مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترس از تعهد يا گاموفوبيا يكي از متداول ترين ترس ها است. آقايان با درصد بالاتري به اين ترس مبتلا هستند. حتي دلايل مخصوص به خود را براي توجيه اين فوبيا دارند. دلايل مختلفي در ترس از تعهد يا ازدواج وجود دارد كه در هر فردي متفاوت است. مثلا برخي به دليل تجربه جدايي اطرافيان مانند والدين از ازدواج هراس دارند يا عده اي توان پذيرش مسئوليت يك فرد ديگر را ندارند. حتي دلايل جالب تري وجود دارد كه فقط بايد با خود فرد صحبت شود. اين افراد نيز مانند تمامي فوبيا ها نشانه ها و روش هاي درماني دارند كه در اين مقاله به شيوه اي جامع توضيح داده شده است.

منبع: ترس از تعهد | 7 راهكار براي گاموفوبيا

ترس از تعهد

ترس از تعهد به دليل سلب آرامش و بي برنامه بودن دوران مجردي است. معمولا آسايشي كه در دوران مجردي داشته اند با ازدواج به خطر مي‌افتد. ترس از اينكه قرار به طلاق گرفتن است يا جدايي نيز باعث عدم تعهد مي‌شود. معمولا ترس از ازدواج و مسئوليت پذيري در پسران بيشتر از دختران است. از دلايل ترس از ازدواج مي‌توان به فرار از احساس مسئوليت، افسردگي، ترس از صميميت و … اشاره كرد.

گاموفوبيا يا ترس از تعهد نشانه هايي دارد كه شامل اعتماد به نفس پايين، اجتناب از ازدواج، ترس غير منطقي و فرار از مسئوليت مي‌شود. براي اين فوبيا راه هاي درماني وجود دارد كه راجع به آن در مقاله توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ازدواج كليك كنيد.

علل ترس از تعهد

از دلايل ترس از ازدواج مي‌توان به مواردي اشاره كرد كه معمولا بسيار بارز هستند. با درصد بالايي مردان اين فوبيا دارند. در اين بخش مقاله راجع به علل ترس از تعهد صحبت كرده ايم.

🔴 افسردگي | ترس از تعهد

افسردگي از دلايل ترس از تعهد است. افراد در اي شرايط شايد در گذشته علاقه مند به ازدواج بودند. اما حال با فكر پذيرش تعهد و مسئوليت پذيري، ترس از ازدواج به آنها غلبه مي‌كند. عدم رضايت از خود، كمبود اعتماد به نفس، عدم جذابيت جنسي از نظر خود و … نشان از افسردگي و فرار از ازدواج است.

🔵 فرار از احساس مسئوليت

يكي از دلايل ترس از تعهد، فرار از احساس مسئوليت است. در اين شرايط فرد افكار مثبتي راجع به مسئوليت پذيري، مشكلات اقتصادي، اهميت، توجه و … ندارد. توانايي رفع نيازهاي عاطفي، جنسي، اقتصادي، اعتقادي و … را ندارد. به همين دليل به شدت از ازدواج ترس دارد. در دختران نيز به شكل عدم پذيرش مسئوليت خانه داري و مادرانه باعث ايجاد ترس از ازدواج مي‌شود.

🟠 شخصيت درونگرا | ترس از تعهد

از ديگر دلايل ترس از تعهد ويژگي هاي شخصيتي است. افراد درونگرا و اجتنابي با مواجه در شرايط جديد هراس دارند. اين افراد هميشه در خلوت خود زندگي مي‌كنند. و تحمل پذيرش فرد ديگر و برهم زدن تنهايي خود را ندارند. بنابراين ترس از ازدواج در آنها نمايان مي‌شود.

🟢 ترس از صميميت

يك عده انسان وجود دارند كه براي خود ديوار دفاعي در نظر گرفته اند و از صميميت بيزارند. اين افراد به شدت ترس از تعهد دارند. افرادي كه ترس از صميميت دارند به صورت ناخودآگاه خود را بي نياز از خانم ها مي‌دانند و دليلي براي تشكيل زندگي ندارند.

🟡 ترس از شكست عاطفي | ترس از تعهد

هراس از شكست عاطفي از ديگر دلايل ترس از تعهد است. تجربيات ديگران، وقايع ناخواسته، گذشته فرد، طلاق والدين، جدايي اطرافيان و … همگي از دلايل ترس از ازدواج است. با خيانت هاي متعدد و دعوا در خانواده هاي ديگر، فرد نسبت به ازدواج ترس پيدا مي‌كند.

🟣 جا ماندن از اهداف

ترس از تعهد و ازدواج گاهي به دليل جا ماندن از اهداف است. عده اي وجود دارند كه به دليل پيشرفت تحصيلي، شغل، رشته هاي ورزشي، سمت كاري و … علاقه اي به ازدواج ندارند. در واقع ازدواج را مانع پيشرفت خود مي‌دانند.

🟤 هزينه هاي زياد | ترس از تعهد

هزينه هاي زياد در جامعه امروزي از اصلي ترين دلايل ترس از تعهد است. برگزاري مراسمات، عدم شغل مناسب، ناتواني در هزينه هاي زندگي و … همگي باعث ترس از ازدواج مي‌شود.

⚪ مهريه سنگين

يكي ديگر از دلايل ترس از تعهد، مهريه هاي سنگين دختران است. عده اي از خانواده ها بالا بودن مهريه ها را نشان از لياقت و ارزش مي‌دانند. به همين خاطر ازدواج را براي جوانان دشوار مي‌كنند. پسران با تصور پرداخت مهريه هاي كمر شكن، تنهايي را به ازدواج ترجيح مي‌دهند.

🔴 تنوع طلبي | ترس از تعهد

از ديگر دلايل ترس از تعهد، تنوع طلبي است. عده اي از افراد تصور مي‌كنند اگر ازدواج نكنند با افراد زيادي رابطه برقرار خواهند كرد. و ازدواج را مانع اصلي اين خوش گذراني مي‌دانند. اما تنوع طلبي تا كي؟!

🟣 دلبستگي

دلبستگي دختران و پسران به خانواده گاها باعث ترس از تعهد مي‌شود. اين افراد تصور مي‌كنند كه اگر ازدواج كنند به خانواده خود بي توجهي كرده اند آنها را تنها گرفته اند. اين وابستگي نيز بيشتر در پسران مشاهده مي‌شود.

🟡 در انتظار گزينه هاي بهتر | ترس از تعهد

اكثر افرادي كه به بهانه ترس از تعهد ازدواج نمي‌كنند. در انتظار گزينه هاي بهتري هستند. اين افراد شرايط مناسب براي ازدواج را دارند. اما هركسي را لايق خود نمي‌دانند.

🟠 ترس از خيانت

گاهي افراد به دليل مشاهده خيانت اطرافيان، تجربه خيانت خود و خيانت والدين به ترس از تعهد دچار مي‌شود. در اين شرايط فرد به وسواس فكري مبتلا مي‌شود و خيانت باعث هراس از ازدواج او مي‌شود.

نشانه هاي ترس از تعهد

ترس از تعهد نوعي فوبيا است كه مانند تمامي فوبياهاي ديگر نشانه دارد. اين نشانه ها شامل مواردي است كه در ادامه شرح داده ايم.

📝 اعتماد به نفس پايين

📝 فرد ترس از تعهد را غير منطقي مي‌داند. اما از كنترل او خارج است

📝 عصبي شدن هنگام صحبت در رابطه با ازدواج

📝 عزت نفس كم

📝پرخاشگري كردن هنگام مطرح كردن موضوع ازدواج

📝 دوري از مكان هايي كه راجع به ازدواج صحبت مي‌شود

📝 ترس از ازدواج خود و مشاهده ازدواج ديگران

راه مقابله با ترس از تعهد

در اين مقاله راجع به مسائلي صحبت شد كه به ترس از ازدواج مربوط است. حال در اين بخش راهكارهايي مبني بر دلايل ترس از تعهد را توضيح داده ايم.

📌 راهكار ترس از تعهد به دليل طلاق

همانطور كه گفته شد يكي از دلايل ترس از ازدواج، طلاق است. اما راهكار اين است كه در رابطه براي حفظ و پيشرفت آن تلاش كنيد. آمار طلاق را بررسي نكنيد. شما چه مسئوليت داشته باشيد و چه ترس از تعهد مانع ازدواجتان شود، براي پيشرفت بايد زير بار مسئوليت رفت. حال اين مسئوليت ازدواج باشد يا چيز ديگر!

📌 راهكار ترس از شكست عاطفي

از ديگر راهكارهاي ترس از تعهد، بررسي سهمتان از رابطه است. پس از اينكه سهم خود را در رابطه متوجه شديد، بايد به دنبال حفظ آن باشيد. و تلاش خود را براي عدم تكرار آن انجام دهيد. مثلا اگر رابطه قبلي تان به دليل نبود زمان كافي با شكست مواجهه شد، حال بايد وقت بيشتري را با شريك جديد سپري كنيد.

📌 صحبت در رابطه با ترس

اگر شريك احساسي داريد بايد راجع به ترس از تعهد با او صحبت كنيد. دلايل خود را بارگو كنيد و براي او تعريف كنيد. اين صحبت ها باعث افزايش مهارت هاي ارتباطي مي‌شود و براي رابطه سالم الزامي است. در اين شرايط با صحبت درباره ترس از ازدواج، هراس شما نيز كاهش مي‌يابد.

📌 يادداشت افكار

از ديگر راه حل هاي ترس از تعهد، يادداشت افكار است. زماني كه افكارتان را دسته بندي كنيد، راه حل هاي موجود را نيز براي آن پيدا مي‌كنيد. معيارهاي خود را بنويسيد، اهدافتان را برنامه ريزي كنيد. و با برنامه اصولي براي درمان ترس از ازدواج بشتابيد.

📌 يادداشت برنامه ريزي و راهكارها

از ديگر راه حل هاي كاهش ترس از تعهد، يادداشت و برنامه ريزي مسئوليت ها است. با خودتان فكر كنيد و در رابطه با اينكه چه چيزهايي دليل اين ترس است تفكر كنيد. سپس راهكارهاي خود را يادداشت كنيد و به تمامي سوالاتي كه در ذهن داريد پاسخ دهيد.

📌 صحبت با والدين

يكي از راهكارهاي مفيد ترس از تعهد، صحبت با والدين است. اگر با والدين خود به صحبت بپردازيد، با حمايت بيشتري روبرو مي‌شويد. نتيجه اين حمايت ها كسب آرامش و آسايش براي شماست. والدين در رابطه با ازدواج خوب و موفق براي شما سخن مي‌گويند و ترس شما در اين باره كاهش مي‌يابد.

📌 كمك از روانشناس

براي كاهش ترس از تعهد، از روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان با ريشه يابي دليل ترستان راهكارهايي را ارائه مي‌دهند كه سبب بهبود شرايط مي‌شود. حتي براي اقدام به ازدواج از روانشناس كمك بگيريد تا با بررسي هاي دقيق خيال شما را براي ازدواج راحت كند.

كلام آخر

ترس از تعهد يا گاموفوبيا نوعي ترس غير واقعي است. كه امروزه بسيار شاهد اين موضوع هستيم. جوانان امروزي به دليل مسئوليت هاي زياد ازدواج، تنهايي يا دوستي را به ازدواج ترجيح مي‌دهند. در واقع ازدواج را مانع پيشرفت و ترقي مي‌دانند. حتي هنگام صحبت در رابطه با ازدواج تيز ترس بزرگي به آنها غلبه مي‌كند. جهت جلوگيري از پيشرفت اين فوبيا بايد از روانشناس كمك بگيريد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از تعهد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از تعهد | 7 راهكار براي گاموفوبيا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۵۴:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از تكنولوژي ، فناوري هراسي، تكنوفوبيا يا تكنو هراسي به معناي ترس شديد از فناوري و تكنولوژي است. افراد مبتلا به اين هراس از رايانه، تلفن، هوش مصنوعي و كامپيوتر فراري هستند. اين ترس بيشتر در افراد با سن بالا و كساني كه نگران آينده هستند اتفاق مي‌افتد. اين فوبيا از دو واژه يوناني به معناي هنر، مهارت و ترس تشكيل شده است.

منبع: ترس از تكنولوژي | 6 روش درمان ترس از تكنولوژي

افراد مبتلا به ترس از تكنولوژي يا تكنوفوبيا در صورت مواجه با تكنولوژي مانند دستگاه خود پرداز به شدت نگران و اضطرابي مي‌شوند. امروزه با وجود پيشرفت تكنولوژي، زندگي براي اين افراد دشوار شده است. بنابراين در زندگي روزمره دچار مشكلات زيادي مي‌شوند.

ترس از تكنولوژي

به ترس از فناوري، ترس از تكنولوژي گفته مي‌شود. افراد مبتلا به اين ترس از موبايل، كامپيوتر، ربات، هوش مصنوعي و … هراس دارند. اين ترس بيش از مقاومت در برابر يادگيري فناوري هاي جديد مي‌باشد. اين افراد حتي شايد روي فناوري وسواس خرج دهند. و شايد تمام تلاش خود را مي‌كنند تا ار ورود فناوري به زندگي خود اجتناب كنند.

ترس از تكنولوژي در ايران سابقه قديمي دارد. زماني كه براي اولين بار دوچرخه وارد ايران شد، بسياري از افراد نزديك دوچرخه نمي‌شدند. زيرا آن را وسيله اي شيطاني مي‌دانستند. حتي زماني كه اينترنت، ماهواره و بلوتوث در ايران راه اندازي شد، حالتي مشابه با ورود دوچرخه به ايران داشتند. در بخش هاي مختلف اين مقاله راجع به ترس از فناوري صحبت كرده ايم.

دلايل ترس از تكنولوژي

تا به امروز دلايلي براي ترس از تكنولوژي مشخص نشده است. اما عواملي كه باعث ترس از فناوري مي‌شود شامل موارد زير است.

✨ سناريوي روز آخر دنيا

سناريوهايي كه براي نابودي دنيا و آخر زمان پيچيده است، از دلايل ترس از تكنولوژي مي‌باشد. امروزه شاهد صحبت هايي من باب استفاده از يك موشك براي نابود دنيا، بمب شيميايي و … شنيده ايد. در فيلم ها و كتاب ها نيز از اين سناريو زياد استفاده مي‌شود. حتي تكنولوژي امروزه تصاوير ذهني روز قيامت و آخر زمان را انتشار كرده است. همين موضوع باعث ترس بسياري از افراد از فناوري شده است. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ترس از آينده كليك كنيد.

✨عوامل فرهنگي و اجتماعي | ترس از تكنولوژي

يكي از دلايل اصلي ترس از تكنولوژي، عوامل فرهنگي و اجتماعي است. به طور كلي هرچقدر از يك كالا بيش از اندازه استفاده كنيم، براي عموم آسان تر و عادي تر به نظر مي‌رسد. معمولا نوجوانان و افراد جوان راحت تر فناوري هاي جديد را قبول مي‌كنند. و در استفاده از آنها مهارت زيادي كسب مي‌كنند. اما بزرگسالان در استفاده از اين تكنولوژي ها كند تر و با دقت عمل پايين تري عمل مي‌كنند. حتي در برخي از افراد مسن ترس از فناوري بيشتر مشاهده مي‌شود.

✨ هيستري جمعي

صحبت هايي كه در رابطه با تكنولوژي و قدرت آن در دنيا شده است، باعث ترس از تكنولوژي مي‌شود. استفاده از ربات ها به جاي انسان، استفاده از كامپبوتر به جاي انسان و … همه باعث ترس از فناوري مي‌شود. ترس از اينكه از انسان ديگر چه كارهايي بر خواهد آمد.

نشانه هاي ترس از تكنولوژي

ترس از تكنولوژي يا تكنوفوبيا مانند تمامي فوبيا ها داراي نشانه است. اين فوبيا علائم ناراحتي و اضطراب دارند. اين افراد هنگام مواجهه با تكنولوژي از خود نشانه هاي ديگري بروز مي‌دهند كه در ادامه اشاره كرده ايم.

✅ غش كردن

✅ ضربان قلب بالا

✅دل درد

✅ درد در قفسه سينه

✅ تنگي نفس

✅حالت تهوع و استفراغ

✅ لرزش

✅تعريق

راه درمان ترس از تكنولوژي

امروزه با پيشرفت تكنولوژي، ترس از تكنولوژي و فناوري اختلال زيادي در زندگي ايجاد مي‌كند. بنابراين اين افراد بايد تحت درمان قرار بگيرند. روش هاي درماني اين فوبيا را در ادامه توضيح داده ايم.

🟠 مواجهه درماني | ترس از تكنولوژي

يكي از روش هاي درمان ترس از تكنولوژي، مواجهه درماني است. در اين روش درماني به تدريج فرد را در معرض استفاده از تكنولوژي قرار مي‌دهند. با جلسات پي در پي استرس فرد از بين خواهد رفت.

🟢 درمان رفتاري شناختي

رويكرد شناختي در دسته مهم ترين روش هاي درماني قرار مي‌گيرد. در اين روش درماني براي ترس از تكنولوژي، افكار منفي فرد را تغيير مي‌دهند. درمانگر با صحبت هاي پي در پي به درمانجو مي‌فهماند كه ترسي كاملا غير طبيعي و غير منطقي دارد. و راه هايي براي جايگزيني با اين افكار منفي به فرد ارائه مي‌شود.

🟣 دارو درماني | ترس از تكنولوژي

اگر رويكرد شناختي و مواجه درماني در درمان ترس از تكنولوژي عملكرد خوبي نداشت، نوبت دارو درماني فرا مي‌رسد. در اين روش درماني همراه با روان درماني به فرد داروهايي داده مي‌شود كه اضطراب و استرس او كاهش يابند.

🟡 يادگيري

براي مقابله با ترس از تكنولوژي، بايد روش هاي يادگيري را به خوبي آموزش ببينيد. به مرور زمان با شركت در كلاس ها به تدريج با تكنولوژي آشنا شويد. با يادگيري دنياي جديد را آموزش ديده ايد كه حتي باعث پيشرفت در زندگي مي‌شود.

🟢 از ديگران كمك بگيريد | ترس از تكنولوژي

اگر فرزند و اطرافيان جوان داريد، از آنها خواهش كنيد تا شما را با تكنولوژي آشنا كنند. از آنها بخواهيد براي شما تلفن همراه تهيه كنند و روش استفاده از آن را آموزش دهند.

🟤 دوره هاي روانشناسي

زماني كه با روانشناس به صورت دائمي در ارتباط باشيد، ترس از تكنولوژي در شما كاهش مي‌يابد. به اين شيوه كه با شركت در جلسات فردي و گروهي فرد توانايي استفاده از تكنولوژي را آموزش مي‌بيند.

كلام آخر

ترس از تكنولوژي معمولا در افراد مسن مشاهده مي‌شود. اين ترس به عنوان هراس غير منطقي شناخته شده است. افراد مبتلا به اين ترس با فناوري رابطه خوبي ندارند. با پيشرفت تكنولوژي قطعا با مشكلات زيادي روبرو مي‌شوند. بنابراين حتما بايد تحت درمان قرار بگيرند. براي درمان روانشناسان متخصص را انتخاب كنيد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از تكنولوژي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از تكنولوژي | 6 روش درمان ترس از تكنولوژي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۵۰:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نحوه برخورد با كسي كه خودكشي كرده و زنده مانده تاثير زيادي بر احتمال تكرار آن دارد. فارغ از علت رفتارخودكشي بايد در نظر بگيريد كه عزيز شما خطر و درد ناشي از آسيب به خودش را ناديده گرفته و براي هر مقصودي كه داشته چنين اقدامي كرده است. بنابراين خانواده و يا نزديكان در چنين شرايطي بهتر است آگاهي خود را از اين مساله بالا برده و به جاي تكرار رفتارهاي گذشته به دنبال راهي براي بازسازي ارتباط با بيمار باشند.مسلما تنبيه و بازجويي و يا برعكس برآورده كردن خواسته‌هاي بيمار راه حل مناسبي نيست و بايد با ايجاد فضايي مناسب براي گفتگو سلامت همه اعضاي خانواده را بهبود داد. در ادامه نحوه رفتار و برخورد با كسي كه خودكشي كرده و به زندگي بازگشته را ارائه خواهيم داد.

منبع: برخورد با كسي كه خودكشي كرده و زنده مانده

اهميت برخورد با كسي كه خودكشي كرده و زنده مانده

عزيزتان دست به خودكشي زده و شما دچار ناراحتي شديدي شده ايد. گيج و نگرانيد و نمي دانيد كه چه بايد بكنيد. از يك طرف خوشحاليد كه زنده مانده و از طرف ديگر در دلتان از او بابت كاري كه كرده خشمگينيد. اگر در اين وضعيت نتوانيد هيجانات تان را كنترل كنيد مسلما اشتباهي ديگر در برخورد با كسي كه خودكشي كرده و زنده مانده انجام داده ايد. چنين اشتباهي ممكن است در دفعات بعدي تبعات جبران ناپذيري براي شما و خانواده تان داشته باشد. بنابراين شرط عقل حكم مي كند كه تا جاي ممكن احتياط كرده و راهي براي جلوگيري از وقوع دوباره اين مساله پيدا كنيد.

پيش از هر چيز بايد بدانيد كه برخورد با كسي كه خودكشي كرده از آن جهت كه مي تواند موجب بهبودي يا برعكس بدتر شدن وضعيت او شود اهميت زيادي دارد. هر چقدر به اين فرد نزديك تر باشيد تاثير شما نيز بيشتر است. پس حتما براي كسب اطلاعات لازم با متخصصان حوزه سلامت روان مشورت نماييد. آن ها به شما نحوه صحيح برخورد با كسي كه خودكشي كرده را آموزش مي دهند. در ادامه نيز ما تا جاي ممكن به نكات و بايدها و نبايدهايي كه در رفتار و برخورد با كسي كه خودكشي كرده پرداخته‌ايم.

نحوه رفتار و برخورد با كسي كه خودكشي كرده

خانواده و دوستان مهم‌ترين سيستم اجتماعي براي هر كسي هستند و حضور آن‌ها مي‌تواند از بروز بسياري از مشكلات جلوگيري كند. بااين‌حال برخي رفتارهاي اشتباه از جانب آن‌ها نيز مي‌تواند مشكلاتي را براي فرد به همراه داشته باشد. به همين خاطر اينكه بدانيد در برخورد با شخصي كه اخيراً دست به خودكشي زده چطور بايد رفتار كنيد، موضوعي است كه اهميت بسياري دارد. از مهم‌ترين نكاتي كه مي‌بايست به آن‌ها توجه داشته باشيد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

📌 فضاي خانه را آرام نگه داريد

فردي كه دست به خودكشي مي‌زند به‌طورقطع مشكلات روحي نظير اضطراب، افسردگي يا ناتواني مبارزه با مشكلات زندگي را تجربه كرده است. اين مشكلات پس از يك تجربه خودكشي ناموفق افزايش پيدا مي‌كنند.

به همين خاطر اگر مي‌خواهيد از بروز مجدد اين تجربه جلوگيري كنيد اولين چيزي كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد اين است كه تا جاي ممكن سعي كنيد فضا را آرام نگه داريد و چيزي به احساسات منفي او اضافه نكنيد. پرخاش يا تحقير او به دليل ضعف‌ها يا بدرفتاري با وي به اين خاطر كه باعث آبروريزي شده ازجمله موضوعاتي است كه مي‌تواند خطر اقدام مجدد براي خودكشي را افزايش دهد. سعي كنيد تا جاي ممكن از قضاوت رفتار او خودداري كنيد و اين احساس را ايجاد كنيد كه هنوز هم او را دوست داريد و مي‌تواند روي كمك شما حساب كند.

📌 در برخورد با كسي كه خودكشي كرده حتما همدلي و حس امنيت ايجاد كنيد

يكي از سؤالات اطرافيان كساني كه به‌تازگي خودكشي كرده‌اند اين است كه نمي‌دانند چطور بايد با آن‌ها صحبت كنند و در صحبت‌هايشان به چه نكاتي توجه داشته باشند. در درجه اول صحبت‌هاي شما مي‌بايست بيشتر حالت حمايت و همدلي داشته باشند. سعي كنيد بامحبت با اين افراد برخورد كرده و به آن‌ها اطمينان دهيد كه برايتان باارزش هستند يا براي كمك به آن‌ها آماده‌ايد.

تلاش براي همدلي با فردي كه اخيراً تجربه خودكشي را پشت سر گذاشته يكي ديگر از نكات مهمي است كه بايد موردتوجه قرار دهيد. هرگز احساسات يا دلايل اين افراد را مسخره نكنيد و يا از آن‌ها نخواهيد جور ديگري فكر كنند و راهكارهاي شما را امتحان كنند. بلكه حتي اگر قلبا به اين موضوع اعتقاد نداريد به آن‌ها نشان دهيد متوجه درد و ناراحتي كه تحمل مي‌كنند هستيد.

📌 رفتار با كسي كه خودكشي كرده | توجه به نشانه‌هاي تكرار خودكشي

ازجمله نكاتي كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد اين است كه احتمال تكرار اين رفتار را در نظر بگيريد و تا جاي ممكن موضوعات خطرآفرين را از فرد دور نگه داريد. براي مثال اگر بيمار ديگران را به خودكشي مجدد تهديد مي‌كند يا دائماً از مرگ صحبت مي‌كند و يا درصورتي‌كه وسايلي مثل قرص، تيغ يا طناب در اطراف وي مي‌بينيد نسبت به اين نشانه‌ها حساسيت داشته باشيد.

📌براي برخورد با كسي كه خودكشي كرده علت را پيدا كنيد

هنگامي‌كه شرايط روحي بيمار تا حدودي بهبود پيدا كرد، سعي كنيد با او صحبت كنيد و علت اين كارش را پيدا كنيد. بسياري از كساني كه تجربه خودكشي ناموفق را داشته‌اند بيان مي‌كنند كه در اين شرايط دوست داشته‌اند يك با آن‌ها صحبت كند و بپرسد چه چيزي تا اين حد ناراحت‌شان كرده كه به چنين اقدامي دست زده‌اند.

با اين حال همان‌طور كه گفته شد بهتر است سعي كنيد در سؤال‌هايتان از قضاوت يا بازجويي او خودداري كنيد، با احساسات وي همدلي داشته باشيد و همچنين از سؤالات باز پاسخ براي شروع صحبت استفاده كنيد. براي مثال از او بپرسيد اكنون چه احساسي دارد يا چطور فكر مي‌كند.

هنگامي‌كه به دنبال پيدا كردن علت خودكشي او هستيد به اين موضوع نيز توجه كنيد كه شما تا چه حد در اين تصميم وي نقش داشته‌ايد؟ آيا بدرفتاري‌ها، قضاوت نا به جا، بي‌توجهي به مشكلات يا مسائلي ازاين‌دست در اين تجربه نقش داشته‌اند؟ اگر چنين است سعي كنيد اين رفتارها را در خود تغيير دهيد.

📌تلاش براي حل مسئله

پس‌از اينكه دلايل او براي اقدام به خودكشي را متوجه شديد با كمك يكديگر راهكارهايي براي برطرف كردن آن‌ها پيدا كنيد و به وي اطمينان دهيد تا پايان اين مسير در كنارش خواهيد بود. بااين‌حال در حل مسئله در درجه اول به اين موضوع توجه داشته باشيد كه راهكار شما مي‌بايست واقع‌بينانه و قابل‌اجرا باشد؛ در غير اين صورت شكست در اين روش ها مي‌تواند تبديل به دليلي براي تكرار تجربه خودكشي شود. علاوه بر اين راهكارهاي شما مي‌بايست موردقبول فرد باشند و او قصد داشته باشد آن‌ها را انجام دهد.

📌برخورد با كسي كه خودكشي كرده و زنده مانده | كمك گرفتن از مشاورين متخصص

از مهم‌ترين موضوعاتي كه در برخورد با فردي كه به‌تازگي خودكشي كرده كه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه از يك روانشناس كمك بگيريد تا به بيمار كمك كند تا سلامت روان خود را مجدداً به دست بياورد. حتي اگر به هر دليلي تمايلي به حضور در جلسات مشاوره ندارد، بهتر است شما خود به يك متخصص مراجعه كنيد و راهكارهايي را براي تغيير شرايط و همين‌طور بهبود وضعيت بيمار آموزش ببينيد.

📌افزايش مهارت هاي بيمار

خيلي موقع‌ها خودكشي به اين خاطر اتفاق مي‌افتد كه بيمار دچار مشكلي شده و خود را از حل كردن آن ناتوان مي‌بيند. همچنين بسياري از خودكشي‌ها به اين خاطر اتفاق افتاده كه بيمار به‌صورت ناگهاني و بدون فكر به اين نتيجه رسيده كه بايد چنين كاري كند و سپس تصميم خود را عملي كرده است. به همين خاطر آموزش راهكارهاي حل مسئله و كنار آمدن با مشكلات در كنار تكنيك‌هاي كنترل هيجان ازجمله اقداماتي هستند كه روانشناسان براي جلوگيري از تكرار اين تجربه از آن‌ها استفاده مي‌كنند.

همچنين بيماري‌هاي رواني و به‌خصوص افسردگي يكي از مهم‌ترين دلايلي هستند كه بيمار را به سمت آسيب زدن به خود سوق مي‌دهند و به همين خاطر شناسايي اين بيماري‌ها و اقدام براي درمان آن‌ها نيز ازجمله موضوعاتي است كه روانشناسان به آن توجه دارند.

📌 عوامل موثر در خودكشي را از بين ببريد

هميشه يكسري عوامل دروني و بيروني وجود دارد كه موجب تصميم به خودكشي مي شوند. شما با كمك درمانگر اين عوامل را شناسايي كنيد و آن ها را تا حد امكان از بين ببريد. در برخورد با كسي كه خودكشي كرده توجه شما به مشكلات او موجب از بين رفتن احساس تنهايي اش خواهد شد.

خط قرمزهايي در نحوه برخورد با كسي كه خودكشي كرده و زنده مانده

خيلي اوقات نيازي نيست كه شما حتما در برخورد با كسي كه خودكشي كرده كاري انجام دهيد. كافي است كمي عقب بيايستيد و رفتارهايي كه در ادامه شرح داده ايم را انجام ندهيد.

🔸 هرگز او را تنها نگذاريد، در كنارش باشيد و احساس تنهايي را از او بگيريد.

🔸 او را به خاطر كاري كرده سرزنش نكنيد.

🔸 وضعيت رواني او را به حال خودش رها نكنيد، زمان هميشه باعث بهبودي نمي شود؛ براي درمان او اقدام كنيد.

🔸 عادي جلوه ندهيد، خودكشي او را موضوعي ساده جلوه ندهيد.

🔸 در برخورد با كسي كه خودكشي كرده باج ندهيد، اين كار باعث مي شود او در آينده اي نه چندان دور براي رسيدن به اهدافش مجدد دست به خودكشي بزند.

🔸 او را مجبور به كاري نكنيد؛ اجبار در برخورد با كسي كه خودكشي كرده موجب تشديد احساس ياس و نااميدي او مي شود.

سخن آخر

خيلي از خانواده اهميتي به نحوه برخورد با كسي كه خودكشي كرده نمي دهند، آن ها رفتارهاي سمي خود را ادامه ميدهند و مساله خودكشي را تنها به شخصيت ضعيف خود فرد ارتباط مي‌دهند. گاه نيز مي بينيم كه خانواده هيچ مسئوليتي در قبال اين خطر نمي پذيرد. در چنين مواردي درمانگران خانواده را متوجه مي كنند كه بايد رفتار و چرخه هاي معيوب خانوادگي را تغيير دهند. البته اين براي كساني است كه خوش شانس هستند و خانواده براي درمان به مشاوران روانشناختي مراجعه كرده باشد.

متاسفانه خيلي از خانواده بعد از خودكشي نيز متوجه خطر نيستند. اين مساله باعث مي شود كه وضعيت رواني بيمار تغييري نكرده و يا حتي بدتر شود. به همين منظور توصيه مي شود كه حتما خانواده ها و يا حتي خود كسي كه خودكشي كرده براي ايجاد يك تغيير اساسي به درمانگران خانواده مراجعه نمايند.

براي دريافت مشاوره در زمينه نحوه رفتار و برخورد با كسي كه خودكشي كرده و زنده مانده مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

آيا كسي كه يك‌بار خودكشي كرده ممكن است مجدداً اين رفتار را تكرار كند؟

بله؛ با توجه به مشكلات و شرايط روحي فرد و همين‌طور نوع برخورد اطرافيان احتمال تكرار اين كار وجود دارد. به همين خاطر اين افراد مي‌بايست زير نظر متخصصين روانشناسي مراحل درمان را بگذرانند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: برخورد با كسي كه خودكشي كرده و زنده مانده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۰:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد تهران مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم.

منبع: كمپ ترك اعتياد تهران | آدرس بهترين كمپ هاي تهران

آدرس كمپ ترك اعتياد تهران

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد در تهران مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

كمپ ترك اعتياد شمال تهران

1- مركز ترك اعتياد و بازتواني آفرينش _ خيابان شهيد بهشتي، بين پمپ بنزين حصارك و نمايندگي ايران خودر ، ساختمان آفرينش، طبقه فوقاني پاساژ بازار يدك، پلاك 177

2- كلينيك دي _ تهران، خيابان شريعتي، پايين‌تر از حسينيه ارشاد، ابتداي كوي لاجوردي ، پلاك 22

3- مركز ترك اعتياد افشار _ تهران، نياوران، فيضيه، جنب پارك جمشيديه، پلاك ۶۸

كمپ ترك اعتياد جنوب تهران

4- مركز ترك اعتياد رهپويان بيداري _ تهران، جاده خاوران، سه راه سيمان، غني آباد، خيابان امام خميني، ده متري پازوكي، انتهاي كوچه دست چپ

5- مركز ترك اعتياد مهر _ تهران، جاده ملارد، نرسيده به فرديس، نبش خيابان پيك، برج پيك، طبقه 3 ، واحد 6

6- مركز ترك اعتياد شهيد جهان آرا _ تهران، سه راه گوهردشت ( سه راه رجايي شهر )، ميثم 5 ، پلاك 3

كمپ ترك اعتياد غرب تهران

7- مركز ترك اعتياد راهيان نجات _ استان تهران، وردآورد، خيابان شصت و سوم، كوچه دوم پلاك شش

8- مركز ترك مددسراي آفتاب نيلوفري _ اتوبان تهران كرج، پارك چيتگر، خروجي سروناز

كمپ ترك اعتياد شرق تهران

9- مركز ترك اعتياد تنديس اميد _ پيروزي، خيابان سي متري نيرو هوايي، ابتداي خيابان 6/30، پلاك 4

10- كلينيك ترك اعتياد راهيان بهشت _ نارمك، خيابان ارديبهشت شمالي، كوچه 216غربي

آدرس كمپ ترك اعتياد تهران | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد تهران به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد تهران استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي ترك اعتياد تهران نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها ترك اعتياد تهران امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد تهران | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ترك اعتياد تهران ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ ترك اعتياد تهران از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ ترك اعتياد تهران عجله نكنيد. علائم اعتياد و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد تهران استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد تهران اعتياد استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي ترك اعتياد تهران اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه كمپ‌ ترك اعتياد تهران نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ ترك اعتياد تهران بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند.براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد و كمپ ترك اعتياد تهران مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك اعتياد حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كمپ ترك اعتياد تهران | آدرس بهترين كمپ هاي تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۷:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

براي دريافت مشاوره خانواده كرمانشاه مي‌توانيد به مراكز معتبري كه در ادامه معرفي كرده‌ايم مراجعه نماييد. خانواده يكي از اركان اصلي جامعه بوده و وجود مشكل بين اعضاي آن به راحتي مي‌تواند سلامت روان زن و شوهر و فرزندان را تحت تاثير قرار بدهد. اين افراد در اجتماعات ديگري هم فعال هستند كه براي عملكرد مناسب نياز به دريافت آرامش از خانواده هايشان دارند.

منبع: مشاوره خانواده كرمانشاه | بهترين مشاور خانواده در كرمانشاه

بنابراين اگر در خانواده تان بحث و دعوا زياد است و خارج از منزل احساس مي‌كنيد كه راحت تر هستيد، حتما براي مشاوره خانواده اقدام كنيد. دوري از خانواده و قطع ارتباط با آن ها مشكل شما را حل نمي‌كند؛ چرا كه نبود هر كدام از آن‎ها باز هم رنجي براي شما به همراه دارد. پس حتما براي رفع مساله به مراكز معرفي شده مراجعه نموده و يا از طريق تلفن با درمانگران صحبت نماييد.

مشاوره خانواده كرمانشاه

پيدا كردن مركز مشاوره خانواده كرمانشاه ديگر كار سختي نيست. چرا كه به كمك تلفن مي‌توانيد با بهترين متخصصان صحبت كرده و مشكلات خود را حل كنيد. شايد بارها به مشاوران متعدد مراجعه كرده باشيد و نتيجه دلخواه نگرفته باشيد؛ اين موضوع مي‌تواند ناشي از مسائل مختلفي باشد و شما نبايد براي حل مشكلات تان نااميد بشويد. متاسفانه بسياري از خانواده ها مسائل را رها كرده و به دنبال راه حل نيستند، پس به مرور وضعيت بدتر شده و حل كردن آن ها نيز زمان‌بر تر خواهد بود.

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده كرمانشاه يا همان خانواده درماني در كرمانشاه يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده در كرمانشاه مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده در شهرستان كرمانشاه مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده كرمانشاه تنها به كساني كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

-نبود علاقه و احترام بين زن و شوهر

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان

-تعارض و مشكلات مرتبط با نوجوان خانواده

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند

-شك به خيانت و يا سابقه خيانت همسر

و…

كدام خانواده ها مي‌توانند نتيجه بهتري از خانواده درماني بگيرند؟

علاوه بر درمانگر، خصوصيات خانواده ها نيز در نتيجه بخش بودن درمان و مشاوره خانواده كرمانشاه تاثير دارد. طبق بررسي ها مشخص شد كه خانواده هايي كه داراي ويژگي هاي زير هستند نتيجه بهتري از جلسات درماني خواهند گرفت.

✅ خانواده‌هايي كه به دنبال راه حل و درمان هستند.

✅ خانواده‌هايي كه مشكلات را در درون خانواده مطرح و حل مي كنند.

✅ خانواده هايي كه خيلي دير مراجعه نكرده اند.

✅ خانواده‌هايي كه به درمان اهميت داده و ديدگاه مثبتي نسبت به درمانگر دارند.

✅ خانواده‌هايي كه اعضاي آن داراي اختلال رواني و شخصيتي نيستند.

✅ حداقل يكي از اعضا به روند درمان ايمان دارد.

✅ درمانگري مناسب انتخاب كرده اند.

چرا با وجود هزينه هاي زيادي كه كرديم مشاوره خانواده در شهرستان كرمانشاه نتيجه بخش نبود؟

براي آن كه جلسات مشاوره خانواده به نتيجه برسد در قدم اول بايد بدانيد كه حل مسائل شما نياز به زمان دارد و بايد صبور باشيد. اين مشكلات ناگهاني ايجاد نشده اند؛ خيلي اوقات با اين مشكلات زندگي كرده‌ايد و حتي متوجه وجود آن ها هم نبوده‌ايد. پس تغيير اين رويه و عادات مخرب زمان بر است. همچنين بيشتر خانواده ها براي يك مشكل به درمانگر مراجعه مي‌كنند، اما در حقيقت مسائل متعددي وجود دارد كه بايد به آن ها رسيدگي شود. خانواده هاي زير نمي توانند از مشاوره خانواده نتيجه مناسب بگيرند.

🔸 عجول هستند

🔸 صداقت ندارند و مسئوليت كارهايشان را به عهده نمي گيرند

🔸 به توصيه هاي درمانگر توجه نمي كنند

🔸 مرتب به جلسات نمي آيند

🔸 دچار يكي از انواع اختلالات رواني مثل اختلالات شخصيت، افسردگي، اختلالات اضطرابي هستند.

🔸 به درمانگر مناسب براي مشاوره خانواده كرمانشاه مراجعه نكرده اند.

🔸 به روند درماني جلسات خانواده اعتقاد كم و يا هيچ اعتقادي ندارند.

🔸 قصد تغيير و يا اعتقاد به از بين رفتن اختلافات را ندارند.

🔸 خيلي دير اقدام دريافت درمان كرده اند.

مشاوره خانواده كرمانشاه هزينه هاي زيادي دارد، چرا بايد اين همه هزينه كنم؟

خيلي از خانواده ها سال ها با مشكلاتي سر مي كنند و آن ها را بدون هيچ تغييري به حال خود رها مي كنند. غافل از آن كه اين مسائل به مرور زمان پيچيده تر و ريشه هايش قوي تر مي شود. پس با گذر زمان اعضاي خانواده فرصت هاي زيادي براي با هم بودن و شاد بودن و حتي رشد كردن را از دست مي دهند. آن ها به اين مشكلات عادت كرده و ديگر طريقه سالم زندگي و رفتر كردن را فراموش مي كنند.

پيامدهاي ناشي از عدم درمان مشكلات خانوادگي موجب تحميل هزينه هاي هنگفتي مي شود براي مثال اعضاي خانواده به دليل تنش ها دچار افسردگي مي شوند. يا فرزندان خانواده با دوستان ناباب گشته و دچار اعتياد مي شوند. پدر يا مادر خانواده به خيانت دچار شده و بنيان خانواده به خطر مي افتد.

ويژگي هاي مراكز معتبر مشاوره خانواده در كرمانشاه

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به ارائه خدمات مشاوره خانواده در كرمانشاه مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره خانواده مدنظر خود و روانشناسان آن در كرمانشاه اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در كرمانشاه

شما مي توانيد براي دريافت مشاوره خانواده در كرمانشاه از برترين درمانگران خانواده كشور به صورت تلفني و يا آنلاين خدمات دريافت كنيد. در ادامه آدرس و تلفن دو مجموعه مورد تاييد را آورده ايم.

نام مركز مشاوره خانواده در كرمانشاه آدرس
مركز مشاوره ذهن نو 02191002360
مركز مشاوره آواژه 02166419012
مركز مشاوره خانواده شكوفا خيابان ۲۲ بهمن، چهارراه نوبهار، ساختمان ديپلمات، طبقه ۲، واحد ۶
مركز مشاوره خانواده حامي كرمانشاه پاركينگ شهرداري، خيابان دارايي، روبروي گل فروشي رز، ساختمان كيميا، طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده طليعه تدبير سي متري دوم، خيابان چاله، روبروي بانك ملي
مركز مشاوره خانواده خودشكوفا سي متري اول، ساختمان ديپلمات
مركز مشاوره خانواده افق خيابان كسري، خيابان باغچه بان، خيابان هجرت، كوي ششم
مركز مشاوره خانواده دانشگاه آزاد شهرك ژاندارمري، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد كرمانشاه
مركز مشاوره خانواده مهرآفرين كرمانشاه خيابان ۲۲ بهمن، سي متري دوم چاله، روبروي بانك ملي
مركز مشاوره خانواده مهرانديش خيابان ملك، بعد از بانك انصار، انتهاي كوچه آراسته، كلينيك مهرانديش

سخن آخر

دريافت خدمات مشاوره خانواده كرمانشاه و يا همان خانواده درماني در كرمانشاه تنها بايد توسط كساني كه در اين حوزه تخصص دارند صورت بگيرد. شما اگر با هر يك از اعضاي خانواده خود دچار تنش يا اختلافاتي شده ايد، كافي است به يكي از مراكز معتبر خانواده درماني مراجعه نماييد. مسلما دريافت خدمات از موسسه اي كه داراي مشاوراني متخصص و كاربلد باشد، اهميت زيادي دارد.

مجموعه ذهن نو با تجربه چندين و چند ساله در حوزه خدمات روانشناختي و خانواده درماني به شما به صورت كاملا حرفه اي خدمات درماني ارائه مي دهد. براي اين منظور بستري آماده كرده است كه بتوانيد از طريق تلفن همراه يا تلفن منزل با متخصصان اين مجموعه تماس گرفته و مشاوره خانواده در كرمانشاه را از بهترين درمانگران كشور دريافت كنيد. همچنين مي توانيد اين خدمات را به صورت آنلاين نيز دريافت كنيد. اين نوع خدمات نيز با كيفيتي مشابه مشاوره هاي حضوري اجرا مي شود. پس براي رفع مسائل خانواده خود كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره خانواده در كرمانشاه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني خانواده از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا مركز ذهن نو شعبه اي براي مشاوره خانواده كرمانشاه دارد؟

خير هنوز شعبه اي براي مشاوره خانواده كرمانشاه احداث نشده است. اما شما مي توانيد با استفاده از موبايل يا تلفن منزل از اين خدمات به صورت تلفني يا آنلاين با كيفيتي كاملا يكسان استفاده كنيد.

مشاوره خانواده كرمانشاه براي چه كساني ضرورت دارد؟

تمام خانواده ها و كساني كه با اعضاي خانواده شان اعم از همسر، فرزندان، والدين و يا خواهر و برادر اختلاف يا تناقضاتي دارند، مي توانند از خدمات مشاوره خانواده كرمانشاه استفاده نمايند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره خانواده كرمانشاه | بهترين مشاور خانواده در كرمانشاه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۴:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نگاه هاي يواشكي علل مختلفي دارد. گاه به دليل علاقه، گاه حسادت و … نگاه هاي يواشكي رخ مي‌دهد. اما هر تماس چشمي پيام و منظوري را به همراه دارد. تقريبا همه افراد علاقه دارند تا علت تماس چشمي را بيابند. تا متوجه راز افراد شوند. معمولا پشت هر نگاهي رازي نهفته است. چشم ها مهم ترين عضو صورت هستند كه با آدم ها صحبت مي‌كنند. با تحليل هر نگاهي مي‌توانيد به راز افكار او پي ببريد. همه افراد از قدرت ارتباط چشمي آگاهي دارند. بارها براي شما هم اتفاق افتاده كه با نگاه به چشم متوجه افكار طرف مقابل تان شده ايد. نگاه هاي يواشكي بسيار وسيع هستند. ما نيز سعي كرده ايم اصلي ترين بخش هاي اين طيف بزرگ را توضيح دهيم.

منبع: نگاه هاي يواشكي | 7 نوع و علت نگاه يواشكي

نگاه هاي يواشكي

نگاه هاي يواشكي انواع مختلفي دارد. اين تماس هاي چشمي به شيوه هاي مختلفي تحت بررسي قرار گرفته اند. با مطالعاتي به اين نتيجه رسيده اند كه اگر فردي با به پايين نگاه كردن تماس چشمي را قطع كند، يعني براي او جذاب هستيد يا اينكه فردي خجالتي است.

اما اگر نگاه هاي يواشكي را فردي با نگاه به چپ و راست پايان دهد. نسب به شما بي تفاوت است يا اينكه براي او جذابيتي نداريد.

در نگاه هاي يواشكي كه فورا و عمدا قطع مي‌شود. يعني فرد جذب حضور شما شده، نسبت به شما علاقه اي ندارد يا از برقراري ارتباط اجتناب مي‌كند. حال با مطالعه اين مقاله با علل نگاه هاي يواشكي و نكاتي درباره تماس چشمي آشنا خواهيد شد.

انواع و علت نگاه هاي يواشكي

نگاه هاي يواشكي علل گوناگوني دارد. اين علل در دسته هاي مختلفي قرار مي‌گيرد كه در ادامه توضيح خواهيم داد.

📌 فرد به صورت ناخودآگاه نگاه هاي يواشكي دارد

علت نگاه هاي يواشكي، نگاه به صورت ناخودآگاه است. در اين شرايط فرد به صورت خيلي اتفاقي به چشمان يك نفر نگاه مي‌كند؛ بدون اينكه خودش متوجه شود. اين فرد حتي از تماس هاي چشمي خود بي خبر است و بدون دقت به هر فردي نگاه مي‌كند. بنابراين هيچ حرف و نكته اي در اين تماس چشمي وجود ندارد. به اين تماس چشمي خنثي مي‌گوييم.

📌 نگاه هاي يواشكي به صورت كاملا آگاهانه

يكي از علت هاي نگاه هاي يواشكي ، نگاه به صورت كاملا آگاهانه است. در اين شرايط هر دو از وضعيت نگاه ها اطلاع داريد. در اين شرايط چشمان هر دوي شما به هم مي‌رسد و به صورت كاملا آگاهانه محو تماشا مي‌شويد. اما اگر خجالتي باشيد و يا علاقه اي به فرد نداشته باشيد، نگاه خود را بر مي‌گردانيد.

📌 نگاه هاي يواشكي بسيار كوتاه

از ديگر انواع نگاه هاي يواشكي، تماس چشمي بسيار كوتاه است. اين نوع نگاه يواشكي 4/3 ثانيه بيشتر زمان نمي‌برد. اين نوع تماس چشمي به صورت ناخودآگاه، كوتاه و ظريف است. براي تشخيص اين نگاه بايد دقت و هوشياري بالايي داشته باشيد. علت اين نوع نگاه نيز علاقه مي‌باشد. حتي اندكي علاقه نيز چنين تماس چشمي دارد.

در اين نوع نگاه هاي يواشكي فرد به طور كاملا معمولي تماس را با شما قطع مي‌كند. و براي چند ثانيه بيشتر به تماشاي شما مي‌پردازد. به طور كلي ساختار ذهني انسان ها به شيوه اي است كه به صورت ناخودآگاه محو چيزهايي مي‌شوند كه براي آنها جذابيت دارد.

📌 دو مرتبه نگاه هاي يواشكي داشتن

از ديگر انواع نگاه هاي يواشكي كه نشان از علاقه فرد به شما است، نگاه دو مرتبه اي است. در اين نگاه ها فرد اگر بار اول به شما خيره شد و بعد از چند ثانيه دوباره به شما نگاه كرد، به منظور علاقه پيدا كردن است. اگر نگاه هاي يواشكي اين فرد ادامه پيدا كند، پس از مدتي نشان از رابطه صميمي است.

📌 تماس چشمي به صورت دزدكي

همه آدم ها حتي شده براي يك بار به صورت دزدكي ديگران را مشاهده كرده اند. اين نوع نگاه خانم و آقا ندارد و فارق از جنسيت همه افراد تجربه چنين چيزي را داشته ايم. اين نوع نگاه ها دلايل زيادي دارد اما به رابطه هاي نامناسب نيز ختم مي‌شود. مانند نگاه دزدكي مرد متاهل به دختر جوان. اما برخي از اين نگاه ها به صورت پنهاني است و اطرافيان به سختي متوجه اين نگاه مي‌شوند.

📌 نگاه يواشكي همراه با فشردن لب ها

از ديگر نگاه هاي يواشكي مي‌توان به مشاهده همراه با فشردن لب ها اشاره كرد. اين نوع نگاه ها به صورت سوال برانگيز و مشكوك مي‌باشد.

📌 تماس چشمي به منظور حسادت

حسادت يكي ديگر از انواع نگاه هاي يواشكي است. گاه تماس چشمي پنهاني يا نگاه به صورت بالا و پايين نشان از حسادت و رقابت است. اين نوع نگاه اگر همراه با پيشاني چروكيده، اخم و سگرمه باشد. نشان از خصومت، نگرش انتقادي يا سوءظن است.

شما با حس شهودي تان اين نوع نگاه ها را تشخيص مي دهيد. قطعا كسي كه به شما حسادت مي كند رفتارهاي ديگري نيز دارد كه مي توانيد با خواندن درباره افراد حسود آن ها را تشخيص دهيد.

نكاتي كه در نگاه هاي يواشكي وجود دارد

در نگاه هاي يواشكي نكاتي وجود دارد. در تماس چشمي، بررسي اهميت زبان بدن نيز وجود دارد. كه در ادامه تماس چشمي را توضيح داده ايم.

✅ اعتماد سازي شكل مي‌گيرد و باعث باور حرف‌ها توسط عموم مردم مي‌شود. هنگام تماس چشمي به دليل نگاه مستقيم افراد بيشتر حرف شما را باور مي‌كنند.

✅ باعث جلب توجه مي‌شود. اگر قصد داريد كه فردي به شما توجه كند و به تمام صحبت هاي شما دقت كند، به چشمان او خيره شويد.

✅ كساني كه با آنها تماس چشمي برقرار مي‌شود، شايسته تر و باهوش‌تر هستند. حتي تماس چشمي به همراه تاثير زبان بدن در موفقيت هاي زندگي تاثير گذار است.

✅ اگر در جمع ها و مهماني ها با دوستان خود مشغول صحبت بوديد، با تماس چشمي مي‌توانيد خود را صميمي‌تر نشان دهيد.

✅تماس چشمي به راحتي احساس شادي، غم، خشم و مابقي هيجانات را منتقل مي‌كند.

✅ تماس هاي چشم و نگاه هاي يواشكي باعث برانگيختگي و ارتباطات غيركلامي مي‌شود.

كلام آخر

در اين مقاله راجع به انواع و علت نگاه هاي يواشكي توضيح داده ايم. اما اين تماس چشمي ها دليل بر موضوعات نوشته شده نيست. اين مقاله به صورت كلي در همه افراد نوشته شده است. اگر فردي تركيب همه اين مدل ها را داشت يا به دلايل همراه با نگاه هاي يواشكي حركات جسمي نيز داشت، بايد مورد بررسي دقيق تري قرار بگيرد. اين بررسي ها توسط روانشناسان صورت مي‌گيرد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نگاه هاي يواشكي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نگاه هاي يواشكي | 7 نوع و علت نگاه يواشكي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۰:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از پله برقي يكي از انواع فوبياهاست كه با پيشرفت تكنولوژي به وجود آمده است. كساني كه با اين ترس درگيرند هر بار موقع سوارشدن به پله‌برقي استرس بسياري را تحمل مي‌كنند. گاهي اين ترس آن‌قدر شديد خواهد بود كه شما حاضريد مسيرتان را دورتر كرده يا از پله‌هاي معمولي استفاده كنيد اما سوار پله‌برقي نشويد.

به همين خاطر مي‌توانيم بگوييم ترس از پله برقي مشكلات بسياري را در زندگي‌تان ايجاد خواهد كرد؛ و اين دقيقاً همان دليلي است كه به شما مي‌گويد بايد براي رفع اين مشكل كاري انجام بدهيد. باورهاي اشتباه راجع به ايمني و همين‌طور خاطرات تلخ از مهم‌ترين دلايل ترس از پله برقي هستند. بااين‌حال خبر خوب اين است كه شما مي‌توانيد بر اين ترس غلبه كنيد. پس اگر درگير ترس از پله برقي شده‌ايد در ادامه همراه ما باشيد.

منبع: ترس از پله برقي | علت ، علائم و درمان فوبي پله برقي

ترس از پله برقي

ترس از پله برقي يا اسكالافوبيا درست مانند ترس از ارتفاع، حيوانات، خون يا هر چيز ديگري كه فكرش را مي‌كنيد يكي از انواع فوبيا است. و درست مانند هر ترس ديگري، از خفيف تا شديد، درجات متفاوتي خواهد داشت. بعضي از كساني كه درگير اين مشكل هستند فقط موقع سوارشدن به پله برقي كمي مضطرب مي‌شوند؛ اما گروه ديگري هستند كه حاضرند روزانه مسافت طولاني‌تري بروند يا انرژي بسياري را براي بالارفتن از پله‌هاي معمولي صرف كنند، اما هرگز سوار پله‌برقي نشوند.

ترس از گيركردن لباس به لبه‌هاي پله، زمين‌خوردن روي پله‌ها يا خراب‌شدن اين دستگاه از جمله فكرهايي هستند كه اين افراد در ذهنشان دارند. اما نكته‌اي كه بايد به آن توجه كرد اين است كه ترس از پله‌برقي مي‌تواند مشكلات بسياري را در زندگي شما ايجاد كند. به همين خاطر بهتر است با اين مشكل، دلايل و راهكارهاي برطرف‌كردن آن بيشتر آشنا شويد.

دلايل ترس از پله برقي

درست به‌اندازه آدم‌هايي كه از پله برقي مي‌ترسند، دلايل مختلفي براي اين وضعيت وجود دارد. به همين خاطر نمي‌توانيم يك دليل را عنوان كنيم و بگوييم اين تنها دليل يا اصلي‌ترين دليل ترس از پله برقي است. بااين‌حال متخصصان معتقدند كه دلايل رايج‌تر ترس از اين تكنولوژي را مي‌توانيم در چند دسته، طبقه‌بندي كنيم. اين دسته‌ها به شرح زير هستند.

🔸ترس از ارتفاع

شايد برايتان جالب باشد اگر بگوييم گروهي از افرادي كه از پله‌برقي مي‌ترسند، در حقيقت ترس ازارتفاع دارند. به عبارتي چيزي كه آنها را وحشت‌زده مي‌كند خود پله‌برقي نيست. بلكه همراه شدن اين وسيله با ارتفاع است. در اين افراد يك تداعي يا همبستگي اتفاق افتاده است. چون پله‌برقي بسياري از مواقع همراه با ارتفاع بوده، به‌تدريج ترس آنها از ارتفاع به اين تكنولوژي هم سرايت كرده است. در اين افراد ترس ازارتفاع مي‌تواند روي هر وسيله ديگري مثل پل‌هاي عابر پياده نيز قرار بگيرد.

🔸باورهاي اشتباه

احساسات ما، ارتباط عميقي با افكار و باورهايمان دارند. وقتي شما فكر كنيد چيزي خطرناك است، طبيعتاً تلاش مي‌كنيد تا فاصله‌تان را از آن حفظ كنيد. به همين خاطر مي‌توانيم بگوييم يكي از دلايل مهم براي ترس از پله برقي باورهاي ما هستند. اگر شما به هر دليلي فكر مي‌كنيد پله‌هاي برقي امنيت لازم را ندارند، يا مطالبي راجع به آسيب‌ديدن در هنگام استفاده از پله‌برقي خوانده‌ايد، احتمال اينكه موقع استفاده از اين وسيله درگير استرس بشويد بيشتر از ديگران خواهد بود.

🔸تجربيات منفي

يكي از دلايل اصلي براي تمامي انواع فوبيا، خاطرات ما هستند. اگر شما روي پله‌برقي درگير هر تجربه منفي مثل زمين‌خوردن شده باشيد طبيعتاً در استفاده‌هاي بعدي‌تان از اين وسيله دچار ترس خواهيد شد. نكته جالب اينكه لازم نيست شما خودتان اين وضعيت‌ها را تجربه كرده باشيد. بلكه مشاهده يا حتي شنيدن اين موقعيت‌ها از زبان ديگران نيز مي‌تواند باعث ترسيدن ما بشود.

🔸يادگيري مشاهده‌اي

اصطلاح يادگيري مشاهده‌اي در روان‌شناسي به اين معناست كه فرد يك كار يا احساس را بدون اينكه خودش تجربه كند و تنها با ديدن آن در ديگران ياد خواهد گرفت. يادگيري مشاهده‌اي مي‌تواند در هر دو زمينه مثبت و منفي اتفاق بيفتد. براي مثال اگر يكي از والدين شما هميشه موقع سوارشدن پله‌برقي دچار استرس مي‌شده احتمال اينكه شما هم اين اضطراب را ياد بگيريد زياد خواهد بود. در حقيقت در اين شرايط، فرد بدون هيچ دليل خاصي ياد مي‌گيرد كه مي‌بايست از يك موقعيت مشخص بترسد.

چرا بايد براي ترس از پله برقي از مشاور كمك بگيريم؟

خيلي وقت‌ها ما فكر مي‌كنيم دليلي ندارد كه ترس مان از پله برقي را درمان كنيم. شايد شما هم پيش خودتان بگوييد هركدام از ما در زندگي از چيزهايي مي‌ترسيم؛ و اين آن‌قدر عادي است كه نيازي به تغيير شرايط نمي‌بينيم. اگر ترس شما از پله‌برقي در حد خفيف باشد شايد اين تفكر اشتباه نباشد. اما وقتي ترس شما كمي بيشتر باشد به نفعتان است كه از اين استدلال‌ها فاصله بگيريد.

ساده‌ترين دليلمان هم اين است كه ترس از پله برقي مي‌تواند زندگي شما را تحت‌تأثير خودش قرار بدهد. براي مثال شما هر روز و قبل از هر باري كه سوار پله‌برقي مي‌شويد چقدر زمان براي اين كار تلف مي‌كنيد؟ آيا تابه‌حال برايتان پيش نيامده است كه در هنگام شلوغي بخواهيد سوار پله‌برقي شويد و ترس شما باعث عصبانيت ديگران شده باشد؟ يا به اين فكر كنيد كه چند بار پيش آمده كه مسيرتان را دورتر كرده‌ايد براي اينكه از پله‌برقي استفاده نكنيد؟

همه اينها در حالي اتفاق مي‌افتند كه استفاده از اين تكنولوژي درست مانند هر چيز ديگر مي‌تواند تا حد زيادي در وقت و انرژي شما صرفه‌جويي كند. علاوه بر اين، ترس‌هاي ما هرگز به‌خودي‌خود درمان نمي‌شوند؛ و بي‌توجهي به آنها گاهي باعث شديدتر شدنشان نيز خواهد شد.

روش‌هاي درمان ترس از پله برقي

اگر شما واقعاً درگير ترس از پله برقي هستيد به‌تنهايي نمي‌توانيد آن را درمان كنيد. اين وضعيت هم درست مانند هر نوع ديگري از فوبيا نياز به اين دارد كه شما براي درمان از يك مشاور متخصص كمك بخواهيد. مشاورين با استفاده از روش‌هايي كه در ادامه راجع به آنها صحبت خواهيم كرد براي تغيير شرايط به شما كمك مي‌كنند. اما اگر استفاده از پله برقي تنها تا حدودي مضطربتان مي‌كند خودتان هم مي‌توانيد از بعضي از اين روش‌ها كمك بگيريد. بهترين روش‌ها براي درمان ترس از پله‌برقي به شرح زير است.

✅ مواجهه‌درماني

بهترين راه براي درمان ترس از پله برقي و هر چيزي اين است كه با ترستان روبه‌رو شويد! روان‌شناسان معتقدند هركدام از ما، وقتي از چيزي مي‌ترسيم سعي مي‌كنيم تا فاصله‌مان را از آن حفظ كنيم. با اين كار، شما آن احساس امنيتي كه لازم داريد را به دست خواهيد آورد. اما ضرر اين رفتار هم آن است كه احتمالاً هرگز متوجه نخواهيد شد چيزي كه از آن مي‌ترسيديد خيلي هم نگران‌كننده نبوده است.

به همين خاطر اولين قدم براي درمان ترس‌ها اين است كه شما با آن مسئله روبه‌رو شويد. در اين روش متخصص با استفاده از تكنيك‌هاي آرام‌سازي و اصول خاص، به شما كمك خواهد كرد به‌تدريج و قدم‌به‌قدم با ترس‌هايتان روبه‌رو بشويد؛ تا جايي كه بتوانيد به‌طوركلي بر اين اضطراب غلبه كنيد.

✅ كنترل هيجان‌ها

اگر بخواهيم ترس ما از پله برقي درمان شود يكي از نكات مهم اين است كه كنترل احساساتمان را ياد بگيريم. وقتي شما بتوانيد هيجان‌هاي منفي مثل اضطراب را كنترل كنيد احتمال اينكه در شرايط سخت روي رفتارتان تسلط داشته باشيد نيز بيشتر خواهد شد. به همين خاطر و همان‌طور كه گفتيم روش‌هاي آرام‌سازي يا مديريت هيجانات يكي از مهم‌ترين نكاتي است كه در درمان ترس از پله‌برقي بايد به آن پرداخته شود.

✅ درمان شناختي – رفتاري

يكي از درمان‌هاي بسيار كارآمد در روان‌شناسي استفاده از روش شناختي – رفتاري است. در اين شيوه علاوه بر اينكه درمانگر تغيير رفتارهاي شما را هدف قرار مي‌دهد كمكتان خواهد كرد تا افكارتان را هم تغيير بدهيد. اين شيوه بيشتر به درد كساني مي‌خورد كه ترس شان از پله برقي به دليل باورهاي اشتباهي است كه راجع به اين مسئله دارند.

آنها در طول جلسات درماني ياد خواهند گرفت كه بعضي از افكارشان اشتباه هستند؛ و دقيقاً به خاطر همين افكار اشتباه است كه درگير ترس يا هر مشكل ديگري مي‌شوند. پس از اين مرحله آنها ياد خواهند گرفت كه باورهاي منفي‌شان را كنار گذاشته و افكار سالم‌تري را جايگزين آن كنند.

سخن آخر

معمولا كساني كه دچار ترس از پله برقي هستند براي درمان اين مساله مراجعه نمي كنند. بلكه بيشتر آن ها با موضوعات ديگر به جلسات مشاوره روانشناسي وارد مي شوند. با طي روند درمان مساله فوبياي پله برقي نيز مورد بررسي قرار مي گيرد. معمولا با ارزيابي هاي بيشتر مشخص مي‌شود ترس از پله برقي سال ها وجود داشته و در واقع نمودي از اضطراب هاي دروني آن ها بوده است. براي از بين بردن اين ترس اقدامي نشده و آن قدر گسترده شده كه زندگي فرد را در بخش هاي مختلف فلج كرده است. براي جلوگيري از اين وضعيت پيشنهاد مي شود هنگام مواجهه با هر نوع فوبي براي درمان آن اقدام نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از پله برقي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

آيا دارويي براي درمان ترس از پله برقي وجود دارد؟

خير؛ هيچ دارويي نمي‌تواند ترس شما از اين مسئله را درمان كند؛ اما بعضي از داروهاي ضداضطراب مي‌توانند به شما كمك كنند تا وقتي كه بايد از پله‌برقي استفاده كنيد درگير اضطراب‌هاي بيش از حد نباشيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از پله برقي | علت ، علائم و درمان فوبي پله برقي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۳۴:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سال اول زندگي مشترك به شدت نياز به مراقبت دارد. زوجين به دليل عدم شناخت كافي، عدم آگاهي از زبان و اصطلاحات يكديگر با مشكلات و چالش هايي روبرو مي‌شوند. تا آن كه زوجين با يكديگر به چاره اي بي‌انديشند و متوجه رفتارهاي هم شوند، مشكلات ريشه دوانده و كار دشوار مي‌شود. بنابراين براي جلوگيري از اين اتفاق بايد هر چه زودتر به شناخت بهتري از يكديگر برسيد. صبوري، گذشت، بخشش و حل مساله را تقويت كنيد. براي خوشبختي و ساخت زندگي عالي، بايد حرف هايتان را به يكديگر بگوييد. اشتباهات كوچك همديگر را ببخشيد و براي حل مشكلات اقدام كنيد. زندگي زناشويي نيازمند دريافت كمك از روانشناس نيز است. در اين مقاله راهكارهاي اصولي و روانشناسانه براي حل چالش هاي زندگي ارائه داده ايم.

منبع: سال اول زندگي مشترك | 11 راهكار براي حل چالش هاي سال اول زندگي

سال اول زندگي مشترك

سال اول زندگي مشترك براي تمامي زوجين پر از فراز نشيب است. اين مشكلات تقريبا در تمامي زمينه هاي زندگي به وجود مي‌آيد. برخي از زوجين به دليل نا توانايي در حل مشكلات، در سال اول زندگي مشترك به فكر جدايي مي‌افتند. بنابراين به دليل تفاوت هاي فرهنگي، مذهبي، خانوادگي و … دچار تنش و بحث مي‌شوند.

امروزه نيز جوانان حوصله حل مشكلات را ندارند و جدايي را بهترين گزينه مي‌دانند. اما بايد به خاطر داشته باشيد كه زندگي در تمامي سالها با مشكلات زيادي روبرو خواهد شد. كه باعث بحث و دعوا مي‌شود. اما براي اينكه در مشكلات با مسائل كمتري روبرو شويد، بايد از روانشناس و زوج درمانگرها كمك بگيريد.

مشكلاتي كه در سال اول زندگي مشترك به وجود مي‌آيند كدامند؟

مشكل در همه زندگي ها وجود دارد. اما رنگ و جنس آن با يكديگر فرق دارد. سال اول زندگي مشترك نيز به دليل تفاوت هاي فردي، مذهبي، فرهنگي و اجتماعي مشكلات زيادي را به دنبال دارد. در اين بخش مقاله راجع به مشكلات سال اول زندگي مشترك توضيح داده ايم.

📌 عدم صميميت

عدم صميميت از جمله مشكلات سال اول زندگي مشترك است. رابطه با همسر و صميميت در ازدواج حائز اهميت است. اگر زوجين در صميميت دچار مشكل شده باشند، توانايي برقراري ارتباط ندارند. از يكديگر خجالت مي‌كشند و بسياري از حرف ها را در درون خود نگهداري مي‌كنند. اين عدم صميميت باعث كاهش رابطه عاطفي، جنسي و ابراز علاقه مي‌شود. هم چنين فرد احساس مي‌كند كه شخص مقابل هيچ علاقه اي به او ندارد.

📌 مسائل مالي

يكي از مشكلات سال اول زندگي مشترك، مسائل مالي است. اين مشكل يكي از رايج ترين مسائل است. به دليل تفاوت در خرج، پس انداز، درآمد و … زوجين با مشكلات بزرگي روبرو مي‌شوند. اين مشكلات امروزه نقش بيشتري را ايفا مي‌كنند و هزينه هاي سنگين زندگي به اين اختلافات شعله مي‌دهد.

📌 مشكلات باروري

از مشكلات سال اول زندگي مشترك، باروري است. بسيار از زوجين انتظار دارند زماني كه براي بچه دار شدن اقدام مي‌كنند، بايد فورا باردار شوند. اما هستند كساني كه مدت زمان زيادي را بايد منتظر بمانند و براي فرزند آوري تلاش كنند. با پيشرفت علم تقريبا با مساله ناباروري به طور كل حل شده است. بايد به پزشك مراجعه كنيد و مشكلات فرزند آوري را بررسي كنيد.

📌 تقسيم وظايف

يكي از مشكلات سال اول زندگي مشترك، تقسيم وظايف است. براي كاهش دعواها نبايد تمامي كارهاي منزل بر دوش يك نفر باشد. در اين شرايط مشكلات در زندگي افزايش خواهد يافت. زندگي مشترك نيازمند همدلي و كمك به زوجين است. با مكالمه صميمي و دوستانه، از همسرتان بخواهيد تا وظايفتان را تقسيم كنيد.

📌 رابطه بي روح

عدم وجود رابطه قوي و محكم در سال اول زندگي مشترك باعث ايجاد مشكلات مي‌شود. زماني كه زوجين توانايي برقراري ارتباط مناسب و قوي نداشته باشند، رابطه سردي خواهند داشت. خوشبختي در برقراري ارتباط مفيد و قوي با همسر مي‌باشد.

📌 عدم اعتماد

سال اول زندگي مشترك زوجين به اندازه كافي به يكديگر اعتماد ندارند. همين امر باعث شكاكيت و بدبيني مي‌شود. براي جلوگيري از اين اتفاق بايد در سال هاي اول زندگي براي جلب اعتماد يكديگر تلاش كنيد. زن و مرد بايد با اعتماد به يكديگر وارد زندگي مشترك شوند.

📌 تنوع طلبي

يكي از بدترين اتفاقات در زندگي زناشويي كه امروزه نيز بسيار مشاهده مي‌شود، تنوع طلبي و خيانت است. خيانت تنها رابطه جنسي نيست. هر نوع رابطه خارج از چارچوب قرار دادي با همسر، خيانت تلقي مي‌شود. روابط در فضاي مجازي نيز خيانت ناميده مي‌شود.

📌 تفاوت در باور مذهبي

از جمله مشكلات سال اول زندگي مشترك، تفاوت در باورهاي مذهبي است. به اين منظور كه دو نفر با رشد در خانواده هاي متفاوت، اختلاف نظر، فرهنگ متفاوت و … به راحتي با يكديگر نمي‌توانند ارتباط برقرار كنند. تفاوت هاي فرهنگي، خانوادگي، آداب و رسوم و … همگي شريك احساسي را درمانده و عصبي مي‌كند.

📌 اختلاف با خانواده همسر

سال اول زندگي مشترك معمولا اختلاف با خانواده همسر زياد ديده مي‌شود. خانم ها و آقاياني هستند كه از همان ابتداي زندگي، به خانواده همسر خود احترام نمي‌گذارند. و حتي شروع به توهين مي‌كنند. اين مشكل بسيار خطرناك است. خانواده ها بايد مورد احترام قرار بگيرند. بي احترامي به آنها پيامدهاي خوبي به دنبال ندارد.

📌 مشكلات رابطه جنسي

يكي از مشكلات رايج در سال اول زندگي مشترك، رابطه جنسي است. بر اساس مطالعات انجام شده، رابطه جنسي يكي از مهم ترين عوامل در زندگي مشترك است. اگر زوجين توانايي برقراري رابطه جنسي نداشته باشند. و به اختلالات جنسي مبتلا باشند، با مشكلات زيادي روبرو خواهند شد.

راهكار مناسب براي حل چالش هاي سال اول زندگي

سال اول زندگي مشترك به دليل عدم شناخت كافي با مشكلات فراواني روبرو است. اما با تلاش و پشتكار مي‌توانيد زندگي مشترك خوشبختي بسازيد. ازدواج نياز به مراقبت و توجه دارد. با كمك راهكارهاي ارائه شده در اين بخش از مقاله، براي حل چالش ها و مشكلات زندگي زناشويي اقدام كنيد.

🔶 با الگوهاي مثبت ارتباط بگيريد

سال اول زندگي مشترك احتمالا با افرادي ارتباط خواهيد گرفت كه الگوي خوبي براي زندگي مشترك شما نيستند. هرچه سريعتر از اين افراد فاصله بگيريد. با زوجين رفت و آمد كنيد. البته زوجين خوشبختي كه براي زندگي خود تلاش مي‌كنند. با افراد مثبت انديش تعامل برقرار كنيد تا آرامش، اميد و حس خوب در شما زنده شود.

🔶 ابراز علاقه را افزايش دهيد

زندگي زناشويي مخصوصا سال اول زندگي مشترك، نيازمند ابراز علاقه هاي پي در پي است. نبايد احساسات خود را قايم كنيد. اگر تا آخر عمر عشق و علاقه تان را به درستي بيان كنيد، زندگي گرم و صميمي خواهيد داشت.

🔶 از همسر خود قدرداني كنيد

قدرداني از همسر نوعي احترام است. و در هر رابطه اي مخصوصا سال اول زندگي مشترك الزامي است. كوچكترين كارهاي همسرتان را مورد تشويق قرار دهيد. وقتي از سركار باز مي‌گردد بابت زحمات او تشكر كنيد. زماني كه خانم غذايي مي‌پزد، از زحمات او تشكر كنيد. با اين كار به يكديگر احترام گذاشته ايد.

🔶 به يكديگر احترام بگذاريد

احترام بزرگ ترين عامل خوشبختي است. چه سال اول زندگي مشترك باشيد و چه چندين سال از زندگي شما گذشته باشد، بايد احترام برقرار باشد. زماني كه احترامي وجود نداشته باشد، زوجين با مشكلات زيادي نيز روبرو خواهند شد. در تمامي شرايط به همسرتان احترام بگذاريدو مورد حمايت قرار دهيد.

🔶 در تصميم گيري يكديگر را شريك كنيد

زندگي زناشويي يعني قاطي شدن تمامي مسائل دو فرد با هم. ااز سال اول زندگي مشترك آغاز كنيد كه در تصميم گيري ها به يكديگر كمك كنيد. از هم نظر بپرسيد، در موارد مختلف نظرات يكديگر را الگو قرار دهيد. و در تمامي زمينه ها از تصميمات همسرتان استفاده كنيد.

🔶 همسرتان را اولويت زندگي قرار دهيد

سال اول زندگي مشترك شايد سخت باشد كه همسرتان را اولويت قرار دهيد. اما اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه تنها همسرتان براي شما مي‌ماند. اين اولويت بندي نيز باعث پرورش حس اعتماد، قدرداني، محبت و سخاوت مي‌شود. به خاطر داشته باشيد در هر زمينه اي اول همسر، سپس اطرافيان.

🔶 با يكديگر صحبت كنيد

مكالمه در رابطه با شرايط زندگي مخصوصا در سال اول زندگي مشترك باعث شناخت و برقراري ارتباط بهتر با همسر مي‌شود. براي رفع نيازها، مشكلات، آگاهي از خواسته ها و ناراحتي ها بايد با يكديگر صحبت كنيد.

🔶 الگوهاي بد را تغيير دهيد

براي ساخت رابطه خوب در سال اول زندگي مشترك، بايستي الگوهاي بد خود را تغيير دهيد. اگر به دلايل مختلفي عصباني هستيد، ابتدا خود را آرام كنيد و سپس با آرامش كامل به خانه وارد شويد.

🔶 به نيازهاي همسرتان توجه كنيد

در سال اول زندگي مشترك و تمامي مراحل زندگي زناشويي بايد به نيازهاي همسر خود توجه كنيد. وگرنه خطرات جدي شما را تهديد مي‌كند. لطفا براي همسر خود گوش شنوايي باشيد كه براي رفع نيازهاي آن به هر كاري دست مي‌زند.

🔶 بخشش را تمرين كنيد

اگر در سال اول زندگي مشترك همسرتان خطايي مرتكب شد، او را ببخشيد. بخشش در ابتدا باعث آرامش روان و روح شما مي‌شود. بنابراين اگر خطاي قابل بخششي داشت، از خود گذشتگي كنيد. با بخشيدن خطاي جزئي همسر، زندگي رنگ و لعاب زيبا تري مي‌گيرد.

🔶 از روانشناس كمك بگيريد

براي ساخت رابطه عالي نيازمند كمك از روانشناس هستيد. مخصوصا در سال اول زندگي مشترك بايد از روانشناس در بهبود شرايط و شناخت يكديگر كمك بگيريد. روانشناس با بررسي ويژگي هاي شخصيتي زوجين راهكارهايي را براي شناخت بهتر و حل چالش ها ارائه مي‌دهد. سال اول زندگي مشترك به شدت نيازمند كمك از فرد متبحر است.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله مطالعه كرده ايد، سال اول زندگي مشترك نيازمند مراقبت و دقت فراوان است. بنابراين براي شناخت، مراقبت، حل مسائل، نحوه برخورد و درك يكديگر بهترين روش كمك از روانشناس است. روانشناسان با كمك به زوجين خدمات والايي را ارائه مي‌دهند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سال اول زندگي مشترك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: سال اول زندگي مشترك | 11 راهكار براي حل چالش هاي سال اول زندگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۵:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

براي دريافت مشاوره خانواده ساوه مي‌توانيد به مراكز معتبري كه در ادامه معرفي كرده‌ايم مراجعه نماييد. خانواده يكي از اركان اصلي جامعه بوده و وجود مشكل بين اعضاي آن به راحتي مي‌تواند سلامت روان زن و شوهر و فرزندان را تحت تاثير قرار بدهد. اين افراد در اجتماعات ديگري هم فعال هستند كه براي عملكرد مناسب نياز به دريافت آرامش از خانواده هايشان دارند.

منبع: مشاوره خانواده ساوه | بهترين مشاور خانواده در شهرستان ساوه

بنابراين اگر در خانواده تان بحث و دعوا زياد است و خارج از منزل احساس مي‌كنيد كه راحت تر هستيد، حتما براي مشاوره خانواده اقدام كنيد. دوري از خانواده و قطع ارتباط با آن ها مشكل شما را حل نمي‌كند؛ چرا كه نبود هر كدام از آن‎ها باز هم رنجي براي شما به همراه دارد. پس حتما براي رفع مساله به مراكز معرفي شده مراجعه نموده و يا از طريق تلفن با درمانگران صحبت نماييد.

مشاوره خانواده ساوه

پيدا كردن مركز مشاوره خانواده ساوه ديگر كار سختي نيست. چرا كه به كمك تلفن مي‌توانيد با بهترين متخصصان صحبت كرده و مشكلات خود را حل كنيد. شايد بارها به مشاوران متعدد مراجعه كرده باشيد و نتيجه دلخواه نگرفته باشيد؛ اين موضوع مي‌تواند ناشي از مسائل مختلفي باشد و شما نبايد براي حل مشكلات تان نااميد بشويد. متاسفانه بسياري از خانواده ها مسائل را رها كرده و به دنبال راه حل نيستند، پس به مرور وضعيت بدتر شده و حل كردن آن ها نيز زمان‌بر تر خواهد بود.

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده ساوه يا همان خانواده درماني در ساوه يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده در ساوه مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده در شهرستان ساوه مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده ساوه تنها به كساني كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

-نبود علاقه و احترام بين زن و شوهر

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان

-تعارض و مشكلات مرتبط با نوجوان خانواده

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند

-شك به خيانت و يا سابقه خيانت همسر

و…

كدام خانواده ها مي‌توانند نتيجه بهتري از خانواده درماني بگيرند؟

علاوه بر درمانگر، خصوصيات خانواده ها نيز در نتيجه بخش بودن درمان و مشاوره خانواده ساوه تاثير دارد. طبق بررسي ها مشخص شد كه خانواده هايي كه داراي ويژگي هاي زير هستند نتيجه بهتري از جلسات درماني خواهند گرفت.

✅ خانواده‌هايي كه به دنبال راه حل و درمان هستند.

✅ خانواده‌هايي كه مشكلات را در درون خانواده مطرح و حل مي كنند.

✅ خانواده هايي كه خيلي دير مراجعه نكرده اند.

✅ خانواده‌هايي كه به درمان اهميت داده و ديدگاه مثبتي نسبت به درمانگر دارند.

✅ خانواده‌هايي كه اعضاي آن داراي اختلال رواني و شخصيتي نيستند.

✅ حداقل يكي از اعضا به روند درمان ايمان دارد.

✅ درمانگري مناسب انتخاب كرده اند.

چرا با وجود هزينه هاي زيادي كه كرديم مشاوره خانواده در شهرستان ساوه نتيجه بخش نبود؟

براي آن كه جلسات مشاوره خانواده به نتيجه برسد در قدم اول بايد بدانيد كه حل مسائل شما نياز به زمان دارد و بايد صبور باشيد. اين مشكلات ناگهاني ايجاد نشده اند؛ خيلي اوقات با اين مشكلات زندگي كرده‌ايد و حتي متوجه وجود آن ها هم نبوده‌ايد. پس تغيير اين رويه و عادات مخرب زمان بر است. همچنين بيشتر خانواده ها براي يك مشكل به درمانگر مراجعه مي‌كنند، اما در حقيقت مسائل متعددي وجود دارد كه بايد به آن ها رسيدگي شود. خانواده هاي زير نمي توانند از مشاوره خانواده نتيجه مناسب بگيرند.

🔸 عجول هستند

🔸 صداقت ندارند و مسئوليت كارهايشان را به عهده نمي گيرند

🔸 به توصيه هاي درمانگر توجه نمي كنند

🔸 مرتب به جلسات نمي آيند

🔸 دچار يكي از انواع اختلالات رواني مثل اختلالات شخصيت، افسردگي، اختلالات اضطرابي هستند.

🔸 به درمانگر مناسب براي مشاوره خانواده ساوه مراجعه نكرده اند.

🔸 به روند درماني جلسات خانواده اعتقاد كم و يا هيچ اعتقادي ندارند.

🔸 قصد تغيير و يا اعتقاد به از بين رفتن اختلافات را ندارند.

🔸 خيلي دير اقدام دريافت درمان كرده اند.

مشاوره خانواده ساوه هزينه هاي زيادي دارد، چرا بايد اين همه هزينه كنم؟

خيلي از خانواده ها سال ها با مشكلاتي سر مي كنند و آن ها را بدون هيچ تغييري به حال خود رها مي كنند. غافل از آن كه اين مسائل به مرور زمان پيچيده تر و ريشه هايش قوي تر مي شود. پس با گذر زمان اعضاي خانواده فرصت هاي زيادي براي با هم بودن و شاد بودن و حتي رشد كردن را از دست مي دهند. آن ها به اين مشكلات عادت كرده و ديگر طريقه سالم زندگي و رفتر كردن را فراموش مي كنند.

پيامدهاي ناشي از عدم درمان مشكلات خانوادگي موجب تحميل هزينه هاي هنگفتي مي شود براي مثال اعضاي خانواده به دليل تنش ها دچار افسردگي مي شوند. يا فرزندان خانواده با دوستان ناباب گشته و دچار اعتياد مي شوند. پدر يا مادر خانواده به خيانت دچار شده و بنيان خانواده به خطر مي افتد.

ويژگي هاي مراكز معتبر مشاوره خانواده در ساوه

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به ارائه خدمات مشاوره خانواده در ساوه مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره خانواده مدنظر خود و روانشناسان آن در ساوه اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در ساوه

شما مي توانيد براي دريافت مشاوره خانواده در ساوه از برترين درمانگران خانواده كشور به صورت تلفني و يا آنلاين خدمات دريافت كنيد. در ادامه آدرس و تلفن دو مجموعه مورد تاييد را آورده ايم.

نام مركز مشاوره خانواده در ساوه آدرس و تلفن
مركز مشاوره ذهن نو

تهران- خيابان فاطمي- نبش كوچه دوم (هوليقي)، پ 19 واحد شش

تلفن: 02191002360

مركز مشاوره آواژه 02166419012

 

سخن آخر

دريافت خدمات مشاوره خانواده ساوه و يا همان خانواده درماني در ساوه تنها بايد توسط كساني كه در اين حوزه تخصص دارند صورت بگيرد. شما اگر با هر يك از اعضاي خانواده خود دچار تنش يا اختلافاتي شده ايد، كافي است به يكي از مراكز معتبر خانواده درماني مراجعه نماييد. مسلما دريافت خدمات از موسسه اي كه داراي مشاوراني متخصص و كاربلد باشد، اهميت زيادي دارد.

مجموعه ذهن نو با تجربه چندين و چند ساله در حوزه خدمات روانشناختي و خانواده درماني به شما به صورت كاملا حرفه اي خدمات درماني ارائه مي دهد. براي اين منظور بستري آماده كرده است كه بتوانيد از طريق تلفن همراه يا تلفن منزل با متخصصان اين مجموعه تماس گرفته و مشاوره خانواده در ساوه را از بهترين درمانگران كشور دريافت كنيد. همچنين مي توانيد اين خدمات را به صورت آنلاين نيز دريافت كنيد. اين نوع خدمات نيز با كيفيتي مشابه مشاوره هاي حضوري اجرا مي شود. پس براي رفع مسائل خانواده خود كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره خانواده در ساوه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني خانواده از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا مركز ذهن نو شعبه اي براي مشاوره خانواده ساوه دارد؟

خير هنوز شعبه اي براي مشاوره خانواده ساوه احداث نشده است. اما شما مي توانيد با استفاده از موبايل يا تلفن منزل از اين خدمات به صورت تلفني يا آنلاين با كيفيتي كاملا يكسان استفاده كنيد.

مشاوره خانواده ساوه براي چه كساني ضرورت دارد؟

تمام خانواده ها و كساني كه با اعضاي خانواده شان اعم از همسر، فرزندان، والدين و يا خواهر و برادر اختلاف يا تناقضاتي دارند، مي توانند از خدمات مشاوره خانواده ساوه استفاده نمايند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره خانواده ساوه | بهترين مشاور خانواده در شهرستان ساوه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۰:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جلوگيري از دعوا با همسر شايد در اوايل ازدواج كار آساني نباشد، اما بعد از شناخت كافي اين كار ساده‌تر شده و حتي مي‌توانيد با ارتقاي مهارت‌هاي خود جوانب ديگر رابطه‌تان را نيز بهبود ببخشيد. درصورتي‌كه مشاجرات بدون يافتن راه‌حل مناسب ادامه پيدا كند، جلوگيري از دعواي بعدي دشوار خواهد بود. مشكلاتي همچون سرد شدن همسر، قهرهاي طولاني و حتي از بين رفتن پايه‌هاي ازدواج از جمله عواقب دعوا با همسر هست؛ بنابراين بايد با يادگرفتن راهكارهايي براي جلوگيري از دعواهاي بي‌نتيجه، سعي در بهبود روابط خود با همسر خود كنيد.

منبع: جلوگيري از دعوا با همسر | 7 تكنيك پيشگيري از دعواي زن و شوهري

جلوگيري از دعوا با همسر

همين كه به دنبال راهي براي جلوگيري از دعوا با همسر هستيد، به اين معناست كه به خانواده و زندگي مشترك تان اهميت مي دهيد و مي خواهيد آن را حفظ كنيد. حتما شما هم متوجه شده ايد كه خيلي اوقات ناخواسته وارد يك بحث و دعوايي تمام عيار با همسرتان شده ايد كه اصلا پيش بيني اش را هم نداشتيد. در چنين مواردي متخصصان پيشنهاد مي كنند كه اطلاعات خود را درباره مهارت هاي زندگي مخصوصا مهارت هاي حل مساله بالا ببريد. همچنين اگر مشكلات حل نشده اي از قبل با همسرتان داريد، هر چه زودتر براي رفع آن به متخصص ازدواج و خانواده مراجعه نماييد. در ادامه با ما باشيد تا با روش هاي جلوگيري از دعوا با همسر آشنا شويد.

جلوگيري از دعوا با همسر با پيدا كردن علت آن

ازآنجاكه در هر رابطه‌اي، حداقل دو نفر با عقايد، تجارب و آموخته‌هاي مختلف حضور دارند، طبيعي است كه گاهي بين دو طرف مشاجره و بحث رخ دهد. اين اتفاق در بين زوجين و مخصوصاً در سال‌هاي اوليه ازدواج نيز بسيار رايج است. البته بايد در نظر داشت كه اختلاف‌نظر داشتن به‌طور عادي بد نيست، حتي گاهي همين باعث مي‌شود راه‌حل‌هاي جديدي از همفكري با ديگران به دست آوريم، اما بايد براي جلوگيري از دعوا با همسر به دنبال ارتقاي مهارت‌هاي خود باشيد.

بحث بر سر اتفاقات جزئي همواره ممكن است در زندگي زناشويي رخ دهد. در يك رابطه سالم با پيش آمدن اين بحث‌ها، دو طرف آنچه كه باعث ناراحتي‌شان شده را مطرح مي‌كنند و درعين‌حال به مشكل طرف مقابل نيز گوش مي‌دهند. به اين صورت دعوا و مشاجره به‌صورت منصفانه و مفيد صورت مي‌گيرد و مي‌تواند باعث بهبود رابطه بين طرفين و افزايش صميميت گردد.

اما دعوا در بين اكثر زوجين بدين نحو پيش نمي‌رود. دو طرف شروع به بيان نكات ناراحت‌كننده طرف مقابل كرده و يكديگر را با سخنان سمي كه هيچ سودي براي بهتر كردن اوضاع ندارد، آزار مي‌دهند. اين صحبت هاي نه تنها باعث جلوگيري از دعوا با همسر نمي‌شود بلكه شرايط را بدتر هم مي‌كند.

نتايج طولاني شدن و عدم جلوگيري از دعوا با همسر

از نتايج دعواهاي بين زوج‌ها، قهر كردن است. اين حالت ناشي از يك تصميم احساسي در برخورد با ناسازگاري‌هاي زندگي است. در اين وضعيت، درواقع فرد نتوانسته اختلاف و ناسازگاري به وجود آمده را حل كند و يا با همسر خود به توافقي منطقي و مناسب برسد. در اين حالت فرار از موقعيت و دور شدن از زوج را انتخاب كرده و قهر مي‌كند.

قهر كردن باعث مي‌شود مسائلي كه مي‌توانست به‌راحتي با گفتگو حل شود، باقي بماند و با سرد كردن جو عاطفي بين زوجين، آن را تبديل به مشكلي غيرقابل‌حل كند. يكي از دلايل اين اتفاق، نداشتن اعتمادبه‌نفس كافي براي روبرو شدن با مشكل و بيان كردن آن با كلمات و لحن مناسب است.

همين موضوع سبب مي‌شود كه نياز به بهره‌مندي از راهنمايي‌ها و كمك‌هاي مشاورين و روانشناسان حوزه خانواده و زوج براي بهبود ويژگي‌ها و ضعف‌هاي هر فرد و نيز رفع مشكلات موجود در رابطه مشخص گردد. همچنين لزوم آموزش روش‌هايي براي جلوگيري از بزرگ شدن و يا طولاني شدن دعواها نيز اهميت دارد.

راه هاي جلوگيري از دعوا با همسر

براي جلوگيري از دعوا با همسر هر دو نفر شما بايد تلاش كنيد. البته نبايد متقابل به مثل كنيد. منتظر نمانيد تا همسرتان براي بهبود رابطه قدم بردارد. شما به نوبه خود موظف هستيد تا اين رابطه را مديريت كرده و آن را بهبود ببخشيد. در ادامه به روش هايي براي جلوگيري از دعوا با همسر پرداخته‌ايم.

✅مديريت اختلافات

اجازه ندهيد دعواها و مشاجرات بين خود و همسرتان بين افراد ديگر فاش شود. اين حالت باعث مي‌شود كه باوجود خصوصي بودن اين موارد، اطرافيان نيز احساس وظيفه‌اي كاذب كنند و اين حق را به خود بدهند تا در مورد مشكل شما و همسرتان نظر بدهند. اختلاف‌نظرها مربوط به رابطه بين دو نفر است و بهتر است بين خودتان نيز حل شود.

توصيه بر اين است كه حتي مشكلات‌تان را در حضور فرزندان خود نيز مطرح نكنيد؛ زيرا باعث مي‌شود آن‌ها احساس گناه كنند و اين مي‌تواند به‌راحتي روي شخصيت‌شان كه هنوز به‌طور كامل شكل نگرفته تأثيرات عميق و ماندگاري بر جا بگذارد.

✅جلوگيري از دعوا با همسر براي مديريت توقعات

داشتن رؤياها و توقعات زياد از همسر تنها تا قبل از ازدواج ممكن است و شايد ايرادي نداشته باشد؛ اما با ورود به زندگي مشترك، بايد ويژگي‌هاي مثبت و منفي همسر خود را واقع‌بينانه در نظر بگيريد. هيچ انساني كامل نيست و داشتن توقعاتي فراتر از توان يك نفر نه‌تنها باعث ايجاد فشار و اضطراب براي او مي‌گردد، همچنين براي خود نيز منجر به احساس ناكامي و بروز افسردگي مي‌شود.

بنابراين درصورتي‌كه مي‌توان با كم كردن يا ساده كردن توقعات خود، به بخشي از خواسته‌هايتان دست پيدا كنيد، پس براي جلوگيري از دعوا با همسر تان بهتر است دست از لجبازي و شروع دوباره بحث‌هاي بي‌نتيجه برداريد.

✅جلوگيري از دعوا با همسر با بيان نيازهاي خود

گاهي زن و مرد انتظار دارند همسرشان تنها با نگاه كردن به آن‌ها متوجه نيازها و خواسته‌هايش بشود. اين ‌يكي از باورهاي غلط رايج در بين بسياري از زوج‌هاي جوان و حتي ميانسال است. چنين ديدگاهي بسيار آسيب‌رسان و مي‌تواند به‌مرور پايه‌هاي عاطفي رابطه زناشويي را از بين ببرد.

همواره و به‌خصوص در سال‌هاي ابتدايي زندگي زناشويي لازم است طرفين، نيازهاي معقول خود را به‌طور شفاف و واضح مطرح كنند. اين كار باعث مي‌شود بدون هيچ‌گونه ناراحتي، همسرتان پي به خواسته‌هاي شما ببرد و درك‌تان كند. به‌مرور همسرتان مي‌تواند با ويژگي‌هاي شخصيتي شما آشنا شده و نيازهاي شمارا به‌درستي متوجه شود؛ اما اين كار نيازمند تلاش و تمرين از جانب او و همچنين صبوري و حفظ آرامش از جانب شماست.

✅ خودتان را جاي زن يا شوهر تان بگذاريد

قبل از آن كه در مورد شوهر يا زن تان قضاوت كنيد و يا واكنشي نشان دهيد، او را درك كنيد. اگر رفتار يا حرفي زده كه ناراحت شده ايد، ابتدا خود را جاي او بگذاريد. سعي كنيد موضوع را از زاويه ديد او بنگريد. اين كار باعث مي شود كه يك طرفه به موضوع نرفته و توانايي بيشتري براي كنترل هيجانات تان داشته باشيد.

سختي خانه داري، خستگي، مشكلات مالي، اخراج و بيكاري، درگيري با طلبكاران و… تاب و توان همسرتان را كاهش مي‌دهد. براي جلوگيري از دعوا با همسر شما بايد عوامل متفاوتي را در نظر بگيريد. در اين باره اگر توان كافي نداريد، حتما از خدمات مشاوره روانشناختي استفاده نماييد.

✅ روي باورهاي غلط خود كار كنيد

“هميشه و همه وقت من درست ميگم”، “تو هميشه اينطور رفتار مي كني”، “تو هيچ وقت به من و خانواده امون توجه نمي كني”، ” تو هميشه بيرون از خانه هستي”، “تو حق انتخاب به من ندادي”؛ چنين باورهاي كليشه اي اجازه تصميم گيري درست با مساله را نمي دهد. اين پيش فرض ها باعث مي‌شود شما بدون توجه به مشكل زمان حال به قضاوت پرداخته و واكنشي نشان دهيد. پس براي جلوگيري از دعوا با همسر شما بايد ذهن تان را از باورهاي غلط دور كنيد. گاه شناسايي اين باور دشوار است و براي يافتن و رفع آن ها نياز به دريافت مشاوره هستيد.

✅ مساله را به كل شخصيت همسرتان ربط ندهيد

متاسفانه مردان و زنان زيادي را مي بينيم كه يك اشتباه يا يك رفتار ناشايست را به كل شخصيت همسرشان ربط مي‌دهند. براي مثال “مردي به متكدي كمك مي كند، وقتي همسرش از اين موضوع خبر دار مي شود، با او دعوا كرده و او را متهم به دست و دلبازي افراطي مي كند و به او مي گويد “تو آدم دلنازكي هستي كه نمي توني به كسي نه بگويي اينگونه است كه هميشه ما محتاج هستيم”. در اين مكالمه مرد در حالتي قرار مي گيرد كه از كل شخصيت خود دفاع كند پس دعوا بالا گرفته و بگو مگو شروع مي شود.

✅ اجازه دهيد صحبت كند و به او گوش دهيد

خيلي اوقات چشمان ما مي بيند اما نه حقيقت را، گوش هايمان مي شنود نه همه چيز را، شما در مورد هر مساله اي بايد ابتدا به حرف هاي همسرتان نيز گوش دهيد. هرگز همه چيز را نخواهيد فهميد مگر با گوش دادن؛ پس به او اجازه دهيد تا حرفش را بزند. به حرفهايش گوش دهيد و درباره احساسات و افكار يكديگر گفتگو نماييد. اين روش بسيار مفيدي براي جلوگيري از دعوا با همسر است.

حرف هايي كه به جلوگيري از دعوا با همسر كمك مي كند

خيلي اوقات يك حرف يا يك صدا مي تواند موجب ادامه دار شدن بحث و در نهايت دعوا شود. بهتر است براي جلوگيري از دعوا با همسر از الفاظ زير در مواقعي كه همسرتان در اوج احساسات و هيجانات است استفاده كنيد. اين كار باعث مي شود كه دعوا پيش نيايد و حل مساله را به زماني كه مي توانيد هر دو منطقي فكر كنيد موكول شود.

پاسخ هيچي: اين همان حرفي است كه خيلي از خانم ها ميگويند اما در پس آن يك خشم بزرگي نهفته است. شما در مقابل اين پاسخ فقط كافي است بگوييد “مسلما هيچي جواب درست نيست، يك مساله اي وجود دارد كه من از آن بي اطلاع ام، اين جواب تو در آخر باعث دعوايمان مي شود، پس در عوض هر وقت آماده بودي درباره ناراحتي ات با من حرف بزن”.

حالا هرچي: اين جمله نيز در ادامه صحبت پيشين گفته مي شود. او با اين كلمه تمام توجه و احساسات شما را بي اهميت جلوه داده و قصد برافروختگي شم و شروع دعوا را دارد. اما شما گول نخوريد. و با خونسردي كامل به او بگوييد “با اين حرفت انگار مي خواهي بگويي حرفها و نظرات من برايت اهميت ندارد و اين موضوع بيشتر مرا ناراحت مي كند”. در اين موقعيت اگر عذرخواهي نكرد و تلاش در شروع دعوا داشت، بهتر است موقعيت را ترك كنيد.

هميشه و هيچ وقت: وقتي جمله اي با اين دو لفظ شروع مي شود به احتمال خيلي زياد حقيقت ندارد. اينگونه شما به جاي جلب توجه و محبت، به همسرتان اين باور را انتقال ميدهيد كه هيچ كدام از كارهايش ارزش نداشته و شما نمي بينيد. او در اين وضعيت احساس ياس كرده و بيشتر از وظايف اش شانه خالي مي كند. پس به جاي آن كه بگوييد “تو هيچ وقت تو كارهاي خانه به من كمك نمي كني” ، به او بگوييد ” اگر امشب تو بشقاب ها را آب بكشي به من كمك زيادي كردي”. با استفاده از جملات مثبت نظر او را به مساله جلب مي كنيد.

تو هم مثل مادرت/پدرت هستي: اين جمله نيز باز هم به معناي خشم منفعلي است كه همسرتان دارد و مي خواهد شما دعوا را شروع كنيد. به جاي پاسخ هايي كه در گذشته مي داديد و باعث دعواي بيشتر مي شد. براي جلوگيري از دعوا يك نفس عميق بكشيد سپس بگوييد “واقعا دوست ندارم من رو با مادرم مقايسه كني”. دعوا راه نياندازيد و به او بفهمانيد كه ناراحت شده ايد.

تو چرا انقدر حساسي: “تو خيلي حساسي” ، “چيزي نگفتم كه ناراحت بشي” و… اين ها جملاتي است كه جلوگيري از دعوا با همسر را دشوار مي كند. چرا كه او با اين جمله به شعور و درك شما نيز توهين كرده و خود را در مقامي بالاتر قرار داده است. و يا با گفتن اين جمله از بازگو كردن مساله طفره مي رود. در چنين مواردي شما بايد روي واكنش هاي خودتان نظاره داشته باشيد. كاري نكنيد كه او از بيان نظر واقعي اش بترسد. در عوض از او بخواهيد به طور كامل و شفاف موضوع را توضيح دهد.

مشاوره گرفتن از متخصصين براي جلوگيري از دعوا با همسر

گاهي ويژگي‌هاي يكي يا هر دو طرف رابطه به نحوي عميق يا پيچيده است كه زوجين نمي‌توانند به‌تنهايي از پس حل آن و بهبود رابطه برآيند. در اين حالت به‌جاي درد و دل كردن با اطرافيان و بزرگ كردن هرچه بيشتر موضوع، بايد از راهنمايي‌هاي افراد متخصص كمك گرفت.

استفاده از مشاوره پيش از ازدواج اكثراً در بين اقشار مختلف جامعه پذيرفته‌شده است؛ اما هنوز در مورد تشويق به بهره‌مندي از اين خدمات در طول زندگي متأهلي جاي كار وجود دارد. درصورتي‌كه ويژگي‌هاي شخصيتي حداقل يكي از زوجين دليل بسياري از ناراحتي‌هاي دو طرف و بروز دعوا و مشاجره‌هاي بين آن‌ها باشد، اين مهم بيشتر هم نياز به توجه پيدا مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه جلوگيري از دعوا با همسر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره خانواده تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: جلوگيري از دعوا با همسر | 7 تكنيك پيشگيري از دعواي زن و شوهري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۴:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی