مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

براي همه ما موقعيتي هايي ايجاد مي‌شوند كه از اشتباه طرف مقابل خود مطلع هستيم؛ و نمي‌دانيم كه چگونه اين موضوع را به او اطلاع دهيم. از طرفي حس اجبار در گفتنش داريم؛ اما از طرفي ديگر به خاطر احساس دلسوزي، دلمان نمي‌خواهد كه براي طرف مقابل مشكلي ايجاد شود. صحبت كردن در مورد اين موضوع براي برخي از افراد دشوار است. خبر خوب آنكه روش هايي وجود دارد كه نه تنها طرف مقابل از اين بابت ناراحت نشده؛ بلكه به اشتباه خود نيز پي مي‌‌برد. داشتن شناختي اندك و در نظر گرفتن شرايط، در اين مورد بسيار موثر است. در ادامه روش هاي متفاوتي را شرح داده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه متوجه كردن ديگران از اشتباه شان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: چطور ديگران را متوجه اشتباه شان بكنيم؟

چطور ديگران را متوجه اشتباه شان بكنيم؟

در بيشتر موارد، واكنش هاي نادرست و شديد افراد در مقابل اشتباهات ديگران (به خصوص نوجوانان)، منجر به بروز مشكلات بيشتري مي‌گردد. برخي از افراد به دليل لجبازي بر تصميم خود پافشاري كرده و از موضع خود كوتاه نمي‌آيند. حتي در برخي از موارد از اشتباه خود اطلاع دارند و مي‌دانند كه نتايج خوبي نخواهد داشت. اما بازهم ادامه داده و با ديگران مخالفت مي‌كنند.

به طور كلي قانع كردن ديگران در مورد اشتباه شان، كار دشواري است. براي همه ما سخت است كه بشنويم كارمان اشتباه است. از طرفي گاهي درست و غلط كاملا نسبي بوده و شايد هر دو طرف حق داشته باشند. به همين دليل نبايد به صورت قاطعانه قضاوت كرد و يا به ديگري فشار زيادي آورد.

پيامدهاي متوجه كردن ديگران از اشتباه شان

وقتي ديگران را متوجه اشتباه شان مي‌كنيد؛ آنها به دنبال روش هاي بهتر و موثرتري رفته و همچنين كمتر احتمال دارد كه آن كار يا رفتار را دوباره تكرار كنند. از طرفي گاهي اشتباهات، پيامدهاي گسترده اي داشته و بر ديگران هم تاثير دارند. به همين دليل بايد محتاطانه تر عمل كرد. اين موضوع منجر به تفكر و تامل بيشتر در ديگران شده و احتمالا براي تصميم گيري و اقدامات خود، زمان بيشتري را قائل مي‌شوند.

روش هاي متوجه كردن ديگران از اشتباه شان

همانطور كه گفته شد متوجه كردن ديگران از اشتباه شان، روش هاي مختلفي دارد. افراد بهتر است مسائل مختلفي را در نظر گرفته و سپس در اين مورد با طرف مقابل صحبت كنند. همچنين برخي از افراد معتقدند كه بايد به ديگران فرصت اشتباه كردن و تجربه كردن داد. اما برخي از اشتباهات عواقب بدي دارند؛ به همين دليل نمي‌توان به سادگي از كنار آنها گذشت. برخي از اين روش ها شامل موارد زير مي‌شوند. 

◀مكان و زمان مناسب

در قدم اول بهتر است زمان و مكان طرف مقابل را نيز در نظر بگيريد. براي مثال اگر فكر مي‌كنيد فردي كه در حال صحبت كردن در يك جمع است؛ مرتكب خطايي شده است؛ نبايد در همان موقعيت به او تذكر دهيد. بايد به صورت خصوصي با او صحبت كرده و همچنين با لحني دوستانه با اوصحبت كنيد. همچنين در نظر داشته باشيد كه او از نظر رواني در شرايط مناسبي قرار داشته باشد.

◀صحبت كردن به صورت مستقيم و قانع كردن آنها

مرحله بعد، صحبت كردن با فرد به صورت مستقيم و قانع كردن او در مورد اشتباهش است. برخي از افراد منطقي بوده و با كمي فكر كردن، به اشتباه خود پي مي‌برند. اما برخي پافشاري كرده كه در اين صورت بايد از روش هاي ديگري استفاده كرد. بايد فرد را از مزايا و معايب تصميمش مطلع كرده و به او حق انتخاب بدهيد. در چنين شرايطي بيشتر احتمال دارد كه اشتباه خود را بپذيرد.

◀اطلاع از هدف طرف مقابل

همچنين بهتر است از هدف طرف مقابل نيز براي انجام اينكار مطلع شويد. برخي معتقدند كه هدف، وسيله را توجيه مي‌كند. اما اين منطق در بيشتر موارد به نتايج خوبي منتهي نمي‌شود. از طرفي گاهي هدف فرد واقعا از انجام كاري اشتباه، آزار دادن ديگري و يا آسيب زدن نيست. به همين دليل اطلاع از اين موضوع، در اين مورد، بسيار موثر است.

◀ريشه يابي علت مشكل

يكي ديگر از راه هايي كه افراد بايد در مورد مطلع كردن ديگران از اشتباه شان، انجام دهند؛ ريشه يابي علت مشكل و بررسي دقيق اين موضوع است. اينكه چرا فرد پافشاري مي‌كند و يا حتي به سمت انجام كاري اشتباه گرايش دارد! اين موضوعات در مواجه و مقابله، با اشتباه ديگران، بسيار موثر هستند.

◀پافشاري نكردن

وقتي مي‌خواهيد ديگري را از اشتباهش و يا عواقب رفتاري، ملطع كنيد؛ بهتر است پافشاري نكنيد. پافشاري كردن باعث مي‌شود كه طرف مقابل كه بيشتر ترغيب شده و يا كنجكاو گردد كه اين كار را انجام دهد. از خشونت استفاده نكرده و همچنين طرف مقابل را مجبور به كاري نكنيد.

◀پذيرش

گاهي در مورد مطلع كردن ديگران از اشتباه شان، پذيرش احساسات آنها، مي‌تواند بسيار موثر باشد و يا از بروز واكنش هاي شديد جلوگيري كند. همچنين گاهي حرف دو طرف درست بوده به همين دليل بايد روحيه پذيرش را در خود تقويت كنند. 

◀آمادگي براي برخورد هاي متفاوت

وقتي مي‌خواهيد كسي را متوجه اشتباهش كنيد؛ بهتر است خود را براي واكنش هاي متفاوت طرف مقابل را آماده كنيد. البته اگر از طرف مقابل شناخت كافي داشته باشيد؛ احتمالا مي‌دانيد كه چگونه برخورد مي‌كند. اما به طور كلي بهتر است خود را براي موقعيت هاي احتمالي نيز آماده كنيد.

◀صحبت كردن به صورت غيرمستقيم

اگر صحبت هاي شما به صورت مستقيم بر طرف مقابل اثري ندارد؛ مي‌توانيد از روش غير مستقيم استفاده كنيد. براي طرف مقابل مثال هايي از ديگران آورده و يا داستان هايي براي او تعريف كنيد. همچنين به جاي تمركز بر جزئيات رفتارهاي طرف مقابل و زندگي او كلي صحبت كنيد. به حاشيه نرويد و سعي نكيند طرف مقابل را نصيحت كنيد.

◀حمايت و كمك كردن به طرف مقابل

يكي از بهترين روش هايي كه مي‌توانيد براي نشان دادن اشتباهات به طرف مقابل انجام دهيد؛ همدلي و حمايت كردن از طرف مقابل است. بايد به او نشان دهيد كه در هر صورت طرف او بوده و از او حمايت مي‌كنيد. اينكار روحيه همكاري و همدلي را در او تقويت كرده و كمتر احتمال دارد كه اشتباه كند.

واكنش مناسب در مقابل اشتباه هاي ديگران

يكي ديگر از مواردي كه بايد به آن توجه داشته باشيد؛ برخورد مناسب در صورت اشتباه كردن فرد ديگري است. اين رفتار مي‌تواند در تعيين واكنش هاي آينده او نيز تاثير گذار باشد. نشان دادن احساسات و همچنين رفتارهاي عملي كه افراد نشان مي‌دهند؛ در بروز مجدد و يا توقف اشتباه، نقش دارد.

📌واكنش احساسي

برخي از افراد از اشتباهات ديگران، فاجعه سازي مي‌كنند. اين موضوع نه تنها به ديگري عذاب وجدان زيادي وارد مي‌كند؛ بلكه در ديگري نيز منجر به نشخوار فكري شده و احساسات آنها را برمي‌انگيزد. صحبت كردن در مورد احساسات و تصميمات مختلف مي‌تواند نقش زيادي در مديريت واكنش ها داشته باشد.

📌رفتارهاي عملي

اقدامات عملي كه افراد در مورد اشتباهات ديگران نيز دارند؛ مي‌تواند ديگران را تشويق كرده و يا آنها را از تصميمات اشتباهات خود باز دارد. افراد گاهي كمك كردن به ديگران، ملزم درخواست كمك خودشان است. و در غير اين صورت، به صورت دخالت برداشت مي‌شود.

سخن پاياني

گاهي نمي‌توان در مقابل اشتباهات ديگران، بي تفاوت بود. از طرفي اينكار روش هايي دارد كه اگر از آنها استفاده كنيم؛ ديگران دچار سوتفاهم مي‌شوند. بهتر است در اينكار افراط نكرده و قبل از مقابله با هر اشتباهي كمي تامل كنيم. افراد مي‌توانند در اين زمينه از يك روانشناس نيز كمك گرفته؛ و ريشه اين موضوع را شناسايي كنند. نبايد به ديگران فشار زيادي وارد كرد و همچنين همواره به آنها درست و غلط را نشان داد. اين موضوع قدرت تصميم گيري را از آنها مي‌گيرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه متوجه كردن ديگران از اشتباه شان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: چطور ديگران را متوجه اشتباه شان بكنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۴:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از روش‌هاي برخورد با خودشيفته ها آگاهي داريد؟ احتمالا ترجيح همه افراد براين است كه از افراد خودشيفته دور بمانند و ارتباط خود را با آن‌ها به حداقل ممكن برسانند. چرا كه ممكن است رابطه نزديك با خودشيفته‌ها احساس بي‌ارزشي، نااميدي و ناكامي را در شما ايجاد كند و آسايش‌تان را مختل سازد. ولي گاهي رابطه با شخص خودشيفته اجتناب ناپذير است و در هر حال مجبور به ادامه و حفظ  آن هستيد.

براي مثال ممكن است اعضاي خانواده مانند همسر، والدين يا فرزندان، دوستان و يا همكاران شما دچارخودشيفتگي باشند. در اين صورت براي كاهش ميزان آسيب پذيري چه برخوردي بايد داشت؟ چه زماني بايد اقدام به قطع رابطه با افراد خودشيفته كرد و يا اصلا چنين چيزي لازم است؟ با آگاهي از نحوه برخورد با شخصيت خودشيفته مي‌توانيد ارتباط موثري با آنان برقرار كرده و حتي به روند درمان نيز كمك نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با خودشيفته مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: برخورد با خودشيفته ها | 7 رفتار مناسب با خودشيفته

نحوه برخورد با شخصيت خودشيفته در دراز مدت

براي برخورد با افراد مبتلا به اختلال شخصيت خودشيفته ، راهكارهايي وجود دارد كه به شرح زير هستند.

✨برخورد با خودشيفته | او را با مشكلش مواجه كنيد

ممكن است سال‌ها كنار همچين فردي زندگي كرده و از كارهاي او آزار ببينيد ولي يك بار هم به مشكل خود اعتراف نكند و اصلا خود را خودشيفته نداند. و يا حتي خودتان هم به تازگي متوجه عمق مسئله شده باشيد.

متاسفانه عموما به خاطر غرور ذاتي نهفته در وجودشان و عادت به انكار مشكل خود، احتمال مراجعه آن‌ها به متخصص و اقدام به درمان كم است. حتي شايد كمك شما را هم پس بزنند. اما اگر واقعا خواهان بهبود رابطه‌تان و برخورد با خودشيفته ها هستيد و برايتان ارزش بسياري دارد، بايد در برخورد با خودشيفته خستگي ناپذير باشيد.

✨وجود او را با خودشيفتگي اش بپذيريد

امكان دارد او هيچ گاه به طور كامل درمان نشود. سطح انتظارات‌تان را پايين بياوريد و او را همان طور كه هست قبول كنيد. طرف مقابل شما يك فرد عادي نيست و پذيرش اين مسئله اوضاع را برايتان قابل تحمل‌تر مي‌‌كند پس اعتماد داشته باشيد. مهم‌ترين كاري كه بايد انجام دهيد ترغيب فرد مبتلا به ادامه درمان و همكاري با روانشناس است.

✨برخورد با خودشيفته | خودشيفته ها هم قابل درك هستند، امتحان كنيد

شايد درك يك فرد خودشيفته كه خود را مدار هستي مي‌بيند كار آساني نباشد. همين موضوع برخورد با خودشيفته را دشوار مي‌سازد. ولي غيرممكن هم نيست. همه افراد كم و بيش صفات خودشيفته را در خود دارند. كافي است اوقاتي را بياد بياوريد كه در دل شعار من بهترينم را سر داده‌ايد.

از طرفي او به دليل عدم بينش نسبت به بيماري‌اش متوجه آسيبي كه به خود وشما مي‌زند نيست. در زمينه‌هاي بروز شخصيت خودشيفته به اين نكته اشاره مي‌شود كه تاثير محيط و خانواده به چه مقدار زياد است.

در واقع او نيز قرباني تربيت نادرست شده است. تبديل شخصي شده كه همه را از خود رنجانده و دور مي‌كند، از برقراري روابط موثر بازمانده و در درون هم احساس كم ارزشي دارد. او واقعا تنهاست؛ پشت پرده تمام منم‌هايش كودكي در انتظار دست نوازش نشسته است.

اين كودك براي حل تعارض‌هاي دروني و دفاع از خود، از شيوه‌هاي غيرمنطقي بهره جسته است. پس مي‌توان دركش كرد چرا كه حقيقتا نمي‌داند اين خود برتربيني تا چه حد مي‌تواند موجب انزجار دوستان، خانواده و همكارانش باشد.

✨حرف ها و رفتارهايش را به خودتان نگيريد

در برخورد با خودشيفته نبايد شخصي سازي كنيد! او فقط با شما همچين رفتاري ندارد و علت اينگونه بودنش شما نيستيد. خود را در قبال او مقصر و مسئول ندانيد (البته اگر شخص مورد نظر فرزند شماست جريان فرق مي‌كند.) نبايد فراموش شود كه اختلال شخصيت خودشيفته نوعي بيماري رواني است و درصدي از مردم جهان گرفتار آن هستند.

✨آيينه باشيد و رفتارش را به خودش بازتاب دهيد

اين روش تا حد زيادي در برخورد با خودشيفته موثر است. اجازه دهيد متوجه رفتار و گفتار زننده خود شود. شايد بهتر باشد حداقل يك بار طعم ديگرآزاري مزمنش را بچشد. اما فراموش نكنيد كه مقصود از اينكار صرفا توجيه فرد بيمار است و پس از توضيح علت اين رفتار به او، بايد به پايان برسد.

او بايد بداند چه احساسي به شما دست مي‌دهد هنگامي كه فقط خود را مهم و لايق مي‌داند و شما و بقيه را ناديده مي‌گيرد. اين حركت مي‌تواند يك تلنگر بزرگ باشد.

او بايد متوجه شود تنها خودش نيست كه نياز به توجه و محبت دارد و همه انسان‌ها مستحق دريافت حقوقي برابر از اين دست مي‌باشند. فقط او نيست كه توانايي و مهارت دارد و هر كسي به نوعي از استعدادي برخوردار است. شخص خودشيفته بايد با واقعيت موجود زندگي روبرو شود.

✨برخورد با خودشيفته | اجازه ندهيد روي باورهايتان تاثير بگذارد

فرد خودشيفته مدام به اطرافيانش آزار كلامي مي‌رساند و آن‌ها را با زير سوال بردن، تحقير و تضعيف مي‌كند. افكار و احساسات خود را فرافكني كرده و اطرافيانش را متهم به چيزهايي مي‌كند كه فرسخ‌ها ازشان فاصله دارد. وقتي شما مي‌دانيد حقيقت چيست پس ترفند‌هاي او نبايد احوال شما را دگرگون كند.

سلامت روانتان مهم‌ترين اصل زندگي شماست. بنابراين اگر كارها و رفتارهاي او بسيار اذيتتان مي‌كند، فاصله سالمي را ايجاد كنيد تا فقط در مواقع لزوم با او رويارو شويد و از برخودهاي غيرضروري اجتناب نماييد.

✨براي رابطه حد و مرز و چهارچوب تعيين نماييد

در برخورد با خودشيفته نبايد اجازه دهيد هر طور كه مي‌خواهد رفتار كرده و از شما سواستفاده كند. افراد مبتلا به اختلال خودشيفته عادت به كنترل پنهان اطرافيان خود دارند. براي مثال ممكن است بر اساس اين باور كه بهترين تفكر و انتخاب‌ها از آن اوست، نوع لباس پوشيدن و برنامه‌هايتان را به شما تحميل كند.

طراحي يك گفتگوي محترمانه با خودشيفته و استفاده از مهارت‌هاي مذاكره بسيار موثرتر از جر و بحث است. در فضايي آرام و بدون تنش خطوط قرمز خود را بازگو كنيد. هشدار جدي دهيد كه قرار نيست از موضع خود كوتاه بياييد وانتظاراتتان را واضح و شفاف بيان نماييد.

مي توانيد

نكات كلي در برخورد با خودشيفته ها

در صورت بالا گرفتن بحث، هرگز براي آرام كردن اوضاع  تن به هر كاري ندهيد و به هر چيزي از سمت او راضي نباشيد. ممكن است خلاف اين برخورد با خودشيفته به او اجازه پيشروي و كنترل بيشتر بدهد و دردي را دوا نخواهد كرد. مقابله به مثل هم نكنيد چراكه اگر در قبال هرسخن او به جنگ برخيزيد در نهايت شما را مغلوب خواهد كرد.

دفاع كردن و توضيح دادن هم در برخورد با خودشيفته بي نتيجه خواهد بود؛ چرا كه او همين را مي‌خواهد. شما را در موقعيت پايين‌تر قرار داده و بر شما فرمانروايي كند. بهترين روش بي توجهي همراه با ارائه چند باره واقعيات است. تعريف و تمجيد غذاي روح يك فرد نارسيست است. بهتر است هميشه اين امكان را به او ندهيد پس طلسم را بشكنيد و نااميدش كنيد.

برخورد با خودشيفته در مدت زمان كوتاه

فراموش نكنيد نوع برخورد با خودشيفته به مدت زمان آن نيز بستگي دارد. چرا كه مدت زمان كوتاه لزومي به تغيير دادن او نيست و نبايد به خودمان و يا او سخت بگيريم. تنها كافي است مدت زماني را سپري كرده و بعد از آن فاصله خود را با چنين فردي حفظ كنيم. بهتر است در اين مدت از راه اندازي بازي هاي ذهني با آنها اجتناب كرده و همچنين درگير بازي هاي آنان نيز نشويم.

از طرفي جلب رضايت خودشيفته ها به دليل اينكه غرور و تكبر زيادي دارند؛ مدت زماني طول مي‌كشد. به همين دليل نبايد از آنها انتظار داشت به راحتي خشنود شوند. به حرف هاي آنان گوش كرده، اما در تعريف و تمجيد كردن از آنها روراست باشيد. انتقادهاي خود را به آرامي بيان كرده و همچنين آنها را قانع كنيد كه خواسته شما به نفع آنهاست.

پيامد و آثار برخورد با خودشيفته

در نظر داشته باشيد كه برخورد با خودشيفته ها، مخصوصا در دراز مدت، تاثيراتي بر روان شما نيز خواهد داشت. در برخي مواقع مغز به طور ناخودآگاه از ديگران تقليد كرده و مانند آنها فكر مي‌كند. اما بايد به اين موضوع آگاه باشيد كه اين خودشيفتگي اصلا سالم نبوده و به معني عزت نفس نيست. پس بهتر است براي آرامش خود مدام اين موضوع را به خود يادآوري كنيد كه اين رفتارها سالم و طبيعي نيستند.

سخن پاياني

با اينكه برخورد با خودشيفته ها اصلا كار آساني نيست و آنها تنها خود را در مركز همه چيز مي‌بينند. اما به هر حال بايد در اين مورد آگاه بود و تن به خواسته هاي غيرمنطقي آنها نداد. از طرفي آنها هيچوقت براي درمان نيز اقدام نمي‌كنند. همچنين گاهي ممكن است در مواجهه با آنها دچار دام ها و تله هاي رواني شويم و مورد سواستفاده قرار گيريم. پس بهتر است در اين زمينه حتما با يك متخصص مشورت كرده؛ هم به شرايط رواني خود اهميت دهيم و هم فرايند درمان آنها را به آرامي آغاز كنيم.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با خودشيفته ها مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: برخورد با خودشيفته ها | 7 رفتار مناسب با خودشيفته


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۸:۰۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مقايسه همسر با زنان ديگر مي‌تواند شروعي براي خراب كردن يك رابطه خوب باشد. صحبت كردن از محسنات زنان ‌ديگر و يا مقايسه ‌شما با ديگر خانم‌ها آن هم توسط همسرتان مسلما آزاردهنده است. اگر به دنبال اين هستيد كه زندگي خوبي با همسرتان داشته باشيد و او از اين رفتار دست بكشد، در قدم اول علت اين رفتار او را بفهميد و سپس با راهكاري مناسب و بدون بحث و دعوا كاري بايد كاري كنيد كه از اين عادت دست بكشد. براي رسيدن به اين دو هدف با ما در ادامه مطلب همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مقايسه همسر با ديگر زنان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: مقايسه همسر با زنان ديگر و راه مقابله با آن

مقايسه همسر با زنان ديگر

برخي از مردان، متاسفانه به دلايل مختلفي به مقايسه همسر با زنان ديگر مي‌پردازند و توجيهي كه دارند اين است كه شايد اين مقايسه و صحبت‌ها باعث تحريك شريك احساسي شده و در جهت اصلاح خودشان اقدام كنند.

اما اين عادت مقايسه همسر با زنان ديگر نه تنها آن‌ها را تغيير نمي‌دهد، بلكه باعث آسيب به خانم و رابطه عاطفي خواهد شد. پس در صورتي كه همسرتان شما را ديگر خانم‌ها مقايسه كرد، قبل از هر اقدامي هر دو بايد متوجه تاثيرات منفي اين رفتار باشيد، پايين آمدن اعتماد به نفس شايع‌ترين پيامد اين رفتار هست كه به مرور باعث بي‌علاقگي خواهد شد.

دلايل مقايسه همسر با زنان ديگر

همانطور كه اشاره كرديم، مقايسه همسر با زنان ديگر از رفتارهاي ناپسندي است كه برخي از مردان انجام مي‌دهند و با اينكار همسر خود را تحت فشار قرار مي‌دهند. در واقع كليد موفقيت زندگي مشترك يك زوج، درك و پذيرفتن يكديگر همان گونه كه هستند، مي‌باشد و اگر كاستي‌هايي هم وجود دارد، بايستي به كمك هم آن‌ها را برطرف كنند. در ادامه به دلايل اصلي مقايسه همسر با زنان ديگر اشاره كرده‌ايم.

📌 عادت رفتار

يكي از دلايل مقايسه ‌همسر با زنان ديگر، عادت رفتاري است. مقايسه كردن در برخي از افراد يك عادت رفتاري است و نه تنها همسر خود را با ديگر زنان بلكه خود و تمامي شرايط زندگي‌شان را با ديگران مقايسه مي‌كنند. دليل اينكه برخي از افراد مدام در حال مقايسه داشته‌هاي خود با ديگران هستند، اين است كه خودشان را كمتر از ديگران مي‌بينند و احساس مي‌كنند كه كافي نيستند و ديگران از آن‌ها برترند.

📌 بد بيني | مقايسه همسر با زنان ديگر

يكي از دلايل اصلي مقايسه همسر با زنان ديگر، بدبيني است. بدين معني كه كلا مرد از آن دسته از افراد است كه نيمه خالي ليوان را مي‌بيند و هر چقدر هم كه همسرش داراي ويژگي‌هاي مثبت ظاهري و باطني باشد، او همچنان نكات و كاستي‌هاي منفي را در نظر دارد. پررنگ بودن كاستي‌ها باعث مي‌شود، مرد همسرش را با ديگر زنان مقايسه كند.

📌 عدم انعطاف‌ پذيري ذهني

عدم انعطاف پذيري از ديگر دلايل مقايسه همسر با زنان ديگر است. هر كسي در اين دنيا با برخي ويژگي‌هاي ظاهري و اخلاقي به دنيا آمده است و در واقع شخصيت منحصر به فرد خودش را دارد. برخي از مردان وقتي به فرد ديگري به جز همسرشان نگاه مي‌كنند، فكر مي‌كنند كه زيبايي، موفقيت و خوشبختي كه آن‌ها دارند فقط از طريق يك راه مشخص بدست مي آيد و براي رسيدن به آن بايد اين راه مشخص را طي كرد.

مثلا با ديدن يك خانم زيبا، گمان مي‌كنند كه زيبايي مطلق يعني ويژگي‌هاي اين فرد و اگر همسرشان داراي اين ويژگي‌ها نيست، يعني زيبا نيست و مدام او را مقايسه مي‌كنند، در حالي كه هر كس زيبايي‌هاي خودش را دارد.

📌 كمال گرايي افراطي

برخي از مردان داراي كمال‌گرايي افراطي هستند كه اين دليل براي مقايسه همسر با زنان ديگر است. كمال گرايي افراطي بدين معني است كه فرد در هر چيزي به دنبال ايده آل‌ترين و كامل‌ترين آن است. وقتي مردي كمال گرا باشد، در واقع بدين معني است كه دائما در حال مقايسه همسر خود با فرد بهتري است. ويژگي‌هاي مثبت را در ديگري و كاستي‌هاي همسرش را پررنگ مي‌كند.

يعني اگر كسي را ببينند كه از همسرشان زيباتر است، سريعا او را با همسر خود مقايسه مي‌كنند و طوري رفتار مي‌كنند كه همسرشان داراي كاستي‌هاي بسياري است.

عواقب مقايسه كردن همسر با ديگر زنان

وقتي به عنوان يك مرد و همسر، دائما در حال مقايسه همسر با زنان ديگر هستيد، در واقع در حال ذره ذره سرد كردن رابطه‌تان مي باشيد. همان طور كه گفتيم مقايسه كردن توجيهي براي كم شدن كاستي‌ها نيست، بلكه به شدت براي طرف مقابل آسيب زننده است. در ادامه به عواقب مقايسه ‌همسر با ديگر زنان اشاره كرده‌ايم.

🎀 ايجاد توقعات غير منطقي

يكي از رايج‌ترين و بدترين مقايسه‌هايي كه مردان در جهت مقايسه همسر با زنان ديگر انجام مي‌دهند، مقايسه ظاهري است. اين كار بسيار زشت است، چراكه هر زني با ويژگي‌هاي جداگانه‌اي آفريده شده و زيبايي منحصر به فرد خودش را دارد. اگر شما بخواهيد دائما از نظر ظاهري او را مقايسه كنيد، ممكن است او براي جلب رضايت شما تن به جراحي‌هاي سنگين بدهد، اما در وجودش احساس بدي نسبت به خود و كاري كه كرده است، داشته باشد. ايجاد احساس بد و توقعات غير منطقي در نهايت داراي تاثيرات منفي بر روي زندگي مشترك شما خواهد بود.

🎀 دلخوري طرف مقابل | مقايسه‌ همسر با زنان ديگر

وجود زنان بسيار ظريف و شكننده است و شنيدن حرف‌هايي كه به راحتي مي‌تواند آن‌ها را رنجور و نااميد كند، آسيب زيادي به او مي‌رساند. شنيدن اين حرف‌ها از زبان همسرشان، به آن‌ها احساس بدي نسبت به خود و زندگي مي‌دهد. بنابراين اگر مي‌خواهيد به مقايسه همسر با زنان ديگر بپردازيد، خودتان را جاي او بگذاريد و به تاثير حرف‌هايتان فكر كنيد. اگر همسر خود را دوست داشته باشيد، مطمئنا حرفي نخواهيد زد كه او را دلخور و غمگين كند.

🎀 همسرتان فكر مي‌كند برايتان كافي نيست

هر زني پس از ازدواج، دوست دارد كه از همه نظر براي همسر خود كافي باشد. همسرش بيش از هر چيزي او را دوست بدارد و به او عشق بورزد. وقتي شما دائما به مقايسه همسر با زنان ديگر مي‌پردازيد، در واقع به او القا مي‌كنيد كه به اندزه كافي براي‌تان كافي نيست و آنقدر كه بايد دوستش نداريد، مسلما اين احساس عواقب خوبي را به دنبال نخواهد داشت.

🎀 سردي عاطفي و جنسي

اگر مقايسه همسر با زنان ديگر را آنقدر ادامه دهيد كه همسرتان را خسته كنيد و او را با كلي از افكار منفي تنها بگذاريد، او حالا ديگر احساس مي‌كند شما او را دوست نداريد و از بودن كنار او لذت نمي‌بريد و به جاي اينكه در كنار او زندگي خوبي داشته باشيد، دائما در حال ايراد و بهانه گرفتن هستيد. همين افكار باعث مي‌شود كه علاقه او كم‌كم به شما كمتر شود و در نهايت منجر به طلاق عاطفي يا سردي جنسي شود.

🎀 سوءظن و بد بيني | مقايسه ‌همسر با زنان ديگر

زماني كه مقايسه همسر با زنان ديگر دائم صورت بگيرد، بدبيني رخ مي‌دهد. در واقع خانم احساس مي‌كند كه همسرش به سمت فرد ديگري گرايش پيدا كرده و قصد دارد كه همسر خود را با او مقايسه كند. كه همين فكر باعث بروز آسيب هاي شديد مي‌شود.

🎀 طلاق و جدايي

از بزرگ ترين و بد ترين عواقب مقايسه همسر با زنان ديگر؛ طلاق و جدايي است. زماني كه اين مقايسه هاي به شيوه دائمي باشد؛ طرف مقابل را خسته و فرسوده مي‌كند. كه همين امر به مرور زمان باعث جدايي مي‌شود.

ترك عادت مقايسه كردن همسر با ديگر زنان

اگر متوجه رفتار بد خود در طي زمان مقايسه همسر با زنان ديگر شده‌ايد. مي توانيد براي بدست آوردن دل او مجدد دست به كار شويد و به جاي عيب جويي و مقايسه به او كمك كنيد تا كاستي‌هاي خود را جبران كند.

🔻 نقاط قوت همسرتان را بشناسيد و بدانيد كه او در وجودش ويژگي‌هاي مثبت از عادات خوب رفتاري و ظاهري بسياري دارد كه ديگران ندارند.

🔻همسر خود را همانطور كه هست دوست بداريد و قبول كنيد. شما بايد ياد بگيريد كه بدون عيب‌جويي كردن و با نوازش كردن، بوسيدن، در آغوش گرفتن و با صحبت كردن و … به او محبت كنيد.

🔻 انتظاراتي كه از همسرتان داريد را به او بگوييد شايد بدون مقايسه كردن قابل رفع باشد. براي اين كار نبايد او را مقايسه كنيد و بگوييد مثل فلاني باشد. بلكه بايد به دور از خشونت و زورگويي، با محبت نظر خود را به او بگوييد. مثلا اگر دوست داريد همسرتان موي بلندي داشته باشد، مي‌توانيد بگوييد عزيزم موي بلند زيباييت را دوچندان مي كند، دوست دارم موهايت را بلند كني، من هم مي‌توانم در مراقبت از موهايت به تو كمك كنم. بنابراين لحن بيان خواسته بسيار مهم است.

زناني كه دائما مقايسه مي شوند چه بايد بكنند؟

برخي از زنان كه داراي شوهران عيب جو و يا كمال گرا هستند، سوالي كه دارند اين است با تمامي كارهايي كه مي‌كنيم، او دست از مقايسه همسر با زنان ديگر بر نمي‌دارد. براي اينكه او بدون مقايسه ما را دوست داشته باشد، چكار بايد بكنيم.

🔺 شما بايد به عنوان كسي كه دائما مقايسه مي‌شود، به همسرتان بگوييد كه چقدر احساس منفي در وجود شما ايجاد مي‌شود. سعي كنيد خيلي منطقي و به دور از جدل و بحث اين حرف‌ها را به او بگوييد. شايد واقعا همسرتان متوجه رفتارهايش نيست.

🔺يكبار رو راست با هم صحبت كنيد و به او بگوييد كه چه خواسته‌هايي از شما دارد، به حرف‌هاي او مثبت نگاه كنيد، شايد حرف‌هاي او باعث ايجاد تغييرات مثبتي در شما بشود.

🔺 براي اينكه تحت تاثير حرف‌هاي همسرتان كه مي‌تواند از سر بدبيني و يا كمال گرايي باشد، قرار نگيريد بايستي كه اعتماد به نفس خود را تقويت كنيد و بالا ببريد.

🔺اگر با تمامي اين راهكارها نمي‌توانيد با همسرتان به نقطه مشتركي برسيد، مي‌توانيد براي درمان مشكل خود به يك روانشناس مراجعه كنيد و راهنمايي هاي لازم را مطابق شرايط خود دريافت كنيد.

روش هاي مقابله با مقايسه همسر با زنان ديگر

اگر خود شما نيز از مقايسه همسر با زنان ديگر خسته شده ايد؛ لازم است كه برخي از نكات را رعايت كنيد. در اين بخش مقاله راجع به اين نكات توضيح داده ايم.

➰ به جنبه هاي مثبت همسر توجه كنيد

به صورت ناخودآگاه دهن به جنبه هاي مثبت بيشتر توجه مي‌كند. و در نهايت اين جنبه هاي مثبت را در كنار جنبه هاي منفي قرار مي‌دهد. اين كار به مرور زمان به زندگي آسيب وارد مي‌كند و تحت الشعاع قرار مي‌دهد. بنابراين قبل از مقايسه همسر با زنان ديگر، به جنبه هاي مثبت او فكر كنيد و رفتارهاي بي نظير او را در نظر بگيريد.

➰ همدلي داشته باشيد

يكي از كارهايي كه بايد براي مقابله با مقايسه همسر با زنان ديگر انجام دهيد؛ همدلي است. تا زماني كه زن و شوهر نتوانند با يكديگر همدلي داشته باشند؛ رابطه صميمي نخواهند داشت. بنابراين تا زماني كه از يكديگر دلسرد نشده ايد؛ براي همدلي اقدام كنيد.

➰ از او قدرداني كنيد

قدرداني از ديگر كارهاي مقابله با مقايسه همسر با زنان ديگر است. براي اينكه زماني جهت مقايسه نداشته باشيد؛ بهتر است كه از همسر قدرداني كنيد. سپاسگذاري به مرور زمان نتايج روشني به همراه خواهد داشت. زيرا اين روش برخورد احساس مثبتي در فرد ايجاد مي‌كند.

➰ خودتان را جاي همسر قرار دهيد

يك بار زماني كه در حال مقايسه همسر با زنان ديگر هستيد؛ خود را جاي او قرار دهيد. چه احساسي را تجربه مي‌كنيد؟ مقايسه به قدري تخريب كننده است كه زندگي مشترك را با آسيب روبرو مي‌كند. بنابراين جهت مقابله با اين رفتار خود را جاي همسر بگذاريد.

كلام آخر

مقايسه همسر با زنان ديگر پيامدها و آسيب هاي جدي به همراه دارد. و اگر از اين رفتار جلوگيري نشود؛ مشكلات زيادي را در زندگي پديد مي‌آورد كه در نهايت موجب جدايي مي‌شود. به همين دليل توصيه مي‌كنيم كه براي جلوگيري از اين اتفاقات حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مقايسه همسر با ديگر زنان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: مقايسه همسر با زنان ديگر و راه مقابله با آن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۱۲:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دخالت و كنجكاوي ديگران از آن دسته مسائلي است كه فكر بسياري از ما را درگير خودش كرده است. همه ما دوست داريم حريم شخصي براي خودمان داشته باشيم. به همين خاطر اينكه يك نفر دائماً بخواهد اين حريم را از بين ببرد قطعاً خوشايند نخواهد بود. اما مشكل اين جاست كه خيلي وقت‌ها نمي‌دانيم چطور بايد با فضولي و كنجكاوي ديگران مبارزه كنيم. بسياري از ما از اينكه بخواهيم جواب يك نفر را ندهيم خجالت مي‌كشيم. پس روش درست برخورد با فضولي ديگران چيست؟ در ادامه به اين سؤال پاسخ مي‌دهيم. اگر شما هم درگير اين مشكل هستيد تا پايان همراه ما باشيد.

 منبع: دخالت و كنجكاوي ديگران | علل و نحوه صحيح مقابله با دخالت ها

دخالت و تفاوت آن با كنجكاوي يا نگراني

اطرافيان معمولاً با سه دليل راجع به زندگي شما سؤال مي‌كنند. آنها ممكن است نگرانتان باشند و بخواهند كاري برايتان انجام بدهند؛ يا شايد طرف مقابل صرفاً كنجكاو است و مي‌خواهد اطلاعات بيشتري راجع به يك موضوع داشته باشد. در نهايت هم به اين مي‌رسيم كه شخص موردنظر واقعاً قصد دخالت در زندگي شما را دارد. پس اولين قدم اين است كه بتوانيد انگيزه و هدف اصلي فرد را تشخيص بدهيد.

كساني كه نگران شما هستند هميشه و در تمام موقعيت‌ها راجع به زندگي‌تان سؤال نمي‌كنند. آنها فقط راجع به موضوعي كه نگرانشان كرده از شما سؤال مي‌كنند. و به‌علاوه تلاش مي‌كنند تا راه حلي ارائه كرده يا به شما كمك كنند. شخصيت‌هاي كنجكاو نيز معمولاً در همه چيز دخالت نمي‌كنند. آنها ممكن است صرفاً از شما بخواهند يكي از تجربياتتان را در اختيارشان بگذاريد.

اما يك شخصيت فضول (كسي كه دخالت هاي بيجا مي‌كند) كاملاً با اين دو دسته فرق دارد. آنها هميشه و راجع به همه چيز سؤال دارند. به‌علاوه از سؤالاتشان هدفي به‌غيراز كسب اطلاعات ندارند. آنها نه نگران شما و نه خواهان كمك هستند و نه مي‌خواهند چيزي ياد بگيرند؛ بلكه تنها تلاش مي‌كنند تا از همه چيز زندگي‌تان سر در بياورند. اين تفاوت ها در دخالت و كنجكاوي ديگران مي‌تواند روابط شما را تحت تاثير قرار بدهد.

دلايل دخالت و كنجكاوي ديگران

شما در ارتباط با دخالت و كنجكاوي ديگران در زندگي تان بايد به سه دليل زير توجه كنيد. با توجه به اين دلايل خواهيد توانست در لحظه برخورد مناسبي در مقابل رفتارهاي آزاردهنده ديگران به كار ببريد.

تلاش براي كنترل شرايط | دخالت و كنجكاوي ديگران

اولين و شايد اصلي‌ترين دليل كنجكاوي در زندگي ديگران اين است كه فرد فضول مي‌خواهد شرايط را تحت كنترل داشته باشد. اين افراد اعتمادبه‌نفس پاييني دارند و توانايي مديريت شرايط را در خود نمي‌بينند. به همين خاطر از اين مي‌ترسند كه شما چيزي را از آنها پنهان كنيد. پس براي اينكه همه چيز را بدانند و بتوانند شرايط را كنترل كنند راجع به همه چيز از شما سؤال مي‌كنند.

تلاش براي رقابت با شما | دخالت و كنجكاوي ديگران

رقابت و تلاش براي بازنده كردن شما يكي ديگر از دلايل دخالت است. شايد شما با طرف مقابل هيچ مسابقه يا رقابتي نداشته باشيد؛ اما او در ذهن خود اين رقابت را با شما دارد. به همين خاطر سعي مي‌كند با سؤال كردن از همه چيز شما اطلاع پيدا كند و خود را در شرايطي مشابه يا بالاتر از شما قرار بدهد.

يادگيري اجتماعي | دخالت و كنجكاوي ديگران

گاهي اوقات كسي كه در زندگي شما دخالت مي‌كند واقعاً قصد و نيت بدي ندارد. دخالت مانند هر رفتار ديگري اين قابليت را دارد كه ياد گرفته شود. ديدن كنجكاوي بيش از حد در اطرافيان مي‌تواند باعث شود كودكي كه در آن محيط بزرگ مي‌شود نيز اين رفتارها را ياد بگيرد؛ و در آينده، در روابط خود آن را تكرار كند.

راه هاي برخورد با دخالت و كنجكاوي ديگران

در اين بخش راهكارهايي مناسب براي برخورد با دخالت و كنجكاوي ديگران آورده‌ايم. فراموش نكنيد كه مهم ترين عامل در اجراي اين نكات حفظ آرامش است. پس بدون توجه به احساسات تان در مقابل دخالت و كنجكاوي ديگران روش هاي زير را به كار ببريد.

✔️ در زندگي ديگران تجسس نكنيد

يك قانون ساده مي‌گويد كه اگر مي‌خواهيد ديگران در زندگي شما دخالت نكنند بهتر است در اولين قدم خودتان اين كار را كنار بگذاريد. وقتي شما راجع به هر چيزي از ديگران سؤال مي‌كنيد بايد اين حق را به آنها بدهيد كه درست مانند خودتان از همه چيز سؤال كنند. پس اگر شما از آن دسته افرادي هستيد كه راجع به زندگي ديگران كنجكاو هستند بهتر است اول رفتار خودتان را تغيير بدهيد.

✔️ حد و مرزهاي مشخصي داشته باشيد

شايد برايتان جالب باشد اگر بگوييم بخشي از فضولي‌ها يا كنجكاوي ديگران راجع به زندگي شما به‌خاطر رفتار خودتان است. وقتي شما حدومرز مشخصي در رابطه با ديگران نداريد و همه چيز را براي آنها مي‌گوييد بايد انتظار دخالت را نيز داشته باشيد. در حقيقت اين، خود شما هستيد كه اجازه نظر دادن و سؤال پرسيدن راجع به زندگي‌تان را به ديگران مي‌دهيد. پس براي جلوگيري از كنجكاوي‌هاي ديگران بهتر است خودتان حد و مرزها را مشخص كنيد.

✔️ در مواجهه با دخالت و كنجكاوي ديگران خودتان را نبازيد

اين دست افراد خيلي خوب مي‌دانند كه چطور سوالي را بپرسند يا مساله اي را مطرح كنند كه در لحظه به خواسته شان برسند. شما بايد نسبت به ترفندهاي آن‌ها آگاه باشيد و هوشمندانه آن ها را دفع كنيد. دخالت و كنجكاوي ديگران از هر جنسي كه باشد، نبايد موجب ترس و نگراني تان شود. آن ها گاه با شايعات و گاه با حدسيات شان شما را غافل گير مي‌كنند. در اين مواقع بهتر است بر موضع خود بمانيد و اعتماد به نفس تان را حفظ كنيد.

✔️ ناراحتي‌تان را نشان بدهيد

قرار نيست به دليل تعارف و رودربايستي به هر سؤالي كه نمي‌خواهيد جواب بدهيد. وقتي احساس مي‌كنيد يك سؤال مربوط به حريم شخصي شماست بهتر است در نهايت ادب و احترام اين نكته را به طرف مقابل يادآوري كنيد.

✔️ به سؤالات فرد فضول پاسخ ندهيد | دخالت و كنجكاوي ديگران

يك قانون ساده در روان‌شناسي مي‌گويد وقتي شما از انجام‌دادن يك كار نتيجه بگيريد دوباره هم آن را تكرار خواهيد كرد. براي مثال وقتي يك نفر ببيند كه با سؤال كردن از شما مي‌تواند به هرچه مي‌خواهد برسد طبيعتاً اين كار را بيشتر خواهد كرد. در مقابل اگر او ببيند كه با استفاده از اين روش به جايي نمي‌رسد آن را كنار خواهد گذاشت. به همين خاطر يكي از راه‌ها براي مقابله با فرد فضول اين است كه سؤالاتش را بي‌جواب بگذاريد.

براي مثال جواب‌هاي سربالا به او بدهيد. يا بحث را عوض كنيد. حتي مي‌توانيد در جواب سؤال او بگوييد “چطور؟” اين رفتارها به طرف مقابل نشان مي‌دهد كه شما دوست نداريد سؤالش را جواب بدهيد؛ و در نتيجه دفعه آينده با احتمال كمتري از شما سؤال خواهد كرد.

✔️ خودتان را كمتر ابراز كنيد

اين روزها صفحات مجازي راهي براي ارتباط شده است. اما مي‌بينيم كه خيلي از مشكلات فردي و خانوادگي از همين صفحات مجازي نشات مي‌گيرد. انتشار عكس ها و برنامه هاي روزانه در صفحات مجازي شما را بيشتر در معرض قضاوت قرار مي‌دهد. پس اگر به هر دليلي در اينترنت مجبور به فعاليت هستيد، بايد قدرت خود را براي مقابله با دخالت و كنجكاوي ديگران بيشتر كنيد.

✔️ اهميت مشاوره در مقابل دخالت و كنجكاوي ديگران

مشكلاتي كه در يك رابطه پيش مي‌آيند و راه‌هاي حل كردن آنها يكي از مهم‌ترين تخصص‌هاي روان‌شناسان است. پس اگر احساس مي‌كنيد در رابطه خود با يك نفر دچار مشكل شده‌ايد بهتر است به كمك‌گرفتن از يك مشاور نيز فكر كنيد. مشاورين به‌خوبي به شما كمك مي‌كنند تا مهارت‌هاي لازم براي ارتباط با ديگران و شخصيت‌هاي مختلف را ياد بگيريد.

متن در مورد دخالت و كنجكاوي ديگران

پيشنهاد مي‌كنيم كه از متون زير براي نشر در صفحات مجازي استفاده نكنيد، چرا كه اين جملات بيشتر موجب دخالت و كنجكاوي ديگران خواهد شد.

گاهي با خودم ميگم دست از دخالت توي زندگي خودم بكشيم
چرا كه بقيه اين زحمت برام ميكشن

كاش آدما ياد بگيرن درباره زندگي ديگران تصميم گيري نكنن
چه از سر فضولي چه از سر دلسوزي

لاك پشت ها 150 سال عمر مي كنن
ميدوني چرا؟ چون سرشون تو لاك خودشونه

از يه جايي به بعد ديگه كسي تو زندگيت دخالت نميكنه
چون اين تويي كه داري تو دخالت اون ها زندگي مي كني

راز دلت رو براي هر كسي فاش نكن
آدمايي كه واقعا بهت اهميت ميدن خيلي كمن، بقيه فقط فضولن

……

سخن آخر

دخالت و كنجكاوي ديگران هر دليلي هم كه داشته باشد، باز هم شما قادر به كنترل و مديريت شرايط خواهيد بود. شما در هر موقعيتي (فرزند، همسر، عروس، داماد، همسايه، همكار و…) كه باشيد، باز هم مي‎توانيد ورود و خروج اطلاعات فردي تان را كنترل كنيد. نحوه برخورد شما با مسائل مهم‌ترين عامل در بروز دخالت ها و كنجكاوي هاست. با توجه به توضيحات متن اگر نتوانستيد باز هم در موقعيت هاي مختلف مانع از دخالت و كنجكاوي هاي بي حد ديگران بشويد، بهتر است در اين باره با يك فرد متخصص مشورت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت و كنجكاوي ديگران با سايرين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور به ديگران بگويم كه نمي‌خواهم سؤالشان را جواب بدهم؟

استفاده از سوالي مثل “چطور مگه؟”، دادن جواب‌هاي سربالا و يا تغيير دادن موضوع بحث از راهكارهايي هستند كه مي‌توانيد استفاده كنيد. درعين‌حال شما مي‌توانيد با رعايت ادب به طرف مقابل بگوييد كه نمي‌خواهيد به سؤالش جواب بدهيد.

منبع: دخالت و كنجكاوي ديگران | علل و نحوه صحيح مقابله با دخالت ها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۰۸:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علائم افسردگي شديد شامل سر درد، مشكلات خواب، درد قفسه سينه، كمبود انرژي، درد عضلاني و … مي‌شود. آيا مي‌دانيد علائم افسردگي در همه يكسان نيست؟ آيا از شايع ترين نشانه هاي افسردگي اطلاع داريد؟ افسردگي يكي از شايع‌‌ترين اختلالات خلقي و عاطفي است كه باعث به هم خوردن ريتم طبيعي زندگي و عدم‌لذت بردن از علائق گذشته مي‌گردد. در واقع فرد افسرده دچار يك نوع عذاب روحي مي‌شود كه روي روابط اجتماعي و شخصي وي اثر منفي مي‌گذارد. افسردگي انواع مختلفي دارد كه در تمام انواع آن بر احساس، تفكر و رفتار فرد تأثير گذاشته و باعث بروز مشكلات جسمي و رواني مي‌شود.

نشانه‌‌ها‌ و علائم افسردگي شديد شامل اختلال در عملكرد روزانه وحتي احساس بي‌‌ارزشي و افكار خودكشي مي‌شود. اين كه گاهي احساس ناراحتي كنيد كاملا طبيعي است اما افسرده بودن يك چيز كاملا متفاوت مي‌باشد كه بايد درمان شود. آگاهي از علائم و نشانه هاي افسردگي كمك مي‌كند تا هرچه سريع‌تر آن را تشخيص داده و براي درمان اقدام نماييد. براي دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم افسردگي شديد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

علائم افسردگي شديد

افسردگي شديد معناي شدت بسيار زياد عارضه و اختلال در فعاليت هاي روزانه است. علائم افسردگي شديد با نا اميدي، عدم علاقه به موارد لذت بخش گذشته، افكار خودكشي و … است. افسردگي حاد را نمي‌توان با افسردگي اساسي جدا دانست. اين اختلال بين مردم شايع است اما اغلب قابل درمان مي‌باشد. در اين مقاله نشانه هاي افسردگي شديد را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

براي ديدن كانال تلگرامي ذهن نو كليك كنيد.

چرا افسردگي اتفاق مي ‌افتد؟

بروز افسردگي در افراد فقط به يك علت خاص محدود نمي‌شود. از دلايل اين اختلال مي‌توان به مشكلات زندگي، بيماري‌هاي جسمي يا عوامل ديگر اشاره كرد. بعضي از افراد در پي حوادث و رويدادهاي ناگوار و ناخوشايند به افسردگي مبتلا مي‌شوند و عده‌اي هم ناگهاني و بدون هيچ اتفاق خاصي دچار افسردگي مي‌شوند. علائم افسردگي شديد نيز در افراد به شيوه يكساي بروز مي‌كند كه در اين مقاله به آن اشاره كرده ايم.

علائم افسردگي | چه افرادي بيشتر به افسردگي مبتلا مي‌شوند؟

افسردگي مختص گروه خاصي نيست و در تمامي سنين، نژاد، اقوام و طبقات اجتماعي چه در زنان و چه در مردان به وجود مي‌آيد. همه‌ي افراد در هر سني ممكن است به افسردگي مبتلا شوند اما افسردگي در دسته‌اي از افراد بيشتر اتفاق مي‌افتد. آمارها نشان داده كه زنان بيشتر از مردان مبتلا به افسردگي مي‌شوند. افرادي كه به افسردگي مبتلا مي‌شوند از خود نشانه هايي را بروز مي‌دهند. معمولا علائم افسردگي شديد با انواع ديگر افسردگي متفاوت است. كه اين مقاله مختص علائم افسردگي شديد است.

علائم و نشانه هاي افسردگي

ويژگي مشترك همه‌ي انواع اختلالات افسردگي اين است كه فرد از نظر خلق و خو و وضعيت رواني احساس تهي بودن يا زودرنجي مي‌كند. همچنين تغييرات جسمي و ذهني هم با اين حال خلقي همراه مي‌شوند، به طوري كه بر رفتارهاي فرد تأثير منفي مي‌گذارند. ريشه‌ي به وجود آمدن اين اختلال هم مي‌تواند متفاوت باشد.

از علائم افسردگي شديد مي‌توان به احساس اندوه، نااميدي و تنهايي و معمولا علاقه و تمايل خودشان را به چيز‌هايي كه زماني برايشان لذت بخش بوده از دست مي‌دهند. تمام اين احساسات مي‌توانند در توانايي فرد براي عملكرد مناسب تاثير گذاشته و اثري وحشتناك بر زندگي فرد داشته باشند. براي آشنايي با نشانه هاي افسردگي پنهان كليك كنيد.

شايع ترين علائم و نشانه هاي افسردگي

شايع ترين علائم افسردگي شديد

افسردگي علائم متعددي دارد كه از نشانه‌هاي شايع و علائم افسردگي شديد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

📌 بي‌علاقگي نسبت به فعاليت‌هاي روزمره

يكي از علائم افسردگي شديد، بي علاقگي نسبت به فعاليت هاي روزمره است. براي افراد افسرده سرگرمي‌ها، تفريحات، فعاليت‌هاي اجتماعي يا روابط جنسي مانند گذشته اهميتي ندارد و ديگر نمي‌توانند مثل سابق از كارهاي مورد علاقه‌شان لذت ببرند. در واقع هيچ كاري شور و هيجان را در آن‌ها ايجاد نمي‌كند.

📌 نشانه هاي افسردگي و اختلالات خلقي

اختلالات خلقي از ديگر علائم افسردگي شديد است. احساس غم و اندوه فروان، بي‌حوصلگي، بي‌انگيزگي و نااميدي احساساتي هستند كه اگر بدون دليل خاصي به مدت طولاني‌ و شديد وجود داشته باشند، مي‌توانند از نشانه هاي افسردگي باشند. افراد مبتلا به افسردگي بيشترين هيجاني كه تجربه مي‌كنند غم و اندوه فراوان است.

📌 آشفتگي روان و بي‌ قراري

از ديگر علائم افسردگي شديدف آشفتگي رواني است. در بسياري از مبتلايان به بيماري افسردگي قواي جسماني كم شده و يا به بي قراري حركتي دچار مي‌شوند. به اين صورت كه حتي براي برخواستن از رخت‌خواب نيز دچار سختي و مشقت مي‌شوند.

📌تغييرات اشتها از نشانه هاي افسردگي

تغييرات اشتها از ديگر علائم افسردگي شديد است. خوردن بيش از حد يا خيلي كم مي‌تواند از نشانه هاي افسردگي باشد. افراد افسرده اشتهاي خود را از دست مي‌دهند و يا كمتر از قبل غذا مي‌خورند. اين تغييرات در مصرف غذا باعث افزايش يا از دست دادن وزن مي‌شود. براي آشنايي با نشانه‌هاي بي اشتهايي ناشي از افسردگي كليك كنيد.

📌 افزايش يا كاهش وزن

از ديگر علائم افسردگي شديد، كاهش يا افزايش وزن است. افسردگي روي هورمون‌هاي تنظيم كننده‌ي اشتها اثر گذاشته و باعث مي‌شود كه فرد ميل بيش‌تر يا كم‌تري به مصرف غذا داشته باشد. همچنين مشكلات خواب مربوط به افسردگي هم مي‌تواند مشكل اشتها را بيشتر كند چراكه كمبود خواب نيز هورمون‌هاي گرسنگي و سيري را مختل مي‌كند.

📌 علائم افسردگي | ناتواني در لذت بردن از زندگي

ناتواني در لذت بردن از زندگي، از علائم افسردگي شديد است. شخص افسرده تقريبا از انجام هيچ كاري لذت نمي‌برد و هيچ ميلي براي انجام فعاليت‌‌هاي سرگرم كننده و لذت بخش در خودش نمي‌بيند. حتي اگر كاري را انجام دهد كه در گذشته از تجربه كردن آن لذت مي‌برده، اكنون ديگر آن احساس را نمي‌كند.

📌 كندي رواني و حركتي

كندي رواني _ حركتي يكي از علائم افسردگي شديد است. علامتي كه در بيماران افسرده شديد، بيشتر ديده مي‌شود. كندي رواني و حركتي با تنبلي فرق دارد، تنبلي مي‌تواند از نشانه هاي افسردگي يا ويژگي شخصيتي فرد باشد يعني فرد يا افسرده و يا به لحاظ شخصيتي تنبل است. در حالي كه كندي رواني و حركتي از علائم شايع ابتلا به افسردگي شديد محسوب مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با آثار جسمي افسردگي كليك كنيد.

📌 علائم افسردگي | عدم تمركز

از ديگر علائم افسردگي شديد، عدم تمركز مي‌باشد. كاهش قدرت تصميم گيري و كاهش توانايي تفكر و تمركز از مشكلات افراد مبتلا به افسردگي مي‌باشد. يك شخص افسرده ممكن است توجه خود را در مكالمات از دست بدهد. مشكلات حافظه از بزرگ‌ترين مشكلات افراد افسرده است.

📌تغييرات خواب از نشانه هاي افسردگي

كمبود خواب و افسردگي تاثير مستقيمي با يكديگر دارند و از علائم افسردگي شديد مي‌باشد. به اين صورت كه كمبود خواب افسردگي را شديدتر كرده و افسردگي نيز اختلالات خواب‌را بيشتر‎ مي‌كند. احتمال افسردگي در افراد مبتلا به بي خوابي چند برابر بيشتر از افراد عادي است. خواب بيش از حد نيز مي‌تواند نشانه‌اي از افسردگي باشد. مشكل خواب معمولا با داروي تجويز شده از سوي پزشك برطرف مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه داروهاي ضد افسردگي كليك كنيد.

📌 كمبود اعتماد به‌ نفس

يكي از علائم افسردگي شديد،‌ كمبود اعتماد به نفس است. مبتلايان به افسردگي هميشه به فكر كمبودها و شكست‌هايشان هستند و احساس گناه شديدي را تجربه مي‌كنند. بازنده بودن در زندگي از افكار مداوم آنان است و به نوعي انرژي منفي در ذهنشان نقش مي‌بندد. براي جلوگيري از گوشه گيري در افسردگي كليك كنيد.

📌نااميدي از نشانه هاي اصلي افسردگي

نا اميدي از ديگر علائم افسردگي شديد است. افسردگي اين احساس را در فرد ايجاد مي‌كند كه گويي ديگر هيچ اتفاق خوبي رخ نخواهد داد. معمولا به دنبال اين منفي نگري، افكاري مانند خودكشي به ذهنشان مي‌رسد كه بايد بسيار جدي گرفته شده و درمان شوند. براي كسب اطلاعات در زمينه درمان افسردگي كليك كنيد.

📌 ژنتيك

ژنتيك نيز از دليل و علائم افسردگي شديد است. در برخي موارد، اختلالات خلقي و افكار خودكشي زمينه‌ي ژنتيكي دارند اما ژنتيك فقط يكي از عوامل افزايش‌ دهنده‌ي خطر ابتلا به افسردگي است. بروز علائم و نشانه هاي افسردگي در كساني كه زمينه‌‌ي ژنتيكي دارند، معمولا در سنين پايين‌تر بروز پيدا مي‌كند. علاوه بر عامل ژنتيك، عوامل ديگري مثل شرايط و اتفاقات زندگي در مبتلا شدن اين افراد به افسردگي مؤثر هستند.

تفاوت علائم افسردگي در زنان و مردان

در بخش هاي قبل از علائم افسردگي شديد صحبت كرده ايم. اما بين خانم ها و آقايان تفاوت علائم وجود دارد؟ مردان معمولا به دلايل فرهنگي از افسردگي خودشان خجالت‌زده مي‌شوند و به همين دليل سعي در تحمل بيماري دارند يا با مصرف مواد مخدر، خود درماني مي‌كنند. درمان نشدن افسردگي در مردان مي‌تواند پيامدهاي فاجعه‌ باري داشته باشد زيرا آمار خودكشي‌ در مردان بيشتر از زنان است.

خانم‌‌ها روحيه حساسي دارند و ممكن است بيشتر به افسردگي دچار شوند. به همين دليل است كه معمولا خطر ابتلا به افسردگي در خانم‌‌ها معمولا دو برابر آقايان مي‌باشد. عوامل بسياري در بروز افسردگي زنان موثر هستند كه از آن‌ها مي‌توان به عوامل ژنتيكي و بيولوژيكي، هورموني، محيطي و مشكلات رواني اشاره كرد.

چگونه مي توان افسردگي را درمان كرد؟

براي درمان علائم افسردگي شديد بايد به يك روانشناس مراجعه كرد تا علت ابتلا و شدت افسردگي مشخص شود. روانشناس بر اساس درجه افسردگي، تشخيص مي‌دهد كه فرد به چه نوع درماني نياز دارد. همچنين آگاهي‌هاي لازم درباره روا‌ن ‌درماني و انواع رويكردهاي آن را به فرد و خانواده او ارائه مي‌كند. براي دريافت خدمات مشاوره و درمان افسردگي مي‌توانيد از جلسات مشاوره روانشناسي ذهن نو استفاده نماييد.

اگر افسردگي شديد درمان نشود چه اتفاقي رخ مي‌دهد؟

در بخش هاي قبلي شما را با علائم افسردگي شديد آشنا كرديم. اما در اين بخش راجع به علائم درمان نكرده افسردگي و پيامدهاي مورد انتظار صحبت كرده ايم. عوارض افسردگي شديد در خانم ها و آقايان متفاوت است. كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

عوارض علائم افسردگي شديد درمان نشده خانم ها

🔻 اضطراب يا نگراني بيش از حد

🔻 افزايش يا كاهش اشتها

🔻 افزايش خودانتقادي و كاهش اعتمادبه‌نفس

🔻 تغيير در خلق‌وخو مانند گريه بي‌دليل و خنده كمتر

🔻 اختلال در دوره قاعدگي

عوارض علائم افسردگي شديد درمان نشده آقايان

🔻 افت انرژي، احساس نااميدي و عدم علاقه به فعاليت روزمره

🔻 كاهش تمركز و توانايي تصميم‌گيري

🔻 افزايش خشم و عصبانيت

🔻 كاهش ميل جنسي و مشكلات در روابط جنسي

كلام آخر

افسردگي به دليل مصرف الكل، مواد مخدر، داروها، بيوشيمي مغز، ترما، استرس و … بروز مي‌يابد. و علائم افسردگي شديد نيز شامل از بين رفتن علاقه، كاهش عزت نفس، توهم و … مي‌باشد. اما براي درمان حتما بايد از روانشناس كمك بگيريد. و با گذر زمان و خود درماني به هيچ وجه نمي‌شود افسردگي را درمان كرد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم افسردگي شديد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علائم افسردگي شديد،
موضوع:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۴۴:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بيان كردن ناراحتي به شكل هاي مختلفي صورت مي‌گيرد. ناراحتي يكي از احساسات مهم و اساسي در انسان است كه گاهي به اندازه شادي براي روان ما ضرورت دارد. اما اين بدان معنا نيست كه در آن پيشروي كرده و يا براي مدت زمان طولاني اين احساس را حفظ كنيم. به طور كلي ناراحتي احساسي موقت بوده و به دلايل مختلفي بروز مي‌كند. همچنين هر فردي روشي منحصر به فرد براي غلبه بر آن دارد. به همين دليل بهتر است در حين ناراحتي، آرامش خود را حفظ كرده و احساسات خود را كنترل كنيم. برخي در بيان ناراحتي خود اصلا مهارتي نداشته و حتي باعث تشديد اين حس در خود مي‌شوند.

براي دريافت مشاوره در زمينه بيان كردن ناراحتي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: چطوري ناراحتي خود را بيان كنيم؟ | بيان كردن ناراحتي

بيان كردن ناراحتي

فراموش نكنيد كه شدت ناراحتي افراد متفاوت بوده و نبايد دليل اين موضوع را دست كم گرفت. توجه به احساسات مختلف در خود و ديگري بسيار اهميت داشته و حتي در برطرف كردن آنها نيز موثر است. بيان كردن ناراحتي، اصولي دارد كه با استفاده از آنها نه تنها احساسات منفي در افراد كمرنگ مي‌شود؛ بلكه باعث ناراحتي ديگري نيز نمي‌شويم.

بسياري از افراد در هنگام ناراحتي بايد با ديگري در اين مورد صحبت كرده و آن را بيان كنند. حال اگر اينكار را به درستي انجام ندهند؛ هم به خود و هم طرف مقابل آسيب مي‌زنند. همچنين به طور كلي به اشتراك گذاري مسائل و احساسات تا حد زيادي مفيد بوده و باعث ايجاد حس خوب در افراد مي‌شود. 

روش هاي بيان كردن ناراحتي

در هنگام ناراحتي، در ابتدا بايد قادر به تشخيص و تمايز احساسات مختلف در خود باشيم. گاهي برخي از افراد ناراحتي و عصبانيت را با يكديگر اشتباه مي‌گيرند؛ به همين دليل هيجانات زيادي را از خود بروز داده  و باعث برانگيختن احساسات مختف در ديگري نيز مي‌شوند. پس از شناخت احساس خود، مي‌توانيد از روش هاي زير براي بيان آن استفاده كنيد. 

◀كنترل كردن احساسات

در هنگام ناراحتي، احتمالا احساسات مختلفي به سمت ما هجوم مي‌آورند. براي مثال گاهي خشمگين مي‌شويم و يا حتي احساس نااميدي مي‌كنيم. گاهي بعد از كمي فكر كردن به دليل ناراحتي خود مي‌خنديم و يا تحريك پذير مي‌شويم. اما براي بيان كردن ناراحتي خود و منتقل كردن آن به عامل ناراحتي و يا حتي براي صحبت كردن با يك دوست، بهتر است در ابتدا احساسات خود را كنترل كنيم تا بتوانيم منظور خود را به درستي بيان كنيم. اينكار نياز به گذشت زمان دارد.

◀زمان بدهيد

برخي از افراد تمايل دارند تا براي بيان كردن ناراحتي خود، بلافاصله اقدام كنند. اين موضوع شايد باعث راحتي و آرامش آنها گردد اما قطعا در اين زمان قادر به تصميم گيري به شكل درستي نيستند. بهتر است افراد مدت زماني را صبر كرده و اجازه دهند تا احساسات شان حالت پايداري پيدا كند. در اين مدت زمان مي‌توانيد بيشتر فكر كرده و سنجيده تر عمل كنيد. تصميمات عجولانه، نتايج خوبي در پي ندارند و تنها منجر به بدتر شدن اوضاع مي‌گردند.

◀با لحني آرام حرف بزنيد

براي بيان كردن ناراحتي خود با ديگري، بهتر است با لحني آرام و دوستانه حرف بزنيد. همانطور كه گفته شد؛ احتمال بروز خشم نيز هست. اما وقتي خشمگين هستيد؛ نمي‌توانيد به درستي منظور خود را به طرف مقابل منتقل كنيد. يا حتي احتمال بي احترامي نيز وجود دارد. كه در اين حالت احتمالا ناراحتي شما بيشتر مي‌شود.

البته صحبت كردن در مورد موضوع ناراحتي، به شخصيت طرف مقابل نيز بستگي دارد. براي مثال اگر فكر مي‌كنيد كه ناراحتي و احساسات شما براي او هيچ اهميتي ندارد و يا شما را قضاوت مي‌كند؛ بهتر است اين موضوع را با او بيان نكنيد.

◀بررسي دليل ناراحتي

يكي ديگر از راهكارهاي موثر در زمينه بيان كردن ناراحتي، بررسي دلايل و عوامل موثر بر ناراحتي است. براي مثال اين موضوع را در نظر بگيريد كه آيا ناراحتي شما به جا بوده است يا خير. در اين حالت بهتر مي‌توانيد بر احساسات خود غلبه كنيد. موضوع پيش آمده را از جوانب مختلف بررسي كرده و بعد از آن به راه حل هاي موجود فكر كنيد. اين موضوع به معني سركوب احساسات و يا ناديده گرفتن آنها نيست. بلكه بايد آنها را به شكل درست ابراز نماييد.

◀بخشش و پذيرش

به طور كلي داشتن روحيه بخشش و پذيرش هم در مورد خود و هم در مورد ديگري در بيان كردن ناراحتي بسيار موثر است. وقتي شما قادر به بخشيدن ديگري باشيد؛ راحت تر مي‌توانيد اين موضوع را بيان كنيد و يا حتي از آن چشم پوشي نماييد. برخي از موارد، به طور كلي قابل تغيير نيستند به همين دليل پافشاري بر آنها تنها باعث فرسودگي خودمان مي‌گردد. بهتر است اين موضوع را پذيرفته و بخشش داشته باشيد.

◀سرزنش نكنيد

براي بيان كردن ناراحتي خود، ديگران را سرزنش نكنيد. تنها بگوييد كه ناراحت هستيد و فرد بهتر است اينكار را دوباره تكرار نكند. برخي از افراد شروع به سرزنش خود مي‌كنند. كه در اين حالت نيز تنها ناراحتي در وجود ما بيشتر مي‌شود. فراموش نكنيد كه سرزنش ما براي ديگران شايد مانند يك تلنگر عمل كند اما هرگز اثر طولاني مدت  نخواهد داشت.

براي غلبه بر ناراحتي چه كنيم

بيان كردن ناراحتي با ديگري، خود جزوي از فرايند كاهش احساسات منفي است. اما در كنار اين موضوع افراد مي‌توانند از روش هاي ديگري نيز استفاده كنند. برخي از اين راهكارها شامل موارد زير مي‌شوند.

💠استراحت

در زمان ناراحتي، بهتر است به اندازه كافي استراحت كرده و به خود زمان دهيد. گاهي ناراحتي بي دليل ما از خستگي نشات مي‌گيرد. در چنين شرايطي بهتر است براي مدتي از ديگران دور باشيم و ذهن خود را از عوامل مزاحم دور نماييم. خواب، تغذيه مناسب، ورزش كردن و… همگي مي‌توانند باعث تسهيل و تسريع در اين دوران گردند.

💠صحبت كردن با مشاور

يكي ديگر از راهكارهاي موثر در زمينه بيان كردن ناراحتي، صحبت كردن با مشاور است. در واقع اين بهترين روش ممكن است. چرا كه قبل از اينكه هرگونه تصميمي بگيريد؛ مشاور مي‌تواند احساسات شما را شناسايي كرده و راهكارهايي متناسب با آنها به شما ارائه دهد. البته حتي مراجعه بلافاصله بعد از ناراحت شدن، به روانشناس نيز كار عاقلانه اي نيست. همچنين در صورتي كه اين احساس در شما براي مدت زمان طولاني ادامه يافته است؛ اقدامات درماني براي جلوگيري از بروز افسردگي ضروري است.

💠استفاده از روش هاي مخصوص خود

افراد روش هاي منحصر به فردي در بيان كردن ناراحتي خود دارند. برخي از افراد تمايل دارند تا پياده روي كنند و يا به موسيقي گوش دهند. اين روش ها در ابتدا براي كاهش احساسات منفي موثر هستند؛ اما در ادامه افراد بايد به دنبال راه حل هاي اثربخش تري در اين زمينه باشند.

سخن پاياني

يكي از واكنش هاي رايج ميان افراد در بيان كردن ناراحتي، انزوا و گوشه گيري است. برخي ترجيح مي‌دهند با هيچكس صحبت نكرده و فشار زيادي به خود وارد مي‌كنند. اما بهتر است با استفاده از راهكارهاي گفته شده؛ اين موضوع را با ديگران در ميان گذاشته و يا حتي به تنهايي در اين مورد اقدامي كنيد. احساس ناراحتي براي همه ما به دلايل مختلفي ايجاد مي‌شود. اما نكته حائز اهميت اينجاست كه اجازه حضور اين احساس را براي طولاني مدت، ندهيم. در اين زمينه يك روانشناس مي‌تواند به شكل موثري عمل كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه بيان كردن ناراحتي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: چطوري ناراحتي خود را بيان كنيم؟ | بيان كردن ناراحتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۶:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا راهي براي درمان شخصيت ضد اجتماعي وجود دارد؟ افراد مبتلا به اين اختلال رفتارهاي پرخطر و سودجويانه‌اي دارند و به همين دليل هم به خود و هم اطرافيان آسيب مي‌رسانند. همين مساله ضرورت درمان آنان را افزايش مي‌دهد. براي درمان اختلالات شخصيت، روش‌هاي متعددي وجود دارد كه با توجه به شرايط توسط روانشناس مورد استفاده قرار مي‌گيرند. با توجه به اينكه اين افراد براي درمان اقدامي نمي‌كنند، اين مسئوليت بر عهده اطرافيان آنان قرار دارد. با آگاهي از روش‌هاي درماني مي‌توانيد گامي موثر در جهت درمان و افزايش سلامت روان خود برداريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان شخصيت ضد اجتماعي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: درمان شخصيت ضد اجتماعي با چه روش هايي ممكن است؟

درمان شخصيت ضد اجتماعي

اولين گام درمان شخصيت ضد اجتماعي، تشخيص صحيح اختلال است. تشخيص اختلال شخصيت ضد اجتماعي كار ساده‌اي نيست؛ مراجع به سادگي مي‌تواند نقش فردي آرام و قابل اعتماد را براي روانشناس بازي كند. روان درمانگر براي آنكه فريب نخورد بايد از مصاحبه پرفشار استفاده كند.

روانشناس در درمان شخصيت ضد اجتماعي بايد بر احساسات مراجع تمركز نمايد. بروز هر يك از احساسات به جز احساس خشم و افسردگي بر درمان فرد تاثير مي‌گذارد. لازم است روانشناس در طول درمان با فرد همدلي داشته و او را حمايت كند. تجربه احساسات توسط فرد مبتلا به شخصيت ضد اجتماعي نشانگر پيشرفت درمان است.

بهتر است روانشناس و مراجع به روي مسائل بي خطر مانند مسائل و دغدغه‌هاي زندگي روزمره صحبت كنند. افراد مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي معمولا با سياست مداران و افرادي كه قدرت در دست آن‌هاست مشكل دارند. روانشناس بايد در اين مورد بي‌طرفانه برخورد كند زيرا مراجع نظر ثابتي راجع به اين مسائل دارد.

در درمان يك فرد داراي شخصيت ضد اجتماعي، لازم است فرد به بيهودگي برخي اعمالش پي ببرد و عواقب كارهايش را ببيند. حتي ممكن است پاي او به زندان هم باز شود اما اگر اين يك محرك براي فهميدن عواقب اعمالش باشد به پيشبرد درمان كمك مي‌كند. گروه درماني و خانواده درماني نيز مي‌تواند به فرد مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي كمك كند. رهبر گروه بايد مراقب باشد تا رفتارهاي خطرناك بروز پيدا نكند. در خانواده درماني تبادل اطلاعات به درك و شناخت متقابل كمك مي‌كند.

شخصيت ضد اجتماعي و اختلالات همراه آن

معمولا افراد مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي به اينكه مشكل اصلي درون خود آن‌هاست ايمان ندارند. نهايتا اطرافيان فرد هستند كه از رفتارهايش به ستوه آمده و از او مي‌خواهند كه زير نظر روانشناس قرار بگيرند. هر چند ممكن است اين افراد به علت مشكلات ديگر نظير افسردگي، اضطراب، خشم شديد يا درمان اعتياد به روانشناس مراجعه نمايند.

درمان شخصيت ضد اجتماعي | رفتار با فرد مبتلا به شخصيت ضد اجتماعي

بهتر است اطرافيان فرد مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي، روابط خود را با وي سامان دهند. به صورتي كه كمترين آسيب را متوجه خود و ديگر اعضاي خانواده كنند. اطرافيان بايد به درست بودن رفتارشان به اين افراد دقت نمايند. بهتر است حريم شخصي و مرز خود را با فرد داراي اختلال شخصيت ضد اجتماعي حفظ كنيد.

درصد رفتارهاي خشونت آميز با خانواده يا با همسر در اين افراد چشمگير است. بنابراين خانواده بايد روش‌هاي مراقبت از خود در برابر رفتارهاي بيمار را بياموزند. براي يادگيري اين اصول بايد به متخصص سلامت روان مراجعه نماييد. زندگي با افرادي كه شخصيت ضد اجتماعي دارند اصلا ساده نيست؛ اين افراد ماهرانه دروغ مي‌گويند، رفتار بسيار جذابي دارند و در نتيجه به راحتي فردي را راضي به ازدواج با خود مي‌كنند. آن ها هرگز به دنبال درمان شخصيت ضد اجتماعي نمي روند.

اين رفتارها با هدف گرفتار كردن فرد مقابل انجام مي‌شود تا در آينده بتواند رفتارهاي خلاف قانونش را به راحتي دنبال كند. اگر شريك زندگي قصد مخالفت با رفتارهاي وي را داشته باشد، با پرخاش، گريه يا هر كار ديگري ماجرا را به نفع خود تغيير مي‌دهد. در چنين شرايطي نبايد توقع پشيماني از وي داشت زيرا او هيچ احساس شرمندگي ندارد. اين افراد معمولا ديگران را مقصر رفتارهاي بد خود مي‌دانند.

علائم و علل ابتلا به اختلال شخصيت ضداجتماعي

معمولا افرادي كه مبتلا به اختلال شخصيت ضداجتماعي هستند؛ علائم و نشانه هايي مانند بدبيني، غرور و خودخواهي، دروغ گويي، تخريب اموال ديگران و رفتارهاي تكانشگري، تحريك پذيري، عدم رعايت قوانين و… را از خود نشان مي‌دهند. اطلاع از اين علائم در فرايند درمان شخصيت ضد اجتماعي بسيار موثر هستند. همچنين دلايلي كه باعث بروز  چنين اختلالي در افراد مي‌گردد نيز تا حد زيادي تحت تاثير ژنتيك، شرايط خانوادگي، اتفاقات ناگوار گذشته و همچنين ابتلا به اختلال سلوك در دوران كودكي است.

تشخيص و درمان شخصيت ضد اجتماعي

از آنجايي كه علائم اختلال شخصيت ضداجتماعي همپوشاني زيادي با ديگر اختلالات شخصيتي دارد؛ تشخيص آن كمي دشوار است. اما افراد با مشاهده علائمي كه در قسمت قبلي ذكر شد بايد براي تشخيص دقيق و درمان شخصيت ضد اجتماعي به متخصص مراجعه كرده و به طور دقيق مورد بررسي قرار گيرند.

پيامدهاي ابتلا به اختلال شخصيت ضداجتماعي

ابتلا به شخصيت ضد اجتماعي و همچنين عدم درمان و كنترل علائم آن مي‌تواند باعث بروز مشكلات زيادي براي خود فرد و اطرافيان او شود. چنين فردي نه تنها به ديگران آسيب هاي زيادي از لحاظ رواني و حتي جسماني وارد مي‌كند؛ بلكه خودش هم در امان نيست. در واقع در چنين افرادي احتمال رفتارهاي مانند خودكشي و خودجرحي، بسيار بالاست. به همين دليل درمان شخصيت ضد اجتماعي حائز اهميت است.

روش هاي درمان شخصيت ضد اجتماعي

اختلال شخصيت ضد اجتماعي هنگام كه علائم خود را در فردي نشان داد ديگر فروكش نمي‌كند. اين علائم از اوايل 15 سالگي يا قبل از آن خود را نشان مي‌دهند و تا آخر دوره جواني ممكن است فرد به بدترين كارها مرتكب شده باشد. بسياري از اين افراد دچار درد‌هاي روان تني و جسمي نيز هستند. هر چه سريع‌تر روند درمان خود را آغاز كنند از سرعت پيشرفت بيماري كاسته مي‌شود. برخي از روش‌هاي موثر در درمان شخصيت ضد اجتماعي به شرح زير هستند.

⭕روان درماني

روان درماني يكي از موثرترين روش‌ها براي درمان شخصيت ضد اجتماعي است. اگر فرد مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي در جاي ثابتي مانند بيمارستان بستري شود و در آنجا روند درمان را طي كند، درمان با رويكرد روان درماني را ترجيح مي‌دهد. اما اگر فرد زير نظر پزشك نباشد و ارتباط او با افراد شبيه به خودش قطع نشود، نه تنها انگيزه‌اش براي درمان از بين مي‌رود بلكه دوباره دست به كارهاي نادرست خود مي‌زند. از همين رو لازم است روان درمانگر قوانين محكمي براي او وضع كند.

⭕درمان شخصيت ضد اجتماعي | درمان شناختي رفتاري

درمان شناختي رفتاري نوعي درمان است كه به فرد ياد مي‌دهد چگونه افكار و احساساتش به روي اعمالش تاثير مي‌گذارند. درمان شناختي رفتاري براي درمان اختلالات گسترده مانند اضطراب، افسردگي، فوبيا و اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين درمان كوتاه مدت است و هدف آن حل كردن يك مشكل خاص مي‌باشد. در طول درمان فرد ياد مي‌گيرد الگوهاي مخرب ذهني كه بر اعمالش تاثير مي‌گذارند را مديريت و حذف كند.

⭕يادگيري اجتماعي

روش ديگر براي درمان شخصيت ضد اجتماعي، يادگيري اجتماعي است. فرد از طريق مشاهده عواقب منفي كار خود، مانند زندان، كمپ ترك مواد مخدر و… رفته رفته از فراواني وقوع اعمال منفي خود مي‌كاهد.

⭕درمان شخصيت ضد اجتماعي | دارو درماني

ممكن است افراد مبتلا به اين اختلال شخصيت با ساير اختلالات روحي و رواني هم موجه شوند. از اين‌ها مي‌توان به افسردگي، اضطراب و خشم اشاره كرد. اين علائم از طريق دارو درماني برطرف مي‌شوند. همچنين از آنجا كه اين افراد معمولا سوءمصرف مواد مخدر دارند بايد داروها را زير نظر پزشك و طبق دستور مصرف كنند.

پيشگيري از ابتلا به شخصيت ضد اجتماعي

براي پيشگيري از ابتلا به شخصيت ضد اجتماعي خانواده و اطرافيان بايد از دوران كودكي فرد آغاز كنند. همانطور كه گفته شد؛ از آنجايي كه افرادي كه مبتلا به اختلال سلوك در دوران كودكي هستند؛ بيشتر احتمال دارد كه به شخصيت ضد اجتماعي هم مبتلا شوند، به همين دليل درمان سلوك، بهترين راه پيشگيري از اين موضوع است.

آيا اختلال شخصيت ضد اجتماعي درمان پذير است؟

از طرفي درمان شخصيت ضد اجتماعي به طور قطعي نبوده و در بيشتر موارد افراد مبتلا اصلا براي درمان مراجعه نمي‌كنند. در واقع فقط تا حدي مي‌توان علائم آن را كنترل نمود. اما درمان آن به طور كامل امكانپذير نيست. نمي‌توان مدت زمان دقيقي براي آن در نظر گرفت. اما افراد هرچه زودتر اقدام كنند نتايج بهتري دريافت خواهند كرد.

سخن پاياني

شيوع ابتلا به شخصيت ضداجتماعي بسيار پايين است. اما به هر حال افراد بايد اطلاعات كافي در اين زمينه كسب كنند. چرا كه احتمالا افراد مبتلا مي‌توانند آسيب هاي زيادي را به ديگران و حتي خودشان وارد كنند. اما متاسفانه هيچ روش قطعي براي درمان شخصيت ضد اجتماعي وجود ندارد و همين موضوع باعث بروز مشكلات بيشتري مي‌گردد. آنها حتي براي درمان هم از خود مقاومت نشان داده و مراجعه نمي‌كنند. اما بهتر است اطرافيان به آنها كمك كرده و با شرايط حاصل از اين اختلال آشنا باشند.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان شخصيت ضد اجتماعي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا درمان شخصيت ضد اجتماعي امكان پذير است؟

اختلالات شخصيت به طور كامل درمان نمي‌شوند اما مي‌توان آن‌ها را تا حد زيادي كنترل كرد و علائم را كاهش داد. 

منبع: درمان شخصيت ضد اجتماعي با چه روش هايي ممكن است؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۳:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افسردگي بعد از ترك اعتياد يكي از شايع‌ترين مشكلات افراد پس از ترك است. معمولا افراد براي فرار از مشكلات رواني و دروني خود از مواد مخدر استفاده مي‌كنند و به همين دليل افسردگي بعد از ترك مي‌تواند دليلي بر بازگشت به اعتياد باشد. از طرف ديگر افسردگي بعد از ترك اعتياد مي‌تواند مشكلات ديگري نيز براي فرد به وجود آورد. به همين دليل ضروري است كه راهي براي درمان اين نوع افسردگي پيدا كرد. با آگاهي از راه‌هاي درمان افسردگي بعد از ترك اعتياد مي‌توانيد گامي در جهت بهبود و افزايش كيفيت زندگي خود برداريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي بعد از ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: افسردگي بعد از ترك اعتياد چقدر طول مي كشد؟

افسردگي بعد از ترك اعتياد

طبيعي است كه افراد افسردگي بعد از ترك اعتياد را بعد از يك دوره طولاني مصرف تجربه كنند. قطعا ترك اعتياد نيز حتي اگر با روش هاي اصولي انجام شود؛ بازهم داراي عوارضي است. به همين دليل بهتر است افراد حتي براي گذراندن دوره نقاهت نيز آماده بوده و اين موضوع را در نظر داشته باشند. همچنين نبايد اجازه داده كه اين نوع افسردگي براي مدت زمان طولاني ادامه يابد جرا كه قطعا با بروز عوارضي همراه خواهد بود.

براي بازديد از كانال تلگرامي ذهن نو كليك كنيد.

چرا افسردگي بعد از ترك اعتياد را بايد جدي بگيريم؟

بيش از 350 ميليون نفر(يعني چيزي حدود چهار برابر جمعيت كل شهرهاي ايران) در سراسر جهان مبتلا به افسردگي هستند. از اين تعداد تنها 50 درصد تحت درمان قرار مي‌گيرند و باقي افراد گرفتار اثرات جبران ناپذير اين بيماري خواهند شد.

يكي از اثرات خطرناك افسردگي بعد از ترك اعتياد فكر و عمل به خودكشي است. آمارها نشان داده بيشتر از 90 درصد افرادي كه دست به خودكشي مي‌زنند حداقل سابقه يك دوره افسردگي درمان نشده را در زندگي خود داشته‌اند.
علاوه بر اين افسردگي مقدمه‌اي بر ديگر بيماري‌هاي رواني و حتي بيماري‌هاي جسمي است. افسردگي همچنين باعث از كار افتادگي، مشكل در ارتباط گيري و هزاران بلاي ديگر مي‌گردد. براي آشنايي بيشتر با علائم افسردگي كليك كنيد.

تاثير مواد مخدر بر بيماري هاي روحي رواني

الكل: مشكلات خواب مثل بي خوابي و كم شدن كيفيت خواب، مشكل نعوظ ، اختلال در حافظه

ترياك: اختلال در خواب، ايجاد مشكلات جنسي، عود كردن افسردگي

حشيش: بي خوابي، توهم، اضطراب‌هاي دائمي و حملات وحشت (پانيك اتك)، بي‌انگيزگي، تشديد مشكلات روحي رواني مثل اسكيزوفرني و دو قطبي

مواد محرك (مثل قرص‌هاي روانگردان، كوكائين و شيشه): توهم‌، بي‌خوابي، هذيان گويي، رفتارهاي پرخطر و پرخاشگرانه ، بي قراري‌هاي مداوم، تشديد بيماري‌هاي روحي رواني

ماريجوانا: تاثيرات منفي بر كنترل حركت‌ها، شناخت، رفتارها و هيجانات

افسردگي بعد از ترك اعتياد با چه نشانه هايي تشخيص داده مي شود؟

  • اختلال در فعاليت‌هاي شناختي مثل تمركز، توجه، يادآوري، تصميم ‌گيري
  • احساس ناراحتي مداوم
  • اضطراب و بي‌قراري و پريشان حالي
  • نااميدي و احساس پوچي
  • احساس گناه، شكست، بي‌ارزشي يا درماندگي (فرد مدام به اشتباهات و شكست‌هاي گذشته فكر مي‌كند)
  • بي‌علاقه شدن به سرگرمي‌ها يا فعاليت‌هاي محبوب گذشته
  • اختلال در خواب
  • تغيير اشتها
  • افكار آزاردهنده و خطرناك از قبيل فكر خودكشي، قتل يا مرگ
  • تحريك‌پذيري
  • كج خلقي، زود خشمگين شدن يا پايين آمدن آستانه ‌صبر و تحمل
  • خستگي و بي حوصلگي، كلافگي مداوم، پايين بودن انرژي، (تمام كارها در نظر فرد طاقت ‌فرسا و بيهوده است)
  • افكار منفي (فرد نمي‌تواند به چيز مثبتي فكر كند)

مدام فكر مي‌‌كنيد كه نمي‌‌توانيد كاري انجام دهيد و هيچ‌ وقت عوض نمي‌شويد، گمان مي‌كنيد هرگز به اندازه كافي خوب نبوده‌ايد و اصلا براي زندگي كافي نيستيد. به تدريج به اين باور مي‌رسيد كه تا آخر عمر همين طور باقي خواهيد ماند. به نظر شما شرايط هميشه پايان بدي دارند.

غلبه بر افسردگي بعد از ترك اعتياد

براي درمان افسردگي بعد از ترك اعتياد راهكارهايي وجود دارد كه برخي از آ‌ن‌ها به شرح زير هستند. گاه تنها علت افسردگي اعتياد نبوده و ممكن است ساير عوامل نيز مانع از بهبودي شوند، بنابراين مقاله علت افسردگي را هم مطالعه نماييد. به فكر سلامت جسمي باشيد

روان و جسم تاثيري متقابلي بر هم مي‌گذارند. همان طور كه بيماري‌هاي رواني سلامتي جسمي فرد را به هم مي‌ريزند، بيماري‌هاي جسمي نيز سبب مشكلات رواني مثل افسردگي خواهند شد. تقويت بدن بعد از ترك با ورزش، دريافت مواد غذايي مفيد و قرار گرفتن در معرض نور آفتاب و هواي پاك صورت مي‌گيرد.

🔸افسردگي بعد از ترك اعتياد | تفريحات سالم را در برنامه خود قرار دهيد

وقت گذراني با يك جمع خوب در يكي از پارك‌هاي شهر، رفتن به يك مسافرت كوتاه، بازي‌هاي سالم ، ورزش‌هاي مختلف مثل پياده روي، فوتبال، شنا، كشتي، كوه نوردي، مشغول شدن به يك حرفه شغلي، يادگيري و درس خواندن، شركت در مراكز خيريه و موارد ديگر همه و همه مي‌توانند به درمان افسردگي و پر كردن اوقات بيكاري فردي كه ترك كرده كمك كنند.

🔸حمايت هاي اجتماعي را فراموش نكنيد

قرار گرفتن در جمع‌هاي سالم و مشوق مي‌تواند تاثيرات بسيار خوبي بر روحيه فرد بگذارد. مجمع معتادين گمنام، جمع‌هاي خانوادگي، جمع‌هاي مذهبي و دوستي سالم مي‌توانند به بهبود سلامتي رواني كمك شاياني كنند.

🔸به مشاور مراجعه كنيد

مراجعه به روانشناس و مشاور راه حل قطعي درمان افسردگي بعد از ترك اعتياد خواهد بود. روان درمانگر با شيوه‌هاي مختلفي مثل شناخت درماني، رفتار درماني، روانكاوي، معنا درماني و… مي‌توانند به درمان بيماري‌هاي روحي رواني بپردازند.

ترميم سيستم مغزي بعد از ترك اعتياد

همان طور كه گفته شد اعتياد سيستم پاداش دهي مغز را دچار اختلال مي‌كند و سطح طبيعي مواد شيميايي بدن‌ يعني سروتونين و دوپامين كه مسئول احساساتي مانند خوشحالي و لذت هستند را تغيير مي‌دهد و به همين دليل افسردگي بعد از ترك اعتياد شكل مي‌گيرد. با انجام برخي كارها مي‌توانيد ترشح دوپامين و سروتونين را تنظيم نماييد. براي كسب اطلاع در زمينه انواع روش‌هاي ترك اعتياد كليك كنيد.

💠افسردگي بعد از ترك اعتياد | دوپامين (هورمون پاداش)

دوپامين به هورمون پاداش و لذت معروف است چراكه مغز از هر عملي احساس لذت كند دوپامين را ترشح كرده و دوپامين هم احساس لذت را مي‌سازد . اين فرايند باعث فشار براي تكرار يك عمل به دفعات مكرر مي‌شود. دوپامين يك نوع پيام رسان در سيستم عصبي انسان است و پايين بودن آن انگيزه و اشتياق را در فرد از بين مي‌برد.

براي بالا رفتن دوپامين چه بايد كرد؟

-پروتئين زياد مصرف كنيد.

-مديتيشن و خواب منظم داشته باشيد

-موسيقي درماني كنيد

يك روش درماني نوين كه در دوره بهبود افسردگي بعد از ترك اعتياد مؤثر مي‌باشد، موسيقي‌درماني است. احساسي كه از شنيدن موسيقي مورد علاقه به شما دست مي‌دهد در اثر ترشح دوپامين ايجاد مي‌شود. صرف نظر از ماده‌ مخدري كه مصرف مي‌كرديد، مسيرهاي دوپامين در مغز كه در اثر موسيقي برانگيخته مي‌شوند منحصر به فرد هستند و در اثر مصرف مواد آسيب نديده‌اند.

💠سروتونين (هورمون شادي بخش)

سروتونين به هورمون احساسات خوب معروف است چرا كه خاصيت ضد افسردگي دارد و همچنين شادي بخش نيز مي‌باشد. سروتونين يك انتقال دهنده عصبي است كه باعث بهبود خواب، روابط جنسي، اخلاق و… مي‌شود. سروتونين توسط تريپتوفان (يك نوع مكمل طبيعي) ساخته مي‌شود و راه‌هاي طبيعي زيادي براي افزايش ساخت آن در بدن وجود دارد.

براي بالا رفتن سروتونين چه بايد كرد؟

-ورزش كنيد و در معرض نور آفتاب قرار بگيريد.

-مصرف ويتامين ب و ث را افزايش دهيد.

-از مواد غذايي‌اي مانند تخم‌ مرغ، محصولات لبني، گوشت قرمز، تخمه‌ي آفتابگردان، كاكائو، شكلات سياه و غلات كامل استفاده كنيد.

مدت زمان افسردگي بعد از ترك اعتياد

فراموش نكنيد كه مدت زمان ماندگاري افسردگي بعد از ترك اعتياد براي ماده هاي مختلف متفاوت است. همچنين نمي‌توان زمان دقيقي براي آن مشخص نمود. به همين دليل افراد بايد به طور كامل دوره ترك خود را پشت سر گذاشته و هر زمان كه با علائم آن روبرو شدند؛ در اين زمينه اقدام نمايند. از طرفي گاهي اين زمان نامعلوم افراد را ترسانده و مانع از اقدام به ترك در آنها مي‌گردد. كه اين خود مشكل ديگري است كه با اراده و انگيزه افراد، برطرف مي‌شود.

سخن پاياني

افسردگي موضوعي است كه خود به تنهايي مشكلات زيادي را براي افراد ايجاد مي‌كند. حال اگر اين موضوع با عوارض جانبي ترك اعتياد نيز همراه شود؛ مزيد بر علت شده و زندگي فرد را مختل مي‌كند. به همين دليل بهتر است در اين مورد اطلاعات لازم را كسب كرده و همچنين از متخصصين در اين زمينه كمك بگيريد. از طرفي افسردگي بعد از ترك اعتياد و علائم ديگر رواني را جدي گرفته و در اين زمينه اقدامات لازم را انجام دهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي بعد از ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

افسردگي بعد از ترك اعتياد چه مدتي طول مي‌كشد؟

افسردگي بعد از ترك اعتياد در صورت درمان نشدن حدودا دو سال و يا بيشتر به طول مي‌انجامد. در اين دوره احتمال عود اعتياد و بازگشت به مواد مخدر بسيار بالاست.

راه حل قطعي درمان افسردگي پس از ترك چيست؟

بهترين راهكار كمك گرفتن از يك فرد متخصص است. اينگونه مي‌توانيد راهكارهايي علمي و موثر را بهه كار گيريد و در صورت لزوم از دارو نيز استفاده نماييد. 

منبع: افسردگي بعد از ترك اعتياد چقدر طول مي كشد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۹:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعبير خواب حامله بودن زماني معنا دارد كه رويا را در نزديكي سحر ببينيد و موضوع خواب برگرفته از حوادث روز نباشد. از نظر روانشناسان رويا شاهراهي به ضمير ناخودآگاه محسوب مي‌شود و در نزديكاي سحر كه خواب عميق شده، گويا دريچه‌هاي ورود به ناخودآگاه هم باز مي‌شوند و شايد همان بخشي از ذهن باشد كه معبران باستاني آن را دروازه‌اي به سوي عالم غيب مي‌دانند. بنابراين هر رويا را از دو جنبه مي‌توان تعبير كرد؛ بعد روانشناسي و بعد عرفاني. تعبير خواب هر آنچه كه باشد حال و برداشت شما از آن خواب هم تاثير بسياري بر معناي آن دارد. گاه خوابي معناي بدي دارد، اما شما هم در خواب و هم در بيداري احساس خوبي از ديدن آن خواب داريد، بنابراين علي رغم توضيحات زير مي‌توان گفت برداشت‌تان بسيار اهميت دارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعبير خواب حامله بودن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تعبير خواب حامله بودن

تعبير خواب حامله بودن از نظر معبران باستاني

ديدن حالت‌هاي مختلف از حامله بودن از نظر معبران باستاني معاني و تعابيري متعددي دارد. حامله بودن و مادر شدن همان اندازه كه در زندگي فرد لذت بخش است، خواب ديدن آن نيز تعابير خوبي دارد. معمولا حامله بودن به مال و ثروت و يا رسيدن به آرزوهاي قلبي تعبير مي‌شود. در ادامه تعبير خواب حامله بودن را از منظر معبران باستاني و اسلامي مرور كرده‌ايم:

تعبير خواب حامله بودن از نظر محمد ابن سيرين

محمد ابن سيرين از معبران باستاني درباره تعبير خواب حامله بودن مي‌گويد؛ اگر زني در خواب ببيند كه شكمش همچون شكم يك زن باردار بزرگ شده است، بدين معني است كه به ثروت زيادي دست پيدا خواهد كرد كه ميزان اين ثروت با ميزان بزرگي شكم او در خواب رابطه دارد.

اگر زني در خواب ببيند كه حامله بوده و دختري را به دنيا آورده است، بدين معني است كه به طور برعكس او صاحب يك فرزند پسر خواهد شد و اگر در خواب ببيند كه پسري را به دنيا آورده است بدين معني است كه او زماني را دچار غم اندوه خواهد شد.

اما اگر مردي در خواب ببيند كه زنش حامله بوده و پسري را به دنيا آورده، بدين معني است كه غم‌هايش به پايان خواهد رسيد.

تعبير خواب حامله بودن از نظر ابراهيم كرماني

ابراهيم كرماني مي‌گويد اگر دختر نابالغي در خواب ببيند كه حامله شده است، بدين معني است كه اگر فرزند او پسر باشد، به پدرش مال و ثروتي خواهد رسيد و اگر دختر باشد اين ثروت به مادرش خواهد رسيد.

اگر يك دختر باكره در خواب ببيند كه حامله بوده و نوزادي را به دنيا آورده است، بدين معني است كه او كار خوبي را انجام مي‌دهد كه اثرات آن سال‌ها باقي خواهد ماند.

اگر مردي در خواب ببيند كه حامله است و دختري به دنيا مي‌‍آورد، بدين معناست كه او دچار غم و اندوه خواهد شد و اگر در خواب ببيند پسري را به دنيا آورده است، بدين معناست كه به دليل انجام كار خيري معروف خواهد شد.

اگر فردي در خواب ببيند كه پس از بارداري به جاي تولد يك نوزاد يك تخم از شكم او بيرون آمده است، بدين معناست كه او صاحب يك فرزند ناصالح و كافر خواهد شد.

تعبير خواب حامله بودن از نظر منوچهر مطيعي تهراني

منوچهر مطيعي ديدن زن باردار را در خواب اينگونه تعبير مي‌كند كه ديدن زن باردار در خواب به معناي رويارويي با گناهان مي‌باشد و يا نشان دهنده يك غم است كه سنگيني مي‌كند.

اگر مردي در خواب ببيند كه همسرش باردار است، بدين معني است كه كه مسئوليت سخت و سنگيني به او محول خواهد شد.

تعبير خواب حامله بودن براي يك خانم به معناي غم و اندوه است كه سنگيني آن به اندازه سنگيني يك جنين داخل رحم است.

تعبير خواب حامله بودن از نظر جابر مغربي

جابر مغربي مي‌گويد اگر دختر باكره‌اي در عالم خواب باردار شود، تعبير خواب حامله بودن او معني خوبي ندارد. اگر كسي تولد نوزادي را از شكم خود ببيند، بدين معني است كه از نسل او فرزندي به دنيا مي‌آيد كه داراي قدم باشكوه و عظمت براي خانواده‌اش است.

تعبير خواب حامله بودن از نظر امام صادق (ع)

اگر كسي در خواب ببيند كه فرزند دختري را به دنيا آورده است، بدين معني است كه از نسل او فرزندي به دنيا خواهد آمد كه بزرگتر خانواده خودش خواهد بود.

اگر فردي در خواب ببيند كه فرزند پسري به دنيا آورده و فرزندش بلافاصله پس از تولد با او حرف مي‌زند، يعني او در روزهاي پاياني عمرش قرار دارد.

تعبير خواب حامله بودن از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتي كه بر خواب و رويا داشته‌اند، متوجه فعاليت‌هاي رواني ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشي است كه در عالم بيداري سكوت كرده، ولي تاثير زيادي بر باورها، شناخت و حتي رفتار ما دارد. وقتي كه به خواب مي‌رويد، ناخودآگاه كنترل را به دست گرفته و هر آنطور كه مي‌خواهد رفتار مي‌كند. ناخودآگاه مانند راهرويي كه پر از در هست در خود ساكناني دارد كه از كودكي تا به امروز اين راهرو بلندتر و پرجمعيت‌تر گشته است. در عالم خواب گويي اين ساكنان بيرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهي هم آرزوها را مرور مي‌كنند. 

اما گاهي هم روياهايي مي‌بينيم كه هرگز اتفاق نيافتاده و يا به آن فكر نشده. براي مثال ممكن است زماني خواب حامله بودن ببينيد كه در طول روز اصلا به آن فكر نكرديد يا هيچ گونه مشغله ذهني در مورد آن نداشتيد.

روانشناسان به خصوص آن‌هايي كه با رويكردهاي روانكاوي كار مي‌كنند بر اين باورند كه موضوعات مختلف در خواب مي‌توانند نماد و بازتاب يك موضوع خاص باشند. آن‌ها از طريق كاوش در مورد نوع هيجاني كه در خواب وجود داشته و كمك گرفتن از تكنيك‌هايي نظير تداعي آزاد در مورد رويا تلاش مي‌كنند به معناي نهفته در خواب پي ببرند.

تعبير خواب حامله بودن در روانشناسي | نگاهي به تعبير رويا به روش يونگ

يونگ از روانشناسان بزرگ اينطور مي‌گويد كه اگر كسي در خواب، خود را حامله و باردار ببيند، در واقع خودش را در حال رشد و توسعه ديده است و حامله بودن به زندگي شخصي او اشاره دارد كه در حال تغيير است.

همينطور حامله بودن در خواب مي‌تواند به ايده‌ها و هدف‌هاي جديد در ذهن فرد اشاره كند. 

نفهميدن حامله بودن در خواب

چنانچه فردي در خواب باردار باشد، اما متوجه بارداري خود نباشد، بدين معناست كه او در حال انكار موضوعي است كه به وضوح مشخص است و در واقع حاضر به قبول كردن موردي در زندگي‌اش نمي‌باشد.

تلاش براي حامله شدن

اگر كيس در خواب ببيند كه براي بارداري تلاش مي‌كند، بدين معناست كه او براي رسيدن به يك هدف و يا آرزو تلاش مي‌كند.

حامله بودن با بچه مرده

اگر كسي در خواب ببيند كه حامله است، اما بچه او در شكمش مرده است، بدين معناست كه او در زندگي هدفي داشته كه براي آن بسيار زحمت كشيده است؛ اما آن هدف خراب شده و از بين رفته است. در واقع نشان دهنده انجام امور برخلاف ميل شخص است.

ديدن بارداري شخص ديگر

چنانچه شخصي در خواب ببيند كه شخص ديگري باردار است، بدين معني است كه ارتباط فرد با آن شخص باردار نزديك‌تر و صميمي‌تر خواهد شد.

باردار بودن يكي از اشخاص مهم زندگي

اگر كسي در خواب بيند كه يكي از اشخاص مهم زندگي‌اش باردار است، بدين معني است كه او و شخص مهم زندگيش راه و مسير جدايي از هم را انتخاب كرده‌اند و همانند قبل به يكديگر اهميت نمي‌دهند.

خواب ديدن زن حامله

ديدن برخي خواب‌ها در دوران بارداري به دليل استرس‌هايي كه در اين دوران وجود دارد، طبيعي است. اگر زن بارداري در سه ماه اول بارداري خواب‌هايي درباره مخلوقات ريز، حيوانات پشمالو، گل‌ها، ميوه‌ها و آب ببيند، بسيار عادي خواهد بود.

ديدن به دنيا آوردن بچه‌اي به جز بچه انسان در سه ماه دوم بارداري به دليل نگراني‌هاي مي باشد كه مادر در مورد تولد فرزند خود دارد.

ديدن خواب زحمت كشيدن، افتادن اتفاق ناگوار براي نوزاد در سه ماه سوم بارداري نيز طبيعي و عادي است.

فهميدن جنسيت بچه

اگر فردي در خواب ببيند كه باردار است؛ اما مي‌خواهد بداند جنسيت بچه چيست، بدين معني است كه فرد در مورد موضوعات مختلف كنجكاوي مي‌كند.

انجام تست بارداري در خواب

اگر كسي در خواب تست بارداري انجام دهد، بدين معناست كه او در زندگي جديدش وارد مرحله جديد از شغل، ازدواج و… خواهد شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعبير خواب حامله بودن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تعبير خواب حامله بودن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تعبير خواب حامله بودن،
موضوع:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۳:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعبير خواب دزد زماني معنا دارد كه رويا را در نزديكي سحر ببينيد و موضوع خواب برگرفته از حوادث روز نباشد. از نظر روانشناسان رويا شاهراهي به ضمير ناخودآگاه محسوب مي‌شود و در نزديكاي سحر كه خواب عميق شده، گويا دريچه‌هاي ورود به ناخودآگاه هم باز مي‌شوند و شايد همان بخشي از ذهن باشد كه معبران باستاني آن را دروازه‌اي به سوي عالم غيب مي‌دانند.

بنابراين هر رويا را از دو جنبه مي‌توان تعبير كرد؛ بعد روانشناسي و بعد عرفاني. تعبير خواب هر آنچه كه باشد حال و برداشت شما از آن خواب هم تاثير بسياري بر معناي آن دارد. گاه خوابي معناي بدي دارد، اما شما هم در خواب و هم در بيداري احساس خوبي از ديدن آن خواب داريد، بنابراين علي رغم توضيحات زير مي‌توان گفت برداشت‌تان بسيار اهميت دارد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه تعبير خواب دزد مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تعبير خواب دزد و دزدي

تعبير خواب دزد از نظر معبران باستاني

ديدن حالت‌هاي مختلف از دزد از نظر معبران باستاني معاني و تعابيري متعددي دارد. به طور كلي ديدن خواب دزد همانند دنياي واقعي داراي تعبير بدي نيست و خبر از شادي مي‌دهد و نشان از يك دوست يا مهمان دارد. در ادامه تعبير خواب دزد را از منظر معبران باستاني و اسلامي مرور كرده‌ايم.

تعبير خواب دزد از نظر محمد ابن سيرين

محمد ابن سيرين از معبران باستاني مي‌گويد، اگر فردي در خواب ببيند كه دزدي مي‌كند و از كسي چيزي را مي‌دزدد، به اين معناست كه به او غم و اندوهي خواهد رسيد و يا ممكن است اتفاقي بيفتد كه از كسي ناراحت شود.

تعبير خواب دزد از نظر ابراهيم كرماني

ابراهيم كرماني مي‌گويد اگر كسي در خواب ببيند كه يك شخص آشنا از او دزدي مي‌كند، بدين معناست كه آن شخص در حال دروغ گفتن و مخفي كاري است.

اگر فردي نيز در خواب ببيند كه در مسيري دزدها به او حمله مي‌كنند و او را به قتل مي‌رسانند، بدين معني است كه ممكن است خبر بدي به او برسد.

تعبير خواب دزد از نظر منوچهر مطيعي تهراني

منوچهر مطيعي تهراني از معبران باستاني، ديدن خواب دزد را به دوست و يا مهمان ناخوانده تعبير مي‌كند. مهمان ناخوانده و يا حتي مسافري كه شما انتظار آمدنش را نداشته‌ايد.

از نظر منوچهر مطيعي تهراني از آنجايي كه در دنياي واقعي فرد با ديدن دزد مي‌ترسد و ترس نيز در خواب به شادي تعبير مي‌شود، بنابراين تعبير خواب دزد اين است كه فرد با ديدن آن شخص كه در حال دزدي است، خوشحال مي‌گردد.

اگر فردي نيز در خواب ببيند كه يكي از دوستانش به او خبر مي‌دهد كه دزد آمده است، بدين معني است كه او خبري از دوستانش به دست خواهد آورد.

تعبير خواب دزد از نظر جابر مغربي

اگر كسي در خواب ببيند كه در ميدان جنگي ميان مسلمانان و كفار است و مسلمانان در حال غارت سرزمين كفار هستند، بدين معني است كه كفار دچار مصيبت و بلا خواهد شد، اما اگر بر عكس باشد بدين معني است كه آن فرد دچار غم و اندوه خواهد شد.

تعبير خواب دزد از نظر يوسف نبي

اگر كسي در خواب خود دزد ببيند، بدين معني است كه افرادي عليه او در حال دسيسه هستند و قصد آسيب رساندن به او را دارند.

تعبير خواب دزد از نظر امام جعفر صادق (ع)

امام صادق (ع) ديدن خواب دزد را اين گونه تعبير كرده است كه نشان دهنده شانس و اقبال است و همينطور ايشان فرموده‌اند ديدن خواب دزد مي‌تواند تعابير رسيدن روزي و ثروت و يا مسافر نيز باشد.

امام صادق مي‌فرمايند، ديدن دزد در خواب مي‌تواند نشان دهنده جنگ و درگيري و يا غم نيز باشد، بنابراين ديدن خواب دزد در موارد مختلف تعابير مختلفي نيز دارد.

تعبير خواب دزد از نظر دانيال نبي

دانيال نبي ديدن خواب دزد را به يك هشدار تعبير كرده است. بدين معني كه اگر كسي در خواب دزد ببيند، بايستي كه در كارهايي كه شركت مي‌كند، احتياط داشته باشد. ممكن است شركت در كارهايي كه افراد نااهل حضور دارند، باعث رسوايي او گردد.

تعبير خواب دزد از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتي كه بر خواب و رويا داشته‌اند، متوجه فعاليت‌هاي رواني ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشي است كه در عالم بيداري سكوت كرده، ولي تاثير زيادي بر باورها، شناخت و حتي رفتار ما دارد. وقتي كه به خواب مي‌رويد، ناخودآگاه كنترل را به دست گرفته و هر آنطور كه مي‌خواهد رفتار مي‌كند.

ناخودآگاه مانند راهرويي كه پر از در هست در خود ساكناني دارد كه از كودكي تا به امروز اين راهرو بلندتر و پرجمعيت‌تر گشته است. در عالم خواب گويي اين ساكنان بيرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهي هم آرزوها را مرور مي‌كنند.

اما گاهي هم روياهايي مي‌بينيم كه هرگز اتفاق نيافتاده و يا به آن فكر نشده. براي مثال ممكن است زماني خواب دزد ببينيد كه در طول روز اصلا به آن فكر نكرديد يا هيچ گونه مشغله ذهني در مورد آن نداشتيد.

روانشناسان به خصوص آن‌هايي كه با رويكردهاي روانكاوي كار مي‌كنند بر اين باورند كه موضوعات مختلف در خواب مي‌توانند نماد و بازتاب يك موضوع خاص باشند. آن‌ها از طريق كاوش در مورد نوع هيجاني كه در خواب وجود داشته و كمك گرفتن از تكنيك‌هايي نظير تداعي آزاد در مورد رويا تلاش مي‌كنند به معناي نهفته در خواب پي ببرند. 

تعبير خواب دزد در روانشناسي | آنلي بيتون

اگر كسي در خواب ببيند كه دزدهايي به دنبال او هستند، بدين معني است كه اين فرد داراي دشمنان خطرناكي است كه مي‌خواهند به او آسيب برسانند.

اگر فردي در خواب دزدي را ببيند كه در حال دزدي است، نشان از عقده‌ها، كمبودهاي رواني و بداقبالي فرد دارد. يعني شما بايد به جاي تمركز بر روي نداشته‌هاي‌تان، چيزهايي كه داريد را دوست داشته باشيد.

اگر فردي را در خواب متهم به دزدي كنند، بدين معني است كه ديگران نسبت به رفتار ما برداشت درستي ندارند، كه بعد به نفع شما خواهد بود.

اگر فردي در خواب ببيند كه دزدي كرده است و در حال تحت تعقيب مي‌باشد، بدين معناست كه شخص در روابط اجتماعيش اشتباه مي‌كند.

اگر فردي در خواب ببيند كه دزدي را تعقيب و دستگير مي‌كند، بدين معناست كه او بر دشمنانش غالب مي‌شود.

دستگير كردن دزد در خانه خود

دستگير كردن دزد در خانه خود، بدين معني است كه شما همواره به فكر مال و ثروت هستيد و از اينكه دزد به خانه شما بيايد، نگران مي‌باشيد.

سرقت پول توسط دزد

اگر فردي در خواب ببيند كه دزد پول‌هاي او مي‌دزدد؛ به اين معنا است كه او از عدم موفقيت‌هاي خود ناراضي است و مدام حسرت مي‌خورد.

فرار كردن از دست دزد

فرار كردن از دست دزد در خواب، اينگونه تعبير مي شود كه فرد در دنياي واقعي نيز دشمناني دارد كه از آن‌ها در حال فرار است، بهتر است شجاعانه با آن‌ها رو به رو شود.

همراهي با يك دزد

اگر فردي در خواب ببيند كه دزدي را همراهي مي‌كند، بدين معناست كه او ثروت مند خواهد شد.

فرار دزد

اگر فردي در خواب ببيند كه دزدي از دست او فرار مي‌كند، بدين معني است كه او در زندگي واقعي با پيامدهايي مواجه خواهد شد، كه نمي‌داند با آن‌ها چگونه برخورد كند.

حمله دزد

اگر فردي در خواب ببيند كه دزدي به او حمله مي‌كند، بدين معني است كه حادثه احتمالي براي او رخ خواهد داد.

دزدي فرزند

اگر فردي در خواب ببيند كه فرزندش از او دزدي مي‌كند، بدين معناست كه او در زندگي واقعي نگراني‌هايي دارد و بيش از حد براي فرزند و يا فرزندانش نگران است. البته اين خواب تعبير ديگري نيز دارد كه فرزند فرد از او كمك مي‌خواهد.

دزدي والدين

اگر فردي در خواب ببيند كه پدر و مادرش از او دزدي مي‌كنند، به معناي اختلافات خانوادگي است. وقتي فرد نسبت به والدين خود احساس خوبي نداشته باشد، با توجه به اضطرابي كه دارد، اين خواب را مي‌بيند.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعبير خواب دزد مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تعبير خواب دزد و دزدي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تعبير خواب دزد و دزدي،
موضوع:
[ ۹ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۵:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی