مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترس از مدرسه معمولا بين كودكان دبستاني كه براي اولين بار مي‌خواهند وارد محيط مدرسه شوند تا حدي طبيعي است چرا كه كودك تا پيش از آن تجربه‌ي دوري از والدين و ورود به جامعه‌اي بزرگتر را نداشته به همين دليل دچار اضطراب مي‌شود. اما زماني كه اين اضطراب شديد باشد و كودك توانايي سازگاري با آن را نداشته‌باشد، نياز به بررسي بيشتر وجود دارد. كودكاني كه ترس از مدرسه دارند، مقاومت شديدي براي رفتن به مدرسه از خود نشان مي‌دهند و وقتي مجبور به اين كار مي‌شوند رنج زيادي را تحمل مي‌كنند. فرآيند درمان و كمك به بهبود ترس از مدرسه در كودكان مستلزم آگاهي و شناخت دقيق والدين از علائم و علت‌هاي اين پديده است.

منبع » ترس از مدرسه

علائم ترس از مدرسه رفتن در كودكان

اغلب والدين ترس از مدرسه در كودكان را زياد جدي نمي‌گيرند و از علائم رواني، رفتاري و جسماني آن خبر ندارند. اين ناآگاهي و ناديده گرفتن گاه منجر به افزايش استرس و اضطراب در كودكان و ورود آسيب‌هاي رواني بيشتر در نتيجه آن مي‌شود. در ادامه مي‌توانيد از علائم ترس از مدرسه آگاه شويد.

1. علائم رفتاري ترس از مدرسه

كودكاني كه ترس از مدرسه دارند اغلب هنگام رفتن به مدرسه بهانه‌تراشي و مقاومت مي‌كنند و تمام تلاش خود را براي قانع كردن والدين و ماندن در خانه به كار مي‌گيرند؛ به پدر و مادر خود مي‌چسبند، حتي ممكن است دروغ بگويند كه مريض هستند، فرار كنند يا پنهان شوند. قشقرق به پا كردن، پريشاني و تجربه‌ي ترس و اضطراب شديد از ديگر علائم رفتاري ترس از مدرسه است كه خود مي‌تواند از وجود اختلال اضطراب جدايي در كودك خبر دهد. زماني كه كودك به مدرسه مي‌رود ممكن است بارها درخواست كند تا به مادر خود زنگ بزند، براي بلندشدن از رخت خواب و آماده شدن براي رفتن به مدرسه مشكلات فراوان دارد و از شركت در فعاليت‌هاي گروهي با همسالان خود در مدرسه امتناع مي‌كند.

2. علائم جسماني

سطح بالاي استرس و اضطراب از مدرسه رفتن گاه به شكل دردهاي جسماني مانند دل درد، سردرد، استفراغ، تپش قلب، سرگيجه، خشكي دهان، اسهال و ضعف در كودك بروز پيدا مي‌كند. اين علائم كاملا واقعي به نظر مي‌رسند اما در حقيقت ناشي از استرس زياد هستند. علائم جسماني معمولا در روزهاي تعطيل كه كودك به مدرسه نمي‌رود رفع مي‌شود و زماني كه قرار است به مدرسه برود دوباره بروز پيدا مي‌كنند.

3. علائم رواني ترس از مدرسه

كودكان مبتلا به مدرسه هراسي علاوه بر استرس و اضطراب مشكلات رواني ديگري مانند اختلال در خواب، جويدن ناخن، پرخاشگري، لكنت زبان، شب ادراري و گاهي ترس از تاريكي را تجربه مي‌كنند. هنگام شب نمي‌توانند به راحتي به خواب بروند و يا از خوابيدن امتناع مي‌كنند.

علل ابتلا به ترس از مدرسه در كودكان

_نگراني در مورد امنيت يا سلامت يكي از اعضاي خانواده مانند نگراني در مورد بيماري پدر يا مادر
_طلاق، مرگ عضوي از خانواده و رويدادهاي ناخوشايند كه منجر به تروما شده‌اند
_داشتن والديني كه بيش از حد كودك را به خود وابسته كرده‌اند
_ترس از امتحان يا نمرات پايين و عملكرد ضعيف در درس‌ها
_مورد زورگويي واقع شدن در محيط مدرسه
_نگراني از تنبيه يا مسخره شدن در مدرسه
_مشكلات مداوم مانند شب ادراري
_نقل مكان، عوض كردن مدرسه
_خجالتي بودن كودك
_افسردگي

كمك به كودكي كه ترس از مدرسه دارد

اغلب بيزاري يا ترس از مدرسه رفتن خود به خود و به مروز زمان در كودكان از بين مي‌رود اما اگر احساس مي‌كنيد اضطراب كودك شما عميق است و مدت زمان زيادي است كه اين ترس و اضطراب را تجربه مي‌كند، بايد اقدامات مؤثري در پيش بگيريد. در صورت ناديده گرفتن اين مسئله، استقلال و بلوغ رواني كودك به خطر مي‌افتد.

پيش از هر اقدامي كودك را براي معاينه پيش پزشك اطفال ببريد؛ چرا كه در برخي موارد علائم جسماني مانند دردهاي شكمي نه به خاطر ترس از مدرسه، بلكه به علت پزشكي بروز پيدا مي‌كنند. پزشك وجود هر گونه علت قابل درمان را تشخيص خواهد داد و به اين ترتيب هر نوع بيماري جسماني احتمالي درمان مي‌شود.

در صورتي كه مشكل ترس از مدرسه در كودك به علت‌هاي پزشكي مرتبط نبود و خيالتان از بابت سالم بودن جسم كودك راحت شد، حتما از معلم و يا مشاور مدرسه در اين زمينه راهنمايي بگيريد. با كمك آن‌ها مي‌توانيد علل احتمالي ترس كودك از مدرسه رفتن را در نظر بگيريد و علت اصلي را شناسايي كنيد. همچنين مشاور مدرسه مي‌تواند به شما كمك كند تا با طرح برنامه‌اي منسجم، كودك را براي رفتن به مدرسه تشويق كنيد و تمايل او را افزايش دهيد.

راهكارهايي براي رفع ترس از مدرسه در كودكان

1. با كودك خود صحبت كنيد و از او در مورد احساساتش سؤال بپرسيد. براي مثال از او بپرسيد وقتي در مدرسه است چه چيزي بيشتر از همه او را آزار مي‌دهد.

2. همواره به كودك تسلي دهيد و به او يادآوري كنيد همه چيز درست مي‌شود. گفتار و رفتار شما بايد يكسان باشد بنابراين نگراني‌هاي خود را بروز ندهيد.

3. ضعف‌ها و ناتواني‌هاي كودك در يادگيري درس‌ها و آموختن را بررسي كنيد و ببينيد آيا اين موضوع مي‌تواند علتي بر ترس از مدرسه باشد يا خير.

4. اين موضوع را با معلم يا مشاور مدرسه در ميان بگذاريد و از آن‌ها بخواهيد هنگام بروز مشكل در مدرسه پشتيبان كودك باشد.

5. در كنار درس خواندن امكاناتي براي تفريح و پرداختن به موضوعات مورد علاقه براي او فراهم كنيد.

6. به كودك كمك كنيد تا روابطش با دوستانش را گسترش دهد؛ آن‌ها را به منزل دعوت كنيد.

7. اگر كودك مورد زورگويي در مدرسه واقع شده راهبردهاي بازپس گيري قدرت را به او آموزش دهيد و اگر با تهديدي جدي در مدرسه مواجه است هر چه سريع‌تر براي رفع آن اقدام كنيد.

8. رفتارهاي مثبت كودك و ماندن او براي چند ساعت طولاني در مدرسه را با پاداش دادن تقويت كنيد.

9. در صورتي كه ترس كودك شديد است، تنها براي چند ساعت او را در مدرسه تنها بگذاريد و به مرور مدت زمان آن را افزايش دهيد.

10. بهترين كار اين است كه از مشاوره كودك كمك بگيريد به خصوص اگر مشكلات و اختلافات خانوادگي علت ترس كودك از مدرسه رفتن باشد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

سخن آخر

ترس از مدرسه در كودكان براي والدين آن‌ها نيز بسيار سخت است و اغلب با دردسرهاي زيادي همراه مي‌شود. با اين وجود لازم است والدين تلاش خود را براي حل اين مسئله و كمك به كودك جهت رهايي از ترس‌ها و اضطراب‌هايش به كار بگيرند، با كودك در مورد ترس‌هايش صحبت كنند و حمايت‌گر او باشند. كودكتان بايد احساس كند كه از همراهي شما در حل اين مسئله برخوردار است و مي‌تواند با كمك والدين بر استرس و نگراني خود غلبه كند. به او نشان دهيد كه نگراني‌‌ها و ترس‌هايش را درك مي‌كنيد و مشكلش را كوچك نشماريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

-علت گريه كودكان در مدرسه چيست؟

گريه كردن كودكان در مدرسه يكي از علائم ترس از مدرسه و محيط آن است. امكان دارد كودك در مدرسه مورد زورگويي واقع شده باشد و يا جدايي از والدين با اضطراب شديدي براي او همراه باشد و به همين دليل مدام در مدرسه گريه كند.

-درمان ترس از مدرسه در كودكان چيست؟

پيش از هر چيز لازم است علل استرس و ترس كودك از رفتن به مدرسه را بررسي كنيد و در اين مورد از مشاور مدرسه يا معلم كمك بگيريد. سپس مي‌توانيد با راهكارهاي ارائه شده و يا مراجعه به روانشناس بهترين روش‌هاي درمان را به كار بگيريد.

 

 

 

منبع » ترس از مدرسه

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 2


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۴:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

لكنت زبان كودكان يكي از اختلالاتي است كه مي‌تواند توانايي صحبت كردن آن‌ها را تا حد زيادي تحت تأثير خود قرار داده و حتي باعث بروز مشكلات روحي مانند انزوا، افسردگي و اضطراب در كودك شود. لكنت زبان معمولاً خود را به شكل تكرار يك حرف يا صدا، كشيدن طولاني‌تر يك حرف، ناتواني از تلفظ برخي حروف و همين‌طور اداي پرفشار برخي كلمات نشان مي‌دهد. اين عارضه مي‌تواند در هر سني شروع شود اما در بيشتر مواقع سن شروع لكنت زبان كودكان ميان 2 تا 5 سالگي است. اگرچه بسياري از مواقع لكنت‌ها به‌خودي‌خود و در جريان رشد برطرف مي‌شوند بااين‌حال برخي اوقات نيز ممكن است اين ناتواني همراه كودك باقي بماند. به همين خاطر بهتر است درصورتي‌كه فرزند شما يا هر يك از نزديكانتان داراي لكنت است اين موضوع را با يك متخصص روانشناسي كودك در ميان بگذاريد. 

منبع » لكنت زبان كودكان

لكنت زبان كودكان                    

لكنت زبان كودكان اختلالي است كه توانايي صحبت كردن كودك را تحت تأثير قرار مي‌دهد. اين اختلال كه يكي از انواع اختلالات گفتاري مي‌باشد ممكن است در هر سني شروع شود اما بيشتر موارد مبتلابه لكنت در سنين 2 تا 5 سالگي اتفاق مي‌افتد و متأسفانه با رسيدن كودك به سن مدرسه شدت بيشتري پيدا مي‌كند. كودكاني كه دچار لكنت هستند معمولاً بعضي صداها را در يك كلمه تكرار مي‌كنند و يا براي مدتي طولاني‌تر از معمول مي‌كشند. ناتواني از تلفظ برخي حروف و همين‌طور بيان پرفشار برخي اصوات ازجمله نشانه‌هاي لكنت زبان كودكان هستند.

يكي از مشكلاتي كه معمولاً به همراه لكنت بروز پيدا مي‌كند اين است كه كودك در حين صحبت كردن حركاتي مانند چشمك زدن، تكان دادن دست يا حركت دادن فك و لب‌ها را انجام مي‌دهد. اين موضوع ممكن است به اين خاطر ايجاد شود كه آن‌ها به‌طور تصادفي در يكي از دفعاتي كه دچار لكنت شده‌اند با انجام اين حركت توانسته‌اند مشكل خود را حل كنند و ازاين‌پس اين تصور اشتباه براي كودك ايجاد خواهد شد كه انجام اين حركات به رفع لكنت وي كمك مي‌كند. با توجه به اينكه لكنت باعث بروز مشكلات روحي بسياري ازجمله از دست دادن اعتمادبه‌نفس يا افسردگي و گوشه‌گيري در كودك مي‌شود بهتر است براي درمان اين مشكل از يك روانشناس كودك كمك بگيريد. براي اطلاع از ديگر انواع اختلال گفتاري كليك كنيد.

نشانه‌هاي لكنت زبان كودكان

لكنت زبان اختلالي است كه در بسياري از مواقع خود را به‌وضوح نشان خواهد داد و تشخيص وجود اين مشكل نياز به دقت چنداني ندارد. برخي از نشانه‌هاي لكنت زبان كودكان موارد زير را دربرمي‌گيرد.

  • كودك به‌راحتي و روان صحبت نمي‌كند و اين باعث خواهد شد تا شما براي فهميدن منظور وي دچار مشكل شويد.
  • كودك براي فرار از بيان برخي كلمات دشوار منظور خود را با كلمات و جملات بيشتري بيان مي‌كند و اين باعث طولاني‌تر شدن صحبت وي مي‌شود.
  • ناتواني در صحبت كردن روان باعث مي‌شود كه كودك ميل كمتري به برقراري ارتباط داشته باشد و رفتارهاي انزوا گزيني در وي ديده مي‌شود.
  • كودك در حين صحبت كردن دچار وقفه مي‌شود و اين وقفه همراه با انقباض عضلاتي خواهد بود كه در صحبت كردن دخالت دارند.
  • واردكردن اصوات اضافي به كلمه
  • تكرار يا كشيدن يك حرف از كلمه

دلايل ايجاد لكنت زبان كودكان

متخصصين تاكنون نتوانسته‌اند دلايل قطعي بروز لكنت زبان را مشخص كنند بااين‌حال فرضيات نشان مي‌دهد كه اختلال در بخش‌هايي از مغز مي‌تواند باعث لكنت زبان كودكان باشد به همين خاطر لكنت زبان يكي از اختلالات عصبي رشدي محسوب مي‌شود. همچنين پژوهش‌ها نشان‌دهنده اين موضوع است كه زمينه ژنتيكي مي‌تواند تا 5 برابر احتمال لكنت را افزايش دهد. برخلاف تصور بسياري از افراد، تحقيقات تا امروز به اين نتيجه نرسيده كه اضطراب مي‌تواند دليلي براي لكنت باشد اما يكي از مسائلي است كه تأثير بسياري در شدت لكنت دارد به اين صورت كه كودكان در شرايط اضطرابي لكنت بيشتري پيدا مي‌كنند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اختلالات عصبي رشدي كليك كنيد. 

پيامدهاي لكنت زبان كودكان

لكنت زبان كودكان علاوه بر اينكه مشكلاتي را براي تفهيم منظور كودك به ديگران ايجاد مي‌كند باعث خواهد شد تا كودك و همين‌طور والدين او مشكلات روحي بسياري را نيز تجربه كنند كه در ادامه به آن‌ها اشاره خواهيم كرد. بهتر است براي جلوگيري از بروز اين مشكلات درصورتي‌كه فرزند يا هريك از نزديكان شما دچار لكنت شده براي درمان از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

افسردگي كودك

لكنت زبان مي‌تواند باعث شود اطرافيان و به‌خصوص گروه همسالان كودك تمايلي به صحبت كردن با وي نداشته باشند. اين موضوع به‌تدريج باعث كناره‌گيري كودك از جمع شده و اين موضوع مي‌تواند موجب انزوا، احساس تنهايي و همين‌طور افسردگي در كودك باشد. همه ما نياز داريم تا با ديگران ارتباط برقرار كرده و با آن‌ها دادوستد عاطفي داشته باشيم؛ هنگامي‌كه اين شرايط براي كودك شما مهيا نباشد احتمال بروز آسيب‌هاي رواني افزايش پيدا خواهد كرد. به همين خاطر بهتر است نسبت به برقراري ارتباط صحيح با كودكتان حساسيت داشته باشيد. براي اطلاع بيشتر درباره افسردگي در كودكان كليك كنيد.

اضطراب كودك

لكنت زبان در كودكان باعث خواهد شد تا آن‌ها در شرايطي كه مي‌بايست با ديگران و به‌ويژه افراد جديد صحبت كنند ميزاني از اضطراب را تجربه نمايند. اضطراب مي‌تواند باعث بروز مشكلاتي مانند بي‌ميلي به برقراري روابط اجتماعي در فرد شود و تأثيرات نامطلوبي را در شرايط روحي كودك باقي بگذارد.

فشار رواني والدين

تحقيقات نشان‌دهنده اين است كه بروز هرگونه ناتواني و بيماري در كودكان سلامت روان و كيفيت زندگي والدين آن‌ها را نيز تا حد زيادي تحت تأثير خود قرار مي‌دهد. اين موضوع حتي مي‌تواند باعث بروز درگيري و اختلاف ميان والدين نيز باشد. در شرايطي كه چنين مشكلاتي براي شما نيز ايجاد شده بهتر است از يك مشاور خانواده براي حل مشكلات خود كمك بگيريد. براي اطلاع از روند و نحوه دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

نحوه برخورد با لكنت زبان كودكان

نحوه برخورد والدين با لكنت زبان فرزند خود يكي از موضوعاتي است كه مي‌تواند باعث بهبود يا تشديد مشكلات كودك شود. به‌عنوان والدين كودك به اين موضوع توجه داشته باشيد كه پيشرفت كودك شما در صحبت كردن موضوعي بسيار تدريجي است و نبود پيشرفت‌هاي چشمگير و ناگهاني نبايد شما را از تلاش براي بهبود شرايط كودك دلسرد كند. در كنار مراجعه به متخصصين روانشناسي كودك و گفتاردرماني براي درمان لكنت زبان فرزندتان بهتر است به نكات زير نيز توجه داشته باشيد.

  • با آرامش به حرف‌هاي كودك گوش كنيد و به او اجازه دهيد صحبت كند. هرگز از كودك نخواهيد سريع‌تر صحبت كند و يا براي روان حرف زدن تلاش كند.
  • هرگز پايان جملات كودك را بيان نكنيد؛ كلماتي را كه در بيانشان دچار لكنت مي‌شود به‌جاي او بيان نكنيد يا به كودك نگوييد منظورت اين بود كه……! اجازه بدهيد فرزندتان خودش منظورش را بيان كند.
  • به خاطر لكنت زبان با فرزندتان بدرفتاري نكنيد. از تحقير و سرزنش او خودداري كنيد و هرگز در حين صحبت لكنت يا تفاوت با ديگران را به روي او نياوريد.
  • مشتاقانه به صحبت‌هاي كودك گوش كنيد. فرزند شما تصور مي‌كند به دليل لكنت اطرافيان تمايلي به صحبت با او ندارند و اين موضوع مي‌تواند اعتمادبه‌نفس و سلامت روان وي را تحت تأثير قرار دهد. سعي كنيد با گوش دادن به حرف‌هاي فرزندتان اين تصور را در وي از بين ببريد.
  • كودكاني كه دچار لكنت زبان هستند معمولاً از ترس قضاوت شدن يا مورد تمسخر قرار گرفتن از اجتماع دوري مي‌كنند. بهتر است ملزومات روابط اجتماعي را براي فرزندتان فراهم كنيد و او را براي صحبت كردن و برقراري ارتباط تشويق نماييد.

براي آگاهي بيشتر درباره درمان لكنت زبان كودكان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

1. لكنت كودكان در چه سنيني ايجاد مي‌شود؟

لكنت ممكن است در هر سني شروع شود بااين‌حال به‌طور ميانگين شروع اين اختلال در فاصله سنين 2 تا 5 سالگي خواهد بود.

2. آيا لكنت كودك قابل‌درمان است؟

بله؛ با كمك گرفتن از گفتاردرماني مي‌توان تا حد زيادي مشكل لكنت كودك را برطرف كرد.

3. لكنت چه مشكلاتي را براي كودك ايجاد خواهد كرد؟

اضطراب از برقراري ارتباط به‌ويژه با افراد غريبه، ميل به‌ تنهايي و انزوا گزيني و همين طور افسردگي كودك ازجمله مشكلاتي هستند كه به دنبال لكنت ايجاد مي‌شوند.

 

 

 

منبع » لكنت زبان كودكان

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۹:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از جدايي از عشق يا به هم خوردن رابطه مي‌تواند يك آدم بزرگسال و بالغ را ملزم به ادامه رابطه‌اي آسيب زا نمايد. علاوه بر عوامل دروني، عوامل بيروني و تفكرات مربوط به زمان ازدواج، چشم و هم چشمي‌ها، مشكلات مالي و …. مي‌تواند مزيد بر علت اين ترس باشد. اما مساله هر چه كه باشد، مي‌توانيد با بالا بردن آگاهي خود راه حلي مناسب پيدا نماييد. عدم توجه به اين ترس موجب انتخاب‌هاي غلط و از دست رفتن زمان مي‌شود. مي‌توانيد با دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر رابطه خود را چكاپ نماييد.

 

 

منبع : ترس از جدايي از عشق

آيا ترس از جدايي و از دست دادن عشق يك اختلال است؟

ترس از جدايي از عشق نوعي احساس ترس و اضطراب افراطي نسبت به دور شدن از شريك عاطفي است كه منجر به بروز رفتارهاي ناسازگارانه نظير مراقبت‌هاي افراطي مي‌شود.

 

 

كساني كه دچار اين ترس هستند از نگاه متخصصان تشخيص اختلال اضطراب جدايي را دريافت مي‌كنند. اين اختلال در گذشته تنها براي كودكان مطرح مي‌شد، اما امروزه براي بزرگسالان نيز در نظر گرفته مي‌شود. در اختلال اضطراب جدايي نگراني بسيار مفرط نسبت به از دست دادن عزيزان وجود دارد. اين از دست دادن كه مي‌تواند در قالب مرگ، طلاق و يا پايان دادن به يك رابطه عاشقانه اتفاق بيافتد و علائم اضطرابي شديدي را پديد نمايد و عملكرد او را در حوزه‌هاي مختلف زندگي كاهش مي دهد. ما در ادامه بيشتر با علائم اين اختلال آشنا خواهيد شد.

علائم ترس از جدايي و از دست دادن عشق

براساس آخرين ويراست راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات روانپزشكي انجمن روان پزشكان آمريكا كساني كه در بزرگسالي دچار اختلال اضطراب جدايي هستند و به طور اختصاصي ترس از جدايي در رابطه را تجربه مي‌كنند، مجموعه‌اي از علائم زير را بروز خواهند داد:

  • تجربه پريشاني مفرط و غيرمعمول هنگام جدايي از شريك عاطفي
  • داشتن نگراني مفرط درباره اينكه اگر شريك عاطفي‌اش را تنها بگذارد او دچار مشكل يا آسيب خاصي شود.
  • ترسيدن از تنها شدن
  • تجربه علائم جسماني مرتبط با اضطراب هنگام جدايي از معشوق ( نظير تپش قلب، بالا رفتن سرعت تنفس، لرزش دست و …)
  • داشتن نگراني مفرط هنگام تنها بودن
  • دائما نياز دارد كه بداند همسر يا شريك عاطفي اش در هر لحظه كجاست و چه مي‌كند.
  • اين علائم دست كم به مدت 6 ماه مشاهده مي‌شود.
  • به دليل علائم اختلال اضطرب جدايي در جنبه‌هاي مختلف زندگي نظير تحصيلي، شغلي و خانوادگي دچار افت عملكرد مي‌شود.

علل دچار شدن به ترس از جدايي از عشق

تجربه اضطراب جدايي در دوران بزرگسالي مي‌تواند از رفتار والدين در گذشته، مسائل مربوط به دوران كودكي يا تجربيات ناخوشايند از رابطه عاطفي قبلي نشات بگيرد. همچنين اين مشكل ممكن است علامتي از يك اختلال روان شناختي ديگر باشد. براي مثال كساني كه مبتلا به اختلالات طيف اوتيسم هستند يا كساني كه به مشكلات هذياني دچار شده‌اند، احتمالا در كنار علائم اصلي اختلال نشانه‌هايي از اضطراب جدايي را نيز نشان دهند.

 

 

طبق بررسي‌ها بطور كل زنان و كساني كه در كودكي تجربه هرگونه سوء رفتار را داشته‌اند يا كساني كه در كودكي يك غم بزرگ مثل از دست دادن عزيزان را تجربه كرده‌اند بيش از ديگران در معرض دچار شدن به اين مشكل هستند.

روش هاي درمان ترس از جدايي در رابطه عاشقانه

متخصصان حوزه سلامت روان اضطراب جدايي در بزرگسالان را به دو روش رواندرماني و دارودرماني، درمان مي‌كنند. در ادامه به توضيح هريك از آن ها پرداخته‌ايم.

روان درماني

براي درمان انواع اختلالات اضطرابي در قدم اول رواندرماني توصيه مي‌شود. روان درماني روشي گفتگو محور است و درمانگر براي اجراي آن مي‌تواند از رويكردهاي مختلفي استفاده كند. از بين اين رويكردها (روانكاوي، روان تحليلي، درمان‌هاي رفتاري و شناختي رفتاري) پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه درمان شناختي رفتاري بيش از همه در بهبود علائم اختلال اضطراب جدايي موثر هست.

در اين رويكرد هدف درمانگر اين است كه افكار و رفتارهايي كه منجر به تشديد اضطراب جدايي مي‌شوند را شناسايي كند. سپس به كمك خود مراجع اين افكار و رفتارها مورد اصلاح قرار مي‌گيرند. درمان شناختي رفتاري براي اضطراب جدايي در قالب جلسات فردي و يا گروهي اجرا مي‌شود و در هر دو صورت جهت بهبود علائم اضطرابي موثر است.

دارو درماني

در برخي شرايط نظير زماني كه علائم اضطرابي بسيار شديد و حاد است، احتمالا روانشناس مراجع را به يك پزشك ارجاع مي‌دهد تا براي او داروهاي ضداضطرابي تجويز كند. با اين حال توجه به اين نكته حائز اهميت است كه داروهاي ضد اضطرابي راه حلي پايدار براي بهبود اختلال اضطراب جدايي و ترس از دست دادن عشق نيستند.

در نتيجه بايد براي بهبود اين مشكل حتما از خدمات رواندرماني كمك بگيريد. نكته بسيار مهم ديگر اين است كه بسياري از داروهاي ضداضطرابي اعتيادآور بوده و هرگز نبايد به طور خودسرانه مصرف شوند. در نتيجه هرگز بدون مشورت با پزشك از آن‌ها استفاده نكنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا ترس از جدايي از عشق مي تواند ريشه در مشكلات كودكي داشته باشد؟

بله، تجربه از دست دادن عزيزان در دوران كودكي نظير مرگ مادر يا ساير اعضاي خانواده يا تجربه هرگونه سوء استفاده و آزار در اين دوران مي‌تواند در بروز اختلال اضطراب جدايي نقش داشته باشد.

   

منبع : ترس از جدايي از عشق

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از جدايي از عشق،
موضوع:
[ ۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۴۰:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جدا خوابيدن كودك گاهي اوقات براي والدين تا حد زيادي دردسرساز و چالش برانگيز مي‌شود. درگيري كودك با اضطراب، احساس ناامني و ترس جدا شدن از والدين از جمله مواردي هستند كه باعث مي‌شوند كودكان نتوانند به راحتي هنگام خواب از والدين خود جدا شوند و در اتاق ديگري به تنهايي بخوابند. خوشبختانه روانشناسان كودك مي‌توانند راهكارهاي مختلفي را به شما آموزش دهند تا به كمك آن‌ها بتوانيد فرزندانتان را براي جدا خوابيدن آماده كنيد. براي آشنايي با اين راهكارها تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

منبع : جدا خوابيدن كودك

جدا خوابيدن كودك | چرا كودك از تنها خوابيدن مي‌ترسد؟

كودكان اغلب در سنين پايين به دليل دلبستگي زيادي كه به والدين خود دارند ترجيح مي‌دهند كنار آن‌ها بخوابند. در اين ميان كودكاني كه اضطراب جدايي بيشتري دارند، احساس ناامني مي‌كنند يا درگير ترس‌ها و فوبياهاي دوران كودكي هستند، بيش از ديگران امكان دارد كه در برابر جدا خوابيدن مقاومت كنند. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه والدين بتوانند ريشه نگراني‌هاي فرزند خود را درك كنند و به جاي برخوردهاي تند، براي هدايت فرزند به اتاق خود از روش‌هاي تشويق كننده كمك بگيرند. اگر احساس مي‌كنيد كه فرزندتان ترس‌ها و اضطراب‌هاي زيادي دارد كه علت آن‌ها براي شما قابل درك نيست، بايد از يك روانشناس كودك براي درك بهتر شرايط كمك بگيريد.

زمان جدا خوابيدن كودك

بسياري از والدين در مورد اينكه فرزندشان در چه سني بايد در اتاقي جداگانه بخوابد از متخصصين سوال مي‌پرسند. در جواب به اين سوال بايد گفت كه پاسخي قطعي وجود ندارد. بلكه اين مسئله بيش از هرچيز به سبك تربيتي شما بستگي دارد. برخي از والدين كه براي استقلال فرزندان خود اهميت بسيار زيادي قائل هستند از همان دوران نوزادي او را در اتاقي جداگانه مي‌خوابانند تا بعدها كودك دچار وابستگي شديد نشود.

با اين حال نكته مهم اينجاست كه اگر پيش از 2 سالگي فرزندتان را در اتاقي جداگانه مي‌خوابانيد، بايد در طول شب چندين بار به او سر بزنيد. هم چنين از نكات ايمني نظير محل خواباندن كودك، مناسب بودن تخت و لباس او مطمئن شويد. پوشاندن لباس‌هاي زياد و انداختن رواندازهاي ضخيم روي صورت كودك مي‌تواند تنفس نوزاد را با مشكل مواجه كرده و باعث سندروم مرگ ناگهاني نوزاد شود.

براي آشنايي با اشتباهات تربيتي والدين كليك كنيد.

جدا خوابيدن كودك | توصيه‌هايي براي والدين

خواباندن كودك در اتاقي جداگانه همواره كار راحتي نيست. بسياري از كودكان از اين موضوع استقبال نمي‌كنند و با ترس، گريه و بي قراري به اين مسئله واكنش نشان مي‌دهند. در اين شرايط كمك گرفتن از توصيه‌هاي زير مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك نمايد.

1- محيطي امن و آرام براي كودك ايجاد كنيد

براي اينكه بتوانيد فرزندتان را به جدا خوابيدن تشويق كنيد، بايد در ابتدا محيط مناسبي را براي او فراهم نماييد. نبود وسايل الكترونيكي در اتاق كودك، قرار دادن يك چراغ خواب كنار تخت او و دور كردن هرگونه وسيله‌اي كه ذهن كودك را مشغول نگه مي‌دارد از جمله اقدامات اوليه‌ايست كه بايد انجام دهيد.

2- از طريق گفت و گو كودك را براي جدا خوابيدن آماده كنيد

بسيار اهميت دارد كه بتوانيد همواره در مورد موضوعات مختلف با فرزندتان حرف بزنيد و اجازه دهيد او نيز افكار و احساسات خود را با شما در ميان بگذارد. اگر بدون توضيح كافي به فرزندتان بگوييد كه از اين پس بايد در اتاق ديگري بخوابد، ممكن است ناخواسته ترس و اضطراب زيادي را در او ايجاد كنيد. در نتيجه بايد با زباني كه براي كودك قابل فهم است در اين باره با او صحبت كرده و بگوييد آنقدر بزرگ شده كه مي‌تواند ديگر در اتاق خودش استراحت كند. هم چنين از طريق گفت و گوي كلامي به فرزندتان اطمينان دهيد كه جدا خواباندن او به اين معنا نيست كه دوستش نداريد. در واقع بايد به كودك نشان دهيد فاصله فيزيكي مانع محبت شما نمي‌شود و هر زماني كه فرزندتان به شما احتياج پيدا كند در كنار او خواهيد بود.

3- جدا خوابيدن كودك | خوابيدن كودك را به حضور خود وابسته نكنيد

شما مي‌توانيد براي خواباندن فرزندتان به اتاق خواب او برويد و با انجام كارهايي نظير قصه خواندن و نوازش كردن كودك به راحت خوابيدن او كمك نماييد. اما نكته مهم اينجاست كه بايد تلاش كنيد همواره قبل از به خواب رفتن كامل فرزندتان از اتاقش بيرون بياييد. در واقع نبايد اجازه دهيد كه خوابيدن كودك به حضور شما وابسته شود. اين كار باعث مي‌شود زماني كه در دسترس نيستيد كودك با مشكل بي خوابي مواجه شود يا در طول شب نتواند خواب آرامي را تجربه كند.

4- يك برنامه روتين شبانه داشته باشيد

هرشب براي خواب كودك يك برنامه روتين ايجاد نماييد. براي مثال هر شب در زماني خاص به او يادآوري كنيد كه بايد مسواك بزند، به دستشويي برود و شما را در آغوش بگيرد. داشتن يك برنامه روتين به فرزندتان كمك مي‌كند كه هرشب فرصتي داشته باشد تا براي خوابيدن آماده شود و اضطراب كمتري را در اين زمينه تجربه نمايد.

5- جدا خوابيدن كودك | در تصميم خود قاطع باشيد

زماني كه تصميم مي‌گيريد كودك را در اتاقي جداگانه بخوابانيد بسيار اهميت دارد كه رفتاري قاطعانه داشته باشيد و فورا تسليم فرزندتان نشويد. اگر در طول شب از خواب بيدار مي‌شود يا نزد شما مي‌آيد، با مهرباني او را در آغوش بگيريد اما همراهي‌اش كنيد تا مجددا به تخت خواب برگردد. به او اطمينان دهيد كنارش هستيد و هيچ چيز تهديد كننده‌اي وجود ندارد. اگر اجازه دهيد فرزندتان به اتاق شما برگردد، آماده كردن مجدد او براي جدا خوابيدن سخت‌تر از قبل خواهد شد.

سخن آخر

براي اينكه بتوانيد كودك خود را به طور جداگانه بخوابانيد، لازم است كه صبر و حوصله بسياري به خرج دهيد. اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان اضطراب بسياري دارد و به كمك راهكارهاي ذكر شده نيز نمي‌تواند از شما جدا شود، بايد از يك روانشناس كودك كمك بگيريد. در نظر داشته باشيد كه كودكان كوچك‌تر نمي‌توانند به درستي در مورد ترس‌ها و نگراني‌هاي خود صحبت كنند. براي اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

آن‌ها اغلب مشكلات خود را در قالب مشكلات رفتاري و اختلال‌هاي روانشناختي نشان مي‌دهند. از جمله اين مشكلات مي‌توان به لجبازي مفرط، دچار شدن به كابوس‌هاي شبانه، دچار شدن به مشكلات گوارشي نظير دل درد و شب ادراري اشاره كرد. روانشناس كودك مي‌تواند ريشه بروز اين اختلال‌ها را بررسي كرده و با روش‌هايي نظير بازي درماني به بهبودي آن‌ها كمك نمايد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

– چرا كه كودك از جدا خوابيدن مي‌ترسد؟

دلايل مختلفي مي‌تواند در ترسيدن كودك تاثير بگذارد. اضطراب جدايي از والدين يا ترس از موجودات خيالي نظير هيولاها يا تاريكي از جمله رايج‌ترين مواردي هستند كه باعث ترس كودك از جدا خوابيدن مي‌شوند.

 

 

منبع : جدا خوابيدن كودك



:: بازديد از اين مطلب : 2


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۳۶:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ميزان خواب كودكان در سنين مختلف متفاوت است. در واقع خواب كودك از مهم‌ترين عامل تاثير گذار در رشد قدي و هوشي او محسوب مي‌شود. حال اين سوال براي بسياري از مادران پيش مي‌آيد كه ميزان خواب كافي براي كودكان تا چه اندازه بايد باشد و اينكه آيا بي‌خوابي كودك روند رشد و تكامل او را با اختلال مواجه مي‌سازد. ميزان خواب كودكان بسته به عوامل متعددي همچون سن كودك و نوع شخصيت مي‌تواند متفاوت باشد. بنابراين مادران بايد نمودار مناسبي از ميزان خواب كودك را در سنين مختلف تهيه نموده و مدت زمان خواب كودك را بر اساس آن برنامه ريزي نمايند. در ادامه به موضوعاتي همچون فوايد به موقع خوابيدن كودك، ميزان خواب كودك در سنين مختلف و همچنين پيامدهاي بي‌خوابي پرداخته خواهد شد. شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از يك فرد متخصص، كيفيت خواب كودك خود را افزايش دهيد. براي اطلاع از مشاوره كودك كليك كنيد.

منبع : ميزان خواب كودكان

خواب كودك در سنين مختلف

ميزان خواب كودك به عوامل متعددي همچون سن و نوع شخصيت كودك بستگي دارد. در ادامه به ميزان خواب كودكان در سنين مختلف اشاره مي‌كنيم:

۱ الي ۴ هفتگي

نوزاد در سنين ۱ الي ۴ هفتگي به طور معمول در طي ۲۴ ساعت حدود ۱۵ تا ۱۸ ساعت را با خوابيدن سپري مي‌كند. البته ساعات ذكر شده به صورت متوالي نيست و امكان دارد كودك در دوره‌هاي ۲ الي ۴ ساعته بخوابد. نوزادان نارس و همچنين نوزاداني كه مبتلا به كوليك هستند در مقايسه با ساير نوزادان بيشتر مي‌خوابند.

در حقيقت ميزان خواب كودكان از الگوي تعيين شده‌اي پيروي نمي‌كند. چرا كه در اين سنين ساعت زيستي داخلي بدن هنوز به طور كامل شكل نگرفته است. بنابراين چرخه خواب كودك بر اساس چرخه شب و روز تعيين نمي‌گردد.

۱ الي ۴ ماهگي

با شروع هفته ششم، خواب كودك الگوي منظم‌تري به خود گرفته و نوزاد بسيار آرام‌تر مي‌شود. در اين سن به تدريج كودك الگوي خوابيدن بر اساس چرخه شب و روز را شروع مي‌كند. در ۱ الي ۴ ماهگي كودك معمولا هنگام غروب مي‌خوابد و ميزان خواب آن نيز حداكثر ۴ تا ۶ ساعت تخمين زده مي‌شود.

ميزان خواب كودكان | ۴ الي ۱۲ ماهگي

در اين سن خواب كودك بايد حدود ۱۵ ساعت باشد. اما اغلب نوزادان تنها ۱۲ ساعت از شبانه روز را در خواب سپري مي‌كنند. در واقع در اين سن كودك بايد از يك الگوي خواب ثابت برخوردار باشد. چرا كه در ۴ الي ۱۲ ماهگي الگوي خواب كودك كم كم شبيه به والدين مي‌شود. در حدود ۶ ماهگي نوزاد در طول شبانه روز ممكن است حدود ۲ الي ۳ بار در روز چرت بزند. در واقع الگوي چرت عصر گاهي كودك همزمان با تكامل ساعت زيستي بدن، به ثبات خواهد رسيد. در اين سن معمولا كودك مي‌تواند در طول شب به طور كامل بخوابد.

۱ الي ۳ سالگي

پس از گذشت يك سالگي، كودك ترجيح مي‌دهد چرت صبحگاهي و غروب خود را ترك نمايد. در واقع ميزان خواب كافي براي كودكان نوپا حدود ۱۴ ساعت است. در حالي كه كودكان ۱ الي ۴ ساله تنها ۱۰ ساعت در شبانه روز را مي‌خوابند. همچنين كودكاني كه در حال سپري كردن ۲۱ تا ۳۶ ماهگي خود هستند، به خواب كوتاه نيمروز به مدت ۱ الي ۳ ساعته نياز دارند. در اين سن كودك به طور معمول حدود ۷ الي ۹ شب به خواب رفته و در ساعت ۶ تا ۸ بيدار مي‌شود.

۳ الي ۶ سالگي

كودكان سه الي شش ساله به طور معمول ۷ تا ۸ شب به خواب مي‌روند و صبح‌ها تقريبا ساعت ۷ بيدار مي‌شوند. در واقع كودك سه ساله هنوز از الگوي چرت روزانه خود پيروي مي‌كند. در حالي كه كودكان پنج ساله ديگر در طول روز به خواب نمي‌روند. بعد از سن سه سالگي كودك سعي مي‌كند ساعت‌هاي چرت روزانه خود را كاهش داده و به تدريج آن را ترك نمايد. از سن سه سالگي به بعد معمولا مشكلات خواب جديد به وجود نمي‌آيند.

ميزان خواب كودكان | ۷ الي ۱۲ سالگي

در اين سن ميزان تعاملات اجتماعي و فعاليت‌هاي خانوادگي كودك افزايش يافته و روتين مدرسه نيز از ۷ سالگي به آن اضافه مي‌گردد. به همين دليل به مرور زمان الگوي خواب كودك دير و ديرتر مي‌شود. به طوري كه كودك ۱۲ ساله معمولا ساعت ۹ شب مي‌خوابد و تمايلي به خوابيدن در ساعت ۷ يا ۸ شب ندارد. ميانگين ايده آل خواب كودك در اين سن حدود ۹ ساعت مي‌باشد.

زود خوابيدن كودك چه مزيت هايي دارد؟

خواب كافي و زود خوابيدن به خصوص در سنين پايين تاثير بسيار زيادي بر روي خلق و خوي كودك دارد. همچنين بر اساس نتايج تحقيقات، خواب كافي مي‌تواند در افزايش يادگيري رشد عقلي كودك نقش بسيار مهمي ايفا كند. بسياري از والدين بر روي الگوي خواب كودك حساسيت زيادي به خرج نمي‌دهند و تصور مي‌كنند كه با افزايش سن كودك الگوي خواب نيز خود به خود تنظيم مي‌گردد. در حالي كه اين تصور كاملا اشتباه بوده و شكل گيري الگوي خواب از همان سنين پايين شروع مي‌شود.

خواب نيز همانند غذا خوردن و تفريح كردن براي كودك لازم و ضروري است. بسياري از پزشكان عقيده دارند كه خوابيدن، بهترين زمان براي تجديد قوا و تقويت نوروترانسميترها و پيام رسان‌هاي شيميايي مغز است. همچنين طبق نظريه‌ها، در هنگام خواب عوامل سمي بيماري‌زا و همچنين مواد زائد از روي سلول‌هاي مغزي پاكسازي مي‌گردند. از جمله مهم‌ترين فوايد زود خوابيدن كودك مي‌توان به موارد زير اشاره نمود:

  1. افزايش رشد كودك
  2. تقويت كاركرد قلب و افزايش خون رساني آن
  3. تنظيم مناسب وزن بدن
  4. مبارزه صحيح با انواع بيماري‌ها و ميكروب‌ها
  5. كاهش جراحت
  6. افزايش دامنه توجه كودكان
  7. تقويت يادگيري و افزايش رشد هوشي و عقلاني كودك

 

نكات مهم در رابطه با افزايش كيفيت خواب كودكان

براي افزايش كيفيت خواب كودكان رعايت موارد زير اهميت دارد:

1. ميزان خواب كودكان | رخت خواب كودك

توصيه مي‌شود جهت افزايش كيفيت خواب كودك و عدم بيدار شدن گاه و بي گاه، تشكي را انتخاب نماييد كه كمي سفت باشد. همچنين گهواره كودك نيز بايد تمام معيارهاي يك گهواره راحت و ايده آل را داشته باشد. كودك را بر روي تشك‌هاي نرم، بالش و سطوح نرم و انعطاف پذير نخوابانيد.

2. فضاي اطراف محل خواب كودك

بهتر است هنگام خواب، سر و صورت كودك آزاد بوده و با پتو آن را نپوشانيد. اگر از پتو استفاده مي‌كنيد، بهتر است كه از سينه بالاتر نباشد. وجود اسباب بازي‌هاي مخملي و بالش ارتباط مستقيمي با تنفس كودك داشته و خواب او را با اختلال مواجه مي‌سازد. بنابراين قبل از خواب كودك، تخت را از وجود اشياء نوك تيز و وسايل غير ضروري چك نماييد.

3. دماي اتاق كودك

دماي اتاق كودك نيز همانند افراد بزرگسال بايد معمولي باشد. توصيه مي‌شود قبل از ۵ ماهگي تمام اسباب بازي‌هاي آويزي كودك را از گهواره او دور نماييد.

نكته: از كشيدن سيگار و استعمال دخانيات در محل خواب كودك جدا خودداري نماييد.

عدم خواب كافي چه عوارضي به همراه دارد؟

ممكن است عدم خواب كافي، بيماري‌ها و آسيب‌هاي جسمي و روحي مانند افسردگي و اضطراب را به همراه داشته باشد. بسياري از اختلالات خواب رابطه مستقيمي با بيماري ديابت دارند كه از مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به وقفه تنفسي هنگام خواب اشاره نمود. كودكاني كه داراي لوزه‌هاي بزرگي هستند يا افزايش وزن دارند، معمولا وقفه تنفسي در هنگام خواب را تجربه مي‌كنند كه مهم‌ترين نشانه آن، خروپف مي‌باشد. شب بيداري و عدم خواب كافي ممكن است عوارضي همچون كبد چرب، فشار خون و يبوست را به همراه داشته باشد.

ميزان خواب كودكان | راهكارهاي مناسب جهت خواباندن كودك

بسياري از والدين با عدم خوابيدن كودك در ساعت‌هاي تعيين شده روبه رو هستند و نمي‌دانند چه راهكارهايي مي‌تواند براي حل اين مساله كارآمد باشد. مي‌توانيد با بهره گيري از نكات زير كودك را به راحتي بخوابانيد:

1.در طول روز كودك را به پارك ببريد تا با انجام فعاليت‌هاي ورزشي خسته شده و در ساعت‌هاي تعيين شده به خواب رود.

2. آرامش دادن به كودك با قصه گفتن و خواندن لالايي

3. محل خواب كودك بايد از آرامش و آسايش كافي برخوردار باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

-آيا با افزايش سن كودك، الگوي خواب او تنظيم مي‌شود؟ 

خير بهترين زمان براي تنظيم الگوي خواب كودك، از نوزادي مي‌باشد. براي تنظيم الگوي خواب مي‌توانيد از روانشناس كمك بگيريد.

-كودكي كه بيش از حد معمول مي‌خوابد نياز به بررسي پزشكي دارد يا خود به خود درمان مي‌شود؟

نياز به بررسي پزشكي دارد چرا كه بسياري از بيماري‌ها مثل زردي، با خواب آلودگي همراه هستند. 

 

 

 

منبع : ميزان خواب كودكان

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ميزان خواب كودكان،
موضوع:
[ ۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۳۲:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عشق و علاقه دختر به پسر مي‌تواند نشانه‌هايي داشته باشد كه شناختن آن‌ها شايد براي بسياري از آقايان موضوع قابل‌توجهي باشد. برخي از مردان نگران شنيدن پاسخ منفي هستند و به همين خاطر به دنبال نشانه‌هايي مي‌گردند تا از احساسات دختر خانم مطمئن شوند. گاهي هم در رابطه هستيد و از احساسات او نسبت به خودتان شك داريد. راحت‌ترين راه پرسيدن از خود اوست، اما اگر چنين امكاني وجود نداشت، ادامه مقاله را خوانده و براي اطلاع از نشانه هاي عاشق شدن زنان كليك كنيد.

 

منبع : علاقه دختر به پسر چه نشانه هاي دارد

نشانه هاي عشق و علاقه دختر به پسر

اگرچه نحوه ابراز علاقه در دختران مي‌تواند با توجه به ويژگي‌هاي شخصيتي آن‌ها متفاوت باشد، بااين‌حال برخي نشانه‌ها در اكثر دخترها به وضوح بيانگر احساس علاقه آن‌ها به يك مرد است. ازجمله اين نشانه‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1- بيان احساسات

اولين و ساده‌ترين نشانه عشق دختر به پسر، بيان احساسات است. دختري كه به شما علاقه داشته باشد، به نحوي ابراز علاقه خواهد كرد. به راحتي در صحبت‌هايش مي‌توانيد ردپاي علاقه را احساس كنيد. درنتيجه پيش از هر چيز با خود به اين سؤال پاسخ دهيد كه آيا دختر موردنظرتان در كلام يا رفتارش به شما محبت دارد؟

2- علاقه دختر به پسر | وقت مي‌گذارد

هر دختر يا پسري وقتي كسي را دوست داشته باشد، بخش قابل‌توجهي از وقتش را به وي اختصاص مي‌دهد. پس دختري كه به شما علاقه دارد قطعاً برايتان وقت خواهد گذاشت. اگر از پيشنهاد بودن در كنار شما استقبال مي‌كند، از تماس با شما خوشحال مي‌شود و يا حتي برنامه‌هاي شخصي خود را براي بودن در كنار شما عقب مي‌اندازد مي‌توانيد از علاقه وي نسبت به خود اطمينان داشته باشيد.

3- كمرنگ شدن مرز و محدوديت‌ها

خانم‌ها معمولاً مرزهايي را در برقراري رابطه با جنس مخالف حفظ مي‌كنند و يكي از نشانه‌هاي عشق دختر به پسر اين است كه آن‌ها براي شما استثنايي در اين مرزها قائل مي‌شوند. به عبارتي رفتار صميمانه‌تر و متفاوت آن‌ها با شما نسبت به ساير آقايان يكي از موضوعاتي است كه مي‌تواند بيانگر احساس علاقه طرف مقابلتان به شما باشد.

4- آراستگي ظاهر

توجه به ظاهر و تلاش براي اينكه به نظر شما خوب و زيبا برسند يكي ديگر از رفتارهايي است كه علاقه و توجه يك دختر به شما را نشان مي‌دهد. نظر پرسيدن راجع به لباس‌ها و نوع آرايش يا تلاش براي مرتب و آراسته بودن در حضورتان را مي‌توانيد نشانه‌اي از عشق دختر مورد علاقتان به خود بدانيد.

5- احساس كنجكاوي نسبت به شما

اگر دختري به شما علاقه داشته باشد سعي مي‌كند تا شما و محيط زندگي‌تان را بهتر بشناسد. دختراني كه به يك پسر علاقه دارند معمولاً سعي مي‌كنند تا راجع به علاقه‌مندي‌ها، شرايط كاري و خانوادگي او و به‌طوركلي هر چيزي كه به او مربوط مي‌شود اطلاع كسب كنند.

6- حساسيت به روابط شما

اگر دختري به شما علاقه داشته باشد نسبت به ارتباط‌هايتان با ساير زنان حساسيت نشان خواهد داد. چرا كه از جانب سايرين احساس خطر مي‌كنند و به‌نوعي بر سر داشتن شما با ديگران وارد رقابت مي‌شود. اما اگر دختري به شما علاقه نداشته باشد نسبت به روابط اجتماعي‌تان نيز واكنشي نشان نخواهد داد.

7- توجه به خواسته‌هاي شما

يكي ديگر از نشانه‌هاي عشق دختر به پسر اين است كه دختران عاشق تلاش مي‌كنند تا رضايت شما را به دست آورند. به همين خاطر آن‌ها به خواسته‌ها و سليقه شما توجه دارند و سعي مي‌كنند مطابق ميلتان رفتار كنند.

8- همدلي در شرايط سخت

شايد بتوان همدلي و همراهي را يكي از جدي‌ترين نشانه‌هاي علاقه در هر دو جنس دانست. همه ما در زندگي با مشكلات و سختي‌ها مواجه خواهيم شد. اگر دختري به شما علاقه داشته باشد سعي مي‌كند تا در اين شرايط همراهتان باشد و تا جاي ممكن براي برطرف شدن اين شرايط به شما كمك خواهد كرد.

 

 

راه هاي ايجاد علاقه در دختر به پسر

اگر نشانه‌هايي كه براي عشق دختر به پسر مطرح كرديم را در طرف مقابل خود احساس نمي‌كنيد و يا به هر دليلي فكر مي‌كنيد دختر مورد علاقتان به شما احساسي ندارد، بهتر است راهي براي جلب محبت وي پيدا كنيد.

خوشبختانه احساس علاقه موضوعيست كه شما همواره مي‌توانيد با رفتارهايتان در طرف مقابل ايجاد كنيد. اگر احساس مي‌كنيد در بيان احساسات خود ضعف داريد و يا نمي‌توانيد محبت او را به سمت خود جلب كنيد بهتر است در اين زمينه از يك مشاور كمك بگيريد. آراستگي ظاهري، ايجاد احساس امنيت و همراهي و همين‌طور توجه به نقش‌هاي جنسيتي ازجمله موضوعاتي هستند كه مي‌توانند به شما در جلب محبت دختران كمك كنند. براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

عشق دختر به پسر | ابراز علاقه از جانب دختران

گاهي اوقات دختران با اين سؤال مواجه مي‌شوند كه آيا ابراز علاقه و مطرح كردن پيشنهاد دوستي از جانب آن‌ها كار درستي است؟ در پاسخ به اين سؤال بايد گفت اين موضوع اگرچه ايرادي ندارد و شما مي‌توانيد درخواست خود را مطرح كنيد، اما به خاطر داشته باشيد كه كارتان تا حدودي با شرايط معمول تفاوت دارد و اين مي‌تواند شما را با مشكلاتي مواجه كند. براي آشنايي با تفاوت زن و مرد از ديدگاه روانشناسي كليك كنيد.

براي مثال ممكن است در آينده طرف مقابلتان از اين ابراز علاقه شما سوءاستفاده كند و يا در صورت شنيدن پاسخ منفي دچار ناراحتي شويد. به همين خاطر بهتر است پيش از اقدام كردن دراين‌باره به‌خوبي شرايط محيطي و همين‌طور شخصيت خود و طرف مقابلتان را بررسي كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه و ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

ابراز صميميت و محبت، اختصاص دادن زمان به شما، توجه به خواسته‌هايتان و همين‌طور همدلي و همراهي در شرايط سخت ازجمله نشانه‌هايي هستند كه علاقه يك دختر را نشان مي‌دهند.

عشق احساس ثابتي نيست و شما همواره مي‌توانيد با رفتارهايتان اين احساس را بيشتر يا كمتر كنيد. به همين خاطر اگر به دنبال ايجاد علاقه در طرف مقابلتان هستيد بهتر است به موضوعات و رفتارهايي كه براي وي جذابيت دارد توجه داشته باشيد.

   

منبع : علاقه دختر به پسر چه نشانه هاي دارد

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۵:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بحران هويت يكي از مهم ترين چالش هايي است كه هر انساني در طول زندگي با آن رو به رو مي‌شود. طي اين بحران كه بيش از همه در سنين نوجواني بروز مي‌يابد، نمي‌توانيد به طور واضح بگوييد كيستيد و از زندگي چه مي خواهيد. اين مسئله باعث مي‌شود كه بين افكار و عقايد گوناگون سردرگم بمانيد و نتوانيد يك نظام فكري منسجم را براي خود تشكيل دهيد. پس حتما بايد به دنبال راهي براي هويت يابي باشيد. در ادامه مراحل بحران و راه هاي پيشگيري و درمان آن را آورده‌ايم.

منبع : بحران هويت چيست

بحران هويت يعني چه ؟

بحران هويت مفهومي است كه اولين بار توسط اريك اريكسون در روانشناسي مطرح شد. اريكسون از جمله نظريه پردازاني بود كه به توصيف مراحل مختلف رشدي از كودكي تا پيري پرداخت. او در توضيح چالش‌هاي دوران نوجواني به مفهوم هويت‌يابي و بحران هويت اشاره كرد. اريكسون بر اين باور بود كه افراد در سنين نوجواني بيش از هرچيز مي‌خواهند به اين پرسش اساسي پاسخ دهند كه “من كيستم”.

جواب دادن به اين سوال كار آساني نيست و بسياري از افراد پس از دوره نوجواني نيز نمي‌توانند به تعريف منسجمي از هويت خود دست پيدا كنند. اين شرايط منجر به نوعي سردرگمي ميان افكار و عقايد گوناگون مي‌شود كه از آن به عنوان سردرگمي هويت ياد مي‌شود.

آشنايي با مراحل حل بحران هويت

هويت انسان يك شبه شكل نمي‌گيرد. بلكه از همان كودكي شروع به رشد مي‌كند، در دوران نوجواني پايه و اساسش شكل مي‌گيرد و در بزرگسالي تثبيت مي‌شود. از نظر اريكسون هركس مسير اصلي براي كسب هويت دلخواه خود را در نوجواني طي مي‌كند. اين مسير 4 مرحله را شامل مي‌شود، اگر به شيوه سالمي چالش‌هاي پيش روي خود را مديريت كنيد به مرحله آخر دست پيدا مي‌يابيد. اما خيلي‌ها هم ممكن است تا دوره‌هاي رشدي بعدي زندگي خود همچنان درگير مراحل ابتدايي باشند كه در اين شرايط مساله بحران هويت ادامه‌دار شده و به درمان‌هاي روانشناختي نياز پيدا مي‌كند. در ادامه به توضيح هريك از 4 مرحله هويت يابي در دوره نوجواني اشاره كرده‌ايم.

1- پراكندگي در هويت

اين مرحله به شرايطي گفته مي‌شود كه طي آن هنوز سوال من كيستم در ذهن نوجوان شكل نگرفته است. در واقع در مرحله پراكندگي هويت، هنوز دغدغه‌اي براي خودشناسي نداريد و به دنبال يافتن افكار و عقايدي كه منحصرا متعلق به خودتان باشد نيستيد.

2- ضبط هويت

ضبط هويت يك مرحله از پراكندگي هويت بالاتر است، در اين شرايط مي‌خواهيد خود را بشناسيد، اما به جاي كشف و جستجو تسليم عقايد ديگران به خصوص والدين مي‌شويد. به عبارت ديگر بدون اينكه افكار مهم زندگي خود را به چالش بكشيد، بي‌چون و چرا آن‌ها را قبول كرده و به اين ترتيب آن‌ها را به عنوان بخشي از هويت خود مي‌پذيريد.

3- وقفه در هويت

وقفه در فرايند هويت يابي زماني ايجاد مي‌شود كه نوجوان دغدغه خودشناسي دارد و فعالانه به دنبال هويت واقعي‌اش مي‌گردد. اما در بين افكار و عقايد گوناگون سردرگم است و هنوز نتوانسته به يك انتخاب قطعي دست پيدا كند. خيلي‌ها پس از عبور از دوره نوجواني همچنان در اين مرحله باقي مي‌مانند و نمي‌توانند يك هويت منحصر به فرد را براي خود شكل دهند. اين شرايط در دوران بزرگسالي به عنوان بحران هويت شناخته مي‌شود.

4-  كسب هويت

از نظر اريكسون كسي به مرحله كسب هويت مي‌رسد كه فعالانه براي تعريف كردن هويت خود به عنوان يك بزرگسال تلاش كرده باشد و ضمن آشنايي با عقايد و افكار مختلف در نهايت به يك جمع بندي كلي از خود دست پيدا كرده باشد. از جمله ويژگي‌هاي اين افراد مي‌توان به هدفمندي، داشتن اعتماد به نفس بالا و برخورداري از يك نظام ارزشي خاص اشاره كرد.

چگونه از بروز بحران هويت پيشگيري كنيم؟  

براي اينكه درگير بحران هويت نشويد، در نظر گرفتن برخي توصيه‌هاي روانشناسي مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك كند. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- مهارت خودآگاهي را تقويت نماييد

اولين شرط دست يابي به هويت و پيشگيري از بروز بحران در اين زمينه بالا بردن مهارت خودآگاهي است. كساني كه خودآگاه دارند، بينش بالايي در مورد شخصيت خودشان دارند و علايق و توانمندي‌هايشان را مي‌شناسند. اگر احساس مي‌كنيد در اين زمينه مهارت چنداني نداريد خواندن كتاب‌هاي خودياري و مراجعه به يك رواندرمانگر مي‌تواند به طور موثري ياري برساند.

2- بحران هويت | عقايد ديگران را به چالش بكشيد

بسياري از افراد در وضعيت ضبط هويت فكر مي‌كنند كه هويت واقعي شان دست پيدا كرده‌اند. اما از آنجايي كه عقايد آن‌ها بي چون و چرا از ديگران گرفته شده، هويت‌شان شكنندگي زيادي دارد. اين افراد ممكن است در بزرگسالي به يك باره احساس كنند كه با خود بيگانه هستند و هويتي كه تشكيل داده‌اند را دوست ندارند.

اين مسئله در نهايت مي‌تواند به بروز بحران هويت بيانجامد. براي پيشگيري از اين موضوع بايد روحيه انتقادگري داشته باشيد و بر اساس تعصب عقايد ديگران را قبول نكنيد. سعي كنيد دائما افكار و باورهاي خود را به چالش بكشيد و براي پيروي از نظام ارزش‌هاي خود دلايل منطقي بياوريد.

3- به دنبال تاييد ديگران نباشيد

پذذيرفته شدن از جانب افراد مهم زندگي نظير خانواده و دوستان تاثير بسزايي در كسب هويت دارد. با اين حال نبايد بيش از حد منتظر تاييد ديگران بمانيد. به عبارت ديگر اگر همواره مسير زندگي خود را بر مبناي نظر ديگران انتخاب كنيد؛ احتمال اينكه در آينده با بحران هويت رو به رو شويد وجود خواهد داشت.

4- براي زندگي تان هدف تعيين كنيد

نداشتن هدف در زندگي يكي ديگر از دلايلي است كه باعث مي‌شود دائما در حالت سردرگمي بمانيد و ندانيد كه در نهايت از زندگي چه مي‌خواهيد. در نتيجه براي اينكه دچار اين وضعيت نشويد بايد اهدافي كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت براي خود تعريف كنيد. اين اهداف بايد قابل دسترسي و مشخص باشند در غير اين صورت نمي‌توانند كمكي به فرايند هويت يابي شما داشته باشند.

5- خود را در آينده تصور كنيد

اگر تعريف هويت براي‌تان كار دشواري است مي‌توانيد يك تمرين ساده انجام دهيد. سعي كنيد آينده را در ذهن تصور كرده و از خود بپرسيد كه در بهترين حالت داراي چه ويژگي‌هايي هستيد؟ اين كار به شما كمك مي‌كند كه تصور روشن‌تري از هويت خود به دست بياوريد.

درمان بحران هويت

اگر بحران هويت پس از دوران نوجواني هم چنان حل نشده باقي مانده است، بايد هرچه زودتر براي حل و فصل آن به يك روانشناس مراجعه نماييد (براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد). چرا كه نداشتن هويت منسجم تمامي انتخاب‌هاي شما در زندگي را تحت تاثير قرار مي‌دهد و مي‌تواند منجر به افت عملكرد و بروز مشكلات روانشناختي گوناگون شود. روانشناسان با تقويت مهارت‌هاي خودآگاهي به شما كمك مي‌كنند تا بتوانيد بينش دقيق‌تري در مورد خود كسب كنيد و مسير مشخص‌تري را براي زندگي برگزينيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

بحران هويت لزوما با پايان يافتن دوره نوجواني از بين نمي رود.در واقع اگر نتوانيد به خوبي چالش‌هاي اين دوران را پشت سر بگذاريد ممكن است اين مشكل تا ساليان سال شما را درگير خود كند.

   

منبع : بحران هويت چيست

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بحران هويت چيست،
موضوع:
[ ۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۱:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

در گذشته دختر خوب براي ازدواج معمولا توسط مادر يا خواهران انتخاب مي‌شد. اما امروزه جوانان ترجيح مي‌دهند خودشان براي ازدواج‌شان تصميم گرفته و قبل از ازدواج به شناخت كافي برسند. اما هنوز چهارچوب مشخصي براي آشنايي و ازدواج غير سنتي وجود ندارد، بنابراين دختر و پسر در فضاهاي مختلف مثل دانشگاه، محل كار، گروه‌هاي دوستي، مهماني‌ها و…. فرصت آشنايي پيدا كرده‌اند كه موجب شده پيچيدگي‌هاي خاصي براي جواناني كه قصد تشكيل خانواده را دارند، ايجاد شود. براي آن كه پسران و دختران بتوانند انتخاب بهتري داشته باشند، بايد به آگاهي خود بيافزايند و به رشد كافي برسند. هرچه نسبت به خودتان و معيارهاي مورد انتظارتان شناخت بيشتري داشته باشيد، احتمال اينكه بتوانيد ازدواج موفق‌تري داشته باشيد نيز بيشتر است. براي اشنايي با ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

منبع : دختر خوب و نجيب براي ازدواج چه ويژگي هايي دارد

ويژگي هاي دختر خوب براي ازدواج كدامند؟

هر مردي خواهان ازدواج با دختري است به او احترام، عشق و آرامش ببخشد. شايد فكر كنيد انتخاب همسر براي مردان آسان‌تر است، چرا كه آن‌ها كافي است دختري را انتخاب كرده و به او پيشنهاد بدهند، اما در عمل اين كار مسئوليت بيشتري را در رابطه به عهده آقا مي‌گذارد، چرا كه پس از پيشنهاد و يا شروع دوره آشنايي انگار حق نه گفتن از مرد گرفته مي‌شود، گاه حتي مردان با اصول اخلاقي بالا به دليل همين حس مسئوليت، رابطه نادرستي را ادامه داده و وارد زندگي مشترك مي‌شوند. براي پيشگيري از اين موضوع در ادامه به برخي ويژگي‌هاي دختران و زنان اشاره كرده‌ايم كه به شما براي انتخاب بهتر كمك مي‌كند، اما كافي نبوده و حتما بايد از خدمات مشاوره قبل از ازدواج بهره مند شويد.

به مسئوليت هاي خانه و نقش همسري اهميت مي دهد

دختري كه به خانواده و حريم آن احترام مي‌گذارد، در حقيقت نمونه كوچك شده از مادري است كه به وظايف همسري خودش پايبند بوده و مسئوليت‌هايي را كه در خانه بر عهده گرفته است به نحو احسنت انجام مي‌دهد. وقتي كه يك دختر مسئوليت‌ها و وظايف خود را در خانه همسر بداند و به آن عمل كند، قطعا نسبت به همسر خود نيز خيرخواه خواهد بود و به رشد و بالندگي او كمك خواهد كرد.

دختراني كه قوي هستند و به سادگي كوتاه نمي آيند

روزهاي خوش اول ازدواج ديري نمي پايد و به مرور مشكلات زندگي نمود پيدا مي كنند. دختري كه ياد گرفته روي پاي خود بايستد و در تلاطم زندگي فورا كوتاه نيايد در روزهاي سخت زندگي زناشويي مقاومت بيشتري خواهد داشت و باعث مي‌شود در كنار هم از پس مشكلات پيش رو بر بياييد.

دختر خوب براي ازدواج محتاط و آينده نگر است

اگر دختري كه با او آشنا شده‌ايد، به تحصيل و كار شما اهميت مي‌دهد و نگران اين است كه كار شما  دائمي خواهد بود يا موقت؟ مطمئن باشيد كه او دختري محتاط و آينده نگر است. او سعي در برنامه ريزي براي آينده دارد. چنين دختري مي‌تواند شما را براي رسيدن به قله پيروزي حمايت كند.

به شما احترام مي گذارد

هر دختري كه بلوغ عقلي رسيده باشد مي‌داند كه شوخي و صميميت در كنار احترام زيباست. دختري كه به پدر، مادر و نزديكان خودش و شما احترام مي‌گذارد، مي‌داند كه چگونه دل بزرگ‌ترها و حتي شما در هر زماني به دست آورد. او از الفاظ زيبا استفاده كرده و تحت تاثير جو دوستان و جامعه رفتار نمي‌كند.

دختر خوب براي ازدواج باهوش است

باهوش بودن دختر و حتي بالاتر بودن ضريب هوشي خانم سبك زندگي سالم‌تري را براي‌تان رقم خواهد زد. دختران باهوش مي‌دانند كه براي حل هر مشكلي چگونه به دنبال راه حل باشند، اگر نياز به يادگيري باشد آن را ياد بگيرند و در صورت بروز هر گونه مشكل حامي و همراه‌تان باشند. اگر همسري باهوش داشته باشيد، هميشه احساس پويايي و رشد خواهيد داشت.

به امور معنوي و ديني پايبند است

دختري كه از خدا بترسد و به دستورات او توجه كند، مطمئنا يكي از بهترين زن‌هايي است كه مي‌تواند زندگي شما را با تكيه بر اين قدرت حفظ كند و آرامش را براي تان به ارمغان آورد. توجه به معنويات به او اجازه نمي دهد كه خطا كند و يا در زندگي زناشويي براي‌تان دردسر ايجاد نمايد. چرا كه مي‌توانيد به او اطمينان كنيد و بدانيد كه فرزندان با اخلاقي تربيت خواهد كرد.

دختر خوب براي ازدواج آرام و اهل سازش هست

دختراني كه براي ازدواج مناسب‌اند مي‌دانند كه زندگي هميشه بر وفق مراد نيست و مي‌داند كه اگر مي‌خواهد در كنار شما باشد، بايد در فراز و نشيب هاي زندگي هم همراه و ياورتان بوده و درك‌تان كند. فداكاري يكي از ويژگي‌هاي است كه هر دو زوج براي دوام زندگي بايد آن را در خود پرورش دهند.

انتقاد پذير است و خطا‌هاي خود را مي پذيرد

دختري كه انتقاد پذير باشد و در برابر ايراد هايي كه دارد به جاي مقاومت انعطاف به خرج دهد و سعي در برطرف كردن آن‌ها نمايد هم خودش همواره در حال پيشرفت خواهد بود و هم آرامش را در زندگي مشترك حاكم خواهد كرد، اگر چنين زني يافتيد قطعا خوش شانس هستيد و بايد قدر او را بدانيد. 

سخن آخر

علاوه بر ويژگي‌هاي ذكر شده هر مرد و زني ارزش‌ها، اعتقادات، فرهنگ، طرز تفكر، اهداف وبرنامه زندگي خاص خودش را دارد. بنابراين نمي‌توانيد دختري را پيدا كنيد كه تمام و كمال با همه معيارهاي شما مطابقت داشته باشد. براي اينكه بتوانيد انتخاب بهتري بكنيد بايد براي خودتان اولويت‌هايي تعريف كنيد، براي مثال مرداني را مي‌بينيم كه ازدواج كرده‌اند و از اين كه همسرشان زيبا نيست گله دارند، زيبايي از ويژگي‌هايي است كه قابل تغيير نيست و قبل از رسمي كردن رابطه شما بايد به آن فكر بكنيد. در مورد شروع رابطه و دوستي نيز اين موضوع مطرح است، بايد يكسري ملاك‌هاي اوليه داشته باشيد و بعد اقدام به شروع يك رابطه بكنيد. اگر نمي‌توانيد در اين موارد تصميم گيري كنيد، حتما مشاوره ازدواج دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

دختر خوب براي ازدواج با توجه به ويژگي هاي شما تعريف مي شود. اما به طور كلي دختر خوب براي ازدواج باهوش، آرام و اهل سازش، آينده نگر و انتقاد پذير است.

   

منبع : دختر خوب و نجيب براي ازدواج چه ويژگي هايي دارد

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۷:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بسياري از زوج‌ها مخصوصا تازه عروس و دامادها در مورد مسائل مالي رو راست نبوده و يا مشخص نكرده‌اند كه چگونه براي خود و خانواده مي‌توانند خرج كنند. پول گرفتن از همسر و شوهر حتي براي بعضي از خانم‌ها كاري سخت و نشدني است، شوهران اين خانم‌ها هم انگار از خدا خواسته در اين مورد صحبتي نمي‌كنند. متخصصان خانواده پيشنهاد مي‌دهند كه از همان ابتدا در اين باره صحبت كرده و درباره نحوه ورود و خروج پول به تفاهم برسيد، اما هميشه موضوع به همين سادگي‌ها هم نيست. چرا كه هميشه دخل و خرج يكي نبوده و اگر مشكلات مالي با ديگر مسائل زناشويي و خانوادگي همراه شود، پيچيدگي زيادي در رابطه ايجاد مي‌كند. بنابراين توصيه مي‌كنيم پيش از بدتر شدن اوضاع حتما از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

منبع : پول گرفتن از همسر

پول گرفتن از شوهر يا همسري كه اهميت نمي دهد

پول ندادن همسر را هميشه نبايد به پاي خساست يا بي توجهي او گذاشت. گاهي اوقات اولويت بندي‌هاي زن و مرد متفاوت هستند و باعث مي‌شود كه منابع مالي در اختيار خانم ها قرار نگيريد. به عبارت ديگر مرد مي‌خواهد از پس انداز صرف مخارج ماشين كند و خانم به دنبال اين است كه وسيله‌اي براي آشپزخانه خود بخرد. اين تفاوت اولويت هاست كه باعث مي‌شود زنان آنطور كه مي‌خواهد نتوانند از همسر خود پول بگيرند. پس بهتر است با همسر خود گفتگو كنيد و به جاي اينكه بر حرف خود بدون منطق اصرار داشته باشيد، به طور هوشمندانه به دنبال راه حل باشيد و آنچه كه واجب‌تر است را اولويت خريد بگذاريد.

شيوه پول گرفتن از همسر | ساده ترين راه هاي پول گرفتن از شوهر

طبق عرف و قانون هزينه‌هاي خانه و خانم بر عهده مرد (شوهر) است. اين موضوع در خانواده‌هايي كه خانم شاغل هست و يا به طور مشخص اختيارات مالي خانم مشخص نشده باشد، مي‌تواند مسائلي را به وجود بياورد، اما بعضي خانم‌ها هم به خاطر شرم و غرورشان نمي‌توانند از شوهرشان تقاضا پول كنند؛ در ادامه به راهكارهايي اشاره كرده‌ايم كه هر سه دسته مي‌توانند از آن‌ها براي حل اين مساله استفاده كنند.

واضح و روشن درباره مخارج خود صحبت كنيد

اگر انتظار داريد كه همسرتان، مخارج شخصي شما را بپردازد، بايد او را در جريان كليت هزينه‌هاي خود قرار دهيد. به اين ترتيب كه مي توانيد به طور واضح به او بگوييد كه به چه چيز هايي نياز داريد و قيمت تقريبي آن‌ها چقدر است. همچنين مي‌توانيد ميانگين مخارج ماهيانه خود را به همسرتان اطلاع دهيد تا متناسب با آن هزينه‌اي را كنار بگذارد.

قرارداد مالي

زن و شوهر مي‌توانند درباره نقشي كه در زندگي زناشويي برعهده دارند و مسئوليت‌هايي كه پذيرفته‌اند در ابتداي ازدواج، قراردادي تنظيم كنند. مفاد قرار داد مي‌تواند در اين باره باشد:

  • اگر خانم ها همچون همسران خود شاغل هستند و تمام وقت به كاري بيرون از منزل مي‌پردازند بهتر است قراردادي تنظيم كنند و ميزان سهم خود را در برآورده كرده هزينه‌هاي زندگي زناشويي مشخص نمايند. بدين شكل ديگر دلخوري و سوء تفاهم به وجود نمي‌آيد و نمي‌توانند ديگري را به عدم پرداخت مخارج زندگي متهم سازند.
  • اگر خانم‌ها فقط چند ساعت در روز را بيرون از منزل مشغول هستند و درآمد شغلي پاره وقت آن‌ها زياد نيست، باز هم مي‌توانند قراردادي با همسر خود تنظيم كنند با اين مضمون كه سهم بيشتري از مخارج برعهده شوهر باشد و مقداري نيز برعهده خانم.
  • اگر هيچ يك از دو حالت قبل وجود نداشت و زن تمام وقت خود را در منزل صرف مي‌كند مي توانيد قراردادي با همسر خود بنويسيد و در آن مشخص شود كه همسر ماهانه چه ميزان هزينه‌اي را براي مخارج شخصي و نيازهاي منزل كنار بگذارد. در اين شرايط ديگر نيازي به اين نيست كه دائما از همسر تقاضاي پول داشته باشيد. شوهر مي‌داند كه موظف است در زمان مشخصي مبلغ خاصي را براي‌تان قرار دهد.

گرفتن پول از همسر را به وقت خاصي اختصاص دهيد

گفتن هر حرفي نياز به مكان و شرايط خاص دارد. اگر همسرتان تازه از سر كار برگشته و خسته است، صحبت درباره پول را به وقت ديگري موكول كنيد. هنگام درخواست پول نرمي بيشتري در گفتار تان قرار دهيد و با عاطفه و احساس بيشتري سخن بگوييد. اگر همسر از موضوعي عصباني و ناراحت است، اجازه دهيد مدتي بگذرد و آرام‌تر شود، سپس تقاضاي خود را بيان نماييد.

به همسر خود اعتماد به نفس بدهيد

مهم‌ترين موضوعي كه مي‌تواند مردان را تحت تاثير قرار دهد، اين است كه نقاط قوت آن‌ها را بيان كنيد و به داشتن او افتخار نماييد. وقتي به همسر خود مي‌گوييد كه بسيار تواناست و لايق رسيدن به جايگاه‌هاي بالاتر است، به او حس افتخار مي‌دهيد و دليلي مي‌شويد تا پشتكار بيشتري به خرج دهد و زندگي مرفه‌تري را براي شما فراهم بياورد.

به همسر خود احترام بگذاريد

ازدواج و زندگي زناشويي برپايه احترام گذاشتن زن و شوهر به حقوق همديگر است. اگر مرد وظيفه پرداخت هزينه‌هاي زندگي را دارد، خانم ها نيز موظف هستند فضاي خانه را كانون محبت قرار دهند. احترام گذاشتن به نظر و خواسته‌هاي همسر يكي از مواردي است كه با رعايت آن مي‌توانيد فضاي خانه را آميخته از مهر و محبت قرار دهيد. اگر مرد ببيند كه همسرش، تمام سعي خود را مي‌كند تا او در خانه آرامش بيشتري داشته باشد، قطعا در پرداخت هزينه‌هاي زندگي زناشويي انگيزه بيشتري خواهد داشت.

از يك مشاور كمك بگيريد

شايد استفاده از انواع روش‌ها نتواند به شما در پول گرفتن معقول و بجا از همسرتان كمك نمايد، در اين شرايط شايد مشكل در جايي باشد كه موفق به كشف و حل آن نشده باشيد. يك روانشناس يا مشاور خانواده ، با تجربه  و علمي كه دارد مي‌تواند مشكل را ريشه يابي كرده و در حل آن به شما كمك نمايد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

پول گرفتن از شوهر براي زنان شاغل هم رايج است؟

امروزه زنان همپاي مردان كار كرده و كسب درآمد مي‌كنند، درست است كه طبق قانون بايد تمام مخارج خانه را مرد بدهد، اما اگر معتقد به استقلال و برابري جنسيتي هستيد ديگر نمي‌توانيد با ديدگاه سنتي كار كردن خودتان را توجيه كنيد، بنابراين خوب است شما هم در مخارج سهمي داشته باشيد. اين به معناي از بين رفتن استقلال و دادن خرجي به شوهر نيست، بلكه اين نشانه همكاري و درك متقابل شما را مي‌رساند.

نكته ديگر آن كه مردان نياز دارند كه در خانه نقش حامي و منبع قدرت داشته باشند، اگر در رفتار و گفتارتان اين حس او را ناديده بگيريد، مسلما به مشكل خواهيد خورد. پس تلاش كنيد در عين لطافت از حقوق خودتان دفاع كرده و او را متوجه نيازهايتان نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

اگر همسرتان به شما پول نمي دهد؛ بايد براي حل اين موضوع ابتدا دليل آن را پيدا كنيد. در صورتي كه همسرتان دچار مشكل مالي شده باشد، بهتر است به او فرصت داده و با او همكاري لازم را داشته باشيد. اما در صورتي كه مشكل مالي وجود ندارد حتما مقاله راه هاي پول گرفتن از شوهر را مطالع كرده و در صورت عدم حل موضوع از متخصصان خانواده راهنمايي بگيريد.

   

منبع : پول گرفتن از همسر

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: پول گرفتن از همسر،
موضوع:
[ ۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۳:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار با بچه اول هنگام تولد بچه دوم مستلزم رعايت نكاتي است كه به حفظ رابطه‌ي عاطفي والدين و فرزند اول كمك مي‌كند. تولد نوزاد جديد به طور طبيعي در روابط والدين با فرزند اول تغييراتي ايجاد كرده و گاه حسادت و حس رقابت فرزند اول را برمي‌انگيزاند. هر چه فرزند اول كوچك‌تر باشد، پذيرش او در مورد اين مسئله كمتر مي‌شود. نحوه‌ي رفتار با فرزند اول در سازگاري او با اين مسئله اهميت زيادي دارد و درصورت ناآگاهي والدين از عواطف فرزند اول و نحوه‌ي ارتباط با او، كودك آسيب‌هاي رواني زيادي را متحمل مي‌شود و كم كم احساس مي‌كند با تولد نوزاد شما را از دست داده‌است. با آگاهي از چگونگي برخورد با فرزند اول و كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد اين حسادت را از بين ببريد و به شكل‌گيري رابطه قوي ميان فرزندان‌تان كمك كنيد. براي اطلاع در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

 

منبع : رفتار با بچه اول هنگام تولد بچه دوم 

آسيب پذيري فرزند اول هنگام تولد بچه دوم

فرزندان اول آسيب پذيري بيشتري نسبت به ديگر فرزندان دارند چرا كه والدين در ابتدا تجربه‌ي چنداني در تربيت او ندارند و اغلب آزمون و خطا مي‌كنند. فرزند اول مركز توجه والدين و اطرافيان است و قدرت مطلق خانواده را دارد؛ حال با تولد فرزند دوم او مجبور مي‌شود تمام توجه و محبت والدين خود را با شخص ديگري شريك شود و توجه والدينش را كمتر دريافت مي‌كند. او كه تا به حال همچين چيزي را تجربه نكرده به طور ناخودآگاه خواهر يا برادر تازه به دنيا آمده‌ي خود را مقصر مي‌داند و حسادت مي‌كند.

اين حسادت لازم است توسط والدين كنترل شود، در غير اين صورت منجر به خشم فرزند اول به والدين و خواهر يا برادرش مي‌گردد. بنابراين لازم است پيش از تولد فرزند اطلاعاتي را به بچه‌ي اول خود بدهيد و او را براي اين اتفاق آماده كنيد. با تولد فرزند جديد نحوه رفتار با بچه اول اهميت بسيار زيادي پيدا مي‌كند.

چگونگي رفتار با بچه اول هنگام تولد بچه دوم

معمولا كودكان هنگام تولد فرزند جديد ممكن است بدخلقي كرده و با رفتارهاي توجه طلبانه تلاش كنند محبت و توجه پدر و مادر را به خود جلب نمايند. گاه به طور پنهاني يا آشكار نوزاد تازه به دنيا آمده را اذيت مي‌كنند. راهكارهاي زير به شما كمك مي‌كنند تا رفتار با بچه اول را بياموزيد و شرايط را مديريت كنيد. براي آشنايي با بهترين تعداد فرزند كليك كنيد.

1.برخورد با نوزاد را به بچه اول ياد دهيد

در مورد نحوه‌ي تعامل با نوزاد به كودك خود ياد دهيد و نيازهاي نوزاد را برايش توضيح دهيد. اين كه چرا مجبور هستيد دائما از او مراقب كنيد. به او نشان دهيد چگونه مي‌تواند با نوزاد بازي كند و از وجود خواهر يا برادر كوچك خود لذت ببرد. مهم است كه الگوي خوبي برايش باشيد و به او ياد دهيد چه كارهايي را انجام دهد. هر بار كه رفتار خوبي با خواهر يا برادر كوچكتر خود مي‌كند، به او پاداش دهيد و تشويقش كنيد.

2.بيشتر از قبل به بچه اول محبت كنيد

پس از به دنيا آمدن نوزاد جديد، بچه‌ي اول شما نياز بيشتري به محبت دارد تا فكر نكند با آمدن نوزاد محبت شما را از دست داده است. به خاطر همين بايد بيشتر به او ابراز محبت كنيد. بيشتر به او بگوييد دوستش داريد و حتما زمان‌هايي را براي بازي كردن و مشغول شدن با او اختصاص دهيد و بيشتر بغلش كنيد. با اين كار به او اطمينان مي‌دهيد كه با تولد نوزاد جديد هنوز هم او را دوست داريد و نبايد نگران و مضطرب باشد.

3.رفتار با بچه اول هنگام تولد بچه دوم | با كودك در مورد احساساتش صحبت كنيد

كودكان توانايي كمي در بيان احساسات خود به بزرگ‌ترهايشان دارند و اغلب نگراني‌هاي خود را سركوب كرده يا آن‌ها را از راه‌هايي همچون بدرفتاري و كج خلقي يا لوس شدن ابراز مي‌كنند. بهترين كار اين است كه خودتان پيشقدم شويد و نظر كودك را در مورد فرزند تازه به دنيا آمده بپرسيد. اجازه دهيد آزادنه احساساتش را بيان كند و از قضاوت يا سرزنش كردن او خودداري كنيد. برايش توضيح دهيد كه چرا خواهر يا برادر تازه به دنيا آمده‌اش بيشتر به مراقبت نياز دارد و از ناتوانايي‌هاييش براي او بگوييد. يا مثلا توضيح دهيد كه نوزاد به پدر و مادر نياز دارد تا بزرگ شود.

4.در رفتار با بچه اول مراقب حرف‌هاي خود باشيد

جملات و كلمات شما در برخورد با بچه‌ي اول اهميت و حساسيت بيشتري دارد و گاه حسادت او را بر مي‌انگيزد. هيچ وقت نوزاد را علت مخالفت‌هاي خود با كودك و خواسته‌هايش قرار ندهيد؛ براي مثال به او نگوييد “نمي‌توانم با تو بازي كنم چون بايد به خواهر/ برادرت غذا بدهم.” يا به او نگوييد “نمي‌توانيم به شهربازي برويم چون نوزاد خواب است.” چنين جملاتي باعث حساسيت و حسادت كودك شما به نوزاد مي‌شود چرا كه هنوز درك كافي از منظور واقعي حرف‌هاي شما ندارد. براي آشنايي با علت حسادت فرزند اول كليك كنيد.

از جملات بهتر استفاده كنيد؛ براي مثال به او بگوييد “فعلا بايد كاري را انجام دهم، يا دستم بند است اما بعد از انجام كارم فورا با تو بازي مي‌كنم يا يك ساعت ديگر با هم به پارك مي‌رويم.”

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

-با حسادت فرزند اول به دوم چه كنم؟

مهم است قبل از تولد نوزاد، بچه‌ي اول را آماده كنيد و در مورد خواهر يا برادرش به او اطلاعات دهيد. از مزاياي داشتن خواهر يا برادر به او بگوييد؛ اين كه مي‌تواند با او بازي كند. محبت و توجه خود به كودك را با آمدن نوزاد كم نكنيد. براي كمك به سازگاري كودك با شرايط جديد و يا كنترل حسادت‌هاي او مي‌توانيد از مشاوره كودك كمك بگيريد.

 

 

 

منبع : رفتار با بچه اول هنگام تولد بچه دوم 

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 3


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۳:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی