مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ويژگي هاي فرزندان آخر خانواده چيست؟ فرزند آخر بودن تا چه حد بر روي روحيات فرد تاثير گذار است؟ خانواده يك زنجيره است كه هر كدام از افراد متناسب با جايگاه خود رفتاري خاصي دارند. اكثر والدين متوجه اين نكته مي‌شوند كه هر كدام از كودكان آن‌ها ويژگي‌هاي منحصر به فردي دارد. برخي از روانشناسان باور دارند كه تربيت فرزندان نقش مهمي بر روي خصوصيات اخلاقي آنان ايفا مي‌كند. همچنين رفتار متفاوتي كه والدين با كودكان دارند، در شكل گيري اخلاقيات متفاوت در فرزندان تاثير مي‌گذارد. به عنوان مثال فرزندان آخر در عين حال كه مي‌توانند افراد موفقي شوند، اگر بسيار نازپرورده باشند حالت وابستگي‌شان را تا آخر عمر حفظ مي‌كنند. در ادامه مطلب به بررسي ويژگي هاي فرزندان آخر مي‌پردازيم.

 

منبع : ويژگي هاي فرزندان آخر

فرزندان آخر

فرزندان آخر در كنار خواهرها و برادرهاي بزرگتر خود بزرگ مي‌شوند. از نظر كودك آخر، خواهر و برادرهاي بزرگتر مي‌توانند از پس همه كارها بر بيايند. به همين دليل براي رقابت كردن با آن‌ها انگيزه زيادي دارد و همين عامل رشد سريع او مي‌شود. از طرف ديگر فرزند آخر عزيز دل و دردانه همه اعضاي خانواده است. اگر والدين رفتار درستي با فرزند آخر نداشته باشند، براي هميشه او را وابسته خود مي‌كنند. اگر اختلاف سني بين شما و فرزند آخرتان زياد است بايد به آن توجه كنيد و متناسب با آن رفتار نماييد. تعداد فرزنداني كه پيش از فرزند آخر داشته‌ايد بر رفتار و تربيت شما تاثير مي‌گذارد و ويژگي هاي فرزندان آخر را نيز شكل مي‌دهد. براي آشنايي بيشتر با روانشناسي كودك كليك كنيد.

رفتار والدين با فرزندان آخر

رفتاري كه والدين با كودكان خود دارند موضوع بسيار مهمي است كه پدر و مادر بايد در ابتداي زندگي مشترك و تولد فرزندان به آن توجه كنند. فرزندان آخر به خاطر اينكه همه اعضاي خانواده بزرگ‌تر از آن‌ها هستند، همواره عشق و محبت تمام اعضاي خانواده در دريافت مي‌كنند. اين برخورد باعث مي‌شود كه كودكان آخر از اعتماد به نفس بالايي برخوردار باشند و همواره با انگيزه به سمت اهداف خود پيش بروند.

ويژگي هاي فرزندان آخر

فرزندان آخر معمولا افرادي منعطف بار مي‌آيند. اين كودكان برون گرا هستند و به راحتي با ديگران ارتباط برقرار مي‌كنند. يكي از ويژگي هاي فرزندان آخر، خود محور بودن آن‌هاست؛به اين معني كه هميشه طبق نظر خود پيش مي‌روند. اين كودكان خودخواه بوده و حتي ممكن است در برخي زمينه‌ها تنها خود را قبول داشته باشند. فرزندان آخر توجه طلب هستند؛ يعني دوست دارد كه در تمام جمع‌ها توجه به سمت او باشد. اين كودكان به دليل محبت زيادي كه از خانواده دريافت كرده‌اند، معمولا افرادي با اعتماد به نفس بالا هستند. كودكان آخر به راحتي با ديگران ارتباط مي‌گيرند و روحيه رقابتي بالايي دارند.

البته نكته‌اي كه در اين قسمت وجود دارد اين است كه هر ويژگي شخصيتي با توجه به محيطي كه فرد در آن پرورش مي‌آيد و ويژگي‌هاي بيولوژيكي شكل مي‌گيرد. در نتيجه همه كودكان يكسان و با اين ويژگي‌هاي مشترك نيستند. بسته به اينكه شرايط زندگي آن‌ها به چه صورت بوده، برخي از اين ويژگي‌ها را دارند و برخي از آن‌ها را ندارند.

ويژگي هاي منفي فرزندان آخر

فرزندان آخر مانند هر فرزند ديگري ويژگي‌هايي را متناسب جايگاه خود در خانه پيدا مي‌كنند. فرزندان آخر ممكن است به دليل حمايت زيادي كه از سوي اعضاي خانواده دريافت مي‌كنند به انسان‌هاي وابسته‌اي تبديل شوند كه نمي‌توانند از عهده كارهاي خود به تنهايي بر بيايند. همچنين ممكن است به دليل توجه زيادي كه از خانواده دريافت كرده‌اند به هيچ وجه تحمل بي توجهي را نداشته باشند. اگر اين كودكان با بي توجهي مواجه شوند (به عنوان مثال در مدرسه) احساس سرافكندگي مي‌كنند. پس از ويژگي هاي فرزندان آخر مي‌توان به توجه طلبي و وابستگي بسيار زياد اشاره كرد. پيشنهاد مي كنيم مقاله بهترين تعداد فرزند را مطالعه نماييد.

ويژگي هاي فرزندان آخر | نكات مهم در تربيت فرزند آخر 

كودكان آخر به دليل سن كم به توجه و حمايت ديگران نياز دارند و لازم است والدين وقت كافي براي اين كودكان بگذارند. اما بهتر است به اين نكته كه توجه افراطي به آن‌ها در آينده برايشان مشكلاتي پيش مي‌آورد نيز توجه داشته باشيد.

فرزندان آخر بايد مانند بقيه فرزندان از يك سري قوانين پيروي كنند. مقرراتي كه در خانه وضع شده شامل حال تمام اعضاي خانواده مي‌شود. بايد به اين نكته دقت كنيد چراكه فرزندان آخر معمولا به نظم و مقررات خانه بها نمي‌دهند. بهتر است هنگام بحث و مشاجره بين فرزندان، طرف فرزند كوچك‌تر را نگيريد و اجازه دهيد خودشان با هم به نتيجه برسند. هنگام بحث‌ها بي طرف باشيد. همچنين اگر فرزندتان توقع بيجايي از شما داشت پاسخ منفي به خواسته او دهيد. همچنين مي‌توانيد براي تربيت بهتر فرزندتان از مشاوره كودك كمك بگيريد. مشاوره كودك مي‌تواند شما را از جديدترين اصول تربيت كودك آگاه سازد. براي كسب اطلاع بيشتر از مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا ممكن است فرزندان آخر به شخصيت وابسته دچار بشوند؟

اگر در كودكي بيش از اندازه به آنان توجه شود، در بزرگسالي حالت وابستگي را حفظ مي‌كنند. پس بهتر است توجه و محبتي كه از سوي اعضاي خانواده به او مي‌رسد كنترل شده باشد. در اين راستا مي‌توانيد از كمك مشاوران و روانشناسان نيز بهره بگيريد.

 

 

 

منبع : ويژگي هاي فرزندان آخر

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ويژگي هاي فرزندان آخر،
موضوع:
[ ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۳:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دخالت مادر زن در زندگي دختر و داماد معمولا كمتر از دخالت مادر شوهران در زندگي فرزندان است، اما به همان اندازه براي زندگي مشترك زوج جوان مخرب خواهد بود. در بيشتر موارد مادر زن‌ها معمولا داماد خود را دوست دارند، چرا كه داماد خود را عامل خوشبختي دخترشان مي‌بينند و از طرفي مادر زن و داماد دو جنس مخالف هستند كه كمتر نسبت به حرف‌ها و رفتارهاي يكديگر واكنش نشان مي‌دهند. اما با اين حال نيز گاهي برخي مادران با ديدن روابط دختر و داماد خود دخالت‌هايي در زندگي آن‌ها مي‌كنند كه با چند راهكار ساده مي‌تواند از پيشروي آن جلوگيري كرد. در صورتي كه تا به حال نتوانسته‌ايد رابطه‌تان را مادر همسرتان مسالمت‌آميز كنيد، حتما از مشاوره خانواده استفاده نماييد.

 

منبع : دخالت مادر زن در زندگي را از بين ببريد

دخالت مادر زن در زندگي

اينكه خانواده‌ها بخواهند در برخي امور فرزندان خود را نصيحت و راهنمايي كنند، مشكلي ندارد اما حتما بايد براي ارائه نظرشان حريم و خط قرمزها را رعايت كنند.

مثلا وقتي دختر و داماد شما بر روي مسئله‌اي با يكديگر مشكل دارند، بهتر است تا زماني كه از شما به عنوان مادر زن نظر خواسته نشده، در اين مورد دخالتي نداشته باشيد تا خودشان نسبت به حل اختلاف‌شان اقدام كنند.

پس دخالت مادر زن شما در بيشتر مواقع به خاطر نگراني او در مورد دخترش و آينده شما هست، شايد اگر با اين ديد به دخالت‌هاي او نگاه كنيد بهتر بتوانيد با مساله كنار بياييد. در ادامه ابتدا آسيب‌هاي اين دخالت ها را بيان كرده‌ايم، چرا كه خيلي اوقات دختر خانم و داماد در ابتدا توجهي به اين دخالت‌ها نكرده و فضاي بيشتري به مادر زن براي اظهار نظر مي‌دهند. براي آشنايي با روش‌هاي جلوگيري از دخالت خانواده همسر كليك كنيد.

آسيب هاي ناشي از دخالت مادر زن

همان طور كه گفته شد برخي از مادر زن‌ها گمان مي‌كنند با دخالت در زندگي دخترشان در حال دلسوزي و كمك به او مي‌باشد، در حالي كه اين دخالت‌ها باعث ايجاد مشكل در زندگي دوطرف شده و به اختلافات دامن مي‌زند تا حدي كه دو نفر را تا مرز طلاق مي‌كشاند.

مسلما اين زن و شوهر هستند كه بايد اختلافات‌شان را حل كنند و دخالت‌هاي اطرافيان كار را سخت‌تر خواهد كرد. خيلي اوقات مادر زن شما با پي بردن به اختلافات فكر مي‌كند دخترش در مقابل همسرش ضعيف واقع شده و براي دفاع از او به اختلافات دامن مي‌زند. علاوه بر اين دخالت مادر زن مي‌تواند باعث بروز برخي مشكلات ديگري به شرح زير شود:

  • باعث مي‌شود عشق و محبت ميان زن و شوهر كم شده و آن‌ها نسبت به يكديگر سرد شوند.
  • به دليل دخالت مادر زن حتما اختلافاتي ميان خانواده‌ها ايجاد خواهد شد كه همين عاملي براي دوري خانواده از يكديگر مي‌گردد.
  • در صورتي كه دخالت‌ها بيشتر شود باعث به هم ريختن جو خانه شده و احتمال دارد زوجين به طلاق فكر كنند. بد نيست بدانيد كه بسياري از زوج‌هايي كه تصميم به طلاق مي گيرند، دليل تصميم خود را دخالت‌هاي خانواده‌ها عنوان مي‌كنند.

چه زمان هايي دخالت مادر زن بيشتر مي‌شود؟

در نظر داشته باشيد اگر مادر زن تان در برخي از امور نظر خود را بيان مي‌كند، صرفا به معني دخالت نيست و شايد اين شما هستيد كه دچار سوءتفاهم شده‌ايد. معمولا دخالت هايي كه باعث ايجاد اختلاف شود زمينه ايجاد جدايي را فراهم كند. از رايج‌ترين دخالت هاي مادر زن در زندگي دختر و داماد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • زمان بچه دار شدن دختر و دامادش
  • امور اقتصادي و شغل زوجين
  • رفت و آمدهاي خانوادگي
  • دخالت در مسائل كاري همسر دخترش
  • نحوه خانه داري و امور مربوط به تربيت بچه
  • دخالت در حل اختلافات و درگيري‌هاي زوجين
  • دخالت در امور جنسي، اينكه دخترش چه زماني رابطه جنسي داشته باشند و چه زماني نداشته باشند.

مقابله و برخورد با دخالت مادر زن

اگر مادر زن شما در زندگي‌تان دخالت مي‌كند، مي‌توانيد به جاي لجبازي، بحث و از بين بردن احترام‌ها، از راهكارهاي ارائه شده ذيل استفاده نماييد. در ضورتي كه اين دخالت‌ها باعث جدل شديد شده، حتما مقاله رفع دعواهاي خانوادگي را هم بخوانيد.

1- پاكسازي ذهن

اگر در اطراف خود و يا ديدگاه‌هاي غالب جامعه از روابط مادر زن و داماد تعابير منفي شنيده‌ايد، سعي كنيد آن‌ها را دور بريزيد. مادر همسر شما معمولا با ارائه نظر، قصد فروپاشي زندگي دخترش را ندارد و قصد او فقط كمك به شما است.

همين تغيير نگرش به شما مي‌گويد كه او قصد بدي از حرفايش ندارد و نياز نيست در مقابل او جبهه بگيريد، فقط كافي است كمي صبور باشيد تا حتي اگر اختلاف نظري نيز وجود دارد، به مرور و با آشنايي بيشتر با يكديگر برطرف شود. به طور كلي مثبت انديشي را در خود تقويت كنيد تا برداشت‌هاي مثبتي از حرف‌هاي اطرافيان خود داشته باشيد.

2- از مسائل كوچك عبور كنيد

لازم است برخي از مواقع از صحبت‌هاي مادر زن خود عبور كنيد و بدون توجه به آن‌ها به راحتي از دامن زدن براي ايجاد مشكلات بزرگ‌تر خودداري نماييد.

سعي كنيد در برخي از مسائل اگر حتي مادر زن‌تان حرفي زد كه مطابق ميل شما نبود، فقط از آن را ناديده بگيريد، چرا كه او اغلب موارد قصد بدي در مورد شما و دخترش ندارد.

3- در باطن كار خودت را انجام بده

گاهي والدين ضمن اينكه در برخي امور دخالت مي‌كنند، بر انجام آن اصرار نيز دارند. اگر مادر زن‌تان بر انجام كاري كه مخالف نظر شما است، اصرار دارد مي‌توانيد در ظاهر قبول كنيد اما به نحوي كه او متوجه نشود كاري را كه تمايل به انجام آن داريد را بكنيد. به احتمال زياد در نهايت او متوجه مي‌شود كه شما طبق نظر او رفتار نكرده‌ايد، پس بدون اينكه بحث يا مخالفتي كرده باشيد، به او نشان داديد كه نبايد در امور كه به او ارتباطي ندارد دخالت كند.

4- همسرتان را مقصر ندانيد

اگر مادر زنتان در زندگي زناشويي شما دخالت مي‌كند، حتما همسر شما مقصر نيست، چراكه او مسئوليتي در قبال حرف‌هاي مادرش ندارد و ممكن است حتي او هم از حرف‌ها و دخالت‌هاي مادرش ناراحت شود.

بنابراين زماني كه با مادر زن خود به مشكل خورده‌ايد، نبايد آن‌ها را از چشم همسر خود ببينيد و بايستي سعي كنيد به كمك او مشكل ايجاد شده را حل كنيد.

5- متوجه جايگاه مادر زن تان باشيد

مادر زن شما نزديك‌ترين شخص به همسر شما است و رابطه عاطفي عميقي با او دارد. بنابراين هميشه متوجه جايگاه مادر زنتان براي همسر خود باشيد و بدانيد او چقدر براي همسر شما باارزش و مهم است و نبايد بر سر هر مسئله‌اي او را ناراحت كنيد.

6- با همسرتان در زمان مناسب صحبت كنيد

اگر دخالت هاي مادر زن تان خيلي آزار دهنده شده، در يك وقت مناسب با همسر خود صحبت كنيد. سعي كنيد خود را در جبهه مخالف قرار ندهيد و با حرف‌هايتان باعث ناراحتي همسرتان نشويد و فقط سعي كنيد خيلي آرام او را متوجه شرايطي كه مادرش ايجاد كرده، بكنيد.

توصيه به خانم ها درباره دخالت هاي مادرشان

گاهي براي مقالبه با دخالت مادر زن ، خانم‌ها مي‌توانند موثر واقع شده و از ايجاد مشكلات بزرگ‌تر جلوگيري كنند. در ادامه چندين توصيه براي خانم‌ها داريم تا با عمل به آن‌ها از آسيب‌هاي ناشي از دخالت مادر زن در زندگي متشرك‌شان كم كنند.

وابستگي خود را كم كنيد

معمولا دختران مخصوصا در اوايل ازدواج، بسيار به مادر خود وابسته هستند. ميزان وابستگي به مادر پس از ازدواج بايد نسبت به دوران مجردي كاهش پيدا كند، به طوري كه ضمن كم شدن وابستگي تدريجي نه مادر ناراحت شود و نه اينكه او با دخالت هاي بي مورد زمينه مشكلات بزرگ‌تر را فراهم كند.

والدين در حاشيه زندگي هستند

وقتي ازدواج مي‌كنيد، بايد به اين باور برسيد كه زندگي مشترك‌تان با همسرتان در الويت است و حالا ديگر خانواده (پدري) شما و همسرتان در حاشيه زندگي قرار دارند.

وقتي خانمي احساس كند كه مادرش واقعا در زندگي او دخالت مي‌كند، بايد خيلي مودبانه و در كمال احترام از او بخواهد كه از اين كار دست بردارد.

كمتر با مادر خود درد و دل كنيد

بسياري از خانم‌ها تا هر چه مي‌شود، سريع جزئيات آن اتفاق را كف دست مادر خود مي‌گذارند و در هر زماني با مادر خود درد و دل مي‌كنند.

سعي كنيد هر چقدر هم كه با مادر خود صميمي هستيد، جزئيات زندگي خود را به مادرتان نگوييد، چراكه ممكن است پس از مدت زمان كوتاهي آن موضوع حل شود، اما براي مادرتان حل نشده باشد و حرفي بزند كه همسرتان خيلي مايل به شنيدنش نباشد و به منزله دخالت تصور كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت مادر زن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : دخالت مادر زن در زندگي را از بين ببريد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۰:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مخفي كاري و پنهان كاري از همسر (چه مرد و چه زن) باعث آسيب جدي به زندگي مشترك مي‌شود. اين رفتار بنيان اساسي ارتباط (يعني اعتماد) را از بين برده و در نتيجه تمام ابعاد رابطه را تحت تاثير قرار مي‌دهد. هيچ مرد يا زني دوست ندارد همسرش مساله‌اي را مخفي كند، اما ممكن است خودش اين كار را انجام دهد، اما چرا؟ پنهان كاري به هر دليلي كه انجام شود، در نهايت باعث از بين رفتن صميميت ميان زن و شوهر مي‌گردد و بي اعتمادي را در پي دارد. نداشتن اعتماد در زندگي مشترك نيز ضربه بزرگي براي از بين رفتن روابط زوجين هست. در صورتي كه متوجه مخفي كاري همسر خود شده‌ايد بهتر است ابتدا به علت آن پي برده و با دريافت مشاوره و راهكارهاي ارائه شده رابطه‌تان را بازسازي نماييد.

 

منبع : پنهان كاري همسر

پنهان كاري همسر

اشتباه بسياري از مردان و زنان اين است كه داشتن حريم خصوصي براي خود را با پنهانكاري يكي مي‌دانند. داشتن حريم خصوصي براي زوجين به اين معني نيست كه موضوعاتي كه مستقيما به رابطه‌تان و همسرتان وابسته است را از او پنهان كنيد.

براي داشتن يك رابطه سالم و پايدار پس از ازدواج، بايد تفاوت پنهان كاري و داشتن حريم خصوصي براي هر دو طرف درك شود. در واقع بايد بدانيد كه گفتن چه مسائلي به همسرتان ضرورت دارد و چه نگفتن چه مسائلي مشكلي ايجاد نمي‌كند.

نداشتن مخفي كاري و پنهان كاري نشان دهنده صداقت فرد در زندگي است و صداقت نيز مهم‌ترين عامل تداوم يك رابطه مي‌باشد.

تفاوت حريم شخصي با پنهان كاري

حريم شخصي در زندگي مشترك به حالت و يا شرايطي گفته مي‌شود كه مستقيما به فرد ربط دارد و شخص ديگري نمي‌تواند در آن دخالت كند. در واقع حريم شخصي براي هر فرد، با حد و مرزهايي متناسب با نيازهاي او و باورهايي كه دارد، تعريف مي‌شود.

اما پنهان كاري از همسر در واقع حالتي است كه شما سعي داريد، موضوعي را كه به نوعي مستقيما به شما و همسرتان ربط دارد را به صورت آگاهانه از او مخفي كنيد. 

پنهانكاري حتي با رازداري نيز متفاوت است، چراكه در پنهان كردن يك موضوع شخص از اينكه ديگران آن موضوع را بفهمند مي‌ترسد. در واقع در پنهان كاري از همسر ، شخص به صورت آگاهانه نمي‌خواهند همسرش موضوعي را بداند، موضوعي كه راز نيست و به حريم شخصي او نيز ارتباطي ندارد.

فردي كه مسئله‌اي را از همسر خود مخفي مي‌كند، در واقع از انتقام جويي و يا قضاوت شدن پس از برملا شدن آن راز مي‌ترسد. ترس از اينكه واكنش او و اطرافيان چه خواهد بود و چگونه او را قضاوت خواهند كرد. به همين دليل اغلب داراي استرس هستند و نگران آشكار شدن پنهان كاري‌شان مي‌باشند.

پنهانكاري يا حريم خصوصي

اگر شما موضوعي را به همسر خود نگفته‌ايد و حالا شك داريد كه اين مسئله به حريم خصوصي شما مرتبط است و يا در حال پنهانكاري از او هستيد، فقط كافي است يك سوال ساده از خود بپرسيد. اگر همسرم از اين موضوع مطلع شود، از دست من ناراحت و آزرده مي‌شود؟ 

پاسخ اين سوال اگر مثبت باشد، شما در حال پنهانكاري هستيد، چراكه مي‌ترسيد با گفتن موضوع همسرتان ناراحت شود و شما را قضاوت كند.

دلايل و علت پنهان كاري همسر

خيلي‌ها با وجود اينكه مي‌دانند پنهان كاري مي‌تواند به ازدواج‌شان آسيب بزند بازهم به اين رفتار روي مي آورند. عوامل متعددي مي‌توانند به عنوان دليل پنهان كاري در نظر گرفته شوند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

1- بدبيني در رابطه

اگر يكي از طرفين در رابطه زناشويي همواره بدبيني داشته باشد، زمينه برخورد صادقانه از بين مي‌رود. چرا كه هر رفتاري با سوء نيت تعبير مي‌شود. در اين شرايط يك چرخه معيوب در زندگي مشترك شكل مي‌گيرد، يعني يك نفر با بدبيني خود باعث مي‌شود كه همسرش ساده‌ترين امور را هم از او پنهان كند و اين پنهان كاري به بدبيني هرچه بيشتر مي‌انجامد. اين چرخه همانند يك دور باطل دائما خود را تقويت كرده و در نهايت به بدبيني هرچه بيشتر و از دست رفتن اعتماد متقابل مي‌انجامد.

2- واكنش هاي مخرب نظير تمسخر و سرزنش از جانب همسر

بعضي مردان يا زنان در مورد بسياري از علائق و فعاليت‌هاي خود صحبت نمي‌كنند. چرا كه در مورد واكنش‌هاي همسرشان مطمئن نيستند. معمولا كساني كه در مواجهه با سلايق همسر خود بازخوردهايي نظير تمسخر، سرزنش و قضاوتگري را از خود نشان مي‌دهند، بيش از سايرين متوجه وجود پنهان كاري در رابطه زناشويي خود مي‌شوند. اين برخوردها موجب كاهش اعتماد به نفس و حس شرم مي‌شود؛ پس ديگر با شما راحت نبوده و تلاش مي‌كند بخشي از اتفاقات و يا رفتارهايش را از شما پنهان كند.

3- تلاش براي بهتر نشان دادن خود

در برخي شرايط به خصوص در اوايل زندگي مشترك يا دوران نامزدي مرد/زن دوست دارد تصوير بسيار خوبي از خود به نمايش بگذارند. اين مسئله باعث مي‌شود كه دائما بخش‌هايي از زندگي يا ويژگي‌هاي شخصيتي خود را پنهان نگه دارند.

اما هيچ كس نمي‌تواند تا ابد خود واقعي‌اش را مخفي نگه دارند. برملا شدن پنهان كاري‌ها در اين زمينه تاثير بسيار مخربي روي زوجين خواهد ذاشت كه مي‌تواند ادامه زندگي مشترك آن‌ها را با تهديد جدي مواجه كند.

4- پنهان كاري همسر و رفتارهاي خارج از چارچوب

هر زندگي زناشويي براي خود چارچوب‌ها و خط قرمزهاي خاص خود را دارد. بعضي‌ها به ظاهر با اين چارچوب‌ها موافقت مي‌كنند، اما به دلايلي مثل نداشتن روحيه متعهدانه در عمل به گونه ديگري رفتار مي‌كنند. داشتن روابط فرازناشويي، سابقه خيانت به همسر و تصميم گيري‌هاي مهم بدون مشورت با همسر از جمله مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند همسرتان به پنهان كاري روي بياورد.

پنهان كاري هاي مخرب

يكي از دلايل پنهان كاري از همسر را موضوعات مخربي عنوان كرديم كه ممكن است برملا شدن آن‌ها، مستقيما بنيان خانواده را هدف بگيرد و باعث جدايي شود. موضوعاتي كه جزء پنهانكاري هاي مخرب هستند، به شرح زير است:

  • خيانت و برقراري رابطه نامشروع
  • ديدن دوستان و خانواده به صورت مخفيانه از همسر
  • داشتن مشكلات شغلي
  • پول قرض دادن به ديگران بدون اطلاع همسر
  • پنهانكاري در مورد داشتن يك بيماري
  • مخفي نگه داشتن اعتياد يا سوء مصرف مواد مخدر
  • مشكلات حقوقي
  • و …

عواقب پنهان كاري از همسر

بديهي است پنهانكاري رفتار درست و مناسبي نيست و حتما عواقبي را به دنبال دارد. از مهم‌ترين عواقب پنهانكاري از همسر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • با توجه به تعريف پنهانكاري، مي‌توان گفت وقتي موضوعي را از همسر خود مخفي نگه مي‌داريد، در واقع او را فريب مي‌دهيد. فريب دادن و پنهانكاري مي‌تواند معني مشابهي با دروغ گفتن داشته باشد.
  • هر چه از مخفي كاري شما زمان بيشتري بگذرد، بازگو كردن آن براي شما و البته شنيدن آن براي همسرتان سخت خواهد شد.
  • پنهان كاري و فريب دادن باعث مي‌شود، همسر تان نسبت به شما بي‌اعتماد شود. از دست رفتن اعتماد، رابطه را به خطر مي‌اندازد.
  •  پنهان كاري شروع خيانت است. چراكه بازگو نكردن مسائل مهم زمينه ايجاد خيانت را نيز افزايش مي‌دهد و صداقت را در رابطه كم مي‌كند.
  •  پنهان كاري در مصداق دروغ باعث دوري دو نفر از يكديگر مي‌گردد و باعث كم شدن علاقه مي‌شود.

 

بيشتر بخوانيد : دروغ گفتن در زنان

 

چند توصيه براي تشخيص و برخورد با پنهان كاري همسر

اگر احساس مي‌كنيد همسرتان در زندگي مشترك چيزهايي را از شما مخفي مي‌كند، با توجه به 5 توصيه زير مي‌توانيد زندگي خود را بهبود دهيد.

1- بين پنهان كاري و حفظ حريم شخصي تمايز قائل شويد

قبل از هرچيز وقتي حس مي‌كنيد همسرتان دارد چيزي را از شما مخفي مي‌كند، بايد از خود بپرسيد كه آيا واقعا اين رفتار پنهان كاري است يا مي تواند نوعي حفظ حريم شخصي باشد. برخي از زن و شوهرها فكر مي‌كنند وقتي ازدواج مي كنند ديگر حريم شخصي هيچ معنايي ندارد و دو نفر بايد به طور كامل با يكديگر يكي شوند. اين در حالي است كه عشق سالم حالتي متعادل از صميميت و استقلال است.

يعني دو نفر در عين حال كه هويت بالغ و مستقلي دارند، رابطه‌اي صميمانه با يكديگر برقرار كرده و مسائل مختلف زندگي را با يكديگر به اشتراك مي‌گذارند. در نتيجه پس از ازدواج هم به ساعاتي براي خلوت و تنهايي نياز داريم و اين مسئله نبايد به عنوان پنهان كاري تعبير شود.

2- اتفاقات گذشته را حل و فصل كنيد

اگر در گذشته اتفاق ناخوشايندي در رابطه‌تان افتاده، آن را به دست زمان نسپاريد؛ بلكه به طور فعالانه براي حل و فصل آن تلاش كنيد. براي مثال اگر همسرتان در گذشته به شما خيانت كرده، بايد اين موضوع را يك بار براي هميشه بين خود حل كنيد. براي اين كار مي‌توانيد از يك زوج درمانگر كمك بگيريد تا زخم‌هاي قديمي را التيام ببخشيد و در نهايت مجددا بتوانيد به هم اعتماد كنيد.

3- فضايي امن و صميمي ميان خود و همسرتان ايجاد كنيد

همانطور كه گفته شد انتقادگري مفرط، داشتن رويكردي قضاوتي و سرزنش گرانه نسبت به تمايلات و علايق متفاوت همسر باعث مي‌شود كه او به مرور زمان از شما فاصله بگيرد و احتمال بروز پنهان كاري افزايش يابد. در نتيجه تلاش كنيد در رابطه انعطاف پذيرتر باشد. پذيرش بالاتري نسبت به همسر خود داشته باشيد و فضايي امن و صميمي ميان خود ايجاد كنيد تا او بتواند با خيالي آسوده در مورد موضوعات مختلف با شما گفتگو كند.

4- شنونده خوبي باشيد

براي اين كه همسرتان با شما صادق باشد و بتواند موضوعات مختلف را با شما در ميان بگذارد بايد بتوانيد شنونده خوبي باشيد. در همين راستا وقتي همسرتان با شما حرف مي‌زند، بيشتر توجه خود را به او معطوف كنيد، دست از كارهاي ديگر بكشيد و با زبان بدن يا گفتن جملات ساده همدلي خود را نشان دهيد.

5- از يك زوج درمانگر كمك بگيريد

در بسياري از موارد ممكن است اعتماد موجود در رابطه آنقدر آسيب ديده باشد كه از بين بردن پنهان كاري راحت نباشد. در اين شرايط مراجعه به يك زوج درمانگر به شما كمك مي‌‌كند تا الگوهاي ارتباط ناسالم ميان خود و همسرتان را بهتر بشناسيد و جايگزين‌هاي بهتري براي آن‌ها پيدا كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : پيشگيري دعواي زن و شوهر

 

سخن آخر

به دست آوردن اعتماد از دست رفته شايد كار آساني نباشد، اما در طولاني مدت مي‌توانيد با رفتار و كارهاي خود به همسرتان بفهمانيد كه دوست نداريد به خاطر يك اشتباه زندگي‌تان به خطر بيافتد. 

آنچه كه اهميت دارد، اين است كه بتوانيد از اتفاقات ناخوشايند درس بگيريد و سعي كنيد براي تحكيم روابط خود، ضمن برطرف كردن ناراحتي‌ها آن‌ها را تكرار نكنيد.

اساس زندگي مشترك بر پايه صداقت است، بايد تفاوت رازداري و حريم شخصي را با پنهان كاري متوجه شويد و در نظر داشته باشيد حتي پنهان كاري مسائل كوچك نيز به اندازه مسائل بزرگ مي‌تواند مخرب باشد.

سعي كنيد براي ترميم رابطه‌تان (چه مجرم هستيد و چه قرباني) با يكديگر همدردي كنيد. در صورتي كه نمي‌توانيد دروغ و پنهان كاري همسر خود را ببخشيد و احساس مي‌كنيد كه مورد خيانت قرار گرفتيد، براي برگشت به زندگي با يك زوج‌درمانگر و مشاور خانواده در ارتباط باشيد و صادقانه با او صحبت كنيد و راهكارهاي لازم را دريافت نمايد.براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

پنهان كاري در زندگي زناشويي چه عواقبي دارد؟

پنهان كاري نوعي دروغ گويي و فريبكاري محسوب مي‌شود كه با ضربه زدن به اعتماد همسر، بنيان رابطه را هدف قرار مي‌دهد. در نتيجه مي‌تواند آينده زندگي مشترك را تهديد نمايد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : پنهان كاري همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: پنهان كاري همسر،
موضوع:
[ ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۶:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعريف مرد از زنان ديگر مي‌تواند براي هر خانمي بسيار ناراحت‌كننده باشد. جملاتي مثل (نگاه كن! چه رنگ موي زيبايي دارد!) يا (فلاني بسيار هنرمند است) را بعضي از خانم‌ها هرروز از شوهرشان مي‌شنوند. اين شرايط مي‌تواند آن‌قدر ناراحت‌كننده باشد كه گاهي به همسرتان شك كنيد (شايد فكر كنيد كه اصلاً شما را دوست ندارد!)؛ يا حتي به شما خيانت مي‌كند. اما چرا يا چطور مي‌توانيم آن را كنترل كنيم؟ در بيشتر موارد اين رفتار مردان به خاطر عدم آگاهي آن‌ها براي انتقال خواسته‌هايش هست. در صورتي كه اين مساله روي رابطه‌تان تاثير گذاشته حتما مشاوره خانواده دريافت نماييد. در ادامه به دلايل و راهكارهايي براي حل اين مساله آورده‌ايم.

 

 

منبع : تعريف مرد از زنان ديگر

دلايل تعريف مرد از زنان ديگر

سليقه‌اش را بيان مي‌كند

گاهي اوقات تعريف همسر شما از ديگران خيلي هم دليل خاصي ندارد و نيازي نيست نگران آن باشيد. در اين شرايط همسر شما در حال بيان كردن سليقه خود است. براي مثال شايد او از يك رنگ لباس يا يك طرز فكر واقعاً خوشش بيايد و آن را با شما در ميان بگذارد. در اين شرايط بهتر است كمي منصفانه و منطقي به همه‌چيز نگاه كنيد.

اين‌كه همسر شما از فرد ديگري تعريف كند حتما به اين معني نيست كه از شما خوشش نمي‌آيد يا او را به شما ترجيح مي‌دهد. بلكه همسرتان تنها دارد سليقه خود را بيان مي‌كند. حتي شما مي‌توانيد با توجه كردن به همين مسائل علائق و نظرات شوهرتان را پيدا كنيد و تبديل به زني ايده‌آل براي او بشويد.

مي‌خواهد شما هم همان‌طور باشيد

بعضي مواقع ماجرا كمي جدي‌تر از بيان كردن سليقه است. تعريف مرد از زنان ديگر خيلي اوقات به اين معناست كه همسرتان دارد از شما درخواست مي‌كند شبيه كسي باشيد كه تعريف او را كرده است. درواقع معني جمله (چه رنگ موي زيبايي!) اين است كه (لطفاً موهايت را اين رنگي كن). اما بعضي از مردان متوجه نمي‌شوند كه با اين طرز صحبت كردن تا چه حد شما را عصباني كرده‌اند. به همين خاطر ممكن است آن را ادامه بدهند. در اين شرايط از همسرتان بپرسيد آيا دلش مي‌خواهد شما هم موهايتان را اين رنگي كنيد يا خير؟ خواهيد ديد كه با اين روش به‌جاي درست شدن بحث و دلخوري به‌راحتي مي‌توانيد رابطه‌تان را بهتر كنيد.

تعريف مرد از زنان ديگر براي جلب‌توجه

بعضي از خانم‌ها كاملاً فراموش مي‌كنند كه همسرشان نياز به توجه او دارد يا به هر دليلي رفتار نامناسبي با همسرشان دارند. در اين شرايط ممكن است همسر شما به فكر اين باشد كه با صحبت از زنان ديگر يا حتي تعريف از آن‌ها در مقابل چشم شما توجه‌تان را به سمت خودش جلب كند. بعضي از آقايان هم بدون اينكه از همسرشان بي‌توجهي ديده باشند و تنها براي تحريك حس حسادت و علاقه همسرشان دست به اين كار مي‌زنند.

بي‌علاقگي

گاهي اوقات هم تعريف كردن مرد از زنان ديگر در مقابل چشم همسر مي‌تواند به دليل بي‌علاقگي يا حتي خيانت باشد. در اين شرايط براي همسرتان مهم نيست كه شما از اين رفتار او ناراحت مي‌شويد. آن‌ها زن ديگري را تحسين مي‌كنند و اين احساس خود را هم به‌راحتي بيان مي‌كنند. 

راهكارهاي مقابله با تعريف كردن مرد از زنان ديگر

با همسرتان صحبت كنيد

اولين و مهم‌ترين راهكار براي تمام كردن اين وضعيت اين است كه با همسرتان صحبت كنيد. احساس خود را از اينكه او از زنان ديگر تعريف مي‌كند بيان كنيد و دليل اين كار را از او بپرسيد. پرسيدن دليل، شما را به نتايج مهمي مي‌رساند و بعداز آن مي‌توانيد با دقت بيشتري يك راه‌حل مناسب پيدا كنيد.

تعريف مرد از زنان ديگر | به علايق او توجه كنيد

همان‌طور كه قبلاً هم گفتيم بسياري از مواقع وقتي همسرتان از زن ديگري تعريف مي‌كند درواقع غيرمستقيم به شما مي‌گويد كه دوست دارد شبيه او باشيد. به عبارت خيلي ساده همسرتان علاقه‌مندي‌هاي خود را با شما در ميان گذاشته است. در اين شرايط اگر مي‌خواهيد زندگي موفقي داشته باشيد بايد كمي زيركانه‌تر عمل كنيد. به‌جاي توجه به ‌ظاهر قضيه و اينكه همسرتان از يك زن تعريف كرده به رفتار اين خانم توجه كنيد و سعي كنيد حتي از او بالاتر قرار بگيريد. از اين راه شما به همسرتان نشان مي‌دهيد كه هيچ زني به‌اندازه خودتان شايسته تعريف نيست.

رفتار همسرتان را تكرار نكنيد

گاهي اوقات بعضي از خانم‌ها درست رفتار همسرشان را تلافي مي‌كنند و در حضور او از ساير مردها تعريف مي‌كنند. نيت بسياري از خانم‌ها از اين كار اين است كه همسرشان متوجه تلخي اين رفتار بشود و ديگر آن را تكرار نكند. اما بهتر است به خاطر داشته باشيد كه اين رفتار شما چيزي را بهتر نمي‌كند بلكه تنها همه‌چيز را خراب‌تر مي‌كند. مردان معمولاً احساس و حسادت خود را به‌شدت بروز مي‌دهند و اين شرايط مي‌تواند رابطه شما را درگير شرايط پيچيده‌اي بكند.

از مشاور كمك بگيريد

تعريف كردن مرد از هر زني به‌غيراز همسر خودش مي‌تواند موضوع بسيار خطرناكي باشد. اين كار باعث مي‌شود احساس سردي و ناراحتي بين شما و همسرتان شكل بدهد. اين تعريف‌ها حسادت زن را تا جايي تحريك مي‌كند كه او درگيري بزرگي را شروع كند و به دنبال آن پيامدهاي منفي ديگري اتفاق مي‌افتند.

به‌علاوه ممكن است تعريف مرد از زنان ديگر باعث شود خانم احساس كند كه همسرش به او خيانت مي‌كند و اين خود باعث سوءتفاهم‌هاي بسياري مي‌شود. به همين خاطر اين موضوع چيزي نيست كه آن را ساده بگيريد و به‌راحتي از كنارش عبور كنيد. اگر احساس مي‌كنيد خودتان به‌تنهايي نمي‌توانيد اين شرايط را كنترل كنيد بهتر است حداقل مشاوره تلفني خانواده دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چرا شوهرم در حضور من از بقيه خانم‌ها تعريف مي‌كند؟

بيشترين دليل اين كار اين است كه او مي‌خواهد سليقه و توقعش از شما را نشان‌تان بدهد. اما ممكن است دلايلي مثل بي‌علاقگي يا تحريك حس حسادت هم وجود داشته باشد.

آيا تعريف همسرم از يك زن ديگر به معناي اين است كه او دارد به من خيانت مي‌كند؟

در بسياري از مواقع خير؛ اما اگر احساس مي‌كنيد او بيش‌ازحد راجع به يك زن صحبت مي‌كند بهتر است در اين زمينه از يك متخصص كمك بگيريد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : تعريف مرد از زنان ديگر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تعريف مرد از زنان ديگر،
موضوع:
[ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۴۲:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعريف مرد از زنان ديگر مي‌تواند براي هر خانمي بسيار ناراحت‌كننده باشد. جملاتي مثل (نگاه كن! چه رنگ موي زيبايي دارد!) يا (فلاني بسيار هنرمند است) را بعضي از خانم‌ها هرروز از شوهرشان مي‌شنوند. اين شرايط مي‌تواند آن‌قدر ناراحت‌كننده باشد كه گاهي به همسرتان شك كنيد (شايد فكر كنيد كه اصلاً شما را دوست ندارد!)؛ يا حتي به شما خيانت مي‌كند. اما چرا يا چطور مي‌توانيم آن را كنترل كنيم؟ در بيشتر موارد اين رفتار مردان به خاطر عدم آگاهي آن‌ها براي انتقال خواسته‌هايش هست. در صورتي كه اين مساله روي رابطه‌تان تاثير گذاشته حتما مشاوره خانواده دريافت نماييد. در ادامه به دلايل و راهكارهايي براي حل اين مساله آورده‌ايم.

 

 

منبع : تعريف مرد از زنان ديگر

دلايل تعريف مرد از زنان ديگر

سليقه‌اش را بيان مي‌كند

گاهي اوقات تعريف همسر شما از ديگران خيلي هم دليل خاصي ندارد و نيازي نيست نگران آن باشيد. در اين شرايط همسر شما در حال بيان كردن سليقه خود است. براي مثال شايد او از يك رنگ لباس يا يك طرز فكر واقعاً خوشش بيايد و آن را با شما در ميان بگذارد. در اين شرايط بهتر است كمي منصفانه و منطقي به همه‌چيز نگاه كنيد.

اين‌كه همسر شما از فرد ديگري تعريف كند حتما به اين معني نيست كه از شما خوشش نمي‌آيد يا او را به شما ترجيح مي‌دهد. بلكه همسرتان تنها دارد سليقه خود را بيان مي‌كند. حتي شما مي‌توانيد با توجه كردن به همين مسائل علائق و نظرات شوهرتان را پيدا كنيد و تبديل به زني ايده‌آل براي او بشويد.

مي‌خواهد شما هم همان‌طور باشيد

بعضي مواقع ماجرا كمي جدي‌تر از بيان كردن سليقه است. تعريف مرد از زنان ديگر خيلي اوقات به اين معناست كه همسرتان دارد از شما درخواست مي‌كند شبيه كسي باشيد كه تعريف او را كرده است. درواقع معني جمله (چه رنگ موي زيبايي!) اين است كه (لطفاً موهايت را اين رنگي كن). اما بعضي از مردان متوجه نمي‌شوند كه با اين طرز صحبت كردن تا چه حد شما را عصباني كرده‌اند. به همين خاطر ممكن است آن را ادامه بدهند. در اين شرايط از همسرتان بپرسيد آيا دلش مي‌خواهد شما هم موهايتان را اين رنگي كنيد يا خير؟ خواهيد ديد كه با اين روش به‌جاي درست شدن بحث و دلخوري به‌راحتي مي‌توانيد رابطه‌تان را بهتر كنيد.

تعريف مرد از زنان ديگر براي جلب‌توجه

بعضي از خانم‌ها كاملاً فراموش مي‌كنند كه همسرشان نياز به توجه او دارد يا به هر دليلي رفتار نامناسبي با همسرشان دارند. در اين شرايط ممكن است همسر شما به فكر اين باشد كه با صحبت از زنان ديگر يا حتي تعريف از آن‌ها در مقابل چشم شما توجه‌تان را به سمت خودش جلب كند. بعضي از آقايان هم بدون اينكه از همسرشان بي‌توجهي ديده باشند و تنها براي تحريك حس حسادت و علاقه همسرشان دست به اين كار مي‌زنند.

بي‌علاقگي

گاهي اوقات هم تعريف كردن مرد از زنان ديگر در مقابل چشم همسر مي‌تواند به دليل بي‌علاقگي يا حتي خيانت باشد. در اين شرايط براي همسرتان مهم نيست كه شما از اين رفتار او ناراحت مي‌شويد. آن‌ها زن ديگري را تحسين مي‌كنند و اين احساس خود را هم به‌راحتي بيان مي‌كنند. 

راهكارهاي مقابله با تعريف كردن مرد از زنان ديگر

با همسرتان صحبت كنيد

اولين و مهم‌ترين راهكار براي تمام كردن اين وضعيت اين است كه با همسرتان صحبت كنيد. احساس خود را از اينكه او از زنان ديگر تعريف مي‌كند بيان كنيد و دليل اين كار را از او بپرسيد. پرسيدن دليل، شما را به نتايج مهمي مي‌رساند و بعداز آن مي‌توانيد با دقت بيشتري يك راه‌حل مناسب پيدا كنيد.

تعريف مرد از زنان ديگر | به علايق او توجه كنيد

همان‌طور كه قبلاً هم گفتيم بسياري از مواقع وقتي همسرتان از زن ديگري تعريف مي‌كند درواقع غيرمستقيم به شما مي‌گويد كه دوست دارد شبيه او باشيد. به عبارت خيلي ساده همسرتان علاقه‌مندي‌هاي خود را با شما در ميان گذاشته است. در اين شرايط اگر مي‌خواهيد زندگي موفقي داشته باشيد بايد كمي زيركانه‌تر عمل كنيد. به‌جاي توجه به ‌ظاهر قضيه و اينكه همسرتان از يك زن تعريف كرده به رفتار اين خانم توجه كنيد و سعي كنيد حتي از او بالاتر قرار بگيريد. از اين راه شما به همسرتان نشان مي‌دهيد كه هيچ زني به‌اندازه خودتان شايسته تعريف نيست.

رفتار همسرتان را تكرار نكنيد

گاهي اوقات بعضي از خانم‌ها درست رفتار همسرشان را تلافي مي‌كنند و در حضور او از ساير مردها تعريف مي‌كنند. نيت بسياري از خانم‌ها از اين كار اين است كه همسرشان متوجه تلخي اين رفتار بشود و ديگر آن را تكرار نكند. اما بهتر است به خاطر داشته باشيد كه اين رفتار شما چيزي را بهتر نمي‌كند بلكه تنها همه‌چيز را خراب‌تر مي‌كند. مردان معمولاً احساس و حسادت خود را به‌شدت بروز مي‌دهند و اين شرايط مي‌تواند رابطه شما را درگير شرايط پيچيده‌اي بكند.

از مشاور كمك بگيريد

تعريف كردن مرد از هر زني به‌غيراز همسر خودش مي‌تواند موضوع بسيار خطرناكي باشد. اين كار باعث مي‌شود احساس سردي و ناراحتي بين شما و همسرتان شكل بدهد. اين تعريف‌ها حسادت زن را تا جايي تحريك مي‌كند كه او درگيري بزرگي را شروع كند و به دنبال آن پيامدهاي منفي ديگري اتفاق مي‌افتند.

به‌علاوه ممكن است تعريف مرد از زنان ديگر باعث شود خانم احساس كند كه همسرش به او خيانت مي‌كند و اين خود باعث سوءتفاهم‌هاي بسياري مي‌شود. به همين خاطر اين موضوع چيزي نيست كه آن را ساده بگيريد و به‌راحتي از كنارش عبور كنيد. اگر احساس مي‌كنيد خودتان به‌تنهايي نمي‌توانيد اين شرايط را كنترل كنيد بهتر است حداقل مشاوره تلفني خانواده دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چرا شوهرم در حضور من از بقيه خانم‌ها تعريف مي‌كند؟

بيشترين دليل اين كار اين است كه او مي‌خواهد سليقه و توقعش از شما را نشان‌تان بدهد. اما ممكن است دلايلي مثل بي‌علاقگي يا تحريك حس حسادت هم وجود داشته باشد.

آيا تعريف همسرم از يك زن ديگر به معناي اين است كه او دارد به من خيانت مي‌كند؟

در بسياري از مواقع خير؛ اما اگر احساس مي‌كنيد او بيش‌ازحد راجع به يك زن صحبت مي‌كند بهتر است در اين زمينه از يك متخصص كمك بگيريد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : تعريف مرد از زنان ديگر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تعريف مرد از زنان ديگر،
موضوع:
[ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۴۲:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شناخت بدن همسر چه ضرورتي دارد؟ چرا بايد بدن همسر خود را بشناسيم؟ همانطوركه مي‌دانيد رابطه عاطفي و رابطه جنسي در زندگي مشترك زوجين اهميت بسيار زيادي دارد. در اكثر مواقع مشكلاتي كه در روابط جنسي زوجين پيش مي‌آيد ناشي از همين عدم شناخت بدن همسر است و بسياري از زوجين خجالت مي‌كشند كه در ارتباط با اين مسئله با همسر خود گفتگو كنند. بدن مردان و زنان تفاوت‌هاي زيادي با يكديگر دارد و شناخت بدن همسر مي‌تواند تضمين كننده يك رابطه خوب و گرم ميان زوجين شود. با خواندن اين مقاله و دريافت مشاوره جنسي مي‌توانيد گرماي رابطه خود را بيشتر كنيد.

 

 

منبع : شناخت بدن همسر چه ضرورتي دارد؟

اهميت شناخت بدن همسر

همانطور كه در مقدمه مقاله گفته شد، شناخت بدن همسر نقش تاثيرگذاري در روابط جنسي و زندگي زناشويي دارد. مسئله حائز اهميت اين است كه زوجين بايد به تفاوت‌هاي يكديگر احترام بگذارند و هر يك براي رضايت طرف مقابل تلاش كنند. آگاهي از تفاوت‌هاي بدن زن و مرد به زوجين كمك مي‌كند تا ارتباط موثرتري با يكديگر برقرار كنند. در ادامه توضيحاتي در ارتباط با شناخت بدن زن و مرد ارائه مي‌شود. 

شناخت بدن زنان

مهم‌ترين نكته‌اي كه مردان در شناخت بدن همسرشان بايد در نظر بگيرند اين است كه زنان به مدت زمان بيشتري براي رسيدن به سطح برانگيختي نياز دارند به همين جهت نقش عواملي مانند پيش‌نوازي و معاشقه در شروع رابطه جنسي براي زنان بسيار اهميت دارد و همين پيش‌نوازي است كه به همسر كمك مي‌كند تا به يك رابطه جنسي رضايت بخش دست يابد. اين عامل مي‌تواند براي زوجين بسيار مفيد باشد.

بيشتر بخوانيد : آشنايي با بدن زن 

شناخت بدن همسر | نقاط حساس بدن زنان 

نكات‌ ديگر در ارتباط با شناخت بدن همسر (زن) اين است كه آشنايي و رعايت اين نكات مي‌تواند منجر به يك رابطه جنسي رضايت بخش در زوجين شود. به عنوان مثال مي‌توان به شناخت نقاط حساس بدن، نحوه تحريك و چرخه پاسخ جنسي اشاره كرد. نكته‌اي كه مردان بايد آن را در نظر بگيرند اين است كه آشنايي و رعايت اين نكات در روابط جنسي مي‌تواند براي خود و همسرشان مفيد و لذت بخش باشد.

به طور كلي نقاط حساس بدن زنان شامل، سر و گردن، لاله گوش، لب، سينه و اندام جنسي مي‌باشد. همچنين دست‌ها، شكم، كمر، و پاها نقاط مهم حساسي هستند كه در درجه بعدي اهميت زيادي در برانگيختگي جنسي بانوان دارند.

شناخت بدن مردان

يك باور اشتباه كه در بسياري از زوجين وجود دارد اين است كه فكر مي‌كنند مردان به معاشقه و پيش‌نوازي نيازي ندارند يا اينكه اين عمل حتماً بايد توسط مردان انجام شود. اما همانطور كه گفته شد اين يك باور اشتباه است؛ هم مردان و هم زنان در روابط جنسي و زناشويي به پيش‌نوازي و معاشقه نياز دارند. عدم رعايت اين مسئله مي‌تواند منجر به زودانزالي در مردان شود كه يك مسئله رايج در نارضايتي روابط جنسي ميان زوجين است.

بيشتر بخوانيد : نقاط تحريك پذير آقايان

شناخت بدن همسر | نقش معاشقه در عملكرد جنسي مردان

معاشقه و پيش‌نوازي همانطور كه مي‌تواند عامل موثري براي برانگيختگي زنان محسوب شود، فرصت كافي براي مرداني كه زودانزالي دارند را نيز فراهم مي‌كند تا به آمادگي كافي براي برقراري رابطه جنسي برسند و طول رابطه جنسي افزايش پيدا كند. از جمله نقاط حساس بدن مردان مي‌توان به گردن، لب‌، لاله گوش، بيضه‌ها، نوك سينه، ران پا و آلت تناسلي اشاره كرد.

بيشتر بخوانيد : چرخه پاسخ جنسي چه تاثيري بر نحوه ارتباط جنسي مي گذارد؟

تغييرات جسمي بعد از ارگاسم در بدن زنان

يكي از مهمترين مسائل در شناخت بدن همسر، تغييرات فيزيولوژيكي بعد از ارگاسم است كه اين فرايند در زنان و مردان به طور متفاوتي رخ مي‌دهد. زنان بعد از تجربه رسيدن به ارگاسم هورمون پرولاكتين ترشح مي‌كنند، ترشح اين هورمون باعث مي‌شود كه انرژي و حالت سرخوشي زيادي در زنان به وجود آيد.  يكي از مسائل بسيار مهم براي زنان، اين است كه تمايل دارند بعد از تجربه ارگاسم درباره رابطه جنسي صحبت كنند يا در آغوش گرفته شوند.

تغييرات فيزيكي بعد از ارگاسم در بدن مردان

مردان بعد از تجربه ارگاسم به دليل ترشح هورمون‌هاي خاص، خواب آلود شده و تمايل زيادي به خوابيدن پيدا مي‌كنند. اين مسئله مي‌تواند با رفتار زنان بعد از ارگاسم در تضاد باشد. زوجين بايد بدانند كه اين تغييرات به صورت فيزيولوژيكي رخ مي‌دهد ولازم است كه نسبت به اين مسائل شناخت داشته باشند. در نتيجه بايد به شناخت بدن همسر پرداخته و با درك يكديگر به تفاوت‌هاي هم احترام بگذارند.

آيا مردان و زنان هميشه براي رابطه جنسي آمادگي دارند؟

هم مردان و هم مانند زنان طي دوره‌هايي در ماه تغييرات هورموني را تجربه مي‌كنند. زنان دچار قاعدگي يا پريود مي‌شوند كه خلق‌ و ميلشان نسبت به رابطه جنسي را تحت تاثير قرار مي‌دهد. از طرف ديگر مردان هم دچار اين تغييرات مي‌شوند؛ درست است كه آنان همچون زنان دوره و علائم مشخصي ندارند اما تستوسترون در بدن‌شان كاهش پيدا مي‌كند كه اين تغييرات مي‌تواند روان و وضعيت رابطه جنسي مردان را تحت تاثير قرار دهد. در اين شرايط بهتر است هيچ يك از زوجين براي رابطه جنسي به ديگري فشار نياورد چراكه در اين صورت در زندگي زناشويي مشكلات متعددي به وجود مي‌آيد. 

بيشتر بخوانيد : تحريك همسر به روش خيلي سريع و راحت

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

شناخت بدن همسر چه تاثيري در زندگي زناشويي دارد؟

با شناخت بدن همسر و اگاهي از تفاوت‌هاي بدن زنان و مردان، مي‌توانيد همسرتان را بهتر درك كرده و در رابطه جنسي بهتر عمل كنيد. رابطه جنسي نقش بسيار زيادي در كيفيت رابطه عاطفي زوجين دارد. با كمك گرفتن از روانشناس مي‌توانيد اين شناخت و آگاهي را در خود ايجاد كنيد. 

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : شناخت بدن همسر چه ضرورتي دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۳۹:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تا به حال فكر كرده‌ا‌يد كه بهترين فاصله سني بين فرزندان چقدر است؟ اصلا بهترين تعداد فرزند چقدر است؟ اين سوالات در ذهن اكثر پدر و مادرها ايجاد مي‌شود. بعضي از والدين معتقدند كه فاصله سني كودكانشان بايد كم باشد تا با همديگر بزرگ شوند. در اين باره اختلافات نظرهاي زيادي وجود دارد، اكثر روانشناسان مي‌گويند فاصله سني 3 تا 5 سال معقول است. اين ميزان تفاوت براي اين است كه مادر انرژي روحي و جسماني لازم براي فرزند دوم را داشته باشد. با آگاهي از بهترين تفاوت سني ميان فرزندان و مزايا و معايب فواصل سني كم و زياد مي‌توانيد بهترين انتخاب را براي خود و فرزندانتان داشته باشيد. مشاوره كودك مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

 

منبع : فاصله سني بين فرزندان

بهترين فاصله سني بين فرزندان

يكي از مسائل مهمي كه پدر و مادر بايد به آن توجه كنند اختلاف سني است كه با فرزندانشان دارند. اگر فاصله زايمان‌هاي پشت سر هم كم باشد، مادر دچار عوارض جبران ناپذيري مي‌شود. اگر مادر در كمتر از سه سال فرزند دومي بياورد احتمال بروز كم خوبي در مادر و فرزند بيشتر مي‌شود. علائم كم خوني تا قبل از بارداري پيدا نمي‌شود و در دوران بارداري خود را نشان مي‌دهد. ممكن است كودك زودتر از زمان طبيعي به دنيا بيايد. كودكاني كه با فاصله كمتر از سه سال از هم متولد مي‌شوند، دچار كمبود وزن شده و احتمال اختلالات رفتاري، حركتي و يادگيري در آن‌ها بيشتر است. اگر مي‌خواهيد بچه دوم خود را به دنيا بياوريد بايد با روانشناس در مورد وضعيت خود صحبت كنيد. پيشنهاد مي‌كنيم مقاله بهترين تعداد فرزند را مطالعه كنيد.

تصور اشتباه درباره فاصله سني فرزند

برخي افراد گمان مي‌كنند كه الزام سه سال فاصله بين دو بارداري فقط براي خانم‌هايي است كه فرزند اولشان با سزارين به دنيا آمده است در صورتي كه رابطه‌اي بين فاصله دو زايمان و نوع زايمان وجود ندارد. مادر بايد بعد از زايمان اول با حداقل سه سال فاصله فرزند دوم را به دنيا بياورد تا از نظر جسماني تامين شود. اين تامين جسماني سلامت جنين را نيز تضمين مي‌كند. براي تجربه يك بارداري خوب و راحت لازم است كه مادر انرژي بدني خود را تقويت كند. بارداري‌هاي متوالي سبب كاهش سلامت خود مادر و جنين او مي‌شود.

بيشتر بخوانيد: روانشناسي كودك

عوارض فاصله سني زياد بين فرزند

اگر مادر با فاصله زياد دو فرزند را به دنيا بياورد ممكن است در بارداري دوم دچار مشكل شود. افزايش فشار خون، ورم دست و پا و دفع پروتئين از ادرار از جمله خطراتي است كه مادر را در دوران بارداري دوم تهديد مي‌كند. با بالا رفتن سن مادر احتمال متولد شدن جنين نارس بيشتر مي‌شود. هر چه سن مادر بالاتر برود قدرت بارداري وي كمتر مي‌شود. اينكه كودكان با اختلاف سني بالا نمي‌توانند با والدين ارتباط و هماهنگي خوبي پيدا كنند امري اثبات شده است. با توجه به اين عوارض بعد از 3 تا 5 سال از بارداري اول بهتر است به فكر داشتن نوزادي تازه بيوفتيد.

فاصله سني يك يا كمتر از يك سال بين فرزندان

يك سال فاصله سني بين فرزندان به معناي داشتن دوستان مشترك، دعوا بر سر وسايل مشترك و همراهي در بزرگسالي مي‌باشد. بايد فوايد و مضرات اين فاصله سني را با هم در نظر بگيريد. بعضي از زوج‌ها فكر مي‌كنند فاصله سني يك سال خوب است زيرا كودكان با هم رشد مي‌كنند و آن‌ها چالش‌هاي فرزندان را يك بار براي هر دو فرزند تجربه مي‌كنند. از اين جنبه فاصله سني يك سال مي‌تواند مثبت باشد. البته بايد بدانيد كه تربيت و نگهداري فرزندان با اختلاف سني 1 سال سخت‌تر از داشتن فرزندان دو قلو است. نيازها و برنامه زماني‌اي كه كودك يكساله دارد با يك نوزاد كاملا متفاوت است. حسادت فرزند اول به فرزند دوم احتمالا كم است اما رقابت بين فرزند اول و دوم بسيار زياد خواهد بود.

فاصله سني سه سال بين فرزندان

كودكان در سن سه سالگي خلق و خوي متغيري دارند. معمولا والدين با چالش‌هاي گوناگوني در جهت پاسخ دادن به نيازهاي غيرمنطقي فرزند رو به رو مي‌شوند. سه سالگي سن چالش برانگيزي است، در اين سن تولد فرزند دوم مي‌تواند همه چيز را سخت‌تر كند. اوضاع زماني سخت‌تر است كه شما در حال آموزش دستشويي رفتن به كودك اول هستيد و در كنار او يك نوزاد هم داريد. البته فرزند اول مي‌تواند در كارهاي جزئي مانند در آوردن كيف نوزاد شما را ياري دهد. او همچنين مي‌تواند فرزند كوچك را سرگرم كند و خودش با سرگرم كردن او سرگرم شود. در اين صورت شما هم زماني براي استراحت كردن داريد.

فاصله سني پنج سال بين فرزندان

با فاصله سني پنج سال كودكان رابطه عميقي با يكديگر پيدا نمي‌كنند. مزيت آن اين است كه والدين فرصت بيشتري براي رسيدگي به هر دو فرزند دارند. شما قبل از پنج سالگي آنطور كه بايد به فرزند اولتان رسيدگي كرده‌ايد. حالا مي‌توانيد با خيالي آسوده به پرورش نوزاد خود بپردازيد زيرا فرزند اول شما مستقل‌تر شده است. مسئله‌اي كه در اين فاصله سني بسيار مشهود است حسادت كودك اول مي‌باشد. براي كاهش حسادت فرزندان مي‌توانيد از كمك روانشناس استفاده كنيد.

فاصله سني بيشتر از پنج سال بين فرزندان

در اين صورت شما يك كمك و همراه براي تربيت و نگهداري فرزند اول داريد. همچنين بين اين دو فرزند هيچ حسادتي وجود ندارد. فرزندان دوم از خواهر و برادر خود مي‌آموزند و حمايت‌هاي زيادي دريافت مي‌كنند. البته اگر فاصله سني آن‌ها مثلا ده سال باشد ديگر نمي‌توانند به خوبي همديگر را درك كنند. اما در بزرگسالي مي‌توانند دوستان خوبي براي هم شده و از كمك هم استفاده كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

بهترين فاصله سني بين فرزندان چقدر است؟

لازم است كه بين 3 تا 5 سال بين هر زايمان فاصله بيوفتد. مادر هم از نظر روحي و هم از نظر جسمي نياز به ريكاوري دارد. بدن مادر بايد قواي جسماني خود را دوباره تامين كند تا بتواند نوزادي سالم به دنيا آورد.

 

 

منبع : فاصله سني بين فرزندان

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فاصله سني بين فرزندان،
موضوع:
[ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۳۲:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سردرد در بارداري مساله‌اي شايع ميان زنان در اين دوره است و در اغلب اوقات به جنين آسيبي نمي‌رساند. سردرد در زنان باردار عمدتا در سه ماهه اول و سه ماهه سوم اتفاق مي‌افتد با اين تفاوت كه در سه ماهه اول بارداري سردرد نشانه خطرناكي نيست اما در سه ماهه آخر بارداري مي‌تواند هشداري براي يك خطر جدي باشد. سردردهاي بارداري انواع مختلفي دارد كه هركدام علائم و روش درمان مخصوص به خود را دارند. نكته‌اي كه زنان باردار بايد به آن توجه كنند اين است كه در اين دوران به هيچ عنوان بدون مشورت پزشك از قرص‌هاي شيميايي استفاده نكنند. به جاي استفاده از قرص‌هاي شيميايي مي‌توان با روش‌هاي طب سنتي و روش‌هاي پيشگيري كننده، اين مشكل را حل كرد. در مواردي كه سردرد در پي فشار خون بالا به وجود بيايد، مراجعه به پزشك ضروري است. 

 

منبع : سردرد در بارداري را چطور درمان كنيم؟

دلايل سردرد در دوران بارداري

برخي از خانوم‌هايي كه در دوران حاملگي دچار سردردهاي مدام مي‌شوند، گزارش مي‌كنند كه تا قبل از اين دوره هيچ گونه سردردي را تجربه نكرده‌اند. دلايل متفاوتي باعث سردرد زنان در بارداري مي‌شود كه از آن‌ها مي‌توان به استرس و فشار روحي، تغيير وزن، رژيم غذايي نامناسب، افزايش حجم خون، افت قند خون، فشار خون، مشكلات خواب و زياده‌روي در مصرف برخي خوراكي‌ها مانند لبنيات، شكلات و گوجه فرنگي اشاره كرد. همچنين با توجه به اين كه در چه مرحله‌اي از بارداري قرار داريد دلايل سردرد شما نيز متفاوت خواهد بود.

1. دلايل ابتلا به سردرد در سه ماهه اول بارداري

تغييرات هورموني: افزايش هورمون استروژن كه هورمون زنانگي است در دوران بارداري سردرد مادر مي‌شود. اين هورمون در ماه‌هاي بعدي متعادل شده و مشكلي ايجاد نمي‌كند.

قطع آني كافئين: مادراني كه به استفاده مداوم از چاي، قهوه، شكلات و نوشابه‌ها عادت داشته‌اند، پس از بارداري هنگامي كه شروع به قطع اين موارد مي‌كنند، دچار سردرد مي‌شوند. توصيه مي‌شود براي رفع اين مشكل به آرامي كافئين را قطع كنيد.

تغيير فعاليت بدني: فعاليت بدني خيلي كم يا خيلي زياد مي‌تواند در دوران بارداري باعث سردرد شود.

كمبود آب بدن: بعضي زنان به دليل تكرر ادرار در ماه هاي اوليه مصرف مايعات را محدود مي كنند كه اين كار سبب سردرد مي شود.

مشكلات روحي: برخي مشكلات روحي مثل افسردگي در دوران بارداري و عدم آمادگي براي مادر شدن باعث سردرد مي‌شود. ساير دلايل سردرد در سه ماه اول بارداري عبارتند از:

-كم يا زياد شدن خواب شبانه
-استفراغ و حالت تهوع مداوم
-افت قند خون
-تغذيه نامناسب

2. دلايل ابتلا به سردرد در سه ماهه آخر بارداري

-ديابت
-افزايش وزن
-فشار خون بالا
-مشكلات خواب
-مشكلات روحي
-رژيم غذايي چاق كننده اما ضعيف
-كشيدگي و گرفتگي عضلات

 

انواع سردرد در دوران بارداري

سردردهاي دوران بارداري معمولا به دو دسته تنشي و ميگرني تقسيم مي‌شوند و يا گاهي نشانه مسموميت بارداري هستند. براي آشنايي با انواع خطرات بارداري كليك كنيد.

1. سردرد تنشي

اگر سردرد را در اطراف سرتان حس مي‌كنيد طوري كه انگار در حركت است يا انگار كلاهي بسيار تنگ به سر داريد، پس احتمالا مبتلا به سردرد تنشي هستيد. سردرد تنشي دردي خفيف تا متوسط دارد و شايع‌ترين نوع سردرد ميان زنان باردار محسوب مي‌شود.

معمولا افراد قبل از شروع سردرد تنشي استرس دارند، خسته و بداخلاق هستند و با كمبود كافئين مواجه شده‌اند. دليل به وجود آمدن سردرد تنشي مي ‌تواند خواب ناكافي، استرس، كمبود آب، افت قند خون و گرسنگي باشد. اين نوع سردرد نياز به دارو ندارد و مي‌توان آن را با كمپرس گرم يا يخ، ماساژ، استراحت و حذف دلايل درمان كرد.

2. سردرد ميگرني

تقريبا 10 درصد زنان باردار دچار سردرد ميگرني در دوران بارداري مي‌شوند. اين در حاليست كه زناني كه قبلا به ميگرن مبتلا بوده‌اند، عموما در دوره بارداري خود سردرد ميگرني را تجربه نمي‌كنند. درجه درد سردرد ميگرني متوسط تا شديد است؛ اين نوع سردرد با با يك درد كسل كننده شروع شده وكم كم به يك درد شديدتر تبديل مي‌شود.

درد ميگرني معمولا يك طرف سر بروز پيدا مي‌كنند. فردي كه دچار سردرد ميگرني مي‌شود معمولا به نور، صدا و بوهاي مختلف حساسيت پيدا كرده و سرگيجه و حالت تهوع را به همراه سردرد تجربه خواهد كرد.

3. سردرد سينوسي

اين نوع سردرد كه در فصل‌هاي سرد شايع است، به دليل عفونت ايجاد مي‌گردد. زناني كه مبتلا به اين نوع سردرد مي‌شوند، برخي علائم سرماخوردگي مانند تب خفيف، سرفه، خلط صبحگاهي و… را نيز بروز مي‌دهند.

4. مسموميت بارداري

اگر سردرد در سه ماهه آخر حاملگي رخ دهد، ممكن است نشانه مسموميت حاملگي يا همان پره‌اكلامپسي باشد. فشار خون بالا، دفع پروتئين، تهوع و استفراغ به همراه سردرد از نشانه‌هاي مسموميت بارداري هستند. اين نوع مسموميت براي جنين و مادر خطرناك است و حتي امكان دارد سبب زايمان زود هنگام شود. به همين دليل توصيه مي‌شود در صورت مشاهده اين نشانه‌ها پس از هفته بيستم حتما به پزشك مراجعه نماييد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

 

درمان سردرد در دوران بارداري

در دوره بارداري نبايد از قرص‌هاي قوي براي درمان سردرد استفاده كرد. تنها قرصي كه در دوران بارداري به هنگام بروز سردرد مي‌توان مصرف كرد، استامينوفن بدون كدئين است. در رابطه با اين قرص نيز بهتر است با متخصص مشورت نماييد. با ايجاد يك سبك زندگي سالم مي توان از تمام آسيب‎هاي بارداري به خصوص سردرد پيشگيري كرد. اگر مي‌خواهيد چنين سبك زندگي داشته باشيد اقدامات زير را انجام دهيد:

1. خوراكي‌هايي كه مي‌خوريد را يادداشت كنيد تا متوجه شويد كدام ماده غذايي سبب سردرد شما مي‌شود.
2. به اندازه كافي بخوابيد و به هيچ عنوان خستگي خود را ناديده نگيريد.
3. استرس و ناراحتي‌هاي روحي خود را حل كنيد. اگر به تنهايي از پس آن برنمي‌آييد، لازم است كه حتما به يك مشاور مراجعه نماييد.
4. مصرف ميان وعده‌ها را فراموش نكنيد. گرسنه ماندن در زمان طولاني مي‌تواند سبب افت قندخون و در نتيجه سردرد شود.
5. روزانه حدود 8 ليوان آب بنوشيد.
6. گرم يا سرد را بر روي پيشاني خود امتحان كنيد. اگر سردرد شما تنشي است كمپرس سرد و اگر سينوسي است كمپرس گرم.
7. ورزش‌هاي كوتاه و سبك و به خصوص يوگاي بارداري را انجام دهيد.
8. از همسرتان بخواهيد كه پيشاني و گردن شما را ماساژ دهد.
9. به طور مدام دوش بگيريد. بهتر است هرروز صبح اين كار را انجام دهيد.

 

درمان سردرد بارداري به كمك طب سنتي

روغن نعناع: روغن نعناع را مي‌توانيد از داروخانه‌ها يا عطاري‌ها تهيه كنيد. اين روغن سبب خنك شدن سطح پوست مي‌شود و تنش‌ها را آرام مي‌سازد. 10 قطره از اين روغن را كف دست خود بريزيد و با آن پيشاني خود را ماساژ دهيد.

اسفناج: اسفناج يك ماده بسيار مقوي براي دوران بارداري است. اين ماده را مي‌توانيد به صورت‌هاي مختلف طبخ كرده و ميل كنيد.

دارچين: بهترين راه براي خلاص شدن از شر سردرد به خصوص سردردهاي تنشي و سينوسي دارچين است. دارچين را با كمي آب مخلوط كنيد تا يك ماده خميري مانند به دست آيد. سپس اين ماده را به پيشاني خود بماليد و 15 تا 20 دقيقه بعد آن را بشوييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا سردرد مي تواند نشان دهنده پسر بودن جنين باشد؟

خير سردرد هيچ ربطي به جنسيت جنين ندارد و ناشي از مسائل هورموني، تغذيه‌اي و روحي است. 

سردرد در دوران بارداري چه خطراتي را در پي دارد؟

سردرد در دوران بارداري به خصوص ماه‌هاي آخر اگر شديد باشد و درمان نشود، مي‌تواند سبب سكته مغزي و مشكلات قلبي شود. 

چه زماني بايد به پزشك مراجعه كنم؟

در صورتي كه علاوه بر سردرد، علائمي همچون فشار خون بالا، احساس سوزش در معده و شكم، تورم، استفراغ و تهوع شديد، درد زير دنده‌ها، مشكلات بينايي و دفع پروتئين را در خود مشاهده كرديد لازم است به پزشك مراجعه كنيد.

 

 

 

منبع : سردرد در بارداري را چطور درمان كنيم؟

 

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۲۰:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال دو قطبي نوع دو ، دسته‌اي از اختلالات روانپزشكي است كه در طبقه اختلالات خلقي قرار مي‌گيرد. به طور كلي اختلال دو قطبي به دو دسته نوع يك و دو تقسيم مي‌شود. افراد مبتلا به اختلال دوقطبي نوع دو، دوره‌هايي از خلق شيدايي يا مانيك و خلق افسرده را تجربه مي‌كنند. به زبان ساده اين افراد دچار نوسان‌هاي خلقي مي‌شوند كه به وضوح با تجربه افراد غير مبتلا متفاوت است. تفاوت دو قطبي نوع دو و نوع يك در شدت علائم دوره شيدايي است. يعني افراد مبتلا به دو قطبي نوع دو علائم را با شدت كمتري تجربه مي‌كنند. اما اين افراد نيز در زندگي با مشكلاتي مواجه مي‌شوند و كيفيت زندگي‌شان به شدت كاهش پيدا مي‌كند به همين دليل بايد براي درمان اقدام نمايند. در ادامه مقاله به بررسي كامل اختلال دو قطبي نوع دو مي‌پردازيم. براي آشنايي با اختلال دو قطبي كليك كنيد.

 

 

منبع : اختلال دو قطبي نوع دو

اختلال دو قطبي نوع دو چيست؟

همانطور كه در ابتداي مقاله گفته شد، اختلال دو قطبي نوع دو يكي از دسته‌هاي اصلي اختلال دوقطبي است. در حال حاضر ملاك تشخيص اختلال دو قطبي نوع دو بر اساس كتابچه راهنماي آماري و اختلالات رواني DSM-5 انجام مي‌شود. فردي كه به اختلال دوقطبي نوع دو مبتلا است، نوسان‌هاي خلقي را بين افسردگي و شيدايي تجربه مي‌كند. اما اين نوسان‌هاي خلقي شدت كمتري نسبت به اختلال دوقطبي نوع يك دارد. آنچه اهميت دارد اين است كه فرد هيچوقت يك دوره شيدايي يا مانيك تمام و كمال را تجربه نمي‌كند.

اگر فردي حداقل به مدت يك هفته اين نوسان‌هاي خلقي را داشته باشد تشخيص اختلال دو قطبي نوع دو را دريافت مي‎‌كند. يكي از ويژگي‌هاي اصلي اختلال دوقطبي اين است كه ميزان توارث پذيري اين اختلال بسيار بالاست به طوري كه اگر يك فرد در خانواده به اين اختلال تشخيص داده شود، به احتمال زياد يكي ديگر از اعضاي خانواده مي‌تواند به اين اختلال دچار شود. به عبارت ديگر زمينه ژنتيكي براي ابتلا به اختلال دوقطبي نوع دو در اين خانواده‌ها بيشتر است.

اختلال دوقطبي نوع دو به طور معمول در اواخر سال‌هاي نوجواني و اوايل بزرگسالي تشخيص داده مي‌شود و تقريباً هر كسي ممكن است به آن مبتلا شود. اما همانطور كه گفته شد احتمال ابتلا در خانواده‌هايي كه زمينه ژنتيكي اين اختلال را دارند بيشتر است. براي آشنايي با ساير اختلالات خلقي كليك كنيد.

 

علائم اختلال دو قطبي نوع دو

بيماران مبتلا به اختلال دوقطبي نوع دو علائم متقاوتي را با توجه به خلق غالب خود تجربه مي‌كنند كه در ادامه علائم هر يك از اين دوره‌ها ذكر مي‌شود:

1. علائم مربوط به دوره شيدايي خفيف در اختلال دو قطبي نوع دو

  • افزايش سطح انرژي و خلق بالا
  • احساس بي‌قراري و تكانشي بودن
  • افزايش اعتماد به نفس و خود بزرگ بيني
  • پرش افكار و پرحرفي
  • احساس تحريك‌پذيري
  • كاهش نياز به خواب

2. علائم مربوط به دوره افسردگي در اختلال دوقطبي نوع‌دو

  • ايجاد تغيير در اشتها (افزايش يا كاهش وزن)
  • احساس غمگيني در اكثر ساعات روز
  • بي‌خوابي يا پرخوابي از علائم اختلال دو قطبي نوع دو
  • احساس نااميدي و خستگي
  • فقدان لذت از فعاليت‌هايي كه قبلاً لذت بخش بوده است
  • كاهش اعتماد به نفس
  • كاهش تمركز
  • افكار خودكشي

بيشتر بخوانيد : علائم افسردگي 

روش‌هاي درمان اختلال دوقطبي نوع دو

گام اول براي درمان‌ اختلال دوقطبي نوع دو، درمان دارويي است. رايج‌ترين درمان دارويي كه براي اختلال دو قطبي نوع دو استفاده مي‌شود داروي ليتيوم يا سديم كربنات مي‌باشد. اين دارو جهت تثبيت نوسان‌هاي خلقي افراد مبتلا استفاده مي‌شود. افراد مبتلا پس از تثبيت نوسان‌هاي خلقي به درمان‌هاي روانشناختي نياز دارند كه كمك مي‌كند تا فرد دوره‌هاي كمتري از نوسانات خلقي را تجربه كند. به طور كلي عمده روش‌هاي درماني براي دوره خلق غالب مانيك، دارودرماني است و درمان‌هاي روانشناختي براي دوره خلق غالب افسردگي انجام مي‌شود.

بيشتر بخوانيد : درمان افسردگي 

همچنين با توجه به اينكه اختلال دو قطبي نوع دو، اختلالي تمام عمر و مزمن است بايد نقش خانواده و اطرافيان هم در درمان اين اختلال در نظر گرفت. يكي از روش‌هاي جديد درمان‌هاي روانشناختي، متمركز بر خانواده است به طوري كه اطرافيان و نزديكان فرد مبتلا به اختلال دو قطبي نوع دو، با شيوه ارتباط صحيح و مسائلي كه تثبيت خلق افراد مبتلا را بر هم مي‌زند آشنايي پيدا كرده و با رعايت اين مسائل و نكات به كاهش دوره‌هاي نوسان‌هاي خلقي كمك مي‌كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات خلقي و اختلال دو قطبي مي توانيد در هر ساعت از روز براي دريافت مشاوره افسردگي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

چه تفاوتي بين انواع مختلف اختلال دوقطبي وجود دارد؟

تفاوت انواع مختلف اختلال‌ دوقطبي در شدت و مدت دوره‌هاي مختلف شيدايي و افسردگي است كه باتوجه به مدت و شدت نوسان‌ها، اختلال دوقطبي به دسته‌هاي مختلفي تقسيم مي‌شود.

آيا اختلال دوقطبي نوع دو قابل درمان است؟

اختلال دو قطبي نوع دو، اختلالي مزمن و تمام عمر است اما با درمان‌هاي دارويي، روانشناختي و آموزش خانواده مي‌توان آن را تا حد بسيار زيادي كنترل كرد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

منبع : اختلال دو قطبي نوع دو


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلال دو قطبي نوع دو،
موضوع:
[ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۱۸:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دروغ گفتن در زنان شايد از نظر همسرشان خيانت و از نظر خانواده‌شان خارج شدن از چهارچوب اخلاقي باشد. اما آيا مي‌توان دروغگويي خانم‌ها را تنها به اين دو دليل خلاصه كرد؟ در جواب بايد گفت خير، زنان نيز مانند مردان به دلايل مختلفي ممكن است به همسرشان دروغ بگويند، اما اگر اين مساله براي او عادت شده و يا به رابطه‌تان آسيب مي‌زند، بهتر است به دنبال راهي براي تغيير اوضاع باشيد، چرا كه ادامه اين روند عواقب جبران ناپذيري خواهد داشت. در ادامه علت دروغگويي زنان و راه هاي مقابله با آن را توضيح داده‌ايم. اما اگر نگران مساله خيانت هستيد، مقاله خيانت همسر را بخوانيد.

 

منبع : دروغ گفتن در زنان

مفهوم و كاربرد دروغ

دروغ به گفتن عكس حقيقت گفته مي‌شود و در واقع شخص دروغگو چيزي را تعريف مي‌كند كه اصل ماجرا نيست. ممكن است دروغ گفتن علاوه بر كلام و نوشتار در رفتار وي نيز پديد آيد. اصلي ترين كاركرد دروغ، منحرف كردن مخاطب است. بنابراين زماني كه انسان قصد منحرف كردن شخصي را داشته باشد، متوسل به دروغ مي‌شود و فرقي نمي‌كند كه آن دروغ براي فريب طرف مقابل، شوخي و يا از سر مصلحت گفته شده باشد.

بيشتر بخوانيد : نشانه هاي خيانت زنان 

علل دروغ گفتن در زنان

زنان به دلايل متعددي دروغ مي‌گويند كه برخي از آن‌ها عبارتند از:

1. رها شدن از قضاوت ديگران

برخي از زنان سعي دارند با مخفي نگه داشتن بخشي از حقايق گذشته خود و با روي آوري به دروغ گفتن، از واقعيت‌هاي زندگي خود فرار كنند و مورد قضاوت ديگران قرارنگيرند. اين قضاوت از سوي ديگران سبب ترس زنان و شروع به دروغ گفتن در آنان مي‌شود.

2. زنان دوست دارند فرد خوبي به نظر برسند

زنان دوست ندارند كه در نگاه ديگران بد به نظر برسند يا اينكه فكر بدي درمورد آن‌ها شود. به همين جهت برخي از زنان براي خوب نشان دادن شخصيت خود دروغ مي‌گويند تا طرف مقابلشان تصور خوبي از وي داشته باشد.

3. حفظ فاصله با افرادي كه در زندگي آن‌ها دخالت مي‌كنند

برخي از زنان براي حفظ حريم خصوصي خود و اينكه شخصي را به دليل پرسيدن سوالات كنجكاوانه‌اش از خود دور كنند، دروغ مي‌گويند زيرا پاسخ دادن به آن‌ها ناراحتشان مي‌كند. از طرفي هم اگر قصد راست گفتن داشته باشند، ممكن است سوالات ديگري پرسيده شود بنابراين براي ادامه پيدا نكردن سوالات ترجيح مي‎دهند دروغ بگويند.

4. دروغ گفتن در زنان | براي امتحان كردن فرد مقابل

حتمال دارد كه زنان براي امتحان كردن طرف مقابلشان شروع به دروغ گفتن كنند. ممكن است آن‌ها  داستان يا موضوعي را به دروغ براي شما توضيح دهند و منتظر واكنش‌تان شوند. در واقع قصد زنان از اين كار، اين است كه بدانند طرف مقابلشان چقدر او را دوست دارد.

5. نگران نكردن ديگران

زنان افراد احساساتي هستند و از اين جهت ديگران برايشان مهم هستند و اگر بدانند بازگو كردن حقيقت باعث ناراحتي و رنجش طرف مقابلشان مي‌شود، آن را پنهان كرده و شروع به دروغ گفتن مي‌كنند. بنابراين گاهي اوقات و در شرايط سخت براي اينكه طرف مقابلشان نگران نشود دروغ مي‌گويند.

6. حفظ قدرت و نفوذشان بر ديگران

زنان به داشتن قدرت علاقه مند هستند و به همين جهت ممكن است براي رسيدن به قدرت دروغ بگويند. آن‌ها براي اينكه قدرت و نفوذ خودشان را حفظ نمايند دست به دروغ گفتن مي‌زنند.

7. دروغ گفتن در زنان | عدم اعتماد

اصولا خانم‌ها به آساني نمي‌توانند به ديگران اطمينان كنند. به خصوص اگر طرف آن‌ها جنس مخالف باشد براي مخفي نگه داشتن هويت واقعي‌شان دروغ مي‌گويند. زماني كه زنان كاملا به طرف مقابلشان اعتماد كنند ديگر دروغي از آنان نخواهيد شنيد. در واقع با اين كار نمي خواهند طرف مقابلشان در صورت جدايي اطلاعاتي از آن ها داشته باشد.

8. ممانعت از دعوا و مشاجره

برخي زنان براي اينكه مانع از مشاجره و دعواي احتمالي شوند دروغ مي‌گويند. در حقيقت اگر بفهمند گفتن اتفاقي كه رخ داده و بازگو كردن آن منجر به بحث و مشاجره مي‌شود، حقيقت را نگفته و دروغ گفتن را آغاز مي‌كنند.

9. براي انجام فعاليت هاي مورد علاقه

برخي از خانواده‌ها براي دخترانشان ايجاد محدوديت كرده و مانع از انجام كارهايي مي‌شوند كه دلخواه آن‌ها است. از اين رو وقتي دختران و زنان در رسيدن به هدف‌ها يا فعاليت‌هاي مورد علاقه‌شان دچار محدوديت مي‌شوند براي پيش بردن علاقه مندي‌هايشان دروغ مي‌گويند.

بيشتر بخوانيد : روابط فرازناشويي 

آسيب هاي دروغ گفتن در زنان

دروغ گفتن در صورتي كه مصلحتي هم باشد آسيب‌هايي را به دنبال خواهد داشت كه بر روي زندگي فرد اثر مي‌گذارد. از جمله اينكه اعتماد ديگران را از دست مي‌دهند، دوستان و آشنايان فرد دروغگو به سختي به او اعتماد مي‌كنند و در كل تصور بدي از او نزد ديگران باقي مي‌ماند.

همچنين دروغ مي‌تواند به يك عادت و تفريح تبديل شود و زماني كه احتياجي به آن نيست هم از روي عادت دروغ بگوييد. توجه داشته باشيد اگر براي حفظ رابطه‌تان دروغ مي‌گوييد احتمال دارد شما را در مسير بدي قرار داده و درگير رابطه ناسالم كند كه اين حالت تبعات بدي به دنبال خواهد داشت.

حتي گاه دروغگويي مي‌تواند ريشه هاي خيانت را در همسرتان ايجاد كند و او را به سمت روابط خارج از ازدواج‌تان سوق دهد. براي دريافت اهميت مشاوره خيانت و پيشگيري از مشكلات زناشويي كليك كنيد.

 

تاثيرات دروغ گفتن زنان در زندگي مشترك

دروغ گفتن چه در زنان و چه در مردان به عنوان يك رفتار ناپسند تلقي شده و در زندگي زناشويي پيامدهاي منفي خواهد داشت. در رابطه با دروغ زنان بايد بگوييم كه برخي اوقات تربيت خانوادگي و عادي بودن دروغ در خانواده مي‌تواند سبب اين عادت بد شود.

زماني كه زنان به همسرشان دروغ مي‌گويند پراهميت ترين مسئله در زندگي مشترك‌شان يعني اعتماد را از دست مي‌دهند. عادت به دروغ گفتن باعث مي‌شود شخص بي دليل در موقعيت‌هاي زندگي خود دروغ بگويد و سبب رنجش و از بين رفتن اعتماد همسرش شود.

همچنين دروغگويي مي‌تواند سبب طلاق عاطفي، گفتن دروغ‌هاي بزرگتر، تربيت نادرست فرزندان، بدبيني، از بين رفتن محبوبيت شخص و احترام وي گردد كه هر كدام از آن‌ها تبعات بدي به همراه خواهد داشت.

بيشتر بخوانيد : درمان خيانت زناشويي

آيا والدين مسبب دروغ گفتن هاي فرزندانشان هستند؟

آن كامرون پروفسور روانپزشك در اين مورد مي‌گويد: واقعيت ماجرا اين است كه دروغ گفتن به شدت شايع مي‌باشد و پديده‌اي نيست هر چند وقت يك بار گفته شود، به عبارتي ديگر هر فردي روزانه چندين بار دروغ مي‌گويد و چنين اوضاعي تنها به يك علت نيست.

درصد زيادي از دروغ گفتن زنان ريشه در كودكي آن‌ها دارد. هنگامي كه يك كودك عمل اشتباهي انجام مي‌دهد يا وسيله‌اي را سهوا مي‌شكند، ممكن است از ترس والدين خود شروع به دروغ گفتن كند كه اين كار به تدريج تبديل به عادت شده و در برخي مواقع براي فرار از سرزنش والدينش متوسل به دروغ مي‌شود. به همين خاطر بايد با كودكانمان رفتار دوستانه و مناسبي داشته باشيم و آن‌ها را هرگز از بيان واقعيت‌ها نترسانيم تا بتوانند در طول زندگي خود هميشه واقعيت‌ها را بيان كنند.

بنابراين به جاي ايجاد ترس در دختران خود كه منجر به بروز عادت‌هاي مخربي همچون دروغ گفتن مي‌شود، بايد به آن‌ها اعتماد به نفس دهيد تا ضمن كسب عزت نفس لازم، در مواقع مختلف با شجاعت تمام حقيقت را بيان كنند.

بيشتر بخوانيد : انواع خيانت

پيشنهاداتي براي صادق بودن زنان

براي اينكه بتوانيد صداقت و راستگويي را در خود تقويت كنيد، راهكارهايي وجود دارد كه عبارتند از:

1. با خودتان صادق باشيد

اگر با دروغ گفتن قصد محافظت از خود را داريد بهتر است بدانيد كه با اين كار هيچگونه حفاظتي برايتان صورت نمي‌گيرد. شما با صداقت، اعتماد افراد را به دست مي‌آوريد كه اين خود يك نوع محافظت واقعي مي‌باشد.

2. دروغ گفتن در زنان | قاعده كوچك و بزرگ

دروغ گفتن‌هاي كوچك منجر به دروغ‌هاي بزرگ‌تر خواهد شد. سعي كنيد از دروغ گفتن‌هاي كوچك پرهيز كنيد تا مجبور به گفتن دروغ بزرگ تر نشويد و داشتن صداقت يك عادت هميشگي در شما شود.

3. جلوگيري از دعوا با دروغ روش مناسبي نيست

اگر مي‌خواهيد با دروغ مانع از دعوا شويد بهتر است بدانيد كه هر دروغ، يك قدم فاصله با طرف مقابل ايجاد كرده و در نهايت سبب قطع ارتباط‌تان با او مي‌شود.

4. صادق بودن صرفا به معني نامهرباني نيست

شما مي‌توانيد هم فرد صادقي باشيد و هم مهرباني خود را حفظ كنيد. اين را بدانيد كه يك فرد مهربان دروغگو، محبوب هيچكس نخواهد بود.

5. دروغ گفتن در زنان | ريشه يابي دلايل دروغگويي

اينكه درباره چه موضوعي بيشتر دروغ مي‌گوييد را بيابيد. به عنوان مثال پول خرج كردن؛ با خود بگوييد اگر درباره پول‌هايي كه خرج مي‌كنيد دروغ نگوييد چه اتفاقي رخ مي‌دهد؟ چرا اين موضوع را آنقدر براي خودتان بزرگ مي‌كنيد كه مجبور شويد دروغ بگوييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

دروغ گفتن زن به شوهر چه عواقبي دارد؟

از دست رفتن اعتماد و بروز پديده‌هاي مخربي نظير طلاق عاطفي و بدبيني شوهر نسبت به همسر خود از عواقب اين رفتار مخرب مي‌باشد.

آيا امكان ترك عادت دروغ در زنان وجود دارد؟

بله ضمن اينكه با مراجعه به روانشناس راحت تر مي‌توان اين عادت را به طور كامل حذف كرد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : دروغ گفتن در زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دروغ گفتن در زنان،
موضوع:
[ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۱۴:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی