مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

دعوت به خونه دوست پسر / عشقم ازم ميخواد برم خونه اش يا از اين قبيل درخواست ها بنظر شما چه عكس العملي بايد داشته باشد؟ عمده پسران با چنين درخواست هايي به دنبال برقراري رابطه جنسي هستند. اما برخي از دختران نيز قبل از رفتن به خانه دوست پسرشان خود را آماده مي‌كنند. عده اي نيز رفتن به خانه دوست پسر را جزء خط قرمز هاي خود مي‌دانند. هر تصميم و هر نظري بسته به شرايطي دارد كه دو نفر در آن رابطه قرار دارند. مدت زمان رابطه، ديدگاه و تفاهم هاي دو نفر، در تصميم گيري اين درخواست تفاوت ايجاد خواهد كرد. براي تصميم گيري در اين رابطه بهترين گزينه كمك از روانشناس حرفه اي است. براي دريافت مشاوره تلفني روانشناسي كليك كنيد.

منبع: عشقم ازم ميخواد برم خونه اش ( دعوت به خونه دوست پسر قبول كنم يا نه ؟ )

دعوت به خونه دوست پسر | عشقم ازم ميخواد برم خونه اش

دعوت‌به خونه دوست پسر به تعداد زيادي شنيده شده است. اين موضوع خانم هاي زيادي را درگير كرده است. گاهي پسران براي برقراري رابطه جنسي به دنبال دعوت دوست دختر به منزل او هستند. برخي از دختر خانم ها اين دعوت را بي شرمانه و نادرست تلقي مي‌كنند، اما عده اي نيز مشكلي با رفتن به خانه دوست پسر خود ندارند. عموما طبق ديده ها و شنيده ها رفتن به خانه دوست پسر به رابطه جنسي ختم مي‌شود. و اين رابطه جنسي خطراتي دارد كه ممكن است آينده شما را به خطر بي‌اندازد. خطراتي مانند: بيماري هاي جنسي و مقاربتي، حاملگي ناخواسته، رابطه جنسي پر خطر و…

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه بيماري هاي مقاربتي كليك كنيد.

مسائلي كه بايد در قبال دعوت به خونه دوست پسر توجه كنيد

تصميم گيري در مورد دعوت به خونه دوست پسر بر عهده خود شماست. اما مسائل و نكاتي كه در ادامه شرح داده ايم به تصميم گيري شما كمك خواهد كرد.

1. مدت زمان رابطه چقدر است؟

مهمترين نكته اي بايد به آن توجه كنيد مدت زمان رابطه است. عشق و علاقه تان را فراموش كنيد و از خود سوال كنيد كه آيا حاضر هستيد با پسري كه فقط چند روزي است كه آن را مي‌شناسيد به خانه برويد؟ گاهي اسم رابطه اي كه بر روي خودتان گذاشته ايد نشان از امنيت نيست! هيچ زماني نمي‌شود كه زمان دقيق براي رفتن به خانه دوست پسر را مشخص كرد و تمام اين مدت زمان به شما و رابطه تان بستگي دارد. براي خود ارزش قائل باشيد و گول نخوريد!

2. شخصيت طرف مقابل مهم نيست!

اينكه برخي از دختر خانم ها مي‌گويند “خودش دكتر است”، “پدر و مادرش استاد دانشگاه هستند” يا “محل زندگي و محل كارش بالاي شهر است” نشان از با شخصيت بودن طرف مقابل نيست. احتمالا آسيب هايي كه براي به خانه دوست پسر رفتن در نظر مي‌گيريد آسيب هاي جسمي، جنسي و رواني است، اما اين همه ماجرا نيست. شايد طف مقابل شما آدمي باشد كه هيجانات جنسي خود را نتواند كنترل كند و كاري كند كه شما را يك عمر پشيمان كند. اتاق هاي مشاوره پر است از دختراني كه با جمله “اگر دختر خوبي بودي به خونه من نميومدي” اما دريغ از اينكه دختران به دليل عشق زيادي كه دارند به خواسته دوست پسر خود تن مي‌دهند.

3. ديدگاه طرف مقابل درمورد خانه رفتن چيست؟

اين نكته حائز اهميت است كه ديدگاه دوست پسرتان در مورد خانه رفتن چيست. مي‌توانيد يك مثال الكي بزنيد از اين قبيل كه “دوستم رفته خونه دوست پسرش، نظرت چيه؟” و از اين مدل صحبت ها تا شما بيشتر با ديدگاه او آشنا شويد. قبل از به خانه رفتن به شناخت كافي از طرف مقابل خود برسيد. متاسفانه برخي از آقايان خانم ها را مقصر اصلي همه داستان هاي جنسي مي‌دانند. براي شناخت طرف مقابل خود با سوال، مثال و حتي پرسيدن نظرش با ديدگاه او آشنا شويد.

4. هر دو طرف در رابطه با ديدگاهشان تفاهم داشته باشند

تفاهم در ديدگاه در تمامي روابط حائز اهميت است، روابط دوستانه، خانوادگي و روابط عاشقانه. مهمترين تصميم در رفتن به خونه دوست پسر تفاهم هر دو شما به اين موضوع است، چه غلط باشد و چه درست! يا اگر تفاهم نداريد نبايد اين موضوع را به خود تحميل كنيد، مثلا ممكنه دوست پسر شما علاقه زيادي به منزل رفتن داشته باشد اما شما اين كار را نمي‌پسنديد. پس لزومي ندارد كه شما به دليل دوست داشتن دوست پسرتان به خواسته او تن بدهيد.

5. با خودتان صادق باشيد

خيلي از دخترخانم ها مي‌گويند قراره فقط فيلم ببينيم، قراره بازي كنيم و يا قرار گذاشتيم راجب آينده فقط صحبت كنيم. اما قبل از رفتن به خانه دوست پسر خود به اين موضوع فكر كنيد كه تمام چت هاي جنسي، عكس هاي جنسي و مكالمات جنسي كه با يكديگر داريد نشان از چيست. نشانه ها را دنبال كنيد و قبل از رفتن با خودتان صادق باشيد.

6. مسئوليت كار خود را بپذيريد

اگر تصميم گرفتيد كه دعوت دوست پسر خود را قبول كنيد، بايد عواقب آن را بپذيريد. قرار نيست چون به خانه دست پسرتان رفته ايد، پس هركار كه شما مي‌گوييد انجام دهد. يا چون به خانه دوست پسرتان رفته ايد، او هركار بگويد با انجام شود. محكم باشيد و به دنبال هدف و آينده نگري به منزل دوست پسر خود نرويد.

چطور در مقابل دعوت به خونه دوست پسر نه بگوييم؟

اگر تصميم داريد كه به خانه دوست پسر خود نرويد و نمي‌دانيد كه چطور از كلمه نه استفاده كنيد، مطالب زير را دنبال كنيد.

1. مشخص كردن خط قرمزها شرم ندارد

بهتر است اوايل رابطه خط قرمز و قوانين خود را به شخص مقابلتان توضيح دهيد. به او بگوييد كه رابطه جنسي را براي الان نمي‌پسنديد و اين كار روج و جسم شما را آزار خواهد داد. از بيان خط قرمز هاي خود خجالت نكشيد. هر انساني در زندگي خود حد و مرزي مشخص دارد و فراتر از آن عمل نمي‌كند. لازمه هر رابطه اي احترام به قوانين و خط قرمزهاي شخص مقابل است.

2. براي خود ارزش قائل باشيد | دعوت به خونه دوست پسر قبول كنم يا نه ؟

اگر شريك احساسي شما با نه شنيدن تهديد كند كه رابطه را تمام مي‌كند. لازم است خيلي جدي تر به رابطه خود فكر كنيد. همه انسان ها به دنبال رابطه هدف دار و درست حسابي هستند. اگر قرار بر اين باشد كه با خط قرمز هاي شما اينگونه رفتار شود بهتر است اين رابطه تمام شود تا اين كه به خواسته هاي او تن بدهيد و از نظر خودتان بي ارزش شويد.

3. دلايل خود را به شخص احساسيتان توضيح دهيد

دلايلي كه به اين خواسته نه مي‌گوييد را به دوست پسرتان شرح دهيد. زماني كه اختلاف نظري بين شما و دوست پسرتان رخ مي‌دهد. اصولي ترين كار صحبت راجع به موضوعي است كه موجب ناراحتي شده است. اما اگر تصور كرديد كه دلايل شما براي دوست پسرتان بي اهميت است، در رابطه با او و رابطه تان بيشتر فكر كنيد.

كلام آخر

بهترين روش براي شناخت ديدگاه و شخصيت دوست پسرتان كمك از روانشناس است. اگر قصد دوست پسرتان ازدواج است. و رابطه هدف داري را با شما تشكيل داده است، بهتر است به همراه يكديگر از روانشناسان مجرب و حرفه اي كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دعوت به خونه دوست پسر مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: عشقم ازم ميخواد برم خونه اش ( دعوت به خونه دوست پسر قبول كنم يا نه ؟ )


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۰۹:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج با دختر/پسر سرطاني درست است؟ مشكلات ازدواج با دختر/پسر سرطاني چيست؟ سرطان يكي از بيماري هاي بسيار سخت و دشوار است كه روحيه فرد مبتلا را به شدت ضعيف مي‌كند و اغلب دچار افسردگي مي‌شوند. داروهاي شيمي درماني بر خلق و خوي بيمار سرطاني تاثيرگذار است. پس اگر قصد ازدواج با اين افراد را داريد لازم است به نكاتي كه در ادامه مقاله اشاره كرده ايم با دقت توجه كنيد. و سپس تصميم نهايي خود را بگيريد. ازدواج با شخص سرطاني مخالفان سفت و سختي دارد كه يكي از اين مخالفان اعضاي خانواده‌تان هستند. در ادامه درباره مشكلات ازدواج با افراد سرطاني و نكاتي در اين رابطه را توضيح داده ايم. براي آشنايي با اصلي‌ترين ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

منبع: ازدواج با دختر / پسر سرطاني | همسرم سرطان دارد

ازدواج با دختر/ پسر سرطاني

گاهي برخي از جوانان هنگام ازدواج با مسائلي روبرو مي‌شوند كه دشوار است. ازدواج با فردي كه عاشقش هستيد و تمام ويژگي هاي مورد علاقه شما را دارد بسيار زيبا است. اما اگر مانعي مانند سرطان وجود داشته باشد شرايط را بسيار طاقت فرسا خواهد كرد. مخالف صد درصدي اين ازدواج خانواده هستند. انتخاب اينكه با دختر/پسر سرطاني ازدواج كنيد يا خير، دو راهي بزرگي را بر سر راه شما قرار مي‌دهد. راه اول كمك به عشقتان و همراهي در درمان سرطان است. و راه دوم جدايي و حسرت يك عشق و عاشقي با ملاك هاي مورد علاقه تان است. انتخاب با شماست!

براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

بيماري سرطان چيست؟

سرطان به بيماري گفته مي‌شود كه سلول هاي محل سرطاني بدون وقفه در حال رشد هستند و تكثير مي‌شوند. گاهي ممكن است اين سلول ها به نواحي اطراف نيز انتقال يابند. سرطان ها انواع مختلفي دارند كه عبارتند از.

  • سرطان خون
  • سرطان پستان
  • سرطان رحم
  • سرطان مغز
  • سرطان چشم
  • سرطان حنجره
  • سرطان دهان
  • سرطان تيروئيد
  • سرطان روده
  • سرطان تخمدان
  • سرطان بيضه
  • سرطان مثانه
  • سرطان پروستات
  • سرطان دهانه رحم
  • سرطان معده
  • سرطان پانكراس
  • سرطان كيسه صفرا
  • سرطان كليه
  • سرطان كبد
  • سرطان ريه
  • سرطان استخوان
  • سرطان پوست

سرطان ها روش هاي درماني متفاوت دارند كه طبق تشخيص پزشك انجام مي‌شوند. انواع روش هاي درماني را در ادامه اشاره كرده ايم.

  • شيمي درماني
  • جراحي محل سرطاني
  • هورمون تراپي
  • ايمونوتراپي
  • راديوتراپي
  • پرتو درماني

در كنار درمان هاي جسماني، اين روزها درمان هاي روانشناختي نيز بسيار موثر شناخته شده‌اند. با دريافت مشاوره روانشناسي روند بهبودي تسريع مي‌يابد.

مسائل ازدواج با دختر / پسر سرطاني

ازدواج با دختر/پسر سرطاني مشكلات و مسائل پيچيده اي دارد كه در ادامه تمامي اين مسائل را بررسي كرده ايم.

مسائل ارتباطي در ازدواج با بيمار سرطاني

سرطان بيماري دشواري است. و فردي كه از بيماري سرطان رنج مي‌برد ممكن است حالت هاي افسرده و بي حوصله داشته باشد. اين افراد تحريك پذير و عصبي هستند. به همين سبب شايد رابطه زن و شوهر با يكديگر تلخ و طاقت فرسا باشد. در واقع حالات روحي و رواني فرد سرطاني براي همسر آزاردهنده و مشكل است. در اين حالت مشكلات ارتباطي رخ خواهد داد و موجب ايجاد مشكلات گوناگون مي‌شود.

مسائل مالي در ازدواج با دختر / پسر سرطاني

همانطور كه اطلاع داريد، درمان بيماري سرطان بسيار پرهزينه است. به همين سبب ازدواج با دختر/پسر سرطاني فشارهاي مالي زيادي به همراه دارد. گاهي فرد سرطاني آنقدر ضعيف مي‌شود كه توان سركار رفتن ندارد و در اين صورت تمام مسائل مالي بر دوش شما خواهد افتاد. مسائل مادي را جدي بگيريد. اگر توانايي پرداخت تمام هزينه هاي مالي را داريد و تنهايي خرج خانه و روند بيماري را پرداخت مي‌كنيد، ازدواج كنيد.

رسيدگي به همسر سرطاني

افراد سرطاني نياز به رسيدگي زيادي دارند. برخي از آن‌ها آنقدر ضعيف مي‌شوند كه توانايي انجام مسائل شخصي را نيز ندارند. و انجام تمام كارهاي منزل و شخصي ايشان را بايد همسر به دوش بكشد. به اين مسائل بي‌انديشيد كه ايا توانايي انجام اين امور را داريد يا خير؟

فرزند آوري سخت در ازدواج با بيمار سرطاني

اگر آقا بيماري سرطان داشته باشد و خانم بخواهد باردار شود بايد موردهايي را بررسي كنند. از قبيل اينكه آيا سرطان شوهرتان ارثي است؟ آيا توانايي بارداري، مديريت امور خانه و شاغل بودن را داريد؟ تمامي اين سوال ها بايد پاسخ منطقي داشته باشد تا بتوانيد فرزند بياوريد. اما اگر خانم سرطان داشته باشد، ممكن است به دليل ضعف سيستم ايمني بدن و مشكلاتي از قبيل سرطان رحم، سرطان تخمدان و … اجازه بارداري نداشته باشد. قبل از بارداري به اين موضوع فكر كنيد كه ملاك فقط فرزند آوري نيست، مهمترين بخش آينده و خوشبخت‌كردن فرزندمان است.

شدت بيماري

يكي از مسائلي كه قبل از ازدواج بايد بررسي كنيد وضعيت و شدت بيماري شخص مقابلتان است. اگر شرايط طوري باشد كه پزشك او را جواب كرده باشد، ازدواج درست نيست. زيرا تنها استرس، افسردگي و سرخوردگي براي شما باقي خواهد ماند. اما اگر بيماري بهبود يافته باشد بهتر است از پزشك تمام شرايط و روند درمان را سوال كنيد.

سرطان و روابط زناشويي

روابط زناشويي يكي از ابعاد مهم كيفيت زندگي است. با توجه به اينكه سرطان نوعي از مهلك ترين بيماري ها است. در روابط زناشويي نيز اثرگذار مي‌باشد. با توجه به تحقيقات انجام شده، 50 درصد افراد مبتلا به سرطان پستان در روابط جنسي دچار مشكل شده اند. برخي از سرطان ها تاثير بسزايي در روابط زناشويي مي‌گذارند كه عبارتند از.

  • سرطان دهانه رحم
  • سرطان پستان
  • سرطان پروستات
  • سرطان عفونت تناسلي

اين افراد با توجه به عوامل ناشي از سرطان كه در ادامه اشاره كرده ايم، در روابط جنسي دچار مشكل خواهند شد. اين عوامل عبارتند از.

  • احساس انتقال سرطان از طريق روابط جنسي
  • احتمال سقط
  • افسردگي
  • عوارض ناشي از داروهاي ضد افسردگي
  • اختلال در تصوير ذهني ريزش مو
  • اختلال در تصور جراحي سينه
  • استرس
  • احساس مي‌كند كند كه جذابيتي ندارد
  • احساس تهوع و خستگي ناشي از شيمي درماني

نكاتي درباره ازدواج با بيمار سرطاني

زماني كه شما ازدواج با دختر/پسر سرطاني را انتخاب كرده ايد. و يا همسر شما به سرطان مبتلا شده است، بايد نكات زير را در نظر داشته باشيد.

1. احساس مسئوليت را در او بيدار كنيد

بهتر است تمامي كارهاي همسرتان را شما انجام ندهيد و كارهايي كه خود توانايي انجام آن را دارد به خودش بسپاريد. ممكن است با انجام تمام كارهاي او احساس بي كفايتي و ناتواني داشته باشد. به تدريج اعتماد به نفس او كاهش مي‌يابد و روحيه ضعيفي خواهد داشت. گاهي در انجام كارهاي منزل از او كمك بگيريد تا احساس قدرت و توانايي داشته باشد.

2. به همسر سرطاني ابراز علاقه كنيد

بدون دليل به او عشق بورزيد و ابراز علاقه را فراموش نكنيد. از زيبايي صورت، باطن و خاص بودن او با سرطان سخن بگوييد. عشق، احساس دوست داشتن و جذاب بودن به روند بهبود عشقتان سرعت مي‌بخشد.

3. همراه او سبك زندگي سالم داشته باشيد

افراد سرطاني با توجه به بيماري كه دارند بايد سبك زندگي سالم تري داشته باشند. به همراه همسر خود وعده هاي غذايي سالم تري ميل كنيد. در ورزش، پياده روي و مديتيشن او همراه باشيد. در كنار همسرتان بودن به او انگيزه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با مديتيشن كليك كنيد.

4. در روند درماني همراهش باشيد

هنگامي كه براي شيمي درماني به پزشك مراجعه مي‌كند يا آزمايش هاي مختلفي را بايد انجام دهد، همراه همسر خود باشيد و او را تنها نگذاريد.

5. روند زندگي طبيعي را ادامه دهيد

براي اينكه همسر شما احساس نكند سرطان او مانع زندگي مشابه ديگر زوجين است، روند زندگي را به طور طبيعي و مانند ديگر زوجين هدايت كنيد. حدالامكان شوخي و خنده، رابطه جنسي و رفت و آمدهاي خانوادگي را مانند ديگر زوجين انجام دهيد.

6. به صورت دائم مثبت انديشي نكنيد

برخي از همسران افراد سرطاني خودشان را بسيار شاد و پر انرژي نشان مي‌دهند. و دليل اين رفتار را انرژي دادن به شريك حساسي خود مي‌دانند. اما اگر اين رفتار به صورت افراطي و دائم انجام شود حال روحي طرف مقابلتان را تضعيف مي‌كند. و احساس مي‌كند كه شما او را درك نمي‌كنيد و در شرايط سخت به فكر او نيستيد. سعي داشته باشيد كه او را درك كنيد و با او همدلي كنيد تا اينكه به صورت افراطي مثبت انديش باشيد.

7. از روانشناس كمك بگيريد

براي بهبود كيفيت زندگي و جلوگيري از اختلالات ناشي از سرطان از روانشناس كمك بگيريد. افرادي كه مبتلا به سرطان هستند با توجهه به استرس ها و بي حوصلگي هايي كه تجربه مي‌كنند ممكن است مبتلا به افسردگي شوند. براي جلوگيري از اين اتفاق به روانشناس مراجعه كنيد تا انرژي كافي و راهنمايي هاي لازم براي مراقبت را آموزش ببينيد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

سخن آخر

در اين مقاله بارها گفته شده است كه سرطان براي فرد و اطرافيان بيماري سخت و دشواري است. افرادي كه با فرد سرطاني ازدواج مي‌كنند مشكلات زيادي را بايد به دوش بكشند. پس اگر توانايي به جان خريدن تمام اين مشكلات را داريد تن به ازدواج دهيد. اما اگر توانايي درك و همدلي اين شرايط را نداريد، زندگي را براي شخص سرطاني سخت تر نكنيد. اگر همسر سرطاني داريد و يا تصميم به ازدواج با فرد سرطاني گرفته ايد بهتر است براي بهبود كيفيت زندگي و آموزش درك شريك احساسي تان از روانشناسان مشورت بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج با دختر / پسر سرطاني مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره ازدواج تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج با دختر / پسر سرطاني | همسرم سرطان دارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۰۲:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تغيير رفتار بعد از ازدواج امري اجتناب ناپذير است. چرا كه عوض شدن شرايط زندگي، اضافه شدن مسئوليت‌ها و تغيير نقش همگي از جمله عواملي هستند كه به بروز تغييرات رفتاري در افراد مي‌انجامند. اين تغييرات زماني نگران كننده مي‌شوند كه فرد، شخصيت حقيقي خود را پيش از ازدواج پنهان كرده باشد و با آغاز زندگي مشترك ديگر نتواند به پنهانكاري ادامه دهد. اين شرايط در اكثر موارد چالش‌ها و تعارضات شديدي ايجاد مي‌كند و منجر به تنش‌هاي جدي مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد تغيير رفتار پس از ازدواج تا انتهاي اين مطلب همراه ما باشيد.

منبع: تغيير رفتار بعد از ازدواج | چرا شخصيت بعضي ها بعد ازدواج عوض مي شود؟

تغيير رفتار بعد از ازدواج

بسياري از مردان و زنان تا قبل ازدواج رفتار متفاوتي با بعد از ازدواج دارند. به عبارتي آن ها بعد از اينكه خرشان از پل گذشت چهره ديگري از خود به همسرشان نشان مي‌دهند. هيچ كدام از طرفين چنين رابطه برنده نيستند. بايدبدانيد كه يك رابطه‌پايدار تنها با صداقت شكل خواهد گرفت. بنابراين تغيير رفتار بعد از ازدواج يكي از معضلاتي است كه تنها با بلوغ رواني مي‌توانيد با آن مقابله كنيد. راه هاي زيادي براي شناخت واقعي وجود دارد. دريافت خدمات مشاوره پيش از ازدواج يكي از مطمئن ترين اين راه‌هاست. در ادامه به برخي از علل تغيير رفتار پس از ازدواج اشاره كرده ايم.

براي آشنايي با راه هاي شناخت پيش از ازدواج كليك كنيد.

علل تغيير رفتار پس از ازدواج

ازدواج با خود تغييرات كلي براي مرد و زن ايجاد مي‌كند، زندگي متاهلي با دوران مجردي تفاوت‌هاي زيادي دارد. اين تفاوت‌ها باعث مي‌شوند كه پخته‌تر شده و خود را با شرايط موجود وفق بدهيم. بنابراين تا حدودي تغيير طبيعي و حتي لازم است. در ادامه علل اين تغييرات را شرح داده‌ايم.

1- تغيير نقش

پس از ازدواج به يك باره نقش‌هاي جديدي به زندگيتان اضافه مي‌شوند كه تا ديروز وجود نداشتند. براي مثال شما هم اكنون بايد به عنوان يك همسر، عروس يا داماد خانوده ايفاي نقش كرده و وظايفي را انجام دهيد. از آنجايي كه هركدام از اين نقش‌ها رفتارهاي جديدي را از شما طلب مي‌كند، به مرور زمان متوجه مي‌شويد كه از زمان مجردي تغيير كرده و دغدغه‌هاي جديدي در وجودتان پيدا شده است.

2- تغيير اولويت ها

برخي از دوست يا آشناي متاهل‌شان انتقاد مي‌كنند كه ديگر همانند سابق نيستند. علت اين مسئله واضح است، هر كسي با آغاز زندگي مشترك اولويت هايش تغيير مي‌كند، آن‌ها پيش از هرچيز وظيفه دارند به همسر و فرزندان‌شان رسيدگي كنند، در نتيجه نمي‌توانند مانند گذشته بيشتر اوقات خود را با دوستان بگذرانند يا كاملا همانند دوران مجردي خود رفتار نمايند.

3- تعهد و وظيفه شناسي

يكي از فاكتورهاي اصلي براي شروع زندگي مشترك برخورداري از روحيه تعهد و وظيفه شناسي است. تعهد به همسر و خانواده جديد باعث مي‌شود كه شما قبل از انجام هركاري زندگي مشترك‌تان را در نظر بگيريد و تلاش كنيد به آن پايبند بمانيد. اين مسئله مي‌تواند روابط شما با جنس مخالف يا حتي دوستان هم جنس را نيز تحت تاثير خود قرار دهد.

چه زماني عوض شدن و تغيير رفتار پس از ازدواج نا بهنجار است؟

در برخي موارد تغيير رفتار بعد از ازدواج نا بهنجار تلقي شده و منجر به بروز تنش ميان زن و شوهر مي‌شود. از جمله اين موارد مي‌توان به زماني اشاره كرد كه مرد يا زن قبل از ازدواج دائما تلاش مي‌كنند شخصيت بهتري از خود نشان دهد و نقاط ضعف و يا خصوصيات منفي خود را پنهان كند.

اما با آغاز زندگي مشترك هيچ كدام نمي‌توانند تا آخر عمر به اين رويه ادامه دهند، پس به ناچار به مرور زمان به دست خود تصوير زيبايي كه از شخصيت‌شان خلق كرده‌اند را خراب كنند. به همين خاطر متخصصان همواره توصيه مي‌كنند در آشنايي‌هاي قبل از ازدواج تا حد ممكن تلاش كنيد صادقانه برخورد كرده و جنبه‌هاي مثبت و منفي وجود خويش را با شريك آينده‌تان در ميان بگذاريد.

همچنين برخي ممكن است براي آنكه بتوانند رضايت خاطر طرف مقابل را جلب كنند، اعتقادات و باورهاي خود را پنهان سازند، باورهاي مذهبي از جمله اين اعتقادات هستند. مخفي كاري درباره افكار و باورها نيز پايدار نمي‌ماند و دير يا زود خود واقعي فرد در طي زندگي مشترك نمايان شده و منجر به بروز تعارض مي‌شود.

بيشتر بخوانيد : رابطه قبل ازدواج

پيشگيري از تغيير رفتار پس از ازدواج

براي اينكه پس از ازدواج ناگهان با شخصيت جديدي از همسرتان رو به رو نشويد بايد قبل از شروع زندگي مشترك اقدامات خاصي انجام دهيد. براي مثال از جمله مهم‌ترين و موثرترين كارهايي كه مي‌توانيد انجام دهيد مراجعه به مشاوره پيش از ازدواج است. در طي جلسات مشاوره روانشناس به شما كمك مي‌كند تا به كمك مصاحبه و تست‌هاي شخصيتي با شخصيت حقيقي يكديگر آشنايي هرچه بيشتري پيدا كنيد و با تصويري واقعي‌تر از يكديگر رو به رو شويد. اين امر باعث مي‌شود كه پس از ازدواج خصوصيات رفتاري همسرتان كمتر غافل گيرتان كند و براي مواجهه با چالش‌ها آمادگي بيشتري خواهيد داشت. براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

راه هاي برخورد با تغيير رفتار بعد از ازدواج

حال كه از ازدواج تان گذشته و متوجه تغيير رفتار همسرتان بعد از ازدواج شده ايد. با اتخاذ راهكارهايي مي‌توانيداز مشكلات پيشرو جلوگيري كنيد. ما از همين قدم اول پيشنهادمي‌كنيم كه نگرش منفي‌تان را كنار بگذاريد و با علت يابي و رفتار مناسب در صدد حل اين مساله حركت كنيد.

1- صبوري پيشه كنيد

هر رابطه‌اي چالش هاي به خصوص خودش را دارد. شما بايد براي حل اين مسائل صبور باشيد. زود قضاوت نكنيد. به خود و همسرتان زمان بدهيد. اوضاع را از زاويه ديگري بسنجيد. وضعيت هميشه به آن بدي كه تصورمي‌كنيد نيست. به علت مشكلات تان بيانديشيد و براي آن ها در زمان مناسب راه حل پيدا كنيد.

2- تغيير رفتار بعد از ازدواج | خواسته هاي همسرتان را جستجو كنيد

شما بايد به همسرتان بيش از هر كس ديگري توجه نماييد. او كسي‌است كه هميشه و همه جا همراه تان خواهد بود. پس خواسته ها و نيازهايش را بيابيد. به آن ها بها دهيد. مطمئنا او نيز متوجه محبت شما خواهد شد. دير يا زود شاهد بازگشت اين محبت ها خواهيد بود.

3- از جنبه هاي مختلف زندگي حرف بزنيد

شما شايد در يك خانه زندگي كنيد. اما تجربيات و عقايد متفاوتي داريد. پس براي درك و رسيدن‌به يك نقطه نظر مشترك بايد آن ها را تبادل كنيد. صحبت‌كردن متمدنانه ترين روش براي تبادل نظر است. شما با صحبت درباره جنبه هاي مختلف زندگي مي‌توانيد علت تغيير رفتار بعد از ازدواج را درك كنيد. احساسات و افكارتان را در ميان بگذاريد. همسرتان بيشتر از پيش شمارا درك خواهد كرد.

كلام آخر

تغيير رفتار بعد از ازدواج مساله اي است كه احتمالا خيلي از اطرافيان تان قبل‌از ازدواج آن را پيش بيني كرده اند. با شروع زندگي مشترك چنين ديدگاه منفي روي شما و زندگي تان تاثير منفي خواهد گذاشت. بنابراين شما موظفيد كه شناخت كاملي نسبت به همسرتان پيدا كنيد. دريافت خدمات مشاوره ازدواج يكي از مطمئن ترين راه ها براي جلوگيري از تغيير رفتار بعد از ازدواج مي باشد. براي استفاده از خدمات تخصصي كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد. متخصصان ذهن نو به صورت تلفني و آنلاين خدمات روانشناختي ارائه مي دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه تغيير رفتار بعد از ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا شخصيت افراد ممكن است به يكباره پس از ازدواج كاملا تغيير كند؟

اين امر به ندرت امكان دارد اتفاق بيافتد. چرا كه خصوصيات شخصيتي صفاتي هستند كه از اواخر كودكي يا همان نوجواني پديد آمده و به مرور تا دوران بزرگسالي تثبيت مي شوند متخصصان بر اين باورند كه اين خصوصيات به سادگي تغيير نمي كنند. در نتيجه آنچه به عنوان تغيير شخصيت پس از ازدواج شناخته مي شوند در حقيقت بازتابي از عدم كسب شناخت كافي در دوران پيش از ازدواج است.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تغيير رفتار بعد از ازدواج | چرا شخصيت بعضي ها بعد ازدواج عوض مي شود؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۱۰:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چگونه خودمان باشيم ؟ همه ما براي حضور در اجتماع بايد نكاتي را در رفتار و گفتارمان رعايت كنيم. شما شايد به آوازخواني علاقه‌مند باشيد. اما آوازخواني در اتوبوس يا در محيط كار نامعقول است. پس ابتدا بايد منظور از خودم بودن را تعريف كنيم. برخي افراد تمام زندگي خود را بدون بررسي يا درك خود واقعي شان مي گذرانند. داشتن يك حس عيني از خود، بخش اساسي وجود هر انساني است. بدون آن، تعيين اهداف و درك نيازها دشوارتر مي‌شود. اينكه بتوانيد ويژگي هاي تعيين‌كننده خود را نام ببريد، به شما اين امكان را مي‌دهد كه خود را متعادل ببينيد. مهم‌تر از آن، به شما كمك مي‌كند تا خودآگاه شويد و خوب را از بد تشخيص دهيد. به طور كلي، اگر ابتدا خود را نشناسيد، درك نكنيد و نپذيريد، نمي‌توانيد خودتان باشيد. در ادامه با مراحل تبديل شدن به خود واقعي تان آشنا شويد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: چطور بايد خودمان باشيم ؟ | چگونه خود واقعي امون باشيم ؟

چگونه خودمان باشيم

بدون شك، اينكه سعي كنيد خودتان باشيد ممكن است كمي سخت و گاهي ترسناك باشد. ما مي ترسيم كه با خودمان بودن، مورد انتقاد ديگران قرار بگيريم و آن طور كه هستيم ما را نپذيرند. تظاهر به كسي كه نيستيد، بر اعتماد به نفس و عزت نفس شما تأثير منفي مي‌گذارد.

با اين وجود، چگونه مي توانيد انتظار داشته باشيد تا ديگران از شما قدرداني كنند، وقتي خودتان قدردان خود نيستيد؟

در ادامه نكاتي وجود دارد كه براي اينكه خودمان باشيم كمك مي‌كنند.

1_ خودتان را بشناسيد

مردم عمدتا تركيبي از ويژگي هاي خوب و بدشان هستند و تشخيص اينكه كدام يك از اين ويژگي ها شما را تعريف مي كند، به شما كمك خواهدكرد تا خودتان را بشناسيد. ما در طول زندگي خود، عقايدي درباره خودمان شكل مي‌دهيم كه فكر مي‌كنيم درست است. اين عقايد به باورهاي محدود كننده‌اي تبديل مي‌شوند كه مانع از شناخت ما از خود مي‌گردند. بنابراين قبل از آنكه بخواهيد به اين سوال پاسخ دهيد كه چگونه مي‌توانم خودم باشم، بايد آن عقايد را از بين ببريد و خودتان را بشناسيد. براي آشنايي با راه هاي خودشناسي كليك كنيد.

2_ چگونه خودمان باشيم | خودگويي منفي را كنار بگذاريد

باورهاي محدودكننده به صورت خود گويي منفي ظاهر مي‌شوند. ممكن‌است به خودتان بگوييد “من در اين كار خوب نيستم” ” من هميشه شكست مي خورم”.

هميشه منفي بودن نسبت به خودتان آسان‌تر است. اما براي اينكه يادبگيريد چگونه خودتان باشيد، مهم است كه منفي گرايي را كنار بگذاريد و هميشه نيمه پر ليوان را ببينيد.

3_ روي نقاط قوت خود تمركز كنيد

ويژگي هاي منفي شما آن چيزي نيست كه هستيد. خودگويي منفي را با افكار مثبتي جايگزين كنيد كه به شما قدرت مي دهد تا خودتان باشيد. وقتي روي نقاط قوت خود تمركز مي‌كنيد، به جاي تخريب خود، به خودتان افتخار خواهيد كرد. اين مي‌تواند راهي مناسب براي نشان‌دادن خود واقعي‌تان باشد.

براي آشنايي با بهتري روش ها و مدل تغيير رفتار كليك كنيد.

4_ چگونه خودمان باشيم | با كودك درون خود در ارتباط باشيد

اگر به كودكان توجه كنيد، متوجه خواهيدشد كه چقدر آزاد هستند و به هيچ عنوان به افكار و عقايد ديگران نسبت به خودشان اهميت نمي‌دهند. طبيعت آن ها اين طور است كه در لحظه خوشحال باشند. اگر مي‌خواهيد با كودك درونتان ارتباط برقرار كنيد، مانند آن‌ها آزاد و رها باشيد. بازي كنيد، و از لحظاتي كه داريد نهايت استفاده را بكنيد.

5_ براي يادگيري چيزهايي كه با ارزش است زمان بگذاريد

زماني را براي يادگيري آنچه كه جوهر شخصيت شما را تشكيل مي‌دهد، اختصاص دهيد. سعي‌كنيد به اين فكر كنيد كه چه كارهايي را دوست داريد يا نمي‌خواهيد انجام دهيد و براساس آن عمل كنيد. به آن‌ها، به عنوان بخشي از زندگي و انتخاب‌هاي خود فكر كنيد.

6_ چگونه خودمان باشيم | خود را با ديگران مقايسه نكنيد

مقايسه خود با ديگران، موجب رنجش مي‌شود و فردي كه پر از رنجش است، نمي‌تواند روي خود بودن تمركز كند. همينطور مقايسه منجر به انتقاد نيز مي‌شود. زندگي پر از انتقاد از ديگران، ناشي از عزت نفس پايين يا حسادت است. با اين كارها، زمان زيادي را صرف ديگران مي‌كنيد و اين موجب مي‌شود نتوانيد براي خودتان بودن فرصتي پيدا كنيد.

7_ صادق باشيد

چه چيزي براي پنهان كردن وجود دارد؟ همه ما انسان هايي ناقص، درحال رشد و يادگيري هستيم. اگر قرار است نسبت به هر جنبه اي از خود احساس شرم يا ناامني كنيد، مجبور مي شويد آن را پنهان كنيد و ديگر خودتان نباشيد. بهتر است هم از نظر احساسي و هم از نظر فيزيكي، با آن‌ها كنار بياييد. روراست بودن بهتر از فراركردن است.

8_ به تفكر ديگران نسبت به خودتان اهميت ندهيد

همه ما در زندگي با افرادي مواجه مي‌شويم كه برخي از آن ها ما را دوست دارند و برخي از آن ها نه. زماني كه دائما درگير اين فكر هستيد كه ديگران در مورد شما چه فكري مي كنند، خودتان بودن تقريبا غيرممكن مي شود. براي اينكه خودمان باشيم بايد اين نگراني هاي بيهوده را كنار بگذاريد. فقط اجازه دهيد رفتارتان روراست باشد و جريان پيدا كند. اگر خودتان را براي يك فرد يا گروهي تغيير دهيد، ممكن‌است فرد يا گروه هاي ديگر شما را دوست نداشته باشد. با اين كار براي هميشه در يك چرخه ناقص تلاش مي كنيد، تا به جاي تمركز روي خودتان مردم را راضي نگه داريد.

سخن آخر

وقتي تفكر منفي نسبت به خود را رها مي‌كنيد، در واقع خوشبختي خود را دنبال كرده ايد. كم كم شروع به همسو شدن با شادي و آرامش مي‌كنيد. اين ها همه نشانگر اين است كه شما با ماهيت واقعي خود در ارتباط هستيد و به خود واقعي تان اجازه مي‌دهيد تا با شكوه تمام بدرخشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خودشناسي در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: چطور بايد خودمان باشيم ؟ | چگونه خود واقعي امون باشيم ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۰۴:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روانشناسي باليني يكي از شاخه هاي روانشناسي است كه بدون تجويز دارو به سلامت روان بيماران كمك مي‌كند. روانشناسي‌باليني به درك، پيش بيني، ارزيابي و درمان بيماري هاي رواني، رفتارهاي عجيب و مشكلات روانپزشكي مي‌پردازد. در تمامي حوزه هاي خانواده، فردي، جمعيت و ادارات به مراجعين خدمات ارائه مي‌دهد. روانشناسان باليني با مصاحبه، روند درماني را آغاز مي‌كنند. تفاوت هايي بين روانپزشك و روانشناس‌باليني وجود دارد كه در ادامه در رابطه با تمامي ويژگي هاي روانشناسي‌باليني و تفاوت آن با روانپزشكي توضيح داده‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر روي مشاوره تحصيلي كليك كنيد.

منبع: روانشناسي باليني | معرفي رشته روانشناسي باليني

روانشناسي باليني

روانشناس‌باليني يا Clinical psychology، شاخه اي از علم‌روانشناسي است كه به پيش بيني، درك، ارزيابي و درمان بيماري هاي رواني، رفتارهاي عجيب و مشكلات روانپزشكي مي‌پردازد. روانشناسان باليني افرادي هستند كه توانايي ارائه خدمات مستقيم به بيماراني با مشكلات ذهني و رفتاري دارند. روانشناسي‌باليني يكي از حوزه هاي تخصص روانشناسي كه به افراد و خانواده ها خدمات زير را ارائه مي‌دهد.

  • مراقبت هاي مداوم و جامع بهداشت رواني
  • مراقبت هاي رفتاري
  • مشاركت با ادارات دولتي
  • نظارت بر آموزش مدارس
  • بر همه سنين و سيستم هاي گوناگون نظارت دارند

تاريخچه روانشناسي باليني

تاريخچه روانشناسي باليني به نظريه و تلاش هاي زيگموند فرويد بر مي‌گردد. او يكي از اولين متخصصين روانشناسي باليني بود كه عقيده داشت، بيماري رواني چيزي است كه با گفتگو با بيمار قابل درمان است. روانشناس آمريكايي لايتنر ويتمر، در سال 1896 اولين كلينيك روانشناسي‌باليني را با تمركز بر كمك به كودكان در ناتواني يادگيري افتتاح كرد. تا سال 1914 كلينيك هاي ديگر روانشناسي باليني در ايالات متحده تاسيس شد. امروزه روانشناسي باليني يكي از مهمترين شاخه هاي علم روانشناسي است.

روانشناسي باليني در چه حوزه هايي فعاليت مي‌كند؟

تخصص روانشناس باليني در حوزه سلامت روان است. و راه حل براي تمام مشكلات و درگيري ها ارائه مي‌دهد. در ادامه به مسائلي كه روانشناس‌باليني بررسي مي‌كند اشاره كرده ايم.

  • درك آسيب هاي رواني
  • درك ملاحظات تشخيصي و مداخله
  • درك و بررسي مسائل سلامت روان
  • توانايي در ارزيابي تست هاي شخصيت
  • استفاده از تحقيقات و بررسي هاي دقيق علمي
  • كسب آگاهي و روش هاي جديد در حوزه باليني و مشاوره
  • ارائه خدمات به خانواده ها در حوزه هاي فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و جوامع
  • تخصص در ارائه خدمات در رابطه با ناسازگاري فكري، اجتماعي، رواني و رفتاري
  • حل مسائل جزئي و آسيب هاي شديد رواني
  • درمان آسيب هاي رواني گروه هاي سني مختلف

رويه درمان در روانشناسي باليني

روانشناسان باليني با 4 روش زير، رويه درمان خود را انجام مي‌دهند.

  1. ارزيابي: ارزيابي رفتاي، مصاحبه تشخيصي، تفسير و بكارگيري تست روانشناسي
  2. مداخله: ارائه خدمات باليني به افراد، خانواده ها و گروها
  3. مشاوره: آموزش و تمرين درون فردي و بين فردي
  4. تحقيق: استفاده از پژوهش ها، تحقيقات، بررسي هاي علمي و روش هاي مربوط به روانشناسي

مصاحبه باليني چيست؟

مصاحبه باليني از تمام روش ها براي ارزيابي مراجعه كننده استفاده مي‌كند. براي مصاحبه باليني نيازي به ابزار نيست و دسترسي آساني براي روانشناسان دارد. تفسيري كه از مصاحبه بدست مي‌آيد از اهميت زيادي برخوردار است. رابطه عاطفي كه مراجعه كننده با درمانگر دارد از اهميت زيادي برخوردار است. اما روش هاي مصاحبه باليني از دو طريق صورت مي‌گيرد.

1. روش مستقيم

در روش مستقيم، روانشناس پرسش هاي خود را از قبل تهيه مي‌كند و هنگام مصاحبه مي‌پرسد. خطرات اين روش زياد است. مثلا ممكن است مراجعه تصوركند كه روانشناس مي‌خواهد از او بازجويي كند و از دادن اطلاعات كافي خودداري مي‌كند.

2. روش غير مستقيم

در اين روش، روانشناس بصورت غير مستقيم پرسش هايي را مي‌پرسد تا با پاسخ مراجعه كننده به مفاهيم قابل فهمي از شخصيت او پي ببرد. در اين روش بيشتر وقت درمان را مراجعه كننده اداره مي‌كند.

چه افرادي به روانشناسي باليني احتياج دارند؟

كساني كه به روانشناس‌باليني احتياج دارند عبارتند از.

  • افراد مبتلا به افسردگي
  • افرادي كه افكار خودكشي دارند
  • افرادي كه نگران و ترسو هستند
  • افرادي كه قصد آسيب زدن به خود و ديگران دارند
  • افرادي كه اختلال خواب دارند
  • افرادي كه بيش از حد انرژي دارند
  • افراد مبتلا به اختلال وسواي فكري-عملي
  • افراد معتاد به الكل و مواد مخدر
  • افراد معتاد به قمار، بازي و…
  • افرادي كه اختلال بر ريخت انگاري دارند
  • افراد مبتلا به اختلال كمبود توجه
  • افرادي كه بيش فعالي دارند
  • افراد مبتلا به اوتيسم
  • افرادي كه ناتواني ذهني و مشكلات يادگيري دارند

زير مجموعه هاي روانشناسي باليني

روانشناسي باليني داراي زير مجموعه هايي است كه در ادامه آنها را نام برده ايم.

  • روانشناسي كودك
  • روانشناسي سلامت
  • روانشناسي سالمندي
  • روانشناسي عصب نگر

تفاوت روانشناس باليني و روان پزشكي

روانشناسان باليني 3 تفاوت دارند كه به آنها اشاره كرده ايم.

  1. اولين تفاوت، تحصيل آنها است. روانپزشك در رشته پزشكي تحصيل مي‌كند و پس از گذراندن دوره هاي عمومي، تخصص روانپزشكي را ادامه مي‌دهد. اما روانشناس باليني ابتدا در رشته انساني تحصيل مي‌كند و پس از قبولي در رشته دانشگاهي روانشناسي، با اخذ مدرك دكتري يا كارشناسي ارشد و كسب پروانه مطب و كد نظام روانشناسي مشغول به كار در مطب مي‌شود.
  2. دومين تفاوت تجويز دارو است. روانشناس باليني اجازه تجويز دارو ندارد و دارو حتما تحت نظر روانپزشك تجويز مي‌شود.
  3. روانپزشك پس از تشخيص بيماري، درمان را مديريت كرده و طيف گسترده اي از روش هاي درماني و دارو تجويز مي‌كند. اما روانشناس باليني بر روي روان، رفتار و روابط بيمار تمركز دارد.

تفاوت روانشناسي باليني و روانشناسي عمومي

تمامي روانشناسان در تمامي حوزه ها تلاش دارند تا عملكرد ذهن انسان را درك كنند. تا مشكلات و اختلالات روحي و رواني افراد را درمان نمايند. اما 2 تفاوت بين روانشناس باليني و عمومي وجود دارد كه عبارتند از.

  1. در دروس كارشناسي ارشد عمومي و باليني تعداد واحدهايي كه گذرانده مي‌شود گوناگون است.
  2. روانشناسان عمومي جذب اغلب سازمان هاي پژوهشي مي‌شوند و روانشناسان باليني جذب ارائه خدمات به مراجعين و درمان مي‌شوند.

آينده شغلي و درآمد روانشناسي باليني چيست؟

روانشناسي شغلي آينده دار و پرطرفدار است كه امروز افراد زيادي جذب اين رشته مي‌شوند. درآمد اين رشته به عوامل زيادي بستگي دارد كه اين عوامل به مهارت ها، توانايي ها، روابط عمومي و ميزان اطلاعات روانشناس برمي‌گردد. هرچه مقدار اين توانايي ها بيشتر باشد، درآمد نيز بيشتر خواهد شد. روانشناسان محيط كارشان در مطب، كلينيك و مراكز درماني است.

كلام آخر

رشته روانشناسي باليني يكي از محبوب ترين رشته ها در حوزه روانشناسي است. اما يافتن روانشناس باليني خوبي كه خدمات مطمئن ارائه دهد دشوار است. روانشناسان باليني به صورت گسترده اي در رابطه با اختلالات، رشد، شخصيت و افكار افراد مختلف مطالعه كرده‌اند و بهترين راه درماني را براي مراجعان ارائه مي‌دهند. براي داشتن روانشناس مجرب و مطمئن، ذهن نو انتخاب مناسبي است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روانشناسي باليني مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: روانشناسي باليني | معرفي رشته روانشناسي باليني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۵۸:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شوهرم اجازه نميده ادامه تحصيل بدم چيكار كنم؟ يكي از مشكلات خانم ها پس از ازدواج اجازه تحصيل نداشتن است. براي جلوگيري از اين اتفاق، قبل از ازدواج بر سر ادامه تحصيل و كار با يكديگر توافق كنيد. محروميت از تحصيل براي خانم هايي كه علاقه زيادي به تحصيلات و پيشرفت دارند، سخت است. حمايت از همسر در دوران ازدواج و كمك به پيشرفت او مساله مهمي است. بهترين راهكار براي مقابله با اين اختلاف نظر، مشورت با روانشناسان است. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

منبع: شوهرم اجازه نميده ادامه تحصيل بدم

شوهرم اجازه نميده ادامه تحصيل بدم

تعداد زيادي از خانم ها گله از اين دارند كه “شوهرم اجازه نميده ادامه تحصيل بدم” اما خانم بسيار علاقه مند به ارتقاء سطح تحصيلات خود است. برخي از آقايان از ادامه تحصيل خانم خود ايراد مي‌گيرد و دلايل خاص خود را دارند. كه اين دلايل عبارتند از: مسائل مالي، سطح تحصيلت بالا و … . اما بهتر است قبل از ازدواج در رابطه با تحصيلات و كار با همسر خود صحبت كنيد و به او از علايق خود سخن بگوييد. براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

دلايل مخالفت ادامه تحصيل همسر

علل متفاوتي وجود دارد كه همسران مخالف ادامه تحصيل خانم ها هستند. اين دلايل عبارتند از.

1. حسادت همسر

همسران حسود علاقه اي به پيشرفت خانم خود ندارند. و دوست دارند كه خود و همسرشان در يك سطح باقي بمانند. اگر همسرشان حرفي از ادامه تحصيل بزند مي‌ترسند كه بيش از او پيشرفت كند. به همين دليل كاملا با ادامه تحصيل همسر و حتي كوچكترين پيشرفت ها مخالف هستند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه حسادت در رابطه كليك كنيد.

2. بي فايده شمردن درس

يكي از دلايل مخالفت همسر براي تحصلات، بي‌فايده شمردن درس است. برخي از آقايان فكر مي‌كنند كه درس خواندن كاملا بي فايده است. حتي اعتقد دارند كه مدرك فقط يك تكه كاغذ است و فايده اي ندارد. به همين دليل احساس مي‌كنند كه خرج كردن پول براي مدركي كه هيچ سودي ندارد، بي فايده است.

3. مسائل مالي

درس خواندن توان مالي لازم دارد. خرج كتاب، دانشگاه، كارگاه و رفت و آمدها هزينه هاي زيادي دارد كه برخي از آقايان توانايي فراهم كردن هزينه ها را ندارند. اگر خرج خانه، خوراك و پوشاك بر عهده مرد خانه باشد و توان مالي متوسطي داشته باشد. به احتمال با ادامه تحصيل همسر خود مخالفت مي‌كند.

4. افكار مرد سالارانه

عده اي از مردان همچنان در زمان قديم گير كرده اند و فكر مي‌كنند فقط مرد بايد پيشرفت كند. زن جايگاه اجتماعي خاصي نبايد داشته باشد. و اگر همسرشان از جايگاه خوبي برخوردار باشد، مردانگي او زير سوال مي‌رود. و مديريت تمام زندگي از دست مرد خارج مي‌شود. براي دريافت اطلاعات در زمينه مردسالاري كليك كنيد.

5. كنترل گر بودن همسر

مردان كنترل گر و محدود كننده علاقه اي به پيشرفت همسر خود ندارند. و سعي دارند كه جلوي پيشرفت همسر خود را بگيرند. در صورتي كه همسرشان كارهايي انجام دهد كه خارج از تحت فرمان او باشد به شدت عصبي مي‌شند و واكنش هاي منفي از خود نشان مي‌دهند.

6. شكاكي همسر

يك از دلايل عدم اجازه تحصيل همسر كه در مراجعان مختلف با آن مواجه شديم؛ شكاك و پارنوئيد بودن همسر است. شوهراني كه دچار اختلال شخصيت پارانوئيد هستند و يا به همسر خود شك دارند. اجازه ادامه تحصيل به همسر خود را معمولا نمي دهند. توصيه مي كنيم مقاله همسر شكاك را مطالعه نماييد.

راهكار براي رضايت همسر در جهت ادامه تحصيل

اگر همسري داريد كه مخالف ادامه تحصيل شما است، از راهكارهاي زير استفاده كنيد.

  • با همسر خود با آرامش صحبت كنيد و دليل مخالفت او را بپرسيد.
  • گفتگوهاي خود با لحن آرام، بدون توهين و بي احترامي سخن بگوييد تا مكالمه به دعوا ختم نشود.
  • در رابطه با علاقه تان به درس صحبت كنيد.
  • به همسر خود بگوييد كه او را حمايت گر خود مي‌دانيد و اين رفتار باعث مي‌شود كه احساس كنيد هيچ حمايتي از سمت او نداريد.
  • به همسر خود بگوييد كه پيشرفت شما، پيشرفت او نيز هست. و براي رسيدن به پيشرفت ها و اهداف خود به كمك او نياز داريد.
  • برخي از آقايان نگران زندگي مشترك خود هستند و احساس مي‌كنند با ادامه تحصيل همسرشان تمام زندگي به مشكل برخواهد خود. بنابراينبه همسر خود بگوييد كه كلاس هايتان را طوري برنامه ريزي خواهيد كرد كه مانند گذشته به امور خانه رسيدگي خواهيد كرد.
  • براي اينكه همسرتان با ادامه تحصيل شما موافقت كند و شما را حمايت كند، لازم است شما نيز او را حمايت كنيد و پيشرفتش كمك كنيد.
  • در تصميم گيري هاي خود از همسرتان نظر بپرسيد و او را متوجه كنيد كه نظرش براي شما حائز اهميت است.
  • اگر شوهرتان قصد ادامه تحصيل دارد از او بخواهيد كه در كنار يكديگر باهم پيشرفت كنيد.
  • هرگز پيشرف و موفقت هايتان را به رخ همسرتان نكشيد تا باعث حسادت او شود. و در نتيجه مانع ادامه تحصيل شما شود.
  • به صورت تدريجي تمام مسائل را بيان كنيد. به يكباره عزم خود را براي راضي كردن همسرتان جزم نكنيد.
  • از همسر خود بخواهيد براي پيشرفت و بهبود كيفيت زندگي به روانشناس مراجعه كنيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه حمايت از همسر كليك كنيد.

كلام آخر در شوهرم اجازه نميده ادامه تحصيل بدم

برخي از آقايان دلايل مخصوص خود را براي مخالفت با ادامه تحصيل همسر خود دارند. اما تعداد دلايل عمده اي كه بسياري از آنها دارند در مقاله ذكر شده است. براي كمك به پيشرفت يكديگر از روانشناسان حرفه اي و مجرب كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شوهرم اجازه نميده ادامه تحصيل بدم مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شوهرم اجازه نميده ادامه تحصيل بدم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۵۲:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تند حرف زدن يا كلاترينگ نوعي اختلال در گفتار است. در اين اختلال، فرد با سرعت بالا و نا مفهوم سخن مي‌گويد. گفتار اين افراد نامنظم و پراكنده است. به طوري كه متوجه طرز صحبت اين افراد نخواهيد شد. علل تند حرف زدن برخي از افراد عزت نفس پايين، هيجان بالا، ژنتيك و… است. كساني كه تند صحبت مي‌كنند علائمي چون ضعف ادراك، استرس و اضطراب، ضعف در روخواني و … دارند. اما نگران نباشيد راهكارهايي براي اين افراد در نظر گرفته ايم. كه با كمك روانشناس و تمرين، تلاش به نتيجه مطلوبي خواهند رسيد. براي دريافت مشاوره تلفني كليك كنيد.

منبع: تند حرف زدن | سرعت حرف زدن، تمرين براي شمرده حرف زدن

تند حرف زدن

تند‌حرف زدن يا كلاترينگ نوعي اختلال در گفتار است. كه فرد همزمان با سرعت بالاي گفتار، تمركز كافي براي ربط بين جملات ندارد و حروف آخر كلمات رابيان نمي‌كند. در واقع كلاترينگ نوعي اختلال در پردازش گفتار و زبان است. كه با گفتار نامنظم، سريع، پراكنده، سازمان نيافته و غيرقابل درك مشخص مي‌شود.

افرادي كه تند حرف مي‌زنند مانند كسي هستند كه در حال دويدن هستند. صحبت با اين افراد شايد شما را نيز دچار استرس و اضطراب كند. شايد در نگاه اول افرادي آرام به نظر برسند اما زماني كه شروع به مكالمه كنيد متوجه عجله و استرس هنگام صحبت كردن آنها خواهيد شد. تند حرف‌زدن شخص مقابل ما را خسته مي‌كند. متوجه منظور و حرفمان نمي‌شود و حتي ممكن است بجاي دقت به صحبت شما بيشتر به نوع حرف‌زدن دقت كنند و متوجه منظورتان نشوند.

تند حرف زدن علائمي دارد كه در ادامه به آن اشاره كرده ايم. براي اصلاح نوع رفتار خود راهكارهايي را توصيه كرده ايم اما بهترين راه درمان براي تند حرف‌زدن، كمك از روانشناسان است. براي دريافت مشاوره تلفني روانشناسي كليك كنيد.

علل تند حرف زدن

تند‌حرف زدن يا كلاترينگ بيشتر جنبه ذهني يا رواني دارد. اما عللي وجود دارد كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

  • كمبود اعتماد به نفس
  • هيجان بالا
  • اضطراب بالا
  • ريشه در عادات شما يا اطرافيان دارد
  • ژنتيك
  • عجول بودن

علائم تند حرف زدن

علائمي براي تشخيص تند‌حرف زدن وجود دارد. كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

  • تكرار حروف
  • نا آگاهي از مشكل
  • ضعف در توجه
  • ضعف ادراك
  • تفكر سازمان نيافته
  • هنگام مطالعه متن برخي از برخي حروف گذر مي‌كنند
  • آخر كلمات را كامل نمي‌كنند
  • عجول
  • استرس
  • اضطراب
  • غير قابل درك صحبت مي‌كنند
  • نامنظم صحبت مي‌كنند
  • پراكنده حرف‌مي‌زنند

تمرين شمرده حرف زدن

تمرين هايي براي شمرده حرف زدن وجود دارد كه با استفاده از آنها توانايي آروم و شمرده حرف زدن را در خود قوي خواهيد كرد. تمرين‌ها به شرح زير است.

1. به خود زمان بدهيد

اولين مرحله براي تمرين شمره حرف زدن فرصت دادن به خود است. لزومي ندارد كه تمام صحبت هاي خود را در عرض 30 ثانيه بگوييد، يا كسي به دنبال شما نيوفتاده است كه تند تند صحبت مي‌كنيد. مي‌توانيد آرام و با صبوري حرف هايتان را اول در ذهن خود مرور و سپس بر زبان بياوريد. مشكل تند حرف زدن مشكلي ذهني است. يعني اولين چيزي كه مانع شمرده حرف زدن ميشود، ذهن شماست. شايد ذهنتان مي‌گويد كه زيادي داري صحبت مي‌كني! همه منتظرن حرف تو تموم بشه! اما اينطور نيست و همه منتظر شنيدن حرف هاي شما هستند. كساني كه حرف هاي شما را مي‌شنوند دوست دارند كه با آرامش و واضح متوجه صحبت هايتان شوند.

2. ريتم را رعايت كنيد

دومين مرحله براي تمرين‌شمرده حرف زدن، رعايت ريتم است. استفاده از تمپو براي كنترل ريتم كمك كننده است. زماني كه مشكلات ذهني برطرف شد و شروع به تمرين با تمپو كرديد. تا زماني كه ريتم را به تعادل رسانده ايد به تمرين با تمپو ادامه دهيد.

3. از ابزارهاي فن بيان استفاده كنيد

براي اينكه بتوانيد به آرامي و شمرده صحبت كنيد از ابزارهاي فن بيان استفاده كنيد. با استفاده از اين ابزارها مي‌توانيد بدون آن كه لطمه اي به زيبايي بيان وارد شود، سخن بگوييد. اين ابزارها بسيار ساده و مهم هستند كه عبارتند از.

1. كشيدن واكه ها

كشيدن واكه ها راهي براي شمرده صحبت كردن است. براي اين تمرين حروف صدا دار آ، اُ، اِ، او، اي را بكشيم. زماني كه بخواهيم در يك واحد زمان 2 كلمه را بگوييم اما سكوت نكنيم، تمرين زير را انجام مي‌دهيم.

2 كلمه را طوري كش بدهيد كه كل ميزان صداها پر شود. براي اين كار هركدام از حروف صدا دار اين دو كلمه را به اندازه كش دهيد. اگر صداها را بيشتر يا كمتر از حد بكشيم نظم بهم خورده و از ريتم مي‌افتد.

2. سكوت

سكوت بهترين راه براي پايين آمدن سرعت فن بيان است. شما بايد در ميان كلمات كمي سكوت يا مكث كنيد.

اين سكوت بايد طوري باشد كه باعث بهم خوردن ريتم نشود. براي همين منظور سكوت بايد مانند حروف در محاسبه سرعت حرف زدن لحاظ شود.

3. مكث بر حروف بي صدا

اگر نخواهيم از ابزارها براي پايين آوردن سرعت بيان استفاده كنيم، مكث ابزار خوبي براي تمرين است. مكث برابر با سكوت نيست. تنها راه تلفظ بيشتر است تا وقت بگيرد.

4. براي مطالعه خود زمان بگذاريد

يك صفحه از كتاب مورد علاقه تان را برداريد و زمان بگيريد. به طور معمول هميشه روخواني كنيد. بار دوم هم تكرار كنيد و زمان بگيريد اما سعي كنيد كه شمرده و آرام بخوانيد. اين كار را تا 10 بار تكرار كنيد و هر مرتبه زمان بگيريد اما تلاش كنيد تا زمان بيشتري در هر مرتبه اضافه شود. به مدت 2 ماه اين تمرين را انجام دهيد و موقع صحبت نيز به اين تمرينات عمل كنيد.

5. با افرادي كه آرام سخن مي‌گويند تعامل كنيد

زماني را براي صحبت كردن با اشخاصي كه آرام، شمرده و زيبا سخن مي‌گويند سپري كنيد. يا از گوش دادن به افرادي كه در تلويزيون و راديو آرام صحبت مي‌كنند لذت ببريد. شنيدن به پادكست ها و افراد صدا پيشه كمك به اصلاح بيان شما مي‌كند.

6. تنفس صحيح را آموزش ببينيد

تنفس كشيدن صحيح را آموزش ببينيد. تنفس‌درست در طرز صحبت شما تاثير بسزايي مي‌گذارد. افرادي كه تند حرف مي‌زنند به صورت سطحي تنفس مي‌كنند. اما اين تنفس سطخي سبب لرزش صدا، نا مفهوم بودن كلمات و جملات مي‌شود.

7. صداي خود را ضبط كنيد

هنگام صحبت عادي صداي خود را ضبط كنيد. پس از ضبط صداي خود، به كمترين درجه از سرعت قرار دهيد و گوش دهيد. شايد قبل از انجام اين كار فكر كنيد كه آرام صحبت كردن شما زيبا نيست. اما حال متوجه شده ايد كه شمرده صحبت كردن چقدر زيبا و لذت بخش است.

كلام آخر

تند حرف زدن تمريناتي دارد كه براي كودكان زير نظر گفتار درمان و بزرگسالان تحت نظر روانشناس قابل درمان است. براي درمان هرچه زودتر اقدام كنيد تا در آينده دچار مشكل نشويد. بنابراين براي برنامه ريزي و راهنمايي درست نياز به مشورت با روانشناسان متخصص و مجرب دارند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد. براي دريافت گفتار درماني براي كودكان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تند حرف زدن مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تند حرف زدن | سرعت حرف زدن، تمرين براي شمرده حرف زدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۲۶:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

گوشه گيري در افسردگي يكي از رايج ترين علائم و مشكلاتي است كه مبتلايان به اين اختلال خلقي آن را تجربه مي‌كنند. در حقيقت افرادي كه دچار افسردگي اساسي هستند اغلب انزوا را ترجيح مي‌دهند. انزوا و گوشه گيري به تنهايي باعث تشديد علائم افسردگي مي‌شود با گذر زمان خارج شدن از اين شرايط دشوارتر شده و روند درمان طولاني‌تر مي‌شود. بي‌حوصلگي، كمبود انرژي و خلق پايين شرايط را براي نزديك شدن به اين دست افراد سخت‌تر مي ‌كند. در چنين مواردي دريافت مشاوره افسردگي لازم و ضروري است.

منبع: گوشه گيري در افسردگي | علت و بهترين راه هاي درمان گوشه گيري و افسردگي

گوشه گيري در افسردگي

افراد با تجربه نشانگان‌افسردگي تمايل بيشتري به گوشه گيري پيدا مي‌كنند. شما در خود يا اطرافيان تان احتمالا برهه‌اي از زمان انرژي تان را از دست داده‌ايد. تمايل به حضور در جمع نداشته و حتي ميلي به غذاي مورد علاقه تان نيز نداشته ايد. اين وضعيت براي چند ساعت تا چند روز با توجه به رويدادهاي زندگي تان طبيعي است. اما اگر بيش از اين بازه زماني گوشه گيري مي‌كنيدحتما براي دريافت خدمات مشاوره و درمان افسردگي اقدام نماييد.

علل و روند گوشه گيري در افسردگي

گوشه گيري و تمايل به انزوا يكي از علائم افسردگي است كه عوامل مختلفي مي‌توانند در بروز آن نقش داشته باشند. از جمله اين عوامل مي‌توان به وجود مشكلاتي نظير ناتواني در لذت بردن از جمع، كاهش اعتماد به نفس، فقدان انرژي، بي‌حوصلگي و احساس غمگيني در اكثر اوقات روز اشاره كرد. در اين شرايط هرچقدر افراد بيشتر به سمت تنهايي كشيده مي‌شوند، علائم افسردگي نيز با شدت بيشتري در آن‌ها بروز مي‌يابند؛ در نتيجه در سيكل معيوبي گرفتار مي‌شوند. به طوري كه هرچقدر افسردگي شدت مي‌يابد، گوشه گيرتر مي‌شوند و اين گوشه گيري خود به افسردگي شديدتر مي‌انجامد. به همين خاطر بايد با دريافت كمك‌هاي حرفه‌اي بتواند به موقع اين چرخه را درهم بشكند. براي آشنايي با علائم افسردگي شديد كليك كنيد.

راه هاي غلبه بر گوشه گيري در افسردگي

غلبه بر گوشه گيري در كاهش علائم ديگر افسردگي به شما كمك مي‌كند. در ادامه 4 راهكار براي غلبه بر گوشه گيري و افسردگي ارائه داده‌ايم.

بيشتر بخوانيد : درمان اختلالات خلقي

1- در ميان گذاشتن عواطف و احساسات

يكي از عواملي كه روز به روز شما را تنهاتر مي‌كند درون ريزي مفرط افكار و احساسات منفي است. سعي كنيد با يكي از دوستان يا اعضاي خانواده‌تان كه مي‌دانيد رويكردي همدلانه و غيرقضاوتي به شما دارد، صحبت كرده و افكار و احساساتتان را با او در ميان بگذاريد.

طبق بررسي‌ها، فارغ از اينكه شنونده چه پاسخي مي‌دهد، فقط با به اشتراك گذاري احساسات، در حال بيمار بهبودي مشاهده شد. اما اگر فكرمي‌كنيد اطرافيانتان نمي‌توانند به خوبي به حرف‌هايتان گوش بسپارند، حرف‌زدن با يك روانشناس مي‌تواند بهترين گزينه پيش روي شما باشد.

2- فعال سازي رفتاري براي غلبه بر گوشه گيري در افسردگي

فعال سازي رفتاري يكي از تكنيك هاي اصلي است كه روانشناسان در درمان افسردگي از آن كمك مي‌گيرند. در اين تكنيك بيمار افسرده بايد يك برنامه دقيق از فعاليت‌هاي روزانه خود تهيه كرده و به تدريج برخي فعاليت‌ها را به برنامه خود اضافه كند.

اين تكنيك در حقيقت به فرد كمك مي‌كند تا به تدريج و با سرعت دلخواه خود به جريان زندگي روزمره بازگردد. استفاده از فعال سازي رفتاري در غلبه بر گوشه گيري در افسردگي نيز مي‌تواند تا حد بسياري موثر باشد. چرا كه هرچقدر فرد بيشتر بي‌تحرك باقي بماند و از اعمال روزمره دست بكشد روزبه روز تمايل بيشتري به گوشه گيري پيدا مي‌كند.

3- از روان درماني كمك بگيريد

اگرچه در برخي موارد ممكن است افسردگي با اقدامات خودياري بهبود پيدا كند اما متخصصان پيشنهاد مي‌كنند كه براي درمان هرچه زودتر از روانشناسان كمك بگيريد. طبق مطالعات پژوهشي كمك‌گرفتن از روان درماني به خصوص روان درماني با رويكرد شناختي رفتاري تاثير بسزايي در بهبود افسردگي و علائم آن از جمله گوشه‌گيري دارد. درمانگران در اين رويكرد تلاش مي‌كنند تا افكار زيربنايي و افسرده ساز را شناسايي كرده و با انجام اصلاحات شناختي و رفتاري در اين زمينه به بهبود مراجعين خود كمك كنند. براي آشنايي با سريع ترين راه هاي درمان افسردگي كليك كنيد.

4- از دارو درماني كمك بگيريد

امروزه داروهاي مختلف ضدافسردگي در بازار وجود دارند. داروها در شرايطي كه بيمار انگيزه بسيار كمي براي تغيير دارد و رواندرماني به تنهايي براي او پاسخگونيست تا حد زيادي ياري دهنده ‌مي‌باشد. طبق بررسي‌ها اكثر اين داروها اثرات خود را با گذشت دست كم دو هفته اعمال مي‌كنند. و باعث بهبود علائمي نظير كج خلقي، درگيري با افكار مرگ، بي انگيزگي و گوشه گيري مي شوند.

با اين حال توجه به اين نكته بسيار حائز اهميت است كه هرگز نبايد اين داروها را به طور سرخود مصرف كنيد، چرا كه ممكن است عوارض ناخوشايندي براي شما به همراه داشته باشد. براي تصميم گيري در مورد مصرف يا نحوه قطع داروها حتما با متخصص در ارتباط بوده و از او مشورت بگيريد. پيشنهاد مي‌شود مقاله درمان مناسب براي انواع افسردگي را هم بخوانيد.

سازگاري با گوشه گيري ناشي از افسردگي

شما با بي‌توجهي به گوشه گيري و پيامدهاي آن تنها وضعيت خود را بدتر خواهيد كرد. كساني كه به متخصص مراجعه نمي‌كنندو يا تظاهر به بهبودي دارند، بعد از مدتي آگاهي‌شان نسبت به بيماري شان از دست مي‌رود. در چنين وضعيتي گوشه گيري و افسردگي شان به اعماق شناختي هايشان رسوخ كرده و در بلند مدت تاثيراتش را بر روابط او خواهد گذاشت. بنابراين حتما هرچه زودتر با متخصصين روانشناسي تماس گرفته و درمان را شروع كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه گوشه گيري در افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

تمايل به گوشه گيري در افسردگي با اختلال فوبياي اجتماعي چه تفاوتي دارد؟

بيمار افسرده از بودن با جمع لذتي نمي برد يا به عبارت ديگر حوصله كافي براي معاشرت با ديگران را ندارد، اما در فوبياي اجتماعي مشكل اصلي اضطراب و نگراني فرد از قضاوت يا نظر ديگران در مورد خود است. در واقع در اين شرايط فرد دوست دارد كه وارد جمع شود اما مي ترسد كه نتواند عملكرد خوبي از خود به نمايش بگذارد. براي تشخيص بهتر اين دو وضعيت از يكديگر بهتر است با يك روانشناس مشورت نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: گوشه گيري در افسردگي | علت و بهترين راه هاي درمان گوشه گيري و افسردگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۲۳:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از خدمات مركز مشاوره تلفني اهواز اطلاع داريد؟ ايجاد شرايط ناگوار در زندگي و قرار گرفتن در وضعيت‌هاي روحي و رواني نامطلوب مانند از دست دادن عزيزان، افسردگي، فوبيا، جدايي و… مساله‌ايست كه براي بسياري از افراد پيش خواهد آمد. در چنين شرايطي فرد نياز دارد كه از طريق مشاوره و كمك گرفتن از افراد متخصص، ناراحتي ناشي از مشكل به وجود آمده را تسكين داده و از طرفي ديگر راه‌حلي كارساز و مفيد براي مشكل خود دريافت كند. در طي چند سال اخير دريافت مشاوره از طريق تلفن و به صورت غيرحضوري بسيار رايج شده و به دليل كاهش هزينه‌ها و همچنين مزيت غيرحضوري بودن، توانسته طرفداران زيادي را به سوي خود جلب كند. مشاوره تلفني اهواز نيز از جمله مشاوره‌هاي تلفني است كه در طي چند سال اخير توانسته با فعاليت‌هاي نتيجه‌بخش و مشاوره‌هاي بسيار مفيد خود، گره از مشكلات بسياري از مردم باز كند.

منبع: مشاوره تلفني اهواز | مشاوره تلفني از بهترين روانشناسان در خوزستان

مزاياي دريافت مشاوره به صورت تلفني

دريافت مشاوره به صورت تلفني، مزيت‌ها و فوايد بي شماري دارد كه در ادامه به چند نمونه از مهم‌ترين مزاياي مشاوره تلفني اهواز اشاره خواهد شد:

1. راحت بودن

شما با استفاده از مشاوره تلفني، ديگرنيازي به حضور در محل و روبه رو شدن با مواردي همچون ترافيك، آلودگي هوا، ازدحام و… را نداريد. در واقع تنها با يك تماس مي‌توانيد از مشاوره‌هاي افراد آموزش ديده و مجرب مركز مشاوره تلفني اهواز بهره‌مند شويد.

2. مشاوره تلفني اهواز | هزينه كمتري دارد

دريافت مشاوره تلفني، چه از لحاظ ويزيت يا حق مشاوره و چه از لحاظ صرف وقت و انرژي، نسبت به مشاوره حضوري از نظر اقتصادي بسيار مقرون به صرفه‌تر مي‌باشد. همچنين با توجه به شرايط كنوني و شيوع ويروس مرگبار كرونا واهميت فاصله گذاري اجتماعي، مشاوره تلفني بهترين گزينه جهت دريافت مشاوره مي‌باشد.

3. دسترسي مناسب از لحاظ مكان جغرافيايي

مشاوره تلفني براي افرادي كه بنا بر دلايل مختلف مانند مهاجرت و يا دور بودن از مكان مركز مشاوره و عدم دسترسي به آن، نمي‌توانند با روانشناس خود ملاقات حضوري داشته باشند، گزينه بسيار خوبي محسوب مي‌شود.

4. مشاوره تلفني اهواز | عدم محدوديت زمان

مشاورين مركز مشاوره تلفني اهواز، هميشه و در هر لحظه فعال هستند و در اين زمينه محدوديتي وجود ندارد. به طور كلي مي‌توان گفت كه مشاوره تلفني در بسياري از موارد نسبت به مشاوره حضوري برتري دارد. مشاوره‌هاي حضوري، معمولا قبل از ملاقات با فرد، نوبت و ساعت مشخصي را جهت دريافت مشاوره تعيين مي‌كنند. در واقع بسياري از مسائل به گونه‌اي هستند كه فرد ممكن است در هر ساعتي از شبانه روز نياز به دريافت مشاوره داشته باشد و عدم بررسي مشكل مورد نظر شايد حوادث و پيامدهاي ناگواري را به همراه داشته باشد. بنابراين مشاوره تلفني در اين زمينه ارجعيت دارد.

5. دريافت مشاوره به صورت ناشناس

همچنين براي دريافت مشاوره تلفني اهواز، نيازي به گرفتن نوبت قبلي نيست و فقط با برقراري ارتباط تلفني مي توان به مشاور مربوطه وصل شد. بسياري از افراد بنا بر دلايل مختلف علاقه‌اي به حضور در محل مشاوره ندارند يا دوست دارند به صورت ناشناس، اين مشاوره‌ها را دريافت نمايند كه مشاوره تلفني از بهترين گزينه‌ها براي اين گونه از افراد مي‌باشد.

روش دريافت مشاوره تلفني

مركز مشاوره تلفني اهواز، جهت ارتباط مراجعين به روانشناسان شرايط خاصي تعيين نكرده است و شما مي‌توانيد از طريق ارتباط تلفني، از خدمات و مشاوره‌هاي آنان بهره‌مند شويد. روش دريافت مشاوره تلفني نيز به اين صورت است كه افراد پس از شماره گيري تلفن مركز مشاوره، به منشي وصل شده و سپس منشي مربوطه با پرسيدن سوالات مرتبط با مشكل شما، نوع مشاوره را تعيين كرده و ثبت مي‌نمايد.

پس از طي اين مراحل شما به سرعت با روانشناس و مشاور مربوطه وصل شده و مي‌توانيد مشكل خود را مطرح كرده و از مشاوره‌ها و راه حل‌هاي آنان بهره‌مند شويد. بنابراين دريافت مشاوره تلفني اهواز، هيچ پيچيدگي خاصي ندارد و شما به همين راحتي مي‌توانيد از تجربه‌ها و مشورت‌هاي يك فرد با تجربه و آموزش ديده بهره‌مند شويد. براي دريافت مشاوره تلفني كليك كنيد.

زمينه‌هاي مشاوره‌اي مركز مشاوره تلفني اهواز

مركز مشاوره تلفني اهواز، با بهره گيري از افراد باتجربه و مجرب كه در زمينه‌هاي مختلف مشاوره‌ اي اعم از طلاق، ازدواج، اعتياد و… داراي تحصيلات عاليه هستند، توانسته در شهر شهركرد محبوبيت و موفقيت بسيار بالايي كسب كند. در ادامه به چند نمونه از اين مشاوره‌ها مي‌پردازيم.

1. مشاوره خانواده

مشاوره‌هاي خانوادگي جهت بهبود شرايط و وضعيت زندگي ارائه مي‌گردد كه اين مشاوره‌ها شامل مواردي همچون طلاق، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره زوجين، تغيير جنسيت و… مي‌باشد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره خانواده و مشاوره تلفني خانواده كليك كنيد.

2. مشاوره تلفني اهواز | مشاوره تحصيلي

اين نوع مشاوره مخصوص دانشجويان و دانش آموزان بوده و در اين زمينه مشاوره‎هاي مفيدي به اين قشر از جامعه ارائه مي‌دهد. مشاوره تحصيلي به دانش آموزان كمك مي‌كند در انتخاب رشته تحصيلي دبيرستان، بهترين تصميم را گرفته و در زمينه انتخاب رشته دانشگاهي خود نيز دچار ترديد نشوند. همچنين مشاوران تحصيلي به افراد محصل كمك ميكنند كه مسائل و مشكلات مربوط به تحصيل و همچنين محيط دانشگاه را به راحتي حل نمايند. براي آگاهي بيشتر در زمينه مشاوره تحصيلي و مشاوره تلفني تحصيلي كليك كنيد.

3. مشاوره روان شناختي

به جرات مي‌توان گفت كه مشاوره روان شناختي مركز مشاوره تلفني اهواز، از جمله موفق‌ترين و نتيجه بخش‌ترين مشاوره‌هاي تلفني شناخته مي‌شود. چرا كه در اين مركز افرادي بسيار دلسوز و مهربان مشغول به فعاليت بوده و مشاوره روان شناختي را به بهترين نحو انجام مي‌دهند. مشاوره‌هاي روانشناختي در زمينه‌هاي گوناگون و با اهداف متعددي انجام مي‌شود كه رسيدگي به وضعيت روحي و رواني از مهم‌ترين آن‌ها مي‌باشد.

4. مشاوره تلفني اهواز | مشاوره تلفني طلاق

در صورتي كه در زندگي مشترك خود، به مشكل مواجه شديد و احساس كرديد نياز به همدلي و مشاوره‌هاي يك فرد متخصص داريد، مركز مشاوره تلفني اهواز آماده ارائه خدمات در هر ساعت از شبانه روز به شما عزيزان مي‌باشد. مشاوران اين مركز تصميم طلاق شما را بررسي كرده و در صورت لزوم راهكارهاي مناسبي را ارائه مي‌دهند. همچنين مركز مشاوره تلفني اهواز در زمينه آسيب‌هاي پس از طلاق نيز توانسته راه حل‌هاي مفيدي به مراجعه كنندگان پيشنهاد دهد. در بسياري از موارد مشاهده شده افرادي كه در مرز جدايي و طلاق بودند، توانستند با دريافت راهكارهاي مناسب از طريق مشاوره تلفني اهواز و پياده سازي آن در زندگي، به شرايط عادي برگشته و با شريك زندگي خود صلح و سازش برقرار كنند. براي اطلاع بيشتر از مشاوره طلاق كليك كنيد.

5. مشاوره در زمينه‌هاي ديگر

مشاوره تلفني اهواز علاوه بر موارد ذكر شده در حيطه هر آنچه كه شما فكرش را بكنيد و هر نوع مشكلي كه ممكن است براي فرد يا خانواده پيش بيايد بهترين و تخصصي‌ترين خدمات را ارائه مي‌دهد. ساير زمينه‌هاي خدمات مشاوره عبارتند از:

_ مشاوره ترك اعتياد و مشاوره ترك اعتياد تلفني
_ مشاوره ازدواج و مشاوره تلفني ازدواج
_ مشاوره خيانت همسر تلفني
_ مشاوره كودك و مشاوره تلفني كودك
_ مشاوره جنسي و مشاوره تلفني جنسي
_ مشاوره تلفني با موبايل
_ مشاوره شغلي و مشاوره شغلي تلفني
_ مشاوره آنلاين
و…

براي مشاوره در زمينه هاي مختلف از اهواز مي توانيد با متخصصان مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره تلفني اهواز | مشاوره تلفني از بهترين روانشناسان در خوزستان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۷:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رابطه سمي چيست؟ به چه روابطي سمي مي‌گويند؟ چرا بايد از روابط سمي دوري كرد؟ واژه رابطه سمي در سال 1995 توسط ليليان گلاس ابداع شد. روابط سمي فقط عاشقانه نيستند و شامل اعضاي خانواده، دوستان و همكاران نيز مي‌شود. در واقع رابطه سمي به طور جدي روح و روان شما را بازي مي‌دهد. آسيب هاي جبران ناپذيري وارد مي‌كند و بايد هزينه هاي زيادي بابت خرج آسيب‌هاي وارد شده بدهيد. در روابط سمي‌افراد از يكديگر حمايت نمي‌كنند، حسادت و بي صداقتي موج مي‌زند و در نهايت تعهدي در رابطه وجود ندارد. براي اطلاع از نشانه‌ها، راهكارها و نكاتي پس از رهايي از رابطه سمي همراه ما باشيد.

منبع: رابطه سمي | راه هاي بيرون آمدن از رابطه سمي

رابطه سمي

اصطلاح رابطه سمي را ليليان گلاس در سال 1995، متخصص ارتباطات و روانشناسي در كاليفرنيا، در كتاب مردم سمي ابداع كرد. منظور از رابطه سمي يعني: رابطه اي كه در آن اشخاص از يكديگر حمايت نمي‌كنند. درگيري، دعوا و بحث، تضعيف ديگري، رقابت ناسالم و بي احترامي در اين روابط مشهود است. ليليان گلاس اين نوع روابط را نامطلوب ناميد و گفت كساني كه درگير اين رابطه هستند احساس خستگي و ناراحتي دارند. طوري كه رفتار بد و دعوا نسبت به رفتار خوب بيشتر است. البته اينكه رابطه سمي فقط رابطه عاشقانه نيست، روابط خانوادگي، حرفه اي، دوستانه و والد-فرزندي نيز شامل مي‌شود.

براي آشنايي بيشتر با نشانه هاي رابطه ناسالم كليك كنيد.

ويژگي هاي فرد سمي

كساني كه مبتلا به بيماري هاي رواني، افكار و احساسات زير هستند بيشتر در معرض رابطه‌سمي قرار خواهند گرفت.

  • اختلال دو قطبي
  • افسردگي اساسي
  • افسردگي پنهان
  • افرادي كه احساسات حساس دارند
  • از نظر عاطفي ضعيف هستند
  • افكار پارانوييد
  • غير قابل اعتماد
  • حسود
  • خودخواه
  • منفي نگر
  • افراد دچار اختلالات شخصيت به خصوص اختلال شخصيت خودشيفته
  • بي ادب

نشانه هاي رابطه سمي

معمولا اغلب كساني كه در رابطه سمي هستند، احساس خوشحالي ندارند. از فردي كه با آن در رابطه سمي‌اند (شريك عاطفي، دوست، همكار، والدين و….) خسته و گريزانند. اگر از آن ها درباره احساس و وضعيت شان بپرسيد جواب هاي زير را مي‌دهند. براي آشنايي بيشتر با نحوه مرور رابطه با چند سوال كليك كنيد.

  • سوء استفاده فيزيكي و كلامي مي‌شود
  • دائم احساس بي‌احترامي و بي ارزشي مي‌كنيد
  • نيازهاي شما در رابطه بر طرف نمي‌شود
  • هركاري انجام دهيد طرف مقابل اعتمادش جلب نمي‌شود
  • به تدريج اعتماد به نفس خود را از دست مي‌دهيد
  • مدام احساس تحقير و پشيماني مي‌كنيد
  • احساس افسردگي و خستگي داريد
  • دائم احساس عصبانيت مي‌كنيد
  • وقت و انرژي زيادي را صرف روحيه دادن به طرف مقابل مي‌كنيد
  • حتي اگر تقصيري نداشته باشيد، شما را مقصر مي‌داند
  • در روابط سمي گير دادن‌هاي الكي زياد است
  • ممكن‌است پس از دعوا در طول روز با يكديگر صحبت نكنيد
  • از يكديگر هيچگونه حمايتي نمي‌كنيد
  • اگر در رابطه احساس حسادت و پشيماني كرديد، رابطه سمي داريد
  • در روابط سمي در طول روز استرس به همراه شماست
  • در روابط سمي ، دروغ و بي اعتمادي جريان دارد
  • اجبار به قطع روابط دوستانه و خانواده نشان از رابطه سمي است
  • احساس بي لياقتي و بي فايده بودن داريد
  • به يكديگر اطمينان نداريد
  • از ظاهر شما ايراد مي‌گيرد
  • در روابط جنسي عملكرد خوبي ندارد
  • در روابط سمي طرف مقابل دائم در حال مقايسه است
  • شك و كنترل گري وجود دارد
  • بر خواسته‌هاي خود پافشاري مي‌كنند و خودخواهند
  • زوجين جدا از هم زندگي مي‌كنند
  • ابراز علاقه در رابطه سمي بسيار كمرنگ است
  • همدلي و خوش رفتاري وجود ندارد
  • درگيري ها و دعوا تمام شدني نيست

مشكلات افراد داراي رابطه سمي

روابط سمي تاثير بسزايي بر سلامت روان فرد خواهد گذاشت. اين افراد دائم ناراحت و خسته هستند. كساني كه داخل رابطه‌سمي قراردارند به اختلالات مشابهي مبتلا مي‌شوند. اين اختلالات و بيماري ها عبارتند از؛

  • افسردگي
  • اضطراب
  • استرس
  • اختلال خواب
  • اختلال خوردن
  • احساس دائمي غم
  • كاهش عزت نفس

راهكار براي بهتر كردن رابطه سمي

ماندن در رابطه سمي به مرور زمان به روح و روان شما آسيب وارد مي‌كند. اين احساس خستگي، در بند بودن و حقارت به مرور زمان طاقت فرسا مي‌شود. اما تمامي روابط سمي پايان تلخي نخواهد داشت. به كمك روانشناس و خواست زوجين اين مشكل حل شدني است. در ادامه راهكارهايي براي بهيود روابط سمي در نظر گرفته ايم. براي آشنايي با اصول دوستي دختر و پسر كليك كنيد.

1. همدلي كنيد

بهترين راه براي بهبود رابطه سمي، درك متقابل است. با مشاهده مسائل از نگاه همسرتان با او همدلي كنيد و ديدگاه او را درك كنيد.

2. به يكديگر اعتماد كنيد

رابطه اي كه بر اساس بي اعتمادي بنا شده باشد رابطه سمي است. براي اصلاح اين رفتار به دنبال اعتماد كردن باشيد تا رابطه با آرامشي داشته باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه درمان بي اعتمادي كليك كنيد.

2. اشتباه خود را بپذيريد

يكي از راهكارها براي بهبود روابط سمي، پذيرش اشتباهات است. با قبول اشتباهات خود و تكرار نكردن دوباره، از شدت دعوا و بحث كاسته مي‌شود.

3. نبش قبر نكنيد

با فراموش‌كردن اشتباهات گذشته و اتفاقاتي كه موجب اذيت شما شده است، آرامش بدست خواهيد آورد و بر مسائل موجود تمركز خواهيد كرد.

4. ابراز علاقه كنيد

گاهي زوجين با دعواها و بحث هايي كه پيش مي‌آيد ابراز علاقه را فراموش مي‌كنند. محبت و ابراز علاقه چاشني رابطه سالم است.

5. مشكلات خود را بيان كنيد

با بيان دوستانه مشكلات و ناراحتي ها به همسر خود اشتباهاتش را بگوييد. از او بخواهيد كه بحث آزاد داشته باشيد و خواسته هاي خود رابيان كنيد.

6. از روانشناس كمك بگيريد

بهترين راه و مطمئن ترين درمان دريافت كمك از روانشناس است. با كمك و مشورت از روانشناس ريشه بحث و رابطه سمي شما بررسي خواهد شد و راهكارهاي مفيد به شما ارائه خواهد شد.

براي دريافت مشاوره تلفني كليك كنيد.

چه زماني رابطه سمي را بايد تمام كرد؟

با تمام تلاش‌ها و راهكارهايي كه خرج رابطه سمي كرده‌ايد، اگر وضعيت باز هم به همان شكل ادامه دارد بهتراست به كمك روانشناس از اين رابطه خارج شويد. در نظر داشته باشيد كه ماندن در رابطه سمي، سلامت رواني شما را به خطر مي‌اندازد. و عاقلانه ترين راه خارج شدن از اين رابطه است. با آسيب هايي كه بر روان شما وارد مي‌شود، احتمال بروز اختلالات افزايش مي‌يابد.

تغيير نوع رابطه نيز راهي براي خارج‌شدن از رابطه سمي است. شما شايد نتوانيدبا والدين و خواهر و برادرتان قطع رابطه كنيد. در چنين شرايطي بايد نوع ارتباط تان را تغيير دهيد.

يك تحقيق در دانشگاه ميشيگان در سال 2016 نشان داد كه استرس و كيفيت رابطه به طور مستقيم بر سيستم عروقي-قلبي اثر گذار است و در طولاني مدت سبب آسيب به سلامت جسماني شما خواهد شد. حتي ممكن است اين روابط شما را به سمت نوشيدن الكل و مصرف مواد مخدر، سيگار سوق دهد.

نكاتي پس از تمام شدن رابطه سمي

زماني كه از رابطه سمي خارج مي‌شويد مسلماً آسيب هايي وجود دارد كه به شما وارد شده است. اما نكاتي براي رفع اين آسيب ها وجود دارد كه در ادامه اشاره كرده ايم.

  • خودتان را دوست داشته باشيد تا بتوانيد ديگران را نيز دوست داشته باشيد
  • ورزش را فراموش نكنيد به طور روزانه حتي 30 دقيقه پياده روي كنيد
  • وعده هاي غذايي كه برايتان لذت بخش است ميل كنيد
  • خودتان را مقصر رابطه گذشته ندانيد
  • خود را سرگرم كارهايي كه دوست داريد كنيد
  • مراحل سوگواري را بگذرانيد
  • واقع بين باشيد كه رابطه سمي گذشته جز آسيب‌هاي رواني براي شما چيزي ندارد
  • رفتارهاي فرد مقابلتان را فراموش كنيد و مانع از نشخوار فكري تان شويد
  • آسيب هايي كه به شما وارد شده را ببخشيد تا آرامش را به خودتان هديه دهيد
  • از رابطه گذشته تان درس بگيريد و در دام رابطه سمي ديگري نيافتيد
  • بر افزايش عزت نفس خود كار كنيد تا عزت نفس نابود شده خود را بازيابيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با افزايش عزت نفس كليك كنيد.
  • كمك از روانشناس را در برنامه هفتگي خود قرار دهيد

كلام آخر

ماندن در رابطه سمي مشكلات زيادي را به همراه دارد، اما رهايي از آن هم كم دردسر نيست. اينكه عاشق باشيد رها شدن از رابطه و فكر به جداشدن از عشقتان نيز ترسناك است. اما گاهي روابط سمي آنقدر به شما آسيب وارد مي‌كند كه خسته و كلافه به دنبال راهكار و يا جدايي هستيد. براي رسيدن‌به راهكار هرگز به دنبال خود درماني نباشيد و براي بدست آوردن بهترين راه حل‌ها از روانشناسان حرفه اي كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

،دريافت مشاوره در زمينه رابطه سمي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره رابطه با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: رابطه سمي | راه هاي بيرون آمدن از رابطه سمي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۴:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی