مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

زندگي مشترك موفق بر اساس معيارها و قوانيني كه زوجين در ابتداي ازدواج مشخص كرده اند؛ مشخص مي‌شود. در واقع زندگي مشترك موفق براي هر زوجي با ديگري متفاوت است. طبيعتا همه كساني كه ازدواج مي‌كنند در وهله اول به دنبال ساختن يك زندگي مشترك موفق هستند. اما در اين ميان تنها درصد كمي از زوجين راز خوشبختي در كنار يكديگر را كشف مي‌كنند. و مي‌توانند در طول سال‌هاي زندگي احساس رضايتمندي بالايي را تجربه كنند.

 

از ديد روانشناسان خانواده ساختن يك زندگي مشترك موفق به تلاش در زمينه‌هاي مختلفي بستگي دارد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به وجود همدلي در رابطه، احترام به عقايد، پرورش صميميت در ابعاد جسمي، جنسي و عاطفي اشاره كرد

منبع: زندگي مشترك موفق | 10 ويژگي زندگي هاي مشترك موفق

زندگي مشترك موفق

 

ازدواج يكي از تصميمات مهم زندگي هر فردي است. چه زماني كه تازه ازدواج كرده باشيد و چه زماني كه ساليان سال از زندگي مشترك شما گذشته باشد؛ بايد بالا و پاييني زندگي را براي خود لذت بخش كنيد. زندگي مشترك موفق نياز به صرف انرژي و تلاش هر دو نفر دارد.

بنابراين براي ساخت زندگي مشترك موفق بايد زوجين با كمك يكديگر و با عشق زندگي را پيش بگيرند. ساختار زندگي مشترك در برنامه هر فردي متفاوت از ديگري است. و زوجين نبايد زندگي خود را با افراد ديگر مقايسه كنند. به همين جهت معناي زندگي مشترك موفق براي هر كسي متفاوت است.

براي زندگي مشترك موفق، زوجين بايد چهارچوبي را رعايت كنند. كه براي تقويت هر زندگي اي لازم است. در اين مقاله راجع به راهكارهاي بهبود زندگي مشترك موفق توضيح داده ايم.

چرا بايد به داشتن زندگي مشترك موفق اهميت داد؟

رضايت زناشويي يكي از فاكتورهاي بسيار موثر در سلامت روان زنان و مردان جامعه است. بررسي‌ها نشان مي‌دهند شيوع اختلالات روان شناختي نظير افسردگي و انواع مشكلات اضطرابي در كساني كه درگير مشكلات زناشويي هستند يا به هر دليلي رضايت چنداني از زندگي مشترك خود ندارند، بيشتر ديده‌مي‌شود. به همين دليل سلامت روان در زندگي مشترك موفق از اهميت بالايي برخوردار است.

به علاوه كساني كه با همسر خود مشكل دارند در تربيت فرزندان نيز با چالش‌هاي بيشتري روبرو مي‌شوند و بچه‌هاي آن‌ها نيز از منظر عاطفي و رفتاري در برهه‌هاي مختلف زندگي خود دشواري‌هاي دوچنداني را گزارش مي‌دهند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه در انتخاب همسر خود با هوشياري بالا عمل كنيد. و پس از آغاز زندگي مشترك نيز همواره براي بهبود ارتباط ميان خود و همسرتان تلاش كنيد.

چگونه يك زندگي مشترك موفق داشته باشيم؟

عوامل بسيار متعددي وجود دارند كه مي‌توانند در زندگي مشترك موفق تاثير بگذارند. در اين مقاله از نگاه روانشناسي به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها پرداخته‌ايم.

1️⃣ بيش از تفاهم بر درك متقابل تاكيد كنيد

بسياري از افراد فكر مي‌كنند كه براي داشتن يك زندگي مشترك موفق بايد در اكثر مسائل با همسر خود توافق و تفاهم داشته باشند. روانشناسان در بررسي اين موضوع به اين نتيجه رسيده‌اند كه داشتن تفاهم در افزايش رضايت زناشويي زوجين تاثيرگذار است اما عامل مهم‌تري كه منجر به آرامش زوجين در كنار يكديگر مي‌شود بالا بودن درك متقابل از يكديگر است.

در حقيقت بسيار اهميت دارد كه شما در هنگام مواجهه با تفاوت‌ها چه برخوردي از خود نشان دهيد. كساني كه پذيرش بالايي نسبت به هم دارند و مي‌توانند طرف مقابل را با وجود همه تفاوت‌ها بپذيرند، بيش از سايرين پايداري و رضايتمندي را در زندگي مشترك موفق گزارش مي‌دهند.

2️⃣ براي زندگي مشترك موفق همدلي را در رابطه تقويت نماييد

يكي از پايه‌هاي اصلي زندگي مشترك موفق، وجود همدلي ميان دو طرف است. براي اينكه بتوانيد روحيه همدلي را در خود بالا ببريد تلاش كنيد گاهي از زاويه ديد همسرتان به دنيا نگاه كنيد. از خود بپرسيد كه آيا مي‌توانيد حدس بزنيد او از بودن در اين شرايط چه احساسي دارد؟ بالا بودن روحيه همدلي در رابطه به شما كمك مي‌كند كه هنگام بروز چالش‌هاي مختلف بيشتر در كنار يكديگر بمانيد و تنش‌هاي ميان‌تان را زودتر حل و فصل كنيد.

3️⃣ اعتماد را ميان خود پرورش دهيد

برخي از زن و شوهرها انتظار دارند كه اعتماد به طور خود به خودي در رابطه آن‌ها شكل بگيرد. اين در حالي است كه اعتماد حقيقي و ريشه‌دار زماني پديد مي‌آيد كه دو طرف براي پرورش آن تلاش كنند. نشان دادن روحيه متعهدانه از خود، وفاداري نسبت به زندگي و در اولويت قرار دادن زندگي مشترك موفق نسبت به ساير مسائل پيراموني از جمله اقداماتي هستند كه به بالا رفتن اعتماد بين زن و شوهر كمك مي‌كنند.

4️⃣ زندگي مشترك موفق | ضرورت صميميت را درك كنيد

از جمله فاكتورهاي بسيار مهمي كه در ساختن يك زندگي مشترك موفق تاثيرگذار است وجود صميميت بالا ميان زوجين است. براي اينكه ببينيد چقدر با همسرتان صميمي هستيد از خود بپرسيد كه تا چه حد مي‌توانيد با او همانند يك دوست رفتار كنيد. براي مثال چقدر مي‌توانيد رازهايتان را با هم در ميان بگذاريد و زمان‌هاي مشتركي را با يكديگر بگذرانيد.

از نظر متخصصين صميميت زوجين و زندگي مشترك موفق، ابعاد مختلفي دارد كه شامل صميميت عاطفي، شناختي، جسماني و جنسي مي‌شود. هرچقدر در همه اين ابعاد ذكر شده احساس نزديكي بيشتري به يكديگر داشته باشيد، احتمال اينكه بتوانيد زندگي موفقي بسازيد و رضايتمندي بيشتري از رابطه زناشويي‌تان داشته باشيد بيشتر است.

5️⃣ اجازه ندهيد مشكلات روي هم تلنبار شوند

يكي از مشخصه‌هاي اصلي زوجيني كه دچار تعارض‌هاي جدي با يكديگر مي‌شوند اين است كه هرگز به موقع براي حل و فصل مشكلات ميان خود اقدام نمي‌كنند. اين مسئله شايد در كوتاه مدت همه چيز را آرام جلوه دهد. اما در بلند مدت منجر به انباشته شدن احساسات منفي شده و در نتيجه نوعي گسست را ميان زن و شوهر پديد مي‌آورد. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه اجازه ندهيد تنش‌هايي كه در زندگي‌تان پديد مي‌آيند روي هم تلنبار گشته و حل نشده باقي بمانند. بنابراين براي زندگي مشترك موفق نبايد مشكلات را حل نشده باقي بگذاريد.

6️⃣ زندگي مشترك موفق | براي زندگي خود برنامه ريزي داشته باشيد

برنامه ريزي يكي از پايه‌هاي اصلي موفقيت در همه حوزه‌هاي زندگي است كه در مورد ازدواج نيز صادق است. براي اينكه يك زندگي مشترك موفق را با همسرتان تجربه كنيد بايد براي خود اهدافي تعيين كرده و براي رسيدن به آن‌ها برنامه ريزي دقيق داشته باشيد. براي مثال مي‌توانيد در زمينه مالي، نحوه تربيت فرزند، رسيدن به جايگاه اجتماعي و … با يكديگر هدف‌هاي مشخصي را تعيين كرده و در نهايت گام‌هاي رسيدن به آن‌ها را نيز تعيين كنيد. اين به شما كمك مي‌كند كه همواره عملكرد بالاتري داشته و احساس موفقيت بيشتري بكنيد.

7️⃣ به اين پرسش پاسخ دهيد كه از زندگي مشترك چه مي‌خواهيد

برخي افراد صرفا به اين دليل ازدواج مي‌كنند كه آن را مرحله‌اي اجتناب ناپذير از زندگي خود مي‌دانند. در نتيجه اگر از آن‌ها بپرسيم كه هدف ازدواج چيست دليل شخصي چنداني براي آن پيدا نمي‌كنند. اينگونه افراد از آنجايي كه در زندگي راه و مسير مشخصي ندارند و صرفا بر اساس انتظارات اجتماعي پيش مي‌روند، كمتر به زندگي مشترك موفق دست پيدا مي‌كنند.

از همين رو تلاش كنيد هنگام ازدواج و پس از آن پيش از هر چيز در خودتان كاوش كنيد. و به اين سوال پاسخ دهيد كه از زندگي چه مي‌خواهيد و دوست داريد با همسرتان به چه چيزهايي دست پيدا كنيد. اين نوع خودشناسي به هردوي شما كمك مي‌كند تا هدفمندتر بوده و در نهايت زندگي مشترك موفق داشته باشيد.

8️⃣ به يكديگر احترام بگذاريد

يكي از رازهاي زندگي مشترك موفق، احترام به يكديگر است. بدون احترام هرگز زندگي مشترك آرامي نخواهيد داشت. به مرور زندگي شما فرسايشي مي‌شود. و به دليل اين بي احترامي، زوجين نسبت به يكديگر سرد خواهند شد. بنابراين براي داشتن زندگي مشترك موفق بايد احترام يكديگر به علاوه خانواده هم را داشته باشيد.

9️⃣ هدف يكساني داشته باشيد

از ديگر راهكارهاي ساخت زندگي مشترك موفق، هدف يكسان است. زماني كه زوجين هدف يكساني داشته باشند، به يكديگر كمك خواهند كرد و براي ساخت اين زندگي تلاش مي‌كنند. زماني كه يكي از زوجين دائم در حال كمك به پيشرفت همسر خود است، پس از مدت ها احساس پوچي خواهد كرد. بنابراين در زندگي مشترك هميشه اهداف يكسان را دنبال كنيد.

🔟 شنونده خوبي براي همسر خود باشيد

زماني كه شنونده خوبي براي همسر خود باشيد، زندگي مشترك موفق نيز خواهيد داشت. اكثر خانم ها گله مند از بي توجهي همسر خود هستند. آقايان نيز حوصله شنيدن صحبت هاي خانم ها را ندارند. به همين دليل براي رفع اين نياز شنيده شدن؛ خانم ها از زندگي مشترك خسته خواهند‌شد. از اين موضوع مراقبت كنيد و براي ساخت زندگي مشترك موفق، شنونده خوبي باشيد.

كلام آخر

زندگي مشترك موفق رازهاي جالبي دارد. براي ساخت اين زندگي خوب نيازمند صبر، حوصله و دانستن همسر به عنوان يك دوست است. بنابراين زماني كه براي زندگي مشترك موفق تلاش مي‌كنيد، بايد در دست يكديگر بكوشيد تا زندگي خوبي را تجربه كنيد. هر زوجي براي زندگي مشترك خود بايد قوانيني تعيين كنند و طبق همان قوانين عمل كنند. براي تعيين اين قوانين و شناخت يكديگر مي‌توانيد از روانشناس كمك بگيريد. جهت دريافت مشاوره در اين زمينه، با شماره هاي زير تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه زندگي مشترك موفق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا كلاسي براي زوجين وجود دارد كه بتوانند از طريق آن روش هاي موفقيت در زندگي مشترك را بياموزند؟

بله امروزه بسياري از كلينيك‌هاي روانشناسي اقدام به برگزاري كارگاه‌هايي در اين زمينه مي‌كنند. همچنين در جلسات مشاوره زوج درماني نيز روانشناس مي‌تواند در مورد چگونگي ساخت يك زندگي مشترك موفق به شما آموزش دهد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۰۷:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوري از خانواده و مستقل شدن همراه با مزايا و معايب فراواني است. در اين شرايط فرد به آزادي تمام و كمال مي‌رسد اما در برابر امور مالي تنها خودش مسئوليت دارد. معمولا اگر شغل مناسب وجود نداشته باشد فرد دچار بي برنامگي مي‌شود.

 

به طور كلي تصميم به دوري از خانواده بسيار دشوار است. به هر حال چند سال زندگي در كنار والدين و خانواده شما را وابسته مي‌كند. اما اين وابستگي در سال هاي اول خودش را نمايان مي‌كند. براي دوري از‌خانواده حتما بايد تصميم قطعي بگيريد و پاي تصميم خود بمانيد. در غير اين صورت با مشكلات بيشتري روبرو خواهيد شد.

منبع: دوري از خانواده | 8 روش غلبه بر غم دوري از خانواده

دوري از خانواده

دوري از خانواده در زمينه هاي مختلفي وجود دارد. مهاجرت، ازدواج، تحصيلات در شهرهاي ديگر و … همگي دوري از خانواده است. فرد با توجه به شرايطي كه دارد از خانواده دور مي‌شود. اما روبرويي با اين دوري در زمينه هاي مختلفي سختي ها و مشكلات متفاوتي دارد.

دوري از خانواده اگر به دليل مهاجرت باشد، از نوع سخت ترين دوري ها محسوب مي‌شود. اما اگر به دليل ازدواج باشد، اين وابستگي ها كمتر بروز پيدا مي‌كند. بنابراين درجه سختي دوري از‌ خانواده در زمينه هاي مختلف يكسان نيست. اما اگر به هر دليلي دوري از خانواده باعث آزار و اذيت شما مي‌شود، حتما از روانشناس كمك بگيريد. 

مزاياي دوري از خانواده

دوري از خانواده همراه با مزايايي است. كه اصلي ترين مزاياي اين دوري استقلال است. در اين بخش مقاله راجع به مزاياي دوري از‌خانواده توضيح داده ايم.

🟢 پس انداز را مي‌آموزد.

🟢 مديريت مالي و برنامه ريزي امور مالي

🟢روبرويي با چالش ها به تنهايي

🟢 كاهش وابستگي به خانواده

🟢دخالت كمتر والدين در تصميمات زندگي شما

🟢كاهش اختلاف سليقه ها با خانواده

🟢 حفظ حرمت ها با خانواده

🟢 آزادي در رفت و آمد ها

🟢 آموزش امور خانه داري و آشپزي

🟢 افزايش اعتماد به نفس

🟢 زمان بندي كارها در دست خود

🟢 تصميم گيري هاي مستقلانه

🟢 حريم خصوصي داشتن

معايب دوري از خانواده

دوري از خانواده همراه با چالش ها و سختي هاي زيادي است. مخصوصا اگر اين دوري در اوايل خود باشد. در اين بخش مقاله راجع به معايب دوري از‌خانواده توضيح داده ايم.

🔻 پيدايش سبك زندگي ناسالم

🔻 معاشرت با افراد نامناسب

🔻 بازماندن از اهداف زندگي

🔻 تغذيه ناسالم

🔻 عدم حضور مراقب در مريض احوالي

🔻  بي برنامگي در اثر آزادي زياد

🔻 مسئوليت صد در صدي در برابر امور مالي

🔻 مسئوليت خانه داري

🔻 احساس تنهايي

احساسات دوري از خانواده

دوري از خانواده هميشه همراه با احساسات و علائم است. در اين بخش مقاله راجع به احساسات دوري از خانواده توضيح داده ايم.

🔍 افسردگي

كساني كه دوري خانواده را تجربه مي‌كنند، عموما دچار افسردگي مي‌شوند. زيرا در اين شرايط حمايت هاي اجتماعي خانواده را از دست داده اند و در زندگي كنترل كمتري دارند. اين عدم كنترل كامل افسردگي را افزايش مي‌دهد. علائم افسردگي شامل موارد زير است.

▪ احساس غم و اندوه

▪ احساس بي نظمي

▪احساس درماندگي

▪ كاهش اعتماد به نفس

▪ تغيير در الگوي خواب

▪تغيير در الگوي غذا

▪ عدم تمايل به انجام امور گذشته

▪ دوري از فعاليت هاي اجتماعي

▪بي حوصلگي براي انجام كارهاي دانشگاهي

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه علائم افسردگي شديد كليك كنيد.

🔍 افكار نوستالژي | دوري از خانواده

يكي از علائم و احساساتي كه دوري از خانواده ايجاد مي‌كند، افكار نوستالژي است. در اين شرايط فرد دائم در حال تفكر راجع به گذشته و اعضاي خانواده است. حتي شايد محيط زندگي جديد را با اعضاي خانواده در افكار خود فكر كنيد.

🔍 رفتارهاي غير عادي

رفتارهاي غير عادي از ديگر موارد دوري از خانواده است. در اين شرايط فرد از روال زندگي خود دور مي‌شود و رفتاري جديد از او مشاهده خواهيد كرد. حتي شايد با وجود خشم پايين، در اين شرايط با هر رفتاري فوري خشمگين شويد.

🔍 اضطراب

يكي از احساساتي كه اغلب افراد پس از دوري از خانواده تجربه مي‌كنند، اضطراب است. در اين شرايط فرد غم غربت را تجربه مي‌كند. و شايد در اكثر موارد و كارهاي خود خلاء خانواده را احساس كند. همين امر باعث افزايش اضطراب و ترس مي‌شود.

روش هاي غلبه بر حال بد دوري از خانواده

دوري از خانواده در هر شرايطي سخت است. اما به تدريج بايد اين وابستگي را كاهش داد. اغلب افرادي كه مهاجرت كرده اند يا براي تحصيل به شهرهاي ديگري رفته اند؛ روش هاي غلبه بر احساسات دوري از خانواده را بايد انجام بدهند. تا با چالش هاي كمتري روبرو شوند. در اين بخش مقاله راجع به راهكارهاي مواجه با دوري از خانواده توضيح داده ايم.

◀️ كارهاي مورد علاقه خود را انجام دهيد

يكي از روش هاي مواجهه با دوري از خانواده، انجام امور مورد علاقه است. اگر به ورزش علاقه داريد حتما ورزش كنيد. اگر در اطراف خود حتي در غربت به مهماني دعوت مي‌شويد، حضور پيدا كنيد. آداب و رسوم شهر محل زندگي را آموزش ببينيد و صله رحم داشته باشيد.

◀️ وسايل با ارزش و يادگاري از خانه به همراه داشته باشيد | دوري از خانواده

يادگاري و وسايل پر خاطره اي كه در خانه داشته ايد براي مواجهه با دوري از خانواده، همراه با خود بياوريد. عكس هاي خانوادگي، كالاهاي مربوط به فرهنگ و هويت، دفتر خاطرات و … را با خود به همراه داشته باشيد. اما به خاطر داشته باشيد كه نبايد خودتان را با اين وسايل گره بزنيد.

◀️ در رابطه با احساسات خود با فرد ديگري صحبت كنيد

از ديگر روش هاي مواجهه با دوري از خانواده، صحبت در رابطه با احساسات است. فرد مورد اعتماد پيدا كنيد و احساسات خود را با آن در ميان بگذاريد. اگر از درمانگر استفاده كنيد تمام احساسات شما را جهت مي‌دهد و براي اين احساس راهكارهاي خوبي ارائه مي‌دهد.

◀️ ورزش كنيد

ورزش يكي از راه هاي مواجهه با دوري از خانواده است. بر اساس تحقيقات، ورزش باعث بروز حس خوب در بدن مي‌شود. و مي‌تواند بر افسردگي و اضطراب غلبه كند. حتي ورزش باعث افزايش سيستم ايمني بدن مي‌شود. به ياد داشته باشيد كه غم دوري از خانواده مانند سر درد هاي مكرر و سرما خوردگي نيز بروز پيدا مي‌كند.

◀️ افكار در رابطه با محيط قبلي خانوادگي را دور بريزيد | دوري از خانواده

افكار قديمي هميشه غم دوري از خانواده را افزايش مي‌دهد. بنابراين براي مواجهه با چنين شرايطي بايد افكار خود را از خانه و خانواده دور كنيد. وقت خود را با اطرافيان و دوستان جديد سپري كنيد. بر رفتارهاي خود تجديد نظر كنيد و زمان بيشتري را با دوستان سپري كنيد.

◀️ جنبه هاي مختلف محيط جديد را تجربه كنيد

براي مقابله با غم دوري از خانواده مخصوصا در غربت، بايد جنبه هاي مختلف محيط جديد را تجربه كنيد. مثلا به موزه و مكان هاي تاريخي برويد. و نسب به فرهنگ شهر و كشور جديد اطلاعات مفيد كسب كنيد. در اين شرايط هم سر خود را گرم كرده ايد و هم براي برقراري ارتباط بهتر، نسبت به محيط جديد اطلاعات كسب كرده ايد.

◀️ در خانه نمانيد

يكي از اشتباهات افراد در غم دوري از خانواده، اين است كه دائم در خانه مي‌مانند. در خانه ماندن هيچ كاري براي بهبودي شما نمي‌كند. بنابراين براي اينكه نشخوار ذهني و افسردگي حاد ايجاد نشود، بايد از خانه خارج شويد و تعامل برقرار كنيد

◀️ به سراغ علاقه مندي هاي خود برويد

يافتن علاقه مندي جديد يا رجوع به كارهاي مورد علاقه گذشته باعث كاهش غم دوري از خانواده مي‌شود. بايد فعاليت هاي مثبت خود را افزايش دهيد تا انرژي مثبتي براي انجام كارهاي جديد داشته باشيد. آموزش مهارت هاي جديد به خوبي باعث افزايش اعتماد به نفس مي‌شود.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله راجع به دوري از خانواده توضيح داده ايم؛ اين تصميم همراه با مزايا و معايب است. اما به دليل وابستگي كه هر فردي به خانواده خود دارد، معايب اين تصميم گيري بيشتر است. افسردگي، اضطراب، عدم علاقه به فعاليت هاي دوست داشتني و … همگي مربوط بع معايب است. كه اگر مورد درمان قرار نگيرد با مشكلات بزرگ تري مواجهه خواهيد شد. بنابراين براي دريافت راهكار حتما از روانشناس كمك بگيريد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. اين مجموعه با سابقه طولاني در زمينه درمان هاي روانشناختي خدمات خود را به صورت كاملا حرفه اي و جامع ارائه مي‌دهد. شما مي توانيد از هر شهر و مكاني با درمانگران ذهن نو تماس گرفته و خدمات درماني دريافت نماييد. اين خدمات براي برخي شهرها نيز به صورت حضوري قابل ارائه است. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره هاي زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دوري از خانواده مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۰۱:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كم كاري تيروئيد يا هپوتيروئيدي يكي از شايع ترين بيماري هاي غدد درون ريز است. در واقع اين بيماري زماني نمايان مي‌شود كه غدد تيروئيدي نتوانند هورمون مورد نياز بدن را به اندازه توليد كنند. اگر غذه تيروئيدي به خوبي كار نكند؛ بدن انسان دچار مشكلات سيستميك مي‌شود. در نهايت تمامي بخش هاي بدن با مشكل دچار مي‌شود و تمامي اندام ها را تحت تاثير قرار مي‌دهد. در صورت عدم درمان، عوارض خطرناكي تظاهر خواهد كرد. براي درمان حتما بايد از متخصصين غدد كمك بگيريد.

 

منبع: كم كاري تيروئيد | 3 روش درمان كم‌ كاري تيروئيد

كم كاري تيروئيد

كم كاري تيروئيد يكي از اختلالات غده تيروئيدي است. كه با درمان هاي دارويي بهبود مي‌يابد. اين بيماري از شايع ترين بيماري هاي غدد پس از ديابت است. به دليل اينكه غده تيروئيدي به اندازه كافي و نياز بدن انسان هورمون توليد نمي‌كند، فرد به بيماري كم‌كاري تيروئيد مبتلا مي‌شود.

كم كاري تيروئيد باعث كاهش سرعت واكنش هاي سوخت و ساز و متابوليسم مي‌شود. و علائمي مانند اضافه وزن، خستگي و عدم تحمل سرما را به دنبال دارد. اين بيماري افراد زيادي را به خود درگير كرده است. و درمان ساده اي نيز دارد.

علائم كم كاري تيروئيد

كم كاري تيروئيد از خود علائمي را بروز مي‌دهد كه در سنين مختلف و وضعيت هاي جسماني متفاوت به شكل هاي يكسان بروز نمي‌كند. در اين بخش مقاله راجع به علائم كم‌كاري تيروئيد در شرايط مختلف توضيح داده ايم.

🟪 علائم كم‌كاري تيروئيد در بزرگسالان

در بزرگسالان هرچقدر كم كاري تيروئيد حاد تر باشد، علائم شديد تر يا بيشتري از خود نشان مي‌دهد. و البته كه به مرور زمان نشانه هاي اين بيماري افزايش مي‌يابد. شايد در ابتدا نشانه هاي خفيفي بروز كند، اما به مرور افزايش مي‌يابد. در ادامه علائم كم‌كاري تيروئيد در بزرگسالان را توضيح داده ايم.

▪️ خشكي پوست

▪️خستگي

▪️ عدم تحمل سرما

▪️ يبوست

▪️ افزايش وزن

▪️ ضعف عضلاني

▪️ صداي خش دار و ضخيم

▪️ افزايش كلسترول خون

▪️درد و خشكي عضلات

▪️ حساسيت

▪️ ورم مفاصل

▪️ پريود نامنظم و خونريزي شديد

▪️ نازك شدن موها

▪️ كاهش ضربان قلب

▪️افسردگي

▪️ اختلال در حافظه

▪️گواتر

▪️ صورت ورم كرده و پف شده

🟪 علائم كم كاري تيروئيد در كودكان و نوجوانان

كم كاري تيروئيد در كودكان و نوجوانان مانند علائم بزرگسالان است. اما اين رده سني شايد نشانه هايي مثل رشد ذهني كم، رشد ذهني كم، بلوغ ديررس، تاخير در رشد دندان ها و قد كوتاه را نيز از خود نشان دهند.

🟪 علائم كم كاري تيروئيد در مردان

اگر مردي به كم كاري تيروئيد مبتلا باشد؛ مي‌تواند علائم زير را از خود بروز دهد.

🔹 يبوست

🔹خستگي

🔹 احساس سرما

🔹 مو و ناخن هاي خشك

🔹 مبتلا به افسردگي

🔹مشكل در تمركز

🔹 درد ماهيچه ها

🔹اضافه وزن

🟪 علائم كم كاري تيروئيد در نوزادان

كم كاري تيروئيد در نوزادان نيز بروز مي‌كند و تنها مختص گروه سني بزرگسال نيست. در اين بخش مقاله به علائم كم‌كاري تيروئيد در نوزادان اشاره كرده ايم.

▫️زبان بيرون زده و بزرگ

▫️ بيرون زدگي ناف

▫️ گريه هاي خشك

▫️ اختلال در تنفس

▫️ زردي پوست و چشم

▫️ خواب بيش از حد

▫️ يبوست

▫️ بدن وا رفته

🟪 علائم كم كاري تيروئيد در بارداري

اكثر مادراني كه قبل از بارداري به كم كاري تيروئيد مبتلا هستند، در دوران بارداري شرايط حساس تري دارند. اين بيماري شايد اثرات مخربي بر جنين بگذارد. در ادامه به نشانه اي كم‌كاري تيروئيد در بارداري اشاره كرده ايم.

▪️ انقباض عضلات بدن

▪️ خشكي پوست

▪️كاهش ضربان قلب

▪️ يبوست

▪️ ورم صورت

▪️ درد مفاصل

▪️ افتادگي پلك

▪️ ضعف عضلاني

▪️ خستگي مفرط در بارداري

▪️ مشكلات خواب

▪️ افزايش وزن

▪️ گيجي

▪️ از دست دادن تمركز

▪️ خشن شدن صدا

🟪 علائم خطرناك كم كاري تيروئيد

🔻 درد و مشكلات قلبي

🔻 نازايي

🔻 بي نظمي در پريود

🔻 درد مفاصل مانند زانو درد، گردن درد و درد در شانه

🔻 چاقي بيش از اندازه

علت كم كاري تيروئيد

كم كاري تيروئيد به دلايل مختلفي پديدار مي‌شود كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

❌ كمبود يد در رژيم غذايي

❌ تروما يا آسيب به غده بيروني

❌بيماري خود ايمني

❌ جذب كم يد در بدن

❌ كمبود هورمون محرك غده تيروئيد

❌ژنتيك

❌ علل مادرزادي

❌ مصرف بيش از حد داروهاي ضد تيروئيد

❌قرار گيري در معرض اشعه

❌ درمان با يد راديواكتيو

انواع كم كاري تيروئيد

بيماري كم كاري تيروئيد انواع مختلفي دارد كه در اين بخش مقاله راجع به آن توضيح داده ايم.

📌 كم‌كاري تيروئيد خود ايمني

گاهي غده تيروئيد مورد حمله بدن قرار مي‌گيرد. و عملكردش مختل مي‌شود. اين عملكرد به كم كاري تيروئيد يا پركاري مبتلا مي‌شود. اين اختلال در بانوان شايع تر است. و معمولا در دوران بلوغ نمايان مي‌شود.

📌 كم كاري تيروئيد ياتروژنيك

اين نوع هپوتيروئيدي زماني رخ مي‌دهد كه غده تيروئيد به طور كلي يا جزئي برداشته مي‌شود. يا به دلايل مختلفي بيرون مي‌زند. در اين صورت غده ي وجود ندارد كه بخواهد توليد شود.

📌 كم‌كاري تيروئيد مادرزادي

زماني كه نوزاد متولد شده به اندازه كافي هورمون توليد نكند، به كم كاري تيروئيد مادرزادي مبتلا است. اين اختلال بسيار شايع است. هنگام تولد نوزاد غربالگري تيرويد الزاميست. در 3 تا 5 روزگي به بعد اين غربالگري صورت مي‌گيرد. و براي آن از كف پاي نوزاد خون گرفته مي‌شود.

📌 كم كاري تيروئيد مركزي

يكي از انواع كم كاري تيروئيد، مركزي است. زماني كه مغز دستور تحريك ترشح هورمون را ارسال نكند، TSH ترشح نخواهد شد. در اين نوع اختلال اكثر بيماران تيروئيد سالم دارند. اما مشكل اصلي دستور مغز است. اين اختلال احتما به دليل عدم وجود هورمون هاي زير رخ مي‌دهد.

▪ هورمون محرك غده فوق كليه

▪ هورمون رشد

▪هورمون محرك جنسي

▪ پرولاكتين

▪ اوكسي توسين

▪هورمون ضد اداري

تشخيص كم‌كاري تيروئيد

فرد دچار كم كاري تيروئيد علائم و تغييراتي را احساس مي‌كند. اما اين علائم در تشخيص اصلي كفايت نمي‌كنند. بنابراين متخصص براي تشخيص قطعي موارد ديگري را در نظر مي‌گيرد كه در ادامه توضيح داده ايم.

🔍 آزمايش تيروئيد

يكي از مهم ترين راه هاي تيشخيصي كم كاري تيروئيد، آزمايش است. در كم‌كاري تيروئيد هورمون هاي تحريك كننده بيش از حد طبيعي هستند. كه سطح هورمون T3 و T4 كاهش مي‌يابد. با آزمايش از ميزان و سطح اين هورمون ها مطلع مي‌شوند.

🔍 معاينه فيزيكي

معاينه فيزيكي راه ديگري از تشخيص كم كاري تيروئيد است. زماني كه كم‌كاري تيروئيد داشته باشيد، غده بزرگ مي‌شود. و گواتر رخ مي‌دهد. رطوبت يا خشكي پوست، پف صورت و علائمي كه در ابتداي مقاله اشاره شد؛ توسط پزشك بررسي مي‌شود.

🔍 تصويربرداري

يكي از راه هاي تشخيص كم كاري تيروئيد، تصويربرداري است. پرشكان در سي تي اسكن مي‌توانند اختلالات تيروئيدي را تشخيص دهند. هم چنين سونوگرافي نيز در اين مورد بسيار كارآمد است.

عوارض كم‌كاري تيروئيد

كم كاري تيروئيد درمان دشواري ندارد. اما اگر تحت درمان نيز قرار نگيريد، با مشكلات و عوارض زيادي همراه خواهيد بود. كه در ادامه توضيح داده ايم.

🔻 اختلالات ذهني

🔻 مشكلات قلبي

🔻  گواتر

🔻  آسيب به اعصاب محيطي

🔻  نازايي

🔻 آسيب به جنين

درمان كم كاري تيروئيد

كم كاري تيروئيد از جمله بيماري هايي است كه در مدت زمان كمي نشانه هاي خود را بروز مي‌دهد. خوشبختانه به همين دليل درمان اين بيماري بسيار ساده است. براي بازگشت بدن به عملكرد سابق، بايد درمان صورت بگيرد. در اين بخش مقاله راجع به درمان كم‌كاري تيروئيد توضيح داده ايم.

✅ درمان كم‌كاري تيروئيد با قرص چربي سوز

براي درمان كم كاري تيروئيد با چربي سوزي نيز مي‌توان اقدام كرد. به دليل اينكه بزرگ ترين نشانه كم‌كاري تيروئيد چاقي است. اما براي بر طرف كردن اين حالت، بهترين راه اقدام به بهبود كم‌كاري تيروئيد و سپس اقدام به كاهش وزن است.

✅ قرص كم‌كاري تيروئيد

يكي از روش هاي درماني شايع، مصرف قرص براي كم كاري تيروئيد است. در اين روش پزشك به بيماران قرص لووتيروكسين سديم تجويز مي‌كند. كه البته بسته به شدت و علائم دوز مصرفي متفاوت است.

✅ درمان هاي غذايي

مواد غذايي در بهبود كم كاري تيروئيد نيز موثر هستند. بنابراين بايد به مواد غذايي توجه كرد. در اين بخش به مواد غذايي مفيد اشاره كرده ايم.

✔️مرغ

✔️ميگو

✔️ صدف

✔️ مكمل زينك

✔️ آجيل برزيلي

✔️ ماهي ساردين

✔️ حبوبات

✔️ ميوه ها

✔️ سبزي ها

✔️ ماهي

✔️ گوشت قرمز

✔️ تخم مرغ

كلام آخر

بيماري كم كاري تيروئيد درمان ساده اي دارد. اما اگر اين بيماري به خوبي درمان نشود؛ با مشكلات زيادي همراه است. براي درمان حتما بايد نشانه ها را جدي بگيريد. اگر روند بهبودي به صورت جدي صورت نگيرد، عوارض جبران ناپذيري به دنبال خواهد داشت. يكي از اين عوارض گوشه گيري و انزواي بيشتر بيمار است.

خيلي اوقات بيماري هاي روانشناختي وضعيت فرد را بدتر كرده و روند درمان را نيز مختل مي‌كند. هر چه وضعيت روحي شما بهتر باشد، بيماري هاي جسماني شما نيز سريع تر درمان خواهند شد. پس در صورت وجود هر نوع مساله و درگيري ذهني هر چه زودتر با متخصصين روانشناسي مطرح نماييد.

شما خدمات روانشناختي را مي‌توانيد از مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري دريافت نماييد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كم‌كاري تيروئيد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۵:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تفكر خلاق به منظور استفاده از راه حل هاي جديد به جاي راه حل هاي مرسوم است. براي پيشرفت و افزايش اعتماد به نفس در جامعه پيشرفته امروزي بايد تفكرخلاق داشته باشيم. براي بهبود اين تفكر نيز نيازمند به تمرينات مناسب است. اگر تفكرخلاق نداشته باشيم در شغل، مسائل زندگي و تحصيلي هيچ جايگاهي پيدا نخواهيم كرد.

در نتيجه براي افزايش تفكر خلاق بايد از روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان با ازائه تكنيك هاي مهم و مناسب به افراد كمك مي‌كنند تا تفكرخلاق خود را افزايش دهند. 

منبع: تفكر خلاق | 4 ترفند براي افزايش تفكر خلاق

تفكر خلاق

تعاريف گوناگوني از تفكر خلاق تا به امروز به وجود آمده است. اما اگر بخواهيم توضيح كلي و كاملي از تفكرخلاق در نظر بگيريم. تفكرخلاق روشي براي بررسي و حل مسائل است كه با استفاده از ديدگاه متفاوت، جلوگيري از راه حل هاي هميشگي و تفكري به دور از چهارچوب است. اين تفكر به افراد كمك مي‌كند كه روابط را بررسي كنيد و در جست و جوي راه حل هاي جديد باشيد.

ويژگي هاي افراد خلاق

تفكر خلاق در افرادي به وجود مي‌آيد كه برخي ويژگي هاي مشخص دارند. مثلا توماس اديسون، نيوتون، اينشتين، ماري كوري و … از تفكرخلاق برخوردار بودند. اين افراد ويژگي هايي داشتند كه در ادامه اشاره كرده ايم.

? ذهن باز دارند و از ارزيابي ايده ها ترسي ندارند.

? اين افراد در برقراري ارتباط به خوبي عمل مي‌كنند.

?بسيار انعطاف پذير مي‌باشند.

? تمايل زيادي به ريسك پذيري دارند.

? از تجربيات ديگر افراد درس مي‌گيرند.

?به دليل عدم راه گريز از شكست هراس ندارند.

اهميت تفكرخلاق در چيست؟

از آنجايي كه جامعه به سرعت در حال پيشرفت و ترقي است. نياز داريم كه خود را با توانايي ها و دنيا سازگار كنيم. در واقعه در مقابل پيشرفت هاي چشم گير دنيا نبايد تسليم شويم. به همين دليل تفكر خلاق باعث افزايش اعتماد به نفس، بهبود سريع تر شرايط، موفقيت هاي شغلي و … مي‌شود.

انواع تفكر خلاق

تفكر خلاق به طور كلي در 3 بعد خود را نمايان مي‌كند. كه در اين بخش مقاله انواع تفكرخلاق را توضيح داده ايم.

? خلاقيت در علم

يكي از انواع تفكر خلاق، خلاقيت در علم است. هر برنامه اي جديد كه توسط برنامه نويسان طراحي مي‌شود و فناوري هاي جديد كه اختراع مي‌شوند، در دسته خلاقيت در علم قرار مي‌گيرند. 

? خلاقيت هنري | تفكرخلاق

خلاقيت هنري، يكي از انواع تفكر خلاق است. اين بخش از خلاقيت در تاتر، هنر، مجسمه سازي و … نمايان مي‌شود. به طور كلي هر خلاقيتي كه وجهي از زيبايي شناختي داشته باشد، شامل اين بخش مي‌شود.

? حل مساله

هر اقدام جديد براي حل مسائل را مي‌توان در اين دسته از تفكر خلاق قرار داد. در اين دسته نگاه جديد و نو به دور از پيش داوري ها خلق مي‌شود.

تكنيك هاي تفكر خلاق

براي تفكر خلاق مي‌توان از تكنيك هاي گوناگوني استفاده كرد. كه با تمرين و تكرار رويكردهاي مختلف مي‌توان اين روش ها را اجرا كرد. با كمك تكنيك هاي زير مي‌توانيد در بهبود تفكرخلاق پيشرفت كنيد.

? كلمات تصادفي

از ديگر تكنيك هاي تفكر خلاق، كلمات تصادفي هستند. در اين روش از فرد مي‌خواهند كه كلمه يا عبارت مرتبط با مشكل را يادداشت كنند. و از افراد شركت كننده درخواست بازگويي اين كلمات را دارند. در اين شرايط شركت كنندگان ايده هاي مربوط به مشكل خود را دريافت مي‌كنند.

? طوفان مغزي | تفكر خلاق

يكي از تكنيك هاي بهبود تفكر خلاق، طوفان مغزي است. در اين تكنيك با كمك تمرينات بايد به هدف دست يابيد. هدف از اين تكنيك نيز توليد بيشتر ايده ها در يك بازه زماني است. مثلا شايد براي اين تكنيك از يك گروه بخواهند كه در عرض 5 دقيقه از افراد بخواهند كه بدون پيش داوري هر ايده اي كه به ذهنشان مي‌رسد به اشتراك بگذارند.

? نقش آفريني

در اين روش تفكر خلاق، افراد خود را جاي شركت كنندگان مي‌گذراند و از آنها درخواست مي‌شود تا ديدگاه خود را تصور كنند.

? تفاوت ها و شباهت ها | تفكرخلاق

در تكنيك تفاوت ها و شباهت هاي تفكر خلاق، از افراد مي‌خواهند تا دو چيز را انتخاب كنند. شي اول نشان دهنده چيزهايي است كه آنها خواهان هستند. شي دوم نشان از مورد مرتبط است. مثلا اگر يك فرد قصد مديريت زمان دارد. شايد ساعتي را براي نمايش مشكل و يكي را به عنوان يك شي مرتبط انتخاب كند. در نهايت فرد شباهت ها و تفاوت هاي زيادي را نشان مي‌دهد.

مراحل تفكر خلاق

تفكر خلاق به طور كلي 4 مرحله دارد. كه در اين بخش مقاله به توضيح 4 مرحله تفكرخلاق پرداخته ايم.

? آماده سازي

در اين مرحله از تفكر خلاق، مطالب براي راه هاي جديد جمع آوري مي‌شود و مساله را فرموله مي‌كنند. اما جاي نگراني نيست! در بسياري از اوقات پس از روزها، هفته ها و ماه ها فرد به نتيجه دلخواه خود دست نمي‌يابد. كه در اين شرايط فرد از اين مرحله خسته مي‌شود و به سراغ مرحله بعدي مي‌رود.

? دوره نهفتگي

دومين دوره از مراحل تفكر خلاق، دوره نهفتگي است. در اين دوره برخي از ايده ها كه با يكديگر تداخل داشتند، ناپديد مي‌شوند. و فعاليت آشكار و فكر به مشكل در اين مرحله اصلا وجود ندارد.

? روشنايي

سومين مرحله تفكر خلاق، روشنايي است. در اين مرحه ايده هاي خلاقانه به طور ناگهاني نمايان مي‌شود. همه ابهامات روشن مي‌شود.

? تائيد

همانطور كه راه حل در مرحله روشنايي تفكر خلاق يافت مي‌شود. اما در مرحله آخر بايد بررسي شود كه اين راه حل صحيح است يا خير؟ به همين دليل در اين مرحله ارزيابي راه حل صورت مي‌گيرد. در صورتي كه راه حل رضايت بخشي وجود نداشته باشد، از ابتدا بايد اين فرايند طي شود.

ترفندهاي تفكر خلاق

تفكر خلاق نياز به پرورش دارد. هر فردي كه افكار خلاق دارد، تمرينات خاصي انجام داده است. شما نيز با كمك 4 ترفند ارائه شده اين بخش، تفكرخلاق دست يابيد.

✅ پاداش را فراموش نكنيد

يكي از روش هاي افزايش تفكر خلاق، پاداش است. طبق بررسي ها، پاداش براي توليد آثار خلاقانه بسيار عالي است. به شيوه اي كه خلاقيت شما را افزايش مي‌دهد. البته اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه پاداش زياد باعث كاهش انگيزه مي‌شود.

✅ رويا پردازي كنيد

دومين راه حل افزايش تفكر خلاق، رويا پردازي است. در زمان بيكاري خود به جاي بازي و سرگرمي با اپليكيشن ها، به خيال پردازي بپردازيد. اگر كه قصد افزايش خلاقيت داريد، حتما آينده خود را رويا پردازي كنيد.

✅ پياده روي داشته باشيد

بر اساس بررسي ها، يكي از روش هاي افزايش تفكر خلاق؛ پياده روي است. پياده روي كنيد و هنگام اين كار به جاي نشستن به رويا پردازي و جست و جوي خلاقيت باشيد. به طور كلي مطالعه در سال 20154 نشان داد كه پياده روي ساده باعث افزايش موقت پياده روي مي‌شود.

✅ از مشكلات فاصله بگيريد

قرار گيري بين مشكلات باعث كاهش تفكر خلاق مي‌شود. طبق مطالعات، زماني كه شركت كنندگان تصور كنند مشكلات از يك مكان دور در مقابل مكان نزديك ريشه گرفته است، مشكلات بيشتري حل خواهد شد. و در نتيجه راه حل هاي خلاقانه تري به ذهن خواهد رسيد.

كلام آخر

تفكر خلاق به حل راحت تر مسائل و تصميم گيري هاي مناسب مي‌پردازد. خلاقيت در زندگي باعث بهبود و آسودگي هرچه بيشتر شرايط مي‌شود. عده اي از افراد به دليل تمرينات زياد روش هاي تفكرخلاق را آموزش ديده اند. كه شما نيز با كمك از روانشناس مي‌توانيد روش هاي تفكرخلاق را آموزش ببينيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تفكر خلاق مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۰:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افسردگي همسر يكي از مشكلاتي است كه ابعاد مختلفي از زندگي زوجين را درگير كرده و مي‌تواند مشكلات بسياري ايجاد نمايد. در واقع اين اختلال مي‌تواند روابط شما را تحت تاثير قرار دهد و در صورتي كه خودمراقبتي نداشته باشيد افسردگي به شما نيز سرايت كند. معمولا افرادي كه افسرده هستند نمي‌توانند برداشت درستي از نشانه‌ها و علائم داشته باشند و شما به عنوان شريك زندگي همسرتان در صورتي كه احساس كرديد با افسردگي دست و پنجه نرم مي‌كند، لازم است تا هرچه سريع‌تر براي درمان و مشاوره اقدام نماييد.

همچنين خود نيز بايد سرزندگي و شادابي را با روش‌هاي مختلفي در خودتان ايجاد كنيد و درصورتي كه فرزنداني نيز داريد، به اتفاق آنان از مشاوره بهره مند شويد

منبع: افسردگي همسر

افسردگي همسر

افسردگي يك اختلال خلقي شايع است كه مي‌تواند درپي تجربياتي نظير شكست، از دست دادن عزيزان، استرس‌هاي بيش‌ازحد زندگي يا حتي به دليل تغييرات فيزيولوژيك در بدن ايجاد شود. افسردگي يكي از شايع‌ترين بيماري‌هاي رواني در قرن اخير است و احتمال ابتلا به آن بسيار بالاست. اگرچه بر اساس آمار، افسردگي در زنان، حدودا دو برابر بيشتر اتفاق مي‌افتد، بااين‌حال شدت افسردگي و احتمال دست زدن به رفتارهاي خودكشي يا آسيب زدن به خود در مردان بالاتر است. افسردگي همسر تان علاوه بر خودش و حتي به شما آسيب مي‌رساند. 

راه هاي تشخيص افسردگي همسر

روانشناسان معتقدند كه براي تشخيص افسردگي، فرد مي‌بايد براي حداقل دو هفته، نشانه‌هاي زير را داشته باشد.

  • احساس غم و گريه كردن مداوم
  • لذت نبردن از مسائلي كه پيشتر لذت‌بخش بودند
  • ناتواني در تمركز كردن
  • تغيير در الگوي خواب و خوراك
  • احساس بي انرژي بودن و احساس خستگي مداوم
  • احساس بي‌ارزش بودن يا فقدان اعتمادبه‌نفس
  • افكار خودكشي

اگر متوجه وجود هر يك از اين نشانه‌ها در همسر خود شده‌ايد، بهتر است با يك مشاور براي درمان وي صحبت كنيد.

علاوه بر نشانه‌هاي بالا، افسردگي مي‌تواند چهره‌هاي ديگري نظير سكوت بيش‌ازحد، تحريك‌پذيري و يا كند شدن انجام فعاليت‌ها را در پي داشته باشد. تشخيص اينكه آيا شرايط موجود در همسر شما نشان‌دهنده بيماري افسردگي هستند يا خير، صرفاً بر عهده يك فرد متخصص در ارتباط با بيماري‌هاي رواني است.

راهكارهايي براي كمك كردن به همسر افسرده

افسردگي همسر نه تنها خود او بلكه شما و كودكان تان را هم تحت تاثير قرار مي‌دهد. بنابراين تسريع در درمان افسردگي همسر اوضاع خانه و خانواده را بهتر خواهد كرد. براي ايجاد چنين تغييري حتما از راهكارهاي زير براي درمان افسردگي همسر استفاده نماييد.

✅ حساسيت و توجه نسبت به نشانه‌ها

اختلال افسردگي در اكثر افراد، داراي پيش‌زمينه‌هاي مشخصي است. هنگامي‌كه متوجه شروع اين نشانه‌ها در همسرتان مي‌شويد بهترين زمان براي اقدامات پيشگيرانه يا مداخلات زودهنگام است. در غير اين صورت و با گسترش پيدا كردن ابعاد بيماري، تلاش براي درمان با مقاومت بيشتري مواجه خواهد شد.

✅ برخورد صبورانه با افسردگي همسر

هنگامي‌كه همسر شما دچار بيماري افسردگي شده است، نسبت به مسائل مختلف بي‌انگيزه خواهد بود و نمي‌توانيد از او انتظار داشته باشيد كه با همان انرژي سابق به انجام فعاليت‌هاي روزانه بپردازد يا به همان ميزان تمايل داشته باشد كه با شما وارد روابط عاطفي شود. در اين شرايط اصرار بيش‌ازحد شما، مي‌تواند صرفاً باعث بدتر شدن شرايط و پيش آمدن مشكلاتي ميانتان شود. درنتيجه بهتر است در اين شرايط، صبورانه برخورد كنيد؛ براي مدتي خواسته‌هاي خود را كاهش داده يا كنار بگذاريد.

✅ افزايش آگاهي

يكي از راه‌هايي كه مي‌تواند در طي كردن مسير افسردگي همسر تان به شما بسيار كمك كند اين است كه ميزان اطلاعات خود را، راجع به افسردگي و جنبه‌هايي از زندگي كه تحت تأثير آن قرار مي‌گيرند بالاتر ببريد. براي اين كار مي‌توانيد از كتاب‌ها و مقالات مختلف استفاده كنيد و يا در اين زمينه با يك مشاور صحبت كنيد. اين كارها به شما كمك مي‌كند با دقت بيشتر و استرس كمتري بتوانيد رفتارهاي همسرتان را پيش‌بيني كنيد و بدانيد كه چه واكنشي بايد نشان دهيد.

✅ هنگام افسردگي همسر فضاي خانه را آرام نگه‌داريد

سعي كنيد جو خانه را به‌گونه‌اي مديريت كنيد كه در آن به‌جاي استرس و نگراني، آرامش حكم‌فرما باشد. اين مسئله شايد باعث شود كه شما براي مدتي مجبور باشيد حجم زيادي از مسئوليت‌ها را خودتان برعهده بگيريد. اگرچه اين موضوع براي شما بسيار سخت است بااين‌حال دورنگه داشتن همسرتان از استرس كمك بسيار بزرگي به بهبود اين شرايط است.

✅ براي رفع افسردگي همسر تان همدلي داشته باشيد

يكي از مسائلي كه باعث مي‌شود همسرتان حداقل براي كوتاه‌مدت احساس آرامش كند اين است كه اجازه دهيد با شما صحبت كند. حتي درصورتي‌كه با صحبت‌هاي همسرتان مخالف هستيد اين مسئله را مستقيماً بيان نكنيد. از گفتن عباراتي نظير اينكه (سعي كن اين‌گونه فكر نكني)، (تلاش كن تا بتواني مثل سابق باشي) خودداري كنيد. سعي كنيد به همسرتان نشان دهيد كه متوجه ناراحتي او هستيد و او را درك مي‌كنيد.

✅ برنامه‌ريزي رفتاري

يكي از اصلي‌ترين كارهايي كه مي‌توانيد براي بهبود افسردگي در همسر تان انجام دهيد اين است كه براي انجام فعاليت‌هاي مختلف برنامه‌ريزي كنيد. براي مثال با يكديگر تلويزيون تماشا كنيد، پياده‌روي كنيد و يا با تعدادي از دوستانتان يك جمع خودماني داشته باشيد. در اجراي اين مسائل دقت داشته باشيد رفتارها به‌گونه‌اي انتخاب شوند كه همسرتان را براي فعاليت ترغيب كنند. در غير اين صورت مشكلات بيشتري در رابطه شما ايجاد خواهد شد.

براي استفاده از اين تكنيك كه در روانشناسي به‌عنوان تكنيك فعال‌سازي رفتاري مطرح شده است مي‌توانيد از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با توجه به سطح بيماري همسرتان و ميزان عملكرد وي پيش از ابتلا به بيماري، مي‌توانند در تهيه يك برنامه انگيزشي مناسب به شما كمك كنند.

✅ توجه به پيگيري درمان

افسردگي يك بيماري جدي است كه نمي‌توانيد آن را به حال خود رها كنيد. در صورت بي‌توجهي به درمان، احتمال بروز مشكلات بسياري ازجمله مزمن شدن بيماري يا وخيم‌تر شدن وضعيت بيماري وجود دارد. علاوه بر اين، افسردگي همسر تان يك اختلال بازگشتي است كه مدتي بعد از بهبودي كامل، علائم مجدداً عود مي‌كنند. براي جلوگيري از بروز هر يك از اين شرايط يا كمتر كردن شدت آن‌ها، مي‌بايست براي درمان بيماري اقدام نماييد.

ممكن است همسرتان در طول فرايند درمان بارها از حضور در جلسات طفره برود يا در خوردن داروهايش بي‌نظمي داشته باشد. اين مسئله تا حد زيادي به دليل بي‌انگيزگي است كه در افسردگي همسر تان ايجاد شده. دقت داشته باشيد كه او داروهايش را در ساعت مشخص مصرف كند و جلسات روان‌درماني را به‌طور منظم پيگيري نمايد.

به عنوان شوهر يا همسر بيمار افسرده به چه نكاتي بايد توجه داشته باشيد

در شرايطي كه همسرتان دچار افسردگي شده است يكي از مسائلي كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد حفظ سلامت روحيه خود و سايرين است. زندگي كردن با يك فرد بيمار، معمولاً باعث مي‌شود كه شما نيز دچار احساس افسردگي شويد. براي غلبه بر چنين احساسات ناراحت‌كننده‌اي بهتر است با استفاده از راهكارهاي زير مراقب سلامت خود باشيد.

? افسردگي و تنفر از همسر به دليل مقصر دانستن او

افسردگي همسر تان بيماريي است كه دلايل بسياري دارد. تغييرات فيزيولوژيكي، شرايط روحي فرد پيش از شروع بيماري، تاريخچه زندگي، مشكلاتي كه قبل از شروع نشانه‌ها در زندگي پيش‌آمده است، همگي در كنار هم باعث ابتلاي يك فرد به افسردگي مي‌شوند. درنتيجه بابت ابتلاي همسرتان به افسردگي يا طولاني شدن دوره بيماري او خود را مقصر ندانيد و صرفاً سعي كنيد آنچه را از دستتان برمي‌آيد براي وي انجام دهيد.

? مبارزه با همه تواني در هنگام مواجهه با افسردگي همسر

همه تواني يك اصطلاح در روانشناسي است كه يعني فرد احساس مي‌كند هر كاري از دستش بر خواهد آمد. شما به‌عنوان همسر فردي كه دچار افسردگي شده است اگرچه نقش بسيار مهمي داريد، حل كردن تمام مشكلات برعهده شما نيست. اگر تلاش كنيد تمامي مسئوليت‌ها را برعهده بگيريد و به‌تنهايي تمام مشكلات را حل كنيد حتي اگر موفق شويد باعث بروز آسيب‌هاي روحي فراواني براي خودتان مي‌شويد.

? توجه به داشتن اوقات فراغت

زماني را به تنها بودن يا بودن در ميان دوستانتان اختصاص دهيد. سعي كنيد در اين ساعات انرژي لازم براي حمايت از همسرتان را به دست آوريد. اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه هر چه بتوانيد روحيه خود را تقويت كنيد باانرژي بيشتري مي‌توانيد به همسرتان كمك كنيد.

? دريافت خدمات تخصصي در مورد افسردگي همسر

در صورت وجود يك بيمار افسرده در خانه، فرزندان شما اولين گروهي هستند كه به دريافت مراقبت‌هاي مربوط به‌سلامت روان احتياج دارند. بي‌توجهي‌هايي كه معمولاً از جانب همسر افسرده شما در ارتباط با فرزندان اتفاق مي‌افتد و همچنين فضاي نامناسب خانه مي‌تواند آسيب‌هاي روحي بسياري را در فرزندانتان ايجاد كند. بنابراين حتما براي مشاوره خانواده اقدام كنيد.

علاوه بر فرزندان، به دليل آسيب‌هايي كه بيماري همسرتان در سلامت رابطه شما ايجاد مي‌كند، بهتر است از يك متخصص در اين زمينه كمك بگيريد. زندگي كردن با يك بيمار افسرده، معمولاً پس از مدتي باعث بروز ناراحتي‌هايي در ساير افراد خانواده مي‌شود. بي انرژي بودن، افكار منفي، خلق پايين يا ساير مشكلاتي كه به‌تبع افسردگي ايجاد خواهد شد، باعث آسيب ديدن روحيه ساير اعضاي خانواده شده و احتياج به دريافت خدمات تخصصي را ايجاب مي‌كند. شما مي‌توانيد اين خدمات را توسط مجرب ترين روانشناسان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي همسر و راه هاي كمك به همسر افسرده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول درباره افسردگي همسر

شوهرم افسرده شده چيكار كنم ؟

سعي كنيد با تشخيص به‌موقع نشانه‌ها، هرچه سريع‌تر و پيش از جدي شدن علائم، از يك متخصص كمك بگيريد. همچنين بهتر است بر مصرف داروها و پيگيري جلسات روان‌درماني توسط همسرتان نظارت داشته باشيد. آرام نگه‌داشتن فضاي خانه و تدارك ديدن فعاليت‌هاي كوچك، به بهبود وضعيت همسرتان كمك خواهد كرد.

اگر براي درمان افسردگي اقدام نشود، چه پيامدهايي خواهد داشت؟

بي‌توجهي به درمان بيماري افسردگي، در حالت‌هاي شديد بيماري مي‌تواند باعث بروز رفتارهاي آسيب زدن به خود بشود. علاوه بر اين مزمن شدن بيماري يا شدت پيدا كردن نشانه‌ها نيز ممكن است پيش بيايد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: افسردگي همسر،
موضوع:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۸:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

محبت زيادي و بيش از اندازه همراه با پيامدهاي جبران ناپذير است. زماني كه بيش از حد محبت كنيد به مرور ديگران تصور مي‌كنند كه شما هيچ علاقه اي به خود نداريد و به عنوان وظيفه بايد براي آنها كار انجام دهيد. به همين دليل محبت بايد به اندازه و مناسب باشد.

 

از دلايل محبت زيادي مي‌توان به ترس از تنهايي، علاقه بيش از اندازه، عدم علاقه به خود و … اشاره كرد. اما همانطور كه گفته شد اين رفتار همراه با پيامدهايي است. از پيامدهاي محبت بيش از اندازه به كنترل بر ديگران، فراموشي خود، سوء استفاده ديگران و … اشاره كرده ايم. براي اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

منبع: محبت زيادي | 6 پيامد محبت بيش از حد به ديگران

محبت زيادي

احتمالا شنيده ايد كه مي‌گويند از محبت خارها گل مي‌شوند. و همين طور اين هم شنيده ايد كه مي‌گويند محبت زيادي باعث ميشه بقيه فكر كنند وظيفته!

دائما در حال شنيدن چنين سخناني از ديگران هستيم. اين سخنان نيز بستگي به رفتارهاي ديگران دارد. اگر كسي با محبت عزيز دل شده باشد، از جمله اول استفاده مي‌كند. اما اگر كسي با محبت زيادي باز هم نارو خورده باشد؛ از جمله دوم استفاده مي‌كند. بنابراين پاسخ محبت در نتيجه رفتار و كردار شخص مقابل مشخص مي‌شود.

اما محبت زيادي و دائمي براي خود فرد خوب نيست. برداشت هاي خوبي نمي‌شود. و همينطور شخص خودش را به كل فراموش مي‌كند. البته كه اين رفتار ريشه هايي دارد. براي درمان نيز ابتدا بايد ريشه يابي صورت بگيرد. كه اين كار توسط روانشناس صورت مي‌گيرد.

توصيه داريم كه حتما براي ارتقاي مهارت هاي ارتباطي خود كليك كنيد.

پيامد محبت بيش از حد ديگران

محبت زيادي و بيش از حد همراه با پيامدهايي است. اين پيامدها در خود فرد و اطرافيان خلاصه مي‌شود. كه در اين بخش مقاله راجع به پيامدهاي محبت بيش از حد توضيح داده ايم.

 ? كنترل بر ديگران | محبت زيادي

يكي از پيامدهاي محبت زيادي، كنترل بر ديگران است. در اين شرايط فرد احساس مي‌كند كه شخص مقابل با اين همه محبت قصد كنترل و مديريت زندگي او را دارد. در نهايت همراه با فاصله و دوري مي‌شود.

? فراموش كردن خود

فراموش كردن خود از پيامدهاي اصلي محبت زيادي است. زماني كه فردي بيش از اندازه به ديگران محبت مي‌كند؛ خود را فراموش مي‌كند. به خود اهميتي نمي‌دهد و تنها براي شادكامي ديگران تلاش مي‌كند.

? ايجاد كردن توقع | محبت زيادي

از بدترين پيامدهاي محبت زيادي مي‌توان به پديداري توقع اشاره كرد. زماني كه فردي به ديگران بيش از اندازه محبت مي‌كند؛ توقع ايجاد مي‌كند. به طوري كه شخص مقابل تصور مي‌كند تمامي اين رفتارهاي شما از روي وظيفه است.

? سوء استفاده كردن

يكي از پيامدهاي محبت زيادي، سوء استفاده است. عده اي وجود دارند كه تصور مي‌كنند با مشاهده محبت‌زيادي بايد از ديگران سوء استفاده كنند. در واقع خواسته هاي خود را به او تحميل مي‌كنند.

? تغيير فكر ديگران | محبت زيادي

تغيير افكار ديگران با محبت زيادي يك پيامد بزرگ است. اگر بيش از حد محبت وجود داشته باشد، اطرافيان تصور مي‌كنند كه ذات اصلي شما اهميت زياد به ديگران است. به خود توجهي نمي‌كنيد و تنها ديگران در اولويت شما هستند.

? معذب كردن اطرافيان

هميشه به خاطر داشته باشيد كه نبايد عقايد ديگران با عقايد شما يكسان باشد. و افكار انسان ها با يكديگر يكسان نيست. بنابراين در برخي شرايط اين محبت هاي زيادي باعث معذب كردن ديگران مي‌شود. زيرا در اين شرايط اطرافيان فكر مي‌كنند كه تحت كنترل شما هستند.

فوايد محبت بيش از حد ديگران

محبت زيادي بيش از فوايد همراه با پيامد است. زماني كه به ديگران محبت مي‌كنيد؛ لطف خود را نشان مي‌دهيد. اما اگر اين محبت بيش از اندازه باشد همراه با سوء استفاده ديگران خواهد شد. بنابراين از فوايد محبت‌زيادي تنها مي‌توان به ارزش و احترام اشاره كرد. محبت خوب است اما زماني كه اضافي و بيش از اندازه نباشد.

دليل محبت زيادي شامل چه چيزهايي مي‌شود؟

محبت زيادي را اگر با منطق بررسي كنيم، بي دليل پديدار نمي‌شود. بنابراين دلايل مختلفي در بروز اين رفتار وجود دارد. در اين بخش مقاله راجع به دلايل محبت‌زيادي توضيح داده ايم.

? تربيت اشتباه

زماني كه والدين در حال تربيت كودكان هستند، بايد همه چيز را در نظر بگيرند. والديني كه دائم به كودك مي‌گويند براي ارتباط با ديگران بايد محبت كنند. يا عده اي از والدين تا كودك به آنها محبت نكند هيچ رفتار خوشايندي نشان نمي‌دهند. باعث پديدار شدن چنين فرزنداني مي‌شوند.

?علاقه زياد | محبت زيادي

گاه دليل محبت زيادي، علاقه زياد به فرد مقابل است. برخي از كساني كه به شدت به ديگران محبت مي‌كنند، نشان از علاقه زياد آنها دارد. محبت بيش از اندازه والدين به فرزند در اين دسته دلايل قرار دارد.

? ترس از تنهايي

محبت زيادي اغلب در افرادي است كه از تنهايي هراس دارند. هراس از عدم علاقه ديگران به آنها، عدم ارزشمندي، فراموشي، تنهايي و … در اين افراد وجود دارد. بنابراين به قدري محبت مي‌كنند كه مبادا تنها شوند. 

? ارتباط با ديگران | محبت زيادي

عده اي از كساني كه محبت زيادي دارند، به دليل ارتباط با ديگران اين كار را انجام مي‌دهند. در واقع براي اينكه ديگران با آنها دوست بمانند و ارتباطشان كاهش پيدا نكند، دست به محبت بيش از اندازه مي‌زنند. 

? قرار گيري در وضعيت رضايت بخش

يكي از دلايل مهم در محبت زيادي، ارضاي ذهني يا قرار گيري در موقعيت رضايت بخش است. زماني كه افراد به ديگران كمك مي‌كنند احساس رضايت و خشنودي دارند. در نهايت به مرور زمان براي خشنودي خودشان دائم به محبت بيش از اندازه رو مي‌آورند.

? عدم علاقه به خود | محبت زيادي

يكي از دلايل محبت زيادي، عدم علاقه به خود است. مشكل چنين افرادي كمبود محبت نيست. بلكه به قدر كافي خودشان را دوست ندارند. به همين دليل به ديگران محبت مي‌كنند تا جبران عدم علاقه به خود صورت بگيرد.

بسياري از رفتارها و نشانه هاي ذكر شده را مي توانيد در شخصيت هاي وابسته مشاهده كنيد. اين اختلال شخصيت دائم سيكل رفتاري اشتباهي را پيش مي گيرد، اما هرگز آن را تغيير نمي دهد.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله مطالعه كرده ايد، محبت زيادي باعث ايجاد پيامدهاي زيادي مي‌شود. حتي اطرافيان نزديك نيز با اين شرايط از شما سوء استفاده مي‌كنند. در نهايت به خودتان مي‌آييد و مشاهده مي‌كنيد كه زندگي را وقف ديگران كرده ايد و براي خود هيچ اهميت و ارزشي قائل نشده ايد. بنابراين براي جلوگيري از اين رفتار حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه محبت زيادي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۴:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تله رودربايستي يعني شما علي رغم خواسته قلبي، براي ديگران كاري انجام دهيد. قبول مسئوليتي كه هيچ علاقه اي به آن نداريد همراه رودربايستي است. شايد بارها اين رفتار را انجام داده‌باشيد. مثلا از كودك همسايه مراقبت كنيد. كليد ويلاي خود را به دوستان قرض دهيد. يا به جاي همكار شيفت شب بمانيد. همه اين ها تله هاي رودربايستي هستند.

براي جلوگيري از تله رودربايستي، بايد مهارت هايي را به خوبي ياد بگيريد. يكي از اصلي ترين مهارت ها، هنر “نه گفتن” مي‌باشد. براي آموزش بهتر اين مهارت ها حتما از روانشناس كمك بگيريد. تا راهكارهاي مناسب با شرايط را به شما آموزش دهند.

منبع: تله رودربايستي | 5 مهارت رفع رودربايستي

تله رودربايستي

شايد بارها علي رغم خواسته و ميل خود براي ديگران كارهايي انجام داده‌ايد. به اين رفتار تله رودربايستي مي‌گويند. در واقع شما برخلاف ميل خود كاري را انجام داده ايد. در اين حالت داخل يك تله به نام رودربايستي گير افتاده‌ايد. چنين رفتارهايي را مي تواند در شخصيت شما نيز ريشه بدواند.

از تله رودربايستي مي‌توان به مراقبت از كودك همسايه، ملاقات دوستان، كار به جاي همكار و … اشاره كرد. اين تله ها احساسات منفي را در شما بروز مي‌دهد. حس ناخوشايندي را تجربه خواهيد كرد كه باعث لطمه به عزت نفس شما مي‌شود.

حتي تله رودربايستي هزينه هاي رواني و مالي را به دنبال دارد. در واقع زماني كه مهارت “نه گفتن” را آموزش نديده باشيد، گير اين تله خواهيد افتاد. براي رهايي از تله رودربايستي، حتما از روانشناس كمك بگيريد. 

رودربايستي چيست؟

منظور از رودربايستي اين است كه شما در موقعيتي قرار گرفته ايد كه يكي از اطرافيان درخواستي دارد. اما توانايي انجام آن كار را در خود نمي‌بينيد. بسياري از اين درخواست ها حتي به ضرر شما خواهد بود. اما فرد توانايي رد اين درخواست را ندارد. حتي براي پذيرش اين مسئوليت نيز دچار فشار رواني مي‌شود. در اين شرايط مي‌گويند كه فرد دچار رودربايستي شده است. 

معايب تله رودربايستي چيست؟

تا اينجاي مقاله با تله رودربايستي آشنا شده‌ايد. حال از معايب اين رفتار به شما توضيح خواهيم داد تا براي رفع رودربايستي اقدام كنيد.

? با داشتن رودربايستي احساس بي كفايتي خواهيد داشت.

? مورد سوءاستفاده ديگران قرار خواهيد گرفت.

?دچار افسردگي خواهيد شد.

? پس از مدتي فرسوده خواهيد شد.

? تجربه رودربايستي به شما احساس نااميدي مي‌دهد.

?از روابط با ديگران هيچ لذتي نخواهيد برد.

? دچار استرس فراون مي‌شويد.

? هيچ كاري را بر اساس خواسته قلبي انجام نخواهيد داد.

چگونه از تله رودربايستي خلاص شويم؟

در بسياري از موقعيت ها همه افراد گير تله رودربايستي افتاده اند. حتي اگر توانايي لازم براي انجام درخواست ديگران نداشته باشيد، اين رفتارها همراه با عواقب مالي و رواني است. در اين بخش مقاله سعي كرده ايم راجع به روش هاي رهايي از تله رودربايستي توضيح دهيم.

? مهارت “نه گفتن” را بياموزيد | تله رودربايستي

يكي از روش هاي رهايي از تله رودربايستي، افزايش مهارت “نه گفتن” است. زماني كه از كلمه “نه” به طور قاطع استفاده مي‌كنيد، با رودربايستي مقابله كرده ايد. اگر درخواستي خارج از توانايي هاي شما بود. يا هيچ علاقه اي براي انجام آن امور نداشتيد، به راحتي درخواست را رد كنيد.

? دوستي را با تسليم شدن يكسان نكنيد

براي رهايي از تله رودربايستي نبايد دوستي را يكسان با تسليم شدن دانست. برخي از افراد اين تصور اشتباه را دارند كه دوستان صميم بدون هيچ چشم داشتي بايد هر كاري را انجام دهند. عده اي نوجوانان نيز به دليل پذيرفته شدن در گروه هاي نوجوانان و همسالان، دست به اين كارها مي‌زنند. در واقع درخواست دوستان خود را مي‌پذيرند. براي جلوگيري از اين رفتار حتما با فرزندان خود راجع به اين رفتار صحبت كنيد.

? نقش ناجي زندگي ديگران را بازي نكنيد

از ديگر روش هاي مقابله با تله رودربايستي اين است كه نقش ناجي زندگي ديگران را بازي نكنيد. شما ناجي ديگران نيستيد. فقط ناجي زندگي خود هستيد تا به اهدافتان دست يابيد. عده از افراد تمايل به كمك دارند. حتي اگر به آنها تعارف نشود. همه خواسته هاي خود را زير پا مي‌گذارند تا ديگران به نيازهاي خود دست يابند. و زماني كه نتوانند ياري رسان ديگران باشند، عذاب وجدان بدي خواهند گرفت.

? كمال گرا نباشيد | تله رودربايستي

كمال گرايي يكي از صفاتي است كه افراد را با تله رودربايستي درگير مي‌كند. افراد كمال گرا هرگز درخواست ديگران را رد نمي‌كنند. زيرا از خود انتظار دارند تا همه كارها را به بهترين نحو انجام دهند. براي فراموشي كمال گرايي بايد از روانشناس كمك بگيريد. زيرا شما به تنهايي نمي‌توانيد كمال گرايي را از بين ببريد.

? از روانشناس كمك بگيريد

برخي از افراد با هر تكنيك و مهارتي كه دارند نمي‌تواند از تله رودربايتسي خلاص شوند. براي اين افراد حتما بايد روانشناس كمك كننده باشد. با كمك روانشناس ريشه رفتار شما شناسايي مي‌شود و با ارائه بسياري از نكات به به راحتي مي‌توانيد با اين تله خداحافظي كنيد.

مزاياي رفع تله رودربايستي

با توجه به توضيحاتي كه در اين مقاله داده شد، رودربايستي معايب بسياري دارد. و شما را با مشكلات بسياري روبرو مي‌كند. در اين بخش مقاله راجع به مزاياي رفع تله رودربايستي توضيح داده ايم.

? افزايش اعتماد به نفس

? رفتار قاطع در مقابل ديگران

?افزايش كيفيت رابطه

? عدم آسيب در روابط

? تجربه حس شهامت

?مقابله با سوء استفاده

? لذت از برقراري ارتباط

كلام آخر

در اين مقاله با تله رودربايستي آشنا شده ايد. حال براي برقراري ارتباط با ديگران مهارت هاي جلوگيري از اين رفتار را آموزش ببينيد تا در نهايت با آسيب هاي رواني و مالي روبرو نشويد. رودربايستي همراه خود استرس، افسردگي، فرسودگي و … را به دنبال دارد. براي رهايي از اين آسيب ها حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تله رودربايستي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۱:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آشنايي با بدن زن در زندگي مشترك از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. براي داشتن يك رابطه زناشويي موفق بهتر است آقايان از بدن همسر خود آگاهي كامل داشته باشند، زيرا بدن زنان براي تحريك پذيري به توجه بيشتري نياز دارد و اغلب ديرتر از مردان به ارگاسم مي‌رسند. علاوه ‌براين در موقعيت‌هايي كه زنان تمايل به برقراري رابطه جنسي ندارند، نبايد از آنان انتظار برقراري رابطه جنسي داشت.

آشنايي با بدن زن

ساختار بدن زنان و احساساتي كه تجربه مي‌كنند مشابه ساختار و احساسات مردان نيست و اين تصور اشتباهي است كه برخي از زوجين فكر مي‌كنند طرف مقابلشان نيز همان احساس او را تجربه مي‌كند و اين در نهايت موجب نارضايتي بين زوجين مي‌شود. پس بهتر است كه زوجين ساختار بدن يكديگر را به خوبي بشناسند تا در زندگي زناشويي‌شان موفق باشند. با دريافت مشاوره جنسي مي‌توانيد اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد.

ضرورت آشنايي با بدن زن

همانطور كه گفته شد شناخت بدن زن اهميت زيادي در زندگي مشترك دارد و باعث تحكيم بنيان خانواده مي‌شود، چراكه چگونگي ارتباط جنسي در زندگي زناشويي مي‌تواند خاطرات تعيين كننده‌اي را در كل دوران زندگي فرد بوجود آورد. اگر زوجين زندگي زناشويي خوبي داشته باشند احساس خوشايندي در زندگي مشتركشان ايجاد مي‌شود. پس براي ايجاد يك خاطره و حس خوب از اين مرحله مهم در زندگي پيشنهاد مي‌كنيم اصول زير را رعايت كنيد:

براي آغاز ارتباط جنسي شما و شريك زندگيتان از نظر روحي و جسمي بايد سالم بوده و در شرايط مناسبي قرار داشته باشيد و يادتان باشد كه پيش از آغاز رابطه جنسي رضايت شريك زندگيتان را جلب نموده و از برقراري رابطه جنسي اجباري بپرهيزيد. براي برقراري يك رابطه جنسي سالم و لذت بخش لازم است كه هردو به برقراري ارتباط جنسي علاقمند باشيد و اندام‌هاي آميزشي خود و شريك زندگيتان را به خوبي بشناسيد.

آشنايي با آناتومي و فيزيولوژي بدن زن

به طور كلي اندام جنسي زنان به دو دسته اندام داخلي و خارجي تقسيم مي‌شوند كه به شرح زير هستند:

اندام‌هاي داخلي

قسمتي از اندان‌هاي جنسي داخلي زنان شامل دو تخمدان، دو لوله رحمي، رحم كه محل جايگزيني جنين است و گردن يا دهانه رحم كه در قسمت پايين رحم بوده و آن را به مبهل يا واژن متصل مي‌كند. واژن مسير خروج جنين، خون قاعدگي و محل دخول آلت در هنگام نزديكي است.

اندام‌هاي خارجي

اندام‌هاي خارجي به طوركلي وظيفه تحريك جنسي، قبل و حين نزديكي را برعهده دارند و همچنين به عنوان كانالي براي ورود مايع مني به داخل رحم نقش خود را ايفا مي‌كند. اندام‌هاي دستگاه تناسلي خارجي زن شامل لب‌هاي بزرگ و لب‌هاي كوچك واژن، پرده بكارت، كليتوريس و واژن مي‌شود. بايد بدانيد كليتوريس حساس‌ترين اندام جنسي زن است كه بيشترين ميزان تحريك و لذت را در زن به وجود مي‌آورد. كه در واقع يك برجستگي مخاطي بوده ودر بالاي محل اتصال دو لب كوچك واژن قرار دارد. حساسيت جنسي در لب‌‌هاي و لب‌هاي بزرگ به ترتيب از كليتوريس كمتر است.

آشنايي با بدن زن و تغييرات هورموني

هورمون‌هاي جنسي زنانه در رشد، توليد مثل و سلامت عمومي نقش بسيار مهمي دارند. سطح هورمون‌هاي جنسي در طول زمان متغير است اما بيشترين تغييرات در زمان بلوغ، بارداري و يائسگي اتفاق مي‌افتد. استروژن، پروژسترون و تستوسترون همگي بر ميل جنسي و تحريك پذيري تاثير مي‌گذارند. استروژن بالا در بدن زن باعث روان‌تر بودن واژن و افزايش ميل جنسي مي‌شود كه اين در زمان تخمك گذاري اتفاق مي افتد. اما بالا رفتن پروژسترون باعث كاهش ميل جنسي در زنان مي‌گردد. پايين بودن تستوسترون نيز بر كاهش ميل جنسي تاثير خواهد گذاشت.

آشنايي با بدن زن و راه هاي تحريك آن

آشنايي با بدن زن در برقراري رابطه جنسي تاثير به سزايي دارد. مرداني كه با نقاط تحريك پذير همسرشان آشنايي دارند، در جلب رضايت همسرشان موفق تر هستند. به ارگاسم رساندن زنان، براي مردان نيز موضوعي حياتي است. مردان از ارگاسم همسر خود نيز لذت برده و براي اين كار نياز به آشنايي با بدن زن خود دارند. در ادامه نقاط تحريك پذير خانم ها را شرح داده ايم.

🔹 سينه ها

پستان، عضو حساسي است كه به دليل وجود پايانه هاي عصبي در آن بسيار تحريك پذير است. لمس سينه ها هنگام معاشقه يا رابطه به ارگاسم زنان كمك مي كند. در آشنايي با بدن زن بايد بدانيد كه نحوه لمس شما نيز اهميت دارد. فشار به صورت چرخشي زنان را بيشتر راضي مي‌كند.

🔹 آشنايي با بدن زن | كليتوريس

كليتوريس در ناحيه واژينال قرار گرفته است. بسياري از زنان فقط با تحريك اين نقطه به ارگاسم مي رسند. درهنگام برانگيختگي پرخون مي شود و رنگ آن تغيير مي كند. اين ناحيه بسيار بافت حساسي دارد و در هنگام تحريك بايد مورد توجه قرار بگيرد.

🔹 نقطهG

تحريك نقطه  G بيشترين لذت جنسي را براي زنان به ارمغان مي آورد. اين نقطه در واژن قرار گرفته است و تحريك آن با انگشت يا دخول امكان پذير است. نقطه جي در قسمت جلويي ديواره واژن و طبق نظر برخي متخصصان در امتداد كليتوريس قرار دارد. تحريك اين ناحيه باعث لذت جنسي و ارگاسم قوي مي‌شود. در آشنايي با بدن زن بايد بدانيد كه همه زنان داراي نقطه جي نيستند. يا به معناي ديگر از اين ناحيه تحريك نمي‌شوند.

🔹 آشنايي با بدن زن | مقعد

نكته مهمي ديگري كه بايد به آن توجه كنيد اين است كه در مقعد هيچ گيرنده حسي براي لذت زنان وجود ندارد؛ پوشش آن بسيار حساس است و ممكن است در حين دخول آسيب ببيند. تحريك مقعدي براي بسياري درد آور است و هيچ لذتي ندارد. بنابراين رابطه مقعدي نه تنها براي خانم عوارض بي شماري دارد، بلكه هيچ لذتي هم براي او به ارمغان نمي‌آورد. 

🔹 گوش و گردن

نوازش و لمس اين نواحي براي زنان بسيار مطبوع است و در برانگيختگي آنان تاثير زيادي دارد. در آشنايي با بدن زن شما بايد به چنين نواحي توجه ويژه اي نماييد.

🔹 آشنايي با بدن زن | لب ها

بيشترين تعداد گيرنده هاي حسي در لب ها و نوك انگشتان است. بوسه و يا تحريك لب ها در فرايند ارگاسم موثر است.

🔹 پاها

قسمت هايي از پا مثل مچ، انگشتان، پشت زانو و قسمت داخلي ران ها از نقاط حساس خانم ها هستند كه تحريك آنها رابطه را لذت بخش تر مي كند.

🔹 نقطه A و V

براي تحريك نقطه V به دخول نيازي نيست؛ اما نقطه A مانند نقطه G در داخل واژن قرار دارد و براي تحريك به دخول عميق يا دست نياز است.

آشنايي با زمان هاي نامناسب براي تماس با بدن زن

زنان در طول ماه يك چرخه اي از تغييرات هورموني را تجربه مي‌كنند. اين روند باعث مي‌شود كه آن‌ها هميشه آمادگي لازم براي برقراري رابطه را نداشته باشند. يكي از مهم ترين بخش ها در آشنايي با بدن زن ، درك اين چرخه از جانب همسر است. مرداني كه در اين باره اطلاعات كافي ندارند، بي ميلي همسرشان را به عوامل ديگري ربط مي‌دهند.

🔻 دوران قاعدگي

سيكل قاعدگي زنان باعث تغييرات هورموني مي‌شود. از اثراتي كه تغييرات هورموني روي زنان مي‌گذارند مي‌توان به بي‌حوصلگي، خستگي، زودرنجي و خلق و خوي پايين اشاره كرد. لذا در اين دوران نبايد از همسر تقاضاي رابطه جنسي داشت. تغييرات رواني اين دوران از چند روز قبل از قاعدگي شروع شده و در طول دوره قاعدگي ادامه پيدا مي‌كند.

تحريك پذيري و واكنس درد نسبت به لمس شدن از ديگر دلايلي است كه در اين دوران، زنان علاقه اي به رابطه جنسي ندارند. تغييرات هورموني در دوران يائسگي هم مشاهده مي‌شود. آشنايي با بدن زن به شما كمك مي‌كند تا اين دوره‌ها را بهتر درك كنيد. در صورت تعارض و يا هر گونه عدم تفاهم در رابطه جنسي خود مي توانيد با دريافت مشاوره جنسي از بدتر شدن شرايط جلوگيري كنيد.

🔻 سندرم پيش از قاعدگي

براي بسياري از زنان علائم پيش از قاعدگي، شديدتر از ديگران بروز مي‌كند كه ممكن است روي عملكرد جنسي يا حتي اجتماعي او تاثير بگذارد. اين دسته از زنان مبتلا به سندروم پيش از قاعدگي (PMS) هستند..

🔻 بارداري

توجه به تغييرات جسماني و رواني زنان در دوران بارداري نيز حائز اهميت است؛ چرا كه ميل جنسي تغيير مي كند. شايد فرد در اين دوران نتواند رابطه جنسي داشته باشد و از لحاظ رواني بايد با فصل جديدي در زندگي خود مواجه شود. سينه‌هاي متورم و دردناك، شكم بزرگ و تغييرات هورموني در اين دوران از موانع رابطه جنسي هستند. همه اين ها به درك متقابل و همراهي توسط همسر نياز دارد. معمولا بي ميلي جنسي در سه ماهه اول بارداري اتفاق مي افتد.

آشنايي با بدن زنان و پايان قدرت باروري

جالب است بدانيد كه تمام دانسته هاي شما درباره بدن زنان بعد از يائسگي دچار چالش مي‌شود. يائسگي به معناي پايان توانايي خانم براي باروري است. زنان در حدود 50 سالگي ديگر پريود نشده و وارد دوران جديدي مي‌شوند. آشنايي با بدن زنان بعد از دوران يائسگي نه تنها براي همسر بلكه براي خود او نيز ضرورت دارد. زنان بايد براي حفظ سلامت خود تغييراتي در تغذيه و سبك زندگي شان بدهند.

سخن پاياني

آشنايي با بدن زن از نكات ضروري يك رابطه سالم است .براي لذت بردن از رابطه جنسي يا به طور كلي ايجاد رابطه صميمانه با همسر، شناخت و آموختن چند مهارت ساده كافي است. گاهي شكايت هاي زوجين تنها ناشي از فقدان اطلاعات است و مشكل خاصي وجود ندارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آشنايي با بدن زنان مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

براي آشنايي با بدن زن آيا بايد درباره تفاوت برانگيختگي و ميل جنسي هم دانست؟

برانگيختگي و ميل جنسي باهم متفاوت هستند. ميل جنسي به داشتن تمايل رواني و عاطفي به رابطه جنسي است، در حالي كه نشانه‌هاي برانگيختگي زنان به تغييرات جسمي در زمان هيجانات جنسي گفته مي‌شود.

در آشنايي با بدن زن نقش هورمون‌هاي زنان در يائسگي چطور شناخته مي شود؟

يائسگي زماني اتفاق مي‌افتد كه چرخه قاعدگي فرد متوقف شده وديگر نمي‌تواند باردار شود. متوسط سن يائسگي در زنان، ۵۲ سال است. بي حوصلگي، خستگي و خلق و خوي پايين از عوارض ديگر آن مي‌باشد

در آشنايي با بدن زن كدام هورمون باعث افزايش ميل جنسي مي شود؟

هورمون استروژن كه در زمان تخمك گذاري، ترشح مي شود باعث افزايش ميل جنسي مي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۷:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مخفي كاري نوجوان دلايل مختلفي دارد. افزايش پنهان كاري در سنين نوجواني يكي از دغدغه‌هاي بسيار مهم والدين است. آن‌ها به مرور متوجه مي‌شوند كه كودكشان ديگر تمايل چنداني به مشورت كردن با پدر و مادر خود ندارد و هم چنين تلاش مي‌كند بعضي موضوعات را مخفي نگه دارد. اين رفتار نوجوان نگراني‌هايي را براي والدين رقم مي‌زند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به نگراني در مورد درگير شدن نوجوان در رفتارهاي پرخطر نظير نوشيدن مشروبات الكلي يا مصرف مواد اشاره كرد.

مخفي كاري نوجوان 

مخفي كاري نوجوان در يك برهه زماني فارق از جنسيت وجود دارد. حال اين مخفي كاري در زمنيه احساسي، همسالان و … صورت مي‌گيرد. نوجوانان در اين سنين ويژگي هاي منحصر به فرد و قابل توجهي پيدا مي‌كنند. كه اگر والدين به آگاهي مناسبي از دوران نوجواني نرسند، مخفي كاري ها نيز افزايش مي‌يابد.

دلايل بسياري در مخفي كاري نوجوان نقش دارد. كه بيشترين درصد دلايل به گرايش به سوي همسالان قرار مي‌گيرد. براي برقراري ارتباط و تربيت سالم نوجوان بايد نحوه برخورد با آنها را به خوبي آموزش ببينيد. كمك از روانشناس باعث پيشرفت رابطه والد- فرزندي مي‌شود.

نوجوانان چه چيزهايي را مخفي مي‌كنند؟

مخفي كاري نوجوان در زمينه هاي مختلفي صورت مي‌گيرد. در اين بخش مقاله سعي كرده ايم بيشترين مخفي كاري نوجوان را اشاره كنيم.

🔻 رابطه عاطفي

🔻 قلدري

🔻نمرات پايين

🔻 مصرف سيگار، الكل و مواد مخدر

🔻 خود ارضايي

🔻تماشاي فيلم هاي جنسي

🔻 مصرف زياد مواد غذايي ناسالم

🔻 دير خوابيدن هاي شبانه

🔻رفتارهاي ضد اجتماعي

نشانه هاي مخفي كاري نوجوان

مخفي كاري نوجوان با كمك بروز برخي از نشانه ها قابل تشخيص است. در اين بخش مقاله راجع به نشانه هاي مخفي كاري نوجوان اشاره كرده ايم.

🔹 علاقه به تنهايي

🔹 تغييرات ناگهاني خلقيات

🔹رفتارهاي غير قابل پيش بيني

🔹 دروغگويي

🔹 تغيير در ظاهر

🔹افزايش رفتارهاي خشونت زا

علت و دلايل مخفي كاري و پنهان كاري نوجوان چيست؟

قبل از اينكه در مورد نحوه برخورد با مخفي كاري نوجوان صحبت كنيم بياييد ابتدا به اين موضوع بپردازيم كه چرا دختران و پسران در اين دوران به پنهان كاري روي مي‌آورند؟ اگر بتوانيد علت اين موضوع را دريابيد مي‌توانيد بهتر شرايط فرزندان خود را درك كنيد و واكنش‌هاي معتدل‌تري نشان دهيد. از جمله عواملي كه باعث رفتارهاي غير شفاف و به اصطلاح پنهان كاري در اكثر نوجوانان مي‌شود مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

📌 گرايش بيشتر به سمت گروه همسالان

يكي از عوامل مخفي كاري نوجوان، گرايش به سمت همسالان است. نوجوانان در دوران هويت يابي خود هستند. در حقيقت آن‌ها مي‌خواهند از كودكي عبور كرده و خود را به عنوان يك بزرگسال در اجتماع تعريف نمايند. آن‌ها در اين مسير تا حد زيادي به تاييد شدن از جانب همسالانشان نياز دارند. در نتيجه به طور طبيعي به گروه‌هاي دوستي گرايش پيدا مي‌كنند و نسبت به دوران كودكي ارتباط كمتري با والدين خود مي‌گيرند.

اين مسئله براي والديني كه از تحولات دوران بلوغ و نوجواني آگاهي چنداني ندارند، نگران كننده به نظر مي‌رسد و باعث مي‌شود كه آن‌ها فكر كنند نوجوان در حال پنهان كردن مسائل خاصي است كه تنها مي‌خواهد آن‌ها را با افرادي غير از خانواده در ميان بگذارد.

📌 مخفي كاري نوجوان ابزاري براي اعلام استقلال

از ديگر دلايل مخفي كاري نوجوان، استقلال طلبي است. گاهي اوقات نوجوانان بدون اينكه موضوع خاصي وجود داشته باشد، به گونه‌اي رفتار مي‌كنند كه انگار در حال مخفي كاري هستند. علت اين موضوع آن است كه آن‌ها با اين رفتار به طور غيرمستقيم مي‌خواهند اعلام استقلال كنند. زيرا كسب يك هويت مستقل يكي از نيازهاي اصلي نوجوانان است. در نتيجه آن‌ها با پنهان كاري مسائل ساده اين پيام را منتقل مي‌كنند. كه ديگر بزرگ شده‌اند و نيازي نمي‌بينند در مورد همه مسائل زندگي خود با پدر و مادرشان صحبت كنند. براي اشنايي بيشتر درباره تغييرات دوران نوجواني كليك كنيد.

📌 نياز به حريم خصوصي از علل مخفي كاري نوجوان

نياز به حريم خصوصي از ديگر عوامل مخفي كاري نوجوان است. كودكان حريم خصوصي بسيار محدودي دارند. والدين در تمامي تصميمات بايد ناظر آن‌ها باشند و به كوچك‌ترين نيازهاي آن‌ها از جمله خورد و خوراك يا بهداشت فردي‌شان رسيدگي كنند. اين در حالي است كه با فرا رسيدن دوره نوجواني افراد توانمندي‌هاي بالاتري پيدا مي‌كنند و نياز دارند حريم خصوصي بيشتري با والدين خود داشته باشند.

متاسفانه برخي از والدين اين موضوع را درك نمي‌كنند و با فرزندشان همانند دوران كودكي رفتار مي‌كنند. در نتيجه وقتي نوجوان از آن‌ها مي‌خواهد قبل از وارد شدن به اتاق در بزنند يا رفتارهاي مشابه ديگري از اين دست انجام دهند، والدين ممكن است فكر كنند كه فرزندشان چيزي براي مخفي كردن دارد.

📌 نبود درك متقابل بين والدين و نوجوان

يكي ديگر از مسائل بسيار مهمي كه باعث پنهان كاري و مخفي كاري نوجوان مي‌شود، وجود مشكلات ارتباطي با والدين است. در حقيقت وقتي كودك متوجه مي‌شود كه والدين در برابر افكار و احساسات تازه‌اي كه او تجربه مي‌كند، همواره موضعي مخالف از خود نشان مي‌دهند و پذيرش چنداني در اين زمينه ندارند، پس به مرور زمان ياد مي‌گيرد كه ارتباط خود را با پدر و مادر كم كند و كمتر مسائل و موضوعاتي كه برايش پيش مي‌آيد را با آن‌ها در ميان بگذارد.

نحوه برخورد با پنهان كاري و مخفي كاري نوجوان

 

براي اينكه بتوانيد از فرزند خود در دوران نوجواني به خوبي مراقبت كنيد و نگراني‌هاي خود را در مورد پنهان كاري و مخفي كاري نوجوان كاهش دهيد، بايد با برخي اصول رفتاري آشنا باشيد كه در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم. براي‌اينكه در اين زمينه مهارت‌هاي بيشتري به دست بياوريد مراجعه به يك روانشناس متخصص در حوزه كودك و نوجوان نيز مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك نمايد. 

🔶 نظارتي غير مستقيم بر رفتار نوجوان داشته باشيد

يكي از روش هاي برخورد با مخفي كاري نوجوان، نظارت غير مستقيم است. نوجوانان به دليل گرايش به استقلال طلبي نمي‌توانند تحمل كنند كه شما همانند سابق آن‌ها را دائما چك كنيد و مراقب رفتارشان باشيد. اين نحوه رفتار مي تواند مخفي كاري و پنهان كاري آن‌ها را تشديد نمايد. در نتيجه سعي كنيد به جاي امر و نهي كردن بر ارتباط ميان خود و فرزندتان كار كنيد تا تاثيرپذيري بيشتري از حرف‌هاي شما داشته باشد و همچنين به طور غيرمستقيم بر رفتارهايي نظير معاشرت با دوستانش نظارت كنيد.

🔶 در مورد نوجواني و چالش هاي آن اطلاعات كسب كنيد

دومين راهكار براي برخورد با مخفي كاري نوجوان، كسب اطلاعات است. همانطور كه گفته شد در بسياري از موارد آنچه به عنوان پنهان كاري از جانب والدين شناخته مي‌شود، در حقيقت نوعي اعلام استقلال از طرف نوجوان است و يا از ارتباط نامناسب ميان والدين و فرزند نشات مي‌گيرد. اگر پدر و مادرها اطلاعات خود را در مورد دوران نوجواني به روز كنند و از چالش‌ها و نيازهاي خاص اين دوره اطلاعات بيشتري داشته باشند به همان اندازه مي‌توانند به درك بيشتري نيز از رفتارهاي فرزندشان برسند.

🔶 براي استقلال نوجوان ارزش قائل باشيد

بسيار اهميت دارد كه هميشه متناسب با سن فرزندتان با او برخورد كنيد و نيازهاي روانيش را ناديده نگيريد. در دوران نوجواني براي پيشگيري از پنهان كاري يا هرگونه رفتار نابهنجار تلاش كنيد. با رفتار و گفتار خود به فرزندتان نشان دهيد كه براي استقلال او ارزش قائل هستيد. به اين منظور بايد براي تصميمات يا نظرهايي كه در مورد موضوعات مختلف مي‌دهد، ارزش قائل باشيد و با واكنش‌هاي خود به طور غيرستقيم اين پيام را منتقل كنيد كه ديگر همانند يك كودك به او نگاه نمي‌كنيد. بنابراين براي برخورد با مخفي كاري نوجوان، بايد براي استقلال نوجوان ارزش قائل شويد.

🔶 در برابر اشتباهات نوجوان انعطاف پذيري بيشتري از خود نشان دهيد

براي برخورد با مخفي كاري نوجوان، بايد انعطاف پذير باشيد. نوجواني دوره آزمون و خطاست. چرا كه هر كسي براي كسب هويت دلخواه خود ممكن است راه و روش‌هاي مختلفي را براي زندگي امتحان كنند. در همين راستا ممكن است بارها خطا كنند يا تصميمات نادرستي بگيرند. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه در برابر خطاهاي فرزندتان انعطاف‌پذيري بيشتري از خود نشان داده و واكنش‌هاي تند و پرخاشگرانه‌اي نداشته باشيد. برخوردهاي خشن باعث مي‌شود كه نوجوان روز به روز بيشتر از شما فاصله بگيرد و در نهايت پنهان كاري‌هاي بيشتري نيز داشته باشد.

🔶 به طور شفاف در مورد حد و مرزها با نوجوان صحبت كنيد

در برخورد با مخفي كاري نوجوان، سعي كنيد حد و مرزهاي كاملا واضح و روشني را در ارتباط با نوجوان در نظر بگيريد. موضوعاتي كه جزء حريم خصوصي او محسوب مي‌شوند را مشخص نماييد و آنچه به عنوان پنهان كاري و مخفي كاري در نظر گرفته مي‌شود را نيز تعيين كنيد. اين كار باعث مي‌شود هم شما به حريم خصوصي نوجوان احترام بگذاريد هم نوجوان بداند كه بايد به چه مسائلي پايبند بماند.

🔶 تعريف و تمجيد از نوجوان را فراموش نكنيد

تقدير و تمجيد از نوجوان بسيار در رفتار با مخفي كاري نوجوان كاربردي است. زماني كه والدين از فرزندان خود تعريف مي‌كنند، نوجوان به مرور براي تمجيد و تقدير بيشتر همه رفتارهاي خود را به والدين گزارش مي‌دهد. در اين شرايط والدين نيز نسبت به رفتارهاي نوجوان آگاهي بيشتري كسب مي‌كنند.

🔶 شنونده خوبي براي نوجوان باشيد

يكي از مهم ترين روش هاي برخورد با مخفي كاري نوجوان، اين است كه والدين بايد شنونده خوبي باشند. هر صحبتي با نوجوان حتي اگر باب ميل شما نباشيد بايد همراه با گوش شنوا باشد. در اين صورت از صبحت هاي نوجوان چيزهاي خوبي دستگيرتان مي‌شود.

كلام آخر

مخفي كاري نوجوان تنها با كمك برخي از رفتارها و راهكارهاي مناسب والدين بهبود مي‌يابد. اگر والدين آگاهي خوبي نسبت به اين رفتارهاي نوجوان داشته باشند. به خوبي مي‌توانند پنهان كاري نوجوان را مديريت كنند. براي آشنايي با اين راهكارها حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مخفي كاري نوجوان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

اگر بفهميم نوجوان از سيگار يا مواد استفاده مي كند و اين مسئله را مخفي مي كرده چگونه بايد واكنش نشان دهيم؟

پيش از همه بايد در مورد مصرف سيگار يا مواد در فرزندتان مطمئن شويد و صرفا بر اساس حدس و گمان پيش نرويد. سپس لازم است فضايي امن را ايجاد كنيد تا بتوانيد فارغ از خشم و ساير هيجانات با نوجوان گفت و گو نماييد. براي اينكه در اين زمينه عملكرد بهتري داشته باشيد مراجعه به يك روانشناس و دريافت خدمات مشاوره خانواده مي‌تواند حد زيادي كمك كننده باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۳:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سوختگي كودك به دليل نازكي پوست شديدتر از سوختگي در بزرگسلان است. سوختگي كودك آسيب هاي بسيار زيادي را به همراه دارد و عدم مراقبت و آموزش باعث آسيب هرچه بيشتر كودك مي‌شود. عوامل زيادي دست در دست يكديگر مي‌دهند و باعث سوختگي كودك مي‌شوند. والدين بايد به خوبي مراقب كودكان باشند و راهكارهايي در زمينه پيشگيري استفاده كنند. زيرا زماني كه سوختگي كودك شديد باشد همراه با عفونت هاي زياد نمايان مي‌شود. و شايد در نهايت موجب مرگ كودك شود. جهت جلوگيري از اين اتفاقات حتما مقاله را تا انتها مطالعه كنيد.

 

منبع: سوختگي كودك | 3 درجه سوختگي كودك

سوختگي كودك

به دليل نازكي پوست كودك، سوختگي هاي بدن آنها بسيار شديد تر از سوختگي بزرگسالان است. و به همين دليل به راحتي دچار سوختگي مي‌شوند. حتي كودكان زير 4 سالگي بيشتر دچار سوختگي مي‌شوند. سوختگي كودك در سه درجه تقسيم مي‌شود. درجه 1 سوختگي خفيف، درجه 2 سوختگي لايه دوم پوست و درجه 3 سوختگي جدي و شديد است. والدين بايد به شدت و با دقت بالا مراقب فرزندان خود باشند تا به سوختگي هاي غير قابل ترميم دچار نشوند. در اين مقاله به طور كلي راجع به انواع سوختگي كودك و زير مجموعه هاي آن توضيح داده ايم.

درجات سوختگي كودك

سوختگي كودك به سه درجه تقسيم مي‌شود. به طور كلي هم سوختگي درجاتي دارد كه در اين بخش مقاله هر 3 درجه را توضيح داده ايم.

? سوختگي درجه 1

سوختگي كودك در درجع اول خفيف و سطحي است. در اين درجه از سوختگي تنها لايه بيروني پوست آسيب مي‌بيند. سوختگي درجه يك به قرمزي و برخي مواقع ورم جزئي منجر مي‌شود. اين نوع سوختگي مانند آفتاب سوختگي است.

? سوختگي درجه 2

دومين درجه سوختگي كودك، لايه دوم پوست كودك آسيب مي‌بيند. در اين نوع سوختگي، همانطور كه لايه دوم پوست آسيب مي‌بيند؛ با تاول نيز همراه است. اين نوع سوختگي بسيار درد دارد و بيشتر مواقع بدون بستري در بيمارستان قابل درمان است.و اما سعي كنيد براي پانسمان و پيگيري روند درمان حتما به پزشك مراجعه كنيد.

? سوختگي درجه 3

درجه سوم سوختگي كودك، بسيار جدي و عميق است. در اين شرايط پوست ممكن است سفيد، سوخته يا ذغالي شود. زيرا پوست به شدت آسيب مي‌بيند. حتي در برخي از شرايط خيلي پوست بدن مي‌سوزد. اين سوختگي ها در اغلب موارد دردناك نيستند. و اين بي حسي به دليل آسيب عصب ها است. در اين شرايط كودك حتما بايد تحت نظر بيمارستان باشد. 

علائم سوختگي كودك

سوختگي كودك همراه با علائمي است كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

? تب

? ورم

?قرمزي پوست

? درد زياد

? ترشح يا چرك شدن پوست

?بوي بد محل سوخته پوست

? ورم گره هاي لنفاوي

? رگه هاي قرمز محل سوخته شده

درمان سوختگي خفيف كودك

زماني كه سوختگي كودك در درجه اول يا خفيف است. از نكات زير استفاده كنيد تا درمان در درجه اول به سرعت صورت بگيرد.

✅ در اقدام اول ناحيه سوخته شده را داخل آب خنك قرار دهيد. يا به مدت 10 تا 15 دقيقه از كمپرس سرد استفاده كنيد.

✅ ناحيه سوخته شده را با حوله تمييز خشك كنيد و گاز استريل روي آن قرار دهيد.

✅زماني كه سوختگي همراه با تاول بود، تنها يك پماد سوختگي بماليد و ناحيه مورد نظر را با باند تمييز به صورت شل بپوشانيد.

✅ هرگز سعي در باز كردن تاول نكنيد. زيرا تاول بخش بسيار مهم از روند بهبودي پوست است.

✅ روي محل سوخته شده هرگز روغن، كره و يا پودر نماليد. زيرا ريسك عفونت در اين محل افزايش مي‌يابد.

✅ از يخ استفاده نكنيد زيرا آسيب به پوست را افزايش مي‌دهد.

درمان سوختگي شديد كودك

سوختگي كودك زماني كه در درجه شديد باشد، بايد راهكارهايي متفاوت براي درمان آنها انجام داد. كه در اين بخش مقاله راجع به راهكارهاي مناسب توضيح داده ايم.

✔ در اقدام اول بايد كودك را از محل سوختگي و محدوده خطر خارج كنيد.

✔اگر لباس كودك آتش گرفته است، او را با حوله و پتو خاموش كنيد. 

✔ اگر كودك نفس ندارد؛ بايد احياي قلبي- تنفسي انجام دهيد. و فورا با اورژانس 115 تماس بگيريد.

✔ اگر كه تنها هستيد حتما در شرايط عدم تنفس كودك از احياي ريوي كمك بگيريد.

✔فورا كودك را به اورژانس ببريد و يا سريعا با اورژانس تماس بگيريد.

✔ در صورت صبر و با كمال آرامش براي بهبود كودك حتما محل سوختگي را با گاز استريل بپوشانيد. اما هرگز سعي در درمان خودسر سوختگي نكنيد.

✔ سوختگي هاي كودك را فوت نكنيد و هرگز به آنها دست نزنيد.

✔ بهداشت را رعايت كنيد. زيرا سوختگي ها به شدت مستعد عفونت هستند.

درمان سوختگي شيميايي كودك

سوختگي كودك اگر ناشي از اسيد و مواد شيميايي باشد، بسيار به آفتاب سوختگي شبيه است. اما بايد دقت داشته باشيد كه در صورت سوختگي شيميايي كودك حتما به نكات زير توجه كنيد.

? لباس كودك را در بياوريد و در صورت نياز حتما لباس را قيچي كنيد. تا قسمت هاي ديگر بدن كودك در معرض مواد شيميايي قرار نگيرد.

? اگر ماده شيميايي روي بدن كودك حالت پودري دارد، آن را با راهي ايمن از روي بدن برداريد.

? ناحيه سوختگي را حداقل بايد 15 دقيقه زير شير آب قرار دهيد.

?نواحي سوخته را با ملايمت با كمك صابون بدون بو آب بكشيد.

? از هيچ گونه لوسيون و پماد استفاده نكنيد.

?ناحيه سوخته شده را با گاز استريل و يا پانسمان بپوشانيد.

? اگر سوختگي كودك در درجه 2 قرار دارد حتما به پزشك مراجعه كنيد.

? اگر قطر نواحي سوخته بيش از 5 سانتي متر مي‌باشد. يا سوختگي در نواحي دست، چشم و اندام تناسلي است، حتما با اورژانس ارتباط بگيريد.

? اگر كودك ماده شيميايي را بلعيده است، فورا با مركز مسموميت 1490 تماس بگيريد.

? اگر ماده شيمايي روي چشم كودك ريخته شده است؛ به مدت 20 دقيقه چشمان كودك را با آب داخل پارچ شست و شو دهيد و او را به اورژانس ببريد.

پيشگيري از سوختگي كودك

جهت پيشگيري و جلوگيري از سوختگي كودك لازم است به برخي از نكات توجه كنيد. زيرا پوست كودكان بسيار حساس و نازك است. بنابراين به سرعت مي‌سوزد. برخي اقدامات ذكر شده در اين بخش مقاله كودك را از سوختگي احتمالي دور مي‌كند.

? سنسور هاي هشدار دود و آتش را داخل خانه نصب كنيد.

?در مكان هايي مانند آشپزخانه كه خطر آتش سوزي بالا است، كپسول آتش نشاني بگذاريد.

? براي آشپزي از شعله هاي رديف آخر استفاده كنيد كه كودك دسترسي نداشته باشد.

?هنگام خوردن نوشيدني هاي داغ كودك را به خود نچسبانيد.

? زماني كه در دست خود نوشيدني داغ داريد، كودك را در دست ديگر نگيريد.

? غذاها و نوشيدني هاي داغ را به دور از لبه كابينت قرار دهيد.

?درجه آب گرم خود را از 47 يا 48 درجه بيشتر نكنيد.

? وسايل برقي و گرمايشي را در دسترس كودك قرار ندهيد.

? كودك را از محل هايي مانند بخاري و شومينه دور كنيد.

?براي پريزهاي برق درپوش تهيه كنيد.

? اگر ماشين داخل آفتاب قرار دارد، حتما از حوله و وسيله اي براي صندلي كودك استفاده كنيد.

? وسايل بازي فلزي مثل سرسره پارك ها را ابتدا بررسي كنيد و بعد كودك را روي آن بگذاريد.

چه زماني بايد براي سوختگي كودك به پزشك مراجعه كرد؟

مراجعه به پزشك در صورت سوختگي كودك با مشاهده موارد زير الزاميست.

? زماني كه سوختگي چيزي فراتر از سوختگي سطحي و درجه 1 باشد.

? اگر قطر سوختگي بيش از 5 سانتي متر باشد.

?زماني كه سوختگي روي دست، صورت و اندام تناسلي كودك باشد.

? اگر محل سوختگي عفونت كرده باشد.

? اگر سوختگي باعث جراحت شده باشد.

كلام آخر

سوختگي كودك علاوه بر آسيب هاي جسمي، آسيب هاي رواني نيز به دنبال دارد. به همين دليل تا بزرگسالي اين خاطره بد همراه كودك خواهد ماند. در واقع تصوير تلخ و ناراحت كننده تا آخر مرگ با او همراه خواهد بود. بنابراين براي جلوگيري از اين اتفاق حتما كودك را پس از هر نوع سوختگي پيش رواننشاس ببريد. تا با كمك روانشناس آسيب روحي كودك از بين برود.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سوختگي كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۲۷:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی