مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

پرستار كودك در منزل همراه با مزايا و معايبي است. زماني كه براي كودك پرستار مي‌گيريد. بايد تمام جوانب را بررسي كنيد. پرستار بايد به طور كلي از همه لحاظ كامل باشد. در واقع شما پاره تن خود را به فردي مي‌خواهيد بسپاريد كه شناختي از او نداريد. والدين به دليل دغدغه هاي زيادي كه دارند تصميم به گرفتن پرستار مي‌كنند. و باور دارند كه مهدهاي كودك محل مناسبي براي رشد و تربيت كودك نيست.

اما از اين موضوع اطلاع ندارند كه خانه ماندن دائمي كودك باعث توقف رشد اجتماعي او مي‌شود. به هر حال در كنار تمام معايب پرستار كودك در منزل، مزاياي خوبي نيز وجود دارد كه بسياري از والدين را به وجد مي‌آورد. شخصيت كودك نيز در كنار پرستار بايد مورد توجه قرار بگيرد. براي شكل دهي مناسب شخصيت فرزندتان حتما از روانشناس كودك كمك بگيريد.

منبع: پرستار كودك در منزل | 7 نكته هنگام استخدام پرستار كودك

پرستار كودك در منزل

پرستار كودك در منزل به دليل مشغله هاي زياد والدين يا ناتواني در تربيت كودك گرفته مي‌شود. اما بسياري از افراد با پرستار كودك در منزل بسيار مخالفت نشان مي‌دهند. در صورتي كه با يكي از والدين داراي پرستار صحبت كنيد، از شيوه تربيتي خود بسيار دفاع مي‌كنند.

در واقع والديني كه پرستار كودك را به منزل مي‌آورند، به دليل مشغله شغلي كه توانايي هر روز بردن كودك به مهد را ندارند، ترجيح مي‌دهند فردي هر روز و در هر ساعت از كودك آنها مراقبت كند. اما پرستار كودك در منزل مزايا و معايبي را به همراه دارد كه در اين مقاله توضيح داده ايم.

مزاياي پرستار كودك در منزل

پرستار كودك در منزل همراه با مزايايي است. والدين به دليل مشغله هاي شغلي كه دارند، توانايي تربيت و آموزش مناسب براي كودك ندارند. بنابراين براي تربيت كودك پرستار در اختيار مي‌گيرند. در اين بخش از مقاله راجع به مزاياي پرستار كودك در منزل توضيح داده ايم.

🎀 انعطاف پذيري بالاتر

يكي از مزاياي پرستار كودك در منزل، انعطاف پذيري بالا است. زماني كه پرستار در اختيار داشته باشيد، برنامه ريزي هاي دقيق تر و راحت تري را انجام مي‌دهيد. در واقع اگر تصميم بگيريد كه به مكاني بدون فرزند برويد، به دنبال مهد كودك و محل مراقبت از كودكان نيستيد. با خيال راحت مي‌توانيد كودك را به پرستار بسپاريد و به كارهاي خود رسيدگي كنيد.

🎀 نماندن والدين در خانه

بازگشت به محل كار يكي از مزاياي پرستار كودك در منزل است. زماني كه مادر كودك را به دنيا مي‌آورد، به جاي ماندن در خانه و مرخصي گرفتن، كودك را به دست پرستار مي‌سپارد و به كار باز مي‌گردد.

🎀 دريافت مراقبت شخصي

دريافت مراقبت شخصي يكي از مزاياي پرستار كودك در منزل است. برخي از والدين اعتقاد دارند كه مربي هاي مهد كودك توانايي جمع آوري همزمان چند كودك باهم را ندارند. بنابراين براي مراقبت شخصي كودك از پرستار خصوصي استفاده مي‌كنند.

معايب پرستار كودك در منزل

معايب پرستار كودك در منزل، بيشتر از مزاياي آن است. با وجود پرستار، كودك ارتباط كمتري با والدين برقرار مي‌كند. و والدين حس مسئوليت پذيري كمتري دارند. يا به طور اتفاقي زماني كه به شدت مشغله داريد، پرستار تصميم به رفتن مي‌گيرد. به طور كل پرستار كودك در منزل مزاياي بيشتري دارد كه در اين بخش از مقاله توضيح داده ايم.

🎀 عدم پشتيبان براي نگهداري | پرستار كودك در منزل

يكي از معايب پرستار كودك در منزل، عدم پشتيباني براي نگهداري است. مثلا پرستار شايد در طول روز كار ضروري برايش پيش بيايد و مجبور به ترك خانه شود. براي اينكه اين اتفاقات را به حداقل برسانيد، در قرارداد ذكر كنيد كه پرستار قبل از رفتن بايد به چه شيوه اي شما را در جريان قرار دهد. و چه مقدار مرخصي در ماه براي او در نظر گرفته ايد. با اين كار هم پرستار با نحوه كار خود آشنا است و هم شيوه تربيتي شما را در نظر مي‌گيرد.

🎀 گراني و پر هزينه بودن

گراني و هزينه هاي بالاي پرستار كودك يكي از معايب آن است. در برخي مناطق پرستار گرفتن گران ترين نوع مراقبت از كودك بدون حضور والدين است. پس قبل از گرفتن پرستار كودك در منزل، هزينه هاي او را در نظر بگيريد.

🎀 تعامل اجتماعي كمتر

پرستار كودك در منزل باعث كمبود ارتباط كودك با اجتماع مي‌شود. زندگي اجتماعي كودك تحت تاثير قرار مي‌گيرد. و كودك به طور كامل با اجتماع در ارتباط نيست. براي اينكه تعاملات اجتماعي را به كودك آموزش دهيد، بايد او را در كلاس هاي خارج از خانه ثبت نام كنيد.

🎀 نبود حريم خصوصي با حضور پرستار كودك در منزل

برخي از والدين علاقه به پرستار كودك در منزل دارند. اما هيچ اجازه اي به پرستار نمي‌دهند. بنابراين پرستار اجازه دست بردن به يخچال ندارد، نبايد وارد اتاق شود و … . ورود پرستار و دست برد آن به نقاط مختلف خانه را حريم خصوصي مي‌دانند. چنين والديني اگر پرستار اختيار كنند، با مشكلات زيادي مواجه مي‌شوند.

🎀 عدم شناخت كودك با والدين

يكي از معايب پرستار كودك در منزل، عدم شناخت والدين و كودك است. زماني كه تمام وقت كودك با پرستار سپري مي‌شود، خصوصيات اخلاقي را از او آموزش مي‌بيند و تعاملات بيشتري با پرستار دارد. در نهايت كودك شناخت كافي از خصوصيات والدين و حتي شيوه هاي تعاملي آنها ندارد.

🎀 تربيت متفاوت از والدين

زماني كه پرستار كودك در منزل وجود داشته باشد، بين تربيت مادر و پرستار اختلاف مي‌افتد. شيوه هاي تربيتي متفاوت كودك را گيج مي‌كند. بنابراين كودك با توجه به تربيت هاي متفاوت، به سوي فردي مي‌رود كه تربيت آرام تري دارد.

🎀 پيگيري قانوني | پرستار كودك در منزل

براي هر كاري امضاي قرارداد الزامي است. زماني كه پرستار كودك در منزل را از شركت هاي مربوط مي‌گيريد، بايد پيگيري هاي قانوني را شرح دهيد و كارهاي اداري سپري كنيد. بنابراين ضمن امضاي قوانين، بايد شرايط خود و پرستار را نيز ذكر كنيد.

كلام آخر

پرستار كودك در منزل مزايا و معايبي را به همراه دارد كه در اين مقاله توضيح داده ايم. بنابراين زماني كه تصميم به گرفتن پرستار مي‌كنيد، بايد همه جوانب را در نظر بگيريد. يكي از مشكل ترين معايب، عدم برقراري ارتباط مفيد والد فرزندي است. كه بايد با كمك روانشناس تغيير كند.

براي آموزش برقراري ارتباط با كودك، حتما از روانشناس و مشاورين مختصص كمك بگيريد. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت حضوري و تلفني به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پرستار كودك در منزل مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: پرستار كودك در منزل | 7 نكته هنگام استخدام پرستار كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۸:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كاهش استرس كودكان در مدرسه به آن ها كمك مي‌كند تا بتوانند علاوه بر عملكرد بهتر از حضور در مدرسه نيز لذت ببرند. كودكان همانند بزرگسالان ممكن است استرس، اضطراب و پريشاني‌هاي رواني ديگر را تجربه كنند. محيط مدرسه يك محيط جديد و متفاوت با چالش‌هاي زياد براي كودكان است. هر يك از اين چالش‌ها مي‌تواند استرس و اضطرابي را براي كودك به وجود بياورد.

وجود استرس تا حدي در محيط مدرسه طبيعي است، اما در برخي شرايط كودكان سطح استرس و اضطراب بالايي را تجربه مي‌كنند كه مي‌تواند بر روابط خانواده، همسالان و حتي عملكرد تحصيلي آن‌ها تاثير منفي بگذارد. از اين جهت آشنايي با عوامل ايجاد استرس و راهكارهاي كاهش استرس براي والدين و مربيان مدرسه ضروري به نظر مي‌رسد.

منبع: كاهش استرس كودكان در مدرسه

كاهش استرس كودكان در مدرسه

كاهش استرس كودكان در مدرسه را احتمالا از زبان والدين مختلف شنيده ايد. خيلي از والدين نيز در جستجوي كاهش استرس فرزندان خود هستند. دلايل متعددي وجود دارد كه باعث ايجاد اين استرس ها مي‌شود. در هر سني نيز اين استرس ها به وجود مي‌آيد. حال فرزند شما ابتدايي باشد يا در دبيرستان به سر ببرد.

گاهي ترس از معمان، امتحان، سرويس بهداشتي مدرسه، سرويس مدرسه، ناهار، دعوا به بچه ها و … همگي باعث ايجاد استرس در فرزندان مي‌شود. اما كاهش استرس كودكان در مدرسه به چه صورتي رخ مي‌دهد؟ اينكه كودك همچنان در مدرسه به دليل استرس بالا متوجه هيچ درسي نمي‌شود بسيار دشوار است. براي بررسي دليل و ارائه راهكار كاهش استرس كودكان در مدرسه، بايد از روانشناس كودك و نوجوان كمك بگيريد. در اين مقاله راهكارهاي كارآمدي براي والدين ارائه داده ايم.

علت استرس كودك در محيط مدرسه

استرس و اضطراب در ارتباط با مدرسه مي‌تواند به علت‌هاي مختلفي روي دهد. برخي از كودكان ممكن است به دليل ترس از معلم، همسالان، ترس از سرويس مدرسه، سرويس بهداشتي، ترس از دير رسيدن به سر كلاس و ساير مسائل مشابه دچار استرس و اضطراب شوند. علاوه بر اين برخي از كودكان ممكن است از اينكه بايد از والدين و محيط خانه خود براي چند ساعتي دور شوند، دچار استرس و اضطراب مي‌شوند.

در نتيجه مي‌توان گفت هرچيزي توانايي آن را دارد تا براي كودك اضطراب و استرس ايجاد كند، در مجموع مي‌توان علت استرس در محيط مدرسه را تحت تاثير عوامل زيستي، رواني و اجتماعي مختلفي در نظر گرفت. اما والدين هرچه سريع تر بايد جهت كاهش استرس كودكان در مدرسه اقدام كنند.

علائم استرس كودكان در مدرسه

كودكان به دلايل متفاوتي كه در بخش قبلي گفته شد، دچار استرس مي‌شوند. بنابراين براي كاهش استرس كودكان در مدرسه بايد دنبال دلايل باشيد. ريشه يابي مهم ترين كار براي بهبود كودك است. در اين بخش مقاله نشانه ها و علائمي را نام برده ايم كه باعث تشخيص توسط والدين مي‌شود.

✅ امتناع از رفتن به مدرسه

✅ گوشه گيري

✅افت تحصيلي

✅ عدم علاقه به دوستان

✅تغيير برنامه خواب

✅ سر درد

✅معده درد

✅ حالت تهوع

✅ترس از معلمان

✅ واهمه از امتحان

راهكارهاي كاهش استرس كودكان در مدرسه

براي كاهش استرس كودكان در مدرسه بايد راهكارهايي را انجام داد. اين راهكارها توسط والدين ارائه مي‌شود. و براي بهبود شرايط كودك كارآمد است. براي كسب اطلاعات بيشتر از اين راهكارها، همراه ما باشيد.

📌 آموزش مديريت هيجانات

يكي از مسائل اصلي در جهت مديريت و كاهش استرس كودكان در مدرسه آموزش مديريت هيجانات مي‌باشد. كودكي كه بتواند هيجانات و احساساتش را شناسايي كند و بجاي تمركز بر هيجانات و احساسات منفي‌اش بر احساسات مثبت تمركز كند كمتر دچار استرس و اضطراب مي‌شود. زيرا تمركز بر هيجانات منفي باعث مي‌شود تا عملكرد كودك مختل شود و همين مسئله استرس و اضطراب او را بيشتر مي‌كند.

📌 كاهش استرس كودكان در مدرسه با آموزش مهارت ابراز وجود

يكي ديگر از راهكارهايي كه براي كاهش استرس كودكان در مدرسه مي‌تواند موثر واقع شود آموزش مهارت ابراز وجود و جرات مندي است. بسياري از كودكان خصوصا كودكان با سنين پايين در رد كردن درخواست ديگران و “نه” گفتن مشكل دارند و نمي‌توانند اين كار را به درستي انجام دهند.

همين مسئله باعث مي‌شود كودكان ديگر از آن‌ها سوء استفاده‌هاي مختلفي انجام دهند و استرس و اضطراب اين كودكان افزايش پيدا كند. در نتيجه يكي از راه‌هايي كه مي‌تواند به كاهش استرس كودكان كمك كند آموزش مهارت ابراز وجود و جرات مندي است. مراجعه به يك روانشناس كودك و دريافت‌ آموزش‌هاي متناسب با شرايط كودك مي‌تواند مفيد واقع شود.

📌 بازي درماني

بازي درماني يكي از روش هاي كاهش استرس كودكان در مدرسه است. روش‌ درماني مفيد و اثربخش براي مشكلات رفتاري و هيجاني كودكان مانند استرس و اضطراب انجام بازي درماني است. بازي درماني معمولاً توسط يك روانشناس آموزش ديده انجام مي‌شود. كودكان معمولاً از بازي درماني استقبال مي‌كنند زيرا كه كودك در حين بازي درماني خسته نمي‌شود.

در ظاهر، كودك مشغول بازي كردن است اما اين بازي‌ها توسط روانشناس طوري اجرا مي‌شوند كه بر بهبود مشكل كودك متمركز باشند. همچنين در مواردي اگر والدين شيوه صحيح بازي درماني را توسط روانشناس آموزش ببينيد خودشان مي‌توانند تحت نظارت متخصص اين كار را انجام دهند. در مجموع بازي كردن براي كاهش استرس كودك راهكار مفيد و موثري مي‌باشد.

📌 كاهش استرس كودكان در مدرسه با تنظيم خواب

تنظيم خواب روشي عالي جهت كاهش استرس كودكان در مدرسه است. يكي از مسائلي كه ارتباط مستقيم و غير مستقيم با وضعيت استرس كودكان در مدرسه دارد وضعيت خواب كودك است. زيرا كودكي كه دير مي‌خوابد و يا پرخوابي دارد در بيدار شدن زودهنگام براي رفتن مدرسه مشكل دارد و معمولاً دير سر كلاس حاضر مي‌شود.

همين مسئله مي‌تواند باعث ايجاد استرس در او شود. علاوه بر اين وضعيت خواب ارتباط مستقيمي با كاركردهاي رواني كودك دارد، نتايج مطالعات نشان داده‌ است كه خواب كافي و مناسب با وضعيت استرس و اضطراب ارتباط مستقيمي دارد.

📌 انجام تكاليف در زمان مناسب

برخي از كودكان به دليل انجام ندادن تكاليف صحيح و يا انجام ناتمام تكاليف دچار استرس و اضطراب در محيط مدرسه مي‌شوند. به همين دليل به عنوان والد بهتر است جهت كاهش استرس كودكان در مدرسه از وضعيت كودكتان در مدرسه مطلع شويد و در انجام تمرين‌ها و تكاليف به شيوه صحيح به او كمك كنيد.

📌 كاهش استرس كودكان در مدرسه با بهبود وضعيت روانشناختي والدين

والدين مي‌توانند تاثير مستقيمي بر وضعيت سلامت روان كودك خود داشته باشند. به طور كلي والديني كه استرس و اضطراب بيشتري داشته باشند كودكان با استرس بيشتري پروردش مي‌دهند. با اين حال اين مسئله مي‌تواند هم تحت تاثير عوامل محيطي و زيستي باشد. در نتيجه براي كاهش استرس كودكان در مدرسه، استرس خود را كم كنيد.

📌 انجام فعاليت‌هاي اجتماعي و گروهي خارج از مدرسه

حضور كودكان در محيط‌هاي گروهي و اجتماعي خارج از مدرسه مي‌تواند باعث كاهش استرس كودكان در مدرسه شود. همچنين حضور كودكان در چنين فعاليت‌هايي اگر قبل از سنين مدرسه باشد مي‌تواند كودك را بيشتر آماده كند و اعتماد بنفس بيشتري در او پرورش يابد، زيرا در چنين شرايطي كودك مهارت دوستيابي و مهارت ارتباطي بهتري پيدا مي‌كند.

📌 محدود كردن بازي‌هاي رايانه‌اي

بازي‌هاي‌‎ رايانه‌اي همانند هر چيز ديگري يك سري مزايا و يك سري معايب دارند. بازي‌هاي رايانه‌اي مي‌توانند برخي از مهارت‌هاي كودك را افزايش دهند، با اين حال مطالعات روانشناسي نشان داده است، كودكاني كه ساعت‌هاي زيادي را مشغول بازي رايانه‌اي هستند.

از حضور در محيط‌هاي اجتماعي اجتناب مي‌كنند و استرس بيشتري را تجربه مي‌كنند. همچنين برخي از كودكان به دليل وابستگي زيادي كه به بازي‌هاي رايانه‌اي پيدا مي‌كنند نمي‌توانند دوري از آن را تحمل كنند و دچار استرس مي‌شوند. در نتيجه جهت كاهش استرس كودكان در مدرسه، بازي رايانه اي را كاهش دهيد.

📌 تغيير موقعيت فعلي

يكي از راه هاي كاهش استرس كودكان در مدرسه، تغيير موقعيت است. اگر توانايي داريد محيط زندگي خود را تغيير دهيد. مدرسه كودك را عوض كنيد و از محلي به محل ديگر برويد. در دوراني اين تغيير موقعيت را انجام دهيد كه كودك سن كمتري دارد.

📌 صحبت با كودك

جهت كاهش استرس كودكان در مدرسه، بهتر است با كودك صحبت كنيد. صحبت با كودك باعث ريشه يابي مشكلات مي‌شود. زماني كه با فرزندتان در رابطه با آرامش و دليل استرس صحبت كنيد، دليل اصلي را متوجه خواهيد شد. و راحت تر براي ارائه راهكار تصميم بگيريد.

📌 كمك از مشاوره مدرسه

يك روش مهم كاهش استرس كودكان در مدرسه، مكالمه با مشاوره مدرسه است. زماني كه با مشاورين صحبت مي‌كنيد، براي كودكتان شرايط را بهتر مي‌كند و حواسشان بيشتر به كودك شما جمع مي‌شود.

📌 برنامه ريزي

برنامه ريزي يكي از راهكارهاي مهم جهت كاهش استرس كودكان در مدرسه است. برنامه هاي روزانه كودك را به او توضيح دهيد. در برنامه ريزي ها نيز از خود كودك كمك بگيريد. مثلا علاقه او به تغذيه مدرسه، كلاس ها و … را با كمك خود كودك بچينيد. در نهايت تمام اين برنامه ريزي ها را براي او شرح دهيد.

📌 كمك از روانشناس

بهترين و اصولي ترين راه جهت كاهش استرس كودكان در مدرسه، كمك از روانشناس است. روانشناس با بررسي دليل و نشانه هاي كودك، به والدين آموزش هاي لازم را ارائه مي‌دهد. والدين نيز با كمك اين راهكارها، به كاهش استرس كودك كمك مي‌كنند.

كلام آخر

استرس كودكان در مدرسه يكي از دشواري هاي والدين است. زماني كه فرزند شما علاقه اي به مدرسه رفتن نشان نمي‌دهد و در جهت انجام تكاليف هيچ تلاشي نمي‌كند، بايد به دنبال كاهش استرس كودكان در مدرسه بود. گاهي والدين به تنهايي توانايي كمك به كودك را ندارند. در اين شرايط حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت حضوري و تلفني به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كاهش استرس كودكان در مدرسه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا وجود استرس در كودكان در محيط مدرسه يك مسئله نگران كننده است؟

به طور كلي وجود مقداري استرس در محيط مدرسه براي كودكان طبيعي است. هر كودكي مقداري از استرس را به دلايل مختلفي تجربه مي‌كند. با اين حال اگر شدت اين استرس و اضطراب زياد باشد، بطوريكه بر ساير جنبه‌هاي زندگي كودك تاثير بگذارد بهتر است از يك روانشناس كمك بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كاهش استرس كودكان در مدرسه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۴:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

استرس و ناباروري آيا واقعا بر يكديگر تاثير مي‌گذارند؟ اين مسئله كه استرس مي تواند بر شانس باردار شدن افراد تأثير بگذارد خيلي مورد بحث مي باشد. اما تا چه اندازه اين موضوع صحت دارد؟ شواهدي وجود دارد كه نشان مي دهد زنان و مرداني كه توليد هورمون پاييني دارند، سطوح بالاتري از استرس و هورمون كورتيزول را تجربه مي كنند كه مي تواند بر توانايي آن ها در آزادسازي تخمك تأثير بگذارد. با اين وجود، ما از سطوح غير عادي استرس صحبت مي كنيم، حتي شايد استرس مزمن. نه استرس روزانه اي كه ممكن است به خاطر مصاحبه كاري يا تأخير در ارائه پروژه تجربه كنيم. در اين مقاله درباره ارتباط استرس و ناباروري صحبت خواهيم كرد.

منبع: استرس و ناباروري | آيا استرس مانع لانه گزيني مي شود؟​​​​​​​

استرس چيست و با بدن چه مي كند؟

مشكلات خانوادگي، امتحانات، مصاحبه شغلي و… همه اين ها مي‌توانند موجب استرس بشوند. استرس يك چيز فردي است. چراكه فقط شخص شما را تحت فشار قرار مي‌دهد و ديگران احساس شما را نخواهند داشت. با اين حال، حتي اگر علت استرس چيز شخصي باشد، بدن ما به آن واكنش نشان مي‌دهد. زماني كه استرس داريد، بدنتان دچار مشكلاتي مشابه زير مي شود.

  • تغييرات هورموني ( ازجمله افزايش كورتيزول)
  • تغييرات تنفسي ( ممكن است متوجه تنفس نامنظم بشويد)
  • قلبي عروقي ( مانند ضربان قلب نامنظم)
  • تغييرات سيستم عصبي ( برخي افراد در لحظه تجربه استرس، لرزش يا عرق كردن را گزارش مي دهند)

اين روش بدن ما براي موقعيت هاي چالش برانگيز، مانند تجربه استرس است. اما سطوح بالاي استرس، به ويژه استرس مزمن خوب نيست و جنبه منفي دارد.

استرس و ناباروري

استرس عامل مهمي است كه بر وضعيت جسمي و رواني يك فرد تأثير مي گذارد و هموستاز بدن را مختل مي كند. درحالي كه بعيد است استرس و ناباروري ارتباط مستقيم داشته باشند، اما مي تواند در توانايي زن يا مرد براي باردار شدن اختلال ايجاد كند. استرس رواني مي تواند با هدف قرار دادن سطح تخمدان، فوليكول و تخمك، بر بيولوژي توليد مثل زنان تأثير منفي بگذارد.

بديهي است كه بيماران نابارور، پريشاني، افسردگي، اضطراب و كاهش كيفيت زندگي را تجربه مي كنند. تحقيقاتي نشان داده كه زنان با سابقه افسردگي، دو برابر بيشتر از ساير افراد در معرض ناباروري هستند. استرس و اضطراب همچنين مي توانند زمان لازم براي رسيدن به بارداري را طولاني كنند. بنابراين نمي توان ارتباط استرس و ناباروري را به طور كل ناديده گرفت.

استرس و ناباروري چگونه از يكديگر تاثير مي پذيرند؟

در حقيقت، كمي استرس در طول بارداري بر باروري هيچ خانمي تأثير منفي نمي گذارد. اما ارتباطي بين سطوح شديد استرس مزمن و ناباروري وجود دارد. هنگامي كه استرس مزمن شديد داريد، دو اتفاق مي افتد كه روند بارداري را مختل مي كند: 1_ كاهش ميل جنسي 2_ عدم تخمك گذاري. در واقع استرس و ناباروري از طريق ساير هورمون ها از هم تاثير مي پذيرند.

كاهش ميل جنسي مي تواند ناراحت كننده باشد، به خصوص اگر براي بچه دار شدن تلاش مي كنيد و يك دليل واضح وجود دارد آن هم اين است كه شما در حال و هواي رابطه جنسي نيستيد. بنابراين به اندازه اي كه لازم است براي باردار شدن رابطه برقرار نمي كنيد.

از سوي ديگر، عدم تخمك گذاري زماني كه شما يك تخمك را رها نمي كنيد، پيچيده تر است.

تخمك گذاري به دو هورمون بستگي دارد كه در غده هيپوفيز توليد مي شوند: 1_ هورمون محرك فوليكول 2_ هورمون لوتئينيزه كننده. استرس بيش از حد فيزيكي يا احساسي، بر غده هيپوفيز تأثير مي گذارد و توليد اين هورمون ها را مختل مي كند. بنابراين تخمكي آزاد نخواهد شد. استرس و ناباروري جدا از زندگي شخصي و كاري زوجين نيز نيست. پس در اين وضعيت دريافت مشاوره هاي خانواده و ازدواج ضرورت بيشتري پيدا مي كنند.

چگونه با استرس ناشي از ناباروري مقابله كنيم؟

تلاش براي باردار شدن در نهايت مي تواند براي بسياري از زوج ها استرس زا باشد و اين استرس به احتمال زياد ناشي از عدم بارداري پس از چندين اقدام است. برخي از زوج ها و به خصوص زنان، خود را براي باردار شدن تحت فشار زيادي قرار مي دهند. ناباروري تأثيرات مستقيمي بر وضعيت روحي خانم و حتي آقا دارد و مي تواند بر روابط آن ها با يكديگر، خانواده و حتي دوستانشان تأثير بگذارد.

استرس و ناباروري مي تواند موجب جدايي زن و شوهر نيز بشود. پس اگر مي خواهيد با استرس ناشي از ناباروري خود مقابله كنيد، در ادامه ما راه هايي را به شما پيشنهاد داده ايم تا ارتباط استرس و ناباروري را از بين ببريد.

🔻ارتباط برقرار كنيد

با شريك زندگي تان در مورد نيازها و احساسات خود صحبت كنيد و به او اجازه دهيد تا با احساسات متفاوتي كه دارد كنار بيايد. درمورد اختلافات صحبت كنيد و سعي كنيد از درگيري اجتناب كنيد. همچنين به برقراري ارتباط با خانواده و دوستان خود ادامه دهيد تا از منزوي شدن پيشگيري كنيد. شما مي توانيد بدون وارد شدن به جزئيات در مورد وضعيت خود صحبت كنيد و به ديگران بگوييد چگونه مي‌توانند از شما حمايت كنند.

🔻استرس و ناباروري | تكنيك هاي تمدد اعصاب را تمرين كنيد

بدن انسان در مقابل شرايط دو نوع واكنش 1_ جنگ و گريز 2_ آرامش دارد. پاسخ جنگ و گريز آن چيزي است كه در بدن شما هنگام احساس خطر اتفاق مي افتد. اين همان پاسخي است كه در هنگام استرس رواني تجربه مي كنيد. اما پاسخ آرامش زماني است كه بدن شما در استراحت عميق است. تكنيك هاي تمدد اعصاب مانند آرام سازي پيشرونده عضلاني، تنفس عميق، مديتيشن و تصويرسازي مي توانند به شما كمك كنند تا به اين حالت برسيد.

اين تكنيك ها به شما كمك مي كنند تا با هر استرسي، از جمله استرس مربوط به ناباروري مقابله كنيد.

🔻مراقب سلامتي خود باشيد

تغذيه سالم داشته باشيد، به طور منظم ورزش كنيد، خواب كافي داشته باشيد و زماني را براي تفريح در نظر بگيريد. به طور كلي، اگر سبك زندگي سالمي را در پيش بگيريد مي توانيد به راحتي ميزان استرس ناشي از ناباروري را كاهش دهيد.

🔻 استرس و ناباروري | سعي كنيد وزن نرمال داشته باشيد

يكي از عوامل كاهش استرس، تمايل به پرخوري است. اضافه وزن يا چاقي بارداري را سخت تر مي كند. برخي از تحقيقات نشان مي دهد كه زنان چاق، ممكن است 3 برابر بيشتر از زنان ديگر در باردار شدن دچار مشكل شوند

آيا لازم است براي درمان استرس به درمانگر مراجعه كنيم؟

تحقيقات نشان مي هد زوج هايي كه تحت درمان قرار مي گيرند، در مقايسه با ساير زوج هايي كه استرس مزمن خود را درمان نمي كنند دو برابر بيشتر ميزان موفقيت در باروري دارند. درمان مستقيما به شما در بارداري كمك نمي كند، اما قطعا باعث مي شود كه سطح استرس خود را كاهش دهيد و به شما اين امكان را مي دهد كه سبك زندگي سالم تري داشته باشيد. اين عوامل به نوبه خود بر روند باروري تأثير مثبتي مي گذارد.

سخن آخر

استرس مزمن يا شديد، بر سلامتي و شانس باردار شدن تأثير بدي مي گذارد. مهم است كه مراقب خود باشيد و در صورت امكان سطح استرس خود را كاهش دهيد. همانطور كه گفته شد، استرس مستقيما بر توانايي شما براي باردار شدن تأثير نمي گذارد. بلكه اثرات غير مستقيم آن مانند كاهش ميل جنسي و عدم تخمك گذاري است كه روند بارداري را مختل مي كنند.

اگر فكر مي كنيد استرس مزمن شما موجب بروز اين عوامل شده اند و نگران آن هستيد، با پزشك يا درمانگر صحبت كنيد تا بتوانيد شرايط را تحت كنترل بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استرس و ناباروري مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني زنان از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا استرس مانع لانه گزيني مي شود؟

به طور مستقيم استرس نمي تواند مانع لانه گزيني بشود. بلكه با تاثير بر روند تخمك گذاري و ميل جنسي موجب كاهش شانس بارداري مي شود.

آيا استرس و ناباروري ارتباطي با يكديگر دارند؟

طبق مطالعات انجام شده استرس و ناباروري با يكديگر ارتباط دارند اما به طور مستقيم. استرس موجب ناباروري نمي شود اما مي تواند شانس بارداري را كاهش دهد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: استرس و ناباروري | آيا استرس مانع لانه گزيني مي شود؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۰:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

حمام بردن كودك تا چه سني با والدين است؟ پوشش والدين در زمان حمام كردن كودك چگونه بايد باشد؟ اين سوالات از جمله سوالات پرتكرار والدين مي‌باشد كه بسيار مورد توجه روانشناسان نيز قرار دارد. معمولا اين مادرها هستند كه كودك را به حمام مي‌برند و اگر فرزند آن‌ها پسر باشد، ممكن است سوالاتي در ذهن او ايجاد گردد كه چرا بدنش با بدن مادرش متفاوت است. هر چه بچه‌ها بزرگ‌تر مي‌شوند، پدر و مادر بايد به اين موضوع توجه بيشتري كنند؛ چراكه شكل‌گيري هويت جنسي كودكان در سنين كم‌‎تر از شش سال بسيار اهميت دارد و داراي تاثيرات زيادي در دوران نوجواني و آينده آن‌ها مي‌باشد. شايد از نظر والدين برخي مسائل كم اهميت باشد اما مي‌تواند تبديل به يك فاجعه در آينده و بزرگسالي آن‌ها گردد. در ادامه به نكات مهمي پيرامون حمام بردن كودك اشاره كرده‌ايم.

منبع: حمام بردن كودك بر عهده كيست؟

حمام بردن كودك

حمام بردن كودك بايد با احتياط كامل صورت بگيرد. تا 6 سالگي كودك را به همراه خود يا والد هم جنس به حمام ببريد. پوشش والدين، والد هم جنس، سن بچه و … همگي بايد در نظر گرفته شود. تا زماني كه فرزندتان نسبت به جنسيت آگاهي نداشته باشد، ايرادي ندارد اگر با والدي غير هم جنس به حمام برود. منتهي در سن 6 سالگي آموزش به تنهايي حمام رفتن را به فرزند خود بياموزيد.

اينكه حمام بردن كودك بر عهده كيست بايد بر اساس خواسته، فرهنگ و ديدگاهي كه والدين دارند صورت بگيرد. به طور كلي بچه هايي كه در خانواده مذهبي به دنيا آمده اند، از ابتدا با والد هم جنس خود به حمام مي‌روند. به همين دليل است كه بنا بر فرهنگ و آيين خانواده ها متفاوت شكل مي‌گيرد.

پس از حمام بردن كودك بايد مراقب تغذيه، پوشاك و پوست بدن فرزند باشيد. پوست بچه ها بسيار ظريف است، بنابراين پس از حمام از كرم هاي مخصوص استفاده كنيد. براي تغذيه مناسب و دماي دوش آب نيز از پزشك مشورت بگيريد.

حمام بردن كودك با خود تا چه سني ممكن است؟

كودكاني كه كم‌تر از سه سال سن دارند، نسبت به جنسيت خود آگاهي ندارند. بنابراين مي‌توانيد آن‌ها را با خود به حمام ببريد و يا در مقابل او لباس‌هايتان را عوض كنيد.

اما پس از سه سالگي تا تقريبا چهار سالگي بهتر است از حمام بردن كودك جلوگيري كنيد. چراكه حتما سوالاتي براي او ايجاد مي‌شود و در ذهنش تصويرسازي‌هايي مي‌كند. لازم است اشاره كنيم كه اين موضوع را با شكل‌گيري حس جنسي در كودكان اشتباه نگيريد، منظور ما به وجود آمدن نوعي كنجكاوي در كودك است. بنابراين احساساتي كه در كودك سه تا چهار ساله شكل مي‌گيرد بسيار با احساسات دوران بلوغ متفاوت است.

نحوه حمام بردن كودك در سنين مختلف

حمام بردن كودك در سنين مختلف، اصول خود را دارد و ملزومات خود را مي‌طلبد كه والدين بايد از آن اطلاع داشته باشند. در ادامه به نحوه حمام بردن كودك در سنين مختلف پرداخته‌ايم.

🎀 از بدو تولد تا سه سالگي

براي حمام بردن كودك از بدو تولد تا 3 سالگي بايد به برخي نكات توجه داشته باشيد. مادر و يا پدر مي‌توانند فرزند خود را از سنين شيرخوارگي تا دو يا سه سالگي همراه خود به حمام ببرد. اما حتي در اين سنين نيز بهتر آن است كه لباس زير خود را درنياورند و قسمت تناسلي خود را بپوشانند. همينطور لازم است در نظر داشته باشند كه اگر فرزندان دو يا سه ساله خود را كه يكي دختر و يكي پسر هستند را با هم به حمام مي‌برند. آن‌ها هم لباس پايين تنه خود را به تن داشته باشند و كاملا لخت و برهنه نباشند.

كودكان متناسب با ويژگي‌هاي ذاتي خود از سنين دو تا سه سالگي متوجه جنسيت‌شان مي‌شوند. شما بايد با عنوان والدين در اين سن آموزش‎‌هاي لازم را به آن‌ها بدهيد و توضيح دهيد كه هيچ كس حق ديدن يا دست زدن به اندام خصوصي‌شان را ندارد. همينطور لازم است آن‌ها بدانند كه حتي والدين نيز مي‌توانند تا سن پنج يا شش سالگي در كنارشان باشند تا لباس‌هايش را عوض كنند و آن‌ها هم حق ديدن اندام خصوصي فرزندشان را پس از اين سن ندارند.

🎀 سن سه تا شش سالگي

حمام بردن كودك در سنين مختلف، بايد با بررسي هاي دقيق صورت بگيرد. با افزايش سن كودك و قرار گرفتن او در سنين سه تا شش سالگي، بهتر است فرزندان با والد همجنس خود به حمام بروند و بدن لخت والد غير هم جنس خود را نبينند.

بنابراين بهتر آن است كه در اين سنين وظيفه دستشويي بردن و حمام بردن كودك بر عهده والد همجنس‌شان باشد. در حالت‌هاي خاص اگر مادر مجبور است فرزند پسر خود را به حمام ببرد، بهتر است اينكار را با پوشش كامل انجام دهد. ديدن بدن عريان و برهنه مادر در سنين سه تا شش سالگي مي‌تواند يكي از محرك‌هاي جنسي آن‌ها در دوران بلوغ و نوجواني باشد و همين موضوع سبب انحرافات جنسي در آن‌ها گردد.

🎀 سن شش سالگي به بعد

پس از سن شش سالگي مادر به هيچ عنوان نبايد با فرزند پسر خود به حمام برود. از سويي ديگر بهتر است آموزش‎‌هاي لازم را در اين سن به فرزند خود بدهيد، كه خودش به صورت مستقل به دستشويي و يا حمام برود. بهتر است در ابتدا نظارتي بر روي او باشد. اما به تدريج بايد از عهده كارهاي شخصي خودش بربيايد. بنابراين حمام بردن كودك در اين سنين بايد بر عهده خودش باشد.

حمام بردن كودك با كدام يك از والدين بهتر است؟

همانطور كه توضيح داديم در سنين پايين حمام بردن كودك و يا عوض كردن لباس در حضور فرزندان اشكالي ندارد. در سنين بالاتر نيز نگراني‌هايي كه در اين زمينه وجود دارد به اين دليل است كه كودكان پيرامون اندام‌هاي خصوصي والد غير هنجنس خود كنجكاو مي‌شوند.

ممكن است در فرهنگ‌هاي مختلف حمام بردن كودك به شكل‌هاي متفاوتي از هم صورت بگيرد، اما بر اساس توصيه مشاوران و روانشناسان خانواده، بهتر اين است كه هر كودك با والد هم جنس خود به حمام برود تا زماني كه مستقل شود و بتواند به تنهايي از عهده انجام آن بربيايد.

حمام رفتن كودك با خواهر يا برادرش

اگر فرزند بزرگ‌تر شما، حمام بردن كودك را بر عهده مي‌گيرد، براي جلوگيري از به وجود آمدن سوء رفتارهاي جنسي در او، بهتر است نظارت كاملي بر روي اين موضوع داشته باشيد. چراكه هر رفتاري كه در اين سنين با كودك انجام شود، باعث به وجود آمدن سوالات مختلفي در ذهن او مي‌گردد و سبب شكل‌گيري خطاهايي در زمينه جنسي در آينده او مي‌شود.

حمام بردن كودك در فصل سرما

از دغدغه‌ها و نگراني‌هاي والدين، حمام بردن كودك در فصول سرد سال است. دليل اين نگراني نيز اين است كه مي‌ترسند فرزندشان سرما بخورد. به همين دليل اغلب والدين سعي مي‌كنند تعداد دفعات حمام كردن كودك را كاهش دهند. در ادامه به برخي نكات مراقبتي حمام بردن كودكان در سنين پايين اشاره كرده‌ايم.

✅ مراقبت از پوست كودك پس از استحمام

طبيعي است كه مادر ترجيح مي‌دهد در فصول سرد سال از آب گرم براي حمام بردن كودك استفاده كند. آب گرم سبب آسيب‌پذيري پوست لطيف كودك مي‌شود و حتي مي‌تواند باعث به وجود آمدن مشكلات پوستي در كودك همچون اگزما شود. بنابراين سعي كنيد براي جلوگيري از بروز مشكلات احتمالي، بدن كودك را پس از استحمام با لوسيون‌هاي مخصوص مرطوب نگه داريد.

✅ توجه به تغيير دماي محيط

توصيه مي‌شود در فصل هاي سرد سال وقتي قصد حمام بردن كودك را داريد، حمام را بيش از اندازه گرم نكنيد. دليل اين موضوع اين است كه با گرم شدن بيش از اندازه حمام، يك اختلاف دما ميان محيط حمام و خانه ايجاد مي‌شود و كودك با قرار گرفتن در محيط خانه ممكن است سرما بخورد.

همينطور بهتر است هنگام بيرون آوردن كودك از حمام از حوله‌هاي مناسبي استفاده كنيد. تا بتواند گرماي موجود در بدنش را حفظ كند و به يكباره در معرض هواي سرد قرار نگيرد.

✅ آماده كردن وسايل كودك قبل از حمام

قبل از حمام بردن كودك، سعي كنيد تمامي وسايلي كه براي استحمام او لازم است شامل حوله، پوشك، روغن بدن، لباس‌هاي كودك و … را آماده نماييد تا سريع‌تر بتوانيد او را پس از حمام كردن آماده كنيد.

✅ گرم نگه داشتن محيط حمام

قبل از حمام بردن كودك و درآوردن لباس‌هاي او، محيط حمام را گرم كنيد تا كودك به يكباره در محيط سردي قرار نگيرد.

✅ قرار دادن تدريجي كودك با در برابر آب

حمام بردن كودك بايد با آب به صورت تدريجي باشد. از قرار دادن يكباره كودك درون وان يا لگن آب خودداري كنيد. ابتدا از ريختن آب بر روي پاهاي كودك شروع كنيد و كم‌كم به بدن و ناحيه سر او برسيد. اينگونه بدن او به دماي آب عادت مي‌كند.

لازم است اشاره كنيم كه در همين زمان، ميزان گرما و يا سرماي آب را با بدن كودك‌تان تنظيم كنيد. ميزان دماي آب و گرم و يا سرد بودن آن براي ما با كودك بسيار تفاوت دارد و بهتر است با توجه به واكنش‎‌هاي او دماي آب را تنظيم نماييد.

✅ خشك كردن صحيح كودك

پس از حمام بردن كودك، بايد در نظر داشته باشيد كه گرم نگه داشتن پاها و سر او بسيار مهم است. بنابراين ابتدا پاهاي او را با جوراب بپوشانيد و سپس سر او را خشك كنيد.

اگر كودك شما موهاي بلندي دارد حتما از باد ملايم سشوار و يا حوله براي خشك كردن موهايش استفاده كنيد. در نهايت مي‌توانيد سر او را با يك كلاه بپوشانيد تا دماي بدن او متعادل گردد و از سرماخوردگي جلوگيري شود.

✅ نوشيدني‌هاي گرم پس از استحمام

شيطنت كودكان در محيط حمام، انرژي زيادي را از آن‌ها مي‌گيرد، به همين دليل معمولا كودكان پس از حمام كردن اشتهاي زيادي براي غذاخوردن دارند.

توصيه مي‌شود پس از حمام بردن كودك يك نوشيدني گرم و يا يك غذا همچون فرني را براي آن‌ها آماده كنيد تا ضمن برطرف كردن انرژي از دست رفته او، بدنش نيز همچنان گرم باقي بماند.

نكات پاياني حمام بردن كودك

  • در محيط حمام از اسباب بازي‌ها و وسايل مورد علاقه كودك استفاده كنيد تا اينكار براي او جذابيت بيشتري داشته باشد.
  • در داخل حمام مي‌توانيد فضايي دوستانه را براي كودك ايجاد كنيد و براي او شعرهاي كودكانه بخوانيد.
  • به هيچ عنوان كودك را در حمام تنها نگذاريد و اگر مجبور به ترك حمام هستيد؛ او را نيز با حوله پوشانده و بيرون بياوريد.
  • حمام كودكان را به خصوص در دوران بچگي سريعا به پايان برسانيد. 5 تا 10 دقيقه شستشو براي آن‌ها كافي است.
  • قبل از اينكه بند ناف فرزند بيفتد، از خيس كردن آن خودداري كنيد.

كلام آخر

حمام بردن كودك در سنين مختلف بايد به شيوه هاي متفاوتي صورت بگيرد. اول و آخر والدين هستند كه تصميم گيري مي‌كنند. اما اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه حتي حمام بردن كودك نيز در تربيت او نقش مهمي را ايفا مي‌كند. بنابراين براي تربيت به شيوه مناسب بايد با روانشناسان و مشاورين متخصص مشورت كنيد. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت حضوري و تلفني به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه حمام بردن كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: حمام بردن كودك بر عهده كيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۶:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نفخ نوزاد يكي از مشكلاتي كه والدين طرز برخورد و حتي تشخيص آن را نميدانند. گاز معده در تمام نوزادان سبب ناراحتي مي‌شود. چه در نوزاداني كه از شير مادر تغذيه مي‌كنند، چه در نوزاداني كه از شيشه شير و شير خشك استفاده مي‌كنند. نفخ معده بسيار شايع است و مي‌تواند در هر كودكي با هر سني رخ بدهد.

اما اين نفخ براي نوزادان 1 تا 6 ماهه بسيار آزاردهنده است، زيرا روده آن‌ها در حال تكميل رشد است. قابل درك است كه بخواهيد برخي از مواد غذايي كه باعث بروز نفخ نوزاد مي‌شوند را از رژيم غذايي كودك خود به اميد جلوگيري از بروز گاز معده حذف كنيد، اما حذف اين غذاها لزوما مفيد نيستند و اين محدوديت همچنين مواد مغذي نوزاد شما را محدود مي‌كند، بنابراين بهتر است آن ها را با مواد غذايي ديگر تركيب كنيد.

منبع: نفخ نوزاد را چطور درمان كنيم؟

نفخ معده چيست؟

نفخ نوزادان حالتي است كه با كوليت نوزادي مرتبط است. كوليت دل درد و دل پيچه همراه با قولنج در نوزادان است و نوزادان تازه متولد شده‌‍اي كه از شير مادر تغذيه مي‌كنند، از هفته دوم به بعد با اين مشكل درگير مي‌شوند. دليل اين مشكل، نبود باكتري در دستگاه گوارش نوزاد است. مشكل نفخ در بيشتر كودكان ايجاد و تا ماه سوم و چهارم زندگي رفع مي‌شود و نيازي به استفاده از دارو ندارد.

خوراكي هايي كه سبب نفخ معده نوزاد مي‌شوند

بر اساس بررسي ها، خوراكي هايي مشخص شده است كه باعث نفخ نوزاد مي‌شود. در اين بخش از مقاله راجع به خوراكي هايي كه باعث نفخ نوزاد مي‌شوند، توضيح داده ايم.

🔸نوشيدن مقدار زياد شير مادر

🔸حساسيت غذايي

🔸رفلاكس

🔸عدم تحمل لاكتوز

🔸مواد غذايي گازدار

🔸تغذيه با شير خشك

🔸عدم نوشيدن آب كافي

🔸شيردهي نادرست

🔸لوبيا

🔸كلم بروكلي

🔸جوانه هاي كلم بروكسل

🔸كلم

🔸خيار

🔸گل كلم

🔸سبوس

🔸جو دو سر

🔸زردآلو

🔸آلو

🔸هلو

🔸گلابي

علائم و راه تشخيص نفخ معده نوزاد

براي اينكه واليدن علائم نفخ نوزاد را متوجه شوند. تعدادي نشانه وجود دارد كه در اين بخش از مقاله توضيح داده ايم.

🔹 نوزاد بسيار بي قرار است

🔹 پاهايش را به سمت سينه ي خود بالا ميبرد و فشار ميدهد

🔹كمر خود را قوس ميكند

🔹 با صورت خود شكلك در مياورد

🔹 رنگ صورتش قرمز ميشود

🔹سكسكه ميكند

🔹 باد معده خالي ميكند

🔹 زياد گريه ميكند

🔹نميتواند به راحتي بخوابد

🔹 صداي خر خر ايجاد ميكند

🔹 شير را (چه شير مادر و چه شير خشك) تف ميكند

🔹اسهال ميشود

🔹 تب

🔹 حالت تهوع

🔹خون در مدفوع

🔹 كاهش وزن

دليل نفخ نوزاد چيست؟

نفخ نوزاد به دليل برخي از موارد به وجود مي‌آيد. مشكلات نفخ نيز از ابتداي تولد آغاز مي‌شود و تا 4 الي 6 ماهگي بهبود مي‌يابد. در اين بخش از مقاله دلايل نفخ نوزاد را توضيح داده ايم تا حواس خود را جمع كنيد.

✅ بلعيدن هوا هنگام شير دادن يا گريه

✅سيستم گوارشي توسعه نيافته

✅ حساسيت هاي غذايي

✅ رژيم غذايي نامناسب

پيشگيري از نفخ معده نوزاد

براي اينكه نفخ نوزاد پيش نيايد، لازم است والدين برخي نكات را رعايت كنند. تا كودك دچار درد نشود. در ادامه توضيحات كاملي جهت پيشگيري از نفخ نوزاد صورت گرفته است.

📌 هنگام شير دادن كودك را در موقعيت مناسب قرار دهيد

يكي از راه هاي پيشگييري از نفخ نوزاد، موقعيت مناسب شيردهي است. اگر در حال شيردهي با شير مادر هستيد، سر و گردن كودك خود را بالاتر از شكمش قرار دهيد. به اين ترتيب، شير به پايين معده حركت مي‌كند و گاز به طرف بالا مي‌رود و آروغ زدن براي نوزاد راحت‌تر مي‌شود. اگر با شيشه در حال شيردهي هستيد، پايين شيشه را كمي بالا ببريد تا از تجمع هوا در اطراف نوك آن جلوگيري بشود.

📌 از شيشه شير مناسب استفاده كنيد

براي پيشگيري از نفخ نوزاد، از شيشه شير با سايز مناسب استفاده كنيد. شيشه شيري مطلوب است كه داراي پستانك نرمي باشد و به طور مناسب داخل دهان كودك قرار مي‌گيرد و مانع از ورود هوا به بدن همراه با شير مي‌شود. شير بايد به آرامي و به طور يكنواخت جريان داشته باشد، به طوري كه كودك آن را به راحتي و بدون جرعه اضافه‌اي فرو ببرد. گاهي اوقات با تعويض شير خشك، مي‌توان نفخ معده نوزاد را تسكين داد.

📌 گرفتن نفخ نوزاد | كمك كنيد تا آروغ بزند

هواي اضافه بدن با آروغ زدن خارج مي‌شود. آروغ زدن بايد در حالت نشسته با حركات ضربه‌اي آرام انجام شود. همچنين نگه داشتن كودك در حالت عمودي يا روي شانه نيز براي آروغ زدن مناسب است. بهتر است آروغ زدن دو دفعه انجام شود، اولين بار در وسط تغذيه و دومين بار در اتمام تغذيه انجام شود. اگر كودك بلافاصله بعد از تغذيه آروغ نزد، او را به مدت 5 تا 15 دقيقه بخوابانيد و سپس مجددا تلاش كنيد. هنگامي كه او را بلند مي‌كنيد، هوا به طرف بالاي معده حركت كرده و آروغ زدن آسان‌تر خواهد شد. بنابراين براي جلوگيري از نفخ نوزاد، كمك كنيد تا نوزاد آروغ بزند.

📌كودك را به شكم بخوابانيد

كودك را به شكم بخوابانيد تا نفخ نوزاد از بين برود. تا زماني كه كودك احساس راحتي مي‌كند، سعي كنيد او را به شكم بخوابانيد، زيرا خوابيدن رو به شكم براي نوزاد بسيار مهم است. اينكار علاوه بر اينكه براي رشد مهارت‌هاي حركتي وي مفيد است، به او كمك مي‌كند تا هرچه سريع تر از شر گازهاي اضافه راحت شود. نيروي جاذبه زمين به سريع‌تر خارج شدن گاز معده كمك شاياني مي‌كند، شما مي‌توانيد اين فرايند را با مالش شكم كودك بصورت دايره‌اي راحت‌تر كنيد.

📌 ماساژ دادن شكم نوزاد

كودك را رو به كمر بخوابانيد و سپس شكم او را با حركت دايره‌اي ساعتگرد مالش دهيد و دست خود را به طرف انحناي شكم او بكشيد. حوله گرمي را روي شكم نوزاد قرار داده و با دو يا سه انگشت، به آرامي ناحيه دور شكم كودك را فشار دهيد، سپس با دست حركاتي به شكل حروف L, I, U ايجاد كنيد. اين كار را چندين بار پشت سر هم انجام دهيد تا نفخ نوزاد خارج شود.

📌 حركت دوچرخه انجام دهيد

در حالي كه كودك‌تان رو به كمر خوابيده است، پاهاي او را به طرف جلو و عقب حركت دهيد. به طوري كه، انگار در حال دوچرخه سواري است. اين ورزش موجب حركت روده‌ها شده و گازهاي محبوس شده در معده را خارج مي‌كند. بنابراين براي جلوگيري از نفخ نوزاد، از حركت دوچرخه استفاده كنيد.

📌از مواد غذايي حاوي فيبر استفاده كنيد

آجيل، غلات كامل، ميوه ها و سبزيجات را بيشتر در رژيم غذايي كودك خود قرار دهيد. فيبر يك پري بيوتيك است كه توسط باكتري هاي روده مصرف مي‌شود و مي‌تواند بهبود را سريع تر كند. جهت پيشگيري از نفخ نوزاد، بايد از مواد غذايي حاوي فيبر استفاده كنيد.

📌از پستانك استفاده كنيد

مكيدن پستانك سبب آرام شدن نوزاد مي‌شود و دستگاه گوارش را بيدار مي‌كند، به طوري كه به حركت گاز معده و از بين رفتن آن و جلوگيري از بروز اين گاز كمك مي‌كند. براي خارج شدن نفخ نوزاد و پيشگيري از آن، از پستانك استفاده كنيد.

📌استراحت كافي

هنگامي كه نوزاد خيلي خسته است و تايم و برنامه مشخصي براي خواب خود ندارد، بيشتر در معرض ابتلا به كوليك است. استراحت كافي يكي از روش هاي پيشگيري نفخ نوزاد است.

📌 از نحوه سفت شدن لب هاي نوزاد مطمئن شويد

يكي از روش هاي پيشگيري از نفخ نوزاد، روش مهر و موم شدن لب ها است. در اين روش زماني كه كودك در حال شير خوردن است. بايد به طور كامل لب هاي خود را به شيشه شير يا پستانك بچسباند.

راه هاي برطرف كردن نفخ معده نوزاد

پس از آنكه اطمينان پيدا كرديد، نفخ نوزاد باعث پريشان حالي اوست. حال نوبت درمان و استفاده از برخي راهكارها است. در اين بخش از مقاله راجع به پيشگيري از نفخ نوزاد توضيح داده ايم.

🔴 پروبيوتيك اطفال

اضافه كردن پروبيوتيك اطفال به غذاي كودك به مدت چند هفته، باعث تسكين نفخ نوزاد مي‌شود. اگر كودك شروع به خوردن غذاهاي جامد كرده است، مقداري ماست به او بدهيد. اين كار به شكم كمك مي‌كند تا به انواع مختلف باكتري‌هاي روده عادت كند و محيط زيست ميكروبي خود را ايجاد كند.

🟠 قطره‌هاي نفخ

معمولا شامل سايمتيكول هستند. تركيبي كه باعث از بين رفتن نفخ نوزاد مي‌شود، مانند “اينفاكول” و “كريب واتر” و “گريپ ميكسچر”.

🟣 ساير اقدامات عبارتند جهت درمان نفخ نوزاد

تعداد زيادي روش هاي درماني جهت نفخ نوزاد وجود دارد. كه در ادامه توضيح داده ايم.

✔ حمام آب گرم

✔ سير كردن نوزاد در زمان هاي مشخص

✔بطري شير كودك را كوچك‌تر كنيد و نوزاد را به مكيدن عادت دهيد.

✔ داروهاي گياهي مفيدي مانند “كوليكز” و “كوليكد” و “كوليك پد” را مي‌توانيد از داروخانه‌ها تهيه كنيد و بعد از شير به نوزادان بدهيد.

نفخ معده نوزاد مشكل جدي نيست اما بهتر است كه هرچه زودتر رفع شود تا كودك اذيت نشود. اما اگر فرزند شما مبتلا به اسهال، استفراغ، تب و گريه شديد است، نگران كننده به نظر مي‌رسد و حتما بايد به پزشك متخصص مراجعه و با او مشورت كنيد.

كمك از داروهاي گياهي جهت رفع نفخ نوزاد

برخي داروهاي گياهي هستند كه به رفع نفخ نوزاد كمك مي‌كند. اما در استفاده از اين داروهاي گياهي حتما با پزشك مشورت كنيد و به صورت سر خود استفاده نكنيد. در ادامه داروهاي گياهي كه به پيشنهاد برخي از سايت ها و مادران نام برده شده است را اشاره كرده ايم.

💠 بابونه

💠 گلاب

💠نعناع

💠 آب ولرم و ترنجبين

💠تركيب رازيانه و زنجبيل

💠 عرق شيرين بيان

توجه داشته باشيد كه هرگز بدون تجويز پزشك از داروهاي گياهي استفاده نكنيد.

چه زماني بايد براي نفخ نوزاد به پزشك مراجعه كرد؟

زماني كه نفخ نوزاد وجود داشته باشد. با برخي از موارد به مرور از بين مي‌رود. اما برخي شرايط وجود دارد كه بايد حتما پزشك معاينه كند.

❌ زماني كه وزن نوزاد افزايش نمي‌يابد.

❌نوزاد به سختي شير مي‌خورد يا به شير خوردن علاقه ندارد.

❌ نوزاد دچار يبوست شده است

❌ پس از امتحان دارو يا شير خشك جديد، واكنش هاي آلرژيك از خود نشان مي‌دهد.

كلام آخر

نفخ نوزاد يكي از مشكل ترين عارضه هاي كودك براي مادر است. هنگام نفخ، نوزاد بسيار سردرگم و پريشان است. هيچ علاقه اي نيز به خوردن شير ندارد. و درد بسياري را نيز تحمل مي‌كند. اما اولين اقدام براي آرام سازي كودك، صبر مادرانه است. زماني كه مادران در تكاپو باشند هرگز توانايي آرام سازي كودك را ندارند. بنابراين در اقدام اول بايد بر صبر خود كار كنيد. براي آموزش چگونه صبورانه رفتار كردن، نيازمند كمك از روانشناس هستيد. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت حضوري و تلفني به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نفخ نوزاد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد

سوالات متداول

گريپ واتر چيست و چه اثري در درمان نفخ نوزاد دارد؟

نوعي دارو است كه براي درمان كوليك و نفخ نوزاد موثر است. بستگي دارد اين دارو از چه برندي باشد اما اين دارو مخلوطي از آب و چند گياه دارويي است. در اغلب تركيبات اين دارو كربنات سديم وجود دارد كه باعث از بين رفتن گاز و رهايي از مشكلات شكمي نوزاد مي‌شود.

چه زماني نفخ معده نوزاد نگران كننده است؟

بروز تغييرات ناگهاني در رفتار كودك مثل سختي در نفس كشيدن يا تغيير در سرعت تنفس، وجود دوره هاي طولاني مدت بي قراري در نوزاد، در هنگام گريه كردن پوست يا لب هاي كودك كبود شود، كودك دچار اسهال مكرر باشد يا استفراغ كودك به همراه مدفوع خوني يا خون در ادرار مشاهده شود، تب و گريه ي بيش از حد

چه نوع شير هايي را به نوزاد نبايد بدهيم؟

شير غليظ شده- شير تبخير شده- شير خشك شده- شير گوسفند يا بز

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نفخ نوزاد را چطور درمان كنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۳:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

برنامه ريزي براي بچه دار شدن از جمله تصميمات مهمي است كه به زندگي جهت داده و زندگي زوجين را براي هميشه دستخوش تغيير قرار مي‌دهد. اين مسئله مي‌تواند باعث رشد زوجين در ابعاد مختلف گردد و به سلامت جسمي و رواني آنان نيز كمك كند. بسياري از زوجين بدون آگاهي و برنامه ريزي تصميم به بچه دار شدن مي‌گيرند كه اين مسئله مي‌تواند پيامد‌هاي نامناسبي را به وجود بياورد. در كنار اين مسائل برنامه ريزي براي بچه‌دار شدن به زوجين كمك مي‌كند تا خودشان را براي مشكلات مختلف آماده كنند و با اعتماد و اطمينان بيشتري پيش بروند.

منبع: برنامه ريزي براي بچه دار شدن | ميزان آمادگي براي پدر و مادر شدن

عوامل زيادي در اين برنامه ريزي مي‌تواند نقش داشته باشد كه در ادامه درباره آن صحبت خواهيم كرد. بهره بردن از مشاوره روانشناسي به زوجين كمك مي‌كند كه با توجه به شرايطي كه دارند بتوانند بهترين تصميم را بگيرند.

برنامه ريزي براي بچه دار شدن

قبل از برنامه ريزي براي بچه دار شدن، بايد تمامي جوانب را مورد سنجش قرار دهيد. زن و مرد بايد قبل از برنامه ريزي، آمادگي كاملي داشته باشند. از لحاظ مالي نيازهاي كودك را برطرف كنند. وضعيت سني مناسبي داشته باشند، مهارت هاي فرزند پروري را به خوبي ياد گرفته باشند و در جهت تربيت كودك كوشا باشند.

بچه دار شدن راهي براي حفظ زندگي هاي مشترك است. اما به تنهايي بچه دار شدن كافي نيست. بايد تمامي جوانب را از زواياي مختلف مورد بررسي قرار دهيد. هر كسي توانايي پدر و مادر شدن ندارد. بنابراين اگر از اين نعمت الهي برخوردار هستيد، حتما تربيت اصولي و مناسبي را در نظر بگيريد.

زماني كه برنامه ريزي براي بچه دار شدن انجام شود، كودك رشد و تربيت مناسبي نيز مي‌بيند. با اين كار سلامت جسماني كودك را تضمين مي‌كنيد، و زندگي آينده او را نيز در نظر گرفته ايد. قبل از فرزند آوري حتما از روانشناس كمك بگيريد تا برنامه مناسبي را به شما ارائه دهد.

عوامل موثر در برنامه ريزي بچه‌دار شدن

براي بسياري از والدين و خانواده‌ها برنامه ريزي براي بچه دار شدن و فرزندآوري، به بررسي سلامت جسماني و معاينات پزشكي و غذايي، وضعيت اقتصادي و نهايتا خريد سيسموني و اسباب‌بازي براي كودك محدود مي‌شود. درحاليكه عوامل موثر ديگري براي اين مسئله وجود دارد كه معمولاً از آن‌ها چشم پوشي مي‌شود.

🔶 آمادگي پدر و مادر براي بچه دار شدن

يكي از عوامل موثر در برنامه ريزي براي بچه دار شدن، آمادگي پدر و مادر است. پدر و مادر بايد از نظر سلامت جسماني و سلامت رواني خود اطمينان حاصل نمايند. همچنين بايد اين تصميم را به صورت آگاهانه گرفته باشند. بسياري مواقع زوجين به دليل اصرارهاي اعضاي خانواده‌شان تصميم به داشتن فرزند مي‌گيرند در صورتيكه اگر زن براي اين مسئله از نظر جسماني و رواني آماده نباشد مي‌تواند پيامدهاي منفي براي خودش و فرزندش داشته باشد.

همچنين آمادگي شوهر براي پدر شدن اهميت بالايي دارد زيرا پدر نقش حامي و پشتيبان خانواده را دارد و در صورت آماده نبودن براي اين مسئله در طول زندگي با چالش‌هاي زيادي مواجهه مي‌شود.

🔶 برنامه ريزي براي بچه دار شدن | وضعيت سني

سن از عوامل تاثير گذار جهت برنامه ريزي براي بچه دار شدن مي‌باشد. سنين بالا و سنين پايين خطرپذيري بالاتري براي مادر و نوزاد به همراه دارد. سن بسيار پايين براي بچه دار شدن مي‌تواند احتمال به دنيا آوردن كودك زودرس و نارس را افزايش دهد همچنين سن بالا مي‌تواند خطر احتمال ابتلا به انواع اختلالات ژنتيكي مانند سندروم داون را افزايش دهد.

مسئله ديگري كه حائز اهميت است اختلاف سني والدين با بچه است، شايد اين مسئله در دوران نوزادي اهميت بالايي نداشته باشد اما با افزايش سن نوزاد اين مسئله بيشتر به چشم مي‌خورد و مي‌تواند مشكلاتي را براي رابطه والد و فرزند ايجاد كند.

🔶 حفظ سلامت عمومي مادر

سلامت عمومي مادر از مهم ترين عوامل موثر در برنامه ريزي براي بچه دار شدن است. وضعيت بارداري و بچه‌دار شدن تغييرات زيادي در وضعيت بدن و هورمون‌هاي مادر به وجود مي‌آورد. بهتر است مادر تحت نظر متخصص زنان و زايمان، رژيم غذايي و مكمل‌هاي غذايي صحيح دريافت كند. تا با حفظ سلامت عمومي امنيت جسماني خود و فرزندش را حفظ نمايد.

🔶 در نظر گرفتن وضعيت اقتصادي

تخمين وضعيت مالي و در نظر گرفتن وضعيت اقتصادي براي بچه دار شدن و بررسي ميزان هزينه‌هاي احتمالي از موارد اساسي و ضروري محسوب مي‌شود. زن و شوهر قبل از هرچيزي بايد بررسي كنند كه آيا از پس هزينه‌هاي اقتصادي براي خدمات و نيازهاي كودك از قبيل پوشاك، تغذيه، درمان و… بر مي‌آيند يا خير. هرگز وضعيت اقتصادي در برنامه ريزي براي بچه دار شدن را شوخي نگيريد.

🔶 برنامه ريزي براي بچه دار شدن | رابطه با همسر

در مواردي اعضاي خانواده يا زوجين فكر مي‌كنند كه اگر بچه‌اي به دنيا بيايد روابط آشفته زن و شوهر بهبود پيدا مي‌كند. به دنيا آوردن بچه نبايد دليلي براي حفظ رابطه باشد زيرا وجود بچه مي‌تواند شرايط را پيچيده‌تر كند. بنابراين قبل از برنامه ريزي براي بچه دار شدن، رابط خود با همسرتان را بسنجيد.

🔶 آموزش فرزند پروري و آمادگي رواني

والدين زيادي وجود دارند كه بدون آگاهي از اصول فرزندپروي و نگهداري از فرزند تصميم به بچه دار شدن مي‌گيرند. معمولا اين دسته از افراد در سال‌هاي بعدي زندگي درگير مشكلات فراواني مي‌شوند. والدين بايد قبل از اينكه تصميم به بچه دار شدن بگيرند تحت نظارت يك روانشناس با اصول فرزندپروي و رشد كودك آشنا شوند. نوزاد از زمان تولد تا سنين بعدي دوره‌هاي رشد مختلفي را مي‌گذارند و پدر و مادر با آشنايي ويژگي‌هاي نوزاد در اين دوران‌ها مي‌توانند بهترين رفتار و تصميم را با فرزند خود بگيرند. بنابراين قبل از برنامه ريزي براي بچه دار شدن، آمادگي هاي رواني و فرزند پروري را تقويت كنيد.

🔶 برنامه ريزي براي بچه دار شدن | تغيير سبك زندگي

قبل از برنامه ريزي براي بچه دار شدن، آگاه باشيد كه سبك زندگي شما تغيير مي‌كند. به عبارتي مي‌توان گفت محسوس‌ترين تغييري كه در زندگي پدر و مادر بعد از به دنيا آمدن فرزند اتفاق مي‌افتد تغيير سبك زندگي است. زوجين بايد بدانند كه با بدنيا آمدن فرزند سبك زندگيشان تغيير مي‌كند. بسياري از كارهايي كه در دوراني كه فرزند نداشتند و انجام مي‌دادند براي حفظ سلامت خودشان و فرزندشان ديگر نبايد انجام دهند.

همچنين تغيير سبك زندگي در دوران بارداري هم اتفاق مي‌افتد. حفظ تناسب اندام و ورزش منظم تحت نظارت متخصص، عدم مصرف مواد مخدر يا الكل يا غذاهاي خاص و كاهش عوامل استرس‌زا و رويداد‌هاي منفي زندگي نيز از اهميت زيادي برخوردار است.

🔶 حمايت اطرافيان را در نظر داشته باشيد | برنامه ريزي براي بچه دار شدن

اگر مادر و پدر هر دو شاغل هستند، بايد براي تربيت فرزند حمايت اطرافيان يا پرستار را در نظر بگيرند. بنابراين قبل از برنامه ريزي براي بچه دار شدن در صورت شاغل بودن، حمايت ديگران را در نظر بگيريد.

🔶 در معرض استرس قرار نگيريد

يكي از عوامل مهمي كه در برنامه ريزي براي بچه دار شدن بايد در نظر داشته باشيد، استرس است. خانم ها و آقايان بايد ميزان استرس خود را كاهش دهند. استرس بالا مانع از بارداري مي‌شد.

🔶مواد شيميايي را در نظر بگيريد | برنامه ريزي براي بچه دار شدن

جهت برنامه ريزي براي بچه دار شدن بايد به دور از مواد شيميايي باشيد. اگر در محلي مشغول به كار هستيد كه مواد شيميايي، سرب، اشعه ايكس و امواج مضر براي زنان باردار وجود داشته باشد، احتمال بارداري كم مي‌شود. قبل از بچه دار شدن حتما با پزشك مشورت كنيد.

🔶 مصرف سيگار و الكل را كاهش دهيد

مصرف سيگار، مواد مخدر و الكل براي خانم هاي باردار بسيار مضر است. مدت ها قبل از برنامه ريزي براي بچه دار شدن بايد مصرف دخانيات و الكل را به طور كامل قطع كنيد. تا با مشكلات بزرگي مانند نوزاد نارس، عقب مانده و نازايي روبرو نشويد.

🔶 تغذيه مناسب عامل موثر در بارداري سالم | برنامه ريزي براي بچه دار شدن

براي اينكه بارداري سالمي داشته باشيد، بايد تغذيه خود را 5 ماه قبل از بارداري سالم كنيد. در حين بارداري بايد از مواد مغذي و مفيد استفاده كنيد تا ميزان مواد مهم به بدن جنين برسد. بنابراين قبل از برنامه ريزي براي بچه دار شدن، تغذيه خود را با كمك پزشك سالم كنيد.

كلام آخر

بچه دار شدن تجربه اي شيرين و لذتبخش است. اما در نظر داشته باشيد كه برنامه ريزي براي بچه دار شدن يكي از مهم ترين كارها جهت فرزند پروري است. والدين بايد وضعيت سني، مالي، تربيتي و فرهنگي مناسبي را براي كودك در نظر بگيرند. برنامه ريزي ها معمولا به شيوه هاي يكساني صورت مي‌گيرد.

اما طبق زندگي هر فردي بايد اين برنامه ريزي ها صورت بگيرد. جهت دريافت برنامه ريزي براي بچه دار شدن، حتما از مشاورين كودك كمك بگيريد. مركز مشاوره نيني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه برنامه ريزي براي بچه دار شدن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد

سوالات متداول

آيا در هر سني مي‌توان براي به دنيا آوردن بچه اقدام كرد؟

سن يكي از مشخصه‌هاي مهم براي به دنيا آوردن بچه محسوب مي‌شود. طبيعتا سن كم و سن زياد مادر مي‌تواند از عوامل منفي بچه آوردن به حساب بيايد. به طور كلي بهترين سن فرزندآوري براي خانم‌ها بين 23 تا 30 سال مي‌باشد و براي آقايان تا قبل از سن چهل سالگي مطلوب محسوب مي‌شود. با اين حال سن مادر از اهميت بيشتري برخوردار است و سن پدر در درجه دوم اهميت دارد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: برنامه ريزي براي بچه دار شدن | ميزان آمادگي براي پدر و مادر شدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۷:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تربيت كودكان بيش فعال همواره براي پدر و مادرها با چالش‌هاي زيادي همراه است. بسياري از والدين در اين شرايط نمي‌دانند در برابر پرتحركي كودك بايد چگونه واكنش نشان دهند. و ممكن است تا حد زيادي از سربه هوايي فرزندشان خسته شوند. اين مسئله به خودي خود مي‌تواند واكنش‌هاي نامناسبي نظير پرخاشگري كلامي و فيزيكي را به همراه بياورد كه با ايجاد اثرات منفي روي كودك به پيچيدگي هرچه بيشتر اوضاع مي‌انجامد.

اگر فرزندتان مبتلا به اختلال بيش فعالي است و نمي‌دانيد چگونه بايد با او رفتار كنيد در ادامه توصيه‌هايي در مورد تربيت و كنترل كودكان بيش فعال ارائه كرده‌ايم كه مي‌توانند در اين زمينه به شما كمك نمايند.

منبع: تربيت كودكان بيش فعال با 7 اصل

تربيت كودكان بيش فعال

تربيت كودكان بيش فعال كار ساده اي نيست. معمولا مادراني كه كودكان بيش فعال دارند، خسته مي‌شوند. اما روش هاي برخوردي نيز با اين كودكان وجود دارد كه باعث بهبود كيفيت رفتار آنها مي‌شود. كودكان بيش فعال نشانه هايي از خود دارند كه شامل بي توجهي، بي دقتي، گم كردن وسايل و … مي‌شود كه هر والدي را كلافه مي‌كند. اكثر والدين در جستجوي روش برخورد مناسب با اين كودكان هستند. در اين مقاله راجع به تربيت كودكان بيش فعال صحبت كرده ايم.

تربيت و كنترل كودكان بيش فعال بر اساس ويژگي هاي آن ها

اختلال بيش فعالي يا ADHD يكي از اختلالات عصبي رشدي است كه اغلب در سنين كودكي بروز مي‌يابد. كودكان بيش فعال دو نقص عمده دارند كه كم توجهي و تحرك بيش از حد را شامل مي‌شود. از جمله علائمي كه در تربيت كودكان بيش فعال بايد مد نظر قرار داد، به شرح زير هستند.

  • كودكان بيش فعال توجه چنداني به جزئيات ندارند.
  • آن‌ها در حين انجام تكاليف نمي‌توانند تمركز خود را حفظ كنند.
  • دائما حواس‌شان جاي ديگري است و هنگام مكالمه توجه كمي به فرد مقابل دارند.
  • در به پايان رساندن وظايف و تكاليف‌شان با مشكل مواجه هستند.
  • معمولا از انجام تكاليفي كه نيازمند فعاليت ذهني هستند متنفرند.
  • در اكثر اوقات وسايل خود را گم مي‌كنند.
  • به راحتي حواس‌شان با محرك‌هاي خارجي پرت مي‌شود.
  • دائما كارهاي روزمره خود را فراموش مي‌كنند.
  • دائما روي صندلي وول مي‌خورند يا هنگامي كه نشسته‌اند دست و پاي خود را تكان مي‌دهند.
  • نمي‌توانند به مدت طولاني روي صندلي بنشينند.
  • معمولا در مكان‌هايي كه مناسبتي ندارد مي‌دوند يا از در و ديوار بالا مي‌روند!
  • فعاليت‌هايشان با سر و صداي زياد همراه است.
  • دائما در حال حركت هستند.
  • بيش از حد حرف مي‌زنند.
  • وسط حرف ديگران مي‌پرند.
  • اگر از آن‌ها سوال بپرسند معمولا قبل از اتمام پرسش پاسخ را مي‌پرانند.
  • انتظار كشيدن در موقعيت‌هايي نظير ماندن در صف براي‌شان بسيار دشوار است.

توصيه هايي براي تربيت كودكان بيش فعال

با توجه به علائم گفته شده در مورد اختلال ADHD تعامل با اين كودكان اغلب بسيار دشوار است. از همين رو والدين در تربيت كودكان بيش فعال با چالش‌هاي بيشتري رو به رو مي‌شوند. براي اينكه بتوانيد بر اين چالش‌ها غلبه نماييد علاوه بر پيگيري درمان‌هاي تخصصي از طريق روانشناس و روانپزشك در نظر گرفتن توصيه‌هاي زير به شما كمك مي‌نمايد.

📌 نگرش مثبتي نسبت به فرزندتان داشته باشيد و آن را حفظ نماييد

به عنوان پدر و مادر بهترين راه تربيت كودكان بيش فعال داشتن نگرش مثبت نسبت به آن‌ها است. چراكه برخي از والدين در اين شرايط دائما به فرزند خود برچسب‌هاي زننده مي‌زنند و او را با الفاظي نظير “خنگ”، “سر به هوا”، “احمق” و … خطاب مي‌كنند.

اين كار با ايجاد تاثيرات منفي روي اعتماد به نفس كودك علاوه بر مشكلات مرتبط با بيش فعالي منجر به بروز مشكلات روانشناختي ديگري نيز مي‌شود. كه تعاملات بين فردي را بيش از پيش سخت مي‌سازد. در نتيجه همواره به فرزندتان نشان دهيد شرايط او را درك مي‌كنيد و در كنارش هستيد تا مشكلات رفتاري‌اش بهبود يابند.

📌 تربيت كودكان بيش فعال | رفتارهاي مخرب را در بافت اختلال نگاه كنيد

همواره به ياد داشته باشيد كه بسياري از رفتارهاي مخرب كودك بيش فعال عمدي نيستند. در نتيجه براي تربيت كودكان بيش فعال بايد اطلاعات خود را از علائم رفتاري ADHD بالا ببريد و به ياد داشته باشيد اين‌ها جزئي از مشكل كودك هستند كه بايد براي رفع آن‌ها تلاش كرد. پس سرزنش بيش از حد خود يا فرزندتان نمي‌تواند به بهبود اوضاع كمكي نمايد.

📌 انتظارات خود را با توانمندي‌هاي كودك هماهنگ نماييد

براي تربيت كودكان بيش فعال بايد ضعف‌هايشان را بشناسيد و در آن موارد انتظارات خود را كمي تعديل نماييد. براي مثال مبتلايان به ADHD هنگام گوش دادن به يك سخنراني بلند يا انجام تكاليف زمان‌بر بارها دچار حواسپرتي مي‌شوند. پس نمي‌توانيد به مدت طولاني از آن‌ها بخواهيد به حرف‌هاي‌تان گوش دهند يا تكاليف مدرسه‌شان را يك جا انجام دهند. در عوض مي‌توانيد تكاليف را به چند بخش كوتاه مدت تقسيم كنيد تا فرزندتان بتواند در زمان‌هاي مختلف به آن‌ها بپردازد.

📌 تربيت كودكان بيش فعال | به توانمندي هاي فرزندتان باور داشته باشيد

اينكه كودك‌تان مبتلا به بيش فعالي باشد به معناي اين نيست كه نمي‌تواند در هيچ زمينه‌اي پيشرفت كند يا توانمندي خاصي ندارد. براي تربيت كودكان بيش فعال خود بهتر است توانايي‌ها و قابليت‌هاي منحصر به فرد فرزندتان را كشف كرده و همواره در مورد آن‌ها به او بازخورد بدهيد. همچنين در مورد رفتارهاي مشكل ساز نيز دائما به كودك يادآور شويد كه مي‌تواند اين مشكلات را اصلاح كند و به مرور زمان اعمال بالغانه‌تري را از خود نشان دهد.

📌 يك روتين خاص را براي كارهاي مختلف كودك در نظر بگيريد

در زندگي كوكان مبتلا به بيش فعالي برخورداري از ثبات از اهميت بسزايي برخوردار است. از همين رو بهتر است برنامه روزانه و هفتگي متداولي براي آن‌ها در نظر بگيريد. به طوري كه آن‌ها هر روز به طور منظم در ساعت خاصي از خواب بيدار شوند، در زمان مشخصي وعده‌هاي غذايي‌شان را بخورند و در نهايت شب در ساعتي مشخص به رختخواب بروند.

براي موفقيت آميز بودن روش تربيت كودكان بيش فعال حتما اين نظم در اكثر فعاليت‌هاي روزمره رعايت شود. براي مثال اگر فرزندتان به مدرسه مي‌رود همواره شب قبل به او كمك كنيد تا وسايلش را آماده كند و زمان‌هاي مشخصي را به انجام تكاليفش اختصاص دهد.

📌 تربيت و كنترل كودكان بيش فعال | براي انجام تكاليف محيط آرامي در اختيار كودك قرار دهيد

در نظر داشته باشيد كه حواسپرتي به وسيله محرك‌هاي خارجي يكي از علائم اصلي اختلال ADHD است. در نتيجه اگر از فرزندتان مي‌خواهيد يك تكليف خاص را انجام دهد، بايد فضاي آرامي در اختيار او بگذاريد و عوامل حواسپرتي را تا جاي ممكن به حداقل برسانيد تا كودك بتواند عملكرد بالاتري داشته باشد. بنابراين يكي از روش هاي تربيت كودكان بيش فعال، فراهم كردن محيط آرام است.

📌 مراقب نوع تغذيه كودك باشيد

جهت تربيت كودكان بيش فعال، مراقب وعده هاي غذايي او باشيد. بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه سبك غذا خوردن مبتلايان به بيش فعالي بايد از ويژگي‌هاي خاصي برخوردار باشد. براي مثال آن‌ها نبايد بيش از 3ساعت گرسنه بمانند. چرا كه افت قندخون در افزايش تحريك پذيري و مشكلات تمركز موثر است. در نتيجه سعي كنيد ميان وعده‌هاي كودك را افزايش دهيد. همچنين به كمك پزشك و آزمايش خون اطمينان حاصل كنيد كه سطح مناسبي از مواد معدني نظير آهن و منيزيم در بدن فرزندتان وجود دارد. چرا كه كمبود اين مواد نيز مي‌تواند علائم ADHD را تشديد نمايد.

📌 خودتان را الگوي مناسب كنيد

يكي از روش هاي تربيت كودكان بيش فعال، الگوي رفتاري خودتان است. فرزند شما هر كاري كه شما انجام مي‌دهيد را تكرار مي‌كند. رفتار خود را اصلاح كنيد، به شيوه مناسبي رفتار كنيد تا الگوي مناسبي براي كودك باشيد.

📌 به شيوه صادقانه احساسات خود را بروز دهيد

گاهي براي تربيت كودكان بيش فعال، لازم است تا به صورت صادقانه احساساتي كه بابت رفتار كودك داريد، بروز دهيد. مثلا به كودك بگوييد كه اين رفتار تو باعث شرمندگي من ميشه! يا رفتار تو باعث ميشه من احساس ناراحتي كنم. در اين شيوه كودك به رفتارهاي خود با دقت بيشتري مي‌نگرد.

📌 شنونده مناسبي باشيد

هميشه والديني كه شنونده خوبي هستند، كودكان بهتري دارند. براي تربيت كودكان بيش فعال نيز بايد شنونده خوبي باشيد. از كودك بخواهيد تا حرف هاي خودش را بزند، احساساتش را بروز دهد. و در كنارش شما نيز بايد درك داشته باشيد.

📌 انتقادات دائمي نداشته باشيد

براي تربيت كودكان بيش فعال، نبايد دائم در حال انتقاد باشيد. اگر كاري را ار كودك مي‌خواهيد، يكبار به او بگوييد. براي بار بعدي تكرار نكنيد. بگذاريد نسبت به كارهايي كه مي‌خواهيد انجام دهد، مسئوليت پذير شود.

كلام آخر

بيش فعالي يك اختلال است. كودكان مبتلا به اين اختلال بسيار پر تنش و بي توجه هستند. بنابراين تربيت آنها سخت و دشوار مي‌شود. علائم بيش فعالي تقريبا در همه كودكان يكسان است. اما شدت متفاوتي دارد. اما تربيت كودكان بيش فعال به خودي خود در همه كودكان بيش فعال دشوار است. براي تربيت صحيح اين كودكان از روانشناس كودك كمك بگيريد تا با مشكلات بزرگ روبرو نشويد. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت حضوري و تلفني به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تربيت كودكان بيش فعال مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد

سوالات متداول

چطور به كودك بيش فعال كمك كنيم اعتماد به نفس بيشتري داشته باشد؟

والدين و ساير بزرگترها به دليل پرتحركي و عدم تمركز كودكان مبتلا به ADHD اغلب بيشتر آن‌ها را دعوا مي‌كنند كه اين مسئله روي اعتماد به نفس آن‌ها تاثير مي‌گذارد. همچنين افت عملكرد در مدرسه و عدم پذيرش از جانب همسالان نيز در اين موضوع تاثيرگذار است. پرهيز از اقداماتي نظير برچسب زدن يا پرخاشگري، كمك گرفتن از جلسات رواندرماني و آموزش مهارت‌هاي اجتماعي از جمله اقداماتي است كه در بهبود اين مشكل تاثير بسزايي دارند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تربيت كودكان بيش فعال با 7 اصل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۹:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آموزش شعر به كودكان يك دغدغه اصلي و هميشگي مادران است. اما بايد از روش هاي مناسبي انجام داد. براي آموزش در اقدام اول، والدين بايد صبور و شكيبا باشند و با كودك به تندي برخورد نكنند. زماني كه با صبر و حوصله اقدام مي‌كنيد، كودك با آرامش بيشتري شروع به يادگيري مي‌كند. كودك از 3 سالگي توانايي ها و مهارت هاي خود را بروز مي‌دهد. بنابراين براي آموزش شعر به كودكان از 3 سالگي اقدام كنيد. بهترين پاسخ در باب اين كه كودك به چه چيزي علاقه دارد صورت مي‌گيرد. تشويق در آموزش را فراموش نكنيد و به كودك با بازي هاي مورد علاقه‌اش آموزش دهيد.

منبع: آموزش شعر به كودكان | شعرخواني كودكانه

آموزش شعر به كودكان

آموزش شعر خواني به كودكان يكي از مهارت هاي كودكان است كه همه والدين علاقه دارند. زماني كه كودك وارد سن 3 سالگي مي‌شود. قابليت هايي پيدا مي‌كند كه با آموزش والدين، پرورش مي‌يابد. در واقع توانايي هاي كودك از سن 3 سالگي مشخص مي‌شود. يكي از مهارت هايي كه باعث پي بردن به حافظه كودك مي‌شود، شعر خواني است.

آموزش شعر به كودكان روش ها و شيوه هاي گوناگوني دارد. اين آموزش نيازمند صبر و حوصله والدين است. معمولا مادران و پدراني كه براي بار اول فرزند دار شده اند، با مشكلات بيشتري مواجهه مي‌شوند. براي بررسي مهارت هاي كودك از روانشناس و مشاورين كودك كمك بگيريد.

تكنيك هاي آموزش شعر به كودكان

آموزش شعر به كودكان تكنيك و روش هاي مخصوص به خود را دارد. البته قبل از ارائه تكنيك ها بايد به شما اين موضوع را بگويم كه والدين پر رنگ ترين نقش را در آموزش شعر به كودكان دارند. صبر و حوصله مهم ترين وسيله و اولويت در آموزش شعر به كودكان است. در اين بخش از مقاله راجع به تكنيك ها و روش هاي آموزش شعر به كودكان توضيح داده ايم.

🎀 براي آموزش شعر به كودكان، انگيزه را در كودك شكوفا كنيد

يكي از روش هاي آموزش شعر به كودكان، ايجاد انگيزه است. به عنوان والدين بايد از محركات آموزش كودك خود آگاه باشيد. انگيزه مهم ترين پيشينه براي آموزش است. به طور كلي، انگيزه در زندگي نقش اصلي را مي‌زند. و باعث حركت مي‌شود.

🎀 مفاهيم شعر را به كودك تعريف كنيد

تمام شعرهاي كودكانه مفهموم و داستاني در دل خود دارد. براي آموزش شعر به كودكان، بايد مفاهيم را به كودك آموزش دهيد. در پايان شعر نظر و نكته برداري كودك از شعر را بررسي كنيد.

🎀 با كودكتان، كودك باشيد

يكي از روش هاي آموزش شعر به كودكان، كودكي كردن با فرزند است. به اين منظور كه با كودك خود به صورت كودكانه برخورد كنيد. اگر قصد آموزش شعر داريد، بايد پدر و مادر بودن را به فراموشي بسپاريد و مانند فرزند خود شعر بخوانيد.

🎀 براي آموزش شعر به كودكان برنامه ريزي داشته باشيد

برنامه ريزي يك تكنيك فوق العاده در آموزش شعر به كودكان است. زماني كه برنامه ريزي داشته باشيد هر شب به مدت نيم ساعت به كودك شعر آموزش دهيد، پس از 21 روز هم كودك به آموزش شعر عادت خواهد كرد و هم شما طبق برنامه كارهاي كودك را پيش مي‌بريد.

🎀 جهت آموزش شعر به كودكان، به محيط مناسب آموزش توجه كنيد

توجه به محيط مناسب در آموزش شعر به كودكان بسيار حائز اهميت است. والدين بايد اين نكته را در نظر بگيرند كه ابتدايي ترين دوران كودك بايد در محيط مناسب باشد. كودك در اين محيط مشاهده و رشد مي‌كند. بنابراين محيط آموزشي استانداردي انتخاب كنيد.

🎀 به هيج وجه تشويق را فراموش نكنيد

آموزش شعر به كودكان بايد همراه با تشويق باشد. مثلا اگر يك بند شعر را حفظ كرد يا مفهوم آن را متوجه شد، جايزه كوچكي براي او در نظر بگيريد. ايجاد انگيزه براي كودكان بهترين روش براي آموزش است.

🎀 شعر را گام به گام توضيح دهيد

جهت آموزش شعر به كودكان، اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه مغز كودكان توانايي به خاطر سپردن مطالب زياد ندارد. بنابراين توقع خود را كاهش دهيد. انتظار نداشته باشيد كه كودك شعر بلند و طولاني را به سرعت آموزش ببيند. بنابراين براي آموزش بايد آهسته حركت كنيد.

🎀 براي آموزش شعر به كودكان، موسيقي را چاشني شعرها كنيد

يكي از روش ها و تكنيك هاي آموزش شعر به كودكان، موسيقي است. براي اينكه كودك شور و هيجان بيشتري را همراه با آموزش شعر داشته باشد، از موسيقي استفاده كنيد. بنابراين شوق يادگيري را جدي بگيريد.

🎀 به علايق كودك احترام بگذاريد

براي آموزش شعر به كودكان، والدين بايد مهم ترين ملاك را علايق كودك قرار دهند. اشعار مناسب با گروه سني كودك و علايق او استفاده كنيد.

🎀 استاندارد هاي آموزشي را جدي بگيريد

يكي از تكنيك هاي مهم آموزش شعر به كودكان، استفاده از استانداردهاي آموزشي است. با مطالعه مطالب بيشتر و مناسب رده سني كودك، از روش هاي آموزشي جديد مطلع شويد.

🎀 با نمايش به كودك شعر آموزش دهيد

يكي از تكنيك هاي مهم آموزش شعر به كودكان با نمايش است. گاهي كودك حوصله حفظ شعر ندارد. و شعر هيچ جذابيتي براي او ندارد. اگر عزم خود را جزم كرده ايد كه به هر شيوه اي شعر را به كودك آموزش دهيد، از نمايش كمك بگيريد. نمايش خانگي با كمك عروسك هاي كودك، استفاده از كارتون يا فيلم هاي كودكانه انجام مي‌شود.

🎀 بازي هاي كودكانه را الگو قرار دهيد

هنگام بازي با فرزند مي‌توانيد آموزش شعر به كودكان را انجام دهيد. بازي هاي كودكانه در رشد و پرورش كودك از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. براي آموزش بهتر، زماني كه كودك مشغول بازي مورد علاقه اش است، اقدام كنيد.

🎀 جهت آموزش شعر به كودكان، با كمك تصاوير آموزش دهيد

يكي از روش ها و تكنيك هاي آموزش شعر به كودكان، كمك از شيوه بصري است. تحقيقات نشان مي‌دهد كه بيش از 80 درصد كودكان حافظه بصري بالايي دارند. از تصاوير كتاب شعر كمك بگيريد. تصوير را نشان دهيد و شعر را براي كودك بخوانيد. با اين روش احتمالا سريعتر آموزش شعر صورت مي‌گيرد.

🎀 از روش قدم زدن كمك بگيريد

خود را هم سن كودك كنيد تا پا به پاي شما قدم بردارد. در اين روش آموزش شعر به كودكان، همراه با فرزند خود به پارك برويد و هنگام قدم زدن شعر را براي او بخوانيد. اين روش به ثبات شعر در مغز كودك كمك بيشتري مي‌كند.

كلام آخر

با مطالعه اين مقاله از تكنيك هاي آموزش شعر به كودكان آشنا شده ايد. روش هاي ساده و راحتي را به والدين توضيح داده ايم كه باعث يادگيري سريع شعر مي‌شود. اين آموزش ها در باب همه جوانب صدق مي‌كند. براي آگاهي بيشتر از توانمندي هاي كودك، حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت حضوري و تلفني به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آموزش شعر به كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آموزش شعر به كودكان | شعرخواني كودكانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۵:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

فرزند دوم را براي رفع نيازهاي خود نياوريد! زماني كه تصميم به فرزند آوري داريد، بايد تمام جنبه هاي رشدي او را در نظر داشته باشيد. نبايد بين فرزندان تفاوت قائل باشيد و آنها را دائم با يكديگر مقايسه كنيد. بچه دوم مزايا و معايب مشخصي دارد كه در اين مقاله نيز شرح داده ايم. اما اينكه انتظار داشته باشيد بچه دوم مانند فرزند اول رفتار كند، لطفا بچه دار نشيد. هر فردي شخصيت مخصوص خود را دارد. در واقع هيچ انگشتي شبيه به هم نيست. پس سعي كنيد تمام جوانب را در نظر بگيريد تا با مشكلات بزرگ روبرو نشويد.

منبع: فرزند دوم | معايب و مزاياي فرزند دوم

فرزند دوم لازم است؟

فرزند دوم همراه خود معايب و مزايايي مي‌آورد. اكثر پدر و مادرها به دليل اينكه همبازي براي فرزندان اول بياورند، براي بچه دوم اقدام مي‌كنند. اما طبق نظر ديگران، فززند دوم از حمايت كمتري نسبت به فرزند اول و آخر برخوردار است. در روانشناسي به چنين پديده اي، سندرم فرزند دوم گفته مي‌شود. فرزندان دوم را به عنوان فرزند مظلوم خانواده نيز مي‌نامند.

اما پدر و مادر بايد به شيوه اي يكسان فرزندان خود را حمايت كنند. به طور كلي بچه دوم بايد مانند فرزندان تربيت شود تا با مشكلات رواني و ضربه هاي جسماني روبرو نشود.

مزاياي فرزند دوم چيست؟

زماني كه پدر و مادر دومين فرزند خود را به دنيا مي‌آورند، از تجربياتي كه در تربيت فرزند اول استفاده كرده اند، در بچه دوم نيز با دقت بيشتري استفاده مي‌كنند. حتي در برخي شرايط به دليل دغدغه هاي فرزند اول، شايد كمتر به فرزند دوم توجه كنند. در اين بخش از مقاله راجع به مزاياي بچه دوم توضيح داده ايم.

📌 فرزند دوم مهارت مذاكره بالايي دارد

يكي از مزاياي فرزند دوم، مهارت مذاكره بالا است. اين فرزندان در جمع خواهر و بردار هاي بزرگ تر خود قرار مي‌گيرند. و آموزش مي‌بينند كه بايد چه رفتارهايي را در چه موقعيتي انجام دهند. بنابراين فرزندان دوم آموزش مي‌بينند كه با ويژگي هاي مثبت رشد پيدا كنند. اگر فرزند سومي نيز وجود داشته باشد، فرزند سوم تمام تلاش خودش را مي‌كند تا نظر والدين را جلب كند. در نهايت فرزندان دوم مهارت هاي بالايي را در مذاكرات كسب مي‌كنند.

📌 فرزند دوم انعطاف پذير است

بچه دوم با اين موضوع كنار مي‌آيد كه همه توجه پدر و مادر مخصوص او نيست. در واقع والدين محبت خود را بين فرزندان تقسيم مي‌كند. فرزند دوم نيز از ابتدا به همين شيوه مشاهده و عادت كرده اند. بنابراين انعطاف بيشتري دارند. و در محيطي رشد كرده و آموخته اند كه تمام توجه والدين نبايد به آنها باشد.

📌 دوست هاي خوبي براي خواهر و برادر خود مي‌شوند

يكي از ويژگي هاي مثبت و مزاياي فرزند دوم، همراه خواهر و برادر بودن است. اين اتفاق بسيار رايج است كه فرزندان دوم به دليل توجه و برقراري ارتباط با خواهر و برادر ديگر، همراه و دوست خوبي براي آن‌ها مي‌شود. بايد حواس خود را جمع كنيد كه بچه دوم به دليل بي توجه خانواده، به سمت دوستان منفي گرايش پيدا نكند.

📌فرزندان مصممي هستند

مصمم بودن فرزند دوم به دليل ويژگي هاي خواهر و برادران ديگر است. بچه دوم خواهر و برادر بزرگ تر خود را مشاهده مي‌كند كه بهتر از او مي‌تواند بدود، مطالعه كند، بازي كند و … . همين موضوع باعث مي‌شود تا فرزندان دوم براي دستيابي جايگاه خواهر و برادر خود تلاش كنند. بنابراين با سرعت بالاتري به سوي كسب مهارت ها مي‌روند.

📌 فرزند دوم اجتماعي است

فرزند دوم به دليل اينكه در خانواده بزرگ رشد كرده است، اجتماعي تر مي‌شود. چشم باز كرده و با 3 نفر در خانه روبرو شده. بنابراين برقراري ارتباط در بچه دوم بيشتر است. به دليل اينكه فرزند دوم نحوه صحبت و ارتباط صحيح را از فرزند اول ياد گرفته است، اجتماعي تر و رفتار مناسب تري خواهد داشت.

📌 سازگاري بالايي دارند

فرزند دوم به دليل اينكه در طول فرايند رشد خود با خواهر، برادر، پدر و مادر مجبورا ارتباط داشته است، سازگاري بالاتري هم خواهد داشت. اغلب فرزندان دوم خواهان صلح هستند و از دعوا و بحث با خانواده گريزانند. در نهايت باعث سازگاري در مدرسه، اجتماع و محيط كار مي‌شود. و معمولا شرايط سخت را به راحتي حل مي‌كنند.

معايب فرزند دوم چيست؟

فرزند دوم گاهي شرايط سختي را تحمل مي‌كند. اگر خود را جاي فرزندان دوم قرار دهيد، گاه متوجه اين سختي خواهيد شد. اينكه تمام توجه والدين به كودك كوچكتر يا دغدغه هاي فرزند اول باشد، بسيار طاقت فرسا است. بنابراين فرزند دوم بودن نيز معايبي دارد كه در اين بخش مقاله راجع به آن توضيح داده ايم.

❌ توقع و انتظار ديگران را ناديده مي‌گيرند

يكي از معايب فرزند دوم، اين است كه براي كارهايي كه ديگران براي آنها انجام داده اند، تشكر نكنند. به دليل اينكه والدين به بچه دوم در اكثر مواقع مسئوليت كمتري مي‌دهد، اين شخصيت در آنها شكل گرفته است. بنابراين توانايي هاي خود را باور ندارد. و اينگونه فكر مي‌كند كه در هيچ كاري خوب نيست. به همين دليل است كه والدين از آنها براي انجام امور كمك نمي‌گيرند. چون مسئوليتي به عهده ندارند و انتظار ندارند كه ديگران به آنها مسئوليت بدهند.

❌ مسير زندگي را گم مي‌كند

فرزند دوم معمولا مسير زندگي خود را گم مي‌كند. معمولا سردرگم هستند و توانايي انتخاب مسير ندارند. به دليل اينكه والدين تمركز كامل خود را به فرزند دوم نداده اند، تبديل به افرادي بي انگيزه و بي هدف مي‌شوند.

❌ فرزند دوم عزت نفس پاييني دارد

يكي از بزرگ ترين معايب فرزند دوم، عزت نفس پايين است. بچه دوم معمولا با خواهر و برادران خود مقايسه مي‌شود. تمام اين مقايسه ها باعث كاهش عزت نفس فرزند مي‌شود. والدين بايد اين موضوع را به خاطر داشته باشند كه هر فردي به صورت منحصر به فردي رشد مي‌كند و نمودار رشد كاملا متفاوتي دارد. بنابراين لزومي ندارد كه فرزندانتان را با يكديگر مقايسه كنيد.

❌ حسادت مي‌كنند

تعاريف بيش از حد از فرزند اول يا آخر باعث ناراحتي و حسادت فرزند دوم مي‌شود. حسادت يكي از معايب بچه دوم بودن است. اگر بين فرزندان خود فرق بگذاريد يا يكي از آنها را بيشتر مورد تمجيد قرار دهيد، حسادت بين فرزندان ريشه مي‌كند.

❌ اغلب تنها هستند

تنهايي يكي از معايب فرزند دوم است. اغلب فرزندان دوم به دليل اينكه در دوران كودكي تنهايي را تحمل كرده اند. توقع و انتظار زياد از والدين ندارند، بنابراين به تنهايي عادت كرده اند. در واقع احساس مي‌كند كه كسي او را دوست ندارد و بايد تنها بماند.

❌ فرزند دوم پرخاشگري مي‌كند

يكي از رفتارهاي فرزند دوم جهت جلب توجه والدين به واسطه پرخاشگري است. زماني كه والدين تمام تمركز خود را بگذارند روي فرزند اول، دومين كودك براي جلب توجه هر كاري انجام مي‌دهد. براي جلوگيري از اين رفتار فرزند، سعي كنيد به طور يكسان به آن‌ها اهميت دهيد. و توجه لازم را داشته باشيد.

چگونه از فرزند دوم حمايت كنيم؟

پدر و مادرها براي به دنيا آوردن فرزند دوم، بايد اين موضوع را در نظر داشته باشند كه شيوه تربيتي سالمي را آموزش ببينند. در غير اين صورت كودك با مشكلات و آسيب هاي رواني روبرو مي‌شود. در اين بخش از مقاله راجع به چگونگي حمايت از فرزند دوم توضيح داده ايم.

✅ بيش از اندازه مهربان و احساساتي نباشيد.

✅ به صحبت هاي فرزند خود گوش دهيد. و نسبت به نيازهاي او بي توجه رفتار نكنيد.

✅ فرزند دوم را با خواهر و برادرهايش مقايسه نكنيد. بگذاريد به صورت متفاوت تري رشد كند.

✅ نيازهاي فردي هر فرزند را به صورت جداگانه بر طرف كنيد.

✅ توانايي هاي فرزند دوم خود را تشويق كنيد. و بگذاريد احساس خاص بودن داشته باشد.

✅ ارتباط سالم و درستي با فرزند خود برقرار كنيد.

كلام آخر

احتمالا شنيده ايد كه فرزند دوم رفتارهاي فرزند اول را پيروي مي‌كند. تا حدودي رفتار بچه دوم شبيه به رفتار والدين و فرزند اول مي‌شود. با فرزند اول خود مكالمه داشته باشيد و مطمئن شويد كه باعث آزار و اذيت فرزند اول نمي‌شود. اما بهترين روش اين است كه قبل از به دنيا آوردن فرزند دوم، از مشاورين و متخصصين كمك بگيريد. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت حضوري و تلفني به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فرزند دوم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا فرزند دوم خوب است؟

بسياري از والدين براي تنها نماندن فرزند اولشان به فكر آوردن بچه دوم هستند. اما نيازها و شخصيت هر بچه اي متفاوت است. چالش ها و رنگ و بوي خودش را دارد. و شما اگر آمادگي لازم براي مواجهه با مسائل كودك ديگري را نداريد، بهتر است از آوردن بچه دوم صرف نظر كنيد. در مقاله توضيحات كامل تري درباره خصوصيات و شرايط اين كودكان داده ايم

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: فرزند دوم | معايب و مزاياي فرزند دوم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۲:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بعد از دعوا با همسر چه كنيم كه رابطه سرد نشود؟ دغدغه زوجين امروزي اين موضوع است. معمولا دو طرف مقصر دعوا هستند و هرگز نمي‌توان يك شخص را مقصر اصلي دانست. بنابراين مبناي دعوا با همسر بر پايه هر دو است. اما جدا از موضوع دعوا، حل مشكلات پس از دعوا مهم تر از هر چيزي است. البته كه پيشنهاد اين است، با كوچكترين اختلاف از روانشناس كمك بگيريد تا در نهايت به مشكلات بزرگتري تبديل نشود. به طور كلي بعد از دعوا با همسر بايد 3 مرحله را طي كرد. مرحله اول شامل رفتار بعد از دعوا، مرحله دوم كارهايي كه نبايد بعد از دعوا انجام داد و مرحله سوم روش اشتي بعد از دعوا مي‌شود كه در اين مقاله شرح داده ايم.

منبع: بعد از دعوا با همسر چه كنيم | 3 كار براي بدست آوردن دل همسر

بعد از دعوا با همسر چه كنيم؟

هيچ دعوايي هرگز يك طرفه نيست. معمولا يا طرف مقابل چيزي گفته يا حركتي انجام داده. يا اينكه هر دو باهم شروع به دعوا كرده اند. بنابراين در هيچ دعوايي نمي‌توان يك نفر را مقصر دانست. دعوا با همسر هم به همين شيوه است. خانم ها و آقايان مخصوصا در اوايل زندگي به دليل اختلافات زيادي كه دارند دعوا هاي زيادي نيز بين اين دو رخ مي‌دهد. به همين دليل رابطه به تدريج سرد مي‌شود.

زوجين نيز براي استحكام رابطه به دنبال راهكار هستند. معمولا اين سوال پرسيده مي‌شود كه بعد از دعوا با همسر چه كنيم؟ در اين مقاله راجع به دعوا با همسر نمونه هايي را ارائه داده ايم كه هم به سوال شما پاسخ داده مي‌شود و هم باعث استحكام رابطه مي‌شود.

راهكارهاي بعد از دعوا با همسر چه كنيم؟

هميشه براي زوجين سوال مي‌شود كه بعد از دعوا با همسر چه كنيم؟ چه رفتارهايي شايسته است و باعث بهبود وضعيت رابطه مي‌شود. در اين بخش از مقاله به سوال شما زوجين پاسخ داده ايم.

🔴 بعد از دعوا با همسر يكديگر را تنها بگذاريد

بعد از دعوا با همسر چه كنيم؟ يكي از كارهايي كه بايد براي بعد از دعوا در نظر بگيريد، تنها گذاشتن است. به اين منظور كه به يكديگر فضا دهيد، سكوت كنيد و در رابطه با رفتاهايتان فكر كنيد.

🟠 با آرامش كامل با همسرتان ارتباط بگيريد

در پاسخ به سوال اينكه بعد از دعوا با همسر چه كنيم؟ بايد بگوييم كه پس از تفكر اشتباهات، به او نزديك شويد و با آرامش كامل به سوي حل مشكلات برويد. اگر راجع به حل مشكلات صحبت نكنيد، رابطه خوبي در انتظار شما نخواهد بود. كليد اصلي رابطه عاطفي، توانايي مكالمه و حل مسائل است. در اين خصوص بايد به موارد زير دقت كنيد.

📝 حرف هاي همسرتان را با دقت گوش دهيد.

📝 وسط صحبت هاي همسرتان نپريد و اجازه دهيد صحبت هاي او تمام شود.

📝او را قضاوت نكنيد.

📝 مسائل را از زاويه ديد او نيز بررسي كنيد.

🟡 موضوعات را تك به تك بررسي كنيد

براي پاسخ به اين سوال كه بعد از دعوا با همسر چه كنيم؟ بايد بگويم كه لطفا موضوعات را با يكديگر قاطي نكنيد. تك به تك به بررسي مسائل بپردازيد. اگر 3 موضوع بحث داشتيد، بايد از بزرگ ترين دسته شروع كنيد. مساله اول هر موقع كه حل شد به سراغ مساله دوم برويد.

🟢 مسئوليت كار خود را پذيرا باشيد

زندگي مشترك بالا و پاييني هاي زيادي دارد. كه همه زوجين بايد با آرامش اين مسائل را سپري كنند. اگر مسئوليت اشتباه خود را بپذيريد، ديگر تكرار نخواهيد كرد. بنابراين براي پاسخ به سوال بعد از دعوا با همسر چه كنيم، بايد بگوييم كه مسئوليت كارهاي خود را بپذيريد و اشتباهاتتان را قبول كنيد.

🔵 بعد از دعوا با همسر مهربان باشيد

بعد از دعوا با همسر، پس از اينكه مسائل را بررسي كرديد، اشتباه خود را پذيرفتيد، حال نوبت برخورد مهربانانه است. بعد از اينكه چالش ها را پشت سر گذاشتيد، ديگر ادامه ندهيد. دعوا پي در پي آسيب بزرگي به رابطه شما وارد خواهد كرد.

🟣 از روانشناس كمك بگيريد

زوج درمانگرها وظيفه دارند تا زوجين را از مسائل خارج كنند. با كمك روانشناس ويژگي هاي شخصيتي و تفاوت هاي شما بررسي خواهد شد. پس از بررسي خدماتي ارائه داده مي‌شود مبني بر اينكه مشكلات شما كمرنگ تر شود. با راهكارهاي روانشناس زندگي بهتري خواهيد داشت.

بعد از دعوا با همسر چه راهكارهايي را نبايد انجام دهيم؟

همانطور كه در بخش قبلي مطالعه كرده ايد، راهكارهايي جهت پاسخ به سوال بعد از دعوا با همسر چه كنيم ارائه داده ايم. اما در اين بخش موضوع اصلي تري را توضيح داده ايم. در اين زمينه كه چه كارهايي نبايد انجام دهيم!

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه آشتي با همسر كليك كنيد.

🟤 بحث را كش ندهيد

معمولا زوجين بعد از دعوا با همسر كارهايي انجام مي‌دهند كه باعث تشديد دعوا مي‌شود. همه انسان ها در تنهايي و سكوت به چيزهايي فكر مي‌كنند كه حسرت به همراه دارد. براي همه ما پيش آمده كه پس از دعوا در تنهايي بگوييم اي بابا كاش اين حرفو مي‌زدم! اما در زندگي زناشويي بهتر است كه دعوا را ادامه ندهيد. حتي اگر در تنهايي حرف هاي جديدي به ذهن شما خطور كرد، آن را بازكو نكنيد.

⚪ بعد از دعوا با همسر قهر را فراموش كنيد

برخي خانم ها بعد از دعوا با همسر قهر مي‌كنند. قهر يكي از بدترين ويژگي هاي افراد پس از دعوا مي‌باشد. اگر قهر باشيد با همسرتان حرف نخواهيد زد و مشكلات حل نشده باقي خواهد ماند. بنابراين براي رابطه اي با دوام قهر نكنيد.

🔵 رفتاري نداشته باشيد كه باعث پشيماني شود

زمان هايي كه بعد از دعوا با همسر عصباني هستيم، چيزي كه مي‌گوييم و رفتاري كه از خود نشان مي‌دهيم خارج از كنترل بوده. حتي ممكن است در آينده به رفتار خود فكر كنيم و شرمگين شويم. بنابراين هرگز به شيوه اي رفتار نكنيد كه پشيماني به همراه داشته باشد. كنترل عصبانيت را تمرين كنيد تا در آينده پشيمان نشويد.

🟠 بعد از دعوا با همسر رابطه جنسي را قطع نكنيد

بسياري از خانم ها يا آقايان بعد از دعوا با همسر رابطه جنسي برقرار نمي‌كنند. اين موضوع بدترين اشتباه زوجين است. برقراري رابطه جنسي خودش باعث آشتي و گرم شدن رابطه مي‌شود. بنابراين بعد از دعوا هرگز رابطه جنسي را قطع نكنيد.

🔴 با حال بد دعوا نكنيد

اگر در محل كار دعوا كرده ايد يا با مشكلاتي بيرون از خانه روبرو شده ايد. هرگز آن را به داخل منزل نياوريد. هميشه قبل از ورود به منزل مشكلات كاري را بيرون از خانه چال كنيد. در غير اينصورت بعد از دعوا با همسر بازهم دعوا خواهيد كرد و سردي رابطه بيشتر خواهد شد.

بعد از دعوا با همسر و قهر چه كنيم؟

معمولا بعد از دعوا با همسر قهر نيز اتفاق مي‌افتد. بنابراين براي آشتي با همسر و زندگي زناشويي بايد كارهايي را انجام دهيد. كه در ادامه راجع به آن توضيح داده ايم.

🔹از همسرتان دلجويي كنيد

براي دلجويي او را در آغوش بگيريد، نوازش كنيد و براي او غذاي مورد علاقه اش را بگيريد. با چاي و خوراكي نيز كنار يكديگر بنشينيد تا به آرامش برسيد. پس از آنكه آرامش برقرار شد، در رابطه با مشكلات صحبت كنيد.

🔹 مشكلات را ريشه يابي كنيد

بعد از دعوا با همسر و آشتي، قدم بعدي ريشه يابي مشكلات است. زماني كه مشكلات سر بسته بماند تا آخر زندگي شما را دنبال خواهد كرد. اگر موضوع شخصيتي است حتما از روانشناس كمك بگيريد. براي ريشه يابي حتما بايد روان درماني صورت بگيرد.

🔹 براي او يادداشت بگذاريد

بعد از دعوا با همسر براي اقدام به آشتي براي او يادداشت قرار دهيد. مثلا براي اينكه بتوانيد به راحتي حرف هاي خود را بزنيد، يا براي او نامه بنويسيد، يا با برنامه براي او پيام بگذاريد.

كلام آخر

دعوا با همسر به طور كل در تمامي زندگي ها وجود دارد. هيچ زوجي مخصوصا اوايل زندگي بدون مشكل نيست. تا زوجين به شناخت يكديگر برسند، حداقل 5 سال زمان لازم دارد. اما بعد از دعوا با همسر چه كنيم، مخصوص زوج هاي جوان و تازه است. كه بايد در اين زمينه از روانشناس و مشاورين كمك بگيرند.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بعد از دعوا با همسر چه كنيم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: بعد از دعوا با همسر چه كنيم | 3 كار براي بدست آوردن دل همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۵۸:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی