مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

اختلاف بر سر حق طلاق يكي از درگيري‌هاي جديد بين زوجين است؛ كه بسيار هم شايع شده است. از وقتي بحث شروط ضمن عقد مطرح شده بسياري از خانم‌ها به دنبال رسيدن به حقوق برابر با آقايان هستند. در بين اين شروط حق طلاق يكي از آن‌هايي است كه بحث‌هاي بسياري را به همراه داشته است. شرايط سخت طلاق گرفتن براي خانم‌ها باعث شده كه بسياري از آن‌ها به دنبال گرفتن حق طلاق باشند.

درعين‌حال بسياري از آقايان هم احساس مي‌كنند دليلي براي دادن چنين حقي وجود ندارد. حتي خيلي‌ها معتقدند اگر زني به دنبال حق طلاق باشد يعني از همان ابتداي زندگي به طلاق فكر مي‌كند. به همين خاطر است كه اختلاف بر سر حق طلاق معمولاً پاياني به همراه ندارد. اما واقعاً حق طلاق براي زنان چيست و چقدر بايد جدي به آن نگاه كنيم؟ در اين مطلب سعي مي‌كنيم به اين سؤال پاسخ دهيم.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلاف بر سر حق طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اختلاف بر سر حق طلاق 

اختلاف بر سر حق طلاق | دلايل درخواست حق طلاق براي زنان

چرا بعضي زنان به دنبال گرفتن حق طلاق هستند؟ اين سؤال براي بسياري از آقاياني كه با چنين درخواستي مواجه شده‌اند پيش مي‌آيد. درخواست گرفتن حق طلاق مي‌تواند با توجه به شخصيت و شرايط زندگي هر فرد متفاوت باشد. براي مقابله با اختلافات در ازدواج كليك كنيد. بااين‌حال بعضي از مهم‌ترين دلايل اين درخواست عبارتند از:

⬅️ دشواري‌هاي قانوني

طلاق براي زنان در كشور ما دشواري‌هاي بسياري را به همراه دارد. درواقع اگر زني نتواند همسرش را براي طلاق متقاعد كند احتمالاً مسير بسيار سخت و طولاني تا طلاق پيش‌رو دارد. به همين خاطر است كه بسياري از خانم‌ها ترجيح مي‌دهند با گرفتن اين حق خود را از دشواري‌هاي آينده دور كنند. درواقع زناني كه از طرف همسرشان حق طلاق دارند مي‌توانند به‌راحتي براي طلاق اقدام كنند و اين به معناي آن است كه حق طلاق آن‌ها را از بسياري از مشكلات آينده دور مي‌كند.

⬅️ مشورت‌هاي اطرافيان درباره اختلاف بر سر حق طلاق

بسياري از اوقات مشورت‌هاي اطرافيان يا ديدن شرايط سخت ديگران باعث مي‌شود يك زن به حق طلاق فكر كند. ديدن كساني كه با داشتن اين حق به‌راحتي توانسته‌اند طلاقشان را بگيرند يا برعكس؛ مشاهده شرايط آن‌هايي كه نتوانسته‌اند به‌راحتي از همسرشان جدا شوند دلايلي هستند كه زنان را به گرفتن حق طلاق تشويق مي‌كنند.

⬅️ ترس و نگراني از آينده

چه كسي از آينده خبر دارد؟ چه تضميني وجود دارد كه طرف مقابل هميشه مانند امروز با شما رفتار كند؟ اين‌ها دلايلي هستند كه باعث ترس بسياري از خانم‌ها راجع به آينده زندگي‌شان مي‌شوند. در اين شرايط هركسي به اين فكر مي‌كند كه چطور مي‌تواند خودش را نجات بدهد؟ گرفتن حق طلاق يكي از اولين راهكارهايي است كه به ذهن خانم‌ها خواهد رسيد.

⬅️ تجربيات تلخ گذشته

براي بعضي از خانم‌ها درخواست حق طلاق تبديل به يك درس عبرت شده است. همان‌طور كه گفتيم شرايط طلاق براي خانم‌ها بسيار سخت است. داشتن چنين تجربه‌اي در گذشته خود فرد و يا اطرافيان نزديك او باعث مي‌شود آن‌ها نخواهند ديگر اين اشتباه را تكرار كنند و به همين خاطر به گرفتن حق طلاق از مرد فكر مي‌كنند.

⬅️ رسيدن به حقوق برابر

حق طلاق براي بسياري از خانم‌ها هم ربطي به نگراني آن‌ها از آينده ندارد. بلكه آن‌ها مي‌خواهند حقوقي برابر با همسرشان داشته باشند. درواقع اين زنان از اينكه نسبت به طرف مقابل در موضع پايين‌تر قرار بگيرند بسيار ناراحت هستند و سعي مي‌كنند با گرفتن حقوق متقابل ازجمله حق طلاق اين نابرابري را برطرف كنند.

اختلاف بر سر حق طلاق

خانم‌ها ممكن است به هر دليلي از شما تقاضاي حق طلاق داشته باشند. دراين‌بين آقايان به دو دسته تقسيم مي‌شوند؛ گروهي از مردان هستند كه مشكلي با اين درخواست ندارند. آن‌ها باور دارند كه اگر همسرشان تمايلي به زندگي با آن‌ها ندارد دليلي براي نگه‌داشتن او در اين شرايط وجود ندارد. اما بسياري از آقايان هم با اين درخواست مخالفت مي‌كنند. اين مخالفت معمولاً دو دليل دارد:

نگه‌داشتن كنترل

بسياري از آقايان احساس مي‌كنند با دادن حق طلاق به زن كنترل زندگي از دست آن‌ها خارج مي‌شود. آن‌ها تصور مي‌كنند زني كه حق طلاق داشته باشد با هر شرايطي زندگي نخواهد كرد؛ و به‌محض اينكه مشكلي به وجود بيايد مي‌خواهد زندگي را ترك كند. به همين خاطر سعي مي‌كنند قدرت را در دست خود نگه دارند و از دادن چنين حقي به زن خودداري مي‌كنند.

فكر كردن به جدايي

بعضي از آقايان وقتي مي‌شنوند كه زني درخواست حق طلاق دارد تصور مي‌كنند كه او از همين حالا به فكر جدايي است. به همين خاطر معمولاً از چنين رابطه‌اي خارج مي‌شوند و يا از خانم مي‌خواهند كه در تصميم خود تجديدنظر كند.

اختلاف بر سر حق طلاق | حق طلاق را بدهيم يا خير

اختلاف بر سر حق طلاق يكي از مسائلي است كه بسياري از اوقات در جلسات مشاوره پيش از ازدواج مطرح مي‌شود. زوجيني كه در اين مورد باهم اختلاف‌نظر دارند معمولاً از مشاور مي‌خواهند كه دراين‌باره نظر بدهد. به همين خاطر در اين قسمت مي‌خواهيم راجع به اين موضوع صحبت كنيم كه اختلاف بر سر حق طلاق را چطور برطرف كنيم؟

اينكه مي‌خواهيد چه تصميمي راجع به اين موضوع و ادامه رابطه بگيريد كاملاً به خودتان مربوط است. اما به اين نكته توجه داشته باشيد كه حق طلاق نه مي‌تواند به زنان امنيت بدهد و نه ندادن آن كنترل را در دست مرد نگه مي‌دارد.

آنچه زندگي شما را موفق يا ناموفق مي‌كند اين است كه شما تا چه حد باهم تناسب داشته باشيد. چقدر براي زندگي مشترك تلاش كنيد و مهارت‌هاي يك زندگي سالم و موفق را تا كجا جدي بگيريد. اگر شما به اين مسائل توجه داشته باشيد دادن حق طلاق به زن هرگز دليلي براي جدايي او نمي‌شود. اما به ميزاني كه زندگي شما از اين مسائل خالي باشد دير يا زود همسرتان شما را رها مي‌كند. درنتيجه بهتر است به‌جاي سخت‌گيري راجع به دادن حق طلاق يا گرفتن حقوق برابر روي مهارت‌هاي زندگي موفق تأكيد كنيد.

اختلاف بر سر حق طلاق | تصميم براي طلاق و اهميت مشاوره

اختلاف بر سر حق طلاق شايد اولين باري باشد كه شما و همسر آينده‌تان در مقابل هم قرار مي‌گيريد. اما چطور بايد اين اختلاف را حل كرد. يكي از بهترين راهكارها براي تغيير شرايط اين است كه از مشاوره پيش از ازدواج استفاده كنيد.

مشاورين مي‌توانند راه‌هاي صحبت كردن بر سر اختلاف‌ها و همين‌طور روش‌هاي حل مسئله را به شما آموزش دهند. يادگرفتن اين مهارت‌ها باعث مي‌شود هم مشكل‌تان حل شود و هم در آينده اختلاف‌ها را به‌خوبي مديريت كنيد. به‌علاوه همان‌طور كه گفتيم شما بيشتر از اختلاف بر سر حق طلاق نياز داريد تا راهكارهاي زندگي موفق را ياد بگيريد. براي آموزش اين راهكارها نيز به مشاوره پيش از ازدواج نياز داريد. به همين خاطر است كه روانشناسان معمولاً بر استفاده از اين مشاوره‌ها تأكيد مي‌كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلاف بر سر حق طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چرا بعضي مردان با دادن حق طلاق مخالفت مي‌كنند؟

بسياري از مردان مي‌خواهند از اين طريق قدرت و كنترل خود را ثابت كنند. درواقع آن‌ها نگران اين هستند كه همسرشان با استفاده از اين قدرت آن‌ها را ترك كند.

آيا دادن حق طلاق به زن اشتباه است؟

درست يا غلط بودن اين كار تصميمي است كه خودتان بايد با توجه به شرايط روحي طرف مقابل و وضعيت زندگي‌تان بگيريد. اما اگر به دنبال حفظ زندگي مشترك هستيد به‌جاي ندادن حق طلاق بر راهكارهاي بهبود شرايط زندگي تمركز كنيد.

منبع: اختلاف بر سر حق طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلاف بر سر حق طلاق،
موضوع:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۰۷:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نحوه برخورد در اولين ملاقات تاثير زيادي در تصميم به ادامه رابطه و حتي چگونگي پيش رفتن آن دارد. معمولا اولين ملاقات براي شروع يك همكاري در يك پروژه، استخدام براي يك شغل، شروع رابطه عاطفي و … اهميت دارد. در هر كدام از اين ملاقات‌ها افراد بايد از مهارت‌هاي برقراري ارتباط برخوردار بوده و از نحوه برخورد در اولين قرار مطلع باشند تا بتوانند به نتيجه دلخواه خود برسند. از آنجايي كه اولين قرار نقش موثري در تصميم گيري افراد دارد، لازم دانستيم در اين مقاله به آن بپردازيم.

براي دريافت مشاوره در زمينه نحوه برخورد در اولين ملاقات مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: نحوه برخورد در اولين ملاقات

نحوه برخورد در اولين ملاقات

همانطور كه اشاره كرديم افراد در اولين قرار تاثير بسيار زيادي بر روي يكديگر دارند كه تا مدت‌ها باقي مي‌ماند. در واقع افراد در اولين ملاقات حس خوب و يا بدي را به يكديگر منتقل مي‌كنند كه نمي توان تا سال‌ها آن حس را تغيير داد.

به همين دليل شما بايد از نكاتي كه مي‌تواند در اولين ملاقات باعث استحكام روابط شما شود، تا يك كار خوب و همكاري عالي داشته باشيد و يا يك رابطه عاطفي دلخواهي را آغاز كنيد، اطلاع داشته باشيد.

اصول اوليه نحوه برخورد در اولين ملاقات

به طور كلي اولين ملاقات داراي يكسري اصول اوليه است كه بايستي حتما قبل از حضور در جلسه ملاقات آن‌ها را رعايت كنيد به شرح زير است. 

✨لباس و ظاهر | برخورد در اولين ملاقات

اولين موردي كه در ملاقات‌هاي مختلف افراد از شما مي‌بينند، لباس و ظاهر شما است. بنابراين بايد براي حضور در اولين ملاقات ضمن به تن داشتن لباس مناسب، به ظاهر خود نيز برسيد و آراسته باشيد. نوع لباس پوشيدن و ظاهر شما داراي تاثير بسيار زيادي در برقراري اولين ارتباط خواهد داشت. علاوه بر آراستگي موها و لباس‌هايتان، به تميز بودن كفش‌هايتان نيز توجه كنيد.

✨وقت شناسي در برخورد در اولين ملاقات

در اولين ملاقات بايد حتما سر موقع در محل قرار حضور داشته باشيد. با اين رفتار طرف مقابل مي‌فهميد كه اين قرار ملاقات براي شما داراي اهميت بوده و سعي كرده‎ايد خود را به موقع به اين جلسه برسانيد.

بهتر است براي به موقع رسيدن برنامه ريزي كنيد و حتي ترافيك و يا احتمالات را در نظر بگيريد و حتي چند دقيقه زودتر از زمان ملاقات در آنجا حاضر شويد.

✨احوال‌ پرسي

قبل از برخورد در اولين ملاقات و اينكه سر قرار ملاقات حاضر شويد، متناسب با قراري كه داريد، بهتر است چند بار تمرين كنيد كه قرار است چگونه صحبت‌هاي خود را شروع كنيد و احوالپرسي داشته باشيد.

✨برخورد در اولين ملاقات و دست دادن

ديگر موردي كه بايد به آن توجه داشته باشيد، دست دادن است. بهتر است وقتي در خانه هستيد، براي برخورد در اولين ملاقات دست دادن را تمرين كنيد. نحوه دست دادن مي‌تواند نشان دهنده ميزان اعتماد به نفس شما باشد.

✨برقراري ارتباط چشمي

سعي كنيد براي تاثير بيشتر حرف‌هايتان در برخورد در اولين ملاقات ارتباط چشمي برقرار كنيد. براي برقراري ارتباط چشمي نبايد خيلي خيره شويد و يا از نگاه او فرار كنيد. وقتي در حال صحبت كردن هستيد، متناسب با صحبت‌هاي خود با او ارتباط چشمي برقرار كنيد تا ميزان اعتماد به نفس خود را نشان دهيد.

✨حتما در برخورد در اولين ملاقات لبخند بزنيد

به طور كلي لبخند زدن و خوشرو بودن باعث ايجاد احساس مثبتي در طرف مقابل خواهد شد. اين كار ضمن اينكه باعث مي‌شود قرار ملاقات به خوبي پيش برود، تاثير سخنان شما را بيشتر هم مي‌كند.

✨سراپا گوش باشيد

در مورد برخورد در اولين ملاقات، سعي كنيد مهارت گوش دادن را در خود تقويت كنيد. اجازه دهيد طرف مقابل حرف‌هايش را بزند و شما كامل به آن‌ها گوش دهيد. با اينكار حتي مي‌توانيد نكته‌هاي ريزي را كه طرف مقابل‌تان بر آن ها تاكيد دارد را متوجه شويد و در صحبت‌هاي خود به آن‌ها اشاره كنيد و به او بفهمانيد كه حرف‌هايي كه ميزند براي شما مهم است. 

✨برخورد در اولين ملاقات | اجازه صحبت كردن را به او بدهيد

در برخورد در اولين ملاقات طرفين بايستي كه به اندازه كافي با يكديگر صحبت كنند و متوجه حرف‌هاي يكديگر شوند. آنچه كه اهميت دارد اين است كه شما حرف‌هاي خود را بزنيد، اما به او هم اجازه حرف زدن بدهيد، تا به نتيجه دلخواه برسيد.

نكته ديگر اين است كه وقتي طرف مقابل در حال حرف زدن است، بهتر است وسط حرف‌هاي او نپريد و به او هم اجازه دهيد حرف او تمام شود.

اعتماد ميان طرفين زماني شكل مي‌گيرد كه فرد احساس كند حرف‌هايش را زده و براي طرف مقابل مهم بوده است. همچنين براي از بين بردن كم حرفي بهتر است مقاله راه هاي يافتن علت كم حرفي را هم بخوانيد.

✨طرف مقابل را با اسمش خطاب كنيد

از مهم‌ترين مواردي كه مي‌تواند به شما كمك كند تا راحت‌تر صحبت كنيد و حرف‌هاي خود را به يكديگر بزنيد، ايجاد صميميت است. مي‌توانيد براي ايجاد صميمت در اولين اقدام اسم او را مدام تكرار كنيد.

تكرار كردن اسم طرف مقابل به او نشان مي‌دهد كه شما براي او اهميت و ارزش قائليد و سريعا اسم او را به خاطر سپرده‌ايد.

✨در برخورد در اولين ملاقات از تلفن همراه خود استفاده نكنيد

به طور كلي در هر ملاقاتي اگر بخواهيد در ميان صحبت‌هاي طرف مقابلتان، گوشي تلفن همراه خود را چك كنيد و يا در حالي كه با گوشي تلفن همراه خود در حال كار هستيد، با او صحبت كنيد، در او احساس بدي ايجاد خواهيد كرد.

شما با كنار گذاشتن گوشي خود در اولين ملاقات به او نشان مي‌دهيد كه برايش احترام قائل هستيد و تمام وقت خود را صرف اين ملاقات مي‌كنيد و حتي لحظه‌اي از اين قرار نيز براي‌تان مهم است.

✨از قبل براي گفتگو آماده باشيد

اگر قرار كاري داريد، بهتر است موضوعاتي كه در اين قرار مطرح خواهد شد را از قبل بدانيد و بررسي كنيد و اگر لازم است اطلاعات كافي راجب آن كسب كنيد.

اگر قرار عاطفي است سعي كنيد در برخورد در اولين ملاقات موضوعاتي را قصد داريد مطرح كنيد را مرور و بررسي كنيد.

به طور كلي شما بايد از قبل بدانيد كه در اولين ملاقات قرار است چه موضوعاتي را بازگو كنيد تا بدون استرس و اضطراب در جلسه ملاقات حرف‌هاي خود را بزنيد و نظر بدهيد. اين آمادگي موجب كاهش حس خجالت تان نيز مي شود. اما اگر بيش از حد خجالت مي كشيد حتما براي درمان خجالت اقدام كنيد.

✨برخورد در اولين ملاقات | درونيات خود را واضح تر بيان كنيد

شما در برخورد در اولين ملاقات بايد عقايد و ايده‌هاي خود را كمي واضح‌تر و آشكارتر بيان كنيد. طرف مقابل بايد دقيقا بداند كه منظور و هدف شما چيست و اگر اين موضوع گنگ بماند ممكن است كه به خوبي متوجه اهداف شما نشود و تمايلي به برقراري ارتباط ديگري با شما نداشته باشد.

البته لازم است اشاره كنيم وقتي طرف مقابل اطلاعات بيشتر و جالبي از شما به دست مي‌آورد، در واقع شما در ذهن او ماندگارتر خواهيد شد و به عبارتي تاثير مثبت خود را بر روي او مي‌گذاريد. فقط بايد در بيان اهداف و عقايد خود ميانه روي داشته باشيد و سعي نكنيد آن‌ها را به طرف مقابل تحميل كنيد.

✨هزينه ها در اولين ملاقات

يكي از سوالاتي كه هميشه در مورد اولين قرارهاي ملاقات پيش مي‌آيند؛ هزينه ها هستند. در واقع در فرهنگ غرب، دختر و پسر در اين مورد بسيار راحت بوده و هر فردي سهم خود را پرداخت مي‌كند. اما به طور كلي در مورد برخورد در اولين ملاقات، بهتر است در قدم اول رستوران و يا غذاي گراني را انتخاب كرده و تا حدامكان اولين قرار را به خوردن نوشيدني اكتفا كنيد. اما در غير اين صورت اين هميشه وظيفه پسر نيست كه تمام هزينه ها را به عهده بگيرد. بهتر است دو طرف در اين مورد توافق كرده و فشار مالي زيادي به طرف مقابل خود وارد نكنند.

تاثير نحوه برخورد در اولين ملاقات

فراموش نكنيد كه نحوه برخورد در اولين ملاقات بسيار حائز اهميت است. چرا كه هميشه اولين قرار ملاقات در ذهن مانده و افراد از آن به عنوان خاطره اي خوش ياد مي‌كنند. مخصوصا اگر اين رابطه ادامه پيدا كند. در واقع در بيشتر موارد اين رفتارهاي افراد در اولين قرار است كه طرف مقابل را تحت تاثير قرار داده و يا دچار دلزدگي مي‌كند. از طرفي ادب حكم مي‌كند كه افراد در مواجهه با فردي كه به تازگي ديده اند؛ مودبانه رفتار كنند. 

سخن پاياني

به طور كلي نحوه برخورد در اولين ملاقات، تاثير زيادي در ادامه روند رابطه و حتي رفتارهاي ديگري دارد. حتي اگر فردي ديگر كاري را تكرار نكند اما هميشه اين تصوير ذهني براي طرف مقابل وجود داشته و گاها باعث سردي او مي‌گردد. به همين دليل افراد در اين مورد بسيار محتاطانه عمل كنند. البته اين به معني بروز رفتارهاي نمايشي يا تظاهر كردن نيست. به طور كلي بهتر است افراد اصول اخلاقي و همچنين ادب را رعايت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه نحوه برخورد در اولين ملاقات مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: نحوه برخورد در اولين ملاقات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۳۷:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

در ارتباط با اعتياد كودكان به مواد مخدر چه چيزي مي‌دانيد؟ اعتياد يكي از آسيب‌ها و مشكلات انسان است كه افراد را در همه سنين از كودكي تا بزرگسالي گرفتار مي‌كند. زماني گفته مي‌شود يك فرد اعتياد دارد كه بدن فرد به مصرف يك ماده خاص عادت كرده باشد. اعتياد يك مشكل پيشرونده است كه اگر مورد درمان قرار نگيرد مشكلات جسماني و رواني زيادي را براي فرد مصرف كننده به وجود مي‌آورد.

با توجه به وضعيت كودكان مي‌توان گفت يكي از آسيب‌پذير‌ترين گروه‌ها هستند. كودكان ممكن است به دلايل مختلفي به مصرف اعتياد روي آورند. از آن جايي كه در بسياري از موارد بدون نظارت و آگاهي والدين اين اتفاق مي‌افتد دانش در مورد اعتياد به مواد مخدر در كودكان امري مهم براي والدين محسوب مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد كودكان به مواد مخدر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد كودكان به مواد مخدر

مصرف كدام مواد اعتياد محسوب مي شود؟

اعتياد به زبان ساده به معناي عادت كردن است و منظور از اعتياد به مواد مخدر عادت كردن فرد به مصرف كردن يك ماده مخدر خاص مي‌باشد. مواد مخدر مي‌توانند به طور سنتي در طبيعت و به طور صنعتي و شيميايي در آزمايشگاه توليد شوند. برخي از مواد مخدر عبارت‌اند از: ترياك و مشتقات آن، هرويين، مورفين، متادون، ماري‌جوانا، گل، شيشه و…

اعتياد كودكان به مواد مخدر

به طور كلي اعتياد كودكان به مواد مخدر به دو صورت امكان پذير است. برخي از كودكان به دليل داشتن مادر معتاد به طور مادرزاد معتاد به دنيا مي‌آيند و برخي ديگر از كودكان به دليل اجبارهاي محيطي يا تقليد از والدين به سمت اعتياد گرايش پيدا مي‌كنند.

📌كودكاني كه معتاد متولد مي‌شوند

نتايج بررسي‌ها و مطالعات نشان داده‌ كودكاني كه از مادران معتاد متولد مي‌شوند، علائم اعتياد را از خود نشان مي‌دهند.اين نيز يكي از حالات اعتياد كودكان به مواد مخدر است. اين مسئله به وضوح نشان دهنده تاثير سلامت جسم و روان مادر بر سلامت فرزندان است. موادي كه مادر در دوران بارداري مصرف مي‌كند بر سيستم عصبي جنين و نوزاد تاثير مستقيم مي‌گذارد به صورتي كه نوزاد پس از تولد، سندرم محروميت از مواد مخدر را تجربه مي‌كند. از جمله مشكلات و علائم نوزادان معتاد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

_كم خوابي

_ناآرامي و بي قراري و گريه زياد

_عدم تمايل به خوردن شير

_كم وزني و نارسي كودك

_مشكلات گوارشي نظير اسهال و استفراغ

_مشكلات تغذيه

📌كودكاني كه به طور مستقيم مواد مخدر مصرف مي‌كنند

اعتياد كودكان به مواد مخدر به دلايل متعددي اتفاق مي‌افتد. به عنوان مثال برخي از كودكان به دليل محيط خانوادگي نامناسب، داشتن والدين معتاد و اجبارهاي بزرگسالان و دوستان، مواد مخدر مصرف مي‌كنند. برخي از خانواده‌ها تهيه مواد مصرفي را بر عهده فرزند خود مي‌گذارند و از آنجايي كه اگر كودك خودش مواد مصرف كند تمايل بيشتري به انجام اين كار دارد، مقداري از مواد را به كودك خود مي‌خورانند.

همچنين برخي از والدين بر اساس باور شخصي خودشان براي آرام كردن كودك و يا حتي درمان بيماري، مواد مخدر را در اختيار كودك مي‌گذارند. علاوه بر نقش خانواده و روش‌هاي تربيتي ناكارآمد، دوستان و بزرگسالاني در محيط‌هايي كه كودك رفت و آمد مي‌كند مانند باشگاه، مدرسه و… بدون آگاهي و نظارت والدين كودك را گرفتار اعتياد مي‌كنند.

در مجموع مي‌توان عوامل موثر بر اعتياد كودكان به مواد مخدر را شامل موارد زير در نظر گرفت: اعتياد والدين، بيكاري والدين، محيط تربيتي نامناسب، عدم نظارت والدين، محله فقير نشين، محيط مدرسه و همسالان نامناسب، آموزش نامناسب و كمبود فضاي پيشگيري.

پيامدهاي اعتياد كودكان به مواد مخدر

قطعا مصرف و اعتياد كودكان به مواد مخدر، پيامدها و عوارض جانبي زيادي دارد. در واقع آنان در سن رشد بوده و مصرف مواد مي‌تواند آثار جبران ناپذيري بر سلامت جسماني و رواني آنها داشته باشد. با اينكه برخي تصور مي‌كنند كه بدن آنها سالم و قوي بوده و هر زمان كه بخواهند قادر به ترك كردن هستند؛ اما اين باور كاملا اشتباه است.

مصرف مواد آنها را بيشتر آسيب پذير كرده و علاوه بر تاثيرات جسماني آن، پيامدهاي رواني نيز براي آنها ايجاد مي‌كند. آنها در سنين با وجود اعتياد در معرض رفتارهاي پرخطر قرار گرفته و حتي به خودشان صدمه ميزنند. به همين دليل پيشگيري و درمان اين موضوع بسيار حائز اهميت است.

چرايي اعتياد كودكان به مواد مخدر

دلايل زيادي براي اعتياد كودكان به مواد مخدر وجود دارد. همچنين با اطلاع از اين دلايل، راحت تر مي‌توان به آنها براي درمان و ترك كمك كرد. از طرفي فراموش نكنيد كه در بيشتر موارد آنها به خواست و اراده خود مواد مصرف نمي‌كنند. چرا كه آنها هيچ دركي از لذت ناشي از مصرف مواد و يا حتي عوارض آن ندارند. بسياري از خانواده ها براي اينكه كودك را آرام نگه دارند از همان دوران كودكي به او مواد مخدر مي‌دهند. در ادامه دلايل اين موضوع را مورد بررسي قرار مي‌دهيم.

⭕محيط خانواده

طبيعي است كه در خانواده اي كه تمام اعضاي آن مبتلا به اعتياد هستند؛ كودكان نيز اعتياد به مواد مخدر را تجربه مي‌كنند. در واقع آنها الگوي مناسبي نداشته و حتي به اينكار تشويق هم مي‌شوند. از طرفي پايين بودن سطح فرهنگي و اقتصادي خانواده و همچنين عدم اطلاعات آنها در اين مورد نيز مي‌تواند كودك را در معرض اعتياد قرار دهد. محيط در اين مورد بسيار مهم است.

⭕كنجكاوي

برخي از كودكان به دليل حس كنجكاوي براي اولين ماده مخدر را مصرف مي‌كنند. اما بعد از آن ديگر نمي‌توانند از اين موضوع رها شوند و اعتياد پيدا مي‌كنند. از همين رو بهتر است حتي در صورتي كه والدين اعتياد دارند؛ در مقابل كودكان مصرف نكرده و يا در اين مورد با آنها صحبت نكنند.

⭕بالا رفتن اعتماد به نفس

يكي ديگر از دلايل اعتياد كودكان به مواد مخدر، افرايش اعتماد به نفس و بروز احساس بزرگ شدن در آنهاست. در واقع آنها بعد از مصرف مواد اعتماد به نفس كاذبي را تجربه مي‌كنند كه به آنها حس خوبي را القا مي‌كند و همين مورد براي آنها لذت بخش است. به همين دليل مصرف را ادامه داده و درگير مي‌شوند.

پيشگيري از اعتياد كودكان به مواد مخدر

از طرفي بهترين راه برخورد با اعتياد كودكان به مواد مخدر، پيشگيري از آن است. پيشگيري از اعتياد كودكان به مواد مخدر در مقايسه با بزرگسالان راحت تر است. چرا كه با قرار دادن آنها در محيطي امن و دور از مواد مخدر، احتمال مايل شدن آنها به اعتياد بسيار پايين مي‌آيد. از طرفي مي‌توان با آنها در اين مورد صحبت كرده و حتي كمي آنها را ترساند. والدين و محيط هاي آموزشي مي‌توانند نقش بسزايي در اين مورد داشته باشند.

درمان اعتياد كودكان به مواد مخدر

 

داشتن كودك معتاد به مواد مخدر براي هر پدر و مادر غير معتاد يك كابوس محسوب مي‌شود. اما با توجه به وضعيت سطح دسترسي كودكان و وجود محيط‌هاي نامناسب ممكن است هر كودكي گرفتار دائم اعتياد شود. مطالعات در زمينه درمان اعتياد كودكان به مواد مخدر نشان داده كه ميزان موفقيت درمان در كودكان به نسبت بزرگسالان بسيار بيشتر است.

خوشبختانه كودكان به نسبت بزرگسالان به مقدار كمتري با وسوسه مصرف دوباره مواجهه مي‌شوند بنابراين بازگشت به اعتياد پس از درمان كمتر اتفاق مي‌افتد و حتي در مواردي به صفر مي‌رسد. 

درمان كودكان معتاد به مواد مخدر نيازمند وجود يك پزشك متخصص و روانشناس باتجربه در زمينه اعتياد است. درمان علائم جسماني اعتياد در كودكان همانند بزرگسالان است و عمدتاً از متادون استفاده مي‌شود. آنچه كه كودك در ارتباط با اين مسئله بايد ياد بگيرد اهميت پيشگيري و دوري از محيط‌هاي نامناسب و آسيب‌زاست. مشكلات و آسيب‌هاي رواني كه براي كودكان به وجود مي‌آيد نيازمند بررسي توسط يك روان‌شناس كودك مي‌باشد. 

سخن پاياني

به دليل اينكه كودكان معتاد هيچ اطلاعاتي در اين زمينه نداشته و نمي‌توانند به طور مستقل در اين مورد عمل كنند. والدين بايد به آنها كمك كنند. همچنين در اين سنين راحت تر مي‌توان از اعتياد آنها مطلع شد و همچنين از آن پيشگيري كرد. با اينكه گاهي اين خود والدين هستند كه كودك را در معرض چنين چيزي قرار مي‌دهند؛ اما بايد در اين مورد آگاهي كسب كرده و هم به خود و هم كودكان كمك كرد.

اعتياد كودكان به مواد مخدر درمانپذير بوده، اما احتمال بازگشت آن وجود دارد. به همين دليل بايد در اين مورد مراقبت هاي زيادي انجام گيرد. والدين مي‌توانند در اين دوران از يك مشاور كودك و نوجوان نيز كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد كودكان به مواد مخدر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

كودكان از چه سني مي‌توانند به مصرف مواد مخدر اعتياد پيدا كنند؟

كودكان ممكن است به صورت مادرزاد و يا در سال‌هاي بعد به دلايل مختلف درگير اعتياد شوند. در واقع سن مشخصي براي آن وجود ندارد و اعتياد كودكان به مواد مخدر در سني امكان پذير است.

آيا صحبت كردن درباره اعتياد با كودك كار درستي است؟

امروزه با توجه به پيشرفت‌هاي فضاي مجازي كودكان به اطلاعات مختلفي دسترسي دارند در نتيجه والدين نبايد نگران چشم و گوش باز شدن كودكشان در ارتباط با اعتياد شوند. بهتر است والدين خودشان در مورد اعتياد به مواد مخدر به اندازه كافي اطلاعات داشته باشند و با كودكشان به طور قاطع صحبت كنند تا اگر سوالي هم براي كودك پيش آمد از والدينش كمك بگيرد.

منبع: اعتياد كودكان به مواد مخدر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۲۹:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خانه سالمندان كرج چه امكاناتي بايد داشته باشد؟ پيدا كردن آدرس خانه سالمندان در كرج براي بسياري از افراد دشوار است، چرا كه مستقر كردن پدر، مادر يا يا عزيزي در اين مكان‌ها به خودي خود كار دشواري است، بنابراين پيدا كردن مكاني با شرايط مناسب بسيار خيلي از ما اهميت دارد. سنين سالمندي به دليل همراه بودن با برخي بيماري‌هاي جسمي و روحي، از دوره‌هاي حساس و در عين حال سختي مي‌باشد.

 

به همين دلايل گاه نگهداري از سالمند براي اطرافيان كار آساني نيست. اگر با تمامي چالش‌ها و قضاوت‌هايي كه در موردتان صورت گرفته؛ تصميم گرفته‌ايد از پدر و يا مادرتان در خانه سالمندان در كرج مراقبت كنيد؛ بهتر است علاوه بر موقعيت مكاني به ديگر فاكتورها همچون امكانات مركز، نحوه برخورد پرسنل، برنامه‌هاي روزانه و … نيز توجه داشته باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان كرج مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: خانه سالمندان كرج

معرفي خانه سالمندان كرج

گاهي شرايط جسمي و روحي سالمند، به گونه‌اي است كه نگهداري از او در منزل براي فرزندان سخت مي‌باشد؛ به همين دليل تصميم مي‌گيرند آن‌ها را به خانه سالمندان بسپارند. در مراكز نگهداري از سالمندان خدمات ويژه 24 ساعته توسط افراد مختصص به سالخوردگان ارائه مي‌شود كه بتوانند سلامت جسمي و روحي خود را به دست آورند و به زندگي‌شان ادامه دهند.

در واقع هدف از تاسيس خانه‌هاي سالمندان نيز افزايش كيفيت زندگي انسان‌هاي سالمند است تا بتوانند با افزايش سطح سلامتي خود زندگي بهتري داشته باشند.

خانه سالمندان از زيرمجموعه هاي سازمان بهزيستي است كه امكانات لازم را براي زندگي افراد سالخورده در بهترين شرايط فراهم مي‌آورند. 

دوره سالمندي و اهميت مراقبت در آن

در سنين سالمندي توانمندي افراد كاهش پيدا مي‌كند و ممكن است آن‌ها به بسياري از بيماري‌هاي جسمي و رواني نيز مبتلا شوند. همين موضوع علت اصلي نياز آن‌ها به مراقبت و نگهداري بيشتر است.

گاهي سالمندان به دليل كهولت سن و زوال عقل، دچار بيماري آلزايمز نيز مي‌شوند و همين موضوع نگهداري آن‌ها را براي فرزندان سخت‌تر مي‌كند.

يكي از موضوعات مهمي كه در سنين سالمندي بايد به آن توجه بيشتري شود؛ برقراري ارتباط عاطفي با سالمند مي‌باشد كه مانع از بروز افسردگي در او مي‌گردد. بنابراين بسيار مهم است كه سالمند در محيطي زندگي كند كه از آن رضايت دارد.

آدرس خانه سالمندان كرج

در جدول زير آدرس خانه سالمندان استان كرج را آورده‌ايم:

آسايشگاه سالمندان خجسته مهرشهر كرج، بلوار آزادي، كوچه هفتم شرقي پ10
خانه سالمندان كرج خردمند كرج شاهين ويلا، پشت مسجد امام حسين
خانه‌سالمندان فاطيمه كرج، خيابان حصار خط سه
آسايشگاه سالمندان ستايش كرج، باغستان، خيابان شبنم ها، شبنم دوم

انواع خدمات در خانه سالمندان كرج

در اغلب مراكز و خانه‌هاي سالمندان در سراسر كشور امكانات رفاهي لازم جهت زندگي كردن سالمندان فراهم است. پرستاران و پزشكان متخصص در اين مراكز آماده كمك و رسيدگي به سالمندان مي‌باشند. در ادامه به برخي از خدمات مهمي كه در خانه سالمندان ارائه مي‌شود؛ اشاره كرده‌‍‌ايم. 

  • ايجاد امكان اقامت دائم و موقت براي سالمند
  • رسيدگي به تغذيه صحيح و مناسب متناسب با سطح سلامت فرد
  • ارائه خدمات پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات توان‌بخشي و فيزيوتراپي
  • ارائه خدمات تفريحي
  • كار درماني و گفتاردرماني
  • و ….

مزاياي خانه سالمندان

در خانه سالمندان كرج پرسنل و كادر آموزش ديده و متخصص مشغول به فعاليت هستند كه ضمن رسيدگي به فعاليت‌هاي روزانه سالمند، از نظر پزشكي نيز او را زير نظر دارند.

رسيدگي‌هاي پزشكي و مراقبت‌هاي روزانه از سالمند مانع از بروز بيماري جديد در او مي‌شود و همينطور سبب بهبودي سريع او نيز خواهد شد.

از سويي ديگر افراد با اقامت در خانه سالمندان، با هم سن و سالان خود ارتباط برقرار مي‌كنند و اين گونه مي‌توانند تعاملات اجتماعي خود را با ديگران حفظ نمايند.

معايب خانه سالمندان

افراد مسن با قرار گرفتن در خانه سالمندان كرج، به دليل كاهش استقلال و همينطور داشتن مشكلات جسمي و روحي، دچار افسردگي مي‌شوند.

افراد با افزايش سن تمايل دارند باقي عمر خود را در كنار فرزندان و خانواده‌شان باشند و زندگي عادي و يكنواخت خانه سالمندان روحيه آن‌ها را تصعيف مي‌كند.

بنابراين حتي اگر تصميم داريد پدر و يا مادر خود را به خانه سالمندان ببريد، حتما در زمان‌هاي مناسب به ديدارشان برويد؛ چراكه دوري از فرزندان مي‌تواند شرايط سالمندان را بدتر كند. در صورتي كه آن‌ها احساس كنند از سوي فرزندان طرد شده‌اند اميد خود را به زندگي از دست مي‌دهند. 

استانداردهاي لازم براي خانه سالمندان

خانه‌هاي سالمندان به چندين طريق اداره مي‌شوند؛ برخي از مراكز خصوصي هستند و نسبت به مراكز دولتي و خيريه‌ها، داراي امكانات رفاهي بالاتري مي‌باشند و به عبارتي استانداردهاي بيشتري در آن‌ها رعايت شده است.

بايد اشاره كنيم كه استانداردهاي كلي خانه سالمندان در كرج توسط اداره بهزيستي مشخص مي‌گردد و حتما همه مراكز بايد آن را رعايت كنند. از مهم‌ترين استانداردهاي لازم در آسايشگاه سالمندان موارد زير مي‌باشد:

  • برخورداري از كادر پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات روان‌درماني به سالمندان
  • برخورداري از برنامه‌هاي تفريحي در تمامي مراكز
  • داشتن محيطي تميز و مناسب جهت اقامت افراد سالخورده
  • داشتن آسانسور جهت جابجايي سالمندان
  • و 

سخن آخر

اغلب افراد با مستقر شدن در خانه سالمندان كرج شرايط سختي را تجربه مي‌كنند و اين موضوع آن‌ها را آزار مي‌دهد. حتي اگر تصميم خود را گرفته‌ايد كه پدر و يا مادرتان را به خانه سالمندان كرج ببريد، سعي كنيد براي اين كار او را راضي كنيد و حتما رفتن به اين مراكز را با رضايت او انجام دهيد.

به پدر و يا مادر خود بگوييد كه خانه سالمندان را براي بهبود وضعيت جسماني و روحي او انتخاب كرده‌ايد و حتي با رفتن او به خانه سالمندان بيش از گذشته در كنارش هستيد و پس از مدتي او را نزد خود باز مي‌گردانيد. اينگونه پدر و يا مادرتان متوجه مي‌شود كه دليل تصميم شما بي‌علاقگي به آن‌ها نيست؛ بلكه قصدتان اين است كه شرايط مصاعدي را برايشان فراهم كنيد.

بردن پدر و مادر به اجبار و يا با فريب به خانه سالمندان كرج، باعث مي‌شود كه شما شرايط زندگي كردن را براي او سخت كنيد و او احساس كند كه فرزند ناسپاسي دارد. در صورتي كه در مورد نگهداري از والدين يا سالمندتان دچار سردرگمي هستيد، حتما از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان كرج مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: خانه سالمندان كرج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خانه سالمندان كرج،
موضوع:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۲۵:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مراكز مشاوره و روانشناس كودك اصفهان كدامند؟ در اين مراكز چه خدماتي در اختيار والدين و فرزندان قرار مي‌گيرد؟ مشاوره كودك يكي از انواع خدمات تخصصي روانشناسي است كه به موضوعات گسترده‌اي مي‌پردازد. از جمله اين موضوعات مي‌توان كمك به والدين براي حل مشكلات رفتاري كودك، تشخيص اختلالات روانشناختي دوره كودكي و انجام آزمون‌هاي مختلف براي بررسي عملكرد هوش را نام برد. در اين مقاله به معرفي بهترين مراكز مشاوره كودك اصفهان پرداخته‌ايم.

براي دريافت خدمات از بهترين روانشناس كودك اصفهان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني كودك و حضوري در اصفهان با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: بهترين روانشناس كودك اصفهان

مشاوره كودك اصفهان

دريافت خدمات مشاوره از روانشناس كودك اصفهان توسط مراكز و متخصصان مختلفي ارائه مي‌شود. اما والدين بايد نسبت به انتخاب درمانگر و مشاور براي فرزندشان دقت كافي به خرج دهند. چرا كه در صورت نابلد بودن و بي تجربگي درمانگر آسيب ها به مراتب جدي‌تر خواهد بود. بنابراين مراجعه به بهترين مراكز مشاوره و بررسي شايشتگي روانشناس كودك اصفهان ضرورت بيشتري پيدا مي كند.

روانشناس كودك اصفهان

مشاوره كودك در اصفهان از جمله خدمات تخصصي است كه توسط روانشناسان ارائه مي‌گردد. در اين نوع از مشاوره درمانگران موضوعات گسترده‌اي را بررسي مي‌كنند. از جمله مهم‌ترين موضوعاتي كه در جلسات توسط روانشناس كودك اصفهان مورد توجه قرار مي‌گيرند، مي‌توان به ترس‌ها و اضطراب‌هاي دوران كودكي نظير اضطراب جدايي، ترس از تاريكي، حيوانات و ساير موقعيت‌هاي خاص، نحوه تعامل كودك با محيط، هيجانات، ميزان توانايي ها و رشد اشاره كرد.

در نظر داشته باشيد كه خدمات روانشناس كودك تنها به زماني كه فرزندتان دچار مشكل روانشناختي شده اختصاص ندارد؛ بلكه شما براي مواردي نظير بهبود ارتباط والد فرزندي، يادگيري سبك تربيتي موثر، استعداديابي در كودك و ارزيابي هوش او نيز مي‌توانيد از خدمات روانشناس كودك اصفهان كمك بگيريد.

براي آشنايي به بهترين روش ها و سبك فرزندپروري كليك كنيد.

ويژگي هاي بهترين مراكز مشاوره و روانشناس كودك اصفهان

براي اينكه بفهميد يك مركز مشاوره از كيفيت مناسبي برخوردار است يا خير بايد چندين ملاك را در نظر بگيريد. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هاي يك مركز مشاوره خوب براي كودكان و نوجوانان بايد به موارد زير اشاره كرد.

1- برخورداري از متخصص حرفه‌اي در زمينه مشاوره كودك

يك مركز مشاوره خوب از افراد با تجربه و متخصص در حوزه كودك براي برگزاري جلسات مشاوره كمك مي‌گيرد. لازم به ذكر است متخصصين براي ارائه خدمات در اين حوزه بايد در يكي از گرايش‌هاي روانشناسي باليني، روانشناسي باليني كودك و نوجوان و يا روانشناسي كودكان استثنايي از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. همچنين بررسي سوابق تجربي، آموزشي و پژوهشي درمانگران مي‌تواند بينش خوبي در مورد ميزان صلاحيت و تخصص آن‌ها در اختيار شما قرار دهد.

2-روانشناس خوب كودك داراي مجوز رسمي از نهادهاي معتبر

نبود مجوز رسمي اين امكان را فراهم مي‌كند كه افراد غير متخصص به ارائه خدماتي بپردازند كه مهارت چنداني در آن ندارند. در حالي كه مراكز داراي مجوز رسمي تحت نظارت نهادهاي معتبر هستند و فعاليت‌هاي آن‌ها مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد. از همين رو مركز مشاوره‌اي كه براي بهبود وضعيت فرزندتان به آن مراجعه مي‌كنيد بايد حتما از سازمان بهزيستي يا سازمان نظام روانشناسي كشور پروانه فعاليت داشته باشد.

3-  داشتن تجهيزات كافي

برگزاري جلسات مشاوره با كودك فضاي متفاوتي را مي‌طلبد. اتاق درمان بايد محيط جذابي براي كودك بوده و از تجهيزات كافي براي بازي درماني برخوردار باشد. همچنين وجود تست‌ها و آزمون‌هاي مختلف استعداديابي و تعيين سطح هوش از جمله مواردي است كه وجود آن براي يك مركز مشاوره كودك ضروري است.

آدرس مراكز داراي روانشناس كودك در اصفهان

از جمله مراكزي كه به صورت تخصصي در اصفهان (به صورت آنلاين) به ارائه خدمات روانشناسي كودك مي‌پردازد به شرح زير است.

مركز مشاوره ذهن نو تهران ، خيابان فاطمي پ 19 واحد 6 02191002360
مركز مشاوره آواژه تهران، خيابان فاطمي، روبروي وزارت كشور خيابان يكم طباطبايي، پ8 02166419012

انواع جلسات مشاوره با كودك

جلسات مشاوره و روانشناس كودك اصفهان انعطاف پذيري بالايي دارند. اين جلسات مي‌توانند به صورت انفرادي با كودك، انفرادي با والدين و يا با حضور والد و كودك به طور همزمان برگزار شوند. در جلسات انفرادي با كودكان كم سن و سال، درمانگران براي تشخيص بهتر مشكلات اغلب از روش‌هاي مختلف بازي درماني كمك مي‌گيرند. چراكه بچه‌ها در جريان بازي راحت‌تر هيجانات خود را ابراز مي‌كنند. بازي‌هايي نظير نمايش و قرار گرفتن در نقش‌هاي مختلف به درمانگر كمك مي‌كند تا دنياي ذهني كودك در مورد محيط اطرافش را  بهتر بشناسد.

در مقابل در جلساتي كه با حضور والدين و كودك برگزار مي‌شود، روانشناس به طور مستقيم تعاملات ميان اعضاي خانواده را مورد بررسي قرار مي‌دهد و الگوهاي رفتاري نامناسب را شناسايي مي‌كند. سپس در مورد اين الگوها به والدين بازخورد داده و تمرين‌هايي جهت جايگزيني رفتار صحيح با الگوهاي تعاملي قبلي به آن‌ها ارائه مي‌نمايد.

چه زماني بايد از خدمات روانشناس كودك اصفهان كمك بگيريم؟

همانطور كه پيش‌تر اشاره شد جلسات مشاوره با كودك مي‌تواند بر موضوعات مختلفي تمركز يابد. هنگام مواجهه با هريك از موارد زير بهتر است از يك روانشناس متخصص در حوزه كودك يا نوجوان كمك بگيريد.

– درگيري كودك با مشكلات اضطرابي نظير ترس از غريبه‌ها، اضطراب جدايي، ترس از تاريكي و… 

– دچار بودن فرزند به اختلالات رفتاري و مشكلاتي نظير اختلال بيش فعالي- نقص توجه

– مواجه شدن كودك با آسيب‌ها و سوءاستفاده‌هاي جسمي و جنسي

– تمايل به كشف استعدادهاي كودك  در زمينه‌هاي مختلف

– ناتواني فرزند در برقراري ارتباط با همسالان

– وجود مشكلات تحصيلي و يادگيري 

– وجود تاخيرهايي در مسير رشد 

زمينه هاي كاري روانشناس كودك اصفهان

والدين مي‌توانند با مراجعه به مشاور و روانشناس كودك در مورد مشكلات متعدد كودك‌شان از آنان راهنمايي بگيرند. برخي از زمينه‌ها و مشكلاتي كه مشاور و روانشناس خوب كودك مي‌تواند به شما كمك كند به شرح زير مي باشد.

_بيماري‌هاي ژنتيكي
_ اختلالات عصبي رشدي
_استرس در كودكان
_وسواس در كودكان
_ افسردگي در كودكان
_اختلالات خوردن
_اختلالات رفتاري
_اختلالات يادگيري
_اختلالات دفعي
_آموزش تربيت كودك
_آموزش و تربيت جنسي كودكان
_كشف استعداد كودك از خدمات مركز مشاوره و روانشناس كودك اصفهان
_نشانه‌هاي سلامت نوزاد
_نوزاد تازه متولد شده
_بيماري‌هاي كودكان
_نيازهاي اوليه كودكان
_مشكلات دوران مدرسه
_رفتار با كودك
_ آموزش به كودكان
_نقش مادر و نقش پدر در تربيت فرزندان
و…

سخن آخر

مجموعه ذهن نو با سابقه چند ساله در حوزه مشاوره روانشناسي كودك به شما اين اطمينان را مي‌دهد كه خدمات مربوطه را با بالاترين كيفيت دريافت خواهيد كرد. شما مي‌توانيد از طريق تلفن و يا آنلاين با متخصصان روانشناس كودك اصفهان ارتباط برقرار كنيد. جلسات مشاوره در كوتاه ترين زمان و به راحت ترين شكل براي شما گذاشته مي‌شود.

براي دريافت خدمات از بهترين روانشناس كودك اصفهان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني كودك و حضوري در اصفهان با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: بهترين روانشناس كودك اصفهان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۲۱:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كارهاي بيهوده در محيط اطراف ما زياد هستند. برخي از افراد خود را ملزم به انجام تمام آنها مي‌كنند. در واقع اين موضوع دلايل زيادي دارد. اما كساني كه دچار وسواس و يا كمالگرايي هستند؛ نمي‌توانند شاهد كارهاي نيمه كاره در اطراف خود باشند. در واقع آنها تمايل دارند كه همه آنها با هم پيش برده و در همه زمينه ها موفق باشند. اما اين موضوع نه تنها كيفيت و بازدهي آنها را كاهش داده بلكه انرژي آنها را نيز مي‌گيرد. چرا كه برخي از كارها به طور كلي ارزش انجام دادن ندارند. اين موارد تنها وقت شما را مشغول كرده و در نهايت هيچ خروجي نيز ندارند. شايد آنها را تنها براي ارضاي نيازهاي رواني خود انجام مي‌دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كارهاي بيهوده مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: كارهاي بيهوده | جلوگيري از كارهاي عبث و بيهوده

كارهاي بيهوده

بايد در نظر بگيريد كه تنها 20 درصد كارهايي كه در يك روز انجام مي‌دهيم؛ در 80 درصد از موفقيت هاي ما نقش دارد. و اين موضوع به خوبي اهميت دوري از كارهاي بيهوه و همچنين ازدياد آنها را نشان مي‌دهد. افراد بايد نه تنها كيفيت وظايف خود را افزايش داده، بلكه آنها را محدود نيز بكنند.

با اينكه انجام برخي از كارها در طول روز اجتناب ناپذير است و حتي بخشي از وظايف ما محسوب مي‌شود؛ اما نبايد انرژي زيادي را براي آنها صرف كنيم. پس بهتر است كارهاي بيهوده را در زندگي روزمره خود شناسايي كرده و از انجام آنها به صورت مكرر خودداري كنيم.

انواع كارهاي بيهوده

با نگاهي كلي به كارهايي كه در طول روز انجام مي‌دهيم؛ متوجه بسياري از كارهاي بيهوده، خواهيم شد. همچنين براي اين كار مي‌توانيم نتايج و ماحصل كارهاي روزانه خود را نيز مورد بررسي قرار دهيم. برخي از اين كارها، شامل موارد زير مي‌شوند. 

🔶چك كردن تلفن همراه به صورت مكرر

يكي از مواردي كه افراد به صورت مكرر در مدت زمان كوتاهي انجام مي‌دهند؛  چك كردن تلفن همراه است. در واقع افراد به چك كردن تلفن همراه اعتياد پيدا كرده؛ و همواره اين رفتار را بدون دليل انجام مي‌دهند. برخي تصور مي‌كنند در طول روز اينكار زمان كمي را از آنها مي‌گيرد؛ اما وقتي چندبار در روز اينكار را انجام مي‌دهند؛ در پايان روز متوجه مي‌شوند كه زمان زيادي را به چك كردن تلفن همراه شان پرداخته‌اند.

🔶خوش بيني سمي براي بهتر شدن همه چيز

يكي ديگر از كارهاي بيهوده كه افراد انجام مي‌دهند؛ صبر كردن براي وقوع اتفاقات خوب و يا خوش بيني سمي است. برخي از افراد هيچ تلاشي نكرده و همواره منتظر اتفاقات خوب در زندگي خود هستند. صبر كردن براي وقتي است كه فرد كاري را انجام داده و حال منتظر نتيجه آن است. اما با صبر كردن به تنهايي، فقط وقت افراد تلف مي‌شود.

🔶انجام دادن كارهاي مختلف به صورت همزمان

اينكه افراد، چند كار را به صورت همزمان نيز انجام دهند؛ خود كار بيهوده ديگري است. شايد در همه آنها نيز بتوانند به خوبي عمل كنند؛ اما بازهم زمان و انرژي زيادي از آنها گرفته شده و به خود آسيب مي‌زنند. اين موضوع تمركز افراد را كاهش داده و همچنين گاهي اصلا نيازي به انجام برخي از كارها نيست. افراد بهتر است وظايف و كارهاي خود را اولويت بندي كرده و براي هريك زمان جداگانه اي اختصاص دهند.

🔶ايجاد وقفه در انجام يك كار

از طرف ديگر برخي از افراد در حين انجام يك كار، به صورت مداوم در آن وقفه مي‌‌اندازند. اين موضوع هم نه تنها كار بيهوده محسوب شده؛ بلكه تمركز افراد را نيز از بين مي‌برد. اين مورد از دلايل مختلفي نشات مي‌گيرد. براي مثال برخي دچار اختلال كمبود توجه بيش فعالي بوده به همين دليل نمي‌توانند براي مدت زمان طولاني بر روي يك كار تمركز كنند.

🔶بي نظمي

يكي ديگر از موانع براي انجام كارها به صورت موثر، بي نظمي است. اين بي نظمي گاهي در محيط بوده و در برخي موارد، در افكار افراد رخ مي‌دهد. هر دوي اين موضوعات منجر به اختلال در حواس و همچنين كارهاي بيهوده مي‌گردد. در واقع وقتي افراد در انجام كارهاي خود نظم ندارند؛ براي شروع گيج شده و نمي‌دانند بايد چه كاري را در اولويت قرار دهند.

راهكارهاي موثر در زمينه انجام كارهاي بيهوده

در مورد پيشگيري از بروز پيامدهاي كارهاي بيهوده و يا حتي انجام آنها، راهكارهاي مختلفي وجود دارد كه افراد مي‌توانند با استفاده از آنها از اتلاف وقت خود جلوگيري كنند. در اين قسمت به بررسي برخي از اين روش ها، مي‌پردازيم. 

🔷نه گفتن

در برخي از موارد، ديگران ما را مجبور به انجام كارهاي بيهوده مي‌كنند. به همين دليل با نه گفتن به موقع مي‌توانيم كارهاي خود را برنامه ريزي كرده و انرژي خود را صرف كارهاي مهم‌تري بكنيم. بهتر است همواره به برنامه و حتي احساسات خود اهميت داده و با توجه به آنها تصميم گيري كنيد. كمك كردن به ديگران خوب است؛ اما گاهي برخي از افراد خود را مجبور به انجام اين كار مي‌كنند.

🔷آينده نگري

بهتر است براي جلوگيري از انجام كارهاي بيهوده، كمي آينده نگر باشيد. در واقع اين موضوع را در نظر بگيريد كه اگر اينكار را انجام دهيد؛ آيا زمان كافي براي انجام كارهاي مهم تر داريد يا خير! اين موضوع مي‌تواند تا حد زيادي در مورد مديريت زمان و انرژي موثر بوده و از تصميم گيري هاي عجولانه جلوگيري كند. 

🔷كنارگذاشتن كمالگرايي

فراموش نكنيد كه انجام چندين كار با يكديگر به معني موفقيت و توانمندي شما نيست. برخي از افراد به دليل اينكه از انجام كارهاي بيهوده به طور همزمان احساس رضايت و خوشحالي مي‌كنند؛ اين روش را انجام مي‌دهند. اما بهتر است به جاي كميت بر كيفيت، تمركز كرده و كارهاي كمتري را با كيفيت بيشتري انجام دهيد.

🔷برنامه ريزي

قطعا يكي از موثرترين راه ها براي جلوگيري از انجام كارهاي بيهوده، برنامه ريزي است. وقتي افراد برنامه اي براي امور روزانه خود ندارند؛ شروع به انجام كارهاي پيش پا افتاده خود مي‌كنند. به همين دليل زمان را از دست داده و ديگر انرژي كافي نيز ندارند. به همين دليل بهتر است افراد همواره براي خود برنامه ريزي داشته و طبق آن پيش روند.

سخن پاياني

به طور كلي مديريت زمان و برنامه هاي روزانه، تا حد زيادي در مورد كارهاي بيهوده موثر بوده و به افراد كمك زيادي مي‌كنند. برخورداري از اين مهارت نياز به تمرين داشته و افراد بايد زماني را به آن اختصاص دهند. بهتر است افراد حجم اطلاعات ورودي به ذهن خود را كنترل و محدود كرده و در اين زمينه از يك روانشناس نيز كمك بگيرند. بهترين استفاده از زمان به معني انجام چندين كار نيست؛ بلكه بايد كيفيت آنها را نيز در نظر داشته و كمي صبور باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كارهاي بيهوده مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: كارهاي بيهوده | جلوگيري از كارهاي عبث و بيهوده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۱۶:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك شامل موارد زيادي مي‌شوند. در واقع شروع يك زندگي مشترك و موفقيت در آن مستلزم مسائل زيادي است كه دو طرف بايد به رعايت آنها پرداخته و در اين زمينه با يكديگر همكاري كنند. برخي از زوجين تنها از طرف مقابل خود انتظار برخي از رفتارها دارند و خود هيچ تلاشي نمي‌كنند. از طرفي تصور مي‌كنند كه بايد براي داشتن يك زندگي يا رابطه خود حتما بايد كارهاي خارق العاده اي انجام داد و يا علاقه كفايت مي‌كند. اما اين يك باور اشتباه است كه باعث بهم خوردن بسياري از روابط شده است. برخي از رفتارها و ايده ها، شايد بسيار ساده و پيش پا افتاده به نظر برسند؛ اما در واقع بسياري كليدي بوده و موثر هستند.

براي دريافت مشاوره در زمينه قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك كه بايد بدانيد

قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك

قبل از هر چيز، فراموش نكنيد كه نمي‌توان براي همه روابط شرايط يكساني در نظر گرفت و يا براي همه آنها يك نسخه واحد پيچيد. بلكه هميشه بايد با توجه به شرايط دو نفر و رابطه عمل كرد. بهتر است ديد واقعي و منطقي داشته و به نظرات و افكار يكديگر احترام بگذاريد. از طرفي به جاي استفاده از روش هاي پيچيده و حتي نامناسب كه ديگران پيشنهاد مي‌كنند؛ از يك متخصص كمك گرفته و از بروز مشكلات احتمالي جلوگيري كنيد.

برخي از افراد با استفاده از اين روش ها، با اينكه تلاش زيادي براي ساختن و بهبودي رابطه خود مي‌كنند؛ اما بازهم به نتيجه اي نرسيده و يا حتي دچار مشكلات بيشتري مي‌گردند.

برخي از قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك

همانطور كه گفته شد؛ قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك، زياد هستند. در واقع زوجين بايد با توجه به شرايط خود اين قوانين را پيدا كرده و از آنها استفاده كنند. در اين قسمت به توضيح برخي از اين روش ها مي‌پردازيم. 

💢حفظ ويژگي هاي زنانگي و مردانگي

يكي از اولين و پايه اي ترين قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك، حفظ ويژگي هاي اخلاقي مردانگي و زنانگي است. در برخي از رابطه ها نقش افراد تغيير كرده و يا حتي جا به جا مي‌شود. براي مثال زنان از خود رفتارهاي مردانه نشان داده و به روش درسي با همسر خود برخورد نمي‌كند. گاهي اين رابطه و زندگي مشترك اسن كه افراد را مجبور به بروز چنين رفتارهايي مي‌كند. به همين دليل بهتر است هر فردي فارغ از مشكلاتي كه در رابطه وجود دارد؛ مانند يك مرد يا زن رفتار كرده و به يكديگر كمك كنند.

💢اولويت دادن به همسر

فراموش نكنيد كه يكي از قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك، اولويت دادن به همسر است. بعد از شروع زندگي مشترك، نزديك ترين فرد به شما، همسر بوده و بايد بيشتر از هر فرد ديگري به او بها دهيد. حتي در صورت وجود فرزندان نيز در رابطه، بازهم بايد همسر خود توجه و محبت كافي داشته باشيد. برخي از افراد با گذشت مدت زماني از زندگي مشترك، ديگر به همسر خود توجه نكرده و به اصطلاح براي يكديگر عادي مي‌شوند. اما اين مي‌تواند يكي از آفات رابطه باشد.

💢تعهد و وفاداري

از طرفي نقش تعهد و وفاداري در مورد قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك، بر هيچكس پوشيده نيست. امروزه آمار خيانت به دلايل مختلفي در جوامع بالا رفته و نشان دهنده بي اهميتي افراد به اين موضوع است. اما فراموش نكنيد كه فردي كه اين ويژگي را ندارد در ساير روابط و فعاليت هاي خود مشكلات زيادي را تجربه مي‌كند. به همين دليل قبل از ورود به زندگي مشترك بايد از اين مورد اطمينان حاصل كنيد.

💢عدم قضاوت يكديگر

يكي ديگر از قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك، عدم قضاوت يكديگر است. همه افراد داراي نقاط ضعف و مشكلاتي هستند كه نبايد آنها را به صورت مداوم به آنها يادآوري كرد. اگر چنين رفتاري را با همسر خود داريد؛ بايد انتظار شنيدن ضعف هاي خود را نيز داشته باشيد. افراد در يك زندگي مشترك سالم با يكديگر صميمي بوده و مي‌توانند حتي در مورد ضعف هاي خود به راحتي حرف بزنند. همچنين نيازي به دلسوزي و نقش بازي كردن هم نيست.

💢داشتن اهدافي مشترك

اين مشتركات است كه افراد را به يكديگر نزديك مي‌كند. اما يكي از قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك، داشتن اهداف و حتي مسير مشترك است. برخي از زوجين در ابتدا به اين موضوع اهميت نداده و تصور مي‌كنند علاقه كافي است. اما بعد از ازدواج متوجه اهميت اين موضوع مي‌گردند. چرا كه گاهي اين مورد حتي مي‌تواند به جدايي دو نفر منجر گردد. براي مثال يكي از آنها قصد مهاجرت داشته و ديگري علاقه اي به اينكار ندارد. به همين دليل مجبور هستند تا راه خود را از يكديگر جدا كنند.

💢اعتماد و صداقت

قطعا صداقت يكي از مهم ترين قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك است. در يك زندگي مشترك، افراد بايد همه چيز را با يكديگر در ميان گذاشته و چيزي را پنهان نكنند. از طرفي اين موضوع مستلزم داشتن اعتماد به ديگري نيز هست. اين موارد در جنبه هاي مختلفي از زندگي مشترك تاثير دارند. اما به طور كلي وقتي زوجين به يكديگر اعتماد داشته باشند؛ يعني خير و صلاح يكديگر را مي‌خواهند و موفقيت و خوشحالي ديگري، مثل بروز حس رضايت در خودشان است.

قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك با مردان

در ابتدا بايد بگوييم كه برخي از قوانين ساده اما حياتي زندگي مشترك رابطه تنگاتنگي با جنسيت افراد دارند. برخي از آنها به عنوان سياست ياد مي‌كنند. اما به هر حال روش هاي كاربردي و تاثيرگذاري هستند كه چه زنان و چه مردان مي‌توانند از آنها استفاده كنند. در زندگي مشترك با مردان، نبايد نقش مادر او را به عهده بگيريد؛ بلكه بايد مانند يك همسر رفتار كرده رفتار و افكارش كاملا به روز است.

از طرفي مردانگي طرف مقابل را جدي گرفته و براي شغل و حرفه او ارزش قائل شويد. در شناسايي و ديدن جزييات به او كمك كرده و به او احساس آرامش و امنيت بدهيد.

قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك با زنان

از طرفي زنان هم نياز به مشاهده تلاش مردان در جهت استفاده از قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك را دارند. به همين دليل به نيازها و خواسته هاي آنان توجه كرده و مرز بين توجه و كنترلگري را بشناسيد. از طرفي به او احساس قدرت و آزادي عمل داده و قدردان زحمات او باشيد.

توانايي شنوندگي را در خود تقويت كرده و همچنين قدرت حافظه خود را در رابطه او بالا ببريد. زنان بسيار حساس بوده و به مسائل بيشتري اهميت مي‌دهند. به همين دليل بايد در رابطه با آنها محتاطانه تر عمل كرد. 

سخن پاياني

همانطور كه مشاهده كرديد؛ اين قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك، نه تنها برايتان هزينه اي ندارد؛ بلكه با كمي تلاش و انرژي مي‌توان نتايج فوق العاده آنها را در رابطه مشاهده كرد. البته هر دو نفر بايد در اين مورد تلاش كرده و حتي از يك مشاور زوج درمانگر نيز كمك بگيرند.

اين روش ها تنها رابطه را براي مدت زمان طولاني تري حفظ مي‌كنند بلكه باعث بالارفتن كيفيت آن و يا بهبود سلامت روان خود افراد را نيز مي‌گردد. به همين دليل داشتن اطلاعاتي در اين زمينه و استفاده از آنها بسيار اهميت دارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: قوانين ساده اما حياتي براي زندگي مشترك كه بايد بدانيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۴:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خانه سالمندان تهران چه امكاناتي دارد؟ پيدا كردن آدرس خانه سالمندان در تهران براي بسياري از افراد دشوار است، چرا كه مستقر كردن پدر، مادر يا يا عزيزي در اين مكان‌ها به خودي خود كار دشواري است، بنابراين پيدا كردن مكاني با شرايط مناسب بسيار خيلي از ما اهميت دارد. سنين سالمندي به دليل همراه بودن با برخي بيماري‌هاي جسمي و روحي، از دوره‌هاي حساس و در عين حال سختي مي‌باشد. به همين دلايل گاه نگهداري از سالمند براي اطرافيان كار آساني نيست. اگر با تمامي چالش‌ها و قضاوت‌هايي كه در موردتان صورت گرفته؛ تصميم گرفته‌ايد از پدر و يا مادرتان در خانه سالمندان در تهران مراقبت كنيد؛ بهتر است علاوه بر موقعيت مكاني به ديگر فاكتورها همچون امكانات مركز، نحوه برخورد پرسنل، برنامه‌هاي روزانه و … نيز توجه داشته باشيد.

فهبراي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان تهران مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: خانه سالمندان تهران

معرفي خانه سالمندان تهران

گاهي شرايط جسمي و روحي سالمند، به گونه‌اي است كه نگهداري از او در منزل براي فرزندان سخت مي‌باشد؛ به همين دليل تصميم مي‌گيرند آن‌ها را به خانه سالمندان تهران بسپارند. در مراكز نگهداري از سالمندان خدمات ويژه 24 ساعته توسط افراد مختصص به سالخوردگان ارائه مي‌شود كه بتوانند سلامت جسمي و روحي خود را به دست آورند و به زندگي‌شان ادامه دهند.

در واقع هدف از تاسيس خانه‌هاي سالمندان نيز افزايش كيفيت زندگي انسان‌هاي سالمند است تا بتوانند با افزايش سطح سلامتي خود زندگي بهتري داشته باشند.

خانه سالمندان تهران از زيرمجموعه هاي سازمان بهزيستي است كه امكانات لازم را براي زندگي افراد سالخورده در بهترين شرايط فراهم مي‌آورند. 

دوره سالمندي و اهميت مراقبت در آن

در سنين سالمندي توانمندي افراد كاهش پيدا مي‌كند و ممكن است آن‌ها به بسياري از بيماري‌هاي جسمي و رواني نيز مبتلا شوند. همين موضوع علت اصلي نياز آن‌ها به مراقبت و نگهداري بيشتر است.

گاهي سالمندان به دليل كهولت سن و زوال عقل، دچار بيماري آلزايمز نيز مي‌شوند و همين موضوع نگهداري آن‌ها را براي فرزندان سخت‌تر مي‌كند.

يكي از موضوعات مهمي كه در سنين سالمندي بايد به آن توجه بيشتري شود؛ برقراري ارتباط عاطفي با سالمند مي‌باشد كه مانع از بروز افسردگي در او مي‌گردد. علارغم امكانات در خانه سالمندان تهران، بسيار مهم است كه سالمند در محيطي زندگي كند كه از آن رضايت دارد. 

آدرس خانه سالمندان تهران

در جدول زير آدرس خانه سالمندان تهران را آورده‌ايم.

مركز نگهداري سالمندان پرهام خيابان ولي عصر – نرسيده به پل پارك وي – كوچه تورج – پلاك ۲۰
مركز نگهداري سالمندان صبا جردن – خيابان گل آذين – پلاك ۳۸
مركز نگهداري سالمندان پارسايان سعادت آباد – ميدان كاج – خيابان علامه طباطبائي – خيابان 18 متري شرقي – پلاك80
مركز نگهداري سالمندان  شايستگان ازگل – ضلع شرقي ميدان ازگل – پلاك۴۰
مركز نگهداري سالمندان پرنيان شهرك غرب فار 4 – خيابان فلامك شمالي – خيابان دوم – پلاك7
مركز نگهداري سالمندان شفا ونك – ملاصدرا – اتوبان كردستان بعداز پل روگذر همت – خيابان شهيد آقا علي‌خاني – پلاك 7
مركز نگهداري سالمندان فرزانگان شهرك غرب فاز5 – خيابان سيماي تپ گذر بهمن – پلاك 1799
مركز نگهداري سالمندان فرهيختگان بلوار ميرداماد – نرسيده به ميدان محسني – خيابان حصاري يا رازان جنوبي – كوچه يكم – پلاك 2
خانه سالمندان تهران كيميا سعادت آباد – بالاتر از ميدان كاج – كوچه عبقري – پلاك 15
مركز نگهداري سالمندان مهر ورزان ولنجك – خيابان هفدهم – پلاك 28
خانه سالمندان تهران مهركيان بزرگراه صدر – خيابان قلندري شمالي – كوچه چهاردهم – پلاك10
مركز نگهداري سالمندان نسيم خيابان آفريقا ـ خيابان بابك مركزي ـ پلاك 8
مركز نگهداري سالمندان نگين شهر محموديه ـ خيابان تيرـ پلاك 36
مركز نگهداري سالمندان نيكان پايين تر از نوبنياد ـ بهارستان نهم ـ پلاك 8
مركز نگهداري سالمندان هستي خيابان توانير – خيابان نظامي گنجوي – خيابان خويشان
مركز نگهداري سالمندان يارين پاسداران، دروس، خيابان يارمحمدي، بن بست نامدار، پلاك ۵
مركز نگهداري سالمندان آلفا طب سعادت آباد، ميدان كاج، خيابان پنجم، پلاك ۶، واحد ۱۶
مركز نگهداري سالمندان ايران مهر شهرك غرب، خيابان هرمزان، خيابان پيروزان جنوبي، خيابان دهم، فرعي فروردين، پلاك ۶
مركز نگهداري سالمندان بزرگمهر تجريش ، خيابان زعفرانيه ، نبش مقدس اردبيلي كوچه الف پلاك ۴
مركز نگهداري سالمندان آراد فرمانيه خيابان عليرضا بازدار(كامرانيه شمالي) پلاك ۲۳
مركز نگهداري سالمندان كهريزك – ش. 12 خيابان شهيد رجايي – ميدان مدائن – ايستگاه بانك
مركز نگهداري سالمندان كهريزك – ش. 2 خيابان  ولي عصر – ابتداي پل اميربهادر – روبروي بانك ملي – شماره 915
مركز نگهداري سالمندان
كهريزك – ش. 1
خيابان ولي عصر – نرسيده به ميدان تجريش – باغ فردوس – كوچه ستاره – پلاك 1
مركز نگهداري سالمندان كهريزك – مركزي ابتداي مفتح شمالي – ابتداي خيابان شهيد ملايري پور – پلاك 106
خانه سالمندان تهران دوستي خيابان كارگر جنوبي- بعد از تقاطع خيابان جمهوري- كوچه ايرم- پلاك 8 – واحد 13
مركز نگهداري سالمندان آيت اله اشرفي اصفهاني خيابان انقلاب – پيچ شميران – توانبخشي آيت اله اشرفي اصفهاني
مركز نگهداري سالمندان سوسه مايريك (مادر) خيابان بهار شيراز- كوچه لواساني- پلاك 4
مركز نگهداري سالمندان كهريزك – ش. 5 خيابان جمهوري – بين خيابان گلشن و باستان – نبش كوچه نوري – پلاك 654
مركز نگهداري سالمندان ياران عاطفه خيابان طالقاني – چهارراه ملك‌ الشعراء – قسمت شمالي چهارراه – ايران يك – طبقه دوم- واحد 1
مركز نگهداري سالمندان پيام عاطفه خيابان مطهري- مقابل خيابان اميراتابك- س نقش طاووس- واحد ۲
مركز نگهداري سالمندان همراز زندگي ميدان فاطمي – ابتداي خيابان جويبار – كوچه ميرهادي شرقي –  پلاك 23 – واحد 15
مركز نگهداري سالمندان كمال ميدان هفت تير- خيابان بهار شمالي – كوچه طباطبايي – بن بست فيروزآبادي – پلاك1
آسايشگاه كهريزك – مركزي تهران، منطقه 7، محله باغ صبا – سهروردي، مفتح (روزولت) شمالي، نبش خيابان ملايري پور، پ. 110
مركز نگهداري سالمندان زرتشتي خيابان استاد نجات الهي – خيابان اراك – پلاك 13
مركز نگهداري سالمندان ارتودوكس روس خيابان شهيد دكتر مفتح – كوچه عطارد – پلاك 2
مركز نگهداري سالمندان چيلويانس خيابان سيدجمال الدين اسدآبادي – خيابان 21 – خيابان شهيد اميرتهراني – پلاك 32
مركز نگهداري سالمندان توحيد ميدان توحيد – نصرت غربي – بعد از سه راه خوش – نبش زاهدي – پلاك 137
مركز نگهداري سالمندان حضرت مريم خيابان جمهوري – روبروي سينما حافظ – كوچه عليپور كرمي – پلاك 33
آسايشگاه سالمندان كمال تهران، منطقه 6، محله جهاد، ميدان جهاد (فاطمي)، خيابان بيستون، كوچه 2/1، پلاك 53
آسايشگاه سالمندان گلبرگ تهران، نارمك، خيابان سمنگان، خيابان ربيعي، پلاك 3
خانه سالمندان تهران شبانه روزي نورا تهران، منطقه 5، محله فردوس، بلوار فردوس شرق، خيابان حسن آباد، كوچه نهم، پلاك 3
خانه سالمندان آنوشا تهران، منطقه 22، محله گلستان، شهرك گلستان (راه آهن)، بلوار اميركبير، بلوار گلها، خيابان ياس 4، پلاك 50
آسايشگاه كهريزك – دفتر جمهوري تهران، منطقه 11، محله جمهوري، جمهوري، بين خيابان باستان و گلشن، نبش كوچه نوري، پ. 1454
آسايشگاه كهريزك – دفتر فردوسي تهران، منطقه 12، محله فردوسي ، فردوسي، پاساژ نيكان، پ. 406
آسايشگاه كهريزك – دفتر سعادت آباد تهران، منطقه 2، محله سعادت آباد، سعادت آباد، خ. سرو شرقي، خ. سوم، مجتمع تجاري كاج
آسايشگاه كهريزك – دفتر اميريه تهران، منطقه 11، محله اميريه، ولي عصر، پل اميربهادر، پ. 661
آسايشگاه كهريزك – دفتر باغ فردوس تهران، منطقه 1، محله باغ فردوس، ولي عصر، باغ فردوس، ك. طوس، ك. ستاره، پ. 3
خانه سالمندان تهران كهريزك – دفتر پيروزي تهران، منطقه 14، محله صد دستگاه، پيروزي، سه راه سليمانيه، روبروي ساختمان مخابرات، نبش كوچه شهابي نشاط، پ. 690
آسايشگاه كهريزك – دفتر شهيدرجايي تهران، منطقه 16، محله علي آباد و نازي آباد شرقي، رجايي، روبروي ميدان مداين، نبش كوچه فرهادي كيا، پ. 289
آسايشگاه كهريزك – دفتر قلهك تهران، منطقه 3، محله زرگنده، شريعتي، زرگنده، روبروي باغ سفارت انگليس، پ. 1642
آسايشگاه كهريزك – دفتر نامجو تهران، منطقه 7، محله خواجه نظام الملك، م. نامجو (گرگان)، نبش كوچه زلفعلي الهي، پ. 990
موسسه آرامش مهر ايرانيان تهران، منطقه 2، محله صادقيه – آرياشهر، فلكه دوم صادقيه (آرياشهر)، خ. مرودشت، پ. 24، واحد 1
آسايشگاه سالمندان پناه تهران، منطقه 6، فاطمي، روبروي وزارت كشور، خ.ميرزاي بي غش (چهارم)، ك. رامين، پ. 10
آسايشگاه سالمندان كهريزك – دفتر اكباتان تهران، منطقه 5، محله اكباتان، شهرك اكباتان، فاز 2، مجتمع تجاري گل هاي جنوبي، طبقه همكف
خانه سالمندان تهران موج نو تهران، منطقه 4، محله تهرانپارس غربي، تهران پارس، بين فلكه دوم و سوم، 184 شرقي، بين مظفري و سجده اي، پلاك 32
آسايشگاه سالمندان نورسته تهران، منطقه 1، محله امام زاده قاسم، باهنر (نياوران)، خ. مقدسي (مژده)، نبش كوچه مبارزين، پ. 82
آسايشگاه سالمندان ابن سينا (خصوصي تهران، منطقه 21، محله باشگاه نفت، تهرانسر، بلوار لاله، پ. 147
آسايشگاه سالمندان بانوان نيكوكار تهران، منطقه 1، محله باغ فردوس، ولي عصر، باغ فردوس، ك. ستاره، پ. 3
آسايشگاه سالمندان پيران تهران، منطقه 7، محله نظام آباد، دماوند، نرسيده به ميدان امام حسين، ك. عاشقباه، پ. 2
آسايشگاه سالمندان حضرت مريم – اقليت ها تهران، منطقه 12، محله بهارستان، جمهوري، بين خيابان صف و ظهيرالاسلام، ك. كرمي، پ. 33
خانه سالمندان تهران دادخواه (خصوصي) تهران، منطقه 4، محله مهران، خواجه عبداله انصاري، ك. 5، پ. 1
آسايشگاه سالمندان فرزانگان (خصوصي) تهران، منطقه 2، محله ايوانك، شهرك قدس (غرب)، خ. سيماي ايران، خ. پنجم، گذربهمن، پ. 1799
آسايشگاه كهريزك – دفتر بلوار ابوذر تهران، منطقه 14، محله ابوذر، بلوار ابوذر، پايين تر از پل دوم، ك. علي مراديان، پ. 28
آسايشگاه سالمندان كيلويان – اقليت ها تهران، منطقه 6، محله يوسف آباد، سيدجمال الدين اسدآبادي (يوسف آباد)، خ. 21، خ. تهراني واحد، پ. 32
آسايشگاه سالمندان مهرورزان تهران، منطقه 1، محله ولنجك، ولنجك، خ. هفدهم، پ. 28
آسايشگاه سالمندان يهودي تهران، منطقه 7، محله نظام آباد، دماوند، نرسيده به ميدان امام حسين، ك. عاشقباه، پ. 2
آسايشگاه سالمندان ستارگان تهران، منطقه 3، محله زرگنده، شريعتي، جنب ايستگاه مترو قلهك، ك. خليل پور، پ. 10
آسايشگاه كهريزك – دفتر پاساژ قائم تهران، منطقه 12، محله بازار، 15 خرداد، بازار بزرگ، ك. حمام چال، پاساژ قائم، ط. اول
آسايشگاه سالمندان گورك مقدس – اقليت ها تهران، منطقه 12، محله سنگلج، وحدت اسلامي، بازارچه طرخاني، ك. مغفوري
آسايشگاه سالمندان والا تهران، منطقه 1، بزرگراه ارتش، شهرك نفت، بلوار آبادان، خ. خارك، خارك چهارم، پ. 14
مهد سالمندان ياس تهران، منطقه 2، ستارخان، داخل نيروگاه برق آلستوم
آسايشگاه سالمندان مهر پويا تهران، منطقه 4، فلكه سوم تهرانپارس، خ. 192 شرقي (حسنلو)، پ. 44
خانه سالمندان تهران طليعه مهر تهران، منطقه 3، محله زرگنده، خيابان دستگردي (ظفر)، خيابان فريد افشار، خيابان دليري (آرش شرقي)، كوچه فرهنگ، پلاك 9
آسايشگاه سالمندان شرق تهران تهران، منطقه 8، تهرانپارس، ضلع غربي فلكه اول، خ. رشيد
آسايشگاه سالمندان صدرا تهران، منطقه 8، تهرانپارس، فلكه اول، خ. رشيد جنوبي، خ.احمدي (138 غربي)، پ. 87
آسايشگاه كهريزك – دفتر بلوار فردوس تهران، منطقه 5، محله فردوس، بلوار فردوس، خ. وفا آذرجنوبي، روبروي ورزشگاه برادران خادم، كيوسك كهريزك
آسايشگاه كهريزك – دفتر بلوار فردوس تهران، منطقه 5، محله فردوس، بلوار فردوس، خ. وفا آذرجنوبي، روبروي ورزشگاه برادران خادم، كيوسك كهريزك
آسايشگاه كهريزك – دفتر بهشت زهرا تهران، منطقه 20، جاده قديم قم، سازمان بهشت زهرا، سالن متوفيات
مركز سالمندان فرمانيه تهران، منطقه 1، فرمانيه شرقي، چهارراه فرمانيه، پشت ساختمان كشتيراني، نبش نارنجستان هشتم، پ. 1

انواع خدمات در خانه سالمندان تهران

در اغلب مراكز و خانه‌هاي سالمندان در سراسر كشور امكانات رفاهي لازم جهت زندگي كردن سالمندان فراهم است. پرستاران و پزشكان متخصص در اين مراكز آماده كمك و رسيدگي به سالمندان مي‌باشند. در ادامه به برخي از خدمات مهمي كه در خانه سالمندان تهران ارائه مي‌شود؛ اشاره كرده‌‍‌ايم. براي آشنايي با معايب و مزاياي خانه سالمندان كليك كنيد.

  • ايجاد امكان اقامت دائم و موقت براي سالمند
  • رسيدگي به تغذيه صحيح و مناسب متناسب با سطح سلامت فرد
  • ارائه خدمات پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات توان‌بخشي و فيزيوتراپي
  • ارائه خدمات تفريحي
  • كار درماني و گفتاردرماني
  • و ….

مزاياي خانه سالمندان

در خانه سالمندان تهران پرسنل و كادر آموزش ديده و متخصص مشغول به فعاليت هستند كه ضمن رسيدگي به فعاليت‌هاي روزانه سالمند، از نظر پزشكي نيز او را زير نظر دارند.

رسيدگي‌هاي پزشكي و مراقبت‌هاي روزانه از سالمند مانع از بروز بيماري جديد در او مي‌شود و همينطور سبب بهبودي سريع او نيز خواهد شد.

از سويي ديگر افراد با اقامت در خانه سالمندان تهران، با هم سن و سالان خود ارتباط برقرار مي‌كنند و اين گونه مي‌توانند تعاملات اجتماعي خود را با ديگران حفظ نمايند.

معايب خانه سالمندان

افراد مسن با قرار گرفتن در خانه سالمندان تهران، به دليل كاهش استقلال و همينطور داشتن مشكلات جسمي و روحي، دچار افسردگي مي‌شوند.

افراد با افزايش سن تمايل دارند باقي عمر خود را در كنار فرزندان و خانواده‌شان باشند و زندگي عادي و يكنواخت خانه سالمندان تهران روحيه آن‌ها را تضعيف مي‌كند.

بنابراين حتي اگر تصميم داريد پدر و يا مادر خود را به خانه سالمندان ببريد، حتما در زمان‌هاي مناسب به ديدارشان برويد؛ چراكه دوري از فرزندان مي‌تواند شرايط سالمندان را بدتر كند. در صورتي كه آن‌ها احساس كنند از سوي فرزندان طرد شده‌اند اميد خود را به زندگي از دست مي‌دهند.

استانداردهاي لازم براي خانه سالمندان تهران

خانه‌هاي سالمندان به چندين طريق اداره مي‌شوند؛ برخي از مراكز خصوصي هستند و نسبت به مراكز دولتي و خيريه‌ها، داراي امكانات رفاهي بالاتري مي‌باشند و به عبارتي استانداردهاي بيشتري در آن‌ها رعايت شده است. 

بايد اشاره كنيم كه استانداردهاي كلي خانه سالمندان در تهران توسط اداره بهزيستي مشخص مي‌گردد و حتما همه مراكز بايد آن را رعايت كنند. از مهم‌ترين استانداردهاي لازم در آسايشگاه سالمندان موارد زير مي‌باشد:

  • برخورداري از كادر پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات روان‌درماني به سالمندان
  • برخورداري از برنامه‌هاي تفريحي در تمامي مراكز
  • داشتن محيطي تميز و مناسب جهت اقامت افراد سالخورده
  • داشتن آسانسور جهت جابجايي سالمندان
  • و …

سخن آخر

اغلب افراد با مستقر شدن در خانه سالمندان شرايط سختي را تجربه مي‌كنند و اين موضوع آن‌ها را آزار مي‌دهد. حتي اگر تصميم خود را گرفته‌ايد كه پدر و يا مادرتان را به خانه سالمندان ببريد، سعي كنيد براي اين كار او را راضي كنيد و حتما رفتن به اين مراكز را با رضايت او انجام دهيد.

به پدر و يا مادر خود بگوييد كه خانه سالمندان را براي بهبود وضعيت جسماني و روحي او انتخاب كرده‌ايد و حتي با رفتن او به خانه سالمندان تهران بيش از گذشته در كنارش هستيد و پس از مدتي او را نزد خود باز مي‌گردانيد. اينگونه پدر و يا مادرتان متوجه مي‌شود كه دليل تصميم شما بي‌علاقگي به آن‌ها نيست؛ بلكه قصدتان اين است كه شرايط مصاعدي را برايشان فراهم كنيد.

بردن پدر و مادر به اجبار و يا با فريب به خانه سالمندان، باعث مي‌شود كه شما شرايط زندگي كردن را براي او سخت كنيد و او احساس كند كه فرزند ناسپاسي دارد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان تهران مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: خانه سالمندان تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خانه سالمندان تهران،
موضوع:
[ ۱۰ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۱:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا به دنبال مراكز آزمايش ازدواج تبريز مي‌گرديد؟ آيا از هدف اين آزمايش و نتيجه‌اي كه به دست مي‌آيد اطلاعي داريد؟ در آزمايش ازدواج نمونه‌هاي خون از زن و مرد گرفته مي‌شود و بر اساس زمينه‌هاي ژنتيكي نهفته احتمال بروز تالاسمي در فرزندان مشخص مي‌گردد. با اين حال شما براي دريافت اطلاعات بيشتر در مورد ساير بيماري‌هاي ژنتيكي قابل توارث يا اطمينان از سلامت خود و همسرتان از نظر مبتلا بودن به انواع بيماري‌ها مي‌توانيد آزمايش‌هاي اختياري و جانبي ديگري را نيز انجام دهيد.

در صورتي كه در تبريز زندگي مي‌كنيد و به دنبال اطلاعات بيشتر در مورد مراكز آزمايش ازدواج در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين بهره بردن از مشاوره ازدواج در كنار انجام آزمايش‌ها مي‌تواند خيال شما را بابت ازدواج راحت تر كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس مراكز آزمايش ازدواج تبريز مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: آدرس مراكز آزمايش ازدواج تبريز و استان آذربايجان شرقي

اقدامات قبل از ازدواج در مراكز آزمايش ازدواج تبريز

ازدواج يكي از مهم‌ترين انتخاب‌هاي افراد در زندگي است. همه انسان‌ها دوست دارند زندگي خوبي را براي خود رقم بزنند و بهترين انتخاب‌ها را داشته باشند. براي اينكه افراد شتاب زده عمل نكنند و بهترين تصميم گيري را در فرايند ازدواج خود داشته باشند توصيه مي‌شود كه قبل از ازدواج يكسري اقدامات را انجام دهند تا بتوانند عواملي نظير ميزان سلامت جسماني، سلامت رواني و ويژگي‌هاي روان شناختي شريك زندگي شان را بسنجند و در نهايت با ديد بازتر و آگاهانه‌تر تصميم بگيرند.

ما در ادامه به فرايندهاي مختلفي كه بايد در اين زمينه انجام بگيرد اشاره كرده‌ايم. در نظر گرفتن اين فرايندها به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد ازدواج موفق‌تري داشته باشيد و در آينده با مشكل كم‌تري روبه‌رو شويد. 

كمك گرفتن از مشاوره پيش از ازدواج

كمك گرفتن از يك روانشناس و پيگيري جلسات مشاوره پيش از ازدواج به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد به شناخت بيشتري در مورد روحيات يكديگر دست يابيد. همچنين با افزايش بينش نسبت به نيازها و معيارهاي خود به اين نتيجه مي‌رسيد كه چقدر مي‌توانيد با فرد مقابل خود سازگار شده و در طول زندگي مشترك در كنار او احساس رضايت و تفاهم داشته باشيد.

روانشناس براي اينكه بتواند اطلاعات دقيق‌تري در مورد ويژگي‌هاي شخصيتي و رفتاري هريك از شما ارائه دهد ممكن است از آزمون‌هاي شخصيتي و ساير تست‌هاي روان شناختي در كنار جلسات مشاوره كمك بگيرد.

انجام آزمايش‌هاي مرتبط با سلامتي در مراكز آزمايش ازدواج تبريز

علاوه بر اينكه افراد نياز دارند در مورد ويژگي‌هاي رواني و رفتاري يكديگر اطلاعات كسب كنند حق دارند در مورد ميزان سلامت جسماني فرد مقابل نيز به شناخت بيشتري دست يابند و احتمال بروز مشكلات ژنتيكي براي فرزندان را از قبل بدانند. از همين رو شما مي‌توانيد اقداماتي نظير انجام آزمايش‌هاي ژنتيك، آزمايش ايدز، هپاتيت و … را قبل از ازدواج در دستور كار خود قرار دهيد.

البته در برخي فرهنگ‌ها درخواست آزمايش‌هايي نظير ايدز ممكن است نوعي توهين برداشت شود و باعث بروز واكنش نامناسب در طرف مقابل شود. در اين شرايط ابتدا لازم است آمادگي لازم را در فرد ايجاد نماييد، درخواست خود را در يك موقعيت متناسب مطرح كنيد و يا از مشاور خود بخواهيد تا در مورد اين بيماري‌ها اطلاعاتي را در اختيارتان قرار دهد تا زمينه و آمادگي لازم براي انجام تست آن‌ها در هردوي شما ايجاد شود

آدرس مراكز آزمايش ازدواج تبريز

مركز آزمايش ازدواج هفتم تير تبريز، خيابان منجم، نرسيده به چهارراه ناصر
مركز آزمايش ازدواج ابن سينا 2 تبريز، خيابان آزادي، سه راهي گلگشت، ساختمان بهاران، طبقه سوم
مركز آزمايش ازدواج بيروني تبريز، خيابان ۱۷ شهريور، مجتمع پزشكي سپيد
مركز آزمايش ازدواج رحماني تبريز، ۱۷ شهريورجديد، روبروي برج آذربايجان
مركز آزمايش ازدواج پزشكي بنيادي-تبريز تبريز، خيابان آزادي، سه راه گلگشت، پشت ساختمان پارك علم وفن آوري
مركز آزمايش ازدواج جهاد دانشگاهي تبريز تبريز، خيابان آزادي، روبروي گلگشت، نرسيده به اداره گازشهرستان تبريز
مركز آزمايش ازدواج محدث اردبيلي تبريز، خيابان آزادي، روبروي پمپ بنزين، ساختمان آزادي، طبقه زيرزمين
مركز آزمايش ازدواج بهبود تبريز، خبابان ارتش جنوبي، نرسيده به چها رراه باغشمال

آزمايش ازدواج چيست؟

آزمايش ازدواج يكي از فرايندهاي اجباري است كه زوجين بايد قبل از عقد رسمي انجام دهند. در طي اين آزمايش نمونه خون از هردو نفر گرفته مي‌شود و براساس فاكتورهاي ژنتيكي نهفته در آن احتمال بروز بيماري تالاسمي در فرزندان مشخص مي‌شود. به دليل شيوع بالاي اين بيماري در ايرانيان اين آزمايش در برنامه مداخلات پيش از ازدواج گنجانده شده است.

بيماري تالاسمي دو شكل مينور و ماژور دارد. افرادي كه مبتلا به شكل مينور اين بيماري باشند هيچ گونه علامت خاصي نخواهند داشت و ممكن است ندانند دچار اين مشكل هستند. اما ازدواج دو فرد با تالاسمي مينور باعث مي‌شود كه به احتمال زياد فرزندان دچار شكل ماژور اين بيماري شوند و در نتيجه با علائم تالاسمي به دنيا بيايند. در آزمايش ازدواج در كنار نمونه خون از زوجين آزمايش ادرار نيز گرفته مي‌شود كه اعتياد به مواد مخدر را مي‌سنجد.

آزمايش هاي اختياري در مراكز آزمايش ازدواج تبريز

داشتن فرزنداني سالم و تشكيل يك خانواده شاداب اصلي ترين انگيزه ازدواج براي بسياري از افراد است. از همين رو بسيار اهميت دارد كه از قبل در مورد بيماري‌هاي قابل توارث و مشكلات ژنتيكي فكر كنيد. با توجه به اينكه در آزمايش اجباري ازدواج تنها احتمال بروز بيماري تالاسمي سنجيده مي‌شود ساير مشكلات نظير نظير انواع عقب ماندگي‌هاي جسمي و ذهني ژنتيكي ناديده گرفته مي‌شوند.

از همين رو براي تخمين احتمال بروز اين مشكلات لازم است از آزمايش‌هاي تكميلي ديگر استفاده كنيد. اين امر به خصوص براي كساني كه قصد ازدواج فاميلي دارند يا بيماري ژنتيكي خاصي در خانواده شان جريان دارد از اهميت و ضرورت بيشتري برخوردار است. اگر در مورد همسرتان و رابطه قبل ازدواج او شبهاتي داريد، حتما در جلسات مشاوره اين مساله را بررسي نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس مراكز آزمايش ازدواج تبريز مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا قبل از انجام آزمايش ازدواج محدوديت خاصي براي مصرف داروها وجود دارد؟

بله تا 72 ساعت قبل از انجام آزمايش لازم است كه از خوردن داروهاي كدئين دار خودداري كنيد.

آيا مشاوره ازدواج مي تواند ملاك ها و معيارهاي مناسب براي انتخاب همسر را در اختيار ما قرار دهد؟

در انتخاب همسر بايد به اين مسئله توجه داشته باشيد كه دو دسته معيار عمومي و شخصي وجود دارند. معيارهاي عمومي مي‌توانند مسائلي نظير فاكتورهاي اخلاقي كلي نظير متعهد بودن، مسئوليت پذيري و صداقت را در بر بگيرند كه روانشناسان در مورد آن‌ها به شما اطلاعات مي‌دهد اما مسئله بسيار مهم تر ملاك‌هاي شخصي و منحصر به فردي است كه شما براي خود داريد و در واقع بدون آن‌ها نمي‌توانيد رضايت خاطر داشته باشيد.
روانشناس تلاش مي‌كند تا با ايجاد مهارت خودآگاهي به شما كمك كند تا اين معيارها را در خود شناسايي كنيد و به اين ترتيب انتخاب بهتري داشته باشيد. روانشناسان در مشاوره پيش از ازدواج چه كمكي به ما مي‌كنند؟

همان طور كه گفته شد مشاوره ازدواج به شما كمك مي‌كند تا الگوهاي شخصيتي و پايدار رفتار شريك آينده‌تان را بيشتر بشناسيد، در مورد ملاك‌ها و معيارهاي خود به درك روشن‌تري برسيد و در نهايت با توجه به تناسب ويژگي‌هاي خود با فرد مقابل به تصميم بهتري در مورد آينده‌تان برسيد.

منبع: آدرس مراكز آزمايش ازدواج تبريز و استان آذربايجان شرقي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۶:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تاثير اعتياد بر كودكان قطعا بيشتر از ديگر اعضاي خانواده است. اعتياد علاوه بر اينكه باعث آسيب مستقيم به خود شخص مصرف كننده مي‌شود به طور غير مستقيم بر افراد ديگر از جمله كودكان هم تاثير منفي مي‌گذارد. به طور معمول كودكاني كه در زندگي آنان يكي از اعضاي خانواده با مشكل اعتياد روبرو است، مشكلات زيادي را به واسطه اعتياد هر يك از اعضاي خانواده تجربه مي‌كنند.

در واقع كودك در اين حالت مصرف كننده منفعل است. اين مسئله مي‌تواند آسيب‌هاي جسماني و رواني را براي كودك به وجود بياورد كه دانستن اين مسائل مي‌تواند براي خانواده‌ها كمك كننده شده تا به طور ناخواسته كودكان خود را درگير آسيب‌ها و ضرر‌هاي اعتياد نكنند. همچنين بهره بردن از مشاوره اعتياد مي‌تواند در كاهش مشكلاتي از اين دست كمك كننده باشد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير اعتياد بر كودكان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تاثير اعتياد بر كودكان

تاثير اعتياد بر كودكان

والدين و اعضاي خانواده مهمترين و تاثيرگذارترين الگوي كودك هستند. به كودكاني كه دوران كودكي خود را در خانواده‌اي كه اعضاي آن معتاد هستند، مي‌گذرانند كودكان اعتياد گفته مي‌شود. اعتياد والدين و اعضاي خانواده علاوه بر تاثير منفي بر خود شخص بر كودكان هم اثرات مخربي دارد.

رايج‌ترين مسئله‌اي كه براي كودكان پيش مي‌آيد اين است كه در بزرگسالي به نسبت ساير افراد بيشتر به مصرف اعتياد گرايش پيدا مي‌كنند. علاوه بر اين مسئله، كودكان آسيب‌هاي رواني و جسماني هم تجربه مي‌كنند كه مي‌تواند در جنبه‌هاي مختلف زندگي كودك مشكلاتي را به وجود بياورد.

آسيب‌هاي رواني اعتياد بر كودكان

 

طبيعي است كه با وجود والدين معتاد تاثير اعتياد بر كودكان تشديد شده و آنها تحت تاثير مشكلات زيادي از نظر رواني قرار مي‌گيرند. در واقع اين عوارض جانبي غير مستقيم بوده و مسائل زيادي را براي خانواده ها ايجاد مي‌كند.

🔽تاثير اعتياد بر مغز

اضطراب مي‌تواند بر قسمتي از مغز به نام سيستم ليمبيك تاثير منفي بگذارد و هيجانات و احساسات كودك را تحت تاثير قرار دهد. اين ناحيه از مغز مسئول فعاليت‌هاي مختلفي نظير كنترل حالت‌هاي هيجاني، رفتار و خلق، ترس و… مي‌باشد كه برهم خوردن تعادل اين قسمت از مغز تاثير منفي بر هيجان، خلق و رفتار كودك دارد.

🔽تاثير اعتياد بر كودكان | پرخاشگري

كودكان اعتياد به نسبت ساير كودكان پرخاشگري بيشتري از خود نشان مي‌دهند. به عبارتي اين كودكان نسبت به همسالانشان تحريك‌پذيرتر هستند و براي هر موضوع كوچك و كم اهميتي لجبازي و پرخاشگري مي‌كنند.

🔽عدم احساس امنيت رواني

داشتن والديني معتاد باعث مي‌شود تا رفتارهاي اعضاي خانواده غير قابل پيش‌بيني باشد از اين جهت كودك در خانواده زندگي پر تنشي را تجربه مي‌كند. همه كودكان تمايل دارند تا در يك محيط ايمن رشد كنند اما تاثير اعتياد بر كودكان و ديگر اعضاي خانواده و درگيري‌هاي مرتبط با آن زندگي را براي كودكان ناامن مي‌كند كه اين مسئله مي‌تواند منجر به بوجود آمدن اضطراب شديدي در كودك شود.

🔽تاثير اعتياد بر كودكان | نااميدي

كودكاني كه با والدين معتاد بزرگ مي‌شوند نسبت به آينده نااميد مي‌گردند. كودكان در اين وضعيت خود را قرباني شرايط دانسته و به نوعي منفعل مي‌شوند. همچنين آن‌ها براي زندگي بهتر و نجات از اين شرايط تلاشي نمي‌كنند.

🔽كاهش اعتماد به نفس

يكي ديگر از انواع تاثير اعتياد بركودكان بر اعتماد به نفس آنهاست. كودكان معمولاً در اين خانواده‌ها هميشه سركوب و تحقير مي‌شوند و ابراز وجود براي آن‌ها امكان پذير نيست. همچنين از آنجايي كه اعتياد يك مسئله پذيرفته شده در جامعه نمي‌باشد، اين كودكان به دليل شرايط خانوادگي خود در مقابل همسالان و دوستان خود اعتماد به نفس كمتري دارند و معمولاً اين مسئله را پنهان مي‌كنند. 

🔽تاثير اعتياد بر كودكان | مشكلات تحصيلي

وجود مشكلات تحصيلي در كودكان هميشه نشان دهنده يك مشكل و آسيب در كودك يا خانواده كودك است. بسياري از كودكاني كه والدين معتاد دارند عملكرد تحصيلي مناسبي نداشته و با افت تحصيلي مواجهه مي‌شوند. در اولويت نبودن تحصيل براي كودكان در اين خانواده‌ها، نبود كسي كه بتواند در درس‌ها به كودك كمك كند و همچنين مشكلات غيرقابل پيش بيني باعث مي‌شود تا كودكان از نظر تحصيلي عملكرد ضعيف‌تري داشته باشند.

🔽ابتلا به اختلالات رواني

كودكان اعتياد به طور ميانگين به نسبت همسالان خود بيشتر مستعد ابتلا به اختلالات رواني نظير افسردگي، اضطراب، مشكلات خواب و آسيب‌هاي شناختي هستند.

آسيب‌هاي جسماني تاثير اعتياد بر كودكان

از طرفي نبايد آسيب هاي جسماني ناشي از تاثير اعتياد بر كودكان را ناديده بگيريم. اعضاي خانواده وقتي مواد مخدر مصرف مي‌كنند علاوه بر آلودگي محيط، به دليل توهماتي كه پيدا مي‌كنند نيز بسيار احتمال دارد كه به فرزند خود آسيب هايي وارد كنند. در بسياري از موارد شاهد كشته شدن فرزند و همسر در چنين شرايطي هستيم.

◀مشكلات گوارشي

معمولاً به دليل استرس‌هاي رواني و عدم تغذيه سالم كودكان درگير مشكلاتي مانند كوليت معده يا سندرم روده تحريك‌پذير مي‌شوند.

◀تاثير اعتياد بر كودكان | مشكلات تنفسي

رايج ترين مسئله‌اي كه براي كودكان اعتياد پيش مي‌آيد مشكلات تنفسي نظير آسم و آلرژي‌هاي تنفسي است. درست است كه كودكان به طور مستقيم مواد مخدر مصرف نمي‌كنند اما دود ناشي از مواد مخدر بر ريه كودكان تاثير منفي مي‌گذارد و آن‌ها را مستعد ابتلا به مشكلات تنفسي مي‌كند.

◀سوء استفاده جسمي و جنسي

اكثر كودكان اعتياد، توسط افراد معتاد در خانواده مورد سوء استفاده جسمي و گاهي جنسي قرار مي‌گيرند. معمولاً اعضاي معتاد خانواده كودك را مجبور به تهيه مواد مخدر مي‌كنند و در صورت امتنا كودك به اين كار، او را تنبيه كرده و مورد ضرب و شتم قرار مي‌دهند.

◀تاثير اعتياد بر نوزادان

اگر مادر در دوران بارداري به مصرف يك ماده خاص اعتياد داشته باشد فرزندي با علائم اعتياد به دنيا مي‌آورد. در واقع فرزند از ابتداي تولد معتاد محسوب مي‌شود و سندرم محروميت از مواد مخدر را تجربه مي‌كند. اين مسئله باعث مي‌شود تا نوزاد علائمي مانند نخوردن شير، گريه و بي قرار شديد، ناآرامي، كمبود خواب، كم وزني و نارسي و در برخي مواقع مشكلات هوشي را تجربه كند. 

تاثير اعتياد بر كودكان و بزهكاري

والدين معتاد، فرزندشان را در معرض بزهكاري قرار مي‌دهند. طبق آمارگيري كه انجام شده است؛ بيشتر كودكاني كه از سن كم رفتارهاي ناهنجار را آغاز كرده اند؛ والديني معتاد داشتند. برخي از آنها براي داشتن درآمد و يا تامين مواد مخدر براي والدين شان مجبور به اينكار مي‌شوند و برخي ديگر به دليل نداشتن الگوي مناسبي در محيط خانواده و عدم آموزش صحيح به اين كارها روي مي‌آورند.

جلوگيري از تاثير اعتياد بر كودكان

با اينكه به طور كلي تاثير اعتياد بر كودكان، اجتناب ناپذير است. اما به هر حال با روش هايي مي‌توان اين موضوع را تا حدي كنترل كرد. از طرفي گاهي هر دو والد درگير اعتياد بوده و تقريبا هيچ فردي براي كمك به كودك وجود ندارد. اما در صورتي كه يكي از والدين و يا ديگر فرزندان معتاد نباشند؛ بايد از كودك خود در مقابل عوارض جانبي اعتياد محافظت كنند. در قدم بهتر است در اين مورد به آنها توضيح داده و يا آنها را از آن محيط دور كنيد.

همچنين از سرزنش توهين كردن به فرد معتاد در مقابل كودك نيز جلوگيري نماييد. همچنين يكي از روش هاي بسيار موثري كه مي‌توانيد در اين دوران از آن استفاده كنيد؛ كمك گرفتن از مشاور است. هرچه سن كودك كمتر باشد؛ والدين و يا اطرافيان راحت تر مي‌توانند در اين زمينه اقدام كرده و پيامدهاي تاثير اعتياد بر كودكان را به حداقل برسانند.

سخن پاياني

طبيعي است كه درك اعتياد براي كودكان و حتي دوري از مشكلات ناشي از آن براي آنها دشوار باشد. به همين دليل براي كاهش تاثير اعتياد بر كودكان بايد به آنها كمك كرد. همچنين آنها تا حد زيادي به والدين خود وابسته هستند و وقتي والدين مبتلا به اعتياد مي‌باشند؛ آنها نه تنها از الگوهاي خوبي برخوردار نبوده بلكه مشكلات جسماني و رواني زيادي را تجربه مي‌كنند. به همين دليل يا بايد به والدين كمك كرد تا از شر اعتياد رهايي يابند و يا به كودك كمك كرد تا مشكلات كمتري را تجربه كند. هر دو اينها مستلزم كمك گرفتن از يك متخصص و تلاش زياد هستند.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير اعتياد بر كودكان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا اعتياد اعضاي خانواده منجر به معتاد شدن كودك در بزرگسالي مي‌شود؟

به طور كلي كودكان اعتياد، به نسبت همسالان خود در آينده به احتمال بيشتري به مصرف مواد گرايش پيدا مي‌كنند، اما قبل از اينكه بخواهيد نگران اعتياد در بزرگسالي كودك باشيد، بايد توجه كنيد كه وجود يك فرد معتاد در خانواده مي‌تواند تهديدي براي سلامت جسم و روان در همان دوران كودكي باشد.

منبع: تاثير اعتياد بر كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تاثير اعتياد بر كودكان،
موضوع:
[ ۱۰ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۳۷:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی