مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترك اعتياد به متادون در خانه چه معايبي دارد؟ متادون دارويي است كه براي ترك مواد مخدر مورد استفاده قرار مي‌گيرد اما برخي مواقّع و در اثر مصرف خودسرانه، خود متادون باعث اعتياد و وابستگي در فرد مصرف كننده مي‌شود. ترك متادون علائم متعددي همچون سردرد و سرگيجه، بي قراري، افسردگي و غيره دارد.

منبع: ترك اعتياد به متادون در خانه چقدر طول مي‌كشد؟

ترك متادون در خانه و به روش غير اصولي اين علائم را افزايش مي‎‌دهد و حتي ممكن است خطر ايست قلبي را به همراه داشته باشد. در صورتي كه متادون در خانه ترك شود، احتمال بازگشت اعتياد نيز در فرد افزايش مي‌يابد. بهترين راه اين است كه ترك اعتياد به متادون در خانه تحت نظر پزشك و به روش اصولي انجام شود. در ادامه مقاله به بررسي كامل ترك اعتياد به متادون در خانه و معايب ترك متادون مي‌پردازيم.

متادون چيست؟

متادون يك داروي رايج براي ترك اعتياد است. متادون نسبت به مخدرهايي همچون هروئين، مدت زمان تاثير بيشتري دارد و به همين دليل معمولا براي ترك اعتياد به هروئين و مورفين مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مصرف خودسرانه و غير اصولي اين دارو باعث اعتياد جديدي در فرد مي‌شود.

براي موثر واقع شدن متادون، بايد با دوز مشخص و تحت نظر پزشك مصرف شود. متادون به صورت پودر كريستالي سفيد رنگ يا قرص و شربت وجود دارد و معمولا به ‌صورت پودر در نوشيدني با طعم ميوه حل مي‌شود و روزي يك‌بار به صورت خوراكي مصرف مي‌شود، همچنين به ندرت بصورت عضلاني يا وريدي تزريق مي‌شود.

عوارض ترك اعتياد به متادون در خانه

افرادي كه متادون مصرف مي‌كنند نسبت به برخي از اثرات آن تحمل پيدا مي‌كنند و در صورتي كه دارو را به طور منظم مصرف نكنند دچار علائم ترك متادون مي‌شوند. برخي از اين عوارض ترك اعتياد به متادون شامل موارد زير است كه به دو بخش عوارض جسماني و رواني ترك اعتياد به متادون تقسيم مي‌شود.

عوارض جسمي ترك اعتياد به متادون در خانه

  • سردرد و سرگيجه ناشي از ترك اعتياد به متادون در خانه
  • آبريزش چشم و بيني
  • تهوع و استفراغ
  • عرق زياد و لرزش بدن
  • افزايش ضربان قلب و فشار خون
  • درد مفاصل و عضلات ناشي از ترك اعتياد به متادون در خانه

عوارض رواني ترك اعتياد به متادون

مصرف متادون علاوه بر عوارض جسماني، براي افراد عوارض رواني نيز به دنبال دارد. مهم ترين عوارض رواني متادون شامل اضطراب و افسردگي و حالات هيجاني، بيش فعالي، توهم‌هاي بينايي و شنوايي، افكار خودكشي، پرخاشگري، كاهش انگيزه و نداشتن ثبات شخصيت است.

ترك اعتياد به متادون در خانه

بسياري از افرادي كه قصد ترك متادون را دارند، در خانه و به طور ناگهاني دارو را قطع مي‌كنند و يا با استفاده از داروهاي جايگزين ديگر سعي در ترك آن دارند. برخي از داروها در ترك متادون موثر هستند اما لازم است كه با دوز مشخص و متناسب با شرايط جسمي فرد استفاده شوند. قطع ناگهاني دارو منجر به سندروم ترك اعتياد به متادون مي‌شود و جايگزيني خودسرانه دارو نيز مي‌تواند باعث اعتياد به داروهاي جايگزين گردد.

ترك متادون در خانه با بوپرنورفين

بايد توجه داشته باشيد كه ترك اعتياد حتما بايد تحت نظر يك متخصص صورت گيرد. با توجه به تجويز پزشك مي توان براي كاهش علائم اوليه ترك متادون و كاهش درد ترك اعتياد از داروي خوراكي بوپرنورفين استفاده كرد.

دوز هاي اوليه و كاهش آن بايد توسط پزشك و متخصص ترك اعتياد تعيين شود، مصرف بوپرنورفين بايد به عنوان يك داروي درماني دراز مدت ادامه يابد. ترك متادون بدون درد حتما بايد تحت نظر متخصص ترك اعتياد و پزشك صورت گيرد، تا نتيجه مطلوب حاصل شود.

معايب ترك اعتياد به متادون در منزل

ترك متادون به صورت ناگهاني و در خانه يك روش غير اصولي است. ترك بايد تحت نظر پزشك متخصص باشد چرا كه فرآيند جايگزيني و كاهش دوز داروها روند پيچيده‌اي دارد. در صورتي كه ترك متادون غير اصولي باشد، علائم ترك افزايش پيدا مي‌كنند و حتي امكان ايست قلبي در فرد وجود دارد. علاوه بر اين هنگامي كه ترك متادون در خانه انجام شود، جسم و روان به طور كامل پاكسازي نمي‌شوند و امكان بازگشت به سمت اعتياد افزايش پيدا مي‌كند. به همين منظور حضور پزشك و مشاور در هنگام ترك متادون اهميت و ضرورت بسيار زيادي دارد.

ترك متادون در خانه چقدر طول مي كشد؟

مدت زمان ترك متادون با توجه به ويژگي‌هاي فردي و دوز مصرف دارو متفاوت است. به طور معمول افرادي كه دوز مصرف زيادي دارند و مدت زمان طولاني است كه مصرف مي‌كنند در حدود يك تا دو سال زمان براي ترك نياز دارند. افرادي كه تازه شروع به مصرف كرده‌اند و دوز مصرف كمي دارند، در مدت يك تا دو ماه نيز ترك اعتياد به متادون مي‌كنند. توجه داشته باشيد كه اكثر افرادي كه در خانه و غير اصولي اقدام به ترك متادون كرده‌اند، بعد از مدت كوتاهي دوباره شروع به مصرف مي‌كنند.

مراحل ترك اعتياد به متادون در خانه

ترك اعتياد به متادون در خانه مراحلي دارد و براي اين كه ترك متادون موثر واقع شود لازم است كه اين مراحل به خوبي طي شوند. اين مراحل شامل موارد زير است.

– تصميم قاطع براي ترك متادون و ايجاد انگيزه در خود

– مشورت با پزشك متخصص و تعيين روش ترك متادون

– آگاهي از مشكلات حين ترك اعتياد به متادون و آماده بودن براي آن‌ها

– داشتن يك برنامه درماني صحيح براي عدم انجام ترك اعتياد به متادون در خانه

– كمك گرفتن از روانشناس براي از بين بردن علائم رواني ترك متادون

– شركت در برنامه‌هاي پيشگيري از بازگشت به اعتياد و ترك اعتياد به متادون

توجه داشته باشيد كه ترك اعتياد به متادون بايد تحت نظر پزشك باشد و ترك آن در خانه توصيه نمي‌شود. براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين زمينه مي‌توانيد با روانشناس مشورت كنيد. براي اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد و ترك اعتياد به متادون كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك متادون و ترك اعتياد به متادون مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول در زمينه ترك اعتياد به متادون در خانه

آيا متادون بر عملكرد جنسي افراد نيز تاثير مي‌گذارد؟

بله. مصرف متادون باعث كاهش ميل جنسي در افراد مي‌شود. در مردان باعث اختلال در نعوظ و انزال و در خانم‌ها نيز باعث مي‌شود كه عادت ماهيانه به عقب بيافتد و يا رخ ندهد. بنابراين توصيه مي‌شود حتما براي ترك اعتياد به متادون از متخصص كمك بگيريد، براي شروع ترك اعتياد كليك كنيد.

علائم ترك متادون در خانه چه زماني شروع مي‌شود؟

علائم ترك متادون حدودا ۳ الي ۴ روز بعد از قطع مصرف شروع مي‌شود و در روز ششم به اوج خود مي‌رسد و بعد از ۲ الي ۳ هفته به تدريج علائم ترك اعتياد به متادون كاهش پيدا مي‌كند و فرد به زندگي نرمال خود بازمي‌گردد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك اعتياد به متادون در خانه چقدر طول مي‌كشد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۵:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بلوغ پسران فرايند بلوغ پسران چه سنيني را شامل مي‌شود و داراي چه علائمي است؟ پسران معمولا در سنين 10 الي 17 سالگي به بلوغ مي‌رسند. علائمي كه از شروع فرايند بالغ شدن در آن‌ها خبر مي‌دهند مواردي نظير بم شدن صدا، سرعت يافتن فرايند قد كشيدن، رشد موهاي زائد و انزال شبانه را در برمي‌گيرند. والدين و نوجوان با اطلاع از اين تغييرات مي‌توانند جلوي بسياري از مشكلات و سختي‌هاي مربوط به اين دوره را بگيرند و آن را تبديل به فرصتي براي رشد و آمادگي براي ورود به دنياي بزرگسالان بكنند. در ادامه به توضيحاتي درباره بلوغ پسران خواهيم پرداخت.

منبع: بلوغ پسران | مشكلات مربوط به دوران بلوغ در پسر ها

منظور از بلوغ چيست؟

بلوغ دوره سني است كه در هر دو جنس اتفاق مي افتد. اما بلوغ پسران داراي تفاوت هايي در مراحل جسمي و رواني است. تمامي اين تغييرات جسمي براي دستيابي نوجوان به ويژگي هاي جنسي ثانويه و قدرت باروري اتفاق مي افتد. اما اين تغييرات فقط در سطح جسماني نبوده و تحولات بيولوژيكي، رواني اجتماعي و عاطفي به طور توام رخ مي دهد. نوجوان براي عبور از اين دوره نياز به حمايت و آموزش دارد. پس حتما در اين باره شما و او بايد مطالعه كرده و از متخصصان راهنمايي دريافت كنيد.

بلوغ پسران

شروع دوران بلوغ پسران براي او و خانواده داراي چالش هايي است كه اگر آموزش هاي لازم به درستي داده نشود، سختي هاي بيشتري را متحمل خواهيد شد. سركشي ها و تعارضات نوجوان و والد بيشتر شده و خانواده تان را دچار تنش هايي خواهد كرد. بنابراين به عنوان نوجوان و والدين نوجوان بايد نسبت به تغييراتي كه در جسم و روان پسران رخ مي دهد آگاهي لازم را داشته باشيد. بلوغ پسران با افزايش ناگهاني قد، آكنه صورت، تغيير صدا، رويش موهاي زائد، رويش ريش ها براي ديگران نمود پيدا مي كند. اما آنچه كه خود نوجوان احساس مي كند خيلي متفاوت تر است.

بلوغ پسران آن ها را از درون نيز دچار دگرگوني مي‌كند. افكار و نگرش آن ها نسبت به زندگي و حوادث روزمره دستخوش تغييراتي خواهد شد. شما ديگر نمي توانيد از او به مانند يك كودك انتظار حرف شنوي داشته باشيد. اما به اندازه يك بزرگسال هم نمي توانيد به انتخاب هاي او اعتماد كنيد. پس با دريافت خدمات مشاوره نوجوان حتما در اين باره راهنمايي هاي لازم را دريافت كنيد.

علائم و نشانه هاي بلوغ پسران

فرايند بلوغ پسران اغلب از حدود 10 سالگي شروع مي‌شود و در 17 سالگي به پايان مي‌رسد. در اين ميان سريع‌ترين تغييرات اغلب در بازه زماني 11 تا 14 سال اتفاق مي‌افتند. پسران در اين دوره علائم متعددي را در جنبه‌هاي جسماني، جنسي و رواني تجربه مي‌كنند كه به يكباره همه چيز را در آن‌ها دگرگون كرده و شروع بزرگسالي را نويد مي‌دهند. در ادامه هريك از جنبه هاي بلوغ پسران را شرح داده‌ايم.

علائم جسماني و جنسي در بلوغ پسران

در سنين بلوغ ترشح هورمون تستوسترون كه نوعي هورمون مردانه است در پسران افزايش مي‌يابد؛ همين هورمون منجر به بروز علائم جسماني مختلفي مي‌شود كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به سرعت يافتن رشد قد و وزن، كلفت شدن صدا، رشد موهاي زائد در نواحي مختلف بدن از جمله صورت، بدن، زير بغل و ناحيه تناسلي، رشد بيضه‌ها و تجربه انزال شبانه اشاره كرد.

1- متورم شدن نوك پستان

پسران در سنين بلوغ متوجه حساسيت و تورم نوك پستان هايشان مي شوند. اين مساله گاه آن ها را آزار مي دهد. اما بعد از حدود 6 ماه از بين خواهد رفت.

2- دورگه شدن صدا

تغيير صدا هنگام بلوغ پسران براي هر كسي مشهود است. صداي او از حالت كودكانه خارج مي شود. اما صداي خروسكي او چندان شايد زيبا به نظر نيايد. اما با پايان بلوغ و بم شدن صدايشان ديگر نه تنها گوش خراش نبوده بلكه براي شنوندگان جذاب هم مي شود.

3- رشد موهاي زائد در نواحي شرمگاهي و زير بغل

يكي ديگر از مشخصه هاي بلوغ پسران رشد موهاي زائد در ناحيه شرمگاهي است. موهاي تيره در بالاي آلت تناسلي و كيسه بيضه ها و در زير بازو رشد مي كند. در اين بازه بهداشت اهميت زيادي دارد تا اعتماد به نفس نوجوان حفظ شود.

4- جوش صورت

شايد نوجوان بتواند به نحوي تمام تغييرات ديگر را سرپوش بگذارد، اما آكنه و جوش صورت از آزاردهنده ترين تغييرات بلوغ پسران است. با رعايت بهداشت و تغذيه سالم مي توانيد اين عارضه را كاهش دهيد.

5- تغييرات عاطفي و نوسانات خلقي

تعامل با نوجوانان با توجه به نوسانات خلقي شان بسيار دشوار مي شود. اما بايد بدانيد كه بسياري از اين تغييرات به دليل افزايش هورمون ها است. شما در اين بازه متوجه پرخاشگري، تحريك پذيري، كم شدن آستانه تحمل، اضطراب، افسردگي، دغدغه هاي مربوط به وضعيت بدني، كمبود اعتماد به نفس … خواهيد شد.

6- تغييرات مربوط به آلت تناسلي

با بزرگ شدن بيضه ها و آلت تناسلي، افزايش خون رساني نيز اتفاق مي افتد. در نتيجه نعوظ رخ خواهد داد. حتي خواب هايي ما محتواي جنسي نيز براي نوجوان پيش مي آيد. به موجب افكار و خواب هاي جنسي ممكن است كه انزال (آزاد شدن اسپرم ها) در بيداري يا خواب رخ دهد. در اين بازه پسران نگران اين خواب ها، اندازه آلت تناسلي و افزايش ميل جنسي هستند كه تا به حال با آن روبرو نشده بودند. بنابراين احتمال خودارضايي افزايش مي يابد.

علائم روانشناختي در بلوغ پسران

آنچه بيش از هرچيز دوران بلوغ را براي پسران چالش زا مي‌كند، تغييرات روانشناختي است كه در اين دوران روي مي‌دهد. براي مثال به دليل تغيير هورموني پسران در اين دوران پرخاشگرتر مي‌شوند از همين رو ممكن است بهانه گير شده و با شما بر سر موضوعات مختلف بحث نمايند.

همچنين آن‌ها در گذار از كودكي به بزرگسالي بوده و مي‌خواهند هويت دلخواه خود را كشف كنند. اين مسئله باعث مي‌شود نياز به استقلال بيشتري داشته باشند و حرف شنويشان از پدر و مادر كاهش پيدا كنند. در عوض آن‌ها علاقه دارند بيشتر اوقات خود را بادوستانشان بگذرانند و از الگوهاي خود در زندگي پيروي نمايند.

بسيار اهميت دارد كه به عنوان والدين فرزند خود را درك كرده و بيش از پيش با او كنار بياييد. اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان بيش از حد در سنين بلوغ حساس شده يا فكر مي‌كنيد ممكن است در رفتارهاي پرخطر نظير مصرف مواد يا روابط جنسي درگير شده باشد، بهتر است با يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان مشورت نماييد.

مشكلات احتمالي در بلوغ پسران

طي شدن فرايند بلوغ در هر دو جنس زمان بندي خاص خود را دارد. بروز علائم بلوغ زودتر يا ديرتر از آنچه گفته شد به عنوان وضعيت بلوغ زودرس يا ديررس در نظر گرفته مي شود. اين وضعيت براي نوجوان مشكلاتي ايجاد مي كند كه بهتر است با متخصصين در اين باره مشورت نماييد. ما در ادامه به علل هركدام از اين ها اشاره كرده ايم.

علل بلوغ زودرس پسران

بلوغ زودرس در پسران به وضعيتي گفته مي‌شود كه طي آن فرزند پسر شما قبل از 10 سالگي دچار هرگونه علامتي از بلوغ جسماني و جنسي شود. اين مسئله مي‌تواند تحت تاثير عوامل محيطي نظير مواجه شدن با مسائل جنسي در دوران كودكي، عوامل زيستي نظير نوع تغذيه و سلامت عمومي و عوامل ژنتيكي باشد. براي اطمينان از طبيعي بودن سرعت رشد در فرزندتان لازم است به يك متخصص مراجعه كرده و وضعيت نوجوان را با او در ميان بگذاريد.

علل بلوغ ديررس پسران

بلوغ ديررس به وضعيتي گفته مي‌شود كه فرزند شما تا 17 سالگي علامتي از بالغ شدن راتجربه نكند. اين شرايط مي‌تواند تحت تاثير بيماري‌هاي جسمي نظير دچار بودن به اختلالات هورموني، بيماري‌هاي كليوي، داشتن تومور، مشكلات كروموزومي و ژنتيكي باشد. همچنين مصرف برخي داروها نظير داروهاي شيمي درماني و بعضي داروهاي اعصاب و روان مي‌تواند در شروع فرايند بلوغ در پسران تاثير بگذارد. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه براي اطمينان يافت از طبيعي بودن سرعت رشد در فرزندتان به يك متخصص مراجعه نماييد.

بلوغ پسران از چه سني شروع مي شود ؟

شروع بلوغ پسران زمان مشخصي ندارد. اما تغييرات جسمي تقريبا از 12 الي 16 سالگي آغاز مي شود. عواملي مثل ژن و محيط بر روي بلوغ تاثير مي گذارند. به باور برخي چربي بدن نيز مي تواند در شروع بلوغ پسران نقش داشته باشد. از آن جا كه بلوغ پسران با رشد ويژگي هاي جنسي ثانويه و سريع رخ مي‌دهد، متخصصان زمان دقيقي را نمي توانند تعيين كنند.

در تحقيقات به عمل آمده ژن GPR54 وظيفه رمزگذاري پروتئيني را دارد كه در ترشح هورمون GnRH از هيپوتالاموس نقش دارد. كساني كه فاقد اين ژن هستند در بروز نشانه هاي بلوغ دچار مشكل مي شوند.

مراحل بلوغ پسران

تقريبا در تمامي افراد سالم، بلوغ به يك ترتيب مشخص جلو مي رود. پس اين تغييرات در بلوغ پسران كاملا قابل پيش بيني است. در ادامه به ترتيب تغييراتي كه از زمان شروع بلوغ در پسران رخ مي دهد را شرح داده ايم.

  • در ابتدا بزرگ شدن بيضه ها رخ مي دهد (حدودا 11 و نيم سالگي و تا شش ماه ادامه دارد)
  • بزرگ شدن آلت تناسلي از نظر طول و قطر
  • رشد موهاي ناحيه شرمگاهي و زير بغل (بعد از بزرگ شدن آلت رخ مي دهد)
  • بم شدن صدا و رشد عضلات بدن
  • رويش موهاي صورت
  • افزايش تستوسترون و ايجاد قدرت باروري در مردان

سخن آخر

در سال هاي اخير با افزايش كانال هاي مختلف و صفحات مجازي جوانان بيش از هر زماني راحت تر مي توانند به اطلاعات جنسي دسترسي پيدا كنند. بنابراين با مطالعه و دريافت آموزش هاي لازم مي توانند از به راحتي با مسائل مربوط به بلوغ پسران آشنا شده و راهكارهاي مناسبي به كار بگيرند. در اين مقاله سعي شد تا به طور كامل مسائل مهم در اين زمينه بازگو شود. اما براي كسب راهنمايي و آموزش هاي لازم در اين زمينه حتما با متخصصان و روانشناسان صحبت كنيد.

متخصصان خانواده، كودك و نوجوان به شما در زمينه چالش هاي مرتبط با نوجوانان راهنمايي ها كامل ارائه مي دهند. شما مي توانيد با تكيه بر تخصص اين افراد با خيال راحت حل مسائلتان را به آن ها بسپاريد. اين گونه تنش ها و مسائل ميان شما و فرزندتان نيز در كوتاه ترين زمان و بهترين نحو حل خواهد شد

براي دريافت مشاوره در زمينه بلوغ پسران مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا پرخاشگر شدن پسران در دوران بلوغ طبيعي است؟

افزايش تجربه خشم و پرخاشگري در دوران نوجواني مي تواند تحت تاثير بالا رفتن سطح هورمون تستوسترون باشد. با اين حال اگر شدت پرخاشگري بالاست و منجر به بروز آسيب در خانواده مي شود لازم است با يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان مشورت نماييد.

آيا بلوغ ديررس از نظر رواني به پسران آسيب مي زند؟

بله، پسران در دوران نوجواني به شدت به دنبال كسب تاييد از جانب همسالان هستند و پيرامون اين موضوع هويت خود را تعريف مي كنند. بلوغ ديررس با افزايش احتمال طرد شدن از جانب همسالان و كودك ديده شدن پسران زمينه بروز انواع آسيب هاي روانشناختي را ايجاد مي كند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: بلوغ پسران | مشكلات مربوط به دوران بلوغ در پسر ها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۲:۰۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افراد قابل اعتماد و غير قابل اعتماد ويژگي هاي رفتاري متفاوتي دارند. معمولا همه‌افراد‌ علاقه دارند تا با افراد قابل‌اعتماد در ارتباط باشند. افراد قابل‌اعتماد ويژگي هايي مانند رازداري، مسئوليت پذيري و … دارند كه براي ديگران خوشنود و خوب بنظر مي‌آيد. اما تعداد بي شماري از افراد غير قابل اعتماد دوري مي‌كنند. افراد غير قابل‌اعتماد معمولا از ديگران بدگويي مي‌كنند، ديگران را به سخره مي‌گيرند. با وجود تمام ويژگي هاي منفي اين افراد آيا دوستي و برقراري رابطه صحيح است؟ اگر با مطالعه اين مقاله متوجه شديد كه با افراد‌ غير‌ قابل اعتماد در ارتباط هستيد، سعي كنيد با كمك روانشناس از اين افراد دوري كنيد و آسيب هاي وارده به خود را ترميم كنيد.

منبع: افراد قابل اعتماد و غير قابل اعتماد | 10 ويژگي

افراد قابل اعتماد و غير قابل اعتماد

هميشه اين سوال را از خود بپرسيد آيا دوست، شريك احساسي يا همكار من قابل اعتماد است يا غير قابل اعتماد؟ اگر با بررسي ويژگي هاي دوستان خود متوجه شديد كه در دسته افراد غير قابل اعتماد قرار دارند، از آنها دوري كنيد و سعي كنيد تا با افراد قابل اعتماد ارتباط برقرار كنيد.

لذت برقراري ارتباط با افراد‌قابل اعتماد هميشه وجود دارد. نهايت ارتباط با افراد‌ير قابل اعتماد افسردگي، اضطراب، گوشه گيري و تنهايي است. هميشه بايد در انتخاب دوست دقت داشته باشيد و با افرادي‌درد و دل كنيد كه قابل‌اعتماد باشند. در ادامه در رابطه با ويژگي افراد‌قابل اعتماد و غير قابل‌اعتماد صحبت كرده ايم كه به شما در تشخيص اين افراد كمك خواهد كرد.

ويژگي افراد قابل اعتماد

رابطه دوستي، خانوادگي و عاشقانه با افراد قابل اعتماد براي همه خوشنود است. زماني كه با افراد‌ قابل اعتماد هم كلام مي‌شويد، تجربه صحبت با فرد سالم را مي‌چشيد. در ادامه در رابطه با ويژگي هاي افراد‌قابل اعتماد توضيح داده ايم.

1. رفتارهاي مثبت دارند

همه مردم علاقه دارند تا با افراد قابل اعتماد در ارتباط باشند. در واقع افراد‌ قابل اعتماد رفتارهاي مثبت و خوب دارند. يعني براي خود و ديگران احترام و ارزش قائل هستند. خودشان را نمي‌گيرند و با همه افراد با مهرباني رفتار مي‌كنند.

2. با ديگران همدلي مي‌كنند | افراد قابل اعتماد

افراد قابل اعتماد معمولا سعي دارند تا خود را جاي ديگران بگذارند. اين افراد همدلي مي‌كنند و براي اينكه زندگي را از زاويه ديد ديگران ببينند خود را جاي آنها مي‌گذارند.

3. راز شما و بقيه را به ديگران نمي‌گويند

افراد قابل اعتماد رازنگهدار هستند. اين افراد معمولا درد و دل ها و رازهايي كه از ديگران مي‌شنوند پيش خود نگه مي‌دارند. براي درد و دل و مكالمه در رابطه با رازهايتان از افراد‌قابل اعتماد كمك بگيريد.

4. به اصول و قوانين پايبند هستند

مردم هميشه در جستجوي رابطه اي هستند كه شخص مقابل به قوانين و اصول پايبند باشند. افراد قابل اعتماد علاوه بر اينكه به اصول پايبند هستند، هميشه در جستجوي حقيقت و راستي مي‌باشند.

5. معتبر و راستگو هستند | افراد قابل اعتماد

افراد قابل اعتماد بسيار معتبر و راستگو هستند. اين افراد حتي زماني كه موقعيت پيش رو به نفعشان نباشد دروغ نمي‌گويند. به خاطر همين خصلت شان هست كه حضور اين افراد به شما احساس آرامش مي‌دهد.

6. به ديگران كمك مي‌كنند

معمولا افراد قابل اعتماد براي كمك به ديگران در تلاش اند. اگر فردي از آنها درخواست كمك كند دست رد به درخواست آنها نمي‌زنند و براي كمك به ديگران هميشه اولين نفر اقدام مي‌كنند.

7. توانا و مهربان هستند

افراد قابل اعتماد هميشه در حال كسب دانايي و توانايي هستند. معمولا با افرادي معاشرت مي‌كنند كه به دانايي آنها چيزي اضافه كند. در هر سن و سالي كه باشند براي كسب علم و دانش تلاش مي‌كنند.

8. هميشه در دسترس هستند | افراد قابل اعتماد

افراد قابل اعتماد براي كمك رساني و حمايت از ديگران هميشه در دسترس هستند. و زمان خودشان را وقف كمك به ديگران مي‌كنند.

9. بسيار مسئوليت پذير هستند

افراد قابل اعتماد بسيار مسئوليت پذير هستند. اگر كاري را به افراد قابل‌اعتماد بسپاريد مطمئن باشيد كه به درستي انجام مي‌شود. اين افراد براي كمك به ديگران نيز هميشه داوطلب مي‌شوند.

ويژگي افراد غير قابل اعتماد

افراد غير قابل اعتماد ويژگي هايي دارند كه به وضوح‌قابل مشاهده است. همه افراد‌ تقريبا در برهه اي از زندگي با آدم هاي غير قابل اعتماد روبرو شده اند. و تقريبا نيمي از جمعيت با نشانه هاي افراد‌غير قابل اعتماد آشنا هستند. در ادامه در رابطه با ويژگي افراد غير قابل اعتماد صحبت كرده ايم.

1. به راحتي آب خوردن دروغ مي‌گويند | افراد غير قابل اعتماد

افراد غير قابل اعتماد بسيار دروغگو هستند. به دليل اينكه تلاش دارند اعتماد ديگر افراد را جلب كنند دست به دروغگويي مي‌زنند. معمولا به افراد دروغگو نمي‌توان اعتماد كرد و با هر دروغي كه به شما گفته مي‌شود و متوجه مي‌شويد، به تدريج اعتماد خود را پيش شما از دست خواهند داد. به طوري كه هر زمان حتي وقتي كه در حال بيان حقايق است احساس مي‌كنيد دروغ مي‌گويد.

2. غم و ناراحتي را به سادگي به شما منتقل مي‌كنند

راهنمايي و نصيحت افراد غير قابل اعتماد، ناراحتي شماست. اين افراد سعي دارند با گفتن جمله “نصيحتت مي‌كنم”، شما را آزرده كنند و حس غم و اندوه را به شما منتقل كنند. تمام اين تلاش ها به اين دليل است كه علاقه اي به خوشحالي شما ندارند و دوست ندارند كه شاهد حال خوب شما باشند.

3. به ارزش هاي افراد اهميتي نمي‌دهد

تمام افراد براي خود ارزش هايي را در نظر گرفته اند و پايمال شدن ارزش هاي آنها باعث ناراحتي شان خواهد شد. افراد غير قابل اعتماد هرگز به ارزش ها، عقايد و اهداف ديگران احترام نمي‌گذارند و هميشه در جستجوي راهي براي بي ارزش كردن اهداف ديگران هستند.

4. حسادت را كاملا نشان مي‌دهند

هميشه بايد مراقب افرادي باشيد كه نسبت به كارهاي ديگران و شما حسادت مي‌كنند. افرادي‌كه علاقه ندارند موفقيت ديگران را ببينند و هميشه در تلاش هستند تا موفقيت هاي شما را بيهوده و كوچك بشمارند، افراد غير قابل اعتماد هستند. افراد حسود به سادگي با ديگران دشمن مي‌شوند و نسبت به برنامه ريزي ها، اهداف و موفقيت ديگران واكنش تند نشان مي‌دهند.

5. افراد غير قابل اعتماد هرگز با كسي درد و دل نمي‌كنند

مراقب افرادي باشيد كه هرگز به درد و دل تن نمي‌دهند. معمولا افرادي‌كه قابل اعتماد هستند با چند بار مكالمه احساس صميميت مي‌كنند و سفره دل خودشان را باز مي‌كنند. افراد غير قابل اعتماد به دليل اينكه خودشان سودجو هستند و درد و دل ديگران را به سخره مي‌گيرند، با كسي درد و دل نمي‌كنند.

6. شكست ديگران باعث خوشحالي اين افراد است

مشخصا افراد غير قابل اعتماد با وجود شخصيتي كه دارند از شكست ديگران خوشنود مي‌شوند. شايد به ظاهر ناراحت باشند اما كاملا از درون خوشحال هستند. حتي شايد خوشحالي از شكست شما را به ديگران بگويند و حتي مسخره كنند.

7. افراد غير قابل اعتماد كينه اي، عقده اي و رواني ناپايدار دارند

افراد غير قابل اعتماد روان ناپايدار و عقده اي دارند. با حجم عظيمي از كينه روبرو هستند و براي تلافي دست به هركاري مي‌زنند. افراد غير‌ قابل اعتماد اگر توانايي تخليه عقده هاي خود را بر خود نداشته باشند، عقده هاي خود را بر سر شما خالي خواهند كرد.

8. با مسخره كردن شما حالشان خوب مي‌شود

اصولا افراد غير قابل اعتماد از اينكه ديگران شما را مسخره مي‌كنند خوشحال مي‌شوند. اين افراد از اينكه ديگران شما را تمسخر كنند و بخندند خوشنود خواهند شد. كساني كه شما را دوست ندارند معمولا با مسخره شدن شما راحت تر مي‌خندند.

9. افراد غير قابل اعتماد به راحتي خيانت مي‌كنند

افراد غير قابل اعتماد زماني كه متاهل باشند يا در رابطه اي باشند خيانت برايشان راحت است. معمولا اين افراد به راحتي با جنس مخالف ارتباط برقرار مي‌كنند و حس عذاب وجدان به آنها دست نمي‌دهد.

10. در رابطه با همه افراد بدگويي مي‌كنند

اگر فردي دائم در حال بدگويي باشد و در رابطه با ديگران در جمع ها شروع به بدگويي و حرف هاي زشت مي‌كنند. فردي غير قابل اعتماد است. افراد غير قابل اعتماد براي اينكه شخصيت خود را در جمعي بالا ببرند معمولا از افرادي‌كه نسبت به آنها سطح بالاتري دارد بدگويي مي‌كنند.

چگونه فرد قابل اعتماد شويم؟

همه افراد‌ حتي اگر خودشان غير قابل‌اعتماد باشند سعي دارند با افراد قابل اعتماد معاشرت كنند و مانند آنها مورد قبول ديگران واقع شوند. براي اينكه به فرد قابل اعتماد تبديل شويم، بايد تعدادي نكات را در نظر بگيريد كه در ادامه شرح داده ايم.

  • سعي كنيد كه خوش قول باشيد.
  • هميشه صادقانه رفتار كنيد.
  • دلسوزانه و مهربان رفتار كنيد.
  • رازدار باشيد.
  • براي ديگران دوست خوبي باشيد.
  • با ديگران همدلي كنيد.
  • از بدگويي و شايعه پراكني پرهيز كنيد.
  • با افراد پر دردسر معاشرت نكنيد.
  • منافع بلند مدت خود را حفظ كنيد.
  • قوي باشيد.
  • براي قابل اعتماد بودن بايد تلاش كنيد.
  • با افراد قابل اعتماد در ارتباط باشيد.
  • به خودتان ايمان داشته باشيد.
  • با افراد دانا معاشرت كنيد.

كلام آخر

همه افراد علاقه دارند كه به شخصي قابل اعتماد تبديل شوند. تبديل به فرد قابل اعتماد بسيار سخت است. بايد تلاش و كوشش را افزايش دهيد تا بتوانيد در اين زمينه پايدار باشيد. براي اين كار لازم است تا از روانشناس و مشاورين در اين حوزه مشورت بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره افراد قابل اعتماد و غير قابل اعتماد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: افراد قابل اعتماد و غير قابل اعتماد | 10 ويژگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۱۵:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ورزش براي نوجوانان بسيار حائز اهميت است. اگر به فكر سلامتي و تندرسي نوجوان خود هستيد او را به سمت ورزش سوق دهيد. سعي كنيد فعاليت هاي ورزشي را ساعتي بعد از مدرسه كه خستگي از تن او بيرون رفته است ثبت نام كنيد. بلافاصله بعد از مدرسه نوجوان را به كلاس ورزش نفرستيد؛ زيرا بسيار خسته و پشيمان مي‌شود. ورزش و فعاليت هاي گروهي براي سنين نوجواني بهترين انتخاب است.

منبع: ورزش براي نوجوانان | بهترين ورزش ها براي نوجوان

ورزش هاي گروهي مانند بسكتبال، واليبال و … هم به رشد قدي كودك كمك مي‌كند و هم به روابط اجتماعي نوجوان كيفيت مي‌بخشد. براي تشويق نوجوان به ورزش از مزاياي آن صحبت كنيد. مزاياي ورزش شامل گردش خون مناسب، سلامت جسماني و رواني، افزايش اعتماد به نفس و … مي‌شود. اگر بين انتخاب مناسب ورزش براي نوجوانان مانده‌ايد از روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان بهترين انتخاب را براي نوجوانان در نظر خواهند گرفت.

ورزش براي نوجوانان

ورزش براي نوجوانان بايد شامل فعاليت هاي گروهي باشد تا نوجوان با همسالان خود بهتر عمل كند. هم روابط اجتماعي بهتري شكل مي‌پيرد و هم نوجوانان با هم سن و سالان خود راحت تر ارتباط برقرار مي‌كنند. در واقع به دليل حضور دوستان كمتر بهانه براي ورزش نكردن مي‌آورند. براي بهبود كيفيت نوجوان و ساخت زندگي سالم براي او بايد نوجوان خود را به ورزش كردن تشويق كنيد.

با فرستادن فرزند نوجوان به ورزش، به او كمك خواهيد كرد تا تغذيه و خواب مناسبي نيز داشته باشند. تمام اين فعاليت ها در كيفيت زندگي او تاثير مي‌گذارد و فرد تنومند و سالمي را پرورش مي‌دهد. در سنين نوجواني فرزندان را به سمت علايق سوق دهيد و ورزشي كه خودش علاقه دارد ثبت نام كنيد. اگر فعاليت هاي او را گروهي انتخاب كنيد لطف بزرگي به نوجوان خود خواهيد كرد.

فوايد ورزش براي نوجوانان

ورزش براي نوجوانان از فوايد بالايي برخوردار است. نوجوانان با ورزش هاي متفاوت در بزرگسالي با مشكلات كمتري روبرو مي‌شوند. در ادامه در رابطه با فوايد ورزش براي نوجوانان اشاره كرده‌ايم.

  • وزن بدن مناسب
  • استخوان هاي محكم
  • داشتن قلب سالم
  • داشتن ريه هاي قوي
  • عزت نفس بالا
  • كاهش خطر ابتلا به بيماري هاي مزمن
  • بهبود روحيه
  • عملكرد بهتر نوجوانان در مدرسه
  • سبك زندگي مناسب
  • گردش خون مناسب
  • خواب مناسب
  • آگاهي عصبي عصلاني
  • سيستم فلبي و عروقي سالم
  • رشد بافت اسكلتي عضلاني
  • تناسب اندام
  • كنترل اضطراب
  • كاهش بروز افسردگي
  • افزايش اعتماد به نفس
  • حفظ تعاملات اجتماعي
  • رشد اجتماعي
  • دوري از مصرف دخانيات
  • پرهيز از سوء مصرف مواد مخدر

مدت زمان لازم ورزش براي نوجوانان

حداقل زمان ورزش براي نوجوانان بايد 1 ساعت يك روز در ميان باشد. نوجوانان حداقل 3 روز در هفته را براي ورزش به مدت 60 دقيقه اختصاص دهند. فعاليت ها بايد به گونه اي باشد كه تمام انرژي نوجوان تخليه شود و به تقويت عضلات و استخوان ها بپردازد. سعي كنيد روزانه فعاليت هاي بدني هوازي داشته باشيد اما 3 روز در هفته را به فعاليت هاي شديد و ورزشي بپردازيد.

بهترين و مناسب ترين ورزش براي نوجوان

ورزش گروهي بهترين و مناسب ترين ورزش براي نوجوانان است. بسياري از افرادي كه در سنين نوجواني به ورزش علاقه مند مي‌شوند، از ورزش هاي گروهي آغاز كرده اند. در ادامه ورزش هايي كه براي نوجوانان مفيد است را شرح داده ايم.

1. بسكتبال

ورزش گروهي بسكتبال جزو بهترين ورزش براي نوجوانان محسوب مي‌شود. بسكتبال علاوه بر اينكه اندام نوجوان را متناسب مي‌كند، باعث رشد مناسب و قد بلند نوجوانان مي‌شود. بسكتبال ورزشي شاد، گروهي و كاملا مناسب سن نوجوانان است.

2. ورزش هاي رقابتي

ورزش هاي رقابتي را در دسته بهترين و مناسب ترين ورزش براي نوجوانان قرار داده ايم. نوجوانان با ورزش هاي رقابتي معمولا به تلاش بيشتر و فعاليت بيشتر براي عملكرد بهتر در قبال همسالان و هم تيمي هاي خود مي‌پردازد. علاوه بر اينكه با برد به موفقيت خواهد رسيد، با باخت اين موضوع را ياد مي‌گيرد كه هرگز با باخت شكست نخورد و با تلاش هاي بي وقفه به سوي موفقيت پيش برود.

3. ورزش براي نوجوانان | قايق راني

دومين دسته بندي بهترين و مناسب ترين ورزش براي نوجوانان، قايق راني است. با ورزش قايقراني نوجوانان هم تندرستي را به دست خواهند آورد و هم علاوه قايق راني بايد شنا را آموزش ببينند تا براي به آب افتادن راه فرار بلد باشند. در واقع با اين ورزش با يك تير دو نشان را در نظر خواهيد گرفت.

4. كوهنوردي

كوهنوردي بهترين ورزش براي نوجوانان است. با گروه هاي همسال به ورزش مي‌پردازيد و براي به كوه رفتن نيز سحر خيز مي‌شويد. كوهنوردي باعث گردش خون مناسب مي‌شود و نوجوانان را به دل طبيعت مي‌برد. بالا رفتن از كوه و سپري كردن مسير شيب دار و در نهايت رسيدن به قله كوه، به افزايش اعتماد به نفس نوجوان كمك مي‌كند.

5. ورزش براي نوجوانان | فوتبال

فوتبال پرطرفدارترين ورزش براي نوجوانان پسر است. بيش از نيمي از پسران نوجوان علاقه زيادي به فوتبال دارند. شركت در گروه هاي فوتبالي و تيم بندي علاوه بر اينكه فعاليت اجتماعي نوجوان را تقويت مي‌كند. باعث يادگيري و عملكرد بهتر در كارهاي گروهي مي‌شود.

6. واليبال

با واليبال نوجوان ياد مي‌گيرد كه چگونه براي دفاع از تيم فعاليت كند. واليبال بهترين ورزش براي نوجوانان است. بسياري از نوجواناني كه در كارهاي گروهي بي علاقه هستند و نسبت به فعاليت ها علاقه اي نشان نمي‌دهند. با پيوستن به گروه واليبال آموزش مي‌بينند كه چگونه بايد در فعاليت هاي گروهي عمل كنند.

7. ورزش براي نوجوانان | دوچرخه

دوچرخه در دسته بهترين و مناسب ترين ورزش براي نوجوانان قرار دارد. دوچرخه‌و مسابقه دوچرخه سواري تمام اندام بدن نوجوان را به خود درگير مي‌كند. دوچرخه سواري براي نوجوانان علاوه بر سلامتي و تندرستي، طبيعت گردي و روابط اجتماعي به دليل حضور در گروه را فراهم مي‌كند.

8. پياده روي

پياده روي هميشه مناسب ترين ورزش براي نوجوانان است. نوجواناني كه به دليل چاقي علاقه به لاغري دارند، پياده روي بهترين گزينه است. روزانه به مدت 30 دقيقه به پياده روي بپردازيد و با تغذيه مناسب علاوه بر رسيدن به اندام ايده آل، لاغر هم مي‌شويد.

9. ورزش براي نوجوانان | كارهاي خانه

كارهاي خانه صرفا براي دختر خانم ها در نظر گرفته نمي‌شود. كارخانه بهترين تمرين براي نوجوانان است تا به ورزش و تميزي علاقه مند شوند. نوجواناني كه كارهاي خانه را انجام مي‌دهند كالري بيشتري نسبت به ديگر نوجوانان تن پرور مي‌سوزانند. اگر علاقه اي به ورزش نداريد، براي سلامت روان و جسم به كارهاي خانه رسيدگي كنيد.

10. پرورش اندام

بدن سازي اين روزها ورزش مورد علاقه براي نوجوانان است. پرورش اندام در دسته بهترين ورزش براي نوجوانان قرار دارد. اغلب نوجوانان امروزه نسبت به بدن سازي و پرورش اندام علاقه بيشتري نشان مي‌دهند. به اين منظور اگر نوجوان شما به اين ورزش علاقه نشان داد استقبال كنيد و او را براي رسيدن به اندام ايده آل تشويق كنيد.

البته توجه داشته باشيد كه در سالن هاي بدن سازي از مكمل هاي مختلفي استفاده مي شود. نوجوان خود را در اين باره آگاه كنيد و از او بخواهيد بدون مشورت با شما و متخصص از اين مكمل ها استفاده نكند.

چگونه ورزش براي نوجوان را به عادت تبديل كنيم؟

بهترين و مناسب ترين ورزش براي نوجوان بايد ابتدا بر اساس سليقه و علايق نوجوان انتخاب شود. براي اينكه فعاليت هاي بدني و ورزش را براي نوجوان به عادت تبديل كنيد بايد مراحل زير را انجام دهيد.

  1. اولين مرحله احترام به خواسته و سليقه نوجوان است.
  2. در وهله دوم بايد فعاليت هايي مناسب با سن و رشد نوجوان در نظر بگيريد.
  3. به نوجوان خود فرصت علاقه مند شدن دهيد و او را براي فعاليت هاي سازمان يافته تشويق كنيد.
  4. فعاليت ها را هميشه سرگرم كننده نگه داريد.
  5. براي استقلال نوجوان تلاش كنيد.
  6. او را تشويق كنيد تا براي رسيدن به استقلال گاهي تنهايي با دوستان و همسالان خود به دوچرخه سواري و پياده روي برود.
  7. براي تشويق نوجوان از روانشناس و مشاورين نوجوان كمك بگيريد.

كلام آخر

بهترين و مناسب ترين ورزش براي نوجوانان چيست؟ امروزه والدين براي اينكه نوجوانشان به كدام رشته ورزشي گرايش پيدا كند كه آسيب روحي و جسماني نبيند به دنبال بهترين رشته ورزشي هستند. براي انتخاب رشته ورزشي ابتدا بايد نظر نوجوان خود را دخيل كنيد. به زور شما هر ورزشي را برود در نهايت گريز مي‌كند.

بنابراين پس از علاقه نوجوان به رشته ورزشي، از روانشناس برايي استعداديابي نوجوان كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ورزش براي نوجوانان در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

بهترين ورزش براي نوجوانان كدامند؟

بهتر است نوجوانان در ورزش هايي فعاليت داشته باشند كه داراي تحرك باشد. ورزش هايي مثل فوتبال، بستكتبال، دو، شناو … مناسب هستند.

اهميت ورزش براي نوجوانان چيست؟

ورزش بر روي سلامت جسم و روان نوجوان تاثير بسيار مثبتي دارد. نوجوانان با ورزش بهتر مي توانند با چالش هاي دوران نوجواني كنار بيايند. ساير فوايد ورزش براي نوجوانان در مقاله شرح داده ايم.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ورزش براي نوجوانان | بهترين ورزش ها براي نوجوان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۰۹:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص ترامادول كه با نام‌هاي تجاري ترامال، ترامادل و بايومادل نيز در بازار موجود است معمولاً در مراكز درماني و براي كاهش دردهاي شديد به خصوص پس از عمل‌هاي جراحي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. با اين حال به سبب ويژگي‌هاي همچون ديرانزالي، آرام بخشي و نشاط آوري، اين دارو مورد سوء مصرف قرار مي گيرد. متأسفانه با توجه به قدرت اعتيادآوري بالاي اين دارو، مصرف مداوم و خودسرانه آن مي‌تواند باعث اعتياد در فرد شود. در اين مطلب به بررسي قرص ترامادول و فوايد و عوارض اعتياد به آن خواهيم پرداخت. در صورتي كه نشانه‌هاي اعتياد به ترامادول را در خود يا هريك از اطرافيان مي‌بينيد بهتر است براي پيگيري‌هاي بيشتر از يك متخصص كمك بگيريد.

منبع: قرص ترامادول

قرص ترامادول چيست؟

قرص ترامادول يك مخدر صنعتي است كه در آزمايشگاه‌هاي دارويي تهيه شده و براي كاهش درد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دارو به صورت قرص، كپسول و آمپول در بازار موجود است. اگرچه سرعت و ميزان اثربخشي اين قرص به صورت تزريقي به مراتب بالاتر است اما معمولاً از اين دارو به صورت خوراكي و در قالب قرص و شربت استفاده مي‌شود. Tramadol به دليل خاصيت شبه افيوني كه دارد به سرعت گيرنده‌هاي درد در مغز را مسدود كرده و مانع احساس درد و ناراحتي در فرد مي‌شود.

انواع قرص ترامادول و دوز هاي مختلف آن

قرص ترامادول انواع مختلفي دارد كه آنها را تحت عنوان 100، 200، 300 و قرص ترامادول 225 مي شناسيم. اگر براي شما هم سوال است كه تفاوت بين اين قرص ها با يكديگر چيست ؟ يا آيا نوع قرص ترامادول در نوع اعتياد فرد تاثير مي گذارد ؟

بايد بدانيد كه قرص ترامادول دو نوع دارد :

نوع اول قرص هاي 50 ميلي گرم هستند و بسيار سريع اثر مي كنند.

نوع دوم قرص هاي 100، 200 و 300 ميلي گرم هستند كه اثر طولاني مدت تري در بدن دارند. البته قرص هايي كه اثير طولاني مدت دارند معمولا براي بيماران مبتلا به دردهاي مزمن تجويز مي شوند.

فراموش نكنيد كه قرص ترامادول حتما بايد زير نظر متخصص و پزشك مصرف شود در غير اين صورت مي تواند مشكلات جدي را راي فرد مصرف كننده ايجاد نمايد.

مكانيسم اثر ترامادول در بدن

همانطور كه گفته شد Tramadol براي كاهش درد و آرام بخشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دارو به دليل داشتن ساختار شيميايي مشابه با داروهاي افيوني مثل مرفين، پس از اينكه توسط بدن جذب شد گيرنده‌هاي افيوني مغز را تحت تأثير قرار داده و باعث تسكين درد و احساس آرامش در فرد خواهد شد. درعين حال آنچه Tramadol را نسبت به ساير داروهاي افيوني در نظر مصرف كننده مطلوب‌تر مي‌سازد اين است كه اين قرص با افزايش ترشح سروتونين در مغز باعث تجربه يك احساس شادي در فرد شده و همچنين خواب آلودگي نيز در پي ندارد. به عبارتي فرد علي رغم استفاده از اين دارو، هشياري و سرزندگي خود را حفظ كرده و خواب آلوده نمي‌شود.

فوايد قرص ترامادول

همانطوري كه گفتيم ترامادول يك داروي اپيوييد است يك داروي ضد درد مي باشد كه براي تسكين درهاي متوسط و شديد توسط پزشك تجويز مي شود.

ترامادول مانند مورفين عمل مي كند. در مغز به گيرنده هاي اپيوئيدي متصل و باعث ايجاد تسكين درد مي شود. برخلاف مورفين Tramadol باعث هوشياري و در نتيجه فعاليت بيشتر مي شود. و دليل اعتياد مصرف كنندگان قرص ترامادول همين اتفاق است. از جمله فوايد قرص ترامادول مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • كاهش درد جسماني
  • احساس آرامش
  • كاهش اضطراب و استرس
  • احساس سرخوشي
  • احساس هوشياري بيشتر
  • افزايش مدت زمان بيداري
  • افزايش زمان رابطه جنسي
  • افزايش بازدهي فكري

توجه داشته باشيد كه در طولاني مدت اين فوايد قرص ترامادول از بين خواهد رفت. در نتيجه هيچ وقت اين قرص را به صورت خودصرانه مصرف نكنيد.

آيا قرص ترامادول براي زودانزالي كاربرد دارد ؟

برخي از افراد براي درمان زودانزالي از ترامادول استفاده مي كنند. نيمه عمر دفع اين دارو از بدن بين 5 تا 7 ساعت است. اين دارو براي درمان زود انزالي توسط پزشك و متخصص بايد مورد مصرف قرار گيرد. در صورت مصرف خود سرانه اين دارو براي درمان زودانزالي اين دارو تاثير خود را بعد از چند بار مصرف از دست مي دهد و نه تنها باعث درمان زود انزالي نمي شود بلكه مشكلات جنسي شديدتري براي فرد در طولاني مدت ايجاد مي كنند. قبل از مصرف اين دارو حتما از يك پزشك يا متخصص در زمينه اعتياد مشاوره بگيريد.

عوراض قرص ترامادول

از جمله مهمترين عوارض قرص ترامادول مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • سرگيجه
  • سردرد و سرگيجه
  • مشكلات خواب
  • تعوع و استفراغ
  • يبوست
  • تعريق زياد
  • خشكي دهان

اگر اثرات ترامادول خفيف باشد ممكن است تا چند روز اين عوارض از بين رود. اما در صورت تشديد شدن علائم و از بين نرفتن عوارض جانبي اين دارو هر چه سريع تر به پزشك خود مراجعه نماييد.

تداخلات دارويي قرص ترامادول

مصرف همزمان قرص ترامادول و برخي داروهاي ديگر مي‌تواند تاثيرات مخربي در سلامتي فرد به همراه داشته باشد و يا باعث عدم جذب يكي از داروها يا هردو دارو شود. برخي از مهم‌ترين داروهايي كه نبايد با Tramadol استفاده شوند شامل موارد زير هستند.

  • الكل
  • ساير داروهاي مسكن
  • داروهاي سرماخوردگي
  • داروهاي آرام بخشي كه براي رفع اضطراب يا بهبود وضعيت خواب تجويز مي‌شوند

موارد منع مصرف ترامادول

پيش از استفاده از قرص ترامادول و درصورتيكه هريك از بيماري‌هاي زير را داريد بهتر است راجع به مصرف اين دارو با پزشك خود مشورت نماييد.

  • مشكلات تنفسي
  • صرع، تومور يا هرگونه بيماري مغزي ديگر
  • مشكلات كبد يا كليه
  • اعتياد به مواد مخدر
  • وجود هرگونه بيماري خاص
  • ابتلا به بيماري‌هاي روحي مثل اضطراب و افسردگي

اعتيادآور بودن قرص ترامادول

همانطور كه گفته شد ترامادول علاوه بر ويژگي‌هاي مطلوبي كه در صنعت پزشكي دارد، خاصيت وابسته سازي بالايي دارد و مي‌تواند باعث بروز اعتياد در مصرف كنندگان شود. از مهم‌ترين دلايلي كه براي اعتياد به اين دارو عنوان مي‌شود اين است كه مصرف كنندگان علي رغم كاهش اضطراب و نگراني‌ها، يك احساس آرامش همراه با شادي را تجربه مي‌كنند و همچنين برخلاف ساير مسكن‌ها و آرامبخش‌ها احساس خواب آلودگي نيز براي آن‌ها پيش نخواهد آمد.

نشانه‌هاي اعتياد به قرص ترامادول

نشانه‌هاي اعتياد به ترامادول مشابه نشانه‌هاي اعتياد به ساير مواد مخدر است. درصورتيكه اين نشانه‌ها را درخود يا اطرافيان مشاهده مي‌كنيد بهتر است براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اعتياد به اين قرص از يك متخصص در زمينه اعتياد به مواد مخدر كمك بگيريد.

ايجاد تحمل دارويي

تحمل دارويي به اين معناست كه پس از گذشت مدت مشخصي از شروع مصرف دارو بدن فرد نسبت به ماده مخدري كه مصرف مي‌كرده مقاومت پيدا مي‌كند. به عبارتي در اين شرايط مقدار مصرفي سابق نمي‌تواند احساس لذت را در فرد ايجاد كند و براي دست يابي به لذت سابق بيمار مي‌بايست ميزان مصرف را افزايش دهد.

آشكار شدن نشانه‌هاي ترك

درصورتيكه فاصله زماني ميان دو وعده مصرف قرص ترامادول بيش از حالت معمول شود و يا فرد در دفعات بعدي مقدار كمتري از دوز هميشگي دارو را مصرف كند، نشانه‌هاي ترك بروز پيدا مي‌كنند. نشانه‌هاي ترك به معناي علائم جسمي و روحي ناخوشايندي هستند كه در شرايط بالا براي فرد پيش مي‌آيد و نشان دهنده وابستگي بدن به ترامادول است. از ميان نشانه‌هاي ترك ترامادول مي‌توان به احساس افسردگي، سردرد، اختلالات بينايي و مشكلات تنفسي اشاره كرد.

جست و جوي دارو

درصورتيكه فرد به مصرف Tramadol اعتياد پيدا كرده باشد زمان زيادي را براي تهيه و استفاده از اين دارو صرف خواهد كرد. اين موضوع تأثيرات سوئي را بر ساير وظايف و نقش‌هاي وي ايجاد خواهد كرد.

علائم مسموميت با قرص ترامادول

استفاده بيش‌ از حد از ترامادول مي‌تواند باعث مسموميت با اين دارو شود كه خطرات جدي را به همراه دارد. در صورت مشاهده اين نشانه‌ها هرچه سريع‌تر بيمار را به مراكز درماني منتقل كنيد. اين نشانه‌ها عبارت‌اند از

  • كاهش فشار خون
  • كاهش ضربان قلب
  • كاهش تعداد تنفس
  • كاهش سطح هوشياري
  • كاهش قوام عضلاني
  • تشنج
  • مسموميت‌هاي شديد با Tramadol مي‌تواند خطر كما يا مرگ را به همراه داشته باشد.

ترك اعتياد به ترامادول

براي جلوگيري از بروز هرگونه مشكل درسلامت جسمي و روحي فرد توصيه مي‌شود كه ترك اعتياد به قرص ترامادول زير نظر پزشك و متخصص ترك اعتياد صورت بگيرد. براي ترك اعتياد به اين دارو معمولاً فرد متخصص اعتياد با يك برنامه مشخص ميزان مصرف را به تدريج كاهش مي‌دهد. اين حالت باعث مي‌شود كه نشانه‌هاي ترك با شدت كمتري بروز پيدا كنند و توانايي فرد براي مبارزه با اين شرايط بيشتر باشد. اين مرحله از ترك ماده مخدر كه به آن سم زدايي مي‌گويند با پايان وابستگي جسمي به اين قرص به پايان خواهد رسيد.

اهميت استفاده از جلسات رواندرماني در ترك اعتياد به ترامادول

بر اساس تحقيقات انجام شده در ورد اين دارو درمان‌هاي پزشكي معمولاً با رفع وابستگي جسمي به دارو پايان پيدا مي‌كنند. معمولاً با رفع نظارت مراكز درماني احتمال شروع مجدد سوءمصرف نيز بالا مي‌رود. از دلايل اصلي اين مسئله مي‌توان به اين موضوع اشاره كرد كه در جلسات سم زدايي قرص ترامادول به دلايل و ريشه‌هاي اعتياد فرد توجهي نمي‌شود و به عبارتي حل مسئله صورت نمي‌گيرد.

به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه با انجام جلسات روانشناختي و بازپروري به اين افراد كمك شود تا بتوانند زندگي بهتري را براي خود فراهم كنند. در اين بخش اقداماتي را كه در جلسات بازپروري صورت مي‌گيرد با يكديگر بررسي خواهيم كرد.

هشياري نسبت به پيشايندها و راه‎هاي مقابله با آن‌ها

در طي جلسات مشاوره ترك قرص ترامادول براي مبارزه با وسوسه مصرف مجدد مواد مخدر به فرد آموزش داده مي‌شود كه با ارزيابي دقيق رفتارها، زمان‌هايي كه به مصرف مواد مخدر گرايش بيشتري دارد را مشخص كند و سپس راه‌هايي براي مبارزه با اين وسوسه به آن‌ها آموزش داده مي‌شود. براي مثال ممكن است فردي احساس كند وقتي از جانب اطرافيان طرد مي‌شود به مصرف مواد مخدر تمايل بيشتري پيدا مي‌كند. آگاهي از اين موضوع باعث مي‌شود كه وي كنترل بيشتري روي رفتار خود داشته باشد. همچنين در مرحله بعد با آموزش‌هاي روانشناختي به وي كمك مي‌شود كه ضعف‌هاي خود را در مهارت‌هاي دوست يابي بهبود ببخشد و يا حساسيت به طرد شدن از جانب ديگران را كاهش دهد.

جلسات خانواده درماني

در طي جلسات مشاوره براي بازپروري پس از اعتياد علاوه بر فرد، خانواده وي نيز مورد درمان قرار مي‌گيرند. خانواده اين افراد معمولاً به دليل تجربه شرايط نامساعد مشكلات روحي بسياري پيدا مي‌كنند كه مي‌بايست براي درمان آن‌ها اقدام شود. به‌علاوه با آموزش‌هاي منظم و علمي مي‌توان خانواده‌ها را براي حمايت از معتاديني كه موفق به ترك شده‌اند هدايت كرد.

هدف گزيني و انگيزه بخشي

درطي جلسات مشاوره به اين افراد آموزش داده مي‌شود كه اهداف مناسب و مشخصي را براي زندگي خود تعيين كرده و درمسير مناسب‌تري حركت كنند. جهت شروع درمان و دريافت خدمات ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

از كجا بفهميم فردي ترامادول مصرف مي‌كند؟

وجود برخي نشانه‌ها مثل سرخ شدن چشم‌ها، مشكل در حفظ تعادل هنگام راه رفتن، بي توجهي به نظافت شخصي و كند شدن سرعت انجام كارها از نشانه‌هاي مصرف ترامادول هستند. البته اين نشانه‌ها مي‌تواند به دلايل ديگري نيز ايجاد شده باشد و براي تشخيص دقيق‌تر بهتر است به يك متخصص مراجعه كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص ترامادول


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص ترامادول،
موضوع:
[ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۵۵:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پيري زودرس يا سندرم پيري زودرس به عوامل مختلفي بستگي دارند. پيري زودرس به سبگ زندگي نادرست و سندرم پيري زودرس يك عامل ژنتيكي نادر است. دوره زندگي انسان از چند مرحله تشكيل شده است. اين مراحل شامل زندگي جنيني، نوزادي، شيرخوارگي، نوپايي، خردسالي، كودك سن مدرسه، نوجواني، جواني، ميان‌سالي و پيري تشكيل شده است. هر مرحله رنج سني مربوط به خود را دارد. اگر علائم و نشانه‌ها مربوط به پيري قبل از ۳۵ سالگي در فرد ديده شود، پيري زودرس يا premature aging مي‌نامند.

منبع: پيري زودرس | علت و علائم پيري زودرس

از عوامل مختلفي مي‌تواند پيري زودرس در فرد ايجاد شود. اين سندرم يك وضعيت نادر ژنتيكي است كه در سنين پايين، كهولت سن در افراد مشاهده مي‌شود. اين سندرم عواطف افراد مبتلا را به خود درگير مي‌كند و افراد را به سمت افسردگي و اضطراب سوق مي‌دهد. براي جلوگيري از بروز اين اختلالات از مشاورين و روانشناسان كمك بگيريد. در ادامه مطلب به بررسي علل ايجادكننده، علائم و نشانه‌ها و راه‌ها جلوگيري از پيري زودرس مي‌پردازيم.

سندرم پيري زودرس

سندرم پيري زودرس در سنين پايين صورت افراد را پير مي‌كند. اين سندرم بسيار نادر است و به صورت ژنتيكي بروز پيدا مي‌كند. افرادي نيز هستند كه با سندرم پيري زودرس به دنيا مي‌آيند و حدودا 13 سال عمر مي‌كنند. اما افراد نادري نيز وجود دارند كه تا حدود 40 سالگي زندگي كرده‌اند. اين سندرم بر اثر جهش ژنتيكي بوجود مي‌آيد اما ارثي پديدار مي‌شود. از علائم اين سندرم مي‌توان به رشد قد و وزن محدود، سر بزرگ، چشم هاي برجسته، كچلي در قسمت سر و صورت، فك كم عمق، چهره كوچك و بيني باريك اشاره كرد. علل اين سندرم ژنتيكي است و بر اثر جهش ژنتيكي نمايان مي‌شود.

مواردي كه موجب پيري زودرس مي‌شود

موارد و مسائلي وجود دارد كه باعث پيري زودرس مي‌شود. مواد غذايي را در ادامه مقاله اشاره كرده ايم. حال در رابطه با فعاليت هايي كه باعث پيري زودرس مي‌شوند اشاره كرده ايم.

1. مشاهده برنامه تلويزيوني طولاني مدت

مشاهده طولاني مدت و عدم تحرك در خانه باعث افزايش وزن و در نهايت پيري زودرس مي‌شود. طبق بررسي هاي پژوهشگران مشاهده هر ساعت برنامه تلويزيوني 22 دقيقه از عمر فرد را كم مي‌كند. علاوه بر اين موضوع، عدم تحرك باعث بروز آلزايمر در فرد مي‌شود.

2. ورزش نكردن

فرار از ورزش علاوه بر آسيب به سلامت جسماني و رواني، چاقي، آلزايمر و بيماري هاي قلبي، باعث بروز پيري زودرس مي‌شود. ورزش كردن باعث بالا رفتن جريان خون در بدن مي‌شود و هميشه بدن را سلامت و سالم نگه مي‌دارد. و به كلاژن سازي پوست كمك مي‌كند.

3. استفاده از قند

مصرف بيش از اندازه قند علاوه بر چاقي، اضافه وزن باعث پيري زودرس مي‌شود. با افزايش مقدار قند خون گليسين ايجاد مي‌شود كه به كلاژن سازي پوست خلل وارد مي‌كند و باعث بروز پيري زودرس مي‌شود.

4. مشاغل پر استرس

استرس يكي از عوامل اصلي پيري زودرس است. مشاغلي مانند: جراح، مدرس، داور و … از مشاغل پر استرس هستند كه باعث بالا رفتن ضربان قلب و در نهايت بروز بيماري قلبي مي‌شود. بيماري ها باعث پيري‌زودرس خواهد شد. همچنين اين مشاغل همراه با بي خوابي، مصرف نكردن غذاهاي سالم و … مي‌باشد.

5. رژيم كم چرب

به طور كل رژيم باعث پيري زودرس مي‌شود. كاهش وزن با كاهش چربي بدن همراه است. عدم مصرف چربي باعث سرعت بخشيدن به چين و چروك و پيري‌زودرس مي‌شود.

علل ايجادكننده پيري زودرس

مهم‌ترين و اساسي‌ترين علت پيري زودرس در افراد، سبك زندگي نادرست است. رژيم غذايي نامناسب، سيگار كشيدن و استفاده از ساير دخانيات، ابتلا به بيماري‌ها زمينه‌اي مانند چربي‌خون، فشارخون، قندخون در ايجاد پيري‌زودرس موثرند. فعاليت بيش از حد و انجام كارهاي سخت كه منجر به خستگي و بي‌حالي مي‌شوند نيز در پيري‌زودرس موثرند. خميده بودن بيش از حد منجر به صدمه به ستون مهره‌ها شده و روند پيري را تسريع مي‌كند. شيريني‌جات فراوان، مصرف آب ناكافي، كاهش زمان و كيفيت خواب، لوازم آرايشي حاوي سرب، استفاده طولاني‌مدت از لوازم آرايش موجب پيري‌زودرس مي‌شود.

استرس، اضطراب، نگراني‌ها و فشارهاي ناشي از كار و اجتماع و خانواده كه تقريبا گريبان‌گير تمام افراد جامعه است، موجب سرعت بخشيدن به روند پيري و سالمندي مي‌شود. تابش نور خورشيد به طور مستقيم به پوست علاوه بر برنزه كردن آن، موجب آسيب DNA سلول‌هاي پوستي شده و به دنبال آن علائم و نشانه‌ها پيري زودرس پيدا مي‌گردد. نوشيدني‌ها الكلي و مصرف مواد حاوي كافئين مي‌تواند باعث كاهش آب بدن شود. همان‌طور كه اشاره شد كاهش ميزان آب بدن منجر به بروز علائم پيري‌زودرس مي‌گردد. عوامل مربوط به ژنتيك كه بسيار كمياب بوده و ممكن است علائم پيري را حتي در دوران كودكي و نوجواني ايجاد كند.

علائم و نشانه‌هاي پيري زودرس

هرچه سن بالا مي‌رود، لايه‌ها پوست شما نازك‌تر و شكننده‌تر خواهند شد. چين و چروك پوست در نتيجه اين نازكي و شكنندگي به وجود مي‌آيد. اگر چين و چروك پوستي در سنين پايين رخ دهد، آن را علامت پيري زودرس مي‌دانند. خشكي پوست يكي ديگر از تغييراتي است كه با افزايش سن رخ مي‌دهد. در پديده پيري‌زودرس نيز خشكي پوست ديده خواهد شد. ريزش مو به دنبال اختلالات هورمون‌ها، عوامل محيطي، ژنتيك و وراثت، تغيير در رژيم غذايي به وجود مي‌آيد. يكي از علائمي كه در پيري‌زودرس خود را نشان مي‌دهد همان ريزش مو است. خستگي، ناتواني در انجام كارها و تحليل رفتن قدرت عضلات در پيري‌زودرس مشاهده مي‌كنيم.

فرايند التيام زخم به دليل پير شدن پوست با تاخير صورت مي‌گيرد. افزايش ذخيره چربي دور كمر و شكم كه موجب افزايش سايز پهلوها و چاق شدن فرد مي‌شود، در پيري زودرس نيز ديده مي‌شود. كاهش توده استخواني و پوكي استخوان از ديگر علائم و نشانه‌هاست.

چگونه از پيري زودرس جلوگيري كنيم؟

با انجام برخي نكات و تكنيك‌ها مي‌توانيد روند‌پيري خود را به تعويق انداخته و از پيري زودرس جلوگيري كنيد.

  • خواب كافي داشته باشيد! سعي كنيد دير وقت به رخت‌خواب نرويد. حداقل ۸ ساعت در طول شبانه‌روز بخوابيد. نداشتن خواب كافي موجب خستگي چشم‌ها خواهد شد. بهترين پوزيشن خواب، خوابيدن به پهلوها يا پشت است. از خوابيدن به روي شكم بپرهيزيد. زيرا هنگام خوابيدن روي شكم، پوست صورت در تماس با بالشت قرار گرفته و چين و چروك ايجاد مي‌شود.
  • ورزش كردن روزانه را از ياد نبريد. ورزش كردن موجب كاهش سرعت پيري، كاهش هورمون استرس، افزايش هورمون‌ها مفيد، برقراري تعادل هورموني، بهبود روحيه، افزايش نشاط، پيشگيري از تحليل رفتن قدرت عضلات مي‌شود.
  • رژيم غذايي سالمي را انتخاب و پيروي كنيد. از گنجاندن قند فراوان و چربي بيش از اندازه در برنامه غذايي خود اجتناب كنيد. مواد غذايي حاوي امگا۳ مانند ماهي سالمون و گردو باعث حفظ سلامت پوست خواهند بود. مصرف ويتامين C را از ياد نبريد.
  • توصيه مي‌كنيم جهت حفظ رطوبت پوست و جلوگيري از خشكي آن، روزانه حداقل ۸ ليوان آب بنوشيد.
  • ترك مصرف سيگار و دخانيات، عدم مصرف نوشيدني‌هاي الكلي و كافئين‌دار علاوه بر به تاخير انداختن روند پيري، ريسك ابتلا به بيماري‌هايي چون سرطان، ناراحتي قلبي و … را پايين مي‌آورد.
  • براي پيشگيري از خشكي پوست مي‌توانيد از كرم‌هاي مرطوب‌كننده استفاده كنيد. هم‌چنين هنگام ظرف شستن از دستكش استفاده كنيد.
  • شستن صورت با شوينده مناسب و پاك كردن مواد آرايشي از روي پوست در حفظ شادابي و طراوت پوست موثرند.
  • از مصرف فست فود ها، روغن هاي اشباع، روغن هاي صنعتي، نيترات ها، چربي هاي اشباع حيواني، ميان وعده هاي شور و غذاهاي فريز شده پرهيز كنيد.

كلام آخر

سندرم پيري زودرس در دسته سندرم هاي نادري قرار دارد كه فرد پير به دنيا مي‌آيد. اما پيري‌زودرسي كه به دليل سبك زندگي نامناسب بوجود مي‌آيد عامل مهمي مانند استرس دارد. استرس علاوه بر اينكه به طور كل زندگي فرد را مختل مي‌كند، باعث پيري‌زودرس مي‌شود. براي درمان و كنترل استرس بايد از روانشناس و مشاورين كمك گرفت. با كمك از مشاورين به كنترل استرس خود كمك كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره روانشناسي در زمينه پيري زودرس در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: پيري زودرس | علت و علائم پيري زودرس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۵:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بيماري پاركينسون يكي از اختلالات مغزي پيش رونده سيستم عصبي و مخرب است. اين بيماري سيستم عصبي به صورت پيشرونده بوده و طيف گسترده‌اي از علائم را ايجاد مي‌كند. هم در مردان و هم در زنان نمونه‌هايي از ابتلا به بيماري ديده شده‌است. اما معمولا ريسك بروز بيماري در مردان بالاتر است. علت شناخته شده‌اي براي بيماري پاركينسون تاكنون ذكر نشده و هم‌چنين درمان آن ناشناخته است. پاركينسون معمولا با يك لرزش خفيف در يكي از دست‌ها شروع مي‌شود. اغلب اوقات فرد متوجه اين لرزش نشده و با شروع علائم بعدي متوجه مي‌شود. از بارز ترين نشانه هاي بيماري‌پاركينسون خشكي بدن، دشواري در حركت و راه رفتن، افسردگي و اضطراب است. چهره بيماران پاركينسون معمولا بيانگر اين بيماري است. در هنگام راه رفتن دستان اين افراد تكان نمي‌خورد و با گذشت زمان روند بيماري بدتر مي‌شود.

منبع: بيماري پاركينسون | علت و درمان پاركينسون

بيماري پاركينسون

بيماري پاركينسون بر اثر اختلال در سيستم عصبي مغز ايجاد مي‌شود. معمولا شروع اين بيماري با لرزش يكي از دست ها آغاز مي‌شود كه فرد متوجه آن نيست. اما به مرور علائم ديگر نمايان مي‌شود و فرد به سختي توانايي حركت بدن خود را دارد. معمولا با خشكي بدن و كندي در حركت همراه هستند و هنگام راه رفتن دست هاي اين افراد تكان نمي‌خورد. علائم اين بيماري به مرور زمان شديد تر و مهار نشدني تر مي‌شود.

اين بيماري قابل درمان نيست و معمولا داروها تنها روند شدت بيماري را كاهش مي‌كنند. گاهي براي تنظيم برخي از مناطق مغز جراحان به افراد جراحي را پيشنهاد مي‌دهند. لرزش بدن از بارز ترين نشانه بيماري‌پاركينسون است. براي اطلاع كامل از علل و نشانه هاي بيماري پاركينسون تا ادامه مقاله همراه باشيد.

بيماري پاركينسون چگونه ايجاد مي‌شود؟

سلول‌هاي عصبي توليدكننده دوپامين در مغز تخريب مي‌شوند. با از بين رفتن اين سلول‌ها، سطح دوپامين پايين آمده و منجر به عملكرد غيرطبيعي مغز و بروز علائم بيماري‌پاركينسون مي‌گردد. علت اصلي ايجادكننده بيماري پاركينسون ناشناخته است. با اين حال، در اين مطلب به عواملي كه احتمالا در بروز بيماري موثرند،اشاره مي‌كنيم.

  • وراثت و ژنتيك ممكن است به بيماري پاركينسون منجر گردد. البته نقش ژنتيك در پاركينسون شايع نيست. تنها تعداد كمي از موارد ابتلا به پاركينسون، سابقه خانوادگي بيماري را داشتند.
  • قرار گرفتن در معرض برخي سموم و آلاينده‌ها محيطي به عنوان يكي از علل ابتلا به پاركينسون در نظر گرفته شده‌است.
  • توده‌هاي پروتئيني غيرطبيعي به نام اجسام لويي در مغز بيماران مبتلا به پاركينسون نيز يافت شده‌است.
  • آلفا سينوكلين لويي نيز يافت شده است كه محققان اعتقاد دارند اين اجسام لويي كه به صورت گسترده اي يافت شده است به گونه اي هستند كه توسط سلول ها تجزيه نمي‌شوند.

علائم پاركينسون

طيف وسيعي از علائم مربوط به بيماري پاركينسون ايجاد مي‌شود. اين علائم از فردي به فرد ديگر متفاوتند. اولين علائم بيماري معمولا خفيف بوده و توجه فرد را به خود جلب نمي‌كنند.

  • نشانه‌ها اوليه در اكثر اوقات در يك سمت بدن ايجاد مي‌شوند. به تدريج و با پيشرفت علائم در سمت ديگر بدن، نشانه‌ها ظهوريافته در سمت اول مبتلا شديدتر مي‌شوند.
  • لرزش اندام‌ها كه معمولا از دست‌ها شروع مي‌شود يكي از مشخصه‌هاي اصلي بيماري‌پاركينسون به شمار مي‌روند.
  • به مرور زمان و پيشرفت بيماري، سرعت حركات فرد كند شده و فرد قادر به انجام كارها ساده نيست. گام‌هاي فرد حين راه رفتن كوتاه شده و بيمار پاهاي خود را روي زمين مي‌كشد.
  • سفت شدن عضلات بدن كه دردناك بوده و حركات فرد را كاهش مي‌دهد از ديگر علائم اين بيماري محسوب مي‌شوند.
  • قدرت تكلم فرد با مشكل روبرو مي‌شود. فرد آرام، مبهم و با سرعت پايين صحبت مي‌كند. توانايي قلم دست گرفتن و نوشتن فرد نيز با ايراد مواجه است.
  • عدم تعادل و اشكال در راه رفتن كه منجر به زمين خوردن فرد مي‌شود. در افراد مبتلا به بيماري پاركينسون مشاهده مي‌شود.
  • تغييرات خلقي، افسردگي، ناتواني در بلع، يبوست، اشكالات مربوط به سيستم ادراري، مشكلات خواب از ديگر علائم بيماري‌پاركينسون به شمار مي‌روند.
  • سفتي در عضلات قسمت هاي مختلف بدن نيز در بيماري پاركينسون مشاهده مي‌شود.
  • فرد حالت خميده پيدا مي‌كند و در تعادل با مشكل روبرو مي‌شود.
  • افراد با بيماري پاركينسون حركات اتوماتيك خود را از دست مي‌دهند و ناخودآگاه چشمك و لبخند مي‌زنند.
  • تكلم اين افراد بسيار آرام، سريع يا مبهم است.
  • دست خط افراد با بيماري پاركينسون دشوار و كوچك مي‌شود.

عوارض بيماري پاركينسون

همانطور كه اشاره شد، بيماري پاركينسون علائمي دارد كه قطعا همراه با عوارض و پيامد است. از عوارض بيماري‌پاركينسون مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  1. مشكلات تفكر
  2. افسردگي
  3. تغييرات خلق و خويي
  4. مشكلات در بلع
  5. مشكلات در آشاميدن
  6. مشكلات در خوردن
  7. اختلالات خواب
  8. مشكلات مثانه
  9. يبوست
  10. تغييرات در فشار خون
  11. اختلال در عملكرد بويايي
  12. خستگي مفرط
  13. درد بدن
  14. اختلال در عملكرد جنسي

تشخيص بيماري پاركينسون

روش‌ها تشخيصي و آزمايشات اختصاصي جهت تشخيص بيماري پاركينسون وجود ندارد. پزشك به كمك شرح‌حال بيمار، مشاهده علائم و معاينه باليني و عصبي قادر به تشخيص بيماري پاركينسون خواهد بود. شيوه‌ها تصويربرداري براي تشخيص پاركينسون مفيد نيستند. البته ممكن است راه‌ها تشخيصي مانند CT، MRI، اسكن انشار پوزيترون (PET) و سونوگرافي مغز جهت رد ساير بيماري‌ها استفاده شود. آزمايش خون نيز براي رد ساير بيماري‌ها ممكن است توسط پزشك درخواست شود.

درمان پاركينسون

درماني براي برطرف كردن بيماري پاركينسون وجود ندارد. روش‌ها درماني موجود تنها به كنترل علائم كمك مي‌كنند.

  • دارودرماني، اصلاح سبك زندگي، انجام ورزش‌ها هوازي، جراحي، فيزيوتراپي و كاردرماني از راه‌ها درمان بيماري پاركينسون محسوب مي‌شوند. داروها به افزايش دوپامين مغز كمك مي‌كنند. پس از مدتي اثرات داروها بر بدن كاهش يافته ولي هم‌چنان قادر به كنترل علائم هستند. رايج‌ترين و موثرترين دارويي كه در درمان پاركينسون به كار مي‌رود، دارو لوودوپا يا همان كاربي‌دوپا است. تهوع و سبكي سر و افت فشارخون از عوارض اين دارو است. دسته دارويي آنتي‌كولينرژيك‌ها مانند دارو بنزوتروپين و تري‌هگزي‌فنيديل، دسته دارويي آگونيست دوپامين مانند پرامي‌پكسول، روتيگوتين و روپينيزول از ديگر داروها تجويزي به شمار مي‌روند.
  • اصلاح سبك زندگي،استفاده از غذاها سالم، انجام ورزش‌ها هوازي به صورت روزانه و منظم در كنترل علائم و درمان بيماري پاركينسون موثرند.
  • كاردرماني براي افرادي كه قادر به انجام فعاليت‌ها ساده ماننو لباس پوشيدن نيستند، توصيه مي‌شود.
  • فيزيوتراپي براي افرادي كه در راه رفتن مشكل دارند، انجام خواهد شد.
  • ماساژدرماني در رفع خستگي و گرفتگي عضلات موثر واقع مي‌شود. يوگا به حفظ تعادل و انعطاف بدن كمك مي‌كند.
  • مديتيشن و ذهن‌ آرامي به تمركز شما كمك كرده و از اين طريق درد جسمي و استرس‌ها را كاهش مي‌دهد.
  • اگر به نگهداري حيوان خانگي علاقه داريد، مي‌تواند به شرايط شما كمك كند. حيوان خانگي علاوه بر افزايش ميزان تحرك، در بهبود وضعيت خلقي و عاطفي شما موثر است.
  • از راه رفتن به عقب خودداري كنيد.
  • هنگام راه رفتن از حمل وسايل خوددار كنيد.
  • وزن خود را به طور مساوي بين دو پا تقسيم كنيد.
  • تاي چي يكي از روش هاي درماني ورزشي قديمي در چين است. اين ورزش باعث بهبود انعطاف پذيري، تعادل و قدرت عضلاني مي‌شود. اين ورزش باعث جلوگيري از افتادن مي‌شود و براي تمام سنين مناسب است.

پيشگيري از بيماري پاركينسون

علت بيماري پاركينسون هم چنان ناشناخته است اما راه هايي براي پيشگيري از اين بيماري وجود دارد. طبق تحقيقات پزشكان، ورزش هوازي به كاهش ابتلا به اين بيماري كمك كننده است. نوشيدن قهوه، چاي و كولا خطر ابتلا را كاهش مي‌دهد. نوشيدن چاي سبز نيز از خوراكي هايي است كه خطر ابتلا به بيماري پاركينسون را كاهش مي‌دهد.

كلام آخر

مطالعه اين مقاله شما را با علائم، عوارض، تشخيص بيماري پاركينسون آشنا كرده است. طبق بررسي محققان دليل اصلي اين بيماري مشخص نيست اما روش هايي براي جلوگيري از بروز بيماري پاركينسون وجود دارد كه توسط متخصصين و روانشناسان ارائه مي‌شود. هم چنين روش كار درماني نيز در بهبود علائم اين بيماري كمك كننده است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‎‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه افسردگي بعد از طلاق با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بيماري پاركينسون مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: بيماري پاركينسون | علت و درمان پاركينسون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۰:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نيترازپام زير مجموعه بنزوديازپين‌ها قرار دارد و از انواع داروهاي آرام بخش و خواب آور است. اين دارو در درمان كوتاه مدت طيف اختلالات بي خوابي و تشنج مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مصرف طولاني مدت سبب وابستگي به دارو مي‌شود. بنابراين از مصرف و قطع به صورت خودسرانه خودداري كنيد. اثرات و عوارضي كه نيترازپام بر روان و جسم مي‌گذارد عبارت است از: سر درد، گيجي، ناهماهنگي حركتي، تورم، حالت تهوع، مشكلات تنفسي و … كه در ادامه مقاله به تمامي آن‌ها اشاره كرده ايم. اما بهترين راه درمان بدون عوارض و پيامدهاي ناگوار، روان درماني براي اختلالات خواب است.

منبع: نيترازپام | موارد مصرف، عوارض و اثرات قرص نيترازپام

نيترازپام

نيترازپام (Mogadon) از مشتقات بنزوديازپين ها است كه به شكل قرص براي بزرگسالان توليد شده است. اين دارو براي درمان كوتاه مدت بيخوابي و تشنج استفاده مي‌شود. اثرات كوتاه مدت دارد، و براي درمان صرع مخصوصا در اسپاسم هاي اطفال نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دارو در درمان مشكلات خواب اعم از بيدارشدن هاي متعدد، بيدار شدن زود هنگام صبح، سخت به خواب رفتن و بي خوابي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

موارد مصرف نيترازپام

داروي نيترازپام در موارد زير طبق تشخيص پزشك مصرف مي‌شود.

  • درمان تشنج
  • درمان صرع خصوصا اسپاسم هاي اطفال
  • درمان بيدار شدن هاي متعدد
  • درمان بيدار شدن هاي زود هنگام
  • درمان سخت به خواب رفتن
  • درمان بي خوابي
  • درمان كوتاه مدت بي خوابي

روش مصرف نيترازپام

روش مصرف نيترازپام به شرح زير است.

  • قرص نيترازپام براي بزرگسالان در دوزهاي متفاوتي تجويز مي‌شود.
  • دوز مصرفي فرد به فرد متفاوت است.
  • طبق تجويز پزشك دارو را مصرف كنيد.
  • از مصرف خودسرانه دارو پرهيز كنيد.
  • اگر اثربخشي دارو روند نزولي داشت، با پزشك مشورت كنيد.
  • از افزايش و كاهش دوز دارو خودداري كنيد.
  • دارو را به صورت خودسرانه قطع نكنيد.
  • براي جلوگيري از پيامدهاي قطع ناگهاني دارو، با تشخيص پزشك، و با روند نزولي دارو را قطع خواهند كرد.

مكانيسم اثر نيترازپام

همانطور كه گفته شد، نيترازپام از مشتقات بنزوديازپين ها است. نيترازپام مانند تمامي بنزوديازپين ها بر آگونيست هاي رسپتور اثر كرده و با افزايش عملكرد گابا موجب ورود يون كلر به سلول ها مي‌شود. بنزوديازپين ها مهار كننده هاي گابا را تقويت مي‌كنند و باعث كاهش تحريك نورون ها در نقاط مختلف مغز مي‌شود.

عوارض نيترازپام

عوارض نيترازپام براي همه افراد وجود دارد. اما متخصصين با آگاهي از اين علائم منافع دارو را بيشتر دانسته و براي شما تجويز كرده اند. بنابراين تنها طبق دستور متخصص مصرف كنيد و در صورت تشديد علائم حتما به درمانگر خود اطلاع دهيد.

  • افت فشار خون
  • تپش قلب
  • فوران خشم
  • روان پريشي
  • رفتار تهاجمي
  • كابوس شبانه
  • تغيير شنوايي يا بينايي
  • فراموشي
  • آژيتاسيون
  • تحريك پذيري
  • بي قراري
  • ضعف عضلاني
  • عصبانيت
  • گيجي
  • توهم
  • سندرم ترك
  • واكنش پوستي
  • افسردگي
  • اختلال در تشخيص موقعيت
  • هيجان
  • تغيير در ميل جنسي
  • بيش فعالي
  • زمين افتادن
  • يبوست
  • اسهال
  • تهوع
  • سرگيجه
  • بي اختياري در ادرار
  • تاري ديد
  • سوزش سر دل
  • سر درد
  • ريزش غير ارادي بزاق
  • آتاكسي
  • خماري
  • استفراغ
  • اختلال در عملكرد كبد
  • تنگي نفس
  • اسپاسم عضلاني
  • هذيان

تداخلات دارويي نيترازپام

براي مصرف داروي نيترازپام تمام داروهايي كه مصرف مي‌كنيد را در اختيار پزشك قرار دهيد. تا تداخلات دارويي بررسي شود. داروي نيترازپام با تعدادي از داروها تداخل دارد كه به شرح زير هستند.

  • داروهاي شل كننده عضلات
  • داروهاي ضد اضطراب مانند: آلپرازولام، زولپيدم و ديازپام
  • داروهاي مسكن مانند: كدئين و هيدروكودون
  • داروهاي خواب
  • مهار كننده هاي باز جذب سروتونين

هشدارهاي نيترازپام

  • داروهايي كه از مشتقات بنزوديازپين ها هستند موجب ضعف تنفسي در سالمندان، نوجوانان و افراد بيمار مي‌شود.
  • پس از مصرف بيمار 2 تا 3 ساعت بايد تحت مراقبت باشد.
  • تزريق به صورت وريدي سبب بروز كاهش فشار خون، آپنه، ايست تنفسي و برادي كاردي مي‌شود.
  • هنگام تزريق وسايل احيا تنفسي را در دسترس قرار دهيد.
  • مصرف طولاني مدت سبب بروز وابستگي هاي رواني و جسمي مي‌شود.
  • احتياط فراوان مصرف با مسموميت با الكل همراه انسداد تنفسي، گلوكوم حاد، علام حياتي ضعيف، شوك و اغما
  • دور از دسترس كودكان قرار بگيرد.

توصيه هاي دارويي نيترازپام

  1. داروي نيترازپام نبايد بيش از دوز مشخص شده توسط پزشك مصرف شود.
  2. زماني كه اثربخشي دارو كاهش پيدا كرد بايد به پزشك مراجعه كنيد.
  3. از افزايش و كاهش خودسرانه دارو پرهيز كنيد.
  4. اگر دارو براي درمان تشنج بود بايد به طور كامل دوره را تمام كنيد.
  5. نوبت هاي دارو هرگز نبايد فراموش شود. بنابراين براي مصرف دارو آلارم ساعت مشخص كنيد تا زماني را فراموش نكنيد.
  6. قطع ناگهاني دارو سبب بروز عوارض مي‌شود.
  7. در تزريق عضلاني حتما بايد در عضله دلتوئيد تزريق شود.

كلام آخر

تقريبا عموم مردم عاشق خوابيدن هستند. اما بي خوابي هاي شبانه، بيدار شدن هاي متعدد و سخت خوابيدن همه افرادي كه درگير اين مشكلات هستند را كلافه كرده است. براي رهايي از اين نوع مشكلات اكثرا به دنبال مصرف دارو و درمان هاي سريع هستند. اما بهترين راه درمان پيشنهادي، دارو درماني به همراه روان درماني است. براي روان درماني نياز به روانشناسان متخصص و مشاوران است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج‌شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره تلفني در زمينه داروي نيترازپام مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نيترازپام | موارد مصرف، عوارض و اثرات قرص نيترازپام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۶:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

برخورد با مهمان و نحوه پذيراي و خوش آمد گويي به مهمان در هر فرهنگي متفاوت است. حتي اين تفاوت ها از خانواده اي به خانواده ديگر نيز ديده مي‌شود. دعوت مهمان و گذراندن وقت با آن ها بسيار سرگرم كننده است، اما مي‌تواند خسته كننده نيز باشد. به عنوان يك ميزبان، وظيفه شما اين است كه اجازه ندهيد مهمان شما احساس غريبي، عجيب و يا نامناسب داشته باشند. ايجاد احساس راحتي در مهمان، راهي عالي براي نشان دادن مهارت هاي مهمان نوازي شما مي باشد. در اين مقاله به نكات رايج و ساده‌اي مي‌پردازيم كه شما با پيگيري آن ها مي توانيد، برخورد مناسب و پذيرايي عالي با مهمان هاي خود داشته باشيد.

منبع: برخورد با مهمان | نحوه خوش آمد گويي به مهمان

برخورد با مهمان | نحوه پذيرايي و خوش آمد گويي

به طور كلي ما چند نوع مهمان داريم كه بايد براي هركدام به طور متفاوتي رفتار كرد. برخي از مهماني ها رسمي و برخي ديگر دوستانه يا خانوادگي هستند. اما با اين وجود، بسياري از مسائل در نحوه پذيرايي و برخورد با مهمان وجود دارد كه در همه آن ها مشترك است. با رعايت نكاتي مي توانيم از آن ها براي ايجاد احساس راحتي مهمان استفاده كنيم.

1- جلوي در به آن ها خوش آمد بگوييد

بسيار مهم است كه جلوي در بايستيد و به مهمان هاي خود خوش آمد بگوييد. اجازه ندهيد تا آن ها معطل شوند و بلافاصله به داخل دعوتشان كنيد. سعي كنيد با روي باز و صورتي خندان از آن ها استقبال كنيد. به طوري كه به آن‌ها اين احساس القا شود كه از ديدنشان بسيار خوشحال مي باشيد.

2- برخورد با مهمان | به گرمي با آن ها دست دهيد

اگر مي توانيد به مهمانان تان دست دهيد. اين يك راه فيزيكي عالي براي شكستن يخ يا ايجاد احساس صميميت بيشتر مي باشد. دست آن ها را به گرمي فشار دهيد. بهتر است شما در اين مورد پيش قدم شويد.

3- يك نوشيدني پيشنهاد دهيد

پس از احوالپرسي اوليه، فراموش نكنيد به آن ها نوشيدني پيشنهاد دهيد. خواه چاي، قهوه، آب يا … باشد. اين باعث مي‌شود مهمانان احساس راحتي داشته باشند. درضمن شروع يك گفت و گو بهتر است با نوشيدني همراه شود. در فرهنگ ما معمولا پذيرايي با سرو چاي تعريف مي شود. اما در فصول گرم مي توانيد با شربت و نوشيدني هاي خنك از مهمانان تان پذيرايي كنيد.

4- برخورد با مهمان | يك مكالمه را شروع كنيد

اگر خجالتي باشيد يا زياد با مهمانتان صحبت نكنيد، باعث مي شود حس راحتي و صميميت بين تان از بين برود. بهتر است قبل از رسيدن مهمانان به يك موضوع كلي فكر كنيد كه بتوان در مورد آن بحث و گفت و گو كنيد. هيچ كسي دوست ندارد كه در يك سكوت ناخوشايند در كنار ديگران احساس غريبي كند. شما به عنوان ميزبان نبايد اجازه دهيد همچين فضايي بين شما و مهمانتان ايجاد شود.

5- يك وعده غذايي داشته باشيد

يكي از راه هاي بسيار خوشمزه و ساده براي اينكه مهمانان در خانه شما احساس راحتي كنند اين است كه براي آن ها غذا درست كنيد. اگر مهارت آشپزي خوبي نداريد مي توانيد چيزي از رستوران سفارش دهيد و سرو كنيد. اگر از سليقه و ذائقه مهمان خود با خبر هستيد، خيلي خوب مي شود كه غذاي مورد علاقه آن ها را درست كنيد يا سفارش دهيد. يا از مصرف مواد غذايي كه دوست ندارد در هنگام پخت غذا پرهيز كنيد.

6- برخورد با مهمان | آن ها را به گردش ببريد

اگر مهمان شما از فرهنگ متفاوتي است يا از شهر و استان ديگري مي آيد، مي توانيد آن ها را به گشت و گذار در مكان زندگي خود ببريد. آن ها را به يك مركز خريد يا فضاي سبز، يا حتي به سمت مكان هاي باستاني و تاريخي ببريد. در اين مورد سعي كنيد از مهمان خود بخواهيد علايق خود را بازگو كند و بگويد بيشتر دوست دارد از كجا ديدن كند.

بايد توجه كنيد كه اين گشت و گذارها اجباري نباشد. و در زمان درست پيشنهاد شود. پس اگر مهمان شما تازه از راه رسيده بيرون بردن آن ها تنها موجب آزارشان مي شود. همچنين اگر مهمانان سنشان زياد است و يا بچه خردسال دارند، احتمالا براي بيرون رفتن دچار سختي خواهند شد. پس حتما به اين موارد در برخورد با مهمان توجه كنيد.

7- اگر حيوان خانگي داريد به مهمانتان اطلاع دهيد

شايد اين مسئله يك چيز به اصطلاح ساده اي بيايد، اما بهتر است به جاي اينكه مهمان تان با ديدن گربه يا سگ خانگي شما متعجب شود از قبل به آن اطلاع دهيد. شايد از حيوان خانگي تان بترسد و لازم باشد در اين مورد براي راحتي مهمانتان اقداماتي انجام دهيد.

اگر نگرانيد كه حيوان خانگي تان مي تواند موجب نيامدن مهمانان شود، بهتر است در اين باره تدبيري بيانديشيد. براي مثال از يك دوست بخواهيد كه براي مدتي از حيوان شما نگهداري كند. يا يك فضاي مخصوصي را در خانه براي حيوان مشخص كنيد و هنگام حضور مهمانان آن ها را محصور كنيد.

8- برخورد با مهمان | آرامش خود را حفظ كنيد

حال شما روي حال مهمان تان هم تاثير دارد. اگر موضوعي ناراحت تان كرده و يا مساله اي در زندگي تان داريد، سعي كنيد آن ها را حداقل براي چند ساعتي كه كنار مهمانان تان هستيد، از ذهن بيرون كنيد. اين كار هم باعث بهبود حال خودتان مي شود و هم باعث احساس خوش در مهمانان.

9- خود را براي اتفاقات ناگهاني آماده كنيد

در مهماني ها ممكن است اتفاقاتي بيفتد كه از روي عمد نيست. براي مثال يكي از مهمان ها ليواني از دستش مي افتد و مي شكند. يا كودك خردسال، يكي از اشياء تزئييني شما را ميشكند.

بهتر است اين اتفاقات را تا جايي كه ممكن است پيش بيني كنيد. يعني اگر مهماني دعوت كرده ايد كه كودك خردسال دارد، سعي كنيد اشياء تزئييني و شكننده را از جلوي دست دور كنيد. يا اگر نگران شكستن ظروف گرانبهايتان هستيد، ظروف ديگري را براي پذيرايي جايگزين كنيد.

نكاتي درباره نحوه خوش آمد گويي به مهمان

شروع يك مهماني در چگونگي پيش روي آن بسيار تاثير دارد. پس نحوه خوش آمد گويي در اولين برخورد با مهمان حائز اهميت است. پس به نكات زير توجه داشته باشيد.

  • مهمان را دم در معطل نكنيد
  • حتما به استقبال مهمان برويد
  • مهمان را به داخل راهنمايي كنيد
  • اگر كت يا روپوشي دارند از آن ها بگيريد و آويزان كنيد
  • تا وقتي آن ها نشسته اند ترجيحا صبر كنيد
  • آن ها را تنها رها نكنيد و در كنارشان بنشينيد
  • اگر تنها نيستيد از همسر يا فرزندان تان بخواهيد وقتي كه شما در حال پذيرايي هستيد كنار مهمانان بنشينند

ترفندهايي كه يك ميزبان خوب حين بروز اتفاقات ناگهاني انجام مي دهد

1_ اگر مهمان چيزي را شكست، از دستش عصباني نشويد و تند برخورد نكنيد. وظيفه مهمان است كه عذرخواهي كند و اگر لازم بود خسارت بپردازد. اما يك ميزبان خوب سعي مي كند مسأله را بزرگ نكند و سريع آن محيط را تميز كند.

2_ اگر فكر ميكنيد غذاي تان كم است، از ظروف كوچك تر استفاده كنيد. مي توانيد از نان و سالاد و… براي بيشتر نشان دادن غذا و پررنگ كردن سفره تان استفاده كنيد.

3_ در برخورد با مهمان ، اگر مهماني سرزده به همراه كساني كه دعوت كرده ايد بيايد، بايد از او هم استقبال كنيد و با او مثل ساير مهمانان برخورد كنيد تا معذب نباشد.

برخورد با مهمان | مهمان تا چند روز عزيز است ؟

شايد چند ساعتي و يا چند روزي در برخورد با مهمان بتوانيد اصول را رعايت كنيد. اما با استقرار مهمان پذيرايي براي شما دشوار شود. در فرهنگ ما مهمان جايگاه ويژه اي دارد و عزيز شمردنشان جزو وظايف مان تعريف شده است. اما آيا تحت هر شرايطي بايد از مهمانان استقبال كرد؟ در جواب بايد گفت كه شما بايد در اين باره شرايط را در نظر بگيريد. بهتر است با مهمانان خود مدارا كنيد و آن ها را آزرده خاطر نكنيد. اما اگر استقرار آن ها طولاني شد و مشكلات زير را براي تان ايجاد كرد به نحوي آن ها را متوجه شرايطي كنيد كه در آن قرار گرفته ايد.

سخن آخر

برخورد با مهمان در هر فرهنگ و خانواده اي داراي تفاوت هايي است. اما هيچ كس از حضور در جايي كه احساس ناراحتي كند لذت نمي برد. پس به عنوان ميزبان بايد در برخورد با مهمان خود اصولي را رعايت كنيد. اگر از حضور طولاني مدت مهمان خسته شده ايد، سعي كنيد اين مساله را از آن ها بپوشانيد و با دريافت كمك از ساير اعضاي خانواده از خستگي خود كم كنيد.

نكات ذكر شده در اين مقاله به شما كمك مي كند تا بتوانيد رفتار مناسبي با مهمان خود داشته باشيد. برخورد با مهمان اگر صحيح باشد، روابط را صميمي تر و گرم تر خواهد كرد. براي پذيرايي از مهمان مهم‌تر از تداركات، نحوه صحبت و رفتارتان با آن هاست. بنابراين با رفتار خوش به راحتي مي‌توانيد كاستي هايي كه در خانه داريد را بپوشانيد. اميدواريم با رعايت چند نكته اي كه در اين مقاله خوانده ايد بتوانيد، اوقات خوشي را در كنار مهمانانتان سپري كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با مهمان مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني خانواده از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: برخورد با مهمان | نحوه خوش آمد گويي به مهمان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۲:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افراد كنترل گر علاقه شديدي به بازي دادن ديگران دارند. بسيار حسود با خلق ناپايدار هستند. افرادي‌كه ويژگي كنترل‌گر دارند تلاش دارند تا جاي ممكن همه وقايع اطرافيان را در سلطه خود قرار دهند. دوست دارند امور زندگي ديگران را در دست بگيرند و هر طور كه خود علاقه دارند بقيه زندگي كنند. علت ويژگي هاي اين افراد اختلال اضطراب و اختلالات شخصيت مانند خودشيفتگي و مرزي است. نشانه هاي افراد‌كنترل گر عبارت است از: مقصر دانستن بقيه، انتقاد از ديگران، تلاش براي قطع ارتباط شما با ديگران و … هستند. از مسخره كردن ديگران لذت مي‌برند و تلاش دارند تا هميشه از نقاط ضعف شما در جمع صحبت كنند. اگر با اين افراد در ارتباط هستيد هرچه سريعتر براي بدست آوردن آرامش خود از روانشناس كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: افراد كنترل گر | درمان شخصيت كنترل گر

افراد كنترل گر

افراد كنترل گر با ويژگي هاي رفتاري كه دارند به شيوه هاي مختلفي از افراد سوء استفاده مي‌كنند. اين سوء استفاده ها شامل آزار جنسي، جمسي، عاطفي، كلامي، مالي، تعقيب و جاسوسي در شبكه هاي اجتماعي مي‌شود. اگر به واسطه افراد ديگري كنترل مي‌شويد موارد تلخي مانند افسردگي، اضطراب، عدم توانايي براي ادامه زندگي، خلل در اقدام به كار، كاهش اعتماد به نفس، ترس از كنترل ديگران و … را تجربه كرده‌ايد. براي برخورد با افراد‌كنترل گر بايد قوي و بدون خجالت برخورد كنيد. هرچقدر با اين افراد با خجالت برخورد كنيد بيشتر وارد زندگي خصوصي شما خواهند شد. نحوه برخورد را جدي بگيريد و با آرامش از حقوق خود دفاع كنيد.

علت بروز شخصيت كنترل گر

هميشه علل مختلفي در تمام اتفاقاقت زندگي وجود دارد. در تمام اختلالات، رفتارها، احساسات دليل خاصي وجود دارد. به همين دليل عوامل مختلفي هم در بروز شخصيت كنترل گر نقش دارند كه در ادامه اشاره كرده‌ايم.

1. ژنتيك

يكي از بزرگترين علل شكل گيري شخصيت افراد كنترل گر، ژنتيك است. ژنتيك به خودي خود توانايي شكل گيري اين شخصيت را ندارند. اما با كمك تربيت نادرست، الگوي پدر و مادري، اختلالات و عوامل محيطي اين ويژگي تشديد مي‌شود و شخصيت فرد كنترل گر پديد مي‌آيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه والد كنترل گر كليك كنيد.

2. تربيت

خانواده الگوي رشدي فرزندان است. وجود پدر يا مادر كنترل گر باعث بروز شخصيت افراد كنترل گر مي‌شود. كودك با مشاهده رفتار والدين ياد مي‌گيرد چگونه رفتار كند و چگونه رشد كند. در شيوه تربيتي و الگويي فرزندان دقت داشته باشيد تا در آينده فرزند كنترل گر تحويل جامعه ندهيد.

3. عوامل محيطي

بي اعتمادي، زندگي در محله هاي پر خطر و زندگي در خانواده اي كه دائم تمام اعضاء در حال كنترل يكديگر هستند به بروز شخصيت كنترل گر كمك مي‌كند. عوامل محيطي در بروز اين ويژگي ها نقش دارد اما به تنهايي باعث بروز كنترل گري نخواهد شد.

4. وجود اختلالات

عواملي مانند اختلال شخصيت مرزي، اضطراب و اخنلال شخصيت خودشيفتگي در بروز شخصيت كنترل گر نقش دارد. در واقع رفتار كنترل گر يكي از عواقب اختلالات نام برده مي‌باشد.

ويژگي افراد كنترل گر

افراد كنترل گر معمولا علاقه دارند تا بقيه افراد را زير سلطه خود قرار دهند. ويژگي اين افراد به چند دسته تقسيم مي‌شود كه در ادامه شرح داده‌ايم.

1. افراد كنترل گر مقصر همه چيز را شما مي‌دانند

افراد كنترل گر معمولا در همه مسائل شما را مقصر مي‌دانند. حتي در مسائلي كه با آنها كاري نداريد نيز سرزنشتان مي‌كنند. هميشه در مسائل نقش قرباني مي‌گيرند و خود را از مسئوليت ها دور مي‌كنند. در مكالمات اين افراد جملاتي مانند “همه اينا تقصير تو بوده” يا “تو نبايد اين اشتباه رو مي‌كردي” را زياد مي‌شنويد.

2. از شما انتقاد مي‌كنند

افراد كنترل گر هميشه از شما انتقاد مي‌كنند. فرد كنترل گر تلاش دارد تا اعتماد به نفس را از شما بگيرد و در محيط هاي خصوصي و اجتماع اعتماد به نفس شما را سركوب كند. اين افراد معمولا دست به كارهاي زير مي‌زنند.

  • شوخي هاي زشت در جوار ديگران
  • بزرگنمايي عيوب شما در بين افراد
  • تشويق نكردن شما براي موفقيت هايتان
  • از طرز لباس پوشيدن شما انتقاد مي‌كند

3. به اينكه افراد مرود علاقه تان را ملاقات كنيد علاقه اي ندارند

يكي از خصوصيات افراد كنترل گر، عدم علاقه به ملاقات شما با افراد مورد علاقه تان است. اين افراد سعي دارند تا از ارتباط شما با ديگران جلوگيري كنند و ضعف شما را به همه نشان دهند. اين رفتارها در روابط عاطفي شايد ابتدا جذاب به نظر برسد اما به مرور سخت مي‌شود.

4. افراد كنترل گر به حريم خصوصي افراد احترام نمي‌گذارند

اين افراد به حريم خصوصي ديگران احترام نمي‌گذارند و حتي ممكن است از وسايل و ويژگي هاي خصوصي شما به ديگران عكس منتشر كنند. احترام به حريم شخصي براي افراد كنترل گر معنايي ندارد و با رفتارهايش هميشه سعي دارد شما را ناراحت و آزرده كند.

5. از ترسيدن شما خشنود مي‌شوند

افراد كنترل گر هميشه علاقه دارند تا ديگران را بترسانند و تهديد كنند. تهديد و ترساندن را اكثرا در غالب شوخي بيان مي‌كنند. اگر شريك احساسي شما فرد كنترل گر باشد با تهديد به طلاق و جدايي شما را ناراحت مي‌كند. هميشه علاقه دارند شما را نگران اين موضوع كنند كه يك روزي رفتني هستند، پس نگران باش! اين افراد ترس از رفتن را در دل شريك احساسي خود مي‌كارند و به گونه اي رفتار مي‌كنند كه شما از بيان بسياري صحبت ها به او مي‌هراسيد.

6. افراد كنترل گر خلق پايدار ندارند

احتمالا با اصطلاح مودي آشنا هستيد. افراد كنترل گر خلق پايدار ندارند و هميشه نوسانات احساسي در رفتار اين افراد مشاهده مي‌شود. اينگونه رفتار مي‌كنند كه گاهي با شما به بهترين شكل رفتار مي‌كنند اما روز بعد به قدري از دست شما عصباني مي‌شوند كه دليل رفتار را هرگز پيدا نخواهيد كرد.

7. با شنيدن “نه” عصبي مي‌شوند

افراد كنترل گر انتظار شنيدن كلمه “نه” را ندارند. هميشه سعي دارند يا شما را راضي كنند و يا تحت فشار قرار دهند. معمولا با شنيدن نه و دليل شما مشكل دارند و همه چيز را به دروغگويي شما ربط مي‌دهند.

8. افراد كنترل‌گر بدون دليل حسادت مي‌كنند

يكي از ويژگي هاي بارز افراد كنترل گر حسادت است. از موفقيت ديگران ناراحت مي‌شوند و هميشه به دنبال توجه تمام و كمال از شما هستند. معمولا زماني كه شما با ديگران صميمي باشيد يا حرف بزنيد ناراحت مي‌شوند. ويژگي اين افراد به شرح زير است.

  • هميشه در حال بازجويي شما هستند.
  • در روابط شما دخالت و اذيت مي‌كنند.
  • هربار كه با دوستان به بيرون مي‌رويد عصباني و خشمگين مي‌شوند.

9. سعي در تغيير شما دارند

افراد كنترل گر در تلاش هستند كه ديگران را تغيير دهند. با تحت فشار قرار دادن شما و ايراد از ظاهر، شيوه پوشش و … سعي در تغييرات در شما دارند. اين افراد معمولا زماني كه در خانه نيستيد لباس هاي شما كه علاقه ندارند را دور مي‌اندازند.

10. افراد كنترل گر دروغگو و بي مسئوليت هستند

بي مسئوليتي و دروغگويي يكي از ويژگي هاي بارز افراد كنترل گر است. فرد كنترل گر حقيقت را از شما پنهان مي‌كند و هرگز مسئوليت كارهاي خود را بر عهده نمي‌گيرد. از شما انتظار صداقت و مسئوليت پذيري دارد اما خود هرگز به اين خواسته ها عمل نمي‌كند. اگر از دروغ هاي او آگاه شويد قبول نمي‌كند و اصرار بر اين دارد كه شما متوجه نيستيد. حتي به قدري دروغگو ماهري هستند كه تفاوت دروغ و راست اين افراد قابل تشخيص نمي‌شود. حتي شما را به اين نتيجه مي‌رسانند كه دورغ آنها را باور مي‌كنيد.

چطور كنترل گر نباشيم؟

افراد كنترل گر معمولا از رفتار خود باخبرند. گاهي كنترل گري به قدري به شخص اين فرد فشار وارد مي‌كند كه خسته و كلافه مي‌شود. اما كنترل گري علل مختلفي مانند ريشه در كودكي دارد كه بايد بررسي شود. در ادامه راهكارهايي براي كنترل گر نبودن ارائه كرده ايم كه عبارت است از.

1. گذشته خود را مرور كنيد

افراد كنترل گر بايد سعي كنند تا به عقب باز گردند و تجربه هاي دوران كودكي خود را بيان كنند. تجربه هاي دوران كودكي، سركوب ها، استعدادها و … را داخل برگه اي يادداشت كنيد و دور بي‌اندازيد. حتي توانايي ها و استعدادهاي خود را جايگزين سركوب هاي گذشته كنيد.

2. استعداد خود را پرورش دهيد

براي اينكه در دسته افراد كنترل گر قرار نگيريد، استعدادهاي خود را پرورش دهيد. اگر به نقاشي، موسيقي و … علاقه داريد آنها را تقويت كنيد. به اين موضوع فكر نكنيد كه دير شده است يا زمانش گذشته است. براي رهايي از اين ويژگي ها بايد تلاش كنيد.

3. خشم خود را شناسايي كنيد

افراد كنترل گر با سرعت خشمگين مي‌شوند. براي رفع اين ويژگي ها بايد خشم خود را كنترل كنيد و مرور كنيد كه چه رفتارهايي باعث عصبانيت شما مي‌شود. با دوري از موقعيت ها و رفتارهايي كه باعث بروز عصبانيتتان مي‌شود به كنترل رفتار خود كمك كنيد.

4. از روانشناس كمك بگيريد

افراد كنترل گر با كمك از روانشناس زودتر به نتيجه بهبود مي‌رسند. براي بهبود ويژگي هاي شخصيتي از روانشناس كمك بگيريد تا راهكارهايي براي بهبود شرايط به شما ارائه دهد. روانشناسان با ريشه يابي علل رفتار شما درمان مناسب تري را به شما ارائه خواهند داد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

نحوه رفتار با افراد كنترل گر

رابطه عاشقانه، دوستي و … با افراد كنترل گر را شايد ابتدا علاقه و دوست داشتن در نظر بگيريد. اما به مرور زمان باعث كلافگي مي‌شود. در ادامه راهكارهايي براي برخورد با افراد‌كنترل گر شرح داده ايم.

  1. اجازه ورود به حريم شخصي خود را ندهيد.
  2. از حد و مرزهاي خود دفاع كنيد.
  3. سعي كنيد با اين افراد مشاجره نكنيد.
  4. در برخورد با افراد كنترل‌گر آرامش خود را حفظ كنيد.
  5. از ديگران كمك بگيريد.
  6. رابطه را تمام كنيد.
  7. از روانشناس و مشاوره كمك بگيريد.

كلام آخر

رابطه و زندگي با افراد كنترل گر ابتدا شما را عاشق پيشه خود مي‌كند. اما با گذشت زمان مانند چاقويي در قلب شما عمل مي‌كند. براي ساخت رابطه سالم و نحوه برخورد با ويژگي هاي افراد‌كنترل گر بايد از روانشناس راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افراد كنترل گر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: افراد كنترل گر | درمان شخصيت كنترل گر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۳۶:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی