مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

بازگشت به اعتياد به دليل لغزش پس از ترك كردن و وسوسه براي استفاده دوباره از مواد مخدر صورت مي‌گيرد. استفاده مجدد از مواد مخدر پس از ترك كردن، حتي در افرادي كه بدون اجبار و با خواست خودشان ترك كرده‌اند نيز ديده مي‌شود. ترك مكرر مواد مخدر و روي آوردن دوباره به استفاده از آن، باعث مي‌شود كه نظم يك خانواده بهم بريزد و علاوه بر خود فرد، خانواده‌اش نيز دلسرد شوند.

موضوع قابل تامل اين است كه بازگشت به اعتياد پايان درمان نيست و در واقع عود مكرر بيماري بخشي از روند درمان اعتياد مي‌باشد. در اين راه خانواده فرد بايد همواره او را براي ماندن در مسير بهبودي و سلامتي حمايت كنند. در ادامه علل بازگشت به اعتياد و راه‌هاي پيشگيري از مصرف دوياره مواد مخدر را بررسي كرده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه بازگشت به اعتياد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بازگشت به اعتياد

بازگشت به اعتياد

طبيعي است كه افراد پس از گذشت مدت كوتاهي از دوران ترك خود، بازگشت به اعتياد را تجربه كنند. اعتياد تاثيرات جبران ناپذيري داشته و با تغييراتي كه بر مغز اعمال مي‌كند؛ همواره امكان ميل به بازگشت وجود دارد. اما اين حالت، با بروز نشانه هايي همراه است كه اطرافيان مي‌توانند آنها را شناسايي كرده و از اين موضوع جلوگيري كنند. عوامل زيادي در اين زمينه موثر هستند. افراد بايد فرايند ترك اعتياد خود را به طور كامل به پايان رسانده و براي عدم بازگشت مجدد به سوي اعتياد، اقداماتي انجام دهند.

نقش خانواده در بازگشت به اعتياد

اولين پيامد بازگشت به اعتياد اين است كه اطرافيان را نسبت به ترك مواد مخدر توسط فرد معتاد، دلسرد و نااميد مي‌كند. نااميدي پس از بازگشت به اعتياد مي‌تواند نظم خانواده و روند درمان را بهم بريزد.

بسياري از خانواده‌ها كه با مشكل اعتياد مواجه هستند و يكي از آن‌ها در حال گذراندن روند درمان و ترك اعتياد است، با بازگشت مجدد فرد به اعتياد گمان مي‌كنند كه روند درمان به پايان رسيده است؛ در حالي كه بازگشت به اعتياد نيز بخشي از روند درمان و ترك اعتياد است. خانواده فرد معتاد بايد اطلاعات كافي از مراحل درمان فرد داشته باشند و حتي با بازگشت او به سوي اعتياد نيز به او كمك كنند تا در مسير درمان و سلامت باقي بماند.

بنابراين نقش خانواده در كوتاه شدن طول درمان و همينطور بهبود شخص بسيار پررنگ است و بايد در تمامي مدت ترك اعتياد فرد، رفتارهاي كنترل شده‌اي داشته باشند و به اين صورت از بيمار حمايت كنند. حتي بعد از درمان سم زدايي مواد مخدر نيز، مراقبت خانواده ميزان بازگشت به اعتياد را كاهش مي‌دهد. 

بازگشت به اعتياد | تاثير مواد مخدر بر روي مغز

به طوري كلي اعتياد يك بيماري قابل بازگشت است. شايد درك اين موضوع كه چگونه يك فرد مي‌تواند پس از سم زدايي بدن از مواد مخدر، با بازگشت به اعتياد به صورت مجدد، زندگي خود و خانواده‌اش را نابود كند؛ براي كسي كه اعتياد را تجربه نكرده، سخت باشد. اما واقعيت اين است كه مصرف مواد مخدر و بازگشت اعتياد داراي تاثيرات بسياري بر روي ذهن و مغز افراد است و گاها از كنترل آن‌ها خارج مي‌باشد.

تاثير مواد مخدر بر روي سيستم عصبي فرد است و عملكرد مغز را مختل مي‌كند. در واقع مغز به دليل اينكه مواد مخدر به نورون‌هاي شيميايي شباهت دارد، فريب مي‌خورد و گردش طبيعي آن‌ها در مغز دچار مشكل مي‌شود.

به مرور و با افزايش دوره مصرف، براي بدست آوردن احساس نشاط و خوشي، مغز فرمان دريافت مواد مخدر بيشتري را مي‌دهد. با مصرف مواد مخدر و افزايش سطح دوپامين و ايجاد لذت بيشتر، حتي اهميت بقا نيز براي معتاد كم رنگ مي‌شود.

درك اين موضوع براي انسان‌هاي سالم مشكل است ولي درواقع مواد جايگزين بسياري از موارد از جمله غريزه بقا مي‌شود. حتي اعتياد بر تمامي جنبه‌هاي رفتاري شخص تاثير خود را مي‌گذارد و قوه قضاوت، يادگيري، توجه و تمركز و حافظه او را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد.

به همين دليل افراد معتاد توانايي درك و شناسايي مشكلات و همينطور ارائه راهكاري براي حل آن را ندارند. 

تمامي اين دلايل سبب مي‌شود، كسي كه سابقه اعتياد دارد و يا در حال مصرف مواد مخدر است، ترسي از نابودي به دليل مصرف مواد نداشته باشد و حتي در طول و يا پس از درمان نيز به مصرف دوباره آن فكر كند.

مراحل بازگشت به اعتياد

اعتياد بيماري غير قابل درماني نيست اما ممكن است برخي از افراد به دلايل مختلفي پس از درمان جسماني، دوباره به استفاده از مواد مخدر روي بياورند.

همانطور كه اشاره كرديم بازگشت به اعتياد مي‌تواند باعث نااميدي اطرافيان شود و فردي كه دوباره به اعتياد بازگشته را سرزنش كنند. موضوعي كه تمامي كساني كه با بيمار معتاد و در حال درمان در ارتباط هستند، بايد به آن توجه كنند اين است كه اعتياد قابل درمان اما در عين حال قابل بازگشت مي‌باشد.

مطابق آماري كه در اختيار داريم 40 تا 60 درصد معتادان پس از درمان شدن، مجدد رو به مصرف دوباره مواد مي‌آورند. بازگشت به اعتياد در سه مرحله عاطفي، رواني و فيزيكي انجام مي‌شود كه اطلاع از آن‌ها مي‌تواند از لغزش هاي احتمالي جلوگيري كند.

📌مرحله اول : بازگشت عاطفي

مرحله اول از بازگشت به اعتياد، بازگشت عاطفي است. قبل از كامل شدن طول درمان و پيش از شروع دوره نقاهت بيمار داراي برخي علائم به شرح زير است:

  • احساس اضطراب
  • خشم و عصبانيت
  • بي‌ قراري
  • كاهش اشتها
  • كم شدن خواب
  •  و …

تمامي اين علائم ترك اعتياد در كنار هم، سبب مي‌شود كه فرد كنترل هيجانات منفي خود را از دست بدهد و در نهايت دوباره به سمت مصرف مواد مخدر بازگردد.

كساني كه با بيمار در حال ترك اعتياد مواجه هستند، مي‌توانند با افزايش ميزان آگاهي خود در مورد نشانه‌هاي عود عاطفي بازگشت به اعتياد، از ورود بيمار به اين مرحله جلوگيري كنند. در اين مرحله روانشناس نيز مي‌تواند تاثير بسيار خوبي بر روي روند درمان بيمار داشته باشد، چراكه با شناسايي علت گرايش به مواد مخدر و برطرف كردن آن توسط درمانگر، مي‌توان براي هميشه مشكل اعتياد را در فرد از بين برد.

📌مرحله دوم : بازگشت رواني

مرحله دوم بازگشت به اعتياد، بازگشت رواني است. در اين مرحله بيمار بر سر دوراهي بزرگي قرار مي‌گيرد. افكاري كه در ذهن او است بسيار بهم ريخته و نامنظم هستند؛ بخشي از آن‌ها او را به استفاده دوباره از مواد مخدر ترغيب مي‌كنند و بخشي ديگر نيز از او مي‌خواهند تا در مسير درمان و سلامتي بماند.

بهتر است كسي كه در مرحله دوم بازگشت به اعتياد قرار دارد، از قرار گرفتن در كنار عوامل محرك همچون دوستان و كساني كه به فرد مواد مي‌رساندند، پرهيز كند. عوامل محرك مي‌تواند وسوسه استفاده دوباره از مواد مخدر را تشديد كند.

📌مرحله سوم : عود فيزيكي

مرحله سوم بازگشت به اعتياد، عود فيزيكي است. در صورتي كه پس از عود رواني مداخله‌اي توسط اطرافيان انجام نشود، فرد در نهايت به دليل وسوسه‌هاي استفاده مجدد از مواد مخدر دوباره به اعتياد باز مي‌گردد.

حتي كسي كه در روند درمان يك بار وسوسه شده و شروع به مصرف مواد مخدر كند، تمام طول درمان را با شكست مواجه مي‌كند. در اين حالت حتي احتمال دارد بيمار معتاد با دوز مصرفي بالاتري نسبت به گذشته به اعتياد بازگردد (اين همان زماني است كه احتمال اوردوز وجود دارد).

نشانه هاي بازگشت به اعتياد

همانطور كه گفته شد؛ بازگشت به اعتياد با علائمي همراه است كه قابل شناسايي هستند. وقتي فرايند ترك و همچنين دوران ترك هنوز به پايان نرسيده است؛ بروز اين نشانه ها طبيعي است. اما به طور كلي شناسايي آنها بهترين روش براي جلوگيري از بروز مجدد اعتياد است. در اين قسمت به توضيح برخي از اين نشانه ها مي‌پردازيم.

🔶تغيير در افكار و رفتار فرد

يكي از شايع ترين نشانه هاي بازگشت به اعتياد؛ تغيير در افكار و رفتارهاي فرد است. افراد به صورت مجدد شروع به خيالپردازي در اين مورد كرده و حتي گاهي اين افكار به صورت خودكار به سراغ فرد مي‌آيند. چنين فردي احتمالا دلتنگ لذت ناشي از مصرف مواد شده و از گذشته به خوبي ياد مي‌كند. در واقع او تمام مشكلات آن دوران را فراموش كرده و رفتار او به صورت ناگهاني تغيير مي‌كند. در اين شرايط فرد بي قرار و بهانه گير شده و به دنبال راهي براي شروع مصرف است.

🔶پيدا كردن افراد معتاد به صورت مجدد و معاشرت با آنها

يكي ديگر از نشانه هاي بازگشت به اعتياد، معاشرت با افراد معتاد به صورت مجدد است. اين رفتار بسيار پرخطر بوده و افراد را در معرض مصرف مجدد قرار مي‌دهد. ترك اعتياد تنها با مصرف نكردن مواد ميسر نيست و فرد بايد به طور كامل از هرچيزي كه براي او تداعي كننده اعتياد است؛ دوري كند. بهتر است بعد از ترك فرد ديگر با دوستان معتادش، معاشرت نكرده و از آنها دوري كند.

🔶وسوسه شدن

يكي از نشانه هاي وسوسه شدن براي بازگشت به اعتياد، صحبت كردن به صورت مداوم در مورد توانايي در ترك اعتياد و كنار گذاشتن مواد است. بهتر است اطرافيان در اين مورد بسيار دقت كرده و افكار فرد را از اين موضوع منحرف كنند. گاهي فرد براي پنهان كردن اين موضوع كه دوباره براي مصرف وسوسه شده است؛ در مورد خود و توانايي در ترك اعتياد صحبت مي‌كنند. از نظر او شايد مصرف دوباره به صورت تفريحي مشكلي نداشته باشد. اما بايد در اين مورد به او هشدار داده و او را از اينكار منصرف كنيد.

محرك بازگشت به اعتياد

يكي از اصلي ترين محرك ها براي بازگشت به اعتياد، افسردگي است. افرادي كه مبتلا به افسردگي و يا به طور كلي انواع بيماري هاي روان هستند؛ بيشتر احتمال دارد كه ميل به مصرف دوباره داشته باشند. از طرفي يكي از عوارض ترك اعتياد حتي به روش هاي اصولي افسردگي است. به همين دليل تجربه برخي از احساسات منفي بعد از ترك، اجتناب پذير هستند. افراد بهتر است نشانه هاي افسردگي در اين دوران را جدي گرفته و همچنين براي درمان آن از يك درمانگر كمك بگيرند.

مراقبت هاي بعد از ترك جهت جلوگيري از بازگشت به اعتياد

اعتياد باعث مي‌شود زندگي بيمار و خانواده‌اش تحت تاثير قرار گيرد. حتي كساني كه اعتياد خود را كنار مي‌گذارند، بايد مهارت‌هاي جلوگيري از بازگشت اعتياد را بياموزند، چراكه ترك اعتياد شامل دوره سم زدايي جسمي و مراقبت‌هاي بعد از آن است. 

در ادامه اين مطلب به مراقبت‌هايي كه باعث جلوگيري از بازگشت به اعتياد مي‌شود، اشاره كرده‌ايم:

  • خواب كافي
  • رژيم غذايي متعادل با شكر تصفيه شده كم، سرشار از پروتئين و كربوهيدرات‌هاي پيچيده
  • ورزش منظم
  • كنترل استرس با ورزش هايي همچون يوگا
  • اجتناب از مصرف كافئين
  • شركت در جلسات درمان و مشاوره
  • مصرف منظم داروهاي تجويز شده توسط پزشك
  • انجام ارزيابي پزشكي و رواني كامل
  • دوري از عوامل محرك شامل افراد، مكان و …
  • گذراندن وقت با افراد سالم و مثبت
  • پر كردن اوقات فراغت و زمان هاي خود با كارهاي مفيد
  •  و …

كلام آخر

اعتياد يك بيماري جسمي و رواني است و با توجه به روش‌هاي درماني كه در حال حاضر وجود دارد، قابل درمان مي‌باشد؛ اما كسي كه اعتياد دارد نيز خودش بايد توانايي مديريت مسير درمان را داشته باشد.

زماني كه خود فرد معتاد به دنبال راهي براي ترك اعتياد است، آنچه كه اهميت دارد اين است كه ديگر افراد خانواده شامل همسر، فرزندان و حتي دوستان و آشنايان، او را از تمامي جنبه‌ها حمايت كنند. حمايت عزيزان باعث مي‌شود بيمار انگيزه بيشتري براي ترك اعتياد داشته باشد.

حتي طول درمان نيز داراي مراحلي است كه ممكن است فرد را وادار به استفاده دوباره از مواد مخدر كند. واكنش ديگران تا حد زيادي مي‌تواند تعيين كننده مسير بيمار باشد.

توصيه مي‌شود كه در تمامي طول درمان سعي كنيد با مشاور در ارتباط باشيد. حتي اگر به عنوان يك فرد سالم در ارتباط با يك فرد معتاد هستيد، مي‌توانيد براي افزايش آگاهي خود پيرامون نحوه رفتار با معتاد و كمك به او براي درمان، با درمانگر صحبت كنيد. گاهي علت بازگشت به اعتياد عواملي مثل استرس و يا افسردگي است كه در اين زمينه يك متخصص و روانشناس مي‌تواند آن‌ها را شناسايي و برطرف كند. 

براي دريافت مشاوره در زمينه بازگشت به اعتياد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بازگشت به اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بازگشت به اعتياد،
موضوع:
[ ۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۱۲:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عوارض طلاق براي زنان در دسته هاي مختلفي قرار دارد. عوارض و پيامدهاي طلاق براي زنان يكي از مهم‌ترين موضوعاتي است كه قبل از تصميم‌گيري براي طلاق بايد به آن توجه داشته باشيد. گاهي اوقات شرايط زندگي مشترك آن‌قدر سخت مي‌شود كه فكر مي‌كنيم طلاق هرچه باشد، بهتر از آن است. اما بهتر است قبل از اينكه هر تصميمي بگيريد راجع به زندگي پس از طلاق هم تا حدودي فكر كنيد.

شرايط فرهنگي و اجتماعي در كشور ما باعث مي‌شود آثار و پيامدهاي طلاق بر زنان بيشتر از مردان باشد. پس اگر تصميمتان براي طلاق جدي است بهتر است خودتان را براي آنچه پس از جدايي با آن روبرو خواهيد شد؛ آماده كنيد. اين كار باعث مي‌شود تا مشكلات روحي و فشار رواني كمتري را تجربه كنيد. براي دريافت مشاوره طلاق نيز كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض طلاق براي زنان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: عوارض طلاق براي زنان

عوارض طلاق براي زنان

 

طلاق يكي از خواسته هايي است كه مزايا و معايب زيادي را به همراه دارد. اما در برخي از موارد بايد معايب طلاق را به جان خريد و تن به طلاق داد. گاهي طلاق موهبت الهي است اما قبل از اين تصميم بايد حتما از روانشاس و متخصصين در اين زمينه راهنمايي بگيريد؛ تا اگر رابطه با ترميم و كمك درست مي‌شد، طلاقي صورت نگيرد.

در بسياري از موارد، طلاق مي‌تواند آثار مخربي بر جسم و ذهن افراد بگذارد. به طور كلي خروج از رابطه افراد را به سوي پريشاني رواني مانند افسردگي سوق مي‌دهد. براي جلوگيري از اين بيماري ها، بهتر است كه از متخصصين در اين حوزه راهنمايي بگيريد. در اين مقاله راجع به عوارض طلاق براي زنان توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

عوارض و پيامدهاي طلاق براي زنان

همانطور كه گفته شد، گاهي طلاق لازم است. اما اين موضوع همراه ما مزايايي نيز مي‌باشد. در اين بخش مقاله راجع به عوارض طلاق براي زنان توضيح داده ايم.

📌 آسيب‌ هاي روحي

اولين و رايج‌ترين عوارض طلاق براي زنان، درگيري با آسيب‌هاي روحي است. مشكلاتي كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت مي‌كنيم، باعث مي‌شود تا فشار رواني بسياري را تحمل كنيد. اين فشار رواني مي‌تواند شما را در برابر بسياري از بيماري‌هاي روحي به‌خصوص افسردگي آسيب‌پذير كند.

صرف‌ نظر از مشكلات، شكست در زندگي مشترك و مشكلات عاطفي كه با آن روبه‌رو مي‌شويد، شرايط را براي شما سخت‌تر خواهد كرد. گاهي اوقات ممكن است احساس ناراحتي و عذاب وجدان داشته باشيد و دلتان بخواهد به زندگي سابق برگرديد؛ گاهي اوقات نيز ممكن است از دست همسرتان عصباني باشيد يا احساس كنيد مورد ظلم قرار گرفته‌ايد. اين شرايط باعث مي‌شوند تا با احتمال بيشتري دچار افسردگي يا ديگر بيماري‌ هاي روحي شويد.

براي جلوگيري از بروز اين مشكل بهتر است وقتي براي جدايي تصميم مي‌گيريد با يك مشاور در اين زمينه صحبت كنيد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا با عوارض طلاق براي زنان آشنا شويد و راهكارهايي را براي حفظ سلامت روانتان ياد بگيريد و از آن‌ها استفاده كنيد.

📌 عوارض طلاق براي زنان | درگيري‌هاي قانوني

از ديگر عوارض طلاق براي زنان، درگيري هاي قانوني است. دوندگي‌هاي قانوني يكي از مشكلات جدي براي زناني است كه مي‌خواهند از همسرشان جدا شوند. شرايط قانوني در بسياري از مواقع جدايي را براي زنان سخت خواهد كرد. اين به معناي آن است كه بايد زمان و هزينه بسياري را در راه‌هاي قانوني خرج كنيد.

مسائلي مانند حق طلاق، مهريه، حضانت و نفقه فرزندان همگي مشكلاتي هستند كه در اين راه با آن‌ها روبه‌رو مي‌شويد. به همين خاطر توصيه مي‌كنيم قبل از اينكه تصميم‌تان براي طلاق را عملي كنيد راجع به اين شرايط از يك وكيل كمك بگيريد.

📌 مشكلات اجتماعي

مشكلات اجتماعي يكي ديگر از عوارض طلاق براي زنان است. اگر پاي صحبت زناني كه از همسرشان جدا شده‌اند بنشينيد مسائل اجتماعي يكي از بزرگ‌ترين مشكلات آن‌ها به حساب مي‌آيد. باوجود تغييرات بسياري كه جامعه در سال‌هاي اخير داشته هنوز هم نگاه مناسبي به طلاق زنان وجود ندارد. اين شرايط باعث مي‌شود بسياري از مواقع احساس كنيد اطرافيان نگاه نامناسبي به شما دارند؛ يا حتي از رفت‌وآمد با شما خودداري مي‌كنند.

در كنار اين شرايط بسياري از مواقع زنان مطلقه مورد سوءاستفاده‌هاي رواني يا حتي جنسي قرار مي‌گيرند. از عوارض طلاق براي زنان، مشكلات اجتماعي است. فشارهاي عاطفي يا مالي گاهي اوقات باعث مي‌شود زنان نيز به اين خواسته‌ها تن بدهند؛ اين شرايط مي‌تواند آن‌ها را در مسير مشكلات اجتماعي بيشتري قرار دهد. مقاومت در برابر اين شرايط نيز مي‌تواند آسيب‌هاي روحي بسياري را به همراه داشته باشد.

براي جلوگيري از اين شرايط بهتر است وضعيت فرهنگي محيط زندگي خود را در نظر بگيريد. گاهي شايد تغيير محيط زندگي بتواند اين مشكلات را براي شما برطرف كند.

📌 افزايش مسئوليت ها

يكي از عوارض طلاق براي زنان، افزايش مسئوليت ها مي‌باشد. زماني كه طلاق صورت مي‌گيرد؛ خانم ها مجبور مي‌شوند كه خودشان به تنهايي از پس مخارج خود بر بيايند. و براي رفع نيازهاي خود مجبور به كار و مديريت مالي مي‌شوند.

📌 كاهش هويت فردي

از ديگر عوارض طلاق براي زنان، كاهش هويت فردي است. متاسفانه خانم هاي مطلقه در جوامعي مانند ايران؛ و جامعه سنتي، پذيرفتني نيستند. حتي اگر فعاليت هاي تجاري و تحصيلات عاليه داشته باشند؛ مورد پذيرش جامعه نيستند. به همين دليل خانم ها با مشكلات اين چنيني روبرو مي‌شوند.

📌 عوارض طلاق براي زنان | ازدواج مجدد

يكي از عوارض طلاق براي زنان، موضوع ازدواج مجدد است. بسياري از آقايان تمايلي به چنين ازدواجي ندارند؛ حتي اگر خود فرد راضي باشد خانواده‌ها معمولاً با اين ازدواج مخالفت خواهند كرد. به‌غيراز مشكلات فرهنگي، اگر شما از ازدواج گذشته‌تان فرزند داشته باشيد شرايط به‌مراتب پيچيده‌تر خواهد شد. ممكن است همسرتان به شما اجازه ديدار با فرزندتان را ندهد؛ يا اگر او با شما زندگي مي‌كند احتمالاً مشكلات بسياري را براي تطابق پيدا كردن فرزندتان با خانواده جديد تجربه خواهيد كرد.

براي جلوگيري از اين مشكلات بهتر است زماني كه براي ازدواج مجدد تصميم مي‌گيريد راجع به اين موضوع از يك مشاور خانواده كمك بگيريد. به خاطر داشته باشيد كه يك‌ بار در زندگي مشتركتان شكست خورده‌ايد؛ اين وضعيت مي‌تواند شما را نسبت به بعضي مسائل حساس‌تر از قبل كند. به همين خاطر براي كم كردن مشكلات و همين‌طور داشتن يك زندگي موفق بايد اين بار زندگي‌تان را با كمك گرفتن از كساني كه در اين زمينه تخصص دارند پيش ببريد.

📌 مشكلات مالي

مشكلات مالي از ديگر عوارض طلاق براي زنان است. بسياري از زنان ازلحاظ مالي به همسران خود وابسته هستند. آن‌ها يا درآمدي ندارند و يا به‌تنهايي از پس تمامي مخارج زندگي برنخواهند آمد. به همين خاطر پيش از طلاق بايد به‌خوبي راجع به شرايط مالي خود فكر كنيد.

تصميم داريد پس از طلاق با خانواده خود زندگي كنيد يا مي‌خواهيد از آن‌ها مستقل شويد؟ اگر مي‌خواهيد مستقل زندگي كنيد آيا به‌تنهايي از پس مسائل مالي برخواهيد آمد؟ اين شرايط به‌خصوص زماني كه قرار باشد حضانت فرزندانتان را بر عهده بگيريد سخت‌تر نيز خواهد شد. درنتيجه براي شرايط ماليتان برنامه‌ريزي كنيد و به‌خوبي جوانب مختلف آن را در نظر بگيريد.

📌 نگهداري از فرزندان

نگهداري از فرزندان، از ديگر عوارض طلاق براي زنان است. زندگي فرزندان شما پس از طلاق يكي ديگر از مسائل جدي است كه بايد به آن فكر كنيد. ممكن است همسرتان با اينكه سرپرستي فرزندتان بر عهده شما باشد مخالفت كند؛ گاهي اوقات آقايان حتي مانع ديدار شما با فرزندتان مي‌شوند.

اما اگر قرار است فرزندانتان با شما زندگي كنند يكي از مسائلي كه درگير آن خواهيد شد شرايط روحي و مشكلاتي است كه پس از طلاق براي او ايجاد مي‌شود. درنتيجه اگر از ازدواج خود صاحب فرزند شده‌ايد بهتر است در تصميم خود براي طلاق به زندگي آن‌ها نيز توجه داشته باشيد.

عوارض طلاق براي زنان و اهميت مشاوره

 

براي رفع مشكلات و عوارض طلاق براي زنان حتما بايد از روانشناس راهنمايي بگيريد. قرار نيست همه مشكلاتي كه راجع به طلاق زنان مطرح كرديم براي شما اتفاق بيافتد. حتي گاهي اوقات طلاق مي‌تواند شرايط زندگي شما را بهبود ببخشد. اما بهتر است به اين موضوع توجه داشته باشيد كه به‌طوركلي طلاق يك تغيير بسيار مهم در زندگي است.

آيا مطمئنيد كه طلاق تنها راه باقي‌مانده است؟ يا اگر تصميمتان براي طلاق جدي است چطور مي‌خواهيد با شرايط روحي و اجتماعي پس از آن كنار بياييد؟ 

كمك از مشاورين خانواده در شرايط عوارض طلاق براي زنان، به شما كمك مي‌كند بهترين تصميم را بگيريد و خودتان را براي كنار آمدن با شرايط پس از طلاق آماده كنيد. بسياري از زنان پس از طلاق به دليل شرايط روحي نامناسبي كه پيدا مي‌كنند بيش‌ازپيش درگير مشكلات مي‌شوند. مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا خود را براي اين تغيير آماده كنيد و پس از طلاق كمتر آسيب ببينيد.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد، عوارض طلاق براي زنان كم نيست. خانم هاي مطلقه درگيري هاي زيادي را پس از جدايي تجربه مي‌كنند. و همين امر باعث آسيب هاي رواني و جسمي مي‌شود. به همين دليل اگر براي طلاق اقدام كرده ايد؛ حتما بايد به دنبال كمك از روانشناس باشيد تا مشكلات را با راهكارهاي مناسب رفع كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض طلاق براي زنان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

مهم‌ترين مشكلات پس از طلاق براي زنان كدام است؟

مشكلات فرهنگي و اجتماعي، آسيب‌هاي روحي و همين‌طور درگيري‌هاي اقتصادي مهم‌ترين مشكلات پس از طلاق براي زنان است.

چطور مي‌توانم مشكلات پس از طلاق را كاهش بدهم؟

بهتر است پيش از تصميم‌گيري براي طلاق به شرايطي كه پس‌ازآن خواهيد داشت فكر كنيد و براي آن برنامه‌ريزي كنيد. كمك گرفتن از مشاورين خانواده هم مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد.

منبع: عوارض طلاق براي زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عوارض طلاق براي زنان،
موضوع:
[ ۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۰۷:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تاثير گوشي بر جنين به دليل امواجي كه دارد بسيار واضح و مشهود است. آيا از ضررها ، عوارض و تاثير گوشي بر جنين اطلاع داريد؟ دوران بارداري يكي از حساس‌ترين و مهم‌ترين دوره‌ها براي مادر و فرزند و مخصوصا جنين در حال رشد است. و به يك سري مراقبت‌هاي ويژه در اين دوران نياز دارد. همان طور كه مي‌دانيد دستگاه‌هاي تلفن همراه اشعه‌هايي كه حاوي انرژي و طول موج معيني هستند را از خود ساطع مي‌كنند. كه اين امواج مي‌توانند افرادي را كه در اطراف آن هستند تحت تاثير قرار دهند.

اختلال در رشد، مشكلات رفتاري، روحي و مغزي تنها بخشي از عوارض احتمالي استفاده از موبايل بر روي جنين هستند. به همين دليل توصيه مي‌شود كه مادران باردار به طور موقت استفاده خود از موبايل را در اين دوره كاهش دهند. با آگاهي از تاثير گوشي موبايل بر جنين و راه‌هاي كاهش آسيب‌هاي آن مي‌توانيد از سلامت فرزند خود اطمينان حاصل نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير گوشي بر جنين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با بر ترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تاثير گوشي بر جنين 

تاثير گوشي بر جنين

 

تاثير گوشي بر جنين پيامدهايي را به دنبال دارد. دوران بارداري بسيار حساس است و هميشه خانم هاي باردار در معرض آسيب ها و خطرات بسيار زيادي هستند. اما 15 هفته اول بارداري هميشه حساس ترين دوران است. كه جنين نيز در اين دوران تحت تاثير پيامدهاي گوشي قرار مي‌گيرد. پس از 15 هفته اول بارداري، ميزان آسيبي كه جنين مي‌بيند؛ كمتر از گذشته است. به طور كلي تاثير گوشي بر جنين آسيب مغزي، اختلالات رفتاري و … را پديد مي‌آورد كه در اين مقاله به آنها اشاره كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

تاثير گوشي بر جنين در نيمه نخست بارداري

طبق مطالعات و تحقيقاتي كه در زمينه تاثيرات اشعه تلفن همراه و تاثير گوشي بر جنين بر سلامت نوزاد صورت گرفته است، مشاهده شده كه امكان بروز اختلالات اخلاقي، مشكلات رفتاري، بروز اشكالات مادرزادي بعد از تولد، بيش فعالي، دشواري در برقراري ارتباط با ديگران، عقب ماندگي ذهني، كند شدن رشد نوزاد، آسيب به بافت‌هاي مغزي و عدم تكامل بخش‌هاي مختلف آن در مادراني كه هنگام بارداري به ميزان زيادي (روزانه بيش از 3 بار و به مدت بيش از 15 دقيقه به طور مداوم) از تلفن همراه استفاده مي‌كنند وجود دارد.

شدت و احتمال بروز اين نقايص از ابتداي بارداري تا اواسط آن كه جز مهم‌ ترين دوره‌ها در رشد و نمو نوزاد بوده. و طي اين هفته‌ ها جنين نسبت به خطرات آسيب پذيرتر است؛ بالاتر مي‌باشد. بعد از اين كه سن بارداري از 26 هفته گذشت، احتمال آسيب شديد و بروز عوارض خطرناك تاثير گوشي بر جنين كمتر از نيمه اول بارداري است. اما با اين حال هنوز هم جنين در حال رشد و تكامل بوده و نبايد از او غافل شد.

تاثير امواج حاصل از تلفن همراه و اينترنت گوشي بر روي جنين

بررسي‌هاي انجام گرفته در زمينه آثار سو اشعه‌ هاي حاصل از موبايل بر جنين در حال رشد در بدن مادر، يك سري از اختلالات و آسيب‌ها را مشخص نموده‌اند. كه در ادامه به بررسي تاثير گوشي بر جنين مي‌پردازيم. 

📌 اختلالات رفتاري

يكي از پيامدهاي تاثير گوشي بر جنين، اختلالات رفتاري است. مطالعات و گزارش‌هاي محققان بر روي مادران باردار نشان داده‌اند در خانم‌هاي بارداري كه مدت استفاده از تلفن همراه در آن‌ها بالاتر از ميزان متوسط و توصيه شده مي‌باشد. و اين استفاده از موبايل به شكل مداوم و بدون وقفه انجام مي‌گيرد، احتمال اين كه نوزاد آن‌ها بعد از تولد و در سال‌هاي آينده دچار مشكلات رفتاري و خلق و خوي نامتعادل شود، بالاست.

ميزان تاثير امواج حاصل از تلفن‌هاي همراه به اندازه‌اي است كه مي‌تواند تا 80 درصد شانس بروز اين اختلالات را در كودكاني كه مادرانشان به استفاده افراطي از موبايل در دوران بارداري پرداخته‌اند، افزايش دهد.

📌 تغيير در تعداد و ريتم ضربان قلب در نوزاد

تغيير در تعداد و ريتم ضربان قلب از ديگر پيامدها و تاثير گوشي بر جنين است. محققان با انتخاب گروهي از مادران و تحت نظر گرفتن آن‌ها و نوزادانشان در سنين پيش و پس از تولد متوجه شده‌اند كه در مقايسه مادران بارداري كه از تلفن همراه استفاده مي كرده‌اند و مادراني كه از آن دوري كرده و حداقل استفاده از موبايل را داشته‌اند، تغييراتي در تعداد ضربان قلبي جنين و شكل اين ضربان‌ها ايجاد شده است. كه اين تغييرات بازه متغيري از تعداد ضربان‌ها، ريتم آن‌ها، نظم، ترتيب، شدت، هماهنگي و فاصله ضربان‌ها از هم را شامل مي‌شود.

📌 تاثير گوشي بر جنين | اختلالات روحي رواني

يكي ديگر از پيامدهاي تاثير گوشي بر جنين، اختلالات روحي رواني است. استفاده از تلفن همراه در مادران باردار باعث مي‌شود كه نوزادان آن‌ ها پس از تولد و در دوران كودكي و گاهي تا نوجواني و بزرگسالي هم به انواع مختلفي از اختلالات رفتاري و مشكلات رواني ناشي از عدم شكل گيري و تكامل شخصيت دچار شوند.

در صورتي كه فرزندان در سنين كودكي و پيش از ورود به مدرسه هم از تلفن همراه استفاده كرده؛ و اين كار را تا دوران پس از ورود به سن مدرسه هم ادامه دهند، احتمال بروز اين مشكلات بيشتر خواهد شد. همچنين اين كودكان در آينده بيشتر از سايرين دچار مشكلات عاطفي شده و نمي‌توانند احساسات و هيجانات خود را به خوبي ساير كودكان كنترل كنند. از اين رو ممكن است پرخاشگري، بيش فعالي، عدم توجه، حواس پرتي، عدم توانايي در كنترل عواطف و احساسات و بي قراري در آن‌ها به دليل تاثير گوشي بر جنين بروز پيدا كند.

📌 آسيب مغزي

استفاده مكرر از تلفن همراه، خطر آسيب رسيدن به مغز جنين را افزايش مي‌دهد. شكل گيري سلول‌ هاي عصبي در جنين در حال رشد از اهميت بالايي برخوردار است. شكل گيري ناقص سلول‌هاي مغزي احتمال بروز اختلالات عصبي را در سال‌ هاي آينده زندگي كودك افزايش مي‌دهد. محققان اسكانديناوي دريافته‌ اند كه استفاده از تلفن همراه، ميزان يافته‌هاي عصبي موجود در مغز جنين را از بين مي‌برد. بنابراين زن باردار بايد استفاده از تلفن همراه را تا حد امكان كاهش دهد. بنابراين تاثير گوشي بر جنين به آسيب مغزي نيز مرتبط مي‌شود.

📌 تاثير منفي در چرخه خواب و بيداري جنين

با توجه به اينكه جنين شما نياز به خواب و استراحت دارد، زنگ خوردن مداوم و گاه و بيگاه موبايل باعث مي‌شود چرخه خواب و بيداري جنين به هم بخورد. و استرس كودك شما افزايش يابد. تاثير گوشي بر جنين در ريتم خواب و بيداري جنين نيز نقش دارد.

📌 تاثير گوشي بر جنين | كاهش وزن نوزاد

يكي ديگر از پيامدهاي تاثير گوشي بر جنين، اين است كه مادراني كه به طور مكرر از موبايل استفاده مي‌كنند، به احتمال بيشتري نوزادي با وزن كم به دنيا خواهند آورد. اين كم وزني در دوره كودكي نيز باعث بروز اختلالاتي در راه رفتن، نشستن و ديگر حركات فرزندتان مي‌شود.

📌 سقط جنين

سقط جنين مي‌تواند وابسته به عوامل متعددي باشد. كه طبق تحقيقات به عمل آمده قرار گرفتن مادر در معرض امواج راديويي نيز در اين مورد تاثير گذار است. در واقع استفاده بيش از حد از ابزارهاي الكترونيكي مانند موبايل مي‌تواند خطر سقط جنين را تا حد زيادي افزايش دهد. به همين دليل يكي از دلايل سقط جنين را مي‌توان تاثير گوشي بر جنين دانست.

📌 مشكلات مرتبط با برقراري ارتباط با ديگران

يكي از پيامدها، عوارض و تاثير گوشي بر جنين؛ مشكلات مرتبط با برقراري ارتباط با ديگران است. كودكاني كه در دوران جنيني در معرض چنين اشعه هايي بوده اند؛ در بزرگسالي با ساير كودكان بيشتر دچار مشكلات ارتباطي مي‌شوند.

📌 آسيب هاي عاطفي

از ديگر تاثير گوشي بر جنين، آسيب هاي عاطفي است. اين كودكان بيش از ديگران در معرض مشكلات عاطفي هستند و همين دليل بر پديدايي استرس و تنش هاي زياد است.

راه هاي كاهش عوارض و تاثير گوشي موبايل بر جنين

براي كاهش عوارض و تاثير گوشي بر جنين راهكارهايي وجود دارد كه به شرح زير هستند.

🔻 فراموش نكنيد كه اينترنت، كامپيوتر، موبايل، تلفن بي‌سيم و مايكرو‌ويو همگي روي جنين و سلامت آن اثر مي‌گذارند و شما در جايگاه والد مسئوليت حفظ سلامت او را بر عهده داريد. اگر چه اين روزها حذف تلفن همراه و بي‌سيم از زندگي كار سخت و پيچيده‌اي شده. اما براي سلامت جنين در دوران بارداري بايد استفاده از موبايل به حداقل برسد. پس توصيه مي‌شود كه از انجام كارهاي غير ضروري با موبايل بپرهيزيد.

🔻 تماس‌ هاي خود را محدود كرده و واي‌فاي خود را اغلب خاموش كنيد. از اسپيكر (بلندگوي تلفن) بيشتر استفاده كنيد و موبايل را به گوش‌تان نچسبانيد. استفاده از هنذفري نيز در اين زمينه بسيار كمك كننده است.

🔻 به جاي مكالمه، پيامك را انتخاب كنيد و هنگام ارسال متن قبل از فشار دادن دكمه ارسال تلفن را تا حد ممكن دور نگه داريد.

🔻 تا حد امكان از تلفن با سيم استفاده كنيد.

🔻در مناطقي كه داراي پوشش شبكه هستند تماس برقرار كنيد زيرا تلفن اشعه بيشتري را هنگامي كه اتصال سخت‌تر است منتشر مي‌كند.

🔻 زمان روشن بودن صفحه نمايش تلفن همراه را كاهش دهيد.

🔻 تلفن همراه خود را در جيب‌تان حمل نكنيد زيرا ممكن است نزديك شكم شما قرار گيرد.

🔻هنگام خواب تلفن همراهتان را زير بالشت خود قرار ندهيد و حتي در صورت امكان موبايل را خاموش كرده و در اتاق ديگري بگذاريد. 

چرا امواج موبايل بر روي جنين اثرات سوء بر جاي مي‌گذارد؟

سوال اصلي اينجاست كه تاثير گوشي بر جنين چيست؟ وقتي جنين در بدن مادر در حال رشد و تكامل است، اعضا و ارگان‌ هاي او هنوز به طور كامل شكل نگرفته‌ اند و به همين دليل به راحتي تحت تاثير عوامل آسيب رسان و مضر در داخل و خارج از بدن مادر قرار مي‌گيرند. امواج الكترومغناطيسي حاصل از تلفن‌ هاي همراه نيز يكي از اين موارد آسيب‌زا براي نوزادان است كه مي‌تواند فرايند رشد و تقسيم سلولي و نمو اندام‌ هاي مختلف نوزاد را تحت تاثير قرار داده و رشد طبيعي بدن جنين را مختل كند.

به اين ترتيب نقايصي در تكامل سيستم‌ هاي مختلف جنين مانند اعصاب، عضلاني-اسكلتي، حركتي، استخواني، دفعي و بافت مغزي به وجود مي‌آيد و عملكرد طبيعي كودك را مختل خواهد كرد. ممكن است اين اختلالات بلافاصله پس از تولد و در سال‌ هاي اوليه زندگي نوزاد در او مشاهده نشوند اما بعد از گذشت چند سال و ورود كودك به مدرسه يا اجتماع، اين نقايص خود را نشان مي‌دهند كه تمامي آن‌ها را مي‌توان با يك پرهيز ساده و كنترل استفاده از تلفن‌هاي همراه در مادران به ميزان قابل توجهي كاهش داد. 

سخن پاياني

اگر باردار هستيد و  تا به امروز بيش از حد از موبايل خود استفاده كرده‌ايد، توصيه مي‌شود كه از اين به بعد كمتر در معرض امواج اين وسيله قرار بگيريد. زيرا تاثير گوشي بر جنين كم نيست! البته جاي نگراني نيست و شما مي‌توانيد با يك مشاوره متخصص در زمينه بارداري ارتباط برقرار كنيد تا شرايط خود و جنينتان تحت نظر قرار بگيرد و از تمامي مضرات و مشكلاتي كه استفاده از موبايل مي‌تواند براي شما و كودكتان داشته باشد مطلع شويد. در صورتي كه در طول روز نياز به استفاده از موبايل داريد، مي‌توانيد روش استفاده و راهكارهاي مفيد را از طريق مشاوره دريافت نماييد.

پژوهشي در رابطه با تاثير امواج راديويي بر سلامت جنين

در بررسي كه توسط مريم نظري، وحيد حمايت خواه جهرمي و همكاران (1389) در رابطه با اثر امواج ساطع شده از تلفن‌هاي همراه بر باروري انجام شد، نشان داد كه گسترش و كاربرد زياد تلفن‌هاي همراه كـه مولـد امواج الكترومغناطيس هستند، اثرات ناهنجاري‌زايي و اختلال در فرآينـدهاي مختلف رشد و نمو جنين را به همراه دارد.

اين مسئله نگراني‌هاي بسياري در ارتباط با اثرات زيان بار امواج انتشار يافته از تلفـن همـراه بر سلامت انسان را ايجاد كرده است. مطالعات اپيدميولوژي اين احتمال را مطرح مي‌كند كـه بين استفاده از اين امواج بـا بيماري‌هاي خاصي چون لوسمي، سرطان مغز و بيماري‌هاي قلبي عروقي ارتباط وجود دارد. به همين دليل مراقب تاثير گوشي بر جنين باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير گوشي بر جنين مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: تاثير گوشي بر جنين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تاثير گوشي بر جنين،
موضوع:
[ ۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۰۳:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عصبانيت كودك از آن دسته رفتارهايي است كه مي‌تواند والدين را آشفته كند. كودكان در زمان عصبانيت رفتارهاي نامناسبي مثل كتك زدن ديگران، استفاده از كلمات نامناسب يا لجبازي را از خود نشان مي‌دهند. اين شرايط مي‌تواند شما را كاملاً درمانده كند. بسياري از والدين با پرخاش به اين رفتار فرزندشان جواب مي‌دهند. اما بايد بگوييم كه پرخاشگري شما تنها باعث بدتر شدن شرايط مي‌شود.

 

در واقع شما با اين كارتان به كودك ياد مي‌دهيد كه مي‌تواند درست مانند شما بداخلاق و عصباني باشد. به همين خاطر بهتر است راهكارهاي ديگري را امتحان كنيد. روان‌شناسان معتقدند دلايلي مثل ناتواني در بيان احساسات و يا اضطراب از مهم‌ترين مسائلي هستند كه باعث عصبانيت كودكان مي‌شوند. در ادامه روش هايي براي پيدا كردن علت و روشي مناسب براي برخورد با او شرح داده‌ايم. اگر فرزندتان به رفتارش ادامه داد حتما از مشاوره كودك استفاده كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عصبانيت كودك مي توانيد از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو تماس بگيريد.

 منبع: عصبانيت كودك

عصبانيت كودك

 

 

عصبانيت كودك به دلايل متفاوتي بستگي دارد. كودكان آينه رفتار والدين هستند و اولين دليل  براي عصبانيت آنها، پرخاش والدين مي‌باشد. اما پرخاشگري كودكان بخشي از فرايند طبيعي رشد است. كه به آن رفتار تهاجمي مي‌گويند. بر اساس گفته هاي روانشناس باليني دكتر هوارد بث، كج خلقي كودك زماني است كه قادر به تنظيم انگيزه هاي خود نيست و منجر به از دست دادن كنترل نفس و بي توجهي به هنجارهاي پذيرفته شده در گذشته مي‌شود كه از هماهنگي با موقعيت نشات مي‌گيرد.

علت عصبانيت كودك چيست؟

عصبانيت كودك به دلايل متفاوتي بروز پيدا مي‌كند. كه در اين بخش مقاله راجع به دلايل عصبانيت كودك توضيح داده ايم.

📌 يادگيري يا الگوبرداري

اولين و مهم‌ترين دليلي كه مي‌توانيم براي عصبانيت كودكان از آن صحبت كنيم الگوهاي نامناسب هستند. كودكان با نگاه كردن به رفتار ما و همين‌طور قهرمان‌هاي كارتوني در حال شكل دادن به رفتار خودشان هستند. به همين خاطر اينكه آن‌ها چه رفتاري را از شما مي‌بينند بسيار اهميت دارد. تماشاي اينكه شما يا حتي قهرمان يك برنامه تلويزيوني هنگام عصبانيت به ديگران پرخاش مي‌كنيد مي‌تواند تأثير بسياري روي ديدگاه آن‌ها راجع به زندگي داشته باشد.

آن‌ها در اين شرايط ياد مي‌گيرند كه مي‌توانند در زمان عصبانيت رفتارهاي پرخاشگرانه از خود نشان بدهند. به همين خاطر روان‌شناسان معتقدند كنترل الگوها و محيط اطراف كودك يكي از مهم‌ترين موضوعاتي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد.

📌 عصبانيت كودك به دليل بيماري‌هاي روحي

بيماري‌هاي روحي به‌خصوص اضطراب مي‌تواند تبديل به دليلي براي عصبانيت كودك شود. بر اساس كتاب راهنماي بيماري‌هاي رواني، پرخاشگري و بدرفتاري يكي از نشانه‌هايي است كه خبر از بيماري‌هاي روحي در كودك مي‌دهد. بسياري از مواقع كودك نمي‌تواند اضطراب خود را به‌درستي شناسايي كند. يا متوجه دليل نگراني و اضطراب خود نمي‌شود. اين شرايط آن‌ها را كلافه كرده و باعث مي‌شود كه دست به پرخاش بزنند. 

📌 ناتواني در بيان احساسات

ناتواني در بيان احساسات از ديگر دلايل عصبانيت كودك است. كودكان معمولاً درك درستي از احساسات و هيجان‌هاي مختلف خود ندارند. به همين خاطر نمي‌توانند آنچه را در درون خود تجربه مي‌كنند به‌درستي بيان كنند. همين موضوع مي‌تواند تبديل به دليلي براي پرخاشگري شود. براي مثال يك لحظه احساس كنيد شما در جايي قرار گرفته‌ايد كه ديگران متوجه منظورتان نمي‌شوند؛ يا شما توانايي‌تان براي صحبت‌كردن را از دست داده‌ايد. تا چه مدت مي‌توانيد اين شرايط را تحمل كنيد؟

طبيعتاً دير يا زود شما از وضعيت عصبانيت كودك خسته و عصباني خواهيد شد. اين شرايطي است كه كودكان نيز بسياري از مواقع تجربه مي‌كنند. مهارت‌هاي كلامي در آن‌ها هنوز به‌اندازه‌اي رشد پيدا نكرده كه بتوانند به‌راحتي و با مديريت هيجان‌هايشان صحبت كنند. به همين خاطر عصباني مي‌شوند.

📌 عصبانيت كودك به همراه احساس ضعف و ناتواني

كودكان در دوره سني قرار دارند كه بايد مهارت‌هاي مختلفي را ياد بگيرند. بااين‌حال هميشه قرار نيست از روز اول مهارت‌ها را به‌درستي ياد بگيرند. كارهايي مثل بستن بند كفش، يادگرفتن حروف الفبا، مرتب كردن وسايل و….. مي‌تواند در روزهاي اول بسيار سخت باشد. در اين شرايط بسياري از كودكان خيلي زود تحمل خود را از دست مي‌دهند و احساس ناتواني مي‌كنند. احساس ناتواني يكي از دلايلي است كه باعث عصبانيت كودكان مي‌شود.

📌 پرخاشگري وسيله‌اي

يكي از دلايل عصبانيت كودك، پرخاشگري وسيله اي است. روان‌شناسان معتقدند خيلي وقت‌ها كودك به اين نتيجه مي‌رسد كه با عصبانيت و بدرفتاري مي‌تواند به آنچه كه دلش مي‌خواهد برسد. به همين خاطر هر بار كه شما با درخواست‌هاي او مخالفت مي‌كنيد احتمالاً دست به بدرفتاري و پرخاش مي‌زند تا شما را تسليم خواسته‌هاي خودش بكند.

📌 قشر پيشاني نارس

قشر پيشاني نارس يكي از دلايل عصبانيت كودك است. قشر پيشاني بخشي از مغز است كه براي تنظيم شناخت اجتماعي، رفتار اخلاقي و رفتار ارتباطي به كار مي‌آيد. اين قشر به طور كامل در كودكان بالغ نمي‌شود و سبب بروز عصبانيت كودك مي‌شود. اين بخش از 4 سالگي شروع به رشد مي‌كند.

📌 سيستم ليمبيك

دستگاه ليمبيك به قشر پيشاني مرتبط است. و به طور كلي مسئول كنترل احساسات انساني مانند نااميدي، خشم، شادي و ترس مي‌باشد. زماني كه اين سيستم نابالغ باشد، كودك نمي‌تواند احساسات خود را به خوبي بيان كند. و به همين دليل براي بيان برخي چيزها عصبانيت كودك بروز مي‌يابد.

راهكارهايي براي كاهش عصبانيت در كودك

 

براي كاهش عصبانيت كودك، روش هايي وجود دارد. در اين بخش مقاله روش هاي اصلاح و درمان عصبانيت كودك را توضيح داده ايم.

✨ تغيير رفتار الگوها

همان‌طور كه گفتيم اولين و مهم‌ترين دليل عصبانيت كودكان اين است كه آن‌ها الگوهاي پرخاشگري را در محيط اطراف خود مي‌بينند. به همين خاطر اولين قدم اين است كه الگوهاي اطراف كودك را كنترل كنيد. اگر شما يا همسرتان از آن دسته افرادي هستيد كه با اولين برخورد از كوره در مي‌رويد اين موضوع مي‌تواند يكي از دلايل پرخاشگري فرزندتان باشد. سعي كنيد تا جاي ممكن از اينكه با برخوردهاي همراه عصبانيت با ديگران خودداري كنيد. يا در شرايطي كه عصباني مي‌شويد اين موضوع را براي فرزندتان توضيح بدهيد و از او براي رفتار تندتان عذرخواهي كنيد.

✨ دلايل اضطراب را شناسايي كنيد

اگر احساس مي‌كنيد موضوعي باعث اضطراب و نگراني فرزند شما شده بهتر است براي كاهش عصبانيت كودك، آن را شناسايي كنيد. با كمي دقت در رفتار كودك و مواقعي كه او بيشتر عصباني مي‌شود مي‌توانيد اين دلايل را شناسايي كنيد. سپس سعي كنيد از راه صحبت‌كردن با كمك هم راهي براي برطرف‌كردن دلايل اضطراب آنها پيدا كنيد. اگر احساس مي‌كنيد اضطراب كودك شما بيش از آني است كه بتوانيد آن را كنترل كنيد بهتر است از يك مشاور كودك كمك بگيريد.

✨ شناسايي احساسات و تقويت توانايي صحبت‌كردن

گفتيم يكي از دلايل عصبانيت كودك مي‌تواند ناتواني در بيان احساسات و يا نشناختن آن‌ها باشد. در چنين شرايطي بهتر است به كودك كمك كنيد از احساسات خود صحبت كند. براي مثال با پرسيدن چند سؤال كوتاه مي‌توانيد به او كمك كنيد توضيح بيشتري راجع به آنچه احساس مي‌كند بدهد. اين موضوع به او كمك مي‌كند تا ياد بگيرد از احساسات و ناراحتي‌هاي خود صحبت كند.

✨ قانون بي‌توجهي به رفتار منفي

گاهي اوقات پرخاشگري و عصبانيت كودك براي جلب‌ توجه شما انجام مي‌شود. در واقع فرزند شما ياد گرفته كه با اين رفتارها مي‌تواند توجه‌تان را به سمت خودش برگرداند. بهترين راه براي ازبين‌بردن اين رفتارها اين است كه نسبت به آنها بي‌توجه باشيد. بي‌توجهي شما باعث مي‌شود دير يا زود فرزندتان متوجه اين موضوع بشود كه براي رسيدن به اهداف خود بهتر است راه ديگري را در نظر بگيرد.

✨ براي كاهش عصبانيت كودك رفتارهاي صحيح را تقويت كنيد

به همان اندازه كه بايد نسبت به پرخاشگري در فرزند و عصبانيت كودك خود بي‌توجه باشيد؛ رفتارهاي صحيح او را نبايد بي‌پاسخ بگذاريد. براي مثال زماني كه كودك به‌جاي پرخاش كردن خواسته خود را بيان مي‌كند او را تشويق كنيد. اين كار باعث مي‌شود او كم‌كم رفتار صحيح را ياد بگيرند و آن را جايگزين پرخاشگري كنند.

✨ رفتار محكم و ثابتي داشته باشيد

يكي از مهم‌ترين نكاتي كه در تربيت كودك بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه هميشه محكم بر سر قوانين خود بمانيد. بسياري از ما وقتي عصبانيت كودك مان شدت مي‌گيرد براي تمام شدن رفتارهايش از قوانين خودمان كوتاه مي‌آييم. اما به‌خاطر داشته باشيد كه اين رفتار شما باعث مي‌شود كودك متوجه شود با شديدتر كردن پرخاش‌هايش مي‌تواند شما را تحت‌تأثير قرار بدهد.

✨ در رابطه با كارتون دقت داشته باشيد

يكي از روش هاي كاهش عصبانيت كودك، دقت بر كارتون هاي كودك مي‌باشد. برخي از كارتون ها به شدت پرخاشگري را به كودك آموزش مي‌دهند. بنابراين بايد كارتون هايي كه كودك مشاهده مي‌كند را بررسي كنيد تا پرخاشگري هاي او كاهش يابد. كودك را از كارتون هاي خشن، جنگجويي و پرخاشگرايانه دور كنيد.

✨ عذرخواهي را به او آموزش دهيد

آموزش عذرخواهي از ديگر روش هاي كاهش عصبانيت كودك است. در اين شرايط حتما بايد به كودك رعايت حد و حدود خودش را آموزش دهيم. زماني كه خودتان كار خطايي انجام مي‌دهيد؛ از كودك معذرت خواهي كنيد تا رفتار عذرخواهي را از شما آموزش ببيند.

✨ كودك را مسئوليت پذير كنيد

اگر عصبانيت كودك باعث آسيب به اموال ديگران مي‌شود، حتما بايد مسئوليت پذيري را به كودك آموزش دهيد. به او آموزش دهيد كه مسئول نگهداري سالم از وسايل ديگران است و حتما بايد در رابطه با آنها برخورد مناسبي داشته باشد.

عصبانيت كودك و مشاوره روان‌شناسي

عصبانيت كودك گاهي اوقات مشكلات ديگري را براي آن‌ها به همراه خواهد داشت. يكي از اولين و رايج‌ترين اين مشكلات تنهايي و طردشدن از جانب ديگران است. كودكان عصباني معمولاً خيلي زود از جمع‌هاي دوستي كنار گذاشته مي‌شوند؛ يا با برچسب‌هايي كه دريافت مي‌كنند خودشان هم باور مي‌كنند كه “بد” هستند. اين شرايط مي‌تواند تأثير رواني بسيار بدي براي كودك داشته باشد.

علاوه بر اين تحقيقات نشان مي‌دهد عصبانيت در كودكاني كه از بيماري‌هاي روحي رنج مي‌برند بسيار بيشتر از كودكان عادي است؛ يا بسياري از مواقع مي‌تواند زمينه‌ساز درگيري با بيماري‌هاي روحي و مشكلات بسيار ديگري باشد. به همين خاطر عصبانيت كودكان موضوعي است كه بايد نسبت به آن حساس باشيد؛ در نتيجه اگر نشانه‌هاي عصبانيت را در فرزند خود مي‌بينيد بهتر است راجع به اين شرايط از يك مشاور كودك كمك بگيريد.

چه زماني از يك مشاور كمك بگيريم؟

معمولا براي والدين اين سوال پيش مي‌آيد كه چه زماني براي عصبانيت كودك بايد از روانشناس كمك گرفت؟ در اين بخش مقاله راجع به زمان مشخص كمك از روانشناس توضيح داده ايم.

🔸 در شرايطي كه فرزندتان بارها در طول روز يا هفته عصباني مي‌شود.

🔸 اگر هر بار كه فرزندتان عصباني مي‌شود زمان زيادي طول مي‌كشد تا آرام شود.

🔸اگر احساس مي‌كنيد راهكارهاي ساده‌اي مثل صحبت‌كردن با كودك نمي‌تواند او را آرام كند.

🔸 اگر عصبانيت باعث آسيب‌زدن كودك شما به خود يا هر يك از اطرافيان مي‌شود.

اقدامات روان‌شناسان

براي بسياري از ما سؤال است كه روان‌شناسان چه اقداماتي براي برطرف‌كردن عصبانيت كودك انجام مي‌دهند. از جمله اقدامات روان‌شناسان مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

🔹 استفاده از روش‌هايي مثل بازي‌درماني، نقاشي، موسيقي و … براي پيدا كردن دليل اضطراب و نگراني كودك و همين‌طور برطرف‌كردن آن‌ها

🔹 آموزش مهارت‌هايي مثل شناسايي هيجان‌ها، صحبت‌كردن و حل مسئله به كودك

🔹 استفاده از جلسات خانواده‌درماني براي برطرف‌كردن مشكلات احتمالي كه در خانواده يا رفتار والدين وجود دارد.

كلام آخر

عصبانيت كودك يكي از روش هاي بيان احساسات نيز مي‌باشد. بسياري از كودكان به دليل پرخاشگري هاي والدين نيز شروع به عصبانيت مي‌كنند. در اين مقاله راجع به دلايل و راهكارهاي عصبانيت كودك صحبت كرده ايم. اما براي اطلاعات بيشتر حتما از روانشناس و مشاورين كودك راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عصبانيت كودك مي توانيد از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

مهم‌ترين دليل عصبانيت كودكان چيست؟

ناتواني در بيان احساسات يا داشتن الگوهاي نامناسب از رايج‌ترين دلايل عصبانيت در كودكان هستند.

چطور با پرخاشگري فرزندم برخورد كنم؟

بهتر است آن‌ها را تشويق كنيد از راهكارهاي جايگزين مثل صحبت‌كردن راجع به احساسات‌شان استفاده كنند؛ بي‌توجهي نسبت به رفتارهاي پرخاشگرانه و تشويق رفتارهاي صحيح نيز مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد. 

منبع: عصبانيت كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عصبانيت كودك،
موضوع:
[ ۲ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۵۶:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قوي ترين مواد مخدر چه ويژگي‌هايي دارند؟ معمولاً براي بررسي قدرت يك ماده مخدر به ميزان اعتيادآور بودن، مدت زمان دوام اثر ماده و همچنين شدت علائمي كه ايجاد مي‌كند، توجه مي‌شود. در كنار اين نشانه‌ها معمولاً ترك كردن مواد مخدر قوي تر، به مراتب دشوارتر يا حتي غيرممكن خواهد بود. به همين خاطر در اين مطلب راجع به قوي ترين مواد مخدر با يكديگر صحبت خواهيم كرد.

فبهتر است در صورت مواجهه با هريك از اين مواد، پيش از آنكه مشكلات جدي براي فرد پيش بيايد به يك مشاور در زمينه اعتياد مراجعه نماييد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه قوي ترين مواد مخدر مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: قوي ترين مواد مخدر و خطرناك ترين آن ها كدامند؟ 

قوي ترين مواد مخدر

اين گروه از مواد مخدر معمولاً خاصيت اعتيادآوري بالايي دارند و اثرات منفي ناشي از مصرف آن‌ها تا مدت‌ها فرد را درگير خواهد كرد. به همين خاطر بهتر است با آن‌ها بيشتر آشنا شويد. شما مي‌توانيد براي دريافت اطلاعات بيشتر راجع به هريك از اين مواد و راه‌هاي جلوگيري از آسيب ديدن فرزند يا عزيزانتان با يك متخصص اعتياد به مواد مخدر مشورت نماييد.

همچنين اگر در نزديكي شما فردي به اين مواد آلوده شده است بهتر است هرچه سريعتر و پيش از آسيب ديدن بيشتر وي، براي درمان اعتياد اقدام نماييد. در ادامه به بيان قوي ترين مواد مخدر خواهيم پرداخت.

1️⃣ شيشه يا مت آمفتامين

يكي از رايجترين مواد مخدر موجود در بازار كه احتمالاً بارها نام آن را شنيده‌ايد شيشه يا كريستال است كه با نام‌هاي ديگري همچون كرانك، مت يا آيس نيز در بازار موجود است. شيشه يك داروي محرك است كه پس از استفاده باعث افزايش ترشح دوپامين و نورآدرنالين از مغز مي‌شود.

با توجه به تأثيري كه اين دو ماده در ايجاد لذت و احساس خوشحالي دارند با افزايش ترشح آن‌ها، فرد احساس سرخوشي زائدالوصفي را تجربه خواهد كرد. علاوه بر اين با استفاده از اين ماده مخدر، احساس خواب آلودگي و گرسنگي نيز كاهش پيدا مي‌كند.

به همين خاطر علاوه بر كساني كه به دنبال تجربه شادي هستند بسياري از افرادي كه به دنبال كاهش نياز به خواب يا لاغري هستند نيز معمولاً به اين دارو روي مي‌آورند. تجربه احساس لذت و خوشحالي يا بالا رفتن انرژي و تمركز كه به دنبال مصرف شيشه براي فرد ايجاد مي‌شود، مهم‌ترين عامل در تمايل به تكرار مصرف شيشه يا به عبارتي اعتياد به آن است.

در كنار اين مسائل ترشح بيش از حد دوپامين در مغز باعث بروز توهم خواهد شد و به همين خاطر اكثر مصرف كنندگان شيشه با توهمات حسي درگير مي‌شوند. علاوه بر توهم، مصرف كنندگان شيشه به دليل بروز اختلال در سيستم اعصاب مركزي، توانايي لذت بردن از موضوعات مختلف را از دست مي‌دهند. به عبارتي اين افراد براي اينكه بتوانند روحيات خود را در حالت معمول نگه دارند مي‌بايست همواره از شيشه استفاده كنند. در غير اين صورت آن‌ها از هيچ چيز لذت نمي‌برند و اگر از مواد استفاده نكنند دچار افسردگي‌هاي شديد مي‌شوند.

2️⃣ سالويا از قوي ترين مواد مخدر

ماده مخدر سالويا كه از برگ گياه سلوي به دست مي‌آيد يكي از قويترين مواد مخدر شناسايي شده است و خاصيت توهم زايي بسيار بالايي دارد. معمول‌ترين حالت استعمال اين دارو به صورت دود كردن برگ‌هاي آن مي‌باشد. با گذشت مدت اندكي از مصرف اين دارو، خاصيت توهم زايي آن نمايان مي‌شود و فرد دچار توهم‌هاي حسي شديد همراه با احساس اضطراب و تنش بيش از حد مي‌شود.

هم آميزي احساسات به صورتي كه فرد صداها را به جاي شنيدن مي‌بيند، از نتايج مصرف اين ماده هستند. اگرچه نتايج استفاده از اين دارو حداكثر ظرف 10 دقيقه پس از مصرف از بين مي‌رود اما شدت تجربه اين علائم چنان زياد است كه معمولاً مصرف كنندگان به دنبال تجربه مجدد آن نخواهند بود.

3️⃣ دي ام تي

دي ام تي كه به گفته برخي از متخصصان خطرناك ترين ماده مخدر موجود در جهان است معمولاً از شيوه استنشاق و با دود كردن اين ماده استعمال مي‌شود. اگرچه به واقع نتايج اين ماده، ظرف 15 دقيقه پس از مصرف از بين مي‌رود اما مصرف كنندگان معمولاً براي مدت‌ها يا حتي شايد سال‌ها تجربه نشئگي آن را احساس مي‌كنند.

يكي از متفاوت‌ترين ويژگي‌هاي اين ماده اين است كه تمامي مصرف كنندگان يك تجربه مشابه را گزارش مي‌كنند. آن‌ها معتقدند كه پس از مصرف وارد بعد ديگري از دنيا شده و با خدا صحبت كرده‌اند. از ديگر نتايج مصرف اين دارو مي‌توان به احساس لرزش، از دست دادن حالت هشياري، شنيدن صداهاي مبهم يا قرار گرفتن در يك تونل پر از رنگ‌ها و اشيا هندسي اشاره كرد.

4️⃣ وونگا از قوي ترين مواد مخدر

وونگا نام يك ماده مخدر است كه در آفريقاي جنوبي توليد مي‌شود و در سال جديد مصرف آن شيوع بالايي پيدا كرده است. اين دارو به شكل يك پودر سفيد تهيه مي‌شود كه مي‌بايست دود شده و مورد استنشاق قرار بگيرد. با گذشت زمان كوتاهي از مصرف اين دارو، فرد احساس لذت، آرامش و گرم شدن بدن را تجربه مي‌كند كه باعث علاقه به مصرف مجدد مي‌شود؛ اما با توجه به اينكه در توليد آن از انواع مواد مختلف مثل مواد شوينده استفاده مي‌شود، اندكي پس از پايان حالت نشئگي فرد دچار دلدرد و علائم جسمي بسيار شديد مي‌شود.

اضطراب و افسردگي از ديگر علائمي هستند كه مصرف كنندگان تجربه خواهند كرد. بروز علائم جسمي و رواني دردناك و غيرقابل تحمل باعث مي‌شود كه مصرف كنندگان توانايي ترك كردن اين ماده را نداشته باشند.

5️⃣ لين

لين يكي از انواع مواد مخدر است كه ماده اصلي در تهيه آن شربت سينه است؛ اما در عين حال كدئين يا هروئين نيز در تركيبات آن يافت مي‌شود. اين ماده كه به آن نوشيدني ارغواني نيز گفته مي‌شود، از اين نظر در گروه قوي ترين مواد مخدر قرار گرفته است كه باعث مرگ افراد بسياري شده است. وجود عفونت در دستگاه دفع ادرار، كاهش ضربان قلب و صحبت كردن‌هاي نامفهوم از عوارض مصرف اين ماده هستند.

6️⃣ برومو دراگون فلاي از قوي ترين مواد مخدر

اين ماده مخدر به دليل ساختار مولكولي خاصي كه دارد به سنجاقك يا دراگون فلاي معروف شده است. با مصرف اين ماده براي مدتي در حدود سه روز دچار توهم و ساير حالت‌هاي ناشي از وجود آن در بدن خواهيد بود و به همين خاطر به عنوان يكي از قوي ترين مواد مخدر شناخته مي‌شود. نشانه‌هاي مصرف اين دارو در افراد مختلف متفاوت است و مي‌تواند گروهي از توهم‌هاي ديداري يا شنيداري را باعث شود. در صورتي كه دراگون فلاي بيش از يك گرم در هربار مصرف استفاده شود، مي‌تواند براي فرد خطر مرگ را به همراه داشته باشد.

 

7️⃣ نفس شيطان

نفس شيطان (اسكوپولامين) يا (بوروندانگا) هم از خطرناك ترين و قوي ترين مواد مخدر است. برخلاف ساير مواد مخدر، توسط خود فرد مورد استفاده قرار نمي‌گيرد. اين دارو باعث مي‌شود كه مصرف كننده در يك حالت مشابه هيپنوتيزم قرار گرفته و قدرت اراده خود را از دست بدهد. به همين خاطر احتمال دارد هر دستوري كه به او داده مي‌شود را اجرا كند.

نكته حائز اهميت اين است كه با از بين رفتن اثر اين دارو و بازگشت هوشياري مصرف كننده هيچ آگاهي از وقايع پيش آمده نخواهد داشت. به همين خاطر سارقان و خلافكاران معمولاً با استفاده از اين دارو قربانيان خود را شكار مي‌كنند.

8️⃣ كروكوديل از قوي ترين مواد مخدر

ماده مخدر كروكوديل در ابتدا به عنوان يك داروي مسكن و از مورفين ساخته شد؛ اما به دليل اثرات مخربي كه داشت كنار گذاشته شد. با اين حال با توجه به آسان بودن طرز تهيه و قيمت پاييني كه دارد توجه افراد بسياري را به خود جلب كرد. اثرات سوء مصرف اين ماده مخدر تا حدي است كه مصرف كنندگان آن معمولا يك تا دو سال پس از شروع مصرف فوت مي‌كنند. تغيير رنگ پوست به قهوه‌اي و ايجاد زخم‌هاي شديد از عوارض مصرف اين ماده مخدر هستند. اين علائم باعث شد تا در دسته قوي ترين مواد مخدر قرار بگيرد.

مهم‌ترين دليلي كه ترك اين مواد را دشوار مي‌سازد، درد وحشتناك جسمي است كه فرد در حين ترك كردن اين ماده با آن درگير خواهد بود و البته بايد به اين نكته نيز اشاره كرد كه سم زدايي اين ماده از بدن در حدود يك ماه طول مي‌كشد و اين به معناي تحمل درد ترك كردن براي چنين مدت زماني است.

9️⃣ نمك حمام از قوي ترين مواد مخدر

نمك حمام كه در دسته قوي ترين مواد مخدر قرار دارد از بوته‌اي به نام خات تهيه شده و به دليل خاصيت انرژي بخشي‌اش به صورت كريستالي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در صورت استفاده از اين ماده نشانه‌هاي روانپريشانه به خصوص توهم تا چند روز پس از مصرف نيز ادامه پيدا مي‌كند. مصرف بيش از حد اين ماده مي‌تواند باعث افزايش ضربان قلب، فشار خون و حتي مرگ فرد شود.

🔟 فلاكا از قوي ترين مواد مخدر

ماده مخدر فلاكا يا زامبي با افزايش فشارخون و انرژي بخشي بيش از حد باعث مي‌شود مصرف كننده قدرت انجام كارهاي خارق العاده‌اي را داشته باشد. درعين حال با ايجاد تحريف در ادراكات و خودآگاهي فرد باعث ايجاد يك باور اشتباه به صورت داشتن قدرت براي انجام هركاري مي‌شود. دليل نام گذاري اين ماده مخدر به زامبي به اين خاطر است كه بارها ديده شده مصرف كنندگان اين ماده به ديگران حمله مي‌كنند و مي‌خواهند به آن‌ها آسيب برسانند.

 

⏸️ هروئين

يكي ديگر از قوي ترين مواد مخدر ها هروئين است. هروئين اغلب با روش هاي استنشاقي و تزريق مصرف مي‌شود. اين ماده سفيد رنگ زندگي بسياري از جوانان را تباه كرده است. وابستگي به هروئين بسيار شديد و ترك آن بسيار دشوار است. خيلي از كساني كه دچار اعتياد به اين ماده شده ‌اند تا اخر عمر موفق به ترك نشده ويا با استفاده از داروهاي جايگزين توانسته اند از مصرف مجدد خودداري كنند. حتما براي جلوگيري از خطرات اين ماده درباره علائم اعتياد به هروئين بخوانيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قوي ترين مواد مخدر مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول درباره قوي ترين مواد مخدر

بر چه اساسي قدرتمندترين مواد مخدر شناسايي مي‌شوند؟

اين مواد به دليل قدرت تأثيرگذاري بيشتر، خاصيت اعتيادآوري بالاتر يا اثرات سوئي كه به همراه دارند نسبت به ساير مواد مخدر قوي تر تصور مي‌شوند.

آيا مي‌توان مواد مخدر قوي را ترك كرد؟

ترك كردن اين مواد غيرممكن نيست اما احتياج به زمان طولاني‌تري دارد و ممكن است فرد احساسات ناخوشايند بيشتري را در حين سم زدايي تجربه كند. براي اطلاع از بهترين روش هاي درمان مشاوره ترك اعتياد دريافت كنيد.

مواد مخدر قوي پس از چندبار استفاده منجر به اعتياد مي‌شوند؟

اين موضوع با توجه به نوع ماده و ميزان مصرف و همينطور ويژگي‌هاي فرد مصرف كننده مثل جنس، وزن يا سن متفاوت خواهد بود؛ اما اكثر آن‌ها پس از يك يا دوبار مصرف خاصيت اعتيادآوري خود را نشان خواهند داد.

منبع: قوي ترين مواد مخدر و خطرناك ترين آن ها كدامند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۴۸:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك در خانه با چه روش هايي امكان پذير است؟ به طور كلي يكي از مشكلات عمده در عصر حاضر روي‌آوردن به اعتياد است. بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه مصرف اعتياد خطر مرگ زودرس را به همراه خواهد داشت بنابراين اعتياد عامل اصلي در ايجاد بسياري از بيماري‌هاي كشنده است و هرساله موجب مرگ ميليون‌ها نفر در جهان مي‌شود.

 

برخي از افراد به دلايل مختلفي همچون هزينه بر بودن كلينيك‌هاي ترك ، ترس از آبرو و… حاضر نيستند كه در مراكز درماني اقدام به ترك خود كنند. لذا تصميم مي‌گيرند كه در خانه به ترك بپردازند. اما ترك در خانه و بدون نظارت پزشك ممكن است عواقب جبران ناپذيري به وجود آورد. در ادامه مقاله به بررسي كامل ترك درخانه مي‌پردازيم. براي دريافت مشاوره در زمينه ترك در خانه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

آيا مي‌توان اعتياد را در خانه ترك كرد؟

به طور كلي اعتياد يك مسئله بسيار جدي است كه بسته به مدت زمان، نوع و ميزان مصرف مي‌تواند آسيب‌هاي جسماني و رواني شديدي به فرد وارد كند و هرگونه تصميم خودسرانه براي ترك مصرف مواد در خانه مي‌تواند آثار جبران ناپذيري به وجود آورد و شرايط را بسيار بدتر كند به طوري كه حتي ممكن است منجر به مرگ فرد مصرف كنند شود.

در مجموع توصيه مي‌شود براي ترك حتما تحت نظارت يك پزشك و يا روانشناس متخصص در زمينه اعتياد عمل كنيد. برخي افراد به دليل تجربه‌هاي ناموفق ترك درخانه دچار مشكلات رواني بيشتري از جمله افسردگي و نااميدي مي‌شوند.

مهم‌ترين نكته‌ اي كه براي عدم ترك در خانه وجود دارد اين است كه ترك مواد مخدر علاوه بر وابستگي جسماني، وابستگي رواني هم به وجود مي‌آورد كه به مراتب مي‌تواند اثرات جدي و زيان بارتري براي فرد به وجود بياورد. براي ترك هر يك از انواع مواد مخدر روش‌ها و راهكارهاي متفاوتي وجود دارد كه بايد توسط متخصص مورد نظر ارائه شود. به طور كلي ترك درخانه و خصوصاً بدون نظارت متخصص تحت هيچ شرايطي توصيه نمي‌شود.

ترك در خانه تحت نظارت متخصص

همانطور كه گفته شد ترك در خانه بدون نظارت متخصص، كار صحيحي نيست. با اين حال برخي افراد به دليل شرايط خاص تصميم مي‌گيرند تحت نظارت پزشك و روانشناس ترك را در خانه انجام دهند. توصيه‌هايي در ارتباط با اين موضوع وجود دارد كه در ادامه به آن‌ها اشاره مي‌شود:

⭕نوشيدني‌هاي مفيد براي ترك در خانه

يكي از مهم‌ترين نوشيدني‌هاي مفيد براي ترك در خانه آب فراوان است. در طول روز فرد بايد به مقدار كافي از آب استفاده كند. نوشيدني‌هاي سالم مثل آب ميوه‌هاي طبيعي كه داراي ويتامين سي هستند نقش بسزايي در ترك دارند.

غذاهاي مفيد براي ترك در خانه

برنامه غذايي درست و مقوي در ترك در خانه نقش بسيار مهمي دارد. به جاي استفاده از قند‌هاي مصنوعي بايد از رژيم غذايي فيبردار كه شامل غلات سبوس‌دار، ميوه‌هاي تازه و سبزيجات مي‌شود استفاده نمود. پروتئين‌ها نيز نقش كليدي در بهبود ترك دارند.

⭕بالا بردن انگيزه فرد براي ترك در خانه

هرگاه موفق به غلبه بر يكي از هوس‌هاي مصرف خود شديد، به طريقي به خودتان هديه دهيد. هميشه انگيزه و علت اصلي ترك در خانه خود را پيش رو داشته باشيد و به آن فكر كنيد. چيز‌هايي را كه مي‌توان در دهان گذاشت و دهان را مشغول كرد، دم دست بگذاريد مثلا آدامس و خلال دندان مي‌تواند به شما كمك كند.

اگر قبلا در ترك مشكل داشته‌ايد درباره جويدن آدامس نيكوتين دار، استفاده از برچسب‌هاي نيكوتين دار، اسپري‌هاي بيني، مواد استنشاقي يا قرص براي ترك درخانه با پزشك مشورت كنيد. زمان بيشتري را در اماكن عمومي مثل كتابخانه‌ها و سينما‌ها صرف كنيد. يك ورزش جديد، برنامه تمريني، سرگرمي يا تعهد سازماني انتخاب كنيد. اين كارها به برهم خوردن روال زندگي شما و جدا شدن از مواد كمك مي‌كند. مواد را در مكاني قرار دهيد كه دسترسي به آن سخت باشد و مصرف آن را نامطلوب‌تر و سخت تر كند.

تأخير درمصرف مواد در تجديد نظر براي مصرف آن به شما كمك مي‌كند. با افكار منفي مبارزه كنيد و مثبت‌انديش و قوي باشيد. در صورتي كه دچار لغزش شديد و يك بار مصرف كرديد از خود نااميد نشويد. به خودتان بگوييد كه من مصمم به ترك هستم و با تفكر مثبت و بررسي مجدد دلايل ترك، بار ديگر برنامه ترك را شروع كنيد.

⭕راه هاي كسب آرامش در فرايند ترك

  • در يك مكان راحت دراز بكشيد و خود را رها كنيد.
  • چشم‌هاي خود را به آرامي ببنديد و چند نفس عميق بكشيد.
  • كشيدن دست‌ها و پا ها براي چند ثانيه؛ عضلات خود را رها كنيد.
  • به تجربه‌هاي خوشايند و مناظر دل پذير فكر كنيد.
  • ورزش كردن‌ و قدم زدن در طبيعت سرسبز بسيار مفيد است.
  • حمايت اجتماعي كسب كنيد مثل تماس با دوستان‌، صحبت با افراد فاميل در مورد ترك و….
  • اجتناب از موقعيت‌هاي خطر آفرين مثل حضور در ميهماني افراد سيگاري و يا هر ماده مخدر ديگر كه مصرف مي‌شود به ويژه در اوايل دوره ترك ضروري است.

در نهايت به ياد داشته باشيد كه ترك درخانه براي همه افراد توصيه نمي‌شود، اگر در شرايطي خاصي قرار داريد و تنها گزينه انتخابي شما ترك در خانه است، حتما تحت نظارت پزشك و روانشناس متخصص در زمينه اعتياد عمل كنيد.

ترك خودسرانه در خانه

با اينكه شروع مصرف و خيلي اوقات تغيير مواد بدون دريافت راهنمايي از يك متخصص اتفاق افتاده است، اما نكته اي كه در ترك مواد اهميت دارد، تعادل بدن است. شما به مرور زمان با بالا بردن دوز و يا برنامه مصرف‌تان به هر نحوي تعادل شيميايي بدن‌تان را تحت تاثير قرار داده‌ايد. خيلي اوقات حتي ماده مصرفي با آنچه كه تصور مي كنيد متفاوت است، پس نمي توانيد بدون در نظر گرفتن عوارض و آثار هر دارويي آن را خودسرانه ترك كنيد.

از اين رو توصيه مي كنيم اگر قصد ترك داريد، به هيچ عنوان بدون مشورت با متخصص دست به انجام اين كار نزنيد. با كليك بر هر كدام از آيتم هاي زير مي توانيد با جوانب مختلف ترك در خانه آشنا شويد.

نكات مهم ترك در خانه

اگر به هر دليلي به مصرف مواد مخدر اعتياد دارد اكنون وقت آن است كه گامي به سمت ترك اين عادت برداريد. شما مي‌توانيد برنامه‌اي را براي كنار گذاشتن اعتياد خود تهيه كنيد. اولين گام ترك‌ در خانه، مشخص كردن اين موضوع است كه چرا مي‌خواهيد ترك كنيد.

دلايل خود را روي يك برگه كاغذ بنويسيد. بعد از آماده كردن اين ليست، يك كپي از آن را همراه خود داشته باشيد. آن را به خاطر بسپاريد و هر زمان كه وسوسه شديد به دلايل ترك آن فكر كنيد. يك روز را براي ترك خود انتخاب كرده و قرارداد تغيير رفتار را امضا كنيد و از يك دوست و عضو خانواده بخواهيد تا آن را امضا كند.

فهرستي از موارد خوبي كه با مصرف نكردن مواد به دست آورده‌ايد تهيه كنيد و همراه خود داشته باشيد و هر وقت كه احساس اضطرار به مصرف داشتيد به آن نگاهي بيندازيد. ترك‌اعتياد در خانه ساده نيست. مي‌توانيد از منابع، كتاب، جزوات و راهنماي ترك كه در سايت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي وجود دارد استفاده كنيد. كمك گرفتن از مشاوره ترك مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند. 

گام هاي ترك در خانه

ترك در خانه نيز مراحلي دارد كه با كمك آنها مي‌توانيد دوران ترك اعتياد راحت تري را سپري كنيد. به طور كلي ترك كردن مواد مخدر در خانه براي كساني كه نمي‌توانند مدت زمان زيادي را بيرون از خانه باشند و يا دچار اضطراب مي‌شوند؛ بسيار مناسب است. در صورتي كه بتوانند شرايط لازم را مهيا كنند. براي ترك اعتياد در خانه مي‌توانيد از روش هاي زير استفاده كنيد.

📌تاريخ خاصي را مشخص كنيد

براي شروع ترك در خانه براي خود تاريخ مشخصي را تعيين كنيد. اگر اين مناسبت براي شما داراي اهميت ويژه اي باشد؛ احتمالا پايبندي شما نيز بيشتر مي‌شود. براي مثال تاريخ تولد و يا سالگرد ازدواج، تاريخ هاي به يادماندني هستند كه مي‌توانند بهانه خوبي براي ترك اعتياد نيز باشند.

📌محيط را تغيير دهيد

بااينكه در دوران ترك اعتياد در خانه به سر مي‌بريد؛ اما بازهم احتمال وسوسه شدن و مصرف مجدد وجود دارد. به همين دليل بهتر است محيط خود را از تمام وسايلي كه شما را به ياد دوران مصرف و يا مواد مخدر مي‌اندازد؛ پاك كنيد. براي مثال اگر در حال ترك قمار هستيد بهتر است تمام كارت هاي بازي، ميز، و ديگر وسايل را از بين ببريد. حتي دسترسي خود را به اينترنت را هم محدود نماييد. در اين شرايط مي‌توانيد از خانواده هم كمك بگيريد.

📌حواس خود را پرت كنيد

طبيعي است كه گاهي به گذشته فكر كرده و براي مصرف دوباره و يا انجام آن عمل وسوسه شويد؛ اما بهتر است به سرعت حواس خود را پرت چيز ديگري كنيد. حتي مي‌توانيد محيط را ترك كرده و خود را مشغول كنيد. مي‌توانيد به پياده روي رفته و يا با دوستان و خانواده خود در مورد مسائل متفرقه صحبت كنيد.

📌گذشته را مورد بررسي قرار دهيد

معمولا افرادي كه به اعتياد مبتلا هستند؛ بارها براي ترك در خانه تلاش كرده اند. اما هر بار به دليلي با شكست مواجه شده اند. به همين دليل بايد براي شروع اين دوران، در ابتدا به خوبي گذشته را بررسي كرده و نقاط قوت و ضعف خود را بررسي كنيد. براي مثال چه عواملي در گذشته سبب مصرف دوباره شده اند؟ بايد ماشه چكان ها را پيدا كرده و از بروز مجدد آنها پيشگيري كنيد.

📌از شبكه حمايتي كمك بگيريد

در ترك خانه، كمك گرفتن از شبكه حمايتي، يكي از اقدامات مهم و موثر است. در اينجا منظور از شبكه حمايتي دوستان و خانواده هستند كه مي‌توانند فرد را در زمينه هاي مختلفي حمايت كنند. كمك آنها نه تنها باعث آسان تر شدن فرايند ترك مي‌شود؛ بلكه از بازگشت مجدد به آن نيز جلوگيري مي‌كند. بهتر است در اين زمينه با آنها صحبت كرده و درخواست كمك كنيم.

سخن پاياني

اعتياد يكي از مسائلي است كه تاثيراتش نه تنها بر فرد بلكه بر اطرافيان نيز مشهود است. مخصوصا وقتي فرد معتاد تصميم به ترك در خانه بگيرد؛ احتمالا بيشتر اطرافيان را تحت تاثير قرار خواهد داد. از طرفي بايد به چنين فردي كمك كرد و از طرف ديگر بايد مراقب ديگر اعضا بود تا گرفتار اين مشكل نشوند. همچنين حتي در صورت ترك در خانه، افراد بايد به صورت مداوم تحت نظر يك پزشك و يك روانشناس به صورت همزمان باشند. علائم آنها بايد مورد بررسي قرار گيرد تا در صورت لزوم به پايگاه هاي درماني منتقل گردند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك در خانه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا ترك در خانه ممكن است؟

ترك يك كار تخصصي است كه بايد تحت نظارت پزشك و روانشناس انجام گيرد. در غير اين صورت ترك بسيار خطرناك خواهد شد و عواقب جبران ناپذيري را به بار مي‌آورد.

منبع: ترك در خانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك در خانه،
موضوع:
[ ۲ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۴۱:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شوهرم رابطه نميخواد !؟ اين يكي از شكايات زنان در دوره اي از زمان است كه به دلايل مختلفي اتفاق مي‌افتد. براي زنان يكي از سخت‌ترين مشكلات، بروز مشكل در مسائل جنسي و همچنين طرد شدن از طرف همسر است. رابطه جنسي از بخش هاي مهم رابطه و زندگي زناشويي محسوب مي‌شود و بدون آن افراد احتمالا پيامدهاي زيادي را تجربه كنند.

 

از طرفي براي زنان صحبت كردن در اين مورد حتي با همسر دشوار است و به راحتي نمي‌توانند با آن مواجهه شوند. به همين دليل به طور كلي اين موضوع را ناديده گرفته و آنها هم نسبت به آن بي اهميت مي‌شوند. اما افراد بهتر است عوامل مختلف را بررسي كرده و به حل اين مشكل بپردازند. براي دريافت مشاوره در زمينه عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: شوهرم رابطه نميخواد | عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي

شوهرم رابطه نميخواد

بر اساس پژوهش هاي انجام شده، تعدد روابط جنسي بعد از ازدواج به طور چشمگير كاهش پيدا مي‌كند. اما اين وضعيت به دلايل مختلفي اتفاق مي‌افتد و هميشه به معناي عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي نيست. به طور كلي هيچ عدد مشخصي براي تعيين كيفيت و ميزان رابطه جنسي مطلوب وجود ندارد. افراد بايد با توجه به شرايط خود و همسر در اين مورد تصميم بگيرند.

براي همه افراد دوره هاي بي ميلي جنسي در زندگي مشترك وجود دارد. افراد بايد در قدم اول اين موضوع در نظر بگيرند كه آيا اين مشكل به تازگي ايجاد شده است و يا از ابتداي رابطه بوده است. سپس در اين مورد اقداماتي انجام دهند. 

دلايل عدم تمايل شوهر به رابطه حنسي

عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي چه در مردان و چه در زنان، دلايل مختلفي دارد. پيدا كردن علت اين موضوع بسيار اهميت دارد؛ چرا كه تا حد زيادي در درمان موثر بوده و به افراد كمك مي‌كند تا سريعتر اين دوران را پشت سر بگذارند. برخي از اين دلايل شامل موارد زير مي‌شوند. براي اطلاع از علت كم شدن ميل جنسي كليك كنيد.

🔹بروز مشكلات جسمي يا جنسي

گاهي عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي، به دليل وجود مشكل در زنان نيست. برخي از مردان به دليل ابتلا به بيماري هاي جسماني مختلف و مصرف دارو و همچنين وجود مشكلات جنسي، مايل به برقراري رابطه جنسي نيستند. آنها به جاي درمان، صورت مسئله را پاك كرده و رابطه جنسي را از زندگي خود حذف مي‌كنند. بيماري هاي جسماني به صورت مستقيم و غيرمستقيم بر عملكرد جنسي افراد موثر است و آنها را تحت تاثير قرار مي‌دهد. در اين مورد بهتر است با يك متخصص مشورت كرده و به دنبال راهكار باشيد.

🔹وجود اختلالات رواني | شوهرم رابطه نميخواد

سلامت رواني در كيفيت رابطه جنسي و حتي ميل به آن موثر است. افراد با وجود مشكلات رواني و يا اختلالات شخصيتي، نمي‌توانند رابطه جنسي طبيعي داشته باشند. براي مثال با وجود افسردگي فرد ميل جنسي خود را تا حد زيادي از دست داده و عدم تمايل به رابطه جنسي را تجربه مي‌كند. حتي گاهي داروهايي كه فرد براي درمان اين دسته از بيماري ها استفاده مي‌كند؛ منجر به عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي مي‌شود. افراد براي برطرف كردن مشكلات روان خود بايد از روش هاي دارودرماني و روان درماني به صورت همزمان استفاده كنند.

🔹تغييرات ناگهاني در زندگي

بروز تغييرات ناگهاني و اساسي در زندگي شخصي و حرفه اي افراد تا حد زيادي در عملكرد و ميل جنسي افراد موثر است. برخي از مردان به درستي نمي‌توانند مسائل را از يكديگر تفكيك كنند؛ به همين دليل اين موضوع بر عملكرد جنسي آنها تاثير مي‌گذارد. در چنين شرايطي افراد استرس زيادي را تجربه كرده و حتي در صورت برقراري رابطه جنسي نيز، به خوبي عمل نمي‌كنند. اتفاقاتي مانند تغيير شغل، از دست دادن عزيزان، مهاجرت و… از اين قبيل هستند.

🔹خيانت | شوهرم رابطه نميخواد

يكي ديگر از دلايل عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي، وجود شخص سوم در رابطه است. افراد شايد نياز جنسي خود را با شخص ديگري برطرف مي‌كنند. به همين دليل ديگر تمايلي به همسر خود نداشته و از او رابطه جنسي نمي‌خواهند. البته با وجود خيانت، نشانه هاي ديگري نيز بروز مي‌كند كه زنان نسبت به آنها حساس هستند. اما اين مورد قطعي نيست و نمي‌توان همسر خود را به دليل بي ميلي جنسي به خيانت متهم كرد.

🔹مشكلات عاطفي

گاهي هر دو نفر از سلامت روان و جسماني برخوردار بوده و هيچ گونه تغييري را در زندگي مشترك تجربه نمي‌كنند. اما با اين وجود بازهم شاهد عدم تمايل همسر به رابطه جنسي هستيم. در چنين شرايطي احتمالا افراد در روابط عاطفي خود دچار مشكل هستند. ميزان صميميت زوجين، تاثير زيادي در كيفيت رابطه جنسي آنها دارد. گاهي به دليل وجود اختلافات و مشكلاتي ميان زن و شوهر آنها ميلي به برقراري رابطه جنسي با يكديگر ندارند.

🔹زايمان

در صورت زايمان و فرزندآوري نيز طبيعي است كه مردان تا مدتي ميلي به فعاليت جنسي نداشته باشند. از طرفي برخي از زنان بعد از زايمان به دليل مسائل پزشكي، اصلا نبايد رابطه جنسي داشته باشند. اما زوجين نبايد اجازه دهند كه اين وضعيت براي طولاني مدت ادامه يابد. همچنين مردان نيز در اين دوران بايد همكاري بيشتري با زنان داشته باشند.

عوارض عدم تمايل همسر به رابطه جنسي

فراموش نكنيد كه عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي، پيامدهاي زيادي در جنبه هاي مختلف زندگي مشترك دارد. به همين دليل افراد بايد دليل اين مشكل را پيدا كرده و در اين زمينه اقداماتي انجام دهند. برخي از اين عوارض، شامل موارد زير مي‌شوند.

طلاق عاطفي و جدايي

كاهش اعتماد به نفس

خيانت

وابستگي به خودارضايي و تماشاي پورن

كاهش صميميت و دوري

براي پيشگيري از عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي چه كنيم؟

همانطور كه گفته شد؛ عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي دلايل زيادي دارد و پيامدهايي را ايجاد مي‌كند. به همين دليل بايد در اين زمينه اقداماتي انجام داد. از آنجايي كه رابطه جنسي يكي از خصوصي ترين بخش هاي زندگي مشترك هر زوجي است؛ در قدم اول بهتر است به تنهايي در اين زمينه اقدام كنيد و اگر تلاش هاي تان كارساز نبود از يك روانشناس كمك بگيريد. 

🔶صحبت كردن با او به طور مستقيم | شوهرم رابطه نميخواد

در قدم اول با همسر خود به صورت مستقيم در اين مورد صحبت كنيد. علت را از خود او جويا شده و به خوبي به حرف هاي او گوش دهيد. گاهي مردان از صحبت كردن در اين مورد احساس راحتي نمي‌كنند و يا نمي‌توانند دلايل خود را با همسر بيان كنند. در اين زمان بهتر است از يك مشاور كمك گرفته تا علاوه بر انتقال صحيح مشكل به حل آن بپردازد.

🔶وقت گذراني بيشتر با يكديگر

اگر نشانه هاي عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي را مشاهده مي‌كنيد؛ سعي كنيد زمان بيشتري را با همسر خود سپري كرده و بيشتر از گذشته به او ابراز احساسات كنيد. شايد او تنها به دنبال جلب توجه و گرفتن توجه شما است. با اينكار نه تنها ميزان صميمت ميان شما افزايش مي‌يابد؛ بلكه احتمالا مشكل تان نيز در زمينه جنسي برطرف مي‌شود.

🔶اهميت دادن به خود | شوهرم رابطه نميخواد

گاهي زنان بعد از ازدواج ديگر به ويژگي هاي ظاهري خود اهميت نداده و حتي رفتارهاي آنان نيز متفاوت مي‌شود. در چنين شرايطي طبيعي است كه مردان نيز ميل جنسي خود را از دست مي‌دهند. آراستگي ظاهري و حتي توجه به بهداشت فردي همواره مهم است و افراد در زندگي مشترك نيز بايد به آن اهميت دهند. در اين صورت همسر نيز احتمالا تمايل بيشتري به برقراري رابطه جنسي خواهد داشت.

🔶كمك گرفتن از مشاور

اگر تمام اقدامات ذكر شده بي نتيجه ماند؛ بهتر است از يك متخصص كمك بگيريد. روانشناس به صورت دقيق دلايل و موضعات مرتبط با عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي را بررسي كرده و اين مشكل را با روش هايي درمان مي‌كند. او در ابتدا صحبت هاي دو طرف را گوش كرده و به هر دوي آنها تمريناتي مي‌دهد. همكاري همسر در اين شرايط بسيار مهم است.

سخن پاياني

بعد از شروع زندگي مشترك و گذشت مدتي از آن براي بسياري از زنان اين سوال مطرح مي‌شود كه چرا شوهرم رابطه نميخواد! اما آنها به بسياري از نكات توجه نمي‌كنند. اين موضوع دلايل زيادي دارد. همچنين اگر ناديده گرفته شود و يا براي مدت زمان طولاني ادامه يابد؛ پيامدهاي زيادي را به بار مي‌آورد.

به همين دليل بايد به موقع علل مشكل را شناسايي كرد و اقداماتي انجام داد. مشكلاتي كه در زندگي جنسي افراد ايجاد مي‌شوند؛ مي‌توانند جنبه هاي ديگر زندگي را تحت تاثير قرار دهند به همين دليل بهتر است هرچه سريعتر از يك متخصص كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: شوهرم رابطه نميخواد | عدم تمايل شوهر به رابطه جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۰۸:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سرد شدن رابطه بعد از زايمان يكي از مشكلاتي است كه ممكن است زوجين در زندگي مشتركشان تجربه كنند. به دنيا آوردن فرزند امري خوشايند است با اين حال به دليل برخي تغييرات فيزيولوژيك و رواني در زن و همچنين افزايش‌ چالش‌هاي زندگي ممكن است زوجين پس از بچه دار شدن رابطه‌شان سرد شود. از اين جهت بررسي علل سرد شدن روابط پس از زايمان و بهبود آن مي‌تواند براي حفظ صميميت و كيفيت زندگي موثر باشد. به زبان ساده مي‌توان گفت بهترين راه جلوگيري از سرد شدن روابط پس از زايمان توجه مناسب به فرزند، همسر و درك متقابل نيازهاست. در ادامه به طور كامل درباره اين موضوع صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه سرد شدن رابطه بعد از زايمان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: سرد شدن رابطه بعد از زايمان | علل كم شدن رابطه بعد از بچه دار شدن

سرد شدن رابطه بعد از زايمان

طبيعي است كه با تولد فرزند جديد، شاهد سرد شدن رابطه بعد از زايمان باشيم. افراد دوران سختي را پشت سر گذرانده اند و در حال حاضر نيز عضوي جديد به خانواده اضافه شده است. اين عضو جديد احتمالا زمان و انرژي زيادي را از والدين گرفته و باعث دوري آنها از يكديگر براي مدتي مي‌شود.

اين دوري هم در زندگي جنسي و هم در روابط عاطفي آنها بروز مي‌كند. اما زوجين مي‌توانند با راهكارهايي از اين موضوع جلوگيري كرده و با همكاري يكديگر، اين دوران را پشت سر بگذارند.

سرد شدن رابطه بعد از زايمان چه مدت طول مي‌كشد؟

به طور كلي برقراري رابطه جنسي بعد از زايمان، با گذشتن از دوران بهبودي،  بلامانع است. اما زنان به دليل شيردهي احتمالا ميل جنسي كمتري خواهند داشت. به همين دليل سرد شدن رابطه بعد از زايمان بروز مي‌كند. برخي زنان حتي تا ماه ها و سال ها بعد از زايمان نمي‌توانند ميل جنسي اوليه خود را بازيابند. نمي‌توان براي اين دوران زمان مشخصي در نظر گرفت. به همين دليل بهتر است افراد با يك متخصص مشورت كرده و براي شروع فعاليت جنسي خود، نيازهاي همسر را نيز در نظر بگيرند.

علل سرد شدن رابطه بعد از زايمان

سرد شدن رابطه بعد از زايمان يك مسئله شايع است كه اكثر زوجين بعد از به دنيا آوردن فرزند درگير آن مي‌شوند. عوامل متعددي وجود دارد كه مي‌تواند باعث به وجود آمدن اين مسئله شود كه در ادامه شرح داده مي‌شود. 

💠مسائل فيزيولوژيكي

بارداري و به مراتب به دنيا آوردن بچه باعث مي‌شود تا زن تغييرات فيزيولوژيكي مختلفي را تجربه كند به عنوان مثال مي‌توان به تغيير وضعيت هورمون‌ها، آسيب ديدن واژن (در صورت زايمان طبيعي)، شل شدن كف لگن، خشكي واژن و كاهش حسي واژن اشاره كرد.

بهبود اين مسائل به حالت قبل نياز به گذشت زمان دارد. در چنين شرايطي زن‌ها معمولاً تمايلي به برقراري رابطه جنسي نداشته و اين مسئله ارتباطي با سرد مزاجي زن ندارد. صرفا به دليل تغييراتي كه در بدن زن رخ داده‌ است تا مدتي امكان برقراري رابطه جنسي برايشان وجود ندارد. از آنجايي كه بسياري از مردان از اين تغييرات آگاهي ندارند ممكن است ناخواسته با همسر خود بدرفتاري كنند و در نتيجه به بدتر شدن شرايط دامن بزنند. اين موضوع منجر به طولاني تر شدن دوران سرد شدن رابطه بعد از زايمان، مي‌شود.

💠مسائل روانشناختي

مسائل روانشناختي مي‌تواند يكي از عوامل اصلي سرد سدن رابطه بعد از زايمان باشد، بسياري از زوجين حتي قبل از بچه دار شدن نسبت به يكديگر سرد هستند و روابط صميمي ندارد و اين امر بعد از زايمان و به دنيا آوردن بچه هم تشديد مي‌يابد. از طرفي آنها به خاطر فرزند جديد احتمالا شرايط و فشارهاي رواني جديدي راتجربه كرده كه همين مورد منجر به سرد شدن رابطه بعد از زايمان مي‌شود. 

💠افسردگي پس از زايمان

‌‌معمولا شايع‌ترين دليل سرد شدن رابطه بعد از زايمان، افسردگي است. افسردگي پس از زايمان ارتباط مستقيمي با سرد شدن رابطه دارد، معمولا اين افسردگي به دليل اختلالات هورموني، استرس، چالش‌هاي مراقبت از فرزند و مشكلات بعد از بارداري به وجود مي‌‌آيد. اين مورد يكي از عوامل روانشناختي محسوب مي‌شود؛ اما شيوع زيادي ميان زنان دارد. زناني كه به طور كلي سابقه افسردگي را دارند؛ بايد خود را براي اين شرايط آماده كرده و حتما از يك روانشناس كمك بگيرند. براي آشنايي بيشتر با افسردگي بعد از زايمان كليك كنيد.

💠نگراني از وضعيت جسمي

بارداري و به دنيا آوردن فرزند وضعيتي است منجر به تغييرات ظاهري و جسماني زيادي در بدن زن مي‌شود، به عنوان مثال بهم خوردن وضعيت ظاهري، افزايش وزن و… باعث مي‌شود تا زن اضطراب و نگراني زيادي نسبت به اندام‌هاي بدني خود داشته باشد به طوريكه براي مدتي تمايلي به برقراري رابطه جنسي ندارد. اين يكي ديگر از دلايل سرد شدن رابطه بعد از زايمان است؛ كه احتمالا بعد از مدتي برطرف شده و افراد مي‌توانند رابطه جنسي بهتري با يكديگر داشته باشند.

💠سرد شدن رابطه بعد از زايمان | نگراني از بارداري دوباره

برخي از خانم‌ها به دنبال چالش‌ها و سختي‌هايي كه براي به دنيا آوردن فرزندشان تجربه كرده‌اند از برقراري رابطه جنسي و بارداري دوباره نگران هستند اين موضوع باعث مي‌شود كه زوجين به مرور نسبت به همديگر سرد شوند. باورهاي اشتباه زيادي در اين مورد وجود دارند. اما به طور كلي احتمال بارداري در اين دوران وجود دارد و برخي زنان به اين دليل سرد شدن رابطه بعد از زايمان را تجربه مي‌كنند.

💠بي‌توجهي زوجين به يكديگر

بسياري از زوجين بعد از به دنيا آوردن فرزند تمام توجه خود را به طرف فرزندشان معطوف مي‌كنند و توجه و حمايت از يكديگر را فراموش مي‌كنند. در چنين شرايطي زن انتظار دارد كه همسرش همان اندازه كه به بچه توجه مي‌كند به او هم توجه كند. اين مسئله مي‌تواند برعكس هم رخ دهد، يعني بسياري از زنان بعد از به دنيا آوردن فرزند ديگر توجهي به همسرشان ندارند و همين مسئله باعث سرد شدن رابطه بعد از زايمان مي‌شود. بهتر است در اين دوران زوجين بيشتر يكديگر را درك كرده و بالغانه رفتار كنند.

💠مسائل مالي

از آنجايي فرزندآوري امروزه هزينه هاي زيادي را براي خانواده ها ايجاد مي‌كند؛ و از طرفي ديگر مشكلات مالي تاثير غيرمستقيم بر عملكرد جنسي افراد دارد، به همين دليل نمي‌توان اين موضوع را ناديده گرفت. افراد احتمالا از نظر مالي در محدوديت قرار گرفته ون ديگر مثل گذشته نمي‌توانند به تفريح و استراحت خود برسند. فراموش نكنيد كه شما بچه دار شدن را اتخاب كرده ايد و هزينه هاي آن در برابر احساسي كه آن كودك براي شما به ارمغان مي‌آورد؛ چيزي نيست. با اينكه مي‌توان انتظار سرد شدن رابطه بعد از زايمان داشت. اما نبايد اجازه دهيد اين احساس براي طولاني مدت باقي بماند.

بهبود رابطه و روش‌هايي براي كاهش سرد شدن رابطه بعد از زايمان

مهمترين مسئله براي بهبود و درمان اين است كه علت مشكل به درستي تشخيص داده شود. به عبارتي اگر تشخيص اشتباه باشد، درمان هيچ فايده‌اي ندارد. معمولاً مشكلات ناشي از تغييرات هورموني و تغييرات فيزيولوژيكي با گذشت زمان و استراحت كافي بهبود پيدا مي‌كنند و رابطه بعد از مدتي به حالت قبل خود برمي‌گردد اما از آنجايي كه بيشترين علت سرد شدن رابطه بعد از زايمان ناشي از مشكلات روانشناختي است زوجين بايد نسبت به موقعيت و مسئوليت جديدي كه به عهده آن‌ها گذاشته شده است آگاهي پيدا كنند.

طبيعي است كه بعد از به دنيا آوردن فرزند ريتم و آهنگ زندگي كمي دچار تغيير مي‌شود. در اين وضعيت مرد بايد يك حامي و پشتيبان براي همسرش بوده و تمام تلاشش صرفا در جهت رفع نياز‌هاي او باشد. 

سرزنش، پرخاشگري، انتقاد كردن و… از جمله عوامل منفي است كه مي‌تواند منجر به سرد شدن بيشتر رابطه بعد از زايمان شود. بايد توجه داشت كه سرد شدن رابطه پس از زايمان يك مسئله رايج و طبيعي است و معمولاً پس از گذشت مدت زماني زوجين به رابطه صميمي خود برمي‌گردند.

اين مدت زمان بسته به شرايط هر فرد مي‌تواند متفاوت باشد به طوريكه از چند هفته تا چند ماه ممكن است تغيير كند. اگر بعد از چندماه هيچ پيشرفتي در رابطه خود نداشتيد و اين مسئله باعث كاهش كيفيت زندگي و كاهش رضايت از زندگي زناشويي شما شده است بهتر است با يك روانشناس يا مشاور متخصص در اين زمينه مشورت كنيد.

📌وقت گذراني بيشتر با يكديگر

براي جلوگيري از سرد شدن رابطه بعد از زايمان، سعي كنيد زمان بيشتري را به همسر خود اختصاص دهيد. با اينكه احتمالا مراقبت از كودك، زمان و انرژي زيادي را از شما مي‌گيرد؛ اما مي‌توانيد تقسيم كار كرده و يا از ديگران كمك بگيريد. از طرفي همسرتان هميشه در اولويت است. در اين زمينه برنامه ريزي داشته و از او در زمينه هاي مختلف حمايت كنيد. حتي اگر ميل جنسي و يا شرايط پزشكي به شما اجازه برقراري رابطه جنسي را نمي‌دهد؛ از روش هاي ديگر محبت خود را به او ابراز كنيد.

سخن پاياني

سرد شدن رابطه بعد از زايمان، موضوعي كاملا طبيعي بوده و بسياري از زندگي هاي مشترك را تحت تاثير قرار مي‌دهد. بهتر است در اين زمينه اطلاعات كافي را كسب كرده و با همسر خود نيز صحبت كنيد. همچنين علت اين موضوع را شناسايي كرده و با روش هاي گفته شده در متن براي برطرف كردن آنها تلاش كنيد. احتمالا در اين دوران فشار رواني و اضطراب زيادي را تجربه خواهيد كرد. اما اين شرايط بعد از مدتي برطرف شده و مي‌توانيد رابطه بهتري با همسر خود داشته باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سرد شدن رابطه بعد از زايمان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا سرد شدن رابطه بعد از زايمان نشان دهنده افسردگي است؟

به طور كلي علل مختلفي مانند مسائل فيزيولوژيكي و رواني در اين مسئله نقش دارند، در واقع نمي‌توان گفت اين مسئله فقط به علت افسردگي رخ مي‌دهد. جهت ارزيابي بهتر و بررسي كامل‌تر وضعيتتان بهتر است با يك روانشناس مشورت كنيد.

منبع: سرد شدن رابطه بعد از زايمان | علل كم شدن رابطه بعد از بچه دار شدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۹:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نياز به تنهايي در تمامي افراد مشاهده مي‌شود. حتي زماني كه در يك زندگي مشترك وارد شده ايد؛ و شريك احساسي شما درخواست تنهايي دارد؛ بايد به او فضا بدهيد. اما زماني كه يكي از زوجين درخواست تنهايي دارد؛ بايد كل رابطه را مورد بررسي قرار دهيد. در واقع درخواست تنهايي به عنوان زنگ خطري براي رابطه شما است. اما به منزله جدايي و طلاق نيست! نبايد اجازه دهيد رابطه شما به شيوه اي باشد كه شريك احساسي تان دائم در حال درخواست تنهايي باشد. يا بخواهد در تنهايي خود فكر كند. رابطه زوجين بايد تعادل داشته باشد، كار درست هم اين است كه براي برقراري تعادل در رابطه تلاش كنيد. در اين زمينه حتما از روانشناس و مشاورين متخصص در اين حوزه راهنمايي بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نياز به تنهايي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: نياز به تنهايي | 5 دليل نياز به تنهايي

نياز به تنهايي چيست؟

گاهي شريك عاطفي شما نياز به تنهايي دارد. اما اين تنهايي به چه دلايلي اتفاق مي‌افتد؟ گاه شريك احساسي شما در زمينه شغلي با مشكلاتي روبرو مي‌شود كه فقط با تنها ماندن رفع مي‌شود. يا حتي زماني كه با يكديگر دعوا مي‌كنيد؛ شريك احساسي شما نيازمند تنهايي خواهد بود. در چنين شرايطي بهتر است كه به همسر خود فضا بدهيد. مخصوصا زماني كه اين درخواست تنهايي بعد از دعوا باشد. 

اما زماني كه همسر شما دائم در حال درخواست تنهايي باشد و هميشه بخواهد كه او را تنها بگذاريد؛ بايد رابطه خود را با او بررسي كنيد. به تمامي رفتارها و مسائل زندگي بپردازيد تا به اين جواب برسيد كه چرا شريك احساسي شما مي‌خواهد تنها بماند؟ در اين زمينه كمك روانشناس را فراموش نكنيد. در اين مقاله به طور كل راجع به نياز به تنهايي در رابطه را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

دلايلي كه نياز به تنهايي در زندگي زناشويي داريم؛ چيست؟

در نياز به تنهايي شريك احساسي، دلايل زيادي وجود دارد. اين تنهايي ها باعث مي‌شود كه شريك احساسي تان از شما دور شود. اما شايد اين موضوع اصلا ارتباطي با شما نداشته باشد! در اين بخش مقاله راجع به دلايل نياز به تنهايي در رابطه توضيح داده ايم.

📌 رفتار نامناسب همسر

رفتار نامناسب همسر يكي از دلايل نياز به تنهايي است. در برخي از زندگي هاي زناشويي، همسر به قدري بد رفتاري مي‌كند كه شريك احساسي هيچ علاقه اي به صحبت با او نشان نمي‌دهد. به همين دليل ترجيح مي‌دهد كه در تنهايي خود به دنبال رفع مشكلات باشد. 

📌 بيماري هاي رواني

يكي از دلايل نياز به تنهايي، بيماري هاي رواني است. شايد زماني كه همسر شما دائم درخواست نياز به تنهايي دارد؛ به بيماري هاي رواني دچار شده باشد. افسردگي، اضطراب و استرس ساده ترين اختلالات هستند كه فرد را به تنهايي سوق مي‌دهند.

📌 برخورد تند همسر در مواقع حساس

در برخي از زندگي هاي زناشويي، در مواقع حساس و استرسي؛ شريك احساسي رفتار تندي از خود نشان مي‌دهد كه همين امر باعث مي‌شود تفكر در تنهايي را به بودن با همسر ترجيح دهد. به همين دليل شريك احساسي براي دوري از تشديد تنش ها، ترجيح مي‌دهد كه نياز به تنهايي براي تفكر جهت حل مشكلات داشته باشد.

📌 بد رفتاري و بي احترامي به يكديگر

يكي از دلايل نياز به تنهايي؛ بد رفتاري و بي احترامي زوجين به يكديگر است. در برخي از زندگي ها، زوجين هيچ ارزش و احترامي به يكديگر قائل نيستند. در تمامي زمينه هاي زندگي سعي دارند تا يكديگر را تحقير كنند. همين بي احترامي ها باعث مي‌شود كه زوجين از يكديگر فاصله بگيرند.

📌 بدگويي و پرخاشگري همسر

از ديگر دلايل نياز به تنهايي، پرخاشگري و بدگويي همسر است. برخي از زوجين همسري پرخاشگر دارند كه دائم در حال بدگويي هستند. به همين دليل شريك احساسي براي دوري از تنش ترجيح مي‌دهد كه در تنهايي خود باشد. 

چگونه نياز به تنهايي خود را در رابطه احساسي برطرف كنيم؟

اگر نياز به تنهايي همسر زياد شد، بايد به دنبال رفع اين موضوع باشيد. زماني كه اين تنهايي ها شدت گرفت، يعني تعادل در رابطه وجود ندارد. به همين دليل براي جلوگيري از بروز هرگونه مشكل، لازم است كه راهكارهاي مناسبي را انجام دهيد. در اين بخش مقاله راجع به راهكارهاي حل نياز به تنهايي همسر صحبت كرده ايم.

🔸 در اقدام اول از خودتان سوال كنيد كه دليل اين رفتار چيست؟ آيا شريك احساسي شما بر اثر رفتار هاي شما دائم نياز به تنهايي دارد؟

🔸 خيلي مستقيم دليل نياز به تنهايي همسر را جويا شويد. با او صحبت كنيد و بپرسيد كه براي چه چيزي نياز دارد كه از شما فاصله بگيرد.

🔸 از تكنيك هاي آرام سازي براي كاهش استرس خود كمك بگيريد.

🔸 از همسرتان بخواهيد كه مشكل خود را بيان كند تا با او همفكري كنيد.

🔸صادقانه به همسرتان بگوييد كه تنهايي هاي پي در پي باعث فاصله بين ما مي‌شود، بهتر است كه ميزان اين تنهايي را كاهش دهد.

🔸 از متخصص روانشناس در حوزه خانواده راهنمايي بگيريد.

🔸 زمان هاي با هم بودن را مديريت كنيد.

🔸به شيوه اي رفتار كنيد كه گويي شما بهترين دوست در مشكلات همسر هستيد.

🔸 براي كمك به همسر اقدام كنيد.

🔸 كارهايي كه مورد علاقه شريك احساسي است را انجام دهيد.

🔸توافق كنيد كه در چه روزهايي بايد براي يكديگر زمان بگذاريد.

🔸 مانند سال هاي اوليه زندگي، با يكديگر قرار عاشقانه بگذاريد.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله با نياز به تنهايي آشنا شده ايد؛ اين موضوع از اهميت بالايي در رابطه برخوردار است. عده از افراد هستند كه با وجود شريك احساسي، باز هم نيازمند تنهايي هستند. در اين شرايط بايد موضوع را با جديت بيشتري بررسي كنيد. اينكه دليل نياز به تنهايي شريك احساسي چيست. در اين شرايط حتما از روانشناس و مشاورين متخصص راهنمايي بگيريد. تا دليل اصلي اين رفتار بررسي شود. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نياز به تنهايي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: نياز به تنهايي | 5 دليل نياز به تنهايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۰۴:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چطور شجاع باشيم؟همه افراد آرزو دارند كه اندكي شجاع تر از هميشه باشند. مخصوصا در برخي از موارد اگر شجاعت نداشته باشيم در زندگي روزمره با مشكل مواجهه مي‌شويم. گاهي افراد به قدري ترسو هستند كه حتي از فعاليت هاي اصلي و واجب خود عقب مي‌مانند. اين ترس و هراس از كارها به مرور زمان باعث كلافگي و حال بد افراد مي‌شود. حتي اطرافيان نيز عصباني مي‌شوند. بنابراين براي كسب شجاعت بايد به برخي از نكات توجه كنيد. كه در اين مقاله راهكارهاي چطور شجاع باشيم را توضيح داده ايم.

 

منبع: چطور شجاع باشيم؟ | 11 راهكار براي شجاعت

چطور شجاع باشيم؟

براي شجاع بودن تنها حرف كارساز نيست. اگر به دليل به تعويق افتادن كارهاي خود در جستوجوي راهكاري براي شجاعت هستيد؛ حتما موفق خواهيد شد. هميشه بايد انگيزه اي براي انجام كاري باشد تا اقدام كرد. به دليل اينكه عده اي از افراد هم چنان در زندگي هيچ انگيزه اي ندارند، نمي‌توانند موفق شوند.

اگر والدين باشيد، بايد روي شجاعت خود كار كنيد. يا اگر ازدواج كرده ايد، حتما بايد شجاع باشيد. هيچ فرزند و همسري، والد و زوجي ترسو نمي‌خواهد. افراد ترسو ريسك پذير نيستند و هنگام مواجهه با مشكلات و چالش ها قدمي بر نمي‌دارند.

براي چطور شجاع باشيم راهكارهايي وجود دارد كه با كمك روانشناس سرعت بيشتري به خود مي‌گيرد. حتما از روانشناس براي غلبه بر ترس كمك بگيريد. 

راهكارهايي براي شجاع بودن

شجاع بودن كار هركسي نيست. معمولا افراد ترسو بيشتر از افراد شجاع وجود دارند. اما اين ترس و واهمه در زندگي زناشويي، فرزند پروري، كار و … نقش بسيار مهمي را ايفا مي‌كند. بنابراين لزوم هر رابطه اي شجاع بودن است. در اين بخش مقاله راجع به راهكارهاي شجاع بودن توضيح داده ايم.

📌 مديريت استرس را بياموزيد

يكي از راه هاي شجاع بودن، مديريت استرس است. زماني كه استرس خود را كنترل كنيد، حتما اندكي شجاعت شما را همراه مي‌كند. بنابراين براي كنترل و مديريت استرس از روانشناس كمك بگيريد. روش هاي كنترل استرس نه تنها باعث ايجاد شجاعت مي‌شود، بلكه كيفيت زندگي شما را افزايش مي‌دهد. حتما براي كنترل استرس اقدام كنيد، زيرا اولين قدم براي شجاعت است. 

📌 از ترس ها درس بگيريد | شجاعت

معمولا افراد ترسو، شجاعت ندارند. به همين جهت بايد از ترس هاي خود درس بگيريد تا مبادا آنها باعث هراس و عدم پيشرفت شما شوند. هر نوع ترسي را تجربه بدانيد. تا با اين ترس ها بهتر مدارا كنيد. معمولا افرادي كه از ترس هاي خود درس نمي‌گيرند، توانايي شجاع بودن ندارند.

📌 تصميم به شجاعت بگيريد

براي شجاعت حتما بايد خودتان بخواهيد. مانند تمامي رفتارهاي ديگر، هرگز با زور و اجبار نمي‌توانيد براي شجاع بودن اقدام كنيد. بنابراين يكي از قدم ها، تصميم به شجاعت است. براي بهبود زندگي خود تصميم بگيريد كه قصد شجاع بودن داريد تا در زندگي با مشكلات كمتري روبرو شويد.

📌 محدوديت ها را بپذيريد | شجاعت

گاهي اوقات به خود استراحت دهيد. شما نيز انسان هستيد و هر كاري را لزوم ندارد كه تند و سريع انجام دهيد. به اين فكر كنيد كه شما مجبور به اثبات چيزي نيستيد. بنابراين اگر با محدوديت روبرو بوديد، حتما آن را بپذيريد و به نظر ديگران اهميتي ندهيد. لزوم شجاعت، پذيرش محدوديت ها مي‌باشد.

📌 براي خود هدف تعيين كنيد

زماني كه هدف مشخصي براي زندگي نداشته باشيد، شجاعت لزوما نيازمند هدف مشخص است. انگيزه شما بايد هدف جسورانه باشد. هدفي كه شوق شما را افزايش دهد و اندكي نيز شما را بترساند. البته قبل از اينكه مستقيم به سراغ عمل برويد، بيشتر فكر كنيد. 

📌 براي شجاعت از آسيب نترسيد

عده اي به دليل ترس از آسيب، هراس دارند كه شجاع باشند. شجاعت يعني عدم ترس از شكست و آسيب. افرادي كه دائم با ترس زندگي مي‌كنند، از اعتماد به نفس كمي برخوردارند. بنابراين بايد به ترس خود غلبه كنيد و از آسيب هاي روبرو هراس نداشته باشيد. دريافت هر هدفي، اندك آسيب به دنبال دارد.

📌 براي اهداف خود بجنگيد

يكي از راه هاي شجاعت، جنگ براي كسب هدف است. هميشه سعي كنيد براي اهداف خود بجنگيد. صلاح و پيشرفت زندگي شما هدفي است كه نياز به شجاعت دارد. اگر به دليل هراس و واهمه اقدام نكنيد؛ هرگز در زندگي با موفقيت روبرو نخواهيد شد. تلاش براي هدف، علاوه بر انگيزه، باعث ترقي شما نيز مي‌شود.

📌 با ترس هاي خود روبرو شويد | شجاعت

قرار گيري در معرض ترس ها، يكي از راه هاي تمرين براي شجاعت است. در واقع غلبه بر فوبيا و ترس توانايي بهبود ترس و افزايش شجاعت دارد. يكي از راه هاي غلبه بر فوبيا و ترس مواجهه سازي است كه باعث بهبود افراد مي‌شود.

📌 در برابر حق خود ايستادگي كنيد

هميشه حق افراد ترسو خورده مي‌شود. زماني كه از حق دفاع نكنيد، در زندگي نيز با موفقيت روبرو نخواهيد شد. بنابراين از حق خود دفاع كنيد. و در برابر ناحقي سكوت نكنيد. با عدم ايستادگي و تحمل سختي ها هرگز در زندگي پيشرفت نخواهيد كرد.

📌 مواردي كه باعث ترس شما مي‌شود، رها كنيد

از ديگر راه هاي شجاعت، رهايي موارد استرس زا و هراس است. هميشه سعي كنيد چيزهايي كه باعث ترس شما مي‌شود را رها كنيد. رهايي بهترين راهكار براي بهبود شرايط زندگي است. هيچ فردي علاقه به ترس و هراس در طول زندگي ندارد. براي رهايي از اين ترس ها بايد در جهت موفقيت تلاش كنيد. 

📌 براي شجاعت از روانشناس كمك بگيريد

براي غلبه بر ترس و هراس حتما بايد از روانشناس كمك بگيرد. تا روش هاي درماني روي فرد پياده شود. جلوگيري از اين ترس و واهمه به تنهايي امكان ندارد. حتما بايد از روانشناس كمك بگيريد تا با كمك روش هاي درماني به بهبود ترس و افزايش شجاعت شما كمك كنند.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله راجع به روش هاي شجاع بودن و شجاعت اطلاعات كسب كرديد. افراد زيادي حتي شايد خود شما، نسبت به موقعيت هاي مختلف ترس و هراس داشته باشيد. احتمالا هم با مشكلات اين ترس آشنا هستيد. عواقب زيادي به دنبال دارد كه بزرگ ترين آن، جلوگيري از رسيدن به اهداف است. براي جلوگيري از اين ترس و كسب شجاعت حتما از روانشناس كمك بگيريد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شجاعت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: چطور شجاع باشيم؟ | 11 راهكار براي شجاعت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۵۹:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی