مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

از دست دادن عشق و رابطه موضوعي است كه ممكن است براي هر كسي در هر سني پيش بيايد. شايد تعجب كنيد اما براي بيشتر آدم‌ها از دست دادن يك رابطه بد هم آدم‌ها دردناك است. فراموش كردن كسي كه دوستش داشتيد و يا مدت‌ها با او بودن را در سر پروانده‌ايد، دشوارتر خواهد بود. اگر تجربه از دست دادن عشق تان را داريد حتما براي فراموش كردن آن در ادامه مقاله با ما همراه باشيد و اگر نگران از دست دادن او هستيد، حتما براي حفظ رابطه عاشقانه كليك كنيد.

منبع: از دست دادن عشق

از دست دادن عشق

مي‌دانيد جدا شدن از چه كسي براي ما بسيار دردناك است؟ دقيقا! كسي كه به او وابسته هستيم. وابستگي به كسي يا چيزي صرفا بد نيست، اما وابستگي بيش از حد و بدون مرز ميتواند بسيار آسيب بزند. زيرا وابستگي بيش از اندازه به هر چيز، باعث درگيري ذهن و افكار ما در هر زمان و هر مكان مي‌شود و امكان دارد به باورهاي غلطي تبديل شوند كه به وقوع بپيوندند.

وابستگي شديد به هر شخص يا هرچيزي سبب مي‌شود كه ما چشم‌مان را روي همه معايب و بدي هايش ببنديم، و كوركورانه از او موجودي در ذهن‌مان بسازيم كه نيست. تا جايي كه دوري او حتي به مدت كوتاهي براي ما بسيار دشوار بشود. اينجاست كه جرقه نگراني، افكار پريشان و افتادن در دام واسبتگي افراطي زده مي‌شود. در ادامه راهكارهايي براي فراموش كردن عشق از دست رفته اورده ايم.

چطور با از دست دادن عشق كنار بياييم؟

1- حذف كامل

در قدم اول بعد از اينكه كسي را كلا از دست داديد، هرعكس و فيلم و شماره و يادگاري كه از او داريد، از زندگي‌تان حذف كنيد. در همه شبكه هاي اجتماعي، اورا بلاك كنيد و همه ي مكالماتتان را پاك كنيد. چون وجود آنها سبب به ياد آوردن و مرور خاطرات ميشود و بيشتر و بيشتر شما را بهم ميريزد. پس خودتان را از شر تمام چيزاهايي كه ياداور او و خاطراتش است راحت كنيد. نگذاريد هيچ نشانه اي از او در زندگي شما باقي بماند. اينكار به شما خيلي كمك ميكند تا بتوانيد هرچه زودتر با نبود او كنار بياييد. جوري اورا پاك كنيد كه انگار از ابتدا در زندگي شما نبوده. به هيچ عنوان سعي نكنيد باز هم با او دوست بمانيد حتي به عنوان يك دوست عادي يا اجتماعي.

2- از دست دادن عشق و پذيرش خود

خودتان را قبول داشته باشيد. احساسات و عواطف خودتان را بپذيريد. خودتان را دوست داشته باشيد وقبول كنيد كه زندگي بدون او باز هم جريان دارد. اطرافيان، دوستان و ساير بستگانتان را به ياد بياوريد كه وجودشان چقدر براي شما آرامش بخش و مفيد است، و شما هنوز آنهارا در زندگيتان داريد. پس بدانيد كه هنوز افراد با ارزشي در زندگيتان وجود دارند، كه ميتوانند دليل خوشحالي و مقاومت شما بشوند. صبور باشيد و آستانه ي تحملتان را بالا ببريد، و به خودتان فرصت هضم كردن و درك اتفاقي را كه افتاده بدهيد. قبول كنيد كه شما انقدر قوي هستيد، كه بتوانيد با هر اتفاقي روبرو شويد و از آنها سربلند بيرون بياييد.

براي آشنايي با راه هاي درمان شكست عشقي كليك كنيد.

3- خاطرات بد در رابطه

شما كاملا حق داريد ناراحت باشيد و گريه كنيد. گريه كردن خوب است، سبب تخليه انرژي هاي منفي و افكار مضر شده و آرامش را برايتان به ارمغان مياورد. اما نبايد اين حس زياد طول بكشد، بايد هرچه زودتر خودتان را قانع كنيد كه وجود نداشتن يك شخص نميتواند در زندگي شما اختلالي اينجاد كند.

سعي كنيد هروقت كه ذهنتان درگيرش شد به خاطرات بدتان فكر كنيد. اين افكار شمارا از او دور مي‌كند. خودتان را اذيت نكنيد و مدام رابطه گذشته تان را در ذهنتان مرور نكنيد. اين را بدانيد كه گذشته ها گذشته و شما بايد حال را دريابيد و از الانتان لذت ببريد. منطقي فكر كنيد و بدانيد كه طولاني شدن يك رابطه ي اشتباه، جدايي را خيلي سخت تر ميكند، پس بايد خوشحال هم باشيد كه بيش از اين رابطه تان ادامه نيافت و شما وابسته تر از چيزي كه بوديد نشديد، وگرنه جدايي و غم از دست دادنش چندين برابر ميشد.

4- از دست دادن عشق و صحبت با دوست

حتما با يكي از نزديكانتان كه به او نهايت اعتماد را داريد، و ميدانيد كه موضوع را جدي ميگيرد، يا حتي يك مشاور خوب صحبت كنيد. مطمئن باشيد حرف زدن راجبش باعث ميشود كه ذهنتان خالي شود. ولي حواستان باشد كه خيلي پر حرفي نكنيد كه فرد مقابل خسته شود و به دنبال راه فراري براي رهايي از شما بگردد. همچنين از خداوند بخواهيد، كه به شما براي هضم اين اتفاق كمك كند و راهي كه در پيش رو داريد را برايتان هموار سازد.

5- سرگرمي و رسيدگي

بعد از هرگونه اتفاق ناراحت كننده اي به خصوص از دست دادن عشقتان، اصلا خودتان را تنها نزاريد و گوشه گيري نكنيد. سعي كنيد بيش از پيش با دوستان و آشناهايتان به گردش و تفريح برويد و فرصت هاي بيشتري را با آنها سپري كنيد. نگذاريد تنهايي باعث شود افكار پريشان و ناراحت كننده به سراغتان بيايد. بيش از پيش كتاب بخوانيد، فيلم هاي كمدي ببينيد، آهنگ هاي شاد گوش بدهيد، به سفر برويد، دكور خانه يا اتاقتان را عوض كنيد، آشپزي كنيد و تمام زندگيتان را غرق در انرژي هاي مثبت و خوب بكنيد. خلاصه به خودتان خوب برسيد.

غذاهاي مفيد و متنوع بخوريد و لباس هاي رنگ روشن بپوشيد و ظاهر خود را آراسته نگه داريد، تا از ديدن خودتان در آينه انرژي زيادي به وجود خود منتقل كنيد. اما سعي كنيد براي مدتي از فضاي مجازي و رسانه هاي اجتماعي فاصله بگيريد، و به بهبود سلامتي جسم و روح خودتان كمك كنيد.

6- از دست دادن عشق و آينده بيني

در ذهنتان آينده ي بدون او را تصور كنيد. براي خودتان برنامه اي بريزيد كه در آينده چه كار هاي مفيد و عقب مانده تان را ميخواهيد انجام دهيد. از برنامه ي سفر با عزيزانتان غافل نشويد. حتما براي خود اهدافي را تعيين كنيد و براي رسيدن به خواسته هايي كه برا خودتان رغم زده ايد تمام تمركز و تلاشتان را به كار بگيريد. در همه حال نيمه ي پر ليوان را ببينيد و مثبت نگر باشيد. اگر اتفاق ناخوشايندي افتاد، مثل از دست دادن عشقتان يا كسي كه خيلي بهش وابسته بوديد، صبور باشيد و بدانيد كه اين پايان زندگي نيست. بسياري از اتفاقات خوبي كه آرزويشان ميكنيد در راه هستند. نگذاريد مشكلات از شما آدمي بسازه كه نيستيد!!

پيامدهاي از دست دادن عشق

خيلي از كساني كه عشق شان را از دست مي‌دهد، فكر مي‌كنند كه ديگر قادر به برقراري يك رابطه گرم نخواهند شد. اگر شما هم اينطور فكر مي‌كنيد حتما همين اتفاق براي‌تان خواهد افتاد. همه ما در زندگي تجربيات تلخ و شيريني داشته‌ايم، اما بعضي‌هامون تونستيم از آن ها درس بگيريم و به زندگي ادامه بديم و بعضي‌هامون هم زندگي را به كام خودمان و اطرافيان جهنم كرده‌ايم. در مورد از دست دادن عشق هم شما بايد بدانيد كه اين مساله پايان دنيا نيست و اگر جوانب مختلف رابطه تان را در نظر بگيريد مي‌توانيد از آن درس گرفته و در آينده روابط پايداري شكل بدهيد.

اما انجام اين كار براي كسي كه درد جدايي را مي‌كشد كار آساني نيست. پس توصيه مي‌كنيم حتما براي دريافت مشاوره رابطه كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه از دست دادن عشق مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: از دست دادن عشق،
موضوع:
[ ۳۰ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۵۵:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بي انگيزگي و پوچي يكي از دلايلي است كه باعث مي‌شود افراد كارهاي خود را در زندگي به تعويق بياندازند و از فعاليت‌هاي روزمره به اندازه كافي لذت نبرند. اگر شما فرد بي انگيزه‌اي باشيد ممكن است نتوانيد سراغ علائق‌تان برويد يا عملكرد مثبتي را در جنبه‌هاي مختلف از خود نشان دهيد. اين بي انگيزگي از عوامل مختلفي نشات مي‌گيرد كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها بايد به افسردگي اشاره كرد. خوشبختانه راهكارهاي مختلفي وجود دارند كه به شما كمك مي‌كنند اين مشكل را درمان نماييد. ما در ادامه به توضيحات بيشتري در مورد علل و راهكارهاي غلبه با بي انگيزگي و پوچي پرداخته‌ايم. در همين راستا بهره بردن از مشاوره افسردگي نيز مي‌تواند تا حد زيادي در شناسايي اين موضوع به شما كمك نمايد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

 منبع: بي انگيزگي و پوچي

علل دچار شدن به بي انگيزگي و پوچي

بي انگيزگي و پوچي به احساس عدم تمايل براي شروع فعاليت‌هاي مختلف گفته مي‌شود. اين مسئله مي‌تواند فرد را منزوي كرده و عملكرد او را در جنبه‌هاي مختلف زندگي كاهش دهد. علل و عوامل مختلفي مي‌توانند در بروز بي انگيزگي تاثير گذار باشند كه ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- دست كم گرفتن خود

برخي افراد به توانمندي‌هايشان به اندازه كافي باور ندارند و دائما خود را دست كم مي‌گيرند. همين مسئله باعث مي‌شود كه همواره اهداف زندگي را دست نيافتني بپندارند و در نتيجه براي رسيدن به آن‌ها تلاشي نكنند. همچنين اين افراد تلاشي براي مقابله با نااميدي‌هايي كه در جريان زندگي براي هر فردي رخ مي‌دهد انجام نمي‌دهند. از همين رو ارزيابي اعتماد به نفس و تقويت باورهاي فرد در مورد نقاط مثبت خود يكي از برنامه‌هايي است كه روانشناسان همواره براي بهبود انگيزه در نظر مي‌گيرند. براي مطالعه درباره درمان نااميدي كليك كنيد.

2- عدم خودآگاهي كافي

خودآگاهي به اين معناست كه شما در زندگي بدانيد چه هدفي داريد و به دنبال چه چيزهايي هستيد. همه افراد معمولا پس از گذراندن دوره نوجواني و رسيدن به يك هويت باثبات خودآگاهي بيشتري پيدا مي‌كنند. همين مسئله به آن‌ها انگيزه مي‌دهند تا در زمينه‌هاي گوناگون نظير شغل يا تحصيل انرژي صرف كنند و به عملكرد خود در حوزه‌هاي خاص اهميت بدهند. در نتيجه افرادي كه شناخت خوبي از خود ندارند و نتوانسته‌اند به يك جمع بندي درست از هويتشان برسند بيش از سايرين احتمال دارد كه علائمي از بي انگيزگي را از خود نشان دهند.

3- در نظر گرفتن بي انگيزگي به عنوان يك ويژگي باثبات شخصيتي

برخي افراد فكر مي‌كنند انگيزه امري ذاتي، باثبات و مرتبط با شخصيت است. اگر شما نيز چنين عقيده‌اي داشته باشيد در نهايت اين تصور براي شما پيش مي‌آيد كه هرگز نمي‌توانيد همانند افراد با انگيزه عمل كنيد. همين مسئله شما را در نوعي سيكل معيوب قرار مي‌دهد به صورتي كه بي انگيزگي و پوچي دائما خود را تقويت كرده و شدت بيشتري مي‌يابد.

4- قرار داشتن تحت فشار و استرس مزمن

قرار داشتن تحت استرس شديد و مزمن مي‌تواند به مرور منجر به فرسودگي فرد شود. به طوري كه ديگر حاضر نباشد هيچ گونه تلاشي براي برون رفت از وضعيت فعلي انجام دهد و يا به عبارتي ديگر تسليم مي‌شود. در اين شرايط افراد احساس مي‌كنند كه ديگر انگيزه‌اي ندارند و نمي‌خواهند تلاشي انجام دهند.

5- دچار بودن به افسردگي

بي انگيزگي و پوچي در صورتي كه با علائمي نظير خلق غمگين، عدم تمايل به انجام فعاليت‌هاي لذت بخش، مشكلات خواب و اشتها، احساس گناه، نااميدي، افكار مرگ و يا تمايل به خودكشي همراه شود مي‌تواند نشان دهنده ابتلاي شما به افسردگي اساسي باشد. در اين شرايط لازم است كه به يك روانشناس باليني مراجعه كرده و خدمات روان درماني مورد نياز را دريافت نماييد. 

بيشتر بخوانيد : نشانه هاي افسردگي

راهكارهايي براي درمان بي انگيزگي و پوچي

براي اينكه بتوانيد بي انگيزگي خود را درمان كنيد توجه به برخي توصيه‌هاي عمومي تا حد زيادي كمك كننده خواهد بود. ما در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- خودگويي‌هاي مثبت را تمرين نماييد

هرگز نبايد ارزش و تاثير كلام را دست كم بگيريد. همان‌طور كه بايد در حرف زدن با ديگران مراقب گفته‌هاي خود باشيد لازم است در طول روز به آنچه به خودتان مي‌گوييد بيشتر دقت كنيد. زماني كه دائما خود را سرزنش مي‌كنيد يا با جمله‌هايي نظير نمي‌توانم روحيه خود را به هم مي‌ريزيد، مسلما بروز بي‌انگيزگي امري طبيعي خواهد بود. در نتيجه تلاش كنيد كمي با خودتان مهربان‌تر باشيد و خودگويي‌هاي مثبت را تمرين نماييد.

2- براي درمان بي انگيزگي و پوچي از ورزش كردن كمك بگيريد

ورزش كردن با افزايش برخي مواد شيميايي در مغز نظير اندورفين منجر به احساس سرخوشي و نشاط در انسان مي‌شود. از همين‌رو در اكثر موارد متخصصان سلامت روان براي بهبود افسردگي و علائمي نظير بي انگيزگي و پوچي ، افزايش تحرك بدني و ورزش را توصيه مي‌كنند. براي آنكه مقابله با افسردگي و هيجانات ناشي از آن مانع از پيشروي علل آن‌ها شويد، مقاله علت افسردگي را بخوانيد و آن‌ها را در ريشه بخشكانيد.

3- با يك فرد مطمئن صحبت كنيد

حرف زدن با يك فرد مطمئن و قابل اعتماد يكي از ساده‌ترين روش‌هايي است كه به كاهش افكار منفي، پايين بودن خلق و عدم انگيزه كمك مي‌كند. به همين خاطر اگر در برهه‌اي از زندگي احساس كرديد كه ديگر انگيزه‌اي نداريد و نمي‌توانيد همانند سابق عملكرد خود را حفظ كنيد بهتر است در مورد افكار خود با فردي كه با او احساس راحتي مي‌كنيد صحبت نماييد. اگر احساس مي‌كنيد ديگران نمي‌توانند بدون قضاوت كردن به حرف‌هاي شما گوش فرا دهند بهتر است از يك روانشناس كمك بگيريد.

4- با افراد با انگيزه در ارتباط باشيد

متخصصان بر اين باورند كه ميزان تلاش شما مي‌تواند بازتابي از روحيه و انگيزه اطرافيانتان باشد. اشخاصي كه دائما با افراد نااميد و بي‌حوصله نشست و برخاست مي‌كنند به مرور زمان تحت تاثير آن‌ها قرار گرفته و ممكن است خود نيز انگيزه‌شان را از دست بدهند. در نتيجه تلاش كنيد روابط اجتماعي‌تان را با افراد مثبت و پرانگيزه بيشتر كنيد و از آنان براي پيشرفت در زندگي كمك بگيريد.

5- به يك روانشناس مراجعه كنيد

همان‌طور كه گفته شد بي انگيزگي و پوچي مي‌تواند در بسياري از موارد نشان دهنده ابتلاي فرد به اختلال افسردگي باشد. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه براي سلامت روان خود ارزش قائل شويد و براي بهبود آن تلاش كنيد. پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كمك گرفتن از خدمات روان درماني و مشاوره مي‌تواند تا حد بسياري در درمان افسردگي به شما كمك نمايد. اگر ميزان افسردگي و بي انگيزگي بسيار شديد بوده يا خطراتي همچون تجربه خودكشي وجود داشته باشد روانشناس شما را به يك روان پزشك ارجاع خواهد داد تا از دارو درماني نيز كمك بگيريد. براي آگاهي بيشتر درباره درمان افسردگي شديد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بي انگيزگي وپوچي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا ديدن فيلم‌هاي انگيزشي مي‌تواند افسردگي و مشكلات انگيزه را درمان نمايد؟

بي انگيزگي و پوچي يكي از مشكلاتي است كه در فرد افسرده با آن مواجه مي‌شود. براي ارزيابي دقيق اين مشكل و درمان آن لازم است كه پيش از هرچيز از يك روانشناس كمك بگيريد. در اين مسير ديدن ويديوهاي انگيزشي مي‌تواند مكمل راه شما باشد و به تسريع روند درمان كمك نمايد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بي انگيزگي و پوچي،
موضوع:
[ ۳۰ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۵۲:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روابط اجتماعي يكي از مهم‌ترين نيازهاي هركدام از ما است. ما ذاتاً موجوداتي اجتماعي هستيم. و بسياري از كارهايمان با كمك‌گرفتن از ديگران انجام مي‌شود. به‌علاوه احساس تنهايي مي‌تواند آسيب‌هاي بسياري براي سلامت روحي ما داشته باشد. با همه اين‌ها بعضي از ما آداب برقراري روابط اجتماعي با ديگران را نمي‌دانيم؛ يا ضعف‌هايي در اين موضوع داريم. همين مسئله مي‌تواند مشكلات بسياري را در زندگي روزمره شما ايجاد كند. به همين خاطر بسيار مهم است كه راه‌هاي بهبود و تقويت روابط اجتماعي را بشناسيم. ما در اين مطلب سعي مي‌كنيم اين موضوع را بررسي كرده و راهكارهايي براي آن ارائه كنيم. اين نكته را نيز به‌خاطر داشته باشيد كه كمك‌گرفتن از يك مشاور متخصص مي‌تواند در اين زمينه بسيار مفيد باشد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

اهميت تقويت روابط اجتماعي

قبل از اينكه بخواهيم راه‌هاي تقويت روابط اجتماعي را بررسي كنيم بايد به يك سؤال پاسخ دهيم. آن هم اينكه اصلاً چرا بايد روابط اجتماعي‌مان را تقويت كنيم؟ خيلي از ما بدون داشتن اين روابط مشغول زندگي خود هستيم و با احساس تنهايي مشكلي نداريم. پس چرا بايد براي تغيير اين وضعيت تلاش كنيم؟ در پاسخ به اين سؤال بايد گفت كه تقويت روابط اجتماعي فوايد بسياري دارد. از جمله اين فوايد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

براي ارتقاي مهارت هاي آداب و معاشرت در زندگي كليك كنيد.

جلوگيري از تنهايي

اولين فايده روابط اجتماعي اين است كه شما را از تنهايي درمي‌آورد. تنهايي شايد براي بعضي از ما خوب و دوست‌داشتني به نظر برسد اما تحقيقات نشان داده است كه مشكلات بسياري از افسردگي گرفته تا دمانس و زوال عقل رابطه مستقيمي با احساس تنهايي دارند. به همين خاطر بسيار مهم است كه براي خروج از تنهايي برنامه‌ريزي كنيد.

دريافت كمك و حمايت ديگران

انسان ذاتاً موجودي اجتماعي است. اين يعني شما به‌تنهايي نمي‌توانيد همه كارهايتان را انجام بدهيد. وقتي با ديگران ارتباط داشته باشيد مي‌توانيد در بعضي از كارها روي كمك آنها حساب كنيد. به‌علاوه ارتباط با ديگران فقط به معناي كمك‌كردن در كارها نيست. شما از اين راه حمايت روحي و معنوي ديگران را نيز به دست مي‌آوريد. حمايت ديگران در روزهاي سختي و مشكلات مي‌تواند به كم‌شدن بار رواني مشكلات بسيار كمك كند.

افزايش اعتمادبه‌نفس در روابط اجتماعي

يكي از خوبي‌هاي برقراري روابط اجتماعي اين است كه اعتمادبه‌نفس شما را بالاتر مي‌برد. كساني كه نمي‌توانند به‌خوبي با ديگران ارتباط برقرار كنند معمولاً خودشان را ضعيف مي‌دانند. اما اينكه بتوانيد با ديگران ارتباط برقرار كنيد مهارتي است كه حتماً روي باور شما نسبت به خودتان نيز تأثير خواهد گذاشت.

آشنا شدن با تجربه‌هاي تازه

هيچ‌كس از تنهايي چيزي ياد نمي‌گيرد! شما از راه برقراري ارتباط با ديگران است كه پخته‌تر مي‌شويد. هر فردي كه با او ارتباط برقرار مي‌كنيد دنيايي از تجربه‌ها است كه از اين طريق با آن آشنا مي‌شويد. در حقيقت از طريق روابط اجتماعي شما چيزهايي را ياد مي‌گيريد كه شايد هرگز خودتان تجربه نكرده باشيد. و همين موضوع باعث رشد و پختگي شما خواهد شد.

راه‌هاي بهبود و تقويت ارتباط ها و روابط اجتماعي

1- از صحبت‌كردن نترسيد

بسياري از كساني كه در روابط اجتماعي ضعيف هستند از اين شكايت مي‌كنند كه توانايي شروع صحبت با ديگران را ندارند. آنها تصور مي‌كنند حرف‌هايشان براي ديگران غير جالب و خسته‌كننده خواهد بود. به همين خاطر ترجيح مي‌دهند سكوت كنند. همين سكوت تبديل به دليلي مي‌شود براي اينكه شما بيش از قبل در تنهايي خود فرو برويد. پس اگر به دنبال راهي براي تقويت روابط اجتماعي‌تان هستيد اولين قدم اين است كه از حرف‌زدن نترسيد. با ديگران صحبت كنيد؛ و راجع به هر موضوعي نظرات خود را بيان كنيد.

2- روابط اجتماعي | از موضوعات ساده شروع كنيد

خيلي‌ها مي‌گويند دلشان مي‌خواهد با ديگران صحبت كنند اما نمي‌دانند چه‌طور بايد سر صحبت را باز كنند. در جواب اين افراد بايد بگوييم كه بهترين راه اين است كه از موضوعات ساده شروع كنيد. گفت‌وگو راجع به آب‌وهوا، ترافيك يا مسائلي ازاين‌دست هميشه مي‌توانند شروع خوبي براي يك صحبت باشند. لازم نيست كه صحبت‌كردن را از موضوعات بسيار جدي و فلسفي شروع كنيد. از چيزهايي صحبت كنيد كه همه انسان‌ها وقتي به هم مي‌رسند مطرح مي‌كنند.

3- ساده و روان صحبت كنيد

يكي از نكاتي كه در صحبت‌كردن بايد به آن توجه كنيد اين است كه ساده و به زبان خودماني حرف بزنيد. شما در يك كنفرانس بين‌المللي سخنراني نمي‌كنيد. تنها قرار است با يك نفر ارتباط برقرار كنيد. پس بهتر است اين كار را به زبان خودتان انجام بدهيد. صحبت‌كردن با كلمات سخت باعث مي‌شود طرف مقابل هم احساس كند كه بايد همين‌طور با شما صحبت كند. و اين باعث مي‌شود كه بسياري از آنها از برقراري ارتباط با شما منصرف شوند.

4- از سؤال‌هاي باز پاسخ استفاده كنيد

اينكه بتوانيد در طول صحبت‌هايتان سؤال‌هايي هم بپرسيد بسيار مفيد است. با استفاده از اين راهكار شما ديگران را در صحبت‌هاي خودتان شريك مي‌كنيد. بااين‌حال موضوعي كه بسيار مهم است اين است كه ترجيحاً از سؤال‌هاي بسته پاسخ استفاده نكنيد. سؤال‌هاي بسته پاسخ آنهايي هستند كه جواب‌هاي يك‌كلمه‌اي مانند بله و خير دارند. اين موضوع باعث مي‌شود گفت‌وگوي شما و طرف مقابل خيلي زود تمام شود. تا جايي كه مي‌توانيد از سؤال‌هايي استفاده كنيد كه طرف مقابل را به صحبت‌كردن و بيان نظراتش جلب كند.

5- گوش‌دادن فعال و همدلي كردن

برقراري روابط اجتماعي فقط به اين معني نيست كه شما بتوانيد با ديگران صحبت كنيد. گوش‌كردن به صحبت‌هاي ديگران نيز بخش مهمي از ارتباط با آنهاست. راجع به هر موضوعي كه صحبت مي‌كنيد بهتر است زماني را هم سكوت كنيد و اجازه دهيد ديگران نظرشان را بيان كنند. سعي كنيد نظر و احساس آنها را متوجه شويد و به‌خوبي به آن واكنش نشان دهيد. اينكه طرف مقابل احساس كند شما نظرش را فهميده‌ايد مي‌تواند در رابطه شما بسيار تأثيرگذار باشد.

6- روابط اجتماعي | به زبان بدنتان توجه داشته باشيد

بخشي از صحبت‌هاي شما حالت‌هاي بدن و صورتتان است. همين حالت‌ها هستند كه بيان مي‌كنند شما راجع به يك مسئله، جدي هستيد يا شوخي مي‌كنيد. به‌علاوه زبان بدنتان به‌خصوص زماني كه به صحبت‌هاي ديگران گوش مي‌دهيد مي‌تواند كمك‌كننده باشد. پس روي اين موضوع تمرين كنيد.

7- ارتباطات جديد ايجاد كنيد

اگر مي‌خواهيد روابط اجتماعي‌تان را بهبود ببخشيد يك راه‌حل اين است كه ارتباطات جديد ايجاد كنيد. اين كار باعث مي‌شود شما با مجموعه‌اي از روابط و شرايط جديد آشنا شويد؛ و بتوانيد دوستان جديدي براي خودتان پيدا كنيد. پس هرگز از اينكه خود را در معرض روابط جديد قرار دهيد خودداري نكنيد.

8- از دوستان خود خبر بگيريد

اينكه شما در يك جمع خوب صحبت كنيد فقط قسمت اول برقراري روابط اجتماعي است. براي داشتن يك رابطه جدي و قوي شما بايد بتوانيد ارتباطات خود را حفظ كنيد. بهترين راه براي اين كار اين است كه از دوستان خود خبر بگيريد. با يك پيامك، تماس تلفني يا حتي قرار گذاشتن براي يك ديدار جديد مي‌توانيد اين كار را بكنيد. اين رفتار باعث مي‌شود شما تبديل به يكي از دوستان طرف مقابل بشويد.

9- روابط اجتماعي | صبور باشيد

اگر مي‌خواهيد روابط اجتماعي خود را گسترش بدهيد بايد اين كار را با اهداف كوچك شروع كنيد. براي مثال ابتدا با خودتان قرار بگذاريد كه در يك قرار دونفره يا سه‌نفره شركت كنيد. سپس اين برنامه را به‌تدريج گسترش دهيد. يادتان باشد هيچ‌كس نمي‌تواند از روز اول به آخرين پله از موفقيت برسد.

اهميت مشاوره

برقراري روابط اجتماعي هميشه هم كار ساده‌اي نيست. گاهي اوقات شما درگير باورهاي منفي هستيد كه نمي‌گذارند به‌راحتي با ديگران ارتباط برقرار كنيد. يا شايد مشكلاتي مثل نداشتن اعتمادبه‌نفس، يا ترس از طردشدن را داشته باشيد. در اين شرايط بهترين كار اين است كه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا دلايل مشكل خود را پيدا كنيد؛ و سپس راه‌هايي را براي برطرف‌كردن آن به شما آموزش مي‌دهند. تغيير باورها، كمك براي بالابردن اعتمادبه‌نفس و همين‌طور آموزش مهارت‌هاي صحبت‌كردن با ديگران از جمله برنامه‌هايي هستند كه يك مشاور متخصص براي شما خواهد داشت.

براي دريافت مشاوره در زمينه مهارت هاي اتباطي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

بهترين راه براي تقويت روابط اجتماعي چيست؟

بهتر است با گروه‌هاي جديد ارتباط برقرار كنيد. و همچنين از دوستان قديم خود خبر بگيريد. هرچقدر شما بيشتر درگير روابط اجتماعي بشويد اين مهارت را بهتر ياد خواهيد گرفت.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۵۰:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آداب معاشرت در زندگي از مهم‌ترين نكاتي است كه هركدام از ما بايد رعايت كنيم. همه ما دوست داريم در هر جمعي كه هستيم ديگران قضاوت خوبي از ما داشته باشند. و به همين نسبت از طردشدن و تنهايي ناراحت مي‌شويم. پس بايد به اين نكته دقت داشته باشيد كه رعايت آداب معاشرت از مهم‌ترين نكاتي است كه در قضاوت ديگران راجع به شما تأثير مي‌گذارد. به ميزاني كه به اين مسئله اهميت بدهيد در نظر ديگران خوب و مقبول خواهيد بود؛ و بالعكس، اگر به اين مسئله توجه نداشته باشيد ديگران قضاوت منفي از شما خواهند داشت. به همين خاطر بسيار مهم است كه با آداب معاشرت در زندگي و جنبه‌هاي مختلف آن آشنا شويد. ما در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا اصول صحيح رفتار در موقعيت‌هاي مختلف جامعه را بررسي كنيم. پس اگر اين موضوع براي شما نيز مهم است تا انتها همراه ما باشيد.

منبع: آداب معاشرت در زندگي | اصول و قوانين معاشرت در جامعه

آداب معاشرت يعني چه | آداب معاشرت در زندگي

آداب معاشرت به‌طوركلي مجموعه‌اي از قوانين و اصول است كه شما مي‌بايست در ارتباط با ديگران رعايت كنيد. اين اصول به شما و ديگران كمك مي‌كند تا ارتباط نزديك و صميمانه و البته به دور از مشكلي را در كنار هم داشته باشيد. به همين خاطر بسيار مهم است كه هركدام از ما در جمعي كه قرار مي‌گيريم آداب معاشرت را رعايت كنيم. يك نكته مهم راجع به اصول معاشرت با ديگران اين است كه اين قواعد از فرهنگي به فرهنگ ديگر يا حتي درون يك فرهنگ، از موقعيتي به موقعيت ديگر متفاوت خواهد بود. به همين خاطر شما در هر جمعي كه قرار مي‌گيريد در اولين قدم بايد با اصول و فرهنگ آنها آشنا شويد.

دانستن آداب معاشرت چه اهميتي دارد

يك سؤال مهم اين است كه چرا بايد آداب معاشرت در يك محيط را بلد باشيم؟ چه اشكالي دارد اگر در هر موقعيتي كه هستيم خودمان باشيم و هرطور خودمان صحيح مي‌دانيم برخورد كنيم؟ در جواب اين سؤال مي‌بايست به چند نكته توجه كنيم. اين نكات عبارتند از:

آداب معاشرت به حفظ شأن و شخصيت شما كمك مي‌كند

همان‌طور كه در ابتدا گفتيم اينكه ديگران چه قضاوتي از ما خواهند كرد تا حد زيادي به رعايت آداب معاشرت بستگي دارد. در حقيقت آداب معاشرت قوانين نانوشته‌اي است كه همه ما آنها را رعايت مي‌كنيم. و اگر يك نفر به آنها توجهي نداشته باشد، ديگران قضاوت منفي از او خواهند داشت. پس اگر قضاوت ديگران راجع به شما و همين‌طور حفظ احترامتان در يك محيط برايتان اهميت دارد بهتر است به اين موضوع توجه داشته باشيد.

برخورد صحيح ديگران با شما

وقتي آداب معاشرت را رعايت مي‌كنيد ديگران قضاوت خوبي از شما خواهند داشت. همين مسئله باعث مي‌شوند كه آنها نيز در رفتارشان با شما آداب و اصول يك ارتباط صحيح را رعايت كنند. در واقع به ميزاني كه شما با احترام و رعايت اصول با ديگران برخورد مي‌كنيد مي‌توانيد توقع داشته باشيد كه آنها نيز به شما احترام بگذارند.

حفظ آرامش

گاهي اوقات وقتي آداب معاشرت را رعايت نمي‌كنيم ديگران تصور مي‌كنند كه به آنها توهين شده است. همين مسئله مي‌تواند تنش‌ها و اختلافاتي را در روابط شما به همراه داشته باشد. پس مي‌توانيم نتيجه بگيريم كه رعايت كردن آداب معاشرت باعث خواهد شد تا شما آرامش بيشتري را در ارتباطاتتان تجربه كنيد.

اصول و قوانين معاشرت در جامعه

در اين قسمت مي‌خواهيم آداب معاشرت و نكاتي كه بايد رعايت شوند را بررسي كنيم. اما ابتدا بايد به اين نكته توجه كنيد كه آداب معاشرت در محيط‌هاي مختلف با يكديگر تفاوت دارد. در واقع اصولي كه شما در يك مهماني دوستانه رعايت مي‌كنيد با قواعدي كه مي‌بايست در سالن انتظار بيمارستان رعايت كنيد متفاوت است. به همين خاطر ما تلاش مي‌كنيم تا آداب معاشرت در بعضي از مهم‌ترين موقعيت‌ها را به تفكيك برايتان مطرح كنيم.

آداب معاشرت در يك مكان عمومي | آداب معاشرت در زندگي

وقتي در يك شرايط عمومي، مثل سالن انتظار، صف اتوبوس و يا محيط‌هاي مشابه هستيد بهتر است به اين نكات توجه داشته باشيد:

  • تن صدايتان را در حالتي نگه داريد كه فقط بغل‌دستي‌تان آن را بشنود و از صحبت‌كردن با صداي بلند خودداري كنيد.
  • اگر تلفن همراه شما در يك فضاي دربسته مثل مطب پزشك زنگ مي‌خورد رفتار صحيح اين است كه از سالن خارج شويد و سپس به تماس خود پاسخ دهيد.
  • به سكوت داخل سالن يا هر فضاي ديگري كه در آن قرار داريد احترام بگذاريد.
  • از ريختن آب دهان يا زباله در خيابان جدا خودداري كنيد.
  • نگاه‌كردن طولاني‌مدت به ديگران يكي از نكاتي است كه بايد از آن اجتناب كنيد.
  • در هر موقعيت اجتماعي كه هستيد بهتر است به نوبت و حقوق ديگران احترام بگذاريد.

آداب معاشرت در يك مهماني

  • اگر به يك مهماني دعوت شده‌ايد بهتر است سر موقع در آنجا حاضر شويد. دير يا زود رفتن شما هر دو به يك اندازه نامناسب هستند.
  • در طول مهماني به قوانين صاحبخانه احترام بگذاريد. حتي اگر اين قوانين را قبول نداريد دليل خوبي براي رعايت‌نكردن آنها نيست.
  • در انتخاب لباسي كه قرار است بپوشيد به شرايط مهماني، ميزان رسمي بودن آن و همين‌طور اعتقادات صاحبخانه و ديگر مهمان‌ها توجه داشته باشيد.
  • حضور فعال در مهماني داشته باشيد. بيش از حد ساكت نشستن يا سرگرم‌كردن خودتان با تلفن همراه از رفتارهايي است كه باعث ناراحتي ديگران مي‌شود.
  • اگر شما ميزبان يك مهماني هستيد بايد به همه مهمان‌هايتان به يك اندازه توجه داشته باشيد.

آداب معاشرت در صحبت‌كردن با ديگران

  • تا جاي ممكن در صحبت‌هايتان از طرف مقابل سؤال شخصي نپرسيد؛ و به حريم خصوصي ديگران احترام بگذاريد.
  • نوع كلمات و اصولي كه براي صحبت انتخاب مي‌كنيد مي‌بايست با سن و جايگاه طرف مقابل تناسب داشته باشد.
  • در ابتداي ملاقات با طرف مقابل، به گرمي با او دست بدهيد؛ اگر شما و كسي كه با او صحبت مي‌كنيد هم‌جنس نيستيد تصميم‌گيري راجع به دست‌دادن يا ندادن بايد به خانم واگذار شود.
  • در طول صحبت يا حداقل در ابتداي آن بهتر است لبخند بزنيد و به طرف مقابل نشان بدهيد كه از ديدن او خوشحال هستيد.
  • در سرتاسر صحبت‌هايتان ارتباط چشمي را حفظ كنيد.
  • تلفن همراهتان را در طول صحبت‌كردن با ديگران در حالت بي‌صدا قرار بدهيد يا آن را كنار بگذاريد. اگر مجبور هستيد به پيام يا تماسي پاسخ بدهيد از طرف مقابل عذرخواهي كنيد.
  • فاصله مناسب را رعايت كنيد. شما نبايد بيش از حد نزديك يا دور از فرد ديگر باشيد.

آداب معاشرت در غذا خوردن | آداب معاشرت در زندگي

  • براي غذا خوردن از قاشق، چنگال و چاقو استفاده كنيد. هرگز در يك جمع غذا را با دست نخوريد.
  • سرعت غذا خوردن شما مي‌بايست متناسب باشد. تندتند غذا خوردن و يا بيش از حد آهسته غذا خوردن مناسب نيستند.
  • با دهان پر با ديگران صحبت نكنيد.
  • حتماً از دستمال استفاده كنيد.
  • قبل از اينكه يك لقمه را قورت بدهيد لقمه ديگري برنداريد.
  • براي استفاده از نوشيدني ابتدا لقمه را قورت بدهيد.
  • هرگز نوشيدني‌هايي مثل چاي را هورت نكشيد.

آداب معاشرت در فضاي مجازي

استفاده از فضاي مجازي اين روزها رونق بسياري پيدا كرده است. بااين‌حال خيلي از ما به رعايت اخلاقيات و آداب ارتباط در اين فضا اهميت نمي‌دهيم. اين در حالي است كه فضاي مجازي نيز درست مانند دنياي واقعي اصولي دارد كه بايد آنها را رعايت كنيد. از جمله آداب معاشرت در فضاي مجازي عبارتند از:

  • به حريم خصوصي ديگران احترام بگذاريد. براي مثال اگر مي‌خواهيد عكسي را منتشر كنيد كه به غير از شما فرد ديگري نيز در آن هست حتماً از او اجازه بگيريد.
  • به‌خصوص در اوايل دوستي و ارتباط با جنس مخالف در فضاي مجازي از او نخواهيد كه عكس‌هاي شخصي‌اش را براي شما بفرستد.
  • قبل از اينكه موضوعي را با ديگران به اشتراك بگذاريد به‌خوبي راجع به آن فكر كنيد.
  • اگر مي‌خواهيد يك نفر را در گروهي عضو كنيد حتماً از او اجازه بگيريد.
  • اينكه ديگران در فضاي مجازي مثل يك ارتباط حضوري شما را نمي‌بينند دليل خوبي براي دروغ گفتن راجع به خودتان نيست.
  • مرتب و دائماً پيام دادن به ديگران باعث مزاحمت مي‌شود. پس از اين كار خودداري كنيد.

اهميت مشاوره در زمينه آداب معاشرت در زندگي

يكي از مهم‌ترين وظايف مشاوران آموزش مهارت‌هاي مختلف به فرد است. پس اگر در زمينه آداب معاشرت با ديگران مشكلي داريد مي‌توانيد اين موضوع را با يك مشاور در ميان بگذاريد. گاهي اوقات اعتمادبه‌نفس پايين، باورهاي منفي و به‌خصوص افكار وسواسي مانع از اين مي‌شوند كه ما در يك محيط به‌درستي رفتار كنيم. روان‌شناس اين مشكلات را شناسايي كرده و سپس به شما كمك مي‌كند تا آنها را برطرف كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مهارت هاي اتباطي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

در اولين جلسه‌اي كه به يك مهماني مي‌روم بايد به چه نكاتي توجه كنم؟

بهتر است براي ميزبان هديه‌اي تهيه كنيد؛ از او بابت اينكه شما را دعوت كرده است تشكر كنيد. سعي كنيد لباس پوشيدن و رفتارتان در حد معمول و عرف جامعه باشد. همچنين مي‌توانيد در يك فرصت مناسب ميزبانتان را به يك مهماني دعوت كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۴۵:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تاثير بوي بدن در جذابيت جنسي چقدر است؟ بوي بدن نقش بسيار مهمي در جذابيت جنسي و كشش افراد نسبت به هم دارد. طبق تحقيقاتي كه انجام شده، مرداني كه قدرت بويايي آن‌ها دچار مشكل است، احساسات و اميال جنسي كمتري نسبت به بقيه دارند. افرادي كه بر اثر حادثه حس بويايي خود را از دست داده‌اند، دچار تغيير در عملكرد جنسي شان مي‌شود. به طور كلي ناتواني در بويايي با افسردگي ارتباط دارد و اين مسأله روي روابط جنسي تأثير بدي مي‌گذارد. انسان‌ها حتي بر اساس بو شريك عاطفي خود را انتخاب مي‌كنند. بر اساس يك گزارش علمي كه در يكي از نشريات كشور انگلستان چاپ شده است، بوي بدن برخي از زنان بيشتر از بقيه براي مردان جذاب و خوشايند است. براي كسب اطلاعات بيشتر براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

منبع: تاثير بوي بدن در جذابيت جنسي

تاثير بوي بدن بر جذابيت و رابطه جنسي

بسياري از افراد علاقه خاصي نسبت به بوي همسر يا معشوق خود پيدا مي‌كنند. همين بو مي‌تواند عامل پيوند آن‌ها باشد. همانطور كه بوي خوب بدن مي‌تواند تأثير خوبي در روابط افراد و جذابيت جنسي به وجود آورد، بوي بد بدن نيز ميتواند مهمترين عامل انزجار از رابطه و مرگ يك احساس باشد.

برخي افراد به دليل بوي بد از رابطه جنسي با همسرشان لذت نبرده و نمي‌توانند آن طور كه بايد به همسرشان نزديك شوند. بنابراين ممكن است ارگاسم دروغين داشته باشند. در بسياري از موارد، عفونت‌واژن باعث بوي بد در رابطه جنسي است. گاهي نيز به علت تركيب بوي بدن زن و شوهر با هم، انفعالات شيميايي رخ داده و بوي ناخوشايندي به وجود مي‌آيد. معمولأ زنان و مردان متوجه بوي خوب يا بد بدن هاي‌شان هستند اما ممكن است اين بو در بعضي افراد تندتر و ناخوشايندتر باشد. در صورتي كه بوي بد بدن براي‌تان قابل تحمل نيست مي‌توانيد به پزشك مراجعه كنيد. براي آشنايي با انواع روش هاي تحريك همسر كليك كنيد.

علل بوي بد بدن و كاهش جذابيت جنسي

1- رعايت نكردن بهداشت

عدم رعايت بهداشت و شستشوي نامناسب بدن، مخصوصا در فصل گرما اولين دليل بوي بد بدن است. حمام كردن، اصلاح موهاي زائد، استفاده از لوازم بهداشتي و خوشبوكننده ها مي‌تواند به حل اين مشكل كمك كند.

2- تغذيه نامناسب

تغذيه نامناسب يكي ديگر از مهم‌ترين دلايل بوي بد بدن است. موادي مانند سير و ادويه‌ها باعث بروز مشكلاتي در دستگاه گوارش شده و بوي بد دستگاه گوارش به وسيله عرق به بيرون منتشر مي‌شود و رابطه را تحت تأثير قرار مي‌دهد. در نتيجه تغذيه مناسب، رسيدگي به سلامت بدن، ورزش و تحرك بهتر شدن بوي بدن و بالا رفتن جذابيت جنسي شما نزد همسر مي‌شود.

3- تاثير بوي بدن در جذابيت جنسي | بيماري

در بعضي موارد بيماري‌هاي عفوني و پوستي باعث بوي بد بدن هستند. عفونت هاي واژن و تغييرات هورموني در زنان از عوامل ايجاد بوي بد بدن مي‌باشد. در نتيجه افراد مي‌توانند به پزشك مراجعه كرده و مشكل را درمان كنند.

4- تحريك هاي جنسي با ساختارهاي بدني و بويايي

زناني كه حساسيت بيشتري به بو دارند، ارگاسم هاي بيشتري را در طول رابطه جنسي تجربه مي كنند. همچنين مرداني كه به بوها حساسيت بيشتري دارند، در رابطه جنسي فعال‌تر بوده و لذت بيشتري مي‌برند. بررسي‌ها نشان داده حساسيت‌هاي بويايي روي روابط جنسي زوجين تأثير خوب دارد. مثلأ بوي خاص قسمت‌هايي از بدن مانند ترشحات واژن، اسپرم و عرق مي‌تواند كيفيت رابطه جنسي را كمتر كرده و جذابيت جنسي را افزايش دهد.

توصيه مي‌شود حتما مقاله شناخت بدن همسر را بخوانيد.

به همسرمان بگوييم بدنش بوي بد مي دهد يا نه ؟

اگر همسر شما بدنش بو مي‌دهد، هيچ گاه اين موضوع را پنهان نكنيد. زيرا اين بوي بد ممكن است باعث حالت تهوع شما شود و به مرور در رابطه تان مشكل ايجاد كند. بنابراين سعي كنيد همان ابتداي ازدواج در نهايت احترام اين موضوع را به او گفته و از او بخواهيد راه‌هايي را امتحان كند. اما اگر نمي‌توانيد اين موضوع را با او در ميان بگذاريد ، خودتان دلايل آن را بررسي كنيد. مثلأ براي او لوازم بهداشتي و خوش بو كننده تهيه كنيد و يا اينكه رژيم غذايي سالم و ورزش كردن را به او پيشنهاد دهيد.

براي آشنايي با اصول برقراري رابطه جنسي كليك كنيد.

سخن پاياني

قدرت بويايي در مسائل اجتماعي و خانوادگي و به خصوص روابط جنسي تأثير بسزايي دارد. مثلا بوي طبيعي بعد از استحمام براي همسر شما جذابيت جنسي زيادي دارد. جالب است بدانيد بوي به خصوص تن مردان به واسطه وجود ماده اي در بيضه ها بعد از حمام بيشتر مي‌شود. اين بو زنان را تجريك كرده و براي آن‌ها جذابيت جنسي ايجاد مي‌كند. پس توصيه مي‌شود درخواست رابطه و نزديكي بعد از حمام صورت بگيرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير بوي بدن در جذابيت جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني جنسي از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۳۴:۳۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

فضولي و كنجكاوي ديگران از آن دسته مسائلي است كه فكر بسياري از ما را درگير خودش كرده است. همه ما دوست داريم حريم شخصي براي خودمان داشته باشيم. به همين خاطر اينكه يك نفر دائماً بخواهد اين حريم را از بين ببرد قطعاً خوشايند نخواهد بود. اما مشكل اين جاست كه خيلي وقت‌ها نمي‌دانيم چطور بايد با فضولي و كنجكاوي ديگران مبارزه كنيم. بسياري از ما از اينكه بخواهيم جواب يك نفر را ندهيم خجالت مي‌كشيم. پس روش درست برخورد با فضولي ديگران چيست؟ در ادامه به اين سؤال پاسخ مي‌دهيم. اگر شما هم درگير اين مشكل هستيد تا پايان همراه ما باشيد. و يا براي مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: فضولي و كنجكاوي ديگران | علل و نحوه صحيح مقابله با آن

فضولي و تفاوت آن با كنجكاوي يا نگراني

اطرافيان معمولاً با سه دليل راجع به زندگي شما سؤال مي‌كنند. آنها ممكن است نگرانتان باشند و بخواهند كاري برايتان انجام بدهند؛ يا شايد طرف مقابل صرفاً كنجكاو است و مي‌خواهد اطلاعات بيشتري راجع به يك موضوع داشته باشد. در نهايت هم به اين مي‌رسيم كه شخص موردنظر واقعاً قصد فضولي در زندگي شما را دارد. پس اولين قدم اين است كه بتوانيد انگيزه و هدف اصلي فرد را تشخيص بدهيد.

كساني كه نگران شما هستند هميشه و در تمام موقعيت‌ها راجع به زندگي‌تان سؤال نمي‌كنند. آنها فقط راجع به موضوعي كه نگرانشان كرده از شما سؤال مي‌كنند. و به‌علاوه تلاش مي‌كنند تا راه حلي ارائه كرده يا به شما كمك كنند. شخصيت‌هاي كنجكاو نيز معمولاً در همه چيز دخالت نمي‌كنند. آنها ممكن است صرفاً از شما بخواهند يكي از تجربياتتان را در اختيارشان بگذاريد. اما يك شخصيت فضول كاملاً با اين دو دسته فرق دارد. آنها هميشه و راجع به همه چيز سؤال دارند. به‌علاوه از سؤالاتشان هدفي به‌غيراز كسب اطلاعات ندارند. در واقع آنها نه نگران شما و خواهان كمك هستند و نه مي‌خواهند چيزي ياد بگيرند؛ بلكه تنها تلاش مي‌كنند تا از همه چيز زندگي‌تان سر در بياورند.

مقاله نحوه برخورد در اولين ملاقات را حتما بخوانيد.

دلايل فضولي و كنجكاوي ديگران

تلاش براي كنترل شرايط | فضولي و كنجكاوي ديگران

اولين و شايد اصلي‌ترين دليل كنجكاوي در زندگي ديگران اين است كه فرد فضول مي‌خواهد شرايط را تحت كنترل داشته باشد. اين افراد اعتمادبه‌نفس پاييني دارند و توانايي مديريت شرايط را در خود نمي‌بينند. به همين خاطر از اين مي‌ترسند كه شما چيزي را از آنها پنهان كنيد. پس براي اينكه همه چيز را بدانند و بتوانند شرايط را كنترل كنند راجع به همه چيز از شما سؤال مي‌كنند.

تلاش براي رقابت با شما | فضولي و كنجكاوي ديگران

رقابت و تلاش براي بازنده كردن شما يكي ديگر از دلايل فضولي است. شايد شما با طرف مقابل هيچ مسابقه يا رقابتي نداشته باشيد؛ اما او در ذهن خود اين رقابت را با شما دارد. به همين خاطر سعي مي‌كند با سؤال كردن از همه چيز شما اطلاع پيدا كند و خود را در شرايطي مشابه يا بالاتر از شما قرار بدهد.

يادگيري اجتماعي | فضولي و كنجكاوي ديگران

گاهي اوقات كسي كه در زندگي شما فضولي مي‌كند واقعاً قصد و نيت بدي ندارد. فضولي مانند هر رفتار ديگري اين قابليت را دارد كه ياد گرفته شود. ديدن كنجكاوي بيش از حد در اطرافيان مي‌تواند باعث شود كودكي كه در آن محيط بزرگ مي‌شود نيز اين رفتارها را ياد بگيرد؛ و در آينده، در روابط خود آن را تكرار كند.

براي بهبود مهارت هاي تان در زمينه روابط اجتماعي كليك كنيد.

فضولي و كنجكاوي ديگران | راه‌هاي برخورد

در زندگي ديگران تجسس نكنيد

يك قانون ساده مي‌گويد كه اگر مي‌خواهيد ديگران در زندگي شما دخالت نكنند بهتر است در اولين قدم خودتان اين كار را كنار بگذاريد. وقتي شما راجع به هر چيزي از ديگران سؤال مي‌كنيد بايد اين حق را به آنها بدهيد كه درست مانند خودتان از همه چيز سؤال كنند. پس اگر شما از آن دسته افرادي هستيد كه راجع به زندگي ديگران كنجكاو هستند بهتر است اول رفتار خودتان را تغيير بدهيد.

حد و مرزهاي مشخصي داشته باشيد

شايد برايتان جالب باشد اگر بگوييم بخشي از فضولي‌ها يا كنجكاوي ديگران راجع به زندگي شما به‌خاطر رفتار خودتان است. وقتي شما حدومرز مشخصي در رابطه با ديگران نداريد و همه چيز را براي آنها مي‌گوييد بايد انتظار دخالت را نيز داشته باشيد. در حقيقت اين، خود شما هستيد كه اجازه نظر دادن و سؤال پرسيدن راجع به زندگي‌تان را به ديگران مي‌دهيد. پس براي جلوگيري از كنجكاوي‌هاي ديگران بهتر است خودتان حد و مرزها را مشخص كنيد.

حتما درباره مهارت هاي ارتباطي بخوانيد.

ناراحتي‌تان را نشان بدهيد

قرار نيست به دليل تعارف و رودربايستي به هر سؤالي كه نمي‌خواهيد جواب بدهيد. وقتي احساس مي‌كنيد يك سؤال مربوط به حريم شخصي شماست بهتر است در نهايت ادب و احترام اين نكته را به طرف مقابل يادآوري كنيد.

به سؤالات فرد فضول پاسخ ندهيد | فضولي و كنجكاوي ديگران

يك قانون ساده در روان‌شناسي مي‌گويد وقتي شما از انجام‌دادن يك كار نتيجه بگيريد دوباره هم آن را تكرار خواهيد كرد. براي مثال وقتي يك نفر ببيند كه با سؤال كردن از شما مي‌تواند به هرچه مي‌خواهد برسد طبيعتاً اين كار را بيشتر خواهد كرد. در مقابل اگر او ببيند كه با استفاده از اين روش به جايي نمي‌رسد آن را كنار خواهد گذاشت. به همين خاطر يكي از راه‌ها براي مقابله با فرد فضول اين است كه سؤالاتش را بي‌جواب بگذاريد. براي مثال جواب‌هاي سربالا به او بدهيد. يا بحث را عوض كنيد. حتي مي‌توانيد در جواب سؤال او بگوييد “چطور؟” اين رفتارها به طرف مقابل نشان مي‌دهد كه شما دوست نداريد سؤالش را جواب بدهيد؛ و در نتيجه دفعه آينده با احتمال كمتري از شما سؤال خواهد كرد.

اهميت مشاوره

مشكلاتي كه در يك رابطه پيش مي‌آيند و راه‌هاي حل كردن آنها يكي از مهم‌ترين تخصص‌هاي روان‌شناسان است. پس اگر احساس مي‌كنيد در رابطه خود با يك نفر دچار مشكل شده‌ايد بهتر است به كمك‌گرفتن از يك مشاور نيز فكر كنيد. مشاورين به‌خوبي به شما كمك مي‌كنند تا مهارت‌هاي لازم براي ارتباط با ديگران و شخصيت‌هاي مختلف را ياد بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فضولي و كنجكاوي ديگران با سايرين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

چطور به ديگران بگويم كه نمي‌خواهم سؤالشان را جواب بدهم؟

استفاده از سوالي مثل “چطور مگه؟”، دادن جواب‌هاي سربالا و يا تغيير دادن موضوع بحث از راهكارهايي هستند كه مي‌توانيد استفاده كنيد. درعين‌حال شما مي‌توانيد با رعايت ادب به طرف مقابل بگوييد كه نمي‌خواهيد به سؤالش جواب بدهيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۳۶:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

انسان ذاتا موجودي اجتماعي و تعامل‌گرا است و ازدواج براي فرار از تنهايي يكي از انگيزه‌هاي افراد براي ازدواج محسوب مي‌شود. در واقع برخي از افراد به دليل خلاء عاطفي و احساس تنهايي كه در زندگي دارند به فكر تشكيل يك زندگي مشترك مي‌افتند بدون اينكه به ساير عوامل موثر بر ازدواج دقت كنند و پيامدهاي منفي آن را در نظر بگيرند. به عبارتي ازدواج را تنها راه نجات از تنهايي خود در نظر مي‌گيرند كه اين مسئله مي‌تواند تاثيرات نامطلوبي بر كيفيت زندگي زناشويي افراد در درازمدت بگذارد و زوجين را با چالش‌هايي مواجه مي‌كند. از اين جهت بررسي پيامد‌هاي اين مسئله مي‌تواند براي افرادي كه تصميم به انجام اين عمل دارند حائز اهميت باشد.

ازدواج براي فرار از تنهايي

هر فردي با توجه به شرايطي كه در آن قرار دارد، انگيزه مختلفي هم براي ازدواج دارد. برخي از انگيزه‌ها منطقي و از روي فكر مي‌باشد اما برخي ديگر نامطلوب به نظر مي‌رسد. طبيعتا ازدواج براي فرار از تنهايي بدون در نظر گرفتن عوامل موثر و مولفه‌هاي ديگر، تصميم و انگيزه صحيحي براي ازدواج نيست. بسياري از افراد ممكن است تحت تاثير فشارهاي اجتماعي و حتي تمسخر دوستان و همسالان خود از اينكه تنها هستند، بدون در نظر گرفتن شرايط تن به ازدواج بدهند.

آنچه كه اهميت دارد اين است كه فرد با توجه به ملاك‌ها و معيارهايي كه دارد يك انتخاب و تصميم آگاهانه و عاقلانه انجام دهد. ازدواجي كه بدون شناخت از يكدگير باشد و صرفا از روي هيجان انجام گيرد معمولاً پيش‌بين روابط رضايت بخشي در زندگي نيست. اگر در شرايطي هستيد كه نمي‌دانيد انگيزه‌ ازدواجتان يك تصميم معقولانه است يا صرفا براي فرار از تنهايي است بهتر است با يك روانشناس مجرب در اين زمينه مشورت كنيد.

پيامد‌هاي ازدواج براي فرار از تنهايي

درست است كه ازدواج منجر به افزايش تعاملات اجتماعي مي‌شود و فرد به نوعي از تنهايي در مي‌آيد اما اين مسئله نشان دهنده آن نيست كه چون احساس تنهايي مي‌كنيد حتما بايد ازدواج كنيد. ازدواجي كه صرفاً براي فرار از تنهايي و بدون در نظر گرفتن عوامل ديگر باشد آسيب‌هايي با خود به همراه دارد. در ادامه پيامدهاي ازدواج براي فرار از تنهايي به اختصار توضيح داده مي‌شود.

1. تصميم‌گيري و انتخاب غلط از پيامدهاي ازدواج براي فرار از تنهايي

رايج‌ترين مشكلي كه در اين وضعيت پيش مي‌آيد انتخاب عجولانه مي‌باشد. در چنين شرايطي فرد معمولاً براي اينكه از تنهايي نجات يابد بدون شناخت و آگاهي از ويژگي‌هاي فردي كه انتخاب كرده تن به ازدواج مي‌دهد. تصميمات عجولانه و بدون آموزش و آگاهي در اكثر مواقع نتايج مطلوبي با خود به همراه ندارند كه ازدواج هم از اين امر مستثني نيست. بايد توجه داشت كه احساس خلاء عاطفي و كمبود عاطفي معمولاْ از طريق ازدواج جبران نمي‌شود. براي آشنايي با ملاك هاي انتخاب همسر كليك كنيد.

2. افزايش تنش‌ و مشكلات

به دنبال يك انتخاب غلط و تصميم‌گيري عجولانه، تنش و مشكلات فردي و زناشويي بيشتر مي‌شود. در چنين وضعيتي تصوري كه از ازدواج كردن و احساس رها شدن از تنهايي داشتيد هم خراب مي‌شود زيرا براي مدت‌ها تصور مي‌كرديد كه ازدواج كردن تنها راه نجات از تنهايي است. تمام اين عوامل در كنار يكدگير فقط يك نتيجه دارد، آن هم افزايش تنش و اضطراب و مشكلات فردي و بين فردي است. 

3. احتمال طلاق و شكست عاطفي از پيامدهاي ازدواج براي فرار از تنهايي

طبيعي است كه با افزايش تنش‌ و مشكلات در روابط زناشويي، احتمال طلاق گرفتن و شكست عاطفي بيشتر مي‌شود. به عبارتي مي‌توان گفت يك تصميم‌گيري عجولانه و با انگيزه ناصحيح مي‌تواند پيامد‌هاي سخت و آسيب‌زايي براي زوجين به وجود بياورد.

بيشتر بخوانيد : انگيزه زنان براي ازدواج

تشكيل رابطه مجدد بعد از طلاق يا شكست عاطفي

در اكثر مواقع مردان يا زنان بعد از اينكه يك شكست عاطفي يا طلاق را تجربه مي‌كنند احساس تنهايي زيادي مي‌كنند و به عنوان يك راه حل ساده در اولين فرصت به دنبال برقراري رابطه با فرد ديگري هستند تا بتوانند خلاء عاطفي و هيجاني ايجاد شده را پر كنند. شروع يك رابطه مشترك جديد و ازدواج براي فرار از تنهايي مي‌تواند پيامد‌هاي نامطلوبي براي زندگي مشترك ايجاد كند زيرا در اين شرايط احساس خلاء عاطفي بر تصميم گيري معقولانه فرد اثر مي‌گذارد و مانع از آن مي‎شود كه يك تصميم صحيح و منطقي بگيرد.

بسياري از افراد بعد از شكست عاطفي سريعا درگير يك رابطه عاطفي ديگر مي‌شوند تا زخم‌هاي رابطه قبلي خود را التيام دهند اما فراموش نكنيد كه در درازمدت اين كار شرايط را برايتان از آنچه كه هست دشوار‌تر مي‌كند. قبل از اينكه بخواهيد رابطه جديد را براي فرار از تنهايي شروع كنيد بايد آسيب‌ها و تنش‌هايي كه در رابطه قبلي تجربه كرده‌ايد را حل و فصل كنيد در غير اين صورت همان آسيب‌ها و تنش‌ها به رابطه جديد منتقل مي‌شود. در اين راستا مي‌توانيد با مراجعه به يك روان‌شناس راحت‌تر اين مسائل را برطرف كنيد. براي دريافت وقت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

راه هاي جايگزين ازدواج براي پر كردن احساس تنهايي

شما براي پر كردن احساس تنهايي حتما نبايد ازدواج كنيد و يا وارد يك رابطه بشويد. همسر مي‌تواند دوست، همدم و تكيه گاه شما باشد. اما ازدواج تنها راه براي فرار از تنهايي نيست. شما با استفاده از راهكارهاي زير نيز مي‌توانيد تنهايي خود را پر كرده و حتي آن را تبديل به فرصت كنيد.

  • عضو شدن در گروه هاي مختلف مثل موسيقي، كتاب خواني و …
  • به دنبال علايق تان برويد و در اين مسير آدم هاي شبيه به خودتان را خواهيد يافت
  • از تنهايي خودتان براي پرورش استعدادها و مهارت هاي تان استفاده كنيد
  • موفقيت و رسيدن به جايگاهي در اجتماع به شما كمك مي كند تا دوستان وفاداري پيدا كنيد
  • از خانه بيرون بياييد و براي ورزش به بوستان نزديك محل زندگي تان برويد
  • خود را سرگرم وظايف زندگي تان كنيد

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج براي فرار از تنهايي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا ازدواج براي فرار از تنهايي كار درستي است؟

ازدواج نه روش درمان است نه راهي براي فرار، بنابراين اگر كسي احساس تنها دارد و از درون احساس مي كند كه كسي او را دوست ندارد، بهتر است براي حل اين مساله مشاوره روانشناسي دريافت كند. ازدواج راهي براي …..


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۳۲:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طلاق يك پديده نابهنجار اجتماعي است كه بنا به دلايل مختلف اتفاق مي‌افتد. امروزه شاهد هستيم كه طلاق در سال اول زندگي بسيار بيشتر از سال‌هاي ديگر اتفاق مي‌افتد. زوجين جوان معمولا بي تجربه هستند و پس از شروع زندگي مشترك در حل مشكلات و چالش‌ها با مشكل مواجه مي‌شوند. سال اول زندگي تاثير بسيار زيادي بر ادامه زندگي مشترك مي‌گذارد و در صورتي كه زوجين نتوانند در اين مدت تاثير خوبي بر يكديگر بگذارند، با پديده طلاق مواجه مي‌شوند. حال سوال اين است كه چه عواقب و پيامدهايي در انتظار طلاق زود هنگام در سال اول زندگي خواهد بود؟ آيا طلاق گرفتن در سال اول تصميمي درست و منطقي است؟ در اين مقاله سعي شده به تمامي اين سوالات پاسخ‌ها داده شود تا ابهامات و چالش‌هاي ذهني شما برطرف گردد.

 منبع: طلاق در سال اول زندگي | عوامل موثر و اصلي طلاق درابتداي زندگي زوجين

دلايل طلاق در سال اول زندگي

عوامل متعددي مي‌تواند دليل طلاق گرفتن در سال اول باشد كه در ادامه به برجسته‌ترين اين عوامل اشاره مي‌كنيم.

1. عدم تبيين صحيح نقش زن و شوهر 

 يكي از علل اصلي طلاق در سال اول زندگي اين است كه زن و شوهر نقش‌هايي را به عهده گرفته‌اند كه قبل از اين شناخت دقيقي نسبت به آن نداشته‌اند. دختر و پسر قبل از ازدواج، آگاهي‌هايي را ضمن مطالعه كتاب‌هاي مرتبط يا گفتگو با اشخاص متاهل به دست مي‌آورند. اما اين‌ها فقط اطلاعات و دانش‌هاي ظاهري هستند. وقتي دختر و پسر ازدواج مي‌كنند و در نقش زن و مرد قرار مي‌گيرند، شاهد اتفاقات متفاوتي خواهند بود كه با آنچه فرا گرفته بودند متفاوت است. آن‌ها اكنون مجبورند مسئوليت‌هايي را بپذيرند كه تا بحال تجربه نكرده‌اند. بنابراين دچار تعارض نقش شده و نمي‌دانند با اين حجم مسوليت چگونه كنار بيايند.

2. تظاهر به شخص آرماني در زمان نامزدي

معمولا در زمان شروع يك رابطه و شكل گيري احساس عاشقانه بين دختر و پسر، هر كدام سعي مي‌كنند خود را در نهايت خوب بودن تعريف كنند و مطابق با معيار ديگري رفتار نمايند. چراكه در اين زمان هدف جذب طرف مقابل است و ترس از ترك شدن باعث مي‌شود خود را به غير از آنچه كه حقيقت و واقعيت وجود وي است به ديگري نشان دهد. بدين ترتيب دختر و پسر با خيال اينكه شخص آرماني و رويايي خود را پيدا كرد‌اند، تصميم به ازدواج مي‌گيرند. حال زندگي متاهلي شروع شده و زن و مرد ديگر لزومي به جلب توجه ديگري نمي‌بيند يا به دليل خسته شدن از ظاهرسازي، كم كم شروع به نشان دادن واقعيت خويش مي‌نمايند در نهايت تنش‌ها و درگيري به علت عدم تفاهم فزوني مي‌گيرد.

3. طلاق در سال اول زندگي | فقدان مهارت هاي لازم

 دختر و پسر با ازدواج وارد دنياي جديدي مي‌شوند كه نياز به مهارت‌هاي خاصي دارد. قرار گرفتن دو انسان با نظرها و سليقه‌هاي مختلف، قطعا موجب اصطكاك بين آن‌ها مي‌شود و بعضا مي‌تواند زمينه اختلاف و درگيري را فراهم آورد. اينجاست كه مهارت‌هاي از پيش آموخته شده به ياري زن و مرد مي‌آيد و مي‌توانند با درايت و مهارت خود اختلاف را از بين برده و مشكلات را به روش صحيح از بين ببرند. اين در حالي است كه برخي از زنان و مردان از مهارت‌هاي لازم برخوردار نبوده و با اولين در گيري‌ها و اختلاف نظرها، سر ناسازگاري گذاشته و چالش‌هاي شكل گرفته را تشديد مي‌كنند.

4. فاش شدن حقيقت واقعي در مورد وضعيت مالي همسر

 پسران در ابتداي آشنايي، خود را با وضعيت مالي و اقتصادي خوب تعريف مي‌كنند، براي خود يك وضعيت مالي غير واقعي بيان كرده و سعي در جلب توجه دختران مي‌نمايند. اما همه اين‌ها ساخته و پرداخته ذهن وي بوده و واقعيت ندارد. دختران بي خبر از حقيقت پيشنهاد ازدواج را قبول كرده و زندگي زناشويي شروع مي‌شود. كم كم حقيقت آشكار شده و كمبودهاي مالي خود را نشان مي‌دهند. بدهي‌ها نمايان شده و مشكلات اقتصادي روز به روز بيشتر مي‌شود.

راه هاي پيشگيري از طلاق در سال اول زندگي 

بسياري از زوجين در سال هاي اول زندگي خود با مشكلات زيادي روبرو مي شوند. در ادامه راهكارهايي كه به زوجين در پيشگيري از طلاق در سال اول زندگي كمك مي كند ذكر شده است :

مهارت ارتباطي خود را افزايش دهيد. 

داشتن يك زندگي مشترك سالم نيازمند گفت و گو و مكالمات دائم است. اولين قدم براي داشتن يك ازدواج موفق افزايش مهارت ارتباطي با همسر بخصوص مهارت كلامي است. براي بهبود اين مهارت استفاده از مشاوره روانشناسي بسيار به شما كمك مي كند. شما مي توانيد در هر جايي كه هستيد از خدمات مشاوره تلفني مركز مشاوره ذهن نو بهرمند شويد. 

مهارت حل مسئله و داشتن ديد مثبت به مشكلات

در سال اول ازدواج زوجين با چالش ها و مشكلات زيادي روبرو مي شوند. بهبود مهارت حل مسئله و داشتن ديد مثبت به مشكلات به در عبور از سختي هاي زندگي مشترك كمك مي كند. 

پرورش اين مهارت نيازمند تمرين و استفاده از خدمات مشاوره روانشناسي از يك متخصص است. 

انتظارات مالي خود را با همسرتان به اشتراك بگذاريد

بسياري از مشكلات زوجين در سال هاي اول ريشه مالي دارند. صحبت كردن زوجين با يكدگير و رسيدن به يك سخن و ديد مشترك در مورد مسائل و چالش هاي مالي زندگي به زوجين كمك مي كند تا بسياري از مشكلاتشان حل شود و بايكدگير بتوانند مشكلات مالي زندگي مشترك را حل نمايند. 

بيشتر بخوانيد : جلوگيري از طلاق

 

عواقب و پيامدهاي طلاق در سال اول زندگي

طلاق در سال اول پيامدها و مشكلاتي به همراه دارد كه به شرح زير هستند:

1. افسردگي

بروز افسردگي و حالات هيجاني منفي به ويژه در سال اول زندگي، پديده‌اي دور از انتظار نخواهد بود. دقيقا زماني كه دختر و پسر به آرزوي خود رسيده و زندگي متاهلي را تجربه كرده‌اند، بنا به دلايل مختلف با واقعيت‌هاي تلخ طلاق رو به رو مي‌شوند. خود را شكست خورده و آرزوهاي خويش را بر باد رفته مي‌يابند. بنابراين افسرده شده و انگيزه زندگي را از دست مي‌دهند.

2. طلاق در سال اول زندگي | نگاه تلخ جامعه به واقعيت طلاق

طلاق به هر دليلي كه باشد به خصوص اگر در سال اول زندگي اتفاق بيوفتد، باعث قضاوت‌هاي اخلاقي از طرف جامعه مي‌شود. قضاوت‌هايي كه مي‌تواند روح و روان فرد طلاق گرفته را بهم بريزد و او را دچار مشكل نمايد. با توجه به مطالبي كه گفته شد توصيه مي‌كنيم قبل از هر اقدامي ابتدا مشاوره طلاق دريافت كنيد، تا متخصصان با بررسي شرايط‌تان بهترين راه و روش براي حل مساله را ارائه دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا طلاق در سال اول زندگي منطقي و درست است؟

پاسخ به اين سوال بستگي به شرايط و واقعيتي دارد كه زن يا مرد پس از ازدواج تجربه مي‌كند. مثلا ممكن است فردي كه او را به عنوان همسر پذيرفته‌ايد، فردي با اختلالات رواني باشد كه هم به خود و هم به ديگران آسيب مي‌رساند. به طور منطقي، زندگي با چنين شخصي امري آسان نخواهد بود. اما در مسائلي چون مشكلات مالي و عدم دارا بودن مهارت‌هاي لازم مي‌توان از مشاوران حوزه خانواده كمك گرفت و تصميمات بهتري اتخاذ نمود.

عواقب طلاق در سال اول چيست؟

طلاق در سال اول مي‌تواند عواقبي مانند افسردگي، كاهش انگيزه براي ادامه زندگي و تنش‌هاي ناشي از قضاوت‌هاي جامعه را به همراه داشته باشد. آنچه اهميت دارد در ابتدا راهكاري براي پيشگيري از اين اتفاق است. در صورت بروز اين اتفاق بايد به اين باور رسيد كه زندگي به پايان نرسيده و زن و مرد مي‌توانند با استفاده از راهكارهاي علمي آينده‎اي بسيار موفق براي خود رقم بزنند.  


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۳۰:۰۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا شير براي ترك اعتياد مفيد است؟ يكي از نكات مهم براي ترك اعتياد ايجاد يك سبك زندگي سالم است. مهم‌ترين مولفه يك سبك زندگي سالم، يك برنامه مناسب تغذيه‌اي مي‌باشد. شير با داشتن خواص فراوان، ماده‌‌اي سرشار از انواع ويتامين‌هاست كه بايد در رژيم تمام افراد به خصوص افرادي كه اقدام به ترك اعتياد مي‌كنند، قرار بگيرد. علاوه بر مواد معدني و ويتامين‌هاي سرشار در شير، اين ماده خاصيت سم زدايي هم دارد و براي دوره ترك بهترين انتخاب است. با آگاهي از فوايد شير براي ترك اعتياد و مصرف آن مي‌توانيد اين دوره سخت را با موفقيت پشت سر بگذاريد. همچنين مشاوره ترك اعتياد نيز مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

چرا مصرف شير براي ترك اعتياد مفيد است؟

شير به ترك اعتياد كمك مي‌كند و خواص فراواني دارد كه برخي از آن‎ها به شرح زير هستند:

1. شير خاصيت سم زدايي دارد

وقتي سموم حاصل از مواد مخدر وارد بدن مي‌شوند، اول كبد و سپس كليه‌ها را درگير مي‌كنند. بعد از اين كه بدن مضر بودن اين مواد را تشخيص داد با به كار گرفتن مكانيسم‌هاي مختلف سعي در دفع و خارج كردن اين سموم مي‌كند. به اين فرايند سم زدايي مي‌گويند. يكي از فوايد اصلي شير براي ترك اعتياد كمك به دفع سموم بدن است. شير ماده‌اي سرشار از پروتئين است و پروتئين‌هاي موجود در شير به سموم مي‌چسبند و باعث دفع آن‌ها مي‌شوند. به همين دليل سال‌هاست كه پزشكان حوزه ترك اعتياد به مصرف شير در دوره ترك، تاكيد مي‌كنند. براي كسب اطلاع بيشتر از ترك اعتياد كليك كنيد. 

2. بهبود عملكرد قلبي و تنظيم فشار خون

شير به دليل داشتن ماده منزيم و پتاسيم به كاهش فشار خون و افزايش جريان خون كمك مي‎كند، كلسترول بد خون را كاهش مي دهد، رگ‌هاي خوني را باز مي‌كند و به همين دليل سبب كم شدن فشار روي قلب و سيستم عروقي مي‌شود.

3. شير براي ترك اعتياد | بهبود سيستم گوارش و جلوگيري از چاقي

اعتياد باعث مشكلات گوارشي فراوان از جمله كاهش اشتها، سو تغذيه، مشكلات دفعي مثل يبوست يا اسهال و اختلال در هضم غذا مي‌شود. همچنين ترك اعتياد گاهي افراد را به سمت اعتياد به مواد غذايي و چاقي مي‌كشاند. مصرف شير علاوه بر اين كه با كمك به بهبود دستگاه گوارشي اثرات اعتياد را جبران مي‌كند، با كمك به كنترل اشتها نيز چاقي پس از ترك را  كنترل خواهد كرد. براي آشنايي با انواع غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد كليك كنيد.

4. منبع غني از كلسيم

كساني كه هر روز يك پاكت شير مصرف مي‌كنند، كلسيم روزانه بدنشان به ميزان دو برابر تامين مي‌گردد. كلسيم 39 درصد يعني بيش از يك سوم مواد معدني بدن را شامل مي‌شود. از فوايد كلسيم مي‌توان به حفظ بدن در برابر بيماري‌هايي مثل سرطان، ناراحتي آتريتي، ميگرن، سندورم پيش قاعدگي، كاهش چربي‌هاي اضافي و مضر در بدن و كمك به توليد ماده استخواني اشاره كرد. 

5. پيشگيري از انواع بيماري‌ها

بدن در دوره اعتياد مستعد گرفتار شدن به انواع بيماري‌ها به خصوص سرطان‌ها و بيماري‌هاي قلبي مي‌شود. شير به خاطر داشتن كلسيم و ويتامين دي مي‌تواند ريسك ابتلا به انواع سرطان را كاهش دهد. مثلا كلسيم با حفاظت از پرزهاي روده، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ يا مقعد را تا حد قابل توجهي كم مي‌كند. همچنين شير با كمك به گردش خون از سكته و بيماري‌هاي قلبي محافظت مي‌كند و حتي ريسك ابتلا به ديابت نوع دو را نيز كاهش مي‌دهد.

6. شير براي ترك اعتياد | كاهش استرس و افسردگي

يكي از مشكلات عمده افراد پس از ترك، افسردگي و اضطراب است. در واقع مشكلات روحي در دوره اعتياد قبل از آن به وجود مي‌آيند و دردوره ترك خودشان را آشكارا نشان مي دهند. پروتئين و لاكتيوم موجود در شير هورمون‌هاي استرس و افسردگي را كاهش مي‌دهد. علاوه بر اين ويتامين d موجود درشير به توليد سروتونين كمك مي‌كند. سروتونين به هورمون احساس خوب و شادي معروف است و خلق و خو، اشتها و خواب را بهبود مي‌بخشد.

7. تامين مايعات مورد نياز بدن

پزشكان حوزه ترك اعتياد بر مصرف مايعات براي سم زدايي بدن تاكيد بسيار زيادي دارند. همچنين افرادي هم كه سابقه اعتياد و ترك آن را نداشته‌اند بايد براي كمك به سلامتي بدني خود روزانه 6 تا 8 ليوان مايعات مصرف نمايند. بعد از آب، شير بهترين نوشيدني براي جبران مايعات از دست رفته بدن است چراكه داراي مقادير خوبي از مولكول‌هاي آب است. در دوره ترك اعتياد بايد از مصرف نوشيدني‌هاي گازدار، شيريني مصنوعي و قهوه پرهيز كرد چراكه باعث ميل شديد مصرف دوباره مواد مي‌شوند. بهترين نوشيدني‌ها براي ترك اعتياد آب، شير و آب ميوه‌هاي طبيعي هستند.

8. افزايش كيفيت خواب

همه كساني كه حداقل يك بار تجربه مصرف مواد مخدر يا نوشيدني‌هاي الكلي را داشته‌اند حتما متوجه تاثيرات منفي آن‌ها روي خوابشان شده‌اند. چه اعتياد چه ترك اعتياد خواب فرد را مختل مي‌كند. فردي كه خواب با كيفيت و خوبي نداشته باشد آرامش روحي مناسبي نخواهد داشت. اگر شما هم دچار مشكل خواب هستيد بايد شير مصرف كنيد. شير داراي ماده ملاتونين است كه ايجاد خواب آلودگي كرده و همچنين مقاديري از تريپتوفان را نيز داراست كه خاصيت آرام بخشي دارد. براي مقابله با مشكل بي خوابي بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

9. شير براي ترك اعتياد | كمك به ترميم زيبايي

يكي از تاثيرات منفي اعتياد كه بر هيچ كس پوشيده نيست از بين رفتن زيبايي فرد است. اما خوشبختانه با شروع ترك، به تدريج سلول‌هاي پوستي به كمك مواد مغذي بازسازي مي‌شوند و زيبايي فرد دوباره برمي‌گردد. شير يكي از مواد مغذي و سالمي است كه مي‌تواند به بازسازي سلول‌هاي پوستي و زيبايي كمك كند چراكه به دليل داشتن آنتي اكسيدان‌هاي فراوان پوست را هيدراته و نرم نگه مي‌دارد.

علاوه بر تمام موارد ذكر شده، شير خاصيت هاي ديگري نيز همچون تامين انرژي، كمك به ترميم بافت دهان، مجاري تنفسي و ريه‌ها و… دارد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

چرا بعضي افراد در هضم شير مشكل دارند؟

سيستم گوارشي آسيب ديده هضم تمام مواد غذايي از جمله شير را سخت مي‌كند. به همين دليل توصيه مي‌شود افراد در سه وعده نصف يك ليوان شير را مصرف كنند تا دچار مشكل هضم نشوند.

چرا افراد معتاد تمايلي براي خوردن شير ندارند؟

چون خوردن موادي مثل شير و بستني يا حتي ترشي حالت نئشگي را در آن‌ها از بين مي‌برد.

اگر شير را با مواد ديگر مخلوط كنيم خواص خود را حفظ مي‌كند؟

غير از قهوه و شكلات شما مي‌توانيد با خيال راحت انواع مواد مثل موز، انبه، هويج و… را به شير بيافزاييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۲۷:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تنفر از رابطه جنسي اغلب در زنان ديده مي‌شود. زندگي زناشويي غالبا از آنچه كه فكر مي‌كنيد متفاوت‌تر است. افراد زيادي بعد از ازدواج، بنابه دلايلي از داشتن رابطه زناشويي خودداري مي‌كنند و از آن متنفرند. شايد اين نفرت از رابطه زناشويي يك احساس طبيعي باشد كه عوامل مختلفي از جمله فرهنگ در ايجاد آن دخيل‌اند. در كشور ما ايران، وجود باورهاي غلط و قديمي در بعضي افراد موجب نفرت از رابطه جنسي و سركوب ميل جنسي مي‌شود. وجود چنين حسي در يكي از طرفين ازدواج مشكلات زيادي در روابط آنها به وجود خواهد آورد. زيرا داشتن رابطه زناشويي لازمه زندگي آرام و لذت‌بخش است. بنابراين دانستن علت تنفر از رابطه جنسي و درمان آن بسيار ضروريست. در اين مطلب به بررسي ابعاد مختلف نفرت از رابطه جنسي و سپس راه‌هاي درمان آن مي‌پردازيم. براي دريافت خدمات مشاوره جنسي كليك كنيد.

منبع: تنفر از رابطه جنسي

علائم اختلال بيزاري جنسي | تنفر از رابطه جنسي

بي‌ميلي به رابطه جنسي ممكن است در دوره‌هايي از زندگي هر فردي رخ دهد و اين طبيعي است. ولي اگر اين بي‌ميلي طولاني شود و كم كم به تنفر از رابطه جنسي تبديل گردد، عواقب بدي در زندگي خواهد داشت و اين اصلا خوب نيست. چنانچه شما قبل از انجام يا در طول رابطه جنسي و حتي در اثر فكر كردن به آن، دچار استرس و حمله پانيك مي‌شويد، مي‌توان گفت اختلال بيزاري جنسي داريد. بي‌توجه بودن به اين علائم موجب بهبودي شما نمي‌شود بلكه آن حس را بدتر مي‌كند.

مهم‌ترين علائم

خودداري از هرگونه رابطه جنسي، ترس و تنفر از فعاليت جنسي، مشكل در زندگي مشترك، حملات پانيك مانند احساس خفگي، تپش قلب، ضعف، تهوع، سرگيجه و مشكلات تنفسي در مواجهه با رابطه جنسي.

برخي افراد در مورد همه رفتارهاي جنسي (بوسيدن و لمس كردن) حس تنفر زياد دارند. شدت واكنش افراد مي‌تواند علائم خفيفي چون نداشتن علاقه و نفرت خفيف باشد يا شامل استرس متوسط و نشانه‌هاي شديدي چون لذت نبردن، پريشاني رواني شديد و كليه علائم پانيك است. در افرادي با تنفر شديد مي‌بينيم كه فرد هر كاري مي‌كند تا جلوي رابطه جنسي با همسرش را بگيرد.  مثلا در زماني متفاوت از همسرش مي‌خوابد، زمان بيشتري در محل كارش صرف مي‌كند و از محيط خانه فراري است و حتي ممكن است جذابيت جنسي خود را كاهش دهد.

پيشنهاد مي‌كنيم مقاله اختلال واژينيسموس را بخوانيد.

شيوع تنفر از رابطه جنسي در زنان و مردان

هر دو گروه زنان و مردان امكان اختلال بيزاري جنسي را دارند. ولي تحقيقات نشان مي‌دهد شيوع آن در زنان كمي بيشتر از مردان است، شايد به اين خاطر كه زنان بيشتر از مردان قرباني تجاوز و انواع آزار جنسي مي‌شوند. به دليل اينكه اين اختلال را با ساير بيماري‌ها و اختلالات جنسي (سردي و بي‌ميلي جنسي يا نوسان طبيعي در ميل جنسي بر اثر استرس‌هاي زندگي روزمره) اشتباه مي‌گيرند، آمار دقيق آن نيز مشخص نيست. از طرفي بسياري از افراد حرف زدن در مورد مسائل جنسي را دشوار و خجالت‌آور مي‌دانند. در نتيجه تعداد كمي از مبتلايان براي درمان اين اختلال به مشاور، درمانگر جنسي و پزشك روي مي‌آورند.

براي آشنايي بيشتر با مشكلات جنسي زنان كليك كنيد.

علل تنفر از رابطه جنسي

در خصوص بيزاري و تنفر از رابطه جنسي نمي‌توان علت مشخصي براي همه افراد تعيين كرد. هر فرد با توجه به روحيات خود و تجارب زندگي‌اش علل متفاوتي براي تنفر از رابطه جنسي دارد. در كل مي‌توان علل زير را بيان كرد كه شدت هر يك در افراد مختلف فرق مي‌كند.

جذابيت ظاهري

جذابيت ظاهري و فرم بدن از مولفه‌هايي است كه مي‌تواند نفرت از رابطه زناشويي را باعث شود. محرك‌هاي بصري با تاثير روي مغز ، بر روابط جنسي موثرند. تحقيقاتي در سال۲۰۱۲ در يك مجله علوم اعصاب، ثابت كرد كه محرك‌هاي بصري، مواد شيميايي از مغز آزاد مي‌كنند و در پي آن، فرد جذب زيبايي‌هاي بدني شريكش مي‌شود.

باورها و اعتقادات نادرست خانواده يا جامعه

متاسفانه در بسياري از جوامع صحبت راجب سكس و رابطه جنسي را نادرست و عيب مي‌دانند.جوانان در اين جامعه بدون هيچ پيش زمينه‌ و آشنايي در برابر رابطه جنسي قرار مي‌گيرند. مسلما اولين رابطه زناشويي براي دختران و پسراني كه آگاهي كافي در اين مورد ندارند، تلخ و آزاردهنده خواهد بود. و در نهايت به احساس نفرت از رابطه جنسي ختم مي‌شود. در ضمن اكثر دختران و پسران در اين شرايط از بيان انتظارت خود از رابطه جنسي خجالت مي‌كشند و براي همين ميل به داشتن رابطه جنسي در آنها كاهش مي‌يابد و از رابطه زناشويي متنفر مي‌شوند.

تاثير رفتار هاي پدر و مادر روي زندگي جنسي

گاهي والدين ناخواسته تصويري نادرست از مرد يا زن در ذهن فرزند ايجاد مي‌كنند. مثلا اگر پدر به دختر خود بي‌توجه باشد و محبت كافي روا ندارد، تصويري سخت، خشن و عبوس از مردان در ذهن دخترش نقش مي‌بندد. اين تجربه در مورد پسر در رابطه با مادر نيز امكان دارد. رفتار هاي اشتباه والدين  در زندگي جنسي فرزندان نقش مهمي دارد.

كسالت رابطه | تنفر از رابطه جنسي

رابطه جنسي با فرد تكراري بعد از گذشت سال‌ها از ازدواج احساس يكنواختي مي‌دهد. توصيه مي‌شود به جاي نگاه قديمي به شريك جنسي‌تان، به خودتان بگوييد كه سكس يك چيز خاص است كه فقط با شريك زندگيتان به اشتراك مي‌گذاريد. سعي نماييد رابطه را مثل قبل جذاب كنيد. باهم به تعطيلات برويد و رابطه جنسي را در هتل و مكان هاي جديد و هيجان‌انگيز انجام دهيد. هر چيزي كه احساس جديد بودن به رابطه جنسي‌تان مي‌دهد را امتحان كنيد. اگر هيچ‌كدام جواب نداد بهتر است به زوج درماني فكر كنيد. تنوع در رابطه جنسي مي‌تواند مفيد باشد.

تعارض رابطه | تنفر از رابطه جنسي

به گفته بريتو ميي بعضي افراد پس از دعوا علاقه‌اي ندارند رابطه جنسي برقرار كنند. برخي ديگر هم رابطه جنسي بعد از دعوا را به عنوان ترميم شكستگي‌هاي حسي و درگيري زناشويي دوست دارند. اگر خواهان رابطه طولاني مدت هستيد بايد مسائلتان را ريشه‌اي حل كنيد. حل صحيح و به موقع دعواي بين زوجين جلوي مشكلات بعدي و ورود آن به رابطه جنسي را خواهد گرفت.

مادرشدن يكي از علل تنفر از رابطه جنسي

مادر شدن مي‌تواند تاثيرات منفي و خشني بر رابطه جنسي شما بگذارد. به گفته دورواسولا شما بعد از زايمان، سرگرم كودك و بزرگ كردن او مي‌شويد و استرس اين كار ممكن است شما را تا مدت‌ها از احساس سكسي بودن و ميل به رابطه جنسي دور نگه دارد. در زنان علل فراواني براي عدم ميل جنسي وجود دارد. آنها اگر از دوران بارداري دچار افسردگي نشوند، احتمال افسردگي پس از زايمان در آنان زياد است. علاوه بر آن مشكلات زيادي بعد از زايمان براي زنان ايجاد مي‌شود كه البته در همه يكسان نيست؛ چسبندگي روده و سردردهاي ناشي از مواد بيهوشي، مشكلات نوزاد نورسيده و … همه اين موارد مي‌تواند علت تنفر از رابطه جنسي در زنان باشد.

مشكلات هورموني | تنفر از رابطه جنسي

نداشتن تعادل هورموني نيز از علل كاهش ميل جنسي است. تنفر از رابطه جنسي علت‌هاي بي‌شمار ديگري نيز دارد از جمله: استرس، مصرف مواد مخدر، ترس از بارداري و تنفر از همسر، كنترل بارداري، مسوليت‌هاي بيش از حد، كمبود زمان، بارداري، تفاوت در فانتزي‌هاي جنسي و مشكلات شريك جنسي.

درمان اختلال تنفر از رابطه جنسي

در اين رابطه شناخت و بررسي علت زمينه‌ساز و نشانه‌هاي اختلال ضروري مي باشد. شما مي‌توانيد از طريق روش‌هاي درمان مشاوره آنلاين يا درمان‌هاي جنسي حضوري مشكل خود را پيگيري كنيد. از روش هاي درماني رايج ديگر روان‌درماني(متعهد به شركت در جلسات درماني)، زوج‌درماني(حل تعارضات بين فردي دخيل در رابطه جنسي) و درمان‌هاي حساسيت‌زدايي است. براي علائم پانيك هنگام رابطه جنسي نيز پزشكان مي‌توانند داروهايي تجويز كنند. داشتن رابطه جنسي سالم قسمت مهمي از تجربه زندگي انسان است. اين اختلال اگر درمان نشود، امكان دارد به خيانت، طلاق يا سردي دائمي در زندگي مشترك منتهي شود.

براي آشنايي با بهبود انواع مشكلات جنسي كليك كنيد.

سخن پاياني

احساس نفرت از رابطه جنسي را ممكن است هر فردي تجربه كند. اين حس دلايل مختلفي دارد، و اساسي‌ترين علت آن با ناخودآگاه فرد در ارتباط است. سركوب ميل جنسي در نوجواني، رفتارهاي اشتباه والدين، تجربه‌ها و خاطرات تلخ در كودكي و… موجب تشديد احساس تنفر از رابطه جنسي در فرد مي‌شوند. اگر شما هم فكر مي‌كنيد اين اختلال را داريد، آن را ناديده نگيريد و مشاوره جنسي با متخصصان انجام دهيد. درمان حس نفرت از رابطه جنسي با مراجعه به روانشناس و بررسي همه‌جانبه دلايل آن آسان مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه تنفر از رابطه جنسي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تنفر از رابطه جنسي،
موضوع:
[ ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۲۳:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی