مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

برخورد با همسر سابق بايد سرشار از احترام باشد. جدايي و طلاق قسمتي از هويت و گذشته افراد است. نمي‌توانيم اين مورد را ناديده بگيريم و انكار كنيم. پس سعي كنيد تا اين شرايط را بپذيريد و در عوض نحوه رفتار با همسر سابق را ياد بگيريد. روابط دوستانه مشترك، روابط خانوادگي و فرزندان از دلايلي هستند كه شما را با همسر سابق روبرو مي‌كند. براي ارتباط و برخورد با همسر سابق مخصوصا زماني كه فرزند داريد سعي كنيد محترمانه و با دقت رفتار كنيد.فرزندان علاقه دارند تا والدين را در كنار هم ببينند و محبت هر دو را دريافت كنند. بنابراي بايد از نحوه برخورد با همسر سابق آگاه باشيد تا در نهايت با مشكلات روبرو نشويد. براي آموزش و آگاهي از نحوه برخورد با همسر سابق از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد.

منبع: برخورد با همسر سابق

برخورد با همسر سابق

طلاق پروسه سخت و دشواري است كه افراد را به آسيب هاي رواني مختلفي مبتلا مي‌كند. افرادي كه از هم طلاق مي‌گيرند زمان هايي عاشق يكديگر بوده اند و بايد تلاش هاي زيادي داشته باشند تا با درد و چالش هاي بعد از طلاق كنار بيايند. برخي از زوجين پس از جدايي به دلايل مختلفي با يكديگر در ارتباط هستند. برخي با يكديگر همكار هستند. بعضي از زوجين با يكديگر فاميل هستند و برخي به خاطر بچه و داشتن دوستان مشترك مجبور به برخورد با همسر سابق هستند. اين برخوردها بايد سرشار از احترام و آرامش باشد.

براي برخورد با همسر سابق اگر در موقعيت هاي گوناگون دچار استرس و حال بد شٌديد از موقعيت دوري كنيد. اما اگر احساس بد و خاصي به شما دست نمي‌دهد شرايط را به گونه اي معمول و با احترام پيش ببريد.

روش هاي مناسب براي برخورد با همسر سابق

به خاطر بچه ها بايد بعد از جدايي و طلاق با همسر سابق خود در ارتباط باشيد. طلاق باعث گيجي و سردرگمي فرندان مي‌شود و براي همه فرزنداني كه پدر و مادرش از هم جدا شدند روزهاي سختي سپري مي‌شود. فرزندان دچار جبهه گيري مي‌شوند و سر دوراهي انتخاب مي‌مانند. حضور فرزند شرايط و نحوه برخورد با همسر سابق را تغيير مي‌دهد. در ادامه نحوه برخورد مناسب با همسر سابق را با توجه به كدام از اين موقعيت ها بررسي كرده ايم.

نحوه برخورد با همسر سابق به دليل حضور فرزندان

1. از همسر سابق بدگويي نكنيد

در برخورد با همسر سابق بايد به اين نكته توجه داشته باشيد كه هرگز كنار فرزندان از همسرتان بدگويي نكنيد. فرزندان در اين دوران به اندازه كافي دچار جبهه گيري مي‌شوند. شما با اين كار بدتر ناراحتي هاي آنها را تحريك مي‌كنيد. فرزندان به طور همزمان به محبت پدر و مادر نياز دارند و با اين روش محبت والد را از فرزند خود مي‌گيريد.

2. در تربيت فرزند هماهنگ باشيد

زماني كه بچه دار مي‌شويد بايد تربيت هماهنگي را براي بچه مورد استفاده قرار داد. حتي زماني كه جدا شده‌ايد بايد به خاطر بچه ها تربيت يكساني را استفاده كرد. نحوه رفتار با همسر سابق به خاطر بچه ها بايد درست صورت بگيرد. مثلا زماني كه فرزندتان رفتار خطايي داشت بهتر است تا با يكديگر مشورت كنيد و از روش يكساني براي تربيت بچه ها استفاده كنيد.

3. در مهماني هاي فرزندان حضور داشته باشيد

اگر فرزندان شما به مهماني دعوت شده بودند يا جشن فرزندانتان بود حتما هر دو والد در اين جشن و مهماني ها حضور پيدا كنند. حضور والدين در اين جمع ها به فرزندان احساس امنيت و آرامش مي‌دهد. به همين دليل بايد نحوه رفتار با همسر سابق به درستي صورت بگيرد تا احساس عذاب وجدان به فرزند القا نشود.

4. نيازي نيست نقش زن و شوهر را بازي كنيد

براي فرزندان هم كه شده نحوه برخورد با همسر سابق بايد به گونه اي باشد كه آنها حضور والدين را در خانه احساس كنند. نياز نيست كه نقش زن و شوهر را بازي كنيد تا حال فرزندتان را خوب كنيد. همين كه فرزند احساس كند والديني حمايت گر و متعهد دارد كافي است.

5. احساس عذاب وجدان را از فرزند دور كنيد

اصولا فرزندان پس از جدايي والدين احساس عذاب وجدان دارند. اين حس كه آن‌ها باعث برهم خوردن ازدواج والدين شده اند تا هميشه فرزندان را به خود درگير كرده است. به فرزندان خود بگوييد كه “جدايي شما دليل بر بهم خوردن پدر و مادري شما نيست و نبايد اين دو را باهم اشتباه بگيري”. با اين روش و نحوه درست برخورد با همسر سابق احساس عذاب وجدان را از همسرتان دور خواهيد كرد.

نحوه برخورد با همسر سابق به دليل روابط خانوادگي

اگر ازدواج زوجين فاميلي بوده باشد گاهي جدايي باعث برهم خوردن روابط خانوادگي مي‌شود. اما حتي همچنان امكان ديدار در مهماني هاي خانوادگي وجود دارد. در اين صورت به دليل روابط خانوادگي و احترام بزرگترها بهتر است نحوه برخورد با همسر سابق را به درستي پيش بگيريد.

بي احترامي و رفتارهاي نامتعارف را حذف كرده و احترام ها را حفظ كنيد. ميزبان مقصر جدايي شما نيست و بايد به احترام ميزبان و تمام مهمان هاي جمع با همسر سابق تان به درستي رفتار كنيد. لازم نيست كه صميمي و گرم رفتار كنيد. همين كه با همسر سابق تان دعوا و بحثي نداشته باشيد كفايت مي‌كند.

نحوه برخورد با همسر سابق به دليل روابط دوستانه

دوستان خود را فراموش نكنيد و اگر روابط دوستانه مشتركي داريد بايد اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه اگر دوستانتان قصد پيوند و آشتي دوباره شما را ندارند در جمع ها حضور پيدا كنيد. در اين شرايط حتي اگر همسر سابق تان در جمع و مهماني ها حضور داشته باشد ايرادي ندارد.

كيفيت رابطه در اين شرايط مي‌تواند صميمانه باشد اما قرار نيست كه رابطه فوق صميمانه اي با همسر سابق خود برقرار كنيد. در جمع هاي دوستانه اتفاقات گذشته را نبش قبر نكنيد.

نحوه برخورد با همسر سابق | بعد از اينكه ازدواج كرديد

اگر همسر سابق شما ازدواج كرده است بايد روابط را قطع كنيد. اما اگر به خاطر بچه ها بايد با يكديگر در ارتباط باشيد سعي كنيد كمتر خودي نشان دهيد. اگر فرزند شما به سني رسيده بود كه حرف ها را به خوبي متوجه شود از او بخواهيد خودش با مادر يا پدرش صحبت كند. اگر همسر جديد به موضوع برخورد با همسر سابق حساس بود با خود او ارتباط بگيريد تا امور فرزند را پيش ببريد. نحوه برخورد با همسر سابق كه ازدواج كرده است بايد كاملا محترمانه و فقط براي امور فرزند باشد.

كلام آخر

نحوه برخورد با همسر سابق به شرايط مختلف بستگي دارد. اصولا تمامي روابط پس از جدايي و طلاق تمام مي‌شود. اما اگر از همسر سابق فرزندي داريد بايد براي تربيت فرزند با او در ارتباط باشيد. طلاق آسيب هاي زيادي به شما وارد كرده است، اما عمق و شدت اين آسيب ها به مراتب بيشتر روي كودكان مشهود است.

شما به عنوان والد سهم زيادي در سلامت روان او داريد. پس حتما براي برخورد با همسر سابق و تربيت فرزندطلاق از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نحوه برخورد با همسر سابق مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: برخورد با همسر سابق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: برخورد با همسر سابق،
موضوع:
[ ۱ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۲۳:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترياك چيست و عوارض و علائم اعتياد به ترياك كدامند ؟ شايد در سال‌هاي اخير و با گسترش تنوع مواد مخدر موجود در بازار كمتر كسي با اين سؤال مواجه شود. اما با توجه به مصرف روزافزون اين ماده مخدر قديمي، لازم است كه افراد در اين زمينه آگاهي كافي به دست آورند. ترياك كه با نام علمي اوپيوم نيز شناخته مي‌شود يك ماده مخدر طبيعي است و از گياه خشخاش به دست مي‌آيد و مشتقات بسيار زيادي دارد.

از ترياك و مشتقات آن در صنايع پزشكي به عنوان مسكن و براي كاهش دردهاي متوسط تا شديد استفاده مي‌شود. به طور كلي عملكرد اين ماده و تمامي مشتقات آن به صورت القاي يك احساس آرامش در فرد است كه معمولاً باعث مي‌شود تا وي براي تجربه مجدد اين حالت به سراغ مصرف ترياك بازگردد و به آن معتاد شود. در اين مقاله مي توانيد شما به طور كامل با ترياك و علائم و عوارض اعتياد به ترياك و نحوه تست آن آشنا شويد. براي آشنايي با انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

منبع: ترياك

ترياك چيست؟

ترياك يا اوپيوم قديمي‌ترين ماده مخدر شناخته شده در جهان است كه از شيره گياه خشخاش توليد مي‌شود و تأثير بالايي در القاي احساس آرامش در فرد دارد. حدود ده درصد از ترياك را ماده‌اي به نام مورفين تشكيل مي‌دهد كه اصلي‌ترين جزء ترياك بوده و همين ماده است كه باعث ايجاد احساس رخوت يا آرامش در فرد مي‌شود.

ترياك خالص معمولاً داراي رنگ قهوه‌اي روشن يا تيره است اما با توجه به ناخالصي‌هايي كه گاهي اوقات به قصد دريافت سود بيشتر با اين ماده مخلوط مي‌شود، ممكن است رنگ آن تغيير كند. تا كنون انواع بسياري از مشتقات ترياك از آن استخراج شده كه يكي از آن‌ها مورفين است و يا احتمال دارد در آزمايشگاه و با الهام از ساختار شيميايي ترياك ساخته شده باشند.

معمولاً به ترياك و تمامي مشتقات آن مواد افيوني گفته مي‌شود. اين مواد جزء كند كننده‌هاي دستگاه عصبي مركزي هستند و مصرف آن‌ها باعث ايجاد يك احساس رخوت شيرين در فرد خواهد شد. ميل به تجربه مجدد اين احساس معمولاً افراد را درگير مصرف مكرر ترياك يا به عبارت ديگر اعتياد به آن مي‌كند.

مصرف ترياك | خاصيت اعتياد آوري ترياك

در حال حاضر اين واقعيت كه مصرف ترياك يا هريك از مشتقات آن باعث اعتياد در فرد مي‌شوند بر هيچكس پوشيده نيست؛ اما نكته‌اي كه باعث وابستگي دو چندان به مصرف ترياك شده و تمايل فرد براي ترك را كاهش مي‌دهد اين است كه ترياك باعث ايجاد وابستگي در جسم و روان فرد شده و هر دو بعد را تحت تأثير خود قرار مي‌دهد. در ادامه دلايل اعتياد به ترياك را در هر دو بعد جسماني و رواني مورد بررسي قرار خواهيم داد:

1. دلايل جسماني اعتياد به ترياك

مصرف و اعتياد به ترياك براي چند مرتبه، باعث مي‌شود كه فرد به لحاظ جسماني به اين ماده وابستگي پيدا كند و درصورت عدم استفاده، علائم ناخوشايند جسماني همچون تب و لرز و درد مفاصل ظاهر خواهد شد. معمولاً معتادان به ترياك براي فرار از اين حالت ناخوشايند به مصرف مداوم اين ماده روي مي‌آورند.

2. دلايل رواني اعتياد به ترياك

مصرف و اعتياد به ترياك باعث مي‌شود كه ترشح مسكن‌هاي طبيعي مغز افزايش پيدا كند. افزايش ترشح اين مواد از مغز باعث ايجاد يك احساس رخوت و آرامش شيرين مي‌شود و همچنين تا حدودي باعث از بين رفتن خجالت و مهار رفتاري در فرد شده و مصرف كننده آزادانه‌تر و بدون خجالت در محيط رفتار مي‌كند. اين تجربه شيرين معمولاً دليلي مي‌شود بر تمايل فرد به مصرف مجدد ترياك تا از اين طريق بتواند احساس لذت را مجدداً به دست آورد.

علائم اعتياد به ترياك

درصورتي كه فردي در اطراف شما از ترياك استفاده كرده يا اعتياد به ترياك پيدا كند نشانه‌هاي زير در وي قابل مشاهده هستند. درصورتيكه علائم اعتياد به ترياك را در فردي مشاهده مي‌كنيد، بهتر است براي اطمينان از اعتياد به ترياك و راه‌هاي كمك به وي از متخصصين اعتياد كمك بگيريد.

_تعريق بيش از حد

_اسهال و استفراغ

_آهسته شدن ضربان قلب و تنفس

_كاهش اشتها

_احساس خواب آلودگي

_كاهش ميل جنسي

_احساس خوشي و آرامش بي دليل

_ضعف در تمركز

_احساس خارش

عوارض اعتياد به ترياك

برخلاف تصوري كه راجع به فوايد استفاده از ترياك بر سلامت جسم وجود دارد اعتياد به اين ماده و مصرف مكرر آن عوارضي را به دنبال خواهد داشت كه برخي از آن‌ها در كوتاه مدت يا بلافاصله پس از مصرف خود را نشان مي‌دهد و برخي ديگر، عوارض بلندمدت استفاده از ترياك هستند كه ممكن است در روزها يا حتي سال‌هاي اوليه مصرف قابل مشاهده نباشد. برخي از جدي‌ترين عوارض اعتياد به ترياك عبارتند از:

_احساس سنگيني يا كرختي در دست و پا

_احساس ناراحتي در مردمك چشم

_خشكي دهان

_تغييرات خلقي و ابتلا به بيماري‌هاي رواني

_كاهش وزن و ابتلا به مشكلاتي مانند سوتغذيه

_ابتلا به بيماري‌هاي ريوي، كبد يا كليه

مسموميت با ترياك

يكي از مهمترين عوارض اعتياد به ترياك اين است كه مصرف بيش از حد ترياك معمولاً باعث اوردوز يا مسموميت با ترياك مي‌شود كه مي‌تواند خطرات بسياري را براي سلامت فرد به همراه داشته باشد. از جمله دلايلي كه براي مصرف بيش از حد ترياك مي‌توان بيان كرد مصرف همزمان با ساير مواد مخدر، مصرف مجدد پس از يك دوره ترك و يا بلع مواد مخدر براي جابه جايي غير قانوني آن است.

همچنين مصرف طولاني مدت ترياك باعث ايجاد نوعي مقاومت در بدن شده و فرد براي رسيدن به لذت بايد ميزان مصرف را افزايش دهد. به دنبال افزايش ميزان مصرف احتمال دارد مقدار ترياك مصرفي به اندازه‌اي برسد كه فرد را دچار مسموميت يا اوردوز نمايد. درصورت مشاهده هر يك از علائم و عوارض اعتياد به ترياك زير هرچه سريع‌تر با مراكز درماني تماس حاصل نماييد.

_كاهش ضربان قلب و ميزان تنفس

_سرد شدن بدن

_احساس ضعف و گيجي يا غش كردن

_تشنج

_ناتواني در حفظ تعادل

_تغيير رنگ لب‌ها و ناخن به آبي يا بنفش

تست اعتياد به ترياك

راه‌هاي مختلفي براي انجام تست اعتياد به ترياك وجود دارد كه رايج‌ترين آن‌ها تست اعتياد از طريق نمونه ادرار و خون فرد هستند. تست اعتياد به ترياك از طريق نمونه ادرار معمولاً به دليل هزينه پايين‌تر و سرعتي كه در نمونه گيري و بررسي وجود دارد اولين گزينه بررسي است اما بررسي نمونه خون دقت بيشتري دارد و درصورتيكه فرد از داروهاي خاصي نظير بوپرنورفين براي منفي شدن نتيجه آزمايش استفاده كرده باشد اين مسئله در آزمايش خون قابل بررسي است.

در استفاده از تست‌هاي اعتياد به ترياك به اين نكته توجه داشته باشيد كه رفتار شما در صورت مثبت شدن نتيجه تست اطرافيانتان اهميت بسيار زيادي دارد. اگرچه احتمالاً اين مسئله باعث بروز نگراني و خشم در شما خواهد شد اما به خاطر داشته باشيد كه براي كمك به يك فرد درگير با اعتياد نوع رفتار اطرافيان و ميزان حمايتي كه از جانب آن‌ها دريافت مي‌كند، اهميت بسيار زيادي دارد. بهتر است در اين شرايط خونسردي خود را حفظ كرده و براي دريافت اطلاعات بيشتر از متخصصين ترك اعتياد كمك بگيريد.

ترك اعتياد به ترياك

بر اساس تحقيقات انجام شده براي ترك اعتياد به ترياك نخستين قدم ايجاد انگيزه و ميل به ترك در مصرف كننده است. شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از روانشناسان متخصص در حوزه اعتياد، راه‌هايي را براي ايجاد انگيزه و رغبت به ترك در فرد پيدا كنيد. پس از پذيرش و موافقت فرد، ترك اعتياد به ترياك در قالب دو فرايند شروع خواهد شد.

1. مصرف ترياك | مرحله سم زدايي

در اين مرحله متخصصين با استفاده از شيوه‌هاي مشخصي به كاهش تدريجي مقدار مصرفي ترياك اقدام مي‌كنند تا جايي كه بدن فرد به طور كامل از ماده مخدر پاك شود. در اين مرحله اگرچه بدن هيچ وابستگي به ماده مخدر ندارد اما با اين حال ميل به مصرف مجدد در فرد وجود دارد و اين مسئله زنگ خطري براي شكست ترك اعتياد خواهد بود. براي جلوگيري از اين مسئله استفاده از جلسات مشاوره و بازپروري توصيه مي‌شود.

2. جلسات مشاوره و بازپروري

جلسات مشاوره ميل به مصرف مجدد و همين طور آسيب‌هاي روحي ناشي از مصرف ماده مخدر را هدف قرار مي‌دهد. استفاده از جلسات گروه درماني اين امكان را به فرد مي‌دهد كه با گروهي از افرادي آشنا شود كه شرايطي مشابه او دارند و با كمك گرفتن از تجربيات آن‌ها بسياري از مشكلات را برطرف سازد. همچنين اين آشنايي فرد را درميان گروهي از دوستان جديد قرار خواهد داد كه هدف مشتركي با وي دارند. براي كسب اطلاعات در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1.آيا مصرف ترياك در زمان بارداري باعث ابتلاي جنين مي‌شود؟

در دوران بارداري جنين به صورت مستقيم از خون مادر تغذيه مي‌كند و در نتيجه وجود هر ماده شيميايي در خون مادر بر جنين تأثير مي‌گذارد. علاوه بر احتمال اعتياد جنين، اعتياد به ترياك در زمان بارداري خطراتي و عوارضي همچون كمبود اكسيژن و مرگ جنين يا كمبود كلسيم را به همراه خواهد داشت.

2.آيا ترياك خاصيت كاهش درد دارد؟

ترياك و تمامي مشتقات آن خاصيت تسكيني دارند اما مصرف آن‌ها براي كاهش درد بايد زير نظر پزشك متخصص صورت بگيرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترياك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترياك،
موضوع:
[ ۱ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۸:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شوهر زورگو زندگي را براي همسر سخت و دشوار مي‌كند. از نشانه هاي شوهر زورگو به ارتباطات اجتماعي همسر، خرجي كم و كنترل گري مي‌توان اشاره كرد. اين همسران اجازه تربيت فرزند، نظر به فرزندان و كمك به تحصيلات آنها را نمي‌دهد. اين زورگويي ها هميشه كلامي نيست و از لحاظ جسماني نيز همسران را مورد اذيت قرار مي‌دهد. در برخورد با شوهر زورگو سعي كنيد تا در كمال آرامش با او برخورد كنيد.

منبع: شوهر زورگو | با شوهر زورگو چگونه رفتار كنيم

سعي كنيد تا در مقابل زورگويي هاي همسرتان مطيع نباشيد و قاطعانه رفتار كنيد. شيوه رفتار بايد به گونه اي باشد كه به همسرتان اجازه كنترل گري ندهيد، اما به خواسته هاي او نيز احترام بگذاريد. نمايش قدرت و مطيع بودن اشتباه ترين شيوه رفتار با اين گونه افراد است. در ادامه روش هاي كاربردي بيشتري آورده ايم.

شوهر زورگو

زندگي با همسري كه هميشه سرشار از خشم، عصبانيت، زورگويي و فرياد باشد بسيار سخت و طاقت فرسا است. همسران اين افراد معمولا مديريت و نظارتي بر زن و زندگي خود نداشته و دائما در حال دستور به همسر هستند. شوهر زورگو دائما در حال تصميم گيري در رابطه با فعاليت هاي شما و فرزندان است، اعتماد به نفس خانواده را كاهش مي‌دهد و در نهايت اهدافش را از زندگي مشترك مهم‌تر مي‌داند. براي كسب اطلاعت بيشتر در زمينه علل انواع همسر آزاري كليك كنيد.

خصوصيات شوهر زورگو

شوهر زورگو به دليل كنترل گري و خصوصيات خاصي كه دارد قابل شناخت و تشخيص است. اين افراد غالبا براي رسيدن به اهدافشان همسر خود را آزار مي‌دهند. در ادامه در رابطه با خصوصيات شوهر زورگو صحبت كرده ايم.

  1. شوهر زورگو به كنترل و تحت نظر گرفتن همسر علاقه دارد. بازرترين خصوصيات رفتاري اين افراد كنترل گري است. شوهر زورگو معمولا به چك كردن گوشي همسر مي‌پردازد و دائما با همسرش تماس مي‌گيرد تا او را تحت نظر داشته باشد.
  2. شوهر زورگو زماني اگر همسرش با افراد ديگر مخصوصا مردان هم صحبت شود، خيلي عصباني مي‌شود. تمام روابط دوستانه و خانوادگي همسرش را تحت نظر مي‌گيرد.
  3. شوهر زورگو به سوء استفاده جسماني و كلامي همسر مي‌پردازد. دستور، كتك، تهديد، خيانت و تحقير خصوصيات اين افراد است.
  4. شوهران زورگو تمام تلاش خود را مي‌كنند تا تصميم گيري هاي همسر خود را تحت كنترل داشته باشند. اين مردان هرگز به صحبت هاي همسر خود گوش نمي دهند و به صورت تمام و كمال خود را صاحب اختيار زندگي مي‌دانند.
  5. شوهر د‌يكتاتور به تنهايي در رابطه با تربيت فرزندان تصميم مي‌گيرد و تربيت همسر خود را قبول ندارد. اين پدارن هرگز به همسر خود اجازه دخالت در تربيت را نمي‌دهند و مادر خانواده را درمانده و ناراحت مي‌كنند.
  6. اغلب شوهران ديكتاتور فكر مي‌كنند كه بسيار عاقل و دانا هستند.
  7. شوهر ديكتاتور از همسر و فرزندان خود تمام خرج و مخارج روزانه را مي‌خواهد. خرج كمترين مبلغ بايد همراه با پاسخگويي باشد. البته شوهر زورگو پول زيادي به همسر خود نمي‌دهد.
  8. شوهران زورگو اجازه ادامه تحصيل به همسر خود نمي‌دهند.

با شوهر زورگو چگونه رفتار كنيم

روش ها و راهكارهايي براي برخورد با شوهر زورگو وجود دارد. براي اينكه با اين همسران به درستي رفتار كنيد بايد روش هاي صحيح رفتار با شوهر زورگو را به ياد داشته باشيد.

1. تاثير تائيد و توافق را دست كم نگيريد

اولين راهكار براي رفتار درست با شوهر زورگو، تائيد و توافق با اوست. زماني كه به تائيد شوهرتان مي‌پردازيد، با او موافقت مي‌كنيد. او را تشويق مي‌كنيد و مورد تائيد قرار مي‌دهيد. اما اجازه كنترل به او نمي‌دهيد. در واقع موافقت محترمانه اي صورت گرفته است، بدون انجام عمل زور.

در اين روش رفتاري نبايد با ايده ها و نظرات همسرتان مخالفت كنيد، در واقع بايد با موافقت ايده هاي همسر، روش دوم يعني اجاره ندادن به كنترل شدن را اجرا كنيد. با اين روش هم به نظرات همسر احترام مي‌گذاريد و هم كاري مي‌كنيد تا همسر با شما موافقت كند.

2. درخواست كمك از همسر زورگو را فراموش نكنيد

دومين راهكار براي برخورد با شوهر زورگو، درخواست كمك از اوست. زماني كه از همسر خود درخواست كمك مي‌كنيد در واقع به او اعتماد به نفس مي‌دهيد و شوهر ديكتاتور خود را تحت تاثير قرار مي‌دهيد. اگر هميشه از همسرتان درخواست كمك كنيد به اين باور مي‌رسد كه كمتر زورگويي كند چون شما در صورت نياز از او كمك مي‌گيريد. با اين روش در كمال آرامش هم شوهر ديكتاتور خود را تحت تاثير قرار داده ايد و هم اجازه زورگويي به او نمي‌دهيد.

3. از رفتارهاي همسر زورگوي خود چشم پوشي نكنيد

زماني كه از رفتارهاي شوهر زورگوي خود چشم پوشي كنيد و مطيعانه رفتار كنيد به همسرتان اين اجازه را خواهيد داد تا بيشتر به زورگويي بپردازد. در كمال آرامش و با خونسردي به همسر خود بفهمانيد كه از رفتارهاي زورگويي و كنترل گرانه او بيزاريد و باعث بر هم ريختن اعصاب و آرامش شما خواهد شد.

احتمالا با اين رفتار و صحبت ها ميدان جنگي شكل مي‌گيرد؛ اما نترسيد و با كمك روانشناس و پياده سازي رفتارهاي صحيح ميدان را خالي نكنيد. اگر تحمل نكنيد بايد تا آخر عمر حقير و درمانده زندگي كنيد. رفتار قاطعانه شما در رابطه با اين موضوع كه همسرتان حق دخالت و زورگويي ندارد باعث تغيير رفتار شوهر زورگويتان خواهد شد. بهترين راه براي برخورد قاطعانه، كمك از روانشناس است و شما را در اين زمينه راهنمايي خواهد كرد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

4. در رابطه با تمام مشكلات و خواسته هاي خود با همسر صحبت كنيد

آخرين راه برخورد با شوهر زورگو، صحبت در رابطه با مشكلات است. زماني كه در رابطه با مشكلاتتان با همسرتان صحبت مي‌كنيد به او ياد مي‌دهيد تا با صحبت نيز مي‌توان نظر خود را اعلام كرد و نياز به زورگويي نيست. براي ترميم و بهبود كيفيت رابطه لازم است تا در مورد تمامي مسائل در كمال آرامش با همسرتان مكالمه داشته باشيد. اگر همسرتان صحبت هاي شما را متوجه نمي‌شود از خانواده، مشاور، اطرافيان و دوستان نزديك كمك بگيريد تا او را در رابطه با رفتار اشتباه و نادرستش آگاه سازند.

با شوهر زورگو چگونه رفتار نكنيم

اغلب خانم هايي كه شوهر زورگو دارند بايد رفتارهايي داشته باشند كه زورگويي همسر را تشديد نكنند. براي جلوگيري از اين اتفاق بايد بر نحوه رفتار خود دقت داشته باشيد. بنابراين بر رفتارهايي كه در ادامه شرح داده ايم دقت داشته باشيد. اگر خودتان هم سيكل ارتباطي با شوهر زورگو تان را بررسي كنيد، مي بينيد كه در صورت انجام دو رفتار زير اوضاع بدتر شده است.

1. نمايش قدرت

اولين رفتار اشتباه با شوهر زورگو نمايش قدرت است. سعي كنيد هرگز پا به پاي همسرتان زورگويي نكنيد. اغلب خانم ها را ديده ايم كه با وجود همسر ديكتاتور خسته مي‌شوند و مي‌گويند “بچرخ تا بچرخيم اگه تو دستور ميدي منم تمام تلاشمو مي‌كنم تا عمل نكنم!” نمايش قدرت زماني كه ادامه پيدا كند هميشه دعوا و بحث را به همراه خواهد داشت. براي جلوگيري از اين اتفاق سعي كنيد تا زماني كه همسرتان با فرياد رفتار مي‌كند، شما با آرامش برخورد كنيد.

2. شوهر ديكتاتور و مطيع بودن

اولين اشتباه رفتاري با شوهر زورگو را نمايش قدرت و جنگيدن گفتيم. اما به طور كامل مطيع و تابع شوهر ديكتاتور بودن هم اشتباه است. با هر قيمتي كه شده تلاش نكنيد تا صلح و آرامش را به خانه برگردانيد. همه چيز را در سكوت نپذيريد و تحمل نكنيد. در عوض به شوهر خود بگوييد كه خواسته هاي او را متوجه مي‌شويد اما نيازي نيست تا همه چيز را او تعيين كند و طبق نظر او پيش برود.

كلام آخر

زندگي با شوهر زورگو و ديكتاتور براي همسر و فرزندان بسيار دشوار و سخت است. روش برخورد با اين افراد بايد به گونه اي باشد كه زورگويي آنها تشديد نشود اما به خواسته هايشان نيز احترام صورت بگيرد. شوهر زورگو علاوه بر اينكه تمام ارتباطات همسر خود را تحت نظر مي‌گيرد، اجازه تصميم گيري به همسرش نيز نمي‌دهد.

به طور كل براي رفتار با اين افراد از 4 روش بالا استفاده كنيد تا كمتر با مشكلات روبرو شويد. براي ارائه و راهنمايي راهكارهاي بهتر از روانشناسان و مشاورين كمك بگيريد.مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شوهر زورگو مي توانيد از طريق شماره تلفن 02191002360 با متخصصان تحصيلي در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو صحبت كنيد.

سوالات متداول

با شوهر زورگو چگونه رفتار كنيم؟

نحوه رفتار با شوهر زورگو نبايد همراه با قدرت نمايي و يا برعكس اطاعت محض باشد. براي پيروي از همين دو نكته مقاله را بخوانيد.

نشانه هاي شوهر زورگو و ديكتاتور چيست؟

كنترل گري، پرخاشگري، تك روي در امورات مختلف، سوء استفاده جنسي، عدم توجه به زن و زندگي و….

آيا راهي براي جلوگيري از زورگويي هاي شوهر وجود دارد؟

هر دردي دوايي دارد. شما بايد با كسب آگاهي و دريافت خدمات مشاوره خانواده به دنبال راهي مناسب براي مقابله با زورگويي هاي شوهر خود باشيد.

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شوهر زورگو | با شوهر زورگو چگونه رفتار كنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۲:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تست شيره چگونه انجام مي شود ؟ معمولا قبل از اينكه فردي بخواهد نقش مهمي را بر عهده بگيرد، سلامت او بايد مورد بررسي قرار بگيرد و يكي از معيارهاي سلامت، عدم وابستگي به اعتياد است. برخي افراد قبل از ازدواج يا استخدام، تصميم به ترك گرفته و موفق مي‌شوند كه بدون هيچ ترس و نگراني، تست‌هاي اعتياد خود را منفي تحويل بگيرند و مسير جديد زندگي خود را پيدا كنند.

اما برخي از افراد نيز به دليل لغزش‌هاي بد موقع، فشار خانواده و يا به وجود آمدن ضرورت‌هاي زماني، به دنبال منفي كردن تست اعتياد به شيره خود به هر نحوي هستند و متاسفانه آسيب‌هاي زيادي نيز در اين راه به آن‌ها وارد مي‌شود. تست شيره نيز با اهداف مختلف گرفته شده و متخصصان ترك اعتياد به شما در اين زمينه راهنمايي لازم را ارائه مي‌دهند.

منبع: تست اعتياد به شيره

تست شيره | اثر شيره چند روز در بدن باقي مي ماند؟

شيره از خانواده ترياك و با ماده موثر مورفين است كه خاصيت تسكين دهندگي داشته اما بسيار اعتياد آور است. براي تست اعتياد به شيره، تست مورفين انجام مي‌شود. تست مورفين شايع و انجام آن آسان است. بنابراين ساده‌ترين آزمايش و پايين‌ترين سطح آزمايشگاه‌ها نيز قابليت تشخيص مصرف شيره را دارند.

آزمايشگاه‌ها معمولا براي تست مورفين آزمايش ادرار مي‌گيرند كه در آن صورت، 2 تا 3 روز پس از ترك پاسخ منفي مي‌شود. در صورت گرفتن آزمايش خون، اين زمان به 8 روز مي‌رسد.

آزمايش از مو كه يكي از جديدترين و پيشرفته‌ترين راه‌هاي تست اعتياد به شيره است كه حتي تا 3 ماه پس از آخرين مصرف نيز جواب تست مثبت شود. البته در صورت شدت و مدت زياد مصرف، همه اين زمان‌ها قابليت افزايش دارند.

انواع آزمايش و تست اعتياد به شيره

از جمله تست ها و آزمايش هايي كه براي تست شيره انجام مي گيرد مي توان به تست ادرار، آزمايش خون، آزموايش مو اشاره كرد. البته روش هاي خانگي كه معمولا بر اساس تست ادرار نيز مي باشند براي تشخيص شيره در فرد مورد استفاده قرار مي گيرند. در ادامه به طور مختصر در مورد هر كدام از اين روش ها توضيح داده شده است :

كيت تست ادرار يا تست نواري

كيت تست ادرار يا نواري كه به صورت خانگي نيز مورد استفاده قرار مي گيرد. نحوه استفاده از اين كيت به صورت است كه چند قطره از ادرار فرد را بر روي يك نوار كه در كيت قرار دارند مي ريزند تا وجود مواد مخدر در بدن را مشخيص كند. تست اعتياد مي تواند تا 72 ساعت وجود مواد مخدر را در بدن مشخيص نماييد. توجه داشته باشيد كه اين تست بايد در اتاق صورت گيرد.

كيت و تست بزاقي تست اعتياد به شيره

اين كيت نيز همانند كيت تست ادرار است. با قرار دادن كيت در دهان فرد و واكنش بزاق او مي توان مصرف شيره توسط فرد را تشخيص داد. اين تست مي تواند مصرف مواد مخدر را تا چند روز گذشته شناسايي نماييد.

كيت سه كاره

اين كيت همانند كيت هاي ادرار و بزاق عمل مي كند و مي تواند وجود چند ماده مخدر در بدن فرد را مورد تشخيص قرار دهد.

آزمايش خون براي تست شيره

تجزيه و تحليل خون توسط آمايشگاه يكي از روش هاي تشخيص و تست اعتياد به شيره است. اين تست نسبت به كيت ها مي تواند زمان طولاني را مورد بررسي قرار دهد. دقت آزمايش خون نسبت به روش هاي خانگي بسيار بيشتر است.

آزمايش ادرار تست شيره

امكان مورد بررسي قرار دادن ادرار در آزمايشگاه وجود دارد. اين روش از روش خانگي دقيق تر است. بدن فرد بعد از مصرف مواد مخدر مورد تاثير قرار مي گيرد. كليه ها بعد از مصرف در حال دفع مواد مخدر هستند كه با استفاده از اين آزمايش ادرار مي توان مصرف را در فرد مورد بررسي قرار داد

آزمايش مو

آزمايش مو تست اعتياد به شيره مي تواند حتي بعد از گذشت سه ماه مصرف شيره را مشخيص كند. اين تست به طور كلي براي شرايط و موقعيت هاي حساس مورد استفاده قرار مي گيرد. در اين آزمايش نمونه نزديك به پوست سر ، زير بغل و بازو يا حتي موهاي ناحيه تناسلي مورد بررسي قرار مي گيرد.

چه عواملي در منفي شدن تست اعتياد به شيره موثر است؟

ساختار بدن هر فرد و كيفيت ماده مصرفي متفاوت است و دادن يك نسخه واحد به همه اشتباه است. پس متوجه باشيد كه مسكن‌هاي حاوي كدئين به دليل وجود ماده موثر مورفين، مي‌تواند آزمايش شما را مثبت كند. اما در ادامه برخي از اصلي‌ترين عواملي كه در منفي يا مثبت شدن تست اعتياد به شيره اثر گذارند را بيان مي‌كنيم:

ميزان تحرك و سوخت و ساز بدن

بدن انسان به طور خودكار قابليت سم زدايي دارد و از طريق عرق و ادرار، سم‌هاي موجود در بدن را دفع مي‌كند. طبيعتا كسي كه تحرك بيشتر و مصرف بيشتر مايعات داشته باشند، با سرعت بيشتري سم از بدن آن‌ها خارج مي‌شود.

سن

چون با افزايش سن، سوخت و ساز بدن نيز كاهش مي‌يابد، افراد مسن‌تر معمولا ديرتر ماده مخدر از بدن‌شان دفع مي شود.

سلامت جسماني

سلامت جسماني باعث مي‌شود كه بدن عملكرد مناسب‌تري داشته باشد. دفع سموم به عنوان يكي از ملاك‌هاي سلامت، در بدن‌هاي سالم سريع‌تر و بهتر انجام مي‌شود.

وزن و سايز بدن

مواد مخدر قابليت تركيب شدن در چربي را دارند و حجم بيشتر چربي، سموم بيشتري را در خود نگه مي‌دارند. علاوه بر آن، چربي زياد در بدن سرعت سوخت و ساز را پايين مي‌آورد و باعث مي‌شود كه ماده مخدر ديرتر دفع شود.

شدت و زمان مصرف

طبيعتا هرچه ميزان و مدت زمان مصرف شيره طولاني‌تر باشد، دفع آن از بدن دشوارتر خواهد بود.

راه هاي منفي شدن تست شيره

شيره، ترياك و هروئين از يك خانواده بوده و هم تست آن‌ها و هم راه‌هاي منفي شدن تست‌شان مانند همديگر است. طبيعتا تنها راه سالم و مطمئن منفي شدن تست اعتياد، تلاش براي خارج كردن آن از بدن است. بنابراين بايد از ساختار خود بدن براي منفي كردن تست اعتياد به شيره خود كمك بگيريد. راه‌هاي منفي كردن تست اعتياد به شيره:

  • افزايش ميزان ادرار بهترين راه دفع سم است. مصرف زياد مايعات دو مزيت دارد. هم باعث افزايش ادرار شده و سموم را از اين طريق از بدن خارج مي‌كند و هم باعث رقيق شدن ادرار مي‌شود كه موجب مشكوك شدن تست اعتياد با ادرار مي‌شود.
  • ورزش كردن كمك مي‌كند كه هم سوخت و ساز بدن افزايش پيدا كند و هم با تعريق، سموم را به حالت طبيعي از بدن دفع مي‌كند. احتمالا متوجه شده‌ايد كه پس از ترك شيره، عرق شما بوي تندتري دارد و دليل آن نيز دفع سم مخدر از بدن شماست. بنابراين نگران نباشيد و به ورزش خود ادامه دهيد.
  • قرص‌هايي كه به عنوان داروهاي نگهدارنده در ترك اعتياد شناخته مي‌شود مي‌تواند به منفي شدن تست كمك كند. متادون و B2 اصلي‌ترين داروهاي نگهدارنده هستند. البته فراموش نكنيد كه اين داروها نيز خود مخدر و اعتيادآور هستند و مصرف آن‌ها به هيچ وجه توصيه نمي‌شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تست اعتياد به شيره و ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست اعتياد به شيره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست اعتياد به شيره،
موضوع:
[ ۱ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۰۷:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا ترك اعتياد به ترياك در خانه امكان پذير است؟ ترياك يكي از شايع‌ترين مواد مخدر است كه امروزه افراد بسيار زيادي درگير مصرف آن هستند. با توجه به تاثيرات منفي بسيار زياد اين ماده بر روي بدن در دراز مدت، ترك آن ضرورت مي‌يابد. اما بسياري از افراد به دلايل مختلفي همچون نگرش منفي نسبت به ترك اعتياد به ترياك در كمپ و يا ترس از آبرو ترجيح مي‌‌دهند كه ترك اعتياد به ترياك را در خانه انجام دهند.

منبع: ترك اعتياد به ترياك در خانه به روش هاي سنتي

اما با توجه به پيامدها و سختي‌هاي ترك در خانه، توصيه مي‌شود كه با يك متخصص مشورت نماييد و از اصول صحيح ترك اعتياد به ترياك در خانه آگاه شويد. اينگونه مي‌توانيد اين ماده مخدر را با موفقيت ترك كنيد و كيفيت زندگي خود را ارتقا دهيد

ترك ترياك در خانه

ترياك به طور سنتي از ديرباز در كشور به روش‌هاي مختلف مصرف مي‌‌شود و برخي آن را ماده‎‌اي بي‌خطر و حتي گاه شفا بخش مي‌دانند، غافل از آثار و نشانه‌هاي اعتياد آن؛

1. ترك اعتياد به ترياك در خانه | خطر اعتياد دوباره

تقريبا۶۰ درصد افرادي كه اعتياد را به تنهايي پشت سر مي‌گذارند، بعد از گذشت يك دهه مجددا معتاد مي‌شوند. اين درحالي است خطر اعتياد دوباره در افرادي كه از مشاوره ترك اعتياد به ترياك و مواد مخدر استفاده كردند، بسيار كمتر است.

2. ترك ناموفق

بيشتر كساني كه چند دوره ترك اعتياد به ترياك در خانه ناموفق را پشت سر مي‌گذارند، ديگر تمايلي به ترك پيدا نمي‌كنند و تا آخر عمر خود معتاد باقي مي‌مانند. پس ترك‌هاي ناموفق زنگ خطري جدي براي اعتياد دائمي است و بايد از آن جلوگيري شود.

3. خطرات جسمي

دوره 12 روزه بعد از شروع به ترك اعتياد، دوره‌اي است كه با درد و خماري همراه مي‌شود و حتي در مواردي منجر به تشنج يا سكته نيز مي‌گردد . افرادي كه بدون نظارت پزشك اقدام به ترك خودسرانه مي‌كنند بايد از عوارض جسمي خطرناك آن نيز مطلع باشند.

4. ترك اعتياد به ترياك در خانه | مشكلات روحي

اعتياد علاوه بر بيماري‌هاي جسمي باعث بيماري‌هاي روحي خطرناك مثل افسردگي، اضطراب، ناتواني در حل مسئله، افكار خودكشي و… مي‌شود. افرادي كه در كمپ يا زير نظر روانشناس اقدام به ترك اعتياد در خانه مي‌كنند درباره اين مشكلات هم صحبت كرده و به حل آن‌ها مي‌پردازند. اما افرادي كه در خانه بدون پشتيباني اقدام به ترك اعتياد به ترياك مي‌كنند مشكلات روحي بيشتري را براي خود ايجاد خواهند كرد.

5. هزينه و زمان بيشتر

چون ترك اعتياد به ترياك در منزل به صورت غير استاندارد و غير حرفه‌اي صورت مي‌گيرد، مدت زمان بيشتري طول كشيده و هزينه‌هاي مادي و غير مادي بيشتري نسبت به ترك در كمپ خواهد داشت.

6. ترك اعتياد به ترياك در خانه | اعتيادهاي جديد

برخي افراد براي ترك اعتياد به ترياك در منزل، به‌صورت خودسرانه و بدون نسخه پزشك اقدام به تهيه و مصرف داروهاي مختلف از جمله متادون، بوپرنورفين و ساير داروهاي مسكن مي‌كنند. مصرف خودسرانه اين نوع داروها نه تنها باعث ترك اعتياد به ماده مخدر مورد مصرف نمي‌شود، بلكه در اكثر موارد بيمار علاوه بر ماده مخدر مورد مصرف، به اين داروها نيز اعتياد پيدا مي‌كند.

روش درست ترك در منزل

ترك اعتياد به ترياك در خانه، اصول خود را دارد. اين اصول صحيح به شرح زير مي‌باشد:

1. مشخص كردن مدت زمان مصرف

احتمال موفقيت در اين نوع ترك در خانه ترياك، بيشتر براي افرادي وجود دارد كه اعتياد شديدي به ترياك ندارند و دوز مصرفي آن‌ها پايين است. در افرادي كه بيش از 1 سال و با دوز بالا مصرف كننده مواد بوده‌اند ترك در خانه جوابگو نيست و خطرات بسيار زيادي نيز دارد.

2. ترك اعتياد به ترياك در خانه | تحت نظر غير مستقيم پزشك باشيد

چون امكان اورژانسي شدن وضعيت بيمار و از كار افتادن علائم حياتي در زمان سم زدايي و سير درمان وجود دارد، بهتر است حتما با مشاور ترك اعتياد يا پزشكتان به صورت تلفني در ارتباط باشيد يا هرروز در مطب چكاپ شويد. از طرف ديگر در دوره ترك، شما نياز به مصرف داروهايي نظير متادون و ب 2 و مسكن‌ها داريد . اين داروها در صورت مصرف خودسرانه خطر اعتياد جديدي را به همراه دارند.

ترك اعتياد به ترياك در خانه | انواع روش هاي ترك در خانه ترياك

روش‌هاي ترك اعتياد به ترياك در خانه عبارتند از:

1. ترك ناگهاني | ترك اعتياد به ترياك ناگهاني

اين روش كه به ترك سقوط آزاد و يابوئي معروف است، با ترك يك باره و ناگهاني مواد انجام مي‌گيرد. اصطلاح ترك يابوئي به اين دليل گفته مي‌شود كه در واقع تحمل عوارض و دردهاي ناشي از قطع سريع مواد به حدي است كه قدرت و توان حيواني چون يابو را طلب مي كند. اين نوع ترك در خانه ترياك ريسك بالايي داشته و حتي در مواردي باعث صرع و تشنج، سكته، توهم و هذيان مي‌گردد.

2. ترك سنتي يا تدريجي

برحي افراد تلاش مي‌كنند كه خودشان مواد مخدر را به صورت تدريجي كنار بگذارند. در اين روش بايد به مرور زمان ميزان مصرف مواد را كاهش دهيد تا در آخر نياز به مصرف به طور كامل از بين برود. اين روش از روش‌هاي مرسوم ترك اعتياد به ترياك در خانه است و حتما بايد زير نظر مشاور ترك اعتياد انجام شود.

3. ترك اعتياد به ترياك در خانه | روش‌هاي سنتي براي ترك در منزل ترياك

ترك اعتياد به ترياك با اسفاده از روش‌هاي سنتي نيز انجام مي‌گيرد كه به شرح زير هستند:

ترك در منزل ترياك با عسل

در اين روش شما بايد عسل يا شيره انگور را با ژل آلوورا تركيب كنيد و هر 8 ساعت يك قاشق مربا خوري از آن نوش جان كنيد.

ترك در منزل ترياك با اسپند | ترك اعتياد به ترياك در خانه

در اين روش ابتدا شاخ و برگ اسپند را پودر كرده و بعد از آن ۲ الي ۱۰ گرم از شاخ برگ پودر شده را كف دستتان بريزيد و مقداري دانه‌ي اسپند به آن اضافه كنيد. البته بايد مراقب باشيد ‌كه دانه‌هاي اسپند پودر نشود چرا كه سمي خواهند شد. آن‌ها را با انگشت شست نرم كرده و بخوريد. با اين روش بدون درد استخوان و خماري قادر خواهيد بود تا مصرف ترياك را قطع نماييد.

ترك اعتياد به ترياك در خانه | مايعات و دمنوش

مايعات و دمنوش‌ها با كمك به دفع سموم بدن به مرحله سم زدايي كمك مي‌كنند اما مصرف آن‌ها به تنهايي كافي نيست. توصيه مي‌شود كه براي ترك از يك متخصص كمك بگيريد.

عوارض ترك اعتياد به ترياك در خانه

ترك اعتياد به ترياك در خانه چه در منزل و چه در كلينيك و كمپ هاي ترك اعتياد به عوارض و علائمي همراه است كه بايد فرد براي كنترل آن تحت نظر متخصص يا پزشك قرار گيرد. در غير اين صورت ممكن است با عواقب جبران ناپذير جسمي و رواني روبرو شود. از جمله اين عوامل مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • ترس و حملات هيجاني
  • احساس نا امني و بي قراري
  • شكاك بودن
  • لرزش بدن و احساس سرما
  • آبريزش بيني
  • آبريزش چشم
  • تعرق زياد
  • اسهال
  • استفراغ
  • خستگي شديد
  • بي خوابي و بد خوابي

پيشگيري از عوارض ترك اعتياد به ترياك در خانه

بهترين راه براي پيشگيري از عوارض ترك در خانه ترياك بايد قبل از هر اقدامي با يك متخصص يا پزشك ترك اعتياد مشورت كنيد. تا بتوانيد علائم و عوارض شديد ترك اعتياد به ترياك در خانه را كنترل كنيد. همچنين براي پيشگيري از ميل به مصرف مجدد يا انصراف از ترك بهتر است در روند درمان ترك اعتياد با يك متخصص و روانشناس با تجربه در زمينه ترك اعتياد در تماس باشيد.

رمز موفقيت ترك اعتياد به ترياك در خانه چيست ؟

ترك اعتياد به مواد مخدر از جمله ترياك زماني موفقيت آميز خواهد بود كه فرد انگيزه و اراده قوي براي انجام اين كار را داشته باشد. انگيز فرد مي تواند سلامتي، بهبود وضعيت زندگي، خانواده، فرزند، پدر و مادر و … باشد. فرايند ترك اعتياد نيازمند صبر، تعهد و تصميم قوي و فولادي است. و فرد در اين روند حتما با سختي هايي روبرو خواهد شد كه بايد از پس اين مشكلات بر آيد.

فردي كه قصد ترك اعتياد به ترياك در خانه را دارد بايد انتظارات غير واقعي خود را كنار بگذارد و تصور درمان بدون درد و سريع را فراموش كنيد. اين تصورات تنها استرس و فشار عصبي بيشتر را براي فرد در حين ترك به همراه خواهد داشت كه سبب مي شود او از ادامه مسير سرد شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول در مورد ترك اعتياد به ترياك در خانه

روش ابوعلي سينا براي ترك در خانه چيست؟

بيماران مبتلا به اعتياد كه هر روز رأس ساعتي معين مبادرت به مصرف مواد مخدر مي‌كنند؛ اگر ساعت مصرف مواد مخدر را از حالت منظم به حالت نامنظم تبديل كنند، ترك ماده مخدر برايشان آسان‌تر خواهد بود.

براي ترك در خانه ترياك معمولا چه قرص هايي تجويز مي‌شود؟

متادون ، ب2 ، و انواع مسكن‌ها و آرامبخش‌ها

سندروم بعد از ترك چگونه است؟

حمله‌هاي هيجاني و ترسيدن، ناخوشي، بي قراري و احساس ناامني، شكاك بودن، نااميدي و افسردگي، سرما و لرزش بدن در اثر سرما با وجود گرم بودن بودن محيط، عطسه، آبريزش بيني و آب ريزي چشم، اسهال و استفراغ و مشكلات عروقي، بي‌حوصله بودن و خستگي و بي‌خوابي يا بدخوابي و درد نسبتا زياد است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك اعتياد به ترياك در خانه به روش هاي سنتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۶:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از سگ يا ساينوفوبيا ، در واقع به ترس غير منطقي، شديد و مداوم از هر نژادي از سگ‌ها گفته مي‌شود كه پاسخ اضطرابي فوري ايجاد مي‌كند. همچنين سگ هراسي يكي از انواع اختلالات فوبياي خاص است كه در دسته اختلالات اضطرابي قرار مي‌گيرد. عوامل مختلفي مانند تجربه ناگوار، رفتارهاي آموخته شده و عوامل فردي مي‌تواند در ايجاد اين اختلال نقش داشته باشد. اين بيماران خود مي‌دانند كه ترسشان منطقي نيست، با اين حال قادر به كنترل آن نيستند. خوشبختانه فوبيا درمان پذير بوده و از روش‌هاي گوناگوني براي بهبود مي‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترين راهكارهاي درمان سگ هراسي خواهيم پرداخت.

منبع: ترس از سگ | علت و درمان فوبياي سگ يا ساينوفوبيا

ترس از سگ

شدت ترس از سگ ممكن است بسيار زياد باشد و منجر به اضطراب شديد شود. افراد مبتلا به ترس از سگ، ترسي عميق و غيرمنطقي از سگ يا موقعيت‌هايي كه در ارتباط با اين حيوان است، دارند. با گذشت زمان، دايره اين ترس گسترده‌تر خواهد شد. براي مثال فرد از تصوير سگ يا شنيدن كلمه سگ نيز خواهد ترسيد. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهاي خود را محدودتر مي‌كند تا از مواجهه با سگ‌ها اجتناب ورزد.

چه عواملي باعث ايجاد ترس از سگ مي‌شود؟

فوبياي مربوط به حيوانات، نوع متداولي از هراس‌هاي خاص است. با اين حال، هنوز دقيقا مشخص نيست چه عواملي باعث ايجاد اين فوبيا مي‌شود. اعتقاد بر اين است كه عوامل زير در ايجاد فوبي سگ نقش دارند. بيشتر افراد تجربيات خود را خاص دانشته و نسبت به عوامل مشترك مقاومت دارند. اما متخصصان در طي جلسات گروهي به افراد دچار فوبي سگ نشان دادند كه بسياري از اين افكار و دلايل مشترك هستند. طي مطالعات مختلف عوامل زير در ايجاد فوبي سگ نقش دارند.

تجربيات منفي

فوبياي سگ ممكن است به يك تجربه پريشاني يا ناخوشايند مرتبط باشد. به عنوان مثال، احساس درد ناشي از گاز و حمله سگ يا داشتن واكنش بد واكسن‌هاي حاري مي‌تواند منجر به ترس از سگ‌ها شود.

رفتارهاي آموخته شده

فرد ممكن است بر اساس اطلاعاتي كه دريافت مي‌كند اين ترس را ياد بگيرد. براي مثال مواردي مانند مشاهده ترس والدين از سگ‌ها يا شنيدن اخبار يا هشدارهاي مربوط به “سگ‌هاي وحشي” به فرد مي‌آموزد كه براي محافظت از خود، بايد از سگ‌ها فاصله بگيرد.

عوامل فردي

هركس ترس و اضطراب را به روش خاصي پردازش مي‌كند. برخي از افراد ممكن است به طور طبيعي نسبت به سايرين، آمادگي بيشتري براي واكنش‌هاي اضطرابي نسبت به مسائل داشته باشند. اين دست افراد در برابر اختلالاتي مثل فوبي سگ آسيب پذير تر هستند.

علائم ترس از سگ چيست؟

علائم فوبياي سگ مي‌تواند شامل علائم رواني و جسماني باشد. در صورتي كه تمام اين علائم يا برخي از آن‌ها براي حداقل 6 ماه، در فرد باقي مانده باشد، وي دچار اختلال ترس از سگ يا فوبياي سگ است.

علائم رواني

  • احساس ترس و اضطراب شديد هنگام فكر كردن يا ديدن سگ‌ها
  • فرد با توجه به اين كه از ترس غيرمنطقي خودآگاه است اما احساس اضطراب غيرقابل كنترل دارد
  • اجتناب از موقعيت‌ها و مكان‌هايي كه ممكن است در آنجا سگ وجود داشته باشد

علائم جسماني

  • افزايش ضربان قلب
  • تعريق زياد
  • لرزش
  • گرفتگي يا درد قفسه سينه
  • تنگي نفس
  • سرگيجه
  • حالت تهوع

علائم رفتاري

  • تلاش براي دور شدن و خارج شدن از موقعيتي كه سگ در آن وجود دارد
  • بي قراري در مواجهه با سگ
  • فرياد زدن
  • حبس كردن خود در محيطي امن
  • پرخاشگري به اطرافيان

ترس از سگ در كودكان

كودكان به خوبي بزرگسالان، قادر به بيان احساساتشان نيستند. از طرفي ممكن است آن‌ها نام احساسي كه تجربه مي‌كنند را به خوبي ندانند. علائم ترس از سگ كه در بالا گفته شد، مي‌تواند در كودكان، به صورت بي‌قراري، گريه، بدخلقي و يا ساير علائم ديده شود.

روش‌هاي درمان ترس از سگ

ساينوفوبيا همانند هر فوبياي خاص ديگر به ميزان قابل توجهي به رواندرماني پاسخ مي‌دهد. از همين رو اگر ترس از سگ براي‌تان دردسرساز شده و مي‌خواهيد آن را درمان نماييد، بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد. رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه روانشناسان به كمك آن‌ها در جلسات مشاوره به شما ياري مي‌رسانند تا بر ترس خود غلبه كنيد.

در اين ميان رويكرد شناختي رفتاري و تكنيك‌هاي خاص آن نظير مواجه سازي تدريجي از بيشترين اثربخشي برخوردار است كه در ادامه برخي از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ايم.

1- درمان شناختي رفتاري

هدف درمان شناختي رفتاري تغيير شيوه تفكر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. يك متخصص بهداشت روان به واسطه تكنيك‌هايي با فرد همكاري خواهد كرد تا به وي در درك و مديريت احساس اضطراب كمك كند.

در طول فرآيند درماني، متخصصان اين ايده را در فرد تقويت مي‌كنند كه ترس از زنبور به طور كلي بي خطر است. همچنين ممكن است تمرينات تنفس و ريلكسيشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبياي زنبور مقابله كنند.

2- مواجهه درماني

همانطور كه از نام اين روش درماني پيداست، قرار گرفتن در معرض محرك استرس زا به صورت تدريجي يا يكباره است. هدف مواجهه درماني اين است كه فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغيير دهد و به فرد در مديريت بهتر احساس اضطراب كمك ‌كند. اين روش درماني اغلب با درمان شناختي رفتاري تركيب مي‌گردد.

3- غرقه سازي از روش‌هاي درمان ترس از سگ

در اين روش، فرد به طور ناگهاني و يكباره با تعداد زيادي سگ، مواجه مي‌شود. اكثر افراد در اين شرايط به دليل ترسي كه احساس مي‌كنند مي‌خواهند موقعيت را ترك كنند. نكته مهم درمان اين است كه نبايد به فرد اجازه ترك محيط داده شود. باقي ماندن فرد در اين شرايط باعث تجربه يكباره اضطراب و درمان خواهد شد.

4- حساسيت زدايي منظم

عواملي نظير غيراخلاقي بودن و مشكلاتي نظير آن، باعث شد تا حساسيت زدايي منظم، بيشتر از غرقه سازي توجه درمانگران را به خود جلب كند. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه با استفاده از تكنيك‌هايي نظير انقباض و انبساط عضلات و يا تكنيك‌هاي تنفس منظم، اضطرابش را كنترل كند. بعد از يادگيري موفقيت آميز اين مسئله، فرد مي‌بايست يك فهرست از عواملي كه باعث ترس مي‌شوند، به ترتيب اولويت مشخص كند.

در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعي كه كمترين ترس را در وي ايجاد مي‌كرده، مواجه مي‌كند و فرد بايد بر اساس تكنيك‌هايي كه آموزش ديده، با اضطرابش مقابله كند. هنگامي كه وي توانست، اضطرابش را در اين مرحله كنترل كند، مرحله بعدي فهرست به وي ارائه مي شود.

5- واقعيت مجازي

استفاده از تكنولوژي واقعيت مجازي در سال‌هاي اخير، توجه بسياري را به خود جلب كرده است. در اين تكنيك فرد با استفاده از واقعيت مجازي با موضوع ترسش رو‌به‌رو مي‌شود. با توجه به امكانات واقعيت مجازي كه باعث مي‌شوند فرد تصور كند در همان محيط قرار گرفته، وي احساس مي‌كند واقعا در ميان سگ‌ها قرار دارد. استفاده از واقعيت مجازي، باعث مي‌شود كه فرد با امنيت بيشتري با موضوع ترس مواجه شود. تحقيقات روانشناسي نشان مي‌دهد كه استفاده از اين تكنولوژي به اندازه مواجهه واقعي سودمند است.

6- دارو درماني

داروها معمولاً براي درمان فوبياي خاص استفاده نمي‌شوند. با اين حال، در برخي موارد، آن‌ها ممكن است به صورت كوتاه مدت براي كمك به كاهش علائم اضطراب كمك كننده باشند. عمدتا از داروهاي بنزوديازپين نظير آلپرازولام و يا لورازپام كه نوعي آرام بخش و داروي ضد اضطراب هستند براي افراد مبتلا به فوبي خاص استفاده مي‌شود. همچنين داروهاي بتا بلوكر، مي‌تواند برخي از علائم جسمي مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را كاهش دهد.

چه زماني بايد به مشاور مراجعه كرد؟

متاسفانه دريافت خدمات روانشناختي چندان مورد توجه افراد قرار نگرفته است. از اين رو تنها وقتي علائم به بالاترين حدش مي‌رسد به دنبال درمان و درمانگر مي روند. در اين مرحله روند درمان طولاني تر و پرهزينه تر خواهد بود. در حالي كه هر چه ترس از سگ زودتر براي درمان اقدام شود، سريع تر درمان خواهد شد. بنابراين با توجه به نشانه هاي ذكر شده بهتراست از خود درماني اجتناب كرده و به متخصص روانپزشكي يا روانشناسي مراجعه نماييد.

سخن آخر

براي درمان اختلالي مثل فوبياي سگ شما حتما بايد ابتدا براي تشخيص و علت يابي به متخصص مراجعه نماييد. همانطور كه گفته شد ريشه هاي رواني ترس از سگ مانع از تغيير خود خواسته اوضاع مي شود. بنابراين حتما بايد به كمك متخصص در صدد يافتن ريشه هاي ترس‌تان برآييد. سپس با تمرينات و ممارست در درمان موفق به غلبه بر ترس از سگ خواهيد شد. به طوري كه در تمام بخش هاي زندگي تان آن را لمس خواهيد كرد.

براي دستيابي به متخصصين مجرب كافي است به مراكزي مثل ذهن نو مراجعه نماييد. ذهن نو موسسه با سابقه چندين و چند ساله در زمينه خدمات روانشناختي است. شما با خيالي آسوده مي توانيد از با تجربه ترين روانشناسان خدمات مشاوره دريافت نماييد. پس كافي است با شماره هاي درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از سگ مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از سگ | علت و درمان فوبياي سگ يا ساينوفوبيا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۲:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

در مورد عوارض اعتياد به ترياك چه مي‌دانيد؟ مواد افيوني نظير ترياك و شيره آن، در بين ساير مواد مخدر بيشترين ميزان شيوع را در كشور ما دارد. از همين رو سالانه بسياري از خانواده‌ها درگير اعتياد به اين ماده مي‌شوند و با عوارض ترياك جسماني، رواني و اجتماعي گوناگوني دست و پنجه نرم مي‌كنند. با اين حال باورهاي نادرستي در مورد مصرف اين ماده وجود دارد كه باعث مي‌شود بسياري از افراد از سرناآگاهي و به مقاصدي نظير كاهش دردهاي مزمن در دام اعتياد به اين ماده گرفتار شوند.

منبع: عوارض ترياك | عوارض مصرف ترياك بر روي اندام هاي داخلي و روان

از جمله رايج‌ترين عوارض اعتياد به ترياك مي‌توان به بروز افسردگي، كژكاري جنسي، كاهش انگيزه و انرژي اشاره كرد. افراد مصرف كننده با بهره بردن از مشاوره ترك اعتياد مي‌توانند هرچه سريع‌تر اعتياد به اين ماده را كنار گذاشته و با عوارض ترياك كمتري مواجه شوند.

نحوه عملكرد ترياك در بدن

ترياك نوعي ماده مخدر افيوني است كه از گياه خشخاش به دست مي‌آيد. اين ماده حاوي مقاديري مورفين است و در نتيجه با چسبيدن به گيرنده‌هاي اپيوئيدي در مغز انتقال پيام درد را با اختلال مواجه مي‌سازد. از همين رو در گذشته از ترياك به عنوان يك مسكن استفاده مي‌شد اما امروزه با پيشرفت علم پزشكي و انجام مطالعات گوناگون در مورد ترياك پژوهشگران دريافته‌اند كه اين ماده با بيش تحريكي مدارهاي مرتبط با لذت در مغز مي‌تواند به وابستگي جسماني و رواني بيانجامد.

اين بدان معني است كه ترياك قابليت اعتيادآوري دارد و به مرور زمان منجر به ايجاد اثر تحمل در بدن فرد مصرف كننده مي‌شود يعني به مرور زمان مقادير كم ترياك پاسخگوي نياز رواني و جسماني فرد نخواهد بود و او مجبور است رفته رفته بر ميزان مصرف خود بيافزايد. همين مسئله هر روز اعتياد فرد را شديدتر كرده و منجر به بروز عوارض ترياك مخربي مي‌شود.

عوارض اعتياد به ترياك

اعتياد به ترياك عوارض جسماني، رواني و رفتاري متعددي را در پي خواهد داشت. ما در ادامه به هريك از آن‌ها به طور جداگانه اشاره كرده‌ايم.

1- عوارض ترياك جسماني

بروز عوارض جسماني در پي اعتياد به ترياك بسيار شايع است چراكه بيش از 80 درصد افرادي كه دچار اعتياد به ترياك هستند با مشكلات جسماني مختلفي دست و پنجه نرم مي‌كنند. از جمله اين مشكلات مي‌توان به خشكي دهان، حالت تهوع، سرگيجه، استفراغ، يبوست، احساس خستگي مفرط، ايجاد تغييراتي در ظاهر نظير تيره شدن پوست صورت و احساس وابستگي جسماني اشاره كرد. وابستگي جسماني به اين معناست كه افراد در پي اعتياد به ترياك زماني كه نمي‌توانند اين ماده را مصرف كنند دست خوش برخي علائم جسماني ناخوشايند مي‌شوند كه به آن‌ها سندروم محروميت از ترياك گفته مي‌شود. علائمي نظير درد استخوان‌ها و مفاصل، حالت تهوع، اسهال، استفراغ و آبريزش بيني از جمله علائم اين سندروم هستند.

2- عوارض روانشناختي اعتياد به ترياك

عوارض ترياك تنها بر جسم انسان اثر نمي‌گذارد بلكه به مرور منجر به بروز آسيب‌هاي روانشناختي نيز مي‌شود. از جمله اين آسيب‌ها مي‌توان به دچار شدن به افسردگي، كاهش اعتماد به نفس، بروز كژكاري‌هاي جنسي، فقدان انرژي، افزايش تحريك پذيري، احساس تنش مفرط، اضطراب، بي قراري، كاهش عملكردهاي شناختي نظير حافظه و يادگيري اشاره كرد.

با توجه به اين مشكلات بسيار اهميت دارد كه هنگام ترك ترياك علاوه بر سم زدايي بدن از ماده مخدر، به درمان اثرات روانشناختي آن نيز بپردازيد. براي اين كار لازم است كه در مسير ترك همواره زير نظر يك روانشناس قرار داشته باشيد. روانشناس به شما كمك مي‌كند تا ريشه‌هاي روانشناختي اعتياد را بشناسيد، پيامدهاي مصرف مواد بر ذهن خود را بهبود ببخشيد و با يادگيري روش‌هاي مقابله با وسوسه از گرايش مجدد به سمت مواد پيشگيري كنيد.

3- عوارض ترياك رفتاري

اعتياد به ترياك باعث مي‌شود كه فرد به مرور زمان برخي تغييرات رفتاري را از خود بروز دهد. براي مثال اكثر افرادي كه به اين ماده اعتياد دارند به تدريج گوشه گير مي‌شوند و علاقه خود را نسبت به فعاليت‌هايي كه قبلا برايشان جذاب بوده از دست مي‌دهند. آن‌ها ترجيح مي‌دهند در جمع‌ها و مهماني‌ها شركت نكنند و در تعامل با ديگران نيز با مشكل مواجه مي‌شوند چرا كه تحريك پذيري بالاي آن‌ها احتمال پرخاشگري را افزايش مي‌دهد و در نتيجه باعث مي‌شود كه آن‌ها بيش از ديگران با كج خلقي رفتار نمايند. همچنين پنهانكاري و دروغگويي در مورد مصرف ترياك از جمله ديگر تغييرات رفتاري است كه به اطرافيان در مورد وجود اعتياد هشدار مي‌دهد.

عوارض ترياك در كوتاه مدت

مصرف ترياك براي فرد در كوتاه مدت عوارضي را به همراه دارد كه از جمله مهمترين اين عوارض ترياك مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • سرخوشي
  • بي حسي نسبت به درد
  • كندي نفس
  • كاهش تپش قلب
  • يبوست
  • از دست دادن اشتها
  • افسردگي
  • بي قراري
  • احساس آرامش شديد

عوارض بلندمدت اعتياد به ترياك

علاوه بر موارد گفته شده اعتياد به ترياك در بلندمدت مي‌تواند مشكلات ديگري را نيز ايجاد كند. براي مثال

  • درگيري با نارسايي‌هاي قلبي
  • دچار شدن به انواع مشكلات قلبي-عروقي
  • سكته
  • اختلال در عملكردهاي مغزي
  • بروز مشكلات تنفسي
  • دچار شدن به اختلال‌هاي خواب نظير كابوس و وحشت شبانه

از جمله عوارضي است كه مي‌تواند در طولاني مدت فرد را درگير خود سازد.

عوارض مصرف ترياك در حالت اوردوز

برخي از خطرناك ترين عوارض ترياك به دليل اوردوز كردن يا مصرف بيش از حد در فرد ظاهر مي شود. كه در صورت مشاهده اين علائم هر چه سريعتر بايد با اوژانس تماس گرفت. از جمله نشانه ها و عوارض ترياك در حالت اوردوز مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • كند شدن نفس
  • از دست دادن هوشياري
  • تنگ شدن مردمك چشم
  • سرگيجه شديد
  • هذيان گويي
  • منگي در صورت بيدار بودن
  • بيدار نشدن فرد از خواب
  • تشنج
  • كما و حتي مرگ

سخن آخر در مورد عوارض ترياك

با توجه به تحقيقات انجام شده و عوارضي كه در مورد اعتياد به ترياك ذكر شد بسيار اهميت دارد كه اطلاعات خود را در مورد آن بالا ببريد و فريب باورهاي عمومي غلطي كه در اين باره وجود دارد را نخوريد. براي مثال برخي افراد فكر مي‌كنند كه ترياك خاصيت درماني دارد و مي‌تواند به درمان مشكلاتي نظير چربي خون يا مشكلات جنسي كمك نمايد. اين در حالي است كه پژوهش‌ها هرگز از اين موارد حمايت نمي‌‌كنند. نكته حائز اهميت اينجاست كه ترياك در كوتاه مدت مي‌تواند اثرات مثبتي ايجاد كند و براي مثال به بهبود زودانزالي منجر شود.

اما اين اثرات چندان دوامي ندارد و با گذشت زمان فرد بالعكس دچار اختلالات جنسي شده و ساير مشكلات جسماني و رواني نيز گريبان گير او خواهد شد. اگر دچار اعتياد به ترياك هستيد لازم است بدانيد امروزه درمان‌هاي جديدي براي ترك آن ابداع شده است كه به شما كمك مي‌كنند به دنبال قطع مصرف، علائم سندروم محروميت از مواد را با شدت كمتري تجربه كنيد و با سهولت بيشتري به سمت يك پرهيز پايدار حركت نماييد.

از جمله اين درمان‌ها مي‌توان به سم زدايي با داروهاي نگهدارنده، درمان با روان درماني فردي، گروه درماني، خانواده درماني و مصاحبه انگيزشي اشاره كرد. جهت آشنايي با بهترين درماني كه با شرايط شما مطابقت داشته باشد به يك روانشناس مراجعه كرده و مشاوره ترك اعتياد دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض ترياك و ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا مصرف ترياك نيز مي‌تواند به اوردوز و مرگ منجر شود؟

بله، ترياك نيز همانند هر داروي مخدر ديگري در صورت مصرف در مقادير زياد يا استفاده همزمان با داروهاي ديگر نظير الكل، مسكن يا ساير داروهاي افيوني مي‌تواند خطر اوردوز و مرگ را در پي داشته باشد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: عوارض ترياك | عوارض مصرف ترياك بر روي اندام هاي داخلي و روان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۸:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال تبديلي (Convrsion Disorder) يا اختلال نشانه عصبي كاركردي به معناي نقص در عملكردهاي اختياري دستگاه حركتي يا دستگاه حسي مي‌باشد. اين اختلال به گونه اي است كه شبيه به اختلال جسمي نمايان مي‌شود. اما با توجه به تحقيقات انجام شده اين اختلال تحت تاثير عوامل روانشناختي است به اين دليل كه عامل اصلي بروز اختلال تبديلي استرس مي‌باشد. به طور قطع اختلالات افسردگي، اضطرابي و جسماني‌سازي با اين اختلال مرتبط هستند.

منبع: اختلال تبديلي | علائم و درمان اختلال تبديلي

علائم اختلال تبديلي طولاني مدت نيست. هرچه نشانه ها با سرعت بيشتر پيش بروند با سرعت بيشتري نيز پايان مي‌يابند. علائم در افراد متفاوت است اما علائم شديد مانند فلج يا نابينايي رايج تر هستند. تا به امروز علت اين اختلال مشخص نشده است اما اكثر افراد تجربه هاي تلخ و سوء استفاده هاي عاطفي و جسمي را در كودكي تجربه كرده‌اند. براي درمان بايد از روانشناس كمك بگيريد تا شما را راهنمايي كند.

اختلال تبديلي

اختلال تبديلي علائمي دارد كه نشان از نقص عملكردهاي حركتي و حسي است. اين اختلال ناشي از عوامل زيستي است و به دليل موقعيت هاي استرس زا بروز پيدا مي‌كند. زماني كه اضطراب باعث بروز يك نشانه كاركردي عصبي مانند فلج يا كوري شود به اين اختلال تشخيص داده مي‌شود.

واكنش هاي تبديلي را به تغيير و از دست دادن عملكردها براي مدت كوتاه و ناگهاني مي‌گويند. نشانه هاي اين واكنش عصبانيت است. از علائم اين اختلال مي‌توان به نارسايي هاي عصبي، اختلال در صحبت كردن، اختلال در راه رفتن، فلج و … اشاره كرد. اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه اختلال در سطح هوشياري مانند حمله هاي غش و از دست دادن حافظه نشانه هاي غير عصبي اين اختلال هستند.

شيوع اختلال تبديلي

اختلال تبديلي از كودكي تا سنين بالا بروز پيدا مي‌كند اما شروع اين بيماري قبل از 10 سالگي و بعد از 35 سالگي نادر اتفاق مي‌افتد. معمولا از بعد 10 سالگي و قبل از 35 سالگي اين اختلال نمايان مي‌شود. ميزان ابتلا به اين اختلال نامشخص است اما در بين جوانان و بالغين شايع تر است. البته خانم ها به نسبت 2 به 1 از مردان بيشتر به اين اختلال مبتلا مي‌شوند. خانم ها علائم را در سمت چپ بدن بيشتر احساس مي‌كنند.

خانم هايي كه به اختلال تبديلي مبتلا مي‌شوند، در آينده نسبت به خانم هاي ديگر بيشتر به اختلال جسماني دچار مي‌شوند. در آقايان نيز رابطه بين اختلال تبديلي و اختلال شخصيت ضد اجتماعي يافت شده است.

علائم اختلال تبديلي

علائم زير نشان از مصرف مواد نيستند، محدود به علائم جنسي نيستند، به درد محدود نبوده و منافع مالي، اجتماعي و حقوقي در ميان نيست. شايع ترين علائم اختلال تبديلي كوري، فلج، لالي و گنگي است. اين اختلال همراه با علائم زير بروز پيدا مي‌كند.

  • همراه با نشانه هاي حسي مانند كور بودن
  • همراه با بي حسي و بيهوشي
  • حملات تشنجي
  • همراه با نشانه هاي گفتاري درهم
  • همراه نشانه هاي بلعيدن
  • همراه با فلج يا ضعف
  • همراه حركات ناهنجار مانند گرفتگي عضلاني و لرزش
  • نابينايي موقت
  • عدم تعادل
  • آشفتگي هماهنگي
  • از دست دادن صدا
  • ناشنوايي
  • عدم حس بويايي
  • مشكل در بلع

تشخيص اختلال تبديلي در DSM5

به دليل ناشناخته بودن عوامل بيولوژيكي اختلالات تبديلي، با هيچ آزمايش و تستي قابل تشخيص نيست. تنها راه تشخيص اين اختلال حذف عوامل ديگر است. عوامل استرس زا و اضطرابي شما بررسي مي‌شود و تجربه هاي ناگوار خود را بايد براي متخصص و درمانگر شرح دهيد. DSM 5 تشخيص اين اختلال را به علائم عصبي مرتبط دانسته كه به حركات كاركردي حسي و ارادي تاثير مي‌گذارد. تشخيص افتراقي اختلال تبديلي بسيار اهميت دارد. از جمله علائم مشابه اين اختلال شامل موارد زير است.

  • ضعف عضلاني: فلج دوره اي
  • اختلال ضعف عضلاني: مياستني گراويس
  • ضعف عضلاني: پلي ميوزيت
  • لوپوس
  • آسيب نخاعي
  • مولتيپل اسكلروزيس

علت اختلال تبديلي

علت اختلال تبديلي دقيق و خوب مشخص نشده است اما بر اساس تحقيقات به عمل آمده اين اختلال مي‌تواند ناشي از اتفاقات غيرطبيعي در مناطق خاص مغز باشد. اختلال تبديلي واكنش روانشناختي به وقايع استرس زا و اضطرابي است. هنوز علت اين اختلال مشخص نيست و بر اساس نظريه هاي قديمي فرد مبتلا به اختلال تبديلي را پريشان مي‌دانستند. اما اين نظريه ديرينه شواهد كمي به رسميت شناخته شدن دارد.

بر اساس تحقيقات ديگر، برخي از افراد داراي اختلال تبديلي به هنجارهايي در مغز مبتلا هستند كه احساسات را تنظيم و ثبت مي‌كند كه با شبكه هاي اصلي مغز در ارتباطتند. اكثر افراد مبتلا به اختلال تبديلي در دوران كودكي تحت سوء استفاده هاي جسمي و عاطفي قرار گرفته اند.

اختلالات همراه با اختلال تبديلي

اختلالات همراه معمولا به تشخيص اختلال تبديلي كمك مي‌كنند. در مطالعات مختلف مشخص شده است كه 89 درصد اين اختلال با ساير اختلالات اضطرابي ديگر همراه است كه در ادامه مهم ترين آن ها را نام برده ايم.

  • اختلال اضطراب فراگير
  • اختلال وسواسي جبري
  • اختلال جسماني سازي تمايز نيافته
  • اختلال افسرده خويي
  • اختلال افسردگي عمده
  • اختلال هراس
  • اختلال شخصيت مرزي
  • بي توجهي
  • سابقه سوء استفاده هاي مختلف در كودكي
  • ناديده گرفته شدن
  • اختلال شخصيت نمايشي
  • اختلال شخصيت وابسته-منفعل
  • افكار خودكشي

چه عواملي باعث افزايش ابتلا به اختلال تبديلي مي‌شوند؟

حقيقتا عواملي وجود دارد كه باعث تشديد علائم اختلال تبديلي مي‌شود. اين عوامل شايد جسماني نباشد، اما نبايد آن ها را ناديده گرفت. پس مساله را جدي بگيريد و براي پيشگيري اقدام كنيد. عوامل خطر اختلال تبديلي به شرح زير شناسايي شده است.

  • سابقه آزارهاي جنسي در كودكان
  • داشتن ويژگي هاي شخصيتي ناسازگار
  • وظيفه شناسي
  • اختلالات شخصيت
  • سابقه بيماري عصبي (صرع)
  • عضو خانواده مبتلا به اختلال تبديلي
  • سابقه بيماري هاي رواني (اختلالات خلقي، اختلالات اضطرابي و اختلال تجزيه هويت)
  • سخت كوشي
  • كمال گرايي
  • جنسيت (خانم ها به نسبت 2 به 1 بيشتر از آقايان به اختلال تبديلي مبتلا مي‌شوند.)

درمان اختلال تبديلي

اختلال تبديلي اختلال مادام العمري نيست كه بتوان تجربه هاي طولاني از ضعف عضلاني و حسي-حركتي كسب كرد. گاهي نياز به درمان دارد و علائم از فردي به فرد ديگر متفاوت است. گاهي علائم به مرور زمان به صورت خودكار درست مي‌شود و نياز به درمان ندارد. البته كه بيشتر افراد با گذشت زمان بهبود مي‌يابند.

1. روان درماني

اما روان درماني ها مانند درمان هاي گروهي، فردي، هيپنوتيزم و درمان شناختي رفتاري به تسكين و كاهش علائم اختلال تبديلي كمك مي‌كند. برخي از پزشكان به برخي از افراد داروهاي ضد اضطراب و ضد افسردگي براي درمان استرس و اضطراب تجويز مي‌كنند.

2. فيزيوتراپي

فيزيوتراپي براي درمان اختلالات حركتي در اختلال تبديلي استفاده مي‌شود. براي درمان راه رفتن، مشكلات هماهنگي، تعادل و ضعف اندام ها فيزيوتراپي انجام مي‌شود. پيشگيري از هر عارضه ثانويه اي مانند سفتي و ضعف عضلاني كه موجب عدم فعاليت مي شود، توصيه مي شود.

3. روش غير تهاجمي تحريك مغز

روش غيرتهاجمي تحريك مغز يا NIBS مثل درمان هاي شوك الكترونيك و تحريك مغناطيسي است. اين روش درماني به كاهش علائم اختلال تبديلي كمك مي‌كند. كاهش ضعف اندام ها و فلجي ها با روش غيرتهاجمي تحريك مغز انجام مي‌شود.

4. تغيير سبك زندگي

تغيير سبك زندگي روش ديگري براي درمان اختلال تبديلي است. با تغيير سبك زندگي به كاهش اضطراب و مديريت استرس بپردازيد. در ادامه تغييراتي كه باعث مديريت استرس مي‌شود را نام برده ايم.

  • تقويت روابط مثبت
  • خواب مناسب
  • رژيم غذايي متعادل
  • ورزش
  • يوگا
  • روش آرامش عضلاني پيش رونده
  • مديتيشن
  • تمرين هاي تنفسي

كلام آخر

اختلال تبديلي معمولا به دليل عوامل استرس زا بوجود مي‌آيد. علائم اين اختلال كوتاه مدت است و دوره اي از بين مي‌رود. افراد با اين اختلال به طور حساسي در موقعيت هاي اضطرابي بايد عمل كنند. براي اينكه كمتر به اين اختلال مبتلا شوند بايد مديريت و كنترل استرس را آموزش ببينند. با كمك روانشناس و مشاورين مي‌توانيد روش هاي كنترل استرس را آموزش ببينيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال تبديلي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اختلال تبديلي | علائم و درمان اختلال تبديلي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۵:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا روش‌هاي صحيح ترك ترياك را مي‌شناسيد؟ ترياك يكي از شايع‌ترين مواد مخدر است كه وابستگي جسماني و رواني شديدي را براي شخص مصرف كننده به وجود مي‌آورد. اعتياد تاثير بسيار زيادي بر تمام ابعاد زندگي فرد و خانواده او مي‌گذارد به همين دليل بسياري از افراد و خانواده‌هايشان به دنبال راهي مطمئن براي ترك ترياك مي‌گردند.

منبع: ترك ترياك

روش‌هاي غير اصولي ترك با وجود كم هزينه بودن، انرژي بسيار زيادي از فرد مي‌گيرند و در اكثر موارد نيز شكست مي‌خورند. به همين دليل ضروري است كه افراد از روش‌هاي صحيح ترك آگاه باشند و با كمك يك فرد متخصص گامي در جهت ترك اصولي و بازگشت به زندگي بردارند. در ادامه مقاله به بررسي كامل راه‌هاي ترك ترياك مي‌پردازيم.

علائم ترك ترياك

ترك اين ماده با دردهاي جسماني و فشارهاي رواني همراه است. در زير علائم جسماني و رواني ترك را نام برده‌ايم :

  • دردهاي عضلاني و مفاصل
  • شفتگي و اضطراب
  • احساس بي قراري
  • تعريق، لرزش و سردرد
  • مشكلات خواب
  • مشكلات گوارشي نظير درد شكم، حالت تهوع، اسهال و استفراغ
  • آهسته شدن ضربان قلب و تنفس فرد
  • كاهش اشتهاي فرد مصرف كننده
  • بي خوابي
  • احساس خوشحالي و آرامش بي دليل
  • ضعف در تمركز
  • احساس خارش در نقاط مختلف بدن

عوارض ترك اعتياد به ترياك

مصرف هر دارويي بيش از اندازه عوارض و بيماري هاي مختلفي را به همراه خود دارد. مصرف ترياك نيز عوارض كوتاه مدت و بلند مدتي بر روي جسم و روان فرد مي گذارد كه از جمله مهمترين اين عوارض مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • احساس سنگيني يا كرختي در دست و پا

  • احساس ناراحتي در مردمك چشم

  • خشكي دهان

  • تغييرات خلقي و ابتلا به بيماري‌هاي رواني

  • كاهش وزن و ابتلا به مشكلاتي مانند سوتغذيه

  • ابتلا به بيماري‌هاي ريوي، كبد يا كليه

اوردوز در زمان مصرف و ترك ترياك

مصرف بيش از اندازه ترياك سبب اوردوز مي شود. ار جمله علائم اوردوز ناشي از مصرف ترياك مي توان به تنفس خيلي آرام و از دست دادن هوشياري اشاره كرد. اگر براي درمان سريع اوردوز اقدام نكنيد مي توان باعث ايجاد آسيب مغزي و حتي مرگ فرد شود. توصيه مي كنيم در چنين مواقعي هر چه سريعتر به پزشك متخصص مراجعه كنيد.

توجه نمودن به روح و روان در ترك ترياك

معمولا نياز جسمي شخص مصرف كننده مورد توجه قرار دارد اما بهتر است بدانيد اعتياد به اين ماده مخدر صرفا جسمي نيست و روح و روان شخص را نيز درگير مي‌كند. اگر بار رواني ترك ناديده گرفته شود منجر به بازگشت اعتياد مي‌شود.

حتي اگر مصرف كننده تصميم به ترك ترياك بگيرد پس از سم زدايي و پاكي، باز هم به سمت مصرف ترياك كشيده خواهد شد چرا كه هيچگونه حمايت و درمان روانشناختي براي وي صورت نگرفته است. درمان روانشناختي منجر به بالا رفتن اعتماد به نفس و بدست آوردن مهارت در شخص مي‌شود.

نقش خانواده در ترك ترياك

شخص مصرف كننده براي ترك ترياك به حمايت و صبوري كل اعضاي خانواده احتياج دارد زيرا ترك يك ماده اعتيادآور، زمان و انرژي بسيار زيادي از فرد مي‌گيرد. حمايت كردن و انگيزه دادن به مصرف كننده از جانب خانواده‌اش مي تواند تا حدود زيادي در فرايند ترك به شخص كمك كند. خانواده‌ها مي توانند براي كسب اطلاعات و مهارت در شيوه برخورد با شخص مصرف كننده و بالا بردن حمايت‌هايشان به مشاوره خانواده درماني و كلاس‌هاي آموزشي كه در خصوص اعتياد است، شركت نمايند.

اهميت خدمات روانشناسي در ترك ترياك

روانشناس‌ها با انجام گفتگو انگيزشي در ابتداي ترك اعتياد به ترياك، ارائه راه‌هاي عملي براي مقابله با وسوسه مصرف ترياك و پيشگيري از بازگشت اعتياد به شخص كمك مي‌كنند. همچنين روانشناس‌ با بررسي عاملي كه باعث ايجاد اعتياد در شخص شده و با حل آن‌ها باعث موفقيت بيشتر در ترك كردن بيمار مي‌شوند. يافتن ريشه اعتياد مي‌تواند عامل بسزايي در جلوگيري از مصرف ترياك باشد.

روش هاي ترك ترياك

براي ترك اين ماده، راه‌هاي متفاوتي وجود دارد كه با توجه به وضعيت فرد مورد استفاده قرار مي‌گيرد و در هر شخص متفاوت است. انواع روش‌هاي ترك ترياك عبارتند از:

1. دارو درماني

مصرف داروهايي نظير شربت ترياك، نالوكسن، اپيوم يا B2 راه ديگر ترك اين ماده هستند كه بايد تحت نظر پزشك صورت بگيرد زيرا امكان دارد كه مصرف بدون نظر پزشك منجر به پيامدهاي جبران ناپذيري براي شخص شود. امروزه به اشتباه استفاده از متادون به عنوان ماده‌ جايگزين ترياك رايج شده است در حالي كه متادون اعتيادآور بوده و استفاده خود سرانه يا قطع آن بدون نظارت پزشك توصيه نمي‌گردد.

ممكن است مصرف خوسرانه اين دارو عوارض خطرناكي براي شخص داشته باشد چرا كه بعد از درمان به متادون اعتياد پيدا مي‌كند و در بهترين حالت تحت نظر متخصص فقط وابستگي جسمي‌اش با اين دارو رفع مي‌گردد ولي وابستگي روحي و رواني به ترياك را بايد با راه‌هاي پزشكي ديگر درمان كرد.

2. ترك ترياك با سم زدايي

سم زدايي شيوه جديدي براي ترك ترياك مي باشد. در اين روش فرد با استفاده از دارو بيهوش مي‌شود و سپس داروهايي به او تزريق مي‌شود كه به مخدرهاي موجود در مغز چسبييدع و آن‌ها را از بين مي‌برند. پس از سم زدايي فرد با توجه به شدت اعتياد، دوره مشخصي دارو دريافت مي‌كند تا بدن به طور كامل سم‌زدايي شود.

3. مراكز ترك اعتياد به ترياك

در اين شيوه شخص مصرف كننده در مراكز ترك اعتياد بستري مي‌شود. تمام مراحل درمان تحت نظر پزشك صورت مي‌گيرد و اگر شخص مصرف كننده به دارو، پزشك، پرستار و روانكاو نياز داشته باشد همگي قابل دسترس هستند. از طرفي به دليل اينكه شخص در يك محيط حفاظت شده قرار مي‌گيرد، دسترسي وي به ترياك كمتر خواهد شد. ضمن اينكه اكثر مراكزي كه بدون مجوز فعاليت مي‌كنند، باعث ايجاد تاثير عكس در مسير درمان مي‌شوند به همين علت ضروري است كه در انتخاب مراكز دقت نماييد.

4. گروه درماني

در اين روش افرادي كه ترك كرده‌اند و يا در حال ترك ترياك هستند با يكديگر ملاقات كرده و تجربيات خود را هم به اشتراك مي‌گذارند. اين روش بسيار موثر است چراكه افراد با يكديگر همدلي كرده و متوجه مي‌شوند كه افراد ديگري نيز مانند خودشان وجود دارند كه در فرايند ترك موفق شده و به زندگي بازگشته‌اند.

روش‌هاي نادرست ترك ترياك

علاوه بر روش‌هاي اصولي و صحيح، راه‌هاي ديگري نيز براي ترك ترياك وجود دارد اما اين روش‌ها اصولي نيستند و امكان بازگشت بعد از ترك وجود دارد و حتي ممكن است فرد در حين ترك نيز با مشكل مواجه شود. اين روش‌ها عبارتند از:

1. ترك ترياك به شيوه سنتي

در اين شيوه شخص مصرف كننده مصرف ترياك خود را روز به روز پايين مي‌آورد و كم كم با سپري شدن زمان آن را به صفر مي‌رساند. اين شيوه رايج ترين روش در ترك ترياك محسوب مي‌شود. در شيوه سنتي به دليل عدم درمان وابستگي رواني، احتمال بازگشت به مصرف مواد وجود دارد. به همين دليل بهتر است كه تحت نظر مشاور براي درمان اقدام نماييد كه با استفاده از شيوه روان درماني از احتمال بازگشت به مصرف مواد پيشگيري مي‌كنند.

2. ترك ناگهاني | ترك اعتياد به ترياك

در اين شيوه شخص مصرف كننده بدون هيچ گونه جايگزيني و به طور ناگهاني تصميم به ترك مي‌گيرد كه به آن روش يابوبي نيز گفته مي‌شود. ترك ناگهاني ترياك عوارض خطرناكي مانند صرع همراه با تشنج و غش، حمله قلبي، سكته، توهم و هذيان را دارد و به هيچ وجه توصيه نمي‌شود.

3. ترك ترياك در خانه

يكي ديگر از راه‌هاي غير اصولي، ترك در منزل است. در اين روش، ترك ترياك بدون بستري شدن و بيرون از محيط كلينيك صورت مي‌گيرد و به يكي از درمان‌هاي اعتياد سرپايي مشهور است. معمولا اشخاصي كه دوز پاييني از ترياك را مصرف مي‌كنند اين شيوه را انجام مي‌دهند. اين روش نيز با توجه به عدم سم زدايي روان، امكان بازگشت دارد و بهتر است درمان تحت نظر دكتر متخصص يا روان پزشك صورت بگيرد.

ترك ترياك در منزل

ترك ترياك در منزل نيز امكان پذير است. براي ترك اعتياد به ترياك در خانه بهتر است قبل از هر كاري آرامش خود را حفظ كنيد. وسايل خواب و پتو براي خود فراهم كنيد. چرا كه ممكن است در اثر تعرق زياد مجبور شويد بارها وسايل خواب خود را عوض كنيد. يك متخصص براي پشتيباني خود پيدا كنيد. همراه داشتن يك متخصص مجرب در زمينه ترك اعتياد مي تواند در اين زمان كمك شاياني به شما بكند. خوردن غذاتي مقوي بسيار به شما در روند درمان كمك مي كند. از آنجايي كه بررسي ترك ترياك در خانه بسيار طولاني است، در مقاله ترك ترياك در منزل به طور كامل بررسي شده است.

براي ترك ترياك چه بخوريم ؟

تغذيه در دوران درمان و ترك ترياك تاثير زيادي دارد. بايد بدانيد كه دوران نقاهت بايد غلات سبوس دار و مواد پروتئيني مصرف كنيد. در هر وعده غذايي 15 الي 20 گرم پروتيئن بخوريد. بهتر است در طول اين دوران گرسنه نماييد. طي هر 3 تا 4 ساعت يك وعده غذايي كم حجم مصرف نماييد.

سعي كنيد 30 دقيقه بعد از بيدار شدن از خواب صبحانه بخوريد. براي عملكرد بهتر روده از مواد غذايي پروبيوتيك دار استفاده نماييد. تخم مرغ كه سرشار از امگا3 براي بودن در وعده هاي غذايي تان بسيار مناسب است.

سعي كنيد در طول اين مدت آب بسيار بنوشيد. مصرف مايعان بخصوص آب در روند ترك اعتياد بسيار حياتي است.

مكمل هاي غذايي براي ترك اعتياد به ترياك

مكم هاي غذايي در دوران ترك اعتياد به ترياك به شما كمك مي كند تا ويتامين ها و مواد مورد نياز بدنتان را فراهم نماييد. كه از جمله مهمترين مكمل ها مي توان به موارد زير اشاره داشت :

ويتامين ب | ب كمپلكس

ب كمپلكس در دوران درمان به عملكرد بهتر كبد كمك مي كند و تمايل فرد را به مصرف مجدد ترياك كم مي كند.

ويتامين ث

ويتامين ث بسيار براي بدن مفيد است. اين ويتامين تمايل مصرف ترياك را در فرد كاهش مي دهد.

پروبيوتيك

پروبيوتيك باكتري هاي مفيدي هستند كه سبب عملكرد بهتر روده ها، گورش راحت تر و هضم راحت تر غذا مي شوند. از تاكثير باكتر هاي بيماري زا نيز جلوگيري مي كند.

دارو هاي گياهي مفيد براي ترك ترياك

بايد توجه داشته باشيد كه دارو هاي گياهي به تنهايي سبب ترك اعتياد به ترياك نمي شوند بلكه سبب راحت تر شدن روند درمان هستند. البته مصرف زياد اين داروها عوارضي را نيز براي فرد به همراه خواهد داشت. پس قبل مصرف هر دارويي بايد با پزشك و متخصص ترك اعتياد خود مشورت كنيد.

بابونه

بابونه سبب بهبود درد معده، ضد التهاب و درمان بي خوابي مي شود. مصرف بيش از حد بابونه مي تواند مشكلاتي همچون استفراغ و واكنش هاي آلرژيك را براي فرد به همراه داشته باشد.

قاصدك

يكي ديگر از داروهايي كه براي ترك ترياك استفاده مي شود، قاصدك است. از خواص اين دارو به بهبود كبد و روان كنند معده و روده اشاره داشت. از جمله عوارض مصرف قاصد مي توان به واكنش هاي آلرزيك، بي حالي ، ضفه و سوء هاضمه در فرد اشاره كرد.

 

خدمات ترك ترياك مركز ذهن نو

بر اساس تحقيقات انجام شده در دانشگاه هاروارد درمان ريشه اصلي علت اعتياد مهمترين عامل در درمان مي باشد. شما در هر كجاي كشور كه هستيد مي توانيد از خدمات نوين مركز ذهن نو به صورت حضوري و تلفني بهرمند شويد. ذهن نو با دارا بودن تيم تخصصي و مجرب شامل برترين اساتيد و متخصصان ترك اعتياد دانشگاه هاي برتر كشور پاسخگوي نياز هاي شما به صورت حضوري، تلفني و آنلاين است. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد تلفني كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد در زمينه ترك اعتياد به ترياك مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق تلفن 02191002360 تماس بگيريد.

بهترين روش ترك ترياك چيست ؟

بهترين روش ترك اعتياد به ترياك استفاده از روش ترك تدريجي مي باشد. كه حتما بايد زير نظر يك متخصص صورت گيرد.

ترك ترياك به روش سنتي موثر است ؟

خير. بر اساس تحقيقات انجام شده علاوه بر علائم ترك كه در اين روش شديد تر مي باشد. بايد گفت كه بازگشت به اعتياد در افرادي كه از اين روش استفاده كرده اند بسيار بالا است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك ترياك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك ترياك،
موضوع:
[ ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۰:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دلايل مهاجرت به مشكلات اقتصادي، مشكلات آموزشي، فقر، ناامني و رسيدن به رفاه زندگي بر مي‌گردد. مهاجرت هميشه به دليل رسيدن به بهترين ها اتفاق مي‌افتد. امروزه كشورهاي توسعه يافته علاقه افراد را براي مهاجرت بيشتر مي‌كنند. و افراد به دليل موقعيت هاي پيش رو در اين كشورها به مهاجرت علاقه مندتر مي‌شوند. آب و هوا، رهايي از فقر، رسيدن به تحصيلات عاليه، مهاجرت هاي اجباري و خدمات درماني بهتر دلايل مهاجرت هستند.

منبع: دلايل مهاجرت | معايب و مزاياي مهاجرت كدام‌‌اند؟

البته كه دلايل افراد براي مهاجرت با يكديگر متفاوت است، اما در هر صورت مهاجرت مزايا و معايبي دارد كه براي برخي افراد طاقت فرسا است. برخي نيز نسبت به مسائل سازگارتر مي‌شوند. افسردگي، ابعاد رواني و تفاوت هاي فرهنگي از مزاياي مهاجرت محسوب مي‌شود. اما تحصيلات عاليه، شرايط شغلي و قدرت خريد مسكن در دسته مزاياي مهاجرت قرار مي‌گيرد. در ادامه در رابطه با دلايل مهاجرت و مزايا و مهايت آن توضيح داده ايم.

دلايل مهاجرت

هر سال ميليون ها نفر در سرتاسر دنيا به كشورهاي خارج از محل تولد خود مهاجرت مي‌كنند. در كشور ما نيز افراد زيادي به مهاجرت فكر مي‌كنند يا مهاجرت كرده اند. مهاجرت به كشورهاي ديگر سختي ها و فوايد خودش را دارد. از دلايل مهاجرت مي‌توان به فقر، كار، ناامني، قوانين مدني، آب و هوا و … اشاره كرد. اما مهاجرت معايبي هم دارد كه شامل دوري از خانواده، افسردگي، غربت و آسيب هاي رواني مي‌شود. آسيب هاي رواني كه در مهاجرت پيش مي‌آيد تنها با كمك روانشناس درمان مي‌شود اما اگر اين آسيب ها درمان نشود مهاجرت را براي افراد بسيار سخت تر و طاقت فرساتر خواهد كرد. اگر مهاجرت كرده ايد و با مشكلات روحي و رواني دست و پنجه نرم مي‌كنيد، براي رهايي از اين وضعيت حتما از روانشناس كمك بگيريد.

اصلي ترين دلايل مهاجرت

دلايل مهاجرت در افراد با يكديگر متفاوت است. برخي از افراد به دلايل اشتغال و امنيت مهاجرت مي‌كنند. اما برخي نيز مهاجرت اجباري دارند. در ادامه دلايل مهاجرت را اشاره كرده ايم.

1. شرايط اقتصادي

در كشورهايي كه شرايط اقتصادي مردمان خوب نيست افراد بيشتري مهاجرت مي‌كنند. شرايط نامناسب اقتصادي يكي از اصلي ترين دلايل مهاجرت است. مردم براي بالا بردن كيفيت زندگي به محيط هاي ديگري مهاجرت مي‌كنند.

2. آزادي

دومين دلايل مهاجرت رسيدن به آزادي است. زماني كه شرايط زندگي با فشار همراه باشد و افراد در زمينه هاي اجتماعي و سياسي تحت فشار باشند به مهاجرت فكر مي‌كنند. آزادي عقيدتي و آزادي رفتار امروزه جزو اصلي ترين علل براي مهاجرت است.

3. جنگ و امنيت

برخي از افراد به دليل جنگ و ناامني كشورهاي محل سكونت دست به مهاجرت مي‌زنند. بنابراين از دلايل مهاجرت مي‌توان امنيت اشاره كرد. جنگ هميشه از اصلي ترين دلايل مهاجرت محسوب مي‌شده است و به نوعي مهاجرت اجباري تلقي مي‌شود.

4. موقعيت هاي آموزشي

تحصيل و شرايط آموزشي از دلايل مهاجرت به شمار مي‌آيد. اما اين دليل مهاجرت درنهايت بازگشت به كشور خود را به همراه دارد. برخي از مهاجرت ها به دليل رسيدن به تحصيلات عاليه و رفاه آموزشي تن به مهاجرت مي‌دهند. اما در صورتي كه دلايل ديگر مطرح نباشد، به احتمال بسيار بالا به كشور خود برمي گردند.

5. موقعيت اقليمي

بي آبي، شرايط بحراني جغرافيايي، كمبود منابع تغذيه، سيل، زلزله، سرما و گرماي بيش از حد از دلايل مهاجرت به شمار مي‌آيد. اين نوع مهاجرت نيز اجباري بوده و فرد در خطر ابتلا به عوارض مهاجرت مثل افسردگي خواهد بود.

6. مهاجرت اجباري

احتمالا كشورهايي را ديده ايد كه در دوره اي از تاريخ زمين كشور خود را به دولت هاي ديگر فروخته اند. و مردم را به خروج از آن منطقه مجبور كرده اند. تغيير محل زندگي به دستور دولت مردان از جمله دلايل مهاجرت محسوب مي‌شود كه مردم را از كشور خود به اجبار دور مي‌كنند.

7. جذابيت هاي محيط انتخاب شده

برخي از كشورهاي انتخاب شده براي زندگي به قدري زيبا و جذاب هستند كه افراد را به خود جذب مي‌كند. اگر شرايط كشور محل زندگي وخيم باشد و جذابيتي نداشته باشد، جذابيت هاي كشور مقصد از دلايل مهاجرت به شمار مي‌ورد.

معايب مهاجرت

دلايل مهاجرت علاوه بر مزايا و رفاه، معايب و مسائل آسيب زايي نيز دارد كه در ادامه به آن اشاره كرده ايم. بسياري از كساني كه رفتن را انتخاب كرده اند امكان بازگشت ندارند و يا ماندن را ترجيح مي دهند. اما بايد براي مشكلاتي كه در ادامه شرح داده ايم به دنبال راه چاره اي باشند. متخصصان سلامت روان در مجموعه ذهن نو به صورت تلفني و انلاين به تمامي عزيزان در اين زمينه مي توانند خدمات روانشناختي ارائه دهند. براي دريافت مشاوره خارج از كشور كليك كنيد.

1. غربت

حالي كه از همه افراد آشناي زندگي تان دور شده ايد و آشنايي اطراف شما وجود ندارد حس غربت است. اگر با زبان و فرهنگ كشور مقصد نيز آشنا نباشيد با مشكلات بيشتري روبرو خواهيد شد. غربت فضاي سنگين و پر فشاري را به همراه دارد.

2. افسردگي

قرارگيري در موقعيت هاي جديد و دوري از عزيران در نهايت موجب افسردگي مي‌شود. بنابراين از معايب مهاجرت مي‌توان به افسردگي اشاره كرد.

3. دلبستگي

دلبستگي هاي مادي، معنوي و اجتماعي از جمله معايب مهاجرت محسوب مي‌شود. علايق، بافت هاي شهري، اقوام، خانوادگي و دوستان در دسته دلبستگي هاي ما محسوب مي‌شوند.

4. تفاوت فرهنگي

قبل از مهاجرت سعي كنيد با فرهنگ كشور مقصد آشنا شويد و مطالعه داشته باشيد. بايد تفاوت ها و فرهنگ افراد را بياموزيد. زيرا اگر پيش زمينه اي از مردم و روابط نداشته باشيد با مشكلات و چالش هاي جدي روبرو خواهيد شد.

5. ابعاد رواني

ابعاد اقتصادي و سياسي را بررسي كرده ايم، حال با ابعاد رواني كه اصلي ترين معايب مهاجرت محسوب مي‌شود همراه شما هستيم. عدم سازگاري با شرايط محيطي افراد را با چالش هاي ابعاد رواني همراه مي‌كند. كه در نهايت يا به كشور باز مي‌گردند يا بايد با روانشناس حتما در اين باره صحبت كنيد.

مزاياي مهاجرت

دلايل مهاجرت علاوه بر معايب هميشه با مزايا نيز همراه است. در ادامه در رابطه با مزاياي مهاجرت توضيح داده ايم.

1. امنيت

برخي از كشورهاي انتخابي امنيت افراد را در اولويت اول قرار مي‌دهند. كه جزو مزاياي مهاجرت به شمار مي‌آيد. اين مساله براي كساني كه از جنگ و فقر فرار كرده اند بسيار اهميت دارد.

2. فرصت هاي شغلي

برخي افراد در كشور محل تولد خود قدرت خريد مسكن و انتخاب شغل ندارند. به همين دليل مهاجرت مي‌كنند. كشورهايي كه فرصت هاي شغلي و قدرت خريد مسكن دارند مهاجرين بيشتري نيز دارند.

3. فرصت هاي آموزشي

از مزاياي مهاجرت مي‌توان به فرصت هاي آموزشي آن اشاره كرد. بهاي زيادي كه برخي كشورها به افراد براي تحصيلات مي‌دهند از مزاياي مهاجرت محسوب مي‌شود.

4. آرامش رواني

در برخي از كشورها نا آرامي و جنگ وجود ندارد. شهروندان برخي از كشورها براي رهايي از جنگ و نا آرامي ها مهاجرت مي‌كنند و براي رسيدن به آرامش قصد حضور در كشورهاي ديگر دارند.

5. فرصت هاي مناسب رشد

برخي از كشورها به نژاد، مليت، جنسيت و قوميت توجهي ندارند و كمترين نشان از نژاد پرستي دارند و البته هيچ خشونت هاي قومي در اين كشور وجود ندارد. بنابراين فرصت هاي مناسبي براي رشد و زندگي عادلانه براي افراد پيش مي‌آيد.

كلام آخر

مهاجرت هميشه مزايا و معايبي به دنبال دارد. همه كساني كه قصد مهاجرت دارند بايد از قبل خود را براي زندگي در غربت و دوري از خانواده و عزيزان آماده كنند. علاوه بر اين موضوع افراد با تفاوت هاي فرهنگي زيادي همراه هستند كه بايد قبل از مهاجرت، نسبت به فرهنگ و شرايط كشور مقصد آگاهي پيدا كنند. اغلب افرادي كه مهاجرت مي‌كنند اگر با محيط و شرايط سازگار نشوند به افسردگي دچار مي‌شوند. براي رهايي از افسردگي حتما بايد از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دلايل مهاجرت مي توانيد از طريق شماره تلفن 02191002360 با متخصصان تحصيلي در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو صحبت كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دلايل مهاجرت | معايب و مزاياي مهاجرت كدام‌‌اند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۱۱:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی