مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

تنفر از پدر و مادر يكي از احساساتي است كه برخي از فرزندان در برهه هايي از زمان آن را تجربه مي‌كنند. والدين براي پرورش فرزندان خود از نهايت عشق و علاقه خود استفاده مي‌كنند. آنها همواره در حال تلاش براي فرزندان خود و رفع نيازهاي آنان هستند. اما اگر به هر دليل در اين مورد كوتاهي كنند و يا نسبت به فرزند خود بي توجه باشند؛ اين رفتارها بر ناخودآگاه فرزند از سن كودكي تاثير گذاشته و آنها را مستعد بروز رفتارهاي مختلف مي‌كند.

بيشتر آسيب هاي رواني ما به دوران كودكي باز مي‌گردند و آنها را از طرف پدر و مادر خود تجربه مي‌كنيم. البته گاهي آنها اينكار را به صورت ناخودآگاه مي‌كنند و قصد آن را ندارند. به هر حال عوامل مختلفي در اين موضوع دخيل هستند؛ كه به بررسي آنها خواهيم پرداخت. براي دريافت مشاوره خانواده تلفني، حضوري و آنلاين كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تنفر از پدر و مادر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: تنفر از پدر و مادر | كينه از والدين را بشوييم

تنفر از پدر و مادر

فرزندان بعد از تولد، به والدين خود وابسته بوده و نياز به عشق و حمايت آنها دارند. گاهي والدين قادر به برطرف كردن اين نيازها هستند و گاهي هم دچار مشكلاتي مي‌شوند. تنفر از پدر و مادر به دلايل مختلفي اتفاق مي‌افتد. گاهي والدين در اين مورد مقصر نبوده و اين فرزند است كه به دليل ويژگي هاي اخلاقي خود علاقه اي به والدين خود ندارد. البته در بيشتر موارد اين موضوع به عدم دريافت علاقه و محبت به اندازه كافي از سوي والدين است. فراموش نكنيد كه احساسات در روابط بين والدين و فرزند، كاملا دو طرفه هستند و هر قدر كه به آنها حسي را بدهيد؛ به همان ميزان دريافت خواهيد كرد.

دلايل تنفر از پدر و مادر

فرزندان با بزرگتر شدن نيازهاي مختلفي دارندكه والدين بايد آنها را شناسايي كرده و طبق همان رفتار كنند. البته ابن تعامل تا سني ادامه داشته و بعد از آن استقلال كودك بيشتر شده و قادر به برطرف كردن نيازهاي خود مي‌شود. تنفر از پدر و مادر، هميشه به دليل نيازها و خواسته هاي  مختلف نيست. بلكه دلايل زيادي اين احساس را در فرزندان ايجاد مي‌كند.

📌به وجود آورندن شرايط محيطي نامناسب

گاهي والدين به دليل وجود مشكلات بين فردي و حتي عوامل و اقتصادي و اجتماعي، قادر به ايجاد فضايي امن و مناسب براي فرزند خود نيستند. محيط به اندازه عوامل ژنتيكي و حتي تربيتي هميت دارد و نمي‌توان آن را ناديده گرفت. والدين بايد قبل از تولد كودك به فكر اين موضوع باشند. چراكه اين مورد در دراز مدت سبب بروز تنفر از پدر و مادر در كودك شده و مشكلات زيادي را ايجاد مي‌كند. مجادلات والدين، اعتياد آنها، زندگي در خانه اي ناامن و…همگي جزو شرايط محيطي محسوب مي‌شوند.

📌بي توجهي و اهميت ندادن به فرزند

همانطور كه گفته شد؛ كودكان نيازمند دريافت توجه و محبت زيادي از سوي والدين خود هستند. در واقع آنان بايد محبت كردن را از والدين خود بياموزند. گاهي والدين به صورت كاملا غيرارادي اينكار را انجام مي‌دهند و يا معتقد هستند كه با فراهم كردن امكانات مختلف محبت خود را به فرزندان نشان مي‌دهند. اما فرزندان بايد علاقه والدين را خود را ديده و آن را لمس كنند. والدين سرد و بي روح، باعث پديدايي اين رفتارها در فرزند خود مي‌شوند و در واقع خود، زمينه ساز احساس تنفر هستند.

تحميل نظرات و خواسته ها به فرزند

دسته اي ديگر از والدين كه مستبد و مقتدر هستند؛ به نظرات فرزندان خود هيچ اهميتي نداده و همواره نظ خود را در مسائل مختلف اعمال مي‌كنند. فرزندان نياز به استقلال شخصيتي داشته و والدين بايد تا حدي به آنان آزادي عمل بدهند. اين گروه با خودخواهي سبب بروز تنفر از پدر و مادر در فرزند، مي‌شوند. آنها احتمالا در مسائل مختلفي به فرزند خود سخت گيري كرده و حتي به آنها اجازه انتخاب بين گزينه هاي بي اهميت را هم نمي‌دهند.

📌مقايسه فرزند با ديگران

مقايسه كردن فرزندان با يكديگر و حتي با ديگران، يكي از رفتارهاي اشتباه و مخرب والدين است. هر شخصي شرايط متفاوتي داشته و نمي‌توان ظاهر زندگي ديگران را با بطن زندگي خودمان مقايسه كنيم. اينكار نه تنها باعث بروز پيشرفت در فرزندان نمي‌شود؛ بلكه تنفر از پدر و مادر را نيز به وجود مي‌آورد. در چنين شرايطي آنها كمبود هاي عاطفي خود را بيشتر احساس كرده و رفتارهاي ناهنجار از خود نشان مي‌دهند. بهتر است به جاي مقايسه كردن به فرزندان براي پيشرفت بيشتر كمك كرده و آنها را حمايت كنيد.

📌ابتلا به اختلالات رواني

برخي از والدين از سلامت رواني برخوردار نيستند. آنها به دليل ابتلا به اختلالات رواني يا شخصيتي، فرزند خود را به روش هاي مختلفي مي‌آزارند. در اين وضعيت، رفتارهاي آنان ارادي نبوده و حتي كنترلي بر روي آنها ندارند. براي مثال والدي كه به افسردگي مبتلاست نمي‌تواند ارتباط موثري با فرزند خود داشته باشد و يا به او عشق و علاقه بدهد. به همين دليل فرزند او نيز تنفر از پدر و مادر خود را در آينده تجربه مي‌كند. اين مورد به خوبي، اهميت توجه به بهداشت روان، قبل از فرزندآوري را نشان مي‌دهد.

📌داشتن انتظارات غيرواقعي از فرزند

متوقع بودن از فرزندان و يا داشتن انتظارات غيرواقعي، به دليل رفتارهاي سخت گيرانه و يا استبداد والدين است. در واقع در چنين وضعيتي جاي والد و كودك عوض شده و والدين از فرزندان خود انتظار دريافت محبت را دارند. آنها همواره از فرزند خود مي‌خواهند تا بهترين باشد و مايه افتخار آنان گردد. چنين والديني معمولا در زندگي خو دستاورد زيادي نداشته اند به همين دليل از فرزند خود مي‌خواهند تا اين شرايط را براي آنان جبران كند.

📌عدم ارتباط موثر

عدم وجود ارتباط موثر و صميميت با فرزندان، يكي ديگر از دلايل شايع براي تنفر از پدر و مادر است. والدين بايد از مهارت هاي مختلفي برخوردار بوده و با فرزند خود به درستي برخورد كنند. البته اين ارتباط بايد دو طرفه باشد  و براي فرزندان نيز زمينه اي فراهم كرده؛ تا آنان نيز در مورد مسائل مختلف صحبت كنند. 

پيامدهاي تنفر از پدر و مادر در آينده

فراموش نكنيد كه با وجود تنفر از پدر و مادر در فرزند، آنان در آينده مشكلات زيادي را تجربه خواهند كرد. همچنين احتمالا آنان نيز در آينده در چندان دور اين رفتارها را با ديگران و حتي در مورد فرزندشان نشان مي‌دهند. برخي از اين پيامدها شامل موارد زير مي‌شوند.

بروز اختلالات رواني مختلف

بي اعتمادي

اختلال يا از بين رفتن روابط خانوادگي

بروز مشكلات در روابط بين فردي

كمبود اعتماد به نفس

دوست نداشتن خود

دوري از ديگران

براي مقابله با احساس تنفر از پدر و مادر چه كنيم؟

بعد از شناسايي دلايل تنفر از پدر و مادر و همچنين عوامل موثر برآن، بهتر است براي جبران و يا برطرف كردن اين احساس، اقداماتي را انجام دهيد. والدين بخش جدانشدني از زندگي ما هستند و نمي‌توان آنها را به طور كامل از زندگي حذف كرد. همچنين اين احساس روابط ديگر ما را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد. برخي از روش هاي موثر در اين زمينه شامل موارد زير مي‌شوند. 

💠استقلال

بهتر است بعد از اطلاع از رفتارهاي سمي والدين خود و همچنين آسيب هاي روحي، براي كسب استقلال و ايجاد فاصله اي ميان خودتان با آنها تلاش كنيد. طبيعي است كه اينكار در سنين كم ممكن نباشد و حتي در سنين بالاتر نيز امكان آن براي بسياري از افراد فراهم نيست. اما با تعيين برخي از مرزها و حفظ فاصله خود با آنها مي‌توانيد از بروز مشكلات بيشتر جلوگيري كنيد.

💠دوست داشتن خود

احتمالا بعد از مدتي به اين نتيجه خواهيد رسيد كه هيچكس به اندازه خودتان نمي‌تواند به شما اهميت دهد و يا حتي دوستتان داشته باشد. با وجود علاقه به خود مي‌توانيد خاطرات تلخ گذشته را فراموش كرده و براي ساختن آينده تلاش كنيد. اينكار نياز به بازسازي مهارت هاي آسيب ديده تان دارد و با كمك روانشناس امكانپذير است.

💠كمك گرفتن از روانشناس

روانشناس با كمك براي از بين بردن احساس تنفر از پدر و مادر، بسياري از آسيب ها و مشكلات را شناسايي كرده و همچنين در زمينه هاي ديگري نيز به شما كمك مي‌كند. حتي مي‌توانيد والدين خود را نيز براي مراجعه به روانشناس ترغيب كنيد. با اينكه احتمالا در اين مورد از خود مقاومت نشان مي‌دهند؛ اما مطرح كردن اين موضوع شايد تا حدي موثر باشد. شما مي‌توانيد با شركت در جلسات مشاوره به صورت منظم، آسيب هاي دوران كودكي خود را تا حد زيادي، ترميم كرده و حتي آنها را بپذيريد.

سخن پاياني

پذيرش تنفر از پدر و مادر، خود گام مهمي براي درمان محسوب مي‌شود كه برخي از افراد توانايي آن را ندارند. فراموش نكنيد كه احترام و محبت به پدر و مادر در هر شرايطي واجب است و نمي‌توان به اين دليل آنها را مورد آزار و اذيت قرار داد. قطع ارتباط با والدين خود باعث بروز مشكلات بيشتري مي‌شود. به همين دليل بايد در اين مورد در قدم اول با والدين خود صحبت كرده و آنها را آگاه كنيد و در قدم بعدي به روانشناس مراجعه كرده و از او كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تنفر از پدر و مادر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: تنفر از پدر و مادر | كينه از والدين را بشوييم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۵۲:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

از خودم متنفرم ؛ احتمالا ھمه افراد در زندگي خود يك بار اين جمله را به خودگفته اند. يا از ذھن شان گذشته است كه حس خوبي نسبت به خود ندارند. خودپنداره و جھان بيني ما به مسائل مختلفي بستگي دارد. اين موضوع گاھي به صورت ناخودآگاه باعث مي شود كه افراد آسيب ھايي به خود وارد كنند. احساس بي ارزشي و تنفر از خود بر روابط ما با ديگران نيز تاثيرگذار است و آن را تحت تاثير قرار مي دھد.

برخي در اين مورد دچار وسواس شده و تنفر از خود براي آنھا حالت بيمارگونه پيدا مي كند. به اين معنا كه حتي اگر دليلي ھم براي اين مورد نداشته باشند؛ بازھم بايد به آن فكر كرده و به خود نفرت ورزند. باورھاي ما زمينه ساز اين موضوع ھستند.

براي دريافت مشاوره در زمينه احساس تنفر از خود مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: از خودم متنفرم | از زندگي متنفرم

از زندگي متنفرم

در بروز حس تنفر از خود سابقه اي طولاني وجود دارد كه از بين بردن آن را نيز سخت تر خواھد كرد. ھمچنين اين احساس باعث از بين رفتن علاقه و انگيزه نسبت به زندگي نيز مي شود. قطعا اين احساس نااميدكننده است و حتي بر رفتارھاي اطرافيان نيز با ما تاثيرگذار است.

بھتر است ھر چھ سريعتر تاثيرات اين احساس را در زندگي خود شناسايي كرده، محرك ھاي ايجاد كننده آن را پيداكنيد و براي از بين بردن آن نيز اقداماتي انجام دھيد. فراموش نكنيد كه اين احساس پيش رونده است اگر آن را متوقف نكنيد؛ بيشتر شده و پيامدھاي زيادي خواھد داشت. 

دلايل تنفر از خود | از خودم متنفرم

افراد به دلايل مختلفي اين احساس را تجربه مي كنند. گاھي تنفر از خود يك احساس زودگذر بوده و به دليل اتفاق ناگواري است كه فرد مسبب آن بوده. اما در صورت ادامه دار شدن اين احساس و ھمچنين بروز آن به دلايل نامشخص، افراد بايد براي از بين بردن آن تلاش كنند. 

📌بدبيني

يكي از دلايل تنفر از خود ، بدبيني نسبت به ھمه چيز است. معمولا بدبيني حاصل شرايط سختي است كه فرد در آن قرار داشته است. و يا به طور كلي بدشانسي ھايي كه در زندگي تجربه كرده. اما نمي توان ھمه نتايج را تعميم داد و براي ھمه راھكاري يكسان در نظر گرفت. افراد بدبين بسيار راديكال بوده و عجولانه قضاوت مي كنند. اما با كمي صبر متوجه خواھند شد كه شرايط ھمواره تغيير كرده و حتي بسياري از اتفاقات نتيجه افكار خود ما ھستند. 

 📌اعتماد به نفس پايين

طبيعي است كساني كه اعتماد به نفس پاييني دارند؛ تنفر از خود را تجربه كنند. چنين افرادي خود را بي ارزش دانسته و ھيچ اھميتي براي خود قائل نمي شوند. اين افراد به صورت مداوم خود را با ديگران مقايسه كرده و احساس كھتري دارند. در نتيجه در مقايسه دائمي با ديگران بازنده بوده و از خود و شرايط زندگي شان متنفر مي شوند. ھميشه افرادي ھستند كه شرايط بھتري از ما دارند. اما با وجود عزت نفس، افراد خود را ھمانگونه كه ھستند پذيرفته و احساس آرامش مي كنند.

 📌ترسويي

ترسيدن از تجربه كردن به طور كلي موقعيت ھاي تازه، موجب تنفر از خود مي گردد. چنين افرادي به دليل اعتماد به نفس پايين، خود را شايسته روياھاي بزرگ و شرايط بھتر نمي دانند و حتي از فكر كردن به چنين چيزھايي نيز احساس ترس مي كنند. آنان به زندگي محافظه كارانه خود عادت كرده و از منطقه امن خود خارج نمي شوند. به ھمين دليل پيشرفت و موفقيت اطرافيان را مي بينند از خودشان احساس تنفر و انزجار مي كنند.

📌كمالگرايي و سخت گرفتن به خود

يكي از دلايل اصلي تنفر از خود، كمالگرايي و سخت گرفتن به خود در شرايط مختلف است. افراد كمالگرا از خود انتظار دارند تا در ھر زمينه اي بي نقص باشند. اما چنين چيزي ممكن نيست. به ھمين دليل وقتي مرتكب اشتباه يا خطايي مي شوند؛ از خود متنفر مي شوند.

چنين افرادي حتي در مورد خطاھايي كه در گذشته نيز مرتكب آنان شده اند نيز احساس خجالت كرده و خود را سرزنش مي كنند. فكر كردن به گذشته احساسات منفي افراد را تشديد مي كند. فراموش نكنيد كه ھيچ كس بي نقص نيست و ھمه افراد تا پايان عمر حق اشتباه كردن، دارند. 

 📌تجربيات گذشته

ھمانطور كھ بارھا به آن اشاره شد؛ تجربيات گذشته افراد، از عوامل موثر بر تنفر از خود است. حتي خاطرات دوران كودكي نيز اين احساس را در افراد برمي انگيزد. ھمه انسان ھا بيشترين آسيب ھاي روحي را در كودكي خود تجربه كرده و آثار آن را در آينده مشاھده مي كنند. افرادي كه در گذشته توسط افراد مختلف مورد توھين و تحقير به روش ھاي مختلف قرار گرفته اند؛ بيشتر نسبت به خودشان احساس بدي پيدا كرده و احتمالا عوارضي را تجربه مي كنند.

 📌ابتلا به اختلالات روان

وقتي افراد به اختلالات مختلف روان و يا شخصيت مبتلا ھستند؛ نمي توانند به درستي فكر كنند و يا نقاط قوت خود را در نظر نمي گيرند. براي مثال افسردگي باعث بدبيني و نااميدي در افراد مي گردد. آنھا بعد از مدتي به دليل اينكه قادر نيستند كه كارھاي شخصي خود را نيز انجام دھند؛ تنفر از خود را تجربه مي كنند. به طور كلي بيماري ھاي روان تاثير زيادي بر اميد به زندگي و ھمچنين باورھاي افراد دارد. در چنين شرايطي با درمان مشكلات روان، اين احساس نيز از بين مي رود.

 مقابله با تنفر از خود

بعد از شناسايي دلايل احساس تنفر از خود، بهتر است افراد با كمك متخصصين و حتي اطرافيان خود، اين حس را در خود از بين ببرند. وجود هر انساني به تنهايي با ارزش بوده و لايق دوست داشتن است. نيازي به دليل بزرگ و چشمگيري براي اين موضوع ندارد. در اين قسمت به توضيح برخي از راهكارهاي موثر براي مقابله با تنفر مي‌پرداريم. براي آشنايي با روش هاي افزايش عزت نفس كليك كنيد.

 ✅شناسايي محرك ھا

در قدم اول بهتر است محرك هايي را باعث ايجاد احساس تنفر از خود مي‌شوند را شناسايي كنيم. قطعا عواملي در زندگي وجود دارند كه با فكر كردن به آنها، بيشتر دچار احساسات منفي مي‌شويم. و يا اتفاقاتي كه خود را مقصر آنها مي‌دانيم. اگر بتوانيم اين موضوعات را كنترل كرده و در مواجهه با آنها واكنش درست داشته باشيم؛ ديگر جاي نگراني وجود ندارد. همچنين با گذشت زمان تنفر نيز در وجود ما كمرنگ تر مي‌شود.

✅كمك گرفتن از شبكه حمايتي

در اطراف ما افرادي وجود دارند كه در شرايط مختلف، از ما حمايت مي‌كنند. به طور كلي مي‌توان دوستان و خانواده را شبكه حمايتي در نظر گرفت كه همواره در كنار ما هستند. يكي از مشكلاتي كه احساس تنفر براي افراد ايجاد مي‌كند؛ گوشه گيري و دوري از جمع است. اما با حضور در كنار افراد ديگر احساس ارزشمندي در ما افزايش يافته و كمتر تنفر از خود را احساس مي‌كنيم. قطعا افراد زيادي هستند كه مارا دوست داشته و براي مان احترام قائل هستند. فكر كردن به اين موضوع، كمك بزرگي به ما مي‌كند.

 ✅كمك گرفتن از درمانگر

از آنجايي كه احساس تنفر از خود در بعضي موارد، ريشه در كودكي و تجربيات گذشته فرد دارد؛ از بين بردن آن نياز به كمك گرفتن به صورت تخصصي دارد. روانشناس علت اين مشكل را به صورت دقيق شناسايي كرده و با آموزش تمريناتي به فرد، به او كمك ميكند. رويكرد درماني شناختي رفتاري با تغيير نگرش فرد، رفتارهاي او را نيز در رابطه با خود و ديگران تغيير مي‌دهد. انجام تكنيك هاي رفتاري اين روش، به كمك روانشناس امكانپذير است.

 تاثيرات تنفر از خود بر زندگي

قطعا احساس تنفر از خود بعد از مدتي تبديل به يك رويكرد اساسي در زندگي فرد مي‌شود و تمام رفتارها و فعاليت هاي شناختي او را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين شرايط بعد از مدتي تبديل به اختلالات رواني و شخصيت مي‌شود. افراد احتمالا از خود رفتارهاي پرخطر و مخرب را در زمينه هاي مختلف نشان مي‌دهد.

او نسبت به خود و آينده بدبين بوده و هيچگونه اميدي ندارد. اين افكار غيرقابل كنترل بوده و تبديل به نشخوارفكري مي‌گردند. افراد بايد نشانه هاي احساسات منفي را شناسايي كرده و براي برطرف كردن آنها از روش هاي بالا استفاده كنند.

 سخن پاياني

بدون شك نااميدي و احساس گناه بخش جدايي ناپذيري از زندگي است. ما به دلايل مختلفي اين هيجانات را در شرايط گوناگون تجربه مي‌كنيم. اما احساس تنفر از خود از عوامل مختلفي ناشي مي‌شود كه به طور مفصل به توضيح آنها پرداختيم. كنترل افكار و احساسات كار ساده اي نيست. به همين دليل افراد بايد علاوه بر استفاده از روش هايي كه در بالا ذكر شد؛ از يك درمانگر نيز كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه احساس تنفر از خود مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: از خودم متنفرم | از زندگي متنفرم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۴۰:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درمان ترس از دخول موضوعي است كه در صورت ابتلا به اين اختلال ‌بايد به آن توجه ويژه‌اي داشته باشيد. در نظر داشته باشيد كه اين ترس بيماري نيست كه به‌خودي‌خود بهبود يابد. بي‌توجهي به درمان آن مي‌تواند مشكلات بسياري را در رابطه شما و همسرتان ايجاد نمايد. بسياري از افراد به دليل احساس خجالت و شرم از بيان اين بيماري و يا به دليل ناآگاهي نسبت به اينكه آن‌ها به يك كژكاري جنسي مبتلا هستند، براي درمان ترس از دخول اقدامي انجام نمي‌دهند.

در حالي كه اين مشكل قابل درمان است و با بهبود آن مي‌توانيد رابطه جنسي عالي را با همسر خود تجربه نماييد. به همين خاطر ما در اين مطلب راجع به اختلال واژينيسموس و همين‌طور روش‌هاي مختلفي كه براي درمان آن وجود دارد صحبت خواهيم كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان ترس از دخول مي‌توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: درمان ترس از دخول

ترس از دخول چيست؟

ترس از دخول يا واژينيسم نام يك اختلال جنسي نسبتاً رايج در ميان خانم‌ها است. اصلي‌ترين نشانه اين بيماري اين است كه به دليل انقباض غيرطبيعي عضلات واژن در خانم‌ها امكان برقراري رابطه جنسي از بين مي‌رود و يا رابطه با درد بسيار زياد براي خانم همراه خواهد بود.

واژينيسموس مي‌تواند با دلايل مختلفي ايجاد شود كه از مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به اضطراب و نگراني از برقراري رابطه جنسي اشاره كرد. همان‌طور كه مي‌دانيد انقباض عضلات يكي از نشانه‌هاي اضطراب است و به همين خاطر ترس از برقراري رابطه جنسي به هر دليلي، مي‌تواند باعث انقباض واژن و ناتواني فرد در برقراري رابطه جنسي شود.

بي‌توجهي به درمان ترس از دخول

همان‌طور كه گفته شد دلايلي همچون خجالت و يا ناآگاهي از وجود چنين اختلالي معمولاً باعث خواهد شد كه فرد براي درمان ترس از دخول اقدامي انجام ندهد. علاوه بر اين ممكن است برخي از خانم‌ها اين تصور را داشته باشند كه در صورت بي‌توجهي به اين موضوع به‌تدريج بهبود پيدا خواهند كرد.

اين درحاليست كه ترس از دخول يك اختلال در كاركرد جنسي مي‌باشد و معمولاً به دليل اضطراب رواني بالا يا وجود مشكلات فيزيولوژيك ايجاد شده و درنتيجه به‌خودي‌خود قابل‌درمان نيست. بي‌توجهي به درمان اين بيماري مي‌تواند مشكلات جانبي بسياري را به همراه داشته باشد كه برخي از آن‌ها عبارتند از

🔸 باقي ماندن اين اختلال در فرد

🔸 لذت نبردن از رابطه جنسي

🔸 بروز مشكلاتي در رابطه جنسي با همسر كه مي‌تواند ارتباط عاطفي و زندگي مشترك شما را نيز تحت تأثير خود قرار دهد.

🔸 افزايش احتمال بروز خيانت از جانب همسر به دليل ناتواني در برقراري رابطه جنسي

🔸 بروز بيماري‌هاي روحي به دليل مشكلاتي كه به دنبال اين اختلال براي فرد ايجاد مي‌شوند.

🔸 با افزايش سن توانايي انعطاف‌پذيري و بهبود عضلات بدن نيز كاهش پيدا كرده و اين موضوع مي‌تواند مشكلاتي را در درمان فرد ايجاد نمايد.

نقش مردان در درمان ترس از دخول

اگرچه واژينيسموس يك بيماري زنانه است بااين‌حال مردان به‌عنوان شريك جنسي، نقش بسيار مهمي در درمان اين بيماري دارند. همان‌طور كه گفته شد اصلي‌ترين علت بروز واژينيسموس اضطراب فرد از برقراري رابطه جنسي است. اين اضطراب معمولاً با تصوراتي نظير دردناك بودن رابطه جنسي، احساس خجالت از برقراري چنين رابطه‌اي و يا تداعي خاطرات تلخ درزمينهٔ مسائل جنسي ايجاد مي‌شود.

درصورتي‌كه مردان بتوانند پيش از برقراري رابطه جنسي از طريق راهكارهايي مانند پيش نوازي به همسر خود آرامش داده و او را به لحاظ رواني و جسمي براي برقراري رابطه جنسي آماده كنند، كمك شاياني به درمان ترس از دخول همسر خود داشته‌اند.

به خاطر داشته باشيد همسر شما عمداً و يا به دليل بي‌علاقگي به شما از رابطه جنسي گريزان نيست بلكه او دچار يك مشكل جدي است و به كمك شما براي بهبود در اين زمينه نياز دارد. بدرفتاري با همسر و يا تحت‌فشار گذاشتن وي براي برقراري رابطه جنسي صرفاً باعث وخامت اوضاع خواهد شد. شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از روانشناسان متخصص درزمينهٔ مسائل جنسي آگاهي خود را درزمينهٔ نيازهاي جنسي زنان افزايش دهيد.

بهترين روش‌هاي درمان ترس از دخول

روش‌هاي مختلفي براي درمان ترس از دخول وجود دارد كه برخي از آن‌ها به درمان مشكلات فيزيولوژيك و برخي ديگر به بررسي مشكلات روان‌شناختي در فرد مي‌پردازند. گاهي نيز ممكن است فرد به استفاده از هر دو جنبه درماني نياز داشته باشد. درصورتي‌كه نشانه‌هاي اختلال واژينيسموس را در خود يا فردي ديگر مشاهده مي‌كنيد، بهتر است براي دريافت تشخيص قطعي و شروع درمان به يك متخصص مراجعه نماييد. در ادامه مهم‌ترين روش‌هاي درمان را با يكديگر بررسي خواهيم كرد.

1. روان‌درماني

درصورتي‌كه دليل ناتواني فرد در برقراري رابطه جنسي اضطراب باشد، درمان‌هاي روان‌شناختي اصلي‌ترين راهكارهاي موثر براي درمان ترس از دخول هستند كه بايد موردتوجه قرار بگيرند. اين درمان‌ها معمولاً شامل دو بخش خواهد بود.

در قسمت اول با استفاده از تكنيك‌هايي نظير آرام‌سازي به فرد آموزش داده مي‌شود كه كنترل عضلات خود را در دست داشته باشد و درنتيجه از انقباض عضلات واژن جلوگيري كند. (اين روش‌ها به بيمار رابطه افكار با واكنش‌هاي عضلات را نشان مي‌دهد تا جايي كه بيمار بيشترين كنترل را روي افكار و عضلاتش به دست مي‌آورد).

در قسمت دوم درمان ترس از دخول درصورتي‌كه احساس شود مشكلات فرد ريشه در باورها و افكار اشتباه دارد، به وي كمك مي‌شود تا با استفاده از جلسات روان‌درماني افكار ناكارآمد را كنار گذاشته و باورهاي مناسب‌تري را جايگزين نمايد. ازجمله اين باورها مي‌توان به احساس گناه از برقراري رابطه جنسي و يا ترس شديد از بارداري اشاره كرد.

روانشناسان مي‌توانند با ترتيب دادن جلسات مشترك با زوجين اطلاعات آقايان را نيز در ارتباط با واژينيسم و راه‌هاي از بين بردن اين بيماري افزايش دهند و راهكارهاي مناسبي را درزمينهٔ شيوه برقراري ارتباط جنسي يا پوزيشن‌هاي مناسب برقراري رابطه براي درمان ترس از دخول ارائه دهند. 

2. درمان ترس از دخول | استفاده از دستگاه RF

يكي از درمان‌هاي فيزيولوژيك براي بهبود واژينيسم استفاده از دستگاه RF است. اين دستگاه با استفاده از امواج الكترومغناطيس، تغييراتي را در عضلات واژن ايجاد كرده و از اين طريق مانع انقباض آن‌ها يا به‌عبارت‌ديگر ايجاد واژينيسم خواهد شد.

3. استفاده از تمرينات كگل

كگل نام تمريناتي است كه براي تقويت عضلات كف لگن و واژن استفاده مي‌شود. انجام مرتب تمرينات كگل ميزان اراده فرد در كنترل وضعيت عضلات واژن را افزايش مي‌دهد و از اين طريق او مي‌تواند مانع انقباض بيش‌ازحد عضلات واژن شود. اين تمرين روشي كمكي براي درمان ترس از دخول است.

4. تزريق بوتاكس

بوتاكس نام ماده‌اي سمي است كه معمولاً براي شل شدن و كاهش انقباضات عضلاني از آن استفاده مي‌شود. در مواردي كه فرد دچار واژينيسم شديد باشد، مي‌توان با تزريق اين ماده به عضلات واژن براي مدتي مانع انقباض آن‌ها شد. البته اين روشي قطعي براي درمان ترس از دخول نيست. چرا كه ريشه اين اختلال در ذهن است كه با رواندرماني رفع مي‌شود.

5. درمان ترس از دخول | ژل لوبريكنت

ژل لوبريكنت نام دارويي است كه باعث مرطوب شدن بيشتر واژن و بهبود كيفيت رابطه جنسي خواهد شد. معمولاً در افرادي كه اولين رابطه جنسي را تجربه مي‌كنند و از اين ارتباط  واهمه دارند يا در برخي شرايط ديگر مي‌توان از اين ژل براي كاهش انقباضات واژن نيز استفاده كرد.

سخن آخر

خيلي از خانم ها حتي از وجود اختلال ترس از دخول خود اطلاعي ندارند. آن‌ها با ورود به زندگي مشترك دچار مشكلات زيادي مي‌‌شوند. معمولا به خاطر شرم و حيا نيز براي درمان ترس از دخول شان هيچ اقدامي نمي‌كنند. متاسفانه ادامه اين وضعيت موجب از هم پاشيدن ازدواج‌ها نيز مي‌شود. حال آنكه اين وضعيت قابل رفع بوده و كافي است براي درمان ترس از دخول به متخصصين روانشناسي مجرب مراجعه نماييد. پس همين حالا با شماره هاي درج شده تماس گرفته و درمان را شروع نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان ترس از دخول مي‌توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

براي درمان ترس از دخول بايد به چه متخصصي مراجعه كرد؟

درمان ترس از دخول داراي دو بعد روان‌شناختي و فيزيولوژيك است. به همين خاطر متخصصين روانشناسي و زنان به‌عنوان تيم درماني براي بهبود اين شرايط عمل مي‌كنند.

چه روش‌هاي روان‌شناختي براي درمان ترس از دخول وجود دارد؟

درمان روان‌شناختي واژينيسم شامل دو بخش است كه دريكي از آن‌ها بر افكار منفي و ناكارآمد بيمار راجع به رابطه جنسي تمركز مي‌شود و در بخش دوم با استفاده از تمرينات آرام‌سازي به فرد كمك مي‌شود تا كنترل عضلات خود را در دست بگيرد.

منبع: درمان ترس از دخول


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: درمان ترس از دخول،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۲:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

گله كردن از خانواده همسر هرگز نبايد با تندخويي و بدرفتاري باشد. اول اينكه همسرتان را اولويت قرار دهيد. و اگر موضوعي نيز رخ داد به فراموشي بسپاريد. اما اگر اين موضوع بارها تكرار شد و باعث آسيب به زندگي مشترك شما شد، بهتر است كه به شيوه‌اي خيلي نرم شكايت خود را بيان كنيد كه دعواهاي بيشتري رخ ندهد. در صورت گله كردن از خانواده همسر، از همسرتان نيز كمك بگيريد. و به او بگوييد كه طرز رفتارش چه تاثيري بر روند زندگي شما گذشته است. براي اطلاع از راهكارهاي بيشتر حتما از روانشناس و مشاورين خانواده راهنمايي بگيريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه گله كردن از خانواده همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: گله كردن از خانواده همسر | 8 راه گله از خانواده شوهر

گله كردن از خانواده همسر

همه ما با افرادي سر و كله زده ايم كه دائم در حال گله كردن از خانواده همسر هستند. اما زندگي موفق بايد اولويت شما باشد. در وهله اول به صحبت ها و حرف هايي كه خانواده همسر مي‌زنند توجهي نداشته باشيد. اما زماني كه اين شكايت ها آسيب هاي زيادي به زندگي شما وارد كرد؛ حتما به خاطر داشته باشيد كه فاصله خود را محدود كنيد و با راهكارهايي كه در اين بخش مقاله ذكر كرده ايم بدون تنش به گله كردن از خانواده شوهر بپردازيد. براي اطلاع از روش هاي اصولي تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

روش ها گله كردن از خانواده همسر چگونه است؟

براي گله كردن از خانواده همسر رعايت چند نكته اصولي الزامي است. در اين بخش مقاله راهكارهاي مفيدي كه به گله كردن از خانواده شوهر بدون تنش مي‌پردازد اشاره كرده ايم.

📌 به صورت مستقيم گله نكنيد

يكي از راه هاي گله كردن از خانواده همسر اين است كه به صورت مستقيم اين كار را انجام ندهيد. بهتر است كه در صورت كدورت و ناراحتي بين شما و خانواده همسر، گله صورت نگيرد. و اجازه دهيد كه همسرتان به تنهايي با خانواده خود به بحث بپردازد.

📌 به آرام سازي خود مشغول شويد | گله كردن از خانواده همسر

يكي از راه كارهايي كه قبل از  گله كردن از خانواده همسر بايد استفاده كنيد؛ آرام سازي خود است. در اين شرايط حتما بايد در نظر داشته باشيد كه خشم شما بايد فروكش شود. وگرنه گله مندي با تنش روبرو خواهد شد. قبل از گله مندي در رابطه با احساسات خود صحبت كنيد. صحبت در رابطه با احساسات اين شانس را به شما مي‌دهد كه همسرتان از شما دفاع كند. 

📌 به حرف هاي خانواده همسر هم گوش دهيد

يكي از راهكارهايي كه بايد در گله كردن از خانواده همسر انجام دهيد، اين است كه به حرف هاي آنها نيز گوش دهيد. نشان دهيد كه شما نيز به مشكلات آنها اهميت مي‌دهيد و تمايل داريد تا آنها را درك كنيد. در اين شرايط احترام به خانواده همسر را فراموش نكنيد.

📌 خواسته هاي خود را بيان كنيد | گله كردن از خانواده همسر

هنگام گله كردن از خانواده همسر بايد خواسته هاي خود را بيان كنيد. اينكه چه نيازهايي داريد و در قبال كارهايي كه انجام مي‌دهيد چه انتظاراتي داريد. اين خواسته ها را محترمانه بيان كنيد. تا خانواده همسر نيز به درك بهتر شما بپردازند. 

📌 بدگويي از خانواده همسر ممنوع

براي گله كردن از خانواده همسر نبايد بدگويي كنيد. اگر قصد داريد كه همسرتان از شما دفاع كند بهتر است كه از خانواده او بدگويي نكنيد. تنها مشكلات و نيازها را بيان كنيد و با احترام سخن بگوييد. براي گله كردن از خانواده شوهر بايد ابتدا آرامش خود را كسب كنيد و به دور از عصبانيت و تنش به آنها انتظارات خود را بيان كنيد. 

📌 همسرتان را گناهكار نكنيد | گله كردن از خانواده همسر

يكي از اشتباهاتي كه زوجين انجام مي‌دهند اين است كه نبايد همسر خود را گناهكار كنيد. سعي كنيد كه او را مورد حمله قرار ندهيد و متهمش نكنيد. بهترين كار اين است كه اتفاقات را با همسر در ميان بگذاريد و اجازه ندهيد كه افكارهاي شما به همسرتان تحميل شود.

📌 به پيشنهاد هاي همسر نيز توجه كنيد

در گله كردن از خانواده همسر با هم فكري همسر به دنبال راه چاره باشيد. بهتر است كه به پيشنهاد هاي همسر اعتماد كنيد. زيرا او رفتارهاي خانواده خود را بهتر مي‌داند و از واكنش هاي آنها مطلع است. اما در اين شرايط به اين موضوع نيز توجه داشته باشيد كه در اين شرايط اختلاف نظر با همسر طبيعي است. و مي‌توانيد كه اين اختلافات را به صورت محترمانه حل كنيد. به قدري مسائل را بالا و پايين كنيد كه به نقطه نظر برسيد. 

📌 از روانشناس راهنمايي بگيريد | گله كردن از خانواده همسر

براي گله كردن از خانواده همسر بهتر است كه همراه همسر به روانشناس مراجعه كنيد. روانشناس با كمك راهكارهاي مفيد به شما اين شانس را مي‌دهد كه با احترام به همسر و خانواده او نظر خود را اعلام كنيد. و از روش هاي محترمانه براي اظهار انتظارات استفاده كنيد. در اين شرايط هم برخورد شما مناسب بوده است و هم خانواده همسر به درك مناسبي از شما رسيده اند.

كلام آخر

گله كردن از خانواده همسر بايد با اداي احترام و محبت باشد. هرگز نبايد با خانواده همسر برخورد تند و بدي داشته باشيد. هنگامي هم كه قصد گله كردن از خانواده شوهر را داشتيد؛ از شريك احساسي خود سوال بپرسيد تا از واكنش هاي خانواده او اطلاع داشته باشيد.

قبل از اين كار حتما آرامش خود را حفظ كنيد و با خونسردي كامل به سوي گله كردن از خانواده شوهر برويد. در اين راه كمك روانشناس را فراموش نكنيد كه بزرگ ترين راهنما براي شما مي‌باشد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه گله كردن از خانواده همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: گله كردن از خانواده همسر | 8 راه گله از خانواده شوهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۲۷:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سوالات بارداري مربوط قبل و بعد از آن و در مورد ماه‌هاي مختلف براي هر خانمي ممكن است پيش بيايد. پاسخ به اين سوالات خيلي اوقات باعث رفع ابهامات و در مواردي منجر به پيشگيري و اقدامي به موقع مي‌شود. بنابراين كسب اطلاعات لازم و پرسش براي فرزند آوري ضروري است. از آنجا كه بسياري از اين سوالات يكسان است، در ادامه به رايج‌ ترين و مهم ترين سوالات مربوط به بارداري پرداخته‌ ايم.

براي دريافت پاسخ سوالات بارداري مي‌توانيد در هر ساعت از روز از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با بر ترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: سوالات بارداري رايجي كه حتما بايد جوابش را بدانيد

رايج ترين سوالات بارداري

با توجه به سوالاتي كه زنان باردار و زوجين پيرامون بارداري از مشاوران كلينيك ذهن نو مي‌پرسند، در ادامه با توجه به نظر متخصصان پاسخ تعدادي از رايج‌ ترين و پر تكرار ترين سوالات بارداري را برايتان آورده‌ ايم.

1. اقدامات لازم قبل از بارداري شامل چه مواردي است؟

يكي از سوالات بارداري اين است كه چه اقداماتي قبل از بارداري بايد انجام دهيم؟ توصيه متخصصان اين است كه تمامي زنان قبل از اقدام به بارداري، ابتدا از جسمي و ذهني خود اطمينان حاصل كنند تا بتوانند پس از بارداري فرزند سالمي به دنيا آورند. در ادامه به مهم‌ ترين اقدامات قبل از بارداري اشاره كرده‌ ايم.

🔻 مراجعه به پزشك و انجام چكاپ‌هاي عمومي

🔻 دريافت مشاوره ژنتيك

🔻انجام آزمون‌هاي غربالگري و دريافت واكسن‌هاي مورد نياز

🔻 محدود كردن و يا ترك كامل مصرف سيگار و الكل

🔻 مراقبت‌ هاي رواني براي جلوگيري از اختلالات روحي همچون افسردگي با مراجعه به روانشناس

🔻مصرف ويتامين‌ هاي پيش از بارداري

🔻 عدم استفاده از دارو هاي ضد بارداري

2. آيا بارداري بدون داشتن دخول نيز انجام مي‌شود؟ | سوالات بارداري

يكي از نگراني‌ هايي كه براي زوجين وجود دارد، بارداري ناخواسته مي‌باشد كه به همين دليل روي به روش‌ هايي به جز دخول مي‌آورند تا به ارضاي جنسي برسند. پاسخ به اين دسته از سوالات بارداري وابسته به اين است كه انزال مرد در كجا صورت مي‌گيرد. اگر انزال در نزديكي ورودي واژن انجام شود به طوري كه مايع مني وارد واژن شود، بارداري رخ مي‌دهد. اما در حالت كلي بايد بگوييم كه احتمال بارداري بدون دخول كم است.

3.چرا زنان باردار در طول مدت حاملي ويار دارند؟

يكي از سوالات بارداري رايج اين است كه خانم هاي باردار چرا ويار دارند. ويار داشتن و يا تمايل به خوردن خوراكي‌ هاي مختلف در طول دوران حاملگي تا حد زيادي وابسته به كمبودهاي موجود در بدن مادر است. برخي از مادران باردار طي اين دوران تمايل دارند، خاك و يا گچ بخورند كه مي‌تواند نشان دهنده كمبود برخي ويتامين‌ ها در بدن آن‌ها باشد. بهتر است به پزشك مراجعه كنيد تا از سطح ويتامين‌ ها و مواد معدني موجود در بدن‌تان مطلع گرديد.

4. سوالات بارداري درباره ديابت

سوالات بارداري در زمينه ديابت نيز وجود دارد. برخي از زنان طي دوران بارداري دچار ديابت مي‌شوند كه در صورت كنترل شدن، مادر مي‌تواند نوزاد خود را به سلامت به دنيا بياورد. اگر مادران باردار ديابت دوران بارداري را جدي نگيرند و درمان‌هاي لازم را دريافت نكنند، ممكن است دچار عوارض جبران ناپذير آن شوند. از جمله عوارض ديابت بارداري براي جنين مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

🔺 سقــط جنين

🔺زايمــان زودرس

🔺 دچار شدن جنين به عفونت

5. عوامل موثر در افسردگي دوران بارداري و پس از آن چه مي‌باشد؟

از ديگر سوالات بارداري، افسردگي در طول بارداري است. از مهم‌ ترين عواملي كه در ايجاد افسردگي دوران بارداري و پس از زايمان تاثيرگذار است، مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

🔹 سن كم مادر

🔹 افسردگي قبل از زايمان

🔹استعمال دخانيات

🔹 مصرف مواد مخدر

🔹 زايمان قبل از موعد

🔹مشكلات خانوادگي

6.حركات جنين طي دوران بارداري از چه زماني آغاز مي‌گردد؟

زمان آغاز حركات جنين نيز از ديگر سوالات بارداري است. جنين پس از هفته هشتم بارداري در رحم مادر حركت مي‌كند اما مادر نمي‌تواند آن را احساس كند. با ورود به هفته شانزدهم بارداري، حركات جنين براي مادر قابل لمس مي‌شود. دليل اين موضوع اين است كه با گذشت زمان و ورود به هفته شانزدهم استخوان‌ هاي جنين محكم مي‌شوند و مي‌تواند ضربات محكم‌ تري را به شكم مادر وارد كند.

7. سوالات بارداري | پاره شدن كيسه آب به چه دليلي رخ مي‌دهد؟

معمولا سوالات بارداري در دسته پارگي كيسه آب نيز وجود دارد. پاره شدن كيسه آب در اواخر دوران بارداري طبيعي است و نشان دهنده نزديك بودن زمان زايمان مي‌باشد. در صورتي كه اين اتفاق زود تر از موعد تعيين شده اتفاق بي‌افتد، براي مادر و كودك خيلي خطرناك است و مي‌تواند زمينه ساز بروز عفونت شود.

8.دليل بروز مشكلاتي همچون سوزش معده و تنگي نفس در اواخر دوران بارداري چه مي باشد؟

معمولا سوالات بارداري در زمينه سوزش معده و تنگي نفس نيز وجود دارد. از تغييرات بدن مادر طي دوران بارداري، سوزش معده و تنگي نفس مي‌باشد. دليل اين موضوع اين است كه با گذشت زمان جنين بزرگ‌ تر مي‌شود و وزن مي‌گيرد و در نتيجه به معده و قفسه سينه مادر فشار بيشتري را وارد مي‌كند. همين موضوع سبب مي‌شود كه مادران باردار از اواخر دوره بارداري احساس سوزش معده و يا تنگي نفس داشته باشند.

9. سوالات در مورد موانع ورزش كردن در دوران بارداري

سوالات بارداري براي ورزش امروزه بسيار زياد شده است. ورزش كردن در دوران بارداري نه تنها مانعي ندارد، بلكه داراي فوايد بسياري نيز مي‌باشد. انجام ورزش‌ هاي مناسب دوران بارداري مادر را از خطر ابتلا به زايمان زودرس و ديگر بيماري‌ هاي دوران بارداري دور نگه مي‌دارد و همين‌ طور از بروز مشكلات دوران بارداري همچون ديابت و فشار خون جلوگيري مي‌كند. لازم است اشاره كنيم كه زنان باردار بايد ورزش‌ هاي متناسب با بارداري را انجام دهند و از انجام ورزش‌ هايي همچون كاراته، جودو، اسب سواري، كوهنوردي و … اجتناب نمايند.

10. سوالات بارداري درباره مضرات سيگار

مضرات سيگار از ديگر سوالات بارداري است. يكي از مراقبت‌ هاي دوران بارداري اجتناب از استعمال سيگار و ساير دخانيات است؛ به همين دليل بانوان باردار و سيگاري بايد سعي كنند مصرف سيگار را ترك كنند. سيگار كشيدن طي دوران بارداري داراي عوارض زيادي براي مادر و جنين است و مي‌تواند منجر به زايمان زودرس، سقط جنين، مرده زايي، كم وزني نوزاد و … شود.

11.آيا در طول دوران بارداري، مادر بايد اسيد فوليك مصرف كند؟

اسيد فوليك و يا ويتامين B9  از جمله ويتامين‌ هاي لازم و ضروري براي بدن مادر باردار مي‌باشد. چرا كه جنين براي رشد و نمو به آن نياز دارد. مادران باردار مي‌توانند علاوه بر مصرف مكمل‌هاي اسيد فوليك از منابع حاوي اين ويتامين نيز استفاده كنند. به خاطر داشته باشيد كه سوالات بارداري در زمينه اسيد فوليك بايد بر اساس تجويز و دستور پزشك باشد.

12.آيا استفاده از موبايل در دوران بارداري، خطراتي را به دنبال دارد؟

از سوالات بارداري رايج، استفاده از موبايل است. موبايل و يا هر كدام از وسيله‌ هاي الكترونيكي تشعشاتي را از خود ساطع مي‌كنند كه مي‌تواند در طول دوران بارداري، تاثيرات منفي بر روي جنين داشته باشد. براساس تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام شده است، استفاده مداوم از تلفن همراه در طول دوران حاملگي ميزان ابتلا به بيش فعالي و يا اختلال نقص توجه در كودكان را افزايش مي‌دهد.

13. آيا سقط جنين در بارداري بعدي مشكل ايجاد مي‌كند؟

يكي از سوالات بارداري رايج اين است كه آيا سقط جنين مانع بارداري دوباره مي‌شود؟ معمولا سقط جنين باعث بروز مشكلات در بارداري دوباره نمي‌شود. با اين حال برخي از تحقيقات پيوند احتمالي ميان سقط، افزايش خطر زايمان زودرس و پايين بودن وزن نوزاد در بدو تولد خبر داده است.

14. سوالات بارداري | آيا روشي براي تاثير گذاري روي جنسيت نوزاد وجود دارد؟

از ديگر سوالات بارداري رايج، اين است كه آيا روشي براي تاثير گذاري بر جنسيت جنين وجود دارد؟ در پاسخ بايد گفت نه! زوجين نمي‌توانند كار زيادي براي تعيين جنسيت نوزاد انجام دهند.

15. اگر قصد بچه دار شدن داشته باشيم، چقدر زمان مي‌برد تا پس از قطع مصرف دوباره حامله شويم؟

يكي از سوالات بارداري در رابطه با اين موضوع است. اكثر خانم ها تقريبا دو هفته بعد از قطع مصرف قرص دوباره شروه به تحمك گذاري مي‌كنند. پس از تخمك گذاري مجدد، مي‌توانيد باردار شويد. اگر اين اتفاق پس از قطع قرص باشد، شايد اصلا عادت ماهانه نشويد. اگر هم رابطه جنسي محافظت نشده داشته باشيد و پريود نشويد؛ تست بارداري بدهيد.

16. اگر هنگام بارداري از قرص ضد بارداري استفاده كنيم؛ چه اتفاقي رخ مي‌دهد؟

يكي از سوالات بارداري در زمينه مصرف قرص ضد بارداري هنگام حاملگي است. در اين شرايط اگر از بارداري خود بي خبر بوده باشيد؛ به مصرف قرص ادامه دهيد. و هرگز نگران نشويد. به محض اطلاع از حاملگي بايد مصرف قرص را قطع كنيد.

17. اگر فاصله بين دو زايمان كوتاه باشد، حاملگي چه خطري دارد؟ | سوالات بارداري

معمولا اين سوال از سوالات بارداري براي خانم ها پيش مي‌آيد كه فاصله كم بين بارداري ها چه خطراتي به دنبال دارد؟ بر اساس تحقيقات، حاملگي مجدد ظرف شش ماه خطرات زير را به دنبال دارد.

🔸 كم خوني مادر

🔸 اسكيزوفرني

🔸اختلالات مادرزادي

🔸 وزن پايين نوزاد

🔸 زايمان زودرس

🔸تمام جفت يا بخشي از آن قبل از زايمان از ديواره ي داخلي رحم جدا مي‌شود.

18. اگر فاصله بين دو بارداري زياد باشد چه خطراتي پديد مي‌آيد؟

در پاسخ به سوالات بارداري فاصله زياد بين دو بارداري، بايد بگوييم كه فاصله زياد مادر و جنين را در معرض خطر ابتلا به خطر پره اكلامپسي در زناني قرار مي‌دهد كه حتي سابقه اين بيماري را ندارند.

19. آيا پرواز در دوران بارداري بي خطر است؟

سوالات بارداري در زمينه سفر نيز وجود دارد. اگر حاملگي سالمي داريد، قبل از 36 هفتگي مي‌توانيد پرواز داشته باشيد. اما هميشه قبل از پرواز با متخصص مشورت كنيد.

20. درمان افسردگي در دوران بارداري مهم است؟

از سوالات بارداري رايج در رابطه با افسردگي است. اگر دچار افسردگي باشيد، احتمال اينكه به سراغ مراقبت هاي بارداري نرويد و غذاهاي سالم مصرف نكنيد؛ بسيار زياد است. خانم هاي باردار نيز نيازمند مراقبت هاي سالم هستند. به همين دليل لازم است كه حتما تحت درمان افسردگي باشيد.

21. سوالات بارداري | آيا استرس زياد موجب سقط جنين مي‌شود؟

يكي از سوالات بارداري رايج بين خانم ها اين است كه استرس زياد باعث سقط جنين مي‌شود؟ اينكه استرس براي سلامتي مضر است مدارك تحقيقاتي دارد. اما هيچ مدركي براي سقط جنين به دليل استرس وجود ندارد.

22. بارداري چه تاثيري روي قلب مي‌گذارد؟

به طور كلي حاملگي روي سيستم گردش خون و قلب فشار وارد مي‌كند. در اين دوران حجم خون ۳۰ تا ۵۰ درصد افزايش مي‌يابد تا جنين به خوبي رشد كند.

23. چطور از سلامت جنين مطمئن شويم؟

براي پاسخ به سوالات بارداري در رابطه با سلامت جنين؛ مادران درگير هستند. در پاسخ به اينكه چه كارهايي براي سلامت جنين مهم است و چگونه از اين سلامت مطمئن شويم، روش هايي مانند سونوگرافي پيشرفته وجود دارد.

24. چگونه از بروز مشكل در بارداري جلوگيري كنيم؟ | سوالات بارداري

🔺 در جلسات ويزيت حاضر شويدو

🔺 طبق تجويز پزشك دارو مصرف كنيد.

🔺استراحت كافي داشته باشيد.

🔺 حواستان به افزايش وزن باشد.

🔺 اضطراب را كنترل كنيد.

🔺عوامل غير مجاز را بشناسيد.

25. چه علائمي را بايد به متخصص اطلاع دهيم؟

◼ خون بالا آوردن يا سرفه هنگام شب

◼ درد در قفسه سينه

◼تپش قلب، ضربان قلب سريع و نامنظم

◼ مشكل در تنفس

◼ تنگي نفس هنگام فعاليت و يا استراحت

26. براي درمان بواسير در دوران بارداري بايد چيكار كنيم؟

در پاسخ به سوالات بارداري در اين زمينه به روش ها و راهكارهاي مناسب در ادامه اشاره كرده ايم.

✅ نشستن در آب گرم

✅به مدت طولاني يك جا ننشينيد

✅ از دارو استفاده كنيد

27. سوالات بارداري | زايمان به چه صورت خواهد بود؟

براي پاسخ به سوالات بارداري در رابطه با زايمان، بايد متخصص پاسخ دهد. زمان القاي درد زايمان به ميزان تحت كنترل بودن فشار خون، بروز آسيب جدي به اندام و  بروز مشكل در نوزاد مانند محدوديت رشد جنين داخل رحم به دليل فشار خون بستگي دارد.

28. كم خوني ناشي از كمبود آهن در دوران بارداري چه تاثيري روي جنين مي‌گذارد؟

كم خوني شديد در دوران بارداري خطر زايمان زودرس را افزايش مي‌دهد. در پاسخ به سوالات بارداري در اين زمينه بايد گفت كه وزن نوزاد و افسردگي پس از زايمان نيز بالا مي‌رود. حتي بر اساس برخي از تحقيقات، خطر مرگ نوزاد قبل يا بعد زايمان افزايش مي‌يابد.

29. چاقي مفرط چه تاثيري روي جنين دارد؟

در پاسخ به سوالات بارداري در زمينه چاقي، بايد گفت كه مشكلات زيادي در اين زمينه پديد مي‌آيد كه در ادامه توضيح داده ايم.

🔻 چاقي كودكان

🔻 آسم كودكان

🔻اختلال در رشد

🔻 وزن بيش از اندازه نوزاد

🔻 نارسايي مادرزادي

30. از چه زماني مادر باردار بايد ويتامين مصرف كند؟ | سوالات بارداري

در پاسخ به سوالات بارداري در زمينه زمان مصرف ويتامين، بايد بگوييم كه سه ماه قبل از بارداري آغاز كنيد. زيرا روند رشد كودك را تحت تاثير قرار مي‌دهد. و كودك براي تشكيل لوله عصبي و تبديل به مغز و نخاع، نيازمند ويتامين است.

31. در دوران بارداري بايد چه انتظاراتي داشته باشم؟

يكي از سوالات بارداري رايج اين است كه هنگام بارداري بايد چه انتظاراتي داشته باشم؟ خانم هاي باردار بايد انتظار تغيير رنگدانه، واريس، آكنه و رد كشيدگي در پوست داشته باشند. اگر نگران تغييرات پوستي خود هستيد، با متخصص پوست صحبت كنيد.

سخن پاياني

قبل از بارداري بايد پاسخ تمامي سوالات بارداري رايج را بدانيد. زوجيني كه تصميم به بارداري و بچه‌دار شدن دارند، بايد در نظر داشته باشند كه از شرايط اصلي باردار شدن و به دنيا آوردن يك فرزند سالم برخورداري از سلامت جسمي و رواني مي‌باشد.

با اين حال بسياري از زنان سلامت جسماني را در الويت قرار مي‌دهند و از رسيدگي به سلامت رواني خود غافل هستند. زندگي‌هاي امروزي سبب شده كه افراد استرس و اضطراب بيشتري را متحمل شوند كه اين موضوع مي‌تواند در باروري تاثير بگذارد و كيفيت دوران بارداري و رشد جنين را كاهش دهد. پيشنهاد مي‌شود مقاله نقش و ارتباط پدر با جنين را نيز بخوانيد.

توصيه ما به شما اين است كه اگر در دوران بارداري متحمل استرس و اضطراب‌هاي بسياري هستيد، از برخي تكنيك‌هاي آرام سازي استفاده كنيد و از ميزان استرس خود كم كنيد تا بتوانيد به آرامش برسيد. در اين مسير مي‌توانيد از مشاوران مجرب كلينيك تخصصي ني ني مايند نيز استفاده كنيد.

براي دريافت پاسخ سوالات بارداري مي‌توانيد در هر ساعت از روز از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با بر ترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: سوالات بارداري رايجي كه حتما بايد جوابش را بدانيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۲۳:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مادر بي مسئوليت توانايي نابود كردن آينده شما را خواهد داشت. با اينكه والدين تمام تلاش خود را براي خوشبختي و آرامش فرزندان خود مي‌كنند. اما گاهي به صورت ارادي و يا كاملا ناخودآگاه با بروز رفتارهايي، فرزندان خود را مورد آزار و اذيت قرار مي‌دهند. در بيشتر موارد آنها خود در گذشته قرباني چنين رفتارهايي توسط والدين خود بوده اند. به همين دليل يا دست به انتقام گيري مي‌زنند و يا تصور مي‌كنند تنها روش تربيتي صحيح همين است. گاهي فرزندان خيلي سريع متوجه اين رفتارها شده و خود را نجات مي‌دهند. اما در مواردي ديگر آنها نيز وارد اين چرخه شده و اين رفتارها را مي‌آموزند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مادر بي مسئوليت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: مادر بي مسئوليت و بي منطق

مادر بي مسئوليت

رابطه با مادر يكي از مهم ترين ارتباطات هر فردي در زندگي است. در واقع نحوه ارتباط ما با ديگران و حتي جهان تحت تاثير ارتباطي است كه با مادر خويش داريم. بعد از تولد بيشترين زمان را با مادر خود مي‌گذرانيم. همچنين يكي از مهم ترين عواملي كه باعث شكل گيري شخصيت ما مي‌شود؛ رفتار مادر است.

از اين رو مادر بي مسئوليت مي‌تواند تا حد زيادي زندگي ما را در دوره هاي مختلف تحت تاثير قرار دهد. بهتر است نشانه هاي اينگونه مادران را شناسايي كرده و براي كاهش تاثيرات آنها، اقداماتي انجام دهيم.

ويژگي هاي مادر بي مسئوليت

همه والدين ايراداتي دارند و نمي‌توانند به طور كامل بي نقص باشند. همچنين به طور كلي برخي از رفتارهاي والدين همواره براي فرزندانشان خوشايند نيست؛ به همين دليل آن را پاي ناكفايتي والدين خود مي‌گذارند. به همين دليل بروز برخي از اين رفتارها توسط والدين طبيعي است. اما مادر بي مسئوليت رفتارهاي سمي خود را از سنين پايين براي فرزد آغاز كرده و به او سخت گيري هاي بي موردي مي‌كند. برخي از اين نشانه ها شامل موارد زير مي‌شود.

🔹كنترلگري

مادر بي مسئوليت، نه تنها فرزند خود را بلكه سعي دارد تا همه چيز را كنترل كند. او حتي در مورد لباس پوشيدن و غذا خوردن فرزندان خود نيز تصميم مي‌گيرد. لحن صحبت كردن او دستوري است و در مورد هيچ چيزي درخواست نمي‌كند. كنترلگري والدين يكي از رفتارهايي است كه آسيب هاي زيادي را به فرزند و حتي خانواده وارد مي‌كند.

🔹انتقاد و ناراضي بودن مداوم

يكي ديگر از نشانه هاي مادر بي مسئوليت، انتقاد از همه موضوعات مربوط به شما و ناراضي بودن است. او احتمالا به كمالگرايي مفرط مبتلا است و هيچ چيز او را براي مدت زمان طولاني راضي نمي‌كند. معمولا اين دسته از والدين از فرزند خود انتظار برآورده كردن آرزوهاي خود در زمان كودكي را دارند.

براي مثال اگر در دوران كودكي خود موفق به يادگيري شنا نشده اند؛ از فرزند خود انتظار دارند كه به طور كامل شنا را بياموزد و در آن به درجات خوبي برسد. به همين دليل همواره از او انتقاد مي‌كند.

🔹تحقيرو توهين

تحقير و توهين فرزندان يكي از بدترين رفتارهايي است كه مادر بي مسئوليت از خود نشان مي‌دهد. مخصوصا در سنين پايين اينكار تاثيرات بدتري خواهد داشت. چرا كه فرزندان در بسياري از موارد به والدين خود وابسته هستند و اگر به دليل نيازهاي خود مورد سرزنش و توهين قرار گيرند؛ احساس ناكافي بودن كرده و اعتماد به نفس خود را به طور كامل از دست مي‌دهند. آنها در فرزند خود احساس گناه ايجاد كرده همواره نقاط ضعف شما را يادآوري مي‌كنند. آنها احتمالا شما را مسئول شكست هاي خود مي‌دانند.

🔹ناديده گرفتن احساسات

احتمالا در مقابل مادر بي مسئوليت، هيچگاه نمي‌توانيد احساسات واقعي خود را بروز دهيد. اين دسته از مادران هيچگاه براي شنيدن حرف هاي شما زماني ندارند و نمي‌توانيد از ناراحتي و مشكلات خود با آنها صحبت كنيد. حتي احساس خوشحالي فرزندان نيز براي آنها اهميتي ندارد. حتي گاهي خشم او به صورت كلامي و فيزيكي نيز بروز نمي‌كند. بلكه با ناديده گرفتن شما و محبت نكردن، باعث سرخوردگي مي‌شود.

نحوه برخورد با مادر بي مسئوليت

با اينكه احتمالا در سنين كودكي اراده زيادي از خود در مورد مسائل مختلف نداريد. احتمالا دوران سختي را سپري كرده و حتي تحت تاثير اين موضوع نيز قرار گرفته ايد. اما به طور كلي بهتر است بعد از شناسايي نشانه هاي رفتاري مادر بي مسئوليت، در اين زمينه اقداماتي كرده و از آسيب هاي بيشتري پيشگيري كنيد. مي‌توانيد به خود و يا مادرتان كمك كرده تا از پيامدهاي اين رفتارها در امان بمانيد. همچنين اگر خواهر يا برادر كوچك تري داريد؛ آنها را از اين موارد در امان نگه داريد.

🔶مستقل شدن

بهتر است تا حدامكان از مادر بي مسئوليت خود فاصله گرفته و از نظر شخصيتي و مالي از او مستقل شويد. اين دسته از مادران تمايل دارند تا فرزندشان همواره به آنها وابسته باشند. اما اگر به موقع رفتارهاي سمي والدين خود را شناسايي كنيد؛ مي‌توانيد از بسياري از مشكلات دور بمانيد. رفتارهاي آنان را تقليد نكرده و تا جايي كه امكان دارد؛ توهين هاي آنان را در مورد خودتان ناديده بگيريد. نظرات آنان در مورد شما حقيقت ندارد و شما مي‌توانيد عملكرد بسيار بهتري در زندگي خود داشته باشيد.

🔶كمك گرفتن از مشاور

يكي از راهكارهاي موثر براي كاهش اثرات جانبي داشتن مادر بي مسئوليت، كمك گرفتن از مشاور است. علم روانشناسي معتقد است كه بخش بزرگي از شخصيت و رفتارهاي ما تحت تاثير والدين است. به همين دليل مشاور آنها را به طور دقيق شناسايي كرده و به ما در برطرف كردن نشانه هاي آسيب زننده كمك مي‌كند.

در اين مسير احتمالا احساسات بدي را نسبت به والدين خود، تجربه مي‌كنيم. اما با انجام تمرينات و پيگيري درمان، اين تعارض برطرف شده و مي‌توانيم آنها را ببخشيم. 

تاثيرات مادر بي مسئوليت بر افراد

هر قدر هم كه در مواجهه با مادر بي مسئوليت و والدين سمي، به صورت هوشمندانه عمل كنيم؛ اما بازهم تاثير آنها بر رفتارها و شخصيت ما اجتناب ناپذير است. احتمالا اين موضوع را در روابط خود با ديگران بيشتر درك خواهيد كرد. براي مثال همواره احساس ناكافي بودن كرده و حس مي‌كنيد كه دوست داشتني نيستيد.

ضعف هاي خود را بسيار بزرگ كرده و در مورد خود و اطرافيان، دچار وسواس فكري مي‌شويد. خود را لايق بدرفتاري اطرافيان دانسته و احتمالا به اختلالات رواني مختلف دچار مي‌شويد. همه اينها اهميت شناسايي و دوري به موقع از رفتارهاي نادرست والدين را، به خوبي نشان مي‌دهد.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه مادر، جزوي از هويت افراد محسوب مي‌شود؛ و نمي‌توان آنها را به طور كامل از زندگي حذف كرد. احساساتي كه از داشتن مادر بي مسئوليت دريافت مي‌كنيد؛ ناتوان كننده هستند و بر زندگي شما در ابعاد مختلف، تاثير مي‌گذارد. همچنين در چنين شرايطي شما قرباني هستيد و نبايد خود را مقصر بدانيد. از طرفي نبايد به مادر خود بي احترامي كرده و با او مقابله به مثل كنيد. او نيز نياز به كمك دارد. به همين دليل مي‌توانيد با مادر خود درمان را آغاز كرده و از روانشناس كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مادر بي مسئوليت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: مادر بي مسئوليت و بي منطق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۱۸:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علل خودكشي براي هر گروه سني بسيار نزديك به هم هستند. شايد علت خودكشي يك نوجوان براي كسي كه در 40 سالگي قصد خودكشي دارد، بسيار پيش پا افتاده باشد، اما در نظر متخصصان علت اقدام به خودكشي هر كس در هر گروه سني بسيار اهميت دارد. چرا كه بايد ديد مساله براي اون شخص چقدر سخت و طاقت‌فرساست.

بنابراين اولين قدم براي كمك پي بردن به علل خودكشي است، سپس با توجه به آن مي‌توان جهت حل مساله اقدام لازم را انجام داد. در بسياري از موارد اختلالاتي چون افسردگي و اختلال شخصيت موجب بالا رفتن خطر خودكشي مي‌شود. متخصصان با تشخيص به موقع درمان مناسب را پيش گرفته و مانع از فاجعه جبران ناپذير مي‌شوند. در ادامه به برخي از علل خودكشي پرداخته‌ايم. 

براي دريافت مشاوره در زمينه علل خودكشي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: علل خودكشي در ايران چيست

علل خودكشي و اهميت بررسي آن

برخلاف تصورات عموم متخصصين سلامت روان بر اين باورند كه خودكشي پديده‌اي قابل پيشگيري است. زيرا بسياري از كساني كه دست به خودكشي مي‌زنند از مدت‌ها قبل به آن فكر مي‌كنند؛ در نتيجه اگر اطرافيان نشانه ها و علل خودكشي را بشناسند، مي‌توانند به موقع از يك درمانگر كمك بگيرند و اقدامات لازم براي نجات جان عزيزشان را انجام دهند. 

مهم ترين علل خودكشي

 

طبق مطالعات پژووهشي مهم‌ترين علل خودكشي كه مي‌توانند زمينه بروز افكار مرگ و اقدام به خودكشي را فراهم كنند موارد زير را در برمي‌گيرند. 

📌علل خودكشي | دچار بودن به اختلالات روانشناختي

يكي از مهم‌ترين دلايل اقدام به خودكشي درگيري شديد با اختلال افسردگي اساسي است. مبتلايان به افسردگي اغلب احساس نااميدي زيادي دارند و رنج مفرطي را تحمل مي‌كنند. در اين شرايط ممكن است احساس نمايند كه تنها راه رهايي از رنج‌ها و فشارهاي رواني مرگ است.

در واقع خودكشي براي آن‌ها يك حل مسئله اشتباه است كه از فشار روحي زياد ناشي مي‌شود. علاوه بر افسردگي اختلالات روانشناختي ديگري نيز مي‌توانند در بروز علل خودكشي نقش داشته باشند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به اختلال دوقطبي، اختلال شخصيت مرزي، اختلالات خوردن و اسكيزوفرنيا اشاره كرد.

📌خودكشي به علت مواجه شدن با رويدادهاي آسيب زا در زندگي

مواجه شدن با رويدادهاي بسيار آسيب زا و استرس‌هاي شديد كه در اصطلاح تخصصي به آن‌ها تروما گفته مي‌شود، از جمله عللي است كه ريسك بروز خودكشي را افزايش مي‌دهد.

از جمله اين تروماها مي‌توان مواجهه با سوء استفاده جنسي در دوران كودكي، تجربه تجاوز، جنگ و هرگونه سوء استفاده جسمي يا رواني را مثال زد. ناتواني در كنار آمدن با اين رويدادها و پيامدهاي رواني بعد از آن كه به اختلالاتي نظير افسردگي يا استرس پس از سانحه مي‌انجامد، عامل كليدي است كه مي‌تواند خطر خودكشي را در پي داشته باشد. در واقع يكي از اصلي ترين علل خودكشي عوامل محيطي و نداشتن مهارت براي مواجه صحيح با آنهاست.

📌زايل شدن مغز به خاطر مصرف مواد و اعتياد

يكي از ويژگي‌هاي مواد مخدر و الكل اين است كه بر احساسات انسان تاثير مي‌گذارند و ميزان بازداري رفتاري را كاهش مي‌دهند. از همين رو افراد تحت تاثير مواد، هيجانات را به طور شديدتري تجربه مي‌كنند و بيشتر احتمال دارد كه بدون فكر كردن به عواقب كارهاي خود دست به يك اقدام عجولانه بزنند.

در واقع مواد مخدر و الكل ميزان تكانشگري فرد را بالا مي‌برد كه اين مسئله تا حد زيادي ريسك خودكشي را افزايش مي‌دهد. مصرف مواد مخدر و اعتياد به آن از علل خودكشي محسوب شده كه به تنهايي سلامت فرد را به خطر مي‌اندازند.

📌خودكشي به علت تكانشگري و ناتواني در كنترل‌احساسات

يكي ديگر از علل خودكشي تكانشگري و ناتواني در كنترل احساسات است. تكانشگري يكي از ويژگي‌هاي شخصيتي است كه منشا زيستي دارد. كساني كه تكانشگري بالايي دارند، از قدرت آينده نگري كمي برخوردار هستند. به طوري كه اغلب تحت تاثير عواطف خود عمل مي‌كنند و نمي‌توانند پيامدهاي كارهايشان را در نظر بگيرند. اين افراد هنگامي كه تحت تاثير استرس‌هاي شديد قرار مي‌گيرند، بيش از ديگران امكان دارد كه شتابزده رفتار كنند و دست به اقدامات خود آسيب رسان نظير خودكشي بزنند.

📌درگيري با بيماري هاي جسمي مزمن

كساني كه درگير يك بيماري مزمن و پيشرونده جسمي هستند، بيش از ديگران دچار افكار مرتبط با مرگ و خودكشي مي‌شوند. به خصوص در مواردي كه بيمار رنج زيادي را تحمل مي‌كند و اميدي به درمان وجود ندارد، ريسك خودكشي به ميزان بسيار بيشتري بالا مي‌رود. از جمله اين بيماري‌ها مي‌توان به سرطان، آسيب‌هاي مغزي، ايدز، پاركينسون، ديابت، مشكلات قلبي، فشار خون و صرع اشاره كرد. در اين شرايط بروز علل خودكشي به تدريج زندگي فرد را تحت تاثير قرار داده و او را مستعد بروز رفتارهاي پرخطر مي‌كند.

📌جلب توجه

بسياري تصور مي‌كنند كه خودكشي يكي از راه هاي جلب توجه و ترحم ديگران است. اما نبايد به اين دليل نشانه هاي مربوط به خودكشي را ناديده گرفت و يا به چنين فردي اهميت نداد. حتي اگر فرد به دليل گرفتن توجه نيز اقدام به خودكشي كرده باشد؛ بازهم بايد آن را جدي گرفت و بيشتر از قبل به فرد اهميت داد. چرا كه راه هاي زيادي براي برقراري ارتباط موثر با ديگران وجود دارد؛ اما او بدترين راه ها انتخاب كرده و باعث بروز آسيب هايي به خود و اطرافيان مي‌شود. اين فرد نياز به كمك داشته و بايد علل خودكشي او را با دقت بررسي كرد.

نشانه هاي تمايل فرد به خودكشي

پيش از هر چيز بهتر است رفتارهاي فرد را زير نظر داشته و نشانه هاي خودكشي را در او شناسايي كنيد. شايد فرد از هر نظر در شرايط سختي قرار داشته باشد؛ اما به خودكشي فكر نكند. از طرف ديگر گاهي با وجود رفاه و عدم وجود مشكلات؛ باز فرد از زندگي خود ناراضي بوده و به خودكشي فكر مي‌كند بهتر است علاوه علل خودكشي، به نشانه هاي آن نيز در افراد، توجه داشته باشيم.

احساس درماندگي و بي چارگي

فرد در حال تحمل دردي بدون علت، به نظر مي‌رسد

بروز اختلال در خواب و اشتها

حرف هاي او مانند وصيت به نظر مي‌رسند

گوشه گيري و دوري از جمع

مصرف مواد مخدر و يا الكل بيش از اندازه

بروز رفتارهاي پرخط مثل رانندگي با سرعت زياد

بخشيدن وسايل به ديگران

متوقف كردن فعاليت هاي مختلف

آمارهاي مربوط به علل خودكشي

شايد مطلع شدن از آمارهاي مختلف جهاني در زمينه علل خودكشي، بيشتر حساسيت افراد را در اين مورد برانگيزد. به طوركلي آمار ميزان خودكشي ميان سفيدپوستان بيشتر از بقيه نژاد هاست. همچنين طبق آخرين آمارها رايج ترين روش براي خودكشي استفاده ار سلاح گرم است. خفگي و مسمويت در رتبه هاي دوم و سوم قرار مي‌گيرند. خودكشي دهمين علت مرگ در آمريكاست كه متاسفانه بعد از همه گيري كرونا در جهان، اين آمار افزايش نيز يافته است. در واقع در كشور ژاپن علل خودكشي بيشتر از ويروس كرونا، جان انسان ها را مي‌گرفت. اين آمارها مربوط به خودكشي هايي است كه منجر به مرگ مي‌شوند.

اما در مورد اقدام به خودكشي، آمار دقيقي در دسترس نيست. به طور تقريبي نيم درصد از بزرگسالان بالاي 18 سال، تقريبا يك بار دست به خودكشي زده اند. آمار خودكشي زنان 1.5 برابر بيشتر از مردان است. البته مردان از روش هاي راديكالي تري براي خودكشي استفاده مي‌كنند. به اين معنا كه آمار خودكشي هاي موفق ميان مردان بسيار بيشتر از زنان است.

در صورت بارز بودن علل خودكشي چه اقداماتي لازم است؟

 

آشنايي با علل خودكشي كمك مي‌كند تا بفهميم چه زماني خود يا عزيزانمان در شرايط خطر قرار داريم. آنگاه مي‌توانيم اقدامات پيشگيرانه ضروري را انجام دهيم. براي مثال اگر ديديد يكي از عزيزان‌تان تحت شرايط خاصي نظير افسردگي احساس نااميدي شديدي مي‌كند و دائما در مورد مرگ حرف مي‌زند، سعي كنيد شنونده همدلي براي او باشيد و بدون قضاوت به او اجازه دهيد تا احساسات و افكارش را با شما در ميان بگذارد.

همچنين بايد براي مداخله در بحران از يك روانشناس نيز كمك بگيريد. بسيار اهميت دارد كه خطر خودكشي را جدي گرفته و با توجيهاتي نظير تلاش براي خودنمايي آن را پشت گوش نياندازيد. اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه حتي اگر افراد براي خودنمايي و جلب توجه تهديد به خودكشي را مطرح كنند احتمالا درگير يك اختلال روانشناختي نظير اختلال شخصيت مرزي هستند كه نيازمند دريافت مداخلات درماني است. 

سخن پاياني

علل خودكشي يكي از موضوعات مهم در هر جامعه اي محسوب مي‌شود. افراد بايد نسبت به آن اطلاعات كافي داشته و از آن جلوگيري كنند. اين موضوع به دليل اينكه با جان انسانها در ارتباط است؛ نمي‌توان به راحتي از كنار آن گذشت. اين موضوع نبايد از كسي پنهان بماند. بهتر است هر چه سريعتر به خانواده و اطرافيان در اين مورد هشدار داده و آنها را مطلع كنيد. اگر فردي با شما در اين مورد صحبت كرد؛ بهتر است او را تنها نگذاشته؛ اشياي پرخطر را از او دور كرده و حتما براي كمك به او از يك روانشناس كمك بگيريد. اين افراد به روانپزشك ارجاع داده مي‌شوند تا براي بستري شدن، اقدامات لازم انجام گيرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علل خودكشي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا خودكشي قابل پيشبيني است؟

بله؛ بسياري از افرادي كه دست به خودكشي مي‌زنند از مدت‌ها قبل درگير افكار مرتبط با مرگ بوده‌اند. اگر اين افكار به موقع شناسايي شوند و تحت درمان قرار بگيرند ريسك خودكشي به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌يابد.

منبع: علل خودكشي در ايران چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۳۸:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پيشگيري از خودكشي آنقدر اهميت دارد كه روز 10 سپتامبر را به اين نام اختصاص داده‌اند. متاسفانه يك تفكر غلط و رايج در مورد خودكشي اين است كه “اگر كسي واقعا بخواهد خودش را بكشد نمي‌توان جلوي او را گرفت!” اين در حالي است كه شواهد و بررسي‌ها چيز ديگري را نشان مي‌دهند.

 

مطالعات پژوهشي حاكي از اين هستند كه خودكشي پديده‌اي قابل پيشگيري است؛ به شرط اينكه نشانه‌هاي خودكشي به موقع شناسايي شده و باورهاي غلط در مورد آن كنار گذاشته شود. بنابراين اگر احساس كرديد عزيزي احتمال خودكشي دارد و يا حتي خودتان اين افكار در ذهن‌تان هست، حتما در ادامه با ما همراه باشيد و براي دريافت مشاوره اقدام كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پيشگيري از خودكشي مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: پيشگيري از خودكشي با دستورالعمل علمي

راه هاي پيشگيري از خودكشي | شناسايي باورهاي غلط كه مانع از اقدام مي شود

براي پيشگيري از خودكشي پيش از هرچيز ابتدا بايد به درك درستي از اين موضوع برسيم. در همين راستا متخصصان سلامت روان يكسري باورهاي غلط را شناسايي كرده‌اند كه منجر به برداشت اشتباه از خودكشي شده و در نهايت پيشگيري از آن را با مشكل مواجه مي‌سازند. از جمله اين باورها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

1️⃣ كسي كه در مورد خودكشي صحبت مي‌كند واقعا دست به اين كار نمي‌زند!

بسياري از مردم بر اين باورند كه اگر كسي در مورد خودكشي حرف بزند واقعا اين كار را نخواهد كرد و ممكن است اين حرف‌ها را به پاي جلب توجه بگذارند يا به هر دليلي آن را ناديده بگيرند. اما حقيقت اين است كه تقريباً همه كساني كه اقدام به خودكشي مي‌كنند از قبل سرنخ يا نشانه‌هايي را به اطرافيان خود مي‌دهند.

از همين رو هرگز حتي اشاره‌هاي غيرمستقيم به مرگ يا خودكشي را ناديده نگيريد. جملاتي مانند “وقتي من رفتم پشيمان مي‌شوي” ، “هيچ راهي برايم باقي نمانده”، (هرچقدر هم معمولي يا به شوخي گفته شود) ممكن است نشان دهنده افكار جدي خودكشي باشد و به شما براي پيشگيري از خودكشي كمك كند.

2️⃣ كساني كه خودكشي مي كنند ديوانه هستند!

بسياري از آدم‌ها به كساني كه درگير افكار مرگ و خودكشي هستند برچسب ديوانگي مي‌زنند. از همين رو حتي در حضور خودش او را ديوانه يا رواني خطاب مي‌كنند و به پيشگيري از خودكشي اهميتي نمي‌دهند. اما واقعيت اين است كه  اكثر كساني كه خودكشي مي‌كنند روانپريش يا ديوانه نيستند. در عوض آن‌ها اغلب ناراحت، غمگين، افسرده يا نااميد هستند، اما ناراحتي شديد و درد عاطفي لزوماً نشانه بيماري رواني نيستند. بنابراين ديوانگي را بهانه‌اي براي بي‌تفاوتي خودتان به پيشگيري از خودكشي نكنيد.

3️⃣ اگر كسي واقعا قصد خودكشي داشته باشد نمي توان به هيچ وجه جلوي او را گرفت!

يك باور غلط ديگر كه باعث مي‌شود به دنبال راه‌هاي پيشگيري از خودكشي نباشيم اين است كه اگر كسي واقعا مصمم به خودكشي باشد ديگر نمي‌توان مانع او شد. اما بررسي‌ها نشان مي دهند اين باور نيز با واقعيت فاصله دارد. چراكه حتي مبتلايان به افسردگي شديد كه تمايلات بسيار قوي براي خودكشي دارند هم تا لحظات آخر بين انتخاب زندگي و مرگ مردد هستند.

زيرا خودكشي براي آن‌ها راه حلي براي از بين بردن رنج هاست و اگر اين رنج‌ها كاهش پيدا كنند انگيزه مرگ نيز به طور طبيعي كاهش مي‌يابد. 

4️⃣ كساني كه به علت خودكشي مي ميرند قبل از مرگ به دنبال دريافت كمك از جانب ديگران نبوده اند

برخي از مردم فكر مي‌كنند آن هايي كه در اثر خودكشي جان خود را از دست مي‌دهند، قبل از مرگ تلاشي جهت دريافت كمك از ديگران نمي‌كنند؛ اما بررسي‌ها نشان مي‌دهند بيش از 50درصد قربانيان خودكشي در بازه زماني 6 ماه قبل از مرگ در پي دريافت كمك و خدمات درماني بوده‌اند. پس اگر روش مناسبي براي پيشگيري از خودكشي گرفته شود، حتما نتيجه بخش خواهد بود.

5️⃣ حرف زدن در مورد خودكشي انگيزه هاي فرد را تقويت مي كند

برخي از مردم حتي زماني كه متوجه تصميم به خودكشي در يكي از عزيزانشان مي‌شوند، در مورد آن صحبت نمي‌كنند زيرا بر اين باورند كه گفتگو در مورد خودكشي مي‌تواند انگيزه‌هاي فرد مقابل براي آسيب زدن را تقويت نمايد. اما متخصصان دقيقا خلاف اين باور را مطرح مي‌كنند.

آن‌ها براساس مطالعات انجام شده همواره توصيه مي‌كنند اجازه دهيد شخصي كه افكار خودكشي دارد با شما در اين باره صحبت نمايد. چرا كه در بسياري از موارد حرف زدن در مورد مشكل به تنهايي مي‌تواند تا حد زيادي فشارهاي رواني را كاهش دهد.

راه هاي پيشگيري از خودكشي | شناسايي نشانه هاي خطر

علاوه بر شناسايي باورهاي غلط يكي ديگر از راه هاي پيشگيري از خودكشي اين است كه به موقع نشانه‌هاي خودكشي را در اطرافيانمان شناسايي كنيم. از جمله اين نشانه‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. 

  • حرف زدن در مورد مرگ و خودكشي
  • تهيه وسايل خطرناك (نظير چاقو يا اسلحه)
  • نداشتن اميد نسبت به آينده
  • احساس بي ارزشي (بيان اينكه ديگران بدون من احساس بهتري خواهند داشت)
  • سر و سامان دادن به اوضاع و مقدمه چيني براي مرگ (براي مثال تنظيم وصيت نامه يا پرداخت قرض‌ها)
  • تلاش براي خداحافظي با عزيزان
  • گوشه گيري و انزواي اجتماعي
  • درگيري در فعاليت‌هاي پرخطر مثل مصرف زياد الكل يا مواد مخدر
  • نشان دادن نوعي آرامش غيرعادي در اوج افسردگي

راه هاي پيشگيري از خودكشي در ديگران

اگر با توجه به نشانه‌هاي خودكشي متوجه شديد كه يكي از عزيزانتات قصد انجام اين كار را دارد براي پيشگيري از خودكشي مي‌توانيد از اقدامات زير براي مداخله در بحران كمك بگيريد:

1-براي پيشگيري از خودكشي از متخصصان سلامت‌روان كمك بگيريد

به جاي اينكه تلاش كنيد فرد را متقاعد نماييد كه بايد زندگي كند، پيش از هرچيز از متخصصين سلامت روان كمك بگيريد. در همين راستا فرد را تشويق نماييد تا با روانشناس تماس بگيرد. اگر موفق نشديد خودتان به يك متخصص مراجعه كرده و از او بخواهيد تا راهنمايي‌هاي لازم را در اختيارتان قرار دهد.

2- پيگير فرايند درمان باشيد

اگر متخصص دارويي تجويز كرد، مطمئن شويد كسي كه نگرانش هستيد، داروها را مطابق دستور و به طور منظم مصرف مي‌كند. همچنين از عوارض جانبي احتمالي آگاه باشيد و در صورت بدتر شدن شرايط به پزشك اطلاع دهيد. اغلب يافتن دارو يا درمان مناسب براي يك فرد خاص زمان و پشت كار زيادي را مي‌طلبد.

3- براي پيشگيري از خودكشي فعالانه عمل كنيد

كساني كه در فكر خودكشي هستند اغلب باور ندارند كه مي توان به آنها كمك كرد ، بنابراين ممكن است مجبور باشيد در ارائه كمك بيشتر فعال باشيد. گفتن “اگر به چيزي احتياج داريد با من تماس بگيريد” بسيار مبهم است در نتيجه لازم است با جزئيات بيشتري صحبت كنيد. براي مثال مي توانيد بگوييد ” هروقت افكار مرگ سراغت مي آيد با من تماس بگير” هم چنين منتظر نباشيد كه فرد با شما تماس بگيرد يا حتي تماس هاي شما را بازگرداند. خودتان پيش قدم شده و جوياي احوال او باشيد.

4- پيشگيري از خودكشي با تشويق براي دنبال كردن سبك زندگي سالمي

ايجاد تغييرات مثبت در سبك زندگي مانند پيروي از يك رژيم غذايي سالم ، داشتن خواب كافي و وقت گذراندن در طبيعت را تشويق نماييد. هم چنين گنجاندن ورزش در برنامه روزانه نيز بسيار مهم است زيرا فعاليت هاي بدني منجر به ترشح اندورفين شده و اين امر به خودي خود استرس را از بين مي برد و احساس بهزيستي را افزايش مي دهد.

5- وسايل خطرناك را از دسترس فرد دور نگه داريد

در صورت احتمال بروز خودكشي وسايل خطرناك مانند قرص ، چاقو يا تيغ را از محيط حذف كنيد. هم چنين اگر احتمال مي دهيد بيمار داروهاي روان پزشكي را بيش از حد مصرف كند آن ها را نزد خود نگه داريد و تنها در وعده هاي مصرف به ميزان مورد نياز در اختيارش قرار دهيد.

سخن آخر

همانطور كه مي‌دانيد در مورد خودكشي تنها اقدام موثر، پيشگيري است. خيلي اوقات فرد براي دريافت كمك به اشكال مختلف به اطرافيان مراجعه مي‌كند، اما سهل انگاري و بي توجهي به اين نشانه ها، موجب اقدام به خودكشي مي‌شود. براي پيشگيري از خودكشي مي‌توانيد نشانه ها را دنبال كرده و در مورد آن با متخصصان صحبت نماييد. مركز اورژانس اجتماعي و بهزيستي نيز خدمات به خصوصي براي پيشگيري از خودكشي ارائه مي‌دهد. بنابراين فراموش نكنيد كه تنها نيستيد و براي هر مساله اي مي‌توانيد راه حلي بيابيد. پس به خودتان فرصتي ديگر دهيد.

براي دريافت مشاوره افسردگي در زمينه پيشگيري از خودكشي مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا واقعا راهي براي پيشگيري از خودكشي وجود دارد؟

بله، يك باور غلط به ما مي گويد كه اگر كسي براي خودكشي مصمم باشد نمي توان جلوي او را گرفت اما بررسي‌ها نشان مي دهد تقريبا همه افراد تا لحظه آخر در انتخاب بين مرگ و زندگي مردد هستند و اگر مداخلات پيشگيرانه به موقع انجام شوند، به ميزان قابل توجهي موثر خواهد بود.

منبع: پيشگيري از خودكشي با دستورالعمل علمي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۳۳:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آمپول ميدازولام در دسته داروهاي بنزوديازپيني طبقه‌بندي مي‌شود و معمولا براي آرام كردن كسي كه تحت عمل جراحي جزئي، كار دندانپزشكي يا ساير اقدامات پزشكي قرار دارد استفاده مي‌شود. مصرف اين دارو مي‌تواند تنفس‌تان را كند يا متوقف نمايد، به ويژه اگر اخيراً از داروي شبه افيوني استفاده كرده باشيد. متاسفانه بسياري از كساني كه به صورت خودسرانه مصرف ميدازولام دارند، به خاطر ناآگاهي دچار مسموميت مي‌شوند. در ادامه موارد و روش مصرف قرص و آمپول ميدازولام را آورده‌ايم. براي آشنايي با ساير داروهاي دسته بنزوديازپين ها كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آمپول ميدازولام مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: آمپول ميدازولام چيست

روش مصرف آمپول ميدازولام

تزريق ميدازولام به صورت محلول (مايع) است كه توسط پزشك يا پرستار در بيمارستان يا كلينيك به عضله يا وريدي انجام مي‌شود. در صورت دريافت تزريق ميدازولام در ICU در مدت زمان طولاني، بدن‌تان ممكن است به آن وابسته شود. احتمالاً پزشك براي جلوگيري از علائم ترك مانند تشنج، لرزش غيرقابل كنترل قسمتي از بدن، توهم، گرفتگي معده و عضلات، تهوع، استفراغ، تعريق سريع، دوز شما را به تدريج كاهش مي‌دهد.

هشدار مصرف

  • در صورت ابتلا به گلوكوم (افزايش فشار در چشم كه باعث از بين رفتن تدريجي بينايي مي‌شود) به پزشك خود اطلاع دهيد. ممكن است پزشك تصميم بگيرد تزريق ميدازولام براي‌تان انجام ندهد.
  • اگر اخيراً مصرف زياد الكل را متوقف كرده‌ايد يا بيماري كليوي يا كبدي داريد يا داشته‌ايد، به پزشك خود اطلاع دهيد.
  • در صورت بارداري، قصد بارداري يا شيردهي به پزشك خود اطلاع دهيد.
  • اگر 65 سال يا بيشتر داريد، با پزشك خود در مورد خطرات و مزاياي تزريق ميدازولام صحبت كنيد. افراد مسن معمولاً بايد دوزهاي كمتري از تزريق ميدازولام دريافت كنند، زيرا دوزهاي بالاتر احتمال دارد عوارض جانبي جدي ايجاد كند.
  • بايد بدانيد كه ميدازولام ممكن است شما را بسيار خواب آلود كند و بر حافظه، تفكر و حركات تأثير بگذارد. پس از دريافت آمپول ميدازولام و تا زماني كه اثرات دارو از بين نرود، از رانندگي و فعاليت‌هاي ديگري كه نياز به هوشياري كامل دارند، خودداري كنيد.
  • اگر كودك‌تان تزريق ميدازولام را دريافت مي‌كند، مراقب او باشيد تا مطمئن شويد در اين بازه هنگام راه رفتن زمين نمي‌خورد.

 

چگونه آمپول ميدازولام مصرف كنيم؟

ميدازولام معمولاً به صورت تك دوز، درست قبل از جراحي يا عمل تجويز مي‌شود. توجه داشته باشيد كه اين دارو فقط بايد در بيمارستان، مطب دندانپزشكي يا ساير مراكز درماني مورد استفاده قرار گيرد، جايي كه عوارض جانبي جدي را مي‌توان به سرعت درمان كرد. پس از مصرف ميدازولام، تحت مراقبت دقيق قرار خواهيد گرفت تا مطمئن شويد كه دارو اثر مي‌كند و عوارض جانبي مضر ايجاد نخواهد كرد.

تنفس، فشار خون، ميزان اكسيژن و ساير علائم حياتي شما در حين جراحي تحت نظر قرار مي‌گيرد.

بعد از مصرف ميدازولام از چه چيزهايي بايد اجتناب كرد؟

مدت كوتاهي پس از مصرف آمپول ميدازولام از مصرف الكل خودداري كنيد. آمپول ميدازولام مي‌تواند اثرات الكل را افزايش دهد و خطرات جبران‌ناپذيري را به همراه داشته باشد.

از آنجايي كه گريپ فروت ممكن است با ميدازولام تداخل داشته باشند و منجر به اثرات بالقوه خطرناك شوند، پس از مصرف ميدازولام براي مدت كوتاهي از استفاده از اين ميوه جدا خودداري كنيد.

ميدازولام باعث خواب آلودگي شديد مي‌شود كه ممكن است 24 تا 48 ساعت پس از تزريق ادامه يابد. افراد مسن ممكن است حتي بيشتر احساس خواب آلودگي كنند.

تا زماني كه اثرات ميدازولام به طور كامل از بين نرود، از رانندگي يا فعاليت‌هايي كه نياز به تمركز دارند، خودداري كنيد. چرا كه سرگيجه يا خواب آلودگي باعث سقوط، تصادف يا صدمات شديد مي‌شود.

عوارض جانبي آمپول ميدازولام

در صورت داشتن علائم واكنش آلرژيك حتما به پزشك مراجعه نماييد:

  • تنفس دشوار؛ كهير، تورم صورت، لب‌ها، زبان يا گلو
  • سرفه، خس خس سينه، مشكل در تنفس
  • كند شدن ضربان قلب
  • غش و ضعف، احساس بي حالي
  • لرزش بدن
  • گيجي، آشفتگي، توهم، افكار يا رفتار غير معمول.

اثرات آرام بخش ميدازولام در افراد مسن ممكن است بيشتر طول بكشد. به احتمال زياد، آن‌ها براي بلند شدن از رختخواب حداقل در 8 ساعت اول به كمك احتياج خواهند داشت. زمين خوردن تصادفي در بيماران مسني كه بنزوديازپين مصرف مي‌كنند شايع است.

الكل عوارض جانبي تزريق ميدازولام را بدتر مي‌كند.

عوارض مصرف در كودكان

بايد بدانيد كه برخي از مطالعات در كودكان خردسال نگراني‌هايي را در مورد استفاده مكرر يا طولاني (بيش از 3 ساعت) از داروهاي بيهوشي عمومي يا آرام بخش مانند ميدازولام در نوزادان و كودكان زير 3 سال يا در زنان در چند ماه گذشته ايجاد كرده است.

با اين حال، تحقيقات بيشتري براي درك كامل تأثيرات بيهوشي بر رشد مغز كودكان خردسال مورد نياز است. والدين و سرپرستان كودكان زير 3 سال و زنان باردار بايد با پزشكان خود در مورد خطرات بيهوشي در رشد مغز و زمان مناسب اقداماتي كه نياز به بيهوشي عمومي يا داروهاي آرام بخش دارند صحبت كنند.

چه داروهاي ديگري بر آمپول ميدازولام تأثير مي گذارد؟

مدت كوتاهي پس از درمان با ميدازولام، استفاده از داروهاي ديگر كه باعث خواب آلودگي مي‌شود يا تنفس را كند مي‌كند، مي‌تواند عوارض جانبي خطرناك يا مرگ را به دنبال داشته باشد.

به طور كلي استفاده همزمان از از داروها ايمن نيست. برخي از داروها سطح خوني ساير داروهاي مصرفي را تحت تأثير قرار مي‌دهند كه ممكن است عوارض جانبي را افزايش داده يا اثربخشي داروها را كاهش دهد. داروهاي تجويزي و بدون نسخه، ويتامين‌ها و محصولات گياهي از ديگر مواردي هستند كه به احتمال زياد، با ميدازولام تداخل دارند.

پيشنهاد مي كنيم كه پزشك خود را در مورد تمام داروهاي فعلي، هر دارويي كه مصرف مي كنيد يا مصرف آن را متوقف نموده ايد، مطلع كنيد.

جمع بندي

تزريق آمپول ميدازولام ممكن است باعث مشكلات تنفسي جدي يا تهديد كننده زندگي شود. به همين جهت بايد اين دارو را فقط در بيمارستان يا مطب پزشك دريافت كنيد كه داراي تجهيزات مورد نياز براي نظارت بر قلب و ريه‌هاي شما باشد و در صورت كند شدن يا توقف تنفس شما به سرعت درمان‌هاي نجات دهنده را ارائه دهد. پزشك يا پرستار پس از دريافت اين دارو شما را مرتب چك مي‌كند تا از تنفس صحيح‌تان مطمئن شوند.

در صورت ابتلا به عفونت شديد يا داشتن مشكلات ريه، راه هوايي، تنفسي يا بيماري قلبي به پزشك خود اطلاع دهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آمپول ميدازولام مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: آمپول ميدازولام چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: آمپول ميدازولام چيست،
موضوع:
[ ۸ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۲۷:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شخصيت مهرطلب عطش شديدي به جلب توجه دارد. اين افراد زمان آشنايي با فرد جديدي او را مورد لطف و محبت بي‌كران خود قرار مي‌دهند؛ و آن فرد را نشانه‌اي از لطف خداوند مي‌شمارند. اما به مرور زمان متوجه مي‌شويد كه اين مهر و محبت بي‌دريغ افراد مهرطلب در واقع دامي براي باج گيري عاطفي مي‌باشد. اين افراد براي جلب توجه ديگران همه تلاش خود را مي‌كنند؛ و تمام خدمات به آنها ارائه مي‌دهند.

 

انتظارات خود را به گونه‌اي بيان مي‌كنند كه شما توان نه گفتن نداشته باشيد. اين افراد علاوه بر اينكه سبب آزردگي شما مي‌شود، خودشان نيز عذاب مي‌كشند. اگر در اطراف خود چنين افرادي را مي‌شناسيد كه با شما چنين رفتاري دارند، حتماً به دنبال راهكار برخورد با آنها باشيد. براي دريافت راهكار حتماً از يك روانشناس راهنمايي بگيريد.

منبع: شخصيت مهرطلب | 5 راهكار و درمان براي شخصيت مهرطلب

شخصيت مهرطلب چيست؟

شايد در اطراف خود با افرادي روبرو شده باشيد كه به اطرافيان خود بسيار لطف و محبت مي‌كنند؛ و به شيوه اي رفتار مي‌كنند كه ديگران آن را بسيار مهربان مي‌شمارند. اما از درون آنها اطلاعي نداريد. نقشه اين افراد براي اين محبت بيكران به نوعي باج‌گيري عاطفي از شما است. به مرور زمان از شما درخواست‌هايي دارند كه به نوعي جبران محبت آنها باشد. به اين افراد شخصيت مهرطلب مي‌گويند؛ كه يك نوع تيپ شخصيتي است.

اولين بار دكتر هريت بريكر اين نوع تيپ شخصيتي را مطرح كرد. كه به شكل افراطي مي‌تواند نوعي اختلال شخصيتي محسوب شود. اين افراد خود را بسيار مهربان صبور و فداكار مي‌شمارند و همچنين خودشان را مستحق دريافت تاييد ديگران مي‌دانند. و زماني كه انتظاراتشان از طرف ديگران برطرف نشود، به شدت پريشان مي‌شود. البته اين موضوع را با امر طبيعي كه همه انسان‌ها نيازمند توجه، مهر و محبت ديگران هستند اشتباه نگيريد. انسان‌هاي عادي مانند شخصيت مهرطلب تشنه و نيازمند توجه ديگران نيستند و در صورت عدم دريافت اين توجه آشفته و پريشان مي‌شود.

شخصيت مهرطلب چه ويژگي‌هايي دارد؟

شخصيت مهرطلب ۱۰ ويژگي و نشانه دارد؛ كه در اين بخش مقاله به آنها اشاره كرده‌ايم. دكتر بريكر بيان كرده است كه اگر شما ۱۰ نشانه زير را در خود مشاهده كرديد؛ احتمالاً به شخصيت مهرطلب مبتلا هستيد.

🔻 من بايد سعي كنم هرگز نيازها يا مشكلات خودم را بر دوش ديگران نگذارم.

🔻 من بايد هميشه آنچه را كه ديگران از من انتظار يا نياز دارند انجام دهم.

🔻من بايد از همه اطرافيانم مراقبت كنم چه آنها بخواهند و چه نخواهند.

🔻 من بايد هميشه به مشكلات ديگران گوش بدم و تمام تلاش خودم را براي حل آنها بكنم.

🔻 من بايد هميشه انسان مهرباني باشم و هرگز احساسات كسي را خدشه‌دار نكنم.

🔻من هرگز نبايد به كسي كه به چيزي از من احتياج دارد يا از من درخواستي مي‌كند “نه” بگويم.

🔻 من بايد هميشه ديگران و نيازهايشان را در اولويت بالاتري نسبت به خود و نيازهايم قرار دهم.

🔻من بايد هميشه خوشحال و سرحال باشم و هيچ وقت احساسات منفي خودم را به ديگران نشان ندهم.

🔻 من هرگز نبايد كسي را ناراحت كنم يا باعث شوم كه او از من نااميد شود.

🔻 من بايد هميشه سعي كنم ديگران را خوشحال كنم و آنها را راضي نگه دارم.

تفاوت افراد مهربان با شخصيت مهرطلب چيست؟

بين افراد مهربان با شخصيت مهرطلب تفاوت زيادي وجود دارد. افراد مهربان با خواندن نشانه‌هاي افراد مهرطلب خيال مي‌كنند كه دچار اختلال هستند. و در نتيجه از مهرباني خود دست بكشند؛ يا ديگران از افراد مهربان فاصله بگيرند. اما فرد مهربان يك فرد ارزشمند و كمال يافته مي‌باشد كه تنها از محبت به ديگران لذت مي‌برد؛ و تشنه محبت ديگران نيست. در نهايت عدم رضايت از ديگران آنها را آشفته نمي‌كند.

اما افراد شخصيت مهرطلب به خاطر عزت نفس پاييني كه دارند؛ دوست دارند كه ديگران را به آنها توجه كنند. و بر خلاف افراد مهربان نه تنها از محبت كردن به ديگران لذت نمي‌برند؛ بلكه از درون عذاب نيز مي‌كشند. خودشان را سرزنش مي‌كنند و به همان اندازه كه به ديگران محبت مي‌كنند؛ از ديگران توقع دريافت محبت دارند. و در نهايت اگر به آنها محبت نشود پريشان مي‌شوند.

ازدواج با شخصيت مهرطلب چگونه است؟

افراد مبتلا به شخصيت مهرطلب شباهت زيادي با افراد وابسته دارند. و ازدواج با افراد مهرطلب شبيه به ازدواج با افراد شخصيت وابسته مي‌باشد. در ابتدا ازدواج با اين افراد شيرين و دل‌انگيز به نظر مي‌رسد؛ اما به مرور زمان مشكلات آن پديد مي‌آيد. از يك سو افراد مهرطلب با ابراز محبت و فداكاري باعث مي‌شوند كه شما دائماً احساس گناه كنيد. يا عذاب وجدان داشته باشيد كه پس از مدتي همين امر ذهن و فكر شما را آشفته مي‌كند. و از سوي ديگر افراد مهرطلب در برخي از مواقع بسيار پرتوقع مي‌باشند.

اگر انتظاراتشان برطرف نشود، خشم آنها نمايان مي‌شود. در نهايت به دشمن شما تبديل خواهد شد. به طور كلي اگر بخواهيم راجع به ازدواج با شخصيت مهرطلب نظر دهيم، بايد بگوييم كه ازدواج با اين افراد يك رابطه فرسايشي را به دنبال خواهد داشت. در اين ازدواج تمام انرژي شما گرفته مي‌شود و آرامش و هويت شما از بين خواهد رفت. به شما پيشنهاد مي‌كنيم كه قبل از ازدواج حتماً از يك مشاوره پيش از ازدواج راهنمايي بگيريد. تا با مشكلات زيادي روبرو نشويد.

پيامد هاي شخصيت مهرطلب

افرادي كه شخصيت مهرطلب دارند؛ بيش از آنكه به ديگران ضربه بزنند، به خودشان آسيب وارد مي‌كنند. و اگر به صورت افراطي باشد، به اختلال روانشناختي تبديل مي‌شود. در اين بخش مقاله سعي كرده‌ايم راجع به پيامدهاي شخصيت برطلب صحبت كنيم.

شخصيت مهرطلب پيامدهايي مانند افسردگي، اضطراب و پرخاشگري به دنبال دارد. كه متداول‌ترين پيامد مهرطلبي، افسردگي مي‌باشد. افرادي كه شخصيت مهرطلب دارند استرس مزمن و ترس‌هاي زيادي را تحمل مي‌كنند. و براي برآورده كردن انتظارات ديگران اين ترس‌ها را تحمل مي‌كند. كه در نهايت به صورت افسردگي بروز مي‌كند؛ اين سرزنش‌ها و احساس گناه‌ها بر افسردگي آنها دامن مي‌زند.

شخصيت مهرطلب هميشه از اين موضوع هراس دارد كه كسي از او ناراحت شود. و شايد نتواند خواسته‌هاي ديگران را برآورده كند؛ كه اين ترس به مرور زمان تبديل به اضطراب مي‌شود. افراد مهرطلب مخالفت و ناراحتي‌هاي خود را هيچ موقع به صورت آشكار بيان نمي‌كنند. به همين دليل مهرطلبي درمان نشده باعث انباشته شدن خشم و احساسات منفي در فرد مهرطلب مي‌شود. و به مرور زمان اين خشم انباشته شده به صورت پرخاشگري بروز مي‌يابد.

درمان و راهكار براي شخصيت مهرطلب

شخصيت مهرطلب حقيقتا نياز به درمان جدي دارد. و همانطور كه اشاره شد اگر درمان صورت نگيرد، و به صورت افراطي اين نوع رفتارها ادامه پيدا كند؛ فرد به اختلالات روانشناختي ديگري مبتلا مي‌شود. در اين بخش مقاله راجع به راهكارهاي درمان شخصيت مهرطلب صحبت كرده‌ايم. اما براي كاهش اين نشانه‌ها هرچه سريع‌تر به روانشناس مراجعه كنيد.

📌 نه گفتن را تمرين كنيد

يكي از روش‌هاي درماني براي شخصيت مهرطلب، آموزش نه گفتن است. اين افراد هرگز توانايي نگفتن ندارند. اما با آموزش‌هاي متداول مي‌توانند نگفتن را تمرين كنند تا از نشانه‌هاي آنها كاسته شود. براي تمرين اين روش بهتر است زماني كه از شما درخواستي مي‌شود، قبل از پاسخ به خوبي فكر كنيد و فوراً پاسخ ندهيد. در پاسخ و جواب به ديگران به راحتي از جمله “اجازه دهيد كمي فكر كنم … متاسفانه من توان انجام اين كار را ندارم.”

📌 بر روي افزايش اعتماد به نفس خود كار كنيد

يكي از روش‌هاي درمان و راهكار براي شخصيت مهرطلب، افزايش اعتماد به نفس است. بايد به طور مداوم نقاط قوت خود را يادآوري كنيد؛ و منتظر نمانيد كه ديگران به شما توجه كنند. براي هر كار مثبت حتماً تشويق كوچكي در نظر بگيريد. و براي افزايش اعتماد به نفس از يك روانشناس و مشاور كمك بگيريد.

📌 معذرت خواهي هاي مداوم نداشته باشيد

معذرت خواهي مداوم نداشته باشيد. افراد مبتلا به شخصيت مهرطلب دائم در حال معذرت خواهي هستند. اما براي درمان، معذرت خواهي مداوم را نبايد انجام دهيد. تلاش كنيد كه از كلماتي مانند ببخشيد و متاسفم استفاده نكنيد. زيرا استفاده مداوم از اين عبارات نشان دهنده اعتماد به نفس كم شماست. اما توجه كنيد در صورتي كه اشتباه بزرگي انجام داديد؛ يا رفتار نادرستي از شما سر زده است، عذرخواهي بايد داشته باشيد.

📌 به خود محبت‌ كنيد

يكي از روش‌هاي كاهش و درمان شخصيت مهرطلب، مهرورزي به خود است. به جاي اينكه انتظار داشته باشيد ديگران به شما محبت كنند؛ خودتان براي خود اين كار را انجام دهيد. براي اين كار هميشه خودتان را اولويت قرار دهيد، و آرامش خود را به ديگران ترجيح دهيد. اما توجه داشته باشيد كه اين طرز رفتار خودخواهي نيست بلكه عشق به خود مي‌باشد.

📌 از روانشناس كمك بگيريد

ضروري است كه شخصيت مهرطلب براي كاهش رفتارها و نشانه‌هاي خود حتماً از يك روانشناس و مشاور متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيرد. به دليل اينكه رفتار افراطي اين شخصيت موجب بروز اختلالات روانشناختي مي‌شود. براي جلوگيري از اين اختلالات هرچه سريع‌تر اقدام به كمك از روانشناس كنيد.

كلام آخر

به طور كلي ريشه شخصيت مهرطلب به رفتار نادرست والدين با كودك و بازخوردهاي منفي فرد در اجتماع باز مي‌گردد. اگر اين روش رفتار تا هميشه ادامه پيدا كند؛ و والدين دست از رفتارهاي اشتباه خود برندارند، فرد به شخصيت مهرطلب مبتلا مي‌شود. كه اين شخصيت همراه با خود، اختلال‌هاي روانشناختي به دنبال دارد. بنابراين براي جلوگيري از اين اختلالات والدين بايد حتما بر رفتار خود آگاهي داشته باشند. حتماً در تربيت كودكان از يك روانشناسان متخصص راهنمايي بگيريد تا با مشكلات آسيب‌هاي گوناگون روبرو نشويد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شخصيت مهر طلب مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: شخصيت مهرطلب | 5 راهكار و درمان براي شخصيت مهرطلب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۰۵:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی