مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

علت خيانت زنان در همه خانم ها يكسان نيست. آشنايي با علت خيانت زن ها و راه‌هايي كه براي جلوگيري از اين مسئله وجود دارد مي‌تواند تا حد زيادي به تحكيم ارتباط شما كمك كند و مانع بروز مشكلاتي همچون از هم پاشيدن زندگي مشترك باشد. زنان معمولاً در شرايطي به فكر برقراري ارتباط با فردي به غير از همسر مي‌افتند كه احساس كنند محبت و توجه كافي را در زندگي زناشويي خود به دست نمي‌آورند.

 

در واقع روانشناسان معتقدند خيانت در زنان به‌نوعي مقدمه چيني براي پيدا كردن يك پايگاه عاطفي محكم و سپس پايان به رابطه پيشين است. اگر احساس مي‌كنيد كه زندگي مشترك شما دچار بحران شده و صميميت قبلي در بينتان وجود ندارد؛ بهتر است پيش از وقوع مشكلاتي مثل خيانت و يا از بين رفتن زندگي مشترك با يك مشاور خانواده براي بهبود شرايط زندگي و حل مشكلات مشورت كنيد. در اين مقاله به بررسي علت خيانت زنان به طور كامي مي پردازيم.

منبع: علت خيانت زنان | چه چيزي باعث خيانت زن ها مي شود؟

علت خيانت زن

 

خيانت يكي از رفتارهاي تنش زا است كه آسيب هاي زيادي را به رابطه وارد مي‌كند. اين موضوع بسيار حساس و پيچيده است كه تمامي افراد را به خود درگير كرده است. به دليل اينكه امروزه ميزان خيانت به شدت افزايش يافته است؛ زوجين نياز به روش هايي براي كاهش علت خيانت زنان دارند. در اين مقاله علت خيانت زنان را توضيح داده ايم تا با آنها آشنا شويد و در جهت كاهش اين علل تلاش كنيد.

علت خيانت زنان چيست؟

علت خيانت زنان چيست؟ دلايل بسياري براي خيانت زنان وجود دارد. روانشناسان معتقدند برخلاف مردان كه به دنبال ايجاد تنوع و يا جلب توجه افرادي علاوه بر همسر خود هستند، زنان اغلب در شرايطي به فكر خيانت مي‌افتند كه به دنبال پيدا كردن يك شريك عاطفي جديد باشند تا با اطمينان از محبت او، ارتباط قبلي خود را كنار بگذارند. در اين بخش مهم‌ترين علل و علت خيانت در زنان را با يكديگر بررسي خواهيم كرد.

📌 بي‌توجهي و فقدان محبت

اصلي‌ترين دليل و علت خيانت زنان اين است كه احساس كنند از جانب همسرشان توجه كافي را دريافت نمي‌كنند. احساس دوست‌داشتني نبودن يا مورد بي‌توجهي قرار گرفتن موضوع ناراحت‌كننده‌اي است. كه معمولاً باعث مي‌شود فرد به دنبال پيدا كردن افراد ديگري باشد كه توجه كافي را به وي نشان دهند.

📌 بدرفتاري و توهين از جمله علت خيانت زن

علت خيانت زنان گاهي به دليل بد رفتاري و توهين است. گاهي اوقات بدرفتاري با همسر مي‌تواند دليلي براي خيانت باشد. بدرفتاري علاوه بر پرخاشگري‌هاي فيزيكي مي‌تواند توهين كلامي، تحقير و مسخره كردن طرف مقابل و يا بي‌احترامي به خانواده و اقوام همسر باشد. اين مسائل معمولاً باعث بروز ناراحتي و دلگيري در زندگي مشترك شده و احتمال بروز خيانت يا تصميم براي جدايي را افزايش مي‌دهد.

📌 نارضايتي جنسي | علت خيانت زن

نارضايتي جنسي از همسر به‌عنوان عامل خاموش طلاق يا علت خيانت زنان شناخته مي‌شود. خانم‌ها معمولاً به دليل مسائلي همچون خجالت و يا ناآگاهي از مسائل جنسي در ارتباط با تمايلات يا نارضايتي خود از ارتباط جنسي صحبت نمي‌كنند. اين مسئله باعث بروز مشكلات بسياري ازجمله سردمزاجي در خانم‌ها مي‌شود اما گاهي نيز ممكن است خانم‌ها به دنبال پيدا كردن يك شريك جنسي ديگر باشند. براي جلوگيري از بروز اين مشكل در زندگي بهتر است با كمك از متخصصين مسائل جنسي يا سكس تراپي اطلاعات خود را راجع به تمايلات جنسي در همسرتان افزايش دهيد.

📌 ازدواج اجباري از جمله علت هاي خيانت يك زن

مشكلاتي مثل ازدواج اجباري يا كودك همسري باعث مي‌شود كه خانم‌ها تمايلي به زندگي با همسرشان نداشته باشند و درصورتي‌كه امكان پايان دادن به ازدواج برايشان وجود نداشته باشد احتمال دارد كه به سمت مسائلي همچون خيانت روي بياورند. به همين دليل است كه مي‌گوييم به ازدواج اجباري تن ندهيد. كه علت خيانت زنان در بسياري از موارد؛ ازدواج اجباري است.

📌 مشكلات شخصيتي و بيماري‌هاي روحي | علت خيانت زن

گاهي علت خيانت زن، مشكلات روحي است. وجود مشكلات شخصيتي مانند اختلال شخصيت نمايشي يا خودشيفته و يا ابتلا به بيماري‌هاي رواني همچون اعتياد جنسي يا اختلال دوقطبي باعث مي‌شود كه فرد به برقراري ارتباط جنسي با افرادي به غير از همسر تمايل داشته باشد. به همين خاطر روانشناسان توصيه مي‌كنند كه از مشاوره پيش از ازدواج استفاده كنيد تا بتوانيد نسبت به سلامت روحي همسر خود يا شيوه‌هاي برخورد با افرادي كه بيماري‌هاي رواني دارند اطلاعات كافي پيدا كنيد.

📌 تلافي رفتار همسر از جمله علت هاي خيانت يك زن

رفتارهاي تقابلي در ميان زوجين مي‌تواند يكي از دلايل و علت خيانت زنان باشد. گاهي اوقات خانم ها با هدف تلافي خيانت يا بي‌توجهي كه از جانب همسرشان احساس مي‌كنند به سمت خيانت كشيده مي‌شوند تا از اين طريق به طرف مقابل نشان دهند كه آن‌ها مي‌توانند محبت و توجه ديگران را به دست آورند. مهمترين علت پنهان خيانت زنان همين مورد مي باشد.

📌 فشارهاي اجتماعي

فشارهاي اجتماعي در دسته علت خيانت زنان نيز قرار مي‌گيرد. با توجه به فرهنگ و اجتماعي كه در حال زندگي هستيد، فشارهاي مختلفي را تحمل خواهيد كرد. اين فشار ها شايد باعث خيانت خانم ها شود و به عنوان راهي براي تامين احساس پذيرش در اجتماع باشد.

📌 استرس و فشارهاي روزمره

گاه استرس و فشارهاي روزمره علت خيانت زنان مي‌شود. به دليل فشارهاي زيادي كه به خانم ها وارد مي‌شوند؛ عده اي باور دارند كه براي كاهش اين فشارها نيازمند رابطه جانبي هستند. تا آرامش، نيازهاي رواني و احساس آنها تامين شود.

📌 جستجوي جذابيت

در برخي از موارد جستجوي جذابيت، علت خيانت زنان است. گاهي زايمان، انتقال نقش مادري و روند پيري باعث بروز افسردگي در خانم ها مي‌شود كه همين امر آنها را ترغيب مي‌كند تا به دنبال جواني و تجربه دوباره احساسات شوند.

📌 عدم توجه همسر

از ديگر علت خيانت زنان، بي توجهي همسر است. در اين شرايط خانم ها نيازها و خواسته هاي خود را به دليل بي توجهي همسر سركوب مي‌كنند. و توجه كافي از همسر دريافت نمي‌كنند. كه باعث خيانت آنها به همسر مي‌شود.

📌 عوامل محيطي و فرصت

علت خيانت زنان گاهي به عوامل محيطي نيز مرتبط مي‌شود. گاهي خانم هاي متاهل در موقعيت هاي مختلف با پيشنهاداتي روبرو مي‌شوند كه به نوعي فرصت براي تجربه شيرين و احساسي ديگر مانند دوران جواني است. و همين امر به شيوه عجيبي باعث خيانت مي‌شود.

علت خيانت زنان | راهكارهايي براي جلوگيري از خيانت

براي جلوگيري از بروز اتفاقات ناخوشايندي مثل خيانت در زندگي مشترك علاوه بر اينكه بايد با علت خيانت زنان آشنا باشيم، مي‌بايست راهكارهايي را نيز براي بهبود شرايط بياموزيم و در زندگي به كار بگيريم. برخي از اين راهكارها را در ادامه با يكديگر بررسي خواهيم كرد.

🔴 زماني را به همسرتان اختصاص دهيد

براي جلوگيري از علت خيانت زن، زماني را به او اختصاص دهيد. علي‌رغم تمامي مشغله‌هايي كه داريد بهتر است در طول روز زماني را به همسرتان اختصاص دهيد. ارتباط برقرار كردن و توجه به يكديگر باعث مي‌شود تا رابطه شما عميق‌تر شده و احساس همسرتان نسبت به شما بيشتر شود. وجود محبت در زندگي مشترك مهم‌ترين عاملي است كه شما را از خيانت و ساير آسيب‌هاي زندگي مشترك دور نگه مي‌دارد.

🟡 محبت خود را به همسرتان نشان دهيد

بي محبتي از علت خيانت زنان است؛ كه براي جلوگيري از آن بايد به همسر خود محبت كنيد. بعضي از مردان علي‌رغم محبتي كه به همسر خود دارند از بيان اين مسئله اجتناب مي‌كنند. اين موضوع گاهي باعث مي‌شود تا همسرتان احساس كند كه شما علاقه‌اي به او نداريد و يكي از مهمترين دلايل و علت  خيانت زنان مي باشد. بهتر است گاهي اوقات به‌صورت كلامي يا در رفتارهايتان محبت خود را به همسرتان نشان دهيد. اين مسئله مي‌تواند تا حد زيادي باعث دلگرمي و توجه او به زندگي مشتركتان شده و بسياري از مشكلات را از زندگيتان دور نگه دارد.

🟢 راجع به نيازهاي جنسي همسرتان با او صحبت كنيد | علت خيانت زن

همان‌طور كه گفته شد نارضايتي جنسي در برخي از موارد علت خيانت زنان است. به همين خاطر بهتر است راجع به اين موضوع با همسرتان صحبت كنيد و يا از طريق مشاوره با روانشناسان اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد.

🔵 از يك مشاور كمك بگيريد

علت خيانت زنان را در قسمت هاي قبل مقاله مطالعه كرده ايد. اگر احساس مي‌كنيد مشكل جدي در زندگيتان وجود دارد و يا چيزي باعث ناراحتي شما شده كه نمي‌توانيد آن را با همسرتان درميان بگذاريد بهتر است از يك مشاور خانواده كمك بگيريد. در اين شرايط اطرافيان معمولاً به دليل حساسيتي كه روي شما دارند قضاوت‌هاي جانبدارانه‌اي خواهند داشت و يا ممكن است شما نخواهيد از مشكلتان در ميان اقوام و آشنايان صحبت كنيد. كمك گرفتن از مشاورين در اين شرايط مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد. به خاطر داشته باشيد كه مراجعه به مراكز مشاوره نشانه ضعف نيست بلكه نشان‌دهنده اهميتي است كه شما براي زندگي مشتركتان قائل هستيد.

براي آشنايي با بهترين راه هاي درمان خيانت كليك كنيد.

چطور با خيانت مواجه شويم | علت خيانت زن

 

پي بردن به اين مسئله كه شريك عاطفيتان به شما خيانت كرده؛ موضوع بسيار دردناكي است. كه مي‌تواند تا مدتي شما را درگير خود كند و آسيب‌هاي روحي بسياري برجاي خواهد گذاشت. براي كمك به سلامت خود، كاهش علت خيانت زن، كاهش مشكلات و آسيب‌هاي احتمالي بهتر است به نكات زير توجه داشته باشيد.

✨ احساسات خود را بپذيريد

هنگامي‌كه با اين واقعيت مواجه مي‌شويد احساسات شديد و درعين‌حال متناقضي را تجربه خواهيد كرد. ممكن است از همسرتان بيزار باشيد و يا گاهي خود را به خاطر رفتار او متهم كنيد. درعين‌حال شما گاهي دلتنگ همسرتان خواهيد بود و تصميم مي‌گيريد از خطايش چشم‌پوشي كنيد با بررسي علت خيانت زنان خود مشكل را برطرف نماييد.

معمولاً توصيه مي‌شود در اين شرايط هيچ تصميمي نگيريد و صرفاً به احساسات خود توجه داشته باشيد. سعي كنيد بدون انكار احساساتي كه تجربه مي‌كنيد با آن‌ها مواجه شويد و براي مدتي به خودتان حق بدهيد كه آشفته باشيد.

✨ با دقت تصميم گيري كنيد

زماني كه احساس مي‌كنيد حالتان براي تصميم‌گيري مساعد شده، بهتر است راجع به شرايط موجود و آنچه مي‌خواهيد در آينده انجام دهيد؛ با دقت فكر كنيد. سعي كنيد جوانب مختلف ماجرا را در نظر بگيريد و با سنجيدن وضعيت موجود بهترين تصميم را بگيريد. معمولا توصيه مي‌شود راجع به تصميم خود با ديگران مشورت كنيد و مطمئن شويد كه اشتباه نمي‌كنيد. بنابراين براي كاهش علت خيانت زنان و مشكلات رواني؛ حتما با دقت تصميم بگيريد.

✨ از جلسات مشاوره استفاده كنيد

درصورتي‌كه تصميم گرفته‌ايد همسرتان را ببخشيد، براي كاهش علت خيانت زنتان تلاش كنيد و زندگي مشترك را ادامه دهيد بهتر است حتما از جلسات مشاوره و درمان استفاده كنيد. درمان‌هاي مختلفي براي موضوع خيانت وجود دارد كه رايج‌ترين آن‌ها بخشش درماني است.

روانشناسان از اين طريق به شما كمك مي‌كنند تا بتوانيد با اين موضوع كنار بياييد و اجازه ندهيد كه در آينده زندگي شما را تحت تأثير قرار دهد. علاوه بر اين درصورتي‌كه شما و همسرتان دلايل بروز اين مشكل در زندگيتان را بررسي نكنيد و براي رفع آن‌ها اقدام نكنيد احتمال تكرار خيانت وجود خواهد داشت.

درصورتي‌كه تصميم گرفتيد تا از همسرتان جدا شويد، جلسات مشاوره به شما كمك خواهد كرد كه با بار هيجاني اين موضوع كنار بياييد و تا حد امكان از آسيب ديدن شما در اين شرايط جلوگيري شود. 

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله گفته شد، علت خيانت زنان به شيوه هاي گوناگوني وجود دارد. اما هيچ كدام از روش هاي خيانت توجيه پذير نيست. زماني كه به خيانت شكل مي‌گيرد؛ رابطه با آسيب هاي متفاوتي روبرو مي‌شود. و بسيار كم پيش مي‌آيد كه رابطه به محكمي گذشته بشود. براي بهبود رابطه يا جلوگيري از خيانت زوجين؛ حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علت خيانت زنان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

از كجا بدانيم در صورت بخشيدن خيانت اين موضوع مجدداً تكرار نخواهد شد؟

اگر تصميم گرفته‌ايد كه علي‌رغم خيانت همسرتان به زندگي با او ادامه دهيد بهتر است حتماً از جلسات مشاوره استفاده كنيد. اين جلسات به شما كمك مي‌كند كه مشكلات موجود را شناسايي كرده و برطرف نماييد.

منبع: علت خيانت زنان | چه چيزي باعث خيانت زن ها مي شود؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۲:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بي اراده بودن در كار از جمله معضلات بيشتر افراد است. تقريبا براي همه ما پيش آمده كه گاهي اوقات هيچ انگيزه و اراده اي براي انجام كارها نداشته باشيم. حتي گاه به فعاليت‌هايي علاقه نشان مي‌دهيم اما توان انجام و آغاز آن را نداريم. اين حالت تنها براي انجام امور مورد علاقه نيست، فرد تقريبا همه فعاليت ها حتي امورات بهداشتي و شخصي را به تعويق مي‌اندازد.

اما زماني اين مساله نگران كننده مي‌شود كه طول مدت زمان بي اراده بودن در كارها بيش از حد باشد كه به عنوان نشانه اي از افسردگي تشخيص داده مي‌شود. كه اين تشخيص تنها بايد با كمك روانشناس صورت بگيرد. 

منبع: بي اراده بودن در كار | 6 دليل و راهكار براي بي ارادگي

بي اراده بودن در كار چيست؟

همانطور كه گفته شد افراد زيادي بي اراده بودن در كار ها را تجربه كرده اند. با اينكه فرد به كارها و فعاليت هاي خود علاقه دارد. اما توان انجام شان را ندارد. اگر اين روند همچنان ادامه داشته باشد، آينده و پيشرفت شما را مختل مي‌كند.

فرض كنيد بسيار گرسنه هستيد اما توان آشپزي نداريد، يا امتحان داريد اما اراده در مطالعه نداريد. قطعا اين رفتار عواقب زيادي به همراه دارد. كه بايد از آن جلوگيري كرد. بي اراده بودن در كار عواقبي چون بي پولي، بدهكاري، خستگي، كلافگي، احساس بي فايده بودن و … دارد. حتما براي جلوگيري از اين رفتارها و عواقب از روانشناس كمك بگيريد.

دلايل و راهكارهاي بي اراده بودن در كار

بي اراده بودن در كار ها نيز مانند تمامي رفتارها دلايل مخصوص به خودش را دارد. كه در اين بخش سعي كرده ايم دلايل بي اراده بودن در كار را توضيح دهيم.

📌 بيش از حد درگير هستيد | بي اراده بودن در كار

درگيري بيش از حد يكي از دلايل بي اراده بودن در كار است. به اين سوالات پاسخ دهيد.

آيا تا به حال دچار فشار و استرس زياد بوديد؟

موقعي كه دست از كار مي‌كشيد، ادامه و اصلا اهميت نمي‌دهيد؟

علت اين سوال ها هرچيزي كه باشد انگيزه و زمان زيادي را از شما مي‌گيرد. براي كاهش اين دلايل بايد استرس خود را بكاهيد.

❌ راه حل بي اراده بودن در كار

براي دستيابي اهداف بايد كارهاي خود را كاهش دهيد. اگر قصد رفع بي اراده بودن در كار ها را داريد، بايد به توانايي هاي خود پي ببريد. آنها را دسته بندي كنيد و كارهاي غير ضروري خود را كاهش دهيد. همين طور بايد حتما استرس خود را كاهش دهيد. از روانشناس براي كنترل استرس كمك بگيريد.

📌 نمي‌دانيد كه چه چيزي مي‌خواهيد

يكي از دلايل بي اراده بودن در كار اين است كه نمي‌دانيد چه چيزي مي‌خواهيد. اين مورد بسيار بارز است كه شما از چيزي كه مي‌خواهيد آگاه نيستيد يا خواسته شما واضح نيست. انگيزه و اراده براي انجام كاري كه نمي‌دانيد در آخر قراره به چه چيزي دست يابيد دشوار است. اگر در هر زمينه اي از زندگي دچار بي ارادگي هستيد، به اين دليل است كه به صورت جزئي و دقيق به موضوع دقت نمي‌كنيد.

❌ راه حل

راه حل اين دليل بي اراده بودن در كار، تعيين هدف است. در تمامي زمينه هاي زندگي مانند جسمي، عاطفي، مالي، معنوي و … بايد هدف مشخصي تعيين كنيد. البته كه اين هدف بهتر است هيجان انگيز باشد تا اراده شما را تحريك كند.

📌 به اندازه كافي هدفمند نيستيد | بي اراده بودن در كار

از ديگر دلايل بي اراده بودن در كار، عدم هدفمند بودن است. زماني كه هدف مناسبي در زندگي و براي تمام برنامه هاي خود نداشته باشيد، اراده كافي براي ادامه روند زندگي نخواهيد داشت. با برنامه ريزي هدفمند حتي مي‌توانيد به شناخت مناسبي از خود برسيد.

❌ راه حل بي اراده بودن در كار

زماني كه اهداف سخت و دشوار داشته باشيد، براي رسيدن به آنها احساس بي تحركي و بي حسي خواهيد كرد. اما زماني كه اهداف جاه طلبانه اي داشته باشيد، احساس توانمندي و قدرت خواهيد كرد. تا براي كسب اهداف بيشتر تلاش كنيد. البته به خاطر داشته باشيد كه هرچقدر سخت بگيريد، انگيزه شما بيشتر مي‌شود.

📌 فيزيك بدنتان را كنترل نمي‌كنيد

عدم كنترل فيزيك بدن از ديگر دلايل بي اراده بودن در كار است. در اين مورد افراد اندام و فيزيك بدنشان را به صورت خميده با شانه اي افتاده تصور مي‌كنند. فرد استوار و محكمي در ذهن آنها نيست.

❌ راه حل

اگر قصد جلوگيري از اين دليل بي اراده بودن در كار داريد، بايد حركت كنيد. حركت هميشه شما را به سوي هدف سوق مي‌دهد. بايد وضعيت فيزيكي بدن خودتان را كنترل كنيد. براي اين كار بايد زمان بروز انگيزه نوع حركاتي كه انجام مي‌دهيد در ذهنتان بررسي كنيد. زماني كه تصور كنيد اگر انگيزه بيشتر بگيريد چه حركتي انجام مي‌دهيد؛ ذهنتان فريب مي‌خورد تا هنگام بروز انگيزه حركت بيشتري داشته باشد.

📌 كارها را به بعد انتقال مي‌دهيد | بي اراده بودن در كار

يكي از موارد ديگر بي اراده بودن در كار، انتقال كارها به زمان هاي بعدي است. در رابطه با كاري كه داريد هيچ شفافيتي نداريد. و همين ابهامات باعث عدم تعادل در زندگي مي‌شود. 

❌ راه حل بي اراده بودن در كار

اگر قصد انجام كاري داريد، اما بي اراده بودن در كارها باعث عدم انجام شود؛ بايد حتما كارهاي خود را به قسمت هاي خورد تر تقسيم كنيد تا قابل انجام شود.

📌 به اندازه كافي به خود انگيزه نمي‌دهيد

از ديگر دلايل بي اراده بودن در كار، عدم انگيزه به خود است. سخت است كه به مدت طولاني روي يك چيزي تمركز كنيد. مگر اينكه تنها همين كار را داشته باشيد كه نيازمند تمركز فراوان است. زماني كه به خودتان انگيزه كافي نمي‌دهيد، قدرت و توان زندگي نيز از بين مي‌رود. 

❌ راه حل

براي جلوگيري از بي اراده بودن در كار با اين دليل، بايد مسيرهاي مشخص به مغزتان بدهيد. در واقع بايد به ذهن خود جهت دهيد. براي اين كار بايد از خودتان سوال كنيد. كه چطور متوجه شويد كه فرد موفقي هستيد؟ با پاسخ به اين سوالات به خودتان انگيزه خواهيد داد.

كلام آخر

به طور كلي براي جلوگيري از بي اراده بودن در كارها بايد هدف خود را انتخاب كنيد و عادات خود را انتخاب كنيد. بايد با توجه به هدف و انگيزه اي كه داريد به دلايل بي ارادگي و بي انگيزگي خود بپردازيد. با كمك از روانشناس از اين راه نجات پيدا خواهيد كرد. اگر كمكي از متخصصين نگيريد به مرور زمان با طول مدت طولاني با اختلال روبرو خواهيد شد. براي كمك حتما از روانشناس كمك بگيريد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بي اراده بودن در كار مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره شغلي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: بي اراده بودن در كار | 6 دليل و راهكار براي بي ارادگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۸:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

احساس شرم يكي از انواع احساسات خودآگاه و منفي است؛ كه افراد در برابر آن واكنش هاي مختلفي از خود نشان مي‌دهند. همه ما در شرايطي به علت برخي از اتفاقات و يا حتي رفتارها دچار شرمندگي شده ايم. در واقع براي بروز اين احساس، دلايل مختلفي وجود دارد. شرم و با خجالت و يا حيا متفاوت خواهد بود. در واقع همه آنها از احساسات بد ما نسبت به خودمان نشات مي‌گيرند. اما به طور كلي نمي‌توان آنها را مترادف دانست. وجود اين احساس در وجود ما طبيعي بوده و حتي گاهي لازم است. اما نبايد در برابر آن مقاوت كرد؛ بلكه بايد نحوه برخورد درست با آن را آموخت.

منبع: احساس شرم | چرا احساس شرم ميكنم | احساس شرمندگي

احساس شرمندگي

احساس شرم، احساسي دروني و ناخوشايند است و معمولا باعث ناراحتي افراد مي‌شود. اما گاهي به وجودآورنده موقعيت شرم آور ما نيستيم. تفكيك اين موضوع و همچنين فكر كردن به آن، كار راحتي نيستيم. در واقع گاهي راحت ترين كاري كه از دست ما بر مي‌آيد؛ دادن احساس شرمندگي و حتي حس گناه به خودمان است. اگر اين حس درون ما نهادينه شود و همواره آن را مانند كوله باري سنگين با خود حمل كنيم؛ قطعا دچار مشكلات زيادي خواهيم شد. در اين مقاله به بررسي عوامل موثر در اين زمينه مي‌پردازيم. 

چرا احساس شرم ميكنم؟

اينكه چر احساس شرم مي‌كنيم؛ سوالي است كه برخي از افراد همواره به دنبال يافتن پاسخي براي آن هستند. در مواردي كه مرتكب كار اشتباهي مي‌شويم؛ با داشتن حس شرمندگي، درصدد جبران آن برمي‌آييم. اما اگر اين احساس در شرايط غير ضروري بروز كند؛ زندگي ما را تحت تاثير قرار خواهد داد. برخي از شرايطي كه در آن احساس شرمندگي مي‌كنيم؛ شامل موارد زير مي‌شوند.

⭕مقايسه خود با ديگران

يكي از عادات رفتاري اشتباه، مقايسه خود با ديگران است. معمولا افراد نقاط قوت طرف مقابل را با نقاط ضعف خود مقايسه كرده و با اينكار باعث ايجاد احساس شرم در خودشان مي‌شوند. اما موقعيت همه افراد متفاوت است و مقايسه كار درستي نيست. در واقع با اينكار، احساسات منفي در ما برانگيخته خواهند شد كه به شرمندگي منجر مي‌شود. به مرور زمان اين باور در شما شكل مي‌گيرد كه نقص هاي زيادي داريد و كافي نيستيد.

⭕بروز رفتار اشتباه خودمان

در بيشتر موارد، افراد به دليل انجام يك رفتار اشتباه در جمع و يا حتي تنهايي، احساس شرم مي‌كنند. براي مثال بيان كردن لغتي به صورت اشتباه در حين صحبت كردن، افتادن در خيابان و يا اشتباهاتي سهوي كه براي هر كسي اتفاق مي‌افتند. بهتر است از كنار اين مسائل پيش پا افتاده به راحتي عبور كرده و از اين بابت شرمنده شويد.هيچكس كامل نيست و همه افراد دچار اشتباهاتي مي‌شوند.

⭕موقعيت هاي شرم آور

گاهي ما كاملا بي تقصير هستيم و هيچ رفتار اشتباهي از ما سر نزده است. اما به دليل قرارگيري در يك موقعيت شرم آور، دچار احساس شرم مي‌شويم. براي مثال وقتي در حضور ما به ديگري توهين مي‌شود و يا آنها رفتاري از خود نشان مي‌دهند كه براي ما خوشايند نيست. در اينجا با اينكه با منفعل هستيم و هيچ نقشي نداشته ايم؛ اما بازهم اين حس به سراغمان مي‌آيد. البته شايد اين احساس در اين موقعيت به ما كمك كند؛ كه اين رفتار را تكرار نكنيم.

⭕اتفاقات گذشته

داشتن احساس شرم بدون هيچ دليل و محرك و بيروني، ريشه در گذشته فرد و مخصوصا دوران كودكي او دارد. برخي افراد به دليل اينكه در دوران كودكي مدام مورد سرزنش و تحقير قرار گرفته اند؛ اين حس براي آنها تبديل باور شده است. آنها تصور مي‌كنند كه مستحق داشتن چنين احساسي هستند. گاهي حتي از اينكه احساس شرم نمي‌كنند؛ دچار اضطراب مي‌شوند. بايد بپذيريم كه گذشته را پشت ير گذاشته ايم و يا مي‌توانيم آن را جبران كنيم؛ تا از اين احساس رهايي يابيم.

واكنش در مقابل احساس شرم

همانطور كه قبلا هم گفته شد؛ نحوه واكنش صحيح نسبت به احساس شرم، بسيار مهم است. در واقع افراد بايد علت بروز اين احساس را به درستي ريشه يابي كرده و با توجه به آن رفتار كنند. به طور كلي، روش هايي كه ديگران و يا خودمان در مقابل احساس شرمندگي داريم؛ به چند دسته كلي تقسيم مي‌شوند. 

📌پنهان كردن آن

طبيعي است كه بسياري از افراد، سعي در پنهان كردن احساس شرم دارند. گاهي در اينكار موفق شده و گاهي اين حس به صورت فاحش در ظاهر و رفتار آنها مشخص مي‌شود. اما نبايدآن را سركوب كرد. پنهان كردن به روش درست باعث مي‌شود تا احساسات خود را مديريت كنيم و يا باعث ناراحتي و آزار ديگران نشويم.

📌تبديل آن به واكنشي افراطي

دسته از افراد در مواجهه با احساس شرم، آن را تبديل به يك واكنش افراطي مي‌كنند و آن را به شكل هاي ديگر بروز مي‎‌دهند. براي مثال خنده هاي عصبي و يا فرياد زدن، از واكنش هاي شديدي هستند كه از شرمندگي نشات مي‌گيرند. فراموش نكنيد كه نشان دادن احساسات به شكل صحيح، نشان از سلامت روان و بلوغ افراد دارد و بايد اين مهارت را كسب كرد. حتي اگر ديگران باعث بروز اين احساس در ما شده باشند نيز، بازهم نبايد آن را به صورت افراطي نشان داد.

📌صحبت كردن در مورد آن

يكي از رفتارهاي صحيح در مقابل احساس شرم، صحبت كردن در مورد آن است. اگر شخص ديگري باعث بروز اين احساس در شما شده است؛ بهتر است در اين مورد با او صحبت كرده و شرايط را توضيح دهيد. حتي حرف زدن با يك مشاور نيز باعث از بين رفتن اين حس منفي در افراد مي‌شود. به همين دليل اجازه دهيد تا كمي احساسات تان فروكش كند و بعد از گذشت مدت زمان كوتاهي، در مورد آن صحبت كنيد.

نشانه هاي احساس شرم

افراد وقتي دچار احساس شرم مي‌شوند؛ نشانه هايي در ظاهر و رفتار آنها بروز مي‌كند. با مشاهده اين نشانه ها بهتر است به فرد احساس آرامش و امنيت بدهيم و يا به او كمك كنيم. برخي از نشانه هايي كه در اين هنگام بروز مي‌كنند؛ به شرح زير هستند.

🔸تحريك پذيري

🔸ترس و خجالت

🔸سرخ شدن صورت

🔸بي اعتماد شدن نسبت به ديگران

🔸شانه هاي افتاده

🔸لكنت زبان

🔸گريه بي دليل

تاثير احساس شرم

احساس شرم اگر يكي از واكنش هاي مداوم در زندگي ما شود؛ قطعا پيامدهايي براي سلامت روان ما ايجاد خواهد كرد. همانطور كه دوران كودكي باعث پديدايي اين حس در افراد مي‌شود؛ ادامه يافتن آن نيز ممكن خواهد بود. به همين دليل افراد بايد احساس شرم مزمن خود را از بين برده و واكنش هاي ديگري را جايگزين آن كنند. از تاثيراتي كه شرمندگي بر افراد خواهد داشت؛ مي‌توان به افسردگي، كمالگرايي، كاهش عزت نفس، اضطراب فراگير، گوشه گيري و انزوا، اعتياد و… اشاره كرد. 

سخن پاياني

احساس شرم يكي از هيجانات پيچيده انساني است كه هم به آن نياز داريم و هم نبايد اجازه تداوم آن را بدهيم. شرمندگي، نگاه شما را به زندگي تغيير داده و حتي شخصيت شما را نيز تحت تاثير قرار خواهد داد. بهتر است بر يك احساس بيش از حد تمركز نكرده و رها كنيد. در مورد نگراني هاي خود با يك فرد مطمئن و يا يك روانشناس صحبت كرده و كمك بگيريد. كنترل و مديريت احساسات، كار آساني نيست و در اين مسير نياز به يك مشاور خواهيد داشت.

براي دريافت مشاوره در زمينه احساس شرم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد. 

منبع: احساس شرم | چرا احساس شرم ميكنم | احساس شرمندگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۴:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ر

رفتار با دوست پسر نيازمند آموزش و آگاهي است. برخورد صحيح، سياست يا هر آنچه كه در ارتباط و رفتار با دوست پسر بايد انجام شود، به شما كمك مي‌كند كه هم به هدف‌تان برسيد و هم در صورتي كه رابطه به شكست منجر شد، آسيب كمتري ببينيد. چرا كه عواطف شما به عنوان يك خانم لطيف‌تر از آقايان هست و اين يعني بيشتر بايد از آن مراقبت نماييد.

 

البته اين لطافت نقطه ضعف نيست بلكه همان منبع محبتي است كه هر رابطه‌اي نياز دارد و اگر در جاي درست قرار بگيرد، موجب شادي همه اعضاي خانواده خواهد شد. پس شايد بتوان گفت رسالت زنان سخت‌تر است، چرا كه علاوه بر رابطه بايد از گوهر وجودي‌شان هم مراقبت كنند. اما اگر در اين مسير با مشكل مواجه شديد مي‌توانيد از همراهي و راهنمايي متخصصان بهره مند شويد.

منبع: رفتار با دوست پسر چگونه بايد باشد؟

رفتار با دوست پسر

 

تقريبا همه دختر خانم هايي كه وارد رابطه با پسر شده اند؛ در جستجوي رفتار با دوست پسر به شيوه مناسبي هستند. اگر رفتار صحيح با دوست پسر را ندانيد، رابطه شما با دوام نخواهد بود. اما اگر از رفتار مناسب و صحيح با دوست پسر اطلاع داشته باشيد؛ مي‌توانيد رابطه اي با دوام و پايدار داشته باشيد. حتي احتمال اينكه اين رابطه به ازدواج ختم شود نيز افزايش مي‌يابد. معمولا دختران نيز به دنبال همين موضوع هستند. در اين مقاله قوانين طلايي در برخورد و رفتار با دوست پسر را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

قانون هاي طلايي رفتار با دوست پسر

 

هر رابطه‌اي قرار نيست به ازدواج ختم شود، اما گاه خانم‌ها براي اين كه حتما به خواسته‌اشون (كه ازدواج هست) برسند، كارهايي مي‌كنند كه نه تنها آن‌ها از هدفشان دورمي‌كند، بلكه به عزت نفس خودشان هم آسيب مي‌زنند. در ادامه 7 اصل اوليه در رفتار با دوست پسر را آورده‌ايم. خانم‌هايي كه از اين قوانين پيروي نمي‌كنند دير يا زود در رابطه شكست مي‌خورند. 

 📌 به او گوش دهيد و شنونده فعالي باشيد

اولين راهكار براي رفتار با دوست پسر، شنونده فعال بودن است. بسياري از مردان در رابطه عاطفي از اين موضوع شكايت مي‌كنند كه همسر يا دوست دخترشان بدون توجه به واكنش آن‌ها شروع به صحبت مي‌كند و در مقابل نمي‌تواند شنونده خوبي باشد.

همين موضوع در ظاهر ساده، منجر به كج فهمي و عدم درك متقابل مي‌شود. پس يكي از اصول اوليه در ارتباط با دوست پسرتان اين است كه بتوانيد نقش يك شنونده فعال را ايفا كنيد. وقتي او صحبت مي‌كند روي صحبت‌هايش متمركز شويد، او را قضاوت نكنيد و با واكنش‌هاي بدني نظير تكان دادن سر يا بازخوردهاي كوتاه نشان دهيد كه براي حرف‌هايش ارزش قائل هستيد و حرف‌هايش براي‌تان جالب است.

📌 رفتار با دوست پسر همراه با برخورد همدلانه

همدلي يكي از عناصر بسيار مهم رابطه عاطفي است. از همين رو بايد در رفتار با دوست پسرتان سعي كنيد درك متقابل خود را بالا ببريد و گاهي دنيا را از دريچه چشم او ببينيد. براي مثال وقتي در يك موقعيت دشوار قرار مي‌گيريد خود را جاي او بگذاريد و ببينيد چه احساساتي در وجودتان جريان پيدا مي‌كند. اين كار به شما كمك مي‌كند ارتباط صميمانه‌تري با يكديگر داشته باشيد و در مواقع سختي واكنش‌هاي بهتري از خود نشان دهيد.

📌 حد و مرزهاي مشخصي براي خود تعريف كنيد

در رفتار با دوست پسرتان اهميت دارد كه از همان ابتدا حد و مرزهاي خود را مشخص كنيد و به او نشان دهيد كه در ارتباط با شما تا چه حد مي‌تواند پيش بيايد. شفاف بودن در اين زمينه كمك مي‌كند تا در رابطه عاطفي از خودتان بيشتر محافظت كنيد و جلوي آسيب‌هاي احتمالي را بگيريد.

📌 كمي به دوست پسرتان فضا بدهيد

در رفتار با دوست پسر بايد به او فضا دهيد. در دنياي امروز نمي‌توانيد از دوست پسرتان توقع داشته باشيد كه در كل شبانه روز وقتش را به شما اختصاص بدهد. پس تلاش كنيد زمان‌هاي خاصي را براي با هم بودن اختصاص بدهيد و يك برنامه روتين براي وقت گذاشتن در كنار هم داشته باشيد. در باقي اوقات روز اجازه دهيد دوست پسرتان به ساير جنبه‌هاي زندگي فرديش رسيدگي كند و از اين بابت او را تحت فشار نگذاريد.

📌 چشم انداز مشخصي براي رابطه تعيين كنيد

بايد بدانيد از يك رابطه عاطفي چه مي‌خواهيد و چه چشم اندازي در مورد آن داريد. اين مسئله به شما كمك مي‌كند كه مسير باهم بودن را به شكل بهتري سپري كنيد. اگر به دنبال ازدواج هستيد و از روابط ناپايدار استقبال نمي‌كنيد بايد به طور شفاف انتظارات و ديدگاه‌هاي خود را با او در ميان بگذاريد تا ناخواسته درگير روابط ناسالم نشويد. اگر دوست پسرتان مبهم جواب داد و يا شما را به سخره گرفت بهتر است در مورد ادامه يا پايان دادن به رابطه بيشتر فكر كنيد. بنابراين در رفتار با دوست پسر بايد چشم انداز مشخصي را تعيين كنيد.

📌 به خودتان اهميت بدهيد

يكي از قوانين رفتار با دوست پسر، اهميت به خود است. براي داشتن يك رابطه عاشقانه و احساسي لازم نيست كه خودتان را فدا كرده يا ناديده بگيريد. اين كار با ايجاد فشار مضاعف به دوستتان معمولا نتيجه عكس مي‌دهد. و باعث مي‌شود كه دوست پسرتان از شما فاصله بگيرد. در نتيجه هميشه سعي كنيد جانب اعتدال را رعايت نماييد. در همين راستا داشتن يك سبك زندگي سالم شامل ورزش كردن، خوردن غذاهاي مفيد و خواب كافي به شما كمك مي‌كنند كه در رابطه عاطفي هم عملكرد بالاتري داشته باشيد.

📌 او را حمايت كنيد

در رفتار با دوست پسر بايد او را حمايت كنيد. حمايت از اهداف و فعاليت هاي دوست پسرتان در رابطه عاطفي انگيزه زيادي به او مي‌بخشد و باعث مي‌شود كه احساس خودكارآمدي بالاتري پيدا كند. در نتيجه هرگز در برابر تلاش‌هاي پسر مورد علاقه‌تان رفتارهايي مثل سرزنش يا تمسخر را نداشته باشيد و در عوض تلاش كنيد يك مشوق همراه و حامي باشيد.

📌 او را مورد تحسين قرار دهيد

براي رفتار با دوست پسر، بايد او را تحسين كنيد. اين روش نوعي ابراز علاقه و عشق است. او را همانطور كه هست بپذيريد و هر كاري كه علاقه دارد را انجام دهيد. فراموش نكنيد كه بايد به او افتخار كنيد و در موقعيت هاي مختلف از او تعريف كنيد.

📌 اعتماد به نفس داشته باشيد

يكي از روش هاي رفتار با دوست پسر؛ اين است كه اعتماد به نفس داشته باشيد. اين رفتار به راحتي او را به شما جذب مي‌كند. خودتان را دوست داشته باشيد و پر قدرت در رابطه با موفقيت هاي خود سخن بگوييد.

كلام آخر

رفتار با دوست پسر بايد با توجه به شخصيت و قوانين رابطه باشد. در اولويت اول بايد حتما به خودتان اهميت دهيد. و سپس رفتارهايي داشته باشيد كه مورد علاقه دوست پسرتان باشد. در اين مقاله روش هاي گوناگوني را توضيح داده ايم. اما اگر در رابطه با سردرگمي روبرو هستيد، حتما از روانشناس و مشاور متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با دوست پسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد. 

 

 

سوالات متداول

آيا ابراز علاقه در رابطه با دوست پسر كار اشتباهي است؟

در بسياري از فرهنگ ها ابراز احساسات از جانب دختران امر پسنديده‌اي محسوب نمي‌شود و قضاوت‌هاي نا به جايي به دنبال دارد. با اين حال دختران نيز در هر رابطه‌اي به ابراز عواطف خود نياز دارند. خوشبختانه امروزه با پيشرفت فرهنگي جوامع اين عقايد و نگاه‌ها به ميزان چشمگيري كاهش پيدا كرده است.

منبع: رفتار با دوست پسر چگونه بايد باشد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۱۸:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قورت دادن چيزي توسط كودك در سنين پايين، امري دور از ذهن نيست. معمولا بچه ها در هر دوره اي دنيا را با يكي از حواس خود كشف مي‌كنند. طبيعي است كه والدين نگران فرزندان خود باشند و آنها را از آسيب دور نگه دارند.  اما به طور كلي اين رفتار، عواقب زيادي براي كودك ايجاد خواهد كرد. اقدامات بعد از قورت دادن اشيا توسط كودك، بسيار مهم تر است. برخي والدين در اين زمان به قدري دچار اضطراب مي‌شوند؛ كه فقط اوضاع را بدتر مي‌كنند. حتي در مواردي عوارض اين رفتار كودك تا مدتها باقي مانده و او را مستعد بيماري هاي مختلفي خواهد كرد.

قورت دادن چيزي توسط كودك

بچه ها معمولا به اجسام كوچك علاقه ي بيشتري دارند و البته قرار دادن آنها درون دهان نيز برايشان راحت تر خواهد بود. قورت دادن چيزي توسط كودك، قابل پيشگيري خواهد بود و والدين مي‌توانند از بروز اين رفتار جلوگيري كنند. گاهي اشيا اصلا نمي‌توانند وارد مري شوند و فقط در دهان گير مي‌كنند. در موارد ديگر يا راه ناي را بسته و موجب خفگي مي‌شوند و يا بليعده شده و در قسمت يك سوم نهايي مري، ميمانند. در چنين شرايطي احتمال ايجاد زخم معده وجود خواهد داشت.

اگر كودك چيزي را قورت داد؛ چه كنيم؟

اين نكته را فراموش نكنيد كه كودك احتمالا هر چيزي را كه در دسترس او باشد قورت خواهد داد يا به دهان خود خواهد برد. حتي خوراكي هاي مختلف نيز شايد براي كودك ايجاد دردسر كنند. در اين قسمت به صورت جامع در مورد اقدامات لازم بعد از قورت دادن چيزي توسط كودك، توضيح خواهيم داد.

🟥حفظ آرامش

اولين و مهم ترين اصل بعد از قورت دادن چيزي توسط كودك، حفظ خونسردي و آرامش والدين خواهد بود. براي مثال كودك با ديدن عصبي شدن والدين خود به دليل اين موضوع گريه خواهد كرد؛ و به همين خاطر با وجود جسمي در دهانش، بيشتر دچار نفس تنگي خواهد شد. همچنين با وجود آرامش، تصميمات درست تري خواهيد گرفت و راحت تر كودك را از خطر دور مي‌كنيد. اينكه در اين وضعيت گيج شويد طبيعي است. اما بي قراري نيز به شما كمكي نخواهد كرد.

🟧مجبور كردن كودك به استفراغ

با اطلاع از قورت دادن چيزي توسط كودك، او را مجبور به بالا آوردن كنيد. اينكار با راهكارهاي مختلفي امكانپذير است. جسم قورت داده شده توسط كودك، در بهترين حالت، باعث زخم معده و يا آسيب به مري او خواهد شد. به همين دليل با روش هايي كه مي‌شناسيد؛ كودك خود را وادار به استفراغ كردن، بكنيد. اينكه جسم خارجي از طريق مدفوع دفع شود؛ هم مدت زمان طولاني تري خواهد برد و هم باعث آسيب به روده نيز خواهد شد.

🟨وادار كردن كودك به نوشيدن يا خوردن

در برخي موارد جسم قورت داده شده توسط كودك به شكلي است كه در محلي از مري گير مي‌كند و يا وارد معده مي‌شود. در چنين شرايطي براي خارج كردن جسم از بدن، بايد كودك را وادار به نوشيدن مقدار زيادي آب و خوراكي هاي مختلف كنيم. اينكار باعث خواهد شد؛ دستگاه گوارش به كار افتد و فرد جسم را از طريق مدفوع، خارج كند. قورت دادن چيزي توسط كودك، مخصوصا اگر آن جسم آلوده و يا سمي باشد؛ با خوردن مقداري زيادي مايعات، از بدن زودتر خارج خواهد شد.

🟩مراجعه به پزشك

يكي از بهترين اقدامات در مقابل قورت دادن چيزي توسط كودك، مراجع به پزشك خواهد بود. در بيمارستان ها و مراكزدرماني، امكانات زيادي هست كه بلافاصله مي‌توانند جسم قورت داده شده را از بدن خارج كنند. در برخي موارد حال عمومي كودك به قدري وخيم مي‌شود كه تنها راه درمان مراجعه به پزشك خواهد بود. در اين موارد ابتدا از بدن كودك تصويربرداري كرده تا از مكان شي مطمئن شوند؛ و در قدم بعدي با عمل جراحي و يا به صورت سرپايي جسم را خارج مي‌كنند.

جلوگيري از قورت دادن چيزي توسط كودك

همانطور كه مي‌دانيد؛ هميشه پيشگيري بهتر از درمان است. براي اينكه قورت دادن چيزي توسط كودك را درمان كنيد؛ بايد در ابتدا از بروز آن جلوگيري كنيد. اما اينكار براي كودكاني كه مدام در حال جست و جو در خانه و پيدا كردن وسايل و اشيا در خانه هستند؛ كمي سخت خواهد بود. در اين قسمت برخي از راهكارهاي موثر در مورد اين مشكل را مورد بررسي قرار داده ايم. براي اطلاع از روش هاي محافظت از كودك كليك كنيد.

🔶دورنگه داشتن كودك از اشياي ريز

يكي از اقدامات بسيار ساده، جهت جلوگيري از قورت دادن چيزي توسط كودك، دور كردن كودك از اشياي ريز و پرخطر خواهد بود. فقط كافي است كه در اطراف كودك اشياي ريز پلاستيكي، فلزي و حتي آلوده قرار ندهيد. اگر در حال پيدا كردن پيچ و مهره در خانه هستيد؛ كودك را از اين مكان دور كرده و يا اينكار را بر يك سطح بلند انجام دهيد.

🔶خريداري اسباب بازي هاي بزرگ براي كودك

با خريد اسباب بازي هاي بزرگ و با جنش پارچه اي، مي‌توان از قورت دادن چيزي توسط كودك، اطمينان حاصل كرد. با اينكه هميشه در خانه اجسام ريزي وجود دارند كه توجه كودك را جلب كنند. اما به طور كلي اگر كودكان سرگرم بازي با اسباب بازي هاي خود باشند؛ ديگر سراغ اجسام ديگر نخواهند رفت. معمولا كودكان اين رفتار را با وسايل خود انجام مي‌دهند. پس اگر براي آنها اسباب بازي هايي خريداري كنيد كه قابل جدا شدن نباشند؛ احتمال بروز اين اتفاق را كاهش خواهيد داد.

🔶جويدن غذا براي مدت زمان طولاني تر

يكي از عادت هايي كه باعث قورت دادن ناگهاني همه چيز توسط كودك مي‌شود؛ نجويدن غذاست. كودكاني كه عادت به تند خوردن غذا و يا نجويدن به اندازه كافي، دارند؛ بيشتر احتمال دارد كه اين رفتار را از خود نشان دهند. پس مي‌توان كودك را تشويق به جويدن غذا براي مدت زمان طولاني تر كرد تا از قورت دادن چيزي توسط كودك به صورت ناگهاني، پيشگيري شود. عادات غذايي كودك در مورد وقوع اين اتفاق بسيار مهم هستند. بهتر است والدين، غذا را به صورت تكه هاي كوچك تري به كودك خود داده و يا از دادن خوراكي هايي كه احتمال گير كردن آنها در گلو وجود دارد؛ مانند پاپكورن، پرهيز كنند. 

سخن پاياني

اقدامات لازم در جهت قورت دادن چيزي توسط كودك به جسم بلعيده شده بستگي دارد. اما به طور كلي مطمئن ترين كار مراجعه به پزشك است. والدين گاهي در خانه دست به كارهايي مي‌زنند كه شرايط را براي كودك بدتر مي‌كند. كودكان كنجكاو هستند و هميشه حتي در خانه نيز، خطرات زيادي آنها را تهديد مي‌كند. اما با انجام راهكارهايي كه در متن ارائه شد؛ مي‌توان تا حد زيادي از بروز خطرات بيشتر، جلوگيري كرد. همچنين اين رفتار نيز با گذشت زمان در كودك از بين خواهد رفت و او خود نيز متوجه مسائل مختلف خواهد شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قورت دادن چيزي توسط كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

اگر كودك چيزي را قورت داد چه كنيم؟

بعد از اطلاع از قورت دادن چيزي توسط كودك، بسته به نوع جسمي كه او بلعيده است؛ مي‌توان او را مجبور به استفراغ كرد و يا آب و غذاي زيادي را به خوراند. حفظ خونسردي و مراجعه به پزشك نيز، راهكارهايي در مواجهه با اين اتفاق خواهند بود.

منبع: اگر كودك چيزي را قورت داد چه كنيم | قورت دادن چيزي توسط كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۱۳:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بعد از بازنشستگي دوراني خواهد بود كه بسياري از افراد نمي‌توانند با آن كنار بيايند. براي فردي كه مدت زمان زيادي را مشغول كار بوده و فعاليت داشته است؛ حال خانه نشيني سخت خواهد بود. البته معمولا افراد بعد از يك دوره كوتاه استراحت، دوباره شروع به كار مي‌كنند. دوران پيري و بازنشستگي يكي از تجربه هايي است كه دير يا زود به سراغ افراد مي‌آيد. افراد مختلف به اين دوران به صورت متفاوتي پاسخ مي‌دهند.

بايد براي اين زمان برنامه ريزي داشت و بهترين استفاده را از آن كرد. در واقع در دوران بازنشستگي، انسانها ثمره يك عمر تلاش و كوشش خود را مشاهده مي‌كنند. در اين مقاله به بررسي كارهاي مناسب و فعاليت هاي مختلف براي افراد بازنشسته، خواهيم پرداخت.

منبع: بعد از بازنشستگي چه كنيم | بعد بازنشستگي چه مي شود؟

بعد از بازنشستگي

نمي‌توان گفت كار بعد از بازنشستگي براي افراد خوب است يا نه! در واقع افرادي كه كل زندگي خود را كوشش داشته داشته اند؛ حال با شروع اين دوران، اگر كاري براي انجام نداشته باشند؛ بي انگيزه خواهند شد. بروز مشكلات رواني، يكي از عوامل تهديد كننده اين دوران است. در دوران بازنشستگي افراد شاهد ازدواج فرزندان خود يا حتي مرگ عزيزان هستند؛ و از طرفي ديگر زندگي حرفه اي آنان نيز به پايان مي‌رسد. همه اين عوامل دست به دست هم داده و فرد را نسبت به زندگي نااميد مي‌كند. 

فعاليت هايي كه بعد از بازنشستگي مي‌توان انجام داد

براي جلوگيري از بروز مشكلات رواني براي افراد بازنشسته؛ بايد براي آنها تفريحات يا مشاغلي در نظر گرفت. همانطور كه گفته شد؛ افراد بايد براي بعد از بازنشستگي، برنامه ريزي داشته و ارتباط خود را با ديگران نيز حفظ كنند. حال كه فرد زمان بيشتري براي پرداختن به كارهاي موردعلاقه اش دارد؛ بايد با او همراهي كرده و بستر را فراهم كرد. 

⭕سفر

بسياري از افراد در دوران كاري خود به دليل مشغله زياد يا نداشتن وقت كافي، به اندازه كافي سفر نرفته اند. سفر و داشتن تفريح براي استراحت ضروري خواهد بود. سفر هميشه نياز به هزينه زيادي ندارد. افراد مي‌توانند بعد از بازنشستگي خود با اندكي پس انداز به تنهايي يا همراه خانواده خود به سفر رفته و با آداب و رسوم و فرهنگ هاي مختلف آشنا شوند. اين كار براي بهبود روحيه افراد، بسيار موثر است.

⭕معاشرت بيشتر با دوستان

طبيعي است كه افرادي كه مشغول به كار هستند؛ زمان زيادي را با دوستان خود نگذرانند. اما بعد از بازنشستگي فرصت خوبي است تا به ديدار دوستان رفته و با آنها معاشرت كنيد. احتمالا آنان هم در اين دوران قرار دارند؛ و همين موضوعات مشترك بيشتري را براي افراد فراهم مي‌كند تا با هم تفريح كنند. احتمالا افراد بعد از اتمام دوران كاري خود كمي گوشه گير شده و از ديگران فاصله مي‌گيرند؛ اما با وقت گذراني با دوستان مي‌توان از اين موضوع جلوگيري كرد.

⭕استراحت

طبيعي است كه با بالارفتن سن نياز بيشتري به استراحت داشته باشيم. از طرف ديگر به دليل اين كه مدت زمان زيادي را مشغول به كار بوده ايم؛ قطعا نياز به استراحت خواهيم داشت. افراد معمولا بعد از بازنشستگي، مدتي را فقط در خانه استراحت كرده و بعد از به فكر كارهاي ديگر مي‌افتند. البته به دليل اينكه به استراحت كردن، عادت ندارند؛ احتمال دچار حس بد يا عذاب وجدان خواهند شد. يا برخي ديگر حس ناكارآمدي دارند. اما فراموش نكنيد كه اين افراد در سن مفيد خود به اندازه كافي تلاش كرده اند و در حال حاضر زمان استراحت آنها فرا رسيده است.

⭕ورزش و تغذيه مناسب

ورزش كردن بعد از بازنشتگي نه تنها براي سلامت جسماني افراد مفيد خواهد بود. بلكه سلامت روان آنها را نيز افزايش مي‌دهد. ورزش منظم، سبك زندگي سالم و تغذيه مناسب در كنارهم، به فرد انرژيو انگيزه بيشتري براي فعاليت مي‌دهد. نيازي به انجام ورزش هاي سنگين يا پايبندي به رژيم هاي غذايي سخت و پيچيده نسيت. همين كه افراد نكات ساده اي را در زندگي خود رعايت كنند؛ در برابر بيماري هاي زيادي سالم خواهند ماند.

شايد در محيط كار عادت هاي رفتاري بدي در مورد غذاخوردن پيدا كرده باشيم. يا به دليل عدم تحرك در طول روز و حتي در برخي مشاغل فعاليت بيش ازحد، دچار مشكلاتي شده ايم. دوران بازنشستگي زمان جبران اين مشكلات است.

⭕آموختن مهارت هاي جديد

آموختن مهارت هاي جديد در هر سني و با هرشرايطي براي افراد تاثيرات مثبتي به همراه خواهد شد. هر زمان براي يادگيري مناسب است و سن بهانه خوبي براي نياموختن مسائل جديد نيست. همچنين همه ما علاقمند به انجام يا يادگيري كارهايي هستيم؛ كه به دليل مشغله هاي روزانه، سراغ آنها نمي‌رويم. اما بعد از بازنشستگي زمان خوبي است تا علائق خود را دنبال كرده و چيزهاي بيشتري يتد بگيريم.

⭕عضويت در گروه هاي مختلف

با عضويت در گروه هاي مختلف و حضور در مكان هاي جديد بعد از بازنشستگي، نه تنها با افراد جديد آشنا مي‌شويد بلكه در اين انجمن ها فعاليت هاي مختلف از جمله سفر و آموزش مهارت هاي جديد هم انجام مي‌شوند؛ كه مي‌توان از آنها استفاده كرد. در برخي موارد در اين گروه ها كارهاي داوطلبانه هم براي ديگران انجام مي‌شود كه براي تقويت روحيه و حس خودكارآمدي، بسيار مفيد خواهند بود.

مشاغل مناسب براي دوران بعد از بازنشستگي

نيازي به كاركردن افراد در دوران بازنشستگي نيست. اما اگر خود آنها علاقمند به ادامه حرفه خود باشند؛ مي‌توانند اينكار را انجام دهند. بعد از بازنشستگي،احتمالا نمي‌توانيم سراغ هر كاري برويم. از طرف ديگر، مسائل مالي اهميت سابق را برايمان نخواهد داشت. به همين دليل احتمال اينكه بتوانيم شغل مورد علاقه مان را پيدا كنيم؛ بيشتر است. البته افراد صاحب كسب و كار براي موقعيت هاي شغلي مختلف به دنبال افراد جوان و پرانرژي هستند. بايد با در نظر گرفتن تمامي جوانب، بهترين شغل را براي اين دوران انتخاب كرد. برخي از شغل هاي مناسب براي اين دوران شامل موراد زير مي‌شوند. 

🔽كتاب نوشتن

🔽تدريس

🔽نگهباني

🔽باغباني

🔽مشاوره شغلي براي افراد تازه كار

🔽كارآفريني و دنبال كردن علايق

🔽بازسازي و فروش خانه ها يا املاك

🔽رانندگي

شروع يا انجام اينكارها كاملا بستگي به شرايط شما خواهد داشت. تمامي اين مشاغل در كشورما قابل انجام بوده و براي دوران بازنشستگي پيشنهاد مي‌شوند.

اهميت به سلامت روان در دوران بعد از بازنشستگي

در اين دوران فرد حس هاي مختلف و متضادي را تجربه خواهد كرد. بسياري از افراد بعد از بازنشستگي دچار افسردگي مي‌شوند. حتي تحقيقات حاكي از آنند كه افكار خودكشي نيز در اين دوران بيشتر از قبل ظاهر مي‌شود. به همين دليل مراجعه به روانشاس و كمك گرفتن از يك متخصص بسيار مهم خواهد بود. افراد در دوره سالمندي علاوه بر اهميت به سلامت جسماني بايد از سلامت روان خود نيز مراقبت كنند. 

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه با تمام شدن دوران كاركردن و زندگي حرفه اي، همه چيز تمام نمي‌شود. در واقع بعد از بازنشستگي، زندگي رنگ و بوي جديدي به خود گرفته و دوران تازه اي شروع مي‌شود. رويارويي با آن شايد آسان نباشد؛ اما با گذشت زمان همه چيزتغيير كرده و شما نيز به آن عادت خواهيد كرد. به خودتان يا اطرافيان تان سخت نگيريد و براي آماده شدن براي اين دوران به آنها زمان بدهيد. در اين دوران از يك روانشناس نيز مي‌توان كمك گرفت.

 
براي دريافت مشاوره در زمينه بعد از بازنشستگي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.
 
 
 
 

سوالات متداول

بهترين مشاغل براي بعد از بازنشستگي كدام اند؟

پيدا كردن شغل مناسب براي بعد از بازنشستگي، بستگي به شرايط افراد خواهد داشت؛ اما به طور كلي برخي از اين مشاغل شامل نوشتن كتاب، تدريس، باغباني، نگهباني، كارآفريني، املاك و… خواهد بود.

منبع: بعد از بازنشستگي چه كنيم | بعد بازنشستگي چه مي شود؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۰۹:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال ميل جنسي به كودكان (پدوفيليا)، يكي از انواع اختلالات جنسي و پارافيلياها محسوب مي‌شود. شايد بارها داستان تجاوز به كودكان به دليل ناتواني فرد در غلبه بر ميل جنسي به كودكان را شنيده باشيد يا شايد اصلا يكي از نزديكان قربان اين نوع تجاوز باشيد. اما چطور مي‌توان چنين ميلي به كودك داشت؟ پدوفيليا يا اختلال ميل جنسي به كودكان يك نوع بيماري روحي رواني است كه در اكثر متجاوزين به كودكان تشخيص داده شده است.

 

افراد مبتلا به اين بيماري اغلب خودشان را با برنامه‌ريزي به كودك يا والدين او نزديك مي كنند تا اعتماد او را جلب نمايند و از اين طريق نقشه تجاوز را اجرا كنند. متاسفانه پدوفيلي ها اكثرا افرادي آشنا يا نزدديك به كودك‌اند و همين موضوع آسيب را بيشتر مي‌كند. 

منبع: پدوفيليا يا اختلال ميل جنسي به كودكان

اختلال ميل جنسي به كودكان يا پدوفيليا

اختلال ميل جنسي به كودكان يا پدوفيليا اختلالي است كه بر اثر آن فرد به كودكان نابالغ يا در اوايل سن بلوغ ميل جنسي پيدا مي‌كند.

اين اختلال يكي از انواع اختلالات پارافيلياست. در اختلالات پارافيليا بيمار نمي‌تواند لذت جنسي خود را از راه‌هاي معمول تامين كند به همين علت دست به رفتارهايي مثل عورت نمايي، تماشاگري جنسي، فتيش پرستي يا .. مي‌زند.

مبتلايان بيشتر مردها هستند و اكثرا تمايل جنسي آن‌ها هم به كودكان پسر و هم به كودكان دختر است. اما طبق آمارهاي جهاني متاسفانه بيشتر قربانيان دختر بچه‌ها هستند.

اين افراد معمولا با دزديدن كودكان يا فراهم كردن شرايطي كه در آن با كودك تنها باشند، اقدام به اين كارها مي‌كنند؛ نشان دادن اندام‌هاي جنسي خود، برهنه كردن كودك، خودارضايي در مقابل چشم كودك، دست كشيدن به اندام هاي جنسي قرباني، اجبار كودك به فعاليت‌هاي جنسي اورال (دهاني) يا تناسلي.

بسياري از افراد مبتلا به اختلال پدوفيليا معتاد هستند و نيمي از آن‌ها نيز هنگام تجاوز مست بوده‌اند. علاوه بر اين تعداد چشمگيري از اين افراد پيش از اين به اعمال جنسي مجرمانه‌اي مثل عورت نمايي، تجاوز و زنا با محارم دست زده‌اند. 

علائم و نشانه هاي پدوفيليا يا اختلال ميل جنسي به كودكان

 

  • داشتن تصورات، تخيلات، روياها و خواب‌هاي مربوط به اعمال جنسي با كودكان به مدت 6 ماه يا بيشتر
  • مختل شدن زندگي عادي و روزمره به خاطر تهاجم افكار مربوط با ميل جنسي به كودكان
  • ديدن ***گرافي‌هاي مربوط به كودكان، به دليل ابتلا به اختلال ميل جنسي به كودكان (پدوفيليا)
  • اقدام به تجاوزهاي كوچك و بزرگ (تجاوز به كودك مي تواند از زوري بوسيدن او به خاطر لذت جنسي تا فعاليت جنسي كامل يعني دخول را شامل شود)
  • داشتن 16 سال يا بيشتر و تمايل جنسي به كساني كه حداقل 5 سال از او كوچك‌ترند

علل بروز اختلال پدوفيليا

عده‌اي از متخصصان بر اين باورند كه اختلالات جنسي بر اثر عوامل بيولوژيكي به وجود مي‌آيند، اين متخصصان با دارودرماني سعي بر حل اين مشكلات مي‌كنند.

اما عده كثير ديگري از متخصصان حوزه جنسي، اختلال ميل جنسي به كودكان يا پدوفيليا را تحت تاثير عوامل رواني مي‌دانند. اين عوامل مي‌تواند شامل: اختلالات رواني مثل داشتن شخصيت ضداجتماعي، افسردگي، جنون و … باشد يا از يك خاطره تلخ در كودكي فرد سرچشمه بگيرد مثلا خاطره تجاوز يا روسپي گري مادر.

اكثر افراد مبتلا به پدوفيليا عزت نفس پاييني دارند، خانواده‌هاي آن‌ها معمولا پر از مشكلات جسمي، رواني و اقتصادي و فرهنگي بوده‌اند، به همين دليل ريشه مشكل اين افراد اغلب در خانواده است.

تشخيص اختلال ميل جنسي به كودكان

براي تشخيص دقيق پدوفيليا (اختلال ميل جنسي به كودكان)، افراد بايد به متخصص مربوطه كه در اين زمينه روانشناس و يا روانپزشك است؛ مراجعه كنند. طبق آخرين نسخه كتابچه تشخيصي آماري اختلالات روان، علاقه اين افراد به صنعت ***گرافي كودكان، يكي از شاخصه هاي اصلي، براي شناسايي اين افراد است.

همچنين سيستم ديگري كه در اين زمينه استفاده مي‌شود AASI-3 خواهد بود؛ كه معمولا براي اختلالات جنسي، مورد استفاده قرار مي‌گيرد. روش ديگر براي اينكار، وصل كردن ابزاهايي به آلت تناسلي مردان و زنان است. در اين حين تصاويري از كودكان به آنها نشان داده مي‌شود؛ تا ميزان جريان خون در اين نواحي را به متوجه شده و اين اختلال را تشخيص دهند.

درمان پدوفيليا يا اختلال ميل جنسي به كودكان

مبتلايان به پدوفيليا به خاطر ترس از قانون يا قضاوت ديگران معمولا اقدامي براي درمان نمي‌كنند. اما اين افراد بايد بدانند تا زماني كه دست به عمل تجاوز نزده باشند مجرم نيستند و صرف بيمارند، روانشناسان با افراد مبتلا به اين بيماري مثل ديگر بيماران رفتار مي‌كنند و همانطور كه يك پزشك بيمار قلبي خود را صرفا به عنوان يك بيمار مي‌بيند روانشناسان به بيماران روحي رواني خود نيز اين گونه نگاه مي‌كنند. 

متدهاي درماني مختلفي براي حل اين مشكل وجود دارد كه از آن‌ها مي‌توان به روان كاوي، رفتار درماني، شناخت درماني، دارو درماني، هيپنوتيزم، الكترو شوك درماني و .. اشاره كرد.

معمولا درماني كه آميخته‌اي از چند متد درماني باشد مي‌تواند موفق‌تر عمل كند. مثلا روانشناس مي‌تواند به كمك روانكاوي فرويدي مشكلات فرد را در كودكي حل كنيد، سپس به كمك درمان شناختي رفتاري اعمال و افكار او را تصحيح نمايد. در اين پروسه نيز به كمك داروها خلق و ميل جنسي فرد را به تثبيت برساند. معمولا داروهايي كه براي درمان اختلال ميل جنسي به كودكان تجويز مي‌شوند؛ داروهايي هستند كه باعث كاهش ميل جنسي افراد شده و يا آرامبخش هستند. همچنين تنظيم ميزان هورمون هاي اين افراد نيز در جريان درمان موثر است.

نكته قابل توجه در درمان پدوفيليا اين است كه اين درمان بايد مادام العمر يا با كمك ناظر انجام بگيرد تا تاثير خودش را از دست ندهد.

قضاوت درباره بيماران پدوفيليايي

با تمام آنچه گفته شد نمي‌توان افراد مبتلا به اختلال پدوفيليا را شرور و شيطان دانست چرا كه اين افراد كنترلي بر بيماري خود ندارند و ممكن است خود يكي از قربانيان تجاوز باشند. اين افراد مثل تمام بيماران ديگر بايد تحت درمان قرار بگيرند تا سلامت خود را به دست آورند.

تفاوت اختلال ميل جنسي به كودكان با افبوفيل

گاهي افراد اختلال ميل جنسي به كودكان يا پدوفيلي را با افبوفيل اشتباه مي‌گيرند. افرادي كه مبتلا به پدوفيلي هستند؛ معمولا به كودكان زير سن بلوغ علاقه داشته ولي افرادي كه افبوفيليك هستند، از لحاظ جنسي، به نوجوانان علاقه دارند. درمان آنها با افرادي مبتلا به پدوفيلي متفاوت است. همچنين علائم مختلفي را نيز از خود نشان مي‌دهند. اين دو اختلال را نبايد به يكديگر يكي دانست؛ چرا كه به طور كلي روند اختلال و عوامل موثر بر آنها متفاوت است. براي اطلاع از روش هاي جلوگيري از بهره كشي جنسي از كودك كليك كنيد.

رابطه پدوفيلي با كودك آزاري

 

نمي‌توان رابطه بين پدوفيليا يا اختلال ميل جنسي به كودكان را با كودك آزاري به صورت مستقيم دانست. به طور كلي هر گونه لمس غيرعادي كودكان توسط بزرگسالان، كه منجر به لذت جنسي شود؛ كودك آزاري محسوب مي‌شود. و صرفا نبايد فرد مبتلا به پدوفيلي باشد. همچنين حتي افرادي كه مبتلا به اين اختلال هم هستند؛ صرفا رفتارهاي آزارگرانه از خود نشان نمي‌دهند. در واقع حتي خيالپردازي در اين مورد هم پدوفيلي محسوب مي‌شود. پدوفيليا هميشه يك رفتار نيست و مي‌تواند صرفا يك فانتزي جنسي محسوب شود. اما كودك آزاري يك رفتار است كه پيامدهاي بدي نيز براي خود فرد و كودك، خواهد داشت.

سخن پاياني

اختلال ميل جنسي به كودكان، يكي از انواع پارافيليا ها محسوب مي‌شود. پارافيليا، يكي از اختلالات جنسي است كه طيف وسيعي از فانتزي و رفتارهاي جنسي را در بر مي‌گيرد. عوامل مختلفي در اين زمينه موثر هستند و افراد و جوامع در برابر آن واكنش هاي مختلفي نشان مي‌دهند. اين اختلال نشانه هاي مختلفي داشته و  اين افراد قطعا نياز به درمان دارند. به طور كلي داشتن اطلاعات در اين زمينه و محافظت از كودكان در مقابل چنين آسيب هايي، بسيار مهم است. از طرفي افراد مي‌توانند با كمك گرفتن از روانشناس، پيامدهاي ناشي از اين موضوع را كاهش دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال ميل جنسي به كودكان يا پدوفيليا مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

چطور مي توان فهميد كودكي مورد تجاوز قرار گرفته ؟

كودكان قرباني تجاوز اغلب رفتار هاي مشخصي از خودشان نشان نمي‌دهند اما به طور كلي كيفيت خواب و اشتهاي آن‌ها به هم مي‌ريزد، مدام كابوس مي‌بينند و از همه چيز مي‌ترسند، از مدرسه يا مهد كودك فراري‌اند و التماس مي‌كنند پيش شما بمانند، خلق آن‌ها بسيار تغيير مي كند يا پرخاشگر مي‌شوند يا منزوي و افسرده، اضطراب دارند، از لمس و بوسيده شدن فرار مي‌كنند، اغلب حرف‌هاي عجيبي مي‌زنند يا سوالاتي در حوزه جنسي مي‌پرسند.

چطور مي توان از كودك خود در برابر افراد پدوفيلي محافظت كرد؟

حدالامكان كودكان خود را خودتان نگه داري كنيد و آن‌ها را جز به مراكز معتبر يا يا به افراد معتبر نسپاريد.
به آشنايان يا حتي فاميل به راحتي اعتماد نكنيد و به نزديك شدن‌هاي عجيب يك سري افراد دقت كنيد.
فكر نكنيد چون يك فرد خودش بچه دارد فرد مطمئني است، اكثر افراد مبتلا به پدوفيلي متاهل و صاحب بچه‌اند.
به كودكان خود ياد بدهيد كه چطور از اندام هاي جنسي خودشان محافظت كنند يا اگر كسي قصد آزار جنسي آن‌ها را داشت حتما به شما اطلاع دهند

منبع: پدوفيليا يا اختلال ميل جنسي به كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۰۴:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشكلات زناشويي ميان همه زوجين وجود دارند و افراد واكنش هاي متفاوتي نسبت به آن نشان مي‌دهند. هيچ رابطه اي بي نقص نيست و در مورد ازدواج نيز پس از گذشت مدتي، مشكلاتي بروز مي‌كنند. معمولا ماهيت آن‌ها كوتاه مدت و گذرا است. اگر افراد نحوه برخورد صحيح با آنها را بلد باشند و آنها را ناديده نگيرند؛ اين مشكلات به زودي رفع خواهند شد. معمولا زوجيني كه به تازگي ازدواج كرده اند؛ هنوز نحوه برخورد صحيح با مشكلات پيش آمده در زندگي مشترك را نمي‌دانند و شايد همين موضوع، مشكل را تشديد كند. افراد بايد در زندگي مشترك سازش و گذشت داشته باشند و از مشكلات فاجعه سازي نكنند.

منبع؛ مشكلات زناشويي | حل عمده مشكلات زناشويي

مشكلات زناشويي

حل مشكلات زناشويي براي ادامه آن و داشتن زندگي شاد و موفق ضروري خواهد بود. اين تعارضات اگر حل نشده باقي بمانند؛ مي‌توانند به طلاق و حتي خيانت منجر شوند. در زندگي مشترك دو نفر نقش اصلي دارند و بايد هر دو براي حل مشكلات و تداوم رابطه تلاش كنند.

هر دو نفر مسئوليت ها و وظايفي دارند كه بايد آنها را به عهده گرفته و در جهت انجام آنها تلاش كنند. اينكار نياز به يادگيري مهارت هاي مختلف و همچنين برخورداري از برخي از ويژگي هاي اخلاقي دارد. اين موضوع ضرورت آمادگي براي ازدواج را به خوبي نشان مي‌دهد.

اصلي ترين مشكلات زناشويي

برخي از مشكلات زناشويي از اهميت بيشتري برخوردارند. در واقع بروز اين مشكلات در ميان زوجين شايع تر از بقيه چالش ها است. اما اين مشكلات نيز با مشاركت و همدلي زوجين قابل حل است و جدايي آخرين راه حلي است كه بايد به آن فكر كنند. با ايجاد اين مشكلات، طبيعي است كه دو نفر دچار نگراني شوند و يا در برطرف كردن آنها به مشكل بربخورند. برخي از اين مشكلات شامل موارد زير مي‌شوند. 

🔷اعتياد

يكي از اصلي ترين مشكلات زناشويي، اعتياد يكي از زوجين است. اعتياد كانون خانواده از بين برده وخود زمينه ساز بروز بسياري از مشكلات است. بهتر است افراد در اين مورد، مداخله جدي داشته و براي ترك اعتياد تلاش كنند. اعتياد مشكلات ديگر را در رابطه تشديد كرده و باعث دوري افراد از يكديگر مي‌شود. بروز مشكلات مالي، اختلالات جنسي و… همگي از عوارض اعتياد هستند. با اينكه هميشه فرد معتاد در اين مورد انكار داشته و يا به همسر خود وعده ترك كردن مي‌دهد؛ اما هميشه در اين مورد شكست خورده و سبب آزار ديگران و خودش خواهد شد.

🔷مشكلات اقتصادي | مشكلات زناشويي

مسائل مالي در زندگي مشترك، نقش بزرگي ايفا مي‌كنند. افراد بهتر است قبل از ازدواج در اين مورد به توافق رسيده و صحبت كنند. برنامه ريزي مالي و همچنين نحوه خرج كردن پول توسط همسر، مي‌تواند چالش هاي زيادي را براي زوجين ايجاد كند. امروزه مشكلات اقتصادي تبديل به يكي از مشكلات زناشويي مهم شده است. و حتي معيار مهمي براي ازدواج محسوب مي‌شود. به همين دليل زوجين بايد در اين مورد برنامه ريزي داشته و جوانب مختلف را در نظر داشته باشند. 

🔷دخالت هاي اطرافيان

دخالت هاي ديگران در رابطه زناشويي، مشكلات زيادي را به وجود مي‌آورد. حتي با وجود تلاش هاي زوجين براي جلوگيري از دخالت و حرف هاي بيهوده اطرافيان، بازهم آنها تاثيرات خود را خواهند داشت. شايد آنها بسيار علاقه زيادي به يكديگر داشته باشند و حرف هاي ديگران تاثير زيادي بر آنها نداشته باشد؛ اما بازهم ممكن است با وجود يك حرف دلزده و سرد شوند. قطعا اينكار يكي از مشكلات زناشويي محسوب مي‌شود كه زوجين بايد در مورد آن اقداماتي را انجام دهند.

🔷ويژگي هاي اخلاقي نامناسب

برخي از خصوصيات اخلاقي، تاثير زيادي در زندگي مشترك خواهند داشت. براي مثال بي اعتمادي و شكاك بودن يكي از موضوعاتي است كه مشكلات زناشويي را سبب مي‌شود. همچنين برخورداري از سلامت روان نيز در اين زمينه بسيار بااهميت است. ازدواج يك رابطه طولاني خواهد بود كه با وجود برخي از ويژگي هاي اخلاقي، نمي‌توان آن را ادامه داد. اگر يكي از افراد داراي خشم زيادي در وجود خود باشد؛ قطعا پيامدهاي زيادي در رابطه ايجاد خواهد شد.

🔷تقسيم وظايف

يكي ديگر از مشكلات زناشويي تقسيم وظايف است. اين موضوع هميشه يكي از سوالات اساسي زوجين است كه چه كسي در كارهاي خانه را انجام دهد و چه كسي كارهاي بيرون از خانه را. اما اينها وظايف هر دو نفر هستند كه بايد به آنها رسيدگي كرده و از زير بار آنها شانه خالي نكنند. زنان نيز حق دارند كه كار بيرون از منزل داشته و مردان نيز بايد درامور خانه كمك كنند. هر دو اينها كارهاي سختي هستند؛ كه با كمك يكديگر مي‌توان آنها را انجام داد.

🔷مشكلات جنسي و ناباروري | مشكلات زناشويي

رابطه جنسي يكي از اركان رابطه زناشويي محسوب مي‌شود كه بروز مشكل در آن باعث ايجاد مشكلات زناشويي نيز خواهد شد. همچنين شايد زوجين در رابطه جنسي خود مشكلي نداشته باشند؛ اما در مورد باروري به مشكل بربخورند. امروزه يكي از اصلي ترين دلايل طلاق، ناباروري است. به همين دليل افراد بايد به سلامت جنسي خود و بالا بردن كيفيت رابطه جنسي اهميت داده و آن را جدي بگيرند. گاهي زوجين به قدري درگير مشكلات مختلفي مي‌شوند كه ديگر اهميتي به رابطه جنسي نمي‌دهند. اما اين روش درستي نيست و بعد از مدتي همين موضوع سبب ايجاد مشكلاتي خواهد شد. 

نحوه برخورد با مشكلات زناشويي

با شناخت انواع مشكلات زناشويي و همچنين علت آنها، در قدن بعدي بايد در جهت برطرف كردن اين چالش ها اقدام كنيد. واكنش درست نسبت به اين مشكلات و همچنين همدلي با همسر در اين دوران بسيار اهميت داشته و خود گامي مهم در جهت حل مشكل، محسوب مي‌شود. به همين دليل سعي كنيد در اين شرايط آرامش خود را حفظ كرده و نهايت تلاش خود را بكنيد.

💠كمك گرفتن از مشاور

يكي از موثرترين راه ها براي برطرف كردن مشكلات زناشويي، كمك گرفتن از مشاور و يا زوج درمانگر است. مراجعه هريك از افراد به تنهايي به روانشناس و يا با يكديگر، در جهت حل مشكل، بسيار تاثيرگذار است. گاهي زوجين نمي‌دانند چگونه بايد مشكل خود را حل كنند و يا نحوه بيان آن را به شكل درست نمي‌دانند. اما مشاور نه تنها به درمان اختلالات مختلف آنها مي‌پردازد؛ بلكه مهارت هاي لازم براي زندگي مشترك و نحوه ارتباط موثر را آموزش مي‌دهد.

💠صحبت درباره مشكلات زناشويي با همسر

بهتر است زوجين در ابتدا با يكديگر در مورد مشكلات زناشويي صحبت كنند و در قدم بعدي از ديگران كمك بگيرند. شايد كمك گرفتن از ديگران سبب بروز دخالت ها و يا حتي تشديد مشكل شود. اما با حرف زدن با همسر با شيوه درست، مي‌توان برخي از تعارضات را حل كرده يا حتي از بروز مجدد آنها جلوگيري كرد. فراموش نكنيد كه زندگي مشترك نياز به مراقبت و توجه دارد و نبايد آن را به حال خود رها كرد.

سخن پاياني

مشكلات زناشويي بخشي از زندگي مشترك هستند. نمي‌توان آنها را به طور كلي از بين برد و يا بروز آنها براي هميشه جلوگيري كرد. برخي از زوجين با بروز كوچك ترين مشكلي، به اولين چيزي كه فكر مي‌كنند؛ طلاق است. اما آنها بايد همه تلاش خود را براي حفظ و دوام رابطه كرده و هر دو براي آن تلاش كنند. بهتر است قبل از ازدواج، افراد مهارت هاي ارتباطي خودرا بهبود بخشيده و به سلامت روان خود اهميت دهند. در اين زمينه مي‌توانند از يك مشاور نيز كمك گرفته و با او مشورت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشكلات زناشويي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي زوج درماني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع؛ مشكلات زناشويي | حل عمده مشكلات زناشويي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۰:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

حبس كردن كودك در اتاق يك روش مرسوم براي تنبيه اوست. برخي والدين بر اين باورند كه براي كاهش رفتارهاي آزاردهنده حبس كردن كودك در اتاق بهترين شيوه است. اما بايد بدانيد كه روش حبس كودك در اتاق يكي از بدترين روش هاي تربيتي است. با اين روش روح و روان كودك را تحت تاثير قرار خواهيد داد و اثرات منفي جبران ناپذيري را بر جاي خواهيد گذاشت. به همين منظور از روش هاي ديگري براي تربيت كودك بايد استفاده كنيد. براي اطلاع از روش هاي جايگزين حبس كردن كودك در اتاق، از مشاوره كودك كمك بگيريد.

منبع: حبس كردن كودك در اتاق | 8 نكات مهم در تنبيه كودك

حبس كردن كودك در اتاق چيست؟

حبس كردن كودك در اتاق يكي از بدترين روش هاي تنبيه و تربيت كودك است. كه با اين كار خطرات جبران ناپذيي را به بار خواهيد آورد. با حبس كردن كودك، به كودك آزاري رو آورده ايد. و در مهم ترين سن كودك، روان او را تحريك كرده ايد. با انجام اين كار نه تنها كودك را تربيت نكرده ايد، بلكه مشكلات و اختلالات رفتاري در او ايجاد كرده ايد. 

شما به عنوان والدين كودك بايد بهترين روش هاي موجود را با كمك روانشناس براي فرزندان در نظر بگيريد. اگر قصد تنبيه و تربيت كودك را داريد، حتما از روش هاي اصولي و مناسب استفاده كنيد.

مشكلات ناشي از حبس كردن كودك در اتاق

روانشناسان بر اين باورند كه حبس كردن كودك در اتاق همراه با مشكلات و اختلالات رواني است. به همين دليل اين روش هرگز توصيه نمي‌شود. در اين بخش مقاله راجع به مشكلات ناشي از حبس كردن كودك در اتاق توضيح داده ايم. تا از عواقب اين روش تنبيه آگاه شويد.

🔴 لكنت زبان

يكي از مشكلات ناشي از حبس كردن كودك در اتاق، لكنت زبان است. لكنت زبان يك اختلال ذهني است كه بر اثر آسيب هاي عاطفي به وجود مي‌آيد. حبس كردن كودك در اتاق نيز يكي از آسيب هاي عاطفي است كه باعث بروز لكنت زبان مي‌شود.

🟣 اختلال پارانويا

اختلال پارانويا از ديگر مشكلات ناشي از حبس كردن كودك در اتاق است. اضطراب و استرس ناشي از اين تنبيه باعث بروز اين اختلال مي‌شود. زماني كه كودك با اين تنبيه مواجه مي‌شود، توهم و حالت هاي تهاجمي به خود مي‌گيرد. و در به مرور زمان به هيچ كسي اعتماد نمي‌كند.

🟡 اختلال كنترل تكانه

اختلال تكانه از ديگر مشكلات ناشي از حبس كردن كودك در اتاق است. اين اختلال يك مشكل اضطرابي ناشي از افسردگي است. كه به موجب از دست دادن تسلط بر افكار وسواس گونه به وجود مي‌آيد. اين افراد افكار خطرناكي دارند و مدام در حال تصورات خطرناك هستند. تا زماني اين افكار ادامه دارد كه تصورات وسواس گونه فرد عملي شود. 

🟠 شب ادراري

يكي از مشكلات ناشي از حبس كردن كودك در اتاق، شب ادراري است. حبس كودك باعث ايجاد استرس و اضطراب است كه در نهايت با شب ادراري همراه است. شب ادراري به خودي خود باعث افزايش اضطراب، احساس تحقير، طرد شدن، بي كفايتي و استرس كودك مي‌شود. 

🟢 ديگر مشكلات ناشي از حبس كردن كودك در اتاق

🔻 كاهش وزن

🔻 مشكلات خواب

🔻از دست دادن اشتها

🔻 حساسيت به نور و صدا

🔻 تپش قلب

🔻بي حالي و خستگي

🔻 تعريق بيش از حد

🔻 سرگيجه

🔻مشكلات گوارشي

🔻 مشكلات بينايي

🔻 سر دردهاي مزمن

🔻خودكشي

🔻 توهم

🔻 اختلالات كم توجهي

🔻ترس شديد

🔻 عصبانيت

🔻 افسردگي

🔻اضطراب

🔻 روان پريشي

روش هاي جايگزين حبس كردن كودك در اتاق

روش هاي جايگزيني براي حبس كردن كودك در اتاق وجود دارد. به جاي استفاده از اين روش، والدين بايد بر رفتارهاي خوب تمركز كنند. فرياد، كتك، حبس، ناسزا و … بر جسم و روح كودك اثر مي‌گذارد. و تخريب هاي جبران ناپذيري را به دنبال دارد. شما به عنوان والدين بايد روش هاي اصولي براي تربيت كودك در نظر بگيريد و فراموش نكنيد كه تربيت كودك از به دنيا آوردن مهم تر است.

بنابراين بايد در رفتار با كودك وسواس خرج كنيد. كودكان از شما الگو برداري مي‌كنند و از رفتار هاي شما شخصيت خود را شكل مي‌دهند.

به همين دليل به جاي حبس كردن كودك در اتاق از روش هاي نوين و اصولي با كمك روانشناس استفاده كنيد. بهترين روش براي تربيت كودك اين است كه در مقابل اتفاقات و واكنشات، آرام باشيد و با صبر برخورد كنيد. طبق نظر روانشناسان به جاي اين روش از روش بي توجهي استفاده كنيد. البته بايد اين بي توجهي ها مناسب با سن كودك باشد. به ازاي سن كودك بايد 1 دقيقه را براي محروميت در نظر بگيريد.

مثلا كودك 4 ساله بايد به مدت 4 دقيقه مورد بي توجهي باشد. اما هميشه به خاطر داشته باشيد كه هر سن كودك نيازمند اطلاعات نوين براي تربيت دارد. به همين جهت براي تربيت كودك اطلاعات خود را بروز كنيد. 

نكات مهم در تربيت كودك

🔸 تنبيه كودك بايد مناسب با سن و شخصيت او باشد.

🔸 پس از تنبيه بايد كودك را ببخشيد و رفتار بد او را به فراموشي بسپاريد.

🔸در مقابل ديگران نبايد كودك را مجازات كنيد.

🔸 فرزندتان را هرگز از لحاظ عاطفي و شخصيتي تنبيه نكنيد.

🔸 كودك را در زمان هاي عصبانيت، گرسنگي و خستگي درك كنيد.

🔸براي كودك قوانين شرح دهيد و آموزش دهيد كه به آنها پايبند باشند.

🔸 به جاي توهين و رفتارهاي خشن، از عبارات مثبت و آموزش استفاده كنيد.

كلام آخر

تربيت كودك بسيار مهم است. زيرا شخصيت و ويژگي هاي او را تحت تاثير قرار مي‌دهد. به همين دليل در تربيت بايد كوشا باشيد و از روش هاي اصولي استفاده كنيد. حبس كردن كودك در اتاق هيچ فايده اي ندارد و تاثيري در تربيت كودك ندارد. اين روش آسيب هاي جبران ناپذيري را به دنبال دارد و سلامت روان كودك را به خطر مي‌اندازد.

براي آگاهي از رفتارهاي اصولي حتما از روانشناس كودك كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه حبس كردن كودك در اتاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره شغلي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: حبس كردن كودك در اتاق | 8 نكات مهم در تنبيه كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۰۱:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رابطه جديد بعد از جدايي شروع آساني ندارد. ترس از تجربه شكست مجدد، نداشتن اعتماد به نفس كافي، احساس بدبيني نسبت به جنس مخالف، ترس از قضاوت ديگران و دچار شدن به افسردگي پس از جدايي از جمله مسائلي هستند كه مانع شروع يك رابطه جديد مي‌شوند. براي بعضي ديگر هم فرصتي براي رابطه جديد بلافاصله بعد از جدايي پيش مي‌آيد كه آن‌ها را با دوگانگي‌هايي مواجه مي‌كند. در اين شرايط نيز بهتر است به دور از احساسات به مساله بنگريد. شايد در نگاه اول آن شخص جديد همه ملاك‌هاي شما را داشته باشد، اما نبايد فراموش كنيد كه چنين رابطه‌اي پيچيدگي‌هاي زيادي خواهد داشت كه در ادامه درباره آن شرح داده‌ايم.

منبع: رابطه جديد بعد از جدايي را چه مدت بعد شروع كنيم

رابطه جديد بعد از جدايي

 

براي رابطه جديد بعد از جدايي بايد به جوانب مختلفي توجه داشته باشيد. شروع رابطه بستگي به شما دارد. اما اينكه عمق رابطه قبلي چقدر بوده است و  چه مدت زماني را در رابطه بوده ايد در شروع رابطه جديد بسيار دخيل است. به طور كلي بايد 6 ماه بگذرد تا شما به مرور زمان شخص قبلي را فراموش كنيد. البته اين فراموشي به اين منظور نيست كه هميشه او را فراموش خواهيد كرد! شما انسان هستيد و هر زماني شايد هر صحنه اي شما را ياد شخص مقابل بي‌اندازد. در اين مقاله راجع به شروع رابطه جديد، گام ها و راهكارهاي متفاوت صحبت كرده ايم.

 

چرا شروع رابطه جديد بعد از جدايي سخت است؟

شروع رابطه جديد بعد از جدايي هميشه كار آساني نيست. بسياري از زنانو مردان به روانشناسان گفته‌اند كه با گذشت مدت‌ها از تجربه شكست عاطفي همچنان درگير خاطرات گذشته هستند و فكر كردن به رابطه جديد آن‌ها را مضطرب و نگران مي‌كند. در ادامه به مهم‌ترين عواملي كه مانع شروع رابطه جديد بعد از جدايي مي‌شوند اشاره كرده‌ايم.

📌 ترس از شكست مجدد

اولين دليل سختي در شروع رابطه جديد بعد از جدايي، ترس از شكست است. طلاق يا جدايي عاطفي يكي از تجربيات بسيار آسيب زا براي اكثر افراد است كه مي‌تواند زمينه بروز انواع مشكلات روانشناختي را فراهم كند. جدايي گاهي آنقدر عذاب آور است كه به يك كابوس تبديل مي‌شود. كابوسي كه انسان همواره از تكرار وقوع آن مي‌ترسد.

كساني كه چنين احساساتي را در درون خود دارند، از فكر كردن به يك رابطه جديد نيز مي‌ترسند و به شيوه‌هاي مختلف تلاش مي‌كنند تا در آن درگير نشوند. در اين شرايط مراجعه به روانشناس براي حل بحران‌هاي مرتبط با جدايي و دوره سوگ از اهميت بسياري برخوردار است. 

📌 فقدان اعتماد به نفس

جدايي براي بسياري از مردان/زنان با كاهش اعتماد به نفس همراه مي‌شود. زيرا آن‌ها از يك رويداد منفي نتيجه‌اي كلي مي‌گيرند. براي مثال ممكن است پس از شكست عاطفي دائما با خود بگوييد”من به اندازه كافي خوب نيستم” يا “ديگر هيچكس مرا دوست نخواهد داشت”؛ اين افكار باعث مي‌شود كه به فكر شروع رابطه‌اي جديد نباشيد و دائما خود را بابت رابطه از دست رفته سرزنش كنيد. فقدان اعتماد به نفس باعث سختي در شروع رابطه جديد بعد از جدايي مي‌شود.

📌 احساس بدبيني و بي اعتمادي

يكي از دلايل سختي در شروع رابطه جديد بعد از جدايي، بي اعتمادي و بد بيني است. اگر جدايي عاطفي به دلايلي نظير خيانت اتفاق بيافتد، آسيب‌هاي رواني بسيار بيشتري به همراه مي‌آورد. خيلي از آدم‌ها در اين شرايط به طور كل اعتماد خود را نسبت به دنياي پيرامون از دست مي‌دهند. آن‌ها فكر مي‌كنند وقتي يكي از عزيزان به او خيانت مي‌كند، پس احتمال دارد اين رفتار از هر كسي سر بزند. وقتي اين طرز فكر به طور افراطي بر انسان غلبه كند، مسلما كمتر درگير روابط عاطفي عميق مي‌شود و همواره سعي مي‌كند فاصله خود را با ساير افراد حفظ نمايد.

📌 ترس از قضاوت ديگران

ترس از قصاوت ديگران از سختي هاي آغاز رابطه جديد بعد از جدايي است. جدايي به خصوص وقتي در قالب طلاق اتفاق مي‌افتد، فشار اجتماعي زيادي را براي زوجين به همراه مي‌آورد. براي مثال در بسياري از فرهنگ‌ها طلاق را براي زن يك انگ مي‌دانند. انگي كه باعث مي‌شود روابط اجتماعي او محدود شده و با نگاه‌هاي منفي از جانب ديگران روبه‌رو شود. در اين شرايط تصميم گيري براي شروع يك رابطه جديد مي‌تواند دشوارتر باشد. چرا كه فرد مي‌ترسد اگر اين رابطه نيز موفقيت آميز پيش نرود، از جانب ديگران طرد شود و يا با واكنش‌هايي نظير سرزنش و تحقير مواجه گردد.

📌 دچار شدن به افسردگي بعد از جدايي

افسردگي بعد از جدايي نيز شروع رابطه جديد بعد از جدايي را دشوار مي‌كند. همه افراد به طور طبيعي پس از جدايي دست خوش هيجانات منفي مي‌شوند. هيجاناتي كه معمولا در طي يك دوره 6 ماهه بروز مي‌يابند. اين دوره كه به چرخه سوگ شهرت دارد با عواطف و واكنش‌هايي نظير انكار، چانه زني، خشم و نااميدي همراه مي‌شود.

اگر افراد به شيوه‌اي سالم اين هيجانات را در خود حل و فصل نكنند، به احتمال زياد درگير مشكلات روانشناختي نظير افسردگي مي‌شوند. از آنجايي كه افسردگي عملكرد ما را در حوزه‌هاي مختلف زندگي نظير تحصيل، شغل و روابط ميان فردي مختل مي‌كند، در اين شرايط امكان شروع يك رابطه جديد بسيار سخت خواهد بود.

عوارض شروع رابطه جديد بلافاصله بعد از شكست

بيشتر روانشناسان توصيه مي‌كنند كه براي شروع رابطه جديد بعد از جدايي به خودتان فرصت بدهيد. ارتباط با يك آدم جديد، آن هم بلافاصله بعد از شكست يا جدايي عاطفي تبعات زيادي به همراه خواهد داشت. سوالاتي در مورد رابطه قبلي، تغيير دائمي احساسات متناقض، افكار و خاطرات، مقايسه رابطه جديد با قبلي و…. زمينه كج رفتن خشت اول رابطه جديد را فراهم مي‌كند. بنابراين اگر قرار است بعد از جدايي رابطه‌اي را شروع كنيد، حتما مشاوره رابطه دختر و پسر دريافت نماييد.

شروع رابطه جديد براي تحت تاثير قرار دادن نفر قبل

هرگز براي تحت تاثير قرار دادن شخص سابق رابطه جديد بعد از جدايي را آغاز نكنيد. متاسفانه يك نوع ديدگاه نابالغانه هم وجود دارد كه هم دختران و هم پسران براي تخليه خشم خود از رابطه قبلي‌شان از آن استفاده مي‌كنند؛ يعني برقراري رابطه با يك نفر ديگر براي به نمايش گذاشتن (جذابيت خود، فراموش كردن وي، ايجاد حس حسادت و…). چنين رفتارهايي نه تنها آرامشي ايجاد نمي‌كند بلكه تنها باعث پيچيده شدن مسائل براي خود شما مي‌شود. 

 چگونگي شروع رابطه جديد بعد از جدايي

 

براي اينكه بتوانيد رابطه جديد بعد از جدايي داشته باشيد و زندگي عاطفي خود را از نو بسازيد توجه به نكات زير بسيار اهميت دارد:

✨ به خودتان زمان بدهيد

همانطور كه گفته شد آدم‌ها پس از جدايي درگير هيجانات مرتبط با دوره سوگ مي‌شوند كه به طور طبيعي حداكثر 6 ماه طول مي‌كشد. در اين زمان بايد كمي به خودتان فرصت بدهيد و شتابزده وارد يك رابطه جديد نشويد. متاسفانه بسياري از افراد براي اجتناب از احساس غم و ناراحتي ناشي از جدايي خود را درگير روابط جديد غلطي مي‌كنند كه نه تنها مشكل آن‌ها را بهبود نمي‌بخشد بلكه به پيچيدگي هرچه بيشتر اوضاع نيز مي‌انجامد. بنابراين بايد براي شروع رابطه جديد بعد از جدايي حتما به خود زمان بدهيد.

✨ براي رابطه جديد بعد از جدايي از شكست هاي گذشته درس بگيريد

براي شروع رابطه جديد بعد از جدايي، مسائل گذشته را بررسي كنيد. بسيار اهميت دارد كه قبل از شروع يك رابطه جديد، رابطه قبلي را به خوبي بررسي كنيد. از خود بپرسيد كه چقدر در مشكلاتي كه در گذشته تجربه كرديد نقش داشتيد و لازم است چه صفاتي را در درون خود تغيير دهيد. بسيار اهميت دارد كه نقش خود را در جدايي قبلي هيچ نپنداريد و از شكست‌هايتان درس بگيريد.

✨ ملاك هاي واقع بينانه اي براي خود ترسيم كنيد

حتما هنگام شروع رابطه جديد بعد از جدايي، ملاك هاي واقع بينانه اي براي خود رسم كنيد. قبل از شروع رابطه عاطفي ملاك‌هاي خود براي انتخاب شريك عاطفي را بشناسيد. بسياري از كساني كه يك بار جدايي را تجربه كرده‌اند، دچار انتظارات غيرواقع بينانه‌اي مي‌شوند و ملاك‌هاي بسيار دور از دسترسي را براي انتخاب همسر در نظر مي‌گيرند. براي مثال ممكن است دنبال كسي بگرديد كه هيچ نقصي نداشته باشد. اين در حالي است كه بايد بپذيريم هيچ انساني كامل نيست و هر انتخابي فرصت‌ها و محدوديت‌هاي خاص خودش را دارد.

✨ خود را براي تعارض ها و مشكلات آينده آماده كنيد

براي شروع رابطه جديد بعد از جدايي، نبايد انتظار داشته باشيد كه رابطه بعدي شما يك رابطه كاملا عالي و عاري از هرگونه تعارض باشد. در عوض بايد اين حقيقت را بپذيريد كه هر رابطه‌اي چالش‌هاي خاص خود را دارد. چه بهتر كه از ابتدا بتوانيم خود را براي مواجهه با اين چالش‌ها آماده كنيم و مهارت‌هاي ارتباطي خود را بيش از پيش تقويت نماييم. مراجعه به يك روانشناس و دريافت خدمات مشاوره پيش از ازدواج از جمله اقداماتي است كه مي‌تواند در اين زمينه تا حد زيادي به شما ياري برساند.

✨ براي رابطه جديد بعد از جدايي گذشته را پشت سر بگذاريد

قبل از اينكه وارد رابطه جديد بعد از جدايي بشويد از خود بپرسيد كه آيا گذشته را به شيوه‌اي سالم پشت سر گذاشته‌ايد؟ يا هنوز با گذشت مدت‌ها احساساتي نظير غم شديد يا خشم و كينه آزارتان مي‌دهد؟ بسيار اهميت دارد كه قبل از يك شروع تازه مشكلات فردي خود را درمان كرده و تعارض‌هاي شخصي‌تان را پشت سر بگذاريد. اگر هم چنان با موضوعات مرتبط با رابطه قبلي مشغوليت فكري داريد، حتما قبل از فكر كردن به رابطه جديد از يك درمانگر براي حل مسائل پيشين كمك بگيريد. 

4 گام قبل از شروع رابطه جديد بعد از جدايي

براي رابطه جديد بعد از جدايي، 4 گام وجود دارد كه شما را آماده تر مي‌كند. در اين بخش مقاله راجع به اين چهار گام صحبت كرده ايم.

🟢 گام اول

اولين گام شروع رابطه جديد بعد از جدايي، زمان دادن به خودتان است. تا بتوانيد تمامي اتفاقات خود را فراموش كنيد. فراموشي عشق قبلي نيازمند زمان است و اگر هنوز رابطه قبلي را در خود تمام نكرده ايد، وارد رابطه جديد نشويد.

🟠 گام دوم

دومين گام آغاز رابطه جديد بعد از جدايي، كار كردن بر نقاط ضعف و قوت است. بايد تمامي نقاط ضعف را به قوت تبديل كنيد و نقاط قوت را نيز تقويت كنيد. ريشه يابي كنيد كه چه رفتارهايي باعث خراب شدن رابطه قبلي شده است. در اين گام حتما از روانشناس كمك بگيريد.

🟡 گام سوم

سومين گام در شروع رابطه جديد بعد از جدايي، بررسي مجدد نيازها و درخواست ها از يك رابطه جديد است. به خود پاسخ دهيد كه تا از رابطه جديد چه مي‌خواهيد؟ اگر پاسخ مناسبي براي اين سوال نداريد، رابطه قبلي را دوباره تجربه خواهيد كرد.

🟣 گام چهارم

گام چهارم در شروع رابطه جديد بعد از جدايي، كمك از منطق و احساس است. و بهتر است كه انتخابات خود را با حساسيت بيشتري نشان دهيد. اما رابطه قبلي را با رابطه جديد مقايسه نكنيد.

كلام آخر

رابطه جديد بعد از جدايي نياز به بررسي هاي ريشه اي دارد. اولين كار اين است كه براي خود زمان بخريد. به آرامش برسيد. سپس قبل از ورود به رابطه جديد؛ به بررسي رابطه قبل بپردازيد. هر آنچه كه باعث جدايي و سلب آرامشتان مي‌شد را بررسي كنيد و با آمادگي بهتري وارد رابطه جديد شويد. و حتما از يك روانشناس متخصص براي سوگ درماني و آرامش كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه جديد بعد از جدايي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا 1 سال پس از طلاق زمان مناسبي براي شروع رابطه جديد است؟

اكثر افراد براي اينكه بعد از جدايي از نظر عاطفي بازيابي شوند حداقل به 6 ماه زمان نياز دارند. با اين حال بعضي‌ها در اين زمان به درستي با عواطف خود رو به رو نمي‌شوند و همين مسئله باعث مي‌شود حتي با گذشت 1 سال نيز درگير گذشته باشند. براي اينكه آمادگي خود براي ازدواج يا شروع رابطه جديد را بررسي كنيد بهتر است از يك روانشناس كمك بگيريد.

منبع: رابطه جديد بعد از جدايي را چه مدت بعد شروع كنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۵۷:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی