مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

بازتاب مورو نوزاد از انواع بازتاب‌هاي به خصوص نوزاد انسان است كه پس از تولد بروز پيدا مي‌كند. به طور كلي بازتاب‌ها پاسخ‌هاي غيرارادي نسبت به محرك‌هاي بيروني هستند كه با بررسي آن‌ها سلامت نوزاد تا حد زيادي مشخص خواهد شد. بيشتر بازتاب‌ها تا سن يك سالگي ناپديد خواهند شد و تنها برخي از آن‌ها به حركت ارادي تبديل شده و تا آخر باقي خواهند ماند. باقي ماندن طولاني مدت بازتاب‌ها به شكل غير ارادي حاكي از وجود اختلالي در سيستم عصبي كودك است. براي اطلاعات بيشتر مي‌توانيد در اين باره مشاوره كودك دريافت نماييد.

 

منبع : بازتاب مورو نوزاد براي چيست؟

بازتاب مورو چيست؟

بازتاب مورو در نوزاد احساس ناگهاني يك سقوط آزاد را ايجاد خواهد كرد. صداي بلند، تغيير نور در محيط، تكان شديد و يا تماس ناگهاني مي‌تواند اين احساس را در نوزاد به وجود آورد. به دنبال احساس سقوط، نوزاد بازوها و كف دستش را جلو مي‌آورد و انگشتان شستش جمع خواهد شد. سپس بازوها و پاهايش را در بدنش جمع كرده و حالت جنيني به خود خواهد گرفت. اين بازتاب همچنين مي‌تواند سبب به هم خوردن خواب و آرامش در نوزادان شود.

چرايي اتفاق افتادن بازتاب مورو

به طور كلي بازتاب‌ها باعث بقا و محفظت از نوزادان خواهد شد ولي علت بازتاب مورو به درستي معلوم نشده است. احتمالا در مرحله اول همانند زنگ خطري براي نوزاد است و در مرحله بعد به نوزاد كمك خواهد كرد تا براي محافظت از خود در برابر سقوط به نزديك‌ترين جسم بچسبد.

چگونگي ايجاد رفلكس مورو

براي ايجاد اين بازتاب، نوزاد را روي سطحي صاف قرار داده و سر و شانه او را بالا گرفته و سپس ناگهاني دست خود را پايين كشيده، هنگامي كه نوزاد حس كند كه زير سرش خالي شده اين بازتاب را از خود نشان خواهد داد.

زمان شروع و اتمام بازتاب مورو

بازتاب مورو در حدود 5 تا 6 ماه پس از تولد از بين خواهد رفت. در حالت عادي عضلات گردن نوزاد درهفته ششم قوي‌تر مي‎‌شود و تعادل بيشتري روي حركات خود دارد. در طي 4 تا 6 ماهگي حركات ارادي نوزاد بيشتر خواهد شد و بهتر است نوزاد از قنداق گرفته شود.

آيا قنداق كردن مانعي براي رفلكس مورو است؟

آرام كردن نوزاد، خواب راحت و خوب و گرم نگهداشتن نوزاد از جمله فوايد قنداق كردن است. به طور كلي قنداق كردن روشي مرسوم درتمامي دنيا براي آرالم كردن نوزادان است. ولي حركات او را محدود مي‌كند.

آسيب هاي بازتاب مورو

اين بازتاب در تشخيص بسياري از مشكلات عصب شناختي كار آمد است. بعضي از آسيب‌هاي اين بازتاب به شرح زير است. براي آشنايي با نشانه هاي سلامت نوزاد كليك كنيد.

  • عدم وجود بازتاب‌مورو حاكي از مشكلي در دستگاه عصبي مركزي (مغز و نخاع) است.
  • در حالت طبيعي، بازتاب مورو دو طرف بدن نوزاد را درگير خواهد كرد و در صورتي كه اين بازتاب در يك طرف بدن ديده شود، آسيب مغزي، كشيدگي يا پارگي عصب زانو و شكستگي استخوان بازو محتمل است.
  • در صورت وجود اين بازتاب پس از شش ماهگي احتمال بالاي ابتلا به مشكلات حسي حركتي وجود دارد. اين كودكان در كنترل سر، نشستن و حركت دادن اعضاي مختلف بدن دچار تاخير هستند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي توانيد از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

منبع : بازتاب مورو نوزاد براي چيست؟

 

 



:: برچسب‌ها: بازتاب مورو نوزاد براي چيست؟ ,
:: بازديد از اين مطلب : 1

|

امتياز مطلب : 0

|

تعداد امتيازدهندگان : 0

|

مجموع امتياز : 0

تاريخ انتشار : جمعه 8 بهمن 1400 | نظرات (0)

 

بازتاب گونه نوزاد چه كمكي مي كند؟

نوشته شده توسط : ذهن نو

 

بازتاب گونه نوزاد از جمله بازتاب‌هاي حياتي براي حفظ و بقاي اوست. نوزاد پس از تولد به دليل آنكه قدرت انجام حركات به صورت ارادي را ندارد، از بازتاب‌ها و رفلكس‌هاي فطري براي ادامه زندگي و حفظ بقا استفاده مي‌كند. اين بازتاب‌ها از سن معيني آغاز و در سن خاصي نيز خاتمه خواهند يافت و فقط برخي از بازتاب‌ها مانند بسته شدن چشم هنگام ورود يك شي خارجي به آن تا بزرگسالي نيزادامه خواهند داشت. آگاهي از انواع بازتاب‌ها و مراجعه به پزشك در صورت بروز مشكل از وظايف والدين نسبت به كودكان است. در صورتي كه نوزادتان رفلكس‌هاي غير معمولي نشان مي‌دهد حتما مشاوره كودك دريافت كنيد.

 

منبع : بازتاب گونه نوزاد چه كمكي مي كند؟

نقش بازتاب گونه نوزاد

اين بازتاب از حياتي‌ترين بازتاب‌هاي دوران نوزادي است كه توسط آن نوزاد سينه مادر را روي صورت خود احساس كرده و دهان‌ش را به سمت آن ببرد. نام ديگر اين بازتاب، بازتاب جستجو كردن است و براي حفظ بقاي نوزاد بسيار حياتي است. اين بازتاب متفاوت از بازتاب مكيدن است.

تعريف بازتاب

به پاسخ‌هاي غريزي، فطري و خودكار نوزاد در قبال انواع تحريكات، بازتاب گفته مي‌شود. بازتاب‌ها براي نوزادان ارزش بقا دارند و در صورت نبود برخي بازتاب‌ها روند طبيعي رشد مختل خواهد شد و نوزاد قادر به تامين نيازهاي اوليه خود نيست. مي‌توان گفت بازتاب‌ها در تعامل نوزاد با مادر نقشي تعيين كننده ايفا مي‌كنند، به گونه‌اي كه مادر با ديدن واكنش نوزاد نسبت به چگونگي پاسخ به فرزند خود تشويق شده تا با مهرباني به او پاسخ دهد.

تفاوت بازتاب گونه و مكيدن

اين دو بازتاب هر دو در غذا خوردن نوزاد را ياري مي‌دهند. به گونه‌اي كه بازتاب گونه در پيدا كردن سينه مادر، نوزاد را كمك كرده و پس از آن با تحريك شدن سقف دهان، رفلكس مكيدن فعال و نوزاد شروع به مكيدن مي‌كند. به بياني ديگر بازتاب گونه، مقدمه‌اي براي بازتاب مكيدن است.

راه تحريك و پاسخ بازتاب گونه نوزاد

براي آزمايش اين بازتاب، گونه نوزاد و گوشه دهان و لب‌هاي او را لمس كرده، نوزاد بايد توانايي پيدا كردن محرك را داشته باشد و دهانش را به آن سمت ببرد. اين آزمايش راهي براي فهميدن گرسنه بودن نوزاد است. عدم وجود اين بازتاب دليل قطعي براي وجود بيماري در نوزاد نيست ولي بهتر است براي اطمينان به پزشك مراجعه شود.

بازتاب گونه در چه سني شروع و در چه سني از بين خواهد رفت؟

اين بازتاب مانند بسياري از بازتاب‌ها مختص دوران نوزادي است و در زمان خاصي از بين خواهد رفت. از بين رفتن زودتر و يا ديرتر از موعد و يا عدم وجود بازتاب مشكل آفرين بوده و مي‌تواند نشان از آسيب‌هاي جدي تري داشته باشد. بازتاب گونه تنها تا سه هفته پس از تولد وجود خواهد داشت و پس از آن از بين خواهد رفت. نوزاد در هفته چهارم توانايي اين را پيدا مي‌كند كه به صورت ارادي سر خود را حركت داده و به سمت سينه مادر بچرخاند.

سخن پاياني

بازتاب هاي دوران نوزادي علاوه بر حياتي بودن براي بقاي نوزاد، در بسياري از موارد تعيين كننده ميزان سلامت نوزاد هستند. كسب اطلاعات در زمينه سلامت فرزند در دوران نوزادي ضروري است و بايد برنامه ريزي‎هايي براي آموزش والدين در نظر گرفته شود. براي آشنايي با نشانه هاي سلامت نوزاد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي توانيد از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

 

 

 

 

منبع : بازتاب گونه نوزاد چه كمكي مي كند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۵۴:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا علائم اعتياد به كراك را مي‌شناسيد؟ امروزه مصرف كراك و اعتياد به اين ماده مخدر صنعتي ويرانگر در بين جوانان و نوجوانان به خصوص در جوامع پيشرفته به شدت رو به افزايش است و متأسفانه اثرات مخرب و جبران ناپذيري را براي افراد به ارمغان مي‌آورد. به دليل همين مصرف روزافزون، خانواده‌هاي بسياري نگران سلامت فرزندان خود هستند و به دنبال آنند كه از نشانه‌هاي اعتياد به كراك و روش‌هاي ترك آن آگاهي به دست آورند. با افزايش آگاهي در اين زمينه مي‌توانيد از اعتياد به اين ماده مخدر پيشگيري نماييد و سلامت خود و فرزندانتان را تضمين كنيد. 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به كراك
 
 

كراك چيست؟

كراك يك نوع ماده محرك صنعتي است كه با تاثير گذاري بر سيستم اعصاب مركزي، يك نوع سرخوشي كاذب در فرد مصرف كننده ايجاد مي‌كند. تركيبات تشكيل دهنده كراك، تقريبا مشابه كوكائين بوده و مكانيسم عمل آن نيز شباهت بسيار زيادي به كوكائين دارد. به زباني ساده‌تر مي‌توان گفت كه كراك يكي از انواع فرآورده‌هاي كوكائين به شمار مي‌رود. كراك از خاصيت قالب پذيري بالايي برخوردار بوده و مي‌توان آن را در نمونه‌ها و اشكال ظاهري متفاوتي مانند تراشه‌هاي ريز و تكه‌هاي زبر شبيه سنگ مشاهده نمود.

بيشتر بخوانيد : مواد محرك  

عوارض اعتياد به كراك

همان طور كه اشاره شد، كراك پس از مصرف اوليه،  سيستم اعصاب مركزي را به شدت تحت تاثير خود قرار داده و در نتيجه كاركرد ساير سيستم‌هاي بدن نظير گردش خون و تنفس دچار اختلال شده و بدن فشار زيادي را متحمل مي‌شود. بسياري از افراد، كراك را همراه با مشروبات الكلي استفاده مي‌كنند. اين در حالي است كه تركيب شدن كراك و الكل باعث توليد ماده شيميايي خطرناكي در بدن شده و عوارض و پيامدهاي ناگوار و جبران ناپذيري نظير مرگ ناگهاني را براي شخص مصرف كننده به همراه مي‌آورد.

هنگامي كه اين ماده سمي وارد بدن مي‌شود تعادل شيميايي و عملكرد صحيح بدن به شدت دچار اختلال شده و به هم مي‌ريزد. حمله قلبي و مرگ ناگهاني از عوارض اختلال تعادل شيميايي بدن مي‌باشد.

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست  

اعتياد به كراك | روش مصرف كراك

كراك با استفاده از يك شيشه پيپ مانند كه بر روي سطح آن منفذهاي ريز و كوچك وجود دارد، استعمال مي‌شود. فرد مصرف كننده با كمك وسيله‌اي مانند فندك، داخل شيشه را حرارت داده كه در نتيجه آن كراك درون شيشه دود مي‌شود و فرد مصرف كننده، دود حاصل از آن را استشناق مي‌كند. اين دود پس از استنشاق، توسط ريه‌ها جذب شده و سپس وارد جريان گردش خون مي‌گردد.

در حقيقت روش مصرف كراك همانند ترياك است با اين تفاوت كه اثرات كراك خيلي زودتر از ترياك خود را نشان مي‌دهد. به طوري كه ۱۰ ثانيه پس از استنشاق دود كراك، مي‌توان علائم آن را در فرد مصرف كننده مشاهده نمود.

علائم و نشانه هاي افرد معتاد به كراك

در واقع اثر مصرف انواع مواد مخدر از جمله كراك، براي بار اول بسيار به چشم مي‌آيد تا فرد براي دفعات بعد وسوسه شده و ميل به مصرف داشته باشد ولي به مرور و  در دفعات بعدي، فرد مصرف كننده به هيچ عنوان سرخوشي اوليه را نمي‌تواند تجربه كند و به دليل اعتياد به كراك مجبور به مصرف مي‌شود. علائم زير از جمله نشانه‌هايي هستند كه در پي مصرف كراك در فرد به وضوح قابل مشاهده‌اند و اكثر اين علائم سرابي براي گرفتار شدن فرد در دام اعتياد به كراك است:

_پرحرفي و عدم محتواي صحبت‌ها

_كم خوابي شديد (به طوري كه فرد شايد ساعت‌ها نخوابد)

_اجتماعي شدن و شركت در جمع‌هاي دوستانه

_افزايش فعاليت‌هاي جنسي و هيجانات ارتباطي

_افزايش هوشياري و انرژي

_احساس سرخوشي همراه با بزرگ منشي

_احساس لذت فراوان

_افزايش بيش از حد اعتماد به نفس

_كاهش اشتهاي بي‌دليل

بيشتر بخوانيد : تست اعتياد به كراك

اعتياد به كراك | مدت زمان ماندگاري اثرات كراك در بدن

همان طور كه اشاره شد، دود كراك بلافاصله پس از استنشاق وارد ريه‌ها شده و پس از آن نيز به جريان گردش خون راه پيدا مي‌كند. در واقع مصرف كراك، اثراتي شبيه به مصرف كوكائين به شيوه تزريق بر جاي مي‌گذارد. اما همان طور كه اثرات اين ماده مخدر بلافاصله پس از مصرف ظاهر مي‌شود، مدت زمان ماندگاري آن نيز بسيار كوتاه بوده و تقريباً پس از گذشت ۸ الي ۱۵ دقيقه از بين مي‌روند.

براي ترك كراك چه اقداماتي لازم است؟

مصرف كراك علاوه بر وابستگي جسماني، يك نوع وابستگي رواني را در فرد ايجاد مي‌كند به طوري كه فرد مصرف كننده به راحتي نمي‌تواند آن را كنار بگذارد. كنار گذاشتن ماده مخدر كراك علاوه بر اراده شخصي، نياز به همياري و كمك يك فرد متخصص و با تجربه دارد. در واقع ترك كراك به تنهايي و در منزل بسيار دشوار بوده و تقريبا امكان پذير نيست.

 چرا كه اعتياد به كراك اثرات منفي و مخربي براي سلامت روان فرد ايجاد مي‌كند و فرد مصرف كننده مشكلات روحي همچون افسردگي، اضطراب، سرزنش كردن خود، عدم احساس لذت، تحريك پذيري و… را تجربه خواهد كرد. بديهي است كه ابتدا بايد در جهت رفع  مشكلات روحي فرد تلاش نمود و سپس به دنبال راهي براي ترك كردن كراك افتاد. در اين زمينه كمك گرفتن از تجربيات يك روانشناس و همچنين حمايت خانواده مي‌تواند بسيار مفيد و ثمربخش باشد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

صحيح ترين روش ترك اعتياد به كراك

همان طور كه گفته شد اثرات رواني كراك بسيار بيشتر از اثرات جسماني آن است. در طي مصرف كراك امكان دارد كه افكاري همچون خود زني، خود كشي و همچنين آسيب به خود يا ديگران را تجربه كند. در واقع در طي پروسه ترك كراك مواردي نظير مصرف مجدد، فرد را به شدت تحريك مي‌كند. بنابراين وجود يك روانشناس و حمايت رواني در درجه اول بسيار مهم و حايز اهميت است و بايد مورد توجه قرار گيرد.

فردي كه تصميم به ترك كراك گرفته است بايد اراده قوي و محكمي داشته باشد و درمان را وسط راه رها نكند. بهترين گزينه براي ترك اين ماده مخدر، مراجعه به مراكز ترك اعتياد و كلينيك‌هاي مخصوص ترك كراك مي‌باشد. چرا كه در اين كلينيك‌ها افراد طبق يك برنامه ريزي خاص و تنظيم شده، داروها را دريافت كرده و با كمك و حمايت روانشناسان، به تدريج موفق به ترك آن مي‌شوند.

البته نكته‌اي كه در اين بين بسيار مهم است و بايد مورد توجه قرار گيرد اين است كه فرد مصرف كننده، ابتدا بايد ميزان وابستگي خود به اين ماده مخدر را كاهش دهد و از اراده قوي برخوردار باشد. برخلاف تصور بسياري از افراد كه فكر مي‌كنند ترك كردن كراك همانند ترياك و هروئين مي‌باشد، متاسفانه بايد بگوييم همان طور كه مصرف كراك عوارضي كاملا متفاوت از ساير مخدرها برروي بدن ايجاد مي‌كند، ترك كردن آن نيز شيوه و روش خاص خود را مي‌طلبد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا مي‌توان كراك را ترك كرد؟ 

بله با داشتن اراده قوي و كمك گرفتن از يك روانشناس متخصص در حوزه ترك اعتياد، مي‌توانيد اين ماده مخدر را براي هميشه ترك كنيد و كيفيت زندگي خود را ارتقا دهيد. 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد به كراك،
موضوع:
[ ۷ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۱۴:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

هوش رياضي و منطقي يكي از انواع هوش است كه براي اولين بار هواردگاردنر به تفسير و توضيح آن پرداخت. گاردنر در نظريه هوش‌هاي چندگانه به جاي مفهوم كلي ضريب هوشي يا IQ انواع مختلفي از هوش را معرفي كرد كه هركدام به شيوه جداگانه قابل ارزيابي و اندازه‌گيري هستند. هوش منطقي و رياضي يكي از انواع هوش است كه به توانايي شما در تحليل منطقي مسائل و قابليت استفاده از عمليات رياضي اشاره دارد. كساني كه هوش منطقي و رياضي بالايي دارند، اغلب عاشق اعداد و رقم هستند و به حل مسائل پيچيده رياضي علاقه دارند. سطح اين هوش را مي‌توان از دوران كودكي شناسايي و پرورش داد، براي آن كه زمينه رشدي مناسب را براي فرزندتان محيا كنيد، مي‌توانيد براي استعداديابي كودك‌تان به متخصصان مراجعه نماييد. براي دريافت خدمات مشاوره كودك كليك كنيد.

 

منبع : هوش رياضي و منطقي را چگونه بسنجيم

 

هوش منطقي و رياضي چيست؟

هوارد گاردنر، از جمله نظريه پردازان بسيار تاثيرگذار در حوزه روان سنجي، در سال 1983 براي اولين بار در تئوري هوش‌هاي چندگانه، مفهوم هوش منطقي و رياضي را مطرح كرد. در اين تئوري به جاي استفاده از يك مفهوم كلي تحت عنوان ضريب هوشي يا IQ هوش به انواع مختلفي تقسيم مي‌شود كه هركدام به طور جداگانه در تست هوش قابل اندازه‌گيري هستند.

هوش منطقي و رياضي يكي از انواع هوشي است كه گاردنر در نظريه خود به آن پرداخته است. اين مفهوم بيش از هرچيز به توانايي شما در استفاده از قدرت منطق و استدلال اشاره دارد. كشف ارتباط بين پديده‌ها، به كار بردن مناسب عمليات رياضي و  قدرت تحليل و تفسير بالا از جمله ويژگي‌هاي مرتبط با هوش منطقي و رياضي هستند. براي اشنايي با ساير انواع هوش كودكان كليك كنيد.

ويژگي هاي افراد داراي هوش منطقي و رياضي بالا

كساني كه داراي هوش منطقي و رياضي بالايي هستند، اغلب مشخصه‌هاي ويژه‌اي دارند كه باعث تمايز آن‌ها نسبت به سايرين مي‌شود. در ادامه به چند مورد از اين مشخصه‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- عملكرد خوبي در درس رياضي دارند

از جمله بارزترين ويژگي‌هاي كساني كه داراي هوش منطقي و رياضي بالا هستند، داشتن عملكرد خوب در درس رياضي است. اين افراد معمولا از همان دوره ابتدايي رياضي و دروس مرتبط با آن را به راحتي پشت سر مي‌گذارند و اغلب نمرات خوبي در اين زمينه كسب مي‌كنند.

2- هوش منطقي و رياضي | به اعداد و ارقام علاقه مندند

كساني كه هوش منطقي و رياضي بالايي دارند، معمولا نسبت به ديگران، علاقه بيشتري به اعداد و ارقام دارند. اين مسئله باعث مي ‌شو كه از بازي‌هاي رياضي استقبال كرده و دائما در ذهن خود به دنبال روشي براي تبديل اعداد و ارقام باشند.

3- قدرت تحليل و تفسير بالايي دارند

كساني كه در بخش هوش منطقي و رياضي تست هوش گاردنر نمرات بالايي كسب مي‌كنند، در زندگي روزمره قدرت تحليل و تفسير بسيار خوبي از خود نمايش مي‌دهند. در همين راستا مي‌توانند پيچيده‌ترين اتفاقات را نيز در ذهن خود حل و فصل كرده و علل و دلايل آن را به شيوه‌اي ساده‌تر درك نمايند.

4- عاشق نظم و ترتيب هستند

يكي از ويژگي‌هاي مهم كساني كه هوش منطقي و رياضي بالايي دارند، علاقمندي زياد به نظم و ترتيب است. اين ويژگي در سبك زندگي و خلق و خوي آن‌ها تاثير بسزايي مي‌گذارد. در همين راستا اين افراد از محيط‌هاي ساختار نيافته و بي‌نظم دوري مي‌كنند. در عوض به شدت به قوانين و مقررات احترام مي‌گذارند و دوست دارند همواره در زندگي براساس چارچوب‌ها عمل كنند.

5- همواره به دنبال علت يابي پديده‌هاي پيراموني هستند

ذهنيت كساني كه هوش منطقي و رياضي خوبي دارند، ذهنيتي علت گرا است. با عبارتي ديگر آن‌ها همواره به دنبال ريشه يابي مسائل هستند و از استدلال كردن در مورد موضوعات مختلف لذت مي‌برند. در نتيجه همواره به دنبال رابطه بين پديده‌ها مي‌گردند تا بتوانند علل و دلايل را كشف كنند.

آيا مي توانيم ظرفيت هوش منطقي و رياضي را ارتقا دهيم؟

شايد فكر كنيد هوش يك موهبت ذاتي و غيرقابل تغيير است. اما متخصصان همواره بر اين باورند كه هوش مفهومي پويا است و از تعامل فاكتورهاي زيستي و محيطي به وجود مي‌آيد. در حقيقت براي اين كه هوش شكوفا شود، بايد در يك بستر محيطي مناسب قرار بگيرد تا از حالت بالقوه به حالت بالفعل در بيايد. در نتيجه با پرداختن به برخي فعاليت‌ها مي‌توانيد ظرفيت هوشي خود را در زمينه‌هاي گوناگون از جمله منطق و رياضي افزايش دهيد. در ادامه به چند توصيه كلي در اين باره اشاره كرده‌ايم. براي آشنايي با روش‌هاي استعداديابي كودكان كليك كنيد.

1- ماشين حساب را كنار بگذاريد

يكي از عواملي كه مانع پرورش رشد منطقي و رياضي مي‌شود، استفاده بيش از حد از ماشين حساب براي محاسبه اعمال رياضي است. از همين رو ساده‌ترين كاري كه مي‌توانيد انجام دهيد اين است كه در محاسبات روزمره بيشتر از قوه ذهن خود كمك بگيريد و كمتر به كاغذ و قلم يا استفاده از ماشين حساب اتكا كنيد.

2- مهارت حل مسئله را در خود پرورش دهيد

مهارت حل مسئله به معناي اين است كه هنگام درگيري با چالش هاي روزمره به جاي غرق شدن در احساسات منفي به فكر پيدا كردن يك راه حل منطقي براي آن باشيد. اين مهارت به شما كمك مي‌كند كه بر نيروي منطق خود بيشتر تكيه كنيد و با ذهن بازتري عمل نماييد. اگر در اين زمينه چندان ماهر نيستيد مراجعه به يك روانشناس و شركت در كارگاه‌هاي مهارت آموزي مي تواند تا حد زيادي براي شما مفيد باشد.

3- به كتاب ها و فيلم هاي علمي مراجعه كنيد

كتاب‌ها و فيلم‌هاي علمي از جمله ابزارهاي كمكي هستند كه در ارتقاي ظرفيت هوش منطقي و رياضي مي‌توانند موثر باشند. از همين رو بچه‌هايي كه از ابتدا به خواندن كتاب‌هاي علمي و تخيلي تشويق مي‌شوند، در ادامه توانمندي‌هاي منطقي و رياضي بالاتري از خود نشان مي‌دهند. همچنين تماشاي فيلم‌هاي علمي ذهن شما را فعال كرده و قوه استدلالتان را بيش از پيش راه مي‌اندازد.

4- بازي هاي رياضي انجام دهيد

هرچقدر در زمينه رياضي تمرين بيشتري داشته باشيد ظرفيت‌هاي هوشي‌تان بيشتر شكوفا مي‌شود. در همين راستا مي توانيد از بازي هاي رياضي نظير حل كردن جداول سودوكو كمك بگيريد. امروزه در گوشي‌هاي هوشمند بازي‌هاي رياضي متنوعي وجود دارد كه در كنار سرگرمي به بالا رفتن قدرت منطق و رياضي شما كمك مي‌كند.

5- رويكردي علت گرا به مسائل پيرامون داشته باشيد

سعي كنيد هنگامي كه به پديده‌هاي گوناگون فكر مي‌كنيد، علل و ريشه‌هاي آن را در نظر بگيريد. سعي كنيد به سادگي از كنار موضوعات رد نشويد و ديدي سطحي به وقايع زندگي نداشته باشيد. تلاش براي كشف علت موضوعات به شما كمك مي‌كند تا تفكر منطقي را بيش از پيش در خود پرورش دهيد.

مشاغل مناسب براي كساني كه هوش منطقي و رياضي بالا دارند

با توجه به مشخصه‌هاي خاص افراد با هوش منطقي و رياضي بالا مي‌توان گفت كه آن‌ها در برخي مشاغل عملكرد بالاتري از خود به نمايش مي‌گذارند كه از جمله آن‌ها بايد به حسابداري، برنامه نويسي، تدريس رياضي، مهندسي، اقتصاددان، تحليل‌گر بورس، مشاور مالي و فيزيكدان اشاره كرد. اگر قبلا تست هوش داده‌ايد و اكنون مي‌خواهيد متناسب با ظرفيت‌هاي ذهني خاص خود يك شغل مناسب انتخاب كنيد، دريافت خدمات مشاوره شغلي تا حد زيادي به شما ياري مي‌رساند. براي آشنايي با روش هاي كشف استعداد كودكان كليك كنيد.

راه هاي تست و آموزش هوش رياضي

فراهم كردن محيطي مناسب براي يادگيري يكي از وظايف والدين است. براي آن كه كودك‌تان بتواند در بزرگسالي بهترين خودش باشد، مي‌توانيد از  استعداديابي كودكان به منظور پاسخ به سوالات زير استفاده كنيد.

چه كلاس آموزشي كودكم را ثبت نام كنم؟

از چه سني كودكم را كلاس ثبت نام كنم؟

كدام هوش كودكم بيشتر است؟

چطوري هوش رياضي فرزندم را تقويت كنم؟

چه اسباب بازي هايي براي فرزندم بخرم؟

چه روشي براي آموزش رياضي به فرزندم مناسب است؟

فرزندم چه كاره شود بهتر است؟

كدام مدرسه كودكم را نام نويسي كنم؟

چيكار كنم كه در آينده با فرزندم دچار مشكل نشوم؟

چطور كودكم را سالم بزرگ كنم؟

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

چگونه مي توانم بفهمم كه كودكم از هوش رياضي بالايي برخوردار است؟

براي اطلاع دقيق از اين موضوع مي‌توانيد به يك روانشناس مراجعه كرده و از وي بخواهيد تا از فرزندتان تست هوش بگيرد. تست هوش گاردنر از جمله آزمون‌هايي است كه مي‌تواند اطلاعات بسيار مفيدي در اين زمينه در اختيار شما قرار دهد.

 

 

 

منبع : هوش رياضي و منطقي را چگونه بسنجيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۴:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا ازدواج با شخصيت خودشيفته امكان پذير است؟ اهميت امر ازدواج بر هيچ كسي پوشيده نيست. ازدواج پيوندي عاطفي و جنسي است كه كانون نهاد خانواده و محل رشد اعضايش محسوب مي‌شود. بنابراين مي‌توان گفت مهم‌ترين تصميم هر فرد در زندگيش تصميم ازدواج است. يكي ازملاك‌هاي حائز اهميت در انتخاب شخص مناسب براي ازدواج، سلامت روان و شخصيت طرف مقابل است. اگر در دوران آشنايي و نامزدي شك كرديد يا متوجه شديد كه فرد مورد علاقه‌تان مبتلا به خودشيفتگي است چه بايد بكنيد؟ ادامه دهيد يا رابطه‌تان را با او به پايان برسانيد؟ ازدواج با فرد خودشيفته چه پيامدهايي را به همراه دارد؟ آيا ازدواج با شخص خودشيفته ازدواج صحيحي است؟ در صورت اقدام درمان نتيجه مورد نظر را خواهيد گرفت؟

 

منبع : ازدواج با شخصيت خودشيفته چه عواقبي دارد؟

تعريف شخصيت خودشيفته و نشانه هاي آن

اختلال شخصيت يك الگوي پايدار از رفتار و گفتار است كه به طور اشكار با مقياس‌هاي فرهنگي و اجتماعي مغايرت دارد. اختلال شخصيت خودشيفته يا Narcissistic Personality disorder اختلالي است كه نشانه‌هاي اصلي و بارز آن خودبزرگ بيني، نياز بيش از اندازه به دريافت تحسين و توجه، احساس توهم‌آميز برتري نسبت به ديگران و فقدان همدلي است. او واقعيت را طوري تحريف و تفسير مي‌كند كه به نفع خودش تمام شود، احساس خاص و بي همتا بودن دارد و از افراد ديگر براي رسيدن به خواسته‌هاي خود بهره‌كشي مي‌كند.

او انتقاد مي‌كند ولي انتقاد نمي‌پذيرد، از خودش تعريف مي‌كند و در عين حال به جنبه‌هاي مثبت بقيه افراد  بي توجه است. از همه انتظار كامل بودن دارد در حالي كه خودش كامل نيست. اعتماد بنفس اطرافيانش را پايين مي‌آورد و به آن‌ها حس بي ارزشي مي‌دهد. تصوير خوبي از خود ندارد و براي اينكه احساس منفي به خودش را از بين ببرد، از طريق راه‌هاي نادرست عزت نفسش را تقويت مي‌كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اختلال شخصيت خوشيفته كليك كنيد.

ازدواج با شخصيت خودشيفته | قبل از برچسب زدن مطمئن شويد

بسيار مهم است كه بدانيد شيوع اين اختلال شخصيت چندان زياد نيست و نمي‌توان هر كسي كه كمي صفت خودشيفتگي در خود دارد را مبتلا به اختلال شخصيت خودشيفته دانست. قبل از برچسب زدن با مراجعه به روانشناس و مشاور از صحت اين موضوع اطمينان حاصل كنيد. اگر قبل از به يقين رسيدن شريكتان را متهم كنيد، اثرات بدي روي روحيه او و كيفيت رابطه‌اش با شما خواهد گذاشت. صبور باشيد و از كمك متخصص بهره‌مند شويد.

بيشتر بخوانيد : اختلالات شخصيت دسته B (كلاستر B) چه ويژگي هايي دارند 

رابطه عاشقانه با فرد خودشيفته

افراد خودشيفته آنچنان قادر به درك عشق نيستند چون جز خودشان كس ديگري را لايق محبت نمي‌دانند. شما با عشق وارد رابطه خواهيد شد اما آنان با تظاهر به عشق. آن‌ها نه تنها در روابط عاطفي با جنس مخالف بلكه درهمه روابط بين فردي‌شان سطحي هستند. تمامي ويژگي‌هاي عمومي شخصيت خودشيفته در ازدواج هم صدق مي‌كند؛ حتي به شكل ملموس تر و با شدت و حدت بيشتر. در فرد خودشيفته جنبه مشكلات بين فردي پررنگ‌تر از مشكلات درون فردي مي‌باشد و رابطه زناشويي بهترين مكان براي بروز آن‌هاست. همان طور كه اشاره شد خودشيفته‌ها در برقراري ارتباط صميمانه با ديگران دچار مشكل هستند و مهم‌ترين قرباني همسران آ‌ها خواهند بود. زيرا يكي از اركان اصلي عشق وجود صميميت بين دو طرف است. در واقع ازدواج تبديل شدن دو من به ما است و فرد خودشيفته از اين ما بودن فرار مي‌كند و شما هيچگاه نمي‌توانيد با او صميمي شويد.

جذابيت خودشيفته ها بعنوان يك دام عمل مي‌كند

رابطه با يك نارسيست بسيار هيجان انگيز است. احتمالا او تا سال‌هاي طولاني براي شما جذاب خواهد ماند. مشخصه اصلي شخصيتش خود برتربيني است پس رفته رفته اين باور به شما هم سرايت پيدا خواهد كرد كه گويا بهترين همسر جهان را داريد. آن‌ها معمولا خوش‌مشرب، دوست داشتني، داراي دايره روابط گسترده و جاه طلب هستند. اما در كنار اين‌ها، ويژگي‌هاي تاريك شخصيتشان مانند خودمحوري، سردي احساسي، دغل بازي و بي‌وفايي هم به احتمال قوي در آن‌ها وجود دارد. طبيعتا در آغاز رابطه فقط خوبي‌ها را مي‌بينيد ولي هرچه به سمت آينده پيش برويد متوجه چيزهاي غيرقابل تحمل و به شدت آزاردهنده در او مي‌شويد.

مشكلات ازدواج با شخصيت خودشيفته

با توجه به ويژگي‌هاي شخصيتي خاص شخصيت خودشيفته، ازدواج با او مشكلاتي را به همراه دارد كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:

1. رقابت جويي در ازدواج

شما اين عبارات را بسيار از او خواهيد شنيد: خانه من، شغل من، پدر و مادر من، تفريحات من و… . فرد خودشيفته به طور مداوم شما و فرزندتان را به رقابت با ديگران تشويق خواهد كرد. او با شما هم در رقابت خواهد بود و خانه امنتان را به ميدان مسابقه و جنگ بدل خواهد كرد. حتي ممكن است با فرزندان خود نيز همين رفتار را داشته باشد. حال آن كه مشخصه خانواده سالم تعامل و همدلي اعضاي آن با هم است است و رقابت در بستر خانواده كمترين معنا را دارد.

2. ازدواج با شخصيت خودشيفته | سلطه طلبي در ازدواج

قوانين تعيين شده فقط در مورد شما اعمال مي‌شوند و او هيچ محدوديتي ندارد. خيلي راحت شما را در حاشيه قرارداده و به خواسته‌ها و حق و حقوتان  بي توجه خواهد بود. او اصلا شما را به حساب نخواهد آورد و به سلايق و علايقتان توهين خواهد كرد. برنامه‌هاي زندگي مشترك‌تان بايد تحت نظر او رهبري شود و شما حق هيچ اظهار نظري را نداريد. در اين موارد ممكن است كار به اعمال زور از طريق فحاشي و درگيري فيزيكي هم كشيده شود.

3. پيش بيني خيانت و تعهد

خيانت در زندگي زناشويي به معناي هرگونه ارتباط خارج از چهارچوب جنسي و عاطفي زن يا مرد متاهل با فرد ديگراز جنس مخالف است. پژوهش‌ها نشان دهنده رابطه مثبت و معنا دار بين شاخص خيانت و خودشيفتگي هستند. از آنجا كه به دليل دست بالا فرض كردن خود تنها نيازهاي شخصيش را مي‌بيند، گمان مي‌كند حتما بايد آن‌ها را برآورده سازند حتي اگربا اين كار به شريك زندگيش آسيب بزند.

ممكن است پس از ارتكاب خيانت بگويد ديگران عاشق من مي‌شوند و من تقصيري ندارم! يا ايرادات ناروايي را به شما نسبت بدهد تا شما و خود را توجيه كند. از طرفي ممكن است خطر ديگري هم زندگيتان را تهديد كند وآن اينكه شما هم به دليل برآورده نشدن انتظارات و نيازهاي خود در رابطه دست به خيانت زده و تعهدتان را بشكنيد. در نتيجه اين اتفاقات زندگي‌اي را پيش رو داريد كه در آن طلاق عاطفي رخ داده و هر زوج براي خود رابطه فرازناشويي و موازي‌اي دست و پا كرده است.

ازدواج با شخصيت خودشيفته | چگونه با همسر خودشيفته رفتار كنيم؟

توجه داشته باشيد كه در وهله نخست شما بايد مراقب سلامت رواني خود باشيد و اجازه ندهيد رفتارهاي مخرب او رويتان تاثيرات گسترده‌اي بگذارد. براي رابطه حد و مرز تعيين كنيد. اگر گفتاريا كرداري مبني برهمدلي با ديگران و اهميت به آن‌ها بروز داد، حتما او را مورد تشويق قرار دهيد. احساسات و انتظارات خود را واضح و صادقانه بيان كنيد اما از بحث و جدل با وي دوري نماييد. به او نشان دهيد كه شما هم توانايي‌هاي خودتان را داريد و خود را دست كم نگيريد. در آخراو را همان طور كه هست پذيرا باشيد چون ممكن است تغيير نكند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه برخورد با خودشيفته ها كليك كنيد.

ازدواج با شخص خودشيفته، بله يا خير؟

حتي اگر پس از مراجعه به متخصص، تشخيص داده شد كه نامزدتان مبتلا به اختلال شخصيت خودشيفته است باز هم نمي‌تواند براي شما تعيين تكليف كند. توصيه مي‌شود كه قبل اين تصميم‌گيري با يك روانشناس مشورت كنيد تا از تمام مواردي كه در انتظارتان است آگاه شويد و با اطمينان تصميم بگيريد. اگر رابطه‌تان ختم به ازدواج شد، مسئوليت‌ها و تبعات احتمالي تصميم خود را به طور كامل پذيرا باشيد و از او تعهد بگيريد كه روند درمانش را تحت نظر درمانگربه طورمنظم ادامه دهد. براي كسب اطلاعات در زمينه درمان شخصيت خودشيفته كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات شخصيت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

منبع : ازدواج با شخصيت خودشيفته چه عواقبي دارد؟

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۵:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر مادران باردار در هفته دهم بارداري به آيينه نگاه كنند، متوجه تغيير بسيار كوچكي در ناحيه شكم مي‌شوند. به طور تقريبي شكم آنان به اندازه يك توپ بيسبال بزرگ شده است و رشد غدد شيري مانند پروژسترون مجاري شير در سينه مادر را تحريك مي‌كند. در اين هفته مادر تغييرات جسمي و رواني متفاوتي را تجربه مي‌كند به همين خاطر لازم است كه مراقبت‌ها به درستي صورت گيرد. جنين نيز در اين هفته با سرعت بيشتري رشد كرده و اندام‌هاي او شروع به شكل گرفتن مي‌كنند. با توجه به اهميت سه ماه اول بارداري و خصوصا هفته دهم، در ادامه به طور كامل درباره آن صحبت خواهيم كرد. بهره بردن از مشاوره روانشناسي كمك مي‌كند تا مادران در طول بارداري نوسانات خلقي كمتري را تجربه كنند و براي زايماني راحت آماده باشند. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

 

منبع : هفته دهم بارداري جنين چقدر رشد مي كند؟

هفته دهم بارداري و تعيين جنسيت

يكي از لذت بخش‌ترين هفته‌هاي بارداري هفته دهم مي‌باشد چراكه والدين با اشتياق زياد دوست دارند بدانند نوزادشان دختر است يا پسر. تست سل فري و يا ژنتيك در اين هفته به شما نشان مي‌دهد كه قرار است صاحب چه فرزندي شويد. در اين نوع تست به منظور تشخيص جنسيت جنين، يك نمونه از خون مادر را گرفته و ژ‌ن‌هاي جنين را كه در آن شناور هستند مورد آزمايش قرار مي‌دهند. در اين هفته هنوز سونوگرافي نمي‌تواند در تعيين جنسيت جنين كمك كننده باشد. اشتياق والدين در اين هفته‌ها به اندازه‌اي است كه تغييرات جسمي و رواني چندان به چشم نمي‌آيد و زوجين بيشتر به دنبال مشخص شدن جنسيت فرزند خود هستند.

 

علائم بارداري در هفته دهم

در هفته دهم بارداري علائم زير قابل مشاهده است البته ممكن است شما به عنوان مادري كه هفته دهم بارداري خود را سپري مي‌كنيد همه علائم زير را نداشته باشيد و فقط بعضي از آن‌ها را تجربه نماييد.

  • نوسانات اخلاقي
  • تكرر ادرار
  • خستگي مفرط
  • افزايش وزن
  • كمتر شدن گودي كمر
  • تهوع
  • سردرد و سرگيجه
  • تحريك پذير شدن پستان‌ها
  • يبوست
  • نفخ و گاز شكم
  • افزايش ترشح
  • ويار
  • سوزش سر دل

در برخي از خانم‌هاي باردار، هفته دهم آخرين هفته‌اي است كه حالت تهوع و استفراغ صبحگاهي را تجربه مي‌كنند. در حالي كه برخي ديگر كماكان در هفته‌هاي بعد شاهد اين حالت خواهند بود. براي آشنايي با علائم بارداري كليك كنيد.

 

تغييرات بدن خانم‌هاي باردار در هفته دهم

پستان‌ها يكي از مهمترين قسمت‌هاي بدن خانم‌هاي باردار هستند كه در هفته دهم دچار تغييرات زيادي مي‌شوند. سايز سينه‌ها بزرگتر شده، رگ‌هاي پوستي آن تيره‌تر به نظر مي‌رسند. همچنين نوك سينه‌ها برجسته تر مي‌گردد تا بعدا نوزاد بتواند آن را پيدا كند و در دهان گيرد. علاوه بر اين رشد غدد شيري مانند پروژسترون در هفته دهم بارداري باعث مي‌شود مجاري شير در سينه مادر تحريك شده و آن‌ها گاهي شاهد ترشح شير از پستان خود باشند.

 

وضعيت جنين در هفته دهم بارداري

در هفته دهم بارداري، به طور تقريبي طول بدن جنين حدود 2.5 تا 3 سانتي متر است. اگرچه حركات او بيشتر شده است اما مادر متوجه اين حركات نمي‌شود. در هفته دهم بارداري، تارهاي صوتي جنين رشد يافته است و او قادر است صداهايي از خود در آورد، البته مادر متوجه اين صداها نخواهد بود. وزن جنين نيز در اين هفته 4 گرم است كه پس از هفته دهم با سرعت بيشتري رشد خواهد كرد. در قسمت فوقاني بدن جنين، اعصاب نخاع شكل گرفته و توده مغز افزايش يافته است. اندام‌هاي دست و پا قابليت اين را پيدا مي‌كنند تا از حالت بسته بودن خارج شوند و از آرنج فاصله بگيرند. دستگاه گوارش و كبد نيز در حال رشد و تكامل هستند. لوزالمعده، انسولين توليد مي‌كند و روده در حال حاضر در شكم قرار گرفته است.

 

مراقبت‌هاي لازم در هفته دهم بارداري

در هفته دهم مانند ساير هفته‌ها لازم است كه مراقبت‌ها به درستي صورت گيرد. مراقبت‌هاي لازم كمك مي‌كند تا مادر و جنين بتوانند دوران بارداري خود را به سلامت سپري كنند و زايمان راحتي را تجربه نمايند. 

مراقبت‌هاي پزشكي

اگر به هر دليلي تا اين زمان به منظور تشكيل پرونده سلامت و معاينه هاي لازم براي دوران بارداري به متخصص زنان مراجعه نكرده‌ايد، اكنون وقت آن است كه قرار ملاقات خود را با ماما يا متخصص زنان تنظيم نماييد و مورد معاينه قرار بگيريد. سوابق بيماري شما و همسرتان در كنار قد و وزن‌تان مورد ارزيابي و سنجش قرار مي‌گيرد و آزمايش ادرار، آزمايش خون و ديگر آزمايش‌هاي لازم براي سه ماهه اول بارداري تجويز مي‌گردد. هدف از انجام اين آزمايش‌ها، بررسي سلامت جنين و اختلالات كروموزومي است.

تغذيه مناسب

با توجه به اينكه روند روبه افزايش وزن مادر در هفته دهم سرعت بيشتري مي‌گيرد، توجه به وزن و خوردن غذاهاي مناسب ضرورت پيدا مي‌كند. به جاي خوردن غذاهاي حاوي چربي و شكر كه موجب افزايش بي رويه وزن مادر مي‌شود، بهتر است از ويتامين‌ها و مواد معدني تغذيه كنيد. بهتر است مواد غذايي مناسبي چون سبزيجات تازه، پروتئين، روغن نارگيل، ماهي قزل آلا و تخم مرغ در برنامه غذايي خود قرار دهيد. به منظور رفع مشكل يبوست در هفته دهم بارداري، خوردن غذاهاي فيبر دار توصيه مي‌شود. همچنين براي رفع مشكل سر درد و سرگيجه، نوشيدن آب زياد به جاي چاي راه حل بسيار مفيدي خواهد بود. 

علاوه بر اين به دليل اينكه در هفته دهم بارداري، دندان جنين جوانه مي‌زند، خوردن غذا‌هاي حاوي كلسيم اهميت بسيار زيادي پيدا مي‌كند. نوشيدن شير گرم جايگزين خوبي بجاي ساير نوشيدني‌ها مي‌باشد كه علاوه بر افزايش كلسيم از بروز هر گونه عفونت در بدن مادر كه ناشي از تغيير دماي بدن و ايجاد مشكل در رشد دندان نوزاد است جلوگيري مي‌كند.

انجام تمرينات ورزشي

انجام تمرينات ورزشي سبك در هفته دهم به منظور كاهش احساس خستگي و تناسب اندام اهميت دارد. نوع ورزش مناسب را مي‌توانيد از متخصص خود بپرسيد تا متناسب با وضعيت شما، تمرين مناسبي را پيشنهاد دهد. به طور كلي پياده روي و شنا از جمله ورزش‌هايي هستند كه به علت بي خطر بودن به همه خانم‌هاي باردار توصيه مي‌شود.

 

علائم هشدار دهنده خطر در هفته دهم بارداري

خانم‌هاي باردار در هفته دهم بارداري بايد مراقبت‌هاي لازم را انجام داده و در صورت مشاهده علائم زير كه خطر سقط جنين يا بارداري خارج از رحم را گزارش مي‌دهند، سريعا به متخصص مراجعه نمايند.

  • انقباض شكم و احساس درد در اين ناحيه
  • احساس درد در ناحيه لگن
  • نبض ضعيف
  • تپش قلب

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا داشتن تكرر ادرار در هفته دهم طبيعي است؟ 

بله. افزايش دفعات رفتن به دستشويي يكي از مسائل چالش برانگيز پيش روي خانم‌هاي باردار  در هفته دهم است. به منظور كاهش اين مشكل بهتر است مصرف مايعات را در اواخر شب كاهش دهيد و هنگام كه به دستشويي مي‌رويد، با خم شدن به سمت جلو، مثانه خود را خالي كنيد.

تارهاي صوتي جنين در هفته دهم بارداري در چه وضعيتي قرار دارند؟

در هفته دهم بارداري، تارهاي صوتي جنين رشد يافته است و او قادر است صداهايي از خود در آورد، البته مادر متوجه اين صداها نخواهد بود.

 

 

منبع : هفته دهم بارداري جنين چقدر رشد مي كند؟

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۷:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال يادگيري معمولا با ورود كودك به دبستان مشخص مي‌شود، چرا كه هوش اين كودكان تفاوتي با سايرين نداشته و والدين قبل از آموزش دروس مدرسه متوجه آن نمي‌شوند. به بياني ساده تغيير در مدل سيم كشي مغز را اختلال يادگيري مي‌گويند. پس اين كودكان هوش پاييني ندارند، بلكه در مواردي از همسالان خود باهو‌ تر نيز هستند. درواقع هرگاه كودك در خواندن، نوشتن يا محسابه با توجه به سن و آموزشي كه ديده است انتظار را برطرف نكند، اختلال ياگيري دارد. براي پيشگيري و سنجش اين قبيل اختلالات مي‌توانيد مشاوره كودك دريافت نماييد.

 

 

منبع : اختلالات يادگيري كودكان را تشخيص دهيم

 

انواع اختلالات يادگيري

انواع اختلالات يادگيري

شايد با شنيدن واژه اختلال يادگيري به اين فكربيافتيد كه اين كودكان دچار نقصي درجسم يا ذهن هستند. اما دقيقأ برعكس آن‌ها نه تنها مشكل جسمي يا ذهني ندارند، بلكه داراي هوش عادي و قدرت ارتباط خوب بوده و راحت كارهاي خود را انجام مي‌دهند وبا دوستان خود بازي مي‌كنند.

اما درچند مورد كه به درك كردن واستفاده از زبان شفاهي يا كتبي مربوط است، دچار مشكل هستند. اختلالات يادگيري خود را در سه غالب نوشتن، گوش دادن ومحاسبات رياضي نشان مي‌دهد. براي آشنايي بيشتر با هر كدام مي‌توانيد در ادامه روي آن‌ها كليك كنيد.

اختلال نوشتن

اختلال يادگيري رياضي

كودكان دير آموز

افرادي كه به دليل معلوليت ذهني يا حركتي توانايي‌شان در شنيدن وخواندن وحل مسأله را از دست داده‌اند، اصلا جزء اين گروه نمي‌باشند.

نشانه هاي اختلالات يادگيري

با توجه به اينكه مشكل مربوط به خواندن و مهارت‌هاي زباني از اصلي‌ترين علائم اين اختلال است، اما اگر كودك علائم زير را داشته باشد به احتمال زياد به اختلال يادگيري مبتلا است.

  • مشكل در يادگيري الفبا، اعداد، روزهاي هفته، رنگ‌ها و شكل‌ها
  • مشكل در بستن بندكفش، زيپ و دكمه
  • ناتواني هماهنگ كردن اعضاي بدن در راه رفتن، ورزش و نگهداشتن مداد
  • مشكل در روخواني، خواندن ناصحيح وكند، درك نادرست از مطالب
  • مشكل در حل وفهم مسائل رياضي، ترسيم اشكال هندسي، جمع وتفريق و مفاهيم مرتبط با اينها، خواندن ساعت، استفاده از پول و…
  • مشكل در نوشتن حروف، جابه جايي كلمات، خط ناخوانا، جابه جايي كلمات و غلط نويسي

علل ايجادكننده اختلالات يادگيري

ژنتيكي و بيولوژيك

اين اختلال در بعضي خانواده‌ها بيش از سايرين نمود داشته و ارثي است. به طوري كه به عوامل پيش، هنگام و پس از تولد ربط دارد. اين مورد همچنين مي‌تواند به معني تأخير در رشد، نقص در كار مغز ويا نارسايي در يكي از اجزاي عصبي باشد.

محيطي

عوامل محيطي بسياري در اختلال يادگيري نقش دارند. توجه نكردن به كودك، ضعف درتغذيه و وجود مواد غذايي بي ارزش ومصنوعي در غذاها، حساسيت‌ها، بيماري‌هاي مزمن و… هركدام نقش بسزايي در ايجاد اختلال ياگيري دارند.

كودك به شدت نيازمند ارتباط با محيط وبرقراري داده‌هاي حسي است تا تجربه ارتباط را به مرور زمان بياموزد وبه محيط بازگرداند. ارتباط زباني نقش بسيار زيادي درتفكر ويادگيري ساير مهارت‌ها دارد كه باعث مي‌شود كودكاني كه بخاطر اين اختلال سركش ومضطرب هستند، احساس امنيت وآرامش كنند وارتباط بيشتري با محيط خود برقرار كنند.

آموزشي

آموزش نادرست وناكافي به كودكان، نپرداختن به يادگيري مطالب، عدم تكرار مفاهيم، نبود آموزش زبان شفاهي، شيوه نادرست آموزش فعاليت‌هاي عملي، ارتباط ضعيف معلمان و توقع كم يا زياد آن‌ها از كودكان، همگي از عواملي هستند كه در زمينه آموزش باعث ايجاد اختلال يادگيري مي‌شوند.

پيشگيري از اختلال يادگيري

اختلال يادگيري اگر پيش از مدرسه تشخيص داده شود، مي‌توان با به كارگيري مهارت‌هاي مورد نياز و آموزش درست وبجا از افزايش آن پيشگيري كرد. اما متأسفانه در اكثر موارد اين علائم  تا زمان رفتن كودك به مدرسه  شناسايي نمي‌شوند.

بهتر است ضعف‌هاي يادگيري توسط متخصصين شناسايي و تشخيص داده شود. آن‌ها مي‌توانند توانايي‌هاي كودكان را تقويت كنند. اين تقويت‌ها با تست پزشكي، تحقيق راجب سابقه خانوادگي وآزمون‌هاي فكري وتحصيلي صورت مي‌گيرد.

بهترين راه براي درمان اختلال يادگيري آموزش‌هاي ويژه است.

معلمان ومتخصصان مي‌توانند با يافتن نقاط قوت كودكان وپيداكردن راهكار مناسب براي جبران نقاط ضعف به كودك در يادگيري مهارت كمك كنند. كودكان مبتلا به اختلال يادگيري مي‌توانند از مربيان گفتار درمان كمك خواسته واز راهكارهاي آن‌ها بهره ببرند.

كودكان مبتلا به اختلال به تدريج دچار كاهش اعتماد به نفس ونااميدي مي‌شوند كه مي‌توانند از متخصصان سلامت روان كمك گرفته وبا ابزارهاي برقراري روابط سالم به روحيه خود كمك كنند.

والدين مي‌توانند با كودك راجب اختلال ياگيري صحبت كرده واو را در جهت پرورش تشويق كنند. هرگاه كوچك‌ترين موفقيتي كسب كرد  او را حمايت كنند. مدام با مشاور و معلمان مدرسه او جهت رفع مشكل فرزند خود در ارتباط باشند و همواره اميد داشته باشند. براي آشنايي با ساير روش هاي درمان اختلالات يادگيري كليك كنيد.

سخن پاياني

در مواردي از اين اختلال ممكن است پزشك دارو تجويز كند. اما بايد با در نظر گرفتن تمام عوارض اين كار صورت گيرد. برخي تحقيقات نيز نشان داده كه موسيقي درماني مي‌تواند براي كودكان اختلال يادگيري مفيد باشد اما بهتر است با توجه به شرايط و شناخت دقيق‌تري از كودك تحقيق بيشتري انجام شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

منبع : اختلالات يادگيري كودكان را تشخيص دهيم

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۵:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

در هر خانواده‌اي مشاجرات و مشكلات طبيعي است؛ اما گاهي زوجين براي اينكه به خواسته خود برسند و برنده اين مشاجرات باشند، به فكر تنبيه همسر خود با روش‌هاي مختلف مي‌افتند. شيوه‌هاي نامناسب تنبيه همسر كه با هدف غلبه بر مشكل انجام مي‌گيرند، مي‌تواند به‌راحتي پايه‌هاي عاطفي زندگي مشترك را ضعيف كرده و از صميميت زوجين بكاهد. در ادامه با پيامدهاي تنبيه نامناسب و روش‌هاي جايگزين تنبيه صحبت خواهيم كرد. در صورتي كه با همسرتان اختلاف نظر داريد، حتما از خدمات مشاوره خانواده استفاده بفرماييد.

 

منبع : تنبيه همسر با چه روشي بايد انجام شود

 

تنبيه همسر

ما به‌طور سنتي آموخته‌ايم كه در پاسخ به انجام كاري اشتباه يا با پيامدهاي ناخوشايند، بايد فرد خاطي را تنبيه كرد. بر اساس اين باور عمومي، تنبيه باعث مي‌رود كه شخص دست به تكرار دوباره آن كار نزند؛ اما طبق نظر روانشناسان، باوجوداين مزيت، تنبيه مي‌تواند معايب زيادتري نيز به همراه داشته باشد. برخي از روش‌هاي معمول تنبيه همسر به شرح زير هستند. براي آشنايي با علل دعواي زن و شوهر كليك كنيد.

قهر كردن

هميشه اولين و راحت‌ترين تنبيه همسر، قهر كردن با او است. اغلب اوقات وقتي شخص مي‌خواهد همسرش را وادار به كاري كند از اين روش استفاده مي‌كند. اين شيوه در موارد نادر در زندگي مشترك پاسخگوست؛ اما وقتي‌كه تبديل به يك عادت دائمي شود، نه‌تنها از اثربخشي‌اش مي‌كاهد، بلكه به رابطه بين زوجين نيز صدمه مي‌زند.

در اين حالت همسرتان احساس مي‌كند كه حمايت و پشتيباني شما را از دست‌ داده است؛ بنابراين به‌جاي اينكه مشكل حل شود، با قهر كردن همسرتان به اشخاص يا راه‌هاي ديگري براي گرفتن اين حمايت روي مي‌آورد. همين امر زمينه‌ساز بسياري از ناسازگاري‌ها و مشكلات زناشويي در آينده خواهد شد.

 

بيشتر بخوانيد : اختلافات خانوادگي

 

بي‌اعتنايي كردن به همسر

گاهي زن و شوهر سعي مي‌كنند با بي‌اعتنايي به همسر خود، او را متوجه رفتار اشتباه خود كنند. اين شيوه نيز در برخي شرايط ممكن است مناسب باشد؛ اما افراط در به كار بردن آن نوعي باج‌گيري عاطفي از همسر به‌حساب خواهد آمد.

در اين حالت به همسر خود نشان مي‌دهيد كه درصورتي‌كه خواسته موردپسند شمارا انجام ندهد، خيري از دوست داشتن و ابراز علاقه به او نيز نخواهد بود. درواقع محبت و عشق بين زوجين تبديل به يك وسيله بهره‌كشي گشته و مشروط به اجابت درخواست‌هاي طرف مقابل مي‌شود.

تحقير و كوچك كردن همسر در مقابل ديگران

برخي از زوج‌ها سعي مي‌كنند با تحقير كردن همسرشان و بيان كردن اشتباهات او در حضور ديگران، به‌اشتباه او اعتراض كنند. همچنين با صحبت كردن پشت سر همسر خود در جمع او را تخريب مي‌كنند.

در چنين مواردي فرد بايد به خود يادآوري كند كه كسي كه اشتباه كرده باز هم جزء مهمي از خانواده خود اوست. با كوچك كردن او در مقابل ديگران نه‌تنها احترام او در بين اطرافيان از بين مي‌رود، بلكه به فرزندان هم اين‌گونه آموخته مي‌شود كه مي‌توانند با والدين خود حرف‌هاي توهين‌آميز بزنند. هرچند كه اين نوع يادگيري‌ها ممكن است به‌صورت نهفته بماند و تا زمان بزرگ‌سالي كودكان بروز پيدا نكند. هميشه بايد در خاطر داشت كه احترام به همسر يعني احترام به خود و تصميمي كه براي شروع زندگي با او.

نكات مرتبط با تنبيه همسر

برخي نكات در رابطه با تنبيه همسر وجود دارد كه آگاهي از آن‌ها باعث اثربخشي سرزنش فرد مي‌شود. از مهم‌ترين موارد به شرح زير مي‌باشد. براي آشنايي با روش‌هاي جلوگيري از دعوا با همسر كليك كنيد.

علت تنبيه را مشخص و بيان كنيد

همواره قبل از اينكه شروع به تنبيه همسر تان كنيد، در مورد اشتباه او و دليل خطا بودن رفتارش با وي صحبت كنيد. خيلي موقع‌ها مشاجرات زناشويي به دليل توجه نكردن به همين دليل رخ مي‌دهد. تصور كنيد كه همسرتان نمي‌داند چرا رفتار شما تغيير كرده است و آن را به خستگي، بي‌حوصلگي و… نسبت مي‌دهد و اين بي‌تفاوتي باعث مي‌شود شما نيز بر شدت رفتار خود بيافزاييد. اين چرخه ادامه يافته و زمينه‌ساز بروز مشاجرات و دعواهاي بسياري مي‌گردد.

 طولاني نكردن مدت قهر

قهر طولاني‌مدت باعث مي‌شود بين زوجين فاصله و جدايي افتد. در اين حالت يك مشكل ساده باعث مي‌شود زن و شوهري كه تا به الآن زندگي خوبي داشته‌اند، دچار نوعي سردي عاطفي در روابط‌شان شوند. اين احساس سرد شدن و بي‌توجهي ناشي از غرور، خودخواهي، بي‌تجربگي و… مي‌تواند باشد.

گاهي حتي بعد از آشتي هم اثر اين قهرهاي طولاني بر زندگي زناشويي سايه مي‌افكند. در اين حالت دلسردي ايجادشده بين طرفين هرگز به‌طور كامل از بين نمي‌برد. حتي گاهي، در صورت تكرار اين شرايط ممكن است منجر به ازهم‌پاشيدگي خانواده گردد.

روش‌ها و اصول مناسب تنبيه همسر

  • قبل از هر چيز، در شروع صحبت خود با همسرتان درباره اشتباهش، نكات و ويژگي‌هاي مثبت او را بيان كنيد. اين كار باعث مي‌شود طرف مقابل بتواند با روي گشاده‌تري به انتقاد و سرزنش شما گوش دهد و حالت دفاعي به خود نگيرد.
  • در تمام طول صحب از رابطه عاطفي خود و همسرتان در جهت رسيدن به هدف و درخواست شخصيتان استفاده نكنيد. بايد در نظر داشت كه گرم بودن رابطه عاطفي ناشي از يك تعامل دوطرفه است و نمي‌توان براي آن منت گذاشت يا فرد را تهديد كرد.
  • به‌طور منطقي و معقول سخن بگوييد و تا جاي ممكن هيجانان و عصبانيت خود را وارد بحث نكنيد.
  • همواره اين نكته را نيز در نظر داشته باشيد كه شايد كسي كه اشتباه برداشت كرده است، خود شما هستيد؛ بنابراين به دفاعيات همسرتان نيز با دقت گوش كنيد.
  • در هنگام گفتگو در مورد اشتباه، به‌دقت به سخنانتان توجه كنيد و مراقب هر كلمه‌اي كه انتخاب مي‌كنيد و اثري كه بر شخص مقابل خواهد داشت باشيد.
  • براي تنبيه‌ها نيز حدومرز مشخص كنيد. لازم است اين سرزنش‌ها تأثيري روي زندگي زناشويي و رابطه شما با همسرتان نگذارد. به ياد داشته باشيد كه تنها هدف شما از تنبيه كردن، كاهش احتمال تكرار خطا است.

براي دريافت مشاوره در زمينه همسر و خانواده مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

منبع : تنبيه همسر با چه روشي بايد انجام شود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۶:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

موفقيت تحصيلي در طول دوران تحصيل براي دانش‌آموزان و والدين بسيار مهم است. افراد در سنين كودكي و نوجواني كه اصلي‌ترين وظيفه آن‌ها درس خواندن است، با رسيدن به اهداف خود در زمينه درس و تحصيل مي‌توانند موفقيت تحصيلي را براي خود رقم بزنند. موفقيت تحصيلي امري اتفاقي نيست و نيازمند اين است كه دانش‌آموز با استفاده از راهكارهايي كه در اين زمينه وجود دارد، برنامه‌ريزي درسي انجام داده و مطابق آن درس بخواند. در ادامه اين مطلب به رازهاي موفقيت تحصيلي پرداخته‌ايم. براي دريافت مشاوره تحصيلي كليك كنيد.

 

منبع : موفقيت تحصيلي

موفقيت تحصيلي چيست ؟

موفقيت تحصيلي به معناي موفق شدن در زمينه درس و تحصيل مي‌باشد. البته موفق شدن در زمينه تحصيل مي‌تواند براي هر فردي معناي متفاوتي نيز داشته باشد. بنابراين زماني مي‌توان موفقيت را براي هر فرد معنا كرد كه او راهي براي رسيدن هدف‌هايي كه خودش تعيين كرده، برسد.

بنابراين يك دانش‌آموز در قدم اول بايد براي خود اين موضوع را مشخص كند كه موفقيت برايش چه معنايي دارد. گاهي موفقيت براي يك دانش‌آموز فقط كسب نمره 20 مي‌باشد و براي دانش‌آموز ديگري، موفقيت به معناي قبولي در المپيادهاي علمي است.

در قدم بعدي نيز فرد بايد هدف و قصدي كه از تحصيل كردن دارد را انتخاب كند. آيا هدف شما رسيدن به جايگاه اجتماعي بالاتر و شغل مورد نظرتان مي‌باشد؟ يا صرفا تمايل داريد فقط مدرك تحصيلي دريافت كنيد. بنابراين اين اهداف افراد است كه موفقيت را براي آن‌ها معنا مي‌كند. سعي كنيد اگر تمايل داريد موفق شويد، ابتدا هدف خود را مشخص كنيد تا با رسيدن به آن هدف، خودتان را انساني موفق بدانيد.  

رازهاي موفقيت تحصيلي

همانطور كه اشاره كوتاهي كرديم، رسيدن به موفقيت تحصيلي امري اتفاقي نيست و افراد براي رسيدن به هدف‌هاي تحصيلي كه براي خود تعيين كرده‌اند، بايد تلاش كنند. در ادامه به رازهاي موفقيت تحصيلي در سه بخش اشاره كرده‌ايم :

1. موفقيت تحصيلي با پرورش استعدادهاي دروني دانش‌آموز

  • مطالعه را جزو الويت‌هاي خود قرار دهيد: سعي كنيد براي رسيدن به موفقيت تحصيلي، مطالعه كردن جزو الويت‌هاي هر روز شما باشد. درست است كه بايد زمان كافي را به تفريح و يا بودن در جمع‌هاي دوستانه نيز اختصاص دهيد، اما مهم‌ترين وظيفه شما درس خواندن و تحصيل كردن مي‌باشد.
  • وقت شناس باشيد : يكي از مهم‌ترين مسائلي كه مي‌تواند در ايجاد موفقيت تحصيلي داراي نقش بسيار پررنگي باشد، وقت شناسي و مديريت زمان است. براي اينكه بتوانيد تمام دروس خود را به خوبي مطالعه كنيد، بايد از يك برنامه ريزي اصولي و جامع پيروي نماييد. 
  • صادقانه مطالعه كنيد: با خودتان صادق باشيد، پس براي گرفتن نمره بيشتر تقلب نكنيد. اگر قرار است تمريني را انجام دهيد، نه براي كسب نمره بلكه براي يادگيري آن را حل نماييد. بهتر است براي اينكه از عملكرد واقعي خودتان مطلع شويد در جلسات آزمون و يا حتي در هنگام مطالعه در خانه، شركت كنيد. كسب نمره خوب با تقلب موفقيت تحصيلي محسوب نمي‌شود. 
  • بر روي مطالعه دروس تمركز كنيد: تمركز كردن بر روي مطالعه دروس مي‌تواند به شما كمك كند در همان زمان كه قرار است مطالعه كنيد، با بازدهي بالايي درس هاي‌تان را بخوانيد. مي‌توانيد براي افزايش ميزان تمركز خود در ميان ساعاتي كه مطالعه مي‌كنيد، زمان‌هايي را نيز براي استراحت اختصاص دهيد. 
  • دست از مقايسه برداريد: سعي نكنيد عملكرد خودتان را با ديگري مقايسه كنيد. بنابراين افكار خود را درگير ديگران نكنيد و فقط بر روي اهداف و خواسته‌هاي خود متمركز باشيد. 
  • پيشرفت تدريجي را اصل كار خود قرار دهيد: براي اينكه به موفقيت تحصيلي برسيد، بايد بدانيد كه پيشرفت كردن تدريجي است. 

2. موفقيت در كلاس درس

  • بر روي موضوعاتي كه معلم توضيح مي‌دهد، دقت كنيد: براي رسيدن به موفقيت تحصيلي بايد حواستان را در كلاس درس جمع كنيد. با انگيزه كافي به توضيحات معلم گوش دهيد و با حواس جمع سر كلاس حاضر شويد. براي اينكار حواس‌تان به معلم باشد و اگر قسمتي از مطالب را متوجه نشديد، از او سوال كنيد. 
  • يادداشت برداري در كلاس درس: يادداشت برداري كردن ضمن اينكه سبب مي‌شود در همان لحظه مطالب را به خوبي به ذهن بسپاريد، براي مطالعه‌هاي بعدي نيز بسيار كمك كننده است. حتي مي‌توانند با خودكارهاي رنگي و هايلايترها نيز يادداشت‌هاي خود را منظم كنيد. 
  • در كلاس درس سوال بپرسيد: براي اينكه به درك بهتري از موضوعات مطرح شده در كلاس درس برسيد، بهتر است هر قسمتي كه متوجه نمي‌شويد را از معلم‌تان سوال كنيد. 

  • مشاركت در بحث‌هاي كلاس: سعي كنيد براي اينكه مطالب را سريع‌تر ياد بگيريد، وقتي معلم سوالي مي‌پرسد شما هم مشاركت داشته باشيد. در كارهاي گروهي فعاليت كنيد و در كنار ديگر دانش آموزان و هم كلاسي‌هاي خود در فعاليت‌هاي كلاسي مشاركت كنيد.
  • كارهايي كه سر كلاس حواس‌تان را پرت مي‌كند را انجام ندهيد: براي دريافت بيشترين بازدهي در زمان مطالعه، سعي كنيد از انجام كارهايي كه سر كلاس حواس‌تان را پرت مي‌كند، اجتناب كنيد. صحبت با دوستان، استفاده از تلفن همراه، نگاه كردن به مجلات، غذاخوردن و … مي‌تواند عامل حواس‌پرتي سر كلاس باشد.

3. موفقيت در مطالعه

داشتن برنامه‌ريزي اصولي و جامع

شما به عنوان شخصي كه قصد دارد به موفقيت تحصيلي دست پيدا كند، بايد براي هر كدام از دروس خود، زمان مشخصي براي مطالعه تعيين كنيد. برنامه‌ريزي شما را بر روي هدف متمركز مي‌كند و باعث موفقيت‌تان مي‌شود. متناسب با ميزان توان مطالعاتي كه داريد براي خواندن دروس‌تان برنامه‌ريزي كنيد. 

از روش‌هاي مطالعاتي متناسب با شيوه يادگيري خود استفاده كنيد

ممكن است براي يادگرفتن يك مطلب نياز به خلاصه نويسي و يا نت برداري داشته باشيد و يا با ديدن فيلم‌هاي آموزشي آن مطلب را بياموزيد. برخي افراد يادگيرندگان بصري هستند و نياز دارند براي يادگيري از عكس، جداول و … استفاده كنند. برخي ديگر نيز يادگيرندگان سمعي هستند كه بهتر است صداي معلم خود را ضبط كرده و به آن‌ها گوش دهند.

استراحت در بين بازه‌هاي زماني مطالعه فراموش نشود

براي اينكه بتوانيد تمركز خود را در زمان مطالعه از دست ندهيد، بهتر است هر 45 دقيقه يا يك ساعت، ده دقيقه استراحت كنيد. 

دوري از عوامل حواس پرتي

در زمان مطالعه در محلي قرار بگيريد كه تمامي حواس و تمركز شما بر روي موضوع اصلي باشد. بنابراين عوامل حواس پرتي همچون گوشي تلفن همراه، تلويزيون و… را از خود دور كنيد. 

انتخاب محيطي مناسب جهت مطالعه

سعي كنيد در محيطي كه دما و نور مناسبي دارد، درس بخوانيد. البته اينكه در چه مكاني داراي تمركز بيشتري براي مطالعه هستيد، وابسته به ويژگي‌هاي خودتان مي‌باشد. متناسب با آنچه كه انتظار داريد، مكان مناسبي را براي مطالعه كردن اختصاص دهيد.

از منابع مطالعاتي مناسب استفاده كنيد

براي اينكه درس‌هاي‌تان را به خوبي مطالعه كنيد، بايد از منابع مطالعاتي مناسبي استفاده كنيد و براي انتخاب آن‌ها با معلمان و دوستان خود مشورت كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه موفقيت تحصيلي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تحصيلي تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

برنامه ريزي چه نقشي در موفقيت تحصيلي دانش‌آموزان دارد ؟

برنامه ريزي از مهم‌ترين مواردي است كه مي‌تواند موفقيت دانش‌آموزان را به همراه داشته باشد. چراكه با داشتن يك برنامه‌ريزي اصولي و جامع، دانش‌آموزان مي‌توانند در بازه‌هاي زماني در نظر گرفته شده دروس خود را مطالعه كنند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

منبع : موفقيت تحصيلي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: موفقيت تحصيلي،
موضوع:
[ ۱ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۹:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا ترك اعتياد به ترياك در خانه امكان پذير است؟ ترياك يكي از شايع‌ترين مواد مخدر است كه امروزه افراد بسيار زيادي درگير مصرف آن هستند. با توجه به تاثيرات منفي بسيار زياد اين ماده بر روي بدن در دراز مدت، ترك آن ضرورت مي‌يابد. اما بسياري از افراد به دلايل مختلفي همچون نگرش منفي نسبت به كمپ و يا ترس از آبرو ترجيح مي‌‌دهند كه ترك را در خانه انجام دهند. اما با توجه به پيامدها و سختي‌هاي ترك در خانه، توصيه مي‌شود كه با يك متخصص مشورت نماييد و از اصول صحيح ترك در خانه آگاه شويد. اينگونه مي‌توانيد اين ماده مخدر را با موفقيت ترك كنيد و كيفيت زندگي خود را ارتقا دهيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ترك ترياك كليك كنيد.

 

منبع : ترك اعتياد به ترياك در خانه به روش هاي سنتي

 

چرا ترك ترياك در منزل توصيه نمي شود؟

ترياك به طور سنتي از ديرباز در كشور به روش‌هاي مختلف مصرف مي‌‌شود و برخي آن را ماده‎‌اي بي‌خطر و حتي گاه شفا بخش مي‌دانند، غافل از آثار و نشانه‌هاي اعتياد آن؛ براي آشنايي با آثار مصرف ترياك كليك كنيد و در ادامه با پيامدهاي ناديده گرفتن آثار آن آشنا شويد.

1. ترك اعتياد به ترياك در خانه | خطر اعتياد دوباره 

تقريبا۶۰ درصد افرادي كه اعتياد را به تنهايي پشت سر مي‌گذارند، بعد از گذشت يك دهه مجددا معتاد مي‌شوند. اين درحالي است خطر اعتياد دوباره در افرادي كه از مشاوره ترك اعتياد به مواد مخدر استفاده كردند، بسيار كمتر است.

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به ترياك 

2. ترك ناموفق 

بيشتر كساني كه چند دوره ترك اعتياد ناموفق را پشت سر مي‌گذارند، ديگر تمايلي به ترك پيدا نمي‌كنند و تا آخر عمر خود معتاد باقي مي‌مانند. پس ترك‌هاي ناموفق زنگ خطري جدي براي اعتياد دائمي است و بايد از آن جلوگيري شود.

3. خطرات جسمي

دوره 12 روزه بعد از شروع به ترك ترياك، دوره‌اي است كه با درد و خماري همراه مي‌شود و حتي در مواردي منجر به تشنج يا سكته نيز مي‌گردد . افرادي كه بدون نظارت پزشك اقدام به ترك خودسرانه مي‌كنند بايد از عوارض جسمي خطرناك آن نيز مطلع باشند.

4. ترك اعتياد به ترياك در خانه | مشكلات روحي

اعتياد علاوه بر بيماري‌هاي جسمي باعث بيماري‌هاي روحي خطرناك مثل افسردگي، اضطراب، ناتواني در حل مسئله، افكار خودكشي و… مي‌شود. افرادي كه در كمپ يا زير نظر روانشناس اقدام به ترك مي‌كنند درباره اين مشكلات هم صحبت كرده و به حل آن‌ها مي‌پردازند. اما افرادي كه در خانه بدون پشتيباني اقدام به ترك مي‌كنند مشكلات روحي بيشتري را براي خود ايجاد خواهند كرد.

5. هزينه و زمان بيشتر 

چون ترك در منزل به صورت غير استاندارد و غير حرفه‌اي صورت مي‌گيرد، مدت زمان بيشتري طول كشيده و هزينه‌هاي مادي و غير مادي بيشتري نسبت به ترك در كمپ خواهد داشت.

6. ترك اعتياد به ترياك در خانه | اعتيادهاي جديد 

برخي افراد براي ترك اعتياد ترياك در منزل، به‌صورت خودسرانه و بدون نسخه پزشك اقدام به تهيه و مصرف داروهاي مختلف از جمله متادون، بوپرنورفين و ساير داروهاي مسكن مي‌كنند. مصرف خودسرانه اين نوع داروها نه تنها باعث ترك اعتياد به ماده مخدر مورد مصرف نمي‌شود، بلكه در اكثر موارد بيمار علاوه بر ماده مخدر مورد مصرف، به اين داروها نيز اعتياد پيدا مي‌كند. براي كسب اطلاعات در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد. 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد  

روش درست ترك ترياك در منزل

ترك اعتياد به ترياك در خانه، اصول خود را دارد. اين اصول صحيح به شرح زير مي‌باشد:

1. مشخص كردن مدت زمان مصرف

احتمال موفقيت در اين نوع ترك، بيشتر براي افرادي وجود دارد كه اعتياد شديدي به ترياك ندارند و دوز مصرفي آن‌ها پايين است. در افرادي كه بيش از 1 سال و با دوز بالا مصرف كننده مواد بوده‌اند ترك در خانه جوابگو نيست و خطرات بسيار زيادي نيز دارد. 

2. ترك اعتياد به ترياك در خانه | تحت نظر غير مستقيم پزشك باشيد

چون امكان اورژانسي شدن وضعيت بيمار و از كار افتادن علائم حياتي در زمان سم زدايي و سير درمان وجود دارد، بهتر است حتما با مشاور ترك اعتياد يا پزشكتان به صورت تلفني در ارتباط باشيد يا هرروز در مطب چكاپ شويد. از طرف ديگر در دوره ترك، شما نياز به مصرف داروهايي نظير متادون و ب 2 و مسكن‌ها داريد . اين داروها در صورت مصرف خودسرانه خطر اعتياد جديدي را به همراه دارند.

بيشتر بخوانيد : شربت ترياك 

 

ترك اعتياد به ترياك در خانه | انواع روش هاي ترك

روش‌هاي ترك اعتياد عبارتند از:

1. ترك ناگهاني

اين روش كه به ترك سقوط آزاد و يابوئي معروف است، با ترك يك باره و ناگهاني مواد انجام مي‌گيرد. اصطلاح ترك يابوئي به اين دليل گفته مي‌شود كه در واقع تحمل عوارض و دردهاي ناشي از قطع سريع مواد به حدي است كه قدرت و توان حيواني چون يابو را طلب مي‌كند. اين نوع ترك ريسك بالايي داشته و حتي در مواردي  باعث صرع و تشنج، سكته، توهم و هذيان مي‌گردد.

2. ترك سنتي يا تدريجي

برحي افراد تلاش مي‌كنند كه خودشان مواد مخدر را به صورت تدريجي كنار بگذارند. در اين روش بايد به مرور زمان ميزان مصرف مواد را كاهش دهيد تا در آخر نياز به مصرف به طور كامل از بين برود. اين روش از روش‌هاي مرسوم ترك اعتياد به ترياك در خانه است و حتما بايد زير نظر مشاور ترك اعتياد انجام شود.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه  

3. ترك اعتياد به ترياك در خانه | روش‌هاي سنتي براي ترك ترياك

ترك اعتياد به ترياك با اسفاده از روش‌هاي سنتي نيز انجام مي‌گيرد كه به شرح زير هستند:

ترك ترياك با عسل

در اين روش شما بايد عسل يا شيره انگور را با ژل آلوورا تركيب كنيد و هر 8 ساعت يك قاشق مربا خوري از آن نوش جان كنيد.

ترك ترياك با اسپند

در اين روش ابتدا شاخ و برگ اسپند را پودر كرده و بعد از آن ۲ الي ۱۰ گرم از شاخ برگ پودر شده را كف دستتان بريزيد و مقداري دانه‌ي اسپند به آن اضافه كنيد. البته بايد مراقب باشيد ‌كه دانه‌هاي اسپند پودر نشود چرا كه سمي خواهند شد. آن‌ها را با انگشت شست نرم كرده و بخوريد. با اين روش بدون درد استخوان و خماري قادر خواهيد بود تا مصرف ترياك را قطع نماييد.

ترك اعتياد به ترياك در خانه | مايعات و دمنوش

مايعات و دمنوش‌ها با كمك به دفع سموم بدن به مرحله سم زدايي كمك مي‌كنند اما مصرف آن‌ها به تنهايي كافي نيست. توصيه مي‌شود كه براي ترك از يك متخصص كمك بگيريد. براي اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

روش ابوعلي سينا براي ترك ترياك چيست؟

بيماران مبتلا به اعتياد كه هر روز رأس ساعتي معين مبادرت به مصرف مواد مخدر مي‌كنند؛ اگر ساعت مصرف مواد مخدر را از حالت منظم به حالت نامنظم تبديل كنند، ترك ماده مخدر برايشان آسان‌تر خواهد بود.

براي ترك ترياك معمولا چه قرص هايي تجويز مي‌شود؟

متادون ، ب2 ، و انواع مسكن‌ها و آرامبخش‌ها

سندروم بعد از ترك ترياك چگونه است؟

حمله‌هاي هيجاني و ترسيدن، ناخوشي، بي قراري و احساس ناامني، شكاك بودن، نااميدي و افسردگي، سرما و لرزش بدن در اثر سرما با وجود گرم بودن بودن محيط، عطسه، آبريزش بيني و آب ريزي چشم، اسهال و استفراغ و مشكلات عروقي، بي‌حوصله بودن و خستگي و بي‌خوابي يا بدخوابي و درد نسبتا زياد است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ دى ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۷:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال يادگيري رياضي يكي از انواع مختلف اختلال يادگيري است كه با عدم توانايي كودك در يادگيري و درك مفاهيم مرتبط با رياضي مشخص مي‌شود. كودك مبتلا به اختلال يادگيري رياضي داراي هوش طبيعي است، يعني تفاوتي بين بهره هوشي اين كودكان با ساير كودكان همسال وجود ندارد، اما در محاسبه و انجام عمليات رياضي و انتزاعي نسبت به همسالان خود به طور واضح عملكرد پايين‌تري دارند. آشنايي با علل و تشخيص و مداخلات بهنگام اختلال يادگيري مي‌تواند در جهت بهبود عملكرد اين كودكان امري موثر باشد. براي آشنايي بيشتر با شرايط كودكان استثنايي كليك كنيد.

 

 

منبع : اختلال يادگيري رياضي

 

 

اختلالات يادگيري رياضي

اختلالات يادگيري (LD) ياLearning Disability  يكي از انواع اختلالات عصبي رشدي است كه عمدتاً در كودكي تشخيص داده مي‌شود و تمام عمر در زندگي فرد وجود دارد. در مجموع سه نوع كلي از اختلالات يادگيري وجود دارد كه مي‌توان به اختلال يادگيري خواندن، نوشتن و محاسبات و درك مفاهيم رياضي اشاره كرد.

اختلال يادگيري رياضي ارتباطي با هوشبهر كودك ندارد، ممكن است يك كودك تيزهوش، عقب‌مانده و يا طبيعي دچار اختلال يادگيري رياضي شود. كودكان مبتلا به اختلال يادگيري رياضي در انجام عمليات و هرگونه محاسبات مرتبط با رياضي مشكل دارند و نمي‌توانند به خوبي اين مفاهيم را درك كنند. اين كودكان عمدتاً در چهار مهارت مرتبط با زبان، توجه، ادارك و رياضي دچار اختلال هستند. براي آشنايي بيشتر با ساير اختلالات يادگيري كليك كنيد.

تاثير اختلال يادگيري رياضي در عملكرد روزانه

كودكان مبتلا به اختلال يادگيري رياضي به طور كلي در انجام محاسبات و درك مفاهيم رياضي مشكلاتي را تجربه مي‌كنند، اين موضوع باعث مي‌شود تا هر مسئله‌اي كه در زندگي نياز به محاسبه و درك عدد داشته باشد كودك به درستي متوجه آن نشود، از جمله مسائلي كه ممكن است در زندگي فرد پيش آيد مي‌توان به محاسبه قيمت يك كالا، شمردن پول، تاثير در عملكرد تحصيلي اشاره كرد.

علل و دلايل بروز اختلال يادگيري رياضي

تاكنون علل اصلي و قطعي ابتلا به اختلالات يادگيري مشخص نشده است، با اين حال مي‌توان مجموعه‌اي از عوامل زيستي، رواني، آموزشي و فرهنگي را در ابتلا به اين اختلال موثر دانست. از جمله مشكلات مرتبط با عوامل زيستي مي‌توان به ضعف در حافظه و مشكلات مرتبط با حافظه ديداري فضايي در نظر گرفت. مشكل مرتبط با حافظه و نقص در حافظه ديداري فضايي باعث مي‌شود تا كودك در به ياد آوردن اعمال اصلي و مفاهيم رياضي مشكلاتي را تجربه كند. همچنين در برخي از اعمال رياضي كه كودك نياز به در نظر گرفتن مفاهيم و مسائل انتزاعي و فضايي دارد به دليل نقص در حافظه ديداري فضايي دچار مشكلاتي مي‌شود.

هرچقدر كه سطح اين عمليات و مفاهيم پيچيده‌تر شود كودك با مشكلات بيشتري مواجه مي‌شود. همچنين مشكل در رشد شناختي كودك مي‌تواند باعث شود تا كودك ترتيب توالي اعداد، نظام‌هاي عددي و مفاهيم رياضي را به درستي درك نكند، علاوه بر اين مسائل علت اختلال يادگيري رياضي مي‌تواند ناشي از فقر آموزشي و غني نبودن محيط آموزشي كودك باشد.

بهترين راه هاي درمان اختلال يادگيري رياضي

دارو درماني اختلال يادگيري رياضي 

به طور كلي دارو درماني جزء روش‌هاي درماني انتخابي براي اختلال يادگيري رياضي نيست. از آن جايي كه اختلال حل مسئله رياضي يك موضوع در طول تمام عمر محسوب مي‌شود و نياز به انجام تمرينات و مداخلات هميشگي دارد، دارو درماني روش درماني مناسبي نيست. با اين حال استفاده از ويتامين‌هاي مختلف مي‌تواند برخي از عملكرد‌هاي اين كودكان را بهبود دهد.

تمرين‌هاي رياضي

انجام تمرين‌هاي رياضي به طور طبقه بندي شده و از آسان به سخت باعث مي‌شود تا كودك به صورت تدريجي با مفاهيم و عملكردهاي رياضي آشنايي پيدا كند. انجام تمرين‌هاي رياضي مورد انتظار با سطح كودك، استفاده از مسائل حل شده و تكرار آن روش توسط كودك و.. مي‌تواند روش موثري براي آموزش مهارت رياضي كودك باشد. با اين حال به ياد داشته باشيد كه تشخيص و ارزيابي و شيوه مداخله آن بايد توسط يك روانشناس كودك يا معلم آموزش ديده انجام شود. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

بازي درماني براي بهبود اختلالات يادگيري

بازي درماني از جمله‌ روش‌هاي درماني است كه بري درمان و بهبود اختلالات مختلفي در كودكان به كار گرفته مي‌شود. بازي درماني انواع مختلفي دارد و با توجه به وضعيت و اختلال كودك مي‌توان آن‌ها را شخصي سازي كرد. بازي درماني براي مهارت‌هاي توجه، ادراك، درك مفاهيم انتزاعي، بازي رياضي و… مي‌تواند به شكل سنتي، مداد كاغذي يا كامپيوتري انجام شود. نكته‌اي كه وجود دارد اين است كه بازي درماني صرفاً انجام بازي و سرگرمي نيست، بلكه روش‌هاي درماني و نكات درماني به طور مستقيم و غير مستقيم به كودك آموزش داده مي‌شود. زيرا كه بازي درماني مي‌تواند بر فرايندهاي رفتاري و شناختي كودك تاثير بگذارد و عملكرد مغز را بهبود دهد. براي آشنايي بيتشتر با روش هاي درمان اختلالات يادگيري كليك كنيد.

بهبود مشكلات روانشناختي كودكان

كودكان مبتلا به اختلال يادگيري به دليل عملكرد تحصيلي پايين، يا مورد مقايسه قرار گرفتن در مدرسه با همسالان ديگر و… ممكن است مورد سرزنش و انتقاد والدين و معلمان قرار بگيرند، اين مسئله مي‌تواند باعث شود تا كودك مشكلاتي نظير افسردگي، اضطراب، اعتماد بنفس و عزت بنفس پاييني را تجربه كند. اين مشكلات روانشناختي مي‌تواند اختلال حل مسئله رياضي كودك را بدتر كند. از اين جهت بهبود وضعيت روانشناختي كودكان مي‌تواند به طور مستقيم و غير مستقيم با عملكرد رياضي كودكان ارتباط داشته باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا كودكان مبتلا به اختلال يادگيري رياضي مي‌توانند در مدارس عادي درس بخوانند؟

به طور كلي كودكان مبتلا به اختلال يادگيري رياضي، غير از اين مسئله در مهارت‌هاي ديگر مشكلي ندارند و عملكرد تحصيلي عادي دارند. تنها مشكل اين كودكان عدم درك مفاهيم رياضي است. بنابراين اگر به اين كودكان آموزش‌هاي بيشتري در زمينه رياضي، درك مفاهيم اعداد و.. داده شود مشكل ديگري را در مدارس عادي تجربه نمي‌كنند.

 

 

 

منبع : اختلال يادگيري رياضي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلال يادگيري رياضي،
موضوع:
[ ۲۹ دى ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۳:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی