مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مشاوره ترك اعتياد تلفني ، حضوري و آنلاين چيست و چه كمكي به افراد درگير مصرف مواد مي‌كند؟ امروزه روش‌هاي سنتي در ترك اعتياد نظير استفاده از راهكارهاي اجباري و زوري منسوخ شده‌اند. در ازاي اين‌ها روش‌هاي نويني توسط متخصصين ابداع شده‌اند كه به بيماران كمك مي‌كنند در مسير ترك رنج كمتري را تحمل كرده و پرهيز طولاني‌تري را تجربه نمايند.

از جمله اين روش‌ها مي‌توان به انواع درمان‌هاي دارويي و روانشناختي اشاره كرد. با اين حال استفاده سر خود از روش‌هاي ترك هرگز توصيه نمي‌شود. لازم است قبل از تصميم گيري و انتخاب روش درمان از يك متخصص كمك بگيريد و مشاوره ترك اعتياد تلفني ، حضوري يا آنلاين دريافت نماييد. ما در ادامه به توضيحات بيشتري در اين زمينه پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

منبع: مشاوره ترك اعتياد تلفني ، حضوري و آنلاين

مشاوره ترك اعتياد چيست؟

مشاوره ترك اعتياد تلفني و حضوري يكي از انواع خدمات مرتبط با سلامت روان است كه به افراد كمك مي‌كند بتوانند بهترين روش براي درمان اعتياد را برگزينند و از محدوديت‌ها و توانمندي‌هاي خود در اين مسير آگاه شوند. مشاوران به شما كمك مي‌كنند تا در مورد روش‌هاي نوين ترك اعتياد اطلاعات بيشتري به دست بياوريد و متناسب با نيازهاي خود روشي را برگزينيد كه بيش از همه مي‌تواند به شما كمك كند.

در نظر داشته باشيد كه روشي كه براي ديگران بهترين گزينه است ممكن است براي شما كارآيي چنداني نداشته باشد. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه خود را به عنوان يك شخصيت منحصر به فرد در نظر بگيريد و بتوانيد راهي را برگزينيد كه پاسخگوي نيازها و مشكلات خاص شما باشد. 

اهميت كمك گرفتن از مشاوره ترك اعتياد تلفني ، حضوري و آنلاين

متاسفانه با وجود پيشرفت‌هايي كه در زمينه درمان اعتياد صورت گرفته بسياري از افراد از روش‌هاي نوين ترك اطلاعي ندارند و از روش‌هاي منسوخ شده و قديمي براي اين كار استفاده مي‌كنند. بستن فرد به تخت، قطع كردن ناگهاني مواد و يا بردن بيمار به كمپ‌هاي غير استاندارد از جمله راهكارهايي است كه معمولا در بلندمدت جواب نمي‌دهند و باعث گرايش مجدد فرد به سمت اعتياد مي‌شوند.

در واقع در همه اين روش‌ها ريشه‌هاي اعتياد كه اغلب مسائل رواني است ناديده گرفته شده و فرد در دوران ترك تحت فشارهاي روحي بسياري قرار مي‌گيرد. اين فشارها در نهايت آسيب پذيري او را در برابر سوءمصرف مواد افزايش مي‌دهند و منجر به عود مشكل مي‌شوند.

از همين رو چه براي ترك خود چه براي درمان اعتياد عزيزانتان بسيار اهميت دارد كه ابتدا از يك متخصص در زمينه مشاوره ترك اعتياد تلفني ، حضوري و آنلاين مشورت بگيريد و از انجام راهكارهاي غيرمنطقي و آسيب رسان خودداري نماييد.

انواع خدمات ارائه شده در مشاوره ترك اعتياد تلفني، حضوري و آنلاين

در مشاوره ترك اعتياد تلفني و حضوري درمانگر به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد موضوعات گوناگوني را مورد بررسي قرار دهيد. مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدماتي با بالاترين سطح كيفيت به شما ارائه مي دهد. در ادامه برخي از خدمات اين مركز شرح داده شده است.

آشنايي با عوامل زمينه ساز اعتياد

براي اينكه بتوانيد در مسير ترك قدم برداريد پيش از هر چيز لازم است كه ببينيد چه عواملي منجر به گرايش شما به مواد شده‌اند. تا زماني كه اين عوامل را نشناسيد نمي‌توانيد از تاثير آن‌ها در زندگي خود بكاهيد. در نتيجه با انجام كارهايي نظير سم زدايي بازهم ممكن است به سمت اعتياد كشيده شويد.

مشاوران ترك اعتياد به شما كمك مي‌كنند تا اين عوامل را شناسايي كرده و ببينيد چه فاكتورهايي در شروع اعتياد شما تاثير مي‌گذارند. به طور كل مي‌توان گفت عوامل شروع كننده اعتياد به دو گروه دروني و بيروني تقسيم مي‌شوند.

عوامل بيروني مي‌توانند مسائلي نظير فقر، همنشيني با دوستان مصرف كننده يا دسترسي زياد به مواد مخدر باشند. در مقابل عوامل دروني مسائلي نظير افسردگي، كمبود اعتماد به نفس، فوران خشم و ساير موضوعات اين چنيني هستند كه در واقع باعث مي‌شوند براي كاهش احساسات ناخوشايند خود به مواد پناه ببريد.  

ارائه مصاحبه انگيزشي از خدمات ارائه شده در جلسه مشاوره ترك اعتياد تلفني ، حضوري و آلاين

در بسياري از موارد ممكن است افراد اصلا انگيزه‌اي براي ترك نداشته باشند و تنها به زور خانواده يا اطرافيان اقدام به ترك كنند. اين مسئله معمولا بزرگ ترين علتي است كه مي‌تواند به شكست درمان بيانجامد. در اين شرايط مشاوران انگيزشي به بيمار كمك مي‌كنند تا بتواند آزادانه شرايط موجود را بنگرد و با جنبه‌هاي متعارض وجود خود آشنا شود.

در مصاحبه انگيزشي درمانگران معتقدند بيماران از نظر رواني دچار ناهم خواني‌هاي ذهني هستند كه باعث مي‌شود بخشي از آن‌ها ميل به تغيير داشته باشد اما بخشي ديگر بخواهد همچنان به مصرف ادامه دهند.

آشكارسازي اين نا هم خواني‌ها و تلاش براي حل تعارض‌ها باعث مي‌شود كه فرد خود براي ترك تصميم بگيرد و از درون براي بهبودي احساس نياز كند. اين امر كمك مي‌كند تا در صورت دريافت درمان بهبودي موفقيت آميزتري نيزحاصل شود.

آشنايي با انواع روش‌هاي ترك اعتياد | مشاوره ترك اعتياد تلفني ، حضوري وآنلاين

در مشاوره ترك اعتياد تلفني ، حضوري و آنلاين مي‌توانيد با انواع روش‌هايي كه امروزه براي درمان اعتياد به كار مي‌رود آشنا شويد و مزايا و محدوديت‌هاي هريك از آن‌ها را بشناسيد. براي مثال بسياري از افراد از ترس دردهاي جسماني ناشي از قطع مواد براي ترك اقدام نمي‌كنند و در واقع از آن مي‌هراسند.

در اين شرايط مشاوران ترك اعتياد مي‌توانند شما را با روش‌هاي دارو درماني كه علائم ترك را كاهش مي‌دهند آشنا كنند و به شما در مورد نحوه استفاده از آن‌ها اطلاعات بدهند.

همچنين ممكن است با وجود سم زدايي بازهم احساس وسوسه شديدي را در خود احساس كنيد كه در اين شرايط مشاور شما را با گروه‌هاي خودياري و روش‌هاي روان درماني و فردي نظير درمان شناختي رفتاري آشنا مي‌كند. در اين روش‌ها اصول خود مراقبتي را مي‌آموزيد و مي‌توانيد از عود مجدد مشكلتان پيشگيري نماييد.

در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد. 

 

لزوم كمك گرفتن از مشاوره ترك اعتياد تلفني ، حضوري و آنلاين

بسياري از افراد به دليل استفاده از روش‌هاي منسوخ شده در ترك اعتياد مكررا در كنار گذاشتن مواد مخدر شكست مي‌خورند و همين امر با تخريب اعتماد به نفس آن‌ها به مرور باعث مي‌شود اعتيادشان شدت بگيرد و هرچه بيشتر در اين مشكل فرو بروند.

اين در حالي است كه امروزه روش‌هاي نويني براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه به افراد كمك مي‌كنند به طور بنيادي ريشه‌هاي گرايش به مصرف مواد را در خود بشناسند و بتوانند به طور موثر فرايند درمان را طي كنند.

مشاوره ترك اعتياد تلفني

مطرح كردن مشكل اعتياد با يك متخصص براي همه افراد كار آساني نيست. برخي افراد از ترس آبرو يا به خاطر ترس از قضاوت شدن مدت‌هاي طولاني مشكل خود را پنهان كرده و همين باعث مي‌شود كه اعتيادشان به مرور زمان شدت بسياري پيدا كند.

گزينه مشاوره اعتياد تلفني اين امكان را در اختيار افراد قرار مي‌دهد كه راحت تر بر اين مشكل غلبه كنند و به موقع براي دريافت مشاوره تخصصي اقدام نمايند. اين جلسات از نظر ساختار و محتوا فرقي با جلسات حضوري ندارند و مي‌توانند تا حد زيادي فرايند درمان اعتياد را تسهيل بخشند.

مزيت‌ها و محدوديت‌هاي مشاوره ترك اعتياد تلفني

مشاوره ترك اعتياد در حالت عادي مي‌تواند با حضور ساير افراد درگير اعتياد يا با حضور اعضاي خانواده برگزار شود. در حالي كه در جلسات مشاوره ترك اعتياد تلفني اين امكان وجود ندارد با اين حال مزيت‌هاي اين روش نسبت به محدوديت‌هاي آن بسيار بيشتر است.

براي مثال شما از هرجاي كشور مي‌توانيد با بهترين متخصصان تماس بگيريد و از جديدترين متودهاي ترك اعتياد مطلع شويد. اين امر باعث مي‌شود كه در اموري نظير وقت و هزينه نيز صرفه جويي كنيد و از پرداختن به روش‌هاي محكوم به شكست اجتناب نماييد.

ملاك‌هاي انتخاب مراكز مشاوره ترك اعتياد تلفني

اعتياد يكي از شديدترين آسيب‌هاي رواني و اجتماعي است كه مي‌تواند پيامدهاي بسيار زيادي را براي فرد و اطرافيان او به همراه بياورد. اگر افراد نتوانند راهنماي درستي در مسير ترك براي خود انتخاب كنند ممكن است درگير شكست‌هاي مكرر شوند و همين امر با تضعيف اعتماد به نفس، اعتياد آن‌ها را شدت ببخشد.

در نتيجه بسيار اهميت دارد كه بتوانيد از افراد متخصص و مطلعي كمك بگيريد و از مشورت گرفتن با افراد غيركارشناس خودداري نماييد. بسياري از افراد ممكن است به بهانه ترك اعتياد شما را به مصرف موادي ترغيب نمايند كه باعث وابستگي هرچه بيشتر شما شده و اوضاع را وخيم تر كند. در نتيجه لازم است حتما در اين زمينه هوشيار باشيد.

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد تلفني از متخصصين حرفه‌اي لازم است با مراكز مشاوره‌اي تماس بگيريد كه از نهادهايي نظير بهزيستي يا سازمان نظام روانشناسي مجوز رسمي براي فعاليت داشته باشند. روانشناسان، مشاوران و مددكاران دوره ديده در زمينه اعتياد از جمله متخصصيني هستند كه در اين مراكز مي‌توانند به شما خدمات رساني كنند و اطلاعات لازم را در اختيارتان قرار دهند. مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو با دارا بودن كادري مجرب و تاييد شده به شما خدمات درماني ارائه مي‌دهد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره ترك اعتياد تلفني ، حضوري و آنلاين مي توانيد از طريق تلفن 02191002360 با متخصصان مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد. 

سؤالات متداول در مورد مشاوره ترك اعتياد تلفني و حضوري

آيا روشي براي ترك بدون درد lمواد مخدر وجود دارد؟

در صورت قطع مصرف مواد مخدر فرد با دردهاي جسماني و رواني زيادي روبرو مي شود. البته ميزان درد فرد مي‌تواند متناسب با دوز مصرفي اين ماده متفاوت باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۴۵:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوران نوجواني را مي‌توان يكي از بحراني‌ترين دوره‌هاي سني در زندگي همه دانست. در اين دوره فرزندتان در حال ورود به بزرگ‌سالي است و پس فشارهاي رواني زيادي را بايد تحمل كند كه او را تا حدودي پرخاشگر يا افسرده مي‌كنند. به همين خاطر برقراري ارتباط با نوجوان و تربيت او يكي از مهم‌ترين مسائلي است كه والدين بايد در نظر بگيرند. فشارهاي رواني كه در اين دوران براي نوجوان پيش مي‌آيند مي‌تواند احتمال بروز برخي بيماري‌هاي روحي به‌خصوص اضطراب، افسردگي يا حتي خودكشي را افزايش دهد. به همين خاطر بهتر است كه والدين و تمامي افرادي كه با نوجوانان سروكار دارند، اطلاعات خود را راجع به اين دوره سني افزايش دهند.

منبع: دوران نوجواني چگونه مي گذرد؟

دوران نوجواني

دوران نوجواني مرحله گذار رشد فيزيكي و رواني انسان است. كه بين كودكي و نوجواني رخ مي‌دهد. در اين دوران تغييرات زيستي، روان شناختي، اجتماعي و جنسي اتفاق مي‌افتد. دوران نوجواني هرچه با دقت بيشتري پيش برود، آينده بهتري خواهند داشت. نوجواني به 3 دسته اوايل نوجواني كه سن 10 تا 13 سالگي است، اواسط نوجواني كه سن 14 تا 17 سالگي است و اواخر نوجواني كه 18 تا 20 سالگي است تقسيم مي‌شود.

والدين در دوران نوجواني بايد براي تربيت فرزندان خود وقت بيشتري بگذارند. و در هر دوره با آگاهي بيشتري بايد با دوران رشد نوجوان روبرو شوند. نوجوانان در اين دوران تحولاتي را دچار مي‌شوند. بهتر است والدين با نوجوانان خود ارتباط خوبي برقرار كنند تا براي پاسخ به سوالات فرزندان اولين نفر باشند.

دوران نوجواني در كدام سنين اتفاق مي‌افتد؟

دوران نوجواني به بازه سني بين 11 يا 12 سالگي تا 20 سالگي گفته مي‌شود كه فرزند شما را از يك كودك وابسته به بزرگ‌سالي مستقل تبديل مي‌كند. به همين خاطر نوجوانان در حال تغيير در تمامي ابعاد جسمي، ذهني، اجتماعي و شخصيتي هستند.

قرار گرفتن بيشتر و مستقل‌تر در محيط‌هاي اجتماعي باعث مي‌شود تا بسياري از مواقع نوجوانان با چالش‌هايي مواجه شوند كه راه درست حل كردن آن‌ها را نمي‌دانند. و اين مي‌تواند باعث بروز مشكلات و انحرافات بسياري براي نوجوان باشد. به عبارتي مي‌توان گفت دوران نوجواني زماني است كه فرزند شما در حال آماده شدن براي بزرگ‌سالي است، اما به دليل تجربه كمي كه دارد خطرات بسياري مانند اعتياد به مواد مخدر يا انحرافات رفتاري نيز او را تهديد مي‌كنند و به همين خاطر والدين مي‌بايست با بالا بردن آگاهي از اين دوره رابطه خود را با نوجوان بهبود ببخشند تا بتوانند براي پيشگيري از بروز مشكلات به او كمك كنند.

مراحل گذر از دوران نوجواني

دوران نوجواني در حدود 12 سالگي شروع شده و با رسيدن به سنين 20 يا 21سالگي، هنگامي‌كه فرد تا حد زيادي آماده استقلال از والدين شده تمام مي‌شود. اما همين بازه سني نيز به چند قسمت تقسيم مي‌شود كه در هر يك از آن‌ها اتفاقات متفاوتي براي نوجوان پيش خواهد آمد. اين دوره‌ها عبارتند از:

1️⃣مراحل ابتدايي دوره نوجواني

اين دوره كه از ابتداي نوجواني تا حدود 13 سالگي ادامه دارد، بيش از هر چيز با بلوغ و تغييرات جسمي و جنسي شناخته مي‌شود. تغييراتي كه در ظاهر نوجوان ايجاد مي‌شود باعث خواهد شد آن‌ها تا حد زيادي نسبت به خود حساسيت داشته باشند. و به عبارتي مي‌توان گفت در اين دوره نوجوان بيش از هر چيز با خود و ظاهر خود سرگرم مي‌شود. تحولات ذهني و شخصيتي اگرچه از اين زمان شروع مي‌شوند، اما در مقايسه با بلوغ اهميت چنداني ندارند. در اين دوران نوجواني گاهي اوقات تغييرات هورموني و شرايط جديد نوجوان باعث مي‌شود آن‌ها تحريك‌پذير يا پرخاشگر شوند.

2️⃣مراحل مياني نوجواني

مرحله مياني را مي‌توان اصلي‌ترين و مهم‌ترين دوران نوجواني دانست كه از حدود 14 سالگي شروع‌شده و تا 17 سالگي ادامه پيدا مي‌كند. در اين دوره تغييرات جسمي و جنسي مربوط به بلوغ همچنان ادامه پيدا مي‌كند اما آنچه اهميت بيشتري پيدا خواهد كرد اين است كه نوجوان در ابعاد ذهني و رواني نيز در حال تغيير كردن است.

از اين دوران نوجواني به بعد ميل جنسي و كنجكاوي نسبت به جنس مخالف شروع مي‌شود و به همين خاطر ممكن است گاهي اوقات رابطه عاطفي يا عاشق شدن براي نوجوان پيش بيايد. علاوه بر اين آن‌ها تلاش براي دستيابي به يك هويت ثابت و مستقل از والدين را شروع مي‌كنند.

به همين خاطر شايد در اين دوران احساس كنيد فرزندتان با هر چيزي مخالفت مي‌كند و يا راجع به مسائل مختلف از شما سؤال مي‌پرسد. اين رفتارها شايد شما را كلافه كنند اما بهتر است به خاطر داشته باشيد كه اين‌ها بخشي از فرايند بزرگ شدن فرزندتان است و بهتر است با كمك گرفتن از مشاورين به تربيت نوجوان به‌خصوص در اين بازه سني توجه داشته باشيد. 

3️⃣مراحل پاياني نوجواني

اين دوران نوجواني كه از 18 سالگي شروع‌شده و در حدود 21 سالگي به پايان مي‌رسد هنگامي است كه فرزند شما در حال تثبيت تغييراتي است كه در دوره‌هاي گذشته داشته است. اتفاق جديدي در اين دوره رخ نخواهد داد و تنها آنچه از گذشته بوده متعادل‌تر و پخته‌تر خواهد شد. به همين خاطر احتمال بروز درگيري و اختلاف و همين‌طور بحران‌هاي روحي در اين زمان كمتر است، اما احتمال ورود به يك رابطه عاطفي و عاشق شدن بيشتر خواهد شد.

تحولات مربوط به دوران نوجواني

در طي دوران نوجواني فرزند شما از كودك تبديل به بزرگ‌سال مي‌شود و اين به معناي آن است كه آن‌ها در تمامي ابعاد ظاهري و شخصيتي در حال تغييراتي هستند كه نوجوان را آماده ورود به دوره بزرگ‌سالي مي‌كند. شناخت اين تغييرات و پيامدهاي هريك از آن‌ها به شما كمك مي‌كند با نگراني و بحران كمتري از سنين نوجواني عبور كنيد.

🟩 تحولات جسمي

به عقيده متخصصين بلوغ مهم‌ترين تغيير جسماني است كه در دوران نوجواني اتفاق مي‌افتد. اما در كنار آن افزايش قد و وزن نيز نكات مهمي هستند كه بايد به آن‌ها توجه داشت. به عبارتي بدن در حال تغيير كردن از فرم كودكانه خود است و اين گاهي اوقات باعث مي‌شود كه نوجوانان حساسيت بالايي نسبت به ظاهر خود داشته باشند. بهتر است هنگامي‌كه اين حساسيت را در فرزند خود مي‌بينيد به‌جاي بدرفتاري يا تمسخر به او كمك كنيد تا با آرامش بيشتري با اين تغييرات كنار بيايد. 

🟨 تحولات ذهني

مغز نوجوان نسبت به دوره كودكي با تغييرات بسياري مواجه مي‌شود. اين تغييرات باعث خواهد شد تا نوجوان علاوه بر اينكه در طرز تفكر و استدلال متفاوت از كودكان باشد در سرعت پردازش اطلاعات نيز بهتر عمل كند. دوران نوجواني زماني است كه براي نخستين بار فرد مي‌تواند راجع به مسائل مختلف فرضيه‌سازي و استدلال نمايد. اما درعين‌حال رشد مغز هنوز كامل نشده و به همين خاطر گاهي اوقات تصميم‌گيري‌ها به‌صورت هيجاني و تكانه‌اي اتفاق مي‌افتند كه اين مي‌تواند باعث بروز بحران‌ها و مشكلاتي مانند اعتياد يا بزهكاري باشد.

🟦 تحولات شخصيتي

مهم‌ترين تحولات دوران نوجواني اين است كه آن‌ها سعي مي‌كنند به هويتي مستقل از والدين دست پيدا كنند و به همين خاطر شما شاهد رفتارهايي مثل لجبازي يا اهميت پيدا كردن بيشتر گروه دوستان خواهيد بود. به عبارتي نوجوان سعي مي‌كند تا از طريق به كرسي نشاندن نظر خود و يا فاصله گرفتن از خانواده به شما نشان دهد كه با گذشته متفاوت شده است.

براي تربيت صحيح نوجوان بهتر است در اين زمان سعي كنيد تا از طريق برقراري روابط دوستانه رابطه خود را با فرزندتان حفظ كرده و درعين‌حال او را به حضور در جمع خانواده نيز علاقه‌مند نگه داريد. براي آشنايي با جديدترين روش هاي تربيت نوجوان كليك كنيد.

گاهي اوقات گروه همسالان و قضاوت‌هاي آن‌ها به حدي اهميت پيدا مي‌كند كه نوجوانان براي جلب رضايت و تأييد آن‌ها دست به كارهاي مختلفي مي‌زنند كه شايد خودشان نيز با آن موافق نباشند. براي مثال فرار از مدرسه يا ايجاد درگيري در خيابان ازجمله اين بحران‌هايي هستند كه ممكن است براي نوجوان پيش بيايد. در اين مواقع رفتار صحيح با نوجوان اهميت به سزايي خواهد داشت.

🟪 تحولات اجتماعي و عاطفي

دوران نوجواني با تحولات اجتماعي و عاطفي نيز روبرو مي‌شود. در اين مدت نوجوانان از نظر اجتماعي و عاطفي در حال رشد هستند و مهم ترين دغدغه آنها، هويت يابي مي‌باشد. در كنار جست و جوي هويت، مبارزه جهت استقلال نيز وجود دارد.

🟥 رابطه با جنس مخالف

از ديگر دغدغه هاي دوران نوجواني، رابطه با جنس مخالف است. در دوران نوجواني بسياري از افراد نسبت به رابطه با جنس مخالف علاقه نشان مي‌دهند. در صورت عدم حمايت پدر و مادر، كشف روابط براي نوجوان استرس زا مي‌شود. حتي در اين شرايط نوجوان به تحريكي و خود ارضايي نيز اشتياق پيدا مي‌كنند.

🟫 تلاش براي استقلال

دوران نوجواني يعني تلاش براي استقلال و درگيري با والدين. در اين دوران شايد نوجوان زمان بيشتري را با دوستان سپري كند و براي خانواده وقت كمتري بگذارد. حتي نوجوان از ظاهر خود نگران است. و فشار اطرافيان اين رفتار را به اوج خود مي‌رساند.

⬛ رشد مغز

تا 18 سالگي كه دوران نوجواني است، مغز در حال رشد مي‌باشد. حتي نحوه تفكر نوجوان نيز در اين دوران بسيار متفاوت است. به همين دليل در دوران نوجواني افراد تفكر انتزاعي دارند. اما توانايي استفاده از اين تفكرات بزرگ را ندارند.

اهميت مشاوره در دوران نوجواني

اهميت مشاوره در دوران نوجواني چيست؟ يا چرا بايد از مشاور در تربيت فرزندمان كمك بگيريم؟ علاوه بر اينكه مشاورين مي‌توانند اطلاعات شما را نسبت به دوره نوجواني و تغييرات آن و همين‌طور نيازهاي فرزندتان افزايش دهند در موارد زير اهميت مشاوره افزايش پيدا مي‌كند.

🔍 بيماري‌هاي روحي

تنش‌هايي كه در دوران نوجواني براي فرد پيش مي‌آيد او را در برابر بيماري‌هاي روحي به‌خصوص اضطراب و افسردگي آسيب‌پذير مي‌كند و متأسفانه آمار خودكشي در نوجوانان نيز در سال‌هاي اخير رو به افزايش است. به همين خاطر هنگامي‌كه نشانه‌هاي افسردگي يا هر بيماري روحي ديگري را در فرزندتان احساس مي‌كنيد بهتر است هرچه سريع‌تر از يك روانشناس كمك بگيريد. علاوه بر اين روانشناسان مي‌توانند به شما و فرزندتان كمك كنند تا با استفاده از برخي راهكارها سلامت روان خود را حفظ كرده و از بروز بيماري‌هاي روحي پيشگيري كنيد. 

🔍 مشكلات رفتاري دوران نوجواني

مشكلات رفتاري در دوران نوجواني مي‌تواندشامل يك لجبازي ساده تا بزهكاري يا حتي رفتارهايي مانند گرايش به داشتن ظاهري نامناسب را در بربگيرد. علاوه بر اينكه نوجوان در اين دوره نياز دارد تا راه صحيح و معمول جامعه را ياد بگيرد، والدين نيز معمولاً نمي‌دانند چطور بايد به اين مسائل واكنش نشان دهند. به همين خاطر اين موضوع مي‌تواند دليلي براي بروز اختلافات جدي در يك خانواده باشد و مشكلات بسياري را ايجاد نمايد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا با كمترين بحران از اين شرايط عبور كنيد

🔍 ناتواني در مخالفت

به دليل ناتواني در مخالفت ها، دوران نوجواني نيازمند مشاور است. همان‌طور كه گفتيم گاهي اوقات نوجوانان نمي‌توانند با درخواست‌هاي دوستان‌شان مخالفت كنند و اين مي‌تواند خطرات جدي را در زندگي نوجوان ايجاد نمايد. آموزش راهكارهايي براي مخالفت كردن يا حتي مهارت‌هاي تصميم‌گيري و حل مسئله ازجمله نكاتي هستند كه مي‌توانيد براي آن‌ها از يك متخصص كمك بگيريد.

🔍 كمك به هويت‌يابي

مهم‌ترين تكليف نوجواني پيدا كردن هويت است و اين موضوع گاهي اوقات براي بعضي از نوجوانان بسيار سخت مي‌شود. فشارهاي خانواده براي اينكه فرزندشان درست مانند آن‌ها فكر كند، ناتواني در انتخاب ميان عقايد مختلف و همين‌طور مشكلات شخصيتي ازجمله وابستگي مي‌توانند دلايلي باشند كه باعث مي‌شود فرزند شما دررسيدن به اين تكليف ضعيف باشد. روانشناسان مي‌توانند به فرزند شما در دوران نوجواني براي حل اين شرايط كمك كنند.

🔍 رفتار والدين با نوجوانان

والدين بايد دوران نوجواني را درك كنند. نوجوانان در اين دوران به قدر كافي در راستاي هويت يابي و استقلال درگير هستند. بنابراين تربيت آنها و كمك به شناخت خود بايد براي والدين حائز اهميت باشد. رفتار صحيح با نوجوان در زمينه هاي مختلف رشدي نياز به آگاهي و كمك از فردي متخصص دارد. 

كلام آخر

دوران نوجواني را دوره طلايي رشد مي‌ناميم. بسياري از افرادي كه در دوران نوجواني به درستي تربيت نشده اند و رفتار واليدن با آنها به خوبي نبوده است، در آينده با مشكلات بيشتري روبرو مي‌شوند. بنابراين والدين بايد با آگاهي فراوان به سوي تربيت نوجوان بروند تا آينده زيبايي را براي فرزندشان رقم بزنند. براي آشنايي با نحوه تربيت نوجوان بايد از روانشناس كمك بگيريد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دوران نوجواني مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

مهم‌ترين خصوصيات دوره نوجواني چيست؟

نوجواني مرحله‌اي است كه فرد از تمام جنبه‌ها در حال تغيير براي تبديل‌شدن به بزرگ‌سالي است اما پيدا كردن هويت ثابت و همين‌طور بلوغ جسمي و جنسي از ساير تغييرات مهم‌تر هستند.

آيا دوره نوجواني سنين خاصي دارد؟

بله نوجواني به طور طبيعي در سنين 11 تا 20 سالگي اتفاق مي‌افتد، اما امكان اينكه برخي ديرتر يا زودتر اين دوران را بگذرانند، وجود دارد. گاه مي‌بينيم رشد فيزيكي رخ داده، اما رشد شناختي و منطقي فرد در سنين بالاي 21 سال هنوز به طور كامل شكل نگرفته است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۴۱:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آزمايش خيانت زنان تا به امروز وجود نداشته است. اما تشخيص آن از روي چهره و رفتار، جديدترين راه بررسي خيانت است. خانم هاي خيانتكار در رفتار و ظاهرشان تفاوت هايي بروز مي‌يابد. به طور كلي تغييرات رفتاري، رسيدگي بيش از حد به ظاهر، علايق جديد، بي تفاوتي و … در آزمايش خيانت زنان بررسي مي‌شود. به عنوان همسر هرگز اين نشانه ها را به خيانت پيوند نزنيد. شايد همسرتان به شدت مشغله كاري دارد يا بيماري هاي رواني توان توجه زياد را از او گرفته اند. بنابران تا زماني كه اطمينان پيدا نكرديد، هرگز انگ خيانت نزنيد.

منبع: آزمايش خيانت زنان | 8 راه براي تشخيص خيانت زنان

آزمايش خيانت زنان

امروزه براي هر رفتار و نگرشي آزمايش و تستي وجود دارد. اما آزمايش خيانت تا به امروز به وجود نيامده است. به طور كلي براي آزمايش خيانت زنان، تنها روش تشخيص بكارت وجود دارد (كه اين مورد نيز در مورد زنان متاهل كاربردي ندارد). خيانت يكي از آسيب زا ترين اتفاقاتي است كه در رابطه رخ مي‌دهد.

به دور از آزمايش خيانت زنان، روش هايي براي تشخيص خيانت وجود دارد. تغيرات در ارتباط، دروغ، بي توجهي، تغييرات مسائل جنسي و … نشان از خيانت است. البته كه اين رفتارها را هميشه مبني بر خيانت تلقي نكنيد. اطمينان از خيانت پيدا كنيد و سپس به دنبال راه چاره باشيد.

خيانت زنان چگونه مشخص مي‌شود؟

همانطور كه گفته شد، آزمايش خيانت زنان وجود ندارد. اما با دقت به تغييرات رفتاري، اخلاقي و ظاهري مي‌توان متوجه خيانت شد. در اين بخش مقاله راجع به روش هاي تشخيص خيانت زنان توضيح داده ايم.

🔻 تغيير در نگرش ها

در صورت خيانت، برخي از تغييرات در رفتار و اخلاق ايجاد مي‌شود. كه جايگزين آزمايش خيانت زنان است. اما هميشه اين نشانه ها را خيانت تلقي نكنيد، شايد همسرتان در محل كار با مشكل مواجهه شده باشد كه تغيير خلقيات در او بروز كرده است. در ادامه نشانه هاي تغيير نگرش را توضيح داده ايم.

▪ اگر به خيانت اشاره كنيد، همسرتان حالت تدافعي به خود مي‌گيرد.

▪ دعواهاي همسرتان بيشتر شده است.

▪همسرتان از شما بيشتر انتقاد مي‌كند.

▪ رفتار همسرتان بيش از گذشته منفي شده است.

▪ از نظرتان همسر شما خواهان هيجان و خطر در زندگي است.

▪احساس سردرگمي را در همسرتان احساس مي‌كنيد.

▪ همسر شما نشانه هايي از عزت نفس پايين خود بروز مي‌دهد.

🔻 رسيدگي متفاوت به ظاهر

از ديگر آزمايش خيانت زنان، رسيدگي متفاوت به ظاهرش است. براي هر فردي شك بر انگيز است كه به صورت متحولي همسر فرد به ظاهر خود رسيدگي مي‌كند. اگر به شكل منطقي به اين موضوع نگاه كنيد، نگران خواهيد شد. در اين بخش مقاله راجع به نمونه هاي نگران كننده توضيح داده ايم.

▪ همسرتان ساعت هاي زيادتري را در محل كار مي‌ماند.

▪ زيباتر از قبل لباس مي‌پوشد.

▪خيلي ناگهاني به ظاهر خود رسيدگي مي‌كند.

▪ هميشه نگران زيبايي هاي خود است.

▪ سرگرمي هاي جديد پيدا مي‌كند كه نيازمند چندين ساعت تعهد در روز است.

▪زماني كه خود را مشتاق به دريافت سرگرمي جديد همسر نشان مي‌دهيد، شما را نااميد مي‌كند.

🔻 دروغگويي | آزمايش خيانت زنان

از ديگر روش هاي جايگزين آزمايش خيانت زنان، دروغگويي است. خانم هايي كه دائم در حال دروغگويي هاي متفاوت هستند، احتمال خيانتشان زياد است. در ازدواج عدم صداقت، خط قرمز است. با كمك نشانه هاي زير متوجه خواهيد شد كه همسرتان دروغ مي‌گويد.

▪ همسرتان شما را متهم به خيانت مي‌كند.

▪ همسرتان نگاه سرگردان خارج از محيط دارد.

▪شريك زندگيتان ايمان مذهبي را ترك كرده است.

▪ دوستان همسرتان در حضور شما مضطرب هستند.

▪ همسرتان نسبت به قبل رازدار تر است.

▪از شما اجتناب مي‌شود.

▪ علاقه اي به انجام كار به شما ندارند.

▪به دروغ و بهانه مشغله كاري، زمان بيشتري را در محل كار سپري مي‌كنند.

▪ دوستان جديد پيدا كرده است و شما را با آنها آشنا نمي‌كند.

🔻 سبك متفاوت استفاده از تكنولوژي

خيانت در اغلب موراد به شيوه تلفني، چت، پيام هاي متني و آنلاين است. بنابراين آزمايش خيانت زنان هميشه به روش هاي پزشكي نيست. در ادامه نشانه هاي خيانت زنان را شرح داده ايم.

▪ تاريخچه مرورگر همسرتان هميشه پاك شده است.

▪ به طور كلي استفاده از دستگاه هاي مشترك را متوقف كنيد.

▪همسرتان دائم در حال ارسال پيامك است و مخفيانه تماس تلفني برقرار مي‌كند.

▪ رمز عبور همسرتان تغيير كرده است و با شما به اشتراك نمي‌گذارد.

▪  به صورت كاملا ناگهاني در ساعاتي از روز غير قابل دسترسي است.

🔻 تغييرات ارتباطي

يكي از روش هاي آزمايش خيانت زنان، تغييرات ارتباطي است. خانم ها اگر در مواجهه با مسائل و مشكلات بي تفاوت باشند، دعوا يا بحث نكنند، احتمالا با مشكل اساسي روبرو شده اند. در اين زمينه نشانه هايي وجود دارد. كه در ادامه اشاره كرده ايم.

▪ به شيوه هاي پرخاشگرانه يا منفعلانه رفتار مي‌كند.

▪ از صحبت كردن اجتناب مي‌كنند.

▪از بستن و چرخش چشم ها براي ناديده گرفتن استفاده مي‌كنند.

▪ به جاي گفت و گو در رابطه با مشكل فعلي، تهمت مي‌زنند.

▪ از پاسخ به سوالات خودداري مي‌كنند.

▪دلايل غير منطقي براي عدم ارتباط مي‌آورد.

▪ به صحبت هاي شما توجهي نمي‌كند.

▪ براي جلوگيري از موضوع ناراحت كننده، موضوع را تغيير مي‌دهند.

🔻 مشكلات مالي | آزمايش خيانت زنان

آزمايش خيانت زنان تنها با بررسي هاي پزشكي وجود ندارد. گاهي مشكلات مالي نشان از خيانت خانم هاست. تقريبا تمامي خانم ها خرج زيادي دارند. اما نشانه هايي وجود دارد كه شما را به شك مي‌اندازد. در ادامه راجع به مشكلات مالي توضيح داده ايم.

▪ متوجه هزينه هاي غير منطقي در صورت حساب هاي بانكي شده ايد.

▪پول بيشتر از مساله عاطفي در رابطه وجود دارد.

▪ همسرتان برنامه ريزي هاي بزرگي مانند خريد مسكن، بازسازي و … را متوقف مي‌كند.

▪ خرج همسرتان چند برابر شده اما خريدي در منزل مشاهده نمي‌شود.

🔻 بي تفاوت نسبت به علايق

از ديگر روش هاي جايگزين آزمايش خيانت زنان، بي تفاوتي نسبت به علايق است. زماني كه همسر شما نسبت به چيزهايي كه عاشقشان بوده بي تفاوت و بي علاقه است، در برخي مواقع نشان از خيانت است. اما در بيشتر مواقع نيز اين بي تفاوتي نشان از خستگي و مشكلات شغلي است. در ادامه به نشانه هاي بي تفاوتي اشاره كرده ايم.

▪ نسبت به رويداد هاي تولد، سالگرد ازدواج، تعطيلات و … همسر بي تفاوتي داريد.

▪ هرچه مي‌گوييد، همسرتان حسادتي به شما نشان نمي‌دهد.

▪همسرتان كارهاي خانه را انجام نمي‌دهد.

▪ همسرتان نسبت به شما، فرزندان، شغل، سرگمي هاي مورد علاقه و خانواده خسته است.

🔻 بروز مشكلات جنسي

مشكلات جنسي يكي از روش هاي كاملا مشخص و جايگزين آزمايش خيانت زنان است. نوسانات جنسي، عدم علاقه به رابطه جنسي و … نشان دهنده خيانت است. در اين بخش مقاله راجع به مشكلات جنسي توضيح داده ايم.

▪ متوجه عفونت هاي مقاربتي مي‌شويد.

▪ پوزيشن و رفتارهاي متفاوتي در رابطه جنسي مشاهده مي‌كنيد كه قبلا هرگز وجود نداشته است.

▪در رابطه جنسي شما هيچ علاقه اي وجود ندارد.

▪ صميميت و ارتباط در رابطه جنسي كمتر مشاهده مي‌شود.

▪ همسرتان نسبت به رابطه جنسي بي ميل است.

▪پيشنهاد رابطه از همسر دريافت نمي‌كنيد.

پس از مثبت شدن آزمايش خيانت زنان چه بايد كرد؟

با توجه به اينكه آزمايش خيانت زنان وجود ندارد. بايد چشم و گوش خود را باز كنيد تا نشانه ها به شما سر نخ دهند. در اين مقاله راه هاي جايگزين آزمايش خيانت زنان را توضيح داده ايم. با توجه به اين نشانه ها ابتدا از خيانت مطمئن شويد و سپس از نحوه برخورد آن آگاهي پيدا كنيد. براي برخورد با خيانت خانم ها، حتما در اقدام اول از روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان با بررسي دلايل و مشكلات رابطه با شما و همسرتان صحبت مي‌كنند تا روش هاي بهبود شرايط زندگي را ارائه دهند. 

كلام آخر

با تمام نشانه هاي ذكر شده، هيچ راه قطعي براي آزمايش خيانت زنان وجود ندارد. زماني كه اطمينان پيدا نكرده ايد و با چشمان خود خيانت را متوجه نشده ايد، هرگز همسرتان را خائن خطاب نكنيد. در كنار تمام استرس ها و چالش هايي كه در زندگي مواجهه مي‌شويد. با همسرتان صحبت كنيد تا مشكلات حل شوند. براي حل مشكلات بايد از روانشناس كمك بگيريد.

براي آشنايي با خصوصيات اخلاقي و بررسي تمامي جوانب رابطه، حتما از روانشناس كمك بگيريد. روانشناس با بررسي جوانب كلي رابطه شما احتمال و علت خيانت را بررسي كرده و سپس شما را براي مواجهه و گذر از اين مساله راهنمايي مي كند. مسلما در چنين شرايطي صحبت با كسي كه رازدار شما باشد اهميت زيادي دارد. پس در اين خصوص مي توانيد به روانشناسان اعتماد كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آزمايش خيانت زنان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۳:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

توقعات نوجوان از والدين در اين بازه زماني بسيار دشوار است. نوجوان انتظار دارد كه پدر و مادر شرايط او را به راحتي درك كنند. اما به نحوه تربيت والدين اهميتي نمي‌دهند. والدين دوست دارند نوجوان بر اساس خواسته هاي آنها عمل كند، اما به علايق فرزندان خود ارزش قائل نيستند. تنها والدين به اين نكته اشاره مي‌كنند كه فرزند آنها از زماني كه پا در دوران نوجواني گذاشته است رفتاري عجيب دارد.

به اين دليل كه والدين بيشتر توجه خود را در اين سن بر فرزندان خود مي‌گذارند، هميشه با مشكلاتي از قبيل دعوا، بحث و … روبرو مي‌شوند. به طور كلي در اين بازه سني حق با هر دو است.

منبع: توقعات نوجوان از والدين | 6 راهكار تعادل آفريني بين والدين و نوجوان

توقعات نوجوان از والدين شامل چي چيزهايي مي‌شود؟

جهت برقراري ارتباط با فرزندان خود در اين دوره سني، بايد با توقعات نوجوان از والدين آشنا شويد. در اين بخش مقاله راجع به توقعات نوجوان از والدين توضيح داده ايم.

✨ به نوجوان حق انتخاب بدهيد

حق انتخاب از جمله توقعات نوجوان از والدين است. برخي از والدين به دليل آرزوهايي كه در گذشته خاك كرده اند و نتوانسته اند به دليل مسائل مالي ادامه تحصيل دهند، به نوجوان اجبار مي‌كنند كه به درس بخواند. اما اين اصرارها اشتباه است. زماني كه به نوجوان مساله را نصيحت گونه يا به اجبار مي‌گوييد، اين موضوع را در نظر بگيريد كه او لجبازي خواهد كرد. به عنون والدين تنها به خود اجازه مشاوره دهيد.

✨ به نظم حساسيت نشان ندهيد | توقعات نوجوان از والدين

فرزندان شما در اين بازه سني هيچ علاقه اي به نظم ندارند. بنابراين از توقعات نوجوان از والدين مي‌توان به عدم حساسيت به نظم اشاره دهيد. برخي از والدين احساس مي‌كنند كه با كنترل نوجوان، مي‌توانند آنها را از خط قرمز ها دور كنند. اما با سخت گيري هاي مداوم تنها كار شما دوري از نوجوان است. به جاي سخت گيري هاي پي در پي با نوجوان دوست باشيد تا بدون كنترل شما هر چيزي را با والدين در ميان بگذارند.

✨ به حريم خصوصي او احترام بگذاريد

احترام به حريم خصوصي از جمله توقعات نوجوان از والدين است. نوجوانان در اين بازه سني انتظار دارند كه والدين به آنها استقلال دهند و در مورد هيچ رابطه اي صحبت نكنند. اما براي اينكه خيال خودتان راحت باشد، به دور از آگاهي نوجوان بايد اتاق او را بررسي كنيد. تا اگر مساله قابل توجهي وجود داشت به آن رسيدگي شود.

✨ اعتماد داشته باشيد | توقعات نوجوان از والدين

از توقعات نوجوان از والدين بايد به اعتماد نيز اشاره كرد. نوجوان علاقه دارد كه خانواده به او اعتماد داشته باشد. براي اعتماد سازي گاهي مسئوليت هايي به كودك دهيد كه احساس بزرگي داشته باشد. البته اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه حرف و عمل بايد يكي باشد. اينكه به زبان بگوييد به او اعتماد داريد بايد همراه با عمل باشد.

راهكارهاي تعادل آفريني بين والدين و نوجوان

اين بخش مقاله مخصوص والديني است كه توان برخورد با نوجوان خود را ندارند. همانطور كه نسبت به توقعات نوجوان از والدين ناآگاه هستند، همانطور نيز نسبت به سبك رفتاري اطلاعاتي ندارند. در اين بخش مقاله راهكارهايي جهت تعادل بين والد و فرزند ارائه داده ايم.

🔶 به غريزه هاي خود اعتماد داشته باشيد

توقعات نوجوان از والدين اين است كه آنها را درك كنيد و دائم پاپيچ نشويد. براي اينكه نوجواني خوبي براي فرزندان خود رقم بزنيد، به احساسي كه داريد خوب گوش دهيد. اگر احساس مي‌كنيد كه فرزند نوجوان شما خطايي ندارد، پس براي او ارزش و اهميت قائل شويد. كنترل مستمر و دائمي نوجوان همراه با لجبازي خواهد شد. در نتيجه هرگز مانند دوست خوب با او نخواهيد شد.

🔶 نوجوان خود را درك كنيد

بعد از شناخت توقعات نوجوان از والدين، بايد درك نوجوان را نيز داشته باشيد. نوجوانان در اين بازه سني علاقه زيادي به همسالان دارند. و براي اينكه در گروه همسالان جا بگيرند، خود را شبيه به آنها مي‌كنند. به جاي اينكه به تك تك انتخاب ها و كارهاي فرزندتان گير بدهيد، او را درك كنيد و بر اهداف خود تمركز كنيد.

🔶 حواستان به عوامل پرخطر باشد

اگر به نوجوان خود شك داشتيد كه درگير مصرف الكل، مواد مخدر يا رابطه جنسي است، بايد او را آگاه كنيد. به سادگي و راحت از اين موضوع گذر نكنيد. معمولا افرادي كه در سنين نوجواني به اين كارها رو مي‌آورند، آينده خوبي نخواهند داشت. قبل از اينكه رفتارهاي نوجوان بر ظاهر، مدرسه، رفتار و عملكردهاي او تاثير منفي بگذارد، اقدام كنيد.

🔶 به علايق او احترام بگذاريد

از توقعات نوجوان از والدين، احترام به علايق است. زماني كه نوجوان قصد انتخاب پوشش متفاوت دارد به او احترام بگذاريد. احترام به نوجوان براي پدر و مادر نيز احترام به همراه دارد. معمولا والديني در تربيت نوجوان موفق مي‌شوند كه به فرزندان خود ارزش و احترام قائل باشند.

🔶 رشد اخلاقي نوجوان را در نظر بگيريد

توقعات نوجوان از والدين اين است كه مورد تشويق قرار بگيرند. براي اينكه رشد اخلاقي نوجوان به شيوه مناسبي پيش برود، به موارد زير دقت كنيد.

✔ اميد به او

✔ احترام

✔فضاي خصوصي در خانه

✔ تعادل بين درس و تفريح

✔ همدلي

✔حل تعارض ها

✔ توجه به نيازها

✔ توجه به روح و روان

✔تقويت اعتماد به نفس

✔ صداقت

✔ يكرنگي

✔تحسين كارهاي مورد پسند

🔶 از روانشناس كمك بگيريد

روانشناس نوجوان به شيوه واضح تري توقعات نوجوان از والدين را توضيح مي‌دهد. اگر نيازمند كسب آگاهي در رابطه با نوجوان هستيد. حتما از يك فرد متخصص مانند روانشناس و مشاورين نوجوان كمك بگيريد. با كمك روانشناس راه هاي برخورد با نوجوان را نيز آموزش خواهيد ديد.

كلام آخر

توقعات نوجوان از والدين بسته به جنسيت و خواسته هاي نوجوان دارد. برخي از نوجوانان به دليل ويژگي درونگرايي حرفي از خواسته ها و نيازهاي خود نمي‌زند. اما عده اي دائم سر جنگ با والدين دارند. به همين دليل براي اطلاع دقيق از خواسته هاي نوجوان حتما از روانشناس كمك بگيريد. تا با بررسي اصولي روش هاي برخورد با نوجوان را در اختيار والدين قرار دهد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه توقعات نوجوان از والدين مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۲۹:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مسخره شدن كودك در مدرسه اتفاق تلخي است كه خيلي از كودكان با آن مواجه مي‌شوند. نقص‌هاي ظاهري، تفاوت‌هاي شخصيتي يا برانگيختن حسادت در ديگران از جمله دلايلي هستند كه باعث مي‌شوند يك نفر فرزند شما را در مدرسه مسخره كند. اما اين اتفاق به هر دليلي كه بيافتد آسيب‌هاي بسياري را در شرايط روحي و حتي شخصيت فرزند شما به جا خواهد گذاشت.

به همين خاطر بسيار مهم است كه بدانيد وقتي فرزندتان در مدرسه و از طرف دوستانش مورد تمسخر قرار گرفته بايد چه كاري انجام بدهيد. ما در اين مطلب سعي مي‌كنيم آسيب‌هاي اين مسئله و همين‌طور راه‌هاي واكنش نشان‌دادن به آن را مطرح كنيم. اين نكته را هم به خاطر داشته باشيد كه كمك‌گرفتن از يك مشاور متخصص در اين شرايط مي‌تواند تا حد زيادي به سلامت روان فرزند شما كمك كند. پس اگر شما هم درگير مساله مسخره شدن كودك در مدرسه شده‌ايد در ادامه اين مطلب همراه ما باشيد. و  يا براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

منبع: مسخره شدن كودك در مدرسه

مسخره شدن كودك در مدرسه

همه ما دوست داريم در جمع ديگران دوست‌داشتني به نظر برسيم و احتراممان حفظ بشود. شايد برايتان جالب باشد اگر بگوييم اين مسئله هيچ ربطي هم به سن ما ندارد. حتي كودكان نيز دوست دارند حرمت و احترام آنها در همه شرايط حفظ بشود. و به همين خاطر است كه مسخره شدن كودك در مدرسه يا هر جمع ديگري مي‌تواند براي آنها بسيار ناراحت‌كننده باشد.

اما گاهي چه بخواهيم و چه نخواهيم اين اتفاق براي فرزندمان خواهد افتاد. در حقيقت گاهي فرزند شما مجبور مي‌شود خيلي زود با اين واقعيت روبه‌رو شود كه هميشه قرار نيست همه افراد ما را دوست داشته باشند يا با ما خوب رفتار كنند. نكته مهم ديگري كه حتي خود شما هم بايد ياد بگيريد اين است كه ما كنترلي روي رفتار ديگران نداريم.

به همين خاطر شايد نشدني يا خيلي سخت باشد كه بخواهيد اين مسئله را از طريق دانش‌آموزي كه فرزندتان را مسخره كرده حل كنيد. يادتان باشد كه اولاً كودكان معمولاً به نيت آسيب‌زدن به يكديگر دست به تمسخر نمي‌زنند. آنها بسياري از مواقع از پيامدهاي كاري كه مي‌كنند اطلاعي ندارند. و بيشتر اوقات صرفاً براي نشان‌دادن خودشان و به‌دست‌آوردن تأييد ديگران دست به اين كار مي‌زنند.

ثانياً حتي اگر قرار است آن دانش‌آموز رفتارش را اصلاح كند اين مسئله وظيفه شما نيست. بلكه بايد اين كار را به پدر و مادر آن كودك يا معلم مدرسه بسپاريد. پس حتماً متوجه اين موضوع شده‌ايد كه شما روي هيچ‌چيز به جز فرزند خودتان كنترل نداريد. حالا سعي مي‌كنيم با هم اين را مرور كنيم كه شما چطور مي‌بايست رفتار فرزند خودتان را كنترل كنيد.

آسيب‌هايي كه مسخره شدن كودك در مدرسه به همراه مي‌آورد

مسخره شدن كودك در مدرسه ، به‌خصوص اگر براي چندين بار تكرار شود موضوعي است كه مي‌تواند آسيب‌هاي روحي بسياري را براي او به همراه داشته باشد. علاوه بر اين، روان‌شناسان معتقدند حتي يك‌بار مسخره شدن كودك در مدرسه ، اگر آن‌قدر پررنگ باشد كه در ذهن فرزند شما باقي بماند هم مي‌تواند درست همين مشكلات را به دنبال داشته باشد.

اگرچه كودكاني با شخصيت‌هاي قوي هم هستند كه به‌راحتي از كنار اين موضوعات رد مي‌شوند يا حتي شرايط را به نفع خود تغيير مي‌دهند؛ اما مسخره شدن كودك در مدرسه ، براي بسياري از آن‌ها باعث رنجش مي‌شود. از جمله آسيب‌هايي كه مسخره شدن كودك در مدرسه مي‌تواند روي روحيه فرزند شما باقي بگذارد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

🔸ناتواني‌هايي كه تا بزرگسالي باقي مي‌مانند

اولين و جدي‌ترين مشكل مسخره شدن كودك در مدرسه اين است كه خاطره اين وضعيت معمولاً تا بزرگسالي همراه او باقي خواهد ماند. به همين خاطر بسياري از مشكلات مرتبط با اين بحران مثل احساس نقص يا شرم نيز تا بزرگسالي در كودك باقي مي‌ماند. در واقع مي‌خواهيم بگوييم ضعفي كه ديگران در فرزند شما ديده و آن را به روي او آورده‌اند ممكن است تبديل به بخشي از هويت او شده و تا هميشه همراه وي ادامه پيدا كند.

🔸مسخره شدن كودك در مدرسه و از دست‌دادن اعتماد به نفس

يكي از مهم‌ترين منابعي كه اعتمادبه‌نفس ما را تغذيه مي‌كند محيط اجتماع است. به ميزاني كه اين اجتماع و تجربه‌هايي كه در آن داريم مثبت باشند فرد اعتمادبه‌نفس بالاتري خواهد داشت. اما هرچقدر شما از طرف ديگران راجع به كم و ناكافي بودن خودتان شنيده باشيد، طبيعتاً باورتان به خودتان را هم از دست خواهيد داد. با مسخره شدن كودك در مدرسه او با خودش به اين فكر مي‌كند كه ديگران نيز او را شخص با ارزشي نمي‌دانند. و در نتيجه ديريازود خودش هم به ارزشمندي يا توانايي‌هاي خودش شك مي‌كند.

🔸ناتواني در برقراري ارتباط با ديگران

وقتي شما خاطره بدي از ارتباط با ديگران داشته باشيد طبيعتاً تكرار دوباره اين مسئله برايتان سخت خواهد بود. وقتي كودك از جانب همسالانش مسخره شده باشد اين فكر در ذهنش شكل مي‌گيرد كه شايد ديگران نيز چنين تصوري راجع به من داشته باشند. همين مسئله باعث خواهد شد كه او از شروع ارتباط‌هاي جديد خودداري كند. زيرا فكر مي‌كند كه ديگران دوستش ندارند يا او را شخصي بي‌ارزش مي‌دانند. در نتيجه احتمال اينكه بخواهد تجربه جديدي را شروع كند كم خواهد شد.

مسخره شدن كودك در مدرسه | با اين شرايط چطور برخورد كنيم؟

اصلي‌ترين سؤال والديني كه فرزندشان در مدرسه يا هر محيط ديگري مورد تمسخر قرار گرفته اين است كه در اين شرايط چطور بايد واكنش نشان بدهيم. يادتان باشد كه نوع برخورد شما با كودك، تأثير بسياري در سلامت روان او و خاطره‌اي كه از اين موضوع در ذهنش نقش مي‌بندد خواهد داشت. بعضي از مهم‌ترين نكاتي كه در برخورد با اين شرايط بايد به آن توجه داشته باشيد عبارتند از:

✳️ با فرزندتان همدلي داشته باشيد

خيلي از ما وقتي مسخره شدن كودك در مدرسه را مي‌شنويم مي‌خواهيم فرزندمان را دلداري بدهيم. به همين خاطر ممكن است سعي كنيم اين اتفاق را كوچك جلوه بدهيم. مثلاً ممكن است شما به فرزندتان بگوييد حرف‌هاي دوستش اهميتي ندارد. يا يادش بدهيد كه ديگر با آن هم‌كلاسي‌اش بازي نكند. اما يادتان باشد در اولين قدم كودك انتظار دارد كه شما رنج و ناراحتي‌اش را ببينيد. پس بهتر است به او نشان بدهيد كه متوجه غم يا خجالتي كه احساس مي‌كند شده‌ايد. اين كار باعث مي‌شود كودك بهتر بتواند به شما اعتماد كند؛ و در نتيجه قدم‌هاي سازنده‌اي براي تغيير شرايط برداشته‌ايد.

✳️ كسي كه مشكل دارد فرزند شما نيست

يك نكته را بايد به فرزندتان ياد بدهيد؛ و آن هم اين است كه او شخصي نيست كه مشكل داشته و نياز به توجه دارد. فرزند شما بايد اين را ياد بگيرد كه مسخره‌كردن ديگران و همدلي نداشتن با آنها كار اشتباهي است. و به همين نسبت كسي كه مرتكب اين اشتباه مي‌شود شخصيت مشكل‌دار اين ماجرا است.

✳️ مسخره شدن كودك در مدرسه | همه مثل هم فكر نمي‌كنند

يك نكته مهم ديگر كه فرزند شما بايد ياد بگيرد اين است كه همه مثل هم فكر نمي‌كنند. در حقيقت كودك بايد اين را بداند كه اگر يك نفر او را مسخره كرده به اين معني نيست كه ساير هم‌كلاسي‌هايش هم همين نظر را راجع به او دارند؛ يا از طرف ديگر او بايد اين را بداند كه حتماً در بين دوستانش كساني هم هستند كه مسخره‌كردن ديگران را كار بدي مي‌دانند و معتقدند كه طرف مقابل كار بدي انجام داده است. دانستن اين موضوع به فرزند شما كمك مي‌كند احساس خجالت و شرمندگي كمتري را تجربه كند. زيرا آنها در بسياري از مواقع فكر مي‌كنند كه آنچه گفته شده نظر همه بچه‌ها نسبت به آنهاست.

✳️ اعتمادبه‌نفس كودك را بالا ببريد

يك راه‌حل خوب براي مبارزه با آسيب‌هاي روحي مسخره شدن كودك در مدرسه اين است كه اعتمادبه‌نفس كودك را بالا ببريد. وقتي فرزند شما به خودش و باارزش بودنش اعتقاد داشته باشد كمتر درگير حرف‌ها و قضاوت‌هاي ديگران خواهد شد. به‌علاوه اين كودكان قدرت اين را دارند كه رفتار مناسبي جلوي طرف مقابل از خود نشان بدهند و حتي شرايط را به نفع خودشان تغيير بدهند.

✳️ مسخره شدن كودك در مدرسه | با كمك هم به دنبال راه‌حل باشيد

همان‌طور كه گفتيم شما كنترلي روي رفتار ديگران نداريد. پس بايد با فرزند خودتان بگرديد و راه‌حلي براي شرايط پيدا كنيد. براي اين كار مي‌توانيد از بازي‌ها هم استفاده كنيد. مثلاً شما نقش فرزندتان را بازي كنيد و او مي‌بايست نقش كسي كه مسخره‌اش كرده را بازي كند. سپس جواب‌هاي مناسب را در قالب همين بازي به كودك ياد بدهيد. براي مثال به او كمك كنيد با لحني قاطعانه و محكم به طرف مقابل بگويد از حرف‌هايش ناراحت شده است.

✳️ فرزندتان بايد مهارت گفتگو را ياد بگيرد

يك راه مناسب اين است كه از فرزندتان بخواهيد با كسي كه او را مسخره كرده صحبت كند. براي اين كار فرزند شما مي‌بايست در يك شرايط مناسب با دوستش راجع به رفتار او صحبت كند؛ و خيلي قاطعانه به او بگويد كه اين رفتار ناراحتش كرده است. در بسياري از مواقع اين كار باعث مي‌شود كه طرف مقابل متوجه پيامدهاي رفتار خودش شده و از اين كار دست بردارد.

اهميت مشاوره و معرفي ذهن نو

همان‌طور كه گفتيم مسخره شدن كودك در مدرسه مي‌تواند آسيب‌هاي روحي بسيار بدي براي فرزند شما به همراه داشته باشد. به همين خاطر شما مي‌بايست فكري براي جلوگيري از اين شرايط داشته باشيد. پس اگر احساس مي‌كنيد اين وضعيت تأثير بدي روي روحيه فرزندتان گذاشته بهتر است از يك مشاور كودك كمك بخواهيد.

مشاورين باتوجه‌به تخصص و تجربه‌اي كه دارند به‌خوبي به فرزند شما كمك مي‌كنند راه‌حل‌هاي مناسب براي كنترل هيجان‌ها و احساسات و همين‌طور روش برخورد صحيح با اين شرايط را ياد بگيرد. به‌علاوه آنها به فرزند شما كمك مي‌كنند تا جلوي شدت آسيب‌هاي روحي كه اين قضيه به او وارد مي‌كند را بگيرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسخره شدن كودك در مدرسه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد. 

سؤالات متداول

فرزندم دائماً در مدرسه توسط يكي از هم‌كلاسي‌ها مسخره مي‌شود؛ بهترين راهكار در اين شرايط چيست؟

بهتر است به فرزندتان ياد بدهيد قاطعانه با آن هم‌كلاسي صحبت كرده و به او بگويد كه رفتارهايش باعث ناراحتي او شده‌اند. اگر اين مسئله به فرزندتان كمك نمي‌كند بهتر است به او كمك كنيد دوستان ديگري براي خودش پيدا كند؛ و نسبت به اين قضيه بي‌توجه باشد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مسخره شدن كودك در مدرسه،
موضوع:
[ ۷ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۱۰:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دخالت مادر شوهر در زندگي دو جوان مي‌تواند حتي باعث برهم خوردن ازدواج و رفتن تا مرز جدايي تاثيرگذار باشد. رابطه بين عروس و مادر شوهر از گذشته تاكنون با حساسيت‌هاي بسياري روبه رو بوده است و دليل آن نيز اين موضوع است كه دو نفر بر روي يك مرد دو ديدگاه متفاوت دارند.

مادر شوهر خود را مالك فرزندش مي‌داند و عروس او را اولين مرد زندگي خود خطاب مي‌كند. شما بايد به عنوان عروس، مادرشوهر خود را درك كنيد و سعي كنيد متناسب با احوال، شرايط و سن او رفتار مناسب و توام با احترام داشته باشيد. در ادامه اطلاعاتي پيرامون دخالت مادر شوهر ارائه كرده‌ايم. 

منبع: دخالت مادر شوهر | براي جلوگيري از دخالت مادر شوهر

دخالت مادر شوهر

از روابط حساس و پيچيده مي‌توان به رابطه عروس و مادر شوهر اشاره كرد. مادر شوهر به دليل توجه بسياري كه به پسر خود دارد، مي‌تواند براي پسر و عروس خود يك حمايت كننده بزرگ باشد، اما گاهي اين حمايت‌ها با حسادت و دلسوزي تركيب شده و به اشتباه باعث بروز مشكلات در زندگي زوج‌هاي جوان مي‌شود.

بايستي يك نكته را در نظر داشته باشيد كه وقتي با همسرتان ازدواج مي‌كنيد، بايد با خانواده او نيز تعامل داشته باشيد و نمي‌توانيد همسرتان را مجبور كنيد كه از خانواده‌اش دور باشد، حتي اگر با مادر شوهر خود نيز مشكل داشته باشيد.

اما رابطه شما با خانواده همسر و به خصوص مادر شوهرتان نبايد به گونه‌اي باشد كه او از سر دلسوزي در زندگي شما دخالت كند.

به طور كلي وقتي دو نفر تصميم به ازدواج با يكديگر مي‌گيرند، هيچ كس حتي پدر و مادر آن‌ها نيز نبايد در زندگي آن ها دخالت كنند و فقط بايستي در برخي امور راهنمايي‌هاي لازم را داشته باشند و صرفا نظر خود را پيرامون برخي امور زندگي فرزندشان بدون تحميل كردن، بيان كنند. اما اين حالت بسيار ايده‌ال گرايي است. دخالت مادر شوهر و يا هر كس ديگري ممكن است در زندگي زوجين پيش بيايد.

وظيفه متقابل فرزندان نيز اين است كه حتي اگر اختلاف نظري وجود دارد، با احترام با خانواده و پدر و مادر خود برخورد داشته باشند و سعي كنند در صورت منطقي بودن از نظرات آن‌ها استفاده كنند و اگر با مشكلي نيز مواجه بودند با صبر و حوصله از مسائل زودگذر عبور كنند.

زمينه هاي دخالت مادر شوهر

بسياري از افراد از دخالت مادر شوهرشان در زندگي زناشويي خود گله دارند. در ادامه به چند مورد از دخالت هاي مادر شوهر و راهكارهاي لازم اشاره كرده‌ايم.

✔️ دخالت مادر شوهر در تصميم گيري و امورات زندگي

دخالت مادر شوهر در برخي موارد حتي در زمينه شغل عروس، زمان بچه‌دار شدن و تصميمات مهم زندگي رخ مي‌دهد. بهتر است در اين مواقع به صراحت نظر خود را بگوييد و بر روي حد و مرز خود پافشاري نماييد و مشخص كنيد كه خودتان قصد داريد براي خود و آينده‌تان تصميم بگيريد. البته لحن و گفتار شما نبايد با كنايه يا بي احترامي باشد. بلكه با ذكر مثال و يا تجربيات تان بدون آن كه او را برنجانيد، منظور تان را انتقال دهيد.

✔️ دخالت مادر شوهر در برگزاري مراسم هاي مختلف

ممكن است شما بخواهيد براي فرزند و يا همسرتان جشن تولدي بگيريد و مادر همسرتان در تعداد مهمانان دعوتي و يا حتي غذاهاي مهماني و … دخالت كند. مي‌توانيد در كمال احترام به او بگوييد خانه شما براي اين كار مناسب نيست و يا دلايل مشابه براي او بياوريد. بهتر است براي جلوگيري از دخالت مادر شوهر از كلمات مثبت استفاده كنيد. براي مثال نگوييد “جاي كافي براي فلاني نداريم” بلكه بگوييد “ما هم دلمان مي خواهد كه فلاني در مهماني مان باشد، اما جاي كافي براي دعوت همه عزيزانمان نداريم”.

✔️ دخالت مادر شوهر در امور خانه داري

ممكن است مادر شوهرتان حتي اگر شما در خانه داري نيز نهايت تلاش خود را داشته باشيد، باز هم در امور خانه داري از شما انتقاد كند. مي‌توانيد حتي به شوخي به او بگوييد كه همه كه نبايد مثل شما كد بانو و خانه دار باشند و به همين راحتي از اين مسئله عبور كنيد.

✔️ دخالت مادر شوهر در تربيت بچه

دخالت مادر شوهر در تربيت بچه از رايج‌ترين رفتارها با عروس است. با كوچك‌ترين اشتباه كودك، مادر شوهر عروس را به باد انتفاد مي‌گيرد. در اين مواقع سعي كنيد به او بفهمانيد كه دوست داريد فرزندتان مطابق قوانيني كه شما تعيين كرده‌ايد، رفتار كند و تمايلي نداريد در اين زمنيه فرزندتان دچار دوگانگي تربيتي شود

از دخالت مادر شوهر ام خسته شده ام

اگر مادر همسرتان در امور مختلف در زندگي زناشويي شما دخالت مي‌كند، شما بايد با در نظر داشتن سياست‌هاي لازم، نگذاريد كه اين مسئله زندگي شما و همسرتان را با مشكل مواجه كند. اگر مادر شوهر شما در زندگي‌تان دخالت مي‌كند، پس به موارد زير توجه داشته باشيد.

🔻همسر خود را مقصر ندانيد

بهتر است بدانيد كه هر انساني مسئول رفتار خودش است و نمي‌تواند توضيحي در برابر رفتار ديگران حتي اگر آن فرد مادرشان باشد، داشته باشند.

بنابراين اگر مادر شوهر شما در زندگي‌تان دخالت مي‌كند، همسرتان مقصر نيست و حتي ممكن است همسرتان نيز از رفتارهاي مادرش ناراحت باشد. بنابراين در قبال دخالت‌هاي مادر شوهر ، همسر خود را مقصر ندانيد، چراكه باعث دامن زدن به مشكلات مي‌شود و رابطه بين شما و همسرتان را سرد مي‌كند.

🔻مادر همسرتان را همان گونه كه هست بپذيريد

مادرشوهر شما با اخلاقي كه دارد سال‌ها زندگي كرده است، بنابراين توقع نداشته باشيد كه پس از ورود به زندگي همسرتان، بتوانيد او را تحت تاثير قرار داده و اخلاق و رفتارش را تغيير دهيد. پس تا حدودي دخالت مادر شوهر در زندگي تان هميشه خواهد بود.

توصيه مي كنيم مادر شوهر خود را حتي با دخالت‌هايي كه دارد، بپذيرد اما سعي كنيد با رفتار خود به او نشان دهيد، در كمال احترامي كه براي او قائل هستيد اجازه دخالت كردن به او را نمي‌دهيد. با احترام گذاشتن به خانواده همسرتان محبت خود را به شوهر خود نشان مي‌دهيد و چشم پوشي از خطاي مادر شوهر در قبال عشقي كه به همسرتان داريد، بسيار ناچيز است. دخالت مادر شوهر مي تواند از روي نگراني و محبتش نيز باشد.

🔻ارتباطات خود را كاهش دهيد

اگر مادر شوهر شما هر بار كه شما را مي‌بيند، دخالت هاي او در زندگي‌تان بيشتر مي‌شود، مي توانيد ارتباط خود را كمتر كنيد، اما نه به اندازه‌اي كه باعث دوري شده و مشكلات جديدتري را ايجاد كند. براي مثال اگر منزل تان نزديك خانه آن هاست، لزومي ندارد براي صبحانه ويا وعده هاي ديگر به آن جا برويد. استقلال خود را حفظ كنيد. اين گونه مرزها نيز از بين نمي رود. به مرور دخالت مادر شوهر با در بازديد هاي بعدي كمتر مي شود.

براي جلوگيري از دخات مادر شوهر ام چكار كنم؟

اگر دخالت مادر شوهر به حدي شده كه قادر به كنترل آن نيستيد و اين مسئله باعث شده تا در زندگي با مشكل مواجه شويد، مي‌توانيد از راهكارهايي كه در ادامه به آن ها اشاره كرده ايم، استفاده كنيد.

🟢 با همسر خود همراه و همدل باشيد

هميشه اين موضوع را بياد داشته باشيد كه شما و همسرتان كنار يكديگر هستيد و نه در مقابل هم. وقتي مادر شوهر شما در زندگي‌تان دخالت مي‌كند شما بايستي كه با همسرتان همدل و همراه باشيد تا بتوانيد به كمك هم مشكل را حل كنيد تا زمينه ايجاد مشكلات بزرگ‌تر فراهم نشود. اينكار باعث مي‌شود كه شما و همسرتان توانايي روحي بالايي در حل مشكلات داشته باشيد.

🟢 براي جلوگيري از دخالت مادر شوهر حريم ها را حفظ كنيد

سعي كنيد از زماني كه به تازگي با خانواده همسر خود آشنا شده‌ايد و پس از عقد به تازگي در حال رفت و آمد به خانه همسرتان هستيد، حريم‌ها را حفظ كنيد تا آن رابطه متعادلي كه بايد بين شما و مادرشوهرتان ايجاد شود، فراتر از حد خود نرود.

براي اينكار مي‌توانيد در فاصله‌هاي زماني نه بسيار نزديك و نه بسيار دور به ديدن خانواده همسر خود برويد و بر روي رفت و آمد خود كنترل داشته باشيد.

سعي كنيد همواره در ارتباطات و صحبت‌هايي كه با خانواده همسرتان داريد، احترام آن‌ها را نگه داريد تا احترام متقابل دريافت كنيد.

🟢 در كمال احترام و ادب رفتار كنيد

اگر مادر همسر‌تان در زندگي شما دخالت مي‌كند، نبايد مقابله به مثل كنيد، فقط كافي است با احترام پاسخ او را بدهيد و نظر خود را پيرامون دخالت‌هايش به او بگوييد. ديدگاه خود را نسبت به دخالت مادر شوهر تعديل كنيد.

مادر شوهر به دليل حسي كه به پسر خود دارد به خود اين اجازه را مي‌دهد كه در زندگي او دخالت كند، اگر شما رفتار و لحن درستي را در حرف زدن با او بكار ببريد، مطمئن باشيد مشكلي به وجود نخواهد آمد. سعي كنيد هميشه بياد داشته باشيد كه مادر شوهرتان همسرتان را بزرگ كرده و همسر شما چه احساسي نسبت به او دارد.

🟢 برتي جلوگيري از دخالت مادر شوهر با او بيشتر صحبت كنيد

وقتي ازدواج مي‌كنيد، بايد در كنار زندگي با همسرتان، رابطه مسالمت آميز و عاطفي با خانواده او و به خصوص مادر شوهرتان را نيز بياموزيد. حتي اگر اختلافي ميان شما هست، آن را با گفتگو حل كنيد. دخالت مادر شوهر شما هميشه از روي كينه و حسد نيست.

پس سعي كنيد از طريق صحبت كردن با مادر شوهر خود و برطرف كردن سوء تفاهم‌ها يك رابطه دوستانه برقرار كنيد تا دخالت‌هاي او را به نفع خود تمام كنيد.

بهترين راه‌ها براي جلوگيري از دخالت مادر شوهر

اگر مي‌خواهيد قبل از اينكه مادرشوهرتان در زندگي شما دخالت كند، جلوي اين كار او را بگيريد، مي‌توانيد از راهكارهاي ارائه شده در ادامه اين مطلب استفاده كنيد.

1️⃣ گاهي همسرتان را با مادرش تنها بگذاريد

در واقع دليل دخالت بسياري از مادرشوهرها اين است كه فكر مي‌كنند پسرشان را پس از ازدواج از دست داده‌اند و ديگر نمي توانند كنترلي بر روي او داشته و همانند قبل نظر خود را به او بگويند.

شما بايد اجازه دهيد كه همسرتان گاهي با مادر خود به تنهايي و بدون حضور شما وقت بگذراند. اينگونه او احساس خواهد كرد براي فرزندش مهم است و هنوز هم او را از دست نداده است. خود را در مقام قياس با مادر همسرتان قرار ندهيد. بپذيريد كه او نيز به عنوان مادر به خود اين حق را مي دهد در برخي امور نظر دهد. دخالت مادر شوهر شما به معناي از دست دادن كنترل تان روي زندگي تان نيست.

2️⃣ عدم انتقال حرف هاي مادر شوهر به همسر

وقتي صحبت‌هايي ميان شما و مادر شوهرتان رد و بدل مي‌شود، سعي كنيد خودتان موضوع را حل كنيد. اگر شما نيز از آن دسته از زن‌ها هستيد كه حرف‌هاي مادر شوهر را به همسرتان انتقال مي‌دهيد تا او با مادرش مقابله كند، سخت در اشتباهيد. چراكه اينكار باعث مي‌شود مادر شوهرتان احساس كند شما پسرش را بر عليه او ترغيب مي‌كنيد و اوضاع بدتر از قبل خواهد شد.

براي جلوگيري از دخالت مادر شوهر بدون اينكه پاي همسرتان را به موضوع باز كنيد، با مادر شوهر خود صحبت كنيد و مودبانه پاسخ او را بدهيد، اين گونه همسرتان را نيز بين دوراهي قرار نخواهيد داد. همواره بياد داشته باشيد همان اندازه كه شما براي همسرتان مهم هستيد، او مادرش را نيز دوست دارد.

سخن آخر

شما وقتي ازدواج مي‌كنيد و وارد يك زندگي زناشويي مي‌شويد، نمي‌توانيد فقط يك زندگي با همسر خود داشته باشيد و به عبارتي خانواده او را از تعاملات خود حذف كنيد. خواه ناخواه تا حدودي دخالت مادر شوهر پيش خواهد آمد. پس لزومي ندارد كه ذهن خود را از اين بابت آشفته كنيد.

اگر رابطه خوبي با مادر شوهر خود نداريد و او در زندگي شما دخالت مي‌كند، فقط كافي است صبر داشته باشيد و به گونه‌اي رفتار كنيد كه اين دخالت‌ها باعث بروز مشكل در زندگي‌تان نشود. همواره به ياد داشته باشيد كه رعايت احترام ضمن كم كردن مشكلات، نشان دهنده تربيت خانوادگي شما نيز مي‌باشد و وقتي مادرشوهرتان متوجه شود كه دخالت‌هايش تاثيري در زندگي شما ندارد و شما فرد مورد احترامي هستيد، مطمئن باشيد اين گونه دخالت‌ها و مشكلات به مرور كم رنگ خواهد شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت مادر شوهر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۵۲:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره طلاق تلفني و حضوري را مي توان به عنوان آخرين راه حل براي حل مشكلات خانوادگي و زناشويي دانست. اگر زندگي مشترك خود را دوست داريد و به دنبال نجات اين زندگي هستيد؛ مشاوره طلاق مي تواند به شما در تصميم گيري براي زندگيتان كمك كند. اما هدف در جلسات مشاوره طلاق تلفني و حضوري منصرف كردن شما از طلاق نيست، بلكه در اين جلسات متخصص به شما كمك مي كند تا مشكلات خود را ريشه يابي كنيد.

بعد از مشحص شدن ريشه مشكلات به كمك درمانگر مي توانيد قابل حل بودن يا غير قابل حل بودن اين مشكلات را مورد ارزيابي قرار دهيد. بعد از طي نمودن اين مسير مي توانيد با يك نگاه درست بهترين تصميم را براي زندگي مشترك خود بگيريد. حال اين تصميم طلاق باشد يا استحكام بخشيدن و حفظ اصولي زندگيتان، تصميمي است كه به درستي و آگاهانه انتخاب نموده ايد.

در صورتي كه در چنين شرايطي قرار داريد توصيه مي كنيم از خدمات مشاوره طلاق تلفني و حضوري ذهن نو بهرمند شويد.

مشاوره طلاق چيست؟

مشاوره طلاق تلفني و حضوري يك راهكار براي رسيدن به آگاهي كافي براي انتخاب تصميم طلاق است. طلاق از جمله مسائلي است كه ممكن است براي هر كسي اتفاق بيافتد. مشاوره گرفتن براي طلاق يك امر حياتي است، چرا كه طلاق آسيب هاي جدي را براي هر دو نفر و به خصوص فرزندان به همراه دارد.

طلاق تاثير زيادي را بر روي حل و آينده افراد مي گذارد كه اين تاثير بر روي زنان بيشتر است. بيشتر افراد از احكام طلاق و حقوقشان آگاه كافي ندارند و با نگاهي نادرست وارد فرايند طلاق مي شوند و تمام پل هاي پشت سر خود را خراب مي كنند.

علت طلاق چيست

اگر به بررسي علت طلاق در موارد مختلف بپردازيم مي توانيم از جمله اصلي ترين اين علت ها به موارد زير اشاره كنيم :

  • خيانت زن به مرد و يا مرد به زن
  • مشكلات جنسي و عدم رضايت زناشويي
  • تاثيرات اينترنت و شبكه هاي اجتماعي
  • اختلالات شخصيتي و مواردي مانند سوءظن، بدبيني، توهم، خودشيفتگي، عدم سازگاري و …
  • تفاوت هاي شخصيتي، فرهنگي و آموزشي
  • مسائل مالي

طلاق به دليل خيانت | مشاوره طلاق تلفني

يكي از عمده ترين دلايل طلاق بخصوص در سال هاي اخير خيانت است. متاستفانه آمار خيانت در ميان زوجين بالا رفته و همين موضوع موجب طلاق به دليل خيانت نيز مي شود. 

طلاق به دليل مشكلات جنسي | مشاوره تلفني طلاق

مشكلات جنيس و همچنين عدم رضايت جنسي از همسر نيز از جمله موارد تاثير گذار در طلاق است. مشكلات جنسي مي تواند با كمك يك سكس تراپ متخصص در اين حوزه مورد درمان قرار گيرد. 

طلاق به دليل تقاوت شخصيت

اختلالات شخصيت و رواني افراد در بسياري از مواقع زمينه ساز طلاق مي شوند. از جمله مهمترين اين اختلالات رفتاري و شخيصتي مي توان به موارد همچون سوءظن، پرخاشگري، عدم اطمينان در رابطه، اختلال نمايشگري، خودشيفتگي و … اشاره كرد. 

جلوگيري از طلاق | مشاوره طلاق

خراب كردن هميشه آسان‌تر از ساختن است؛ طلاق شايد اولين راه حل باشد اما بهترين راه حل نيست. چه بسا زندگي‌هاي مشتركي كه تنها به علت سوتفاهم  و عدم درك درست متلاشي مي‌گردد و دنيايي از حسرت را برجاي مي‌گذارد. در يك رابطه زناشويي هر كدام از زن و مرد موظف به انجام تعهداتي هستند كه در قبال همسر خود بر عهده گرفته‌اند.

اگر خدشه‌اي بر اين رابطه ايجاد شود قطعا انجام اين تعهدات به درستي صورت نگرفته است. بنابراين خوب است كه قبل از تصميم به طلاق اندكي به رفتارها و گفتارهاي خود دقت داشته باشيد تا مانع از جدايي و طلاق شويد. 

خدمات ارائه شده در مشاوره طلاق تلفني

در مشاوره طلاق روانشناس در مورد موضوعات مختلفي با شما صحبت مي‌كند و تلاش مي‌نمايد تا تمام مشكلاتي كه در اين راه ممكن است گريبان گير شما شوند را در طول جلسات بررسي نمايد. از جمله خدمات مرتبط با مشاوره طلاق مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

مديريت هيجانات منفي در زوجين

جدايي و طلاق يكي از فرايندهاي دشوار در زندگي هر انساني است. اين رويداد براي اكثر افراد تجربه تلخ و ناخوشايندي است كه مي‌تواند هيجانات منفي متعددي را ايجاد نمايد. از جمله اين هيجانات مي‌توان به خشم، نفرت، احساس غم شديد و در نهايت درگيري با چرخه سوگواري اشاره كرد. علاوه بر اين هيجانات مي‌توانند توانايي ذهني هردوي زوجين را كاهش داده و كيفيت تصميم گيري آن‌ها را مختل كنند.

اولين كاري كه روانشناس در مشاوره طلاق انجام مي‌دهد اين است كه به افراد كمك مي‌كند تا بفهمند چگونه بايد اين هيجانات را در خود مديريت كنند. تصميم گيري براي طلاق تا زماني كه زن و مرد از نظر هيجاني بسيار آشفته هستند بهتر است به تعويق بيافتد چرا كه در اين شرايط ظرفيت‌هاي شناختي مغز تا حد زيادي كاهش پيدا مي‌كند و فرايندهايي نظير قضاوت و تصميم گيري تا حد زيادي مختل مي‌شوند. در اين موقعيت زن و شوهر هر تصميمي بگيرند در نهايت ممكن است به پشيماني بيانجامد.

بررسي آينده بعد از طلاق | مشاوره طلاق تلفني

طلاق گرفتن تصميم مهمي است كه بايد با دور انديشي و تامل كافي اتفاق بيافتد. شما بايد بتوانيد از قبل شرايط زندگي بعد از جدايي را پيش بيني كنيد و براي مشكلاتي كه ممكن است شما را تهديد نمايند برنامه ريزي نماييد.

برنامه ريزي در مورد نحوه گذراندن مخارج زندگي و مسائل مرتبط با حضانت فرزندان از جمله مواردي هستند كه بايد از قبل در مورد آن‌ها بيانديشيد.

آماده سازي فرزندان

در فرايند طلاق ممكن است فرزندان با آسيب‌هاي جدي مواجه شوند چرا كه كودكان از نظر ذهني داراي نوعي خودمحوري هستند. اين مسئله باعث مي‌شود كه آن‌ها خود را در مركز دنيا ببينند و هر اتفاقي را به خود مربوط سازند.

در بسياري از موارد بچه‌ها خود را مسئول جدايي والدين مي‌پندارند و همين امر احساس گناه و اضطراب شديدي را در آن‌ها به وجود مي‌آورد كه اين مسئله در جلسات مشاوره طلاق تلفني و حضوري براي والدين شفاف سازي مي‌شود.

همچنين اگر جدايي ناگهاني و بدون اطلاع فرزندان انجام شود شدت آسيب‌ها بيشتر خواهد بود. كودكان در اين شرايط احساس مي‌كنند از جانب يكي از والدين طرد يا رها شده‌اند و اين مسئله تا حد زيادي به سبك دلبستگي آن‌ها آسيب مي‌زند.

در نهايت جدا شدن ناگهاني كودك از يكي از والدين مي‌تواند به احساس خشم، ترس، اضطراب يا غم بسيار شديد منجر شود. براي جلوگيري از همه اين آسيب‌ها در مشاوره طلاق تلفني و حضوري ياد مي‌گيريد كه چگونه در مورد مشكلات خود با كودك صحبت كنيد و او را براي فرايند طلاق آماده سازيد.

مشاوره طلاق تلفني ، آنلاين و حضوري ذهن نو

مركز مشاوره ذهن نو با دارا بودن متخصصين مجرب و با تجربه در زمينه طلاق و ساير موضوعات روانشناسي آماده خدمات رساني به تمامي مردم ايران هستند. شما مي توانيد از خدمات حضوري، تلفني و آنلاين اين مركز در سريع ترين زمان بهرمند شويد.

آيا طلاق مسئله‌اي قابل پيش بيني است؟

طلاق پديده‌اي چند عاملي است و عوامل بسيار مختلفي در وقوع آن تاثير دارند. در نتيجه به طور دقيق هرگز نمي‌توان پيش بيني كرد كه زندگي يك زوج لزوما به طلاق و جدايي منجر مي‌شود اما فاكتورهاي خاصي وجود دارد كه مي‌تواند آسيب پذيري زندگي مشترك را در اين زمينه بالا برده و احتمال بروز جدايي را تقويت كنند.

از جمله اين عوامل مي‌توان به رفتارهايي نظير سرزنشگري، اجتناب از گفت‌وگو، فقدان همدلي، عدم مسئوليت پذيري و زير پا گذاشتن احترام بين فردي اشاره كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره طلاق مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360  تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۴۷:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد به قمار در هر سني ممكن است ايجاد شود. قمار و شرط بندي‌هاي مختلف ورزشي در نگاه اول يك تفريح مهيج و يك ريسك خيلي كوچك به نظر مي‌آيد؛ اما كم كم با شروع اعتياد به قمار، اين تفريحات تبديل به منجلابي مي‌شوند كه بيرون آمدن از آن بسيار دشوارو نيازمند كمك حرفه‌اي است.

طبق پژوهش‌ها اعتياد به قمار با ساير اعتيادها مثل الكل و مواد مخدر برابري مي‌كند وهمچنين پيامدهاي جبران ناپذيري در زمينه مالي، رواني و خانوادگي براي فرد به همراه دارد تا جايي كه در نوع مزمن آن ممكن است فرد سر همسر يا فرزندانش (به خصوص فرزندان دختر) قمار كند. با آگاهي كامل از اعتياد به قمار و روش‌هاي درمان آن، مي‌توانيد گامي موثر در جهت ترك و رهايي برداريد.

منبع: اعتياد به قمار | روانشناسي اعتياد به قمار و شرط بندي

اعتياد به قمار و شرط بندي

به طور كلي در هر نوع اعتياد سيستم پاداش دهي مغز دچار اختلال مي‌شود. مغز با ترشح ماده دوپامين به برخي فعاليت‌ها پاسخي مثبت و لذت بخش مي‌دهد، مثلا بعد از خوردن شيرينيجات مغز دوپامين ترشح مي‌كند و احساس لذت به وجود مي‌آيد. در اعتياد نيز همينگونه است چون فرد اولين بار با مصرف الكل، كشيدن مواد يا قماربازي، احساس لذت كرده و دوباره اين رفتارها را تكرار مي‌كند تا جايي كه درگير اعتياد شود. بعد از مدتي بدون انجام آن عمل احساس بي قراري كرده و بارها تصميم به ترك آن مي‌گيرد اما موفق نمي‌شود. باقي فعاليت‌هاي روزانه برايش كسل كننده به نظر مي‌آيند و…

پژوهشگران به اين نتيجه رسيده‌اند كه الگوي فعاليت مغزي در معتادان به قمار همانند افراد مبتلا به اعتياد به مواد مخدر و الكل است. بر اساس اين پژوهش‌ها، افراد معتاد به قمار و مواد مخدر نمي‌توانند ميزان دوپامين مغز خود را تنظيم نمايند، در نتيجه به مواد مخدر و يا فعاليت‌هايي همچون قمار نياز دارد تا اين كمبود را جبران كرده و موجب احساس لذت در مغز آنان شود.

علائم اعتياد به قمار و شرط بندي

اعتياد به قمار و شرط بندي مانند ساير اعتيادها ناگهاني رخ نمي دهد. بلكه به مرور زمان شدت يافته و شما را در خود مي‌بلعد. نشانه هاي اعتياد به قمار ترتيب يا اولويت خاصي ندارد. هر كس بنا به تجربيات، موقعيت و شخصيت اش علائم به خصوصي را بروز مي دهد. اما آنچه كه در همه اين افراد يكسان است، احساس لذت و اجبار به ادامه بازي است. ما در ادامه به رايج ترين نشانه هاي اعتياد به شرط بندي و قمار اشاره كرده‌ايم.

📌  فرد براي بازي كردن بيشتر و جبران ضررهاي قبلي به پول بيشتري احتياج پيدا ميكند، بنا براين شروع به قرض گرفتن ، فروختن اشياي قيمتي مثل طلا و حتي در مواردي دزدي ميكند.

📌 فرد هربار بعد از باخت تصميم به ترك قمار مي‌گيرد اما به تصميمش عمل نمي‌كند و دچار ترك ناموفق مي‌شود.

📌  فرد مدام به خانواده‌اش دروغ مي‌گويد و پنهان كاري مي‌كند.

📌  زماني كه بازي نمي‌كند يا مي‌بازد بي قرار و بدخلق است تا جايي كه دست به فحاشي و پرخاشگري مي‌زند. 

📌  فكر فرد مدام درگير قمار است و هر بار براي جبران ضررهاي قبلي قمار مي‌كند و در نتيجه درون اين چرخه معيوب گير مي‌افتد.

📌  موقعيت‌هاي مالي و روابط عاطفي فرد با بحران‌هاي بسيار جدي مواجه مي‌شود.

📌 شروع به دزدي و برداشتن وسايل منزل مي كند.

📌 هر روز مظطرب تر و پريشان تر مي‌شود.

📌 توانايي رسيدگي به خود را از دست مي دهد، پس ظاهرش ژوليده مي شود.

📌 نمي تواند روي كارش تمركز كند و شغلش به خطر مي افتد.

📌 افكار وسواس گونه براي انجام حداقل يكبار شرط بندي او را آزار مي‌دهد.

📌 با اين فكر كه يكبار شانس برنده شدن را امتحان مي كند وارد بازي مي شود، اما تا جايي پيش مي رود كه همه چيزش را باخته است.

📌 حداقل 6 ماه است كه سيكل بازي و باخت ادامه دارد.

📌 از خانواده و دوستان علت بي پولي اش را پنهان كرده و شروع به دروغ گويي مي كند.

📌 قمار تمام زندگي او شده است.

📌 احساس اجبار به ادامه بازي

📌 اميد به برنده شدن و برگشتن شانس برنده شدن

📌 احساس لذت در هر بار برنده شدن (حتي اگر مقدار پولي كه باخته خيلي بيشتر از برد او باشد)

اعتياد به قمار اينترنتي

اعتياد به قمار اينترنتي نيز نوع جديد اعتياد هاست كه از طريق بازي هاي اينترنتي و پرداخت پول به سايت هاي شرط بندي انجام مي‌شود. اين سايت ها گاه از طريق مشاهير اقدام به تبليغات مي كنند. آن ها با دادن وعده هاي ثروتمند شدن وكسب درآمد افراد را به اين سايت ها دعوت مي كنند، در حالي كه هرگز وعده ها تحقق نمي پذيرد و تنها كساني كه مالك سايت هستند از اين جريان سود مي برند.

اعتياد به قمار مي‌تواند در هر نوع بازي اينترنتي كه امكان پرداخت

خطرات اعتياد به قمار

همان طور كه ابتداي بحث گفته شد، اعتياد به قمار ممكن است تا جايي پيش برود كه فرد سر اعضاي خانواده خودش نيز قمار كند. علاوه بر اين، قمار و باخت‌هاي متعدد باعث شكست‌هاي بزرگ مالي مي‌شود؛ خانه، ماشين و سرمايه فرد سر قمار به فنا خواهد رفت. 

سلامت روحي فرد به هم خورده و دچار افسردگي، اضطراب و مشكلات عصبي مي‌شود. در نتيجه از پس شغل و ديگر مسئوليت‌هاي خود بر نمي‌آيد. روابط فرد به هم مي‌خورد تا جايي كه ديگران از او نااميد شده و حتي ممكن است شريك عاطفي‌اش تصميم به جدايي و طلاق بگيرد.

كمك به فرد معتاد به قمار

فرد معتاد به سختي مي‌تواند به خودش كمك كند پس بهتر است شما حامي او باشيد. قبل از اين كه تصميم قطعي به جدايي بگيريد؛ بهتر است قدم‌هايي براي كمك به اين فرد كه عزيز شماست برداريد.

در قدم اول بايد حامي او باشيد پاي درد و دل هايش بنشينيد و كاري كنيد كه به شما اطمينان كند. در قدم بعدي بايد عوامل روي آوردن وي به قمار را شناسايي كنيد. در اين مرحله ضروري است كه از يك روانشناس كمك بگيريد تا با ريشه‌يابي و حل آن، به درمان اعتياد به قمار كمك كند. 

دلايل اعتياد به قمار و شرط بندي

_روي آوردن به قمار به خاطر هيجان و فرار از احساس كسلي

_براي رسيدن سريع به پول و سرمايه

_ براي پذيرفته شدن در يك گروه اجتماعي خاص مثل جمع دوستان

_ فكر نكردن به مشكلات، پرت كردن حواس و بي حسي

_ فرار از افسردگي و به دست آوردن لذت

_براي ناكامي در ترك عادت قماربازي

زندگيمو تو قمار باختم

بله اين امكان نيز از ابتدا وجود داشت كه زندگي خود را در قمار ببازيد. متاسفانه كساني كه دچار اعتياد به قمار بازي مي شوند هرگز باور ندارند كه ممكن است همه چيز را ببازند. آن ها در پي باخت هاي متوالي در انتظار برگشت شانس و به دست آوردن برگ برنده به بازي ادامه مي‌دهند. در حالي كه هر چه بيشتر در اين باتلاق فرو روند بيشتر از دست خواهند داد.

اگر زندگي تان را در قمار باخته ايد، شما هم در اين تله افتاده ايد. فراموش نكنيد كه تنها كسي نيستيد كه با قمار زندگي اش را از دست داده. اين آخر خط نيست. شما هنوز چيزهاي زيادي داريد. پس به دور و ور خود بنگريد، پدر يا مادر يا خانواده يا شغل يا هر چيز ديگري كه مي تواند براي شما ارزش مند باشد هنوز وجود دارد. امروز تصميم خود را بگيريد و براي خارج شدن از اين باتلاق از كمك هاي تخصصي درمانگران استفاده نماييد.

درمان اعتياد به قمار

روش‌هاي درماني متعددي وجود دارند كه به شما كمك مي‌كنند تا از اعتياد به قمار براي هميشه رهايي يابيد. درمان شناختي يا رفتار درماني شايع ترين و اثر بخش ترين درمان براي ترك اعتياد است. گاهي نيز اگر مشكل اعتياد فرد ريشه در كودكي و خانواده داشته باشد، روانكاوي اثر بخش است.

اگر فرد به اين درمان‌ها جواب نداد، روانپزشك يك دوره دارو درماني را تجويز مي‌كند كه مي‌تواند كمك دهنده باشد. گاهي نيز اگر مشكل خيلي حاد نباشد روانشناس با پيشنهاد جايگزيني يك سرگرمي بهتر كه هم به فرد لذت بدهد هم مفيد و سودمند باشد، او را از شر غول اعتياد به قمار نجات مي‌دهد. اگر مراجعه حضوري به روانشناس براي شما سخت است و امكان آن وجود ندارد، بهترين راه مشاوره آنلاين و تلفني مي‌باشد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به قمار مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا بدون كمك روانشناس مي‌توان براي ترك اقدام كرد؟

مشاوران و روانشناسان در زمينه اعتياد اطلاعات زياد و درست تري نسبت به يك فرد غير متخصص دارند كه احتمال ترك هميشگي را بالا مي‌برد. از طرف ديگر ترك‌هاي مداوم ناموفق باعث مي‌شود كه اعتياد ريشه دارتر شده و فرد احساس ناكامي و شكست كند.

ارتباط اعتياد به قمار و افسردگي چيست؟

افسردگي ممكن است فرد را به قمار بكشاند تا فرد علاوه بر فراموشي درگيري‌هاي ذهني‌اش، لذت را نيز تجربه كند. بنابراين اگر ريشه اعتياد به قمار افسردگي باشد مي‌توان با درمان افسردگي اعتياد را نيز حل كرد.

آيا بايد از فردي كه اعتياد به قمار دارد جدا شوم؟

جدايي و طلاق از فرد معتاد به قمار به عوامل مختلفي بستگي دارد. به همين منظور توصيه مي‌شود كه قبل از هر اقدامي با يك روانشناس مشورت نماييد. 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۴۲:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بازماندگان خودكشي گستره اي از خانواده متوفي، همكاران، دوستان، شاهدان، همكلاسي ها، كارشناسان سلامت روان و شامل افرادي كه با متوفي حداقل يك بار ارتباط موقت داشته باشند. اما بيشترين سوگ و آسيب رواني براي شريك عاطفي و خانواده فرد است. خودكشي يك مرگ آگاهانه است كه بي هدف و تصادفي نيست. به نوعي فرار از بحران و مشكل است. خودكشي راه حل نيست و نبايد به عنوان رفتار كاهنده درد به آن نگاه كرد. آسيب هاي زيادي به خانواده ها پس از خودكشي عزيزان وارد مي‌شود. جهت بهبود بازماندگان خودكشي حتما بايد روان درماني صورت بگيرد. تا زماني كه 5 مرحله سوگ به درستي طي نشود، بازمانده‌ها افسرده و غمگين خواهد ماند.

منبع: بازماندگان خودكشي | 4 عامل پيش بيني كننده خودكشي

بازماندگان خودكشي

به طور متوسط 135 نفر به ازاي هر خودكشي دچار سوگ سنگين و شديد مي‌شوند. اين سوگ نيز به دليل تفاوت خودكشي با مرگ، طبيعي است. بار رواني ايجاد شده در اين موضوع آسيب هاي زيادي به بازماندگان وارد مي‌كند. بازماندگان خودكشي حتما بايد تحت مداخله هاي درماني قرار بگيرند. و مشاوره سوگ بايد براي خانواده ها انجام شود. زيرا خودشان را مقصر مي‌دانند و به دنبال مقصر هستند.

از دست دادن عزيزي با خودكشي براي هر كسي سخت است. زماني كه يكي از اعضاي خانواده به غير از مرگ طبيعي از دنيا مي‌رود؛ خواه ناخواه ذهن ديگر اعضاي خانواده را درگير مي‌كند. آن ها دائم به جاي سوگواري در جستجوي دليل خودكشي فرد هستند. در واقع مرگ عزيزشان را باور ندارند و اگر تحت درمان قرار نگيرند همچنان در جستجوي مقصر خواهند بود.

در ايران متداول ترين روش براي خودكشي حلق آويزي، مسموميت با سموم، مسموميت دارويي، سوختگي، سقوط از بلندي، سلاح گرم و … است. 40 درصد افراد مشتاق به خودكشي، زير 30 سال هستند. روز ملي بازماندگان خودكشي توسط ايالات متحده آمريكا براي كساني كه عزيزشان خودكشي كرده اند در نظر گرفته شده است. بازماندگان در اين روز به دو هم جمع شده و سعي در تسلي يكديگر دارند.

اشتباهات بازماندگان خودكشي چه بوده؟

براي جلوگيري از خودكشي، بايد موارد پيش بيني كننده را شناسايي كنيد. بازماندگان خودكشي با احتمال كمتري به مسائل و علائم پيش بيني كننده دقت كرده اند. ما در ادامه برخي از اين عوامل تعيين كننده را توضيح داده ايم. اما شما با خواندن آن ها قرار نيست خود را سرزنش كنيد؛ بلكه با بالا بردن آگاهي خود مانع از بروز اين مساله براي خانواده خود و ساير افرادي كه براي تان عزيز هستند مي توانيد بشويد.

◀️سوابق ژنتيكي

يكي از عوامل بروز خودكشي، سوابق ژنتيكي است. اگر در خانواده فردي خودكشي كرده باشد، احتمال اينكه به صورت ژنتيكي نيز خودكشي شكل بگيرد زياد است. پدر، مادر، خواهر، برادر و اعضاي مهم خانواده اگر از بازماندگان خودكشي باشند؛ به دليل مشاهده و سوگ ناتمام احتمال خودكشي شان زياد است.  در واقع بازماندگان خودكشي نيز با درصد بالايي خودكشي مي‌كنند.

◀️رويداد ناخوشايند زندگي | بازماندگان خودكشي

رويداد‌ناخوشايند زندگي گاهي اوقات افراد را به سمت خودكشي سوق مي‌دهد. رويدادهاي ناخوشايند مانند مرگ عزيزان، تصادف، آزار جنسي و جسماني، بيماري مزمن و … فرد را از زندگي نااميد مي‌كند. در نهايت رهايي از اين نااميدي و افسردگي باعث خودكشي مي‌شود. شايد شما هم همان رويدادها را تجربه كرده باشيد، اما برداشت ها و توان رواني آدم ها با يكديگر فرق دارد.

◀️مشكلات اجتماعي

مشكلات اجتماعي مانند مسائل مالي، شغلي و … احتمال بروز خودكشي را افزايش مي‌دهد. ورشكستگي و از دست دادن مال، مشكلات اجتماعي است كه افراد را به سوي خودكشي فرا مي‌خواند. زماني كه فرد كاري از دستش بر نمي‌آيد، دست به خودكشي زده تا به نوعي از رنج مالي رهايي يابد.

◀️دسترسي به ابزار خودكشي

زماني كه ابزار خودكشي در دسترس باشد، فرد با هر بار اضطراب و مشغله به فكر خودكشي با كمك اين ابزار فرو مي‌رود. جهت پيشگيري از اين نوع خودكشي، بايد اين ابزارها از دسترس خارج شود. آموزش مهارت هاي حل مساله و كنترل هيجانات نيز به شما در جهت گذر از سختي ها بسيار كمك خواهد كرد.

چگونه بازمانده يك خودكشي نباشيم؟

پيشگيري از خودكشي كار ساده و راحتي نيست. براي اينكه تبديل به بازماندگان خودكشي نشويد، بايد با مشاهده كوچكترين نشانه ها، مداخلات پيشگيريانه را انجام دهيد. در اين بخش مقاله راجع به مداخلات پيشگيري از خودكشي اشاره كرده ايم.

▪ اثر بخش ترين اقدامات پيشگيرانه، آموختن و به كار بستن است.

▪ آموزش هاي مناسب در جهت عواقب خودكشي.

▪ارزيابي داشته باشيد، بايد متوجه شويد كه چه كساني فكر يا قصد خودكشي دارند.

▪ پس از شناسايي اين افراد، بايد روش ها و راه حل هاي تخليه احساسات منفي را آموزش دهيم.

▪سپس درمان هاي مختص خودكشي در شرايط مشابه بايد انجام شود.

▪ بررسي افكار فرد در جهت خودكشي

فراموش نكنيد كه شما نه تخصص و نه دانش كافي براي جلوگيري از يك خودكشي را نداريد. در نهايت كسي كه قصد خودكشي دارد تنها توسط متخصصان روانشناسي قابل درمان است. پس هرگز خود را از بابت ناتواني تان در پيشگيري از اين موضوع سرزنش نكنيد. اما با كمك متخصصين مي توانيد از اين مساله جلوگيري نماييد.

پيامدهاي مخرب در بازماندگان خودكشي

مرگ دوست، همسر، خانواده و عزيزان از دردناك ترين تجربه هاي زندگي هر فردي است. اگر اين مرگ بر اثر خودكشي باشد؛ اثرات مخرب تري را به دنبال دارد كه در ادامه ذكر كرده ايم.

📌 درگير احساساتي مانند تنهايي، رهاشدگي، فرسودگي، انزوا و خشونت مي‌شوند.

📌سوالات بي جواب بسياري ذهن بازماندگان خودكشي را درگير مي‌كند.

📌 بازماندگان خودكشي همزمان با مرگ عزيزان، با مرگ غير منتظره و احتمالا خشونت باري مواجهه مي‌شوند. هرچند كه فرد نشانه هاي هشدار داشته باشد. اين نشانه ها شامل خداحافظي، پرداخت بدهي ها، صحبت در رابطه با خودكشي، وصيت، تغيرات خلق و خو يا حتي بهبود ناگهاني خلق مانند رهايي از دو راهي مي‌شوند.

📌 اگر مستقيم شاهد صحنه خودكشي باشيم، يا جسد فرد را بعد از خودكشي ببينند، جزئيات خودكشي را شنيده باشيد و … ، اين واقعه براي مدت خيلي طولاني در ذهن مان ماندگار خواهد بود.

📌 مرگ عزيز يك خانواده، باعث بهم ريختگي تعادل خانواده مي‌شود.

📌 پذيرش مرگ عزيزان مخصوصا اگر روش خودكشي خشن تر باشد، آسيب بسيار زيادي به روان فرد وارد مي‌كند.

عواملي كه در تعيين شديد تر بودن سوگ اثر گذارند

عواملي كه در ادامه ذكر كرده ايم، بازماندگان خودكشي را به سمت سوگ پيچيده سوق مي‌دهد.

✔ نوع دلبستگي بازمانده و تجربه اوليه تو از فقدان سوگ

✔ نسبت با فرد (هرچه نزديك تر باشد؛ دردناك تر است)

✔سن متوفي

✔ غير منتظره بودن خودكشي

✔ استرس هاي قبل از فقدان

✔مشكلات خانوادگي

✔ نگرش فرد از زندگي

✔ تاريخچه بيماري هاي روانشناختي در خانواده

✔ميزان شرم بازماندگان خودكشي

✔ فقدان شبكه هاي حمايتي براي بازماندگان خودكشي

✔ شت سوگ در ماه هاي اول

✔احساس شديد پشيماني و گناه

✔ اتفاقات استرس زا پس از حادثه

✔واكنش اقوام

✔ صحبت هاي ديگران

چرا بازماندگان خودكشي براي ما پر اهميت هستند؟

بر اساس بررسي هاي انجام شده در انگليس، در سال 2021، ادامه سوگواري ناشي از خودكشي، به عنوان يك عامل خطر براي خودكشي و اقدام به خودكشي قلمداد مي‌شود. كساني كه بازماندگان خودكشي هستند، عدم طي كامل مراحل سوگواري و ماندن در ياس براي آن ها خطرناك است. بنابراين هر فردي كه عزيز خود را به دليل خودكشي از دست داده، اگر درمان نشود، به احتمال زياد خودكشي مي‌كند.

در شهر زنجان حدود 200 نفر از كساني كه به دليل خودكشي عزيزان شان به بيمارستان مراجعه كردند، با 300 نفر از كساني كه به بيمارستان بدون دليل خودكشي مراجعه كرده اند، مقايسه شدند. سپس آن ها را به گروه هاي مختلف دسته بندي كردند، افرادي كه سيگاري هستند و افرادي كه بدون تجويز پزشك قرص مصرف كرده اند.

اين افراد در كنار افكار خودكشي شان دچار افسردگي نيز بوده اند. در واقع گروه بازماندگان خودكشي پس از اين اتفاق افسرده شده اند و مشكل سوء مصرف مواد و الكل پيدا كرده اند. پژوهش گران نتيجه گرفتند كه سوگواري خودكشي آنها را به سوي خودكشي فرا خوانده است.

افرادي كه شاهد خودكشي فردي باشند هم در دسته بازماندگان خودكشي قرار مي‌گيرند. مثلا اگر در محيط دانشگاهي فردي خودكشي كرده باشد، علاوه بر خانواده؛ دوستانش نيز بايد تحت حمايت قرار بگيرند. اضطراب و صحنه مشاهده شده بايد تحت كنترل روانشناس قرار داشته باشد تا در نهايت منجر به خودكشي و رفتارهاي مخرب ديگر نشود. 

كلام آخر

با مطالعه اين مقاله متوجه شده ايد كه بازماندگان خودكشي مراحل سخت و دشواري را سپري مي‌كنند. اين افراد بايد تحت حمايت قرار بگيرند و از تمامي جوانب روش هاي سوگواري در زندگي آنها در جريان باشد. براي سپري كردن اين 5 مرحله بايد از روانشناس و متخصصين در زمينه خودكشي راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بازماندگان خودكشي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۱۳:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ناديده گرفته شدن در بسياري از روابط به خصوص رابطه زن و شوهري ممكن است به وجود آيد. بسياري از زوج ها در مقطعي از رابطه خود، لحظات پر فراز و نشيبي را پشت سر مي‌گذارند. وقتي افراد از نظر عاطفي ناديده گرفته مي‌شوند، احساس مي كنند كه احساساتشان براي شريك زندگي شان اهميتي ندارد. احساس غفلت ممكن است به دليل مسائل مختلف باشد. صرف نظر از دلايل، مراقبت از خود در زماني كه احساس بي توجهي مي كنيد براي حفظ سلامت روان و رفاه شما حياتي است. در اين مقاله، كارهايي كه مي توانيد براي تسكين احساسات دشوار غفلت انجام دهيد، شناسايي دلايل و نشانه هاي غفلت عاطفي را مورد بحث قرار مي دهيم.

منبع: ناديده گرفته شدن | ناديده گرفتن احساسات توسط همسر

ناديده گرفته شدن احساسات و نيازها

بي توجهي به احساسات و نيازها مي تواند در طول زمان وارد هر رابطه اي شود. حتي در روابط سالم و بلند مدت، معمولا هم زنان و هم مردان در زمان خاصي احساس بي توجهي و ناديده گرفته شدن مي كنند. وقتي دونفر براي مدت طولاني باهم هستند، ممكن است شروع به بديهي گرفتن يكديگر بكنند. شايد آن ها به حضور طرف مقابل عادت كنند. درحالي كه اين رويه هر از گاهي عادي است، اما اگر ناديده گرفته شدن جدي و بلند مدت شود مي تواند براي رابطه مضر باشد.

احساس ناديده گرفته شدن در يك رابطه طبيعي است يا خير؟

با گذشت زمان در يك رابطه، براي ما آسان است كه نسبت به شركاي خود كمتر توجه كنيم و احساسات آن ها را بديهي بدانيم. اما بي توجهي و ناديده گرفته شدن در يك رابطه فقط باعث نمي‌شود يك فرد احساس تنهايي كندِ بلكه مي‌تواند به طرف مقابل القا كند كه آدم دوست داشتني نيست و همه مشكل از خود او است.

اگرچه در يك رابطه مشكلات زيادي ممكن است وجود داشته باشد و اين مشكلات موجب قهر و بي توجهي شود، اما نمي‌توان گفت كه اين اتفاق براي مدت زمان طولاني نيز همچنان طبيعي است. اگر به طور مداوم اين احساس ناديده گرفته شدن را داريد، اين بدان معنا است كه شما و شريك زندگي تان آن طور كه بايد ارتباط برقرار نمي كنيد. اين عدم ارتباط همراه با ناديده گرفته شدن مي تواند منجر به طلاق عاطفي، افسردگي، كمبود اعتماد به نفس، خيانت، انحراف اخلاقي، اعتياد و… شود.

نشانه هاي ناديده گرفته شدن احساسات توسط همسر

بي توجهي اشكال مختلفي دارد. عدم توجه همسرتان به آنچه مي گوييد يا احساسي كه نسبت به چيزي داريد و حتي سكوت و بي توجهي كه در عصبانيت و دعوا ها از خود نشان مي دهد مي تواند از نشانه هاي رايج ناديده گرفته شدن باشد. علائم ديگري كه مي تواند نشان دهد كه شما از نظر عاطفي ناديده گرفته مي شويد به شرح زير است.

  • شما انتخاب مي كنيد كه با يك دوست يا خانواده در مورد احساسات يا مشكلات خود به جاي شريك زندگي تان صحبت كنيد
  • احساس مي كنيد در رابطه خود تنها هستيد
  • شما نمي خواهيد با شريك زندگي خود به رويدادهاي اجتماعي يا جمع هاي خانوادگي برويد
  • شما ترجيح مي دهيد زمان‌تان را به تنهايي بگذرانيد تا اينكه با شريك‌تان باشيد
  • وقتي درمورد احساسات يا مسائل مربوط به رابطه تان صحبت مي كنيد، شريك زندگي شما خاموش است يا كناره گيري مي كند
  • وقتي با شريك زندگي تان هستيد احساس مي كنيد كه به او تعلق نداريد

اگر بيش از يكي از موقعيت هاي بالا را تجربه مي كنيد، احتما زيادي وجود دارد كه در معرض ناديده گرفته شدن احساسات و عواطف توسط همسر تان باشيد.

 

دلايل ناديده گرفته شدن احساسات و عواطف توسط همسر

معمولا ناديده گرفته شدن توسط همسر واكنشي به يك مشكل اساسي در يك رابطه است. اين مشكل مي تواند هر چيزي باشد، مثل انباشته شدن اختلافات جزئي. با اين حال، هميشه دليل يك مشكل در خود رابطه نيست. اگر شوهرتان شما را ناديده مي‌گيرد يا شروع به رفتار متفاوتي مي كند، ممكن است در تلاش براي دستيابي به فضاي آرام و شخصي خود باشد. اين امر به ويژه در صورت داشتن فرزندان خردسال يا شرايط كاري سخت محتمل تر است.

براي مثال، ممكن است همسرتان درمورد كار، پول، يك ايده يا ساير اتفاقات زندگي استرس زيادي داشته باشد و احساس مي كند كه انرژي لازم براي حفظ رابطه با صبر و توجهي كه درحال حاضر شايسته آن هستيد را ندارد. همچنين ممكن است ناديده گرفته شدن احساسات توسط همسر علائم يك بيماري رواني باشد كه ممكن است بر رفتار آن ها تأثير بگذارد.

بنابراين سعي كنيد كه مشكل را شخصي نكنيد، ايراد از شما نيست، فكر نكنيد كه ديگر رابطه تان به روال عادي بر نمي گردد. به طور كلي اقداماتي وجود دارد كه مي توانيد براي بهبود وضعيت خود انجام دهيد. و به اين رويه ناديده گرفتن شدن احساسات توسط همسر تان پايان دهيد.

چطور احساسات و نيازهاي همسرمان اولويت قرار دهيم؟

همانطور كه گفته شد، احساس ناديده گرفته شدن مي تواند در برهه اي از زمان ظاهر شود. صرف نظر از طول رابطه، اين احساسات طبيعي هستند. اما اگر مي خواهيد رابطه طولاني و مستحكمي را برقرار كنيد، لازم است بدانيد چگونه شرايط را سرو سامان دهيد و اينكه چگونه مي توانيد به احساسات همسرتان توجه كنيد. در ادامه، راه هايي را پيشنهاد داده ايم تا با استفاده از آن ها بتوانيد احساسات همسرتان را ببينيد و به نيازهايشان توجه كنيد.

🔹مكالمات را به طور فعال گوش كنيد

بدون شك ارتباط يكي از مهم ترين بخش هاي رابطه شما است. اگر به حرف يكديگر گوش ندهيد، ممكن است اين ارتباط با شكست مواجه شود. براي اينكه شنونده فعالي باشيد، بايد روي هر چيزي كه همسرتان مي گويد تمركز كنيد و سعي داشته باشيد كمي هم از ديدگاه او به موضوعات نگاه كنيد.

براي مثال، گاهي اوقات شما فكر مي كنيد كه درحال گوش دادن به صحبت طرف مقابل هستيد، اما درواقع فقط چند كلمه اول را متوجه مي شويد و ناخودآگاه ذهنتان جاي ديگري مشغول است. يا اينكه طرف مقابل درحال صحبت است و شما با گوشي موبايل، تلويزيون، كتاب و يا …. خود را مشغول مي كنيد.

تمام اين موارد باعث مي شوند شما نتوانيد شنونده خوبي براي همسرتان باشيد و به او اين احساس بي توجهي را منتقل مي كنيد.

🔹استفاده از زبان مثبت

صرف نظر از اينكه درمورد چه چيزي صحبت مي كنيد، بهتر است براي صحبت با همسرتان از زبان مثبت استفاده كنيد. حتي اگر گاهي قصد داريد از او انتقاد كنيد لازم است كه از كلمات مثبت براي اين كار استفاده كنيد. شايد استفاده از زبان مثبت در هنگام درگيري و بحث سخت باشد، اما با تمرين و مقاومت مي توانيد اين كار را به بهترين نحو انجام دهيد.

 

🔹با همسرتان وقت بگذرانيد

همانطور كه براي كار، تحصيل يا موارد ديگر وقت مي گذاريد، لازم است كه براي همسرتان نيز از صميم قلب وقت بگذاريد. وقت گذراني مي تواند به اين معنا باشد كه در خانه بنشينيد و به دردو دل ها و صحبت هاي هم گوش بدهيد. براي رابطه تصميمات جدي بگيريد و همينطور باهم به خوشگذراني برويد. اين كار نشان مي دهد كه چقدر براي همسرتان و همينطور رابطه اي كه داريد ارزش قائليد. وقت گذراني با همسر به راحتي احساس ناديده گرفتن شدن را از او مي گيرد.

وقتي همسرمان ما را ناديده مي گيرد بايد چه كاري انجام دهيم

وقتي احساس ناديده گرفته شدن احساسات تان توسط همسرتان را داريد، ماندن در اين رابطه مي تواند واقعا سخت باشد. در ادامه، راه هايي را معرفي كرده ايم كه وقتي همسرتان احساسات شما را ناديده مي گيرد مي توانيد انجام دهيد.

1_ بيش از حد واكنش نشان ندهيد

اگر دچار ناديده گرفته شدن احساسات تان توسط همسرتان هستيد، نبايد بيش از حد واكنش نشان دهيد. دلايل زيادي وجود دارد كه چرا شوهر شما ممكن است به آنچه كه مي‎‌گوييد يا احساس مي‌كنيد توجه نداشته باشد. در هر صورت اگر احساس مي كنيد كه او شما را ناديده مي گيرد، بهتر است به جاي واكنش بد نسبت به آن، در مورد اين مسئله صحبت كنيد.

2_ به خاطر ناديده گرفته شدن احساسات وارد دعوا نشويد

اگر فكر مي كنيد كه همسرتان احساسات شما را ناديده مي گيرد، مهم است كه در مورد آن دعوا نكنيد. اغلب اوقات وقتي چيزهايي را ناديده مي گيريم و براي صحبت درمورد آن ها وقت نمي گذاريم، حل آن ها دشوار است.

جاي تعجب نيست كه وقتي دائما درحال دعوا هستيد، برقراري ارتباط با نيازهايتان دشوار باشد. اگر سعي كنيد دعوا نكنيد و آرامشتان را حفظ كنيد، كم كم تغيير را در نحوه رفتار همسرتان با احساساتي كه داريد را مشاهده مي كنيد.

3_ رفتار او را تحليل كنيد

آيا همسرتان عمدا احساسات شما را ناديده مي گيرد؟

در مورد اين موضوع كمي فكر كنيد. شايد او دليل خوبي براي رفتارش داشته باشد و شما مي توانيد با صحبت كردن در اين مورد مشكل را بفهميد. اگر او مدام احساسات شما را ناديده نمي گيرد، ممكن است به اين دليل باشد كه در زندگي اش مشكلات ديگري دارد كه لازم است كمي به خودتان زمان دهيد.

4_ براي ناديده گرفته شدن احساسات با يك روانشناس صحبت كنيد

اگر همسرتان احساسات شما را ناديده مي گيرد، خوب است با يك روانشناس صحبت كنيد. مي تواند راه عالي براي شما باشد تا پاسخ هاي لازم را دريافت كنيد و بفهميد در رابطه شما چه مي گذرد. همچنين روانشناس به شما مي گويد كه چه كاري را بايد متفاوت انجام دهيد يا اصلا انجام ندهيد تا بتوانيد رابطه خوبي داشته باشيد.

5_ خودت باش

وقتي دچار ناديده گرفته شدن احساسات توسط همسرتان هستيد؛ مهم ترين چيزي كه بايد به خاطر بسپاريد اين است كه خودتان باشيد. سعي نكنيد تغيير كنيد، در عوض خودتان باشيد و اجازه دهيد همسرتان خود واقعي تان را ببيند، كسي كه با او ازدواج كرده است.

همسر شما بايد ياد بگيرد كه چقدر مهم است به نظرات شما گوش دهد و برايتان ارزش قائل شود. زيرا در غير اين صورت شما چيزي كه مي خواهد را به او نمي دهيد.

سخن آخر

احساس ناديده گرفته شدن در رابطه دشوار است. اما اين را بدانيد كه همه چيز مي تواند بهبود يابد. رابطه شما با همسرتان مي تواند بهتر شود و مي توانيد بار ديگر لحظات پر از عشق و محبت داشته باشيد. لازمه اين كار اين است كه در مسير درستي قدم برداريد و براي حل مشكل خود تلاش كنيد. در اين راه مي توانيد از يك روانشناس يا مشاور كمك بگيريد تا با خيال راحت تر بتوانيد اين مسائل را پشت سر بگذاريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ناديده گرفته شدن احساسات مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۲:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی