مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

نحوه صحيح برخورد با پدر معتاد  چيست ؟ مي‌دانيم كه اعتياد پدر خانواده، يك چالش بزرگ است كه آسيب‌هاي احساسي، ذهني، فردي و اجتماعي را به شما وارد مي‌كند. چرا كه هر فردي تحت تاثير خانواده‌اي است كه در آن بزرگ مي‌شود و غير از عوامل ژنتيكي، شرايط رفتاري و اجتماعي خانواده هم بر آينده شما تاثير مي‌گذارد. اعتياد پدر خانواده سخت‌ترين شرايطي مي‌باشد كه هر فرزند مي‌تواند تجربه كند. براي همين هر فرزندي به محض اطلاع از اعتياد پدر، اين سوال برايش مطرح مي‌شود كه چطور به او كمك كنم؟ چگونه با او رفتار كنم تا به بدي كارش و تاثيرات منفي اعتيادش در آينده من پي ببرد و در جهت ترك اعتياد قدم بردارد؟ اگر به دنبال جواب مناسبي براي اين سوالات هستيد و مي‌خواهيد به ترك اعتياد پدر كمك كنيد در اين مقاله با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع: برخورد با پدر معتاد | با پدر معتاد چه كنيم ؟

تاثيرات اعتياد پدر بر زندگي فرزندان | برخورد با پدر معتاد

فرزندان هر خانواده‌اي كه پدر معتاد دارند، مي‌دانند كه اعتياد به مواد مخدر رفتاري طبيعي نيست. پدر ممكن است بنا به دلايلي به آن دچار شود؛ ولي غالبا تاثيرات مخرب آن بر فرزندانش را نمي‌بيند. شما به عنوان فرزند به ويژه دختران از اين قضيه بيشتر آسيب خواهيد ديد. بايد بپرسيد با پدر معتاد چكار كنم، به دنبال راهكارهايي باشيد كه از آسيب جدي به خود و خانواده‌تان جلوگيري كنيد. از عمده‌ترين مشكلاتي كه فرزندان پدر مبتلا به اعتياد تجربه مي‌كنند؛ افت تحصيلي و مشكلات در مدرسه، اعتماد به نفس پايين و مشكلات مربوط به آن، مشكلات احساسي و رفتاري در مواجهه با همسالان، ريسك بالاي ابتلا به افسردگي و اضطراب، مصرف الكل و مواد مخدر مي‌باشد.

براي جلوگيري از آثار اعتياد پدر و مادر كليك كنيد.

برخورد با پدر معتاد

اگر پدر شما هم اعتياد دارد، حتما متوجه نابساماني‌ها و آشفتگي‌هايي در خانواده‌تان هستيد كه همگي ريشه در اعتياد پدر به عنوان سرپرست خانواده دارد. ارتباطات اعضاي خانواده‌تان در هم آميخته و حتي ممكن است به طلاق والدينتان منجر شود. بدتر اين كه اگر خواهر يا برادر خردسال داريد، او آسيب بيشتري مي‌بيند؛ چون درك درستي از علت اين مشكلات ندارد و در خانه‌اي كه پدر بايد منبع امنيتش باشد،  احساس ناامني خواهد كرد. شما به عنوان خواهر يا برادر بزرگتر وظيفه داريد به حل اين مشكل بپردازيذ. با مشورت ديگر اعضاي خانواده مخصوصا مادرتان تمام روش‌هاي ممكن براي كمك به پدر و نجات خانواده خود را امتحان كنيد. اگر خاوادگي از پدر حمايت كنيد و رفتاري صحيح جهت ترك اعتياد او را در پيش بگيريد، حتما در بهبود وضع موجود موفق خواهيد شد. بايد به‌جاي رفتار تند و خشن، هيجانات منفي را كنترل و احساسات خود را مديريت كنيد.

برخوردهاي صحيح با فرد معتاد | برخورد با پدر معتاد

براي حل مشكل اعتياد پدرتان بهتر است ابتدا دلايل او براي روي آوردن به اعتياد را پيدا كنيد، بفهميد كه چرا درگير شده و سپس در جهت رفع آن برنامه بريزيد. شما مي‌توانيد براي اين كار با يك روانشناس باتجربه در زمينه اعتياد مشورت كنيد و آموزش‌هاي لازم را دريافت كنيد. در اينجا روش‌هايي براي برخورد درست با پدر معتاد را آورده‌ايم.

كاهش محرك‌ها

اول از همه ببينيد كه چه شرايط روحي و رواني، كدام مكان و يا چه زمان‌هايي، پدر را بيشتر به مصرف مواد تحريك مي‌كند. در كل عواملي كه او را وسوسه مي‌كند را پيدا كنيد و سعي كني آن عوامل برا بطور غيرمستقيم كم  يا حذف كنيد.

از پدر معتاد حمايت كنيد

اين خيلي مهم است كه شما از پدر در اين شرايط حمايت عاطفي و جسمي كنيد، كاري كنيد حس كند كه براي شما و خانواده مهم است و باور كند شما حتي در اين شرايط او را تنها نمي‌گذارند. او به علت مصرف مواد احساس بي‌ارزشي دارد اما اگر از طرف فرزندش و خانواده حمايت شود حتما انگيزه بيشتري براي درمان خواهد داشت.در او بوجود مي‌آيد.

عوارض اعتيادش را بشناسيد

نوع ماده مصرفي او را شناسايي كنيد، سپس درباره عواض و نشانه‌هاي خماري و نئشگي آن اطلاعات كسب كنيد. به اين طريق با مشاهده هر رفتار عجيب در او، غافلگير نمي‌شويد و مي‌توانيد واكنش مناسب در برابرش نشان دهيد.

اعتياد يك بيماريه نه جرم

شما بايد باور كنيد كه اعتياد يك نوع بيماري است نه جرم. با پدر معتاد مثل يك بيماري كه جراحي كرده يا دست‌ و پايش شكسته رفتار كنيد. درمان اعتياد پدرتان بايد با روش درست و تحت نظر يك متخصص ترك اعتياد و در بهترين مركز ترك اعتياد انجام شود. نكته مهم در درمان او حمايت عاطفي درشماست.

از خودتان محافظت كنيد | برخورد با پدر معتاد

چنانچه پدر شما به مواد توهم‌زا يا شيشه اعتياد دارد، بايد بدانيد اين مواد هوشياري فرد را مي‌گيرند و مصرف‌كننده هيچ كنترل و آگاهي نسبت به رفتارهايش ندارد. در اين صورت بيشتر مراقب خودتان باشيد تا مورد آسيب و سوءاستفاده جسماني و رواني قرار نگيريد. بهترين كار اين است كه از روانشناس يا حتي از مراجع قانوني كمك بخواهيد. شايد هم لازم باشد تا بهبود وضعيتش از او دور باشيد.

همه مشكلات خانه را به اعتياد او مرتبط نكنيد

از ربط دادن تمام مسائل و مشكلات موجود در خانواده به او و اعتيادش جدا خودداري كنيد، اين كار تنها موجب افزايش فشار رواني و احساس گناه در او مي‌شود. در عوض همين اعتياد را هم يكي از مشكلات خانواده در نظر بگيريد.

پرهيز از بكارگيري روش‌هاي اجباري

يكي از نادرست‌ترين رفتارها در مورد فرد معتاد اين است كه بخواهيم او را به زور ترك دهيم. مثلا به‌ اجبار و زور او را به مركز ترك اعتياد ببريد. اين كار تأثير عكس خواهد داد و اوضاع او را بدتر خواهد كرد، زيرا زور و اجبار موجب مي‌شود كه پدرتان تصور كند شما از وضعيت جسمي و رواني او هي دركي نداريد.

به ترك اعتيادش پافشاري كنيد | برخورد با پدر معتاد

تنها هدفتان را ترك كامل اعتياد پدر بدانيد؛ اصلا  قول‌هاي پوچ «قول مي‌دهم از اين به بعد كمتر بكشم» يا «اين بار آخر است كه مي‌كشم» را باور نكنيد. او را قانع كنيد كه تنها راه حل موجود ترك اعتياد است. البته فقط گفتن «شما بايد ترك كني» كافي نيست. بايد برنامه و راهكار مشخصي ارائه دهيد.

تا مرحله آخر و درمان كامل او را تنها نگذاريد | برخورد با پدر معتاد

فكر نكنيد كه با بستري كردن در كلينيك ترك اعتياد، كار تمام است و متخصصان در آنجا همه كارها را انجام مي‌دهند. در مركز ترك همچنان به او سر بزنيد، محبت و نگراني خود را نشان دهيد. حمايت‌ شما بايد در طول درمان و حتي بعد از درمان جسمي و مرخص شدن از كلينيك نيز ادامه پيدا كند تا زمانيكه پدر زندگي جديد و سالمي را با اميد به شما شروع كند.

كلام آخر در مورد برخورد با پدر معتاد

بر همه روشن است كه كنار آمدن فرزندان با موضوع اعتياد پدر، موضوع خيلي سختي است. چرا كه اعتياد والدين بويژه پدر، تاثير زيادي بر زندگي حال و آينده فرزندان مي‌گذارد. در چنين شرايطي شما بايد به دنبال راهي براي نجات پدر و خودتان باشيد. با مطالعه اثرات مخرب اعتياد پدر بر خانواده و آينده خودتان، شايد بيشتر مصمم شويد كه او را ترك دهيد. ترك موفق او به نحوه رفتار شما با او يستگي دارد، هيچ موقع در اين مسير احساس تنهايي و ياس نكنيد. متخصصان و مشاوران ترك اعتياد در كنار شما هستند تا بهترين راهنمايي و راهكارها را براي ترك اعتياد به شما آموزش دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با پدر معتاد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۰:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دل‌شوره، احساس بي قراري و اضطراب ازجمله احساساتي هستند كه همه افراد در طول زندگي بارها تجربه مي‌كنند. بااين‌حال برخي از افرادي كه درگير بيماري‌هاي اضطرابي هستند، اين احساسات را با شدتي غيرقابل‌تحمل و در اكثر ساعات روز تجربه مي‌كنند. اين موضوع مي‌تواند باعث كاهش بهره‌وري فرد در مسائل شغلي و تحصيلي باشد. همچنين اضطراب باعث بروز مشكلات جسمي بسياري ازجمله بيماري‌هاي قلبي و عروقي مي‌شود. به همين خاطر درصورتي‌كه دل‌شوره و احساس بي‌قراري را تجربه مي‌كنيد بهتر است از يك روانشناس براي درمان آن كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره اضطراب و استرس كليك كنيد.

 منبع: اضطراب و احساس بي قراري | شناخت علت و راه هاي كاهش احساس بي قراري

اضطراب و احساس بي قراري چگونه بر هم تاثير مي گذارند؟

اضطراب يك احساس تشويش و نگراني درونيست كه بسياري از مواقع فرد دليلي براي آن پيدا نمي‌كند و معمولاً با نشانه‌هايي نظير تپش قلب، تند شدن تنفس و يا لرزش در دست‌وپا خود را نشان مي‌دهد. بااين‌حال برخي افراد نيز ممكن است هيچ نشانه اضطرابي را در حالت عادي تجربه نكنند. بي قراري در اين افراد معمولاً خود را به‌صورت بيماري‌هاي جسمي مانند ميگرن، فشارخون و يا كاهش سطح ايمني نشان مي‌دهد. بعضي افراد به‌ويژه كودكان نيز در حين تجربه اضطراب متوجه هيجانات خود نمي‌شوند و معمولاً بي‌قراري يا پرخاشگري از خود نشان مي‌دهند.

با توجه به اينكه بي قراري باعث كاهش توانايي فرد براي فعاليت در سطح اجتماع مي‌شود و همين‌طور با توجه به آسيب‌هايي كه براي سلامت جسمي و رواني فرد ايجاد مي‌كند، بهتر است براي درمان آن اقداماتي صورت بگيرد. بي‌توجهي به درمان اضطراب مي‌تواند باعث شديدتر و يا مزمن شدن اين اختلال در فرد شود و مشكلات بسياري را براي وي و اطرافيان او ايجاد نمايد. به همين خاطر بهتر است اقداماتي را براي درمان چنين شرايطي در نظر بگيريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه علائم اضطراب كليك كنيد. 

 

دلايل بروز اضطراب و احساس بي قراري

اضطراب پديده‌اي چندبعدي است كه معمولاً تحت تأثير جسم، روان و محيط اجتماعي فرد ايجاد مي‌شود. اختلال در هر يك از اين سه زمينه مي‌تواند باعث بروز بيماري‌هاي اضطرابي در فرد شود و درنتيجه چنانچه مشكل در بيش از يكي از اين سه زمينه وجود داشته باشد، احتمال بروز و همين‌طور شدت بي قراري در فرد افزايش پيدا مي‌كند. ازجمله دلايل بروز بي قراري مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. اضطراب به‌عنوان كاركردي سازگارانه

يكي از مهم‌ترين كاركردهاي اضطراب اين است كه بروز خطري را به فرد گوشزد كرده و شرايط جسمي و روحي او را براي بقا در شرايط خطر آماده سازد. براي مثال هنگامي‌كه فرد مورد تهاجم قرار مي‌گيرد، اضطراب به وي كمك مي‌كند تا از طريق رفتارهايي مانند فرار كردن خود را از مهلكه دور كند. البته بايد به اين موضوع توجه داشت كه بيماري‌هاي اضطرابي نشانه كژكاري در سيستم جسمي و رواني فرد هستند و كاركرد سازگارانه‌اي را به همراه ندارند.

2. مشكلات فيزيولوژيك

وجود اختلال و آسيب در بخش‌هايي از مغز كه وظيفه كنترل اضطراب را بر عهده دارند يكي از دلايلي است كه باعث افزايش احساس بي قراري مي‌شود. افرادي كه به اين دليل دچار بي قراري مي‌شوند، معمولاً پاسخگويي خوبي به درمان‌هاي دارويي دارند.

3. تصورات اشتباه

افرادي كه دچار احساس بي قراري مي‌شوند معمولاً افكار منفي بسياري نظير ناتوان بودن و يا آسيب ديدن را در ذهن مي‌پرورانند. اين باورهاي اشتباه مي‌تواند تحت تأثير تربيت، تجربيات ناخوشايند و يا به هر دليل ديگري در ذهن فرد شكل گرفته باشد.

4. نامعلوم بودن آينده

يكي از مهم‌ترين دلايلي كه باعث بروز دل‌شوره و اضطراب در فرد مي‌شود احساس بلاتكليفي و نامعلوم بودن نتيجه مسائل مختلف است. هنگامي‌كه فرد احساس مي‌كند تسلطي بر شرايط ندارد و نمي‌تواند پيش‌بيني خاصي از آينده داشته باشد، بيشتر دل‌شوره و بي قراري را تجربه خواهد كرد.

5. اضطراب و احساس بي قراري | اعتمادبه‌نفس پايين

ضعيف بودن اعتمادبه‌نفس باعث مي‌شود فرد نسبت به خود و توانايي‌هايش ديد مثبتي نداشته باشد و اين تصور در وي شكل مي‌گيرد كه قدرت كنترل شرايط را نخواهد داشت. ترس از مسخره شدن در يك سخنراني، نگراني از اينكه ديگران فرد را كنار بگذارند و مواردي ازاين‌دست نشان‌دهنده اعتمادبه‌نفس پايين فرد و دليلي براي ايجاد اضطراب در وي است.

6. سبك زندگي

يكي از مهم‌ترين دلايلي كه باعث ايجاد بي قراري در فرد مي‌شود سبك زندگي نامناسب است. داشتن مشاغل پراسترس، سبك شخصيتي كه كارها را به دقيقه نود واگذار مي‌كند و همين‌طور افرادي كه حجم زيادي از كارهاي مختلف را براي خود در نظر مي‌گيرند بيش از ديگران در معرض اضطراب و بيماري‌هاي اضطرابي هستند.

 

پيامدهاي اضطراب و احساس بي قراري

اضطراب و بيماري‌هاي اضطرابي پيامدهاي جسمي و رواني بسياري را براي سلامت روان فرد ايجاد مي‌كنند. به همين خاطر بهتر است درصورتي‌كه بي قراري يا دل‌شوره و نگراني را در خود احساس مي‌كنيد پيش از بروز عوارض منفي براي رفع آن‌ها اقدام نماييد. از مهم‌ترين پيامدهاي احساس بي قراري مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. كاهش سلامت جسمي

اضطراب باعث ترشح هورمون كورتيزول در خون مي‌شود كه فرد را براي پاسخ دادن در مقابل موقعيت نگران‌كننده آماده مي‌سازد. در شرايطي كه فرد دچار بي قراري‌هاي دائم يا مزمن باشد، سطح كورتيزول در خون وي به‌صورت دائم بالاتر از حد معمول خواهد بود و اين مي‌تواند باعث بروز مشكلات جسمي بسياري براي فرد شود. بيماري‌هاي قلبي از جمله فشارخون بالا، كاهش سطح ايمني بدن، اختلالات آلرژيك و همين‌طور ديرتر بهبود يافتن زخم‌ها و بيماري‌ها ازجمله پيامدهايي هستند كه به دنبال اضطراب بيش‌ازحد براي فرد ايجاد خواهد شد.

2. كاهش سلامت روان به دليل اضطراب و احساس بي قراري

بي قراري علاوه بر جسم، شرايط روحي فرد را نيز تحت تأثير خود قرار مي‌دهد. وجود نگراني و دل‌شوره‌هاي دائم باعث خواهد شد تا حجم زيادي از انرژي رواني فرد صرف فكر كردن به موضوع اضطراب شده و درنتيجه توانايي وي براي فعاليت‌هاي سازنده‌تر كاهش پيدا مي‌كند. علاوه بر اين احساس بي قراري توانايي‌هاي ذهني مانند حافظه و قدرت تصميم‌گيري فرد را نيز تحت تأثير خود قرار مي‌دهد. در كنار اين مشكلات دلشوره و نگراني باعث مي‌شود تا توانايي شما براي زندگي سالم در محيط و لذت بردن از زندگي‌تان كاهش پيدا كند. اين موضوع مي‌تواند تا حد زيادي سلامت روان فرد را تحت تأثير قرار داده و همين‌طور باعث بروز بيماري‌هايي نظير افسردگي در فرد شود.

 

درمان احساس بي قراري و اضطراب

براي درمان ا‌ضطراب و نگراني‌هاي مداوم راهكارهايي متعددي وجود دارد كه برخي از آن‎ها به شرح زير هستند:

1. از يك مشاور كمك بگيريد

اگر احساس مي‌كنيد بي قراري و اضطراب باعث ناراحتي شما شده و يا شدت علائم‎‌اضطرابي از كنترل خارج‌شده بهتر است راجع به شرايط خود با يك متخصص روانشناسي صحبت كنيد. اضطراب مي‌تواند خود را به‌صورت بيماري‌هاي مختلفي ازجمله وسواس، ترس‌هاي فوبيك، حملات پانيك و يا حتي انواع آلرژي‌ها نشان دهد. روانشناسان به شما كمك خواهند كرد تا دلايل اضطراب خود را پيدا كرده و براي رفع آن‌ها اقدام نماييد.

2. ورزش

يك برنامه ورزشي منظم براي حداقل 20 دقيقه در روز و به‌ويژه تمرينات هوازي ازجمله راهكارهايي است كه باعث افزايش اكسيژن‌رساني به مغز شده و تا حد زيادي در كاهش اضطراب مؤثر هستند.

3. تغيير سبك زندگي

اگر احساس مي‌كنيد سبك زندگي شما باعث بروز بي قراري مي‌شود، بهتر است اقداماتي را در جهت تغيير سبك زندگي مدنظر قرار دهيد. خواب شبانه كافي، استفاده از مواد غذايي سالم و طبيعي و همين‌طور برنامه‌ريزي براي انجام فعاليت‌هاي مختلف ازجمله اقداماتي هستند كه تا حد زيادي به كاهش احساس بي قراري در شما كمك خواهند كرد.

اقدامات روان‌شناختي براي درمان احساس بي قراري و اضطراب

اضطراب يكي از شايع‌ترين اختلالات رواني در سال‌هاي اخير است و بسياري از افراد از هر دو جنس را درگير خود كرده است. با توجه به پيامدهاي منفي جسمي و رواني كه براي اختلالات اضطرابي مطرح مي‌شود، بهتر است هرچه سريع‌تر و پيش از مزمن شدن آن‌ها براي درمان اقدام نماييد. براي آشنايي با انواع اختلالات اضطرابي كليك كنيد. ازجمله اقداماتي كه روانشناسان براي كاهش بي قراري انجام مي‌دهند، مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. آموزش تكنيك‌هاي آرام‌سازي

نخستين قدم براي مبارزه با احساس بي قراري و اضطراب اين است كه بتوانيد در شرايط اضطرابي هيجانات خود را مديريت كنيد. روانشناسان با آموزش تكنيك‌هاي آرام‌سازي مانند تنفس عميق يا ريلكسيشن به فرد كمك مي‌كنند تا بتواند در شرايط پراضطراب وضعيت جسمي خود را مديريت كرده و به عبارتي كمتر درگير بي قراري شود.

2. اصلاح الگوي تفكر

بسياري از مواقع احساس بي قراري و اضطراب به دليل افكار اشتباه فرد ايجاد مي‌شود. هنگامي‌كه فرد احساس مي‌كند خطري در حال وقوع است و يا بي‌اعتمادي به توانايي‌هاي خود از مهم‌ترين دلايلي هستند كه باعث اضطراب در فرد مي‌شوند. در چنين شرايطي روانشناسان تلاش خواهند كرد تا با نشان دادن ناكارآمد بودن افكار فرد و جايگزين كردن آن‌ها با افكار سازگارانه‌تر به او در كاهش اضطراب كمك كنند.

3. خانواده‌درماني

خانواده و به‌خصوص سبك تربيتي والدين ازجمله مسائلي است كه مي‌تواند باعث شكل‌گيري ا‌ضطراب و احساس بي قراري در شخصيت فرد شود. والديني كه دائماً فرزندان خود را از انجام كارهاي مختلف منع مي‌كنند و آن‌ها را از پيامد هر رفتاري مي‌ترسانند، باعث شكل‌گيري اضطراب در آن‌ها مي‌شوند. به همين خاطر روانشناسان در چنين شرايطي جلساتي را با اعضاي خانواده تدارك ديده و به آن‌ها براي تغيير سبك‌رفتاري كمك مي‌كنند.

4. درمان‌هاي گروهي

گروه‌درماني براي ا‌ضطراب و احساس بي قراري يكي از روش‌هاي درماني است كه بسته به صلاح‌ديد روانشناس ممكن است مورداستفاده قرار بگيرد. در طي جلسات گروه‌درماني فرد متوجه خواهد شد كه افراد بسياري مشكلاتي شبيه به او دارند و همين‌طور با راهكارهاي كه سايرين از آن‌ها استفاده مي‌كنند آشنا خواهد شد. حضور در اين جلسات انگيزه فرد براي درمان را افزايش خواهد داد و باعث كاهش ا‌ضطراب در وي مي‌شود. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه درمان ا‌ضطراب شديد كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و احساس بي قراري مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

چه دلايلي براي اضطراب وجود دارد؟

ا‌ضطراب مي‌تواند به دليل مشكلات فيزيولوژيكي، ترس از آينده، سبك تربيتي اشتباه والدين و يا فقدان اعتماد به نفس در فرد ايجاد شود.

اضطراب در چه شرايطي غيرعادي است؟

اگر شدت ا‌ضطراب به ميزاني باشد كه باعث بروز مشكلاتي در عملكرد فرد شود و يا در‌صورتي‌كه ا‌ضطراب براي طولاني‌مدت در فرد باقي بماند، مي‌بايست براي درمان آن از يك مشاور كمك بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۷:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چگونه يك پسر را عاشق كنيم ؟ اين سؤال تبديل به يك چالش و موضوع مهم در زندگي بسياري از دختران شده است. با توجه به اينكه داشتن يك رابطه عميق عاطفي يكي از نيازهاي اساسي هر فردي است، پس نيازي نيست براي داشتن چنين سؤالي از خود خجالت بكشيد يا احساس كنيد كه بايد اين موضوع را از ديگران مخفي نگه داريد. اگر احساس مي‌كنيد تاكنون به هر دليلي در روابط خود شكست خورده‌ايد يا طرف مقابل چندان‌كه بايد به شما توجه ندارد، بهتر است راهكارهايي را براي پاسخ به اين پرسش كه چگونه پسري را عاشق كنيم جست‌وجو كنيد. شما در اين مسير مي‌توانيد از مشاورين روانشناسي نيز كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

 منبع: چگونه يك پسر را عاشق كنيم ؟

چگونه يك پسر را عاشق كنيم؟

اينكه چطور بتوانيد فرد مورد نظرتان را عاشق خود كنيد سواليست كه با توجه به شخصيت شما و طرف مقابل و همين‌طور ميزان ارتباط ميان شما متفاوت خواهد بود اما بعضي از راهكارها در اكثر مواقع و در ارتباط با بيشتر آقايان مي‌تواند شما را به هدفتان برساند. بهتر است به اين راهكارها توجه داشته باشيد و با توجه به شرايط خود و طرف مقابل تغييراتي در آن‌ها ايجاد كنيد:

1. به آراستگي ظاهرتان اهميت بدهيد

مهم نيست ارتباط شما با پسر موردعلاقه‌تان در چه حد باشد، حتي اگر صرفاً در حد سلام و احوالپرسي نيز با يكديگر آشنا هستيد يا مي‌خواهيد توجه او را به سمت خود جلب كنيد، يكي از اولين اصولي كه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه آراستگي ظاهرتان را حفظ كنيد. به اين موضوع توجه داشته باشيد كه آراستگي ظاهري به معناي آرايش كردن بيش‌ازحد و يا تغيير دائم لباس‌ها نيست. بالعكس خانم‌هايي كه براي جلب‌توجه به اين رفتارها دست مي‌زنند دير يا زود باعث خستگي طرف مقابل مي‌شوند. سعي كنيد تا حد ممكن و در يك حد معمول هميشه تميز و مرتب باشيد. ظاهر موضوعي است كه حتي اگر هيچ ارتباط كلامي ميان شما وجود نداشته باشد، مي‌تواند توجه طرف مقابل را به سمت شما جلب كند. درنتيجه به اين موضوع توجه داشته باشيد.

2. اعتمادبه‌نفستان را بالا ببريد

همه انسان‌ها به افرادي كه اعتمادبه‌نفس بالايي دارند و براي خود احترام قائل مي‌شوند بيش از سايرين توجه مي‌كنند. اگر مي‌خواهيد ديگران را به سمت خود جلب كنيد در درجه اول بايد خودتان را باور داشته باشيد. حتي اگر احساس مي‌كنيد نسبت به طرف مقابل پايين‌تر هستيد، سعي كنيد در رفتار خود اين موضوع را از او پنهان نگه داريد. همواره به‌گونه‌اي با ديگران برخورد كنيد كه گويي از خود و توانايي‌ها و امتيازاتتان اطمينان كامل داريد. اگر احساس مي‌كنيد در اين زمينه ضعيف هستيد، بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد.

3. چگونه يك پسر را عاشق كنيم | متعادل رفتار كنيد

حفظ تعادل يكي از مهم‌ترين موضوعاتي است كه براي علاقمند كردن يك پسر بايد به آن توجه داشته باشيد. محبت يا بي‌توجهي بيش‌ازحد هر دو به يك اندازه مي‌توانند آسيب‌زا باشند. سعي كنيد محبت، صداقت و تمامي رفتارهاي خود را بر اساس مدت‌زماني كه از رابطه گذشته عميق كنيد. افرادي كه بدون توجه به اين موضوع از ابتدا بيش‌ازحد عاشقانه رفتار مي‌كنند، در ذهن طرف مقابل سؤال‌هايي را به وجود مي‌آورند كه شايد باعث پايان رابطه شود. درعين‌حال وقتي بدون توجه به رفتار طرف مقابل با او برخورد سردي داشته باشيد، ممكن است او را به اين نتيجه برسانيد كه از اين رابطه به نتايج دلخواه نخواهد رسيد.

4. به نقش‌هاي جنسيتي توجه داشته باشيد

يكي از موضوعاتي كه براي عاشق كردن پسر موردعلاقه‌تان بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه هميشه در رابطه نقش يك زن را ايفا كنيد و اجازه دهيد طرف مقابل تنها مرد رابطه باقي بماند. به‌طوركلي و بر اساس يك تمايل فطري مردان به سمت زناني گرايش پيدا مي‌كنند كه نقش‌هاي زنانه و همين‌طور ظرافت‌هاي زنانه را به‌خوبي در رفتار خود رعايت مي‌كنند. اين زنان علاوه بر اينكه احساس مراقبت كردن را به مردان منتقل مي‌كنند، به‌خوبي به آن‌ها اجازه مي‌دهند كه به‌عنوان يك مرد به حمايت بپردازند. حتي اگر با طرف مقابلتان صرفاً در حد يك سلام و احوالپرسي ساده ارتباط داريد، در اين برخوردها نهايت ظرافت و احساس زنانگي خود را به كار بگيريد.

 يكي از هشدارهايي كه بايد مدنظر داشته باشيد اين است كه رفتارهاي مردانه مثل استفاده از اصطلاحات آقايان، پرداخت كردن صورت‌حساب يا انجام برخي كارها اگرچه از شما يك دوست خوب مي‌سازند اما احتمالاً طرف مقابل شما را به‌عنوان شريك احساسي در نظر نخواهد گرفت. بهتر است حتي گاهي براي كارهايي كه به‌تنهايي مي‌توانيد انجام دهيد نيز از آقايان كمك بگيريد. اين موضوع به آن‌ها احساس مفيد بودن مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تفاوت زن و مرد از ديدگاه روانشناسي كليك كنيد. 

5. رازهاي زندگيتان را برملا نكنيد

در يك رابطه هيچ‌چيز بهتر از صداقت نيست و اگر مي‌خواهيد ارتباط شما براي طولاني‌مدت باقي بماند، بايد هر آنچه را به طرف مقابل مربوط مي‌شود با وي در ميان بگذاريد. بااين‌حال بهتر است براي بيان اين مسائل زمان مناسبي را پيدا كنيد. ابتداي آشنايي و زماني كه شناخت طرف مقابل از شما كافي نيست صحبت كردن از موضوعات مختلف زندگي و به‌خصوص روابط گذشته باعث ايجاد سوءتفاهم‌هايي در ذهن وي خواهد شد. اين موضوع مي‌تواند باعث شكل‌گيري ذهنيت منفي از شما در باور طرف مقابل باشد كه بعدها بايد زمان زيادي را صرف تغيير آن كنيد و يا ممكن است او تصميم بگيرد كه اين رابطه را ترك كند. پس اگر هنوز به رابطه قبلي فكر مي‌كنيد و يا مسائل حل نشده داريد مقاله مراحل شكست عشقي را بخوانيد. 

6. چگونه يك پسر را عاشق كنيم | خود را نيازمند نشان ندهيد

يكي از اشتباهاتي كه بسياري از خانم‌ها انجام مي‌دهند تحت‌فشار گذاشتن طرف مقابل براي ازدواج و يا تهديد كردن او به ازدواج با فردي ديگر است. اين موضوع به‌ويژه اگر زمان زيادي از رابطه شما نگذشته، مي‌تواند باعث اين تصور در طرف مقابل شود كه شما قصد محدود كردن او را داريد. به همين خاطر سعي كنيد در يك ارتباط تا جاي ممكن خود را نيازمند نشان ندهيد. بالعكس با رفتارهايتان اين باور را در طرف مقابل ايجاد كنيد كه او بايد هرچه سريع‌تر براي داشتنتان اقدام كند. شما مي‌توانيد مرزها و محدوديت‌هاي ارتباطي‌تان را با توجه به باورها و فرهنگ خود و خانواده‌تان تنظيم كنيد و يا درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد رابطه‌اي براي شما مناسب نيست از آن خارج شويد اما بهتر است از طرف مقابل نخواهيد كه براي ازدواج با شما قدم بردارد.

7. استقلال داشته باشيد

اگر به دنبال پاسخ اين سؤال هستيد كه چگونه يك پسر را عاشق خود كنيم بهتر است به استقلال به‌عنوان يك راهكار كليدي توجه داشته باشيد. مردان از زناني كه چه به لحاظ فكر و عقيده و چه به لحاظ مالي استقلال دارند بيشتر خوششان مي‌آيد. احتمالاً متوجه اين موضوع شده‌ايد كه همه براي افرادي كه داراي فكر و ايده از جانب خودشان هستند و مستقل از محيط رفتار مي‌كنند احترام بيشتري قائل هستند. درنتيجه براي جذب مردان به اين موضوع توجه داشته باشيد كه شما در ابتدا بايد هويتي مستقل براي خود داشته باشيد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه شناخت مردان كليك كنيد. 

8. منفي نباشيد

رفتارهاي منفي مانند قهر كردن، تهديد به تمام كردن رابطه يا غر زدن اگرچه گاهي مي‌تواند شما را براي طرف مقابل جذاب‌تر كند اما تبديل‌شدن آن‌ها به عادت ازجمله مسائلي است كه مي‌تواند باعث پايان يافتن رابطه شود. هنگامي‌كه از موضوعي ناراحت هستيد و به‌جاي بيان دلايل آن قهر مي‌كنيد يا بهانه مي‌گيريد، اين احساس را به طرف مقابل مي‌دهيد كه در شناخت احساسات شما ناتوان است و اين موضوع پس از مدتي باعث خسته شدن وي از شما خواهد شد.

9. براي روز خود برنامه‌ريزي داشته باشيد

سعي كنيد تا جاي ممكن فعاليت‌هاي مختلفي براي طول روز خود داشته باشيد و در كنار اين فعاليت‌ها زماني را هم به طرف مقابل اختصاص دهيد. هنگامي‌كه شما در تمامي ساعات شبانه‌روز براي پاسخ دادن به طرف مقابل خود و ديدار با او وقت داشته باشيد اين احساس را در وي ايجاد مي‌كنيد كه هيچ برنامه‌اي به غير از او در زندگي نداريد و اين مي‌تواند شما را در ذهن وي تبديل به يك آدم ناخوشايند كند.

10. چگونه يك پسر را عاشق كنيم | گاهي مخالفت كنيد

اگر مي‌خواهيد كسي را به سمت خود جذب كنيد موافقت بيش‌ازحد و به عبارتي تسليم خواسته‌هاي وي بودن نمي‌تواند راهكار مناسبي باشد. اين وضعيت شما را در موضع ضعف قرار مي‌دهد و هيچ‌كس عاشق انسان‌هاي ضعيف نمي‌شود. اگر با موضوعي مخالفت داريد بهتر است مخالفت خود را بيان كنيد يا در موقعيت‌هاي مختلف نظر و سليقه خود را بگوييد. اگر مي‌خواهيد طرف مقابل احساس كند كه شما او را دوست داريد و با درخواست‌هايش موافقت مي‌كنيد، نخست بايد نظر خود را بيان كرده و سپس به او بگوييد براي خوشحاليش حرف او را مي‌پذيريد. هنگامي‌كه از ابتدا با همه‌چيز موافقت مي‌كنيد طرف مقابل متوجه هدف شما نخواهد شد.

11. هم‌صحبت خوبي باشيد

براي اينكه عشق و توجه پسر موردعلاقه‌تان را به دست آوريد، سعي كنيد همراه و هم‌صحبت خوبي باشيد. همه انسان‌ها در شرايطي كه احساس كنند كسي حرفشان را مي‌فهمد و از صحبت كردن با او احساس آرامش مي‌كنند، نسبت به وي احساس بهتري پيدا خواهند كرد. سعي كنيد اطلاعات بيشتري راجع به علاقمندي‌ها و روحيات طرف مقابل كسب كنيد و تا جاي ممكن در شرايط مختلف به او اين احساس را بدهيد كه مي‌تواند روي كمك شما حساب كند.

12. به زندگي طرف مقابل احترام بگذاريد

اگر مي‌خواهيد احترام و علاقه را از طرف مقابل خود دريافت كنيد، بايد در رفتار و گفتار خود به او احترام بگذاريد. در شرايطي كه طرف مقابل شما مي‌خواهد زماني را تنها باشد يا با خانواده خود وقت بگذراند، به خواسته‌هاي او احترام بگذاريد. اگر طرف مقابل شما احساس كند كه مشغله‌هاي كاري و علاقه‌مندي‌هاي او را درك مي‌كنيد و درعين‌حال كه از بودن در كنار وي لذت مي‌بريد و براي او محدوديتي ايجاد نمي‌كنيد رابطه‌تان كيفيت بهتري خواهد داشت.

13. چگونه يك پسر را عاشق كنيم | ايجاد انرژي مثبت

به ميزاني كه بتوانيد خاطرات شادي را با طرف مقابلتان ايجاد كنيد احساس تعلق‌خاطر را در وي افزايش خواهيد داد. به همين خاطر سعي كنيد با توجه به علايق هردو نفر برنامه‌هايي را تنظيم كنيد كه اوقات خوشي را در كنار يكديگر بگذرانيد. اين اوقات خوش حتي مي‌تواند به‌صورت مجازي و از راه دور نيز ساخته شود. براي مثال زمان‌هايي را باهم قرار بگذاريد و يك كار را انجام دهيد. مي‌توانيد از طريق عكس يا تماس تصويري نيز در اين شرايط همراه يكديگر باشيد.

 

چگونه يك پسر را عاشق كنيم | برقراري رابطه جنسي

بعضي از خانم‌ها برقراري رابطه جنسي را وسيله‌اي براي جلب‌توجه و محبت طرف مقابل مي‌دانند. گاهي ممكن است به‌اشتباه اين تصور براي فردي پيش بيايد كه درخواست داشتن رابطه جنسي از جانب پسر به معناي علاقه به اوست و يا در برخي مواقع فرد براي جلوگيري از پايان دادن به يك رابطه عاطفي وارد رابطه جنسي مي‌شود. به اين موضوع توجه داشته باشيد كه رابطه جنسي هرگز وسيله خوبي براي ايجاد محبت يا پايبند كردن طرف مقابل نيست.

اگر مردي به‌واقع شما را دوست داشته باشد، هرگز به دليل محدوديت‌هاي مربوط به رابطه جنسي تركتان نخواهد كرد. اگر مردي قصد ترك كردن شما را داشته باشد، حتي در صورت برقراري رابطه جنسي نيز اين كار را خواهد كرد. درنتيجه صرفاً در شرايطي وارد ارتباط جنسي شويد كه براي‌تان مشكلي ايجاد نشود. براي آشنايي با اصول رفتار با دوست پسر كليك كنيد.

 

چگونه يك پسر را عاشق كنيم | مطرح كردن پيشنهاد دوستي از طرف خانم‌ها

يكي از سؤالاتي كه معمولاً از جانب خانم‌ها مطرح مي‌شود اين است كه آيا پيشنهاد دادن آن‌ها به يك آقا براي شروع رابطه صحيح است؟ براي پاسخ به اين سؤال بايد فرهنگ خود و طرف مقابل و همين‌طور كيفيت ارتباطتان را در نظر بگيريد. با توجه به اينكه ديدگاه غالب در كشور ما معتقد است كه خانم‌ها نبايد چنين درخواستي را مستقيماً مطرح كنند، بهتر است از انجام آن صرف‌نظر كنيد و راه‌هاي ديگري را در براي به دست آوردن طرف مقابل تجربه نماييد. براي مثال مي‌توانيد ارتباط خود را از طريق يك آشنايي مجازي در شبكه‌هاي اجتماعي شروع كنيد و يا از يك دوست مشترك بخواهيد شما را به يكديگر معرفي كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه چگونه يك پسر را عاشق كنيم مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

مهم‌ترين رفتاري كه با آن مي‌توان يك پسر را عاشق كرد چيست؟

شما براي جذب يك پسر به سمت خود بايد مجموعه‌اي از ويژگي‌ها ازجمله ظاهر آراسته، اعتمادبه‌نفس و همين‌طور محبت و همدلي را در كنار هم داشته باشيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۴:۰۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

راه‌هاي جذب دختران مغرور مي‌تواند براي بسياري از پسران تبديل به يك چالش جدي باشد. ناتواني در ايجاد يك رابطه عاطفي پايدار براي برخي از آقايان تبديل به نشانه ضعف در ميان ساير دوستان هم‌جنسشان خواهد شد. به همين خاطر در شرايطي كه شما با راهكارهاي جذب دختران مغرور و برقراري رابطه با جنس مخالف آشنا نباشيد احتمالاً استرس و نگراني را تجربه خواهيد كرد. اگر تاكنون چندين بار در روابط خود شكست خورده‌ايد و يا به هر دليلي نمي‌توانيد يك رابطه را آغاز كنيد بهتر است از يك روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد. روانشناسان به شما براي فهميدن اشتباهات رفتاري و همين‌طور آموزش رفتار صحيح كمك خواهند كرد. حتي درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد از صحبت كردن دراين‌باره احساس خجالت مي‌كنيد مي‌توانيد از مشاوره تلفني استفاده نماييد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

منبع: جذب دختران مغرور | قانون و ترفندهاي كاربردي براي جذب دختر ها

جذب دختران مغرور | مطرح كردن درخواست

براي بسياري از آقايان مطرح كردن درخواست دوستي اصلي‌ترين چالشي است كه با آن مواجه مي‌شوند. اين افراد شايد در طول يك رابطه افرادي گرم و صميمي باشند و به‌خوبي بتوانند طرف مقابل را به خود جذب كنند اما به دليل ضعفي كه در شروع يك رابطه و مطرح كردن درخواستشان دارند معمولاً از ايجاد يك رابطه ناتوان هستند. براي مطرح كردن درخواست دوستي به موضوعات زير توجه داشته باشيد.

محاسبه سود و زيان

سخت شدن مطرح كردن پيشنهاد دوستي براي بسياري از مردان به اين خاطر است كه آن‌ها از پاسخ منفي مي‌ترسند. شنيدن جواب رد به حدي آن‌ها را ناراحت مي‌كند كه ترجيح مي‌دهند به‌طوركلي درخواستشان را مطرح نكنند. در اين شرايط سعي كنيد در ذهنتان به اين سؤال پاسخ دهيد كه اگر واقعاً طرف مقابل با درخواست شما مخالفت كند چه اتفاقي خواهد افتاد؟ در بدترين حالت قرار است چه مشكلي پيش بيايد؟ هنگامي‌كه واقع‌بينانه به اين موضوع نگاه كنيد متوجه خواهيد شد عواقب مطرح كردن درخواستتان چندان‌كه به نظر مي‌رسد نيز وحشتناك نيستند.

كمك بگيريد

اگر احساس مي‌كنيد واقعاً توانايي بيان درخواستتان را نداريد يكي از راهكارهايي كه مي‌توانيد امتحان كنيد اين است كه از يك دوست مشترك بخواهيد درخواست دوستي شما را به طرف مقابل اطلاع بدهد. اين موضوع حتي شايد بتواند احتمال ايجاد رابطه را افزايش دهد. دوستان مشترك معمولاً شناخت خوبي از شما دارند و اين مي‌تواند نكته مثبتي در به دست آوردن تأييد شخص موردنظرتان باشد. با اين حال زنان و مردان در اين موضوع متفاوت هستند و گاهي ترجيح مي‌دهند از افراد ديگر كمك نگيرند و خود تلاش كنند. براي آگاهي بيشتر درباره تفاوت زن و مرد از ديدگاه روانشناسي كليك كنيد.  

درخواستتان را در يك محيط خلوت مطرح كنيد

اگر نگران قضاوت ديگران و احساس شرمندگي در ميان جمع هستيد بهتر است درخواست خود را در يك محيط خلوت مطرح كنيد. از طرف مقابل بخواهيد چند دقيقه از وقتش را به شما اختصاص دهد و سپس با او راجع به خواسته خود صحبت كنيد.

احتمال موفقيت را بالا ببريد

بهتر است با خودتان به اين سؤال پاسخ دهيد كه در چه شرايطي ديگران به درخواست شما پاسخ منفي مي‌دهند؟ يا به‌عبارت‌ديگر دليل مخالفت با درخواست شما چيست؟ براي مثال ممكن است شما درخواست خود را در شرايط نامناسبي مطرح مي‌كنيد و يا طرز بيان مناسبي نداريد، هنگامي‌كه بتوانيد علت شكست خود در اين زمينه را بيابيد مي‌توانيد راهكارهايي را براي برطرف كردن آن پيدا كنيد. اگر احساس مي‌كنيد در اين زمينه ضعيف هستيد مي‌توانيد از يك روانشناس درزمينهٔ افزايش جرئت‌مندي كمك بگيريد.

جذب دختران مغرور | محيط اجتماعي اطرافتان را عوض كنيد

اگر احساس مي‌كنيد ناتواني شما در برقراري ارتباط با دختران به اين دليل است كه در محيط مناسبي قرار نداريد سعي كنيد محيط اطراف خود را عوض كنيد. افزايش دامنه روابط اجتماعي و حتي گسترش دوستي‌هاي مجازي مي‌توانند تا حد زيادي به شما در تغيير محيط اجتماعي اطراف و آشنايي با افراد جديد كمك كنند.

به روابطتان فرصت بدهيد

اگر احساس مي‌كنيد در اولين قدم نمي‌توانيد پيشنهاد خود را با طرف مقابل مطرح كنيد بهتر است سعي كنيد براي خود زمان بخريد. اين موضوع به اين معناست كه وقتي از طريق دوستان يا فضاي مجازي يا به هر طريق ديگري با دختري آشنا شديد ابتدا مدتي را به‌عنوان يك دوست اجتماعي با او سپري كنيد و سپس درخواستتان را مطرح كنيد. اين موضوع باعث مي‌شود تا ميزاني از آشنايي ميان شما ايجاد شده و شايد اين مسئله بتواند مطرح كردن درخواست را براي شما آسان كرده يا احتمال موافقت طرف مقابل را بالاتر ببرد.

دوستي‌هاي مجازي

اگر در مطرح كردن پيشنهاد به‌صورت حضوري مشكل داريد مي‌توانيد رابطه خود را از فضاي مجازي شروع كنيد. البته براي اين كار بهتر است حواستان را جمع كنيد تا درگير حواشي و مشكلات مربوط به اين فضا نشويد. بااين‌حال فضاي مجازي اين امكان را براي شما ايجاد مي‌كند كه بدون احساس خجالت و نگراني از مخالفت درخواستتان را مطرح كنيد.

 

 

راهكارهايي براي جذب دختران مغرور

اينكه شما چطور مي‌توانيد دختر موردعلاقه‌تان را متوجه خود كنيد سواليست كه با توجه به شخصيت شما و طرف مقابل، كيفيت رابطه ميان‌تان و همين‌طور فرهنگ و باورهاي هريك از شما متفاوت خواهد بود. بااين‌حال روانشناسان معتقدند برخي از اصول رفتاري براي جذب دختران مغرور در تمامي شرايط لازم است. در ادامه اين اصول را با يكديگر بررسي خواهيم كرد. 

آراستگي ظاهري

ظاهر شما اولين چيزيست كه طرف مقابل از شما مي‌بيند و در قضاوت او راجع به شما تأثير بسياري خواهد داشت. به همين خاطر بهتر است سعي كنيد ظاهرتان را هميشه آراسته نگه داريد. توجه داشته باشيد كه اگر مي‌خواهيد ظاهر شما براي يك خانم جذابيت داشته باشد مي‌بايست درست مثل يك جنتلمن لباس بپوشيد. به عبارتي مي‌توان گفت در اولين قدم لباس پوشيدن و ظاهر شما اين پيغام را به زنان منتقل مي‌كند كه آيا مي‌توانند روي شما حساب كنند يا خير. پس اگر به دنبال راهكاري براي جذب دختران مغرور هستيد سعي كنيد در لباس پوشيدن خود اين اطمينان را براي طرف مقابل ايجاد نماييد.

اعتمادبه‌نفستان را بالا ببريد

همه ما نسبت به افرادي كه به توانايي‌هايشان اعتماد دارند و به خود احترام مي‌گذارند علاقه و توجه بيشتري نشان مي‌دهيم. اين موضوع به‌ويژه در شرايطي كه به دنبال راهي براي جذب طرف مقابل هستيد اهميت بيشتري پيدا مي‌كند. خانم‌ها بيشتر جذب مرداني مي‌شوند كه مستقلانه عمل مي‌كنند و نياز به دريافت حمايت يا مشورت از ديگران ندارند. به همين خاطر حتي اگر از درون احساس ضعف مي‌كنيد سعي كنيد اين ضعف را در رفتارتان از ديگران مخفي نگه داريد. اگر احساس مي‌كنيد درزمينهٔ اعتمادبه‌نفس و تصميم‌گيري‌هاي مستقلانه ضعيف هستيد مي‌توانيد از يك مشاور نيز در اين زمينه كمك بگيريد.

براي جذب دختران به حد كافي مردانه رفتار كنيد

براي جذب دختران مغرور به اين موضوع توجه داشته باشيد كه آن‌ها بيشتر جذب مرداني مي‌شوند كه به حد كافي رفتار مردانه و پخته‌اي داشته باشند و به عبارتي اين اطمينان را در آن‌ها ايجاد كنند كه مي‌توان به اين فرد تكيه كرد. اين گروه از مردان ويژگي‌هايي دارند كه لازم است به آن‌ها توجه داشته باشيد. براي مثال آن‌ها موضوعات مختلف را تحت كنترل دارند و به‌خوبي از پس اتفاقات و چالش‌هاي محيط اطرافشان برمي‌آيند. استقلال يكي ديگر از ويژگي‌هاي اين مردان است. آن‌ها معمولاً در كسب درآمد و برطرف كردن نيازهايشان مستقل هستند. وابستگي شما به خانواده به لحاظ مالي يا در تصميم‌گيري‌ها مي‌تواند يك نكته منفي در جذب دختران باشد.

به استقلال طرف مقابل احترام بگذاريد

اگرچه ميزاني از كنترل‌گري و توجه به رفتارهاي طرف مقابلتان براي تمامي خانم‌ها موضوعي خوشايند است و در ذهن آن‌ها اين باور را ايجاد مي‌كند كه براي شما اهميت دارند بااين‌حال توجه داشته باشيد كه براي جذب طرف مقابلتان مي‌بايست استقلال و تصميم‌گيري‌هاي او را به رسميت بشناسيد. محدود كردن بيش‌ازحد طرف مقابل يا اينكه از او بخواهيد مشابه شما فكر كند از موضوعاتي هستند كه مي‌توانند باعث از بين رفتن رابطه شما شوند.

براي جذب دختران مغرور محبت كردن را فراموش نكنيد

محبت كلامي و رفتاري به طرف مقابل را شايد بتوان اصلي‌ترين راهكار براي جذب دختران مغرور دانست. توجه داشته باشيد كه زنان اگرچه به رفتارهاي محبت‌آميز توجه زيادي دارند اما اين موضوع هرگز جاي كلام محبت‌آميز را نخواهد گرفت. اگر مي‌خواهيد طرف مقابلتان را عاشق كنيد بهتر است تا جايي كه مي‌توانيد در كلام و رفتارتان به او محبت داشته باشيد.

اعتماد طرف مقابل را به دست آوريد

اولين قدم براي اينكه بتوانيد دختري را به سمت خود جذب كنيد اين است كه او را نسبت به خود مطمئن كنيد. اگر خانم‌ها در يك رابطه احساس كنند كه شما واقعاً دوستشان داريد و آن‌ها را براي استفاده جنسي يا وقت‌گذراني انتخاب نكرده‌ايد با تعهد بالايي ارتباط خود را ادامه خواهند داد. به همين خاطر بهتر است اين اعتماد را در آن‌ها ايجاد كنيد كه همواره دوستشان داريد. افرادي كه در روزهاي اول يك رابطه از ارتباط جنسي صحبت مي‌كنند و يا طرف مقابل خود را به دليل محدوديت‌هاي اخلاقي و خانوادگي مسخره مي‌كنند شانس موفق بودن رابطه را از خود دريغ خواهند كرد.

براي جذب دختران به رفتارتان دقت كنيد

مرداني كه در ارتباط با خانم‌ها برخي ظرايف را رعايت مي‌كنند معمولاً در روابط خود بسيار موفق‌تر خواهند بود. اين ظرايف همان‌هايي هستند كه از شما يك جنتلمن واقعي مي‌سازد. سعي كنيد براي ورود به هر مكاني يا سوارشدن به اتومبيل ابتدا در را براي او باز كنيد. اگر در حال قدم زدن در خيابان هستيد شما در سمتي كه ماشين‌ها حركت مي‌كنند بايستيد و يا وقتي با دوستان او مواجه مي‌شويد برخوردي دوستانه داشته باشيد. استفاده از كلمات زننده يا الفاظ مردانه در برخورد با جنس مخالف ازجمله موضوعاتي هستند كه مي‌بايست از آن‌ها دوري كنيد. هرچه كه بتوانيد شناخت خود را نسبت به زنان بالاتر ببريد احتمال موفقيت‌تان نيز افزايش مي‌‌يابد. براي آشنايي بيشتر درباره شناخت زنان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه جذب دختران مغرور مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

ظاهر چه اهميتي در جذب دختران مغرور دارد؟

پيش از اينكه شما وارد صحبت با فردي شويد و فرصت بيان عقايد يا نشان دادن اخلاقياتتان را داشته باشيد فرد مورد نظر ظاهر شما را ديده و شما را قضاوت خواهد كرد. اگر مي‌خواهيد توجه خانم‌ها را به خود جلب كنيد بهتر است ظاهرتان به‌اندازه كافي آراسته و مردانه باشد.

دختران بيشتر جذب چه پسرهايي مي‌شوند؟

آقاياني كه اعتمادبه‌نفس كافي داشته و در ارتباط‌هاي خود به حد كافي مردانه رفتار مي‌كنند بيشتر موردتوجه قرار مي‌گيرند. علاوه بر اين محبت كردن كلامي و رفتاري و همين‌طور تحت كنترل داشتن اوضاع ازجمله موضوعاتي هستند كه زنان را مجذوب مردي مي‌كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۱:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بر خلاف تصور، دوران نوجواني دختر براي والدين و نوجوانان مرحله ساده و راحتي نيست. دختر نوجوان با چالش‌هايي چون تغييرات رفتاري، دل‌‌شكستگي، مسائل ظاهري، تغييرات هورموني و … روبرو است. اين مشكلات نوجواني تمامي ندارند و بويژه براي دختر نوجوان بسيار مهم است كه دركي از كيستي و خود حقيقي‌اش بدست آورد. اين مرحله از زندگي براي دختران نوجوان تغييرات بنيادين مهمي به همراه دارد و آنها بايد كاملا از اين دوره زندگي خود لذت هم ببرند. دختران شما با ورود به سال‌هاي نوجواني، تغييرات فيزيكي و عاطفي زيادي پيش رو دارد. از اين رو درك شرايط دختر نوجوان و روانشناسي دختر نوجوان براي هر والديني ضروريست. در اين مطلب به بررسي جايگاه دختر نوجوان و فرايند رشد و مشكلات او و نيز روش‌هاي رفتاري مناسب با دختران نوجوان مي‌پردازيم.

منبع: دختر نوجوان | نحوه تفكر، نشانه هاي بلوغ و نحوه ارتباط با دختران نوجوان

در ذهن دختر نوجوان چه مي گذرد؟

نزديك شدن به دوران بزرگسالي براي بسياري از دختران نوجوان سردرگمي و نگراني ايجاد مي‌كند. البته اين نگراني‌ها با در نظر گرفتن بلوغ جنسي دختران و تغييرات جسمي و روحي اين دوران، چيز تعجب‌آوري نمي‌باشد. نوجواني براي يك دختر، حركت از دنياي كودكي به دنياي بزرگسالي است و اين حركت به يك تعادل اصولي نيازمند است. در برخي جوامع و فرهنگ‌ها هم سخت‌گيري نسبت به دختران بيشتر از پسران است. دختر بايد مراقب رفتارش، ارتباطاتش، طرز فكرش و… باشد، دختر بايد به موقع ازدواج كند؛ اين‌ها مواردي از بايدها و نبايدها براي دختران نوجوان است. اين عوامل باعث مي‌شود او نگران قضاوت‌ها و طرز فكر ديگران در مورد خودش شود. مهم‌ترين چيزي كه بايد دختران ما به خاطر بسپارند اين است كه به آنها بفهمانيم تنها نيستند و همانند مادر و مادربزرگ‌هايشان از دوران نوجواني عبور خواهند كرد.

مشكلات رايج دختران نوجوان

اتاق مشاوره دبيرستان پر از دختران نوجوانيست كه فكر مي‌كنند توسط والدين درك نمي‌شوند. و در مقابل مادراني كه مي‌گويند نمي‌دانم با او چگونه رفتار كنم، به حرفم گوش نمي‌دهد. اين گفته‌ها نشان از عدم درك متقابل والدين و دخترانشان است. والدين به ويژه مادران بايد مشكلات آنها را درك كنند و به او كمك كنند به راحتي و لذت از اين دوره عبور كند. عمده‌ترين مشكلات دختر نوجوان شامل موارد زير است.

ارتباط دختر نوجوان با والدين

غالبا دختر نوجوان احساس گوشه‌‌گيري و جدا بودن از ديگران دارد. گاهي حتي از والدينش هم جداست. شما بايد او را تشويق و عادت به صحبت كردن با خودتان كنيد. مخصوصا در مورد مسائلي كه دختر در نوجواني با آن‌‌ها روبروست با او حرف بزنيد. نگذاريد مشكلات دخترانه‌اش را درون خود نگه دارد و به غولي تبديل كند.  راهنمايي‌ شما مي‌‌تواند در رفع مشكلات و يا فشار ذهني ناشي از آن به او كمك كند.

 قرار گذاشتن و دوستي دختر نوجوان

دخترها معمولا دوستي‌‌ها و قرارهايشان با دوستان را پيچيده مي‌‌كنند و در اين مورد محافظه‌كارانه رفتار مي‌كنند. خب اين طبيعي است. اما بدانيد كه اين چيزها تنها قسمتي از زندگي‌اند. به او بگوييد براي خودش دوست صميمي پيدا كند، از طرفي هم ياد دهيد بتواند افرادي كه مانع پيشرفتش هستند را  از زندگي‌اش حذف كند.

عزت‌ نفس

مهم‌ترين مشكل دختر نوجوان عزت‌ نفس اوست. دختران در سنين نوجواني خودشان را از نظر ظاهر، پوشش و تعداد دوستان، با ديگران مقايسه مي‌كنند. اين عمل آنها باري روي دوششان مي‌شود و ممكن است عزت و اعتماد به نفسشان را پايين آورد. او را در مورد بدن، ظاهر، لباس، پول و غيره آگاه كنيد و بگوييد اين چيزها شخصي است و قرار نيست همه مثل هم باشند. به او كمك كنيد بفهمد اگر در مسئله‌اي احساس كمبود از دوستانش دارد، شايد در موضوع ديگري برتر و بهتر از دوستانش است.

سيكل قاعدگي

مهم‌ترين تغيير در دختر نوجوان شروع دوره پريودي يا سيكل قاعدگيست. اين اتفاق براي بسياري از آنها مي‌تواند وحشتناك به نظر برسد. بسياري از دختران از بيان اين تغيير به بزرگترهاي خود خجالت مي‌كشند و تبديل به يك مشكل بزرگ مي‌شود. خانواده و مدرسه بايد به دختران اطلاعات كاملي راجب اين دوره به دختر نوجوان بدهند و بگويند اين يك دوره طبيعي در دختران و نشانه سلامت آنهاست. با ارائه آگاهي و دانش لازم در اين باره به دختران كمك كنيد كه در روبرو شدن با اين موضوع غافلگير و نگران نشوند.

نشانه‌هاي بلوغ جسمي در دختر نوجوان

مهم‌ترين تغييري كه دختر نوجوان با آن روبروست، تغييرات چشمگير جسماني است. اين تغييرات در برخي دختران از 8 سالگي شروع مي‌شود. تغييرات جسمي در دختران نوجوان زودتر از پسران آغاز مي‌شود و سن شروع اين تغييرات وابسته به عواملي چون به نژاد، وراثت، آب و هوا، تغذيه، شرايط فرهنگي، روابط عاطفي و تغذيه‌اي است. آشكارترين اين تغييرات رشد جوانه نوك سينه، افزايش وزن، قد و رشد موهاي ناحيه تناسلي و زير بغل است و شروع سيكل قاعدگي در سنين 9 تا 17 آن را كامل مي‌كند. براي شروع دوره قاعدگي حداقل وزن دختر بايد ۴۵ كيلوگرم باشد، بر اساس تحقيقات دختران خيلي لاغر ديرتر قاعده مي‌شوند. در كنار همه اين تغييرات، مسئله رشد قدي هم در نوجواني چشمگير است. دختران نوجوان با والدين بلند قد، معمولاً قدشان بلند و آن‌هايي كه والدين كوتاه قد دارند، قدشان تا حد معيني رشد مي‌كند.

بلوغ روحي و عاطفي

دختران نوجوان در بلوغ روحي با شرايط سختي روبرو مي‌شوند. ممكن است بسيار حساس و زودرنج شوند. عصبانيت، هيجانات غير ارادي، افسردگي و بي‌قراري، احساس تنهايي، احساس متفاوت بودن و طرد شدگي، ناتواني در برقراري ارتباطات درست، نبود اعتماد به نفس يا اعتماد به نفس كاذب، ميل شديد به مستقل بودن، بيزاري از شنيدن نظرات ديگران و بحران‌هايي به ويژه در مورد جايگاه اجتماعي، ديگر ويژگي‌هاي روحي دختران نوجوان است. اين موارد مي‌تواند با توجه به فرهنگ هر خانواده‌ و چگونگي برخورد با دختر نوجوان، ر هر فردي شديد يا خفيف باشد.

توصيه‌هايي براي تعامل و رفتار والدين با دختران نوجوان

در مقابل مشكلاتي كه دختران در نوجواني تجربه مي‌كنند، والدين نيز بايد در برخورد با آنها اصولي را رعايت كنند و به راحت‌تر سپري كردن اين دوران به او كمك كنند.

افزايش آگاهي در مورد نوجواني و انتقال اطلاعات به نوجوان

والدين به ويژه مادران كه ارتباط بيشتري با دخترشان دارند، سعي كنند با مطالعه در مورد نوجواني و مسائل آنها، اطلاعات خود را بيشتر كنند. آموزش و آگاهي لازم در مورد تغييرات دوره نوجواني را به دخترشان بدهند. شما مي‌توانيد براي اين كار از مشاورين نيز كمك بگيريد.

تحقير و مقايسه نكنيد

بزرگترين اشتباهي كه موجب ايجاد فاصله بين شما و دخترتان مي‌شود، تحقير او در جمع و حتي در خلوت مي‌باشد. نقطه ضعف‌هاي دخترتان را وسيله تحقيرش قرار ندهيد و موفقيت‌هاي دوستانش را به رخ او نكشيد. او را همانطور كه هست بپذيريد و انتظارتان از او متناسب با شرايط و استعدادهايش باشد. به او در يافتن توانايي‌ها و استعدادهايش و رفع نقص هاي كمك كنيد.

كنترل بيش از حد ممنوع

بعضي از والدين نسبت به دختر نوجوان نگراني‌هاي بي مورد دارند و او را به شدت محدود  و كنترل مي‌كنند. اين دختران هم در برابر فشار والدين، مجبور به دروغگويي و كتمان خيلي چيزها مي‌شوند. بهتر است به جاي جاي محدود كردن آنها، راهكار رفتار مناسب در مواجه با خطرات را بياموزيد، به او اعتماد كنيد و ياد دهيد در برابر كساني كه مزاحمش مي‌شوند چگونه رفتار كند.

ايجاد محيط امن در خانه

اين مورد بسيار مهم است زيرا اولين و مهمترين پايگاه و تكيه‌گاه براي دختر نوجوانتان خانه شماست. با امن و آرام نگه داشتن خانه براي دخترانتان او را خانواده‌دوست بار آوريد و با دعواها و تنش در خانه او را از خانه فراري ندهيد.

گاهي از او هم راهنمايي بخواهيد

با دخترتان از همه چيز صحبت كنيد. مسائلي مطرح كنيد و از او مشورت و راهنمايي بخواهيد. وقتي راجب موضوعي اظهارنظر كرد، باارزش بودن نظراتش را با رفتار و گوش دادن خودتان به او نشان دهيد. 

به خلوت آنها احترام بگذاريد

دختران نوجوان دوست دارند بيشتر وقتشان را در اتاقي تنها باشند، گوش دادن به موسيقي، شعر خواندن، حتي براي درس خواندن دلشان مي‌خواهد تنها در اتاق بنشين.د و در اتاق را ببندند. خلاصه مي‌خواهد يك حريم خصوصي براي خود داشته باشد. در اين مواقع بهتر است شما در حد قوانين خانه‌تان به او اجازه اين كار را بدهيدو هيوقت سرزده وارد اتاقش نشويد. بگذاريد در اتاقش سلطنت كند.

سخن نهايي

در اين مقاله سعي نموديم شما را با تغييرات مختلف دختران نوجوان آشنا كنيم. شما مي‌توانيد با كمك روانشناسي دختران نوجوان با نحوه رفتار با نوجوان بهتر آشنا شويد؛ اگر با دختران نوجوان به درستي رفتار كنيد، دختري قوي كه به شما اعتماد  دارد خواهيد داشت. چنانچه رفتار با دختر نوجوان را نمي‌دانيد، به متخصصان و روانشناسان اين حوزه مراجعه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۴۴:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مادر افسرده چه اثرات منفي بر روي اعضاي خانواده خود مي‌گذارد؟ در اين شرايط چگونه مي‌توان به مادر و خانواده كمك كرد؟ افسردگي درمان نشده از دوران بارداري و پسازايماني در كنار ابتلا به افسردگي به دلايل ديگر مي‌تواند شما را به مادري افسرده تبديل كند و بر نحوه رفتارتان با فرزند و همسر و سبك تربيتي كه اتخاذ مي‌كنيد تاثير بگذارد. در اكثر موارد كودكان نيز در اين شرايط در معرض آسيب‌هاي روانشناختي مختلف قرار مي‌گيرند كه لازمه آن درمان افسردگي مادر است. ما در اين مقاله در مورد ويژگي‌هاي مادران افسرده و روش‌هاي درمان اين مشكل توضيحات بيشتري را ارائه كرده‌ايم. در همين راستا بهره بردن از مشاوره افسردگي كمك مي‌كند تا مادر بتواند افسردگي خود را درمان كرده و سلامت رواني خانواده ارتقا يابد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

منبع: مادر افسرده | افسردگي مادر بر بچه ها و خانواده چه تاثيري دارد؟

مادر افسرده

گرما و عشق مادر در هر خانه و خانواده اي، مثال زدني نيست. همه ما احتمالا نبود مادر را در زمان هايي را تجربه كرده‌ايم، و گويي نبود و سكوت او مساوي با غم بقيه اعضاي خانواده است. مادر بدون چشم داشتي به خانواده محبت مي‌كند. حال اگر اين منبع عشق خود دچار افسردگي بشود آن وقت است كه همه دچار مشكل شده و يا متوجه اين غم مي‌شوند. پس توجه به درمان و كمك به مادر افسرده نه تنها براي سلامت خود او، بلكه براي حفظ سلامت كل خانواده ضروري است.

مادر افسرده | ميزان شيوع افسردگي در ميان زنان

انواع اختلالات افسردگي از افسردگي فصلي گرفته تا افسردگي اساسي از جمله شايع ترين مشكلات مرتبط با سلامت روان در بين افراد جامعه هستند. در اين ميان بر اساس مطالعات همه گير شناسي سازمان بهداشت جهاني، ميزان شيوع افسردگي در زنان تقريبا دو برابر بيشتر از مردان اعلام شده است. پژوهشگران تخمين مي‌زنند كه از هر 10 زن يكي از آن‌ها به افسردگي مبتلا است. در نتيجه مي‌توان گفت افسردگي در ميان مادران بيش از پدران ديده مي‌شود. محققان هنوز به اين نتيجه نرسيده‌اند كه دقيقا چه عواملي مسئول بروز اين تفاوت آماري هستند. از جمله عواملي كه به نظر مي‌رسد در اين موضوع تاثير داشته باشند مي‌توان به نوسانات هورموني بيشتر در زنان، مواجهه با فشارهاي اجتماعي بيشتر و عوامل آسيب زاي فرهنگي اشاره كرد. براي آشنايي با نشانه هاي افسردگي در زنان كليك كنيد.

ويژگي هاي مادر افسرده

ممكن است فرد مبتلا به افسردگي آنقدر در اين مشكل غرق شده باشد كه نسبت به بيماري خود بينش چنداني پيدا نكند. با اين حال از طريق ايجاد برخي تغييرات ظاهري و بروز برخي خصوصيات رفتاري مي‌توان به وجود اختلال افسردگي در مادر پي برد. بر اساس مطالعه‌اي كه توسط تريسي تامپسون پژوهشگر ژورنال واشنگتن دي سي روي 400 مادر مبتلا به افسردگي انجام شد نتايج تحقيقات نشان دادند كه رايج‌ترين علائم در مادران افسرده تحريك پذيري و حساسيت رواني زياد، تمايل به انزوا و ناتواني در ايجاد قوانين و محدوديت براي پرورش نظم و انضباط در فرزندان هستند.

در حقيقت مادران افسرده در يك چرخه معيوب گرفتار هستند. آن‌ها نياز مفرطي به تنهايي و خلوت دارند. اين در حالي است كه فرزند آن‌ها بازيگوشي مي‌كند و در اكثر مواقع تنهايي او را به هم مي‌زند. در اين شرايط مادران با كاستن از ميزان سخت گيري خود اغلب به فرزندان اجازه مي‌دهند تا آزادانه تر رفتار كنند و به اين ترتيب معمولا سبك تربيتي سهل گيرانه‌تري را در پيش مي‌گيرند.

بيشتر بخوانيد : نشانه هاي افسردگي

مادر افسرده | تاثيرات افسردگي مادر بر كودك

زندگي كردن با يك مادر افسرده مي‌تواند تاثير منفي بلندمدتي را بر زندگي كودكان بگذارد. ما در ادامه به چند مورد از مهم ترين اثرات افسردگي مادر بر فرزندان اشاره كرده‌ايم. براي شناخت بيشتر درباره تاثير افسردگي بر اعضاي خانواده كليك كنيد.

1- پناه بردن به روابط اجتماعي غلط

عدم برخورداري از رابطه عميق با مادر باعث مي‌شود كه افراد از همان بچگي دائما احساس تنهايي و نوعي كمبود عاطفي را احساس نمايند. همين مسئله مي‌تواند به طور ناخواسته آن‌ها را در روابط اجتماعي آسيب زايي درگير نمايد. در حقيقت از آنجايي كه اين افراد نتوانسته‌اند از مجرايي سالم نيازهاي عاطفي خود را برآورده كنند ممكن است به الگوهاي ارتباطي غلط روي بياورند.

2- تجربه نوجواني دردسرساز

افرادي كه مادران افسرده‌اي داشته‌اند معمولا در دوران نوجواني با چالش‌هاي بيشتري مواجه مي‌شوند. اين افراد در پي يافتن هويت دلخواه خود سردرگمي بيشتري را تجربه كرده و بيش از سايرين امكان دارد به گروه دوستان وابسته شوند. همين امر مي‌تواند باعث شود كه آن‌ها همه هويت خود را به گروه‌هايي نظير همسالان گره بزنند و به هر طريقي به دنبال كسب حمايت و پذيرش از جانب آن‌ها باشند.

3- دچار شدن به مشكلات تحصيلي

مادران افسرده اغلب كمتر مي‌توانند مشاركت فعالي در رشد و پرورش فرزند خود داشته باشند. همين امر باعث مي‌شود كه بچه‌هاي آن‌ها در صورتي كه خود از انگيزه و انرژي كافي برخوردار نباشند يا پدر نيز در زندگي آن‌ها نقش پررنگي ايفا نكند مشكلاتي نظير افت تحصيلي را تجربه نمايند.

4- قرار گرفتن در معرض افسردگي دوران كودكي

بسياري از بچه‌هايي كه زندگي با يك مادر افسرده را تجربه مي‌كنند به مرور خود نيز دچار خلق و خوي افسرده‌اي مي‌شوند. عواملي نظير يادگيري مشاهده‌اي، انزواي مادر، ناتواني او در برقراري ارتباطي عميق با كودك، آسيب ديدن سبك دلبستگي و محروم بودن از تجربه هيجانات مثبت در كنار مادر از جمله عواملي هستند كه باعث مي‌شوند اين بچه‌ها در معرض افسردگي دوران كودكي قرار بگيرند. براي آگاهي بيشتر درباره افسردگي خانوادگي كليك كنيد.

5- آسيب پذيري در برابر مشكلات سلامت روان در بزرگسالي

نه تنها كودكاني كه مادر افسرده دارند در دوران كودكي بيش از ساير بچه‌ها امكان دارد كه دچار مشكلات مرتبط با سلامت روان شوند بلكه ممكن است مشكلات آن‌ها در صورت درمان نشدن تا دوران بزرگسالي همراهشان بماند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه مادران به موقع براي درمان مشكل خود اقدام كنند و در صورت مشاهده علائمي از افسردگي در فرزند خود از همان دوران كودكي براي دريافت درمان مناسب به يك متخصص نظير روانشناس كودك مراجعه نمايند.

 

بيشتر بخوانيد : تاثير افسردگي بر ديگران

 

سخن آخر

با توجه به اثرات منفي كه افسردگي براي كودك و خود مادر در پي دارد لازم است كه همواره نسبت به سلامت روان خود هشيار باشيد و در صورت تجربه علائمي نظير خلق غمگين، لذت نبردن از فعاليت‌هايي كه قبلا مورد علاقه‌تان بودند يا علائمي نظير كاهش انرژي، اشتها و بروز مشكلات خواب به موقع براي درمان افسردگي اقدام كنيد. توجه داشته باشيد كه اين مشكل امري رايج در ميان عموم است و هرگز نبايد به خاطر وجود آن خود را سرزنش كنيد. خوشبختانه امروزه درمان‌هاي روانشناختي مختلفي براي بهبود اين مشكل وجود دارند كه به شما كمك مي‌كنند علائم خود را بهبود ببخشيده و سلامت روانتان را ارتقا بدهيد. براي آگاهي بيشتر درباره درمان افسردگي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار و كمك به مادر افسرده مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

من يك مادر افسرده ام چه بايد بكنم؟

اگر به عنوان مادر به اين بينش رسيده ايد كه افسردگي داريد، پس ميتوان گفت از چند قدم از ديگر مادران افسرده جلوتر هستيد. شما بايد به دنبال روش هاي درمان و تغيير شرايط باشيد. دست روي دست گذاشتن دردي را دوا نمي كند. گذر زمان به نفع تان نيست پس اگر قادر به حركت نيستيد، حتما با يك متخصص حتي از طريق تلفن درمان خود را شروع كنيد.

براي افسردگي مادرم چه كاري مي توانم بكنم؟

بهترين كمك شما به مادر افسرده تان تشويق او براي گرفتن درمان از متخصص روانشناسي است. فراموش نكنيد كه شما درمانگر و مسئول درمان افسردگي مادر تان نيستيد، اما حضور و كمك شما نقش زيادي در بهبودي او دارد. پس به كمك درمانگر با توجه به شرايط مادر تان نقش خود را جويا شده و در اين مسير او را ياري كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۹:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خود كم بيني يا عقده حقارت يكي از جدي‌ترين مشكلاتي است كه ممكن است هركسي را درگير كند. در اين شرايط شما توانايي‌هاي خودتان را نمي‌بينيد؛ و در بيشتر موقعيت‌ها فكر مي‌كنيد كه از ديگران پايين‌تر هستيد. طبيعتاً چنين تصوري باعث مي‌شود تا مشكلات بسياري را در زندگي براي خودتان ايجاد كنيد. ساده‌ترين اين مشكلات اين است كه خودكم‌بيني باعث مي‌شود هرگز از زندگي‌تان لذت نبريد. كساني كه درگير خودكم‌بيني مي‌شوند هميشه يك اضطراب و احساس منفي نسبت به خودشان را تجربه مي‌كنند. به همين خاطر بهتر است به دنبال راهي براي ازبين‌بردن اين مشكل باشيد. ما در اين مطلب راجع به خودكم‌بيني، نشانه‌ها و راه‌هاي كاهش آن صحبت خواهيم كرد. اين نكته را نيز به خاطر داشته باشيد كه كمك‌گرفتن از يك مشاور براي كاهش مشكلات مي‌تواند بسيار مفيد باشد.

منبع: خود كم بيني | نشانه ها و راهكارهاي كاهش خود كم بيني

خودكم‌بيني چيست؟

خودكم‌بيني يك وضعيت روان‌شناختي است كه در آن فرد ارزش و توانمندي‌هاي خود را كمتر از واقعيت ارزيابي مي‌كند. افراد خودكم‌بين عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس پاييني دارند. آنها حتي اگر در يك زمينه توانمند باشند باز هم خودشان را دست‌كم مي‌گيرند. دلايل بسياري مي‌تواند فرد را به اين باور رسانده باشد. اما دليل هرچه كه باشد اين افراد احساس مي‌كنند به‌اندازه‌اي كه بايد خوب نيستند. به همين خاطر تلاش‌هايي را در جهت پوشاندن عيب‌ها يا برطرف‌كردن آن انجام مي‌دهند. شما مي‌توانيد اين تلاش‌ها را به‌راحتي در رفتارهاي فرد ببينيد. در ادامه اين نشانه‌ها را با هم بررسي خواهيم كرد.

نشانه‌هاي خودكم‌بيني | علائم خود كم بيني

حساسيت به انتقاد

خودكم‌بين‌ها معمولاً به‌شدت نسبت به انتقاد حساس هستند. آنها هر انتقادي را به معناي مهر تأييدي روي كم و بي‌ارزش بودن خودشان مي‌دانند؛ و به همين خاطر انتقاد تأثير منفي بسياري روي آنها خواهد گذاشت.

تلاش براي جلب‌توجه

به همان اندازه كه انتقاد مي‌تواند روحيه افراد خودكم‌بين را به هم بريزد محبت و توجه مثبت، آنها را پرانرژي و سرزنده مي‌كند. تشويق و نظرات مثبت شما باعث مي‌شود اين افراد احساس خوبي نسبت به خودشان پيدا كنند؛ و از اين به بعد هر كاري مي‌كنند تا به شما نشان بدهند كه به‌قدر كافي خوب هستند.

مقايسه كردن خود با ديگران

يكي از نشانه‌هاي افراد خودكم‌بين مقايسه كردن ويژگي‌هاي خودشان‌ با ديگران است. چنين فردي هميشه توانمندي‌ها و مهارت‌هاي خودش را با ديگران مقايسه مي‌كند و خودش را كمتر و پايين‌تر از بقيه در نظر مي‌گيرد.

كمال‌گرايي

اغلب افراد خودكم‌بين كمال‌گرا هستند. كمال‌گرايي باعث مي‌شود فرد با وجود همه تلاش‌هايي كه مي‌كند احساس كند هنوز به‌اندازه كافي خوب نيست. اين را مي‌توانيم حتي يكي از دلايل خودكم‌بيني بدانيم. وقتي شما براي تلاش‌هايي كه مي‌كنيد ارزشي قائل نباشيد و احساس كنيد ديگراني هستند كه از شما بهترند طبيعتاً باور خوبي نسبت به خودتان نخواهيد داشت.

تعلل در كارها و اهمال‌كاري | خود كم بيني

يكي ديگر از ويژگي‌هاي افراد خودكم‌بين اهمال‌كاري است. از آنجايي كه اين افراد به خودشان براي انجام كارها اعتماد ندارند دائماً آن‌ها را پشت‌گوش مي‌اندازند. در حقيقت شخصيت‌هاي خودكم‌بين فكر مي‌كنند توانايي انجام وظايفشان را ندارند. و هر كاري را كه شروع كنند با احتمال زياد به شكست مي‌انجامد. همين موضوع باعث مي‌شود آنها ديرتر از حد معمول و وقتي ديگر مجبور شده‌اند كاري را شروع كنند.

سلطه‌پذيري

احساس حقارت و كم بودن باعث مي‌شود اين افراد در روابط اجتماعي خود مشكلات بسياري داشته باشند. آنها تصور مي‌كنند از ديگران پايين‌تر هستند. به همين خاطر تلاشي براي اينكه نظر خود را بيان كنند و يا دفاع از حقوقشان انجام نمي‌دهند. و اين مسئله مي‌تواند  مشكلات بسياري را در روابط بين‌فردي آنها به همراه داشته باشد.

انواع خودكم‌بيني

با توجه به علل مختلف، خودكم‌بيني داراي انواع مختلفي نيز مي‌باشد. خودكم‌بيني مي‌تواند ناشي از شيوه فرزندپروري، تبعيض‌هاي جامعه يا نواقص جسماني باشد. در نتيجه مي‌توان گفت خودكم‌بيني باتوجه به علل مختلف آن در جنبه‌هاي مختلفي بروز مي‌كند. يك فرد ممكن است نسبت به ظاهرش خودكم‌بين باشد اما در ساير عملكردهايش مشكلي نداشته باشد‌. برخي ديگر ممكن است در اجتماع، خودشان را نسبت به ساير افراد پايين‌تر ارزيابي كنند؛ اما نسبت به ظاهر شخصي‌شان احساس مثبتي داشته باشند. در نتيجه نوع خودكم‌بيني با علل آن رابطه مستقيمي دارد؛ بنابراين ارائه راهكار متناسب با علل و نوع خودكم‌بيني مي‌تواند متفاوت باشد.

علل خودكم‌بيني | دلايل خود كم بيني

ويژگي‌هاي ظاهري | خود كم بيني

بسياري از مواقع خودكم‌بيني به‌خاطر ظاهر متفاوت ايجاد مي‌شود. معلوليت، زخم‌ها و ناهنجاري‌ها و مسائلي مانند قد و وزن كم يا زياد نسبت به عرف جامعه از جمله دلايلي هستند كه باعث خودكم‌بيني مي‌شوند. در اين شرايط فرد احساس مي‌كند با ديگران فرق دارد. و همين موضوع مي‌تواند تأثير بسيار منفي روي روحيه او داشته باشد.

تربيت‌هاي اشتباه كودكي

يكي از رايج‌ترين دلايل خودكم‌بيني تربيت اشتباه پدر و مادر است. پدر و مادرهايي كه فرزندان خود را تحقير مي‌كنند، به تلاش‌ها و موفقيت‌هاي آنها توجهي نمي‌كنند و يا بيش از حد كمال‌گرا هستند باعث مي‌شوند كودك تصور كند به‌اندازه كافي خوب نيست. همين موضوع تبديل به مهم‌ترين باور براي شكل‌گيري خودكم‌بيني خواهد شد.

محيط نامناسب | خود كم بيني

اين فقط پدر و مادر نيستند كه مي‌توانند خودكم‌بيني را در يك كودك ايجاد كنند. يك محيط نامناسب، به‌خصوص فضاي مدرسه هم مي‌تواند اين احساس را در فرزند شما ايجاد كند. مدارسي كه فقط به درس‌خوان‌ترين دانش‌آموز اهميت مي‌دهند. يا دانش‌آموزان را درگير رقابت‌هاي شديد با يكديگر مي‌كنند نيز تأثير بسياري در باورهاي كودك نسبت به خودش خواهند داشت.

اطرافيان نامناسب

اگر توسط افرادي احاطه شده‌ايد كه دائماً راجع به توانايي‌ها و كارهايي كه بايد انجام بدهند صحبت مي‌كنند و يا خودشان را نسبت به ديگران پايين‌تر مي‌دانند بسيار طبيعي است كه ديريازود اين احساسات در شما نيز شكل بگيرد. پس به‌خصوص اگر فكر مي‌كنيد مدتي است كه دچار خودكم‌بيني شده‌ايد بهتر است به محيط و اطرافيانتان نگاه ويژه‌اي داشته باشيد.

راهكارهاي كاهش خودكم‌بيني

شفقت نسبت به خود

شفقت نسبت به خود يعني اينكه با خودتان مهربان باشيد. همه ما با توجه به مشكلات و محدوديت‌هايي كه در زندگي داريم در بعضي جنبه‌ها ضعيف هستيم. اما اين نبايد تبديل به دليلي براي اين شود كه شما خودتان را بي‌رحمانه قضاوت كنيد. يا به‌طوركلي توانايي‌هايتان را نيز ناديده بگيريد. سعي كنيد مشكلات و محدوديت‌هاي خودتان را ببينيد و ديدگاه منصفانه‌تري راجع به خودتان انتخاب كنيد.

انتقاد نكردن از خود | خود كم بيني

يكي از مشكلات رايج افراد خودكم‌بين انتقادكردن و سرزنش خودشان است. افراد خودكم‌بين به طور مداوم خودشان را با ديگران مقايسه كرده و مورد انتقاد و سرزنش قرار مي‌دهند. يادتان باشد كه خود انتقادي نتيجه‌اي جز ايجاد احساس منفي نسبت به خودمان ندارد‌. همان‌طور كه گفتيم بهتر است كمي منصفانه‌تر و با محبت بيشتري به خودتان نگاه كنيد. اگر در جايي از زندگي‌تان واقعاً مشكل و كمبودي وجود دارد سعي كنيد با كمك‌گرفتن از يك مشاور اين مشكل را برطرف كنيد. اما اگر شما واقعاً در اين زمينه مشكلي نداريد دست از قضاوت كردن خودتان برداريد.

خودتان را تشويق كنيد

نقاط ضعف خود را شناسايي كنيد و نسبت به رفع آن‌ها اقدام كنيد‌. هنگامي كه نقاط ضعف خود را به نقاط قوت تبديل كنيد احساس مثبتي در شما ايجاد مي‌شود كه باعث افزايش عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس شما خواهد شد. همچنين بهتر است نقاط قوت و كارهايي كه به‌درستي انجام مي‌دهيد را روي يك كاغذ يادداشت كنيد. همه اين كارها باعث مي‌شود متوجه شويد شما آن‌قدرها كه فكر مي‌كنيد هم ضعيف نيستيد. و اين تبديل به دليلي براي مبارزه با افكار منفي راجع به خودتان مي‌شود.

ارتباطات خود را دوباره تنظيم كنيد | خود كم بيني

يكي از مهم‌ترين منابعي كه مي‌تواند احساس خودكم‌بيني يا اعتمادبه‌نفس را در شما ايجاد كند اطرافيان شما هستند. پس بهتر است كمي با دقت به روابط خود نگاه كنيد. به‌خصوص اگر در ارتباط با اطرافيان مشكلاتي داريد تلاش كنيد تا اين مشكلات برطرف شوند. براي مثال در رابطه با دوستان نظر خود را ابراز كنيد؛ يا جايي كه با يك مسئله مخالف هستيد به‌راحتي نه بگوييد. خواهيد ديد كه اين مسائل تأثير بسياري روي اعتمادبه‌نفس شما و باوري كه از خودتان داريد مي‌گذارند.

اهميت مشاوره در زمينه خود كم بيني

باور به خودكم‌بيني يكي از عميق‌ترين باورهايي است كه در ذهن هركسي شكل مي‌گيرد. به همين خاطر تغيير دادن آن نيز بسيار سخت خواهد بود. اگر در چنين شرايطي گير افتاده‌ايد كمك‌گرفتن از يك مشاور متخصص مي‌تواند بسيار مفيد باشد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند راه كنترل افكار منفي و تغيير دادن آنها را ياد بگيريد. و در نتيجه شما مي‌توانيد با اين باور منفي مبارزه كنيد. با توجه به تأثير منفي كه خودكم‌بيني در زندگي شما خواهد گذاشت مي‌توانيم بگوييم كه فكركردن به درمان و تلاش براي تغيير شرايط از مهم‌ترين مسائلي است كه بايد براي آن برنامه‌ريزي داشته باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خودشنايي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

آيا خودكم‌بيني يك اختلال روان‌شناختي است؟

خودكم‌بيني يك بيماري روانشناختي نيست؛ اما باور منفي است كه مي‌تواند مشكلات بسياري را براي فرد ايجاد كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۰۷:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر پسر نوجوان در خانه داريد حتما اين نكات را بخوانيد. مي‌دانيم كه در دوران بلوغ تغييرات جسماني و رواني زياد براي پسران نوجوان ايجاد مي‌شود، و به دنبال آن تغييراتي در رفتارها و برخوردهاي او هم به وجود خواهد آمد. بيشتر خانواده‌ها نگران رفتارهاي خشونتي، افسردگي و ديگر رفتارهاي جديد پسر نوجوانشان هستند و غالبا نحوه برخورد با اين موقعيت را نمي‌داند. آگاهي و اطلاع از تغييرات جسمي و رواني نوجوان پسر، مي‌تواند به درك علت رفتارهاي جديد آنها كمك كند. شما مي‌توانيد از يك روانشناس كمك بگيريد و روش‌هاي برقراري ارتباط و رفتار مناسب با پسر نوجوان را آموزش ببينيد. ما در اين مطلب مي‌خواهيم به بررسي تغييرات پسران نوجوان و نيز چگونگي رفتار و برخورد با اين تغيييرات در خانواده بپردازيم. پس حتما تا انتها بخوانبد.

منبع: پسر نوجوان | نكات مهم در مورد پسر نوجوان

سن بلوغ پسران

شايد شما هم اطلاع دقيقي از شروع سن بلوغ پسرتان نداريد. زيرا زمان شروع بلوغ در هر فردي متفاوت است و دو عامل ژنتيكي و محيطي در زمان بلوغ اثرگذارند. با اين وجود معمولا در سنين ۱۲ الي ۱۶ سالگي در پسران شاهد بلوغ هستيم. در هر حال بلوغ با رشد خصوصيات جنسي ثانويه و رشد سريع همراه مي‌باشد. براساس يك تئوري شايد رسيدن به وزن حياتي يا تركيب بدن نيز در شروع بلوغ نقش دارد. در سال‌هاي اخير امكان دارد افزايش چاقي كودكان به شروع بلوغ كلي در اوايل جمعيت مربوط باشد. در مورد عوامل ژنتيكي نيز دانشمندان نوعي ژن شناسايي كردند كه به نظر مي‌رسد براي رشد طبيعي بلوغ بسيار لازم است. ژن معروف به GPR54 پروتئين موثر در ترشح GnRH توسط هيپوتالاموس را رمزگذاري مي‌كند. افرادي كه فاقد نسخه عملياتي از اين ژن هستند، قادر نيستند به طور عادي وارد دوران بلوغ بشوند.

مراحل بلوغ پسر نوجوان

در طي بلوغ تغييرات بدن طبق يك الگوي معمول در پسران اتفاق مي‌افتد و مي‌توان گفت اتفاقات قابل پيش‌بيني است. افزايش اندازه بيضه‌ها در پسران كه تقريبا در ميانگين سني 11 سال و نيم شروع و تا 6 ماه ادامه دارد، اولين تغيير در آغاز بلوغ است. به دنبال بزرگ شدن بيضه‌ها، اندازه آلت تناسلي نيز افزايش مي‌يابد. رشد اين دو اندام مرد معمولا هميشه قبل از رشد موهاي شرمگاهي اتفاق مي‌افتد. در مرحله بعد موهاي ناحيه عانه و موي زير بغل رشد مي‌كند. سپس صدا عميق‌تر مي‌گردد و اندازه عضلات افزايش پيدا مي‌كند. ايجاد موهاي صورت نيز غالبا آخرين مرحله اين تغييرات ظاهري است. زماني كه افزايش هورمون تستوسترون موجب توليد اسپرم شود، پسران به دوران باروري نزديك مي‌شوند. پزشكان دنباله‌اي از تغييرات در بلوغ را به عنوان مراحل بلوغ جنسي (SMR) مشخص كرده‌اند.

تغييرات جسمي در پسر نوجوان

در حالت عادي نشانه‌هاي تغيير جسمي در سنين 12 الي 17 سالگي آغاز مي‌گردد. رشد بيضه‌ها و تيره‌تر شدن آن‌ها اولين تغييرات است. كم كم در اطراف آلت تناسلي موهاي زائد نيز رشد مي‌كند و ضخيم مي‌شوند. همچنين موهاي زائد در صورت، زير بغل و عضلات سينه هم شروع به رشد مي‌كنند و موجب افزايش تعريق بدن مي‌گردند. ترشح هورمون‌ها سينه‌ها را نيز به طور موقتي بزرگ و متورم مي‌كند. اين تكامل موقتي بافت پستان را ژنيكوماستي مي‌گويند و در۵۰ درصد پسران پيش مي‌آيد ولي معمولاً تا 6 ماه از بين مي‌رود. از ديگر نشانه‌هاي طبيعي بلوغ، احتلام در خواب (ترشح غيرارادي مايع مني) است. در دوره بلوغ صداي پسران بم و مردانه مي‌شود. افزايش چشمگير قد و وزن در آن‌ها مشاهده مي‌شود و در اين دوره هيكل مردانه‌اي پيدا مي‌كنند. به علت تغييرات بدن (توليد چربي اضافي و افزايش توليد هورمون)، در برخي آكنه نيز ايجاد خواهد شد.

تغييرات رواني در پسر نوجوان

معمولا پسران در نوجواني تحريك‌پذير هستند و با كوچك‌ترين رفتاري عصباني مي‌شوند. البته به سرعت هم از رفتار خشن خود احساس پشيماني مي‌كنند. بسياري از والدين از پسر نوجوان‌شان شكايت دارند كه پسرم ناسازگاري مي‌كند و در برابر ما رفتار سركشانه دارد. بايد بگوييم كه اين رفتارهاي پسران در نوجواني به معناي خصومت و دشمني با والدينشان نمي باشد. قصد آنها فقط اين است كه بگويند به استقلال رسيده‌اند و بزرگ شده‌اند. به ظاهر و چهره خود زياد مي‌رسند و دوست دارند در بين دوستان و جنس مخالف محبوب باشند. پسران در نوجواني بسيار نگران آينده خود هستند و همين نگراني هم علتي بر بروز رفتارهاي خشن در آنهاست. پسر نوجوان در دوران بلوغ ممكن است تغيرات رواني ديگري همچون نوسانات خلقي، افسردگي، اضطراب، عزت نفس پايين، خودآگاهي و مسائل مربوط به تصوير بدن را تجربه كند.

چگونه با پسر نوجوان درباره بلوغ جنسي صحبت كنيم

صحبت كردن با پسر نوجوانتان در مورد تغييرات بدنش موضوع بسيار مهمي است. او بايد قبل از ۱۲ سالگي اطلاعات كافي را در مورد رشد طبيعي آلت تناسلي، نعوظ و انزال شبانه كسب كند. صحبت با او راجب اتفاقات اعضاي جنس مخالف هم لازم است. در حالت طبيعي خود او از كودكي كنجكاوي‌ها و سوالاتي از شما خواهد داشت. زماني كه در مورد اعضاي بدن سوال كرد، صادقانه پاسخ دهيد و به گونه‌اي برايش توضيح دهيد كه او از بيان چنين مطالبي خجالت نكشد و راحت‌تر ابراز كند. در هر بار كه صحبت، با توجه به سطح بلوغ و علاقه كودك به موضوع، جزئيات بيشتري را برايش شرح دهيد. نحوه ارتباط و بيان شما خيلي مهم است. اگر پاسخ برخي سوالاتش را نمي‌دانيد و يا در مورد نحوه انجام اين گفتگوها با او مطمئن نيستيد، از روانشناس راهنمايي بخواهيد. او را از دوستي منع نكنيد يا از دوستانش انتقاد نكنيد.

به احساسات پسر نوجوانتان خود توجه كنيد

يك روش عالي براي تقويت رابطه شما با كودك، گوش دادن فعالانه به اوست. براي اين كار وقتي كه او مي‌خواهد با شما صحبت كند، كاري كه در حال انجامش هستيد را متوقف كنيد. زماني را براي گوش دادن به حرف‌هاي او اختصاص دهيد. به احساساتش احترام بگذاريد. ممكن است او ديدگاهي متفاوت با شما داشته باشد ولي شما ديدگاهش را درك كنيد.

در مورد احساسات خود باز باشيد

احساس خودتان را نسبت به رفتارهاي او بگوييد تا بتواند احساسات شما را بخواند و به آنها پاسخ مناسب دهد. او روش‌هاي مثبت و سازنده شما را در ارتباط با خودش، الگوي ارتباط با ديگران قرار مي‌دهد.

روي نكات مثبتش تمركز كنيد

مواقعي در زندگي پيش مي‌آيد كه درگيري با پسر نوجوانتان زياد مي‌شود و او بسيار بدخلقي مي‌كند. بهتر است در اين مواقع، به جنبه‌هاي مثبت رفتارش تمركز كنيد و رشد اجتماعي و عاطفي او را تقويت نماييد. براي نمونه، مي‌توانيد به پسرتان بگوييد تو دوست خوب من هستي، انواع علايق، يا تلاشش در مدرسه را تحسين كنيد.

كلام پاياني

در دنياي امروز خانواده‌ها درگير مشكلات زيادي در مورد تربيت و ارتباط با فرزندان هستند. به ويژه رفتار با نوجوانان ديگر از الگوهاي گذشته پيروي نمي‌كند و تحت تاثير بسياري مسائل است. يك روانشناس متخصص و آموزش‌ديده قادر است به شما در زمينه‌هاي مختلف آگاهي دهد و كمك كند. اگر با نوجوان پسر خود مشكل داريد و در نحوه برخورد با او عاجز مانديد، از مشاوران و روانشناسان كمك بگيريد. با راهنمايي او مي‌توانيد رابطه صميمانه‌اي با فرزندتان برقرار كنيد و بهترين نحو برخورد با او را پيدا كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۰۳:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از مجرد ماندن مسئله اي است كه بسياري از افراد با آن درگير هستند. اين روزها  شاهديم كه به خاطر پيچيده تر شده ساختار هاي اجتماعي و اقتصادي مسئله ازدواج با مشكل جدي رو به رو شده تا جايي كه آمار ها مي گويند 13 ميليون جوان ايراني مجرد از سن ازدواج گذشته اند. اين يعني چيزي بيشتر از يك هشتم جمعيت ايران مجردند. مجرد بودن مي تواند يك انتخاب شخصي باشد يا يك اجبار ناخواسته ، به هر صورت زندگي مجردي نيز يك نوع سبك زندگي  است . اين نوع سبك زندگي را نمي توان تماما غلط دانست چرا كه مثل هر سبك ديگري مزايا و معايب خودش را دارد. شايد شما هم در ذهن خود چنين سوالاتي داشته باشيد : آيا مي شود تا آخر عمر مجرد ماند؟ يك ازدواج نه چندان خوب بهتر است يا مجرد ماندن؟ مجرد ماندن در يك دوره زماني طولاني چه مشكلاتي را مي تواند ايجاد كند ؟ و … با مطالعه كامل اين مقاله مي توانيد به سوالات ذهني خود درباره مجرد ماندن پاسخ بدهيد و درباره زندگي مجردي يا متاهلي خود تصميم بگيريد.

منبع: مجرد ماندن | ترس از مجرد ماندن

چرا پسر ها و دختر ها مجرد مي مانند؟

دلايل مختلفي ممكن است كه باعث شود يك فرد مجرد بماند مثل : مشاهده روابط زناشويي ناموفق و شكست خورده داشتن افكار و باور هاي غلط درباره ازدواج داشتن مشكلات روحي مثل كمبود اعتماد به نفس ، افسردگي و اضطراب وسواس در انتخاب همسر ايده آل طلبي ترس از تغيير انزوا و حضور نداشتن در جمع عدم خودشناسي وابستگي زياد به خانواده نداشتن مهارت هاي ارتباطي صحيح ضربه خوردن از روابط بين فردي ترس از دست دادن آزادي عدم توان ارتباط با جنس مخالف ترس از رابطه جنسي يا بي ميلي جنسي مشكلات اقتصادي و خانوادگي عدم سلامتي جسمي يا روحي رواني

نكات منفي مجرد ماندن

عدم ارضاي نياز معنوي و مادي مثل نياز به محبت كردن و محبت ديدن يا نياز به برقراري رابطه جنسي دچار شدن به انواع مشكلات روحي رواني مثل افسردگي ، اضطراب و حتي اقدام به خودكشي احساس سربار بودن گير افتادن در دام دوستي هاي موقت و روابط جنسي خارج از چارچوب تنهايي در پيري عدم ارضاي غريزه مادري يا پدري كم شدن انعطاف پذيري و سخت تر شدن ازدواج در سنين بالا افتادن در دام معضلات اجتماعي مثل اعتياد

نكات مثبت مجرد ماندن

استقلال فردي رسيدن به خودشناسي پيشرفت بيشتر در زمينه شغلي يا تحصيلي آزادي از چارچوب هاي زندگي مشترك

آيا مجرد ماندن ترسناك است ؟

مجرد ماندن اصلا ترسناك نيست ، حتي گاهي اوقات از ازدواج هم بهتر است اما برخي افراد به دلايل مختلف از مجرد بودن و مجرد ماندن مي ترسند و حاضرند هركاري انجام دهند تا از تجرد رهايي يابند . توصيه هاي زير مربوط به افرادي است كه كابوسشان مجرد ماندن تا آخر عمر مي باشد  : آگاه باشيد كه ازدواج هدف زندگي نيست و اصلا امري ضروري هم نيست ، ازدواج كردن مثل رفتن به دانشگاه صرفا يك انتخاب است و اين طور نيست كه هركس ازدواج نكرد يعني شكست خورده و هرگز خوشبخت نخواهد شد. اين را بدانيد كه حرف هاي ديگران هيچ تاثيري روي زندگي شما ندارند و چه مجرد بمانيد و چه ازدواج كنيد ديگران پشت سر شما حرف خواهند زد. شما بايد سبك مربوط به زندگي خودتان را پيدا كنيد و از متفاوت بودن نترسيد . شايد نتوانيد بچه دار شويد يا بخشي از يك زندگي مشترك را بر عهده بگيريد اما قطعا مي توانيد علاقه هاي خود را دنبال كنيد و طوري كه دوست داريد زندگي كنيد.

ريشه ترستان را پيدا كنيد. چرا از مجرد ماندن مي ترسيد ؟

آيا ترس شما به خاطر طرد شدن از طرف ديگران است ؟ آيا از تنهايي مي ترسيد ؟ آيا به خاطر آبرويتان و حرف هاي ديگران ترسيده ايد؟ آيا از بي پولي و به تنهايي به دوش كشيدن مسئوليت مالي زندگي ترس داريد ؟ آيا از اين كه مزاحم و سربار خانواده باشيد مي ترسيد؟ آيا از اين كه ديگر هرگز نتوانيد ازدواج كنيد ترس داريد ؟ اگر شما بتوانيد ريشه ترس هايتان را پيدا كنيد راحت تر مي توانيد با آن ها كنار بياييد و اگر عميق تر به ترس هاي خود نگاه كنيد مي فهميد شما از چيزي كه پيش نيامده و شايد هرگز هم پيش نيايد دچار ترس و اضطراب شده ايد ، بايد باور كنيد تا حد زيادي ترس هاي شما واقعي و منطقي نيستند به همين دليل فشار كاذبي را به شما وارد مي كنند.

سخن آخر

هرگز از روي ترس تن به ازدواج ندهيد چون گرفتن هر تصميمي به خاطر ترس باعث پشيماني مي شود. قطعا مجرد ماندن حتي تا آخر عمر بهتر از اين است كه تن به ازدواجي ناخواسته و غلط بدهيد يا از هر طريقي بخواهيد كمبودهاي عاطفي خود را جبران كنيد. اگر گره هاي ذهني شما درباره مجرد ماندن بسيار زيادند و به تنهايي نمي توانيد از پس باز كردنآن ها بربياييد بهتر است با يك روانشناس مشورت كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج و ترس مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

تجرد قطعي چيست؟

مجرد ماندن و عدم ازدواج تا سن 50 سالگي و بيشتر تجرد قطعي ناميده مي شود.

آيا از نظر دين اسلام مجرد ماندن تا آخر عمر گناه محسوب مي شود؟

خير ازدواج امري واجب نمي باشد و صرفا مستحب است . فقط در صورتي وجوب مي يابد كه شخص از نداشتن همسر به گناه آلوده شود و درگير حرام گردد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۰۰:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تاثير ازدواج در سلامت روان سوالي است كه بسياري از محققان را درگير خود كرده است. به نظر شما تاثير ازدواج بر روان چگونه است؟ آيا ازدواج باعث درمان اختلالات رواني مي شود؟ بسياري از پژوهشگران به دنبال پاسخ به سوالات هستند. ازدواج يا شخص مورد علاقه مزاياي فراواني در سلامت روان دارد. حس ارزشمندي، هدفمندي، تلاش براي يك زندگي ايده آل و خوشختي تاثير مثبتي بر روان شما مي‌گذارد. شايد شما در جستجوي دلايل ازدواج بر سلامت روان بوديد كه با اين مقاله برخورد كرده ايد. در ادامه پاسخ سوالات و چگونگي تاثير ازدواج بر سلامت روان را شرح داده ايم.

منبع: تاثير ازدواج در سلامت روان | آيا ازدواج باعث درمان اختلالات رواني مي شود؟

تاثير ازدواج در سلامت روان

 تاثير ازدواج در سلامت روان با توجه به شخصيت، سن و موقعيت اجتماعي افراد متفاوت است. افرادي كه زود ازدواج مي‌كنند شايد هيچ بهره و پيامد منفي در سلامت روان نداشته باشند. بررسي ها نشان مي‌دهد كه جواناني كه بين 22 تا 26 سالگي ازدواج مي‌كنند از سلامت روان و احساس رضايت بيشتري برخوردار هستند. طبق مشاهدات افرادي كه متاهل هستند نسبت به افراد مجرد از موفقيت هاي بيشتري برخوردار هستند. ازدواج سبب موفقيت در منابع اجتماعي، كسب و كار، درامد و روانشناختي مي‌شود. و انسان را از تنش و استرس دور مي‌كند. مطالعات نشان داده است كه تاثير ازدواج بر سلامت روان بسته به نژاد و جنسيت متفاوت است. براي دريافت  مشاوره تلفني ازدواج  كليك كنيد.
 

آيا ازدواج باعث درمان اختلالات رواني مي شود؟

طبق مشاهدات شخصي افرادي در اطرافتان حضور دارند كه براي درمان اختلالات رواني ازدواج را پيشنهاد مي‌دهند. علاوه بر اينكه ازدواج اختلالت رواني را درمان نمي‌كند، باعث تشديد اختلال در فرد مي‌شود. با در نظر گرفتن اين موضوع كه ازدواج با خود اضطراب، استرس،مشكلات اقتصادي و اجتماعي و فرزند آوري را همراه دارد. اگر فرد مورد نظر شما اختلال داشته باشد، قبل از اقدام به ازدواج از يك متخصص و روانشناس در حوزه ازدواج كمك بگيريد. قبل از اقدام به ازدواج همسر آينده خود را از بيماري ها و اختلالات رواني خود آگاه كنيد. هيچ ازدواجي تا به الان هيچ اختلالي را درمان نكرده است. براي خوشبختي بازم است كه قبل از اقدام به ازدواج از سلامت روان و سلامت جسم خود اطمينان حاصل فرماييد.

 

مزاياي ازدواج بر سلامت روان

افراد متاهل داراي حداقل تنش و اختلالات رواني هستند. ازدواج با فردي كه دوستش داريد مزاياي فراواني دارد. بيشترين فوايد ازدواج بر سلامت روان پيش رفتن از وابستگي به دلبستگي است. كه در ادامه به مزاياي ازدواج اشاره كرده ايم.

  • ازدواج از احساس تنهايي محافظت مي‌كند.
  • از سطح رواني بالاتري نسبت به افراد مجرد يا مطلقه برخوردار هستند.
  • افراد متاهل احساس ارزشمندي مي‌كنند.
  • ازدواج مزاياي جسماني زيادي بر انسان دارد.
  • رفاه و صميميت و عشق در مادران و پدران متاهل بيشتر ديده مي‌شود.
  • مردان متاهل استرس كمتري را تجربه مي‌كنند.
  • زنان متاهل كمتر با مشكلات روبه رو مي‌شوند.
  • زنان متاهل از افسردگي متري برخوردار هستند.
  • افراد متاهل خودكشي نمي‌كنند.
  • افراد متاهل از خوشبختي بيشتري برخوردار هستند.
  • افرد متاهل كمتر گرايش به مواد مخدر دارند.
  • زنان متاهل مشكلات اعتيادي كمتري نسبت به مجردين دارند.
  • افراد متاهل از موقعيت هاي اجتماعي بهتري برخوردار هستند.
  • مادران متاهل حمايت بيشتري از شريك زندگي خود دارند.

براي دريافت مشاوره تلفني خانواده كليك كنيد. 

 

چرا بين ازدواج و سلامت روان رابطه وجود دارد؟

طبق بررسي هاي انجام شده، افراد متاهل از ايمني قوي تري برخوردار هستند. در ادامه دليل رابطه بين ازدواج و سلامت روان را شرح داده ايم.

  • كورتيزول (هورمون استرس) در افراد متاهل كمتر از افراد مجرد ترشح مي‌شود.
  • افراد متاهل از صحبت هاي پزشك خود بيشتر پيروي مي‌كنند.
  • متاهلين در مقايسه با افراد مجرد كمتر خطر مي‌كنند.
  • افراد متاهل رژيم غذايي سالم تري دارند.
  • متاهلين از حمايت هاي اجتماعي بيشتري برخوردار هستند.
  • افراد متاهل رابطه با ثباتي دارند.
  • ازدواج با شخص مورد علاقه تان خوشبختي به همراه دارد.
  • طبق تحقيقات افراد متاهلي كه دچار حمله قلبي شده اند احتمال 14% بيشتر از افراد مجرد زنده مي‌مانند.

سن ازدواج بر سلامت روان

ازدواج سنين و آداب و رسوم مخصوص به خودش را دارد. سن مناسب و انتخاب درست در ازدواج مزاياي فراواني دارد. افرادي كه در سن مناسبي ازدواج مي‌كنند از مزايا و سلامت روان بيشتري برخوردار هستند.

ازدواج در سن پايين به صورت غير هنجاري شناخته مي‌شود. افرادي كه در سنين پايين ازدواج مي‌كنند به رشد و شناخت كافي از ازدواج نرسيده اند. شخصيت فرد تشكيل نشده، شرايط اقتصادي و اجتماعي مناسبي ندارند و ازدواج با تنش و استرس همراه مي‌شود. و كمتر از مزاياي رواني ازدواج برخوردار مي‌شوند. به همين دلايل ازدواج در سنين پايين نه تنها مزايا ندارد، بلكه شايد فرد دچار مشكلات رواني شود. افرادي كه مشكلات خانوادگي و استرس دارند براي رهايي از اين موقعيت ها ازدواج مي‌كنند.

مناسب ترين سن ازدواج در 26 سالگي براي خانم ها و 28 سالگي براي آقايان است. شور و شوق، سلامت جسماني و تحمل در اين سنين بيشتر است.

ازدواج در سنين بالا نيز مزايا و معايب خاص خود را دارد. افرادي كه در سنين بالا ازدواج مي‌كنند شور و شوق، سلامت جسماني و تحمل پايين تري دارند.

ويژگي هاي فرد مناسب ازدواج

انساني كه آمادگي لازم براي ازدواج دارد. بايد چند ويژگي داشته باشد.

  • علاقه مند به يكديگر
  • توانايي مبارزه با مشكلات
  • وضعيت اقتصادي مناسب
  • شغل و درامد مناسب
  • مسئوليت پذير
  • وفادار و متعهد
  • آگاهي از طرز برخورد درست با همسر
  • آگاهي از فرزندآوري
  • حمايت مناسب خانواده

انتخاب ازدواج سالم و درست

طبق پژوهش ها افرادي كه سلامت رواني دارند به دنبال ازدواج مي‌روند. افراد ناراضي و افسرده كمتر به دنبال شريك عاطفي و ازدواج  مي‌روند.

اقتصاد: ازدواج شرايط اقتصادي را بهتر مي‌كند. زوجين با صرفه جويي، سرمايه گذاري، پس انداز و استفاده از وام و بيمه شرايط زندگي را بهبود ببخشند.

روانازدواج از مزاياي رواني فراواني برخوردار است. ازدواج احساس هدف، بهبود، معنا و تسلط را به همراه دارد.

تعهد: دوام ازدواج از ديگر روابط بيشتر است. حس تعهد و پايداري يك شخص در زندگي بر سلامت روان افراد تاثير مثبتي مي‌گذارد.

كلام آخر

با اطلاعاتي كه از مقاله بدست آورده ايد عوامل مختلف ازدواج بر سلامت روان را شناخته ايد. وجود اختلال در يك فرد با ازدواج درمان نمي‌شود. انسان هاي زيادي براي درمان اختلالت، سوء مصرف مواد و خوشبختي فرزندانشان مشكلات را در دامن يك شخص ديگر مي‌اندازند. مشاوره قبل از ازدواج و مشورت با يك متخصص روانشناس به شما عزيزان كمك شاياني مي‌كند. مركز مشاوره ذهن نو خدمات تلفني و حضوري به مراجعه كنندگان عزيز ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز  مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: تاثير ازدواج در سلامت روان | آيا ازدواج باعث درمان اختلالات رواني مي شود؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۵۴:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی