مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترس از برادر در زمان هاي قديم بسيار شايع بود. البته كه اين ترس بيشتر اداي احترام بود و به منظور اينكه پسر خانواده است، بايد با او محترمانه برخورد مي‌شد. اگر از مادر و مادر بزرگ هاي خود سوال كنيد؛ ميزان ترس از برادر را مشاهده خواهيد كرد. حتي امروزه بنده مشاهده كرده ام كه اگر برادر فردي با او تماس بگيرد, با وجود نوه بازهم از تماس برادر دچار استرس مي‌شود. دليل ترس از برادر بستگي به شيوه هاي تربيتي والدين دارد. اما اين ترس به منظور رفتار هاي خود برادر نيز مي‌باشد.

در مقابل اين عده كه با ترس از برادر مواجهه هستند؛ اندك عده‌اي در زمان هاي قديم و نسل گذشته رابطه صميمانه با برادر خود برقرار مي‌كردند. اما امروزه به دليل قدرتي كه بانوان براي خود شكل داده اند، ترس از برادر معنايي كمرنگي يافته است و به شيوه منطقي با هر چيزي برخورد مي‌كنند. اگر همچنان با وجود سن بالا از برادر خود هراس داريد؛ براي كسب آرامش از روانشناس راهنمايي بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از برادر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ترس از برادر | 8 روش كاهش ترس از برادر

ترس از برادر چيست؟

در نسل قديم ترس از برادر مانند ترس از پدر بسيار بزرگ بود. بسياري از كساني كه به اين ترس دچار مي‌شوند شاهد نشانه هاي برخورد بد برادر بودند. به دليل اينكه پسر در خانواده ايراني نقش پررنگي دارد و بايد به او احترام گذاشته شود؛ والدين جايگاه پسر را در كنار پدر تصور مي‌كنند و به قولي بايد حرف برادر در خانه برش داشته باشد.

اما براي سلامت خانواده ترس از برادر از بين برود. و برادر نقش حامي براي خواهر داشته باشد. براي اينكه اين نقش شكل بگيرد بايد برخي از روش ها را امتحان كنيد تا با خواهر خود صميمي شويد. در اين مقاله براي كاهش ترس از برادر روش‌هايي را اشاره كرده ايم. جهت كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

دليل ترس از برادر

ترس از برادر به دليل حمايت هاي افراطي والدين رخ مي‌دهد. اينكه برادر جانشنين پدر است و بايد به اندازه پدر به او احترام گذاشته شود. برادر نگه دارنده نسل است و بايد با او به خوبي برخورد شود. مخصوصا در فرهنگ ايراني نقش پسر در خانواده پر رنگ است. و پدر و مادر در تلاش هستند كه حتي شده يك پسر داشته باشند. به همين دليل با توجه به رفتارهاي والدين و نقش پسر در جامعه اين ترس شكل مي‌گيرد. پس به طور خلاصه دليل ترس از برادر در موارد زير خلاصه مي شود.

⬅️ برادر در حد پدر قابل احترام است

⬅️ ادامه دادن نسل بر عهده برادر است

⬅️ ارج دادن بيش از حد به پسر خانواده

⬅️ اهميت بيشتر مردان از نگاه جامعه

⬅️ دادن امتيازات بيشتر به پسر

روش هاي كاهش ترس از برادر و افزايش ميزان صميميت

ترس از برادر هميشه خوب نيست و باعث دوري خواهر و برادر از يكديگر مي‌شود. به همين دليل لازم است كه حتما براي كاهش اين ترس اقدام كنيد و براي افزايش ميزان صميميت تلاش كنيد. در اين بخش مقاله به روش هاي افزايش صميميت با برادر اشاره كرده ايم.

📌 با برادر خود صحبت كنيد

در رابطه با ترس از برادر، با او صحبت كنيد. به برادرتان بگوييد كه رفتارهاي او باعث ترس شما مي‌شود و در اين شرايط نمي‌توانيد از او به عنوان حامي ياد كنيد. با او صحبت كنيد و درخواست داشته باشيد كه رفتار مناسب تري داشته باشد تا اين ترس ويران كننده از بين برود.

📌 با او شوخي كنيد اما احترام را فراموش نكنيد

يكي از كارهايي كه براي كاهش ترس از برادر بايد انجام دهيد؛ شوخي همراه با احترام است. با برادر خود شوخي كنيد اما محترمانه. اين شوخي نبايد با بي احترامي همراه باشد و حتما حد و مرز خود را رعايت كنيد. از شوخي هاي دستي نيز پرهيز كنيد.

📌 پذيراي تفاوت ها باشيد | ترس از برادر

اگر قصد كاهش ترس از برادر را داريد؛ بايد تفاوت ها را بپذيريد. همه افراد شبيه به هم نيستند و مثل هم رفتار نمي‌كنند. به همين دليل اين تفاوت ها را قبول كنيد تا به شناخت از شخصيت برادر برسيد. در نهايت از ترس شما كاسته مي‌شود.

📌 در رابطه با احساسات خود صحبت كنيد

قطعا زماني كه برادر رفتار خوب و مهرباني با شما نداشته باشد، احساسات منفي بروز مي‌كند. به همين دليل لازم است كه در رابطه با اين موضوع با برادر خود صحبت كنيد. به او بگوييد كه نوع خشم و رفتارش چه آسيبي به شما وارد مي‌كند و مانع از رشد رابطه خواهر و برادري مي‌شود. بنابراين براي كاهش ترس از برادر، احساسات خود را بيان كنيد.

📌 با او ارتباط برقرار كنيد

براي كاهش ترس از برادر، با او ارتباط برقرار كنيد. برقراري ارتباط به شما كمك مي‌كند كه رابطه صميمانه تري داشته باشيد و به شناخت كافي از او برسيد. سعي كنيد كه اين ارتباط را در حد و ميزان خود نگه داريد و احترام به يكديگر را حفظ كنيد.

📌 در كارهايش كمك كننده باشيد | ترس از برادر

يكي از كارهايي كه براي كاهش ترس از برادر مي‌توانيد انجام دهيد، كمك در كارهاي برادر است. اگر برادر شما كاري دارد كه دست و پاي او را بسته، به او كمك كنيد و بگوييد كه در هر صورت با هر مشغله اي كه داشته باشي مي‌تواني روي من حساب كنيد. با اين شرايط و برقراري ارتباط، صميميت شما افزايش مي‌يابد.

📌 در زمان ناراحتي عذر خواهي كنيد

بعد از اينكه برادرتان را ناراحت كرديد؛ از او معذرت خواهي كنيد. تا خشم او فروكش شود و ترس از برادر نيز كاهش يابد. هر فردي زماني كه در عصباني خشمگين مي‌شود؛ ترسناك است. بنابراين خشم برادر را در زمان ناراحتي فروكش كنيد.

📌 از روانشناس كمك بگيريد

كمك از روانشناس به خوبي شما را راهنمايي مي‌كند تا از نحوه برخورد با برادر آشنا شويد. روانشناس شما را به شناخت مناسبي از برادر مي‌رساند تا در تمامي زمينه ها رفتار مناسب از خود نشان دهيد. و هيچ ترسي نداشته باشيد.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد، ترس از برادر در خانواده هاي ايراني رواج دارد. اما والدين با تربيت مناسب و درست بايد اين ترس را ايجاد نكنند. زيرا احساس سرافكندگي به ديگر اعضا و احساس قدرت به پسر وارد مي‌شود. براي تربيت فرزندان زمان بگذاريد و حتما از روانشناس در اين زمينه راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از برادر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد

منبع: ترس از برادر | 8 روش كاهش ترس از برادر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۰۲:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

با پيدا كردن علت خواب آلودگي مي‌توانيد راهي براي رفع آن پيدا كنيد. گاه با تغيير سبك زندگي و يا رژيم غذايي به راحتي اين مساله حل مي‌شود، اما گاهي هم براي درمان نياز به اقدامات تخصصي است. بيشتر كساني كه مشكل خواب‌آلودگي در طول روز را دارند، با كاهش عملكرد روزانه روبه رو هستند. بنابراين در بلند مدت خواب آلودگي روزانه زمينه ابتلا به افسردگي و اختلالات اضطرابي را افزايش مي‌دهد.

خميازه‌هاي وقت و بي وقت، بي حوصلگي، خستگي، نداشتن تمركز و… از جمله نشانه‌هاي اين اختلال هستند كه با چند اقدام ساده به راحتي مي‌توان آن‌ها را از بين برد. در ادامه براي بررسي علل و راه درمان آن با ما همراه باشيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه علت خواب آلودگي در طول روز مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: علت خواب آلودگي طي روز چيست؟

علت خواب آلودگي و خستگي در طي روز

 

علت خواب آلودگي در طول روز هرچه كه باشد، آزاردهنده است و كيفيت زندگي شما را تحت تاثير قرار دهد. زيرا اگر در طول روز دائما احساس خستگي كنيد، خميازه بكشيد و چرت بزنيد مسلما در بسياري از جنبه‌ها نظير شغل يا تحصيل با افت عملكرد روبه‌رو خواهيد شد. براي اينكه با اين مشكل مقابله كنيد در قدم اول بايد علت آن را دريابيد. در ادامه به مهم‌ترين عوامل و علت خواب آلودگي مفرط در طول روز را شرح داده‌ايم.

◀مشكل در خوابيدن

بي‌خوابي اصلي ترين علت خواب آلودگي است كه باعث مي‌شود افراد در طول روز بيش از اندازه خسته باشند. اين اختلال به دو شكل اوليه و ثانويه در بيماران بروز پيدا مي‌كند. در بي‌خوابي اوليه فرد مدت زمان زيادي طول مي‌كشد تا به خواب رود و در نهايت ساعت خواب كمي دارد.

در بي‌خوابي ثانويه فرد در به خواب رفتن مشكل چنداني را حس نمي‌كند، اما در عوض خواب او از كيفيت لازم برخوردار نيست. براي مثال بيدار شدن‌هاي مكرر در طول شب باعث مي‌شود كه انرژي لازم را از خواب شب دريافت نكند و در نتيجه همواره با احساس كمبود انرژي و خستگي مفرط دست و پنجه نرم كند. 

◀علت خواب آلودگي | دچار بودن به آپنه خواب

آپنه تنفسي يكي ديگر از اختلالات خواب است كه مي‌تواند علت خواب آلودگي مفرط در طول روز نيز باشد. چرا كه در طي اين اختلال فرد در طول شب به طور مكرر با انسداد تنفس روبرو شده و به همين خاطر از خواب بيدار مي‌شود. اين بيداري‌هاي پي‌درپي باعث مي‌شود كه الگوي خواب به هم بريزد و فرد نتواند به اندازه كافي از خواب شب انرژي كسب كند. از همين رو اكثر كساني كه دچار اختلال آپنه خواب هستند، در طول روز احساس خستگي مي‌كنند و بيش از ديگران چرت مي‌زنند. 

◀دچار بودن به سندروم پاي بي قرار

سندروم پاي بيقرار يكي ديگر از انواع اختلالات خواب و علت خواب آلودگي است كه در طول شب مشكلات مختلفي را براي فرد مبتلا به همراه مي‌آورد و خواب او را به هم مي‌ريزد. كساني كه دچار سندروم پاي بي قرار هستند، در طي خواب علائمي نظير تكان دادن پاها يا احساس درد، خارش و سوزش در اين ناحيه را تجربه مي‌كنند. اين علائم منجر به بيداري‌هاي مكرر شده كه الگوي خواب را تحت تاثير قرار مي‌دهد و منجر به فقدان انرژي، احساس خستگي مفرط و خواب آلودگي در طول روز مي‌شوند.

◀دچار بودن به حمله خواب يا اختلال ناركولپسي

اختلال حمله خواب يا ناركولپسي مي تواند علت خواب آلودگي در طول روز و چرت زدن هاي زياد باشد. مبتلايان به ناركولپسي به طور غيرارداري و ناگهاني به خواب فرو مي‌روند. اين حالت مي‌تواند تحت تاثير حالت‌هاي روحي خاص قرار داشته باشد و براي مثال در شرايط استرس يا ناراحتي تشديد شود. 

◀دچار بودن به انواع پاراسومنيا يا خواب پريشي

پاراسومنيا يا خواب پريشي به مجموعه‌اي از اختلال‌هاي خواب گفته مي‌شود كه مواردي نظير كابوس‌هاي شبانه، وحشت زدگي، راه رفتن در خواب، فلج خواب و حرف زدن در خواب را شامل مي‌شوند. وجه اشتراك همه اين اختلال‌ها بروز رفتارهاي غيرمعمول در جريان خواب است. مبتلايان به پاراسومنيا نيز الگوي خواب پريشاني دارند و همين مسئله باعث مي‌شود كه خواب آن‌ها به اندازه كافي انرژي زا نباشد. از همين رو در طي روز با مشكلاتي نظير احساس خواب آلودگي و خستگي مفرط مواجه مي‌شوند.

◀علت خواب آلودگي | دچار بودن به كم خوني

اگر كسي كه در طول روز احساس خواب آلودگي زيادي دارد و دچار هيچ گونه اختلال خواب نباشد؛ بايد به دنبال دليل ديگري براي مشكل او گشت. در اكثر موارد يك مشكل جسماني در پيدايش اين مشكل نقش دارد. براي مثال كم خوني يكي از دلايل بسيار مهم در بروز خستگي مفرط و  نداشتن انرژي كافي براي انجام كارهاي روزمره است.

چرا كه در كم خوني مقدار گلبول‌هاي قرمز خون كاهش مي‌يابد و در نتيجه كار اكسيژن رساني به اندام‌ها مختل مي‌گردد. خستگي يكي از علائم بارز كاهش اكسيژن سطح خون است. 

◀كمبود پروتئين در بدن

كمبود پروتئين در بدن يكي ديگر از انواع علت خواب آلودگي است كه مي‌تواند منجر به احساس خستگي و خواب آلودگي شود. از همين رو اكثر كساني كه رژيم هاي سنگين مي‌گيرند يا از خوردن پروتئين‌ها خودداري مي‌كنند با اين مشكل مواجه مي‌شوند.

◀علت خواب آلودگي | درگيري با استرس مزمن

مطالعات پژوهشي نشان مي‌دهد كه قرار داشتن تحت استرس و اضطراب مزمن مي‌تواند بدن را دچار نوعي فرسودگي كرده و به اين ترتيب با علائمي نظير فقدان انرژي و احساس خستگي مفرط همراه شود. از همين رو اگر در طول روز احساس خواب آلودگي زيادي مي‌كنيد، بهتر است اضطراب‌هاي روزمره‌تان را بررسي كنيد. اگر احساس مي‌كنيد تحت فشار زيادي هستيد كمك گرفتن از يك روانشناس مي‌تواند به شما كمك كند تا از اين وضعيت رهايي پيدا كنيد.

◀دچار بودن به افسردگي

بروز تغييراتي در الگوي خواب و اشتها يكي از علائم و ملاك‌هاي اصلي در تشخيص افسردگي است. در واقع برخي از مبتلايان به افسردگي در كنار علائمي نظير احساس غمگيني مفرط يا فقدان لذت دچار كم خوابي يا پرخوابي مي‌شوند كه هردوي اين مشكلات مي‌تواند با ايجاد ظاهري خسته و خواب آلودگي در طول روز نمايان شوند. براي اينكه به تشخيص قطعي در مورد افسردگي برسيد بايد از يك روانشناس باليني كمك بگيريد.

◀علت خواب آلودگي | پيروي از سبك زندگي غلط

احساس خواب آلودگي در طول روز مي‌تواند ناشي از يك سبك زندگي غلط باشد. براي مثال نداشتن يك برنامه خواب منظم، استفاده بيش از حد از نوشيدني‌هاي كافئين دار هنگام شب و كم تحركي از جمله مسائلي هستند كه منجر به احساس خستگي بيش از حد و فقدان انرژي مي‌شوند.

درمان خواب آلودگي در طول روز

براي درمان  علت خواب آلودگي مفرط در ابتدا بايد براي كشف علت اين مشكل گامي برداريد. همان طور كه گفته شد عوامل جسماني و روانشناختي مختلف مي‌توانند در اين موضوع نقش داشته باشند، در نتيجه بايد براي بررسي بيشتر مشكل خود به يك روانشناس و پزشك مراجعه نماييد.

در اكثر موارد يك اختلال خواب در بروز احساس خستگي مفرط نقش دارد كه درمانگران براي بهبود آن‌ها از تكنيك‌هاي خودآرام سازي و تجويز داروهاي آرام بخش استفاده مي‌كنند. با اين حال بسيار اهميت دارد كه هرگز به طور سرخود يك درمان دارويي را آغاز نكنيد و پيش از انجام اقدامات پزشكي حتما با يك متخصص مشورت نماييد.

📌تغيير سبك زندگي

از آنجايي كه خواب بخش مهمي از زندگي افراد است و سبك زندگي بر آن بسيار موثر است؛ بهتر است افراد براي برطرف كردن علت خواب آلودگي خود حتما تغييري در امور و روند كارهاي خود ايجاد كنند. نوشتن مسائلي كه قبل از خواب فكر ما را درگير مي‌كنند و يا داشتن برنامه اي منظم براي خواب و بيداري و همچنين تغذيه افراد مي‌تواند تا حد زيادي از اين موضوع جلوگيري كند.

📌درمان اختلالات خواب

به طور كلي بخش عمده علت خواب آلودگي در طول روز، مرتبط با اختلالات خواب افراد است. به همين دليل افراد بايد براي جلوگيري از اين موضوع، در ابتدا بيماري هاي مختلف مرتبط با خواب را درمان نمايند. درمان اين بيماري ها با كمك متخصص امكانپذير بوده و بهتر است افراد از انجام اقدامات خودسرانه پرهيز كنند.

پيامدهاي خواب آلودگي در طول روز

اينكه افراد نتوانند به اندازه در طول شب بخوانند و در طول روز نيز مدام احساس خواب آلودگي داشته باشند؛ در زمينه هاي مختلف براي آنها مشكل ساز خواهد شد. افراد با داشتن احساس خواب آلودگي نمي‌توانند به درستي واكنش نشان داده و تصميم گيري كنند. همچنين حافظه آنان نيز دچار اختلالاتي مي‌گردد. از طرفي انرژي كافي براي انجام كارهاي خود را نداشته و احتمالا تحريك پذير مي‌شوند.

سخن پاياني

براي همه ما پيش آمده است كه روزهايي را خواب آلود و بي حوصله باشيم. اما اگر اين حالت براي مدت زمان طولاني ادامه يابد؛ مشكلات زيادي در زندگي ما ايجاد مي‌شود. از اين رو پيدا كردن علت خواب آلودگي و همچنين برطرف كردن اين علل از اهميت زيادي برخوردار است. از طرفي نمي‌توان اين موضوع تنها با پرخوابي يا خوردن قرص خواب جبران كرد. بهتر است افراد متناسب با دليل اين مشكل عمل كرده و همچنين از متخصص كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه علت خواب آلودگي در طول روز مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا خواب آلودگي زياد در طول روز مي تواند ناشي از افسردگي باشد؟

بله برخي از بيماران مبتلا به افسردگي دچار تغييراتي در الگوي خواب و اشتها مي‌شوند كه اين مسئله مي‌تواند انرژي آن‌ها را در طول روز تحت تاثير قرار دهد. براي دريافت مداخلات مناسب در اين شرايط بايد به يك روانشناس مراجعه نماييد.

منبع: علت خواب آلودگي طي روز چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۵۷:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طلاق از شوهر معتاد يكي از رايج ترين پرسش‌هايي است كه پس از مواجه شدن با اعتياد همسر ذهن زنان را به خود مشغول مي‌سازد. اما بهترين جواب به اين سوال چيست؟ طبق نظر كارشناسان هرگز نمي‌توان يك توصيه عمومي را براي زندگي همه افراد تجويز كرد. شدت اعتياد هميشه يكسان نيستو همچنين مشكلات ناشي از مصرف هرگونه مواد نيز مي‌تواند با يكديگر متفاوت باشد

در نتيجه بسيار اهميت دارد كه براي دريافت جواب خود ابتدا وضعيت و مشكلات همسرتان را به طور دقيق با يك مشاور در ميان بگذاريد و با سنجش تمامي جوانب بهترين تصميم را بگيريد. ما در ادامه تلاش كرده ايم تا از زواياي مختلف اين موضوع را مورد بررسي قرار دهيم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد. براي دريافت مشاوره تلفني كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق از شوهر معتاد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: طلاق از شوهر معتاد چه مراحلي دارد

طلاق از شوهر معتاد | عواملي كه زنان را به سمت طلاق سوق مي دهد

زندگي كردن با يك فرد معتاد كار آساني نيست. ممكن است افراد از بيرون خانواده به زن فشار بياورند كه از شوهر خود حمايت كند و در اين دوران سخت او را تنها نگذارد. اما حقيقت اين است كه اين يك تصميم شخصي مي‌باشد و به ظرفيت رواني و مشكلات موجود در زندگي هر فرد بستگي دارد. چالش‌هاي زندگي با شوهر معتاد ممكن است آنقدر شديد باشند كه خود فرد را نيز درگير مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي و اضطراب كنند و او را به سمت طلاق از شوهر معتاد و جدايي سوق دهند. اگر با چالش‌هايي كه در اين زمينه وجود دارند آشنا باشيد، مي‌توانيد از قبل آمادگي مواجهه با آن‌ها را در خود ايجاد كنيد و يا براي نشان دادن واكنش مناسب از قبل برنامه ريزي نماييد. از جمله مهم‌ترين مشكلاتي كه در زندگي با شوهر معتاد زنان را آزار مي‌دهد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

◀عدم مسئوليت پذيري در همسر

يكي از مشخصه‌هاي اصلي اعتياد اين است كه كاركرد فرد را مختل كرده و باعث مي‌شود كه او نتواند از پس مسئوليت‌هاي فردي و اجتماعي خود بر بيايد. اين امر موجب مي‌شود كه فشارهاي زندگي بر روي زن بيشتر شده و او مجبور شود با مسائل مالي و اجتماعي گوناگوني دست و پنجه نرم كند. البته با شروع درمان‌هاي روان شناختي در ترك اعتياد، متخصصين تلاش مي‌كنند تا مهارت‌هاي فردي بيمار را ارتقا دهند و به او كمك كنند تا زندگي قبلي خود را بازيابد.

◀طلاق از شوهر معتاد | تاثير اعتياد پدر بر فرزندان

اعتياد پدر مي‌تواند آسيب‌هاي رواني جدي بر فرزندان به جاي بگذارد. بسياري از كودكان از مشكلات پدر خود احساس شرمندگي مي‌كنند و به همين دليل اعتماد به نفس‌شان را نيز از دست مي‌دهند. بسيار اهميت دارد كه در اين شرايط اعتياد را به عنوان يك بيماري براي فرزند خود تشريح كنيد و از تاثير برچسب‌هاي اجتماعي بر اين مشكل بكاهيد. كمك گرفتن از مشاوره كودك و شركت در جلسات خانواده درماني به شما كمك مي‌كند تا طلاق از شوهر معتاد را با سهولت بيشتري مديريت نماييد.

◀مواجهه با خشونت خانگي

افرادي كه تحت تاثير مواد قرار دارند از نظر رفتاري با تغييرات گسترده‌اي رو به رو مي‌شوند. براي مثال افزايش تجربه خشم و پرخاشگري به خصوص زماني كه مواد در دسترس قرار ندارد يكي از چالش‌هاي بسيار مهمي است كه مي‌تواند در تصميم گيري براي ادامه زندگي تاثير بسزايي بگذارد. روانشناسان براي رفع اين مشكل آموزش كنترل خشم را در برنامه‌هاي درماني خود قرار مي‌دهند. با اين حال افرادي كه براي درمان مراجعه نمي‌كنند و اقدامات بسيار خشونت آميزي را در مواجهه با همسر يا فرزندان انجام مي‌دهند بيش از ديگران همسرانشان را به سمت طلاق سوق مي‌دهند.

◀ طلاق از شوهر معتاد بدليل مشكلات جنسي

مصرف مواد اغلب در ميل و عملكرد جنسي افراد تغييرات چشمگيري ايجاد مي‌كند كه اين مسئله نيز مي‌تواند رضايت زناشويي را تا حد زيادي تحت تاثير قرار دهد. براي مثال افرادي كه ترياك يا مشتقات آن را مصرف مي‌كنند، ممكن است در ابتدا از نظر جنسي احساس كنند توانمندتر شده‌اند اما به مرور زمان ميل جنسي خود را از دست مي‌دهند و نمي‌توانند روابط با كيفيتي برقرار كنند.

◀افزايش ريسك ابتلا به بيماري هاي جدي

استفاده از موادي نظير هروئين و انتخاب روش‌هاي تزريقي براي استعمال مواد، خطر ابتلا به بيماري‌هاي جدي نظير ايدز را در مبتلايان به اعتياد افزايش مي‌دهد. اين مسئله نيز به خودي خود موضوع بسيار مهمي است كه مي‌تواند نگراني زنان را افزايش داده و بر تصميم آن‌ها در مورد طلاق از شوهر معتاد تاثير بگذارد.

طلاق از شوهر معتاد | مواردي كه بايد به آن ها توجه كنيد

تصميم گيري براي طلاق از شوهر معتاد همواره كار پيچيده و چالش برانگيزي است. اين امر حتي در مواردي كه يكي از زوجين درگيراعتياد و آسيب‌هاي ناشي از آن شده نيز صدق مي‌كند. چرا كه عوامل گوناگوني نظير نداشتن حمايت خانوادگي بعد از طلاق، نگراني در مورد فرزندان، داشتن مشكلات مالي و احساس عشق و وابستگي به همسر مانع از اين مي‌شوند كه افراد به راحتي تصميم بگيرند و به زندگي مشترك خود خاتمه بخشند. اگر متوجه اعتياد همسر خود شده‌ايد و تصميم به طلاق در ذهنتان پر رنگ شده است، بايد قبل از هر اقدامي به موارد زير توجه كنيد:

❌هنگام عصبانيت تصميم نگيريد

تقريبا اكثر زنان وقتي از اعتياد همسرشان مطلع مي‌شوند خشم زيادي را تجربه مي‌كنند. ممكن است با خود فكر كنيد شوهرم، من و خانواده‌اش را دوست ندارد يا عواقب كارهايش را در نظر نمي‌گيرد. همين افكار باعث مي‌شود كه احساسات منفي بسياري در شما جريان يابد و باعث شوند كه ذهنتان به شدت به هم بريزد. در اين شرايط آنچه بيش از هرچيزي اهميت دارد اين است كه بتوانيد خود را آرام كنيد و كنترل اوضاع را به دست بگيريد.

توجه داشته باشيد كه ذهن انسان در زمان تجربه هيجانات منفي كارايي خود را تا حد زيادي از دست مي‌دهد و از پس فعاليت‌هاي شناختي نظير تصميم گيري و قضاوت بر نمي‌آيد. در نتيجه اگر در اين شرايط به طلاق فكر مي‌كنيد، بايد آن را به عنوان گزينه‌اي در ذهن خود نگه داريد اما تصميم گيري جدي در مورد آن را به زماني موكول كنيد كه بر هيجاناتتان مسلط شده‌ايد.

❌طلاق از شوهر معتاد | در مورد اعتياد همسرتان اطلاعات كسب كنيد

براي اينكه بتوانيد به تصميم درستي در مورد ادامه زندگي يا طلاق از شوهر معتاد دست يابيد لازم است كه به طور واضح مشكل همسرتان را بشناسيد و از علائم و عوارض اعتياد او آگاه باشيد. به همين خاطر بايد در مورد موادي كه همسرتان مصرف مي‌كند اطلاعات بيشتري به دست بياوريد تا بدانيد اگر طلاق نگيريد، بايد چه چالش‌هايي را پشت سر بگذاريد.

براي مثال اگر همسرتان موادي نظير شيشه يا كوكائين مصرف مي‌كند بايد ماهيت توهم زاي اين نوع مواد را بشناسيد و در مورد راهكارهاي خود مراقبتي زماني كه فرد تحت تاثير مواد قرار دارد اطلاعات كسب كنيد. مشورت گرفتن از يك روانشناس متخصص در حيطه اعتياد به شما كمك مي‌كند تا در اين زمينه آگاهي بيشتري به دست بياوريد و شرايط خود را با ديد بازتري مورد بررسي قرار دهيد.

❌درمان هاي اعتياد را بشناسيد

بسياري از افراد فكر مي‌كنند كه اعتياد پايان راه است و همه افرادي كه معتاد مي‌شوند لزوما در زندگي خود محكوم به شكست هستند. اين در حالي است كه امروزه روش‌هاي جديدي براي درمان سوء مصرف مواد و الكل ابداع شده و بسياري از افراد پس از گذراندن دوره‌هاي درماني خود توانسته‌اند به زندگي عادي برگردند.

در نتيجه بسيار مهم است كه با يك متخصص در مورد بهترين روش‌هاي درمان براي اعتياد همسرتان مشورت كنيد و امكان بهبودي را بسنجيد. درمان‌هايي نظير سم زدايي به كمك داروهاي نگه دارنده و رويكردهاي روان شناختي نظير گروه درماني، خانواده درماني و مصاحبه انگيزشي از جمله روش‌هاي بسيار كارآمدي هستند كه امروزه به عنوان موثرترين روش‌هاي ترك اعتياد شناخته مي‌شوند.

❌طلاق از شوهر معتاد | با ماهيت اعتياد آشنا شويد

نگاهي كه شما به اعتياد داريد تا حد زيادي مي‌تواند در تصميم گيري براي طلاق از شوهر معتاد و يا كمك به همسرتان براي ترك تاثير بگذارد. امروزه متخصصان اعتياد را به عنوان يك بيماري عود كننده مغزي مي‌شناسند. به اين معني كه مغز انسان در اثر مصرف مواد دچار تغييراتي مي‌شود كه منجر به مشكلاتي در بلند مدت مي‌گردد. از همين رو با وجود سم زدايي و پاك شدن جسم از مواد نيز افراد به مراقبت‌هاي بلند مدت و دريافت درمان‌هاي روان شناختي احتياج دارند.

آن‌ها ممكن است با گذشت مدت‌ها باقي ماندن در دوره پرهيز گاهي دچار لغزش شوند. اگر افراد اين لغزش‌ها را به عنوان بي ارادگي و شكست قطعي درمان در نظر بگيرند مسلما بيمار نيز اعتماد به نفس خود را از دست داده و مجددا در دام اعتياد گرفتار مي‌شود. اما اگر آن‌ها را به عنوان چالش‌هايي در فرايند ترك بلند مدت در نظر بگيريد، مي‌توانيد به شوهرتان كمك كنيد تا از آن‌ها عبور كرده و به ادامه فرايند درمان خود بپردازد. 

❌از مشاوره طلاق كمك بگيريد

در نهايت براي آنكه در مورد طلاق از شوهر معتاد اقدام كنيد؛ بايد مسائل مختلفي را مورد سنجش قرار دهيد. براي مثال برنامه ريزي براي زندگي پس از جدايي، آماده كردن فرزندان براي زندگي با يكي از والدين و سازگار شدن آن‌ها با فرايند طلاق و هم چنين سازگاري رواني خود شما با احساسات منفي ناشي از طلاق از جمله خشم، نفرت، غم و اندوه شديد همگي از جمله مسائلي هستند كه بايد به درستي مورد بررسي قرار بگيرند.

 تاثير مدت زمان مصرف و نوع مواد در مورد طلاق از شوهر معتاد

فراموش نكنيد كه عوامل زيادي بر طلاق از شوهر معتاد موثر هستند. براي مثال نوع ماده اي كه فرد مصرف مي‌كند و يا حتي ميزان مصرف او و مدت زماني كه از اعتياد او مي‌گذرند؛ همگي در اين تصميم موثر هستند. افراد بهتر از قبل از هر اقدامي در اين مورد به خوبي فكر كرده و جوانب مختلف را در نظر داشته باشند. به طور كلي احتمال بازگشت به مصرف برخي از مواد بيشتر بوده و يا حتي عوارض بدتري نيز ايجاد مي‌كنند. به همين دليل اطلاع از اين موضوعات مي‌توانند در فرايند طلاق و يا حتي تصميم شما موثر باشند.

بعد از طلاق از شوهر معتاد

طبيعي است كه حتي طلاق از شوهر معتاد، منجر به بروز آسيب ها و پيامدهاي زيادي در زندگي دو طرف مي‌گردد. شوهر معتاد احتمالا بعد از تجربه شكست در ازدواج خود، بيشتر از قبل مواد مصرف كرده و رفتارهاي مخربي از خود نشان مي‌دهد. از طرفي زنان نيز بعد از طلاق بايد در مورد فشارهاي جامعه و حتي خانواده خودشان ايستادگي كنند. همچنين اگر داراي فرزند نيز باشند؛ او نيز احتمالا مشكلات زيادي تجربه خواهد كرد. 

سخن پاياني

طلاق در هر شرايطي، مشكلات زيادي را براي افراد به وجود مي‌آورد. همچنين در مورد مزايا يا معايب طلاق از شوهر معتاد نيز نمي‌توان با قطعيت نظر داد. چرا كه به هر حال جدايي و پشت سر گذاشتن يك زندگي مشترك ناموفق، آسيب هاي عميقي علاوه بر اعتياد دارد. بهتر است زوجين، شرايط خود را در نظر گرفته و با توجه به جوانب مختلف اين موضوع، تصميم گيري كنند. همچنين براي تصميم به طلاق از شوهر معتاد حتما از يك روانشناس خانواده نيز كمك گرفته و در اين مورد عجولانه تصميم نگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق از شوهر معتاد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

اگر شوهرم را براي ترك به كمپ بفرستم چقدر احتمال دارد كه دوباره به سمت مواد برود؟

اعتياد تنها يك وابستگي جسماني ساده نيست. بلكه مهم‌ترين بخش آن وابستگي رواني است كه اگر تحت درمان قرار نگيرد اعتياد فرد هرگز به طور كامل از بين نمي‌رود. اگر كمپ ترك اعتياد فضاي مناسبي داشته باشد و از روش‌هاي منسوخ شده و اجباري استفاده نكند، در كنار روان درماني مي‌تواند به بهبود پايدار همسرتان كمك كند. اما فرستادن فرد به كمپ‌هاي اجباري غير استاندارد مي‌تواند منجر به افزايش مشكلات رواني فرد شده و از نظر رواني تمايل او را به مصرف مجدد مواد افزايش دهد.

منبع: طلاق از شوهر معتاد چه مراحلي دارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۰۴:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افراد عصبي شخصيتي تند خو دارند. و همين رفتار آنها معمولا باعث دوري از ديگران مي‌شود. اين افراد در زندگي با خطرات زيادي روبرو مي‌شوند كه عدم كنترل آن تمامي زندگي فرد را تحت تاثير قرار مي‌دهد. افراد عصبي اطرافيان خود را ناراحت مي‌كنند و همين امر باعث مي‌شود كه تحمل چنين فردي توسط ديگران دشوار شود. فرد عصبي به يك باره بهم مي‌ريزند و شروع به داد، بي احترامي، ضربه به وسايل و بيداد مي‌كنند.

شدت عصبانيت افراد اصلا طبيعي نيست و بايد تحت درمان قرار بگيرند. چنين رفتاري هرگز قابل تحمل نيست و ديگران را كلافه مي‌كند. توصيه مي‌شود براي درمان حتما از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افراد عصبي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: افراد عصبي | 5 روش درماني براي افراد عصبي

افراد عصبي چه كساني هستند؟

انسان ها از شخصيت هاي متفاوتي برخوردارند. كه يكي از اين ويژگي هاي شخصيتي، عصبانيت است. افراد عصبي را همه ما ديده ايم. اين افراد با كوچكترين حركات واكنش تند و شديد نشان مي‌دهند و معمولا به شيوه اي خطرناك رفتار مي‌كنند. آنها به شيوه سريع به اتفاقات بسيار جزئي نيز ناراحت مي‌شوند؛ و در موقعيت هاي استرس زا نيز به راحتي عصبي و تند خو مي‌شوند.

افراد عصبي از خصوصيات اخلاقي برخوردارند كه با مشاهده آنها به راحتي مي‌توانيد تشخيص دهيد. آنها بسيار حساس هستند و نسبت به خطاها تحمل كمي دارند. به سرعت خلق و خوي آنها تغيير مي‌كند اما نشان از اختلال شخصيت نيست. در كنترل احساسات بسيار ضعيف هستند و در تصميم گيري سردرگم هستند. در اين مقاله راجع به خصوصيات و روش هاي درماني فرد عصبي صحبت كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

ويژگي هاي افراد عصبي

افراد عصبي خصوصيات و ويژگي هايي دارند كه در اين بخش مقاله راجع به آنها توضيح داده ايم.

📌 تغييرات فوري در خلق و خو

از ديگر خصوصيات افراد عصبي، تغيير در خلق و خو است. اين افراد در روز تغييرات زيادي را در خلق و خو تجربه مي‌كنند. و به شيوه هاي غير منتظره اي عصباني مي‌شوند و خود به خود آرام مي‌شوند.

📌 عدم كنترل احساسات

عدم كنترل احساسات از ديگر خصوصيات افراد عصبي است. آنها شيوه كنترل احساسات، عصبانيت، اضطراب، ناراحتي و استرس را بلد نيستند. و حتي به سختي مي‌توانند مسائل مربوط به احساسات را كنترل كنند.

📌 حساسيت بسيار زياد

يكي از خصوصيات افراد عصبي، حساسيت بيش از اندازه آنها است. اين افراد به طور معمول حساس هستند و به راحتي واكنش شديدي از خود نشان مي‌دهند. حتي نسبت به رفتارهاي كوچك و كلمات حساسيت نشان مي‌دهند.

📌 واكنش هاي غير عادي

يكي از خصوصيات افراد عصبي، واكنش غير عادي به مسائل ساده است. آنها واكنش هاي شديد به موقعيت هاي روزمره بروز مي‌دهند. گاهي اين واكنش غير عادي تند صحبت كردن است.

📌 ناراحتي فوري و سريع

ناراحتي زودرس از ديگر خصوصيات افراد عصبي است. فرد عصبي بر سر كوچكترين چيز ها ناراحت مي‌شود و به سرعت نگران مي‌شود. حتي فرد عصبي در مواجه با مشكلات نيز استرس بسيار زيادي را تجربه مي‌كنند.

📌 از ديگر خصوصيات افراد عصبي

🔻 تنش و استرس زياد

🔻 واكنش هاي شديد

🔻انتقادات بيش از اندازه

🔻 توجه بيش از اندازه به جزئيات

نشانه هاي افراد عصبي

افراد عصبي هميشه از خود نشانه هايي بروز مي‌دهند كه به راحتي قابل تشخيص است. براي آگاهي شما نيز در رابطه با نشانه هاي افراد عصبي در اين بخش مقاله نشانه ها را ذكر كرده ايم.

🔸 تمايل شديد به بروز واكنش هاي عصباني

🔸 تمايل به بروز خشم

🔸عدم تحمل استرس ها و فشارها

🔸 ناتواني در كنترل هيجانات و احساسات

🔸 عصبانيت و ناراحتي شديد در مواجهه با مشكلات و چالش ها

🔸تنش هاي جسماني

🔸 تمايل به بحث

🔸 تحريك بالا

🔸انتقاد از خود و ديگران

🔸 تمايل به مخالفت

درمان افراد عصبي

همانطور كه گفته شد افراد عصبي رفتارهاي خطرناكي از خود نشان مي‌دهند. كه اين رفتارها به مرور زمان باعث دوري از ديگران و بروز مشكلات شديد در زندگي مي‌شود. به همين دليل است كه تاكيد بر درمان عصبانيت افراد مي‌باشد. در اين بخش مقاله روش هاي درماني براي فرد عصبي را توضيح داده ايم.

🔴 آموزش مديريت استرس

يكي از روش هاي درماني براي فرد عصبي، آموزش مديريت استرس است. افراد عصبي نيازمند كنترل عصبانيت و احساسات خود هستند. زماني كه اين آموزش صورت نگرد؛ فرد در زندگي با چالش ها و مشكلات زيادي روبرو مي‌شود. در فنون مديريت استرس از تكنيك هاي تنفسي، آرامش، مديريت زمان و تمرين ورزش استفاده مي‌كنند تا فرد به آرامش برسد و از استرس دور شود.

🟣 مشاوره روانشناختي

از ديگر روش هاي درماني براي افراد عصبي، مشاوره روانشناختي است. كه به دو دسته مشاوره فردي و گروهي صورت مي‌گيرد. مشاوره روانشناختي به فرد عصبي كمك مي‌كند تا به درك عامل هاي محرك و شناسايي عصبانيت خود بپردازند. و روش هاي مديريتي عصبانيت را آموزش ببينند.

🟠 مديتيشن

يكي از روش هاي درماني افراد عصبي، مديتيشن است. در روش مديتيشن از روش هايي مانند يوگا، آرامش و آوانتاژ براي آرامش بخشيدن و كاهش استرس استفاده مي‌كنند.

🟡 تغيير رويكرد شناختي

تغيير رويكرد شناختي از ديگر روش هاي درماني براي افراد عصبي است. در اين روش درماني افراد با كمك روانشناس به تغيير الگوهاي منفي خود مي‌پردازند. و اين افكار منفي را با الگوهاي مثبت تغيير دهند. اين روش به افراد كمك مي‌كند كه رفتار هاي عصباني خود را كنترل كنند.

🟢 تغذيه سالم و ورزش منظم

تغذيه سالم و ورزش منظم به خوبي مي‌تواند افراد عصبي را به آرامش دعوت كند. فعاليت هاي بدني به كاهش استرس و سلامت روان كمك مي‌كند. و همچنين تغذيه سالم نقش مهمي در تعادل رواني و عصبي افراد دارد. بنابراين براي كنترل عصبانيت تغديه سالم و ورزش منظم را فراموش نكنيد.

كلام آخر

همه افراد بايد روش هاي برخورد با افراد عصبي را آموزش ببينند. مخصوصا زماني كه فرد عصبي شريك احساسي شما باشد. در اين شرايط علاوه بر اينكه فرد عصباني بايد تحت نظارت روانشناس باشد؛ خانواده او نيز بايد روش هاي برخورد مناسبي داشته باشند. ملاحظه و حفظ آرامش بهترين روش براي برخورد با افراد عصبي است.

در اين راه حتما از روانشناس و متخصص كاربلد كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افراد عصبي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: افراد عصبي | 5 روش درماني براي افراد عصبي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۴۶:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جواب ندادن تلفن و پيام از طرف همسر ، دوست پسر و يا دوست دختر يكي از رفتارهايي است كه مي‌تواند هر كدام از ما را به‌شدت عصبي كند. هيچ‌كس از بي‌توجهي خوشش نمي‌آيد. به‌علاوه جواب نگرفتن پيام‌ها خيلي اوقات باعث مي‌شود از اين بترسيم كه نكند طرف مقابل از ما ناراحت است و يا رابطه‌اش را با ما تمام كرده است. شايد در اين موقعيت‌ها تعداد زنگ و پيام‌هايمان را چندبرابر مي‌كنيم يا شايد آن‌قدر نگران و افسرده شويد كه كل روزتان خراب شود.

اگر احساس مي‌كنيد بي‌پاسخ گذاشتن پيام‌ها تبديل به عادت طرف مقابل شده بهتر است راجع به اين موضوع با يكديگر صحبت كنيد؛ همچنين مي‌توانيد با كمك‌گرفتن از يك مشاور متخصص راه‌هايي را براي بهتر كردن رابطه‌تان آموزش ببينيد. در ادامه به بررسي دلايل و راهكارها پرداخته‌ايم. 

براي دريافت مشاوره در زمينه جواب ندادن تلفن دوست دختر ، دوست پسر يا همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: جواب ندادن تلفن و پيام دوست دختر ، دوست پسر و همسر

دلايل جواب ندادن تلفن و پيام

شما براي جواب ندادن تلفن و پيام دوست دختر ، دوست پسر يا همسر تان ممكن است دلايل موجهي داشته باشيد. طرف مقابل نيز بايد تحت اين شرايط موضوع را درك كرده در اين باره شما را سرزنش نكند. در ادامه به برخي از دلايل موجه براي جواب ندادن تلفن و پيام دوست دختر ، دوست پسر و همسر اشاره كرده‌ايم.

✅ مشغله‌هاي كاري

درگيري‌هاي كاري اولين و ساده‌ترين دليل جواب ندادن تلفن و پيام از سوي شريك عاطفي شما هستند. اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه قرار نيست همسر يا دوست شما هميشه در دسترستان باشد. اينكه او زمان‌هايي را براي كار، بودن در كنار خانواده و دوستان يا حتي تنهايي نياز داشته باشد بسيار طبيعي است.

در حقيقت يكي از نشانه‌هاي رابطه سالم اين است كه شما به غير از بودن در كنار هم برنامه‌هاي ديگري نيز براي زندگي خود داشته باشيد. پس بهتر است زمان‌هايي كه شريك عاطفي‌تان درگير كارهاي ديگر است به او بابت پاسخ ندادن پيام‌هايتان حق بدهيد.

✅ جواب ندادن تلفن به دليل پيام هاي بيش از حد شما

بسياري از مواقع دليل اينكه طرف مقابل جواب پيام‌هايتان را نمي‌دهد رفتارهاي افراطي خود شما است. اين كه بيش از حد به ديگري وابسته باشيد و بخواهيد تمام لحظه‌هايتان را كنار او بگذرانيد به‌خصوص در اوايل يك رابطه مي‌تواند طرف مقابلتان را نگران كند. ممكن است شريك احساسي‌تان از وابستگي بيش از حد شما به خودش بترسد. يا شايد اين كارها شما را براي طرف مقابل عادي و تكراري كند.

بعضي از خانم‌ها و آقايان نيز وقتي اشتياق بيش از حد طرف مقابل را مي‌بينند از علاقه شما مطمئن مي‌شوند و به سراغ برنامه‌هاي ديگر زندگي‌شان مي‌روند. براي اين كه از اين موضوع مطمئن بشويد يك بار از ديد نفر سوم به رابطه‌تان نگاه كنيد. اگر فكر مي‌كنيد اين شما هستيد كه بيش از حد به طرف مقابل پيام مي‌دهيد سعي كنيد رفتارتان را تغيير بدهيد. جواب ندادن تلفن نمي تواند دليلي بر عدم وفاداري او نيز باشد. 

✅ تلاش براي آرام نگه داشتن شرايط

اگر جواب ندادن پيام‌ها پس از يك اختلاف و درگيري ايجاد شده شايد به اين دليل باشد كه طرف مقابل مي‌خواهد از يك دعواي جدي پيشگيري كند. براي هركدام از ما پيش مي‌آيد كه بعضي مواقع از دست طرف مقابل به‌شدت عصباني باشيم. يكي از رفتارهاي پخته در اين شرايط اين است كه تا وقتي آرام نشده‌ايم به سراغ صحبت‌كردن نرويم. صحبت‌كردن در اين شرايط احتمالاً فقط اوضاع را بدتر مي‌كند. پس اگر جواب ندادن پيام‌هايتان بعد از يك اختلاف‌نظر شروع شده بهتر است كمي به هر دو نفرتان زمان بدهيد.

چطور با تلفن جواب ندادن هاي طرف مقابل برخورد كنيم؟

1- آرامش خودتان را حفظ كنيد

جواب ندادن به تلفن و پيام از سوي طرف مقابل براي خيلي‌ها مانند يك فاجعه است. در اين شرايط احساس مي‌كنيم شريك احساسي‌مان ما را تنها گذاشته و اين افكار مي‌تواند تا حد زيادي آرامش‌تان را از بين ببرد.

اگر به‌دقت به احساس و افكار خودتان در اين شرايط نگاه كنيد متوجه مي‌شويد كه شما بيش از حد منفي نگر شده‌ايد. تصور اينكه رابطه براي هميشه تمام شده؛ شريك عاطفي‌مان ديگر برنمي‌گردد؛ ترس از خيانت و بسياري از مسائل ديگر همگي در ذهن ما مي‌چرخند و اين شرايط طبيعتاً تصميم‌گيري براي رفتار صحيح را سخت‌تر خواهد كرد.

پس اولين قدم اين است كه سعي كنيد به خودتان مسلط باشيد. براي اين كار چند لحظه تلفن همراه را كنار بگذاريد؛ از جايتان بلند شويد و چند نفس عميق بكشيد. به خودتان بگوييد كه افكارتان در اين لحظه بيش از حد منفي شده و نبايد اين افكار را واقعي بدانيد و بر اساس آن‌ها تصميم بگيريد. در حقيقت مهم‌ترين كار اين است كه در اين شرايط هيچ كاري نكنيد و تصميم‌گيري را به زمان بهتري موكول كنيد.

2- هر چه بيشتر زنگ بزنيد نتيجه عكس مي‌گيرد

بسياري از ما وقتي جواب پيام يا تماسمان را دريافت نمي‌كنيم شروع به بيشتر كردن آن‌ها مي‌كنيم. يادتان باشد كه اين كار شما هيچ كمكي به تغيير شرايط نخواهد كرد. طرف مقابل تان حتماً براي پاسخ‌ندادنش دليلي دارد و تعداد تماس‌هاي شما اين دليل را تغيير نمي‌دهد.

به‌علاوه شما با اين كار اين احساس را در طرف مقابل ايجاد مي‌كنيد كه اصلاً شرايط او را درك نمي‌كنيد. پس بهترين كار اين است كه در اين شرايط خودتان را به كار ديگري مشغول كنيد و از زنگ زدن و پيام دادن پرهيز كنيد.

3- شرايط را درك كنيد

همان‌طور كه گفتيم گاهي اوقات جواب ندادن تلفن و پيام طرف مقابل تان به دليل درگيري‌هاي كاري يا خانوادگي است. در اين شرايط بهترين كاري كه بايد انجام بدهيد درك كردن وضعيت او است. اگر همسر (يا نامزد) شما در بعضي از شرايط نمي‌تواند تلفن همراهش را جواب بدهد بهترين كار اين است كه شما به قوانين او احترام بگذاريد. سعي كنيد شما نيز براي اين ساعت‌ها برنامه ديگري داشته باشيد؛ و خودتان را با كارهاي مختلف سرگرم كنيد.

4- تعادل را در رابطه نگه داريد

زنگ زدن و پيام‌هاي بيش از حد شما مي‌تواند طرف مقابل را از ارتباط خسته كند. بعضي مواقع دليل اينكه شريك احساسي شما پيام‌هايتان را جواب نمي‌دهد اين است كه بيش از حد به او پيام مي‌دهيد. گاهي اوقات هم برعكس است. شما آن‌قدر نسبت به طرف مقابل بي‌توجه هستيد كه رابطه‌تان به سمت سردي رفته است.

در اين شرايط نيز ممكن است طرف مقابل تمايل كمتري به برقراري ارتباط داشته باشد. پس يكي ديگر از قوانيني كه بايد رعايت كنيد اين است كه تعادل را در رابطه حفظ كنيد. پيام دادن‌هاي بيش از حد يا پيام ندادن‌هاي شما هر دو مي‌تواند به رابطه‌تان آسيب بزند. اگر نگران از دست دادن و يا به وجود آمدن مشكلي در رابطه هستيد، حتما مقاله مرور رابطه را بخوانيد.

5- اجازه بدهيد كمي زمان بگذرد

اگر جواب ندادن تلفن هاي طرف مقابل شما پس از يك قهر و اختلاف‌نظر شروع شده بهتر است كمي به رابطه‌تان فرصت بدهيد. صحبت‌كردن را به زماني موكول كنيد كه عصبانيت هر دوي شما كمتر شده باشد. در اين شرايط بهترين كار اين است كه يك پيام براي طرف مقابل بفرستيد و از شكل‌گيري سوءتفاهم‌هاي بيشتر جلوگيري كنيد.

براي مثال مي‌توانيد در پيامتان از او عذرخواهي كنيد و بگوييد كه هر زمان كه او آمادگي داشته باشد صحبت‌هايش را مي‌شنويد. اما از دادن پيام‌هاي بيشتر خودداري كنيد و همان‌طور كه گفتيم ادامه صحبت را براي زماني بگذاريد كه شرايط آرام‌تر شده باشد.

6- با او درباره علت جواب ندادن به تلفن صحبت كنيد

اگر بي‌جواب ماندن پيام‌هايتان رفتاري است كه مرتب تكرار مي‌شود، يا در شرايطي كه اين كار شما را ناراحت كرده بهترين راهكار اين است كه در يك فضاي آرام و دوستانه با طرف مقابل صحبت كنيد. احساسي كه تجربه كرده‌ايد را با او در ميان بگذاريد و دلايل طرف مقابل را نيز بشنويد. سپس با كمك هم براي شرايط مشابه تصميم بگيريد.

جواب ندادن تلفن و پيام و زمان كمك‌گرفتن از زوج درمانگر

مشكل و اختلاف در همه رابطه‌ها پيش مي‌آيد. اما گاهي اوقات ما به‌تنهايي نمي‌توانيم مشكلمان را حل كنيم. گاهي اصلاً نمي‌دانيم دليل مشكل چيست؛ يا شايد با اينكه دليل را مي‌دانيم نتوانيم راه‌حل مناسبي براي تغيير شرايط پيدا كنيم. بهترين راهكار اين است كه در اين موقعيت‌ها از يك زوج درمانگر كمك بگيريد. متخصصين زوج‌درماني به دليل تخصص و تجربه‌اي كه در زمينه حل اختلافات بين زوجين دارند معمولاً مي‌توانند راهكار مناسبي را براي تغيير شرايط به شما ارائه كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه جواب ندادن تلفن دوست دختر ، دوست پسر يا همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

وقتي همسرم جواب پيام‌هايم را نمي‌دهد بهترين واكنش چيست؟

سعي كني از پيام دادن و تماس‌هاي بيشتر خودداري كنيد. به طرف مقابل فرصت بدهيد كه در يك زمان مناسب پيام شما را پاسخ بدهد.

منبع: جواب ندادن تلفن و پيام دوست دختر ، دوست پسر و همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۴۲:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن توسط پدر و مادر، به مرور مشكلاتي را براي فرزند به خصوص اگر در سنين نوجواني باشد، ايجاد مي‌كند. برخي از والدين در ارتباط با فرزند خود سخت گيري‌هاي بسياري دارند و به او اجازه شركت در هيچ گونه جمع دوستانه را نمي‌دهند و سعي دارند بر تمامي كارهاي فرزند خود نظارت داشته باشند؛ به همين دليل در اغلب موارد اجازه نمي‌دهند كه او به تنهايي به بيرون از خانه برود، چون احساس مي‌كنند اينگونه نمي‌توانند او را زير نظر بگيرند و ممكن است اوضاع از كنترل‌شان خارج شود. در ادامه به علل منطقي و غيرمنطقي اجازه ندادن به فرزند براي بيرون رفتن و همينطور پيامدهاي آن اشاره كرده‌ايم. براي دريافت مشاوره در زمينه اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن

اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن

دسته‌اي از والدين تربيت فرزند را خلاصه به محدود كردن، كنترل و نظارت دائمي او مي‌دانند. اين دسته از والدين براي اينكه بتوانند دائما نوجوان خود را كنترل كنند، معمولا قوانين سخت گيرانه‌اي را از جمله در خصوص اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن تعيين مي‌كنند.

در واقع اصول تربيت در خانواده‌هايي كه قوانين سخت گيرانه اي را براي فرزند خود در نظر مي‌گيرند، رعايت نظم و انضباط است.

چنين شيوه فرزندپروري، باعث مي‌شود كه پدر و مادر نسبت به فشاري كه بر نوجوان وارد مي‌شوند، توجهي نكنند و فرزند خود را انساني وابسته تربيت كنند كه بدون نظارت شخص ديگري از جمله پدر و مادر نمي‌تواند مستقلانه تصميم‌گيري كند.

پيامدهاي محدوديت بيش از حد براي نوجوان

اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن از نمونه‌هاي بارز سخت‌گيري است. سخت‌گيري در خانواده باعث مي‌شود كه نوجوان از پدر و مادر خود فاصله بگيرد و نتواند ارتباط خوبي با آن‌ها برقرار نمايد. به همين دليل اين دسته از نوجوانان دست به پنهانكاري و يا مخفي كردن افكار و احساسات خود مي‌زنند. از ديگر پيامدهاي سخت‎‌گيري به فرزند و عدم اجازه به او براي بيرون رفتن به تنهايي و مستقل شدن، مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • افسردگي
  • مشكلات رفتاري
  • عزت نفس ضعيف
  • مهارت‌هاي اجتماعي ضعيف
  • انزوا و گوشه‌گيري
  • ضعف در هدف گزيني
  • ضعف در تصميم‌گيري
  • اضطراب
  • وابستگي به والدين
  • ظرفيت كم و واكنش نامناسب
  •  و …

رفع موانع اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن

بچه‌ها با پشت سرگذاشتن دوره كودكي و ورود به دوره نوجواني، نيازها و خواسته‌هايشان نيز تغيير مي‌كند.

پدر و مادر بايد با درك نيازهاي نوجوان خود، سعي كنند بهترين رفتار ممكن را براي برخورد با فرزندشان انتخاب كنند. يكي از موضوعاتي كه پس از ورود به سنين نوجواني براي پدر و مادرها چالش برانگيز مي‌شود؛ اين است كه آن‌ها سعي مي‌كنند با محدود كردن به او اجازه تنها بيرون رفتن را ندهند. 

پدر و مادر از روي نگراني و مشكلاتي كه در جامعه مي‌تواند باعث آسيب به يك نوجوان شود، اقدام به محدود كردن فرزند خود مي‌كنند. در واقع آن‌ها ترجيح مي‌دهند كه فرزندشان در خانه و در كنار آن‌ها باشد و يا اگر قصد بيرون رفتن دارد، باهم به بيرون بروند.

از طرفي ديگر تعيين محدوديت نوجوان براي ماندن در خانه ، مي‌تواند زمينه ايجاد مشكلات بسياري را براي نوجوان فراهم كند. استقلال داشتن و يا هويت يابي به وسيله بودن در جمع‌هاي دوستانه، از نيازهاي نوجوانان است و ممكن است براي كنار زدن محدوديت‌ها با والدين خود مخالفت كنند.

در ادامه به راهكارهايي اشاره كرده‌ايم كه مي‌توانيد با رعايت آن‌ها به فرزندان خود اجازه دهيد كه زمان‌هايي را بدون نگراني به تنهايي بيرون از خانه باشند و با دوستان خود وقت بگذرانند. 

✅ تعيين زمان بيرون ماندن نوجوان از خانه

بهتر است زمان‌هايي را با كنترل و نظارت خودتان اجازه دهيد فرزندتان به تنهايي بيرون رود و يا ساعاتي را در جمع‌هاي دوستانه باشد.

براي اينكه به عنوان پدر و مادر، كنترل شرايط از دستتان خارج نشود؛ در مورد زمان بيرون ماندن از خانه با فرزند خود صحبت كنيد. بهتر است با آرامش به او توضيح دهيد كه اگر اجازه مي‌دهيد به تنهايي بيرون برود و به اين معني نيست كه او حق دارد تا هر زمان كه خواست بيرون باشد.

متناسب با سن، اعتماد به نفس و توانايي‌هاي فرزند خود زمان بيرون ماندن از خانه به تنهايي را براي او مشخص كنيد.

✅ تعيين پيامدهاي پايبند نبودن به مقررات

سعي كنيد به جاي اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن با زباني ساده و دوستانه، قوانين و مقررات خانه را براي فرزندتان شرح دهيد و از پيامدهاي عمل نكردن به آن‌ها با او صحبت كنيد.

به عنوان مثال اگر به فرزندتان مي‌گوييد كه بايد در ساعت مشخصي به خانه بيايد، حتما به او بگوييد در صورتي كه به زمان گفته شده پايبند نباشد؛ ديگر اجازه بيرون رفتن به تنهايي و با دوستانش را نخواهد داشت. البته مي‌توانيد براي عمل كردن به مقررات خانه و خانواده پيامدهاي ديگري را نيز تعيين كنيد.

حتي اگر فرزندتان به زمان مناسب براي آمدن به خانه پايبند نبود، سعي نكيند با داد زدن و يا مشاجره او را بازخواست كنيد. لازم است هميشه با آرامش با فرزند خود صحبت كرده و او را از پيامدهاي رفتارش آگاه كنيد. البته بهتر است به حرف‌هاي فرزند خود نيز گوش دهيد، شايد او در موارد استثنا دليلي بر دير آمدن خود داشته باشد كه در اين صورت بهتر است چشم پوشي كنيد و از او بخواهيد كه شما را مطمئن كند كه هميشه سر ساعت به خانه برمي‌گردد.

✅ گاهي اجازه دهيد خودش تصميم بگيرد

نوجوانان به دليل شرايطي كه سن آن‌ها ايجاب مي‌كند، گاهي علاقه دارند خودشان در برخي امور تصميم گيري داشته باشند. اگر فرزندتان به سني رسيده كه مي‌تواند مسئوليت كارهايش را بر عهده بگيرد و به عبارتي از پس خودش برمي‌آيد، سعي كنيد گاهي به او اجازه دهيد، خودش براي بيرون رفتن به تنهايي تصميم بگيرد. بهتر است زماني كه فرزندتان در مورد زود آمدن به خانه خوش قول بود و به عبارتي خودش را اثبات كرد، اين اجازه را به او بدهيد.

نبايد اين موضوع را هم ناديده بگيريد كه فرزندتان بزرگ شده است و لازم است براي مستقل شدن خودش توانايي مديريت زمان را داشته باشد.

لازم است اين موضوع را به فرزند خود نيز بگوييد و براي او روشن كنيد، در صورتي مي‌توانيد به او اعتماد كنيد كه او خودش را به شما اثبات كند. اثبات كردن نيز با پيروي از مقررات انجام شود و البته ممكن است با يك خطا نظر شما عوض شود.

✅ صحبت با ديگر والدين

براي اينكه از وضعيت ديگر افراد در سنين فرزند خود مطلع شويد، با ديگر والدين و يا حتي مسئولين مدرسه صحبت كنيد.

شايد از طريق صحبت كردن با ديگر اوليا به اين نتيجه برسيد كه شما بيش از حد در مورد فرزندتان سخت گيري مي‌كنيد و گاهي بايد اجازه دهيد او در كنار دوستانش زمان بگذراند.

سعي كنيد هر تصميمي براي اجازه دادن و يا ندادن به فرزند خود براي بيرون رفتن مي‌گيريد، حتما با همسرتان بر روي آن به توافق برسيد تا فرزندتان متوجه شود، حرف‌هايي كه به او مي‌زنيد نتيجه تصميم هر دو نفر شما است.

✅ اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن به دلايل منطقي

گاهي ممكن است فرزندتان براي بيرون رفتن به تنهايي از شما اجازه بگيرد اما بودن در آن جمع و يا آن مكان به تنهايي، براي او مناسب نباشد. در اين صورت شما دليل كافي براي اجازه ندادن به فرزند خود داريد، حتي اگر اين تصميم شما باعث ناراحتي و آزرده خاطر شدن او شود.

بسياري از جمع‌هاي دوستانه زمينه دوستي‌هاي ناسالم را براي فرزند شما فراهم مي‌كند. اين شما هستيد كه بايد متناسب با شرايط زندگي خود، تربيت فرزندتان را مديريت كنيد و بدون ايجاد محدوديت گاهي به او اجازه دهيد با نظارت و كنترل شما تنهايي بيرون از خانه باشد.

سخن آخر

والديني كه از شيوه تربيتي درست و اصولي براي پرورش فرزندان خود استفاده مي كنند، حتما بايد با درك شرايط سني و رشد رواني فرزند خود در دوره نوجواني، با او رفتار كنند

از مهم‌ترين نيازهاي دوران نوجواني بودن در جمع‌هاي دوستانه و سرگرم شدن با آن‌هاست. اجازه ندادن به فرزند براي بيرون رفتن مي‌تواند به مرور چالش‌هايي را براي خانواده ايجاد كند.

سعي كنيد با نظارت و كنترلي كه بر روي فرزندتان داريد، زمان‌هايي را براي بيرون رفتن او تعيين كنيد. بهتر است اگر اطلاعات كافي درباره نحوه برخورد با نوجوان نداريد، از يك متخصص روانشناس كمك بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۲:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال شخصيت ضد اجتماعي يك از انواع اختلالات دسته B است كه با رفتارهاي مجرمانه و عدم احساس همدلي با ديگران شناخته مي‌شود. اين گونه افراد بدون آنكه عذاب وجداني بگيرند، كارهاي اشتباه انجام مي‌دهند و قوانين را نقض مي‌كنند. اين افراد اطرافيان خود را بسيار آزرده كرده و به آن‌ها آسيب مي‌رسانند. به همين دليل ضروري است كه براي درمان آن‌ها چاره‌اي انديشيد. شخصيت‌هاي ضد اجتماعي نيز مانند ساير اختلالات شخصيت متوجه وجود مشكل در خودشان نيستند و معمولا توسط اطرافيان يا به دليل مشكلات ديگر به روانشناس مراجعه مي‌كنند. با آگاهي از اين اختلال و روش‌هاي درمان آن مي‌توانيد گامي در جهت بهبود وضعيت و بهبود شرايط زندگي خود برداريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال شخصيت ضد اجتماعي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: شخصيت ضد اجتماعي

اختلال شخصيت ضد اجتماعي

در اختلال شخصيت ضد اجتماعي (Antisocial personality disorder) يا ASPD، فرد به درست يا غلط بودن رفتار خود توجه ندارد. افرادي كه به اين اختلال مبتلا هستند نسبت به مردم به صورت سنگدلانه‌اي بي تفاوت هستند يا احساس دشمني دارند. برخورد خشن افراد مبتلا به اختلال ضد شخصيت اجتماعي با ديگران جاي تعجب ندارد. اين افراد در قبال رفتار بد خود احساس شرمندگي نمي كنند. آن‌ها معمولا از قوانين سرپيچي كرده و مجرم مي‌شوند. دروغ گويي، رفتار خشن يا هيجان زده، اعتياد به الكل و مواد مخدر در اين گروه از درصد بالايي برخوردار است.

علائم و نشانه هاي شخصيت ضد اجتماعي

افرادي كه به اختلال شخصيت ضد اجتماعي مبتلا هستنند، از خود نشانه هايي را بروز مي‌دهند. «مردي 23 ساله ساكن تهران به روانشناس مراجعه كرده است. او در كودكي تجربه رفتارهايي نظير فرار از مدرسه يا خانه، دزدي، دعوا، سوءمصرف مواد مخدر به ويژه الكل و رفتارهاي غيرقانوني ديگر را داشته است. روانشناس پس از چند جلسه مشاوره با او متوجه شده كه نسبت به رفتار درست و غلط خود بي تفاوت است. براي بهره كشي از ديگران دروغ مي گويد. اطرافيان او از بي احترامي، بدبيني و سنگدلي‌هايش شكايت مي‌كنند. اين فرد استبداد شديدي در برخورد با ديگران دارد و خودمختار و متكبر است.

افراد مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي، بارها با قانون به مشكل خورده و سوابق مجرمانه دارد و حقوق ديگران را به هر نحوي پايمال مي‌كند. رفتار خشونت آميز و پرخاشگرانه در اين فرد ديده مي‌شود. احساس همدردي با مردم ندارد و از آسيب رساندن به ديگران احساس پشيماني نمي‌كند.

ريسك‌پذيري خطرناك و بالايي دارد و در اين ريسك پذيري به امنيت خود يا اطرافيان توجه نمي‌كند. اين فرد همچنين در برابر تعهدات مالي يا ديگر تعهدات خود احساس مسئوليت ندارد. روانشناس پس از صحبت با او متوجه شد كه نمي‌تواند او را براي بد بودن كارش قانع كند. اين فرد عواقب منفي كار خود را درك نمي‌كند و از اشتباهاتش عبرت نمي‌گيرد.»

افراد مبتلا به اين اختلال علائم افسردگي و اضطراب را بروز نمي‌دهند كه اين با باطن آن‌ها تناقض دارد. تهديد به خودكشي در اين افراد زياد ديده شده است. افرادي كه در سن بزرگسالي علائم اختلال شخصيت ضد اجتماعي را بروز مي‌دهند احتمالا از 15 سالگي علائم سلوك را داشته‌اند.

اختلال سلوك و علائم آن

اختلال سلوك وضعيتي است كه فرد در كودكي هنجارهاي اجتماعي و حقوق ديگران را در شرايط مختلف مانند خانه، مدرسه و… زير پا مي‌گذارد. اين اختلال در كودكان پسر بيشتر از دختران ديده مي‌شود. كودكي كه مبتلا به اختلال سلوك باشد غالبا نسبت به ديگران و حيوانات پرخاشگري مي‌كند، به اموال و وسايل آسيب مي‌رساند، براي رسيدن به منفعت يا شانه خالي كردن از كاري دروغ مي‌گويد، قوانين را نقض مي‌كند و ممكن است دست به دزدي بزند. اين كودكان تا ديروقت بيرون از خانه هستند و با پدر و مادر خود در عمده مسائل مخالفت مي‌كنند.

شيوع اختلال شخصيت ضد اجتماعي در جامعه

درصد شيوع اختلال شخصيت ضد اجتماعي در جامعه بين مردان سه درصد و بين زنان يك درصد است. اين اختلال از سن 15 سالكي خود را نشان مي‌دهد، در دختران قبل از سن بلوغ و در پسران حتي زودتر از سن بلوغ بروز پيدا مي‌كند. تحقيقات نشان داده كه 75 درصد افراد زنداني دچار شخصيت ضد اجتماعي بوده‌اند.

بيشتر افراد مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي از مردمان مناطق فقيرنشين بوده‌اند. شخصيت ضداجتماعي در گروه اختلالاتي قرار دارد كه الگوي خانوادگي دارند؛ به اين معنا كه اگر فاميل درجه يك دچار اين اختلال باشد احتمال آنكه فرد نيز به آن دچار شود 5 برابر بيشتر مي‌شود.

عوارض اختلال شخصيت ضد اجتماعي

افرادي كه مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي، در آينده با مشكلات زيادي روبرو مي‌شوند كه در اين مقاله به آن اشاره كرده ايم.

🔻 اعتياد به الكل يا مواد مخدر

🔻 همسر آزاري

🔻 زنداني شدن

🔻 كودك‌آزاري يا بي‌توجهي نسبت به آن‌ها

🔻 اقدام به خودكشي يا تلاش براي كشتن ديگران

🔻 ابتلا به ساير مشكلات سلامت روان، مانند افسردگي يا اضطراب

🔻 مشكلات مالي، تحصيلي يا اجتماعي

🔻 مرگ زودهنگام

دلايل اختلال شخصيت ضد اجتماعي

يكي از عواملي كه فرد را مستعد ابتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي مي‌كند ژن‌هاي نهفته او است كه همانطور كه گفته شد در صورتي كه اختلال در خانواده وجود داشته باشد، ساير افراد نيز آن را به ارث مي‌برند. همچنين شرايط محيطي موجب بروز يا عدم بروز علائم آن مي‌شوند. از طرف ديگر ممكن است در زمان رشد و شكل گيري مغز، تغييراتي در عملكرد آن رخ داده باشد. در ادامه دلايل ابتلا به اين اختلال را توضيح داده ايم.

🔻 عوامل محيطي: يكي از دلايل بروز اختلال شخصيت ضد اجتماعي عوامل محيطي است. سو استفاده، تروما، دوران كودكي تلخ باعث افزايش بروز اين عارضه مي‌شوند.

🔻 عوامل زيستي: اين افراد مقدار زيادي از سروتونين دارند. كه مقدار زياد آن خلق و خوي فرد را با مشكل روبرو مي‌كند.

🔻 عوامل ژنتيكي: گاهي افراد مستعد ابتلا به اين اختلال هستند. و اعضاي درجه يك خانواده آنها به اين بيماري مبتلا است.

🔻سبك زندگي: نيمي از افرادي كه به ماده مخدر يا الكل اعتياد دارند، به اختلال شخصيت ضد اجتماعي مبتلا هستند.

عوامل افزايش احتمال ابتلا به شخصيت ضد اجتماعي

داشتن سابقه سلوك در كودكي احتمال ابتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي را بالا مي‌برد. همچنين اگر افراد درجه يك خانواده به اين عارضه مبتلا باشند امكان بروز اين اختلال در فرد افزايش پيدا مي‌كند. ممكن است فرد مبتلا به شخصيت ضد اجتماعي، در خانواده‌اي بي ثبات و از هم گسيخته پرورش يافته و در كودكي هم مورد بي توجهي و آزار قرار گرفته باشد.

اعتياد به مواد مخدر و الكل، زنداني شدن، خودكشي يا ديگركشي نيز از ديگر عوامل افزايش احتمال ابتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي هستند. اين اختلال احتمال افسردگي و اضطراب، وضع اقتصادي نامناسب تا حد بي خانماني، وارد شدن به گروه‌هاي اراذل و اوباش و مرگ زود هنگام به علت رفتارهاي خشونت‌بار را نيز بالا مي‌برد. به همين خاطر بسيار مهم است كه در صورت مشاهده اين علائم فرد به پزشك يا روانشناس مراجعه نمايد.

اختلال شخصيت ضد اجتماعي آيا قابل بهبودي است؟

درمان اين اختلالات شخصيت كار دشواري است و نياز به پيگيري طولاني مدت دارد. برخي از بهترين روش‌هاي درمان اختلال شخصيت ضد اجتماعي به شرح زير هستند.

🔹 روان درماني

يكي از بهترين روش‌ها براي بهبود اختلال شخصيت ضد اجتماعي گفت و گو درماني است. در روان‌درماني ريشه مشكل شناسايي شده و سپس به حل آن مي‌پردازند. در اين فرايند احتمالا به مسائل ديگر مانند درمان اعتياد، كنترل خشم و… نيز پرداخته مي‌شود. اما از آنجا كه برخي مراجعان قبول نمي‌كنند مشكل اصلي درون خود آنهاست، روانشناس مجبور مي‌شود از روش‌هاي ديگر نيز استفاده كند.

🔹 دارو درماني

براي درمان اختلالات شخصيت داروي مشخصي وجود ندارد و روان پزشك با توجه به شرايط مراجع، دارو تجويز مي‌كند. مثلا ممكن است پزشك براي اضطراب و يا افسردگي بيمار دارو تجويز نمايد تا حال او بهبود يابد. لازم است كه داروها و دوز آن‌ها طبق تجويز روان پزشك مصرف شوند زيرا برخي داروها اعتيادآور هستند و شروع مصرف يا كنار گذاشتن آن بايد زير نظر روان پزشك انجام شود.

زندگي با فرد مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي

اين افراد با توجه به ويژگي‌هاي خاص خود، رفتار بدي با خانواده و نزديكان‌شان دارند. در چنين شرايطي علاوه بر خود فرد، خانواده او هم نياز به مراقبت دارند و با توجه به ميزان تاثيرات بدي كه دريافت كرده‌اند بايد تحت نظر روان شناس يا روان پزشك قرار گيرند. همچنين زندگي با فرد مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي و نحوه رفتار با او اصولي دارد كه با به كارگيري آن‌ها مي‌توانيد كيفيت رابطه را افزايش دهيد. 

كلام آخر

زندگي و رفتار با افراد مبتلا به اختلال شخصيت ضد اجتماعي دشوار است. اطرافيان با مشاهده نشانه ها بايد فرد مبتلا به اين اختلال را راضي به راهنمايي از روانشناس كنند. با كمك روانشناس اين نشانه ها كاهش مي‌يابد زندگي اندكي رو به بهبودي مي‌رود. به همين جهت پيشنهاد مي‌شود كه حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال شخصيت ضد اجتماعي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثبت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا مي‌توان از اختلال شخصيت ضد اجتماعي پيشگيري كرد؟

براي افرادي كه مستعد اين اختلال هستند هنوز هيچ راه پيشگيري‌اي پيدا نشده است. اين اختلال ريشه در دوران كودكي فرد دارد. خانواده يا معلمان مدرسه مي‌توانند با مشاهده علائم آن، درمان وي را از كودكي آغاز كنند.

منبع: شخصيت ضد اجتماعي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شخصيت ضد اجتماعي،
موضوع:
[ ۱۲ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۲۷:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عاشق زن متاهل شدن يا دوستي با زن شوهردار نه تنها براي شما بلكه براي زندگي آن خانم نيز مي‌تواند مشكلاتي را به بار آورد. با اينكه همه مي‌دانيم عاشق زني متاهل شدن نتيجه بخش نيست، اما ممكن است به طور ناخواسته وارد دوستي و احساسات عاشقانه نسبت به زني متاهل بشويد. خيلي اوقات چنين احساسي در ابتدا در اثر يك دوستي و يا همكاري ساده و حتي درد دل به وجود مي‌آيد.

فهرساز آنجا كه چنين مساله‌اي مي‌تواند به بنياد خانواده آسيب بزند، هر زن و مردي بايد هشيار باشند و از بروز چنين عشقي جلوگيري كنند. در ادامه به دلايل و راه هاي جلوگيري و پايان دادن به چنين عشقي پرداخته‌ايم. در صورتي كه در چنين وضعيتي قرار گرفتيد حتما از خدمات مشاوره خيانت استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عاشق زن متاهل شدن يا زن شوهردار مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: عاشق زن متاهل شدن

عاشق زن متاهل شدن

عاشق زن شوهر دار شدن و طرح دوستي و رابطه با او، خارج از عرف و فرهنگ جامعه و مغاير با اخلاقيات است و به نوعي به عنوان خط قرمز تعريف مي‌شود. شايد فكر كنيد دوستي با زن متاهل، صحبت كردن و بيرون رفتن ايرادي ندارد، اما از آنجا كه احتمال فراتر رفتن از اين حدود در ارتباط با جنس مخالف زياد است، شرط عقل حكم مي‌كند كه از پيشروي چنين رابطه‌اي جلوگيري كرده و محدوده ارتباطي خاصي تعيين كنيد.

از طرفي ديگر صميميت، چت كردن و ايجاد يك رابطه عاطفي با مردي ديگر براي خانم نوعي خيانت محسوب مي‌شود و شروعي براي روابط فرازناشويي است. اگر با وجود رضايت همسر و خانم وارد چنين روابطي شده‌ايد پيشنهاد مي‌شود كه حتما مقاله تمايل به رابطه سه نفره كليك كنيد.

منبع: عاشق زن متاهل شدن

علت عشق به زن متاهل چيست؟

يك رابطه عاشقانه با تعهد، صميميت و شور و اشتياق تعريف مي‌شود. برقراري اين سه شرط هرگز در ارتباط با زني كه متاهل هست، امكان پذير نيست. بنابراين احساسي كه داريد، نمي‌تواند عشق باشد و بايد به دنبال علل و راهي براي رفع آن باشيد. در چنين شرايطي ممكن است دلايل زيادي از درستي عشق‌‌تان به زن متاهل بياريد كه با بررسي‌هايي كه درچنين روابطي انجام شده رايج‌ترين عواملي كه چنين عشقي (البته احساسي كه عشق تلقي مي‌شد) را توجيه مي‌كرده‌اند، در ادامه آورده‌ايم.

1️⃣ عقده اديپ حل نشده

مردي كه در كودكي اديپ‌‎حل‌نشده دارد، در ناخودآگاه هنوز در پي به دست آوردن مادر خود و به دست آوردن او از چنگال پدر است، چنين مردي نتوانسته با پدر همانندسازي كند، در نتيجه در بزرگسالي نيز خود را در يك رابطه‌اي مشابه قرار مي‌دهد تا اين بار بتواند زني كه برايش دست نيافتني بود را به دست آورد. بنابراين از نظر روانكاوان برقراري ارتباط سالم براي اين دست مردان دشوار و نشدني است

2️⃣ نجات زن متاهل از چنگال مردي ستمكار

در مواردي آقا به خاطر احساس ترحم به خانم براي نجاتش ازدست شوهر ستمكار به او وابسته مي‌شود. پس مي‌توان نتيجه گرفت مرد براي ارضاي احساس مردانگي خود و برنده بودن به دنبال عشق ورزي به زن متاهل مي‌رود.

3️⃣ تنوع طلبي و هيجان خواهي

ميوه ممنوعه‌اي كه مرد به دنبالش است، خالي از هيجان نيست. عشق بازي با زني متاهل و به دام انداختن قلب او، علاوه بر اضطراب، هيجان زيادي هم ايجاد مي‌كند.

4️⃣ نداشتن خط قرمز

معمولا شخصيت‌هاي ضداجتماعي، نمي‌توانند چهارچوب خاصي در ارتباطات خود تعيين كنند. اين دست افراد از زير پا گذاشتن هنجارها لذت مي‌برند. اهميت ندادن به قوانين و هنجارهاي فرهنگي بارزترين نشانه‌هاي اين شخصيت است.

حدود دوستي با زن متاهل

دوستي با زن متاهل و برقراري ارتباطي اجتماعي با او بايد با احتياط بيشتري انجام شود. خيلي اوقات روابط ساده كاري و يا حضور مداوم در يك مكان مشترك باعث مي‌شود كه دلباخته زني شوهر دار شويد. بنابراين بايد براي جلوگيري از چنين مساله‌اي حد و مرزهاي دوستي با زنان متاهل را نگه داشته و سهم خود را به جا آوريد. پيشنهاد مي‌شود حتما براي پي بردن به جديت مساله مقاله عاقبت رابطه با زن شوهردار را نيز بخوانيد.

جلوگيري از عاشق شدن و رسم ارتباط با زن متاهل

اگر احساس مي‌كنيد كه در حال دلباختن يا عاشق زن متاهل شدن در بين همكاران يا آشنايان خود هستيد، بهتر است هر چه زودتر براي پيشگيري از اين موضوع اقدامات لازم را انجام دهيد. چرا كه عاشق زن متاهل شدن يك رابطه دوسر باخت است كه با پا گذاشتن در اين مسير چيزي جز پشيماني ندارد.

1- قطع رابطه به طور كامل

“از دل رود هر آنكه از ديده رود”، اگر احساسي كه داريد عميق است، تنها راه چاره دور شدن از او و قطع رابطه مي‌باشد. هر چه بيشتر با خانم متاهل در ارتباط باشيد، فراموش كردن او نيز غير ممكن مي‌شود. بنابراين دوستي‌تان را تمام كنيد و به محل‌هايي كه او حضور دارد، قدم نگذاريد.

2- براي جلوگيري از عاشق زن متاهل شدن دغدغه هاي جديد دنبال كنيد

بيكاري و نداشتن هدف باعث مي‌شود كه نتوانيد افكارتان را كنترل كنيد، چرا كه زمان زيادي براي فكر كردن به مسائلي داريد كه به شما هيچ كمكي نمي‌كند. با شركت در پروژه‌هاي جديد و يا هدف گذاري هاي جدي مي‌توانيد به خودتان كمك كنيد تا از اين وضعيت خارج شويد.

3- روي احساسات و افكار خود كار كنيد

كمي براي خودشناسي و شخصيت خودتان وقت بگذاريد. خوب است پيش از هر چيز علايق و خواسته‌هاي خودتان را بررسي كرده باشيد، تا بتوانيد در مسير آن‌ها به درستي قدم برداريد. وقتي عوامل بيروني و دروني كه روي افكار و احساساتتان تاثير مي‌گذارند را بشناسيد، خيلي راحت‌تر مي‌توانيد در مقابل وضعيت‌هاي مختلف تصميم گيري نماييد.

4- از خودتان مراقبت كنيد

نه گفتن به اميال و احساسات‌تان حتما براي‌تان سختي‌هايي به همراه دارد. بنابراين بهتر است براي مراقبت از خودتان اقداماتي انجام دهيد. براي مثال گروه دوستان و خانواده‌تان را نزديك به خود نگه داريد، حضور در جمع عزيزان باعث مي‌شود احساس تنهايي نكنيد و بتوانيد در صورت نياز از كمك ديگران استفاده نماييد. در صورتي كه اين شرايط را نمي‌توانيد مديريت كنيد، حتما از خدمات روانشناسي و مشاوره‌اي بهره بگيريد.

5- براي فراموش كردنش تلاش كنيد

شايد نتوان جلوي افكار را گرفت اما مي‌توان از يكسري كارها خودتان را منع كنيد. او را از صفحات مجازي آنفالو كنيد. اگر عكس يا پيامي از او در گوشي داريد پاك كنيد. تمام اجسام و يادگاري هايي كه او را به يادتان مي‌آورد، از بين ببريد. عاشق زن متاهل شدن به يكباره رخ نداده. شما ذره ذره اين احساس را در خود پرورش داده‎‎ايد. پس بعد از پاك كردن تمام يادگاري ها و عوامل يادآورنده، حال نوبت متوقف كردن خاطرات و افكار شما در ارتباط با او مي‌رسد.

6- در ارتباط با عاشق زن متاهل شدن خودتان را گول نزنيد

شما در مسير عاشق زن متاهل شدن قرار داريد. پس خودتان را گول نزنيد. سعي نكنيد خود را محك بزنيد. پس احساسات خود را بپذيريد و در موقعيت ها و مكان هاي مختلف فروتن بوده و از او دوري كنيد. هر چه ارتباط شما با او بيشتر باشد، عاشق زن متاهل شدن محتمل‌تر خواهد بود.

7- به دنبال اثبات خود با زن شوهردار نباشيد

برخي مردان براي اثبات حس مردانگي و برتري خود به دنبال عاشق كردن زن متاهل هستند. اين مردان شايد در ابتدا به دنبال هيجان و تنوع باشند. اما با ورود به اين مسير عنان از كف داده و دچار احساسات قوي مي‌شوند. شما بايد نياز خود به برتري و مردانگي را بشناسيد و به صورتي مناسب آن را ارضا كنيد.

8- امكان عاشق زن متاهل و شوهردار شدن را بدهيد

خيلي از مردان مي‌گويند “دوستي شان خيلي ساده و بدون هيچ غرضي شروع شده است و بعد از مدتي هر دو اين حس رو پيدا كرديم و گرنه كي دنبال عاشق زن متاهل شدن هست”. اين دست توجيهات نمي‌تواند دليل خوبي براي عاشق زن متاهل شدن باشد. شما در هر جايگاهي كه باشيد، بايد حدود ارتباطات خود با زن شوهردار را حفظ بكنيد. تخطي از اين خط قرمزها قطعا سرانجام خوبي براي شما و ايشون نخواهد داشت.

9- بخشش هميشه بهتر از انتقام است

عاشق زن متاهل شدن و زن شوهردار گاه از روي احساس انزجار شما از همسر او پيش مي‌آيد. هر مشكلي هم كه با همسر ايشون داريد، بهتره از طريق ديگري آن را حل كنيد. عاشق زن شوهرداري كه نسبت به همسرش تنفر داريد، مي‎تواند ريشه در حس انتقام شما داشته باشد. بهتر است او را ببخشيد و مساله تان را به روشي ديگر حل كنيد.

10- عاشق زن متاهل شدن معنايي واحد دارد

اگر عشق و علاقه شما نسبت به زن متاهل مربوط به قبل از ازدواج اوست، باز هم در اصل موضوع فرقي نمي‌كند. او ديگر ازدواج كرده و نسبت به مردي ديگر تعهد دارد. هر اتفاقي هم كه افتاده باشد، شما بايد به انتخاب آن دو احترام بگذاريد. پس تا حد امكان از آن ها فاصله بگيريد و براي فراموش كردن او تلاش كنيد.

سخن آخر

در بيشتر موارد عاشق زن متاهل شدن به يك لحظه مربوط نمي‌شود. بلكه فرد به مرور زمان دچار علاقه شده و مي‎توان از قبل آن را پيشبيني كرد. پس چه خانم و چه آقا بايد نسبت به اين مساله آگاهانه رفتار كرده و بدانند كه مراحل خيانت به يكباره رخ نمي‌دهد. در صورتي كه احساس مي‌كنيد عاشق زن متاهل شدن ديگر از كنترل تان خارج شده، حتما از مشاوره روانشناسي براي تصميم گيري درست كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عاشق زن متاهل شدن يا زن شوهردار مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: عاشق زن متاهل شدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عاشق زن متاهل شدن،
موضوع:
[ ۱۱ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۷:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا روش‌هاي ترك ريتالين را مي‌شناسيد؟ ريتالين يك داروي محرك است كه غالبا در درمان اختلال پيش فعالي و نقص توجه مورد استقاده قرار مي‌گيرد. در صورت استفاده صحيح و زير تظر متخصص، اين دارو كاملا اثر بخش و مفيد است اما امروزه برخي افراد با قصد بيدار ماندن بيشتر و افزايش تمركز خود اقدام به مصرف خودسرانه اين دارو مي‌كنند. در نتيجه به ريتالين اعتياد پيدا كرده و عوارض ناخوشايند آن را تجربه خواهند كرد.

از طرف ديگر كنار ترك ريتالين نيز كار چندان راحتي نيست و به يك مشكل جدي براي فرد تبديل مي‌شود. در اين شرايط ضروري است كه افراد از يك متخصص در اين زمينه كمك بگيرند و براي ترك آن اقدام نمايند. در ادامه مقاله به بررسي كامل ترك ريتالين مي‌پردازيم. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك ريتالين مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: ترك ريتالين

ريتالين چيست؟

ريتالين با نام عمومي رتيل-فنيدات، دارويي شبه آمفتامين ساخته شده در آزمايشگاه است كه سيستم عصبي سمپاتيك (آرامش­بخش) را جهت افزايش فعاليت ذهني و عملكرد آن تحريك مي­‌كند. عموما اين دارو به دليل درمان بيماري اختلال نقص توجه و بيش فعالي (ADHD) به عنوان محرك سيستم اعصاب مركزي شناخته مي‌شود. اين دارو، از طريق افزايش فعاليت دوپامين و نوراپي نفرين در مغز توانايي سازماندهي و حل مشكلات را  فراهم كرده و موجب بهبود تمركز، تفكر و تصميم گيري مي­‌گردد.

عدم وجود يا كمبود اين انتقال دهنده عصبي، عملكرد عادي فرد را در جامعه مختل مي­‌كند. بدون ريتالين، افراد در مدرسه و يا محل كار قادر به نشستن و تمركز طولاني مدت نيستند. 

ترك ريتالين | علائم مصرف ريتالين

كساني كه ريتالين را بدون نسخه و يا با دوز بيش از حد مصرف مي‌كنند دچار علائمي مانند خستگي، كندي ­ذهن و مشكل در تمركز مي‌شوند. از عوارض جانبي احتمالي مصرف ريتالين، اعتياد است كه با عواقب ترك آن شرايط براي بيمار وخيم‌­تر مي‌­گردد.

ترك ريتالين مغز را مجبور مي‌كند تا حضور مداوم اين دارو را جبران كند. مغز مصرف كنندگان ريتالين، نسبت به دوپامين و نوراپي­ نفرين حساسيت كمتري پيدا مي­‌كند و دستيابي به همان اثرات پيشين، دوزهاي بيشتري را مي­‌طلبد. ترك مصرف يا كاهش قابل توجه ريتالين، به علت آن كه مغز نمي‌تواند عملكرد صحيح خود را پيدا كند، علائم ناخوشايندي را به همراه دارد. 

علائم ترك ريتالين

طبيعي است كه افراد در حين ترك ريتالين، نشانه هايي از خود بروز دهند. اين علائم معمولا به معني سم زدايي است و همچنين بعد از قطع مصرف بروز مي‌كند. در چنين شرايطي افراد تحريك پذير شده و احساس آسيب پذيري مي‌كنند. اختلال در خواب و اشتها، كمبود انرژي، مشكل در تمركز، داشتن افكار خودكشي و… همگي از نشانه هاي ترك ريتالين هستند.

مدت زمان ترك ريتالين

نمي‌توان براي ترك ريتالين، مدت زمان دقيقي را تعيين كرد. اين موضوع به دوز مصرف و همچنين مدت زمان مصرف آنها بستگي دارد. همچنين سن افراد نيز در اين مورد موثر است. بر اساس تحقيقات انجام شده افرادي كه در سن پايين به ريتالين وابستگي پيدا كرده اند؛ به مدت زمان بيشتري براي ترك نياز دارند. شرايط جسماني و رواني فرد معتاد نيز بسيار موثر است.

عوارض جانبي ترك ريتالين با روش هاي غيرعلمي

ريتالين نيمه عمر كوتاهي دارد و تقريباً به طور كامل در طي 24 ساعت پس از آخرين مصرف از بدن فرد خارج مي­‌شود. با اين حال طيف وسيعي از افراد جامعه پس از مصرف ريتالين با آگاه شدن از عوارض آن به دنبال راه‌هايي براي ترك مي‌گردند. ترك ريتالين سخت بوده و تازه با شروع علائم ترك و وسوسه براي مصرف دوباره، كار پيچيده تر مي‌شود. طول دوره ترك ريتالين معمولاً بيشتر از ساير مواد مخدر است و علائم ترك 7 تا 10 روز ادامه پيدا مي‌كند.

روزهاي 1-2: افراد در اين دوره به جز خوردن غذا و خوابيدن كار ديگري انجام نمي‌دهند و دچار سردرد، خستگي، افزايش اشتها، مشكل در تمركز و مشكلات خفيف عاطفي مي‌شوند.

روزهاي 2-7: اين دوره اي است كه بايد مراقب علائم شديد و خطرناكي مانند روان پريشي و افكار خودكشي بود. تهوع مداوم در كنار سردرد، تحريك پذيري و عصبانيت از علائم اين دوره است.

روزهاي 7-10: حالت تهوع ، تپش قلب و سردرد اغلب از بين رفته، در حالي كه علائم عاطفي ممكن است هنوز در فرد باقي بماند.

روزهاي 10-14: علائم شناختي و عاطفي مانند اضطراب و افسردگي كم شده است. در صورت ادامه علائم ممكن است براي بازگشت فرد به حالت طبيعي، درمان مستقيم لازم باشد.

بهترين روش هاي ترك ريتالين

مصرف كنندگان ريتالين پس از اعتياد به ريتالين به دنبال درمان آن مي­‌گردند. ترك ريتالين به دليل تأثير آن بر انتقال دهنده‌هاي عصبي دوپامين در مغز، معمولاً سخت است. اگر فرد به طور ناگهاني مصرف ريتالين را متوقف كند، علائم حادي شامل از دست دادن لذت، اختلال خواب، كمبود انرژي، افسردگي، اضطراب، عصبانيت و مشكلات تمركزي در وي نمايان مي گردد. بهترين روش‌هاي ترك ريتالين مي‌تواند شامل مهارت‌هاي فردي، رفتار درماني شناختي، درمان پزشكي و دارو درماني زير نظر متخصص يا پزشك باشد. اين روش‌ها به شرح زير هستند.

🔶مهارت هاي فردي

ترك ريتالين با ناراحتي و دشواري همراه بوده و اغلب موجب تسليم شدن فرد مي‌­شود. مشاوره با يك متخصص مي‌تواند به فرد كمك كند تا بدون عود مجدد و سختي، ترك ريتالين را كنترل كند. ترك ريتالين مي‌تواند در ابتدا با مهارت‌هاي خود فرد جهت مقابله با مصرف شروع شود كه شامل موارد زير است:

  • رفتار درماني: رفتار درماني يك برنامه پيشگيريانه جهت مقابله با وسوسه‌هاي احتمالي بوده كه مي‌تواند شامل خواندن كتاب، برنامه‌هاي تفريحي يا پياده روي باشد.
  • مراقبه: مراقبه در يك مكان ساكت و راحت و با تمركز بر تنفس مي‌تواند افكار منفي بيمار را بهبود دهد.
  • قبول كردن: وسوسه مصرف دوباره يك امر طبيعي است. برخي از افراد در واقع وسوسه خود را با مقاومت در برابر آن شدت مي‌بخشند. درعوض بيمار بايد قبول كند كه وسوسه بخشي از روند درمان است.
  • جانشين كردن: ليستي از فعاليت‌هاي مختلفي را كه مي‌توانيد قبل از شروع وسوسه انجام دهيد، تهيه كرده و در صورت لزوم آن فعاليت‌ها را انجام دهيد.
  • تنفس عميق:  در هنگام استرس، واكنش بدن تنفس كم عمق است. استنشاق طولاني به مدت سه ثانيه و به دنبال آن حبس نفس و سپس بيرون دادن آن به مدت سه ثانيه مي‌تواند تنفس را آرام كند.
  • دوري از استرس: درگيري با خانواده يا دوستان موجب استرس و عود مجدد وسوسه مي­‌شود. مديريت درگيري‌ها به جاي اجتناب يا منزوي شدن، استراتژي مناسبي براي كاهش استرس است.
  • ورزش كردن: 20 دقيقه ورزش كردن در روز با آزاد كردن اندورفين در بدن مي‌تواند به كاهش افسردگي، اضطراب و كاهش وسوسه منجر شود.
  • رژيم غذايي رژيم غذايي غني از ميوه‌ها، سبزيجات، پروتئين و كربوهيدرات‌هاي پيچيده مي‌تواند ويتامين‌ها و مواد معدني را تأمين كرده و به كاهش استرس و وسوسه منجر شود.

🔶ترك ريتالين | رفتار درماني شناختي

امروزه رفتاري درماني شناختي (CBT) بالاترين سطح بهبودي را در درمان اختلالات مصرف مواد مخدر مانند ترك ريتالين دارد. در سه دهه گذشته شاهد پيشرفت­‌هايي در رفتار درماني شناختي معتادان مواد مخدر و همچنين توسعه رويكردهاي رفتار درماني مرتبط با آن بوده‌ايم. رفتار درماني شناختي با مديريت حوادث غيرمترقبه، رفتاردرماني زوجين و خانواده­‌ها و… نشان داده كه مداخله مناسبي براي درمان انواع مختلف اعتياد به مواد مخدر مانند ريتالين مي‌باشد.

🔶درمان پزشكي

تمرين مهارت‌هاي مقابله‌اي به تنهايي براي مديريت هوس و جلوگيري از عود بيماري كافي نيست. اگر احساس مي‌كنيد كه عود مجدد اتفاق مي‌افتد يا قبلاً آن را تجربه كرده‌ايد، به دنبال مشاوره با يك متخصص باشيد. برنامه‌هاي درماني پزشكي عبارتند از:

بستري شدن: درمان گروهي، فردي و خانوادگي براي چند ساعت در روز است كه در طول اين دوره درمان، بيمار در يك مركز درماني اقامت دارد.

درمان سرپايي: اين درمان براي چند روز در هفته به شكل فردي و خانوادگي مي­‌باشد. بيمار بعد از شركت در جلسات روزانه، مي‌تواند به خانه برگشته و زمان كافي براي كار يا رفتن به مدرسه را داشته باشد.

گروه درماني: به صورت گروهي با 5 تا 15 مصرف كننده و يك تا دو درمانگر انجام م‌ شود. يكي از مزاياي گروه درماني پشتيباني و بازخورد مصرف كنندگان به يكديگر است.

ترك ريتالين | درمان دارويي

سازمان غذا و دارو (FDA) هيچ دارويي را براي درمان مصرف ريتالين تاييد نكرده است. با اين حال، برخي از داروها براي علائم جسمي و رواني مرتبط با ترك ريتالين نويد بخش بوده­‌اند:

  • مودافينيل: دارويي است كه براي درمان اختلالات خواب استفاده مي‌شود. برخي مطالعات نشان داده‌اند كه براي كاهش اشتياق به مصرف مواد محرك مانند ريتالين مفيد بوده است.
  • ميرتازاپين: اين دارو با نام تجاري رمرون نيز شناخته مي‌شود، اين دارو مي‌تواند برخي از عوارض ترك جسمي و رواني ناشي از ريتالين را كاهش دهد.

پيشگيري از بازگشت به مصرف ريتالين

شناخت علائم  وسوسه انگيز و آگاهي از علائم در موقعيت‌ها و حوادثي كه مي‌توانند باعث عود بيماري شوند، اولين اقدام در پيشگيري و ترك ريتالين است. پيش از هر اقدامي در ابتدا بايد بيمار از شرايط تحريك كننده دور شود، اين موارد شامل محيط‌هاي اجتماعي مانند فروشندگان و ساير افرادي است كه به طور فعال مواد مخدر را استفاده مي‌كنند. در شرايط استرس‌­زا معمولاً تمايل به اجتناب از مسئوليت‌ها، مانند شركت در جلسات درماني امري متداول است، اما اين كه در اين مدت به برنامه مراقبت‌هاي خود پايبند باشند بسيار اهميت دارد.

سخن پاياني

ريتالين يكي از داروهايي است كه براي درمان اختلال كمبود توجه بيش فعالي تجويز مي‌شود. اما با مصرف طولاني مدت اعتيادآور شده و گاهي افراد از اين دارو براي موضوعات ديگر استفاده مي‌كنند. اما اين دارو بعد از مدتي براي افراد وابستگي جسماني و رواني ايجاد كرده و مشكلات زيادي را ايجاد مي‌كند. افراد بهتر است از مصرف خودسرانه و همچنين قطع مصرف آن به صوت ناگهاني جلوگيري كرده و در اين زمينه با متخصص مشورت نمايند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك ريتالين مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا مي‌توان ريتالين را براي هميشه ترك كرد؟

بله با اراده بالا و كمك گرفتن از يك روانشناس و متخصص در حوزه ترك ، مي‌توان آن را با موفقيت ترك كرد و به زندگي عادي بازگشت.

منبع: ترك ريتالين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك ريتالين،
موضوع:
[ ۱۱ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۴:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعريف مرد از زنان ديگر مي‌تواند براي هر خانمي بسيار ناراحت‌كننده باشد. جملاتي مثل (نگاه كن! چه رنگ موي زيبايي دارد!) يا (فلاني بسيار هنرمند است) را بعضي از خانم‌ها هرروز از شوهرشان مي‌شنوند. اين شرايط مي‌تواند آن‌قدر ناراحت‌كننده باشد كه گاهي به همسرتان شك كنيد (شايد فكر كنيد كه اصلاً شما را دوست ندارد!)؛ يا حتي به شما خيانت مي‌كند.

اما چرا يا چطور مي‌توانيم آن را كنترل كنيم؟ در بيشتر موارد اين رفتار مردان به خاطر عدم آگاهي آن‌ها براي انتقال خواسته‌هايش هست. در صورتي كه اين مساله روي رابطه‌تان تاثير گذاشته حتما مشاوره خانواده دريافت نماييد. در ادامه به دلايل و راهكارهايي براي حل اين مساله آورده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعريف مرد از زنان ديگر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: تعريف مرد از زنان ديگر

دلايل تعريف مرد از زنان ديگر

پيش از هر واكنشي بهتر است دلايل تعريف مرد از زنان ديگر را بدانيد. اين رفتار همسرتان معاني مختلفي مي‌دهد كه اگر متناسب با آن رفتار كنيد مي‌توانيد از خيلي از تنش ها جلوگيري كنيد. در ادامه 8 دليل تعريف مرد از زنان ديگر را آورده‌ايم

⬅️سليقه‌اش را بيان مي‌كند

گاهي اوقات تعريف همسر شما از ديگران خيلي هم دليل خاصي ندارد و نيازي نيست نگران آن باشيد. در اين شرايط همسر شما در حال بيان كردن سليقه خود است. براي مثال شايد او از يك رنگ لباس يا يك طرز فكر واقعاً خوشش بيايد و آن را با شما در ميان بگذارد. در اين شرايط بهتر است كمي منصفانه و منطقي به همه‌چيز نگاه كنيد.

اين‌كه همسر شما از فرد ديگري تعريف كند حتما به اين معني نيست كه از شما خوشش نمي‌آيد يا او را به شما ترجيح مي‌دهد. بلكه همسرتان تنها دارد سليقه خود را بيان مي‌كند. حتي شما مي‌توانيد با توجه كردن به همين مسائل علائق و نظرات شوهرتان را پيدا كنيد و تبديل به زني ايده‌آل براي او بشويد.

⬅️مي‌خواهد شما هم همان‌طور باشيد

بعضي مواقع ماجرا كمي جدي‌تر از بيان كردن سليقه است. تعريف مرد از زنان ديگر خيلي اوقات به اين معناست كه همسرتان دارد از شما درخواست مي‌كند شبيه كسي باشيد كه تعريف او را كرده است. درواقع معني جمله (چه رنگ موي زيبايي!) اين است كه (لطفاً موهايت را اين رنگي كن). اما بعضي از مردان متوجه نمي‌شوند كه با اين طرز صحبت كردن تا چه حد شما را عصباني كرده‌اند.

به همين خاطر ممكن است آن را ادامه بدهند. در اين شرايط از همسرتان بپرسيد آيا دلش مي‌خواهد شما هم موهايتان را اين رنگي كنيد يا خير؟ خواهيد ديد كه با اين روش به‌جاي درست شدن بحث و دلخوري به‌راحتي مي‌توانيد رابطه‌تان را بهتر كنيد.

⬅️تعريف مرد از زنان ديگر براي جلب‌توجه

بعضي از خانم‌ها كاملاً فراموش مي‌كنند كه همسرشان نياز به توجه او دارد يا به هر دليلي رفتار نامناسبي با همسرشان دارند. در اين شرايط ممكن است همسر شما به فكر اين باشد كه با صحبت از زنان ديگر يا حتي تعريف از آن‌ها در مقابل چشم شما توجه‌تان را به سمت خودش جلب كند. بعضي از آقايان هم بدون اينكه از همسرشان بي‌توجهي ديده باشند و تنها براي تحريك حس حسادت و علاقه همسرشان دست به اين كار مي‌زنند.

⬅️ از شما خوشش نمي‌آيد

گاهي اوقات هم تعريف كردن مرد از زنان ديگر در مقابل چشم همسر مي‌تواند به دليل بي‌علاقگي يا حتي خيانت باشد. در اين شرايط براي همسرتان مهم نيست كه شما از اين رفتار او ناراحت مي‌شويد. آن‌ها زن ديگري را تحسين مي‌كنند و اين احساس خود را هم به‌راحتي بيان مي‌كنند.

nبيشتر بخوانيد : خيانت به همسر  
"}" data-sheets-userformat="{"2":513,"3":{"1":0},"12":1}"> 

⬅️ صداقت بيش از حد

شما به عنوان يك زن هم ممكن است از تيپ يا استايل مردي ديگر خوش تان بيايد. اما خوب به احتمال زياد هرگز اين موضوع را در مقابل همسرتان بيان نمي‌كنيد. راحتي و احساس صميميت بيش از حد مردان باعث مي‌شود كه آن ها در مقابل خانم شان از زنان ديگر تعريف كنند. در اين موارد تعريف مرد از زنان ديگر تنها يك نظر بر اساس پارامترهاي زيبا شناختي است و معناي ديگري ندارد.

⬅️ براي تست وفاداري تان شما را عصباني مي كند

تعريف مرد از زنان ديگر مي‌تواند راهي براي تست شما باشد. مردان با اين كار مي‌خواهند ميزان حساسيت شما به گفته ها و رفتارهاي او را بسنجند. از نظر آن ها زني كه خيانت مي‌كند برايش اهميتي ندارد كه همسرش درباره زنان ديگر نيز بيانديشد. در واقع آن ها به اين باور مي‌رسند كه همسرشان به مرد ديگري فكر مي كند و اين را براي همسرش نيز ايرادي نمي داند.

⬅️ مردي بي وفا و خائن است

هر چند كه تعريف مرد از زنان ديگر مي‌تواند دلايل ديگري كه شرح داديم داشته باشد، اما خواه ناخواه نشانه اي از بي وفايي و عدم تعهد مرد به ازدواج است. شما در صورتي كه اين رفتار را دائم در همسرتان مي‌بينيد و با راهكارهايي كه در ادامه داده‌ايم تغييري حس نمي‌كنيد، بهتر است درباره نشانه هاي خيانت مردان نيز بخوانيد.

⬅️ به دنبال تاييد ديگر مردان است

مردان از اين كه دوستان و آشنايان به ان ها انگ زن ذليلي را بزنند بيزارند. پس گاه با متدهايي هر چند غلط در تلاش‌اند تا به ديگران بفهمانند آزادي عمل دارند و مي‌توانند هر كاري در رابطه شان بكنند. در حالي ارجحيت رابطه و تعهد را درك نكرده اند.

راهكارهاي مقابله با تعريف كردن مرد از زنان ديگر

تعريف مرد از زنان ديگر هر دليلي هم كه داشته باشد، نمي‌تواند در رابطه زن و شوهري آن را پذيرفت. تعريف مرد از زنان ديگر علاوه بر آسيب به ازدواج و رابطه زناشويي موجب شكل دهي باورهاي غلط در فرزندان نيز مي‌شود. پس بهتر است به دنبال راهي براي توقف آن باشيد. در ادامه به برخي از راهكارهاي ساده اما موثر اشاره كرده‌ايم. در صورت نياز مي‌توانيد از خدمات مشاوره خانواده نيز استفاده كنيد.

✅با همسرتان صحبت كنيد

اولين و مهم‌ترين راهكار براي تمام كردن اين وضعيت اين است كه با همسرتان صحبت كنيد. احساس خود را از اينكه او از زنان ديگر تعريف مي‌كند بيان كنيد و دليل اين كار را از او بپرسيد. پرسيدن دليل، شما را به نتايج مهمي مي‌رساند و بعداز آن مي‌توانيد با دقت بيشتري يك راه‌حل مناسب پيدا كنيد.

✅تعريف مرد از زنان ديگر | به علايق او توجه كنيد

همان‌طور كه قبلاً هم گفتيم بسياري از مواقع وقتي همسرتان از زن ديگري تعريف مي‌كند درواقع غيرمستقيم به شما مي‌گويد كه دوست دارد شبيه او باشيد. به عبارت خيلي ساده همسرتان علاقه‌مندي‌هاي خود را با شما در ميان گذاشته است. در اين شرايط اگر مي‌خواهيد زندگي موفقي داشته باشيد بايد كمي زيركانه‌تر عمل كنيد. به‌جاي توجه به ‌ظاهر قضيه و اينكه همسرتان از يك زن تعريف كرده به رفتار اين خانم توجه كنيد و سعي كنيد حتي از او بالاتر قرار بگيريد. از اين راه شما به همسرتان نشان مي‌دهيد كه هيچ زني به‌اندازه خودتان شايسته تعريف نيست.

✅رفتار همسرتان را تكرار نكنيد

گاهي اوقات بعضي از خانم‌ها درست رفتار همسرشان را تلافي مي‌كنند و در حضور او از ساير مردها تعريف مي‌كنند. نيت بسياري از خانم‌ها از اين كار اين است كه همسرشان متوجه تلخي اين رفتار بشود و ديگر آن را تكرار نكند. اما بهتر است به خاطر داشته باشيد كه اين رفتار شما چيزي را بهتر نمي‌كند بلكه تنها همه‌چيز را خراب‌تر مي‌كند. مردان معمولاً احساس و حسادت خود را به‌شدت بروز مي‌دهند و اين شرايط مي‌تواند رابطه شما را درگير شرايط پيچيده‌اي بكند.

✅ ميزان اعتمادتان را بسنجيد

شما حق داريد كه با تعريف مرد از زنان ديگر ناراحت بشويد و واكنشي نشان بدهيد. اما براي حفظ سلامت و آرامش خودتان هم كه شده بايد با كمترين تنش از اين مساله عبور كنيد. پس ميزان اعتماد خود را بسنجيد. اگر به او اعتماد داريد پس جايي براي ايجاد وسواس فكري نيست. ميزان اعتماد شما به بهبود رابطه نيز كمك مي‌كند.

✅ به دنبال راهي براي بهبود رابطه با همسرتان باشيد

همانطور كه گفتيم تعريف مرد از زنان ديگر مي‌تواند راهي براي بيان خواسته ها و نيازهايشان باشد. پس در اين زمينه بايد تلاش كنيد. بله قرار نيست همه خواسته هاي همسرتان را بجا بياوريد، اما نبايد به عنوان همسر نيازهاي او را نيز ناديده بگيريد. تلاش تان را بكنيد و ببينيد كه چطور همسرتان را بيشتر مجذوب خود خواهيد كرد.

✅ از فضاي مجازي فاصله بگيريد و او را چك نكنيد

شايد تعريف مرد از زنان ديگر رفتار خوب و درستي نباشد، اما چك كردن او به اشكال مختلف و صرف زمان در فضاي مجازي نمي‎تواند به رابطه شما كمك بكند. از اين كار دست بكشيد و براي توقف رفتار تعريف مرد از زنان ديگر به دنبال راهكاري موثر باشيد.

✅ از مشاور كمك بگيريد

تعريف كردن مرد از هر زني به‌غيراز همسر خودش مي‌تواند موضوع بسيار خطرناكي باشد. اين كار باعث مي‌شود احساس سردي و ناراحتي بين شما و همسرتان شكل بدهد. اين تعريف‌ها حسادت زن را تا جايي تحريك مي‌كند كه او درگيري بزرگي را شروع كند و به دنبال آن پيامدهاي منفي ديگري اتفاق مي‌افتند.

به‌علاوه ممكن است تعريف مرد از زنان ديگر باعث شود خانم احساس كند كه همسرش به او خيانت مي‌كند و اين خود باعث سوءتفاهم‌هاي بسياري مي‌شود. به همين خاطر اين موضوع چيزي نيست كه آن را ساده بگيريد و به‌راحتي از كنارش عبور كنيد. اگر احساس مي‌كنيد خودتان به‌تنهايي نمي‌توانيد اين شرايط را كنترل كنيد بهتر است حداقل مشاوره تلفني خانواده دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعريف مرد از زنان ديگر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چرا شوهرم در حضور من از بقيه خانم‌ها تعريف مي‌كند؟

بيشترين دليل اين كار اين است كه او مي‌خواهد سليقه و توقعش از شما را نشان‌تان بدهد. اما ممكن است دلايلي مثل بي‌علاقگي يا تحريك حس حسادت هم وجود داشته باشد.

آيا تعريف همسرم از يك زن ديگر به معناي اين است كه او دارد به من خيانت مي‌كند؟

در بسياري از مواقع خير؛ اما اگر احساس مي‌كنيد او بيش‌ازحد راجع به يك زن صحبت مي‌كند بهتر است در اين زمينه از يك متخصص كمك بگيريد.

منبع: تعريف مرد از زنان ديگر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تعريف مرد از زنان ديگر،
موضوع:
[ ۱۱ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۱۹:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی