مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

برگزاري جلسه خواستگاري در هر خانواده‌اي آداب و رسوم مخصوص خود را دارد. اما به طور كل يكسري اصول تعريف شده است كه رعايت آن‌ها در جلسات خواستگاري به كسب شناخت بيشتر دو خانواده از يكديگر كمك مي‌كند و باعث مي‌شود طرفين در عين حفظ احترام يكديگر بتوانند در مورد آينده جوانان خود با يكديگر گفت‌وگو نمايند. از آنجا كه ازدواج مساله‌اي نيست كه در يك جلسه و يا با روش‌هاي سنتي بتوان موفقيت آن را سنجيد، مشاوره قبل از ازدواج پيشنهاد مي‌شود. از كمك روانشناس مي‌توانيد در دوران آشنايي و يا حتي بعد از رسمي شدن رابطه نيز استفاده كنيد.

منبع: جلسه خواستگاري

جلسه خواستگاري

يكي از اضطراب آورترين رويدادها براي هر دختر و پسري ديدار خانواده‌ها و صحبت درباره ازدواج آن‌هاست. هر پدر و مادري فرصت چنداني براي كسب تجربه از چنين ديدارهايي را ندارد و خيلي اوقات نمي‌توانيم يك رويه كلي را براي همه زوج ها و خانواده‌هايشان در پيش بگيريم. پس دليل اصلي اين اضطراب، نبود شناخت و غير قابل پيش بيني بودن شرايط است. اما بايد بگوييم كه جاي نگراني نيست و شما با رعايت نكاتي كه در ادامه آورده‌ايم مي‌توانيد اين جلسه را مديريت كرده و رضايت كامل داشته باشيد.

بيشتر بخوانيد : سوالات قبل از ازدواج

شرايط و نحوه برگزاري جلسه خواستگاري

در سال‌هاي اخير تغييرات زيادي در فرهنگ كشورمان رخ داده كه باعث شده والدين ديگر به مانند گذشته رسومات را برگزار نكنند. اين تغييرات شايد خوب و شايد هم بد باشند، براي پرداختن به اين موضوع مجال صحبت نيست. آنچه كه هنوز هم اهميت دارد اين است كه در جلسه خواستگاري خانواده عروس و داماد هردو بايد يكسري آداب و اصول خاص را رعايت كنند. براي آشنايي با مراحل ازدواج كليك كنيد.

آنچه كه خانواده داماد در جلسه خواستگاري بايد رعايت كنند

هنگامي كه مي‌خواهيد براي پسر خود به خواستگاري برويد، توجه به نكات زير به شما كمك مي‌كند تا برخوردي رسمي‌تر داشته باشيد و به طور مناسبي نزد خانواده عروس ظاهر شويد.

  • براي رفتن به خواستگاري پيش از هرچيز به پوشش ظاهري خود دقت كنيد. در همين راستا بهتر است لباسي رسمي و در عين حال ساده بپوشيد. توجه كنيد كه در جلسه اول خوستگاري زماني كه خانواده عروس هنوز شناختي از عقايدتان ندارند، نوع پوشش شما مي‌تواند تا حد زيادي معرف شخصيت‌تان باشد. در نتيجه بسيار مهم است كه داماد و اعضاي خانواده او با ظاهري آراسته و مرتب به جلسه خواستگاري بروند.
  • در فرهنگ ايراني لازم است كه خانواده داماد پيش از رفتن به خواستگاري براي خانواده عروس گل و شيريني تهيه ببينند. اگر از قبل با سليقه عروس يا خانواده او آشنا هستيد مي‌توانيد در انتخاب گل و شيريني آن را لحاظ كنيد. اين كارهاي ظريف و ساده اغلب تاثيرات مثبتي روي روند ارتباط ايجاد مي‌كنند.
  • هنگامي كه وارد جلسه خواستگاري مي‌شويد بيش از حد طفره نرويد و در مورد مسائل حاشيه‌اي صحبت نكنيد. بهتر است با معرفي خود و خانواده‌تان يك زمينه ذهني ساده ايجاد كرده و سپس سراغ اصل مطلب برويد.
  • سعي كنيد از قبل حرف‌هايتان را با خانواده‌تان هماهنگ كنيد تا در جلسه خواستگاري نظر داماد با ساير اعضاي خانواده يكي باشد. اگر والدين ملاك‌هايي كاملا متفاوت با فرزندشان را ارائه دهند، مسلما خانواده عروس از وجود اين عدم هماهنگي استقبال نخواهند كرد.

آنچه كه خانواده عروس در جلسه خواستگاري بايد رعايت كنند

خانواده عروس نيز متقابلا بايد شرايط مناسبي را فراهم كرده و به آداب اجتماعي كه براي‌شان تعريف شده پايبند باشند. اين گونه احترام، نظم و اصيل بودن خودشان را نشان مي‌دهند

  • دختر و خانواده او نيز در جلسه خواستگاري بايد پوشش مناسب و رسمي داشته باشند. هم چنين بهتر است لباسي ساده‌تر انتخاب كنيد. پوشيدن لباس‌هايي كه بيش از حد كارشده و زرق و برق دار هستند براي جلسه اول خواستگاري مناسب نيستند.
  • خانواده عروس بايد در محيط خانه فضاي جداگانه‌اي را به گفتگوي دختر و سر اختصاص دهند.
  • اتاق پذيرايي از مهمانان بايد چيدمان مناسبي داشته باشد. به طوري كه افراد در فاصله مناسبي از هم قرار داشته باشند و بتوانند به راحتي با هم صحبت كنند.
  • برخورد رسمي و در عين حال گرمي با مهمانان داشته باشيد تا آن‌ها بتوانند راحت‌تر براي گفتگو پيشقدم شوند.

بيشتر بخوانيد : آداب خواستگاري

سوالاتي كه در جلسه اول خواستگاري پرسيده مي شود

در جلسه اول خواستگاري طرفين بيش از هرچيز روي به دست آوردن يك شناخت اوليه تمركز مي كنند. در اين موقعيت دختر و پسر و خانواده‌ها سوال‌هايي را از يكديگر مي‌پرسند كه در ادامه به چند نمونه از آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

سوالات عروس از داماد در خواستگاري

در جلسه اول خواستگاري معمولا دختران در مورد موضوعات زير بايد اطلاعات كسب كنند. در نتيجه مي‌توانيد از سوال‌هاي زير كمك بگيريد:

  • پيش از هرچيز از خواستگار بخواهيد به طور كل خودش را براي شما معرفي كند.اين كار به شما كمك مي‌كند تا جواب برخي سوالات اوليه نظير سن، تحصيلات، شغل و ساير مواردي از اين دست را پيدا كنيد.
  • در مورد انگيزه او از ازدواج سوال بپرسيد.
  • از خواستگار بخواهيد تا ملاك‌ها و عيارهاي خود براي انتخاب همسر را شرح دهد.
  • از او بپرسيد كه از همسر آينده خود و زندگي مشترك چه انتظاراتي دارد؟
  • در مورد ارزش‌هاي اعتقادي و معنوي او سوال بپرسيد.
  • سعي كنيد در ضمن سوالات به اين پرسش پاسخ دهيد كه خواستگارتان در زندگي چه علايق و اهدافي را دنبال مي‌كند.
  • در مورد اولويت‌هاي زندگي از او سوال بپرسيد.

سوالات داماد از عروس در خواستگاري

در جلسه اول خواستگاري داماد بايد از قبل بتواند خود را براي صحبت كردن آماده كند و سوال‌هاي ضروري براي شروع زندگي مشترك را در ذهن داشته باشد. از جمله سوالاتي كه شما در اين موقعيت مي‌توانيد بپرسيد عبارتند از:

  • از عروس بخواهيد يك معرفي كلي از خود ارائه دهد تا بتوانيد با برخي ويژگي‌هاي اوليه او نظير سن، تحصيلات، شغل و علاقه مندي‌هايش آشنا شويد.
  • از عروس بخواهيد تا در مورد انتظاراتي كه از همسر و زندگي مشترك دارد صحبت كند.
  • از او بپرسيد كه به نظرش زن و مرد در زندگي داراي چه وظايفي هستند.
  • در مورد اعتقادات مذهبي و ارزش‌هاي اصلي زندگي سوال بپرسيد.
  • در مورد اولويت‌هاي او در زندگي سوال بپرسيد.
  • از او در مورد چارچوب‌ها و خط قرمزهاي زندگي سوال بپرسيد.
  • تلاش كنيد تا در ضمن سوالات دريابيد كه نيازهاي اصلي او در زندگي مشترك چه مواردي هستند؟
  • از وي بپرسيد كه از نظر عاطفي چه توقعاتي از همسر خود دارد.

 

بيشتر بخوانيد : خواستگاري بدون حضور پسر

 

سوالات والدين از عروس و داماد در جلسه خواستگاري

علاوه بر سوالاتي كه دختر و پسر از هم مي پرسند در جلسات خواستگاري والدين نيز پرسش‌هايي را مطرح مي‌كنند. آن‌ها به عنوان بزرگ‌تر در خانواده به دنبال خوشبختي فرزندشان هستند و مي‌خواهند بنا بر تجربيات خود به شناخت صحيحي از خانواده‌اي كه قرار است با آن‌ها وصلت كنند برسند. در همين زمينه داماد بايد خود را براي سوالات پدر و مادر عروس آماده كند. در مقابل عروس نيز بايد آماده باشد تا به سوالات مادر و پدر داماد نيز پاسخ بدهد. از جمله اين سوالات مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– خانواده داماد معمولا در مورد انتظارات عروس در مورد نحوه برگزاري مراسم ازدواج سوال مي‌پرسند.

– خانواده داماد در مورد موضوعاتي نظير مهريه و شيربها از عروس و خانواده او سوال مي‌كنند.

– خانواده عروس تلاش مي‌كنند تا در مورد وضعيت شغلي و شم اقتصادي داماد اطلاعات بيشتري به دست بياورند.

– خانواده عروس اغلب به دنبال اين هستند تا اطمينان بيابند همسر و خانواده براي داماد از بيشترين اولويت در زندگي برخوردار است.

– خانواده‌ها در مورد انتظاراتي كه دختر/پسر از خانواده همسر خود دارد سوال مي‌پرسند.

– تلاش مي‌كنند تا با سبك زندگي يكديگر بيشتر آشنا شوند تا ببينند چقدر تفاهم ميان‌شان وجود دارد. در همين راستا ممكن است در مورد علائق و سرگرمي‌هاي هم نيز پرس و جو كنند.

– خانواده‌ها در مورد گرايش اعتقادي و مذهبي خود نيز در جلسه خواستگاري صحبت مي‌كنند تا بتوانند كسي را انتخاب كنند كه از نظر فكري به آن‌ها نزديك‌تر باشد.

(اگر هنوز درباره خواستگار يا همسر آينده تان با خانواده تان صحبت نكرده ايد، حتما مقاله مطرح كردن ازدواج با خانواده ها را بخوانيد.)

سخن آخر

در نهايت بايد بگوييم كه جلسه خواستگاري به فرهنگ خانوادگي ارتباط مستقيم دارد و شما ممكن است نتوانيد تمام نكاتي كه ذكر كرديم را از خانواده خود انتظار داشته باشيد. براي مثال برخي خانواده انتخاب را كاملا به عهده خود دختر/پسر گذاشته و خواستگاري را به عنوان ديداري براي شناخت نمي‌دانند. برخي خانواده هاي ديگر نيز شناخت و انتخاب را وظيفه والدين دانسته و به دنبال راهي براي تضمين سعادت فرزندشان هستند. متخصصين خانواده و ازدواج به شما با هر ديدگاهي كه داريد كمك مي‌كنند تا بهترين انتخاب و تصميم را بگيريدو در اين ملاقات ها به بهترين نحو رفتار كنيد تا يك ازدواج موفق رقم بخورد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا صحبت كردن در مورد مسائل جنسي در جلسه خواستگاري درست است؟

نياز جنسي يكي از مسائل بسيار مهم در زندگي زناشويي است كه بايد در دوران پيش از ازدواج به آن پرداخته شود. با اين حال مطرح كردن اين مسئله در جلسه اول خواستگاري چندان مناسب نيست. معمولا زوجين زماني كه در ساير ابعاد زندگي با يكديگر به توافق رسيدند در طي جلسات مشاوره پيش از ازدواج به اين موضوع نيز مي‌پردازند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: جلسه خواستگاري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جلسه خواستگاري،
موضوع:
[ ۳ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۲۲:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چگونه زود قضاوت نكنيم ؟ قضاوت كردن به تنهايي بد نيست و به عنوان فرآيندهاي عالي ذهن شناخته مي‌شود. زماني فضاوت كردن پيامدهاي خوبي را به دنبال ندارد كه عجولانه و بدون تفكر كافي انجام شود. دليل اين موضوع نيز اين است كه افراد پس از قضاوت‌هاي عجولانه در زندگي سريعا اقدام مي‌كنند و چنانچه قضاوت آن‌ها نادرست و اشتباه باشد، منجر به چرخه نادرستي از اعمال، افكار و احساسات مي‌شود. بنابراين اگر مايل هستيد پاسخ سوال چطور زود قضاوت نكنيم را دريافت كنيد، توصيه مي‌شود در ادامه اين مقاله براي اطلاع از راهكارهاي جلوگيري از قضاوت زود هنگام با ما همراه باشيد. همچنين مي‌توانيد براي مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: چگونه زود قضاوت نكنيم ؟

چطور زود قضاوت نكنيم ؟

قضاوت كردن همراه با فكر كردن براي بسياري از افراد كار آساني نيست. در واقع برخورداري از ويژگي هاي تكانشگري سبب مي‌شود كه افراد نتوانند پيش از قضاوت كردن، كمي فكر كنند؛ به همين دليل بدون صبر، تصميمات عجولانه‌اي را مي‌گيرند كه گاهي پيامدهاي ناخوشايندي را براي آن‌ها و ديگران به همراه دارد. در ادامه به راهكارهاي جلوگيري از قضاوت زود هنگام اشاره كرده‌ايم. براي آشنايي با راه هاي ارتقاي مهارت هاي ارتباطي كليك كنيد.

1.استفاده از تمرين‌هاي ذهن آگاهي

ذهن آگاهي مهارتي است كه سبب مي‌شود فرد با هوشياري بيشتري در لحظه حضور داشته باشد. در واقع برخورداري از ذهن كمك مي‌كند كه فرد به جاي زندگي در ذهن خود، به طور عميق‌تري با محيط پيرامون ارتباط برقرار كند. هر چه ميزان آگاهي انسان از محيط اطرافش بيشتر باشد، احتمال قضاوت سريع و اشتباه در او كاهش پيدا مي‌كند.

براي افزايش مهارت ذهن آگاهي لازم است با قرار گرفتن در موقعيت‌هاي چالش برانگيز زندگي، آرامش خود را حفظ كنند و در مقابل با واقعيت‌هاي پيرامون خود رو به رو شوند.

براي اينكار لازم است پيش از قضاوت و پيش داوري، ابتدا نفس عميقي بكشيد و سعي كنيد به واسطه حواس پنج گانه خود با محيط بيرون ارتباط برقرار كنيد و به موضوع از دريچه ديگري نگاه كنيد. براي آشنايي با تكنيك ذهن آگاهي و درمان مبتني بر پذيرش و تعهد كليك كنيد.

2. كنار گذاشتن برچسب زدن

قضاوت زود هنگام و عجولانه با برچسب زدن به ديگران همراه است. براي درك بهتر اين موضوع به اين مثال توجه كنيد؛ افراد ممكن است در اولين برخورد با كسي كه وظايف خود را به خوبي انجام نداده است، از برچسب بي‌مسئوليت بودن استفاده كنند.

اين نوع از برچسب زدن نشانه‌اي از قضاوت‌هاي زودهنگام است؛ چراكه با قرار گرفتن در يك شرايط جزئي در مورد يك شرايط كلي نظر مي‌دهيد. در واقع برچسب‌زدن ناشي از ارزيابي نادرست از موقعيت مي‌باشد. براي اينكه بتوانيد از قضاوت زودهنگام آسوده شويد، لازم است برچسب‌زدن را كنار بگذاريد.

3.شناخت تحريف‌هاي شناختي خود

همه انسان‌ها در موقعيت‌هاي مختلف و لحظه و به لحظه زندگي در حال فكر كردن هستند. به عبارتي وقتي افراد در موقعيت‌هاي خاصي از زندگي قرار مي‌گيرند، ممكن است با برخي افكار مواجه شوند كه گاهي برخي از آن‌ها افكار داورانه است.

اين افكار داراي تاثير بسياري در شكل‌گيري احساسات مثبت و منفي شما در زندگي دارند. لغزش‌هايي كه در افكار انسان ايجاد مي‌‌شود را تحريف‌هاي شناختي مي‌گويند. در واقع تحريف‌هاي شناختي به صورت نادرستي به افكار شكل مي‌دهند و سبب مي‌شوند كه در مورد ديگران قضاوت‌هاي نادرستي انجام شود.

از مهم‌ترين تحريف‌هاي شناختي، شخصي‌سازي است. به اين معني كه افراد در مواجه با مخالفت ديگران، عقايد و نظرات مخالف ديگران را مخالفت با كليت خود تصور مي‌كنند و گمان مي‌كنند كه اين مخالفت‌ها شخصيت آن‌ها را زير سوال مي‌برد.

اصلاح تحريف شناختي نيازمند اين است كه انسان‌ها از وجود آن در ذهن خود اطلاع داشته باشند و بررسي كنند كه اين افكار بيشتر در چه موقعيت‌هايي ايجاد مي‌شود تا در آن شرايط افكار واقع‌گرايانه‌تر و منطقي را جايگزين آن كنند. شناخت تحريف‌هاي شناختي مي‌تواند به سوال چطور زود قضاوت نكنيم ، پاسخ بدهد.

4- زود قضاوت نكنيم | كنترل هيجانات

كنترل هيجانات مي‌تواند در پيشگيري از قضاوت زودهنگام موثر واقع شود. اغلب قضاوت‌هايي كه بدون فكر انجام مي شود، ناشي از ناتواني افراد در مديريت هيجاناتشان مي‌باشد.

به عنوان مثال شرايطي را در نظر بگيريد كه شما عصباني و مضطرب مي‌باشيد، به احتمال زياد ممكن است بيشتر از گذشته دچار اشتباه شويد. بنابراين لازم است مهارت‌هاي كنترل هيجان همچون كنترل خشم و مهارت‌هاي مقابله با استرس را بياموزيد تا بتوانيد با قرار گرفتن در موقعيت‌هاي مختلف زندگي، پاسخي براي سوال چطور زود قضاوت نكنيم ، پيدا كنيد. شما عزيزان مي‌توانيد براي كنترل هيجات خود با يك روانشناس نيز در ارتباط باشيد.

5- تمركز بيشتر به خود

همه ما ناخودآگاه دوست داريم كه بهتر از ديگران باشيم و حتي گاهي ناهشيارانه ويژگي‌هاي منفي خودمان را به ديگران نسبت مي‌دهيم. بر همين اساس ممكن است به خاطر ترس از قضاوت شدن، به نوعي پيش دستي كرده و شما ديگران را مورد قضاوت قرار دهيد. در چنين شرايطي پيشنهاد مي‌شود كه فرد به دنبال راهي براي شناخت خود و بالابردن اعتماد به نفس‌اش باشد. براي آشنايي بيشتر با علائم ترس از قضاوت ديگران كليك كنيد.

چند راهكار ساده تا زود قضاوت نكنيم

  • سعي كنيد در موقعيت‌هاي مختلف با كنار گذاشتن فرض و گمان‌هاي خود، ديگران را درك كنيد. داشتن حس هم‌دردي و دلسوزي تا حد زيادي مي‌تواند از قضاوت عجولانه پيشگيري كند.
  • در مورد رفتار ديگران، كمي بيشتر فكر كنيد. فكر كردن در مورد ديگران سبب مي‌شود كه خصوصيات ديگري از آن‌ها را بشناسيد كه اجازه پيش داوري به شما ندهد و دست از قضاوت و نقد ديگران برداريد.
  • صبر كردن را تمرين كنيد. حتي اگر انتقادي نسبت به ديگران هم داريد، كمي صبر كنيد و در مورد آن فكر كنيد. اينكار به شما فرصتي خواهد داد تا در مورد انتقادي كه داريد، بيشتر فكر كنيد و يا آن را به گونه‌اي مثبت بيان كنيد و يا از گفتنش صرف نظر نماييد.
  • اگر لطفي به ديگران كرده‌ايد بهتر است آن را فراموش كنيد؛ چراكه يادآوري اين نكته به طور دائمي در ذهن، سبب مي‌شود كه با قضاوت كردن او لطف خود را يادآور شويد. فراموش كردن محبتي كه به ديگران كرده‌ايد موجب ايجاد زمينه‌اي براي دوري از قضاوت‌هاي عجولانه خواهد شد.
  • اگر رفتار ديگران موجب شده است كه شما پيش داوري كنيد، بهتر است قبل از قضاوت كردن، در مورد موضوع پيش آمده با او صحبت كنيد.
  • در هنگام نظر دادن در مورد ديگران، لازم است حتما در انتخاب كلمات خود دقت داشته باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه چطور زود قضاوت نكنيم مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: چگونه زود قضاوت نكنيم ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: چگونه زود قضاوت نكنيم ؟،
موضوع:
[ ۲ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۰:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اطاعت از والدين بعد از ازدواج يكي از مسائل چالش‌برانگيز و دردسرساز براي بسياري از زوجين است. اگر مي‌خواهيد زندگي موفقي داشته باشيد بايد با دقت به اين سؤال پاسخ بدهيد كه حد و مرز رابطه با پدر و مادر پس از ازدواج تا كجاست؟ اطاعت بيش از حد شما از خانواده اوليه مي‌تواند باعث ناراحتي همسرتان بشود. از سوي ديگر بي‌توجهي شما به خانواده‌تان هم باعث ناراحتي آن‎ها و درنهايت خودتان خواهد شد. پس در اين دوراهي بايد چطور رفتار كرد؟ در ادامه راهكارهايي براي ايجاد يك تعادل آورده‌ايم. اما اگر دچار مشكلي شده‌ايد، حتما از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

منبع: اطاعت از والدين بعد از ازدواج

اطاعت از والدين بعد از ازدواج

ازدواج به اين معني است كه شما خانواده جديدي تشكيل داده‌ايد. درعين‌حال هركدام از ما پس از ازدواج نيز عضوي از خانواده اولمان هم هستيم. اين موضوع مي‌تواند خيلي از زوجين را دچار تعارض كند. شما نمي‌دانيد كه در شرايط جديد بايد به حرف پدر و مادرتان گوش كنيد و يا مطابق ميل همسرتان رفتار كنيد. اين وضعيت به‌خصوص زماني كه پدر و مادر و همسر شما خواسته‌هايي متضاد يكديگر داشته باشند بدتر خواهد شد.

مشاورين خانواده معتقدند در چنين شرايطي شما مي‌بايست تعادل را در هر دو جهت نگه داريد. يادتان باشد كه شما اكنون صاحب خانواده جديدي شده‌ايد. و مهم‌ترين مسئله اين است كه تصميم‌ها را با همراهي همسرتان بگيريد. درعين‌حال اينكه به‌طوركلي از ارتباط با خانواده اولتان خودداري كنيد تا از دخالت‌هايشان جلوگيري كنيد نيز كار درستي نيست. پس بايد سعي كنيد به حرف‌هاي پدر و مادرتان نيز گوش كرده و از راهنمايي‌هاي آن‌ها استفاده كنيد. اما در نهايت خودتان و همسرتان مي‌بايست بر اساس همه شنيده‌ها و كمك‌هاي ديگران، اما به‌صورت مستقل تصميم بگيريد. براي آشنايي با نكات همسرداري كليك كنيد.

جايگاه پدر و مادر بعد از ازدواج

گاهي اوقات به هر دليلي براي ما سخت است كه از خانواده اولمان جدا شويم و زندگي مستقلي را با همسرمان شروع كنيم. در واقع بسياري از ما جايگاه واقعي پدر و مادر در زندگي جديدمان را نمي‌شناسيم. متأسفانه اين موضوع مي‌تواند باعث شود كه احترام‌ها ميان همسر و خانواده شما از بين برود. و حتي گاهي اوقات آن‌ها رودرروي هم قرار بگيرند. پس بهترين راهكار اين است كه از ابتدا جايگاه مشخصي براي هر دو خانواده در نظر بگيريد. بعضي از راهكارهايي كه براي رسيدن به اين هدف مي‌توانيد از آن‌ها استفاده كنيد به شرح زير هستند.

براي آشنايي با راه هاي داشتن يك زندگي مشترك موفق كليك كنيد.

احترام‌ها را نگه داريد

اولين و مهم‌ترين قانون در تعيين جايگاه خانواده‌ها و والدين بعد از ازدواج اين است كه با آنها با احترام برخورد كنيد. به‌خاطر داشته باشيد كه پدر و مادر يكي از باارزش‌ترين دارايي‌ها براي هركدام از ما هستند. به همين خاطر مهم است كه شأن آن‌ها را حفظ كنيد. پس مقامي كه بايد براي آن‌ها در نظر بگيريد، جايگاه يك بزرگ‌تر است. براي رفتار با اين مقام شما مي‌بايست درعين‌حال كه با آن‌ها مشورت مي‌كنيد و به نظرات‌شان احترام مي‌گذاريد، اما زندگي مستقل خودتان را داشته باشيد.

مرزبندي مشخصي داشته باشيد

يكي از مهم‌ترين قوانين زندگي مشترك اين است كه حريم خصوصي خانواده‌تان را رعايت كنيد. يادتان باشد مسائل زندگي شما و همسرتان بايد فقط بين خودتان باقي بماند. شما در نهايت احترامي كه براي خانواده‌تان قائل هستيد نبايد به آن‌ها اجازه بدهيد كه حريم زندگي شما را از بين ببرند. براي رسيدن به اين هدف بهتر است با همسرتان صحبت كنيد. موضوعاتي كه مي‌بايست از خانواده‌ها مخفي نگه داشته شوند را با كمك هم مشخص كنيد. و از همان ابتداي زندگي مرزهاي مشخصي بين خانواده‌ها و زندگي مشترك خود ايجاد كنيد.

اطاعت از والدين بعد از ازدواج اما اجازه دخالت ندهيد

مشكل بسياري از پدر و مادرها اين است كه باور نمي‌كنند فرزندشان بزرگ شده است. آن‌ها هميشه دختر يا پسرشان را همان كودكي مي‌بينند كه نياز به مراقبت دارد. به همين خاطر گاهي ممكن است از روي خيرخواهي شروع به دخالت در زندگي شما بكنند. براي مثال آن‌ها راجع به همه چيز از شما سؤال مي‌كنند. يا ممكن است در مورد تمام مسائل ريزودرشت زندگي‌تان نظر بدهند. اين شما هستيد كه در اين شرايط مي‌بايست قلمرو زندگي خود را حفظ كنيد. براي اين كار به صحبت‌هاي آن‌ها گوش كنيد. اما وقتي با نظرشان مخالف هستيد مطابق تصميم خود و همسرتان رفتار كنيد. اين رفتار شما به آن‌ها نشان مي‌دهد كه بهتر است حريم شما را رعايت كنند.

خانواده همسرتان را قضاوت نكنيد

يكي از مشكلات بسياري از ما اين است كه از ابتدا مي‌خواهيم جلوي دخالت خانواده همسرمان را بگيريم. و به همين خاطر هر چيزي كه آنها مي‌گويند را انجام نمي‌دهيم. يا درست برعكس آن رفتار مي‌كنيم. اين كار شما مي‌تواند مشكلات بسياري را براي زندگي مشترك‌تان به همراه داشته باشد. بهتر است همان جايگاهي كه براي پدر و مادر خودتان در نظر گرفته‌ايد، براي خانواده همسر تان نيز در نظر داشته باشيد. به صحبت‌هاي آن‌ها با دقت گوش كنيد و اگر واقعاً حرف‌هاي‌شان صحيح است به آنها عمل كنيد. براي جلوگيري از دخالت خانواده همسر كليك كنيد.

دوراهي همسر و والدين

مواقعي پيش مي‌آيد كه به دليل رفتار ناپخته پدر و مادر يا همسر، شما مجبور مي‌شويد تا يكي از آن‌ها را انتخاب كنيد. به‌عبارت‌ديگر آن‌ها شما را بر سر يك دوراهي قرار مي‌دهند؛ و مجبورتان مي‌كنند كه يكي از دو راه را انتخاب كنيد.

در چنين شرايطي يكبار ديگر اين سؤال پيش مي‌آيد كه جايگاه پدر و مادر پس از ازدواج كجاست؟ و شما تا چه ميزان بايد از آن‌ها اطاعت كنيد. به‌طوركلي در اين شرايط توصيه مي‌شود كه با اعضاي خانواده و همسرتان صحبت كنيد. احساس خود را با آن‌ها در ميان بگذاريد و سعي كنيد شرايط را به‌گونه‌اي مديريت كنيد كه هر دو طرف راضي باشند. بااين‌حال اگر احساس مي‌كنيد كه به توافق رساندن آن‌ها با يكديگر كار آساني نيست معمولاً بهتر دانسته شده كه طرف همسرتان را بگيريد و خانواده جديد خود را حفظ كنيد.

مشاوره و تعادل در اطاعت از والدين بعد از ازدواج

يكي از مهم‌ترين نكات پس از ازدواج اين است كه شما بتوانيد حدومرزها را به‌درستي مشخص كنيد. همان‌طور كه گفتيم شما بايد بتوانيد بين همسر و خانواده اوليه‌تان تعادل برقرار كنيد. بااين‌حال بسياري از مواقع حفظ اين تعادل و اطاعت نكردن از والدين بعد از ازدواج براي ما سخت مي‌شود. شما ممكن است بيش از حد به سمت خانواده يا همسرتان حركت كنيد. يا بر سر يك دوراهي بين اطاعت از والدين و همسرتان قرار بگيريد. در اين شرايط بهترين راه اين است كه از يك مشاور خانواده كمك بخواهيد. مشاورين با بررسي شرايط شما و همين‌طور درنظرگرفتن شخصيت همسر و اعضاي خانواده‌تان راه‌هايي را براي حل كردن اين مشكل به شما آموزش خواهند داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور مي‌توانم بدون ناراحت كردن خانواده‌ام در بعضي مسائل از آن‌ها اطاعت نكنم؟

بهتر است وقتي صحبت‌هاي خانواده با تصميم شما و همسرتان هماهنگ نيست در يك فضاي دوستانه اين موضوع را براي خانواده‌تان بيان كنيد. و دلايل مخالفت خود را براي آنها توضيح دهيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اطاعت از والدين بعد از ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۷:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مصرف همزمان تادالافيل و الكل چه عوارضي به دنبال دارد؟ تادالافيل و يا سياليس يك داروي فعال مي‌باشد كه معمولا توسط پزشكان براي درمان‌اختلال نعوظ در مردان تجويز مي‌شود. يكي از نكات مهمي كه در رابطه با مصرف تادالافيل وجود دارد، اين است كه اين دارو نيز همانند ديگر داروها داراي تداخلات دارويي است و حتي ممكن است در اثر استفاده همزمان با الكل عوارض جانبي آن با شدت بيشتري بروز پيدا كند. استفاده همزمان از تادالافيل و الكل ضمن اينكه اثر دارو را كاهش مي‌دهد؛ احتمال بروز عوارض جانبي مصرف اين دارو را نيز افزايش مي‌دهد و تغييراتي در فشار خون فرد ايجاد مي‌كند كه منجر به سردرد و سرگيجه مي‌شود. در ادامه اين مقاله همراه ما باشيد تا با عوارض مصرف همزمان تادالافيل و الكل آشنا شويم.

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده

منبع: مصرف همزمان تادالافيل و الكل

مصرف همزمان تادالافيل و الكل

تادالافيل يكي از داروهاي رايج براي درمان مشكلات عملكرد جنسي آقايان شامل ناتواني جنسي و يا اختلال نعوظ مي‌باشد كه معمولا پزشكان آن را همراه با ديگر داروها شامل سيلدنافيل، براي افزايش خونرساني به آلت تناسلي براي افرادي كه دچار اختلال نعوذ هستند، تجويز مي‌كنند. البته اين دارو در زمينه‌هاي ديگر شامل از بين بردن علائم و نشانه‌هاي بزرگ شدن پروستات نيز به كار مي‌رود.

يكي از مواردي كه مي‌تواند در نعوظ آقايان تاثيرات منفي داشته باشد، استفاده از الكل است. مصرف بيش از اندازه الكل منجر به كاهش تمايات جنسي مي‌شود و عملكرد طبيعي نعوذ را با مشكل مواجه مي‌كند. حال يكي از سوالاتي كه براي افراد ايجاد مي‌شود اين است كه آيا مصرف همزمان تادالافيل و الكل امكان‌پذير است؟

عوارض مصرف تادالافيل

زماني كه پزشك استفاده از تادالافيل را براي بيمار تجويز مي‌كند، حتما مصرف آن نسبت به عدم استفاده از آن، داراي فوايد بسياري است. بسياري از افراد كه از تادالافيل استفاده مي‌كنند، هيچ كدام از عوارض جانبي استفاده از اين دارو را تجربه نمي‌كنند اما برخي ديگر ممكن است دچار برخي عوارض جانبي خفيف تا شديد تادالافيل شوند. در ادامه به برخي عوارض جانبي شايع و رايج تادالافيل اشاره كرده‌ايم:

  • سر درد
  • معده درد
  • كمر درد
  • درد عضلاني
  • گرفتگي بيني
  • سرگيجه

در صورتي كه پس از مصرف تادالافيل دچار هر كدام از عوارض جانبي مصرف اين دارو شديد، حتما براي بررسي‌هاي بيشتر به پزشك مراجعه كنيد.

به منظور كاهش احتمال ابتلا به سردرد و سرگيجه پس از مصرف تادالافيل، بهتر است از حالت خوابيده و يا نشسته به آرامي بلند شويد. داشتن فعاليت‌هاي جنسي پس از مصرف تادالافيل ممكن است به قلب فشار بياورد و منجر به بروز مشكلات قلبي شود. از ديگر عوارض جانبي خطرناك و نادر مصرف تادالافيل مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • سرگيجه شديد
  • غش كردن
  • احساس درد در بازو
  • درد قفسه سينه
  • احساس درد در فك سمت چپ
  • حالت تهوع
  • كاهش بينايي
  • كاهش شنوايي
  • زنگ زدن گوش
  • نعوظ دردناك و طولاني

داشتن واكنش آلرژيك به مصرف داروي تادالافيل بسيار نادر مي‌باشد، اما با اين حال ممكن است برخي علائم آلرژيك به اين دارو شامل موارد زير بروز كند:

  • تورم و خارش در قسمت‌هاي مختلف صورت به خصوص در ناحيه زبان و گلو
  • سرگيجه شديد
  • مشكلات تنفسي

براي آشنايي بيشتر با نحوه مصرف و عوارض قرص تادالافيل كليك كنيد.

الكل چه تاثيري بر عملكرد تادالافيل دارد؟

در وهله اول الكل منجر به كاهش اثرگذاري تادالافيل مي‌شود. بنابراين اگر به دستور پزشك در حال مصرف تادالافيل هستيد؛ توصيه مي‌شود از مصرف الكل اجتناب كنيد.

دليل اين موضوع اين است كه آنزيم‌هايي كه در بدن انسان به منظور متابوليسم الكل مورد استفاده قرار مي‌گيرد، سبب تجزيه داروها نيز مي‌شود. وجود الكل زياد در بدن، منجر به توليد آنزيم‌هاي بيشتر مي‌گردد؛ به اين معني كه تادالافيلي كه مصرف كرده‌ايد تجزيه مي‌شود و در واقع نمي‌تواند اثربخشي داشته باشد.

بيشتر بخوانيد : اعتياد به الكل

عوارض جانبي مصرف همزمان تادالافيل و الكل

مصرف همزمان تادالافيل و الكل، ضمن اينكه سبب كاهش اثرگذاري دارو مي‌شود، منجر به افزايش احتمال بروز عوارض جانبي تادالافيل و يا سياليس نيز مي‌گردد.

از كاركردهاي تادالافيل اين است كه ميزان جريان خون به آلت تناسلي را افزايش مي‌دهد. براي اين منظور رگ‌هاي خوني فردي كه دارو مصرف مي‌كند، نسبت به حالت عادي، گسترده‌تر مي‌شود. با گسترده‌تر شدن رگ‌هاي خوني، طبيعي است كه فشار خون كمي كاهش پيدا مي‌كند.

از سويي ديگر استفاده از الكل نيز منجر به كاهش فشار خون مي‌شود. بنابراين مصرف همزمان تادالافيل و الكل مي‌تواند با افت شديد و ناگهاني فشار خون همراه باشد كه تا حدودي خطرناك است و گاهي سبب سرگيجه و يا حتي مرگ خاموش مي‌شود.

تاثير الكل در ايجاد اختلال نعوظ

در كنار تاثيري كه الكل و تادالافيل در كنار يكديگر دارند، بايد به اين موضوع اشاره كنيم كه الكل خود تشديد كننده اختلال نعوظ است.

بر اساس آماري كه محققان به دست آورده‌اند، 72 درصد از مرداني كه داراي سوء مصرف الكل هستند، داراي اختلالات جنسي كه شايع‌ترين آن‌ها اختلال نعوظ است، مي‌باشند. براي آشنايي بيشتر با عوامل ايجاد كننده اختلال نعوظ كليك كنيد.

آيا بايد از مصرف همزمان الكل و تادالافيل خودداري كنيم؟

مصرف تادالافيل سبب افزايش توانايي فرد در رسيدن به حالت نعوظ مي‌گردد و به او كمك مي‌كند اين حالت را حفظ كند. داروي سياليس براي رسيدن به نعوظ و حفظ آن، آنزيمي با عنوان PDE5 را مورد هدف قرار مي‌دهد. اين آنزيم در واقع مسئول انقباض عضله صاف در آلت تناسلي مردان است.

در صورتي كه آنزيم PDE5 در بدن مردان مهار شود، خون بيشتري به آلت تناسلي سرازير مي‌شود و حالت نعوظ اتفاق مي‌افتد.

حال اگر فردي كه تادالافيل مصرف كرده است، اقدام به مصرف الكل و ساير داروها نمايد، عملكرد دارو با مشكل مواجه مي‌شود.

برخي از افراد اقدام به تركيب تادالافيل و الكل مي‌كنند كه همين موضوع منجر به عدم جذب دارو در بدن او مي‌شود و ممكن است عوارض جانبي و خطرناك دارو بروز پيدا كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مصرف همزمان تادالافيل و الكل مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره آنلاين با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مصرف همزمان تادالافيل و الكل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۴:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار با كودك طلاق چگونه بايد باشد؟ طلاق به هر دليلي كه انجام گيرد، آسيب‌هاي زيادي را براي فرزندان به همراه مي‌آورد. كودكان پس از طلاق والدين بيشترين آسيب را متحمل مي‌شوند اما والدين مي‌توانند با برخورد صحيح، اين آسيب‌ها را تا حد بسيار زيادي كاهش دهند. با توجه به اينكه طلاق براي والدين نيز مشكلاتي را ايجاد مي‌كند، توصيه مي‌شود كه حتما با يك روانشناس صحبت كنيد تا در مرحله اول خود بتوانيد از اين مشكلات رها شويد و سپس گامي براي تربيت صحيح فرزندان شاد وسالم خود برداريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره طلاق كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : فرزندان طلاق

منبع: رفتار با كودك طلاق

تربيت فرزندان سالم پس از طلاق

طلاق والدين معمولا براي فرزندان بسيار سخت و آسيب‌زاست. آنان معمولا از لزوم طلاق اطلاعي ندارند و اكثرا خودشان را مقصر طلاق والدين مي‌دانند. اين تفكر مي‌تواند نگرش آنان را نسبت به خود تغيير دهد و مشكلات جدي در بزگسالي ايجاد كند. طلاق مسلما بهترين راه و مخصوصا براي فرزندان نيست اما گاهي مواقع اجتناب ناپذير است پس والدين بايد تلاش خود را بكنند تا فرزندشان كمترين آسيب را از اين اتفاق متحمل شود و رفتار با كودك طلاق را به درستي بياموزند. برخورد صحيح والدين مي‌تواند اين آسيب را به حداقل برساند به طوري كه فرزندان به طور سالم رشد يابند و شاد زندگي كنند.

 

چگونگي رفتار صحيح با كودك طلاق

در تربيت فرزندان پس از طلاق، نحوه رفتار با كودك طلاق و برخورد والدين اهميت بسيار زيادي دارد. راهكارهاي زير به شما كمك مي‌كند تا بهترين برخورد را با فرزند خود داشته باشيد:

1. توجه به نيازهاي كودك

همه فرزندان در مرحله اول به محبت و توجه از سوي والدين خود نياز دارند. در صورتي كه پس از طلاق از فرزندان جدا شده‌ايد، بايد همچنان به اين نياز او توجه كنيد. به فرزند خود نشان دهيد كه جدايي شما از يكديگر تاثيري بر عشق و علاقه‌تان به او نگذاشته و همچنان محبت و توجه شما را در اختيار دارد. به او ثابت كنيد كه با وجود تمام مشكلاتي كه با والد ديگرش داشته‌ايد، او را به شدت دوست داريد و برايش ارزش قائل هستيد.

2. رفتار با كودك طلاق | احساس اعتماد و امنيت

فرزندان طلاق معمولا ترس ترك شدن را همواره در وجود خود دارند و نگرانند كه مبادا والدين روزي آنان را نيز ترك كنند. شما بايد با رفتار و محبت خود به او نشان دهيد كه همواره در كنارش هستيد و هيچ گاه او را ترك نمي‌كنيد.

3. رفتار درست با همسر سابق

توجه داشته باشيد كه همسر سابق‌تان همچنان يك والد براي فرزندتان است پس نبايد در مورد او جلوي فرزندتان به بدي ياد كنيد. اگر همسرتان اشتباهاتي در زندگي مشترك داشته، آن‌ها را به فرزند خود منتقل نكنيد و بگذاريد كه رابطه والد و فرزندي آنان به بهترين نحو پيش برود. مانع ديدار فرزند خود با همسر سابق‌تان نشويد چراكه كودكان براي رشد و پرورش بهتر به هر دوي والدين خود و محبت آنان نياز دارند.

4. رفتار با كودك طلاق | به ديگران اجازه دخالت ندهيد

به طور معمول پس از طلاق يك زن و شوهر، اطرافيان در اين مساله دخالت كرده و روابط آنان را قضاوت مي‌كنند. فرزند خود را از اين قضاوت‌ها و صحبت‌هاي اطرافيان دور نگه داريد. كودك شما در اين شرايط تا حد بسيار زيادي آسيب‌پذير است و حرف‌هاي ديگران مي‌تواند مشكلات و ناراحتي‌هاي زيادي را براي او ايجاد كند. پس به ديگران اجازه ندهيد كه در حريم خصوصي روابط شما دخالت كنند.

 

بيشتر بخوانيد : خصوصيات بچه هاي طلاق

 

5. كودك را از بحث‌ها دور نگه داريد

روابط شما هرقدر هم كه با همسر سابق‌تان بد بوده باشد، فرزندتان نبايد از آن‌ها مطلع شود. پدر و مادر با وجود تمام اشتباهاتشان براي فرزندان عزيز هستند. آگاهي كودك از اشتباهات پدر يا مادر تنها باعث آسيب ديدن او مي‌شود. پس دعواهاي خود را از كودك‌تان دور نگه داريد و بگذاريد كه تصوير خوبي از هر دوي شما در ذهنش داشته باشد.

6. باج ندهيد

توجه داشته باشيد كه فراهم كردن افراطي امكانات رفاهي براي فرزندان تاثير چنداني در كاهش آسيب‌هاي طلاق ندارد. خريد كردن بيش از حد يا خدمات بدون حد و مرز معمولا نتيجه عكس دارند. شما بايد با محبت و توجه عاطفي خود آسيب‌هايي كه به دليل طلاق ايجاد شده را كاهش دهيد؛ باج دادن تنها روند تربيت كودك را با مشكل مواجه مي‌كند.

7. رفتار با كودك طلاق | از يك روانشناس كمك بگيريد

و در نهايت اين را بدانيد كه طلاق در هر حال تاثيرات منفي بر روي كودك و حتي شما به همراه دارد و ممكن است او را در آينده با مشكلات جدي مواجه سازد. معمولا خود والدين نيز در طول فرايند طلاق متحمل فشارهاي رواني بسيار جدي مي‌شوند؛ پس طبيعي است كه نتوانند پس از طلاق به طور كامل توجه خود را معطوف تربيت فرزندشان كنند. به همين دليل توصيه مي‌شود كه حتما از يك روانشناس كمك بگيريد؛ روانشناس با ارائه راهكارهاي اصولي در زمينه هاي مختلف از جمله رفتار با كودك طلاق به شما كمك مي‌كند تا از فشارهاي رواني ناشي از طلاق رهايي يابيد و فرزند خود را به خوبي تربيت نماييد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با كودك طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آسيب‌هاي طلاق براي فرزندان چيست؟

دوران كودكي و وقايع آن ارتباط مستقيمي با سلامت روان فرد در طول زندگي دارد. به همين دليل مسائلي همچون طلاق والدين مي‌تواند كودكان را با مشكلاتي همچون استرس و اضطراب، وسواس، پرخاشگري، افسردگي و… مواجه سازد.

چگونه مي‌توان آسيب‌هاي ناشي از طلاق را براي فرزندان به حداقل رساند؟

برخورد صحيح والدين و حمايت عاطفي آنان نقش بسيار زيادي در كاهش چشمگير آسيب‌هاي طلاق دارد. توجه به كودك و محبت به او، برخورد درست با همسر سابق و كمك گرفتن از روانشناس راهكارهايي هستند كه به شما كمك مي‌كنند تا اين آسيب‌ها را تا حد زيادي كاهش دهيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: رفتار با كودك طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رفتار با كودك طلاق،
موضوع:
[ ۲ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۲:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نحوه برخورد با شخصيت مرزي چگونه بايد باشد؟ زندگي با فردي كه از اختلال شخصيت مرزي رنج مي‌برند چالش‌هاي خاص خود را دارد. اين افراد ممكن است گاهي شما را تا سر حد مرگ بپرستند اما با ديدن كوچك‌ترين ضعفي در درونتان احساس تنفر وكينه بكنند. اين امر تا حد زيادي كيفيت تعاملات بين فردي را تحت تاثير قرار داده و باعث بروز مشكلات متعددي مي‌شود. ما در اين مقاله به بيان راهكارهايي براي داشتن تعاملات بهتر در برخورد با شخصيت مرزي پرداخته‌ايم پس تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد. در همين راستا بهره بردن از مشاوره روانشناسي كمك مي‌كند تا بتوانيد آگاهي خود را نسبت به اين اختلال و روش‌هاي درماني افزايش دهيد.

منبع: برخورد با شخصيت مرزي

شخصيت مرزي چه اختلالي است؟

شخصيت مرزي نوعي اختلال در سلامت روان است كه بر نحوه تفكر و احساسات فرد مبتلا تاثير مي‌گذارد. از همين رو دچار شدن به اختلال مرزي منجر به بروز مشكلاتي در زندگي روزمره مي‌شود. از جمله مهم‌ترين مشكلاتي كه افراد با شخصيت مرزي به آن دچار هستند بايد به ناتواني در تنظيم هيجانات، حساسيت به طرد، نداشتن تصويري با ثبات از خود و نشان دادن الگويي از روابط ناپايدار اشاره كرد. براي آشنايي بيشتر با علل و نشانه هاي اختلال شخصيت مرزي كليك كنيد.

نحوه تعامل و برخورد با شخصيت مرزي

شايد شما نتوانيد بدون كمك گرفتن از يك درمانگر حرفه‌اي شخصيت مرزي را درمان كنيد اما با نوع رفتارهاي خود مي‌توانيد مشكلات ارتباطي را تا حد زيادي تعديل نماييد. ما در ادامه از منظر روانشناسي به چند توصيه مهم در اين باره اشاره كرده‌ايم.

1- اطلاعات خود را در مورد شخصيت مرزي بالا ببريد

اولين قدم براي اينكه بتوانيد با مبتلايان به شخصيت مرزي تعاملات سالم‌تري داشته باشيد اين است كه درك دقيقي از مشكل آن‌ها به دست بياوريد. تا زماني كه ندانيد فرد مقابلتان با چه مشكلي دست و پنجه نرم مي‌كند و چه رنج‌هايي را متحمل مي‌شود هرگز نمي‌توانيد درك متقابلي را در رابطه شكل دهيد. از همين رو لازم است از منابعي نظير كتاب‌ها و روانشناسان كمك بگيريد و اطلاعات خود را در مورد اختلال شخصيت مرزي به روز نگاه داريد.

بيشتر بخوانيد : درمان شخصيت مرزي

2- هنگام برخورد با شخصيت مرزي براي احساسات آن‌ها ارزش قائل شويد

در بسياري از موارد افراد مبتلا به شخصيت مرزي احساسات خود را شديدتر از آنچه متناسب با موقعيت در نظر گرفته مي‌شود درك مي‌كنند. اين مسئله باعث مي‌شود كه اغلب اطرافيان آن‌ها احساساتشان را اغراق آميز تلقي كرده و در نتيجه با بي توجهي و ناديده گيري به آن‌ها پاسخ بدهند. اين وضعيت معمولا باعث مي‌شود كه حساسيت‌هاي فرد تشديد شود. در مقابل اگر شما بخواهيد بيش از حد به اين احساسات بال و پر بدهيد مسلما بدتر از قبل خواهند شد. در اين شرايط لازم است در برخورد با شخصيت مرزي از تكنيك بازتاب استفاده كنيد.

يعني اگر فرد مي‌گويد رنج زيادي مي‌كشم شما مي‌توانيد با همدردي جمله مشابهي را به زبان بياوريد. براي مثال مي‌توانيد بگوييد “درك مي‌كنم كه در رنج بسياري هستي”. پاسخ دادن به اين شيوه باعث مي‌شود كه براي عواطف فرد مقابل ارزش قائل شويد و در عين حال او را ناديده نگيريد. اين وضعيت به شخصيت مبتلا به اختلال مرزي كمك مي‌كند تا درك كند افرادي هستند كه به وضعيت او اهميت مي‌دهند.

3- افراد با اختلال شخصيت مرزي را براي مسئوليت پذيري تشويق كنيد

وقتي عاشق فردي مي‌شويد كه به شخصيت مرزي مبتلاست بسيار احتمال دارد كه مسئوليت‌هاي او را هم بپذيريد و بخواهيد همه كارهايش را انجام دهيد اما از نظر روانشناختي بسيار اهميت دارد كه در اين تله گرفتار نشويد و برخورد با شخصيت مرزي را بياموزيد. البته منظور ما اين نيست كه فرد را براي انجام مسئوليت‌هايش تنها بگذاريد بلكه كافي است در كنارش باشيد و ابتدا اجازه دهيد او خودش كارها را رفع و رجوع كند.

براي مثال از آنجايي كه كنترل هيجانات در افراد مرزي با مشكلات زيادي رو به روست امكان دارد كه در مواقع عصبانيت كارهايي انجام دهند كه فورا از آن پشيمان شوند. پرت كردن ظروف شكستني يا ساير وسايل از جمله اقداماتي است كه ممكن است در اين شرايط اتفاق بيافتد. در اين زمان سريعا به دنبال اين نرويد كه اشتباه فرد مقابل را پاك كنيد. به او فرصت دهيد تا هيجاناتش فروكش كند و سپس همراه خود او كمك كنيد تا پيش آمدهاي رو به رو را حل و فصل نماييد. اين كار به فرد كمك مي‌كند تا مسئوليت پذيرتر باشد، عواقب كارهايش را به درستي ببيند و سعي بيشتري در جهت تنظيم هيجاناتش انجام دهد.

بيشتر بخوانيد : ويژگي هاي اختلالات شخصيت دسته b (كلاستر B)

4- هنگام برخورد با شخصيت مرزي حرف‌هاي خود را با زبان ساده بيان كنيد

افراد مبتلا به شخصيت مرزي بيش از ديگران احتمال دارد كه صحبت‌هاي ديگران را تحريف كنند و برداشت بدي از آن‌ها داشته باشند. در واقع حساسيت بالاي آن‌ها نسبت به طرد باعث مي‌شود كه هر حرف مبهمي را به معناي توهين يا كنار گذاشتن خود تلقي كنند. از همين رو هنگام حرف زدن با كسي كه مي‌دانيد به شخصيت مرزي مبتلاست بهتر است ساده‌تر و روشن‌تر صحبت كنيد و در بيانات خود كمتر از ابهامات كلامي استفاده نماييد.

5- تهديدهاي فرد براي خودكشي يا خودزني را ناديده نگيريد

پديده خودزني و خودكشي در ميان مبتلايان به اختلال مرزي تا حد بسياري رايج است. متاسفانه بسياري از خانواده‌ها خطر خودكشي را جدي نمي‌گيرند. آن ها احساس مي‌كنند كه فرد تنها به خاطر تهديد كردن يا جلب توجه مسئله خودزني يا خودكشي را مطرح مي‌كند. اين در حالي است كه آمارها نشان مي‌دهند 10 درصد مبتلايان به اختلال شخصيت مرزي سالانه در اثر خودكشي جان خود را از دست مي‌دهند. همچنين چيزي در حدود 80 درصد آن‌ها در مورد احتمال اين كار با نزديكان و آشنايان خود صحبت مي‌كنند.

در نتيجه بسيار اهميت دارد كه در برخورد با افراد داراي شخصيت مرزي اين خطر را جدي بگيريد و در اسرع وقت با يك روانشناس در خصوص وضعيت فرد مشورت نماييد. در اكثر موارد مبتلايان به شخصيت مرزي به روان درماني‌هاي طولاني مدت نياز دارند اما در عين حال براي فروكش كردن خطر خودكشي لازم است برخي داروها نيز مصرف شوند كه در اين صورت روانشناس شما را به يك روانپزشك ارجاع خواهد داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شخصيت ها مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

درمان اختلال شخصيت مرزي تا چه حد مي‌تواند موفقيت آميز باشد؟

در بسياري از مواقع مبتلايان به شخصيت مرزي به دلايل برخورداري از عقايد خاص به درمان‌هاي روان شناختي باور ندارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه آن‌ها نتوانند بهره لازم را از اين درمان‌ها بگيرند. با اين همه شدت بيماري در افرادي كه براي درمان مراجعه مي‌كنند نسبت به كساني كه هرگز درمان نگرفته‌اند تا حد بسيار زيادي كمتر خواهد بود.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: برخورد با شخصيت مرزي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: برخورد با شخصيت مرزي،
موضوع:
[ ۲ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۴:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا با معنا درماني يا لوگوتراپي آشنايي داريد؟ يكي از رويكردهاي پركاربرد روان‌درماني در عصر حاضر، رويكردهاي اگزيستانسيال مي‌باشد. ازجمله معروف‌ترين اين شيوه‌هاي درمان نيز مي‌توان به لوگوتراپي يا همان معنا درماني ويكتور اميل فرانكل اشاره كرد. اين روش با راهنمايي هر فرد به سمت كشف مفهومي كه به زندگي او معنا بخشيده، سعي در بهبود مشكلات رواني دارد. اخيراً نتايج مفيدي از ثمربخشي اين رويكرد در جامعه و روي آوردن مردم به اين نوع درمان گزارش‌شده است. لذا آشنايي با اصول اوليه آن و نيز بنيان‌گذار اين سبك بسيار پراهميت است. براي شروع معنا درماني به روش فرانكل، بر روي روان درماني كليك كنيد.

منبع: معنا درماني يا لوگوتراپي

معنا درماني ويكتور فرانكل

ويكتور اميل فرانكل در 26 مارس 1905 در وين متولد شد. علاقه وي به روان‌شناسي خيلي زود و از ابتداي تحصيلاتش ظاهر گشت. او خيلي زود با دو مرد بزرگ روان‌شناسي؛ زيگموند فرويد و آلفرد آدلر، بزرگان رويكردهاي اول و دوم ويني، ارتباط مستقيم برقرار كرد و با هر دو مراودات شخصي داشت. عمده فعاليت‌هاي اين نظريه‌پرداز در حوزه افسردگي و خودكشي قرار مي‌گرفت. او در سال 1925، كمي پس از فارغ‌التحصيلي خود مقاله‌اي با نام «روان‌درماني و جهان‌بيني رايش سوم» به چاپ رساند و سال بعد اصطلاح لوگوتراپي يا معنا درماني را براي اولين بار به كار برد. اغلب فرانكل را پايه‌گذار فن «تحليل وجود» مي‌دانند. او در تاريخ 2 سپتامبر 1997 در اثر سكته قلبي چشم از جهان فروبست.

تاثير سرگذشت زندگي فرانكل بر نظريه او

مهم‌ترين حادثه زندگي ويكتور فرانكل، انتقال وي و اعضاي خانواده‌اش به اردوگاه كار اجباري در سال 1942 توسط ارتش نازي بود. پدرش در همان اردوگاه براثر گرسنگي جان سپرد. مادر و برادرش در سال 1944 كشته شدند. سرانجام همسرش نيز در سال 1945 در همان اردوگاه آشوييتس از دنيا رفت. او در پيش درآمدي از كتابش به قلم آلپورت «همه‌چيز را از دست داد اما زندگي را شايسته‌ي ادامه دادن مي‌دانست»؛ اما معناي زندگي خود را تنها معنادار كردن زندگي ديگران بيان كرد و در اين راه كوشيد.

فرانكل در بخش اول معروف‌ترين كتابش با نام انسان در جستجوي معنا به‌طور مفصل در مورد دوران زندگي خود در اردوگاه‌هاي انسان سوزي نازي سخن گفته است. اين كتاب تاكنون به 24 زبان زنده دنيا چاپ‌شده است و هنوز هم راهنمايي كننده بسياري از افراد جوياي معنا است.

معنا درماني

لوگوتراپي بعد از روانكاوي و روانشناسي فرد نگر، سومين مكتب روان‌درماني وين به شمار مي‌آيد. اين روش، نوعي درمان فعالانه و رهنمودي است كه متمركز بر ياري‌كردن و راهنمايي به بيمار، مخصوصاً در هنگام رويارويي با مراحل و بحران‌هاي زندگي است. بر طبق اين رويكرد، زندگي معناي بي‌قيدوشرطي دارد و آن را هركس، در هر جا و در هر زمان مي‌تواند كشف كند. فرانكل اصلاح لوگوتراپي خود را از واژه «لوگوس» گرفته است. اين كلمه را مي‌توان به‌صورت (چيزي كه مي‌تواند دليلي براي بودن باشد) تعريف كرد.

معنا درماني فرانكل به‌طوركلي 3 پيش‌فرض اساسي دارد:

  • زندگي در هر شرايطي داراي معناست.
  • انسان، برخوردار از اراده معطوف به معنا است. اين اراده با نياز انسان براي جستجوي حقيقتي معنا بخش به وجود ارتباط دارد؛ بنابراين، برخلاف ساير نظريه‌پردازان اگزيستانسيال، به‌طور مستقيم به وجود انسان پرداخته نمي‌شود.
  • انسان تحت هر شرايطي اين آزادي را در ذات خود دارد كه اراده معطوف به معناي خويش را به ظهور رساند و براي زندگي‌اش، معنايي بيابد.

ويژگي‌هاي اصلي معنا درماني

معنا درماني داراي شش ويژگي است كه باعث شده از ساير مكاتب روان‌درماني جدا شود و مستقل به شمار آيد. اين موارد به شرح زير هستند.

توجه به ناهشيار معنوي

معنا درماني مفهوم ناهشياري را مانند رويكرد روانكاوي پذيرفته است، اما در كارهاي خود جهت آشكار كردن محتواي ناهشيار هر مراجع، تمركز خود را به‌جاي حقايق غريزي (لذت در مكتب فرويد و حقارت در نظام آدلر) به حقايق معنوي قرار مي‌دهد. يكي از اين واقعيات، معناي بالقوه وجود هر انسان است كه بايد محقق شود.

اهميت دادن به مطالعات همبستگي نگر

فرانكل در تقريباً تمام آثار اصلي خود از پژوهش‌هاي همبستگي نگر براي اعتبار دادن به نظريه‌اش استفاده كرده است.

اهميت فنون

معنا درماني تنها مكتب روان‌درماني در حوزه وجودي است كه فنوني منحصربه‌فرد و مخصوص به خود را ابداع كرده است. معنا درمانگر تلاش مي‌كند تا با به كار گرفتن تكنيك‌هاي مختلف، درمان‌جو را به سمت قبول كردن مسئوليت زندگي خود، تصميم‌گيري شخصي، رفتن به آينده و رها كردن گذشته هدايت كند.

اهميت سطح هوشياري

بر طبق ديدگاه فرانكل، انسان مي‌تواند با انتخاب آگاهانه، از گذشته دردناك خود بگذرد و با مسئوليت‌پذيري، به سود آينده‌اي روشن قدم بردارد. ازنظر او، فرويد باوجود دقتي همچون يك كارآگاه زبردست در مورد انگيزه‌هاي ناهشيار، اهميت انگيزه‌هاي هشيار و آنچه درست در جلو چشم خود بود را در نظر نگرفت.

جهت‌گزيني به‌سوي معنا

فرانكل باور دارد كه انسان بايد پاسخگوي پرسشي كه زندگي از هر شخص مي‌كند باشد. هر فرد بايد معنايي براي زندگي خودش پيدا كند. همين نكته باعث درمان شدن افراد و كمك به آن‌ها در رفع ناراحتي‌هاي رواني بر طبق نظريه فرانكل مي‌شود.

خاستگاه معنا درماني، گستره‌ زندگي است

معنا درماني از همان ابتدا، به‌صورت عميقي با فلسفه زندگي يك انسان (فلسفه زندگي فرانكل) درهم‌آميخته شده بود. به‌طوري‌كه مي‌توان تجربه‌هاي شخصي اين روانشناس را يكي از پايه‌هاي اساسي معنا درماني در نظر گرفت.

منظور از معنايابي چيست ؟

نقطه محوري در نظريه فرانكل، «معنا جويي» است. ازنظر او، معنايابي به معناي پي بردن به راز سربه‌مهر معنا و مفهوم زندگي است. بر اين اساس، انسان سالم، وجود خود، لحظه‌ها و فرصت‌ها را به رسميت مي‌شناسد. او بر اين عقيده است كه هيچ‌چيزي بيهوده آفريده نشده و هر يك از موقعيت‌ها، همچون صدفي، مرواريدهاي معنايي ارزشمندي را براي به كمال رساندن انسان در بردارند.

شيوه‌هاي معنايابي

در لوگوتراپي، به‌طوركلي سه شيوه براي يافتن معنا به‌وسيله انسان‌ها بيان‌شده است. اين روش‌ها عبارت‌اند از:

  • توليد اثري پابرجا و يا انجام دادن يك عمل پر نتيجله
  • تجربه كردن زندگي به‌صورت حقيقي و در لحظه
  • ايجاد نگرشي براي يافتن علت درد و رنج‌هايي غيرقابل‌اجتناب كه هر شخص در زندگي متحمل مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه شروع رواندرماني مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: معنا درماني يا لوگوتراپي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۵۵:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص بي پريدن از جمله داروهاي آنتي موسكاريني است كه توسط پزشك براي بيماراني كه مشكلات عضلاني ناشي از برخي بيماري‌ها شامل پاركينسون دارند، تجويز مي‌گردد. البته بي‌پريدن براي ديگر مشكلات شامل اسپاسم عضلاني، لرزش و ضعف در عضلات نيز كاربرد دارد. اين قرص نيز همانند ديگر داروها در كنار فوايد بسياري كه دارد، ممكن است باعث بروز عوارض جانبي نيز گردد كه تنها در صورت جدي بودن آن‌ها، مراجعه به پزشك الزامي مي‌باشد. بنابراين افرادي كه با دستور پزشك، بايد از بي پريدن استفاده كنند؛ بهتر است از موارد و نحوه مصرف و همينطور عوارض جانبي و تداخلات دارويي اين قرص مطلع شوند.

منبع: قرص بي پريدن

قرص بي پريدن براي چه مورادي مصرف دارد؟

قرص بي‌پريدن از دسته داروهاي آنتي موسكاريني مي‌باشد كه داراي تاثير بسياري بر روي اعصاب محيطي و سيستم عصبي مركزي است. كاربرد اصلي قرص بي‌پريدن براي بيماراني است كه بر اثر بيماري‌هايي همچون پاركينسون دچار ضعف عضلاني شده‌اند.

البته ممكن است بيمار به دليل استفاده از برخي داروهاي آنتي‌سايكوتيك شامل فنوتيازين‌ها دچار ضعف عضلاني شده باشد كه در اين حالت نيز توصيه پزشك استفاده از قرص بي‌پريدن مي‌باشد. بنابراين اينطور مي‌توان گفت كه كاربرد اصلي قرص بي پريدن براي بهبود علائمي شامل سفتي عضلاني، اسپاسم و لرزش است.

براي آشنايي با انواع داروهاي اعصاب و روان كليك كنيد.

ميزان و روش مصرف قرص بي پريدن

اگر پزشك معالج استفاده از قرص بي‌پريدن را براي شما تجويز كرده است، ابتدا بروشور داخل جعبه را به طور كامل مطالعه كنيد تا بتوانيد اطلاعات كافي از اين دارو را داشته باشيد و با برخي عوارض جانبي و احتمالي آن آشنا شويد. ميزان مصرف قرص بي پريدن كاملا وابسته به نظر پزشك معالج شما مي‌باشد و بايد با توجه به شرايط بيماري‌تان تعيين گردد.

در صورتي كه زمان مصرف يك دوز از قرص بي‌پريدن را فراموش كرديد، سعي كنيد هر زمان كه به ياد آورديد، دوز تعيين شده را استفاده كنيد. البته اگر نزديك به زمان مصرف دوز بعدي هستيد، بهتر است كه دوز مصرفي‌تان را زياد نكنيد و مطابق با تجويز پزشك فقط يك دوز را مصرف نماييد.

در نظر داشته باشيد قرص بي‌پريدن را به طور منظم و در ساعات مقرر استفاده كنيد و به صورت خودسرانه ميزان دوز مصرفي را افزايش ندهيد و يا مصرف دارو را به يكباره قطع نكنيد. اگر در اثر مصرف قرص بي پريدن دچار مشكلات گوارشي مي‌شويد، سعي كنيد آن را همراه با غذا مصرف كنيد.

براي آشنايي با تداخلات اين دارو با داروهاي ضد روان پريشي كليك كنيد.

مكانيزم اثر قرص بي پريدن

مكانيزم اثر قرص بي‌پريدن به اين صورت است كه با ورود به بدن انسان، سبب مسدود شدن گيرنده‌هاي سيستم كولينرژيك مركزي مي‌شود. اين عمل سبب ايجاد برقراري تعادل ميان فعاليت سيستم‌هاي كولينرژيك و دوپامينرژيك مي‌گردد.

زماني كه بيمار قرص بي پريدن را مصرف مي‌كند، اين دارو به صورت خوراكي در كبد جذب مي‌شود و از طريق كليه‌ها نيز دفع مي‌گردد. تاثيرات دارو متناسب با شرايط و دوز مصرفي بيمار، 10 تا 30 دقيقه پس از مصرف نمايان مي‌شود.

موارد منع مصرف بي پريدن

در برخي از موارد، براي قرص بي پريدن منع مصرف وجود دارد به اين معنا كه مصرف آن مي‌تواند سبب بروز عوارض جانبي دارو گردد. بنابراين توصيه ما به شما اين است كه اگر پزشك مصرف بي پريدن را براي شما تجويز كرده است، در صورتي كه داروي ديگري مصرف مي‌كنيد و با به بيماري زمينه‌اي مبتلا هستيد، او را در جريان بگذاريد. از مهم‌ترين موارد منع مصرف بي پريدن مي‌توان به موارد زير اشاره كرد :

  • مشكلات مرتبط با پروستات
  • داشتن درد هنگام دفع ادرار
  • تشنج و اختلالات صرع
  • بيماري‌هاي قلبي و آريتمي
  • اختلال مياستني گراو
  • انسداد دستگاه گوارش
  • مشكلات تنفسي يا مشكل در بلع
  • مشكلات كبدي و كليوي
  • افسردگي يا مشكلات روحي
  • گلوكوم
  • مياستني گراويس

عوارض جانبي قرص بي پريدن

مصرف قرص بي‌پريدن داراي عوارض جانبي نيز مي‌باشد. برخي از اين عوارض جانبي طبيعي است و پس از گذشت مدتي از بين مي‌رود. از رايج‌ترين عوارض جانبي مصرف قرص بي پريدن موارد زير مي‌باشند :

  • خشكي دهان
  • بزرگ شدن مردمك‌ها
  • تاري ديد
  • خواب‌ آلودگي
  • احتباس ادراري
  • يبوست
  • احساس اضطراب
  • كاهش تعريق
  • مشكلات معده

در كنار عوارض جانبي رايج قرص بي‌پريدن، برخي از عوارض آن نيز بايستي جدي گرفته شوند و در صورت بروز خطرناك هستند. در صورتي كه پس از مصرف قرص بي پريدن هر يك از علائم زير را مشاهده كرديد، سريعا به پزشك مراجعه نماييد.

  • كهير پوستي
  • دشواري در نفس كشيدن
  • احساس بسته شدن گلو
  • تورم در نواحي صورت، دهان، زبان و گلو
  • بروز تب غيرمعمول
  • تند شدن يا نامنظم شدن ضربان قلب
  • اضطراب
  • بي‌قراري
  • توهم
  • بيش فعالي
  • كاهش هشياري
  • احساس درد در ناحيه چشم
  • تشنج

تداخلات دارويي قرص بي پريدن

استفاده از داروي بي پريدن با برخي ديگر از داروها خطرناك است و اصطلاحا تداخل دارويي دارد. به اين معني كه استفاده همزمان آن‌ها سبب بروز عوارض جانبي خطرناك دارو مي‌گردد و يا به طور كلي عملكرد دارو را مختل مي كند.

بنابراين بهتر است قبل از مصرف بي پريدن پيرامون داروهايي كه مصرف مي‌كنيد، با پزشك معالج خود مشورت كنيد. از مهم‌ترين داروهايي كه با قرص بي پريدن در تداخل دارويي هستند، موارد زير است :

  • ايمي پرامين
  • كلوميپرامين
  • كلرپرومازين
  • تيوريدازين
  • فلوفنازين
  • داروهاي آنتي هيستامين
  • هالوپريدول
  • ديگوكسين
  • آمانتادين
  • داروهاي داراي اثرات موسكاريني
  • ديسوپراميد
  • نيترات‌ها
  • داروهاي پاراسمپاتوميمتيك
  • كتوكونازول
  • سيزاپرايد
  • دومپريدون

مسموميت دارويي با قرص بي پريدين

مصرف بيش از اندازه از قرص بي پريدن سبب بروز علائم مسموميت دارويي و اوردوز با اين دارو مي‌گردد. در صورتي كه پس از مصرف داروي بي پريدن علائم زير را مشاهده كرديد، سريعا به پزشك مراجعه كنيد.

  • احساس درد در قفسه سينه
  • سرگيجه و گيجي
  • خشكي دهان
  • تغيير ضربان قلب
  • تنفس دهان بد بو
  • از دست دادن هوشياري و حافظه
  • تشنج
  • قرمزي صورت
  • پوست گرم و خشك
  • خواب آلودگي شديد
  • عدم تعادل
  • مشكل نشستن مداوم
  • كاهش ترشحات دهان، حلق، بيني، يا نايژه
  • هيجان غير عادي، عصبي يا بي قرار بودن
  • توهم شكنجه، بي اعتمادي، سوء ظن يا مبارزه

نكاتي پاياني

توصيه مي شود در زمان مصرف قرص بي پريدن به اين نكات توجه داشته باشيد:

  • براي خوردن قرص بي‌پريدن حتما از يك ليوان آب استفاده كنيد.
  • اگر پس از مصرف قرص بي پريدن دچار ناراحتي معده شديد، مي‌توانيد آن را همراه غذا مصرف نماييد.
  • قرص بي‌پريدن را در دماي اتاق و به دور از نور مستقيم خورشيد نگهداري نماييد.
  • در صورتي كه باردار هستيد و يا در دوران شيردهي مي‌باشيد، براي مصرف قرص بي پريدن با پزشك مشورت كنيد.
  • استفاده از داروي بي پريدن در كودكان زير سه سال ممنوع است.
  • سالمندان و افراد مسن بايد از حداقل دوز مصرفي بي پريدن استفاده كنند.
  • در زمان مصرف اين دارو، از خوردن الكل خودداري نماييد و از انجام كارهايي كه نيازمند هوشياري است، بپرهيزيد.
  • مصرف بي پريدن ميزان تعريق بدن را كاهش مي‌دهد، بنابراين سعي كنيد در مجاورت هواي گرم قرار نگيريد.
  • به تاريخ انقضاي قرص بي پريدن توجه داشته باشيد و داروي تاريخ گذشته را دور بريزيد.
  • به هيچ عنوان مصرف قرص بي‌پريدن را به فرد ديگري با علائم مشابه با خودتان توصيه نكنيد.اين دارو متنايب با شرايط هر كس از سوي پزشك تجويز مي‌گردد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص بي پريدن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

آيا استفاده از الكل همراه با قرص بي پريدن مي‌تواند سبب بروز عوارض جانبي خطرناك اين دارو شود ؟

بهتر است كه قرص بي‌پريدن همراه با الكل مصرف نشود؛ چراكه الكل ميزان خواب آلودگي و سرگيجه بيمار را تشديد مي‌كند و سطح هوشياري را كاهش مي‌دهد.

دوز مصرفي قرص بي پريدن چه قدر است ؟

دوز مصرفي قرص بي پريدن در افراد مختلف با شرايط متفاوت با يكديگر فرق دارد و كاملا وابسته به نظر پزشك مي‌باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص بي پريدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص بي پريدن،
موضوع:
[ ۱ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۵۰:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از تغيير شغل يكي از ترس‌هاي رايج در ميان كارمندان است. شايد با خودتان فكر كنيد كه اين شغل را با زحمت زيادي به دست آورده‌ايد و نبايد به‌راحتي آن را از دست بدهيد. يا شايد به توانايي‌هاي خودتان شك داشته باشيد. گاهي اوقات نيز صرفاً به محيطي كه در آن كار كرده‌ايم عادت مي‌كنيم. اما به يك مسئله توجه داشته باشيد؛ آن هم اينكه تغيير شغل مي‌تواند به معناي پيشرفت زندگي ما باشد. و متأسفانه ترس از تغيير شغل در حال خراب كردن آينده‌اي است كه مي‌توانيم داشته باشيم. پس براي ايجاد تغيير بايد حركت كنيد و حتي از متخصصين كمك بگيريد. براي دريافت خدمات مشاوره شغلي كليك كنيد.

منبع: ترس از تغيير شغل

ترس از تغيير شغل

تغيير شغل براي هر كسي كار آساني نيست و احتمال بروز ترس از اين تغيير بسيار زياد است. جالب آن كه خود فرد چندان متوجه اين ترس خود نشده و مدت زيادي در شغلي نافرجام مي‌ماند. در حالي كه فرصت هاي بهتري براي او وجود دارد و او تنها به خاطر ترس از دست دادن جايگاه اش در شغل فعلي خود مي‌ماند. براي آشنايي با زمان مناسب براي تغيير شغل كليك كنيد.

علل ترس از تغيير شغل

هركدام از ما باتوجه‌به شرايط، باورها و ويژگي‌هاي شخصيتي كه داريم ممكن است از بودن در يك محيط كاري لذت ببريم يا به فكر تغيير شغل باشيم. اگر شما هم اين روزها به تغيير محيط كارتان فكر مي‌كنيد اما از آن مي‌ترسيد در اولين قدم بايد دلايل ترس خود را پيدا كنيد. يافتن دليل به شما كمك مي‌كند تا راهكار مناسبي نيز پيدا كنيد. از جمله دلايل مهم براي ترس از تغيير شغل به شرح زير است.

1- پيدانكردن شغل جديد

حتي اگر در محيط كاري‌تان خسته و فرسوده شده باشيد ترس از پيدانكردن شغل جديد، باعث مي‌شود به فكر تغيير شرايط نباشيد. پس با خود مي‌گوييم “اگر كار خوبي پيدا نكنم چي؟”، در اين صورت شما ممكن است كار و درآمد فعليتان را از دست بدهيد و شغل مناسبي نيز پيدا نكنيد. اين شرايط مي‌تواند ادامه زندگي را براي ما سخت كند. به همين خاطر خيلي از ما، از تغيير دادن شغل مان مي‌ترسيم.

2- ازدست‌دادن جايگاه و موقعيت

دومين دليل ترس از تغيير شغل اين است كه موقعيت خود را از دست بدهيد. پس با خود مي‌گوييم “اگر كاري كه پيدا مي‌كنيم از شغل فعلي‌مان جايگاه پايين‌تري داشته باشد چه؟” اين سؤال باعث مي‌شود كه خيلي از ما و به‌خصوص كساني كه جايگاه مهمي در محيط كارشان دارند حتي با وجود نارضايتي‌ها به كارشان در همان محيط ادامه بدهند. پيشنهاد مي‌كنيم كه حتما مقاله فرسودگي شغلي را بخوانيد.

3- قبول نشدن در مصاحبه‌هاي شغلي

اگر شما هم از آن دسته افرادي هستيد كه از قضاوت شدن مي‌ترسند احتمالاً دوست نداريد محيط كاري‌تان را عوض كنيد. ترس از مصاحبه و ارزيابي شدن يكي از دلايل مهم ترس از تغيير شغل است. معمولاً كساني كه اعتمادبه‌نفس پاييني دارند فكر مي‌كنند كه احتمالاً در مصاحبه‌هاي شغلي شكست مي‌خورند. و به همين خاطر به‌طوركلي تمايلي براي امتحان كردن اين موقعيت‌ها نخواهند داشت.

4- ترس از تغيير

بسياري از ما از اينكه برنامه روزمره زندگي‌مان تغيير كند يا اين كه مجبور باشيم يك مهارت جديد ياد بگيريم مي‌ترسيم. زيرا در چنين شرايطي ريتم زندگي شما تغيير خواهد كرد. اين در حالي است كه معمولا ترجيح مي‌دهيم با الگوهاي آشناتر زندگي كنيم. در حقيقت تغيير هميشه با مقداري استرس همراه است. و خيلي از ما دوست نداريم كه خودمان را درگير اين استرس كنيم.

5- ترس از كامل نبودن

شايد شما هم از آن دسته كساني باشيد كه دل‌شان مي‌خواهد محيط كاري‌شان را تغيير بدهند، اما به توانايي‌هاي خود ايمان ندارند. اين شخصيت‌ها فكر مي‌كنند كه قطعاً همه مهارت‌هاي لازم براي گرفتن شغل جديد را ندارند. و همين باعث مي‌شود كه برخلاف استعدادهاي شان به سراغ تغيير شرايط نروند. براي انجام استعداديابي شغلي كليك كنيد.

راه‌كارهايي براي غلبه بر ترس از تغيير شغل

بالابردن اعتمادبه‌نفس

يكي از دلايلي كه باعث مي‌شود شما به دنبال تغيير شغل‌تان نباشيد بي‌اعتمادي به توانايي‌هاي‌تان است. پس اولين قدم براي مبارزه با ترس از تغيير شغل اين است كه از درون به خودتان كمك كنيد. سعي كنيد فهرستي از مهارت‌ها و توانايي‌هاي‌تان تهيه كنيد. باور كنيد كه شما توانايي لازم براي انجام شغل مورد نظرتان را داريد.

يكي از موضوعاتي كه مي‌تواند اعتمادبه‌نفس شما را از بين ببرد اين است كه شركت‌هاي مختلف به درخواست شما جوابي ندهند. بسياري از ما در اين موقعيت فكر مي‌كنيم كه شايستگي لازم را نداريم. اما اين نكته را به‌خاطر داشته باشيد كه يك مجموعه مي‌تواند دلايل مختلفي براي استخدام نكردن شما يا هركس ديگر داشته باشد. و اين هميشه به معناي ناتوان بودن شما نيست.

كمال‌گرا نباشيد

نبايد براي حضور در يك موقعيت شغلي جديد، كامل‌ترين و داناترين فرد باشيد. بلكه بايد بپذيريد كه هر كس يك سري نقاط قوت و ضعف دارد. كمال‌گرايي باعث مي‌شود كه شما هيچ‌وقت خودتان را آماده يك موقعيت شغلي ندانيد. زيرا هميشه احساس ناكافي بودن مي‌كنيد. در همين حال برخي افراد حتي اگر مهارت و توانمندي‌ پايين‌تري نسبت به شما داشته باشند، به دليل شناخت واقعي از توانمندي‌هاي خود مي‌توانند به همان موقعيت شغلي دست پيدا كنند.

يكي ديگر از مشكلات كمال‌گرايي اين است كه شما به دنبال بهترين موقعيت براي تغيير شغل‌تان باشيد. اين افراد به‌قدري دنبال بهترين شرايط مي‌گردند كه گزينه‌هاي موجود را نيز از دست مي‌دهند. پس همان‌طور كه گفتيم بهتر است بپذيريد كه همه چيز در دنيا خوبي و بدي را در كنار هم دارد.

غلبه بر ترس از موفقيت

شايد دليل شما براي ترس از تغيير شغل اين است كه فكر مي‌كنيد در اين مسير موفق نخواهيد شد. ترس از موفقيت يكي از نگراني‌هاي رايج در ميان مردم است. بااين‌حال اگر به دنبال پيشرفت و شرايط بهتر هستيد بايد با اين ترس كنار بياييد. براي اين كار احتمال موفقيت و شكست خود را در دو ستون مختلف روي كاغذ بنويسيد. و با خودتان بررسي كنيد كه آيا واقعاً قرار است در اين مسير شكست بخوريد؟ با استفاده از اين روش شما مي‌توانيد تصميم واقع‌بينانه‌تري بگيريد.

غلبه بر ترس از حضور در مصاحبه شغلي

كساني كه ترس از حضور در مصاحبه‌هاي شغلي دارند بهتر است با ترسشان مواجه شوند و بر آن غلبه كنند. ممكن است در چند مصاحبه شغلي اول نتوانيد بهترين عملكرد خودتان را نشان دهيد، اما همين مواجه شدن با ترس به شما براي حل كردن اين ترس كمك مي‌كند. يكي ديگر از كارهايي كه مي‌توانيد انجام بدهيد اين است كه در خانه شرايط مصاحبه را با خودتان تمرين كنيد. بااين‌حال اگر فكر مي‌كنيد اضطراب شما قابل‌كنترل نيست بهتر است در اين زمينه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد.

نگران پيداكردن شغل جديد نباشيد

برخي افراد به دليل عدم اطمينان از يافتن شغل جديد، ترس از تغيير شغلشان دارند. اگر شما فردي باشيد كه حداقل مهارت‌هاي موردنياز براي يك كسب‌وكار را داشته باشيد، با كمي تلاش و پيگيري مي‌توانيد شغل جديدي پيدا كنيد. امروزه به‌شرط داشتن مهارت‌هاي موردنياز به كمك بنگاه‌ها و وب‌سايت‌هاي كاريابي مي‌توانيد در كوتاه‌ترين زمان ممكن شغل جديدي پيدا كنيد.

بدترين احتمال را در نظر بگيريد

يكي از تكنيك‌هايي كه مي‌توانيد از آن استفاده كنيد اين است كه در ذهن خود بدترين احتمال را در نظر بگيريد. بدترين اتفاقي كه ممكن است بيفتد اين است كه در مصاحبه رد شويد. حال از خودتان بپرسيد بعدازاين رد شدن چه اتفاقي براي من خواهد افتاد؟ قطعاً با اين شكست زندگي شما به پايان نخواهد رسيد. پس بهتر است به‌جاي ترسيدن دست به عمل بزنيد. زيرا همان‌طور كه مي‌بينيد دليل چنداني براي ترس وجود ندارد.

ترس از تغيير شغل و اهميت مشاوره

تغيير شغل به همان اندازه كه مي‌تواند براي شما مفيد باشد مي‌تواند مشكلاتي را به همراه داشته باشد. در حقيقت اين تغيير يكي از مهم‌ترين تصميمات در زندگي ماست. به همين خاطر بهتر است براي تغيير شغلتان كمي سنجيده‌تر عمل كنيد.

در چنين شرايطي بهتر است از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين با بررسي شرايط به شما كمك مي‌كنند تا كم‌خطرترين تصميم را بگيريد. به‌علاوه آن‌ها مي‌توانند با بررسي ويژگي‌هاي شخصيتي و مهارت‌هاي شما دقيقاً مشخص كنند كه بهتر است به دنبال چه مشاغلي باشيد. درمان اعتمادبه‌نفس پايين، ترس از مصاحبه و موفقيت از ديگر اقداماتي است كه يك روان‌شناس انجام خواهد داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ايجاد تغيير در شغل مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره آنلاين با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

براي رهايي ترس از تغيير شغل چه كاري بايد انجام دهيم؟

تغيير شغل به‌خودي‌خود يك امر چالش‌برانگيز است و اگر شرايط به‌صورت كامل مورد ارزيابي قرار نگيرد مي‌تواند پيامدهاي منفي با خود به همراه داشته باشد. براي اينكه بتوانيد بر ترس از تغيير شغل خود غلبه كنيد بهتر است آگاهي خود را از موقعيت شغلي جديدي كه مي‌خواهد وارد آن شويد بالا ببريد، تمام جوانب آن را بسنجيد و بعد تصميم بگيريد. همچنين كمك‌گرفتن از يك روان‌شناس صنعتي و سازماني و مشاور شغلي مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از تغيير شغل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از تغيير شغل،
موضوع:
[ ۱ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۴۹:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج زودهنگام موضوعي است كه همواره در هر جامعه‌اي شاهد بروز آن هستيم و معمولا با پيامدهاي منفي براي زوجين به همراه است. در واقع ازدواج يك اتفاق شيرين و تجربه‌اي لذت بخش است و براي اينكه به نتايج موفقيت آميزي دست يابد و زن و شوهر احساس خوشايندي از بودن در كنار هم داشته باشند بايد بر پايه يك سري از اصول انجام شود. يكي از اين اصول، داشتن سن مناسب هنگام ازدواج است. موضوع مهمي كه متاسفانه اين روزها كمتر مورد توجه قرار مي‌گيرد. ازدواج‌هايي كه بنابر دلايل مختلف در سنين پايين رخ مي‌دهند و چه بسا مشكلاتي را در پي داشته باشد. در ادامه به بررسي كامل اين موضوع خواهيم پرداخت. بهره بردن از مشاوره ازدواج كمك خواهد كرد كه افراد بتوانند تصميمات منطقي و درستي اتخاذ نمايند.

منبع: ازدواج زودهنگام

ازدواج زودهنگام

در ايران سن قانوني براي ازدواج دختر 13 سال و براي پسر 15 سال تمام و تحت رضايت ولي در نظر گرفته شده است. اما با اين وجود بلوغ جسمي و رواني دختر و پسر شرط مهم ازدواج است. به گونه‌اي كه سن 13 و 15 سالگي اگر چه از لحاظ قانون براي ازدواج بلامانع است اما در واقعيت ازدواج در اين سنين ازدواج زود هنگام مي‌باشد.

بيشتر بخوانيد : سن ازدواج

چه زماني ازدواج زودهنگام است؟

سالن‌هاي شلوغ دادگاه و صف دختر و پسرهاي قد و نيم قدي كه بيشتر به آن‌ها مي‌آيد در بازار همراه مادرشان به مغازه عروسك فروشي بروند و از پشت ويترين براي عروسك‌هاي رنگارنگ دست تكان دهند، بيانگر اين است كه ازدواج زودهنگام چقدر مي‌تواند سلب كننده دنياي كودكانه باشد. روانشناسان باليني معتقدند بهترين سن ازدواج براي دختران و پسران زماني است كه آن‌ها به رشد جسمي و رواني رسيده‌اند و مي‌توانند تصميمات عاقلانه‌اي بگيرند. اين موضوع باعث مي‌شود كه بتوانند مسئوليت زندگي مشترك را به دوش بكشند.

در اين ميان پديده‌اي به اسم كودك همسري نيز ممكن است رخ دهد. در واقع كودك همسري اصطلاحي است براي ازدواج‌هايي كه در زير سن 18 سالگي رخ مي‌دهند. كودك ديروز كه تا چند وقت پيش عروسك به دست بود و در خاله بازي‌هايش نقش همسر و مادر را ايفا مي‌كرد اكنون در دنياي واقعي و بدور از هر گونه بازي قرار است نقش همسر را داشته باشد. اين موضوع در دراز مدت با آسيب‌هاي جسمي و رواني نيز همراه خواهد بود. براي آشنايي با پيامدهاي ازدواج در سنين مختلف روي عنوان‌هاي زير كليك كنيد.

ازدواج در 15 سالگي

ازدواج در 16 سالگي

ازدواج در 17 سالگي

ازدواج در 18 سالگي

دلايل ازدواج زودهنگام

ازدواج زودهنگام به دلايل مختلف فردي، خانوادگي، اجتماعي و غيره بستگي دارد كه در ادامه به تفصيل بيان خواهد شد.

علل فردي

امروزه به دليل استفاده راحت و آسان از فضاي مجازي و افزايش ارتباطات در اين فضا، مشاهده فيلم‌هاي مبتذل و بي پايه و اساس ماهواره، سن بلوغ جنسي در دختر و پسر تا حد زيادي پايين آمده است و نشانه‌هاي بلوغ جنسي در سنين كم آشكار مي‌شوند.

علل خانوادگي

خانواده‌هاي سنتي معمولا از اينكه دختر مجرد در خانه داشته باشند معذب هستند و آن را درست نمي‌دانند. به ويژه وقتي كه خواهر يا برادر بزرگترشان نيز در سن پايين ازدواج كرده باشد، اين روند به صورت يك آيين خانوادگي در مي‌آيد.

علل مذهبي

گاهي دختر و پسر به اين دليل به سمت ازواج زودهنگام مي‌روند چون مي‌خواهند از دام بلا و گناه نجات يابند. ازدواج در سن پايين از ديدگاه اين افراد به منزله حفظ ايمان است و سبب دور شدن از گناه مي‌گردد.

علت‌هاي اجتماعي ازدواج زودهنگام

به دليل اينكه هر روزه آمار بزهكاري‌ها، فرار از خانه، خودكشي، گرايش به مصرف مواد مخدر، روابط دوستانه دختر و پسر و روابط نامشروع در بين نوجوان‌ها افزايش مي‌يابد خانواده‌ها راه حل را در ازدواج زودهنگام فرزند خويش مي‌بينند.

مشكلات اقتصادي

مشكلات اقتصادي دنياي امروز، بالا رفتن قيمت اجناس و گراني آنقدر مي‌تواند خطرناك باشد و به تهديد كننده جدي سلامت روان تبديل شود كه خانواده فرزند كوچك خود را به منزله يك نانخور اضافي مي‌بيند و با اولين خواستگاري كه در خانه را بكوبد موافقت كرده و دختر يا پسر خود را راهي خانه بخت مي‌كند. به اعتقاد اين افراد يك نفر از اعضاي خانواده كمتر شود مشكلات اقتصادي نيز كمتر مي‌شود.

بيشتر بخوانيد : ملاك هاي انتخاب همسر

پيامدهاي ناگوار ازدواج زودهنگام

افت تحصيلي يا ترك تحصيل

وارد شدن در روابط عاشقانه، هوش از سر دختر و پسر مي‌برد و قادر نخواهند بود بر روي درس و مشق‌هاي خود تمركز كنند. همچنين به دليل سپري كردن چند ساعت در مدرسه و رسيدگي به تكاليف آن باعث مي‌شود از زندگي زناشويي باز بماند و اين مسئله ممكن است سبب ترك تحصيل گردد. علاوه بر اين مسئوليت‌هاي خانه و فرزند پروري ديگر وقتي براي رسيدگي به درس و تحصيل باقي نمي‌گذارد.

دل زدگي دختر و پسر

شايد در ابتدا همه چيز شبيه يك بازي پر هيجان به نظر برسد و دختر و پسر تصور كنند هنوز دارند ادامه خاله بازي‌هاي شان را انجام مي‌دهند اما به مرور زمان با اين واقعيت امر روبه‌رو مي‌شوند و چه بسا از همسر خود و ويژگي فكري و رفتاري وي بدشان بياييد.

افزايش خيانت در ازدواج هاي زودهنگام

دختر و پسري كه در سن كم ازدواج مي‌كنند به خصوص زماني كه ازدواج‌شان تحت فشار خانواده باشد وقتي بزرگتر مي‌شوند قدرت انتخاب پيدا مي‌كنند و ممكن است بخواهند كمبود‌هاي عاطفي زندگي خود را با شخص ثالثي جبران كنند.

افزايش طلاق

عدم تفاهم، درگيري‌هاي لفظي و جسمي، عدم درك يكديگر، بي‌مسئوليتي و مشكلات اقتصادي ناشي از ازدواج زودهنگام باعث مي‌شود آمار طلاق افزايش يابد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا تبعات و آسيب‌هاي ازدواج زودهنگام براي دختران و پسران به يك اندازه است؟

قطعا مشكلات و آسيب‌هاي ناشي از ازدواج زودهنگام براي هر دو جنس مذكر و مونث غير قابل كتمان است وليكن دختران به دليل فرزند پروري دچار مشكلات بيشتري خواهند شد.

عواقب ازدواج زود هنگام چيست؟

ازدواج زودهنگام به دليل اينكه دختر و پسر هنوز از بلوغ فكري مناسبي در زمان ازدواج برخوردار نيستند مي‌تواند عواقبي مانند طلاق، خيانت، تنفراز همسر و عدم تفاهم و مشكلات متعدد ديگري به همراه داشته باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج زودهنگام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ازدواج زودهنگام،
موضوع:
[ ۱ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۳۸:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی