مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد و جلوگيري از عود روند اعتياد بسيار مهم است. امروزه در تمامي خانواده ها افراد درگير به اعتياد وجود دارد. و اعتياد به يك معضل اجتماعي تبديل شده است. اما به طور كامل روانشناسي اعتياد و نقش آن بين عموم مردم جا نيوفتاده است. متخصص روانشناس در زمينه اعتياد مي‌تواند با ارائه راهكارهايي از قبيل آگاهي خانواده ها، علت و ... نقش مهمي را ايفا كند. اگر در زمينه ترك مواد مخدر و اعتياد از روانشناس كمك بگيريد، احتمال و درصد بازگشت به اعتياد در افراد كاهش مي‌يابد. انتخاب روانشناس ترك اعتياد بايد به صورت دقيق صورت بگيرد. اعتياد بيماري است كه بايد تمامي اعضاي خانواده براي رهايي از اين بند نسبت به آن اطلاعات كسب كنند.

منبع: نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد

نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد

امروزه اعتياد يكي از بزرگترين معضلات اجتماعي است. كه افراد زيادي را به خود درگير كرده است. اعتياد رده سني نمي‌شناسد و بسياري از جوانان و نوجوانان را به خود درگير كرده است. به تدريج كساني كه درگير اعتياد هستند به فكر ترك و رهايي از بند مواد مخدر هستند. هم چنين خانواده هاي اين افراد نيز خواهان ترك اعتياد هستند. اما به طور كلي همه خانواده ها پس از ترك نگران بازگشت افراد به مصرف دوباره مواد مخدر هستند.

نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد بسيار حائز اهميت است. اگر در اعضاي خانواده شما فردي ترك كرده باشد، امكان بازگشت دوباره آن وجود خواهد داشت. با كمك از روانشناس اعتياد روش هاي پيشگيري از اعتياد و جلوگيري از مصرف دوباره آموزش داده مي‌شود.

برخي از متخصصان براي جلوگيري از اين بازگشت ها از روش‌هايي با نام درمان جايگزين استفاده مي كنند. استفاده از داروهايي مثل متادون موجب تضمين عدم بازگشت فرد به اعتياد مي‌شود. اما احتمال سواستفاده نيز زياد است. متاسفانه مصرف خودسرانه داروهايي مثل متادون و ترامادول رو به فزوني است.

نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد جوانان

خانواده و والدين هميشه اولين دلسوزان براي يكديگر هستند. هميشه والدين نگران اين موضوع هستند كه جوانشان درگير اعتياد نشود. يا اگر درگير شده است چگونه بايد با آنها رفتار شود. نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد جوانان بسيار حائز اهميت است. اگر والدين در وهله اول فورا از روانشناس اعتياد كمك بگيرند با چالش هاي كمتري روبرو خواهند شد. روانشناس اعتياد به خانواده ها آموزش مي‌دهد كه چگونه بايد با فرد معتاد رفتار شود. و براي جلوگيري از پيشرفت اعتياد چه كارهايي را بايد انجام داد. در اين بخش از مقاله پيشنهاد و نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد جوانان را توضيح داده‌ايم.

1. آموزش به خانواده ها اقدام اول روانشناس اعتياد

اولين نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد جوانان، آموزش به خانواده ها است. روانشناس به خانواده ها كمك مي‌كند تا در رابطه با اعتياد اطلاعات كافي كسب كنند. بسياري از والدين راجع به مواد مخدر جديد اطلاعاتي ندارند. و نسبت به اعتياد نوجوانان خود آگاه نيستند. بنابراين روانشناس در اقدام اول والدين را آگاه مي‌كنند.

2. مچ گيري در صورت شك به جوانان ممنوع

دومين نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد جوانان، آموزش عدم مچ گيري است. زماني كه والدين نسبت به اعتياد فرزندان خود آگاه مي‌شوند. نبايد براي مچ گيري اقدام كنند. مچ گيري روش تهديد آميز در قبال فرزندان است. بنابراين نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد جوانان، جلوگيري از تهديد و حفظ آرامش است.

3. ريشه يابي علت اعتياد جوانان

سومين نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد، ريشه يابي علت است. عوامل زيادي در بروز سوء مصرف موادمخدر نقش دارند. اين عوامل شامل مشكلات و دعواهاي خانوادگي، بد رفتاري در مدرسه، عدم وجود تفريحات سالم، عدم رفع نيازهاي فرزند، دوستان ناباب، فشار روحي و رواني سنگين و فراهم نكردن رفاه مي‌شود. زماني كه نوجوان توانايي حل و تحمل اين مشكلات را نداشته باشد به سمت اعتياد گرايش پيدا مي‌كند.

4. كمك از روانشناس اعتياد

نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد، كمك به فرد معتاد است. زماني كه خانواده ها از سوء مصرف مواد مخدر جوان خود مطمئن شدند. بدون دعوا و تهديد بايد از روانشناس اعتياد كمك بگيرند. روانشناس اعتياد در وهله اول علت گرايش به مواد مخدر را پيدا مي‌كند. در نهايت با حل مشكلات و كمك به فرد معتاد، ترك مواد مخدر آغاز مي‌شود.

نقش خانواده ها در اعتياد فرزندان

همانطور كه در ابتداي مقاله توضيح داده ايم، خانواده نقش مهمي را در اعتياد فرزندان ايفا مي‌كند. و همين طور يكي از اساسي ترين مشكلات و نگراني خانواده ها، اعتياد فرزندان است. يا بازگشت فرزند به مصرف مواد مخدر است. عوامل بسيار زيادي در بازگشت فرد به اعتياد نقش دارد. كه در دسته هاي خانوادگي، اجتماعي، فرهنگي و ... قرار مي‌گيرد. خانواده بايد به عنوان حامي تلاش خود را بكند تا فرزندش را از بند اعتياد رها سازد.

خانواده ها با كمك از روانشناس و متخصص در زمينه اعتياد مي‌توانند روش پيشگيري از مصرف مواد مخدر را آموزش ببينند. نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد بسيار مهم است. معمولا روانشناس از خانواده ها مي‌خواهد كه اگر فرزندشان شغلي ندارد، براي او كسب و كار راه بي‌اندازند. يا اگر به ادامه تحصيل علاقه دارد، او را تشويق كنند. كمك كنند تا از دوستان ناباب فاصله بگيرد. و محيط خانه را سرشار از آرامش كنند.

وظايف روانشناس در روند ترك اعتياد

نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد در تمامي حيطه ها صورت مي‌گيرد. روانشناسان زماني كه با خانواده فرد معتاد روبرو مي‌شوند بايد در تمامي زمينه ها خانواده را كمك كنند. در اين بخش از مقاله راجع به وظايف روانشناس در روند ترك اعتياد توضيح داده ايم.

1. خدمات روان درماني

يكي از وظايف روانشناس در روند ترك اعتياد، ارائه خدمات روان درماني است. اين نوع خدمات به شيوه گروهي و فردي ارائه داده مي‌شود. اين خدمات براي بيماري هايي مانند افسردگي، شخصيت ضد اجتماعي، شخصيت مرزي، دو قطبي و ... تحت نظر و كنترل روانشناس اعتياد انجام مي‌شود.

2. خانواده درماني

خانواده درماني يكي از اصلي ترين وظايف روانشناس در روند ترك اعتياد است. اعتياد بيماري است كه نه تنها خود فرد، بلكه تمام اعضاي خانواده را به خود درگير مي‌كند. كساني كه به سمت مصرف مواد مخدر گرايش پيدا مي‌كنند، در خانواده با آسيب هاي رواني روبرو هستند. بنابراين يكي از وظايف اساسي و اصلي روانشناس اعتياد، گفتگو با تك تك اعضاي خانواده و تقويت بنيان خانواده است.

3. زوج درماني

يكي از اصلي ترين وظايف روانشناس در روند ترك اعتياد، زوج درماني است. اگر يكي از زوجين درگير مصرف مواد مخدر باشد، زندگي زناشويي تحت خطر قرار مي‌گيرد. بنابراين براي جلوگيري از هم پاشيدن زندگي مشترك، بايد به طور مداوم از روانشناس اعتياد در زمينه زوج درماني خدمات بگيريد.

4. كنترل استرس

استرس شايع ترين مشكلاتي است كه باعث كاهش كيفيت زندگي و سلامت رواني مي‌شود. استرس به طور كل روند زندگي روزمره را تحت تاثير قرار مي‌دهد. و باعث بي خوابي، سر درد، تحريك پذيري و ... مي‌شود. بنابراين يكي از اصلي ترين وظايف روانشناس در روند ترك اعتياد، كنترل و مديريت استرس است.

5. تست روانشناسي اعتياد

تست هاي روانشناسي اعتياد را در دسته وظايف روانشناس در روند ترك اعتياد قرار مي‌دهيم. روانشناس اعتياد با كمك تست هاي مخصوص، نوع بيماري افراد را تشخيص مي‌دهد. و با تفسير آزمون ها درمان مناسبي را براي فرد مبتلا پيش مي‌گيرد.

كلام آخر

نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد و وظيفه آن، بررسي وضعيت فرد است. در نهايت به حل مشكلا اعصاب و روان فرد كمك مي‌كند. روانشناس اعتياد بايد مهارت كافي داشته باشد تا با كمك برنامه هاي مناسب، درمان مناسبي را پيش بگيرد. براي انتخاب روانشناس اعتياد مركز مشاوره ذهن نو يكي از بهترين گزينه ها است. جهت دريافت مشاوره اعتياد توسط برترين ها، كلينيك روانشناسي ذهن نو را انتخاب كنيد. براي دريافت مشاوره اعتياد بر لينك زير كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد

منبع: نقش روانشناس در پيشگيري از اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۰:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چرا همه پسرها سكس مي خوان اما تعهد و مسئوليتي در قبال اين رفتار ندارند. به جاي استفاده از راهكارهاي مناسب و كاربردي جهت حفظ رابطه، معمولا فقط به دنبال سكس و برقراري رابطه جنسي هستند. دلايل متعددي نيز در درخواست رابطه جنسي وجود دارد كه شامل ترس از تعهد، حضور خانم هاي آزاد، ناديده گرفتن خط قرمز ها و … مي‌شود. بسياري از خانم ها با چنين شرايطي روبرو شده اند و خود را مقصر اين قضيه نيز مي‌دانند. اما خود را مقصر ندانيد، زيرا جامعه به سمت همچين درخواست هايي در حركت است. از روانشناس كمك بگيريد و براي داشتن رابطه هدفمند تلاش كنيد.

منبع: چرا همه پسرها سكس مي خوان | با هر كي اشنا ميشم اولش ميگه رابطه جنسي

چرا همه پسرها سكس مي خوان

رابطه جنسي نياز غريزي است كه در همه افراد وجود دارد. زماني كه فردي هيچ نياز جنسي را در خود احساس نكند، براي حل مشكل بايد اقدام كند. اما رابطه جنسي به سادگي مقالات و كلام قابل حل نمي‌باشد. طبق آمار جديدا پيشنهادات ازدواج كم شده است اما پيشنهاد رابطه جنسي به شدت افزايش يافته است. دلايل متعددي نيز براي اين درخواست وجود دارد كه شامل ترس از تعهد، عدم وفاداري، علاقه به روابط پي در پي و … مي‌شود.

اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه هرگز مجبور به قبولي و تن دادن به اين روابط را نداريد. پس اگر با اين شرايط موافق نيستيد هرگز تن به رابطه جنسي ندهيد. و در جستجوي رابطه پايدار و هدفمند باشيد.

دلايل رابطه جنسي خواستن پسرها

چرا همه پسرها سكس مي خوان؟ دليل اينكه رابطه جنسي براي آقايان بسيار مهم است، چيست؟ چرا بيشتر مردان بدون شناخت شما خواهان رابطه جنسي هستند؟ در اين بخش از مقاله راجع به دلايل درخواست رابطه جنسي از سوي آقايان را توضيح داده ايم.

📌 چيزي بيش از سكس از رابطه جنسي نمي‌خواهند

يكي از مهمترين و اصلي ترين پاسخ ها به سوال “چرا همه پسرها سكس مي خوان؟” اين است كه، اين افراد رابطه عاطفي را فقط براي سكس مي‌خواهند. بنابراين براي برقراي رابطه عاطفي و شناخت تلاشي نخواهند كرد. عده اي از افراد تنها دليل براي رابطه را سكس مي‌دانند.

بنابراين براي خود انتخاب آزادانه دارند و تلاشي براي برقراري رابطه سالم از سوي اين افراد شكل نمي‌گيرد. مسئوليت پذير نيستند و هر فردي نيز اين افراد را نمي‌پذيرد. اين افراد تعداد زيادي دارند، مراقب باشيد تا در دام اين افراد نيوفتيد! براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه نشانه هاي رابطه بي سرانجام كليك كنيد.

📌 شناخت را اولويت قرار نمي‌دهند | چرا همه پسرها سكس مي خوان

براي شروع يك رابطه بايد در وهله اول شناخت صورت بگيرد. پس از بررسي و آشناييت با شخص مقابل براي رابطه جنسي اقدام كنيد. هر نوع رابطه جنسي نيازمند شناخت كافي است تا به شما آسيب وارد نكند. اما عده زيادي از افراد كه امروزه در جامعه نيز زياد مشاهده مي‌شوند، قبل از شناخت و در صحبت هاي اوليه شروع به درخواست رابطه جنسي مي‌كنند. بنابراين يكي از پاسخ ها به شناخت چرا همه پسرها سكس مي خوان؟ اين است كه علاقه اي به شناخت شخص مقابل ندارند. و اهميتي نيز نمي‌دهند.

📌 خط قرمزهاي شما را ناديده مي‌گيرند

هر فرد سالمي براي زندگي خود خط قرمز هايي دارد كه بايد اطرافيان به آن احترام بگذارند. اما زماني كه با فردي رابطه اي را آغاز مي‌كنيد، و در رابطه با خط قرمز هاي خود با آن صحبت مي‌كنيد. نسبت به آنها بي احترامي مي‌كند و اهميتي قائل نيست. اين افراد براي خواسته ها و رفع نيازهاي خود تلاش مي‌كنند. بنابراين پاسخ به سوال چرا همه پسرها سكس مي خوان؟ اين جواب هم مي‌شود كه اهميتي به خط قرمز هاي شما نمي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه رابطه سمي كليك كنيد.

📌 دلايل ديگر | چرا همه پسرها سكس مي خوان

✔ خانم هاي زيادي در دسترس قرار دارند. كه به راحتي شريك جنسي مي‌شوند.

✔ روابط چهارچوب بندي مناسبي ندارد.

✔ فرد خودخواه است و تنها براي خواسته هاي خود تلاش مي‌كند.

✔اختلال جنسي دارد.

✔ ترس از تعهد.

✔ علاقه به روابط پي در پي.

آيا رابطه عاطفي بدون رابطه جنسي ممكن است؟

رابطه عاطفي بدون رابطه جنسي هم ممكن است و هم خير. اما در شرايط مختلف اين موضوع متفاوت است. مثلا برخي از افراد به شناخت كافي از يكديگر نرسيده اند و زمان زيادي را با يكديگر نبوده اند. بنابراين براي اينكه رابطه جنسي و عاطفي مناسبي داشته باشيد بايد شرايط زير را در نظر بگيريد.

🔴 زمان | چرا همه پسرها سكس مي خوان

اما امروز آقايان در همان ابتداي رابطه عاطفي، خواهان سكس هستند. و اين سوال براي خانم ها پيش مي‌آيد كه چرا همه پسرها سكس مي خوان؟ به طور كلي رابطه عاطفي همراه با رابطه جنسي نيازمند زمان مناسب است. برخي از افراد از سنين 11 سالگي كه بدن آماده رابطه است، رابطه جنسي برقرار مي‌كنند. اما عده اي ديگر در سنين بالا نيز توانايي برقراري رابطه جنسي ندارند.

بنابراين بايد زمان مناسب رابطه جنسي فراهم باشد تا دو نفر از برقراري ارتباط لذت ببرند. اگر رابطه جنسي در زمان مناسب خود رخ ندهد، لذتي هم نخواهد داشت.

🟡شناخت

زماني كه شناخت كافي از يكديگر نداشته باشيد، رابطه جنسي تنها جهت رفع غرايز رخ مي‌دهد. تمامي پستانداران براي رفع نيازها و حفظ بقاي نسل رابطه جنسي برقرار مي‌كنند. اما بدون شناخت چرا همه پسرها سكس مي خوان؟ قبل از برقراري رابطه جنسي بايد حتما شناخت كافي وجود داشته باشد. زماني كه هيچ صميميتي در رابطه شما وجود ندارد. و رابطه جنسي صرفا براي رفع نيازهاي اوليه است، آسيب هاي زيادي را به شما وارد خواهد كرد.

🟣 آگاهي | چرا همه پسرها سكس مي خوان

احتمالا براي شما نيز سوال پيش آمده كه چرا همه پسرها سكس مي خوان؟ بدون اينكه آگاهي داشته باشيد نبايد رابطه جنسي برقرار كنيد. آگاهي از بدن و لذت هاي شخص مقابل، شناخت نيازهاي جنسي و … بايد قبل از شروع رابطه رخ دهد. قبل از شروع رابطه جنسي بايد مطالعه داشته و با مشاورين صحبت نماييد.

🟠 هدف

بدون تعيين هدف از رابطه عاطفي، نبايد رابطه جنسي برقرار كرد. چرا همه پسرها سكس مي خوان؟ آيا هدف مشخصي از اين رابطه دارند يا صرفا براي رفع نيازها مي‌خواهند رابطه داشته باشند؟ براي برقراري رابطه جنسي بايد از شريك عاطفي خود اطمينان حاصل كنيد. هدف يكسان داشته باشيد و به صورت يكساني براي آينده تصميم بگيريد.

رفتار با پسري كه فقط سكس مي خواد چگونه بايد باشد؟

برقراري ارتباط با افرادي كه خواهان رابطه جنسي هستند الزامي نيست. اين كه چرا همه پسرها سكس مي خوان سوال عمومي است. كه در بندهاي قبلي مقاله توضيح داده ايم. اما چگونگي رفتار با اين افراد از اهميت بالاتري برخوردار است. بنابراين براي راهكارهاي رفتار با اين افراد اين بند از مقاله را مطالعه كنيد.

1️⃣ اهدافتان را بررسي كنيد

يكي از مهم ترين روش هاي رفتاري جهت اينكه چرا همه پسرها سكس مي خوان، مقايسه اهداف يكسان است. در اقدام اول بايد اهداف خود و شريك عاطفي را بررسي كنيد. اگر اهداف مشخص و يكساني با يكديگر داشته باشيد رابطه جنسي معناي ديگري پيدا مي‌كند. اما اگر اهداف شخص مقابل تنها رابطه جنسي بود، و تعهدي نسبت به شما نداشت، فورا از رابطه خارج شويد و تن به رابطه ب هدف ندهيد.

2️⃣ لزومي به برقراري ارتباط نيست

با توجه به اينكه در جامعه امروزي تعداد افرادي كه رابطه جنسي مي‌خواهند بيش از افراد با رابطه هدفمند است. و اگر با اين مساله مشكل داريد كه چرا همه پسرها سكس مي خوان. قطعا به دنبال رابطه امن و هدفمند هستيد.

بنابراين مجبور به سازگاري در اين روابط نيست. براي خود و تصميم گيري هايتان احترام قائل باشيد و تن به اين روابط ناامن ندهيد. تنهايي به سلامت روان شما آسيب وارد مي‌كند. اما وارد رابطه بدون هدف و تنهاي براي رفع نيازهاي جنسي شدن، آسيب بيشتري به سلامت روان شما وارد مي‌كند. بنابراين در اين شرايط تنهايي را ترجيح دهيد.

3️⃣ نگران نباشيد

شايد براي شما اين سوال پيش بيايد كه چرا همه پسرها سكس مي خوان؟ چرا همه از من رابطه جنسي مي‌خواهند؟ اصلا نگران نباشيد. اين موضوع به قدري زياد شده است كه تنها شما با اين مشكل روبرو نيستيد. بنابراين خود را مقصر ندانيد. به دنبال روابط امن و پايدار باشيد. براي رهايي از بند و بار روابط ناامن، خود را سرگرم كنيد و مهارت هاي ارتباطي را افزايش دهيد.

كلام آخر

احتمالا همه خانم ها با پيشنهاد رابطه جنسي مواجه شده اند. و هميشه اين سوال براي آنها پيش مي‌آيد كه چرا همه پسرها سكس مي خوان؟ چرا در جامعه امروزي پسرهاي متعهد و وفادار كم شده است؟ خيلي از خانم ها خود را مقصر مي‌دانند. اما هرگز نبايد خود را مقصر پيشنهادات بدانيد.

جهت كنترل رابطه و استفاده از راهكارهاي ساخت رابطه هدف دار بايد از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه چرا همه پسرها سكس مي خوان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: چرا همه پسرها سكس مي خوان | با هر كي اشنا ميشم اولش ميگه رابطه جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۰۳:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد اروميه مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد اروميه مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم.

منبع: كمپ ترك اعتياد اروميه و آذربايجان شرقي

آدرس كمپ ترك اعتياد اروميه

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد اروميه مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- كمپ اسارت نوين – اروميه، خ عطائي، اول زيرگذر، روبروي بانك سپه، ساختمان نويد، واحد يك

2- مركز دولتي – اروميه، خ 8 شهريور، اول خ عارف، روبروي دانشگاه پيام نور، مركز سرپايي و بازتواني معتادان

3- مركز ماندگاران اروميه – اروميه خيابان مدني2

4- مركز ترك دكتر رادمهر _ اروميه فلكه خيام

5- مركز ترك ايران – اروميه، خيام‌شمالي، روبروي داروخانه دكتر فتاح‌پور، طبقه فوقاني راديولوژي جليلي

6- مركز ترك اجتماع درمان مدار – اروميه، خ 8 شهريور، جنب دانشگاه پيام نور، خ عارف

آدرس كمپ ترك اعتياد اروميه | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد اروميه به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد اروميه استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد اروميه | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ترك اعتياد اروميه ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ ترك اعتياد اروميه عجله نكنيد. علائم اعتياد و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد اروميه استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد اروميه استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ ترك اعتياد اروميه بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند.براي دريافت مشاوره در زمينه كمپ ترك اعتياد اروميه و ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك اعتياد حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كمپ ترك اعتياد اروميه و آذربايجان شرقي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۰۰:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد اردبيل مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد اردبيل مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد اردبيل استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم.

منبع: كمپ ترك اعتياد اردبيل | آدرس بهترين مراكز ترك اردبيل

آدرس كمپ ترك اعتياد اردبيل

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد اردبيل مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- مركز ترك اعتياد بهزيستي – اردبيل، مابين بازار و سرچشمه، جنب بانك ملت مركزي، كوي طوي دوم، اداره پيشگيري بهزيستي اردبيل

2- مركز ترك شفاء – اردبيل، ميدان سرچشمه، انتهاي كوچه شمس، ساختمان پزشكان ديبا، طبقه سوم

3- ترك اعتياد دولتي – اردبيل، خ ساحلي، روبروي آنتن مخابرات

4- مركز ترك ميلاد – اردبيل، شهرك سبلان، فاز دوم، خ جامي

5- كلينيك ترك اميد – اردبيل، ميدان سرچشمه، كوچه طوي، نرسيده به مسجد طوي

آدرس كمپ ترك اعتياد اردبيل | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد اردبيل به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد اردبيل استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ ترك اعتياد اردبيل امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد اردبيل | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ترك اعتياد اردبيل ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ ترك اعتياد اردبيل از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ ترك اعتياد اردبيل عجله نكنيد. علائم اعتياد و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد اروميه استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد اردبيل استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي ترك اعتياد اردبيل اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ ترك اعتياد اردبيل بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كمپ ترك اعتياد اروميه و ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك اعتياد حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كمپ ترك اعتياد اردبيل | آدرس بهترين مراكز ترك اردبيل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۵۵:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چه زناني خيانت نمي كنند ؟ امروزه به دليل عدم وفاداري و عدم تعهد، عده زيادي از افراد شروع به خيانت مي‌كنند. و زندگي هاي مشترك زيادي بي دوام مانده اند. موضوع خيانت يك اتفاق تلخ است كه آسيب هاي سختي را به شخص مقابل وارد مي‌كند. اما عده زيادي وجود دارند كه بسيار وفادار و متعدد هستند. در اين مقاله راجع به موضوع چه زناني خيانت نمي كنند صحبت خواهيم كرد. خانم هاي وفادار نشانه هايي دارند كه هر مردي را به خود جذب مي‌كند. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

منبع: چه زناني خيانت نمي كنند | 10 نشانه زناني كه خيانت نمي‌كنند

چه زناني خيانت نمي كنند

در جامعه امروزي خيانت بسيار زياد شده است. هر خيانتي نيز دلايل مخصوص به خود را دارد، اما هيچكدام پذيرفتني نيست. خيانت باعث آسيب هاي فراوان به روان مي‌شود كه تامدت ها فرد را به خود درگير مي‌كند. اما عده زيادي از افراد وجود دارند كه خيانت نمي‌كنند. نشانه هايي در اين افراد وجود دارد كه باعث جلب اعتماد شخص مقابل مي‌شود. خانم هاي وفادار، صادق هستند و شما را هميشه در اولويت قرار مي‌دهند. نشانه هاي بسيار زيادي وجود دارد كه باعث شناخت اين افراد مي‌شود. در اين مقاله راجع به سوال چه زناني خيانت نمي كنند توضيح داده ايم.

نشانه هاي زناني كه خيانت نمي كنند

از نظر شما چه زناني خيانت نمي كنند؟ آيا فرد وفادار علائم مشخصي دارد؟ پاسخ به اين سوالات را در اين قسمت از مقاله توضيح داده ايم.

📌 علاقه به صحبت دارد | چه زناني خيانت نمي كنند

يكي از نشانه هاي اين سوال كه چه زناني خيانت نمي كنند، علاقه شديد خانم به مكالمه است. اصلا مهم نيست كه قبلا چند بار در رابطه با يك موضوع صحبت كرده ايد. در هر صورت اين خانم اشتياق دارد كه بي وقفه و بدون خستگي راجع به هر موضوع و اتفاقات روزمره خود صحبت كند. اين نشانه را جدي بگيريد!

📌 شما را به خانواده معرفي مي‌كند

بر اساس بررسي هاي يكي از نشانه هاي سوال چه زناني خيانت نمي كنند، معرفي شخص مقابل به خانواده است. زماني كه يك خانم شما را به خانواده خودش معرفي مي‌كند، يعني شما را جزئي از خانواده مي‌داند. در اين شرايط شما نيز با اطرافيان آن آشنا خواهيد شد. خانم هاي قابل اعتماد، شما را به افراد اطراف خود معرفي مي‌كند و شما را افتخار خود مي‌داند.

📌 از همه اسرار او مطلع هستيد | چه زناني خيانت نمي كنند

چه زناني خيانت نمي كنند؟ خانم هايي كه شما را دوست خود مي‌دانند. اگر خانم همه اسرارش را به شما مي‌گويد و در مورد تمامي مسائل زندگي شما را در جريان مي‌گذارد. به وفاداري خانم مطمئن باشيد.

📌 در هر حالي براي شما تلاش مي‌كند

پاسخ به اين سوال كه چه زناني خيانت نمي كنند ساده است. خانم هايي كه همه تلاش خود را مي‌كنند تا بهترين لحظات را براي شما رقم بزنند، افرادي وفادار هستند. هميشه تلاش مي‌كند تا شما را تحت تاثير قرار دهد. و براي ساخت رابطه عاشقانه زحمات مشهودي دارد.

📌 صداقت بارز ترين خصوصيات اين افراد است

اگر خانمي در رابطه با شما بسيار صادق بود، هرگز به خيانت نمي‌انديشد. به طور كل صداقت نشانه واقعي يك فرد وفادار است. بنابراين در پاسخ به اين سوال كه چه زناني خيانت نمي كنند، بايد صداقت را در اولويت قرار داد.

📌 شما را اولويت خود قرار مي‌دهد | چه زناني خيانت نمي كنند

يكي از نشانه هاي خانم وفادار، توجه است. زماني كه يك زن تمام وقت خود را صرف شما مي‌كند، يعني اولويت او هستيد. در بيشتر موتقع تصميماتي نمي‌گيرد كه باعث ضرر به شما شود. كار و خانواده را مهم مي‌داند، اما شما هميشه اولويت اول او خواهيد بود. شما را بزرگترين بخش زندگي خود مي‌داند.

📌 در بدترين شرايط در كنار شما مي‌ماند

نمونه واقعي خانم هاي وفادار، سازگاري در سختي ها است. بنابراين پاسخ به سوال چه زناني خيانت نمي كنند؟ خانم هايي هستند كه در شرايط بد زندگي نيز شما را ترك نمي‌كنند. در همه شرايط كنار شما هستند و براي ساختن زندگي زيباتر تلاش مي‌كنند.

📌 احساسات سازگاري دارند

يكي از نشانه در پاسخ به سوال چه زناني خيانت نمي كنند، سازگاري احساسات است. خانم هاي وفادار در شرايط مختلف زندگيشان، احساسات خلقي يكساني دارند. نوسانات غير معقول خلقي ندارد. در واقع قابل پيش بيني هستند.

📌 از شما مشورت مي‌گيرند | چه زناني خيانت نمي كنند

خانم هاي وفادار در تمام شرايط زندگي، از همسر خود مشورت مي‌گيرند. از كوچكترين تا بزرگترين تصميمات، شما را در جريان قرار مي‌دهند. بنابراين پاسخ سوال چه زناني خيانت نمي كنند؟ مشورت در همه موقعيت هاست.

📌 ديگر نشانه هاي خانم هايي كه خيانت نمي كنند

✅ هميشه حريم خصوصي دو نفره تان احترام مي‌گذارد.

✅به شما باور دارد.

✅ در همه شرايط كنار شما هستند.

✅ هميشه در ذهنشان هستيد.

✅آرزوهاي شما، اولويت آنهاست.

✅ حسود نيستند.

✅ از ابراز محبت جسمي نمي‌ترسند.

✅خانم هاي وفادار واقعي هستند.

✅ در طول رابطه تعهد خود را نشان مي‌دهد.

✅قابل اعتماد هستند.

✅ از روش هاي مختلف ابراز علاقه استفاده مي‌كند.

كلام آخر

چه زناني خيانت نمي كنند؟ نشانه خانم هايي كه خيانت مي‌كنند چيست؟ پاسخ به اين سوالات را در مقاله داده ايم. خانم هايي كه وفادارند، نشانه هاي زيادي دارند كه اين نشانه ها به صورت مشهودي قابل بررسي است. اما برخي از خانم ها نشانه هاي از خود بروز مي‌دهند كه به صورت واضح مشاهده نمي‌شود. در اين صورت بايد از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه چه زناني خيانت نمي كنند مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره خيانت از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: چه زناني خيانت نمي كنند | 10 نشانه زناني كه خيانت نمي‌كنند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۴۲:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بيان احساسات مهارت مهمي است. كه از دوران كودكي به واسطه والدين آموزش مي‌بينيم. زماني كه بيان احساسات مناسبي نداشته باشيم، در غم و شادي احساسات متضادي بروز مي‌دهيم. يا توانايي تخليه هيجانات را نخواهيم داشت. بنابراين اگر بيان‌احساسات به خوبي آموزش داده نشود، فرد در فعاليت هاي روزانه با مشكلات متعددي روبرو خواهد شد. اما دلايلي نيز وجود دارد كه باعث مشكل در بروز احساسات است. اين دلايل شامل: تربيت خانوادگي، فرهنگ، عزت نفس پايين و … مي‌شود. بهترين روش براي كنترل احساسات، روانشناس است. با كمك روانشناس و مشاورين متخصص مي‌توانيد براي آموزش بيان‌احساسات اقدام كنيد.

منبع: بيان احساسات | 8 راهكار براي بيان احساسات مناسب

بيان احساسات

بيان احساسات يكي از مهم ترين مهارت هايي است كه بايد از دوران كودكي ياد بگيريم. اگر مهارت لازم براي بيان‌احساسات را نداشته باشيد، احتمالا با مشكلات بزرگي روبرو خواهيد شد. مثلا توانايي بروز‌احساسات در صورت هيجان و يا خشم را نداريد. نمي‌توانيد ناراحتي خود را به ديگران نشان دهيد. و اگر درد بزرگي داشته باشيد، توانايي بروز نخواهيد داشت.

با توجه به مسائل ساده و روزمره اي كه گفته شد، بيان احساسات بايد به درستي بروز پيدا كند. اگر ابراز احساسات را به خوبي ياد نگرفته ايد، با مشكلات بزرگي در محل كار، خانواده، رابطه احساسي، مدرسه و … روبرو مي‌شويد. براي آموزش بروز مناسب احساسات، حتما از روانشناس كمك بگيريد.

دليل مشكل در بيان احساسات چيست؟

بيان احساسات مانند تمام بررسي هاي روانشناسانه، دلايل مخصوص به خود را دارد. زماني كه با مشكل بيان‌احساسات روبرو مي‌شويد، حتما دلايل در اين راه وجود دارد. كه در اين بخش از مقاله راجع به دليل مشكل در بيان‌احساسات توضيح داده ايم.

📝 تربيت خانوادگي: يكي از دلايل مشكل بيان احساسات، تربيت خانوادگي است. احساسات يك مهارت هستند كه بايد توسط خانواده آموزش داده شوند.

📝 فرهنگ: دومين دليل مشكل بيان احساسات، فرهنگ است. در برخي از فرهنگ ها ابراز احساسات يعني مشكل! مثلا در برخي از كشورها، مردم نبايد احساسات منفي خود را بروز دهند.

📝 ترس از مسئوليت: برخي از بيان احساسات، باعث مسئوليت پذيري مي‌شود. مثلا اگر ابراز علاقه كنيم، وارد رابطه عاشقانه مي‌شويم كه مسئوليت مخصوص به خود را دارد.

📝 عدم خود آگاهي: يكي از دلايل مشكل در بيان احساسات، عدم خودآگاهي است. مثلا اگر از ويژگي هاي رفتاري خود اطلاعي نداشته باشيد، نمي‌توانيد احساسات را بروز دهيد.

📝 عزت نفس پايين: پايين بودن عزت نفس، يكي از دلايل مشكل در بيان احساسات است.

چگونه بيان احساسات مناسب داشته باشيم؟

همانطور كه گفته شد، بيان احساسات مهارت مهمي است. كه در تمام طول روز از آن استفاده مي‌كنيد. براي آشنايي با نحوه درست بيان‌احساسات، راهكارهايي را در اين بخش از مقاله توضيح داده ايم.

💠 پذيراي احساسات خود باشيد

مهم ترين اصل در بيان احساسات، پذيرش احساسات است. قبل از اينكه كاري را براي بهبود بيان‌احساسات انجام دهيد، حتما بايد احساسات خود را به درستي بشناسيد. غم، شادي، هيجان و … را شناسايي كنيد تا در موقعيت هاي مناسب مورد استفاده قرار دهيد.

💠 واكنش هاي بدنتان را بررسي كنيد

به طور كلي هدايت كننده احساسات، هيجانات است. و همه اين احساسات از مغز به ما منتقل مي‌شود. زماني كه در حال تجربه احساسي هستيد، بايد به واكنش هاي بدنتان توجه كنيد. مثلا در شرايط غم بدن من چه واكنشي از خود نشان داد. ضربان قلب بالا رفت يا نفسم بند آمد؟ همه موارد را بايد مورد بررسي قرار دهيد.

💠 براي بيان احساسات، كلمات جديد ياد بگيريد

يكي از روش هاي يادگيري بيان احساسات، استفاده از كلمات جديد است. كلماتي كه در بيان‌احساسات استفاده مي‌كنيد، نشان دهنده حال شماست. سعي كنيد براي هر احساسي كلمه جديد ياد بگيريد. تا به زبان واقعي بيان كنيد.

💠 جوياي علت احساس خود باشيد

گاهي بايد دليل احساس خود را بررسي كنيد. از خود بپرسيد كه چرا در آن لحظه غمگين شدم؟ چرا توانايي كنترل هيجان ندارم؟ يا از اين قبيل سوالات به منزله اينكه با احساسات خود بيشتر آشنا شويد. بنابراين براي بيان احساسات، علت را ريشه يابي كنيد.

💠 احساسات گنگ را تجزيه كنيد

برخي از احساسات همزمان با چند احساس ديگر در موقعيت هاي مختلف نمايان مي‌شود. براي اينكه براي بيان احساسات خود دچار مشكل نشويد، بايد احساسات را از يكديگر جدا كنيد. دليل هر بروز احساس را يادداشت كنيد تا به مشكل بر نخوريد. گاهي عدم توانايي در بروز احساسات، مشكلات بزرگي به همراه دارد.

💠 مسئوليت احساسات خود را بپذيريد

براي بيان احساسات، بايد مسئول تمام احساسات خود باشيد. زماني كه پذيراي احساسات خود هستيد، و مسئوليت اين احساسات را گردن مي‌گيريد، حس قدرت در وجود شما نمايان مي‌شود. در نهايت از بروز هيجانات خود ترسي نخواهيد داشت.

💠 به صحبت هاي ديگران با دقت گوش كنيد

يكي از روش هاي خوب در يادگيري بيان احساسات، توجه به صحبت هاي ديگران است. زماني كه در اطراف شما فردي در حال مكالمه است، با دقت گوش دهيد. تمام احساسات او را در نظر بگيريد. استفاده از احساسات در جمله بندي را به خاطر بسپاريد. تا جاي مناسب هر احساس را آموزش ببينيد.

💠 از روانشناس كمك بگيريد

يكي از روش هاي آموزشي در جهت بيان احساسات، كمك از روانشناس است. روانشناسان با استفاده از تكنيك هاي مناسب، روش دقيق بيان‌احساسات را آموزش مي‌دهند. بنابراين كمك از روانشناس براي بروز احساسات را از خود دريغ نكنيد. تمام راه هاي ارتباطي كلامي و غير كلامي، بيان‌احساسات است.

نكات در باب بيان احساسات

براي اينكه در بيان احساسات با مشكلات بزرگي روبرو نشويد. بايد به برخي از نكات به خوبي دقت كنيد. در اين بخش از مقاله راجع به برخي نكات توضيح داده ايم.

📎 در ذهن خود فاجعه سازي نكنيد.

📎از افراد نامناسب و منفي دوري كنيد.

📎 انتقاد كردن را آموزش ببينيد.

📎 در بيان احساسات خجالت نكشيد.

كلام آخر

يكي از مهم ترين مهارت هاي انسان، بيان احساسات است. زماني كه يك فرد در شادي به سر مي‌برد، نبايد گريه كند. يا زماني كه در مراسم ختم شركت كرده است، نبايد احساسات شاد بروز دهد. به همين دليل است كه بيان‌احساسات موضوع بسيار حائز اهميتي است. اگر با مشكلاتي از قبيل بيان‌احساسات روبرو هستيد. حتما از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بيان احساسات مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: بيان احساسات | 8 راهكار براي بيان احساسات مناسب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۷:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد تبريز مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد تبريز مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم.

منبع: كمپ ترك اعتياد تبريز و آذربايجان شرقي

آدرس كمپ ترك اعتياد تبريز

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد تبريز مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- كمپ اسارت نويد حيات – تبريز، خيابان بهار، روبروي مسجد سفيد

2- مركز آتيه نو – تبريز، ضلع جنوبي خيابان پاستور جديد، مابين ارتش و حاج جبار نايب، ساختمان انصار، طبقه دوم

3- مركز آريانا – تبريز، خيابان گلگشت، فلكه پيشقدم

4- مركز ترك پاكان – تبريز، چهارراه نادر، اول خيابان تبريز، نرسيده به آتش نشاني، اول كوچه كاردوست، پلاك 1

5- مركز ترك اعتياد تبريز اميد زندگي – تبريز، بلوار نيايش، ميدان سجاديه، درمانگاه هيراد

آدرس كمپ ترك اعتياد تبريز | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد تبريز به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد تبريز استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد تبريز | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ ترك اعتياد تبريز عجله نكنيد. علائم اعتياد و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد تبريز استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد تبريز استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد تبريز است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي ترك اعتياد تبريز اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ ترك اعتياد تبريز بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كمپ ترك اعتياد تبريز و ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 021910023060 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك اعتياد حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كمپ ترك اعتياد تبريز و آذربايجان شرقي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۴:۳۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد بوشهر مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد بوشهر استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم.

منبع: كمپ ترك اعتياد بوشهر | آدرس بهترين مركز ترك بوشهر

آدرس كمپ ترك اعتياد بوشهر

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد بوشهر مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- مركز درمان و باز تواني اعتياد (DIC) بوشهر – بوشهر، خ امام خميني (ره)، خ توحيد، روبروي اداره برق عسلويه، مركز DIC تولدي دوباره

2- مركز ترك شفا- بوشهر، خيابان باغ زهرا، روبروي مبل امير

3- كمپ ترك اعتياد بوشهر روزنه – فلكه باغ زهرا، جنب سفيد چوب

4- مركز ترك طلوع – خيابان سنگي، كوچه كالاي بوعلي، طبقه دوم مطب دكتر منتظري

5- كلينيك پاسارگاد – خيابان سنگي ، كوچه خشكبار خندان ، كلينيك پزشكان ، طبقه پنجم ، واحد 4

آدرس كمپ ترك اعتياد بوشهر | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد بوشهر به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد بوشهر استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد بوشهر | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ ترك اعتياد بوشهر عجله نكنيد. علائم اعتياد و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد بوشهر استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد بوشهر استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي ترك اعتياد بوشهر اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ ترك اعتياد بوشهر بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كمپ ترك اعتياد بوشهر و ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك اعتياد حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كمپ ترك اعتياد بوشهر | آدرس بهترين مركز ترك بوشهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۱:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره اما دليل آن را نمي‌دانم. يكي از سوالات پر تكرار دخترها در روابط دوستي اين سوال است كه چرا با وجود چند سال دوستي اما دوست پسرم اقدامي براي ازدواج نمي‌كند. اگر به طور كل بررسي كنيم، دختر ها علاقه بيشتري به ازدواج دارند. اما درصد بالايي از پسرها به دليل ترس از تعهد به سوي ازدواج نمي‌روند. بنابراين دلايل متفاوتي در عدم علاقه آقايان به ازدواج وجود دارد. كه در اين مقاله تمام دلايل و پاسخ به اين رفتار را توضيح داده ايم. براي ريشه يابي و بررسي عميق تر بايد از روانشناس كمك بگيريد.

منبع: دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره | با پسري كه ازدواج نميخواهد بمانم يا نه | 6 راهكار براي تصميم گير

دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره

در جامعه امروزي جوانان علاقه اي به ازدواج ندارند. معمولا پسرها روابط دوستانه را به ازدواج ترجيح مي‌دهند. اما از دختر ها انتظار دارند كه روابط دوستي را مانند ازدواج با آنها پيش ببرند. امروزه درصد افرادي كه گرايش به ازدواج سفيد دارند بسيار زياد شده است. به دليل عدم تعهد، ترس، مخارج يا تنوع طلبي علاقه خود را به ازدواج سفيد نشان مي‌دهند. با مشاهده چنين سبك ازدواج هايي علاقه اي به ثبت رسمي ندارند.

معمولا در صحبت بيش از نيمي از دختر خانم ها شنيده مي‌شود كه دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره. درسته با اين فرد بمونم يا نه؟ در رابطه با اين موضوع حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. تا با بررسي شخصيت و ويژگي هاي هردو، براي ماندن يا ترك رابطه به شما كمك كنند.

نشانه هاي دوست پسري كه قصد ازدواج ندارد

اين جمله كه دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره را شايد زياد شنيده باشيد. روابط زيادي وجود دارند كه بدون هدف در حال پيشرفت هستند. اما اين آقايان نشانه هايي را در رفتار دارند كه هر خانمي بايد به آن ها توجه كند. در اين بخش از مقاله راجع به نشانه هاي دوست پسري كه قصد ازدواج ندارد.

✅ قول ازدواج مي‌دهند اما زماني براي آن مشخص نمي‌كنند.

✅ در انتخاب شما به عنوان همسر دودل هستند.

✅براي حل مشكلات و مسائل رابطه تلاشي نمي‌كنند.

✅ ديدگاه مثبتي نسبت به ازدواج ندارند.

✅ براي رابطه جنسي قبل از ازدواج بسيار تلاش مي‌كنند.

✅عنوان رابطه را مشخص نمي‌كنند.

✅ اگر در رابطه با آينده صحبت كنيد پريشان مي‌شوند.

✅ اگر در رابطه با ازدواج صحبت كنيد، تلاش مي‌كنند تا موضوع را عوض كنند.

✅اشاره به موضوع ازدواج آنها را پريشان مي‌كند.

✅ ديگران را در جريان رابطه شما قرار نمي‌دهند.

✅ شما را به خانواده معرفي نمي‌كنند.

✅براي جلب رضايت خانواده تلاش نمي‌كنند.

✅ علاقه به ازدواج ندارند.

✅بهانه هاي مختلفي براي ازدواج مي‌آورند.

✅ شما را در جريان كارهاي خود قرار نمي‌دهند.

چرا دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره ؟

دليل اين سوال كه چرا دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره در هر فردي متفاوت است. اما بارز ترين دلايل را در اين بخش از مقاله توضيح داده ايم.

🟡 عدم مسئوليت پذيري

يكي از بارز ترين دلايل اين موضوع كه چرا دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، عدم مسئوليت پذيري است. ازدواج نيازمند تعهد، مسئوليت پذيري و جديت است. اگر دوست پسر شما علاقه اي به ازدواج ندارد، پس فرد مسئوليت پذير و وفادار نيست. البته كه اگر دليل عدم مسئوليت پذيري است، ادامه دادن رابطه كار درستي نيست. قطعا با مشكلات زيادي روبرو خواهيد شد.

🔵 صداقت | دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره

اينكه فردي با صداي رسا و بلند بگويد علاقه اي به ازدواج ندارد، نشان از صداقت اوست. شايد براي يافتن پاسخ سوال چرا دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، هيچ بهانه اي وجود نداشته باشد و فرد با صداقت كامل حرف هاي دلش را بزند. بنابراين به صداقت افراد احترام بگذاريد. اگر شما به شدت به ازدواج علاقه داريد، مي‌توانيد با اين افراد به راحتي خداحافظي كنيد.

🔴 عدم علاقه

لازمه هر ازدواجي علاقه و دوست داشتن است. اگر اين علاقه وجود نداشته باشد فرد مقابل نسبت به ازدواج مردد مي‌شود. بنابراين يكي از دلايل قابل بررسي اينكه چرا دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، عدم علاقه به شماست.

🟢 خاطرات بد گذشته | دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره

رابطه عاطفي را همه تجربه كرده اند. حال اگر اين رابطه باعث آسيب به فرد مقابل شود، خاطره بد به جا مي‌گذارد. و فرد تا مدت ها درگير مسائل عاطفي است. بنابراين مشكلاتي كه در روابط قبلي تجربه كرده ايد باعث عدم علاقه به ازدواج مي‌شود. در واقع مي‌توانيد از دلايلي كه دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، خاطرات گذشته را در نظر بگيريد.

🟠 ترس

عده اي از افراد وجود دارند كه ديدگاه مناسبي به ازدواج ندارند. در واقع ترس از مسائل مختلفي مانند پدر شدن، تعهد، مسئوليت پذيري و … باعث بسياري از مسائل مي‌شود. بنابراين يكي از دلايل موضوع دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، ترس از مسائل مختلف است.

🟤 تجربيات ديگران | دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره

يكي از دلايل موضوع دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، تجربيات ديگران است. جامعه امروزي درصد ازدواج ناموفق بيشتري نسبت به ازدواج موفق دارد. و در هر خانواده طلاق وجود دارد. بنابراين ترس از تجربيات تلخ ديگران و در جريان زندگي ناموفق اطرافيان بودن باعث عدم علاقه به ازدواج مي‌شود.

🟣 تصميم شخصي

يكي از پاسخ ها به سوال چرا دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، تصميم شخصي فرد است. هميشه بهانه پسرها براي ازدواج را نبايد به تفكرات منفي نسبت داد. هر فردي براي زندگي خود تصميمات و برنامه ريزي هايي مي‌گيرد. و نبايد علايق و نظرات خود را به اين افراد تحميل كرد. برخي از افراد توانايي پذيرش و مسئوليت پذيري ندارند. ازدواج فوايد زيادي دارد، اما اينكه فردي توانايي تعهد، پذيرش و مسئوليت پذيري نداشته باشد، نبايد تن به ازدواج دهد. در اين شرايط زندگي خوبي نخواهد داشت.

⚫ كمالگرايي | دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره

يكي از دلايل اين موضوع كه دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، كمالگرايي است. معمولا افرادي كه علاقه اي به ازدواج ندارند، ريشه كمالگرايي دارند. اين افراد در انتخاب همسر بسيار وسواس به خرج مي‌دهند و با كوچكترين حركت از سمت مقابل پشيمان مي‌شوند.

⚪ وسواس فكري

دليل اينكه دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره چيه؟ شايد وسواس فكري يكي از دلايل عدم علاقه پسر به ازدواج است. در اين شرايط افراد ساعت هاي زيادي انرژي را براي قانع شدن شما صرف مي‌كنند.

با پسري كه ازدواج نميخواهد بمانم يا نه؟

سوالي كه براي خانم ها پيش مي‌آيد اين است كه دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، تو رابطه بمانم يا نه؟ براي اينكه به جواب صحيحي از اين پاسخ برسيد، اين بخش مقاله را با دقت مطالعه كنيد.

🔘 تعيين كننده شما هستيد

در پاسخ به اين سوال كه دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، در رابطه بمانم يا خير؟ تنها شما هستيد كه بايد تصميم بگيريد. هيچ فردي نمي‌تواند بگويد كه رابطه را تمام كنيد يا خير. بنابراين تعيين كننده اصلي شما هستيد. در پاسخ به اين سوالات بايد به خودشناسي و ايده آل هاي خود رسيده باشيد.

🔘 از فرصت هاي خود مراقبت كنيد

تنها كسي كه در رابطه با سوال دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، آيا ادامه دهم؟ خود شما هستيد. اگر دوست پسرتان علاقه اي به ازدواج نداشت. اما فرصت هاي زيادي در زندگي داشتيد كه از هر لحاظ براي شما مناسب بود، تجربه كنيد. ازدواج نيازمند تعهد، وفاداري، ماندگاري و … است. بنابراين هيچ فردي را براي ازدواج اجبار نكنيد.

🔘 تحمل نكنيد

ازدواج فرايندي 2 طرفه است و زماني كه يكي از طرفين علاقه اي به ازدواج نداشته باشد، نبايد به ظاهر رضايت نشان دهيد. اما در عمل تلاش كنيد تا او را راضي به ازدواج كنيد. حتي اگر دوست پسر خود را مجبور به ازدواج كنيد، با پاسخ خوبي روبرو نخواهيد شد. بنابراين نمي‌توانيد اين خواسته را به او تحميل كنيد. بنابراين اگر در ماندن و رفتن ترديد داريد نبايد خواسته هاي خود را به او تحميل كنيد. بدون تحميل خواسته هايتان تصميم بگيريد.

🔘 مراقب سوء استفاده باشيد

عده زيادي وجود دارند كه قصد ازدواج ندارند، اما علاقه به روابط جنسي متعدد دارند. در اين شرايط شما وسيله اي براي رفع نيازهاي دوست پسرتان هستيد. پي اگر دنبال پاسخ اين سوال هستيد كه چرا دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره؟ يا در اين شرايط بايد با دوست پسرم باشم يا خير؟ بايد سوءاستفاده هاي او را در نظر بگيريد.

🔘 روشن فكري افراطي را در نظر داشته باشيد

روشن فكرهاي افراطي يا روشن فكر نماهايي وجود دارند. كه هر چيزي را به نفع خود باشد قبول دارند. اگر به نفعشان باشد آزادي معنا پيدا مي‌كند و اگر نفعي در كار نباشد، افكار روشن فكرانه نخواهند داشت. اين افراد زماني كه حرف از دلبستگي و ازدواج مي‌شود، ازدواج سفيد را پيشنهاد مي‌دهند. اگر با چنين شرايطي موافق نيستيد، هرگز رابطه را ادامه ندهيد. بنابراين در پاسخ به اين سوال كه دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره، آيا باهاش بمونم يا نه؟ بايد رفتار او را زير نظر داشته باشيد تا بي گدار به آب نزنيد.

🔘 از خودگذشتگي نكنيد

در جامعه امروزي بسيار مشاهده مي‌شود كه خانم ها با وجود اينكه دوست پسرشان به ازدواج علاقه ندارد، رابطه جنسي برقرار مي‌كنند و با هر فراز و نشيبي در رابطه مي‌مانند. بايد اين موضوع را در نظر بگيريد كه پس از اتمام رابطه، حس ترحم و دلسوزي خواهيد داشت. بنابراين دلسوزي در رابطه هاي بي هدف را كنار بگذاريد.

كلام آخر

به نظر شما تمامي دختر خانم ها و آقايان به ازدواج علاقه دارند؟ در جامعه امروزي، تقريبا بيشتر جوانان به ازدواج علاقه اي نشان نمي‌دهند. اما عده اي وجود دارند كه با اميد واهي به دختران قول ازدواج مي‌دهند، اما به هيچ قدمي بر نمي‌دارند. اين سوال هم معمولا براي دختران پيش مي‌آيد كه چرا دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره؟ براي بررسي دلايل دقيق تر بايد ويژگي هاي شخصيتي فرد مقابل را با كمك روانشناس بررسي كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پاسخ به سوال چرا دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دوست پسرم اعتقادي به ازدواج نداره | با پسري كه ازدواج نميخواهد بمانم يا نه | 6 راهكار براي تصميم گير


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۷:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كينه و كدورت در زندگي مشترك يكي از مسائل خطرناك در زندگي مشترك است. كينه در زبان عاميانه به منظور عدم فراموشي مشكلات است. برخي از دلايل كينه توزي توهين به شخصيت و عزت نفس فرد است. اما برخي از دلايل كينه، از دست فرد خارج است. به طور كل هر فردي با خصوصيات اخلاقي متفاوت از هر چيزي ناراحت مي‌شود. و ناراحتي هاي افراد متفاوت از يكديگر است.براي رفع كينه و كدورت در زندگي مشترك، در قدم اول بايد خودتان را اصلاح كنيد. بايد به شناخت كافي از فرد مقابل خود رسيده باشيد تا با ويژگي هاي شخصيتي آن آشنا باشيد. براي شناسايي ويژگي هاي شخصيتي شريك عاطفي و پيشگيري از كينه توزي، از روانشناس كمك بگيريد.

منبع: كينه و كدورت در زندگي مشترك | راه هاي رفع | 5 روش رفع كينه و كدورت

كينه و كدورت در زندگي مشترك

كينه و كدورت در زندگي مشترك اگر به سرعت رفع نشود، تبديل به سم رابطه مي‌شود. در واقع وارد تمام قضاياي رابطه مي‌شود و به تدريج شروع به از بين بردن رابطه مي‌كند. اگر حتي در رابطه با يكديگر مشكلي نداشته باشيد، اما حال خوبي را در رابطه تجربه نخواهيد كرد. در تمامي روابط فراز و نشيب هاي زيادي وجود دارد.

اما اينكه در اين فراز و نشيب ها زوجين چگونه با يكديگر رفتار كنند باعث استحكام رابطه مي‌شود. كينه و كدورت در زندگي مشترك دلايل متفاوتي دارد كه بايد مورد بررسي قرار بگيرد. در اين مقاله سعي كرده ايم راجع به كينه و كدورت در زندگي مشترك توضيحات كافي بدهيم.

دليل بروز كينه و كدورت در زندگي مشترك

كينه و كدورت در زندگي مشترك بنا به دلايل مختلفي بروز پيدا مي‌كند. اگر قصد برنامه ريزي براي رفع اين كينه ها داريد، بايد ريشه يابي دليل را انجام دهيد. در اين بخش از مقاله راجع به دليل كينه و كدورت در زندگي مشترك صحبت كرده ايم.

📌 كنترل گري

يكي از دلايل كينه و كدورت در زندگي مشترك، كنترل گري است. انسان ها به صورت ذاتي از هر محدوديتي فراري هستند. بنابراين اگر شريك عاطفي خود را به صورت دائمي تحت فشار قرار دهيد، از شما دور خواهد شد. در نهايت اين امر به صورت كينه و زورگويي تلقي مي‌شود.

📌 بي احترامي | كينه و كدورت در زندگي مشترك

يكي از بارز ترين دلايل كينه و كدورت در زندگي مشترك، بي احترامي است. زماني كه زوجين به يكديگر بي احترامي، توهين و … كنند، به راحتي روابط بين آنها ترميم نمي‌شود. زخم هايي كه به رابطه وارد مي‌شود، باعث آسيب به روان مي‌شود. و تكرار چند باره اين بي احترامي ها باعث عميق تر شدن زخم ها مي‌شود.

📌 مورد هدف گرفتن شخصيت

هدف قرار دادن شخصيت و تخريب اعتماد به نفس، يكي از دلايل كينه و كدورت در زندگي مشترك است. بنابراين زماني كه شريك عاطفي بارها شخصيت شما را تخريب مي‌كند و مورد حمله قرار مي‌دهد، اعتماد به نفس شما كاهش مي‌يابد. كاهش عزت نفس باعث آسيب به روان مي‌شود. و فرد را از فعاليت هاي روزانه باز مي‌دارد. عزت نفس پايين باعث بروز افسردگي مي‌شود.

📌 توقعات بيجا | كينه و كدورت در زندگي مشترك

يكي از موارد ديگري كه باعث ايجاد كينه و كدورت در زندگي مشترك مي‌شود، توقعات بيجا است. توقعات اضافي براي هر دو نفر خطرناك است. در نهايت انتظارات فرد برآورده نمي‌شود، توقعات حل نشده باقي مي‌ماند و باعث ايجاد كينه مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه توقعات بيجا كليك كنيد.

📌 تنش هاي حل نشده

در زندگي هر شخصي فراز و نشيب هاي زيادي وجود دارد. همه زندگي ها چالش و درگيري زيادي دارد. اما تا زماني كه اين موضوعات حل نشده باقي بماند باعث ايجاد كينه و كدورت در زندگي مشترك مي‌شود. براي زندگي بهتر بايد ويژگي هاي شخصيتي يكديگر را به خوبي بشناسيد. تا اخلاق هم را بشناسيد. اگر چالش ها حل نشده باقي بماند، كينه و كدورت در زندگي مشترك نيز افزايش مي‌يابد.

📌 خصومت | كينه و كدورت در زندگي مشترك

گاهي اين كينه و كدورت در زندگي مشترك به قدري افزايش مي‌يابد كه تبديل به خصومت مي‌شود. اين خصومت ها باعث آزار يكديگر مي‌شود. در نهايت زوجين رابطه خوبي را تجربه نخواهند كرد.

براي رفع كينه و كدورت در زندگي مشترك چه كارهايي بايد انجام دهيم؟

كينه و كدورت در زندگي مشترك بايد حل شود. اگر اين مشكلات حل نشده باقي بماند باعث آسيب به زندگي مشترك مي‌شود. براي رفع كينه و كدورت در زندگي مشترك بايد رفتارهايي را انجام دهيم تا با مشكلات كمتري روبرو شويد.

🟠 اولين قدم را خودتان برداريد

يكي از روش هاي رفع كينه و كدورت در زندگي مشترك، آغاز خود است. در تمامي روابط براي رفع مشكلات، اولين قدم را خودتان بايد برداريد. بنابراين خودتان آغازگر باشيد. بعد از اينكه آغاز كرديد و براي حل مشكلات اقدام كرديد، از همسرتان نيز كمك بگيريد. براي داشتن زندگي مشترك خوب بايد با يكديگر اقدام كنيد.

🟡 چالش هاي زندگي را با هم تركيب نكنيد

اگر در زندگي مشترك با مسائلي روبرو هستيد كه هر دو بر سر آن اختلاف نظر داريد. نبايد موضوع را به چالش هاي ديگر مربوط كنيد. در واقع با كمك يكديگر فقط بر سر همان موضوع مسائل را بررسي كنيد. براي راحت تر كردن مشكلات رابطه، نبايد چالش ها را با يكديگر قاطي كنيد. بنابراين يكي از روشهاي رفع كينه و كدورت در زندگي مشترك، عدم تركيب مسائل مختلف است.

🟢 يكديگر را ترميم كنيد

كينه و كدورت در زندگي مشترك باعث آسيب به روان هر دو مي‌شود. براي اينكه اين آسيب ها رفع شود، بايد يكديگر را ترميم كنيد. براي اينكه آسيب ها را ترميم كنيد، بايد در وهله اول شناسايي آسيب ها صورت بگيرد. سپس براي ترميم به يكديگر كمك كنيد.

🔴 احساس قرباني شدن نداشته باشيد

زماني كه كينه و كدورت در زندگي مشترك نقش جدي بگيرد، فرد مقابل احساس قرباني بودن مي‌كند. اما در روابطي كه چنين مشكلاتي وجود دارند، روابط قرباني مي‌شوند، نه شما! پذيرش اشتباهات در زندگي مشترك و روابط زناشويي كمك بزرگي به پيشرفت و ترقي مي‌كند. بنابراين به جاي اينكه خودتان را قرباني نشان دهيد، بايد به دنبال رفع مشكل و ريشه يابي مسائل باشيد.

🟣 كينه را به صورت واقعي كنار بگذاريد

براي كنار گذاشتن كينه و كدورت در زندگي مشترك، بايد به طور جدي عزم خود را جزم كنيد. براي اينكه كدورت ها را از زندگي مشترك دور كنيد، بايد از روانشناس كمك بگيريد. و براي رفع كينه ها در جهت آرامش زندگي بايد از متخصص كمك بگيريد.

كلام آخر

كينه و كدورت در زندگي مشترك سم تخريب كننده است. زماني كه زوجين براي رفع مشكلات از متخصص كار بلد كمك نمي‌گيرند، به تدريج آسيب روابط بيشتر مي‌شود. و زندگي رو به خرابي مي‌رود. بنابراين جهت رفع همه مشكلات و كينه ها در زندگي مشترك، بايد از روانشناس كمك بگيريد تا با ريشه يابي رفتارهاي زوجين، راه حلي اساسي ارائه دهد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كينه و كدورت در زندگي مشترك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كينه و كدورت در زندگي مشترك | راه هاي رفع | 5 روش رفع كينه و كدورت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۲:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی