مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

درخواست رابطه از طرف زن از آن موضوعاتي است كه نظرات متفاوت  زيادي راجع به آن وجود دارد. بعضي از خانم‌ها به دليل شرم يا باورهاي اشتباه سعي مي‌كنند هرگز براي رابطه پيش‌قدم نباشند. اما نياز جنسي در زنان هم درست به اندازه مردان وجود دارد و دليلي براي سركوب آن نيست. حتي اين درخواست از طرف زن باعث خوشحالي شريك جنسي شما مي‌شود. با اين درخواست نشان مي‌دهيد كه به برقراري رابطه جنسي با او تمايل داريد. در ادامه بيشتر با نحوه بيان اين درخواست و آثار آن آشنا خواهيد شد. براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

منبع : درخواست رابطه از طرف زن به شوهر

آيا درخواست شروع رابطه از طرف زن درست است؟

قبل از اينكه بخواهيم راجع به درخواست رابطه جنسي از طرف زن صحبت كنيم بايد به اين سؤال پاسخ دهيم كه بهتر است شروع رابطه از طرف چه كسي باشد؟ به‌طوركلي رابطه جنسي يك ارتباط دوطرفه است. اين يعني هر دو طرف بايد براي آن تمايل نشان دهند. اگر قرار باشد هميشه فقط شما براي برقراري رابطه پا پيش بگذاريد، دير يا زود احساس مي‌كنيد، همسرتان تمايلي به اين رابطه ندارد و حتي سعي مي‌كنيد درخواست براي داشتن رابطه را كمتر كنيد. درنتيجه تمايل براي رابطه جنسي بايد به‌صورت متعادل از سوي هر دو طرف مطرح شود.

چرا درخواست رابطه از طرف زن جلوه بدي دارد؟

سردمزاجي

بي‌ميلي نسبت به رابطه جنسي يكي از دلايلي است كه باعث مي‌شود زنان براي برقراري رابطه جنسي پيش‌قدم نشوند. سردمزاجي مي‌تواند دلايل بسياري مثل مشكلات هورموني يا حتي اختلاف در رابطه عاطفي داشته باشد. بدون در نظر گرفتن اينكه چه دليلي باعث سردمزاجي مي‌شود به‌طور‌كلي بايد گفت بي‌ميلي به برقراري رابطه جنسي مي‌تواند مشكلات بسياري را در رابطه ميان شما و همسرتان ايجاد كند و بهتر است براي درمان اين موضوع از يك مشاور كمك بگيريد.

عدم درخواست رابطه از طرف زن به دليل نارضايتي جنسي

گاهي زنان درخواست س-ك-س نمي‌كنند چرا كه ناراضي هستند. وقتي رابطه به حد كافي رضايت‌بخش نباشد، طبيعي است كه درخواست يا تمايلي هم براي آن وجود نداشته باشد. در اين شرايط بهترين راهكار اين است كه راجع به خواسته‌هاي جنسي‌تان با طرف مقابل صحبت كنيد و براي از بين بردن مشكلات جنسي در رابطه‌تان تلاش كنيد.

احساس شرم و خجالت

يك باور اشتباه اين است كه زن‌ها بايد نيازهاي جنسي خود را سركوب كنند. اين باور معتقد است رابطه جنسي تنها بايد از طرف آقايان شروع بشود و حتي لذت بردن زن نيز اهميت چنداني ندارد. چنين تصوري باعث شده تا بسياري از خانم‌ها از بيان نيازهاي جنسي خود احساس خجالت كنند. بي‌توجهي به نيازهاي جنسي به‌خصوص در زنان مي‌تواند باعث بروز مشكلات روحي بسياري شود و حتي كيفيت رابطه شما و همسرتان را هم تحت تاثير قرار مي‌دهد. به همين خاطر بهتر است با اين باور اشتباه مبارزه كنيد و بدون احساس خجالت يا سركوب كردن خود راجع به نيازهايتان با همسرتان صحبت كنيد. مردان مي‌توانند با خواندن مقاله صميميت زناشويي احساس نزديكي را در همسرشان افزايش دهند.

نارضايتي از ظاهر

در سال‌هاي اخير توجه بسياري روي اندام و زيبايي ظاهري خانم‌ها شده است. اين موضوع باعث مي‌شود بعضي از خانم‌ها احساس كنند بدن آن‌ها به حد كافي جذاب نيست و به همين خاطر از اينكه بخواهند وارد رابطه جنسي شوند نگران و مضطرب باشند.

نگراني از رد شدن درخواست

گاهي اوقات خانم‌ها نگران اين هستند كه درخواست آن‌ها براي برقراري رابطه جنسي از طرف همسرشان رد شود. به همين خاطر براي اجتناب از چنين چيزي سعي مي‌كنند تا به‌طوركلي درخواست خود را مطرح نكنند. اما شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد بيان اين درخواست از طرف شما مي‌تواند تا حد زيادي باعث خوشحالي و بالا رفتن اعتمادبه‌نفس همسرتان باشد. توصيه مي‌كنيم مقاله خجالت زنان از رابطه جنسي را بخوانيد.

مشكلات عاطفي

نيازهاي جنسي در زنان رابطه بسيار پيچيده‌اي با شرايط روحي آن‌ها دارد. به همين خاطر مشكلات عاطفي و دلگيري‌هايي كه در يك رابطه وجود دارد تا حد زيادي مي‌تواند باعث شود كه آن‌ها تمايلي به برقراري رابطه جنسي با همسرشان نداشته باشند.

درخواست رابطه از طرف زن چگونه بايد باشد؟

خجالت را كنار بگذاريد

اصلي‌ترين دليلي كه خانم‌ها را از بيان نيازهاي جنسي منصرف مي‌كند احساس خجالت است. هرچقدر هم كه اين موضوع برايتان خجالت‌آور باشد، بهتر است به نحوي درباره آن شروع به صحبت كنيد. پس از مدتي متوجه مي‌شويد كه چقدر اين كار روي كيفيت رابطه جنسي و حتي ارتباط عاطفي‌تان تأثير گذاشته است.

درخواست رابطه از طرف زن با اعتمادبه‌نفس

اگر احساس مي‌كنيد ظاهرتان به‌اندازه كافي جذاب نيست بهتر است سعي كنيد اعتمادبه‌نفس خود را بالاتر ببريد. هميشه اين موضوع را به ياد داشته باشيد كه همسرتان شما را همين‌گونه كه هستيد انتخاب كرده و دوست دارد؛ به‌علاوه دوري از برقراري رابطه جنسي مي‌تواند تأثير منفي بيشتري روي رابطه‌تان داشته باشد.

از روش‌هاي غيرمستقيم استفاده كنيد

اينكه يك خانم هميشه براي رابطه جنسي پيش‌قدم شود هم موضوع خيلي جالبي نيست. بهتر است گاهي اوقات تمايل خود را به‌صورت غيرمستقيم به همسرتان نشان دهيد. ايجاد يك فضاي رمانتيك دونفره، استفاده از آرايش و لباس موردعلاقه همسرتان يا به كار بردن جملات عاشقانه همگي مي‌توانند بدون اينكه شما مستقيماً درخواستتان را مطرح كنيد پيام شما را به همسرتان برسانند.

از يك مشاور كمك بگيريد

صحبت كردن راجع به مسائل جنسي براي بسياري از زنان كار سختي است. در اين شرايط بهتر است از يك متخصص روانشناسي كمك بگيريد. روانشناسان دركنار اينكه بي‌طرفانه و بدون قضاوت به مشكلات شما گوش مي‌كنند دانش و توانايي لازم براي برطرف كردن آن‎‌ها را هم دارند. اگر احساس مي‌كنيد از رابطه جنسي خود راضي نيستيد يا نمي‌توانيد خواسته‌هايتان را با همسرتان درميان بگذاريد و يا همسرتان هيچ وقت براي شروع رابطه پيش قدم نشده، بهتر است راجع به اين موضوع از يك مشاور كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

آيا درخواست رابطه از طرف زن اشتباه است؟

خير؛ خانم‌ها نيز به‌اندازه آقايان به برقراري رابطه جنسي نياز دارند و سركوب اين نياز روش مناسبي نيست. مطرح كردن درخواست براي برقراري رابطه حتي مي‌تواند باعث بهتر شدن كيفيت رابطه و بالا رفتن اعتمادبه‌نفس جنسي همسرتان باشد.

چطور به همسرم نشان بدهم كه مي‌خواهم با او رابطه داشته باشم؟

در اولين قدم بهتر است خجالت كشيدن را كنار بگذاريد و راجع به نيازهايتان با همسرتان صحبت كنيد. در كنار اين راهكار بهتر است گاهي اوقات هم از روش‌هاي غيرمستقيم مثل ايجاد يك فضاي رمانتيك و دونفره استفاده كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۶:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از آسانسور يكي از فوبياهاي رايجي است كه احتمال بروز آن در زنان و مردان بسيار زياد است. كساني كه از آسانسور مي‌ترسند در حقيقت دچار اختلال اضطرابي بوده و يا حداقل با يك فوبيا ديگر نيز دست و پنجه نرم مي‌كنند. مبتلان ترجيح مي‌دهند به جاي آسانسور از پله استفاده كنند و اگر سوار آسانسور شوند، احساس تنش و علائم اضطرابي گوناگون نظير تعريق، افزايش ضربان قلب يا لرزش بدن را تجربه مي‌كنند. 

منبع : ترس از آسانسور يا فوبي آسانسور

ترس از آسانسور

ترس از اسانسور مي‌تواند يك فوبياي اختصاصي باشد. فوبياي اختصاصي به هرگونه ترس شديد و غيرمنطقي از يك شيء يا شرايط خاص گفته مي‌شود كه با تهديد بيروني تناسبي ندارد. با اين حال در بسياري از موارد ترس از آسانسور علامتي است كه نشان دهنده شروع كلاستروفوبيا (ترس از مكان‌هاي بسته) يا آگورافوبيا (گذرهراسي) است. در ادامه به توضيح هريك از اين اختلالات پرداخته ايم.

ترس از آسانسور علامتي از كلاستروفوبيا (ترس از مكان‌هاي بسته)

ترس از اسانسور در بسياري از مواقع مي‌تواند نشان دهنده اختلال كلاستروفوبيا باشد. مبتلايان به اين اختلال از هرگونه فضاي بسته مي‌ترسند. از آنجايي كه آسانسور نيز يك فضاي بسته است، ترس از آن مي‌تواند به عنوان واكنش مرتبط به كلاستروفوبيا در نظر گرفته شود.

ترس از آسانسور علامتي از آگورافوبيا (گذر هراسي)

آگورافوبيا نوعي ترس شديد از گير افتادن در موقعيتي است كه فرار كردن از آن دشوار يا غيرممكن است. كساني كه مبتلا به اين اختلال هستند از موقعيت‌هاي مختلف اجتناب مي‌كنند كه آسانسور نيز مي‌تواند يكي از آن‌ها باشد. با اين حال دچار بودن به آگورافوبيا لزوما منجر به ترس از آسانسور نمي‌شود.

علل دچار شدن به ترس از آسانسور

ترس از آسانسور يك علت واحد ندارد بلكه علل و عوامل مختلفي مي توانند در بروز آن تاثيرگذار باشند. براي مثال افرادي كه در خانواده شان اين ترس وجود دارد از طريق يادگيري مشاهده اي ممكن است كه به طور ناخودآگاه اين ترس را فرابگيرند و آن ها نيز از آسانسور استفاده نكنند.

هم چنين در بسياري از موارد ترس‌هاي اين چنيني از تجربيات ناخوشايند گذشته نشات مي‌گيرند. مثلا كساني كه در دوران كودكي سابقه گير كردن در آسانسور را داشته‌اند يا سقوط آسانسورها را در تلويزيون يا ساير رسانه‌ها مشاهده كرده‌اند بيش از ديگران امكان دارد كه دچار ترس از آسانسور شوند. علاوه بر اين‌ها اگر ترس از آسانسور را به عنوان فوبيا در نظر بگيريم بايد گفت كه عوامل زيستي و ژنتيكي نيز مي‌توانند در پيدايش آن سهم داشته باشند.

روش هاي درمان و غلبه بر ترس از آسانسور

پژوهش‌ها نشان مي دهد كه انواع فوبيا در اكثر موارد به روان درماني به خصوص با رويكردهاي شناختي و رفتاري پاسخ مثبت مي‌دهند. در نتيجه براي غلبه بر اين مشكل لازم است كه به يك روانشناس مراجعه نماييد. روانشناس با توجه به شخصيت شما روش درماني مناسب را انتخاب مي‌كند.

رويكرد شناختي رفتاري

در رويكرد شناختي رفتاري درمانگر بر اين باور است كه ريشه تمامي رفتارها و هيجانات ناخوشايند اعتقادات و باورهاي تحريف شده ايست كه نيازمند بررسي و اصلاح هستند. در نتيجه تلاش مي‌كنند تا افكار زيربنايي مرتبط با ترس از آسانسور را بررسي كرده، آن‌ها را به چالش بكشد و به كمك مراجع افكار سالم‌تري را جايگزين نمايد. همچنين در اين رويكرد تكنيك‌هاي رفتاري مختلفي آموزش داده مي‌شود كه درمانجو به واسطه آن‌ها مي‌تواند در موقعيت‌هاي استرس زا بر ترس شديد و غيرمنطقي خود غلبه نمايد. از جمله اين تكنيك‌ها مي‌توان به ريلكسيشن و فنون تنفسي اشاره كرد.

مواجهه درماني

در مواجهه درماني، درمانگر تلاش مي‌كند كه به كمك مراجع يك سلسله مراتب تدريجي براي مواجهه با موقعيت تنش زا وضع كند. اين مواجهه مي‌تواند به طور ذهني، در دنياي واقعي يا به كمك واقعيت مجازي انجام بگيرد. در طول فرايند مواجهه درمانگر به كمك فنون خودآرام سازي اين توانمندي را در مراجع ايجاد مي‌كند كه بتواند با احساسات ترس و اضطرابي كه احساس مي‌كند، كنار بيايد. بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه اكثر فوبياها از طريق مواجهه درماني بهبود مي‌يابند و اين روش يكي از موثرترين رويكردها براي درمان اين اختلالات محسوب مي‌شود.

استفاده از دارو براي درمان ترس از آسانسور

در اكثر موارد ترس از آسانسور با روان درماني بهبود مي‌يابد و نيازي به درمان‌هاي دارويي ندارد. با اين حال برخي از مراجعين ممكن است كه در كنار ترس از آسانسور دچار مشكلات روانشناختي ديگري نيز باشند كه شرايط بهبودي را براي آن‌ها دشوار مي‌كند. همچنين برخي افراد ممكن است به دلايل مختلف از جمله ويژگي‌هاي خاص شخصيتي نتوانند از جلسات روان درماني بهره لازم را ببرند.

در اين شرايط روانشناس مراجع را به يك روان پزشك ارجاع مي‌دهد تا به كمك داروهاي ضد اضطرابي فرايند درمان تسهيل شود. با اين حال در نظر داشته باشيد كه بسياري از داروهاي ضد اضطراب و آرام بخش قابليت اعتيادآوري دارند. در نتيجه هرگز نبايد به طور خودسر مورد استفاده قرار بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا ترس شديد از آسانسور ريشه در تجربيات كودكي دارد؟

در بسياري از موارد فوبياها از تجربيات ناخوشايند كودكي نشات مي‌گيرند. با اين حال اين مشكل مي‌تواند از علل و عوامل ديگري نيز ناشي شود كه از جمله آن‌ها مي‌توان به يادگيري مشاهده‌اي  و عوامل زيستي اشاره كرد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

 

 

 

 

 

منبع : ترس از آسانسور يا فوبي آسانسور


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۴:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قصه گويي براي كودكان يكي از روش‌هاي بسيار سودمندي است كه به رشد و آموزش آن‌ها در جنبه‌هاي مختلف كمك مي‌كند. شما در قالب قصه مي‌توانيد بسياري از مفاهيم تربيتي را به فرزند خود منتقل كنيد و هم چنين دامنه واژگان كودك را وسيع‌تر نماييد. اين كار به خودي خود مي‌تواند بر قدرت تكلم فرزندتان تاثير بسزايي بگذارد و هوش كلامي و اجتماعي او را نيز تقويت كند. با آگاهي از فوايد قصه گويي و اصول صحيح آن مي‌توانيد به نحوي موثر براي فرزند خود قصه بگوييد تا از تمام فوايد آن بهره‌مند شود. كمك گرفتن از روانشناس كودك نيز مي‌توانيد در اين زمينه به شما كمك كند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

 منبع : قصه گويي براي كودكان

 

اهميت و فوايد قصه گويي براي كودكان

قصه گويي براي كودكان فوايد گوناگوني دارد و از جنبه‌هاي مختلفي مي‌تواند بر رشد آن‌ها تاثير مثبت بگذارد. از جمله مهم‌ترين فوايد خواندن داستان براي كودكان مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– قصه گويي به رشد مهارت‌هاي كلامي كودكان كمك مي‌كند و باعث مي‌شود كه آن‌ها صداها، كلمات و زبان را راحت‌تر ياد بگيرند.

– قصه گويي به پرورش قوه تخيل و كنجكاوي كودكان كمك مي‌كند.

– قصه گويي مهارت‌هاي اجتماعي كودكان را تقويت كرده و كمك مي‌كند تا آن‌ها ارتباطات موفق‌تري با اطرافيان خود برقرار نمايند.

– به كودك كمك مي‌كند تا جهان پيرامون خود و فرهنگ حاكم بر آن را بهتر بشناسد.

– قصه گويي براي كودكان عملكرد شناختي آن‌ها را بالا مي‌برد. در نتيجه منجر به تقويت مواردي نظير حافظه، قدرت تمركز و يادگيري كودك مي‌شود.

-عادت كتابخواني در كودك تقويت مي‌شود. 

-با قصه گويي مي‌توان كودك را از نظر علمي بهتر تربيت كرد چراكه آنان را نسبت به نمونه واقعي مسائل در دنيا كنجكاو مي‌كند. 

-قصه گويي به تربيت و پرورش بهتر كودكان كمك مي‌كند. شما مي‌توانيد از طريق داستان، كودك را با ويژگي‌هايي همچون شجاعت و صداقت آشنا نماييد و اين ويژگي‌ها را به ناخودآگاه او وارد كنيد.

 

قصه گويي براي كودكان | چه زماني براي فرزندم قصه بگويم؟

بسياري از والدين به دنبال اين هستند كه بدانند چه زماني قصه خواندن مي‌تواند مفيد باشد و بيشترين تاثير را بر كودك بگذارد. در جواب به اين سوال بايد گفت كه هيچ محدوديتي در اين زمينه وجود ندارد. شما مي توانيد از هر فرصتي براي قصه گويي استفاده كنيد. به خاطر بسپاريد كه همواره نياز نيست كتاب در دست بگيريد. شما مي‌توانيد داستان‌هاي كودكانه كوتاهي را حفظ كنيد و در زمان‌هاي مختلف نظير وقتي مي‌خواهيد كودك را بخوابانيد يا زماني كه در خانه تنها هستيد يا در انتظار چيزي نشسته‌ايد آن‌ها را براي فرزند خود تعريف كنيد. اگر بتوانيد اين قصه‌ها را در قالب شعر و آواز براي فرزند خود بخوانيد بيش از پيش فرزندتان سرگرم خواهد شد و همچنين يادگيري او نيز از مفاهيم موجود در داستان‌ها افزايش خواهد يافت.

بيشتر بخوانيد : خواباندن كودك | انواع ترفندها و راهكارهايي براي خواباندن كودكان

توصيه هايي براي والدين

براي اينكه بتوانيد تاثير قصه گويي را بر فرزندتان افزايش دهيد، رعايت برخي توصيه‌ها مي‌تواند تا حد بسياري تاثيرگذار باشد. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

– براي قصه گويي يك روال روتين ايجاد كنيد. براي مثال هر شب يك زمان خاص را به قصه گويي اختصاص دهيد و براي فرزندتان كتاب بخوانيد.

– داستان‌ها را در قالب شعر و آواز براي فرزندتان بخوانيد و اجازه دهيد او نيز با شما همراهي كند.

– در هنگام قصه گويي براي كودكان از كتاب‌هاي مصور استفاده كنيد تا كودك بيشتر جذب داستان‌ها شود.

– هنگام قصه گويي فضايي آرام براي كودك فراهم كنيد و هرگونه وسيله الكترونيكي نظير گوشي موبايل و تبلت كه منجر به حواسپرتي او مي‌شوند را از دسترس دور كنيد.

– هنگام قصه گويي فرزندتان را در آغوش بگيريد و او را نوازش كنيد. قصه گويي براي كودك مي‌تواند فرصتي براي عميق‌تر شدن رابطه والد-فرزندي باشد.

– به فرزندتان كمك كنيد كلمات داستان را همراه شما تكرار نمايد تا بتواند از نظر زبان و گفتار پيشرفت كند.

– به كودك اجازه دهيد پس از گفتن هر داستان، احساسات و افكار خود را درباره آن بيان كند.

 

نكاتي كه هنگام قصه گويي براي كودكان بايد به آن ها توجه كنيد

هنگامي كه مي‌خواهيد براي فرزند خود قصه‌اي تعريف كنيد، بايد ملاحظات مختلفي را در نظر بگيريد. براي مثال داستان‌هايي را انتخاب كنيد كه متناسب با رده سني فرزندتان باشد. در نظر داشته باشيد كه فرزندان كوچك‌تر توانايي كمي براي تفكر انتزاعي دارند. از همين رو مواجه شدن با داستان‌هاي افراد بزرگسال يا داستان‌هايي كه براي گروه‌هاي سني بالاتر نوشته شده، مي‌تواند منجر به بروز سردرگمي، تنش و اضطراب در آن‌ها شود. توصيه مي‌كنيم براي انتخاب محتوايي مناسب‌تر با روانشناسي كودك آشنا شوبد.

از جمله ديگر نكاتي كه هنگام قصه گويي براي كودكان بايد به آن توجه كنيد، نحوه خواندن كتاب‌هاي الكترونيك است. اگر مي‌خواهيد از روي گوشي، تبليت يا كامپيوتر براي فرزند خود داستان بخوانيد، بايد دسترسي به اينترنت را قطع كنيد و بازي‌ها را در فضاي جداگانه‌اي قرار دهيد. در غير اين صورت كودك نمي‌تواند تمركز خود را حفظ كند و با بازيگوشي محتواي داستان‌هاي شما را از دست مي‌دهد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوزاد و كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا قصه گويي براي كودك مي‌تواند در توانايي او براي حرف زدن تاثير داشته باشد؟

بله قصه گويي گنجينه لغات فرزندتان را افزايش مي‌دهد و كمك مي‌كند تا او بتواند در گفت و گو از دايره واژگان گسترده‌اي كمك بگيرد. به همين خاطر كودكاني كه داستان‌هاي بيشتري مي‌دانند، اغلب مهارت‌هاي كلامي بالاتري را از خود نشان مي‌دهند.

آيا قصه گويي براي كودك مي‌تواند به كاهش مشكلات دوران كودكي نظير اضطراب و ترس‌ها كمك نمايد؟

قصه گويي مي‌تواند يك روش كمكي براي كاهش مشكلات دوران كودكي باشد. براي مثال شما در قالب داستان مي‌توانيد به بسياري از ترس‌ها و نگراني‌هاي فرزندتان اشاره كنيد. با اين حال اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان تنش‌هاي بسياري دارد، بهتر است از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

 

 

 

 منبع : قصه گويي براي كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قصه گويي براي كودكان،
موضوع:
[ ۲۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۹:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مادران معمولا تا قبل از هفته چهارم بارداري نسبت به وضعيت خود بي اطلاع هستند اما با ورود به هفته چهارم تغييراتي را احساس مي‌كنند كه تا اين زمان تجربه نكرده‌اند. با مشاهده اين تغييرات كه معمولا به صورت جسمي و رواني است، مشخص مي‌شود كه آن‌ها در وضعيت جديدي قرار دارند و بايد مراقبت‌هاي دوران بارداري را رعايت كنند. به دليل حساسيت‌هاي زيادي كه در اوايل بارداري و مخصوصا در هفته چهارم وجود دارد، مادران مي‌بايست نسبت به علائم بدني خود آگاهي كسب نمايند. همچنين خطراتي كه ممكن است جنين را تهديد كند بشناسند و با رعايت اقدامات مناسب دوران حاملگي راحتي را پشت سر بگذرانند. با توجه به اهميت هفته چهارم بارداري در طول دوران حاملگي در ادامه به بررسي كامل آن خواهيم پرداخت. 

منبع : هفته چهارم بارداري

تغييرات بدن در هفته چهارم بارداري

اولين تجربه مشترك همه مادران در هفته چهارم بارداري اين است كه متوجه قطع چرخه قاعدگي خود مي‌شوند. در ابتداي بارداري كه معمولا با شروع آخرين قاعدگي آغاز مي‌گردد و نشانه‌هاي آن در هفته چهارم آشكار مي‌شوند؛ مقدار زيادي هورمون لوتئينه كننده (LH) و فوليكل (fsh) ترشح مي‌شود كه نقش مهمي در بارور كردن تخمك دارند. معمولا در هفته چهارم مادر احساس دردهاي شكمي را گزارش مي‌كند كه نشان دهنده چسبيدن جنين به ديواره رحم است كه بتواند از اين طريق تغذيه نمايد.

اندازه جنين در هفته چهارم بارداري

به طور تقريبي اندازه جنين را در هفته چهارم بارداري مي‌توان به اندازه يك عدس در نظر گرفت. در همين زمان است كه كيسه بارداري در رحم مادر ايجاد مي‌شود و قطري به اندازه 3 تا 6 ميليمتر دارد. اين كيسه قادر است تا پايان دوران حاملگي با سرعت 1 ميلي متر رشد كند.

نشانه‌هاي بارداري در هفته چهارم

  • حالت تهوع و استفراغ
  • سفت شدن سينه و احساس درد در اين ناحيه
  • لكه بيني
  • تغييرات روحي
  • نگراني و اضطراب
  • غش كردن
  • حساسيت به بو
  • تكرار ادرار

البته همه علائم با هم در يك فرد ديده نمي‌شود، گاهي نيز ممكن است شما حامله باشيد ولي هيچ علامتي در هفته چهارم نداشته باشيد پس بهتر است اگر به تازگي اقدام به بارداري نموده‌ايد حتي اگر علامتي نداريد تا مشخص شدن نتيجه تست بارداري، مراقب خودتان باشيد.

اقدامات لازم در هفته چهارم بارداري

انجام اقدامات زير در هفته چهارم اهميت زيادي دارد و به رشد و سلامت شما و جنين كمك مي‌كند. سعي كنيد كه در طول مدت بارداري با رعايت نكات شرايط را براي زايماني راحت تر نيز فراهم نماييد.

مراجعه به متخصص و انجام آزمايش خون

متخصصان معمولا هورمون‌هاي بدن مادران را چك مي‌كنند و انجام آزمايش HCG را تجويز مي‌نمايند. آزمايش ديگري نيز انجام مي‌گيرد كه سطح پرژسترون را چك مي‌كند. متخصصان با مشاهده نتيجه هر دو آزمايش متوجه مقدار افزايش هورمون مي‌شوند. آزمايشات كمك مي‌كند كه وضعيت و سلامت جنين در رحم شما مورد بررسي قرار گيرد.

اجتناب از مصرف سيگار و الكل

مصرف سيگار و الكل در هفته چهارم بارداري و به طور كلي در طول مدت بارداري بسيار خطرناك بوده و به دليل رسوب مواد سمي ناشي از مصرف آن‌ها ممكن است عوارض جبران ناپذيري بر سلامت جنين وارد شود. كمبود اكسيژن ناشي از مصرف سيگار سرعت رشد جنين را كاهش مي‌دهد و مانع از اين مي‌شود كه جنين به وزن مطلوب برسد. مصرف الكل نيز به نوبه خود سهم مهمي در عدم رشد صحيح جنين دارد. سندروم جنين الكلي از مهمترين خطراتي است كه مي‌تواند مصرف الكل براي نوزاد به وجود آورد.

انجام ندادن كارهاي سنگين

به دليل اينكه خطر سقط جنين در هفته چهارم بسيار بالاست، مادران بايد بسيار مواظب وضعيت خود باشند و از برداشتن اجسام سنگين و كارهاي سخت خودداري كنند. سعي كنيد در اين مدت بيشتر به استراحت بپردازيد و خود را با خواندن كتاب و مطالبي درباره دوران بارداري سرگرم نگه داريد. 

رژيم غذايي مناسب

در اين دوران به دليل اينكه جنين در ابتداي رشد است مي‌بايست توسط مواد غذايي مغذي تغذيه گردد. همچنين مادر نيز بايد رژيم غذايي مناسبي را رعايت نمايد تا ضمن جذب مواد مقوي از مصرف مواد قندي و چربي اجتناب نمايد. توصيه مي‌گردد مادران عزيز در اين دوران مصرف مواد كافئين دار مانند قهوه را به حداقل برسانند. همچنين مصرف روزانه ويتامين‌هاي A، B، و D به مقدار 200 واحد به زنان باردار توصيه مي‌شود.

ورزش كردن در هفته چهارم بارداري

در جهت تسكين دردهاي دوران بارداري انجام ورزش‌هاي سبك بسيار كاربردي خواهد بود. اگر چه در گذشته تصور مي‌شد ورزش كردن براي سلامت مادر و جنين مناسب نيست اما امروزه ثابت شده است خانم‌هايي كه ورزش مي‌كنند در زمان زايمان، راحت‌تر خواهند بود و احتمال سزارين اجباري كاهش مي‌يابد.

مصرف مكمل‌هاي دارويي

مصرف مكمل‌هاي دارويي نيز در اين دوران بسيار حائز اهميت مي‌باشد و بايد به طور مرتب فوليك اسيد و زينك استفاده گردد. مصرف فوليك اسيد به اين دليل مهم است كه باعث مي‌شود جنين از آسيب‌هاي ستون فقرات در امان بماند. زينك نيز كمك مي‌كند تا بتوانيد عملكرد ايمني بدن را به خوبي تنظيم كنيد.

 

احتمال سقط جنين در هفته چهارم بارداري

پزشكان معتقدند احتمال سقط جنين در هفته چهارم بارداري زياد است و به طور تقريبي 20 درصد از بارداري‌ها در اين زمان منجر به سقط جنين مي‌شوند. به دليل اينكه جنين در هفته چهارم در سونوگرافي ديده نمي‌شود، سقط جنين در اين زمان را بارداري شيميايي مي‌نامند و تنها از طريق آزمايش خون و ادرار قابل تشخيص است. با اين حال اگر علائمي از جمله خونريزي شديد و درد و گرفتگي عضلات داشتيد لازم است كه حتما به يك متخصص مراجعه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوزاد و كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا احتمال خونريزي در هفته چهارم بارداري وجود دارد؟

در برخي از خانم‌ها ممكن است خونريزي در هفته چهارم مشاهده شود. اين خونريزي اگر به حالت صورتي رنگ يا قهوه‌اي ديده شود مسئله ساز نخواهد بود اما اگر رنگ خون قرمز و شبيه رنگ خون در دوران قاعدگي باشد و در كنار آن عوارضي چون احساس درد شديد و تب و لرز را به همراه داشته باشد، بايد سريعا به متخصص مراجعه نمايند.

چگونه مي‌توان از خطر سقط جنين در هفته چهارم جلو گيري كرد؟

با استفاده از رژيم غذايي مناسب حاوي مواد معدني و ويتامين‌ها، حفظ وزن مناسب قبل و بعد از حاملگي و اجتناب از مصرف سيگار و الكل مي‌توان خطر سقط جنين را به حداقل رساند.

 

 

منبع : هفته چهارم بارداري

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هفته چهارم بارداري،
موضوع:
[ ۲۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۶:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص تريازولام يكي از انواع داروهاي آرام بخش بنزوديازپيني است كه اغلب براي درمان اختلالات خواب نظير بي خوابي تجويز مي‌شود. از آنجايي كه همه بنزوديازپين‌ها قابليت اعتيادآوري جسمي و روانشناختي را دارند، مصرف آن‌ها حتما بايد طبق تجويز و نظارت متخصص باشد. در بسياري از موارد بي‌خوابي يا مشكلات اضطرابي بدون داروهاي اعصاب و به كمك روان درماني قابل بهبودي هستند. از همين رو بايد در وهله اول از يك روانشناس كمك بگيريد. در صورتي كه مصرف دارو الزامي باشد، روانشناس شما را به روانپزشك ارجاع خواهد داد. در ادامه توضيحات بيشتري در مورد موارد مصرف، عوارض جانبي و تداخلات دارويي تريازولام ارائه كرده‌ايم. براي آشنايي با ساير داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

منبع : قرص تريازولام

قرص تريازولام چيست و براي چه تجويز مي شود؟

تريازولام نوعي داروي آرام بخش بنزوديازپيني است كه اغلب در درمان اختلالات خواب نظير بي خوابي تجويز مي‌شود. اين دارو به بيماران كمك مي‌كند تا سريع‌تر به خواب روند، كمتر از خواب بپرند و مدت طولاني‌تري را در خواب بگذرانند. از اين دارو معمولا براي درمان‌هاي كوتاه مدت در دوره‌هاي 1 الي 2 هفته‌اي استفاده مي‌شود. اگر بي خوابي پس از اين مدت بهبود پيدا نكرد، بايد براي ادامه يا قطع مصرف دارو با پزشك مشورت نماييد.

در نظر داشته باشيد كه بنزوديازپين‌ها همگي قابليت اعتيادآوري دارند. در نتيجه هرگونه مصرف سرخود آن‌ها ممنوع است. اگر دچار مشكلات خواب، تنش و استرس هستيد، پيش از مصرف دارو حتما با متخصص روانشناس مشورت نماييد. در بسياري از موارد روانشناس با روش‌هاي غيردارويي و در جريان رواندرماني به شما كمك مي‌كند تا بهبودي را تجربه نماييد. در صورتي كه دريافت دارو ضروري باشد روانشناس شما را به يك روانپزشك ارجاع خواهد داد.

دوز مصرف قرص تريازولام

داروي‌تريازولام در دوز هاي 0/25 و 0/125 ميلي گرم تجويز مي‌شود. عموما براي بازه زماني كوتاه مدت 7 تا 10 روز تجويز مي‌گردد و مصرف طولاني مدت آن توصيه نمي‌گردد. تا جايي كه به دليل عوارض جانبي آن برخي كشورها مدت‌ها فروش آن را ممنون اعلام كردند. با اين حال براي برخي اختلالات مثل بي‌خوابي همچنان تجويز مي‌شود. پس طبق دستور متخصص از دارو استفاده كنيد. 15 الي 30 دقيقه تا اثر دارو طول مي‌كشد و تا 6-7 ساعت در بدن باقي خواهد ماند.

عوارض جانبي مصرف تريازولام

مصرف تريازولام همانند هر دارويي ديگري به طور بالقوه احتمال بروز برخي عوارض جانبي را به همراه خواهد داشت. با اين حال همه كساني كه از اين دارو استفاده مي‌كنند دچار عوارض جانبي نمي‌شوند. از جمله رايج‌ترين عوارض مصرف تريازولام مي‌توان به سرگيجه و بروز برخي ناهماهنگي‌هاي حركتي اشاره كرد. اگر اين علامت پس از گذشت چند روز ادامه پيدا كرد يا پايدار ماند حتما به پزشك خود اطلاع دهيد.

همچنين استفاده از تريازولام مي‌تواند منجر به خواب آلودگي مفرط شود. اگر در طول روز بيش از حد چرت مي‌زنيد اين موضوع را با متخصص در ميان بگذاريد. در اين شرايط شايد لازم باشد دوز دارو مورد ارزيابي قرار گرفته و مجددا تعيين شود. اگر در پي مصرف تريازولام دچار عوارض جدي خاصي نظير بروز مشكلات حافظه، افسردگي، افكار خودكشي، توهم، گيجي، بيقراري، اضطراب و پرخاشگري شديد سريعا با پزشك خود تماس گرفته و در مورد ادامه يا قطع مصرف دارو با او مشورت نماييد.

نكاتي كه هنگام مصرف‌ تريازولام بايد به آن ها توجه كنيد

اگر پزشك به شما تريازولام تجويز كرده لازم است قبل از مصرف حتما به نكات زير توجه نماييد:

  • اگر به داروهاي بنزوديازپيني نظير آلپرزولام يا ديازپام حساسيت داريد، حتما اين موضوع را با پزشك خود در ميان بگذاريد.
  • در صورت داشتن سابقه هرگونه آلرژي موضوع را به پزشك خود اطلاع دهيد.
  • در صورت دچار بودن به بيماري‌هاي كبدي، كليوي، مشكلات ريوي و هرگونه مشكل روانشناختي نظير افسردگي يا اضطراب اين مسئله را به پزشك اطلاع دهيد.
  • در صورتي كه سابقه اعتياد در خانواده‌تان وجود دارد اين موضوع را با پزشك در ميان بگذاريد.
  • از آنجايي كه اين دارو باعث خواب آلودگي مي‌شود، پس از مصرف از انجام فعاليت‌هايي نظير رانندگي كه به سطح بالاي هشياري نياز دارند خودداري كنيد.
  • از مصرف همزمان اين دارو با مواد مخدر يا الكل خودداري كنيد.
  • قبل از انجام عمل جراحي يا هنگام مراجعه به دندانپزشك متخصص را در جريان مصرف تريازولام قرار دهيد.

تداخلات داروي با قرص تريازولام

مصرف همزمان برخي داروها با تريازولام مي‌تواند بر متابوليسم دارو تاثير گذاشته و يا منجر به افزايش احتمال بروز عوارض جانبي شوند. از جمله اين داروها مي‌توان به سديم اكسي بات، داروهاي ضدافسردگي نظير فلوكستين و پاروكستين، برخي از آنتي بيوتيك‌ها مثل اريترومايسين، ساير داروهاي ضداضطرابي نظير لورازپام، آلپرزولام و داروهايي كه در درمان ايدز به كار مي‌روند اشاره كرد.

درمان هاي جايگزين با تريازولام

همان طور كه گفته شد از قرص تريازولام بيش از هرچيز در درمان بي خوابي استفاده مي‌شود. از آنجايي كه داروهاي ضد اضطرابي عوارض جانبي مختلفي دارند و براي بدن وابستگي جسماني ايجاد مي‌كنند اكثر متخصصين قبل از تجويز آن‌ها توصيه دارند كه ابتدا از درمان‌هاي غيردارويي كمك بگيريد.

براي مثال در روان درماني روانشناس با كمك تكنيك‌هاي خود آرام سازي نظير ريلكسين، مديتيشن، تكنيك‌هاي تنفسي و ذهن آگاهي به شما كمك مي‌كند تا سطح تنش‌هايتان را كاهش داده و به اين ترتيب شب‌ها خواب راحت‌تري داشته باشيد. در صورتي كه اين درمان‌ها اثر بخش نبوده يا سطح اضطرابتان بسياربالا باشد، آن وقت درمانگر استفاده از داروها را مد نظر قرار مي‌دهد. نكته قابل توجه اينجاست كه درمان‌هاي روان شناختي و غيردارويي معمولا اثربخشي پايدارتري دارند در حالي كه بي خوابي پس از قطع دارو در اكثر موارد مجددا با شدت بيشتري بروز مي‌يابد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي و اضطراب مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا مصرف تريازولام در دوران بارداري مجاز است؟

تريازولام ممكن است منجر به آسيب به كودك در دوران جنيني بشود. از همين رو براي مصرف اين دارو هنگام حاملگي حتما بايد زير نظر متخصص قرار داشته باشيد.

آيا تريازولام اعتياد آور است؟

همه داروهاي آرام بخش بنزوديازپيني قابليت ايجاد ايجاد وابستگي را دارند. از همين رو هرگونه مصرف سرخود آن ها مي‌تواند به اعتياد بيانجامد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

 

 

منبع : قرص تريازولام

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص تريازولام،
موضوع:
[ ۱۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۴:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پوشش والدين در حضور فرزندان چگونه بايد باشد؟ خانواده به عنوان اولين نهادي كه فرزندان در آن رشد پيدا مي‌كنند و مهارت‌هاي زندگي را مي‌آموزند، نقش بسيار مهمي در شكل گيري شخصيت آن‌ها دارد. آنچه كه فرزند مي‌بيند و مي‌شنود، اثرات مستقيمي بر روي ذهنيت او دارد و در آينده به صورت باورهاي بنيادين خود را نشان مي‌دهند. ميزان پوشش والدين از جمله مسائل بسيار مهمي است كه در شكل گيري اخلاق جنسي و عرفي فرزندان اهميت بسزايي دارد. كودكان با توجه به پوشش والدين، به مفهوم حريم خصوصي، دوري و نزديكي آدم‌ها پي مي‌برند. با آگاهي از پوشش صحيح والدين در حضور فرزندان و كمك گرفتن از يك فرد متخصص، مي‌توانيد فرزند خود را در زمينه جنسي به درستي تربيت نماييد. براي اطلاع در زمينه مشاوره كودك كليك ككنيد. 

 منبع : پوشش والدين در حضور فرزندان

تقليد كودكان از پوشش والدين

كودكان به طور بالقوه مي‌بينند، به حافظه مي‌سپارند و نمايش مي‌دهند. اين ويژگي‌ها در همه كودكان حتي فرزندان 2 تا 3ساله نيز كاملا مشهود است. آن‌ها با توجه به اينكه چه نوع پوششي را از پدر و مادر خود ديده‌اند، آن را بخاطر مي‌سپارند و به سمت آن سوق مي‌يابند. افراط و تفريط در پوشش والدين اثرات مخربي را بر جاي خواهد گذاشت. پسران بيشتر به تقليد از پدر و دختران بيشتر به تقليد از مادر گرايش دارند، به همين دليل والدين بايد در حفظ خط قرمزهاي شخصي كوشا باشند و از برهنگي كامل در مقابل فرزندان خود جدا اجتناب كنند. در ادامه افراط و تفريط ر پوشش والدين را توضيح مي دهيم:

1. پوشش والدين در حضور فرزندان | افراط در پوشش والدين

اگر والدين سبك‌هاي تربيتي سخت گيرانه و افراطي را در پيش بگيرند، موجب ايجاد سوال‌هاي زيادي در ذهن فرزندان خود مي‌شوند. اين قضيه به ويژه در رابطه با نوع پوشش اهميت بيشتري مي‌يابد. اگر سبك پوشش والدين به صورت افراطي باشد، كنجكاوي‌هاي فرزندان بيشتر خواهد شد و سوالات پي در پي در ذهن آن‌ها نقش خواهد بست. برخي كودكان از پرسيدن سوالات خود خجالت مي‌كشند، در حالي كه برخي ديگر به راحتي سوال مي‌پرسند و از والدين انتظار پاسخ دارند. حال ارائه پاسخ مستقيم درباره تفاوت‌هاي جنسيتي و ويژگي‌هاي خاص زن يا مرد بودن، چالشي را براي والدين ايجاد مي‌كند كه نه مي‌توانند توضيح كاملا شفافي بدهند و نه مي‌توانند از پاسخ دادن طفره بروند.

2. افراط در آزادي پوشش والدين

به همان ميزان كه افراط در پوشش والدين مي‌تواند به يك چالش مهم تبديل شود، تفريط در پوشش نيز مي‌تواند عواقب ناگواري به همراه داشته باشد. در خانواده‌هايي كه آزادي پوشش به شكل مفرط ديده مي‌شود و حد و مرزها رعايت نگردند، حريم شخصي معنا پيدا نمي‌كند و براي فرزندان اين ذهنيت به وجود مي‌آيد كه آن‌ها در مقابل هم جنس و غير هم جنس خود آزادي كامل دارند و نيازي به اين نيست كه خود را بپوشانند. قطعا پيامدهاي مخرب اين سبك فرزند پروري در آينده كودك نتايج تلخي بر برجاي خواهد گذاشت و پيامدهاي غير اخلاقي آن متوجه فرزند، خانواده و اجتماع خواهد شد.

 

از چه زماني والدين بايد به پوشش خود در حضور فرزندان توجه داشته باشند؟

كودكان بسته به ضريب هوشي‌شان در سنين يكسان، آگاهي‌هاي متفاوتي دارند و در سطح‌هاي متفاوتي قرار مي‌گيرند، به همين دليل نمي‌توان گفت دقيقا از چه زماني متوجه مسائل جنسي و تفاوت‌هاي جنسيتي مي‌شوند. به طور معمول والد هم جنس بهتر است از سن 3 تا 4 سالگي و والد غير هم جنس از سن 5 تا 6 سالگي به نوع پوشش خود در حضور فرزندان دقت داشته باشند. اينكه فرزندان در رابطه با پوشش باز يا بسته والدين سوال كنند يا در مورد تفاوت‌هاي فيزيكي بدن پدر و مادر كنجكاوي داشته باشند، زنگ هشداري است كه پدر و مادر را متوجه اين نكته مي‌سازد كه در حضور فرزندان خود، رعايت پوشش داشته باشند.

 

نكات مهم پوشش والدين در تربيت اخلاق جنسي فرزندان

1. پدر و مادر با رعايت پوشش خود و تعويض لباس در اتاق مجزا به فرزندان خود مي‌آموزند كه بايد حريم شخصي داشته باشند و به ديگران اجازه ندهند برجستگي‌هاي بدن آن‌ها و قسمت‌هاي كاملا شخصي بدنشان را ببينند.

2. افراط و تفريط در پوشش والدين موجب كنجكاوي‌هاي ذهني كودك شده و او را به سمت آگاهي يافتن از مسائل جنسيتي سوق مي‌دهد. به ويژه وقتي كودك توانايي تميز دادن جنس خود را از غير هم جنس داشته باشد.

3. به همان نسبت كه محرك‌هاي محيطي همچون فيلم‌هاي ماهواره و فضاي مجازي مي‌تواند در بلوغ جنسي فرزندان تاثير داشته باشد و بلوغ آن‌ها را جلو بياندازد، پوشش باز و عريان پدر و مادر هم به همين ميزان مخرب خواهد بود و سبب بلوغ جنسي زود رس فرزندان خواهد شد.

بيشتر بخوانيد : تربيت جنسي كودك | اهميت و اصول تربيت جنسي كودكان

 

پوشش والدين در حضور فرزندان | والدين چگونه بايد رفتار كنند؟

پوشيدن لباس‌هاي تنگ، سبب كنجكاوي جنسي فرزندان مي‌شود و ممكن است سوالاتي بپرسند كه اقتضاي سن آن‌ها را ندارد. حفظ پوشش ظاهر و رعايت حريم شخصي از اولين آموزه‌هايي است كه توسط والدين بايد مورد توجه قرار بگيرد. وقتي فرزندان، رفتار و رعايت پوشش والدين خود را به صورت عملي مشاهده نمايند، دچار سردرگمي نخواهند شد و در مي‌يابند كه در مقابل ديگران، حد و مرزها را رعايت كنند و به كسي اجازه ورود به حريم شخصي خود را ندهند.

خواندن كتاب‌هاي قصه كه جنبه آموزشي دارد به خصوص از ابتداي وقتي كه كودك در مورد تفاوت‌هاي فيزيكي بدن بزرگترها سوال مي‌كند، حائز اهميت است. در اين صورت كنجكاوي كودك برطرف مي‌شود و ياد مي‌گيرد كه چطور به واسطه پوشش مناسب، اندام‌هاي شخصي خود را بپوشاند.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوزاد و كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

پوشش كاملا افراط گونه والدين چه تاثيري بر سبك فرزند پروري آن‌ها دارد؟

منع زياد باعث كنجكاوي بيشتر فرزندان مي‌شود. اگر چه ممكن است بدن خود را بپوشانند اما سوالات جنسي آن‌ها همچنان در ذهنشان نقش مي‌بندد و در صورتي كه فضاي خانه را براي پرسيدن سوالات خود مناسب نبينند، از ديگراني كمك مي‌گيرند كه ممكن است سبب گمراهي آنان شود.

آيا پوشش باز و عريان والدين سبب كاهش سوالات جنسي كودكان خواهد شد؟

خير. بچه‌ها از سن 3 تا 4 سالگي معمولا با بدن خود و تفاوت‌هاي فيزيكي با خواهر، برادر يا دوستان خود آشنا مي‌شوند. پوشش باز يا بسته مانع از سوالات جنسي كودك نمي‌شود؛ آن‌ها به اقتضاي سن خود سوال مي‌پرسند و نياز به پاسخگويي دارند.

 

 

 

 منبع : پوشش والدين در حضور فرزندان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۹:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال هماهنگي رشدي يكي از اختلالات عصبي-رشدي است كه باعث ايجاد ناهماهنگي‌هايي در حركات كودك مي‌شود. مبتلايان به اختلال هماهنگي رشدي معمولاً در تمامي حركات درشت، ظريف و حتي گاهي در گفتار خود ضعف دارند. اين ناتواني‌ها باعث مي‌شود تا كودك در بسياري از زمينه‌ها از همسالان خود عقب‌تر باشد. عقب ماندن از گروه همسالان و همين‌طور مشكلاتي كه كودك در جريان تحصيل و انجام فعاليت‌هاي مختلف با آن مواجه مي‌شود، باعث خواهد شد تا آن‌ها به‌تدريج مشكلات روحي مانند از دست دادن اعتمادبه‌نفس و احساس افسردگي را تجربه كنند. به همين خاطر لازم است تا در كنار درمان اختلال هماهنگي رشدي با يك روانشناس راجع به راهكارهايي براي حفظ سلامت روان كودك نيز مشورت كنيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

منبع : اختلال هماهنگي رشدي

اختلال هماهنگي رشدي چيست؟

اختلال هماهنگي رشدي يكي از انواع اختلالات عصبي-رشدي است كه باعث بروز ناهماهنگي‌هايي در حركات كودك مي‌شود. مبتلايان به اين اختلال در دريافت اطلاعات از محيط و همين‌طور توالي حركات ضعيف هستند و به همين خاطر معمولاً در انجام حركاتي كه نياز به هماهنگي بيشتري دارد ضعيف‌تر عمل مي‌كنند. آن‌ها ممكن است در هنگام راه رفتن با هر مانعي برخورد كنند و يا بازي‌هايي مانند دوچرخه‌سواري كه نياز به هماهنگي هر دو بخش از بدن دارد را به‌سختي ياد خواهند گرفت. اختلال هماهنگي رشدي از ابتداي تولد در كودك وجود دارد، بااين‌حال معمولاً تا پيش از سنين 3 يا 4 سالگي كه لازم است كودك برخي مهارت‌هاي حركتي ظريف و پيچيده را از خود نشان دهد تشخيص داده نمي‌شود. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه اختلالات عصبي رشدي كليك كنيد.

نشانه‌هاي اختلال هماهنگي رشدي

به‌طوركلي هرگونه حركتي در كودكان مبتلا به اختلال هماهنگي رشدي با دشواري مواجه است. اين حركات مي‌تواند كارهاي ساده‌اي مثل راه رفتن يا حركات ظريف‌تري مانند بستن بند كفش يا حتي صحبت كردن را دربر بگيرد. به همين خاطر بهتر است در صورت مشاهده هريك از نشانه‌هاي زير يا هر مشكل ديگري كه نشان‌دهنده ناتواني كودك در انجام برخي حركات است با يك روانشناس كودك دراين‌باره صحبت كنيد.

_اين كودكان توانايي‌هاي حركتي مانند سينه‌خيز رفتن، حركت چهار دست‌وپا و همين‌طور راه رفتن را ديرتر از ساير همسالان ياد مي‌گيرند.

_راه رفتن در اين كودكان با مشكلاتي مانند زمين خوردن يا برخورد با موانعي مثل در يا ديوار همراه است. به عبارتي آن‌ها نمي‌توانند موانع را از مسير اصلي تميز دهند.

_ناتواني در انجام برخي حركات ظريف مانند قيچي كردن كاغذ، نخ كردن سوزن يا بستن بند كفش

_برخي از كودكان ناتواني‌هايي را در گفتار نشان مي‌دهند كه مي‌تواند به دليل مشكلاتي در حركت دادن زبان و لب‌ها باشد و يا خود را به‌صورت ناتواني در تنظيم شدت صدا نشان مي‌دهد. آن‌ها يا بسيار بلند يا بسيار آهسته صحبت مي‌كنند.

_ناتواني‌هاي اين كودكان باعث وابستگي بيش‌ازحد به اطرافيان مي‌شود و آن‌ها معمولاً براي انجام تمامي كارهايشان به ديگران نياز دارند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه كودكان استثنايي كليك كنيد.

پيامدهاي اختلال هماهنگي رشدي

اختلال هماهنگي رشدي پيامدهايي را براي كودك به همراه دارد كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:

1. ناتواني در انجام فعاليت‌هاي مربوط به سن

اختلال هماهنگي رشدي باعث مي‌شود تا كودكان مهارت‌هايي مانند دويدن، دوچرخه‌سواري و بازي با دوستانشان را نداشته باشند. اين موضوع باعث عقب ماندن آن‌ها از گروه همسالان شده و به همين خاطر ميل به برقراري ارتباط در كودك تا حدودي از بين مي‌رود. اين بي‌ميلي به برقراري ارتباط مي‌تواند مشكلاتي مانند افسردگي يا ابتلا به هراس‌هاي اجتماعي را در كودك ايجاد كند. به همين خاطر بهتر است در كنار اقداماتي كه براي درمان اين اختلال انجام مي‌دهيد به سلامت روان كودك و جلوگيري از بروز بيماري‌هاي روحي در وي نيز توجه داشته باشيد.

2. ضعف اعتمادبه‌نفس

ناتواني و همين‌طور وابستگي به ديگران در انجام كارهاي ساده‌اي كه ساير همسالان كودك به‌تنهايي انجام مي‌دهند باعث خواهد شد تا آن‌ها خود را به‌عنوان فردي ناتوان در نظر بگيرند كه توانايي انجام هيچ كاري را ندارد. اين موضوع باعث بروز مشكلاتي در اعتمادبه‌نفس كودك مي‌شود. با توجه به اينكه ضعف اعتمادبه‌نفس مي‌تواند در يادگيري و درمان كودك نيز مشكلاتي را ايجاد نمايد، بهتر است نسبت به آن توجه كافي داشته باشيد.

3. بروز مشكلات تحصيلي

ناتواني‌هاي حركتي در كودكان مبتلا به اختلال هماهنگي رشدي، توانايي‌هاي تحصيلي آن‌ها نظير مداد دست گرفتن و نوشتن يا انجام برخي فعاليت‌هاي عملي را نيز تحت تأثير قرار مي‌دهد و به همين خاطر اين كودكان مشكلاتي را در توانايي‌هاي تحصيلي خود تجربه مي‌كنند. از سوي ديگر مقايسه خود با ساير دانش آموزان باعث ضعف اعتمادبه‌نفس و احساس حقارت يا افسردگي در كودك مي‌شود و اين موضوع نيز به‌نوبه خود بر مهارت‌هاي تحصيلي و ميل به يادگيري در اين كودكان اثر مي‌گذارد. مجموع اين دلايل باعث خواهد شد تا بسياري از كودكان مبتلا به اين اختلال تصميم به ترك تحصيل بگيرند.

4. آسيب ديدن ساير اعضاي خانواده

اختلال هماهنگي رشدي باعث مي‌شود تا كودكان براي تمامي فعاليت‌هاي خود نياز به يك مراقب كه معمولاً مادر است داشته باشند. اين موضوع علاوه بر اينكه باعث فشار روحي و خستگي مادر مي‌شود، مي‌تواند باعث ناراحتي خواهر و برادر اين كودكان نيز باشد. زيرا آن‌ها مي‌بينند كه مادرشان بيشتر ساعات روز را به فرزند ديگرش رسيدگي مي‌كند و اين مي‌تواند باعث حسادت اين كودكان شود. خستگي مادر و فشاري كه او براي پرستاري از فرزند بيمار خود تحمل مي‌كند، گاهي مي‌تواند كيفيت رابطه ميان والدين را نيز تحت تأثير قرار دهد. به همين خاطر در اين شرايط معمولاً توصيه مي‌شود كه از مشاوره‌هاي خانواده‌درماني براي جلوگيري از بروز مشكل در خانواده كمك بگيريد.

علل اختلال هماهنگي رشدي

اختلال هماهنگي رشدي به علل بسياري بستگي دارد كه يكي از مهم‌ترين آن‌ها آسيب در بخش‌هايي از مغز است كه انجام مهارت‌هاي حركتي را مديريت مي‌كنند. مخچه كه مسئوليت ايجاد هماهنگي ميان بخش‌هاي مختلف بدن را بر عهده دارد، يكي از مناطق مغزي است كه در اين كودكان دچار آسيب شده است. همچنين آمارها نشان مي‌دهد احتمال بروز اين اختلال در كودكاني كه زودتر از 32 هفته متولد مي‌شوند نيز افزايش پيدا مي‌كند. در كنار تمامي اين دلايل وجود زمينه ژنتيكي يكي از اصلي‌ترين موضوعاتي است كه بايد به آن توجه داشت. براي كسب اطلاعات در زمينه اختلال توره و درمان تيك عصبي كليك كنيد.

تشخيص و درمان اختلال هماهنگي رشدي

تشخيص گذاري اختلال هماهنگي رشدي بايد زير نظر متخصصين روانشناسي كودكان استثنايي صورت بگيرد. درصورتي‌كه نشانه‌هاي اين اختلال را در فرزند خود مشاهده مي‌كنيد، بهتر است به يك روانشناس كودك مراجعه نماييد. روانشناسان با استفاده از آزمون‌هايي نظير آزمون بندر-گشتالت مهارت‌هاي كودك را بررسي كرده و درصورتي‌كه تشخيص دهند كودك به اين اختلال مبتلاست، اقدامات لازم براي درمان را شروع مي‌كنند.

كاردرماني يكي از گزينه‌هاي مهم در درمان اين كودكان است كه انجام حركت‌هاي مختلف را به كودك آموزش مي‌دهد. همچنين در شرايطي كه فرزندتان به دليل اين مشكلات دچار اضطراب، افسردگي يا هر مشكل ديگري شده، بهتر است در اين زمينه نيز با متخصصين روانشناسي كودك صحبت كنيد. ازجمله اقداماتي كه در جلسات كاردرماني براي كودكان مبتلا به اختلال هماهنگي رشدي مورداستفاده قرار مي‌گيرد عبارتند از:

1. ادغام اطلاعات حسي

انجام صحيح حركات تا حدودي بستگي به دريافت اطلاعات از محيط دارد. براي مثال هنگامي‌كه مي‌خواهيد يك كاغذ را ببريد بايد كاغذ و قيچي را ببينيد، فاصله ميان آن‌ها را در ذهنتان تخمين بزنيد و همين‌طور زماني كه بريدن را شروع مي‌كنيد، با مشاهده نتيجه راجع به ادامه دادن يا ندادن كارتان تصميم بگيريد. مبتلايان به اختلال هماهنگي رشدي در اين مهارت ضعيف هستند؛ به همين خاطر است كه در راه رفتن معمولاً به موانع برخورد مي‌كنند و اين احساس را در ديگران ايجاد مي‌كنند كه آن‌ها مانع را نديده‌اند. در طي جلسات كاردرماني به كودك كمك مي‌شود تا اطلاعاتي را كه از محيط اطراف دريافت مي‌كند با يكديگر تركيب كرده و بر اساس آن‌ها به رفتار خود شكل دهد.

2. تكليف محور

در طي درمان‌هاي تكليف محور صرفاً بر روي يك تكليف تمركز مي‌شود. اين تكليف با توجه به نيازهاي كودك و همين‌طور ميزان ناتواني در انجام آن مشخص مي‌شود و سپس از طريق تمرين و تكرار تلاش مي‌شود تا كودك اين مهارت را ياد بگيرد. براي مثال ممكن است درمانگر رفتارهاي ساده‌اي مانند غذا خوردن يا بستن دكمه‌هاي لباس را براي آموزش انتخاب كند تا مقداري از وابستگي كودك به ديگران در كارهاي ساده را كاهش دهد.

اختلال هماهنگي رشدي | نقش خانواده

درصورتي‌كه در فواصل ميان جلسات كاردرماني اعضاي خانواده با كودك تمرين داشته باشند، يادگيري و پيشرفت وي روند سريع‌تري را پشت سر خواهد گذاشت. اگرچه اين ناتواني در فرزند شما فشار و ناراحتي بسياري را برايتان ايجاد كرده و گاهي از پيشرفت‌هاي كند وي در يادگيري مهارت‌ها خسته مي‌شويد اما بااين‌حال به خاطر داشته باشيد كه تلاش‌هاي شما تأثير بسياري در وضعيت كودك دارد كه شايد اثر آن را در كوتاه‌مدت متوجه نشويد. بااين‌حال لازم است كه برخي نكات را در ارتباط با كودك موردنظر قرار دهيد كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. رفتارها را خرد كنيد

براي آموزش موضوعات مختلف به كودك بايد تا حد امكان آن‌ها را به رفتارهاي ساده‌تر خرد كنيد و تا پيش از رسيدن كودك به تسلط در اين توانايي هرگز قدم بعدي را شروع نكنيد. براي مثال شايد لازم باشد براي غذا خوردن ابتدا نگه‌داشتن صحيح قاشق و چنگال را به كودك آموزش دهيد. درنتيجه هرگز هدف اول خود را آموزش غذا خوردن مستقلانه قرار ندهيد. اين كار باعث شكست در آموزش شده و به‌تبع آن علاوه بر اينكه شما احساس نااميدي مي‌كنيد فرزندتان نيز دچار سرخوردگي خواهد شد.

2. موفقيت‌ها را تشويق كنيد

هنگامي‌كه فرزندتان موفق به انجام رفتاري هرچند ساده مي‌شود اين موفقيت را در او تشويق كنيد و با ارائه بازخوردهاي مثبت به او در شكل دادن اعتمادبه‌نفسي سالم‌تر كمك كنيد. در ارتباط با موفقيت‌ها به اين موضوع توجه داشته باشيد كه موفقيت صرفاً به معناي يادگيري رفتار موردنظر نيست. بلكه شما بايد هر پيشرفتي در يادگيري را موردتوجه قرار دهيد.

3. خودداري از سرزنش كردن

به همان ميزان كه تشويق موفقيت‌هاي كودك اهميت دارد بازخوردهاي منفي، سرزنش يا تحقير كودك نيز باعث آسيب ديدن وي يا حتي روند معكوس در يادگيري مي‌شود. در ارتباط با كودك خود هرگز از اصطلاحاتي مانند دست‌وپا چلفتي يا بي‌عرضه استفاده نكنيد و در مقابل چنين رفتاري از سمت ديگران نيز مقاومت نماييد.

4. اهميت تمرين و تكرار

يكي از مهم‌ترين موضوعاتي كه براي يادگيري مهارت‌هاي مختلف به كودكان مبتلا به اختلال هماهنگي رشدي بايد به آن توجه داشته باشيد تكرار است. اگرچه ممكن است پيشرفت كودك در برخي از مهارت‌ها بسيار كند باشد يا گاهي احساس كنيد او هيچ پيشرفتي نداشته اما بااين‌حال تمرين مهارت‌ها را ادامه دهيد. موضوع مهم ديگر اين است كه تمرين‌ها را در يك موقعيت مشابه و با يك دستورالعمل مشابه براي وي انجام دهيد. اين موضوع باعث يادگيري سريع‌تر كودك خواهد شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوزاد و كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

اختلال هماهنگي رشدي چه دلايلي دارد؟

وجود نقص‌هايي در مغز و به‌ويژه مخچه، تولد زودهنگام و همين‌طور آمادگي ژنتيكي ازجمله دلايل اختلال هماهنگي رشدي هستند.

نشانه‌هاي اختلال هماهنگي رشدي چيست؟

رسيدن به مهارت‌هايي نظير راه رفتن يا دويدن در اين كودكان ديرتر از همسالانشان ايجاد مي‌شود. آن‌ها معمولاً در هر مهارت حركتي مثل راه رفتن، غذا خوردن يا بستن بند كفش ناتوان هستند. گاهي اوقات در كنار اين نشانه‌ها ناتواني‌هاي كلامي نيز بروز پيدا مي‌كند.

 

 

 

منبع : اختلال هماهنگي رشدي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلال هماهنگي رشدي،
موضوع:
[ ۱۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۶:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال يا وسواس كندن جوش يا جاي جوش كه همان وسواس‌پوست‌كني است، يكي از انواع وسواس‌هاي فكري_عملي است كه در آن فرد مبتلا ميل شديدي به كندن جوش‌هاي صورت يا بدن خود دارد. معمولا كندن جوش به قصد بهبود ظاهر پوست انجام مي‌شود، اما با دستكاري و كندن جوش‌ها منجر به بدتر شدن آن و گاه حتي ايجاد زخم‌هاي دائمي مي‌شود. ممكن است اين وسواس همزمان باعث كندن زخم، مو يا حتي خود پوست در نواحي مختلف بدن شود، اما تمركز بيمار بيشتر به جوش‌هاي صورتش است. ريشه اين بيماري در اضطراب و كمبود اعتماد به نفس بوده و براي درمان حتما بايد به متخصص روانشناسي مراجعه كرد.

 منبع :  وسواس كندن جوش

وسواس كندن جوش چيست؟

اختلال كندن جوش در درسته‌ي اختلالات اضطرابي جاي مي‌گيرد و آن را در راهنماي تشخيصي و آماري بيماري‌هاي رواني زير مجموعه‌اي از وسواس پوست كني مي‌دانند. در اين نوع اختلال اضطرابي فرد به واسطه‌ي افكار اجبار كننده خود، ميل افراطي به كندن جوش‌هاي پوستي دارد. افراد مبتلا به اختلال كندن جوش براي كندن از ناخن، فشار انگشتان، سوزن و…. استفاده مي‌كنند و ممكن است ساعت‌ها به اين كار مشغول باشند. كندن جوش اغلب تا جايي پيش مي‌رود كه آسيب‌هاي جدي به فرد وارد مي‌كند و حتي منجر به خونريزي مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه انواع بيماري وسواس كليك كنيد. 

 

نشانه ها و علائم وسواس كندن جوش

انواع وسواس نشانه‌هاي مشتركي دارند كه بروز افكار وسواسي و ناتواني فرد در كنترل و سركوب آن‌ها يكي از اين علائم مشترك است. در ادامه علائم وسواس كندن جوش را به طور خاص شرح داده‌ايم.

بروز دوره‌هاي متناوب كندن جوش كه منجر به آسيب به بافت پوست مي‌شوند، از راه‌هاي تشخيص اين اختلال است. يكي ديگر از علائم اين است كه فرد تلاش زيادي براي جلوگيري از كندن جوش مي‌كند و اقداماتي در اين زمينه انجام مي‌دهد، ولي موفق نمي‌شود. اين نوع وسواس مشكلات جدي در ارتباط با همسالان، پيشرفت شغلي و تحصيلي و عملكرد روزانه به همراه دارد.

زماني اوسواس كندن جوش تشخيص داده مي‌شود كه علت پزشكي مانند بيماري‌هاي پوستي و يا بيماري‌هاي رواني مانند اسكيزوفرني وجود نداشته‌باشد. بيماران مبتلا به اين اختلال تنش زيادي براي كندن جوش خود احساس مي‌كنند و وسوسه‌ي انجام اين عمل به سراغشان مي‌آيد و بلافاصله پس از كندن جوش احساس لذت، آرامش و رهايي از تنش مي‌كنند.

بيشتر بخوانيد : انواع اختلالات اضطرابي

دلايل ابتلا به وسواس كندن جوش

ابتلا به وسواس كندن جوش دلايل متعددي دارد كه با شناسايي و رفع آن‌ها مي‌توان به درمان نزديك‌تر شد. برخي از علل ابتلا به شرح زير هستند:

1. اختلالات همايند

يكي از دلايل ابتلا به اين اختلال، اختلالات همايندي است كه فرد با آن‌ها دست و پنجه نرم مي‌كند. اختلالاتي همچون وسواس فكري عملي، اضطراب و افسردگي مي‌توانند علت زيربنايي و زمينه‌ساز بروز وسواس‌كندن جوش باشند.

2. خشم و تنفر

در نظريه روانكاوي، علت بروز پديده جوش كندن خشم و تنفر فرد نسبت به وقايع و اطرافيان ذكر شده‌است؛ به اين معنا كه فرد خشم خود را با كندن جوش‌هايش نشان مي‌دهد و پس از آن احساس آسودگي مي‌كند.

3. عدم كنترل استرس

ناتواني در مديريت استرس و تنش‌ها عامل ديگري در بروز وسواس كندن جوش است؛ اغلب كساني كه به اين اختلال مبتلا هستند نمي‌توانند استرس و هيجانات خود را به شيوه‌اي سالم كنترل كنند به همين خاطر به رفتارهايي مثل كندن جوش روي مي‌آورند.

4. افزايش دوپامين

يكي ديگر از علل ابتلا به اين نوع وسواس افزايش دوپامين در بدن است كه به دنبال مصرف افراطي موادي همچون شيشه و كوكائين پديد مي‌آيد. مصرف اين گونه مواد باعث مي‌شود فرد احساس كند چيزي زير پوستش راه مي‌رود و با كندن جوش ها يا پوستش تلاش مي‌كند تا اين حس را از بين ببرد.

 

روند پيشرفت وسواس كندن جوش

وسواس كندن جوش ممكن است در هر سني رخ دهد، اما معمولا در دوران بلوغ كه جوش‌ها در قسمت‌هاي مختلف موجب ظاهري نامناسب مي‎‎‌شوند، اين رفتار آغاز مي‌شود. اين عارضه در شرايطي پيشرفت مي‌كند و شديدتر مي‌شود كه فرد دچار يك عارضه‌ي پوستي مانند جراحت يا عفونت شده و شروع به كندن آن قسمت مي‌كند. با اين كار جراحت بيشتر شده و بيمار از بهبود زخم جلوگيري مي‌كند، هر چه بيشتر اين كار را ادامه دهد جراحت و خارش پوست تشديد يافته و فرد بيشتر زخمش را مي‌كند و اين چرخه ادامه مي‌يابد.

كندن جوش هنگام مواجه با استرس و فشار نيز تشديد مي‌يابد؛ ممكن است فرد يك بار هنگام مواجه با رويداد استرس‌زا جوش‌هايش را بكند، با اين كار احساس آرامش كند و از آن به بعد براي تجربه‌ آن حس خوشايند اين عمل تبديل به يك عادت و پس از آن يك اختلال مي‌شود.

 

درمان اختلال كندن جوش

پيش از پرداختن به درمان بايد علت اصلي ابتلا تشخيص داده شود. در صورتي كه اختلالات همايند مثل افسردگي، اضطراب و اسكيزوفرني علت بروز آن باشند، نياز به مداخلات تخصصي و باليني روانشناس وجود دارد تا ابتدا اين اختلالات رفع شوند و سپس وسواس نيز از بين برود. يكي از روش‌هاي مؤثري كه جهت درمان وسواس كندن جوش از جانب متخصصان ارائه مي‌شود، روش وارونه‌سازي عادت است كه در آن تلاش مي‌شود عادت كندن جوش را با عادت ديگري جايگزين كنند. براي آشنايي كامل با روش هاي درمان وسواس كليك كنيد.

1. كاهش استرس كندن جوش

يادگيري روش‌ها و راهكارهاي كنترل استرس از اصول اوليه درمان اين نوع وسواس به شمار مي‌رود. از آن‌جايي كه علائم وسواس كندن جوش به دنبال بروز رويدادهاي استرس‌زا هويدا مي‌شوند، بسيار اهميت دارد كه فرد را با استفاده از روش‌هاي مديريت استرس از بروز اين رفتار مصون داشت. اما گاه كنترل و كاهش استرس با وجود مشغله‌ها و مشكلات زياد كاري سخت به نظر مي‌رسد؛ در اين شرايط بهره‌مندي از مشاوره كنترل استرس و كمك گرفتن از فردي آگاه و باتجربه راهگشا خواهد بود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه راه هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد. 

2. درمان وسواس شديد

براي درمان نوع شديد وسواس مي‌توان از دارو درماني تحت نظر روانپزشك بهره برد. اغلب داروهاي ضد افسردگي و ضدافسردگي سه حلقه‌اي جهت درمان وسواس پوست كني تجويز مي‌شود. مسئله‌اي كه وجود دارد اين است كه داروها اغلب عوارضي را به همراه دارند و به بهبودي كامل اختلال نمي‌انجامند. اين داروها تنها به كنترل و كاهش علائم كمك مي‌كنند. بنابراين پيشنهاد مي‌شود از درمان‌هاي شناختي رفتاري و روانكاوي نيز كمك بگيريد. اين روش‌ها اثرات دائمي دارند و لازم است تحت نظر مشاور مختصص صورت بگيرند. براي دريافت مشاوره وسواس كليك كنيد. 

جستجو راهي براي درمان جوش ها

هر چه جوش‎‌ها بيشتر دستكاري شده باشند، احتمال ايجاد جوشگاه بيشتر است، بنابراين علاوه بر درمان وسواس بايد به متخصص پوست براي درمان جوش‌ها نيز مراجعه كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

 

 

 منبع :  وسواس كندن جوش


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: وسواس كندن جوش،
موضوع:
[ ۱۸ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۰۱:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علت بي خوابي نوزاد چيست؟ كم‌خوابي و بي‌خوابي نوزاد از مشكلاتي است كه اغلب والدين با آن مواجه مي‌شوند. به دليل بي خوابي نوزاد، پدر و مادرها نيز با كمبود خواب و در نتيجه افت انرژي در طول روز مواجه مي‌شوند و نمي‌توانند به خوبي از فرزند خود نگهداري كنند. بي خوابي نوزاد مي‌تواند دلايل متعددي داشته باشد كه والدين مي‌توانند با آگاهي از اين عوامل و انجام تكنيك‌ها و راهكارهاي مناسب، فرزند خود را به راحتي بخوابانند. در ادامه با ما همراه باشيد تا دلايل متعدد بي خوابي و كم خوابي نوزاد را همراه با راه‌هاي حل آن برايتان شرح دهيم. همچنين كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد كيفيت خواب نوزاد خود را افزايش دهيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

 منبع : علت بي خوابي نوزاد

دلايل عمده بي خوابي نوزاد

از مهم‌ترين دلايل بي خوابي نوزاد مي‌توان به موارد زير اشاره نمود:

1. تشنگي و گرسنگي

تغذيه نوزاد بايد هر چند ساعت يكبار تمديد شود، چرا كه شير مادر به سرعت هضم شده و نوزاد مجددا گرسنه مي‌شود. حتي در شرايطي كه نوزاد به صورت مرتب به وسيله شير مادر تغذيه شود نيز ممكن است در طول شب احساس گرسنگي كند. همچنين نوزاداني كه از غذاهاي كمكي استفاده نمي‌كنند يا در حال رشد هستند، ممكن است در طول شب بارها و بارها در اثر گرسنگي بيدار شوند.

رشد ناگهاني كودك به طور معمول در طي دوره‌هاي ۷ روزگي،۶ هفتگي، ۳ ماهگي، ۶ ماهگي و ۹ ماهگي اتفاق مي‌افتد. بنابراين اگر در اين سنين كودك شما بيش از حد بي قرار است و دائماً گريه مي‌كند، احتمالا گرسنه است. اگر كودك شما به وسيله شير خشك تغذيه مي‌شود، بهتر است مقدار مصرف آن را افزايش دهيد و اگر كودك از شير مادر تغذيه مي‌شود نيز بايد ميزان آن به اندازه كافي باشد. اگر نوزاد شما بالاي ۶ ماه دارد، بهتر است در طول روز مقداري آب جهت تامين آب مورد نياز بدن و رفع تشنگي به او بدهيد. البته جهت خوراندن آب به نوزاد كمتر از ۶ ماه حتماً با پزشك مربوطه مشورت نماييد.

2. علت بي خوابي نوزاد | وجود بيماري

 بروز برخي از مشكلات و بيماري‌هاي جسمي باعث بد خواب شدن نوزاد مي‌گردد. در بسياري از موارد بيماري‌هايي نظير سرماخوردگي، سرفه، معده درد و… باعث مي‌شوند نوزاد نتواند به راحتي بخوابد. علاوه بر بيماري‌هاي ذكر شده، مشكلاتي نظير بيماري كوليك و دندان درد نيز از دلايل مهم بي خوابي نوزاد به شمار مي‌رود.

3. اضطراب جدايي

نوزاداني كه در سنين ۶ الي ۸ ماهگي هستند، معمولا اضطراب جدايي از پدر و مادر را تجربه مي‌كنند و در بسياري از موارد اين اضطراب تا سن ۵ سالگي نيز با كودك همراه  است. بنابراين توصيه مي‌شود كه در اين سن نوزاد را بيشتر به خود نزديك كرده و تا هنگام خواب، اتاق او را ترك نكنيد تا نوزاد احساس امنيت كند.

4. سن كم

نوزاداني كه در حال سپري كردن دوماهه اول زندگي خود هستند، معمولا در طول شبانه روز حدود ۱۲ الي ۱۸ ساعت مي‌خوابند. اما به اين نكته توجه داشته باشيد كه اين ساعات به صورت منقطع بوده و هر بار نوزاد تنها ۵ الي ۶ ساعت مي‌خوابد. بنابراين اگر شما نيز در طول شب با بيداري‌هاي گاه و گاه نوزاد مواجه هستيد، به هيچ عنوان نگران نباشيد چرا كه اين روند كاملا طبيعي است. در ۹ ماهگي نوزاد تمام طول شب را به راحتي مي‌خوابد.

5. علت بي خوابي نوزاد | تغيير در برنامه خواب

نوزاد تازه متولد شده از الگوي چرخه شب و روز پيروي نمي‌كند. در واقع ساعت زيستي داخلي بدن نوزاد در حال شكل گيري است. بنابراين نوزاد احتياج دارد كه در طول روز ۲ الي ۳ بار چرت روزانه را تجربه كند. عدم خواب كافي در طول روز باعث خستگي بيش از حد نوزاد شده و پيامدهايي همچون بي خوابي و كم خوابي در طول شب را به دنبال دارد.

6. بي خوابي در اثر ترس از تاريكي

بسياري از كودكان و نوزادان از تاريكي وحشت دارند و نمي‌توانند به راحتي بخوابند. در چنين شرايطي بهتر است كه اتاق نوزاد حتي هنگام خواب نيز روشنايي داشته باشد.

7. ساير عوامل بي خوابي نوزاد

از ديگر عوامل بي‌خوابي نوزاد مي‌توان به موارد زير اشاره نمود:

-سرو صداي محيط و آشفتگي محل خواب نوزاد
-كثيف بودن پوشك و مرطوب بودن آن
-هيجان و خستگي زياد
-عدم داشتن خواب عميق
-داشتن مشكلاتي نظير آپنه و انسداد تنفسي در هنگام خواب
-آلرژي، آسم و…
-بي خوابي در اثر مصرف داروهاي خاص

براي آگاهي بيشتر درباره نشانه هاي سلامت نوزاد كليك كنيد.

راهكارهاي مناسب جهت رفع مشكل بي خوابي نوزاد

جهت رفع مشكل بي خوابي نوزاد بهتر است در وهله اول ريشه مشكل را پيدا كرده و سپس در جهت رفع آن اقدام نماييد. پيدا كردن نوع مشكل نوزاد به شما كمك مي‌كند كه در درمان بي خوابي نوزاد نتيجه رضايت بخشي را كسب كنيد. مواردي كه در ادامه به آن مي‌پردازيم از جمله راهكارهاي معمول براي رفع بي خوابي محسوب مي‌شوند:

1. برطرف كردن سرماخوردگي

در صورتي كه نوزاد سرما خورده و عفونت تنفسي دارد، ممكن است در اثر سرفه يا احتقان بيدار شود. بنابراين جهت بهبود چنين وضعيتي، توصيه مي‌شود يك مرطوب كننده هوا مانند بخور در اتاق كودك نصب نماييد.

2. علت بي خوابي نوزاد | رفع درد معده

در شرايطي كه نوزاد در اثر نفخ يا ساير موارد دچار درد معده شده است، ماليدن آب گياه آنغوزه مي‌تواند كارگشا باشد. در صورتي كه معده درد نوزاد طولاني شد، حتما به يك متخصص مراجعه نماييد. 

3. عدم چرت روزانه

نوزاد نياز دارد در طول روز كمي بخوابد و نداشتن چرت روزانه از عوامل مهم بي خوابي مي‌باشد. بنابراين سعي كنيد با در آغوش گرفتن و بغل كردن كودك كاري كنيد كه نوزاد به مدت يك الي دو ساعت در طول روز بخوابد.

4. رفع اضطراب جدايي

همان طور كه اشاره شد، استرس و اضطراب ناشي از جدايي نيز ممكن است باعث بي‌خوابي كودك در طول شب شود. شما مي‌توانيد با انجام رفتارهاي مناسب سن و شخصيت كودك، به او كمك كنيد تا ميزان استرس و اضطراب خود را كاهش دهد. نوازش كردن و صحبت كردن با كودك به صورت بسيار آرام و دلنشين، به كودك اين اطمينان را مي‌دهد كه او را ترك نمي‌كنيد. همچنين توصيه مي‌شود تا زماني كه نوزاد به طور كامل نخوابيده، اتاقش را ترك نكنيد. براي حل اضطراب جدايي كودك مي‌توانيد از كمك يك فرد متخصص بهره‌مند شويد.

5. علت بي خوابي نوزاد | رفع ترس از تاريكي

در بسياري از موارد تاريكي و ترس ناشي از آن باعث بد خوابي و بي خوابي كودك مي‌گردد. در چنين شرايطي بهتر است يك چراغ خواب ملايم در اتاق او بگذاريد.

بيشتر بخوانيد : از خواب پريدن نوزاد | پريدن مكرر دست و پاي نوزاد در خواب

ساير مواردي كه به شما كمك مي‌كند كودك خود را بهتر بخوابانيد به شرح زير هستند:

1. قبل از خواب به خوبي نوزاد را تغذيه نموده تا كاملا سير شود.
2. ارتباط چشمي با كودك نداشته باشيد. چراكه ارتباط چشمي باعث هيجان كودك شده و بي‌خوابي را به دنبال دارد.
3. تخت كودك را از وجود اسباب بازي‌ها و وسايل دست و پاگير مانند ملحفه اضافي، اسباب بازي نوك تيز و پنبه‌اي پاكسازي نماييد. چرا كه اين وسايل ممكن است باعث اختلال در تنفس نوزاد شود.
4. حمام كودك به وسيله آب گرم
5. استفاده از روغن‌هاي خوشبو كننده طبيعي مانند گلاب باعث افزايش آرامش اتاق كودك مي‌شود.
6. نوازش كودك قبل از خواب

براي دريافت مشاوره در زمينه نوزاد و كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

مهم‌ترين عوامل بي خوابي نوزاد چيست؟

از مهم‌ترين عوامل بي خوابي نوزاد مي‌توان به گرسنگي و تشنگي، تغيير در برنامه خواب، ترس از تاريكي، دل درد و يا بيماري ديگري مانند سرماخوردگي اشاره كرد.

چگونه بي خوابي نوزاد برطرف مي‌شود؟

براي اين كار بايد ريشه بي خوابي را پيدا كرده و سعي در برطرف كردن آن نماييد. هميشه نوزادتان را سير كنيد و يك چراغ خواب با نور ملايم در اتاق بگذاريد تا از تاريكي نترسد. اگر دل درد دارد آن را برطرف نماييد؛ توجه كنيد پرخوري بيش از حد نيز مي‌تواند باعث دل درد و بي خوابي نوزاد شود.

 

 

 منبع : علت بي خوابي نوزاد

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علت بي خوابي نوزاد،
موضوع:
[ ۱۸ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۵۸:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نحوه درمان ترس از تاريكي كودكان براي بسياري از والدين تبديل به يك سؤال شده است. ترس از تاريكي يكي از ترس‌هاي رايج در ميان كودكان است و اين موضوع به‌ويژه در شرايطي كه والدين مي‌خواهند تنها در اتاق خوابيدن را به كودك آموزش دهند دشواري‌هاي بسياري را ايجاد خواهد كرد. براي درمان ترس از تاريكي راهكارهاي مختلفي وجود دارد كه شما مي‌توانيد با استفاده از آن‌ها اين مشكل را حل كنيد. بااين‌حال در شرايطي كه ترس كودك بيش‌ازحد است يا احساس مي‌كنيد روش‌هاي مورداستفاده جواب نمي‌دهند، بهتر است از يك مشاور كودك كمك بگيريد.

 منبع : درمان ترس از تاريكي كودكان

ترس از تاريكي در كودكان

دوران كودكي معمولاً با ترس‌هاي بسياري همراه است كه با بالاتر رفتن سن بسياري از آن‌ها ناپديد مي‌شوند. ترس از تاريكي و به‌خصوص تنها ماندن در تاريكي نيز يكي از رايج‌ترين انواع ترس است كه معمولاً در ميان كودكان 2 تا 6 سال ديده مي‌شود. اين موضوع مي‌تواند دلايل بسياري داشته و به همين ميزان راه‌هاي مختلفي نيز براي درمان آن وجود دارد. بااين‌حال در شرايطي كه احساس مي‌كنيد شدت ترس‌ها بيش‌ازحد معمول است و يا كودك ناراحتي‌هايي را به خاطر اين ترس تجربه مي‌كند، بهتر است از يك روانشناس كودك در اين زمينه مشورت بگيريد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

 

دلايل ترس از تاريكي در كودكان

ترس از تاريكي در كودكان به دلايل متعددي ايجاد مي‌شود كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:

1. دوره طبيعي از رشد

همان‌طور كه گفته شد ترس‌ها يكي از موضوعاتي هستند كه در طول دوران كودكي شيوع بيشتري پيدا مي‌كنند و به‌تدريج و با بالاتر رفتن سن نيز ناپديد خواهند شد. ترس از تاريكي نيز مي‌تواند يكي از اين ترس‌ها باشد كه در ذهن كودك ايجاد شده و پس از مدتي نيز خودبه‌خود از بين خواهد رفت.

2. درمان ترس از تاريكي كودكان | فيلم‌ها يا كتاب‌هاي ترسناك

محتواهاي ترسناك معمولا باعث اضطراب كودكان خواهد شد. گاهي اوقات تمايز بخشيدن ميان خيال و واقعيت براي كودكان دشوار مي‌شود. آن‌ها تصور مي‌كنند غول‌ها يا هيولاها واقعاً وجود دارند و به همين خاطر ممكن است دچار ترس بشوند؛ اين موضوع به‌ويژه در شرايطي كه كودك از كتاب‌ها يا فيلم‌هايي با اين قبيل محتواها استفاده مي‌كند شدت بيشتري پيدا خواهد كرد.

3. خاطرات ناخوشايند

خاطرات ناخوشايند يكي از اصلي‌ترين دلايلي است كه به‌ويژه باعث بروز ترس‌هاي فوبيك مي‌شود. اگر فرزند شما تجربيات اضطراب‌آوري مانند دزدي يا مورد آزار قرار گرفتن را در تاريكي تجربه كرده باشد اين موضوع مي‌تواند باعث ترس وي از تاريكي شود. در چنين شرايطي بهتر است براي جلوگيري از آسيب ديدن كودك و درمان ترس از تاريكي از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

4. تنش و نگراني در محيط اطراف كودك

كودكان معمولاً در شناخت احساسات خود و همين‌طور دليل بروز آن‌ها ضعيف‌تر از بزرگسالان عمل مي‌كنند. اين موضوع گاهي باعث مي‌شود كه آن‌ها اضطراب يا ناراحتي خود از يك موضوع را در ساير شرايط نشان دهند. ترس از تاريكي نيز مي‌تواند واكنشي به شرايط اضطراب‌آميز داخل خانه يا ساير محيط‌هاي اجتماعي باشد. اگر ترس‌هاي فرزندتان از زمان شروع يك بحران در محيط خانواده شروع ‌شده، بهتر است براي پيشگيري از بروز مشكلات جدي‌تر با يك متخصص كودك صحبت كنيد.

5. درمان ترس از تاريكي كودكان | جدا خوابيدن كودك

هنگامي‌كه مي‌خواهيد به كودكتان تنها خوابيدن در اتاقش را آموزش دهيد احتمالاً با مشكل ترس از تاريكي مواجه خواهيد شد. البته اين موضوع مي‌تواند تا حدي ترس كودك از تنهايي يا مخالفت وي با شرايط جديد باشد كه خود را در قالب ترس از تاريكي نشان مي‌دهد. بااين‌حال اين تجربه جديد مي‌تواند تبديل به دليلي براي ترس كودك از تاريكي شود. تا پيش‌ازاين حضور والدين باعث احساس امنيتي در كودك مي‌شد كه او را نسبت به تاريكي بي‌توجه مي‌كرد اما تنهايي مي‌تواند باعث ترسناك شدن تاريكي شده و مشكلاتي را براي كودك ايجاد نمايد.

 

درمان ترس از تاريكي در كودكان

براي درمان ترس از تاريكي در كودكان راهكارهاي بسياري وجود دارد كه مي‌توانيد از آن‌ها در خانه استفاده كنيد اما به خاطر داشته باشيد در مواقعي كه شدت ترس بيش‌ازحد شده يا براي مدت طولاني باقي بماند، بهتر است از يك متخصص كودك براي درمان كمك بگيريد. ترس‌ها اگرچه در بسياري از مواقع موضوعي عادي هستند اما بااين‌حال بي‌توجهي به ترس‌هاي مرضي نيز باعث گسترش يافتن آن‌ها و بروز مشكلاتي براي كودك خواهد شد. براي اشنايي با كليات درمان فوبي كودكان كليك كنيد.

1. همدلي كنيد

هنگامي‌كه كودك از ترس‌هايش با شما صحبت مي‌كند با محبت و همدلي با او برخورد كنيد. استفاده از جملاتي مانند اينكه چيزي براي ترسيدن وجود ندارد و يا تحقير كودك به سبب ترس‌ها و افكاري كه در ذهن دارد صرفاً باعث بدتر شدن شرايط خواهد شد. فرزند شما به لحاظ توانايي ذهني براي تشخيص تصورات ذهني و غيرممكن خود از مسائل واقعي ضعيف‌تر از شما عمل مي‌كند و نبايد از او انتظار داشت مانند بزرگ‌سالان منطقي فكر كند.

2. تدريجاً اضطراب را كاهش دهيد

براي درمان ترس از تاريكي در كودكان يا هرگونه ترس ديگر شما بايد يك برنامه چندمرحله‌اي داشته باشيد و قدم‌به‌قدم ترس‌هاي كودك را كاهش دهيد. به‌طوركلي كودكاني كه از تاريكي مي‌ترسند، تصور مي‌كنند تاريكي توانايي آسيب رساندن به آن‌ها را دارد و شما بايد از طريق آزمودن باور آن‌ها در كاهش ترس به فرزندتان كمك كنيد. براي مثال اگر فرزندتان به دليل ترس از تاريكي از شما مي‌خواهد كه كنارش بخوابيد، به‌تدريج فاصله خود از تخت خواب كودك را بيشتر كنيد و همچنين مدت‌زمان كنار او بودن را كاهش دهيد. اين موضوع باعث خواهد شد كودك به‌تدريج متوجه اين موضوع شود كه تاريكي ترسناك نيست و او مي‌تواند بدون كمك گرفتن از ديگران خود را در اين شرايط مديريت كند.

بيشتر بخوانيد : كابوس هاي شبانه كودكان | علت وحشت و كابوس شبانه كودك چيست؟

3. از مشاور كمك بگيريد

مشاورين كودك با استفاده از تكنيك‌هايي نظير مصاحبه، تفسير نقاشي و يا توجه به بازي‌هاي كودك دلايل ترس و اضطراب وي را پيدا كرده و راهكارهايي را براي كاهش اين اضطراب به شما آموزش خواهند داد. به‌ويژه در شرايطي كه ترس كودك پس از يك بحران يا حادثه ناگوار شروع شده، بهتر است براي درمان از يك مشاور كمك بگيريد. همچنين در شرايطي كه احساس مي‌كنيد راهكارهاي شما براي كاهش ترس كودك چندان‌كه بايد نتيجه‌اي نداشته و يا شدت و مدت ترس بيش‌ازحد معمول است، دراين‌باره با يك روانشناس كودك مشورت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

چه دلايلي براي ترس كودك از تاريكي وجود دارد؟ترس از تاريكي در كودكان چه زماني غيرطبيعي خواهد بود؟چه دلايلي براي ترس كودك از تاريكي وجود دارد؟

ترس مي‌تواند بخشي طبيعي از رشد كودك باشد و يا به دلايلي نظير تجربيات ناگوار در تاريكي، تخيلات كودك، يا وجود تنش‌هايي در محيط خانه ايجاد شده باشد.

در مقابل ترس كودك از تاريكي چگونه رفتار كنيم؟

بهتر است هرگز ترس او را مسخره نكنيد و با او همدلي داشته باشيد. در كنار اين شرايط برنامه‌اي را براي كاهش تدريجي ترس طراحي نماييد و در شرايطي كه احساس مي‌كنيد راهكارهاي شما فايده چنداني نداشته يا ترس شديدتر از حالت منطقي است از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

ترس از تاريكي در كودكان چه زماني غيرطبيعي خواهد بود؟

هنگامي‌كه شدت ترس بيش‌ازحد باشد و باعث ناراحتي كودك شود و يا در شرايطي كه ترس براي مدت طولاني ادامه پيدا كرده، ممكن است با يك ترس بيمارگونه مواجه باشيم.

 

 

 منبع : درمان ترس از تاريكي كودكان

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۵۵:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی