مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آيا روش‌هاي انجام تست هروئين را مي‌شناسيد؟ هروئين، ماده مخدري است كه به دليل ايجاد حس سرخوشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد و امروزه بسياري از افراد را درگير كرده است. استفاده­ هروئين به شكل تزريق يا استنشاق بوده و مصرف آن عوارض جانبي بسياري از جمله بيماري‌هاي كليوي و كبدي، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي به همراه دارد. امروزه تست هروئين به دليل شايع بودن مصرف آن، در بسياري از موقعيت‌هاي اجتماعي همچون ازدواج و استخدام انجام مي‌گيرد. با اين حال در برخي مواقع به دليل مصرف برخي داروها و يا دستكاري‌هاي عمدي افراد، نتايج تست هروئين به طور كاذب مثبت يا منفي مي‌شود. در ادامه مقاله به بررسي كامل تسئت هروئين مي‌پردازيم. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

 

منبع : تست هروئين

 

هروئين چيست؟

هروئين چيست؟هروئين چيست؟

هروئين، ماده مخدري است كه به ديامورفين معروف بوده و به دليل اثرات سرخوشي آن استفاده مي‌گردد. هروئين تركيباتي شبيه به مورفين داشته و فرد را به اعتياد سوق مي‌دهد. اثرات هروئين سريع بوده و مصرف ­كنندگان براي اثر بخشي سريع‌تر، آن را تزريق و يا استنشاق مي­‌كنند. مصرف هروئين داراي عوارض جانبي بسياري از جمله يبوست و گرفتگي دستگاه گوارش، بيماري‌هاي كليوي و كبدي، كاهش تنفس، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي از طريق تزريقات وريدي مي­‌باشد. مصرف هروئين منجر به آسيب‌هاي شديد جسماني و ضررهاي ناشي از ترك آن مي‌­شود. درمان اعتياد به هروئين اغلب شامل رفتار درماني و دارو درماني است. داروهايي مانند بوپرنورفين، متادون يا نالتركسون نيز مي‌توانند اثرات را كاهش داده و به بيمار كمك‌هاي شاياني كنند.

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به هروئين 

تست هروئين

تست هروئينتست هروئين

تست­‌هاي مربوط به هروئين در محيط‌هاي متفاوتي مانند محل كار، ارتش، محيط‌هاي ورزشي و پزشكي به شكل گسترده در حال استفاده است. بسياري از تست‌ها سريع و ساده بوده ولي اغلب دچار خطا شده و منجر به نتايج كاذب مي‌گردد. تست هروئين اغلب بر روي ادرار، خون، مو، بزاق، عرق و ناخن انجام مي‌شود. با اين حال، تست‌هاي ادراري با توجه به سهولت و تجزيه و تحليل سريع، رايج ترين نمونه تستي هستند كه ويژگي برتر آن، بيشتر بودن غلظت متابوليت‌هاي دارويي نسبت به ديگر روش‌هاي تستي است. اين تست‌­ها سريع و آسانند، اما به علت خطاهايي كه دارند، مي تواند به غلط گزارش شوند.

بيشتر بخوانيد : تست اعتياد

آيا ممكن است نتايج تست هروئين به غلط گزارش شود؟

پزشكان در مطالعاتي كه از تست ادرار استفاده كرده بودند، متوجه شدند كه اكثر بيماران از ماده مخدر مرفين به عنوان متابوليت متداول كدئين، آگاهي نداشته و تست­‌هايشان منجر به نتايج مثبت كاذب هروئين گرديده است. گروهي ديگر نشان دادند كه تست­‌هاي مثبت كاذب مي‌­تواند ناشي از تداخلات استفاده از لاكتات دهيدروژناز و لاكتات باشد. گاهي تكنسين‌هاي آزمايشگاهي در تست­‌ها گزارش را غلط اعلام مي‌كنند. دو دليل اصلي آن مي‌تواند استفاده­‌ي تكنسين از روش‌هاي آزمايشگاهي اشتباه و يا غلظت ناكافي متابوليت‌هاي هروئين در نمونه ­باشد. به همين دليل براي اطمنيان از نتيجه تست نياز به مشاوره ترك اعتياد وجود دارد. مشاوران با بررسي ساير علائم جسمي و رواني پي به اعتياد فرد مي‌برند.

احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟

احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟

هروئين، مخدري است كه سريعا متابوليزه شده و ميزان قابل ملاحظه‌اي از آن از طريق ادرار دفع نمي­‌گردد. تست­‌هاي شناسايي مصرف هروئين معمولاً شامل متابوليت‌هاي مورفين يا استيل مورفين مي‌­باشد. تست­‌هاي استاندارد جهت ارزيابي هروئين، براي تكنسين آزمايشگاه مشخص نمي‌كند كه بيمار كدام دارو خاص را استفاده كرده است. تست­‌ها تفاوت ميان كساني كه هروئين و ديگر افيون‌هاي تجويز شده را تشخيص نمي‌دهند. اگر مرفين در نمونه‌اي كه ارائه شده تشخيص داده شود، بيمار مي‌تواند نسخه كدئين يا مرفيني را كه پزشك تجويز كرده جهت مثبت بودن نتايج خود ادعا كند. بنابراين، اگر فردي از هروئين استفاده مي‌كند، اين مصرف بدون شناسايي خواهد ماند. گاهي نسخه كدئين يا مورفين توضيح قابل قبولي جهت نتايج مثبت تست هروئين است.

آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟

آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟

گاهي نيز خود افراد به عمد نمونه را دستكاري مي‌كنند تا نتيجه آزمايش منفي شود. دستكاري نمونه، افزودن ماده­ پوشش دهنده، اضافه كردن آب يا تعويض ادرار با فرد ديگر از انواع اين روش‌ها است. همچنين مصرف مقدار قابل توجهي آب قبل آزمايش با رقيق كردن ادرار، جواب تست هروئين را منفي مي­‌كند. براي تشخيص رقيق بودن ادرار نيز از طريق اندازه گيري كراتينين و ارزيابي رنگ ادرار مي‌توان هرگونه جعل در نتايج را تشخيص داد. هنگامي كه افراد نمونه ادرار خود را با ديگري جايگزين مي­‌كنند، اين روش با ثبت درجه حرارت تشخيص داده مي‌­شود.

آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟

آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟

محصولات متفاوتي از مكمل‌هاي گياهي تا صنعتي وجود دارد كه مي‌­توانند جواب تست­‌ هروئين را منفي كنند. هدف اين محصولات، اين است كه در تشخيص دارو يا متابوليت آن تداخل ايجاد كند. اين مواد مي‌توانند يك محصول خانگي مانند سفيد كننده­، سركه يا يك ماده خريداري شده موجود در بازار مانند نيترات سديم يا پتاسيم يا پراكسيد / پراكسيداز باشد. اين محصولات از تركيبات ويتامين B براي نرمال­ سازي رنگ ادرار يا كراتين براي جبران كاهش كراتينين استفاده مي­‌كنند. آزمايشگاه‌ها با توجه به رنگ و شكل نمونه، چنين تغييراتي را تشخيص مي‌دهند. با تكان دادن نمونه­‌ها وجود كف صابون، آمونياك، پراكسيد هيدروژن يا سفيد كننده را ارزيابي مي­‌كنند. استفاده مخفيانه از اين محصولات مي‌تواند بيمار را در معرض اوردوز يا تداخلات دارويي قرار دهد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به هروئين

راه حل آزمايشگاه‌­ها جهت كاهش خطا

به منظور حل اين مسائل در آزمايشگاه، متخصصان از تست 6-استيل-مورفين استفاده مي‌كنند. اين متابوليت مخصوص ماده مخدر هروئين بوده و فقط پس از مصرف اين ماده توسط بدن توليد مي­‌شود. وجود آن در ادرار تأييد مي‌كند كه از ماده­ مخدر هروئين استفاده شده و بنابراين به آزمايشگاه اجازه مي‌دهد تا نتيجه را جهت هروئين مثبت اعلام كند. بنابراين، با تست 6-استيل-مورفين، آزمايشگاه‌ها مي‌توانند دستكاري و جعلي  بودن نتيجه تست هروئين را تشخيص دهند. با اين حال، عدم وجود آن متابوليت استفاده از هروئين را رد نمي‌كند. مقادير كمي از اين متابوليت پس از مصرف هروئين تنها براي حدود 2 الي 8 ساعت در بدن باقي مي­‌ماند. براي تشخيص صحيح و دقيق هروئين، بهتر است آزمايشگاه‌ها چندين تست مختلف را در چند زمان متفاوت بگيرند. در صورتي كه نتيجه تست مثبت بود، توصيه مي كنيم كه از اقدامات خود سرانه پرهيز كرده و هر چه زودتر به مراكز مربوطه جهت ترك اعتياد مراجعه كنيد.

براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد در زمينه تست هروئين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : تست هروئين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست هروئين،
موضوع:
[ ۲ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۴۲:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

فرار دختران از خانه يكي از جدي‌ترين آسيب‌هاي اجتماعي است كه متاسفانه ساليان سال است كه وجود دارد و شايد بتوان گفت كه روزبه‌روز هم بر آمار آن افزوده مي‌شود؛ اما هنوز راه‌حل قطعي براي آن پيدا نشده است. خانه و خانواده براي همه ما امن‌ترين جايي است كه مي‌توانيم به آن پناه ببريم. بااين‌حال گاهي والدين خواسته يا ناخواسته كارهايي مي‌كنند كه اين امنيت از بين مي‌رود. هرچند كه معتقديم حتي در اين شرايط هم هيچ كجا به‌اندازه زندگي در كنار اعضاي خانواده امنيت ندارد؛ بااين‌حال ذهن نوجوانان نمي‌تواند اين موضوع را به‌درستي درك كند. به همين خاطر است كه وقتي مشكلات افزايش پيدا مي‌كنند فرار يكي از راه‌هايي است كه به ذهن آن‌ها مي‌رسد.

 

منبع : دلايل فرار دختران از خانه 

فرار دختران

فرار از خانه به شرايطي گفته مي‌شود كه دختري بدون اطلاع و اجازه والدين از خانه خارج مي‌شود. بسياري از دختراني كه دست به اين كار مي‌زنند در سنين 12 يا 13 سالگي تا حدود 20 سالگي قرار دارند. فرار از خانه گاهي اوقات موقت است و دختران دير يا زود به خانه بازمي‌گردند. اما گاهي اوقات دلايل مختلفي ازجمله ترس از برخورد والدين باعث مي‌شود كه آن‌ها تصميم بگيرند ديگر هرگز به خانه بازنگردند.

دلايل فرار دختران از خانه

مهم‌ترين سؤال در مورد فرار دختران از خانه اين است كه اصلاً چرا اين اتفاق مي‌افتد؟ دلايل بسياري براي اين موضوع وجود دارد كه ازجمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

درگيري با والدين

نوجواني سن درگير شدن با والدين است. تعارضات و فشارهاي رواني كه نوجوانان در اين سن تجربه مي‌كنند آن‌ها را كم‌طاقت مي‌كند. درعين‌حال بعضي از والدين به دليل نگراني كه راجع به تربيت فرزند خود دارند در اين دوران با حساسيت بيشتري با نوجوان برخورد مي‌كنند. اين شرايط باعث مي‌شود كه دير يا زود فرزندتان احساس كند ديگر توانايي تحمل شرايط خانه را ندارد. با توجه به اينكه نوجوانان تجربه كافي براي حل مشكلات ندارند در اين شرايط تنها راهي كه به ذهنشان مي‌رسد فرار از خانه يا به‌عبارت‌ديگر فرار از مشكلات است.

فرار دختران از خانه و شرايط نامساعد خانه

اعتياد يكي از والدين، داشتن ناپدري يا نامادري، يا بدرفتاري با فرزندان از دلايلي است كه فرزند شما را به سمت فرار از خانه سوق مي‌دهد. كودكان و به‌خصوص نوجوانان در شرايطي قرار دارند كه بيش از هر چيز به دريافت محبت و احساس امنيت از سوي والدين نياز دارند. وقتي شما اين امنيت را براي فرزندتان فراهم نمي‌كنيد طبيعي است كه او در محيطي خارج از خانه به دنبال آن خواهد گشت.

بيماري‌هاي روحي

گاهي اوقات فرار از خانه به دليل بيماري‌هاي روحي اتفاق مي‌افتد. ناتواني در كنترل تكانه‌ها يا تصميم‌گيري در لحظه، افسردگي و اضطراب و به‌خصوص اختلالات شخصيت ازجمله مشكلاتي هستند كه باعث فرار دختران از خانه مي‌شوند.

فرار دختران از خانه به دليل ترس از والدين

يكي از جدي‌ترين دلايل فرار از خانواده اين است كه فرزندان شما از برخوردتان مي‌ترسند. بسياري از مواقع ديده شدن با فردي از جنس مخالف، گرفتن يك نمره امتحاني بد يا بسياري از مسائل ساده باعث فرار مي‌شوند. در اين شرايط دختران واقعاً نمي‌خواهند كه از خانه فرار كنند اما ترس از برخوردي كه والدين با آن‌ها خواهند داشت باعث مي‌شود كه احساس كنند خانه ديگر محل امني براي زندگي نيست.

بازگشت پس از فرار

همان‌طور كه گفتيم فرار از خانه هميشه هم دائمي نيست. گاهي اوقات خود نوجوان به دليل مشكلاتي كه با آن مواجه مي‌شود خيلي زود به سمت خانه بازمي‌گردد؛ يا ممكن است به هر شكل ديگري شما فرزندتان را پيدا كنيد. نوع برخوردي كه در اين شرايط با فرزندتان انجام مي‌دهيد تأثير بسياري در شرايط روحي و همين‌طور ادامه زندگي او خواهد داشت.

مي‌توانيد با تغيير دادن شرايط، كاري كنيد كه فرزندتان به زندگي در محيط خانه علاقه‌مند شود و ديگر به فرار فكر نكند. درعين‌حال برخورد نامناسب شما مي‌تواند مشكلات بسيار ديگري را به همراه داشته باشد. براي مثال ديده‌شده كه برخورد اشتباه والدين نوجوان را به اين نتيجه مي‌رساند كه نبايد به خانه برمي‌گشت. فرار مجدد از خانه يا حتي خودكشي ازجمله اتفاقاتي هستند كه در اين شرايط ممكن است پيش بيايد. به همين خاطر بايد به‌عنوان والدين براي تغيير شرايط تصميم بگيريد. براي اين كار بهتر است در يك فضاي دوستانه با نوجوان صحبت كنيد. دلايل رفتار او را متوجه بشويد و با كمك يكديگر براي حل مشكلات برنامه‌ريزي كنيد.

راهكارهايي براي جلوگيري از فرار دختران از خانه

همان‌طور كه گفتيم مهم‌ترين دليل براي اينكه فرزند شما تصميم مي‌گيرد از خانه فرار كند شرايط نامناسب خانه و خانواده است. پس بهترين و مهم‌ترين راهكار براي جلوگيري از اين موضوع هم اين است كه يك فضاي خانوادگي سالم و دوست‌داشتني درست كنيد. براي اين كار بهتر است به اين نكات توجه داشته باشيد:

فرزندتان را بپذيريد

مهم‌ترين نياز فرزندان به‌خصوص در زمان نوجواني اين است كه احساس كنند والدين آن‌ها را دوست دارند. دوست داشتن به معناي اين است كه فرزندتان باور كند تحت هر شرايطي براي شما عزيز است. براي اينكه فرزندتان به اين باور برسد اولاً محبت خود را در كلام و رفتار به او يادآوري كنيد و ثانياً هرگز نخواهيد كه رفتارهاي او را تغيير دهيد. در يك جمله مي‌توان گفت پذيرش يعني شما فرزندتان را همان‌طور كه هست دوست داشته باشيد.

به فرزندتان اجازه صحبت كردن بدهيد

بسياري از مشكلات به اين خاطر ايجاد مي‌شوند كه فرزندان ما از صحبت كردن مي‌ترسند. اين درحاليست كه اگر بتوانيم راجع به مشكلات با يكديگر صحبت كنيم بسياري از اتفاقات هرگز نخواهند افتاد. يكي از راهكارها براي جلوگيري از فرار دختران از خانه اين است كه به فرزندتان اجازه بدهيد با شما صحبت كند. فرزند شما بايد احساس كند مي‌تواند بدون ترس همه‌چيز را براي شما تعريف كند و باور داشته باشد كه شما به او كمك خواهيد كرد. در اين شرايط او تمامي افكار و احساسات خود را با شما در ميان مي‌گذارد و شما از اين طريق مي‌توانيد بسياري از مشكلات را حل كنيد.

اطلاعات خود را افزايش دهيد

يك راهكار مفيد براي اينكه از فرار فرزندتان جلوگيري كنيد اين است كه با او دوست باشيد. براي اينكه بتوانيد تبديل به دوست خوبي براي نوجوان‌تان بشويد بايد بتوانيد دنيا را از دريچه ديد او نگاه كنيد. به همين خاطر بايد اطلاعات‌تان را راجع به نوجواني و دنياي آن‌ها افزايش دهيد. با اين كار به‌مراتب بهتر مي‌توانيد با فرزندتان ارتباط برقرار كنيد و او نيز احساس نمي‌كند كه شما در حال نقش بازي كردن هستيد.

فرار دختران از خانه و اهميت مشاوره

فرار دختران از خانه موضوعي نيست كه بخواهيم به‌سادگي از كنار آن رد شويم. اين شرايط مي‌تواند مشكلات بسياري را براي يك دختر جوان ايجاد كند و شايد تمامي آينده او را از بين خواهد برد. به همين خاطر بايد راجع به اين موضوع دقت كافي داشته باشيد. تحقيقات نشان مي‌دهد آمار فرار از خانه در ميان نوجواناني كه از خدمات مشاوره استفاده مي‌كنند كمتر از ديگر نوجوانان است. ازجمله دلايل اين موضوع مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

احساس شنيده شدن

نوجواناني كه حداقل يك‌بار در ماه از خدمات مشاوره استفاده مي‌كنند احساس مي‌كنند كه كسي بدون قضاوت حرف‌هاي آن‌ها را مي‌شنود. اين مي‌تواند تأثير بسياري در سلامت روان نوجوان داشته باشد. بسياري از مواقع اتفاقاتي هستند كه ما نمي‌توانيم يا نمي‌خواهيم راجع به آن‌ها با والدينمان صحبت كنيم. در اين صورت وجود يك مشاور آگاه كه صحبت‌هاي ما را بشنود و بتواند در مسير درست كمك‌مان كند بسيار مفيد خواهد بود.

مهارت‌آموزي

ناتواني در كنترل تكانه‌ها، هيجانات و احساسات ناپخته و ناگهاني و همين‌طور ناآشنا بودن با راه صحيح حل مسئله ازجمله دلايل فرار از خانه هستند. به همين خاطر يكي از اصلي‌ترين اقدامات مشاوران اين است كه اين مهارت‌ها را به نوجوان ياد مي‌دهند. وقتي فرزند شما اين مهارت‌ها را آموزش ديده باشد به‌خوبي مي‌تواند احساسات و تصميمات ناگهاني خود را مديريت كند و براي مشكلات پيش‌آمده يك راه‌حل منطقي پيدا كند.

خانواده‌درماني

بسياري از اوقات مشكلات خانواده و به‌خصوص والدين است كه باعث فرار دختران از خانه مي‌شود. اين درحاليست كه يك مشاور نوجوان در كنار صحبت كردن با فرزند شما گاهي هم جلساتي را با خانواده برگزار مي‌كند. در اين جلسات مشاور بيماري‌هاي روحي و مشكلات اعضاي خانواده را بررسي مي‌كند و به آن‌ها كمك مي‌كند تا راه‌هاي بهتري را در نظر بگيرند. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بي احترامي به همسر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور از فرار دختران جلوگيري كنم؟

ايجاد يك فضاي امن و سالم در محيط خانه كه فرزندتان احساس كند شما او را دوست داريد و همين‌طور صحبت كردن با دختران راجع به مشكلات مختلف مي‌تواند از فرار آن‌ها جلوگيري كند.

پس از بازگشت فرزندم چطور با او رفتار كنم؟

بهتر است با فرزندتان صحبت كنيد و دليل رفتارش را پيدا كنيد. سپس با يكديگر راهي براي برطرف كردن اين مشكل پيدا كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۶:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا درمان آسيب‌هاي خيانت امكان‌پذير است؟ اين سؤال براي بسياري از افرادي كه قرباني خيانت شده‌اند و يا با يك اشتباه به همسرشان خيانت كرده و زندگيشان را تا مرز نابودي پيش برده‌اند مطرح مي‌شود. فهميدن اينكه همسرتان به شما خيانت كرده موضوع دردناكي است كه بسياري از افراد هرگز نمي‌توانند با آن كنار بيايند. بااين‌حال مواردي نيز وجود دارد كه زوجين توانسته‌اند به‌خوبي اين آسيب را مديريت كرده و زندگي مشتركشان را ادامه بدهند. درمان آسيب‌هاي خيانت صرفاً به معناي بازگشت به زندگي مشترك نيست، بسياري از افرادي كه قرباني خيانت شده‌اند علي‌رغم جدايي از همسر نياز دارند تا براي درمان پيامدهاي منفي اين تجربه در شرايط روحي خود اقدام كنند. كمك گرفتن از روانشناسان مي‌تواند در مديريت اين بحران و تصميم‌گيري صحيح براي ادامه مسير پيش رويتان مفيد باشد. براي آشنايي با آسيب هاي روابط فرازناشويي كليك كنيد.

 

منبع : درمان خيانت 

خيانت چيست و چرا اتفاق مي‌افتد؟

پيش از آنكه راجع به درمان آسيب‌هاي ناشي از خيانت صحبت كنيم بهتر است به اين سؤال پاسخ دهيم كه خيانت چيست و چرا اتفاق مي‌افتد. به‌طوركلي مي‌توان گفت خيانت به اين معناست كه يكي از زوجين مسائلي را كه مي‌بايست صرفاً در انحصار شريك عاطفيش باشد با ديگران تقسيم كند. اين مسائل طيف وسيعي دارد كه در يك سر آن نگاه كردن به ديگران و يا استفاده از جملات محبت‌آميز است و در سر ديگر آن ارتباط جنسي قرار دارد. توجه داشته باشيد كه تمامي اين موارد از مصاديق خيانت هستند و اين موضوع تنها به برقراري رابطه جنسي محدود نمي‌شود.

از مهم‌ترين دلايلي كه باعث بروز خيانت مي‌شود اين است كه فضاي عاطفي مناسبي ميان زوجين وجود نداشته باشد و آن‌ها به دنبال پيدا كردن شريكي به‌غيراز همسرشان باشند. علاوه بر اين، نارضايتي از روابط جنسي يا وجود بيماري‌هاي رواني نيز از مهم‌ترين دلايل بروز خيانت هستند. اگر احساس مي‌كنيد اين نارضايتي‌ها در زندگي شما نيز وجود دارد بهتر است پيش از بروز آسيب‌هايي همچون خيانت با كمك گرفتن از مشاورين خانواده براي حل آن‌ها اقدام نماييد.

بيشتر بخوانيد : انواع خيانت 

 

آسيب‌هاي خيانت كدام است؟

هنگامي‌كه خيانت در يك رابطه عاطفي اتفاق مي‌افتد طيف وسيعي از پيامدها را به دنبال خواهد داشت و اين پيامدها مي‌تواند علاوه بر رابطه عاطفي، زندگي تمام افراد درگير در اين رابطه و حتي فرزندان شما را نيز تحت تأثير قرار دهد در نتيجه درمان خيانت ضرورت پيدا مي‌كند. به همين خاطر آشنايي با پيامدهاي خيانت مي‌تواند به شما در مديريت بهتر اين وضعيت كمك كند. مهم‌ترين پيامدهاي خيانت را مي‌توان در موارد زير خلاصه كرد. 

بيشتر بخوانيد : عوارض خيانت 

از بين رفتن زندگي مشترك

شايد بتوان گفت يكي از نخستين و درعين‌حال رايج‌ترين آسيب‌هاي خيانت تصميم براي طلاق و از بين رفتن زندگي مشترك است. اگرچه برخي از زوجين تصميم مي‌گيرند كه علي‌رغم بروز چنين اتفاق تلخي زندگي خود را ادامه دهند اما بخشيدن خيانت موضوع بسيار سختي است كه عده بسياري از عهده آن برنمي‌آيند. علاوه بر اينكه ممكن است خيانت به طلاق و از بين رفتن زندگي مشترك ختم شود. در برخي موارد نيز ديده شده كه زوجين علي‌رغم ادامه زندگي مشترك دچار طلاق عاطفي مي‌شوند و ارتباط آن‌ها آسيب‌هاي جدي مي‌بيند كه شايد به سختي بتوان نام زندگي مشترك را بر آن گذاشت. اگر شما نيز درگير چنين مشكلاتي هستيد بهتر است با يك مشاور دراين‌باره صحبت كنيد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا براي بهبود وضعيت زندگي يا جدايي تصميم‌گيري كنيد.

بروز آسيب‌هاي روحي                                    

ايجاد بيماري‌ها و آسيب‌هاي روحي در تمامي افراد درگير خيانت يكي ديگر از پيامدهاي قطعي آن است. اين مسئله علاوه بر افراد درگير در خيانت فرزندان شما را نيز درگير خواهد كرد. از مهم‌ترين آسيب‌هاي روحي كه به دليل خيانت ايجاد مي‌شوند مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. بهتر است براي درمان و رهايي از هريك از اين موارد اقدام كنيد در غير اين صورت و با مزمن شدن مشكلات در شرايط روحي، شما احتمالاً در آينده دچار مشكلات بسياري خواهيد شد. 

  • فردي كه قرباني خيانت شده معمولاً دچار مشكلاتي مانند از دست دادن اعتمادبه‌نفس و افسردگي مي‌شود. اين افراد ممكن است نشانه‌هاي اختلال استرس پس از سانحه را نيز نشان دهند.
  • نفر سوم يك رابطه بودن همواره با اين باور منفي همراه است كه شما مي‌بايست يك رابطه پنهاني و مصنوعي را ادامه دهيد. اين موضوع مي‌تواند باعث بروز هيجانات منفي و احساس نارضايتي در فرد باشد.
  • فردي كه به همسر خود خيانت كرده معمولاً دچار احساسات منفي مانند عذاب وجدان و احساس گناه مي‌شود اين افراد معمولاً اضطراب بسياري را براي پنهان نگه‌داشتن رابطه ثانويه خود تحمل مي‌كنند و به همين خاطر احتمال بروز بيماري‌هاي اضطرابي در آن‌ها بالاتر مي‌رود به همين دليل درمان خيانت ضرورت پيدا مي‌كند.
  • بروز مشكلات مربوط به خيانت در خانواده باعث ناراحتي و افسردگي فرزندان و يا ابتلاي آن‌ها به بيماري‌هاي اضطرابي شده و مي‌تواند باعث افت عملكرد تحصيلي آن‌ها شود. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد فرزندان شما دچار آسيب‌هاي روحي شده‌اند بهتر است براي بهبود شرايط روحي آن‌ها اقدامي انجام دهيد.

بي‌اعتمادي

بي‌اعتمادي يكي از آسيب‌هاي خيانت است كه مي‌تواند براي درازمدت زندگي شما را تحت تأثير قرار دهد. معمولاً درميان زوجيني كه بدون تلاش براي درمان آسيب‌هاي ناشي از خيانت و جبران اشتباهات، زندگي مشترك خود را ادامه مي‌دهند اين موضوع ديده مي‌شود كه فرد قرباني خيانت معمولاً نمي‌تواند نگراني خود را از بابت تكرار مجدد آن مديريت كند و به عبارتي همواره نسبت به همسر خود بي‌اعتماد است. بي‌اعتمادي به همسر يكي از مشكلاتي است كه آسيب‌هاي بسياري را در زندگي شما ايجاد خواهد كرد. جلب اعتماد همسر بعد از خيانت با چه راه هايي ممكن است ؟

تلافي كردن

تلافي خيانت همسر مي‌تواند يكي از پيامدهاي منفي اين مسئله باشد. گاهي اوقات ممكن است زن يا مردي به اين دليل كه از خيانت همسرش نسبت به خود آگاه شده تصميم بگيرد تا خيانت همسر را تلافي كند و او نيز با فرد ديگري ارتباط برقرار كند. اين مسئله مي‌تواند به معناي ايجاد مشكلات بيشتر در زندگي و از بين بردن حتمي زندگي مشترك باشد. علاوه بر اين فرزنداني كه در چنين شرايطي زندگي مي‌كنند دچار مشكلات روحي و اختلالات رفتاري بسياري خواهند شد. جواب خيانت با خيانت چه خطراتي دارد ؟

اعمال خشونت

گاهي اوقات خيانت باعث بروز خشم و رفتارهاي پرخاشگرانه در فردي مي‌شود كه قرباني خيانت همسر شده. ايجاد جرائمي همچون مزاحمت، ضرب و شتم و يا حتي قتل ازجمله مشكلاتي هستند كه احتمال دارد به دنبال خيانت يكي از زوجين ايجاد شود.

بيشتر بخوانيد : ادامه زندگي بعد از خيانت 

 

درمان آسيب‌هاي خيانت

همان‌طور كه گفته شد چگونگي درمان آسيب‌هاي خيانت سوالي است كه براي قربانيان خيانت و افرادي كه مي‌خواهند رفتار خود را جبران كنند و به زندگي مشترك خود فرصت مجدد بدهند مطرح مي‌شود. پيش از آنكه با راه‌هاي درمان آسيب‌هاي خيانت آشنا شويد بهتر است به اين موضوع اشاره كنيم كه درمان اين مشكل و آسيب‌هايي كه به همراه داشته موضوع چندان آساني نيست.

شما علاوه بر اينكه مي‌بايست بر احساسات خود كنترل داشته باشيد و سعي كنيد تا مشكلاتتان را برطرف كنيد بايد با قضاوت‌ها و طعنه‌هايي كه احتمالاً از جانب ديگران مي‌شنويد نيز كنار بياييد و تحت تأثير آن‌ها قرار نگيريد. به همين خاطر اگر براي ادامه زندگي مشتركتان تصميم گرفته‌ايد بهتر است مرتب كردن اوضاع را زير نظر يك مشاور و با كمك گرفتن از او انجام دهيد. روانشناسان خانواده شيوه‌هاي مديريت اين شرايط را به‌خوبي به شما آموزش مي‌دهند و همچنين نكاتي را براي جلوگيري از بروز مشكلات هيجاني براي فرزندانتان در اختيار شما مي‌گذارند. براي دريافت مشاوره خيانت همسر كليك كنيد.

 

بخشش درماني و تخليه هيجاني براي درمان خيانت

يكي از نخستين مراحل درمان خيانت براي فردي كه قرباني اين مسئله شده جلسات بخشش درماني و كمك براي تخليه هيجاني است. قربانيان خيانت معمولاً احساسات منفي بسياري را تجربه مي‌كنند و فراموش كردن اين احساسات براي آن‌ها بسيار مشكل خواهد بود. آن‌ها زمان‌هاي زيادي از روز را با فكر اين مسئله درگير مي‌شوند و دائماً آن را در ذهنشان مرور مي‌كنند و يا ممكن است به دليل شدت ناراحتي به‌طوركلي اين موضوع را سركوب كنند و هيچ واكنشي به آن نشان ندهند. روانشناسان به شما كمك مي‌كنند كه با استفاده از تكنيك‌هاي تخليه هيجاني از اين احساسات منفي رها شويد و براي بخشيدن و فراموش كردن اين مسئله قدم برداريد.

تخليه هيجاني ازجمله درمان‌هايي است كه حتي اگر تصميم گرفته‌ايد به زندگي مشتركتان خاتمه بدهيد بهتر است براي رها شدن از احساسات منفي براي انجام آن اقدام نماييد.

بيشتر بخوانيد : بخشش خيانت 

جلسات زوج‌درماني براي درمان خيانت

انجام جلسات زوج‌درماني براي آن دسته از زوجيني كه مي‌خواهند زندگي خود را ادامه بدهند مهم خواهد بود. روانشناسان به اين افراد كمك مي‌كنند تا با پيدا كردن دلايل اصلي و زيربنايي خيانت براي رفع آن‌ها اقدام نمايند. علاوه بر اين، اين جلسات براي بهبود ارتباط بين زوجين و آموزش مهارت‌هاي لازم به آن‌ها براي جلوگيري از بروز مجدد خيانت مفيد خواهد بود.

گروه‌درماني براي درمان خيانت

اصلي‌ترين فايده‌اي كه در جلسات گروه‌درماني به دست مي‌آيد اين است كه فرد متوجه خواهد شد تنها او دچار اين مشكل نشده و بسياري از افراد ديگر نيز با اين مسئله مواجه هستند. آشنايي با ساير افرادي كه دچار بحران خيانت شده‌اند باعث كاهش بار هيجاني منفي در فرد شده و همچنين به زوجين كمك مي‌كند تا با راه‌حل‌ها و تجربيات ديگران نيز آشنا شوند.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1. چطور مي‌توانم فرزندانم را از پيامدهاي منفي خيانت همسرم دور نگه دارم؟

اولين موضوعي كه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه فرزندانتان را وارد دعواي خود نكرده و هرگز از همسرتان نزد آن‌ها بدگويي نكنيد. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد فرزندتان احساسات منفي مثل اضطراب يا افسردگي را تجربه مي‌كند از يك مشاور كودك كمك بگيريد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

منبع : درمان خيانت 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: درمان خيانت،
موضوع:
[ ۱ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۴:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا ترك اعتياد در خانه ممكن است؟ به طور كلي يكي از مشكلات عمده در عصر حاضر روي‌آوردن به اعتياد است. بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه مصرف اعتياد خطر مرگ زودرس را به همراه خواهد داشت بنابراين اعتياد عامل اصلي در ايجاد بسياري از بيماري‌هاي كشنده است و هرساله موجب مرگ ميليون‌ها نفر در جهان مي‌شود. برخي از افراد به دلايل مختلفي همچون هزينه بر بودن كلينيك‌هاي ترك اعتياد، ترس از آبرو و… حاضر نيستند كه در مراكز درماني اقدام به ترك اعتياد خود كنند. لذا تصميم مي‌گيرند كه در خانه به ترك اعتياد بپردازند. اما ترك در خانه و بدون نظارت پزشك ممكن است عواقب جبران ناپذيري به وجود آورد. در ادامه مقاله به بررسي كامل ترك اعتياد درخانه مي‌پردازيم. توصيه مي كنيم مقالات اعتياد چيست و تست اعتياد را مطالعه نماييد. 

بيشتر بخوانيد :   علائم اعتياد  

 

منبع : ترك اعتياد در خانه

آيا مي‌توان اعتياد را در خانه ترك كرد؟

به طور كلي اعتياد يك مسئله بسيار جدي است كه بسته به مدت زمان، نوع و ميزان مصرف مي‌تواند آسيب‌هاي جسماني و رواني شديدي به فرد وارد كند و هرگونه تصميم خودسرانه براي ترك مصرف مواد در خانه مي‌تواند آثار جبران ناپذيري به وجود آورد و شرايط را بسيار بدتر كند به طوري كه حتي ممكن است منجر به مرگ فرد مصرف كنند شود. در مجموع توصيه مي‌شود براي ترك اعتياد حتما تحت نظارت يك پزشك و يا روانشناس متخصص در زمينه اعتياد عمل كنيد. برخي افراد به دليل تجربه‌هاي ناموفق ترك اعتياد درخانه دچار مشكلات رواني بيشتري از جمله افسردگي و نااميدي مي‌شوند. 

مهم‌ترين نكته‌ اي كه براي عدم ترك در خانه وجود دارد اين است كه ترك مواد مخدر علاوه بر وابستگي جسماني، وابستگي رواني هم به وجود مي‌آورد كه به مراتب مي‌تواند اثرات جدي و زيان بارتري براي فرد به وجود بياورد. براي ترك هر يك از انواع مواد مخدر روش‌ها و راهكارهاي متفاوتي وجود دارد كه بايد توسط متخصص مورد نظر ارائه شود. به طور كلي ترك اعتياد درخانه و خصوصاً بدون نظارت متخصص تحت هيچ شرايطي توصيه نمي‌شود.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد 

 

ترك اعتياد در خانه تحت نظارت متخصص

 همانطور كه گفته شد ترك در خانه بدون نظارت متخصص، كار صحيحي نيست. با اين حال برخي افراد به دليل شرايط خاص تصميم مي‌گيرند تحت نظارت پزشك و روانشناس ترك اعتياد را در خانه انجام دهند. توصيه‌هايي در ارتباط با اين موضوع وجود دارد كه در ادامه به آن‌ها اشاره مي‌شود:

1. نوشيدني‌هاي مفيد براي ترك اعتياد در خانه

يكي از مهم‌ترين نوشيدني‌هاي مفيد براي ترك اعتياد آب فراوان است. در طول روز فرد بايد به مقدار كافي از آب استفاده كند. نوشيدني‌هاي سالم مثل آب ميوه‌هاي طبيعي كه داراي ويتامين سي هستند نقش بسزايي در ترك اعتياد دارند.

2. غذاهاي مفيد براي ترك در خانه

برنامه غذايي درست و مقوي در ترك اعتياد نقش بسيار مهمي دارد. به جاي استفاده از قند‌هاي مصنوعي بايد از رژيم غذايي فيبردار كه شامل غلات سبوس‌دار، ميوه‌هاي تازه و سبزيجات مي‌شود استفاده نمود. پروتئين‌ها نيز نقش كليدي در بهبود ترك اعتياد دارند.

3. بالا بردن انگيزه فرد براي ترك اعتياد در خانه

هرگاه موفق به غلبه بر يكي از هوس‌هاي مصرف خود شديد، به طريقي به خودتان هديه دهيد. هميشه انگيزه و علت اصلي ترك اعتياد خود را پيش رو داشته باشيد و به آن فكر كنيد. چيز‌هايي را كه مي‌توان در دهان گذاشت و دهان را مشغول كرد، دم دست بگذاريد مثلا آدامس و خلال دندان مي‌تواند به شما كمك كند.

اگر قبلا در ترك اعتياد مشكل داشته‌ايد درباره جويدن آدامس نيكوتين دار، استفاده از برچسب‌هاي نيكوتين دار، اسپري‌هاي بيني، مواد استنشاقي يا قرص براي ترك اعتياد درخانه با پزشك مشورت كنيد. زمان بيشتري را در اماكن عمومي مثل كتابخانه‌ها و سينما‌ها صرف كنيد. يك ورزش جديد، برنامه تمريني، سرگرمي يا تعهد سازماني انتخاب كنيد. اين كارها به برهم خوردن روال زندگي شما و جدا شدن از مواد كمك مي‌كند. مواد را در مكاني قرار دهيد كه دسترسي به آن سخت باشد و مصرف آن را نامطلوب‌تر و سخت تر كند.

تأخير درمصرف مواد در تجديد نظر براي مصرف آن به شما كمك مي‌كند. با افكار منفي مبارزه كنيد و مثبت‌انديش و قوي باشيد. در صورتي كه دچار لغزش شديد و يك بار مصرف كرديد از خود نااميد نشويد. به خودتان بگوييد كه من مصمم به ترك هستم و با تفكر مثبت و بررسي مجدد دلايل ترك، بار ديگر برنامه ترك اعتياد را شروع كنيد. 

 

4. راه هاي كسب آرامش در فرايند ترك

  • در يك مكان راحت دراز بكشيد و خود را رها كنيد.
  • چشم‌هاي خود را به آرامي ببنيد و چند نفس عميق بكشيد.
  • كشيدن دست‌ها و پا ها براي چند ثانيه؛ عضلات خود را رها كنيد.
  • به تجربه‌هاي خوشايند و مناظر دل پذير فكر كنيد.
  • ورزش كردن‌ و قدم زدن در طبيعت سرسبز بسيار مفيد است.
  • حمايت اجتماعي كسب كنيد مثل تماس با دوستان‌، صحبت با افراد فاميل در مورد ترك اعتياد و….
  • اجتناب از موقعيت‌هاي خطر آفرين مثل حضور در ميهماني افراد سيگاري و يا هر ماده مخدر ديگر كه مصرف مي‌شود به ويژه در اوايل دوره ترك اعتياد ضروري است.

در نهايت به ياد داشته باشيد كه ترك اعتياد درخانه براي همه افراد توصيه نمي‌شود، اگر در شرايطي خاصي قرار داريد و تنها گزينه انتخابي شما ترك در خانه است، حتما تحت نظارت پزشك و روانشناس متخصص در زمينه اعتياد عمل كنيد.

بيشتر بخوانيد : علائم خماري

 

ترك خودسرانه اعتياد در خانه 

درسته شروع مصرف و خيلي اوقات تغيير مواد بدون دريافت راهنمايي از يك متخصص اتفاق افتاده، اما نكته اي كه در ترك مواد اهميت داره، تعادل بدن است. شما به مرور زمان با بالا بردن دوز و يا برنامه مصرف‌تان به هر نحوي تعادل شيميايي بدن‌تان را تحت تاثير قرار داده‌ايد. خيلي اوقات حتي ماده مصرفي با آنچه كه تصور مي كنيد متفاوت است، پس نمي توانيد بدون در نظر گرفتن عوارض و آثار هر دارويي آن را خودسرانه ترك كنيد. از اين رو توصيه مي كنيم اگر قصد ترك داريد، به هيچ عنوان بدون مشورت با متخصص دست به انجام اين كار نزنيد. با كليك بر هر كدام از آيتم هاي زير مي توانيد با جوانب مختلف ترك در خانه آشنا شويد. 

ترك اعتياد متادون در خانه

ترك اعتياد به ترياك درخانه

ترك اعتياد به كوكائين در خانه

ترك اعتياد به حشيش در خانه

ترك اعتياد به شيشه در خانه

 

نكات مهم ترك اعتياد در خانه

اگر به هر دليلي به مصرف مواد مخدر اعتياد دارد اكنون وقت آن است كه گامي به سمت ترك اين عادت برداريد. شما مي‌توانيد برنامه‌اي را براي كنار گذاشتن ترك اعتياد خود تهيه كنيد. اولين گام ترك‌اعتياد در خانه، مشخص كردن اين موضوع است كه چرا مي‌خواهيد ترك كنيد. دلايل خود را روي يك برگه كاغذ بنويسيد. بعد از آماده كردن اين ليست، يك كپي از آن را همراه خود داشته باشيد. آن را به خاطر بسپاريد و هر زمان كه وسوسه شديد به دلايل ترك آن فكر كنيد. يك روز را براي ترك اعتياد خود انتخاب كرده و قرارداد تغيير رفتار را امضا كنيد و از يك دوست و عضو خانواده بخواهيد تا آن را امضا كند. 

فهرستي از موارد خوبي كه با مصرف نكردن مواد به دست آورده‌ايد تهيه كنيد و همراه خود داشته باشيد و هر وقت كه احساس اضطرار به مصرف داشتيد به آن نگاهي بيندازيد. ترك‌اعتياد در خانه ساده نيست. مي‌توانيد از منابع، كتاب، جزوات و راهنماي ترك اعتياد كه در سايت وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشكي وجود دارد استفاده كنيد. كمك گرفتن از مشاوره ترك اعتياد مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد در خانه مي‌توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا ترك در خانه ممكن است؟

ترك اعتياد يك كار تخصصي است كه بايد تحت نظارت پزشك و روانشناس انجام گيرد. در غير اين صورت ترك بسيار خطرناك خواهد شد و عواقب جبران ناپذيري را به بار مي‌آورد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك اعتياد در خانه،
موضوع:
[ ۱ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۱:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كارگاه مادر و كودك شيراز با اهداف مختلفي براي مادر و كودك برگزار مي‌گردد. شما مي‌توانيد متناسب با علاقه مندي كودك خود، در اين كارگاه‌ها شركت كنيد تا ضمن داشتن يك روز هيجاني و شاد، مهارت‌هاي كودك خود را نيز افزايش دهيد. كارگاه هاي مادر و كودك معمولا در جلسات كم و يا حتي يك روز با حضور مادر و كودك انجام مي‌شود. اين كارگاه‌ها با موضوعات مختلفي شامل آموزش زبان انگليسي با تصويرسازي ذهني، رياضي، شطرنج، اوريگامي، سرودخواني، شعرخواني، هوش هيجاني، رقص ايراني، رقص باله و استخر مادر و كودك و … برگزار مي‌شود.

نوع ديگري از كارگاه هاي مادر كودك در شيراز نيز هستند كه تنها مخصوص والدين بوده و مباحثي آموزش داده مي‌شود كه والدين بايد در ارتباط با فرزندان خود بدانند و از آن‌ها پيروي كنند. در ادامه هر دو نوع كارگاه ها و مباحث مربوطه را شرح داده‌ايم. براي انتخاب بهترين كارگاه متناسب خود و كودكتان مشاوره كودك دريافت كنيد.

 

منبع : كارگاه مادر و كودك شيراز

كارگاه هاي مادر و كودك شيراز مخصوص والدين

همانطور كه اشاره كرديم اين نوع كارگاه‌ها با هدف افزايش آگاهي مادران و آموزش مهارت‌هايي به آن‌ها جهت مراقبت و تربيت فرزندان‌شان برگزار مي‌شود. به همين جهت دوره‌ها به صورت گروهي با حضور مادر و برخي از كلاس‌ها حضور پدر و مادر با توجه به سن كودك طبقه بندي مي‌شود. در هر دوره سني سرتيترهايي كه در اين دوره ها پرداخته مي‌شود به شرح زير مي‌باشد. براي آشنايي با مطالب مربوط به آموزش پدر و مادر كليك كنيد.

كارگاه مادر كودك قبل از تولد

اين دوره ها مخصوص پدر و مادرهايي است كه قصد فرزند آوري داشته و يا در دوران بارداري هستند. اين دورها به دو زير گروه قصد بارداري و دوره بارداري تقسيم مي‌شود. به طور كلي مباحثي كه در اين دوره مطرح مي‌شوند عبارتند از؛ نحوه شكل گيري جنين، مراقبت هاي لازم در دوره بارداري، آزمايشات و احتياط هاي لازم، تاثير بيماري هاي مادر و پدر بر نوزاد، شرايط محيطي مناسب براي مادر و جنين، اقدامات لازم در خصوص بارداري هاي خاص و….. . براي آشنايي بيشتر با نشانه هاي سلامت نوزاد و حفظ آن كليك كنيد.

كارگاه مادر و كودك تولد تا يك سالگي

مادران مي‌توانند هم قبل و هم بعد از تولد فرزندشان در اين دوره شركت كنند. مباحث كلي در اين دوره ها عبارتند از؛ روانشناسي نوزاد، تغذيه نوزاد، مراقبت ها و احتياط هاي لازم، نحوه برخورد و صحبت با نوزاد، بيماري هاي مادر و پدر، اقدامات لازم در زمان هاي بحراني و…. . براي آشنايي با مباحث مربوط به نوزاد تازه متولد شده و نيازهاي اوليه كودكان كليك كنيد.

كارگاه مادر و كودك يك سال تا سه سال

كارگاه مادر و كودك يك تا سه سال نيز به منظور افزايش آگاهي مادران درباره رفتارها و دانش كودك ارائه مي‌شود. والدين بايد از ميزان درك كودك و رفتار مناسب در برابر خواسته هاي او اطلاع كافي داشته باشند و او را براي سنيني كه آموزش متمركزتر مي‌شود آماده بكنند. نحوه از پوشك گرفتن، نحوه آموزش حرف زدن، نحوه از شير گرفتن و ميزان توجه به كودك از جمله مباحث بسيار مهم در شكل گيري شخصيت كودك هستند كه نياز به اين كارگاه را براي تمامي والدين ضروري مي‌كند. براي آموزش بچه داري كليك كنيد.

كارگاه مادر و كودك 3 تا 7 سال

آموزش ها و مباحث مربوط به اين سنين نيز علاوه بر آشنايي تمركز بر نحوه ارتقاي هوش و آموزش كودك و استعداديابي، تاكيد زيادي بر تربيت جنسي كودك دارد. چرا كه از نظر روانشناسي بسياري از اختلالات جنسي ريشه در سنين 3 تا 7 سالگي دارد، والدين با تربيت صحيح مي‌توانند مانع از بروز بسياري از اختلالات بزرگسالي شوند. براي آشنايي بيشتر با روند استعداديابي كودكان و تربيت جنسي كودك كليك كنيد.

كارگاه مادر و كودك بالاي 7 سال

آموزه هاي مربوط به اين دوره‌ها تمركز زيادي بر انطباق روش آموزشي با ميزان هوش كودك و كودكان استثنايي دارد. كلاس‌هاي آموزشي و كمك آموزشي بايد با توجه به خصوصيات و توانايي كودك برنامه ريزي شده تا بتواند علاوه بر پيشرفت تحصيلي، تضميني بر سلامت روان كودك را نيز داشته باشد.

بيشتر بخوانيد : تربيت كودك

كارگاه هاي عملي مادر و كودك در شيراز

كارگاه هاي مادر و كودك با عنوان بازي، شادي، خلاقيت در كلاس‌هاي خصوصي، نيه خصوصي و يا آنلاين در حال برگزاري است. اهداف اين كارگاه به شرح موارد زير مي‌باشد :

  • لحظه‌هايي شاد هم براي كودك و هم براي مادر در يك فضاي امن ساخته مي‌شود.
  •  مهارت اجتماعي كودك تقويت مي‌شود.
  • مادران مي‌توانند در يك فضاي كنترل شده و زيرنظر كارشناس، تجربه خود را با يكديگر به اشتراك بگذارند.
  • عادت‌هاي غذايي درست و ماندگار در تغذيه كودك ايجاد مي‌شود.
  • حواس پنجگانه كودكان به واسطه بازي‌هاي متناسب تقويت مي‌گردد.
  • متناسب با سن كودك در اين كارگاه‌ها براي او تجربه‌هاي فردي و گروهي ايجاد مي‌شود.
  • تخيل كودكان پرورش داده شده و مهارت‌هاي حركتي، كلامي، شنيداري آن‌ها تقويت مي‌گردد.

كارگاه نمايشي رنگ و سفال

از ديگر كارگاه‌هاي مادر و كودك، كارگاه نمايشي رنگ و سفال مي‌باشد. در اين كارگاه‌ها، معمولا داستاني كه تمامي بچه‌ها بلد هستند، تعريف مي‌شود و كودكان بايستي پس از آموزش استفاده و لمس و شناخت رنگ و آموزش ساخت مجسمه‌هاي سفالي، سعي كنند يكي از شخصيت‌هاي اين داستان را بسازند.

اين كارگاه اصطلاحا با كثيف كاري با رنگ‌ها هم همراه است، كه براي كودك مي‌تواند بسياز لذت بخش باشد. پس از درست كردن شخصيت‌ها كودكان مي‌توانند با با رنگ انگشتي آن‌ها رنگ كنند. اجراي اين مراحل با موسيقي است كه هيجان بچه‌ها را دو چندان مي‌كند.

كارگاه خمير بازي و رنگ آميزي سفال

كارگاه خميربازي و رنگ آميزي سفال براي كودكان سه تا شش سال و حداكثر با ظرفيت هر كارگاه پنج مادر و كودك زير نظر كارشناس علوم تربيتي، با مدرك مربيگري خلاقيت و بازي‌هاي هدفمند برگزار مي‌گردد.

كارگاه مادر و كودك خمير بازي و رنگ آميزي سفال با اهداف مختلفي انجام مي‌شود كه از مهم‌ترين آن‌ها مي‌‌توان به موارد زير اشاره كرد :

  • اين كارگاه‌ها براي كودك بسيار هيجان انگيز است و باعث از بين بردن وسواس در آن‌ها مي‌شود.
  • هماهنگي بين چشم و دست آن‌ها تقويت مي‌گردد.
  • در اين كارگاه‌ها كودك مي‌تواند مفاهيم نرم بودن، سفت بودن، سبكي و سنگيني را درك كند.
  • كار با خميربازي باعث تقويت عضلات كودك و همينطور تحريك حس لامسه و تحريك سيستم عصبي مغز او نيز خواهد شد.

كارگاه آنلاين مادر و كودك بازي و موسيقي

اين كارگاه‌ها معمولا براي گروه سني كم و چهار تا دوازده ماه توسط كارشناس موسيقي و متخصص آموزش موسيقي كودك، در پلتفرم زوم برگزار مي‌شود.

در اين كارگاه يك فضاي موسيقيايي براي كودك فراهم شده و انواع بازي‌هاي متنوع ريتميك در آن انجام مي‌شود. اهداف برگزاري اين كارگاه‌ها را به طور خلاصه مي‌توان در موارد زير ارائه كرد :

  • حواس كودكان و تمركز ديداري و شنيداري آن ها تقويت مي‌شود.
  • كودكان مي‌توانند ريتم و حس موسيق‌يايي را درك كنند.
  • در اين كارگاه‌ها ارتباط چشمي كودك با مادر تقويت مي‌گردد.
  • در كارگاه‌هاي مادر و كودك، بازي و موسيقي، به مادران نيز ايده‌هاي جديدي براي بازي با كودكان داده مي‌شود.

كارگاه كثيف كاري (مسي پلي)

كارگاه‌هاي كثيف كاري معمولا براي گروه سني يك سال تا نه سال برگزار مي‌گردد. در اين كارگاه‌ها بچه‌ها مي‌توانند با رنگ‌هاي مختلف نقاشي كنند و به عبارتي با رنگ بازي، هيجانات خود را تخليه كنند.

انجام بازي‌هاي پاراشوت با آهنگ گروهي مادر و كودك، بازي‌هاي آوازي حركتي
همراه با موسيقي و شادي و بازي‌هاي دسته جمعي از ديگر آيتم‌هاي برگزاري در اين كارگاه‌ها مي‌باشد.

كارگاه كف بازي و آب بازي

كارگاه مادر و كودك كف بازي و آب بازي در فضاي باز همراه با موسيقي و تفريح و بازي انجام مي‌شود. اين كارگاه‌ها مختص كودكان يك سال و نيم تا هفت سال مي ‌باشد.

كلاس هاي بازي و تحرك ويژه مادر و كودك

كارگاه كلاس‌هاي بازي و تحرك ويژه مادر و كودك براي گروه سني يك تا سه سال برگزار مي‌شود و كودك و مادر در اين كلاس‎‌ها انواع بازي‌هاي جديد را انجام مي‌دهند و ياد مي‌گيرند.

كارگاه خلافيت

كارگاه مادر و كودك خلاقيت با حضور كارشناس علوم تربيتي و مربي تخصصي دوره‌هاي خلاقيت براي سنين ۲/۵ تا هفت سال انجام مي‌شود.

كارگاه خلاقيت براي ساخت كاردستي با مواد دور ريختني برگزار مي‌گردد و اهداف آن به شرح موارد زير است :

  • حواس جمع
  • تقويت حافظه ديداري
  • كمپ آب بازي
  • انجام بازي هاي تمركزي
  • تقويت حافظه ديداري بازي

كارگاه خورده هاي رنگي

كارگاه خرده‌هاي رنگي براي بازي با خمير، كاغذهاي رنگي و ساخت بادكنك، فرفره و ماكاروني‌هاي نرم رنگي براي سنين شش تا نه سال برگزار مي‌گردد.

در حين بازي كودكان، مسابقات مختلفي براي آن‌ها برگزار مي‌گردد و همينطور به مادران نيز نحوه صحيح فرزندپروري آموزش داده مي‌شود.

كارگاه مادر وكودك ماكاروني و رنگ بازي

كارگاه مادر و كودك ماكاراني و رنگ بازي، براي كودكان سه تا شش سال برگزار مي‌گردد و هدف از برگزاري آن‌ها به شرح موارد زير است :

  • بازي هاي حسي و كثيف كاري
  • تقويت حواس حسي
  • تقويت خلاقيت
  • تفكر خلاق
  • تقويت قدرت تخيل
  • تقويت درك اشكال فضايي
  • تخليه هيجان
  • تقويت روابط مادر و كودك
  • آموزش فعاليت گروهي
  • آموزش و آشنايي با رنگ ها

كارگاه آرد بازي و كيك پزي

كارگاه مادر و كودك آرد بازي و كيك پزي براي سنين ۲/۵ تا هشت سال برگزار مي‌گردد و كودكان مي‌توانند با همكاري مادرانشان آرد بازي كنند و كيك بپزند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كارگاه مادر و كودك شيراز مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني كودك با برترين متخصصان در مركز مشاوره ني ني مايند از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : كارگاه مادر و كودك شيراز

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۹:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا در مورد مراحل رشد شناختي كودك اطلاعاتي داريد؟ ظرفيت‌هاي شناختي كودكان از زمان تولد به سرعت در حال رشد هستند. در واقع آن‌ها هر روز از نظر برخورداري از توانمندي‌هايي نظير يادگيري، تمركز و حافظه پيشرفت كرده و به قابليت‌هاي جديدي دست پيدا مي‌كنند. روانشناسي به نام ژان پياژه براساس توانمندي‌هاي شناختي هر سن دوران كودكي را به چند مرحله تقسيم كرده است. ما در ادامه به به معرفي هريك از اين مراحل پرداخته‌ايم. اگر به دنبال درك بهتر قابليت‌هاي شناختي كودكان خود هستيد مي‌توانيد با بهره بردن از مشاوره كودك به اين امر دست يابيد و بتوانيد رفتارهايتان را نيز با سطح توانمندي كودك هماهنگ كنيد.

 

lمنبع : رشد شناختي كودك طي چه مراحلي طي مي شود

 

 

مراحل رشد شناختي از ديدگاه نظريه ژان پياژه

مراحل رشد شناختي از ديدگاه نظريه ژان پياژهمراحل رشد شناختي از ديدگاه نظريه ژان پياژه

رشد شناختي به معناي قابليت مغز براي انجام عملكردهاي پيشرفته نظير تفكر، تعقل، يادگيري و تمركز است. ژان پياژه نظريه پرداز و روانشناس فرانسوي بر اساس مشاهداتي كه از كودكان در سنين مختلف داشت رشد شناختي را به صورت يك پيوستار 4 مرحله‌اي در نظر گرفت. ما در ادامه به هريك از اين مراحل به ترتيب اشاره كرده‌ايم.

 

1- مرحله اول رشد شناختي كودك | مرحله حسي–حركتي

مرحله اول رشد شناختي كودك | مرحله حسي–حركتيمرحله اول رشد شناختي كودك | مرحله حسي–حركتي

ژان پياژه بر اين باور بود كه كودكان در دوران نوزادي يعني تولد تا دو سالگي از نظر رشد شناختي در مرحله حسي–حركتي قرار دارند. در اين دوران كودكان براي شناخت دنياي پيرامون خود به حواس پنجگانه‌شان متكي هستند. به همين خاطر در اولين برخورد با اشياي جديد آن‌ها را لمس كرده يا در دهان مي‌گذارند. در حقيقت ادراك آن‌ها چيزي فراتر از آنچه كه احساس مي‌كنند نيست. اگر مي‌خواهيد بدانيد نوزاد از كي پدرش را مي شناسد يا نوزاد از چند ماهگي مادر خود را مي شناسد كليك كنيد.

 

2- مرحله دوم رشد شناختي كودك | مرحله پيش عملياتي

مرحله دوم رشد شناختي كودك | مرحله پيش عملياتي

پياژه دوران 2 تا 7 سالگي را تحت عنوان مرحله پيش عملياتي مشخص كرده است. در اين دوران كودكان به توانايي حافظه و تخيل دست پيدا مي‌كنند. همچنين در اين برهه آن‌ها ادراك گسترده‌تري نسبت به زمان گذشته و آينده دارند و مي‌توانند در قصه‌ها و داستان‌ها، نمادها را درك كنند. از جمله ديگر ويژگي‌هاي شناختي كودكان در اين سنين خود محوري است. در حقيقت بچه‌ها در اين زمان خود را در مركز جهان مي‌بينند و تمام حوادث پيرامون را در ارتباط با خودشان درك مي‌كنند. براي مثال ممكن است كودك به خاطر اختلاف والدين يا جدا شدن آن‌ها از يكديگر خودش را مقصر ببيند و از همين رو احساس گناه و اضطراب زيادي را در خود پرورش دهد. در اين شرايط بهتر است براي مديريت بهتر اوضاع از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

 

3- مرحله سوم رشد شناختي كودك | مرحله عملياتي

مرحله سوم رشد شناختي كودك | مرحله عملياتيمرحله سوم رشد شناختي كودك | مرحله عملياتي

از 7 سالگي تا 11 سالگي كودكان از نظر رشد شناختي در مرحله عملياتي قرار دارند. در مرحله عملياتي بچه‌ها بيش از پيش در مورد دنياي پيرامون آگاه مي‌شوند و به هوش اجتماعي بالاتري دست پيدا مي‌كنند. در واقع در اين برهه زماني كودكان مي‌توانند دنيا را از زاويه چشم ديگران نيز بنگرند و به غير از احساسات خودشان احساسات ديگران را هم درك كنند. همين مسائل باعث مي‌شود كه در مرحله عملياتي ويژگي خودمحوري كودكان تا حد زيادي كاهش پيدا كند.

 

4- مرحله چهارم رشد شناختي كودك | مرحله عمليات صوري يا انتزاعي

مرحله چهارم رشد شناختي كودك | مرحله عمليات صوري يا انتزاعيمرحله چهارم رشد شناختي كودك | مرحله عمليات صوري يا انتزاعي

از 11 سالگي به بعد رشد شناختي كودكان تقريبا كامل مي‌شود. آن‌ها در اين دوره به يك توانمندي ذهني مهم دست پيدا مي‌كنند كه آن هم درك مسائل انتزاعي است. مسائل انتزاعي به چيزهايي گفته مي‌شود كه هيچ مصداق عيني در جهان ندارند. مفاهيمي نظير اخلاق، عدالت و حقانيت از جمله مثال‌هايي هستند كه در طبقه مفاهيم انتزاعي قرار مي‌گيرند. افراد از 11 سالگي به بعد مي‌توانند به طور عميق به اين مسائل بيانديشند. علاوه بر اين در مرحله عمليات صوري كودكان قادرند براي تفكر از استدلال منطقي‌تري كمك بگيرند و براي آينده خود برنامه ريزي نمايند.

بيشتر بخوانيد: فرايند اجتماعي شدن كودك

 

مي‌توانيد وقتي كودك‌تان كوچك تر هست نيز او را ارزيابي كنيد، از اين توصيه مي كنيم مقاله نشانه هاي سلامت نوزاد را مطالعه نماييد.

سخن آخر

كودكان از نظر شناختي در هر مرحله از رشد به توانايي‌هاي خاصي دست پيدا مي‌كنند. با اين حال اين مسئله را فراموش نكنيد كه هر كودكي براي رشد شناختي سرعت خاص خود را دارد. در همين راستا برخي از بچه‌ها زودتر و برخي ديگر كندتر از سايرين حركت مي‌كنند. در نتيجه مراحل شناختي ذكر شده يك الگوي كلي هستند كه به طور تقريبي اتفاق مي‌افتند. شناخت اين الگوي كلي به شما كمك مي‌كند تا در مورد سلامت ذهن و مغز كودكتان اطلاعات كافي داشته باشيد و بتوانيد رفتارهايتان را نيز با سطح توانمندي كودك هماهنگ كنيد.

اگر به دنبال اين هستيد كه استعدادهاي فرزندتان را بيشتر بشناسيد و قابليت‌هاي شناختي او را بهتر درك كنيد مي‌توانيد به يك روانشناس مراجعه كرده و از او بخواهيد تا آزمون‌هايي نظير تست هوش را از فرزندتان بگيرد. روانشناس با تفسير دقيق تست‌ها و در نظر گرفتن ساير ويژگي‌هاي رفتاري فرزندتان مي‌تواند به شما كمك كند تا به شناخت كامل‌تري از كودك خود دست پيدا كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

كودك از چه سني مي‌تواند با لگوها بازي كند؟

در پايان سه سالگي و اوايل چهار سالگي كودك از نظر شناختي به توانايي طبقه بندي دست پيدا مي‌كند از همين رو از اين زمان قادر است با وسايلي نظير پازل‌ها و لگوها بازي كند.

 

 

lمنبع : رشد شناختي كودك طي چه مراحلي طي مي شود

 

  

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۳:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

يكي از موضوعات چالش‌برانگيز براي والدين حس مالكيت كودكان است كه گاه آن‌ها را در مواجهه با رفتارهاي كودك دچار استيصال مي‌كند. اغلب كودكان نسبت به اسباب‌بازي‌هاي خود احساس مالكيت دارند و به سختي آن‌ها را در اختيار ديگر همسالان قرار مي‌دهند. گاه اين موضوع دعواي بين دو كودك را به بار مي‌آورد و زماني كه والدين مداخله مي‌كنند، ممكن است مشكلات بيشتري به وجود بيايد و كودك دچار ناراحتي و آزردگي شود. برخورد و واكنش صحيح والدين در اين مواقع اهميت بسياري دارد. برخورد والدين بايد به گونه‌اي باشد كه ضمن حفظ حس مالكيت كودك حس دوستي و مهرباني او رشد كند. با اطلاع از راه‌هاي برخورد با حس مالكيت كودكان و كمك گرفتن از يك فرد متخصص، مي‌توانيد بهترين برخورد را بر فرزند خود داشته باشيد. براي آگاهي بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

 

 منبع : حس مالكيت كودكان

اهميت حس مالكيت در كودكان

اهميت حس مالكيت در كودكاناهميت حس مالكيت در كودكان

رشد و تكامل انسان در دوران كودكي جنبه‌هاي مختلفي دارد كه شامل رشد اجتماعي، عاطفي، شناختي و جسماني مي‌شود. يكي از موضوعات پر اهميتي كه در حوزه‌ي رشد ذهني اجتماعي مطرح مي‌شود، حس مالكيت كودكان است. اين حس از دو سالگي شروع به رشد كرده و باعث مي‌شود كودك نسبت به اشياء گوناگوني مانند اسباب‌بازي‌هايش كه مهم‌ترين داراييش هستند، حساس شده و آن‌ها را تنها متعلق به خود بداند.

اين حس مالكيت كودكان در سنين دو تا پنج سالگي به اوج خود مي‌رسد. احساس مالكيت كودك را وادار مي‌سازد تا در برابر عوامل تهديد كننده، مانند كودكي كه مي‌خواهد با اسباب بازي‌اش بازي كند يا مادر و پدري كه مي‌خواهند اسباب‌بازي خاصي را از او بگيرند، مقاومت كرده و با رفتارهايي همچون جيغ زدن، گريه كردن و يا كتك زدن كودك ديگر واكنش نشان دهند.

اغلب والدين به دليل عدم درك درست از رفتارهاي كودك با برخوردهاي نامناسب به فرزند خود آسيب‌هاي رواني اجتماعي وارد مي‌كنند. رشد اجتماعي كودك زماني حاصل مي‌شود كه او بتواند در قالب سازگاري متقابل با همسالان و محيط، به درك رفتارهاي ديگران و كنترل و تنظيم رفتارها و تعاملات خود بپردازد. از اين رو برخورد صحيح والدين در برابر حس مالكيت كودكان در مسير كمك به مهارت‌هاي ارتباطي و سازگاري كودك اهميت فراوان دارد. براي آشنايي بيشتر با كودكان مقاله روانشناسي كودك را مطالعه نماييد.

برخورد مناسب والدين در مواجهه با دعواي كودكان به خاطر مالكيت طلبي

بسياري از والدين دعواهاي كودكان بر سر اسباب‌بازي‌هايشان را شاهد بوده‌اند؛ گاه كودك نمي‌خواهد اسباب‌بازي خود را به شخص ديگري بدهد و يا اينكه بر سر مدت زمان بازي با يك اسباب‌بازي خاص با كودك ديگر دعوايش مي‌شود و گاه كتك‌كاري مي‌كند. در اين شرايط لازم است والدين وارد ماجراي دو كودك شوند و برخوردي منصفانه داشته‌باشند. واكنش آن‌ها بايد به گونه‌اي باشد تا ضمن كمك به تقويت حس دوستي و اشتراك‌گذاري در كودك، لطمه‌اي به حس مالكيت طلبي‌اش وارد نشود و به او احترام گذاشته‌شود. دعوا كردن كودك و يا تنبيه فيزيكي آن هم در حضور كودك ديگر تنها باعث ايجاد تنفر و اختلاف بيشتر در كودك مي‌شود.

 

1. هنگام دعواي دو كودك با آرامش با آن‌ها صحبت كنيد

هنگام دعواي دو كودك با آرامش با آن‌ها صحبت كنيد

با مشاهده‌ي دعواي كودكتان با كودك ديگر پيش از هر چيز سعي كنيد آرام باشيد. سپس علت و موضوع دعوا را از هر دو كودك بپرسيد و نظر آن‌ها را جويا شويد. از آن‌ها بپرسيد كه كدامشان در ابتدا مشغول بازي با اسباب‌بازي بوده و به چه مدت بازي كرده‌است. سپس كودكي كه حس مالكيت طلبي دارد را از احساسات كودك ديگر باخبر سازيد. براي مثال از او بپرسيد “مي‌داني حال كه اسباب‌بازي‌ات را به برادرت نداده‌اي چه احساسي دارد؟ فكر نمي‌كني او ناراحت و دلگير است؟” با اين كار كودك متوجه احساس ناراحتي كه در كودك ديگر ايجاد كرده مي‌شود.

با لحن ملايم و محبت‌آميز از او بخواهيد براي مدتي اجازه دهد تا كودك مقابل هم با اسباب‌بازي‌اش مشغول شود. از فرياد زدن و تهديد كردن كودكان و به كار بردن جملاتي مانند “اگر نمي‌توانيد با هم بازي كنيد اسباب‌بازي‌ات را مي‌گيرم و ديگر بهت نمي‌دهم” بپرهيزيد. همچنين اسباب‌بازي كودك را از او نگيريد؛ اين كار حس مالكيت كودكان را خدشه‌دار كرده و به احساساتشان ضربه مي‌زند.

 

2. برخورد با كودكي كه به زور اسباب‌بازي را از كودك ديگر مي‌گيرد

ابتدا روش ذكر شده را به كار ببريد و بعد توجه كودكان را به اين موضوع جلب كنيد كه براي بازي كردن با يكديگر و اشتراك‌گذاري اسباب‌بازي‌ها چه راهكارهاي مختلفي وجود دارد. لازم است جهت تقويت روحيه دوستي و همچنين حل چالش‌هاي بين كودكان از روشي جذاب براي آن‌ها استفاده كنيد. مثلا از كودكان بپرسيد “به نظرتان براي اين كه هر دوي شما بتوانيد از اين اسباب‌بازي استفاده كنيد چه كار مي‌توانيم بكنيم؟”

با اين كار كودكان را تشويق كنيد تا براي بازي كردن با يكديگر و استفاده‌ي مشترك از يك اسباب‌بازي، برنامه‌ريزي كنند. شما هم در طرح‌ريزي اين برنامه به آن‌ها كمك كنيد. براي مثال به آن‌ها پيشنهاد دهيد براي بازي كردن با ماشين اسباب‌بازي يك نفر راننده شود و ديگري در كنار راننده به او در مورد موانع و ماشين‌هاي ديگر هشدار دهد و با بلندگو اعلام كند.

 

3. احترام به حس مالكيت كودكان

احترام به حس مالكيت كودكاناحترام به حس مالكيت كودكان

حواستان باشد به عنوان والدين كودك هميشه به حس مالكيت او احترام بگذاريد. با اين كار به حفط ارزش و اعتماد به نفس كودك كمك مي‌كنيد. گاه كودك اسباب‌بازي گران قيمتي دارد كه دلش نمي‌خواهد آن را به خواهر برادر يا دوستش بدهد؛ ابتدا علت آن را جويا شويد. ممكن است كودكان عنوان كند كه كودك ديگر اسباب‌بازي محبوبش را خراب مي‌كند. در اين صورت اصراري براي گرفتن اسباب‌بازي از كودك نداشته‌باشيد بلكه با كمال احترام از او خواهش كنيد اسباب‌بازي ديگري كه براي خواهر يا برادرش جذاب است به او بدهد. با اين كار حس دوستي و سخاوت نيز در او تقويت مي‌شود و در عين حال به حس مالكيتش آسيبي وارد نمي‌شود.

 

4. آموزش به كودك

آموزش به كودكآموزش به كودك

اگر كودك احساس تملك زيادي به اسباب‌بازي خود و يا ديگران دارد و تحت هيچ شرايطي كوتاه نمي‌آيد، او را درك كنيد؛ كودكان در ابتداي كار درك مناسب و كاملي از مفهوم به اشتراك گذاري ندارند و اين امري طبيعي است كه آموزش و راهنمايي شما را مي‌طلبد. بايد با او گفتگو كنيد و اجازه دهيد تا براي مدتي خوب به حرف‌هايتان فكر كند. توجه داشته‌باشيد هر چه ارتباط صميمانه‌تر و محبت‌آميزتري با كودك داشته‌باشيد، حرف‌شنوي بيشتري هم از شما خواهد داشت.

مفاهيمي مانند به اشتراك گذاشتن وسايل و بازي گروهي را با بازي و آهنگ به او آموزش دهيد. تشويق كردن كودك به تقويت رفتارهاي مثبت در او مي‌انجامد؛ براي مثال هر گاه وسايلش را با كودك ديگري به اشتراك گذاشت يا نوبت را در بازي كردن رعايت كرد او را تشويق كنيد، در آغوش بگيريد و يا خوراكي مورد علاقه‌اش را به او بدهيد.

 

5. حس مالكيت كودكان | آموزش از طريق مشاهده

آموزش حمايت  از طريق مشاهدهآموزش حمايت از طريق مشاهده

كودكان بيشتر از هر چيزي با مشاهده كردن مسائل را ياد مي‌گيرند و در اين زمينه والدين اولين الگوي آن‌ها هستند. در صورتي كه به عنوان بزرگتر كودك، بخشندگي و مشاركت داشته‌باشيد و به طور نامحسوس كاري كنيد تا كودك اين موارد را از شما ببيند، به مرور زمان تقليد كرده و خودش چنين رفتارهايي را در بازي با دوستانش به كار مي‌برد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

كودكم همه چيز را براي خودش مي‌خواهد. بايد چه كار كنم؟

اگر هيچ كدام از راه‌حل‌هاي ذكر شده مؤثر نبودند يا كودك نسبت به وسايل ديگران احساس مالكيت زيادي پيدا كرد، مي‌توانيد از كمك روانشناس و مشاوره كودك بهره‌مند شويد. روانشناس شرايط كودك و خانواده را بررسي مي‌كند و راهكارهاي مناسب را در اختيارتان قرار مي‌دهد.

 

 

منبع : حس مالكيت كودكان

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حس مالكيت كودكان،
موضوع:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۰:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

متاسفانه بي احترامي به همسر از جمله مواردي است كه برخي از زنان و مردان بدون توجه به اصول يك رابطه و زندگي زناشويي انجام مي‌دهند. وقتي دو نفر تصميم به ازدواج با يكديگر مي‌گيرند، يعني بايد در وهله اول براي شروع رابطه به يكديگر عشق، علاقه و اعتماد بدهند و با شروع زندگي مشترك بتوانند با احترام و وفاداري، رابطه خود را پايدار نگه دارند. مسلم است كه بي احترامي به همسر موجب رنجش او شده و در صورتي كه حل نشود، باعث بروز مشكلات بزرگ‌تر و جدي‌تري نيز خواهد شد و در نهايت رابطه را مورد هدف قرار مي‌دهد. در ادامه سعي كرده‌ايم راهكارهايي را براي كم كردن بي احترامي به همسر ارائه كنيم.

 

بيشتر بخوانيد : دعواي زن و شوهر 

 

منبع : بي احترامي به همسر

 

بي احترامي به همسر

خيلي از كسايي كه به همسرشون بي احترامي مي‌كنند، انگار نمي‌دانند كه با اين كار به خودشان هم بي‌حرمتي كرده‌اند. كساني كه در جمع‌هاي دوستانه و يا خانوادگي به راحتي به همسر خود بي احترامي مي‌كنند، در واقع به ديگران نيز اجازه اينكار را مي‌دهند.

از طرفي ديگر بي احترامي به همسر در مقابل بچه‌ها، عزت نفس همسرتان را خدشه دار كرده و ضمن اينكه احساس بدي ايجاد مي‌كند، زمينه ساز بي احترامي بچه‌ها نيز مي‌شود.

دلايل بي احترامي به همسر 

اگر همسرتان در خانه و در حضور فرزندان و يا در جمع‌هاي مختلف دوستانه، خانوادگي و … براي هر مورد كوچكي به شما بي احترامي مي‌كند، بايد توجه داشته باشيد كه مقابله به مثل و پاسخ دادن به بي احترامي‌هاي او نه تنها مشكلي را حل نخواهد كرد، بلكه ممكن است رابطه شما را به خطر بيندازد.

بنابراين در قدم اول بايد دلايل بي احترامي همسر تان را شناسايي كنيد و سپس سعي كنيد پيرامون چهارچوب‌هاي رابطه‌تان با يكديگر صحبت كنيد، تا اين بي احترامي‌ها از بين برود. در ادامه به برخي دلايل بي احترامي به همسر اشاره كرده‌ايم. براي جلوگيري از بي احترامي زن به شوهر كليك كنيد.

زمان شروع بي احترامي ها به همسر

آيا از زماني كه با همسرتان آشنا شده‌ايد و ازدواج كرده‌ايد، او به شما بي احترامي مي‌كند و يا او در اثر برخي مشكلات دچار تغيير رفتار شده است.

ممكن است تغيير رفتار و بي احترامي همسر تان، ناشي از رفتار خود شما باشد و در نتيجه رفتار و يا بي توجهي كه شما نسبت به او داشته‌ايد، بي احترامي مي‌كند.

بنابراين سعي كنيد مسائل مختلف را بررسي كنيد و با همسرتان پيرامون آن صحبت كنيد تا اگر سوءتفاهم و مشكلي نيز وجود دارد، بدون بي احترامي حل شود.

در خانواده‌شان هميشه همينطور بوده

اگر همسرتان به شما بي احترامي مي‌كند، بايد به خانواده او نيز توجه داشته باشيد. آيا اين عادت ناپسند در خانواده همسر شما نيز وجود دارد و آن‎‌ها هم به شما يا به يكديگر بي احترامي مي‌كنند؟ اگر اين گونه باشد، در واقع همسر شما نياموخته است كه چگونه بايد به ديگران احترام بگذارد، بهتر است به او كمك كنيد تا بتواند كم كم اين رفتار نامناسب خود را كنار بگذارد.

بي احترامي به همسر و نداشتن همدلي

يكي از دلايلي كه باعث مي‌شود، زن و يا مردي در جمع‌هاي مختلف به همسرش توهين كند، نداشتن درك و همدلي است. چراكه او فقط خودش را مي‌بيند و نسبت به احساسي كه با بي احترامي در طرف مقابل ايجاد مي‌كند، اطلاع و دركي ندارد.

بهتر است اگر همسرتان به شما بي‌احترامي مي‌كند، احساسي را كه در شما ايجاد مي‌شود را به طرف متقابل‌تان بگوييد تا متوجه تاثير حرف‌هايش بر روي شما بشود.

عدم كنترل هيجان

دليل بي احترامي برخي از افراد، عدم كنترل هيجان‌شان است. به عنوان مثال در جمع‌هاي مختلفي، وقتي افراد در حال صحبت با يكديگر هستند، ممكن است زن يا مرد با نظر همسرش مخالف باشد و خيلي منطقي و مودبانه نظرش را بگويد، اما طرف مقابل كه انتظار اين مخالفت را نداشته، بدون كنترل بر هيجان و احساس‌اش و بدون فكر كردن به همسر خود بي احترامي كند.

اين دسته از افراد كه در اثر يك اتفاق هيجاني اين رفتار را از خود بروز داده‌اند، سريع هم پشيمان مي‌شوند، اما شما مي‌توانيد براي جلوگيري از ايجاد اين بي احترامي‌ها در جمع‌هاي مختلف رفتار خود را كنترل كنيد تا به مرور اين احساس در او از بين برود.

استرس و اضطراب 

استرس و اضطرابي كه در شرايط مختلف زندگي، در فرد ايجاد مي‌شود اگر درمان نشود، نه تنها خود فرد بلكه ديگران را نيز درگير خواهد كرد. بنابراين استرس و اضطراب موضوعي است كه بايد پيگيري شود، چراكه در صورت عدم درمان باعث مي‌شود كه شخص اين استرس و تنش‌ها را بر روي فرد مقابل خود خالي كند و باعث دلخوري او شود.

بنابراين از جمله مواردي كه باعث انجام رفتارهاي بدون فكر و هيجاني و در نهايت بي احترامي به همسر مي‌شود، استرس است.

عدم تاييد او از سوي شما

برخي از مردان و يا زنان بي احترامي كردن را نوعي تلافي مي‌دانند. براي مثال وقتي در اوقات تنهايي و يا حتي جمع‌هاي مختلف از تحسين و تاييد همسرتان خودداري مي كنيد، او هم مي‌خواهد با بي احترامي مقابله به مثل كند.

هر چند اين توجيه اصلا منطقي نيست، اما شما مي‌توانيد براي جلوگيري از بروز هر گونه حرمت شكني، همسرتان را بخاطر ويژگي‌هاي مثبتي كه دارد؛ تاييد و تحسين كنيد، تا اعتماد به نفس او بالا برود.

مشكلات زياد در زندگي مشترك

گاهي اوقات زوجين به مشكلاتي كه در زندگي مشتركشان دارند، بي توجه هستند. ممكن است مشكلات حل نشده به اندازه‌اي در زندگي زياد شود كه بي احترامي به همسر راهي براي كم كردن حس ناشي از مسائل زندگي باشد.

پس بهتر است در زمان بروز هر گونه مشكلي، با همسر خود صحبت كنيد و سعي كنيد اختلافات به وجود آمده را برطرف نماييد.

نحوه برخورد با بي احترامي به همسر

اگر همسرتان در مقابل فرزندان و خانواده‌تان به شما بي احترامي مي‌كند، براي اينكه اين كار تكرار نشود، شما بايد بدانيد كه چگونه بايد با او رفتار كنيد. در ادامه راهكارهايي را براي مقابله با بي احترامي‌هاي همسر ارائه كرده‌ايم.

1- هرگز مقابله به مثل نكنيد

برخي از زنان و يا مردان سعي مي‌كنند براي بدست آوردن غرور از دست رفته خود، پاسخ بي احترامي همسرشان را در جا بدهند. اما در نظر داشته باشيد كه اين كار نه تنها بحث ميان شما را بيشتر مي‌كند، پايان خوبي نيز نخواهد داشت.

بنابراين سعي كنيد از مقابله به مثل كردن و بي احترامي به همسر تان خودداري كنيد، اما حتما پيرامون بي احترامي كه او كرده، با يكديگر صحبت كنيد و مشكل را برطرف نماييد.

2- بررسي معناي احترام

آيا معني احترام گذاشتن براي شما و همسرتان يكسان است؟ شايد از نظر شما او دارد به شما بي احترامي مي‌كند، اما از نظر خودش رفتار بدي ندارد. بنابراين بهتر است يكبار در اين مورد با همسرتان صحبت كنيد و نظر او را بپرسيد و به او بگوييد كه رفتارش با شما بي احترامي بوده و تمايل داريد كه رفتارش را تغيير دهد.

3- احساس‌تان را نسبت به رفتار او بگوييد

بايد به همسرتان بگوييد كه در اثر بي احترامي‌هايي كه به شما مي‌كند، چه احساسي در شما ايجاد مي‌شود. چراكه ممكن است لحن و يا حرف همسرتان را اشتباه متوجه شده باشيد، در حالي كه او منظوري بدي نداشته است.

بنابراين بهتر است پيرامون احساسي كه از حرف‌هاي همسرتان داريد با او صحبت كنيد، چراكه شايد واقعا او نمي‌داند با حرف‌هايش باعث رنجش و آزار شما مي‌شود. بهتر است اين حرف‌ها را به خوبي بگوييد و سعي نكنيد با تحقير و يا توهين، او را متوجه كنيد.

مثلا به جاي اينكه بگوييد “واقعا بي شخصيت هستي كه همسرت را در مقابل ديگر افراد خجالت زده مي‌كني” ، مي توانيد بگوييد ” از اينكه در مقابل ديگران مرا مسخره ميكني، بسيار ناراحت مي‌شوم”.

4- اول خودتان احترام خودتان را نگه داريد

اين جمله را حتما بارها شنيده شده است، اما واقعا آنچه كه حقيقت دارد اين است كه احترام هر كس دست خودش است، شما در وهله اول خودتان بايد به خودتان احترام بگذاريد، تا ديگران از جمله همسرتان نيز اينكار را بكنند.

بنابراين سعي نكنيد در مقابل همسر و يا ديگر افراد خودتان را دست كم بگيريد و با اعتماد به نفس كم و از موضع پايين صحبت كنيد، تا همسرتان نيز در رفتاري كه با شما دارد، تجديد نظر كند.

جمع بندي

بسياري از زنان و مردان به دلايل مختلفي خواه آگاه و خواه ناخودآگاه در جمع‌هاي مختلف و يا در خانه به همسر خود بي احترامي مي‌كنند. بي احترامي‌ها گاه براي تلافي انجام مي‌شوند و گاه نيز ناشي از تربيت نادرست خانوادگي و ناآگاهي از تعريف درستي از احترام صورت مي‌گيرد.

سعي كنيد در وهله اول در مورد تعريف احترام و احساسي كه نسبت به بي احترامي هاي او داريد، صحبت كنيد. اما چنانچه صحبت و راهكارهايي كه ارائه داديم موثر واقع نشد، مي‌توانيد براي تشخيص ريشه اين رفتارها و راهكارهاي موثر براي آن‌ها مشاوره خانواده دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بي احترامي به همسر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

منبع : بي احترامي به همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بي احترامي به همسر،
موضوع:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۷:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بسياري از افراد همواره در طول زندگي درگير مسائل گذشته و آينده هستند. اين افراد هيچگاه طعم زندگي كردن در لحظه را نمي‌چشند و نمي‌توانند از زندگي لذت ببرند. با اين حال شايد با توجه به مسائل و استرس‌هايي كه هر يك از ما در حال تجربه آن هستيم اين مسئله امري غيرممكن بنظر برسد اما با راهكارهايي مي‌توان طعم زندگي كردن در لحظه را چشيد. اين مسئله به شما كمك مي‌كند تا به سلامت جسمي و رواني دست يابيد و خلاقيت در امور و كارها داشته باشيد. همچنين در كنار بهبود روابط اجتماعي، مي‌توانيد كارهاي خود را نيز راحت تر انجام دهيد. در مجموع تمام راهكارها باعث مي‌شوند به مرور زندگي در لحظه، به يك سبك زندگي در شما تبديل ‌شود و لذت واقعي زندگي را بچشيد.

 

منبع : زندگي در لحظه

زندگي در لحظه يعني چه؟

ايده زندگي كردن در لحظه از يك درمان روانشناسي به نام توجه آگاهي، شروع شد. توجه آگاهي به معناي حضور باكيفيت و كامل بدون حواس‌پرتي يا قضاوت، در حال حاضر و در كارهايي است كه انجام مي‌دهيم. زندگي در لحظه به اين معناست كه آگاهي و تسلط خود را بر روي محيط از دست نداده و غرق افكارمان نشويم.

اهميت و فوايد زندگي كردن در لحظه

زندگي كردن در لحظه به ما كمك مي‌كند به‌جاي اينكه لحظات زندگي‌مان را با نگراني راجع به مسائل آينده يا تكرار حادثه‌هاي تلخ گذشته در ذهنمان، از بين ببريم، به‌خوبي از آن‌ها استفاده كنيم. به مرور اين اتفاق مي‌تواند تبديل به يك سبك زندگي در فرد شود كه به سلامت بيشتر او كمك مي‌كند. ازجمله فوايد ديگر زندگي در لحظه مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

براي آگاهي بيشتر درباره سبك زندگي كليك كنيد.

سلامت جسم و روان

به اعتقاد روانشناسان، منشأ بيماري اضطراب، اين است كه فرد نمي‌داند در آينده چه اتفاقاتي در انتظار وي خواهد بود. هنگامي‌كه ما توانايي كنترل كردن و پيش‌بيني آنچه در حال وقوع است را به ميزان كمتري داشته باشيم نگراني ما از بابت مسائل افزايش پيدا خواهد كرد.

همچنين تكرار اتفاقات تلخ گذشته و رها نشدن از آن‌ها نيز، احتمال ابتلا به افسردگي را بيشتر خواهد كرد. هنگامي كه شما به‌جاي فكر كردن به گذشته يا آينده در لحظه حال زندگي‌مان حضور داشته باشيد، احتمال ابتلا به بيماري‌هاي روحي كاهش پيدا مي‌كند. همچنين به دليل تأثير متقابل جسم و روان، سلامت جسمي شما نيز در سطح مطلوب‌تري قرار خواهد گرفت.

بهبود كيفيت روابط اجتماعي از فوايد زندگي در لحظه

هنگامي كه شما روابط اجتماعي‌تان را صرفاً به همان صورتي كه هست تجربه مي‌كنيد، احتمالاً استرس‌ها و نگراني‌هاي بسياري در ذهن شما از بين مي‌رود چراكه شما اولاً در طي يك رابطه از توجه به احتمالات آينده، براي مثال (اگر اين حرف را شنيدم چه جوابي بدهم) يا توجه به گذشته (مرور خاطرات تلخي كه با طرف مقابل داشته) و يا همچنين قضاوت‌هايي كه در طول زمان برايتان پيش مي‌آيد (از گفتن اين جمله چه منظوري داشت؟) رها هستيد. با توجه به كنار گذاشتن اين حجم از افكار ناراحت‌كننده، شما احتمالاً از ارتباط خود لذت بيشتري خواهيد برد.

انجام شدن راحت‌تر كارها

هنگامي‌كه بايد حجم زيادي از كار را انجام دهيد احتمالاً احساس خستگي يا استرس خواهيد كرد. بااين‌حال، حتماً به تجربه متوجه شده‌ايد كه اين افكار پريشان تا زماني در ذهن شما وجود دارند كه مشغول كار نيستيد. هنگامي‌كه شما در حين انجام دادن كاري هستيد افكار منفي، كمتر شما را اذيت مي‌كنند. زندگي كردن در لحظه و انجام دادن كارها به شما كمك مي‌كند تا از افكار منفي خود جداشده و به فعاليت كردن براي انجام امورتان اهميت بيشتري دهيد.

خلاقيت از فوايد زندگي در لحظه

هنگامي‌كه قرار است در حين انجام دادن يك كار به چندين مسئله فكر كنيد احتمالاً نمي‌توانيد اين كار را به‌خوبي انجام دهيد و يا كارها به‌صورت خودكار و بدون در نظر گرفتن شرايط محيطي انجام خواهند گرفت؛ اما درصورتي‌كه در لحظه‌هاي زندگي‌مان حضور داشته باشيد شما مي‌توانيد با در نظر گرفتن شرايط محيطي تغييراتي در كاري كه انجام مي‌دهيد به وجود آوريد و كارها را خلاقانه‌تر انجام دهيد.

راهكارهايي براي بالا بردن آگاهي و زندگي در لحظه

نخستين قدم در تمرينات مربوط به ذهن آگاهي كه به شما كمك مي‌كنند در لحظه حال زندگي‌مان حضورداشته باشيد بالا بردن سطح آگاهي و هوشياري شما راجع به فعاليت‌ها هستند. براي بالا بردن سطح آگاهي‌تان مي‌توانيد از اين تمرين‌ها استفاده كنيد.

توجه به جزئيات حسي

زندگي در لحظه اكنون، به معناي توجه به كليه تجارب حال حاضر و به‌ويژه تجربيات حسي شما هستند. به‌عنوان‌مثال دفعه ديگر كه دندان‌هاي خود را مسواك مي‌زنيد به بوي خميردندان، صداي برس بر روي دندان‌ها، صداي آبي كه از شير جاري مي‌شود و همه مسائل اطرافتان به حد كافي توجه داشته باشيد؛ و يا هنگامي‌كه از محل كار به خانه مي‌رويد، به خيابان، مغازه‌ها، گرمي يا سردي هوا و حتي ميزان احساس خستگي‌تان، دقت كنيد.

باز سازمان‌دهي ذهن

ذهن همه ما عادت دارد كه در طول روز، راجع به مسائل مختلفي تفكر كند. به عبارتي، حواس‌پرتي، يكي از عادات روزانه ذهن تمام انسان‌هاست. بااين‌حال شما براي اينكه بتوانيد در لحظه زندگي كنيد مي‌بايست اين عادت را در ذهنتان از بين ببريد. در روزهاي نخستين، احتمالاً اين كار برايتان بسيار سخت خواهد بود و هر از چند گاهي متوجه مي‌شويد كه براي مدت نامعلومي است ذهنتان در موضوع ديگري غوطه‌ور شده است. هنگامي‌كه با اين مسائل مواجه مي‌شويد نااميد و ناراحت نباشيد بلكه صرفاً سعي كنيد مجدداً ذهنتان را بر روي موضوع حال حاضر متمركز كنيد.

استفاده از يادآور

هنگامي‌كه فرد، درگيري‌ها و مشغله‌هاي بسياري داشته باشد يا نسبت به يك موضوع به‌شدت مضطرب و نگران باشد احتمالاً زندگي كردن در لحظه سخت‌تر خواهد شد. براي اينكه در اين شرايط فراموش نكنيد مي‌بايست در لحظه حال زندگي كنيد پس بهتر است از يادآورها استفاده نماييد. يادآور مي‌تواند يك علامت بر روي دست شما، يك نخ بسته‌شده به دور مچ دست، سكه‌هايي در جيبتان يا هر چيز ديگري باشد. مهم‌ترين مسئله اين است كه يادآور مي‌بايست در طول روز در كنار شما وجود داشته باشد و شما را متوجه خود كند. هنگامي‌كه حواستان به يادآور جمع مي‌شود سعي كنيد مجدداً ذهن و احساسات خود را سازمان‌دهي كرده و بر روي اينجا و اكنون تمركز كنيد.

احتمالاً پس از مدتي، ذهن شما نسبت به يادآور، حساسيت خود را از دست خواهد داد. در اين شرايط لازم است يادآور خود را تغيير دهيد.

تغيير دادن روزمرگي‌ها

يكي از دلايلي كه باعث مي‌شود ما آگاهي خود را نسبت به محيط اطراف، از دست دهيم اين است كه مسائل براي ما تبديل به عادات روزمره و روتين مي‌شوند. براي اينكه بتوانيد سطح آگاهي خود را بالا نگه‌داريد از اين مسئله اجتناب كنيد. براي مثال از امروز راه جديدي را از محل كار تا خانه بپيمايد و يا در دكوراسيون منزل خود تغييراتي ايجاد كنيد.

سؤالات متداول

چطور مي‌توانم در شرايط اضطراب حضور در لحظه خود را حفظ كنم؟

اضطراب به اين دليل ايجاد مي‌شود كه ذهن شما، به‌جاي حال حاضر، بر روي مسائل ديگري تمركز يافته است. اگرچه اين امر بسيار سخت است بااين‌حال سعي كنيد ذهن خود را مجدداً سازمان‌دهي كرده و بر لحظه حاضر تمركز كنيد. با استفاده از تكنيك‌هاي تنفس يا مراقبه، مي‌توانيد هيجان‌هاي منفي را كنترل كنيد.

هنگامي‌كه متوجه مي‌شوم ذهنم درگير مسائل مختلف شده است بايد چه كنم؟

استفاده از يادآورها به شما كمك مي‌كند تا بيشتر تمركزتان را بر روي لحظه حال نگه‌داريد. درصورتي‌كه متوجه شديد براي مدتي است كه ذهنتان از لحظه حال پرت شده است، مجدداً آن را ساماندهي كنيد. در اين راه مي‌توانيد از مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو نيز كمك دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه موفقيت مي توانيد از طريق شماره _ با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : زندگي در لحظه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: زندگي در لحظه،
موضوع:
[ ۳۰ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۰:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تاثير دعواي والدين در دوران بارداري نيز وجود دارد، بنابراين باور به اينكه كودك متوجه حرف‌هاي ما نمي‌شود به طور كل اشتباه هست. چرا كه كودك تنش و ناامني را به طور كامل درك مي‌كند. متاسفانه بحث و مشاجره بين پدر و مادردر تعداد زيادي از خانه‌ها مشاهده مي‌شود، اما اگر اين منازعه به اندازه‌اي شدت بگيرد كه جو منزل را متشنج كرده و رفتار و احساسات كودكان را هم تحت تاثير قرار دهد، در اين صورت اثرات پايداري بر شخصيت و رفتارهاي كودك در آينده، بالاخص كودكي كه در سنين رشد و نمو قرار داشته و مي‌بايست كه از محيط اطراف خود درس و الگو بگيرد، بر جاي بگذارد. چنين دعواهايي كودك را به شخصيتي مشوش، نگران، مضطرب، آزرده و پرخاشگر تبديل مي‌كند و در مواردي آن‌ها را منزوي كند. براي آشنايي بيشتر با آثار پرخاشگري والدين كليك كنيد.

 

منبع : تاثير دعواي والدين بر فرزندان

مهمترين تاثير دعواي والدين بر كودكان 

تاثير دعواي والدين بر كودكان را نبايد ناديده گرفت. گاهي والدين نمي‌دانند دعواي آن‌ها چه بلايي بر سر احساسات و رفتار و شخصيت كودك خواهد گذاشت و چه آينده نابهنجاري را برا ي او رقم خواهد زد؛ پس بي محابا به بحث و دعواهاي خود ادامه مي‌دهند. در ادامه به مهم‌ترين تاثير دعواي پدر و مادر بر كودكان اشاره كرده‌ايم.

1- كاهش اعتماد به نفس و منزوي شدن

 كودكاني كه دائم در محيط‌هاي پر تنش و فضاهاي آكنده از تنفر و ناسزا قرار دارند، رفته رفته به گوشه‌گيري و دوري از جمعيت روي آورده و از اعتماد به نفس كافي براي خود اظهاري و ابراز وجود برخوردار نخواهند بود. از آن جايي كه اين بچه‌ها روش صحيح محبت و عشق ورزيدن و دوست داشتن و دوست داشته شدن را به عينه نديده‌اند و فرصتي براي بيان احساسات و حالات دروني خود نداشته‌اند، در نتيجه با گذشت زمان و رشد و پا گذاشتن به سنين نوجواني و جواني، درك درستي از مفهوم عشق و دوست داشتن نخواهند داشت و ممكن است به اشتباه دچار لغزش شده و به بيراهه‌هاي اخلاقي كشانده شوند.

2- تاثير دعواي والدين بر شخصيت كودك در آينده

تاثير دعواي والدين بر جنبه‌هاي مختلف ذهن كودك و درك او از محيط اطراف متغير بوده و بستگي به سن كودك و ميزان درك او از اتفاقات پيرامون و همچنين نحوه برخورد پدر و مادر با مسائل متفاوت خواهد بود.

گاه والدين مي‌پندارند كه چون كودك سنش پايين است و هنوز به طور كامل رشد و تكامل نيافته؛ بنابراين از اين دعواها چيزي متوجه نخواهد شد. در صورتي كه بچه با شنيدن جدل‌ها و قرار گرفتن در محيط تنش‌زا، رفتار او هم تحت تاثير اين مجادلات شكل گرفته و او را به فردي نامتعادل، آسيب پذير، عصبي، خود راي و بي اعتماد تبديل خواهد كرد. در اين زمان والدين بايد به مشورت با يك مشاور و راهنما بپردازند تا به ريشه يابي و پيدا كردن علت اصلي اين دعواها پرداخته و كارهاي لازم جهت جبران اثرات سو اعمال شده بر كودك را انجام دهند و ديگر آن اعمال را انجام ندهند.

3- كمرنگ شدن اعتماد به والدين

كودك وقتي در محيطي قرار مي‌گيرد كه در آن دو نفر از نزديك‌ترين و مهم‌ترين افراد زندگي خود را در حال جنگ و نزاع با يكديگر مي‌يابد، در ذهن خودشروع به مسئله سازي و تحليل كرده و سرانجام يكي از والدين را به عنوان مسئول ايجاد اين آشفتگي و ناآرامي‌ها برمي‌گزيند. در چنين حالتي، كودك به آن والدي كه او را مقصر شناخته بي اعتماد شده و سعي مي‌كند از او دوري كند و بيشتر طرفدار و حامي والد ديگر خود باشد. اين جدايي افتادن بين كودك و والد باعث بي‌اعتمادي كودك نسبت به او و سرپيچي كردن از دستورات او مي‌شود كه اگر ادامه يابد مي‌تواند به رفتار مشابهي از طرف كودك در سنين بزرگسالي هم بيانجامد.

4- اختلالات جسمي و فكري

كودكي كه مدام در معرض تنش و استرس قرار داشته باشد، مشكلاتي در سيستم‌هاي داخلي بدن او ايجاد مي‌شود كه منجر به بي خوابي، سردرد، درد شكم، دلپيچه، معده درد و بي اشتهايي او مي‌شود. وجود استرس و تنيدگي در بدن افراد مي‌تواند سيستم ايمني بدن را مختل كرده و ضعيف كند. در نتيجه اين كودكان بيشتر در معرض ابتلا به بيماري‌هاي واگيردار، آلرژيك و حساسيتي، عفونت‌هاي مختلف و … خواهند بود.

5- الگوبرداري‌هاي نا به جا

پدر و مادر هر كس به عنوان اولين و بهترين الگوهاي دوران كودكي هستند و ما بسياري از رفتارهاي تكاملي و تطابقي خود در دوران كودكي را از آن‌ها فرا گرفته‌ايم. چنانچه الگوي كودكان حاضر در خانواده‌هايي با جو پر تنش و ستيز والدين‌شان باشند، آنان هم سعي مي‌كنند رفتارهاي مشابهي، همچون پرخاشگري و كينه توزي را فرا گرفته و در زندگي خود پياده كنند كه امري كاملا اشتباه و روش تربيتي غيراستاندارد و زيانباري براي پرورش كودك در خانواده مي‌باشد. اين كودكان در آينده اگر به مشكلي بر بخورند به جاي تفكر و يافتن راه حلي براي از ميان بردن آن مشكل، با پرخاشگري تمام از وضع موجود شكايت داشته و در عين حال حركتي براي بهبود اوضاع خود هم انجام نخواهد داد.

6- بروز احساس گناه در كودك

از آن جا كه كودك هنوز در حال رشد و تكامل بوده و به رابطه علت و معلولي بين پديده‌ها آگاهي ندارد، ممكن است حين دعوا خود را مقصر آن بحث دانسته و احساس گناهي معصومانه وجودش را فرا بگيرد. در اين حالت هم كودك گوشه گير مي‌شود و كمتر در جمع خانواده حاضر خواهد شد كه مبادا دعواي ديگري را سبب شود و همين انزوا خود زمينه ساز مشكلات اخلاقي و رفتاري بعدي در كودك خواهد شد.

بيشتر بخوانيد: والدين سمي

راهكارهاي مقابله با دعواي والدين

  • احترام متقابل زوجين به يكديگر در مقابل فرزندان
  • دقت در استفاده از كلام و به كارگيري لحن مناسب
  • حفظ حريم‌ها و ندادن اجازه سواستفاده به كودكان
  • صحبت با كودك در مورد اختلافات و بحث‌هاي پيش آمده
  • هرگز كودك را واسطه‌اي براي آشتي قرار ندهيد
  • در حين بحث كودكان‌تان را وارد آن نكنيد.
  • اگر دعوا با حضور كودك شروع شده، سعي كنيد با حضور او هم آن را به پايان ببريد
  • بيان احساسات بر روي كاغذ
  • نشان دادن عشق و علاقه به همسر در موقعيت‌هاي مختلف و حتي هنگام بحث
  • حتما از جلسات مشاوره براي اصلاح رفتارهاي خود و همسر خود استفاده كنيد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

توجه نماييد دعواهاي مداوم نه تنها بر كيفيت زندگي شما و بروز انواع اختلالات رواني در شما تاثيرگذار است؛ بلكه تاثير بسيار مخربي بر كودكان‌تان خواهد گذاشت و زندگي حال و آينده او را تحت الشعاع قرار مي‌دهد. مي توانيد براي حل اين اختلافات با يك مشاور خانواده در ارتباط باشيد و حتي كودك‌تان را نيز تحت نظر يك روانشناس متخصص در زمينه كودكان قرار دهيد تا تاثيرات حاصل از دعواهاي شما را به حداقل ممكن برساند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

استرس حاصل از دعواي والدين چه تاثيراتي بر كودكان مي گذارد؟

كودكي كه مدام در معرض تنش و استرس و دعواي والدين  قرار داشته باشد، مشكلاتي در سيستم هاي داخلي بدن او ايجاد مي‌شوند كه منجر به بي خوابي، سردرد، درد شكم، دل پيچه، معده درد و بي‌اشتهايي او شود. وجود استرس و تنيدگي در بدن آن‌ها مي‌تواند سيستم ايمني بدن را مختل كرده و تضعيف كند.

اگر كودكي احساس گناه داشته باشد، چه نشانه هايي در او ديده مي شود؟

در اين حالت كودك گوشه گير مي‌شود و كمتر در جمع خانواده حاضر خواهد شد. همين انزوا خود مي‌تواند زمينه ساز مشكلات اخلاقي و رفتاري بعدي در كودك باشد.

 

 

 

 

 

 

 

منبع : تاثير دعواي والدين بر فرزندان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۵:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی