مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج حتي براي خود فرد هم مي‌تواند بسيار ترسناك و يا دور از ذهن باشد. شايد به نظرتان محال بيايد پس‌از ازدواج و درحالي‌كه خود را كاملاً متعهد به همسرتان مي‌دانيد، عاشق فرد ديگري شويد. اما در حقيقت اين موضوع دليل بسياري از خيانت‌ها و طلاق‌هاست. دليل عاشق شدن بعد از ازدواج  مي‌تواند ناشي از بيماري‌هاي رواني تا ازدواج‌هاي از روي اجبار يا يكنواخت شدن زندگي باشد. به همين خاطر شايد خيلي هم نتوان اين خطر را دور از ذهن تصور كرد.

كساني كه درگير عشق بعد از ازدواج مي‌شوند معمولاً آن‌قدر احساس گناه و عذاب وجدان و يا ترس را تجربه مي‌كنند كه ممكن است درگير بسياري از بيماري‌هاي روحي شوند. پس اگر دچار اين مشكل شده‌ايد شايد بهتر باشد راجع به اين شرايط از يك مشاور كمك بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج

 

عاشق ديگري شدن بعد از زادواج

علاقه و عشق يكي از اصلي ترين نيازهاي زندگي مشترك و ازدواج است. اگر افراد قبل از ازدواج به همسر خود علاقه كافي نداشته باشند؛ احتمال عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج نيز وجود دارد. به همين دليل افراد بايد قبل از ازدواج جوانب مختلف را در نظر گرفته و تنها به ويژگي هاي ظاهري و سطحي توجه نكنند.

همچنين از اين موضوع نترسيد و به آن به چشم اين احتمال نگاه كنيد. با اينكار ديد بلند مدت تري در مورد ازدواج پيدا مي‌كنيد. بروز اين حس به معناي ازدواج اشتباه يا فرد نامناسب نيست. اين حس به دلايل مختلفي ايجاد و عوامل زيادي بر آن موثر هستند.

دلايل عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج 

همانطور كه گفته شد عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج به دلايل مختلفي بروز مي‌كند. افراد مي‌توانند دلايل اين موضوع را شناسايي كرده و براي برطرف كردن آن متناسب با آن عمل كنند. 

📌احساسات طبيعي

قبل از هر چيز به اين فكر كنيد كه عاشق شدن را چه چيزي معني مي‌كنيد؟ اگر صرفاً در قلب‌تان از يك نفر خوش‌تان آمد، بهتر است خيلي هم خودتان را به خاطر اين شرايط عذاب ندهيد. بسياري از ما به‌صورت طبيعي و در طول زندگي ممكن است از ديگران خوشمان بيايد.

درواقع كار ذهن اين است كه انسان‌هاي مختلف را با هم مقايسه كند و گاهي اوقات همسر شما در اين مقايسه‌ها كم مي‌آورد. اما اگر ارتباط شما با طرف مقابل در حال جدي شدن است يا فكر مي‌كنيد نمي‌توانيد آن را مديريت كنيد بهتر است كمي جدي‌تر به آن فكر كنيد. پيشنهاد مي‌شود مقاله روانشناسي عشق را مطالعه نماييد. همچنين عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج معمولا يك احساس موقت بوده و بعد از مدتي به صورت خودجوش برطرف مي‌شود.

📌ازدواج‌هاي از روي اجبار

ازدواج از روي اجبار يعني يكي از شما به هر دليلي به‌غيراز علاقه به طرف مقابل حاضر به ازدواج شده است. در اين شرايط كاملاً طبيعي است كه او دير يا زود گزينه موردنظر خودش را پيدا مي‌كند و نسبت به او احساساتي پيدا مي‌كند. عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج  يكي از بدترين پيامدهاي ازدواج اجباري باشد. به همين خاطر است كه معمولاً توصيه مي‌شود پيش از تصميم‌گيري قطعي براي ازدواج از يك مشاور كمك بگيريد. 

📌يكنواخت شدن زندگي مشترك

يك زندگي مشترك موفق هميشه شادابي و نشاط خود را حفظ مي‌كند. اما بسياري از زندگي‌ها دير يا زود درگير يكنواختي مي‌شوند. روانشناسان معتقدند كه يكنواخت شدن زندگي يكي از مهم‌ترين دلايل بروز خيانت است. درواقع در اين شرايط دلتان براي شور و هيجان دوست داشتن و دوست داشته شدن تنگ مي‌شود و به همين خاطر است كه به سراغ يك رابطه جديد مي‌رويد. از طرف ديگر ويژگي اخلاقي تنوع طلبي يكي از دلايل عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج، است. افرادي كه دچار تنوع طلبي هستند؛ به راحتي دچار احساس يكنواختي شده و احساسات مختلفي را تجربه مي‌كنند.

📌عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج و بيماري‌هاي روحي

بسياري از بيماري‌هاي روحي مثل اختلال شخصيت مرزي، نمايشي و يا بيماري دوقطبي مي‌توانند دليلي براي عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج باشند. در اين شرايط بيمار كنترل خود را روي شرايط از دست مي‌دهد؛ يا خودنمايي و به دست آوردن توجه ديگران را يك موضوع بسيار مهم در زندگي مي‌داند. به همين خاطر است كه اين بيماران ممكن است حتي پس از ازدواج وارد رابطه‌هاي جديدي شوند.

📌برآورده نشدن نيازها

هركدام از ما نيازهاي مختلفي داريم. از نياز به اينكه موردتوجه و درك طرف مقابل قرار بگيريم تا نيازهاي جنسي اين دامنه گسترده است. وقتي احساس كنيد همسر شما براي اين نيازها وقت نمي‌گذارد درحالي‌كه نفر سومي هست كه به‌خوبي به آن‌ها توجه مي‌كند طبيعتاً به سمت او گرايش پيدا مي‌كنيد. يكي ديگر از دلايل عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج، بي توجهي همسر و ناديده گرفته شدن است.

📌ازدواج‌هاي بدون بينش

بسياري از ازدواج‌ها دليل منطقي همراه ندارند. اكثر اوقات زوجين به دليل علاقه و وابستگي كه در دوران آشنايي بينشان شكل گرفته با هم ازدواج مي‌كنند. در اين حالت دير يا زود احساس مي‌كنيد همسرتان آن كسي كه دنبالش مي‌گشتيد نبوده. در نتيجه احتمال بروز خطرهاي مختلفي مثل خيانت، سرد شدن زندگي يا حتي طلاق بيشتر مي‌شود. مثل همان اتفاقي كه در ازدواج‌هاي از سر اجبار مي‌افتد اينجا هم ممكن است شما دير يا زود گزينه ديگري پيدا كنيد و اين به معناي عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج است.

📌دوران عقد طولاني مدت

وقتي دوران عقد طولاني مي‌شود؛ زوجين احساس بلاتكليفي كرده و احتمالا نسبت به يكديگر بي علاقه مي‌شوند. عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج در چنين شرايطي معمولا براي مدت زمان كوتاهي رخ مي‌دهد. همچنين افراد به دليل اينكه هنوز شناخت كافي در مورد يكديگر ندارند؛ احساسات شان به راحتي فروكش مي‌كند. اما در اين دوران افراد بايد صبر كرده و مشكلات را باكمك يكديگر حل كنند. 

بهترين راه حل براي عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج

اگر احساس عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج براي طولاني مدت ادامه يافت و هيچ توجيه منطقي براي آن پيدا نكرديد؛ بهتر است در اين مورد حساس شده و براي نجات رابطه زناشويي خود اقداماتي انجام دهيد. برخي از اين راه حل ها شامل موارد زير مي‌شوند.

💠رابطه‌تان را محدود كنيد

اگر خاطرتان باشد گفتيم كه “مقايسه” واكنش طبيعي ذهن ماست. در اين حالت احساس اينكه از يك نفر خوش‌تان آمده تقصير شما نيست. ضمناً تنها شما نيستيد كه درگير اين احساس مي‌شويد. بسياري از زوجين حداقل يك‌بار در زندگي عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج را تجربه كرده‌اند.

اما اينكه رابطه شما تا چه حد پيش رفته است كاملاً به شما مربوط است. يادتان باشد هرچقدر به نفر سوم نزديك شويد و رابطه‌تان را بيشتر كنيد احساسات شما هم بيشتر مي‌شوند. پس اولين قدم اين است كه رابطه خود را با طرف مقابل محدود كنيد. سعي كنيد برنامه‌هاي مختلف براي طول روز خود در نظر بگيريد تا ذهن‌تان درگير فكر كردن به ساير مسائل باشد.

💠مشكلات را برطرف كنيد

همان‌طور كه گفتيم بسياري از اوقات مشكلات زندگي مشترك هستند كه باعث مي‌شوند شما به سراغ فردي ديگر برويد. سعي كنيد از راه صحبت كردن با همسر يا كمك گرفتن از مشاور مشكلات زندگي مشترك خود را حل كنيد. در اين شرايط عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج تنها فرار محسوب شده؛ و مشكلات همواره به دنبال شما خواهند آمد.  مشاورين به شما كمك مي‌كنند راهكارهاي مختلفي را براي داشتن يك ازدواج موفق اجرا كنيد و از اين راه ديگر در قلب‌تان جايي براي عشق ديگران باقي نخواهد ماند.

💠براي ازدواج‌تان تصميم جدي بگيريد

اگر احساس مي‌كنيد علاقه شما به طرف مقابل و وضعيت رابطه‌تان به شكلي است كه نمي‌توانيد آن را كنترل كنيد، بهتر است براي ازدواج خود يك تصميم جدي بگيريد. مشكلات بسياري مثل خيانت در اين شرايط پيش خواهد آمد و اگر از ازدواج‌تان صاحب فرزند شده‌ايد اين شرايط آسيب روحي بسياري را براي آن‌ها ايجاد مي‌كند. به همين خاطر پيش از اينكه مشكل جدي اتفاق بيافتد بهتر است راجع به آنچه براي ادامه زندگي‌تان مي‌خواهيد خوب فكر كنيد و تصميم بگيريد. براي جلوگيري از بروز عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج بايد آينده نگر باشيد و مسائل زيادي را در نظر بگيريد.

💠يادآوري تعهد به خود

اگر دچار عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج شده ايد؛ بهتر است به خود مفهوم وفاداري و تعهد را دوباره يادآوري نكنيد. فراموش نكيند كه در ازدواج نمي‌توانيد خودسرانه عمل كرده و هر لحظه رابطه را به پايان برسانيد. پس بهتر است به جاي اينكار به همسر خود متعهد بوده و در سختي و آساني همراه او باشيد. قطعا وفاداري براي مدت زمان طولاني، آسان نيست. اما در يك ازدواج موفق، مجموعه اي از عوامل در اين زمينه دخيل هستند و به شما كمك مي‌كنند.

اهميت مشاوره در ارتباط با عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج

 

اگر شما يا هر يك از اطرافيان‌تان درگير مشكل عاشق ديگري شدن بعد ازدواج شده‌ايد، بهترين راه اين است كه از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با استفاده از روش‌هاي مختلف مي‌توانند براي حل اين مشكل به شما كمك كنند. 

سلامت روحي

بزرگ‌ترين مشكل آن‌هايي كه پس از ازدواج درگير يك رابطه ديگر مي‌شوند عذاب وجداني است كه تجربه مي‌كنند. آن‌ها نه مي‌توانند رابطه خود را تمام كنند و نه احساس گناه رهايشان مي‌كند. به‌علاوه ترس از فهميدن همسر مي‌تواند مشكلات را چند برابر كند. اولين كار روانشناسان اين است كه كمك مي‌كنند اين احساسات را كنار بگذاريد و مشكلي براي سلامت روان شما پيش نخواهد آمد.

البته اين به معناي آن نيست كه مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا با خيال راحت به همسرتان خيانت كنيد؛ بلكه آن‌ها سعي مي‌كنند با استفاده از روش‌هاي مختلف به حل شدن مشكل شما در زمينه عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج كمك كنند.

عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج | كمك به حل مشكلات

گاهي خودمان هم نمي‌دانيم كجاي زندگي با همسرمان مشكل داريم. گاهي اوقات هم اگرچه مي‌دانيم اما راهي براي برطرف كردن آن پيدا نمي‌كنيم. مشاورين مي‌توانند به شما كمك كنند تا اختلافاتي كه با همسرتان داريد حل كنيد و رابطه خوبي با يكديگر داشته باشيد. آنها به ما كمك مي‌كنند تا به ياد آوريم به چه دليل عاشق همسرمان شده ايم و با اينكار مسئله عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج را حل مي‌كنند.

انتخاب بهترين راه‌حل

اگر شرايطي كه در آن قرارگرفته‌ايد اجازه نمي‌دهد به‌درستي تصميم بگيريد بازهم كمك گرفتن از مشاوره يك راهكار بسيار خوب است. مشاورين راه‌هاي مختلف تصميم‌گيري و حل مسئله را به شما آموزش مي‌دهند تا بتوانيد مشكلاتتان را به‌درستي برطرف كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: عاشق ديگري شدن بعد از ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۱۳:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

معده درد عصبي به دلايل مختلفي ممكن است ايجاد شود، اين نوع معده درد يكي از رايج‌ترين انواع درد معدي است كه بيمار را به مراكز درمان مي‌كشاند. معمولا بعد از انجام آزمايشات مختلف درمانگران هيچ علت جسماني نمي‌توانند براي اين نوع درد بيابند، از اين رو استرس و اضطراب و تغييرات خلقي و هيجاني اصلي‌ترين عوامل در بروز معده‌درد عصبي شناخته شده‌اند.

 

طبق تحقيقات وضعيت ذهني و رواني انسان به صورت مستقيم در سلامت جسمي و بروز درد با منشا عصبي موثر است. لازم به ذكر است با وجود شكايت زياد از معده‌درد عصبي، متخصصان آن را يك تشخيص رسمي در پزشكي نمي‌دانند و درمان توسط روانشناسان نتيجه موثرتري بر جاي گذاشته است. در ادامه به علائم، علل و درمان اين نوع اختلال پرداخته‌ايم. 

براي دريافت مشاوره در زمينه معده درد عصبي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: معده درد عصبي نشانه چيست

معده درد عصبي

به هم ريختن سيستم گوارشي و دردهاي معدي از جمله شايع ترين عوارض فشارهاي عصبي و اضطراب هست. مردان و زنان و حتي كودكان در سنين مختلف به معده درد عصبي دچار مي‌شوند. با بررسي هاي اوليه و رد مشكلات جسماني، مي‌توان معده درد عصبي را تشخيص داد. با توجه به تحقيقات كساني كه براي مدت زيادي تحت استرس بوده اند و يا مشكلات شان را انكار مي كردند بيشتر دچار معده درد عصبي گشته اند.

عوامل بروز معده درد عصبي

در شرايط نگراني و اضطراب و در وضعيت‌ها تنش‌زا، سلول‌‌ها مغزي هورمون استرس توليد مي‌كنند. پس از رسيدن هورمون استرس به سلول‌هاي عصبي معده، اين سلول‌ها واكنش نشان داده و خون بيشتري به عضلات، ريه و قلب پمپ مي‌شود.

شرايط استرس‌زا، نگراني و اضطراب افراد موجب پيدايش معده درد عصبي در آن‌ها مي‌گردد. معمولا علت ديگري براي اين نوع درد ذكر نشده است.

دردها مربوط به معده با منشا عصبي بيشتر در افراد زير ۴۰ سال رخ مي‌دهد. پايدار نبوده و فقط در مواقع استرس و نگراني بروز مي‌كند. شدت معده‌درد عصبي زياد نيست و خللي در زندگي روزمره فرد ايجاد نمي‌كند.

وضعيت‌هاي تنش‌زا در زندگي منجر به تضعيف سيستم ايمني شده و در نتيجه تضعيف ايمني بدن، درد و تشديد علائم ايجاد مي‌شود.

سلامت رواني، شرايط روحي و عاطفي، وضعيت سلامت دستگاه گوارش در ايجاد معده درد‌عصبي موثرند. 

علائم و نشانه هاي درد معده

همواره معده درد عصبي با درد همراه نيست. از طرفي دردي كه فرد تجربه مي‌كند، پايدار نيست و مشكلاتي براي فرد همراه ندارد. ساير علائم معده درد عصبي شامل موارد زير است.

  • نفخ
  • دل‌درد، دل‌پيچه، اسپاسم و گرفتگي عضلات شكم
  • تهوع و استفراغ
  • اضطراب، استرس، نگراني
  • التهاب و لرزش معده به دنبال استرس
  • دلشوره به دنبال اضطراب
  • سوزش معده
  • تخليه معده به كندي و با تاخير صورت مي‌گيرد
  • تكرر دفعات دفع ادرار و اجابت مزاج
  • سير شدن زودهنگام و عدم توانايي فرد در غذا خوردن
  • سوء‌هاضمه

دلايل ايجاد معده‌درد عصبي

قرار گرفتن در محيط‌هاي استرسي و شرايط تنش‌زا را مهم‌ترين و اصلي‌ترين دليل ايجاد معده درد عصبي مي‌دانند.

شرايط اقتصادي، وضعيت مالي، مشكلات خانوادگي، استرس‌ها ناشي از كار و فعاليت، ابتلا به ساير بيماري‌ها مزمن، نگراني‌ها اجتماعي، از دست دادن عزيزان از جمله مواردي است كه موجب استرس و اضطراب خواهد شد.

به دنبال استرس فرد، هورمون اپي‌نفرين آزاد شده و به معده مي‌رود. اپي‌نفرين در معده باعث افزايش ترشح اسيد معده شده كه به نوبه خود، مشكلات گوارشي و سوزش معده ايجاد مي‌كند.

به طور كلي احساسات مختلف بر سلامت بدني تاثيرگذار است. احساس استرس و اضطراب منجر به پيدايش احساس ناراحتي در معده شده كه به آن معده درد عصبي مي‌‌گويند. 

درمان معده درد هاي بدون منشا جسماني

درمان معده درد عصبي با روش هاي دارويي تنها براي مدت كوتاهي موثر هست. در واقع اين داروها براي تسكين درد هستند اما نمي‌توانند ريشه هاي رواني كه موجب درد مي‌شوند را درمان كنند. در ادامه به روش هايي موثر براي غلبه بر معده درد عصبي آورده‌ايم.

🔸 تحت كنترل گرفتن استرس

عوامل استرس‌زا در زندگي به هيچ عنوان قابل كنترل در زندگي نيستند. با اين حال،شما مي‌توانيد عوامل استرس‌آور غيرضروري را از زندگي‌تان حذف كنيد. روش‌هاي مديريت و كنترل استرس را فرابگيريد. سپس با به كارگيري اين روش‌ها، استرس خود را در زندگي كاهش داده و از معده‌درد عصبي پيشگيري كنيد. 

در مواردي ممكن است فرد نياز به مشاوره كنترل استرس داشته باشد. صحبت كردن با يك روان‌شناس ماهر به شما در شناسايي علل استرس‌زا و آموزش شيوه‌ها كنترل استرس كمك مي‌كند.

🔸 استفاده از تكنيك هاي آرام سازي

ورزش‌ها سبك مانند يوگا و مديتيشن به كنترل استرس كمك كرده و در كاهش معده‌درد عصبي موثرند. نفس عميق بكشيد. در واقع تنفس صحيح به تمركز بيشتر روي بدن و آرامش ذهن كمك‌كننده است. با شركت در جلسات درماني و يا گروه هاي مربوط به كنترل استرس به راحتي مي‌توانيد اين تكنيك ها را ياد بگيريد.

🔸 تغيير در سبك غذا خوردن

رژيم غذايي حاوي ويتامين‌ها و مواد معدني مورد نياز بدن در بهبود معده‌درد عصبي تاثيرگذار است. ميوه‌‌جات، سبزي‌جات، غلات، آب و مايعات كافي در رژيم غذايي خود بگنجانيد.

سعي كنيد از مصرف غذاها سرخ‌كردني، غذاهاي پرچرب، گوشت قرمز، نوشابه، نوشيدني‌ها الكلي، شيريني‌ها بپرهيزيد.

دمنوش‌هايي مثل زنجبيل، گل گاو‌زبان، نعنا، بابونه، سنبل‌الطيب در تسكين معده‌درد عصبي و كاهش ترشح اسيد معده موثر هستند.

حجم وعده‌ها غذايي خود را كاهش داده ولي تعداد وعده‌ها را افزايش دهيد. هضم غذاهاي كم‌حجم براي معده راحت‌تر بوده و در درمان و پيشگيري از معده‌درد عصبي تاثيرگذار مي‌باشد.

🔸 ذهن تان را جهت دهيد

از فعاليت‌هاي مورد علاقه خود، كارهاي لذت‌بخش، سرگرمي‌هاي ساده و تمامي فعاليت‌هايي كه به نحوي شما را از مسائل تنش‌زا دور مي‌كنند، غافل نشويد. با اشتغال به اين دست كارها به راحتي مي‌توانيد ذهن تان را در جهتي پيش ببريد كه بدنتان هم به آرامش بيشتري دست بيابد.

🔸 پرهيز از مصرف خودسرانه داروها

استفاده از داروها مانند تامس، سيميلاك، امترول، ميلانتا و …. تحت نظر پزشك صورت گيرد. توجه داشته باشيد نمي‌توانيد داروها را طولاني‌مدت استفاده كنيد.

فراموش نكنيد هر دارو در كنار اثرات مفيد خود بر بدن، عوارضي نيز به همراه دارد. بنابراين اگر براي استرس و دردهايي كه منشا مشخصي ندارند به پزشك مراجعه كرديد و به شما دارو داد، توجه داشته باشيد كه اين نوع داروها تنها براي تسكين درد بوده و درمان قطعي نيستند، شما بايد با تغيير سبك زندگي تان به دنبال درمان باشيد.

🔸 پرهيز از عوامل تشديد كننده درد

از مصرف نوشيدني‌هاي كافئين‌دار مانند قهوه خودداري كنيد. زيرا كافئين موجب افزايش استرس شده و از طرف ديگر روده را نيز تحريك مي‌كند. همچنين مواد غذايي كه موجب تحريك و درد معده براي شما مي‌شوند را از رژيم غذايي‌تان حذف نماييد.

به علاوه برنامه‌ريزي و زمان‌بندي كارها به شما در كنترل استرس كمك مي‌كند. خيلي اوقات با حذف يكسري عوامل به راحتي مي‌توانيد منشا استرس را از زندگي تان حذف كنيد. تنها كافي است ليستي از اين عوامل را تهيه كرده و به مرور آن‌ها تحت كنترل خود در بياوريد.

سخن آخر

خيلي از كساني كه دچار معده درد عصبي هستند، تا مدت ها نسبت به منشا بيماري نا آگاه‎اند. به همين دليل بارها و بارها با درد زياد به مراكز درماني مراجعه مي كنند. در هر بار مراجعه با انجام آزمايشات فراوان، هيچ بيماري جدي در آن‌ها يافت نمي‌شود. بيشتر آن ها منشاء رواني اين مساله را انكار مي‌كنند. در حالي كه تنها با مراجعه به روانشناس مي‌توانند ريشه هاي اين مساله را پيدا كرده و از بين ببرند. شايد در نگاه اول هزينه هاي روانشناس بيشتر باشد، اما با احتساب مراجعات پيشين به مراكز درماني، در خواهيد يافت كه درمان هاي روانشناختي علاوه بر اثرگذاري طولاني مدت كم هزينه تر نيز هستند.

براي دريافت مشاوره در زمينه معده درد عصبي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: معده درد عصبي نشانه چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۰۵:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بارداري بدون دخول يكي از احتمالاتي است كه بايد در رابطه جنسي محافظت نشده، در نظر گرفت. به طور كلي باورهاي زيادي در مورد روش هاي بارداري وجود دارد. همين تصورات كه معمولا هم اشتباه هستند؛ باعث بروز رفتارهاي اشتباهي در رابطه جنسي مي‌شوند. فراموش نكنيد كه بارداري يك فرايند پيچيده است و عوامي زيادي بر آن موثر هستند. به طور كلي براي بارداري اسپرم و تخمك بايد با يكديگر برخورد كرده و بعد از آن مراحل زيادي طي شود تا بارداري اتفاق بي‌افتد.

در طي اين سلسه مراتب اتفاقات زيادي در بدن و حتي در محيط، در حال رخ دادن است كه هر يك از آنها شانس باروري را كاهش يا افزايش مي‌دهند. به همين دليل نمي‌توان به صورت قطعي در مورد روش هاي مختلف بارداري و موفقيت آنها نظر داد. در اين مقاله به بررسي اين موضوع مي‌پردازيم. 

براي دريافت مشاوره در زمينه بارداري بدون دخول مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بارداري بدون دخول | بارداري دختر باكره

بارداري بدون دخول

به طور طبيعي براي بارداري بعد از نعوظ كامل بايد دخول انجام شده، و پس از انزال، مايع مني داخل واژن ريخته شود تا وارد رحم شده، و با تخمك برخورد كند. در همه اين مراحل احتمال بروز مشكلاتي وجود دارد. اما حتي در صورتي كه اسپرم با هر روش ديگري نيز وارد واژن گردد و به رحم برسد نيز باز احتمال بارداري هست.

اما برخي از افراد ادعا مي‌كنند بارداري بدون دخول داشته اند و يا با وجود حاملگي، باكره هستند. نمي‌توتن به طور كلي اين موضوع را رد كرد؛ اما بايد بدانيد كه احتمال وقوع آن بسيار كم است.

روش هاي مختلف بارداري بدون دخول

در پاسخ به اين سوال كه آيا بارداري بدون دخول ممكن است؟ بايد گفت بله. اما احتمال آن تقريبا كمتر از 10 درصد است. در صورتي كه مقدار كافي اسپرم با واژن در تماس قرار بگيرد و شرايط واژن و رحم نيز براي ورود آنها مناسب باشد؛ بارداري در هر صورتي اتفاق مي‌افتد.

براي مثال اگر انگشت و يا جسمي كه آغشته به اسپرم است با واژن در ارتباط قرار گيرد؛ احتمال بارداري هست. اما فراموش نكنيد كه اسپرم مدت زمان كوتاهي را در محيط مي‌تواند زنده بماند. بهتر است اگر افراد قصد فرزندآوري ندارند؛ از وسايل پيشگيري استفاده كرده و در اين مورد اطلاعات كافي داشته باشند.

شرايط لازم براي بارداري كدام اند؟

براي بارداري شرايط خاصي وجود دارد. همانطور كه گفته شد؛ مراحل زيادي بايد به درستي پيش روند؛ تا در نهايت بارداري صورت گيرد. برخي از اين شرايط را در اين قسمت توضيح خواهيم داد.

🔹انزال و نعوظ طبيعي. اگر اين رايط نباشد؛ حتي در صورت سالم بودن اسپرم ها بازهم بارداري صورت نمي‌گيرد.

🔹مايع مني طبيعي. مني بايد از نظر درصد اسپرم، رنگ، غلضت و  ph طبيعي باشد.

🔹اسپرم سالم. اسپرم سالم داراي ويژگي سرعت، عدم آنتي بادي ضد اسپرم، شكل، زنده بودن و عدم چسبندگي آنها به يكديگر، باشد.

🔹محيط واژن. واژن نيز بايد از نظر ميزان  ph طبيعي باشد. همچنين عدم عفونت و وجود آنتي بادي هاي ضداسپرم نيز در اين محيط ضروري است.

🔹برقراري رابطه جنسي در زمان تخمك گذاري

🔹فضاي رحم و سلامت لوله هاي فالوپ

بهتر است قبل از برقراري رابطه جنسي از تمام اين موارد اطمينان حاصل كرده و از سلامت جسماني خود و همچنين شريك خود نيز مطلع شويد.

روش هاي پيشگيري از بارداري بدون دخول

براي جلوگيري از بارداري بدون دخول نيز استفاده از روش هاي معمول براي پيشگيري از بارداري موثر هستند. بهتر است افراد در روابط خود از كاندوم استفاده كرده و همچنين از زمان انزال خود به صورت طبيعي نيز مطلع باشند. استفاده از كاندوم نه تنها از بارداري بدون رابطه جنسي جلوگيري مي‌كند؛ بلكه براي جلوگيري از انتقال بيماري هاي مقاربتي نيز موثر است.

همچنين افراد مي‌توانند بعد از برقراري رابطه جنسي نيز از قرص هاي ضدبارداري استفاده كرده و يا به طور كلي از ورود اسپرم به واژن جلوگيري كنند. براي اين كار افراد بايد در زمان انزال، اجازه تماس اسپرم با واژن را نمي‌دهند. 

علائم بارداري بدون دخول

در واقع علائم بارداري بدون دخول، مشابه بارداري به روش طبيعي است. اگر اين فرايند موفقيت آميز باشد و فرد باردار گردد؛ بعد از مدتي علائم زير را از خود بروز خواهد داد.

🔶متورم و دردناك شدن سينه ها

🔶تكرر ادرار

🔶حالت تهوع و استفراغ

🔶يبوست

🔶طعم فلزي در دهان

🔶سرگيجه

شدت اين علائم و همچنين بروز آن‌ها به عوامل مختلفي بستگي دارد. همه زنان در دوران بارداري شرايط يكساني ندارند. به همين دليل بايد در اين مورد با پزشك خود مشورت كنيد.

احتمال بارداري دختر باكره بدون دخول

در مورد باكرگي دختران نظرات مختلفي وجود دارد. به طور كلي طبق آزمايشي كه بر 7870 زن باردار صورت گرفت؛ متوجه شدند كه 45 نفر از آنها بدون رابطه جنسي واژينال حامله شده اند. اما تنها نداشتن رابطه جنسي واژينال به معناي بكارت نيست. بسياري از دختران براي اينكه قبل از ازدواج بكارت خود را حفظ كنند؛ رابطه جنسي مقعدي دارند كه از آن طريق نيز احتمال بارداري وجود دارد. اما اين نوع حاملگي بسيار نادر است. به هر حال اسپرم ها مي‌توانند از پرده بكارت عبور كرده و حتب بدون دخول هم منجر به بارداري گردند.

احتمال بارداري بدون دخول از روي لباس

بايد توجه داشته باشيد كه به هيچ وجه، احتمال بارداري بدون دخول از روي لباس وجود دارد. اين كاملا يك باور اشتباه در اين زمينه است كه موجب بروز ترس و اضطراب در بسياري از دختران مي‌گردد. اسپرم نه تنها توانايي حركت در بافت لباس را ندارد؛ بلكه در چنين شرايطي از بين مي‌رود. احتمال بروز اين اتفاق صفر است و بهتر است افراد از روش هاي غيرمتعارف براي باروري استفاده نكنند.

احتمال بارداري بدون دخول در زمان قاعدگي

به طور كلي احتمال بارداري در صورت برقراري رابطه جنسي در زمان قاعدگي وجود دارد. اما اگر در اين شرايط نيز اسپرم به نحوي وارد واژن زنان گردد؛ بازهم احتمال بارداري هست. با اينكه در دوران قاعدگي ph محيط واژن متفاوت مي‌شود و حتي احتمال از بين رفتن اسپرم ها نيز وجود دارد؛ اما بازهم نمي‌توان اين احتمال را به طور كامل رد كرد. برقراري رابطه جنسي در اين دوران كاملا بلامانع است و تنها به انتخاب زوجين بستگي دارد. اما بهتر است در اين شرايط نيز افراد در مورد رفتارهاي جنسي خود دقت بيشتري كرده و از كاندوم استفاده كنند.

براي بارداري دخول كامل ضروري است؟

با اينكه با دخول كامل احتمال وقوع بارداري بيشتر مي‌شود؛ اما بازهم نيازي به دخول كامل نيست. همانطور كه گفته شد؛ با ورود اسپرم به هر روشي به دهانه رحم، بازهم بارداري صورت مي‌گيرد پس نيازي به دخول كامل نيست. براي شكل گيري جنين در رحم، عوامل مهم ديگري نيز هم وجود دارند. به همين دليل افراد نبايد در اين مورد به شريك خود فشار آورده و در اين مورد حساس باشند.

سخن پاياني

براي بارداري بدون دخول شرايط ويژه اي لازم است كه در صورت وقوع آنها به طور كامل، بارداري صورت مي‌گيرد. اگر افراد قصدي براي فرزندآوري ندارند؛ بهتر است از كاندوم و وسايل پيشگيري استفاده كرده و همچنين در رفتارهاي جنسي خود نيز دقت كنند.

دختران معمولا در اين مورد اضطراب و ترس بيشتري را تجربه مي‌كنند كه همين موضوع سبب بروز مشكلات زيادي براي آنان خواهد شد. بهتر است در اين مورد با يك متخصص زنان و همچنين روانشناس مشورت كرده و اطلاعات كافي در اين زمينه داشته باشيد. همكاري شريك جنسي نيز در اين زمينه بسيار موثر است.

براي دريافت مشاوره در زمينه بارداري بدون دخول مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بارداري بدون دخول | بارداري دختر باكره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۰۰:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

داروهاي اعتياد آور شامل كدام دسته ها مي‌شوند؟ امروزه ميزان مصرف داروهاي اعتياد آور به دليل ناآگاهي افراد از ميزان وابستگي اين داروها رو به افزايش است. اگر شخصي اقدام به مصرف بي رويه انواع داروهاي اعتياد آور كند به آن‌ها معتاد شده و در دسته مصرف كنندگان آسيب پذير قرار مي‌گيرد. اعتياد تنها به مصرف مواد سنتي و صنعتي مانند ترياك، حشيش، گل، شيشه و… محدود نمي‌شود. هر فردي با مصرف افراطي و بدون تجويز برخي قرص‌ها دچار اعتياد به آن‌ها شده و با آسيب‌هاي مختلف جسمي و روحي مواجه مي‌شود. با آگاهي از انواع داروهاي اعتياد آور مي‌توانيد از وابستگي به آن‌ها پيشگيري كرده و يا هرچه سريع‌تر براي ترك و درمان آن اقدام نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروهاي اعتياد آور مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: داروهاي اعتياد آور

منظور از داروهاي اعتياد آور چيست؟

معمولا واژه اعتياد آور افراد را به ياد دود، تزريق و مصرف موادي نظير شيشه، هروئين و… مي‌اندازد در صورتي كه خوردن بعضي قرص‌هاي به اصطلاح اعتيادآور منجر به تبديل يك فرد سالم به يك فرد مصرف كننده و معتاد مي‌شود. اين داروهاي اعتياد آور شامل داروهاي خواب آور، داروهاي ضد درد (مثل كتامين) و ضد استرس هستند.

اگر اين نوع داروها بدون نظارت پزشك مصرف شوند و فرد در هر زماني كه خواست آن‌ها را مصرف كند، دچار اعتياد به دارو شده و حتي ممكن است كه كار به جايي برسد كه در روز حداقل ۲۰ عدد دارو مصرف كند تا به اعتيادش پاسخ دهد. اين نوع نحوه مصرف عوارض وحشتناكي براي مصرف كننده به همراه خواهد داشت.

افراد در رابطه با اعتياد به دارو از سه مرحله عبور مي‌كنند كه اين مراحل عبارتند از وابستگي به داروي خاص، عادت بدن به مصرف دارو و در نهايت اوردوز. شما نبايد اجازه دهيد كار به مرحله آخر برسد. اگر به دارويي اعتياد پيدا كرده‌ايد بايد هر چه سريع‌تر به كلينيك‌هاي تخصصي ترك اعتياد مراجعه نماييد.

انواع داروهاي اعتياد آور كدامند؟

داروهاي اعتياد آور انواع مختلفي دارند كه برخي از شايع‌ترين آن‌ها به شرح زير است.

1. كدئين و مورفين

دو تا از معروف ترين داروهاي موجود در بازار كدئين و مورفين هستند كه بدون تجويز پزشك هم مي‌توان آن‌ها را مصرف كرد. اين داروها درد را تسكين مي‌دهند ولي اگر بيش از حد مصرف شوند فرد را درگير كرده و با پديد آوردن حالت شادي موقت و سپس اعتياد، عوارض بدي براي مصرف كننده به وجود مي‌آورند.

2. داروهاي اعتياد آور | ريتالين يا متيل فنيديت

افرادي كه خواهان افزايش تمركز هستند و مي‌خواهند به خاطر دروس سنگين يا كار فراوان در بدنشان بي خوابي ايجاد كنند، به سراغ مصرف ريتالين يا متيل فنيديت مي‌روند كه اين كار بسيار اشتباه و خطرناك است. در واقع اين دارو براي افراد بيش فعال تجويز مي‌شود ولي برخي افراد كه بيش فعالي ندارند بدون تجويز پزشك از آن استفاده مي‌كنند. مصرف طولاني مدت آن باعث به هم ريختن وضعيت روحي و خواب شده و همينطور باعث ايجاد تشنج مي‌شود. از طرفي اعتياد به اين دارو موجبات اعتياد به ساير مواد مخدر را نيز فراهم مي‌كند.

3. بنزوديازپين

اين دارو زير مجموعه‌هاي زيادي دارد كه از بين آن‌ها مي‌توان به فلورازپام، ديازپام، ميدازولام، كلونازپام و… اشاره كرد. علت توليد اين داروها، ايجاد آرامش و رفع استرس در افراد مي‌باشد و همچنين در درمان بي خوابي نيز مفيد است البته اگر طبق نظر پزشك و به تعداد مدنظر او مصرف شود.

اگر هم خودسرانه به سراغ مصرفش برويد بعد از مدتي متوجه خواهيد شد كه نه تنها مشكلات برطرف نشده بلكه مشكلات ديگري هم اضافه شده است. مشكلاتي نظير آشفتگي و تشنج بعد از اعتياد به اين دارو بروز مي‌كنند.

4. ترامادول از داروهاي اعتياد آور

اين دارو اعتياد آور را اكثر افراد مي‌شناسند چرا كه طيف وسيعي از افراد درگير به اعتياد دارو، آن را مصرف مي‌كنند. ترامادول، براي كاهش درد در افراد بيمار توليد مي‌شود كه كمي حالت شادي هم در آن‌ها ايجاد مي‌كند. متاسفانه مصرف بيش از حد ترامادول اعتياد به آن را در پي خواهد داشت و فرد دچار حالت‌هايي مانند خشم و افسردگي مي‌شود. از شايع‌ترين علائم مصرف بي رويه اين دارو تشنج است كه تا زمان ترك اعتياد نيز برطرف نخواهد شد.

5. اكسي كارنتين

مسكني از نوع اپيوئيدي مي‌باشد و مصرف طولاني مدت آن به مشكل تنفسي ختم مي‌شود. عده‌اي از افراد با تخريب قرص، پودر درون آن را با تزريق داخل بدن خود مي‌كنند كه متاسفانه اين كار گاها سبب اوردوز مي‌شود.

6. داروهاي اعتياد آور | سودوافدرين

اين دارو براي رفع آبريزش بيني ساخته شده است و در صورت مصرف به اندازه، خطري به دنبال ندارد البته اگر مدام از آن استفاده كنيد دچار اعتياد به سودوافدرين مي‌شويد چرا كه در آن از ماده‌اي به نام متامفتامين استفاده شده است كه مواد مخدري نظير شيشه هم به كار مي‌رود بنابراين مصرف بي‌رويه آن فرد را دچار وابستگي و اعتياد مي‌كند.

7. باربيتورات

باربيتورات‌ها مشكلاتي نظير بي‌خوابي، استرس و بعضي از انواع بيماري‌هاي صرع را درمان مي‌كند. در رابطه با اين دارو نبايد افراط به خرج داد چرا كه در دسته داروهاي اعتياد آور هستند و شما را در دراز مدت وابسته مي‌كند. علاوه بر مصرف زياد، قطع اين دارو هم بايد با مشورت پزشك اتفاق بيفتد در غير اينصورت عوارض بسيار شديدي در پي خواهد داشت. بنابراين هرگز سر خود اقدام به مصرف و قطع آن نكنيد و در صورت اعتياد پيدا كردن به باربيتورات حتما به پزشك متخصص مراجعه نماييد.

8. دكسترومتورفان

اين دارو براي بيماراني كه سرفه مي‌كنند تجويز مي‌شود و در دسته داروهاي اعتياد آور خطرناك قرار نمي‌گيرد. اما اگر هم فردي به اين دارو اعتياد پيدا كند دچار توهم مي‌شود. بيشتر اشخاصي كه به اين دارو اعتياد پيدا مي‌كنند سن پاييني دارند كه اين موضوع بيانگر اين است كه نبايد در خانه به جمع آوري دارو و خوددرماني دست بزنيد.

9. داروهاي اعتياد آور | آمفتامين

آمفتامين مخصوص افراد بيش فعال است ولي متاسفانه برخي افراد براي مسائلي نظير كم كردن وزن و تقويت انرژي خود از آن استفاده مي‌كنند. آمفتامين از خطرناك ترين داروهاي اعتياد آور است كه احتمال ايست قلبي در مصرف كنندگان را افزايش مي‌دهد.

10. زولپيدم و زالپلون

پزشكان، زولپيدم و زالپلون را براي افرادي كه خواب نامنظمي دارند تجويز مي‌كنند. بنابراين استفاده از آن زير نظر پزشك و در تعدادي كه خود پزشك در نظر گرفته بلامانع است. حال اگر بعد از اتمام دارو تجويز شده توسط پزشك، مجدد اقدام به تهيه و مصرف زياد آن كنيد، به اين دارو اعتياد پيدا خواهيد كرد.

11- داروهاي ترك اعتياد

براي درمان و ترك اعتياد متخصصان از داروهايي استفاده مي كنند كه آثار آن‌ها شباهت زيادي با آثار مواد مخدر مصرفي دارد. اين داروها تنها براي حفظ تعادل شيمي بدن تجويز مي‌شود و احساس نشئگي به بيمار نمي‌دهد و معمولا زمان طولاني تري در بدن باقي مي مانند؛ به واسطه همين ويژگي ها مي توانند به عنوان دارويي مناسب جهت درمان ارائه شوند. اما اگر تحت نظر متخصص مصرف نشوند ممكنه سو‌مصرف شده و خودشان موجب اعتياد شوند.

دلايل گرايش به مصرف داروهاي اعتياد آور

دلايلي كه منجر به گرايش افراد به داروهاي اعتياد آور شده است در همه ثابت و يكسان نيست. برخي افراد از سر كنجكاوي و كشف اينكه چه حسي به آن ها دست مي‌دهد شروع به مصرف بي رويه يك داروي اعتياد آور مي‌كنند.

عده اي ديگر به دليل دردهاي شديد جسماني شروع به بالا بردن دوز داروها كرده و برخلاف نظر پزشك، داروها را مصرف مي‌كنند كه اين افزايش دوز و استفاده طولاني مدت، باعث عادت بدن به دارو شده و عدم مصرف آن باعث كلافگي و بروز نشانه‌هايي نظير بيماري آنفولانزا مي‌شود كه براي پيشگيري از اين حالت، مصرف قرص را قطع نمي‌كنند و به تدريج اعتياد به دارو شكل مي‌گيرد.

برخي از افراد هم در شرايط بد روحي قرار دارند و براي فرار از اين حالت به سراغ داروهايي مي‌روند كه شادي آور و خواب آور است كه متاسفانه مصرف زياد و بي مورد اين داروها در طولاني مدت آسيب‌هاي فراواني بر افراد وارد مي‌كند.

عوارض مصرف بيش از حد داروهاي اعتياد آور

عوارض داروهاي اعتياد آور به نوع دارو ميزان مصرف آن بستگي دارد. شايع‌ترين عوارض مصرف داروهاي اعتياد آور عبارتند از:

_خشم و عدم ثبات هيجاني

_استرس وافسردگي

_اختلالات تنفسي

_مسموميت

_مشكلات قلبي

_تشنج و اوردوز

براي ترك داروهاي اعتياد آور چه بايد كرد؟

ترك دارو به دليل پيچيدگي‌هايي كه دارد بايد زير نظر كادر انجام شود و به دليل عوارض و حالاتي كه هنگام ترك به وجود مي‌آيد به هيچ وجه نبايد در منزل و خودسرانه صورت گيرد. همانطور كه مي‌دانيد مصرف بي دليل و بيش از حد داروهاي اعتياد آور به جسم و روح فرد، ضربه‌هايي وارد مي‌كند كه بايد آثار به جا مانده از اين ضربه‌ها را درمان كرد.

متخصصان و روانشناسان افرادي تاثيرگذار در فرايند ترك هستند كه به فرد مصرف كننده كمك مي‌كنند تا ترك را با موفقيت پشت سر بگذارد و زندگي سالم خود را ادامه دهد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه داروهاي اعتياد آور مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

 

آيا مصرف داروهاي اعتياد آور منجر به مرگ مي شود؟

بله در برخي از داروهاي اعتيادآور نظير آمفتامين، اكسي كارنيتين و… احتمال اوردوز و ايست قلبي كه منجر به مرگ مي‌شود بسيار بالاست.

ترك داروهاي اعتياد آور مشكل تر است يا مواد مخدر؟

معمولا ترك داروهاي اعتيادآور كمي راحت تر از مواد اعتيادآور صنعتي و سنتي مي‌باشد كه البته آن هم به نوع دارو مصرفي و مدت مصرف و… بستگي دارد. براي شروع درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع: داروهاي اعتياد آور


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: داروهاي اعتياد آور،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۵:۰۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد زنان يكي از آسيب‌هاي اجتماعي مهمي است كه در دهه‌هاي اخير بيشتر مورد توجه قرار گرفته است. چرا كه در گذشته اعتياد بيشتر به عنوان پديده‌اي مردانه شناخته مي‌شد و از همين رو آثار و پيامدهاي آن بر زنان كم‌تر مورد توجه قرار مي‌گرفت. اما امروزه با گسترش شيوع مصرف مواد مخدر در بين زنان و به بار آمدن مشكلاتي نظير تولد فرزندان معتاد و ساير معضلات مرتبط با فرزندپروري، مطالعات در اين زمينه گسترش يافته است.

ما در اين مقاله تلاش كرده‌ايم تا در مورد علل گرايش زنان به مصرف مواد و آثار و پيامدهاي اعتياد آن‌ها را مورد بررسي قرار دهيم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد زنان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: اعتياد زنان

اعتياد زنان

اعتياد زنان يكي از آسيب هاي جدي است كه حتما بايد براي پيشگيري و درمان آن اقدامات لازم صورت بگيرد. زنان به دليل جايگاه به خصوصي كه در خانواده و اجتماع دارند، اعتيادشان نيز به مراتب مخرب تر از مردان خواهد بود. بسياري از باندهاي قاچاق و توزيع كنندگان مواد از اعتياد زنان براي دستيابي به منافع خودشان استفاده مي‌كنند. اين وضعيت موجب بارداري هاي ناخواسته، تولد كودكان بيمار و نارس، تضعيف بنيان خانواده، افزايش طلاق و فقر مي‌شود.

درمان اعتياد زنان نيز داراي تفاوت هايي است كه درمانگران بايد به آن توجه نمايند. براي اين منظور كمپ ها و مراكز به خصوصي براي ترك اعتياد زنان نيز احداث شده است. در ادامه به طور كامل علل، نشانه ها و درمان اعتياد زنان را شرح داده‌ايم.

علل گرايش زنان به اعتياد

متخصصان در مورد علل گرايش اعتياد در زنن همواره دلايل مختلفي را مطرح مي‌كنند. در واقع كارشناسان بر اين باورند كه اعتياد زنان پديده‌اي چند عليتي است و از تعامل عوامل خطرساز گوناگون ايجاد مي‌شود. از جمله مواردي كه در گرايش به اعتياد در هر دو جنس تاثير مي‌گذارند، مي‌توان به قرار داشتن تحت فشارهاي رواني بسيار، عدم برخورداري از مهارت حل مسئله، ناتواني در مديريت هيجانات منفي، نداشتن تفريحات سالم در زندگي و ناتواني در ” نه گفتن” در برابر پيشنهادات دوستان و همسالان اشاره كرد.

 با اين حال علل ديگري وجود دارند كه اختصاصا مربوط به اعتياد زنان هستند و مواجهه با آن‌ها، زنان را بيشتر در معرض خطر اعتياد قرار مي‌دهد. ما در ادامه به مهم‌ترين عللي كه اختصاصا زنان را تحت تاثير قرار مي‌دهند و احتمال بروز اعتياد زنان را افزايش مي‌دهند، اشاره كرده‌ايم.

1️⃣ اعتياد زنان | كليشه هاي جنسيتي و فشارهاي مرتبط با آن ها

كليشه‌هاي جنسيتي به باورهاي عمومي در مورد نقش‌هاي زنانه و مردانه گفته مي‌شود. گاهي اوقات اين كليشه‌ها مي‌توانند فشارهاي زيادي را به زندگي افراد تحميل كنند و آن‌ها را در برابر مشكلات رواني و معضلات اجتماعي آسيب پذير كنند. براي مثال كليشه‌ها در اكثر فرهنگ‌ها مادر خوب را انسان كاملي جلوه مي‌دهند كه خود را به خاطر فرزندانش از لذت‌هاي زندگي محروم مي‌كند و دست به فداكاري‌هاي زيادي در برابر آن‌ها مي‌زند.

اين امر مي‌تواند پس از زايمان همواره زنان را تحت فشار قرار داده و باعث شود كه آن‌ها در مورد ناتواني خود براي مادر خب بودن احساس گناه كنند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند زناني كه بيشتر تحت تاثير فشارهاي اجتماعي قرار دارند و در عين حال نمي‌توانند احساسات منفي خود را به درستي مديريت نمايند بيش از ديگران در معرض گرايش به مواد مخدر قرار دارند.

2️⃣ تاكيد جوامع بر تناسب اندام و لاغري

امروزه در اكثر جوامع زنان بر اساس ميزان وزن و فرم اندام ارزش گذاري مي‌شوند. چرا كه در اكثر تبليغات، تصاوير و فيلم‌هايي كه در تلويزيون يا صفحات مجازي به اشتراك گذاشته مي‌شود، زناني با اندام لاغر و كشيده مورد تحسين قرار مي‌گيرند و همين امر به طور ناخودآگاه سليقه افراد را به سمت و سويي خاص هدايت مي‌كند. تاكيد زياد بر لاغري باعث شده است كه بسياري از زنان اعتماد به نفسشان را در گرو شكل ظاهري خود بدانند و با اضافه وزن و چاقي احساس پوچي يا بي ارزرشي كنند.

همين مسئله آن‌ها را به سمت روش‌هاي غير سالم و افراطي براي لاغر شدن سوق مي‌دهد. در اين ميان افراد سودجو با تبليغ پودرها و قرص‌هاي لاغري بسياري از زنان را به مصرف داروهايي تشويق مي‌كنند كه در بسياري از آن‌ها مواد مخدري هم چون شيشه به كار مي‌رود و مي‌تواند عوارض بسيار خطرناكي براي آن‌ها داشته باشد.

3️⃣ اعتياد زنان | در نظر گرفتن اعتياد به عنوان يك توانايي

يك باور غلط كه در بين اكثر افراد مبتلا به اعتياد رايج است قدرت نمايي با ميزان مصرف مواد مخدر است. بسياري از آن‌ها به طور كل استعمال مواد را امري مردانه مي‌دانند و باور دارند زنان ضعيف‌تر از آن هستند كه بخواهند مواد مخدر مصرف كنند! همين باورها از جمله عللي هستند كه بسياري از زنان را براي قدرت نمايي و رقابت با مردان تحريك مي‌كنند و باعث گرفتاري آن‌ها در دام اعتياد مي‌شوند.

اين در حالي است كه اعتياد پديده‌اي جنسيتي نيست و هر دو جنس در برابر آن آسيب پذير هستند. در نتيجه اين باور كه من مصرف مي‌كنم اما بر اساس توانايي‌هايم هرگز معتاد نمي‌شوم باور غلطي است كه بسياري از افراد را فريب مي‌دهد.

4️⃣ ابتلا به افسردگي و ساير مشكلات روان شناختي

درگيري با مشكلات روان شناختي يكي از عوامل تاثير گذار براي اعتياد در هر دوجنس است. در واقع بسياري از افراد براي فرار از غم و اندوهي كه در زندگي احساس مي‌كنند به مصرف مواد پناه مي‌برند. با توجه به اينكه آمار افسردگي همواره در مورد زنان بالاتر است بسيار اهميت دارد كه آسيب پذيري آن‌ها در برابر اعتياد بيشتر مورد توجه قرار بگيرد.

آثار و پيامدهاي اعتياد زنان

با توجه به اينكه جامعه همواره در مورد اعتياد زنان نگاه منفي تري دارد و واكنش‌هاي شديدتري به آن نشان مي‌دهد پيامدهاي اعتياد براي زنان مي‌تواند تا حد زيادي بيشتر باشد. چرا كه آن‌ها اغلب براي مدت زماني طولاني اعتياد خود را پنهان نگه مي‌دارند و كم‌تر براي ترك اقدام مي‌كنند كه همين امر باعث بروز عوارض جسمي و رواني بيشتري براي آنان مي‌شود.

علاوه بر اين با توجه به مسائل مرتبط با بارداري و تولد فرزند اعتياد، مي‌تواند منجر به آسيب‌هاي بسيار گران باري در اين زمينه شود كه از جمله آن‌ها مي‌توان به تولد فرزندان معتاد يا به دنيا آوردن نوزاداني همراه با نقايص عصب شناختي، ناتواني در شيردهي به كودك و مشكلات فرزندپروي اشاره كرد.

با اين حال همان طور كه پيش‌تر اشاره شد هرگز نبايد تصور كنيم كه اعتياد مسئله‌اي جنسيتي است و تنها به يك گروه جامعه آسيب مي‌رساند. زنان و مردان همگي مي‌توانند از مصرف مواد متضرر شوند و با آسيب‌هايي نظير طرد شدن از خانواده، از دست دادن شغل، از دست دادن امنيت اجتماعي و درگيري با قانون مواجه شوند. بنابراين دريافت مشاوره ترك اعتياد بسيار تاكيد مي شود.

درمان اعتياد زنان

براي از بين بردن ريشه هاي اعتياد زنان مسير طولاني در پيش داريم. اما نبايد از آن نااميد شد. بهتر است برنامه هاي كلا بر روي پيشگيري از اعتياد زنان باشد. اما در ادامه راه هايي براي درمان اعتياد زنان ارائه كرده ايم.

1- دريافت خدمات حمايتي

اين روزها گروه ها و مراكز مختلفي براي ترك به وجود آمده اند. اين مراكز در بيشتر شهرها براي خانم ها نيز احداث شده‌اند. بنابراين براي شروع درمان مي‌توانيد با هزينه هاي بسيار پايين به اين مراكز مراجعه كنيد.

2- دريافت درمان هاي تخصصي براي اعتياد زنان

به طور كلي ترك نياز به تخصص دارد و شما براي كنار گذاشتن هر ماده اعتياد‌آوري نياز به مراجعه به متخصص داريد. متخصص پس از ارزيابي هاي اوليه، برنامه تركي متناسب با خصوصيات و وضعيت فرد ارائه مي‌دهد.

3- ترك در منزل

يكي از روش هاي پرطرفدار براي ترك، ترك در منزل است. خيلي از افراد به دليل شرايط زندگي و ترس از فاش شدن اعتيادشان، هرگز براي درمان اقدام نمي‌كنند. حال آن كه اين دست عزيزان مي‌توانند به صورت غير حضوري از خدمت تخصصي استفاده كنند. براي اين منظور خدمات مشاوره تلفني و آنلاين توسط مراكزي مثل ذهن نو ايجاد شده است.

4- ترك ناگهاني

درمان اعتياد زنان در بارداري و شيردهي براي آنان حياتي تر مي‌شود. در اين زمان ها خانم سعي مي كند به صورت ناگهاني مصرف را قطع كرده تا مبادا به كودك آسيبي برسد. اما بايد بگوييم كه هر ماده اعتيادي تاثير به خصوصي روي بدن شما مي‌گذارد. پس با قطع ناگهاني، شيمي بدن به هم ريخته و احتمال سقط و بدتر شدن حال مادر وجود دارد. به همين دليل حتما بايد به متخصص زنان و متخصصان ترك اعتياد مراجعه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد زنان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا مصرف الكل در دوران بارداري مي‌تواند باعث عقب ماندگي كودك شود؟

بله، مصرف الكل در دوران بارداري مي‌تواند منجر به بروز عقب ماندگي‌هاي جسماني و ذهني خاصي در كودك شود كه تحت عنوان سندروم جنين الكلي شناخته مي‌شود. ناهماهنگي اعضاي صورت، وجود مشكلاتي در جمجه، نارسايي‌هاي قلبي، پايين بودن ضريب هوشي و مشكلات رفتاري از جمله مشخصه‌هاي سندروم جنين الكلي هستند.

اعتياد زنان چه پيامدهايي دارد؟

اعتياد زنان علاوه بر آسيب هاي جبران ناپذير بر بدن خود آنها، به طور مستقيم كودك و فرزندان آن ها را نيز تحت تاثير قرار ميدهد. اعتياد زنان در دوران بارداري و شيردهي اين پيامدها را تشديد مي‌نمايد.

منبع: اعتياد زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد زنان،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۱:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

واكسن گارداسيل يكي از انواع واكسن هاست كه براي جلوگيري از بيماري هاي ناشي از ويروس   HPV يا پاپيلوماي انساني، استفاده مي‌شود. اين ويروس كه يك بيماري مقاربتي محسوب مي‌شود؛ از طريق رابطه جنسي دهاني، مقعدي و واژينال منتقل مي‌گردد. زگيل تناسلي حاصل از ابتلا به پاپيلوماي انساني از طريق تماس پوستي نيز بين افراد شيوع مي‌يابد.

به همين دليل حتي استفاده از كاندوم نيز براي جلوگيري از آن موثر نيست. فراموش نكنيد كه ابتلا به اين ويروس بسيار شايع است و تقريبا 85 درصد از بزرگسالاني كه فعاليت جنسي خود را آغاز كرده اند؛ به آن مبتلا هستند. اين نوع واكسن انواع مختلفي داشته و سويه هاي پرخطر اين ويروس را پوشش مي‌دهد. بهتر است قبل از تزريق اين واكسن به خوبي در مورد اثرات آن تحقيق كرده و سپس از آن استفاده كنيد.
براي دريافت مشاوره در زمينه واكسن گارداسيل مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: واكسن گارداسيل براي چيست | قيمت و نحوه دريافت

واكسن گارداسيل

با اينكه ميزان شيوه ويروس HPV ميان افراد بالاست اما واكسيناسيون آن به صورت سراسري، هنوز اغاز نشده است. افراد بايد اين واكسن را به صورت آزاد از داروخانه ها تهيه كرده و آن را تزريق كنند. قيمت انواع آن متفاوت است و بستگي به تعداد سويه هايي دارد؛ كه آنها را خنثي مي‌كند. با ابتلا به ويروس پاپيلوما افراد بيماري هاي مختلفي مثل سرطان دهانه رحم، دهان و گلو و همچنين زگيل تناسلي را تجربه مي‌كنند.

بسياري از افراد جواني كه به اين ويروس مبتلا مي‌شوند؛ بدن به صورت خودجوش آنها را دفع كرده و حتي از آن مطلع نمي‌شوند. اما به هر حال تزريق واكسن سيستم ايمني بدن را نسبت به ويروس مقاوم مي‌كند و احتمال ابتلا به آن بسيار پايين مي‌آيد.

عوارض بعد از تزريق واكسن گارداسيل

همه واكسن ها به دليل اينكه ويروس ضعيف شده يا كشته شده را وارد بدن مي‌كنند؛ باعث بروز عوارض خفيفي مي‌‍شوند. برخي از واكسن ها نيز از طريق ژنوم ها عمل مي‌كنند. به هر حال انواع نختلف واكسن گارداسيل نيز بعد از تزريق باعث بروز عارضه هايي در بدن مي‌شود كه در افراد مختلف متفاوت خواهد بود. برخي از اين نشانه ها شامل موارد زير مي‌شوند.

تب

اسهال

درد در ناحيه شكم

بروز سردرد و خستگي

حالت تهوع و استفراغ

افت فشار

سردرد

درد در ناحيه دست

گرفتگي عضلات

بهتر است در صورت طولاني شدن علائم و همچنين شدت يافتن آنها حتما به پزشك متخصص مراجعه كنيد.

انواع واكسن گارداسيل

واكسن گارداسيل انواع مختلفي داشته؛ و كشورهاي گوناگوني آن را توليد مي‌كنند. حتي نوع ايراني آن نيز موجود است كه تنها دو سويه از اين ويروس را پوشش مي‌دهد. قيمت آنها نيز متفاوت است. اين نوع واكسن معمولا سه دوز داشته كه دوز دوم آن دو ماه بعد از تزريق دوز اول و دوز سوم 6 ماه بعد تزريق مي‌گردد.

📌نوع 4

واكسن گارداسيل 4، همانطور كه از اسمش پيداست 4 سويه از اين ويروس را پوشش مي‌دهد. سويه هايي كه اين نوع واكسن بدن را نسبت به آنها مقاوم مي‌كند؛ شامل 6، 11، 18و 16 است. اين نوع نيز سه ظرفيتي بوده؛ و افراد مي‌توانند سه دوز با هم خريداري كرده و آن را در دماي يخچال نگهداري كنند.

📌نوع 9

واكسن گارداسيل 9، گران ترين نوع اين واكسن بوده و نه سويه از ويروس HPV را پوشش مي‌دهد. اين سويه ها شامل 16، 11، 6، 18، 31، 33، 45، 52 و 58 مي‌شود. از اين سويه ها 16 و 18 پرخطر تر هستند و باعث بروز سرطان هايي مي‌گردند. انواع 6 و 11 نيز خوش خيم بوده و منجر به زگيل تناسلي مي‌شوند.

📌سرواريكس

واكسن گارداسيل سرواريكس تنها بدن را در مقابل دو سويه ايمن مي‌كند. اين دو سويه 16 و 18 بوده و تا حد زيادي در جلوگيري از بروز اين بيماري موثر است. تمام اين واكسن ها در ايران موجود بوده و افراد مي‌توانند آنها را از داروخانه هاي معتبر خريداري كرده و تزريق كنند. بهتر است براي تزريق آنها نيز از پزشك كمك بگيرند.

زمان مناسب براي تزريق واكسن گارداسيل

بهترين زمان براي دريافت واكسن گارداسيل قبل از شروع فعاليت جنسي است. با اينكه احتمال انتقال آن از طرق ديگري مثل دستشويي هاي عمومي، استخر، ليزر و… نيز وجود دارد. اما بازهم اين موارد قطعي نبوده و بهتر است افراد بهداشت شخصي را رعايت كنند. بعضي از كشورها شروع زمان تزريق اين دارو را از سن 9 سالگي در نظر مي‌گيرند.

بهتر است والدين در اين مورد آگاه بوده و هم براي خود و هم براي فرزندان شان، از اين واكسن استفاده كنند. اين واكسن معمولا تا سن 45 سالگي موثر واقع خواهد شد. همچنين به هيچ عنوان نبايد در دوران بارداري و شيردهي تزريق گردد. 

افراد واجد شرايط براي واكسن گارداسيل

افرادي كه بهتر است هر چه سريعتر واكسن گارداسيل را دريافت كنند؛ شامل مبتلايان به زگيل تناسلي، افرادي كه رابطه جنسي پرخطر دارند، شريك جنسي آنها ثابت نيست، همجنسگرا هستند و يا شريك جنسي آنها مبتلا به اين ويروس است؛ مي‌شوند.

همچنين افرادي كه شغل آنها به گونه اي است كه در معرض اين ويروس قرار دارند؛ نيز بايد اين واكسن را دريافت كنند. فراموش نكنيد كه اين ويروس دوره پنهان داشته و احتمالا افراد حتي با وجود ابتلا به آن نيز از اين موضوع مطلع نيستند. به همين دليل ديگران را نيز آلوده مي‌كنند. در چنين شرايطي بهتر است افراد هر چه سريعتر اين واكسن را دريافت كرده و در روابط خود از كاندوم استفاده كنند.

تداخل دارويي با واكسن گارداسيل

واكسن گارداسيل ممكن است در افراد ايجاد حساسيت كرده و يا با داروهايي كه فرد مصرف مي‌كند؛ تداخل داشته باشد. داروهايي كه احتمالا با اين واكسن تداخل پيدا مي‌كنند؛ شامل داروهاي استروئيدي، داروهاي شيمي درماني، داروهاي اختلالات خودايمني مثل روماتوئيد و آرتريت و همچنين داروهاي مرتبط با پيوند اعضا هستند. بهتر است قبل از تزريق واكسن با پزشك خود در اين مورد مشورت كرده و همچنين با انجام تست هايي از عدم ابتلا به اين ويروي مطلع شويد.

زنان بيشتر در معرض خطر ابتلا به اين ويروس هستند و احتمالا عوارض بدتري براي آنها خواهد داشت. به همين دليل بايد به صورت مداوم تست پاپ اسمير را انجام دهند. مردان تا زماني كه نشانه اي از وجود اين ويروس نداشته باشند؛ نمي‌توانند از اين موضوع مطلع شوند. اما به طور كلي تزريق واكسن براي هر دو جنس پيشنهاد مي‌شود.

قيمت و نحوه تهيه

انواع مختلف واكسن گارداسيل قيمت هاي متفاوتي داشته كه افراد مي‌توانند آنها را به صورت آزاد تهيه كنند. برخي از داروخانه و مراكز حلال احمر و بيمارستان ها، اين واكسن را موجود دارند كه افراد مي‌توانند خريداري كنند. قيمت اين واكسن به دليل نوسانات ارز احتمالا مدام در حال تغيير است. و همچنين مراكز غيرقانوني با قيمت بيشتري آنها را مي‌فروشند. مي‌توانيد از طريق برخي از سايت هاي معتبر و همچنين اپليكيشن ها از وجود اين دارو در برخي از داروخانه ها مطلع شده و آنها را خريداري كنيد.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه دريافت واكسن گارداسيل نقش درماني نداشته و در صورت ابتلا به ويروس   HPV اين واكسن كمكي به شما نمي‌كند. اما پيش از ابتلا مي‌تواند تا حد زيادي موثر واقع شده و افراد را در برابر اين بيماري ايمن كند. امروزه به دليل شيوع زيادي بيماري هاي ناشي از اين ويروس، تزريق اين واكسن، اهميت زيادي پيدا كرده است.

عوارض جانبي آن بسيار ناچيز بوده و حتي برخي از افراد هيچ گونه عارضه اي بعد از تزريق احساس نمي‌كنند. همچنين حتي در صورت بروز عوارض نيز اثرات آن به زودي از بين رفته و افراد مي‌توانند با اطمينان فعاليت جنسي داشته باشند. بهتر است در اين زمينه با متخصصين مشورت كرده و حتما اين واكسن را دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه واكسن گارداسيل مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: واكسن گارداسيل براي چيست | قيمت و نحوه دريافت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۲:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ضايع شدن در جمع يكي از موقعيت هاي احتمالي است كه با حضور در جمع هاي مختلف پيش مي‌آيد. به طور كلي اشتباه كردن در حين انجام كاري و يا صحبت كردن، طبيعي است. اما گاهي اوضاع به گونه اي پيش مي‌رود كه سبب ايجاد حس خجالت و شرمساري در ما مي‌شود. بهتر است اين شرايط را براي خود تبديل به فاجعه نكرده و در مواجهه از روش هاي موثري استفاده كنيم. فراموش نكنيد كه اين موقعيت براي همه افراد پيش خواهد آمد؛ پس بهتر است از تمسخر و يا يادآوري آن به صورت مكرر خودداري كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ضايع شدن در جمع مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ضايع شدن در جمع

ضايع شدن در جمع

وقتي در جمع هستيم؛ عملكرد و سخنان ما تحت تاثير اطرافيان قرار مي‌گيرد و احتمالا عده زيادي در حال تماشاي ما هستند. اشتباه كردن و يا سوتي دادن اجتناب ناپذير است. گاهي اطرافيان اين موضوع را پررنگ كرده و توجه همه را به آن جلب مي‌كنند. در آن لحظه احتمالا دوست داريم تا از خجالت، جمع را ترك كنيم.

اما همه افراد دچار اينگونه اشتباهات مي‌شوند. همچنين اين موضوعات به سرعت فراموش مي‌شوند. بهتر است در ابتدا از بروز اين موضوع پيشگيري كرده و در قدم بعدي براي نحوه برخورد با آن، آماده شويم.

براي پيشگيري از ضايع شدن در جمع چيكار كنيم؟

برخي از افراد به طور ذاتي بيش از حد اشتباه مي‌كنند و يا سربه هوا هستند. آنها احتمالا بعد از مدتي اين موضوع را پذيرفته و از خطاهاي خود، حتي اگر منجر به ضايع شده در جمع نيز بشود؛ شرمسار نمي‌شوند. اما براي افرادي كه نسبت به اين موضوع حساس هستند؛ راهكارهايي در نظر گرفته ايم. 

📌پرهيز از دروغگويي

فراموش نكنيد كه دروغ ها به زودي آشكار شده و اگر اين اتفاق در جمع بي‌افتد؛ پيامدهاي بدي خواهد داشت. اگر شخصي در جمع از اين موضوع مطلع باشد و آن را به صورت ناگهاني بيان كند؛ ضايع شدن در جمع رخ خواهد داد. به همين دليل بهتر است تا حد امكان در مورد موضوعاتي اطلاعات داريد؛ صحبت كرده و از بزرگ نمايي و بيان سخنان غيرواقعي خودداري كنيد.

با اينكار نه تنها شخصيت خود را حفظ مي‌كنيد؛ بلكه ديگر نگران بروز خجالت و ناراحتي نيز نيستيد. افراد دروغگو، نمي‌توانند همه دروغ هاي خود را به ياد بياورند؛ به همين دليل بسيار احتمال دارد كه آنها را به صورت اشتباه تعريف كرده و اطرافيان متوجه آن شوند.

📌كم گويي

معمولا افرادي كه زياد صحبت مي‌كنند؛ بيشتر هم دچار اشتباه مي‌شوند. به همين دليل يكي از روش هاي پيشگيري از ضايع شدن در جمع كم گويي است. با كم حرف زدن و صحبت كردن در موارد ضروري ديگر در معرض تخريب از طرف ديگران قرار نمي‌گيريد و همچنين خود نيز آرامش بيشتري خواهيد داشت. كم گويي به معناي سكوت كردن و عدم همراهي با ديگران نيست. بلكه بايد با حضور در جمع آداب معاشرت را رعايت كرده و به اندازه سخن بگوييد. اما از بيان كردن مطالب غيرضروري پرهيز كنيد.

📌عدم مسخره كردن ديگران

كساني كه ديگران را مسخره مي‌كنند؛ خود بيشتر دچار اشتباه مي‌شوند. حتي احتمالا اطرافيان آنان نيز براي او دست به چنين كاري بزنند. مسخره كردن اصلا رفتار اخلاقي و مناسبي نيست و حتي افراد را در معرض ضايع شدن در جمع قرار مي‌دهد. به همين دليل بهتر است ديگران را همانگونه كه هستند پذيرفته و همه چيز را با معيارهاي خودمان نسنجيم.

براي مثال وقتي شروع به مسخره كردن فردي مي‌كنيم؛ ديگران نيز مارا مسخره كرده و همين موضوع باعث ضايع شدن ما و يا موارد ديگر مي‌شود.

بعد از ضايع شدن در جمع چه كنيم؟

احتمالا بعد از ضايع شدن در جمع، احساسات مختلفي را تجربه خواهيد كرد. در برخي موارد جمعي كه در آن حضور داريد؛ افراد نزديك و خانواده شما هستند؛ به همين دليل ناراحت نشده و به رفتارهاي خود ادامه مي‌دهيد. اما اگر اين موضوع از طرف شخصي غريبه باشد و يا جمعي كه با آنها صميمي نيستيد؛ اين شرايط پيچيده خواهد شد.

بروز اشتباه از طرف شما گاهي سهوا و گاهي به صورت عمدي است. به اين معنا كه از اينكه نبايد اين رفتار را از خود نشان دهيد؛ آگاه هستيد. به هر حال بايد بعد از اين شرايط، تصميم درست گرفته و واكنش صحيح از خود نشان دهيد.

💠از طنزگويي استفاده كنيم

يكي از راهكارهاي موثر براي مواجهه با ضايع شدن در جمع، استفاده از طنز و شوخي است. براي مثال بعد از آن لحظه خجالت آور، با خودتان و يا اطرافيان شوخي كرده و سعي كنيد با خنده با اين موضوه برخورد كنيد. در اين شرايط نه تنها لحظه اي خنده دار خلق كرده ايد؛ بلكه تمركز را از خود برداشته ايد. اما هميشه هم نمي‌توان از اين راهكار استفاده كرد. بهتر است شرايط را در نظر گرفته و موقعيت را بسنجيد.

 

💠ناديده گرفتن

گاهي فردي كه اشتباه شما را بزرگ كرده و آن را در جمع بيان مي‌كند؛ قصد ناراحتي و يا عصباني كردن شما را دارد. اگر متوجه اين موضوع شديد؛ بهتر است سكوت كرده و او را ناديده بگيريد. به حرف خود ادامه داده و به او نشان دهيد كه حرف هايش براي شما اهميتي ندارد. ضايع شدن در جمع، به عوامل زيادي بستگي دارد. به همين دليل بايد با توجه اين عوامل، عمل كرد. اگر شما عصباني شده و يا شروع به رفتارهاي پرخاشگرانه كنيد؛ او را به هدف خود رسانده و باعث آسيب به خودتان نيز مي‌شويد.

💠در نظر داشتن موقعيت هاي احتمالي

براي حضور در يك جمع، با توجه به افرادي كه در آن شركت مي‌كنند و يا حتي مكان آن نيز، بايد موقعيت هاي احتمالي را در نظر گرفته و براي آنها برنامه ريزي كنيد. براي مثال شما مي‌دانيد كه در جلسه كاري هفته بعد، همكاران خود را ملاقات مي‌كنيد و احتمالا آنها با شما در مورد مشكلات دفتر جديد صحبت خواهند كرد. در چنين شرايطي شما مي‌توانيد به نظر خود در اين مورد فكر كرده و از ضايع شدن در جمع جلوگيري كنيد.

البته هميشه روابط انساني، آنگونه كه ما انتظارش را داريم؛ پيش نمي‌روند. در واقع بخشي از جذابيت ارتباط با ديگران نيز به همين دليل است. به اندازه كافي به حرف ها و واكنش هاي خود فكر كرده و سعي كنيد بهتر از قبل عمل كنيد. و حتما درباره راه هاي افزايش مهارت هاي ارتباطي بخوانيد.

💠حفظ خونسردي

اگر مورد ضايع شدن در جمع قرار گرفتيد؛ خونسردي خود را حفظ كرده و آن را اتفاقي پيش پا افتاده در نظر بگيريد. برخي از افراد اين شرايط را بسيار براي خود بزرگ كرده و تا مدت ها به آن فكر مي‌كنند. اما با اينكار فقط به سلامت روان خود آسيب مي‌زنيد. حتي به اين دليل تصميم مي‌گيرند تا ديگر در آن جمع حضور پيدا نكنند. اين موضوع گسترش يافته و آنها به صور كلي منزوي مي‌شوند. به همين دليل بهتر است آرامش خود را حفظ كرده و همچنان براي ارتباط با ديگران تلاش كنيد.

سخن پاياني

برخي از جمع ها و حتي افراد بيشتر شما را در معرض موقعيت هاي نامناسب و يا حتي ضايع شدن در جمع قرار مي‌دهند. بهتر است از اين افراد و حتي جمع ها دوري كرده و بر مهارت هاي ارتباطي خود نيز بيشتر كار كنيد. بهتر است برخي از رفتارها را به خود نگرفته و يا فاجعه سازي نكنيد. آداب و معاشرت و احترام را در برخورد با ديگران رعايت كرده و همواره صادق باشيد. اين اتفاقات طبيعي هستند و از بروز آنها در مورد خودتان نترسيد. اجازه ندهيد كه اين رفتار مانعي براي ارتباط شما با ديگران باشد. در اين زمينه مي‌توانيد از يك روانشناس نيز كمك گرفته و عوارض جانبي آن را كاهش دهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ضايع شدن در جمع مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ضايع شدن در جمع


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ضايع شدن در جمع،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۶:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عيادت از بيمار عمل خيرخواهانه و انسان دوستانه است. كه در آن فرد براي احوال پرسي و آرزوي سلامتي، به ملاقات بيمار در بيمارستان يا محل بستري مي‌رود. اما به طور كلي بسياري از ما افراد به ملاقات ديگران مي‌رويم اما نكات برخورد و رعايت آن را نمي‌دانيم. عيادت از بيمار آداب گفتاري و رفتاري دارد؛ كه موضوع بحث مقاله ما است. يكي از مسائلي كه بيماران را بسيار مي‌آزارد و بر رنجش آنها مي‌افزايد، ملاقات مكرر عيادت كنندگان است. براي عيادت از بيمار لازم است كه برخي از نكات را رعايت كنيم. همچنين براي اين رفتار بهتر است كه از يك روانشناس و متخصص راهنمايي بگيريد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ارتباطات مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: عيادت از بيمار | 7 آداب و اصول عيادت از بيمار

عيادت از بيمار چيست؟

عيادت از بيمار آداب و اصولي دارد. زماني كه به عيادت بيمار مي‌رويد، نبايد زمان زيادي را با او صحبت كنيد و در منزل او يا بيمارستان بمانيد. زيرا بيمار نيازمند استراحت مي‌باشد. به همين دليل لازم است كه او را تنها بزاريد تا استراحت كند. بهتر است كه زمان عيادت از مريض از كلماتي مانند شما را درك مي‌كنم، انشاالله بهتر شويد و يا صبور باشيد تا خوب مي‌شويد را استفاده كنيد.

عيادت از بيمار در واقع شرايط مناسبي نيست. به همين دليل ممكن است كه بيمار عصباني باشد يا گريه كند. اين واكنش‌ ها بسيار طبيعي است؛ به هر حال همه ما بايد در طول زندگي بايد به يكديگر اميد دهيم. حتما بايد آداب و اصول را رعايت كنيد تا بيمار نيز راحت‌تر باشد.

آداب و اصول عيادت از بيمار چگونه است؟

عيادت از بيمار آداب و اصول متفاوتي دارد. و همه ما بايد آنها را رعايت كنيم. بهتر است كه نكات بسيار مهمي را كه در ادامه و اين بخش مقاله ذكر كرده‌ ايم؛ در عيادت از مريض رعايت كنيد.

 

📌 قبل از ملاقات تلفن كنيد | عيادت از بيمار

اولين آداب و اصول عيادت از بيمار اين است كه قبل از ملاقات تلفن كنيم. قبل از اينكه عازم ملاقات شويد؛ تلفني تماس بگيريد و زمان ملاقات را با خانواده او هماهنگ كنيد. در اين شرايط احتمال اينكه بيمار حوصله ندارد و يا سرحال است بسيار كمتر است. و در اين شرايط نيز بيمار زمان مناسب‌ تري كه حال خودش خوب است را به شما اعلام مي‌كند.

📌 از بيمار نيازمندي‌ هايش را سوال كنيد

از ديگر آداب و اصول عيادت از بيمار اين است كه زماني كه تماس گرفتيد از بيمار بپرسيد كه به چه چيزي نياز دارد؟ چند بسته دستمال كاغذي، لوسيون، مرطوب كننده بدن، آبميوه، ميوه، كتاب و … مي‌تواند بيمار را خوشحال كند.

📌 لطفا زياد صحبت نكنيد | عيادت از بيمار

عيادت از بيمار نيازمند سكوت است. در اين شرايط لطفا زياد صحبت نكنيد. همين كه چند دقيقه كنار بيمار بنشينيد و به حرف‌ هايش گوش دهيد؛ او را به آرامش برسانيد و دست‌ هايش را بگيريد؛ يا برايش يك ليوان آب ميوه بياوريد بهتر از صحبت كردن در مورد مسائل مختلف است.

📌 گوش شنوا باشيد

در عيادت از بيمار بايد گوش شنوا باشيد. بيماران معمولا احساس تنهايي مي‌كنند و علاقه دارند كه در مورد شرايط كه در آن قرار دارند صحبت كنند. با تكان سر و علامت بدن نشان دهيد كه حرف‌ هاي بيمار را گوش مي‌دهيد. و حرف‌ هايي را براي شما از اهميت زيادي برخوردار است.

📌 مثبت حرف بزنيد و مثبت باشيد | عيادت از بيمار

در عيادت از بيمار بايد مثبت صحبت كنيد و مثبت انديش باشيد. اگر به ملاقات بيمار رفتيد و احساس كرديد كه بسيار شاد تر از قبل است؛ حتما اين موضوع را به او اطلاع دهيد. اگر بيمار سرحال به نظر آمده است اين موضوع را به بيمار اطلاع دهيد. تا حال روحي او را نيز خوب كنيد.

📌 روي بيماري او متمركز نشويد

زماني كه به عيادت از بيمار مي‌رويد، نبايد تمام زمان ملاقات را در رابطه با بيماري او صحبت كنيد. بهتر است كه زمان ملاقات صرف فعاليت متفاوتي كنيد. اگر شخص بيمار به يك فعاليتي مانند گل كاري علاقه دارد؛ موضوع و بحث را به سمت گل كاري هدايت كنيد. به دليل اينكه بيمار نياز به ديدن افق باز دارد، اميد زندگي را بايد در او به وجود بياوريد.

📌 پس از بهبودي نيز به ملاقاتش برويد | عيادت از بيمار

عيادت از بيمار تنها در زمان در بستر بودن او نيست. اين موضوع و نكته را توجه داشته باشيد كه بعد از بهبودي هم به ملاقات بيمار برويد. اگر به شيوه اي رفتار كنيد كه گويي سلامتي فرد بيمار براي شما مهم است؛ او نيز انگيزه و روحيه مناسبي را كسب مي‌كند.

كلام آخر

عيادت از بيمار مانند تمامي رفتار ها و برخورد ها اصول و آداب خاص خود را دارد. به همين دليل لازم است كه قبل از عيادت از بيمار با او تماس بگيريد. و تمامي نكات مناسب در اين زمينه را آموزش ببينيد. براي اطلاع از نكات دقيق‌تر عيادت از بيمار بهتر است كه از روانشناس و مشاورين راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عيادت از بيمار مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آداب و اصول عيادت از مريض چگونه است؟

قبل از ملاقات تلفن كنيد، پس از بهبودي نيز به ملاقاتش برويد، روي بيماري او متمركز نشويد، گوش شنوا باشيد، مثبت حرف بزنيد و مثبت باشيد، از بيمار نيازمندي‌ هايش را سوال كنيد و لطفا زياد صحبت نكنيد از آداب و رسوم عيادت از بيمار است.

بهترين انگيزه براي عيادت از مريض چيست؟

براي عيادت از بيمار اگر به دنبال انگيزه هستيد؛ بهتر است كه دستان او را بگيريد و روند بهبودي او را شرح دهيد.

منبع: عيادت از بيمار | 7 آداب و اصول عيادت از بيمار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۸:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رشته عكاسي يك رشته تخصصي و پرطرفدار گروه هنر است. افراد زيادي به اين حرفه علاقمند هستند كه براي يادگيري آن از روشهاي ديگري غير از دانشگاه استفاده مي‌كنند. امروزه كلاس هاي زياد و متنوعي در اين زمينه برگزار مي‌شوند؛ اما براي يادگيري اين رشته دانشگاه مناسب ترين مكان خواهد بود.

 

 در دانشگاه نه تنها بر اطلاعات تئوري فرد افزوده مي‌شود بلكه مهارت و تخصص او نيز در مقايسه با كلاسهاي متفرقه، بيشتر خواهد شد. اين رشته در كنار شيريرني ها و كسب تجارب گوناگون، سختي هاي خود را دارد كه افراد قبل از انتخاب آن به عنوان رشته اصلي، بايد از آنها آگاه باشند. تصميم گيري بر اين اساس، راه را براي افراد آسان تر خواهد كرد. براي دريافت مشاوره تحصيلي تلفني كليك كنيد.

منبع: رشته عكاسي

رشته عكاسي

تحصيل در رشته عكاسي را مي‌توان از دوران دبيرستان نيز آغاز كرد. در واقع اين رشته در هنرستان ارائه مي‌شود. اما به طور كلي بعد از هنرستان نيز براي ادامه تحصيل در اين رشته افراد بايد در كنكور گروه هنر شركت كنند. پيش نياز اين رشته تحصيلي، يك دوربين عكاسي متوسط بوده؛ با اينكه بعد از گذشت مدتي افراد به ابزارهاي تخصصي تري نياز خواهند داشت. اين رشته مانند ديگر زيرگروه هاي هنر، كمي هزينه بر است؛ اما با توجه به درآمد آن در آينده، مي‌توان هزينه ها را سرمايه گذاري بلند مدت تلقي كرد.

مهارت هاي لازم براي رشته عكاسي

بسياري از هنرجويان براي ورود به رشته عكاسي، مهارت هاي لازم براي آن را نمي‌دانند و فقط برحسب علاقه خود تصميم گيري مي‌كنند. اما براي شروع هر كاري، علاوه بر علاقه، بايد استعداد و توانمندي هاي لازم را نيز در نظر گرفت. بسياري از نوجوانان بعد از گرفتن چند عكس ساده با دوربين موبايل خود تصور مي‌كنند كه عكاسان خوبي مي‌شوند. اما اينگونه نيست. عكاسي نيز مانند هر رشته ديگري، پيچيدگي هاي خودش را دارد. در اين قسمت به بررسي مهارت هاي لازم براي اين رشته، خواهيم پرداخت. 

📌نگاه متفاوت

براي موفقيت در رشته عكاسي و يك عكاس خوب بودن، بايد نگاه متفاوت و ذوق هنري داشت. يك عكس متفاوت است كه شما را تبديل به يك عكاس حرفه اي خواهد كرد. بايد ذوق هنري و خلاقيت زيادي به خرج دهيد و تلاش زيادي كنيد. بسياري از افراد با وجود برخورداري از بهترين امكانات و حضور در كلاس هاي مختلف، بازهم نمي‌توانند پيشرفت چشمگيري داشته باشند. اين موضوع از استعداد هنري افراد نشات مي‌گيرد. آن چيزي كه شما را از ديگران متفاوت خواهد كرد؛ زاويه ديد شماست.

📌توانايي بدني

در رشته عكاسي، دوربين همراه هميشگي شماست و بايد در مكان هاي مختلفي آن را حمل كنيد. علاوه بر اين در هنگام عكس گرفتن نيز بايد حالات بدني مختلفي نسبت به سوژه داشته باشيد. حضور در طبيعت و با وجود آب وهواي مختلف نيز، يكي ديگر از شرايط اين رشته خواهد بود. همه اينها نياز به توانايي بدني بالا داد. برخي از عكاسان بعد از گذشت چند سال از فعاليت حرفه اي، مبتلا به آرتروز در ناحيه دست و شانه خواهند شد. بهتر است قبل از ورود به اين رشته، اين نكات را در نظر داشته باشيد.

📌توانايي برقراري ارتباط با ديگران

در گرايش هاي مختلف رشته عكاسي، شما با افراد گوناگوني ارتباط خواهيد داشت. در واقع عكاسي رشته اي نيست كه در آن با شخص ديگري سروكار نداشته باشيد. در طول تحصيل يا حتي بعد از فارغ التحصيلي با ارباب رجوع، كارفرما، سوژه هاي مختلف عكاسي و افراد ديگر، رو در رو خواهيد شد. بايد صبور بوده و به حرف هاي ديگران گوش دهيد. در واقع به عنوان يك عكاس بايد خونگرم و صميمي بوده و به نيازهاي افراد احترام بگذاريد.

📌آشنايي با نرم افزار و سخت افزارهاي مختلف

براي داشتن رزومه اي قوي و يا نمونه كارهاي حرفه اي، بايد به نرم افزاهاي مختلف مربوط به رشته عكاسي، تسلط داشته باشيد. پس داشتن سررشته در مورد نرم افزار ها و كامپيوتر نيز در اين رشته، ضروري خواهد بود. از طرف ديگر علاوه بر دوربين بعد از مدتي نياز به سخت افزارهاي  ديگري از جمله لنزهاي ديگر، لپ تاپ، ريفلكتور و… خواهيد داشت. هزينه هاي رشته عكاسي، شامل اين موارد خواهد شد.

دروس رشته عكاسي در مقطع كارشناسي

افراد در بعد از قبولي در رشته عكاسي و ورود به دانشگاه، بايد سه دسته دروس را در اين دوران بگذرانند. طول دوران مقطع ليسانس براي اين رشته 4 سال است و در دانشگاه هاي مختلفي در ايران ارائه مي‌شود. دروس پايه آن شامل مباني هنرهاي تجسمي، كارگاه عكاسي پايه، عكاسي رنگي، كارگاه طراحي پايه، هنر و تمدن اسلامي، هندسه مناظر و مرايا، آشنايي با هنرهاي سنتي ايران، آشنايي با هنر در تاريخ، آشنايي با رشته هاي هنري، مي‌شود.

دورس اصلي اين رشته شامل، شيمي عمومي و شيمي عكاسي، فيزيك و ابزارشناسي، آشنايي با فيلمبرداري، تارخچه عكاسي، نورپردازي، تجزيه و تحليل و نقد عكس، فنون عرضه و نمايش عكس، فنون بازسازي عكس و كارگاه تخصصي عكاسي مي‌شود. در نهايت دروس تخصصي، كارگاه عكاسي و طرح و رساله نهايي خواهد بود. 

گرايش هاي رشته عكاسي در مقطع كارشناسي ارشد

رشته عكاسي هم در مقطع ليسانس و هم در مقطع فوق ليسانس داراي زيرگروه هاي مختلفي است؛ اما گرايش مخصوصي ندارد. در واقع آنها عكاسي در مورد موضوعات مختلف مثل عكاسي خبري، مستند، چهره، تبليغاتي، نجوم و… را مي‌آموزند. اما هيچكدام از آنها رشته جداگانه اي نيست. در مقطع ارشد نيز داوطلبان رشته عكاسي مي‌توانند رشته اي با عنوان مجموعه هنرهاي تصويري و طراحي را براي ادامه تحصيل در اين رشته، انتخاب كنند. از طرف ديگر در اين رشته، نمي‌توان تا مقطع دكتري ادامه تحصيل داد.

بازار كار و آينده شغلي رشته عكاسي

فارغ التحصيلان رشته عكاسي مي‌توانند بعد از اتمام دانشگاه، با توجه به علاقه خود در مكان هاي مختلفي، مشغول به كار شوند. در واقع تنوع اين رشته در بازاركار زياد است اما درآمد آن زياد نخواهد بود. حتي افراد مي‌توانند براي خود آتليه يا شركتي تاسيس كنند و در آن به فعاليت بپردازند. كه البته اينكار نيازمند سرمايه اوليه زيادي خواهد بود. بهترين موقعيت شغلي براي عكاسان حضور در سازمان هاي خبري و تبليغات و آتليه هاي خصوصي خواهد بود. امروزه عكاسان عروسي ها و مجالس اين چنيني درآمد خوبي كسب مي‌كنند.

به طور كلي اين رشته انعطاف پذيري زيادي در بحث اشتغال دارد؛ اما درآمد آن خيلي بالا نيست. البته هميشه درآمد، به مهارت و پتانسيل هاي خود فرد بستگي خواهد داشت. طبق آخرين آمارها برخي از مشاغل پردرآمد عكاسي در سال 2021 شامل، عكاسي مستقل، مد، هنرهاي زيبا، پزشكي، عكاس محصول و… خواهد شد.

سخن پاياني

رشته عكاسي نيز مانند ديگر رشته هاي گروه هنر، داراي چالش ها و همچنين مزاياي مخصوص به خود است. اما به طور كلي اين رشته در دنيا اشباع شده و تحقيقات حاكي از آنند كه تا سال 2029 شاهد افول اين رشته خواهيم بود. اما اين بدان معنا نيست كه عكاسان شغل خود را از دست داده و يا موفقيتي كسب نمي‌كنند. براي حضور پرنگ در آن، افراد بايد خلاقيت زيادي به خرج داده و ثابت قدم باشند. توصيه مي‌كنيم علاقه مندان به اين رشته، قبل از تصميم گيري نهايي به خوبي در مورد آن تحقيق كرده و با يك مشاور مشورت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته عكاسي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

رشته عكاسي چه درس هايي دارد؟

در مقطع ليسانيس، دروس رشته عكاسي شامل سه دسته مي‌شود. دروس پايه، اصلي و تخصصي، كه در متن به طور مفصل در مورد آنها توضيح داده ايم.

منبع: رشته عكاسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رشته عكاسي،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۵:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اينكه چطور خوش شانس باشيم به عوامل زيادي بستگي خواهد داشت. در واقع همانطور كه مي‌دانيد نمي‌توان شانس را خريد و يا آن را فراهم كرد. بلكه شانس فقط يك اتفاق خوب در زندگي است كه براي همه هم اتفاق مي‌افتد. شايد برخي معتقد باشند كه اصلا خوش شانس نيستند و يا هيچ اتفاق خوشايندي در زندگي شان نمي‌افتد.

اما شانس هميشه آنگونه كه ما تصور مي‌كنيم نيست. برخورداري از نعمت سلامتي و يا آرامش خود به گونه اي شانسي بزرگ محسوب مي‌شود. از طرفي ديگر نبايد در اين مورد خود را با فرد ديگري مقايسه كرد. شرايط زندگي انسانها فرق مي‌كند و هر فردي تعريف متفاوتي از شانس خواهد داشت. 

منبع: چطور خوش شانس باشيم

چطور خوش شانس باشيم

برخي افراد به طوركلي هيچ اعتقادي به شانس و اتفاق در زندگي ندارند و همه چيز را برنامه ريزي شده مي‌دانند. از طرف ديگر برخي همه چيز را به اين موضوع ربط مي‌دهند و دچار خرافات مي‌شوند. بايد قبول كنيم كه برخي از وقايع در زندگي هيچ توجيح ديگري جز خوش شانسي نخواهند داشت. قطعا چطور خوش شانس باشيم؛ يكي از سوالات اساسي اين دسته خواهد بود و همواره همه چيز را به شانس مي‌سپارند. طبيعي است كه هيچ تلاشي در زندگي خود نداشته باشند و شكست هاي خود را نيز به پاي بدشانسي بگذارند.

راه هايي براي اينكه چطور خوش شانس باشيم؟

طبيعي است كه نتوانيم به طور دقيق به اين سوال كه چطور خوش شانس باشيم؛ پاسخ دهيم. در واقع شانس بخشي از احتمالات بي نهايت زندگي خواهد بود كه ما نقش چنداني در آن نخواهيم داشت. اما مي‌توان بستر آن را فراهم كرد. همانطور كه قبلا هم گفته شد؛ برخي هيچ تلاشي در زندگي خود نمي‌كنند و از شانس انتظار برآورده كردن آرزوهاي خود را دارند. اما با كمي تلاش و خوش بيني مي‌توان شاهد بروز شانس وخوش اقبالي در زندگي بود.

💠نترسيدن

قدرت ريسك پذيري و شجاع بودن از راه هاي اساسي براي اين موضوع كه چطور خوش شانس باشيم؛ خواهد بود. اگر هيچ خطري در زندگي نكنيم و همواره از وقوع اتفاقات بد در زندگي خود بترسيم؛ هيچ شانسي به سراغ ما نخواهد آمد. براي برخورداري از شانس بيشتر در زندگي بايد جسور بود و خود را در موقعيت هاي تازه اي قرار داد. مكانها و شرايط جديد، باعث بروز اتفاقات زيادي خواهد شد؛ كه احتمالا هيچ تصوري از آنها نداريم. همين موضوع مي‌تواند زمينه ساز شانس باشد.

💠آينده نگري

اگر احتمالات بيشتري را در مورد آينده در نظر داشته باشيد و حتي در مواردي برنامه ريزي كنيد؛ احتمال خوش شانسي بيشتر خواهد شد. براي مثال وقتي آب و هوا را از روز قبل چك كرده و همواره با خود چتر به همراه داريد؛ زمانيكه باران شروع شود؛ قطعا اينكه چتر داشته باشيد، نوعي خوش شانسي خواهد بود. اينكه هيچ پولي پس انداز نكنيم و يا در موارد اضطراري فقط به شانس خود اتكا كنيم؛ اصلا عقلاني نيست. آينده نگري يكي از راه هاي موثر دراين مورد است كه چطور خوش شانس باشيم. 

💠مثبت نگر باشيد

مثبت نگري و ديدي خوش بينانه باعث ايجاد موقعيت هاي بهتري در زندگي خواهد شد. با وقايع كه شاهد آن هستيم و شرايط زندگي پيچيده دنياي امروز، قطها مثبت نگري كاري سخت خواهد بود. از طرف ديگر نبايد در مورد آن زياده روي كرد. گاهي افراد دچار پديده اي به اسم مثبت نگري سمي مي‌شوند كه زندگي شان را تحت تاثير خواهد داد.

اينكه چطور خوش شانس باشيم به ديد ما زندگي بسيار بستگي خواهد داشت. شانس يكي از اتفاقات كائنات است كه با خوش بيني مي‌توان خود را در معرض آن قرار داد. اگر مدام با خود تكرار كنيم كه نمي‌شود؛ خوش شانسي نيز به سراغ ما نخواهد آمد.

💠از فرصت هاي خود استفاده كنيد

هرچه افراد بيشتر از موقعيت هاي زندگي خود به درستي استفاده كنند؛ خوش شانسي بيشتري براي شان ايجاد خواهد شد. براي مثال برخي افراد به محض اينكه يك فرصت كاملا شانسي در زندگي شان ايجاد مي‌شود؛ قدر آن را نداسته و يا خود را لايق آن نمي‌دانند. برخي ديگر به علت تنبلي از فرصت هاي خود استفاده نمي‌كنند. پس هميشه اينكه چطور خوش شانس باشيم؛ مهم نيست. بايد بهره گيري از آن را هم بلد باشيم. اگر به طور مداوم شانس هاي خود را ناديده بگيريد و يا از آنها استفاده نكنيد؛ احتمال اينكه اين شانس مجدد براي شما تكرار شود نيز كمتر خواهد شد.

💠شكست خود را بدشانسي تلقي نكنيد

بسياري از افراد هيچ تلاشي در جهت موفقيت نمي‌كنند؛ و شكست هاي خود را نيز به پاي بدشانسي مي‌گذارند. بعد از مدتي اين حس به آنها القا خواهد شد كه به طور كلي انسانهاي بدشانسي هستند و هرگز در زندگي موفق نخواهند شد. اما اين باور اشتباه بوده و نبايد و با چند شكست، نسبت به زندگي بدبين شد.

شكست در نتيجه بسياري از عوامل حاصل مي‌شود كه شايد در برخي از آنها ما هيچ نقشي نداشته باشيم. اما اين به معناي بدشانسي مطلق نخواهد بود. براي اينكه چطور خوش شانس باشيم؛ بايد به عوامل گوناگوني دقت كرده و تلاش خود را نيز بيشتر كنيم. 

💠معاشرت با افراد خوش شانس

شايد فردي از نظر شما بسيار خوش شانس باشد. خوش شانسي، ويروس مسري نيست كه از او به ما سرايت كند. اما با معاشرت با او و يا دقت به رفتارهاي او مي‌توانيم راز خوش بيني و يا رمز موفقيت او را دريابيم. قطعا برقراري رابطه با چنين افرادي حس بهتري به ما خواهد داد و باعث مي‌شود نسبت به اينكه چطور خوش شانس باشيم؛ اميدوار شويم. حتي مطالعه زندگي افراد خوش شانس و يا موفق نيز بسيار موثر است و ايده هاي خوبي به ما خواهد داد.

در روابط خود چطور خوش شانس باشيم

احتمالا در طول روز با افراد زيادي در ارتباط هستيم و شاهد بروز اتفاقات زيادي خواهيم بود. اينكه بتوانيم چطور خوش شانس باشيم را به ديگران نيز بياموزيم و از اين روش در روابط خود استفاده كنيم؛ بسيار در روند زندگي مان موثر خواهد بود. بهتر است در ارتباط با آدمها واقع بينانه عمل كرده و حس اعتماد و انگيزه را به آنها القا كنيم. انعطاف پذيري در مورد اطرافيان معاشرت با آنها راه هاي بيشتري را براي خوش شانس بودن به ما نشان خواهد داد. حتي شايد فردي تبديل به شانس زندگي ما شود. به همين دليل بايد به اطرافيان در ارتباط بود چراكه همين موضوع موقعيت هاي بيشتري را در اختيار ما قرار خواهد داد.

سخن پاياني

چطور خوش شانس باشيم؛ سوال بسياري از آدمهايي است كه احتمالا شكست هاي زيادي را در زندگي تجربه كرده اند و يا همواره به دنبال فرصتي براي زندگي بهتر مي‌گردند. اما فراموش نكنيد كه نمي‌توان همه چيز را به اين مورد محول كرد. زندگي جنبه هايي دارد كه شانس در آنها دخيل نيست و صرفا بايد در مورد آنها برنامه ريزي و تلاش كرد. بايد براي خوش شانس بودن نحوه تفكر را تغيير داد و در كنار آن نيز اقدامات لازم را انجام داد. تبليغات كذبي كه در اين مورد مي‌شود را جدي نگرفته و عاقلانه فكر كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه چطور خوش شانس باشيم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

رمز خوش شانسي در چيست؟

نمي‌توان خوش شانسي را با اجبار پديد آورد. بلكه اگر فرد همواره در زندگي تلاش كند و خود را در موقعيت هاي مختلفي قرار دهد؛ شانس نيز براي آن ايجاد خواهد شد.

منبع: چطور خوش شانس باشيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: چطور خوش شانس باشيم،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۰:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی