مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

رابطه بي سرانجام با نشانه هاي متفاوتي در افراد نمايان مي‌شود. و آگاهي از نشانه هاي آن براي هر كسي لازم ضروري است. در هر سن و سالي كه باشيد بايد بتوانيد روابط‌تان را سبك و سنگين كنيد. در بسياري از مواقع افراد در روابط عاشقانه‌اي درگير مي‌شوند كه هيچ سودي ندارد و طرفين در نهايت نمي‌توانند به نتيجه دلخواه خود برسند. همچنين با ارزيابي رابطه‌تان به موقع مي‌توانيد زمان و انرژي‌تان را حفظ كرده و از بلاتكليفي نجات پيدا كنيد. معمولا كساني كه اصرار به درست بودن اين گونه روابط دارند زمان بيشتري را صرف آن مي‌كنند و بيشتر خود را در معرض آسيب قرار مي‌دهند.

منبع: رابطه بي سرانجام | آشنايي هاي اشتباهي كه سرانجام ندارد

رابطه بي سرانجام

رابطه بي سرانجام به دليل خطاها و رفتارهاي متفاوت افراد به وجود مي‌آيد. گاهي زوجين به روابط اهميتي نمي‌دهند و به دليل بي توجهي ها، وابستگي، بي احترامي و … رابطه بي سرانجامي خواهند داشت. رابطه اي كه هدف مشخصي ندارد و دائم باعث آزار و اذيت شما مي‌شود، به دليل آسيب هايي كه وارد مي‌كند به شخص مقابل لطمه وارد مي‌كند و در نهايت رابطه تمام مي‌شود. عدم صبوري، بي اهميتي، بي احترامي همگي به مرور زمان باعث آسيب به فرد مقابل مي‌شود. از رابطه خسته مي‌شود و توانايي مبارزه با رابطه را نخواهد داشت.

در برخي از روابط اين بي مسئوليتي ها و رفتارهاي نامناسب، باعث پشيماني فرد در آينده مي‌شود. در اين مقاله راجع به نشانه ها، دليل و اتمام رابطه بي سرانجام توضيح داده ايم، همراه ما باشيد.

نشانه هاي رابطه بي سرانجام | چگونه روابط بي سرانجام را بشناسيم؟

چگونه مي‌توان تشخيص داد كه در يك رابطه عاطفي سالم قرار گرفته‌ايم. و رابطه ما از نوع دوستي‌هاي اشتباه نيست؟ اين سوالي است كه بسياري از زوج‌هاي جوان در جلسات مشاوره پيش از ازدواج مطرح مي‌كنند. براي پاسخ به سوال نشانه هاي رابطه بي سرانجام، در ادامه به 5 نشانه اصلي روابط بي سرانجام اشاره كرده‌ايم.

🔶 ضعف در تصميم گيري

ضعف در تصميم گيري يك يا هردو طرف از جمله بارزترين ويژگي‌هايي است كه مي‌تواند رابطه عاطفي را به رابطه بي سرانجام تبديل نمايد. افرادي كه دچار اين مشكل هستند اغلب علاوه بر ازدواج در حوزه‌هاي ديگر زندگي نيز نمي‌توانند تصيمات قاطعانه‌اي اتخاذ كنند و همواره در حالتي از بلاتكليفي و سردرگمي به سر مي‌برند. اگر دچار اين مشكليد از يك روانشناس كمك‌گرفته و با شركت در جلسات مشاوره و مهارت آموزي مي‌توانيد تا حد بسياري وضعيت را بهبود دهيد.

🔶 رابطه بي سرانجام و عدم مسئوليت پذيري

يكي از ويژگي ها و نشانه هاي رابطه بي سرانجام، عدم مسئوليت پذيري است. مسئوليت پذيري يكي از فاكتورهاي بسيار مهمي است كه براي ارزيابي آمادگي فرد براي ازدواج حتما در نظر گرفته مي‌شود. مسئوليت پذيري به طور مستقيم با سن در ارتباط نيست. يعني لزوما با گذشت زمان و بالا رفتن سن، مسئوليت‌پذيري شكل نمي‌گيرد؛ بلكه اين امر نيازمند تمرين است. در واقع نحوه برخورد و روش تربيتي والدين با فرد از دوران كودكي در پرورش اين ويژگي دخيل است. پس براي تغيير و يا ايجاد اين ويژگي بايد تلاش زيادي بكنيد.

در نظر داشته باشيد كه يك فرد هرچقدر كه از نظر عاطفي بتواند شما را حمايت كند تا زماني كه مسئوليت زندگي و رفتارهاي خود را نپذيرد، نمي‌توان اطمينان يافت كه براي ازدواج و ساخت رابطه پايدار آمادگي دارد.

🔶 نداشتن تعهد

نظريه پردازي به نام استرنبرگ در تئوري خود 3 ويژگي پايه را براي عشق سالم معرفي كرده است. كه شامل تعهد، صميميت و شهوت مي‌شود. از نظر استرنبرگ عشق واقعي تنها زماني پديد مي‌آيدكه افراد بتوانند هر 3 اين مولفه‌ها را در درون خود پرورش دهند.

در حقيقت بناي رابطه عاطفي بدون هر يك از اين‌ها سست شده و در نتيجه احتمال فروپاشي آن بيشتر خواهد شد. از ميان اين 3 ويژگي نبود تعهد بيش از همه با بي سرانجام ماندن رابطه در ارتباط است. چرا كه تعهد به معناي احترام گذاشتن به عقايد و پايبند ماندن به پيوند ايجاد شده است. افرادي كه نتوانسته‌اند اين روحيه را در خود ايجاد كنند، حتي با وجود صميمي بودن و داشتن ميل جنسي نسبت به شريك خود بازهم ممكن است او را ترك كرده و نتوانند رابطه خود را با او به سرانجام برسانند. بنابراين يكي از نشانه هاي رابطه بي سرانجام، عدم تعهد است.

🔶 رابطه بي سرانجام و در نظر نگرفتن خانواده ها

بي توجهي به نظر خانواده ها و عدم استفاده از تجربيات آنها، موجب رابطه بي سرانجام مي‌شود. برخي از زوج‌هاي جوان در رابطه عاطفي تنها خود و طرف مقابل را در نظر مي‌گيرند و اصلا به ويژگي‌هاي خانوادگي توجه نمي‌كنند. اين افراد بر اين باورند كه هركس از خانواده‌اش جداست و آن‌ها نمي‌خواهند با خانواده يكديگر زندگي كنند. اين در حالي است كه تربيت خانوادگي و كيفيت روابط ميان اعضاي خانواده يك فرد نقش بسزايي در روحيه و شخصيت او ايفا مي‌كند.

همچنين پس از ازدواج همه مجبور مي‌شوند با خانواده همسر خود نيز ارتباط بگيرند. اگر تفاوت ميان شما و خانواده همسرتان زياد باشد و شما اين مسئله را در نظر نگيريد اين احتمال وجود دارد كه در نهايت از ازدواج‌تان پشيمان شده و رابطه تان به بن بست بخورد.

🔶 ناتواني در پذيرش تفاوت ها در رابطه اشتباه

برخي فكر مي‌كنند كه يك زوج خوشبخت، زن و مردي هستند كه از همه نظر به هم شبيه بوده و در اصطلاح تفاهم بسيار زيادي با يكديگر دارند، اما آنچه بيش از تفاهم در خوشبختي زوجين و تداوم رابطه آن‌ها تاثير مي‌گذارد داشتن درك متقابل از تفاوت هاست.

شما در رابطه عاطفي بايد ياد بگيريد كه دائما به دنبال تغيير دادن شخصيت طرف مقابل نباشيد. در واقع بايد روحيه همدلي خود را بالا برده و از زاويه چشم يكديگر به قضايا نگاه كنيد. زوجيني كه درك متقابل چنداني ندارند و يكديگر را نمي‌پذيرند دير يا زود دچار تعارض‌هاي شديدي مي‌شوند و در نتيجه بيشتر ممكن است كه رابطه بي سرانجامي را تجربه كنند.

🔶 رابطه بي سرانجام | هرگز درباره ازدواج صحبت جدي نمي كند

شما به راحتي مي‌توانيد متوجه بي تفاوتي شريك عاطفي تان نسبت به ازدواج بشويد. در رابطه بي سرانجام طرف مقابلتان هرگز حرفي درباره ازدواج نمي‌زند. برنامه ها و آينده زندگي او به ازدواج ارتباطي پيدا نمي كند. شايد در گفتارش درباره ازدواج نظر مثبتي داشته باشد. اما هيچ قدم موثري در رسيدن‌به آن بر نمي‌دارد.

🔶 او را به خاطر خودش نمي خواهيد

ثروت براي همه ما آدم‌ها آسايش و راحتي به همراه دارد. اما هرگز پول را نمي‌توان‌تنها عامل خوشبختي دانست. پس كساني كه به خاطر داشته هاي يكديگر در رابطه هستند، بايد بدانند كه اين يك رابطه بي سرانجام است. و دير يا زود شما يا شريك عاطفي تان (شايد همسرتان) از اين رابطه نااميد خواهيد شد.

🔶 رابطه بي سرانجام | او برتر از شماست

يكي از سمي‌ترين باورها، اعتقاد به برتري طرف مقابلتان است. حتي اگر اين موضوع حقيقت هم داشته باشد، بايد در انتظار يك رابطه بي سرانجام باشيد. برتري ظاهري، مالي، تحصيلي، فرهنگي و… شما را تبديل به فردي سرخورده در رابطه خواهد كرد.

🔶 ترحم و دلسوزي به يكديگر بدون عشق

شايد باورتان‌نشود اما برخي افراد به خاطر دلسوزي و ترحم در يك رابطه مي‌مانند. حتي شما نيز شايد در چنين رابطه‌اي باشيد. رابطه بي سرانجام كه بر پايه ترحم بنا شده‌است در طولاني مدت هر دو طرف را دچار آسيب خواهند كرد. عشق لازمه هر رابطه‌اي است. شما راه هاي ديگري براي كمك به طرف مقابلتان نيز داريد.

🔶 رابطه بي سرانجام ناشي از عشق يك طرفه

در چنين رابطه اي شما چه عاشق باشيد؛ چه معشوق در نهايت سرخورده خواهيد شد. ادامه اين رابطه براي هر دو نفر آزاردهنده خواهد بود. عشق يك طرفه حتما يكي از شما را از پاي درخواهد آورد. پس صرفا وابستگي به اين رابطه حتما شما را دچار دردسر خواهد كرد. بنابراين يكي از نشانه هاي رابطه بي سرانجام را عشق يك طرفه مي‌ناميم.

🔶 عدم درك شخص مقابل

يكي از نشانه هاي رابطه بي سرانجام، عدم درك شخص مقابل است. در بسياري از رابطه ها زوجين به شدت با يكديگر تفاوت دارند و توانايي درك را هم ندارند. اين تفاوت هاي فردي باعث اختلاف و دعواهاي پي در پي خواهد شد.

🔶 حمايت وجود ندارد

از نشانه هاي بارز رابطه بي سر انجام، عدم وجود حمايت است. رابطه سالم نيازمند حمايت دو طرف است. زماني كه اين حمايت وجود نداشته باشد در مشكلات و چالش هاي سنگين بايد به تنهايي قدم برداريد. در نهايت تنها خواهيد ماند.

🔶 هدف رابطه اشتباه است

زماني كه هدف مشخصي را در رابطه نداشته باشيد، رابطه بي سر انجامي را تجربه خواهيد كرد. هر رابطه اي نيازمند چهارچوب بندي، شرح قوانين و مشخص كردن خط قرمزها است. اگر اين اهداف مشخص نشوند، رابطه خوبي پيش رو نخواهد بود.

🔶 بي اعتمادي

يكي از نشانه هاي فوق العاده مهم رابطه بي سرانجام، بي اعتمادي است. اعتماد اساس يك رابطه سالم است. زماني كه در رابطه پر از شك و شبه هستيد، و تلاش داريد تا از كار هم سر در بياوريد. با نتيجه خوبي روبرو نخواهيد شد.

🔶 شخص سوم بودن

امروزه باب شده است كه افراد با يك نفر بودن راضي نمي‌شوند. زماني كه وارد همچين رابطه اي بشويد هرگز به انتها نخواهيد رسيد. چه در اين رابطه شخص سوم باشيد. و چه در فكر شخص مقابل فرد ديگري باشد، رابطه بي سرانجامي خواهيد داشت.

🔶 انتخاب لجبازانه

امروزه شاهد رابطه هايي هستيم كه بر سر لجبازي شكل گرفته اند. لج از فرد قبلي يا اطرافيان. اين نوع روابط به دليل لجبازي بي اهميت شمرده مي‌شوند. و هرگز به انتها نخواهند رسيد. در نتيجه رابطه بي سر انجام را تجربه خواهيد كرد.

دلايل رابطه بي سرانجام

انسان ها به طور طبيعي از تنهايي بيزارند. و ترس از تنهايي در اكثر افراد مشاهده مي‌شود. اما بر اساس يك تعداد اتفاقات رابطه رو به سردي و اتمام مي‌رود. اين سردي و رابطه بي سرانجام دلايل متفاوتي دارد كه در ادامه اشاره كرده ايم.

📝 عدم استقلال

📝 عزت نفس پايين

📝 وابستگي

📝 بي احترامي

📝 رابطه بدون هدف

📝 عدم خويشتن دوستي

📝 انتخاب نا عاقلانه

📝 عدم درك و پذيرش

راه هاي پايان دادن به رابطه بي سرانجام

حال كه متوجه‌شده‌ايد اين رابطه بي سرانجام آرامش برايتان ندارد، پس وقت جدايي رسيده است. براي خارج شدن از اين رابطه بي سرانجام بهتراست پيش از هر چيز با خودتان تصميم قطعي بگيريد. حال بايد بدانيد كه اينكار آسان نيست. شما خودتان يك سر اين ماجراهستيد، پس حتما از بابت اين جدايي دچار درد جدايي مي‌شويد. از اين رو حتما براي انجام اين كار با متخصصين روانشناسي مشورت نماييد.

سخن آخر

آنچه در طول متن در رابطه با رابطه بي سرانجام گفته شد، شرح مختصري از بارزترين نشانه هاي يك رابطه عاطفي بي سرانجام بود. آگاهي از اين نشانه‌ها براي پيشگيري از درگير شدن در روابط اشتباه لازم اما كافي نيست. در صورتي كه در رابطه نشانه‌هاي بالا را نمي‌بينيد، مقاله ترغيب پسر به ازدواج را مطالعه نماييد. اگر در رابطه با شريك احساسي خود نوعي بلاتكليفي را تجربه مي‌كنيد و در مورد اينكه رابطه‌تان به سرانجام مي‌رسد يا نه شك داريد، بهتر است به يك روانشناس در حيطه زوج و خانواده مراجعه كنيد.

روانشناس با برگزاري جلسات مشاوره پيش از ازدواج به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد به شناخت بهتري در مورد خود و يكديگر دست يابيد و با آگاهي بالاتر آينده رابطه تان را حدس بزنيد. اما براي دريافت چنين نتيجه مطلوبي بايد به متخصصاني مراجعه نماييد كه صلاحيت اين كار را داشته باشند. در تهران و ساير شهرستان ها مراكز معتبر متعددي احداث شده است. اما همه آن ها امكانات و تخصص لازم در همه حوزه هاي روانشناختي را دارا نيستند. اما در مركز ذهن نو شما مي‌توانيد با اطمينان خاطر در مورد موضوعات مختلف به درمانگر مربوطه وصل شويد. براي سهولت حال شما عزيزان اين مجموعه امكان ارائه خدمات حضوري، تلفني و آنلاين را فراهم نموده است.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه بي سرانجام مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

چرا رابطه بي سرانجام حتي در رابطه هاي داراي عشق نيز وجود دارد؟

ترس از ازدواج مي تواند دلايل مختلفي داشته باشد. وجود مشكلات مالي، نگراني درمورد آينده، ضعف در تصميم گيري، سبك زندگي راحت طلبانه و عدم مسئوليت پذيري از جمله موانعي هستند كه نمي گذارند مردان براي ازدواج پا پيش بگذارند.

پيامدهاي رابطه بي سرانجام چيست؟

روابطي كه بدون هدف و سرانجام شكل مي گيرند ممكن است در مسيرهاي مختلفي قرار بگيرند. اما نهايتا دختر و پسر دچار اسيب هاي رواني زيادي مي شوند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: رابطه بي سرانجام | آشنايي هاي اشتباهي كه سرانجام ندارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۲۳:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

احترام به خود در رابطه نياز همه انسان ها است. اينكه هر فردي بخواهد در رابطه به او احترام گذاشته شود، حق طبيعي نيست؟ همه علاقه دارند تا رابطه عاطفي سرشار از حال خوب داشته باشند. اما عده اي در دام روابط سمي مي‌افتند كه ديگر توانايي خروج از آن را ندارند. اين افراد در اوايل رابطه بسياري از رفتارها را بي احترامي تلقي نمي‌كنند. اما به مرور زمان با آسيب هاي رواني كه وارد شده، بي احترامي را در خود متوجه مي‌شوند.

منبع: احترام به خود در رابطه | اهميت احترام به خود

اما با كمك روانشناس مي‌توانيد نكات مهم و پر اهميت احترام به خود در رابطه را متوجه شويد. و با ذكر جزئيات رفتارهاي شريك عاطفي از بي احترامي هاي او آگاه شويد تا در جهت بهبود شرايط اقدام كنيد.

احترام به خود در رابطه

رابطه از هر نوعي نيازمند احترام متقابل است. زماني كه در رابطه اي احترام وجود نداشته باشد باعث جدايي مي‌شود. اما اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه تنها زماني به شما احترام گذاشته مي‌شود كه خودتان براي خود ارزش و احترام قائل باشيد.

بنابراين خط قرمز هايتان را ابتداي رابطه مشخص كنيد و به عقايد يكديگر احترام گذاريد. احترام به خود در رابطه بايد در تمامي زمينه ها صورت بگيرد. در غير اين صورت تمامي معيارهاي رابطه خراب مي‌شود. در اين مقاله نشانه هاي بي احترامي و راهكار هاي آن را ارائه داده ايم.

نشانه هاي بي احترامي به افراد در رابطه

زماني كه شريك احساسي به شما در تمامي زمينه ها احترام نگذارد، رابطه به جدايي ختم خواهد شد. اما به طور كل احترام به خود در رابطه را بايد ابتدا از خويش شروع كنيد. در اين بخش از مقاله راجع به نشانه هاي بي احترامي در رابطه توضيح داده ايم.

🔷 نفر دوم رابطه هستيد | احترام به خود در رابطه

يكي از نشانه هاي واضح بي احترامي، عدم توجه به شماست. احترام به خود در رابطه يعني زماني كه هرگز مورد توجه نبوده ايد و با بارها تكرار بازهم شريك احساسي اهميتي قائل نشد، رابطه را رها كنيد. در اين شرايط بايد هميشه منتظر باشيد تا تمامي كارها و فعاليت هاي شخص مقابل پايان يابد تا شايد يا شما بي‌افتد.

🔶 شريك احساسي متعهد نيست

زماني كه در يك رابطه قرار داريد كه تكليف روشني وجود ندارد، به خود بي احترامي كرده ايد. احترام به خود در رابطه تنها به معناي عدم ناسزا نيست. تعهد و جديت رابطه نيز احترام به شماست. هيچ فردي براي خوشگذراني دوست ندارد وارد رابطه شود. براي خود ارزش قائل شويد و وارد رابطه هاي بي نتيجه نشويد.

🔷 خواسته شما را غر زدن تلقي مي‌كند

زماني كه احترام به خود در رابطه را ناديده بگيريد، با هر خواسته معقولانه برچسب غر غرو به شما زده مي‌شود. خواسته هاي شما به عنوان غر تلقي مي‌شود. و حتي حق طبيعي اعتراض از شما گرفته مي‌شود.

🔶 ناديده گرفته مي‌شويد | احترام به خود در رابطه

يكي از دلايل و نشانه هاي عدم احترام به خود در رابطه، ماندن در رابطه اي است كه شما ديده نمي‌شويد. روزانه بايد به شريك احساسي تان بگوييد كه به شما توجه كند. و هر كاري به جز شما رسيدگي مي‌شود.

🔷 خطاهاي خود را گردن شما مي‌اندازد

تعداد افراد كه هميشه و در هر جايي خطاهاي خود را گردن ديگران مي‌اندازند، كم نيست. يكي از نشانه هاي عدم احترام به خود در رابطه، پذيرش خطاهاي شريك احساسي است. حتي اگر شما بي تقصير باشيد، بازهم مقصر خوانده مي‌شويد. اين شرايط باعث آسيب به شما و حتي باور به اشتباه از سوي خودتان است.

🔶 تحقير مي‌شويد

رابطه اي كه تحقير شدن دارد، در انتها به جدايي ختم خواهد شد. احترام به خود در رابطه بايد اولويت شما باشد. اگر در رابطه اي باشيد كه دائم مورد تحقير قرار گرفتيد، اميد به درست شدن نداشته باشيد.

🔷 اولويت نيستيد

اگر در اولويت شريك احساسي خود نباشيد، در واقع احترام به خود در رابطه ناديده گرفته مي‌شود. اولويت نبودن در رابطه به قدري شما را آزار خواهد داد. كه در نهايت باعث آسيب هاي روحي مي‌شود.

🔶 امنيت را حس نمي‌كنيد | احترام به خود در رابطه

يكي از مشكلات و عدم احساس احترام به خود در رابطه، دريافت نكردن امنيت است. زماني كه امنيت را در رابطه احساس نكنيد، با اضطراب و استرس پي در پي مواجه خواهيد شد. پذيرش اين شرايط ظلم به خود است.

🔷 هيجان شما ناديده گرفته مي‌شود

انسان ها سرشار از احساسات و هيجانات هستند. زماني كه فردي اين احساسات زيباي شما را ناديده بگيرد، به نوعي بي احترامي كرده است. انسان سالم با رواني سلامت، هيجانات و احساسات خود را به موقع بروز مي‌دهد. بنابراين فردي كه شادي، گريه، غم و ناراحتي شما را ناديده مي‌گيرد، باعث ايجا حس عدم احترام به خود در رابطه مي‌شود.

🔶 موقعيت هاي مهم شما براي او فاقد اهميت است

هر فردي در زندگي موقعيت هاي مهم و با ارزشي داشته است. اگر اين موقعيت ها فاقد اهميت باشد باعث عدم احترام به خود در رابطه خواهد شد. روز تولد، تاريخ آشنايي و روزهاي مناسبتي براي اكثريت مردم حائز اهميت است. اگر شما اين موقعيت ها را ناديده بگيريد، باعث دلخوري شريك احساسي خود خواهيد شد.

براي احترام به خود در رابطه چه كاري بايد كرد؟

زماني كه عدم احترام به خود در رابطه وجود داشته باشد، شخص مقابل با آسيب هاي فراواني روبرو خواهد شد. بنابراين نياز به درمان و توجه به راهكارهايي است كه در ادامه توضيح داده ايم.

🟧 براي افزايش اعتماد به نفس تلاش كنيد

احترام به خود در رابطه اگر وجود نداشته باشد، باعث كاهش اعتماد به نفس خواهد شد. زماني كه با فرد سمي وارد رابطه شويد، قطعا زندگي سرشار از آرامش نخواهيد داشت.

بنابراين اين بي احترامي ها باعث كاهش اعتماد به نفس و عدم توجه به خود مي‌شود. در وهله اول لطفا به خود توجه كنيد. براي افزايش اعتماد به نفستان از يك روانشناس، مشاور و متخصص كمك بگيريد. با ارتقاء و افزايش اعتماد به نفس، راه هاي جديدي را براي خود در نظر خواهيد گرفت تا در معرض بي احترامي سكوت نكنيد.

🟪 آسيب هاي روحي را ترميم كنيد

اگر در رابطه اي قرار داشتيد كه دائم به شما بي احترامي شده است، بايد براي ترميم آسيب هاي رواني فورا اقدام كنيد. روابط سمي چنان آسيبي به شما وارد مي‌كنند كه تا ساليان سال تركش ها و جاي درد آن را احساس خواهيد كرد. بنابراين در جهت ترميم آسيب هاي رواني فورا اقدام كنيد. براي درمان از روانشناس متبحر كمك بگيريد تا با سرعت بالاتري بهبود يابيد

🟨 خط قرمزهاي خود را جدي بگيريد

احترام به خود در رابطه بايد همراه با تعيين خط قرمز هايي باشد. زماني كه خط قرمز هاي خود را در رابطه با ديگران مشخص نمي‌كنيد، بايد انتظار هر نوع بي احترامي داشته باشيد. بنابراين پس از بهبودي براي روابط خود چهارچوب بندي كنيد.

🟩 مشكلات رابطه را حل كنيد

اينكه دائما به شما بي احترامي بشود را دوست داريد؟ هيچ فردي بي احترامي به شخصيت، خانواده، عقايد و تفكرات را دوست ندارد. بنابراين براي اينكه از اين بي احترامي ها خلاص شويد، بايد راه چاره اي پيدا كنيد. احترام به خود در رابطه زماني رخ مي‌دهد كه مشكلات رابطه خود را حل كنيد.

🟥 بهترين خود باشيد

پس از رهايي از رابطه سمي، حال بايد بهترين خود باشيد. نيازهاي خود را برطرف كنيد و در جهت بهبودي خود اقدام كنيد. احترام به خود در رابطه زماني شكل مي‌گيرد كه بهترين و مناسب ترين فرد رابطه را انتخاب كرده باشيد. همه انسان ها لايق خوشبختي هستند. براي خوشبختي و موفقيت تلاش كنيد، و تن به روابط سرشار از بي احترامي ندهيد.

كلام آخر

احترام به خود در رابطه را در اين مقاله توضيح داده ايم. اگر تصميم به نگه داشتن رابطه كرده ايد بايد هر دو شخص با روانشناس مكالمه داشته باشند. رابطه اي كه سرشار از مشكلات باشد، تا آخر عمر با مشكلات باقي خواهد ماند. اما اگر قصد ادامه طولاني و جدي داريد، بايد حتما در جهت حل مشكلات از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. شما نيز همين حالا ميتوانيد براي دريافت خدمات روانشناختي با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه احترام به خود در رابطه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: احترام به خود در رابطه | اهميت احترام به خود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۴۵:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

زود عصبي شدن يك واكنش هيجاني طبيعي است. كه در شرايط خاص و موقيعت هاي دردناك بروز پيدا مي‌كند. زماني كه عصباني مي‌شويد كنترل رفتار و كردار خود را نداريد. بنابراين شخص در موقعيت تنش زا از خود رفتارهايي را بروز مي‌دهد كه پس از فروكش شدن خشم براي خودش ناراحت كننده و عجيب خواهيد بود.

 

اين واكنش هيجاني يكي از خصوصيات اخلاقي افراد است كه به دلايل مختلفي پديدار مي‌شود. دلايل اين نحوه واكنش شامل وراثت، تربيت والدين، تجربيات گذشته، دوران كودكي و شرايط زندگي فعلي است. همه انسان ها حق اعتراض، خشم و عصبانيت را دارند. اما اينكه چگونه اين خشم و مديريت شود مهم است. بنابراين براي درمان و استفاده از راهكار هاي كنترل عصبانيت، حتما از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: زود عصبي شدن | علت و درمان زود عصباني شدن

زود عصبي شدن

زود عصبي شدن يكي از خصوصيات اخلاقي است. اين خصوصيات اخلاقي را خيلي از ما انسان ها در وجود خود داريم. معمولا نيز افراد عصباني تعداد بيشتري از افراد صبور دارند. عصبي شدن يك واكنش طبيعي و هيجاني است كه افراد در موقعيت هاي گوناگون تجربه مي‌كنند. اما نحوه بروز اين هيجان و مديريت واكنش ها حائز اهميت است. زود عصبي شدن دلايل مخصوص به خود را دارد. و نحوه مديريت آن نيز بستگي بايد با كمك روانشناس باشد.

عصباني شدن نشانه هايي دارد كه اطرافيان متوجه بروز آن مي‌شوند. نشانه هاي عصباني شدن را با افرادي كه بلند صحبت مي‌كنند اشتباه نگيريد. در اين مقاله راجع دلايل، راهكار و نشانه هاي زود عصبي شدن توضيح داده ايم.

نشانه هاي فردي كه زود عصباني مي‌شود

زود عصبي شدن در افراد همراه با نشانه هايي است. اين نشانه هاي در افراد گوناگون با شدت بندي متفاوت بروز پيدا مي‌كند. در ادامه راجع به نشانه هاي زود عصبي شدن توضيح داده ايم.

📝 دائم افكار منفي به ذهنشان مي‌آيد.

📝برخي مواقع به شدت عصباني هستند.

📝 روي مسائل كم اهميت زود عصبي مي‌شود و نمي‌تواند خشم خود را كنترل كند.

📝 رفتار پر خطر انجام مي‌دهند. مانند رانندگي با سرعت و بي پروا

📝 در هنگام عصبانيت شايد ديگران را تهديد كند.

📝معمولا با ديگران بحث مي‌كند و حين بحث از كوره در مي‌رود.

📝 احساس بي حوصلگي، خصومت و تحريك پذيري مي‌كند.

📝 بيشتر مواقع روي تفكرات منفي و تجارب بد فكر مي‌كند.

📝احساس داريد اگر عصبانيتش را كنترل نكند به شما و اطرافيان آسيب وارد مي‌كند.

📝 زود عصبي شدن بر روي كيفيت رابطه عاطفي و زندگي مشترك اثرات منفي گذاشته است.

📝 زود عصبي شدن مانع از رفتار احساسي و بروز ابراز علاقه به شريك احساسي مي‌شود.

دلايل زود عصبي شدن

زود عصبي شدن مانند تمامي خصوصيات اخلاقي ديگر دلايل مخصوص به خود را دارد. در اين بخش از مقاله راجع به علل زود عصبي شدن توضيح داده ايم.

🔶 وراثت

يكي از دلايل اصلي زود عصبي شدن، وراثت است. زماني كه يكي از والدين عصباني باشند، اين زود عصبي شدن به صورت ارثي و وراثتي به فرزندان منتقل مي‌شود. بنابراين يكي از دلايلي كه دست خود فرد نيست، زود عصبي شدن به صورت ارثي است.

🔷 دوران كودكي | زود عصبي شدن

دوران كودكي و تربيت والدين نقش بسزايي در زود عصبي شدن دارد. اگر والدين در دوران تربيت به كودك خود آموزش ندهند كه چگونه بايد در برابر خشم مديريت كنند، كودك نيز آموزش نخواهد ديد. در واقع در آينده بلد نيست كه چگونه بايد با خشم خود كنار بيايد. و آن را مديريت كند. با وجود اين شرايط، در بزرگسالي نمي‌دانيد كه چگونه خودتان را كنترل كنيد.

يكي از روش هاي تربيت اشتباه كه موجب زود عصبي شدن مي‌شود، سركوب خشم است. اگر در دوران كودكي اين چنين تربيت شده باشيد كه نبايد عصباني و خشمگين شويد، كودك شروع به سركوب خواهد كرد. در نهايت خشم او روي هم انباشته مي‌شود. و ناگهان در موقعيت تنش زا بروز پيدا مي‌كند.

از روش هاي ديگر تربيت والدين كه باعث زود عصبي شدن مي‌شود، مشاهده خشم و عصبانيت والدين است. كودك با مشاهده والدين خصوصيات اخلاقي خود را دريافت مي‌كند. بنابراين به شيوه اي رفتار كنيد كه كودك صبر و مهرباني را از شما آموزش ببيند.

🔶 تجربيات گذشته

تجربيات گذشته زماني كه تلخ باشد باعث زود عصبي شدن فرد مي‌شود. اين تجربيات شامل تجاوز، طلاق والدين، دعواهاي خانوادگي و … مي‌شود. و در آينده كه توانايي بروز خشم را دارد به صورت فوران كردن در هر موقعيت و شرايط تنش زا، خشم خود را نشان مي‌دهد.

🔷 شرايط فعلي زندگي | زود عصبي شدن

اگر زندگي با مشكلات زيادي سر و كله مي‌زنيد، عصبانيت حق شماست. در اين شرايط افراد با هر موقعيت كوچك و تنش زايي خشم خورد را بروز مي‌دهد. بنابراين زود عصبي شدن به دليل شرايط فعلي زندگي نيز رخ مي‌دهد. شرايط ناسالم زندگي آسيب هاي جبران ناپذيري و دشواري را بر افراد مي‌گذارد.

درمان و روش هاي كنترل زود عصبي شدن

همانطور كه گفته شد، زود عصبي شدن يكي از خصوصيات اخلاقي است كه نياز به مديريت دارد. اگر در شرايطي قرار داريد كه با هر اتفاق كوچكي خشم خود را به شدت بروز مي‌دهيد، بايد تحت درمان قرار بگيريد. روش هاي درماني زيادي براي زود عصبي شدن وجود دارد كه در ادامه توضيح داده ايم.

🔘 روان درماني

يكي از روش هاي كنترل و مديريت زود عصبي شدن، روان درماني است. در جلسات روان درماني، مشكلات ريشه يابي مي‌شوند. و علل اين خصوصيات اخلاقي مشخص مي‌شود. در نهايت درمانجو با ارائه راهكارهايي به مراجعه كننده كمك مي‌كند تا با كنترل خشم، مسائل را حل كند.

در روان درماني براي زود عصبي شدن، درمانگر به درمانجو روش هاي كنترل هيجانات و زود عصبي نشدن را آموزش مي‌دهد. و طي جلسات پي در پي خشم فروكش مي‌كند. در نهايت فرد زندگي با آرامش تري را سپري خواهد كرد.

🔘 دارو درماني

دارو درماني براي درمان زود عصبي شدن، زماني اتفاق مي‌افتد كه شدت خشم فرد بسيار زياد باشد. در اين شرايط به دليل اينكه جلسات روان درماني زياد مي‌شود و طول خواهد كشيد. متخصص كمك خواهد كرد تا در كنار روان درماني، دارو درماني نيز صورت بگيرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه كنترل عصبانيت كليك كنيد.

🔘 نفس عميق

يكي از راهكارهاي كنترل زود عصبي شدن، نفس عميق است. زماني كه در هر موقعيت دچار خشم و عصبانيت مي‌شويد، نفس عميق را امتحان كنيد. با تنفس عميق و شمارش اعداد، افكار منفي را از خود دور مي‌كنيد. در اين شرايط اكسيژن رساني در بدن نيز باعث آرامش مي‌شود.

🔘 ريلكسيشن

براي كاهش خشم، اضطراب و عصانيت ناشي از موقعيت هاي مختلف، ريلكسيشن يا مديتيشن روشي مفيد است. به همين دليل يكي از راهكارهاي كنترل و مديريت زود عصبي شدن را ريلكسيشن معرفي كرده ايم. اما اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه اين روش به تنهايي باعث كاهش عصبانيت نمي‌شود.

🔘 دوري از موقعيت تنش زا

براي كاهش و كنترل هيجانات ناشي از زود عصبي شدن، از موقعيت مكاني تنش زا دوري كنيد. مثلا اگر در خانه دعوا كرده ايد، بهتر است به بيرون از خانه برويد. اين كار نياز به هوشمندي دارد. با تمرين و دوري از محل تنش زا به سلامت روان و آرامش خود كمك كنيد.

🔘 افزايش مهارت ارتباطي

افراد زماني كه خشمگين مي‌شوند به صورت منطقي توانايي تفكر و مكالمه ندارند. به همين دليل با كمك روانشناس بايد مهارت هاي ارتباطي خود را افزايش دهند. روانشناس با ارائه روش هاي مناسب با توجه به شخصيت فرد، به او كمك مي‌كند تا به جاي عدم فكر و مكالمه، خشم خود را كنترل كند.

بهترين انتخاب زمان عصبانيت، سكوت است. زود عصبي شدن با كمك سكوت فروكش مي‌كند. همانطور كه آگاهيد، افراد در عصبانيت صحبت هاي جالبي نمي‌زنند. و باعث دلخوري ديگران مي‌شوند. اگر به درجه اي از كنترل خشم خود رسيده باشيد، سكوت را بهترين انتخاب جهت عدم بي احترامي مي‌دانيد. سكوت را تمرين كنيد تا در موارد بيشتري در زندگي استفاده كنيد.

كلام آخر

زود عصبي شدن يك فرايند تنش زا و سرشار از اضطراب و خشم است. هيچ فردي در اين شرايط مهربان و آگاه نيست. صحبت هاي جالبي صورت نمي‌گيرد و شايد باعث دلخوري اطرافيان شود. احتمالا شما نيز پس از مدتي از اين شرايط و صحبت هاي رخ داده ناراحت خواهيد شد.

اما با كمك روانشناس مي‌توانيد عصبانيت خود را كنترل كنيد تا در موقعيت هاي مناسب رفتارهاي عجيب از خود نشان ندهيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. شما در هر ساعت از شبانه روز مي‌توانيد با شماره هاي درج شده تماس گرفته و از خدمات روانشناختي استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه زود عصبي شدن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: زود عصبي شدن | علت و درمان زود عصباني شدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۷:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك عادت هاي بد يكي از اقدامات بسيار روشنفكرانه افراد است. زماني كه به رفتارهاي بد خود پي مي‌بريد، يعني به درجه اي از آگاهي رسيده ايد كه براي رفع رفتار نامناسب اقدام كنيد. همه رفتارهاي بد دليل منطقي دارند. مثلا شايد افراد در يك دوره سني با انجام آن رفتار تشويق شده است. اما حال به عنوان رفتار بد شناسايي مي‌شود. بنابراين جهت ترك عادت هاي بد در اقدام اول بايد علت و نوع اين رفتار مشخص شود. سپس در مقابل محركات ايجاد رفتار نامناسب قدرتمند شويد. دستيابي به عدم تحريك و عدم انجام عادت بد يك به كمك روانشناس، اصولي‌تر پيش مي‌رود. بنابراين جهت اقدام به ترك عادت هاي بد حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد.

منبع: ترك عادت هاي بد | 7 راه ساده براي ترك عادات بد

ترك عادت هاي بد

همه افراد عادت هاي بدي دارند كه به مرور زمان از انجام آنها خسته مي‌شوند. اين عادت هاي بد انواع مختلفي دارد. عادت هاي بد خوردن، عادات بد بهداشتي، عادات بد شخصي، عادات بد ارتباطي و … همگي در دسته عادات بد قرار مي‌گيرد. بر اساس نظريه هاي موجود، هر رفتار بد تقريبا 21 روز تا 3 هفته زمان مي‌برد كه به عادت بد تبديل شود.

همه عادت ها از يك مسيري آغاز مي‌شود، اما متوقف شدن آن به صورت خود به خودي امكان پذير نمي‌باشد. در هر سني كه باشيد توانايي ترك عادت هاي بد را خواهيد داشت. بنابراين براي ترك اين رفتارهاي بد حتما از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد.

عادت هاي بد كدام هستند؟

عادت هاي بد انواع مختلفي دارد و در دسته هاي متفاوتي طبقه بندي مي‌شود. در اين بخش از مقاله راجع به انواع عادت هاي بد رايج توضيح داده ايم. البته در هر فرهنگي رفتارهاي هنجار و ناهنجار متفاوت است. براي مثال تف كردن در مقابل ديگران در خيابان در كشور كره جنوبي كاري رايج و عادي است. در حالي كه چنين رفتاري در كشور ما بي احترامي و بي‌فرهنگي محسوب مي‌شود.

📝 سيگار كشيدن

📝مصرف الكل

📝 انباشته كردن دروس در شب امتحان

📝عدم مراجعه به دندانپزشك

📝 عدم انجام معاينات پزشكي

📝عدم اهميت به سلامت مو و پوست

📝 خواب نامنظم

📝عدم اهميت به علائم بيماري هاي جسماني

📝 حمل كيف روي يك شانه

📝 نشستن هاي طولاني

📝عدم تحرك روزانه

📝 مصرف غذاهاي غير مفيد

📝تلاش افراطي جهت كاهش وزن

📝 پرخوري

📝 مصرف بيش از اندازه قند و نمك

📝مصرف بيش از اندازه چيپس و پفك

📝 نوشيدن بيش از اندازه نوشابه

📝سريع غذا ميل كردن

📝 خوردن غذا با دهان باز

📝 حذف صبحانه از وعده غذايي

📝سرفه بدون پوشاندن دهان

📝 عدم استفاده از مسواك و نخ دندان

📝عدم استفاده از حمام

📝 پخت غذا بدون پوشاندن موها

📝خوابيدن با آرايش

📝 بي نظمي

📝 جويدن ناخن ها

📝رانندگي با سرعت بالا يا سرعت خيلي كم

📝 ورزش نكردن

📝نشخوار ذهني

📝 تنبلي

📝اعتياد به هر چيزي

📝 ناله و شكر گزاري نكردن

📝 مصرف آدامس با دهان باز

📝رفتار رقابتي

📝 بد قولي

📝 تماشاي بيش از حد تلويزيون و فيلم

📝عدم انتقاد پذيري

📝 غر زدن

📝 صحبت با صداي خيلي زياد يا خيلي كم

📝عدم توجه به تميزي

📝 فراموشي در پرداخت اقساط

📝 ايجاد اختلال در كلاس درس

📝بي ادبي

📝 تقلب

📝درس نخواندن

📝 صحبت در كلاس

📝خوابيدن در كلاس

📝 لجبازي

📝توهين

📝 قضاوت

مراحل ترك عادت هاي بد

همه رفتارهايي كه گفته شد ظرف 21 روز تبديل به عادت هاي بد مي‌شوند. براي اينكه رفتار و عادت هاي بد را ترك كنيد، مراحلي را بايد پيش رو گذاشت. بنابراين جهت اطلاع از مراحل ترك عادت هاي بد به نكات زير توجه كنيد.

🟠 بررسي عادت بد

اولين مرحله ترك عادت هاي بد، بررسي رفتارهاي فردي است. به دليل اينكه محرك ها باعث شكل گيري عادت مي‌شود، بايد بررسي عادت صورت بگيرد. شناسايي محرك ها با چند روز بررسي مشخص مي‌شود. براي شناسايي محركات به خود در رابطه با اين سوالات پاسخ دهيد.

✔ بيشترين زمان در روز را به چه رفتاري اختصاص مي‌دهيد؟

✔چه زمان هاي رفتار را بروز مي‌دهيد؟

✔ آيا افراد ديگري در اطراف شما درگير اين رفتار هستند؟

✔ در زمان بروز رفتار چه احساسي به شما دست مي‌دهد؟

به عنوان مثال: صحبت با شريك عاطفي محركي است كه باعث بيدار ماندن و دير خوابيدن شما مي‌شود. يا استفاده دوباره از وسايل باعث بي نظمي مي‌شود.

🟢 دليل ترك عادت هاي بد چيست؟

در اقدام دوم جهت ترك عادت هاي بد، بايد به اين موضوع فكر كنيد كه چرا مي‌خواهيد عادت رفتاري خود را ترك كنيد. براي اينكه دليل ترك عادت هاي بد را بدانيد، با كمك دفترچه يادداشت، مزاياي ترك اين رفتار را بدانيد و يك ليست تهيه كنيد. سپس اين ليست را به جايي كه جلوي چشمتان باشد بچسبانيد.

مثلا اگر قصد زود خوابيدن داريد. به اين موضوع فكر كنيد كه چرا مي‌خواهيد زود بخوابيد؟ دلايل و مزاياي خود را داخل دفترچه يادداشت كنيد. مثلا يكي از دلايل سرحال بودن در محل كار است. سپس آن را به ديوار اتاق بچسبانيد تا با مشاهده دلايل خود جهت ترك عادت هاي بد اقدام كنيد.

🟣از خانواده يا دوست خوب كمك بگيريد

جهت ترك عادت هاي بد، نياز به حامي داريد. زماني كه از خانواده و دوست كمك بگيريد، به رفتارهاي خود بيشتر دقت خواهيد كرد. در اين صورت شخصي كه در جريان است پيگير مسائل شما خواهد شد. و اين پيگيري ها باعث ايجاد انگيزه در شما مي‌شود.

🔴 مراقب محركات باشيد

زماني كه براي ترك عادت هاي بد اقدام كرده ايد، بايد تمامي محركات را شناسايي كنيد. در اين شرايط مراقبت محرك هايي كه عادت بد شما را زنده مي‌كند باشيد. اگر با كوچكترين نشانه در يك موقعيت تحريك شديد، بايد فورا آن مكان را ترك كنيد.

🟡 براي خود پاداش در نظر بگيريد

زماني كه ترك عادت هاي بد آغاز شد، بايد براي رفتارهاي خوب خود پاداش در نظر بگيريد. قرار يك پاداش كوچكي را با خود در ميان بگذاريد. زماني كه رفتار خوب جايگزين رفتار بد شد، پاداش را به خود هديه دهيد. در واقع با اين كار براي رفتار مناسب خود جشن گرفته ايد.

🟤 يادآوري براي خود در نظر بگيريد

يكي از روش هاي ترك عادت هاي بد، تنظيم يادآوري است. به اين منظور كه اگر شب ها دير مي‌خوابيديد، در يك ساعت مناسب آلارم گوشي را تنظيم كنيد. با شنيدن آلارم هر كاري كه داشته ايد را كنار بگذاريد و بخوابيد. زماني كه اين روند تكرار شود، به مرور رفتار بد را ترك خواهيد كرد.

🔵 از روانشناس كمك بگيريد

وقتي كه براي ترك عادت هاي بد اقدام مي‌كنيد، بايد به دنبال راهنماي مناسب باشيد. روانشناس يكي از بهترين راهنماها جهت ترك عادت هاي بد است. مشاورين متخصص راهكارهاي مناسب هر عادت بد را به شما ارائه مي‌دهند. و با ايجاد انگيزه افراد را جهت ترك رفتارهاي بد تشويق مي‌كنند.

كلام آخر

با مطالعه مقاله ترك عادت هاي بد، رفتارهاي خود را زير نظر بگيريد. همه افراد حداقل يك رفتار بد دارند كه بايد براي ترك آن اقدام كنند. بهترين راهنما براي همه افراد روانشناس و مشاورين هستند. با كمك مشاورين متخصص به بهترين نسخه از خود تبديل شويد. شايد برخي از رفتارهاي بد به قدري دشوار باشد كه اقدام به ترك آن به تنهايي ممكن نباشد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك عادت هاي بد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك عادت هاي بد | 7 راه ساده براي ترك عادات بد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۲:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شخصيت قوي و محكم خواسته همه ماست. همه ما دلمان مي‌خواهد كه ديگران در اولين معاشرت با ما، متوجه اعتماد به نفس و شخصيت منحصر به فردمان بشوند. چه بهتر اگر هرگز از ذهن شان خارج نشويم. براي رسيدن به چنين شخصيتي بايد در طول زمان روي شخصيت قوي و محكم خودتان كار كنيد.

سپس بايد به اين سوال پاسخ دهيد كه چگونه مي توانم شخصيت قوي داشته باشم ؟ تا بتوانم روي ديگران تاثير بگذارم. كساني كه شخصيت قوي و مكانيسم هاي مقابله اي خود را توسعه مي‌دهند، كمتر مستعد استرس بالا هستند و معمولا رضايت شغلي و تحصيلي بيشتري را تجربه مي‌كنند. در ادامه به شما كمك مي كنيم تا بتوانيد خود را به شخصي قوي تبديل كنيد

منبع: شخصيت قوي | چگونه شخصيت قوي داشته باشيم

شخصيت قوي و محكم

يك شخصيت قدرتمند، تركيبي از خلق و خو و اصالت در شخصيت را توصيف مي‌كند كه اكثر افراد با شخصيت قدرتمند، هم از نظر شخصي و هم از نظر حرفه اي آن را دارند. درحالي كه بر روي نوع خاصي از خلق و خو تمركز نمي‌كند، اما منعكس كننده يك حس قوي از خودآگاهي و قدرت در شخصيت است.

لازم به ذكر است كه داشتن شخصيت قوي با تصرف قدرت متفاوت است. كسي كه موقعيت قدرتمندي را اشغال يا تصرف مي‌كند، شايد شخصيت قوي داشته باشد اما اغلب اين قدرت به موقعيتي كه مي خواهد ختم مي‌شود. در حالي كه فردي با شخصيت قوي، تمايلي به تصرف يك موقعيت قدرتمند ندارد و مي‌داند كه خودش مي تواند به آن دست پيدا كند.

چگونه شخصيت قوي داشته باشيم

افراد با شخصيت قدرتمند، اغلب حتي بدون صحبت با ديگران تأثير به ياد ماندني بر روي آن‌ها مي‌گذارند. ايجاد يك شخصيت قدرتمند، راهي نيست كه با يك جادوي سريع اتفاق بيافتد. براي اينكه به شخصيتي قوي تبديل بشويد، نياز به زمان و تلاش آگاهانه داريد. خبر خوب اين است كه با رعايت يك سري اصول و تكنيك ها، با تلاش مداوم مي‌توانيد به نتيجه دلخواه برسيد. در ادامه، تمام كارهايي كه براي تبديل شدن به شخصيتي قوي و قدرتمند بايد انجام دهيد را بررسي كرده ايم.

1_ خودآگاهي داشته باشيد

خودآگاهي به معناي پرداختن به شناخت خود، در سطحي عميق تر است. با خودآگاهي مي توانيد درك كنيد كه رفتار و واكنش هاي شما چگونه شكل مي‌گيرد. درك بهتر اينكه چه كسي هستيد، به شما در ساخت شخصيت قوي مد نظرتان كمك زيادي مي‌كند.

براي اين كار، مي توانيد هر روز زماني را براي ارزيابي بازتاب خود اختصاص دهيد و سوالاتي راجع به خودتان بپرسيد. براي مثال: از خود بپرسيد، “چرا وقتي همكار من آن حرف را زد چنين واكنشي نشان داده ام” و “چگونه مي توانم دفعه بعد واكنش خود را بهبود ببخشم”.

مديتيشن نيز راهي عالي براي به دست آوردن خودآگاهي است. شما مي توانيد با شركت در كلاس هاي مديتيشن و مراقبه يا مطالعه كتاب‌هاي مرتبط با آن به بهترين نحو اين كار را انجام دهيد.

2_ صداقت را تمرين كنيد

زندگي با صداقت به اين معنا است كه شما با شخصي كه در درون خود داريد صادق باشيد. اگر اعمال شما با اعتقادات شما مطابقت نداشته باشد، در آن صورت هميشه در درون خود احساس ناآرامي خواهيد داشت. ارزش ها و اخلاق هاي شخصي خود را در زندگي بشناسيد و به آن ها احترام بگذاريد.

تصميمات خود را بر اساس اين ارزش هايي كه داريد طبقه بندي كنيد تا تحت فشار همسالان خود قرار نگيريد. بدين ترتيب مي توانيد شخصيتي قوي و مستقل كه به خود احترام مي گذارد و با خود و ديگران صادق است داشته باشيد.

3_ مسئوليت اشتباهات خود را بپذيريد

همه گاهي اشتباه مي‌كنند، اما نحوه برخورد شما با آن ها نشان دهنده شخصيت‌تان مي‌باشد. وقتي به هم ريخته ايد و كاري اشتباه انجام داده ايد، اول از همه با خود و ساير افراد صادق باشيد و بپذيريد. سپس هركاري كه مي توانيد براي جبران اشتباه‌تان انجام دهيد.

بسته به شرايط، حتي شايد نياز به عذرخواهي داشته باشيد. نكته مهم اين است كه برخي فكر مي كنند عذرخواهي نشانه ضعف است. اما اين را به ياد داشته باشيد، كسي كه قدرت بيان اشتباه و عذرخواهي را دارد، برخلاف ديگران فردي قوي و داراي شخصيتي عالي است.

4_ صبوري را تمرين كنيد

طبيعي است كه گاهي اوقات تحت شرايطي احساس بي حوصلگي يا خشم و عصبانيت داشته باشيد. شايد زماني يكي از همكاران‌تان كار اشتباهي انجام داده و شما نتوانستيد تحمل كنيد. اما بايد ياد بگيريد كه صبر خود را بيشتر كنيد. مي توانيد با تلاش براي مشاهده موقعيت از ديدگاه طرف مقابل شروع كنيد. اگر در زندگي صبور باشيد، با ديگران نيز برخورد بهتري خواهيد داشت. پس مي‌توانيد براي رسيدن به خواسته هايتان بهتر عمل كنيد و خود را به شخصي قوي تبديل نماييد.

5_ در هر شرايطي بهترين كار را انجام دهيد

همه با عبارتي مانند “بهترين خودت باش” يا “بيشترين تلاش خودت را بكن” آشنا هستيم. به همان اندازه كه كليشه اي هستند، حقيقت ارزشمند زيادي در اين كلمات ساده وجود دارد. اگر شما تمام تلاش خود را نكنيد، گاهي ممكن است اين عدم تلاش كافي به تمام زمينه هاي زندگي شما لطمه بزند.

در نتيجه ممكن است انرژي كمتري براي امور زندگي صرف كنيد. شما تنها بايد بهترين كار خود را انجام دهيد، سپس حتي اگر به نتيجه دلخواه نرسيده‌ايد مي توانيد صادقانه بگوييد كه تمام تلاشتان را كرده و از آن تجربه بدست آورده ايد. بدين ترتيب با احساس قدرت بيشتري ادامه خواهيد داد.

6_ درمورد اعتقادات خود صحبت كنيد

خيلي خوب است كه بدانيد به چه چيزهايي اعتقاد و باور داريد. اما اگر از باور و ارزش هاي خود در برابر ديگران دفاع نكنيد، ارزش زيادي نخواهد داشت. بخشي از داشتن يك شخصيت قوي اين است كه بدون توجه به تحقير و انتقاد ديگران، از ارزش هايي كه به آن باور عميق داريد دفاع كنيد.

7_ مهارت هاي ارتباطي عالي را توسعه دهيد

داشتن يك ارتباط خوب مي‌تواند به شما كمك كند تا مهارت هاي ارتباطي عالي را توسعه دهيد. وقتي علاقه واقعي به گفتگو با مردم نشان مي‌دهيد، آن ها تمايل بيشتري نسبت به شما خواهند داشت. ارتباط كلامي و غيركلامي شما، به يك اندازه مهم هستند.

مواردي مانند حالت چهره، حجم صدا و نحوه ژست شما در طول مكالمه مي تواند شخصيت شما را قدرتمندتر نشان دهد. شايد براي برخي از افراد خجالتي اين كار چالش برانگيز باشد. اما غير ممكن نيست و با تمرين و تكرار مي توانيد مهارت هاي ارتباطي خود را به يك مهارت قدرتمند تبديل كنيد.

8_ دانش و مهارت خود را توسعه دهيد

داشتن يك ذهنيت قابل رشد مي تواند شانس شما را براي ايجاد يك شخصيت قوي افزايش دهد. وقتي ذهنيت قابل رشد داريد، مهارت ها و دانش تخصصي بيشتري را دنبال مي‌كنيد كه اساسا به درك شخصيت شما كمك مي كند. داشتن مهارت ها و دانش غيرمعمول باعث مي‌شود كه افراد خواهان معاشرت با شما باشند. همچنين اعتماد به نفس شما را افزايش مي‌دهد كه در شكل گيري شخصيت قوي امري كليدي است.

9_ با ديگران گرم و مهربان باشيد

ويژگي منحصر به فرد افراد با شخصيت قوي، اين است كه اغلب با ديگران به گرمي و محبت رفتار مي‌كنند. آن ها هرگز به خاطر چيزهايي كه مي دانند، موقعيتي كه دارند يا تأثيري كه بر ديگران مي‌گذارند مغرور نيستند. بنابراين اگر تصور شما از شخصيت قدرتمند اين است كه ديگران را پايين تر از خود ببينيد، بايد بگوييم كه تصور كاملا اشتباهي داريد.

10_ منحصر به فرد باشيد

در پي تلاش براي ديده شدن و مورد تأييد ديگران قرار گرفتن، باعث فراموشي خود منحصر به فردتان مي‌شود. اين رويه باعث مي‌شود كه در نهايت شبيه ديگران بشويد. درحالي كه مي توانيد از ديگران خيلي چيزها بياموزيد، اما اين بدان معنا نيست كه خود را شبيه به آن ها بكنيد.

شما بايد به شخصيت خود اطمينان داشته باشيد و اجازه دهيد دنيا شما را همانگونه كه هستيد ببيند. اين به شما كمك مي‌كند تا حس اعتماد به نفس و امنيت را در خود تقويت كنيد. با اين كار خيلي زود، حتي قبل از اينكه خودتان متوجه بشويد شخصيتي قوي مي‌سازيد.

11_ شرايط را مديريت كنيد

يك چيز در افراد با شخصيت قوي مشترك است. آن ها مي دانند چگونه موقعيت هاي دشوار را بدون واكنشي خارج از كنترل مديريت كنند. درحالي كه هر موقعيتي هميشه خوشايند نيست، اما هوش هيجاني به شما كمك مي كند تا درك كنيد كه چگونه در هر موقعيتي قوي باشيد و شرايط را به درستي مديريت كنيد. بدين ترتيب، اقداماتي را در اولويت قرار مي‌دهيد كه رشد آينده‌تان را تضمين مي‌كند و همچنين راه را براي روابط عالي باز مي‌نمايد.

سخن آخر

چه در محل كار، چه در خانه يا بيرون از خانه، يك شخصيت قوي مي تواند به شما در ايجاد روابط عالي كمك كند. در حالت ايده آل، افراد بيشتري مي‌خواهند با شما ارتباط برقرار كنند و شما را در بين خود داشته باشند. اگر يك شخصيت قوي داشته باشيد، مي‌توانيد جامعه اي متشكل از متحدان، وفاداران، خانواده و دوستاني بسازيد كه مايلند از شما بياموزند و با شما كار كنند.

نكته مهم اين است كه تبديل شدن به شخصي قوي، براي هيچكس غيرممكن نيست و هركسي مي تواند در لحظه اي كه تصميم مي گيرد به شخصي قوي تبديل شود، با تلاش و رعايت برخي نكات، يا حتي تغيير سبك زندگي اش به آن دست يابد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شخصيت قوي و محكم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شخصيت قوي | چگونه شخصيت قوي داشته باشيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۲:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

انتظار داشتن از ديگران يا توقعات در برخي از زمينه ها يا شايد بتوان گفت در بيشتر زمينه ها اشتباه است. اگر از ديگران انتظار حتي كوچكترين كار را داشته باشيد، در زندگي با مشكلاتي روبرو مي‌شويد. و آرامش از شما گرفته مي‌شود. اما اگر در همه موارد انتظاري از ديگران نداشته باشيد، زندگي آرام تري را تجربه خواهيد كرد. انتظار از ديگران در حيطه هاي متفاوت و موقعيت هاي گوناگون اصلا درست نيست. احتمالا با افرادي در نزديكي خود معاشرت مي‌كنيد كه از همه چيز و همه كس انتظار دارند. اما در زندگي خود آرامشي ندارند.

معمولا انتظار داشتن از ديگران پيامدهايي دارد كه باعث برهم ريختن زندگي فرد مي‌شود. اين افراد تقريبا از زندگي پر تنشي برخوردارند. و توانايي گذراندن يك روز بدون دردسر را ندارند. براي رهايي از اين اتفاقات سعي كنيد از هيچ فردي انتظار نداشته باشيد و همچنين از يك روانشناس متبحر كمك بگيريد.

منبع: انتظار داشتن از ديگران | چرا انتظار باعث رنجش ميشود

انتظار داشتن

انتظار داشتن در برخي از موارد اصلا جالب و درست نيست. گاهي از ديگران انتظارات و توقعاتي داريم كه به دور از برآورده شدن و هر تفكري است. اين تفكرات باعث نااميدي و دلسرد شدن فرد مقابل مي‌شود. گاهي انتظاراتي از ديگران داريم كه اگر كسي از خودمان داشته باشد برايمان عجيب مي‌آيد. به همين دليل لازم است كه برخي از شرايط را بسنجيم و سپس از ديگران توقع داشته باشيم.

مثلا افرادي انتظار دارند بقيه كامل باشند. يا فكر شما را بخوانند. اين انتظارات زياد از حد هستند. آيا شما خودتان كامل هستيد؟ يا فكر ديگران را مي‌خوانيد؟ زماني كه چنين انتظاراتي داريد، بايد خودتان را جاي شخص مقابل بگذاريد و درك كنيد چنين توقعاتي امكان پذير نيست.

انتظار داشتن در چه مواردي اشتباه است؟

انتظار داشتن در بسياري از موارد بسيار اشتباه است. به اين موضوع فكر كنيد كه گاه به دليل انتظارات، روابط از بين مي‌روند. و اتفاقات خوبي پيش رو نخواهيد داشت. در اين بخش از مقاله انتظاراتي كه نبايد داشته باشيد را توضيح داده ايم.

🔘 انتظار نداشته باشيد ديگران فكر شما را بخوانند

يكي از توقعات اشتباه، انتظار داشتن از اين است كه ديگران بايد فكر شما را بخوانند. مثلا انتظار داشته باشيد كه به جاي بيان احساسات يا ناراحتي ها، ديگران بايد خودشان فكر شما را بخوانند. اين توقع بسيار اشتباه و نادرست است. آيا شما خودتان توانايي خواندن فكر ديگران را داريد؟ تا زماني كه حرف هايتان را به زبان نياوريد، هيچ فردي توانايي خواندن ذهن شما را ندارند.

🔘 انتظار كامل بودن از افراد نداشته باشيد

همه انسان ها نقص هايي دارند. اين نقص ها در زمينه هاي متفاوتي وجود دارد. هيچ انساني كامل نيست. حتي خود شما نيز كامل نيستيد. پس نبايد از ديگران انتظار كامل بودن داشته باشيد. زماني كه در موقعيت هاي مختلف عيب هاي ديگران را مشاهده كرديد، نا اميد و ناراحت نشويد. به همين دليل براي آرامش خود نيز از ديگران انتظار كامل بودن نداشته باشيد.

🔘 انتظار ماندن از ديگران نداشته باشيد

اندك كسي وجود دارد كه وارد زندگي شما مي‌شود و مي‌ماند. بيشتر افرادي كه وارد زندگي شما مي‌شوند روزي ميروند. به همين دليل است كه نبايد از ديگران انتظار ماندن داشته باشيد. گاهي با عده اي از افراد زمان زيادي را سپري مي‌كنيد. خاطرات بسياري را مي‌سازيد اما زمان زيادي نمي‌گذرد كه آنها شما را ترك مي‌كنند. به اين دليل انتظار داشتن از اينكه فردي در زندگي شما باقي بماند اشتباه است. چنين انتظاري به شدت به آرامش شما لطمه وارد ميكند.

🔘 انتظار قدرداني نداشته باشيد

اينكه از ديگران انتظار داشته باشيد قدر شما را بدانند اشتباه است. انتظار قدرداني داشتن بسيار اشتباه است. باور به اينكه ديگران بايد قدردان زحمات شما باشند يا توانايي هاي شما را مشاهده كنند به طور كل اشتباه است. هميشه از خود قدردان باشيد، زحمات خود را ببينيد، اما انتظار داشتن از ديگران رفتار نادرست است.

🔘 انتظار بها و ارزش نداشته باشيد

زماني كه براي خود ارزش و احترام قائل نباشيد، نبايد انتظارات زيادي داشته باشيد. هميشه هر مدلي كه شما با خودتان رفتار مي‌كنيد، ديگران نيز همانطور با شما رفتار مي‌كنند. تا زماني كه براي خود احترام، ارزش و بها قائل نباشيد، انتظار داشتن از ديگران كه به شما بها بدهند اشتباه است.

🔘 انتظار نداشته باشيد كه دست شما را بگيرند

اينكه هر دفعه زمين بخوريد و انتظار كمك از ديگران داشته باشيد بسيار اشتباه است. هميشه دوستان و خانواده به دنبال شما مي‌آيند و براي رفع مشكلات تلاش مي‌كنند. اما انتظار داشتن از ديگران در اين زمينه نادرست است. همه افراد مشكلات خود را دارند و توانايي رسيدگي دائم به شما ندارند.

🔘 انتظار داشتن همه چيز اشتباه است

يكي از انتظارات بيهوده، انتظار از داشتن همه چيز به صورت همزمان است. زندگي بالا و پاييني هايي دارد. هرگز هميشه همه چيز خوب و يكسان نيست. درك كنيد كه همه سعي دارند زندگي خوبي را داشته باشند. اما زندگي هميشه خوب و يكسان نيست. و روي يك خط حركت نمي‌كند.

🔘 انتظار انگيزه گرفتن از ديگران نداشته باشيد

انتظار داشتن از اينكه ديگران دائم به شما انگيزه بدهند درست نيست. همه افراد حالت هاي بد را سپري مي‌كنند و هميشه دوست خوب يا اطرافيان به رفع اين حالت بد كمك مي‌كنند. اما انتظارات زيادي كه هميشه بايد اطرافيان به شما كمك كنند و انگيزه دهند، اشتباه است. اين موضوع را ياد بگيريد كه هر فردي بايد براي زندگي خود برنامه ريزي داشته باشد. و انتظار انگيزه از ديگران نداشته باشد.

🔘 انتظار موافقت دائمي از ديگران نداشته باشيد

انتظار موافقت دائمي يكي از توقعات نادرست است. بيشتر مردم افكار و عقايد مربوط به خودشان را دارند و هميشه با همه موافق نيستند. نبايد از بقيه انتظار داشته باشيد كه هر حرف يا عقيده شما از نظر آنها نيز موافق باشد. سلايق، عقايد، نظرات و افكار متفاوت باعث عدم موافقت دائمي افراد است. بنابراين انتظار داشتن در اين زمينه بسيار نادرست است.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله راجع به انتظار داشتن مطالعه كرديد. زندگي با فردي كه هميشه در تمامي موقعيت ها انتظارات بزرگ داشته باشد، بسيار سخت است. بنابراين بايد راه حل هاي برخورد با انتظارات اين فرد را ياد بگيريد. يادگيري با دريافت كمك از روانشناس صورت مي‌گيرد.

با مراجعه به روانشناس و مشاوره در اين زمينه مي‌توانيد از روش هاي برخورد با اين افراد آگاه شويد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. شما نيز همين حالا ميتوانيد براي دريافت خدمات روانشناختي با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه انتظار داشتن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: انتظار داشتن از ديگران | چرا انتظار باعث رنجش ميشود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۸:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اضطراب امتحان نوعي اضطراب عملكردي و از جمله مشكلات بسيار رايج در دانش آموزان و دانشجويان است كه مي‌تواند عملكرد آن‌ها را به‌شدت تحت تأثير قرار دهد. اين اضطراب علي‌رغم آمادگي لازم براي امتحان به دلايل مختلفي قبل يا در حين آزمون بروز مي‌يابد. معمولا نشانه‌ها به صورت علائم جسماني، هيجاني و رفتاري مشخص مي‌شود و تجربيات ناموفق پيشين تاثير زيادي بر اين اضطراب دارند. با اين حال جاي نگراني وجود ندارد چراكه با استفاده از راهكارهاي مختلف از جمله توجه به علت مساله، استفاده از تكنيك‌هاي آرام سازي و كنترل اضطراب مي‌توان اضطراب امتحان را كاهش داد.

منبع: اضطراب امتحان در دانش آموزان

مفهوم اضطراب امتحان چيست؟

اضطراب امتحان، به تجربه اضطراب و نگراني بيش‌ازحدي گفته مي‌شود كه هنگام امتحانات براي فرد ايجاد مي‌شود. اضطراب مي‌تواند با ديدن برگه امتحان يا قرار گرفتن در حال و هواي سالن امتحان شروع شده و يا از شب قبل يا حتي روزهاي قبل‌تر ايجاد شود. در اين شرايط فكر شركت در امتحان نيز باعث بروز اضطراب مي‌شود.

اين اضطراب در گروه اضطراب‌هاي عملكردي قرار مي‌گيرد. اضطراب عملكردي به گروهي از اضطراب‌ها گفته مي‌شود كه هنگام ارزيابي يا نظارت ديگران از رفتار در فرد ايجاد مي‌شود.

نشانه هاي اضطراب امتحان

اضطراب امتحان در هر دانش آموزي به شكل متفاوتي بروز پيدا مي‌كند. اين علائم مي‌توانند خفيف تا شديد، پنهان يا بارز باشند. معمولا اضطراب هايي كه به حال خود رها مي‌شوند، بيشتر دردسر ايجاد مي‌كنند. دانش آموزان با غلبه بر اضطراب امتحان عملكرد بهتري خواهند داشت.

📌 علائم جسمي

احساس تنگي نفس، تپش قلب، دل‌پيچه، يا هر حالت ديگري كه به هنگام اضطراب در جسم خود احساس مي‌كنيد، مي‌توانند نشانه‌هاي اين اضطراب باشند.

📌 علائم شناختي

از دست دادن تمركز يا فراموش كردن هر آنچه براي امتحان آماده كرده‌ايد، در اين گروه قرار مي‌گيرد. در كنار اين ضعف‌ها، باور به اينكه در امتحان نتيجه خوبي نخواهم گرفت، شكست خواهم خورد يا هر فكر منفي ديگري كه در ايام امتحانات وارد ذهن شما مي‌شود، از علائم شناختي اضطراب هستند.

📌 علائم هيجاني

به‌طوركلي، اضطراب خود در گروه هيجانات قرار دارد. به همين خاطر تجربه حالت اضطراب، دل‌شوره يا نگراني را از نشانه‌هاي هيجاني اضطراب مي‌نامند.

📌 علائم رفتاري

هرگونه رفتاري كه فرد در پاسخ به اضطراب ايجاد شده نشان مي‌دهد، در گروه نشانه‌هاي رفتاري قرار مي‌گيرند. براي مثال شدت اضطراب در برخي افراد باعث مي‌شود كه آن‌ها در جلسه امتحان حضور پيدا نكنند. رفتارهايي نظير گريه كردن، لرزش دست يا حتي آماده كردن تقلب به دليل اينكه احساس مي‌كند قطعاً در امتحان شكست خواهد خورد، ازجمله مثال‌هاي اين گروه از نشانه‌ها هست.

علت و دلايل اضطراب امتحان

اضطراب امتحان مي‌تواند با دلايل مختلفي ايجاد شود. ازجمله مهم‌ترين دلايلي كه در اين زمينه وجود دارد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. همچنين مي‌توانيد براي آگاهي از دلايل اضطراب امتحان در خود و بررسي بيشتر اين موضوع حتما از مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات دريافت نماييد.

✔️ عدم آمادگي براي امتحان

مهم ترين علت بروز اضطراب امتحان عدم آمادگي شما در آن درس است. شما وقتي تسلط كافي به مباحث درسي نداشته باشيد، خيلي راحت مفاهيم را از ياد مي‌بريد. حافظه كوتاه مدت شما ظرفيت محدودي دارد. يك شبه نمي‌توانيد همه مفاهيم را به ياد بسپاريد. بنابراين بايد در طول بازه زماني مشخصي آن ها را مطاعه نماييد. اين گونه آمادگي لازم را در شب امتحان خواهيد داشت.

✔️ تجربيات ناموفق پيشين

يكي از مهم‌ترين منابعي كه افراد براي ارزيابي توانمندي‌هاي خود از آن استفاده مي‌كنند، تجربيات پيشين آن‌ها در مواقع مشابه است. هنگامي‌كه تجربيات قبلي نشان‌دهنده اين است كه در امتحانات عملكرد خوبي نداريد، پس احساس مي‌كنيد كه در اين امتحان نيز شكست خواهيد خورد. اين باور به ضعف و ناتواني باعث مي‌شود كه دچار اضطراب شديدي بشويد. ازجمله تجربيات ناموفق پيشين مي‌توان به رد شدن در امتحان، كم‌آوردن زمان، بدحال شدن در جلسه امتحان و مواردي ازاين‌دست اشاره كرد.

✔️ اهميت امتحان

به ميزاني كه يك موضوع اهميت بيشتري داشته باشد، اضطراب بيشتري نيز ايجاد خواهد شد. براي مثال اهميت كنكور سراسري به‌مراتب بالاتر از يك امتحان كلاسي است و درنتيجه اضطراب بيشتري ايجاد مي‌كند.

✔️ نگراني از ارزيابي ديگران از ديگر دلايل اضطراب امتحان

تمامي اضطراب‌هاي عملكردي و از جمله اضطراب امتحان، در اصل به دليل تر از مورد ارزيابي قرار گرفتن توسط ديگران ايجاد مي‌شود. كساني كه نسبت به نظرات ديگران در مورد خودشان حساس هستند و يا بيش‌ازحد تحت تأثير قضاوت قرار مي‌گيرند، بيشتر مستعد ابتلا به اين نوع اضطراب هستند.

✔️ تعامل نامطلوب جسم و ذهن

در شرايطي كه ديدگاه نامطلوبي به امتحان داريد و احساس مي‌كنيد كه قرار است اتفاق بدي پيش بيايد، بدن‌تان شروع به ترشح هورمون آدرنالين مي‌كند. آدرنالين هورموني است كه بدن در هر شرايطي كه احساس خطر كند بيشتر آن را ترشح مي‌كند. ترشح آدرنالين باعث بروز نشانه‌هاي جسمي ازجمله افزايش ضربان قلب مي‌شود.

احتمالاً مشاهده اين علائم جسمي شما را مضطرب خواهد كرد. درنتيجه تعامل ذهن و بدن باعث بروز مشكلاتي خواهد شد. در اين شرايط افكار منفي باعث ترشح بيشتر آدرنالين شده و به دنبال آن بيشتر مضطرب مي‌شويد. در كنار اضطراب بيشتر احتمالاً دچار ترس و افكار منفي بيشتري نيز خواهيد شد.

✔️ اضطراب امتحان بدليل ضعف در اعتمادبه‌نفس

بي‌اعتماد بودن به توانايي‌ها و اعتماد نداشتن به اينكه مي‌توانيد از پس وضعيت موجود برآييد باعث مي‌شود كه احساس اضطراب امتحان را تجربه كنيد.

✔️ ترس از باختن

وقتي شما دائم نگران مردود شدن و افتادن در آن امتحان هستيد، بخشي از انرژي رواني تان دائم صرف اين افكار منفي مي‌شود. در اين شرايط شش دانگ حواس تان ديگر صرف مطالعه نخواهد شد. گشت و گذار دقيقا در روزهاي امتحان، درگير كردن خود با كارهاي ديگر، بهانه آوردن براي ناتواني در شروع درس خواندن از جمله واكنش هاي ناخودآگاه شماست كه در واقع براي غلبه بر ترس از باختن از درس خواندن سرپيچي مي‌كند. در واقع ناخودآگاه شما براي جلوگيري از باختن ترجيح مي دهد كه مردودي در امتحان را به عواملي ديگر نسبت دهد.

✔️ باورهاي روانشناختي دانش آموز

باورهاي‌مان بر روي عملكرد و حتي احساساتمان تاثير مي‌گذارد. وقتي شما باوركنيد كه در فلان امتحان حتما نمره كم مي‌گيريد. و يا حتما مردود خواهيد شد؛ آن وقت احتمال شكست شما نيز بيشتر است. بنابراين به پشتوانه چنين باورهايي اضطراب امتحان نيز تشديد مي‌شود. شما با دريافت مشاوره به راحتي مي‌توانيد از اين باورها خلاص بشويد.

✔️ سركوب والدين

خيلي از دانش آموزان از واكنش هاي والدين شان نسبت به نتايج امتحانات نگران اند. طعنه زدن ها و اهانت هاي والدين موجب تنفر دانش آموز از درس مي‌شود. چرا كه دريافت محبت آن ها مشروط به نمره خوب است. و يا اهميت بيش از حد والدين به نمرات فرزندان شان آن ها را به اين باور مي رساند كه براي جلب توجه و تاييد آن ها نياز به دريافت نمره بيست دارند. اين شرايط اضطراب زيادي را براي دانش آموز به بار مي‌آورد.

راه هاي كاهش و غلبه بر اضطراب امتحان

براي غلبه بر اضطراب امتحان بايد هر چه زودتر به دنبال راهكاري باشيد. عدم توجه به اين مساله هيچ دردي را دوا نمي‌كند. همانطور كه به علل و علائم اين مشكل اشاره كرديم، شما با يافتن راه هاي غلبه بر اضطراب امتحان مي‌توانيد سريع تر پله هاي موفقيت را طي كنيد.

🔻 براي امتحان خود را آماده كنيد

شما بدون آمادگي براي پاسخ دادن به سوالات دچار استرسي واقعي مي‌شويد. چنين استرسي ارتباطي با عوامل ديگر ندارد. چرا كه به طور حقيقي پيامدهاي ناگواري به دنبال خواهد داشت. پس به جاي مقابله با استرس تان به دنبال درس خواندن و آمادگي براي امتحان باشيد.

🔻 جريان افكار را به دست بگيريد

نكته اصلي براي درمان حالت اضطراب امتحان، اين است كه به اين باور برسيد كه اضطراب موجود به دليل افكار منفي ايجادشده است. هنگامي‌كه اين موضوع را پذيرفتيد، سعي كنيد كنترل افكارتان را در دست داشته باشيد. به‌جاي اينكه اجازه بدهيد، افكار منفي وارد ذهن‌تان شده و شدت بگيرد و شما را غرق در اضطراب كند، افكارتان را كنترل كنيد و مانع گسترش آن‌ها شويد. براي اين كار بايد بتوانيد حواستان را پرت كرده و بر روي اين افكار تمركز نكنيد.

🔻 بررسي دلايل اضطراب امتحان

براي اينكه بتوانيد افكار منفي را در ذهنتان مديريت كنيد، علاوه بر پرت كردن حواس، يك راهكار ديگر پاسخگويي به آن‌هاست. اگر احساس مي‌كنيد كه در امتحان نتيجه خوبي نخواهيد آورد، سعي كنيد دلايل اين احساستان را پيدا كنيد، از كجا مطمئن هستيد كه موفق نخواهيد شد؟ سپس دلايلي را كه براي مخالفت با اين فكر داريد بررسي كنيد. براي مثال اينكه شما كتاب را به‌خوبي مطالعه كرده‌ايد، نمونه سؤالات مربوط به امتحان را بررسي كرده‌ايد، در طول سال فعاليت خوبي در اين درس داشته‌ايد و… دلايلي هستند كه نشان مي‌دهد افكار شما اشتباه است.

🔻 فعاليت بدني

ورزش كردن در روز امتحان، به شما كمك مي‌كند كه به لحاظ آمادگي جسماني و روحيه در شرايط مطلوب‌تري قرار بگيريد. صبح روز امتحان، بين 20 تا 30 دقيقه فعاليت بدني هوازي را در برنامه خود قرار دهيد.

🔻 تكنيك‌هاي آرام‌سازي

فن‌هايي نظير تنفس مناسب، ريلكسيشن يا مراقبه، مي‌تواند به شما در كاهش نشانه‌هاي اضطراب كمك كند و شما را در شرايط بهتري قرار دهد. اين تكنيك‌ها به‌ويژه در شرايطي كه احساس مي‌كنيد شدت اضطراب بيشتر از آن است كه بتوانيد بر افكارتان تمركز پيدا كنيد به شما كمك خواهد كرد.

🔻 استراحت‌هاي كوتاه در جلسه امتحان

در طول مدت امتحان، چند بار و براي چند دقيقه، استراحت كنيد سعي كنيد با خوردن يك جرعه آب، كشيدن يك نفس عميق يا انجام حركات كششي در صندلي خود؛ اضطراب را از خود دور كرده و همچنين اجازه ندهيد كه خستگي بر شما غلبه كند.

🔻 كمال گرايي را كنار بگذاريد

شما تلاش خود را مي‌كنيد و حتما هم در آن به نتيجه خواهيد رسيد. اما قرار نيست همه نفر اول بشوند. تلاش براي اول شدن خوب است اما همه چيز نيست. پس اگر بتوانيد در هر جايگاهي كه هستيد احساس خوبي داشته باشيد، آن وقت موفق هستيد. به اين بيانديشيد كه در اين سال چه چيزهايي آموخته ايد؟ چه دست آوردهايي داشته ايد؟ چقدر به هدفي كه در نظر داريد نزديك شده ايد؟

🔻 از متخصصين براي غلبه بر اضطراب امتحان كمك بگيريد

يكي از موثرترين روش هاي براي كنار آمدن با اضطراب امتحان دريافت كمك تخصصي از روانشناسان و مشاوران تحصيلي است. اين افراد وضعيت رواني، خانوادگي، تحصيلي و حتي جسماني شما را بررسي مي‌كنند. سپس براي رفع اين مساله راهكارهاي به خصوصي ارائه مي‌دهند. شما با دريافت اين خدمات تخصصي در كوتاه ترين زمان به نتايج دلخواه خواهيد رسيد. براي اين منظور مي‌توانيد با شماره هاي درج شده تماس گرفته و يا براي دريافت خدمات مشاوره تحصيلي تلفني كليك كنيد.

سخن آخر

براي قبولي در امتحانات داشتن حدودي از اضطراب ضروري است. اضطراب سالم به شما كمك مي‌كند تا جهت قبول در امتحانات تلاش خود را بكنيد. اما وقتي خود اضطراب امتحان مانع از موفقيت تان مي‌شود، آن وقت بايد به دنبال راهكاري باشيد. اين نو ع اضطراب كه ديگر سالم نيست، ريشه در عوامل مختلفي دارد كه توسط متخصصين قابل شناسايي است. شما با دريافت خدمات مشاوره روانشناسي و تحصيلي مي‌توانيد از بروز اين نوع مشكلات جلوگيري نماييد. كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب امتحان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

اضطراب امتحان چه فرقي با اضطراب عادي در شرايط امتحان دارد؟

به لحاظ كيفي هيچ تفاوتي وجود ندارد، صرفاً اضطراب امتحان، شديدتر بوده و مي‌تواند عملكرد فرد در امتحان را تحت تأثير قرار دهد.

چرا فرد دچار اضطراب امتحان مي‌شود؟

اضطراب امتحان يك اضطراب عملكردي است به اين معني كه فرد از اينكه ديگران بر رفتارش نظارت مي‌كنند، نگران است. دلايل ديگري ازجمله ضعف اعتمادبه‌نفس يا تجربه شكست در ساير امتحانات نيز مي‌تواند دخيل باشد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اضطراب امتحان در دانش آموزان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۹:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد ايلام مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد ايلام مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد ايلام استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم.

منبع: كمپ ترك اعتياد ايلام

آدرس كمپ ترك اعتياد ايلام

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد ايلام مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- كلينيك ترك بهزيسيتي (دولتي) – ايلام، بلوار شهيد بهشتي

2- مركز طلقاني (دولتي) – ايلام، بلوار شهيد بهشتي

3- كلينيك ترك اعتياد سينا – بدره، خ امام، جنب بازار شهرداري

4- مركز خود معرف – بلوار مدرس، روبروي اداره برق، گوه شهيد عري

5- مركز ايلام – ايلام، نوروز آباد كوچه شهيد صفري

6- مركز ترك اعتياد كسري – دره شهر، خ جمهوري اسلامي، كوچه شفا

آدرس كمپ ترك اعتياد ايلام | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد ايلام به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد ايلام استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي ترك اعتياد ايلام نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها ترك اعتياد ايلام امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد ايلام | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ترك اعتياد ايلام ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ ترك اعتياد ايلام عجله نكنيد. علائم اعتياد و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد ايلام استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ اعتياد استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد و كمپ ترك اعتياد ايلام مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك اعتياد حتما بايد به كمپ ترك اعتياد ايلام مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كمپ ترك اعتياد ايلام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كمپ ترك اعتياد ايلام،
موضوع:
[ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۵:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد رشت مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد رشت مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم.

منبع: كمپ ترك اعتياد رشت | آدرس بهترين مراكز كمپ ترك گيلان

آدرس كمپ ترك اعتياد رشت

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد رشت در رشت مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- مركز ترك اعتياد آريان – رشت، بلوار قلي پور، جنب خيابان گلزاران

2- كمپ ترك اعتياد رشت | آرامش گستران – رشت، جاده كوچستان، دشت نشا، روستاي بالاگپش

3- مركز ترك اعتياد پويان – رشت، بلوار مطهري، بعد از دل زنده

4- ترك اعتياد حيات دوباره – رشت، پيربازار، كوي بنياد

5- مركز ترك اعتياد نداي آرامش گيل – رشت، خمام، ميان محله شيدان

 

آدرس كمپ ترك اعتياد رشت | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد رشت به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد رشت استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد رشت | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد رشت و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد رشت به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ عجله نكنيد. علائم اعتياد و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد رشت استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد رشت استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ ترك اعتياد رشت بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد و كمپ ترك اعتياد رشت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك اعتياد حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كمپ ترك اعتياد رشت | آدرس بهترين مراكز كمپ ترك گيلان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۱۱:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد همدان مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد همدان مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم.

منبع: كمپ ترك اعتياد همدان | آدرس بهترين مراكز كمپ ترك همدان

آدرس كمپ ترك اعتياد در همدان

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد در همدان مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- مركز ترك اعتياد نجات _ همدان ، خيابان بين النهرين، روبروي كوچه ميخك، نبش بن بست رز، پلاك 127 ، طبقه دوم ، واحد 5

2- كمپ ترك اعتياد همدان | آواي رهايي _ استان همدان، توچغاز، جاده جاده نهاوند ملاير، ابتداي جاده بهمن آباد، نرسيده به مرغداري فرهادي

3- مركز ترك اعتياد كاج _ بلوار دكتر چمران، جنب كوچه ۱۲ متري صادقيه

4- ترك اعتياد بيداري _همدان، ميدان مدرس

5- مركز ترك اعتياد دي _ همدان ، خيابان بو علي سينا

آدرس كمپ ترك اعتياد همدان | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد همدان به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد همدان استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي ترك اعتياد همدان نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها ترك اعتياد همدان امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد همدان | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ترك اعتياد همدان ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ ترك اعتياد همدان از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ ترك اعتياد همدان عجله نكنيد. علائم اعتياد و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد همدان استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ اعتياد استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي ترك اعتياد همدان اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ ترك اعتياد همدان بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد و كمپ ترك اعتياد همدان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك اعتياد حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كمپ ترك اعتياد همدان | آدرس بهترين مراكز كمپ ترك همدان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۰۵:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی