مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

خشم و افسردگي به دو صورت خود را نشان مي‌دهد. در نوع اول بي قراري و خشم به صورت آشكار خود را نشان مي‌دهد، به طوري كه بيمار افسرده با هر تلنگري پرخاشگري كرده و با الفاظ و رفتار زشت به ديگران ناراحتي‌اش را ابراز مي‌كند، در نوع دوم افسردگي ناشي از خشم، فرد ترجيح مي‌دهد كه خشم خود را سركوب كرده و آن را دروني كند. هر دو حالت منجر به شكل گيري سيكل معيوبي مي‌شود كه ديگران را در ارتباط با بيمار مستاصل مي‌كند. براي درمان اين وضعيت رويكردهاي مختلف روش‌هاي موثري ارائه كرده‌اند كه هر كدام را در ادامه شرح داده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه خشم و افسردگي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: خشم و افسردگي چه ارتباطي با هم دارند

خشم و افسردگي | آشنايي با رويكردهاي مختلف در سبب شناسي افسردگي

در تبيين اختلال خشم و افسردگي و توضيح علل آن متخصصان از رويكردهاي مختلفي بهره مي گيرند. هركدام از اين رويكردها از زاويه ديد خاصي به مسئله افسردگي مي پردازند. براي مثال در رويكرد شناختي رفتاري روانشناسان همواره بر اين موضوع تاكيد مي كنند كه افكار ما زيربناي تمامي احساسات و رفتارهايمان  هستند. در نتيجه براي بهبود خلق افسرده پيش از هرچيز بايد افكار افسرده ساز را پيدا كرد. از جمله افكاري كه تاثير بسزايي در پيدايش و تداوم افسردگي دارند مي‌توان به فاجعه سازي از رويدادهاي منفي، نسبت دادن شكست‌ها به درون و موفقيت‌ها به بيرون و اعتقاد به عدم توانايي كافي براي انجام دادن تكاليف اشاره كرد.

در اين ميان روانكاوان تبيين متفاوتي از اختلال افسردگي دارند. آن‌ها بيش از هرچيز تلاش مي‌كنند اين مشكل را به واسطه مكانيسم‌هاي دفاعي شرح دهند. از ديد آن‌ها سركوب يا همان فروخوردن خشم، دروني سازي و برگرداندن آن به خود از جمله فرايندهاي اصلي بروز اختلال افسردگي در ميان مبتلايان است. 

تاثير سركوب خشم در بروز اختلال‌افسردگي

در نظريه روان كاوي به مقوله خشم و افسردگي بيش از هر رويكرد ديگري پرداخته شده است. بر اساس اين نظريه روانكاوان معتقدند كه مبتلايان به افسردگي بيش از سايرين دست خوش هيجان خشم مي‌شوند. با اين حال از آن جايي كه روش‌هاي ابراز سالم اين هيجان را نمي‌دانند آن را سركوب كرده و يا به عبارت ديگر آن را فرو مي‌خورند.

از آنجايي كه خشم هيجان بسيار نيرومندي است و انرژي آن با سركوب كردن از بين نمي‌رود، اين انرژي به درون فرد باز مي‌گردد. به اين ترتيب كسي كه نمي‌تواند به طور سالم از ديگران انتقاد كند دچار خودسرزنش گري مفرط مي‌شود و دائما عملكرد خود را زير سوال مي‌برد. همين امر پيامدهايي نظير كاهش اعتماد به نفس، عدم اطمينان به توانمندي‌ها، احساس گناه و ساير علائم افسردگي را در پي خواهد داشت.

علل ناتواني در ابراز خشم

علل مختلفي وجود دارد كه باعث مي‌شود افراد نتوانند به شيوه اي سالم خشم خود را ابراز كنند. براي مثال بزرگ شدن در خانواده‌اي كه هرگونه ابراز هيجاني را به شدت سركوب مي‌كرده، تجربه تنبيه شديد به خاطر بروز ناراحتي يا عصبانيت، ترس از ناتواني در كنترل اوضاع پس از ابراز خشم، عدم آشنايي با رفتار جرات مندانه و ناتواني در تشخيص پرخاشگري از ابراز خشم به روش صحيح از جمله رايج‌ترين دلايلي است كه به خشم و افسردگي بروز مشكلات روانشناختي نظير اضطراب مي‌انجامد.

خشم و افسردگي | چگونگي پيشگيري از بروز افسردگي

افسردگي‌ اساسي يكي از انواع اختلال‌هاي روانپزشكي است كه منشا زيستي، ژنتيكي، محيطي و روانشناختي مختلفي دارد. در حقيقت بروز و شدت افسردگي به نحوه تعامل اين فاكتورها با يكديگر بستگي دارد. در همين راستا با كنترل برخي عوامل محيطي و رواني مي‌توان از ابتلا يا شدت يافتن اختلال افسردگي پيشگيري كرد. براساس توصيه روانشناسان مبتني بر رويكرد روانكاوي، مي‌توان گفت اگر بتوانيد هيجان خشم و افسردگي را در وجود خود بپذيريد و از مجراي سالمي آن را ابراز نماييد سركوب و برگرداندن آن به درون اتفاق نمي‌افتد و در نتيجه تا حد زيادي از بروز اختلال افسردگي پيشگيري خواهد شد. 

در نتيجه اولين قدم براي پيشگيري از افسردگي اين است كه بپذيريد خشم يكي از هيجانات اصلي در انسان است و همه آدم ها به طور طبيعي آن را تجربه مي‌كنند. به خودتان يادآور شويد كه احساس خشم در درون‌تان به نوبه خود امري منفي نيست، بلكه تبديل شدن آن به پرخاشگري و بدرفتاري است كه به كنترل و مديريت نياز دارد. در نتيجه بايد اصول جرات مندي را ياد بگيريد و تمرين كنيد كه وقتي عصباني مي‌شويد، چه واكنش‌هاي سالمي را از خود نشان دهيد. اگر در اين زمينه با مشكل زيادي رو به رو هستيد، مراجعه به روانشناس ضروري است.

انواع مختلف خشم و افسردگي

در برخي موارد يكي از چهره هاي افسردگي خشم است و در واقع افراد اندوه و ناراحتي خود را به شكل خشم ابراز مي‌كنند. بسياري خشم و افسردگي خود را سركوب و پنهان كرده و در مواردي ديگر آن را بروز مي‌دهند. در اين قسمت به بررسي اين دو مورد مي‌پردازيم.

📌خشم و افسردگي دروني

طبيعي است كه برخي از افراد هيجانات خود را به دلايل مختلفي بروز نداده و يا پنهان مي‌كنند. حتي گاهي اصلا روش درست ابراز آن را نمي‌دانند. به همين دليل مشكلات زيادي را در اين شرايط تجربه مي‌كنند. در واقع چنين افرادي نمي‌توانند واكنش هاي درستي داشته باشند و همواره خود را اذيت مي‌كنند. براي آنها صحبت كردن و بيان كردن احساسات شان بسيار دشوار است. 

📌خشم و افسردگي ابراز شده

اما در مقابل گروهي ديگر، خشم و افسردگي خود را به شكل بسيار شديد و افراطي بروز مي‌دهند. در واقع آنها بسيار تحريك پذير بوده و حتي با كوچك ترين مسائلي هم برون ريزي دارند. اين افراد كنترل زيادي بر احساسات خود نداشته و يا نمي‌توانند به روش درستي آنها را ابراز كنند. هوش هيجاني در چنين افرادي بسيار پايين بوده و احتمال اينكه به ديگران آسيب بزنند نيز زياد است.

برخي از نشانه هاي خشم و افسردگي همزمان شده

وقتي خشم و افسردگي با يكديگر همزمان مي‌شوند؛ فرد نشانه هاي مختلفي را از خود بروز مي‌دهد. در واقع اطرافيان با وجود اين علائم مي‌توانند متوجه وجود خشم و افسردگي در وجود چنين فردي شوند. برخي از اين نشانه ها شاما موارد زير مي‌شوند.

ناپايداري خلق و خو در مدت زمان كوتاه

خودسرزنشي و انتقاد كردن از خود به صورت مداوم

حساسيت و تحريك پذيري

رفتارهاي افراطي و پرخاشگرانه

فاجعه سازي و واكنش هاي انفجاري

آزار دادن ديگران به صورت كلامي

درمان خشم و افسردگي

روش هاي مختلفي براي درمان خشم و افسردگي همزمان شده وجود دارد. با اينكه بهتر است به هريك از آنها به صورت جداگانه پرداخته شود و درمان شوند؛ اما برخي از روش هاي مشتركي نيز وجود دارند كه بر هر دوي اين دو مورد موثر هستند. در اين مورد افراد حتما بايد از يك متخصص كمك بگيرند.

✅روان درماني

در شرايطي كه افراد در حال تجربه كردن خشم و افسردگي هستند؛ بايد از يك روانشناس كمك گرفته و از روش هاي روانشناختي استفاده كنند. براي تشخصي و سنجش ميزان افسردگي و خشم، روش هاي متفاوتي وجود دارد كه در بيشتر موارد درمانگر بعد از بررسي تاريخچه زندگي شخصي فرد، با استفاده از آزمون هاي روانشناختي، درمان را آغاز مي‌كند.

✅دارو درماني

در برخي شرايط خشم و افسردگي كه فرد تجربه مي‌كند بسيار شديد بوده و زندگي فرد را مختل كرده است. در چنين شرايطي افراد بايد در كنار روش هاي روانشناختي از دارو درماني نيز استفاده كنند. اما استفاده از داروها، نياز به تجويز متخصص داشته و نمي‌توان در اين مورد به صورت خودسرانه عمل كرد.

✅اصلاح سبك زندگي

در كنار روش هايي كه در بالا ذكر شد؛ افراد براي درمان خشم و افسردگي، بايد سبك زندگي شخصي خود را نيز تغيير داده و خودشان هم در اين زمينه تلاش كنند. تغذيه مناسب، ورزش، معاشرت كردن با ديگران و… همگي در كنترل اين موضوع، تاثير زيادي دارند.

پيامدهاي ناشي از خشم و افسردگي

فراموش نكنيد كه اگر خشم و افسردگي براي مدت زمان طولاني ادامه يابند؛ افراد را دچار مشكلات زيادي از لحاظ رواني و جسماني مي‌كنند. در چنين شرايطي زندگي شخصي و اجتماعي افراد مختل شده و آنها نمي‌توانند عملكرد درستي داشته باشند. آنها احتمالا به ديگران و حتي به خودشان آسيب هاي زيادي زده و همچنين شرايط نامساعدي را براي خود ايجاد مي‌كنند. در چنين شرايطي كمكي از ديگران نيز ساخته نيست. به همين دليل شناسايي اين موضوع و همچنين پيگيري به موقع آن بسيار موثر است.

سخن پاياني

خشم و افسردگي همپوشاني زيادي با يكديگر داشته و به طور كلي نشانه هاي مشابه زيادي دارند. در بيشتر موارد افراد قادر به تشخيص ناراحتي و يا عصبانيت در خود نيستند. اين موضوع از مسائل مختلفي نشات مي‌گيرد. اما به هر حال هر دوي آنها آسيب زا بوده و باعث بروز پيامدهاي زيادي براي افراد مي‌گردند. مخصوصا اگر براي مدت زمان طولاني ادامه يابند. بهتر است افراد در اين زمينه از يك روانشناس كمك گرفته و با او مشورت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه خشم و افسردگي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

من هنگام عصبانيت نمي توانم به درستي با فرد مقابل حرف بزنم و همه چيز را در خودم مي ريزم همين مسئله باعث انزوا و افسردگي من شده چگونه مي توانم اين عادت را تغيير بدهم؟

مراجعه به روانشناس يكي از مهم‌ترين اقداماتي است كه مي‌توانيد در اين زمينه انجام دهيد. روانشناس با ارائه آموزش‌هايي نظير كنترل خشم و ياد دادن مهارت جرات ورزي مي‌تواند به شما كمك كند تا بر اين مشكل خود غلبه كرده و افسردگي‌تان را نيز بهبود ببخشيد.

منبع: خشم و افسردگي چه ارتباطي با هم دارند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۲۷:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعبير خواب از آن دسته موضوعاتي است كه براي همه ما جذابيت دارد. گاهي خوابي مي‌بينيم كه براي مدت‌ها ذهن ما را درگير خود مي‌كند. اين درگيري ذهني باعث مي‌شود به دنبال راهي براي تعبير خوابتان باشيد؛ اما تا چه حد مي‌توانيم به خواب‌ها يا تعبيري كه از آن‌ها مي‌شود اعتماد كنيم؟ معبران و روانشناسان خواب ديدن را حالتي مي‌دانند كه در بسياري از مواقع مي‌خواهد چيزي را به شما اطلاع دهد؛ بااين‌حال همه خواب‌هاي ما تعبير نمي‌شوند و تعبير آن‌ها به موضوعات مختلفي مثل زمان خواب ديدن، شرايط زندگي و همين‌طور افكار هركس بستگي دارد. با توجه به همه آنچه گفته شد در اين مطلب راجع به تعبيرخواب و همه مسائلي كه روي آن تأثير مي‌گذارند صحبت خواهيم كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعبير خواب مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: تعبير خواب كامل

آيا تعبير خواب حقيقت دارد؟

اين سؤال براي بسياري از ما پيش مي‌آيد. تا چه حد مي‌توانيم روي تعبيري كه از خواب‌هايمان مي‌شود حساب كنيم؟ واقعيت اين است كه دانشمندان تاكنون نتوانسته‌اند دلايل خواب ديدن و همين‌طور تعبير خواب را به‌صورت علمي ثابت كنند؛ اما درعين‌حال نمي‌توانيم اين واقعيت را انكار كنيم كه بسياري از ما خواب‌هايي مي‌بينيم كه در بيداري اتفاق مي‌افتد؛ حتي در متون ديني و قرآن هم از رؤياي صادقه صحبت شده است. پس اگرچه تاكنون توضيح منطقي براي اين مسئله پيدا نشده اما نمي‌توانيم آن را انكار كنيم.

معبران قديمي براي تعبير خواب از دو منبع استفاده مي‌كنند. مهم‌ترين و بهترين منبع روايات و احاديثي است كه در متون ديني از كساني مانند امام صادق(ع) يا حضرت يوسف(ع) باقي مانده است. در كنار اين روايات تعبير خواب گاهي اوقات هم بر اساس تجربه‌هاي پيشين اتفاق مي‌افتد. براي مثال بسياري از كساني كه خواب مار ديده‌اند مدتي بعد دچار يك دشمني و جنگ شده‌اند؛ به همين خاطر مار را در خواب به‌عنوان دشمن تعبير مي‌كنند.

تعبير بر اساس انواع خواب

خواب‌ها معمولاً به سه دسته سبك، عميق و خلسه تقسيم مي‌شوند. شما در دو حالت خواب سبك و عميق واقعاً خواب هستيد؛ تفاوت اين دو حالت در زمان و ميزان فعاليت مغز است؛ اما خلسه حالتي بين خواب‌وبيداري است. در اين حالت شما خواب نيستيد اما براي مدتي روحتان از محيط فيزيكي كه در آن حضور داريد دور خواهد شد. معمولاً آنچه در حالت خلسه ديده مي‌شود تا حدود زيادي صحت دارد.

در ميان حالت‌هاي مختلف خواب روانشناسان معتقدند رؤياهاي واقعي معمولاً در خواب عميق اتفاق مي‌افتند. در اين مرحله كه به آن خواب رم (REM) يا خواب با حركات سريع چشم گفته مي‌شود، فعاليت مغز درست به‌اندازه زمان بيداري افزايش پيدا مي‌كند، تنفس و ضربان قلب به ميزان بيداري مي‌رسد و شما به‌راحتي مي‌توانيد حركت مردمك چشم را از پشت پلك‌هاي فرد ببينيد. اگرچه در حالت خواب رم، بدن كاملاً در شرايطي مشابه بيداري قرار دارد اما شما در يكي از عميق‌ترين مراحل خواب هستيد. خواب رم همان‌جايي است كه شما شروع به رؤيا ديدن مي‌كنيد. براي دريافت تعبير خواب خود به ليست زير مراجعه نماييد. 

چه عواملي روي تعبير خواب اثر مي‌گذارند

هميشه قرار نيست خواب‌هاي شما تعبير شوند؛ گاهي اوقات حتي دو نفر خواب يكساني مي‌بينند اما تعبير خواب آن‌ها متفاوت خواهد بود. اين‌ها به اين خاطر است كه در تعبير خواب عوامل بسياري دخالت مي‌كنند و كسي كه مي‌خواهد اين كار را انجام بدهد بايد به‌خوبي با اين عوامل آشنا بوده و همه آن‌ها را در تعبير خواب در نظر بگيريد.

🔽افكار خواب بيننده

فكرهايي كه در طول روز و به‌خصوص قبل از خواب داشته‌ايد معمولاً در رؤياها حضور پيدا مي‌كنند. به‌خصوص وقتي اين فكرها تا حدودي رنگ و بوي اضطراب و نگراني داشته باشند احتمال اينكه آن‌ها را در خواب ببينيد بيشتر خواهد شد.

🔽اتفاقات طول روز

بسياري از محققان معتقدند كه رؤياها بخشي از تلاش مغز براي سروسامان دادن به اتفاقات طول روز هستند. به همين خاطر است كه اگر در طول روز راجع به موضوعي صحبت كرده باشيد يا به مكان مشخصي رفته باشيد احتمالاً آن را در خواب خواهيد ديد.

🔽شرايط زندگي

شرايط زندگي هركدام از ما افكار، دغدغه‌ها و آرزوهاي‌مان را مي‌سازد. اين موضوع مي‌تواند تأثير بسياري در خوابي كه مي‌بينيم داشته باشد. كساني كه زندگي پرتنشي دارند معمولاً شب‌ها نيز خواب راحتي ندارند. ديدن خواب‌هاي آشفته يكي از اتفاقاتي است كه آن‌ها دائماً از آن گلايه مي‌كنند. همچنين اگر از شخصي كه دوستش داريد دور شده باشيد و دلتنگ او باشيد ممكن است در خواب‌هايتان او را ببينيد.

🔽ترس‌ها و نگراني‌ها

تابه‌حال برايتان پيش آمده كه پس از يك امتحان، تا مدت‌ها خوابش را ببينيد و احساس كنيد درس‌هايتان را نخوانده‌ايد يا براي امتحان آماده نيستيد؟ اين اتفاق به اين دليل است كه نگراني‌هاي ما به‌خصوص در خواب‌ها ظاهر مي‌شوند. به همين خاطر محتواي خواب‌هاي يك بيمار افسرده اغلب اوقات غمگين است؛ حتي ممكن است متوجه شده باشيد وقتي غمگين هستيد خواب‌هاي شما با زمان آرامشتان فرق دارد. به همين خاطر است كه مي‌گويند شرايط روحي هريك از ما بر كيفيت خواب و همين‌طور رؤياهايمان اثر مي‌گذارد.

🔽زمان خواب

بسياري از معبران قديمي معتقدند اينكه شما در چه ساعتي از شب و همين‌طور كدام شب از ماه‌هاي قمري يا شمسي خوابي را ببينيد در تعبير آن اثر دارد. براي مثال آن‌ها معتقدند خوابي كه در قسمت پاياني شب ديده مي‌شود، تعبير خواهد شد اما خواب‌هايي كه اول صبح و پس از نماز صبح مي‌بينيد تعبيري ندارند.

🔽وضعيت خواب‌وبيداري

زيگموند فرويد، روانشناس معروف در كتاب تعبير رؤياي خود داستاني را بيان مي‌كند؛ فرض كنيد خواب مي‌بينيد كه در يك خيابان شلوغ در حال رانندگي هستيد ناگهان صداي آمبولانس مي‌شنويد، وقتي از خواب بيدار مي‌شويد متوجه خواهيد شد كه ساعت شما در حال زنگ خوردن است! ازنظر فرويد صداي زنگ ساعت وارد خواب شما شده و خود را به‌صورت آژير آمبولانس نشان مي‌دهد. با توجه به اين داستان مي‌توان گفت تمامي شرايط محيط اطراف ما، مثل صدا، گرمي يا سردي و همين‌طور سيري يا گرسنگي خود را در خواب‌هاي ما نشان دهند. البته طبيعي است كه رؤياهاي مربوط به اين شرايط معمولاً قابل‌تعبير نيستند.

انواع خواب

تعبير خواب افراد براساس نوع خواب آنها نيز متفاوت است. چرت خواب كوتاهي است كه افراد در شرايط گوناگوني مي‌توانند آن را تجربه كنند. زماني كه افراد در چنين حالتي خواب مي‌بينند؛ باور كردن آنها آسان تر است و افراد سخت تر از اين خواب بيدار شده و هوشيار مي‌شوند. خلسه نيز نوع ديگري از خواب بوده بين خواب و بيداري است. حتي گاهي افراد در حال عبادت كردن و يا وقتي غرق در كاري مي‌شوند؛ اين حالت را تجربه مي‌كنند. حتي احتمال خواب ديدن نيز وجود دارد.

تعبير خواب بر اساس ساعت خواب

برخي معتقدند كه ساعت خواب نيز در تعبير خواب نيز موثر است. براي مثال عده اي معتقدند كه خواب هايي كه در هنگام صبح ديده مي‌شوند؛ بيشتر احتمال دارد كه به واقعيت تبديل شوند. اما برخي از متخصصين اين حوزه براي هر زماني يك تعبير در نظر گرفته و حتي مدت زمان به وقوع پيوستن آن را نيز تعيين مي‌كنند. حتي روزي هم كه در آن فرد خواب مي‌بيند نيز موثر است.

تعبير خواب بر اساس نظريه هاي روانشناسي

روانشناسان معتقدند رؤياها يكي از مهم‌ترين راه‌ها براي رسيدن به محتواي ضمير ناخودآگاه هست. همه ما به خاطر بعضي ملاحظات اجتماعي و اخلاقي بخش‌هايي از خودمان را سانسور مي‌كنيم. گاهي اوقات اين انكارها به‌قدري زياد مي‌شوند كه حتي خودمان هم از آن‌ها بي‌خبر هستيم. زماني كه مي‌خوابيم قدرت ذهن براي در نظر گرفتن اين ملاحظات كمتر مي‌شود و تمايلات اصلي ما (ايد) خودشان را به‌صورت رؤياها نشان مي‌دهند. به همين خاطر است كه روانشناسان براي شناخت واقعيت‌هاي ذهن انسان‌ها براي تعبير خواب ارزش بالايي قائل هستند.

سخن پاياني

به هر حال بسياري از افراد به تعبير خواب معتقدند و از روش هاي مرتبط به آن در زندگي خود استفاده مي‌كنند. افراد بهتر است در اين مورد با يك متخصص مشورت كرده و همچنين عوامل رواني را نيز در نظر داشته باشند. از طرفي در اين مورد عوامل زيادي دخيل هستند كه به راحتي نمي‌توان در مورد معاني خواب ها قضاوت كرد. به همين دليل تفسير خواب كار راحتي نبوده و نياز به دانش و تجربه دارد. كمك گرفتن از روانشناس در اين زمينه مي‌تواند به افراد كمك بزرگي كند. 

براي دريافت مشاوره در زمينه تعبير خواب مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

آيا تعبير خواب حقيقت دارد؟

خواب شما با توجه به شرايط محيطي، افكار و همين‌طور زماني كه خواب مي‌بينيد مي‌تواند معني داشته باشد. درعين‌حال بعضي از خواب‌ها هم تعبير مشخصي ندارند يا باطل هستند. به همين خاطر كسي كه خواب شما را تعبير مي‌كند بايد با در نظر گرفتن تمام اين مسائل راجع به آن صحبت كند.

منبع: تعبير خواب كامل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تعبير خواب كامل،
موضوع:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۲۳:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مرگ همسر يكي از سخت‌ترين تجربياتي است كه ممكن است در طول زندگي با آن روبه‌رو بشويد. در اين شرايط احساس مي‌كنيم تكيه‌گاه و عزيزي را از دست داده‌ايم كه ديگر هرگز جاي خاليش پر نمي‌شود. يا حتي ممكن است از اينكه بخواهيد شاد باشيد يا به زندگي ادامه دهيد احساس عذاب وجدان داشته باشيد. با همه اين سختي‌ها دير يا زود مجبور هستيد كه با اين غم كنار بياييد و به زندگي بازگرديد.

غم از دست دادن همسر ممكن است تا مدت‌ها با شما باقي بماند يا حتي باعث افسردگي‌تان بشود. اگر احساس مي‌كنيد با وجود زمان زيادي كه از مرگ همسر يا عشقتان مي‌گذرد هنوز هم به‌اندازه روزهاي اول احساس افسردگي مي‌كنيد بهتر است راجع به اين شرايط با يك متخصص صحبت كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه مرگ همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: مرگ همسر و غم از دست دادن شوهر

مرگ همسر

زماني كه شريك زندگي بعد از سال ها فوت مي‌شود؛ احساس غم و اندوه بزرگي به فرد دست مي‌دهد. فردي كه همسر خود را از دست داده، بايد با حال، آينده و گذشته نيز خداحافظي كند. و به تنهايي زندگي را ادامه دهد. افراد بعد از مرگ همسر معمولا به دو دسته تقسيم مي‌شوند. دسته اول افرادي كه فورا پس از مرگ همسر ازدواج مي‌كنند؛ و دسته دوم افرادي كه تا ساليان سال در فراغ همسر مي‌سوزند و آه مي‌كشند.

مرگ همسر زماني كه به شيوه مناسبي سپري نشود؛ آينده سختي را پيش رو خواهند داشت. غلبه بر اين مرگ و سوگ آسان نيست، اما به دليل اينكه زندگي ادامه دارد بايد براي سوگ درماني اقدام كنيد. در اين مقاله روش هاي برخورد و مراحل مرگ همسر را توضيح داده‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتها همراه ما باشيد.

مراحل گذر از مرگ و غم از دست دادن همسر

همه افراد زماني كه عزيزي را از دست مي‌دهند، مراحل سوگ را سپري مي‌كنند. حالا اين مراحل براي عده اي 6 ماه زمان مي‌برد و براي برخي تا سال ها ادامه خواهد داشت. اما به كل 5 مرحله سوگ وجود دارد كه بايد بعد از مرگ همسر سپري شود. در ادامه راجع به اين مراحل توضيح داده‌ايم.

🔘 انكار

انكار اولين مرحله‌اي است كه با آن روبه‌رو مي‌شويد. در اين شرايط مرگ همسرتان را باور نمي‌كنيد. گاهي شايد صداي او را بشنويد يا انتظار داشته باشيد با او صحبت كنيد و…. . بااينكه بسياري از افراد از اين مرحله عبور مي‌كنند، اما گاهي هم پيش مي‌آيد كه بعضي‌ها در اين مرحله باقي مي‌مانند. از نشانه‌هاي ماندن در اين شرايط اين است كه بيمار باور دارد همسرش هنوز زنده است. در چنين شرايطي بهتر است هرچه سريع‌تر با يك متخصص در اين زمينه مشورت كنيد.

🔘 خشم از مرگ هسر

در اين مرحله بعد از مرگ همسر، شما از خودتان به خاطر اينكه تلاشي براي زنده ماندن همسرتان نكرده‌ايد، از همسري كه شما را ترك كرده و حتي از خدا به دليل گرفتن جان همسرتان احساس خشم مي‌كنيد.

🔘 چانه‌ زني

بعد از مرگ همسر، سومين مرحله چانه زني است. چانه‌ زني يكي از مراحلي است كه معمولاً پيش از مرگ اتفاق مي‌افتد. شما حاضريد هركاري بكنيد، هر راهي را امتحان كنيد تا همسرتان زنده بماند. بسياري از ما در اين شرايط انواع قول و قرارها را با خدا مي‌گذاريم. اما گاهي اوقات اين مرحله تا پس از مرگ هم باقي مي‌ماند. ممكن است از خدا بخواهيد همسرتان را به شما برگرداند و در عوض آن چيز ديگري را بگيرد.

🔘 افسردگي ناشي از مرگ همسر

افسردگي را شايد بتوان طولاني‌ترين دوره در غم از دست دادن همسر دانست. در اين شرايط شما كاملاً باور كرده‌ايد كه همسرتان را از دست داده‌ايد و ديگر از انكار يا چانه‌زني خبري نيست. اين شرايط باعث مي‌شود بيشتر و بيشتر افسرده شويد.

يكي از رايج‌ترين بيماري‌هاي روحي پس از مرگ همسر طولاني شدن دوره سوگ است كه براي آن فرد مدت طولاني دچار افسردگي مي‌شود و در اين شرايط باقي خواهد ماند. اگر شما يا هر يك از اطرافيانتان براي مدت طولاني در اين شرايط باقي مانده يا با گذشت زمان چيزي از شدت ناراحتي او كم نشده بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد.

🔘 پذيرش

پذيرش آخرين مرحله‌اي است كه در كنار آمدن با غم همسرتان با آن روبه‌رو مي‌شويد. در اين مرحله باور خواهيد كرد كه اگرچه بسيار سخت ولي بايد به زندگي برگرديد. به همين خاطر تلاش‌هايي را براي بهتر كردن شرايط شروع مي‌كنيد. پذيرش به معناي اين نيست كه شما مرگ همسرتان را فراموش كرده‌ايد؛ به اين معناست كه در كنار غمي كه براي از دست دادن همسرتان داريد زندگي خود را ادامه مي‌دهيد.

در ادامه بعضي از راهكارهايي كه مي‌توانند در كنار آمدن با اين غم به شما كمك كنند را بررسي مي‌كنيم. 

علائم غم و اندوه پيچيده از دست دادن همسر

از دست دادن يا مرگ همسر علائمي را با خود به همراه مي‌آورد كه با شناسايي اين علائم حتما براي كمك از روانشناس اقدام كنيد.

🔸 اجتناب از برقراري ارتباط

🔸 آرزوي مرگ كردن

🔸 تجربه احساس گناه

🔸 سرزنش خود به خاطر مرگ همسر

🔸 مختل شدن فعاليت هاي روزمره

🔸 بي هدفي

راه هاي كنار آمدن با مرگ و غم از دست دادن همسر

اينكه با مرگ همسر كنار بياييد سخت و دشوار است. اما اين كار غير ممكن نيز نمي‌باشد. براي كنار آمدن و پذيرش مرگ همسر، روش ها و راهكارهايي وجود دارد كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

📌 واقعيت را قبول كنيد

همان‌طور كه گفتيم “پذيرش” زماني است كه واقعيت مرگ همسر را قبول كرده‌ايد. هرچقدر سريع‌تر خود را به اين باور برسانيد سريع‌تر هم مي‌توانيد زندگي جديد خود را شروع كنيد. به همين خاطر بهترين راهكار اين است كه به خودتان كمك كنيد واقعيت را بپذيريد. هر وقت احساس مي‌كنيد دچار غم يا خشم شده‌ايد به خودتان بگوييد واقعيت همان چيزي است كه اتفاق افتاده و راهي براي جنگيدن با آن وجود ندارد.

📌 براي مرگ همسر تان به خود سخت نگيريد

مرگ همسر يكي از تلخ‌ترين تجربياتي است كه در زندگي شما پيش خواهد آمد. به همين دليل سعي كنيد شرايط روحي خود را درك كنيد. اينكه ناراحت باشيد و تا مدتي نتوانيد به شرايط سابق زندگي برگرديد بسيار طبيعي است. پس سعي كنيد با خودتان مهربان باشيد. احساسات‌تان را درك كنيد و اگر مي‌خواهيد سوگوار باشيد يا راجع به شرايط‌تان با كسي صحبت كنيد حتماً اين كارها را انجام دهيد. بسياري از كساني كه فكر مي‌كنند بايد بدون توجه به احساسات‌شان خيلي سريع زندگي را شروع كنند در آينده دچار مشكلات جدي خواهند شد.

📌 با دوستان‌تان ارتباط برقرار كنيد

براي اينكه بعد از مرگ همسر به آرامش نسبي برسيد؛ بايد با دوستان خود ارتباط برقرار كنيد. خانواده و دوستان بهترين محيط ارتباطي و حمايتي براي ما هستند. بهتر است تا زماني كه كاملاً با اين غم كنار بياييد ارتباطتان را با آن‌ها حفظ كنيد. صحبت كردن با دوستان، كمك گرفتن از آن‌ها و حتي بودن در كنارشان مي‌تواند حال شما را بهتر كنند. سعي كنيد در اين ايام تا جايي كه مي‌توانيد از تنهايي دوري كنيد و ارتباط خود را با اعضاي خانواده و دوستان بيشتر كنيد.

📌 انرژي رواني خود را افزايش دهيد

هركدام از ما با كارهاي خاصي انرژي مي‌گيريم. مطالعه، پياده‌روي، سفر يا هر برنامه ديگري كه فكر مي‌كنيد حال شما را خوب مي‌كند در برنامه روزانه قرار دهيد. به خاطر داشته باشيد كنار آمدن با مرگ همسر انرژي رواني بسياري لازم دارد. اگر به دنبال راهي نباشيد كه انرژي خود را افزايش دهيد دير يا زود شرايط روحي‌تان رو به بدتر شدن مي‌گذارد.

📌 افكار منفي درباره مرگ همسر را متوقف كنيد

وقتي افكار منفي مربوط به مرگ همسرتان شروع مي‌شود خيلي سريع آن‌ها را متوقف كنيد. افكار منفي درست مثل بازي دومينو هستند. وقتي آن را شروع مي‌كنيد هر فكر منفي به ترتيب فكر بعد از خودش را هم راه مي‌اندازد. اگر اين شرايط را ادامه بدهيد حالتان به‌سرعت بد مي‌شود و در افكار منفي غرق خواهيد شد. به همين خاطر بهتر است به‌محض شروع اين افكار حواستان را پرت كنيد. يا خيلي محكم و قاطعانه به خودتان بگوييد الان زمان فكر كردن به اين مسائل نيست.

📌 برنامه‌ ريزي براي طول روز داشته باشيد

بيكار بودن بيشتر از هر چيزي باعث مي‌شود شما ياد افكار منفي بيفتيد كه قرار نيست به آن‌ها فكر كنيد. به همين خاطر تا جايي كه مي‌توانيد براي طول روز خود برنامه‌هاي مختلف داشته باشيد. همان‌طور كه گفتيم در كنار برنامه‌هاي كاري كه براي طول روز خود داريد بهتر است زمان‌هايي هم براي تفريح در نظر بگيريد. اين كار به شما كمك مي‌كند تا كمتر درگير افكار منفي باشيد. و آرام آرام مرگ همسر را بپذيريد.

📌 فعاليت بدني داشته باشيد

ورزش و فعاليت بدني يكي از بهترين راهكارها براي مبارزه با افسردگي، ناراحتي و پذيرش مرگ همسر است. به همين دليل بهتر است در طول روز زماني را به ورزش كردن اختصاص بدهيد. اين كار باعث مي‌شود جريان خون و دريافت اكسيژن در بدن شما بيشتر شود و درنتيجه به شادابي روحي‌تان كمك خواهد كرد.

📌 براي آينده برنامه‌ ريزي كنيد

با مرگ همسر زندگي شما به پايان نرسيده است. به همين دليل لازم است تا براي آينده برنامه ريزي داشته باشيد. زماني را با خودتان خلوت كنيد و به اين سؤال پاسخ دهيد كه قرار است زندگي شما پس از بحراني كه پشت سر گذاشته‌ايد چه شرايطي داشته باشد؟ واقعيت اين است كه از اينجا به بعد زندگي‌تان را بايد بدون همسرتان ادامه بدهيد. اين شرايط چه تغييراتي در زندگي شما ايجاد مي‌كند؟ بهتر است براي اين تغييرات برنامه‌ريزي كنيد و با آمادگي به سراغ آن‌ها برويد. در اين صورت كمتر دچار مشكلات مختلف مي‌شويد. در صورتي كه قصد ازدواج بعد از فوت همسر تان را داريد كليك كنيد.

📌 از حرف زدن در رابطه با مرگ همسر فرار نكنيد

واقعيت اين است كه شما با مرگ همسر مواجهه شده ايد. پذيرش اين اتفاق دشوار است اما همسرتان بخشي از زندگي شما بوده اند كه ساعت هاي خوبي هم با او سپري كرده ايد. براي اينكه حال خودتان خوب باشد بايد به پذيرش برسيد و از صحبت در اين مورد پرهيز نكنيد. شايد اوايل دردناك باشد؛ اما به مرور زمان به اين موضوع عادت خواهيد كرد.

📌 به تدريج به سوي علايق خود برويد

پس از مرگ همسر بهترين كاري كه مي‌توانيد براي بهبود حال خود انجام دهيد؛ قدم به سوي علايق است. اين كار در اوايل سخت است؛ اما اگر به تدريج و به مرور زمان باشد، احساس خوبي دريافت خواهيد كرد.

📌 در صورت نياز كمك درخواست كنيد

اصلا ايرادي ندارد كه در برخي از شرايط درخواست كمك كنيد. همه ما انسان ها در شرايطي نيازمند اين كمك ها هستيم. چه بسا كمك روحي و رواني بعد از مرگ همسر باشد.مطمئن باشيد كه در اين شرايط هر فردي براي كمك به سوي شما قدم خواهد برداشت.

📌 به سلامت جسماني خود اهميت دهيد

يكي از اتفاقاتي كه مرگ همسر با خود به همراه دارد؛ مشكلات خواب و اشتها است. شايد علاقه اي به خوابيدن و يا غذا خوردن نداشته باشيد. اما سعي كنيد كه براي سلامت جسماني خود قدم برداريد و از سلامتي خود مراقبت كنيد. چون كه هيچ چيز جز سلامتي ارزشمند نيست.

📌 دفترچه يادداشت برداريد

از كارهايي كه مي‌توانيد براي كاهش غم مرگ همسر انجام دهيد، يادداشت برداري است. بهتر است كه احساسات خود را داخل يك دفترچه يادداشت وارد كنيد. با اين كار افكارتان روي كاغذ نوشته مي‌شود و مي‌توانيد حس بهتري را تجربه كنيد.

چه زماني به خاطر مرگ همسر به روانشناس مراجعه كنيم؟

غم از دست دادن همسر يكي از تجربه‌هايي است كه فشار رواني بسياري را به همراه دارد. هرچقدر رابطه شما با همسرتان گرم‌تر بوده و يا مدت بيشتري ادامه داشته است شما فشار روحي بيشتري را احساس خواهيد كرد. تمامي اين شرايط طبيعي هستند و نبايد نگران آن باشيد. روانشناسان معتقدند اين شرايط بين 6 ماه تا يك سال ادامه پيدا مي‌كند. اما انتظار داريم به‌مرورزمان از شدت آن كاسته شود.

به همين خاطر اگر علي‌رغم زماني كه مي‌گذرد هنوز هم به‌اندازه روز اول درگير غم مرگ همسرتان هستيد؛ و يا بااينكه بيش از يك سال از مرگ همسرتان گذشته هنوز با اين شرايط كنار نيامده‌ايد بهتر است از يك روانشناس كمك بگيريد. 

اين شرايط مي‌تواند دليلي براي افسردگي پس از سوگ باشد. اما به‌غيراز افسردگي شما در شرايط ديگري هم مي‌توانيد از يك روانشناس كمك بگيريد. ازجمله اين شرايط اين است كه چطور مي‌توانيد سلامت روان خود و اطرافيانتان را حفظ كنيد و از خانواده خود در برابر مشكلاتي كه پيش‌آمده دفاع كنيد. به هر صورت با توجه به مشكلاتي كه مرگ همسر به دنبال دارد بهتر است مشاوره با يك متخصص را در برنامه خود قرار دهيد.

كلام آخر

مرگ همسر از سخت ترين و دشواري ترين رويداد ها مي‌باشد. شايد براي شما غير ممكن باشد كه غم از دست دادن همسر كاسته شود؛ اما اين كار قابل اجرا است. شما نيز به عنوان يك انسان حق ادامه زندگي داريد. بنابراين براي اينكه زندگي كنيد، بايد بپذيريد. بهتر است كه غم از دست دادن همسر را به كمك روانشناس سپري كنيد تا با مشكل روبرو نشويد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مرگ همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

چطور مي‌توانم با مرگ همسرم كنار بيايم؟

سعي كنيد واقعيت را بپذيريد. تا جاي ممكن افكار منفي را كنار بگذاريد و با دوستان و اطرافيان ارتباط برقرار كنيد.

پس از مرگ همسر در چه شرايطي بايد به يك روانشناس مراجعه كرد؟

اگر احساس غم و ناراحتي براي مدت طولاني در شما باقي مانده و يا گذشت زمان باعث كم شدن شدت ناراحتي نمي‌شود بهتر است از يك متخصص كمك بگيريد.

منبع: مرگ همسر و غم از دست دادن شوهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۱۸:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار با معتاد چگونه بايد باشد؟ طبيعي است كه اگر به صورت ناگهاني متوجه اعتياد يكي از اعضاي خانواده يا نزديكان خود شويد نگراني و هيجانات منفي به سمت شما هجوم بياورند و زمينه را براي واكنش نادرست فراهم كنند. اما بايد اين نكته را بدانيد كه برخورد اوليه با فردي كه درگير اعتياد شده بسيار حائز اهميت است و مي‌تواند بر ادامه اعتياد يا تصميم براي ترك توسط او تاثير بگذارد.

 

علاوه بر اين‌ها بايد به ياد داشته باشيد كه اعتياد مانند يك باتلاق است و هرچقدر بيشتر در نجات فرد معتاد تعلل كنيد، او بيشتر فرو خواهد رفت پس رويارويي با حقيقت را پشت گوش نيندازيد. با آگاهي از نحوه صحيح رفتار با معتاد و كمك گرفتن از يك روانشناس مي‌توانيد او را در مسير ترك اعتياد ياري كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با معتاد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

در برابر فرد معتاد چه رفتارهايي نبايد كرد؟ 

در رفتار با معتاد شما ابتدا بايد بدانيد از چه رفتارهايي بايد اجتناب كنيد و سپس رفتار هاي درست را بشناسيد. رفتارهايي كه نبايد كرد به شرح زير هستند.

❌تنبيه هاي كلامي را كنار بگذاريد

در رفتار با معتاد، بيمار در گير اعتياد به حد كافي در حال رنج كشيدن است، و لزومي ندارد كه شما با حرف‌هايتان او را بيشتر شكنجه كنيد. از تحقير و توهين، فرياد و ناسزا گفتن، لعن و نفرين، تهديد، قضاوت و انتقاد و ديگر تنبيه‌هاي كلامي شديدا اجتناب نماييد.

❌رفتار با معتاد | تنبيه هاي عملي را اجرا نكنيد

كتك زدن، قهر كردن، زنداني كردن و… را در مورد رفتار با معتاد فراموش كنيد. شما با اين كارها نه تنها به فرد كمكي نمي‌كنيد بلكه او را بيشتر به سوي اعتياد هدايت مي‌كنيد. بسياري از كمپ هاي ترك اعتياد از اين روش استفاده مي‌كنند كه همين موضوع باعث به تعويق افتادن فرايند ترك مي‌گردد.

❌با فرد معتاد همدست نشويد

افراد معتاد ممكن است با سواستفاده از احساساتتان از شما درخواست كنند برايشان مواد تهيه كنيد يا كنار آن‌ها مقدار كمي مواد بكشيد. هرگز اين پيشنهادها را قبول نكنيد و به خاطر داشته باشيد كه پليس در صورت پيدا كردن مواد مخدر در وسايل شما هرگز باور نمي‌كند براي فرد ديگري اين مواد را تهيه مي‌كرديد و شما را به عنوان مجرم خواهد شناخت. همچنين اين را نيز بدانيد كه مصرف مواد در هر اندازه‌اي حتي كمترين حد، آسيب‌هاي جسمي فراواني به همراه دارد و مقدمه‌اي براي اعتياد شديد است.

رفتار با معتاد | در برابر فرد معتاد چه رفتار هايي بايد انجام داد؟

شايد اين حرف را زياد شنيده باشيد كه مي‌گويند معتاد بيمار است نه مجرم! از نظر متخصصان حوزه رفتار با معتاد و ترك اعتياد اين حرف تمام حقيقت است. شما هيچ وقت كسي را كه درگير بيماري قلبي، ديابت يا اينگونه بيماري‌ها شده را سرزنش نمي‌كنيد بلكه با مهرباني و آرامش به سمتش مي‌رويد چرا كه مي‌دانيد آن فرد بيمار است. در مقابل فرد معتاد نيز بايد همچين رفتاري داشته باشيد و او را به چشم يك بيمار ببينيد.

بايد بدانيد كه رفتار شما هر چقدر هم كه درست باشد، درمان محسوب نمي‌شود. براي درمان قطعي حتما بايد بيمار تحت نظر متخصص ترك اعتياد باشد. در صورتي كه بيمار بارها ترك كرده اما باز شكست خورده پينشهاد مي‌كنيم به عنوان خانواده و نزديكان فرد در جلسات مشاوره خانواده شركت كنيد تا اين مساله به طور كل درمان شود.

در يك فرايند دو مرحله‌اي شما مي توانيد بهترين رفتار با بيمار درگير اعتياد را داشته باشيد كه عبارتند از:

✅فهم اعتياد

دليل اعتياد: ابتدا بايد دليل معتاد شدن فرد مورد نظرتان را پيدا كنيد. آيا او به خاطر مشكلات روحي به اعتياد پناه برده؟ آيا تحت تاثير جمع‌هاي دوستي در مدرسه يا محله درگير اعتياد شده يا صرفا به خاطر كنكجاوي به سمت مواد مخدر رفته است؟
براي اين كار شما بايد گوش شنواي فرد باشيد. بايد بدون قضاوت كردن پاي صحبت‌هاي او بنشينيد و همدمش باشيد. با شناسايي دليل اعتياد مي‌توانيد با از بين بردن آن به ترك اعتياد نيز كمك كنيد. مثلا اگر فردي به خاطر افسردگي به اعتياد پناه برده باشد با درمان افسردگي اعتيادش نيز كمرنگ خواهد شد.

مرحله اعتياد: در رفتار با معتاد شما بايد بدانيد فرد مورد نظرتان در چه مرحله‌اي از اعتياد قرار دارد. اگر تازه به مصرف مواد مخدر روي آورده و هنوز اعتياد جدي ندارد او را به چشم يك فرد سالم نگاه كنيد و به تدريج با كمك مشاوره و برخورد صحيح او را براي ادامه ندادن اعتياد تشويق كنيد. اما اگر اعتياد اين فرد جدي است بايد اعتماد او را جلب كرده و انگيزه ترك را در او به وجود بياوريد.

شناخت اعتياد: فرد مورد نظر شما به چه ماده‌اي اعتياد پيدا كرده است؟ ماده مورد مصرف او را بشناسيد و درباره علائم و پيامدهاي آن اطلاعاتي كسب كنيد. درست مانند زماني كه با ديدن عوارض سرماخوردگي مثل تب، سرفه، آبريزش بيني و… به وجود اين بيماري پي مي‌بريد، بايد با ديدن نشانه‌ها، به مصرف معتاد توسط فرذ معتاد آگاه شويد. در صورت ديدن هر رفتار يا حالت عجيبي در عزيز معتادتان، مي‌توانيد به مشكل او پي ببريد و واكنش مناسب نشان دهيد.

✅رفتار با معتاد | واكنش درست

حمايت: شما بايد از فردي كه درگير اعتياد شده به صورت همه جانبه حمايت كنيد. فرد بايد كاملا احساس كند كه برايتان اهميت دارد و شما به او توجه مي‌كنيد. از حمايت‌هاي مالي فرد معتاد جلوگيري كنيد چراكه تمام اين پول‌ها صرف مواد شده و سلامتي فرد را با خود به فنا خواهد برد.

انگيزه ايجاد كنيد: در رفتار با معتاد بايد  براي او انگيزه ترك اعتياد ايجاد كنيد؛ براي او دليل محكمي بياوريد كه چرا بايد اقدام به ترك كند. به او هشدار دهيد كه در صورت ادامه دادن مصرف درگير چه عوارض جسمي و روحي‌اي خواهد شد.

برنامه‌هاي ترك را بشناسيد: شما بايد برنامه‌هاي ترك هر ماده مخدر، مراكز ترك و طول دوره درمان را بدانيد تا بهتر بتوانيد فرد را به سمت ترك اعتياد هدايت كنيد.

✅محدود كردن محرك ها

يكي ديگر از روش هاي رفتار با معتاد، محدود كردن محرك ها و عواملي است كه براي او يادآور اعتياد است. اين موضوع هم در حين دوران ترك اعتياد و هم بعد از آن بسيار حائز اهميت است. در واقع افراد حتي با اين روش مي‌توانند در فرد انگيزه براي ترك ايجاد كنند. معمولا افرادي كه يكي از اعضاي خانواده ها اعتياد دارند؛ بيشتر احتمال دارد كه دچار اعتياد شوند. در واقع اين موضوع براي آنها محرك است. اما وقتي فرد معتاد در محيطي آرام و امن قرار گيرد؛ بيشتر براي ترك كردن تشويق مي‌شود.

✅از ديگر اعضا نيز محافظت كنيد

با وجود يك فرد معتاد در خانواده، افراد بايد بيشتر از قبل مراقب افراد ديگر باشند. چرا كه احتمال درگير شدن آنها هم وجود دارد. بسياري در اين شرايط فرد معتاد را طرد كرده و حتي آن را از خانه بيرون مي‌كنند تا اعضاي ديگر آسيب نبينند. اما اين روش درستي براي رفتار با معتاد نيست. بلكه بايد در كنار حمايت از او، به احساسات و شرايط ديگر اعضا نيز توجه شود.

رفتار با معتاد در زندگي مشترك

از طرفي گاهي فرد در زندگي مشترك خود با اعتياد دست و پنجه نرم مي‌كند. او در چنين شرايطي هم نياز به حمايت و همراهي همسر خود داشته و بايد براي ترك مورد تشويق قرار گيرد. با اينكه احتمالا همسر چنين فردي بسياري اذيت مي‌شود اما بهتر است به جاي رها كردن او، به او كمك كند. 

اهميت چگونگي رفتار با معتاد

فراموش نكنيد كه داشتن اطلاعاتي در زمينه رفتار با معتاد و همچنين مواجهه با اين موضوع، بسيار حائز اهميت است. چرا كه اين موضوع براي فرد معتاد تعيين كننده آينده او است و حتي حال روحي فرد در حال حاضر را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد. بهترين راه براي درك و مواجهه با چنين چيزي كمك گرفتن از مشاور و روانشناس است. افراد مي‌توانند از اين طريق از راهكارهاي درست مطلع شده و در اين زمينه به شكل درستي اقدام كنند. 

سخن آخر

در هر مرحله بهتر است از متخصصين ترك اعتياد، مشاوران و روانشناسان و پزشكان مشورت بگيريد. شما تنها فردي نيستيد كه يكي از عزيزانش درگير اعتياد شده پس مطمئن باشيد با كسب آگاهي و دريافت مشاوره در زمينه رفتار با معتاد مي‌توانيد اين مشكل را برطرف سازيد. متخصصان مركز مشاوره ذهن نو در خدمت شما هستند تا در اين زمينه ياري‌تان كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با معتاد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: رفتار با معتاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رفتار با معتاد،
موضوع:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۱۲:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رشته طراحي و دوخت هنرجويان خلاق و خاص خود را دارد. اگر بخواهيم رشته هاي پر طرفدار چند سال اخير را در بين دانش آموزان و دانشجويان، به خصوص دختران بررسي كنيم؛ به طور قطع رشته طراحي و دوخت يكي از پرطرفدار ترين آن ها به شمار مي‌رود. اين رشته علاوه بر جذابيتي كه در طول دوران تحصيل دارد، از بازار كار و آينده شغلي خوبي نيز برخوردار است. اين رشته در 3 مقطع كارداني، كارشناسي پيوسته / ناپيوسته و ارشد دانشجو جذب مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته طراحي و دوخت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: رشته طراحي و دوخت | 4 گرايش رشته طراحي و دوخت 

رشته طراحي و دوخت چيست؟

رشته طراحي و دوخت همانطور كه از نامش پيداست، به طراحي و دوخت لباس اشاره دارد. با پيشرفت صنعت پوشاك، امروزه نياز بيشتري به افراد متخصص در زمينه طراحي و دوخت احساس مي‌شود. از اين رو، فارغ التحصيلان اين رشته جايگاه مناسبي از نظر بازار كار خواهند داشت. اين رشته را مي‌توان در پايان سال نهم و براي انتخاب رشته دبيرستان انتخاب كرد و وارد هنرستان شد. پس از پايان دوره دبيرستان شما مي‌توانيد از طريق معدل، يا شركت در كنكور فني و حرفه اي وارد دانشگاه شويد.

لازم به ذكر است كه دانش آموزان براي انتخاب رشته سال دهم، مي‌توانند هم وارد هنرستان فني و حرفه اي و هم وارد هنرستان كار و دانش بشوند. در اين مقاله كامل راجع به رشته رشته طراحي و دوخت صحبت كرده‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد. 

توانايي و استعداد لازم براي ورود به رشته طراحي و دوخت

كساني كه وارد رشته طراحي و دوخت مي‌شوند، بايد يك سري ويژگي ها و توانايي هايي را داشته باشند تا بتوانند راحت تر به هدف دلخواه خود برسند. از جمله اين ويژگي ها، مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

🔻 علاقه به طراحي دستي، ديجيتالي و…

🔻علاقه مند به يادگيري الگو كشي و دوخت لباس

🔻 داشتن روحيه تيمي

🔻مهارت هاي ارتباطي بالا

🔻 قدرت تحليل بالا

🔻انتقاد پذيري و پيش برد پروژه در مسير علايق و سلايق افراد جامعه

گرايش هاي رشته طراحي‌ و دوخت

رشته طراحي و دوخت در 3 مقطع دانشجو جذب مي‌كند كه در ادامه گرايش هاي مختلف اين رشته را در 3 مقطع كارداني، كارشناسي، كارشناسي ارشد را مطالعه مي‌كنيد.

📌 كارداني رشته طراحي و دوخت

دانشجويان با سپري كردن كنكور يك مرحله و قبولي، مي‌توانند با دوخت لباس به شيوه تخصصي آشنا شوند. ضخيم دوزي، نازك دوزي و دوخت لباس كودك در اين مقطع آموزش داده مي‌شود. در كارداني دو گرايش رشته طراحي و دوخت وجود دارد كه در ادامه ذكر كرده‌ايم. 

🔹طراحي و دوخت

🔹 طراحي پوشاك

📌 كارشناسي رشته طراحي و دوخت

بعد از گذراندن دوره كارداني رشته طراحي و دوخت، دانشجويان مي‌توانند براي تحصيل در مقطع كارشناسي اقدام كنند. و بايد 4 سال براي سپري كردن دوره كارشناسي وقت بگذارند. 

🔹تكنولوژي طراحي و دوخت

🔹 طراحي پوشاك

📌 كارشناسي ارشد رشته طراحي و دوخت

بعد از اينكه كارشناسي تمام شد. داوطلبان رشته طراحي و دوخت مي‌توانند براي انتخاب گرايش دوره كارشناسي ارشد اقدام كنند. 

🔹طراحي پارچه و لباس

🔹 هنرهاي سنتي

🔹طراحي لباس زنان

🔹 طراحي لباس مردان

🔹طراحي لباس كودكان

🔹 مديريت طراحي مد

🔹طراحي مد و تكنولوژي و …

📌 دكترا

دانشجويان رشته طراحي و دوخت مي‌توانند در رشته دكترا نيز تحصيل كنند. علاوه بر رشته طراحي مي‌توانند در رشته هاي مد و نساجي، مديريت پوشاك، مد و پوشاك ادامه تحصيل دهند. در دوره دكترا دانشجويان اغلب به تحقيق و پژوهش در زمينه صنعت مد و طراحي لباس مي‌پردازند. و وضعيت بازار مد را ارزيابي مي‌كنند. 

دروس مهم دانشگاهي رشته طراحي و دوخت

در ادامه دروس مهم در مقاطع كارداني و كارشناسي رشته طراحي و دوخت را بررسي كرده‌ايم.

❌ دروس مهم مقطع كارداني

هنر و تمدن اسلامي تاريخ پارچه و نساجي تاريخ پوشاك ايران و جهان
شناخت الياف و پارچه بافت پارچه دوخت سنتي
چاپ پارچه كاربرد رايانه در طراحي لباس طراحي لباس مقدماتي
كاربرد رايانه در طراحي الگو جامعه شناسي هنر الگوسازي روي مانكن 1 و 2
آشنايي با پارچه و لباس هاي سنتي كارگاه طراحي و تهيه الگو طراحي لباس 1،2،3،4
الگوسازي 1،2،3،4 دوخت 1،2،3،4 سايز بندي

❌ دروس مهم مقطع كارشناسي

طراحي الگو تصويرسازي و طراحي مد طراحي لباس با رايانه
رنگرزي و چاپ پارچه علوم نساجي روش هاي طراحي لباس
برش الگو تاريخ هنر مولاژ
طراحي و بافت پارچه مباني هنرهاي تجسمي هندسه نقوش
هنر و تمدن اسلامي آشنايي با هنر در تاريخ آشنايي با هنرهاي سنتي
پارچه شناسي طراحي لباس اجتماع جنسيت سازي

بازار كار و آينده شغلي رشته طراحي و دوخت

مي‌توان گفت با توجه به نياز جامعه به پوشاك و علاقه افراد به صنعت مد، طراحي دوخت از بازار كار خوبي برخوردار است. از مزيت هاي اين شغل اين است كه مي‌توانيد به صورت فردي و مستقل، به صورت گروهي و تيمي و هم به عنوان كارمند شركت يا توليدي ها مشغول به كار شويد. در ادامه برخي از بهترين موقعيت هاي شغلي رشته طراحي و دوخت را معرفي كرده‌ايم.

💠 مهندسي نساجي

💠طراح لباس

💠 طراح پارچه

💠طراحي صنعتي با ماشين آلات مخصوص برش و دوخت

💠 تصوير ساز لباس

💠مزون دار

💠 الگو ساز

💠مدرس

💠 نويسنده مد

💠استايليست

اگر قصد داريد به صورت شخصي و مستقل در رشته طراحي و دوخت كار كنيد، شغل هايي از قبيل طراح لباس، مدرس، طراح پارچه و تصوير ساز لباس مي‌توانند براي شما مناسب باشند. اگر سرمايه اوليه و دانش مورد نياز براي شروع كسب و كار را داريد، بهتر است كه مزون يا برند شخصي خود را تاسيس كنيد. اما اگر به كار هاي تيمي و گروهي علاقه مند هستيد مي‌توانيد به عنوان استايليست، الگو ساز، طراحي با ماشين آلات، در كارگاه ها و توليدي ها مشغول به كار شويد.

كلام آخر 

رشته طراحي و دوخت شخصيت هاي هنري و خاص خود را دارد. اغلب افرادي كه وارد اين رشته مي‌شوند بايد خلاق باشند و علاقه زيادي به تفكر داشته باشند. به دليل گسترش مد و پوشاك نيز اين رشته طرفداران بسيار زيادي را در خود جاي داده است. اگر احتمال مي‌دهيد كه به اين رشته علاقه مند هستيد؛ حتما آزمون استعدايابي را جدي بگيريد سپس براي تحصيل اقدام كنيد. اين آزمون بايد توسط روانشناس انجام شود. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته طراحي و دوخت مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا امكان ادامه تحصيل طراحي دوخت در خارج از كشور وجود دارد؟

بله، طراحي دوخت يكي از پر متقاضي ترين رشته هاي جهان مي باشد و شما با رزومه خوب و پورتفوليو قوي مي توانيد در دانشگاه هاي برتر خارج از ايران تحصيل كنيد و حتي مشغول به كار شويد.

براي ورود به طراحي دوخت نياز به كنكور سراسري مي‌ باشد؟

اگر قصد داريد كارشناسي پيوسته طراحي لباس بخوانيد، بايد حتما كنكور سراسري هنر شركت كنيد. اما اگر مي خواهيد با معدل و به صورت ناپيوسته طراحي دوخت بخوانيد نياز به شركت در كنكور سراسري نمي‌باشد.

پس از دوران دانشگاهي لازم به شركت در كلاس هاي آموزشي و خصوصي براي كسب دانش بيشتر براي ورود به بازار كار داريم؟

دروس دانشگاهي اطلاعات پايه و مهم براي كسب آگاهي و يادگيري را به شما خواهند داد. اما در پايان تحصيل شما دوره كارآموزي را مي گذرانيد كه براي كسب تجربه بسيار لازم و مفيد است. اما اگر همچنان فكر مي كنيد براي شروع كسب و كار نياز به شركت در كلاس هاي مختلف داريد مي توانيد اقدام كنيد.

منبع: رشته طراحي و دوخت | 4 گرايش رشته طراحي و دوخت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۰۷:۳۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شوهرم از خانه بيرونم كرده چيكار كنم؟ بهترين واكنش در اين شرايط چيست؟ هيچ دليل منطقي براي اين رفتار وجود ندارد. اگر مشكلي وجود دارد دو طرف بايد با يكديگر آن را حل كنند و حتي با وجود مالكيت محل زندگي باز هم زوجين نبايد اين كار را انجام دهند. امروزه كلينيك هاي روانشناسي يا دفاتر حقوقي، پر از مراجعيني است كه براي اين مشكل اقدام مي‌كنند. در چنين شرايطي، طلاق بهترين راه حل است يا بايد آنها را به مدارا دعوت كرد؟ اگر شما نيز با چنين مشكلي روبرو هستيد حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شوهرم از خانه بيرونم كرده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: شوهرم از خانه بيرونم كرده | 5 دليل بيرون كردن همسر از خانه 

شوهرم از خانه بيرونم كرده

در چنين شرايطي افراد، به دليل خشم يا سوءمصرف مواد مخدر، همسر خود را از خونه بيرون مي‌كنند. هميشه نيز يك نفر مقصر نيست. شرايط روحي، رواني همسر و خيانت از علل ديگر اين رفتار است. اختلافات قديمي و مشاجرات عميق روزي سرباز خواهد كرد و اگر به دنبال راه حلي براي آنها نبود؛ مشكلات بيشتري را به وجود مي‌آورند. اين مقاله را به چنين موضوعي اختصاص داده ايم، و در رابطه با دلايل و راهكارهاي آن نيز صحبت كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد. 

دلايل بيرون كردن همسر از خانه

انتظار هيچكس از ازدواج، دعواهاي مكرر و شديد نيست. اما با گذشت مدتي از زندگي مشترك و پديدايي مشكلات و چالش هايي در زندگي، افراد شخصيت واقعي خود را بروز مي‌دهند. شايد شما هم ضرب المثل افراد را در شرايط سخت شنيده باشيد. خشم كنترل نشده و گرفتن تصميم هنگام عصبانيت عواقب زيادي براي دونفر خواهد داشت. در اين بخش مقاله راجع به دلايلي كه باعث سوال “شوهرم از خانه بيرونم كرده،چيكار كنم” مي‌شود را توضيح داده ايم. 

⭕ اعتياد

از دلايل شوهرم از خانه بيرونم كرده، مي‌توان به اعتياد اشاره كرد. عده اي تحت تاثير مصرف مواد مخدر، دست به اين كار مي‌زنند. هنگام مصرف در حالت طبيعي نيستند و بعد از اين اتفاق همه چيز را به ياد مي‌آورند. معمولا در چنين شرايطي همسر مقصر نيست و فرد معتاد بدون هيچ دليلي او را از خانه بيرون مي‌كند.

اما گاهي افراد معتاد، كاملا حواس طبيعي دارند و متوجه اطراف خود مي‌شوند؛ ولي باز هم با شروع مشاجرات غير منطقي و بهانه گيري، همسر خود را از خانه بيرون مي‌كنند.

⭕ خيانت | شوهرم از خانه بيرونم كرده

شايد شما هم از خانمي شنيده باشيد شوهرم از خانه بيرونم كرده و دليل آن خيانت بوده. بسياري از افراد تا از خيانت همسر خود معطل مي‌شوند؛ اولين كار به جاي صحبت كردن و پرسيدن علت، همسر خود را از خانه بيرون مي‌كنند. براي بعضي، خيانت قابل بخشش نيست؛ اما بيرون كردن يكي از زوجين از خانه، واكنش صحيحي نسبت به اين موضوع نيست. تنفر ناشي از خيانت باعث بروز اين رفتار مي‌شود. گاهي زن خيانت نكرده است و مرد براي جايگزين كردن همسر خود با شخص ديگر، او را از خانه بيرون مي‌كند. 

⭕ خشونت خانگي

چرا شوهرم از خانه بيرونم كرده؟ خشنونت خانگي از گذشته تا كنون يكي از معضلات جامعه است. بيرون كردن همسر از خانه نيز، نوعي خشونت محسوب مي‌شود. در بسياري از موارد شاهد تكرار اين موضوع بيش از يكبار هستيم. كه در اين صورت بايد به دنبال پيدا كردن دليل و راهي براي حل اين مشكل بود. عده اي به دليل اينكه خانواده و يا حامي ندارند؛ مجبور به تحمل چنين شرايطي هستند. راه ديگري ندارند و مجبور به تحمل اين اوضاع هستند. 

⭕ اختلالات روان پريشي | شوهرم از خانه بيرونم كرده

در پاسخ به سوال شوهرم از خانه بيرونم كرده دليلش چيه؟ مي‌توان به اختلالات روان پريشي اشاره كرد. با ابتلاي يكي از طرفين به اختلال روان پريشي، مي‌توان انتظار چنين رفتاري را داشت. برخي از اختلالات شخصيت، فرد را شكاك و بدبين نسبت به همه چيز مي‌كند. خشم كنترل نشده نيز يكي از اختلالات است كه باعث بيرون كردن همسر از خانه مي‌شود. هميشه مرد، مبتلا به اختلالات روان نيست. گاهي زن با رفتارهايي اشتباه مثل مقايسه او با ديگران يا بي توجهي به همسر خود، مرد را مجبور به اين رفتار مي‌كند. 

⭕ قدرت نمايي

برخي از افراد براي قدرت نمايي و يادآوري به همسر كه مالكيت همه چيز براي آنهاست؛ دست به اينكار مي‌زنند. كه در اين صورت باز هم به اختلالات روان مبتلا هستند. تحقير مدام همسر و مقايسه سطح مالي خانواده ها روش هاي ديگري براي قدرت نمايي هستند. معمولا زناني كه از نظر مالي به همسر خود وابسته هستند بيشتر احتمال دارد كه در معرض چنين رفتار هايي قرار بگيرند. و دائم ناراحت از اين باشند كه شوهرم از خانه بيرونم كرده چيكار كنم!

در مواجه با چنين شرايطي چه بايد كرد؟ | شوهرم از خانه بيرونم كرده

اگر به هر دليلي نمي‌خواهيد از خانواده خود كمك بگيريد يا فردي از شما حمايت نمي‌كند؛ در قدم اول، فضايي براي اقامت خود محيا كنيد. كمي صبر كنيد تا شرايط رواني شما پايدار شود تا تصميم درستي بگيريد. در ادامه نيز روش هاي مواجهه با چنين شرايطي را توضيح داده ايم.

⬛ كمك از مراجع قانوني

اگر به دنبال راهكار براي شوهرم از خانه بيرونم كرده، هستيد؛ بهتر است كه از مراجع قانوني كمك بگيريد. در ايران، مراكزي موقت براي نگهداري و حمايت افراد مورد خشونت خانگي وجود دارد. با تماس با اورژانس اجتماعي و درخواست كمك مي‌توان از خدمات آنها استفاده كرد. همچنين اگر هنگام خروج از خانه با همسر خود درگيري فيزيكي داشته ايد؛ بهتر است در همان ساعات اوليه به پليس مراجعه كنيد تا آثار جرم از بين نرود.

⬛ زوج درماني | شوهرم از خانه بيرونم كرده

شوهرم از خانه بيرونم كرده، چيكار كنم؟ از زوج درمانگر كمك بگير. اگر به بازگشت در زندگي مشترك خود فكر مي‌كنيد؛ حتما اين مشكل را به كمك يك زوج درمانگر، حل كنيد. با همسر خود فرايند درمان را شروع كنيد. روانشناس به درمان اختلالات رواني شما و همسرتان مي‌پردازد و با پيدا كردن علل ريشه اي و ارائه راهكارها، احتمال بروز مجدد اين رفتار را كاهش مي‌دهد. خيلي از مواقع همسر مشكل اعتياد ندارد يا بحث خيانت مطرح نيست؛ اولين بار است كه او چنين رفتاري با شما دارد و شما به او علاقه مند هستيد. در چنين مواردي روانشناس به كمك شما خواهد آمد. 

⬛ استقلال مالي

اگر در يك رابطه سمي گير افتاده ايد و هيچ راهي نداريد؛ بهترين راه، استقلال مالي است. پيدا كردن شغل يا راه درآمدي براي خود، اعتماد به نفس شما را افزايش خواهد داد. همچنين با فكري باز تر مي‌توانيد به راه هاي جايگزين براي شوهرم از خانه بيرونم كرده چيكار كنم، فكر كنيد. در ابتدا انتظار فرصتي فوق العاده و يا حقوق چشمگير را نداشته باشيد. اما به هر حال براي كسب استقلال مالي، كار را شروع كنيد.

⬛ صحبت با همسر | شوهرم از خانه بيرونم كرده

اگر اين رفتار فقط يك بار اتفاق افتاده است و همسر شما از اين كار نادم و پشيمان است؛ با او صحبت كنيد. در مورد احساساتش و شرايط او در محيط كار سوال بپرسيد. و اجازه دهيد دلايل خود را براي انجام اين كار بيان كند. قطعا گفتگو در اين مورد، آسان نخواهد بود؛ اما در جريان رابطه موثر است. طبيعي است كه افراد در چنين شرايطي خشم و ناسزاگويي را انتخاب كنند؛ اما با گذشت زمان و فروكش كردن خشم، به دنبال چاره باشيد. و هرگز در قبال “شوهرم از خانه بيرونم كرده”مظلوم نمانيد.

⬛ طلاق

يكي از راهكارهايي كه در رابطه با سوال شوهرم از خانه بيرونم كرده چيكار كنم به ذهن خانم ها خطور مي‌كند، طلاق است. اما بهتر است كه طلاق را اولويت آخر خود قرار دهيد. تمام راه ها را امتحان كنيد و اگر به بن بست رسيديد براي حفظ خود از مخاطرات جسماني و رواني، به سراغ طلاق برويد. قبل از تصميم به طلاق حتما با ديگران مشورت كنيد و تمام جوانب را در نظر بگيريد. طلاق بدون فكر و عجولانه پيامد هاي بدتري براي شما به همراه خواهد داشت.

سخن پاياني

در هيچ شرايطي بيرون كردن همسر از خانه جايز نيست. افراد نسبت به يكديگر داراي وظايف و مسئوليت هايي هستند كه تامين مكاني براي آرامش و استراحت، يكي از آنهاست. هر مشكلي راه حل هاي مخصوص به خودش را دارد و با كمك يك متخصص قابل حل است. تلاش براي حفظ زندگي مشترك نياز به صبوري و زمان دارد. از قضاوت ها نترسيد و از خود گذشتگي داشته باشيد. و براي حل مشكل شوهرم از خانه بيرونم كرده كمك از روانشناس را فراموش نكنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه شوهرم از خانه بيرونم كرده مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

چرا شوهرم از خانه بيرونم كرده؟

دلايلي مثل اعتياد، خيانت، خشونت خانگي و ابتلا به اختلالات رواني باعث اين رفتار بين زوجين مي‌شود.

آيا شوهرم حق دارد من را از خانه بيرون كند؟

افراد نسبت يكديگر، وظايف ومسئوليت هايي دارند؛ كه تامين محيطي براي آرامش و استراحت، يكي از آن هاست. به همين دليل هيچكدام از آنان حتي در صورت مالكيت خانه، حق چنين كاري را ندارند.

در صورت بيرون كردن زن توسط مرد، بايد چه كرد؟

مراجعه به مراجع قانوني، اطلاع دادن به خانواده، مستقل شدن از نظر مالي و مراجعه به روانشناس مراحلي است كه بعد از چنين اتفاقي مي‌توان انجام داد.

منبع: شوهرم از خانه بيرونم كرده | 5 دليل بيرون كردن همسر از خانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۳۴:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد به اينترنت اين روزها تبديل به يك معضل اجتماعي شده است كه مي‌تواند سلامت فرد و حضور مفيد او در جامعه را مختل كند. همه افراد در طول روز وقت زيادي را صرف برنامه‌هاي مختلف و استفاده از اينترنت مي‌كنند اما برخي افراد در اين مورد بسيار افراط مي‌كنند به طوري كه سلامت و زندگي اجتماعي‌شان آسيب مي‌بيند. همچنين استفاده زياد از اينترنت مي‌تواند بر جنبه‌هاي ديگر زندگي مانند تحصيلات، رفتار و روان تاثير بگذارد. به همين دليل ضروري است كه از اعتياد به اينترنت و روش‌هاي ترك آن آگاهي يابيد تا گامي موثر در اين زمينه برداريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به اينترنت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي  9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد به اينترنت

اعتياد به اينترنت

معتادان به اينترنت كساني هستند كه زمان بسيار زيادي را صرف اينترنت مي‌كنند. اين افراد به جاي تامين نيازهاي روزانه خود مدام پاي اينترنت هستند. اعتياد به اينترنت يك بيماري شناخته نشده است اما اثرات آن بيشتر از آنچه تصور مي‌شود بر زندگي تاثير مي‌گذارد. اين اعتياد باعث مي‌شود فرد وابسته در صورت دور ماندن از اينترنت احساسات منفي داشته باشد يا پرخاشگر شود.

عوامل ايجاد كننده اعتياد به اينترنت

عواملي كه موجب اعتياد به اينترنت در افراد مي‌شوند عبارت اند از:

✨خجالتي بودن

افراد خجالتي نمي‌توانند در دنياي واقعي با افراد ارتباط برقرار كنند. اينترنت باعث مي‌شود اين افراد در صحبت با ديگران ناشناس بمانند. در نتيجه فضاي مناسبي براي افراد خجالتي فراهم مي‌شود تا بتوانند به راحتي با ديگران ارتباط بگيرند.

✨گرايش به اعتياد در شخصيت

بعضي افراد و شخصيت‌ها زودتر از ديگر افراد به اعتياد دچار مي‌شوند. اين افراد در زندگي به چيزهاي زيادي وابستگي اعتياد گونه دارند كه اعتياد به اينترنت يكي از اين‌ها است.

✨اعتياد به اينترنت | براي رها شدن

برخي افراد براي فرار از واقعيت يا موقعيتي كه در آن هستند، غرق اينترنت مي‌شوند. آن‌ها براي فرار از دغدغه‌هاي روزانه از اينترنت استفاده مي‌كنند. اين افراد با اعتياد به اينترنت حواس خود را از حقيقت تلخي كه در زندگي آزارشان مي‌دهد، پرت مي‌كنند.

✨تخليه شدن هيجان

لايك شدن، كامنت بالا گرفتن يا درآمد از طريق بعضي بازي‌ها حس هيجان آن‌ها را ارضا مي كند. اين كارها باعث مي‌شود فرد در زندگي احساس سرزندگي كند.

✨پاسخ هاي بيوشيميايي

بازي‌هاي اينترنتي موجب ترشح هورمون اندروفين و دوپامين مي‌شود. اين هورمون‌ها موجب احساس نشاط و سرزندگي در فرد مي‌شود كه همين امر موجب اعتياد به اينترنت مي‌گردد.

اعتياد به اينترنت و انواع مختلف آن

فرد معتاد به اينترنت ممكن است گرفتار يك يا چند نوع اعتياد به اينترنت شده باشد. اين اعتياد بر جنبه‌هاي مختلف رواني زندگي فرد تاثير گذار است. انواع اين اعتيادها عبارتند از:

_اعتياد به اپليكيشن‌ها و شبكه‌هاي اجتماعي

_اعتياد به تماشاي برنامه‌هاي مستهجن در اينترنت

_اعتياد به مصرف گرايي آنلاين يا خريد و فروش‌هاي غير قانوني

_اعتياد به بازي‌هاي آنلاين كه براي سلامتي رواني و جسمي فرد خطرناك است.

_اعتياد به اطلاعات زياد

عوارض اعتياد به اينترنت

مطالعات نشان داده كه معتادان به اينترنت بيش از ديگر افراد دچار اضطراب، افسردگي و ميل به خودكشي مي‌شوند. در ادامه به برخي از مشكلات ناشي از اعتياد به اينترنت اشاره مي‌كنيم:

◀مشكلات جسمي

افرادي كه طولاني مدت پشت كامپيوتر مي‌نشينند دچار مشكلات مچ و دست مي‌شوند. اين افراد گردن درد و كمر درد را بخاطر حالت نشستن زياد تجربه مي‌كنند. نگاه كردن زياد به صفحه مانيتور باعث مي‌شود دچار مشكلات خشكي چشم و ديگر مشكلات بينايي شوند. ثابت نشستن پشت كامپيوتر موجب كم تحركي و بروز چاقي در اين افراد مي‌شود.

◀اعتياد به اينترنت | مشكلات روحي

تحقيقات نشان داده كه افراد وابسته به اينترنت مشكلات روحي همچون اضطراب، افسردگي، تفكرات وسواسي و اختلالات عاطفي دارند. همچنين اين تحقيقات بيان كردند كه عزت نفس در كاربراني كه معتاد به اينترنت هستند، به نسبت افرادي كه اين وابستگي را ندارند به طور چشمگيري پايين‌تر است.

◀مشكلات خانوادگي

يكي از نتايج وابستگي به اينترنت بروز مشكلات خانوادگي است. اعتياد به اينترنت و اختصاص دادن زمان زياد به رايانه و گوشي موبايل موجب كم شدن پيوند عاطفي بين همسران و والدين و فرزندان مي‌شود. در نتيجه سلامت خانواده به خطر مي‌افتد.

◀مشكلات اجتماعي

وابستگي و اعتياد به اينترنت موجب فردگرايي و تمايل به انزوا مي‌شود. فرد وابسته به اينترنت در شبكه‌هاي اجتماعي به مكالمات سطحي با افراد غريبه مي‌پردازد. اين افراد از تعامل و صحبت‌هاي واقعي با افراد آشنا و دوستان و فاميل باز مي‌مانند. اين امر باعث كم شدن تعاملات اجتماعي و در نتيجه كم شدن مهارت‌هاي اجتماعي در وي مي‌شود.

◀اعتياد به اينترنت | مشكلات مالي

از ديگر مشكلات ناشي از اعتياد به اينترنت مي‌توان به مشكلات مالي اشاره كرد. اين مشكلات سبب مي‌شوند فرد به جاي كسب درآمد وقت خود را صرف شبكه‌هاي اجتماعي كند.

علائم اعتياد به اينترنت

علائمي كه نشان دهنده اعتياد به اينترنت در فرد هستند به شرح زير مي‌باشند:

📌اعتياد به اينترنت | مختل شدن روابط اجتماعي

افراد وابسته به اينترنت وقت زيادي را صرف چت كردن، بازي‌هاي اينترنتي و… مي‌كنند. اين امر به روابط اجتماعي آن‌ها آسيب مي‌زند. به طوري كه از برقراري ارتباط با انسان‌هاي واقعي و به دنبال آن شغل و موقعيت‌هاي اجتماعي باز مي‌مانند.

📌عملكرد شغلي يا علمي ضعيف نسبت به قبل

معتادان به اينترنت در فضاي شغلي يا تحصيلي خود نمي‌توانند گوشي را زمين بگذارند. اين امر سبب تضعيف عملكرد شغلي و تحصيلي اين افراد مي‌شود.

📌تمايل شديد به دسترسي به اينترنت

اين گونه افراد دائما در حال فرار كردن از زندگي اجتماعي خود هستند. براي فرار از زندگي اجتماعي خود به اينترنت روي مي‌آورند. اين افراد در صورت نبود اينترنت احساس كلافگي و ناراحتي شديد مي‌كنند.

راهكارهاي مناسب ترك وابستگي به اينترنت

بهتر است به پيامدهاي منفي اعتياد به اينترنت فكر كرده و هر چه سريع‌تر براي كنار گذاشتن آن تلاش كنيد. بسياري از افراد از پيامدهاي منفي اعتياد به اينترنت آگاه هستند اما نمي‌دانند چطور آن را ترك كنند. در ادامه به برخي از اين راهكارها مي‌پردازيم:

🟣تعادل برقرار كردن در استفاده از اينترنت

براي مدت آنلاين بودن خود در شبكه‌هاي اجتماعي زماني در نظر بگيريد و حتما از آن پيروي كنيد. مثلا مشخص كنيد كه يك ساعت با اينترنت كار كنيد و يك ساعات بعد آن به انجام كار، ورزش و يا هر فعاليت ديگر بپردازيد.

🔵گروه درماني

با حضور پيدا كردن در گروه‌هاي مختلف مي‌توانيد روابط اجتماعي خود را بهبود ببخشيد. در اين گروه‌هاي درماني افراد مختلف در مورد تجربيات خود در اين زمينه صحبت مي‌كنند و شما مي‌توانيد از تجربيات آنان استفاده كنيد. 

🟢درمان هاي روانشناسي

درمان‌هاي روانشناسي مشكلات حاصل از اعتياد به اينترنت نظير افسردگي و اعتياد را بهبود مي‌بخشد. از انواع درمان‌هاي روانشناسي مي‌توان به رفتار درماني و روانكاوي اشاره كرد.

🟡افزايش رابطه مثبت با خانواده و دوستان

ارتباط بصري و حضوري با نزديكان مي‌تواند يكي از بهترين راهكارهاي ترك اعتياد به اينترنت باشد. تحقيقات نشان داده يكي از دلايل اعتياد به اينترنت نداشتن ارتباط موثر با خانواده و نزديكان است. در صورت بهبود روابط خانوادگي و دوستانه، مي‌توان بهبود فرد را پيشبيني كرد.

🟠پيدا كردن سرگرمي‌هاي خارج از اينترنت

فرد بايد وقت خود را با سرگرمي‌هاي مناسب خودش پر كند. با كمي خلاقي مي‌توانيد فعاليت‌هاي متنوعي را براي سرگرمي پيدا كنيد. فعاليت‌هايي نظير كلاس‌هاي ورزشي، كلاس‌هاي موسيقي يا عضويت در يك گروه اجتماعي در اين زمينه بسيار موثر هستند.

🔴دارودرماني

برخي پزشكان در صورت زياد بودن اثرات اعتياد به اينترنت در زندگي فرد، براي بهبود او از دارو درماني استفاده مي‌كنند. معمولا دارو در اين زمينه استفاده نمي‌شود مگر اينكه افسردگي و اضطراب بسيار شديد باشد.

تفاوت ميان عادت و اعتياد به اينترنت

به طور كلي عادت رفتاري است كه افراد به صورت مرتب و مداوم در زندگي خود انجام مي‌دهند. برخي از اين اعتياد ها مفيد و برخي ديگر مضر هستند. براي مثال اگر فردي هر روز در هنگام صبحانه ايميل هاي خود را به وسيله اينترنت چك كرده و سپس يه انجام كارهاي خود مي‌پردازد؛ اين احتمالا تنها يك عادت است.

اما گاهي افراد وقتي شروع به استفاده از اينترنت مي‌كنند؛ ديگر نمي‌توانند از آن دست كشيده و مدت زمان زيادي را به اينكار اختصاص مي‌دهند. اين يك نوع اعتياد محسوب مي‌شود. اعتياد به اينترنت امروزه در بسياري از افراد و جوامع ديده مي‌شود و بسيار آسيب زا است.

اعتياد به اينترنت در كودكان

اعتياد به اينترنت مخصوصا در مورد كودكان و نوجوانان، بيشتر نگران كننده است؛ چرا كه آنها در حال رشد بوده و همچنين هنوز قادر به درك بسياري از مسائل نيستند. از همين رو مشكلات بيشتري را در مقايسه با بزرگسالاني كه درگير اين نوع از اعتياد هستند؛ تجربه مي‌كنند. امروزه كودكان زيادي به اينترنت دسترسي داشته و هيچ كنترلي نيز بر آنها اعمال نمي‌شود. در واقع استفاده از اين فضا به روش درست، مي‌تواند بسيار آموزنده باشد. اما اين شرايط به ندرت ديده مي‌شود.

سخن پاياني

امروزه اعتياد به اينترنت در بيشتر افراد جامعه ديده شده و مشكلات زيادي را ايجاد كرده است. گاهي افراد حتي از اين موضوع مطلع هم نيستند و تصور مي‌كنند كه براي رفع نيازهايشان از اينترنت استفاده مي‌كنند. فرهنگ سازي و آموزش در اين مورد بسيار حائز اهميت بوده و بايد گروه هاي مختلف سني را نيز در بر گيرد. بهتر است افراد در اين مورد با يك روانشناس مشورت كرده و همچنين خود نيز در اين اقدامات لازم را انجام دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به اينترنت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي  9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد به اينترنت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد به اينترنت،
موضوع:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۲۵:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پيدا كردن آدرس خانه سالمندان شيراز براي بسياري از افراد دشوار است، چرا كه مستقر كردن پدر، مادر يا يا عزيزي در اين مكان‌ها به خودي خود كار دشواري است، بنابراين پيدا كردن مكاني با شرايط مناسب بسيار خيلي از ما اهميت دارد. سنين سالمندي به دليل همراه بودن با برخي بيماري‌هاي جسمي و روحي، از دوره‌هاي حساس و در عين حال سختي مي‌باشد. به همين دلايل گاه نگهداري از سالمند براي اطرافيان كار آساني نيست. اگر با تمامي چالش‌ها و قضاوت‌هايي كه در موردتان صورت گرفته؛ تصميم گرفته‌ايد از پدر و يا مادرتان در خانه سالمندان در شيراز مراقبت كنيد؛ بهتر است علاوه بر موقعيت مكاني به ديگر فاكتورها همچون امكانات مركز، نحوه برخورد پرسنل، برنامه‌هاي روزانه و … نيز توجه داشته باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان شيراز  مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: خانه سالمندان شيراز

معرفي خانه سالمندان شيراز

گاهي شرايط جسمي و روحي سالمند، به گونه‌اي است كه نگهداري از او در منزل براي فرزندان سخت مي‌باشد؛ به همين دليل تصميم مي‌گيرند آن‌ها را به خانه سالمندان بسپارند. در مراكز نگهداري از سالمندان خدمات ويژه 24 ساعته توسط افراد مختصص به سالخوردگان ارائه مي‌شود كه بتوانند سلامت جسمي و روحي خود را به دست آورند و به زندگي‌شان ادامه دهند.

در واقع هدف از تاسيس خانه‌هاي سالمندان نيز افزايش كيفيت زندگي انسان‌هاي سالمند است تا بتوانند با افزايش سطح سلامتي خود زندگي بهتري داشته باشند.

خانه سالمندان از زيرمجموعه هاي سازمان بهزيستي است كه امكانات لازم را براي زندگي افراد سالخورده در بهترين شرايط فراهم مي‌آورند.

دوره سالمندي و اهميت مراقبت در آن

در سنين سالمندي توانمندي افراد كاهش پيدا مي‌كند و ممكن است آن‌ها به بسياري از بيماري‌هاي جسمي و رواني نيز مبتلا شوند. همين موضوع علت اصلي نياز آن‌ها به مراقبت و نگهداري بيشتر است.

گاهي سالمندان به دليل كهولت سن و زوال عقل، دچار بيماري آلزايمز نيز مي‌شوند و همين موضوع نگهداري آن‌ها را براي فرزندان سخت‌تر مي‌كند.

يكي از موضوعات مهمي كه در سنين سالمندي بايد به آن توجه بيشتري شود؛ برقراري ارتباط عاطفي با سالمند مي‌باشد كه مانع از بروز افسردگي در او مي‌گردد. بنابراين بسيار مهم است كه سالمند در محيطي زندگي كند كه از آن رضايت دارد. 

آدرس خانه سالمندان شيراز

در جدول زير آدرس خانه سالمندان شهر شيراز را آورده‌ايم:

خانه سالمندان شيراز ياسهاي سپيد شيراز، كوچه باغ، جنب مسجد حضرت ولي عصر
آسايشگاه مهر شيراز شيراز، شهرك صدرا
مركز نگهداري سالمندان فرشتگان شيراز، بلوار اميركبير، بلوار ميثم

انواع خدمات در خانه سالمندان شيراز

در اغلب مراكز و خانه‌هاي سالمندان در سراسر كشور امكانات رفاهي لازم جهت زندگي كردن سالمندان فراهم است. پرستاران و پزشكان متخصص در اين مراكز آماده كمك و رسيدگي به سالمندان مي‌باشند. در ادامه به برخي از خدمات مهمي كه در خانه سالمندان ارائه مي‌شود؛ اشاره كرده‌‍‌ايم. 

  • ايجاد امكان اقامت دائم و موقت براي سالمند
  • رسيدگي به تغذيه صحيح و مناسب متناسب با سطح سلامت فرد
  • ارائه خدمات پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات توان‌بخشي و فيزيوتراپي
  • ارائه خدمات تفريحي
  • كار درماني و گفتاردرماني
  • و ….

مزاياي خانه سالمندان

در خانه سالمندان شيراز پرسنل و كادر آموزش ديده و متخصص مشغول به فعاليت هستند كه ضمن رسيدگي به فعاليت‌هاي روزانه سالمند، از نظر پزشكي نيز او را زير نظر دارند.

رسيدگي‌هاي پزشكي و مراقبت‌هاي روزانه از سالمند مانع از بروز بيماري جديد در او مي‌شود و همينطور سبب بهبودي سريع او نيز خواهد شد.

از سويي ديگر افراد با اقامت در خانه سالمندان، با هم سن و سالان خود ارتباط برقرار مي‌كنند و اين گونه مي‌توانند تعاملات اجتماعي خود را با ديگران حفظ نمايند.

معايب خانه سالمندان

افراد مسن با قرار گرفتن در خانه سالمندان شيراز، به دليل كاهش استقلال و همينطور داشتن مشكلات جسمي و روحي، دچار افسردگي مي‌شوند.

افراد با افزايش سن تمايل دارند باقي عمر خود را در كنار فرزندان و خانواده‌شان باشند و زندگي عادي و يكنواخت خانه سالمندان روحيه آن‌ها را تصعيف مي‌كند.

بنابراين حتي اگر تصميم داريد پدر و يا مادر خود را به خانه سالمندان ببريد، حتما در زمان‌هاي مناسب به ديدارشان برويد؛ چراكه دوري از فرزندان مي‌تواند شرايط سالمندان را بدتر كند. در صورتي كه آن‌ها احساس كنند از سوي فرزندان طرد شده‌اند اميد خود را به زندگي از دست مي‌دهند. 

استانداردهاي لازم براي خانه سالمندان

خانه‌هاي سالمندان به چندين طريق اداره مي‌شوند؛ برخي از مراكز خصوصي هستند و نسبت به مراكز دولتي و خيريه‌ها، داراي امكانات رفاهي بالاتري مي‌باشند و به عبارتي استانداردهاي بيشتري در آن‌ها رعايت شده است. براي اطلاع از بهترين رفتار با سالمند كليك كنيد.

بايد اشاره كنيم كه استانداردهاي كلي خانه سالمندان در شيراز توسط اداره بهزيستي مشخص مي‌گردد و حتما همه مراكز بايد آن را رعايت كنند. از مهم‌ترين استانداردهاي لازم در آسايشگاه سالمندان موارد زير مي‌باشد:

  • برخورداري از كادر پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات روان‌درماني به سالمندان
  • برخورداري از برنامه‌هاي تفريحي در تمامي مراكز
  • داشتن محيطي تميز و مناسب جهت اقامت افراد سالخورده
  • داشتن آسانسور جهت جابجايي سالمندان
  • و …

سخن آخر

اغلب افراد با مستقر شدن در خانه سالمندان شيراز شرايط سختي را تجربه مي‌كنند و اين موضوع آن‌ها را آزار مي‌دهد. حتي اگر تصميم خود را گرفته‌ايد كه پدر و يا مادرتان را به خانه سالمندان شيراز ببريد، سعي كنيد براي اين كار او را راضي كنيد و حتما رفتن به اين مراكز را با رضايت او انجام دهيد.

به پدر و يا مادر خود بگوييد كه خانه سالمندان را براي بهبود وضعيت جسماني و روحي او انتخاب كرده‌ايد و حتي با رفتن او به خانه سالمندان بيش از گذشته در كنارش هستيد و پس از مدتي او را نزد خود باز مي‌گردانيد. اينگونه پدر و يا مادرتان متوجه مي‌شود كه دليل تصميم شما بي‌علاقگي به آن‌ها نيست؛ بلكه قصدتان اين است كه شرايط مصاعدي را برايشان فراهم كنيد.

بردن پدر و مادر به اجبار و يا با فريب به خانه سالمندان شيراز، باعث مي‌شود كه شما شرايط زندگي كردن را براي او سخت كنيد و او احساس كند كه فرزند ناسپاسي دارد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان شيراز  مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: خانه سالمندان شيراز


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خانه سالمندان شيراز،
موضوع:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۲۰:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مقصر دانستن ديگران از رفتارهايي است كه در بسياري از افراد مشاهده مي‌شود. معمولا كساني كه مسئوليت پذير نيستند و يا اعتماد به نفس كافي ندارند، چنين رفتارهايي از خود بروز مي‌دهند. شايد بارها با افرادي روبرو شده باشيد كه خطا كرده باشند اما براي قانع سازي خود و يا ديگران، اطرافيان را مقصر اشتباه مي‌دانند. تا به حال براي خود شما پيش آمده كه مرتكب اشتباه شويد و اين اشتباه را گردن ديگران بي‌اندازيد؟ در واقع خيلي‌ها عادت دارند تا ديگران را سرزنش كنند و براي خلاص شدن خود از اين رفتار كمك بگيرند.

 

مقصر دانستن ديگران به شيوه‌هاي مختلفي بروز مي‌شود و دلايل مختلفي نيز دارد. قبل از اينكه ديگران را مقصر كنيد؛ خود را جاي او بگذاريد. آيا احساسي كه به فرد مقابل وارد مي‌كنيد، عادي است؟ اگر شما فردي هستيد كه عادت به چنين رفتاري داريد؛ بهتر است كه از روانشناس براي رفع اين عمل كمك بگيريد. .

براي دريافت مشاوره در زمينه مقصر دانستن ديگران مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: مقصر دانستن ديگران | 5 دليل مقصر دانستن ديگران

مقصر دانستن ديگران چيست؟

براي همه ما پيش آمده كه با سرزنش ديگران مواجهه شده باشيم؛ يا فردي بوديم كه ديگران را سرزنش كرده‌ايم. در اين شرايط چه احساسي به شما دست داده است؟ برخي از افراد زماني كه كارهايشان به خوبي پيش نرود، ديگران را مقصر اشتباه خود مي‌دانند. براي مثال فرد تصادف كرده است اما جهت آرامش خود تصادف را گردن ديگران مي‌اندازد. يا مثال هاي زيادي وجود دارد كه همه ما در زندگي واقعي آن را تجربه كرده ايم.

اصولا مقصر دانستن ديگران چهار ايراد جدي دارد. سرزنش ديگران مشكلي را حل نمي‌كند، اختلاف نظر به وجود مي‌آورد، مسئوليت پذير نيستند و باعث تضعيف عزت نفس ديگران مي‌شوند. اين رفتارهاي مخرب مانع رسيدن به راه حل براي مشكلات است. اما روش هايي براي رفع چنين اعمالي وجود دارد كه در اين مقاله به كل توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

دليل مقصر دانستن ديگران

چنين رفتارهايي هميشه دلايل خاص خود را دارد. اين بخش مقاله را به دلايل مقصر دانستن ديگران اختصاص داده ايم تا شما عزيزان علت اين رفتار را بشناسيد.

✨ علاقه داريم تا نقش قرباني بازي كنيم

از دلايل مقصر دانستن ديگران مي‌توان به علاقه مند بودن به نقش قرباني اشاره كرد. بسياري از انسان ها دوست دارند كه در تمامي شرايط خود را قرباني كنند تا مورد توجه قرار بگيرند. و با اين كار احساس آرامش بيشتري دريافت مي‌شود.

✨ سرزنش كردن ديگران راحت تر از مقصر كردن خودمان است

يكي از دلايلي كه باعث مقصر دانستن ديگران مي‌شود؛ راحت تر بودن سرزنش ديگران است. به برخي از والدين نگاه كنيد، به جاي اينكه اشتباه تربيت خود را بپذيرد؛ فرزندان را مقصر اعمال و رفتار مي‌دانند. پدر و مادر براي اينكه خود را سرزنش نكنند، همه تقصيرات را گردن فرزندان مي‌اندازند تا از بار گناه آنها كاسته شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تحقير نوجوان كليك كنيد.

✨ هر مسئله اي را توجيه مي‌كنيم

اغلب ما علاقه داريم تا براي هر اتفاقي يك دليل منطقي داشته باشيم. به همين دليل زماني كه اشتباهي رخ مي‌دهد؛ به دنبال حل چاره نيستيم و تنها براي مقصر دانستن ديگران تلاش مي‌كنيم. به همين دليل در بسياري از مواد كه اشتباه رخ داده است به دنبال دليل تراشي هستيم.

✨ انتظار زندگي منصفانه داريم

زندگي همه افراد فراز و نشيب هاي فراواني دارد. و هيچ چيزي وجود ندارند كه روند عادلانه دائمي داشته باشد. برخي از افراد هستند كه هميشه انتظار يك زندگي منصفانه دارند و به همين دليل علاقه زيادي به خالي كردن مسئوليت و مقصر دانستن ديگران دارند. و همين امر باعث مي‌شود كه دائم به دنبال سرزنش ديگران باشيم.

✨ دروغگو هستيم

بسياري از افراد در اطراف همه ما وجود دارند كه دروغگو هاي بزرگي هستند. اين افراد معمولا به مقصر دانستن ديگران علاقه دارند و همه اشتباهات را گردن ديگران مي‌اندازند. و با اين كار آرامش و حال بهتري را دريافت مي‌كنند.

شيوه هاي مقابله با مقصر دانستن ديگران

همانطور كه گفته شد، مقصر دانستن ديگران يك عمل و رفتار اشتباه است كه باعث دوري از حل مساله مي‌شود. به همين جهت براي رهايي از اين رفتار؛ راهكارهايي را در اين بخش مقاله توضيح داده‌ايم.

📌 مسئوليت اشتيباهات خود را بپذيريد

اولين كاري كه براي رهايي از مقصر دانستن ديگران بايد انجام دهيد، پذيرش مسئوليت كارهاي خود است. به خود غلبه كنيد و براي كنترل عصبانيت اقدام كنيد. و اين موضوع را درك كنيد كه هر انساني مي‌تواند خطا كند و هرگز هيچ فردي كامل نيست. بنابراين بايد اشتباهات خود را بپذيريد و از آن ها درس بگيريد. با اين كار در آينده با خطاهاي كمتري نيز روبرو خواهيد شد.

📌 به دنبال راه چاره باشيد

بعد از پذيرش مسئوليت در مقصر دانستن ديگران، بايد به دنبال راه چاره باشيد. اينكه مسئوليت كارهاي خود را بپذيريد اما تجربه كسب نكنيد و راه حل مناسب را يافت نكنيد؛ به درد نمي‌خورد. بنابراين بعد از اينكه اشتباهات خود را پذيرفتيد؛ به دنبال راه چاره باشيد. تا روش درست رفتار خود را آموزش ببينيد و در آينده با خطاي كمتري روبرو شويد.

📌 مشكلات را به درك و فهم برسانيد

براي رفع و مقابله با مقصر دانستن ديگران، بايد مشكلات را به درجه درك و فهم برسانيد. گاهي ما در فهم مشكلات ناتوان هستيم و نسبت به درك سطحي كه داشتيم واكنش نشان مي‌دهيم. اما بهتر است كه براي رفتار بهتر و مناسب اطلاعاتي كه از بيرون به ما منتقل مي‌شود را بررسي كنيم و به خاطر بسپاريم تا در مواقع جدي رفتار احساسي نداشته باشيم.

📌 خود را جاي ديگران بگذاريد

براي مقابله با مقصر دانستن ديگران بايد خود را جاي ديگران بگذاريد. زماني كه دچار خطا يا اشتباه مي‌شويد؛ قبل از سرزنش ديگران خود را جاي طرف مقابل بگذاريد. و احساسي كه فرد در زمان بي اطلاعي و بدون قصد تجربه مي‌كند را درك كنيد. در چنين شرايطي بايد صبور باشيد و ديگران را درك كنيد تا مجبور نباشيد كه اشتباهات خود را گردن بقيه بياندازيد. 

كلام آخر

مقصر دانستن ديگران يك رفتار و عملي است كه هميشه ديگران را ناراحت مي‌كند و خود فرد را نيز از حل مشكلات دور مي‌كند. به همين دليل براي حال خوب و موفقيت خودتان هم كه شده بايد به دنبال راه چاره جهت مقابله با اين رفتار باشيد. براي اطلاع از روش هاي مقابله از روانشناس كمك بگيريد تا زندگي را باب ميل خود پيش ببريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مقصر دانستن ديگران مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: مقصر دانستن ديگران | 5 دليل مقصر دانستن ديگران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۱۶:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

استعداديابي كودكان اصفهان در مراكز و كلينيك هاي گوناگوني انجام مي‌شود كه در اين مقاله به آنها اشاره كرده ايم. استعداديابي كودكان يكي از دغدغه‌هاي مشترك بسياري از پدر و مادرهاست چرا كه هر كودكي با توانمندي‌ هاي خاص و منحصر به فرد خود متولد شده و اگر از همان اول به درستي اين استعداد كشف و هدايت شود؛ احتمال موفقيت او در آينده تا حد زيادي بالا خواهد رفت. با افزايش سطح اطلاعات جامعه از اهميت استعداديابي؛ امروزه والدين بيشتر براي اين موضوع ارزش قائل هستند و به دنبال متخصصيني مي‌گردند تا بتوانند در اين زمينه به آن‌ها كمك كنند. اگر شما در اصفهان زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز استعداديابي در اين شهر هستيد؛ تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد

براي دريافت مشاوره در زمينه استعداديابي كودكان اصفهان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: استعداديابي كودكان اصفهان

استعداد چيست؟

استعداد به توانايي‌ هاي بالقوه انسان گفته مي‌شود كه در صورت قرار گرفتن در محيط مناسب مي‌توانند به صورت بالفعل دربيايند. نكته بسيار مهم اينجاست كه هيچ انساني بدون استعداد زاده نمي‌شود و شكست افراد در زندگي تنها به دليل نيافتن راه مناسب براي دست يابي به موفقيت‌ها است. اگر به دقت به زندگي افراد نگاه كنيد مي‌بينيد كه حتي انسان‌هايي كه بهره هوشي بسيار پاييني دارند و يا از معلوليت رنج مي‌برند؛ در صورت قرار گيري در محيط مناسب مي‌توانند استعدادهاي خود را پيدا كرده و به جايگاهي در زندگي دست يابند كه ساير افراد به آن‌ها غبطه بخورند. 

براي اينكه راحت‌ تر اين موضوع را درك كنيد مي‌توانيد به زندگي افرادي كه در مسابقات پارا المپيك قهرمان مي‌شوند نگاه كنيد. آن‌ها در حقيقت با وجود تمام محدوديت‌ ها گوهر وجودي خود را پيدا كرده و مسير درست براي پرورش آن را يافته‌اند. در نتيجه استعداد امري است كه مي‌تواند در جلوه‌ هاي مختلف ظهور كند و بيش از هر چيز نيازمند تلاش براي كشف و هدايت در مسير درست است. ما در اين مقاله راجع به استعداديابي كودكان اصفهان صحبت كرده ايم و مراكز استعداديابي را براي دسترسي راحت تر شما عزيزان نام برده ايم.

استعداديابي كودكان اصفهان | اهميت استعداديابي در كودكان

انسان‌ها در همه سنين قابليت رشد و پيشرفت دارند و هيچ زماني متوقف نمي‌شوند. اما برخي برهه‌ هاي زماني در زندگي مراحل حساسي هستند كه شكل گيري توانمندي‌ ها در آن زمان مي‌تواند به بيشترين بازدهي بي‌انجامد. در دوران كودكي ذهن بچه‌ها از انعطاف پذيري بيشتري برخوردار است و آمادگي بيشتري براي يادگيري دارد. اگر شما موضوع مورد علاقه فرزندتان را پيدا كنيد؛ مي‌بينيد كه او چگونه مشتاقانه و كنجكاو براي يادگيري هرچه بيشتر تلاش مي‌كند و از پيش رفتن در آن حوزه خاص لذت مي‌برد.

اين در حالي است كه همين كودك ممكن است در موقعيت‌هاي ديگر يادگيري اشتياق خاصي از خود نشان ندهد و دائما تكاليف را پشت گوش بياندازد. در نتيجه مي‌توان گفت اگر كودك در يك زمينه نظير درس‌ هاي مدرسه علاقه چنداني از خود نشان نمي‌دهد به اين معنا نيست كه او به‌ طور كلي نسبت به يادگيري بي‌علاقه است به اين فكر كنيد كه شايد محيط براي او به‌ درستي فراهم نشده يا شايد به‌طور كل استعداد هاي او در جايي بيرون از مدرسه قادر به شكوفايي باشند.

اگر شما بتوانيد استعداد هاي فرزندتان را در دوره كودكي شناسايي كنيد و او را در مسير دلخواه خود قرار دهيد فرد از همان ابتدا موفقيت‌ هاي كوچك و بزرگي را تجربه مي‌كند كه به او براي ادامه راه انگيزه مي‌دهند و در دوران نوجواني و بزرگسالي از سردرگمي او پيشگيري مي‌كنند. علاوه بر اين‌ ها افرادي كه از دوران كودكي در مسير درست قرار گرفته‌ اند به مراتب از شانس بيشتري براي موفقيت برخوردارند و سطح رضايت عمومي بالاتري از زندگي را گزارش مي‌دهند.

استعداديابي كودكان اصفهان | وظايف والدين براي استعداديابي كودكان

همه پدر و مادرها مسلما از پيشرفت فرزند خود لذت مي‌برند و از موفق شدن او استقبال مي‌كنند. با اين حال بسياري از آن‌ها با روش‌ هاي درست تربيتي آشنا نيستند و همين امر باعث مي‌شود كه ناخواسته در بسياري از اوقات جلوي پرورش استعداد هاي كودك را گرفته و مانع پيشرفت او شوند. توجه به نكات زير به شما كمك مي‌كنند تا بتوانيد راحت تر توانايي‌ هاي بالقوه فرزندتان را شناسايي كنيد و او را در مسير مناسب خودش قرار دهيد. والدين براي استعداديابي كودكان اصفهان بايد اقداماتي را انجام دهند كه در اين بخش مقاله به آنها اشاره كرده ايم.

📌 اولين قدم مشاهده درست

اولين وظيفه والدين براي استعداديابي كودكان اصفهان، مشاهده درست است. گاهي اوقات والدين آنقدر غرق مشغله‌هاي خود مي‌شوند كه در طول روز كم‌تر درگير دنياي كودك شده و تنها در صورتي كه او نياز خاصي داشته باشد به او توجه مي‌كنند. همين امر اساس بسياري از اشتباهات تربيتي را رقم مي‌زند.

بسيار اهميت دارد كه در طول روز به درستي فرزندتان را مورد مشاهده قرار دهيد و رفتارهايش را زير نظر بگيريد. براي مثال ببينيد كه نسبت به چه موضوعاتي به وجد مي‌آيد و از كنار چه چيزهايي به سادگي مي‌گذرد. هر بچه‌ اي از همان ابتداي كودكي علايق خاصي را پرورش مي‌دهد كه شناسايي و توجه به آن‌ها مي‌تواند در زمينه كشف استعداد هاي او بسيار كمك كننده باشد. 

📌 كنار گذاشتن پيش‌ فرض‌ ها

بسياري از والدين كودكان را آينه گذشته خود مي‌پندارند. آن‌ها تلاش مي‌كنند هر آنچه خود به آن دست نيافتند را براي فرزندشان فراهم كنند و او را در مسيري قرار دهند كه خود روزي به دنبال كسب پيشرفت در آن بودند. اما لازم است اين موضوع را در نظر بگيريد كه فرزندان با تمام شباهت‌هايي كه به شما دارند مي‌توانند دنيايي كاملا متفاوت داشته باشند.

سعي كنيد پيش‌فرض‌هاي خود را كنار بگذاريد و اجازه دهيد كودك با دست زدن به كشف در محيط طبيعي خود استعدادهايش را نمايش دهد. ممكن است او اصلا علاقه‌ اي به قرارگيري در مسير هاي دلخواه شما نداشته باشد و چه بسا اگر در موقعيت‌ هاي ديگري قرار بگيرد موفقيت‌ هاي دو چنداني را از خود نشان دهد. بنابراين براي استعداديابي كودكان اصفهان والدين بايد پيش فرض ها را كنار بگذارند.

📌 خودداري از مقايسه

والدين براي استعداديابي كودكان اصفهان، بايد از مقايسه خودداري كنند. همان طور كه بارها گفته شد هر انسان وجود منحصر به فردي است كه استعداد هاي مخصوص به خود را دارد. اگر فرزندتان همانند همسن و همسالان خود نمي‌تواند در يك حوزه خاص پيشرفت كند هرگز او را سرزنش نكنيد و موفقيت‌ هاي ديگران را به رخش نكشيد. هميشه سعي كنيد كودك را متناسب با توانايي‌ ها و مهارت‌ هاي خاص خودش بسنجيد و بر اين اساس پيش برويد. توجه داشته باشيد كه قرار نيست همه انسان‌ها شبيه به هم باشند و مسيرهاي يكساني را طي كنند. 

📌 قرار دادن كودك در يك محيط غني

اگر قصد استعداديابي كودكان اصفهان را داريد، بايد آن ها را در يك محيط غني قرار دهيد. بسيار اهميت دارد كه فرزندتان در يك محيط غني و سرشار از تجربيات گوناگون قرار بگيرد و در اين ميان بتواند دست به انتخاب درست بزند. اگر فرزندتان در يك فضاي يكنواخت بزرگ شود، هرگز استعداد هاي او قابل رؤيت نمي‌شوند. از همين رو تلاش كنيد كودك را در معرض محرك‌ هاي متنوعي قرار داده و اجازه دهيد او آزادانه در بين آن‌ ها اكتشاف كند.

📌 اهميت قائل شدن براي روياهاي كودك

تقريبا همه ما شنيده‌ايم كه فردي در دوران كودكي از روياهاي خود بگويد. مثلا برخي بچه‌ها مي‌گويند مي‌خواهند در آينده نقاش بزرگي شوند يا بسياري از پسرها در روياهاي خود از خلبان شدن حرف مي‌زنند. در اكثر موارد والدين و اطرافيان اين رويا ها را ناديده مي‌گيرند يا تنها با شوخي و خنده به‌ سادگي از كنار آن‌ها رد مي‌شوند. در حالي كه لازم است به درستي به آرزوها و تصورات كودك گوش دهيد و توانايي‌هاي او را براي رفتن در اين مسير بسنجيد. گاهي اوقات همين روياها به بزرگترين حسرت‌هاي فرد در آينده تبديل مي‌شوند. به همين جهت استعداديابي كودكان اصفهان نياز به توجه به روياها دارد.

استعداديابي كودكان اصفهان | لزوم كمك گرفتن از يك متخصص

خوشبختانه امروزه ابزار هاي مختلفي براي كشف استعداديابي كودكان اصفهان ابداع شده است كه به والدين كمك مي‌كنند فرزندان خود را بهتر بشناسند و توانايي‌ هاي منحصر به فرد او را تشخيص دهند. براي مثال امروزه آزمون‌هاي هوشي مختلفي وجود دارند كه مي‌توانند توانايي‌ هاي بالقوه كودك در زمينه رياضي، موسيقي، كلامي، فعاليت‌هاي حركتي، خلاقيت‌هاي هنري و … را اندازه گيري نمايند.

استفاده از اين آزمون‌ هاي هوش و استعداد بايد در محيط‌هاي حرفه‌اي و به كمك آزمونگرهاي آموزش‌ ديده انجام گيرد چرا كه نحوه اجرا شدن تست‌ها و نوع رفتارهايي كه كودك در اين ميان از خود نشان مي‌دهد همگي مي‌توانند در تفسير نهايي تاثير گذار باشند. از همين رو لازم است كه به مراكز روانشناسي معتبر مراجعه كرده و از متخصصان روان‌شناس باليني براي ارزيابي كودك خود كمك بگيريد.

استعداديابي كودكان اصفهان به صورت تلفني

برخي از والدين به مركز معتبر دسترسي ندارند و حتي توانايي خروج از منزل ندارند. اما نگران استعداديابي فرزندان خود هستند. اصلا نگران نباشيد؛ به اين دليل كه مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو براي استعداديابي كودكان اصفهان به صورت تلفني نيز خدمات در نظر گرفته است. اگر به دلايل خاصي توانايي حضور در مراكز را نداريد از خدمات تلفني بهره مند شويد. مركز مشاوره ذهن نو بدون ذره اي كم كاري، همانند مراجعه حضوري به شما خدمات ارائه مي‌دهد و با خيال راحت مي‌توانيد براي استعداديابي فرزندان خود براي مشاوره تلفني اقدام كنيد.

اگر وقت كافي نداريد با دريافت مشاوره تلفني كودك نيز مي توانيد از خدمات مركز ذهن نو بهره مند شويد.

ارائه خدمات استعداديابي كودكان در مركز مشاوره ذهن نو

 مركز مشاوره ذهن نو با در اختيار داشتن نيروهاي متخصص در حوزه كودك و نوجوان مي‌تواند به شما كمك كند تا از تست‌ها و ابزار هاي نوين در جهت استعداديابي كودكان اصفهان استفاده كنيد. هم‌ چنين در كنار اجراي آزمون‌ ها، مشاوران و روانشناسان اين مركز مي‌توانند تفسير تست و راهنمايي‌ هاي لازم براي پرورش مناسب استعدادهاي كودك را در اختيارتان قرار دهند.

آدرس ساير مراكز استعداديابي كودكان در اصفهان

موسسه استعداد يابي كودكان رشد مهر اصفهان، خيابان وحيد، خيابان خاقاني، نبش كوچه سي، طبقه فوقاني گالري نگرش
موسسه استعداد يابي كودكان هيوانو اصفهان، دروازه شيراز، سعادت آباد
موسسه استعداد يابي كودكان جويندگان معماي هستي اصفهان، خيابان جابر انصاري، نرسيده به چهارراه رزمندگان
موسسه استعداد يابي كودكان منيره مميز اصفهان، بلوار دانشگاه، روبروي درب دانشگاه، كوچه خوشاب (۱۳)، پلاك ۲
موسسه استعداد يابي كودكان اصفهان اصفهان، مشاور بهزيستي
موسسه استعداد يابي كودكان دنياي نوابغ اصفهان، خيابان فرايبورگ، كوچه ۲۲، پلاك ۱۸
موسسه استعداد يابي كودكان نسل نوانديش اصفهان، خيابان طيب، ابتداي ميرداماد، روبروي پمپ بنزين، جنب ساختمان مهتاب ۷، بن بست عدل
موسسه استعداد يابي كودكان جوانه بان اصفهان، خيابان نظر شرقي، كوچه شهيد ورزنده، ساختمان گام، طبقه دوم، واحد ۶
موسسه استعداد يابي كودكان جوانه بان مباركه اصفهان، مباركه، بلوار نيكبخت، چهارراه بسيج، ابتداي كوچه ۸

كلام آخر

در اين مقاله راجع به استعداديابي كودكان اصفهان صحبت كرده ايم و وظايف والدين در اين زمينه نيز ذكر كرديم. به عنوان پدر و مادر اگر توان مراجعه حضوري نداريد حتما براي استعداديابي از روانشناس به شيوه تلفني كمك بگيريد. استعداديابي آينده شغلي و تحصيلي فرزندان شما را رقم مي‌زند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استعداديابي كودكان اصفهان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

استعداد ذاتي است يا اكتسابي؟

توانايي‌هاي ما تركيبي از نيروهاي وراثتي و محيطي هستند. استعدادهاي ما امري هستند كه به طور ذاتي مي‌توانند در ما وجود داشته باشند اما تا زماني كه از طريق محيط به درستي پرورش نيابند نمي‌توانند شكوفا شوند. در نتيجه تركيبي از نيروهاي ذاتي و اكتسابي استعدادهاي ما را شكل مي‌دهند. والدين مي توانند با دريافت آموزه هاي لازم به بهترين نحو بر روي استعدادهاي ذاتي تاثير بگذارند.

منبع: استعداديابي كودكان اصفهان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۱۲:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی