مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

استقبال از همسر يكي از موضوعات مهم در زندگي زناشويي است. همه زوجين بايد آداب استقبال از همسر را آموزش ببينند. اما چند سوال پيش مي‌آيد كه آيا تا به حال به اين موضوع فكر كرديد كه چگونه از همسرم استقبال كنم تا خوشحال شود؟ يا اينكه چگونه استقبالي متفاوت با هميشه از همسرم داشته باشم؟ همه افراد در روابط خود، خواهان ارزش و احترام هستند.

استقبال از همسر نيز يك نوع احترامي است كه نشان از قدرداني شما مي‌شود. اين كار نه تنها باعث خوشحالي شخص مقابل مي‌شود، بلكه ارزش و كيفيت رابطه را نيز بالا مي‌برد. اگر شما هم فكر مي‌كنيد استقبال از همسر چندان هم اهميت ندارد، تا انتهاي اين مقاله با ما همراه باشيد؛ تا از اهميت اين كار آگاه شويد. همچنين ما در ادامه به چند تكنيك استقبال از همسر اشاره كرده ايم كه مي‌توانيد از آن ها استفاده كنيد. براي راهنمايي بيشتر نيز از روانشناس و مشاورين متخصص راهنمايي بگيريد. جهت دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استقبال از همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: استقبال از همسر | 6 روش استقبال از همسر

استقبال از همسر

عبارت استقبال از همسر ممكن است كمي معمولي و كم اهميت به نظر برسد. اما از نظر بسياري از متخصصان، نه تنها بي اهميت نيست، بلكه از اهميت زيادي در روابط برخوردار است. به طوري كه برخي از زوجين خواهان اين مورد هستند. و گاهي خواسته خود را به زبان مي‌آورند. اما كساني كه دوست دارند همسرشان از آن ها استقبال كند ولي خواسته شان را بازگو نمي‌كنند، ممكن است در رابطه دچار مشكل شوند.

بي توجهي به استقبال از همسر مشكلات زيادي را ايجاد مي‌كند و باعث آسيب به رابطه مي‌شود. زن و شوهر بايد با يكديگر محترمانه برخورد كنند و نشان دهند كه زحمات آنها قابل قدرداني است. بنابراين براي افزايش كيفيت رابطه خود استقبال از همسر را فراموش نكنيد. هنگام ورود او سويش برويد و در برخورد با او محترم باشيد. در اين مقاله روش هاي استقبال زوجين را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

استقبال از همسر چگونه است؟

شما بايد بدانيد چگونه از همسرتان استقبال كنيد و يك رابطه عاشقانه و پايدار داشته باشيد. اگر نمي‌دانيد كه چگونه اين كار را انجام دهيد، ما در ادامه برخي از تكنيك هاي استقبال از همسر را براي شما شرح داده ايم.

📌 وقتي از در وارد مي شود با لبخند به او سلام كنيد

يكي از روش هاي استقبال از همسر، سلام با لبخند است. همه ما با غريبه ها با لبخند و لحني محبت آميز سلام و احوالپرسي مي‌كنيم. چرا از همسرمان استقبال گرم نكنيم؟ بسياري از شما وقتي همسرتان به خانه مي‌آيد، حتي سلام هم نمي‌كنيد. چه برسد به اينكه سلامي گرم و صميمي داشته باشيد. اما بايد بدانيد اين موارد به ظاهر كم اهميت، لازمه يك ارتباط قوي و صميمي در ازدواج مي‌باشند.

📌 خانه را مرتب كنيد

بسياري از افراد دوست دارند زماني كه به خانه بر مي‌گردند، خانه شان مرتب و تميز باشد. اگر كودكي در خانه داريد كه مدام اسباب بازي هايش را اين طرف و آن طرف پرت مي‌كند، سعي كنيد قبل از آمدن همسرتان آن ها را جمع كنيد. يا اگر لباس هايتان روي مبل پخش است و ظرف هاي نشسته روي ميز داريد، آن ها را مرتب كنيد. بنابراين براي استقبال از همسر خانه را مرتب كنيد.

📌 غذاي  مورد علاقه اش را درست كنيد

جهت استقبال از همسر، غذاي مورد علاقه او را فراهم كنيد. شايد برخي از شما مانند همسرتان شاغل باشيد و فرصت كافي براي غذا درست كردن نداشته باشيد. مي‌توانيد به جاي درست كردن غذاي مورد علاقه همسرتان، نوشيدني مورد علاقه اش را آماده كنيد. يا خوراكي و تنقلاتي كه دوست دارد را براي او بياوريد. همچنين مي‌توانيد غذاي مورد علاقه اش را از بيرون سفارش دهيد.  تمام اين كارها استقبال گرم شما را به همسرتان نشان مي‌دهد و باعث مي‌شود هم او، و هم شما لذت ببريد.

📌  فضا را رمانتيك كنيد

شما مي‌توانيد با هر چيزي كه فكر مي‌كنيد؛ يك فضاي شاعرانه براي استقبال از همسرتان بسازيد. يكي از رايج ترين آن ها، روشن كردن شمع و  يك موسيقي آرام است. مي‌توانيد تمام اين كارها را حتي هنگام غذا، صحبت، تماشاي فيلم يا …. انجام دهيد. مطمئن باشيد همسرتان با اين كار خوشحال مي‌شود و تمام خستگي هاي خود را پشت در مي‌گذارد. در نهايت  با انرژي بيشتري كنار شما خواهد بود. 

📌 غر زدن را كنار بگذاريد

شايد شما از برخي چيزها عصباني و ناراحت باشيد. احتمالا منتظر هستيد كه بلافاصله پس از ورود همسرتان به خانه، گله و شكايت را شروع كنيد. اما بهتر است حتي اگر عصباني هستيد، براي مدتي پس از ورود همسرتان شكايت را كنار بگذاريد. به اين دليل كه همسرتان ممكن است خسته باشد يا به خاطر اتفاقات بدي كه در طول روز داشته عصباني باشد. اگر بعد از اينكه به خانه برگشتند با غر غر همسرشان روبرو شوند، ممكن است عصبانيتشان بيشتر، و باعث ايجاد درگيري و دعوا شود.

در مواقع ديگر، همسرتان پس از گذراندن يك روز پركار، شلوغ با شوق و ذوق زياد به خانه بر مي‌گردد. با اين اميد كه با شما ملاقات مي‌كند و خستگي هايش را پشت در خانه مي‌گذارد. اما اگر بلافاصله پس از ورود همسرتان شروع به شكايت و گله گذاري كنيد، چيزي جز احساس ناراحتي و پشيماني به همسرتان نخواهيد داد. بنابراين براي استقبال از همسر بايد آرامش را به او هديه دهيد.

📌  به حرف هاي او گوش دهيد

براي استقبال از همسر لازم است كه به حرف هاي او گوش دهيد. وقتي همسرتان به خانه باز مي‌گردد، شروع نكنيد با سرعت و بلافاصله راجع به همه چيز صحبت كردن. به طوري كه همسرتان حتي فرصت نكند با شما سلام و احوالپرسي داشته باشد. اجازه دهيد همسرتان وارد خانه شود، لباس هايش را عوض كند، اگر لازم بود دوش بگيرد و غذا بخورد. مي‌توانيد اگر حرفي داريد و مشتاق هستيد چيزي بگوييد، هنگام غذا خوردن راجب آن صحبت كنيد. يا بعد از اينكه همسرتان كمي استراحت كرد به او بگوييد.

اين نكته را فراموش نكنيد كه شما نيز بايد به حرف هاي همسرتان گوش دهيد. اجازه دهيد راجع به اتفاقات روز خود صحبت كند. اگر از شما مشورت خواست با خوشحالي او را راهنمايي كنيد. وسط حرف او نپريد و يك شنونده خوب باشيد. بچرا احترام به همسر اهميت دارد؟

همانطور كه خوتان از ديگران انتظار داريد به شما احترام بگذارند، قطعا آن ها نيز خواهان احترام هستند. شايد با خودتان فكر كنيد كه با همسرتان راحت هستيد و ديگر

تعارفي نداريد و نيازي به استفاده از اين كارهاي پيش پا افتاده نداريد. اما بايد بدانيد كه مهم نيست طرف مقابل شما همسرتان باشد يا يك فرد غريبه، احترام پايه و اساس هر رابطه اي است.

استقبال از همسر نيز بيان كننده احترام و ارزشي است كه براي او قائل هستيد. شما به خانه دو نفر دعوت مي‌شويد كه اولي استقبال گرمي از شما دارد، اما دومي استقبال نه چندان گرم و جالبي از شما مي‌كند. فكر مي‌كنيد اگر بار دوم دعوت شويد دوست داريد به خانه كدام شخص برويد؟

قطعا همه ما دوست داريم جايي باشيم كه از ما استقبال گرم مي‌كنند و احترام مي‌گذارند. بنابراين همسر شما نيز دوست دارد هر روز به خانه اي برگردد كه وقتي وارد خانه شود، آرامش خواهد داشت و چيزي به خستگي هاي او اضافه نمي‌شود. بدين ترتيب رابطه دو زوج مي‌تواند بسيار بهتر و عاشقانه تر شود.

سخن آخر

حال كه از اهميت استقبال از همسر آگاه شده ايد، به احتمال زياد اين كار را در زندگي مشترك خود انجام مي‌دهيد. متوجه خواهيد شد كه تا چه اندازه كيفيت رابطه شما بالاتر مي‌رود و تا چه اندازه به هم نزديك تر خواهيد شد. البته اين نكته را بايد بدانيد كه بسياري از همسران شايد از برخي روش ها براي استقبال خوشحال نشوند.

براي مثال همسر شما از نور كم و نور شمع خوشش نمي‌آيد، بهتر است شما از اين نوع استقبال استفاده نكنيد. به طور كلي بايد سعي كنيد علاقه و خواسته هاي همسرتان را بدانيد و با استفاده از آن ها استقبال گرم داشته باشيد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استقبال از همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: استقبال از همسر | 6 روش استقبال از همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۴۸:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تقويت روخواني كلاس اول يكي از فعاليت هاي دشوار براي معلمين و حتي والدين محسوب مي‌شود. بچه ها در اين سنين خواندن و نوشتن كلماتي ساده را مي‌آموزند؛ اما هنوز روخواني از روي متن براي آنها دشوار است. اين موضوعي كاملا طبيعي است و همه بچه ها در اين سن، اين شرايط را پشت سر مي‌گذارند. والدين و معلمين نقش مهمي در اين زمان دارند.

بچه ها احتمالا بدون هيچ گونه تجربه قبلي وارد مدرسه شده اند و نمي‌توان از آنها انتظار داشت كه در همه مهارت ها به خوبي عمل كنند. از طرفي عوامل زيادي در اين زمينه موثر هستند. فراموش نكنيد كه روانخواني با روخواني متفاوت هستند. در ابتدا كودك بايد قادر به خواندن باشد؛ تا در قدم بعدي بتواند متن‌ها را به صورت صحيح و واضح بخواند. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تقويت روخواني كلاس اول مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: تقويت روخواني كلاس اول | مشكل روان خواني كلاس اول

تقويت روخواني كلاس اول

معمولا از آنجايي كه بچه ها در كلاس اول، معني بسياري از كلمات را نمي‌دانند يا حتي با خود كلمه آشنا نيستند؛ از خواندن متن ها فرار مي‌كنند. اما اين سنين، در آموزش و تقويت اين مهارت بسيار مهم است. تقويت روخواني كلاس اول نياز به تشويق و انگيزه از سوي والدين دارد تا بچه ها براي اينكار تلاش كنند. بروز مشكلاتي در ابتداي مسير كاملا طبيعي است و جاي نگراني ندارد.

گاهي والدين و معلمان از روش هايي استفاده مي‌كنند؛ كه اوضاع براي بچه ها پيچيده تر مي‌كند. امروزه علاوه بر مدرسه، محتواهاي آموزشي زيادي مثل كتاب يا فيلم ها وجود دارند كه براي همين موضوع طراحي شده اند و مي‌توان از آنها كمك گرفت. 

عوامل موثر بر تقويت روخواني كلاس اول

همانطور كه قبلا هم گفته شد؛ عوامل زيادي بر تقويت روخواني كلاس اول موثر هستند. بچه ها در سن رشد بوده و از موضوعات زيادي تاثير مي‌پذيرند. از طرفي ديگر مي‌توان با شناسايي اين عوامل و همچنين كاركردن روي آنها روخواني بچه ها را تا حد زيادي بهبود بخشيد. برخي از اين موارد، شامل موضوعات زير مي‌شوند.

📌همراهي والدين

اينكه والدين تا چه ميزان با بچه ها همكاري كنند؛ بسيار مهم است. از طرفي گاهي اين خود والدين هستند كه با ترساندن بچه ها از مسائل مختلف، انرژي آنها را گرفته و سبب بروز مشكلاتي در تقويت روخواني كلاس اول مي‌شوند. برخي ديگر از والدين تمام موارد مورد نياز بچه ها را فراهم كرده و حتي بيشتر از معلمين بر اين مهارت تمركز مي‌كنند. آنها بايد بچه ها را تشويق كرده و حمايت كنند. به طوركلي اولين بازخورد بچه ها معمولا با والدين شان است. به همين دليل والدين بايد تا حد امكان به احساسات و مهارت هاي بچه ها توجه داشته باشند.

📌سلامت رواني و جسماني كودك

گاهي كودكان در اين سنين مبتلا به بيماري هاي مختلفي از جمله آفازي، آپراكسي، لكنت زبان و… هستند كه بر مهارت هاي آنان تاثير دارد. از طرفي شايد جسم آنان كاملا سالم بوده؛ اما به اختلال بيش فعالي-كمبود توجه مبتلا شوند. در چنين شرايطي تقويت روخواني كلاس اول كار بسيار دشواري مي‌شود و بايد يك درمانگر نيز در اين فرايند مداخله كند. بهتر است قبل از هرچيز والدين از سلامت رواني و جسماني بچه ها اطمينان حاصل كنند.

📌شرايط كلاس درس و مدرسه

شرايط محيطي نيز در تقويت روخواني كلاس اول بسيار موثر هستند. اگر كلاس درس يا به طور كلي مدرسه براي دانش آموز سبب بروز ترس و اضطراب شود؛ قطعا نمي‌تواند عملكرد خوبي داشته باشد. گاهي اين اضطراب فراگير است و آنها به طور كلي با حضور در مدرسه دچار استرس مي‌شوند؛ اما در موارد ديگر تنها به دليل اين مورد است كه كلاس درس يا مدرسه را دوست ندارند. شناسايي و تفكيك اين دو توسط والدين يا معلمين مي‌تواند كمك بزرگي به بچه ها بكند. 

روش هاي تقويت روخواني كلاس اول

بعد از شناسايي و پيدا كردن عوامل موثر و همچنين از بين بردن متغيرهاي مزاحم، والدين و همچنين مربيان مي‌توانند با روش هايي تقويت روخواني كلاس اول را حاصل كنند. اين موارد گاهي نيازمند دانش اصول آموزشي و تجربه دارد. حتي افراد مي‌توانند در اين زمينه از يك درمانگر نيز كمك بگيرند. 

🔴ترغيب كردن كودك براي روخواني

در قدم اول، اطرافيان كودك بايد به روش هاي مختلفي براي تقويت روخواني كلاس اول، براي او ايجاد انگيزه كنند. براي مثال از فوايد اينكار و تاثير آن در آينده بچه ها صحبت كنند. و يا براي آنان پاداشي در نظر بگيرند. يكي ديگر از كارهايي كه بسيار براي بچه ها حذاب و هيجان اتگيز است؛ خواندن كتاب هاي غيردرسي و داستاني است. به همين دليل والدين مي‌توانند به خريداري كتاب هايي متناسب با سن آنها، بچه ها را به اينكار تشويق كنند.

🟠كمك والدين به او

يكي از مهم ترين اقدامات در زمينه تقويت روخواني كلاس اول، كمك و همراهي والدين است. گاهي والدين اين مورد را تنها مرتبط به مدرسه دانسته و در آن هيچ دخالتي نمي‌كند. اما اينكار مي‌تواند به ضرر كودك تمام شده و از رشد او در اين زمينه جلوگيري مي‌كند. والدين مي‌توانند همراه با كودكان خود روخواني كرده و به آنها كمك كنند. حتي تشويق بچه ها و پيگيري پيشرفت آنان از طرف والدين، براي بچه ها دلگرم كننده است و باعث تلاش بيشتر آنها مي‌گردد.

🟡واج شناسي

برخي از بچه ها در سنين در روخواني مشكلي ندارند؛ اما نمي‌توانند به شكل درست و واضح صحبت كنند. چنين افرادي در واج شناسي و استفاده از كلمات جديد مشكل دارند. به همين دليل تقويت اين مهارت به تقويت روخواني كلاس اول منجر مي‌شود و حتي در صحبت كردن آنها نيز موثر است. فراموش نكنيد كه صحبت كردن با روخواني متفاوت است و بچه ها بايد اين دو را از يكديگر تفكيك كنند.

🟢تصحيح نكردن كودك

طبيعي است كه بچه ها در ابتداي فرايند تقويت روخواني كلاس اول دچار اشتباهات زيادي شوند. والدين يا حتي معلمين نبايد به صورت مكرر آنها را تصحيح كنند. چراكه با اينكار آنها اعتماد به نفس خود را از دست داده و از روخواني مي‌ترسند. همچنين تسلط و تمركز كودك نيز از بين مي‌رود. او خود به مرور متوجه اشتباهاتش مي‌شود. اگر يك غلط را چندين بار تكرار كرد؛ بهتر است شكل درست آن را به او بياموزيد.

🔵پيگيري پيشرفت

بهتر است هم والدين و هم معلمين براي تقويت روخواني كلاس اول، به صورت مداوم، پيشرفت بچه ها را پيگيري كنند. حتي اينكار بايد با حساسيت بالايي انجام شود. چرا كه گاهي  والدين اينكار را به عهده معلمين گذاشته و برعكس. هيچ يك در اين مورد پيگير نمي‌شوند و كودك به حال خود رها مي‌شود.

🟣فراهم كردن شرايط تمرين

از طرفي هر دو طرف بايد براي تقويت روخواني كلاس اول به كودك فرصت داده و شرايطي را فراهم كنند تا او بتواند به درستي تمرين كند. براي مثال در خانه، والدين موظف هستند كه شرايطي آرام و ساكت را براي درس خواندن بچه ها محيا كنند. و يا در مدرسه نيز معلم زمان كوتاهي را در اختيار بچه ها بگذارد كه با متن آشنا شده و آن را بررسي كنند.

سخن پاياني

تقويت روخواني كلاس اول گاهي براي والدين و معلمين تبديل به يك چالش شده و مشكلات زيادي را به وجود مي‌آورد. در اين شرايط دانش آموز بيشترين ضربه را مي‌خورد و حتي شايد در موارد ديگر درسي نيز دچار مشكل شود. در چنين شرايطي، بهتر است در ابتدا عوامل زمينه ساز شناسايي شده و در قدم بعدي با راه حل هايي كه گفته شد؛ اقداماتي در اين زمينه صورت گيرد.

كمك گرفتن از يك روانشناس كودك اين مي‌تواند بسيار موثر واقع شود. چرا كه او به صورت تخصصي به كودك كمك كرده و با برطرف كردن عوامل رواني، اين فرايند را سريع تر و راحت تر مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه تقويت روخواني كلاس اول مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: تقويت روخواني كلاس اول | مشكل روان خواني كلاس اول


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۴۷:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

راه هاي خروج از بحران مالي كم نيستند. با اينكه امروزه عده زيادي با مشكلات مالي دست و پنجه نرم مي‌كنند؛ اما هميشه راهي براي نجات از اين موضوع وجود دارد. اين مشكل معمولا موقتي بوده و بعد از مدتي برطرف مي‌شود. مسائل مالي يكي از مهم ترين جنبه هاي زندگي است كه عوامل مختلفي نيز تاثير مي‌گذارد. به همين دليل افراد بايد در مورد درآمد و خرج هاي خود برنامه ريزي دقيق داشته و بسيار دقت كنند.

 

اين موضوع با شروع زندگي مشترك و يا به طور كلي دوران جديد در زندگي، تشديد شده و احتمالا فشار زيادي را به افراد وارد مي‌كند. شكست هاي مالي پيامدهاي زيادي داشته؛ به همين دليل افراد بايد تا حد امكان از اين موضوع پيشگيري كنند. 

براي دريافت مشاوره در زمينه راه هاي خروج از بحران مالي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع:  راه هاي خروج از بحران مالي | 5 راه نجات

راه هاي خروج از بحران مالي

شرايط افراد متفاوت است و هر فردي با توجه به درآمد و شرايط اقتصادي خود بايد راه هاي خروج از بحران مالي را انتخاب كند. البته براي اطلاع از اين راه ها كمك گرفتن از يك متخصص نيز ضروري است. چرا كه افراد بايد در اين مورد عوامل زيادي در در نظر داشته باشند و آينده نگر باشند.

گاهي برخي دست به كارهايي مي‌زنند كه تنها براي مدتي آنها را از بحران نجات مي‌دهد و بعد از مدتي مشكل ها آنها به صورت جدي تري بروز مي‌كند. اطرافيان در شرايط مي‌توانند بسيار موثر بوده و كمك كنند. 

نشانه هاي وجود بحران مالي

يكي از شايع ترين موضوعاتي كه در طول روز با آنها درگير هستيم؛ مسائل مالي است. پس با وجود بحران مالي به راحتي مي‌توانيم از آن باخبر شده و نشانه هاي آن را در زندگي خود مشاهده كنيم. افراد واكنش هاي مختلفي نسبت به اين موضوع دارند؛ اما به طور كلي فشار ناشي از اين شرايط اجتناب ناپذير بوده و حتي زندگي افراد را تغيير مي‌دهد.

افراد در چنين حالتي بيشتر تحريك پذير شده و با كوچك ترين محركي كنترل خود را از دست مي‌دهند. همچنين احتمالا در مخارج خود دقت بيشتري كرده و اضطراب زيادي را تحمل مي‌كنند. از طرف ديگر احتمالا شرايط شغلي و زندگي حرفه اي آنان نيز متزلزل مي‌شود. افراد، قبل از هر فرد ديگري متوجه اين موضوع شده و احتمالا به دنبال راهكارهايي براي برطرف كردن آن هستند. 

دليل بروز بحران مالي

گاهي برخي از افراد از اينكه بحران مالي براي شان پيش آمده است؛ تعجب مي‌كنند. اما اين نتيجه فعاليت هاي بدون فكر آنها در طولاني مدت است. البته هميشه نمي‌توان افراد را مقصر دانست. بلكه گاهي اين شرايط است كه باعث بروز چنين وضعيتي مي‌شود كه بايد به دنبال راه هاي خروج از بحران مالي شوند. برخي از دلايل بروز بحران مالي شامل موارد زير مي‌شود.

⭕نداشتن برنامه ريزي مالي

برنامه ريزي مالي يكي از مهم ترين فعاليت هاي هر فردي در زندگي شخصي و حرفه اي است. اينكار به راحتي قابل انجام نيست؛ چرا كه همواره مخارجي به صورت ناگهاني بروز مي‌كنند. اما به طور كلي افراد بايد با توجه به ميزان درآمد و خرج هاي خود، برنامه ريزي كرده و تمام هزينه هاي خود را در مدت زماني كوتاه انجام ندهند. با چنين كاري آنها احتمالا به زودي دچار مشكلات مالي شده و بايد به دنبال راه هاي خروج از بحران مالي باشند.

⭕عوامل محيطي

گاهي همانطور كه گفته شده اين شرايط محيطي است كه باعث بروز بحران مي‌شود. امروزه بسياري از كارآفرينان و صاحبان كسب و كار به دليل مشكلات اقتصادي كشور دچار ورشكستگي شده و يا به سختي شغل خود را حفظ كرده اند.

براي مثال ويروس كرونا و همه گيري آن يكي از عوامل محيطي بود كه سبب بروز مشكلات مالي زيادي براي افراد شد. معمولا در چنين شرايطي افراد به سختي مي‌توانند به دنبال راه هاي خروج از بحران مالي باشند. چرا كه هيچ نهاد و ارگان و يا شخص مشخصي وجود ندارد و افراد نمي‌دانند كه بايد از كجا، دوباره شروع كنند.

⭕وجود بحران در زندگي

در برخي موارد وجود بحراني موقت در زندگي شخصي افراد ، آنها را دچار مشكلات مالي مي‌كند. براي مثال ابتلاي يكي از اعضاي خانواده به يك بيماري سخت و هزينه هاي زياد درمان، احتمالا براي مدتي باعث ايجاد شرايطي سخت از نظر اقتصادي مي‌شود. اما بعد از اين دوران افراد مي‌توانند راه هاي خروج از بحران مالي را يافته و به وضعيت اوليه خود برگردند. فراموش نكنيد كه گذران اين دوران به تنهايي امكانپذير نيست و افراد بايد با يكديگر همكاري داشته باشند.

برخي از راه هاي خروج از بحران مالي

براي مواجهه با مسائل مالي، راه هاي زيادي وجود دارد. از طرفي برخي از افراد و حتي نهاد ها آماده كمك رساني براي همين شرايط هستند. افراد بايد در قدم اول علت مشكل را شناسايي كرده و با توجه به آن بهترين راه هاي خروج از بحران مالي را انتخاب كنند . در اين قسمت به بررسي گزينه هاي موجود در اين شرايط مي‌پردازيم. 

✅درخواست كمك از جاي مطمئن

براي اطلاع از راه هاي خروج از بحران مالي، در قدم اول بايد به سراغ اشخاص مطمئن رفته و از آنها درخواست كمك كنيد. گاهي برخي از سودجويان از اين شرايط سواستفاده كرده و صدمات بيشتري به فرد وارد مي‌كنند. بهتر است با ديگران مشورت كرده، به خوبي تحقيق كنيد و در مرحله بعد درخواست خود را مطرح كنيد. كمك گرفتن از ديگران، مخصوصا در مورد مسائل مالي، كار ساده اي نيست اما مشكلات براي همه افراد پيش مي‌آيد.

✅حفظ آرامش و مقصر دانستن خود

برخي از افراد در چنين شرايطي به جاي دنبال كردن راه هاي خروج از بحران مالي، دچار اضطراب و فشار رواني زيادي شده و نمي‌توانند هيجانات خود را كنترل كنند. اما در اين موقعيت، در ابتدا بايد آرامش خود را حفظ كرده و به خود مسلط باشيد. در اين صورت بهتر مي‌توانيد فكر كنيد. تصميم بگيريد. با اينكه استرس مالي احتمالا فشار زيادي به ما وارد مي‌كند؛ اما مي‌توان به آن فائق شد. 

✅درس گرفتن از گذشته

يكي ديگر از راه هاي خروج از بحران مالي، فكر كردن به گذشته و راهكارهاي قديمي است. با اينكه شرايط هميشه يكسان نيست؛ اما گاهي همينكار موثر بوده و دوباره مي‌توانيد مشكل خود را حل كنيد. براي مثال به اين موضوع فكر كنيد كه در گذشته به چه علت ورشكست شديد و يا در آن شرايط چه اقداماتي انجام داديد! الگوي درآمد و هزينه ها را پيدا كرده و از تكرار اشتباهات جلوگيري كنيد.

✅تلاش بيشتر

طبيعي است كه براي يافتن راه هاي خروج از بحران مالي بايد تلاش بيشتري كرده و مدت زمان زيادتري كار كنيد. فراموش نكنيد كه اين دوران موقت است و به زودي به پايان مي‌رسد. همچنين احتمالا خستگي زيادي را تجربه مي‌كنيد. اما با اراده و انگيزه، مشكلات سريعتر برطرف شده و از بين مي‌روند.

✅عدم استفاده از روش هاي نامناسب

گاهي برخي افراد به جاي پيدا كردن راه هاي خروج از بحران مالي به صورت مناسب و مطمئن از روش هاي اشتباهي استفاده مي‌كنند كه اوضاع را براي شان پيچيده تر مي‌كند. براي مثال از موسسات نامعتبر درخواست كمك مي‌كنند و يا حتي به فكر قمار مي‌افتند. از طرفي اعضاي بدن خود را فروخته و به خود آسيب مي‌زنند. اينگونه روش ها شايد براي مدت زمان كوتاهي مشكلات مالي آنها را برطرف كند؛ اما راه حل دائمي نيست.

 

سخن پاياني

راه هاي خروجي از بحران مالي و برطرف كردن اين مشكل، به عوامل زيادي بستگي دارد. افراد در چنين شرايطي راه هاي مختلفي را امتحان مي‌كنند. اما گاهي به اندازه كافي تلاش نكرده و تنها به دنبال راه حل هاي موقت مي‌گردند. اما مسائل مالي تاثير زيادي در زندگي دارند و نبايد از آنها غافل شد. همچنين افراد بايد همواره در اين مورد برنامه ريزي داشته و در صورت لزوم از ديگران كمك بگيرند. گرفتن مشاوره نيز به آنها چه از نظر مالي و چه از نظر رواني كمك بزرگي مي‌كند. افراد در شرايط بحراني بايد خونسردي خود را حفظ كرده و با آرامش تصميم بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه راه هاي خروج از بحران مالي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع:  راه هاي خروج از بحران مالي | 5 راه نجات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۴۳:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اطلاع از راز عشق زن و شوهرهاي موفق براي بسياري از انسان ها به خصوص جوانان اهميت داشته است. حتما در كتاب‌ها و شخصيت‌هاي اساطيري ديده‌ايد كه عشاق واقعي چه ويژگي‌هايي دارند و چه چيزي باعث مي شود كه شعله عشق در قلب دو نفر همواره روشن بماند.

در دنياي واقعي چنين زوج‌هايي كم نيستند، زنان و مرداني كه بيش از 30 سال با علاقه و محبت كنار يكديگر زندگي مي‌كنند و تاب دوري هم را ندارند. شايد زندگي سخت شده باشد و نتوان به راحتي گذشته ازدواج كرد، اما حقيقت عشق تغييري نكرده. شما هم مي‌توانيد با تمام تغييراتي كه در دنياي امروزي اتفاق افتاده رابطه‌اي عاشقانه را شكل بدهيد. تنها كافي رازهاي اين زوج‌ها را بدانيد و در زندگي‌تان پياده كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه راز عشق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: راز عشق چيست

راز عشق چيست؟

از ديرباز بسياري از شعرا، نويسندگان، عرفا، فيلسوفان و حتي مردم عادي به دنبال كشف راز عشق بوده‌اند. در واقع اكثر انسان‌ها مي‌خواهند بدانند كه چه چيزي شعله عشق را در وجود ما روشن كرده و مي‌تواند آن را در طول سال‌ها زنده نگه دارد. با اين حال از گذشته تا كنون تعاريف متفاوتي از عشق ارائه شده است. برخي عشق واقعي را تنها به خدا، مادر يا فرزند محدود مي‌كنند. برخي وصال معشوق را پايان كار مي‌دانند و بر اين باورند كه رسيدن به عشق تمامي احساسات را از بين مي‌برد.

در اين ميان زوج‌هايي را مي‌بينيم كه سال‌هاي سال با محبت، مراقبت و صميميت در كنار يكديگر زندگي مي‌كنند و هم چنان قادرند به هم عشق بورزند. اين مسئله به ما نشان مي‌دهد كه عشق مي‌تواند وجهه‌هاي ديگري نيز داشته باشد. در نتيجه همه چيز بستگي به اين دارد كه چگونه آن را تعريف كنيم. 

روانشناسان با بررسي زوج‌هايي كه روابط پايدار و رضايت بخشي با يكديگر داشته‌اند، متوجه شدند كه به شيوه متفاوتي به رمز و راز عشق واقعي مي‌نگرند. از نظر آن‌ها مولفه‌هاي زير از جمله مهم‌ترين عواملي هستند در ايجاد عشق و پايداري آن كمك مي‌كنند.

1- تجربه احساس صميميت، شهوت و تعهد در كنار يكديگر

استرنبرگ يكي از نظريه پردازان علم روانشناسي در تئوري مثلث عشق پس از انجام تحقيقات علمي گسترده 3 عامل را براي تجربه عشق واقعي معرفي كرد. او بر اين باور بود كه عشق سالم و رضايت بخش تنها در صورتي تجربه مي‌شود كه زوج‌ها هم زمان در رابطه خود روي  فاكتورهاي صميميت، شهوت و تعهد كار كنند.

در واقع استرنبرگ معتقد بود كه عشق تنها نوعي شور يا هيجان جنسي نيست. در مقابل يك وفاداري عاري از هيجان و صميميت نيز نيست. زوج‌هايي كه عشق واقعي را كشف كرده‌اند، كساني هستند كه همانند دو دوست به يكديگر نزديك هستند، در برابر هم احساس تعهد كرده و همواره شور و شوق جنسي را نيز در ميان خود زنده نگه مي‌دارند.

2- تعادل ميان استقلال و صميمت

در گذشته اين باور وجود داشت كه عاشق و معشوق بايد با يكديگر يكي شوند و نبايد هيچ چيز جدايي از يكديگر داشته باشند. با تغيير جوامع و مدرن شدن ساختار روابط امروزه اين امر امكان پذير نيست. زن و مرد با وجود احساس صميميت و نزديكي بايد زمان‌هايي را نيز به خلوت يكديگر اختصاص دهند، در غير اين صورت به استقلال هم لطمه مي‌زنند و در طولاني مدت عشق آن‌ها تبديل به نوعي رابطه بي حد و مرز و آسيب رسان مي‌شود.

3- راز عشق و مراقبت

از نظر روانشناسان مراقبت يكي از اصول اساسي عشق است. اگر ما عاشق فردي هستيم، بايد در برابر احساساتمان به يكديگر احساس مسئوليت كرده و از رابطه همانند گلي كه در حال شكوفايي است مراقبت كنيم. در واقع عشق نيازمند آن است كه براي آن وقت بگذاريد و هر روز براي نيرومندتر شدن ريشه‌هاي آن تلاش كنيد.

 

4- وجود احساس دلبستگي سالم

روانشناسان تعريف دلبستگي را از وابستگي جدا كرده‌اند. آن‌ها معتقدند كساني كه راز عشق را دريافته‌اند همان‌هايي هستند كه به جاي وابسته بودن به معشوق به او دلبسته هستند. چرا كه وابستگي تنها نوعي دلمشغولي زياد براي حضور فيزيكي در كنار معشوق است. اما دلبستگي مفهوم فراتري دارد. در دلبستگي نوعي احساس امنيت رواني را تجربه مي‌كنيد. امنيتي كه از ابراز محبت سالم و فضايي صميمانه برخاسته است. احساس دلبستگي با دوري فيزيكي از معشوق از بين نمي‌رود، بلكه نوعي اطمينان قلبي است كه همواره در وجود انسان حس مي‌شود.

5-صداقت و پذيرش

صداقت و پذيرش از جمله ديگر مولفه‌هايي است كه ميان عشاق واقعي وجود دارد. در واقع زوج‌هايي كه راز عشق را كشف كرده‌اند، در عين حال كه با يكديگر صادق هستند، به ديگري اجازه مي‌دهند تا آزادانه حرف‌ها و نيازهايش را بيان كند و همواره با پذيرش بالا سعي مي‌كنند نوعي درك متقابل را ابراز نمايند. همين مسئله باعث مي‌شود كه صداقت روزبه‌روز تقويت شده و كيفيت رابطه نيز بهبود يابد.

6- راز عشق و احترام

يكي از فاكتورهاي بسيار مهم در عشق سالم احترام متقابل است. افرادي كه راز عشق واقعي را درميابند مي فهمند كه بايد در عين تفاوت ها به يكديگر احترام بگذارند و هرگز در رابطه رفتارهايي نظير تمسخر يا سرزنش را بروز نمي دهند. 

7- صبوري در مقابل بالا و پايين زندگي

صبر و شكيبايي از ديگر ملاك هايي است كه به ما نشان مي دهد يك فرد عشق حقيقي را تجربه مي كند. در يك رابطه سالم زوجين هرگز شتابزده عمل نمي كنند زيرا عشق آن ها از شناخت كافي نشات مي گيرد. از همين رو آن ها با تامل  جنبه هاي مختلف رابطه را مي سنجند و از تصميم هاي احساسي و نسنجيده اجتناب مي كنند. هم چنين عشق واقعي باعث مي شود كه افراد در زندگي مشترك نيز صبورتر و پايدارتر باشند. به عبارت ديگر عشق به انسان قدرت مي دهد كه در برابر مشكلات تاب آوري بالاتري نشان دهد چرا كه رابطه آنقدر ارزشمند است كه نمي خواهد به سادگي آن را از دست بدهد. 

‎سخن آخر

هر زوجي رابطه منحصر به فرد خودش را دارد. راز عشق هر زن و مردي ميتواند منحصر به فرد هم باشد. شما براي پيدا كردن راز عشق خودتان علاوه نكات ذكر شده، خوب است كه از تجربيات و گذشته ديگران نيز استفاده كنيد. خيلي موقع ها اين داستان ها به شما ياد مي دهند كه در موقعيت هاي جديد چه برخوردي داشته باشيد و اشتباه آن ها را تكرار نكنيد. زوج هايي كه نتونستن به راز عشق خودشان را كشف كنند نيز مي‌توانند از خدمات مشاوره زوجين استفاده نمايند.

براي دريافت مشاوره در زمينه راز عشق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا روانشناس مي‌تواند تشخيص دهد كه عشق ميان زوجين واقعي است يا نه؟

روانشناسان متخصص در حيطه زوج درماني مي‌توانند در مورد ويژگي‌هاي عشق سالم به شما آگاهي داده و آن را در شما بررسي نمايند. با اين كار خودتان در طول جلسات در مي‌يابيد كه چقدر آنچه در رابطه تجربه مي‌كنيد به عشق سالم نزديك است.

منبع: راز عشق چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: راز عشق چيست،
موضوع:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۶:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك سيگار روش هاي زيادي دارد. سيگار كشيدن امروزه به يك عادت رفتاري بسيار شايع تبديل شده است و افراد زيادي به سيگار و نيكوتين اعتياد دارند. اما بسياري از اين افراد نيز قصد ترك آن را دارند و حتي بارها براي ترك اقدام كرده‌اند اما به طور كامل موفق به انجام آن نشده‌اند. براي ترك سيگار بايد علاوه بر اراده و انگيزه بالا، به تمام جنبه‌هاي جسمي و رواني ترك نيز توجه نماييد. با كمك يك روانشناس متخصص در حوزه اعتياد مي‌توانيد با موفقيت سيگار را ترك كنيد و از سلامت خود و خانواده‌تان اطمينان حاصل نماييد.

 منبع: ترك سيگار

ضرورت ترك سيگار

سيگار تاثيرات منفي بر سلامت انسان مي‌گذارد و به همين دليل، ضرورت ترك سيگار افزايش پيدا مي‌كند. از اثرات منفي سيگار مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

اثرات جسمي مصرف سيگار

نيمي از سيگاري‌ها كه به كشيدن سيگار ادامه مي‌دهند وهيچ وقت براي ترك اقدام نمي كنند نهايتاً به علت يكي از بيماري‌هاي وابسته به سيگار جان خود را از دست مي‌دهند. مهم‌ترين بيماري مرتبط با سيگار، سرطان است.

سيگار مهم ترين عامل سرطان ريه است و همچنين ريسك ابتلا به ديگر سرطان‌ها مثل سرطان پوست، سرطان حنجره، سرطان دهان، حنجره، حلق، مري، مثانه، كليه، لوزالمعده (پانكراس)، دهانه رحم،معده و… را بالا مي‌برد.

علاوه بر زردي پوست و بيماري‌هاي دهان و دندان، حمله قلبي، سكته مغزي، بيماري عروق خوني و حتي كوري از ديگر مشكلات جبران نا پذيري هستند كه افراد سيگاري را درگير مي‌كنند.

همچنين بايد بدانيد كه اثرات سوء سيگار براي خانم‌ها بيشتر است: در زنان سيگاري بالاي ۳۵ سال كه از قرص‌هاي ضد بارداري استفاده مي‌كنند بروز حمله قلبي، سكته مغزي و ايجاد لخته در پاها بسيار شايع است. همچنين در صورت بارداري ريسك سقط جنين و بيماري‌هاي مادرزادي در زنان سيگاري افزايش مي‌يابد.در چنين شرايطي ترك سيگار ضروري بوده و نياز به تلاش و انگيزه دارد.

اثرات رواني مصرف سيگار

اعتياد به سيگار مي‌تواند مشكل روحي شما را به بيماري‌هاي رواني تبديل كند.
ريسك افسردگي‌هاي پيشرفته و احتمال خودكشي و خودسوزي در افراد سيگاري بالاتر است. افراد سيگاري اضطراب بيشتر را نسبت به افراد غير سيگاري تجربه مي‌كنند.
از آن جايي كه سيگار شروع ديگر اعتيادها نيز هست، مي‌تواند فرد را به سمت مصرف داروهاي روانگردان و الكل بكشاند و باعث مشكلات رواني حادتر شود. به همين دليل براي جلوگيري از بروز عوارض رواني آن ترك سيگار بسيار اهميت دارد.

انگيزه ترك سيگار

مهم ترين انگيزه در ترك سيگار، سلامتي و زيبايي شماست. بعد از ترك، اثرات جسمي مثبت آشكار مي‌شود كه مي‌تواند انگيزه‌اي براي ترك باشد.

سلامتي جسماني بعد از ترك سيگار

ترك سيگار در كوتاه مدت باعث بهبود گردش خودن مي‌شود ، تنفس شما را با بهبود قابل توجهي رو به رو مي‌كند، مونوكسيد كربن در بدنتان كمتر مي‌شود، نبض و ضربانتان به حالت طبيعي برگردانده مي‌شود و مزه‌ها و بوها را بهتر احساس مي‌كنيد. اثرات ديررس ترك سيگار هم كه ضامن سلامتي شماست شامل كاهش ريسك بيماري ريوي و قلبي، كاهش ريسك ابتلا به سرطان، عمر طولاني‌تر و بارداري‌هاي موفق است.

اثرات اجتماعي بعد از ترك سيگار

افراد سيگاري در نزد ديگران افرادي بي‌اراده شمرده مي‌شوند ، اكثر كارفرماها ترجيح مي‌دهند كه كارمندان خود را از بين كساني انتخاب كنند كه درگير اعتياد نباشند و خانواده‌ها هم معمولا ترجيح مي‌دهند با افراد سالم نه معتاد وصلت كنند.
از طرف ديگر شما الگوي افراد كوچك‌تر از خود به خصوص فرزندانتان هستيد و با سيگار كشيدن ريسك سيگاري شدن آن‌ها را هم بالا مي‌بريد. پس همين امروز با تصميم و اراده براي ترك سيگار اثرات اجتماعي سوء را به پايان برسانيد.

براي اطرافيانتان سيگار را ترك كنيد

سيگار كشيدن نه تنها سلامتي شما را به‌خطر مي‌اندازد بلكه بر سلامتي اطرافيانتان نيز تاثيرات منفي مي‌گذارد. سيگاري‌هاي دست دوم، دود سيگار را از سيگار روشن و دود متصاعد از ريه سيگاري‌ها تنفس مي‌كنند. بررسي‌ها نشان مي‌دهد سالانه هزاران مورد مرگ ناشي از سرطان ريه و بيماري‌هاي قلبي در افراد سالم غيرسيگاري به علت استنشاق دود دست دوم سيگار ايجاد مي‌شود كه اين آمار واقعا نگران كننده است.

احتمال بروز عفونت گوش، سرماخوردگي، برونشيت و ساير مشكلات تنفسي در كودكاني كه در خانه افراد سيگاري زندگي مي‌كنند بيش‌تر است. استنشاق دود دست دوم سيگار همچنين موجب تحريك چشم‌ها، سردرد، تهوع و سرگيجه مي‌شود. پس سلامتي اطرافيانتان هم انگيزه خوبي براي ترك شما خواهد بود.

آيا ترك سيگار راحت است ؟

در روزهاي اوليه شما عوارضي را تجربه خواهيد كرد به خصوص در روز سوم ترك، ميل شما براي كشيدن دوباره سيگار بسيار بالا خواهد بود.
افرادي كه سيگار را ترك مي‌كنند معمولاً دچار اضطراب، تحريك پذيري، گرسنگي، خستگي مفرط، اختلال در خوابيدن و اختلال در تمركز مي‌شوند. خيلي از استعمال كنندگان پس از ترك سيگار كمي وزنشان بالا مي‌رود.
اما بدانيد اين كه تمام اين عوارض كوتاه مدت‌اند و تنها يك هفته شديد خواهند بود. در اين يك هفته مايعات زيادي بخوريد و از خوراكي‌هاي تصفيه كننده خون مثل آب انار استفاده كنيد.

بايد آگاه باشيد كه اثرات فيزيولوژيكي خيلي زود ناپديد مي‌شوند اما اثرات رواني تا حدي پايدارند و طبق عادت فرد دوباره ميل به سيگار پيدا مي‌كند. در اين شرايط بهتر است هر بار كه اين ميل را پيدا كرديد يك ليوان آب جرعه جرعه بنوشيد يا هويج، آدامس و تخمه مصرف كنيد تا دهانتان مشغول شود. سيگار كشيدن را به تعويق بياندازيد تا از يادتان برود، شما بايد بدانيد اولين اشتباه شروع باقي اشتباهاتتان است پس حتي يك سيگار هم به خودتان آوانس ندهيد. 

راه هاي ترك سيگار

براي ترك سيگار روش‌ها و راه‌هاي درماني وجود دارد كه به شرح زير مي‌باشند:

رفتار درماني

رفتار درماني مبتني بر موقعيت و پاسخ است. يكي از موضوعات مهم رفتار درماني تغيير عادت‌هاست. عادت يعني حالت رواني‌اي كه شما را مدام مجبور به تكرار بدون آگاهي مي‌كند. همان طور كه مي‌دانيد عوامل رواني و عادت يكي از بزرگ‌ترين موانع بر سر راه ترك سيگارهستند. اگر بتوانيد موقعيت‌هايي كه در آن‌ها عادت به سيگار كشيدن داريد را پيدا كنيد و از آن ها فاصله بگيريد كمتر سيگار خواهيد كشيد. همين طور اگر از افراد سيگاري فاصله بگيريد و دوستان خود را تغيير دهيد كمتر هوس سيگار مي‌كنيد.

جايگزين كردن نيز روش مناسبي براي تغيير عادت‌هاست، اگر هميشه براي خوب كردن حالتان سيگار مي‌كشيديد حالا با گوش دادن آهنگ و خوردن چاي حال بهتري پيدا كنيد يا به جاي سيگار در جيبتان آجيل، آبنبات و تنقلات بگذاريد.

درمان دارويي

معمولا براي ترك سيگار بوپروپيون و وارنيكلين تجويز مي‌شوند:

بوپروپيون

يك داروي ضد افسردگي است كه با تجويز پزشك در اختيار قرار مي‌گيرد. اين دارو به منظور درمان اعتياد به نيكوتين مصرف مي‌شود و سبب كاهش نشانه‌هاي ناشي از ترك سيگار و كاهش ميل به سيگار خواهد شد. افرادي كه سابقه تشنج، بي‌اشتهايي عصبي يا پرخوري عصبي دارند يا ديگر بيماري‌ها كه با بوپيروپيون تداخل ايجاد مي‌كند، نبايد اين دارو را مصرف كنند.

وارنيكلين

اين دارو تمايل بدني براي نيكوتين را كم مي‌كند .اگر سيگار بكشيد اين دارو لذت آن را هم كاهش مي‌دهد. با اين وجود مصرف اين دارو براي ترك سيگار، باعث حالت اضطراب، نوسان خلق شده، و مشكلات خواب مي‌گردد. بنابراين بيماراني كه از مشكلات رواني رنج مي‌برند بايد از مصرف اين دارو اجتناب كنند.

درمان جايگزين با نيكوتين

نيكوتين دارويي است كه در سيگار و انواع ديگر تنباكو يافت مي‎شود و باعث اعتياد مي‌گردد. محصولات نيكوتين در دوزهاي كم و ثابت منجر به از بين بردن نشانه‌هاي ناشي از ترك مي‌شوند. اين نشانه‌ها اغلب در افرادي كه سعي در ترك سيگار دارند احساس مي‌شود.

اين فرآورده‌ها در اشكال‌ مختلفي وجود دارند (برچسب‌ها، قرص‌هاي مكيدني، آدامس، اسپري بيني و استنشاقي) كه به نظر مي‌رسد موثر باشند. خوشبخاتانه اكثر اين‌ها در داروخانه‌ها بدون نسخه قابل دريافتند اما بهتر است درباره مصرف آن‌ها با پزشك يا روانشناس خود مشورت كنيد.

انجمن نيكوتيني‌ها

مطمننا نقش حمايت در ترك اعتياد را نمي‌توان دست كم گرفت. در هر شهر انجمن‌هايي در اين خصوص وجود دارند كه با عضو شدن در آن‌ها مي توانيد روحيه خود را براي ترك تقويت كنيد. همچنين ديدن ويديوها و فيلم هاي انگيزشي يا خواندن كتاب‌هاي خود ياري نيز در دوره ترك سيگار،  تاثير مثبت مي‌گذارد.

نكاتي در زمينه ترك سيگار

براي پشت سر گذاشتن دوران ترك سيگار، نكاتي وجود دارد كه با انجام آنها اين دوره براي افراد راحت تر و سريع تر خواهد گذشت. بهتر است تقويمي داشته و همه علائم خود را در آن ثبت كنيد. از طرفي سيگارها و تمايل وسايل مربوط به آن را دور بريزيد. حتي كارت بانكي خود را به فردي سپرده و مطمئن شويد كه هيچ راهي براي خريد سيگار وجود ندارد. از طرفي همواره با يك روانشناس در ارتباط بوده و از او كمك بگيريد.

خانواده در اين دوران نقش مهمي خواهد داشت پس تحت حمايت آنان قرارگيريد. يكي ديگر از نكات مهم در اين دوران دور شدن از هرچيزي است كه شما را براي مصرف دوباره وسوسه مي‌كند. و در نهايت از يك متخصص برنامه اي دقيق براي رژيم غذايي و ورزش دريافت كنيد.

بعد از ترك سيگار

اگر در مورد ترك سيگار دچار شك و دودلي شده ايد؛ فراموش نكنيد كه حتي دقايقي بعد از قطع مصرف سيگار، بدن شروع به باسازي خود كرده و در آينده نيز عوارض كمتري را تجربه مي‌كند. براي مثال تقريبا 20 دقيقه بعد از آخرين سيگاري كه مي‌كشيد؛ ضربان قلب و فشار خون به حالت عادي بر مي‌گردد، بعد از 8 ساعت، ميزان مونوكسيد خون كاهش پيدا مي‌كند.

بعد از يك روز خطر سكته قلبي كمتر شده و بعد از 72 ساعت، ظرفيت ريه ها در حال افزايش است. تقريبا پس از 12 هفته از دوران ترك ميزان گردش خون در مهره هاي كمري نيز افزايش يافته، پس احتمال بروز مشكلات در كمر، كاهش مي‌يابد. تقريبا بعد از يكسال، نه تنها ديگر معتاد نبوده بلكه خطر ابتلا به آلرژي و التهاب دستگاه تنفسي نيز كاهش مي‌يابد. احتمالا در تمام اين مدت، پول بيشتري نيز پس انداز كرده از لحاظ رواني نيز حال بهتري خواهيد داشت. 

مدت زمان ترك سيگار

براساس تحقيقات انجام شده، مدت زمان سم زدايي براي نيكوتين از بدن، تقريبا 21 روز است. معمولا سه روز ابتدايي سخت ترين روزهاي ترك هستند و فرد احتمالا علائم ترك را از خود نشان مي‌دهد. بعد از اين دوران شدت علائم به مرور كمتر شده و فرد مشكلات كمتري را تجربه مي‌كند. برخي از علائم ترك در اين دوران شامل تعريق، حالت تهوع و سرگيجه، اختلال در خواب و اشتها، تحريك پذيري، خارش بدن، مشكلات گوارشي و… است.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه ترك سيگار كار آساني نيست. معمولا افراد سيگاري به قدري در اين مورد شكست خورده اند كه ديگر تمايلي به شروع فرايند ترك ندارند. اما اگر به مضرات سيگار و تاثير آن بر زندگي خود و اطرافيان فكر كنيد؛ احتمالا اينكار براي شما راحت تر خواهد شد. اينكار نياز به انگيزه قوي داشته و بهتر است زمان كافي را به آن اختصاص دهيد. گاهي افراد به سرعت نااميد شده و آن را نيمه كاره رها مي‌كنند.

اما تجربه كردن احساسات منفي و حتي شكست خوردن نيز طبيعي است. تنها بايد به خود استراحت داده و به صورت اصولي شروع كنيد. در اين زمينه حتما از يك مشاور كمك گرفته و در دوران ترك نيز تحت نظر يك پزشك و يك روانشناس باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك سيگار مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

چرا ترك سيگار سخت است ؟

با كشيدن سيگار، نيكوتين وارد ريه مي‌شود، در آنجا بلافاصله جذب خون گشته و در سراسر بدن انتشار مي‌يابد. نيكوتين بر اعضاي مختلف بدن شامل قلب و عروق خوني، هورمون‌ها، روش هضم و جذب غذا (متابوليسم) و مغز تأثير مي‌گذارد و با بر هم زدن سيستم پاداش رساني مغز سبب اعتياد مي‌شود.

آيا مشاوره تلفني براي ترك سيگار راه حل مناسبي است ؟

پژوهش‌ها نشان داده احتمال ترك موفق سيگار در كساني كه از كمك مشاور استفاده مي‌كنند ۲ برابر افزايش مي‌يابد. مشاوره تلفني از بسياري روش‌هاي ديگر مشاوره آسان‌تر است. در اين روش نيازي به معطل شدن، رانندگي و ماندن در ترافيك ندارد و همچنين در تمامي اوقات روز و آخر هفته‌ها نيز در دسترس است. مشاوران معمولاً از مجموعه‌‌اي از داروها، كلاس‌هاي آموزشي، بروشورها و شبكه‌هاي خانوادگي و دوستان براي كمك به ترك سيگار استفاده مي‌كنند.

منبع: ترك سيگار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك سيگار،
موضوع:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۲:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ريخت و پاش كودك معمولا در تمامي خانه هايي كه كودك دارند مشاهده مي‌شود. بسياري از والدين از دست فرزندان خود به دليل شلختگي عصباني مي‌شوند. اين كودكان معمولا در حال ريخت و پاش هستند و براي جمع آوري وسايل خود نيز هيچ اقدامي انجام نمي‌دهند. كودكاني كه دائم در حال ريخت و پاش هستند شايد به اختلالي مانند بيش فعالي دچار باشند. اما بايد اين موضوع را با نشانه هاي رفتاري ديگر كودك بررسي كنيد. پدر و مادر ها هميشه به دنبال روش هاي مناسب برخورد با كودكان هستند. به همين دليل در اين مقاله روش هاي برخورد با ريخت و پاش كودك را توضيح داده ايم. همچنين مي‌توانيد از روانشناس كودك در اين زمينه راهنمايي بگيريد. جهت دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ريخت و پاش كودك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ريخت و پاش كودك | 7 روش برخورد با كودك نامرتب

ريخت و پاش كودك

احتمالا در خانواده و اطرافيان با كودكان شلخته روبرو شده ايد. كودكاني كه وسايل بازي خود را پخش مي‌كنند و حتي تمايلي براي جمع آوري اين وسايل ندارند. حتي زماني كه والدين از آنها كمك براي جمع آوري وسايل مي‌خواهد، هيچ واكنشي نشان نمي‌دهند. در اين شرايط اين والد است كه بايد مسئوليت جمع آوري وسايل فرزند را بر عهده بگيرد. اما براي آموزش به كودك حتما بايد در رابطه با مساله مسئوليت پذيري كوشا باشيد. كودكاني كه در زمان بچگي اين ويژگي را آموزش نبينند؛ در بزرگسالي نيز با همين روند پيش خواهند رفت!

مسئوليت كارهاي خود را بر گردن ديگران مي‌اندازد و براي شروع هر كاري از والدين خود راهنمايي مي‌گيرد. بنابراين بايد به كودك آموزش دهيد كه هر فردي در خانه مسئول كارهاي خودش است و بايد نسبت به رفتارها، وسايل و گفتار خود مسئول باشد. در اين مقاله راجع به برخورد با ريخت و پاش كودك صحبت كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

راهكار برخورد با كودك نامرتب

براي برخورد با ريخت و پاش كودك لازم است كه والدين از اطلاعات كافي برخوردار باشند. به همين دليل براي آگاهي رساندن به والدين در اين بخش مقاله راجع به راهكار برخورد با كودك نا مرتب را توضيح داده ايم.

📌 والدين بايد رفتار خود را اصلاح كنند

يكي از روش هاي برخورد با ريخت و پاش كودك، اصلاح رفتار والدين است. گاهي رفتارهاي والدين به شيوه اي است كه كودك به خود زحمت مسئوليت پذيري نمي‌دهد. والديني كه براي كودكان خود هر چيزي را تهيه مي‌كند و تمامي كارهاي كودك را به تنهايي انجام مي‌دهند؛ بايد رفتار خود را اصلاح كنند. والدين بايد اين موضوع را هميشه به ياد داشته باشند كه محبت افراطي مساوي با پرورش كودك پر توقع است.

📌 آموزش ترتيب و نظم به كودك | ريخت و پاش كودك

آموزش ترتيب و نظم به كودك از ديگر روش هاي برخورد با ريخت و پاش كودك است. در اين شرايط والدين بايد از طروق مختلف مانند قصه گويي، شعر خواني، فيلم، كارتون و … نظم را به كودك آموزش دهند. زماني كه فرزند شما هيچ آموزشي در زمينه نظم نگرفته باشد؛ نمي‌تواند با چنين مساله اي كنار بيايد. 

📌 براي مرتب كردن اتاق به كودك زمان بدهيد

ريخت و پاش كودك بايد همراه با صبوري باشد. هيچ كودكي با زور و اصرار شروع به فعاليت نمي‌كند. به همين دليل اگر از كودك مي‌خواهيد كه اتاق را جمع كند؛ به دو بار تذكر اكتفا كنيد. از او بخواهيد كه مثلا تا شب شروع به مرتب سازي كند. در اين شرايط كودك به شيوه ساده تر و راحت تري با نظم كنار مي‌آيد.

📌 نظم كودك را مورد تشويق قرار دهيد | ريخت و پاش كودك

براي برخورد با ريخت و پاش كودك بايد نظم و ترتيب او را تشويق كنيد. تشويق شيوه مفيد و كارآمد است كه در تمامي روش هاي تربيتي كودك كاربرد دارد. بنابراين بهتر است كه وقتي كودك به مرتب سازي مي‌پردازد؛ براي او هديه كوچك بگيريد و يا از لحاظ كلامي او را تائيد كنيد. با اين روش ريخت و پاش كودك سريع تر جمع مي‌شود. 

📌 براي مرتب كردن خانه، با كودك بازي كنيد

يكي از روش هاي برخورد با ريخت و پاش كودك، بازي است. در اين روش والد و فرزند مي‌توانند با بازي شروع به تمييز كاري كنند. مثلا يكي از روش هاي بازي با فرزند اين است كه يك زماني را مشخص كنيد؛ كودك بايد به طور كامل در اين زمان وسايل خود را مرتب كند. در اين شرايط هم كودك به جمع آوري وسايل خود پرداخته است و هم بازي كرده است.

📌 مهربان، صبور اما قاطعانه رفتار كنيد | ريخت و پاش كودك

براي برخورد با ريخت و پاش كودك، بايد صبور اما جدي باشيد. كودكان لازم دارند تا والدين جدي داشته باشند. اما در كنار اين جديت، بايد صبر هم چاشني باشد. زماني كه يك والد در برابر خواسته هاي كودك خود هيچ جديتي نداشته باشد، فرزند از اين وضعيت سوءاستفاده مي‌كند. و همچنين اگر صبر نباشد؛ كودك ياد نمي‌گيرد كه چگونه بايد صبور باشد. كودكان تمامي رفتار هاي خود را از والدين آموزش مي‌بينند.

به همين دليل بايد در برخورد با آنها كوشا باشيد. در اين زمينه بهتر است كه از كودك بخواهيد تا 2 ساعت همه وسايل خود را جمع كند. اگر بعد از 2 ساعت ريخت و پاش كودك جمع نشد؛ دوباره به او زمان دهيد. اما تحت هيچ شرايطي خودتان شروع به جمع كردن نكنيد.

📌 از روانشناس كودك راهنمايي بگيريد

تربيت كودك يكي از مهم ترين ها است. به همين دليل اگر كودك شما رفتاري اشتباه داشت؛ بايد از روانشناس راهنمايي بگيريد تا بتوانيد سبك تربيتي مناسبي را اجرا كنيد. واكنش اشتباه شما در برابر رفتار نادرست كودك، همراه با آسيب هاي جدي است. به همين دليل كمك از روانشناس را جدي بگيريد. 

كلام آخر

در اين مقاله راجع به ريخت و پاش كودك صحبت كرده ايم. اين شيوه رفتاري كودكان هميشه باعث اذيت والدين مي‌شود. و همين امر به خودي خود باعث مي‌شود كه كودك اشتباه رشد كند و بويي از مسئوليت پذيري نبرد. به همين دليل براي آموزش به كودك بهتر است كه از يك روانشناس و مشاور متخصص در حوزه كودك راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ريخت و پاش كودك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ريخت و پاش كودك | 7 روش برخورد با كودك نامرتب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۱۱:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درمان شخصيت خودشيفته مانند درمان ساير اختلالات شخصيت، چالش‌ها و مشكلات بسياري را براي درمانگر به همراه خواهد داشت. با توجه به اينكه مبتلايان به شخصيت خودشيفته نسبت به وضعيت خود بينشي ندارند معمولاً براي درمان نيز اقدامي انجام نمي‌دهند و حضور آن‌ها در مراكز مشاوره مي‌تواند به دليل اصرار اطرافيان و يا مشكلات ثانويه‌اي نظير بروز آسيب‌هايي در روابط اجتماعي فرد اتفاق افتاده باشد.

 

صرف‌نظر از علت مراجعه، درصورتي كه متخصصين روانشناسي به تشخيص اين اختلال در فرد برسند مي‌توانند اقدامات لازم براي درمان را شروع كنند. هرچه اين ويژگي‌ها براي مدت طولاني‌ تري در فرد باقي بمانند امكان تغيير دادن آن‌ها كاهش پيدا خواهد كرد. در نتيجه در صورتي‌ كه با نشانه‌هاي اين اختلال در خود يا فرد ديگري مواجه شديد هرچه سريع‌ تر براي درمان شخصيت خودشيفته اقدام نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان شخصيت خودشيفته مي توانيد از طريق تلفن 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين و مجرب ترين متخصصان كودك و نوجوان در كلينيك تخصصي ذهن نو ارتباط برقرار كنيد.

منبع: درمان شخصيت خودشيفته

درمان شخصيت خودشيفته

همه ما با افراد خودشيفته روبرو شده ايم. گاهي اين خودشيفتگي به قدري افراطي و زياد است كه اطرافيان را مورد آزار و اذيت قرار مي‌دهد. افرادي كه به اختلال شخصيت خودشيفته مبتلا هستند، خود را برتر از همه مي‌دانند و به دنبال اجراي نمايش هستند. حتي اين افراد انتظارات غير معمولي از ديگران دارند و بيشتر مواقع در حال تحقير ديگران هستند. اما خودشان هرگز افراد انتقاد پذيري نيستند. به همين دليل است كه درمان شخصيت خودشيفته از واجبات است. زيرا اين افراد با رفتارهايي كه از خود نشان مي‌دهند، ديگران را اذيت مي‌كنند. براي درمان روش هاي مختلفي وجود دارد كه پيشنهاد مي‌كنيم براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

كدام شخصيت هاي خودشيفته نياز به درمان دارند؟

به‌طوركلي اختلالات شخصيت به معناي ويژگي‌هاي شخصيتي هستند كه از نوجواني يا اوايل بزرگ‌سالي در فرد نمايان مي‌شوند و با توجه به تفاوتي كه از رفتار معمول جامعه دارند مشكلاتي را براي فرد به همراه خواهند داشت. و حتما بايد درمان شود. شخصيت خودشيفته نيز يكي از انواع اين اختلال است كه اصلي‌ترين ويژگي آن خود دوستي بيش‌ازحد است. اين افراد به قدري باعث آزار ديگران مي‌شوند كه همه به دنبال درمان شخصيت خودشيفته هستند.

علاقه اين افراد به خودشان باعث بروز خطاي فكري مي‌شود كه به آن خودبزرگ‌بيني مي‌گويند. خودبزرگ‌بيني به اين معناست كه فرد بي‌دليل خود را بالاتر از ديگران و سزاوار دريافت امتيازات ويژه‌اي مي‌داند. اين موضوع باعث مي‌شود كه آن‌ها معمولا در شرايطي كه در مركز توجه نباشند احساسات منفي نظير خشم را تجربه كنند و يا ديگران را مورد بهره‌كشي قرار دهند. حسادت يكي ديگر از ويژگي‌هاي شخصيت خودشيفته است كه به دليل خودبزرگ‌بيني ايجاد مي‌شود و به اين معناست كه فرد احساس مي‌كند هيچ‌كس نبايد در جايگاهي برتر و بالاتر از او قرار بگيرد.

بهترين درمان شخصيت خودشيفته

براي درمان شخصيت خودشيفته روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه در ادامه آن‌ها را با يكديگر بررسي خواهيم كرد. درمانگران مي‌توانند با توجه به وضعيت فرد، ميزان پذيرش وي و همين‌طور نوع مشكلاتي كه در زندگي او ايجاد شده يكي از اين روش‌ها را انتخاب نمايند و يا از مجموعه آن‌ها استفاده كنند. بينش پايين فرد نسبت به اختلالي كه دارد و همين‌طور باور وي به توانمندي خود معمولاً مي‌تواند دشواري‌هاي بسياري را در فرايند درمان ايجاد نمايد.

📌 درمان شناختي – رفتاري

يكي از اصلي‌ترين روش‌هايي كه براي درمان شخصيت خودشيفته مورداستفاده قرار مي‌گيرد درمان شناختي-رفتاري است. در اين درمان به فرد كمك مي‌شود تا باورهاي اشتباهي كه در مورد بي‌نقص و عالي بودن خود دارد را كنار بگذارد و باورهاي سازنده‌تري را جايگزين آن‌ها نمايد. علاوه بر اين حساسيتي كه اين افراد به ارزيابي شدن از جانب ديگران دارند نيز در اين درمان موردبررسي قرار مي‌گيرد. در درمان شناختي-رفتاري علاوه بر ارزيابي باورهاي ناكارآمد در اين افراد رفتارهاي نامناسب آن‌ها نيز موردبررسي قرار گرفته و رفتارهاي صحيح‌تري جايگزين آن‌ها خواهند شد.

📌 روش‌ هاي آرام‌ سازي براي درمان شخصيت خودشيفته

استفاده از تكنيك‌هاي آرام‌سازي معمولاً مي‌تواند جزئي از فرايند درمان شخصيت خودشيفته باشد. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه چنانچه مورد ارزيابي و انتقاد قرار گرفت و يا توجهي را كه انتظار داشت از ديگران دريافت نكرد به‌جاي عصبانيت و بدرفتاري با استفاده از اين تكنيك‌ها خود را آرام كرده و رفتار نامناسبي نشان ندهد.

📌 درمان‌ هاي هيجان مدار

از ديگر روش هاي درمان شخصيت خودشيفته، درمان هاي هيجان مدار است. يكي از نقاط ضعف اصلي بيماران مبتلا به شخصيت خودشيفته اين است كه آن‌ها توانايي درك احساسات ديگران و همدلي با آن‌ها را ندارند. درمان‌هاي هيجان مدار به اين افراد كمك مي‌كند تا با احساسات و هيجانات ديگران آشنا شوند و توانايي همراهي و همدلي با آن‌ها را پيدا كنند.

📌 درمان شخصيت خودشيفته با دارو درماني

هيچ داروي خاصي براي درمان شخصيت خودشيفته وجود ندارد بااين‌حال درصورتي‌كه درمانگر احساس كند بيمار در زمينه‌هاي خاصي نياز به استفاده از دارو دارد مي‌تواند از اين شيوه درماني نيز براي بهبود شخصيت خودشيفته استفاده كند.

📌 خانواده‌ درماني

علاوه بر شخصيت خودشيفته اطرافيان وي نيز ازجمله افرادي هستند كه مي‌بايست در جلسات درماني شركت داشته باشند. حضور خانواده در درمان شخصيت خودشيفته معمولاً با دو هدف صورت مي‌گيرد. يكي از اين اهداف اين است كه درمانگر وظيفه دارد آگاهي اعضاي خانواده را درباره شخصيت خودشيفته و همين‌طور شيوه برخورد با فردي كه دچار خودشيفتگي است را افزايش دهد. درصورتي‌كه آگاهي خانواده در اين زمينه افزايش پيدا كند آن‌ها توانايي بيشتري براي مديريت شرايط خواهند داشت و درنتيجه احتمال بروز تنش ميان اعضا كاهش پيدا مي‌كند.

علاوه بر افزايش آگاهي خانواده، مبتلايان به شخصيت خودشيفته معمولا آسيب‌هاي روحي بسياري را تجربه خواهند كرد. آن‌ها معمولاً به دليل بدرفتاري و بي‌توجهي‌هاي مبتلايان به شخصيت خودشيفته مشكلاتي نظير افسردگي و يا ضعف اعتمادبه‌نفس را تجربه مي‌كنند. استفاده از جلسات خانواده‌درماني به اين افراد كمك خواهد كرد تا سلامت روحي خود را حفظ كنند. 

📌 روان درماني با محوريت انتقال (TFP)

يكي از روش هاي درمان شخصيت خودشيفته، رواندرماني با محوريت انتقال است. اين روش درماني با يك قرارداد درماني كلامي آغاز مي‌شود. اين افراد اهداف خود را به خاطر مي‌آورند و بر آنها متمركز مي‌شوند. و روان درمانگر با كمك ارتباط با بيمار شروع به درمان او مي‌كند.

📌 درمان متمركز بر طرحواره

از ديگر روش هاي درمان شخصيت خودشيفته، درمان متمركز بر طرحواره است. در اين روش درماني به افراد مبتلا كمك مي‌شود تا طرح ناسالم ذهن خود را جايگزين طرح سالم كند. اين افراد دائم در حال برداشت هاي منفي از خود و ديگران هستند. به همين دليل اين روش مناسب است.

📌 درمان مبتني بر ذهن

يكي از روش هاي درمان شخصيت خودشيفته، درمان مبتني بر ذهن است. اين روش به افراد كمك مي‌كند تا با دقت بر افكار و احساست ديگران، اعمال خودشان را منعكس كنند و ارتباط رواني بگيرند.

بي‌ توجهي به درمان شخصيت خودشيفته

در اين قسمت به اين سؤال پاسخ خواهيم داد كه درمان شخصيت خودشيفته چه اهميتي دارد و در صورت بي‌توجهي به درمان چه پيامدهايي در انتظار فرد خواهد بود؟ به‌طوركلي مبتلايان به اختلالات شخصيت، اعتقادي به ويژگي‌هاي اخلاقي ناسازگار خود ندارند و به همين خاطر اقدامي نيز براي درمان آن انجام نخواهند داد. اين درحاليست كه رفتارهاي آن‌ها معمولاً باعث عذاب و ناراحتي در اطرافيان شده و مشكلاتي را براي آن‌ها ايجاد مي‌كند. به همين خاطر توجه به درمان شخصيت خودشيفته باعث خواهد شد كه روابط آن‌ها با اطرافيان شرايط بهتري پيدا كرده و بسياري از مشكلات در روابط ميان فردي بيمار كاهش مي‌يابد.

براي آشنايي با نحوه ترغيب براي درمان شخصيت خودشيفته حتما مقاله برخورد با خودشيفته ها را بخوانيد. اگر چه مبتلايان به اختلال شخصيت خودشيفته معمولا به‌عنوان افرادي مغرور و بي‌احساس شناخته مي‌شوند بااين‌حال آن‌ها در درون خود احساسات ضدونقيضي را تجربه مي‌كنند كه حجم زيادي از انرژي رواني آن‌ها را صرف خود مي‌كند. درصورتي‌كه شخصيت‌خودشيفته فرد درمان شود؛ انرژي رواني آن‌ها به‌جاي تمركز بر اثبات خود به‌عنوان بهترين فرد، صرف امور سازنده‌تري شده و درنتيجه بهره‌وري وي افزايش پيدا مي‌كند.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد، اختلال شخصيت خودشيفته باعث آزار ديگران مي‌شود. دائم در حال انتقاد از ديگران است اما خودش علاقه اي به شنيدن صحبت و انتفاد ديگران ندارد. به همين دليل اطرافيان نزديك چنين افرادي هميشه در حال اذيت هستند. درمان شخصيت خودشيفته را خانواده هاي مبتلا به اين اختلال بايد جدي بگيرند. براي درمان نيز حتما از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تخصصي در خدمت مراجعين عزيز است. شما مي‌توانيد به صورت حضوري و تلفني از خدمات مشاوره ذهن نو استفاده كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان شخصيت خودشيفته مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

بهترين روش براي درمان شخصيت خودشيفته كدام است؟

روش‌هاي مختلفي براي درمان شخصيت خودشيفته وجود دارد كه درمانگر با توجه به شرايط فرد مي‌تواند يكي از آن‌ها يا تركيبي از اين روش‌ها را انتخاب كند. بااين‌حال درمان‌هاي شناختي-رفتاري ازجمله بهترين درمان‌ها هستند.

آيا دارويي براي درمان شخصيت خودشيفته وجود دارد؟

هيچ دارويي براي درمان اختلالات شخصيت ساخته نشده است بااين‌حال درصورتي‌كه درمانگر احساس كند فرد به دليل مشكلات ثانويه نياز به استفاده از داروي خاصي دارد مي‌تواند از داروها نيز استفاده نمايد.

منبع: درمان شخصيت خودشيفته


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: درمان شخصيت خودشيفته،
موضوع:
[ ۲۸ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۲۹:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تفسير نقاشي كودك مسير ورود به دنياي كودكان به حساب مي‌آيد. نقاشي كشيدن يكي از سرگرمي‌هاي كودكان است كه آن را با لذت انجام مي‌دهند اما نقاشي‌هاي كودكان علاوه بر جنبه سرگرمي كه دارند، والدين را از احساسات دروني فرزندشان باخبر مي‌سازند. اغلب كودكان نمي‌توانند احساسات خود را با كلمات بيان كنند. به همين خاطر نقاشي راهي براي برقراري ارتباط بين كودك و والدين است و آثار هنري كودكان شخصيت آن‌ها را نمايان مي‌سازد.

 

حتي خلاق‌ترين كودكان نيز مواردي را در تمام نقاشي‌هاي خود تكرار مي‌كنند و گاه از رنگ‌ها براي بروز عواطف خود بهره مي‌برند. به همين دليل با كمي دقت در نقاشي‌هاي آن‌ها مي‌توانيد به مسائل دروني و نگراني‌هايشان پي ببريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه تفسير نقاشي كودك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: تفسير نقاشي كودك

تفسير نقاشي كودك

نقاشي كودك يك فرايند طبيعي است. اما كودكان بيان احساسات و هيجانات خود را به كمك نقاشي نشان مي‌دهند. آنها با كمك اين روش مي‌توانند نشان دهند كه چه چيزي در ذهن خود دارند و در حال تفكر در رابطه با چه موضوعي هستند. به همين دليل تفسير نقاشي كودك از اهميت بالايي برخوردار است.

توصيه مي‌كنيم كه حتما والدين نسبت به تفسير نقاشي كودك آگاه باشند. همچنين براي كسب اطلاعات بيشتر راجع به نقاشي كودك، از روانشناس راهنمايي بگيريد. در اين مقاله راجع به تفسير نقاشي كودك صحبت كرده ايم. جهت اطلاع از تفسير نقاشي ها، تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

تفسير نقاشي كودك | مراحل نقاشي كشيدن كودك

پيش از تفسير نقاشي كودك، خوب است با مراحل و نحوه‌ انجام اين كار توسط فرزندتان آگاه شويد. نقاشي كشيدن كودك سه مرحله دارد كه شامل خط خطي كردن، رسم نمايه‌هاي ابتدايي و در آخر نقاشي كردن مي‌شود. در ادامه به شرح اين سه مورد پرداخته‌ايم.

📌 خط خطي كردن

قبل از اينكه از تفسير نقاشي كودك آگاه شويد؛ بايد مراحل نقاشي كودك را بدانيد. اين اولين مرحله‌ نقاشي كردن كودكان است و در آن تصاوير، هيچ واقعيتي ندارند. تنها خطوط نامنظم بر روي كاغذ ديده مي‌شوند و به نظر مي‌رسد كودك چيز خاصي نكشيده اما گاهي با همين خطوط نامنظم چيزي را ترسيم مي‌كند كه به آن واقع گرايي اتفاقي مي‌‌گويند، يعني شما مي‌توانيد در بين خط خطي‌هاي انجام شده شكل‌هايي را ببينيد.

📌 نمايه‌ هاي ابتدايي

در مرحله دوم كودك چيزهايي را كه با چشم خود مي‌بيند بر روي كاغذ مي‌آورد. در اين مرحله چيزهاي ساده‌اي مانند صورت، انگشتان، ماشين‌، درخت و خانه را در نقاشي‌هاي خود مي‌كشد. جزئيات واقع بينانه معمولا در اين نقاشي‌ها ديده نمي‌شود و بسيار ابتدايي هستند. در اواخر اين مرحله كودك چيزهايي مانند گل در جلوي خانه را به نقاشي‌هايش مي‌افزايد كه تفسير نقاشي كودك، نشان دهنده‌ عقايدش است.

📌 تكميل نقاشي

كودك در اين مرحله جزئيات زيادي در نقاشي‌ هاي خود مي‌كشد و حتي ممكن است از كلمات و علائم نيز استفاده كند. بسياري از كودكان از اشكال هوشمندانه مانند حرف V انگليسي براي كشيدن پرندگان استفاده مي‌كنند. كودكان در اين مرحله سعي مي‌كنند با توجه به توانايي‌ هاي خود واقع بينانه نقاشي كنند و گاه تصاوير را از ديدگاه خاصي به نمايش مي‌گذارند. براي نقاشي‌ هايشان داستان مخصوص دارند و گاها آن را برايتان بازگو مي‌كنند. بنابراين در تفسير نقاشي كودك به داستان هاي كودك نيز گوش دهيد.

قوانين كلي در تفسير نقاشي كودك

اغلب كودكاني كه مستبد و پرتوقع هستند از رنگ‌هاي تيره‌تر در نقاشي‌هاي خود استفاده مي‌كنند. دخترها در نقاشي‌هاي خود رنگ‌هاي گرم را مي‌پسندند و پسران بيشتر از رنگ‌هاي خنك استفاده مي‌كنند. تفسير نقاشي كودك به رنگ سبز، نشان دهنده‌ خلاقيت او، زرد به معناي خوشبختي و قرمز كه بسيار ميان كودكان پر طرفدار است هيجان آن‌ها را نشان مي‌دهد.

در تفسير نقاشي كودك، بايد به اين موضوع دقت كنيد، اغلب كودكاني كه نقاشي‌ هايشان را از سمت چپ كاغذ شروع مي‌كنند، به گذشته و شخصيت پرورش‌دهنده‌ خود علاقه دارند و در مقابل كودكاني كه از سمت راست شروع مي‌كنند در مورد آينده و ارتباط با ديگران كنجكاو هستند.

نقاشي‌هايي كه در پايين كاغذ كشيده مي‌شوند نشان دهنده‌ وجود احساس عدم امنيت و كمبود در كودك است و آن‌هايي كه در نقاشي كودك بزرگ كشيده مي‌شوند داراي برتري هستند و كوچكترها اهميت كمي دارند.

تفسير اجزاي مختلف نقاشي كودكان

در تفسير نقاشي كودك بايد به اجزاي مختلف نقاشي دقت كنيد. به همين دليل براي آگاهي بيشتر شما، اجزاي مختلف را توضيح داده ايم.

✨ هيولاها

يكي از تفسير نقاشي كودكان، هيولا است. كشيدن انواع هيولاها در نقاشي كودكان نشان دهنده‌ قدرت است. اگر كودك اين هيولا را در مركز كاغذ بكشد، به اين معنا است كه دلش مي‌خواهد قدرتمند باشد اما در بسياري از موارد مي‌تواند از وجود اضطراب شديد در كودك خبر دهد.

عامل مهمي كه بايد در نظر گرفت اين است كه از كودك خواسته شده چه چيزي را به تصوير بكشد. اگر از او خواسته شده فردي را نقاشي كند و او هيولا كشيده، نشان از بيزاري و ترس كودك از آن فرد است. اما اگر به صورت داوطلبانه اين كار را انجام داده باشد تمايل براي قدرت دارد.

✨ تفسير نقاشي كودك | خانه‌ها

در تفسير نقاشي كودك بسيار زياد به خانه توجه شده است. خانه يكي از اولين چيزهايي است كه كودكان معمولا در نقاشي‌هاي خود مي‌كشند و ديدگاه‌هاي فراواني در ارتباط با منظور آن‌ها از كشيدن خانه و ساير چيزهايي كه در اطراف آن مانند خورشيد، رنگين كمان، گل و… وجود دارد، بيان شده‌است.

برخي مي‌گويند خانه‌اي كه كودك مي‌كشد نظر او در مورد زندگي خودش در خانه‌شان را نشان مي‌دهد. كودكي كه احساسات منفي را در محيط خانواده اش تجربه كرده باشد خانه‌‌ نقاشي‌اش را مانند يك زندان ترسيم مي‌كند. نوجواني كه هنوز خانه را به شكل دو بعدي مي‌كشد ممكن است به لحاظ عاطفي رشد نكرده باشد.

در تفسير نقاشي كودك، اگر خانه‌اي كه كودك مي‌كشد داراي پنجره‌هاي باز و نامرتب باشد، نشان مي‌دهد كه نياز به ديده شدن بيشتر توسط ديگران دارد. كودكاني كه يك پياده رو جلوي خانه مي‌كشند اغلب روابط بهتري با ديگران و همسالان خود دارند، در حالي كه اين مورد در نقاشي‌هاي كودكان گوشه‌گير ديده نمي‌شود. هر چه خانه‌اي كه كودك مي‌كشد جزئيات معمولي بيشتري داشته‌باشد، نشان مي‌دهد ديدگاه مثبتي به خانواده‌اش دارد.

✨ خورشيد

در تفسير نقاشي كودك، بچه اي كه يك خورشيد زرد خندان مي‌كشد، شاد است و از بودن خود رضايت دارد اما خورشيد هميشه اين معنا را ندارد. اغلب كودكان در مورد نقاشي‌هاي خود توضيح مي‌دهند مي‌توانيد از آن‌ها در مورد معنايي اجزاي نقاشيشان سؤال بپرسيد. خورشيد نصفه‌اي كه در بالا و گوشه‌ كاغذ كشيده شود نگران بودن كودك را منعكس مي‌كند و خورشيدي كه در آسمان ابري كشيده مي‌شود مي‌تواند نشان دهنده‌ افسردگي و احساس نااميدي در كودك باشد. برخي عقيده دارند خورشيد نمايانگر ديدگاه كودك نسبت به پدرش است.

خورشيد كامل و درخشان نشان از رابطه‌ خوب پدر و فرزندش مي‌دهد. اگر كودك خورشيد را پشت كوه يا صورت قوسي در افق بكشد يعني ارتباط خوبي با پدر ندارد. همچنين اگر از پدرش ترس داشته باشد معمولا خورشيد را در نقاشي‌اش با رنگ قرمز يا سياه ترسيم مي‌كند.

✨ تفسير نقاشي كودك | كشيدن درخت

در تفسير نقاشي كودك راجع به درخت، سه قسمت ريشه، تنه و شاخ و برگ‌هاي آن مورد بررسي قرار مي‌گيرد. ريشه‌اي كه در خاك فرو رفته باشد نمايانگر ناخودآگاه و فشارها است. تنه مشخصات دائمي و شخصيت كودك را نشان مي‌دهد. شاخه‌ها و برگ‌ها هم چگونگي ارتباط او با دنياي بيرون را مشخص مي‌كند.

در صورتي كه كودك شما در ميان اجزاي درخت به ريشه‌ آن بيشتر اهميت دهد، طبيعتي بدوي، عاشقانه و محافظه‌كار دارد. اغلب كودكان قبل از سنين مدرسه تنه‌ درخت را بلند مي‌كشند اما اين مورد بعد از سنين مدرسه ممكن است نشان از تمايل كودك براي بازگشت به دنياي قبل از مدرسه و يا فشارهاي عصبي باشد.

جهت تفسير نقاشي كودك؛ تنه‌ درختي كه كوتاه است جاه‌طلبي و بلند پرواز بودن كودك را نشان مي‌دهد. اگر تنه‌ درخت كج باشد مي‌توان به عدم ثبات در كودك پي برد. كودكان در خود فرو رفته اغلب برگ‌هاي زياد و درهم و برهم براي درخت خود مي‌كشند و اين به اين معنا است كه آمادگي تغيير و تحول ندارند. در مقابل كودكاني كه مسائل را به راحتي مي‌فهمند و به ارتباط با ديگران تمايل دارند، اغلب برگ‌ها را مرتب و هر كدام را به سويي مي‌كشند.

✨ تفسير آدمك در نقاشي كودك

در تفسير نقاشي كودك، آدمك نيز نقش زيادي دارد. كودكان با كشيدن شكل آدم پيش از هر چيز دركي كه از بدن خود و تمايلاتشان دارند را بيان مي‌كنند. اگر آدم كشيده شده در مجموع هماهنگ باشد مي‌توان گفت كودك با خودش سازگاري دارد اما در صورتي كه خيلي كوچك باشد و يا در گوشه‌اي از كاغذ كشيده شده باشد، مي‌تواند به معناي احساس بي‌ارزشي كودك نسبت به خود باشد.

✨ رنگين كمان

در تفسير نقاشي كودك، بايد به رنگين كمان نيز توجه كنيم. بر اساس نظر هاستينگز، رنگين كمان هايي كه چند رنگ هستند، ديدگاه هاي مثبتي از كودك را نشان مي‌دهد.

✨ تصاوير درهم ريخته خانواده

براي تفسير نقاشي كودك بهم ريختگي ها را نيز بايد مورد توجه قرار داد. در نقاشي هاي اين چنيني؛ اعضاي خانواده اكثرا صورت هاي شاد دارند و دستان يكديگر را گرفته اند. اما وقتي كه والدين را در صحنه هايي مانند غرق شدن بكشند؛ تصوير آزار دهنده خواهد شد. يا حتي ممكن است كه كودك به دليل مشاهده فيلم هاي مختلف، خانواده را در حال سوختن در آتش نقاشي كند.

✨ ترتيب خانواده

در تفسير نقاشي كودك، ترتيب خانواده نيز از اهميت بالايي برخوردار است. يك كودك در اكثر مواقع اعضاي خانواده خود را به ترتيب نقاشي مي‌كشد؛ و حتي شايد خودش را نزديك كسي بكشد كه وابستگي بيشتري به او دارد. حتي با مشاهده حالات صورت خانواده مي‌توانيد روحيات فرد را از نظر كودك متوجه شويد. حتي در اندازه افراد داخل نقاشي نيز مي‌توان متوجه شد كه فرد بزرگتر، بيشترين تسلط را بر او دارد.

✨ ترسيم حفره

در تفسير نقاشي كودك اگر متوجه حفره شديد، يعني كودك مرگ يكي از عزيزانش را به تازگي تجربه كرده است. موقعيت اعضاي خانواده داخل چاله، نشانگر نزديك ترين شخص در حال كنار آمدن با مصيبت است.

✨ استفاده بيش از اندازه از يك رنگ

يكي از موضوعات مورد تفسير نقاشي كودك؛ استفاده بيش از اندازه از يك رنگ است. برخي از بچه ها ترجيح مي‌دهند كه تنها از يك رنگ استفاده كنند. و جاي نگراني نيست. در صورتي بايد والدين نگران باشند كه شاهد نقاشي هاي تك رنگ مخصوصا سايه هاي خاكستري باشند. اين موضوع در بيشتر موارد مربوط به كوررنگي و مشكلات روانشناختي است.

✨ جزئيات در نقاشي

براي تفسير نقاشي كودك حتما بايد به ميزان جزئيات دقت كرد. هر چقدر كودكان از جزئيات بيشتري استفاده كنند؛ ديدگاه فرد گرا خواهند داشت. مثلا عينك برادرش را فراموش نمي‌كند و خواهرش را با پيراهن بلند نقاشي مي‌كشد.

احساساتي كه نقاشي‌هاي كودكان منعكس مي‌كنند

در تفسير نقاشي كودك به احساسات كودكان بسيار توجه مي‌شود. كودكان با نقاشي‌هاي خود احساسات و عواطف زيادي را بروز مي‌دهند و از هر كدام برداشت‌هاي مختلفي مي‌توان داشت اما قرار نيست هر جزء نقاشي آن‌ها به طور خاص منعكس كننده‌ يك عاطفه باشد مگر آن كه كودك خود آن را برايتان توضيح دهد. به طور كلي نكاتي وجود دارد كه روانشناسان و محققان بر اساس آن‌ها مي‌توانند احساسات كودك را شناسايي كنند.

براي مثال در تفسير نقاشي كودك، گاه كشيدن ابرها، پرنده‌هاي در حال پرواز، باران و چشم نكشيدن براي صورت‌ها مضطرب بودن كودك را نشان مي‌دهد. كودكي كه تصاوير كوچك، صورت‌هايي بدون بيني يا دهان، صورت‌هايي لاغر و دست‌هاي نزديك به بدن مي‌كشد، بسيار خجالتي است.

دست‌ها و دندان‌هاي بزرگ، دست‌هاي دراز و چشم‌هاي بسته، عصبي بودن كودك را نشان مي‌دهند. در آخر كودكاني كه تصاوير غول‌آسا، اندام‌هايي بدون دست، صورت‌هاي كج و سرهاي باريك مي‌كشند بيم و ترس زيادي در خود دارند.

سخن آخر

قبل از هرگونه قضاوتي در مورد نقاشي كودك و تعبير و تفسير كردن آن بهتر است چندين نقاشي از او را مورد بررسي قرار دهيد تا متوجه شويد آيا يك پديده مدام تكرار مي‌شود يا خير. توجه داشته‌باشيد كه نقاشي كشيدن با حال و حوصله‌‌ كودك در آن لحظه و اتفاقي كه مدتي قبل برايش رخ داده ارتباط دارد. در تفسير نقاشي كودك خود به نقش آموزش و يادگيري‌هاي قبلي توسط او نيز توجه داشته‌باشيد.

اگر بدون درنظر گرفتن اين مورد دست به تفسير نقاشي بزنيد ممكن است با خطا و تشخيص غيرواقعي مواجه شويد. علاوه بر اين تفسير نقاشي كودك جنبه‌هاي مختلفي مانند رنگ، خطوط، ميزان فضاي به كار گرفته شده و محتواي نقاشي را در بر مي‌گيرد. بديهي است كه لازم است تمام اين جنبه‌ها مورد بررسي قرار بگيرند. توصيه مي‌كنيم براي تشخيص بهتر و تفسير دقيق‌تر از مشاور كودك و روانشناس متخصص در زمينه تفسير نقاشي كودك بهره‌مند شويد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تفسير نقاشي كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

تفسير گل در نقاشي كودكان چيست؟

كودكاني كه در نقاشي‌هاي خود زياد از گل استفاده مي‌كنند روحيه لطيف و حساسي دارند. گاهي نيز گل نمادي از مسائل جنسيتي است به خصوص گل‌هايي با رنگ‌هاي مختلف. اگر پنجره‌هاي خانه‌اي كه كودك در نقاشي خود كشيده با گل تزئين شود نشان‌دهنده‌ خوش بيني كودك است.

كشيدن رنگين كمان در نقاشي كودكان به چه معناست؟

رنگين كمان با رنگ‌هاي متفاوت ديدگاه مثبت كودك و نياز او به آغوش مادرانه را نشان مي‌دهد. رنگين كمان نشان‌دهنده‌ تمايل كودك براي برقراري ارتباط با ديگران نيز هست.

منبع: تفسير نقاشي كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تفسير نقاشي كودك،
موضوع:
[ ۲۸ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۲۳:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اهميت صبحانه براي دانش آموزان بسيار زياد است. معمولا دانش آموزان از اينكار طفره رفته و علاقه اي به وعده صبحانه ندارند. اين موضوع دلايل زيادي دارد كه در مورد آن صحبت خواهيم كرد. اما به طور كلي صبحانه براي همه افراد بسيار مهم و ضروري بوده و يكي از اصلي ترين وعده هاي غذايي است. مخصوصا براي دانش آموزان كه در مدرسه مشغول يادگيري موضوعات مختلف و همچنين جنب و جوش هستند. والدين در اين مورد نقش اساسي داشته و مي‌توانند تا حد زيادي اين عادت غذايي را براي دانش آموزان لذت بخش كنند. علاوه بر اينها صبحانه بر سلامت جسماني بسيار موثر است. هم دانش آموزان و هم والدين نبايد در اين مورد سهل انگار باشند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اهميت صبحانه براي دانش آموزان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: اهميت صبحانه براي دانش آموزان | اول صبحانه

اهميت صبحانه براي دانش آموزان

دانش آموزان در گروه هاي سني مختلف، نياز به منبعي مغذي براي تامين انرژي دارند. صبحانه مي‌تواند يكي از منابع اصلي براي بچه ها باشد كه در موارد زيادي از آن غفلت مي‌شود. اهميت صبحانه براي دانش آموزان به قدري است كه مي‌تواند منجر به بروز اختلالات يادگيري و رشدي شود و در آينده آنان تاثيربگذارد.

همچنين با صبحانه نخوردن قبل از مدرسه، آنها احتمالا بازدهي كمتري در زمان يادگيري داشته و روابط آنها با معلم و ديگر دانش آموزان را تحت تاثير قرار مي‌دهد. در اين مقاله به بررسي دلايل و عوامل موثر بر اين موضوع، مي‌پردازيم. 

برخي از مفيد ترين صبحانه ها براي دانش آموزان

برخي از والدين نمي‌دانند كه بهترين صبحانه براي دانش آموزان چيست. و يا از صبحانه هاي آماده براي فرزندانشان استفاده مي‌كنند؛ كه ارزش غذايي چنداني ندارد. در اين زمينه بهتر است اول به علاقه خود دانش آموز توجه داشته باشيد. اما اگر او به طور كلي مايل به خوردن صبحانه نيست؛ بهتر است در اين وعده تنوع ايجاد كرده و همچنين او را ترغيب كنيد.

🔶انواع كره

يكي از بهترين صبحانه ها براي دانش آموزان، كره است. كره انواع مختلفي داشته و مصرف آن به همراه نان و ديگر مواد غذايي مثل مرباها براي بچه ها دلپذير است. كره فندوق و كره بادام زميني به دليل داشتن چربي طبيعي و مفيد، انرژي بچه ها را براي مدت زمان طولاني تامين مي‌كند. اين دو سرشار از فيبر و پروتئين هستند كه بر هوش و عملكرد تحصيلي بچه ها بسيار موثر هستند. مي‌توانيد براي آنها انواع اين كره ها را تهيه كرده تا متوجه علاقه آنها شويد.

🔶انواع شيره ها

شيره انگور و خرما، از ديگر موادي هستند كه مي‌توانيد براي صبحانه دانش آموزان از آنها استفاده كنيد. آنها با مصرف شيره مي‌توانند قواي بدني خود را حفظ كرده و انرژي زيادي كسب كنند. با اطلاع از اهميت صبحانه براي دانش آموزان و همچنين مصرف انواع مختلف شيره ها، مي‌توانيد از بروز علائمي مثل حالت تهوع، تاري ديد، افت فشار و …. كه ميان دانش آموزان بسيار شايع است؛ جلوگيري كنيد.

🔶ارده | اهميت صبحانه براي دانش آموزان

ارده كنجد را مي‌توان يكي از سالم ترين و همچنين مقوي ترين موادغذايي براي دانش آموزان در نظر گرفت. اين ماده همانطور كه از اسم آن مشخص است؛ از كنجد تهيه شده و سرشار از كلسيم است. مصرف اين ماده غذايي علاوه بر تاثير بر رشد جسماني، بر عملكرد تحصيلي دانش آموزان نيز موثر است. از آنجايي كه بچه ها در سنين رشد قرار دارند؛ اهميت صبحانه براي دانش آموزان، از لحاظ جسماني نيز بسيار مهم است.

🔶عسل

فوايد عسل براي همه مشهود است. در واقع اين ماده يكي از اعضاي جدايي ناپذير از وعده صبحانه است. عسل علاوه بر اينكه بر قدرت يادگيري و تمركز موثر است؛ از بي حالي و كرختي دانش آموزان نيز جلوگيري مي‌كند. بهتر است دانش آموزان قبل از مدرسه عسل را به همراه نان و موادي ديگر مثل كره مصرف كرده تا انرژي لازم را كسب كنند. تركيب عسل به همراه انواع كره ها، مورد علاقه بچه ها است.

🔶لبنيات

يكي ديگر از موادي كه دانش آموزان و يا به طور كلي افراد در زمان صبحانه مصرف مي‌كنند؛ لبنياتي مثل پنير است. شير نيز جزو لبنيات است كه مي‌تواند براي بچه ها بسيار مفيد باشد. گرچه عده اي به آن حساسيت داشته و يا معده آنها واكنش نشان مي‌دهد. اما در غير اين صورت بهتر است بچه ها را براي مصرف اين مواد تشويق كرده و از اهميت صبحانه براي دانش آموزان صحبت كنيد.

علت صبحانه نخوردن دانش آموزان

از آنجايي كه احتمالا بچه ها از اهميت صبحانه براي دانش آموزان، اطلاعات كافي ندارند؛ هنگام صبح، هيچ ميلي به صبحانه نداشته و حتي بدون خوردن آن خانه را ترك مي‌كنند. طبيعي است كه افراد در صبح زود ميلي به غذا خوردن نداشته باشند. گاهي اين موضوع مربوط به والدين مي‌شود كه آنها نيز همين عادت را دارند و از طرفي صبحانه اي براي بچه ها آماده نمي‌كنند.

گاهي والدين در اين زمينه تمام تلاش خود را مي‌كنند؛ اما خود دانش آموزان ميلي براي صبحانه خوردن ندارند. آنها به طور كلي بي اشتهايي داشته و از خوردن هيچ وعده غذايي لذت نمي‌برند. والدين بايد اين دلايل را شناسايي كرده و در اين زمينه اقداماتي انجام دهند. 

فوايد صبحانه خوردن براي دانش آموزان

از آنجايي كه دانش آموزان زمان زيادي را در مدرسه و دور از خانه مي‌گذرانند. بهتر است به تغذيه خود و همچنين عادت هاي غذايي آنها توجه شود. در اين قسمت به بررسي چرايي اهميت صبحانه براي دانش آموزان مي‌پردازيم. 

✅بالا رفتن تمركز

قطعا يكي از مهم ترين فوايد صبحانه براي دانش آموزان، بالارفتن تمركز آنها و همچنين خروجي بهتر است. آنها بايد در مدرسه اطلاعات زيادي را در زمينه هاي مختلف بياموزند كه بدون انرژي و مصرف مواد غذايي مختلف امكانپذير نيست. گشنگي و عوارض آن باعث بروز حواسپرتي شده و ميزان يادگيري آنان را تا حد زيادي كاهش مي‌دهد.

✅بالا رفتن ميزان انرژي | اهميت صبحانه براي دانش آموزان

زماني كه در هنگام صبح، از خواب بيدار مي‌شويد؛ براي مدت زمان طولاني هيچ ماده غذايي كه تامين كننده انرژي باشد؛ به بدن شما نرسيده است. در اين زمان بايد چيزي بخوريد كه بدن انرژي لازم را براي انجام كارهاي روزمره، كسب كند. از طرفي اهميت اين موضوع براي دانش آموزان كه مشغول يادگيري هستند؛ بيشتر است. آنها با خوردن صبحانه اي كامل و سالم، انرژي بيشتري كسب كرده و مي‌توانند در مدرسه بهتر عمل كنند.

✅تاثير در خلق و خو

يكي ديگر از تاثيرات صبحانه براي دانش آموزان، تاثير در خلق و خوي آنهاست. با خوردن صبحانه مغز فعال شده و مي‌تواند در مواجه با مسائل مختلف، بهتر واكنش نشان دهد. قدرت تصميم گيري و توانايي شناختي در دانش آموزان، بهبود يافته و آنها اخلاق بهتري پيدا مي‌كنند.

✅سلامت جسماني | اهميت صبحانه براي دانش آموزان

از آنجايي كه دانش آموزان در سن رشد هستند و بدن آنها تغييرات زيادي را تجربه مي‌كند؛ اهميت صبحانه براي دانش آموزان، دوچندان شده و تاثير بيشتري در وضعيت جسماني دارد. اين موضوع در فرايند رشد جسماني موثر است و براي دانش آموزان بسيار مهم است.

✅مديريت اشتها

با خوردن صبحانه، اشتهاي دانش آموزان براي ساير وعده ها نيز مديريت مي‌شود. وقتي افراد وعده صبحانه را مصرف نمي‌كنند؛ در زمان نهار و ساير وعده ها نيز اختلال ايجاد مي‌شود. افراد براي غذا خوردن نياز به اشتها دارند؛ به همين دليل براي بهبود اين موضوع بايد افراد صبحانه را به موقع و به اندازه مصرف كنند.

سخن پاياني

نمي‌توان اهميت صبحانه براي دانش آموزان، ناديده گرفت. بسياري از والدين نسبت به اين موضوع بي تفاوت بوده و يا در مورد آن اقدامي نمي‌كنند. بهتر است والدين هم براي خود و هم براي فرزندان شان اين مورد را جدي گرفته و صبحانه اي سالم در نظر بگيرند. مواد غذايي كه مي‌توان در زمان صبحانه استفاده كرد بسيار متنوع هستند.

همين مورد مي‌تواند براي بچه ها ترغيب كننده باشد. از طرفي در اين مورد زياده روي نكنيد. چرا كه احتمالا بچه ها به دليل خوردن مقداري زياد صبحانه، در مدرسه سنگيني و تنبلي را تجربه مي‌كنند. در اين زمينه مي‌توانيد از يك مشاور تغذيه نيز كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اهميت صبحانه براي دانش آموزان  مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: اهميت صبحانه براي دانش آموزان | اول صبحانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۱۷:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

داشتن فرزند معتاد يكي از بزرگ‌ترين چالش‌هايي است كه امكان دارد والدين در طول زندگي خود تجربه كنند. اعتياد فرزند مي‌تواند وضعيت خانواده را به حالتي بحراني تبديل كرده و تنش‌هاي بسياري را رقم بزند. پدر و مادرها اغلب از اين كه نمي‌توانند كنترل اوضاع را به دست بگيرند، احساس درماندگي مي‌كنند و درگير خشم بسياري مي‌شوند.

با توجه به نقش بسيار مهم خانواد در فرايند ترك و درمان اعتياد، امروزه متخصصان سلامت روان در رويكرد خانواده درماني به والدين كمك مي‌كنند بهترين واكنش‌ها را اتخاذ كرده و هم چنين هيجانات منفي خود را نيز مديريت نمايند. اگر مي‌خواهيد بدانيد كه در بر خورد با فرزند معتادچگونه بايد رفتار كنيد، تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فرزند معتاد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: فرزند معتاد

فرزند معتاد

فرزند معتاد يكي از چالش هاي خانواده ها محسوب مي‌شود كه نحوه برخورد آنان تاثير زيادي در اين فرايند دارد. گاهي والدين از اهميت نقش خود مطلع نبوده و يا آن را دست كم مي‌گيرند. به همين دليل فرزند خود را به حال خود رها مي‌كنند. همچنين تلاش و انگيزه خود فرزندان نيز در اين زمان بسيار موثر هستند. والدين بايد در ابتدا فرزند خود را از عوامل خطرساز دور كنند و درقدم بعدي فضايي امن و آرام براي ترك كردن فراهم نمايند. همه اعضاي خانواده بايد در اين زمان مشارك داشته و بايكديگر همكاري كنند.

بهترين نحوه برخورد با فرزند معتاد

درگير شدن افراد در فرايند اعتياد در اكثر موارد از مسائل روان شناختي نشات مي‌گيرد. براي مثال بسياري از افراد به دليل ناتواني در مديريت هيجانات منفي به مواد پناه مي‌برند تا در سايه آن لحظاتي از زندگي و رنج‌هاي آن فارغ شده و بتوانند براي مدت هرچند كوتاهي احساس لذت را تجربه كنند. از همين رو امروزه متخصصين در ترك اعتياد تا حد زيادي مسائل رواني را تحت نظر قرار مي‌دهند و تلاش مي‌كنند تا به طور بنيادي مشكل اعتياد را برطرف سازند.

با توجه به اينكه فضاي موجود در خانواده و نوع واكنش والدين به اعتياد فرد از جمله فاكتورهاي بسيار مهمي هستند كه مي‌توانند سلامت روان بيمار را تحت تاثير قرار دهند، امروزه رويكردهاي خاصي نظير خانواده درماني براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه به پدر و مادرها كمك مي‌كنند در فرايند درمان اعتياد فرزندشان درگير شده و بهترين شيوه‌هاي سازگاري با اين مسئله را بياموزند. ما در ادامه براساس نظر روانشناسان خانواده به چند توصيه مهم در برخورد با فرزند معتاد اشاره كرده‌ايم.

📌اطلاعات خود را از اعتياد بالا ببريد

پيش از هرچيز براي اينكه بتوانيد بهترين رفتار را با فرزند معتاد داشته باشيد از خود بپرسيد كه در مورد اعتياد چه مي‌دانيد؟ بهتر است قبل از اينكه بحث و گفت و گوي ديگري را با فرزندتان شروع كنيد ابتدا در مورد مشكل او كمي تحقيق كرده و به درك درستي در مورد وضعيت او برسيد.

اين كار به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد فرزندتان را بيشتر بفهميد و بهترين گزينه‌هاي پيش روي او را بشناسيد. صحبت كردن با يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان يا كمك گرفتن از مشاوره اعتياد مي‌تواند در افزايش اطلاعات و آگاهي شما تاثير بسزايي داشته باشد.

 

📌فرزند معتاد | اجازه دهيد مسئوليت كارهايش را به عهده بگيرد

براي اينكه نشان دهيد حامي فرزند معتاد خود هستيد، تلاش نكنيد دائما پيامدهاي اعتياد او را را رفع و رجوع كنيد. به او اجازه دهيد كه پيامدهاي كارهايش را مشاهده كرده خود براي حل آن‌ها تلاش نمايد. آنچه اهميت دارد اين است كه به جاي او قدم برنداريد بلكه در طول مسير دست‌هايش را بگيريد و در كنار او باشيد. هم چنين دائما وضعيت او را به عوامل بيروني نظير دوستان بد، شانس و محيط نسبت ندهيد.

اين مسئله باعث مي‌شود كه فرزندتان احساس كند اعتياد خارج از كنترل اوست و تنها شرايط محيطي است كه سلامت او را تعيين مي‌كند. به او يادآوري كنيد كه عوامل محيطي مي‌توانند  افراد را تا حد زيادي تحت تاثير تاثير قرار دهند اما زندگي در شرايط نامناسب همواره محكوم به شكست نيست و در نهايت اين خود اوست كه مسئوليت انتخاب‌هايش را به عهده دارد.

 

📌فرزند معتاد | شخصيت او را هدف نگيريد

درگيري فرزندان با اعتياد معمولا خشم والدين را بر مي‌انگيزد. اين خشم مي‌تواند به طور مستقيم و غير مستقيم در رفتارهايتان تجلي پيدا كرده و باعث شود كه واكنش‌هاي نامناسبي را از خود نشان دهيد. توجه داشته باشيد كه اعتياد در بسياري از موارد به دليل كمبود اعتماد به نفس و ناتواني براي مقاومت در برابر دوستان مصرف كننده شكل مي‌گيرد. در اين شرايط هرگز با انتقادهاي پي در پي خود شخصيت فرزند معتاد را هدف نگيريد و او را تحقير نكنيد.

براي مثال گفتن جملاتي نظير اينكه تو ضعيف يا ترسو هستي، باعث مي‌شود كه  اعتماد به نفس فرزندتان بيش از پيش تخريب شود و در نتيجه او آسيب پذيري بيشتري در برابر اعتياد پيدا كند. همواره به او يادآور شويد كه اعتياد همانند يك بيماري مي‌تواند در بازه زماني خاصي انسان را درگير خود سازد اما به عنوان جزئي از شخصيت و وجود او تعريف نمي‌شود. اگر فرزندتان معتاد بودن را به عنوان يك تصوير شخصيتي از خود پذيرد، تغيير و ترك كردن بيش از پيش دشوار خواهد شد.

بيشتر بخوانيد :  ازدواج با معتاد

📌در برخورد با فرزند معتاد از خودتان نيز مراقبت كنيد

كمك به بهبود فرزند معتاد در بسياري از مواقع باعث مي‌شود كه والدين خود را به طور كلي فراموش كنند و در نهايت آسيب‌هاي ديگري نظير درگيري با اضطراب و افسردگي نيز به سراغشان بيايد. همواره به ياد داشته باشيد كه مراقبت از خود پيش شرط مراقبت از ديگران است.

در نتيجه براي اينكه بتوانيد بهترين رفتار را با فرزندتان داشته باشيد، بايد به وضعيت رواني خود نيز توجه كنيد. ذهن انسان معمولا در شرايط پرفشار نمي‌تواند تصميمات درستي بگيرد و الگوهاي رفتاري غلطي از خود نشان مي‌دهد در نتيجه شما به عنوان والدين نياز داريد در كنار سوق دادن فرزندتان به فرايند ترك خودتان هم با يك مشاور روانشناس در تماس باشيد و مراقبت از سلامت روان خود و ساير اعضاي خانواده را نيز در اولويت قرار دهيد.

📌فرزند معتاد | از روش هاي زوري و اجباري براي ترك استفاده نكنيد

همان طور كه گفته شد اعتياد در بسياري از موارد از عوامل روان شناختي نشات مي‌گيرد و درمان موفقيت آميز آن زماني اتفاق مي‌افتد كه اين عوامل شناسايي شده و مورد درمان قرار بگيرند. در نتيجه اين مشكل تنها يك وابستگي جسماني ساده نيست كه با روش‌هايي نظير بستن فرد به تخت يا قطع ناگهاني مصرف بهبود يابد.

در حقيقت اين رفتارها با ايجاد فشارهاي مضاعف و نپرداختن به وابستگي رواني در اكثر موارد باعث تشديد مشكلات در آينده مي‌شوند. پس تلاش كنيد تا از روش‌هاي درماني نويني كه امروزه براي اعتياد ابداع شده‌اند اطلاعات بيشتري به دست بياوريد و از بدرفتاري يا پرداختن به روش‌هاي زوري و اجباري براي ترك دادن فرزند معتاد بپرهيزيد.

📌محبت بي قيد و شرط

محبت بي قيدو شرط فرزند معتاد نيز يكي از روش هاي بسيار موثر در برخورد با اوست. برخي از خانواده ها در دوران ترك فرزندشان با حرف ها و برخي از رفتارها به فرزندان خود آسيب بيشتري مي‌زنند. اما در اين شرايط بايد بيشتر از قبل به فرزند خود يادآوري كنيد كه او را دوست داريد و برايتان مهم است.

آنها در اين دوران بسيار آسيب پذير شده و نياز به محبت بيشتري دارند. از طرفي نبايد محبت خود را مشروط به چيزي كنيد. براي مثال به آنها نگوييد كه اگر ترك كند؛ او را دوست خواهيد داشت. وجود او به تنهايي ارزشمند است و فرزندتان بايد اين را بداند.

📌از بروز رفتارهاي افراطي پرهيز كنيد

برخي از والدين در مواجهه با فرزند معتا خود، دست به رفتارهاي پرخاشگرانه و افراطي مي‌زنند كه تنها اوضاع را پيچيده تر مي‌كند. آنها بايد در صورت اطلاع از اين موضوع، خونسردي خود را حفظ كرده و در شرايط مختلف از او حمايت كنند. گاهي فرزندان در اين دوران فرزند خود را از خانه بيرون كرده و يا آنها را از برخي امكانات محروم مي‌كنند. اما با اينكار فرزند نه تنها نمي‌تواند فرايند ترك را اغاز كند؛ بلكه احتمال شكست او نيز بيشتر مي‌شود.

📌كمك گرفتن از متخصص

در دوران ترك اعتياد فرزند معتاد، هم والدين و هم فرزند بايد از يك مشاور كمك بگيرند. به طور كلي حتي در صورت آغاز فرايند ترك در خانه، بازهم فرد بايد تحت نظارت يك پزشك و يك روانشناس باشد. مشاور با تقويت روحيه فرد معتاد، دوران ترك را براي او آسان تر كرده و همچنين به خانواده او كمك مي‌كند تا با اين موضوع بهتر برخورد كنند. او علل اعتياد را شناسايي كرده و از بروز مجدد آن پيشگيري مي‌كند.

📌توجه به وضعيت جسماني

علاوه بر اهميت دادن به وضعيت رواني و همچنين قرار دادن او در شرايطي مطمئن براي ترك اعتياد، بايد وضعيت جسماني فرزند معتاد را نيز در نظر بگيريد. براي تغذيه او از رژيمي سالم و سبك كمك گرفته و همچنين او را تشويق به ورزش و فعاليت كنيد. اعتياد پيامدهايي دارد كه تا سالها از بين نمي‌روند. به همين دليل بايد در مورد وضعيت جسماني نيز بسيار حساس بود. مصرف مايعات و سبزيجات، بسيار مفيد بوده و همچنين افراد مي‌توانند از مكمل هاي غذايي نيز كمك بگيرند.

سخن پاياني

قبل از هرچيز از نشانه هاي فرزند معتاد خود مطمئن شده و براي كمك به او خونسردي خود را حفظ كنيد. گاهي واكنش هاي اطرافيان است كه منجر به نيمه كاره ماندن فرايند ترك اعتياد مي‌شود. همچنين در شرايط مختلف از حمايت هاي رواني و عاطفي غافل نشويد. معمولا بيشتر افرادي كه درگير اعتياد مي‌شوند؛ سن كمي داشته و به دليل عدم آگاهي اعتياد را تجربه مي‌كنند. به همين دليل به عنوان والدين بايد اطلاعات خود را بالا برده و سپس به آنها كمك كنيد. در اين دوران به شرايط رواني خود نيز بي اهميت نباشيد. به طور كلي از متخصصين مختلف در اين زمينه كمك گرفته و با آنها مشورت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فرزند معتاد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

فرزند من 18 سال دارد و به تازگي متوجه شدم كه قرص هاي روان گردان مصرف مي كند. براي ترك دادن او بايد چه كار كنيم؟

قرص‌هاي روان گردان اغلب بيش از هرچيز بر ذهن و روان تاثير مي‌گذارند و منجر به بروز مشكلاتي نظير توهم و هذيان مي‌شوند. براي بهبود فرزندتان بايد ابتدا به يك متخصص سلامت روان نظير روانشناس يا روان پزشك مراجعه كنيد تا عوارض مصرف روان گردان به طور دقيق مشخص شود. درمانگر به فرزندتان كمك مي‌كند تا با گزينه‌هاي درماني موجود آشنا شود و متناسب با شرايط خود بهترين مسير را انتخاب نمايد.

منبع: فرزند معتاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فرزند معتاد،
موضوع:
[ ۲۷ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۲۲:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی