مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آيا تا به حال در مورد اختلال دزدي بيمارگون چيزي شنيده ايد؟ متخصصان حوزه سلامت روان بر اين باورند كه سرقت در برخي موارد مي تواند ناشي از يك مشكل روان پزشكي باشد. جالب آن كه افراد مبتلا به اختلال دزدي به خاطر مسائل مالي و يا نياز دست به سرقت نمي‌زنند، بلكه به دليل ناتواني در كنترل خود وسايل ديگران را بي اجازه بر مي‌دارد و به عبارت ديگر دزدي مي كنند. علت اصلي و زمينه‌اي اين اختلال اضطراب هست اما در مورد هر كس ممكن است عوامل متعددي براي بروز دست به دست هم داده باشند. از آنجا كه اين اختلال مانند وسواس گويي فرد را كنترل مي‌كند توصيه مي‌كنيم براي دريافت مشاوره وسواس كليك كنيد.

منبع: دزدي بيمارگون | نشانه ها ، علل و راه درمان اختلال دزدي بيمار گون

آشنايي با اختلال دزدي بيمارگون

اختلال دزدي بيمارگون يا kleptomania يكي از انواع اختلال هاي كنترل تكانه است كه طي آن افراد توانايي بسيار كمي در زمينه كنترل رفتار خود دارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه نتوانند در برابر تمايل خود در زمينه برداشتن وسايل ديگران مقاومت كنند و در نتيجه آن ها را بي اجازه برداشته و مي‎‌دزند. به عبارت ديگر افراد مبتلا به اختلال دزدي بيمارگون نه از سر فقر يا هرگونه مسئله مالي ديگر بلكه به دليل نداشتن خود كنترلي به دزدي روي مي‌آورند. براي آشنايي با ساير انواع اختلال كنترل تكانه كليك كنيد.

نشانه ها و علائم اختلال دزدي بيمارگون

متخصصان هرگونه سرقت را تحت عنوان دزدي بيمارگون نمي‌شناسند. آن‌ها براي مطرح كردن اين تشخيص علائم خاصي را به عنوان ملاك در نظر مي‌گيرند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  1. فرد چيزهايي بي ارزش يا كوچيك را مي‌دزد، هم چنين ممكن است وسائلي را بدزدد كه هيچ گونه نيازي به آن نداشته باشد.
  2. فرد نوعي فشار يا اجبار را براي دزديدن اشياء در درون خود حس مي‌كند.
  3. فرد گاهي اوقات پس از دزدي احساس گناه يا افسردگي را تجربه مي‌كند.
  4. فرد پس از دزديدن اشياء از شر فشارها و تنش‌هايي كه پيش از آن در درون خود احساس مي‌كرد، رها مي‌شود.

بيشتر بخوانيد : بيماري وسواس فكري

علل دچار شدن و ابتلا به اختلال دزدي‌بيمارگون

متخصصان در علت يابي اختلال دزدي بيمارگون يك عامل واحد را معرفي نمي‌كنند، بلكه معتقدند اين مشكل اغلب در پي تعامل عوامل ژنتيكي و محيطي مختلف با يكديگر بروز مي‌يابد. از جمله عواملي كه ريسك ابتلا به اختلال دزدي بيمارگون را افزايش مي‌دهد عبارت است از سابقه اختلال‌هاي كنترل تكانه يا هرگونه مشكل روانشناختي ديگر در والدين، برخورداري از جايگاه اقتصادي اجتماعي پايين، نبود قوانين روشن در محيط خانواده و عدم دريافت آموزش كافي در مورد خود انضباطي در دوران كودكي اشاره كرد.

براي آشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

درمان دزدي بيمارگون

دزدي بيمارگون مشكلي غير قابل حل نيست، بلكه از طريق درمان‌هاي روان شناختي و روان پزشكي مي‌تواند بهبود يابد. بررسي‌ها نشان مي‌دهند رويكردهاي رفتاري در جلسات مشاوره رواندرماني مي‌توانند تاثير بسزايي در تقويت خودكنترلي افراد و بهبود دزدي بيمارگون داشته باشند. براي آشنايي با روش‌ها و تمرينات روان درماني كليك كنيد.

هم چنين در شرايطي كه فرد ناتواني بسيار زيادي در زمينه كنترل از خود نشان مي‌دهد يا هم زمان به مشكلات روانشناختي ديگري نيز دچار است، درمان‌هاي دارويي مي‌توانند به كمك فرد بيايند تا بتواند اوضاع خود را مديريت نمايد. از جمله داروهايي كه در اين شرايط توسط روان پزشكان تجويز مي‌شود مي‌توان به داروهاي تثبيت كنننده خلق، ضدافسردگي‌ها و داروي‌هاي آنتي سايكوتيك اشاره كرد.

سخن آخر

با مشاهده نشانه هاي دزدي بيمار گون در خود يا فرزندتان در قدم اول حتما به متخصص روانشناسي مراجعه نماييد. متخصص با بررسي نشانه هاي تشخيص اوليه مي‌دهد. سپس براي شما يك برنامه مشخص درماني را آغاز مي‌كند. شما براي دريافت نتيجه كامل از درمان بايد به اين جلسات پايبند باشيد. فراموش‌نكنيد كه اين اختلال ناشي از مسائلي است كه ممكنه ريشه در زندگي زناشويي، تربيت، ارتباط‌هاي آشفته خانوادگي و… داشته باشد. بنابراين احتمالا كمي درمان طولاني تر از چيزي كه فكرمي‌كنيد خواهد شد. اما اثربخشي آن تاييد شده است.

براي دريافت مشاوره در زمينه دزدي بيمار گون مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا هميشه دزدي ناشي از يك مشكل روان شناختي است؟

خير، دزدي هميشه به عنوان يك اختلال يا مشكل روان شناختي در نظر گرفته نمي شود. متخصصان تنها زماني تشخيص اختلال دزدي بيمارگون را مطرح مي كنند كه فرد به دليل ناتواني در كنترل تكانه هاي خود دست به دزدي بزند و ساير علائم تشخيصي اين اختلال را نيز از خود بروز دهد.

آيا دزدي بيمارگون با دريافت داروهاي روان پزشكي بهبود مي يابد؟

براي درمان اين اختلال فرد بايد حتما آموزش هايي را در زمينه تنظيم هيجان و كنترل تكانه از جانب روان شناس دريافت كند. با اين حال در شرايطي كه شدت اختلال فرد زياد است يا مشكلات روان شناختي ديگري نيز وجود دارد مصرف داروها مي توانند كمك كننده بوده و روند درمان فرد را تسريع نمايد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دزدي بيمارگون | نشانه ها ، علل و راه درمان اختلال دزدي بيمار گون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۵۵:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

وسواس تقارن از آن دسته اختلالاتي است كه در فيلم‌ها نيز مورد توجه قرار گرفته است. وسواس‌ تقارن شايد از دور عجيب و حتي جالب به نظر برسد، اما مانند ساير انواع وسواس‌ها براي بيمار و اطرافيان او مشكلات زيادي را ايجاد مي‌كند. از آنجا كه وسواس‌ها نمود بيروني اضطراب و تنش‌هاي دروني هستند. كه تلاش دارند با افكار و اعمالي مانند تقارن بيرون بيايند. لازم است براي درمان و بروز سالم هيجانات و احساسات از كمك تخصصي روانشناسان و درمانگران حوزه سلامت استفاده كنيد. در ادامه در رابطه با نشانه‌ها، علل و درمان وسواس تقارن توضيح داده‌ايم. براي دريافت مشاوره وسواس فكري كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : بيماري وسواس

منبع: وسواس تقارن | علائم ، علل و راه درمان وسواس قرينه با جديدترين روش ها

آشنايي با ريشه اصلي وسواس تقارن

وسواس فكري- عملي يكي از اختلالات روانشناختي به نسبت شايع است. پيشتر به عنوان يك اختلال اضطرابي در نظر گرفته مي‌شد. اما به دليل اهميت اين اختلال و مشكلات مربوط به آن در آخرين ويراست راهنماي آماري و تشخيصي اختلالات روان پزشكي يك طبقه تشخيصي جداگانه به وسواس و اختلالات مرتبط با آن اختصاص يافته است. براي آشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

در وسواس فكري – عملي فرد دست خوش افكار، تمايلات، تكانه ها يا تصاوير ذهني آزاردهنده و مزاحمي مي‌شود. كه در او اضطراب و تنش زيادي را بر مي‌انگيزند. در پي تجربه اين تنش مبتلايان به وسواس اغلب تلاش مي‌كنند از طريق انجام يكسري اعمال اضطراب‌هاي خود را خنثي نمايند. به اين اعمال وسواس عملي گفته مي‌شود. براي مثال فردي كه دائما با مسائلي نظير آلودگي و نجاست مشغوليت فكري دارد، تلاش مي‌كند از طريق شست و شوي افراطي بر نگراني‌هاي خود در اين زمينه غلبه نمايد.

وسواس‌تقارن نوعي وسواس‌فكري

امروزه پژوهشگران حوزه روانشناسي وسواس هاي فكري رايج در ميان عموم مردم را شناسايي كرده‌اند كه وسواس تقارن يكي از آن‌هاست. از جمله ديگر وسواس هاي فكري رايج بايد به وسواس پاكيزگي، وارسي و مشغوليت ذهني با مسائل ديني و مذهبي اشاره كرد.

نشانه هاي وسواس تقارن چيست؟

افرادي كه دچار وسواس تقارن هستند مشغوليت ذهني زيادي در مورد قرينه بودن اشياء دارند. آن‌ها شايد با مشاهده هرگونه بي‌نظمي در محيط پيرامون آشفته شوند. و تمايل داشته باشند كه همه چيز به طور قرينه در كنار يكديگر قرار بگيرد. البته تمايل به قرينگي تا حدودي در بيشتر ما وجود دارد كه امري طبيعي است. اين مسئله زماني به عنوان يك اختلال در نظرگرفته مي‌شود كه باعث افت عملكرد در جنبه‌هاي مختلف زندگي فرد شود. به طوري كه او زمان زيادي را صرف ايجاد تقارن در محيط كند يا پريشاني زيادي در پي نبود قرينگي تجربه نمايد. براي اشنايي بيشتر با علائم وسواس فكري كليك كنيد.

علائم اختصاصي وسواس تقارن

  • ترس از اينكه نامتقارن بودن اشياء موجب اتفاق ناگوار براي خود و عزيزانشان شود.
  • علاقه به تعادل راه رفتن
  • هنگام مواجهه با اشياء نامتقارن استرس مي‌گيرند.
  • در همه شرايط دغدغه نامتقارن بودن اشياء را دارند.
  • اين افراد از وسواس فكري عملي نيز رنج مي‌برند.
  • در چيدمان لباس، كمد و وسايل شخصي نيز حساسيت دارند.
  • از حضور در مكان ها و فضاهاي با اشكال هندسي خودداري مي‌كنند.
  • هنگام برداشتن وسايل توجه دارند كه از هر دو دست خود استفاده كنند.
  • وسواس در چيدمان ظروف براي صرف غذا
  • شك و ترديد در انجام كارها
  • به حافظه خود اعتماد ندارند
  • كارها را بارها تكرار مي‌كنند
  • ميل به خودكشي دارند

علل دچار شدن به وسواس تقارن

متخصصان دليل واحدي براي دچار شدن به وسواس مطرح نمي‌كنند. آن‌ها بر اين باورند كه اين مشكل در پي تعامل عوامل زيستي، ژنتيكي، محيطي و روان شناختي گوناگون با يكديگر پديد مي‌آيد. از جمله اين عوامل مي‌توان به داشتن سابقه وسواس يا هرگونه اختلال روان شناختي در خانواده، وجود تفاوت‌هايي در ساختار و شيمي مغز و تاكيد مفرط خانواده بر مفاهيمي نظير انضباط اشاره كرد.

  • طيق پژوهش‌ها. كساني كه داراي تيك عصبي هستند، بيشتر دچار به وسواس تقارن مي‌شوند.
  • مردان بيشتر از بانوان مبتلا به اختلال وسواس تقارن مي‌شوند.
  • اختلال در ترشح دوپامين خطر ابتلا به وسواس تقارن را افزايش مي‌دهد.
  • روش هاي تربيتي والدين يكي از عوامل ابتلا به وسواس تقارن است.

درمان وسواس تقارن

وسواس تقارن مشكل غيرقابل حلي نيست. اگر شما دائما از قرينه نبودن هرچيزي رنج مي‌كشيد. و مشغوليت ذهني زيادي با اين مسئله داريد، فقط بايد به يك روانشناس مراجعه نماييد. روانشناس با انجام مصاحبه باليني و با كمك برخي تست‌ها، نوع و شدت وسواس را در شما تشخيص مي‌دهد. همچنين به كمك روش‌هاي مختلف مثل تكنيك‌هاي شناختي رفتاري به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد ريشه وسواس‌هاي خود را بيابيد و از طريق مواجه تدريجي با موضوعات آزاردهنده بر آن غلبه كنيد. براي آشنايي با روش هاي روان درماني كليك كنيد.

در صورتي كه شدت وسواس بسيار زياد باشد يا روان درماني به اندازه كافي در بهبودي تاثير نگذارد، استفاده از درمان‌هاي دارويي ضرورت مي‌يابد. از جمله داروهايي كه در اين زمينه تجويز مي‌شوند عبارتند از انواع قرص‌هاي ضداضطرابي و ضدافسردگي. با اين حال اين داروها حتما بايد زير نظر متخصص مصرف شوند. در نتيجه از استفاده سرخود به طور جد بپرهيزيد و پيش از هر اقدامي ابتدا با درمانگر خود مشورت نماييد. براي آشنايي با بهترين روش هاي درمان وسواس فكري كليك كنيد.

كلام آخر

مطالعه اين مقاله شما را با علائم، علل و درمان وسواس تقارن آشنا كرده است. براي درمان وسواس تقارن از روان درماني و دارو درماني در موارد بسيار شديد استفاده مي‌كنند. متخصصان روانشناسي با بررسي ريشه هاي وسواس تقارن به صورت كامل در حل اين مساله به شما كمك مي‌كنند.

مركز مشاوره ذهن نو خدمات حضوري و تلفني ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه وسواس تقارن در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

آيا تمايل به قرينه بودن اشياء نوعي اختلال است؟

تمايل به قرينه بودن اشياء به خودي خود نوعي اختلال نيست. اما در صورتي كه منجر به مشغوليت فكري زيادي براي فرد شود، تنش يا اضطراب قابل توجهي را فراهم كند و يا رفتارهاي وسواسي اخلال گري را در فرد ايجاد نمايد. كه به عنوان يك اختلال وسواسي در نظر گرفته مي شود.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: وسواس تقارن | علائم ، علل و راه درمان وسواس قرينه با جديدترين روش ها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۵۱:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چگونه ظاهري جذاب داشته باشيم ؟ مهم نيست كه ما چه كسي هستيم، چه كار مي كنيم و روي چه چيزي كار مي كنيم. همه مي خواهند بدانند كه چگونه ظاهري جذاب داشته باشند. بياييد بپذيريم كه جامعه امروزي ما روي ظاهر متمركز است. حتي اگر اخيرا شاهد تنوع بسيار زيادي بوده باشيم، همچنان اين فشار وجود دارد كه بايد هركجا كه مي رويد خوب به نظر برسيد. حقيقتا اين احساس، تا زماني كه از حد نگذرد و تبديل به يك وسواس نشود نمي تواند چيز بدي باشد. دانستن اينكه چگونه جذاب به نظر برسيد مي تواند درهاي زيادي را به روي شما باز كند. و اما در اين مقاله، سعي كرده ايم بهترين و عملي ترين راه ها را براي افزايش جذابيت ظاهري ارائه دهيم. شما مي توانيد با مطالعه آن، تغييرات چشمگيري در خود ايجاد كنيد. توصيه مي كنيم مقاله علائم وسواس را مطالعه نماييد.

منبع: چگونه ظاهري جذاب داشته باشيم

چگونه ظاهري جذاب داشته باشيم

شما نمي توانيد ژن يا ويژگي هاي فيزيكي اوليه تان را تغيير دهيد. اما مي توانيد نحوه استفاده از چيزهايي را كه داريد كنترل كنيد. جذابيت ظاهري تركيبي از چندين عامل مختلف از جمله آراستگي، شخصيت و استايل است. تغييرات ساده اي وجود دارد كه ميتوانيد براي جذاب تر شدن ايجاد كنيد. فراموش نكنيد كه زيبايي اغلب در چشم و گوش بيننده است و هميشه چيزي بيشتر از آنچه ديگران مي بينند وجود دارد. در ادامه به چند نكته عملي اشاره كرده ايم كه به شما كمك مي كند تا در هر زماني بهترين ظاهر خود را داشته باشيد.

آراسته باشيد | چگونه ظاهري جذاب داشته باشيم

ساده ترين و اساسي ترين كاري كه مي توانيد براي جذابيت بيشتر انجام دهيد، رعايت بهداشت است. تميز به نظر رسيدن و بوي خوب باعث ميشود افراد نا خودآگاه بخواهند به شما نزديك تر شوند. حداقل هفته اي دوبار حمام برويد. موهاي خودرا كامل بشوييد و از شوينده بدن يا صابون استفاده كنيد.

از لبخند خود مراقبت كنيد

لبخندتان بزرگترين دارايي شما در مورد زيبايي صورت است. با استفاده از مرطوب كننده هايي مانند بالم لب، از لب هاي خود مراقبت كنيد. همچنين از رعايت بهداشت دهان و دندان اطمينان حاصل كنيد. درخشندگي دندان ها زيبايي خيره كننده اي به لبخند و چهره شما مي افزايد.

خوب لباس بپوشيد

لباس پوشيدن شما نقش مهمي در نگاه و احساس شما نسبت به خود، همينطور نحوه تصور ديگران از شما دارد. رنگ هايي را نتخاب كنيد كه جذاب و زيبا به نظر مي رسد. همينطور توجه داشته باشيد چه نوع لباس و چه رنگي براي موقعيت هاي خاص مناسب هستند. مي توانيد اكسسوري هايي مانند عينك، گردنبند، دستبند و… را براي زيبا تر كردن ظاهر خود اضافه كنيد.

رژيم غذايي مناسبي داشته باشيد | چگونه ظاهري جذاب داشته باشيم

يك رژيم غذايي متعادل براي سلامت پوست و مو ضروري است. مصرف به اندازه پروتئين و ويتامين ها براي حفظ و ترميم پوست توصيه مي شود. ميوه ها و سبزيجات تازه را در رژيم غذايي خود بگنجانيد. در طول روز مقدار زيادي آب بنوشيد تا پوست خود را تغذيه و هيدراته نگه داريد. شما همچنين ميتوانيد از نوشيدني هاي طبيعي مانند چاي سبز براي سم زدايي بدن خود استفاده كنيد.

خواب كافي داشته باشيد

نمي توان از تأثير خواب كافي بر زيبايي ظاهري غافل شد. 6 تا 8 ساعت خواب خوب در شب از سياهي دور چشم جلوگيري ميكند. همينطور به جوانسازي پوست از طريق مكانيسم هاي مختلف مانند توليد كلاژن كمك مي كند. براي اصطحكاك و خشكي كمتر پوست و مو مي توانيد از روكش هاي ساتن به عنوان رو بالشتي استفاده كنيد. توصيه مي كنيم مقاله بي خوابي شبانه را مطالعه نماييد.

ورزش كنيد

در تمرينات روزانه افراط كنيد. هر روز حد اقل 30 دقيقه به دويدن برويد. ورزش روزانه گردش خون را تقويت مي كند. تحرك باعث مي شود بدن شما سموم را دفع كند. همينطور تعادل هورموني را حفظ مي كند. همه اين ها در دراز مدت موجب سالم تر شدن پوست شما مي شوند.

استرس را دور نگه داريد | چگونه ظاهري جذاب داشته باشيم

صورت آيينه ذهن است و اگر در درون خود احساس خوبي داشته باشيد، هاله اي از زيبايي و حس خوب را از چهره خود نشان خواهيد داد. مديتيشن و تمرينات تنفسي را امتحان كنيد تا آرامش خود را حفظ كنيد. خود را با تمام زيبايي و همچنين نقض هاي خود بپذيريد. اعتماد به نفس بهترين آرايشي است كه مي توانيد استفاده كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد درمان استرس كليك كنيد.

سخن آخر در مورد چگونه ظاهري جذاب داشته باشيم

دانستن اينكه چگونه خوب به نظر برسيد بيشتر به يادگيري چند قانون اساسي استايل و زيبايي اشاره دارد. اين مسئله مي تواند براي هر شخصي متمايز باشد. توجه به اين نكته مهم است كه وقتي داراي جذابيت ظاهري باشيد، كل زندگي تان تحت تأثير انرژي مثبت قرار مي گيرد. اما مهم ترين مسئله اين است كه براي زيبا به نظر رسيدن لازم نيست از نوعي استاندارد زيبايي خاص پيروي كنيد. يا سعي كنيد شبيه به مدل اينستاگرام مورد علاقه خود شويد. به ياد داشته باشيد كه لازم نيست هميشه از لحاظ ظاهري كامل باشيد جدا از اهميت جذابيت ظاهري، ويژگي هايي مانند مهرباني، هوش و سخاوت كليد داشتن زندگي خوب است.

براي دريافت مشاوره روانشناسي در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: چگونه ظاهري جذاب داشته باشيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۹:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افسردگي در مردان يكي از شايع‌ترين اختلالاتي است كه باعث مراجعه آن‌ها به مراكز درماني مي‌شود. اما متأسفانه بسياري از آقايان صحبت كردن از مشكلات يا تقاضاي كمك را رفتاري نامناسب مي‌دانند. پس بيشتر آن‌ها بيماري خود را انكار كرده و يا راه‌هاي ديگري براي برطرف كردن آن پيدا مي‌كنند. فشارهاي اقتصادي و مسئوليت‌هاي سنگين خانواده و شكست در محيط كاري ازجمله دلايلي هستند كه مي‌تواند باعث ايجاد افسردگي در مردان شود.

بروز افسردگي در مردان معمولاً با نشانه‌هايي نظير دوري از اجتماع، پرخاشگري و لجبازي، اختلال در رابطه جنسي و رفتارهاي پرخطري مثل رانندگي‌هاي پرشتاب مشخص مي‌شود. براي دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

منبع: افسردگي در مردان | علائم و عوارض افسردگي مردان | درمان افسردگي مرد ها

افسردگي در مردان

افسردگي شايع‌ترين اختلال خلقي در سال‌هاي اخير است كه هم زنان و هم مردان در هر بازه سني درگير خود مي‌كند. بااين‌حال معمولاً آمار ابتلاي زنان به افسردگي بيش از مردان است. در كنار تمامي دلايلي كه براي آسيب‌پذيري بيشتر زنان در ارتباط با افسردگي مطرح است. واقعيتي كه نمي‌توان از آن چشم‌پوشي كرد. اين است كه مردان كمتر از زنان راجع به مشكلات خود صحبت مي‌كنند. به عبارتي مي‌توان چنين فرض كرد كه آمار كمتر ابتلاي مردان مي‌تواند به دليل عدم مراجعه آن‌ها به مراكز درماني باشد.

فشار رواني مديريت خانواده يا سختي‌هايي كه براي مستقل شدن از والدين وجود دارد. مشكلات اقتصادي و شكست در مسائل كاري و مالي ازجمله مهم‌ترين مسائلي هستند كه باعث ابتلاي مردان به افسردگي مي‌شوند. همچنين بر اساس آمار افسردگي در مردان به درجات شديدتري مي‌رسد و با احتمال بيشتري به خودكشي دست مي‌زنند. به همين خاطر برخلاف باورهاي اشتباهي كه راجع به افسردگي و احساس غم و ناراحتي مردان وجود دارد. بهتر است در شرايطي كه اين نشانه‌ها را در خود مي‌بينيد از يك روانشناس كمك بگيريد.

براي آشنايي با نشانه هاي افسردگي بعد از زايمان مردان كليك كنيد.

نشانه هاي افسردگي در مردان

افسردگي در مردان با نشانه‌هاي مشابه در زنان ديده مي‌شود. با اين‌ حال به خاطر باورهاي منفي كه ابراز غم و ناراحتي در مردان را نشانه ضعف مي‌دانند. شايد شما در مردان افسرده بيش از ناراحتي، شاهد رفتارهاي پرخاشگرانه يا گوشه‌گيري باشيد. علاوه بر نشانه‌هاي كلي افسردگي كه در همه افراد و سنين مختلف مشترك هستند افسردگي در مردان مي‌تواند با اين نشانه‌هاي خاص همراه باشد:

1- پرخاشگري و لجبازي

يك باور اشتباه اما رايج عموم مردم اين است. احساس غم يا گريه مردان نشانه ضعف آنهاست. يا به‌ عبارت‌ ديگر مردان هميشه بايد قوي بوده و هرگز نگراني‌هايشان را بر زبان نياورند. اين تصور اشتباه باعث مي‌شود تا مردان افسرده به دنبال راهكاري ديگر براي بروز هيجانات و ناراحتي‌هايشان بگردند. متأسفانه در بسياري از مواقع پرخاشگري و خشم اولين راهكاري است كه به ذهن مردان با افسردگي مي‌رسد. درنتيجه اگر در اطراف شما مردي نسبت به قبل پرخاشگر شده. يا ميزان عصبانيت وي نسبت به گذشته شدت بيشتري پيدا كرده. بهتر است در اين‌ باره از يك مشاور كمك بگيريد.

عصبانيت و خشم علاوه بر اينكه مي‌تواند به‌صورت پرخاشگري خود را نشان دهد. شايد به‌صورت منفعلانه نيز ديده شود. در چنين شرايطي فرد به‌ صورت آشكار با ديگران درگير نمي‌شود. اما با رفتارهايي مانند قهر، لجبازي يا كنايه سعي مي‌كند تا ناراحتي خود را به ديگران منتقل نمايد. افسردگي در مردان يك امر طبيعي است.

2- رفتارهاي پرخطر از مهم ترين علائم افسردگي در مردان

ناتواني در قضاوت صحيح و تصميم‌گيري مناسب يكي از نشانه‌هاي بسيار رايج افسردگي در مردان است. اين موضوع در كنار احساس خشم و هيجاناتي كه بيماران افسرده تجربه مي‌كنند. مي‌تواند باعث بروز رفتارهاي پرخطر مثل رانندگي‌هاي پرشتاب، مصرف مشروبات الكلي يا برقراري روابط جنسي متعدد شود.

3- گوشه‌گيري و انزوا

يكي ديگر از نشانه‌هاي افسردگي در مردان كاهش ميل به شركت در مناسبات اجتماعي و تمايل به تنهايي و گوشه‌نشيني است. مردان افسرده معمولاً تمايل خود را براي حضور در جمع‌هاي اجتماعي كه تا پيش‌ازاين براي فرد خوشايند بوده از دست مي‌دهند و تنهايي را به اين شرايط ترجيح مي‌دهند.

4- اعتياد به مواد مخدر

احتمال استفاده از مخدرها در هنگام افسردگي افزايش چشمگيري پيدا مي‌كند. گاهي اوقات با هدف كاهش مشكلات و ناراحتي‌هايي كه به دنبال افسردگي برايتان ايجادشده به سراغ استفاده از مخدرهايي نظير ترياك يا حتي سيگار سوق پيدا مي‌كنيد و يا برعكس براي خروج از رخوت و ناراحتي ناشي از افسردگي محرك‌هايي مانند شيشه را امتحان مي‌كند.

5- درد جسماني

گاهي نشانه هاي افسردگي به صورت درد جسماني مانند سردرد، كمردرد، ناتواني جنسي، مشكلات خواب و تپش قلب نمايان مي‌شود. با تكرار مكرر اين دردها به روانشناس مراجعه كنيد.

6- ناتواني‌هاي جنسي به دليل افسردگي در مردان

توانايي‌هاي جنسي و برقراري يك رابطه مناسب در هر دو جنس تا حد زيادي به سلامت رواني فرد بستگي دارد. به همين خاطر افسردگي را مي‌توان يكي از نخستين و شايع‌ترين دلايل بروز اختلالات جنسي مانند ناتواني در نعوظ يا زودانزالي دانست.

7- كاهش توانايي فعاليت

اصلي‌ترين نشانه افسردگي در تمامي گروه‌هاي سني و هر دو جنس اين است كه توانايي براي فعاليت در محيط كاري يا تحصيلي كاهش پيدا مي‌كند. ناتواني در تمركز و همين‌طور هيجانات منفي كه به دنبال افسردگي براي فرد ايجاد مي‌شود مي‌تواند مشكلاتي را درزمينهٔ فعاليت‌هاي شغلي، تحصيلي يا روابط اجتماعي فرد ايجاد نمايد. براي آشنايي با سابر نشانه هاي افسردگي شديد كليك كنيد.

دلايل افسردگي در مردان

افسردگي مي‌تواند با توجه به شرايط زندگي و نظام باورهاي هر فرد دلايل متفاوتي داشته باشد و به همين خاطر نمي‌توان براي ابتلاي تمامي مردان به افسردگي دلايل يكساني را در نظر گرفت. بااين‌حال برخي حوادث با احتمال بيشتري باعث بروز افسردگي مي‌شوند كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

مشكلات زيستي و ژنتيكي

يكي از مهم‌ترين دلايلي كه مي‌تواند باعث بروز افسردگي شود، آمادگي‌هاي زيستي يا وجود ژن‌هاي افسردگي هستند. وجود سابقه ابتلا به افسردگي در خانواده، يا كمبود برخي مواد شيميايي در مغز به‌ويژه سروتونين ازجمله دلايلي هستند كه باعث ابتلا به افسردگي در مردان مي‌شوند.

تحقيقات نشان‌دهنده اين است كه كاهش سروتونين در مغز مردان باعث بروز افسردگي‌هاي شديد شده و همين‌طور احتمال خودكشي با روش‌هاي خشن‌تر و همين‌طور خودكشي‌هاي موفق را افزايش مي‌دهد. به همين خاطر بهتر است در شرايطي كه سابقه اين بيماري در خانواده وجود دارد به‌خصوص در هنگام مواجهه با بحران‌ها و مشكلات براي پيشگيري از ابتلاي به افسردگي از يك روانشناس كمك بگيريد. براي جلوگيري بهتر است علائم خودكشي را بشناسيد.

احساس ناتواني

ناتواني در انجام يك فعاليت خاص موضوعي است كه مي‌تواند براي هركسي ناراحت‌كننده باشد، بااين‌حال باور ناتواني در مردان با توجه به نقش‌هاي جنسيتي و همين‌طور تصوراتي كه راجع به اين جنس وجود دارد مي‌تواند به‌مراتب آسيب‌زننده‌تر باشد. احساس ناتواني ممكن است در زمينه‌هاي مختلفي نظير كارايي و فعاليت يا ارتباط با جنس مخالف بروز پيدا كرده و فرد را دچار افسردگي نمايد.

افسردگي در مردان و مشكلات خانواده

اختلاف در ارتباط ميان زوجين، بارداري و زايمان همسر و همين‌طور طلاق يا بيماري يكي از اعضاي خانواده ازجمله موضوعاتي هستند كه باعث بروز افسردگي در فرد مي‌شوند. زنان در اين شرايط معمولاً به‌راحتي با يكديگر صحبت كرده و همچنين توجه خوبي را از جانب اطرافيانشان دريافت مي‌كنند، اما مردان معمولاً تقاضاي كمك در اين موقعيت‌ها را كاري اشتباه مي‌دانند و به همين خاطر بيشتر احتمال دارد كه درگير افسردگي شوند.

فشار رواني

فشار رواني يا استرس يكي از مهم‌ترين عوامل بروز افسردگي در هر دو جنس و هر بازه سني است. بااين‌حال مي‌توان گفت به‌طور ميانگين مردان بيش از زنان درگير فشار رواني ناشي از كار و نگهداري خانواده هستند و اين موضوع مي‌تواند احتمال بروز افسردگي در آن‌ها را افزايش دهد.

تجاوز و آزار جنسي

هنگامي‌كه دختربچه يا خانمي مورد سوءاستفاده جنسي قرار مي‌گيرد اطرافيان از وي حمايت مي‌كنند و به او براي احساساتي كه تجربه مي‌كند حق مي‌دهند. اما هنگامي‌كه يك پسربچه مورد سوءاستفاده قرار مي‌گيرد، معمولاً از جانب اطرافيان و گروه همسالان به‌عنوان شخصي ناتوان شناخته مي‌شود كه توانايي دفاع از خود را نداشته است. به همين خاطر وقوع چنين تجربياتي در جريان زندگي آقايان مي‌تواند يكي از دلايل بروز افسردگي باشد (مخصوصا اين كه بيشتر آن‌ها هيچ وقت چنين موضوعي را بازگو هم نمي‌كنند).

بيشتر بخوانيد : پريود مردانه

راه هاي درمان و از بين بردن افسردگي در مردان

اگرچه نشانه‌هاي افسردگي پس از مدتي فروكش خواهد كرد و فرد به حالت طبيعي بازمي‌گردد، بااين‌حال بي‌توجهي به درمان افسردگي باعث خواهد شد دير يا زود نشانه‌ها مجدداً بازگشته و دوره جديدي از اختلال افسردگي تجربه شود. علاوه بر اين افسردگي مي‌تواند به‌صورت مزمن باقي‌مانده و مشكلات بسياري را براي وي ايجاد كند. با توجه به مشكلاتي كه بي‌توجهي به درمان افسردگي ايجاد مي‌كند، بهتر است براي درمان اين اختلال در خود يا هر يك از اطرافيانتان كه نشانه‌هاي اين بيماري را دارد اقدام نماييد.

قدم اول درمان

نخستين قدم براي درمان افسردگي در مردان اين است كه باور كنيد تمامي انسان‌ها اين حق را دارند كه در مواقع خاصي از زندگي احساس ضعف و ناتواني كرده و به كمك ديگران احتياج داشته باشند و كمك گرفتن از متخصصين به‌هيچ‌عنوان به معناي ضعف و ناتواني فرد نيست. بلكه اين انكار مشكلات است كه مي‌تواند خبر از ترس و نبود اعتماد به نفس واقعي در فرد بدهد.

براي درمان افسردگي مي‌بايست به متخصصين روانشناسي مراجعه كنيد؛ اگر به هر دليلي احساس مي‌كنيد امكان مراجعه حضوري براي شما وجود ندارد، مي‌توانيد از جلسات مشاوره تلفني نيز استفاده نماييد. ازجمله اقدامات روانشناسان براي درمان افسردگي مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

پيدا كردن باورهاي اشتباه

مهم‌ترين موضوعي كه براي درمان افسردگي بايد به آن توجه داشته باشيد افكار و باورهاي اشتباهي هستند كه در ذهن ريشه دوانده و شما را در مقابل افسردگي آسيب‌پذير مي‌كنند. براي مثال در شرايطي كه فرد احساس مي‌كند هرگز نبايد از مشكلات و ناراحتي‌هاي زندگي خود با ديگران صحبت كند و يا صرفاً در زماني ارزشمند است كه بتواند تمامي خواسته‌ها و نيازهاي خانواده خود را به‌طور كامل برطرف كند، احتمال بروز افسردگي در وي افزايش پيدا مي‌كند. روانشناسان به شما كمك خواهند كرد تا اين افكار را شناسايي و آن‌ها را با باورهاي سازنده‌تري جايگزين نمايد.

تغيير رفتارهاي اشتباه

علاوه بر افكار، رفتار نيز مي‌تواند باعث بروز افسردگي شود. براي مثال افسرده‌ها معمولاً از شروع فعاليت‌هاي جديد اجتناب مي‌كنند. در اين شرايط درمانگر كمك خواهد كرد تا به‌تدريج رفتارهاي اشتباه خود را اصلاح كرده و اگر در برخي زمينه‌ها مثل توانايي نه گفتن يا دوست‌يابي ضعيف بوديد، رفتارهاي مناسب و خاصي را جايگزين نماييد.

يكي از اصلي‌ترين فرضيه‌ها براي درمان افسردگي اين است كه بيماران افسرده معمولاً به دليل بي‌انگيزگي دامنه فعاليت‌هاي خود را كاهش مي‌دهند و اين موضوع بيش‌ از پيش باعث شدت گرفتن افسردگي مي‌شود. به همين خاطر ترغيب فرد براي شروع فعاليت در محيط مي‌تواند به كاهش احساس افسردگي وي كمك كند.

دارو درماني

درصورتي‌كه درمانگر احساس كند شدت نشانه‌ها در بيمار به ميزاني است كه توانايي شروع درمان را ندارد؛ احتمالاً در كنار روان‌درماني از يك متخصص براي تجويز داروهاي ضدافسردگي كمك مي‌گيرد و به‌تدريج با پيشرفت بيمار در مراحل روان‌درماني ميزان مصرف داروها براي وي كاهش پيدا خواهد كرد. براي آشنايي با جديدترين روش هاي درمان افسردگي كليك كنيد.

نقش مشاوران ذهن نو

با توجه به اينكه مردان بيشتر از زنان با افسردگي‌هاي شديد درگير مي‌شوند و همين‌طور آمار خودكشي‌هاي موفق در مردان افسرده به‌مراتب بيشتر از زنان است، در شرايطي كه نشانه‌هاي افسردگي را در خود يا فردي ديگر مشاهده مي‌كنيد از يك روانشناس متخصص در اين زمينه كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو در زمينه افسردگي، اضطراب، استرس و تمامي حيطه هاي روانشناسي از متخصصان برتري برخوردار است. با مشاوره از متخصصان ذهن نو چگونگي رفع افسردگي در خود يا اطرافيان خود را آموزش ببينيد. مركز مشاوره ذهن نو با خدمات حضوري و تلفني در خدمت شماست. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي در مردان مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

افسردگي در مردان چه نشانه‌هايي دارد؟

 

نشانه‌هاي افسردگي براي هردو جنس يكسان هستند اما گاهي اوقات ممكن است در كنار نشانه‌هاي عمومي افسردگي، پرخاشگري، رفتارهاي پرخطر، ناتواني‌هاي جنسي و همين‌طور گوشه‌گيري نيز در مردان ديده شود.

چه دلايلي براي بروز افسردگي در مردان وجود دارد؟

 

فشار رواني ناشي از مسئوليت‌هاي زندگي، احساس ناتواني يا شكست و ناكامي و همين‌طور مشكلات زيستي ازجمله دلايلي هستند كه باعث بروز افسردگي در فرد مي‌شوند.

افسردگي در مردان چه نشانه‌هايي دارد؟

نشانه‌هاي افسردگي براي هردو جنس يكسان هستند اما گاهي اوقات ممكن است در كنار نشانه‌هاي عمومي افسردگي، پرخاشگري، رفتارهاي پرخطر، ناتواني‌هاي جنسي و همين‌طور گوشه‌گيري نيز در مردان ديده شود.

چه دلايلي براي بروز افسردگي در مردان وجود دارد؟

فشار رواني ناشي از مسئوليت‌هاي زندگي، احساس ناتواني يا شكست و ناكامي و همين‌طور مشكلات زيستي ازجمله دلايلي هستند كه باعث بروز افسردگي در فرد مي‌شوند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: افسردگي در مردان | علائم و عوارض افسردگي مردان | درمان افسردگي مرد ها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۴:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج يك احساس طبيعي است. ما تا اينجا همه سال‌هاي عمرمان را در خانه پدر و مادر گذرانده‌ايم؛ و عادت داريم كه هر روزمان را در كنار آنها باشيم. اما پس از ازدواج شما زندگي جديدي تشكيل داده‌ايد و از پدر و مادرتان دور شده‌ايد. پس طبيعي است كه به شرايط جديد عادت نداشته باشيد؛ و دلتان براي همان شكل سابق زندگي تنگ بشود. اما اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه اگر نتوانيد احساسات خود را مديريت كنيد احتمالاً درگير بعضي از مشكلات در زندگي زناشويي خود خواهيد شد. پس بهتر است از همين ابتدا احساسات خود را راجع به هر دو خانواده‌اي كه به آن تعلق داريد به‌خوبي مديريت كنيد. اگر فكر مي‌كنيد در اين زمينه ضعيف هستيد يا شرايط دارد از كنترلتان خارج مي‌شود بهترين راه اين است كه از يك مشاور خانواده كمك بگيريد.

منبع: دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج

دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج

دلبستگي اعضا به يكديگر از مهم‌ترين ويژگي‌هاي يك خانواده است. درست به همين خاطر است كه وقتي شما از خانواده‌تان دور مي‌شويد دلتنگ آنها خواهيد شد. ازدواج نيز يكي از شرايطي است كه ما را از پدر و مادرمان دور مي‌كند. شما با ازدواج زندگي مستقلي تشكيل داده‌ايد؛ و قرار است از اين به بعد خانواده جديدي داشته باشيد. بااين‌حال قرار نيست كه خانواده اول خود را فراموش كنيد يا دلتنگ آنها نشويد. اين احساس به‌خصوص در روزهاي اول شروع زندگي مشترك و هنگامي كه با شرايط جديد غريبه هستيد بيشتر خواهد بود.

گاهي اوقات اگر شما اين دلتنگي را بيش از حد ابراز كنيد يا بخواهيد كه بازهم مثل گذشته هميشه در كنار خانواده اولتان باشيد اين موضوع همسرتان را ناراحت خواهد كرد. پس همان‌طور كه گفتيم نكته مهم راجع به احساس دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج اين است كه شما بتوانيد احساسات خود را مديريت كنيد.

علل دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج

فاصله مكاني | دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج

ساده‌ترين دليل دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج، فاصله مكاني است. اگر شما پس از ازدواج از شهر زادگاهتان دور شده باشيد و كمتر بتوانيد پدر و مادرتان را ببينيد طبيعتاً اين مسئله دلتنگي بسياري را به همراه خواهد داشت. توصيه مي كنيم مقاله زندگي دور از خانواده بعد از ازدواج را مطالعه نماييد.

تربيت فرزند وابسته

تعلق خاطر و دوست داشتن خانواده با وابسته بودن به آنها فرق دارد. همه ما پدر و مادرمان را دوست داريم. اما يك انسان مستقل بايد اين توانايي را داشته باشد كه در عين علاقه به خانواده، بتواند از آنها جدا شود و زندگي مستقل خودش را شروع كند. بااين‌حال بعضي مواقع سبك‌هاي اشتباه تربيتي والدين يا ويژگي‌هاي شخصيتي خود ما باعث مي‌شود كه نتوانيم به‌راحتي از خانواده جدا شويم. در حقيقت اين افراد دوست دارند كه هميشه درست مانند يك كودك در كنار پدر و مادرشان باشند. اين شرايط علاوه بر دلتنگي مشكلات بسيار ديگري را نيز در جريان زندگي شما ايجاد مي‌كند. پس اگر فكر مي‌كنيد درگير آن هستيد بهتر است از مشاوره ازدواج كمك بگيريد.

تغيير سبك زندگي | دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج

درست از فرداي عروسي شما سبك زندگي جديدي را شروع كرده‌ايد. از امروز ديگر در كنار پدر و مادر نيستيد. و مسئوليت يك زندگي را به عهده گرفته‌ايد. به زبان خيلي ساده مي‌شود گفت شما تا ديروز در خانه پدري از خواب بيدار شده‌ايد و نقش دختر يا پسر يك خانواده را داشته‌ايد. اما از امروز قرار است به شكل متفاوتي زندگي كنيد. طبيعتاً اين تغيير وضعيت به همان اندازه كه هيجان‌انگيز و خوشايند است مشكلاتي مثل دلتنگي را هم به همراه خواهد داشت.

نگراني براي پدر و مادر

برخي افراد به‌خصوص آنهايي كه پدر و مادر مسن يا بيمار دارند معمولاً در خانواده اول خود وظايف بسياري را برعهده داشته‌اند. همين موضوع باعث مي‌شود كه آنها كمي بيشتر از ديگران به پدر و مادر خود وابسته باشند. ممكن است حالا دلتان براي آنها شور بزند يا درگير اين فكر باشيد كه اكنون چطور مي‌خواهند زندگي كنند. اين مسائل باعث مي‌شود شما بيشتر از ساير دختران و پسران نگران پدر و مادر باشيد و دلتنگ آنها بشويد.

اختلافات خانوادگي | دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج

گاهي اوقات پدر و مادر با همسر ما رابطه خوبي ندارند. اين موضوع به‌تدريج روي ارتباط شما با يكديگر تأثير خواهد گذاشت. شما از طرفي دلتنگ والدين خود مي‌شويد و از سوي ديگر به همسرتان نيز تعلق و تعهد داريد. در چنين شرايطي بهترين راهكار اين است كه از يك مشاور خانواده كمك بگيريد.

پي‌بردن به زحمات پدر و مادر

وقتي مسئوليت زندگي را برعهده مي‌گيريم تازه متوجه خواهيم شد كه پدر و مادرمان چقدر زحمت مي‌كشيده‌اند. همين مسئله باعث مي‌شود قدر محبت آنها را بيشتر بدانيد و دلتنگشان بشويد. پدر و مادر هميشه همه تلاش خود را براي برطرف‌كردن نيازهاي جسمي و روحي ما انجام مي‌دهند. اكنون ممكن است بيش از هميشه جاي خالي آنها را احساس كنيد. اين بسيار طبيعي است كه شما دلتان براي روزهايي تنگ شود كه ديگران در تمام مسئوليت‌ها به شما كمك مي‌كردند و زندگي بي‌دغدغه‌تري داشتيد.

احتياج به تجربيات پدر و مادر

همه ما وقتي درگير يك مشكل مي‌شويم قبل از هر چيز و هركس به سراغ پدر و مادرمان مي‌رويم. آنها هميشه به درد و دل‌هاي ما گوش مي‌كنند و براي حل كردن مشكلات كمكمان مي‌كنند. شايد بتوانيم بگوييم يكي از دلايل دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج همين است. ما اكنون مشكلات بيشتري داريم. اما به‌اندازه قبل و به‌راحتي به پدر و مادرمان دسترسي نداريم. اين شرايط گاهي باعث مي‌شود دلمان براي روزهاي سابق كه به‌راحتي به آنها تكيه مي‌كرديم تنگ بشود.

راهكارهاي رفع دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج

ارتباط با پدر و مادرتان را حفظ كنيد

اولين و بهترين راهكار اين است كه پس از ازدواج نيز ارتباط خود را با خانواده حفظ كنيد. شما زندگي جديدي تشكيل داده‌ايد اما اين نبايد به معناي فاصله‌گرفتن از خانواده‌تان باشد. سعي كنيد در طول هفته دو تا سه بار به آنها سر بزنيد. يا پدر و مادرتان را به خانه جديدتان دعوت كنيد.

اين روزها تلفن‌هاي همراه و اينترنت ارتباط را براي همه ما آسان كرده است. حتي اگر به دلايلي مثل مشغله‌هاي كاري يا فاصله مكاني فرصت نمي‌كنيد مرتب به پدر و مادرتان سر بزنيد با استفاده از تكنولوژي با آنها در ارتباط باشيد؛ آنها را در جريان اتفاقات زندگي‌تان، حتي مسائل ساده‌اي مثل غذايي كه پخته‌ايد قرار بدهيد. و از آنها نيز بخواهيد راجع به مسائل مختلف با شما صحبت كنند.

براي روزتان برنامه‌ريزي كنيد

يكي از راهكارهايي كه به شما كمك مي‌كند احساساتتان را مديريت كنيد اين است كه براي ساعات مختلف روز برنامه داشته باشيد. حتماً خودتان هم متوجه اين موضوع شده‌ايد كه ما وقتي سرمان را گرم مسائل مختلف مي‌كنيم حالمان بهتر است. به همين نسبت وقتي فعاليتي نداشته باشيم افكار و احساسات منفي بيشتر ما را درگير خودشان خواهند كرد.

با زندگي جديدتان همراه شويد | دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج

ازدواج يك تغيير بسيار بزرگ در زندگي ماست. اينكه شما دلتنگ پدر و مادرتان شده‌ايد خيلي وقت‌ها به اين خاطر است كه ما زندگي و نقش جديدمان را نپذيرفته‌ايم. پس يك راه‌حل مناسب اين است كه هرچه سريع‌تر با جريان زندگي جديدتان هماهنگ شويد. از همسرتان بپرسيد چه انتظاراتي از شما دارد و مسئوليت‌هاي نقش همسري را برعهده بگيريد. محيط جديد را به‌عنوان خانه و محل زندگي‌تان بپذيريد و براي هرچه بهتر كردن شرايط تلاش كنيد.

مشاور چه كاري براي شما انجام خواهد داد

همان‌طور كه در ابتداي اين مطلب هم گفتيم مهم‌ترين چيزي كه پس از ازدواج بايد به آن توجه كنيد حفظ تعادل بين دو خانواده است. رفتار شما نبايد به شكلي باشد كه همسرتان احساس كند او به‌اندازه خانواده برايتان مهم نيست. يا برعكس؛ پدر و مادر نيز نبايد احساس كنند شما آنها را فراموش كرده‌ايد. اين موضوع شايد در ظاهر ساده به نظر برسد اما عمل‌كردن به آن خيلي هم راحت نيست. در چنين شرايطي بهتر است شما از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاور خانواده كمكتان خواهد كرد تا مهارت‌هاي لازم براي همسر و فرزند خوب بودن را پيدا كنيد. اگر بين همسر و پدر و مادر شما اختلاف وجود دارد يا درگير هر مشكل ديگري شده‌ايد نيز مي‌توانيد اين مسائل را با مشاور در ميان بگذاريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول در مورد دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج

همسرم به دليل دلتنگي براي پدر و مادرش هر روز به خانه آنها مي‌رود؛ چطور به او بگويم كه اين رفتار ناراحتم مي‌كند؟

اگرچه شما مي‌بايست دلتنگي‌ها و ناراحتي همسرتان را درك كنيد بااين‌حال همسرتان نيز بايد مديريت‌كردن احساسات را ياد بگيرد. بهترين راهكار اين است كه در يك شرايط مناسب صادقانه راجع به احساساتتان با همسرتان صحبت كنيد و با كمك هم يك تصميم جدي براي زندگي‌تان بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دلتنگي براي پدر و مادر بعد از ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۳۸:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ويژگي هاي رفتاري در ازدواج يكي از مهم ترين پارامترهايي است كه متاسفانه خيلي از خانواده ها به آن توجه نمي كنند و يا ابزار مناسبي براي سنجش آن ندارند. اهميت موضوع به قدري است كه شايد بتوان گفت موفقيت يا شكست شما در ازدواج را مي‌توان بر همين اساس پيش‌بيني كرد. به‌طوركلي “رفتار” تمامي چيزي است كه از باورها و شخصيت خود به ديگران نشان مي‌دهيم و ديدگاه‌هاي ديگران درباره ما و همين‌طور تمايل آن‌ها به برقراري ارتباط با ما از طريق همين رفتارها مشخص مي‌شود. درنتيجه بهتر است پيش از ازدواج، آگاهي خود را از اهميت و تأثير ويژگي‌هاي رفتاري مطلوب و نامطلوب در ازدواج افزود. ويژگي هاي رفتاري در ازدواج يكي از مهم ترين پارامترهايي است كه متاسفانه خيلي از خانواده ها به آن توجه نمي كنند و يا ابزار سنجش مناسبي برايشان نيست.

 

بيشتر بخوانيد : ملاك انتخاب همسر

منبع: ويژگي هاي رفتاري در ازدواج چقدر در تصميم‌گيري اهميت دارد؟

علاوه بر اين سعي كنيد اين ويژگي‌ها را در طرف مقابل نيز به‌دقت شناسايي كرده. و بر اساس آن‌ها تصميم خود را راجع به ازدواج با يك فرد مشخص كنيد. استفاده از مشاوره‌هاي پيش از ازدواج نيز مي‌تواند تا حد زيادي در اين زمينه به شما كمك كند.

اهميت ويژگي هاي رفتاري در ازدواج

احتمالاً شما نيز بارها اين جمله را شنيده‌ايد كه رفتار هركسي بيانگر شخصيت و طرز فكر اوست. به عبارتي مي‌توان گفت در شرايطي كه نمي‌توانيم به‌وضوح از درون ديگران باخبر شويم، توجه به رفتارهاي آن‌ها مي‌تواند ما را نسبت به نيات قلبي آن‌ها آگاه كند. درنتيجه براي ازدواج نيز از اين روش مي‌توان استفاده كرد. پس براي ازدواج بهتر است با دقت به رفتارهاي طرف مقابل به اين سؤال پاسخ دهيد كه اين فرد تا چه حد براي ازدواج با شما مناسب است.

علاوه بر مساله ازدواج، ويژگي‌هاي رفتاري ازجمله موضوعاتي است كه در كيفيت رابطه بين فردي‌تان اثر خواهند گذاشت. براي مثال هنگامي‌كه با دوست‌تان با محبت برخورد كنيد كيفيت ارتباط شما به‌مراتب نسبت به زماني كه برخورد نامناسبي با وي داشته باشيد متفاوت خواهد بود. رفتار خود شما هم در واكنش ديگران تاثير دارد. پس بهتر است به همان ميزان كه به رفتار طرف مقابل توجه داريد ويژگي‌هاي رفتاري مثبتي را در خودتان هم ايجاد نماييد. براي رسيدن به اين هدف شما مي‌توانيد از مشاورين خانواده يا زوج درمانگران كمك بگيريد. و به اين طريق اطلاعات خود را راجع به رفتارهايي كه كيفيت ازدواج شما را افزايش مي‌دهند بالاتر ببريد. براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

ويژگي هاي رفتاري در ازدواج

با توجه به اهميت ويژگي‌هاي رفتاري در ازدواج به‌نوعي مي‌توان گفت موفقيت يا شكست رابطه شما را تحت تأثير خود قرار مي‌دهند. در اين بخش به بررسي رفتارهايي خواهيم پرداخت كه بيشترين تأثير را در كيفيت ارتباط عاطفي شما مي‌گذارند.

توجه و محبت

اصلي‌ترين رفتاري كه در يك رابطه عاطفي بايد به آن توجه داشت محبت است. برخورد شما با طرف مقابل مي‌بايست به‌گونه‌اي باشد كه او احساس كند در هر شرايطي برايتان دوست‌داشتني است و مي‌تواند روي كمك و محبت شما حساب كند. برخلاف تصور بسياري از افراد محبت زوجين نسبت به يكديگر علاوه بر رفتار مي‌بايست در كلام نيز وجود داشته باشد.

متأسفانه بسياري از خانم‌ها و آقايان پس از گذشت مدتي از زندگي مشترك نسبت به اين موضوع بي‌توجه مي‌شوند و به‌نوعي عادت كردن به يكديگر جاي محبت را مي‌گيرد. بااين‌حال روانشناسان خانواده معتقدند بسياري از مشكلات زندگي مشترك ازجمله خيانت يا طلاق به اين خاطر اتفاق مي‌افتد كه زوجين احساس مي‌كنند علاقه‌اي به يكديگر ندارند. درنتيجه اگر مي‌خواهيد ازدواج موفقي داشته باشيد بهتر است علاقه خود را در زبان و عمل به همسرتان نشان دهيد.

 

بيشتر بخوانيد : ازدواج با معتاد

 

احترام به طرف مقابل و خانواده

يكي از ويژگي‌هاي رفتاري كه به‌ويژه در كشور ما تأثير بسياري در موفقيت يك ازدواج دارد رعايت حرمت‌ها و احترام گذاشتن به همسر در كنار احترام به خانواده وي است. رفتارهايي مانند دعوا، كنايه زدن، توهين و تحقير يا بي‌توجهي به عزيزان طرف مقابل ازجمله مسائلي هستند كه مي‌توانند مشكلات جدي را در رابطه شما ايجاد كنند.

صحبت كردن

در كنار توجه به رفتارهاي طرف مقابل، صحبت كردن با وي يكي از مهم‌ترين مسائلي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد و براي موفقيت در يك رابطه حتماً اين رفتار را در زندگي خود به يك اصل تبديل كنيد. هنگامي‌كه از يك موضوع دلخوري يا ناراحتي برايتان ايجاد شده و يا در شرايطي كه احساس مي‌كنيد همسرتان از چيزي رنجيده بهتر است شرايط را براي صحبت كردن فراهم كنيد. همچنين سعي كنيد تصميمات مهم زندگيتان را نيز از طريق صحبت كردن با يكديگر و به‌صورت مشترك بگيريد.

بااين‌حال توجه داشته باشيد كه صحبت كردن اصول و قوانين مشخصي دارد و براي داشتن يك گفت‌وگوي مؤثر شما مي‌بايست بر اساس اين قواعد رفتار كنيد. اگر احساس مي‌كنيد در صحبت‌با همسرتان دچار مشكل هستيد و از گفتگو چندان‌كه بايد نتيجه نمي‌گيريد، حتما از مشاور كمك بگيريد. مشاورين با بررسي نوع رفتار و شرايط ارتباط شما مي‌توانند راهكارهايي را براي بهبود اين وضعيت به شما آموزش دهند.

صداقت داشته باشيد

هنگامي‌كه از اهميت ويژگي‌هاي رفتاري در ازدواج صحبت مي‌كنيم. و به دنبال راهكاري براي بهبود كيفيت رابطه عاطفي خود هستيم، صداقت يكي از مهم‌ترين مسائلي است كه بايد به آن توجه داشت. خيانت، دروغ يا پنهان‌كاري ازجمله مسائلي هستند كه مي‌توانند مشكلات بسياري را در رابطه شما و اعتماد طرف مقابل ايجاد كند.

 

بيشتر بخوانيد : خواستگار سيگاري

 

مسئوليت‌پذيري

مسئوليت‌پذيري از مهم‌ترين رفتارهايي است كه مي‌بايست در شما و طرف مقابلتان وجود داشته باشد. توانايي مديريت يك زندگي جديد و مستقل و كنارآمدن با چالش‌ها و سختي‌هاي آن بيش از هر چيز نياز به بالابودن حس مسئوليت زوج دارد. درنتيجه سعي كنيد در انتخاب همسر مناسب به اين ويژگي دقت داشته باشيد.

مسئوليت جسمي: منظور از اين مسئوليت آگاهي دادن به فرد در رابطه با بيماري هاي جسمي است كه فرد به آن دچار است. اگر بيماري جسمي داريم بايد در مشاوره قبل از ازدواج بيان كنيم. زماني كه يكي از زوجين دچار بيماري جسمي در طول زندگي مشترك شود، با پذيرش بيماري براي يافتن سلامت دوباره تلاش كنيم.

مسئوليت مراقبت: به خواسته ها و نيازهاي طرف مقابل چه مقدار اهميت مي‌دهم و توجه مي‌كنم.

مسئوليت‌عاطفي: بيان احساسات و علاقه به فرد از اهميت زيادي برخوردار است. بايد به شريك زندگي خود ابراز علاق كنيم و افكار خود را با آن در ميان بگذاريم.

مسئوليت پذيرش: به اين منظور كه تمامي ويژگي هاي خوب و بد شريك زندگي خود را بپذيريم و آگاه باشيم كه هر فردي داراي جنبه هاي مثبت و منفي فراواني است.

براي آشنايي با پيامدهاي ازدواج با آدم خسيس كليك كنيد.

رفتارهاي غير مخرب و مثبت در رابطه

ازدواج موفق ويژگي ها و اصول مخصوص به خود را دارد كه بستگي به رفتارهاي زوجين دارد. رفتارهاي خوب و مثبت در رابطه تاثير مهم و درستي مي‌گذارد كه عبارتند از:

همدلي كردن

حامي بودن

اعتماد داشتن

وفادار بودن

شنونده بودن

صادق بودن

ابراز علاقه كردن

پذيرش تمام ويژگي ها

كمك به پيشرفت يكديگر

قدرداني كردن از يكديگر

رفتارهاي مخرب و منفي در رابطه

بسياري از رفتارها در روابط ما خلل ايجاد مي‌كند كه به آنها رفتار مخرب مي‌گويد. رفتارهاي مخرب در شناخت بين فردي، اعتماد و … آسيب زننده هستند. رفتارهاي مخرب عبارتند از:

تنبيه كردن

انتقاد كردن

سرزنش كردن

غرغر كردن

تهديد كردن

كنترل كردن

دروغ گويي

متعد نبودن

تاثير اعتياد در ويژگي هاي رفتاري و اهميت آن در ازدواج

اعتياد از هر نوعي كه باشد، مي‌تواند بر روي خلق وخو و حتي شخصيت يك فرد تاثير بگذارد. اعتياد با وابستگي جسماني و رواني كه براي بيمار ايجاد مي‌كند، روي انتخاب‌ها و تصميمات شخص در مورد كار، همسر، روابط اجتماعي و مديريت مالي تاثير مستقيم مي‌گذارد. بنابراين زن يا مردي كه نتواند عملكرد مناسبي در يكي از اين زمينه‌ها داشته باشد، مسلما زندگي دشواري خواهد داشت. بنابراين در ازدواج حتما بايد به رفتارهاي اعتياد و وجود يا عدم وجود اعتياد به مواد مخدر همسر آينده‌تان توجه نماييد. براي تصميم گيري در مورد ازدواج با كسي كه قبلا اعتياد داشته كليك كنيد.

ويژگي هاي رفتاري در ازدواج | اهميت مشاوره خانواده

كمك‌گرفتن از مشاورين خانواده پيش از ازدواج يا هرزماني پس از شروع زندگي مشترك مي‌تواند به شما در داشتن رابطه عاطفي باكيفيت‌تر كمك كند. در برخي شرايط ما متوجه رفتارهاي نامناسبي كه باعث آسيب ديدن رابطه مي‌شوند نيستيم و يا نمي‌دانيم چه رفتاري را مي‌توانيم جايگزين آن كنيم. روانشناسان در اين شرايط مي‌توانند با استفاده از دانش و تجربيات خود تا حد زيادي به شما براي استفاده از رفتارهاي مناسب‌تر كمك كنند. علاوه بر اين مشورت با دوستان و اطرافيان گاهي اوقات به دليل علاقه آن‌ها به شما با جانب‌داري اتفاق مي‌افتد. اين موضوع زندگيتان را دچار مشكلات بيشتري مي‌نمايد. به همين خاطر در شرايطي كه رفتار شما يا همسرتان باعث بروز ناراحتي‌هايي در رابطه عاطفي‌تان شده از مشاور كمك بگيريد.

پيشنهادداريم مقاله ازدواج با معلول را هم بخوانيد.

كلام آخر

براي داشتن يك ازدواج موفق مراجعه به يك روانشناس مهمترين مساله است. مشاوره پيش از ازدواج شما را به درك درستي از رفتارها و خصوصيات اخلاقي طرف مقابل مي‌رساند. ازدواج‌موفق ويژگي هاي مهم رفتاري دارد كه زوجين از خود بروز مي‌دهند. مركز مشاوره ذهن نو با مشاوره حضوري و تلفني در خدمت شماست. براي كسب اطلاعات بيشتر و مشاوره پيش از ازدواج با شماره هاي زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

ويژگي‌هاي رفتاري چه اهميتي در كيفيت رابطه دارند؟

احساسات و واكنش‌هايي كه رفتار شما در ديگران ايجاد مي‌كند مي‌تواند كيفيت يك رابطه را بهبود ببخشد يا ارتباط شما را در شرايط نامطلوبي قرار دهد. به همين خاطر بهتر است كه پيش از جدي شدن يك رابطه راجع به رفتارهاي خود و طرف مقابل و همين‌طور تناسب آن‌ها باهم آگاهي كسب كنيد.

مهم‌ترين رفتارهاي طرف مقابل كه براي ازدواج بايد به آن‌ها توجه داشته باشيم كدام است؟

 

تمامي رفتارهاي طرف مقابل و همين‌طور خود شما براي داشتن يك رابطه مثبت اهميت دارند. بااين‌حال برخي ويژگي‌ها نظير مسئوليت‌پذيري، صداقت و محبت تأثير زيربنايي‌تري در ارتباط شما خواهند داشت.

ويژگي‌هاي رفتاري چه اهميتي در كيفيت رابطه دارند؟

احساسات و واكنش‌هايي كه رفتار شما در ديگران ايجاد مي‌كند مي‌تواند كيفيت يك رابطه را بهبود ببخشد يا ارتباط شما را در شرايط نامطلوبي قرار دهد. به همين خاطر بهتر است كه پيش از جدي شدن يك رابطه راجع به رفتارهاي خود و طرف مقابل و همين‌طور تناسب آن‌ها باهم آگاهي كسب كنيد.

مهم‌ترين رفتارهاي طرف مقابل كه براي ازدواج بايد به آن‌ها توجه داشته باشيم كدام است؟

تمامي رفتارهاي طرف مقابل و همين‌طور خود شما براي داشتن يك رابطه مثبت اهميت دارند. بااين‌حال برخي ويژگي‌ها نظير مسئوليت‌پذيري، صداقت و محبت تأثير زيربنايي‌تري در ارتباط شما خواهند داشت.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ويژگي هاي رفتاري در ازدواج چقدر در تصميم‌گيري اهميت دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۶:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نوجوان بي ادب از جمله مشكلاتي است كه اين روزها بسياري از پدر و مادرها را درگير خودش كرده است. شايد شما هم از آن دسته والديني باشيد كه فرزندتان را با نوجواني خود مقايسه مي‌كنيد و سپس نتيجه مي‌گيريد كه همه چيز نسبت به دوره شما بسيار تغيير كرده است. احتمالاً به ذهنتان رسيده است كه شما احترام بيشتري براي پدر و مادر خود قائل بوديد. اما بهتر است بدانيد كه نوجوان شما شرايط روحي بسيار سختي را تجربه مي‌كند. و همين مسئله مي‌تواند آنها را تحريك‌پذير يا بي‌ادب كند. اينكه شما چه رفتاري با نوجوان بي ادب داشته باشيد تأثير بسياري در ادامه رفتار فرزندتان و همين‌طور دور يا نزديك شدن شما از هم دارد. به همين خاطر بسيار مهم است كه اطلاعات خود را راجع به اين موضوع و روانشناسي نوجوانان بالاتر ببريد. پس اگر شما هم به هر دليلي درگير اين موضوع شده‌ايد در ادامه همراه ما باشيد. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

منبع: نوجوان بي ادب _ علت و برخورد با بي ادبي نوجوان

نوجوان بي ادب

نوجواني يكي از سخت‌ترين دوره‌هاي زندگي براي هركدام از ما است. در اين دوره تغييرات جسمي و رواني بسياري در فرد اتفاق مي‌افتد. همين موضوع باعث مي‌شود كه نوجوانان ظرفيت روحي كمتري براي كنار آمدن با مشكلات داشته باشند. ظرفيت رواني كمتر به اين معناست كه فرزند شما احتمالاً با پرخاشگري و بي‌ادبي بيشتري رفتار مي‌كند. اين شرايط باعث نگراني بسياري از پدر و مادرها خواهد شد. شما از اينكه فرزندتان چطور نسبت به سال‌هاي كودكي‌اش اين‌همه تغيير كرده تعجب خواهيد كرد. بسياري از پدر و مادرها نگران اين هستند كه اين رفتار اشتباه روي فرزندشان بماند. يا ممكن است نگران اين باشيد كه ديگران در مورد تربيت و شخصيت فرزند شما چه فكري خواهند كرد. توصيه مي كنيم مقالات بلوغ پسران و علائم بلوغ دختران را مطالعه نماييد.

بايد بگوييم كه نگراني‌هاي شما خيلي هم بي‌دليل نيستند. شما درعين‌حال كه مي‌بايست فرزندتان و شرايط روحي كه در آن قرار دارد را درك كنيد بايد بتوانيد رفتار صحيح با نوجوان خود را نيز به او آموزش بدهيد. در غير اين صورت ساده‌ترين مشكلي كه نوجوان با آن مواجه مي‌شود طردشدن از اجتماع است. به همين خاطر بهتر است آگاهي خود را راجع به دلايل و راه‌هاي برخورد با بي‌ادبي در نوجوان بالاتر ببريد.

 

علت بي‌ادبي نوجوانان

علل فيزيولوژيك

تغييرات هورموني يكي از اولين دلايل براي بي‌ادبي نوجوانان است. بلوغ و تغييرات جسماني كه در فرزند شما در حال اتفاق افتادن هستند روي شرايط روحي او نيز تأثير خواهند گذاشت. براي مثال تحقيقات نشان مي‌دهد كه رابطه مستقيمي بين افزايش هورمون تستوسترون و پرخاشگري وجود دارد. توصيه مي كنيم مقاله سن بلوغ را مطالعه نماييد.

تلاش براي رسيدن به استقلال | نوجوان بي ادب

نوجوانان مي‌خواهند به شما و ديگران ثابت كنند كه ديگر كودك نيستند. مهم‌ترين ويژگي كودكان اين است كه از همه حرف‌هاي شما اطاعت مي‌كنند. در نتيجه نوجوان وقتي مي‌خواهد ثابت كند كه ديگر بزرگ شده شروع به مخالفت مي‌كند. به همين خاطر است كه شما مي‌بينيد فرزندتان ديگر به‌اندازه گذشته حرف‌هاي شما را به‌راحتي نمي‌پذيرد و راجع به همه چيز با شما بحث مي‌كند. احتمالاً متوجه اين نيز شده باشيد كه اگر در اين موقعيت‌ها بيش از حد به فرزندتان فشار بياوريد درگيري و دعوا بين شما بيشتر خواهد شد. توصيه مي كنيم مقاله پرخاشگري نوجوانان را مطالعه نماييد.

درك نشدن توسط اطرافيان

همه ما دوست داريم از طرف ديگران درك بشويم. وقتي نوجوان احساس مي‌كند اطرافيان احساسات او را درك نمي‌كنند درگير مشكلاتي مثل احساس بي‌ارزشي مي‌شود. اين نكته را در نظر داشته باشيد كه فرزندتان هنوز آن‌قدر بزرگ نشده كه با شما وارد يك بحث منطقي شود و احساسات و ديدگاه‌هاي خودش را برايتان توضيح بدهد. به همين خاطر بسياري از آنها وقتي احساس مي‌كنند كه شما دركشان نمي‌كنيد دست به رفتارهاي منفي مي‌زنند.

تربيت‌هاي اشتباه

بعضي از والدين و به‌خصوص در سال‌هاي اخير با فرزندشان طوري برخورد مي‌كنند كه انگار او در مركز دنيا قرار دارد. وقتي شما در كودكي يا نوجواني اين باور را در فرد ايجاد كنيد كه او مهم‌تر از ديگران است و حق دارد بيش از هر كس و هر چيز به خواسته‌هاي خودش توجه كند طبيعتاً با مشكلي مثل نوجوان بي ادب نيز مواجه خواهيد شد. توصيه مي كنيم مقاله تربيت نوجوان را مطالعه نماييد.

 

شيوه برخورد با نوجوانان بي‌ادب

حفظ آرامش | نوجوان بي ادب

اولين قدم براي برخورد با نوجوان بي ادب اين است كه آرامش خود را حفظ كنيد. قطعاً خيلي سخت خواهد بود كه وقتي يك نفر ما را عصباني مي‌كند در مقابل اين قضيه واكنشي نشان ندهيم. اما اين نكته را به‌خاطر داشته باشيد كه رفتار متقابل شما با نوجوان فقط شرايط را بدتر خواهد كرد. پس در اولين قدم وقتي مي‌بينيد كه نوجوان شروع به بدرفتاري كرده است آرامش خود را حفظ كنيد. اگر فكر مي‌كنيد اوضاع در حال خارج‌شدن از كنترل است مي‌توانيد بحث را قطع كرده و ادامه آن را به زمان ديگري موكول كنيد.

نصيحت نكنيد | نوجوان بي ادب

يكي از چيزهايي كه نوجوانان اصلاً دوست ندارند اين است كه آنها را نصيحت كنيد. پس بهتر است از اين كار خودداري كنيد. نصيحت‌كردن باعث مي‌شود كه نوجوان احساس كند شما در مقابل او قرار داريد و مي‌خواهيد چيزي را به او آموزش بدهيد. در چنين شرايطي آنها معمولاً در مقابل شما جبهه مي‌گيرند. و همين موضوع مي‌تواند دليلي براي مخفي كاري نوجوان و دروغ گويي در نوجوان باشد.

با فرزندتان صحبت كنيد

به جاي اينكه نوجوان را نصيحت كنيد با او صحبت كنيد. در يك فضا و شرايط مناسب راجع به رفتاري كه شما را ناراحت كرده است با فرزندتان صحبت كنيد. يادتان باشد كه شما قرار است فقط راجع به يك رفتار مشخص صحبت كنيد. پس ايرادي را به شخصيت فرزندتان وارد نكنيد. به‌علاوه بسيار مهم است كه با نوجوان همدلي داشته باشيد. براي اين كار به او نشان بدهيد كه احساساتش را مي‌پذيريد و درك مي‌كنيد كه او هم حق دارد گاهي اوقات عصباني بشود. توضيحات و دلايل فرزندتان را بشنويد و سعي كنيد كه با كمك هم يك راه‌حل مناسب براي شرايط پيدا كنيد. براي كسب اطلاعات بشتر در مورد تحقير نوجوانان كليك كنيد.

مقايسه نكردن نوجوان با ديگران | نوجوان بي ادب

يكي از مهم‌ترين دلايلي كه باعث بدرفتاري نوجوانان مي‌شود اين است كه شما او را با ديگران مقايسه مي‌كنيد. شايد شما فقط مي‌خواهيد يك الگوي صحيح را به فرزندتان نشان بدهيد. اما اين كار شما در نظر آنها همين معني را ندارد. مقايسه شدن به نوجوان اين احساس را مي‌دهد كه به حد كافي خوب و دوست‌داشتني نيست. و همين مسئله مي‌تواند باعث بدرفتاري آنها بشود.

تأثير الگوها را جدي بگيريد

اطرافيان نوجوان، به‌خصوص پدر و مادر و دوستان از مهم‌ترين افرادي هستند كه رفتارهاي او را شكل مي‌دهند. پس اگر مي‌خواهيد بي‌ادبي را از فرزندتان دور كنيد به الگوهاي ارتباطي او توجه داشته باشيد. اگر شما يا همسرتان شخصيت‌هاي عصبي هستيد كه زود از كوره درمي‌رويد قبل از هر چيز بايد روي رفتار اشتباه خودتان تمركز كنيد.

 

نوجوان بي ادب و اهميت مشاوره | نوجوان بي ادب

بي‌ادبي و بدرفتاري نوجوان مي‌تواند دلايل بسياري داشته باشد. براي مثال شايد فرزند شما راه صحيح كنترل هيجانش را بلد نيست؛ شايد او درگير بيماري‌هاي روحي شده و يا شايد شما و فرزندتان راه‌هاي صحيح ارتباط برقرار كردن با يكديگر را بلد نيستيد. به همين خاطر بهترين راهكار براي كم‌كردن بي‌ادبي در نوجوان اين است كه از يك مشاور كمك بگيريد. مشاور به نوجوان كمك خواهد كرد تا مهارت‌هاي خود را در زمينه برقراري ارتباط با ديگران بيشتر كند. و همين مسئله به برطرف‌شدن اين مشكل كمك خواهد كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول | نوجوان بي ادب

بهترين راه براي برخورد با نوجواني كه به ديگران فحش مي‌دهد چيست؟

بهتر است در يك شرايط مناسب با فرزندتان صحبت كنيد. از او بخواهيد دليل ناراحتي و عصبانيتش را براي شما توضيح بدهد و سپس با كمك هم راهكاري براي تغيير دادن شرايط پيدا كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نوجوان بي ادب _ علت و برخورد با بي ادبي نوجوان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۲:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص فنوباربيتال يك داروي ضد اضطراب و آرام بخش از دسته باربيتورات‌هاست اما با اثر بخشي در درمان صرع بيشتر شناخته مي‌شود. اين دارو نيز مانند ساير داروها در كنار فوايد و خاصيت‌هاي درماني بسيار زياد، عوارض جانبي و موارد منع مصرفي نيز به همراه دارد كه در صورت عدم توجه به آن‌ها يا مصرف خودسرانه و بيش از حد مي‌تواند عواقب جبران ناپذيري به بار بياورد. به همين دليل ضروري است كه اطلاعات خود را در زمينه داروي مصرفي‌تان افزايش دهيد و تحت نظارت يك فرد متخصص از آن استفاده نماييد. ضمن اينكه بهترين روش مصرف اين است كه همزمان با درمان دارويي از خدمات مشاوره نيز استفاده شود. عمل كردن به توصيه‌هاي روانشناس مي‌تواند نتايج مثبتي را در بهبود وضعيت سلامت شما به همراه داشته باشد. در ادامه مطلب به بررسي كامل داروي فنوباربيتال مي‌پردازيم. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره استرس كليك كنيد.

منبع: قرص فنوباربيتال | نحوه مصرف و عوارض داروي فنوباربيتال

قرص فنوباربيتال و مكانيسم اثر آن

فنوباربيتال يك داروي ضد صرع است كه براي درمان بي خوابي و اضطراب نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دارو از يك طرف اثر مهاري گاماآمينوبوتيريك اسيد را افزايش مي‌دهد و از طرف ديگر اثر تحريكي گلوتاميك اسيد را كم مي‌كند و بدين ترتيب با مهار انتخابي سلول‌هاي عصبي غير‌طبيعي، مانع انتشار امواج از كانون صرعي مي‌شود. اين دارو به روش خوراكي و يا تزريق مورد استفاده قرار مي‌گيرد. از طريق خوراكي سريعاً جذب و در بافت‌هاي بدن و مغز انتشار مي‌يابد. اين دارو توسط كبد متابوليزه مي‌شود و راه دفع آن از طريق كليوي است؛ حدود 30-20 درصد دارو بدون تغيير دفع مي‌شود. نيمه عمراين دارو 118-53 ساعت است. زمان شروع اثر دارو از راه خوراكي 60-20 دقيقه، از راه عضلاني تا حدودي سريع‌تر از راه خوراكي و از راه وريدي حدود 5 دقيقه است. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

 

مقدار مصرف قرص فنوباربيتال براي سنين مختلف

اين دارو با توجه به سن و وضعيت فرد توسط پزشك دوز بندي مي‌شود. به طور كلي مي‌توان گفت ميزان دوز معمول آن در سنين مختلف به شرح زير است:

1. فنو‌باربيتال خوراكي

افراد بالغ: 100 تا 200 ميلي گرم قرص فنوباربيتال روزانه در سه دوز با يك دوز واحد قبل از خواب تجويز مي‌شود.

كودكان: 4 تا 6 ميلي گرم بر كيلوگرم فنوباربيتال روزانه هر 12 ساعت يا به صورت دوز واحد قبل از خواب تجويز مي‌شود.

2. فنو‌باربيتال تزريقي

افراد بالغ: 100 تا 320 ميلي گرم فنوباربيتال به فرم خوراكي يا تزريقي عضلاني تجويز مي‌شود.

كودكان: 3 تا 6 ميلي گرم بر كيلوگرم به صورت تك دوز تجويز مي‌گردد.

براي كسب اطلاعات در زمينه باربيتورات‌ها كليك كنيد.

 

عوارض جانبي داروي فنوباربيتال

از عوارض جانبي قرص فنوباربيتال مي‌توان به افت فشار خون، اضطراب، كابوس شبانه، بيش فعالي در كودكان، اختلال در توجه، عصبانيت، حالت خماري، راش پوستي، استفراغ، يبوست، كم ادراري، آنمي، مگالوبلاستيك ترومبوسيتوپني درد محل تزريق، اسپاسم حنجره، كاهش تعداد تنفس، كم خوني، كاهش ميل جنسي و اختلال در حافظه اشاره كرد در صورت بروز عوارض حتما با روانپزشك يا مشاور تماس بگيريد.

براي آشنايي با ساير انواع باربيتورات ها كليك كنيد.

موارد منع مصرف قرص فنوباربيتال

_حساسيت شديد به قرص فنوباربيتال
_سابقه سوء مصرف مواد
_اختلالات تنفسي
_برونكوپنوموني
_پورفيري
_افسردگي با سابقه تمايلات خودكشي
_تداخل داروي فنوباربيتال با ويتامين D

پزشكان معتقدند كه استفاده همزمان قرص فنوباربيتال و ويتامين D باعث مي‌شود متابوليسم كبدي ويتامين D به ماده غيرفعال افزايش پيدا كند و در نتيجه جذب كلسيم در بدن رو به كاهش بگذارد. به منظور جلوگيري از اين پيامد پزشكان پيشنهاد مي‌كنند غذاهاي غني از ويتامين D بيشتر مصرف شود. مكمل‌هاي ويتامين D و كلسيم ممكن است موردنياز باشد.

نكته: در صورت داشتن هرگونه بيماري و مصرف دارو، به پزشك خود اطلاع دهيد تا متناسب با آن‌ها دارو تجويز كند.

 

موارد احتياط قرص فنوباربيتال

_در صورت فراموش شدن يك نوبت مصرف دارو به محض به ياد آوردن، آن نوبت بايد مصرف شود ولي اگر تقريباً زمان مصرف نوبت بعدي فرارسيده، از مصرف نوبت فراموش شده و دوبرابر كردن مقدار مصرف بعدي خودداري نماييد.

_درطول مصرف دارو از مصرف خودسرانه ساير داروها و فراورده‌هاي حاوي الكل اجتناب شود.

_در صورت بروز سرگيجه، خواب آلودگي يا منگي، بايد مراقبت‌هاي لازم را انجام داد و از كارهايي كه نياز به هوشياري كامل دارند خودداري نمود.

_در صورت كاهش اثربخشي دارو پس از چند هفته، از افزايش مصرف دارو بدون تجويز پزشك جدا خودداري نماييد.

_اين دارو نبايد بيش از مقدار توصيه شده مصرف شود چرا كه خطرات جاني به همراه دارد.

براي آشنايي با ساير درمان‌هاي جايگزين مقاله درمان اضطراب را بخوانيد.

داروي فنوباربيتال و زردي نوزاد

به طور معمول مدت زمان زردي نوزادان به 28 روز اول تولد اطلاق مي‌شود كه در اين دوره تقريبا ۶۰ درصد نوزادان رسيده و ۱۰۰ درصد نوزادان نارس دچار زردي مي‌شوند. برخي پزشكان به منظور كاهش زردي نوزاد اقدام به تجويز قرص فنوباربيتال مي‌نمايند در حالي كه استفاده از اين دارو سبب خواب آلودگي نوزاد مي‌گردد. نوزاد خواب آلود ميل كمتري به تغذيه از شير مادر خواهد داشت و در نتيجه دچار سو تغذيه مي‌شود. در ابتداي مصرف داروي فنوباربيتال براي كاهش زردي كودك، والدين به اشتباه خوابيدن نوزاد را به جهت بهبود وضعيت سلامتي او مي‌دانند اما پس از گذشت چند رو فنوباربيتال اثرات منفي خود را نشان مي‌دهد و نوزاد نياز به بستري شدن پيدا مي‌كند.

 

پژوهش‌هاي انجام شده در مورد داروي فنوباربيتال

پژوهش‌هاي متعددي در رابطه با موارد مصرف و يا منع مصرف داروي باربيتال توسط محققين انجام گرفته است. محمد عبدالهي از جمله پژوهشگراني است كه به اتفاق چند تن از همكاران خود به بررسي و تعيين مقدار سريع قرص فنوباربيتال در موارد مسموميت به روش طيف سنجي فرابنفش پرداخت. يافته‌هاي اين محققان حاكي از اين موضوع بود كه مسموميت با فنوباربيتال عمدتا با آرام بخشي، اختلالات نورولوژيك، افت فشار خون، ميوز و هيپوكسي همراه است و تاثير طيف فرابنفش مي‌تواند به عنوان يك درمان موثر بكار رود.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص فنوباربيتال مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص فنوباربيتال | نحوه مصرف و عوارض داروي فنوباربيتال


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۵۵:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تاثير مشكلات اقتصادي بر خانواده بسيار زياد است. اين روزها چه بخواهيم و چه نخواهيم پول تبديل به بخش مهمي از زندگي ما شده است. تا جايي كه شما براي انجام‌دادن هر فعاليتي در زندگي نياز به پول داريد. به همين خاطر مشكلات اقتصادي مي‌توانند پيامدهاي منفي بسياري را در زندگي هر فرد و به همين ترتيب كل خانواده داشته باشند. اما به اين موضوع هم بايد توجه داشته باشيم كه اعضاي خانواده مي‌بايست در روزهاي سخت كنار هم باشند و براي برطرف‌شدن مشكلات به يكديگر كمك كنند. به عبارتي خانواده به همان اندازه كه از شرايط اقتصادي تأثير مي‌گيرد مي‌تواند روي مشكلات اقتصادي تأثيرگذار هم باشد. مهم‌ترين نكته اين است كه شما تأثير مشكلات اقتصادي بر خانواده را بشناسيد و به‌خوبي بتوانيد آنها را مديريت كنيد. به همين خاطر در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا كمي بيشتر راجع به اين موضوع صحبت كنيم. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

منبع: تاثير مشكلات اقتصادي بر خانواده

مشكلات اقتصادي و خانواده

اين روزها مشكلات اقتصادي در زندگي همه ما پيش مي‌آيند. اين مشكلات شرايط روحي و جسمي هركدام از ما را تحت‌تأثير قرار خواهد داد. با توجه به اينكه ما بيشتر وقتمان را در خانواده مي‌گذرانيم طبيعتاً مشكلاتمان ساير اعضا را نيز درگير خود خواهد كرد. به همين خاطر است كه متخصصان معتقدند بسياري از مشكلاتي كه در يك خانواده پيش مي‌آيد ريشه در وضعيت اقتصادي آنها دارد. اما خبر خوب اين است كه اعضاي خانواده در مقابل اين مشكلات خيلي هم دست‌خالي نيستند. شما مي‌توانيد با استفاده از راهكارهاي مختلف و حمايت كردن يكديگر از مشكلات اقتصادي با آرامش بيشتري عبور كنيد.

پيامدهاي مشكلات اقتصادي براي خانواده

كاهش كيفيت زندگي

اين روزها براي هر كاري به پول نياز داريد. تفريح كردن، تلاش براي ارتقا دادن خود و همين‌طور رسيدگي به سلامت جسمي و رواني هركدام از ما نياز به مبالغ قابل‌توجهي دارد. به همين خاطر اولين و كلي‌ترين تاثير مشكلات اقتصادي بر خانواده را مي‌توانيم كاهش كيفيت زندگي بدانيم. وقتي مجبور باشيد به دليل مشكلات مالي از جنبه‌هاي مختلف زندگي مثل تفريحاتتان بزنيد طبيعتاً زندگي شما به سمت يك‌بعدي شدن و ازدست‌دادن كيفيت حركت خواهد كرد.

ضعيف‌شدن ارتباط ميان اعضا | تاثير مشكلات اقتصادي بر خانواده

مشكلات اقتصادي و فشاري كه به دنبال خود مي‌آورند بخش مهمي از ظرفيت رواني ما را درگير خودش مي‌كند. همين مسئله باعث خواهد شد تا اعضاي خانواده قدرت كمتري براي ارتباط برقرار كردن با يكديگر داشته باشند. كم‌شدن ارتباط‌ها و در كنار آن برآورده نشدن انتظارات باعث مي‌شود تا شما از دست يكديگر ناراحت باشيد. و همين مسئله رابطه شما با يكديگر را تحت‌تأثير قرار خواهد داد.

كاهش سطح سلامت جسماني

مراقبت از سلامت جسماني بيش از هر موضوع ديگر به پول نياز دارد. صرف‌نظر از اينكه هزينه‌هاي درماني بسيار بالا هستند شما براي داشتن يك تغذيه خوب نيز به درآمد نياز داريد. طبيعتاً وقتي قرار باشد درآمد شما به درمان كل اعضاي خانواده اختصاص داشته باشد شرايط سخت‌تر نيز خواهد شد.

بيماري‌هاي روحي

مشكلات مالي از چند جهت روي سلامت روان ما تأثير مي‌گذارند. نخستين تأثير آنها فشار رواني و استرسي است كه به همراه مي‌آورند. وقتي شما درگير مشكلات مي‌شويد و قدرت اداره كردن آنها را نداشته باشيد طبيعتاً اضطراب بسياري را تجربه خواهيد كرد. و همين موضوع مي‌تواند سلامت روانتان را تحت‌تأثير قرار بدهد. اما شرايط مالي مي‌تواند به شكل غيرمستقيم نيز سلامت روحي شما را تحت‌تأثير قرار بدهد. وقتي فرد احساس كند كه در برابر مشكلات ناتوان شده به‌تدريج اعتمادبه‌نفس خود را از دست خواهد داد؛ و احساساتي مثل بي‌ارزشي و افسردگي در او شكل مي‌گيرند. طبيعتاً زماني كه ما شرايط روحي خوبي نداشته باشيم اين موضوع روي سلامت روان كساني كه با ما زندگي مي‌كنند نيز تأثير خواهد گذاشت.

چطور با مشكلات اقتصادي كنار بياييم

برنامه‌ريزي داشته باشيد

بي‌گدار به آب زدن مي‌تواند مشكلات اقتصادي بسياري را در خانواده شما ايجاد كند. پس بهتر است قبل از گرفتن تصميم‌هاي بزرگي مثل ازدواج يا بچه‌دارشدن كمي فكر كنيد. آيا شما شرايط مالي لازم براي اين كارها را داريد؟ اگر پاسختان به اين سؤال يك جواب مثبت صددرصد نيست بهتر است كمي دست نگه داريد و براي هدف خود برنامه‌ريزي مالي داشته باشيد.

مديريت مالي را ياد بگيريد | تاثير مشكلات اقتصادي بر خانواده

برنامه‌ريزي براي امور مالي و آشنايي با چگونگي مديريت هزينه‌هاي زندگي يكي از اصول اساسي براي كاهش تاثير مشكلات اقتصادي بر خانواده محسوب مي‌شود. بسياري از خانواده‌ها در زمينه مديريت امور مالي دانش كافي ندارند و همين مسئله مي‌تواند مشكلات اقتصادي آن‌ها را دوچندان كند‌. درواقع مي‌توان گفت بسياري از مشكلات اقتصادي در صورت مديريت صحيح به‌خوبي از بين خواهند رفت يا شايد حتي به وجود نمي‌آيند.

حمايت اعضاي خانواده از يكديگر | تاثير مشكلات اقتصادي بر خانواده

يكي از كاركردهاي خانواده اين است كه اعضا در شرايط سخت از يكديگر حمايت مي‌كنند. همه ما به اين حمايت نياز داريم؛ و اين موضوع در شرايط سخت مي‌تواند فشار رواني ما را تا حد زيادي كاهش بدهد. حمايت مالي اعضا از يكديگر، مديريت‌كردن خرج‌ها، كم‌كردن توقعات و راهكارهايي ازاين‌دست همگي به خانواده شما كمك خواهد كرد تا مشكلات مالي را با استرس كمتري پشت سر بگذاريد.

با اعضاي خانواده صحبت كنيد

وقتي در يك خانواده مشكلي پيش مي‌آيد همه اعضا بايد در برابر آن احساس مسئوليت كنند. اين موضوع باعث مي‌شود كه فشار رواني از روي يك نفر برداشته شود. و به‌علاوه مثل هر موضوع ديگري مشكلات اقتصادي نيز با كمك و همفكري بهتر حل مي‌شوند. به همين خاطر يك راهكار مناسب اين است كه همه اعضاي خانواده راجع به شرايط پيش‌آمده با هم صحبت كنيد. نظرات و راهكارهاي تك‌تك اعضا را بشنويد و سعي كنيد به يك راه حلي برسيد كه همگي آن را قبول داشته باشيد. با اين روش تمام اعضاي خانواده در برابر شرايط پيش‌آمده احساس مسئوليت مي‌كند؛ و اين از بروز بسياري از دعوا و اختلافات نيز جلوگيري مي‌كند. توصيه مي كنيم مقاله صحبت كردن با همسر را مطالعه نماييد.

كسب‌وكارهاي خانگي | تاثير مشكلات اقتصادي بر خانواده

يكي از روش‌هايي كه مي‌تواند وضعيت اقتصادي افراد را بهتر كند و از تأثيرات منفي مشكلات اقتصادي بكاهد ايجاد كسب‌وكارهاي خانگي و فروش محصولات از طريق اينترنت است. امروزه فروشگاه‌هاي اينترنتي شرايط مطلوبي را براي فروش محصولات خانگي فراهم كرده‌اند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور مي‌توانيم از بيشترشدن مشكلات ناشي از مسائل مالي در خانواده جلوگيري كنيم؟

صحبت‌كردن و برنامه‌ريزي راجع به شرايط، حمايت از يكديگر و همين‌طور كنار هم ماندن در شرايط سخت از جمله راهكارهايي هستند كه مي‌توانند جلوي پيامدهاي منفي مشكلات مالي را بگيرند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تاثير مشكلات اقتصادي بر خانواده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۵۱:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص دوكسپين چه دارويي است و در چه مواردي مصرف مي‌شود؟ دوكسپين نوعي داروي ضدافسردگي سه‌حلقه‌اي است كه علاوه بر افسردگي در درمان برخي ديگر از شرايط روان پزشكي نظير اختلالات‌اضطرابي نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اگر احساس مي‌كنيد دچار افسردگي شده‌ايد بسيار اهميت دارد كه به طور سرخود مصرف اين دارو را شروع نكنيد چرا كه در بسياري از موارد نياز به درمان‌هاي دارويي وجود ندارند و درمان‌هاي روان شناختي مي‌توانند بدون ايجاد عوارض جانبي به رفع مشكل شما كمك كنند. براي ارزيابي اين موضوع لازم است به يك متخصص در حوزه سلامت روان نظير روانشناس مراجعه نماييد. ما در ادامه به توضيحات بيشتري در زمينه قرص دوكسپين پرداخته‌ايم. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

منبع: قرص دوكسپين | آيا خارش و چاقي از عوارض داروي دوكسپين است؟

قرص دوكسيپين

داروي دوكسپين نوعي ضد افسردگي سه حلقه اي است كه در درمان اختلالات خلقي نظير افسردگي اساسي و اختلالات اضطرابي نظير اضطراب فراگير مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دارو بر گيرنده‌هاي نوراپي نفرين در مغز اثر گذاشته و با افزايش سطوح اين انتقال دهنده عصبي در مغز مي‌تواند از بروز خلق غمگين جلوگيري نمايد. با اين حال هنوز مكانيسم اثر اين دارو در درمان افسردگي و اضطراب به طور دقيق شناخته نشده است.

براي شناخت بيشتر درباره درمان اضطراب و درمان افسردگي كليك كنيد.

عوارض جانبي قرص دوكسپين

همانند هر داروي ديگري قرص دوكسپين مي‌تواند در برخي افراد منجر به بروز عوارض جانبي شود. با اين حال بسياري از افراد هرگز علامت ناخوشايندي را در پي استفاده از اين دارو گزارش نمي‌دهند. در صورتي كه در پي مصرف قرص دوكسپين دچار علائم زير شديد و اين علائم به مرور زمان بهبود نيافتند يا تشديد شدند با پزشك خود در مورد ادامه يا نحوه قطع مصرف اين دارو مشورت كنيد. متخصص مي‌تواند متناسب با شرايط بدني شما داروي ديگري را جايگزين نمايد. از جمله رايج ترين عوارض جانبي داروي دوكسپين بايد به موارد زير اشاره كرد.

– خواب آلودگي و سرگيجه

– بروز مشكلات گوارشي نظير يبوست، حالت تهوع و استفراغ

– ايجاد تغييراتي در اشتها و وزن

– خشكي دهان

– تاري ديد

– احتباس اداري

 

بيشتر بخوانيد : ضد افسردگي سه حلقه اي

 

عوارض جانبي شديد و نادر ناشي از مصرف قرص دوكسپين

در برخي موارد ممكن است فرد در پي مصرف داروي دوكسپين دچار عوارض جانبي جدي و خطرناك شود. در اين شرايط لازم است كه سريعا با اورژانس تماس بگيريد. از جمله اين عوارض بايد به موارد زير اشاره كرد.

– احساس بي قراري و وحشت زدگي شديد

– دچار شدن به افكار خودكشي و مرگ

– تمايل به انجام هرگونه اقدام مرتبط با آسيب زدن به خود

– قرار گرفتن در دوره‌هاي مانيا يا همان شيدايي

– افزايش تجربه خشم و بروز رفتارهاي پرخاشگرايانه

– بدتر شدن علائم افسردگي و علائم اضطرابي در فرد

– بروز هرگونه تغيير ناگهاني و عجيب در رفتار فرد

– بروز مشكلاتي در تخليه ادرار

– احساس درد در قسمت پاييني شكم

براي اطلاع بيشتر درباره علائم افسردگي كليك كنيد.

علائم آلرژي به قرص دوكسپين

برخي افراد به قرص دوكسپين حساسيت دارند. همين امر باعث مي‌شود كه در پي مصرف اين دارو دچار علائم ناخوشايندي از جمله تورم در ناحيه گلو و زبان، بروز مشكلاتي در تنفس، خارش و كهير شوند. در صورت مشاهده هريك از علائم لازم است كه به اورژانس مراجعه كرده و داروهاي مورد نياز براي مقابله با حساسيت دارويي را دريافت نماييد.

مصرف قرص دوكسپين در بارداري و شيردهي

محققان هنوز در مورد امن بودن قرص دوكسپين براي مصرف در دوران بارداري به اتفاق نظر نرسيده‌اند. در نتيجه اگر در دوران حاملگي قرار داريد حتما پيش از مصرف اين دارو با پزشك خود مشورت نماييد. در اين شرايط متخصص تنها زماني استفاده از آن را به شما توصيه مي‌كند كه تشخيص دهد فوايد مصرف دارو از آسيب‌هاي احتمالي كمتر خواهد بود. همچنين در دوران شيردهي نيز بايد در مورد مصرف اين دارو هشيار باشيد چرا كه قرص دوكسپين با وارد شدن به شير مادر مي‌تواند كودك را نيز تحت تاثير قرار دهد و منجر به بروز علائمي نظير خواب آلودگي مفرط و مشكلات تنفسي در او شود. در نتيجه حتما در اين دوران براي دريافت هرگونه داروي ضد افسردگي ابتدا با يك متخصص مشورت كنيد.

براي اطلاع بيشتر درباره داروهاي ضد افسردگي كليك كنيد.

سخن آخر

همانطور كه گفته شد قرص دوكسپين مي‌تواند عوارض جانبي متعددي براي شما به همراه داشته باشد. همچنين اين دارو تنها مي‌تواند با ايجاد تغييرات شيميايي در مغز برخي علائم افسردگي يا اضطراب را كاهش دهد اما مسلما نمي‌تواند ريشه‌هاي مشكل شما را درمان كند. در اين شرايط كمك گرفتن از يك روانشناس و شركت در جلسات روان درماني تا حد زيادي مي‌تواند به شما كمك كند تا بتوانيد الگوهاي رفتاري غلطي كه منجر به بروز مشكلات روانشناختي در شما مي‌شوند را بشناسيد و با ايجاد تغييراتي در نحوه انديشيدن و رفتار درمان پايدارتري را تجربه نماييد. در همين راستا پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه اگر درمان‌هاي دارويي نظير استفاده از قرص دوكسپين در كنار جلسات روان درماني مورد استفاده قرار بگيرند تاثيرات آن‌ها به طور مضاعفي مشاهده خواهند شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص دوكسپين مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

آيا استفاده از دوكسپين در دوران شيردهي ممنوع است؟

دوكسپين با ورود به شير مادر مي‌تواند نوزاد شما را تحت تاثير قرار دهد. در نتيجه لازم است كه قبل از مصرف هرگونه داروي ضد افسردگي در اين برهه زماني حتما با متخصص مشورت نماييد و استفاده از روش‌هاي غير دارويي را در اولويت قرار دهيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۵۶:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی