مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

گفتن گذشته به همسر يا خواستگار براي بسياري از دختران و پسران جوان تبديل به يك دغدغه جدي شده است. آيا بايد روابط قبلي خود را به خواستگار يا همسر خود بگوييم؟ اگر تابه‌حال با اين سؤال مواجه شده‌ايد پس مي‌دانيد كه پيدا كردن يك جواب درست براي آن چقدر سخت است. اما به‌هرحال شما بايد براي اين موضوع تصميم بگيريد.

فواقعيت اين است كه راجع به گفتن گذشته براي همسر يا خواستگار هيچ قانون يا نظر خاصي وجود ندارد. اين شما هستيد كه بايد با توجه به شرايط رابطه و همين‌طور شخصيت طرف مقابل در اين زمينه تصميم‌گيري كنيد. اما شايد بهتر باشد قبل از اينكه هر تصميمي در اين زمينه بگيريد از يك مشاور كمك بخواهيد. مشاورين با تجربه‌اي كه درزمينهٔ زوج‌درماني دارند مي‌توانند به شما كمك كنند تا با توجه به شرايط موجود بهترين تصميم را براي رابطه خود بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه گفتن گذشته به همسر يا خواستگار مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: گفتن گذشته به همسر يا خواستگار

گفتن گذشته به همسر يا خواستگار

هركدام از ما در زندگي‌مان رازهايي داريم كه فقط خودمان از آن‌ها باخبريم. تا جايي كه احساس نياز نكنيم دليلي ندارد از آن‌ها با كسي صحبت كنيم. اما ازدواج فرق مي‌كند. شما قرار است با يك نفر ديگر پيمان ببنديد و صداقت يكي از مهم‌ترين اصولي است كه در رابطه‌تان اهميت دارد. به همين خاطر براي بسياري از ما سؤال پيش مي‌آيد كه آيا مي‌توانم بعضي چيزها را از همسر يا خواستگارم هم مثل بقيه پنهان كنم؟

بسياري از روانشناسان معتقدند اگر ماجرايي در زندگي شما هست كه روي زندگي حال حاضر شما تأثيري دارد همسرتان بايد آن را بداند. اما گفتن همين موضوع هم اصول و قواعدي دارد. در ادامه درباره موضوعات و نحوه گفتن گذشته به همسر و خواستگار صحبت كرده‌ايم.

 

⬅️ تجربه رابطه عاطفي

بسياري از ما در طول زندگي رابطه عاطفي را تجربه مي‌كنيم. اما هميشه قرار نيست اولين تجربه هركدام از ما تبديل به ازدواج شود. ممكن است رابطه شما به هر دليلي تمام شده باشد. سؤال اينجاست كه همسرتان تا چه حد بايد راجع به اين موضوع بداند؟ گفتن گذشته به همسر يا خواستگار واجب است؟

اگر اين رابطه چيز مهمي نبوده و تنها در حد يك دوستي ساده بوده است نيازي نيست راجع به آن با همسرتان صحبت كنيد. گفتن گذشته به همسر يا خواستگار درباره دوستي هاي ساده اين جلوه را مي‌دهد كه شما هنوز درگيري احساسي داريد. پس صحبت كردن از اين موضوع نه‌تنها صداقت شما را به طرف مقابل نشان نمي‌دهد بلكه ذهن او را درگير بسياري از مسائل ديگر خواهد كرد.

اگر درگير يك رابطه عاطفي عميق بوده‌ايد و اين رابطه براي مدتي ادامه پيدا كرده است شايد بهتر باشد راجع به آن با همسرتان صحبت كنيد. البته باز هم مي‌گوييم كه قانون كلي راجع به اين شرايط وجود ندارد و اين شما هستيد كه تصميم مي‌گيريد همه گذشته را براي همسرتان توضيح بدهيد يا اصلاً راجع به گذشته چيزي به او نگوييد.

با همه اين‌ها به خاطر داشته باشيد كه اگر مي‌خواهيد راجع به اين رابطه با همسرتان صحبت كنيد بهتر است از گفتن جزئيات و لحظه‌به‌لحظه رابطه صرف‌نظر كنيد. سعي كنيد يك كليت راجع به شرايط موجود به همسرتان بگوييد.

⬅️ گفتن گذشته به همسر يا خواستگار درباره تجربه رابطه جنسي

تجربه رابطه جنسي پيش از ازدواج از آن دسته مسائلي است كه شايد هرگز حاضر نباشيد راجع به آن با همسرتان صحبت كنيد. فرهنگ جامعه ما داشتن اين روابط، پيش از ازدواج را نامناسب مي‌داند و به همين خاطر اعتراف كردن به آن مي‌تواند بسيار سخت باشد. به همين خاطر اگر مي‌خواهيد از اين شرايط صحبت كنيد بايد زمان و مكان مناسبي براي آن انتخاب كنيد كه در ادامه راجع به آن صحبت خواهيم كرد.

⬅️ ازدواج ناموفق

ازدواج و يا داشتن نامزدي در گذشته را به‌راحتي نمي‌توانيد از طرف مقابل پنهان كنيد. به خاطر داشته باشيد كه اگر همسر شما از كسي يا جايي به‌غيراز خودتان راجع به اين مسئله چيزي بشنود تا چه حد اعتمادش را به شما از دست خواهد داد. پس بهتر است راجع به اين موضوع با او صحبت كنيد.

⬅️ گفتن گذشته به همسر يا خواستگار | حادثه تجاوز

تجاوز خاطره و موضوع بسيار تلخي است كه مي‌تواند آثار خود را تا مدت‌ها روي روان شما باقي بگذارد. اما سؤال اينجاست كه آيا بايد از اين موضوع با همسرتان صحبت كنيد؟ هركدام از ما در زندگي رازهايي داريم كه شايد دل‌مان نخواهد با كسي راجع به آن‌ها صحبت كنيم. سابقه تجاوز هم از آن دسته مسائلي است كه شايد بخواهيد آن را براي هميشه پيش خودتان نگه داريد. اگر اين موضوع تأثيري روي زندگي شما ندارد و مي‌توانيد مطمئن باشيد كه همسرتان از راه ديگري متوجه آن نخواهد شد شايد بهتر باشد راجع به آن صحبت نكنيد.

گذشته را چطور و چه زماني براي همسرم بازگو كنم؟

همان‌طور كه گفتيم صحبت كردن يا نكردن از گذشته از آن دسته مسائلي است كه خودتان بايد راجع به آن تصميم بگيريد. گاهي اوقات گفتن همه واقعيت هم تغييري در احساس طرف مقابل ايجاد نمي‌كند اما بعضي مواقع گفتن كوچك‌ترين بخش از حقيقت مي‌تواند رابطه شما را به‌طور كامل از بين ببرد. بااين‌حال اگر تصميم گرفته‌ايد راجع به گذشته با همسرتان صحبت كنيد بهتر است به اين نكات توجه داشته باشيد. رعايت نكات زير در گفتن گذشته به همسر يا خواستگار به شكل‌دهي رابطه‌اي سالم كمك اساسي مي‌كند.

✅ انتخاب زمان مناسب براي گفتن گذشته به همسر

اصلي‌ترين سؤال اين است كه گفتن گذشته به همسر در چه زماني صحيح است. اولاً بهتر است اين موضوعات را تا پيش از ازدواج با همسرتان در ميان بگذاريد و اگر تا اين زمان نگفته‌ايد بهتر است ديگر به دنبال بيان كردن آن‌ها نباشيد. گفتن اين موضوعات آن‌هم پس از ازدواج تنها باعث سرد شدن همسرتان نسبت به شما خواهد شد و او حق دارد از شما سؤال كند كه چرا تابه‌حال راجع به اين مسئله صحبت نكرده‌ايد.

ثانياً به خاطر داشته باشيد كه جلسات اول آشنايي با خواستگار به‌هيچ‌عنوان زمان صحبت كردن از اين مسائل نيست. بيان كردن اين مسائل پيش از آنكه طرف مقابل تا حدودي نسبت به شما شناخت پيدا كند تنها باعث مي‌شود كه رابطه شما از بين برود يا او با سوگيري راجع به شما قضاوت كند.

به‌علاوه شايد مدتي كه از ارتباط‌تان گذشت شما به اين نتيجه برسيد كه او گزينه مناسبي براي‌تان نيست و بخواهيد رابطه را پايان بدهيد. در اين شرايط دليلي ندارد يك نفر راجع به خصوصي‌ترين بخش‌هاي زندگي شما چيزي بداند.

✅ براي گفتن گذشته به همسر تان مكان صحبت كردن

پس‌ازاينكه زمان مناسب براي صحبت و گفتن گذشته به همسر فرا رسيد يك فضاي آرام انتخاب كنيد كه مطمئن باشيد صحبت‌ها تنها بين شما و همسرتان باقي مي‌ماند و سپس با او راجع به آنچه مي‌خواهيد بداند صحبت كنيد. بهتر است تا جاي ممكن اين فضا در سكوت باشد و عوامل خارجي مزاحم در آن كمتر باشند. عوامل مزاحم باعث مي‌شود طرف مقابل نتواند روي صحبت‌هاي شما تمركز كند و اين خطر ايجاد سوءتفاهم را افزايش مي‌دهد.

✅ نحوه گفتن گذشته

اگر تصميم گرفته‌ايد چيزي از گذشته را با طرف مقابل در ميان بگذاريد به اين قانون توجه كنيد: هرگز وارد جزئيات نشويد. تا جاي ممكن سعي كنيد كليات ماجرا را براي او بازگو كنيد و از بيان جزئيات خودداري كنيد. گفتن تمام آنچه در گذشته اتفاق افتاده باعث مي‌شود ذهن همسر شما بيشتر از آنچه فكرش را بكنيد درگير اين موضوع بشود. حتي اگر او از شما مي‌خواهد كه تمام اتفاقات گذشته را برايش توضيح بدهيد از وي بخواهيد از اين موضوع صرف‌نظر كند.

نقش متخصص در گفتن گذشته به همسر

اينكه بخواهيد راجع به گذشته خود با همسرتان صحبت كنيد و اينكه چگونه اين مطالب را بيان كنيد موضوعي است كه اهميت بسياري دارد. تصميم اشتباه شما در اين شرايط مي‌تواند زندگي و آينده‌تان را تحت تأثير خودش قرار بدهد. به همين خاطر بهتر است راجع به اين موضوع از يك مشاور كمك بگيريد. 

با توجه به اينكه شما و روان‌شناس نسبت نزديكي با هم نداريد مي‌توانيد بدون ترس از قضاوت شدن بسياري از مسائل را با او در ميان بگذاريد. به‌علاوه مشاور مي‌تواند از طريق صحبت با همسرتان و بررسي شرايط به شما بگويد كه چه بخشي از واقعيت را چگونه به همسرتان منتقل كنيد؛ يا اگر همسر شما درگير اين ماجرا شود و بحراني در رابطه شما درست بشود مشاور مي‌تواند با توجه به تخصص و تجربه‌اي كه دارد به شما در كنترل شرايط كمك كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه گفتن گذشته به همسر يا خواستگار مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

آيا بايد راجع به روابط جنسي كه در گذشته داشته‌ام با همسرم صحبت كنم؟

براي اين سؤال هيچ پاسخ دقيقي وجود ندارد. بهتر است با در نظر گرفتن شرايط فرهنگي و شخصيت طرف مقابل راجع به اين موضوع تصميم بگيريد.

بهترين زمان براي صحبت كردن از گذشته با همسرم چه زماني است؟

هنگامي‌كه آشنايي شما تا حدودي بيشتر شده و تصميمتان براي ازدواج قطعي است مي‌توانيد اين مسائل را مطرح كنيد.

منبع: گفتن گذشته به همسر يا خواستگار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۱:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره ازدواج تلفني چيست و چه خدماتي را به مردم ارائه مي‌دهد؟ امروزه به دلايل مختلفي نظير مشغله‌هاي كاري زياد، گسترش بيماري‌هاي واگيردار نظير كرونا يا نبود دسترسي به متخصصين حرفه‌اي در برخي مناطق كشور، بسياري از افراد امكان مراجعه حضوري نزد درمانگران را ندارند. از همين رو برخي مراكز روانشناسي اقدام به ارائه خدمات مشاوره تلفني كرده‌اند.

درنتيجه بسياري از كساني كه به دنبال دريافت مشاوره تلفني ازدواج هستند و به هر دليلي از جمله احساس خجالت زدگي و معذب بودن نمي‌توانند به‌طور حضوري مراجعه داشته باشند نيز امروزه راه‌حلي براي خود دارند و به راحتي مي‌توانند مباحث خود را از پشت تلفن مطرح نمايند و راهكارهاي مناسب را دريافت كنند. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مشاوره تلفني ازدواج و شرايط آن تا پايان مطلب با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره تلفني ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: مشاوره ازدواج تلفني

مشاوره ازدواج تلفني | محور هاي مشاوره تلفني ازدواج

مشاوره ازدواج يكي از خدماتي است كه توسط روانشناسان و مشاوران ارائه مي‌شود. در اين سبك از مشاوره درمانگران تلاش مي‌كنند تا در مورد ويژگي‌هاي پايدار شخصيتي طرفين اطلاعات كسب كنند و ميزان سازگاري آن‌ها را با يكديگر بسنجند. علاوه بر اين، آن‌ها در مورد مسائل مالي، نيازهاي عاطفي، جذابيت‌هاي جنسي، ميزان اشتراكات عقيدتي و مذهبي، سبك‌هاي زندگي و ساير موضوعات مهمي نظير تمايل به بچه دار شدن مباحثي را مطرح مي‌كنند.

به اين ترتيب زن و مرد مي‌توانند آزادانه در مورد ديدگاه‌هاي خود پيرامون اين موضوعات صحبت كرده و با هدايت درمانگر به اين نتيجه برسند كه تا چه حد مي‌توانند در آينده با هم كنار بيايند. با اين تفاسير محورهاي جلسات مشاوره قبل ازدواج چه به صورت تلفني و چه حضوري، موضوعات بسيار گسترده‌اي را در برمي‌گيرد كه اولويت مطرح شدن هركدام متناسب با نيازهاي طرفين مي‌تواند متفاوت باشد. مي‌توانيد به انتخاب خودتان خدمات حضوري و يا غيرحضوري را از مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو دريافت نماييد

مشاوره تلفني ازدواج در چه زمينه هايي به زوج كمك مي كند؟

شما با مراجعه حضوري يا تلفني به مشاوره قبل ازدواج به غير از مسائلي كه برايتان سوال و ابهام ايجاد كرده، متخصص در سه زمينه زير هم رابطه تان را بررسي مي كند.

اختلافات فرهنگي

تفاوت هاي فرهنگي از جمله مسائلي است كه بيشتر دختر و پسرها آن را ناديده مي‌گيرند. پرداختن به اين مسائل در مشاوره تلفني ازدواج حتما صورت مي‌گيرد. اين موضوع در خصوص ازدواج هايي كه از شهر و زبان هاي مختلفي هستند بيشتر مطرح مي‌شود. در كشورمان اقوام مختلفي با زبان و فرهنگ‌هاي متفاوت در كنار هم زندگي مي‌كنند. اما براي زندگي در يك خانه بايد شناخت و آگاهي بيشتري به اين تفاوت ها داشته باشند. درك متقابل، احترام به فرهنگ ها، انعطاف پذيري و گذشت از جمله ويژگي هايي است كه دو طرف بايد بيش از ديگر زوج ها در خود پرورش دهند.

شناخت واقعي زن و مرد از يكديگر

انسان ذاتا موجود ميپيچيده اي است. شناخت هر كسي زمان بر است و شما براي رسيدن به اين شناخت بايد توجه و فرصت بيشتري در موقعيت هاي مختلف داشته باشيد. بنابراين دختر و پسر و خانواده ها هر چقدر هم كه با براي اين شناخت زمان بگذارند، باز هم لايه هاي پنهاني در طرفين وجود دارد كه حتي خودشان هم از آن‌ها بي‌اطلاع اند. متخصصان روانشناسي در مشاوره تلفني ازدواج با استفاده از تست هاي روانشناسي و تكيه بر علمشان مي‌توانند به عميق ترين بخش هاي رواني شما پي برده و در مورد ازدواج تان نظر بدهند.

رفع سوء تفافهم ها و اختلافات

ازدواج در هر شكل و نوعي نياز به ارتباط در سطوح مختلف دارد. در اين ميان دختر و پسر، خانواده ها و روابط هر كدام از آن‌ها با خانواده خود يا خانواده همسر آينده شان مي‌تواند چالش هايي به وجود بياورد. خيلي از ازدواج ها در پي سوء تفاهم و اختلافات اين دوره به شكست ختم شده است. در اين ميان زوجين با دريافت خدمات مشاوره تلفني ازدواج مي‌توانند راحت تر اين دشواري ها را پشت سر بگذارند.

اهميت دريافت مشاوره ازدواج تلفني براي زوجين

در بسياري از موارد اختلافات و شكست‌هاي مرتبط با زندگي مشترك زماني اتفاق مي‌افتد كه زن و مرد تصورات متفاوتي را از يكديگر شكل داده و وقتي زير يك سقف قرار مي‌گيرند احساس مي‌كنند با فرد متفاوتي روبه‌رو هستند. در واقع آنچه از يكديگر در زندگي واقعي مي‌شناسند با تصورات قبلي آن‌ها بسيار متفاوت است. همين امر آتش بسياري از مشكلات را شعله ور مي‌سازد. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد از خدمات مشاوره تلفني ازدواج ذهن نو بهرمند شويد. 

از همين رو در مشاوره ازدواج تلفني تلاش مي‌شود تا افراد به تصويري واقع‌گرايانه‌تر از يكديگر دست يابند و مشكلات پيش رو در زندگي مشترك را بشناسند. درمانگر به افراد كمك مي‌كند تا مهارت‌هاي مقابله‌اي خود را بالاتر برده و براي روبه‌رو شدن با اختلافات يا تعارض‌هاي مختلف آماده باشند. اين مسئله تا حد زيادي به افزايش مقاومت رواني زوجين ياري مي‌رساند. هم‌چنين باعث مي‌شود كه آن‌ها پس از ازدواج رضايت رواني بالاتري را احساس كرده و در مواقع بروز بحران نيز توانمندي‌هاي بالاتري را از خود نشان دهند.

جلسات مشاوره ازدواج تلفني

امروزه دلايل مختلفي نظير نبود متخصصين حرفه‌اي در برخي مناطق يا وجود بيماري‌هاي واگيردار نظير ويروس كرونا باعث مي‌شود كه بسياري از افراد براي مراجعه حضوري نزد مشاور تمايل چنداني نداشته باشند. هم‌چنين برخي افراد ممكن است به طور كلي در مراجعه حضوري احساس خوشايندي نداشته و مسائلي نظير شرم و خجالت در آن‌ها مانع از مطرح كردن مسائل مهم شود.

در اين شرايط گزينه مشاوره تلفني ازدواج گزينه‌اي است كه مي‌تواند تا حد زيادي به شما در اين زمينه كمك نمايد. در جلسات مشاوره تلفني معمولاً درمانگر جلسات فردي جداگانه‌اي را با هردو طرف برگزار مي‌كند و در نهايت جمع‌بندي نهايي را در اختيار زوجين قرار مي‌دهد. اين جلسات از نظر محتوا و محور جلسات تفاوت چنداني با جلسات مشاوره حضوري ندارند و مي‌توانند در گرفتن يك تصميم واقع بينانه تا حد زيادي به شما كمك كنند.

مزيت‌ها و محدوديت‌هاي مشاوره ازدواج تلفني

از جمله مهم‌ترين مزيت هاي و محدوديت هاي مشاوره ازدواج تلفني مي توان به موار زير اشاره داشت :

با اين حال اين روش مزيت‌هاي خاص خودش را دارد كه باعث مي‌شود بسياري از افراد از آن استقبال كنند و از مزاياي آن بهره‌مند شوند. براي مثال  هم‌چنين اگر يك يا هردوي شما براي رفتن نزد مشاور احساس معذب بودن مي‌كنيد در مشاوره تلفني مي‌توانيد راحت‌تر حرف بزنيد و آزادانه تر مباحث موردنظر خود را مطرح كنيد.

✅ موضوعات مشاوره روانشناسي

يكي از محدوديت هاي مشاوره ازدواج تلفني اين است كه برقراري جلسات به صورت دو نفره دشوار است و درمانگران اغلب مجبور مي‌شوند به طور جداگانه با زن و مرد صحبت كنند. با اين حال تحقيقات نشان داده كه نتيجه بخشي مشاوره تلفني در موضوعات فردي به تكي بسيار بالاتر از مشاوره حضوري مي باشد.

✅ امكان دسترسي آسان 

شما از هرجاي كشور مي‌توانيد با بهترين متخصصين ارتباط برقرار كنيد و به اين ترتيب در وقت و هزينه‌هاي خود صرفه‌جويي بيشتري نماييد و از خدمات بالايي بهرمند شويد.

✅ هزينه مشاوره

مشاوره تلفني ازدواج به دليل مزيت هايي كه دارد بسيار ارزان قيمت تر از مشاوره حضوري مي باشد. شما براي دريافت مشاوره تلفني نيازي به جابجايي نداريد و مركز مشاوره روانشناسي نيز فضاي كمتري را براي متخصص در نظر مي گيرد. به همين دليل با حفظ كيفيت شما خدمات ارزان تري بهرمند خواهيد شد.

✅ نتيجه بخشي بالاتر مشاوره

بر اساس تحقيقات انجام شده مشاوره تلفني ازدواج بخصوص مشاوره هاي فردي در بسياري از موارد از نتيجه بهتري نسبت به حضوري داشته چرا كه بيان مشكلات و مسائلشان به صورت تلفني بسيار راحت تر از حضوري مي باشد. 

چه زماني بايد براي مشاوره تلفني ازدواج اقدام بكنيم؟

شما پيش از آن كه تصميم به ازدواج با كسي بگيريد، به نحوي آشنا شده ايد و با او براي رسيدن به اين تصميم قدم برداشته ايد. بهترين زمان براي دريافت مشاوره تلفني ازدواج همين زمان است. يعني زماني كه قصد ازدواج با كسي را داريد و مي خواهيد از تصميم خود مطمئن بشويد. شايد زمان زيادي براي اين رابطه صرف كرده باشيد و يا با توجه به تجربيات خودتان شك داريد كه اين فرد براي شما مناسب باشد پس نياز به شناخت و زمان بيشتري داريد.

در تمامي اين حالت ها متخصص روانشناسي به شما كمك مي كند كه خيلي سريع‌تر به نتيجه برسيد. به دليل تجربه و دانش روانشناس احتمال خطا نيز بسيار پايين مي‌آيد.

آيا همه بايد مشاوره تلفني ازدواج بگيرند؟

بيشتر ما اين شانس را داشته ايم كه فردي فرزانه و با تجربه در كنارمان داشته باشيم. اين شخص مي‌تونه پدربزرگ، مادر بزرگ، مادر، پدر، خاله، عمو يا حتي يك دوست باشد. شايد فكر كنيد كه نظر اين افراد براي ازدواج شما كافي باشد. و چون اين شخص در زندگي و ارتباطاتش موفق بوده مي تواند نتيجه گيري خوبي هم از رابطه شما داشته باشد. اما بايد در مقايسه با مشاور در نظر بگيريد كه اولا متخصص به دليل تعداد مراجعاني كه داشته قطعا تجربه بيشتري دارد. و ثانيا علاوه بر تجربه دانش و علمي كه متخصصان ازدواج و خانواده دارند براي بررسي يك ازدواج ضروري است.

پس تنها يك متخصص مي‌تواند در اين زمينه نظر دقيق بدهد. همچنين همه ما بخش هايي از زندگي مان را از دوست و آشنا پنهان مي‌كنيم چرا كه نگران قضاوت ها و دخالت هاي بعدي شان هستيم. در حالي كه شما بدون هيچ نگراني مي توانيد درباره از مساله اي در مشاوره تلفني ازدواج صحبت كنيد. 

دريافت مشاوره ازدواج تلفني در مركز ذهن نو

از آنجايي كه ازدواج تصميمي بسيار مهم و حساس در زندگي است بسياري از افراد در پيدا كردن يك مشاور متخصص در اين زمينه دچار مشكل مي‌شوند و نمي‌دانند بايد به چه كسي مراجعه نمايند. انتخاب يك مركز معتبر كه متخصصين حرفه‌اي در آن فعاليت مي‌كنند از جمله نكاتي است كه به شما كمك مي‌كند با اطمينان بيشتري پيش برويد و نتايج بهتري نيز دريافت كنيد. مركز مشاوره ذهن نو با داشتن سامانه خطوط تلفني و برخورداري از روانشناسان حرفه اي در زمينه زوج و خانواده مي‌تواند خدمات لازم براي مشاوره تلفني ازدواج را در اختيارتان قرار دهد.

براي دريافت مشاوره تلفني ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

آيا ممكن است كه مشاور نگذارد ازدواج كنيم؟

روانشناسان حرفه‌اي هرگز در مشاوره تلفني ازدواج به جاي افراد تصميم نمي‌گيرند. آن‌ها تلاش مي‌كنند هم چون آينه‌اي ويژگي‌هاي مثبت و منفي درون هريك از شما را آشكار كرده و مهارت‌هاي مقابله‌اي شما را در برخورد با مشكلات به چالش بكشند. درنهايت اين خود شما هستيد كه بايد نتيجه بگيريد چه تصميمي براي زندگي‌تان بهتر است و از رفتن در چه مسيري احساس رضايت مي‌كنيد.

در مشاوره ازدواج تلفني چه مسائلي را بايد مطرح كنيم؟

در مشاوره موضوعات مختلف و متنوعي مي‌تواند مطرح شود و محدوديتي در اين باره وجود ندارد. هرآنچه كه براي شما مهم است و ممكن است كيفيت زندگي شما را در آينده تحت تأثير قرار دهد مي‌تواند به‌عنوان محور جلسه مشاوره قبل از ازدواج مورد بحث قرار بگيرد. در نتيجه از مطرح كردن هيچ موضوعي نترسيد و تلاش كنيد آزادانه در مورد ملاك‌ها و ارزش‌هاي خود صحبت نماييد.

منبع: مشاوره ازدواج تلفني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره ازدواج تلفني،
موضوع:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۸:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراقبت از همسر در زمينه هاي مختلفي تعريف مي‌شود. زندگي مشترك دشواري ها و سختي هاي زيادي دارد كه براي رضايت از زندگي بايد تلاش كنند. زن و مرد در زندگي مشترك وظايف و مسئوليت هاي زيادي دارند كه بايد به شيوه مناسبي هدايت شوند. اما عده اي از افراد هستند كه در زندگي متاهلي هيچ تلاشي نمي‌كنند. آنها با مسئوليت هاي خود آشنايي ندارند و نمي‌دانند كه چگونه بايد نيازهاي همسر خود را تامين كنند. اغلب مردان فكر مي‌كنند كه اگر نيازهاي مالي همسر خود را تامين كنند؛ ديگر با مشكلات گوناگوني در زندگي مشترك روبرو نمي‌شوند.

اما مراقبت از همسر تنها در زمينه رفع نيازهاي مالي نيست. همسر نيازمند دريافت محبت، توجه، گوش شنوا و … است. به همين دليل نبايد آن را تنها در يك زمينه در نظر گرفت. براي اينكه از روش هاي مراقبت از همسر اطلاعات كسب كنيد؛ از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه مراقبت از همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: مراقبت از همسر | 8 روش مراقبت از همسر

مراقبت از همسر

اغلب افراد تصور مي‌كنند كه مراقبت از همسر يعني اهميت به امنيت او. اما اين تنها زير مجموعه مراقبت از همسر نيست. اگر قصد مراقبت از همسر را داريد؛ بايد در زمينه هاي مختلفي از او حمايت كنيد. مراقبت از همسر بايد در حوزه ابراز محبت، امنيت، رفع نيازهاي مالي، برخورد مناسب و … باشد.

اگر قصد ورود به زندگي متاهلي داريد؛ بايد حتما تمامي اين موضوعات را جدي بگيريد. قبل از ازدواج از مشاوره هاي پيش از ازدواج كمك بگيريد تا با اين موضوعات آشنا شويد. در اين مقاله روش هاي مراقبت از همسر را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد

روش هاي مراقبت از همسر

براي مراقبت از همسر بايد از روش هاي مختلفي استفاده كنيد. اينكه مانند باديگارد با همسر خود وقت بگذاريد، تنها نشان از مراقبت نيست. به همين دليل براي كسب اطلاعات شما؛ در اين بخش مقاله روش هاي مراقبت از همسر را توضيح داده ايم.

📌 حمايت از همسر را فراموش نكنيد

يكي از روش هاي مراقبت از همسر، حمايت از اوست. حتما توجه داشته باشيد كه در زمينه هاي مختلف بايد همسر خود را مورد حمايت قرار دهيد و مانند تكيه گاه عمل كنيد. مهم نيست كه خانم يا آقا هستيد؛ در هر صورت بايد حامي همسر خود باشيد. در زمينه هاي شغلي، تحصيلي، اجتماعي و فردي مي‌توانيد حمايت گر همسر خود باشيد.

📌 ابراز محبت داشته باشيد | مراقبت از همسر

براي اينكه مراقبت از همسر داشته باشيد، بايد ابراز محبت داشته باشيد. افراد متاهل بايد بدانند كه ابراز محبت پايه و اساس زندگي مشترك است. به همين دليل در هر شرايطي براي همسر خود وقت بگذاريد و محبت خود را نشان دهيد. ابراز محبت را تنها در تخت خواب نشان ندهيد و حتي زمان هايي كه سر كار هستيد با يك كلام كوتاه و پيامك محبت آميز عشق خود را به همسر نشان دهيد.

📌 توجه به امنيت در زندگي را فراموش نكنيد

توجه به امنيت در زندگي يكي از روش هاي مراقبت از همسر است. حتما در نظر داشته باشيد كه براي رفت و آمد، در موقعيت هاي مختلف، در خانه و … اين حس امنيت را به همسر بدهيد. گاهي لازم است كه براي موقعيت هاي مختلف حساسيت خرج كنيد. اين حساسيت ها اهميت شما را به همسر نشان مي‌دهد.

📌 رفع نيازهاي مالي را فراموش نكنيد

براي اينكه مراقبت از همسر شكل بگيرد. بهتر است كه نياز هاي مالي را بر طرف كنيد. رفع اين نيازها از اهميت بالايي برخوردار است. و زماني كه كار كنيد و درآمد داشته باشيد، همسر شما احساس مراقبت و اهميت از لحاظ مالي را دريافت مي‌كند. در اين زمينه حتما مسائل مالي را اولويت بندي كنيد تا در آينده با مشكلات اقتصادي روبرو نشويد. همين كه برنامه ريزي مالي داشته باشيد؛ مراقبت‌از همسر را به بهترين نحو انجام داده ايد.

📌 گوش شنوا باشيد | مراقبت از همسر

همه خانم ها لازم دارند كه براي حرف هاي خود يك گوش شنوا داشته باشند. مراقبت از همسر نيز در اين زمينه وجود دارد. اينكه شما فردي باشيد كه تمامي حرف هاي همسر خود را مي‌شنويد و به آن اهميت مي‌دهيد؛ از ارتباط همسر با ديگر افراد براي رفع مشكلات ذهني جلوگيري مي‌كند. به همين دليل حتما براي همسر خود گوش شنوا باشيد.

📌 برخورد با مهرباني را فراموش نكنيد

براي مراقبت از همسر بهتر است كه برخورد خوبي از خود نشان دهيد. در برخي از شرايط همسر شما نياز به محبت و ابراز همدردي دارد. در اين شرايط مهربان باشيد و با خشم رفتار نكنيد. مراقبت‌از همسر هميشه در زمينه امنيت و مالي نيست. همين كه مهربان باشيد و با او خوب رفتار كنيد؛ يعني امر مراقبت‌از همسر را به خوبي انجام داده ايد. 

📌 مسئوليت پذيري داشته باشيد

يكي از روش هاي مراقبت از همسر، مسئوليت پذيري بالا نسبت به مسائل است. آقايان و خانم ها در زمينه هاي مختلف بايد مسئوليت پذيري داشته باشند. زن و شوهر مكمل يكديگر هستند و بايد براي رضايت از زندگي از مسئوليت هاي خود مطلع باشند و همه آنها را به نحو احسنت انجام دهند.

📌 رفع نيازهاي او را به خاطر داشته باشيد | مراقبت از همسر

مراقبت از همسر به معناي رفع نيازهاي او نيز مي‌باشد. حتما به خاطر داشته باشيد كه اگر قصد مراقبت‌ داريد نبايد نياز هاي همسر خود را سركوب كنيد. مثلا اينكه در زمينه جنسي حتما با رعايت بهداشت، نياز همسر را بر طرف كنيد. يا در زمينه هاي گوناگون نيز مي‌توانيد به رفع نيازها بپردازيد.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد؛ مراقبت از همسر در زمينه هاي گوناگوني وجود دارد. همسر شما بايد تمامي نيازهاي زندگي مشترك را به كمك شما بر طرف كند تا رضايت از زندگي مشترك افزايش يابد. به همين دليل توصيه مي‌شود براي آشنايي جهت برخورد با همسر از روانشناس راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مراقبت از همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: مراقبت از همسر | 8 روش مراقبت از همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۵:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تاثير دوست در نوجواني از جمله مواردي است كه والدين را با ورود فرزندان‌شان به سنين نوجواني و بلوغ درگير مي‌كند. يكي از مهم‌ترين مسائلي كه در شكل گيري شخصيت فرد در دوران جواني و نوجواني، تاثيرگذار است، دوستان انتخابي او هستند. افراد با نزديك شدن به سن نوجواني به دنبال گسترش روابط دوستي خود هستند و تاثيرپذيري بسياري از آن‌ها دارند، اما والدين بايستي توجه داشته باشند كه فرزندشان ضمن درگير نشدن در روابط دوستي پرخطر، به مسير انحرافات اخلاقي و رفتاري نيز كشيده نشوند. براي اينكار والدين بايد درك درستي از اين موضوع داشته باشند و آگاهي خود را افزايش دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير دوستان در نوجوانان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تاثير دوست در نوجواني چقدر است؟

تاثير دوست در نوجواني

از مهم‌ترين نيازهاي انسان، برقراري ارتباط با افراد ديگر و به عبارتي پيدا كردن دوست است كه اين نياز به دليل تغييرات هورموني در دوره نوجواني بيشتر نيز مي‌شود. فردي كه در سنين نوجواني دوست قابل اعتمادي را پيدا مي‌كند كه در لحظات سخت كنارش بوده و حمايت روحي و رواني خود را دريغ نمي‌كند، در واقع براي فرد موجودي منطقي است كه در كنارش آرامش دارد. همين عوامل باعث مي‌شود فرد كم كم به دوست خود اعتماد پيدا كند و از او تاثير بگيرد.

در دوره نوجواني احساس نياز به استقلال نيز بيشتر مي‌شود و فرد به دنبال اين نياز، سعي در گسترش روابط دوستانه خود دارد و اغلب اوقات خود را با دوستان و همسالان خود مي‌گذراند.

در روانشناسي اين‌طور گفته مي‌شود كه اين نوجوانان در موقعيتي با عنوان فشار همسالان قرار مي‌گيرند. بدين معني كه نوجوان سعي مي‌كند با توجه به نيازهاي رواني خود، براي اينكه دوستانش او را قبول كنند، كارهايي را انجام دهد كه آن‌ها دوست دارند و تاييد مي‌كنند.

لازم است بدانيد كارهايي كه يك نوجوانان در اثر فشار همسالان انجام مي‌دهد، باعث تغييرات رفتاري او مي‌شود، اما اين تغييرات رفتاري لزوما منفي نيست و در صورتي كه دوستان فرد، جزء افراد سالم جامعه باشند، مي‌تواند مثبت نيز باشد. 

تاثير دوست در رشد نوجواني

با تغييرات شديد هورمون‌ها و احساس تنهايي در دوره نوجواني، احساس دوست‌يابي نيز در افراد شكل مي‌گيرد. داشتن دوست در تمامي برهه‌هاي زندگي مهم است، اما نوجوانان به واسطه پيدا كردن دوست سالم، حتي مي‌توانند زندگي خود را در مسير درست پيش ببرند.

معمولا دوستي‌هايي كه در اين سنين شكل مي‌گيرد، دوستي‌هاي عميقي است كه تا سال‌ها مستحكم باقي مي‌ماند. نوجوانان با توجه به فرآيند طبيعي رشد، در اين مرحله به همسالان خود گرايش بيشتري دارند، تا اوقات فراغت خود را با آن‌ها بگذرانند به همين دليل يكي از نگراني‌هاي والدين اين است كه فرزندشان در اين سنين، درگير دوستي‌هاي پرخطر نشوند.

ابراز وجود

از جمله عللي كه يك نوجوان تمايل دارد با هم سن و سالان اوقات فراغت خود را بگذراند، اين است كه آن‌ها در اين سن به دنبال هويت اجتماعي هستند. معمولا در اين گروه‌هاي دوستانه، نوجوانان يكديگر را تاييد مي‌كنند و همين باعث بالا رفتن اعتماد به نفس‌شان مي‌شود.

داشتن اعتماد به نفس به نوجوانان كمك مي‌كند تا در زمينه‌هايي كه استعداد دارند، ابراز وجود كنند و مطابق استعدادهاي خود آينده‌شان را بسازند.

تصميم گيري

نوجواني به طور كلي زمينه‌اي را فراهم مي‌كند كه فرد نتواند به خوبي تصميم بگيرد و در واقع يك آشفتگي فكري را تجربه مي‌كند، به همين دليل است كه نوجوانان گاهي پرخاشگر و عصبي هستند.

به طور كلي دوستان تاثير بسياري بر تصميم‌گيري‌هاي يك نوجوان دارند، بدين صورت كه حتي اگر او تصميم بر انجام كاري بگيرد اما دوستانش تاييد نكنند، ممكن است از انجام آن كار صرف نظر كند.

از مهم‌ترين و مشهودترين تاثير پذيري‌ها و تغييرات، مربوط به ظاهر است. يعني نوجوان سعي مي‌كند ظاهر خود را شامل مدل مو، استايل و …  را همانند دوستان خود انتخاب كند يا معمولا علاقه مندي به گروه‌هاي موسيقي، برنامه‌هاي تلويزيوني، تفريحات در اين گروه‌هاي دوستانه يكسان است.

اگر فرد در جمع دوستانه‌اي باشد كه مثلا به ورزش كردن علاقه مند هستند، او هم به سمت ورزش كشيده مي‌شود و يا بر عكس اين موضوع نيز وجود دارد كه اگر در اين گروه‌ها كشيدن سيگار و مصرف مشروبات الكلي رايج باشد، به مرور او هم وارد اين مسير خواهد شد.

حس رقابت

از آنجايي كه معمولا نوجوانان در جمع‌هاي دوستانه خود در مورد خودشان صحبت مي‌كنند، فرد مي‌تواند در اين جمع‌ها به شناخت خوبي نسبت به خودش برسد و به نوعي نقاط ضعف و نقاط قوتش را بشناسد. به دليل حس رقابتي كه در اين گروه‌هاي دوستانه وجود دارد، معمولا نوجوانان سعي مي‌كنند نقاط ضعف خود را تقويت كنند و به نقطه قوت تبديل نمايد.

نقش والدين بر ميزان تاثير دوست در نوجواني

مسلما تاثير هاي دوست در نوجواني ، در صورتي كه او بتواند روابط دوستانه‌اش را مديريت كند، منفي نخواهند بود. براي اينكه اين تعادل برقرار شود، والدين مي‌توانند نقش موثري ايفا كنند. در ادامه به چند مورد كه مي‌توانيد به عنوان والدين در جهت كاهش تاثيرات منفي دوستان بر نوجوانان و افزايش تاثير مثبت آن انجام دهيد، اشاره كرده ايم.

1- تقويت اعتماد به نفس نوجوان

از مهم‌ترين عواملي كه از انحرافات نوجوانان در اين دوره و كاهش ميزان تاثيرپذيري از دوستان نقش دارد، اعتماد به نفس است، در واقع نوجوانان با اعتماد به نفس بالا مي‌توانند در برابر تاثيرات منفي ديگران مقاومت داشته باشند.

بنابراين به عنوان پدر و مادر اين وظيفه را داريد كه به افزايش اعتماد به نفس فرزندتان كمك كنيد. براي مثال او را براي رسيدن به خواسته‌هايش تشويق كنيد و به او بگوييد حتي اگر شكست هم بخورد، شما هميشه كنارش هستيد و به او افتخار مي‌كنيد.

2- آموزش نه گفتن

از مهم‌ترين دلايلي كه باعث مي‌شود نوجوانان در گروه‌هاي دوستانه خود به سمت انحرافات كشيده شوند و در واقع از اين دوستان تاثيرات منفي بگيريد، اين است كه به خوبي نياموخته‌اند، “نه” بگويند. بنابراين يك نوجوان در صورتي مي‌تواند در انتخاب دوستان خود آگاهانه‌تر عمل كند كه نه گفتن را خوب آموخته باشد. لازم است بدانيد كه اگر فرزند شما اعتماد به نفس بالايي داشته باشد، به خوبي نيز مي‌تواند در برابر تاثيرات و خواسته‌هاي منفي نه بگويد.

3- نوجوان را تشويق كنيد تا دوستان بيشتري داشته باشند

بهتر است فرزند خود را به داشتن دوست‌هاي بيشتر تشويق كنيد. اگر فردي در سن نوجواني دوستان بيشتري داشته باشد، با از دست دادن يكي از آن‌ها احساس بدي نخواهد داشت و راحت‌تر هم مي‌تواند در برابر دوستاني كه داراي خواسته هاي نابجا نيز هستند، نه بگويند. در ثاني دوستان بيشتر به او اجازه مي‌دهند تا تجربيات بيشتري به دست آورد و با حرف چند آدم محدود تصميم گيري و رفتار نكند.

4- مداخله جدي

گاهي تاثيرات دوستان بر روي نوجوان به اندازه‌اي است كه او را تبديل به فردي پرخاشگري مي‌كند كه داراي رفتارهاي ضداجتماعي بسياري است. اگر احساس كرديد كه فرزندتان داراي الگوي خواب بهم ريخته‌اي است و يا در برخي مواقع احساس نااميدي و شكست مي‌كند، احتمال دوستي‌هاي پرخطر وجود دارد كه مي‌توانيد در اين زمان به صورت جدي با فرزندتان صحبت كنيد. بهتر است براي كسب آگاهي در زمينه برخورد درست با نوجوان و نحوه صحبت با او به گونه‌اي كه تاثيرگذار باشد، از يك مشاور و يا روانشناس خانواده و نوجوان راهنمايي هاي لازم را دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير دوستان در نوجوانان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تاثير دوست در نوجواني چقدر است؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۱:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تقويت سيستم ايمني كودكان با روش‌هاي مختلف امكان پذير و ضروري است. كودكان در برابر انواع بيماري‌ها نسبت به بزرگسالان، آسيب‌پذيرتر هستند؛ به همين دليل بسيار اهميت دارد كه سيستم‌ايمني آن‌ها تقويت شود تا در برابر ابتلا به بيماري‌ها مقاومت بيشتري داشته باشند. خوشبختانه به روش‌هاي بسياري مي‌توان سيستم‌ايمني كودكان را تقويت كرد كه اين موضوع بر اساس آمار، ميزان دفعات ابتلا به بيماري و يا شدت آن در كودكان‌ را كاهش مي‌دهد. در ادامه به روش‌ها و راهكارهاي تقويت سيستم ايمني‌كودكان اشاره كرده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه تقويت سيستم ايمني كودكان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: سيستم ايمني كودكان

تقويت سيستم ايمني كودكان

تقويت سيستم ايمني كودكان به دليل پيشگيري از انواع بيماري ها از اهميت بالايي برخوردار است. به دليل اينكه سيستم ايمني كودكان ضعيف است؛ امكان ابتلا به انواع بيماري ها در آنها افزايش مي‌يابد. به همين دليل توصيه مي‌شود كه روش هاي تقويت سيستم‌ايمني كودكان را بشناسيد و از آنها براي جلوگيري از انواع بيماري ها استفاده كنيد. مواد غذايي، دارو، مراقبت و … در تقويت سيستم‌ايمني كودكان دخيل هستند. در اين مقاله روش هاي ديگري براي تقويت توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

نشانه هاي ضعف در سيستم ايمني كودكان

با مشاهده نشانه هايي كه در اين بخش مقاله گفته شده است، بهتر است كه به تقويت سيستم ايمني كودكان بپردازيد.

🔸 سر درد هاي مكرر و بيش از حد

🔸 گلو درد هاي بيش از اندازه

🔸 نياز به مصرف مكرر آنتي بيوتيك ها

🔸 حساسيت هاي غذايي

🔸 افسردگي

🔸 اضطراب

🔸 سرماخوردگي هاي مداوم

تقويت سيستم ايمني كودكان

همانطور كه پيش‌تر توضيح داديم، تقويت‌سيستم‌ايمني كودكان بسيار حائز اهميت است تا بدن آن‌ها در برابر انواع بيماري‌ها مقاومت بيشتري از خود نشان دهد. در ادامه برخي راهكارهاي موثر در زمينه تقويت سيستم ايمني كودكان را ارائه كرده‌ايم.

📌 داشتن خواب كافي

داشتن خواب كافي به تقويت سيستم ايمني كودكان و بزرگسالان كمك مي‌كند. زمان‌هايي كه ما به خواب مي‌رويم، بدن اقدام به ترميم خود مي‌كند و در واقع با توليد گلبول‌هاي سفيد، عفونت‌ها و ميكروب‌ها را از بين مي‌برد. در مقابل بي‌خوابي منجر به كاهش تعداد گلبول‌هاي سفيد مي‌گردد و همين موضوع باعث قرار گرفتن بدن در معرض ابتلا به انواع بيماري‌ها مي‌شود.

📌 تقويت سيستم ايمني كودكان با ورزش منظم

با ورزش منظم مي‌توانيد به تقويت سيستم ايمني كودكان بپردازيد. بر اساس نتايج تحقيقاتي كه محققان انجام داده‌اند، ورزش كردن ميزان ابتلا به سرماخوردگي در كودكان و بزرگسالان را تا 67 درصد كاهش مي‌دهد. همينطور ورزش منظم و روزانه سبب كاهش عفونت‌هاي تنفسي نيز مي‌شود. بنابراين يكي از راهكارهاي موثر در تقويت‌سيستم ايمني‌كودكان، ورزش كردن است.

كودكان‌مي‌توانند با پياده‌روي و بازي كردن در پارك، پرداختن به ورزش فوتبال، ثبت نام در كلاس‌هاي ورزشي مورد علاقه‌شان و همينطور شنا كردن در مسير تقويت سيستم ايمني خود قدم بردارند.

📌 افزايش سطح زينك يا روي

يكي از روش هاي تقويت سيستم ايمني كودكان، افزايش روي يا زينك است. كمبود زينك و يا همان روي در بدن سبب نقص سيستم ايمني بدن مي‌شود. به همين دليل توصيه پزشكان اين است كه در رژيم غذايي كودكان از منابع حاوي زينك همچون گوشت قرمز، نخود، دانه‌هاي تخمه كدو، بادام هندي، تخم مرغ، قارچ و … استفاده شود.

📌 مصرف مواد مغذي گياهي

مصرف مواد مغذي گياهي در تقويت سيستم ايمني كودكان كمك كننده است. منظور از مواد مغذي گياهي، تركيباتي هستند كه به طور طبيعي در گياهان شامل ميوه و سبزيجات وجود دارند و سبب تفويت سيستم ايمني كودكان مي‌شوند. از مهم‌ترين مواد مغذي گياهي مي‌توان به ليكوپن و كاروتنوئيدها اشاره كرد كه در سبزيجاتي كه در ادامه نام برده‌ايم، وجود دارند :

🔻 گوجه فرنگي

🔻 كلم بروكلي

🔻 اسفناج

🔻 پياز

🔻 سير

🔻 هويج

🔻 جعفري

🔻 گشنيز

🔻 ريحان

🔻 و …

📌 مصرف پروبيوتيك

پروبيوتيك‌ها حاوي باكتري‌هاي زنده و خوب براي بدن هستند كه با ورود به روده رشد مي‌كنند. از آنجايي كه 90 درصد از سيستم ايمني بدن در روده قرار داد، مصرف پروبيوتيك‌ها مي‌تواند باعث تقويت سيستم ايمني كودكان شود. پروبيوتيك‌ها در مواد غذايي غني از پروتئين همچون ماست وجود دارند.

📌 تقويت سيستم ايمني كودكان با مصرف ويتامين D

ويتامين D داراي نفش حياتي در رشد استخوان‌ها است. بر اساس نتايج تحقيقات صورت گرفته شده در اين زمينه، مصرف ويتامين D سبب تقويت سيستم ايمني كودكان مي‌شود. در زمان‌هايي كه بدن كودك در برابر حمله باكتري‌ها و ميكروب‌ها قرار مي‌گيرد، مصرف ويتامين D مي‌تواند سبب تقويت سيستم ايمني بدن شود. بهترين منبع ويتامين D نور خورشيد است اما براي كودكان به خصوص كودكان شيرخوار معمولا از قطره ويتامين D استفاده مي‌گردد.

📌 مصرف خوراكي هاي غني از ويتامين A

از ديگر مواردي كه سبب تقويت سيستم ايمني كودكان مي‌شود، مصرف منابع حاوي ويتامين A است؛ به طوري كه كمبود آن سبب به خطر افتادن سلامت و ايمني مجاري تنفسي مي‌گردد.

از آنجايي كه مجاري تنفسي اولين محل در تماس با باكتري‌هاي و ميكروب‌ها است و در اولين قدم مورد حمله آن‌ها قرار مي‌گيرد؛ مي‌توان با اطمينان از كافي بودن مصرف ويتامين A در كودك، سيستم ايمني بدن آن را در برابر حمله باكتري‌ها از طريق مجاري تنفسي افزايش داد. در ادامه به منايع حاوي ويتامين A اشاره كرده‌ايم :

🔻 جگر

🔻 زرده تخم مرغ

🔻 كره پاستوريزه

🔻 روغن ماهي

🔻 و …

📌 تقويت سيستم ايمني نوزاد با نوشيدن آب كافي

نوشيدن آب كافي به تقويت سيستم ايمني كودكان كمك مي‌كند. از ديگر مواردي كه سبب تقويت‌سيستم ايمني بدن كودكان مي‌شود، نوشيدن آب كافي و هديراته نگه داشتن بدن‌شان است.  خوردن آب در طول روز براي مقابله با انواع بيماري‌ها همچون سرماخوردگي موثر است و همينطور ميزان احتمال ابتلا به عفونت‌هاي مجاري ادراري را نيز كاهش مي‌دهد. براي اينكه آب را به يك نوشيدني دوست داشتني براي كودكان تبديل كنيد، مي‌توانيد از برش ليمو، توت فرنگي، آناناس، برگ نعناع و … در آن استفاده كنيد.

📌 بيرون رفتن

از ديگر روش هاي تقويت سيستم ايمني كودكان، بيرون رفتن است. بسياري از والدين به خصوص در فصول سرد سال از بردن كودك خود به بيرون جلوگيري مي‌كنند. جالب است بدانيد بيرون بردن كودكان سبب تقويت‌سيستم‌ايمني بدن آن‌ها مي‌شود چراكه اينكار سبب افزايش سلول هاي NK مي‌گردد كه در افزايش سيستم ايمني موثر هستند.  بنابراين همراه كودك خود به طبيعت برويد و تنفس در هواي آزاد و تازه را با يكديگر تجربه كنيد.

📌 به حداقل رساندن مصرف قند

به حداقل رساندن مصرف قند، به تقويت سيستم ايمني كودكان كمك مي‌كند. لازم است بدانيد كه باكتري‌هاي موجود در بدن، در محيط هاي اسيدي و حاوي قند رشد مي‌كنند. به همين دليل زياده روي در مصرف قند سبب به خطر افتادن سلامت روده مي‌شود و همين موضوع سبب تضعيف سيستم‌ايمني بدن مي‌گردد؛ چراكه روده جايگاه اصلي سيستم ايمني بدن است.

مصرف بيش از اندازه قند، سبب به وجود آمدن التهاب در كل بدن مي‌شود، به همين دليل بهتر است بر روي فرزندان خود نظارت داشته باشيد و از خوردن قندهاي فرآوري شده توسط آن‌ها جلوگيري كنيد. اگر فرزندتان علاقه بسياري به شيريني‌جات دارد، مي‌توانيد دسرها و كيك‌هاي خانگي را برايشان تهيه كنيد.

📌 مصرف مركبات

استفاده روزانه از مركبات براي تمامي افراد در سنين كودكي و بزرگسالي مفيد است. روزانه به اندازه كافي از ميوه‌هايي كه در خانواده مركبات قرار دارند، شامل ليمو، پرتقال و … را به فرزندتان بدهيد. مركبات سرشار از ويتامين C و آنتي اكسيدان‌ها هستند و سبب تقويت سيستم ايمني كودكان مي‌شوند.

📌 خوردن آجيل و دانه‌ها

دانه‌ها و انواع مغزيجات موجود در آجيل حاوي ويتامين E هستند كه حاوي آنتي اكسيدان مي‌باشند و به بهبود و تقويت سيستم ايمني كودكان كمك مي‌كنند. بنابراين توصيه مي‌شود روزانه از انواع مغزيحات شامل بادام، گردو، تخمه كدو تنبل، تخم كتان، تخمه آفتابگردان و … به كودك خود بدهيد.

📌 خوردن عسل در كودكان بالاي يك سال

عسل داراي خاصيت ضد التهابي است و از تحريك و سوزش در ناحيه گلو و … جلوگيري مي‌كند. سعي كنيد به كودكان بالاي يكسال روزانه مقداري عسل بدهيد. تا به تقويت سيستم ايمني كودكان بپردازد.

📌 تقويت سيستم ايمني كودكان با تغذيه از شير مادر

يكي از روش هاي تقويت سيستم ايمني كودكان، تغذيه با شير مادر است. توصيه مي‌شود كودك با شير مادر تغذيه شود، چراكه داراي آنتي‌بادي‌هايي است كه به تقويت‌سيستم‌ايمني بدن كودكان كمك مي‌كند. از سويي ديگر از بروز موارد زير نيز در كودكان جلوگيري مي‌نمايد:

🔻 عفونت گوش

🔻 آلرژي

🔻 اسهال

🔻 پنوموني

🔻 مننژيت

🔻 عفونت‌هاي دستگاه ادراري

🔻 سندرم مرگ ناگهاني نوزاد

مواد غذايي كه به تقويت سيستم ايمني كودكان مي‌پردازد

براي تقويت سيستم ايمني كودكان برخي از مواد غذايي بسيار مفيد هستند. در اين بخش مقاله راجع به اين مواد غذايي صحبت كرده ايم.

🔹 سبزيجات برگدار

🔹 سبزيجات ريشه اي

🔹 سير، پياز و زنجبيل

🔹 كدو تنبل

🔹 فلفل كاين

🔹 مركبات

🔹 زرد آلو

🔹 انواع توت

🔹 تخم مرغ

🔹 گوشت قرمز بدون چربي

🔹 انواع ماهي ها و غذاهاي دريايي

🔹 قارچ

🔹 عدس

🔹 نخود فرنگي

🔹 انواع جوانه ها

🔹 امگا 3

🔹 سركه سيب

🔹 پروبيوتيك

🔹 سوپ

🔹 اكيناسه

🔹 شير مادر

🔹 بدن هيدراته

🔹 رژيم غذايي مفيد

🔹 عسل

🔹 زردچوبه

🔹 غلات كامل و جو دو سر

🔹 آجيل و دانه ها

🔹 ماست

كلام آخر

تقويت سيستم ايمني كودكان به عوامل مختلفي بستگي دارد. به دليل اينكه بدن كودكان ضعيف است، به بيماري هاي متفاوتي مبتلا مي‌شوند. به همين دليل توصيه مي‌شود تا والدين با تقويت‌سيستم ايمني كودكان از بروز انواع بيماري هاي كودكان جلوگيري كنند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تقويت سيستم ايمني بدن كودكان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

سيستم ايمني نوزاد نارس به چه صورت عمل مي‌كند؟

به طور كلي سيستم ايمني بدن نوزاد نارس خطر بيشتري در مقابل ابتلا به عفونت‌ها قرار دارد. اين بدان دليل است كه در بدن مادر به خوبي رشد نكرده‌اند و طبعا سيستم ايمني آن‌ها نيز به اندازه كافي تقويت نشده است. با كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد به تقويت سيستم ايمني بدن فرزند خود كمك كنيد.

منبع: سيستم ايمني كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سيستم ايمني كودكان،
موضوع:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۳۷:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعبير خواب مار چيست؟ ديدن مار در خواب مي‌تواند براي همه ما بسيار ترسناك باشد. ديدن خواب مار ممكن است نشان‌دهنده ترس‌هاي ناخودآگاه شما باشد؛ گاهي اوقات هم اين رؤيا مي‌خواهد شما را از خطري كه در محيط اطرافتان وجود دارد آگاه كند. ازنظر روانشناسان رؤيا شاهراهي به ضمير ناخودآگاه محسوب مي‌شود؛ در نزديكي سحر كه خواب عميق شده گويا دريچه‌هاي ورود به ناخودآگاه هم باز مي‌شوند.

 

شايد اين همان بخشي از ذهن باشد كه معبران باستاني آن را دروازه‌اي به‌سوي عالم غيب مي‌دانند. بنابراين هر رؤيا را از دو جنبه مي‌توان تعبير كرد؛ بعد روانشناسي و بعد عرفاني. اگر احساس مي‌كنيد ديدن خواب مار باعث شده دچار اضطراب شويد و يا دائماً اين خواب را مي‌بينيد بهتر است راجع به شرايط روحي خود با يك مشاور صحبت كنيد. براي گرفتن تعبير خوابتان تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعبير خواب مار مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تعبير خواب مار با رنگ و اشكال مختلف

تعبير خواب مار

ديدن مار در خواب ازنظر اكثر معبران دشمن و خطري است كه بايد مراقب آن باشيد. اندازه و رنگ مار و همين‌طور اتفاقي كه در خواب شما مي‌افتد مي‌تواند باعث تعابير مختلفي راجع به اين دشمن باشد. در ادامه تعبير خواب مار را ازنظر معبران قديمي و كساني كه اين علم را به‌خوبي مي‌دانسته‌اند با يكديگر بررسي مي‌كنيم. 

از نظر امام صادق (ع)

امام صادق (ع) مار را به‌طوركلي به معناي دشمن مي‌داند اما براي تعبير خواب مار 10 توصيف مختلف دارد:

  1. دشمن: اين دشمن گاهي اوقات به‌طوركلي ناشناس است گاهي اوقات هم شما از نيت بد او خبر نداريد.
  2. زندگي: داشتن زندگي همراه با ثروت فراوان و لذت.
  3. سلامتي: مار در گذشته نماد سلامتي بوده و هنوز هم اين نشانه را روي بسياري از مراكز درماني يا داروخانه‌ها مي‌توان ديد. به همين خاطر يكي از تعابير خواب مار، سلامتي خواب بيننده است.
  4. پادشاهي: اگر در خواب بر مار پيروز شده باشيد
  5. سپه‌سالاري
  6. جايگاه و ثروت
  7. زن: تعبير خواب مار مي‌تواند زني باشد كه ظاهري زيبا دارد اما فريبكار است
  8. رسيدن به آرزوها
  9. پسردار شدن
  10. سيلاب

از نظر حضرت يوسف (ع)

ازنظر حضرت يوسف (ع) مار در خواب به معني دشمن است و اگر مار شما را نيش بزند به اين معناست كه دشمن بر شما پيروز شده و خوشحال خواهد شد. مار كوچك به معناي دشمني ضعيف است. اگر كسي ببيند كه مار از بدن او خارج مي‌شود يعني يكي از فرزندان با او دشمني دارد.

تعبير خواب مار ازنظر ابن‌سيرين

ابن‌سيرين هم ديدن مار در خواب را به معناي دشمني مي‌داند. اگر اين مار را در خانه ببينيد به معناي اين است كه در ميان دوستان و اطرافيان دشمني داريد. اگر كسي در خواب ببيند كه به مار خيره شده يعني بر دشمن پيروز مي‌شود اما اگر مار به شما زل زده باشد يعني از دشمن شكست مي‌خوريد. ديدن مار مرده يعني بلايي از خواب بيننده دور مي‌شود.

تعبير خواب مار از ديدگاه العنبري

ازنظر العنبري ديدن مار در خواب به معناي دشمن ثروتمند است. اگر خواب بيننده مار را در خانه ببيند به معناي اين است كه از مار شكست مي‌خورد. اما اگر مار به خانه او بيايد و بدون آسيب زدن خانه را ترك كند به معناي اين است كه يكي از دوستان و اقوام دشمن فرد است. العنبري هم مانند همه معبران معتقد است اگر كسي خواب ببيند كه مار را كشته به اين معناست كه بر دشمن پيروز مي‌شود.

تعبير ديدن مار از ديدگاه منوچهر مطيعي

مطيعي مار را نشانه دشمني با ظاهر فريبنده مي‌داند كه خواب بيننده از عداوت او خبر ندارد. درعين‌حال مطيعي معتقد است مار مي‌تواند نشانه يك ثروت عظيم باشد كه فرد از آن بي‌خبر است و به‌زودي به دستش خواهد رسيد. براي دريافت مشاوره فردي در زمينه تعبير خواب مار كليك كنيد.

تعبير روياي مار از نظر ابراهيم كرماني

ازنظر ابراهيم كرماني رنگ مار در تعبير آن بسيار اهميت دارد. ديدن مار سياه به معني دشمنان زياد است. مار سبز به اين معني است كه دشمن خواب بيننده فردي زاهد است. اگر كسي خواب ببيند كه مار را گرفته اين بسيار خوب است و اگر مار سفيدي را گرفته باشد به پادشاهي خواهد رسيد.

از نظر جابر مغربي

از نظر اين انديشمند تعبير خواب مار بستگي به شرايطي دارد كه ما با آن مواجه مي‌شويم. بدين معنا كه اگر در خواب مار مارا ببلعد؛ احتمالا در واقعيت از دشمن خود شكست مي‌خوريم. اما اگر بتوانيم بر پشت مار بزرگي بنشينيم؛ دشمني قديمي براي صلح و سازش به ما مراجعه كرده و پيشنهاد دوستي مي‌دهد.

تعبير خواب مار در شرايط مختلف

احتمالا مار را در شرايط مختلفي در خواب خود مي‌بينيم. بر همين اساس تعبيرخواب مار بر اساس موضوع آن متفاوت است. براي مثال مشاهده مار در خانه خود در خواب، به معني نزديكي دشمنان به شما است. يا اگر مار در بيابان باشد؛ دشمن از شما دور است؛ اما بايد از بروز خطر جلوگيري كنيد. مشاهده مار در آب به معني تغيير اوضاع در شرايطي است كه در حال خوشي و لذت هستيد. اندازه مار نيز مي‌تواند بيانگر ميزان قدرت و نفوذ دشمن باشد. از طرفي اگر مار در حال فرار از شما است بدين معني است كه او زياد براي شما خطرناك نيست. براي دريافت مشاوره تلفني روانشناسي كليك كنيد.

تعبير خواب مار بر اساس رنگ

ديدن خواب مار سياه

به‌طوركلي سياه يك رنگ منفي است و ديدن مار سياه نمي‌تواند نشانه خوبي باشد. ديدن مار به رنگ سياه به معناي دشمنان بسيار يا خطر بالقوه‌اي است كه ممكن است شما را درگير خود كند. پوست انداختن مارهاي سياه در خواب مي‌تواند نشان‌دهنده اين باشد كه خواب بيننده از يك شرايط بد خارج مي‌شود و اتفاقات مثبتي براي او خواهد افتاد.

ديدن خواب مار قرمز

مار قرمز به عقيده معبران به اين معني است كه خواب بيننده در روابط اجتماعي خود دچار مشكل است اما به‌زودي از اين مشكلات رها خواهد شد.

ديدن خواب مار سفيد

خواب‌گزاران معتقدند افرادي كه مار سفيد را در خواب مي‌بينند درواقع با جهان ماوراءالطبيعه ارتباط برقرار كرده‌اند و پيامي از سوي اين جهان براي فرد آمده است. اگر در شرايطي قرار داريد كه بايد راجع به يك موضوع خاص تصميم‌گيري كنيد و در اين حالت خواب يك مار سفيد را مي‌بينيد به اين معناست كه بهتر است به حس ششم خود بيشتر توجه داشته باشيد. به‌طوركلي ديدن خواب مار سفيد برخلاف ساير رؤياهاي مار مي‌تواند نشانه شرايط خوب و رسيدن به يك وضعيت مطلوب باشد.

حتما از صفحه اينستاگرام ذهن نو و كانال تلگرامي ذهن نو ديدن نماييد.

خواب نيش زدن مار

به‌طوركلي ازنظر معبران ديدن هرگونه درگيري با مار نشانه اين است كه شما در عالم واقع با دشمن خود درگير مي‌شويد. اگر مار شما را نيش بزند، زخمي كند يا بخورد به معناي شكست خوردن از دشمن است.

تعبير خواب مار از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتي كه بر خواب و رويا داشته‌اند، متوجه فعاليت‌هاي رواني ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشي است كه در عالم بيداري سكوت كرده، ولي تاثير زيادي بر باورها، شناخت و حتي رفتار ما دارد. وقتي كه به خواب مي‌رويد، ناخودآگاه كنترل را به دست گرفته و هر آنطور كه مي‌خواهد رفتار مي‌كند. ناخودآگاه مانند راهرويي كه پر از در هست در خود ساكناني دارد كه از كودكي تا به امروز اين راهرو بلندتر و پرجمعيت تر گشته است. در عالم خواب گويي اين ساكنان بيرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهي هم آرزوها را مرور مي‌كنند. 

اما گاهي هم روياهايي مي‌بينيم كه هرگز اتفاق نيافتاده و يا به آن فكر نشده. براي مثال ممكن است زماني خواب كفش ببينيد كه در طول روز اصلا به آن فكر نكرديد يا هيچ گونه مشغله ذهني در مورد آن نداشتيد.

روانشناسان معتقدند رؤياها زبان ذهن ناهشيار ما هستند. آنچه شما در خواب‌هايتان مي‌بينيد درواقع تلاشي است از سمت ضمير ناخودآگاه براي اينكه پيامي را به شما برساند. ديدن خواب مار مي‌تواند به معناي نگراني‌هايي در ذهن ناهشيار باشد. احتمالاً شما نگراني‌ها و ترس‌هايي در جريان زندگي داريد كه هنوز نتوانسته‌ايد آن‌ها را حل كنيد يا شايد از چيزهايي مي‌ترسيد كه مدت‌هاست آن‌ها را سركوب كرده‌ايد و قدرت روبه‌رو شدن با آن‌ها را نداريد. 

مار از نظر فرويد

فرويد ديدن مار در خواب را به غرايز و اميال جنسي ربط مي‌دهد. ازنظر فرويد مار مي‌تواند نمادي از اندام تناسلي مردانه باشد. در بسياري از فرهنگ‌ها مار نماد وسوسه و اغواگري است. به همين خاطر تعبير خواب مار ازنظر فرويد به معناي تمايلات جنسي و نيازهاي برآورده نشده‌اي است كه خود را به اين شكل نشان مي‌دهد.

يونگ

بر اساس نظريه يونگ در مورد تعبير خواب مار مي‌توان پوست انداختن مار را نشانه اي براي تغيير و تحول، در نظر گرفت. همچنين از نظر او وجود مار در خواب نشان دهنده فردي است كه افراد در دنياي واقعي مايل به ديدن و برقراري ارتباط با او نيستند؛ كه در خواب با او مواجه مي‌شوند.

تعبير خواب مار در كلينيك ذهن نو

از آنجايي كه برخي از خواب ها ذهن ما را تا مدتي مشغول خود مي‌كنند يا حتي باعث اختلال در خواب ما مي‌شوند؛ بهتر است در اين مورد حساس بوده و به دنبال معاني تعابير آنها برويم. همچنين در بيشتر موارد، خواب هايي كه مي‌بينيم از واقعيت نشات گرفته و دلايلي دارند. به همين دليل با كمك متخصصين مي‌توانيم دلايل آنها را پيدا كرده و حتي آنها را بررسي كنيم. تعبير خواب مار احتمالا در برخي از تصميمات ما نقش داشته باشد؛ به همين دليل بهتر است قبل از هر اقدامي، در اين زمينه اطلاعات كافي را با كمك مشاورين كسب كنيم.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعبير خواب مار مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

ديدن مار در خواب چه معنايي دارد؟

ازنظر معبران قديمي مار در خواب به معناي دشمن يا پول و ثروت است. بعضي از روانشناسان مثل فرويد نيز مار را نشانه‌اي از اميال جنسي مي‌دانند.

اگر كسي دائماً خواب مار ببيند يعني چه؟

ازنظر معبران قديمي مار در خواب به معناي دشمن يا پول و ثروت است. بعضي از روانشناسان مثل فرويد نيز مار را نشانه‌اي از اميال جنسي مي‌دانند.

منبع: تعبير خواب مار با رنگ و اشكال مختلف


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۰:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چاكرا بحثي نسبتا علمي در آيين هندوئيسم است كه به مراكز انرژي در بدن گفته مي‌شود. به طور كلي عوامل مختلفي بر سلامت جسماني يا حتي رواني ما موثر هستند كه شايد قابل مشاهده هم نباشند. اين نقاط در بدن در موجود زنده اي وجود دارند. فقط براي بهره گيري از آنها بايد با روش هايي آنها را تحريك كرده و همچنين از كاركرد درست آنها اطمينان حاصل كرد. در اين زمينه انديشمندان زيادي اظهار نظر كرده اند؛ اما هنوز نمي‌توان آن را به طور كامل رد يا تاييد كرد. نكته جالب توجه اينجاست كه در اين زمينه اختلاف نظرهايي نيز وجود دارد. آيين بوديسم از هفت چاكرا خبر داده اما هندوئيسم معتقد به وجود هفت چاك‌را در بدن ماست. اما به هر حال نقطه اشتراك آنها ارتباط اين كانال ها با يكديگر در بدن است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه شناخت بدن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: چاكرا چيست؟ | معرفي 7 چاكراي بدن

چاكرا

كلمه چاكرا از زبان مردم هندوستان نشات گرفته؛ اما معمولا در انگليسي به چرخه ترجمه مي‌شود. اين كانون هاي انرژي در امتداد ستون فقرات قرار داشته و هريك از آنها با بخشي از بدن در ارتباط هستند. به طور كلي تصور مي‌شود كه انسداد يا اختلال در كنار اين مراكز منجر به ناراحتي هاي مختلف شده؛ اما از طرف ديگر تعادل در آنها منجر به آرامش و سلامتي مي‌گردد.

امروزه بسياري از افراد از اين روش بهره گرفته و حتي با كمك آن مشكلات خود را حل مي‌كنند. برخي معتقدند كه استفاده از روش هاي مربوط به اين موضوع كاملا جنبه رواني و اعتقادي داشته و براي همه موثر نيست. هر چاكرا رنگ و نماد خاصي داشته و عناصري مختلفي بر آنها موثر هستند. 

انواع چاكرا در بدن

برخي از فرهنگ ها معتقدند كه هزاران مركز انرژي در بدن وجود دارد. اما ما در اين قسمت به بررسي هفت چاكراي اصلي مي‌پردازيم كه بر روي نصف النهار بدن يعني ستون فقرات واقع شده اند. بر طبق اين سنت، انرژي هاي منفي بدن در سمت چپ و انرژي هاي مثبت در سمت راست بدن واقع شده اند. همچنين به دو دسته فرعي و اصلي تقسيم مي‌شوند.

1️⃣مولادهارا يا ريشه

چاكراي ريشه يكي از اصلي ترين چاكراي هاي بدن است كه در پايين ترين قسمت ستون فقرات، يعني بين مقعد و آلت تناسلي قرار گرفته است. اين نقطه بيانگر پايه و اساس انسان است؛ به همين دليل به آن ريشه گفته مي‌شود. تعادل در اين چاك‌را منجر به احساس امنيت، ثبات، جاه طلبي، بقا و خودكفايي همراه است. رنگ اين چاكرا قرمز بوده، عنصر آن زمين است و سنگ مربوط به آن نيز هماتيت نام دارد. افراد مي‌توانند براي پاكسازي اين چاك‌را از روغن هاي مخصوص استفاده كرده و همچنين كلمات تاكيدي را به كار گيرند.

2️⃣سواديشتانا يا خاجي

چاكراي خاجي، زيرناف قرار داشته و با خلاقيت، تمايل جنسي، قدرت شخصي، تعادل عاطفي، شهود و انرژي فيزيكي، ارتباط دارد. با تعادل در اين چاكرا احساس رضايت، دلسوزي و شادي خواهيم داشت. رنگ اين چاكرا نارنجي بوده، عنصر آن آب است و نام سنگ مربوط به آن نيز چشم ببر است. 

3️⃣مانيپورا يا شبكه خورشيدي

محل كانون اين چاكر بين ناف و پايين قفسه سينه است. كاركرد درست اين چاك‌را تاثير زيادي در اعتماد به نفس و عزت نفس دارد. به طوريكه در صورت انسداد اين چاكرا، افراد احساس شرم و شك نسبت به خود دارند. رنگ اين چاك‌را همانطور كه از اسم خورشيدي آن مشخص است؛ زرد بوده و عنصر آن آتش است. از طرفي سنگ مربوط به ان نيز كهربا است. براي پاكسازي اين چاك‌را، افراد مي‌توانند از مديتيشن و روغن هاي ضروري استفاده كنند.

4️⃣آناهاتا يا قلب

اين چاكرا نيز درست در وسط قفسه سينه قرار داشته و پلي بين كانون هاي پاييني كه مرتبط با ماديات هستند؛ با چاكراهاي بالايي كه مرتبط با معويات هستند، است. اين چاك‌را مركز احساسات بوده و مسئول عشق ورزي مي‌باشد. رنگ اين چاك‌را سبز بوده، عنصر آن هوا و سنگ مربوط به آن رز كوارتز است. براي پاكسازي اين چاكراها بايد از سنگ ها، جملات تاكيدي و همچنين مانتراها استفاده كرد.

5️⃣ويشودا يا گلو

چاكراي ويشودا كه به معناي خالص نيز هست؛ درست در كنار غده تيروئيد قرار داشته و در واقع در گلو واقع است. كارايي اين چاكرا براي ارتباط فكر، درون نگري، صداقت، ابراز وجود و رويا مرتبط است. در صورت انسداد اين نقطه افراد ساكت، ترسو، نادان و ناتوان مي‌شوند. رنگ اين كانون آبي روشن و فيروزه اي است، عنصر آن صدا و موسيقي بوده و سنگ مربوط به آكوامارين است. براي پاكسازي و متعادل سازي آن نيز مراقبه، تكرار جملات تاكيدي و همچنين استفاده از ژست هاي مختلف نيز كاربرد دارند.

6️⃣آجنا يا چشم سوم

اين چاكرا در سر و بين دو ابرو، قرار داشته و مرتبط با درك شهودي و اتصال به تصاوير بزرگ است. برخي آن را چشم روح در نظر مي‌گيرند؛ چرا كه اطلاعات فراتر تر از چيزي كه هستند؛ ضبط مي‌كنند. همچنين با بينش و هوش نيز مرتبط است. رنگ ان آبي تيره و بنفش بوده عنصر ان نور است و سنگ مرتبط به آن نيز آميتيست است. براي پاكسازي اين چاكراف بايد نحوه سكوت كردن را آموخت . همچنين شهود را تقويت كرده و از كريستال ها استفاده نمود.

7️⃣تاج

چاكراي تاج، در بالاترين قسمت سر قرار دارد و همچنين بيانگر توانايي ارتباط كامل معنوي است. اين چاك‌را زيبايي دروني و بيروني و ارتباط معنوي را كنترل مي‌كند. رنگ آن بنفش و سفيد بوده  و عنصر آن شعور الهي است. سنگ مربوط به اين چاك‌را نيز كوارتز شفاف مي‌باشد. روش پاكسازي چاكراي تاج پيدا كردن دروني ترين بخش وجودي، استفاده از كلمات تاكيدي و همچنين بخور و روغن هاي ضروري است. 

حالات چاكراها

به طور كلي همه چاكراهاي بدن، داراي حالات مشخصي هستند كه بسته به شرايط فرد بروز مي‌كنند. همچنين با اطلاع از نشانه هاي اين حالات و اهميت به آنها، مي‌توان از بروز بسياري از مشكلات جلوگيري كرد و همچنين وضعيت روحي و جسمي بهتري داشت. برخي از اين حالات شامل چرخش طبيعي، چرخش با كم كاري، چرخش با پركاري و همچنين با هرج و مرج است.

وظايف چاكراها

همانطور كه گفته شد كاركرد چاك‌راها در بدن به بسياري از اتفاقات منجر مي‌شود. اين نقاط به طور مداوم در حال فعاليت بوده و باعث دوري انرژي هاي منفي و همچنين بالارفتن انرژي مثبت مي‌شوند. برخي از وظايفي كه چاكراها در بدن، برعهده دارند؛ شامل فعاليت غدد درون ريز، آسايش روان، جذب انرژي هاي مفيد، تمركز، گوارش و… مي‌شود. از طرفي اگر اين كانون هاي انرژي به درستي كار نكنند؛ مشكلاتي مانند، سركوب احساسات، غم و غصه، شوك عصبي، رنجش، حسادت و ناراحتي بروز مي‌كند.

متعادل سازي چاكراهاي بدن

افراد مي‌توانند براي كاركرد بهتر و همچنين متعادل سازي چاكراهاي بدن خود از روش هاي مختلفي استفاده كنند. البته روش بهبود كاركرد هر چاكرا، با ديگري متفاوت است. در ابتدا بايد علت مشكل و حتي گرفتگي در هر چاكرا را پيدا كرده و در قدم بعدي با روش هايي مانند تغذيه مناسب، تنفس درست، مراقبه و مديتيشن و حتي استفاده از بخور و روغن هاي مخصوص و جملات تاكيدي، اين مشكل را برطرف كرد. البته استفاده از اين روش ها نيز اصولي دارد كه بايد براي استفاده از آنها از متخصص مربوط به اين روش كمك بگيريد.

نظر علم در مورد چاكراها

به طور كلي هيچ مدرك علمي مبتني بر تاييد اين روش، وجود ندارد. اما برخي از دانشمندان معتقدند؛ از آنجايي كه ستون فقرات و اعصاب آن، ارتباطي بين مغز و ديگر اعضا هستند؛ سلامتي و اين ناحيه، تاثير زيادي در وضعيت روحي و جسماني افراد دارد. در واقع آنها بيشتر بر جنبه عصب شناختي چاكراها تاكيد مي‌كنند. اما بهتر است در اين زمينه تحقيقات بيشتري انجام گيرد و همچنين تنها به اين روش استناد نكرد.

سخن پاياني

بسياري معتقدند كه تعادل در چاكرا هاي در بدن، تاثير زيادي در وضعيت جسماني آنها دارد. اما نبايد بيش از حد به اين موضوع پرداخت و يا به ان اهميت داد. چرا كه اين روش هنوز از نظر علمي ثابت نشده است و حتي افراط در آن مي‌تواند منجر به بروز مشكلاتي شود. در قدم اول بهتر است در اين زمينه اطلاعات كافي را كسب كرده و براي استفاده از روش هاي مربوط به آن نيز از يك متخصص كمك بگيريد. نمي‌توان به طور كلي منكر وجود انرژي هاي مختلف در محيط يا حتي در بدن شد؛ اما نبايد براي برخورداري از سلامتي نيز تنها از اين روش استفاده كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت عاطفي و احساسي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: چاكرا چيست؟ | معرفي 7 چاكراي بدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۷:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

برخورد با دانش آموزان طلاق يكي از مهم‌ترين مسائلي است كه مربيان مدرسه بايد به آن توجه داشته باشند. طلاق والدين تأثيرات منفي بسياري روي كودكان مي‌گذارد و در سنين مدرسه اين آسيب‌ها بيشتر خواهد شد. مشكلات رفتاري و افت تحصيلي از مهم‌ترين درگيري‌هايي هستند كه براي دانش‌آموزان طلاق پيش خواهد آمد.

بي‌توجهي به اين مسائل باعث بروز مشكلات بيشتر براي آن‌ها خواهد شد؛ به همين ترتيب شايد آينده نامناسبي در انتظارشان باشد. اما اگر مربيان مدرسه در برخورد با دانش‌آموزان طلاق توجه بيشتري داشته باشند تا حد زيادي از اين مسائل جلوگيري مي‌شود. يك برخورد صميمانه مي‌تواند بسياري از اين مشكلات را از بين ببرد. حتي ممكن است دانش آموز به دليل حمايت و آرامشي كه در مدرسه احساس مي‌كند علاقه بيشتري به درس‌هايش پيدا كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با دانش آموزان طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: برخورد با دانش آموزان طلاق

مشكلات دانش آموزان طلاق در محيط هاي آموزشي

طلاق والدين مشكلات بسياري را براي فرزندانشان ايجاد مي‌كند. فشار رواني ناشي از تغيير شرايط زندگي گاهي اوقات باعث افت تحصيلي آن‌ها مي‌شود. اضطراب و نگراني باعث مي‌شود تا توانايي ذهني اين كودكان كاهش پيدا كند. به همين خاطر گاهي اوقات درس‌ها را فراموش مي‌كنند يا در تكاليفشان دچار مشكل مي‌شوند. درعين‌حال نابساماني شرايط خانواده باعث مي‌شود تا والدين به‌اندازه گذشته به شرايط تحصيلي كودك توجه نداشته باشند. همين موضوع مي‌تواند دليل ديگري براي افت تحصيلي كودك باشد. براي آشنايي بيشتر با خصوصيات فرزندان طلاق كليك كنيد.

در كنار مشكلاتي مانند اضطراب و كاهش ظرفيت ذهني، دانش آموزان طلاق دچار اختلالات رفتاري نيز خواهند شد. بعضي از آن‌ها ممكن است پرخاشگر شوند؛ اين كودكان نسبت به دوستان و همكلاسي‌هاي خود و يا حتي معلم رفتار بدي خواهند داشت. درعين‌حال بعضي‌هاي ديگر ممكن است گوشه‌نشين و افسرده شوند. خواهيد ديد كه اين دانش‌آموزان علاقه‌اي به شركت در كارهاي گروهي ندارند و ترجيح مي‌دهند زنگ‌هاي تفريح به‌تنهايي يك گوشه بنشينند.

گاهي اوقات فشار ناشي از طلاق خود را به‌صورت بيماري‌هاي جسماني نشان مي‌دهد. در اين شرايط معلم‌ها با كودكي مواجه هستند كه دائماً بيمار است؛ اين بيماري باعث مي‌شود آن‌ها از درس‌ها عقب بيافتند؛ گاهي حتي ممكن است احساس كنيد كودك براي فرار از درس خواندن تمارض مي‌كند. اما به خاطر داشته باشيد كه برخورد شما با دانش آموزان طلاق هميشه بايد حالتي حمايتگرانه و دوستانه داشته باشد. با توجه به آنچه گفتيم مشكلات دانش آموزان طلاق در محيط آموزشي عبارتند از:

  • مشكلات روحي مثل اضطراب و افسردگي
  • افت تحصيلي، كاهش توانايي‌هاي ذهني
  • مشكلات رفتاري
  • بيماري‌هاي جسماني

بايد و نبايدها در برخورد با دانش آموزان طلاق


فراموش نكنيد كه براي برخورد با دانش آموزان طلاق ملاحضاتي وجود دارد كه با رعايت آنها نه تنها آسيب كمتري به آنها وارد مي‌شود بلكه احتمالا از بروز مشكلاتي جلوگيري خواهد شد. همكاري والدين و معلمان از اهميت زيادي برخوردار است. برخي از نكاتي كه مي‌توانيد در اين زمينه رعايت كنيد؛ شامل موارد زير مي‌شوند. براي اطلاع از نحوه برخورد با كودكان طلاق در مدرسه كليك كنيد.

دانش آموزان طلاق را شناسايي كنيد

يكي از وظايف اصلي معلمان اين است كه با شرايط زندگي دانش‌آموزان خود آشنا باشند. اين كار به شما كمك مي‌كند تا هر يك از آن‌ها را بهتر بشناسيد؛ درنتيجه ارتباط بهتري هم با آن‌ها برقرار خواهيد كرد. يكي از اين گروه‌ها دانش‌آموزان طلاق هستند. سعي كنيد تا جاي ممكن اطلاعات خود را راجع به اينكه چه مدت است والدين از هم جدا شده‌اند، كودك با چه كسي زندگي مي‌كند و ميزان تفاهم و همكاري والدين راجع به مسائل درسي دانش آموز را افزايش دهيد. به‌طوركلي هرچه مدت زمان كمتري از طلاق والدين گذشته باشد و يا والدين به هر دليلي زمان كمتري براي كودك بگذراند احتمالاً شما شاهد مشكلات بيشتري در دانش‌آموز خواهيد بود.

به حريم خصوصي دانش آموزان احترام بگذاريد

يكي از اولين نكاتي كه بايد در زمينه برخورد با دانش آموزان طلاق به آن توجه كنيد اين است كه در زندگي شخصي دانش‌آموزتان دخالت نكنيد. تا زماني كه او با شما راجع به مشكلاتش صحبت نكرده به‌هيچ‌عنوان خود را وارد اين بحث نكنيد. بسياري از دانش‌آموزان ترجيح مي‌دهند اين موضوع را به‌عنوان يك راز براي خود نگه دارند. دخالت شما در اين شرايط باعث مي‌شود كه آن‌ها در كلاس درس احساس نگراني كنند. اين موضوع مي‌تواند روي وضعيت درسي آن‌ها اثر بگذارد.

در برخورد با دانش آموز طلاق جلب‌توجه نكنيد

گاهي اوقات معلمان در كلاس درس توجه بسيار خاصي به دانش‌آموزي نشان مي‌دهند؛ يا ممكن است حتي ساير همكلاسي‌ها و دوستان او را براي كمك كردن تحريك كنند. بهتر است تا جاي ممكن از رفتاري كه باعث مي‌شود دانش آموزان طلاق احساس كنند كه با ساير همكلاسي‌هايشان تفاوت دارند؛ اجتناب كنيد. بعضي از معلم‌ها در كلاس شروع به صحبت از جدايي مي‌كنند و به‌طور آشكار به يك نفر از دانش‌آموزان اشاره مي‌كنند. به‌طوركلي به اين قانون توجه داشته باشيد كه شرايط خانوادگي دانش‌آموز شما بايد مانند يك راز در قلبتان نگهداري شود. 

حمايت‌گر باشيد

درعين‌حال كه لازم نيست مستقيماً راجع به طلاق والدين با دانش‌آموز صحبت كنيد بايد رفتاري حمايتگرانه داشته باشيد. اگر دانش آموز شما سخت‌تر مطالب را ياد مي‌گيرد يا گاهي بدرفتار مي‌شود كمي نسبت به اين شرايط با محبت بيشتري برخورد كنيد. سعي كنيد رفتارتان به گونه‌اي باشد كه دانش‌آموزان طلاق احساس كنند هرزمان بخواهند مي‌توانند با شما صحبت كنند.

بعضي مطالب را در كلاس آموزش دهيد

كلاس درس هميشه هم جاي صحبت كردن از مطالب كتاب درسي نيست. گاهي اوقات بهتر است راجع به اتفاقات مختلف زندگي براي دانش آموزان توضيح دهيد. براي مثال مي‌توانيد يك جلسه راجع به راه‌هاي برخورد با مشكلات زندگي، تاب‌آوري يا راه‌هاي سازگار شدن با شرايط جديد صحبت كنيد. اين بحث‌ها به‌صورت غيرمستقيم به دانش آموز كمك مي‌كند تا با شرايط زندگي خود كنار بيايد.

برخورد با دانش آموزان طلاق بر حسب سن

در قدم اول بهتر است براي برخورد با دانش آموزان طلاق، سن آنها را در نظر بگيريد. براي مثال در سنين بلوغ، آنها بسيار در اين مورد حساس بوده و تمايلي ندارند كه در مورد ان صحبت كنند يا حتي مورد ترحم قرار گيرند. و يا وقتي سن آنان كمتر است؛ نياز به حمايت عاطفي و توجه بيشتري دارند. به همين دليل در شرايط مختلف سن آنها را در نظر گرفته و از آنها متوقع نباشيد.

توجه به نقاط قوت آنها

دانش آموزان طلاق گاهي با وجود استعداد و توانايي زياد؛ به دليل مشكلات خانوادگي و مشغوليت ذهني نمي‌توانند عملكرد درستي داشته باشند. به همين دليل بسيار مهم است كه در اين شرايط آنها را تشويق كرده و بر نقاط قوت آنها تمركز كنيم. براي مثال اگر آنها علاقه اي به رياضي ندارند اما در ادبيات به خوبي عمل مي‌كنند؛ در اين برهه زماني در مورد رياضي به آنها سخت نگيريد. اما براي درس ادبيات به آنها انگيزه داده و حتي كمك كنيد.

دانش آموزان طلاق و اهميت مشاوره

همان‌طور كه گفته شد طلاق مي‌تواند تأثيرات بسياري در شرايط روحي دانش‌آموز داشته باشد. شايد گاهي اوقات والدين آن‌قدر درگير مشكلات زندگي شده باشند كه به وضعيت فرزندشان توجهي نداشته باشند. يكي از وظايف كادر مدرسه اين است كه اگر مي‌بينيد دانش آموز دچار مشكلاتي مثل بدرفتاري يا افت تحصيلي شده سعي كنيد او را به مشاور مدرسه معرفي كنيد و يا با والدين او صحبت كنيد تا از يك متخصص روانشناسي براي درمان وي كمك بگيرند. 

سخن پاياني

فرزندان طلاق در زمينه هاي مختلفي، مشكلاتي را تجربه مي‌كنند. به همين دليل بهتر است والدين در اين هنگام به شرايط تحصيلي و حتي رواني دانش آموزان توجه كرده و به آنها كمك كنند. از طرفي همكاري معلمان و مربيان آموزشي نيز ضرورت دارد. آنها بايد توجه نامحسوسي به اين دانش آموزان كرده و در زمينه هاي مختلف از آنها حمايت كنند. فراموش نكنيد كه كمي پسرفت در اين دوران طبيعي است؛ اما نبايد به آنها فشار زيادي وارد كرد. محيط هاي آموزشي مي‌توانند در اين زمينه از يك روانشناس كمك گرفته و كيفيت سلامت روان دانش آموزان خود را بالا ببرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با دانش آموزان طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

مهم‌ترين مشكلات دانش‌آموزان طلاق چيست؟

اين دانش‌آموزان معمولاً دچار مشكلاتي مثل اضطراب و افسردگي، كاهش توانايي‌هاي ذهني و همين‌طور مشكلات رفتاري مثل پرخاشگري يا گوشه‌گيري مي‌شوند.

منبع: برخورد با دانش آموزان طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۴:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علل گرايش به اعتياد متفاوت هستند. بسياري از افراد هنگامي كه با افراد معتاد مواجه مي‌شوند اين سؤال به ذهنشان خطور مي‌كند كه علل گرايش به اعتياد چيست؟ چرا افراد با وجود تمام پيامدهاي منفي كه مواد بر جسم و روان به جاي مي‌گذارد بازهم به سمت اعتياد مي‌روند و به مصرف مواد ادامه مي‌دهند؟

 

در جواب به اين سؤال بايد گفت كه متخصصان علل زيستي، محيطي، اجتماعي و رواني مختلفي را در اين زمينه شناسايي كرده‌اند. براي مثال كمبود اعتماد به نفس و خودكارآمدي پايين از جمله عواملي هستند كه آسيب‌پذيري افراد را در برابر اعتياد افزايش مي‌دهند. بنابراين آگاهي از علل گرايش به اعتياد از اهميت بسزايي برخوردار است. ما در ادامه اين مقاله به توضيحات جامع‌تري پرداخته‌ايم پس تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علل گرايش به اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع:‌ علل گرايش به اعتياد

چه افرادي در معرض اعتياد قرار دارند

به طور كلي برحسب تحقيقات انجام شده بيشتر افرادي در معرض ابتلا به اعتياد هستند كه از نظر ژنتيكي مستعد اعتياد هستند. براي مثال افرادي كه خانواده و يا اطرافيان آنها معتاد بوده و زمان زيادي را با آنها مي‌گذرانند. از طرفي اشخاصي كه پرخاشگر و ويژگي هاي ضداجتماعي دارند نيز به احتمال بيشتري به اعتياد گرايش پيدا مي‌كنند. همچنين ابتلا به انواع اختلالات رواني و شخصيتي نيز در اين مورد موثر هستند. 

اهميت آگاهي از علل گرايش به اعتياد

امروزه كارشناسان و متخصصان تلاش مي‌كنند تا در مورد علل گرايش به اعتياد اطلاع رساني بيشتري انجام دهند چراكه فهم اين مسئله باعث مي‌شود كه افراد بهتر بتوانند بيماران مبتلا به اعتياد را درك نمايند و ارتباطات مؤثرتري را با آن‌ها داشته باشند. اين امر با ايجاد حمايت اجتماعي مناسب به فرد معتاد كمك مي‌كند تا انگيزه بيشتري براي ترك پيدا كند و مسير درمان را با سهولت بيشتري بپيمايد. علاوه بر اين فهم دلايل اعتياد به ما كمك مي‌كند تا بتوانيم افراد در معرض خطر را شناسايي كنيم و در نتيجه با مراقبت بيشتر و انجام اقدامات پيشگيرانه از آن‌ها در برابر اعتياد محافظت نماييم.

نقش ژنتيك ازعلل زيستي گرايش به اعتياد

علل گرايش به اعتياد مي‌تواند به عوامل مختلفي ارتباط داشته باشد. در نتيجه افراد مختلف ممكن است به دلايل متفاوتي به مصرف مواد روي بياورند و درگير آسيب‌هاي اعتياد شوند. متخصصان تا به امروز پژوهش‌هاي گسترده‌اي در اين زمينه انجام داده‌اند و دريافته‌اند كه عوامل زيستي و رواني مختلفي در اين زمينه نقش دارند. وجود اين عوامل در افراد باعث مي‌شود كه آن‌ها نسبت به ديگران در برابر مواد مخدر مقاومت كمتري داشته باشند و احساس تمايل بيشتري را از خود نشان دهند.

در زمينه عوامل زيستي پژوهشگران دريافته‌اند كه ژنتيك نقش مهم و معناداري در گرايش به اعتياد افراد ايفا مي‌كند. در نتيجه افرادي كه يكي از اعضاي نزديك خانواده‌شان به اين مشكل مبتلا است بيش از ديگران در معرض خطر اعتياد قرار دارند و داراي آسيب‌پذيري بالاتري در اين زمينه هستند. محققان در همين زمينه ژن‌هاي مشخصي را شناسايي كرده‌اند كه در اعتياد به مواد خاصي نظير الكل يا كوكائين مؤثر هستند. 

علل محيطي مؤثر در گرايش به اعتياد

محيطي كه فرد در آن زندگي مي‌كند مي‌تواند نقش بسزايي در گرايش او به اعتياد ايفا كند. از جمله جنبه‌هاي محيطي مهمي كه در اين زمينه مؤثر هستند مي‌توان به عوامل زير اشاره كرد.

⭕فشار دوستان از علل گرايش به اعتياد

گروه دوستان به خصوص براي نوجوان جايگاه و اهميت بسزايي دارند. نوجوانان اغلب براي يافتن هويت خود به سراغ گروه‌هاي دوستي مختلفي مي‌روند و تمايل بالايي به پذيرفته شدن در اين گروه‌ها دارند. در اين شرايط اگر فرد مهارت جرات مندي كافي را نداشته باشد و نتواند در برابر خواسته‌هاي نامعقول ديگران “نه” بگويد احتمال اينكه تحت فشار دوستان براي مصرف مواد تسليم شود بسيار وجود دارد.

از آن جا كه دوستان بيشتر به مصرف سيگار يكديگر را تشويق مي‌كنند،

عدم نظارت والدين از علل گرايش به اعتياد

برخي از پدر و مادرها از جديت كافي در تربيت فرزندان خود برخوردار نيستند و يا نمي‌توانند قواعد و قانون‌هاي مشخصي براي خانواده خود وضع كنند. اين امر باعث مي‌شود كه فرزندان آن‌ها در برابر آسيب‌هاي محيطي نظير اعتياد مقاومت كم‌تري داشته باشند و نتوانند به درستي از خود محافظت نمايند.

البته اين مسئله بسيار حائز اهميت است كه بدانيد پژوهش‌ها نشان مي‌دهند نظارت والدين تنها در صورتي مي‌تواند بر رفتار اعتياد فرزندان تأثير بگذارد كه با روابط عاطفي مناسب همراه باشد و پدر و مادر بتوانند نوعي احترام و اعتماد متقابل را در ميان خود پرورش دهند. در غير اين صورت نظارت‌هاي خشك و افراطي مي‌تواند تأثيرات معكوسي روي رفتار افراد داشته باشد و كنترل شرايط را دشوارتر كند.

⭕داشتن والدين معتاد از علل گرايش به اعتياد

معمولاً فرزنداني كه داراي والدين معتاد هستند نسبت به ساير افراد بيشتر در معرض خطر اعتياد قرار دارند و بيشتر به مصرف مواد روي مي‌آورند. والدين از روش‌هاي مختلفي مي‌توانند روي اعتياد فرزندان نقش داشته باشند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– ايفاي نقش به عنوان يك الگو و تأثيرگذاري از طريق يادگيري مشاهده‌اي

– وادار كردن فرد از كودكي به مصرف مواد و استفاده از او براي فروش مواد

– ايجاد محيط استرس‌زا براي فرزندان كه آسيب‌پذيري رواني آن‌ها را افزايش مي‌دهد.

براي آشنايي بيشتر با ميزان تاثير ژنتيك بر اعتياد كليك كنيد.

⭕در دسترس بودن مواد در محيط خانواده يا مدرسه از علل گرايش به اعتياد

يكي از مدل‌هاي تئوري بسيار مهمي كه در زمينه علل گرايش به اعتياد وجود دارد، به نقش بسيار مهم در دسترس بودن مواد اشاره مي‌كند. در واقع هرچقدر دسترسي آسان‌تر و بيشتر باشد ريسك مصرف نيز بالا مي‌رود. به همين خاطر افرادي كه در مدارس شاهد رد و بدل مواد هستند و يا كساني كه در خانه به دليل مصرف ساير افراد به مواد دسترسي دارد بيش از ديگران احتمال دارد كه مخدرهاي مختلف را امتحان كنند و در دام اعتياد دچار شوند.

 

⭕فقر و كمبود درآمد

پژوهش‌هايي كه در مورد علل و عوامل مؤثر در اعتياد انجام شده نشان مي‌دهد كه مصرف مواد در خانواده‌هاي كم درآمد بيشتر از ساير افراد است. البته امروزه محققان بر اين باورند كه اين مسئله تنها در مورد مواد ارزان قيمت صدق مي‌كند. در حالي كه مواد گران قيمت نظير كوكائين در بين اقشار پردرآمد جامعه رواج دارد و افراد در محيط‌هايي نظير مهماني‌هاي شبانه به مصرف آن مي‌پردازند.

علل گرايش به اعتياد در ميان نوجوانان

از آنجايي كه نوجوانان در سنين حساسي قرار دارند؛ احتمال گرايش آنها به اعتياد بيشتر است. امروزه جوانان بيشتر از گذشته به مواد مخدر دسترسي داشته و همچنين الگوهاي رفتاري پر خطر تري نيز دارند. از طرفي اطلاعات آنان در مورد موادمخدر و عوارض آنها كم بوده و بسيار هيجان خواه هستند. به همين دليل احتمالا به اعتياد دچار شده و مشكلات زيادي را تجربه مي‌كنند.

عوامل رواني مؤثر در گرايش به اعتياد

عوامل مؤثر در سلامت روان يكي ديگر از علل تأثيرگذار در گرايش به اعتياد در افراد هستند. از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

❌دچار بودن به اختلالات رواني

افرادي كه در شرايط رواني دشواري به سر مي‌برند، آسيب‌پذيري بيشتري در برابر مواد دارند. چرا كه علل گرايش به اعتياد براي اين افراد بيشتر است. براي مثال طبق پژوهش‌ها اعتياد در مبتلايان به اختلالات اضطرابي و افسردگي دو برابر ساير جمعيت ديده مي‌شوند. چراكه در اين شرايط افراد هيجانات منفي بسياري را تجربه مي‌كنند كه توانايي ذهني آن‌ها را كاهش مي‌دهد.

اين مسئله باعث مي‌شود كه افراد هنگام مواجهه با رويدادهاي ناخوشايند زندگي نتوانند از مهارت حل مسئله استفاده كنند و به جاي آن در پي راهي كوتاه مدت و گذرا براي كنترل هيجانات منفي خود باشند. در اين شرايط حالات خوش ناشي از مصرف مواد افراد را در دام اعتياد مي‌اندازد و آن‌ها را به مواد وابسته مي‌سازد.

علاوه بر اين در برخي اختلالات رواني نظير اختلال شخصيت ضد اجتماعي و اختلال سلوك فرد تمايل زيادي براي انجام كارهاي غيرقانوني دارد. همين مسئله طبيعتاً گرايش او را به مصرف مواد نيز افزايش مي‌دهد. با توجه به نكات گفته شده در درمان و ترك اعتياد تا زماني كه اين مشكلات برطرف نشوند فرد هرگز به يك درمان پايدار و دائمي دست نمي‌يابد و دائماً به لغزش و خطاهاي مكرر دچار مي‌شود.

عدم برخورداري از مهارت‌هاي كافي از علل گرايش به اعتياد

در بسياري از موارد افراد تنها به دليل عدم برخورداري از مهارت‌هاي لازم براي زندگي درگير اعتياد مي‌شوند. براي مثال مهارت جرات مندي و توانايي “نه” گفتن يكي از مهم‌ترين عواملي است كه مي‌تواند از ما در برابر اعتياد محافظت كند. به همين خاطر در اغلب برنامه‌هاي پيشگيري به اين مسئله پرداخته مي‌شود. افرادي كه آشنايي و توانايي چنداني در اين زمينه ندارند هنگام قرار گرفتن در محيط‌هاي نامناسب كم‌تر از ديگران مي‌توانند از خود مقاومت نشان دهند و راحت‌تر تسليم ديگران مي‌شوند.

❌برخي خصوصيات شخصيتي نظير تكانشگري

خصوصيات شخصيتي ويژگي‌هاي پايدار شخصيت هستند كه معمولاً از دوران نوجواني شكل مي‌گيرند و به مرور زمان محكم مي‌شوند. برخي از اين خصوصيات مي‌تواند از علل گرايش به اعتياد افراد باشد. از جمله اين ويژگي‌ها مي‌توان به تكانشگري و هيجان خواهي اشاره كرد.

افراد تكانشگر كساني هستند كه توانايي كمي براي صبر و تأمل دارند. آن‌ها سريعاً تصميم مي‌گيرند و معمولاً اقدامات عجولانه زيادي انجام مي‌دهند. همين مسئله باعث مي‌شود كه براي مصرف مواد نيز عجولانه اقدام كنند و بدون در نظر گرفتن پيامدها به سمت اعتياد حركت كنند. همچنين ويژگي هيجان خواهي باعث مي‌شود كه فرد، خواهان تجربه هيجانات بيشتري باشد و لذت جويي و تنوع طلبي بالاتري را تجربه كند. همه اين عوامل مي‌تواند در كنارهم دست به دست يكديگر داده و باعث شوند كه اعتياد شكل بگيرد. 

❌ناكامي ها

برخي از ناكامي ها و شكست هايي كه افراد در زندگي خود تجربه مي‌كنند؛ زمينه ساز علل گرايش به اعتياد در آنها مي‌شود. در اين شرايط ويژگي تاب اوري و ظرفيت هاي رواني افراد تعيين كننده است. افرادي كه در زندگي شكست هاي كمي را تجربه كرده اند و يا از لحاظ روحي آمادگي مواجهه با بحران ها را ندارند؛ بعد از گذراندن اين دوران و يا براي فرار از آن به مصرف مواد رو مي‌آورند.

سخن پاياني

علل گرايش به اعتياد، طيف وسيعي از عوامل را در بر مي‌گيرد. از طرفي با شناسايي اين عوامل افراد بهتر مي‌توانند از اين موضوع جلوگيري كرده و يا براي درمان اقدام كنند. كنترل عوامل زمينه ساز در اين مورد بسيار موثر هستند. افراد همچنين بايد براي درمان اعتياد از متخصصين مختلف در اين حوزه كمك بگيرند. اعتياد مشكلات زيادي را براي افراد و جوامع ايجاد مي‌كند. به همين دليل انجام اقداماتي در اين زمينه بسيار مهم است.

براي دريافت مشاوره در زمينه علل گرايش به اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

آيا طلاق والدين از علل گرايش به اعتياد است؟

طلاق به خودي خود به آسيب‌هايي نظير اعتياد نمي‌انجامد. زماني اين مشكل رخ مي‌دهد كه فرد دائماً شاهد روابط آشفته والدين خود باشد، نظارت تربيتي كافي دريافت نكند، دائماً تحت فشار و استرس قرار بگيرد و اضطراب و ناكامي‌هاي زيادي را در زندگي خود تجربه كند. براي پيشگيري از اين مشكل لازم است كه بتوانيد پس از طلاق شرايط رواني امني براي فرزندتان ايجاد كرده و آرامش او را تأمين نماييد.

آيا بيكاري از علل گرايش به اعتياد است؟

در برخي موارد افرادي كه با معضل بيكاري روبه‌رو مي‌شوند همزمان اعتماد به نفسشان كاهش مي‌يابد و در بحران‌هايي نظير خود سرزنشي درگير مي‌شوند. اين فشارهاي رواني با افزايش هيجانات منفي و كاهش قدرت تفكر مي‌تواند منجر به آسيب‌ پذيري فرد در برابر اعتياد شود.

منبع:‌ علل گرايش به اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علل گرايش به اعتياد،
موضوع:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۰:۰۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دلداري دادن به سوگوار و عزادار يكي از رفتار هاي سخت و دشوار است. آشنايي با نحوه صحيح دلداري دادن به سوگوار و داشتن رفتار صحيح در مراسم ختم به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد سهمي در كاهش غم و ناراحتي عزيزان‌تان داشته باشيد. شايد تو اين چند ساله كه بيماري همه گير كوويد 19 شيوع پيدا كرد، بيش از هر زمان ديگري درك كرديم كه چقدر حضور آشنايان در مراسم خاكسپاري و روزهاي بعد از آن ضروري است.

حمايت و حضور آشنايان در واقع به خودي خود عاملي براي كاهش درد داغديده است. هر چقدر كه به شخص سوگوار نزديك‌تر باشيد، گفته‌ها و رفتار شما هم تاثير بيشتري مي‌تواند در كاهش غم او خواهد داشت. براي چگونگي اين كار در ادامه مطلب با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دلداري دادن به سوگوار و عزادار مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: دلداري دادن به سوگوار و عزادار

دلداري دادن به سوگوار و عزادار

دلداري دادن به سوگوار و عزادار كار دشواري است. اينكه چه حرفي بزنيم داغ دل خانواده عزادار زنده نشود و شدت ناراحتي او بيشتر نشود قضيه جدايي است. معمولا همه افراد هنگام دلداري دادن به سوگوار و عزادار هول مي‌شوند و حرف هايي را مي‌زنند كه با خجالت همراه است. در اين شرايط پيشنهاد مي‌كنيم كه حتما آرامش خود را حفظ كنيد و با تفكري عميق حرف هاي خود را شروع كنيد. اگر توانايي دلداري دادن و بازگو كردن كلمات را نداريد؛ حتما از روانشناس در اين زمينه راهنمايي بگيريد. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

اهميت داشتن رفتار صحيح در مراسم ختم و دلداري دادن به سوگوار و عزادار

اينكه در مراسم ختم چگونه ظاهر شويد و چگونه به دلداري دادن به سوگوار و عزادار بپردازيد؛ مي‌تواند نقش به سزايي در روحيه او داشته باشد. برخي افراد دائما از فرد داغدار مي‌خواهند كه احساساتش را بروز ندهد و به خاطر اين كار او را سرزنش مي‌كنند. اين رفتار با سركوب هيجانات منفي مي‌تواند در طولاني مدت براي فرد سوگوار گران تمام شود و به مشكلات روحي و رواني مزمني نظير افسردگي بيانجامد.

در مقابل برخي ديگر با عدم ابراز همدلي و نداشتن هيچ گونه تلاش براي دلداري دادن به سوگوار و عزادار باعث مي‌شوند كه او بيش از حد در سوگ و ماتم خود غرق شود و در نتيجه باز هم آسيب ببيند. به همين خاطر بسيار اهميت دارد كه بتوانيد رفتاري معتدل داشته باشيد و كمك كنيد تا فرد داغديده بتواند به آرامي رنچ پيش رو را بپذيرد.

توجه داشته باشيد كه ناتواني در حل و فصل مسئله سوگ مي‌تواند در دراز مدت علاوه بر خود فرد داغدار مجموعه خانواده و اطرافيان او را نيز درگير كند و مشكلات ارتباطي و بين فردي ديگري را نيز به همراه بياورد. در اين شرايط براي بهبود اوضاع لازم است كه مشاوره خانواده دريافت كنيد.

توصيه هايي براي دلداري دادن به فرد سوگوار و عزادار

براي دلداري دادن به سوگوار و عزادار نكاتي وجود دارد كه بايد رعايت كنيد. براي اينكه بتوانيد در كنار فرد سوگوار بمانيد و به شيوه‌ اي درست به او دلداري بدهيد رعايت برخي توصيه‌ ها ضروري است. در ادامه به چند مورد از مهم‌ ترين آن‌ ها اشاره كرده‌ ايم.

📌 از نصيحت كردن و راه حل دادن بپرهيزيد

يكي از توصيه هاي دلداري دادن به سوگوار و عزادار، پرهيز از نصيحت است. در روزهاي اولي كه يك فرد درگير سوگ عزيزي شده است شما بايد فقط سعي كنيد گوشي شنوا باشيد و از راهكار دادن و نصيحت كردن بپرهيزيد. چرا كه در اين شرايط فرد داغدار گنجايش ذهني كمي براي پردازش راه حل ها را دارد. او بيش از هرچيز نيازمند تخليه هيجانات منفي است. در نتيجه اگر هنگام دلداري دادن دائما او را نصيحت كنيد ناخواسته اين احساس را به فرد مقابل منتقل مي كنيد كه دركي از شرايط او نداريد و نمي دانيد چه رنجي را تحمل مي كند.

📌 براي دلداري دادن به سوگوار يك شنونده ي همدل باشيد

براي دلداري دادن به سوگوار و عزادار بايد مهارت شنوايي داشته باشيد. مهارت خوب گوش دادن يكي از مهارت هاي بسيار مهمي است كه هنگام دلداري دادن به يك فرد سوگوار بيش از همه به دردتان مي خورد. وقتي كسي عزيزي را از دست داده همين كه بتواند آزادانه با كسي درد و دل كند و غمش را ابراز كند تا حد زيادي احساس سبكي و آرامش مي كند. به همين خاطر پيش از هرچيز لازم است كه بتوانيد به خوبي گوش فرا دهيد. رويكردي غير قضاوتي داشته باشيد و با زبان بدنتان به فرد مقابل نشان دهيد كه كاملا به او توجه داريد.

📌 فرد سوگوار را به خاطر احساساتش سرزنش نكنيد

براي دلداري دادن به سوگوار و عزادار، از سرزنش پرهيز كنيد. درگير شدن در فرايند سوگ چرخه اي رواني را در انسان ايجاد مي كند كه طي آن فرد داغدار احساسات متفاوتي را تجربه مي كند. از جمله اين احساسات مي توان به غم، اضطراب، خشم و مجموعه اي از علائم افسردگي اشاره كرد.

در اين شرايط هرگز فرد مقابل را به خاطر اين احساسات سرزنش نكنيد. اين را بدانيد كه همه اين عواطف واكنش هاي طبيعي در برابر مرگ عزيزان هستند كه اگر به درستي مديريت شوند پايدار نمي‌مانند. در نتيجه تنها با فرد داغدار همدلي كنيد و به او نشان دهيد كه براي احساساتش ارزش قائل هستيد.

📌 به فرد سوگوار براي بهبود روحيه فرصت بدهيد

دلداري دادن به سوگوار و عزادار بايد براي بهبود روحيه باشد. افراد مختلف در مواجهه با سوگ عزيزانشان واكنش هاي متفاوتي نشان مي دهند. شدت واكنش هاي فرد به عوامل مختلفي بستگي دارد كه از جمله ان ها مي توان به ميزان تاب آوري فرد، ميزان نزديكي به عزيز از دست رفته، نحوه مرگ او و نوع رابطه اي كه فرد داغدار پيش از مرگ با متوفي داشته اشاره كرد.

به طور كل بايد گفت كه شما نمي‌توانيد انتظار داشته باشيد همه افراد سريعا با مسئله سوگ كنار بيايند. اين يك فرايند رواني است كه مي تواند تا 6 ماه نيز طول بكشد. از همين رو به فرد داغدار فرصت بدهيد تا بتواند هيجانات منفي خود را تجربه كرده و براي از سر گرفتن زندگي آمده شود.

📌 در مورد سوگ تاخيري و افسردگي پس از سوگ آگاه باشيد

علاوه بر دلداري دادن به سوگوار و عزادار، بايد از پريشاني هاي رواني فرد اطلاع داشته باشيد. اگر فرد سوگوار نتواند به موقع هيجانات خود را تجربه كند و دائما احساسات ناخوشايندش را سركوب نمايد امكان دارد به وضعيتي دچار گردد كه متخصصان به آن سوگ تاخيري مي گويند. در اين شرايط فرد با گذشت مدت زمان طولاني از مرگ عزيز خود با احساسات منفي مزمني دست و پنجه مي كند و دچار افسردگي اساسي مي شود.

آگاهي از اين مسئله به شما كمك مي كند كه بتوانيد به فرد داغدار كمك كنيد تا بيشتر احساساتش را با شما در ميان بگذارد و سريع تر از اين دوران عبور كند. اگر با گذشت 6 ماه فرد هم چنان غم و اندوه شديدي را بروز مي دهد و دچار علائمي نظير از دست دادن خواب، اشتها، عدم تمركز، نااميدي، احساس گناه، كاهش انرژي و افكار خودكشي شده است لازم است كه حتما وضعيت او را با يك متخصص در حوزه سلامت روان نظير روانشناس در ميان بگذاريد. 

📌 كمك هاي عملي داشته باشيد

براي دلداري دادن به سوگوار و عزادار كمك عملي نيز كارآمد است. از فرد عزادار بخواهيد كه نيازهاي خود را به شما بگويد تا به رفع آنها بپردازيد. در مراسمات، غذا پختن، خريد وسايل، نگهداري بچه ها و … به اين افراد كمك كنيد.

📌 پشيباني خود را نشان دهيد

يكي از روش هاي دلداري دادن به سوگوار و عزادار، بروز پشتيباني است. از آنها بخواهيد كه در صورت نياز شما را در نظر بگيرند و در مراسمات آنها منفعل نباشيد. به او بگوييد كه شما گوشي براي شنيدن هستيد و بدون قضاوت حرف هاي او را گوش مي‌دهيد. پشتيباني خود را نشان دهيد تا فرد شما را تكيه گاه خود بداند.

كلام آخر

دلداري دادن به سوگوار و عزادار مراحل مختلفي دارد. اين كمك ها بايد به شيوه اي باشد كه فرد احساس راحتي داشته باشد و روحيه اش تقويت شود. در اين راه اگر روش هاي مختلف را نمي‌دانيد؛ از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دلداري دادن به سوگوار و عزادار مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

به طور طبيعي چقدر طول مي كشد تا پس از مرگ يك عزيز به زندگي عادي برگرديم؟

تجربه علائم چرخه سوگ نظير دچار شدن به انكار، چانه زني، احساس خشم و افسردگي مي تواند به مدت 6 ماه طول بكشد. اما اگر فرد بيش از 6 ماه اين علائم را از خود بروز داد لازم است كه براي بهبود روحيه خود به يك متخصص روانشناس مراجعه نماييد.

آيا براي درمان افسردگي پس از سوگ مشاوره تلفني نيز مي تواند موثر باشد؟

بله امروزه خدمات مشاوره تلفني و آنلاين به طور گسترده براي انواع مشكلات روان شناختي به كار مي رود و بررسي ها نشان مي دهد كه مي تواند اثرگذاري قابل توجهي نيز داشته باشد. 

منبع: دلداري دادن به سوگوار و عزادار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۵۳:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی