مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آثار جسمي افسردگي مي‌تواند مانند يك بيماري واقعي خود را نشان دهد. در طي اختلال افسردگي دست كم به مدت 2 هفته در اكثر اوقات روز احساس غمگيني كرده و يا از چيزهايي كه قبلا لذت بخش بوده، ديگر لذت نمي‎‌برند. اما طي اين دوره و بعد از آن احتمال بروز مشكلات جسماني هم وجود دارد كه بيمار را به اشتباه مي‌اندازد. با درمان پيچيدگي‌هاي رواني به طور طبيعي اين دردها نيز از بين خواهد رفت. براي آشنايي با آثار جسمي افسردگي در ادامه با ما همراه باشيد.

منبع: آثار جسمي افسردگي را چطور تشخيص دهيم

آثار جسمي افسردگي چيست؟

 

افسردگي را اغلب افراد در جامعه به عنوان يك بيماري روحي و رواني مي‌شناسند. و اعتقاد هم بر اين است كه هيچ علائم جسمي در افسردگي وجود ندارد. اما با تحقيقات پي در پي، به اين نتيجه رسيده اند كه آثار جسمي افسردگي نيز وجود دارد. همانطور كه همه ما افسردگي را با علائمي مانند تنهايي، غم، گريه، نااميدي و … مي‌شناسيم. بايد از آثار جسمي افسردگي نيز آگاه باشيم.

بسياري از افرادي كه به افسردگي دچار هستند، ابتدا متوجه درد خود نمي‌شوند. به سراغ دكتر براي درمان درد هاي جسماني مي‌روند. و شايد كمتر به روانشناس مراجعه كنند. به همين دليل اكثر افراد از آثار جسمي افسردگي اطلاعي ندارند. براي جلوگيري از اين مشكلات سعي كرده اين تا آثار جسمي افسردگي را توضيح دهيم. كه اگر با اين علائم مواجهه شديد؛ به متخصص روانشناس مراجعه كنيد.

عوارض و آثار جسمي افسردگي چطور بروز پيدا مي كند؟

درست است كه افسردگي يك اختلال روانشناختي است. اما برخي از نشانه‌هاي آن جسماني هستند. در حقيقت سلامت ارتباط تنگاتنگي با سلامت جسماني دارد. از همين رو بروز مشكلاتي در آن باعث اختلالاتي در عملكرد فيزيولوژيك بدن نيز مي‌شود. از جمله نشانه‌هاي آثار جسمي افسردگي مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

📌 ايجاد مشكلات خواب

بروز اختلالات خواب يكي از شايع‌ترين مشكلات مبتلايان به افسردگي است. از جمله اين اختلالات بايد به بي‌خوابي اوليه و ثانويه اشاره كرد. در بي‌خوابي اوليه فرد در به خواب رفتن مشكل پيدا مي‌كند، اما در بي خوابي ثانويه دچار خواب منقطع شده و در حقيقت داشتن خوابي ممتد و با آرامش برايش دشوار مي‌گردد. علاوه بر بي‌خوابي، افسردگي در برخي افراد به وضعيت معكوسي مي‌انجامد. بطوري كه باعث مي‌شود دچار پرخوابي شده و ساعات زيادي را در رخت خواب بگذرانند. به همين جهت از آثار جسمي افسردگي مي‌توان به مشكلات خواب اشاره كرد.

📌 آثار جسمي افسردگي | درد قفسه سينه

يكي از آثار جسمي افسردگي، درد قفسه سينه است. درد قفسه سينه علامتي است كه بايد حتما جدي گرفته شود، چرا كه مي‌تواند نشانه‌اي از وجود بيماري قلبي، ريوي يا مشكلات معده باشد. به همين خاطر قبل از در نظر گرفتن افسردگي بايد به پزشك مراجعه كرده تا وضعيت‌تان را از نظر جسماني به طور كامل بررسي كند. در مواردي كه اين مشكلات وجود ندارند درد قفسه سينه مي‌تواند ناشي از افسردگي باشد.

هم‌چنين توجه به اين مسئله حائز اهميت است كه افسردگي به مرور زمان ريسك ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را افزايش مي‌دهد. و در مقابل كساني كه به حمله قلبي دچار مي‌شوند، بيش از سايرين احتمالا افسرده هستند. از همين رو درمان افسردگي نه تنها بر بازيابي سلامت روان تاثير مي‌گذارد، بلكه در زمينه پيشگيري از بيماري‌هاي جسماني نيز تا حد زيادي موثر است. براي آشنايي با جديدترين روش هاي درمان افسردگي شديد كليك كنيد.

📌 احساس خستگي مفرط و فقدان انرژي

اگر دائما احساس خستگي مي‌كنيد و با وجود خواب كافي از انرژي لازم براي انجام وظايف روزانه برخوردار نيستيد، احتمالا در حال تجربه علائمي از آثار جسمي افسردگي باشيد. براي بررسي اين وضعيت بايد حتما به يك متخصص در زمينه سلامت روان نظير روانشناس مراجعه نماييد. در نظر داشته باشيد كه همراه شدن افسردگي با خستگي مفرط مي‌تواند شرايط را به صورت دوچنداني براي شما دشوار نمايد از همين رو نيازمند رسيدگي بيشتر است.

📌 آثار جسمي افسردگي | درد عضلات و مفاصل

زماني كه با يك درد يا رنج مزمن زندگي مي‌كنيد، احتمال بروز افسردگي بيش از پيش وجود دارد. همچنين خود افسردگي نيز به دليل بروز تغييرات عصبي- شيميايي در مغز مي‌تواند به تجربه درد منجر شود. بررسي‌ها نشان مي‌دهد مبتلايان به افسردگي احتمالا 3 برابر بيش از ديگران ممكن است به دردهاي روزمره نظير درد عضلات و مفاصل مبتلا شوند. بنابراين درد عضلات و مفاصل از آثار جسمي افسردگي مي‌باشد.

📌 مشكلات گوارشي

مغز و سيستم گوارشي قويا با يكديگر در ارتباط هستند. به همين علت زماني كه نگران هستيم يا تحت استرس قرار داريم، دچار علائمي نظير حالت تهوع و دل درد مي‌شويم. آثار جسمي افسردگي همچنين مي‌تواند باعث اختلالاتي در عملكرد روده شود كه اين مسئله خود را با علائمي نظير حالت تهوع، اسهال، يبوست و سوء هاضمه نشان مي‌دهد.

📌 آثار جسمي افسردگي | انواع سردرد

مطالعات پژوهشي نشان مي‌دهد كه مبتلايان به افسردگي 3 برابر بيشتر از ساير افراد احتمال دارد كه به سردردهاي ميگرني دچار شوند. در مقابل مبتلايان به ميگرن نيز 5 برابر بيشتر در معرض ابتلا به افسردگي قرار دارند. در نهايت به اين نتيجه مي‌رسيم كه انواع سر درد از آثار جسمي افسردگي است.

📌 بروز تغييراتي در وزن يا اشتها

برخي افراد زماني كه دچار افسردگي مي‌شوند كمتر احساس گرسنگي مي‌كنند. در مقابل برخي ديگر در اين شرايط نمي‌توانند جلوي غذا خوردن خود را بگيرند. در نتيجه يكي از آثار جسمي افسردگي بروز تغييرات قابل توجهي در وزن هست. همسو با اين مساله مي‌توان گفت كه افسردگي با اختلال‌هاي خوردن از جمله بي اشتهايي عصبي و پرخوري عصبي رابطه مستقيمي دارد.

📌 كمردرد

كمر درد از ديگر آثار جسمي افسردگي است. مطالعات پژوهشي نشان مي‌دهد كه مبتلايان به افسردگي 5 برابر بيش از ساير جمعيت عمومي در ناحيه گردن و كمر احساس تنش و فشار مي‌كنند. همين مسئله مي‌تواند به نوعي درد و رنج روزمره تبديل شوند. تمرينات ريلكسيشن و آرام سازي عضلاني تا حد زيادي مي‌تواند در بهبود اين مشكل موثر باشد.

📌 بروز اختلالات جنسي

آثار جسمي افسردگي مي‌تواند باعث كاهش ميل جنسي شما بشود. همچنين بسياري از داروهاي ضدافسردگي نيز بر ميل و عملكرد جنسي تاثير گذاشته و مي‌توانند در آن اختلال ايجاد نمايند. اگر تحت تاثير داروها به اين مشكلات مبتلا شديد، عوارض آن را با متخصص در ميان بگذاريد.

📌 كندي يا بي قراري حركتي

يكي از علائم اصلي آثار جسمي افسردگي كندي رواني- حركتي است. در اين شرايط افراد نمي‌توانند كارهايشان را طبق سرعت معمول انجام دهند از همين رو كندتر از هميشه عمل مي‌كنند. در مقابل كساني هستند كه بالعكس دچار بيش حركتي و بي‌قراري مي‌شوند. علائمي نظير مالش دست‌ها و راه رفتن زياد مي‌توانند بيانگر اين بي‌قراري حركتي مرتبط با افسردگي باشند.

📌 مشكلات بينايي

از آثار جسمي افسردگي مي‌توان به مشكلات بينايي اشاره كرد. گاهي افرادي كه به افسردگي مبتلا مي‌شوند، در بينايي اختلال دارند و حتي به تاري ديد مبتلا مي‌شوند. حتي بر اساس مطالعات، افراد افسرده در مشاهده تفاوت ميان سياه و سفيد با مشكل روبرو بودند.

شايع ترين علائم جسمي افسردگي

 

🔸 سر درد افسردگي

🔸 مشكلات بينايي يا كاهش ديد

🔸مشكلات گوارشي و اختلال در دفع

🔸 معده درد و احساس ناراحتي در ناحيه شكم

🔸 كمر درد

🔸درد عضلاني

🔸 كاهش آستانه درد

🔸 خستگي و سطح پايين انرژي

كلام آخر

بسيار مهم است كه مشكلات روحي و جسماني خود را به موقع درمان كنيد. اختلالاتي مانند افسردگي علائم جسماني و رواني به همراه دارد كه باعث كندي در روند زندگي هر فردي مي‌شود. بنابراين بايد به اين نكته توجه كنيد كه آثار جسمي افسردگي چه چيزهايي مي‌باشد تا در صورت بروز فورا به درمان بپردازيد. حتما براي درمان از روانشناس و متخصص كمك بگيريد.  مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آثار جسمي افسردگي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا كاهش ميل جنسي مي‌تواند علامتي از افسردگي باشد؟

بله، در بسياري از موارد افسردگي منجر به كاهش يافتن ميل جنسي مي‌شود. با اين حال اين يك علامت براي تشخيص افسردگي كافي نيست و علائم ديگري نظير خلق افسرده در اكثر اوقت روز يا فقدان لذت نيز بايد حضور داشته باشند. براي دريافت تشخيص دقيق افسردگي لازم است كه از يك روانشناس كمك بگيريد.

منبع: آثار جسمي افسردگي را چطور تشخيص دهيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ تير ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۲۱:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تاثير استرس والدين بر كودكان به طور اجتناب ناپذيري در هر خانواده‌اي وجود دارد، اما شدت استرس در آثار آن بر كودك اهميت دارد. زندگي سرشار از فراز و نشيب‌هاي متعدد است كه مي‌تواند هر يك از والدين را دچار تنش و نگراني‌هايي بكند. طبق مطالعات و پژوهش‌ها احساسات و حالات روحي و رواني پدر و مادر تاثير بسزايي در رشد عاطفي و تكامل اجتماعي فرزندان دارد.

كودك در طي دوره‌هاي رشد و تكامل خود با اعضاي خانواده بيش از سايرين در ارتباط است. و از اين‌ رو يك ارتباط و پيوند محكم عاطفي ميان آنان شكل مي‌گيرد. كه مي‌تواند به راحتي تحت تاثير حالات و احساسات والدين قرار گرفته و مطابق با آن تغيير كند. اضطراب بيش از حد والدين مسلما آثار زيان باري بر جسم و روان كودك دارد. بنابراين هر چه زودتر بايد راهي براي درمان‌ اضطراب خود پيدا كنيد.

منبع: تاثير استرس والدين بر كودكان

تاثير استرس والدين بر كودكان

 

تاثير استرس والدين بر كودكان اغلب در برخورد با اطرافيان، دوستان و خانواده نمايان مي‌شود. استرس و اضطرابي كه از طريق والد به فرزند منتقل مي‌شود، باعث كاهش قدرت حافظه و ذهن كودك مي‌شود. در نهايت بر عملكرد روزانه او اثرات منفي بر جاي مي‌گذارد. در نهايت اختلالاتي مانند اختلال خواب در كودك بروز پيدا مي‌كند. حتي تاثير استرس والدين بر كودكان باعث اختلال در خوراك كودكان مي‌شود. براي جلوگيري از اين اتفاقات بايد حتما از روانشناس كمك بگيريد.

نشانه هاي تاثير استرس والدين بر كودكان

🔻 كاهش اشتها

🔻 وانمود به مريضي

🔻تپش قلب

🔻 درد در قفسه سينه

🔻 سر درد

🔻كابوس شبانه

🔻 شب ادراري

🔻 عصبانيت

🔻پرخاشگري

🔻 كاهش تمركز

🔻 ناخن جويدن

🔻لجبازي

🔻 ترس

🔻 بي قراري

🔻اضطراب

🔻 نوسانات خلقي

اهميت بررسي تاثير استرس والدين بر كودكان

تاثير استرس والدين بر كودكان از اهميت بالايي برخوردار است. براي پدر و مادراني كه دچار استرس هستند، پذيرش اينكه رفتار و حال آن‌ها مي‌تواند اثر منفي روي كودكان شان بگذارد، كار سختي است. پس تاثير رفتارشان را انكار كرده و در عوض عوامل بيروني را مسبب مشكلات فرزندشان مي‌دانند. استرس افكار، رفتار و حتي ظاهر شما را دچار تغييراتي مي‎‌كند. بنابراين طبيعي است كه نتوانيد به اندازه كافي آرامش به كودك خردسال تان منتقل كنيد. براي درك بهتر اين مساله حتما مقاله عوامل بروز استرس در كودكان را بخوانيد.

ارتباط عوامل استرس زا در والدين و كودكان

يكي از مهم‌ترين و ابتدايي‌ترين تاثير استرس والدين بر كودكان، اضطراب ناشي از بر عهده گرفتن نقش والدي مي‌باشد. كه قبل از تولد نوزادان آغاز مي‌شود. اين استرس مي‌تواند ناشي از عوامل مختلفي همچون تولد نوزاد و مشكلات احتمالي در او، عوامل اجتماعي مانند نبود حمايت‌هاي اجتماعي، مشكلات اقتصادي و يا موارد مربوط به خود پدر و مادر نظير نداشتن اطلاعات كافي در مورد نحوه رشد و تربيت كودك باشد.

از آن جا كه والدين الگويي براي فرزندان خود محسوب مي‌شوند، كودكان نيز با تقليد رفتارهاي آنان و الگو گيري از واكنش‌ها و پاسخ‌هاي رفتاري به اتفاقات و رويدادهاي مختلف زندگي، شيوه‌اي مشابه آنان را در برخورد با مشكلات زندگي انتخاب مي‌كنند. بنابراين تاثير استرس والدين بر كودكان رابطه مستقيمي با رفتار كودك دارد. همچنين اين پاسخ‌ها در والدين به طور مستقيم بر حالات عاطفي و سطح استرس كودكان موثر است. در صورتي كه بعد از تولد فرزند خود با اين گونه تنش‌ها مواجه هستيد بهتر است با مراجعه به يك مشاور با تجربه نسبت به رفع اين مشكل اقدام نماييد تا تاثيرات مخرب آن بركودك‌تان از بين برود. براي آشنايي با نشانه هاي استرس در كودكان كليك كنيد.

تاثير استرس مادران بر كودك پيش از تولد

تاثير استرس والدين بر كودكان پيش از تولد است. از زمان تشكيل نطفه در رحم مادر تا زماني كه كودك در كنار خانواده در حال رشد و زندگي كردن است، احساسات و عواطف مادر بر كودكش مستقيما تاثير مي‌گذارند. مطالعات نشان مي‌دهند اگر مادر در زمان بارداري تحت استرس و تنش‌هاي زيادي قرار داشته باشد به طوري كه اين فشارهاي رواني براي مدت قابل توجهي براي مادر تداوم داشته باشند، مي‌تواند رشد و تكامل مغز و سيستم‌هاي مرتبط با آن را با اختلال مواجه كند.

علاوه بر آن، اگر بخواهيم راجع به تاثير استرس والدين بر كودكان بيشتر توضيح دهيم؛ اضطراب و نگراني بيش از حد پيش از تولد نوزاد در مادران مي‌تواند به بروز رفتارهاي غير طبيعي و نامطلوب در كودك نظير بد خلقي، بهانه گيري، عصبانيت بي مورد، كينه توزي و بي قراري و آرام نگرفتن منجر شود.

مادران باردار به دليل ترشح هورومن‌هاي مختلف در بدنشان بيشتر دچار تحولات روحي و رواني قرار مي‌گيرند، توجه نماييد يك مادر باردار علاوه بر پزشك زنان حتما بايد تحت نظر يك مشاور قرار بگيرد. تا از تولد فرزندي با انواع اختلالات روحي جلوگيري شود. بنابراين براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

عواقب استرس والدين در نخستين سال هاي زندگي كودك

براساس گفته ها، تاثير استرس والدين بر كودكان همراه با عواقب زيادي است. نخستين سال‌هاي زندگي كودك پس از تولد او جز حساس‌ترين و مهم‌ترين دوران زندگي هر كودكي مي‌باشند. والدين در اين دوران مي‌توانند تحت فشارها و استرس‌هاي مختلفي قرار بگيرند كه اگر اين استرس‌ها بيش از حد معمول بوده و بر ساير عواطف و حالات آنان غلبه داشته باشد، مي‌تواند روابط ميان فرزندان با والدين را به ميزان قابل ملاحظه‌اي تحت تاثير قرار دهد.

در چنين شرايطي، رابطه فرزند با پدر و مادر به اندازه كافي به شكل مستحكم و پايدار شكل نمي‌گيرد و كودك ممكن است مدام احساس ناامني و اضطراب داشته باشد كه اين حالات در صورت ادامه‌دار شدن، كودكان را دچار اختلالات رفتار و مشكل در بروز احساسات و كاهش عاطفه و افزايش وابستگي نسبت به والدين خواهد نمود.

بهترين راهكار پيشگيري از تاثير استرس والدين بر كودكان با درمان و كاهش استرس والدين است. اما گاهي كار از كار مي‌گذرد و كودك نيز تحت تاثير اين عوامل دچار اختلالات رفتاري مي‌شوند؛ در اين شرايط بايد هرچه سريع‌تر كودك‌تان را تحت نظر يك روانشناس كودك قرار دهيد تا از وخيم‌تر شدن اوضاع جلوگيري نمايد.

تاثير اختلافات بين زن و شوهر بر افزايش استرس كودك

اگر روابط ميان زن و شوهر در اولين سال‌هاي بعد از تولد كودك با مشكلاتي روبرو شود و اختلافاتي ميان آن‌ها در گيرد، مثلا “دعواهاي متعدد يا بحث‌هاي كلامي يا ساير اختلافات” كودكاني كه در چنين محيطي قرار مي‌گيرند اغلب دچار اضطراب، نگراني، ناراحتي، گريه‌هاي مداوم و بي وقفه، لجبازي و وابستگي بيش از اندازه خواهند شد.

مادر و پدر بايد از تاثير استرس والدين بر كودكان اطلاع داشته باشند. به منظور پيشگيري از بروز اين اختلالات و كاهش احتمال پديداري استرس و بد خلقي در كودك، لازم است كه والدين پيش از تولد فرزند و بر عهده گيري نقش پدر و مادر، آموزش‌هاي مورد نياز در اين زمينه را پس از مراجعه به مشاور دريافت كرده و حمايت‌هاي لازم از آنان در اين زمينه به عمل آيد.

عواقب عدم توجه به اختلالات و تاثير استرس والدين بر كودكان

اگر شرايط به همين ترتيب وخيم باقي بمانند و كودك به مرحله‌اي برسد كه ديگر پدر و مادر برايش نه تنها كانوني براي يافتن آرامش و راحتي نباشد. بلكه باعث تشويش و نگراني و استرس او نيز بشوند، امكان بروز اختلالات جدي در آينده نظير اختلال كم توجهي، بيش فعالي، اوتيسم، گرفتاري به اعتياد، افسردگي و يا حتي خودكشي وجود خواهد داشت. بنابراين اختلالات جدي يكي از عوامل تاثير استرس والدين بر كودكان است.

چه عواملي مي توانند باعث بروز استرس در كودكان شوند؟

چه عواملي مي توانند باعث بروز استرس در كودكان شوند

 

علاوه بر ارتباطي كه بين استرس والدين و كودكان وجود دارد، عوامل ديگري نيز در تاثير استرس والدين بر كودكان نقش دارند. در ادامه به اضطراب آورترين مشكلات براي كودكان اشاره كرده‌ايم.

🔶 ورود يك كودك جديد به خانواده

🔶 از دست دادن يكي از عزيزان و نزديكان كودك

🔶درگيري و نزاع با اعضاي خانواده

🔶 ابتلا به يك بيماري خاص

🔶 تحت درمان قرار داشتن

🔶اختلافات بين پدر و مادر

🔶 جدا شدن والدين يا طلاق گرفتن

🔶 ورود به سنين مدرسه

🔶قرار گرفتن تحت تاثير رفتارهاي دوستان و فشارهاي وارده از سمت همكلاسي‌ها

🔶 مواجه شدن با مشكلاتي در تطابق با محيط و يادگيري مهارت‌ها

🔶 عوض شدن محيط زندگي

🔶توجه نكردن به كودكان و ناديده گرفته شدن توسط پدر و مادر و ساير اعضاي خانواده

🔶 عدم شناخت دوره‌هاي تكاملي كودك و آشنا نبودن با تغييرات و نيازمندي‌ها در هر دوره رشد و تكامل توسط والدين

🔶 سرزنش مداوم كودكان به خاطر مرتكب شدن خطاها

🔶فرياد زدن بر سر كودكان

🔶 تنبيه كودكان

🔶 گذاشتن كودك در دو راهي هنگام تصميم گيري و ندادن راهنمايي‌هاي لازم به او

اگر كودك‌تان به دليل هر يك از عوامل فوق و يا عوامل ديگر دچار استرس شده و يا خود شما مدام روزهاي پر استرسي را تجربه مي‌كنيد. قبل از وقوع شرايط و وخيم‌ تر و تاثير گذاشتن اين اختلالات بر زندگي كودك‌تان حتما با يك روانشناس در ارتباط باشيد.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله راجع به تاثير استرس والدين بر كودكان اطلاعات كسب كرديد، متوجه شديد كه والدين به چه ميزاني بر روان و جسم كودك با رفتارهاي خود تاثير مي‌گذارند. به همين دليل هنگام فرزندآوري بايد تمامي مشكلات و اختلافات را حل كنيد. تا استرس زيادي بر كودكان وارد نشود.

براي كاهش اين استرس ها، حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير استرس والدين بر كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 با بر ترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

از مهم ترين و ابتدايي ترين استرس هاي والدين و كودكان كه با آن روبرو مي شوند چيست؟

يكي از مهم ترين استرس هاي والدين، اضطراب ناشي از بر عهده گرفتن نقش والدي مي باشد كه از قبل از تولد نوزادان آغاز مي شود و مي تواند ناشي از عوامل مختلفي همچون تولد نوزاد، عوامل اجتماعي و يا موارد مربوط به خود پدر و مادر باشد.

استرس والدين و مادر در بارداري چه تاثيري بر كودكان دارد؟

اين اضطراب ها مي تواند رشد و تكامل مغز و سيستم هاي مرتبط با آن را در نوزاد با اختلال مواجه كند و پس از تولد نيز به بروز رفتارهاي غير طبيعي و نامطلوب در كودك نظير بد خلقي، بهانه گيري، عصبانيت بي مورد، كينه توزي و بي قراري و آرام نگرفتن بيانجامد. نميتوان از مادران انتظار داشت خودشان به تنهايي استرس خود را كاهش دهند كمك از اطرافيان و همچنين جلسات مشاوره مستمر با يك متخصص روانشناس بسيار تاثير گذار است.

منبع: تاثير استرس والدين بر كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ تير ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۱۸:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

زن بودن و زنانگي كردن از گذشته تا به امروز همواره با چالش هاي زيادي رو به رو بوده است. زنان در بسياري از فرهنگ‌ها به عنوان جنس دوم معرفي مي‌شوند و براي تحقق بخشيدن به روياهاي خود به تلاش و پشتكار بيشتري نياز دارند. چرا كه عوامل اجتماعي و فرهنگي موانع بيشتري پيش روي آن‌ها قرار مي‌دهد.

همچنين براي زنان ابراز وجود و بيان احساسات يا آنچه تحت عنوان زنانگي مطرح مي‌شود نيز دشوارتر است، چرا كه تابوهاي فرهنگي در بسياري موارد به زنان و دختران به خاطر مسائل ساده‌اي نظير بلند خنديدن، شاد بودن، عشق ورزيدن و… برچسب‌هاي نادرست مي‌زند. در اين مقاله تلاش كرده‌ايم در مورد موانع پيش روي زن ها و چگونگي حل و فصل آن‌ها توضيحات بيشتري را ارائه دهيم.

منبع: زن بودن يعني ..

زن بودن

زن بودن در هيچ دوره تاريخي يا حتي هيچ فرهنگي، آسان نبوده است. در واقع اين يك موضوع جهان شمول است كه حتي باعث شكل گيري گروهي به نام فمينيست ها نيز شده است. البته نبايد در اين مورد اغراق كرد و به دنبال انتقام جويي از افراد بود. زنان هميشه در حال تلاش و فعاليت بوده اند و در واقع در اين مورد هيچ تفاوتي با مردان ندارند.

حتي شايد گاهي تلاش آنان بيشتر نيز بوده است. اما هميشه موانعي مثل باورهاي غلط ، بر سر راه افراد قرار مي‌گيرد كه اوضاع را پيچيده تر مي‌كند. براي آشنايي با ويژگي هاي زنان قوي و مستقل كليك كنيد.

باورهاي غلط در مورد زن بودن

 

زن بودن و زنانگي كردن در طول تاريخ همواره با دشواري‌ها و چالش‌هاي مختلفي روبه‌رو بوده است. اين چالش‌ها در اكثر موارد به باورهاي غلطي برمي‌گردد كه در مورد زنان وجود دارند. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن ها اشاره كرده‌ايم. براي آشنايي با نيازهاي اساسي زنان كليك كنيد.

براي عضويت در كانال تلگرامي ذهن نو كليك نماييد.

⭕ زن جنس دوم است!

در نظر گرفتن زن به عنوان جنس دوم يا جنس ضعيف هنوز كه هنوزه در بسياري از فرهنگ‌ها ديده مي‌شود. اين باور تمام باعث مي‌شود كه امكانات درجه يك جامعه براي مردان طراحي گردد و دختران براي رسيدن به اهداف و آرزوهاي خود نياز به تلاش و پشتكار بيشتري داشته باشند. در واقع ناديده گرفتن زنان جامعه، غفلت از نيازها و فراهم نكردن امكانات لازم براي آن‌ها از جمله پيامدهاي اين باور غلط است. زن بودن در كنار جنس دوم بودن حركت در هر مسيري را دشوار مي‌كند.

⭕زن بودن يعني استعداد اين كارها را ندارند!

خانواده‌ها در جريان رشد جنسي تعاريفي از دختر بودن و پسر بودن به بچه‌هاي خود ارائه مي‌كنند كه ممكن است از فرهنگي به فرهنگي ديگر متفاوت باشد. براي مثال در بسياري از خانواده‌ها والدين با وجود اينكه مي‌بينند دخترشان در موضوعات علمي نظير رياضي يا موضوعات ورزشي نظير فوتبال علاقه و عملكرد بالاتري از خود نشان مي‌دهد بازهم او را از انجام اين كارها منع مي‌كنند (اگر هم منع نكنند، مسير را برايش هموار نمي‌كنند). استدلال آن‌ها اين است كه اين كارها به درد پسرها مي‌خورد و دخترها در آن استعداد چنداني ندارند.

در اين شرايط دختران كمتر در موضوعات مذكور تحت تعليم قرار مي‌گيرند و براي رسيدن به اهدافي كه در ذهن دارند با موانع بيشتري رو به رو مي‌شوند. همه اين‌ها در حاليست كه شواهد نشان مي‌دهد اگر براي زنان بستر مناسبي فراهم باشد آن‌ها نيز مي‌توانند در عرصه‌هايي نظير رياضيات يا ورزش موفقيت‌هاي بالايي كسب كنند. افراد مشهوري نظير مريم ميرزا خاني برنده مدال فيلدز كه بالاترين جايزه در رياضيات محسوب مي‌شود مثال نقضي براي باورهاي غلط در مورد توانمند نبودن زنان هست.

⭕زنان با نقش هايشان تعريف مي شوند

در تفكرات سنتي زنان بيش از هرچيز با نقش هايشان تعريف مي‌شوند. براي مثال وقتي مي‌خواهند در مورد هويت يك زن صحبت كنند پيش از هرچيز مي‌پرسند دختر، همسر يا مادر كيست؟ در واقع در اين فرهنگ‌ها زنان كمتر با توانمندي‌هاي خود تعريف مي‌شوند.

نكته حائز اهميت اينجاست كه هردو جنس چه زن و چه مرد بايد بين نقش‌ها و توانمندي‌هاي خاصي كه در شغل يا ساير حوزه‌هاي زندگي شان دارند نوعي تعادل ايجاد كرده و براي هردو بخش زندگي ارزش قائل شوند. فداكردن هركدام از اين‌ها به پاي ديگري منجر به بروز تعارضات و چالش‌هاي مختلف در زندگي فردي مي‌شود.

⭕زنان نبايد ابراز وجود كنند

جامعه به طور مستقيم و غيرمستقيم اغلب ابراز وجود از جانب زن‌ها را نفي مي‌كند. از همين رو كارهاي ساده‌اي كه مردان به راحتي انجام مي‌دهند ممكن است در باورهاي سنتي امري نهي شده باشد. براي مثال بسياري از زنان و دختران به خاطر موضوعات پيش پا افتاده‌اي نظير خنديدن در جمع، ابراز عشق و بيان احساسات مورد سرزنش قرار مي‌گيرند. همچنين دختراني كه خودبيانگري كمتري دارند بيشتر مورد تشويق قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود اين رفتار تا ساليان سال در آن‌ها ادامه پيدا كند.

توصيه مي كنيم همين الان براي مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

چگونگي غلبه بر چالش ها و موانعي كه پيش روي زن بودن قرار دارند

 

امروزه با شكل گيري جنبش‌هاي فمنيستي بسياري از زنان از حقوق خود آگاه شده‌اند و براي احقاق آن‌ها تلاش مي‌كنند. زنان و مردان در جوامع مدرن براي تربيت نسلي كه عاري از جنسيت زدگي باشد تلاش بيشتري انجام مي‌دهند. از جمله اين تلاش‌ها براي زن بودن مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. براي آشنايي با عوامل موثر بر هويت جنسيتي كليك كنيد.

✅از شيوه هاي صحيح استعداديابي كمك بگيريد

يكي از راه‌هايي كه باعث مي‌شود فرهنگ و باورهاي غلط را پشت سر بگذاريد، تربيت درست فرزندان است. براي مثال اگر صاحب فرزند دختري هستيد به جاي اينكه صرفا بر اساس دختر بودن يا پسر بودن استعدادهاي او را پيش بيني كنيد، از اقدامات حرفه‌اي در اين زمينه كمك بگيريد. مراجعه به يك روانشناس در همان سال‌هاي كودكي و انجام تست‌هاي هوش و استعداديابي به شما ياري مي‌رسانند تا در مورد توانمندي‌هاي منحصر به فرد فرزند خود به بينش عميق‌تري دست پيدا كنيد. زن بود را از سن پايين به آنها بياموزيد. اما از بروز كليشه هاي جنسيتي جلوگيري كنيد.

✅به عنوان يك زن خود را فقط بر اساس نقش هايتان تعريف نكنيد

براي اينكه به عنوان يك زن توانمند در جامعه حضور داشته باشيد بايد تنها خودتان را بر اساس نقش‌هايتان تعريف نكنيد. براي مثال اگر تنها شناختي كه از خودتان داريد همسر ديگري بودن است اين شناخت به مرور زمان در شما به يك نقطه ضعف تبديل مي‌شود. چرا كه در صورتي كه به هر دليل همسرتان در زندگي شما حضور نداشته باشد هويت و اعتماد به نفس خود را از دست رفته مي‌بينيد.

در نتيجه تلاش كنيد در كنار همسر خوب بودن به توانمندي‌هاي فردي خود نيز بپردازيد. زن بودن بودن فقط به معناي كار درخانه يا انجام وظايف مربوط به فرزندان نيست. امروزه زنان نقش هاي مهمي را در جامعه ايفا مي‌كنند كه تاثير زيادي در روند پيشرفت خواهند داشت. براي اطلاع از ويژگي هاي زنان خانه دار كليك كنيد.

✅براي زن بودن بر انسانيت تاكيد كنيد

وجه مشترك زنان و مردان انسانيت است. در نتيجه تلاش كنيد از همان كودكي به فرزندانتان بياموزيد كه بر اساس جنسيت بين خود و ساير افراد جامعه ديوار نكشند و آن‌ها را قضاوت نكنند. آنچه بيش از هرچيز اهميت دارد پايبندي هردو جنس بر انسانيت و اصول اخلاقي است. اصول اخلاق چيزي فراتر از جنسيت است كه افراد بايد آن را رعايت كنند. حتي زن بودن هم اصول و قواعدي دارد كه براي مفهوم انسانيت بايد آنها را در نظر گرفت.

✅جنبه هاي زنانه و مردانه ذهن را بشناسيد

سال‌هاي سال پژوهشي كه روي مغز و ذهن انسان انجام شده نشان مي‌دهد كه همه انسان‌ها به دليل برخورداري از هورمون‌هاي هردو جنس در بدنشان، هردو جنبه مردانه و زنانه را در ذهن خويش دارند. اما وقتي جنسيت تعيين مي‌شود يكي از اين جنبه‌ها به مرور زمان تسلط پيدا مي‌كند. با اين حال به كمك جنبه مغلوب جنسيتي در خود مي‌توانيم به درك متقابل و بالاتري از جنس مخالف دست يابيم و به اين ترتيب در زندگي با انعطاف پذيري بالاتري عمل نماييم. براي آشنايي با تفاوت زن و مرد از ديدگاه روانشناسي كليك كنيد.

سخن پاياني

به هر حال نمي‌توان تفاوت ها را ناديده گرفت يا افراد را با يكديگر مقايسه كرد. در واقع مردان و زنان هر كدام از ويژگي هاي منحصر بفردي برخوردار هستند كه نبايد در مورد آنها زياده روي كرد. درواقع برخي از افراد با جنسيت زدگي و كليشه هاي جنسي در مورد زن بودن يا مرد بودن دچار باورهاي غلط مي‌شوند. ويژگي هاي جنسيتي، شخصيت ما را تعريف نمي‌كنند و بايد بر ويژگي هاي اخلاقي خود تمركز كنيم. براي جلوگيري از عوارضي كه باورهاي اشتباه در مورد جنسيت براي ما ايجاد مي‌كنند؛ مي‌توان از روانشناس كمك گرفت.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه زن بودن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

چرا برخي دختران در سنين نوجواني از زن بودن و زنانگي بيزار مي شوند؟

نوجوانان در سني هستند كه در مورد هويت جنسي خود تامل كرده و ممكن است ترديدهايي را در مورد زن بودن تجربه كنند. عواملي نظير موانع اجتماعي و تابوهاي فرهنگي در مورد نقش زن در جامعه تا حد زيادي در بيزاري دختران نوجوان از جنسيت خود نقش دارند. با اين همه براي اينكه اين مسئله را به طور دقيق تري در فرزندتان بررسي كنيد لازم است كه از يك روانشناس متخصص در حوزه كودك و نوجوان كمك بگيريد

منبع: زن بودن يعني ..


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: زن بودن يعني ..،
موضوع:
[ ۲۴ تير ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۱۱:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

براي دريافت خدمات از بهترين روانشناس خانواده سنندج مي‌توانيد به مراكز معتبري كه در ادامه معرفي كرده‌ايم مراجعه نماييد. خانواده يكي از اركان اصلي جامعه بوده و وجود مشكل بين اعضاي آن به راحتي مي‌تواند سلامت روان زن و شوهر و فرزندان را تحت تاثير قرار بدهد. اين افراد در اجتماعات ديگري هم فعال هستند كه براي عملكرد مناسب نياز به دريافت آرامش از خانواده هايشان دارند.

بنابراين اگر در خانواده تان بحث و دعوا زياد است و خارج از منزل احساس مي‌كنيد كه راحت تر هستيد، حتما به روانشناس خانواده مراجعه نماييد. دوري از خانواده و قطع ارتباط با آن ها مشكل شما را حل نمي‌كند؛ چرا كه نبود هر كدام از آن‎ها باز هم رنجي براي شما به همراه دارد. پس حتما براي رفع مساله به مراكز معرفي شده مراجعه نموده و يا از طريق تلفن با درمانگران صحبت نماييد.

منبع: بهترين روانشناس خانواده سنندج | خانواده درماني در سنندج

بهترين روانشناس خانواده سنندج

پيدا كردن بهترين روانشناس خانواده سنندج ديگر كار سختي نيست. چرا كه به كمك تلفن مي‌توانيد با بهترين متخصصان صحبت كرده و مشكلات خود را حل كنيد. شايد بارها به مشاوران متعدد مراجعه كرده باشيد و نتيجه دلخواه نگرفته باشيد؛ اين موضوع مي‌تواند ناشي از مسائل مختلفي باشد و شما نبايد براي حل مشكلات تان نااميد بشويد. متاسفانه بسياري از خانواده ها مسائل را رها كرده و به دنبال راه حل نيستند، پس به مرور وضعيت بدتر شده و حل كردن آن ها نيز زمان‌بر تر خواهد بود.

براي عضويت در كانال تلگرامي ذهن نو كليك نماييد.

خدمات روانشناس خانواده يا خانواده درماني چيست؟

روانشناس خانواده سنندج يا همان خانواده درماني در سنندج يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به روانشناس خانواده در سنندج مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به روانشناس خانواده سنندج مراجعه كنند؟

 

همان طور كه گفته شد مراجعه به روانشناس خانواده سنندج تنها به كساني كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد. پس در صورت بروز مشكلات زير و مشكلاتي مشابه حتما به روانشناس خانواده سنندج مراجعه كنيد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

-نبود علاقه و احترام بين زن و شوهر

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد)

-تعارض و مشكلات مرتبط با نوجوان خانواده ( براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

-شك به خيانت و يا سابقه خيانت همسر ( براي دريافت مشاوره خيانت كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

كدام خانواده ها مي‌توانند نتيجه بهتري از خانواده درماني بگيرند؟

علاوه بر درمانگر، خصوصيات خانواده ها نيز در نتيجه بخش بودن درمان و خدمات روانشناس خانواده سنندج تاثير دارد. طبق بررسي ها مشخص شد كه خانواده هايي كه داراي ويژگي هاي زير هستند نتيجه بهتري از جلسات درماني خواهند گرفت.

✅ خانواده‌هايي كه به دنبال راه حل و درمان هستند.

✅ خانواده‌هايي كه مشكلات را در درون خانواده مطرح و حل مي كنند.

✅ خانواده هايي كه خيلي دير مراجعه نكرده اند.

✅ خانواده‌هايي كه به درمان اهميت داده و ديدگاه مثبتي نسبت به درمانگر دارند.

✅ خانواده‌هايي كه اعضاي آن داراي اختلال رواني و شخصيتي نيستند.

✅ حداقل يكي از اعضا به روند درمان ايمان دارد.

✅ درمانگري مناسب انتخاب كرده اند.

چرا با وجود هزينه هاي زيادي كه كرديم خدمات روانشناس خانواده در سنندج نتيجه بخش نبود؟

براي آن كه جلسات توسط روانشناس خانواده سنندج به نتيجه برسد در قدم اول بايد بدانيد كه حل مسائل شما نياز به زمان دارد و بايد صبور باشيد. اين مشكلات ناگهاني ايجاد نشده اند؛ خيلي اوقات با اين مشكلات زندگي كرده‌ايد و حتي متوجه وجود آن ها هم نبوده‌ايد. پس تغيير اين رويه و عادات مخرب زمان بر است. همچنين بيشتر خانواده ها براي يك مشكل به درمانگر مراجعه مي‌كنند، اما در حقيقت مسائل متعددي وجود دارد كه بايد به آن ها رسيدگي شود. خانواده هاي زير نمي توانند از خدمات روانشناس خانواده سنندج نتيجه مناسب بگيرند.

? عجول هستند

? صداقت ندارند و مسئوليت كارهايشان را به عهده نمي گيرند

? به توصيه هاي درمانگر توجه نمي كنند

? مرتب به جلسات نمي آيند

? دچار يكي از انواع اختلالات رواني مثل اختلالات شخصيت، افسردگي، اختلالات اضطرابي هستند.

? به روانشناس خانواده مناسب در سنندج مراجعه نكرده اند.

? به روند درماني جلسات خانواده اعتقاد كم و يا هيچ اعتقادي ندارند.

? قصد تغيير و يا اعتقاد به از بين رفتن اختلافات را ندارند.

? خيلي دير اقدام دريافت درمان كرده اند.

مراجعه به بهترين روانشناس خانواده سنندج هزينه هاي زيادي دارد، چرا بايد اين همه هزينه كنم؟

خيلي از خانواده ها سال ها با مشكلاتي سر مي كنند و آن ها را بدون هيچ تغييري به حال خود رها مي كنند. غافل از آن كه اين مسائل به مرور زمان پيچيده تر و ريشه هايش قوي تر مي شود. پس با گذر زمان اعضاي خانواده فرصت هاي زيادي براي با هم بودن و شاد بودن و حتي رشد كردن را از دست مي دهند. آن ها به اين مشكلات عادت كرده و ديگر طريقه سالم زندگي و رفتر كردن را فراموش مي كنند.

پيامدهاي ناشي از عدم درمان مشكلات خانوادگي موجب تحميل هزينه هاي هنگفتي مي شود براي مثال اعضاي خانواده به دليل تنش ها دچار افسردگي مي شوند. يا فرزندان خانواده با دوستان ناباب گشته و دچار اعتياد مي شوند. پدر يا مادر خانواده به خيانت دچار شده و بنيان خانواده به خطر مي افتد.

بهترين روانشناس خانواده سنندج چه ويژگي هايي دارد؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به ارائه خدمات با عنوان بهترين روانشناس خانواده سنندج مي‌كنند اما از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز و روانشناس خانواده مدنظر خود و امكانات آن در سنندج اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز روانشناسي معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– بهترين روانشناس خانواده از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

 

آدرس بهترين روانشناس خانواده سنندج

شما مي توانيد براي دريافت خدمات از بهترين روانشناس خانواده در سنندج از طريق تلفن يا آنلاين با برترين درمانگران خانواده كشوري ارتباط برقرار كنيد. در ادامه آدرس و تلفن دو مجموعه مورد تاييد را آورده ايم.

مراكز داراي روانشناس خانواده در سنندجآدرس

بهترين روانشناسي خانواده در ذهن نو02191002360

مركز مشاوره آواژه02166419012

مركز مشاوره پويش سنندجخيابان كشاورز (وكيل ) – روبروي اداره زير ساخت مخابرات – جنب داروخانه بهيار – ساختمان پزشكان مدائن – طبقه 1- واحد 7

مركز مشاوره آرادخيابان تعريف – ساختمان پزشكان امانيه – طبقه 4 – واحد 2

مركز مشاوره روز نوچهارراه صفري – روبروي مجتمع پزشكان ژينا – ساختمان نويد – طبقه دوم

مركز مشاوره پرتو بامدادخيابان تعريف (تاج قديم) – روبروي مركز تصوير برداري شفا – ساختمان پزشكان ژيوار 2 – طبقه 3 – واحد 5

مركز مشاوره آرام سنندجخيابان پاسداران – دانشگاه كردستان – گروه مشاوره و روانشناسي – آزمايشگاه خانواده

مركز مشاوره اوينخيابان پاسداران – پاساژ بهاره – طبقه سوم

مركز مشاوره ذهن زيباسه راه نمكي – بن بست مؤمن

مركز مشاوره ياران مهرخيابان فلسطين – جنب مخابرات – كوچه حكمت 2

سخن آخر

دريافت خدمات از روانشناس خانواده سنندج و يا همان خانواده درماني در سنندج تنها بايد توسط كساني كه در اين حوزه تخصص كافي دارند صورت بگيرد. شما اگر با هر يك از اعضاي خانواده خود دچار تنش يا اختلافاتي شده ايد، كافي است به يكي از مراكز معتبر خانواده درماني مراجعه نماييد. مسلما دريافت خدمات از موسسه اي كه داراي مشاوراني متخصص و كاربلد باشد، اهميت زيادي دارد.

مجموعه ذهن نو با تجربه چندين و چند ساله در حوزه خدمات روانشناختي و خانواده درماني به شما به صورت كاملا حرفه اي خدمات درماني ارائه مي دهد. براي اين منظور بستري آماده كرده است كه بتوانيد از طريق تلفن همراه يا تلفن منزل با متخصصان اين مجموعه تماس گرفته و با بهترين روانشناس خانواده در كشور از سنندج خدمات دريافت كنيد. همچنين مي توانيد اين خدمات را به صورت آنلاين نيز دريافت كنيد. اين نوع خدمات نيز با كيفيتي مشابه مشاوره‌هاي حضوري اجرا مي شود. پس براي رفع مسائل خانواده خود كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت خدمات از بهترين روانشناس خانواده سنندج مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره خانواده از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا مركز ذهن نو شعبه اي براي مشاوره خانواده سنندج دارد؟

خير هنوز شعبه اي حضوري در سنندج احداث نشده است. اما شما مي توانيد با استفاده از موبايل يا تلفن منزل از خدمات روانشناس خانواده به صورت تلفني يا آنلاين با كيفيتي كاملا يكسان استفاده كنيد.

دريافت خدمات از روانشناس خانواده سنندج براي چه كساني ضرورت دارد؟

تمام خانواده ها و كساني كه با اعضاي خانواده شان اعم از همسر، فرزندان، والدين و يا خواهر و برادر اختلاف يا تناقضاتي دارند، مي توانند از خدمات روانشناس خانواده سنندج استفاده نمايند.

منبع: بهترين روانشناس خانواده سنندج | خانواده درماني در سنندج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ تير ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۵۸:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طلاق و جدايي بحراني است كه زندگي تمام اعضاي خانواده را تحت تأثير قرار مي‌دهد. و در اين ميان شايد بيشترين آسيب را كودكان از اين شرايط ببينند. آن‌ها مانند ساير همسالان‌شان حق دارند كه در كنار مادر و پدر و با دريافت محبت از جانب هر دو طرف بزرگ شوند، اما طلاق شما اين حق را از آن‌ها خواهد گرفت و به اين معناست كه بايد خود را با شرايط جديد وفق دهند. اثرات طلاق بر فرزندان بسيار زياد است. مشكلات روحي، افت تحصيلي، احساس گناه، اختلالات رفتاري و احساس خجالت از جمله اثرات طلاق بر فرزندان مي‌باشد. كه هر كدام همراه ب عواقب و پيامدهاي جبران ناپذير است.

منبع: اثرات طلاق بر فرزندان تا چه زماني ادامه دارد؟.

مشكلات طلاق والدين بر فرزندان

اثرات طلاق بر فرزندان در زمينه هاي متفاوت وجود دارد. زماني كه فرزندان با طلاق والدين روبرو مي‌شوند، به مراتب با مشكلات شديد تري روبرو مي‌شوند كه بسياري از آنها جبران ناپذير است. كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

📌 مشكلات روحي

يكي از اثرات طلاق بر فرزندان، مشكلات روحي است. طلاق والدين زندگي كودك را هم دستخوش تغييرات خواهد كرد. آن‌ها بايد برخلاف همسالانشان در روزهاي هفته ميان خانه والدين در رفت‌وآمد باشند و يا گاهي به دليل شرايط روحي نامناسب والدين و همين‌طور مشكلاتي كه شرايط جديد در زندگي براي آن‌ها ايجاد مي‌كند نياز دارند تا سازگاري بيشتري با شرايط نشان دهند.

اما فرزندتان با توجه به سن خود احتمالاً نمي‌تواند مانند يك بزرگ‌سال با اين شرايط كنار بيايد و همين موضوع باعث خواهد شد تا آن‌ها بحران‌هاي روحي بسياري از جمله افسردگي و اضطراب را تجربه كنند. نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد كه گاهي اوقات فرزندان طلاق حتي تا بزرگ‌سالي نيز نمي‌توانند خود را با شرايط زندگي منطبق كنند و اين باعث خواهد شد ميزان سلامت روان در آن‌ها پايين‌تر از ساير همسالان باشد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تاثير طلاق بر فرزند دختر كليك كنيد.

📌 اثرات طلاق بر فرزندان و اختلالات رفتاري

اخلالات رفتاري از اثرات طلاق بر فرزندان مي‌باشد. اضطراب و افسردگي باعث مي‌شود اختلالات رفتاري بسياري ازجمله بد رفتاري با ديگران، پرخاشگري و همين‌طور رفتارهاي پرخطر در ميان كودكاني كه شاهد طلاق والدين خود بوده‌اند به‌مراتب بيشتر از ساير كودكان باشد.

📌 افت تحصيلي

يكي از اثرات طلاق بر فرزندان، افت تحصيلي است. افت تحصيلي كودك و نوجوان يكي از علائمي است كه نشان مي‌دهد آن‌ها از چيزي ناراحت هستند. طلاق والدين مي‌تواند علت اين افت باشد. گاهي اوقات درس نخواندن فرزندتان به اين خاطر است كه مي‌خواهد خشم يا مخالفت خود با تصميم شما را نشان دهد و گاهي اوقات نيز اين موضوع نشان‌دهنده اين است كه فرزندتان در منطبق شدن با شرايط جديد دچار مشكل شده است.

به همين خاطر اگر با اين نشانه در فرزند خود روبه‌رو شده‌ايد بهتر است به‌جاي بدرفتاري يا پرخاش سعي كنيد شرايط روحي آن‌ها را درك كنيد و به فرزندتان براي كنار آمدن با اين وضعيت كمك كنيد.

📌 اثرات طلاق بر فرزندان و احساس گناه

احساس گناه از ديگر اثرات طلاق بر فرزندان است. بعضي از كودكان و نوجوانان احساس مي‌كنند كه جدايي والدين تقصير آن‌هاست و به همين خاطر احساس گناه مي‌كنند. كودكان سنين پايين‌تر معمولاً تصور مي‌كنند جدايي به دليل رفتارهاي اشتباه آن‌ها اتفاق افتاده و كودكان در سنين بالاتر از اينكه نتوانسته‌اند مانع اين اتفاق شوند احساس ناراحتي مي‌كنند. به همين خاطر احساس گناه و نگراني يكي از مشكلات رايج در ميان فرزندان طلاق است.

📌 احساس خجالت

از ديگر اثرات طلاق بر فرزندان، احساس خجالت است. گاهي اوقات اين واقعيت كه پدر و مادر كودكي از يكديگر جدا شده‌اند باعث مي‌شود تا ساير همسالان يا معلمان رفتار مناسبي با آن‌ها نداشته باشند و اين باعث خواهد شد تا فرزندتان در ميان همسالانش احساس خجالت كند. اين احساس به‌ويژه در مراسم‌هايي مثل جشن تولد يا جشن‌هاي مدرسه كه كودكان بايد همراه والدين خود در آن حاضر شوند شدت پيدا خواهد كرد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تاثير طلاق بر پسران كليك كنيد.

📌 احساس ناامني و هراس از آينده

از ديگر اثرات طلاق بر فرزندان، احساس ناامني و هراس از آينده است. طلاق احساس امنيت فرزندان را كاهش مي‌دهد و باعث نگراني آنها در زندگي مي‌شود. مثلا كودكان معمولا به اين موضوع فكر مي‌كنند كه آيا فقير مي‌شوند؟ آيا مي‌تواند دوستانش را ملاقات كند؟

📌 ترس از ترك شدن

ترس از ترك شدن از ديگر اثرات طلاق بر فرزندان است. پس از طلاق والدين، كودكان متوجه مي‌شوند كه يكي از والدينشان در خانه نيست. و ترس از اينكه تا ابد والد خود را نبينند، گريبان گيرشان مي‌شود.

📌 بلاتكليفي

از مهم ترين اثرات طلاق بر فرزندان، بلاتكليفي است. در اين شرايط معمولا كودكان احساس مي‌كنند كه هويت مشخصي ندارند. و بايد تنها با يكي از والدين خود زندگي كنند. كه تفكر به اين موضوع بسيار دشوار است.

📌 مشكلات فرزندان طلاق در بزرگ‌سالي

برخي از مشكلات كودكان طلاق حتي تا بزرگ‌سالي ادامه پيدا مي‌كند. جداي از مشكلات روحي و رفتاري كه ممكن است براي اين كودكان در بزرگ‌سالي اتفاق بي‌افتد، ناتواني در برقراري روابط عاطفي با ثبات يكي ديگر از اثرات طلاق بر فرزندان كه آن‌ها را درگير خود مي‌كند.

بسياري از اين دختران و پسران به دليل تجربه بدي كه از رابطه والدين خود دارند از برقراري رابطه عاطفي مي‌ترسند و احساس مي‌كنند دير يا زود طرف مقابل آن‌ها را تنها خواهد گذاشت. به همين خاطر معمولاً از برقراري رابطه عاطفي با ديگران گريزان هستند و يا همه تلاش خود را مي‌كنند تا در نظر طرف مقابل دوست‌داشتني به نظر برسند. براي آشنايي با مسائل مربوط به ازدواج با فرزندان طلاق كليك كنيد.

چطور اثرات طلاق بر فرزندان را كاهش دهيم ؟

 

درست است كه اثرات طلاق بر فرزندان بسيار زياد است. اما همان‌طور كه گفتيم گاهي اوقات زندگي كردن در يك محيط پر از دعوا و اختلاف و يا ديدن رابطه سرد ميان والدين نيز مشكلات بيشتري ايجاد مي‌كند. پس اگر تصميمتان براي طلاق قطعي شده بهتر است به فكر راه‌هايي باشد كه اثرات منفي آن را روي كودك كاهش مي‌دهد.

🔴 با فرزندانتان صحبت كنيد

براي جلوگيري از اثرات طلاق بر فرزندان، پيش از آنكه براي طلاق اقدام كنيد راجع به تصميم خود با فرزندتان صحبت كنيد،. بهتر است تا جاي ممكن آن‌ها را در جريان جزئيات اختلاف‌ها با همسرتان قرار ندهيد. اما به آن‌ها بگوييد شما و همسرتان تصميم گرفته‌ايد از يكديگر جدا شويد. همه آنچه را فرزندتان قرار است بعد از اين تجربه كند به او اطلاع دهيد و سوالاتي كه برايش پيش مي‌آيند را نيز جواب دهيد.

گاهي اوقات آن‌ها به دليل نگراني كه دارند بارها راجع به مسائل مختلف يا حتي يك موضوع از شما سؤال مي‌كنند. بهتر است با آرامش به سؤالات آن‌ها پاسخ دهيد. اين كار باعث خواهد شد شرايط براي فرزندتان قابل پيش‌بيني‌تر باشد و به همين خاطر كمتر دچار اضطراب خواهد شد.

🟣 به كودك اطمينان بدهيد كه او را دوست داريد

يكي از روش هاي كاهش اثرات طلاق بر فرزندان، اين است كه او را دوست داشته باشيد. گاهي اوقات كودكان جدا شدن والدين از يكديگر را اين‌گونه تعبير مي‌كنند كه شما ديگر دوستشان نداريد. اين احساس به‌خصوص ميان كودك با والدي شكل مي‌گيرد كه با او زندگي نمي‌كند. به همين خاطر مهم‌ترين موضوعي كه در سلامت روان كودك بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه هرگز رابطه‌تان را با وي قطع نكنيد و همين‌طور اين اطمينان را به او بدهيد كه طلاق شما و همسرتان هيچ ربطي به رابطه شما و فرزندتان ندارد و شما او را به‌اندازه قبل دوست خواهيد داشت.

🟡 از همسرتان بدگويي نكنيد

متاسفانه بسياري از والدين در مقابل كودك از همسر سابق خود بدگويي مي‌كنند. كه اين خود به نوعي اثرات طلاق بر فرزندان است. گاهي اين كار را به اين خاطر انجام مي‌دهيم كه مي‌خواهيم با كودك صحبت كنيم و خودمان را در طلاق بي‌تقصير نشان دهيم گاهي هم دلمان مي‌خواهد فرزندمان ما را بيشتر دوست داشته باشد. اما به خاطر داشته باشيد كودكان به هر دو والد خود علاقه دارند و يكي از بزرگ‌ترين آسيب‌هاي روحي براي كودك اين است كه شما تصوير ذهني وي راجع به پدر يا مادرش را خراب كنيد.

🟢 شرايط را تحت كنترل داشته باشيد

جهت كاهش اثرات طلاق بر فرزندان، قبل از اينكه براي طلاق اقدام كنيد بايد به آمادگي قبل از طلاق توجه داشته باشيد. اين آمادگي به معناي آن است كه شما شرايط را براي زندگي پس از طلاق خود و همين‌طور فرزندتان آماده كرده باشيد. اگر آمادگي پيش از طلاق را جدي بگيريد و براي آن برنامه داشته باشيد مديريت و كنترل شما روي شرايط بيشتر خواهد بود و اين باعث مي‌شود تا انطباق پيدا كردن با شرايط جديد براي خودتان و همين‌طور فرزندانتان نيز راحت‌تر باشد.

🟠 از مشاور كمك بگيريد

كمك گرفتن از مشاورين كودك و نوجوان باعث مي‌شود فرزند شما راحت‌ تر بتواند با شرايط پيش‌ آمده كنار بيايد و آن را به‌ عنوان واقعيتي از زندگي خود بپذيرد. مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا علي‌ رغم مشكلاتي كه با همسرتان داريد بتوانيد در تربيت فرزند خود مناسب‌ ترين روش را انتخاب كنيد. و از بروز بسياري از مشكلات مربوط به مفهوم خانواده در ذهن فرزندتان جلوگيري كنيد. بناراين بهترين راهكار براي كاهش اثرات طلاق بر فرزندان، كمك از روانشناس است.

كلام آخر

اثرات طلاق بر فرزندان هرگز غير قابل پنهان نيست. فرزندان طلاق هميشه معقوله آسيب هاي رواني را همراه دارند. عده اي از اين فرزندان به سوي مواد مخدر گرايش مي‌يابند. يا به خودكشي فكر مي‌كنند. بنابراين حتما بايد فرزندان طلاق را از لحاظ روحي نيز ساپورت كنيد. براي اين پشتوانه روحي حتما از روانشناس كمك بگيريد.

تا راه و روش هاي مناسب تري را به شما ارائه دهند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اثرات طلاق بر فرزندان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با بر ترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

چطور از تأثيرات منفي طلاق روي ذهن فرزندم جلوگيري كنم؟

سعي كنيد پيش از طلاق با فرزندتان صحبت كنيد و او را براي اين شرايط آماده كنيد. تا جاي ممكن رابطه خود را با فرزندتان دوستانه نگه داريد و از يك مشاور كودك كمك بگيريد.

منبع: اثرات طلاق بر فرزندان تا چه زماني ادامه دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ تير ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۵۱:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چه زماني بايد طلاق گرفت ؟ چه زماني طلاق خوب است؟ از چه مردان و زناني بايد جدا شد؟ از مشكلات طلاق و پيامدهاي منفي آن بسيار صحبت شده اما گاهي پايان دادن به يك رابطه براي هر دو طرف يا حداقل يكي از آن‌ها مفيد است.

به عبارتي مي‌توان گفت طلاق هميشه هم بد نيست و مي‌توان به عنوان راهكاري براي حل مسائل به آن نگاه كرد. اما اين تنها در صورتي است كه به‌واقع طلاق بهترين راهكار ممكن براي شما باشد. به همين خاطر در اين مطلب سعي مي‌كنيم به اين سؤال پاسخ دهيم كه چه زماني براي طلاق خوب است يا به عبارتي چه موقع عمر زندگي مشترك شما واقعاً به پايان رسيده است. براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

منبع: چه زماني بايد طلاق گرفت ؟

چه زماني بايد طلاق گرفت؟

يكي از درگيري هاي زوجين هنگام بروز مشكل اين سوال است كه چه زماني بايد طلاق گرفت؟ يا اصلا طلاق درچه زماني مناسب است؟ اختلاف و دلگيري جزء جدايي‌ ناپذير هر زندگي مشتركي است. هرگز نمي‌توانيد كسي را پيدا كنيد كه تماماً مثل شما فكر كند. و به همين خاطر احتمالاً دير يا زود در زندگي با مشكلاتي مواجه مي‌شويد. اما اگر به طلاق فكر مي‌كنيد، شدت مشكلات به قدري است كه حتما بايد در مورد آن با مشاور خانواده صحبت كنيد.

اگر مشكل‌تان چندان جدي نيست، دعوا و اختلاف‌ نظر هرروز اتفاق نمي‌افتد يا اگر فكر مي‌كنيد راهي براي برطرف كردن اين شرايط وجود دارد، بهتر است به طلاق فكر نكنيد.

اينكه چه زماني بايد طلاق گرفت؟ مهم نيست. در اقدام اول بايد مشكلات خود را ريشه يابي كنيد. در صورتي كه مشكلات ريشه‌اي داريد كه به راحتي حل نمي‌شود و ادامه ازدواج باعث بدتر شدن شرايط زندگي هر دوي شما شده بهتر است به طلاق به عنوان يه راه حل بنگريد. اما بازهم پيش از هر تصميمي از يك مشاور خانواده كمك بگيريد.

مشاورين مي‌توانند به شما كمك كنند راه‌هاي ديگري براي بهبود رابطه با همسرتان پيدا كنيد و يا اگر واقعاً طلاق به نفع شما باشد، كمك خواهند كرد براي اين شرايط و مشكلاتي كه پس‌ از آن تجربه مي‌كنيد آماده شويد.

براي عضويت در كانال تلگرامي ذهن نو كليك نماييد.

شرايطي كه بهتر است به طلاق فكر كرد

 

برخي از شرايط وجود دارد كه افراد توانايي ادامه ندارند. ب قدري خودخواهانه و يا مشكلات رواني اتفاق مي‌افتد كه جان شخص مقابل به خطر مي‌افتد. در اين شرايط بايد به طلاق فكر كرد. از جمله شرايطي كه در پاسخ به سوال چه زماني بايد طلاق گرفت؟، عبارتند از موارد زير.

📌 نبود امنيت جاني يا رواني | چه زماني بايد طلاق گرفت؟

يكي از پاسخ به سوالات چه زماني بايد طلاق گرفت؟، عدم امنيت جاني و رواني است. اولين و مهم‌ترين شرط براي اينكه بتوانيد به زندگي مشترك‌تان ادامه دهيد اين است كه در كنار يكديگر احساس امنيت كنيد. اگر آرامش و امنيت در زندگي وجود ندارند بهتر است راجع به اين موضوع كمي جدي‌تر فكر كنيد.

براي مثال اگر همسرتان، شما يا فرزندتان را مورد ضرب و شتم قرار مي‌دهد. به هر دليلي (مثل بيماري‌هاي روحي يا اعتياد) آسايش و امنيت رواني وجود ندارد و يا احساس مي‌كنيد آرامش و حال خوبي كه بايد در اين زندگي به دست نمي‌آوريد، بهتر است به تغيير شرايط فكر كنيد. به خاطر داشته باشيد تحمل اين مشكلات از شما همسري نمونه نمي‌سازد، بلكه صرفاً باعث خواهد شد دير يا زود درگير مشكلات روحي بسياري شويد.

📌 رفتارهايي كه طرف مقابل از آن‌ها پشيمان نيست

هر كسي در زندگي اشتباهاتي دارد كه باعث مي‌شود اطرافيان و بخصوص همسرش دلخور شود. اما نكته مهم اين است كه تا چه حد نسبت به اشتباه خود آگاهيد؟ آيا تصميمي براي جبران آن‌ها داريد يا فكر مي‌كنيد رفتارتان كاملاً درست بوده؟

اگر همسرتان مشكلات رفتاري مانند خيانت، ضرب و شتم، توهين و تحقير يا هر كار ديگري كرده كه باعث ناراحتي‌تان شده، اما همچنان حق‌به‌جانب رفتار مي‌كند به معناي آن است كه باز هم اين رفتارها تكرار خواهند شد و به همين خاطر بهتر است براي زندگي خود فكر اساسي كنيد. بنابراين در پاسخ به سوال چه زماني بايد طلاق گرفت؟ مي‌توان به عدم پشيماني شخص مقابل اشاره كرد.

📌 وقتي هر كار ممكني را امتحان كرده‌ايد | چه زماني بايد طلاق گرفت؟

در پاسخ به سوال چه زماني بايد طلاق گرفت؟ مي‌توان به تجربه هاي گوناگون اما بي جواب اشاره كرد. طلاق هميشه اولين راهكاري نيست كه به ذهن مي‌رسد. گاهي بايد راهكارهايي (مثل صحبت با همسر) درباره چيزي كه ناراحت‌تان كرده و يا كمك گرفتن از مشاور خانواده را امتحان كنيد. اما اگر همه اين اقدامات را امتحان كرده و به اين نتيجه رسيده‌ايد كه فايده‌اي ندارند، بهتر است به جدايي هم فكر كنيد. طلاق اگرچه اولين يا بهترين راه نيست اما مي‌تواند آخرين راهكار باشد. اگر بطور كامل از تغيير همسرتان يا آينده ارتباط با او نااميد هستيد، بهتر است به گزينه طلاق توجه داشته باشيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه جلوگيري از طلاق كليك كنيد.

📌 چه زماني بايد طلاق گرفت | سردي و طلاق عاطفي

اگر آن‌ قدر از هم دور شده‌ايد كه احساس مي‌كنيد هيچ راهي براي تغيير شرايط وجود ندارد مي‌توانيد با طلاق شانس داشتن يك زندگي بهتر را براي خودتان فراهم كنيد. اما همان‌طور كه گفتيم هميشه نبايد به هر دليلي به سراغ طلاق برويد. سردي‌هاي عاطفي را مي‌توان با راهكارهاي مختلف از بين برد، اما اگر شما يا همسرتان هيچ دليل و انگيزه‌اي براي تغيير اين شرايط در خود احساس نمي‌كنيد به اين معناست كه عمر رابطه عاطفي شما به انتهاي خودش رسيده. به همين جهت در پاسخ به سوال چه زماني بايد طلاق گرفت؟ مي‌توان به طلاق عاطفي اشاره كرد.

📌 اختلاف نظرهاي ريشه‌اي | چه زماني بايد طلاق گرفت؟

در پاسخ به سوال چه زماني بايد طلاق گرفت؟ مي‌توان به اختلافات ريشه اي اشاره كرد. اختلاف‌ نظر و سليقه در ميان تمامي زوجين وجود دارد. اما گاهي اوقات اين اختلاف‌ها بر سر مسائل بسيار مهم است يا همسرتان فكر مي‌كند حتماً بايد اعتقادات خود را كنار بگذاريد و مانند او فكر كنيد. براي مثال اگر همسرتان تلاش مي‌كند سبك لباس پوشيدنتان را تغيير دهد يا همسرتان با شغل مورد علاقه تان مخالف بوده و آن را كسر شان مي‌داند.

📌 وابستگي‌هاي بيش‌ از حد

گاهي اوقات همسرتان به حدي به خانواده (پدر و مادرش) يا دوستان وابسته است كه آن‌ها را در جريان همه مسائل زندگي خود قرار مي‌دهد و بدون مشورت با آن‌ها هيچ تصميمي نمي‌گيرد. به عبارتي اين ديگران هستند كه زندگي‌تان را كنترل مي‌كنند. در چنين شرايطي بهتر است سعي كنيد با همسرتان صحبت كنيد و اين مشكل را برطرف كنيد.

اما اگر او نمي‌تواند اين اخلاق را تغيير بدهد به اين معناست كه هرگز نمي‌توانيد زندگي مستقلي داشته باشيد و اين مي‌تواند مشكلات زيادي را در زندگي‌تان ايجاد كند. بنابراين در پاسخ به سوال چه زماني بايد طلاق گرفت؟ مي‌توان وابستگي هاي شديد را نام برد.

📌 مشكلات جنسي | چه زماني بايد طلاق گرفت؟

يكي از پاسخ ها به سوال چه زماني بايد طلاق گرفت؟ مشكلات جنسي است. تحقيقات مشاورين خانواده نشان مي‌دهد كه دليل بسياري از طلاق‌ها مشكلات جنسي است. به دليل شرمي كه صحبت از مسائل جنسي در جامعه به همراه دارد؛ خيلي‌ها درباره آن صحبت نمي‌كنند و خود را موظف به ادامه زندگي با مشكل جنسي مي‌دانند. اما به خاطر داشته باشيد رضايت جنسي يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي زندگي هر مرد و زني است كه مستقيماً روي سلامت روان وي تأثير مي‌گذارد. به همين خاطر اگر همسرتان در اين زمينه مشكلي دارد و علي‌رغم تلاش‌هايي كه داشته‌ايد اين موضوع بهبود نيافته، بهتر است به طلاق به‌عنوان يكي از گزينه‌هاي پيش رويتان توجه داشته باشيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه طلاق بگيرم يا نه كليك كنيد.

📌 همسر خشن داريد

در پاسخ به اين سوال كه چه زماني بايد طلاق گرفت؟ مي‌توان به همسر خشن استفاده كرد. اينكه همسر شما از لحاظ احساسي، فيزيكي و مالي خشن باشد موضوع خوبي نيست. بد رفتاري هاي فيزيكي، همراه با عدم امنيت است. در آزار عاطفي، خشونت فيزيكي آشكار نيست. اما شايد بيش از خشونت فيزيكي آزار دهنده باشد. هم چنين در سوء استفاده هاي مالي، كنترل مالي يا خساست نقش پررنگي دارد كه باعث آزار مي‌شود.

📌 اعتياد يكي از زوجين

از ديگر پاسخ ها به سوال چه زماني بايد طلاق گرفت؟ اعتياد يكي از زوجين است. ازدواج خوب نيازمند سلامت رواني و جسماني است. زندگي با فرد معتاد سرشار از سختي و دشواري است. اعتياد به هرچيزي باعث آزار فرد مقابل مي‌شود. حتي قوي ترين ازدواج ها به دليل اعتياد يكي از زوجين باعث مشكلات شديد مي‌شود.

چه زماني بايد طلاق گرفت | تصميم‌گيري براي طلاق

اگر با هريك از دلايلي كه بيان شد يا به هر دليل ديگري احساس مي‌كنيد پايان دادن به زندگي مشترك بيش از ادامه آن به نفع شما است، بهتر است براي اين تغيير در زندگي آماده شويد. آمادگي براي طلاق به اين معناست كه به‌ خوبي با خودتان راجع به اين موضوع فكر كنيد و اگر تصميم‌تان قطعي شده با كمك از يك مشاور خانواده و وكيل حقوقي آگاهي خود را درباره مسائل آتي افزايش بدهيد. برنامه‌ ريزي براي زندگي پس از طلاق نيز يكي از مهم‌ترين مسائلي است كه بايد از قبل به آن توجه داشته باشيد.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله به سوال چه زماني بايد طلاق گرفت؟ پاسخ داده ايم. متوجه شديد كه برخي از مشكلات و عوامل باعث از بين رفتن زندگي مشترك به صورت ريشه اي مي‌شود و از هيچ طريقي نمي‌توان ادامه داد. برخي از اين مشكلات به قدري شديد است كه باعث آسيب هاي روحي و رواني مي‌شود. همه افراد پس از طلاق بايد با روانشناس مشورت كنند. تا روند سوگواري را طي كنند و به مرور زمان روان خود را ترميم كنند.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه چه زماني بايد طلاق گرفت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

چه زماني بايد به طلاق فكر كنيم؟

اگر مشكلات جدي بين شما و همسرتان وجود دارد كه از بهبود آن ها نااميد شده ايد و يا طرف مقابل تصميمي براي تغيير ندارد بهتر است به طلاق به عنوان يك راهكار فكر كنيد.

منبع: چه زماني بايد طلاق گرفت ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ تير ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۴۵:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جبران اشتباه معمولا براي همه افراد رخ مي‌دهد. همه ما شايد در طول زندگي در برخي از كارها با مشكل روبرو شويم. و اشتباهي بزرگ انجام دهيم. اما اگر آن اشتباه جبران پذير بود، آسيب كمتري را در زندگي به دنبال دارد. همه كساني كه با خطا مواجه شدند، علاقه دارند تا براي آرامش رواني خود، خطاهايشان را جبران كنند.

جبران اشتباه كار هر كسي نيست، گاهي اوقات مشكل انقدر بزرگ است كه آسيب هاي روحي زيادي به دنبال دارد. و بيشتر افراد را درگير مسائل روحي و رواني مي‌كند. اما بايد اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه جبران خطا همراه با آرامش روان است. و هر فرد با اراده اي توانايي تغيير شرايط را دارد. براي آگاهي از روش هاي جبران اشتباه، از روانشناس كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: جبران اشتباه غير قابل جبران | 10 روش براي جبران اشتباهات

جبران اشتباه چيست؟

گاهي اوقات ممكن است در كاري با مشكل مواجهه شويم. و اين مشكل آنقدر بزرگ باشد كه هيچ راهي براي جبران آن وجود نداشته باشد. اما تمامي اشتباهات از كوچك به بزرگ مي‌تواند جبران شود. با بررسي دقيق شرايط به راحتي مي‌توان جبران اشتباهات را انجام داد.

براي جبران اشتباه حتما بايد برنامه ريزي اصولي داشته باشيد. به راحتي از كنار مشكلات گذر نكنيد و مسئوليت خطاي خود را بر عهده بگيريد. البته براي جبران اشتباه نياز به برنامه عملي داريد.

براي عضويت در كانال تلگرامي ذهن نو كليك نماييد.

راهكارهايي براي جبران اشتباه

براي جبران اشتباه راهكارهايي وجود دارد. كه افراد اگر اين راهكارها را انجام دهند، حتما در زمينه جبران اشتباهات موفق خواهند شد. در ادامه راهكارهايي براي جبران اشتباه ارائه شده است.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه بخشش خود كليك كنيد.

📌 جبران اشتباه با برنامه ريزي اصولي براي حل مشكل داشته باشيد

اولين راه حل براي جبران اشتباه، برنامه ريزي اصولي است. خيلي راحت نبايد از كنار مشكلات گذر كنيد. بايد براي حل مشكلات راه حل داشته باشيد. و در ابتداي كار حتما مسئوليت خطاهاي خود را بپذيريد. اين برنامه ريزي ها باعث جبران اصولي مي‌شود. معمولا اگر كاري را با برنامه ريزي پيش ببريد بهتر مي‌توانيد عمل كنيد تا بدون برنامه ريزي پيش برويد.

📌 به افراد آسيب ديده اطلاع دهيد

هنگامي كه به خطا مرتكب شده ايد، بايد به افرادي كه در صورت خطاي شما آسيب ديده اند گوشزد شود. اگر كسي با خطاي شما آسيب ديده است، حتما با او موضوع را در جريان بگذاريد. اما در اين شرايط فقط بايد جزئيات فني را به افراد بگوييد. و محدوديت هايي كه به دليل اين خطا به وجود مي‌آيد را اطلاع دهيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه احساس گناه چه عوارضي دارد؟ كليك كنيد.

📌 براي جبران كردن اشتباهات به دنبال سرزنش ديگران نباشيد

از ديگر روش هاي جبران اشتباه، عدم سرزنش ديگران است. مسئوليت كارهاي خود را بپذيريد تا مانند فردي بالغ مشاهده شويد. پذيرش اشتباه علاوه بر اينكه براي شما احترام به دنبال دارد؛ باعث تلاش براي فرد جهت جبران اشتباه مي‌شود.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه راه هاي جبران خيانت كليك كنيد.

📌 از تجربيات گذشته استفاده كنيد

براي جبران اشتباه حتما از تجربيات گذشته استفاده كنيد. اما هرگز به ماندن در گذشته را با استفاده از تجربيات گذشته، اشتباه نگيريد. ماندن در گذشته باعث خودخواهي و به علاوه عدم جبران مي‌شود. زماني كه از تجربيات خود استفاده مي‌كنيد، با روش هاي بهتري مي‌توانيد جلوي اشتباه دوباره را بگيريد.

📌 براي جبران اشتباه، ليستي از تجربه هاي آموزنده تهيه كنيد

از ديگر روش هاي جبران اشتباه، تهيه ليست از دروس و تجربه هاي آموزنده است. كساني كه گذشته را به ياد ندارند و از گذشته به عنوان تجربيات استفاده نمي‌كنند، محكوم به تكرار و خطاي دوباره هستند. بنابراين جهت جلوگيري از تكرار خطاهاي گذشته، براي خود ليستي از دروس و تجربه هاي گذشته تهيه كنيد. تا در آينده از اين موضوع جلوگيري كنيم.

📌 از افراد آسيب ديده عذرخواهي كنيد

يكي از روش هاي جبران اشتباه، عذرخواهي از افراد آسيب ديده است. اگر شما در وضعيتي خطا كرده ايد كه باعث آسيب به اطرافيان شده است، حتما بايد از اين افراد معذرت خواهي كنيد. عذرخواهي علاوه بر اينكه باعث احترام به شما مي‌شود، حال افراد آسيب ديده باعث آرامش بيشتر مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اشتباهات قبل از ازدواج كليك كنيد.

📌 جهت جبران اشتباه، زمان و موقعيت اشتباه خود را مشخص كنيد

براي جبران اشتباه حتما بايد موقعيت و زمان اشتباه را به خاطر داشته باشيد. براي جلوگيري از تكرار دوباره آن در موقعيت و زمان يكسان لازم به ياد سپردن تجربيات ناشي از اشتباهات گذشته است. اگر زمان و نوع اشتباه را بررسي كنيد و در نظر بگيريد، بهتر مي‌توانيد از بروز خطا جلوگيري كنيد.

📌 به عنوان تجربه از خطاها استفاده كنيد

معمولا همه افراد زماني كه با خطا و مشكل مواجهه مي‌شوند، به نقاط منفي نگاه مي‌كنند. به جاي اينكه به نقاط منفي نگاه كنيد بايد به جنبه هاي مثبت نگاه كنيد. تا تجربه هاي زيادي از اشتباهات كسب كنيد.

📌 براي جبران اشتباه از افراد با تجربه كمك بگيريد

اگر مرتكب خطايي شده ايد، حتما بايد براي جبران اشتباه از يك فرد با تجربه و مو سفيد كمك بگيريد. كساني كه تجربه هاي زيادي در زمينه خطاهاي شما دارند، به مراتب بهتر مي‌توانند به شما كمك كنند. به همين دليل كمك از افراد با تجربه را جدي بگيريد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه راه هاي برخورد با اشتباهات نوجوان كليك كنيد.

📌 از روانشناس كمك بگيريد

عده اي از افراد براي جبران اشتباه توانايي انجام هيچ كاري را ندارند. تنها در مشكلات غرق مي‌شوند و جنبه هاي منفي را مي‌بينند. به همين دليل حتما اين افراد بايد از روانشناس كمك بگيرند. كمك از روانشناس به راحتي مي‌تواند كساني كه خطا كرده اند را به سوي جبران اشتباه سوق دهد.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله راجع به جبران اشتباه گفته شد، افراد زيادي با مشكلات درگير هستند كه به مرور زمان باعث اين مشكلات باعث آسيب به روان مي‌شود. براي رهايي از عذاب وجدان اين اشتباهات حتما از روانشناس كمك كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه جبران اشتباه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره شغلي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

براي جلوگيري از خطا چه راهكارهايي وجود دارد؟

برنامه ريزي داشته باشيد، به افراد آسيب ديده اطلاع دهيد، از تجربيات گذشته استفاده كنيد، موقعيت زماني و مكاني را در نظر بگيريد و …

كدام بازه سني بيشتر خطا مي‌كنند؟

از تمامي گروه هاي سني خطا سر مي‌زند. اما معمولا نوجوانان و جوانان بيش از افراد ديگر خطا مي‌كنند.

منبع: جبران اشتباه غير قابل جبران | 10 روش براي جبران اشتباهات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ تير ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۳۵:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اجازه سفر به نوجوان يكي از مواردي است كه والدين به طور دقيق نمي‌دانند؛ چطور با آن برخورد كنند. نوجوانان نياز به استقلال و آزادي عمل دارند. اما بايد همچنان تحت حمايت والدين قرار بگيرند. سفر رفتن به تنهايي يا با دوستان، مسائل زيادي را به نوجوان خواهد آموخت. اما به هر حال خطرات و يا اتفاقات غير منتظره اي در سفر وجود دارند كه نوجوان هنوزآمادگي روبرو شدن با آن‌ها را ندارد.

والدين در اين زمينه نقش مهمي را ايفا مي‌كنند. آنها با واكنش و آموزش هاي درست به فرزند، آنان را آماده كرده و مهارت هاي لازم را به آنها خواهند آموخت. در اين مقاله به عوامل موثر در اين زمينه خواهيم پرداخت. براي اطلاع از مشكلات نوجواني كليك كنيد.

منبع: اجازه سفر به نوجوان | كي به نوجوان اجازه سفر بدهيم

اجازه سفر به نوجوان

احتمالا شما هم در خانواده با مشكل اصرار و پافشاري نوجوان براي سفر رفتن مواجه شده ايد. اجازه سفر به نوجوان نياز به آمادگي او دارد. نوجوانان در سن حساسي قرار دارند و بايد با آنان به صورت صحيحي رفتار شود. اگر بخواهيد با اجبار او را قانع به نرفتن كنيد؛ اوضاع بدتر خواهد شد. اينكه به تازگي علاقمند به سفر به صورت تنهايي شده است؛ به اين معني نيست كه ديگر مايل به سفر رفتن با شما نيست. در اين زمينه با او گفتگو كرده و علل او را تحليل كنيد. براي اطلاع از راه هاي استقلال طلبي در نوجوان كليك كنيد.

عوامل موثر بر اجازه سفر به نوجوان

عوامل زيادي بر اجازه سفر به نوجوان موثر هستند. درواقع والدين با تكيه بر اين عوامل و در نظر گرفتن آنها، استقلال لازم را به نوجوان خود مي‌دهند. شايد خود سفر به تنهايي براي نوجوان ارزش نداشته باشد؛ و در واقع او به دنبال دستيابي به حس آزادي و مورد تاييد قرار گرفتن توسط همسالانش است. برخي از فاكتور هايي كه بر اين موضوع نقش دارند؛ شامل موارد زير مي‌شوند.

براي آشنايي بيشتر با نحوه شكل گيري هويت در نوجوان كليك كنيد.

📌عدم استقلال كافي

يكي از دلايلي كه نوجوان را براي سفر و ماجراجويي، مشتاق مي‌كند؛ فشار بيش از اندازه خانواده و عدم استقلال كافي است. والدين سخت گيري كه فرزندان خود را محدود كرده و به آنها اجازه هيچ گونه فعاليتي را به تنهايي نمي‌دهند؛ فرزندان خود را بيشتر در مورد تنهايي سفر رفتن كنجكاو مي‌كنند. البته گاهي اين فشارها اعتماد به نفس نوجوان را گرفته و او تصور نمي‌كند كه به تنهايي قادر به مسافرت رفتن نيست. اجازه سفر به نوجوان براي دادن حس استقلال به او، بسيار مفيد واقع خواهد شد. براي آشنايي با والدين سخت گير كليك كنيد.

📌عدم تفريح در خانواده

برخي از خانواده ها به اندازه كافي تفريح نكرده و وقتي را براي دورهم بودن اختصاص نمي‌دهند. همين مورد نوجوان را مجبور مي‌كند تا بيشتر وقت خود را با دوستان يا به تنهايي بگذراند. در چنين شرايطي نوجوان بيشتر تمايل دارد كه به صورت مستقل سفر كند. نوجوانان علاقه زيادي به تفريح و كشف دنيا دارند و اگر خانواده با آنان همراهي نكنند؛ آنها روش هاي ديگر را امتحان خواهند كرد. در خانواده هايي كه وقت كافي براي مسافرت و تفريح ندارند؛ اجازه سفر به نوجوان راحت تر داده مي‌شود.

📌بي ميلي به مسافرت با خانواده

گاهي تفريحات نوجوان و يا علايق او در سفر با خانواده متفاوت هستند. حتي با وجود سفرها و تفريحاتي كه خانواده براي نوجوان فراهم مي‌كند بازهم او علاقه اي به مسافرت هاي خانوادگي ندارد. در حين سفرهاي خانوادگي بايد علايق همه را در نظر گرفت و نظر همه را محترم دانست. در اين زمينه با فرزند خود صحبت كنيد و دلايل بي ميلي او را بپرسيد. اجازه سفر به نوجوان بايد با توجه به دلايل غيرمنطقي و قانع كننده نوجوان صورت گيرد. براي جلوگيري از بروز لجبازي نوجوانان كليك كنيد.

چه زماني براي اجازه سفر به نوجوان بهتر است؟

براي اجازه سفر به نوجوان ابتدا بايد با اودر اين زمينه صحبت كردن و از آمادگي او اطمينان حاصل كنيد. طبيعي است كه خانواده ها احساس نگراني كنند يا مضطرب شوند. اين موضوع به سن نوجوان نيز بسيار بستگي دارد. هرچه سن نوجوان كمتر باشد بيشتر براساس هيجانات تصميمات مي‌گيرد. پس اولين عامل براي اجازه سفر، سن است. برخي ديگر از راهكارهايي كه والدين مي‌توانند قبل از اجازه به سفر اجاره كنند؛ شامل موارد زير مي‌شود.

براي عضويت در كانال تلگرامي ذهن نو كليك نماييد.

🔶از يك سفر يك روزه شروع كنيد

در ابتدا از نوجوان خود بخواهيد تا به يك سفر يك نفره برود. اگر او در اين زمان از پس مسائل خود برآمد؛ بيشتر احتمال دارد كه بتواند در مسافرت هاي طولاني تر موفق شود. هنگامي كه نوجوان با شما ايده مسافرت را مطرح كرد بلافاصله با او مخالفت نكنيد؛ بلكه روش هاي ديگر را به او پيشنهاد دهيد. اجازه سفر به نوجوان، ملزم اعتمادكامل به او و حتي دوستانش است.

براي آشنايي با پيامدهاي اجازه ندادن به نوجوان براي بيرون رفتن كليك كنيد.

🔶همراهي يك فرد بالغ در سفر

براي اجازه سفر به نوجوان براي اولين بار، مطمئن شويد كه فرد يا افرادي بالغ و با تجربه همراه آنها هستند. البته بهتر است قبل از سفر از افراد همسفر با فرزندانتان، شناخت پيدا كنيد.اينكار به معني كنترلگري يا دخالت در حريم خصوصي او نيست. اما با اينكار شما اطمينان بيشتري حاصل مي‌كنيد. با لحني آرام و دوستانه، در اين زمينه از فرزند خود سوالاتي بپرسيد يا براي مثال از طريق مدرسه يا تور گردشگري، پيگيري كنيد.

🔶مسئوليت پذيري نوجوان

قبل از اجازه سفر به نوجوان بايد در مورد مسئوليت پذيري او نيزمطمئن شويد. در سفر همه افراد بايد كارهاي شخصي خود را انجام داده و همزمان فعاليت هاي گروهي هم داشته باشند. براي حضور در سفر به تنهايي افراد بايد مسئوليت پذير باشند و مدام كارها را به عهده شخص ديگري نياندازند. البته خود سفر براي تقويت اين روحيه نيز موثر است. اما به طور كلي اگر فردي از مسئوليت ها و وظايف خود حين سفر، آگاهي نداشته باشد؛ سفر براي خود و اطرافيانش سخت خواهد شد.

🔶مشاركت نوجوانان در فعاليت هاي سفر

اگر در مسافرت هاي خانوادگي و دسته جمعي، شاهد فعاليت فرزندانتان هستيد؛ احتمالا او آمادگي لازم براي مسافرت به صورت مستقل را خواهد داشت. اينكه بچه ها را به مشاركت در فعاليت ها در سفر تشويق كنيد؛ علاوه بر افزايش اعتماد به نفس در آنها، باعث آمادگي بيشتر آنها براي سفر به تنهايي نيز خواهد شد. براي مثال در مورد مقصد از آنها بخواهيد كه تحقيق كنند يا در طول سفر براي انجام برخي از كارها از آنها كمك بخواهيد. اينكار حس مسئوليت پذيري را نيز در آنها تقويت خواهد كرد.

براي آشنايي با نحوه اجازه گرفتن براي بيرون رفتن از خانه كليك كنيد.

سخن پاياني

نوجوانان گاهي براي اثبات خود علاقه به انجام كارهايي به تنهايي دارند. براي اجازه سفر به نوجوان، از روحيات و ويژگي هاي شخصيتي او مطمئن شويد. تمام نكات را به او گوشزد كنيد؛ اما اجازه دهيد تا تصميم نهايي را خودش بگيرد. اگر او را به صورت افراطي از اينكار منع كنيد؛ او بيشتر ترغيب خواهد شد و عوارض بدي براي او خواهد داشت. اگر سفر به صورت اصولي و با برنامه ريزي پيش برود؛ مفاهيم زيادي را به نوجوان خواهد آموخت. اجازه دهيد نوجوانان مسائل مختلفي را تجربه كنند و در اين زمينه از روانشناس نيز كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اجازه سفر به نوجوان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

چه زماني به نوجوان اجازه سفر رفتن بدهيم؟

هرچه سن نوجوان بيشتر باشد؛ قطعا آمادگي بيشتري براي سفر رفتن به تنهايي خواهد داشت. اما سن مهم ترين عامل براي اين تصميم نيست. بايد از روحيه مسئوليت پذيري و امادگي او نيز در اين زمينه اطمينان حاصل كنيد.

چه عواملي در اجازه سفر به نوجوان موثر هستند؟

برخي از عوامل موثر در زمينه اجازه سفر به نوجوان، شامل عدم تفريح در خانواده، عدم استقلال نوجوان و والدين سخت گيرو بي ميلي به مسافرت هاي خانوادگي مي‌شود.

منبع: اجازه سفر به نوجوان | كي به نوجوان اجازه سفر بدهيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ تير ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۳۲:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خواستگاري دختر از پسر براي بسياري از افراد يك تابو و رفتار غيرطبيعي است. در فرهنگ ما از گذشته تاكنون هميشه آقايون براي خواستگاري پيش قدم بوده اند. اما اين بدان معنا نيست كه آنها هميشه بايد براي ازدواج با شما پا پيش بگذارند. گاهي دو طرف به يكديگر علاقه مندند اما نمي‌دانند چگونه اين مساله را مطرح كرده و درخواست ازدواج كنند.

البته خواستگاري دختر از پسر، چون هنوز به طور كامل در فرهنگ كشورها رايج نيست؛ بهتر است دختران اصولي را رعايت كرده و با در نظر گرفتن تمام جوانب براي آن اقدام كنند. به طور كلي ازدواج، تصميم بزرگ و مهمي در زندگي محسوب مي‌شود به همين دليل دو طرف بايد به طور كامل براي آن آماده باشند. براي آشنايي با آداب خواستگاري كليك كنيد.

منبع: خواستگاري دختر از پسر

خواستگاري دختر از پسر

خواستگاري دختر از پسر از هر نظر بي اشكال است. اما همچنان عده زيادي معتقدند كه خانم بايد صبر كند تا زماني كه اين درخواست از طرف آقا مطرح شود. حتي معتقدند در ميان زوج هايي كه ابتدا دختر درخواست ازدواج داده است؛ احتمال جدايي و بروز مشكلات بيشتر است. اما اينگونه نيست. زندگي مشترك با عشق آغاز مي‌شود و هيچ كس از مشكلات و چالش هاي آينده آن خبر ندارد. ما در اين مقاله علل مخالفت خواستگاري دختر از پسر و چگونگي انجام اين كار به بهترين نحو را بررسي كرده‌ايم.

علل عدم استقبال از خواستگاري دختر از پسر

جالب است بدانيد كه نه تنها خواستگاري دختر از پسر از طرف خانواده و جامعه، مورد تاييد نيست؛ بلكه گاهي خود پسران نيز نسبت به اين موضوع بي علاقه هستند. اما گاهي خانواده به دليل روحيات خود دختر با اين موضوع موافق نيست. دختران معمولا روحيات حساس تري دارند و در مقابل شنيدن جواب نه ، ضعيف تر هستند.

خود دختران نيز هنوز به طور كامل نمي‌توانند اين موضوع را قبول كنند. در واقع از اينكه اين درخواست در آينده زندگي مشترك برايشان ايجاد دردسر كند؛ مي‌ترسند. به هر حال بهتر است افراد در رابطه خود تلاش كنند و به باورهاي غلط توجهي نداشته باشند.

براي عضويت در كانال تلگرامي ذهن نو كليك نماييد.

چگونگي خواستگاري دختر از پسر

دختر و پسر بعد از مدتي در رابطه با هم احساس راحتي كرده و در مورد مسائل مختلفي صحبت مي‌كنند. اما مساله ازدواج با موضوعات ديگر متفاوت است و نياز به زمان و تفكر بيشتري دارد. خواستگاري نيز چه از طرف دختر و چه از طرف پسر، آدابي دارد كه بايد رعايت شوند. براي مطرح كردن درخواست ازدواج، فقط علاقه كافي نيست و افراد بايد موضوعات ديگر را نيز در نظر بگيرند.

براي مثال چه مدت از رابطه آنها مي‌گذر يا هدف آنها از رابطه چه بوده است! در اين قسمت چند نمونه از عوامل موثر بر خواستگاري دختر از پسر را مطرح خواهيم كرد. براي اطلاع از نشانه هاي عشق دختر به پسر كليك كنيد.

📌شناخت كافي از پسر داشته باشيد

شناخت كافي از شريك خود نياز به زمان و انرژي دارد. براي مثال قطعا از كسي كه يك هفته او را مي‌شناسيد؛ شناختي نداريد. به همين دليل همانطور كه پيش تر هم گفته شد؛ اجازه دهيد مدتي از رابطه بگذرد و بعد براي درخواست ازدواج اقدام كنيد. شايد با شناخت بيشتر او علاقه خود را از دست داديد يا متوجه شديد كه او بهترين گزينه براي شما نيست. در مواردي هم برعكس، با شناخت بيشتر خواستگاري دختر از پسر راحت تر خواهد شد. براي مطرح كردن درخواست خود عجله نداشته باشيد و به خوبي رفتارهاي پسر را تحليل كنيد.

📌اطمينان از داشتن شرايط ازدواج

در مورد خواستگاري دختر از پسر، اين مورد بسيار اهميت دارد. چرا كه گاهي خود پسر نيز علاقه به ازدواج دارد. اما به خاطر نداشتن شرايط لازم براي آن از شما خواستگاري نمي‌كند. وقتي در چنين شرايطي شما پيش دستي مي‌كنيد و زودتر از او درخواست ازدواج مي‌دهيد؛ او نه تنها ناراحت و شرمنده مي‌شود، بلكه احتمال جواب رد دادن نيز بيشتر است. به همين دليل توصيه مي‌شود كه در ابتدا از آمادگي رواني و موقعيتي او براي ازدواج اطمينان حاصل كنيد.

📌قبل از خواستگاري دختر از پسر ارتباط خود را با او بيشتر كنيد

بهتر است خواستگاري دختر از پسر، اولويت آخر باشد و تا حد امكان اين در خواست توسط پسر مطرح گردد. اما اگر به قدر كافي با اوصميمي نيستيد يا از علاقه او به خودتان اطمينان نداريد؛ در ابتدا ارتباط خود را با او بيشتر كنيد. وقتي شما زمان بيشتري را با يكديگر مي‌گذرانيد و صميميت نيز بيشتر مي‌شود؛ بيشتر احتمال خواستگاري او از شما وجود دارد يا در صورت مطرح شدن اين موضوع توسط شما، او قبول خواهد كرد.

📌از ديگران كمك بگيريد

با اينكه براي خواستگاري دختر از پسر، دو طرف بايد با يكديگر صحبت كرده و ارتباط داشته باشند؛ اما براي اينكار مي‌توانيد از ديگران نيز كمك بگيريد. براي مثال از دوستان مورد ازدواج تان درخواست كنيد تا نظر او را در مورد ازدواج با شما بپرسند. در واقع واسطه قرار دادن افراد براي كساني كه ترس از نه شنيدن داشته يا اعتماد به نفس كافي را ندارند؛ بهترين گزينه است. حتي مي‌توانيد از ديگران در مورد او تحقيق كرده و بيشتر با او آشنا شويد.

براي آشنايي با انواع روش هاي ابراز علاقه دختر به پسر كليك كنيد.

📌پيشنهاد خود را به صورت مستقيم مطرح كنيد

براي خواستگاري دختر از پسر به مقدمه چيني نيز نياز است. در ابتدا بايد نظر او را به صورت غيرمستقيم بپرسيد. اما براي درخواست ازدواج بايد به صورت رودرو و مستقيم با او صحبت كنيد. البته اگر اين كار براي شما راحت نيست؛ مي‌توان از تماس تلفني يا پيام نيز كمك گرفت. البته اين نكته را در نظر داشته باشيد كه هنگام تماس تلفني يا پيام به دليل اينه قادر به ديدن حالت چهره يا زبان بدن طرف مقابل تان نيستيد؛ بيشتر احتمال برداشت اشتباه يا سوتفاهم وجود دارد.

پيشنهاد مي‌كنيم كه حتما براي آشنايي با سوالات قبل از ازدواج كليك كنيد.

خواستگاري دختر از پسر و پاسخ نه شنيدن

طبيعي است كه از نه شنيدن بترسيد. اما فراموش نكنيد كه اين حس فقط مختص به شما نيست. بلكه پسران نيز هنگام خواستگاري از نه شنيدن هراس داشته يا حتي فردي كه اين جواب را مي‌دهد هم حس خوبي ندارد. اما با شنيدن نه، نبايد خود را ببازيد. در واقع شما تلاش خود را براي هدفمند كردن رابطه كرده ايد و بايد مسائل ديگر را به شريك خود بسپاريد.

رد شدن خواستگاري دختر از پسر، به معناي پايان رابطه نيست. به همين دليل از او دليل پاسخش را بپرسيد و در اين مورد صحبت كنيد. اگر دلايل او، منطقي بود و نشان داد كه هنوز هم به ادامه رابطه فكر مي‌كند؛ به دنبال راهكار باشيد. حتي مي‌توان از يك مشاور هم كمك گرفت.

سخن پاياني

رايج نبودن خواستگاري دختر از پسر، به معناي اشتباه بودن آن نيست. اما دختران بايد قبل از هر چيز شرايط و روحيات خود را در نظر بگيرند. با توجه به مطالبي كه در متن هم به آنها اشاره شد؛ از علاقه و شرايط پسر نيز اطمينان حاصل كرده و وقتي تمام جوانب را در نظر گرفتيد؛ براي اين درخواست اقدام كنيد. در اين مسئله عجول نباشيد و حتما در مورد اين كار با ديگران مشورت كنيد. روانشناس نيز براي اطمينان شما از تصميم درست، بسيار موثر خواهد بود.

براي دريافت مشاوره در زمينه خواستگاري دختر از پسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

نحوه خواستگاري دختر از پسر چگونه است؟

دختران بايد از قبل، در مورد اين تصميم فكر كنند. از پسر شناخت كافي داشته باشند؛ از ديگران كمك گرفته و ارتباط خود را با پسر بيشتر كنند. همچنين در هنگام مطرح كردن اين درخواست به صورت مستقيم با او صحبت كرده يا از تماس تلفني و پيام كمك بگيرند.

منبع: خواستگاري دختر از پسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خواستگاري دختر از پسر،
موضوع:
[ ۲۴ تير ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۲۷:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

 

براي دريافت خدمات از بهترين روانشناس خانواده رشت مي‌توانيد به مراكز معتبري كه در ادامه معرفي كرده‌ايم مراجعه نماييد. خانواده يكي از اركان اصلي جامعه بوده و وجود مشكل بين اعضاي آن به راحتي مي‌تواند سلامت روان زن و شوهر و فرزندان را تحت تاثير قرار بدهد. اين افراد در اجتماعات ديگري هم فعال هستند كه براي عملكرد مناسب نياز به دريافت آرامش از خانواده هايشان دارند.

بنابراين اگر در خانواده تان بحث و دعوا زياد است و خارج از منزل احساس مي‌كنيد كه راحت تر هستيد، حتما به روانشناس خانواده مراجعه نماييد. دوري از خانواده و قطع ارتباط با آن ها مشكل شما را حل نمي‌كند؛ چرا كه نبود هر كدام از آن‎ها باز هم رنجي براي شما به همراه دارد. پس حتما براي رفع مساله به مراكز معرفي شده مراجعه نموده و يا از طريق تلفن با درمانگران صحبت نماييد.

منبع: بهترين روانشناس خانواده رشت | خانواده درماني در رشت

بهترين روانشناس خانواده رشت

پيدا كردن بهترين روانشناس خانواده رشت ديگر كار سختي نيست. چرا كه به كمك تلفن مي‌توانيد با بهترين متخصصان صحبت كرده و مشكلات خود را حل كنيد. شايد بارها به مشاوران متعدد مراجعه كرده باشيد و نتيجه دلخواه نگرفته باشيد؛ اين موضوع مي‌تواند ناشي از مسائل مختلفي باشد و شما نبايد براي حل مشكلات تان نااميد بشويد. متاسفانه بسياري از خانواده ها مسائل را رها كرده و به دنبال راه حل نيستند، پس به مرور وضعيت بدتر شده و حل كردن آن ها نيز زمان‌بر تر خواهد بود.

براي عضويت در كانال تلگرامي ذهن نو كليك نماييد.

خدمات روانشناس خانواده يا خانواده درماني چيست؟

روانشناس خانواده رشت يا همان خانواده درماني در رشت يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به روانشناس خانواده در رشت مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به روانشناس خانواده رشت مراجعه كنند؟

 

همان طور كه گفته شد مراجعه به روانشناس خانواده رشت تنها به كساني كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد. پس در صورت بروز مشكلات زير و مشكلاتي مشابه حتما به روانشناس خانواده رشت مراجعه كنيد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

-نبود علاقه و احترام بين زن و شوهر

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد)

-تعارض و مشكلات مرتبط با نوجوان خانواده ( براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

-شك به خيانت و يا سابقه خيانت همسر ( براي دريافت مشاوره خيانت كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

كدام خانواده ها مي‌توانند نتيجه بهتري از خانواده درماني بگيرند؟

علاوه بر درمانگر، خصوصيات خانواده ها نيز در نتيجه بخش بودن درمان و خدمات روانشناس خانواده رشت تاثير دارد. طبق بررسي ها مشخص شد كه خانواده هايي كه داراي ويژگي هاي زير هستند نتيجه بهتري از جلسات درماني خواهند گرفت.

✅ خانواده‌هايي كه به دنبال راه حل و درمان هستند.

✅ خانواده‌هايي كه مشكلات را در درون خانواده مطرح و حل مي كنند.

✅ خانواده هايي كه خيلي دير مراجعه نكرده اند.

✅ خانواده‌هايي كه به درمان اهميت داده و ديدگاه مثبتي نسبت به درمانگر دارند.

✅ خانواده‌هايي كه اعضاي آن داراي اختلال رواني و شخصيتي نيستند.

✅ حداقل يكي از اعضا به روند درمان ايمان دارد.

✅ درمانگري مناسب انتخاب كرده اند.

چرا با وجود هزينه هاي زيادي كه كرديم خدمات روانشناس خانواده در رشت نتيجه بخش نبود؟

براي آن كه جلسات توسط روانشناس خانواده رشت به نتيجه برسد در قدم اول بايد بدانيد كه حل مسائل شما نياز به زمان دارد و بايد صبور باشيد. اين مشكلات ناگهاني ايجاد نشده اند؛ خيلي اوقات با اين مشكلات زندگي كرده‌ايد و حتي متوجه وجود آن ها هم نبوده‌ايد. پس تغيير اين رويه و عادات مخرب زمان بر است. همچنين بيشتر خانواده ها براي يك مشكل به درمانگر مراجعه مي‌كنند، اما در حقيقت مسائل متعددي وجود دارد كه بايد به آن ها رسيدگي شود. خانواده هاي زير نمي توانند از خدمات روانشناس خانواده رشت نتيجه مناسب بگيرند.

? عجول هستند

? صداقت ندارند و مسئوليت كارهايشان را به عهده نمي گيرند

? به توصيه هاي درمانگر توجه نمي كنند

? مرتب به جلسات نمي آيند

? دچار يكي از انواع اختلالات رواني مثل اختلالات شخصيت، افسردگي، اختلالات اضطرابي هستند.

? به روانشناس خانواده مناسب در رشت مراجعه نكرده اند.

? به روند درماني جلسات خانواده اعتقاد كم و يا هيچ اعتقادي ندارند.

? قصد تغيير و يا اعتقاد به از بين رفتن اختلافات را ندارند.

? خيلي دير اقدام دريافت درمان كرده اند.

مراجعه به بهترين روانشناس خانواده رشت هزينه هاي زيادي دارد، چرا بايد اين همه هزينه كنم؟

خيلي از خانواده ها سال ها با مشكلاتي سر مي كنند و آن ها را بدون هيچ تغييري به حال خود رها مي كنند. غافل از آن كه اين مسائل به مرور زمان پيچيده تر و ريشه هايش قوي تر مي شود. پس با گذر زمان اعضاي خانواده فرصت هاي زيادي براي با هم بودن و شاد بودن و حتي رشد كردن را از دست مي دهند. آن ها به اين مشكلات عادت كرده و ديگر طريقه سالم زندگي و رفتر كردن را فراموش مي كنند.

پيامدهاي ناشي از عدم درمان مشكلات خانوادگي موجب تحميل هزينه هاي هنگفتي مي شود براي مثال اعضاي خانواده به دليل تنش ها دچار افسردگي مي شوند. يا فرزندان خانواده با دوستان ناباب گشته و دچار اعتياد مي شوند. پدر يا مادر خانواده به خيانت دچار شده و بنيان خانواده به خطر مي افتد.

بهترين روانشناس خانواده رشت چه ويژگي هايي دارد؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به ارائه خدمات با عنوان بهترين روانشناس خانواده رشت مي‌كنند اما از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز و روانشناس خانواده مدنظر خود و امكانات آن در رشت اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز روانشناسي معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– بهترين روانشناس خانواده از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

 

آدرس بهترين روانشناس خانواده رشت

شما مي توانيد براي دريافت خدمات از بهترين روانشناس خانواده در رشت از طريق تلفن يا آنلاين با برترين درمانگران خانواده كشوري ارتباط برقرار كنيد. در ادامه آدرس و تلفن دو مجموعه مورد تاييد را آورده ايم.

مراكز داراي روانشناس خانواده در رشت
آدرس

بهترين روانشناس خانواده رشت در ذهن نو02191002360

مركز مشاوره آواژه02166419012

مركز مشاوره بهاررشت، فلكه گاز، بعد از پل، كوچه بهار، بن بست 4، پلاك 51

مركز مشاوره رويش مهر رشترشت، چهارراه گلسار، خيابان نواب، كوچه ميلاد، ساختمان پارسه، طبقه يكم، واحد 2

مركز مشاوره گيلرشت، چهار راه پور سينا، بلوار حافظ، روبروي سازمان آبفا، پلاك 119

مركز مشاوره ميلادرشت، خيابان تختي، جنب فروشگاه بازرگاني، كوچه جمعيت، ساختمان رويش

مركز مشاوره رويشرشت، چهار راه ميكائيل، جنب داروخانه دكتر دادرس

مركز مشاوره احياء رشترشت، خيابان شهيد رجائي، چهار راه وحدت، كوچه شهيد بخشي نژاد، كوچه 30، پلاك 12

مركز مشاوره روانسنجي كاوشلاهيجان، خيابان امير شهيد، ساختمان پزشكي ثمين

مركز مشاوره نهالرودسر، خيابان انقلاب، ساختمان پزشكان ايساتيس، طبقه دوم، واحد

سخن آخر

دريافت خدمات از روانشناس خانواده رشت و يا همان خانواده درماني در رشت تنها بايد توسط كساني كه در اين حوزه تخصص كافي دارند صورت بگيرد. شما اگر با هر يك از اعضاي خانواده خود دچار تنش يا اختلافاتي شده ايد، كافي است به يكي از مراكز معتبر خانواده درماني مراجعه نماييد. مسلما دريافت خدمات از موسسه اي كه داراي مشاوراني متخصص و كاربلد باشد، اهميت زيادي دارد.

مجموعه ذهن نو با تجربه چندين و چند ساله در حوزه خدمات روانشناختي و خانواده درماني به شما به صورت كاملا حرفه اي خدمات درماني ارائه مي دهد. براي اين منظور بستري آماده كرده است كه بتوانيد از طريق تلفن همراه يا تلفن منزل با متخصصان اين مجموعه تماس گرفته و با بهترين روانشناس خانواده در كشور از رشت خدمات دريافت كنيد. همچنين مي توانيد اين خدمات را به صورت آنلاين نيز دريافت كنيد. اين نوع خدمات نيز با كيفيتي مشابه مشاوره‌هاي حضوري اجرا مي شود. پس براي رفع مسائل خانواده خود كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت خدمات از بهترين روانشناس خانواده رشت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره خانواده از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا مركز ذهن نو شعبه اي براي مشاوره خانواده رشت دارد؟

خير هنوز شعبه اي حضوري در رشت احداث نشده است. اما شما مي توانيد با استفاده از موبايل يا تلفن منزل از خدمات روانشناس خانواده به صورت تلفني يا آنلاين با كيفيتي كاملا يكسان استفاده كنيد.

دريافت خدمات از روانشناس خانواده رشت براي چه كساني ضرورت دارد؟

تمام خانواده ها و كساني كه با اعضاي خانواده شان اعم از همسر، فرزندان، والدين و يا خواهر و برادر اختلاف يا تناقضاتي دارند، مي توانند از خدمات روانشناس خانواده رشت استفاده نمايند.

منبع: بهترين روانشناس خانواده رشت | خانواده درماني در رشت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ تير ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۱۲:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی