مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي يكي از دغدغه هاي كارمندان است. عده زيادي از افراد به دليل رابطه مستقيمي كه با صاحب كار خود دارند، بايد با مسئولين و كارفرمايان ارتباط بگيرند. اما گاه مديران به قدري عصباني هستند كه هيچ كارمندي در آن سازمان توانايي برقراري ارتباط با مدير را ندارد. همه افراد شاغل شايد حداقل يك بار با مديران بد اخلاق سر و كار داشته اند.

مدير قدرنشناس و عصبي هميشه باعث استرس كارمندان و كاهش بهره وري آنها مي‌شود. اين اخلاق مديران معايب و عواقب بسيار دارد. به همين دليل حتما بايد مديران بر اخلاق و رفتار خود بيشتر كار كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره شغلي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي | 10 روش برخورد با مدير قدرنشناس

برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي

مديران خوش برخود هميشه باعث افزايش كارايي و علاقه كارمندان به كار مي‌شوند. كه با اين رفتار هم سازمانشان پيشرفت مي‌كند. و هم عده زيادي از كارمندان تعويض نمي‌شوند. اما گاه مديران به قدري بدرفتاري مي‌كنند كه باعث تخريب كارمندان خود مي‌شوند.

در چنين شرايطي اگر كارمندان به شغل و وظيفه خود علاقه داشته باشند، به دنبال راه حل برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي هستند. اما اگر علاقه اي به شغلشان نداشته باشند، مديران بايد به فكر حل مساله باشند. دليل برخورد عصبي مديران و مسئولين معمولا به خودخواهي، زياده خواهي، عدم شايستگي سمت مديريت، بي جنبه بودن مدير، عدم مطالعه و عدم آموزش مناسب براي رفتار درست در محيط كاري و سازمان باز مي‌گردد.

روش هاي مواجهه با برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي

اگر شغل خود را دوست داريد اما در برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي دچار شك و شبه هستيد. از راهكارهاي ارائه شده در اين بخش مقاله استفاده كنيد.

📌 كارهاي خود را ثبت كنيد

محل كار هميشه محيط خطرناكي دارد. به همين دليل هر كاري را انجام مي‌دهيد داخل برگه ثبت كنيد. هر كاري كه رئيس از شما مي‌خواهد را ثبت كنيد تا به ترتيب تمامي كارها را انجام دهيد. كه مبادا يكي از كارهاي خود را عقب بي‌اندازيد و اين امر باعث عصبانيت مدير شود. 

📌 در كار خود پيشرو باشيد | برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي

يكي از روش هاي برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي، پيشرو بودن در كار است. منظور از پيشرو بودن يعني اينكه كارهاي آينده خود را حال انجام دهيد. اگر كارهاي خود را بدون دستور و پيگيري هاي مداوم كارفرماي خود انجام دهيد، حتي قابل قدرداني نيز خواهيد بود. قطعا در اين شرايط مديرتان نحوه تلاش شما را مشاهده خواهد كرد. در نهايت رفتار بدي با شما نخواهد داشت.

📌 رفتار مدير خود را شناسايي كنيد

براي برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي، بايد رفتارهاي او را شناسايي كنيد. براي مثال: مدتي رئيس خود را تحت نظر قرار دهيد كه چه كاري باعث عصبانيت و خشم او مي‌شود. زماني كه مشخص شد دليل عصانيت و رفتار بد مدير چيست، شما هرگز آن را انجام ندهيد. 

📌 ذهن باز و سودمندي را امتحان كنيد | برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي

جهت برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي بايد ذهن خود را باز بگذاريد. از روش هاي پيشنهادي خود براي مدير استفاده كنيد. ايده ها و پيشنهاداتي كه باعث خوشحالي رئيس مي‌شود را روي ميز او قرار دهيد تا با او ارتباط محترمانه و دوستانه بگيريد. با اين كار حتي سوء تفاهمات احتمالي كاهش مي‌يابد.

📌 احساسات خود را فراموش كنيد

فراموشي و حذف احساسات از ديگر روش هاي برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي است. براي كاهش استرس خود بايد در مقابل روش هاي برخورد كارفرما و مسئولين احساسات خود را بروز ندهيد. براي بهبودي بهتر از جمله “من مي‌توانم احساسات خود را فراموش كنم” استفاده كنيد.

📌 اطمينان دهيد كه همه كارها را انجام مي‌دهيد | برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي

يكي از راه هاي برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي، اطمينان به انجام تمامي كارها است. بايد رفتار و اخلاق خودتان را شناسايي كنيد و بررسي كنيد كه چه چيزي در محل كار بيشتر مهم است. به جاي استرس ناشي از رفتار رئيس، بر روي كار خود متمركز شويد و در صورت نياز از همكاران كمك بگيريد. 

📌 با كارفرماي خود هماهنگ باشيد

هماهنگي با كارفرما، از ديگر روش هاي برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي است. براي كاهش عصبانيت و خشم رئيس، حتما در جهت هماهنگي با او كار كنيد. براي اين كار از استراتژي هاي خود استفاده كنيد. تا هم براي شركت سودمند باشيد و هم رئيس برخورد مناسبي با شما داشته باشد.

📌 مسئول خود را همانطور كه هست بپذيريد

براي برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي بايد قبول كنيد كه كارفرماي شما چه خصوصيات اخلاقي دارد. تلاش كنيد تا به شناخت كاملي از رئيس خود برسيد. اين كار به شما كمك خواهد كرد تا مشكلات كمتري با كارفرما داشته باشيد. زماني كه رابطه خوبي با رئيس خود برقرار كنيد، حتما نسبت به رفتارهاي او بايد به شناخت برسيد.

📌 حد و حدود خود را مشخص كنيد | برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي

يكي از روش هاي برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي، تعيين حد و حدود است. رئيس مقام بالاتري از شما دارد. اگر به اين موضوع فكر كنيد حتما در رفتار و كردار خود دقت عمل بالاتري را خرج خواهيد كرد. حتي اگر با كارمندان حرفي زده شد، حتما راز را پيش خو نگه داريد.

📌 رفتار محترمانه داشته باشيد

رفتار محترمانه از ديگر روش هاي برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي است. اگر در هر شرايطي با رئيس خود رفتار محترمانه داشته باشيد، حتما نتيجه رفتارهاي او نيز به مرور زمان بهبود مي‌يابد. بنابراين سعي كنيد رفتار مناسب و محترمانه داشته باشيد؛ تا با شما نيز محترمانه رفتار شود.

كلام آخر

همانطور كه در ابتداي مقاله گفته شد، مديران بايد براي حفظ نيروهاي خود رفتاري مناسب داشته باشند. تا سازمانشان با آسيب هاي كمتري روبرو شود. بنابراين مديران، مسئولين و صاحبين كسب و كار بايد آموزش هاي لازم جهت رفتار با كارمندان را ببيند. در اين راه نيز مي‌توانند از روانشناس كمك بگيرند. روانشناسان صنعتي سازماني روش هاي مديريت را به خوبي به مديران آموزش مي‌دهند.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره شغلي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: برخورد با مدير قدرنشناس و عصبي | 10 روش برخورد با مدير قدرنشناس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۴۳:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بسته بودن چاكراها به دلايل مختلفي اتفاق مي‌افتد. به طور كلي كساني كه به كانون‌هاي انرژي و چاكراها معتقد هستند و از آن‌ها استفاده مي‌كنند؛ همواره همه تلاش خود در جهت برقراري تعادل انرژي در اين نقاط مي‌كنند. بسته بودن اين چاكراها نشانه هايي دارد و همچنين باعث بروز مشكلاتي در افراد مي‌شود. در برخي موارد دردها و يا مشكلاتي در بدن ايجاد مي‌شوند كه دلايل آن‌ها را نمي‌دانيم. عده‌اي اين موارد را ناشي از انسداد چاكراها مي‌دانند. و از همين طرق براي درمان اقدام مي‌كنند. به طور كلي انرژي درون بدن جريان دارد و بر مسائل مختلفي تاثير مي‌گذارد. بنابراين بايد در اين زمينه اطلاعاتي كسب كرده و در جهت بهبود كيفيت سلامتي از آنها استفاده كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بسته بودن چاكراها مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بسته بودن چاكراها | علائم و علل بسته شدن چاكراها چيست؟

بسته بودن چاكراها

چاكراها كانون هاي انرژي بدن بوده و در نقاط مختلفي از بدن حضور دارند. همچنين در اين مورد باورهاي مختلفي وجود دارد. براي مثال برخي آنها را پنج يا هفت تا مي‌دانند كه در امتداد ستون فقرات قرار گرفته اند و برخي ديگر براي آنها عدد مشخصي قائل نيستند.

از طرفي براي اطلاع از بسته بودن چاكراها تست هاي مختلفي وجود دارد كه افراد مي‌توانند با استفاده از آنها از علت مشكل خود و همچنين محل دقيق آن مطلع شوند. نمي‌توان در مورد كارايي اين روش نظر قطعي داد اما به طور كلي اين موضوع از نظر علمي ثابت نشده است. اما برخي به نتايجي رسيده اند. 

علائم بسته بودن چاكراهاي مختلف

از آنجايي كه چاكراهاي مختلفي در بدن وجود دارند؛ بسته بودن هر كدام از آنها علائم مختلفي براي افراد ايجاد مي‌كند. به همين دليل افراد بايد در ابتدا چاكرا مورد نظر را پيدا كرده و بر اين اساس براي برطرف كردن آن اقدام كنند. برخي از اين نشانه ها در ناحيه هاي مختلف، شامل موراد زير مي‌شوند.

💠چاكراي ريشه

چاكراي ريشه، اولين چاكراي بدن بوده و در ناحيه اي بين مقعد و ناحيه تناسلي قرار دارد. برخي از نشانه هاي انسداد آن شامل، احساس سستي در شرايط مختلف و گير افتادن، استرس و اضطراب، عدم امنيت، عصبانيت و يا احساس دوست داشتني نبودن، مي‌شود. در صورتي كه اين چاكرا باز باشد؛ افراد ارتباط خوبي با خانواده خود داشته، اعتماد به نفس دارند و احساس امنيت و اعتماد مي‌كنند.

💠چاكراي خاجي | بسته بودن چاكراها

چاكراي خاجي، دومين چاكراه بدن است كه زير ناف قرار دارد و از نشانه هاي انسداد آن مي‌توان به سخت گيري به خود و ديگران، داشتن روابطي ناموفق، باورهاي اشتباه در مورد مسائل جنسي و… مي‌شود. از طرفي اگر اين چاكرا باز باشد؛ افراد روابط جنسي باكيفيتي داشته و خلاق هستند. همچنين از زندگي و شرايط خود احساس رضايت  و آرامش مي‌كنند.

💠چاكراي شبكه خورشيدي

چاكراي شبكه خورشيدي بين ناف و قفسه سينه قرار داشته و به طور كلي براي ارتباط شهودي كاربرد دارد. با باز بودن اين چاكرا افراد براي انجام كارهاي خود استقلال دارند؛ همچنين بهترين استفاده را از توانايي هاي خود مي‌كنند. اما در صورت مسدود بودن  چاكراي شبكه خورشيدي افراد نشانه هايي مانند احساس قرباني شدن، عزت نفس پايين، درد معده و اضطراب را تجربه مي‌كنند.

💠قلب

اين چاكرا همانطور كه از اسم آنها مشخص است؛ در ناحيه قلب قرار داشته و بسته بودن آن باعث ترس از تعهد و احساس گناه مي‌شود. آنها معمولا كينه ورز شده و بيماري هاي جسماني مانند مشكلات قلبي، آسم و آلرژي مي‌شوند. از طرفي اگر اين چاكرا باز باشد؛ افراد در روابط و زندگي خود احساس راحتي كرده و قدردان هستند. همچنين به راحتي مي‌توانند به ديگران عشق بورزند.

💠گلو

چاكراي گلو در كنار غده تيروئيد قرار داشته و تاثيرات مستقيمي بر همين ناحيه نيز دارد. براي مثال در صورت بسته بودن چاكرا گلو، افراد ترس از بلند و رسا صحبت كردن در جمع را دارند؛ احساس نااميدي كرده و دردهايي در همين ناحيه نيز احساس مي‌كنند. از طرفي در صورت كاركرد درست اين چاكرا  فراد راحت و بدون ترس از قضاوت صحبت مي‌كنند و شنونده خوبي هستند.

💠چشم سوم

چاكراي چشم سوم نيز ميان دو ابرو قرار گرفته و چاكراي ششم است. افرادي كه در اين ناحيه دچار بسته بودن چاكرا مي‌شوند؛ در پاسخ به سوالات هويتي مانند چرا من اينجا هستم؛ دچار مشكل مي‌شوند. آنها در تصميم گيري مشكل داشته و همچنين دردهايي در ناحيه سر مانند ميگرن را تجربه مي‌كنند. اما با باز بودن اين چاكرا افراد مي‌توانند با اطمينان و اعتماد عمل كرده و خرد و دانايي زيادي را كسب كنند.

💠تاجي | بسته بودن چاكراها

چاكراي تاجي، آخرين چاكرا است كه در بالاترين قسمت سر قرار دارد. با بسته بودن اين چاكرا، افراد احساس تنهايي، بي هدفي، بي لياقتي و همچنين عصبانيت مي‌كنند. در اين حالت نيز افراد دردهايي در ناحيه سر نيز تجربه مي‌كنند. احساس قدرت و برتري و همچنين قدرداني نيز از نشانه هاي بازبودن اين چاكرا است.

چه چيزهايي باعث بسته شدن چاكراها مي‌شود؟

عوامل زيادي موجب بسته بودن چاكراها مي‌شوند. به طور كلي سبك زندگي افراد و حالات روحي آنها بيشترين تاثير را در اين زمينه دارند. از طرفي اين انرژي ها حالات مختلفي داشته و حتي پركاري و كم كاري آنها نيز باعث بروز مشكلاتي مي‌شود. از طريق پيدا كردن علل انسداد چاكرا ها مي‌توان روش هاي متفاوتي را در اين زمينه به كار برد.

ابتلا به بيماري هاي رواني مختلف مانند استرس و اضطراب، تاثير زيادي در اين زمينه دارد. افراد در اين شرايط كنترل خود را از دست داده و نمي‌توانند به درستي عمل كنند. به همين دليل پيامدهاي زيادي را تجربه مي‌كنند.

همچنين زندگي مدرن و سرعت آن نيز باعث مي‌شود كه افراد اطلاعات زيادي را در مدت زمان كوتاه دريافت كنند؛ به همين دليل وقت كافي براي مراقبه و اهميت دادن به حالات روحي خود ندارند. به همين دليل عوارض جانبي زيادي را در زمينه هاي مختلف مانند بسته شدن چاكراها تجربه مي‌كنند.

براي متعادل سازي چاكراها چه بايد كرد؟

بعد از مطلع شدن در مورد چگونگي بسته بودن چاكراها و همچنين نواحي دقيق آنها، افراد مي‌توانند با استفاده از روش هايي اين مشكل را برطرف كنند. براي مثال روش يوگا ، مديتيشن و مراقبه، همگي فعاليت هايي هستند كه مي‌توان از آنها بهره برد.

از طرفي بهتر است افراد در اين زمينه از يك متخصص اين حوزه كمك بگيرند. چرا كه در صورت اقدامات خودسرانه احتمال بروز مشكلات بيشتر نيز وجود دارد. افراد مي‌توانند سبك زندگي خود را اصلاح كرده و همچنين براي كاهش استرس و اضطراب خود نيز از روانشناس كمك بگيرند.

سخن پاياني

بسته بودن چاكراها در افراد مختلف به شكل هاي متفاوتي بروز مي‌كند. همچنين شدت علائم نيز به مسائل مختلفي بستگي دارد. افراد مي‌توانند در كنار روش هاي علمي و مطمئن از اين روش نيز استفاده كرده و به طور همزمان از يك متخصص نيز كمك بگيرند. از طرفي بهتر است در مورد استفاده و همچنين پايبندي به اين روش، از افراط پرهيز كرد. حتما در طول روز زماني را براي خود اختصاص داده و سعي كنيد به هر روشي كه با آن احساس راحتي مي‌كنيد؛ انرژي هاي منفي را از خود دور كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بسته بودن چاكراها مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بسته بودن چاكراها | علائم و علل بسته شدن چاكراها چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۳۶:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

فرزند نور چشمي يا بروز سندروم فرزند طلايي در خانواده ها، باعث بروز مشكلات زيادي مي‌شود. در اكثر خانواده ها فرزندي وجود دارد كه بيشتر مورد توجه ديگران است و يا حتي او را با ديگران از جنبه هاي مختلف مقايسه مي‌كنند. به طوركلي فرق گذاشتن بين بچه ها و تبعيض، امري طبيعي در خانواده هاست. اكثر والدين فرزندي را بيشتر از ديگران مورد توجه قرار مي‌دهند كه به وضوح قابل رويت است.

اين موضوع تاثيرات بدي بر ديگر فرزندان داشته و آن‌ها را آسيب پذير مي‌كند. اين مساله دلايل مختلفي داشته و به اشكال متفاوتي بروز مي‌كند. حتي شدت آن نيز در خانواده‌ها متفاوت است. بهتر است هم والدين و هم فرزندان از اين موضوع آگاهي كافي را كسب كرده و از بروز آسيب هاي احتمالي جلوگيري كنند. در اين مورد مي‌توانيد خدمات مشاوره كودك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سندروم فرزند طلايي يا فرزند نور چشمي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: فرزند نور چشمي | سندروم فرزند طلايي

سندروم فرزند طلايي

به طور كلي پايه و اساس بيشتر نظريه هاي روانشناسي بر مبناي عدم دريافت عشق و محبت كافي در دوران كودكي است. اين سندروم و پديده اي به اسم فرزند نور چشمي يكي از عوامل موثر بر اين موضوع است. خانواده ها با اينكار احساس ناكافي بودن و شرم به كودكان داده و حتي موقعيت هاي زيادي را نيز از آنها سلب مي‌كنند.

شايد حتي فرزند نور چشمي مورد نظر والدين، ويژگي منحصر به فردي نيز نداشته باشد؛ اما تنها به دليل جنسيت و يا شرايط محيطي حس خاص بودن را به او القا مي‌كنند. فراموش نكنيد كه همه كودكان استعداد و توانمندي هاي خاصي دارند كه با توجه و اهميت دادن به آنها شكوفا شده و باعث موفقيت و پيشرفت مي‌گردد.

پيامدهاي منفي تاثير فرزند نور چشمي

گاهي اين فرزند نور چشمي، فرزند ديگران است و تنها وسيله اي براي سرزنش و مورد تحقير قرار دادن فرزندان است. كه در اين صورت به هيچ عنوان مقايسه درست نبوده و نه تنها انگيزه براي بچه ها ايجاد نمي‌كند؛ بلكه باعث بروز مشكلات بيشتري در زندگي آنها نيز مي‌گردد. برخي از اين پيامدهاي منفي، شامل موارد زير مي‌شوند.

💠برهم خوردن ارتباط فرزندان

با استفاده از روش فرزند نور چشمي و مقايسه افراد باي يكديگر، ارتباط آنها تا حد زيادي تحت تاثير قرار گرفته و دچار مشكل مي‌شوند. اين موضوع حتي ميان والدين و فرزندان نيز به وجود مي‌آيد. چرا كه بعد از اين رفتارها فرزندان به هيچ عنوان تمايل ندارند كه با والدين خود ارتباط داشته و يا همواره در حال تلاش براي گرفتن توجه از طرف آنها هستند.

💠آسيب هاي رواني | فرزند نور چشمي

فرزنداني كه مدام با يكديگر و يا فرزند نور چشمي ديگري مقايسه مي‌شوند؛ اعتماد به نفس خود را از دست داده  و خود را بي ارزش مي‌دانند. از طرفي اين موضوع حتي براي خود فرزند نور چشمي نيز آسيب هاي زيادي به وجود مي‌آورد. اين افراد دچار خودشيفتگي شده و خود را برتر از ديگران احساس مي‌كنند. اما وقتي با واقعيت ها مواجه مي‌شوند؛ بسيار آسيب مي‌بينند و حتي توانايي مواجه شدن با آن را ندارند.

💠گرايش به انجام رفتارهاي پرخطر

طبيعي است كه وقتي افراد عزت نفس خود را از دست مي‌دهند و يا دچار اختلالات مختلف رواني مي‌شوند؛ احتمال بروز رفتارهاي پرخطر و آسيب رسان بيشتر مي‌شود. فرزند نور چشمي و يا ديگران كه مورد مقايسه قرار مي‌گيرند؛ احتمالا تمايل زيادي به انتقام گيري و تخليه خشم خود دارند و اين موضوع مي‌تواند عواقب بدي داشته باشد.

چگونگي تاثير فرزند نور چشمي بر ديگران

اينكه چطور فرزند نور چشمي مي‌تواند بر ديگران تاثير بگذارد؛ سوالي است كه در اين قسمت به آن پاسخ خواهيم داد. حتي اين تاثيرات براي خود فرزند نور چشمي نيز هست. چرا كه با تمام امكانات و رفاه و حتي توجهي كه دريافت مي‌كند؛ اما در زمينه هايي احتمالا عوارضي را تجربه مي‌كند.

🔶بروز انتظارات غيرواقعي

يكي از اين تاثيرات بروز انتظارات غيرواقعي براي فرزند نور چشمي است. در واقع همه انتظار رفتاري درست و سنجيده را از او دارند. چنين فردي احتمالا در مسائل هويتي بسيار دچار مشكل مي‌شود. چرا كه نمي‌تواند متناسب سن خود رفتار كند و يا حتي حق شكست خوردن و اشتباه كردن را ندارد. اين موضوع فشار و استرس زيادي را به او وارد كرده و يا باعث بروز كمالگرايي منفي در او مي‌گردد.

🔸آسيب به مهارت هاي ارتباطي و اجتماعي افراد | فرزند نور چشمي

عدم تعادل در ميزان محبت و توجه به افراد، سبب بروز آسيب به مهارت هاي ارتباطي و اجتماعي آنها مي‌گردد. از آنجايي كه فرزند نور چشمي دچار خودشيفتگي مي‌شودو ديگران نيز در مواجهه با او اعتماد به نفس خود را از دست مي‌دهند؛ همواره در ارتباطشان مشكلاتي پيش آمده و نمي‌توانند با يكديگر تعامل كنند. حتي در اين شرايط ارتباط برقرار كردن با والدين نيز دشوار مي‌شود. اين مورد گسترش يافته و به طور كلي زندگي فرد را تحت تاثير قرار مي‌دهد.

🔸بروز مشكلاتي در رشد عاطفي

فرزند نورچشمي به دليل اينكه همواره در مركز توجه و محبت بوده است؛ دچار طرحواره استحقاق شده و تحمل نه شنيدن يا مخالفت را ندارد. اينگونه افراد معمولا انعطاف پذيري كمي داشته و نمي‌توانند در مواجهه با چالش ها به درستي عمل كنند. از طرفي هوش هيجاني در هر دو طرف آسيب مي‌بيند. 

🔸آسيب به روحيه استقلال طلبي

به دليل اينكه همواره به يك نفر توجه بيشتري شده است و طرف ديگر ناديده گرفته مي‌شود؛ افراد در كسب استقلال شخصيتي دچار مشكل مي‌شوند. چرا كه طرفي كه مدام با فرزند نورچشمي مقايسه مي‌شود؛ احساس كفايت نكرده و نمي‌تواند در مسائل مختلف مستقل شود. او همواره احساس نياز به ديگران مي‌كند. و وقتي فردي مدام در معرض توجه است؛ احساس ابتكار عمل و مسئوليت پذيري در او رشد نخواهد كرد.

 براي جلوگيري از بروز پيامدهاي فرزند نورچشمي چه بايد كرد؟

همانطور كه گفته شد نمي‌توان علاقه بيشتر والدين به يكي از فرزندان را ناديده گرفت. اين موضوع همواره وجود دارد و بهتر است خانواده ها به جاي انكار، آن را پذيرفته و از آسيب هاي ناشي از آن پيشگيري كنند. بهتر است خانواده ها در اين زمينه اطلاعات و آگاهي كافي را كسب كرده و احساسات خود را كنترل كنند. همچنين منابع يكسان و برابري براي همه فرزندان در نظر گرفته و شرايط را براي شكوفايي آنها محيا كنند.

والدين بايد به صورت مداوم به فرزندان خود يادآوري كنند كه شخصيت آنها به تنهايي و فارغ از هر چيزي مهم و ارزشمند است. همچنين شرايط همه افراد و خانواده ها با يكديگر متفاوت است و نمي‌توان فرزندان را با يكديگر مقايسه كرد. از طرفي والدين بايد به احساسات فرزندان اهميت داده و زمينه اي در خانواده فراهم كنند تا فرزندان بتوانند به راحتي در مورد مسائل مختلف با خانواده هاي خود صحبت كنند. 

سخن پاياني

برخي از فرزند نور چشمي خود و يا استفاده از سندروم فرزند طلايي، به عنوان روشي براي تعيين وليعهد استفاده مي‌كنند. اما رفتار نابرابر با بچه ها تاثيرات بدي بر فرزندان گذاشته و آينده ها را تا حد زيادي تحت تاثير قرار مي‌دهد. بهتر است خانواده ها در زمينه فرزندپروري اطلاعات كافي را كسب كرده و رفتاري منصفانه با فرزندان خود داشته باشند.

تاكيد بر فرديت فرزندان و همچنين داشتن ارتباطي درست با آنها تاثير اين سندروم را تا حد زيادي كاهش مي‌دهد. افراد مي‌توانند در اين زمينه با يك روانشناس كودك يا مشاور خانواده مشورت كرده و از او كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه سندروم فرزند طلايي يا فرزند نور چشمي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: فرزند نور چشمي | سندروم فرزند طلايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۳۱:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رشته مامايي يكي از رشته هاي محبوب و پر متقاضي بين داوطلبان است. كه در زير مجموعه رشته هاي علوم پزشكي قرار دارد. همانطور كه از نام اين رشته پيداست، مامايي به مادر و كودك مرتبط مي‌باشد. متخصص ماما، از قبل از زايمان مادر شروع به فعاليت مي‌كند و با مشاوره صحيح و ارائه راهكارهاي تخصصي، طول دوران بارداري، و حتي زايمان به مادر براي راحتي كمك مي‌كند. با ما همراه باشيد تا در ادامه مقاله، بيشتر با اين رشته جذاب و پر طرفدار آشنا شويد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته مامايي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: رشته مامايي | 5 دروس مهم رشته مامايي

رشته مامايي چيست؟

اگر طرفدار رشته مامايي هستيد، بايد بدانيد كه قرار است در آينده چه كاري انجام دهيد. و در واقع وظيفه شما به عنوان پزشك ماما چيست. ماما مي‌تواند توانايي فرد براي بارداري را شناسايي كند. يعني اگر باردار شدن براي شخصي خطرناك باشد، پزشك ماما متوجه اين مسئله خواهد شد و اگر اين مشكل قابل رفع باشد كمك مي‌كند تا درمان لازم انجام شود. به همين علت است كه زوج ها قبل از تصميم به بارداري بايد با يك پزشك ماما مشورت داشته باشند.

در رشته مامايي، پزشك ماما در طول دوران بارداري همواره همراه مادر است. آزمايشات لازم و نكات ضروري را به مادر ارائه مي‌دهد تا مادر، دوران بارداري بي خطر و همچنين زايمان بسيار راحت تر را تجربه كند. حتي بعد از زايمان، ماما وضعيت رشد و سلامت كودك را تا حدود سن 4 الي 6 سالگي تحت نظر دارد تا مطمئن شود كودك تمام آزمايشات و واكسن هايش را به موقع انجام مي‌دهد.

توانايي و استعداد لازم براي ورود به رشته مامايي

رشته مامايي زير مجموعه تجربي است؛ بنابراين افرادي كه مي‌خواهند در اين رشته پذيرش شوند؛ بايد از ضريب هوشي بالايي برخوردار باشند. آن ها بايد در دوران دبيرستان به دروس تخصصي مثل: شيمي، فيزيك، رياضي و … تا حدود زيادي تسلط داشته باشند.

جدا از بحث علمي و درسي كه لازمه ورود به اين رشته است، علاقه مندان به رشته مامايي بايد توانايي كنترل شرايط سخت و همينطور كنترل خشم خود را نيز داشته باشند. به اين دليل كه ممكن است در دوران بارداري يك زن، شرايط نامناسبي پيش بيايد و ماما مجبور شود مادر را از استرس دور كند و همينطور خود نيز بتواند صبور باشد و عصبانيت خود را كنترل كند.

از طرفي متقاضيان رشته مامايي بايد توانايي تحمل خونريزي، شرايط سخت، شيفت هاي سنگين، شب كاري و … را داشته باشند. لازم به ذكر است كه اين رشته دروس عملي زيادي دارد. و دانشجويان از همان ابتداي ترم برخي از واحد هاي خود را در بيمارستان ها مي‌گذرانند. بنابراين اگر قصد ورود به اين رشته را داريد، بايد بدانيد كه اين رشته فقط تئوري نيست و شما بايد دروس عملي زيادي را پشت سر بگذاريد.

گرايش هاي رشته مامايي

گرايش هاي كارشناسي ارشد رشته مامايي شامل موارد زير است.

🔻 مامايي

🔻 مشاوره در مامايي

🔻 تكنولوژي آموزشي در علوم پزشكي

🔻 ژورناليسم پزشكي

🔻 برنامه ريزي يادگيري الكترونيكي در علوم پزشكي

🔻 تاريخ علوم پزشكي

🔻 اكولوژي انساني

🔻 آموزش بهداشت

🔻 آموزش پزشكي

🔻 رفاه اجتماعي

🔻 ژنتيك انساني

🔻 زيست فناوري پزشكي

🔻 نانوتكنولوژي پزشكي

🔻 مديريت خدمات بهداشت درماني

🔻 كتابداري و اطلاع رساني پزشكي

🔻فيزيولوژي

🔻 فناوري اطلاعات سلامت

🔻 علوم تغذيه

🔻 علوم تشريحي

🔻 علوم بهداشتي در تغذيه

🔻 سلامت سالمندي

🔻 آمار زيستي

🔻 انفورماتيك پزشكي

🔻 اقتصاد بهداشت

🔻 ارزيابي فناوري سلامت

🔻 اپيدميولوژي

🔻 مهندسي پزشكي

🔻 مهندسي بهداشت محيط

دروس مهم مامايي

دانشجويان رشته مامايي بايد 137 واحد درسي را در دوران كارشناسي پاس كنند. اين دروس به شرح زير مي باشد.

🔸 دروس عمومي: 22 واحد

🔸 دروس تخصصي: 62 واحد

🔸 دروس اصلي: 17 واحد

🔸 دروس پايه: 20 واحد

🔸 كارآموزي 16 واحد

 دروس عمومي رشته مامايي

مباني نظري اسلام اخلاق اسلامي انقلاب اسلامي
زبان عمومي تربيت بدني 1 تربيت بدني 2
تاريخ و تمدن اسلامي منابع اسلامي ادبيات فارسي

دروس پايه رشته مامايي

سلول شناسي و بافت شناسي ميكروب شناسي نظري انگل شناسي و قارچ شناسي ميكروب شناسي عملي
ايمني شناسي بيوشيمي تشريح 1و 2 فيزيولوژي 1و 2

دروس تخصصي رشته مامايي

آسيب شناسي عمومي و اختصاصي اصول خدمات بهداشت جامعه كارآموزي نوزادان داروشناسي عمومي 1
نوزادان آمار حياتي داروشناسي 2 روان شناسي عمومي
بيماري هاي كودكان كارآموزي بيماري هاي كودكان نشانه شناسي و معاينات فيزيكي زبان اينگيليسي تخصصي
اصول و فنون پرستاري و مامايي و روش كار در اتاق عمل و زايمان كارآموزي اصول و فنون پرستاري و مامايي و روش كار در اتاق زايمان كارآموزي نشانه شناسي و معاينات فيزيكي فيزيوپاتولوژي و بيماري هاي داخلي 1
فيزيوپاتولوژي و بيماري هاي داخلي 2 فيزيوپاتولوژي و بيماري هاي داخلي 3 فيزيوپاتولوژي و بيماري هاي جراحي اصول تغذيه مادر و كودك
اصول اپيدميولوژي و مبارزه با بيماري ها ( بهداشت 2) كارآموزي بيماري هاي داخلي و جراحي تاريخ، اخلاق، قوانين و حقوق در مامايي حقوق و پزشكي قانوني در مامايي
رتباطات، آموزش، بهداشت و مشاوره در بهداشت مادر و كودك و باروري (بهداشت 3) بهداشت مادر، كودك و باروري (بهداشت 4) مديريت و ارتقاء كيفيت در بهداشت مادر، كودك و باروري (بهداشت 5) كارآموزي بهداشت باروري، مادر و كودك و تنظيم خانواده
كارآموزي و پزشكي قانوني در مامايي جنين شناسي ژنتيك اصول روان پزشكي در مامايي
بارداري و زايمان 1 بارداري طبيعي اختلالات عملكرد جنسي كارآموزي بارداري طبيعي
راديولوژي، سونولوژي و الكترولوژي در مامايي و زنان بارداري و زايمان 2 زايمان طبيعي، ايمن و فيزيولوژيك و روش هاي كاهش درد زايمان اصول مديريت و كاربرد آن در مامايي
كارآموزي زايمان طبيعي بيماري هاي زنان و ناباروري بارداري و زايمان 3 بارداري و زايمان غير طبيعي
كارآموزي بيماري هاي زنان كارآموزي زايمان طبيعي و غير طبيعي بارداري و زايمان 4 بيماري هاي داخلي و جراحي در بارداري و زايمان

بازار كار و آينده شغلي مامايي

يكي از مهم ترين اهداف انتخاب رشته براي افراد، شرايط شغلي و درآمد آن رشته و شغل است. بنابراين بايد قبل از انتخاب رشته علاوه بر تعيين علاقه مندي و استعدادهاي لازم، اين مسئله را نيز در نظر بگيريد. ارغ التحصيان رشته مامايي، مي‌توانند در بسياري از مراكز بهداشتي، درمانگاه ها، بيمارستان ها و … مشغول به كار شوند. همچنين مي‌توانند به عنوان مربي بهداشت در مدارس و آموزشگاه ها فعاليت كنند.

برخي از افراد معتقدند كه كار زيادي براي فارغ التحصيلان رشته مامايي در آينده وجود ندارد و برخي ديگر خلاف آن را مي گويند. اما به طور كلي مي توان گفت فارغ التحصيلان مامايي، پس از اتمام دوران تحصيل خود، مي توانند در كاري مرتبط با رشته خود فعاليت كنند.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد، رشته مامايي از جمله پر متقاضي ترين رشته هاي دانشگاهي است. بسياري از افرادي كه علاقه مند به اين رشته هستند بايد آمادگي جسماني و رواني خوبي داشته باشند. براي اطلاع بيشتر از اين رشته حتما از متخصصين تحصيلي راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته مامايي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا براي ورود به بازار كار در زمينه مامايي بايد مانند رشته هاي پزشكي 7 الي 8 سال تحصيل كنيم؟

خير، شما مي‌توانيد پس از دريافت مدرك ليسانس خود وارد بازار كار شويد و شغل مناسب خود را پيدا كنيد.

آيا مامايي درآمد خوبي دارد؟

شغل مامايي از درآمد نسبتا خوبي برخوردار است. اما درآمد هر فرد متغير است و با توجه به تجربه، رزومه، قابليت و توانايي هاي هر فرد محاسبه مي‌شود.

معايب شغل مامايي چيست؟

يكي از مهم ترين معايبي كه ماما ها با آن سرو كار دارند، تحمل استرس و كنترل شرايط سخت است. به اين دليل كه در دوران بارداري ممكن است با چالش هاي زيادي روبرو شوند كه لازمه آن صبر، و تصميم گيري هاي صحيح و بدون خطا است.

منبع: رشته مامايي | 5 دروس مهم رشته مامايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۲۲:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كودكان ديرآموز آن دسته از كودكاني هستند كه توانايي يادگيري مهارت‌هاي ضروري براي عملكرد و پيشرفت تحصيلي را دارند، اما به نسبت همسالانشان عملكرد ضعيف‌تري از خود نشان مي‌دهند. كودكان ديرآموز به اصطلاح در مرز كودكان عادي و عقب مانده ذهني قرار دارند، اما هيچ‌گونه تشابه ظاهري با كودكان نياز‌هاي خاص ندارند. تنها مسئله‌اي كه اين كودكان با آن مواجهه مي‌شوند اين است كه نياز به محيط آموزشي و تحصيلي غني‌تر و مربي و مدرس فعال‌تري دارند. هرچقدر كه به كودك ديرآموز آموزش بيشتري داده شود و بيشتر با او كار شود، زودتر به همسالان خود مي‌رسد. از اين جهت آشنايي با ويژگي‌هاي كودكان ديرآموز و شيوه برخورد با اين كودكان اهميت زيادي دارد..

براي دريافت مشاوره در زمينه كودكان دير آموز مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: كودكان ديرآموز

ويژگي هاي كودكان ديرآموز

تشخيص كودكان ديرآموز يا كودكان ديگر كمي دشوار است، زيرا از نظر ظاهري تفاوتي با ساير كودكان ندارند، تنها ويژگي اين كودكان اين است كه نسبت به همسالان خود نياز دارند تا يك مطلب آموزشي را بيشتر مطالعه كنند تا ياد بگيرند. به طور كلي بهره هوشي اين كودكان در مرز بين كودكان عادي و عقب مانده ذهني قرار دارد.

مهم‌ترين مسئله اين است كه اگر به اين دسته از كودكان آموزش صحيح داده شود و در محيط آموزشي غني قرار بگيرند، زودتر به همسالان عادي خود نزديك مي‌شوند و مشكل‌شان برطرف مي‌شود. بايد توجه داشت كه كودكان ديرآموز با كودكان داراي اختلال يادگيري فرق دارند. لزوما فردي كه ديرآموز است اختلال يادگيري ندارد.

برخي از معلمان و همسالان ممكن است نگرش مثبتي نسبت به حضور كودكان ديرآموز در كلاس درس عادي را نداشته باشند، اين مسئله باعث مي‌شود تا كودك ديرآموز دچار مشكلات روانشناختي مانند اعتماد بنفس و عزت نفس پايين، افسردگي و نااميدي شود. همين موضوع سبب تشديد مشكلات اين كودكان مي‌شود.

نشانه ها و راه تشخيص كودكان ديرآموز

عمده‌ترين راه تشخيص كودكان ديرآموز از طريق انجام و تفسير آزمون‌هاي هوش و عملكرد تحصيلي كودك است كه توسط يك روانشناس ارزيابي و انجام مي‌شود. نمرات آزمون اين كودكان نه آنقدر بالا است كه در رديف كودكان با هوش طبيعي باشد نه آنقدر پايين كه در رديف كودكان با نيازهاي خاص قرار بگيرند، بنابراين كودكان ديرآموز در مرز بين اين دو گروه قرار دارند از اين جهت ممكن است تشخيص اين مسئله براي خانواده كمي دشوار باشد، زيرا كه اين كودكان در زندگي روزمره مشكلي تجربه نمي‌كنند و زماني كه به مدرسه مي‌روند مشكل‌شان شروع مي‌شود.

عمده‌ترين مشكلي كه اين كودكان با آن روبرو مي‌شوند، درك محدود اطلاعات عمومي، دايره واژگان پايين، مشكل در درك مفاهيم انتزاعي،  مشكل در خواندن و فهميدن مطالب درسي كتاب و… مي‌باشد. از اين جهت براي ارزيابي و تشخيص دقيق اين كودكان انجام آزمون‌هاي هوش استاندارد شده و ارزيابي توسط يك روانشناس ضروري است.

دلايل و علت ديرآموز بودن كودكان

علت دقيق اين كه چرا برخي از كودكان ديرآموز مي‌شوند، به طور دقيق مشخص نشده است. با اين حال مي‌تواند مجموعه‌اي از عوامل زيستي، رواني، محيطي و آموزشي را به عنوان ريشه ديرآموز بودن كودكان در نظر گرفت. به طور كلي در خانواده‌هايي كه كودكان ديرآموز يا مبتلا به اختلال يادگيري وجود داشته باشد به احتمال بيشتري ساير اعضاي خانواده هم درگير چنين مشكلاتي مي‌شوند.

اين مسئله هم مي‌تواند نشان دهنده تاثير عوامل وراثتي باشد، هم نشان دهنده ضعف و فقر آموزشي در محيط خانواده. علاوه بر اين، آسيب‌ها و صدمات وارد شده به سر چه در دوران جنين و چه در كودكي مي‌تواند مشكلات اين چنيني براي ايجاد كند. 

📌اختلالات حسي حركتي

يكي از دلايل كودكان ديرآموز در مورد يادگيري، ناتواني هاي حسي حركتي آنهاست. براي مثال كودكاني كه دچار نابينايي يا ناشنوايي هستند؛ طبيعي است كه براي يادگيري بايد فرايند طولاني تري را طي كنند. بروز مشكلات حركتي نيز باعث اختلال در يادگيري افراد مي‌شود.

📌اختلالات زباني و كلامي

به طور كلي درك زباني و كلمات، نقش مهمي در فرايند يادگيري دارند. برخي از كودكان ديرآموز، به اين دليل نمي‌توانند در مورد درك مفاهيم مختلف، عملكرد خوبي داشته باشند. آنها بايد براي درك مطالب مختلف زمان بيشتري گذاشته و همچنين بيشتر نياز به كمك كنند.

📌مشكلات يادگيري

همانطور كه به اين مورد اشاره شد؛ وجود اختلالات يادگيري در مورد كودكان ديرآموز مي‌تواند بسيار تاثير گذار باشد. در واقع دليل اصلي دير آموختن مسائل مختلف براي آنها، ابتلا به اختلالات يادگيري مختلف است. اختلالات يادگيري تا حد زيادي قابل درمان هستند و والدين مي‌توانند اين مورد را كنترل كنند.

📌محيط

از آنجايي كه كودكان از محيط خود تاثير زيادي مي‌گيرند؛ در مورد يادگيري نيز بايد در محيطي غني و آرام قرار گيرند. والدين نيز جزئي از محيط كودكان ديرآموز محسوب مي‌شوند كه بايد در مورد رفتارهاي خود و همچنين امكاناتي كه در اختيار كودكان خود قرار مي‌دهند؛ دقت نمايند.

شيوه برخورد با كودكان ديرآموز

در درجه اول والدين كودك بايد صبر و تحمل بيشتري از خودشان نشان دهند و زمان بيشتري را براي آموزش به كودك خود در نظر بگيرند. به طور كلي نگرش كودك ديرآموز نسبت به محيط مدرسه و مباحث آموزشي معمولاً منفي است و پيشرفت تحصيلي پايين‌تري دارند و به طور كلي نسبت به حضور در كلاس و… علاقه‌مند به نظر نمي‌رسند.

اين مسئله عمدتاً به دليل مقايسه اين كودكان با ساير كودكان به وجود مي‌آيد. مقايسه كردن و سرزنش كردن كودكان ديرآموز باعث مي‌شود تا نسبت به مباحث درسي بي‌علاقه و بي‌انگيزه شود و اعتماد بنفس و عزت نفس‌اش كاهش پيدا كند.

اولين كاري كه در ارتباط با كودكان ديرآموز بايد انجام داد اين است كه به اندازه كافي به آن‌ها انگيزه داده شود تا نگرش منفي از آن‌ها دور شود. بايد به كودكان آموزش بيشتري داشته شود و تاكيد شود كه آن‌ها اختلال عصب شناختي يا عقب ماندگي ذهني ندارند، فقط در سال‌هاي اوليه تحصيل نياز به آموزش بيشتر دارند.

حضور در مدارس استثنايي مي‌تواند نتيجه معكوسي براي اين كودكان داشته باشد، زيرا هرچقدر آموزش كمتري دريافت كنند (در مدارس استثنايي سطح آموزش پايين‌تر است) نسبت به همسالانشان بيشتر عقب مي‌مانند. بنابراين به عنوان يك والد يا معلم بايد نسبت به ساير همسالان، بيشتر با او كار كنيد تا اين ويژگي ديرآموز بودن كودك جبران شود. 

ساير نكات شيوه برخورد با كودك ديرآموز

  • از برچسب زدن كودك به اينكه اختلال دارد پرهيز كنيد
  • نسبت به محيط مدرسه و آموزش مطالب درسي نگرشي مثبت در او به وجود بياوريد
  • اگر كودك مبحث آموزشي را متوجه نمي‌شود او را تنبيه نكنيد، بلكه مطلب را كم كم و قدم قدم به او آموزش دهيد. 
  • مهارت‌ها و توانايي‌هاي او را بشناسيد و آن‌ها را ارتقا دهيد.
  • مسئوليت‌هاي كوچك را به او واگذار كنيد تا اعتماد به نفس و عزت نفسش افزايش پيدا كند.
  • مشكلات روانشناختي احتمالي مانند افسردگي، اضطراب و… را با كمك روانشناس برطرف كنيد.

به طور كلي نوع نگرش و تلاش والدين در جهت پيشرفت اين كودكان تاثير زيادي دارد. توصيه مي‌شود اگر كودك ديرآموزي داريد حتما از يك روانشناس كودك كمك دريافت كنيد تا بر اساس شرايط و ويژگي منحصر به فرزندتان راهكاريي را براي شما در نظر بگيرد.

چالش هاي كودكان ديرآموز

كودكان ديرآموز، از زماني كه اين تشخيص را دريافت مي‌كنند و به طور كلي در محيط قرار مي‌گيرند؛ مشكلات زيادي را تجربه خواهند كرد. اين كودكان بايد در مقايسه با همسالان خود تلاش بيشتري كرده و اين موضوع از نظر رواني، فشار زيادي را به آنها وارد كند. كودكان ديرآموز، گاهي از طرف والدين و حتي مريبان خود مورد سرزنش و شماتت قرار گرفته و آسيب هاي روحي زيادي را تجربه مي‌كنند.

درمان كودكان ديرآموز

در مورد كودكان ديرآموز و كمك به آنها براي پشت سرگذاشتن اين دوران، راه هاي زيادي وجود دارد. خانواده ها بايد از خدمات تخصصي مثل فيزيوتراپي، گفتار درماني، كار درماني، خدمات روانشناختي و… براي درمان كودك خود استفاده كنند. مجموعه اي از اين روش ها اثربخش بوده و باعث تسريع در فرايند درمان مي‌گردد. در اين دوران والدين و همچنين مربيان آموزشي بايد صبور باشند و از كودك حمايت كنند.

سخن پاياني

كودكان ديرآموز، گاهي مبتلا به عقب ماندگي هاي ذهني هستند؛ اما هر كودكي كه در فرايند يادگيري دچار مشكل مي‌شود؛ لزوما عقب مانده نيست. به همين دليل بايد براي روش هاي درماني و حتي نحوه برخورد با اين كودكان، تمايز قائل شد و همچنين از متخصص كمك گرفت. خانواده ها در اين مورد نقش مهمي دارند. بهتر است در اين مورد به كودكان فشاري وارد نكرده و از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودكان دير آموز مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا امكان تحصيل در مدارس عادي براي كودكان ديرآموز وجود دارد؟

كودكان ديرآموز به تنهايي نسبت به همسالانشان عقب‌تر هستند و زمانيكه در مدارس مخصوص كودكان با نيازهاي خاص تحصيل كنند توانايي و تأخيرشان بيشتر مي‌شود. ديرآموز بودن كودك نشان دهنده يك اختلال عصبي رشدي يا رواني نيست و با ارائه تمرين‌ها و آموزش‌هاي بيشتر مي‌توان اين مسئله را بهبود داد. از اين جهت هرچه با كودكان ديرآموز بيشتر كار شود و محيط تحصيلي غني‌تري داشته باشند زودتر مي‌توانند به همسالان خود برسند.

منبع: كودكان ديرآموز


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كودكان ديرآموز،
موضوع:
[ ۵ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۱۶:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص ام دي (MD) يا ام دي ام اي (MDMA) بيشتر از هر نام ديگري به اسم‌اكستازي شناخته مي‌شود. ام‌دي يااكستازي‌ اولين بار به‌عنوان دارويي براي كاهش اشتها مورداستفاده قرار گرفت. بااينكه اين دارو تأثير بسيار بالايي در كاهش اشتها و لاغري دارد بااين‌حال اثرات اعتيادآور آن باعث شد كه خريدوفروش و استفاده از ام‌دي خيلي زود ممنوع اعلام شود. اما متأسفانه از همان زمان تاكنون قرص ام‌دي به‌صورت غيرقانوني خريدوفروش مي‌شود

 

. يكي از مهم‌ترين دلايل افزايش استفاده از قرص ام دي اين است كه بعضي‌ها به‌اشتباه تصور مي‌كنند ام‌دي اعتيادآور نيست. اما واقعيت اين است كه استفاده از اين دارو تأثيرات مخرب بسياري روي مغز و ساير قسمت‌هاي بدن مي‌گذارد. به همين خاطر اگر نشانه‌هاي استفاده از اين دارو را در هر يك از اطرافيان مي‌بينيد و يا خودتان درگير استفاده از آن شده‌ايد هرچه سريع‌تر راجع به اين موضوع از يك متخصص ترك اعتياد كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره تلفني در زمينه قرص ام دي ام اي در هر ساعت از روز مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: قرص ام دي ام اي (MDMA)

قرص ام دي چيست

ام‌دي نام اختصار يافته ‌ام‌دي‌ام‌اي يا (متيل‌دي‌اكسي‌مت‌آمفتامين) است. اين ماده با نام‌هاي قرص اكس، اكستازي، آدم و قرص‌هاي شادي‌بخش هم در بين جوانان شناخته مي‌شود. ام‌دي خالص درواقع يك پودر سفيدرنگ است كه بوي بسيار بدي هم مي‌دهد. اما به‌صورت قرص، كپسول و همين‌طور برچسب‌هاي پوستي و در رنگ‌هاي مختلف هم ديده مي‌شود.

عملكرد قرص ام دي

ام‌دي‌ام‌اي ماده‌اي شبيه به آمفتامين است. با ورود ام‌دي به بدن ترشح سه ماده شيميايي سروتونين، دوپامين و نور آدرنالين افزايش پيدا مي‌كند. با توجه به نقشي كه اين سه ماده در افزايش انرژي و همين‌طور احساس شادي و سرخوشي دارند ام‌دي را مي‌توان يكي از داروهاي محرك دانست. استفاده از اين دارو باعث افزايش انرژي، احساس سرخوشي و همين‌طور كاهش نياز به خواب خواهد شد.

نشانه هاي استفاده از قرص ام دي

در هر قرص بين 9 تا 117 ميلي‌گرم ام‌دي‌ام‌اي وجود دارد. به همين خاطر اينكه فرد پس از استفاده از اين قرص چه نشانه‌هايي را تجربه مي‌كند به غلظت ماده موجود در هر قرص بستگي دارد. حالت خلقي فرد، ميزان مصرف و همين‌طور سابقه اعتياد ازجمله ديگر عواملي هستند كه روي بروز نشانه‌ها اثر خواهند گذاشت. نشانه‌هاي استفاده از ام‌دي ظرف 3 تا 4 ساعت به اوج خود مي‌رسد. بااين‌حال در حدود 12 ساعت طول مي‌كشد تا اين ماده به‌طور كامل از بدن خارج شود. ازجمله نشانه‌هايي كه خبر از مصرف ام‌دي مي‌دهند مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

  • احساس شادي و سرخوشي كه با حالت هميشگي فرد تفاوت دارد
  • بالا رفتن اعتمادبه‌نفس
  • برقراري روابط اجتماعي بيش‌ازحد با ديگران
  • كاهش اشتها و احساس نكردن گرسنگي
  • افزايش انرژي و كاهش نياز به خواب

دقت داشته باشيد كه اين نشانه‌ها مي‌توانند در صورت استفاده از ساير محرك‌ها هم ايجاد بشوند. به همين خاطر زماني كه با اين نشانه‌ها در كسي مواجه مي‌شويد به‌جاي تشخيص گذاري يا درمان‌هاي خانگي هر چه سريع‌تر فرد را به يك مركز درماني انتقال دهيد.

عوارض جانبي قرص ام دي

عوارض كوتاه‌مدت جسمي و رواني

  • تنش عضلاني
  • حالت تهوع يا استفراغ
  • تيرگي ديد
  • حركت سريع مردمك چشم
  • تعريق
  • خشكي دهان
  • بي‌قراري حركتي
  • تپش قلب
  • اضطراب شديد و حملات پانيك
  • كاهش قدرت تمركز
  • توهم

عوارض بلندمدت جسمي و رواني

  • آسيب‌هاي جدي به بخش‌هايي از مغز كه مسئول خواب و يادگيري هستند
  • اختلالات حافظه و دمانس
  • بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي و اضطراب
  • بدبيني يا پارانويا
  • بيماري‌هاي كبد
  • كاهش سيستم ايمني بدن

دلايل اعتياد به قرص ام دي ام اي

يكي از جدي‌ترين سؤالات اين است كه با وجود اين‌همه پيامد منفي چرا باز هم روزبه‌روز بر تعداد كساني كه به سراغ استفاده از اين ماده مي‌روند افزوده مي‌شود؟ يكي از اصلي‌ترين دلايل اين موضوع جذابيت حالاتي است كه پس از استفاده از اين دارو تجربه مي‌شود. افزايش انرژي و احساس خوشحالي و سرخوشي چيزي است كه بسياري از ما به دنبال رسيدن به آن هستيم. به‌علاوه گاهي اوقات دوستان و اطرافياني كه از اين ماده استفاده كرده‌اند چنان با جذابيت از آن صحبت مي‌كنند كه شخص براي استفاده از آن تحريك مي‌شود.

سؤال بعدي اين است كه چرا استفاده از اين ماده ادامه پيدا مي‌كند؟ رفتارگرايان معتقدند انسان‌ها ذاتاً به دنبال كسب لذت و حال خوب هستند. به همين خاطر اگر رفتاري اين احساس لذت را در آن‌ها زنده كند قطعاً آن را تكرار خواهند كرد. استفاده از قرص ام دي هم در چند بار اولي كه مورداستفاده قرار مي‌گيرد همين‌طور است.

درواقع فرد با مصرف آن احساس لذت مي‌كند و به همين خاطر استفاده از اين ماده را ادامه مي‌دهد. اما زماني كه بدن و روان شما به اين ماده وابسته مي‌شود ديگر براي كسب لذت استفاده از آن را ادامه نمي‌دهيد. در اين شرايط مصرف نكردن قرص ام دي باعث بروز نشانه‌هاي ناخوشايند رواني مثل تحريك‌پذيري مي‌شود و به همين خاطر شما مجبوريد براي رسيدن به حالت تعادل يا به‌عبارت‌ديگر جلوگيري از حال بد به مصرف دارو ادامه دهيد.

ترك اعتياد به قرص ام دي

همان‌طور كه گفتيم قرص ام دي هم مانند ساير داروهاي محرك اعتيادآور است. به همين خاطر درصورتي‌كه نشانه‌هاي استفاده از آن را در خود يا هر يك از اطرافيان مي‌بينيد براي جلوگيري از عوارض منفي بيشتر هرچه سريع‌تر به يك متخصص مراجعه كنيد.

اهميت مشاوره در ترك

ام‌دي مانند ساير مواد محرك وابستگي رواني شديدي ايجاد مي‌كند. يعني فرد به‌صورت رواني احساس مي‌كند نياز دارد اين ماده را پيدا كرده و از آن استفاده كند. به همين خاطر است كه بسياري از مواقع كساني كه تجربه اعتياد به قرص ام دي را دارند حتي پس از ترك بازهم به سراغ استفاده از اين مخدر مي‌روند. درواقع تا زماني كه وابستگي رواني به اين ماده از بين نرفته باشد تمامي فعاليت‌هاي ديگر براي ترك اعتياد بي‌نتيجه خواهد ماند. به همين خاطر است كه متخصصان هميشه توصيه مي‌كنند جلسات روان‌درماني و بازپروري را در ترك اعتياد به هر نوع ماده مخدر جدي بگيريد.

براي دريافت مشاوره تلفني در زمينه قرص ام دي ام اي در هر ساعت از روز مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

قرص ام‌دي چيست؟

ام‌دي نام مختصر ام‌دي‌ام‌اي است كه در ميان مردم بيشتر با نام قرص اكس يا اكستازي شناخته مي‌شود.

آيا قرص ام‌دي اعتيادآور است؟

ام‌دي مانند ساير داروهاي محرك اعتيادآور است. اما اعتياد به آن بيش از آنكه حالت وابستگي بدني داشته باشد به‌صورت تمايل رواني به مصرف مجدد خود را نشان مي‌دهد.

منبع: قرص ام دي ام اي (MDMA)


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص ام دي ام اي (MDMA)،
موضوع:
[ ۵ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۱۱:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تحقير همسر يا مسخره كردن همسر از آن دسته رفتارهايي است كه مي‌تواند هر نوع ازدواجي را به خطر بياندازد. در صورتي‌كه اين تحقيرها ادامه داشته باشد حتي ممكن است ازدواج به جدايي ختم شود. اما چرا اين مشكل ايجاد مي‌شود و چطور مي‌توانيم آن را برطرف كنيم؟ واقعيت اين است كه در بسياري از مواقع همسري كه دست به تحقير و مسخره كردن مي‌زند، نمي‌داند كه تا چه حد در حال ضربه زدن به ريشه زندگي و رابطه عاطفي خود است. به همين خاطر معمولاً روانشناسان توصيه مي‌كنند، راجع به احساسات خود با همسرتان صحبت كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تحقير همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تحقير همسر

تحقير همسر

همه زندگي ها با پستي و بلندي هاي زيادي همراه است. اما زندگي مشترك به منظور همراهي و هم قدم بودن است. زماني زندگي مشترك معنا پيدا مي‌كند كه با يكديگر هم مسير باشيد. اما اينكه هر زمان و در هر موقعيتي از همسر خود انتقاد منفي داشته باشيد و او را تحقير كنيد، درست نيست. تحقير همسر به مرور زمان باعث دوري از شما مي‌شود و ديگر نمي‌توانيد با او هم عقيده و هم مسير باشيد. از ميزان صميميت شما كاسته مي‌شود و به طور كل زندگي با آسيب هاي جبران ناپذيري روبرو مي‌شود. در اين مقاله دلايل و تمامي جوانب تحقير همسر را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

دلايل تحقير همسر

تحقير همسر به دلايل مختلفي پديد مي‌آيد. معمولا اين انتقادهاي منفي و رفتارهاي نامناسب ريشه محكمي دارد. در اين بخش مقاله شما را با دلايل تحقير همسر آشنا كرده‌ايم.

📌 گذشته تلخ

از دلايل تحقير همسر مي‌توان به گذشته تلخ اشاره كرد. بسياري از كساني كه دست به تحقير ديگران مي‌زنند خود، قرباني تحقير هستند. اين افراد به دليل خشم فروخورده‌اي كه دارند ناخواسته با ديگران همان‌طور برخورد مي‌كنند كه با آن‌ها رفتار شده است. در اين شرايط فرد ياد مي‌گيرد كه وقتي از ديگران ناراحت است اجازه دارد بر سرشان داد بزند يا آن‌ها را كوچك كند.

📌 تحقير همسر به دليل بلد نبودن ارتباط صحيح

گاهي اوقات تحقير همسر به اين خاطر اتفاق مي‌افتد كه طرف مقابل شما رفتار صحيح با ديگران را بلد نيست. كساني كه ديگران را تحقير مي‌كنند معمولاً بلد نيستند احساسات خود را به شكلي مناسب بيان كنند يا هيجانات خود را كنترل كنند. به همين خاطر معمولاً خواسته خود را با عصبانيت و فرياد يا با تمسخر ديگران بيان مي‌كنند.

📌 شخصيت خودشيفته

شخصيت‌هاي خودشيفته هميشه خود را بهتر از ديگران مي‌دانند؛ به همين خاطر مسخره كردن ديگران و تحقير همسر برايشان موضوع خاصي نيست. آن‌ها به دليل احساس كاذب بي‌نقص بودن فرض مي‌كنند اجازه دارند هر طور دل‌شان مي‌خواهد با ديگري رفتار كنند. به‌علاوه احساس مي‌كنند هميشه آنچه مي‌گويند و انجام مي‌دهند از ديگران بهتر است و به همين خاطر هر جا كه رفتار ديگران مطابق ميل‌شان نبود اجازه دارند آن را بيان كنند.

📌 تحقير همسر به دليل كمال‌گرايي

كمالگرايي از ديگر دلايل تحقير همسر است. افراد كمال‌گرا دوست دارند همه‌چيز را تمام و كمال و بدون عيب و نقص داشته باشند. به همين خاطر معمولاً تلاش‌هاي ديگران به چشم آن‌ها نمي‌آيد؛ مهم نيست كه شما براي يك موضوع چقدر زحمت كشيده باشيد اگر آن را به‌طور صد در صد تحويل شخصيت كمال‌گرا ندهيد، بايد انتظار تحقير شدن از جانب او را داشته باشيد. كساني كه دچار كمال‌گرايي هستند فكر مي‌كنند ديگران هم بايد مثل آن‌ها هميشه به دنبال موفقيت‌هاي صددرصدي باشند.

📌 تحريك‌ پذيري و بيماري‌ هاي روحي

يكي از دلايل تحقير همسر يا پرخاش، تحريك‌پذيري بالا است. بيماري‌هاي روحي يا شرايط سخت زندگي گاهي باعث مي‌شوند كه طرف مقابل شما ازنظر روحي خسته باشد. در اين شرايط اكثر ما بهانه‌گير مي‌شويم و ممكن است بي‌دليل دست به تحقير طرف مقابل بزنيم. در چنين شرايطي معمولاً توصيه مي‌شود به‌جاي درمان تحقير كردن، راهكاري براي درمان تحريك‌پذيري پيدا كنيد.

📌 اثبات قدرت

اثبات قدرت از ديگر دلايل تحقير همسر است. بسياري از كساني كه همسر خود را تحقير مي‌كنند از درون احساس كمبود مي‌كنند. اين افراد معمولاً مي‌خواهند با ايراد گرفتن يا مسخره كردن همسرشان به او و ديگران بگويند كه از همسرشان بالاتر هستند. اين درحاليست كه آن‌ها از درون عميقاً احساس ضعف مي‌كنند و اين رفتار هرگز نمي‌تواند آرامش را به آن‌ها برگرداند.

پيامدهاي تحقير همسر

همانطور كه گفته شد، تحقير همسر به مرور زمان آينده را تحت تاثير قرار مي‌دهد. و زندگي را مختل مي‌كند. به همين دليل در اين بخش مقاله شما را با پيامدهاي تحقير همسر آشنا كرده ايم تا از اين رفتار جلوگيري كنيد.

✨ سرد شدن رابطه عاطفي

تحقير همسر يكي از پيامدهاي تحقير همسر است. وقتي يك نفر دائماً ما را تحقير مي‌كند احساس خشم و ناراحتي بسياري را تجربه مي‌كنيم. در اين شرايط اگر نتوانيم راه چاره‌اي پيدا كنيم چيزي كه كم‌كم از بين مي‌رود علاقه‌اي است كه به او داريم. درواقع به‌تدريج از علاقه ما به همسرمان كم مي‌شود و جاي آن را خشم و حرف‌هاي نزده مي‌گيرد. اين شرايط باعث مي‌شود تا رابطه عاطفي به‌تدريج به سمت سرد شدن حركت كند.

✨ خيانت و جدايي

يكي از پيامدهاي تحقير همسر، خيانت  جدايي است. وقتي رابطه عاطفي ميان شما و همسرتان به سمت خشم و ناراحتي پيش مي‌رود درواقع هرروز در حال دورتر شدن از يكديگر هستيد. اگر براي تغيير اين شرايط فكري نكنيد يك روز متوجه مي‌شويد كه ديگر هيچ علاقه‌اي به همسرتان نداريد. در اين شرايط بسياري از زوجين تصميم مي‌گيرند از يكديگر جدا بشوند. اما درعين‌حال اين رفتار زمينه را براي خيانت هم باز مي‌كند. وقتي همسر شما عشق و آرامشي كه بايد را به شما هديه نمي‌دهد ممكن است سعي كنيد آن را در وجود شخص ديگري پيدا كنيد.

✨ رفتار متقابل

تحقير همسر پيامدي به نام رفتار متقابل نيز دارد. گاهي اوقات هم تحقير كردن‌هاي همسر باعث مي‌شود تا همسرتان تصميم بگيرد درست مثل خود شما رفتار كند. شايد بخواهيد با اين كارتان به طرف مقابل بفهمانيد كه از رفتارش چقدر ناراحت شده‌ايد. اما اين كارتان تنها باعث مي‌شود رابطه شما دچار مشكلات بيشتري شود.

✨ آسيب ديدن فرزندان

يكي از اصلي‌ترين پيامدهاي تحقير همسر كه در آن والدين به هم احترام نمي‌گذارند يا رابطه‌شان پر از محبت نيست، آسيب ديدن فرزندان است. در اين شرايط علاوه بر اينكه فرزند شما درخطر بسياري از بيماري‌هاي روحي قرار مي‌گيرد؛ او از شما و همسرتان ياد مي‌گيرد كه در مقابل اشتباهات ديگران گذشت نداشته باشد و با آن‌ها به‌صورت تحقير و تمسخر رفتار كند.

در مقابل تحقير همسر چطور برخورد كنيم؟

تحقير همسر به روش هاي مختلفي صورت مي‌گيرد كه بهتر است براي واكنش دادن در مقابل آن، با توجه به شدت و همچنين نوع آن عمل كنيم. براي مثال برخي از روش هاي فيزيكي استفاده كرده و يا با رفتارهاي خود، همسر را تخريب مي‌كنند. اما در موارد ديگر زوجين تنها از روش كلامي استفاده كرده و از لحاظ رواني طرف مقابل را تحقير مي‌كنند. به طور كلي براي متوقف شاختن اين موضوع، افراد مي‌توانند از روش هاي زير استفاده كنند. براي اطلاع از روش هاي موثر رفتار با همسر كليك كنيد.

🟡 با همسرتان صحبت كنيد

در اقدام اول براي مقابله با تحقير همسر، با همسر خود صحبت كنيد. وقتي از رفتاري در همسرتان ناراحت هستيد هرگز سكوت نكنيد. سكوت در چنين شرايطي باعث مي‌شود كه او احساس كند شما مشكلي با رفتارهايش نداريد. سعي كنيد در يك فضاي آرام و دوستانه با همسرتان صحبت كنيد و به او بگوييد كه رفتارش باعث مي‌شود چه احساسي داشته باشيد. سپس سعي كنيد باهم براي شرايط پيش‌آمده راه‌حل پيدا كنيد.

🟠 به تحقير همسر به ديد انتقاد بنگريد

در مقابل تحقير همسر، به ديد انتقاد نگاه كنيد. فارغ از اينكه رفتار همسر شما چقدر ناراحت‌كننده است يك‌ بار با خودتان به صحبت‌هاي او ار فكر كنيد. چرا همسرتان شما را تحقير مي‌كند؟ آيا چيزي در درون شما نياز به تغيير كردن دارد؟ اگر احساس مي‌كنيد در رفتار همسرتان شما هم بي‌تقصير نيستيد بهتر است سعي كنيد براي تغيير برنامه‌ريزي كنيد.

🟣 علت اين رفتار را كشف كنيد

براي رفتار با تحقير همسر، به دنبال ريشه يابي رفتار باشيد. رفتارهاي او را بدون قضاوت بررسي كنيد. و يادداشت كنيد كه در چه مواقعي اين تحقيرها افزايش مي‌يابد. زماني كه ريشه يابي اين رفتار كشف شود، بروز واكنش بهتر خواهد شد.

🟤  رفتارهاي خود را زير نظر بگيريد

براي برخورد با تحقير همسر بايد رفتارهاي خود را زير نظر بگيريد. شايد شما به شيوه اي رفتار مي‌كنيد كه مناسب نيست و تمامي رفتار هاي همسرتان به دليل رفتار اشتباه شماست. روي نقطه ضعف هاي همسر خود دست نگذاريد كه اين رفتارها شديد تر مي‌شود.

⚪ دفاع از خود را فراموش نكنيد

زماني كه با تحقير همسر روبرو هستيد، بايد از خود دفاع كنيد. سكوت شما نشان از ضعف خواهد بود و زماني كه رفتار مناسبي از خود نشان ندهيد، ميزان اين بي احترامي ها نيز بيشتر خواهد شد.

🔴 او را همراهي نكنيد

اگر تحقير همسر در موقعيت هاي خاص مانند جمع خانواده خود و جمع هاي دوستانه بود؛ به او بگوييد تا زماني كه رفتار خود را اصلاح نكني؛ خانه پدر و دوستان تو نخواهم آمد. و نشان دهيد كه اين رفتار تاوان رفتارهايي است كه او بر جا گذاشته است.

🟢 از يك مشاور كمك بگيريد

همان‌طور كه گفتيم تحقير همسر يكي از موضوعاتي است كه مي‌تواند مشكلات بسياري را در زندگي شما به وجود بياورد. اين مشكلات به‌غيراز اينكه به رابطه عاطفي شما و همسرتان آسيب مي‌زند گاهي اوقات هم باعث مي‌شود فرزندانتان در اين شرايط آسيب ببينند. اما بعضي وقت‌ها هر كاري مي‌كنيم نمي‌توانيم شرايط را تغيير بدهيم يا تنها روزبه‌روز بيشتر از همسرمان فاصله مي‌گيريم.

در اين شرايط بهتر است از يك مشاور خانواده براي تغيير شرايط كمك بگيريد. مشاورين با توجه به تخصص و تجربه‌اي كه در اين شرايط دارند به‌خوبي مي‌توانند راهي براي بهبود رابطه ميان شما و همسرتان پيدا كنند. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد، تحقير همسر پيامدهاي بسياري دارد كه به دلايل مختلفي بروز مي‌كند. زماني كه با چنين مشكلي روبرو شديد؛ با همسر خود صحبت كنيد و ابراز احساسات خود را بيان كنيد. و از او بخواهيد كه براي افزايش رضايت زناشويي، از روانشناس براي بهبود زندگي كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تحقير همسر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

چرا بعضي‌ها همسر خود را تحقير مي‌كنند؟

تلاش براي اثبات قدرت، بلد نبودن روش‌هاي صحيح ارتباط و همين‌طور قرباني تحقير بودن ازجمله دلايل تحقير همسر هستند.

در مقابل تحقيرهاي همسرم چطور رفتار كنم؟

با همسرتان راجع به رفتاري كه دارد و همين‌طور احساسي كه از اين رفتار داريد صحبت كنيد. اگر احساس مي‌كنيد به‌تنهايي نمي‌توانيد اين مشكل را حل كنيد بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد.

منبع: تحقير همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تحقير همسر،
موضوع:
[ ۵ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۰۱:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

استرس در نوجوانان با توجه به اين كه از نظر رواني و جسمي در حال گذار هستند، مي‌تواند بسيار آسيب زا باشد. نوجواني سن تغييرات است، به علاوه در اين سنين به دلايل مختلفي همچون مشكلات مربوط به درس و يا فعاليت‌هاي اجتماعي و خانوادگي و هرگونه موقعيت جديدي، طبيعي است كه دچار استرس و اضطراب بشوند. اغلب نوجوانان درونگرا هستند و ممكن است والدين آن‌ها متوجه استرس‌هاي دروني‌شان نشوند.

 

در اين مواقع بهتر است والدين با اطلاع از علائم و نشانه‌هاي استرس در نوجوانان، به دنبال راهكاري براي از بين بردن استرس و اضطراب فرزندشان باشند. در ادامه علت ايجاد استرس در نوجوانان و راهكارهايي براي درمان و كنترل آن اشاره كرده‌ايم. 

براي دريافت مشاوره در زمينه استرس در نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: استرس در نوجوانان

استرس در نوجوانان

اگر فرزندتان در سنين نوجواني است و در بسياري از موقعيت‌هاي زندگي همچون كسب آمادگي براي شركت در يك امتحان و يا … دچار نگراني، تشويش، آشفتگي، افزايش ضربان قلب، عصبانيت و يا كج خلقي و بداخلاقي مي‌شود، در حقيقت او دچار استرس و اضطراب است.

در معنايي دقيق‌تر، بدن انسان به تجربه‌اي كه خطر ساز و يا سخت است، پاسخي را در قالب استرس و اضطراب مي‌دهد. حال اين موقعيت براي افراد در سنين نوجواني، مي‌تواند يك امتحان در مدرسه و يا صحبت كردن در يك جمع دوستانه باشد.

دختران و پسران در سنين نوجواني به استرس و اضطراب خود در موقعيت‌هاي مختلف، پاسخ‌هاي متفاوتي نيز مي‌دهند. همين موضوع سبب شده، برخي از آن‌ها به راحتي بتوانند به استرس خود غلبه كنند، اما برخي از آن‌ها نيز استرس و اضطراب را به شكل جدي‌تر و شديدتر تجربه مي‌كنند.

علت استرس در نوجوانان

استرس در تمامي سنين به سراغ انسان مي‌آيد، اما دوره نوجواني به دليل تغييرات بسياري كه فرد با آن‌ها روبه‌رو است، يكي از پراسترس‌ترين دوره‌هاي زندگي مي‌باشد. استرس‌هايي كه در پي عوامل فردي و محيطي ايجاد مي‌گردد.

مهم‌ترين موضوعي كه در استرس در نوجوان حائز اهميت است، توجه به اين نكته است كه چه عاملي باعث ايجاد استرس و اضطراب در او مي‌شود. در واقع شناسايي منشا استرس در نوجوانان مي‌تواند در كنترل آن كمك كننده باشد. در ادامه به مهم‌ترين دلايل و علت ايجاد استرس در نوجوانان اشاره كرده‌ايم :

  • استرس ناشي از شرايط تحصيلي
  • اضطراب ناشي از زندگي اجتماعي
  • استرس ناشي از شرايط مالي
  • رويدادهاي ناگوار در زندگي
  • روابط احساسي و عاشقانه
  • فشار محيط و هم‌سن‌ و سالان
  • استرس ناشي از تغييرات جسماني در سنين نوجواني
  • تغييرات جديد و جدي در زندگي
  • استرس ناشي از شرايط خانواده
  • رقابت كردن با خواهر و برادر
  • پايين بودن عزت نفس
  • رقابت‌هاي ناسالم با هم سن و سالان و دوستان
  • ضعف در مديريت زمان

نشانه هاي استرس در نوجوانان

گاه نوجوانان افرادي برونگرا هستند و پيرامون احساس و استرس‌هاي روزانه خود با پدر و مادرشان صحبت مي‌كنند. گاهي هم نوجوانان درونگرا بوده و داراي استرس‌هاي دروني هستند. در هر دو حالت استرس در نوجوانان داراي علائم و نشانه‌هايي است كه در ادامه به آن‌ها اشاره كرده‌ايم :

علائم احساسي و عاطفي

نوجواني كه از نظر احساسي و عاطفي تحت فشار است و داراي استرس مي‌باشد، اغلب علائم زير بروز مي‌دهد:

  • ناراحتي و احساس غم و اندوه مداوم
  • افسرده به نظر رسيدن
  • گوشه‌گير و كج خلق
  • عصباني بودن بي مورد
  • بي حال و نااميد
  • داراي رفتارهاي عجيب و غريب

علائم جسماني

استرس در نوجوانان داراي نشانه‌هاي جسماني و فيزيكي نيز مي‌باشد و جسم آن‌ها را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد. از علائم جسماني استرس در نوجوان مي‌توان به موارد زير اشاره كرد :

  • خستگي مداوم
  • سر درد
  • شانه درد
  • يبوست
  • تهوع
  • سرگيجه
  • تپش قلب
  • كم اشتهايي
  • كاهش و يا افزايش وزن
  • حملات پانيك
  • تنفس سريع

نشانه هاي رفتاري استرس در نوجوانان

استرس داشتن در سنين نوجواني، باعث تغييراتي در رفتار فرد نيز مي‌شود. از علائم رفتاري استرس در نوجوانان مي‌توان به موارد زير اشاره كرد :

  • تغيير در عادات خواب (خواب زياد يا خواب كم)
  • تغيير در عادات غذا خوردن (پرخوري و يا كم اشتهايي)
  • عادات عصبي مثل ناخن جويدن
  • عدم تمايل به انجام فعاليت‌هاي لذت بخش
  • تمابل به الكل يا مواد مخدر
  • داشتن رفتارهاي تهاجمي

نشانه هاي شناختي

از نشانه‌هاي شناختي استرس در نوجوان كه كمتر مورد توجه خانواده‌ها قرار مي‌گيريد نيز بايد توجه كرد. خانواده‌ها با برقراري ارتباطي سالم با نوجوان خود مي‌توانند به راحتي اين شرايط را مديريت نمايند.

  • تاثير بر روي حافظه
  • فراموشي انجام كارها
  • رفتارهاي غيرمنطقي

راه هاي كنترل و درمان استرس در نوجوانان

استرس با دلايل مختلفي در نوجوانان ايجاد مي‌گردد، اما درمان آن نيز با راهكارهاي بسياري امكان‌پذير است. در ادامه به مهم‌ترين راه‌هايي كه سبب كنترل استرس در نوجوانان مي‌شود، اشاره كرده‌ايم.

خواب كافي و با كيفيت

افراد در سنين نوجواني با چالش‌هاي بسياري همچون درس خواندن، داشتن فعاليت‌هاي اجتماعي و خانوادگي مواجه هستند. اين دلايل مي‌توانند سبب شود آن‌ها شب‌ها دير بخوابند و صبح‌ها نيز زود بيدار شوند و نتوانند خواب كافي داشته باشند.

خواب كم باعث ايجاد اختلال در عملكرد مغز مي‌شود. عملكرد ضعيف مغز نيز موجب بروز استرس و اضطراب مي‌گردد. بنابراين از مهم‌ترين عواملي كه مي‌تواند باعث كاهش استرس شود، داشتن خواب كافي و البته با كيفيت است. بهتر است نوجوان براي داشتن تمركز و عدم خستگي در طي روز، حداقل در طول شب حدود 8 ساعت بخوابند.

داشتن فعاليت جسمي

فعاليت‌هاي جسمي و ورزش كردن، باعث كاهش استرس در سنين مختلف، به ويژه سنين نوجواني مي‌شود. بهتر است نوجوانان روزانه نيم ساعت را به ورزش كردن اختصاص دهند.

ورزش كردن و فعاليت جسمي، حتي مي‌تواند يك پياده روي كوتاه باشد. به عنوان مثال نوجوانان مي‌توانند مسير مدرسه تا خانه را به جاي استفاده از وسايل نقليه، پياده‌روي كنند.

داشتن تغذيه و رژيم غذايي سالم

از ديگر مواردي كه در جهت كاهش و درمان استرس در نوجوان كاربرد دارد، تغذيه و رژيم غذايي سالم مي‌باشد. توصيه مي‌شود نوجوانان به جاي مصرف غذاهاي آماده و فست فودها و يا تنقلات از ميوه، سبزي، لبنيات و غذاهاي حاوي پروتئين استفاده كنند.

البته لازم است اشاره كنيم كه توصيه ما استفاده از يك رژيم غذايي متعادل است و بهتر است نوجوانان پرخوري نكنند. استفاده از مواد غذايي مثل توت، شكلات تلخ، شير و گوشت بوقلمون مي‌تواند در كاهش استرس در نوجوانان موثر باشد.

حمايت والدين از نوجوان

نوجواني سنين تغيير و تحول است و ممكن است آن‌ها در برابر موضوعات مختلف، نتوانند آنطور كه بايد تصميم گيري كنند و با تنش و استرس مواجه شوند.

در اين زمان، حمايت والدين از فرزند نوجوانشان مي‌تواند زمينه كاهش استرس را براي او فراهم كند. لازم است والدين همواره به ياد داشته باشند كه سرزنش، تحقير و تنبيه نوجوانان شرايط را هم براي آن‌ها و هم براي فرزندشان سخت‌تر خواهد كرد. بنابراين لازم است همواره حمايتگر و پشتيبان فرزند خود باشند.

تمركز بر نقاط مثبت

معمولا استرس در نوجوانان سبب مي‌شود، آن‌ها بر روي آنچه كه ندارند و يا نقاط ضعفشان است، تمركز كنند. ايجاد نگرش مثبت و تمركز بر روي نقاط مثبت مي‌تواند به نوجوان كمك كند، استرس كم‌تري را متحمل گردد.

به عنوان والدين مي‌توانيد به فرزندتان راه‌هاي تقويت اعتماد به نفس را بياموزيد، تا او در مواجه با سختي‌هاي زندگي بتواند با تكيه بر نقاط قوت خود، تصميم‌گيري درست داشته باشد و از استرس‌هايش بكاهد.

بيشتر بخوانيد : موفقيت در نوجواني

پيامدهاي استرس در نوجوان

به طور كلي تاثير استرس در نوجوان بر مغز اوست. از آنجايي كه نوجوانان در اين سنين تغييرات زيادي را از لحاظ جسماني تجربه مي‌كنند و همچنين برخي از تغييرات جبران ناپذير هستند؛ به همين دليل استرس مي‌تواند تاثيرات بسيار بدي بر سلامت نوجوانان داشته باشد. از طرفي هورمون هايي كه در حين استرس در بدن نوجوان ترشح مي‌شوند؛ سيستم ايمني بدن را تضعيف كرده و باعث تاثير بر بخش هاي ديگر بدن مي‌شود.

بي خوابي، كمبود اشتها، ريزش مو، اختلال در فشار خون و ضربان قلب و… همگي از عوارض استرس در اين دوران هستند. دوران بلوغ استرس و اضطراب زيادي را براي نوجوانان به همراه مي‌آورد؛ از طرفي عوامل محيطي نيز تشديد كننده اين استرس هستند؛ به همين دليل افراد براي جلوگيري از پيامدهاي اين موضوع افراد بهتر است اقدامات لازم را انجام دهند.

سخن پاياني

همه افراد در سنين مختلف، استرس را تجربه مي‌كنند. از طرفي گاهي اين استرس مفيد بوده و براي افراد محركي براي انجام امور است. اما اگر اين استرس مزمن شود و يا بر زندگي شخصي و اجتماعي افراد تاثير گذارد؛ بهتر است افراد براي درمان آن اقدام كنند. استرس در نوجوانان موضوعي تقريبا شايعي است؛ كه به دلايل مختلفي اتفاق مي‌افتد. از طرفي علائم آن نيز در افراد متفاوت است. خانواده ها در اين زمينه نقش مهمي ايفا كرده و مي‌توانند با كمك مشاور و روانشناس به فرزند خود كمك كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه استرس در نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

علت استرس در نوجوانان چيست؟

علت استرس در نوجوانان مي‌تواند به دلايل مختلف و ناشي از شرايط تحصيلي، زندگي اجتماعي، شرايط مالي، رويدادهاي ناگوار، روابط احساسي و عاشقانه، فشار محيط و رقابت هاي هم‌سن‌ و سالان، تغييرات جسماني و … باشد. 

منبع: استرس در نوجوانان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: استرس در نوجوانان،
موضوع:
[ ۴ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۲:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

انواع مواد مخدر در اصطلاح عاميانه به هرگونه ماده‌اي كه خاصيت وابستگي دارد، گفته مي‌شود. اما مواد مخدر در اصطلاح تخصصي گروه خاصي از مواد را در بر مي‌گيرند. مواد مخدر از گياه خشخاش به دست مي‌آيند، داراي ماده موثره مورفين هستند و خاصيت ضد درد و تسكين دهندگي دارند. در اين مقاله انواع مواد مخدر در اصطلاح تخصصي را مورد بررسي قرار داده‌ايم كه از جمله مهم‌ترين آن ها مي توان به ترياك، شيره، سوخته و هروئين اشاره كرد. نسبت به هر كدام از اين مواد ممكن است ديدگاه اشتباهي وجود داشته باشد، در ادامه به طور كامل ويژگي‌هاي مواد مخدر را شرح داده‌ايم

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع مواد مخدر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: انواع مواد مخدر

انواع مواد مخدر | مخدر چيست؟

در اصطلاح عاميانه مردم به هر گونه موادي كه باعث اعتياد و وابستگي شود مواد مخدر مي‌گويند؛ اما در اصطلاح تخصصي مخدرها گروه خاصي از مواد اعتيادآور هستند كه به آن ها مواد افيوني نيز گفته مي‌شود. اين مواد از گياه خشخاش به دست مي‌آيند و حاوي مورفين هستند. در نتيجه مي‌توانند خاصيت تسكين دهندگي و كاهش درد را به همراه بياورند. از همين رو بسياري از افراد به طور خودسرانه داروها و مواد مورفين دار را مورد سوءمصرف قرار مي‌دهند، بدون اينكه از وابستگي جسماني و رواني ناشي از اين كار آگاه باشند. در جدول زير مي‌توانيد انواع مواد مخدر را مشاهده كنيد، جهت اطلاع از علائم مصرف هر كدام بر روي آن‌ها كليك كنيد.

انواع مواد مخدر گياهي و صناعي

به طور كل مواد مخدر را مي‌توان به سه دسته تقسيم كرد. دسته اول شامل ترياك يا مشتقات آن نظير ترياك، شيره، سوخته و هروئين (يا بنگ) است. دسته دوم و سوم داروهاي صناعي و نيمه صناعي هستند كه در آزمايشگاه‌ها توليد مي‌شوند و مي‌توانند اعمال مواد افيوني را تقليد كنند و آثار مشابهي را بر جاي بگذارند. از جمله اين مواد مي‌توان به متادون كه در درمان علائم ناشي از ترك هروئين به كار مي‌رود اشاره داشت. ترامادول، مورفين، ب2، كدئين و… از جمله مواد صناعي هستند كه در بدن مانند افيون ها عمل مي‌كنند. 

آثار انواع مواد مخدر بر مغز

مخدرها بيشترين تاثير خود را بر مغز و سيستم اعصاب مركزي مي‌گذارند. مخدرها به گيرنده هاي خاصي مثل دوپامينرژيك و سروتورنژيك متصل مي‌شوند و بدين ترتيب موجب افزايش ميزان دوپامين و سروتونين و ساير نوروترنسميترهاي مغزي مي‌گردند. شباهت نورون هاي طبيعي مغز با مواد موجود در هروئين موجب تحريك نورون‌ها مي‌شود. اين شباهت باعث مي‌شود كه از سد خوني مغز عبور كرده و بر سلول هاي مغزي تاثير بگذارند. 

با وجود شباهت در ساختار شيميايي، مخدرها به گونه اي ديگر سلول‌ها را تحريك و فعال مي‌كنند، پيام هاي غير عادي در شبكه عصبي مغز جريان يافته و موجب تظاهر علائمي در جسم و رفتار فرد مي‌شود. به مرور زمان بدن نسبت به اين مواد مقاومت و وابستگي پيدا مي‌كند. چرا كه دوپامين و ساير انتقال دهنده هاي عصبي در بدن به طور طبيعي توليد مي‌شدند، اما بعد از ورود ماده خارجي ديگر دست از توليد مي‌كشند.

بنابراين با قطع مصرف فرد دچار درد مي‌شود. در واقع بيمار به دليل فقدان انتقال دهنده هاي ضروري بدن، دچار درد مي‌شود. بدين شكل بيمار براي رهايي از دردها به ماده‌اي خارجي (مخدرها) اعتياد پيدا مي‌كند. و براي تجربه احساس سرخوشي اوليه نياز به دوز بالاتري دارد.

اثرات حاد مصرف انواع مواد مخدر يا افيوني

مصرف انواع مواد افيوني در كوتاه مدت منجر به بروز آثار خاصي مي‌شوند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها بايد به موارد زير اشاره كرد.

  • كاهش درد
  • آرامش بخشي و سرخوشي
  • تضعيف تنفسي با سركوب مراكز تنفسي در بصل النخاع
  • افزايش فشار داخل جمجمه اي
  • ايجاد اثرات گوارشي نظير يبوست
  • ايجاد حالت تهوع و استفراغ
  • ايجاد انقباض در عضلات صاف كه موجب مشكلاتي نظير كوليك صفراوي مي‌شود.
  • تحريك گيرنده‌هاي هيستاميني كه باعث مشكلاتي نظير خارش و گرگرفتگي مي‌شود.

اثرات مزمن مصرف انواع مواد مخدر

مصرف هرگونه مواد مخدر حتي آن‌هايي كه به صورت دارو تجويز مي‌شوند در بلند مدت مي‌توانند مشكلات مختلفي را به بار بياورند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها بايد به موارد زير اشاره كرد.

⭕ ايجاد اثر تحمل

ايجاد اثر تحمل به اين معناست كه فرد با گذر زمان ديگر با مصرف همان دوز مواد به آثار دلخواه خود نظير كاهش درد يا احساس آرامش دست نمي‌يابد و دائما مجبور مي‌شود ميزان مصرف ماده مخدر را افزايش دهد.

⭕ ايجاد وابستگي جسماني و رواني

بروز وابستگي باعث مي‌شود كه در صورت كنار گذاشتن ماده مخدر علائم جسماني ناخوشايند بروز يابند. اين علائم كه در سطح جسم و روان تجربه مي‌شوند مواردي نظير درد عضلاني شديد، حالت تهوع، استفراغ، آبريزش بيني، احساس اضطراب شديد و بي قراري را ايجاد مي‌كنند.

⭕ هايپرآلرژزيا

هايپرآلرژزيا وضعيتي است كه در پي مصرف طولاني مدت داروهايي نظير مورفين ايجاد مي‌شود. در اين حالت مصرف داروي مخدر در زمان طولاني منجر به ترشح مواد خاصي نظير دينورفين در طناب نخاعي مي‌شود و به جاي كاهش درد اثرات تشديد درد اتفاق مي‌افتند.

استفاده از مخدرهاي صناعي در درمان اعتياد

با توجه به اينكه مواد مخدر وابستگي جسماني شديدي ايجاد مي‌كنند، مصرف كنندگان در پي ترك اين مواد، علائم جسماني بسيار ناخوشايندي را تجربه مي‌كنند كه منجر به نيمه كاره گذاشتن فرايند ترك مي‌شود، در نتيجه احساس مي‌كنند هيچ راهي جز درگيري با اعتياد برايشان باقي نمانده است. اين در حالي است كه امروزه متخصصين براي غلبه بر عوارض ناشي از ترك؛ داروهاي خاصي نظير متادون و بوپرنورفين را تجويز مي‌كنند. اين داروها خاصيتي شبه افيوني دارند، از همين رو در ترك مواد مخدري نظير هروئين استفاده مي‌شوند.

به كمك اين داروها افراد علائم جسماني بسيار كمتري را تجربه مي‌كنند و در عين حال دچار نشئگي و سرخوشي مفرط ناشي از مصرف مواد مخدر نيز نمي‌شوند. با اين حال با توجه به ساختار مشابه متادون و بوپرنورفين با مواد افيوني اين داروها نيز بايد با احتياط بسيار مصرف شوند. در نتيجه هرگز به طور سرخود و بدون توجه به دوزهاي تجويزي آن‌ها را مصرف نكنيد. چرا كه اين كار باعث اعتياد جديدي براي شما شده و مشكلات‌تان را افزايش مي‌دهد.

اوردوز با انواع مواد مخدر

مصرف بيش از حد هر كدام از انواع مواد مخدر مي‌تواند منجر به اوردوز شود. دوز بالاي اين مواد با تضعيف مراكز تنفسي، توانايي نفس كشيدن فرد را مختل مي‌كنند كه در اكثر موارد همين امر مسئول مرگ و ميرهاي ناشي از اور دوز است. در اين وضعيت بايد به موقع فرد را به اورژانس منتقل كنيد. حمايت‌هاي تهويه اي و كمك گرفتن از داروهايي نظير نالوكسان از جمله اقداماتي هستند كه مي‌توانند ضريب هشياري را بالا بياورند و از بروز اغما و مرگ پيشگيري كنند. عدم مراجعه به اورژانس موجب كمبود اكسيژن به مغز و ايست قلبي مي‌شود.

ترك انواع مواد مخدر

براي ترك اعتياد به مواد مخدر امروزه از روش‌هاي مختلفي استفاده مي‌شود كه اغلب تركيبي از درمان‌هاي دارويي و روانشناختي است. به اين صورت كه براي سم زدايي از درمان‌هاي نگه دارنده با داروهايي نظير متادون استفاده مي‌شود، اما همواره بايد به خاطر داشته باشيد كه اعتياد تنها وابستگي جسماني نيست؛ بلكه با ايجاد تغييرات در انتقال دهنده‌هاي مخ منجر به وابستگي رواني نيز مي‌شود كه درمان‌هاي خاص خود را مي‌طلبد.

از جمله درمان‌هاي روانشناختي كه در ترك اعتياد به مواد مخدر استفاده مي‌شود مي‌توان به درمان شناختي رفتاري، مصاحبه انگيزشي، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. براي اينكه بتوانيد بهترين گزينه‌هاي درماني را انتخاب نماييد لازم است قبل از شروع فرايند ترك از متخصصين سلامت روان نظير مشاوران، روانشناسان و روانپزشكان در زمينه مشاوره ترك اعتياد كمك بگيريد

سخن آخر

انواع مواد مخدر با اتصال به سيناپس هاي دوپامينرژيك مغزي، موجب افزايش دوپامين در بدن مي‌شوند. اين ماده شادي آور موجب تجربه احساس سرخوشي شده و فرد را به مصرف دوباره ترغيب مي‌كند. انواع مواد مخدر عمدتا در ميزان تاثير و طول مدت ماندگاري در بدن تفاوت دارند. اما همگي آن‌ها دير يا زود براي بدن و روان فرد وابستگي ايجاد مي‌كنند. به دليل عوارض و سختي هاي درمان بهترين راه پيشگيري از وابستگي به مخدرهاست. براي ترك و درمان نيز روش‌هاي مختلفي به وجود آمده كه با دريافت خدمات تخصصي مي‌توانيد با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع مواد مخدر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

انواع مواد مخدر كدامند؟

مخدرها شامل مواد تمامي مواد افيوني و شبيه افيوني مي شوند. كه عبارتند از ترياك، هروئين، شيره، متادون، ترامادول، ب2، بنگ و…

منبع: انواع مواد مخدر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۴ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۶:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد به موبايل به معناي عادت داشتن به كار كردن جدي و مدام با تلفن همراه مي‌باشد. استفاده پيوسته از گوشي تلفن همراه داراي تاثيرات منفي و باور نكردني بر روي افراد است. تلفن‌هاي هوشمند، تبلت‌ها و … در عين حال كه مي‌توانند ابزاري بسيار مناسب و پربار باشند، در عين حال نيز وابستگي به آن‌ها مي‌تواند در شغل، روابط فردي و خانوادگي، تحصيل و … تداخل ايجاد كند؛ چراكه اعتياد به موبايل سبب مي‌شود افراد به جاي اختصاص زمان كافي براي اهداف و آينده خود، ساعات زيادي را به بودن در شبكه‌هاي اجتماعي و يا بازي كردن اختصاص دهند.

بد نيست بدانيد كه اعتياد به موبايل با نام نوموفوبيا به معناي ترس از بي‌موبايل شدن نيز شناخته مي‌شود. در ادامه به علائم و نشانه‌هاي اعتياد به تلفن همراه و راهكارهايي براي ترك اين اعتياد پرداخته‌‌ايم. براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به موبايل مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد به موبايل

اعتياد به موبايل يا گوشي

يكي از دغدغه هاي انسان قرن 21 حفظ ارتباطات با ديگران است. او از اين طريق كسب درآمد كرده و مي‌تواند نيازهاي رواني خود را نيز رفع كند. بنابراين متخصصان در پي بررسي مقوله اعتياد به موبايل بايد نسبت به چگونگي استفاده از آن نيز توجه داشته باشند. پس در قدم اول بايد پارامترهايي براي سنجش اعتياد به موبايل ايجاد كرد. سپس بر اساس آن پارامترها اعتياد را تشخيص و سپس درمان نمود. در ادامه نشانه هاي اعتياد به موبايل را آورده ايم.

نشانه هاي اعتياد به موبايل

بسياري از افرادي كه داراي اعتياد به موبايل و تلفن‌هاي هوشمند همراه هستند، به اين موضوع باور ندارند و استفاده از موبايل را امري معمولي و بخشي از روزمره خود تلقي مي‌كنند.

اعتياد به موبايل و به عبارت بهتر گوشي‌هاي هوشمند داراي علائم و نشانه‌هايي مي‌باشد؛ در ادامه به برخي نشانه‌هاي اعتياد به تلفن همراه اشاره كرده‌ايم :

  • صرف مدت زمان نامشخص براي استفاده از تلفن همراه
  • ارسال و دريافت تعداد پيام‌هاي بسيار در طول روز
  • كاهش تعامل چهره به چهره و ديگر تعامل‌ها با افراد و جايگزيني آن‌ها با اينترنت و فضاي مجازي
  • تلاش‌هاي ناموفق براي كنار گذاشتن تلفن همراه
  • مراجعه متعدد و بي‌مورد به موبايل به دليل داشتن اضطراب و افسردگي
  • كم جلوه دادن روابط خانوادگي و دوستانه
  • انزوا و دوري از دوستان و خانواده
  • احساس نياز به تلفن همراه جديد و هوشمندتر
  • نياز به اپليكيشن‌هاي به‌روز
  • ترس از دور بودن از موبايل
  • و …

همزماني با ترس از دور بودن از موبايل (نوموفوبيا)

يكي از بارزترين نشانه هاي اعتياد به موبايل ترس از دور بودن از موبايل هست. فرد در هر موقعيتي نياز دارد كه موبايل همراهش باشد. حتي فرد موبايل را با خود به سرويس بهداشتي و حمام نيز مي‌برد. او دائم نياز به چك كردن گوشي دارد. دور بودن از موبايل او را دچار نوعي ترس مي‌كند كه شباهت زيادي به نشانگان فوبيا دارد. از اين رو در دسته بندي هاي جديد فوبياها به عنوان نوعي ترس شناخته مي‌شود.

تاثير منفي اعتياد به تلفن همراه در روابط فرد

اعتياد به موبايل داراي تاثيرات منفي بر روي روابط فردي نيز مي‌باشد. در ادامه به تاثير منفي اعتياد به تلفن همراه در روابط فرد اشاره كرده‌ايم :

  • گسترش روابط مجازي : اعتياد به موبايل، اعتياد به اينترنت را در پي دارد. معمولا كساني كه به طور مداوم و طولاني از گوشي تلفن همراه استفاده مي‌كنند در بسياري از شبكه‌هاي اجنماعي و برنامه‌هاي دوست‌يابي رابطه‌هاي مجازي را با دوستان مجازي خود تشكيل مي‌دهند. روابط آنلاين و مجازي جايگزين مناسبي براي تعاملات زندگي واقعي نيستند.
  • اضافه بار اطلاعات : اعتياد به موبايل سبب مي‌شود فرد اقدام به وب گردي و بازديد از سايت‌هاي مختلف نمايد؛ فيلم ببيند و بازي كند و اخبار را دائما و به صورت روزانه بررسي كند كه اين شرايط  انسان‌ها را در برابر اطلاعات بسياري قرار مي‌دهد. دريافت اطلاعات زياد به صورت روزانه سبب مي‌شود فرد از ديگر جنبه‌هاي زندگي همچون سرگرمي‌ها و كارهاي اجتماعي غافل شود.
  • افراط كاري‌هاي آنلاين : انجام پيوسته كارهاي آنلاين سبب مي‌شود كه فرد در زندگي خود با مشكل مواجه شود و از انجام كارهاي خود عقب بيفتد.

علت اعتياد به موبايل

تلفن‌هاي همراه روز به روز در حال پيشرفت هستند و از مزيت‌هاي آن‌ها اين است كه در هر مكاني قابليت استفاده دارند. همين استفاده راحت در هر مكان و هر زمان از تلفن همراه در زندگي سبب مي‌شود كه افراد اقدام به استفاده افراطي از اين وسيله كنند.

استفاده مدام از تلفن همراه سبب مي‌شود كه همانند اعتياد به مواد مخدر، در مغز دوپامين ترشح شود و باعث تغيير روحيه افراد گردد. براي آشنايي با ساير انواع اعتياد رفتاري كليك كنيد.

عوارض جسمي و روحي اعتياد به تلفن همراه

اعتياد به موبايل و استفاده بيش از اندازه از اين وسيله داراي برخي عوارض جسمي به شرح زير مي‌باشد:

  • استرس
  • اضطراب
  • افسردگي يا تنهايي
  • تشديد اختلالات نقص توجه و كاهش تمركز
  • كاهش توانايي تمركز و خلاقيت
  • آشفتگي در خواب
  • تداخل در حافظه و يادگيري
  • اختلال در توانايي تفكر و مهارت‌هاي شناختي
  • يادگيري
  • خود شيفتگي و تلاش براي گرفتن عكس‌هاي سلفي بي‌پايان
  • بيماري خستگي چشم ديجيتالي
  • سوزش و خارش چشم
  • تاري ديد
  • سردرد ناشي از خستگي چشم
  • مشكلات در ناحيه گردن
  • ايجاد مشكل در روابط

راهكارهايي براي ترك اعتياد به موبايل

اگر مطابق با آنچه كه توضيح داديم احساس مي‌كنيد، داراي اعتياد به موبايل هستيد، مي‌توانيد با برخي راهكارها ميزان استفاده از گوشي تلفن همراه خود را كاهش دهيد.

فقط در ابتدا لازم است در نظر داشته باشيد كه براي ترك اعتياد به موبايل بايد دليلي كه شما را به سمت استفاده از موبايل مي‌كشد را شناسايي كنيد تا بتوانيد با برطرف كردن آن، اعتياد خود را به گوشي تلفن همراه كنار بگذاريد. در ادامه به راهكارهاي ترك اعتياد به موبايل اشاره كرده‌ايم:

  • محرك‌هايي كه شما را به استفاده از تلفن همراه ترغيب مي‌كند را شناسايي كنيد و آن‌ها برطرف نماييد. آيا به دليل استرس و يا عصبانيت از گوشي تلفن همراه خود استفاده مي‌كنيد، از روش‌هاي كارآمد ديگري براي از بين بردن استرس خود استفاده كنيد.
  • ميان تعاملات حضوري و ارتباطات مجازي تفاوت‌هاي بسياري وجود دارد كه شما بايد اين تفاوت‌ها را درك كنيد. انسان موجودي اجتماعي است كه تعاملات مجازي ممكن است او را منزوي كند. تعاملات اجتماعي به معناي برقراري ارتباط چهره به چهره، استفاده از زبان بدن، برقراري رابطه چشمي و … مي‌باشد.
  • مرحله به مرحله ميزان اعتياد خودتان را به گوشي كم‌تر كنيد.
  • براي استفاده از تلفن همراه زمان و برنامه تعيين نماييد.
  • در برخي ساعات همچون زمان رانندگي، در هنگام غذاخوردن و يا ورزش و باشگاه به هيچ عنوان از تلفن همراه استفاده نكنيد.
  • گوشي تلفن همراه خود را همراه‌تان به رختخواب نبريد.
  • برخي فعاليت‌هاي مفيد همچون مديتيشن و يا مطالعه كتاب را جايگزين استفاده از تلفن همراه خود كنيد.
  • برخي برنامه‌هاي اجتماعي را كه سبب اعتياد شما به موبايل شده است را از گوشي خود حذف كنيد.
  • چت كردن در شبكه‌هاي مجازي را محدود كنيد.

درمان اعتياد به موبايل

اگر راهكارهاي مختلفي براي كنار گذاشتن موبايل را به كار گرفته‌ايد، اما با اين حال نيز نتوانسته‌ايد اعتياد خود را كنار بگذاريد؛ مي‌توانيد با مراجعه به يك روانشناس و متخصص، از درمان اعتياد به موبايل استفاده كنيد.

از موثرترين روش‌هاي كارآمد براي درمان اعتياد به موبايل، درمان شناختي رفتاري مي‌باشد. درمانگر سعي مي‌كند با تغيير درك و نگرش فرد از استفاده از تلفن همراه، رفتار افراطي او را در استفاده از تلفن همراه كاهش دهد.

ترك اعتياد به موبايل در كودكان و نوجوانان

يكي از چالش‌هايي كه براي بسياري از والدين وجود دارد، اين است كه چگونه كودكان خود را از گوشي و تبلت‌شان جدا كنند. كودكان و نوجوانان از بلوغ كافي براي ترك اعتياد به موبايل برخوردار نيستند. شمان مي‌توانيد براي ترك اعتياد به موبايل در كودكان و نوجوانان خود به نكات زير توجه داشته باشيد:

  • فرزندان در اغلب كارها از والدين خود تقليد مي‌كنند، سعي كنيد الگوي خوبي براي فرزندان خود باشيد.
  • سعي كنيد ميزان استفاده از تلفن همراه را براي فرزندتان محدود كنيد و زمان هاي خاصي را براي استفاده او از تبلت و تلفن همراه اختصاص دهيد.
  • در برخي مواقع همچون صرف شام، ديدن فيلم، رفتن به مهماني و … استفاده از تلفن و تبلت را براي او ممنوع كنيد.
  • و …

سخن آخر

اعتياد به موبايل يا گوشي مي‌تواند براي هر جنسيتي با هر سني اتفاق بيافتد. بيشتر افراد متوجه اعتيادشان نيستند. از اين رو خودشان براي درمان اقدام نكرده و معمولا پس از مواجهه با مشكلات خانواده، شغلي، تحصيلي و عملكردي پي به اين مساله مي‌برند. والدين دائم محدوديت در استفاده از موبايل براي نوجوان تعيين مي‌كنند، خانم/آقا نسبت به بي توجهي همسر، معلم از حواس پرتي دانش‌آموز و كارفرما از ناقص ماندن وظايف شكايت دارد؛ تمامي اين موقعيت ها تنها با درمان اعتياد به موبايل يا گوشي رفع خواهد شد.

شما با دريافت خدمات مشاوره ترك از مجموعه ذهن نو، در كوتاه ترين زمان با اين مساله كنار خواهيد آمد. مجموعه ذهن نو به صورت آنلاين، تلفني و حضوري با بالاترين كيفيت خدمات درماني را به شما عزيزان ارائه مي‌دهد. براي رزرو وقت مشاوره و تماس مستقيم به متخصص با شماره هاي زير تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به موبايل مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد به موبايل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد به موبايل،
موضوع:
[ ۳ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۳۲:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی