مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

بسياري از افراد هنگامي كه با افراد معتاد مواجه مي‌شوند اين سؤال به ذهنشان خطور مي‌كند كه علل گرايش به اعتياد چيست؟ چرا افراد با وجود تمام پيامدهاي منفي كه مواد بر جسم و روان به جاي مي‌گذارد بازهم به سمت اعتياد مي‌روند و به مصرف مواد ادامه مي‌دهند؟ در جواب به اين سؤال بايد گفت كه متخصصان علل زيستي، محيطي، اجتماعي و رواني مختلفي را در اين زمينه شناسايي كرده‌اند. براي مثال كمبود اعتماد به نفس و خودكارآمدي پايين از جمله عواملي هستند كه آسيب‌پذيري افراد را در برابر اعتياد افزايش مي‌دهند. بنابراين آگاهي از علل گرايش به اعتياد از اهميت بسزايي برخوردار است. ما در ادامه اين مقاله به توضيحات جامع‌تري پرداخته‌ايم پس تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

منبع :

علل گرايش اعتياد 

علل اعتياد 

 

 

 

 

اهميت آگاهي از علل گرايش به اعتياد

امروزه كارشناسان و متخصصان تلاش مي‌كنند تا در مورد علل گرايش به اعتياد اطلاع رساني بيشتري انجام دهند چراكه فهم اين مسئله باعث مي‌شود كه افراد بهتر بتوانند بيماران مبتلا به اعتياد را درك نمايند و ارتباطات مؤثرتري را با آن‌ها داشته باشند. اين امر با ايجاد حمايت اجتماعي مناسب به فرد معتاد كمك مي‌كند تا انگيزه بيشتري براي ترك پيدا كند و مسير درمان را با سهولت بيشتري بپيمايد. علاوه بر اين فهم دلايل اعتياد به ما كمك مي‌كند تا بتوانيم افراد در معرض خطر را شناسايي كنيم و در نتيجه با مراقبت بيشتر و انجام اقدامات پيشگيرانه از آن‌ها در برابر اعتياد محافظت نماييم.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست | تعريف و آشنايي با ماهيت اعتياد

 

نقش ژنتيك ازعلل زيستي گرايش به اعتياد 

گرايش به اعتياد مي‌تواند از علل و عوامل مختلفي ناشي شود. در نتيجه افراد مختلف ممكن است به دلايل متفاوتي به مصرف مواد روي بياورند و درگير آسيب‌هاي اعتياد شوند. متخصصان تا به امروز پژوهش‌هاي گسترده‌اي در اين زمينه انجام داده‌اند و دريافته‌اند كه عوامل زيستي و رواني مختلفي در اين زمينه نقش دارند. وجود اين عوامل در افراد باعث مي‌شود كه آن‌ها نسبت به ديگران در برابر مواد مخدر مقاومت كمتري داشته باشند و احساس تمايل بيشتري را از خود نشان دهند.

تماس با مشاور

در زمينه عوامل زيستي پژوهشگران دريافته‌اند كه ژنتيك نقش مهم و معناداري در گرايش به اعتياد افراد ايفا مي‌كند. در نتيجه افرادي كه يكي از اعضاي نزديك خانواده‌شان به اين مشكل مبتلا است بيش از ديگران در معرض خطر اعتياد قرار دارند و داراي آسيب‌پذيري بالاتري در اين زمينه هستند. محققان در همين زمينه ژن‌هاي مشخصي را شناسايي كرده‌اند كه در اعتياد به مواد خاصي نظير الكل يا كوكائين مؤثر هستند.

 

علل محيطي مؤثر در گرايش به اعتياد

محيطي كه فرد در آن زندگي مي‌كند مي‌تواند نقش بسزايي در گرايش او به اعتياد ايفا كند. از جمله جنبه‌هاي محيطي مهمي كه در اين زمينه مؤثر هستند مي‌توان به عوامل زير اشاره كرد.

1- فشار دوستان از علل گرايش به اعتياد

گروه دوستان به خصوص براي نوجوان جايگاه و اهميت بسزايي دارند. نوجوانان اغلب براي يافتن هويت خود به سراغ گروه‌هاي دوستي مختلفي مي‌روند و تمايل بالايي به پذيرفته شدن در اين گروه‌ها دارند. در اين شرايط اگر فرد مهارت جرات مندي كافي را نداشته باشد و نتواند در برابر خواسته‌هاي نامعقول ديگران “نه” بگويد احتمال اينكه تحت فشار دوستان براي مصرف مواد تسليم شود بسيار وجود دارد.

2- عدم نظارت والدين

برخي از پدر و مادرها از جديت كافي در تربيت فرزندان خود برخوردار نيستند و يا نمي‌توانند قواعد و قانون‌هاي مشخصي براي خانواده خود وضع كنند. اين امر باعث مي‌شود كه فرزندان آن‌ها در برابر آسيب‌هاي محيطي نظير اعتياد مقاومت كم‌تري داشته باشند و نتوانند به درستي از خود محافظت نمايند. البته اين مسئله بسيار حائز اهميت است كه بدانيد پژوهش‌ها نشان مي‌دهند نظارت والدين تنها در صورتي مي‌تواند بر رفتار اعتياد فرزندان تأثير بگذارد كه با روابط عاطفي مناسب همراه باشد و پدر و مادر بتوانند نوعي احترام و اعتماد متقابل را در ميان خود پرورش دهند. در غير اين صورت نظارت‌هاي خشك و افراطي مي‌تواند تأثيرات معكوسي روي رفتار افراد داشته باشد و كنترل شرايط را دشوارتر كند.

3- داشتن والدين معتاد از علل گرايش به اعتياد

معمولاً فرزنداني كه داراي والدين معتاد هستند نسبت به ساير افراد بيشتر در معرض خطر اعتياد قرار دارند و بيشتر به مصرف مواد روي مي‌آورند. والدين از روش‌هاي مختلفي مي‌توانند روي اعتياد فرزندان نقش داشته باشند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– ايفاي نقش به عنوان يك الگو و تأثيرگذاري از طريق يادگيري مشاهده‌اي

– وادار كردن فرد از كودكي به مصرف مواد و استفاده از او براي فروش مواد

– ايجاد محيط استرس‌زا براي فرزندان كه آسيب‌پذيري رواني آن‌ها را افزايش مي‌دهد.

4- در دسترس بودن مواد در محيط خانواده يا مدرسه

يكي از مدل‌هاي تئوري بسيار مهمي كه در زمينه علل گرايش به اعتياد وجود دارد، به نقش بسيار مهم در دسترس بودن مواد اشاره مي‌كند. در واقع هرچقدر دسترسي آسان‌تر و بيشتر باشد ريسك مصرف نيز بالا مي‌رود. به همين خاطر افرادي كه در مدارس شاهد رد و بدل مواد هستند و يا كساني كه در خانه به دليل مصرف ساير افراد به مواد دسترسي دارد بيش از ديگران احتمال دارد كه مخدرهاي مختلف را امتحان كنند و در دام اعتياد دچار شوند.

5- فقر و كمبود درآمد

پژوهش‌هايي كه در مورد علل و عوامل مؤثر در اعتياد انجام شده نشان مي‌دهد كه مصرف مواد در خانواده‌هاي كم درآمد بيشتر از ساير افراد است. البته امروزه محققان بر اين باورند كه اين مسئله تنها در مورد مواد ارزان قيمت صدق مي‌كند. در حالي كه مواد گران قيمت نظير كوكائين در بين اقشار پردرآمد جامعه رواج دارد و افراد در محيط‌هايي نظير مهماني‌هاي شبانه به مصرف آن مي‌پردازند.

 

عوامل رواني مؤثر در گرايش به اعتياد

عوامل مؤثر در سلامت روان يكي ديگر از علل تأثيرگذار در گرايش افراد به مصرف مواد هستند. از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

1- دچار بودن به اختلالات رواني 

افرادي كه در شرايط رواني دشواري به سر مي‌برند، آسيب‌پذيري بسيار در برابر مواد دارند. براي مثال پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه اعتياد در مبتلايان به اختلالات اضطرابي و افسردگي دو برابر ساير جمعيت ديده مي‌شوند چراكه در اين شرايط افراد هيجانات منفي بسياري را تجربه مي‌كنند كه توانايي ذهني آن‌ها را كاهش مي‌دهد. اين مسئله باعث مي‌شود كه افراد هنگام مواجهه با رويدادهاي ناخوشايند زندگي نتوانند از مهارت حل مسئله استفاده كنند و به جاي آن در پي راهي كوتاه مدت و گذرا براي كنترل هيجانات منفي خود باشند. در اين شرايط حالات خوش ناشي از مصرف مواد افراد را در دام اعتياد مي‌اندازد و آن‌ها را به مواد وابسته مي‌سازد.

علاوه بر اين در برخي اختلالات رواني نظير اختلال شخصيت ضد اجتماعي و اختلال سلوك فرد تمايل زيادي براي انجام كارهاي غيرقانوني دارد. همين مسئله طبيعتاً گرايش او را به مصرف مواد نيز افزايش مي‌دهد. با توجه به نكات گفته شده در درمان و ترك اعتياد تا زماني كه اين مشكلات برطرف نشوند فرد هرگز به يك درمان پايدار و دائمي دست نمي‌يابد و دائماً به لغزش و خطاهاي مكرر دچار مي‌شود.

2- عدم برخورداري از مهارت‌هاي كافي از علل گرايش به اعتياد

در بسياري از موارد افراد تنها به دليل عدم برخورداري از مهارت‌هاي لازم براي زندگي درگير اعتياد مي‌شوند. براي مثال مهارت جرات مندي و توانايي “نه” گفتن يكي از مهم‌ترين عواملي است كه مي‌تواند از ما در برابر اعتياد محافظت كند. به همين خاطر در اغلب برنامه‌هاي پيشگيري به اين مسئله پرداخته مي‌شود. افرادي كه آشنايي و توانايي چنداني در اين زمينه ندارند هنگام قرار گرفتن در محيط‌هاي نامناسب كم‌تر از ديگران مي‌توانند از خود مقاومت نشان دهند و راحت‌تر تسليم ديگران مي‌شوند.

3- برخي خصوصيات شخصيتي نظير تكانشگري

خصوصيات شخصيتي ويژگي‌هاي پايدار شخصيت هستند كه معمولاً از دوران نوجواني شكل مي‌گيرند و به مرور زمان محكم مي‌شوند. برخي از اين خصوصيات مي‌تواند در گرايش افراد به انواع رفتارهاي پرخطر مؤثر باشد. از جمله اين ويژگي‌ها مي‌توان به تكانشگري و هيجان خواهي اشاره كرد.

افراد تكانشگر كساني هستند كه توانايي كمي براي صبر و تأمل دارند. آن‌ها سريعاً تصميم مي‌گيرند و معمولاً اقدامات عجولانه زيادي انجام مي‌دهند. همين مسئله باعث مي‌شود كه براي مصرف مواد نيز عجولانه اقدام كنند و بدون در نظر گرفتن پيامدها به سمت اعتياد حركت كنند. همچنين ويژگي هيجان خواهي باعث مي‌شود كه فرد، خواهان تجربه هيجانات بيشتري باشد و لذت جويي و تنوع طلبي بالاتري را تجربه كند. همه اين عوامل مي‌تواند در كنارهم دست به دست يكديگر داده و باعث شوند كه اعتياد شكل بگيرد.

براي شناخت بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

سؤالات متداول

– آيا طلاق والدين ريسك ابتلا به اعتياد را در افراد افزايش مي‌دهد؟

طلاق به خودي خود به آسيب‌هايي نظير اعتياد نمي‌انجامد. زماني اين مشكل رخ مي‌دهد كه فرد دائماً شاهد روابط آشفته والدين خود باشد، نظارت تربيتي كافي دريافت نكند، دائماً تحت فشار و استرس قرار بگيرد و اضطراب و ناكامي‌هاي زيادي را در زندگي خود تجربه كند. براي پيشگيري از اين مشكل لازم است كه بتوانيد پس از طلاق شرايط رواني امني براي فرزندتان ايجاد كرده و آرامش او را تأمين نماييد.

– بيكاري چگونه مي‌تواند منجر به اعتياد شود؟

در برخي موارد افرادي كه با معضل بيكاري روبه‌رو مي‌شوند همزمان اعتماد به نفسشان كاهش مي‌يابد و در بحران‌هايي نظير خود سرزنشي درگير مي‌شوند. اين فشارهاي رواني با افزايش هيجانات منفي و كاهش قدرت تفكر مي‌تواند منجر به آسيب‌ پذيري فرد در برابر اعتياد شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع :

علل گرايش اعتياد 

علل اعتياد 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علل گرايش به اعتياد،
موضوع:
[ ۱۰ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۰۶:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علائم اعتياد به مواد مخدر چيست؟ چگونه مي‌توانيم تشخيص بدهيم كه فردي مواد مصرف مي‌كند يا خير؟ اين سؤال‌ها براي بسياري از خانواده‌هايي كه نگران عزيزان خود هستند پيش مي‌آيد. اين امر باعث مي‌شود كه افراد در پي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اعتياد و علائم آن باشند تا بتوانند به موقع از اين موضوع آگاه شده و در صورت لزوم به فرد مورد نظر كمك كنند. در واقع علائم اعتياد به مواد مخدر شامل علائم رفتاري، جسماني و روانشناختي مي‌شود. توجه داشته باشيد در صورت مشكوك شدن به نزديكانتان هيجانات خود را كنترل كرده و با مشاور در ارتباط باشيد. اگر شما هم به دنبال افزايش آگاهي خود در اين زمينه هستيد با ما همراه باشيد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

منبع:

علائم اعتياد 

 اعتياد 

 

 

 

 

 

علائم اعتياد به مواد مخدر

اعتياد به مواد مخدر يا همان اختلال مصرف مواد به مرور زمان منجر به تغييراتي در ظاهر و رفتار فرد مي‌شود كه از طريق آن مي‌توان به وجود اين آسيب پي برد. اين تغييرات معمولاً در 3 سطح علائم جسماني، رفتاري و رواني طبقه‌بندي مي‌شوند. البته هرگز نمي‌توان بدون مشورت با يك متخصص و بنا به نظر شخصي به فردي برچسب اعتياد زد. در نتيجه اگر علائم اعتياد را در يكي از اطرافيانتان مشاهده كرديد و در اين باره مشكوك شديد قبل از هر چيز با يك روانشناس متخصص در حيطه اعتياد در تماس باشيد و از او مشورت بگيريد. داشتن قضاوت عجولانه و برخوردهاي نامناسب در اين زمان مي‌تواند تا حد بسيار زيادي آسيب‌زا باشد و رابطه بين فردي شما را مختل نمايد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست | تعريف و آشنايي با ماهيت اعتياد

 

علائم جسماني اعتياد به مواد مخدر

افرادي كه به سوءمصرف مواد يا الكل مي‌پردازند اغلب با تغييرات جسماني متعددي رو به رو مي‌شوند كه بنا به نوع ماده مصرفي مي‌تواند متغير باشد. رايج‌ترين علائم جسماني اعتياد معمولاً به شرح زير است.

تماس با مشاور

– افزايش آبريزش بيني (رايج در مصرف كوكائين)

– لرزش بدن و بروز تشنج

– كاهش هماهنگي حركتي بدن و ناتواني در حفظ تعادل

– احساس كمبود انرژي و خستگي شديد

– تنگ شدن مردمك چشم‌ها (رايج در مصرف مخدرهايي نظير هروئين)

– قرمزي چشم‌ها (رايج در مصرف ماريجوانا)

– عدم توجه به بهداشت فردي

– بروز لكه‌هاي پوستي

– تغيير الگوي خواب به صورت بي‌خوابي، پرخوابي يا داشتن خواب منقطع و آشفته در طول شب

– ايجاد تغييراتي در وزن و اشتهاي فرد براي مثال ماريجوانا به حد زيادي اشتها را افزايش مي‌دهد و در نتيجه منجر به افزايش وزن مي‌شود. در حالي كه مصرف مواد محركي نظير شيشه و اكستازي اغلب به كاهش وزن مي‌انجامد.

 

بيشتر بخوانيد : مصرف ترياك | علائم و نشانه هاي اعتياد به ترياك چيست؟ 

 

علائم رفتاري اعتياد به مواد مخدر

علاوه بر تغييراتي كه در ظاهر فرد ايجاد مي‌شود، مصرف مواد معمولاً منجر به تغييرات رفتاري خاصي مي‌شود. به همين خاطر اطرافيان فرد مصرف كننده مواد اغلب اظهار مي‌كنند كه فرد مورد نظرشان كاملاً تغيير كرده است و گويي ديگر آن آدم سابق نيست. از جمله رايج‌ترين علائم رفتاري اعتياد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– تغيير عادات و فعاليت‌هاي روزمره فرد

– تمايل به گوشه‌گيري و انزواي بيشتر

– افت عملكرد شغلي و تحصيلي

– دروغ‌گويي و پنهان كاري زياد

– درگيري با قانون

– بي‌توجهي به مسئوليت‌هاي فردي

– درگيري با مشكلات مالي

علائم روانشناختي اعتياد به مواد مخدر

مصرف مواد تأثيرات بسياري بر مغز افراد مي‌گذارد و همين امر باعث مي‌شود كه آن‌ها افكار و هيجانات متفاوتي را تجربه كنند كه در حالت طبيعي وجود ندارند. رايج‌ترين علائم روانشناختي اعتياد موارد زير را شامل مي‌شود.

– ايجاد تغييراتي در ويژگي‌هاي شخصيتي فرد

– بروز اختلالاتي در سلامت روان نظير افسردگي و اضطراب

– دچار شدن به افكار بدبينانه، وسواسي يا ترسناك

– كاهش اعتماد به نفس

– داشتن نگاه بدبينانه و منفي نسبت به زندگي

– فاصله گيري عاطفي از نزديكان

– كاهش انگيزه براي زندگي

– احساس پوچي و بي‌علاقگي نسبت به موضوعات مختلف

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به شيره | آشنايي با علائم و نشانه هاي اعتياد به شيره

 

اقدامات لازم هنگام مشكوك شدن به اعتياد 

اگر علائم اعتياد به مواد مخدر را در يكي از نزديكانتان مشاهده كرديد قدم اول اين است كه بتوانيد هيجانات منفي خود را كنترل كرده و دست به اقدام عجولانه نزنيد. همچنين لازم است كه به يك روانشناس متخصص در زمينه اعتياد مشورت نماييد تا در اين زمينه اطلاعات بيشتري به دست بياوريد. تشويق كردن فرد مشكوك به اعتياد براي مراجعه به روانشناس نيز اين فرصت را در اختيار او قرار مي‌دهد كه بتواند در فضايي امن مورد بررسي قرار بگيرد و در صورت نياز مداخلات حرفه‌اي دريافت نمايد. 

اين مسئله را درنظر داشته باشيد كه بسياري از افراد به دليل مشكلات روحي يا اجتماعي دچار اعتياد مي شوند، در نتيجه اگرنتوانيد برخورد مناسبي با فرد مورد نظر داشته باشيد ممكن است با تشديد اين مشكلات ناخواسته او را به سمت مصرف مواد سوق بدهيد. به همين خاطر تلاش كنيد تا بدون مشورت با يك متخصص دست به هيچ اقدامي نزنيد و ابتدا تلاش كنيد تا در مورد صحت اعتياد فرد اطمينان يابيد. 

براي شناخت بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

سؤالات متداول

– آيا علائم اعتياد به مواد مخدر صنعتي مشابه با مواد مخدر سنتي است؟

مواد صنعتي نظير شيشه، اكستازي يا فن سيكليدين بيشتر بر سطح روان تأثير مي‌گذارند و منجر به بروز علائم رواني جدي نظير توهم، هذيان و روان پريشي در دراز مدت مي‌شود. ترك اين مواد نيز بيشتر به مشكلاتي نظير بي‌قراري و اضطراب مي‌انجامد. در حالي كه علائم مخدر سنتي بيشتر به عوارض جسماني مي‌انجامند و ترك آن‌ها نيز علائمي نظير درد عضلاني، تعريق و حالت تهوع را به همراه دارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

منبع:

علائم اعتياد 

 اعتياد 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۵۷:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مركز مشاوره روانشناسي اراك كجاست؟ آيا از خدماتي كه در مراكز روانشناسي مختلف ارائه مي‌شود اطلاعي داريد؟ مشاوره روانشناسي يكي از خدماتي است كه توسط متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران، روانشناسان و روان پزشكان ارائه مي‌شود. استفاده از اين خدمات تنها به كساني كه داراي مشكل خاصي هستند اختصاص ندارد بلكه بسياري از افراد براي ارتقاي وضعيت روحي خود يا براي كسب اطلاعات در مورد وضعيت هوشي فرزندانشان از آن استفاده مي‌كنند. ما در ادامه به معرفي بهترين مراكز مشاوره روانشناسي اراك و خدمات ارائه شده توسط آن‌ها پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

منبع:

مركز مشاوره اراك 

 

مركز مشاوره و روانشناسي و انواع متخصصين آن

مركز مشاوره و روانشناسي از جمله مراكزي است كه خدمات مرتبط با بهبود و ارتقاي وضعيت روان را به عموم مردم ارائه مي‌دهند. كارشناساني كه در اين مراكز خدمات رساني مي‌كنند مشاور، روانشناس و روان پزشكان را در بر مي‌گيرند. هر كدام از اين متخصصين مي‌توانند در زمينه‌هاي مختلف به شما كمك كنند. براي مثال زماني كه مشكلات روان شناختي به دارو نياز دارند روان پزشكان به كمك افراد مي‌آيند. زماني كه وضعيت‌هاي روان شناختي با استفاده از خدمات روان درماني و به طور كل درمان‌هاي گفت و گو محور قابل بهبود هستند روانشناسان به ارائه خدمات مشاوره مي‌پردازند و زماني كه افراد براي مشورت در مورد موضوعاتي نظير تصميم گيري شغلي و تحصيلي نياز به كمك دارند، مشاوران به كمك آن‌ها مي‌آيند. براي دريافت مشاوره تلفني در تمامي زمينه هاي ذكر شده كليك كنيد.

 

انواع خدمات ارائه شده در مركز مشاوره روانشناسي

شايد براي شما جاي سوال باشد كه در مركز مشاوره روانشناسي اراك دقيقا چه خدماتي ارائه مي‌شود و چه كساني مي‌توانند به آن‌ها مراجعه نمايند. از جمله مهم‌ترين خدمات ارائه شده در اين مراكز مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

تماس با مشاور

– درمان اختلالات روانشناختي فردي نظير افسردگي، اضطراب، وسواس، اعتياد و…

– درمان مشكلات بين فردي، ارتباطي و اختلالات شخصيتي

– بهبود مشكلات مرتبط با ازدواج از طريق خدمات تخصصي زوج درماني

– بهبود مشكلات و تنش‌هاي بين اعضاي خانواده از طريق خدمات تخصصي خانواده درماني و مشاوره خانواده

– بهبود مشكلات مرتبط با عملكرد جنسي از طريق خدمات تخصصي سكس تراپي و مشاوره جنسي

– ارائه مشاوره قبل از ازدواج

– بهبود اختلالات رفتاري و مشكلات رشدي كودكان

– بررسي وضعيت هوشي كودكان و انجام ساير تست‌هاي روانشناسي

– ساير خدمات مركز شامل مشاوره تحصيلي ، مشاوره شغلي ، مشاوره طلاق ، مشاوره خيانت و … مي‌شود.

 

خصوصيات بهترين مركز مشاوره روانشناسي اراك

براي اينكه بتوانيد مراكز تخصصي را از ساير مراكز كه به ارائه خدمات غير علمي مي‌پردازند، تشخيص دهيد در نظر گرفتن برخي ملاك‌ها مي‌تواند به شما كمك كند. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هايي كه بهترين مراكز مشاوره را از سايرين جدا مي‌كند بايد به موارد زير اشاره كرد:

1- داشتن مجوز رسمي

اولين ملاكي كه قبل از مراجعه به مراكز روانشناسي بايد به آن توجه نماييد برخورداري از مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي كشور يا سازمان بهزيستي است. مراكزي كه فاقد مجوز معتبر هستند قابل اطمينان نبوده و اجازه ارائه خدمات درماني را ندارند.

2- مركز مشاوره روانشناسي اراك | برخورداري از متخصصين حرفه اي

يك مركز مشاوره حرفه‌اي بايد بتواند در زمينه‌هاي مختلف به مردم خدمات ارائه كند. از همين رو لازم است كه از متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران و روانشناسان  مجرب در جهت ارتقاي كيفيت خدمات روانشناسي كمك بگيرد. روانشناسان براي ارائه خدمات درماني بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. هم چنين دوره‌هايي كه متخصصان در زمينه درمان اختلالات مختلف گذرانده‌اند و سابقه كار تجربي آن‌ها مي‌تواند راهنماي خوبي براي انتخاب يك مركز مشاوره باشند.

3- استفاده از روش هاي نوين درمان

امروزه براي اكثر مشكلات و وضعيت‌هاي روان شناختي درمان‌هاي حرفه‌اي و خاصي طراحي شده است. براي مثال درمان شناختي- رفتاري و رويكردهاي مرتبط با آن نظير رويكرد طرحواره درماني و درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يا همان اكت، امروزه در سراسر دنيا براي بهبود انواع مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي، وسواس، مشكلات زناشويي و… به كار گرفته مي‌شوند. يك مركز مشاوره معتبر بايد بتواند با متودهاي جديد دنيا خود را منطبق كرده و از روش‌هاي جديد درمان براي كمك كردن به مراجعين استفاده نمايد.

4- مركز مشاوره روانشناسي اراك | داشتن تجهيزات كافي

يكي از كارهاي اصلي مراكز روانشناسي گرفتن تست و آزمون‌هاي رواني مختلف از افراد است. از همين رو مراكز مشاوره بايد از تجهيزات كافي براي گرفتن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تشخيص انواع مشكلات روانشناختي برخوردار باشند. هم چنين امروزه براي رفع مشكلاتي نظير بيش فعالي كودكان در كنار درمان‌هاي دارويي و روانشناختي از ابزارهاي خاصي نظير نوروفيدبك و بايوفيدبك نيز استفاده مي‌شود كه وجود آن‌ها در مراكز مي‌تواند به تجهيز هرچه بيشتر آن‌ها كمك نمايد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

5- مركز مشاوره روانشناسي اراك | ارائه خدمات متنوع

بهترين مراكز مشاوره كشور امروزه مراكزي هستند كه علاوه بر امكان مراجعه حضوري، خدمات تلفني و آنلاين را نيز براي مراجعان خود فراهم مي‌كنند. اين خدمات به مراجعين كمك مي‌كنند تا از هرجاي كشور براي بهبود يا ارتقاي وضعيت روحي و رواني خود با متخصصين تماس بگيرند و با محدوديتي در اين زمينه مواجه نباشند. براي دريافت هر كدام از خدمات زير به صورت غير حضوري كليك كنيد.

مشاوره خانواده تلفني

مشاوره تلفني ازدواج 

مشاوره جنسي تلفني

مشاوره تلفني كودك

 

آدرس مركز مشاوره روانشناسي اراك

1- مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو

2- مركز مشاوره روانشناسي لقمان حكيم _ خيابان شهيد رجايي (ملك)، بعد از بانك ملي، نبش كوچه شهيد آراسته، ساختمان اداري، طبقه سوم، واحد ۵

3- مركز مشاوره روانشناسي روان شاداب _  اراك، خيابان امام خميني، روبروي خيابان حاج باشي (روبروي پاساژ استيل)، جنب بانك رفاه، نبش كوچه عليخاني طبقه سوم فرش ستاره كوير

4- مركز مشاوره باور _ خيابان شهيد شيرودي(خرم)، جنب مانتو بلوچ و بانك ملت، ساختمان پزشكان پاستور طبقه ۵

5- مركز مشاوره روانشناسي پندار _ اراك، خ امام خميني، بين محسني و حاج باشي

6- مركز مشاوره روانشناسي سلام _ اراك، ميدان وليعصر، جنب قندريز

 

سوالات متداول

– آيا روانشناس دارو هم تجويز مي كند؟

خير، روانشناسان باليني از اطلاعات دارويي برخوردارند اما از اين اطلاعات تنها در جهت ارزيابي مراجعاني كه نياز به مداخلات دارويي و شناختي دارند، استفاده مي‌كنند و در اين شرايط فرد را به يك روان پزشك ارجاع مي‌دهند.

 

 

براي دريافت مشاوره از برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۵۶:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مركز مشاوره روانشناسي سنندج كجاست؟ آيا از خدماتي كه در مراكز روانشناسي مختلف ارائه مي‌شود اطلاعي داريد؟ مشاوره روانشناسي يكي از خدماتي است كه توسط متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران، روانشناسان و روان پزشكان ارائه مي‌شود. استفاده از اين خدمات تنها به كساني كه داراي مشكل خاصي هستند اختصاص ندارد بلكه بسياري از افراد براي ارتقاي وضعيت روحي خود يا براي كسب اطلاعات در مورد وضعيت هوشي فرزندانشان از آن استفاده مي‌كنند. ما در ادامه به معرفي بهترين مراكز مشاوره روانشناسي سنندج و خدمات ارائه شده توسط آن‌ها پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

منبع :

مركز مشاوره 

مركز روانشناسي سنندج 

 

 

 

 

 

مركز مشاوره و روانشناسي و انواع متخصصين آن

مركز مشاوره و روانشناسي از جمله مراكزي است كه خدمات مرتبط با بهبود و ارتقاي وضعيت روان را به عموم مردم ارائه مي‌دهند. كارشناساني كه در اين مراكز خدمات رساني مي‌كنند مشاور، روانشناس و روان پزشكان را در بر مي‌گيرند. هر كدام از اين متخصصين مي‌توانند در زمينه‌هاي مختلف به شما كمك كنند. براي مثال زماني كه مشكلات روان شناختي به دارو نياز دارند روان پزشكان به كمك افراد مي‌آيند. زماني كه وضعيت‌هاي روان شناختي با استفاده از خدمات روان درماني و به طور كل درمان‌هاي گفت و گو محور قابل بهبود هستند روانشناسان به ارائه خدمات مشاوره مي‌پردازند و زماني كه افراد براي مشورت در مورد موضوعاتي نظير تصميم گيري شغلي و تحصيلي نياز به كمك دارند، مشاوران به كمك آن‌ها مي‌آيند. براي دريافت مشاوره تلفني در تمامي زمينه هاي ذكر شده كليك كنيد.

 

انواع خدمات ارائه شده در مركز مشاوره روانشناسي

شايد براي شما جاي سوال باشد كه در مركز مشاوره روانشناسي سنندج دقيقا چه خدماتي ارائه مي‌شود و چه كساني مي‌توانند به آن‌ها مراجعه نمايند. از جمله مهم‌ترين خدمات ارائه شده در اين مراكز مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

تماس با مشاور

– درمان اختلالات روانشناختي فردي نظير افسردگي، اضطراب، وسواس، اعتياد و…

– درمان مشكلات بين فردي، ارتباطي و اختلالات شخصيتي

– بهبود مشكلات مرتبط با ازدواج از طريق خدمات تخصصي زوج درماني

– بهبود مشكلات و تنش‌هاي بين اعضاي خانواده از طريق خدمات تخصصي خانواده درماني و مشاوره خانواده

– بهبود مشكلات مرتبط با عملكرد جنسي از طريق خدمات تخصصي سكس تراپي و مشاوره جنسي

– ارائه مشاوره قبل از ازدواج

– بهبود اختلالات رفتاري و مشكلات رشدي كودكان

– بررسي وضعيت هوشي كودكان و انجام ساير تست‌هاي روانشناسي

– ساير خدمات مركز شامل مشاوره تحصيلي ، مشاوره شغلي ، مشاوره طلاق ، مشاوره خيانت و … مي‌شود.

 

خصوصيات بهترين مركز مشاوره روانشناسي سنندج

براي اينكه بتوانيد مراكز تخصصي را از ساير مراكز كه به ارائه خدمات غير علمي مي‌پردازند، تشخيص دهيد در نظر گرفتن برخي ملاك‌ها مي‌تواند به شما كمك كند. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هايي كه بهترين مراكز مشاوره را از سايرين جدا مي‌كند بايد به موارد زير اشاره كرد:

1- داشتن مجوز رسمي

اولين ملاكي كه قبل از مراجعه به مراكز روانشناسي بايد به آن توجه نماييد برخورداري از مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي كشور يا سازمان بهزيستي است. مراكزي كه فاقد مجوز معتبر هستند قابل اطمينان نبوده و اجازه ارائه خدمات درماني را ندارند.

2- مركز مشاوره روانشناسي سنندج | برخورداري از متخصصين حرفه اي

يك مركز مشاوره حرفه‌اي بايد بتواند در زمينه‌هاي مختلف به مردم خدمات ارائه كند. از همين رو لازم است كه از متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران و روانشناسان  مجرب در جهت ارتقاي كيفيت خدمات روانشناسي كمك بگيرد. روانشناسان براي ارائه خدمات درماني بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. هم چنين دوره‌هايي كه متخصصان در زمينه درمان اختلالات مختلف گذرانده‌اند و سابقه كار تجربي آن‌ها مي‌تواند راهنماي خوبي براي انتخاب يك مركز مشاوره باشند.

3- استفاده از روش هاي نوين درمان

امروزه براي اكثر مشكلات و وضعيت‌هاي روان شناختي درمان‌هاي حرفه‌اي و خاصي طراحي شده است. براي مثال درمان شناختي- رفتاري و رويكردهاي مرتبط با آن نظير رويكرد طرحواره درماني و درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يا همان اكت، امروزه در سراسر دنيا براي بهبود انواع مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي، وسواس، مشكلات زناشويي و… به كار گرفته مي‌شوند. يك مركز مشاوره معتبر بايد بتواند با متودهاي جديد دنيا خود را منطبق كرده و از روش‌هاي جديد درمان براي كمك كردن به مراجعين استفاده نمايد.

4- مركز مشاوره روانشناسي سنندج | داشتن تجهيزات كافي

يكي از كارهاي اصلي مراكز روانشناسي گرفتن تست و آزمون‌هاي رواني مختلف از افراد است. از همين رو مراكز مشاوره بايد از تجهيزات كافي براي گرفتن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تشخيص انواع مشكلات روانشناختي برخوردار باشند. هم چنين امروزه براي رفع مشكلاتي نظير بيش فعالي كودكان در كنار درمان‌هاي دارويي و روانشناختي از ابزارهاي خاصي نظير نوروفيدبك و بايوفيدبك نيز استفاده مي‌شود كه وجود آن‌ها در مراكز مي‌تواند به تجهيز هرچه بيشتر آن‌ها كمك نمايد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

5- مركز مشاوره روانشناسي سنندج | ارائه خدمات متنوع

بهترين مراكز مشاوره كشور امروزه مراكزي هستند كه علاوه بر امكان مراجعه حضوري، خدمات تلفني و آنلاين را نيز براي مراجعان خود فراهم مي‌كنند. اين خدمات به مراجعين كمك مي‌كنند تا از هرجاي كشور براي بهبود يا ارتقاي وضعيت روحي و رواني خود با متخصصين تماس بگيرند و با محدوديتي در اين زمينه مواجه نباشند. براي دريافت هر كدام از خدمات زير به صورت غير حضوري كليك كنيد.

مشاوره خانواده تلفني

مشاوره تلفني ازدواج 

مشاوره جنسي تلفني

مشاوره تلفني كودك

 

آدرس مركز مشاوره روانشناسي سنندج

1- مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو

2- مركز مشاوره روانشناسي پرتو بامداد _خيابان تعريف(تاج قديم)، روبروي مركز تصوير برداري شفاء، ساختمان پزشكان ژيوار ۲

3- مركز مشاوره روانشناسي روان پويا _ بلوار پاسداران، كوچه شب بو (جنب پاساژ عقيق)، ساختمان پزشكان ۲۴، طبقه اول

4- مركز مشاوره پويش _ خيابان كشاورز (وكيل )، روبروي اداره زير ساخت مخابرات، جنب داروخانه بهيار
ساختمان پزشكان مدائن، طبقه ۱ ، واحد ۷

5- مركز مشاوره روانشناسي ليا _ ابتداي خيابان حسن آباد، نبش كوچه هدايت

6- مركز مشاوره آراد _ خيابان تعريف، ساختمان پزشكان امانيه، طبقه ۴ – واحد ۲


سوالات متداول 

– آيا روانشناس دارو هم تجويز مي كند؟

خير، روانشناسان باليني از اطلاعات دارويي برخوردارند اما از اين اطلاعات تنها در جهت ارزيابي مراجعاني كه نياز به مداخلات دارويي و شناختي دارند، استفاده مي‌كنند و در اين شرايط فرد را به يك روان پزشك ارجاع مي‌دهند.

 

 

براي دريافت مشاوره از برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :

مركز مشاوره 

مركز روانشناسي سنندج 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۵۶:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك اعتياد به متادون در خانه چه معايبي دارد؟ متادون دارويي است كه براي ترك مواد مخدر مورد استفاده قرار مي‌گيرد اما برخي مواقّع و در اثر مصرف خودسرانه، خود متادون باعث اعتياد و وابستگي در فرد مصرف كننده مي‌شود. ترك متادون علائم متعددي همچون سردرد و سرگيجه، بي قراري، افسردگي و غيره دارد. ترك متادون در خانه و به روش غير اصولي اين علائم را افزايش مي‎‌دهد و حتي ممكن است خطر ايست قلبي را به همراه داشته باشد. در صورتي كه متادون در خانه ترك شود، احتمال بازگشت اعتياد نيز در فرد افزايش مي‌يابد. بهترين راه اين است كه ترك اعتياد به متادون تحت نظر پزشك و به روش اصولي انجام شود. در ادامه مقاله به بررسي كامل ترك متادون در خانه و معايب آن مي‌پردازيم. 

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

منبع:

ترك اعتياد به متادون 

ترك متادون در خانه 

 

 

 

 

 

 

متادون چيست؟

متادون يك داروي رايج براي ترك اعتياد است. متادون نسبت به مخدرهايي همچون هروئين، مدت زمان تاثير بيشتري دارد و به همين دليل معمولا براي ترك اعتياد به هروئين و مورفين مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مصرف خودسرانه و غير اصولي اين دارو باعث اعتياد جديدي در فرد مي‌شود. براي موثر واقع شدن متادون، بايد با دوز مشخص و تحت نظر پزشك مصرف شود. متادون به صورت پودر كريستالي سفيد رنگ يا قرص و شربت وجود دارد و معمولا به ‌صورت پودر در نوشيدني با طعم ميوه حل مي‌شود و روزي يك‌بار به صورت خوراكي مصرف مي‌شود، همچنين به ندرت بصورت عضلاني يا وريدي تزريق مي‌شود.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد 

 

عوارض ترك اعتياد به متادون در خانه

افرادي كه متادون مصرف مي‌كنند نسبت به برخي از اثرات آن تحمل پيدا مي‌كنند و در صورتي كه دارو را به طور منظم مصرف نكنند دچار علائم ترك مي‌شوند. برخي از اين عوارض شامل موارد زير است كه به دو بخش عوارض جسماني و رواني تقسيم مي‌شود.

عوارض جسمي ترك اعتياد به متادون در خانه

– سردرد و سرگيجه 

تماس با مشاور

– آبريزش چشم و بيني 

– تهوع و استفراغ

– عرق زياد و لرزش بدن 

– افزايش ضربان قلب و فشار خون

– درد مفاصل و عضلات 

عوارض رواني

مصرف متادون علاوه بر عوارض جسماني، براي افراد عوارض رواني نيز به دنبال دارد. مهم ترين عوارض رواني متادون شامل اضطراب و افسردگي و حالات هيجاني، بيش فعالي، توهم‌هاي بينايي و شنوايي، افكار خودكشي، پرخاشگري، كاهش انگيزه و نداشتن ثبات شخصيت است. 

براي شناخت بيشتر در زمينه علائم و عوارض اعتياد به متادون كليك كنيد.

 

ترك اعتياد به متادون در خانه

بسياري از افرادي كه قصد ترك متادون را دارند، در خانه و به طور ناگهاني دارو را قطع مي‌كنند و يا با استفاده از داروهاي جايگزين ديگر سعي در ترك آن دارند. برخي از داروها در ترك متادون موثر هستند اما لازم است كه با دوز مشخص و متناسب با شرايط جسمي فرد استفاده شوند. قطع ناگهاني دارو منجر به سندروم ترك مي‌شود و جايگزيني خودسرانه دارو نيز مي‌تواند باعث اعتياد به داروهاي جايگزين گردد.

 

معايب ترك اعتياد به متادون در منزل

ترك متادون به صورت ناگهاني و در خانه يك روش غير اصولي است. ترك بايد تحت نظر پزشك متخصص باشد چرا كه فرآيند جايگزيني و كاهش دوز داروها روند پيچيده‌اي دارد. در صورتي كه ترك متادون غير اصولي باشد، علائم ترك افزايش پيدا مي‌كنند و حتي امكان ايست قلبي در فرد وجود دارد. علاوه بر اين هنگامي كه ترك در خانه انجام شود، جسم و روان به طور كامل پاكسازي نمي‌شوند و امكان بازگشت به سمت اعتياد افزايش پيدا مي‌كند. به همين منظور حضور پزشك و مشاور در هنگام ترك متادون اهميت و ضرورت بسيار زيادي دارد.

 

مدت زمان ترك اعتياد به متادون

مدت زمان ترك متادون با توجه به ويژگي‌هاي فردي و دوز مصرف دارو متفاوت است. به طور معمول افرادي كه دوز مصرف زيادي دارند و مدت زمان طولاني است كه مصرف مي‌كنند در حدود يك تا دو سال زمان براي ترك نياز دارند. افرادي كه تازه شروع به مصرف كرده‌اند و دوز مصرف كمي دارند، در مدت يك تا دو ماه نيز ترك مي‌كنند. توجه داشته باشيد كه اكثر افرادي كه در خانه و غير اصولي اقدام به ترك كرده‌اند، بعد از مدت كوتاهي دوباره شروع به مصرف مي‌كنند.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه | سريع ترين روش ترك اعتياد در منزل 

 

مراحل ترك اعتياد به متادون 

ترك اعتياد به متادون مراحلي دارد و براي اين كه ترك موثر واقع شود لازم است كه اين مراحل به خوبي طي شوند. اين مراحل شامل موارد زير است.

– تصميم قاطع براي ترك و ايجاد انگيزه در خود

– مشورت با پزشك متخصص و تعيين روش ترك

– آگاهي از مشكلات حين ترك و آماده بودن براي آن‌ها

– داشتن يك برنامه درماني صحيح براي عدم انجام ترك اعتياد به متادون در خانه

– كمك گرفتن از روانشناس براي از بين بردن علائم رواني ترك

– شركت در برنامه‌هاي پيشگيري از بازگشت به اعتياد

توجه داشته باشيد كه ترك اعتياد بايد تحت نظر پزشك باشد و ترك آن در خانه توصيه نمي‌شود. براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين زمينه مي‌توانيد با روانشناس مشورت كنيد.

براي اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

سوالات متداول

– آيا متادون بر عملكرد جنسي افراد نيز تاثير مي‌گذارد؟

بله. مصرف متادون باعث كاهش ميل جنسي در افراد مي‌شود. در مردان باعث اختلال در نعوظ و انزال و در خانم‌ها نيز باعث مي‌شود كه عادت ماهيانه به عقب بيافتد و يا رخ ندهد. بنابراين توصيه مي‌شود حتما براي درمان از متخصص كمك بگيريد، براي شروع ترك اعتياد كليك كنيد.

– علائم ترك متادون چه زماني شروع مي‌شود؟

علائم ترك متادون حدودا ۳ الي ۴ روز بعد از قطع مصرف شروع مي‌شود و در روز ششم به اوج خود مي‌رسد و بعد از ۲ الي ۳ هفته به تدريج علائم آن كاهش پيدا مي‌كند و فرد به زندگي نرمال خود بازمي‌گردد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

ترك اعتياد به متادون 

ترك متادون در خانه 

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۵۱:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مركز مشاوره روانشناسي بندر عباس كجاست؟ آيا از خدماتي كه در مراكز روانشناسي مختلف ارائه مي‌شود اطلاعي داريد؟ مشاوره روانشناسي يكي از خدماتي است كه توسط متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران، روانشناسان و روان پزشكان ارائه مي‌شود. استفاده از اين خدمات تنها به كساني كه داراي مشكل خاصي هستند اختصاص ندارد بلكه بسياري از افراد براي ارتقاي وضعيت روحي خود يا براي كسب اطلاعات در مورد وضعيت هوشي فرزندانشان از آن استفاده مي‌كنند. ما در ادامه به معرفي بهترين مراكز مشاوره روانشناسي بندر عباس و خدمات ارائه شده توسط آن‌ها پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

منبع:

 مشاوره روانشناسي بندر عباس

مشاوره دربندرعباس 

 

 

 

مركز مشاوره و روانشناسي و انواع متخصصين آن

مركز مشاوره و روانشناسي از جمله مراكزي است كه خدمات مرتبط با بهبود و ارتقاي وضعيت روان را به عموم مردم ارائه مي‌دهند. كارشناساني كه در اين مراكز خدمات رساني مي‌كنند مشاور، روانشناس و روان پزشكان را در بر مي‌گيرند. هر كدام از اين متخصصين مي‌توانند در زمينه‌هاي مختلف به شما كمك كنند. براي مثال زماني كه مشكلات روان شناختي به دارو نياز دارند روان پزشكان به كمك افراد مي‌آيند. زماني كه وضعيت‌هاي روان شناختي با استفاده از خدمات روان درماني و به طور كل درمان‌هاي گفت و گو محور قابل بهبود هستند روانشناسان به ارائه خدمات مشاوره مي‌پردازند و زماني كه افراد براي مشورت در مورد موضوعاتي نظير تصميم گيري شغلي و تحصيلي نياز به كمك دارند، مشاوران به كمك آن‌ها مي‌آيند. براي دريافت مشاوره تلفني در تمامي زمينه هاي ذكر شده كليك كنيد.

 

انواع خدمات ارائه شده در مركز مشاوره روانشناسي

شايد براي شما جاي سوال باشد كه در مركز مشاوره روانشناسي بندر عباس دقيقا چه خدماتي ارائه مي‌شود و چه كساني مي‌توانند به آن‌ها مراجعه نمايند. از جمله مهم‌ترين خدمات ارائه شده در اين مراكز مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

تماس با مشاور

– درمان اختلالات روانشناختي فردي نظير افسردگي، اضطراب، وسواس، اعتياد و…

– درمان مشكلات بين فردي، ارتباطي و اختلالات شخصيتي

– بهبود مشكلات مرتبط با ازدواج از طريق خدمات تخصصي زوج درماني

– بهبود مشكلات و تنش‌هاي بين اعضاي خانواده از طريق خدمات تخصصي خانواده درماني و مشاوره خانواده

– بهبود مشكلات مرتبط با عملكرد جنسي از طريق خدمات تخصصي سكس تراپي و مشاوره جنسي

– ارائه مشاوره قبل از ازدواج

– بهبود اختلالات رفتاري و مشكلات رشدي كودكان

– بررسي وضعيت هوشي كودكان و انجام ساير تست‌هاي روانشناسي

– ساير خدمات مركز شامل مشاوره تحصيلي ، مشاوره شغلي ، مشاوره طلاق ، مشاوره خيانت و … مي‌شود.

 

خصوصيات بهترين مركز مشاوره روانشناسي بندر عباس

براي اينكه بتوانيد مراكز تخصصي را از ساير مراكز كه به ارائه خدمات غير علمي مي‌پردازند، تشخيص دهيد در نظر گرفتن برخي ملاك‌ها مي‌تواند به شما كمك كند. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هايي كه بهترين مراكز مشاوره را از سايرين جدا مي‌كند بايد به موارد زير اشاره كرد:

1- داشتن مجوز رسمي

اولين ملاكي كه قبل از مراجعه به مراكز روانشناسي بايد به آن توجه نماييد برخورداري از مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي كشور يا سازمان بهزيستي است. مراكزي كه فاقد مجوز معتبر هستند قابل اطمينان نبوده و اجازه ارائه خدمات درماني را ندارند.

2- مركز مشاوره روانشناسي بندر عباس | برخورداري از متخصصين حرفه اي

يك مركز مشاوره حرفه‌اي بايد بتواند در زمينه‌هاي مختلف به مردم خدمات ارائه كند. از همين رو لازم است كه از متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران و روانشناسان  مجرب در جهت ارتقاي كيفيت خدمات روانشناسي كمك بگيرد. روانشناسان براي ارائه خدمات درماني بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. هم چنين دوره‌هايي كه متخصصان در زمينه درمان اختلالات مختلف گذرانده‌اند و سابقه كار تجربي آن‌ها مي‌تواند راهنماي خوبي براي انتخاب يك مركز مشاوره باشند.

3- استفاده از روش هاي نوين درمان

امروزه براي اكثر مشكلات و وضعيت‌هاي روان شناختي درمان‌هاي حرفه‌اي و خاصي طراحي شده است. براي مثال درمان شناختي- رفتاري و رويكردهاي مرتبط با آن نظير رويكرد طرحواره درماني و درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يا همان اكت، امروزه در سراسر دنيا براي بهبود انواع مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي، وسواس، مشكلات زناشويي و… به كار گرفته مي‌شوند. يك مركز مشاوره معتبر بايد بتواند با متودهاي جديد دنيا خود را منطبق كرده و از روش‌هاي جديد درمان براي كمك كردن به مراجعين استفاده نمايد.

4- مركز مشاوره روانشناسي بندر عباس | داشتن تجهيزات كافي

يكي از كارهاي اصلي مراكز روانشناسي گرفتن تست و آزمون‌هاي رواني مختلف از افراد است. از همين رو مراكز مشاوره بايد از تجهيزات كافي براي گرفتن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تشخيص انواع مشكلات روانشناختي برخوردار باشند. هم چنين امروزه براي رفع مشكلاتي نظير بيش فعالي كودكان در كنار درمان‌هاي دارويي و روانشناختي از ابزارهاي خاصي نظير نوروفيدبك و بايوفيدبك نيز استفاده مي‌شود كه وجود آن‌ها در مراكز مي‌تواند به تجهيز هرچه بيشتر آن‌ها كمك نمايد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

5- مركز مشاوره روانشناسي بندر عباس | ارائه خدمات متنوع

بهترين مراكز مشاوره كشور امروزه مراكزي هستند كه علاوه بر امكان مراجعه حضوري، خدمات تلفني و آنلاين را نيز براي مراجعان خود فراهم مي‌كنند. اين خدمات به مراجعين كمك مي‌كنند تا از هرجاي كشور براي بهبود يا ارتقاي وضعيت روحي و رواني خود با متخصصين تماس بگيرند و با محدوديتي در اين زمينه مواجه نباشند. براي دريافت هر كدام از خدمات زير به صورت غير حضوري كليك كنيد.

مشاوره خانواده تلفني

مشاوره تلفني ازدواج 

مشاوره جنسي تلفني

مشاوره تلفني كودك

 

آدرس مركز مشاوره روانشناسي بندر عباس

1- مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو

2- مركز مشاوره روانشناسي آبنوس _ بندرعباس خيابان سيد جمال الدين اسد آبادي چهار راه پلنگ صورتي ساختمان بانك حكمت ايرانيان طبقه ۴

3- مركز مشاوره روانشناسي هنگام _ چهار راه مراي روبروي دارو خانه مشير

4- مركز مشاوره روانشناسي سپهر _  بندرعباس بلوار سيد جمال الدين اسد آبادي ساختمان زيگورات طبقه ۴

5- مركز مشاوره روانشناسي انديشه نو _ بندرعباس – چهارراه فاطميه – روبروي بانك سرمايه – ساختمان پارسه – طبقه 8

6- مركز مشاوره روانشناسي تاراز _ بندرعباس – چهارراه سازمان – طبقه پنجم بانك پاسارگارد – واحد 16

 

سوالات متداول

– آيا روانشناس دارو هم تجويز مي كند؟

خير، روانشناسان باليني از اطلاعات دارويي برخوردارند اما از اين اطلاعات تنها در جهت ارزيابي مراجعاني كه نياز به مداخلات دارويي و شناختي دارند، استفاده مي‌كنند و در اين شرايط فرد را به يك روان پزشك ارجاع مي‌دهند.

 

 

براي دريافت مشاوره از برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

 مشاوره روانشناسي بندر عباس

مشاوره دربندرعباس 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۵۹:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مركز مشاوره روانشناسي خرم آباد كجاست؟ آيا از خدماتي كه در مراكز روانشناسي مختلف ارائه مي‌شود اطلاعي داريد؟ مشاوره روانشناسي يكي از خدماتي است كه توسط متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران، روانشناسان و روان پزشكان ارائه مي‌شود. استفاده از اين خدمات تنها به كساني كه داراي مشكل خاصي هستند اختصاص ندارد بلكه بسياري از افراد براي ارتقاي وضعيت روحي خود يا براي كسب اطلاعات در مورد وضعيت هوشي فرزندانشان از آن استفاده مي‌كنند. ما در ادامه به معرفي بهترين مراكز مشاوره روانشناسي خرم آباد و خدمات ارائه شده توسط آن‌ها پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

 

منبع :

 بهترين مشاوران و روانشناسان در لرستان 

مشاوران در خرم آباد 

 

 

 

 

 

 

مركز مشاوره و روانشناسي و انواع متخصصين آن

مركز مشاوره و روانشناسي از جمله مراكزي است كه خدمات مرتبط با بهبود و ارتقاي وضعيت روان را به عموم مردم ارائه مي‌دهند. كارشناساني كه در اين مراكز خدمات رساني مي‌كنند مشاور، روانشناس و روان پزشكان را در بر مي‌گيرند. هر كدام از اين متخصصين مي‌توانند در زمينه‌هاي مختلف به شما كمك كنند. براي مثال زماني كه مشكلات روان شناختي به دارو نياز دارند روان پزشكان به كمك افراد مي‌آيند. زماني كه وضعيت‌هاي روان شناختي با استفاده از خدمات روان درماني و به طور كل درمان‌هاي گفت و گو محور قابل بهبود هستند روانشناسان به ارائه خدمات مشاوره مي‌پردازند و زماني كه افراد براي مشورت در مورد موضوعاتي نظير تصميم گيري شغلي و تحصيلي نياز به كمك دارند، مشاوران به كمك آن‌ها مي‌آيند. براي دريافت مشاوره تلفني در تمامي زمينه هاي ذكر شده كليك كنيد.

 

انواع خدمات ارائه شده در مركز مشاوره روانشناسي

شايد براي شما جاي سوال باشد كه در مركز مشاوره روانشناسي خرم آباد دقيقا چه خدماتي ارائه مي‌شود و چه كساني مي‌توانند به آن‌ها مراجعه نمايند. از جمله مهم‌ترين خدمات ارائه شده در اين مراكز مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

تماس با مشاور

– درمان اختلالات روانشناختي فردي نظير افسردگي، اضطراب، وسواس، اعتياد و…

– درمان مشكلات بين فردي، ارتباطي و اختلالات شخصيتي

– بهبود مشكلات مرتبط با ازدواج از طريق خدمات تخصصي زوج درماني

– بهبود مشكلات و تنش‌هاي بين اعضاي خانواده از طريق خدمات تخصصي خانواده درماني و مشاوره خانواده

– بهبود مشكلات مرتبط با عملكرد جنسي از طريق خدمات تخصصي سكس تراپي و مشاوره جنسي

– ارائه مشاوره قبل از ازدواج

– بهبود اختلالات رفتاري و مشكلات رشدي كودكان

– بررسي وضعيت هوشي كودكان و انجام ساير تست‌هاي روانشناسي

– ساير خدمات مركز شامل مشاوره تحصيلي ، مشاوره شغلي ، مشاوره طلاق ، مشاوره خيانت و … مي‌شود.

 

خصوصيات بهترين مركز مشاوره روانشناسي خرم آباد

براي اينكه بتوانيد مراكز تخصصي را از ساير مراكز كه به ارائه خدمات غير علمي مي‌پردازند، تشخيص دهيد در نظر گرفتن برخي ملاك‌ها مي‌تواند به شما كمك كند. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هايي كه بهترين مراكز مشاوره را از سايرين جدا مي‌كند بايد به موارد زير اشاره كرد:

1- داشتن مجوز رسمي

اولين ملاكي كه قبل از مراجعه به مراكز روانشناسي بايد به آن توجه نماييد برخورداري از مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي كشور يا سازمان بهزيستي است. مراكزي كه فاقد مجوز معتبر هستند قابل اطمينان نبوده و اجازه ارائه خدمات درماني را ندارند.

2- مركز مشاوره روانشناسي خرم آباد | برخورداري از متخصصين حرفه اي

يك مركز مشاوره حرفه‌اي بايد بتواند در زمينه‌هاي مختلف به مردم خدمات ارائه كند. از همين رو لازم است كه از متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران و روانشناسان  مجرب در جهت ارتقاي كيفيت خدمات روانشناسي كمك بگيرد. روانشناسان براي ارائه خدمات درماني بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. هم چنين دوره‌هايي كه متخصصان در زمينه درمان اختلالات مختلف گذرانده‌اند و سابقه كار تجربي آن‌ها مي‌تواند راهنماي خوبي براي انتخاب يك مركز مشاوره باشند.

3- استفاده از روش هاي نوين درمان

امروزه براي اكثر مشكلات و وضعيت‌هاي روان شناختي درمان‌هاي حرفه‌اي و خاصي طراحي شده است. براي مثال درمان شناختي- رفتاري و رويكردهاي مرتبط با آن نظير رويكرد طرحواره درماني و درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يا همان اكت، امروزه در سراسر دنيا براي بهبود انواع مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي، وسواس، مشكلات زناشويي و… به كار گرفته مي‌شوند. يك مركز مشاوره معتبر بايد بتواند با متودهاي جديد دنيا خود را منطبق كرده و از روش‌هاي جديد درمان براي كمك كردن به مراجعين استفاده نمايد.

4- مركز مشاوره روانشناسي خرم آباد | داشتن تجهيزات كافي

يكي از كارهاي اصلي مراكز روانشناسي گرفتن تست و آزمون‌هاي رواني مختلف از افراد است. از همين رو مراكز مشاوره بايد از تجهيزات كافي براي گرفتن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تشخيص انواع مشكلات روانشناختي برخوردار باشند. هم چنين امروزه براي رفع مشكلاتي نظير بيش فعالي كودكان در كنار درمان‌هاي دارويي و روانشناختي از ابزارهاي خاصي نظير نوروفيدبك و بايوفيدبك نيز استفاده مي‌شود كه وجود آن‌ها در مراكز مي‌تواند به تجهيز هرچه بيشتر آن‌ها كمك نمايد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

5- مركز مشاوره روانشناسي خرم آباد | ارائه خدمات متنوع

بهترين مراكز مشاوره كشور امروزه مراكزي هستند كه علاوه بر امكان مراجعه حضوري، خدمات تلفني و آنلاين را نيز براي مراجعان خود فراهم مي‌كنند. اين خدمات به مراجعين كمك مي‌كنند تا از هرجاي كشور براي بهبود يا ارتقاي وضعيت روحي و رواني خود با متخصصين تماس بگيرند و با محدوديتي در اين زمينه مواجه نباشند. براي دريافت هر كدام از خدمات زير به صورت غير حضوري كليك كنيد.

مشاوره خانواده تلفني

مشاوره تلفني ازدواج 

مشاوره جنسي تلفني

مشاوره تلفني كودك

 

آدرس مركز مشاوره روانشناسي خرم آباد

1- مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو

2- دانشكده ادبيات و علوم انساني _ خرم آباد، كيلومتر 5 جاده خرم آباد تهران، سازمان مركزي دانشگاه لرستان

3- مركز مشاوره روانشناسي بهزيستي _ انتهاي خ جلال آل احمد، بهزيستي شهرستان خرم آباد

4- مركز مشاوره روانشناسي مهد النساء _ انتهاي اسدآبادي، مهد نساء

5- درمانگاه خيريه صديق _ خرم آباد، سه راه مطهري

6- مركز مشاوره روزنه اميد _ خرم آباد، ميدان شهدا، خيابان شهداي شرقي، جنب پاساژ محمد زاده، ساختمان آپادانا، طبقه اول

 

سوالات متداول

– آيا روانشناس دارو هم تجويز مي كند؟

خير، روانشناسان باليني از اطلاعات دارويي برخوردارند اما از اين اطلاعات تنها در جهت ارزيابي مراجعاني كه نياز به مداخلات دارويي و شناختي دارند، استفاده مي‌كنند و در اين شرايط فرد را به يك روان پزشك ارجاع مي‌دهند.

 

براي دريافت مشاوره از برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع :

بهترين مشاوران و روانشناسان در لرستان 

مشاوران در خرم آباد 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۵۸:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا ترك اعتياد به حشيش در خانه ممكن است؟ اين سؤال براي بسياري از افرادي كه به اين ماده مخدر اعتياد دارند و درعين‌حال نمي‌خواهند براي ترك اعتياد به مراكز درماني مراجعه كنند پيش خواهد آمد. احساس راحتي در خانه و وجود حمايت اطرافيان ازجمله دلايلي هستند كه فرد را به سمت ترك اعتياد در خانه سوق مي‌دهند. علاوه بر اين مراكز ترك اعتياد و بستري شدن براي ترك، بار منفي داشته كه گاهي اوقات باعث بروز قضاوت‌هاي اشتباهي نيز در اطرافيان خواهد شد به همين خاطر برخي افراد ترجيح مي‌دهند مراحل ترك اعتياد به حشيش را در خانه بگذرانند. ترك اعتياد در خانه مي‌تواند عوارض منفي را به همراه داشته باشد به همين خاطر روانشناسان توصيه مي‌كنند كه اگر براي ترك اعتياد به حشيش در خانه مطمئن هستيد بهتر است اين كار را زير نظر متخصصين حيطه ترك اعتياد و با هشياري نسبت به نشانه‌هاي بدني انجام دهيد.

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

منبع :

ترك اعتياد به حشيش

چگونه اعتياد را در خانه ترك كنيم 

ترك حشيش  با كمترين عوارض 

 

 

 

 

 

 

حشيش و نشانه‌هاي اعتياد به آن

پيش از آنكه با روش‌هاي ترك اعتياد به حشيش در خانه آشنا شويم بهتر است به بررسي اين ماده و نشانه‌هاي اعتياد به حشيش بپردازيم. حشيش كه به آن بنگ نيز گفته مي‌شود ماده مخدر طبيعي است كه از صمغ گياه شاهدانه به دست مي‌آيد و مصرف آن علاوه بر اينكه باعث بروز احساسي از سرخوشي و نشاط در فرد مي‌شود خاصيت توهم‌زايي نيز دارد به همين خاطر حشيش در كنار ساير مواد مشابه با آن مثل ماري‌جوانا يا گل به‌عنوان مواد توهم‌زا يا كانابيس شناخته مي‌شوند.

از نشانه‌هاي اعتياد به اين ماده مي‌توان به سرخ شدن چشم‌ها، افزايش اشتها، احتمال پرخاشگري يا بدبيني اشاره كرد. با توجه به اينكه حشيش در گروه مواد توهم‌زا قرار دارد اعتياد به آن تأثيرات نامطلوبي را در كاركرد مغز فرد و ميزان ترشح انتقال‌دهنده‌هاي عصبي به وجود خواهد آورد كه براي رفع آن‌ها مي‌بايست از يك متخصص روانشناسي كمك گرفت. براي آشنايي بيشتر با علائم اعتياد به حشيش كليك كنيد.

ترك اعتياد به حشيش در خانه

همان‌طور كه گفته شد ترك اعتياد به حشيش در خانه به دليل عدم دسترسي فوري به مراكز درماني مي‌تواند تا حدودي خطرناك باشد بااين‌حال حضور در خانه و در كنار افرادي كه مي‌توانند حمايت اجتماعي مطلوبي را براي فرد فراهم كنند ازجمله دلايلي است كه گاهي اوقات فرد را به سمت ترك اعتياد در خانه سوق مي‌دهد. درصورتي‌كه تصميم داريد ترك اعتياد به حشيش را در خانه انجام دهيد بهتر است به نكات زير توجه داشته باشيد.

تحت نظر متخصص باشيد

پيش از شروع فرايند ترك با يك متخصص در اين زمينه مشورت نماييد و با توجه به جنس، قد و وزن و سابقه و مقدار مصرف خود برنامه مشخصي را براي كاهش تدريجي مصرف تهيه كنيد. به خاطر داشته باشيد كه از قطع ناگهاني مصرف خودداري كنيد و در طول فرايند ترك، به‌طور مرتب با متخصصين در ارتباط باشيد. در اين صورت نشانه‌ها و شرايط جسمي شما توسط متخصصين تحت كنترل قرار دارد و احتمال بروز خطرات ناگهاني جسماني كاهش مي‌يابد.

تماس با مشاور

براي ترك اعتياد به حشيش در خانه اطلاعات كسب كنيد

درصورتي‌كه مي‌خواهيد مراحل ترك را در خانه بگذرانيد بايد نسبت به اين مراحل و آنچه در هر مرحله پيش خواهد آمد آگاهي كافي داشته باشيد. براي رسيدن به اين آگاهي مي‌توانيد با روانشناسان و متخصصين مشورت نماييد و يا با مراجعه به كتاب‌ها و سايت‌هاي اينترنتي اطلاعات خود را افزايش دهيد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه | سريع ترين روش ترك اعتياد در منزل 

 

از اعضاي خانه كمك بگيريد

به اعتقاد روانشناسان وجود حمايت اجتماعي يكي از اصلي‌ترين نكاتي است كه به سلامت روان فرد كمك مي‌كند و در شرايط سخت باعث كاهش فشار رواني بر وي مي‌شود. ترك اعتياد در خانه يكي از شرايط سختي است كه حضور اطرافيان و حمايت آن‌ها مي‌تواند آن را براي شما آسان‌تر كند. درنتيجه يكي از راهكارهاي مؤثر در ترك اعتياد به حشيش در خانه، كمك گرفتن از ساير اعضاي خانواده است. آن‌ها مي‌توانند با صحبت و ايجاد آرامش در شما باعث افزايش انگيزه براي ترك اعتياد شوند.

اعضاي خانواده مي‌توانند با كمك گرفتن از روانشناسان متخصص در زمينهٔ اعتياد، آگاهي خود را راجع به نشانه‌هاي رواني اعتياد به حشيش و قطع مصرف بالا ببرند و از اين طريق به شما در كنترل شرايط كمك كنند. به ميزاني كه خانواده شما آگاهي بيشتري از آنچه در شرف وقوع است داشته باشند كنترل شرايط نيز راحت‌تر خواهد بود.

براي ترك اعتياد به حشيش در خانه روان‌درماني را ادامه بدهيد

اعتياد به حشيش آثار نامطلوبي را در مغز شما باقي خواهد گذاشت كه تلاش براي بهبود آن‌ها مي‌بايست زير نظر متخصصين روانشناسي صورت بگيرد. با توجه به اينكه حشيش يكي از انواع مواد توهم‌زا است اعتياد به آن و سپس كاهش ميزان مصرف نشانه‌هاي نامطلوب روحي را به همراه خواهد داشت درنتيجه بهتر است در طي فرايند سم‌زدايي و حتي بعد از آن ارتباط خود را با روان‌درمانگر ادامه بدهيد. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد حتي براي حضور در جلسات مشاوره نيز تمايلي به ترك محيط خانه نداريد مي‌توانيد از خدمات مشاوره تلفني و يا اينترنتي استفاده كنيد.

از عوامل وسوسه‌گر دوري كنيد

يكي از مهم‌ترين مسائلي كه ترك اعتياد را دشوار مي‌كند وسوسه مصرف مجدد مواد مخدر است. اين وسوسه معمولاً باعث مي‌شود كه شما مدتي پس از ترك، مصرف مواد مخدر را از سر بگيريد و بر اساس نظر متخصصان بازگشت فرد به اعتياد پس از يك دوره ترك باعث خواهد شد كه وي در هر وعده مقدار بيشتري از مخدر مورد نظر را استفاده كند. درنتيجه يكي از مسائلي كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد اين است كه عوامل وسوسه‌انگيز را شناسايي و از آن‌ها دوري كنيد. همچنين بهتر است راهكارهايي را براي كنترل وسوسه‌هاي ذهني آموزش ببينيد. شناسايي عوامل و موقعيت‌هاي وسوسه‌انگيز و تلاش براي كنترل آن‌ها ازجمله اقداماتي است كه در جلسات بازپروري پس از اعتياد مورد توجه قرار مي‌گيرند.

براي ترك اعتياد به حشيش در خانه سبك زندگي خود را تغيير دهيد

يكي ديگر از نكاتي كه براي ترك اعتياد در خانه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه سبك زندگي خود را تغيير دهيد. قرار دادن ورزش در برنامه روزانه و همچنين اختصاص ساعاتي از روز به وقت‌گذراني با خانواده ازجمله مسائلي هستند كه به شما كمك خواهند كرد. سعي كنيد تا جاي ممكن از عاداتي كه شما را در كام اعتياد قرار دادند فاصله گرفته و براي آن‌ها جايگزين‌هاي مطلوبي در نظر بگيريد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد

 

سؤالات متداول

1. آيا ترك اعتياد به حشيش در خانه ممكن است؟

اگرچه اين مسئله امكان‌پذير است بااين‌حال شما ازنظر دسترسي فوري به پزشك و تجهيزات درماني تا حدودي با مشكل مواجه خواهيد شد. به همين خاطر بهتر است تا حد امكان ترك اعتياد را در مراكز مربوط به آن انجام دهيد. بااين‌حال اگر مي‌خواهيد براي ترك اعتياد در خانه اقدام كنيد بهتر است زير نظر يك متخصص برنامه ترك را شروع كنيد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

منبع :

ترك اعتياد به حشيش

چگونه اعتياد را در خانه ترك كنيم 

ترك حشيش  با كمترين عوارض 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۵۷:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا ترك اعتياد به كوكائين در خانه ممكن است؟ با توجه به اينكه ترك اعتياد فرايندي است كه ناراحتي‌هاي جسمي و روحي بسياري را به همراه دارد و با توجه به باورها و قضاوت‌هاي منفي كه با نام كلينيك‌هاي ترك اعتياد گره‌خورده است، برخي افراد ترجيح مي‌دهند فرايند ترك اعتياد را در خانه بگذرانند. به‌طوركلي بهتر است ترك اعتياد در مراكز درماني تخصصي صورت بگيرد؛ زيرا در اين مراكز شما علاوه بر در اختيار داشتن 24 ساعته خدمات پزشكي و روان‌شناختي، امكان آشنايي با افرادي را داريد كه شرايط و اهدافي مشابه با شما دارند و اين موضوع مي‌تواند باعث افزايش انگيزه براي ترك باشد. به‌هرحال اگر براي ترك اعتياد به كوكائين در خانه تصميم قطعي گرفته‌ايد، در ادامه با ما همراه باشيد. ما در اين مطلب راهكارهاي ترك اعتياد به كوكائين در خانه را بررسي خواهيم كرد.

 

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

منبع :

 ترك اعتياد به كوكائين

چگونه كوكائين را ترك كنيم 

ترك كوكائين در خانه 

 

 

كوكائين و نشانه‌هاي اعتياد به آن

پيش از آنكه راهكارهاي ترك اعتياد به كوكائين را با يكديگر بررسي كنيم بهتر است كمي راجع به اين ماده مخدر و نشانه‌هاي اعتياد به آن صحبت كنيم. درصورتي‌كه اين نشانه‌ها را در فردي مشاهده كرديد بهتر است براي اطمينان از مصرف كوكائين توسط وي و همچنين راهكارهايي كه بايد در اين شرايط از آن‌ها استفاده كنيد از يك روانشناس در حوزه ترك اعتياد كمك بگيريد.

ماده مخدر كوكائين يك ماده اعتيادآور طبيعي است كه از گياه كوكا به دست مي‌آيد و از گذشته‌هاي دور براي ايجاد احساس لذت و شادماني يا ايجاد حالتي از خلسه از آن استفاده مي‌شده است. ورود اين ماده به جريان خون فرد، مغز را به ترشح انتقال‌دهنده‌هاي عصبي ازجمله دوپامين و سروتونين وادار مي‌كند و با توجه به نقشي كه اين مواد در احساس شادماني و لذت دارند، فرد به دنبال مصرف اين ماده لذت و احساس سرخوشي كاذبي را تجربه خواهد كرد. اين احساس شادماني و افزايش انرژي معمولاً عامل وسوسه كننده‌اي خواهد بود كه فرد را به مصرف مجدد مواد مخدر سوق مي‌دهد و به همين دليل باعث عادت به مصرف يا اعتياد وي مي‌شود.

ازجمله نشانه‌هاي مصرف كوكائين مي‌توان به افزايش انرژي و كاهش نياز به خواب، احساس سرخوشي، پرحرفي و ضعف در تمركز اشاره كرد. بااين‌حال همان‌طور كه گفته شد اين نشانه‌ها صرفاً مي‌توانند زنگ خطري باشند كه از مصرف ماده مخدر در فرد خبر مي‌دهد اما براي اطمينان از اعتياد فرد به كوكائين يا هر ماده ديگر بهتر است از روانشناسان حوزه اعتياد كمك بگيريد. براي آشنايي بيشتر با نشانه هاي اعتياد به كوكائين كليك كنيد.

تماس با مشاور

 

مزايا و معايب ترك اعتياد به كوكائين در خانه

با توجه به اينكه فرد در طول مراحل ترك نياز دارد تا به لحاظ شرايط جسمي و رواني مورد ارزيابي مداوم قرار داشته باشد و در صورت بروز مشكل اقدامات درماني بلافاصله براي وي صورت بگيرد، معمولاً توصيه مي‌شود كه ترك اعتياد را در مراكز درماني و زير نظر متخصصان در اين زمينه انجام دهيد. بااين‌حال برخي دلايل باعث مي‌شود كه فرد تصميم به ترك اعتياد در خانه بگيرد. در ادامه دلايل تمايل براي ترك اعتياد به كوكائين در خانه را با يكديگر بررسي خواهيم كرد اما بهتر است پيش از تصميم‌گيري قطعي دراين‌باره با يك متخصص مشورت نماييد.

1. ترك اعتياد فرايند نسبتاً دردناكي است كه باعث تجربه علائم جسمي و رواني ناخوشايندي خواهد شد و برخي افراد ترجيح مي‌دهند اين شرايط را در محيط آشناي خانه پشت سر بگذارند زيرا در اين شرايط احساس راحتي بيشتري مي‌كنند.

2. بستري شدن در مراكز ترك اعتياد معمولاً باعث ايجاد قضاوت‌هاي نامناسب و برچسب‌هاي منفي خواهد شد كه فرد ترجيح مي‌دهد از آن‌ها دوري كند.

3. در برخي از موارد فرد در مراكز ترك اعتياد با افرادي آشنا مي‌شود كه به هر دليلي به‌غيراز تمايل و انگيزه شخصي براي ترك به اين مراكز آمده‌اند و ممكن است باعث از بين رفتن انگيزه ديگران براي ترك شوند.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه | سريع ترين روش ترك اعتياد در منزل 

 

راهكارهايي كاربردي براي ترك اعتياد به كوكائين در خانه

درصورتي‌كه تصميم خود را براي ترك اعتياد به كوكائين در خانه گرفته‌ايد بهتر است به نكات زير توجه داشته باشيد. اين راهكارها به شما كمك خواهد كرد تا فرايند درمان را با آرامش بيشتري پشت سر بگذاريد:

1. اطلاعات خود را افزايش دهيد

پيش از شروع فرايند ترك اعتياد بهتر است با كمك گرفتن از كتاب‌ها و مقالات معتبر و يا مشورت گرفتن از روانشناسان و متخصصان، اطلاعات خود را راجع به ماده مخدر كوكائين و نشانه‌هاي ترك آن افزايش دهيد. درصورتي‌كه از قبل بدانيد قرار است با چه مسائلي روبه‌رو شويد، طبيعتاً توانايي بيشتري در مديريت اين شرايط خواهيد داشت.

2. ترك اعتياد به كوكائين در خانه | از يك متخصص كمك بگيريد

از درمان‌هاي خودسرانه و يا قطع ناگهاني مصرف اجتناب كنيد. با كمك گرفتن از متخصصين حوزه ترك اعتياد و با توجه به مقدار مصرف و مدت‌زمان اعتياد به ماده مخدر يك برنامه منظم براي كاهش تدريجي مصرف از متخصصين دريافت كنيد و بر اساس اين برنامه‌ريزي مراحل ترك را شروع نماييد. به خاطر داشته باشيد كه در فواصل زماني مشخص، شرايط جسمي و رواني خود را به متخصص گزارش كنيد تا از اين طريق بتوانيد احتمال بروز مشكلات فيزيولوژيكي يا رواني جدي را كاهش دهيد.

3. جلسات مشاوره و بازپروري را جدي بگيريد

يكي از جدي‌ترين عناصر در فرايند ترك اعتياد به كوكائين اين است كه از يك مشاور روانشناسي در اين زمينه كمك بگيريد. اگرچه با انجام مراحل سم‌زدايي، بدن شما از وابستگي فيزيولوژيكي به ماده مخدر رها مي‌شود اما بااين‌حال وسوسه رواني به مصرف مجدد معمولاً باعث مي‌شود كه بسياري از افراد مجدداً مصرف ماده مخدر را شروع كنند. به همين خاطر بهتر است براي كنترل اين وسوسه و همچنين بررسي ساير آسيب‌هاي روحي كه به دنبال قطع مصرف براي شما پيش خواهد آمد، از يك مشاور كمك بگيريد. اگر احساس مي‌كنيد تمايلي به حضور در جلسات مشاوره نداريد مي‌توانيد از خدمات مشاوره تلفني استفاده نماييد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد 

 

4. از حمايت اعضاي خانواده استفاده كنيد

چنانچه پيش‌تر نيز گفته شد حمايت اطرافيان يكي از مهم‌ترين عواملي است كه مي‌تواند در شرايط سخت از شما حمايت كنيد. اگر براي ترك اعتياد به كوكائين در خانه اقدام كرده‌ايد توصيه مي‌شود كه از اين سرمايه اجتماعي كمك بگيريد. درصورتي‌كه در منزل شما كودك يا نوجواني حضور دارد براي مدتي او را از محيط خانه دور نگه‌داريد زيرا ممكن است آن‌ها با شرايطي مواجه شوند كه كنار آمدن با آن در اين سنين برايشان دشوار باشد.

بهتر است ساير اعضاي خانواده نيز از طريق مشورت با متخصصين حوزه ترك اعتياد اطلاعات خود را راجع به فرايند ترك و آنچه شما تجربه مي‌كنيد، افزايش دهند. روانشناسان مي‌توانند راهكارهاي مناسبي را در جهت نحوه تعامل با فردي كه در مراحل مختلف ترك قرار دارد، در اختيار اعضاي خانواده شما قرار دهند.

 

سؤالات متداول

1.ترك اعتياد به كوكائين در خانه در خانه چه مزايا و معايبي دارد؟

ترك اعتياد در خانه باعث مي‌شود كه دسترسي شما به خدمات پزشكي و روانشناسي تا حدي محدود شود. بااين‌حال شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از حمايت اعضاي خانه و در شرايط آرام‌تري براي ترك اقدام نماييد.

2.چطور مي‌توانم در خانه از خدمات مشاوره براي ترك اعتياد استفاده كنم؟

اگر تمايل نداريد كه در جلسات مشاوره حضوري شركت كنيد، مي‌توانيد از مشاوره تلفني استفاده كرده و با روانشناس موردنظرتان صحبت نماييد. براي شروع و دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

3. آيا حضور اعضاي خانواده در خانه در فرايند ترك اعتياد در خانه ايرادي دارد؟

درصورتي‌كه كودك يا نوجواني در خانه داريد بهتر است براي مدتي آن‌ها را از فضاي خانه دور نگه‌داريد اما حضور ساير اعضا مي‌تواند عاملي براي افزايش انگيزه و قوت قلب شما باشد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

منبع :

 ترك اعتياد به كوكائين

چگونه كوكائين را ترك كنيم 

ترك كوكائين در خانه 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۵۶:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك اعتياد به شيشه در خانه يكي از راهكارهايي است كه از جانب برخي از معتادين به شيشه انتخاب مي‌شود. اين افراد معمولاً حضور در خانه را به كمپ‌هاي ترك اعتياد ترجيح مي‌دهند و احساس مي‌كنند كه تحمل نشانه‌هاي ناخوشايند جسمي و رواني در محيط آشناي خانه و با كمك اعضاي خانواده برايشان راحت‌تر خواهد بود. اجتناب از حضور در مراكز ترك اعتياد باعث خواهد شد كه شما به لحاظ دسترسي به خدمات پزشكي و روانشناحتي تا حدودي در محدوديت قرار بگيريد و به همين خاطر متخصصين معمولاً ترك اعتياد به شيشه در خانه را اولين انتخاب نمي‌دانند. بااين‌حال اگر شما براي اين امر تصميم گرفته‌ايد بهتر است پيش از شروع فرايند ترك، اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد و از يك متخصص نيز كمك بگيريد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

منبع : 

ترك اعتياد به شيشه 

چگونه مصرف شيشه را ترك كنيم 

ترك شيشه در خانه 

 

 

 

 

 

اعتياد به شيشه و نشانه‌هاي آن

شيشه نام ماده محركي است كه از مت‌آمفتامين تهيه مي‌شود و به دليل ظاهرش به اين نام خوانده مي‌شود. با توجه به اينكه ظاهر اين ماده مخدر بدون رنگ يا بوي خاص و به‌صورت خورده شيشه مي‌باشد در ميان مردم با نام‌هايي همچون شيشه يا كريستال شهرت پيدا كرده است.

استفاده از اين ماده با افزايش ترشح انتقال‌دهنده‌هاي عصبي همچون دوپامين و سروتونين باعث خواهد شد كه فرد احساسي از لذت و شادماني را تجربه كرده و با افزايش انرژي و تمركز،  نياز وي به خواب و استراحت كاهش پيدا مي‌كند. اين موضوع باعث خواهد شد بسياري از دانشجويان و يا شاغلين شيفت‌هاي شب به استفاده از اين ماده اعتياد پيدا كنند.

از مهم‌ترين نشانه‌هاي اعتياد به شيشه مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

تماس با مشاور

_ احساس سرخوشي و شادماني كه با خلق اصلي فرد مغايرت دارد

_ افزايش انرژي و كاهش نياز به خواب

_ كاهش اشتها و كاهش وزن

_ پرحرفي و از يك موضوع به موضوع ديگر پريدن

مشاهده اين نشانه‌ها در يكي از نزديكان را بايد به‌عنوان زنگ خطري براي اعتياد به شيشه در نظر گرفته و با يك مشاور دراين‌باره مشورت كنيد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا نكاتي را راجع به شيوه برخورد با فرد رعايت كنيد و همچنين ممكن است اين نشانه‌ها به دليل استفاده از ساير مواد محرك يا به هر دليل ديگري نيز پيش آمده باشد، پس تشخيص قطعي را به متخصصين و انجام تست اعتياد واگذار كنيد. براي آشنايي بيشتر با علائم اعتياد به شيشه كليك كنيد.

خانواده‌ها نيز مي‌توانند با كمك گرفتن از مشاورين روانشناسي راهكارهايي را براي پيشگيري از اعتياد در فرزندانشان آموزش ببينند و با استفاده از اين راهكارها احتمال بروز چنين مشكلاتي را در خانواده كاهش دهند.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد 

 

ترك اعتياد به شيشه در خانه | مزايا و معايب

ترك اعتياد به شيشه يا هر ماده مخدر ديگر معمولاً همراه با عوارض جسمي و روحي ناخوشايندي خواهد بود و به همين خاطر برخي افراد ترجيح مي‌دهند تا اين دوره نقاهت را در محيط آشنا و امن خانه بگذرانند. علاوه بر اين حضور اعضاي خانه و برخورداري از حمايت اجتماعي آن‌ها يكي ديگر از مهم‌ترين دلايل براي تمايل به ترك اعتياد به شيشه در خانه است. يكي ديگر از دلايلي كه دراين‌باره وجود دارد باورها و قضاوت‌هاي منفي است كه به دنبال بستري شدن فرد در مراكز ترك اعتياد در ديگران شكل مي‌گيرد. همچنين برخي از افرادي كه در مراكز ترك اعتياد بستري هستند، با دلايلي به‌غيراز انگيزه و تمايل شخصي براي ترك اعتياد بستري شده‌اند. به همين خاطر حضور آن‌ها ممكن است باعث تضعيف روحيه و انگيزه سايرين نيز باشد.

در كنار آنچه گفته شد ترك اعتياد به شيشه در خانه، عوارض و نكات منفي را نيز به همراه خواهد داشت. ازجمله اينكه دسترسي شما به امكانات و تجهيزات پزشكي و روان‌شناختي محدود خواهد شد. علاوه بر اين برخي از مراكز ترك اعتياد مجاز، فضاي انگيزشي و جلسات گروه‌درماني را براي بيماران فراهم مي‌كنند كه مي‌تواند در سلامت روحي آن‌ها تأثير بسياري داشته باشد. به همين خاطر و با توجه به نكات مثبت و منفي كه در ارتباط با ترك اعتياد به شيشه در خانه وجود دارد بهتر است براي تصميم‌گيري قطعي و مناسب در اين زمينه از يك روانشناس متخصص در زمينهٔ مسائل مربوط به اعتياد كمك بگيريد.

 

ترك اعتياد به شيشه در خانه | راهكارها

درصورتي‌كه تصميم شما براي ترك اعتياد به شيشه در خانه قطعي شده است نكات زير را در نظر داشته باشيد:

1. اطلاعات خود را افزايش دهيد

سعي كنيد با استفاده از كتاب‌ها و منابع موجود در سايت‌هاي معتبر راجع به ترك اعتياد به شيشه اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد. هر قدر آگاهي شما از فرايند ترك اعتياد بالاتر باشد، كنترل بيشتري روي شرايط داشته و به نحو بهتري مي‌توانيد اين فرايند را مديريت نماييد. شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از مشاورين و متخصصين درزمينهٔ اعتياد به شيشه نيز اطلاعات مفيدي در اين زمينه به دست آوريد.

2. ترك اعتياد به شيشه در خانه | ارتباط خود را با متخصصين قطع نكنيد

حتي اگر براي ترك اعتياد در خانه تصميم گرفته‌ايد، سعي كنيد ارتباط خود را با متخصصين قطع نكنيد و از درمان‌هاي خودسرانه و قطع ناگهاني مصرف شيشه جدا خودداري نماييد. شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از يك متخصص برنامه مناسبي را براي ترك اعتياد با توجه به سن، ميزان مصرف و سال‌هاي استفاده تهيه كنيد و سپس بر اساس اين برنامه فرايند ترك اعتياد را شروع نماييد. توجه داشته باشيد كه در طول مراحل ترك نيز بهتر است در زمان‌هاي مشخصي نشانه‌هاي جسمي و رواني خود را به متخصصين گزارش دهيد تا در صورتي‌كه موضوعي نياز به پيگيري بيشتر داشت، براي آن برنامه‌ريزي كنيد.

3. از جلسات مشاوره تلفني استفاده كنيد

ترك ماده مخدر شيشه علائم و نشانه‌هاي رواني بسياري ازجمله پرخاشگري و تحريك‌پذيري و يا افسردگي‌هاي شديد را به همراه خواهد داشت. به همين خاطر بهتر است در طي مراحل ترك با يك مشاور روانشناس در ارتباط باشيد و او را در جريان شرايط رواني كه تجربه مي‌كنيد، بگذاريد. درصورتي‌كه تمايلي براي حضور در جلسات مشاوره نداريد مي‌توانيد از مشاوره‌هاي تلفني و غيرحضوري استفاده نماييد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه | سريع ترين روش ترك اعتياد در منزل 

 

4. از اعضاي خانواده كمك بگيريد

يكي از مهم‌ترين نقاط قوت ترك اعتياد به شيشه در خانه اين است كه شما مي‌توانيد از حمايت اعضاي خانواده برخوردار باشيد. اعضاي خانواده مي‌توانند در شرايط سخت ترك به شمت آرامش دهند و انگيزه و انرژيتان را براي ترك بالا نگه دارند. بااين‌حال توجه داشته باشيد كه اگر فرزند كوچك يا نوجواني در خانه داريد او را براي مدتي از محيط خانه دور نگه‌داريد. تجربه اين شرايط و مشاهده شما در اين وضعيت ممكن است براي آن‌ها ناراحت‌كننده بوده و در سلامت روحي آن‌ها تأثير نامطلوبي داشته باشد؛ اما ساير اعضاي خانواده مي‌توانند كمك زيادي در شرايط سخت براي شما باشند.

معمولاً توصيه مي‌شود كه خانواده‌ها نيز علاوه بر خود فرد از جلسات مشاوره و روانكاوي استفاده كنند. اين جلسات علاوه بر اينكه به آن‌ها كمك خواهد كرد تا شرايط روحي خود را در وضعيت مناسبي نگه دارند، اطلاعات‌شان را نيز راجع به فرايند ترك اعتياد افزايش خواهد داد. در اين شرايط آن‌ها بهتر مي‌توانند به شما كمك كنند و يا در شرايط بحراني مراكز درماني را در جريان قرار دهند.

 

سؤالات متداول

1. آيا ترك اعتياد به شيشه در خانه خطرناك خواهد بود؟

ترك اعتياد در خانه دسترسي شما به متخصصين سلامت جسم و روان را محدود خواهد كرد. بااين‌حال شما مي‌توانيد از طريق مشاوره‌هاي تلفني و يا قرار ملاقات در فواصل زماني مشخص اين محدوديت را تا حدودي رفع كنيد.

2. ترك اعتياد به شيشه در خانه چه معايبي دارد؟

همان‌طور كه گفته شد اصلي‌ترين نكته منفي اين مسئله عدم دسترسي به خدمات متخصصين است. علاوه بر اين حضور در فضاي مراكز ترك اعتياد و قرار گرفتن در جمع افرادي كه هدفي مشترك با فرد دارند مي‌تواند تا حدودي انگيزه‌بخش باشد. بنابراين حتما بايد براي دريافت مشاوره ترك اعتياد اقدام كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع : 

ترك اعتياد به شيشه 

چگونه مصرف شيشه را ترك كنيم 

ترك شيشه در خانه 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۵۶:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی