مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ايجاد حس ارزشمندي در كودكان به واسطه روش تربيتي تربيت درست ميسر مي‌شود. زماني كه والدين از تربيت مناسبي براي بزرگ كردن كودك استفاده كرده باشند، نبايد نگران هويت يابي، استعداد يابي، افزايش اعتماد به نفس و غيره او باشند. تربيت مناسب باعث ايجاد حس ارزشمندي در كودكان مي‌شود. و بر اساس اين احساس بهترين انتخاب ها را در زندگي خواهد داشت.

 

روش تربيتي از اهميت بالايي برخوردار است. ايجاد حس ارزشمندي در كودكان نيز با رفتار و تربيت مناسب اتفاق مي‌افتد. اين حس در بزرگسالي به قدري مفيد واقع مي‌شود كه در آينده با عشق به رفتار فرزندتان نگاه خواهيد كرد. بنابراين تربيت مناسبي را در نظر بگيريد تا فرزند پر افتخاري داشته باشيد.

منبع: ايجاد حس ارزشمندي در كودكان | 12 روش شكوفايي احساس ارزشمندي در كودكان

حس ارزشمندي در كودكان

 

زماني كه رفتار مناسب و با احترامي در تربيت كودك داشته باشيم، احساس ارزشمندي پديدار مي‌شود. حس ارزشمندي در كودكان باعث افزايش اعتماد به نفس او مي‌شود. در نهايت كودك به راحتي احساسات و هيجانات خود را بروز مي‌دهد. به همين دليل است كه برخورد والدين با كودك بايد اصولي و با آگاهي كامل صورت بگيرد.

با ايجاد حس ارزشمندي در كودكان موجبات شكل گيري هويت او نيز فراهم مي‌شود. حتي اين كودكان زماني كه به سن مدرسه مي‌رسند، در برابر اتفاقات جامعه بيشتر قرار دارند. اين حس ارزشمندي باعث انتخاب درست و راهكار مناسب در طول زندگي است. تربيت كودك را جدي بگيريد و آينده او را تضمين كنيد.

راه هاي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان

براي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان ، بايد روش هاي رفتاري خود را تغيير دهيد و به نكات ذكر شده زير با دقت بالايي عمل كنيد.

🎀 كودك را مشتاق به صحبت كنيد

كودكان مهارت كافي در بروز احساسات ندارند. اما زماني كه شما او را مشتاق به صحبت كنيد؛ آموزش مي‌بيند كه چگونه رفتار كند و احساسات خود را بروز دهد. براي كودك خود دوست صميمي باشيد و در جهت حل مشكلات او اولين نفر اقدام كنيد. كمك به او موجب ايجاد حس ارزشمندي در كودكان را افزايش مي‌دهد.

🎀 براي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان احساسات او را ارزشمند بدانيد

احترام به احساسات فرزند باعث ايجاد حس ارزشمندي در كودكان مي‌شود. احترام به كودك به معناي درك احساسات و هيجانات اوست. زماني كه والدين حتي در مواقع مخالفت نسبت به بروز احساسات كودك واكنش بد نشان دهند، احساسات او را سركوب مي‌كنند. بنابراين براي شكوفايي ارزشمندي در كودك هيجاناتش را درك كنيد. 

🎀 مكالمه روزانه داشته باشيد

يكي از روش هاي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان ، مكالمه روزانه است. زماني كه والدين در روز براي كودك زماني را مشخص مي‌كنند؛ احساس ارزش و احترام را درك مي‌كنند. كودك متوجه مي‌شود كه والدين براي او ارزش قائل هستند يا خير. بنابراين براي كودكتان زمان بگذاريد و براي حرف هاي او گوش شنوا باشيد.

🎀 احترام به كودك را اولويت قرار دهيد

احتمالا بارها شنيده ايد كه احترام، احترام مي‌آورد. زماني كه به كودك احترام بگذاريد، او نيز به شما احترام مي‌گذارد. والديني كه براي كودكان خود احترام قائل نيستند و هركاري را طبق سليقه خود انجام مي‌دهد؛ كودك با اعتماد به نفس بالا نخواهند داشت. احساس ارزشمندي در كودكان زماني نمايان مي‌شود كه به خواسته هاي او تا جاي معقول احترام  بگذاريد.

🎀 براي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان توانايي هاي او را تشويق كنيد

زماني كه كودك توانايي انجام فعاليت هاي روزمره خود را دارد، نبايد به او كمك كنيد. به توانايي هاي او باور داشته باشيد و او را در جهت انجام امور شخصي تشويق كنيد. براي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان، به او اجازه پوشيدن لباس و جمع آوري وسايل بدهيد.

🎀 علاقه خود را نشان دهيد

بروز علاقه از روش هاي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان است. زماني كه علاقه خود را به كودك ابراز مي‌دهيد؛ او را متوجه خواهيد كرد كه در زمان هاي مختلف به او علاقه داريد و هرگز از علاقه شما به او كاسته نخواهد شد. كودك بايد از علاقه خانواده به خود اطمينان پيدا كند و محبت را از والدين آموزش ببيند.

🎀 براي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان ، بگذاريد تجربه كند

تا زماني كه كودكان تجربه نداشته باشند، از اشتباهات خود درس نمي‌گيرند. يادگيري هر چيزي باعث ايجاد حس ارزشمندي در كودكان مي‌شود. تا زماني كه جلوي كارهاي كودك را بگيريد، او را به خود وابسته كرده ايد. اجازه كسب تجربه دهيد تا كودك از اشتباهات خود درس بگيرد. 

🎀 حق انتخاب را از كودك نگيريد

براي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان، بايد حق انتخاب به او دهيد. جهت اينكه كودك اشتباهي خود را مستقل نداند. بايد روش هاي ديگري براي حق انتخاب به او بدهيد. مثلا اگر قصد خريد لباس داريد، چند دست لباس انتخاب كنيد و از كودك بخواهيد يكي از اين ست را انتخاب كند. در اين شرايط انتخاب لباس هم طبق ميل شماست و هم بر اساس خواست كودك مي‌باشد.

🎀 وقت زيادي را با كودك سپري كنيد

يكي از روش هاي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان، وقت گذراني طولاني با اوست. زماني كه زمان مناسبي را به كودك اختصاص مي‌دهيد، زحمات و احترامي كه به او مي‌گذاريد در ذهن كودك جا مي‌ماند. وقت گذراني با كودك باعث احترام و نزديكي به شما مي‌شود. حتي به مرور زمان صميميت بين والد و فرزند به وجود مي‌آيد.

🎀 زمان ناراحتي او را تنها نگذاريد

زمان ناراحتي كودك بايد او را در كنار خود نگه داريد. كودك زماني كه ناراحت است نيازمند به فرد ديگري جهت آرامش دارد. چه بهتر كه اين آرامش از والدين دريافت شود. براي افزايش و ايجاد حس ارزشمندي در كودكان ، در زمان ناراحتي او را بغل بگيريد و اطمينان دهيد كه در تمام سختي ها در كنار او خواهيد بود.

🎀 رفتارهاي خوب او را تشويق كنيد

تشويق رفتار خوب علاوه بر ايجاد حس ارزشمندي در كودكان ، باعث بيشتر شدن اين رفتار مي‌شود. رفتارهاي منفي كودك را به سوي رفتارهاي منفي سوق دهيد. زماني كه كودك را به رفتارهاي خوب تشويق مي‌كنيد، ارزشمندي را در او نمايان خواهيد كرد.

🎀 براي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان امنيت را فراهم كنيد

براي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان، بايد امنيت را فراهم كنيد. ايجاد امنيت و ايمني در كودك، حتي در دوران بزرگسالي نيز براي او مفيد است. 

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله با روش هاي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان آشنا شديد. اين رفتارها را از كودك دريغ نكنيد. براي تربيت، رشد و آموزش رفتار مناسب حتما با اطاعات و آگاهي كامل اقدام به فرزندپروري كنيد. براي آگاهي بيشتر حتما از روانشناس كمك بگيريد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه راه هاي ايجاد حس ارزشمندي در كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۰۴:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

د

آموزش صبر به كودكان نقش مهمي را در زندگي افراد ايفا مي‌كند. زماني كه به كودك خود صبر را آموزش مي‌دهيد، براي سلامت روان او تلاش كرده ايد. صبر به معناي بردباري و توانايي حل چالش ها مي‌باشد. اغلب كودكاني كه صبور هستند، والدين صبوري داشته اند. تربيت والدين نقش پر رنگي در صبر كودكان دارد.

از 14 ماهگي حتما براي آموزش صبر اقدام كنيد. آموزش صبر به كودكان با روش ها و بازي هاي مختلفي صورت مي‌گيرد. كه اين روش ها در دسته الگو برداري، بيان احساسات، عمل به قول، استفاده از ويدئو آموزشي و … قرار مي‌گيرد.

منبع: آموزش صبر به كودكان | 6 روش آموزش صبر به كودك

آموزش صبر به كودكان

يكي از مهارت هايي كه بايد به كودك آموزش دهيم، صبر و بردباري است. آموزش صبر به كودكان بر اساس ويژگي هاي تربيتي والدين صورت مي‌گيرد. اگر والدين قصد آموزش صبر دارند، بايد در اقدام اول خودشان را تغيير دهند.

كودكان كاملا از والدين خود تقليد مي‌كنند و بر اساس رفتار والدين شخصيت خود را شكل مي‌دهند. آموزش صبر به كودكان نيازمند فرصت و يادگيري آسان است. حتي پدر و مادر كودك اگر به آن قولي داده باشند، حتما بايد عمل كنند. عدم عمل به قول هيچ صبري را در كودك شكوفا نمي‌كند. براي آموزش ها بايد تربيت مناسب كودك انجام شود. 

زمان آموزش صبر به كودكان

به دليل احساس امنيت و اطمينان، از تولد تا 14 ماهگي خواسته هاي كودك بايد برطرف شود. از 14 ماهگي تا 2 سالگي نيز بايد نيازهاي ضروري كودك بر طرف شود. اما در برخي موارد براي آموزش صبر به كودكان بايد چند دقيقه با تاخير نيز نيازهاي او را بر طرف كنيد.

بعد از دو سالگي زمان بيشتري را جهت آموزش صبر به كودكان بايد منتظر بمانند. تقريبا اين زمان 1 تا 2 دقيقه مي‌باشد. البته حتما به قول خود عمل كنيد تا كودك پاداش صبر خود را دريافت كند.

آموزش صبر به كودكان بايد به طور جدي بين 3 تا 6 سالگي انجام شود. از 3 سالگي به بعد نيز حواستان باشد تا چند دقيقه كودك بايد انتظار بكشد.

مزاياي آموزش صبر به كودكان

آموزش صبر به كودك همراه با مزاياي زيادي است كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

🔸 كودك صبور در محيط هاي آموزشي به موفقيت هاي بيشتري دست خواهد يافت.

🔸 با آموزش صبر به كودك، او مي‌آموزد كه نمي‌تواند هر چيزي را در اختيار خود داشته باشد. و بايد احساس ناخوش و منفي را نيز تجربه كند.

🔸 كودكان صبور بسيار خود كنترل گر است. و در شرايطي كه مطابق ميلشان نيست راحت تر مي‌توانند خودشان را كنترل كنند.

🔸 كودكي كه صبر را آموزش ديده است، به راحتي با نارضايتي ها و سختي كنار مي‌آيد. در واقع با خوشحالي با همه شرايط كنار مي‌آيد و واژه تحمل را به راحتي درك مي‌كند.

روش هاي آموزش صبر به كودكان

به دلايل زيادي كه در قسمت مزاياي آموزش صبر به كودكان توضيج داده ايم. والدين بايد روش هاي آموزش صبر به كودكان را آموزش دهند. در اين بخش مقاله راجع به اين راهكارها توضيح داده ايم.

✨ اجازه انتظار كشيدن به كودك دهيد

اولين راه براي آموزش صبر به كودكان ، انتظار كشيدن كودك است. كودك بايد انتظار بكشد تا به خواسته ها و نيازهايش دسترسي پيدا كند. كودك بايد ناراحتي و احساسات ناخوشايند را تجربه كند. حتي انتظار باعث مي‌شود كودك بي صيري را مديريت كند.

✨ الگوي خوبي براي كودك باشيد

يكي از روش هاي آموزش صبر به كودك، الگو برداري از والدين است. والدين بايد به كودك خود با رفتارها آموزش دهند. كه چه زماني بايد صبور باشند و چه زماني از حق خود دفاع كنند. اگر واكنش شما به عنوان والدين در هر اتفاقي ناخوشايند باشد كودك صبر را آموزش نمي‌بيند. بنابراين به عنوان والدين الگوي خوبي براي كوكتان باشيد.✨ بازي با كودك را فراموش نكنيد

يكي از روش هاي آموزش صبر به كودكان ، بازي كردن است. والدين با بازي هاي فراوان مي‌توانند صبر كودك را به چالش بكشند. از بازي هايي مانند پازل، كاشت گل، تربيت حيوان خانگي و … استفاده كنيد.

✨ آموزش بيان احساسات را جدي بگيريد

جهت آموزش صبر به كودكان ، بايد از كودك درخواست كنيد كه احساسات را به راحتي بيان كند. كودكي كه عصبي و ناراحت مي‌شود بايد احساسات منفي خود را بدون داد و بيداد بيان كند. به فرزندان خود آموزش دهيد كه به دور از فرياد هاي مداوم، با صبر و حوصله از شما درخواست كند. يا ناراحتي خودش را بيان كند.

✨ به قول هاي خود پايبند باشيد

از ديگر روش هاي آموزش صبر به كودك، پايبندي به قول هاي خود است. والدين زماني كه به كودك بابت مساله اي قول مي‌دهند. حتما بايد به آن عمل كنند. مثلا اگر كودك از شما درخواست پارك رفتن دارد. به او قول دهيد كه چند ساعت ديگر مي‌رويد. اما صد در صد به قولتان عمل كنيد. در اين شرايط كودك صبوري را آموزش مي‌بيند.

✨ مفهوم زمان را توضيح دهيد

توضيح مفهوم زمان، براي آموزش صبر به كودكان الزاميست. كودك بايد زمان را با مفهومات آسان متوجه شود. مثلا به او بگوييد كه اگر برنامه تلويزيوني تموم شد، با تو بازي خواهم كرد.

بازي هاي مناسب براي آموزش صبر به كودكان

برخي از بازي ها براي آموزش صبر به كودكان بسيار مفيد است. در اين بخش مقاله راجع به بازي هاي آموزش صبر به كودكان توضيح داده ايم.

◼ بازي مار و پله

◼ منچ

◼شطرنج

◼ پرورش گياه

◼ نگهداري از حيوان خانگي

◼كمك هنگام آشپزي

◼ ماهي گيري

كلام آخر

آموزش صبر به كودكان در بزرگسالي بسيار به درد مي‌خورد. زماني كه كودك صبور تربيت كرده باشيد، حتما زندگي با آرامش بيشتري خواهد داشت. يا زماني كه در بزرگسالي با چالش هاي زياد روبرو مي‌شود، حتما با برنامه و دقت بالاتري پيش خواهد رفت. براي آموزش صبر به كودكان حتما از روانشناس كمك بگيريد تا بر اساس شخصيت كودك، آموزش داده شود.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آموزش صبر به كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۰۰:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

براي دريافت مشاوره خانواده اصفهان مي‌توانيد به مراكز معتبري كه در ادامه معرفي كرده‌ايم مراجعه نماييد. خانواده يكي از اركان اصلي جامعه بوده و وجود مشكل بين اعضاي آن به راحتي مي‌تواند سلامت روان زن و شوهر و فرزندان را تحت تاثير قرار بدهد. اين افراد در اجتماعات ديگري هم فعال هستند كه براي عملكرد مناسب نياز به دريافت آرامش از خانواده هايشان دارند.

بنابراين اگر در خانواده تان بحث و دعوا زياد است و خارج از منزل احساس مي‌كنيد كه راحت تر هستيد، حتما براي مشاوره خانواده اقدام كنيد. دوري از خانواده و قطع ارتباط با آن ها مشكل شما را حل نمي‌كند؛ چرا كه نبود هر كدام از آن‎ها باز هم رنجي براي شما به همراه دارد. پس حتما براي رفع مساله به مراكز معرفي شده مراجعه نموده و يا از طريق تلفن با درمانگران صحبت نماييد.

منبع: مشاوره خانواده اصفهان | بهترين مشاور خانواده در استان اصفهان

مشاوره خانواده اصفهان

پيدا كردن مركز مشاوره خانواده اصفهان ديگر كار سختي نيست. چرا كه به كمك تلفن مي‌توانيد با بهترين متخصصان صحبت كرده و مشكلات خود را حل كنيد. شايد بارها به مشاوران متعدد مراجعه كرده باشيد و نتيجه دلخواه نگرفته باشيد؛ اين موضوع مي‌تواند ناشي از مسائل مختلفي باشد و شما نبايد براي حل مشكلات تان نااميد بشويد. متاسفانه بسياري از خانواده ها مسائل را رها كرده و به دنبال راه حل نيستند، پس به مرور وضعيت بدتر شده و حل كردن آن ها نيز زمان‌بر تر خواهد بود.

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده اصفهان يا همان خانواده درماني در اصفهان يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده در اصفهان مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده در شهرستان اصفهان مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده اصفهان تنها به كساني كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

-نبود علاقه و احترام بين زن و شوهر

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان 

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان

-تعارض و مشكلات مرتبط با نوجوان خانواده 

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند

-شك به خيانت و يا سابقه خيانت همسر 

و…

كدام خانواده ها مي‌توانند نتيجه بهتري از خانواده درماني بگيرند؟

علاوه بر درمانگر، خصوصيات خانواده ها نيز در نتيجه بخش بودن درمان و مشاوره خانواده اصفهان تاثير دارد. طبق بررسي ها مشخص شد كه خانواده هايي كه داراي ويژگي هاي زير هستند نتيجه بهتري از جلسات درماني خواهند گرفت.

✅ خانواده‌هايي كه به دنبال راه حل و درمان هستند.

✅  خانواده‌هايي كه مشكلات را در درون خانواده مطرح و حل مي كنند.

✅  خانواده هايي كه خيلي دير مراجعه نكرده اند.

✅  خانواده‌هايي كه به درمان اهميت داده و ديدگاه مثبتي نسبت به درمانگر دارند.

✅  خانواده‌هايي كه اعضاي آن داراي اختلال رواني و شخصيتي نيستند.

✅  حداقل يكي از اعضا به روند درمان ايمان دارد.

✅  درمانگري مناسب انتخاب كرده اند.

چرا با وجود هزينه هاي زيادي كه كرديم مشاوره خانواده در شهرستان اصفهان نتيجه بخش نبود؟

براي آن كه جلسات مشاوره خانواده به نتيجه برسد در قدم اول بايد بدانيد كه حل مسائل شما نياز به زمان دارد و بايد صبور باشيد. اين مشكلات ناگهاني ايجاد نشده اند؛ خيلي اوقات با اين مشكلات زندگي كرده‌ايد و حتي متوجه وجود آن ها هم نبوده‌ايد. پس تغيير اين رويه و عادات مخرب زمان بر است. همچنين بيشتر خانواده ها براي يك مشكل به درمانگر مراجعه مي‌كنند، اما در حقيقت مسائل متعددي وجود دارد كه بايد به آن ها رسيدگي شود. خانواده هاي زير نمي توانند از مشاوره خانواده نتيجه مناسب بگيرند.

🔸 عجول هستند

🔸 صداقت ندارند و مسئوليت كارهايشان را به عهده نمي گيرند

🔸 به توصيه هاي درمانگر توجه نمي كنند

🔸 مرتب به جلسات نمي آيند

🔸 دچار يكي از انواع اختلالات رواني مثل اختلالات شخصيت، افسردگي، اختلالات اضطرابي هستند.

🔸 به درمانگر مناسب براي مشاوره خانواده اصفهان مراجعه نكرده اند.

🔸 به روند درماني جلسات خانواده اعتقاد كم و يا هيچ اعتقادي ندارند.

🔸 قصد تغيير و يا اعتقاد به از بين رفتن اختلافات را ندارند.

🔸  خيلي دير اقدام دريافت درمان كرده اند.

مشاوره خانواده اصفهان هزينه هاي زيادي دارد، چرا بايد اين همه هزينه كنم؟

خيلي از خانواده ها سال ها با مشكلاتي سر مي كنند و آن ها را بدون هيچ تغييري به حال خود رها مي كنند. غافل از آن كه اين مسائل به مرور زمان پيچيده تر و ريشه هايش قوي تر مي شود. پس با گذر زمان اعضاي خانواده فرصت هاي زيادي براي با هم بودن و شاد بودن و حتي رشد كردن را از دست مي دهند. آن ها به اين مشكلات عادت كرده و ديگر طريقه سالم زندگي و رفتر كردن را فراموش مي كنند.

پيامدهاي ناشي از عدم درمان مشكلات خانوادگي موجب تحميل هزينه هاي هنگفتي مي شود براي مثال اعضاي خانواده به دليل تنش ها دچار افسردگي مي شوند. يا فرزندان خانواده با دوستان ناباب گشته و دچار اعتياد مي شوند. پدر يا مادر خانواده به خيانت دچار شده و بنيان خانواده به خطر مي افتد.

ويژگي هاي مراكز معتبر مشاوره خانواده اصفهان

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به ارائه خدمات مشاوره خانواده اصفهان مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره خانواده  مدنظر خود و روانشناسان آن در اصفهان اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

 

آدرس مراكز مشاوره خانواده اصفهان

شما مي توانيد براي دريافت مشاوره خانواده اصفهان از برترين درمانگران خانواده كشور به صورت تلفني و يا آنلاين خدمات دريافت كنيد. در ادامه آدرس و تلفن دو مجموعه مورد تاييد را آورده ايم.

نام مركز مشاوره خانواده اصفهان آدرس
مركز مشاوره ذهن نو 02191002360
مركز مشاوره آواژه 02166419012
مركز مشاوره خانواده توحيد اصفهان، توحيد مياني ، قبل از چهارراه مهرداد (از سمت دانشگاه) ، جنب داروخانه دي ، مجتمع زيتون
طبقه دوم ، واحد 6 ، طبقه چهارم ، واحد 10
مركز مشاوره خانواده پايتخت پارسه اصفهان، خيابان كاوه ، خيابان دانش ، نبش رباط سوم ، ساختمان كسري ، طبقه 1
مركز مشاوره خانواده ارديبهشت در اصفهان اصفهان، خيابان فردوسي، روبروي خيابان عافيت، نبش كوچه شادي، پلاك 1
مركز مشاوره خانواده پرتو آفتاب اصفهان، خيابان شمس آبادي، چهار راه قصر، خيابان شيخ بهايي غربي، جنب بانك ايران زمين، ساختمان مستجاب، واحد هاي 13/8/7
مركز مشاوره خانواده ياس اصفهان اصفهان، دروازه شيراز، ابتداي چهارباغ بالا، كوچه مسجدالرضا 35
مركز مشاوره خانواده ريحانه اصفهان، سه راه ملك شهر، خيابان گلستان، نرسيده به چهار راه اول، مجتمع نور، طبقه 4
مركز مشاوره خانواده آبشار اصفهان اصفهان، چهارراه آبشار، خيابان آبشار دوم، قبل از پل غدير مقابل، تقاطع پلاك 284
مركز مشاوره خانواده دكتر افشين طباطبائي اصفهان، خيابان فلسطين، ساختمان نگين، طبقه سوم

سخن آخر

دريافت خدمات مشاوره خانواده اصفهان و يا همان خانواده درماني در اصفهان تنها بايد توسط كساني كه در اين حوزه تخصص دارند صورت بگيرد. شما اگر با هر يك از اعضاي خانواده خود دچار تنش يا اختلافاتي شده ايد، كافي است به يكي از مراكز معتبر خانواده درماني مراجعه نماييد. مسلما دريافت خدمات از موسسه اي كه داراي مشاوراني متخصص و كاربلد باشد، اهميت زيادي دارد.

مجموعه ذهن نو با تجربه چندين و چند ساله در حوزه خدمات روانشناختي و خانواده درماني به شما به صورت كاملا حرفه اي خدمات درماني ارائه مي دهد. براي اين منظور بستري آماده كرده است كه بتوانيد از طريق تلفن همراه يا تلفن منزل با متخصصان اين مجموعه تماس گرفته و مشاوره خانواده در اصفهان را از بهترين درمانگران كشور دريافت كنيد. همچنين مي توانيد اين خدمات را به صورت آنلاين نيز دريافت كنيد. اين نوع خدمات نيز با كيفيتي مشابه مشاوره هاي حضوري اجرا مي شود. پس براي رفع مسائل خانواده خود كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره خانواده در اصفهان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني خانواده از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا مركز ذهن نو شعبه اي براي مشاوره خانواده اصفهان دارد؟

خير هنوز شعبه اي براي مشاوره خانواده اصفهان احداث نشده است. اما شما مي توانيد با استفاده از موبايل يا تلفن منزل از اين خدمات به صورت تلفني يا آنلاين با كيفيتي كاملا يكسان استفاده كنيد.

مشاوره خانواده اصفهان براي چه كساني ضرورت دارد؟

تمام خانواده ها و كساني كه با اعضاي خانواده شان اعم از همسر، فرزندان، والدين و يا خواهر و برادر اختلاف يا تناقضاتي دارند، مي توانند از خدمات مشاوره خانواده اصفهان استفاده نمايند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۵۳:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روانشناسي كودك و نوجوان يكي از حيطه‌هاي پركاربرد علم روانشناسي است كه در ارتباط با نيازهاي روحي و تربيتي كودكان صحبت مي‌كند. روانشناسان كودك و نوجوان معمولاً به دنبال فهم اين موضوع هستند كه چطور مي‌توانيم به كودكان كمك كنيم تا سلامت روحي خود را حفظ كرده و در عين حال بتوانند حداكثر توانايي‌هاي خود را به حالت بالفعل درآورند. در سال‌هاي اخير و به دنبال آشنايي والدين با اهميت روانشناسي كودك و نوجوان، بسياري از آن‌ها از نظرات روانشناسان استفاده مي‌كنند. ما نيز در اين مطلب به معرفي حوزه روانشناسي كودك و نوجوان و زمينه‌هاي مختلف آن خواهيم پرداخت.

روانشناسي كودك و نوجوان چيست؟ 

شاخه روانشناسي كودك و نوجوان به طور خاص در ارتباط با كودكان و نيازهاي رشدي آن‌ها صحبت مي‌كند. در حقيقت روانشناسان كودك معتقدند كه نيازهاي روحي و توانايي‌هاي ذهني كودكان كاملاً متفاوت از بزرگسالان است. به همين خاطر آن‌ها به متخصصيني نياز دارند كه با توانايي‌ها و نيازهايشان آشنايي كامل داشته باشند. با اين حال روانشناسي كودك صرفاً راجع به مشكلات و نيازهاي روحي كودكان صحبت نمي‌كند. بخش مهمي از اين حيطه روانشناسي به چگونگي پرورش هرچه بهتر توانايي‌هاي كودكان و تبديل آن‌ها به بزرگسالاني توانمند مي‌پردازد.

ابعاد مختلف روانشناسي كودك و نوجوان

روانشناسي كودك و نوجوان راجع به جنبه‌ها و حيطه‌هاي مختلفي از توانايي‌هاي كودكان صحبت مي‌كند. به عبارتي روانشناسان مي‌بايست راجع به تمامي اين ابعاد در سنين مختلف آگاهي داشته باشند و بتوانند كودك را در تمامي اين جنبه‌ها مورد بررسي قرار دهند.

رشد جسمي كودك

رشد جسمي شاخص‌ترين و واضح‌ترين جنبه در رشد كودكان است. كودكان در هر سني بايد توانايي‌هاي مشخصي را به دست آورده باشند. براي مثال آنها بايد بتوانند در حدود يك سالگي راه بروند و يا در 6 سالگي به قد و وزن مشخصي دست پيدا كرده باشند. تأخير در تظاهر اين توانايي‌ها نشان‌دهنده مشكلات زير بنايي خاصي است. و يا در آينده مشكلاتي را براي كودك ايجاد كند. به همين خاطر روانشناسان كودك مي‌بايست با توانايي‌هاي فيريزيولوژيك در هر گروه سني و مشكلات مربوط به آن آشنايي داشته باشند.

رشد ذهني كودك

توانايي‌هاي ذهني كودك يكي از قديمي‌ترين مباحثي هستند كه در روانشناسي كودك و نوجوان مطرح شده‌اند. روانشناسان مي‌بايست به خوبي با توانايي‌هاي ذهني هر گروه سني از كودكان آشنا باشند و درصورتي كه كودكي دچار مشكل در هريك از اين زمينه‌ها مثل افت تمركز و يا ضعف در يادگيري مطالب باشد بتوانند به او براي بهبود كمك كنند. علاوه بر اين ارزيابي هوش و ساير توانايي‌هاي ذهني كودكان نيز در اين زمينه مورد بررسي قرار مي‌گيرد. 

رشد اجتماعي كودك | روانشناسي كودك و نوجوان

آموزش مهارت‌هاي ارتباط اجتماعي به كودك نظير مهارت دوست يابي يا صحبت كردن در ميان جمع از مسائلي هستند كه در اين بعد بررسي مي‌شوند. علاوه بر اين محيط اجتماعي كودك يكي از مسائلي است كه مي‌تواند باعث آسيب ديدن كودك و يا رشد بهتر او باشد. به همين خاطر بررسي محيط اجتماعي و ميزان توانايي كودكان در زمينه مسائل اجتماعي اهميت بالايي دارد. 

رشد هيجاني كودك

هيجان در نوزادان تازه متولدشده معمولاً بسيار ساده و محدود به شادي، ترس، غم و يا خشم است. به مرور و با رشد كودكان اين هيجانات پيچيده‌تر مي‌شود. و احساساتي همچون شرم و احساس گناه يا احساس غرور را نيز شكل مي‌گيرد. مشكلات هيجاني مي‌تواند باعث بروز بيماري‌هايي همچون افسردگي يا اضطراب در كودكان شود.

به همين خاطر روانشناسي كودك و نوجوان به سلامت هيجانات در كودكان توجه ويژه‌اي دارد. رشد هيجاني علاوه بر تاثيري كه در بروز بيماري‌هاي مختلف دارد، ساير توانايي‌هاي كودك از جمله روابط اجتماعي و توانايي‌هاي ذهني را نيز تحت تأثير قرار مي‌دهد. يك كودك افسرده تمايلي به برقراري ارتباط با ديگران ندارد و يا يك كودك مضطرب نمي‌تواند به خوبي بر انجام كارها تمركز داشته باشد.

متخصصان روانشناسي كودك و نوجوان چه كارهايي انجام مي‌دهند؟

دريافت كمك از علم روانشناسي كودك و نوجوان و روانشناسان كودك چه اهميتي دارد؟ برخي براين باورند كه پيش از بروز مشكل جدي نيازي به مراجعه به مشاورين نيست. به همين خاطر در اين بخش راجع به اهميت مشاوره با روانشناسان كودك و كمك گرفتن از آنها صحبت خواهيم كرد.

آموزش نكات تربيتي مهم

مراجعه به مشاورين كودك اين امكان را براي شما فراهم مي‌كند كه با اصول تربيت فرزند و مسائلي كه در اين زمينه بايد به آنها توجه داشته باشيد به درستي آشنا شويد. بسياري از نقاط ضعف و مشكلاتي كه بزرگسالان با آنها درگير مي‌شوند ريشه در ناآگاهي والدين از اصول تربيتي و بي توجهي آن‌ها به پرورش شخصيت كودكانشان دارد. شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از روانشناسان كودك در ارتباط با شيوه‌هاي برخورد با كودك و اصول مهم در تربيت او اطلاعات مفيدي به دست آوريد.

آشنايي با نيازها و توانايي‌هاي كودك در هر مرحله از رشد | روانشناسي كودك و نوجوان

روانشاسان معتقدند كه در هر دوره سني نيازهاي روحي كودكان و توانايي آن‌ها براي انجام امور مختلف با يكديگر متفاوت خواهد بود. براي مثال كودكان در دوسال اول زندگي و براساس رفتاري كه از اطرافيان به ويژه مادر مي‌بينند يك ديدگاه كلي را راجع به ميزان امنيت دنيا و قابل اعتماد بودن اطرافيان در ذهنشان ايجاد مي‌كنند و اين ديدگاه در تمامي سال‌هاي زندگي بر ارتباطات آن‌ها تأثير خواهد گذاشت.

علاوه بر احساس امنيت، سنين دبستان زماني است كه كودكان تلاش مي‌كنند تا توانايي‌هاي خود را به ديگران ثابت كنند و اگر از جانب والدين مورد بي توجهي قرار بگيرند احساسي از ناتواني و ضعيف بودن را در خود شكل داده و در آينده نيز تبديل به بزرگسالاني مي‌شوند كه اعتماد به نفس كافي براي انجام امور مختلف را ندارند. با توجه به تاثيري كه تجربيات دوران كودكي در شخصيت بزرگسالي فرد به جا مي‌گذارد بهتر است والدين اطلاعات خود را راجع به نيازهاي كودكان، روانشناسي كودك و نوجوان و راه‌هاي پاسخگويي به آن‌ها افزايش دهند.

شناسايي استعدادها و توانايي‌هاي كودك

يكي از اقدامات مهم در زمينه روانشناسي كودك و نوجوان شناسايي استعدادها و توانايي كودكان است. روانشناسان با استفاده از آزمون‌ها و ابزارهاي مختلف مي‌توانند زمينه‌هاي توانايي كودك و همين طور نقاط ضعف او را مشخص كرده و با برنامه ريزي مناسب براي پرورش آن‌ها به شما كمك كنند تا توانمندي فرزندتان را افزايش دهيد. اين مسئله باعث خواهد شد كه كودكان در بزرگسالي كمتر با مشكلاتي مثل پيدا كردن رشته تحصيلي يا حرفه مورد علاقه مواجه شوند و آمادگي كافي براي شروع فعاليت به عنوان يك بزرگسال داشته باشند.

پرورش توانايي‌هاي ذهني كودكان

افزايش توانايي‌هاي ذهني نظير توجه و تمركز، حافظه، خلاقيت يا مهارت‌هايي همچون حل مسئله و تصميم گيري از جمله ساير اقدامات روانشناسان كودك است كه باعث قوي‌تر شدن كودك شما در هريك از اين زمينه‌ها مي‌شود.

درمان بيماري‌هاي روحي و مشكلات رفتاري

يكي از اصلي‌ترين جنبه‌هاي روانشناسي كودك و نوجوان تلاش براي بهبود بيماري‌هاي روحي و مشكلات رفتاري در كودكان است. اگرچه كودكان نيز مانند بزرگسالان مي‌توانند به بيماري‌هايي همچون افسردگي و اضطراب مبتلا شوند با اين حال نشانه‌هاي اين بيماري‌ها در كودكان متفاوت از بزرگسالان است و به همين خاطر نياز است تا به شيوه متفاوتي مورد ارزيابي و درمان قرار بگيرند. روانشناسان كودك با كمك گرفتن از تكنيك‌هايي همچون بازي درماني، نقاشي و يا استفاده از پرسشنامه‌هاي مخصوص كودكان به ارزيابي و درمان مشكلات در آن‌ها مي‌پردازند.

براي درياقت مشاوره در زمينه روانشناسي كودك و نوجوان از طريق تلفن 02191002360 با برترين و مجرب ترين متخصصان كودك و نوجوان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو ارتباط برقرار كنيد 

سؤالات متداول درباره روانشناسي كودك ونوجوان

در چه زمينه‌هايي مي‌توان از روانشناس كودك كمك گرفت؟

علاوه بر درمان اختلالات روحي و رفتاري، شما مي‌توانيد براي آشنايي با نيازهاي كودك، شيوه‌هاي تربيتي و يا مشخص شدن توانايي‌هاي ذهني و استعدادهاي كودكتان از روانشناسان كودك كمك بگيريد.

روانشناسان كودك چه گروه سني از كودكان را بررسي مي‌كنند؟

روانشناسي كودك و نوجوان به بررسي نيازهاي روحي در كودكان و نوجوانان تا پيش از رسيدن به سن 18 سالگي مي‌پردازد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۴۷:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كنترل هيجان در كودك نياز به آموزش والدين و فرزند دارد. بروز هيجان در هر سني طبيعي است. اما شدت بروز آن به سن، فرهنگ و … بستگي دارد. معمولا كودكاني كه در مديريت هيجانات به خوبي استعداد ندارند، در زندگي با چالش هاي بزرگتري روبرو خواهند شد. هيجانات شديد زندگي را براي كودكان دشوار خواهد كرد. روش هايي در كنترل هيجان در كودك وجود دارد. كه به كودك كمك كرده در چه موقعيت، چه هيجاني با چه شدتي بروز دهد. در اين روش و راهكار روانشناس بايد دخيل باشد. اين روش ها باعث كشف استعداد ها و توانايي هاي كودك مي‌شود.

منبع: كنترل هيجان در كودك | علت و علائم عدم كنترل هيجان كودكان

كنترل هيجان در كودك

كودكان تا زماني كه آموزش نبينند، توانايي بروز احساسات را نخواهند داشت. يا به طور كلي در موقعيت هاي مختلف، هيجانات اشتباهي را از خود بروز مي‌دهند. بنابراين هنگام شركت در مراسمات مختلف، در شادي و غم به گونه اي رفتار مي‌كنند كه باعث كلافگي ديگران مي‌شود. به همين خاطر است كه كنترل هيجان در كودك بسيار حائز اهميت است.

كودكاني كه توانايي بروز هيجانات را به خوبي ندارند، در زندگي با چالش هاي زيادي روبرو مي‌شوند. اين افراد از استعدادها و توانايي هاي فردي خود بي خبر هستند. اين امر تا زماني طبيعي است كه كودك در سنين پايين تري قرار دارد. و آموزش كامل احساسات را ندارد. تربيت نقش مهمي در كنترل هيجانات كودك دارد.

 

دليل بيش از حد هيجان زدگي كودكان

برخي از كودكان به طور طبيعي تحريك پذير هستند. البته كه اين رفتار لزوما بد نيست. اين كودكان به صورت ذاتي شاد، مثبت انديش و پر انرژي هستند. به طور طبيعي كودكان در سنين پايين زماني كه در مراسمات تولد خود سورپرايز مي‌شوند، جيغ، داد، دويدن در اطراف و جنبيدن را تجربه مي‌كنند. زيرا توانايي كنترل هيجانات خود را ندارند. به همين دليل كنترل هيجان در كودك مقوله مهمي است. اما كودك 10 ساله در اين شرايط چنين هيجاناتي از خود بروز نمي‌دهد.

اگر كنترل هيجان در كودك وجود نداشته باشد، وقتي كارهايي را به كودك بدهيد كه طور ديگر انجام دهد يا صحبت هاي اغراق آميز بزند. اما اين كودكان معمولا مورد بي توجهي ديگران قرار مي‌گيرند. زيرا از نظر اطرافيان آنها فردي اذيت كننده و متفاوت شمرده مي‌شوند.

كنترل هيجان در كودك بايد به دلايل مختلفي آموزش داده شود. مثلا كودك بايد خويشتنداري را آموزش ببيند و توانايي هاي خود را كشف كند. كنترل شخصي اين افراد دچار مشكل مي‌شود و توانايي رفتار مناسب با موقعيت بيروني ندارند.

نشانه هاي هيجان زدگي افراطي كودكان

هيجان شديد كودكان در موقعيت هاي متفاوت به طور ديگري بروز پيدا مي‌كند. مثلا اين كودكان در مدرسه كلافه مي‌شوند. هنگام صحبت با ديگران مدام وسط حرف مي‌پرند. اين كودكان نشانه هاي مختلفي دارند كه در اين بخش مقاله توضيح داده ايم.

✅ به دست گرفتن گفتگو

✅هجوم و حمله به سمت چيزي

✅  حركات افراطي فيزيكي

✅ بيش از حد خوشبين بودن

✅قطع صحبت ديگران بدون نوبت

✅صحبت طولاني در رابطه با يك موضوع

✅ پريدن وسط حرف ديگران

✅ اعتماد به نفس بالا

✅باور غير واقعي به استعدادها و توانايي هاي خود

✅ افراطي بودن در رويداد ها بد و خوب خود

روش هاي كنترل هيجان در كودك

آموزش كنترل هيجان در كودك نياز به مهارت و آگاهي دارد. كودكان در حال رشد هستند و براي كنترل هيجانات خود نيازمند آموزش اصولي هستند. براي اينكه تربيت فرزند خدشه دار نشود، بايد كنترل هيجان در كودك را به دست روانشناس بسپاريد. اما در اين بخش مقاله راجع به روش هاي كنترل هيجان در كودك توضيح داده ايم.

✨ آموزش هيجانات به كودك

يكي از روش هاي كنترل هيجان در كودك، آموزش هيجانات است. بايد با كمك روش هاي گوناگون به كودك آموزش دهيد كه چگونه هيجانات خود را بروز دهد، در چه موقعيتي هيجان را به نمايش بگذارد و چه زماني ابراز كند. براي احساسات كودك نام گذاري كنيد. براي مثال به او بگوييد آيا امروز خوشحال هستي كه تولدت است؟  آيا بابت كار اشتباهي كه مرتكب شدي ناراحت هستي؟

✨ درك و تائيد كودك

براي آموزش كنترل هيجان در كودك، بايد فرزندان خود را درك كنيد. بارها مشاهده شده كه والدين احساسات كودكان خود را به سخره مي‌گيرند. مثلا زماني كه كودك براي اسباب بازي خود گريه مي‌كند، نبايد به او بگوييد كه “گريه نكن حالا اتفاقيه كه افتاده، چرا براي اسباب بازي انقد ناراحتي”.

✨ آموزش بروز هيجان در موقعيت هاي مختلف | كنترل هيجان در كودك

از ديگر روش هاي كنترل هيجان در كودك، آموزش بروز هيجانات است. بايد به كودكان خود آموزش دهيد كه چه موقع هيجانات خود را بروز دهد. در موقعيت هاي اجتماعي، خانوادگي و دوستانه چه روش هايي را بايد جهت بروز هيجانات استفاده كرد. مثلا به او بگوييد كه جيغ كشيدن وسط بازار خريد مكان مناسبي نيست.

براي اينكه كنترل هيجان در كودك را آموزش دهيد، بايد او را درك كنيد. و براي احساسات كودك نام گذاري كنيد. مثلا زماني كه گريه مي‌كند، به او بگوييد نام اين هيجان تو ناراحتي است. يا اگر در حال فرياد است، به او بگوييد در حال حاضر عصباني هستي و … .

✨ نشان دادن پذيرش به كودك

كودكان نياز دارند كه تشخيص دهند، درك كنند، ياد بگيرند و مسائل را تجربه كنند. اگر والدين اين كودكان را درك نكنند، هيجانات كودك به شكل هاي ديگري ظاهر مي‌شود. بنابراين براي كنترل هيجان در كودك بايد درك كنيم كه كودك نيازمند تجربه است. به كودك بگوييد كه هر احساسي كه بروز دهد مورد پذيرش شما است. عصبانيت، خشم، گريه، شادي و … فرزندتان را با تمام وجود بپذيريد.

✨ اقدام براي آموزش كنترل هيجانات

پس از درك، پذيرش و آموزش هيجانات، حال نوبت يادگيري كنترل هيجان در كودك است. براي كنترل هيجان بايد برخي از مهارت ها را كودك آموزش ببيند. در ادامه راجع به روش هاي كنترل هيجان توضيح داده ايم.

📌 تمرين تنفس

يكي از روش هاي كنترل هيجان در كودك، تمرين تنفس است. آموزش تنفس از طريق بيني و بازدم از طريق دهان را به كودك آموزش دهيد. در طول روز چندين بار اين كار را انجام دهيد تا كودك مهارت لازم براي تنفس عميق را ياد بگيرد.

📌 استراحت

از ديگر روش هاي كنترل هيجان در كودك استراحت است. از كودك بخواهيد تا زماني را براي استراحت خود در نظر بگيرد. مثلا از او بخواهيد پس از بازي و صحبت با شما به تنهايي به استراحت بپردازد. اگر كودك به مدرسه مي‌رود از معلم ها بخواهيد تا وسط كلاس به كودك اجازه دهند تا زماني را براي نوشيدن آب از كلاس خارج شود.

📌 شمارش اعداد

شمارش اعداد از روش هاي كنترل هيجان در كودك است. اين روش باعث دوري افكار ناخوشايند مي‌شود. شمارش كاشي هاي زمين، شمارش معكوس از 100 و … باعث كاهش افكار مزاحم مي‌شود.

📌 جعبه شادي

جعبه شادي به منظور پر كردن يك جعبه پر از وسايلي است كه كودك دوست دارد. بنابراين براي كنترل هيجان در كودك جعبه شادي را پر از كتاب، برچسب هاي معطر، كتاب هاي رنگ آميزي و … پر كنيد. زماني كه كودك با جعبه شادي روبرو مي‌شود بايد كنترل هيجان را به كودك آموزش دهيد.

📌 تقويت خلق و خو

براي كنترل هيجان در كودك بايد خلق و خوي كودك را تقويت كنيد. با كودك صحبت كنيد كه چه كارهايي را دوست دارد در هنگام شادي انجام دهد. اين كارها شامل بازي بيرون از خانه، بازي با همسالان و … مي‌شود.

📌 حل مشكلات

اگر كنترل هيجان در كودك وجود نداشته باشد. همسالان علاقه اي به بازي با او پيدا نخواهند كرد. در نهايت با مشكلات بزرگي روبرو خواهند شد. حتي توانايي ارتباط اجتماعي را نخواهند داشت. بنابراين بايد براي حل اين مشكل ترفندي هايي را پياده كرد. براي حل مشكلات از روانشناس كمك بگيريد.

✨ دادن پاداش براي كنترل هيجان در كودك

هنگامي كه فرزندتان به آرامش رسيد و توانايي كنترل هيجان در كودك شكل گرفت، براي او پاداشي در نظر بگيريد. در اين شرايط گريه و فرياد كمتر مي‌شود. و براي رسيدن به خواسته هاي خود با آرامش رفتار مي‌كنند.

✨ به چالش كشيدن كودك

به چالش كشيدن كمك بزرگي به كنترل هيجان در كودك مي‌كند. براي مثال اگر كودك از بازي با دوچرخه هراس دارد، سعي كنيد كودك را از دوچرخه سواري دور كنيد. اما تا هميشه كه نمي‌توان اين كار را انجام داد. براي كسب مهارت و پيشرفت كودك، او را با چالش روبرو كنيد. دور نگهداشتن كودك از چالش ها بسيار دشوار است.

✨ كمك از روانشناس

كمك از روانشناس مهم ترين اقدام جهت كنترل هيجان در كودك است. روانشناسان مشكلات كودك را ريشه يابي مي‌كنند و براي كنترل احساسات كودك راهكارهايي را ارائه مي‌دهند.

كلام آخر

كنترل هيجان در كودك را در اين مقاله به طور كامل مطالعه كرده ايد. گاهي والدين از وضعيت كودك خود خسته مي‌شوند. داد و فريادهاي كودك در موقعيت هاي مختلف تمامي ندارد و باعث عصبانيت والدين مي‌شود. در اين شرايط نيز از روانشناس كمك بگيريد تا توانايي هاي كودك شكوفا شود. همچنين مي توانيد 

مركز مشاوره ني ني مايند به صورت حضوري و تلفني به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. شما مي توانيد با اطمينان خاطر با برترين متخصصان كودك و نوجوان كشور تماس گرفته و خدمات درماني دريافت كنيد. كافي است ب شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كنترل هيجان در كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان  كلينيك مشاوره روانشناسي تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۳۹:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دروغگويي در كودكان را مي‌توان روند طبيعي رشد آن‌ها تلقي كرد. اما در مواردي مي‌بينيم كه گويا كودك با دروغ‌هايش سعي در مخفي كاري، فريب و يا حتي رفتارهاي پرخطري چون دزدي و بزهكاري را دارد. كه معمولا كودكان بالاي 6 سال توانايي دروغ‌هايي با چنين اهدافي را پيدا مي‌كنند. براي آن كه ميزان خطر رفتار كودك را بسنجيم ابتدا بايد به سن كودك و توانايي‌هاي شناختي و ميزان درك او از حقايق توجه داشته باشيم. چرا كه بسياري از رفتارهاي كودكان ممكن است از نظر بزرگسالان عجيب به نظر برسند، اما هر چه با دنياي آن‌ها بيشتر آشنا شويد، بهتر مي‌توانيد علت گفته‌ها و رفتار كودك‌تان را درك كنيد.

منبع: دروغگويي در كودكان | 9 علت دروغگويي كودك

دروغگويي در كودكان

كودكان در دنياي خود زندگي مي‌كنند. دروغگويي در كودكان را نبايد با دروغگويي در بزرگسالان مقايسه كرد. كودكان مسائل را متفاوت از بزرگسالان نگاه مي‌كنند. بسياري از صحبت هاي كودكان غير واقعي و ساخته ذهن آنهاست. بنابراين نبايد نحوه رفتار كودك را جدي گرفت. دروغگويي در كودكان طبيعي است و به دليل رشد او رخ مي‌دهد. به طور معمول حدود 6 سالگي ميزان دروغگويي در كودكان كاهش مي‌دهد. معمولا دروغگويي در كودكان والدين را بسيار خشمگين مي‌كند. مخصوصا زماني كه دورغ كودك به طور واضح قابل فهم باشد. در اين مقاله بخش هاي مرتبط با دروغگويي در كودكان را شرح داده‌ايم.

علائم و نشانه هاي دروغگويي در كودكان

اصولا وقتي كودكي دروغ مي‌گويد، والدين از صحت نداشتن آن حرف‌ها با خبر هستند. و به وضوح مشخص است كه سعي دارد حقيقت را به گونه‌اي تغيير دهد تا از عواقب آن در امان بماند. طبق تحقيقات كودكان براي دروغ دچار اضطراب، ناراحتي و ترس مي‌شوند. به طوري كه چهره و گفتارشان كاملا با زماني كه حقيقت را مي‌گويند تفاوت دارد. همچنين مشخص شده كه دروغگويي در كودكان حتي قبل از اين كه راه برود شروع مي‌شود. مثلا كودك شيرخواره‌اي كه تنها براي در آغوش ماندن مادر، تظاهر به گرسنگي مي‌كند. در واقع به نوعي توانايي دروغ را پيدا كرده‌است.

بنابراين تغيير حقايق روند طبيعي رشد كودك است كه نشان دهنده رشد شناختي و قدرت تخيل نوع انسان مي‌باشد. با تربيت و جهت دهي مناسب دروغگويي در كودكان، مي‌توان آن را مانند ساير توانايي‌هاي كودك در مسير درست قرار داد.

از چه سني به بعد دروغگويي در كودكان مسئله اي جدي است؟

اگر نگران دروغ‌هايي هستيد كه فرزندتان در مورد اتفاقات مختلف مي‌گويد، قبل از هر چيز بهتر است سن او را در نظر بگيريد، چرا كه تفاوت زيادي در دروغگويي در كودكان زير 5 و 6 سال با كودكان بالاي اين سن دارد. سرعت رشد مغز و ساير اندام‌ها در سنين ابتدايي بالاست، بنابراين قوه تشخيص كودك 4 ساله با كودك 6 ساله تفاوت زيادي دارد.

دروغگويي در كودكان 5 و زير پنج سال

كودكاني كه در سنين 5 سال يا پايين‌تر قرار دارند، هنوز نمي‌توانند تفاوتي ميان واقعيت و خيال يا حقيقت و نادرستي قائل شوند. به همين دليل ممكن است حرف‌هايي بزنند كه حقيقت نداشته باشند. اما نمي‌توان آن‌ها را به پاي دروغگويي كودك گذاشت. مثلا ممكن است فرزند خردسال‌تان از صحبت‌هايش با عروسك بي‌جانش يا حتي رفتن به جايي با دوستان خيالي‌اش داستان‌ها تعريف كند كه اين حرف‌ها ناشي از عدم شناخت حقيقت از خيالات مي‌باشد. بنابراين دروغگويي در كودكان سنين 5 و زير 5 سال بايد جدي تر مورد بررسي قرار بگيرد.

دروغگويي در كودكان 6 سال و بالاتر

بعد از 5 و 6 سالگي ديگر رنگ دروغگويي در كودكان تغيير كرده. و براي فريفتن و تحت تاثير قرار دادن بزرگ‌ترها به طور دقيق‌تر و هوشمندانه‌تر به كار برده‌مي‌شود. چنانچه كودكي در سنين 6 سالگي و بعد از آن براي گول زدن و توجيه اقدامات نادرست خود به دروغ متوسل شود. اين يك مسئله تربيتي و مربوط به رشد شناختي و تكامل كودك است كه نياز به بررسي و واكاوي دارد تا والدين بتوانند از آسيب‌هاي جدي شخصيت او در آينده، مثل دزدي يا تهمت، پيشگيري كنند. والدين مي‌توانند از طريق دريافت مشاوره‌هاي يك متخصص در زمينه روانشناسي كودك اين مشكل را به راحتي رفع نمايند و از بروز مشكلات جدي‌تر در آينده فرزند خود جلوگيري كنند.

دلايل دروغگويي در كودكان

كودكان ممكن است تحت شرايط مختلفي به دروغگويي روي بياورند. مثلا هنگامي كه مي‌خواهند كسي را فريب دهند، با دروغ خود شخصي را تحت تاثير قرار داده. و توجه او را جلب كنند و يا از آن به عنوان راهي براي فرار از عواقب زيانبار و ناپسند رفتار نادرستي كه مرتكب شده‌اند استفاده كنند. در ادامه به بررسي شايع‌ترين عللي كه مي توانند منجر به دروغگويي در كودكان و بدتر شدن شرايط شوند پرداخته‌ايم.

1- جلب توجه و تظاهر

جلب توجه يكي از دلايل دروغگويي در كودكان است. كودكاني كه به خاطر خود نمايي و اظهار وجود كردن به دروغ گفتن روي مي‌آورند. عمدتا در خانواده‌هايي ديده مي شوند كه والدين بيشتر وقت خود را صرف كار يا مشغله‌هاي ديگري مي‌كنند. و كمتر به فرزند خود و نيازهاي او اهميتي مي‌دهند. به عبارتي اين والدين، كودكانشان را به حال خود رها كرده‌اند و وقت كمتري با آن‌ها سپري مي‌كنند.

چنين كودكاني هم براي اين كه بتوانند در مركز توجه قرار گيرند و نگاه‌ها را به سمت خود معطوف كنند، به مبالغه و دروغ پردازي و جلب توجه با اين روش مي‌پردازند. اين كودكان اغلب سعي مي كنند با گفتن حرف‌هاي اغراق آميز و ناصحيح و يا نسبت يك امري شگرف به خود، توجه‌ها را جلب كنند. بنابراين دروغگويي در كودكان ريشه مي‌دواند.

2- دروغگويي در كودكان | ترسيدن از پدر و مادر

گاهي والدين نسبت به فرزند خود رفتاري مهاجمانه و خشونت آميز دارند. و به اين بهانه كه اهميت زيادي به تربيت فرزندشان مي‌دهند و مي‌خواهند او را از انحرافات اخلاقي و رفتاري به دور نگه دارند. تنبيهات شديد و تحقيرآميز و گاها فيزيكي اعمال مي‌كنند. در اين شرايط و حالات مشابه، كودك كم كم منزوي شده. و از جمع خانواده خود دور مي‌شود. و هنگامي هم كه بخواهد ارتباطي با آن‌ها داشته باشد، حقيقت را نگفته و سخنان دروغ به كار مي برد تا مبادا دوباره مورد خشم و تنبيه والدين قرار گيرند. در اين مرحله با اين رفتار دروغگويي در كودكان آغاز مي‌شود.

اين والدين با اين كار تصور مي‌كنند كه توانسته‌اند كودك خود را به نحو صحيح و بدون ايراد تربيت كنند. حال آن كه با به كارگيري خشونت، باعث مي‌شوند كه فرزند به رفتارهاي ناپسند مانند دروغگويي در كودكان خود ادامه داده. و همواره به دنبال راهي براي ساختن دروغي براي فريب دادن پدر و مادر خود باشد.

3- كمبودهاي عاطفي

سومين دليل دروغگويي در كودكان، كمبودهاي عاطفي است. گاه كودك به اين خاطر كه محبت و عاطفه كافي از اطرافيان خود دريافت نمي‌كند دچار حسادت شده. و كساني كه به او بي‌محبتي كرده‌اند را مورد حسادت و خشم قرار مي‌دهند. به اين ترتيب در بيرون با دروغ به اين افراد يا در مورد آن‌ها، سعي مي‌كند تا اين كم محبتي و بي‌عاطفگي را تلافي كند. دريافت نكردن محبت به ميزان كافي از افراد نزديك، نشان ندادن علني محبت به كودك مثل عدم كاربرد كلمات محبت آميز و يا نوازش كودك از جمله عواملي است منجر به دروغگويي كودك مي‌شود.

4- دروغگويي در كودكان | الگو قرار دادن بزرگ‌ ترها

در دنياي كودكان پدر و مادر نقش بزرگي دارند، آن‌ها به عنوان قهرمان زندگي كودك الگوهاي اصلي به حساب مي‌آيند. بنابراين هر رفتار و عادتي كه داريد به راحتي به فرزندتان هم از طريق ژن‌ها و هم از طريق هم زيستي به او منتقل مي‌شود. بنابراين خيلي اوقات آن‌ها آيينه رفتار خود شما هستند. و دروغگويي در كودكان شكل مي‌گيرد.

5- به ياد نياوردن و نبود تمركز

گاه كودك به دليل نداشتن تمركز و توجه كافي به اطراف و شكل نگرفتن خاطرات مانند بزرگسالان، ممكن است دروغ بگويد. هدف او از اين كار فريفتن نيست، بلكه تنها چيزهايي را مي‌گويد كه بر اساس حدسيات خودش است. در نتيجه عدم تمركز باعث دروغگويي در كودكان مي‌شود.

6- دروغگويي در كودكان | مشكلات مربوط به شخصيت كودك

احساس بي‌اهميت و كم ارزش بودن در كودك يا دور بودن از محيط خانواده يا دشمني داشتن با كسي موجب بروز دروغگويي در كودكان مي‌شود. در اين موارد حتما بايد والدين نيازها و كمبودهاي كودك را شناسايي كرده و در جهت رفع و برآوردن آن‌ها، از روش هاي صحيح تربيتي استفاده كنند. مهم ترين نكته در اين گونه كودكان اين است كه بايد حس تعلق و مهم بودن و اهميت داشتن وجودشان توسط والدين در آن‌ها ايجاد‌شده و حفظ شود.

7. عدم تشخيص خيال از واقعيت در كودك

عدم تشخيص خيال از واقعيت موجب دروغگويي در كودكان مي‌شود. خيلي از كودكان زير 6 سال قادر به صحبت دقيق نيستند. فكر مي‌كنند كه هرچيزي از ذهن آنها خطور مي‌كند بايد گفته شود. در اين صورت زماني كه كودك ساخته هاي ذهن خود را به زبان مي‌آورد از نظر والدين دروغگويي در كودكان آغاز مي‌شود.

8. داشتن دوست خيالي براي كودكان

گاهي كودكان به دليل داشتن دوست خيالي شروع به دروغگويي مي‌كنند. دروغگويي در كودكان گاهي به دليل داشتن دوستان خيالي و هم صحبتي با خود است. بيش از نيمي از كودكان به واسطه خيال پردازي ها دوستان زيادي دارند كه به ديگران معرفي مي‌كنند. دوستان خيالي اصولا در كودكان تك فرزند بيشتر مشاهده مي‌شود. براي رهايي از اين تنهايي شروع به خيال پردازي مي‌كنند.

9. نشان دادن استقلال و كنترل والدين

گاهي دروغگويي در كودكان به دليل كنترل والدين و نشان دادن استقلال است. برخي از والدين به قدري حساس هستند كه فورا با هر خطايي واكنش نشان مي‌دهند. به همين دليل كودك با توجه به اين حساسيت والدين براي رهايي از دعواي پدر و مادر شروع به دروغ مي‌كند.

چه كارهايي بايد براي مقابله با دروغگويي كودك انجام داد؟

اگر نگران دروغ‌هايي هستيد كه فرزندتان بدون هيچ دليلي مي‌گويد، بهتر است هر چه زودتر به متخصص كودكان مراجعه كنيد. متخصص كمك مي‌كند تا علل ريشه‌اي آن را بيابيد و انرژي‌تان را در مسير درست صرف كنيد. به اين صورت از صدمات احتمالي كه در آينده وجود دارد نيز جلوگيري كرده‌ايد. بنابراين دروغگويي در كودكان با كمك از روانشناس رفع مي‌شود.

نحوه مقابله با كودكي كه دروغ مي‌گويد

براي مقابله با دروغگويي كودكان لازم است برخي رفتارها را انجام دهيد تا اين عادت بد از ذهن كودك شما خارج شود. در خيلي از مواقع مساله ساده تري وجود دارد كه با راحت ترين روش بهبود مي‌يابد. در ادامه نحوه مقابله با اين رفتار كودكان را توضيح داده ايم.

  1. هرگز واكنش جدي و هيجاني نشان ندهيد. سرزنش، شرمساري، نصيحت و تنبيه كودكان باعث تكرار دوباره رفتار كودك مي‌شود.
  2. به دنبال دليل دروغگويي كودك خود باشيد. براي انجام اين كار لزومي ندارد كه با سوالات به كودك حمله كنيد. رجوع به رفتارهاي خود و بررسي رفتارهاي گذشته تا حدودي شما را به جواب مي‌رساند.
  3. دروغگويي كودك را به رويش نياوريد. زماني كه به كودك بگوييد متوجه دروغ او شده ايد، مرز بين والد و فرزند از بين خواهد رفت. در اين شرايط باعث لجبازي كودك مي‌شود.
  4. هميشه حقايق را با كودك در ميان بگذاريد. كودك والدين را الگوي خود قرار مي‌دهند. به همين دليل بايد با كودك راستگو باشيد تا او نيز با شما صادقانه برخورد كند.
  5. به نيازهاي كودك توجه كنيد. زماني كه توجه خود را از نيازهاي كودك بر مي‌داريد. باعث مي‌شود براي رفع نيازهاي خود دست به دروغگويي بزند تا شما براي او كاري انجام دهيد.
  6. رابطه صميمانه اي با كودك خود برقرار كنيد. به جاي بحث و دعوا فقط ناراحتي خود را از رفتارهاي او نشان دهيد.
  7. رفتار متعادل و مشخصي داشته باشيد. زماني كه والدين برخورد يكسان و مناسبي با كودك نداشته باشند كودك براي توجيه رفتارهاي خود دست به دروغگويي مي‌زند.
  8. كودك را سوال پيچ نكنيد.
  9. واكنش افراطي نشان ندهيد.
  10. براي رسوايي دروغ او را امتحان نكنيد.
  11. راست گويي و صداقت كودك خود را تشويق كنيد.
  12. براي كودكتان الگوي مناسبي باشيد.

كلام آخر

دروغگويي در كودكان تا قبل از 5 سالگي طبيعي است. در واقع شيوه اي از روند رشد اوست. اما دروغ بعد از مدتي اگر درمان نشود باعث بروز مشكلات اساسي تري مي‌شود. به همين دليل دروغ كودكان به عنوان يك مهارت نادرست بايد تحت درمان قرار بگيرد. براي آشنتيي با درمان و نحوه برخورد با دروغگويي كودك حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره نيني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دروغگويي در كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

دروغگويي كه نياز به ريشه يابي، شناسايي و برطرف كردن مشكل داشته باشد، از چه سني در كودكان بروز مي‌كند؟

كودكان 5 سال يا كوچك‌تر، چون هنوز به تكامل كافي و قوه شناختي و تمايز ميان خيال و واقعيت يا خواب و بيداري نرسيده‌اند، ممكن است سخنان غيرواقعي بگويند كه جاي نگراني نيست و اغلب ريشه در تخيل و تصورات او دارد. اما چنانچه كودكي در سنين 6 سالگي و پس از آن براي فريب دادن و يا توجيه كارهاي نادرست خود به دروغ متوسل شود، اين يك مسئله تربيتي است كه نياز به بررسي و علت يابي دارد.

كدام كودكان بيشتر دروغ مي گويند؟

معمولا كودكاني كه والدينشان اهميت كمتري به آن‌ها مي‌دهند براي اين كه بتوانند در مركز توجه قرار گيرند و نگاه‌ها را به سمت خود معطوف كنند، به مبالغه و دروغ پردازي و جلب توجه با گفتن دروغ‌هاي متعدد مي‌پردازند. اين كودكان اغلب سعي مي‌كنند با بيان حرف‌هاي اغراق آميز و غيرواقعي و يا نسبت دادن امري غيرمنتظره به خود، توجه‌ها را به سمت خودشان جلب كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۵۰:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از عوارض مصرف همزمان هروئين و شيشه اطلاع داريد؟ امروزه اعتياد به يكي از معضلات بسيار جدي در جامعه تبديل شده است. اعتياد به هر نوع ماده افيوني، اثرات نامطلوبي را بر سلامت جسم و روان مي‌گذارد. اين امر زماني تشديد مي‌شود و عوارض جبران ناپذيري را وارد مي‌سازد كه الگوي مصرفي شخص معتاد تغيير يافته و به چند مصرفي گرايش يابد. استفاده از مواد مخدر تركيب شده از چند نوع ماده مخدر مانند هروئين و شيشه، شخص معتاد را در مرحله بالاتري از اعتياد قرار مي‌دهد.

تا جايي كه در مورد اشخاص معتاد به هروئين و شيشه مي‌توان گفت روند ترك اعتياد با سختي بيشتري خواهد بود و فرد معتاد بايد سختي و مشقت بيشتري را تحمل نمايد. با آگاهي از روش‌ ترك و همچنين كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد اين فرايند را تسهيل نماييد.

منبع: مصرف همزمان هروئين و شيشه چه عوارضي دارد؟

علت گرايش افراد به مصرف همزمان هروئين و شيشه

عوامل متعددي باعث چند مصرفي فرد و گرايش او به مصرف همزمان چند نوع مواد مخدر مانند هروئين و شيشه مي‌شود كه در ادامه به مهم‌ترين اين عوامل اشاره مي‌كنيم:

1. عدم دسترسي به مواد مخدر مورد نياز

گاهي شخص معتاد اين امكان را دارد كه به مواد افيوني مورد استفاده خود مانند هروئين دست يابد و در نتيجه براي رفع نياز خود به اين مواد، اقدام به مصرف مواد ديگري مانند شيشه مي‌نمايد. بنابراين بنا به عدم دسترسي به مواد مخدر، الگوي مصرف مواد مخدر به صورت استفاده همزمان از هروئين و شيشه شكل مي‌گيرد.

2. كسب لذت بيشتر

 برخي از معتادان كه به طور همزمان از مواد مخدر مانند هروئين و شيشه استفاده مي‌كنند، علت اين امر را تجربه لذت بيشتر گزارش مي‌دهند. آن‌ها معتقدند كه استفاده از مواد مخدر جديد مي‌تواند لذت بيشتري را به همراه داشته باشد.

3. مصرف همزمان هروئين و شيشه | عوارض كمتر

قطعا استفاده از مواد مخدر خطرات زيادي را براي سلامتي انسان به همراه دارد. شخص معتاد به شيشه، پس از مدت زماني عوارض روحي و رواني زيادي همچون پرخاشگري غيرقابل كنترل و خشونت بدون محرك خارجي را تجربه مي‌كند. وي متوجه است كه اين تغييرات رفتاري به علت مصرف شيشه مي‌باشد و به همين دليل در جهت كاهش اين عوارض سعي مي‌كند مصرف شيشه را تا حدي كم كرده و در كنار آن به استفاده از مواد مخدر ديگري چون هروئين بپردازد.

4. كيفيت پايين مواد مخدر مورد استفاده

با مصرف يك ماده مخدر مانند هروئين در طولاني مدت، ممكن است ديگر كيفيت آن ماده افيوني مانند قبل نباشد و فرد معتاد را راضي نكند. در نتيجه سعي مي‌كند ماده افيوني ديگري مانند شيشه را با كيفيت بيشتر تهيه كرده و در كنار ماده مخدر قبلي مصرف نمايد.

5. مشكلات مالي

 يكي ديگر از علت‌هاي گرايش به چند مصرفي، مشكلات مالي است. شخص معتاد در صورتي كه نتواند هزينه لازم براي خريد مواد مخدر را به دست آورد، مجبور مي‌شود ماده مخدر ديگري را با قيمت پايين‌تر خريداري نمايد. پس بنا بر ميزان پولي كه دارد گاهي هروئين و گاهي شيشه خريداري كرده و مصرف مي‌نمايد.

 

پيامدهاي مصرف همزمان هروئين و شيشه 

مصرف همزمان هروئين و شيشه عوارض و پيامدهايي را به همراه دارد كه برخي از آن‌ها عبارتند از:

1.تغييرات در شكل ظاهري

با الگوي چند مصرفي و استفاده همزمان هروئين و شيشه، عوارض ناشي از آن نيز تغيير يافته و شديدتر مي‌شود. مصرف مواد مخدر در هر حال تغييرات ظاهري به همراه دارد اما با مصرف همزمان هروئين و شيشه اين تغييرات بسيار مزمن‌تر و حاد تر خواهند شد. كاهش وزن شديد، چين و چروك‌هاي عميق در چهره بلاخص در اطراف چشم، لب‌هاي تيره رنگ، دندان‌هاي پوسيده و به طور كلي ظاهر ژوليده تغيرات ظاهري دور از انتظار نخواهد بود.

2. عوارض مغزي

 مصرف همزمان مواد مخدر مانند هروئين و شيشه، در فعاليت‌هاي مغز تاثير گذار بوده و عوارض خطرناك مغزي را به دنبال دارد. شخصيت فرد معتاد در اثر مصرف همزمان هروئين و شيشه تغيير يافته و واكنش‌هاي رفتاري خشن و شديدي را نمايانگر مي‌سازد. اگر تاكنون براي خود انگيزه و اهدافي را در نظر گرفته بود، با مصرف همزمان هروئين و شيشه، كاهش علايق و انگيزه را تجربه مي‌كند و هدفي را مورد نظر قرار نداده و صرفا به جهت شب و روز كردن و گذران زندگي به شكل يكنواخت روند زندگي را ادامه مي‌دهد. 

در بيشتر افراد معتاد با الگوي مصرف همزمان هروئين و شيشه نوعي بي قيد بودن مشاهده مي‌شود. اين معتادان نسبت به وظايف و نقش‌هاي خانوادگي يا اجتماعي خود احساس مسئوليت نكرده و با تشديد سطح اعتياد به مواد مخدر، غيرت و تعصبات خود را از دست داده و همه چيز را براي به دست آوردن هروئين و شيشه فدا مي‌كنند.

3. مشكلات جنسي

مصرف هروئين و شيشه به صورت مجزا فعاليت‌هاي جنسي را كاهش مي‌دهد. حال با مصرف همزمان اين دو ماده مخدر، مشكلات هورموني در بيضه و تخمدان بسيار شدت يافته و فرد معتاد حتي در صورت تحريكات شديد، ميلي به رابطه نداشته و توانايي لازم براي برقراري رابطه جنسي را از دست مي‌دهد

ترك مصرف همزمان هروئين و شيشه

وقتي بدن شخص معتاد به يك ماده مخدر مانند هروئين عادت كرده باش، روند ترك به نسبت آسان‎تر از زماني خواهد بود كه فرد تجربه چند مصرفي دارد و به طور همزمان هروئين و شيشه مصرف مي‌كند. درمان اين افراد كمي سخت است زيرا بدن بايد از اثرات منفي چند ماده افيوني نجات يابد و به اصطلاح پاك سازي شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ترك اعتياد به شيشه و ترك اعتياد به هروئين كليك كنيد.

ولي اين امر نشانه عدم امكان درمان نيست؛ در واقع فرد معتاد به دو نوع ماده مخدر، به درمان‌هاي پيچيده‌تري نياز دارد و اين نكته بسيار مهم است كه در اين شرايط روح و روان فرد بيش از جسم وي درگير مواد شده است و براي درمان علاوه بر مصرف داروهاي تجويز شده توسط پزشك معالج، نياز ضروري به مشاوره‌هاي روانشناسي آن هم در طولاني مدت دارد. براي كسب اطلاع بيشتر از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

عوارض مصرف همزمان هروئين و شيشه چيست؟

از جمله عوارض اين نوع اعتياد چند مصرفي مي‌توان به پرخاشگري، تخريب چهره، نامرتبي و ژوليده بودن و عدم توجه به بهداشت، كاهش ميل جنسي، فاصله از اجتماع و… اشاره كرد. همچنين در شرايط حاد احتمال اور دوز و مرگ نيز وجود دارد.

آيا اعتياد به هروئين و شيشه قابل درمان است؟

اگر چه مصرف همزمان اين دو ماده مي‌تواند عوارض جدي و خطرات فراواني براي فرد داشته باشد ولي اين به معناي عدم درمان نيست بلكه راهكارهاي متعددي براي درمان اين افراد وجود دارد. در اين ميان نقش اطرافيان و خانواده براي بهبود هر چه سريع‌تر اين افراد از اهميت بسزايي برخوردار است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۱۷:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

امروزه معتادان براي تجربه هيجان بيشتر و در دسترس پذيري مواد به مصرف همزمان چند ماده اعتياد آور روي آورده‌اند. مصرف همزمان شيشه و الكل يكي از اين تركيب‌ها، مي‌باشد. همچنين بسياري از جوانان و نوجوانان براي رفع كنجكاوي و تجربيات جديد در زندگي اين كار را انجام مي‌دهند

مصرف جداگانه هر يك از اين ماده‌ها براي سلامتي بدن خطرناك است و پيامدهاي نامطلوبي دارد. به همين ترتيب مصرف همزمان اين دو ماده مي‌تواند پيامدهاي جدي‌تر و آسيب‌هاي خطرناك‌تري به همراه داشته باشد كه در اين مقاله سعي شده است مورد بررسي قرار بگيرد. بهره بردن از مشاوره ترك اعتياد به افراد كمك مي‌كند كه هرچه سريع‌تر بتوانند اعتياد را كنار گذاشته و به روند عادي زندگي بازگردند.

منبع: مصرف همزمان شيشه و الكل | عوارض و آثار شيشه و الكل بر بدن

مصرف همزمان شيشه و الكل

برخلاف باورهاي نادرستي كه براي مصرف همزمان شيشه و الكل وجود دارد، تركيب و مصرف همزمان اين دو ماده بسيار خطرناك و حتي مي‌تواند كشنده باشد. آثار الكل و شيشه عكس هم است، يعني شيشه يك ماده محرك از دسته آمفتامين‌ها است و الكل يك ماده آرامش بخش است، كه با مصرف همزمان اين دو احتمال وارد شدن شك و سكته مغزي است.

در موارد كمي ممكن است براي برخي افراد مشكلي پيش نيايد و همين مسئله باعث مي‌شود تا افراد مصرف كننده فكر كنند كه مصرف اين مواد خطري به همراه ندارد. اما اثرات معكوس و متضاد اين دو ماده مي‌توان آسيب‌هاي جبران ناپذيري در مغز فرد مصرف كننده ايجاد كند. 

تاثيرات الكل به تنهايي در بدن

الكل يك نوشيدني آرام بخش است كه امروزه در همه جاي دنيا به راحتي قابل دسترسي است. خاصيت آرامش بخشي الكل بر مغز، فكر، خلق، قضاوت و حركات بدن تاثير مي‌گذارد. نوشيدن بيش از حد الكل مي‌تواند حالتي در بدن ايجاد كند كه به اصطلاح مستي نام دارد. افراد با مصرف زياد از حد الكل ممكن است موارد زير را تجربه كنند.

  • افزايش فشار خون
  • آسيب عضلات قلب
  • مشكلات بي‌نظمي قلبي
  • سرطان
  • التهاب كبد
  • كبد چرب
  • سكته مغزي

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به الكل  

 

تاثيرات شيشه در بدن

شيشه يا كريستال يك دارو و ماده محرك بسيار قوي است. همانطور كه از نام اين ماده مشخص است يك پودر كريستالي مانند سفيد، بدون بو و تلخ مي‌باشد و به دو صورت قابل حل در آب و در مواردي با الكل و تزريقي مصرف مي‌شود. مصرف شيشه بسيار اعتياد آور است و حتي پس از يك بار مصرف امكان وابستگي وجود دارد. مصرف شيشه اثرات كوتاه مدت و بلند مدتي بر بدن فرد به جا مي‌گذارد و هنگامي كه با مصرف همزمان با الكل صورت مي‌گيرد مشكلات دو چندان مي شود.

مهمترين آثار آن هذيان، توهم، از دست رفتن ويتامين ها، گيجي، بيقراري، گشاد شدن مردمك چشم، خرابي دندان ها، مشكلات حافظه و… .

عوارض مصرف توام شيشه و مشروب

الكل و شيشه باعث افزايش رفتارهاي تكانشي و پرخطر شده و توانايي قضاوت و عملكرد شناختي فرد را به تا حد زيادي كاهش مي‌دهد. در اين شرايط رفتارهاي پرخطر افزايش پيدا كرده و احتمال آسيب به خود و ديگران بيشتر مي‎‌شود. حتي بعد از بين رفتن آثار مواد، احتمال به ياد داشتن حوادث بسيار پايين است. در كوتاه مدت مصرف همزمان باعث؛ 1- افزايش فشار خون 2- مشكلات تنفسي، 3- تپش قلب  و افزايش ضربان قلب؛ 4- اختلال شناختي، 5-از دست دادن عملكرد هماهنگي و حركتي مي‌شود.

در بلند مدت نيز احتمال ابتلا به افسردگي همراه با اقدام به خودكشي افزايش مي‌يابد. افزايش فشار خون و كاهش اكسيژن مورد نياز در رگ‌ها از ديگر آثار بلند مدت الكل و شيشه است كه مي‌تواند به كبد و كليه‌ها آسيب زده و موجب از كار افتادن آن ها شود. 

چه دلايلي منجر به مصرف همزمان شيشه و الكل مي‌شود

معمولا حس كنجكاوي اصلي ترين دليل مصرف اين دو ماده با هم است. اما تركيب مصرف مواد با الكل يكي از شايع‌ترين اقدامات مصرف كنندگان هست. با وجود خطراتي كه اين كار دارد، اغلب جوانان در جمع‌هايشان براي افزايش حس سرخوشي و كاهش آثار جانبي هر كدام از اين مواد، از ديگري مصرف مي كنند. براي مثال براي كاهش حس اضطراب ناشي از مصرف شيشه اقدام به خوردن مشروب مي‌كنند.

الكل با تاثير بر گيرنده هاي گابا باعث آزاد شدن برخي انتقال دهنده هاي عصبي مسئول شادي مي‌شود. با اين حال مصرف همزمان فقط در دورهمي ها اتفاق نمي‌افته و فرد معتاد به شيشه در تنهايي هم براي رسيدن به حالات مطلوب اقدام به خوردن الكل مي‌كند. غافل از آثار كوتاه مدت و بلند مدتي كه بر جاي مي‌گذارد.

ترك اعتياد به مصرف همزمان شيشه و الكل

در ترك موادي مانند شيشه و مشروبات الكلي مهمترين موضوع اين است كه به هيچ وجه اقدام خودسرانه‌اي انجام نشود و اين كار حتماً تحت نظارت و مشورت يك متخصص مانند متخصص ترك اعتياد صورت بگيرد. قطع مصرف ناگهاني مشروبات الكلي و شيشه مي‌تواند عوارض جبران ناپذيري بر مغز و بدن و روان بيمار بر جاي بگذارد كه در اين صورت امكان بهبود و ترميم اين آسيب‌ها ممكن است براي هميشه از بين برود.

شيشه يك ماده محرك است و الكل يك ماده آرامش بخش، قطع مصرف ناگهاني اين دو ماده مي‌تواند تنظيمات انتقال‌دهنده‌هاي عصبي مغز و هورمون‌هاي بدن را تحت تاثير قرار دهد كه اين بي‌نظمي منجر به آسيب‌هاي زيادي مي‌شود. از آنجا كه اعتياد همزمان اين دو ماده بسيار معدود است، توصيه مي‌كنيم در صورت اعتياد به هر كدام، از استفاده ديگري پرهيز كرده و براي ترك اقدام كنيد.

اقدامات مناسب هنگام مسموميت بر اثر مصرف همزمان شيشه و الكل

اگر فردي در نزديكي شما به دليل مصرف همزمان الكل و شيشه، دچار مسمويت شد و علائمي مانند كاهش تنفس، رفتارهاي غيرعادي، سرگيجه و پريشاني را تجربه كرد، بهتر است در اولين فرصت با اورژانس تماس بگيريد. با اين حال توصيه مي‌شود قبل از رسيدن اوژانس اقداماتي را انجام دهيد.

  1. در چنين وضعيتي به هيچ عنوان به فرد الكل مجدد براي آرام شدن و يا شيشه براي تحريك شدن ندهيد.
  2. بررسي نبض فرد مسموم شده به طور منظم
  3. تهيه فهرست تمام موادي كه فرد ممكن است مصرف كرده باشد و گزارش آن به پزشك اورژانس
  4.  او را به پشت بخوابانيد و مسير تنفسي اش را باز بگذاريد.
  5.  دور گردن او را باز كنيد تا راه تنفس راحت تر باشد ( شال، كراوات، دكمه پيراهن و … مسير تنفسي را سخت مي كند).
  6.  اگر هشيار بود به او كمك كنيد تا استفراغ كند.
  7.  حتما از متخصص كمك بخواهيد، هيچ چيز از سلامت فرد بيشتر اهميت ندارد.
  8.  در صورت كاهش علائم حياتي اقدام به احياي قلبي يا CPR كنيد (اينكار بايد توسط كسي انجام شويد كه در اين زمينه آموزش ديده است).
  9.  به خودتان مسلط باشيد و فضا را آرام كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا مصرف همزمان شيشه و الكل عوارض جانبي دارد؟

بله مصرف همزمان باعث افزايش خطرات هر دو ماده شده و آثار منفي هر دو تشديد مي شود. فشار خون، تپش قلب، رفتارهاي غير منطقي، تنگي نفس، خودكشي و…. از آثار مصرف همزمان اين دو ماده است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۰۸:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عفونت گوش در كودكان يكي از بيماري هاي آزار دهنده در سنين پايين است كه با علائم مختلفي ظاهر مي‌شود. ساختار گوش كودكان در زمان تولد كاملا شكل گرفته و قادر به شنيدن واضح صداها است. حتي نوزاد صداي مادرش را از ديگران تشخيص مي‌دهد. اهميت شنوايي مخصوصا در كودكان زير سن 2 سال بسيار بالاست. چرا كه انسان ها حرف زدن را از طريق شنيدن، مي‌آموزند. پس تشخيص و درمان به موقع اختلالات مرتبط با شنوايي، حائز اهميت است. در ادامه نشانه ها و راه هاي درمان وپيشگيري عفونت گوش در كودكان را آورده‌ايم.

عفونت گوش در كودكان

عفونت گوش كودكان معمولا به دليل وجود باكتري در گوش مياني آن‌ها اتفاق مي‌افتد. اغلب عفونت گوش در كودكان به دلايل ثانويه و نه خودبه خود اتفاق مي‌افتد. منظور از دلايل ثانويه مشكلاتي است كه عفونت گوش از عوارض جانبي آن محسوب مي‌شود. به دليل حساسيت بالاي گوش كودكان؛ احتمال پاره شدن پرده گوش آن‎ها نيز بسيار بالاست. مشكلات شنوايي كودك را با مسائل پيچيده تري مواجه خواهد كرد.

پس والدين همواره بايد مراقبت هاي لازم براي جلوگيري از هر نوع عفونتي را به عمل آورند. از همين رو هر چيزي كه مانع از عملكرد بهينه شما در والدگري مي‌شود را هر چه سريع تر رفع نماييد. در اين باره مي‎توانيد با متخصصان روانشناسي صحبت نماييد.

عفونت گوش در كودكان به چه دليلي اتفاق مي‌افتد؟

اندام هاي مختلف بدن با كمك يكديگر كار مي‌كنند. با اينكه ساختار گوش در كودكان كاملا تكامل يافته و مانند بزرگسالان است. اما اگر در اندام هاي مرتبط، اختلالي ايجاد شود؛ روي گوش نيز تاثير خواهد داشت. در ادامه برخي از رايج ترين اختلالات را همراه نحوه جلوگيري از آن ها بيان كرده ايم.

🔍سيستم ايمني

سيستم ايمني بدن كودكان هنوز به اندازه كافي در برابر ويروس ها و بيماري هاي مختلف، مقاوم نيست. به همين دليل ورود آنها به بدن باعث بروز عفونت در اندام هاي مختلف مي‌شود. مصرف شير مادر و رعايت نكات بهداشتي در بالا بردن ايمني بدن موثر است.

🔍سرماخوردگي يا آنفولانزا

در كودكان به دليل كوتاه بودن شيپوراستاش (مجرايي كه گوش را به حلق متصل مي‌كند.) مخاط يا ويروس، راحت تر به گوش مياني منتقل و باعث عفونت مي‌شود.

🔍سوراخ كردن گوش

در مواردي سوراخ كردن غيراصولي يا غيربهداشتي باعث عفونت گوش كودكان مي‌شود. استفاده از گوشواره هايي با سايز نامناسب يا حساسيت زا، دست هاي آلوده و يا مراقبت نكردن از زخم از دلايل عفونت گوش در كودكان است.

علائم عفونت گوش در كودكان

كودكان قبل از يادگيري حرف زدن، به راحتي نمي‌توانند مشكلات خود را بيان كنند. براي مثال نمي‌توانند بگويند كجاي بدن شان درد مي‌كند. به همين دليل در مورد عفونت گوش در كودكان اگر علائمي مثل گريه و بي قراري آنان همزمان با دست زدن به گوش هاي شان يا نا آرامي هنگام خوابيدن را مشاهده كرديد؛ حتما براي درمان اقدام كنيد. در كودكاني با توانايي صحبت كردن نيز، شكايت اصلي آنها درد گوش است. علائم عفونت گوش در كودكان شامل موارد زير مي‌شود. (ممكن است همه علائم همزمان بروز نكند).

🔸التهاب و دردناكي، به شكلي كه با حتي با دست زدن به گوش آنها، علائم درد را بروز مي‌دهند.

🔸قرمزي و تورم

🔸تب

🔸مشكلات شنوايي

🔸بر هم خوردن تعادل

🔸ترشحات زرد شفاف يا خوني از گوش

🔸احساس پر بودن گوش

🔸سختي در خوابيدن

🔸حالت تهوع و سرگيجه

چگونه مي‌توان از عفونت گوش در كودكان پيشگيري كرد؟

هميشه و در هر شرايطي، پيشگيري بهتر از درمان است. مخصوصا در مورد كودكان كه عارضه اي هر چقدر كوچك مي‌تواند آينده آنان را تحت تاثير قرار دهد. رعايت نكات ايمني بهترين راه جلوگيري از عفونت گوش در كودكان است. اما توجه به نكات ذيل، خالي از لطف نيست.

✔️بعد از حمام يا استخر گوش فرزندان خود را به طور كامل خشك كنيد. در استفاده از گوش پاك كن دقت كنيد. از سشوار با باد ملايم و از فاصله دور مي‌توان استفاده كرد. باقي ماندن رطوبت يا آب در گوش احتمال بروز عفونت را افزايش مي‌دهد.

✔️در صورت ابتلا به سرماخوردگي يا آنفولانزا، درمان را كامل كنيد تا ويروسي در بدن باقي نماند.

✔️تحقيقات حاكي از آنند كه تغذيه از شير مادر سيستم ايمني را تقويت و احتمال ابتلا به عفونت گوش در كودكان را كاهش مي‌دهد.

✔️از تماس آنان با كودكان مريض، جلوگيري كنيد.

✔️در معرض دود بودن نيز باعث عفونت مي‌شود.

✔️واكسن هاي كودكان را به موقع بزنيد.

✔️از غذا دادن به كودكان در حالت دراز كشيده يا خوابيده خودداري كنيد.

درمان عفونت گوش در كودكان

تشخيص عفونت گوش در كودكان با توجه به علائم ذكر شده، توسط متخصص كار دشواري نيست. اما به محض شناسايي علت درد، درمان را شروع كنيد. معمولا آنتي بيوتيك هاي ضعيف براي درمان عفونت در كودكان اولين و سريع ترين راه درماني است. اما مصرف آنتي بيوتيك در دراز مدت  سيستم ايمني بدن كودكان را در برابر داروها مقاوم مي‌كند.

پس مصرف سرخود آنتي بيوتيك ها اشتباه است. درمان هاي خانگي نيز در مواردي موثر هستند اما قطعي نيستند و احتمال بازگشت مجدد عفونت وجود دارد. در مدت زمان كوتاهي، عفونت درمان مي‌شود؛ اما بازگشت دوباره آن نشان دهنده شدت بيشتر عفونت است وبايد راه هاي ديگر را امتحان كرد.

سخن پاياني

عفونت ها ممكن است دربدن كودك شما باشند و اصلا شما مطلع نشويد چرا كه سيستم ايمني بدن به صورت خودجوش آن را از بين مي‌برد. اما وقتي علائم درد آشكار شد بايد از يك متخصص گرفت. در مورد بچه ها نيز به دليل اينكه آنها توانايي توضيح دقيق مشكل خود را ندارند بهتر است تجويز خودسرانه نكنيم. اختلال هاي جسماني در كودكي اگر به درستي درمان نشوند؛ عواقب جبران ناپذيري خواهند داشت.

براي دريافت مشاوره در زمينه سلامت كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

درمان خانگي براي عفونت گوش در كودكن وجود دارد؟

بله. والدين معمولا قبل از مراجعه به متخصص راه هايي را امتحان مي‌كنند كه ممكن است موثر واقع شوند اما قطعي نيستند.

علائم عفونت گوش در كودكان چيست؟

التهاب و تورم، ترشحات زرد شفاف يا خوني، عدم تعادل و سرگيجه، اختلال در شنوايي و… از علائم عفونت گوش هستند كه در مورد آن به طور مفصل در مقاله توضيح داده ايم.

علائم عفونت گوش بعد از چند روز برطرف مي‌شوند؟

معمولا بعد از 2 يا3 روز از شروع دارو درماني علائم رفع مي‌شوند؛ اما اگر بعد از اين مدت مجدد شاهد درد يا نشانه هاي ديگر در كودك بوديد حتما به متخصص مراجعه كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۰۲:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مصرف همزمان هروئين و الكل يكي از انواع چندمصرفي مواد مخدر است كه متأسفانه در سال‌هاي اخير رواج بسياري نيز پيدا كرده است. تجربه لذت بيشتر و كاهش بازداري رفتاري كه به دنبال مصرف الكل ايجاد مي‌شود از اصلي‌ترين دلايلي هستند كه باعث مصرف همزمان الكل با تمامي مشتقات ترياك مي‌شود و اين موضوع مي‌تواند خطر مسموميت يا حتي مرگ را براي فرد تا حد زيادي افزايش دهد.

 

به همين خاطر بهتر است درصورتي‌كه شما يا يكي از نزديكانتان درگير مصرف همزمان هروئين و الكل شده هرچه سريع‌تر اقدامات لازم براي ترك اعتياد را شروع كنيد. با توجه به اينكه اين شيوه از مصرف معمولاً به دنبال يك وسوسه رواني براي كسب لذت بيشتر يا ناتواني در كنترل خود ايجاد مي‌شود بهتر است براي رهايي از اين وابستگي از يك روانشناس كمك بگيريد.

منبع: مصرف همزمان هروئين و الكل | آثار مشروب و هروئين با هم چيست؟

آشنايي با هروئين

هروئين نام مخدري از مشتقات ترياك است كه به‌صورت نيمه‌صنعتي و از طريق ايجاد تغيير در فرمول شيميايي مرفين به دست مي‌آيد و به همين خاطر با نام‌هاي ديامرفين يا دي استيل مرفين نيز شناخته مي‌شود. استفاده از هروئين معمولاً به‌صورت تزريق يا استنشاق صورت مي‌گيرد.

پس از ورود به جريان خون با كند كردن فعاليت دستگاه عصبي باعث ايجاد احساس آرامش در فرد خواهد شد. به اعتقاد متخصصين هروئين يكي از قوي‌ترين انواع مخدرهاست و استفاده از آن به‌سرعت منجر به وابستگي و اعتياد فرد خواهد شد.

آشنايي با الكل

الكل در اصطلاح به كليه نوشيدني‌هايي گفته مي‌شود كه حاوي مقداري اتانول هستند و درنتيجه تخمير جو، گندم يا ساير غلات تهيه مي‌شوند. مصرف الكل باعث ورود اتانول به جريان خون فرد مي‌شود كه درصد كمي از آن باعث كاهش مهارهاي رفتاري و اضطراب در فرد شده و احساس شادي و سرخوشي را براي وي به همراه خواهد داشت اما مصرف بيش‌ازحد الكل مي‌تواند پيامدهاي منفي مانند از دست دادن هشياري يا گيجي و كاهش قدرت تعادل را به همراه داشته باشد.

بيشتر بخوانيد : اعتياد به الكل 

مصرف همزمان هروئين و الكل و دلايل آن

مصرف همزمان چند ماده مخدر يكي از مسائلي است كه در سال‌هاي اخير گسترش بيشتري پيدا كرده و دراين‌بين استفاده همزمان از الكل و ترياك يا ساير مشتقات آن بيش از ساير چند مصرفي‌ها رواج پيدا كرده است. با توجه به اينكه هروئين و نوشيدني‌هاي الكلي هردو باعث كاهش فعاليت دستگاه عصبي و احساس آرامش مي‌شوند استفاده همزمان از آن‌ها آرامش و لذتي را در فرد ايجاد مي‌كند كه تبديل به دليل و انگيزه‌اي براي مصرف مجدد خواهد شد.

بااين‌حال مصرف همزمان هروئين و الكل با توجه به قدرت اعتيادآوري و اثرگذاري بالايي كه هروئين دارد مي‌تواند خطر مسموميت يا ايست قلبي را براي فرد افزايش دهد. ازجمله مهم‌ترين دلايلي كه براي مصرف همزمان هروئين و الكل وجود دارد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

كسب لذت بيشتر

تجربه لذت بيشتر يكي از مهم‌ترين دلايلي است كه فرد را به سمت مصرف همزمان مخدرها سوق مي‌دهد. به‌ويژه در شرايطي كه هر دو ماده مانند هروئين و الكل داراي يك شكل از اثرگذاري باشند استفاده همزمان باعث تأثيرگذاري بيشتر و تجربه لذتي چند برابر مي‌شود.

كاهش بازدارندگي

استفاده از الكل باعث كاهش قدرت بازدارندگي فرد شده و او جسارت بيشتري براي انجام فعاليت‌هايي پيدا خواهد كرد كه شايد در شرايط معمول هرگز به دنبال تجربه آن‌ها نباشد. علاوه بر اين مصرف بيش‌ازحد الكل قدرت تصميم‌گيري و هشياري فرد را تحت تأثير خود قرار خواهد داد. به همين خاطر استفاده از الكل مي‌تواند فرد را به سمت مصرف هروئين يا ساير مخدرها متمايل كند.

پيامدهاي مصرف همزمان هروئين و الكل

مصرف همزمان هروئين و الكل به اين معناست كه فرد عوارض و مشكلات هردوي اين مخدرها را باهم و به‌صورت همزمان وارد بدن خود مي‌كند. با توجه به اينكه در اين شرايط سموم بيشتري وارد بدن مي‌شود عوارض منفي نيز افزايش پيدا خواهند كرد كه از مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد.

افزايش خطر مسموميت و مرگ

بنا به اعلام متخصصين بسياري از مرگ‌هاي ناشي از اعتياد به دليل مصرف همزمان الكل و مشتقات ترياك اتفاق مي‌افتد. در اين ميان مصرف همزمان هروئين و الكل به دليل قدرت تأثيرگذاري بالايي كه هروئين دارد مي‌تواند بيش از ساير اپيوئيدها اين خطر را در زندگي فرد ايجاد كند.

آسيب‌هاي جسمي

مصرف همزمان هروئين و الكل به اين معناست كه بدن مي‌بايست تلاش مضاعفي را براي پاك‌سازي از سموم انجام دهد كه اين موضوع مي‌تواند باعث بروز مشكلات جسمي بسياري ازجمله افزايش خطر ابتلا به سرطان كبد شود. درعين‌حال استفاده همزمان از الكل و مشتقات ترياك در كوتاه‌مدت باعث تشديد مشكلات تنفسي شده و مي‌تواند خطراتي را براي فرد به دنبال داشته باشد.

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست 

مصرف همزمان هروئين و الكل | راه هاي قطع مصرف

ترك اعتياد به‌طوركلي شامل دو مرحله ترك فيزيولوژيك يا سم‌زدايي است كه وابستگي‌هاي جسمي به ماده مخدر را كاهش مي‌دهد و در كنار آن فرد مي‌بايست درمان‌هاي رواني را نيز براي ترك وابستگي‌هاي ذهني به ماده مخدر جدي بگيرد. بي‌توجهي به درمان‌هاي رواني مشكلات بسياري را در جريان سم‌زدايي و ترك اعتياد ايجاد خواهد كرد كه از مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به نيمه‌كاره رها كردن فرايند سم‌زدايي و يا شروع مجدد مصرف اشاره كرد.

روانشناسان معتقدند افرادي كه به سمت استفاده از مواد مخدر گرايش پيدا مي‌كنند معمولاً به لحاظ توانايي‌هاي كنترل خويش يا مبارزه با وسوسه‌هاي ذهني ضعيف‌تر از سايرين هستند و درعين‌حال افرادي كه به بيش از يك ماده مخدر اعتياد دارند در اين زمينه ضعيف‌تر عمل مي‌كنند. اين موضوع يكي از اصلي‌ترين دلايلي است كه لزوم استفاده از جلسات روان‌درماني براي اين بيماران را افزايش مي‌دهد. در طي جلسات بازپروري روانشناس به اين افراد كمك خواهد كرد تا با شرايطي كه باعث افزايش ميل به مصرف در آن‌ها مي‌شود آشنا شده و راهكارهايي را براي كنترل آن آموزش ببينند.

علاوه بر اين ترك اعتياد به‌ويژه در شرايطي كه فرد به بيش از يك مخدر اعتياد دارد مي‌تواند دشوارتر بوده و گذشتن موفقيت‌آميز از آن نياز به انگيزه‌اي مضاعف دارد. به همين خاطر استفاده از مشاوره‌هاي انگيزشي ازجمله موضوعاتي است كه روانشناسان به آن توجه مي‌كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد 

سؤالات متداول

چه دلايلي براي مصرف همزمان هروئين و الكل وجود دارد؟

استفاده همزمان از اين دو ماده باعث تأثيرگذاري بيشتر آن‌ها شده و درنتيجه فرد را براي رسيدن به اين لذت تحريك مي‌كند. علاوه بر اين مصرف الكل باعث كاهش قدرت تصميم‌گيري فرد شده و ممكن است در اين شرايط فرد به سمت استفاده از ساير مخدرها تمايل نشان دهد.

مصرف همزمان هروئين و الكل چه پيامدهايي دارد؟

مصرف همزمان اين دو ماده افزايش آسيب‌هاي جسمي مانند خطر ابتلا به سرطان كبد و يا بروز مشكلات تنفسي را به همراه دارد به‌علاوه خطر مسموميت يا مرگ نيز در اين شرايط افزايش پيدا مي‌كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۵۸:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی