مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

رشته اتاق عمل يكي از رشته هاي پيراپزشكي محسوب مي‌شود كه زيرشاخه گروه تجربي است. اين رشته ميان داوطلبين كنكور تجربي محبوبيت زيادي داشته و قبولي در آن نيز آسان نيست. دانشجويان اين رشته در حين تحصيل علاوه بر آشنايي با تكنولوژي هاي نوين جراحي و تكنيك هاي مرتبط با اتاق عمل، با نحوه مراقبت از بيمار قبل و بعد از جراحي نيز آشنا مي‌شوند.

فارغ التحصيلان اين رشته جزو كادر درمان محسوب مي‌شوند و در بخش هاي مختلف بيمارستان يا محيط درماني علاوه بر اتاق عمل، حق مداخله دارند. البته در بيشتر موارد با بيمار سروكار ندارد؛ بلكه فقط شرايط نگهداري از او را محيا مي‌كند. 

منبع: رشته اتاق عمل | رتبه و درآمد رشته اتاق عمل

رشته اتاق عمل

رشته اتاق عمل مي‌تواند براي افرادي كه علاقه به حضور در محيط هاي درماني و همچنين اتاق عمل را دارند؛ بسيار مناسب باشد. افراد براي ورود به اين رشته بايد از اتمام تحصيلات خود در رشته تجربي در دوران دبيرستان در كنكور تجربي نيز شركت كرده؛ و از اين طريق وارد دانشگاه شوند. امكان تحصيل در اين رشته در دانشگاه هاي پيام نور و غيرانتفاعي وجود ندارد. همچنين متقاضيان بايد از توانمندي و استعداد بالايي نيز برخوردار باشند. 

مهارت هاي لازم جهت ورود به رشته اتاق عمل

از آنجايي كه كارشناسان رشته اتاق عمل، در طول تحصيل و حتي بعد از فارغ التحصيلي، مدت زمان زيادي را در اتاق عمل و همچنين بيمارستان مي‌گذرانند؛ بايد براي رويارويي با بسياري از مسائل آماده باشند. براي مثال فردي كه فوبياي خون دارد به هيچ عنوان نمي‌تواند در اين رشته موفق شود. افراد بايد علاوه بر علاقه، به مسائل ديگري نيز براي ورود به يك رشته تحصيلي، توجه كنند. در اين قسمت به توضيح اين ويژگي ها خواهيم پرداخت.

⭕مسئوليت پذيري

رشته اتاق عمل و به طوركلي اكثر رشته هاي پيراپزشكي، با جان انسان ها سروكار داشته و نمي‌توان در آن سهل انگاري كرد. هرگونه بي مسئوليتي در محيط اتاق عمل به ضرر بيمار خواهد بود و عواقب بدي را به وجود خواهد آورد. به همين دليل افراد بايد از دقت و تمركز بالايي برخوردار بوده و وظيفه شناس باشند. همچنين از آنجايي كه انجام عمل هاي مختلف با كمك يك گروه انجام مي‌شود؛ آنها نسبت به ديگران نيز بايد مسئول بوده و داراي روحيه همكاري باشند.

⭕سرعت عمل و دقت

متخصصين رشته اتاق عمل بايد سرعت عمل و دقت باشند. آنها بايد بتوانند در شرايط بحراني و حساس، به درستي عمل كرده و تصميمات صحيح بگيرند. همچنين اولويت بندي نيز از ديگر وظايفي است كه به آنها در انجام امور كمك مي‌كند. اما اين به معني انجام عجولانه كارها نيست. بلكه آنها بايد صبور بوده و به نيازهاي بيمار و حتي پزشكان، پاسخ دهند.

⭕توانايي جسماني بالا

توانايي جسماني نيز از ديگر ملزومات تحصيل و كاركردن در اين رشته خواهد بود. ايستادن براي مدت زمان طولاني، جابه جايي وسايل سنگين اتاق عمل، احتمال ابتلا به بيماري هاي مختلف، مواد شيميايي خطرناك و حتي وجود بوهاي ناخوشايند در محيط از مواردي هستند كه نياز به قدرت بدني دارند. افراد بايد قبل از ورود به اين رشته، خود را براي چنين موقعيت هايي آماده كرده و آنها را در نظر بگيرند.

وظايف كارشناس رشته اتاق عمل

كارشناسي رشته اتاق عمل، وظايف متعددي در اين فضا خواهند داشت. در واقع آنان با دو عنوان در اتاق عمل حضور مي‌يابند. سيركولر فردي است كه خود استريل نشده است؛ و اجازه ندارد به بيمار نزديك شود. او فقط وسايل مورد نياز اين محيط را فراهم مي‌كند.

معمولا افرادي كه داراي مدرك كارداني در اين رشته هستند؛ سيركولر هستند. اسكراب، عنوان ديگري است كه به متخصصين اين حوزه مي‌دهند. اسكراب ها بايد در كنار پزشكان و جراحان و با فاصله حداقل يك متري از بيمار، حضور يابند. در برخي موارد، شستشوي زخم بيمار يا بخيه زدن نيز به عهده اوست. آماده سازي بيمار قبل از عمل جراحي و يا ارسال نمونه هاي آزمايشگاهي براي دكتر نيز از وظايف ديگر آنان است.

رشته اتاق عمل در مقطع كارشناسي

دروس مقطع كارشناسي رشته اتاق عمل شامل 130 واحد درسي است كه در غالب 22 واحد دروس عمومي، 74 واحد پايه و تخصصي، 18 واحد كارآموزي و 16 واحد كارورزي ارائه مي‌شود. برخي از اين واحد ها شامل آسيب شناسي و بافت شناسي، آشنايي با وسايل و تجهيزات اتاق عمل، داروشناسي، بيهوشي و مراقبت هاي آن، اخلاق حرفه اي در اتاق عمل، فوريت هاي پزشكي و … مي‌شود.

اين رشته داراي مقطع كارداني نيز مي‌شود كه يك دوره دوساله است. همچنين افراد بعد از فارغ التحصيلي در هر مقطعي از اين رشته بايد دو سال در يكي از مناطق محروم طرح بگذرانند. البته طرح براي دوره كارداني وجود ندارد. 

📌ادامه تحصيل در رشته اتاق عمل

امكان ادامه تحصيل در رشته اتاق عمل تا مقطع دكتري نيز در ايران وجود دارد. گرايشات مختلف اين رشته در مقطع ارشد شامل ارگونومي، اتاق عمل، فيزيولوژي و تكنولوژي گردش خون مي‌شود. اما در مقطع دكتري اين گرايشات بيشتر شده و تنوع زياد تري دارند. برخي از اين رشته ها در مقطع دكتري شامل پزشكي مولكولي، كاردرماني، نانوفناوري پزشكي، علوم سلولي كاربردي، مطالعات اعتياد و… مي‌شود.

كارآموزي در رشته اتاق عمل

رشته اتاق عمل نيز مانند بسياري از رشته هاي پيراپزشكي داراي واحدهاي كارآموزي است. همانطور كه گفته شد واحدهاي كارآموزي اين رشته در دو مرحله ارائه مي‌شوند. در اين دوران فرد نظم و مسئوليت پذيري بيشتر را آموخته و حضور در اتاق عمل و كاركردن در آنجا را به صورت عملي تجربه مي‌كند. برخي از واحد هاي اين دوره شامل موارد زير مي‌شوند.

🔹كارآموزي تكنيك اتاق عمل

🔹كارآموزي اصول و فنون عملكرد فرد سيار

🔹كارآموزي مهارت هاي باليني

🔹كارآموزي رفتار در اتاق عمل

🔹كارآموزي اصول مراقبت در اتاق بهبودي

🔹كارآموزي در اتاق عمل اورژانس

🔹كارآموزي روش هاي احياي قلبي ريوي

بازار كار و آينده شغلي رشته اتاق عمل

قطعا همه محيط هاي درماني داراي اتاق عمل هستند و هر اتاق عملي نياز به حضور يك كارشناس رشته اتاق عمل خواهد داشت. پس مي‌توان گفت كه بازاركار اين رشته خوب است. ميزان درآمد آنان نيز به عوامل مختلفي بستگي مثل سابقه، مهارت و محيط كار بستگي دارد.

اما به طوركلي حقوق يك كارشناس اين رشته در محيط هاي دولتي چيزي حدود 8 تا 12 ميليون در ماه است. آنها مي‌توانند در مكانهايي غير از اتاق عمل نيز مشغول به كار شوند. شرايط ادامه تحصيل در كشورهاي ديگر نيز براي اين افراد فراهم است. از طرفي رشته هاي درماني بازاركار خوبي در كشورهاي ديگر دارند. براي آشنايي با انواع مشاغل پردرآمد كليك كنيد.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه تنها به اين رشته مهم نيست. بلكه ادامه تحصيل در آن نيز نياز به تلاش و ممارست زيادي دارد. افراد بايد روحيات و علاقه خود را در نظر گرفته و در مورد رشته اتاق عمل به خوبي تحقيق كنند. صحبت كردن با دانشجويان و يا فارغ التحصيلان اين رشته، همچنين صحبت كردن با يك مشاور تحصيلي نيز به افراد كمك زيادي خواهد كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته اتاق عمل مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: رشته اتاق عمل | رتبه و درآمد رشته اتاق عمل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۳۵:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خودارضايي همسر موضوعي است كه مي‌تواند بسيار نگران‌كننده باشد. يكي از دلايل اصلي ازدواج براي همه ما برطرف‌كردن نياز جنسي است. با اين‌حال بعضي از آقايان يا خانم‌ها حتي پس از ازدواج نيز دست به خودارضايي مي‌زنند. اين كار مي‌تواند مشكلات بسياري را در جريان زندگي و رابطه زوجين به وجود بياورد.

براي مثال بسياري از خانم‌ها يا آقاياني كه همسرشان خودارضايي مي‌كند اعتمادبه‌نفس جنسي خود را از دست مي‌دهند. شايد اين موضوع باعث سرد شدن رابطه جنسي شما و همين‌طور بروز اختلاف در ارتباط عاطفي‌تان باشد. به همين خاطر بهتر است به دنبال راهكاري براي حل اين مسئله باشيد. اما بسياري از مواقع شما به‌تنهايي نمي‌توانيد راهي براي تغيير شرايط پيدا كنيد. 

منبع: خودارضايي همسر

خودارضايي همسر

 

نياز جنسي از زمان بلوغ در هر يك از ما وجود دارد. اين روزها با افزايش فاصله بين سن بلوغ تا ازدواج، دختران و پسران به دنبال راه‌هاي مختلفي براي برطرف‌كردن اين نياز هستند. خودارضايي يكي از راهكارهايي است كه معمولاً بسياري از جوانان حداقل يك‌بار آن را امتحان مي‌كنند (تعداد كساني كه انجام نمي‌دهند تقريبا نزديك به صفر است.

پس احتمال دارد كه اين عادت براي بسياري از آن‌ها تا بعد از ازدواج نيز باقي خواهد بماند. درواقع شايد برايتان جالب باشد اگر بدانيد كه خودارضايي در كساني كه ازدواج كرده‌اند موضوعي شايع است و چيزي در حدود 40درصد مردان متأهل اين كار را انجام مي‌دهند. اما به‌طوركلي دليل خودارضايي همسر به دو دسته زير تقسيم مي‌شود. 

🔶خودارضايي همسر در كنار رابطه جنسي

بعضي از زوجين در كنار رابطه جنسي كه با همسرشان دارند خودارضايي هم انجام مي‌دهند. در واقع در اين گروه خودارضايي چندان اختلالي در زندگي جنسي آن‌ها و همسرشان ايجاد نمي‌كند. به همين خاطر هيچ كدام از زوجين براي رفع اين مساله به دنبال راهكار و يا درمان نيستند. خودارضايي همسر در اين شرايط، به اين معناست كه ميل جنسي او بالا بوده و تعداد دفعات رابطه جنسي با همسر، براي او كافي نيست.

🔶خودارضايي به‌ جاي رابطه جنسي

بعضي از مردان و زنان به‌جاي اينكه با همسرشان ارتباط برقرار كنند به سراغ خودارضايي مي‌روند. در واقع آن‌ها ميل جنسي خود را حتي پس از ازدواج از راه خودارضايي برطرف مي‌كنند. طبق آمار بيشتر زنان هستند كه با مشكل “شوهرم خود ارضايي مي كنه” به مراكز درمان مراجعه مي‌كنند. اين موضوع مي‌تواند مشكلات بسياري را در جريان زندگي عاطفي آن‌ها به همراه بياورد. بنابراين در اين شرايط ، براي خودارضايي همسر، حتما بايد براي درمان اقدام كرد. 

دلايل خودارضايي همسر | چرا شوهرم خود اضايي مي كند؟

قطعا خودارضايي همسر به دلايل مختلفي اتفاق مي‌افتد. در واقع براي برطرف كردن اين مشكل نيز، شناسايي دليل آن نيز بسيار مهم است. برخي از دلايلي اين موضوع، شامل موارد زير مي‌شوند.

💠ميل جنسي زياد

يكي از ساده‌ترين دلايل خودارضايي همسر ميل جنسي بالا در يكي از زوجين است. در واقع مي‌توان گفت اين مشكل زماني پيش مي‌آيد كه تمايلات ميان زوجين به يك اندازه نباشد. طبيعي است كه وقتي شما پاسخگوي نيازهاي جنسي همسرتان نباشيد او راه‌هاي ديگري مثل خودارضايي را امتحان خواهد كرد. در چنين شرايطي بهتر است با كمك‌گرفتن از يك مشاور خانواده براي رابطه جنسي خود به دنبال يك راه‌حل مناسب باشيد.

💠رابطه عاطفي ضعيف

ارتباط جنسي رابطه مستقيمي با شرايط روحي و احساسي ما دارد. بسياري از زوجيني كه در رابطه عاطفي و زندگي مشترك خود دچار مشكل هستند در رابطه جنسي نيز مشكلاتي را تجربه خواهند كرد. در واقع تحقيقات نشان مي‌دهد كه كيفيت رابطه عاطفي شما مستقيماً رابطه جنسي شما را تحت‌تأثير قرار مي‌دهد. در نتيجه يكي از دلايلي كه باعث مي‌شود بعضي از خانم‌ها و آقايان تمايل كمتري به رابطه با همسر داشته باشند و به سراغ خودارضايي بروند رابطه عاطفي ضعيف است. وجود مشكلات عاطفي در رابطه، از دلايل خودارضايي همسر است.

💠مشكلات جنسي

مشكلات جنسي به‌خصوص در آقايان از جمله دلايلي است كه باعث خودارضايي مي‌شود. مشكلاتي مانند اختلال در نعوظ يا زود انزالي معمولاً باعث مي‌شود كه آقايان اعتمادبه‌نفس لازم براي رابطه جنسي را نداشته باشند. اين موضوع باعث مي‌شود آن‌ها به‌جاي برقراري رابطه با شريك جنسي به دنبال خودارضايي باشند. گاهي خودارضايي همسر به دليل مشكلات جنسي درمان نشده اي است كه افراد نسبت به آنها بي توجه هستند.

💠رابطه جنسي نامطلوب

اگر رابطه جنسي تان كيفيت مطلوبي ندارد احتمالاً خودارضايي يكي از مشكلاتي است كه ديريازود با آن مواجه مي‌شويد. بي‌توجهي به نياز جنسي، خواسته‌ها و تمايلات يكديگر در يك رابطه جنسي معمولاً باعث مي‌شود كه طرف مقابل از اين رابطه لذتي نبرد.

اين شرايط يكي از دلايلي است كه همسر شما را به سمت خودارضايي و يا حتي خيانت سوق مي‌دهد. بسياري از خانم‌هايي كه پس از ازدواج دست به خودارضايي مي‌زنند از اين موضوع شكايت دارند كه همسرشان در طول رابطه به نيازهاي آن‌ها يا رسيدنشان به اوج لذت جنسي توجهي ندارد. در واقع با بالابردن كيفيت رابطه جنسي، خودارضايي همسر نيز تا حد زيادي برطرف مي‌شود.

💠خودارضايي در دوران قبل از ازدواج

همان‌طور كه گفتيم بعضي از دختران و پسران براي رفع نياز جنسي قبل از ازدواج، دست به خودارضايي مي‌زنند. اين موضوع گاهي اوقات باعث مي‌شود كه خودارضايي يا تماشاي فيلم‌هاي ***گرافي براي فرد تبديل به يك عادت شود. تا جايي كه حتي بعضي از افراد تنها از اين راه دچار تحريك يا لذت جنسي مي‌شوند. به همين خاطر آن‌ها پس از ازدواج نيز به‌راحتي نمي‌توانند از اين عادت دست بكشند و به رفتار خود ادامه مي‌دهند.

پيامد هاي خودارضايي همسر در زندگي مشترك

خودارضايي همسر اگر براي مدت زمان طولاني پس از ازدواج باقي بماند؛ باعث بروز مشكلات زيادي در رابطه زناشويي مي‌شود. به همين دليل بهتر است زوجين، هر چه سربع تر دليل اين موضوع را شناسايي كرده و براي درمان آن اقدام كنند. برخي از پيامدهاي خودارضايي همسر در رابطه، شامل موارد زير مي‌شود.

بروز خشم و عصبانيت نسبت به همسر

سردي و دوري از همسر

طلاق و خيانت

كاهش اعتماد به نفس

حساسيت و تحريك پذيري

راهكارهايي براي برطرف‌كردن خودارضايي همسر

 

📌همسرتان را تحقير نكنيد

اولين نكته‌اي كه بايد به آن توجه كنيد اين است كه برخورد بدي با همسرتان نداشته باشيد. بسياري از خانم‌ها يا آقايان وقتي متوجه خودارضايي همسرشان مي‌شوند شروع به تحقير آن‌ها مي‌كنند، شايد به اين خاطر كه اين رفتار همسر در واقع احساس جذاب نبودن به شما مي‌دهد. اما به‌خاطر داشته باشيد كه واكنش هاي منفي تنها باعث بدتر شدن شرايط مي‌شود. به همين خاطر بهتر است در اولين قدم احساسات منفي خودتان را كنترل كنيد و هيچ واكنش منفي نسبت به خودارضايي همسر، نشان ندهيد.

📌به دنبال تغيير ناگهاني نباشيد

بسياري از ما وقتي متوجه خودارضايي همسرمان مي‌شويم انتظار داريم كه او ناگهان تغيير كند. در واقع ما از همسرمان توقع داريم كه اين رفتار را كنار بگذارد و ديگر دست به خودارضايي نزند. اما بهتر است بدانيد تغيير در اين شرايط به طور ناگهاني و يك‌دفعه به دست نمي‌آيد. بلكه براي تغيير بايد صبور باشيد. سعي كنيد به همسرتان كمك كنيد به‌تدريج تعداد دفعات خودارضايي را كمتر كند تا به جايي برسد كه او به‌طوركلي اين رفتار را كنار بگذارد.

📌با همسرتان صحبت كنيد

وقتي متوجه خودارضايي همسرتان مي‌شويد لازم نيست اين موضوع را از او پنهان نگه داريد؛ بلكه بهتر است با همسرتان صحبت كنيد. اگر چيزي در اين ماجرا شما را ناراحت كرده احساس خود را با او در ميان بگذاريد. به‌علاوه سعي كنيد از طريق صحبت‌كردن علت رفتار همسرتان را پيدا كنيد و با كمك هم راهكاري براي شرايط پيش آمده پيدا كنيد.

📌كيفيت رابطه جنسي را افزايش دهيد

همان‌طور كه گفتيم بسياري از مواقع خودارضايي همسر به دليل مشكلاتي كه در كيفيت رابطه جنسي وجود دارد پيش مي‌آيد. به همين خاطر يكي از راهكارهايي كه بهتر است به آن توجه كنيد اين است كه كيفيت رابطه جنسي خود را بهتر كنيد. براي اين كار مي‌توانيد با همسرتان صحبت كنيد. ضعف‌ها و مشكلاتي كه در رابطه وجود دارد را پيدا كنيد و سعي كنيد آنها را برطرف نماييد.

خودارضايي همسر و صحبت‌كردن با يك مشاور

گاهي اوقات خودارضايي همسر به دليل مشكلاتي مثل اعتيادهاي رفتاري يا وسواس اتفاق مي‌افتد. در اين شرايط شما نمي‌توانيد به‌سادگي و با استفاده از راهكارهاي بالا اين مشكل را برطرف كنيد. گاهي اوقات نيز همان‌طور كه گفتيم مشكلاتي كه در رابطه عاطفي شما وجود دارند كيفيت رابطه جنسي را نيز تحت‌تأثير قرار مي‌دهند.

در چنين شرايطي بهتر است از يك مشاور براي تغيير شرايط كمك بگيريد. مشاورين باتوجه‌به تخصص و تجربه‌اي كه دارند به شما كمك مي‌كنند تا دلايل اين مشكل را پيدا كرده و سپس راهكارهايي را براي تغيير شرايط به شما آموزش خواهند داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خودارضايي همسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

چرا همسرم با وجود رابطه جنسي كه با هم داريم خودارضايي مي‌كند؟

بالا بودن ميل جنسي، عادتي كه از زمان مجردي روي فرد باقي مانده است، لذت نبردن از رابطه جنسي و بعضي از مشكلات روحي مثل وسواس مي‌تواند دليل اين شرايط باشد. بهتر است راجع به اين موضوع با همسرتان صحبت كنيد و با پيداكردن دليل براي برطرف‌كردن آن تلاش كنيد.

همسرم فقط خودارضايي مي‌كند و با من رابطه جنسي ندارد؛ بايد چه كار كنم؟

با همسرتان راجع به احساسات و نيازهاي خود صحبت كنيد؛ با كمك يكديگر مشكلاتي كه در رابطه جنسيتان وجود دارد را پيدا كرده و از بين ببريد.

منبع: خودارضايي همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خودارضايي همسر،
موضوع:
[ ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۴۰:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعبير خواب مرده زماني معنا دارد كه رويا را در نزديكي سحر ببينيد و موضوع خواب برگرفته از حوادث روز نباشد. از نظر روانشناسان رويا شاهراهي به ضمير ناخودآگاه محسوب مي‌شود. و در نزديكاي سحر كه خواب عميق شده، گويا دريچه‌هاي ورود به ناخودآگاه هم باز مي‌شوند. و شايد همان بخشي از ذهن باشد كه معبران باستاني آن را دروازه‌اي به سوي عالم غيب مي‌دانند. بنابراين هر رويا را از دو جنبه مي‌توان تعبير كرد؛ بعد روانشناسي و بعد عرفاني.

تعبير خواب هر آنچه كه باشد حال و برداشت شما از آن خواب هم تاثير بسياري بر معناي آن دارد. گاه خوابي معناي بدي دارد، اما شما هم در خواب و هم در بيداري احساس خوبي از ديدن آن خواب داريد، بنابراين علارغم توضيحات زير مي‌توان گفت برداشت‌تان بسيار اهميت دارد.

منبع: تعبير خواب مرده چيست؟

تعبير خواب مرده

 

تعبير خواب مرده در شرايط مختلف مانند صحبت كردن، با لبخند و … به شيوه هاي مختلفي وجود دارد. اما ديدن مرده در خواب به طور كلي به معناي بشارت براي ديدار با دوست يا مهمان است. چهره شاد فرد مرده در خواب نشان از آرامش روح او مي‌باشد. يا زماني كه فرد زنده اي را به عنوان مرده در خواب مي‌بينيم، به معناي طول عمر بالا و سلامت روان اوست. اگر در خواب مشاهده كنيد كه كسب فوت كرده است و در كنار شما نشسته است؛ خوشايند است. اما اگر مرده شما را نزد خودش دعوت نكرد اصلا خوب نيست.

سمبل مرده با مفهوم مرگ، انهدام و نيستي مرتبط است. مردن در خواب به منظور احساس فرد در زندگي بيداري، به خاطر تمام شدن دوره خاصي از زندگي نيز اشاره دارد. اگر اين نشانه ها براي شما همراه با شكل نگران كننده باشد؛ اضظراب آور مي‌باشد. و نشان دهنده موضوع عدم آمادگي براي پذيرش تغييرات در زندگي است. بهتر است بگوييم كه انسان هايي كه در خواب مشاهده مي‌كنيد به منظور ابعاد مختلف شخصيت شما هستند. تعبير خواب مرده ناشناس به منظور اشاره به بعدي از شخصيت و افكار شما دارد. و اگر مشاهده اين مرده ناشناس همراه با اضطراب باشد؛ به منظور اضطراب در زندگي بيداري است.

تعبير خواب مرده از نظر معبران باستاني

 

مرده‌ها ممكن است به اشكال مختلف به خواب بيايند، به طور كل ديدن مرده بشارت به ديدن دوست و يا مهمان است. حال ديدن آشنايي كه مرده است، رنگ لباس، برخودش و … تعابير مختلفي مي‌توان كرد كه در ادامه هر كدام از تعبير خواب مرده را شرح داده‌ايم.

📌 زنده شدن آشنايي كه مي دانيد مرده است

يكي از رايج ترين خواب‌ها، ديدن عزيزاني است كه مرده‌اند. و همه افراد پس از مشاهده مرده، فورا به تعبير خواب مرده مي‌روند. اما در خواب انگار زنده هستند، ابن سيرين مي‌گويد: اگر از كسي كه مرده است بپرسي “تو كه مرده بودي و او بگويد من زنده ام”، يعني حالش نيكوست و در درگاه خداوند خشنود است.

اما امام صادق مي‌فرمايد؛ اگر ببيني كه كسي كه مرده است؛ در خواب‌تان دارد مي‌ميرد و يا در بستر مرگ است، يعني در آن دنيا احوالش خوب نيست و در عذاب الهي به سر مي‌برد.

📌 ديدن مرده با لبخند و روي خوش

يكي از شيوه هاي تعبير خواب مرده، مشاهده او با لبخند است. اگر مرده را با لبخند و روي خوش ديديد يعني حالش خوب است و در آسايش به سر مي‌برد. اگر ناراحت و با اخم به شما نگاه مي‌كرد و يا رويش را از شما بر مي‌گرداند، دچار معصيتي شده‌ايد. اما اگر در كنارش نشستيد و به شما لبخند زد و با روي خوش نگاه كرد، منتظر خبرهاي خوشي باشيد.

📌 صحبت كردن با مرده

صحبت با مرده در خواب براي همه عجيب است. اما تعبير خواب مرده اي كه صحبت كرده است چيست؟ اگر در خواب ديدي كه با مرده صحبت مي‌كردي و او صحبت هايش خوشايند بود، يعني خداوند از تو راضي باشد. ولي اگر حرف‌هاي ناخوشايند به تو زد ، تعبير آن برعكس است.

📌 گرفتن يا دادن چيزي به مرده

معمولا تعبير خواب مرده زماني كه به شما چيزي را اهدا كند؛ خوشايند است. اگر در خواب به مرده چيزي بدهيد، نشانه خوبي نيست و يعني غم و اندوه به شما وارد مي‌شود. اما اگر چيزي از مرده بگيريد يعني نعمت و روزي از جايي كه نمي‌دانيد به شما مي‌رسد. حضرت دانيال مي‌گويد “اگر چيزي از مرده بگيريد معني خواب خوب است و از جايي كه انتظارش را نداريد سودي بهتان مي‌رسد”.

📌 درد داشتن مرده

تعبير خواب مرده زماني كه درد دارد، معمولا به معناي رنج است. درد به معناي رنج كشيدن است، اما مردگان درد جسماني ديگر ندارند؛ ولي ديدن مرده اي كه از درد شكايت داشت، يعني در دنيا اعمالي داشته كه باعث رنجش او شده و يا بدكردار بوده است. اگر سردرد داشت با غرور و تكبر رفتار مي كرده، اگر دل درد داشت، مال حرام خورده، اگر چشم درد داشت، نگاه به نامحرم كرده ويا بدگويي و غيبت كرده، اگر دندان درد داشت، ناسزا زياد مي‌گفته است.

📌 لباس زيبا بر تن مرده

تعبير خواب مرده با لباس زيبا به معناي جايگاه خوب فرد است. اگر مرده را در لباسي زيبا و آراسته ديديد، يعني با ايمان از دنيا رفته است. و اكنون جايگاه خوبي دارد. لباس سياه بر تن مرده يعني حالش خوب نيست و لباس كبود و زرد يعني گناهكار بوده است. اگر لباس بر تن مرده مي پوشانديد، يعني عجل تان نزديك است.

📌 تعبير خواب مرده | فاميل و نزديكان

طبق گفته هاي كارل يونگ؛ ديدن يا صحبت با والدين مرده، بيانگر ترس از دست دادن آنها مي‌باشد. يا اينكه اينكه شما راهي را براي كنار آمدن با اين فقدان برگزينيد. و تعبير خواب مرده در اين شرايط به منظور خداحافظي براي بار آخر مي‌باشد.

تعبير خواب مرده در صورتي كه مرده برادر يا خواهر، خويشاوند و يا دوست باشد؛ به منظور دلتنگي براي آنها مي‌باشد. همچنين سعي داريد تا خاطرات گذشته خود با اين افراد را زنده نگه داريد. و در تلاش هستيد تا با سرعت با زندگي روزمره خود كنار بياييد.

تعبير خواب مرده در صورتي كه شخص فرزند شما باشد؛ راهي براي زنده نگه داشتن او مي‌باشد. مرگ بچه براي پدر و مادر دشوار است. و اين رويا به منظور اين است كه شما نمي‌توانيد مرگ او را بپذيريد. به گفته ابراهيم كرماني:  اگر در خواب فرزند مرده خود را مشاهده كنيد؛ به منظور ثروتمندي است. در برخي از تعابير نيز گفته شده كه از شر دشمن در امان خواهي ماند. به گفته جابر مغربي: اگر ببيني كه فرزند خود را كشته اي، روزي حلال كسب خواهي كرد. و به گفته ابراهيم كرماني: اگر در خواب ببينيد كه والدين شما مرده اند؛ كارتان بهتر خواهد شد.

📌 تعبير خواب زدن مرده

به گفته اسماعيل بن اشعث؛ تعبير خواب مرده در صورتي كه او را مي‌زنيد، به منظور موارد زير است.

🔹 اگر ببيني كه خودت مرده اي و در حال كتك خوردن مي‌باشي؛ در دين و ايمان قوي خواهي شد.

🔹اگر مرده اي را در خواب ببيني كه او را مي‌زني؛ و او نيز از كتك خوردن راضي است، در آن دنيا به سعادت خواهي رسيد.

🔹 اگر مشاهده كني كه مرده تو را مي‌زند؛ از مسافرت سود و منفعت كسب خواهي كرد. يا چيزي كه از دست داده اي دوباره كسب خواهي كرد.

📌 تعبير خواب آميزش با مرده

ابن سيرين مي‌گويد: در تعبير خواب مرده، اگر ببيني كه با مرده زني ازدواج كرده اي و با او آميزش نموده اي؛ به منظور كسب چيزي از اموال و دارايي هاي آن زن است.

طبق گفته امام صادق در تعبير خواب مرده: اگر ببيني كه با زن مرده اي آميزش نموده اي؛ تعبيرش اين است كه خواسته و حاجت تو برآورده مي‌شود. و به سود و منفعت خواهي رسيد. اگر آب مني از تو بيرون نيامده است، اما اگر آب مني از تو بيرون آمده است، تعبيرش بد مي‌باشد. همچنين اگر مادر يا خواهر تو از دنيا رفته است و در خواب ببيني كه با آنها در حال آميزش هستي؛ يعني چيزي از اموال مرده به شما خواهد رسيد.

در تعبير خواب مرده به گفته ابن سيرين: اگر زن ببيند كه با مرد مرده اي ازدواج كرده و آميزش صورت گرفته است، اموال زن كم كم دچار كم و كاستي مي‌شود.

📌 تعبير خواب زنده شدن مرده

تعبير خواب مرده در صورتي كه زنده شده است، به گفته ابراهيم كرماني، اگر ببيني كه در خواب مرده اي و دوباره زنده مي‌شوي؛ تعبير بسيار خوبي است.

به گفته حضرت دانيال: تعبير خواب مرده خود در صورتي كه دوباره زنده شده ايد؛ به منزله توبه از گناه و كسب عمر طولاني است.

تعبير خواب از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتي كه بر خواب و رويا داشته‌اند، متوجه فعاليت‌هاي رواني ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشي است كه در عالم بيداري سكوت كرده، ولي تاثير زيادي بر باورها، شناخت و حتي رفتار ما دارد. وقتي كه به خواب مي‌رويد، ناخودآگاه كنترل را به دست گرفته و هر آنطور كه مي‌خواهد رفتار مي‌كند. ناخودآگاه مانند راهرويي كه پر از در هست در خود ساكناني دارد. كه از كودكي تا به امروز اين راهرو بلندتر و پرجمعيت تر گشته است. در عالم خواب گويي اين ساكنان بيرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهي هم آرزوها را مرور مي‌كنند. 

اما گاهي هم روياهايي مي‌بينيم كه هرگز اتفاق نيافتاده ويا به آن فكر نشده. ديدن مرده در خواب يكي از همان روياهايي است كه با توجه به وضعيت بيننده خواب و شرايطي كه مرده را مي‌بينيد، تعابير مختلفي دارد كه با دريافت مشاوره مي‌توانيد علت ديدن اين خواب‌ها و تعبير آن ها را جويا شويد. تعبير خواب مرده نيز در اين علم بررسي شده است.  در ادامه برخي از روياهايي كه مربوط به مردگان هست و از منظر يونگ تعبير شده را آورده‌ايم.

تعبير خواب مرده از ديدگاه كارل گوستاو يونگ

تعبير خواب مرده نشان مي‌دهد كه وضعيت و شرايط زندگي‌تان در حال حاضر شباهت زيادي با او دارد. شايد اين خواب نشان مي‌دهد كه چگونه بايد از اين وضعيت خارج شويد و يا از فرصت‌هايتان استفاده كنيد.

اگر خواب كسي را ببينيد كه به تازگي مرده و او را در خواب زنده ببينيد، به معناي اين است كه هنوز مرگ او را باور نكرده‌ايد. و تلاش داريد تا راهي براي ارتباط با او و يا حفظ خاطراتش بيابيد. اگر درخواب ببينيد كه با مرده به جايي مي‌رويد يعني تلاش داريد تا علت مرگ او را بفهميد چرا كه نبود او به شما حس تنهايي مي‌دهد و اين جستجو حس بودن در كنار او را منتقل مي‌كند. به هر حال تعبير خواب مرده در شرايط مختلف به شيوه هاي مختلفي وجود دارد.

تعبير خواب مرده در صورت حرف زدن، مي‌تواند نشانه‌اي از يك اخطار باشد. و يا راهي براي بيان احساساتي كه نمي‌توانيد به كسي بگوييد. همانطور كه خيلي اوقات براي درد و دل به مزار عزيزان رفته و فقط به دنبال دو گوش شنوا هستيم.

تعبير خواب مرده اي كه مدت ها قبل مرده است، بيانگر اين است كه موقعيت يا رابطه فعلي شما مشابه با ويژگي هاي فردي است كه فوت شده. رويا شايد نشانگر اين باشد كه چگونه نياز داريد به اين موقعيت پايان دهيد.

تعبير خواب مرده از منظر توني كريسپ

طبق نظر توني كريسپ، نويسنده كتاب فرهنگ تفسير رويا؛ تعبير خواب مرده در اكثر مواقع به منظور احساس خود در رابطه با مرگ و تلاش براي كنار آمدن با خاطرات، احساس گناه، خشم و ساير احساسات است. زماني كه شخص آشنايي مي‌ميرد؛ به دنيايي قدم مي‌گذاريم كه رابطه ما با آنها تغيير يافته است. و از موجودي حاضر در عالم ماده به موجودي زنده در خاطرات و زندگي دروني تبديل شده است.

همسر مرده | تعبير خواب مرده

بسياري از روياهاي مردگان از سوي خانم هايي گزارش شده است كه شوهران خود را از دست داده اند. روياهاي آزار دهنده از دست دادن توانايي ديدن روياي همسر تا مدتي و يا ديدن روياي با مضمون تصوير او در دوردست ها نزديك نمي‌شود. و اين امر تا مدتي پس از مرگ همسر طبيعي است. بعد از پذيرش مرگ؛ مواجه با حس فقدان؛ خشم، عزاداري، ادامه زندگي بدون همسر و … به مرور زمان بر طرف مي‌شود.

كلام آخر

در اين مقاله تعبير خواب مرده را به شيوه هاي مختلف توضيح داديم. به طور كلي تعابير اين شيوه خواب در شرايط متفاوت؛ مختلف است. و معاني متفاوتي دارد. علم روانشناسي نيز خواب و رويا را در خود جاي داده. كه اعتقاد به افكار ناخودآگاه است.  مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعبير خواب مرده مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا همه خواب هاي مربوط به مرده ها تعبير دارند؟

روانشناسان اهميت زيادي براي ناخودآگاه و خواب‌ها قائل هستند و رويا را شاهراهي به بخش‌هاي دست نيافتني روان مي‌دانند. بنابراين هر رويايي مي‌تواند معناي خاصي داشته باشد و به شما براي آگاهي از آينده و جهت گيري‌هايتان آگاه كند. چرا كه همه ما فردايمان را امروز مي‌سازيم و اگر حال امروزمان را خوب كنيم، آينده‌ بهتري براي خود و خانواده‌مان رقم خواهيم زد.

منبع: تعبير خواب مرده چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تعبير خواب مرده چيست؟،
موضوع:
[ ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۲۹:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

فوايد ترياك يكي از موضوعاتي است كه بحث هاي زيادي بر سر آن وجود دارد. به طور كلي اكثر مخدرها خاصيت آرام بخشي و تسكين دارند. به همين دليل از آنها براي توليد داروهاي مختلف استفاده مي‌شود. اما شايد اين تنها فايده مصرف مواد مخدر باشد. كه اين مورد نيز بعد از مدتي از بين رفته و بدن فرد نسبت به آن مقاومت نشان مي‌دهد.

برخي از محققين براي ترياك، مزاياي زيادي را در نظر مي‌گيرند. كه بهتر است از اين خواص در جهت درماني استفاده شود. اما متاسفانه به دليل باورهاي اشتباهي كه در مورد اين ماده وجود دارد؛ افراد بعد از مدتي به آن وابستگي پيدا كرده و درگير اعتياد مي‌شوند. 

منبع: فوايد ترياك براي بدن چيست؟

فوايد ترياك

ترياك از تركيبات اپيوييدي طبيعي تشكيل شده است كه اثر آن بر بدن مانند انتقال دهنده هاي عصبي ضد درد يا اندروفين ها است. به طوركلي مصرف اين ماده در سنين بالا، سبب تسكين دردهاي جزئي و سرخوشي مي‌گردد. البته خاصيت شادي بخشي آن منحصر به سن خاصي نمي‌شود و افراد در هر سني بعد از مصرف مواد مخدر احساس خوشحالي غيرطبيعي دارند. شايد يكي ديگر از فوايد ترياك همين باشد. اما نكته مهم اينجاست كه اين واكنش احساسات، با روش هاي سالم نيز براي بدن ايجاد خواهند شد.

فوايد ترياك از نظر طب سنتي

در مورد فوايد ترياك، نظرهاي مختلف و گاه ضد و نقيضي وجود دارند. طب سنتي نيز در اين باره نكاتي را مطرح مي‌كند كه قابل تامل است. از نظر اين علم، تركيبات ترياك براي ناراحتي مثانه، اصلاح ادرار، ناراحتي شكم و سردرد، بسيار مفيد است. از طرف ديگر به دليل خاصيت آرام بخشي ترياك، اين ماده، اسهال را متوقف ساخته؛ ضدسرفه و خواب آور است. اين دارو براي ميگرن نيز مفيد خواهد بود. ترياك براي كاهش مقدار خون ريزي دوران قاعدگي نيز مفيد خواهد بود. از نظر طب سنتي، ترياك مي‌تواند بر دفع سردي هواي زمستان، درمان زودانزالي، لاغري و تقويت قواي بدن، موثر باشد.

فوايد ترياك از نظر علمي

بسياري از افراد به طب سنتي اعتقادي نداشته و همواره به دنبال نظر علم در مورد مسائل مختلف هستند. اما حتي علم نيز نمي‌تواند با قطعيت در مورد فوايد ترياك نظر دهد و يا افراد را به مصرف اين ماده تشويق كند. اما به طور كلي از نظرمتخصصين، تحمل درد مخصوصا براي افراد پير، دشوار است و خاصيت تسكين بخشي ترياك را نيز نمي‌توان ناديده گرفت.

البته براي تجويز اين دارو براي افراد مسن، بايد به متابوليسم بدن آنها، دفع و ذخيره فيزيكي و همچنين ميزان تاب آوري بدن آنان نيز توجه كرد. طبق تحقيقاتي كه اخيرا انجام شده است؛ در مورد دردهاي مزمن و غيرسرطاني، تركيبات حاصل از ترياك مي‌تواند بهتر از دارونماها اثر كند. همچنين براي برطرف كردن دردهاي نوروپاتي موثر تر هستند. در مواردي از مشتقات ترياك براي بيهوشي نيز استفاده مي‌شود.

توصيه مي شود حتما درباره رابطه ترياك با فشار خون بخوانيد.

اثر مصرف ترياك بر بدن

براي بررسي فوايد ترياك، در ابتدا بايد با مكانيسم اثر آن بر بدن آشنا شويم. به طور موادمخدر بر سيستم عصبي مركزي و مغر تاثير مي‌گذارند. البته تاثير ترياك بر مغز به سه صورت اتفاق مي‌افتد.

اثربخشي كه باعث كاهش درد، كاهش فعاليت مركز تنفس، يبوست و در نهايت اعتياد مي‌شود.

اثربخشي كه مجددا سبب كاهش درد، افزايش حجم ادرار و ايجاد حالت آرامش مي‌گردد.

و در نهايت تاثير كه فقط بر درد و تسكين آن دارد و بر بخش هاي ديگر بدن موثر نيست.

در بدن انسان موادي ساخته و ترشح مي‌شوند؛ كه مانند مواد مخدر عمل مي‌كنند. بدن در هنگام درد از آنها استفاده كرده و شروع به تسكين خود مي‌كند. تاثير ديگري كه ترياك بر مغز دارد؛ شامل اثربخشي آن بر سيستم پاداش مغزي مي‌شود. از آنجايي كه با هربار مصرف ترياك، دوپامين آزاد شده سبب بروز احساس خوشحالي مي‌گردد؛ فرد براي دريافت حس اوليه، هربار مجبور است مقدار بيشتري ترياك، مصرف كند.

فوايد ترياك در سنين بالا

با اينكه از بين بردن احساس درد از فوايد ترياك است؛ اما ترياك نمي‌تواند عامل درد را از بين ببرد. در واقع استفاده از ترياك تنها سبب گذاشتن سرپوشي بر درد است. از طرفي بعد از مدتي ترياك سبب تضعيف سيستم ايمني بدن شده و حتي عامل درد را تشديد نيز مي‌كند. به همين دليل مصرف آن براي افراد مسن، مي‌تواند عواقب بدي ايجاد كند.

برخي از افراد با بالارفتن مصرف ترياك را آغاز مي‌كنند. كه اين مي‌تواند تاثيرات بدي بر سيستم قلبي عروقي و همچنين تنفسي انها داشته باشد. همچنين باور غلطي كه افراد مسن در مورد ترياك دارند؛ اثر ان بر ديابت است. اما طبق تحقيقات انجام شده ترياك هيچ تاثيري بر ميزان قندخون ندارد. بسياري از سالمندان بعد از دوران بازنشستگي و ايجاد تغييرات اساسي در زندگي، به افسردگي مبتلا شده و استفاده از ترياك نيز حالات روحي منفي را تشديد مي‌كند.

عوارض ترياك

علاوه بر فوايد ترياك بايد به عوارض آن نيز توجه كرد. مصرف ترياك در طولاني مدت و همچنين در دوزهاي بالا سبب بروز عوارض زيادي براي سلامت جسماني و رواني خواهد شد. برخي از پيامدهاي مصرف ترياك، شامل موارد زير مي‌شود.

🔸اختلال در خواب و اشتها

🔸گيجي

🔸افسردگي و توهم

🔸خونريزي چشم ها

🔸بيماري هاي كليوي

🔸بالارفتن احتمال ابتلا به هپاتيت و ايدز

مصرف ترياك به صورت خام

ترياك به روش هاي مختلفي مصرف مي‌شود. برخي تصور مي‌كنند كه مصرف ترياك به صورت خام، عوارض كمتري براي آنها ايجاد خواهد كرد. اما اينگونه نيست. تفاوت مصرف ترياك به صورت خام و يا تدخين در شروع زمان نشئگي و مدت زمات تاثير آن است. در استعمال ترياك به صورت خوراكي، فرد ديرتر نشئه مي‌شود . همچنين تاثير آن براي مدت زمان بيشتري باقي خواهد ماند.

ترياك براي چه سني مفيد است؟

به طور كلي به دليل قيمت پايين و دسترسي آسان به ترياك، اعتياد به اين ماده شيوع زيادي دارد. اما ميزان مصرف آن در ميان افراد بزرگسال و ميانسال بيشتر است. افراد در سنين بالا به دليل ابتلا به بيماري هاي مختلف، براي تسكين دردهاي خود از روش هاي مختلفي استفاده مي‌كنند. كه مصرف ترياك نيز يكي از اين روش هاست. اما استفاه از ترياك در هر سني، مضرات خود را خواهد داشت. به همين دليل نمي‌توان سن مشخصي را زمان مناسب براي استفاده از ترياك در نظر گرفت.

مصرف ترياك به صورت تفنني و اعتياد به آن

بايد توجه داشته باشيد كه در هر دو صورت، ترياك عوارض خود را بر بدن ايجاد خواهد كرد. همچنين افراد معمولا نمي‌توانند در طولاني مدت ميزان مصرف خود را به صورت تفنني نگه دارند. اما به طور كلي فوايد ترياك در مصرف آن به صورت تفنني، بيشتر خواهد بود. افرادي كه تنها در موقعيت هاي خاصي ترياك مصرف مي‌كنند و يا به راحتي قادر به ترك آن هستند؛ به صورت تفنني مصرف مي‌كنند.

اما افرادي كه براي فرار از مشكلات زندگي و فشارهاي رواني از ترياك استفاده كرده؛ همچنين ميزان مصرف آنها روز به روز بالاتر مي‌رود و در صورت مصرف نكردن در مدت زمان كوتاهي، علائم ترك را تجربه مي‌كنند؛ به اين ماده اعتياد پيدا كرده اند. ترك ترياك در هر دو صورت امكانپذير است و افراد بايد اقدامات لازم را انجام دهند.

سخن پاياني

با وجود فوايد ترياك در برخي از زمينه ها، اما بازهم مصرف آن به هيچ عنوان توصيه نمي‌شود. چرا كه راهكارهاي جايگزيني براي ترياك وجود دارند كه عوارض آن را ندارند. همچنين با مصرف ترياك براي مدت زمان طولاني، نه تنها عامل اصلي مشكل از بين نرفته؛ بلكه تشديد نيز مي‌شود. همچنين افراد مبتلا به اعتياد نيز مي‌شوند. بهتر است افراد در اين زمينه حتما از يك متخصص كمك گرفته و ميزان مصرف و همچنين بروز عوارض مختلف را كنترل كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه فوايد ترياك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا مصرف ترياك در زمان بارداري باعث ابتلاي جنين مي‌شود؟

در دوران بارداري جنين به صورت مستقيم از خون مادر تغذيه مي‌كند و در نتيجه وجود هر ماده شيميايي در خون مادر بر جنين تأثير مي‌گذارد. علاوه بر احتمال اعتياد جنين، اعتياد به ترياك در زمان بارداري خطراتي و عوارضي همچون كمبود اكسيژن و مرگ جنين يا كمبود كلسيم را به همراه خواهد داشت.

آيا كاهش درد از فوايد ترياك است؟

ترياك و تمامي مشتقات آن خاصيت تسكيني دارند اما مصرف آن‌ها براي كاهش درد بايد زير نظر پزشك متخصص صورت بگيرد. 

منبع: فوايد ترياك براي بدن چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۲۱:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نشانه هاي بيمار معتاد چيست؟ از كجا بايد بفهميم كه اعتياد داريم؟ چطور بفهميم يكي از نزديكان‌مان اعتياد دارد؟ امروزه مواد متفاوت و جديدي دست به دست مي‌شوند كه بسياري از مردم از خطرات آن‌ها آگاهي ندارند. از همين رو سودجويان اين مواد را با عناويني نظير لاغركننده، شادي آور، جوان ساز و ساير مواردي از اين دست به فروش مي‌رسانند و ممكن است مصرف كننده خود نيز متوجه اعتيادش نشود.

نشانه هاي بيمار معتاد از سه جنبه بايد بررسي كرد. تمامي آن‌ها در اين سه جنبه جسمي، رواني و رفتاري بيمار را تحت تاثير قرار مي‌دهند. در ادامه به طور مختصر راه‌هاي شناسايي نشانه هاي اعتياد را آورده‌ايم. 

منبع: نشانه هاي بيمار معتاد

 

ويژگي هاي مشترك و نشانه هاي بيمار معتاد

همه مواد اعتيادآور داراي يكسري ويژگي‌هاي مشترك هستند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • پس از گذشت مدتي از مصرف منجر به بروز اثر تحمل مي‌شوند (يعني با مصرف همان دوزهاي قبلي نمي‌توانيد به اثرات دلخواه خود دست پيدا كنيد).
  • به بروز وابستگي جسماني و روانشناختي مي‌انجامند.
  • در صورت قطع مصرف سندروم محروميت از مواد ايجاد مي‌كنند (مجموعه‌اي از علائم جسماني و روانشناختي ناخوشايند كه مجبور مي‌شويد مجددا مواد بكشيد).
  • منجر به احساس ولع و تمايل زياد براي مصرف مجدد مي‌شوند.
  • منجر به بيش تحريكي مدارهاي دوپاميني در مغز شده و در نهايت باعث مي‌شوند كه مصرف مواد را نسبت به ساير موارد مهم در زندگي خود در اولويت قرار دهد.

نشانه هاي بيمار معتاد | آشنايي با سه بعد اصلي اعتياد

اعتياد به مواد مخدر در 3 سطح جسماني، روانشناختي و رفتاري بيمار را درگير خود مي‌كند و منجر به بروز علائم مختلف مي‌شود. در ادامه به توضيح هريك از آن‌ها پرداخته‌ايم.

علائم جسمي بيمار معتاد

همانطور كه گفته شد همه مواد مخدر از گل و گراس گرفته تا كراك و هروئين همگي با ايجاد اثر تحمل و تحت تاثير قرار دادن ساختارهاي مغز منجر به وابستگي جسماني مي‌شوند. در نهايت اعتياد جسماني به مواد با علائم مختلفي خود را نشان مي‌دهد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • بروز تغييراتي در الگوي خواب نظير دچار شدن به بي‌خوابي يا پرخوابي مفرط
  • بروز تغييراتي در وزن و اشتها
  • احساس رخوت، خستگي مفرط و كمبود انرژي
  • كاهش تعادل حركتي و سستي كلام
  • قرمزي چشم‌ها ( اين علامت بيشتر در اعتياد به كانابيس‌ها نظير گل و حشيش ديده مي‌شود)
  • تنگ شدن مردمك چشم (بيشتر در اعتياد به مواد مخدر افيوني نظير هروئين ديده مي‌شود)
  • افزايش آبريزش بيني (بيشتر در اعتياد به كوكائين ديده مي‌شود)
  • ايجاد لكه و مشكلات پوستي مختلف

علائم روانشناختي بيماران معتاد

يكي از جنبه‌هاي بسيار مهم اعتياد وابستگي روانشناختي به ماده مخدر است. اين وابستگي باعث مي‌شود كه هنگام قطع مصرف با علائم رواني ناخوشايندي نظير بيقراري، اضطراب و افسردگي مواجه شويد كه اين مسائل خود مي‌توانند انگيزه لازم براي ترك را از بين ببرند. علائم روانشناختي كه نشان مي‌دهند دچار اعتياد به يك ماده مخدر شده‌ايد عبارتند از:

  • كسي كه اعتياد دارد وقتي دچار احساسات ناخوشايند مي‌شود به مصرف مواد پناه مي برد.
  • به مرور زمان از نظر سلامت رواني افت پيدا كرده و دچار مشكلاتي نظير اضطراب و افسردگي مي‌شود.
  • ممكن است در اثر عوارض ماده مصرفي علائمي نظير بدبيني و بدگماني مفرط را بروز دهد.
  • بسياري از مواد مخدر صنعتي روانگردان‌هاي توهم زا هستند و در نتيجه ممكن است منجر به بروز انواع علائم روانپريشي نظير توهم و هذيان شوند.  
  • بيمار معتاد به مرور زمان انگيزه‌هاي خود را از دست مي‌دهد و نسبت به زندگي احساس پوچي مي‌كند.  
  • اعتياد با ايجاد تغييرات جسماني ناخوشايند اعتماد به نفس فرد را از او گرفته و باعث انزواي اجتماعي مي‌شود.

علائم رفتاري يا اجتماعي بيماران معتاد

كساني كه درگير اعتياد مي‌شوند به مرور زمان از نظر رفتاري تغيير مي‌كنند. همين مسئله اغلب باعث مي‌شود كه اطرافيان در اين باره به آن‌ها مشكوك شوند. البته توجه داشته باشيد كه نبايد صرفا به دليل ديدن چند نشانه رفتاري به كسي برچسب بزنيد و او را متهم به اعتياد كنيد.

در اين شرايط بايد پيش از هرچيز با يك مشاور اعتياد مشورت كرده و براي انتخاب بهترين واكنش از او كمك بگيريد. از جمله علائم رفتاري كه در مورد وجود اعتياد هشدار مي‌دهند عبارتند از:

  • بروز مشكلاتي در عملكرد تحصيلي، شغلي، اجتماعي و…
  • افزايش دروغگويي و مخفي‌كاري
  • ناديده گرفتن مسئوليت‌هاي فردي
  • درگيري با قانون
  • بروز تغيير رويه در عادت‌هاي روزمره

شايع ترين علائم ظاهري بيمار معتاد

علائم ظاهري بيمار معتاد با توجه به ماده مخدر مصرفي تفاوت دارد. اما به طور مشترك شما مي توانيد نشانه هاي بيمار معتاد به شرح زير تشخيص دهيد.

تشنج و رعشه

آبريز بيني

قرمزي چشم ها

بي خوابي

خواب آلودگي در طول روز و گيجي

تغيير وزن (معمولا كاهش وزن)

بوهاي عجيب و نامطبوع از لباس ها و دهان

براي اطمينان از علائم و نشانه هاي بيمار معتاد بهتر است كه پيش از هر اقدامي با متخصصان ترك اعتياد مشورت دريافت كنيد. هرگز خودسرانه و پرخاشگري با بيمار معتاد برخورد نكنيد. اطلاعات لازم درباره اعتياد جمع آوري كنيد.

جمع بندي نهايي

بر اساس تحقيقات در بسياري از موارد اعتياد از جايي شروع مي‌شود كه فكر مي‌كنيد ماده مصرفي خطري براي سلامتي‌تان ندارد و منجر به بروز اعتياد نمي‌شود. در حقيقت عدم آگاهي كافي در مورد اعتياد يكي از عوامل اصلي دچار شدن به اين آسيب است. در نتيجه بايد همواره اطلاعات خود را از مواد مخدر و نشانه هاي بيمار معتاد بالا ببريد و بدون مشورت متخصصين از هيچ گونه دارو يا موادي استفاده نكنيد. 

توجه داشته باشيد كه حتي برخي داروهاي اعصاب و روان نظير داروهاي آرام بخش بنزوديازپيني اعتيادآور بوده و مي‌توانند منجر به بروز وابستگي جسماني و رواني شوند. در نتيجه هرگز از آن‌ها به طور خودسر استفاده نكنيد. در صورتي كه احساس مي‌كنيد در پي مصرف يك ماده دچار اعتياد شده‌ايد و يا در نزديكان نشانه هاي بيمار معتاد را مي بينيد؛ قبل از هركاري به يك روانشناس اعتياد مراجعه كرده و از خدمات مشاوره ترك اعتياد استفاده كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نشانه هاي بيمار معتاد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

نشانه هاي بيمار معتاد كدامند ؟

در اين مقاله به طور كامل نشانه هاي بيمار معتاد توضيح داده شده است. شما مي توانيد با خواندن اين مقاله از نحوه تشخيص بيمار معتاد آگاه شويد

تشخيص اعتياد از طريق بوي ادرار ممكن است ؟

براي تشخيص اعتياد از طريق ادرار بهتر است از كيت هاي تست اعتياد استفاده شود.

منبع: نشانه هاي بيمار معتاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: نشانه هاي بيمار معتاد،
موضوع:
[ ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۱۲:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روانشناسي مهاجرت جهت رفع مشكلات افراد هنگام مهاجرت است. مشكلات و چالش هاي بسياري بر سر مهاجران وجود داد كه براي رفع اين مشكلات افراد نيازمند كمك يك متخصص در اين حوزه هستند. مشاوره مهاجرت فرصتي مناسبي براي مهاجران است كه مشكلات خود را با يك كاربلد مطرح كنند و راه چاره اي پيدا كنند. تمامي مهاجران تجربه هايي مانند تنهايي، غم، اضطراب و فشار زياد دارند.

مهاجرت هرگز كار ساده اي نيست و ريسك ابتلا به بيماري هاي روحي و رواني در اين افراد بسيار بالا است. افرادي كه در راه مهاجرت قدم بر مي‌دارند؛ بسيار جسور و شجاع هستند. مهاجرت كار هر كسي نيست. زيرا انسان ها از سختي هاي آن با خبرند. براي جلوگيري از بروز هر نوع مشكل حتما از روانشناس و مشاورين در اين حوزه راهنمايي بگيريد. مهاجرين عزيز، روانشناسي مهاجرت را جدي بگيريد!

منبع: روانشناسي مهاجرت | 2 كاربرد روانشناسي مهاجرت 

روانشناسي مهاجرت چيست؟

مشاوره و راهنمايي براي افرادي كه با مشكلاتي از قبيل مهاجرت روبرو هستند، كم نيست. روانشناسي مهاجرت نيز براي افراد مهاجري در نظر گرفته شده است تا مسائل احساسي و هيجاني خود را مطرح كند تا راهنمايي هاي درست صورت بگيرد. تا در نهايت تصميم درست تري بگيرند. تقريبا همه مهاجران با مشكلات روحي و رواني مانند افسردگي درگير هستند. و اين مشكلات ناشي از غم دوري، فرهنگ متفاوت، زبان متفاوت و… مي‌باشد.

روانشناسي مهاجرت به مسائل رواني، فرهنگي، احساسي، كاهش فشار روي فرد، فراگيري مهارت هاي مقابله اي، تخليه رواني و … مي‌پردازد. تا كيفيت زندگي مهاجرين افزايش پيدا كند. در اين مقاله تمامي موضوعات روانشناسي مهاجرت را بررسي كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه باشيد.

بيماري هاي رواني بين مهاجرين چند درصد است؟

بيماري رواني مانند افسردگي و اضطراب بين تمامي افراد دنيا شايع است. تخمين داده مي‌شود كه حدودا 25 درصد از جمعيت دنيال اين دو اختلال رواني را تجربه كرده اند. كه 30 درصد به ايرانيان اختصاص يافته است. مشكلات مهاجرت در گروه هاي مختلف با شيوع و شدت متفاوتي مشاهده مي‌شود. به طور كلي مهاجرين يكي از آسيب پذير ترين قشر هاي جامعه هستند. به همين دليل روانشناسي مهاجرت را بايد جدي بگيريد.

اگر قصد مهاجرت به كشور هاي مختلف را داريد بايد بدانيد كه عدم مراجعه به روانشناسي مهاجرت، مساوي با مشكلات روحي و رواني فراوان است. تفاوت هاي فرهنگي، تبعيض و مشكلات مالي از بارز ترين مشكلات در زمينه مهاجرت هستند. تمامي اين عوامل ميزان آسيب پذيري مهاجرين را افزايش مي‌دهد. اما با كمك روانشناس مي‌توانيد از ميزان آن كم كنيد. دليل بالا بودن ريسك بيماري هاي رواني در مهاجرين چيست؟

با توجه به تمام مشكلاتي كه براي مهاجرين پيش مي‌آيد؛ احتمال بروز آسيب هاي رواني نيز بيشتر است. اما ابتلا به بيماري هاي رواني به عواملي مانند جنسيت، سن، گذشته، نحوه مهاجرت، شرايط اقتصادي و … بستگي دارد. اما با تحقيقات به اين نتيجه رسيده اند كه شش عامل در سلامت روان موثر است. اين عوامل شامل بيكاري، تسلط بر زبان، احساس تبعيض، فقدان حمايت اجتماعي، دلبستگي شديد و تيعيض مي‌شوند.

مهاجرت در كشور سرد سير ريسك ابتلا به اختلالات خلقي فصلي را افزايش مي‌دهد. مخصوصا مهاجريني كه از كشور هاي چهار فصل و آفتابي مهاجرت مي‌كنند بسيار با اين مشكل درگير هستند. به خاطر داشته باشيد كه روانشناسي مهاجرت براي افزايش اطلاعات مهاجرين و راهنمايي براي تصميم گيري مناسب تر است. به جاي خجالت از دريافت خدمات درماني؛ حتما از روانشناس كمك بگيريد.

نحوه كاهش استرس ناشي از مهاجرت

در كاهش استرس نوع مهاجرت افراد بسيار دخيل مي‌باشد. مثلا افرادي كه با پناهندگي به كشور هاي مختلف مي‌روند با افرادي كه به صورت قانوني مهاجرت كرده اند، ميزان استرس بيشتري را تجربه مي‌كنند. مهاجرين غير قانوني با مشكلات فراواني مانند استرس، افسردگي و اضطراب روبرو هستند. اما مهاجريني كه به صورت قانوني با خانواده مهاجرت كرده اند، براي خروج از كشور برنامه هاي دقيق را چيده اند و برنامه ريزي هاي بهتري را انجام داده اند. در نهايت اين افراد با استرس كمتري روبرو هستند.

جدا از اين موضوع استرس و آسيب هاي رواني فرد به توانايي هاي خويش نيز مرتبط است. روانشناسي مهاجرت بر اين موضوع تاكيد دارد كه مسافران بايد خودشان را با فرهنگ، آداب و رسوم كشور مقصد تطبيق دهند. تا از ميزان استرس آنها كم شود. به ياد داشته باشيد كه استرس و نگراني دائم، بي حوصلگي، اختلال در خواب، كابوس، انزوا و تعريق نشانه هاي اخطار هستند. در صورت مشاهده حتما از روانشناس و متخصص راهنمايي بگيريد.

مشاوره روانشناسي مهاجرت خوب كيست؟

براي انتخاب مشاوره روانشناسي مهاجرت حتما به عوامل مختلفي بايد دقت كنيد. يك مشاور خوب بايد به مواردي كه در ادامه ذكر كرده ايم به خوبي آگاه باشد.

🔻 وضعيت حقوقي

🔻 تعصب

🔻ساختار خانواده

🔻 دليل مهاجرت

🔻 مشكلات مهاجرت

🔻وضعيت فرهنگي كشور مقصد

🔻 آموزش

🔻 كار

🔻اشتغال

عوامل فروپاشي رواني در مهاجرت

دلايلي براي فروپاشي رواني مهاجرين وجود داد. كه تنها با روانشناسي مهاجرت مي‌توان آنها را كنترل كرد. در اين بخش مقاله راجع به عوامل موثر توضيح داده ايم.

🔸 ترس از دست دادن سرمايه اي كه با خود برده ايم

🔸 تحمل فشار خانواده و همسر به دليل انتظارات بيش از حد

🔸ترس از روبرويي با زبان جديد و اجبار به تسلط فوري در كوتاه مدت

🔸 ترس از ناسازگاري فرزندان با محيط جديد

🔸 فشار ناشي از بدبيني هاي همسر، فاميل و دوستان

🔸واهمه از درخواست شغل مطلوب و دستيابي به جايگاه بالاتر

🔸 اضطراب ناشي از اشتباه بودن تصورات كشور مقصد

🔸 اضطراب برخواسته از شهروند درجه دو بودن

🔸استرس ناشي از كنار گذاشتن عادت هاي خود

🔸 دلتنگي براي دلبستگي هاي خود

🔸 قرارگيري در چالش آزادي در برابر امنيت

🔸سردرگمي ناشي از مواجهه با زبان و فرهنگ جديد

🔸 اضطراب جدايي از گروهي كه به آن تعلق داريم

كاربرد روانشناسي مهاجرت

روانشناسي مهاجرت كاربرد هايي دارد كه در اين بخش مقاله راجع به آن توضيح داده ايم.

🟠 شوك فرهنگي

يكي از كاربردهاي روانشناسي مهاجرت، شوك فرهنگي است. زماني كه مهاجرين به يك كشور وارد مي‌شوند؛ با فرهنگ، روتين روزمره و رفتار افراد آشنا نيستند. به همين دليل روند شناخت، سازگاري و درك آنها شوك فرهنگي ناميده مي‌شود. تصور كنيد كه وارد كشور غريبي شديد و از حرف هاي افراد چيزي متوجه نمي‌شويد. علاوه بر آن شما نيز خواسته خود را نمي‌توانيد به راحتي اعلام كنيد. بنابراين طبيعي است كه تفاوت هاي فرهنگي، باعث ايجاد شوك فرهنگي مي‌شوند. شوك فرهنگي مراحل مختلفي دارد كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

🔹 مرحله ماه عسل (آرمان شهر اوليه)

🔹 مرحله مذاكره (ناراحتي و خصومت)

🔹مرحله سازش (درك تدريجي)

🔹 مرحله تسلط (پذيرش و يا دو فرهنگي)

براي عبور از اين مراحل نيازمند روانشناسي مهاجرت هستيد. تا با سلامت روان به زندگي خود ادامه دهيد.

🟢 غم غربت

يكي از بزرگ ترين مشكلات مهاجرت، غم غربت است. دلتنگي براي وطن را همه مهاجرين تجربه مي‌كنند. به همين دليل روانشناسي مهاجرت كابرد خوبي در غم غربت دارد. هيچ فردي به اندازه مهاجرين در رابطه با غم غربت نمي‌تواند اظهار نظر كند. غم غربت را مهاجرين از بدو ورود تا چند ماه پس از مهاجرت تجربه مي‌كنند. 

كلام آخر

روانشناسي مهاجرت براي كاهش آسيب ها و مشكلاتي است كه مهاجرين عزيز تجربه مي‌كنند. توصيه مي‌كنيم كه حتما در پروسه مهاجرت از روانشناس و متخصصين در حوزه مهاجرت راهنمايي بگيريد. تا با مشكلات كمتري روبرو شويد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روانشناسي مهاجرت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره خارج از كشور با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: روانشناسي مهاجرت | 2 كاربرد روانشناسي مهاجرت 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۰۴:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج در 17 سالگي در بسياري از كشورها حتي فرهنگ‌هاي غربي (گاه به صورت ازدواج‌سفيد) ممكن است رخ دهد. در اكثر موارد هيجانات و شور جواني در 17سالگي نوجوان را به سمت چنين تصميمي سوق مي‌دهد. گاهي هم اين خانواده‌ها هستند كه فرزندشان را تشويق به ازدواج مي‌كنند. با توجه به بالا رفتن آمار طلاق متخصصان بر اين باورند كه آموزش‌هاي لازم براي شروع زندگي به دختران و پسران به حد كافي داده نمي‌شود، چه بسا نوجواني كه هنوز درگير مسائل مربوط به اين دوران به خصوص است چگونه مي‌تواند مسئوليت زندگي مشترك را بر عهده بگيرد؟ بنابراين براي چنين ازدواجي بايد دقت بيشتري به خرج داد.

ازدواج در 17 سالگي

ازدواج در 17 سالگي همراه با فراز و نشيب هاي بسياري است. بسياري از نوجوانان به دليل اينكه عاشق شده اند يا به اجبار خانواده ها؛ تن به اين ازدواج ها مي‌دهند. اما ازدواج در 17 سالگي به دليل بحران هويت، خشونت هاي خانگي و … با مشكلات بسيار زيادي همراه است. اگر بخواهيم به طور كلي و جمعي نتيجه بگيريم؛ ازدواج در 17 سالگي مشكلات بيشتري نسبت به خوبي هاي آن دارد. به همين دليل از لحاظ روانشناسي توصيه نمي‌شود.

آيا ازدواج در سن 17 سالگي تصميم درستي است؟

در اكثر كشورها سن قانوني براي ازدواج 18سال است. نتيجه دختر و پسر زير 18سال به طور قانوني و رسمي نمي‌توانند براي ازدواج اقدام كنند. در واقع ازدواج در 17 سالگي به رسيمت شناخته نشده است. اما در كشور ما از نظر قانوني محدوديتي براي ازدواج زوج‌هايي كه زير 18سال سن دارند وجود ندارد.

با اين حال كارشناسان سلامت بر اين باورند كه اگر در دوران نوجواني تصميم به ازدواج گرفته‌ايد، بايد براي اطمينان يافتن از صحت انتخاب خود دقت و تامل بيشتري به خرج دهيد. چرا كه در سنين نوجواني با وجود اينكه از نظر جسماني به بلوغ ميرسيد، اما هنوز براي تصميم گيري‌ها و اقدامات مهم به راهنمايي و نظارت بزرگسالان نياز داريد. در نتيجه بايد از هرگونه تصميم شتابزده و هيجاني اجتناب كنيد.

با اين حال از آنجايي كه دختر/پسر در 17 سالگي به سن قانوني و دوران بزرگسالي بسيار نزديك هستند، ممكن است دقت كمتري در اين باره به خرج دهند. و احساس كنند از آمادگي لازم براي ازدواج برخوردارند. اما آنچه مهم است رسيدن به بلوغ روانشناختي و عقلاني است كه لزوما با افزايش سن به دست نمي‌آيد. بهترين راه براي اينكه بفهميد در ازدواج در 17 سالگي از آمادگي كافي براي ازدواج برخوردار هستيد يا نه، اين است كه به روانشناس مراجعه كرده و از خدمات مشاوره قبل از ازدواج استفاده كنيد.

نظر موافقان ازدواج در 17 سالگي

ازدواج در 17 سالگي يا به طور كل در سنين پايين موافقان و مخالفان خود را دارد. با توجه به روند رشد انسان براي همسر گزيني زمان به خصوصي را مناسب دانستند كه مي‌توانيد با مراجعه به مقاله سن ازدواج بيشتر بخوانيد. 4 دليل اصلي براي موافقان ازدواج 17سالگي به شرح زير است.

🟡 باورهاي مذهبي

يكي از دلايلي كه باعث ترويج ازدواج در 17 سالگي مي‌شود، باورهاي مذهبي است. در واقع از آنجايي كه ازدواج در دين ما جايگاه بسياري بالايي دارد، بسياري از افراد دوست دارند جوانان را ترغيب كنند كه هرچه زودتر براي شروع زندگي مشترك اقدام كرده و به اين ترتيب ديگر براي رفع نيازهاي جنسي و عاطفي خود به راه‌هاي غيرشرعي كشيده نشوند.

🔵 ازدواج در 17 سالگي و رسم و رسومات فرهنگي

در بسياري از فرهنگ‌ها ازدواج در 17 سالگي بخشي از رسم و رسومات است كه سال‌هاي سال به شكلي خاص انجام مي‌شده. در نتيجه هرگونه مخالفت با آن ممكن است واكنش‌هاي شديد يا متعصبانه‌اي را در پي داشته باشد. تغيير اين آداب و رسوم يك شبه ممكن نيست و نياز به سال‌هاي سال آموزش و آگاه سازي دارد.

🟢 فقر و مشكلات مرتبط با آن

در بسياري از موارد ازدواج در سن كم يا ازدواج در 17 سالگي؛ به خصوص براي دختران به اجبار و زور خانواده‌ها اتفاق مي‌افتد. علت اين موضوع در بسياري از موارد به فقر و مشكلات مرتبط با آن برمي‌گردد. در واقع خانواده‌هايي كه از پس مخارج فرزندان خود برنمي‌آيند با شوهر دادن فرزندشان تلاش مي‌كنند اوضاع را بهبود ببخشند كه متاسفانه اين كار با آسيب‌هاي روحي و رواني‌اش در اكثر موارد به پيچيده‌تر شدن اوضاع مي‌انجامد.

🔴 ترس از به تاخير افتادن ازدواج

ترس از به تاخير افتادن ازدواج از ديگر دلايل ازدواج در 17 سالگي است. بسياري از آدم‌ها بر اين باورند كه نوجوانان ازدواج را ساده‌تر مي‌گيرند و سخت گيري‌هاي كمتري براي آن به خرج مي‌دهند. اما هرچقدر كه سن دخترها و پسرها بالا مي‌رود، معيارهاي سختگيرانه‌تري پيدا مي‌كنند كه همين مسئله ازدواج آن‌ها را بيشتر به تاخير مي‌اندازد يا فرصت‌هاي مناسب را از آن‌ها مي‌گيرد.

نگراني مخالفان ازدواج در 17 سالگي

 

امروزه بسياري از كارشناسان و فعالين حقوق مدني  مخالف پديده كودك همسري و ازدواج در سنين نوجواني هستند. آن‌ها بر اين باورند كه در دنياي امروزي كه تحصيل و دانش اهميت پيدا كرده و ورود به جامعه و پايان دوران محصلي بيش ازگذشته به طول مي‌انجامد، نمي‌توان بر اساس فرمول گذشتگان به ازدواج نگريست. مخالفان هم 4 دليل اصلي براي ديدگاه منفي‌شان به ازدواج در 17 سالگي دختر و پسر دارند.

📌 ناتواني نوجوانان در زمينه تصميم گيري منطقي

بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه رشد مغز در سنين نوجواني هنوز ادامه دارد. از همين رو قابليت‌هاي شناختي نوجوانان و بزرگسالان متفاوت است. براي مثال نوجوانان بيش از بزرگسالان تحت تاثير عواطف و هيجانات شديد قرار دارند. به همين خاطر هم هست كه نوجوانان شتاب زده‌ تر عمل مي‌كنند و تصميم گيري‌هاي هيجاني بيشتري انجام مي‌دهند. در اين شرايط اگر نوجوانان در رابطه عاطفي قرار بگيرند بيشتر احتمال دارد كه صرفا بر اساس احساس عشق و علاقه در ازدواج اصرار كنند و بعدها از اين موضوع پشيمان شوند. بنابراين در ازدواج در 17 سالگي، تصميم گيري منطقي نيست.

📌 ناتواني نوجوانان در زمينه آينده نگري

ناتواني نوجوان در زمينه آينده نگري از ديگر خطرات ازدواج در 17 سالگي است. يكي ديگر از ويژگي‌هاي خاص دوران نوجواني اين است كه دختر/پسر در اين سنين توانايي آينده نگري كمتري دارند. آن‌ها براي تصميمات و انتخاب‌هاي خود بيش از هرچيز به احساس رضايت آني فكر مي‌كنند و كمتر به ابعاد تصميم خود در بلند مدت مي‌انديشند. از همين رو روانشناسان تاكيد مي‌كنند كه نوجوانان هنگام قرار گرفتن در موقعيت‌هايي كه بايد تصميم‌هاي مهم بگيرند نظير انتخاب رشته تحصيلي، شغل يا ازدواج حتما با افراد متخصص در ارتباط باشند و از آن‌ها كمك و راهنمايي بگيرند.

📌 چالش ها و بحران هاي دوران نوجواني

دوران نوجواني يكي از مهم‌ترين دوره‌هاي زندگي انسان است كه چالش‌ها و بحران‌هاي مهمي در پي دارد. يكي از مهم‌ترين بحران‌هايي كه در اين زمان بروز مي‌يابد بحران هويت است. در جريان بحران هويت افراد مي‌خواهند بدانند چه كسي هستند، از زندگي چه مي‌خواهند و بايد چه اهداف و ارزش‌هايي را در زندگي دنبال كنند. ازدواج در 17 سالگي با ايجاد چالش‌ها و دغدغه‌هاي جديد در بسياري از موارد به افراد اجازه نمي‌دهد كه بتوانند به شيوه سالمي بحران‌هاي مرتبط با سن خود را حل و فصل كنند.

به عبارت ديگر در بسياري از موارد فرد بدون اينكه نوجواني را پشت سر گذاشته باشد، وارد دغدغه‌هاي دوران بزرگسالي مي‌شود كه اين مسئله در دراز مدت به او آسيب رسانده و بحران‌هاي روانشناختي مختلفي نظير احساس سردرگمي هويت را به همراه مي‌آورد.

📌 بالا بودن آمارهاي مرتبط با خشونت خانگي در ازدواج نوجوانان

آمارهاي جهاني حاكي از اين يافته هستند كه نوجوانان به خصوص دخترهايي كه در سنين پايين ازدواج مي‌كنند بيش از سايرين با خشونت‌هاي خانگي نظير پرخاشگري فيزيكي، سوء استفاده جنسي و آزارهاي رواني رو به رو مي‌شوند. اين يافته به خصوص در مواردي كه همسر از نظر سن يا جايگاه اقتصادي در وضعيت بالاتري قرار دارد، بيش از هر زمان ديگري ديده مي‌شود. بنابراين ازدواج در 17 سالگي مساوي با خشونت هاي خانگي است.

كلام آخر

در اين مقاله راجع به مشكلات و چالش هاي ازدواج در 17 سالگي صحبت كرديم. اگر بخواهيم به طور كلي نتيجه بگيريم، ازدواج در اين سن پيشنهاد نمي‌شود. اما قبل از تصميم گيري حتما از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج در 17 سالگي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

 

آيا ازدواج در 17 سالگي كار اشتباهي است؟

دختر/پسر در 17 سالگي به سن قانوني و دوران بزرگسالي نزديك هستند و ممكن است بعضا براي ازدواج نيز آماده باشند. با اين حال با توجه به آسيب‌هاي احتمالي كه عموما در ازدواج نوجوانان وجود دارد لازم است كه احتياط بيشتري در اين باره صورت بگيرد. در همين راستا بهتر است قبل از تصميم قطعي براي ازدواج از يك روانشناس براي خدمات مشاوره پيش از ازدواج كمك بگيريد.

منبع: ازدواج در 17 سالگي چه فوايدي دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۰۰:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مسخره كردن ديگران يكي از زشت ترين رفتارها است. هر انساني به اقتضاي داشتن زندگي اجتماعي نيازمند برقراري و ايجاد ارتباطات با ديگران است. در خلال اين ارتباطات بعضا ممكن است كه افراد از يكديگر دلگير شوند. تحقير، تمسخر، استفاده از الفاظ ركيك و توهين هاي شخصيتي بخشي از ادله ي اين دل آزردگي هاست. يكي از اين رفتار هاي زننده تمسخر است.

اما راهكار مقابله با اين رفتار چيست؟ آيا سكوت در قبال تمسخر ديگران مناسب است يا اوضاع را بدتر مي‌كند؟ در ادامه با ما همراه باشيد تا ضمن تعريف تمسخر، با روش ها و تكنيك هاي برخورد با تمسخر ديگران آشنا شويد. اگر مورد تمسخر ديگران قرار مي‌گيريد، يا عادت به مسخره كردن ديگران داريد؛ حتما در اين زمينه از روانشناس كمك بگيريد. 

منبع: مسخره كردن ديگران | 6 روش جواب تمسخر ديگران

مسخره كردن ديگران

به هر نوع كنشي كه باعث تحقير و خوار شمردن طرف مقابل شود و باور ها، اهداف و ارزش هاي طرف مقابل را زير سوال برد؛ و آنها را بي ارزش جلوه كند، تمسخر مي‌گويند. همه ي ما انسان ها احتمالا از دوران كودكي خاطره اي دردناك از مسخره شدن توسط ديگران را داريم.

اين خاطرات احساس شرم شديد را در افراد ايجاد مي‌كند. و از بسياري از رفتارها در زندگي جلوگيري مي‌كند. روانشناسان رفتار مسخره كردن ديگران را ساز و كار ناسالم جهت مقابله با نااميدي و خشم سركوب شده افراد مي‌دانند. در واقع اعتقاد بر اين است كه خشم سركوب شده در اين افراد درمان نشده و ريشه زده است. كه با مسخره كردن ديگران بروز مي‌يابد.

چگونه جواب مسخره كردن ديگران را بدهيم؟

مقابله با تمسخر ديگران و جلوگيري از بروز مجدد آن دو سطح وجود دارد. در سطح اول فرد غريبه اي شما را مسخره مي‌كند كه احتمالا تا آخر عمرتان ديگر او را ملاقات نمي‌كنيد. در چنين شرايطي بهترين عمل بي توجهي و ناديده گرفتن رفتار فرد مقابل است. بنابراين اين فرد ارزش گرفتن وقت شما را ندارد. موقعيت را ترك كنيد و از آن مكان دور شويد.

اما گاهي ماجرا به اين سادگي نيست و نزديكان، دوستان و يا اعضاي خانواده تان شما را به خاطر ويژگي هاي جسماني يا طرز تفكرتان مسخره مي‌كنند. سكوت و بي توجهي در اين شرايط جايز نيست و بايد با اين تمسخرها برخورد كنيد در ادامه تكنيك هاي مقابله با مسخره كردن ديگران را بررسي مي‌كنيم.

📌 خونسردي خود را حفظ كنيد

سعي كنيد احساسات خود را مديريت كنيد. كنترل رفتار و آنچه مي خواهيد بيان كنيد را از دست ندهيد. حفظ آرامش در برابر تمسخر و بي احترامي افراد سخت است. اما بدانيد رفتار عجولانه مثل داد زدن سر طرف مقابل كمكي به شما نمي‌كند. چند ثانيه چشمان خود را ببنيد و چند نفس عميق بكشيد. سعي كنيد روي چيزي كه قرار است بيان كنيد تمركز كنيد. بنابراين در مقابله با مسخره كردن ديگران، حفظ خونسردي فراموش نشود.

📌 مودبانه بيان كنيد كه ناراحت هستيد

براي مقابله با مسخره كردن ديگران، مودبانه نگرش خود را بيان كنيد. با بياني شيوا و به دور از كنايه احساس تان را در مورد رفتار طرف مقابل بيان كنيد. به او بگوييد اين رفتار باعث رنجش خاطر شما مي‌شود. در مكالمه با طرف مقابل از واژه “تو” استفاده نكنيد و سعي كنيد براي تاثيرگذاري بيشتر در نهايت ادب و متانت با او صحبت كنيد.

📌 در جواب مسخره كردن ديگران شوخي كنيد

يكي از راه هاي مقابله با مسخره كردن ديگران، كاهش آزردگي خاطر و تنش ها صحبت در كنار شوخي است. بيان حرفتان به شوخي از دو جهت متاثر است. اول آنكه احتمال ناراحتي طرفين را كاهش مي‌دهد. دوم اينكه حرفتان را مي‌زنيد كه اين مساله براي جلوگيري از تكرار تمسخر مفيد است. نكته مهم در استفاده از اين تكنيك اين است كه توجه كنيد حرف خود را به دور از كنايه و بي ادبي و صرفا با شوخ طبعي بيان كنيد.

📌 دليل رفتار طرف مقابل را بپرسيد

با پرسيدن دليل مسخره كردن ديگران مي‌توانيد بحثي مفيد و به دور از بي ادبي را با طرف مقابل آغاز كنيد. با پرسيدن اين سوال طرف مقابل درك مي‌كند كه شما از اين رفتار او ناراحت هستيد. بعضا افراد به صرف شوخي ديگران را مسخره مي‌كنند و اين كار خود را نامناسب نمي‌دانند. با صحبت در مورد احساس نامطلوبتان با طرف مقابل از تكرار تمسخر جلوگيري مي‌كنيد. 

📌 رفتار طرف مقابل را ناديده بگيريد

يكي ديگر از روش هاي جلوگيري و مقابله با مسخره كردن ديگران اين است كه رفتار طرف مقابلتان را ناديده بگيريد. بر اساس علم روانشناسي وقتي به رفتاري واكنش نشان ندهيد و فرد روبرو از شما پاسخي را دريافت نكند؛ خود به خود آن رفتار خاموش مي‌شود. بنابراين اگر در مقابل رفتار تمسخر ديگران سكوت كنيد؛ روي خود را برگردانيد و توجهي نشان ندهيد اين بي توجهي به مرور باعث كاهش رفتار تمسخر مي‌شود.

📌 به جاي جواب مسخره كردن ديگران از او دوري كنيد

در صورتي كه هيچ يك از راهكار هاي ارائه شده كافي نبود پيشنهاد مي‌كنيم كه محل را ترك كنيد. با اين كار ضمن دروي از محيطي كه باعث آزار شما است، در واقع اعتراض خود را به شرايط حاكم نيز اعلام مي‌كنيد. در اين روش ضمن اينكه ارتباط خود را با فردي كه شما را مسخره مي‌كند كاهش مي‌دهيد؛ با ترك محل به طرف مقابل اين فرصت را نيز مي‌هيد كه به رفتار ناپسندش فكر كند. 

سخن پاياني

مصونيت از رفتار هاي زننده اجتماعي مثل تحقير و مسخره كردن ديگران براي هيچ كس ممكن نيست. اما با در نظر گرفتن تكنيك هايي مي‌توان تا حد چشمگيري از بروز مجدد اين مساله جلوگيري كنيد. و در صورت نياز از مشاوران اين حوزه درخواست كمك كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسخره كردن ديگران مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: مسخره كردن ديگران | 6 روش جواب تمسخر ديگران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۵۵:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مكانيسم تحريف يكي از ساز و كارهاي دفاعي است. كه در اين مكانيسم افراد تلاش مي‌كنند تا خودشان را از اضطراب، تنش و خواسته هاي ناخوشايند دور كنند. در مكانيسم تحريف فرد به چيزهايي باور دارد كه در واقعيت معنا ندارد. در واقع اين واقعيت ها در ذهن فرد تشكيل شده است و فقط براي رفع نيازهاي رواني او خلق شده است. به طور كلي تحريف به منظور باور به چيزهاي غير واقعي است. در اين مكانيسم فرد اتفاقاتي كه در پيرامونش رخ مي‌دهد را با توجه به نيازهاي خود تغيير مي‌دهد و سپس به درك آن مي‌پردازد. در واقع فرد واقعيت هاي بيروني خود را به طوري تغيير مي‌دهد كه به شيوه اي حقيقت خيالي را ايجاد مي‌كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مكانيسم تحريف از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد.

 

منبع: مكانيسم تحريف | 3 اختلال مرتبط با مكانيسم تحريف افراطي 

مكانيسم تحريف چيست؟

يكي از مكانيسم هاي دفاعي، تحريف است. اين مكانيسم به افراد كمك مي‌كند تا با تغيير موضوعات به چيزهاي بي معنا و غير واقعي، خود را از شر تنش و اضطراب رها كند. ذهن اين افراد براي رفع نيازهاي رواني خود به درك چيزهايي مي‌رسد كه وجود خارجي و واقعي ندارد. اين افراد موقعيت هاي پيرامون خود را مناسب با نيازها و خواسته هاي خود درك مي‌كنند. در نهايت د ذهن خود واقعيت هاي پيرامون را تغيير داده و حقيقت خيالي براي خود به وجود مي‌آورند. 

استفاده از مكانيسم تحريف در بسياري از موقعيت ها رخ مي‌دهد؛ فرويد و روان كاوان پسا فرويدي انواع مختلفي از مكانيسم هاي دفاعي را مطرح كرده اند كه تحريف يكي از آنها مي‌باشد. در اين مقاله راجع به استفاده مفرط، مكانيسم تحريف با اختلالات رواني و روان درماني توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر راجع به مكانيسم تحريف تا ادامه همراه ما باشيد.

استفاده افراطي از مكانيسم دفاعي تحريف

بر اساس نظريه فرويد، استفاده از مكانيسم تحريف امري طبيعي است. اما اگر به صورت افراطي و مكرر از اين مكانيسم دفاعي استفاده شود، زمينه ساز بروز اختلالات روان شناختي و روان رنجوري مي‌شود. استفاده از مكانيسم دفاعي تحريف باعث مي‌شود كه فرد با واقعيت هاي زندگي به خوبي كنار نيايد و به شيوه اي غير بالغانه و ناپخته رفتار كند و يا تصميم بگيرد. بنابراين استفاده افراطي از اين مكانيسم دفاعي اصلا توصيه نمي‌شود. و فرد را به مرور زمان از زندگي واقعي دور مي‌كند. 

مكانيسم تحريف و اختلالات رواني

استفاده از مكانيسم تحريف نشان از اختلالات افسردگي و اضطرابي است. اما اگر فرد به شيوه افراطي از اين مكانيسم دفاعي استفاده كند؛ به اختلالاتي مانند پرخوري عصبي، بي اشتهايي عصبي و اختلالات بد ريخت انگاري بدن تا حد بسيار زيادي مبتلا مي‌شود. افرادي كه به چنين اختلالاتي دچار مي‌شوند، از ظاهر بيروني خود برداشت تحريف شده اي دارند. و همين امر باعث نارضايتي از اندام و چهره مي‌شود. چنين افرادي با موضوعات چاقي، لاغري، زشتي، زيبايي و … مشغوليت هاي زيادي دارند.

مكانيسم تحريف با روان درماني

بر اساس نظريه درمانگران، مكانيسم تحريف به شيوه ناخودآگاه و خودكار در بدن رخ مي‌دهد. در واقع ذهني كه بيمار باشد توانايي شناسايي تحريفات را ندارد كه بتواند آنها را اصلاح كند. به همين دليل فرد به بيماري ها و اختلالات متفاوتي را از خود بروز مي‌دهد. براي رهايي از چنين مكانيسم هايي بايد از روانشناس و مشاورين متخصص در اين حوزه راهنمايي بگيريد. اين افراد بايد تحت درمان روان درمانگر باشند تا به زندگي سالم خود برگردند. 

تفاوت مكانيسم دفاعي تحريف با تحريف هاي شناختي

به طور كلي دو مفهوم مكانيسم تحريف و تحريف هاي شناختي با يكديگر برابر هستند. بايد اين دو را با يكديگر يكسان بدانيم و بيان كنيم كه معادل هم هستند. زيرا در مكانيسم تحريف و تحريف هاي شناختي فرد به چيزهاي غير واقعي باور دارد و تمام ادراك آن موضوعات غير واقعي و بي معنا است. به همين جهت اين دو مفهوم را با يكديگر برابر مي‌دانيم. 

درمان تحريف هاي ذهني

براي درمان تحريف هاي ذهني هميشه اين سوال مطرح است، كه آيا روان درماني قابل درمان چنين تحريف هايي است؟ در پاسخ به اين سوال بايد جواب بله بدهيم. روانشناسان و متخصصين در اين حوزه كمك مي‌كنند تا افراد مبتلا تحريف هاي ذهني خود را شناسايي كنند و با انجام تمرين هاي مناسب به باورهاي صحيح و سالم برسند. بنابراين تحريف هاي ذهني قابل درمان به كمك روان درمانگر هستند. 

كلام آخر

مكانيسم تحريف در دسته مكانيسم هاي دفاعي قرار دارد. تحريف به منظور تغيير موضوعات مختلف به موضوعات غير واقعي و بي معنا است. كه فرد به شيوه اي خود را گمراه مي‌كند تا خواسته ها و اميال خود را به شيوه ديگري درك كند. اگر تحريف هاي ذهني به صورت افراطي انجام شود؛ فرد به اختلالات روان رنجوري مبتلا مي‌شود. براي رهايي از ابتلا به چنين اختلالاتي حتما از روانشناس كمك بگيريد. در صورتي كه به شيوه بيمارگون اين رفتار ادامه پيدا كند؛ فرد هرگز تصميمات درستي براي زندگي نخواهد گرفت. بنابراين كمك از روانشناس الزاميست. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مكانيسم تحريف مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متدال

آيا مكانيسم تحريف با روان درماني امكان پذير است؟

بله، اگر مكانيسم تحريف درمان نشود و به شيوه افراطي وجود داشته باشد، زندگي فرد را مختل مي‌كند. با كمك روانشناس و مشاورين متخصص درمان امكان پذير است.

تفاوت مكانيسم تحريف و تحريف هاي ذهني چيست؟

دو مفهوم تحريف هاي ذهني و مكانيسم تحريف به صورت يكسان هستند. و هر دو به منظور درك موقعيت هاي غير واقعي مي‌باشد.

منبع: مكانيسم تحريف | 3 اختلال مرتبط با مكانيسم تحريف افراطي 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۴۴:۰۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

فلاكا يا زامبي نام ماده مخدر صنعتي جديدي است كه استفاده از آن به دليل قيمت پايين و تأثيرگذاري قوي رو به افزايش است. اين ماده شبيه نمك دريا يا كريستال‌هاي ريز سفيدرنگي است كه بوي بسيار بدي دارد؛ به دليل موادي كه در ساختبن آن به كار مي‌رود به‌شدت اعتيادآور است و آسيب‌هاي بسياري را هم به بدن وارد مي‌كند. به همين خاطر لازم است كه نوجوانان و جوانان و همين‌طور والدين از اين ماده و راه‌هاي جلوگيري از اعتياد به آن آگاهي داشته باشند.

فلاكا يا آلفا پي‌وي‌پي ماده مخدر جديدي است كه از تركيب توهم‌زاها و روان‌گردان‌هايي مثل متاآمفتامين ساخته مي‌شود. استفاده از زامبي باعث مي‌شود بدن فرد دچار لرزش شده و با تغييرات جسمي و مغزي كه پس از استفاده از اين ماده شروع مي‌شود، او را تحريك مي‌كند كه به خود يا اطرافيانش آسيب بزند؛ به همين خاطر است كه اين ماده به نام زامبي نيز مشهور شده است.

نفس شيطان، اشك شيطان، رعدوبرق سفيد يا ابر نهم از نام‌هاي ديگري هستند كه به فلاكا داده شده است. اين ماده مخدر اولين بار در سال 1963 شناخته شد و به عنوان محرك سيستم عصبي مركزي تاييد شد. اين ماده در ابتدا براي درمان بيماري ناركولپسي تجويز مي‌شد.

 

نحوه مصرف و مكانيسم عمل مواد مخدر فلاكا

 

مواد مخدر فلاكا به روش‌هاي مختلفي استفاده مي‌شود كه ازجمله آن‌ها خوردن به‌صورت يك قرص، حل كردن در آب، استفاده مانند شياف و دود كردن مي‌توان اشاره كرد. مصرف اين ماده باعث مي‌شود تا ترشح سروتونين و دوپامين در مغز افزايش پيدا كند و به همين خاطر مصرف‌كنندگان احساس سرخوشي و پرانرژي بودن مي‌كنند. اما افزايش دوپامين در كنار احساس لذت باعث بروز توهم مي‌شود كه معروف‌ترين آن‌ها توهم آدم‌خواري است و بيشتر از هر چيز به همين خاطر است كه فلاكا را با نام زامبي مي‌شناسيم.

مواد مخدر فلاكا از چه چيزي تشكيل شده است؟

تركيبات مواد مخدر فلاكا شامل هروئين، متافتامين، آمفتامين و محرك هاي كتينون از گروه آلفا پي وي پي هستند. زامبي يكي از مخدرهاي صنعتي است كه در آشپزخانه هاي غيرمجاز توليد مي‌شود. به دليل گران بودن اين تركيبات، معمولا سازنده هاي اين ماده از مواد اوليه فاسد و غيراستانداد استفاده مي‌كنند كه همين مورد باعث ايجاد مسمويت هاي بيشتر و عوارض شديد تر مي‌شود. اين ماده به دليل ناشناخته بودن نيز دوز مشخصي ندارد؛ به همين دليل براي افراد مشكلات بيشتري ايجاد خواهد كرد. 

عوارض و پيامدهاي مصرف فلاكا

اثرات استفاده ازمواد مخدر زامبي با توجه به شكل مصرف آن متفاوت خواهد بود، اما معمولاً تا 3 يا 4 ساعت باقي مي‌ماند ولي پيامدهاي منفي استفاده از آن براي حدود 24 ساعت در بدن مصرف‌كننده ادامه پيدا مي‌كند. فلاكا از دو نوع ماده مخدري ساخته مي‌شود كه هركدام خودشان به‌تنهايي مشكلات بسياري را براي مصرف‌كننده ايجاد مي‌كنند. كنار هم قرار گرفتن اين مخدرها باعث مي‌شود تا فرد نشانه‌هاي زير را تجربه كند:

عوارض كوتاه‌مدت

  • بالا رفتن ضربان قلب
  • افزايش فشارخون
  • تندتر شدن تنفس
  • تعريق بدن
  • ناتواني در تمركز و رفتارهاي منطقي
  • اضطراب شديد
  • توهم و هذيان
  • بدبيني‌هاي شديد
  • تمايل به آسيب زدن به ديگران و حتي آدم كشي
  • لرزش شديد بدن
  • بالا رفتن شديد دماي بدن
  • خونريزي‌هاي داخلي

عوارض استفاده طولاني‌مدت | مواد مخدر فلاكا

با توجه به اينكه فلاكا ماده بسيار سمي است استفاده از آن اختلالات بسياري را براي كبد و كليه ايجاد مي‌كند و با آسيب زدن به سلول‌هاي عصبي مشكلات جدي را در اندام‌هاي مختلف و مغز مصرف‌كننده باقي مي‌گذارد. همه مواد مخدر تاثيرات جبران ناپذيري بر عملكرد و ساختار مغز دارند كه حتي بعد از ترك هم جبران نمي‌شوند.

قربانيان فلاكا

متأسفانه مواد مخدر فلاكا، جديد و بسيار ارزان‌قيمتي است كه اخيراً استفاده از آن رواج پيدا كرده است. متخصصين مي‌گويند بيشتر استفاده‌كننده‌ها از زامبي مردان بين 20 تا 30 سال هستند. استفاده از اين ماده معمولاً در تعطيلات و در جريان مهماني‌ها افزايش پيدا مي‌كند.

ناشناخته بودن فلاكا و عوارض و پيامدهايي كه به همراه مي‌آورد يكي از مهم‌ترين دلايلي است كه باعث افزايش استفاده از اين ماده شده است. درعين‌حال نكاتي كه راجع به تجربه مصرف آن گفته مي‌شود گاهي اوقات بعضي‌ها را تحريك مي‌كند تا از آن استفاده كنند.

بيشترين استفاده از مواد مخدر فلاكا

با توجه به اينكه مواد مخدر فلاكا ارزان تر از كوكائين بوده و تاثيري مشابه با آن دارد؛ معمولا افرادي كه به كوكائين اعتياد دارندف از اين ماده نيز استفاده مي‌كنند. همچنين برخي از افراد از فلاكا براي ترك كوكائين استفاده مي‌كنند. مورد ديگر استفاده از اين ماده توسط جوانان است كه اطلاعات كافي از عوارض اين ماده ندارند. گاهي حتي به اسم كوكائين آن را خريداري مي‌كنند. به طور كلي ميزان مصرف آن در كشور ما بالا بوده و افراد با رنج هاي سني مختلف به آن اعتياد دارند.

ترك اعتياد به فلاكا

 

براي بعضي از جوانان اين سؤال پيش مي‌آيد كه آيا فلاكا اعتيادآور است؟ در جواب اين سؤال بايد بگوييم كه مواد مخدر فلاكا از دو نوع مخدر بسيار قوي ساخته مي‌شود و طبيعتاً اگر بيش از آن‌ها اعتيادآور نباشد كمتر هم نيست. اما سؤال اصلي اين است كه چطور بايد براي درمان اعتياد به اين ماده اقدام كرد؟

با توجه به اينكه هنوز آگاهي چنداني راجع به اين ماده وجود ندارد ممكن است هر كسي از آن استفاده كند، زيرا بسياري از مصرف‌كنندگان در واقع نمي‌دانند كه دارند از چه چيزي استفاده مي‌كنند به همين خاطر ممكن است شما با افراد بسياري برخورد كنيد كه ندانسته درگير اعتياد به فلاكا شده‌اند.

در اين شرايط بهتر است حتماً براي درمان از يك متخصص كمك بگيريد. قطع خودسرانه مصرف مخدر مي‌تواند باعث بروز مشكلات بيشتري باشد. 

ترك اعتياد جسماني به مواد مخدر فلاكا

در اين مرحله كه به آن عوض كردن خون يا سم‌زدايي هم مي‌گويند متخصصان تلاش مي‌كنند تا وابستگي جسمي به ماده مخدر را از بين ببرند. مشكلات جسماني كه براي مصرف‌كننده ايجاد شده و همين‌طور وابستگي كه مغز و بدن به مواد مخدر فلاكا پيداكرده‌اند در اين مرحله از بين مي‌رود.

در اين مرحله فرد عوارض جسماني و رواني زيادي را تجربه خواهد كرد كه شامل تعريق، لرزش بدن، بدن درد، اختلال در خواب و اشتها و… مي‌شوند. افراد مي‌توانند اين دوران را در خانه و يا مراكز ترك اعتياد بگذرانند.  اما به طور كلي نظارت يك پزشك و يك روانشناس در اين شرايط، براي بيمار ضروري خواهد بود. همچنين معمولا 10 روز تا دو هفته براي گذراندن دوره سم زدايي كافي خواهد بود.

ترك اعتياد رواني

مواد مخدر فلاكا به دليل احساس خوشايندي كه براي فرد ايجاد مي‌كند باعث مي‌شود كه مصرف‌كنندگان به استفاده دوباره از آن تمايل داشته باشند و به عبارتي پس از ترك دير يا زود مصرف دوباره را شروع كنند. جلسات روان‌درماني به بيمار كمك مي‌كند تا راه‌هايي را براي مبارزه با اين ميل رواني در خود پيدا كند و كساني كه از اين جلسات استفاده مي‌كنند تا حد زيادي از شروع مجدد مصرف در امان مي‌مانند.

در اين جلسات به بيمار كمك مي‌شود تا مشكلاتي كه به دليل اعتياد برايش پيش آمده را شناسايي كرده و براي برطرف كردن آن‌ها برنامه‌ريزي كند. در واقع شدت اعتياد رواني به فلاكا بيشتر از اعتياد جسماني آن است و براي فرد مشكلات رواني زيادي ايجاد خواهد كرد.

چرا براي ترك فلاكا يا زامبي بايد به روانشناسان مراجعه كرد

يكي از مهم ترين اقدامات براي شروع ترك مراجعه به متخصصان اعتياد است. همانطور كه براي سرماخوردگي نياز به دريافت دارو و مراجعه به پزشك است؛ براي درمان اعتياد نيز حتما بايد تحت نظر قرار گرفت. ترك ناگهاني، جايگزين كردن ماده مخدر، مصرف دارو و… همگي مي توانند با يك اشتباه وضعيت بيمار را بدتر كنند. بنابراين هرگز خودسرانه نبايد اقدام به ترك بكنيد. توصيه مي كنيم براي دريافت مشاوره با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

سخن پاياني

اطلاع رساني دقيق و آگاهي رساني در مورد مواد مخدر فلاكا بسيار موثر است. خانواده ها با اطلاع از نشانه هاي اعتياد به اين ماده و همچنين طريقه مصرف آن مي‌توانند به فرزندان خود كمك بيشتري بكنند. از آنجايي كه ميزان مصرف آن ميان جوانان بيشتر مي‌باشد؛ واكنش درست آنها در اين شرايط بسيار مهم است.

در حال حاضر هيچ داروي مشخصي براي ترك اعتياد به اين ماده وجود ندارد. اما افراد مي‌توانند از روش هاي مختلفي مثل مراجعه به كلينيك هاي ترك اعتياد و يا ترك در منزل براي رهايي از اين ماده، استفاده كنند. در اين دوران حتما از يك پزشك متخصص و يك روانشناس نيز كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مواد مخدر فلاكا مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

فلاكا چيست؟

فلاكا يك ماده مخدر صنعتي و جديد است كه از تركيب متاآمفتامين و مخدرهاي توهم‌زا ايجاد مي‌شود.

آيا فلاكا اعتيادآور است؟

بله؛ فلاكا مي‌تواند ازنظر جسمي و رواني اعتياد بسيار قوي را در بيمار ايجاد كند.

منبع: فلاكا يا زامبي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فلاكا يا زامبي،
موضوع:
[ ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۷:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی