مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مصرف همزمان كلونازپام و گل چه عوارضي دارد؟ آيا استفاده همزمان از اين دو ماده خطرناك است؟ بسياري از مصرف كنندگان مواد مخدر براي تجربه اثرات متفاوت ممكن است مواد را با برخي داروها يا الكل تركيب كنند. اين كار علاوه بر تشديد آثار ماده مخدر مي‌تواند عوارض جانبي بسيار خطرناكي به همراه داشته باشد و حتي منجر به مرگ شود. در همين راستا بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه مصرف همزمان كلونازپام با گل عوارض جانبي هردو ماده را تشديد كرده و منجر به تجربه اختلالات شناختي و حركتي شود. در ادامه در مورد مصرف همزمان كلونازپام و گل توضيحات بيشتري را ارائه كرده‌ايم.

منبع: مصرف همزمان كلونازپام و گل

آشنايي با كلونازپام و گل

كلونازپام نوعي داروي ضد اضطرابي است كه در دسته بنزوديازپين‌ها قرار مي‌گيرد. از آنجايي كه اين دارو اثرات آرام بخشي نيرومندي دارد، از آن براي پيشگيري از حملات تشنج در بيماري صرع، پيشگيري از حملات پانيك و جلوگيري از بروز علائم مرتبط با بي قراري در اختلالات اضطرابي يا فاز مانيك اختلال دو قطبي استفاده مي‌شود. اين دارو قابليت اعتيادآوري دارد و مصرف سرخود آن منجر به بروز وابستگي مي‌شود. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه افراد تنها زير نظر يك متخصص از آن استفاده نمايند.

خانواده است. چرا كه هردوي اينها نوعي كانابيس هستند كه از گياه شاهدانه به دست مي‌آيند. با اين تفاوت كه حشيش از صمغ اين گياه تهيه مي‌شود و ماده موثره بيشتري دارد اما گل از سرشاخه‌هاي اين گياه تهيه شده و نسبت به حشيش اثرات خفيف‌تري را به جاي مي‌گذارد.

علل گرايش به مصرف همزمان كلونازپام و گل

بسياري از مصرف كنندگان مواد مخدر از ويژگي شخصيتي نوجواني برخوردار هستند. آن‌ها در حقيقت همواره به دنبال به دست آوردن تجربيات جديد و خارق العاده هستند و در اين راه كمتر مي‌توانند خطرات پيش روي خود را پيش بيني نمايند. به عبارتي ديگر مي‌توان گفت اين افراد به هر قيمتي كه شده مي‌خواهند تجربيات جديدي كسب كنند.

از همين رو آن‌ها در بسياري از موارد ممكن است مواد مخدر را با ساير مواد، دارو يا الكل كنند تا اثرت ناشي از مصرف آن ها را كشف نمايند. اين كنجكاوي در اكثر موارد به ضررشان تمام شده و حتي مي تواند خطر مرگ را براي آن‌ها به همراه بياورد.

عوارض مصرف همزمان كلونازپام و گل

مصرف همزمان كلونازپام و گل عوارض جانبي هر دو را تشديد كرده و منجر به بروز علائمي نظير سرگيجه، خواب آلودگي، گيجي، كاهش سطح هشياري و ناتواني در تمركز مي‌شود. در اين شرايط برخي افراد به خصوص آن‌هايي كه سن بالاتري دارند اختلالاتي را در عملكرد شناختي و حركتي نيز تجربه مي‌كنند. به اين ترتيب دچار نقص در تفكر، قضاوت و ناهماهنگي حركتي مي‌شوند.

هشدارها در مورد مصرف همزمان كلونازپام و گل

اگر تحت درمان با داروي كلونازپام قرار داريد از مصرف هرگونه مواد يا الكل خودداري كنيد. از آنجايي كه استفاده از كلونازپام هشياري شما را كاهش مي‌دهد، پس از مصرف آن بايد از انجام هر فعاليتي كه نياز به تمركز بالا دارد بپرهيزيد. براي مثال در اين شرايط به هيچ وجه نبايد رانندگي كنيد.

در صورتي كه همزمان از كلونازپام و گل استفاده كرده‌ايد و احساس مي‌كنيد هشياري‌تان در حال كاهش يافتن است، سريعا با اورژانس تماس گرفته و علائم خود را با متخصصين در ميان بگذاريد. چرا كه مصرف بيش از حد كلونازپام مي‌تواند سيستم عصبي شما را سركوب كرده و در نهايت به بيهوشي، اغما و مرگ بيانجامد.

كمك مشاوران به كساني كه مصرف همزمان كلونازپام و گل دارند

متخصصان روانشناسي و ساير متخصصان حوزه سلامت روان به شما براي كاهش و ترك كامل اين دو ماده كمك اساسي مي كنند. شما بدون دريافت خدمات تخصصي احتمال اينكه دچار عوارض ناخواسته بشويد زياد است. هر كدام از اين دو مواد به تنهايي موجب تخريب وضعيت جسمي و رواني شما مي شوند. بنابراين براي ترك همزمان ماريجوانا و كلونازپام هرگز خودسرانه اقدام نكنيد.

مشاوران ذهن نو به شما به صورت تلفني و حضوري خدمات روان درماني ارائه مي دهد. همانطور كه مي دانيد مصرف همزمان كلونازپام و گل بيشتر ريشه در ناراحتي هاي ذهني دارد. بنابراين احتمال بازگشت، شكست در درمان، ناتواني در ادامه ترك، مشكل در پايين و بالا شدن دوز ها بسيار زياد هست. پس همين حالا با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

سخن آخر

همانطور كه در مقاله ذكر شد. مصرف همزمان كلونازپام و گل عوارض جانبي زيادي براي فرد ايجاد مي كند. هر چه مدت زمان مصرف اين دو ماده بيشتر شود، عوارض و پيامدهاي آن ها نيز مشهودتر خواهد بود. شايد در تبليغ ها و باور عمومي ماريجوانا بي ضرر معرفي شود، اما با كمي تحقيق درباره كساني كه به اين مواد اعتياد پيدا كرده اند متوجه عوارض جبران ناپذير آن خواهيد شد. همزماني مصرف گل و كلونازپام نيز بر اين عوارض مي افزايد. بسياري از معتادان به اين دارو و ماده اعتياد خود را انكار كرده و آن را تحت كنترل مي خوانند. اين موضوع وقتي براي آن ها روشن مي شود كه متاسفانه خيلي دير شده است.

ما به عنوان كساني كه در اين حوزه مشغول به تحقيق و درمان هستيم به شما عزيزان توصيه مي كنيم كه هر چه زودتر اين مواد خانواده كانابيس ها (گل، ماريجوانا، حشيش و..) دوري كنيد. و اگر آن ها را همراه با داروهايي مثل كلونازپام مصرف مي كنيد هرچه زودتر به متخصصين مراجعه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد و مصرف همزمان كلونازپام و گل مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا مصرف همزمان كلونازپام و گل مي تواند خطر مرگ را به همراه داشته باشد؟

بله، كلونازپام از جمله داروهاي سركوب كننده سيستم عصبي است. مصرف همزمان آن با گل مي‌تواند بازداري شما را كاهش داده و باعث شود كه اين دارو را بيش از حد استفاده نماييد. خوردن مقادير بالاي كلونازپام با سركوب مضاعف سيستم عصبي مي‌تواند به ايست تنفسي منجر شده و در نهايت اغما و مرگ را به همراه داشته باشد.

چرا كلونازپام و گل را با هم مصرف مي كنند؟

برخي افراد از سر كنجكاوي به دنبال كشف حالات خاص ناشي از مصرف مواد گوناگون با يكديگر هستند. هم چنين مصرف مواد با كاهش بازداري فرد باعث مي‌شود كه او داروهاي خود را بيش از حد مجاز مصرف نمايد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مصرف همزمان كلونازپام و گل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۳۶:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراحل يادگيري فقط شامل دانش آموزان نمي‌شود. بلكه شما در هر جايگاهي بايد براي ارتقا و پيشرفت اين فرايند را طي كنيد. وقتي براي كسب مهارتي مانند درس، آشپزي، رانندگي و هر شغل و كاري اقدام كنيد، بايد 5 مرحله از يادگيري را طي نماييد. تا به درجه پيشرفته و حرفه اي برسيد. يادگيري اصول و قوانين خاص خود را دارد. زماني كه مراحل آن را به درستي طي نكنيد؛ احتمالا با ضعف روبرو مي‌شويد. 5 مرحله يادگيري به ترتيب شامل ادراك، تثبيت، تسلط، ارزيابي و جمع بندي است. اگر خود يا فرزندتان در عبور از اين 5 گام مشكلي دارد؛ حتما از خدمات مشاوره فردي روانشناسي استفاده نماييد.

منبع: مراحل يادگيري | فرايند و مراحل پنجگانه يادگيري

فرايند و مراحل يادگيري چيست؟

آگاهي و دسترسي به فرايند و مراحل يادگيري، به افراد كمك خواهد كرد تا در مطالعه و يادگيري قدرتمند عمل كنند. طبق مطالعات و بررسي ها، يادگيري تغييرات نسبتا بالقوه در فرد است كه با تمرين و تجربه رخ مي‌دهد. در صورتي كه اقدام به يادگيري چيزي كنيد، براي شما لذت بخش و جذاب به نظر نخواهد رسيد.

يادگيري نياز به انگيزه، هدف، صبر و پشتكار دارد. اما اگر در حوزه يادگيري خود پيشرفت كنيد و به مهارت بالايي دست يابيد، يادگيري براي شما لذت بخش و مشتاقانه تر خواهد شد. همه مهارت ها در جهت يادگيري نياز به گذراندن 5 مرحله دارد دارد.

در مرحله اول نياز به روخواني، مرحله دوم نياز به تمرين، مرحله سوم حرفه اي شدن، مرحله چهارم آزمون و خطا و مرحله آخر جمع بندي مطالب يادگيري است. در ادامه تمامي اين مراحل را به اختصار توضيح داده ايم.

مراحل يادگيري

فرايند و مراحل يادگيري اگر بر اساس اصول و روش هاي روانشناسي باشد به درستي شكل مي‌گيرد. براي يادگيري نياز به گذراندن 5 مرحله است كه در ادامه توضيح داده ايم.

1. ادراك | فرايند و مراحل يادگيري

اولين مرحله ابتدايي براي فرايند و مراحل يادگيري، ادراك است. در مرحله اول بايد درك درست و صحيحي از كار داشته باشيم. به اين منظور كه كار را به درستي و به خوبي فهميده باشيم. مثلا براي يادگيري مبحثي از درس ابتدا بايد مطالعه كنيم و به درك درستي برسيم. بايد اين موضوع را متوجه شويم كه اين مبحث چه چيزي را به ما آموزش خواهد داد. براي رسيدن به ادراك معمولا 2 الي 3 بار روخواني به درك مطلب دست خواهيم يافت.

تا زماني كه با روخواني به درك صحيحي از مبحث برسيم، روخواني كافي است. با روخواني بيشتر چيزي به اطلاعات شما اضافه نخواهد شد. پس از ادراك به مرحله بعدي قدم بر مي‌داريم

2. تثبيت | فرايند و مراحل يادگيري

دومين قسمت فرايند و مراحل يادگيري ، تثبيت است. پس از ادراك و روخواني مطلب به سراغ يادگيري و تثبيت مي‌رويم. شروع به يادگيري مي‌كنيم تا تثبيت مطلب اتفاق بي‌افتد. در مرحله اول و روخواني چيزي را ياد نگرفته ايم، بلكه فقط متوجه موضوع شده ايم. مثلا كسي كه آشپزي را مي‌فهمد و درك مي‌كند، اما تا زماني كه به صورت تئوري شروع به آشپزي نكرده باشد، پس آسپزي را بلد نيست.

بايد اقدام به آشپزي كند و تا به مرحله يادگيري برسد. و با تمرينات بيشتر آشپزي بهتري داشته باشد. براي يادگيري نيز بايد تمرين داشته باشيد تا به تثبيت برسيد. براي يادگيري نيز حل تمرينات ضروري است. و موجب فهم بهتر مطالب مي‌شود. هرچقدر در اين قسمت از فرايند و مراحل يادگيري بيشتر صبر كنيد و به تمرين بپردازيد، يادگيري بيشتر مي‌شود.

3. تسلط | فرايند و مراحل يادگيري

در قسمت سوم از فرايند و مراحل يادگيري، به تسلط نياز است. زماني كه آشپزي را درك كرده باشيد و به يادگيري رسيده باشيد. اما تسلط كافي براي آشپزي هاي بيشتر و غذاهاي سنگين تر نداشته باشيد، احتمال خطا و بد مزه شدن غذا افزايش مي‌يابد. بنابراين براي يادگيري تسلط به دروس و مطالب بايد اتفاق بي‌افتد.

4. ارزيابي | فرايند و مراحل يادگيري

بعد از گذراندن سه مرحله اول يادگيري، حال نوبت به ارزيابي آموخته ها شده است. بنابراين چهارمين قسمت فرايند و مراحل يادگيري، ارزيابي است. پس از مطالعه، درك، تثبيت و تسلط به اندازه كافي به درجه يادگيري رسيده ايد. اما هنوز به پايان مراحل نرسيده ايد. در اين مرحله از يادگيري بايد با توجه به آموخته هايي كه توسط 3 مرحله بالا به دست آورده ايد، مطالب خود را ارزيابي كنيد.

در واقع اطلاعات بدست آمده خود را مورد آزمون و خطا قرار دهيد. تا با اين كار ضعف و قوت خود را تشخيص دهيد و مشكلات شما مشخص شود. و در نهايت در جهت رفع مشكلات و خطاها اقدام كنيد. با تست، امتحان و آزمون ارزيابي به بهترين شكل صورت مي‌گيرد.

5. جمع بندي | فرايند و مراحل يادگيري

در نهايت پس از گذراندن 4 مرحله از يادگيري به مرحله جمع بندي مي‌رسيم. آخرين قسمت فرايند و مراحل يادگيري، جمع بندي است. در اين مرحله آموخته هاي خود را جمع مي‌كنيم و مطالب مورد نياز را دوباره مرور مي‌كنيم. اين مرحله معمولا 2 ماه قبل از آزمون مورد نظر بايد رخ دهد. در واقع طول 2 ماه بايد مطالعه 1 ساله خود را به جمع بندي برسانيد. در اين مرحله از خلاصه نويسي كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه خلاصه نويسي با 4 روش كليك كنيد.

فرايند و مراحل يادگيري در كنار عملكرد

چيزي كه با كمك فرايند و مراحل يادگيري آموخته ايد شايد فورا مورد استفاده قرار نگيرد. مثلا براي رانندگي با شركت در كلاس هاي آموزشي شما فورا پشت فرمان نخواهيد نشست. ابتدا آموزش مي‌بينيد كه براي رانندگي چه كارها و قوانيني را بايد انجام داد.

در واقع پروسه طولاني تا سوار ماشين شدن داريد. بنابراين اينگونه است كه فرد عملكردي را از طريق يادگيري كسب كرده است. پس زمينه براي عملي كردن كاري، آموزش و يادگيري است. و در صورتي كه به صورت عملي آغاز شود هرگز از ياد نخواهد رفت.

كلام آخر

فرايند و مراحل يادگيري نياز به آموزش دارد. كساني كه براي كنكور اقدام كرده اند براي يادگيري بهتر از روش و مراحل يادگيري بايد استفاده كنند. نه تنها براي تحصيل، بلكه كسب مهارت براي امور كاري، آموزش فرزندپروري و … همگي نياز به يادگيري دارد.

بايد تمام اين مراحل را سپري كنيد تا به درك درستي از موضوع برسيم. براي فرايند و مراحل يادگيري كمك از روانشناس بهترين گزينه است. براي آموزش حتما از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فرايند و مراحل يادگيري مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مراحل يادگيري | فرايند و مراحل پنجگانه يادگيري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۳۳:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درمان سوگ يا درمان مرگ عزيزان براي پذيرش اتفاق بايد حتما عملي شود. زماني كه فرد عزيز يا موقعيت مهمي را از دست مي‌دهد بايد مراحل درمان سوگ را سپري كند. سوگ 5 مرحله دارد كه شامل انكار، خشم، چانه زني، افسردگي و پذيرش مي‌شود. مراحل سوگ به طور كل در هر كس متفاوت طي مي‌شود. سوگ هميشه مسير خاصي را دنبال نمي‌كند . پس درمان آن نيز با متدهاي مختلفي صورت مي گيرد.

درمان سوگ براي بزرگسالان و كودكان نيز متفاوت است. براي كودكان از هنر درماني، بازي درماني و روايت درماني استفاده مي‌كنند. جهت بهبود سوگ بزرگسالان از دارو درماني، سوگواري خانواده، شناختي رفتاري و درمان سوگ پيچيده استفاده مي‌كنند. تمامي روش هاي ذكرشده بايد توسط روانشناس ترتيب داده شود.

منبع: درمان سوگ | روش هاي درمان سوگ حل نشده

درمان سوگ

درمان سوگ و عبور از احساسات منفي بسيار حائز اهميت است. روش هاي درماني براي افراد متفاوت است و هر فردي با توجه به روندي كه طي مي‌كند تحت درمان قرار مي‌گيرد. سوگ به طور كل 5 مرحله دارد كه همه افراد براي دسترسي به پذيرش مراحل را بايد طي كنند. مراحل سوگ تنها مربوط به بزرگسالان نيست و كودكان نيز به شيوه متفاوتي از خود سوگ را بروز مي‌دهند. براي درمان در سنين مختلف از روش هاي متفاوتي استفاده مي‌كنند كه در اين مقاله توضيح داده ايم.

اختلال سوگ چيست؟

سوگ يا غم و اندوه به از دست دادن عزيزان، شكست عاطفي و … مي‌گويند. حتي اختلال سوگ پس از بيماري، طلاق و ضررهاي مهم نيز اتفاق مي‌افتد. اختلال سوگ فرد را با شوك، انكار، بي حسي و خشم روبرو مي‌كند. هم چنين سوگ فرد را تحت تاثير قرار مي‌دهد.

گاهي از نظر احساسي فرد خسته مي‌شود و توانايي كارهاي ساده و حتي روزمره را ندارد. سوگ الگوي مشخصي ندارد و در فرهنگ هاي مختلف با شيوه هاي مختلفي بيان مي‌شود. به طور مثال برخي از افراد علاقه دارند تا احساسات خود را بيان كنند. اما برخي در خفا احساسات خود را بروز مي‌دهند. براي رهايي از احساسات منفي بايد درمان سوگ را سپري كنيد.

مراحل سوگ

سوگ مراحل مختلفي دارد و افراد براي درمان سوگ بايد از اين مرحله عبور كنند. غم ابعاد مختلفي دارد و تجربه غم از طريق احساسات بسيار طبيعي است. براي گذر از اين مراحل بايد به درمان مرگ بپردازيد. در ادامه 5 مرحله از سوگ را شرح داده ايم.

  • انكار: در مرحله اول افراد غم خود را انكار مي‌كنند. به گونه اي كه منكر غم خود مي‌شوند.
  • خشم: پس از انكار فرد به مرحله خشم مي‌رسد و از خود عصبانيت بروز مي‌دهد.
  • چانه زني: در سومين مرحله به چانه زني و قرار گيري بين غم و اندوه هستند.
  • افسردگي: پس از چانه زني فرد به مرحله افسردگي مي‌رسد.
  • پذيرش: پس از گذراندن 4 مرحله بالا، حال نوبت پذيرش است. فرد به باور و قبول غم مي‌رسد.

درمان سوگ در بزرگسالان

درمان سوگ براي اين انجام مي‌شود كه فرد به پذيرش و قبول غم و اندوه خود دست يابد. و به فرد كمك مي‌شود تا نسبت به غم خود پيوند سالم برقرار كند. روش هاي درمان سوگ كوتاه مدت و بلند مدت است كه در ادامه گزينه هاي درماني براي درمان سوگ توضيح داده ايم.

1. درمان سوگ پيچيده

درمان سوگ پيچيده يكي از روش هاي درمان سوگ است كه طي 16 جلسه انجام مي‌شود. بر اساس اين روش درماني، سوگ رويداد جهاني زندگي است. غم، اندوه و سازگاري به دليل رهايي طبيعي است. درمان در روش سوگ پيچيده شامل 2 محور است. كه شامل موارد زير مي‌شود.

  1. كمك به بيماران در فكر به مرگ بدون احساسات منفي مانند خشم، اضطراب و گناه
  2. بازيابي عملكرد موثر براي ايجاد شوق و شور در آينده

هفت جزء اصلي درمان سوگ پيچيده شامل موارد زير است.

  • درك غم و اندوه
  • فكر به آينده
  • تقويت روابط
  • داستان مرگ
  • مديريت احساسات دردناك
  • يادگيري زندگي با ياد آوري
  • ياد آوري فردي كه فوت شده

2. درمان شناختي رفتاري

يكي از بهترين روش هاي درمان سوگ، درمان شناختي رفتاري است. در اين روش درماني از تكنيك هاي خاصي براي سوگ استفاده مي‌كنند. كه شامل: تشويق پذيرش، اصلاح ارزيابي ناسازگار مرتبط با غم و اندوه و كاهش رفتار هاي اجتنابي مي‌شود. اين روش به صورت فردي و گروهي در 12 جلسه انجام مي‌شود. در ادامه 4 مداخله درمان شناختي عبارتند از.

  1. آموزش فرد در مورد فرايندهاي سوگ طولاني مدت و طبيعي
  2. قرار گيري در مقابل دردناك ترين جنبه از دست دادن
  3. بازسازي شناختي از دست دادن براي ايجاد مكان تغيير
  4. فعال سازي رفتاري اصلاح شده براي سوگ، براي كمك به بيماران براي شركت مجدد در فعاليت هاي معنادار قبلي

3. برنامه سوگواري خانواده

سوگواري خانواده يكي از روش هاي درمان سوگ است. در اين روش درماني به صورت گروهي براي كودكان داغديده استفاده مي‌شود. سوگواري خانواده در 12 جلسه 2 ساعته براي كودكان و 2 جلسه انفرادي براي مراقبين كودك است. در اين روش درمان سوگ راهبردهايي در جهت آموزش و افكار منفي در موقعيت هاي استرس زا استفاده مي‌كنند. روشن مي‌كنند كه كودك در شرايط مختلف خواهان چه چيزي است و عزت نفس كودكان را بهبود مي‌بخشد. كنترل اشياء و موقعيت هاي كودك را مي‌سنجند و هيجان سازگاري كودك را افزايش مي‌دهد.

4. دارو درماني

آخرين روش براي درمان سوگ، دارو درماني است. بر اساس مطالعات انجام شده، استفاده از داروهاي ضد افسردگي، مانند مهار كننده هاي انتخابي بازجذب سروتونين، باعث كاهش علائم سوگ مي‌شود. اما دارو درماني در كنار روان درماني بهترين روش درمان سوگ است. اما به طور كل دارو درماني نقش مشخصي ندارد. و روان درماني نسبت به دارو درماني قوي تر است.

درمان سوگ در كودكان

براي درمان سوگ در كودكان بسياري از عناصر مانند بزرگسالان پيش مي‌رود. اما روان درماني كودكان بايد توسط روانشناس كودك انجام شود. به طور كلي كودكان نسبت به بزرگسالان در مقابل سوگ به گونه ديگري رفتار مي‌كنند. كودكان در سنين پايين تر مرگ را كوتاه مدت و قابل بازگشت تلقي مي‌كنند. اما كودك 5 تا 9 ساله اندكي بيشتر شبيه به بزرگسالان فكر مي‌كند و بايد حتما تحت درمان قرار بگيرند. براي درمان سوگ در كودكان از روايت درماني، هنر درماني و بازي درماني استفاده مي‌كنند.

كلام آخر

عبور از مراحل سوگ و در نتيجه درمان سوگ براي رسيدن به پذيرش در همه افراد بايد سپري شود. زماني كه در يكي از مراحل سوگ گير كنيد به افسردگي و اضطراب مبتلا مي‌شويد. براي درمان سوگ حتما از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان سوگ مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: درمان سوگ | روش هاي درمان سوگ حل نشده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۳۰:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سكوت مردان شايد خانم ها را تا حد زيادي عصباني و نااميد كند. برخي از مردان هم بسيار حراف هستند. اما به طور كل زن و مرد بايد به جا و به اندازه صحبت كنند. زماني كه مردي بيش از اندازه صحبت كند خانم را عصباني خواهد كرد. هم چنان سكوت مردان خانم‌ها را بسيار عصباني مي‌كند. خانم ها بيشتر به توجه نياز دارند و پس از دعوا باز هم نياز به صحبت و حل مشكل دارند. سكوت باعث ايجاد فاصله بين زوجين مي‌شود. در ادامه در رابطه با علل، پيامد و نحوه برخورد با سكوت مردان را شرح داده ايم.

منبع: سكوت مردان | علت سكوت مردان در خانه

سكوت مردان

همه افراد جدا از جنسيت گاهي به سكوت نياز دارند. بيشترين دليل براي سكوت مردان فرار از مكالمه و حل مسائل به دليل دعوا است. البته كه ضعف در مهارت هاي ارتباطي و عدم برقراري ارتباط با ديگران نيز علت سكوت مردان است. به طور كل سكوت مردان بيشتر از سكوت خانم ها است و هر فردي براي اين رفتار دليل خاص خود را دارد. اما هميشه سكوت باعث برهم زدن رابطه و فاصله بين زوجين مي‌شود.

درك اين خصوصيات مردانه بايد صورت بگيرد. براي شناخت مردان بايد از روانشناسي آقايان اطلاعات كسب كنيد.

علت سكوت مردان

دلايل سكوت مردان متفاوت است. برخي از مردان به صورت ذاتي ساكت هستند، اما برخي ديگر به دليل مشكلات، سكوت را انتخاب مي‌كنند. در ادامه در رابطه با چند دليل سكوت مردان صحبت كرده ايم.

1. در گفتگو با همسر خود احساس ضعف دارند

گاهي دليل سكوت مردان احساس ضعف در برابر شريك احساسي شان است. بر اساس بررسي هاي صورت گرفته، به اين نتيجه رسيدند كه مردان زماني كه با شريك احساسي خود به مكالمه مي‌پردازند، توانايي دفاع از خود ندارند. زيرا اغلب خانم ها مشكلات گذشته را پيش مي‌كشند و به مشكلات حال اضافه مي‌كنند.

خانم ها حافظه بسيار قوي دارند و در رابطه با گذشته به صراحت صحبت مي‌كنند. اما مردان معمولا زود فراموش مي‌كنند و به خاطرشان چيزي نمي‌ماند كه از خود دفاع كنند. خانم ها به راحتي در رابطه با مشكلات صحبت مي‌كنند، اما آقايان در اين مورد عملكرد ضعيفي دارند.

2. مهارت هاي لازم براي ارتباط را بلد نيستند

خانم ها نسبت به ارتباطات قوي تر از مردان عمل مي‌كنند و اين خود دليلي براي سكوت مردان است. خانم ها بيشتر از مردها مشتاق صحبت هاي طولاني هستند. اما آقايان علاقه چنداني به مكالمات طولاني ندارند. در صورتي نسبت به مكالمات علاقه دارند كه آموزش هاي لازم براي برقراري ارتباط ديده باشند. براي حل مشكلات و مكالمه در رابطه با چالش ها نياز به مهارت هاي ارتباطي است. به اين دليل كه آقايان اين مهارت را خوب بلد نيستند؛ بنابراين سكوت را به مكالمه ترجيح مي‌دهند.

3. علاقه ندارند كه با شريك احساسي خود دعوا كنند

يكي از دلايل سكوت مردان عدم علاقه به دعوا با شريك احساسي است. مردان سكوت را انتخاب مي‌كنند تا با شريك احساسي خود دعوا نكنند و رابطه خراب نشود. اين افراد مكالمه و صحبت درباره مشكلات را مساوي با خرابي رابطه مي‌دانند.

4. سريع عصباني مي‌شوند

سريع عصباني شدن در دسته دلايل سكوت مردان قرار مي‌گيرد. به دليل اينكه عصبانيت شديد بعد از مشكلات و دعوا در برخي از آقايان مشاهده مي‌شود، شايد رفتار ناپسند و بدي داشته باشند كه ترجيح بدهند سكوت را انتخاب كند تا اوضاع را بدتر نكنند.

5. به صحبت هاي او گوش نمي‌دهيد

همه آدم ها علاقه دارند تا هنگامي كه شروع به مكالمه مي‌كنند، ديگران قضاوت شان نكنند و با خاطري آسوده حرف هايشان را بزنند. زماني كه اطرافيان شروع به قضاوت، عصبانيت و بي توجهي مي‌كنند، فرد مقابل در حضور آنها ساكت مي‌شود. اگر گوش شنوايي براي شريك احساسي خود نيستيد، كم كم با سكوت او روبرو خواهيد شد. بنابراين يكي از دلايل سكوت مردان، احساس عدم امنيت در رابطه با شما است.

6. دوران كودكي تلخي داشته است

برخي افراد در خانواده هايي رشد كرده اند كه والدين هميشه مكالمات با دعوا و بحث داشته اند. اين تنش ها از كودكي در افكار او هك شده است و از مكالمه در رابطه با مشكلات اجتناب مي‌كند. يا در دوران كودكي هر كار اشتباهي كه انجام مي‌دانند يا هر درخواستي كه از والدين داشتند با خشم و عصبانيت آنها روبرو مي‌شدند.

در نتيجه اين كودكان زمان بزرگسالي اقدامي براي حل مشكل يا درخواستي نمي‌كند. يكي از دلايل سكوت مردان نشان از تجربيات دوران كودكي و تربيت نادرست است.

معناي سكوت مردان چيست؟

سكوت مردان معناي خاصي دارد. اما اين سكوت در هر كس متفاوت است. در ادامه در رابطه با معناي سكوت مردان اشاره كرده ايم.

  • سبك عادي ارتباطي مردان است.
  • سكوت مردان به الگوي عقب نشيني و تعقيب تبديل شده است.
  • احساس رهايي دارد.
  • دلسرد شده است.
  • احساس طردشدگي دارد.
  • احساس نااميدي دارد.
  • به حل چيزي كمك نمي‌كند.
  • آزار دهنده است.

نكاتي در رابطه با سكوت مردان

راه هاي اساسي هستند كه زن ها مي‌توانند از دليل سكوت مردان آگاه شوند. البته هر چه شناخت شما از همسر يا طرف مقابل تان بيشتر باشد راحت پي به علت سكوت او خواهيد برد. در ادامه راه هايي براي فهميدن سكوت مردان ارائه داده ايم.

  • به او زمان بدهيد تا خود را پيدا كند.
  • از او بپرسيد كه چه افكاري باعث اين رفتار شده است.
  • احساسات او را جويا شويد.
  • او را در رابطه با اينكه احساساتش چقدر براي شما مهم است آگاه كنيد.
  • احساسات خود را با او در ميان بگذاريد تا براي بيان احساسات تشويق شود.
  • به گونه اي رفتار كنيد تا شما را محرم اسرار خود بداند.

پيامدهاي سكوت مردان

سكوت مردان هميشه پيامدهايي دارد كه در روابط خانوادگي، زناشويي، دوستانه و … مشاهده مي‌شود. در ادامه در رابطه با پيامدهاي سكوت مردان در روابط اشاره كرده ايم.

  1. مشكلات هميشه حل نشده مي‌ماند. زماني كه سكوت مردان پس از دعوا ادامه پيدا كند هرگز نمي‌توان مشكلات را حل كرد. زماني كه رابطه با مشكلات باقي بماند و حل نشود، درك يكديگر سخت تر خواهد شد و در نهايت رابطه را به جدايي و فاصله هدايت مي‌كند.
  2. شريك احساسي هميشه احساس تنهايي دارد. به تنهايي بايد مشكلات را حل كند و آسيب هاي رواني به او وارد مي‌شود. اين احساسات باعث دوري و فاصله بين شما و شريك احساسي‌تان مي‌شود.
  3. فاصله بين زوجين اتفاق مي‌افتد. زماني كه صحبت و مكالمه اي بين زوجين اتفاق نيوفتد باعث فاصله و عدم بروز احساسات مي‌شود. اساس و پايه همه روابط زوجين برقراري ارتباط و صحبت با يكديگر است. عدم مكالمه باعث برهم ريختن روابط مي‌شود.
  4. مردان به دليل نگهداري احساسات در درون خود آسيب مي‌بينند. اگر افراد نتوانند احساسات و حرف‌هاي خود را بزنند درونشان سرشار از درد و در نهايت بروز افسردگي و اضطراب مي‌شود. روان انسان آنقدر ظرفيت ندارد كه تمام فشارهاي رواني را بر خود تحمل كند و بايد تخليه شود. در غير اينصورت افسردگي و اضطراب نمايان مي‌شود.

راه شكستن سكوت مردان

براي اينكه سكوت مردان باعث پديد آمدن پيامدها نشود بايد شيوه رفتار با سكوت آنها را آموزش ديد و براي شكستن اين رفتار بايد از راهنمايي هاي زير و روانشناس كمك بگيريد. در ادامه در رابطه با راه هاي شكست سكوت مردان صحبت كرده ايم.

1. با او صحبت كنيد و بگوييد كه با سكوت مشكل را متوجه نخواهيد شد

بيشتر سكوت مردان به اين دليل است كه دعوا نشود و شرايط باآرامش پيش برود. به او بگوييد كه با عدم مكالمه نه تنها شرايط آرام نمي‌شود. بلكه مشكلات پابرجا خواهد ماند. شايد او از پيامد رفتار خود آگاه نيست و با كمي صحبت آرام بايد او را متوجه شريط كرد. سعي كنيد پس از آرام شدن يا در شرايط غير از دعوا در رابطه با اين موضوع مكالمه داشته باشيد.

2. سكوت مردان | اين ويژگي مردانه را بپذيريد

سكوت مردان يكي از خصوصيات اخلاقي آنهاست. سعي كنيد اين موضوع را بپذيريد و درك كنيد. زماني كه اين پذيرش صورت بگيرد ارتباط و درك طرفين با شرايط بهتري پيش خواهد رفت. به شريك احساسي خود اجازه دهيد تا با شرايط كنار بيايد و سپس به مكالمه بپردازيد. گاهي وفق پيدا كردن چند ساعت و گاهي چند روز است. بهتر است محيط را آرام كنيد و نسبت به اين خصوصيات اخلاقي مردان درك داشته باشيد.

3. پس از اينكه هر دو آرام شديد به مكالمه بپردازيد

حل مشكلات در همان لحظه مهم و لازم نيست. بهتر است پس از دعوا سكوت مردان را پيش بگيريد و خودتان نيز سكوت كنيد تا بي احترامي صورت نگيرد. در مكالمه و صحبت اگر باز هم عصبانيت وجود داشت به زمان ديگري حل مشكلات را موكول كنيد. فقط خودتان صحبت نكنيد و اجازه دهيد تا شريك احساسي تان نيز در رابطه با مشكلات و چالش ها توضيح دهد. به شريك احساسي خود بفهمانيد كه نظر او مهم است و سكوت او باعث بهم خوردن رابطه مي‌شود.

4.در رابطه با نيازهاي خود با او مكالمه داشته باشيد

پس از اينكه آرام شديد به شريك احساسي خود بگوييد كه سكوت مردان را درك مي‌كنيد اما لازم است براي آرامش و پايداري رابطه با هم صحبت كنيم. با او صحبت كنيد و بگوييد كه برقراري ارتباط با يكديگر باعث حل مشكلات مي‌شود. رفع نيازها را اولويت قرار دهيد و به شريك احساسي خود نيز آموزش دهيد.

5. سكوت مردان | قضاوت، نيش و كنايه ممنوع

اگر تلاش براي شكست سكوت مردان داريد، بايد هنگام مكالمه با او قضاوت، نيش و كنايه را كنار بگذاريد. لحن بسيار تاثيرگذار است و اگر جمله بندي خوبي صورت نگيرد باعث سكوت دوباره و دائمي مي‌شود. اما اگر با كمال احترام به صحبت هاي همسر خود گوش دهيد او مشتاق تر مي‌شود تا با شما مكالمه كند.

6.براي سكوت مردان از روانشناس كمك بگيريد

اگر براي شكستن سكوت مردان و آموزش رفتار به دنبال راهكار و راه چاره اي هستيد حتما از روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان با كمك تكنيك ها و آموزش مهارت هاي ارتباطي به شما و همسرتان راه هاي برقراري ارتباط را به شما آموزش مي‌دهند.

كلام آخر

سكوت مردان زماني كه مداوم و طولاني مدت باشد باعث خراب شدن رابطه مي‌شود. زماني كه هيجانات و احساسات همسر درك نشود باعث آسيب روحي و رواني مي‌شود. با صحبت و مكالمه در رابطه با مشكلات زندگي را پايدارتر كنيد. براي اين كار از روانشناس كمك بگيريد و شيوه هاي رفتاري براي شكست سكوت مردان را آموزش مي‌بينيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سكوت مردان در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: سكوت مردان | علت سكوت مردان در خانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۰۸:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آسيب پذيري يا آسيب پذير بودن يعني بي دفاعي نسبت به خطرات و حملاتي كه به روان، جسم، جامعه، امكانات و … لطمه وارد مي‌شود. آسيب پذيري را به دو دسته عاطفي و رواني تقسيم كرده ايم. آسيب‌پذيريي رواني ريشه در كودكي و رشد دارد. آسيب عاطفي به روابط عاشقانه، خانوادگي و… مرتبط مي‌شود.از عوامل آسيب پذيري مي‌توان به تجربيات تلخ دوران كودكي، رشد در محيط نامناسب، تصادف و … اشاره كرد. از علائم آسيب پذيري نيز مي‌توان به بي خوابي، بي اشتهايي، انكار، شرم و … اشاره كرد. براي رهايي از اين اتفاقات ناگوار و اهميت به سلامت روان حتما از روانشناس كمك بگيريد.

منيع: آسيب پذيري | ويژگي هاي افراد و انواع آسيب پذيري

آسيب پذيري

اصطلاح آسيب پذيري از كلمه لاتين مجروح شدن گرفته شده است. بسياري از افراد از طريق اتفاقات مختلف آسيب مي‌بينند و در نتيحه با شكست مواجه مي‌شوند. انتخاب شغل اشتباه، انتخاب شريك زندگي نامناسب، اعتماد به افراد اشتباه و … موردهايي هستند كه به افراد آسيب وارد مي‌كند. آسيب پذيري از دو جنبه رواني و جسماني بررسي شده است. اما گاهي آسيب پذيري باعث رشد، خلاقيت و تحول نيز مي‌شود.

بسياري از افراد زماني كه آسيب مي‌بينند، شروع به رشد خواهند كرد. گاهي اين آسيب هاي وارد شده ما را به سمت استعدادها و تحولات سوق مي‌دهد. و اين موضوع را در نظر بگيريد كه تنها شما آسيب نديده ايد و همه آدم‌ها حداقل آسيب هايي را تجربه كرده اند.

ويژگي افراد آسيب پذير

ويژگي‌آسيب پذير بودن افراد را به دو دسته عاطفي-رواني و فيزيكي تقسيم كرده ايم.

ويژگي افراد آسيب پذير از لحاظ رواني-عاطفي

  • عصبانيت
  • تحريك پذيري
  • انكار
  • شرم
  • سرزنش خود
  • غم
  • نا اميدي
  • كناره گيري از ديگران
  • گيجي
  • ترس
  • گناه
  • اختلال در تمركز
  • نوسانات خلقي
  • اضطراب
  • بي حسي
  • قطع ارتباط با ديگران

ويژگي افراد آسيب پذير از نظر فيزيكي

  • تنش عضلاني
  • بي خوابي
  • كابوس
  • مشكل در تمركز
  • مبهوت شدن
  • درد بدن
  • بي قراري
  • ضربان قلب تند
  • سرگيجه
  • خستگي

علل آسيب پذير بودن

آسيب هاي رواني و عاطفي علل مختلفي دارد كه در ادامه به تمامي اين علل اشاره كرده ايم.

  1. تصادف
  2. جراحت مخصوصا در 3 سال اول زندگي
  3. مرگ عزيزان
  4. فروپاشي رابطه مهم
  5. بلاياي طبيعي مانند: سيل، زلزله
  6. حمله خشن
  7. اتفاقات ناگوار دوران كودكي
  8. استرس دائمي مانند: زندگي در منطقه جنگي
  9. بيماري پر خطر مانند: سرطان
  10. سقوط هواپيما
  11. تيراندازي
  12. مشاهده مكرر صحنه هاي خطرناك
  13. رشد در محيط ناپايدار و ناايمن
  14. بيماري جدي
  15. جدايي والدين
  16. آزار جنسي
  17. آزار فيزيكي و كلامي جنسي
  18. مشكلات درسي
  19. بي توجهي در دوران كودكي
  20. تجربه هاي ناگوار مانند: خشونت خانگي، زورگيري، بي توجهي در دوران كودكي

انواع آسيب پذيري

آسيب پذيري را به دو دسته رواني و عاطفي تقسيم كرده ايم.

1. آسيب پذيري از نظر رواني

مهم ترين و اصلي ترين نوع آسيب پذيري، آسيب از نظر رواني است كه به دوسته تقسيم مي‌شود. آسيب پذيري رواني از نظر وضعيت اقتصادي، اجتماعي، سلامت مزمن، آواره شدن، جنگ، درگيري و … اتفاق مي‌افتد. مثلا فردي كه سابقه خانوادگي اضطراب دارد نسبت به فردي كه سابقه خانوادگي اضطراب ندارد، بيشتر در مقابل اضطراب آسيب پذير است.

آسيب پذيري بيولوژيكي

اختلالاتي مانند اضطراب، افسردگي، دو قطبي و اسكيزوفرني جزء عوامل بيولوژيكي هستند. كه اشخاص را بيشتر درگير اين بيماري مي‌كند. اگر سابقه خانوادگي اختلالات بالا را داشته باشيد احتمال اينكه شما هم به آن دچار شويد افزايش مي‌يابد. احساس ترس از طرد شدن مي‌تواند افراد را در برابر استرس در دنياي اجتماعي آسيب پذيرتر كند.

ارزيابي منفي از خود

اعتماد به نفس پايين افراد را در برابر افسردگي آسيب پذير مي‌كند. به همين دليل است كه برخي از باورهاي ناكار آمد و خود پنداره ضعيف فرد را از نظر رواني آسيب پذير خواهد كرد. همچنين استرس بين فردي، بر رفتارهاي مقابله اي، سلامت رواني و جسماني افراد تاثير منفي مي‌گذارد.

2. آسيب پذيري از نظر عاطفي

انسان ها هميشه در خطر آسيب، طرد شدگي، حماقت و انتقاد از خود هستند. در نهايت بايد به دنبال راهكارهايي براي جلوگيري از اين آسيب ها باشد. اما در نظر داشته باشيد كه آسيب پذيري محل رويش عشق، همدلي، شجاعت، تعلق، خلاقيت و … است. يكي از انواع آسيب پذير بودن، آسيب پذيري از نظر عاطفي است. آسيب پذيري عاطفي بسيار دشوار تر از آسيب پذيري رواني است.

درمان آسيب پذيري

علائم آسيب پذيري معمولا از چند روز تا چند ماه زمان مي‌برد. اما براي درمان آسيب پذير بودن راهكارهايي وجود دارد كه در ادامه شرح داده ايم.

1. پياده روي كنيد

پياده روي و هر ورزشي باعث سوزاندن آدرنالين و ترشح اندورفين مي‌شود كه در نهايت باعث ترميم سيستم عصبي افراد خواهد شد. حداقل روزانه به مدت 30 دقيقه ورزش كنيد. ورزش هايي كه كمك به بهبود آسيب پذير بودن مي‌كند عبارتند از: پياده روي، شنا، بسكتبال، راه رفتن و رقص.

2. تمركز ذهني داشته باشيد

براي خود برنامه ريزي روزانه در نظر بگيريد. مثلا زماني كه از خواب بيدار مي‌شويد تمام برنامه هاي روزانه را يادداشت كنيد و در طول روز برنامه ها را انجام دهيد.

3. به جمع نزديك شويد

بعد از هر آسيبي معمولا افراد علاقه دارند تا از جمع دور شوند و كناره گيري كنند. اما اين موضوع حال روحي شما را بدتر خواهد كرد. مكالمه با ديگران به بهبودي شما كمك خواهد كرد.

4. درخواست كمك كنيد

شايد شرايط شما طوري باشد كه نياز به كمك داشته باشيد و كسي را داشته باشيد كه در گفتگو با او احساسات خود را به راحتي بيان كنيد. اگر كسي را داريد كه بدون قضاوت با شما مكالمه مي‌كند، حتما درخواست كمك كنيد.

5. با دوستان خود ارتباط بگيريد

حداقل زماني را در طول هفته با دوستان خود سپري كنيد. با دوستان بيرون رفتن و گشتن به برقراري ارتباط شما كمك خواهد كرد و به كاهش آسيب پذيري شما كمك مي‌كند.

7. كسب تجربه هاي جديد

سعي كنيد تجربه هاي جديد كسب كنيد. كسب تجربه هاي جديد بسيار به بهبود آسيب پذيري كمك خواهد كرد. پيدا كردن دوستان جديد، ملاقات با افراد جديد، تجربه فعاليت هاي جديد و … منجر به كاهش آسيب پذيري شما خواهد شد.

8. از روانشناس كمك بگيريد

مهم‌ترين راه براي بهبود آسيب پذيري كمك از روانشناس و مشاورين متخصص است. روانشناسان با آموزش راهكارهاي تنفس عميق، ارائه خدمات براي رشد انگيزه و … به مراجعين آسيب ديده كمك خواهد كرد تا سرعت و شدت درمان افزايش يابد و زودتر به نتيجه دلخواه برسند.

كلام آخر

هيچ فردي علاقه ندارد كه تا آخر عمر تجربه هاي تلخ و ناگواري را كسب كند. آسيب هاي رواني و عاطفي زندگي هر فرد با هر ويژگي شخصيتي بخش هايي از وجود او را مختل مي‌كند. اما اين موضوع كه فرد با اين ويژگي كنار مي‌آيد يا در اين آسيب ها غرق مي‌شود مهم است. بنابراين براي رهايي و بهبود آسيب هاي وارده حتما بايد از روانشناس كمك بگيريد.

اما يافتن متخصص روانشناس به اين راحتي نيست. پس حتما به مراكزي معتبر و مجرب مراجعه كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آسيب پذير بودن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منيع: آسيب پذيري | ويژگي هاي افراد و انواع آسيب پذيري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۰۴:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراحل طلاق كدام است؟ اين سؤال براي بسياري از خانم‌ها و آقاياني كه فكر مي‌كنند زندگي‌شان به پايان رسيده مطرح مي‌شود. اما اكنون كه به طلاق فكر مي كنيد بايد بدانيد كه خيلي وقت پيش مراحل طلاق شما شروع شده است. باتوجه‌به درگيري‌ها و پيچيدگي‌هايي كه مراحل قانوني طلاق براي هر دو طرف دارد زن و مرد به دنبال تشكيل پرونده و تسريع جدايي هستند. در ادامه به اين سوالات نيز پاسخ داده‌ايم. اما موضوع اصلي ما رفتارها و ارتباطي است كه يك ازدواج را به طلاق ختم مي كند.

منبع: مراحل طلاق | طلاق از كجا شروع مي شود

مراحل طلاق از كجا شروع مي‌شود

اولين سؤال براي خانم‌ها و آقاياني كه تصميم گرفته‌اند از يكديگر جدا شوند اين است كه طلاق از كجا شروع مي‌شود؟ در حقيقت ما مي‌خواهيم بدانيم كه براي خاتمه دادن به يك زندگي بايد ابتدا از كجا قدم برداريم. در اولين قدم بايد بدانيد كه طلاق مي‌تواند به سه شكل اتفاق بيفتد. طلاق توافقي، طلاق به درخواست مرد و طلاق به درخواست زن از جمله انواع طلاق هستند. باتوجه‌به اينكه شما متقاضي كدام يك از اين انواع طلاق هستيد اولين مرحله متفاوت خواهد بود. ما در ادامه اولين مرحله هركدام از اين انواع را براي شما توضيح خواهيم داد.

ساده‌ترين و رايج‌ترين شكل از طلاق، طلاق توافقي است. در اين شرايط زن و شوهر به هر دليلي به اين نتيجه رسيده‌اند كه ديگر نمي‌توانند با هم زندگي كنند. در حقيقت آنها با هم توافق كرده‌اند كه از يكديگر جدا شوند. در اين شرايط بايد يكي از دو نفر در سامانه تصميم ثبت‌نام كند. فرد ثبت‌نام‌كننده بايد نوع طلاق را توافقي انتخاب كند. پس از اين، زن و شوهر مي‌بايست با يكديگر به جلسات مشاوره بروند.

اگر در اين جلسات مشاور و زوجين به اين نتيجه برسند كه ادامه اين زندگي غيرممكن است، مشاور نامه عدم انصراف از طلاق را صادر مي‌كند. سپس زن و شوهر مي‌بايست با هم يا به‌صورت جداگانه و طي دو دادخواست درخواست طلاق خود را در يكي از دفاتر خدمات قضايي ثبت كنند. از اين طريق پرونده آنها وارد يكي از شعبات دادگاه خانواده مي‌شود.

مراحل طلاق به درخواست آقايان

طبق قانون شرع طلاق يكي از حقوقي است كه صرفاً به آقايان تعلق دارد. اين شرايط به اين معني است كه مرد هر زماني كه اراده كند مي‌تواند همسر خود را طلاق بدهد. يكي از قديمي‌ترين شيوه‌هاي طلاق نيز همين بوده است. كه آقا به هر دليلي تصميم مي‌گيرد همسر خود را طلاق بدهد. در اين شرايط اولين مرحله اين است كه آقا وارد سامانه طلاق شده و درخواست خود را ثبت مي‌كند.

سپس درست مثل مراحل پيشين به يكي از مراكز مشاوره مورد تأييد ارجاع داده مي‌شود. پس از پايان جلسات مشاوره با دريافت گواهي عدم انصراف از طلاق، آقا مي‌بايست درخواست خود را در يكي از دفاتر خدمات قضايي ثبت كند.

مراحل طلاق به درخواست خانم‌ها

همان‌طور كه مي‌دانيد در قانون اسلام زنان حقي براي طلاق گرفتن از مردان ندارند. اما اين شرط در دو صورت از بين مي‌رود. يكي از آنها اين است كه زن دليل موجهي داشته باشد كه نشان مي‌دهد زندگي با مرد باعث عسروحرج يا سختي او در زندگي شده است. كه به اين نوع از طلاق، طلاق عسروحرج گفته مي‌شود. حالت دوم اين است كه آقا، يكي از شروط موجود در عقدنامه را زير پا گذاشته باشد. طلاق به درخواست خانم‌ها فقط در يكي از اين دو شرط ممكن است. و در غير اين صورت متأسفانه زنان حقي براي طلاق گرفتن از شوهر خود ندارند.

جداي از اينكه شما چه دليلي براي جدايي از همسر خود داشته باشيد مراحل طلاق به درخواست خانم، اين است كه اين بار زن در سامانه ثبت‌نام كرده، با گذراندن دوره مشاوره و گرفتن نامه عدم انصراف، درخواست خود را در يكي از دفاتر خدمات الكترونيك قضايي ثبت مي‌كند.

مراحل طلاق

طلاق نيز درست مانند هر كار اداري ديگري پيچيدگي‌هاي خودش را دارد. به همين خاطر مهم‌ترين مسئله اين است كه شما به‌طوركلي با مراحل طلاق آشنايي داشته باشيد. اين آشنايي كمك مي‌كند تا بدانيد در هر مرحله بايد چه كاري انجام بدهيد. صرف‌نظر از اينكه طلاق به درخواست چه كسي تنظيم مي‌شود شما مي‌بايست تا قبل از رسيدن به دفترخانه و جاري شدن صيغه طلاق مراحل زير را بگذرانيد:

ثبت‌نام در سامانه تصميم يا طلاق

همان‌طور كه در بالا گفتيم اولين مرحله طلاق ثبت‌نام در اين سامانه است. در اين مرحله كسي كه متقاضي طلاق است وارد سامانه شده و درخواست را ثبت مي‌كند. پس از اين مرحله شما به يكي از مراكز مشاوره ارجاع داده مي‌شويد.

مراحل طلاق | جلسات مشاوره خانواده

پس از ثبت‌نام در سامانه، شما به يكي از مراكز مشاوره خانواده ارجاع مي‌شويد. در اينجا درست مانند هر مركز مشاوره ديگري براي شما نوبت‌هايي بين 3 تا 5 جلسه در نظر گرفته مي‌شود. شما موظف هستيد در اين جلسات شركت كنيد. در طول جلسات يك مشاور متخصص به صحبت‌هاي شما و همسرتان گوش مي‌كند؛ و به شما كمك خواهد كرد تا مشكل را برطرف كنيد. اما اگر امكان سازش ميان طرفين وجود نداشته باشد مشاور موظف است نامه عدم انصراف را صادر كند.

مراجعه به دفاتر خدمات قضايي

زوجين يا يكي از آنها با دردست‌داشتن نامه عدم سازش و ساير مدارك موردنياز به يكي از دفاتر خدمات قضايي الكترونيك مراجعه مي‌كند. در اين دفاتر دادخواست طلاق شما ثبت مي‌شود؛ و سپس به‌صورت الكترونيك براي دادگاه خانواده ارسال مي‌شود.

مراحل اداري | مراحل اداري

پس از اينكه دادخواست شما به دادگاه خانواده مي‌رسد مراحل اداري آن گذرانده شده و به يكي از شعبات دادگاه ارجاع داده مي‌شود. در اين شعبه پرونده شما ثبت شده، و سپس شماره پرونده و شعبه‌اي كه پرونده‌تان به آن ارجاع شده از طريق پيامك برايتان ارسال خواهد شد. از اين به بعد زمان حضور شما در دادگاه يا هر چيز ديگري كه لازم باشد بدانيد از طريق سامانه ثنا و به‌صورت ابلاغ الكترونيك براي شما ارسال خواهد شد.

تعيين داور

با برگزاري جلسات دادگاه، احتمالاً قاضي از شما مي‌خواهد كه هركدام يك داور تعيين كنيد. انتخاب داور به اين معني است كه از جانب هر دو طرف نماينده‌اي انتخاب مي‌شود تا با يكديگر صحبت كرده و تلاش خود را براي ايجاد سازش بين دو طرف انجام دهند. اگر هر يك از طرفين داور خود را در زمان تعيين شده معرفي نكند قاضي خود داور را انتخاب خواهد كرد. پس از شنيدن نظر هر دو داور و بررسي مدارك قاضي راي خود را براي طلاق صادر خواهد كرد.

مراحل طلاق | ارجاع به دفاتر ثبت طلاق

درصورتي‌كه درخواست طلاق شما از سوي قاضي تأييد شود از سوي دادگستري به يكي از مراكز ثبت طلاق ارجاع داده مي‌شويد. شما سه ماه فرصت داريد كه مدارك خود را به اين مركز تحويل دهيد. يكي از مدارك بسيار مهم اين است كه خانم‌ها مي‌بايست با مراجعه به يكي از آزمايشگاه‌ها و انجام تست بارداري، نامه عدم بارداري دريافت كنند.

ثبت طلاق

پس از تكميل مدارك، دفترخانه زمان مشخصي را براي جاري كردن صيغه طلاق براي شما تعيين خواهد كرد. در اين زمان شما مي‌بايست با در دست‌داشتن مدارك مثل شناسنامه، عقدنامه و گواهي عدم سازش در دفترخانه حاضر شويد. در اين تاريخ صيغه طلاق بين زوجين جاري مي‌شود. و سپس ساير مراحل اداري از سوي محضردار به شما اطلاع داده خواهد شد.

اهميت مشاوره در مراحل طلاق

طلاق يكي از مهم‌ترين تصميماتي است كه در زندگي‌تان مي‌گيريد. اين تصميم مانند هر تصميم ديگري مي‌تواند تأثيرات مثبت و منفي بسياري در زندگي شما داشته باشد. به همين خاطر بسيار مهم است كه به‌خوبي راجع به آن تحقيق كنيد. خيلي اوقات جلساتي كه از سوي دادگستري براي مشاوره طلاق در نظر گرفته مي‌شود كافي نيست. اين جلسات يا بسيار كم هستند؛ و يا در زماني اتفاق مي‌افتند كه اصطلاحاً كار از كار گذشته است. يا شايد شما نخواهيد جلوي همسرتان نشان بدهيد كه دلتان مي‌خواهد زندگي مشتركتان ادامه داشته باشد.

به همين خاطر پيشنهاد مي‌كنيم قبل از اينكه تصميم جدي بگيريد و يا مراحل طلاق را شروع كنيد با يك مشاور متخصص مشورت كنيد. مشاورين قطعاً مي‌توانند به شما در اين تصميم‌گيري كمك كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مراحل طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره طلاق با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

آيا جلسات مشاوره در مراحل طلاق اجباري است؟

بله؛ اين يك قانون است. قبل از اينكه شما دادخواست طلاق را در يكي از دفاتر ثبت كنيد مي‌بايست نظريه كارشناس خانواده را به آنها نشان بدهيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مراحل طلاق | طلاق از كجا شروع مي شود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۰۱:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تستوسترون در مردان هورموني جنسي است كه نقش مهمي در عملكردهاي مختلف زندگي آن ها دارد. اين هورمون در بدن زنان هم وجود دارد؛ ولي مقدار آن در بدن مردان بسيار بيشتر از زنان است. تستوسترون در رشد اندام‌هاي جنسي، توليد اسپرم، ميل جنسي، ايجاد نعوظ و … تاثير مستقيم دارد. كمبود هورمون تستوسترون در مردان با علائمي نظير ريزش مو، افسردگي، ضعف و خستگي، پيري زودرس و … خود را نشان مي‌دهد. مصرف برخي مواد غذايي مي‌تواند مقدار تستوسترون را افزايش دهد. بنابراين با كمك گرفتن از درمان‌هاي خانگي مي‌‌توان كمبود تستوسترون در بدن را جبران نمود و علائم ناشي از كمبود آن را بهبود بخشيد. براي دريافت خدمات مشاوره جنسي كليك كنيد.

منبع: تستوسترون در مردان | درمان كمبود تستوسترون مردان

تستوسترون در مردان و عملكرد آن در بدن

تستوسترون يك هورمون جنسي و از جنس استروئيدها است كه هم در بدن مردان و هم در بدن زنان يافت مي‌شود. بيشترين مقدار هورمون تستوسترون در بدن مردان در بيضه‌ها و به مقدار كمتر در غدد فوق كليه توليد مي‌شود.

تخمدان‌ها و غدد فوق كليه محل توليد هورمون تستوسترون در بدن زنان به شمار مي‌روند. توليد تستوسترون در تمام طول زندگي ادامه دارد اما ترشح آن با افزايش سن كاهش مي‌يابد.

هورمون تستوسترون وظايف مختلفي در بدن به عهده دارد. برخي از مهم‌ترين عملكردهاي تستوسترون در بدن مردان شامل رشد اندام‌هاي جنسي، توليد اسپرم، ايجاد ميل جنسي، ايجاد و حفظ حالت نعوظ، بم شدن صدا، رشد موي صورت، رشد عضلات و توده استخواني مي‌‌شود. هم‌چنين تستوسترون بر رشد عضلات و حفظ توده استخواني در بدن زنان نيز موثر است.

كمبود تستوسترون در مردان چه علائمي ايجاد مي‌كند؟

چند نمونه از مهم‌ترين علائم كمبود تستوسترون در بدن شامل موارد زير است:

كاهش انرژي

ضعف و خستگي

خواب‌آلودگي و مشكلات خواب

كاهش ميل جنسي

ناتواني جنسي و اختلال نعوظ

كاهش تعداد دفعات نعوظ خودبه‌خودي

كاهش اندازه بيضه

كاهش مقدار مايع مني

ناتواني در تمركز

مشكلات حافظه

افزايش چربي بدن

كاهش قدرت عضلات

كاهش توده استخواني و پوكي استخوان

ريزش موهاي سر و صورت

گر گرفتگي

نوسانات خلقي مانند افسردگي، تحريك‌پذيري

مشكلات پوستي: جوش، آكنه، منافذ باز روي صورت

درمان خانگي كمبود تستوسترون در مردان

گاهي استرس، بي‌خوابي و سبك زندگي ناسالم منجر به كاهش هورمون تستوسترون در بدن مي‌شود. براي درمان اين موارد مي‌توانيد از كمك روانشناس و جلسات مشاوره بهره ببريد. استفاده از برخي منابع غذايي به عنوان درمان خانگي كمبود تستوسترون شناخته شده كه اثرات مطلوبي نيز دارد.

اسفناج

اسفناج سرشار از آهن، منيزيم، ويتامين ث است و اين مواد در ساخت تستوسترون موثرند. هم‌چنين اسفناج مي‌تواند سطح هورمون استروژن را نيز پايين بياورد.

درمان كمبود تستوسترون در مردان با تخم مرغ

ويتامين دي، امگا۳، پروتئين، چربي اشباع شده و كلسترول از جمله مواد ضروري براي ساخت تستوسترون محسوب مي‌شوند. تخم مرغ يك منبع غذايي سرشار از اين مواد است و به عنوان يكي از روش‌هاي درمان خانگي كمبود تستوسترون نيز كاربرد دارد.

پياز

خوردن پياز نسبت به ساير مواد غذايي در درمان كمبود تستوسترون موثرتر عمل مي‌كند. از آنجا كه بهترين تقويت‌كننده ترشح تستوسترون در بدن پياز است، توصيه مي‌شود آن را روزانه در كنار وعده‌هاي غذايي خود قرار دهيد تا به نتايج مطلوب‌تري در درمان برسيد.

درمان كمبود تستوسترون در مردان با بادام

بادام حاوي روي است. خوردن يك مشت بادام به افزايش قدرت و نيروي جنسي در مردان و زنان كمك مي‌كند.

موز

آنزيم بروملين موجود در موز به تقويت و افزايش ترشح هورمون تستوسترون كمك مي‌كند. هم‌چنين موز انرژي و نيروي جنسي شما را بالا مي‌برد و بهتر است قبل از رابطه و فعاليت جنسي از موز استفاده كنيد.

ساير مواد غذايي

ميگو، انگور، سيب‌زميني، عسل، كلم، مركبات، كشمش، غلات سبوس‌دار، زنجبيل، شنبليله، جنسينگ، لوبيا، گوشت گوساله و … از جمله منابع غذايي موثر در درمان خانگي كمبود تستوسترون به شمار مي‌روند. كربوهيدرات، ويتامين دي، برخي آنتي‌اكسيدان‌ها، عنصر بور (موجود در كشمش)، روي، پروتئين، كلسترول از مواد موثر در ترشح تستوسترون بوده كه در درمان كمبود تستوسترون در مردان مي‌توانند نقش داشته باشند.

درمان دارويي كمبود تستوسترون در مردان

در مواردي مي‌توان با كمك درمان خارجي تستوسترون افراد مبتلا به كاهش تستوسترون را درمان نمود. مرداني كه سابقه بيماري‌هاي قلبي، غلظت خون بالا، كم‌خوني، سرطان سينه و پروستات دارند؛ گزينه مناسبي براي دارو درماني نيستند.

دارو درماني و درمان خارجي با تستوسترون از راه‌هاي مختلفي صورت مي‌گيرد. مي‌توان تستوسترون خارجي را از طريق تزريق، ژل، قرص‌هاي زير زباني، كاشت ايمپلنت‌هاي آزادكننده هورمون تستوسترون به بدن وارد كرد. علائم كمبود تستوسترون معمولا ۴ تا ۶ هفته پس از درمان با تستوسترون خارجي رفع خواهد شد.

سخن آخر

كمبود تستوسترون در مردان معمولا در دوران بعد از بلوغ شناسايي مي شود. تستوسترون علاوه بر عملكرد جنسي بر بخش هاي ديگر جسم مردان مثل رشد موها، نحوه تفكر، قدرت ماهيچه ها، استخوان ها، مفاصل و… تاثير دارد. بنابراين در صورت مشاهده علائم كمبود تستوسترون در مردان بايد هرچه زودتر براي درمان اقدام كنيد. درمان كمبود تستوسترون در مردان به روش هاي خانگي و پزشكي صورت مي گيرد. در درمان هاي خانگي معمولا با رژيم غذايي مناسب مي توان هورمون تستوسترون را تنظيم كرد.

اما در روش هاي پزشكي با استفاده از داروها و ساير روش ها كمبود تستوسترون در مردان را درمان مي كنند. اگر شما يا همسرتان در اين زمينه دچار مشكل شده ايد؛ هر چه زودتر براي بهبود اوضاع با شماره هاي درج شده تماس گرفته و از خدمات درماني استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان كمبود تستوسترون در مردان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تستوسترون در مردان | درمان كمبود تستوسترون مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۳۳:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شناخت علائم اعتياد به شيشه براي بسياري از افراد و به خصوص خانواده‌هايي كه فرزندانشان در سنين نوجواني قرار دارند اهميت بسياري دارد. در صورتي كه شما با اين علائم و نشانه‌ها آشنايي داشته باشيد مي‌توانيد سريع‌تر متوجه وضعيت اعتياد در نزديكانتان شده و براي كمك به آن‌ها اقدام كنيد.

توجه داشته باشيد در صورت مشاهده علائم اعتياد به شيشه در اطرافيان خود بر احساسات و هيجانات خود كنترل داشته باشيد و موضوع را با يك مشاور و روانشناس در زمينه اعتياد در ميان بگذاريد. گاهي تصميمات عجولانه مي‌تواند شرايط را براي درمان و ارتباط سخت تر كند. در اين مطلب راجع به ماده مخدر شيشه و علائم اعتياد به شيشه از جنبه‌هاي مختلف صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

منبع: علائم اعتياد به شيشه

شيشه چيست؟

شيشه يا كريستال يك ماده مخدر صنعتي است كه از مت آمفتامين تهيه مي‌شود. اين ماده مخدر به صورت يك پودر بي رنگ و بي بو است كه شبيه به ذرات خورده شيشه يا كريستال بوده و به همين خاطر در ميان مردم به اين نام شناخته مي‌شود.

به طور كلي تركيبات مت آمفتامين باعث تحريك سيستم اعصاب مركزي در مصرف كننده شده و از طريق تحريك مغز به ترشح دوپامين، يك احساس شادماني و پرانرژي بودن كاذب را در فرد ايجاد مي‌كند. اين احساس پرانرژي بودن و بي نيازي به خواب معمولاً باعث مي‌شود كه بسياري از دانش آموزان و دانشجويان و يا صاحبان مشاغلي كه نياز به كاهش خواب آلودگي و افزايش تمركز دارند به سمت مصرف اين ماده گرايش پيدا كنند.

با اين حال مصرف اين ماده به شدت اعتياد آور بوده و به دليل تاثيرات نامطلوبي كه در مغز فرد ايجاد مي‌كند، ترك اعتياد به شيشه دشواري‌هاي بسياري را به همراه خواهد داشت.

نحوه مصرف شيشه

شيشه را اكثرا در آب و يا الكل حل كرده و در رگ تزريق مي كنند. روش ديگر استفاده از شيشه دود كردن آن ( تدخين) و يا بلعيدن آن و يا استنشاق آن از را ه بيني و دهان است.

اثرات مصرف شيشه به شكل تدخيني ۸ تا ۲۴ ساعت مي باشد و مصرف شيشه بسيار خطرناك است و مشكلات رواني شديدي را در فرد ايجاد مي كند.

علائم مصرف شيشه

براي بسياري از افرادي كه نگران علائم اعتياد به شيشه در نزديكانشان هستند اين سؤال پيش خواهد آمد كه نشانه‌هاي مصرف شيشه چيست؟ و يا به عبارت ديگر چطور مي‌توان تشخيص داد كه فردي شيشه مصرف كرده است؟

براي پاسخ به اين سؤال بايد گفت كه مصرف شيشه باعث بروز نشانه‌هاي مشخصي در رفتار فرد شده و تغييرات جسمي و رواني خاصي را به دنبال دارد كه با شناسايي آن‌ها مي‌توانيد متوجه مصرف شيشه در وي شويد. مهم‌ترين نشانه‌هاي مصرف و اعتياد به شيشه موارد زير را در برمي‌گيرد.

  • افزايش انرژي و تمايل فرد براي فعاليت بدون اينكه احساس خستگي يا خواب آلودگي داشته باشد.
  • كاهش اشتها
  • افزايش تعريق بدن
  • قرمزي چشم و گشاد شدن مردمك چشم‌ها
  • تحريك پذيري و پرخاشگري
  • بدبيني و پارانوئيد
  • بروز توهمات حسي

درصورتي كه همه يا تعدادي از اين نشانه‌ها را در فردي مشاهده كرديد بهتر است هرچه سريعتر با يك متخصص در زمينه ترك اعتياد مشورت كنيد. مشاورين به شما كمك خواهند كرد كه چطور با اين افراد برخورد كنيد و آن‌ها را براي مراجعه به مراكز ترك اعتياد ترغيب نماييد.

علائم اعتياد به شيشه

مصرف شيشه باعث افزايش ترشح دوپامين در مغز مي‌شود. با توجه به اينكه دوپامين نقش مهمي در احساس شادماني و انرژي دارد، مصرف شيشه باعث بروز يك حالت خوشايند در فرد مي‌شود كه او را براي مصرف مجدد يا اعتياد به شيشه ترغيب مي‌كند. اعتياد به شيشه نشانه‌ها و علائم را به همراه دارد كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهيم كرد. با توجه به اهميت زمان در درمان اعتياد به هرگونه ماده مخدر درصورتيكه با اين نشانه‌ها در فردي مواجه شديد بهتر است هرچه سريعتر براي درمان اقدام نماييد.

علائم رفتاري اعتياد به شيشه

تغييرات رفتاري يكي از مشهودترين نشانه‌هايي است كه به دنبال مصرف شيشه اتفاق مي‌افتد. اين افراد به دليل انرژي بالايي كه در اثر مصرف شيشه به دست آورده‌اند معمولاً بسيار فعال بوده و بدون نياز به استراحت يا احساس خستگي مشغول انجام فعاليت‌هاي مختلف مي‌شوند؛ اما در كنار فعاليت و پرانرژي بودن نشانه‌هايي همچون موارد زير در فرد نيز ديده مي شود :

پرخاشگري و تحريك پذيري

حرف زدن‌هاي طولاني مدت

پرش افكار

تغيير دائمي موضوع بحث

 

علائم رواني اعتياد به شيشه

مصرف شيشه تاثيرات جدي بر مغز مصرف كننده خواهد داشت كه باعث بروز نشانه‌هاي رواني اعتياد به شيشه مي‌شود كه از جمله آنها مي توان به موارد زير اشاره كرد :

توهم و هذيان ( اكثر خيانت و جنسي )

بدبيني شديد به خصوص نسبت به اعضاي خانواده و نزديكان

احساس به قصد آسيب رساندن و جاسوسي توسط اطرافيان

علاوه بر اين شيشه به دليل خاصيت تحريك كنندگي باعث افزايش سطح توجه فرد به محيط پيرامون و بالا رفتن قدرت تمركز مي‌شود و با افزايش ميزان دوپامين يك احساس شادي كاذب را در فرد ايجاد مي‌كند.

درصورتي كه مصرف شيشه ادامه پيدا كند فرد دچار تغييرات جدي در وضعيت مغز مي‌شود تا جايي كه ممكن است مغز معتادين به شيشه، توانايي توليد دوپامين به صورت طبيعي را از دست بدهد و در نتيجه فرد بدون استفاده از اين ماده نمي‌تواند احساس شادي را تجربه كند. اين افراد معمولاً به دنبال قطع يا كاهش مصرف و ترك اعتياد به شيشه احساس افسردگي شديدي را تجربه مي‌كنند.

علائم جسماني اعتياد به شيشه

مصرف شيشه باعث بروز مشكلات جسمي براي فرد مي‌شود كه از جمله اين علائم اعتياد به شيشه مي‌توان به موارد زير اشاره كرد :

تعريق بيش از حد

قرمز شدن چشم‌ها

گشادي مردمك

افزايش ضربان قلب

تندي تنفس

كاهش اشتها

مثلث اعتياد

روانشناسان معتقدند كه وجود سه نشانه در كنار هم به معناي اعتياد به هرگونه ماده مخدر و همچين اعتياد به شيشه است. در نتيجه درصورت حضور اين سه نشانه مي‌توانيم با قطعيت راجع به اعتياد فرد به شيشه صحبت كنيم. اين سه نشانه كه به آن‌ها مثلث اعتياد نيز گفته مي‌شود شامل موارد زير است.

  • پس از چندين بار مصرف شيشه فرد احساس مي‌كند كه با استفاده از اين ماده به اندازه سابق به احساس لذت دست پيدا نمي‌كند و به همين خاطر ميزان مصرف به صورت مداوم افزايش پيدا مي‌كند.
  • درصورتي كه فرد مصرف شيشه را قطع كند و يا كمتر از قبل مصرف كند نشانه‌هاي جسمي و رواني ناخوشايندي را تجربه خواهد كرد.
  • معتادان به شيشه زمان زيادي را صرف تهيه و استفاده از اين ماده مخدر مي‌كنند كه باعث مي‌شود از بسياري از كارهاي ديگر خود عقب بيفتند.

عوارض مصرف شيشه | عوارض اعتياد به شيشه

ماده مخدر شيشه قوي‌ترين نوع مت‌آمفتاميني است كه تاكنون شناخته شده و به همين خاطر اثرات نامطلوب بسياري را در جسم و روان فرد ايجاد مي‌كند كه به برخي از آن‌ها اشاره خواهيم كرد.

  • به دنبال تحريك مداوم بدن توسط شيشه، احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و فشارخون در اين افراد افزايش پيدا مي‌كند.
  • لرزش مداوم دست
  • آسيب ديدن دندان‌ها
  • كاهش وزن شديد و مشكلات مرتبط با آن
  • نوسانات خلقي و ابتلا به بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي و اضطراب
  • بروز مشكلات مربوط به حافظه
  • آسيب ديدن جدي يا از بين رفتن بخش‌هايي از بافت مغز

نشانه‌هاي مسموميت با شيشه

مصرف بيش از حد شيشه باعث اوردوز يا بروز مسموميت مي‌شود كه مي‌تواند خطرات جدي را به همراه داشته باشد. برخي از رايج‌ترين علائم مسموميت با شيشه شامل موارد زير مي‌باشند.

  • افزايش دماي بدن
  • لرزش عضلات بدن
  • بي قراري و سرآسيمگي
  • تنفس سريع
  • احساس سردرگمي
  • افزايش فشار خون
  • تعريق بيش از حد
  • ادرار تيره رنگ
  • غش يا كما

 

نشانه‌هاي ترك اعتياد به شيشه

افرادي كه اعتياد به شيشه دارند درصورت ترك مصرف يا كاهش ميزان مصرف به نسبت دفعات گذشته، مشكلات جسمي و رواني ناخوشايندي را تجربه مي‌كنند كه معمولاً براي فرار از آن به سراغ مصرف مجدد شيشه مي‌روند؛ اما در صورتيكه فرد مصرف مجدد را شروع نكند اين نشانه‌ها معمولاً پس از يك هفته پايان پيدا مي‌كند.

اگرچه نشانه‌هاي رواني مانند افسردگي ممكن است براي مدت طولاني‌تري ادامه پيدا كند. اصلي‌ترين نشانه‌هاي ترك شيشه شامل موارد زير است

  • احساس افسردگي
  • خستگي و نياز به خواب
  • سردرگمي و گيجي
  • بازگشت اشتها و پرخوري

درمان اعتياد به شيشه

درصورتي كه قصد درمان اعتياد به شيشه و قطع مصرف را داريد بهتر است از قطع ناگهاني و خودسرانه مصرف جدا خودداري كنيد. اين مسئله مي‌تواند باعث بروز نشانه‌هاي شديد و خطرناك جسمي و رواني باشد. بهتر است براي ترك اعتياد از مشاورين و متخصصين ترك اعتياد كمك بگيريد و بر اساس روش‌هاي موجود براي اين كار اقدام كنيد.

به طور كلي ترك اعتياد به شيشه شامل دو مرحله سم زدايي يا ترك جسمي اعتياد و جلسات رواندرماني براي جلوگيري از بروز آسيب‌هاي روحي جدي است. ترك مصرف شيشه معمولا باعث بروز نشانه‌هاي ناخوشايندي همچون ابتلا به افسردگي مي‌شود كه بسياري از افراد براي فرار از آن به مصرف مجدد شيشه روي مي‌آورند.

از طرفي بدرفتاري خانواده و نزديكان با اين افراد مي‌تواند دليل ديگري براي سرخوردگي و ميل به مصرف مجدد باشد. به همين خاطر جلسات بازپروري با هدف درمان بيماري‌هاي روحي ناشي از ترك اعتياد به شيشه و همين‌طور آموزش راهكارهايي براي مقاومت در برابر ميل به مصرف مجدد ايجاد شده‌اند. مشاورين به بيماران كمك خواهند كرد تا از طريق بهبود ارتباط با نزديكان و پيدا كردن اهداف مناسب براي زندگي، پس از ترك اعتياد شرايط مطلوبي داشته باشند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1. چطور مي‌توان تشخيص داد كه فردي شيشه مصرف كرده است؟

مصرف شيشه نشانه‌هاي مشخصي در رفتار و حالات فرد ايجاد مي‌كند كه از جمله آنها كاهش اشتها، فعاليت طولاني مدت بدون احساس خستگي، تعريق بدن، احساس پرخاشگري يا تحريك پذيري را مي‌توان نام برد.

2. علائم اعتياد به شيشه از چه زماني در فرد قابل مشاهده هستند؟

آنچه به عنوان نشانه‌هاي مصرف يا اعتياد به شيشه از آن صحبت مي‌شود معمولاً در پي مصرف شيشه مشخص مي‌شود و نياز به گذشت زمان ندارد. البته اين مسئله مي‌تواند با توجه به ميزان مصرف و سن و جنسيت مصرف كننده تا حدودي متفاوت باشد.

3. اگر فردي به دنبال مصرف شيشه دچار توهم شده باشد چه بايد كرد؟

شما نمي‌توانيد براي تغيير توهم در فرد كاري انجام دهيد مهم‌ترين مسئله اين است كه در صورت مشاهده چنين شرايطي با فرد مخالفت نكرده و به‌سرعت با مراكز درماني تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: علائم اعتياد به شيشه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علائم اعتياد به شيشه،
موضوع:
[ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۱۸:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مردان متعصب و حساس براي خانم ها چالش هاي به خصوصي ايجاد مي‌كنند. تقريباً همه خانم‌ها دوست دارند كه همسرشان روي آنها تعصب داشته باشد. تعصب هاي مردانه به زنان اين احساس را مي‌دهد كه همسرشان دوستشان دارد و مي‌توانند به او تكيه كنند. بااين‌حال تعصب نيز مانند هر چيز ديگري وقتي بيش از حد باشد مشكلاتي را به همراه مي‌آورد. حساسيت بيش از حد، رنگ تعصب به خود مي‌گيرد. و اين وضعيت به جاي لذت‌بخش بودن، زندگي مشترك را براي خانم دشوار مي‌سازد.به همين خاطر شناخت خصوصيات مردان متعصب به‌خصوص قبل از ازدواج و همين‌طور آشنايي با روش‌هاي برخورد با آنها پس از ازدواج از جمله مسائلي است كه بايد به آن توجه كنيد. همچنين اگر احساس مي‌كنيد به‌تنهايي از پس شرايط برنمي‌آييد حتما براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

منبع: مردان متعصب | خصوصيات و نحوه برخورد با مرد متعصب

تفاوت تعصب و غيرت

غيرت و تعلق خاطر احساسي است كه بسياري از ما تجربه مي‌كنيم. اين احساس را فقط مردان و آن هم تنها راجع به همسر خودشان تجربه نمي‌كنند. بلكه هر انساني وقتي به يك موضوع علاقه دارد و مي‌خواهد از آن مراقبت كند مي‌توانيم بگوييم روي آن غيرت دارد.

به‌طوركلي مي‌توان گفت غيرت به معناي علاقه داشتن به يك چيز و تلاش براي مراقبت از آن است. در نتيجه هم خانم‌ها و هم آقايان اين احساس را تجربه مي‌كنند. وقتي غيرت روي يك موضوع بسيار زياد مي‌شود رنگ و بوي تعصب پيدا مي‌كند. تعصب به معناي تمايل و پايبندي غيرمنطقي و افراطي به يك عقيده است.

يكي از شرايطي كه زياد از تعصب صحبت مي‌شود رابطه ميان زوجين است. اين تعصب در اكثر مواقع باعث ناراحتي خانم‌ها و آسيب‌ديدن آنها از نظر روحي مي‌شود. به همين خاطر بسيار مهم است كه راجع به اين مسئله، به‌خصوص قبل از ازدواج شناخت كافي داشته باشيد. ما در ادامه بعضي از خصوصيات مردان متعصب را بررسي مي‌كنيم.

خصوصيات مردان متعصب

احتمالا رفتارهاي آزاردهنده اي از طرف مقابلتان حس كرده ايد كه به دنبال خصوصيات مردان متعصب هستيد. و يا شايد مي خواهيد به نحوي اين خصوصيات را در خود از بين ببريد. ما در ادامه به برخي از ويژگي هاي مشترك مردان متعصب اشاره كرده ايم. اما به غير از اين خصوصيات ممكن است ويژگي هاي ديگري (چه مثبت و چه منفي) نيز داشته باشد. شما به كمك متخصص روانشناسي مي‌توانيد اين خصوصيات را در خود از بين ببريد و يا ارتباط خود را بهبود ببخشيد. براي دريافت اطلاعات لازم درباره مردان مناسب ازدواج كليك كنيد.

1- منطقي نيستند

اولين و رايج‌ترين ويژگي تعصب اين است كه طرف مقابل علاقه‌اي به بحث‌هاي منطقي ندارد. تعصب به يك موضوع بيش از آنكه به معناي درك و شناخت از آن باشد يك حالت هيجاني افراطي است. به همين خاطر اكثر اوقات شما نمي‌توانيد راجع به عقايد اين افراد با آنها صحبت كنيد. ايراد گرفتن از اعتقادات آنها باعث عصبانيتشان خواهد شد. زيرا معمولاً نمي‌توانند به‌صورت منطقي از اعتقادات خود دفاع كنند.

2- فقط مردان متعصب درست مي‌گويند!

مردان متعصب معمولاً هيچ ديدگاهي به جز نظر خودشان را قبول ندارند. به همين خاطر وقتي رفتارها يا عقايدي متفاوت با خودشان مي‌بينند به‌شدت آن را محكوم مي‌كنند. از نظر آنها فقط چيزي كه خودشان مي‌گويند و به آن اعتقاد دارند درست است.

3- انعطاف‌پذير نيستند

يكي از ويژگي‌هاي تعصب اين است كه بيش از حد خشك است. در حقيقت مردان متعصب هيچ انعطافي در مقابل رفتارهاي ديگران ندارند. از نظر آنان مردم به دو دسته خوب و بد تقسيم مي‌شوند. و فقط كساني كه مانند آنها فكر مي‌كنند خوب يا درست هستند.

شما در صحبت‌هاي مردان متعصب كلمه “بايد” را زياد مي‌شنويد. در حقيقت ذهن آنها به دليل انعطاف‌ناپذيري كه دارد فكر مي‌كند يك اجبار پشت هر مسئله‌اي وجود دارد. به همين خاطر شما بايد آن‌طور كه آنها مي‌گويند رفتار كنيد.

4- مردان متعصب به تمام رفتارهاي شما حساسيت نشان مي‌دهد

يكي از خصوصيات مردان متعصب اين است كه كنار آنها احساس آرامش نمي‌كنيد. شما نمي‌توانيد خودتان باشيد و هر كاري كه دوست داريد را انجام بدهيد. تمامي رفتارهاي شما هميشه زير ذره‌بين اين مردان قرار دارد. و معمولاً هم بيش از حد به هر رفتاري حساسيت نشان مي‌دهند. در حقيقت شما هر كاري كه بكنيد اين مردان دليلي براي اشتباه يا نامناسب بودن آن پيدا مي‌كنند.

5- پيگيري‌هاي بيش از حد

مردان متعصب وقتي از شما دورند همه تلاششان را براي كنترل از راه دور انجام مي‌دهند. براي مثال آنها پيگيري مي‌كنند كه آيا شما در خانه هستيد يا خير؟ اگر در يك جمع باشيد از شما مي‌خواهند تماس بگيريد تا متوجه اوضاع آن جمع بشوند. به‌طوركلي مي‌توان گفت مردان متعصب به شما اجازه نمي‌دهند كه حريم شخصي خودتان را داشته باشيد.

6- كنترل‌گري مردان متعصب

فرد متعصب هيچ عقيده‌اي به جز آنچه خودش مي‌گويد را قبول ندارد. به همين خاطر همه تلاشش را مي‌كند تا شما را نيز مانند خودش كند. در غير اين صورت شما اشتباه هستيد. پس ممكن است ببينيد كه آنها به همه رفتارهاي شما دقت مي‌كنند. و سعي مي‌كنند همه آنها را آن‌طور كه خودشان دوست دارند تغيير بدهند.

دلايل تعصب در مردان

تربيت‌هاي اشتباه

يكي از اصلي‌ترين دلايل تعصب بيش از حد تربيت‌هاي خانوادگي است. به همين خاطر است كه شما معمولاً تعصب يا عقايد اشتباه را در تمام اعضاي يك خانواده مي‌بينيد. در حقيقت پدر و مادر، معلم يا هركس ديگري كه در زمان تربيت كودك همراه او بوده به باورهاي او به‌گونه‌اي شكل داده كه امروزه به‌صورت افراطي از آنها دفاع كند. براي آشنايي با انواع معيارهاي انتخاب همسر كليك كنيد.

ترس ازدست‌دادن

مردان متعصب از اين كه شما را از دست بدهند مي‌ترسند. در حقيقت اين مردان در اعماق ذهنشان مي‌دانند كه توانايي مديريت يك رابطه را ندارند. به همين خاطر سعي مي‌كنند با رفتارهاي خشك و افراطي اين رابطه را براي خودشان نگه دارند.

نيازهاي ناهشيار

زيگموند فرويد، روانكاو معروف معتقد بود كه بسياري از مواقع تعصب به معني نيازهايي در ذهن ناهشيار است. او معتقد بود وقتي يك نفر علاقه يا تمايلي را در ذهنش احساس مي‌كند كه خيلي موردپسند جامعه نباشد، آن را سركوب كرده و به ناهشيار مي‌فرستد؛ و اعتقادي درست مخالف آن را در هشياري به دست مي‌آورد.

يكي از نشانه‌هاي اين موضوع نيز تعصب بيش از حد، يعني علاقه يا نفرت افراطي به يك چيز است. به همين خاطر ممكن است مردان متعصب نيز در ذهن ناهشيار خود علاقه‌هايي از جنس مخالف با مذهب يا غيرت داشته باشند.

ازدواج با مردان حساس و متعصب

همان‌طور كه گفتيم ازدواج با مردان متعصب مي‌تواند مشكلات بسياري را به همراه داشته باشد. شايد در ابتدا اين موضوع برايتان جالب باشد كه يك نفر تا اين حد به شما توجه دارد. اما از خودتان سؤال كنيد كه آيا مي‌توانيد براي يك عمر اين رفتار را تحمل كنيد؟ بسياري از خانم‌ها ديريازود و برخلاف تصوري كه در ابتدا داشته‌اند از تعصب‌هاي بيش از حد خسته مي‌شوند.

ارتباط با مردان متعصب به اين معناست كه شما هرگز نمي‌توانيد آزادي‌هاي فردي يا حريم شخصيتان را داشته باشيد؛ يا به‌عبارت‌ديگر بايد سلطه و كنترل هميشگي طرف مقابل را بپذيريد. به همين خاطر پيشنهاد مي‌شود كه قبل از ازدواج با اين افراد به‌خوبي فكر كنيد. شما مي‌توانيد براي بررسي همه‌جانبه شرايط از يك مشاور ازدواج كمك بگيريد.

چطور با مردان متعصب برخورد كنيم

1- با همسرتان صحبت كنيد

به‌خاطر داشته باشيد كه شما نمي‌توانيد يك مرد متعصب را تغيير بدهيد. پس صحبت‌كردن از عقايد او و درست و غلط بودن آنها را فراموش كنيد. اگر مي‌خواهيد با همسرتان صحبت كنيد بهتر است او را از احساسات خودتان آگاه كنيد. در يك فضاي دوستانه براي همسرتان توضيح دهيد كه رفتار او چه احساسي در شما به وجود آورده و سعي كنيد با كمك هم راهكاري براي اين شرايط پيدا كنيد.

2- زنگ خطرها را شناسايي كنيد

اگر مي‌خواهيد از دعوا و اختلاف با همسرتان جلوگيري كنيد بهتر است موقعيت‌هايي كه او را ناراحت مي‌كنند شناسايي كنيد. وقتي شما اين نشانه‌ها را پيدا كرده باشيد بهتر مي‌توانيد آنها را كنترل كنيد. و در نتيجه كنترل آنها، پرخاشگري همسرتان را نيز كنترل كرده‌ايد.

3- به همسرتان احساس امنيت بدهيد

همان‌طور كه گفتيم بسياري از مواقع، مردان متعصب مي‌ترسند كه همسرشان را از دست بدهند. به همين خاطر يك راه‌حل اين است كه شما علاقه و محبت خود را به همسرتان نشان بدهيد. سعي كنيد با رفتار و صحبت‌هايتان اين باور را در او ايجاد كنيد كه هيچ‌كس به‌اندازه او برايتان اهميت ندارد.

4- مقابله‌به‌مثل را كنار بگذاريد

بخواهيد يا نخواهيد شما با يك فرد متعصب ازدواج كرده‌ايد. همان‌طور كه گفتيم شما نمي‌توانيد اين افراد را تغيير بدهيد. يا حداقل براي تغيير دادن آنها به زمان خيلي طولاني نياز داريد. به همين خاطر بهتر است او را همان‌طور كه هست بپذيريد. پس يكي از نكات مهمي كه بايد به آن توجه كنيد اين است كه از برخوردهاي تند، اختلاف و دعوا يا تلاش براي تحريك حسادت آنها دست برداريد. به‌جاي اين كارها تلاش كنيد تا با او به يك راه‌حل منطقي برسيد.

نقش مشاوران در تصميم گيري درباره مردان متعصب

اگر نمي‌دانيد با همسر متعصبتان چطور برخورد كنيد كمك‌گرفتن از مشاوران خانواده مي‌تواند راهكار مفيدي باشد. اين مشاورين به شما و همسرتان كمك مي‌كنند راه‌هاي صحيح صحبت‌كردن و برخورد با يكديگر را ياد بگيريد. به‌علاوه اگر همسرتان حاضر نيست براي مشاوره بيايد شما مي‌توانيد اين كار را به‌تنهايي انجام دهيد. مشاور باتوجه‌به تخصص و دانشي كه دارد به شما كمك خواهد كرد تا روش‌هاي صحيح ارتباط برقرار كردن با اين فرد را ياد بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مردان متعصب و حساس مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

همسرم تعصب زيادي دارد طور كه اجازه نمي‌دهد به‌تنهايي از خانه بيرون بروم، چطور مي‌توانم او را متوجه اشتباهش بكنم؟

بهتر است با همسرتان صحبت كنيد و احساس خود را راجع به رفتارش توضيح دهيد. اگر فكر مي‌كنيد كه صحبت‌كردن با او نتيجه‌اي نخواهد داشت بهتر است يك تصميم جدي براي رابطه‌تان بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مردان متعصب | خصوصيات و نحوه برخورد با مرد متعصب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۱۱:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قطع ناگهاني رابطه تجربه دردناكي است كه مي‌تواند براي مدتي شرايط روحي شما را به هم بريزد. در اين شرايط طرف مقابل فرصتي براي خداحافظي يا حتي شنيدن صحبت‌هاي شما در نظر نگرفته و به همين خاطر روابطي كه به‌صورت ناگهاني پايان پيدا مي‌كنند نسبت به رابطه‌هايي كه با توافق طرفين پايان مي‌يابند فشار رواني بيشتري را براي فرد به همراه خواهد داشت.

احتمالاً با خود به اين فكر مي‌كنيد كه طرف مقابل هيچ ارزشي براي شما و احساساتي كه برايش هزينه كرديد قائل نشده و اين حتي مي‌تواند باعث بدبيني نسبت به تمامي روابط در آينده شود. به همين خاطر مراقبت از سلامت روان در اين شرايط اهميت بيشتري پيدا مي‌كند. به ميزاني كه بتوانيد سريع‌تر با شرايط پيش‌آمده كنار بياييد. وقتي واقعيت را بپذيريد سريع‌تر جريان زندگي خود را به حالت عادي برمي‌گردانيد.

منبع: علت قطع ناگهاني رابطه عاشقانه

قطع ناگهاني رابطه

حساب كساني كه بارها و بارها از اين رويه براي جدا شدن استفاده مي كنند جداست. اما مردان و زنان زيادي هم هستند كه در رابطه به نقطه اي مي رسند كه بهترين راهكار را قطع ناگهاني رابطه مي‌يابند. اين افراد معمولا مدت ها براي تغيير شرايط تلاش كرده اند. اما يك جرقه يا رويدادي كه از ديگري پيش پا افتاده مي تواند صبر اين افراد را لبريز كند. اما رابطه شما هر چقدر هم كه سمي باشد، بهتر است به جاي قطع ناگهاني رابطه به دنبال راهكاري مسالمت آميز مناسب براي پايان دادن آن باشيد.

هزينه هايي كه ما بابت شريك احساسي خود مي كنيم هميشه مادي نيست. ما آدم ها با هر جنسيت و نژادي كه باشيم در رابطه عاشقانه بيش از هر زماني آسيب پذير مي شويم. پس بايد در اين باره مسئولانه برخورد نماييد. در ادامه به علت ها و راه هاي جاگزين قطع ناگهاني رابطه عاشقانه پرداخته ايم.

علت و دليل قطع ناگهاني رابطه عاطفي

يك رابطه با توجه به تمامي شرايط و ويژگي‌هايي كه دارد و همين‌طور خصوصيات اخلاقي هر يك از دو طرف ممكن است با دلايل متفاوتي پايان پيدا كند. شايد گاهي اوقات از اينكه به طرف مقابل بگوييم “مي‌خوام اين رابطه رو تموم كنيم” احساس گناه كنيم و يا شايد به دليل ترس از سخت شدن شرايط يا نزديك شدن زياد بخواهيم تمام كنيم.

اين‌ها از شايع‌ترين دلايلي هستند كه باعث قطع ناگهاني رابطه عاطفي مي‌شوند. در كنار اين مسائل برخي ويژگي‌هاي شخصيتي مانند عدم مسئوليت‌پذيري يا بي‌توجهي نسبت به احساسات ديگران نيز باعث پايان دادن يك‌طرفه به رابطه مي‌شوند.

يك رفتار اشتباه اما رايج در شرايطي كه رابطه عاطفي شما ناگهاني و از جانب طرف مقابل قطع شده اين است كه به دنبال دليلي براي اين موضوع بگرديد. اگرچه پيدا كردن اين دليل بزرگ‌ترين سؤال و شايد حق طبيعي شما باشد اما بهتر است به اين نكته توجه داشته باشيد كه شما راهي براي فهميدن اين دلايل نداريد و علاوه بر اين دانستن علت تغييري در شرايط ايجاد نمي‌كند.

واقعيت اين است كه رابطه عاطفي شما پايان يافته و اكنون مي‌بايست به دنبال راهكارهايي براي ادامه زندگي خود پس از اين تجربه باشيد. درنتيجه با همه دشواري كه اين تغيير نگرش به همراه دارد بهتر است سعي كنيد پس‌ازاين ذهن خود را معطوف به مسائلي كه برايتان كاربرد دارند نگه داريد.

پيامدهاي قطع ناگهاني رابطه

تلاش براي حفظ سلامت روان آن هم در شرايطي كه رابطه عاطفي شما به‌طور ناگهاني قطع شده، قطعاً بسيار دشوار خواهد بود. بااين‌حال اگر بدانيد چه اتفاقاتي در انتظار شما هستند يا به‌عبارت‌ديگر مي‌بايست خود را از چه چيزهايي محافظت كنيد احتمالاً قدرت بيشتري براي اين كار خواهيد داشت.

به همين خاطر در اين بخش راجع به پيامدهاي قطع ناگهاني رابطه صحبت خواهيم كرد. اگر هر يك از اين پيامدها براي شما ايجاد شده و احساس مي‌كنيد توانايي مبارزه با آن را نداريد بهتر است مشاوره رابطه دختر و پسر بگيريد.

1- ايجاد ابهام براي طرف مقابل

هنگامي‌كه رابطه‌تان به‌صورت ناگهاني و يك‌طرفه قطع مي‌شود احتمالاً ابتدا دچار شوك و ناباوري خواهيد شد. در اين شرايط ممكن است فكر كنيد براي شريك احساسي‌تان مشكلي پيش آمده و حتي نگران او باشيد يا تصور كنيد دير يا زود باز خواهد گشت. اين ابهام باعث خواهد شد تا احساس كنيد عملاً هيچ كنترلي روي شرايط موجود نداريد و اين مي‌تواند باعث ايجاد اضطراب و فشار رواني در شما باشد.

2- قطع رابطه و از دست دادن اعتمادبه‌نفس

پس از مدتي كه از قطع رابطه گذشت و باور كرديد كه ارتباط شما تمام شده، احتمالاً با اين تصور درگير خواهيد شد كه طرف مقابل هيچ ارزش و احترامي براي شما قائل نشده و برخلاف تصورتان او هيچ علاقه و دل‌بستگي به شما نداشته است. اگر به اين باور بها دهيد و خود را سرزنش كنيد به اين معناست كه شما خودتان را براي رفتار نامناسب ديگران تنبيه مي‌كنيد و اين مي‌تواند اعتمادبه‌نفس و باور شما به خودتان را تحت تأثير قرار دهد.

3- ناراحتي‌هاي روحي

پايان يك رابطه عاطفي هميشه با احساسات منفي همراه است. در شرايطي كه رابطه شما بدون دليل و به‌صورت ناگهاني تمام شده اين احساسات با شدت بيشتري براي شما اتفاق خواهند افتاد. در اين دوره شما هيجانات منفي مانند غم و خشم نسبت به طرف مقابل يا حتي خودتان را تجربه خواهيد كرد.

بهتر است به خودتان بابت اين احساسات حق بدهيد، اما اگر اين احساسات شدت بيشتري پيدا كرده و تحملش برايتان سخت شده يا براي مدتي طولاني ادامه يافت بهتر است در اين زمينه با يك مشاور متخصص صحبت كنيد.

4- قطع رابطه دليل بدبيني نسبت به روابط عاطفي

خاطرات بد در بسياري از مواقع باعث مي‌شوند تمايلي به تكرار يك موضوع نداشته باشيم. شكست در رابطه مي‌تواند باعث ايجاد بدبيني يا احساس ناامني نسبت به تمامي روابط عاطفي در شما شده و حاضر نباشيد رابطه جديدي را شروع كنيد. با توجه به اينكه اين شرايط مي‌تواند اثرات منفي بسياري در زندگي‌تان داشته باشد، بهتر است براي برطرف كردن آن از يك روانشناس كمك بگيريد.

راهكارهايي براي كنار آمدن با قطع ناگهاني رابطه

مهم‌ترين سؤالي كه با قطع ناگهاني رابطه عاطفي براي هر كسي ايجاد مي‌شود اين است كه از اين به بعد بايد چه‌كار كنم؟ بعضي از ما به دنبال راهكاري براي ايجاد ارتباط مجدد هستيم و برخي ديگر سعي مي‌كنيم با احساسات منفي‌مان كنار بياييم، اما واقعاً پس از تمام شدن يك رابطه آن‌هم به‌صورت ناگهاني و يك‌طرفه چه بايد كرد؟

با واقعيت روبه‌رو شويد

در اولين قدم شما مي‌بايست واقعيت را هرچند تلخ بپذيريد. سعي كنيد براي مدتي به خودتان براي داشتن احساسات منفي حق بدهيد و هرگز سعي نكنيد احساسات خود را سركوب كنيد. يكي از مراحلي كه شما پس از شكست عشقي تجربه خواهيد كرد چانه‌زني است.

چانه‌زني به اين معناست كه فرد مرتباً با خود تصور مي‌كند كه اگر كاري انجام دهد شريك احساسي او باز خواهد گشت. به همين خاطر هنگامي‌كه قرار است واقعيت را بپذيريد دست از چانه‌زني برداريد. اميدواري براي اينكه دير يا زود طرف مقابل بازخواهد گشت و بابت رفتارش توضيح منطقي به شما خواهد داد را فراموش كنيد. به خاطر داشته باشيد تا زماني كه به‌جاي پذيرفتن حقيقت به اميد بازگشت ا و باشيد احساسات منفي كه تجربه مي‌كنيد ادامه خواهند داشت.

جلسه خداحافظي ترتيب دهيد

مشاورين خانواده معتقدند هنگامي‌كه براي پايان دادن به يك رابطه با شريك عاطفي خود صحبت كنيد و حتي جلسه‌اي را به‌عنوان خداحافظي در نظر بگيريد باعث خواهد شد تا هضم واقعيت براي هر دو طرف آسان‌تر باشد. پس از گذشت مدتي از قطع رابطه و در شرايطي كه طرف مقابل نيز تمايلي به صحبت داشت بهتر است شما نيز اين جلسه را ترتيب دهيد و پس از شنيدن صحبت‌هاي طرف مقابل با او خداحافظي كنيد.

اما اگر او حاضر به صحبت با شما نيست يا خودتان به هر دليلي نمي‌خواهيد با او روبه‌رو شويد مي‌توانيد اين جلسه را به‌تنهايي و به‌صورت نمادين برگزار كنيد. بعضي از متخصصين معتقدند بهتر است حتي تمامي خاطرات، عكس‌ها يا هدايا را نيز در اين مراسم نمادين دفن كنيد و به‌نوعي براي رابطه خود مراسم سوگواري ايجاد كنيد.

تخليه هيجانات منفي

هيجانات منفي مثل خشم اگر درون شما بمانند مي‌توانند بسيار آزاردهنده باشند. يكي از راهكارهايي كه براي تخليه اين احساسات وجود دارد اين است كه تمامي خشم و ناراحتي كه از طرف مقابل داريد را روي يك نامه بنويسيد، اما آن را پست نكنيد و يا تصور كنيد او روبه‌رويتان نشسته و با وي صحبت كنيد.

به زبان آوردن احساسات منفي كه تجربه مي‌كنيد تا حد زيادي مي‌تواند در كاهش شدت آن‌ها تأثير داشته باشد. و در نهايت براي جلوگيري از بروز چنين روابطي مقاله نشانه هاي روابط ناسالم را مطالعه كنيد.

چه زماني به روانشناس مراجعه كنيم؟

شما در هرزماني از رابطه يا پس از قطع ناگهاني رابطه مي‌توانيد با كمك مشاورين خانواده شبهات خود را برطرف كنيد يا به بهبود شرايط روحي خود كمك كنيد. اما كمك گرفتن از مشاورين در برخي شرايط اهميت بيشتري دارد و بي‌توجهي به اين موضوع مي‌تواند مشكلات جدي را در سلامت روان ايجاد كند:

  • هنگامي‌كه احساس مي‌كنيد شدت هيجانات منفي مثل غم يا خشم به ميزاني است كه تحمل آن برايتان دشوار شده و يا احتمال دارد به خود يا ديگران آسيب برسانيد بهتر است هرچه سريع‌تر با يك مشاور در اين زمينه مشورت نماييد.
  • اگر براي طولاني‌مدت هيجانات منفي در شما باقي مانده يا به‌مرورزمان شدت آن‌ها كاهش پيدا نكرده است احتمالاً دچار اختلال سوگ شده‌ايد و مي‌بايست در اين زمينه با يك متخصص سلامت روان مشورت نماييد.
  • اگر قطع ناگهاني رابطه يا شكست در يك رابطه عاطفي باعث شده نسبت به تمامي روابط بدبين باشيد و ديگر نتوانيد رابطه‌اي را شروع كنيد يا در رابطه‌هايتان احساس صميميت نمي‌كنيد.
  • در شرايطي كه پس از مدتي شريك احساسي شما بازگشته و مي‌خواهد مجدداً رابطه را شروع كند، بهتر است در اين زمينه با يك مشاور خانواده مشورت نماييد. به خاطر داشته باشيد كه طرف مقابل شما عدم ثبات خود در تصميم‌گيري را يك‌بار نشان داده و اين مي‌تواند زنگ خطري براي تكرار اين قبيل رفتارها باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علت قطع ناگهاني رابطه عاشقانه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

چرا برخي افراد پسر ها يا دخترها ناگهان رابطه را قطع مي‌كنند؟

مشكلات شخصيتي مثل عدم مسئوليت‌پذيري يا بي‌توجهي به احساسات ديگران، در كنار ترس از ايجاد صميميت يا احساس گناه و خجالت از مطرح كردن درخواست ازجمله دلايلي هستند كه باعث مي‌شود فرد تصميم بگيرد به‌طور ناگهاني و يك‌طرفه رابطه‌اي را تمام كند.

پس از قطع ناگهاني رابطه چه كنم ؟

اولين و مهم‌ترين اقدام اين است كه واقعيت را بپذيريد و از تلاش براي فهميدن علت يا درست كردن مجدد رابطه دست برداريد. پس‌ازآن بهتر است تلاش كنيد از طريق نوشتن نامه‌اي كه قرار نيست پست كنيد يا تصور گفتگوي حضوري احساسات منفي خود را تخليه كنيد. ايجاد برنامه‌هاي مختلف براي خالي نبودن زمان روزانه نيز يكي ديگر از كارهايي است كه مي‌توانيد انجام دهيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: علت قطع ناگهاني رابطه عاشقانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۱۰:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی