مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

دوست خيالي كودكان براي بسياري از والدين تبديل به موضوعي چالش‌برانگيز مي‌شود. آيا داشتن دوست خيالي براي كودك طبيعي است؟ نسبت به دوست خيالي فرزندمان چطور واكنش نشان بدهيم؟ اين‌ها مهم‌ترين سؤالاتي هستند كه والدين با آن مواجه مي‌شوند. متخصصين روانشناسي كودك معتقدند بسياري از كودكان تا پيش از 8 سالگي براي خود دوستاني خيالي انتخاب مي‌كنند. اين دوستان بسته به تخيلات و علايق كودك مي‌توانند ظاهر و توانايي‌هاي متفاوتي داشته باشند. دوست تخيلي كودك شما باعث خواهد شد تا او توجه به مسائل از زاويه‌اي ديگر را تمرين كند و همين‌طور در بسياري از دشواري‌هاي روحي براي او آرامش به همراه خواهد آورد. بااين‌حال دوست خيالي گاهي نيز مي‌تواند نشانه‌اي از بروز برخي مشكلات روحي باشد كه بهتر است راجع به آن‌ها از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

منبع :  دوست خيالي كودكان

دوست خيالي كودك

در حدود سنين 3 يا 4 سالگي كه توانايي‌هاي ذهني كودك رشد بيشتري پيدا مي‌كنند آن‌ها معمولاً دوستاني خيالي را براي خود انتخاب خواهند كرد. اين دوست خيالي مي‌تواند بدون هيچ مرز و محدوديتي ظاهر و توانايي‌هاي مختلفي داشته باشد. دوست خيالي فرزند شما معمولاً براي مدتي تبديل به يكي از اعضاي خانواده شده و در كنار فرزند شما غذا مي‌خورد يا تلويزيون تماشا مي‌كند. حتي ممكن است گاهي فرزند خود را در حال مراقبت از وي و تذكر دادن برخي مسائل به او بيابيد. اين رفتارها نشان مي‌دهد كه فرزند شما در حال آزمايش مطالبي است كه از شما يا محيط اطراف آموزش ديده است.

داشتن دوست خيالي به‌خودي‌خود موضوع نگران‌كننده‌اي نيست و حتي مي‌تواند باعث رشد قوه تخيل و فراشناخت در كودك شود. دوست خيالي معمولاً در شرايط پراضطراب نيز همراه او خواهد بود و اين مي‌تواند تحمل برخي موقعيت‌ها را براي فرزندتان راحت‌تر كند.

مزاياي داشتن دوست خيالي براي كودكان

داشتن دوست خيالي يك ‌روند طبيعي در جريان رشد كودك است و به‌ويژه در سنين پيش از دبستان كه روابط اجتماعي كودك محدودتر است بيشتر ديده مي‌شود. داشتن دوست خيالي مي‌تواند باعث بروز نقاط مثبتي در رشد كودك نيز باشد كه در ادامه به برخي از آن‌ها اشاره خواهيم كرد.

1. توجه به نظرات ديگران

دوست خيالي فرزند شما درست مانند يك شخصيت واقعي نياز به غذا، استراحت و تفريح دارد. آن‌ها حتي احساسات مختلف را نيز تجربه مي‌كنند و گاهي نياز دارند تا مورد مراقبت قرار بگيرند. اين موضوع باعث مي‌شود كودك شما به‌تدريج توانايي در نظر گرفتن دنيا از ديد ديگران را به دست آورد. براي مثال در شرايطي كه دوست خيالي فرزندتان بيمار شده و او در حال عيادت يا مراقبت از اوست، در حقيقت در حال تمرين اين قاعده اجتماعيست كه در شرايط بيماري ديگران بايد به آن‌ها كمك كند. درنتيجه او در آينده و در جريان زندگي واقعي نيز خواهد توانست احساسات و خواسته‌هاي ديگران را در نظر گرفته و رفتار خود را متناسب با شرايط تغيير دهد. اين موضوع باعث رشد هوش هيجاني در فرزند شما خواهد شد.

2. احساس امنيت

همراهي دوست خيالي باعث خواهد شد تا آن‌ها در شرايط مختلف شجاعت بيشتري از خود نشان دهند و به‌نوعي احساس كنند كه تنها نيستند. براي مثال كودكي كه در مطب پزشك دوست خيالي را نيز همراه خود مي‌آورد يا براي فرار از ترس تاريكي شب‌ها در كنار دوست خيالي مي‌خوابد، به‌نوعي اضطراب خود از شرايط موجود را كاهش مي‌دهد. در برخي مواقع كودك ناراحتي‌ها و خواسته‌هاي خود را نيز با دوست خيالي در ميان مي‌گذارد و اين باعث تخليه هيجانات منفي وي خواهد شد.

3. دوست خيالي كودكان | رشد خلاقيت

تخيل كردن دوست خيالي تا حد زيادي باعث قوي‌تر شدن خلاقيت كودك مي‌شود. آن‌ها مي‌توانند هر توانايي يا ظاهري را براي دوست خود در نظر بگيرند و اين موضوع مي‌تواند رشد خلاقيت در آن‌ها را شكوفا كند. شما مي‌توانيد با پرسيدن سؤالاتي راجع به ‌ظاهر، علايق يا رفتارها و توانايي‌هاي دوست خيالي فرزندتان او را متوجه ابعاد مختلف كرده و ذهن وي را درگير افزايش جزئيات دوست خيالي يا به عبارتي خلاقيت وي نماييد.

واكنش به دوست خيالي

يكي از سؤالات والدين هنگامي‌كه متوجه دوستان خيالي فرزندشان مي‌شوند اين است كه نسبت به اين موضوع چطور واكنش نشان دهيم؟ در اولين قدم توجه داشته باشيد كه نيازي نيست به اين موضوع واكنش خاصي نشان دهيد. تا پيش از اينكه فرزندتان با شما راجع به دوست خيالي خود صحبت كند نيازي به اينكه شما دراين‌باره با او صحبت كنيد نيست.

در حقيقت شما صرفاً زماني بايد به اين موضوع واكنش نشان دهيد كه فرزندتان دوستش را به شما معرفي كرده باشد يا ارتباط آن‌ها به‌نوعي قوانين شما را نقض كرده باشد. براي مثال هنگامي‌كه كودك اتاقش را به هم ريخته و مي‌گويد دوست خيالي اين كار را كرده. در چنين شرايطي شما بايد نسبت به دوست خيالي واكنش نشان دهيد اما بهتر است در واكنش خود به برخي نكات توجه داشته باشيد.

1. انكار نكنيد

برخي از والدين هنگامي‌كه با دوست خيالي فرزندشان آشنا مي‌شوند، سعي مي‌كنند كودك را وادار به‌واقع بيني كنند و به همين خاطر به وي گوشزد مي‌كنند كه دوستش وجود ندارد. حتي ممكن است كودك را به سبب داشتن دوست خيالي مسخره يا تحقير كنند. توجه داشته باشيد كه كودكان به‌صورت عادي قادر به تشخيص جهان واقعي و خيالي از يكديگر هستند و به‌خوبي مي‌دانند كه دوست خيالي در ذهن آن‌ها زندگي مي‌كند. بااين‌حال به هر دليلي آن‌ها تمايل دارند كه اين دوستي را براي خود ايجاد كنند و انكار اين موضوع توسط شما مي‌تواند باعث ناراحتي كودك شود. درنتيجه سعي كنيد تا جاي ممكن برخوردتان به اين شكل باشد كه گويي فرزندتان از يك دوست واقعي صحبت مي‌كند.

2. سؤال كنيد

همان‌طور كه گفته شد صحبت كردن شما با كودك راجع به دوست خيالي باعث تقويت خلاقيت وي مي‌شود. به همين خاطر بهتر است تا جاي ممكن و به فراخور صحبت‌هايي كه كودك مطرح مي‌كند از او راجع به دوست خيالي سؤال كنيد. اين كار علاوه بر تمرين خلاقيت، مهارت‌هايي نظير صحبت كردن را نيز در كودك شما بهبود مي‌بخشد.

3. شخصيت‌ها را به‌جاي هم قرار ندهيد

گاهي كودكان به دنبال اينند كه با انداختن تقصيرات به گردن دوست خيالي از تنبيه يا هر موضوع ناخوشايند ديگري شانه خالي كنند. به همين خاطر ممكن است آن‌ها دوست خيالي را مسئول بسياري از رفتارهاي نامناسب خود بيان كنند. سعي كنيد در چنين شرايطي به كودك گوشزد كنيد كه او و دوستش هيچ‌يك اجازه انجام اين رفتار را نداشته و بايد آن را جبران كنند. براي مثال اگر كودك معتقد است دوست خيالي بوده كه اتاق را به‌هم ‌ريخته به او بگوييد دوست خيالي نيز مانند خود كودك موظف است اتاق را مرتب نگه دارد و سپس از او بخواهيد به دوستش براي جمع‌آوري كمك كند.

4. دوست خيالي كودكان | برنامه‌ريزي كنيد

با برنامه‌ريزي‌هاي مناسب براي اوقات فراغت كودك باعث خواهيد شد كه او زمان بيشتري را در دنياي واقعي و در كنار دوستان حقيقي بگذراند. اين كار باعث خواهد شد تا فرزندتان كمتر در دنياي خيالي خود غرق شود و آنچه را ياد گرفته در محيطي واقعي مورد ارزيابي قرار دهد.

محتواي بيمارگونه دوست خيالي

اگرچه داشتن دوست خيالي موضوعي طبيعي و بسيار رايج ميان كودكان است اما بااين‌حال گاهي اوقات نيز بهتر است اين موضوع را با يك مشاور كودك در ميان بگذاريد. در ادامه برخي از زنگ خطرهايي كه بايد به آن‌ها توجه داشته باشيد را بيان خواهيم كرد.

1. دوستي طولاني‌مدت

دوستان خيالي معمولاً با آغاز سنين مدرسه فراموش مي‌شوند و فرزند شما در اولين تجربه اجتماعي دوستان جديدي پيدا خواهد كرد. به همين خاطر اگر پس از 8 يا حداكثر 9 سالگي متوجه شديد كه فرزند شما همچنان با دوست خيالي خود در ارتباط است، راجع به اين موضوع با يك متخصص مشورت كنيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

2. دوست خيالي كودكان | ميل به انزوا

بسياري از كودكاني كه دوست خيالي دارند در شرايطي كه وارد يك جمع مي‌شوند به‌راحتي مي‌توانند با سايرين ارتباط برقرار كنند؛ اما اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان ترجيح مي‌دهد اوقات خود را به‌تنهايي و با دوستان خيالي بگذراند بهتر است به اين موضوع كمي جدي‌تر توجه داشته باشيد. اين موضوع مي‌تواند نشانه برخي مشكلات نظير ناتواني در برقراري روابط اجتماعي و احساس معذب بودن در جمع باشد.

3. زمان شروع دوستي

يكي از مهم‌ترين نكاتي كه در ارتباط با دوست خيالي بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه دوستي ميان فرزند شما و دوست خيالي‌اش از چه زماني شروع شده است؟ اگر اين رابطه به دنبال يك اتفاق ناراحت‌كننده افتاده، اين موضوع مي‌تواند به اين معنا باشد كه كودك نياز به دريافت توجه و مراقبت روحي دارد.

4. ناراحتي كودك

درصورتي‌كه فرزند شما از دوست خيالي خود ناراحت است، از او مي‌ترسد و يا بيان مي‌كند كه دوست خيالي از وي مي‌خواهد كارهايي را انجام دهد، بهتر است دراين‌باره حتماً با يك روانشناس كودك صحبت كنيد. توجه داشته باشيد كه اگر كودك صرفاً براي فرار از تنبيه و شانه خالي كردن از بار مسئوليت دوست خيالي را مقصر جلوه مي‌دهد دليلي براي نگراني وجود ندارد و صرفاً بايد قاطعانه برخور‌د كنيد.

5. كيفيت رابطه

ماهيت ارتباط ميان دوست خيالي و كودك اطلاعات بسياري را در اختيار شما خواهد گذاشت. براي مثال اگر كودك همواره خود را برتر از دوست خيالي نشان مي‌دهد، دوستش را تحقير مي‌كند يا نگاهي از بالا به پايين نسبت به وي دارد اين‌ها مي‌توانند نشانه‌اي براي ناراحتي كودك از برخي رفتارهايي باشند كه در محيط خانواده با آن‌ها مواجه بوده است. به‌طوركلي هنگامي‌كه احساس مي‌كنيد ارتباط كودك و دوست خيالي يك الگوي تكرارشونده پيداكرده (براي مثال پرخاشگري‌هاي دائم نسبت به دوست خيالي) بهتر است با يك متخصص دراين‌باره صحبت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

1.داشتن دوست خيالي براي كودك از چه زماني نگران‌كننده است؟

دوستان خيالي معمولاً با شروع سن مدرسه فراموش مي‌شوند. اگر فرزندتان پس از 7 يا 8 سالگي نيز با دوست خيالي ارتباط دارد بهتر است با يك روانشناس كودك مشورت كنيد.

2.در مقابل دوست خيالي فرزندم بايد چه واكنشي نشان بدهم؟

بهتر است فرزندتان را به دليل داشتن اين دوستي‌ها مسخره نكنيد و با او به شيوه‌اي برخورد كنيد كه انگار از يك دوست حقيقي صحبت مي‌كند. اما در شرايطي كه او براي فرار از پذيرفتن مسئوليت كاري آن را به گردن دوست خيالي مي‌اندازد، بهتر است قاطعانه به او بگوييد كه حتي دوست خيالي نيز بايد قوانين را رعايت كند و رفتار نامناسب خود را جبران نمايد.

3.در چه صورت داشتن دوست خيالي نگران‌كننده است؟

اگر دوست خيالي باعث شده تا فرزندتان تمايلي به برقراري روابط حقيقي نداشته باشد و يا در شرايطي كه كودك مي‌گويد دوست خيالي او را به كارهاي نامناسبي وادار مي‌كند، بهتر است از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

 

 

منبع :  دوست خيالي كودكان

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 6


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دوست خيالي كودكان،
موضوع:
[ ۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۹:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بارداري در دوران عقد براي اكثر زوجين بسيار استرس زا است. چرا كه داشتن رابطه جنسي در اين دوران براي بسياري از خانواده‌ها پذيرفته نيست. همچنين برخي از زن و شوهرها آمادگي برگزار كردن زود هنگام مراسم عروسي را ندارند و بارداري فشار مضاعفي را در اين زمينه به آن‌ها تحميل مي‌نمايد. براي پيشگيري از حاملگي در دوران عقد راه‌هاي مختلفي وجود دارد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به مصرف قرص‌هاي ضد بارداري، استفاده از كاندوم و قرار دادن IUD در رحم اشاره كرد. در صورتي كه در دوران عقد باردار شده‌ايد حتما مشاوره ازدواج دريافت نماييد.

منبع : بارداري در دوران عقد

چرا بارداري در دوران عقد استرس زا است؟

بارداري در دوران عقد براي بسياري از زوجين نگران كننده و استرس زا است. اين امر دلايل مختلفي دارد. براي مثال در بسياري از فرهنگ‌هاي ايراني خانواده‌ها به داشتن رابطه جنسي كامل در دوران عقد نگاه خوبي ندارند و حامله شدن دختر در اين دوران موجب سرزنش اطرافيان خواهد شد.

جدا از اين موضوع بسياري از زوج‌هاي جوان دوران عقد را زماني براي برنامه ريزي مي‌دانند كه در طي آن تلاش مي‌كنند به شناخت بيشتري از يكديگر رسيده و خود را براي شروع زندگي مشترك آماده كنند. پس حامگي مي‌تواند زماني اتفاق بيافتد كه طرفين  از نظر مالي يا روحي آمادگي شروع زندگي مشترك را نداشته باشند. اين مسئله به خودي خود فشار زيادي به زن و مرد وارد كرده و آن‌ها را تحت تاثير فشارها و استرس‌هاي زيادي قرار مي‌دهد.

روش هاي پيشگيري از بارداري در دوران عقد

همانطور كه گفته شد تقريبا براي اكثر زن و شوهرها بارداري ناخواسته در دوران عقد امر خوشايندي نيست. براي اينكه بتوانيد در اين برهه زماني رابطه جنسي رضايت بخشي داشته باشيد و در عين حال از حاملگي نيز جلوگيري نماييد، كمك گرفتن از راهكارهاي زير مي‌تواند تا حد زيادي موثر باشد.

1- رابطه جنسي بدون دخول

داشتن رابطه جنسي رضايت بخش لزوما نيازمند تجربه دخول نيست. در دوران عقد مي‌توانيد بيشتر نياز جنسي خود را از طريق معاشقه برطرف نماييد. داشتن معاشقه و پيش نوازي‌هاي كافي در دوران عقد به صميميت جنسي‌تان كمك مي‌كند و باعث مي‌شود كه پس از ازدواج نيز روابط گرم‌تر و عاشقانه‌تري با يكديگر داشته باشيد.

2- استفاده از داروهاي ضدبارداري

براي پيشگيري از بارداري داروهاي مختلفي وجود دارند كه با مصرف آن‌ها مي‌توانيد ريسك بروز بارداري را تا حد زيادي كاهش دهيد. با اين حال اگر رابطه جنسي در روزهاي تخمك گذاري صورت بگيرد يا داروها به طور منظم و درست مصرف نشوند، احتمال حاملگي همچنان وجود دارد.

3- جلوگيري از بارداري در دوران عقد با كاندوم و IUD

اگر به مصرف داروهاي شيميايي علاقه‌اي نداريد، ابزارهاي فيزيكي مختلفي در دسترس‌تان قرار دارد كه به كمك آن‌ها مي‌توانيد از بارداري ناخواسته پيشگيري كنيد. براي مثال استفاده از كاندوم يكي از رايج‌ترين روش‌ها براي جلوگيري از حاملگي است. همچنين اگر كاندوم باعث مي‌شود كه در طول رابطه جنسي به ميزان كافي لذت نبريد، مي‌توانيد از روش‌هاي ديگري نظير گذاشتن IUD در رحم كمك بگيريد.

4- استفاده از قرص هاي اورژانسي

اگر قبل از رابطه جنسي از روش‌هاي پيشگيري مناسب استفاده نكرده‌ايد، هم چنان راهكارهايي براي جلوگيري از بارداري وجود دارند. براي مثال بلافاصله بعد از آميزش جنسي تا 72 ساعت پس از آن فرصت داريد تا از قرص‌هاي اورژانسي استفاده نماييد. اين قرص‌ها با بالا بردن سطح هورمون پروژسترون فرايند تخمك گذاري را به تعويق مي‌اندازند و در نتيجه مانع عمل لقاح مي‌شوند.

نكته حائز اهميت اينجاست كه قرص‌هاي اورژانسي عوارض بسياري دارند و منجر به نوسانات هورموني شديد در بدن زن مي‌شوند. از همين رو تا حد ممكن بايد از مصرف آن‌ها پرهيز شود. در نتيجه بهتر است همواره قبل از برقراري رابطه جنسي براي پيشگيري از بارداري فكري كنيد.

چگونه با بارداري در دوران عقد كنار بياييم؟

بارداري در دوران عقد مي‌تواند شما را تا حد زيادي شكه كند. براي اينكه در اين شرايط بهترين واكنش را داشته باشيد در نظر گرفتن توصيه‌هاي زير به شما كمك مي‌كند. براي درك بهتر موضوع بهتر است بيشتر با ويژگي هاي دوران نامزدي آشنايي پيدا نماييد.

1- كمي به خودتان فرصت دهيد

اضطراب، خشم از همسر، ترس از واكنش ديگران و غمگيني به خاطر آشفته شدن اوضاع از جمله رايج‌ترين هيجاناتي هستند كه در اين شرايط بروز مي‌يابند. براساس نظر متخصصان هيجانات شديد تا حد زيادي قدرت تصميم‌گيري را از انسان گرفته و منجر به ضعف در قضاوت مي‌شوند. در نتيجه وقتي از بارداري‌تان مطلع شديد كمي به خودتان فرصت بدهيد تا اين موضوع را هضم نماييد. تصميم‌گيري عجولانه براي انجام اقداماتي نظير سقط جنين در نهايت منجر به  پشيماني مي‌شود.

2- عواطف و احساسات خود را مديريت كنيد

براي اينكه بتوانيد اوضاع را مديريت كنيد بايد پيش از هرچيز بر خودتان كنترل داشته باشيد. در نتيجه بهتر است از راهكارهاي كنترل استرس و روش‌هاي مديريت خشم كمك بگيريد تا بتوانيد آرامش خود را بازيابيد. اگر در اين زمينه مهارت چنداني نداريد به يك روان درمانگر مراجعه كنيد. درمانگر با استفاده از تكنيك‌هاي خود آرام سازي به شما ياري مي‌رساند تا تنظيم هيجاني موثرتري تجربه نماييد. استفاده از تكنيك‌هاي تنفسي، ريلكسيشن و پرت كردن حواس از جمله راهكارهاي موجود هستند.

3- به فكر برگزاري مراسم ازدواج باشيد

هر كسي در طول زندگي ممكن است با شرايط به خصوصي روبه‌رو شود، در نتيجه اوضاع همواره بر وفق مراد و مطابق برنامه ريزي پيش نمي‌رود. شخصيت‌هايي كه از نظر رواني قدرت و تاب آوري بالايي دارند، كساني هستند كه مي‌توانند خود را با اينگونه شرايط وفق داده و انعطاف پذيري رواني بالاتري از خود نشان دهند.

بارداري در دوران عقد نيز يكي از موقعيت‌هايي است كه حل و فصل آن به توان روحي بالايي نياز دارد. در اين شرايط بايد در كنار كنترل احساسات، مهارت حل مسئله نيز داشته باشيد. يكي از راه حل‌هايي كه در اين شرايط مي‌توانند به كمك شما بيايند برگزاري هرچه زودتر مراسم ازدواج است. براي اينكه بتوانيد اين كار را انجام دهيد گاهي بايد كمي از توقعات خود را پايين آورده و به مراسمي ساده‌تر بسنده نماييد.

4- با يك مشاور خانواده در ارتباط باشيد

بارداري در دوران عقد چالش هاي زيادي را به همراه دارد كه حل همه آن‌ها در كنار هم كار آساني نيست. براي مثال كنار آمدن با برخورد اطرافيان، برنامه ريزي براي برگزاري زودتر مراسم عروسي، صرف نظر از برنامه‌هاي قبلي و پذيرفتن وضعيت جديد فشارهاي زيادي را به زن و شوهر وارد مي‌كند كه حتي مي‌تواند رابطه عاطفي آن‌ها را تحت تاثير قرار داده و منجر به تنش شود. در اين شرايط مراجعه به يك مشاور ازدواج و زوج درمانگر كمك مي‌كند تا بتوانيد از نظر روحي خود را براي مقابله با چالش‌هاي جديد آماده نماييد و در عين حال رابطه با همسرتان را نيز بازيابي نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

خير اين قرص‌ها عملكرد صددرصدي ندارند اما با ايجاد تغييرات هورموني در بدن زن تا حد زيادي احتمال بارداري را كاهش مي‌دهند.

منبع : بارداري در دوران عقد

 

 

   

:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۵:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص ترامادول كه با نام‌هاي تجاري ترامال، ترامادل و بايومادل نيز در بازار موجود است معمولاً در مراكز درماني و براي كاهش دردهاي شديد به خصوص پس از عمل‌هاي جراحي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. با اين حال به سبب ويژگي‌هاي همچون ديرانزالي، آرام بخشي و نشاط آوري، اين دارو مورد سوء مصرف قرار مي گيرد. متأسفانه با توجه به قدرت اعتيادآوري بالاي اين دارو، مصرف مداوم و خودسرانه آن مي‌تواند باعث اعتياد در فرد شود. در اين مطلب به بررسي قرص ترامادول و نشانه‌هاي اعتياد به آن خواهيم پرداخت. در صورتي كه نشانه‌هاي اعتياد به ترامادول را در خود يا هريك از اطرافيان مي‌بينيد بهتر است براي پيگيري‌هاي بيشتر از يك متخصص كمك بگيريد.

قرص ترامادول چيست؟

 

ترامادول يك مخدر صنعتي است كه در آزمايشگاه‌هاي دارويي تهيه شده و براي كاهش درد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دارو به صورت قرص، كپسول و آمپول در بازار موجود است. اگرچه سرعت و ميزان اثربخشي ترامادول به صورت تزريقي به مراتب بالاتر است اما معمولاً از اين دارو به صورت خوراكي و در قالب قرص و شربت استفاده مي‌شود. ترامادول به دليل خاصيت شبه افيوني كه دارد به سرعت گيرنده‌هاي درد در مغز را مسدود كرده و مانع احساس درد و ناراحتي در فرد مي‌شود.

مكانيسم اثر ترامادول در بدن

همانطور كه گفته شد ترامادول براي كاهش درد و آرام بخشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دارو به دليل داشتن ساختار شيميايي مشابه با داروهاي افيوني مثل مرفين، پس از اينكه توسط بدن جذب شد گيرنده‌هاي افيوني مغز را تحت تأثير قرار داده و باعث تسكين درد و احساس آرامش در فرد خواهد شد. درعين حال آنچه ترامادول را نسبت به ساير داروهاي افيوني در نظر مصرف كننده مطلوب‌تر مي‌سازد اين است كه ترامادول با افزايش ترشح سروتونين در مغز باعث تجربه يك احساس شادي در فرد شده و همچنين خواب آلودگي نيز در پي ندارد. به عبارتي فرد علي رغم استفاده از اين دارو، هشياري و سرزندگي خود را حفظ كرده و خواب آلوده نمي‌شود.

تداخلات دارويي قرص ترامادول

مصرف همزمان ترامادول و برخي داروهاي ديگر مي‌تواند تاثيرات مخربي در سلامتي فرد به همراه داشته باشد و يا باعث عدم جذب يكي از داروها يا هردو دارو شود. برخي از مهم‌ترين داروهايي كه نبايد با ترامادول استفاده شوند شامل موارد زير هستند.

  • الكل
  • ساير داروهاي مسكن
  • داروهاي سرماخوردگي
  • داروهاي آرام بخشي كه براي رفع اضطراب يا بهبود وضعيت خواب تجويز مي‌شوند

موارد منع مصرف ترامادول

پيش از استفاده از ترامادول و درصورتيكه هريك از بيماري‌هاي زير را داريد بهتر است راجع به مصرف اين دارو با پزشك خود مشورت نماييد.

  • مشكلات تنفسي
  • صرع، تومور يا هرگونه بيماري مغزي ديگر
  • مشكلات كبد يا كليه
  • اعتياد به مواد مخدر
  • وجود هرگونه بيماري خاص
  • ابتلا به بيماري‌هاي روحي مثل اضطراب و افسردگي

اعتيادآور بودن قرص ترامادول

 

همانطور كه گفته شد ترامادول علاوه بر ويژگي‌هاي مطلوبي كه در صنعت پزشكي دارد، خاصيت وابسته سازي بالايي دارد و مي‌تواند باعث بروز اعتياد در مصرف كنندگان شود. از مهم‌ترين دلايلي كه براي اعتياد به اين دارو عنوان مي‌شود اين است كه مصرف كنندگان علي رغم كاهش اضطراب و نگراني‌ها، يك احساس آرامش همراه با شادي را تجربه مي‌كنند و همچنين برخلاف ساير مسكن‌ها و آرامبخش‌ها احساس خواب آلودگي نيز براي آن‌ها پيش نخواهد آمد.

نشانه‌هاي اعتياد به قرص ترامادول

نشانه‌هاي اعتياد به ترامادول مشابه نشانه‌هاي اعتياد به ساير مواد مخدر است. درصورتيكه اين نشانه‌ها را درخود يا اطرافيان مشاهده مي‌كنيد بهتر است براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اعتياد به ترامادول از يك متخصص در زمينه اعتياد به مواد مخدر كمك بگيريد.

ايجاد تحمل دارويي

تحمل دارويي به اين معناست كه پس از گذشت مدت مشخصي از شروع مصرف دارو بدن فرد نسبت به ماده مخدري كه مصرف مي‌كرده مقاومت پيدا مي‌كند. به عبارتي در اين شرايط مقدار مصرفي سابق نمي‌تواند احساس لذت را در فرد ايجاد كند و براي دست يابي به لذت سابق بيمار مي‌بايست ميزان مصرف را افزايش دهد.

آشكار شدن نشانه‌هاي ترك

درصورتيكه فاصله زماني ميان دو وعده مصرف ترامادول بيش از حالت معمول شود و يا فرد در دفعات بعدي مقدار كمتري از دوز هميشگي دارو را مصرف كند، نشانه‌هاي ترك بروز پيدا مي‌كنند. نشانه‌هاي ترك به معناي علائم جسمي و روحي ناخوشايندي هستند كه در شرايط بالا براي فرد پيش مي‌آيد و نشان دهنده وابستگي بدن به ترامادول است. از ميان نشانه‌هاي ترك ترامادول مي‌توان به احساس افسردگي، سردرد، اختلالات بينايي و مشكلات تنفسي اشاره كرد.

جست و جوي دارو

درصورتيكه فرد به مصرف ترامادول اعتياد پيدا كرده باشد زمان زيادي را براي تهيه و استفاده از اين دارو صرف خواهد كرد. اين موضوع تأثيرات سوئي را بر ساير وظايف و نقش‌هاي وي ايجاد خواهد كرد.

علائم مسموميت با قرص ترامادول

استفاده بيش‌ازحد از ترامادول مي‌تواند باعث مسموميت با اين دارو شود كه خطرات جدي را به همراه دارد. در صورت مشاهده اين نشانه‌ها هرچه سريع‌تر بيمار را به مراكز درماني منتقل كنيد. اين نشانه‌ها عبارت‌اند از

  • كاهش فشار خون
  • كاهش ضربان قلب
  • كاهش تعداد تنفس
  • كاهش سطح هوشياري
  • كاهش قوام عضلاني
  • تشنج
  • مسموميت‌هاي شديد با ترامادول مي‌تواند خطر كما يا مرگ را به همراه داشته باشد.

ترك اعتياد به ترامادول

براي جلوگيري از بروز هرگونه مشكل درسلامت جسمي و روحي فرد توصيه مي‌شود كه ترك اعتياد به قرص ترامادول زير نظر پزشك و متخصص ترك اعتياد صورت بگيرد. براي ترك اعتياد به اين دارو معمولاً فرد متخصص اعتياد با يك برنامه مشخص ميزان مصرف را به تدريج كاهش مي‌دهد. اين حالت باعث مي‌شود كه نشانه‌هاي ترك با شدت كمتري بروز پيدا كنند و توانايي فرد براي مبارزه با اين شرايط بيشتر باشد. اين مرحله از ترك ماده مخدر كه به آن سم زدايي مي‌گويند با پايان وابستگي جسمي به ترامادول به پايان خواهد رسيد.

اهميت استفاده از جلسات رواندرماني در ترك اعتياد به ترامادول

درمان‌هاي پزشكي معمولاً با رفع وابستگي جسمي به دارو پايان پيدا مي‌كنند. معمولاً با رفع نظارت مراكز درماني احتمال شروع مجدد سوءمصرف نيز بالا مي‌رود. از دلايل اصلي اين مسئله مي‌توان به اين موضوع اشاره كرد كه در جلسات سم زدايي به دلايل و ريشه‌هاي اعتياد فرد توجهي نمي‌شود و به عبارتي حل مسئله صورت نمي‌گيرد. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه با انجام جلسات روانشناختي و بازپروري به اين افراد كمك شود تا بتوانند زندگي بهتري را براي خود فراهم كنند. در اين بخش اقداماتي را كه در جلسات بازپروري صورت مي‌گيرد با يكديگر بررسي خواهيم كرد. همچنين مي‌توانيد براي دريافت خدمات با كيفيت مشاوره ترك اعتياد بگيريد.

هشياري نسبت به پيشايندها و راه‎هاي مقابله با آن‌ها

در طي جلسات مشاوره براي مبارزه با وسوسه مصرف مجدد مواد مخدر به فرد آموزش داده مي‌شود كه با ارزيابي دقيق رفتارها، زمان‌هايي كه به مصرف مواد مخدر گرايش بيشتري دارد را مشخص كند و سپس راه‌هايي براي مبارزه با اين وسوسه به آن‌ها آموزش داده مي‌شود. براي مثال ممكن است فردي احساس كند وقتي از جانب اطرافيان طرد مي‌شود به مصرف مواد مخدر تمايل بيشتري پيدا مي‌كند. آگاهي از اين موضوع باعث مي‌شود كه وي كنترل بيشتري روي رفتار خود داشته باشد. همچنين در مرحله بعد با آموزش‌هاي روانشناختي به وي كمك مي‌شود كه ضعف‌هاي خود را در مهارت‌هاي دوست يابي بهبود ببخشد و يا حساسيت به طرد شدن از جانب ديگران را كاهش دهد.

جلسات خانواده درماني

در طي جلسات مشاوره براي بازپروري پس از اعتياد علاوه بر فرد، خانواده وي نيز مورد درمان قرار مي‌گيرند. خانواده اين افراد معمولاً به دليل تجربه شرايط نامساعد مشكلات روحي بسياري پيدا مي‌كنند كه مي‌بايست براي درمان آن‌ها اقدام شود. به‌علاوه با آموزش‌هاي منظم و علمي مي‌توان خانواده‌ها را براي حمايت از معتاديني كه موفق به ترك شده‌اند هدايت كرد.

هدف گزيني و انگيزه بخشي

درطي جلسات مشاوره به اين افراد آموزش داده مي‌شود كه اهداف مناسب و مشخصي را براي زندگي خود تعيين كرده و درمسير مناسب‌تري حركت كنند. جهت شروع درمان و دريافت خدمات ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

وجود برخي نشانه‌ها مثل سرخ شدن چشم‌ها، مشكل در حفظ تعادل هنگام راه رفتن، بي توجهي به نظافت شخصي و كند شدن سرعت انجام كارها از نشانه‌هاي مصرف ترامادول هستند. البته اين نشانه‌ها مي‌تواند به دلايل ديگري نيز ايجاد شده باشد و براي تشخيص دقيق‌تر بهتر است به يك متخصص مراجعه كنيد.

   

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص ترامادول،
موضوع:
[ ۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۱:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علائم اعتياد چه چيزهايي هستند؟ از كجا بايد بفهميم كه اعتياد داريم چطور بفهميم يكي از نزديكانمان اعتياد دارد؟ امروزه مواد متفاوت و جديدي دست به دست مي‌شوند كه بسياري از مردم از خطرات آن‌ها آگاهي ندارند. از همين رو سودجويان اين مواد را با عناويني نظير لاغركننده، شادي آور، جوان ساز و ساير مواردي از اين دست به فروش مي‌رسانند و ممكن است مصرف كننده خود نيز متوجه اعتيادش نشود. علائم اعتياد به همه مواد مخدر را از سه جنبه بايد بررسي كرد. تمامي آن‌ها در اين سه جنبه جسمي، رواني و رفتاري بيمار را تحت تاثير قرار مي‌دهند. در ادامه به طور مختصر راه‌هاي شناسايي نشانه هاي اعتياد را آورده‌ايم. براي آشنايي با انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

 

منبع : علائم اعتياد و نشانه هاي بيمار معتاد

ويژگي هاي مشترك علائم اعتياد به مواد مختلف

همه مواد اعتيادآور داراي يكسري ويژگي‌هاي مشترك هستند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • پس از گذشت مدتي از مصرف منجر به بروز اثر تحمل مي‌شوند (يعني با مصرف همان دوزهاي قبلي نمي‌توانيد به اثرات دلخواه خود دست پيدا كنيد).
  • به بروز وابستگي جسماني و روانشناختي مي‌انجامند.
  • در صورت قطع مصرف سندروم محروميت از مواد ايجاد مي‌كنند (مجموعه‌اي از علائم جسماني و روانشناختي ناخوشايند كه مجبور مي‌شويد مجددا مواد بكشيد).
  • منجر به احساس ولع و تمايل زياد براي مصرف مجدد مي‌شوند.
  • منجر به بيش تحريكي مدارهاي دوپاميني در مغز شده و در نهايت باعث مي‌شوند كه مصرف مواد را نسبت به ساير موارد مهم در زندگي خود در اولويت قرار دهد.

علائم اعتياد | آشنايي با سه بعد اصلي اعتياد

اعتياد به مواد مخدر در 3 سطح جسماني، روانشناختي و رفتاري بيمار را درگير خود مي‌كند و منجر به بروز علائم مختلف مي‌شود (براي درك بهتر مقاله اعتياد چيست را بخوانيد). در ادامه به توضيح هريك از آن‌ها پرداخته‌ايم.

علائم جسمي اعتياد

همانطور كه گفته شد همه مواد مخدر از گل و گراس گرفته تا كراك و هروئين همگي با ايجاد اثر تحمل و تحت تاثير قرار دادن ساختارهاي مغز منجر به وابستگي جسماني مي‌شوند. در نهايت اعتياد جسماني به مواد با علائم مختلفي خود را نشان مي‌دهد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • بروز تغييراتي در الگوي خواب نظير دچار شدن به بي‌خوابي يا پرخوابي مفرط
  • بروز تغييراتي در وزن و اشتها
  • احساس رخوت، خستگي مفرط و كمبود انرژي
  • كاهش تعادل حركتي و سستي كلام
  • قرمزي چشم‌ها ( اين علامت بيشتر در اعتياد به كانابيس‌ها نظير گل و حشيش ديده مي‌شود)
  • تنگ شدن مردمك چشم (بيشتر در اعتياد به مواد مخدر افيوني نظير هروئين ديده مي‌شود)
  • افزايش آبريزش بيني (بيشتر در اعتياد به كوكائين ديده مي‌شود)
  • ايجاد لكه و مشكلات پوستي مختلف

علائم روانشناختي اعتياد

يكي از جنبه‌هاي بسيار مهم اعتياد وابستگي روانشناختي به ماده مخدر است. اين وابستگي باعث مي‌شود كه هنگام قطع مصرف با علائم رواني ناخوشايندي نظير بيقراري، اضطراب و افسردگي مواجه شويد كه اين مسائل خود مي‌توانند انگيزه لازم براي ترك را از بين ببرند. علائم روانشناختي كه نشان مي‌دهند دچار اعتياد به يك ماده مخدر شده‌ايد عبارتند از:

  • كسي كه اعتياد دارد وقتي دچار احساسات ناخوشايند مي‌شود به مصرف مواد پناه مي برد.
  • به مرور زمان از نظر سلامت رواني افت پيدا كرده و دچار مشكلاتي نظير اضطراب و افسردگي مي‌شود.
  • ممكن است در اثر عوارض ماده مصرفي علائمي نظير بدبيني و بدگماني مفرط را بروز دهد.
  • بسياري از مواد مخدر صنعتي روانگردان‌هاي توهم زا هستند و در نتيجه ممكن است منجر به بروز انواع علائم روانپريشي نظير توهم و هذيان شوند.  
  • بيمار معتاد به مرور زمان انگيزه‌هاي خود را از دست مي‌دهد و نسبت به زندگي احساس پوچي مي‌كند.  
  • اعتياد با ايجاد تغييرات جسماني ناخوشايند اعتماد به نفس فرد را از او گرفته و باعث انزواي اجتماعي مي‌شود.

علائم رفتاري يا اجتماعي اعتياد

كساني كه درگير اعتياد مي‌شوند به مرور زمان از نظر رفتاري تغيير مي‌كنند. همين مسئله اغلب باعث مي‌شود كه اطرافيان در اين باره به آن‌ها مشكوك شوند. البته توجه داشته باشيد كه نبايد صرفا به دليل ديدن چند نشانه رفتاري به كسي برچسب بزنيد و او را متهم به اعتياد كنيد.

در اين شرايط بايد پيش از هرچيز با يك مشاور اعتياد مشورت كرده و براي انتخاب بهترين واكنش از او كمك بگيريد. از جمله علائم رفتاري كه در مورد وجود اعتياد هشدار مي‌دهند عبارتند از:

  • بروز مشكلاتي در عملكرد تحصيلي، شغلي، اجتماعي و…
  • افزايش دروغگويي و مخفي‌كاري
  • ناديده گرفتن مسئوليت‌هاي فردي
  • درگيري با قانون
  • بروز تغيير رويه در عادت‌هاي روزمره

جمع بندي نهايي

در بسياري از موارد اعتياد از جايي شروع مي‌شود كه فكر مي‌كنيد ماده مصرفي خطري براي سلامتي‌تان ندارد و منجر به بروز اعتياد نمي‌شود. در حقيقت عدم آگاهي كافي در مورد اعتياد يكي از عوامل اصلي دچار شدن به اين آسيب است. در نتيجه بايد همواره اطلاعات خود را از مواد مخدر بالا ببريد و بدون مشورت متخصصين از هيچ گونه دارو يا موادي استفاده نكنيد.

توجه داشته باشيد كه حتي برخي داروهاي اعصاب و روان نظير داروهاي آرام بخش بنزوديازپيني اعتيادآور بوده و مي‌توانند منجر به بروز وابستگي جسماني و رواني شوند در نتيجه هرگز از آن‌ها به طور خودسر استفاده نكنيد. در صورتي كه احساس مي‌كنيد در پي مصرف يك ماده دچار اعتياد شده‌ايد قبل از هركاري به يك روانشناس مراجعه كرده و از خدمات مشاوره ترك اعتياد كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

خيلي‌ها فكر مي‌كنند كه گل يا ماريجوانا اعتيادآور نيست. اين در حالي است كه تفاوت گل با ساير مخدرهاي سنتي در اين است كه علائم جسماني كمتري برجا مي‌گذارد اما اين ماده نوعي روانگردان است و از نظر روانشناختي منجر به بروز مشكلات مختلف مي‌شود.

   

منبع : علائم اعتياد و نشانه هاي بيمار معتاد

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۲۷:۰۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص هاي نعوظ انواع مختلفي دارند كه هر كدام براي حل يكي از مشكلات جنسي مصرف مي‌شوند. از داروي نعوظ بيشتر براي درمان اختلال‌نعوظ استفاده مي‌شود، اما گاه از آن‌ها براي طولاني كردن رابطه و يا لذت بيشتر هم استفاده مي‌كنند. به دليل عوارضي كه اين داروها (حتي انواع گياهي آن‌ها) دارند، مصرف بدون نسخه آن توصيه نمي‌شود. از طرفي اگر نمي‌دانيد كه علت مشكل جنسي‌تان چيست، حتما براي درمان به متخصصين جنسي مراجعه كنيد چرا كه درمان‌هاي غيردارويي زيادي هستند كه مي‌توانيد بدون تحمل عوارض داروها به سلامت خود دست پيدا كنيد. در ادامه رايج‌ترين قرص هاي نعوظ را معرفي كرده‌ايم. براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

 

 منبع : قرص نعوظ قوي و بدون عارضه

قوي و معروف ترين قرص هاي رفع اختلال نعوظ

وياگرا يا سيلدنافيل (Viagra)

وياگرا يكي از معروف‌ترين و قوي‌ترين قرص‌هاي رفع اين اختلال است. احساس سردرد، سرگيجه و گر گرفتن بدن، اختلالات بينايي، گرفتگي بيني و سوء هاضمه از عوارض مصرف اين قرص است. وياگرا با افزايش فشار خون به نعوظ بهتر و ماندگارتر كمك خواهد كرد. اين قرص در بسته‌هايي شامل 4 عدد و دوزهاي 50، 100 و25 ميلي گرم موجود است.

لازم به ذكر است وياگرا در افزايش اندازه آلت تناسلي هيچ تأثيري نخواهد داشت. در صورت استفاده از اين قرص و داشتن نعوظ بيشتر از 5 ساعت، تماس با پزشك ضروري است.

سيلدنافيل به صورت ژل نيز عرضه شده است و بر اساس تحقيقات صورت گرفته چون به طور مستقيم روي پوست قرار مي‌گيرد، تاثير بيشتري داشته و عوارض آن نسبت به مصرف قرص بسيار كمتر است و به راحتي با آب از روي پوست پاك خواهد شد. براي اشنايي با نحوه مصرف قرص وياگرا كليك كنيد.

تادالافيل (Tadalafil)

تادالافيل يا سياليس يكي ديگر از انواع قرص‌ها در درمان اختلال نعوظ است. اين قرص با انبساط عضلات و افزايش فشار خون باعث ماندگاري نعوظ مي‌شود. از عوارض تادالافيل مي‌توان به تنگي نفس ، تهوع، تغييرات بينايي و شنوايي، عرق كردن، درد در قفسه سينه، تورم در دست و پا، سرگيجه و ضربان قلب نامنظم اشاره كرد. همچنين اين قرص در درمان پروستات بزرگ شده كاربرد دارد. بهترين زمان مصرف اين قرص يك ساعت قبل از رابطه ي جنسي است و در صورت ادامه پيدا كردن نعوظ بيش از 4 ساعت بايد به پزشك مراجعه شود. براي اشنايي بيشتر با عوارض و نحوه مصرف قرص تادالافيل كليك كنيد.

كرم‌آلپروستاديل (Alprostadil)

آلپروستاديل به عنوان يكي از مهم‌ترين داروها در رفع اختلال نعوظ شناخته مي‌شود. كرم آلپروستاديل با انبساط رگ‌هاي خوني و ماهيچه‌هاي آلت سبب افزايش جريان خون در آلت تناسلي شده و به تبع آن نعوظ اتفاق مي‌افتد. افزايش ضربان قلب ، تب، سستي، اسهال، كم خوني، دفع خون در ادرار، عفونت خوني، كاهش قند خون و خس خس سينه از عوارض احتمالي مصرف اين دارو است. براي آشنايي با نحوه مصرف كرم آلپروستاديل كليك كنيد.

قرص گياهي ليبيدوكس (Libidox)

ليبيدوكس مخلوطي از عصاره‌هاي گياهان مختلف مانند: ريشه جين سينگ آسيايي ، ميوه درخت نخل اره‌اي، برگ‌هاي جينكو و پوست درخت يوهيمب است. مصرف دو بار در روز اين قرص و يك ساعت قبل از برقراري رابطه ي جنسي به بهبود اختلال نعوظ كمك خواهد كرد. سرگيجه، سر درد، عصبانيت، افزايش فشار خون و عوارض پوستي از عوارض احتمالي مصرف قرص گياهي ليبيدوكس است.

قرص گياهي براي نعوظ

ناتواني جنسي در ابتلا به انواع بيماري‌هاي روحي و رواني تأثير خواهد گذاشت. در كنار قرص‌هاي توليد شده در آزمايشگاه‌ها، مصرف گياهان دارويي يكي از ديگر راه‌هاي تقويت قواي جنسي و درمان اختلال نعوظ است.

در ميان ويتامين ها، ويتامين k بيشترين تأثير را در تقويت قواي جنسي دارد. كنجد، زيتون، خشخاش، هويج، تره، شاهي، زرده تخم مرغ، پسته، جگر، كره، جوانه گندم و روغن‌هاي بادام از بهترين خوراكي‌ها در تقويت قواي جنسي مردانه است.

مواردي كه قبل از مصرف قرص نعوظ بايد با پزشك در ميان گذاشته شود

قرص هاي نعوظ با اسم‌هاي مختلفي در بازار ارائه مي‌شوند. متاسفانه سودجويان با نام‌هاي گياهي و بي ضرر بودن داروهاي ذكر شده را بدون در نظر گرفتن خريداران عرضه كرده و به دنبال پر كردن جيب‌هاي خود هستند. از آن جا كه اغلب اين داروها نوعي محرك هستند، بايد قبل از مصرف به عوارض آن توجه كرده و در صورتي كه يكي از شرايط زير را داريد، به هيچ عنوان بدون نظر متخصص از اين داروها مصرف نكنيد. براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

  • مشكلات كبد و كليه
  • كم بودن حجم مايعات بدن
  • فشار كنترل نشده
  • سابقه سكته ي قلبي و يا مغزي در شش ماه اخير
  • تنگي آئورت
  • بيماري عروق كرونري
  • اختلالات ارثي مرتبط با شبكيه چشم مانند رتينيت پيگمنتوزا

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

   

 منبع : قرص نعوظ قوي و بدون عارضه

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۷:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بي خوابي كودكان يكي از مسائلي است كه امروزه به دليل افزايش استرس و يا عدم تخليه انرژي در طول روز افزايش يافته است. در واقع كودك در به خواب رفتن مشكل داشته و در طول شب نيز مدام از خواب بيدار مي‌شود. با اين حال از آنجايي كه خواب كافي يكي از اصول مهم رشد جسمي و رواني در كودكان مي‌باشد و كودكان در سنين رشد و تكامل هستند اين موضوع اهميت بيشتري مي‌يابد. در اين مقاله به تمامي موضوعات مربوط به بي خوابي كودكان، علت‌ها، پيامدهاي منفي آن و راهكارهاي درماني پرداخته مي‌شود. در همين راستا بهره بردن از مشاوره كودك به والدين كمك مي‌كند تا با دريافت اصول كلي بتوانند به افزايش كيفيت و كميت خواب كودك خود كمك كنند و در صورتي كه فرزندان از اختلالات خواب رنج مي‌برند درمان‌هاي لازم صورت گيرد.

منبع : بي خوابي كودكان

ويژگي‌هاي خواب مطلوب براي كودكان

اگرچه كودكان در سنين مختلف معمولا با كمي تفاوت در مدت زمان خواب روبه‌رو هستند وليكن معمولا تجربه خواب به مدت 7 تا 9 ساعت، معمول و رايج است. علاوه بر كميت خواب، توجه به كيفيت نيز حائز اهميت است، كودك بايد خواب عميق و همراه با آرامشي داشته باشد. اين امر زماني محقق مي‌شود كه خواب كودك پيوسته صورت مي‌گيرد و از خواب پريدن‌هاي غير معمول و همراه با عرق كردن و تپش قلب شديد خبري نيست. با اين حال گاهي كودكان با وجود خواب كافي به سختي در هنگام صبح از خواب بيدار مي‌شوند و يا در طول روز كسل هستند و دقت و تمركز لازم را ندارند. در اين شرايط نياز است كه با بررسي دقيق‌تر وضعيت فرزندتان و كمك گرفتن از متخصص كودك شرايط خواب مطلوب را براي او محقق سازيد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

علت‌هاي بي خوابي كودكان

اگر كودك دچار بي خوابي است و از مشكلات ناشي از آن رنج مي‌برد ممكن است بي خوابي وي ريشه در علت‌هاي زير داشته باشد.

استرس و ترس

كودكان ممكن است به دليل ترس از محرك‌هاي مختلفي كه براي او ترس آور تلقي شده‌اند، دچار نگراني و اضطراب شديد بشوند، اين استرس و اضطراب مانع از خوابيدن كودك مي‌شود چرا كه مي‌ترسد با بستن چشم‌هاي خود آن محرك ترس آور را ببيند. اين ترس اگرچه به علت‌هاي متفاوت شكل گرفته است اما يكي از دلايل رايج را مي‌توان در تماشاي فيلم‌ها و بازي‌هاي رايانه‌اي خشن و جنگي يافت. ترس از تاريكي هم مي‌تواند دليل ديگري باشد كه موجب مي‌شود كودك در هنگام خواب ترس شديدي را تجربه نمايد، او فكر مي‌كند هيولاها و موجودات وحشتناكي وجود دارند كه وقتي هوا تاريك است و او مي‌خواهد بخوابد به سراغش مي‌آيند.

خستگي بيش از حد

برخي كودكان در طول روز آنقدر بازي مي‌كنند و به فعاليت‌هاي مختلفي چون درس خواندن، بازي‌هاي رايانه‌اي و غيره مي‌پردازند كه از فرط خستگي شديد، حالت بيش فعالي پيدا كرده و نمي‌توانند در يك مكان ثابت قرار بگيرند و بخوابند.

انرژي زياد

در حالي كه خستگي شديد و بيش فعالي مي‌تواند يكي از علت‌هاي بي خوابي كودكان باشد؛ عدم خستگي هم مي‌تواند به عنوان دليل بي خوابي كودكان ذكر گردد. وقتي كودك بعد از زمان مدرسه تا عصر استراحت مي‌كند و چرت مي‌زند بسيار طبيعي است شب‌ها دچار بي‌خوابي شود. اگرچه خوابيدن در طول روز براي استراحت مغز كودك مناسب است اما خواب در طول روز بايد در مقايسه با خواب شب كمتر باشد و گرنه كودك دچار مشكلاتي در فعاليت‌هاي روز بعد مي‌شود.

احساس استقلال

كودكان به ويژه در سنين مدرسه احساس استقلال دارند و مي‌خواهند در مورد زمان خواب، خودشان تصميم گيري نمايند و زمان خواب خود را كنترل كنند. به همين دليل ممكن است بخواهند مدت زمان بيشتري بيدار بمانند و بر ساعت خواب كمتر اصرار ورزند. در اين مواقع بهتر است والدين نسبت به زمان خواب كودك خود، قاعده و قانوني را قرار دهند و در موارد ديگري چون انتخاب لباس، نوع بازي و غيره به كودك اجازه انتخاب و استقلال در گزينش بدهند.

مشكلات بي خوابي در كودكان

در صورتي كه خواب كودكان به اندازه كافي نباشد و به اصطلاح دچار بي خوابي باشند، تجربه پيامدها و مشكلات ناشي از بي خوابي دور از انتظار نخواهد بود. از جمله اين مشكلات مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • كسل بودن و حالت خستگي در طول شبانه روز
  • افت تحصيلي به دليل كاهش دقت و تمركز در يادگيري
  • حالت‌هاي عصبي و بد اخلاقي‌هاي مكرر
  • كاهش سطح انگيزه و علاقه مندي به فعاليت‌هاي مختلف
  • نشان دادن حالت‌هاي فراموشي (نسبت به قبل در به ياد آوردن مسئوليت‌هاي محوله دچار مشكل است و اغلب آن‌ها را فراموش مي‌كند).
  • حالت‌هاي هيجاني شديد و عدم كنترل احساسات خود
  • احساس استرس و نگراني‌هاي شديد
  • افزايش وزن و احتمال بروز چاقي مفرط
  • عدم رشد جسمي
  • كاهش سطحي ايمني بدن
  • مشكلات روانشناختي

راهكارهاي درماني براي برطرف كردن بي خوابي كودكان

  • مكان خواب ثابت: بهتر است كودك در مكان ثابتي بخوابد چرا كه تغيير در مكان خواب باعث دير به خواب رفتن مي‌شود.
  • تعيين زمان مشخص: والدين بايد زمان مشخصي را براي كودك قرار دهند تا در زمان معين شده به رختخواب بروند. بدين ترتيب آن‌ها ياد مي‌گيرند كه بايد در آن زمان به رختخواب رفته و بر تماشاي تلويزيون و بازي كردن اصرار نداشته باشند.
  • تغذيه مناسب: بهتر است كودك مواد غذايي كافئين دار را به مدت 4 ساعت قبل از خواب مصرف نكند. همچنين غذاهاي پر كالري به عنوان شام استفاده نشود.
  • توجه به دماي اتاق: هواي گرم يا سرد باعث مي‌شود كودك نتواند براحتي بخوابد. سعي كنيد دماي اتاق را به گونه‌اي تنظيم كنيد كه به خواب كودك كمك نماييد. 
  • الگوي فرزندتان باشيد: در صورتي كه به عنوان والدين خودتان دير به تخت خواب برويد و شب زنده داري داشته باشيد هرگز نمي‌توانيد فرزند خود را مجاب كنيد كه زود بخوابد. 
  • تحرك كافي: معمولا انرژي كودكان در طول روز به خوبي تخليه نمي‌شود. سعي كنيد در طول دوران مدرسه نيز به ورزش كردن فرزندتان اهميت بدهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

بي خوابي در كودكان چه پيامدهايي دارد؟

بي خوابي در كودكان اگر درمان نشود و در طولاني مدت ادامه داشته باشد مي‌تواند مشكلاتي مانند كاهش تمركز و يادگيري كودك، احساس بي حالي و كسل بودن در طول روز و گاهي حالت پرخاشگري را به همراه داشته باشد.

 

منبع : بي خوابي كودكان

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۱:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تفسير نقاشي كودك مسير ورود به دنياي كودكان به حساب مي‌آيد. نقاشي كشيدن يكي از سرگرمي‌هاي كودكان است كه آن را با لذت انجام مي‌دهند اما نقاشي‌هاي كودكان علاوه بر جنبه سرگرمي كه دارند، والدين را از احساسات دروني فرزندشان باخبر مي‌سازند. اغلب كودكان نمي‌توانند احساسات خود را با كلمات بيان كنند. به همين خاطر نقاشي راهي براي برقراري ارتباط بين كودك و والدين است و آثار هنري كودكان شخصيت آن‌ها را نمايان مي‌سازد. حتي خلاق‌ترين كودكان نيز مواردي را در تمام نقاشي‌هاي خود تكرار مي‌كنند و گاه از رنگ‌ها براي بروز عواطف خود بهره مي‌برند. به همين دليل با كمي دقت در نقاشي‌هاي آن‌ها مي‌توانيد به مسائل دروني و نگراني‌هايشان پي ببريد.

منبع :  تفسير نقاشي كودك

تفسير نقاشي كودك | مراحل نقاشي كشيدن كودك

پيش از تفسير كردن نقاشي‌هاي كودك خوب است با مراحل و نحوه‌ انجام اين كار توسط فرزندتان آگاه شويد. نقاشي كشيدن كودك سه مرحله دارد كه شامل خط خطي كردن، رسم نمايه‌هاي ابتدايي و در آخر نقاشي كردن مي‌شود. در ادامه به شرح اين سه مورد پرداخته‌ايم.

خط خطي كردن

اين اولين مرحله‌ نقاشي كردن كودكان است و در آن تصاوير، هيچ واقعيتي ندارند. تنها خطوط نامنظم بر روي كاغذ ديده مي‌شوند و به نظر مي‌رسد كودك چيز خاصي نكشيده اما گاهي با همين خطوط نامنظم چيزي را ترسيم مي‌كند كه به آن واقع گرايي اتفاقي مي‌‌گويند، يعني شما مي‌توانيد در بين خط خطي‌هاي انجام شده شكل‌هايي را ببينيد.

نمايه‌هاي ابتدايي

در مرحله دوم كودك چيزهايي را كه با چشم خود مي‌بيند بر روي كاغذ مي‌آورد. در اين مرحله چيزهاي ساده‌اي مانند صورت، انگشتان، ماشين‌، درخت و خانه را در نقاشي‌هاي خود مي‌كشد. جزئيات واقع بينانه معمولا در اين نقاشي‌ها ديده نمي‌شود و بسيار ابتدايي هستند. در اواخر اين مرحله كودك چيزهايي مانند گل در جلوي خانه را به نقاشي‌هايش مي‌افزايد كه نشان دهنده‌ عقايدش است.

تكميل نقاشي

كودك در اين مرحله جزئيات زيادي در نقاشي‌هاي خود مي‌كشد و حتي ممكن است از كلمات و علائم نيز استفاده كند. بسياري از كودكان از اشكال هوشمندانه مانند حرف V انگليسي براي كشيدن پرندگان استفاده مي‌كنند. كودكان در اين مرحله سعي مي‌كنند با توجه به توانايي‌هاي خود واقع بينانه نقاشي كنند و گاه تصاوير را از ديدگاه خاصي به نمايش مي‌گذارند. براي نقاشي‌هايشان داستان مخصوص دارند و گاها آن را برايتان بازگو مي‌كنند.

قوانين كلي در تفسير نقاشي كودك

اغلب كودكاني كه مستبد و پرتوقع هستند از رنگ‌هاي تيره‌تر در نقاشي‌هاي خود استفاده مي‌كنند. دخترها در نقاشي‌هاي خود رنگ‌هاي گرم را مي‌پسندند و پسران بيشتر از رنگ‌هاي خنك استفاده مي‌كنند. رنگ سبز در نقاشي كودك نشان دهنده‌ خلاقيت او، زرد به معناي خوشبختي و قرمز كه بسيار ميان كودكان پر طرفدار است هيجان آن‌ها را نشان مي‌دهد.

اغلب كودكاني كه نقاشي‌هايشان را از سمت چپ كاغذ شروع مي‌كنند، به گذشته و شخصيت پرورش‌دهنده‌ خود علاقه دارند و در مقابل كودكاني كه از سمت راست شروع مي‌كنند در مورد آينده و ارتباط با ديگران كنجكاو هستند. نقاشي‌هايي كه در پايين كاغذ كشيده مي‌شوند نشان دهنده‌ وجود احساس عدم امنيت و كمبود در كودك است و آن‌هايي كه در نقاشي كودك بزرگ كشيده مي‌شوند داراي برتري هستند و كوچكترها اهميت كمي دارند. براي درك بهتر رفتارهاي فرزندتان پيشنهاد مي‌كنيم مقاله روانشناسي كودك را نيز بخوانيد.

تفسير اجزاي مختلف نقاشي كودكان

1. هيولاها

كشيدن انواع هيولاها در نقاشي كودكان نشان دهنده‌ قدرت است. اگر كودك اين هيولا را در مركز كاغذ بكشد، به اين معنا است كه دلش مي‌خواهد قدرتمند باشد اما در بسياري از موارد مي‌تواند از وجود اضطراب شديد در كودك خبر دهد. عامل مهمي كه بايد در نظر گرفت اين است كه از كودك خواسته شده چه چيزي را به تصوير بكشد. اگر از او خواسته شده فردي را نقاشي كند و او هيولا كشيده، نشان از بيزاري و ترس كودك از آن فرد است. اما اگر به صورت داوطلبانه اين كار را انجام داده باشد تمايل براي قدرت دارد.

2. تفسير نقاشي كودك | خانه‌ها

خانه يكي از اولين چيزهايي است كه كودكان معمولا در نقاشي‌هاي خود مي‌كشند و ديدگاه‌هاي فراواني در ارتباط با منظور آن‌ها از كشيدن خانه و ساير چيزهايي كه در اطراف آن مانند خورشيد، رنگين كمان، گل و… وجود دارد، بيان شده‌است. برخي مي‌گويند خانه‌اي كه كودك مي‌كشد نظر او در مورد زندگي خودش در خانه‌شان را نشان مي‌دهد. كودكي كه احساسات منفي را در محيط خانوادش تجربه كرده باشد خانه‌‌ نقاشي‌اش را مانند يك زندان ترسيم مي‌كند. نوجواني كه هنوز خانه را به شكل دو بعدي مي‌كشد ممكن است به لحاظ عاطفي رشد نكرده باشد.

اگر خانه‌اي كه كودك مي‌كشد داراي پنجره‌هاي باز و نامرتب باشد، نشان مي‌دهد كه نياز به ديده شدن بيشتر توسط ديگران دارد. كودكاني كه يك پياده رو جلوي خانه مي‌كشند اغلب روابط بهتري با ديگران و همسالان خود دارند، در حالي كه اين مورد در نقاشي‌هاي كودكان گوشه‌گير ديده نمي‌شود. هر چه خانه‌اي كه كودك مي‌كشد جزئيات معمولي بيشتري داشته‌باشد، نشان مي‌دهد ديدگاه مثبتي به خانواده‌اش دارد.

3. خورشيد

كودكي كه يك خورشيد زرد خندان مي‌كشد، شاد است و از بودن خود رضايت دارد اما خورشيد هميشه اين معنا را ندارد. اغلب كودكان در مورد نقاشي‌هاي خود توضيح مي‌دهند مي‌توانيد از آن‌ها در مورد معنايي اجزاي نقاشيشان سؤال بپرسيد. خورشيد نصفه‌اي كه در بالا و گوشه‌ كاغذ كشيده شود نگران بودن كودك را منعكس مي‌كند و خورشيدي كه در آسمان ابري كشيده مي‌شود مي‌تواند نشان دهنده‌ افسردگي و احساس نااميدي در كودك باشد. برخي عقيده دارند خورشيد نمايانگر ديدگاه كودك نسبت به پدرش است. خورشيد كامل و درخشان نشان از رابطه‌ خوب پدر و فرزندش مي‌دهد. اگر كودك خورشيد را پشت كوه يا صورت قوسي در افق بكشد يعني ارتباط خوبي با پدر ندارد. همچنين اگر از پدرش ترس داشته باشد معمولا خورشيد را در نقاشي‌اش با رنگ قرمز يا سياه ترسيم مي‌كند.

4. تفسير نقاشي كودك | كشيدن درخت

در تفسير نقاشي درخت، سه قسمت ريشه، تنه و شاخ و برگ‌هاي آن مورد بررسي قرار مي‌گيرد. ريشه‌اي كه در خاك فرو رفته باشد نمايانگر ناخودآگاه و فشارها است. تنه مشخصات دائمي و شخصيت كودك را نشان مي‌دهد. شاخه‌ها و برگ‌ها هم چگونگي ارتباط او با دنياي بيرون را مشخص مي‌كند. در صورتي كه كودك شما در ميان اجزاي درخت به ريشه‌ آن بيشتر اهميت دهد، طبيعتي بدوي، عاشقانه و محافظه‌كار دارد. اغلب كودكان قبل از سنين مدرسه تنه‌ درخت را بلند مي‌كشند اما اين مورد بعد از سنين مدرسه ممكن است نشان از تمايل كودك براي بازگشت به دنياي قبل از مدرسه و يا فشارهاي عصبي باشد.

تنه‌ درختي كه كوتاه است جاه‌طلبي و بلندپرواز بودن كودك را نشان مي‌دهد. اگر تنه‌ درخت كج باشد مي‌توان به عدم ثبات در كودك پي برد. كودكان در خودفرورفته اغلب برگ‌هاي زياد و درهم و برهم براي درخت خود مي‌كشند و اين به اين معنا است كه آمادگي تغيير و تحول ندارند. در مقابل كودكاني كه مسائل را به راحتي مي‌فهمند و به ارتباط با ديگران تمايل دارند، اغلب برگ‌ها را مرتب و هر كدام را به سويي مي‌كشند.

5. تفسير آدمك در نقاشي كودك

كودكان با كشيدن شكل آدم پيش از هر چيز دركي كه از بدن خود و تمايلاتشان دارند را بيان مي‌كنند. اگر آدم كشيده شده در مجموع هماهنگ باشد مي‌توان گفت كودك با خودش سازگاري دارد اما در صورتي كه خيلي كوچك باشد و يا در گوشه‌اي از كاغذ كشيده شده باشد، مي‌تواند به معناي احساس بي‌ارزشي كودك نسبت به خود باشد.

احساساتي كه نقاشي‌هاي كودكان منعكس مي‌كنند

كودكان با نقاشي‌هاي خود احساسات و عواطف زيادي را بروز مي‌دهند و از هر كدام برداشت‌هاي مختلفي مي‌توان داشت اما قرار نيست هر جزء نقاشي آن‌ها به طور خاص منعكس كننده‌ يك عاطفه باشد مگر آن كه كودك خود آن را برايتان توضيح دهد. به طور كلي نكاتي وجود دارد كه روانشناسان و محققان بر اساس آن‌ها مي‌توانند احساسات كودك را شناسايي كنند.

براي مثال گاه كشيدن ابرها، پرنده‌هاي درحال پرواز، باران و چشم نكشيدن براي صورت‌ها مضطرب بودن كودك را نشان مي‌دهد. كودكي كه تصاوير كوچك، صورت‌هايي بدون بيني يا دهان، صورت‌هايي لاغر و دست‌هاي نزديك به بدن مي‌كشد، بسيار خجالتي است. دست‌ها و دندان‌هاي بزرگ، دست‌هاي دراز و چشم‌هاي بسته، عصبي بودن كودك را نشان مي‌دهند. در آخر كودكاني كه تصاوير غول‌آسا، اندام‌هايي بدون دست، صورت‌هاي كج و سرهاي باريك مي‌كشند بيم و ترس زيادي در خود دارند.

سخن آخر

قبل از هرگونه قضاوتي در مورد نقاشي كودك و تعبير و تفسير كردن آن بهتر است چندين نقاشي از او را مورد بررسي قرار دهيد تا متوجه شويد آيا يك پديده مدام تكرار مي‌شود يا خير. توجه داشته‌باشيد كه نقاشي كشيدن با حال و حوصله‌‌ كودك در آن لحظه و اتفاقي كه مدتي قبل برايش رخ داده ارتباط دارد. در تفسير نقاشي كودك خود به نقش آموزش و يادگيري‌هاي قبلي توسط او نيز توجه داشته‌باشيد.

اگر بدون درنظر گرفتن اين مورد دست به تفسير نقاشي بزنيد ممكن است با خطا و تشخيص غيرواقعي مواجه شويد. علاوه بر اين تفسير نقاشي كودك جنبه‌هاي مختلفي مانند رنگ، خطوط، ميزان فضاي به كار گرفته شده و محتواي نقاشي را در بر مي‌گيرد. بديهي است كه لازم است تمام اين جنبه‌ها مورد بررسي قرار بگيرند. توصيه مي‌كنيم براي تشخيص بهتر و تفسير دقيق‌تر از مشاور كودك و روانشناس متخصص در زمينه تفسير نقاشي كودك بهره‌مند شويد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

تفسير گل در نقاشي كودكان چيست؟

كودكاني كه در نقاشي‌هاي خود زياد از گل استفاده مي‌كنند روحيه لطيف و حساسي دارند. گاهي نيز گل نمادي از مسائل جنسيتي است به خصوص گل‌هايي با رنگ‌هاي مختلف. اگر پنجره‌هاي خانه‌اي كه كودك در نقاشي خود كشيده با گل تزئين شود نشان‌دهنده‌ خوش بيني كودك است.

كشيدن رنگين كمان در نقاشي كودكان به چه معناست؟

رنگين كمان با رنگ‌هاي متفاوت ديدگاه مثبت كودك و نياز او به آغوش مادرانه را نشان مي‌دهد. رنگين كمان نشان‌دهنده‌ تمايل كودك براي برقراري ارتباط با ديگران نيز هست.

 

 

 

منبع :  تفسير نقاشي كودك

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۷:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلالات جنسي مردان به سلامت رواني و فيزيكي آن‌ها ارتباط دارد. توانايي جنسي از ديرباز نشاني از بلوغ و مردانگي تعريف مي‌شد. بنابراين به هر دليلي كه مردان نتوانند ازرابطه جنسي برقرار كنند و يا شريك جنسي خود را به ارگاسم برسند، معناي مردانگي (حداقل براي خود آن‌ها) دچار نقص خواهد شد. پس علاوه بر مشكلات زناشويي، خود اقايان از اين مساله شرمسار بوده و احساس ضعف خواهد كرد. به همين دليل درمان‌هاي متعددي براي رفع مشكلات جنسي‌مردان ارائه شده است. اما بايد توجه داشته باشيد كه همه اين درمان‌ها موثر نبوده و حتي گاهي موجب بدتر شدن شرايط خواهد شد. پس توصيه مي‌كنيم به هيچ عنوان بدون مشورت با متخصصان جنسي ازدارو يا درماني خودسرانه استفاده نكنيد. در ادامه به معرفي اختلالات جنسي مردان در سه دسته كلي پرداخته‌ايم. براي آشنايي با انواع اختلالات كژكاري جنسي كليك كنيد.

منبع : پيامد هاي اختلالات جنسي مردان

اختلالات جنسي مردان | مشكل در شروع و ادامه رابطه

رايج ترين اختلال جنسي در مردان مشكل در نعوظ است كه حدود بيست درصد مردان سراسر دنيا در هر رده سني را شامل مي‌شود. در اين اختلال ميل و انگيزه براي برقراري رابطه به اندازه كافي هست، اما توانايي رسيدن به حالت نعوظ وجود ندارد يا در حين نعوظ به اندازه كافي عضلات سفت نمي‌شود. در بعضي‌ها پيش از آن كه انزال اتفاق بيافتد آلت سفتي خود را ازدست داده و ديگر قادر به برقراري رابطه نيستند. احتمال بروز اين مساله با بالا رفتن سن بيشتر مي‌شود، به طور ميانگين ، حدود ده درصد با گذشت هر دهه از زندگي شدت اين اختلال افزايش ميابد يا به عبارتي توانايي جنسي تحليل پيدا مي‌كند. براي آشنايي بيشتر با اختلال نعوظ كليك كنيد.

براي برخي ديگر از مردان هيچ مشكل جسماني وجود ندارد و تنها به دليل مسائل روانشناختي قادر به شروع رابطه نيستند، گاه حتي به دليل همين مسائل رواني نمي‌توانند به نعوظ برسند و به اشتباه براي درمان مشكل نعوظ خود به دنبال درمان هستند. براي مثال ممكن است تا به حال چندين بار بعد از رابطه جنسي، همسرتان از شما ايراد گرفته و يا بر سر مسائلي با هم دعوا كرده باشيد، در واقع همزماني تنش با رابطه جنسي به شما ياد داده كه هميشه بعد از رابطه قرار است دعوا داشته باشيد (نظريه شرطي سازي پاولف) پس به طور ناخودآگاه از رابطه منزجر مي‌شوند (اما به طور خودآگاه تمايل به رابطه دارند).

عواملي كه موجب مشكل در شروع رابطه مي‌شوند

  1. قند خوان بالا
  2. فشار خون بالا
  3. كلسترول بالا
  4. كم بودن و كاهش جريان خون در آلت تناسلي
  5. مشكل در كاركرد اعصاب
  6. اختلال در هورمون‌ها
  7.  ديابت
  8. مشكلات قلبي و عروقي
  9. عوارض برخي از داروها
  10. استرس، اضطراب و افسردگي
  11. نداشتن اعتماد به نفس
  12. اضافه وزن و چاقي
  13. مصرف مشروبات الكلي و استعمال دخانيات
  14. آپنه انسدادي خواب
  15. سندروم پاي بي قرار
  16. اسكلرودرمي
  17. سرطان پروستات
  18.  سكته مغزي
  19.  آسيب نخاعي
  20.  آسيب به لگن
  21. بيماري صرع

اختلالات جنسي مردان | ناتواني در رسيدن به لذت جسمي يا رواني

دومين اختلال جنسي شايع در مردان زودانزالي است. اين مردان از رابطه جنسي خود رضايت ندارند چرا كه نمي‌توانند مدت زمان بيشتري عمل دخول را انجام دهند و دائم به دنبال راهي براي بالا بردن زمان رابطه هستند. گاه اين مساله تبديل به نوعي وسواس شده و با وجود نرمال بودن طول رابطه همچنان حس رضايت وجود ندارد (حتي اگر همسرشان رضايت داشته باشند، خودشان راضي نيستند). در مورد اين مردان متخصصان جنسي بايد به بررسي موارد زير بپردازند:

1- آيا مشكل جسماني وجود دارد؟

2- مدت رابطه چقدر است؟ انتظار زن و شوهر براي رسيدن به لذت چقدر است؟

3- در صورتي كه مشكل جسماني نبود چه عوامل روانشناختي موجب زودانزالي مي‌شود؟

ديرانزالي كه در مردان بسيار نادر است، باعث مي‌شود كه ارگاسم ديرتر به عمل بيايد يا شايد هم اصلا به ارگاسم نرسد. اين مساله باعث مشكلاتي مثل نارضايتي جنسي خانم و اقا مي‌شود.   دير انزالي در مردان بيشتر بدليل ديابت و چاقي بروز مي‌يابد.

دسته سوم مرداني هستند كه به دليل اسپاسم عضله يا التهاب پروستات و يا التهاب غده ي پروستات، انزالش ممكن است با درد همراه باشد، البته دليل ديگرش هم مي‌تواند اختلالات عصبي و استرس باشد. اين مردان نيز نمي‌توانند از ارگاسم لذت برده و به مرور دچار اختلالات جنسي ديگربراي مردان  نيز مي‌شوند. براي آشنايي با علل درد بيضه بعد از رابطه جنسي كليك كنيد.

در برخي از آقاياني كه به بيماري ديابت مبتلا هستند و يا داروهاي پروستات مصرف مي‌كنند، به دليل آسيب عصبي ممكن است هنگام انزال مايع مني از آن‌ها خارج نشود.

مرداني كه تمايلي به برقراري رابطه جنسي ندارند

بعضي از مردان به طور ذاتي ميل كمتري به برقراري رابطه جنسي دارند. اين موضوع مي‌توان ريشه در سبك تربيتي، باورهاي فردي، فيزولوژي بدن، تيپ شخصيتي و …. دارد. اين مردان با وجود اينكه همسري زيبا و دلربا دارند، شروع كننده رابطه نيستند و يا در رابطه گرم و صميمي رفتار نمي‌كنند. معمولا قبل ازدواج فردي محترم و با شخصيت تصور مي‌شوند، اما بعد از ازدواج هم تمايلي به انجام وظايف زناشويي ندارند. فقدان ميل جنسي مي‌تواند با يكنواخت شدن رابطه و بالا رفتن سن نيز پيش بيايد كه در مورد اين افراد راهكارهاي بهتري براي درمان وجود دارد. برخي ديگر از علل از بين رفتن ميل جنسي عبارتند از:

  • عوارض بعضي از داروها
  • مشكلات هورموني
  • استرس و اضطراب
  • كمبود تستوسترون
  • بيماري سيستميك
  • افسردگي و بيماري هاي رواني
  • خستگي و كار زياد
  • مصرف مشروبات الكلي و استعمال دخانيات
  • اضافه وزن و چاقي

 

 

كلام آخر

امروزه با پيشرفت تكنولوژي و دستيابي به دستگاه ها و تجهيزات پيشرفته و كسب علم هاي نوين، اغلب بيماري ها مانند مشكلات جنسي قابل درمان هستند و جاي نگراني براي آنها نيست . در صورت وجود هركدام از علائم ، بهتر است ابتدا به متخصصين مراجعه كرده و زير نظر و تحت مراقبت او دست به درمان و مصرف انواع داروها بزنيد. براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

   

منبع : پيامد هاي اختلالات جنسي مردان

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۹:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بحران نوجواني موضوعيست كه همه نوجوانان و والدين كم‌وبيش در مورد آن شنيده‌اند. اما واقعاً بحران نوجواني چيست؟ چه ويژگي‌هايي دارد و چطور بايد با آن روبه‌رو شويم؟ اين‌ها اصلي‌ترين پرسش‌هايي هستند كه راجع به اين موضوع براي والدين يا فرزندان آن‌ها پيش مي‌آيد. نوجواني دوره‌اي است كه كودك در حال تبديل‌شدن به يك بزرگ‌سال هست، پس با تغييرات بسياري درگير است كه شرايط روحي و رواني او را به هم مي‌ريزد. در اين شرايط نوع رفتار پدر و مادرها با نوجوان اهميت بسياري در عبور از اين بحران‌ها و سلامت روان فرزندشان دارد. به همين خاطر در اين مطلب راجع به بحران نوجواني و آنچه بايد از آن بدانيد صحبت خواهيم كرد.

منبع : بحران نوجواني را چطور كنترل كنيم

انواع بحران ها در نوجواني

نوجواني سني است كه از كودكي به سمت بزرگ‌سالي مي‌رويم. پس اگر هدف نوجواني اين باشد، بايد در تمام جنبه‌ها تغييرات جدي داشته باشيم و اين دقيقاً همان دليلي است كه باعث بحران‌هاي نوجواني مي‌شود. تغييرات سريع و ناگهاني نوجوان مزيد بر علت اين بحران‌ها هستند، در نتيجه فرصتي براي تفكر و يادگرفتن نحوه حل مسائل باقي نمي‌ماند. از مهم‌ترين بحران‌ها عبارتند از:

بحران هويت

مهم‌ترين بحراني كه نوجوان با آن درگير مي‌شود، پيدا كردن هويت مستقل است. نوجوان در اين سن تلاش مي‌كند تا به شخصيت خود شكل بدهد و باورهايي را براي خود ايجاد كند. اين موضوع باعث مي‌شود كه آن‌ها گاهي اوقات اعتقادات مختلف يا حتي متضادي براي خودشان انتخاب كنند، دوستانشان را تغيير دهند يا راجع به مسائل مختلف از پدر و مادرها سؤال كنند. حل بحران هويت به نوجوان كمك مي‌كند تا بتواند خود را به‌عنوان يك بزرگ‌سال و شخصيت باثبات در جامعه معرفي كند.

بحران جنسي

نوجواني اولين زماني است كه هركسي با نيازهاي جنسي و تمايل به سمت جنس مخالف آشنا مي‌شود. پس نوجوان هنوز آمادگي لازم براي مديريت نيازهاي جنسي را ندارد، گاهي اوقات اين نيازها براي او تبديل به يك بحران شده و توانايي كنار آمدن با آن را از بين مي‌برد. به همين خاطر بهتر است كه والدين وقتي متوجه تغييرات بلوغ در فرزندشان مي‌شوند راجع به اين مسائل با او صحبت كنند و راه‌هاي كنترل نياز جنسي را به نوجوان آموزش دهند.

روابط اجتماعي

گاهي اوقات برقراري ارتباط با ديگران و به‌خصوص والدين و بزرگ‌ترها براي نوجوان تبديل به يك دغدغه مي‌شود. آن‌ها در اين سن دوست دارند، ديگران به حريم خصوصي‌شان احترام بگذارند و همين‌طور بعضي از آزادي‌ها را به‌عنوان يك بزرگ‌سال براي وي در نظر بگيرند. اين موضوع گاهي اوقات باعث بروز مشكل در روابط آن‌ها با والدين يا معلمان مي‌شود و مي‌تواند تبديل به يك بحران و درگيري جدي شود.

بلوغ و تغييرات ظاهري

سني كه يك نوجوان دوره بلوغ را مي‌گذراند مي‌تواند در شرايط روحي او بسيار مهم باشد. بلوغ ديررس براي پسران باعث مي‌شود كه آن‌ها خودشان را ضعيف‌تر از همسالان بدانند (كه مشكلات روحي بسياري را براي نوجوان ايجاد مي‌كند). درعين‌حال بلوغ زودرس در دختران هم مي‌تواند بسيار سخت باشد زيرا آن‌ها احساس مي‌كنند كه نسبت به دوستانشان فرق كرده و اندامي زنانه پيدا كرده‌اند.

ويژگي‌هاي بحران نوجواني

با توجه به اينكه همه نوجوانان در يك سن مشخص وارد بحران نوجواني نمي‌شوند يك سؤال مهم اين است كه از كجا بفهمم فرزندم وارد بحران نوجواني شده است؟ در پاسخ بايد گفت بحران نوجواني به خاطر فشارهاي روحي كه براي نوجوان ايجاد مي‌كند باعث مي‌شود تا شما در رفتار آن‌ها متوجه تغييراتي شويد، ازجمله؛

  • نسبت به قبل پرخاشگر، مضطرب يا ساكت‌تر شده است.
  • افت تحصيلي يا مشكلات ديگري در مدرسه براي او ايجاد شده است
  • تغيير الگوي خواب و خوراك
  • احساس مي‌كنيد فرزندتان حساس يا زودرنج شده است
  • گاهي اوقات دردهاي جسماني مثل انواع آلرژي‌ها يا دردهاي عضلاني نشانه اضطراب‌هاي دوره نوجواني هستند.
  • راجع به موضوعاتي كه قبلاً با فرزندتان درباره آن‌ها مشكلي نداشته‌ايد دچار اختلاف مي‌شويد يا او از شما دليل مي‌خواهد.
  • تغيير گروه دوستان

 

 

چطور بحران نوجواني را پشت سر بگذاريم؟

اگر در دوره‌اي كه فرزندتان درگير بحران نوجواني شده، شما به بعضي مسائل توجه نداشته باشيد، زمينه بيماري‌هاي روحي و رواني فراهم مي‌شود و يا باعث شود نوجوان نتواند تكاليف رشدي كه در اين دوره دارد را به‌درستي انجام دهد؛ اين موضوع پيامدهاي منفي بسياري را در بزرگ‌سالي به دنبال خواهد داشت. به همين خاطر بايد والدين در اين دوره به بعضي نكات توجه داشته باشند.

1- اطلاعات خود را افزايش دهيد

تا جايي كه مي‌توانيد اطلاعات خود را راجع به نوجواني و تغييرات روحي و رواني مربوط به آن افزايش دهيد. اين كار باعث مي‌شود تا شما بهتر بتوانيد رفتار فرزندتان را پيش‌بيني كنيد و درنتيجه برخورد بهتري هم با او داشته باشيد.

2- رابطه‌تان با نوجوان را بهتر كنيد

نوجوان شما در حالي با بحران نوجواني درگير شده كه تجربه و توانايي لازم براي حل آن‌ها به‌تنهايي را ندارد. به همين خاطر بهتر است رابطه‌تان را با نوجوان در وضعيتي نگه داريد كه او احساس كند مي‌تواند در هر شرايطي روي كمك شما حساب كند و مشكلاتش را در ميان بگذارد. براي اشنايي با روش هاي تربيت نوجوان كليك كنيد.

3- سبك زندگي سالم

داشتن يك الگوي منظم و سالم از زندگي مي‌تواند توانايي‌تان را براي مبارزه با اضطراب‌ها افزايش دهد. درنتيجه در اين دوره به تغذيه، خواب و همين‌طور ورزش در فرزندتان بيشتر اهميت بدهيد.

4- فرزندتان را درك كنيد

تغييرات دوره نوجواني استرس بسياري را در فرزند شما ايجاد مي‌كند و آن‌ها گاهي اوقات پرخاشگر يا بدرفتار مي‌شوند. در اين شرايط بهتر است او را درك كنيد و از بحث كردن با نوجوان خودداري كنيد.

اهميت مشاوره براي حل بحران نوجواني

نوجواني دوره سني بسيار بحراني است كه اگر فرزندتان به‌خوبي از آن بگذرد تبديل به يك بزرگ‌سال موفق مي‌شود، ولي اگر مشكلاتي در اين دوره براي او پيش بيايد مي‌تواند زندگي آينده‌اش را تحت تأثير خود قرار دهد به همين خاطر شايد لازم باشد راجع به تربيت فرزند نوجوان خود و بالا بردن اطلاعاتتان در مورد اين دوره سني از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين در شرايطي كه نوجوان درگير مشكلات روحي مثل افسردگي شده و يا در ارتباط برقرار كردن با اعضاي خانواده و اطرافيان دچار مشكل شده نيز مي‌توانند به آن‌ها كمك كنند. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

مشاوره براي پيدا كردن هويت مستقل و نظم دادن به افكار و اهداف مختلفي كه در نوجواني پيش مي‌آيند نيز ازجمله خدمات مشاوره براي بحران‌هاي دوره نوجواني است.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

تلاش براي پيدا كردن يك هويت مستقل مهم‌ترين بحراني است كه نوجوانان با آن درگير مي‌شوند.

سعي كنيد تا جاي ممكن اطلاعات خود را از اين دوره افزايش دهيد، فرزندتان را درك كنيد و با آن‌ها با آرامش برخورد كنيد. مي‌توانيد از يك مشاور نيز كمك بگيريد.

   

منبع : بحران نوجواني را چطور كنترل كنيم

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۵:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شربت ترياك كه به آن تنتور يا مخلوط افيون هم گفته مي‌شود يكي از انواع مواد مخدر است كه تقريباً تمامي مواد شيميايي ترياك، كدئين و مرفين را دارد و به همين خاطر بسيار اعتيادآور است. اما متأسفانه بعضي‌ها تصور مي‌كنند كه براي درمان اعتياد به ترياك مي‌توانند از آن استفاده كنند و اين كار باعث وابستگي آن‌ها به اين دارو مي‌شود. پس بهتر است براي استفاده از اين دارو يا حتي قطع مصرف آن حتما از متخصص كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع : شربت ترياك چيست

شربت ترياك چيست ؟

شربت‌ترياك نام يك نوع ماده مخدر است كه از ترياك، الكل و آب ساخته شده و به رنگ قرمز مايل به قهوه‌اي است. در گذشته متخصصين متوجه شدند كه مواد شيميايي ترياك در الكل بهتر از آب حل مي‌شوند و درنتيجه شربت‌ترياك را توليد كردند. اين ماده در روزهاي اول و مثل ساير مخدرها براي خاصيت ضد دردش مورداستفاده قرار مي‌گرفت، اما پس از مدتي مشخص شد كه درست مانند بقيه داروهاي خانواده ترياك يا حتي شايد بيشتر از آن‌ها باعث اعتياد مي‌شود و به همين خاطر استفاده از آن محدوديت زيادي يافت. براي آشنايي با نشانه هاي اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد.

دلايل استفاده از شربت ترياك

خيلي از كساني كه شربت ترياك استفاده مي‌كنند به دنبال احساس لذت و آرامشي هستند كه با استفاده از آن برايشان ايجاد مي‌شود، اما پس از مدتي كه به اين ماده اعتياد پيدا مي‌كنند و براي فرار از عوارض جسماني منفي مثل بدن‌درد مجبورند كه استفاده از آن را ادامه بدهند. يكي ديگر از دلايل وابستگي به اين ماده استفاده خودسرانه از آن براي كاهش درد است. اگر استفاده از اين ماده براي كاهش درد زير نظر متخصص و به‌اندازه مشخصي نباشد، مي‌تواند باعث بروز مشكلات جسمي و رواني زيادي شود.

متأسفانه گاهي هم به‌اشتباه از شربت‌ترياك براي ترك اعتياد به ترياك استفاده مي‌شود. چون شربت‌ترياك تمامي ويژگي‌هاي ترياك را دارد و استفاده از آن در دوران ترك باعث مي‌شود تا بيمار درد و ناراحتي كمتري را احساس كند. اما با توجه به اينكه شربت ترياك به‌اندازه خود ترياك خاصيت اعتيادآوري دارد بيمار به اين ماده معتاد مي‌شود.

عوارض مصرف شربت ترياك

استفاده از اين ماده در بعضي‌ها باعث بروز نشانه‌هاي منفي مي‌شود. ازجمله؛

  • ناراحتي‌هاي گوارشي مثل حالت تهوع يا يبوست
  • خشكي دهان
  • سرگيجه
  • خارش بدن
  • بي‌ميلي به غذا
  • احساس خستگي

 

 

نشانه‌هاي اعتياد به شربت ترياك

اگر شما يا يكي از اطرافيانتان از شربت ترياك استفاده مي‌كنيد بهتر است با نشانه‌هاي اعتياد آن آشنا شويد و اگر اين علائم را در خود مي‌بينيد بلافاصله با يك متخصص در اين مورد صحبت كنيد

  • مقدار ثابتي از دارو هميشه نمي‌تواند باعث لذت شود و مجبوريد هرچند وقت يك‌بار ميزان استفاده‌تان را افزايش دهيد
  • عدم استفاده از شربت ترياك باعث بروز نشانه‌هاي منفي مثل بدن‌درد يا كلافگي مي‌شود
  • زمان و هزينه زيادي را براي پيدا كردن و استفاده از شربت ترياك مصرف مي‌كنيد
  • احساس مي‌كنيد رابطه شما با دوستان يا خانواده كمتر از قبل شده است
  • از رفتن به بسياري از جاها به اين خاطر كه نمي‌توانيد از اين ماده استفاده كنيد منصرف مي‌شويد

جوشاندن شربت ترياك

بعضي‌ها فكر مي‌كنند با جوشاندن شربت ترياك عوارض مضر آن كمتر مي‌شود. اما بايد بدانيد كه اين كار هيچ تأثيري روي مواد شيميايي اين ماده ندارد و تنها باعث مي‌شود آب و الكلي كه داخل شربت وجود داشته تبخير شود. اين كار حتي باعث غليظ‌تر شدن و رسوب كردن تركيبات مضر شربت ترياك در معده و روده مي‌شود.

مسموميت با شربت ترياك

استفاده بيش‌ازحد از شربت ترياك باعث بروز نشانه‌هاي مسموميت يا اوردوز با اين دارو مي‌شود. درصورتي‌كه اين نشانه‌ها را در اطرافيان خود مي‌بينيد هرچه سريع‌تر بيمار را به يك مركز درماني برسانيد:

  • مشكلات تنفسي
  • احساس سرخوشي و داشتن انرژي بيش‌ازحد كه با خلق معمول فرد تفاوت دارد
  • افسردگي شديد
  • تغيير خلق
  • يبوست

 

 

درمان اعتياد به شربت ترياك

همان‌طور كه گفته شد شربت ترياك يكي از مخدرهاي به‌شدت اعتيادآور است و استفاده خودسرانه از آن مي‌تواند باعث وابستگي به اين ماده باشد. پس اگر نشانه‌هاي اعتياد به اين شربت را در خود يا اطرافيان احساس مي‌كنيد بهتر است براي درمان از يك متخصص كمك بگيريد. بسياري از معتادان فكر مي‌كنند كه به‌تنهايي مي‌توانند براي ترك اقدام كنند اما اين كار در بعضي از آن‌ها باعث مي‌شود كه دير يا زود مصرف مجدد را شروع كنند و اين مسئله موجب آسيب ديدن اعتمادبه‌نفس آن‌ها مي‌شود. به‌علاوه ترك اعتياد بدون نظارت متخصص ممكن است باعث آسيب‌هاي جسمي يا رواني بيشتري براي بيمار باشد. به‌طوركلي درمان اعتياد به شربت ترياك شامل دو بخش اساسي است:

سم‌زدايي يا ترك اعتياد جسماني

در اين مرحله به بيمار كمك مي‌كنند تا وابستگي جسمي خود را به شربت ترياك كنار بگذارد. اين كار با توجه به ميزان و مدت مصرف و همين‌طور شرايط جسماني بيمار مي‌تواند براي مدتي طول بكشد و همين‌طور گاهي اوقات نياز است كه در بيمارستان يا مراكز ترك اعتياد بستري شود. اما در بعضي مواقع هم تنها بايد روزانه شرايط خود را به متخصص اطلاع دهيد. پس از پايان مرحله سم‌زدايي بدن‎‌تان هيچ وابستگي به ماده مخدر نخواهد داشت.

جلسات بازپروري يا ترك اعتياد رواني

بسياري از معتادان و خانواده‌هاي آن‌ها به‌اشتباه فكر مي‌كنند كه پس از سم‌زدايي بيمار ديگر از اعتياد پاك شده اما اين يك باور اشتباه است. به خاطر همين باور اشتباه خيلي‌ها بارها ترك مي‌كنند و بازهم به سراغ استفاده از مواد مخدر مي‌روند، زيرا ميل رواني به استفاده از مخدر هنوز سر جاي خود باقي مانده است و دير يا زود مقاومتش در برابر اين تمايل را از دست مي‌دهد.

براي اينكه ميل به استفاده از مخدر يا وابستگي ذهني و رواني به اين ماده به‌طور كامل از بين برود، بايد جلسات بازپروري يا مشاوره با روانشناس ترك را هم در برنامه درماني خود قرار دهيد. روانشناسان به‌غيراز كمك به ترك وابستگي رواني در موارد زير هم كمك خواهند كرد:

  • درمان عوارض روحي و بيماري‌هايي مثل افسردگي يا بي‌قراري كه پس از ترك اتفاق مي‌افتد.
  • كمك براي پيدا كردن دلايل اصلي اعتياد و برطرف كردن آن‌ها
  • تلاش براي حل مشكلات خانوادگي كه به دليل اعتياد ايجاد شده است
  • كمك به بيمار براي پيدا كردن هدف و انگيزه در زندگي و تلاش براي رسيدن به آن‌ها

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

شربت ترياك يك نوع ماده مخدر است كه از مخلوط ترياك، آب و الكل ساخته مي‌شود و تقريباً تمامي خاصيت‌هاي شيميايي ترياك، مرفين و كدئين را دارد.

ناراحتي‌هاي گوارشي مثل حالت تهوع يا يبوست، خشكي دهان، سرگيجه، خارش بدن و بي‌ميلي به غذا از نشانه‌هاي استفاده از شربت ترياك هستند.

   

منبع : شربت ترياك چيست

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شربت ترياك چيست،
موضوع:
[ ۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۰:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی