مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

واژينيسموس نام يك مشكل عصبي است كه به دليل اضطراب ايجاد شده و خود را به‌صورت منقبض شدن عضلات واژن نشان مي‌دهد. با توجه به شدت انقباض، ممكن است امكان برقراري رابطه جنسي به‌صورت كامل از بين برود و يا برقراري رابطه براي خانم‌ها بسيار دردناك باشد. واژينيسموس مي‌تواند دلايل مختلفي داشته باشد كه دامنه وسيعي از بيماري‌هاي ميكروبي و عفونت واژن تا اضطراب از برقراري رابطه جنسي را شامل مي‌شود.

با توجه به اينكه واژينيسموس برقراري رابطه جنسي ميان زوجين را ناخوشايند و يا حتي غيرممكن مي‌سازد اين موضوع مي‌تواند عاملي براي شروع مشكلات بسياري در زندگي مشترك شما باشد. به همين خاطر بهتر است درصورتي‌كه نشانه‌هاي اين بيماري را در خود و يا همسرتان مي‌بينيد حتما براي مشاوره جنسي اقدام كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه واژينيسموس مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: واژينيسموس | علائم و علت واژينيسم چيست؟ 

واژينيسموس چيست؟

 

واژينيسموس كه با نام علمي واژينيسموس يا واژينيسم نيز شناخته مي‌شود يكي از انواع كژ‌كاري‌هاي جنسي در زنان است كه باعث انقباض عضلات واژن مي‌شوند. بسته به ميزان اين انقباض ممكن است برقراري رابطه جنسي كاملاً غيرممكن و يا دردناك باشد. روانشناسان معتقدند واژينيسم بيش از هر چيز جنبه رواني داشته و زيربناي آن اضطراب و ترسي است كه فرد از برقراري رابطه جنسي دارد.

اين ترس مي‌تواند به هر دليلي مانند تجربه يك رابطه جنسي دردناك، ترس از بارداري، احساس عذاب وجدان از برقراري رابطه يا هر دليل ديگري ايجاد شود. بااين‌حال با كمك گرفتن از روش‌هاي آرام‌سازي و كاهش اضطراب اين ترس قابل‌كنترل خواهد بود.

دلايل ابتلا به واژينيسموس

 

همان‌طور كه مي‌دانيد يكي از علائم و نشانه‌هاي اضطراب انقباض و گرفتگي عضلات است درنتيجه انقباض عضلات واژن در بيماري واژينيسموس را نيز مي‌توانيم نشانه‌اي از يك اضطراب بدانيم و به همين خاطر شايد بهتر باشد در صحبت از دلايل ترس از دخول راجع به دلايل ترس از رابطه جنسي صحبت كنيم. روانشناسان معتقدند با توجه به تجربيات و باورهاي هر فرد ممكن است دلايل بسياري براي اين ترس وجود داشته باشد اما شايع‌ترين دلايل را مي‌توانيم در موارد زير خلاصه كنيم.

📌باورهاي اشتباه

يكي از شايع‌ترين دلايل براي بروز واژينيسموس باورهاي اشتباهي هستند كه در ارتباط با رابطه جنسي وجود دارد. ترس از دردناك بودن اولين رابطه جنسي، خونريزي و مشكلاتي كه به دنبال برقراري رابطه جنسي براي فرد پيش خواهد آمد از مهم‌ترين نمونه‌هاي اين باورها مي‌باشند. علاوه بر اين عذاب وجدان و احساس گناه به دليل سكس و يا خجالت كشيدن بيش‌ازحد از اين قبيل روابط مي‌تواند باعث شود بدن فرد نسبت به برقراري رابطه جنسي واكنش نشان دهد.

يكي ديگر از باورها و افكار مزاحمي كه مي‌تواند باعث واژينيسم شود نگراني فرد از بابت بارداري است. ناخوشايند بودن اين تجربه در زماني نامناسب براي فرد، باعث مي‌شود كه او به رابطه جنسي به‌عنوان يك عامل تهديدكننده نگاه كند.

📌مشكلات فيزيولوژيك

وجود بيماري‌هاي فيزيولوژيك ازجمله عفونت‌هاي باكتريايي در واژن باعث خواهد شد تا برقراري رابطه جنسي براي زن دردناك بوده و به همين خاطر او تمايلي به اين ارتباط نداشته باشد. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد احتمال وجود عفونت براي شما مطرح است با يك متخصص در اين زمينه مشورت نماييد. آندومتريوز يا بيماري هاي التهابي لگن از بيماري هاي جسماني هستند كه باعث بروز دردهاي شديد و غيرقابل تحمل در حين رابطه جنسي مي‌شوند. البته چنين افرادي حتي در حالت عادي نيز دردهايي را احساس مي‌كنند.

📌تجربه ناخوشايند

وجود تجربيات ناخوشايند از برقراري رابطه جنسي و به‌ويژه اولين ارتباط فرد مي‌تواند دليلي باشد كه او را به‌طوركلي نسبت به اين قبيل روابط بدبين نمايد. اين تجربه ناخوشايند مي‌تواند به‌صورت دردناك بودن ارتباط جنسي، تجربه تجاوز و يا بي‌توجهي برخي آقايان به احساسات و تمايلات همسرشان اتفاق افتاده باشد. وجود چنين تجربياتي در زندگي فرد باعث مي‌شود او ناخواسته در روابط بعدي نيز انتظار آسيب ديدن را داشته باشد و به همين خاطر دچار اضطراب و انقباض عضلات واژن و در نهايت واژينيسموس شود.

📌عدم تمايل به برقراري رابطه جنسي

برقراري رابطه جنسي مي‌بايست در زمان و مكاني صورت بگيرد كه براي هر دو طرف احساس لذت را به همراه داشته باشد. بااين‌حال بعضي از خانم‌ها به اين خاطر كه نمي‌خواهند درخواست همسر خود براي رابطه جنسي را رد كنند حتي در شرايطي كه آمادگي و تمايلي براي رابطه ندارند نيز به درخواست همسرشان تن مي‌دهند.

بيماري جسمي و يا ناراحتي‌هاي روحي، دلسردي از همسر، خستگي، واژينيسموس و يا هر چيز ديگري مي‌تواند دليلي براي عدم تمايل فرد به برقراري رابطه جنسي باشد.

📌فوبياي جنسي

فوبياي جنسي به گونه‌اي از ترس‌هاي فوبيك گفته مي‌شود كه باعث خواهد شد زن يا مرد نسبت به برقراري رابطه جنسي ترسي غيرعادي را تجربه كند و به همين خاطر حتي تا سال‌ها پس از شروع زندگي مشترك نسبت به برقراري ارتباط با همسر خود بي‌توجه باشد. اين مشكل در زنان منجر به واژينيسموس مي‌گردد و آنان حتي در هنگام فكر كردن به رابطه جنسي نيز احساس درد مي‌كنند. 

درمان واژينسموس

به خاطر داشته باشيد كه واژينيسموس بيماري نيست كه به‌خودي‌خود درمان پيدا كند و اگر براي بهبود اين وضعيت اقدامي انجام ندهيد امكان دارد شرايط براي شما دشوارتر و نامناسب‌تر گردد. براي درمان اين بيماري مي‌بايست به روانشناسان متخصص درزمينهٔ مسائل جنسي يا سكس‌تراپ مراجعه نماييد. اين روانشناسان مي‌توانند راهكارها و پوزيشن‌هاي جنسي مناسبي را به شما و همسرتان آموزش دهند تا با استفاده از آن‌ها مشكلات خود را كاهش دهيد.

يكي ديگر از درمان‌هاي روان‌شناختي كه براي واژينيسم پركاربرد است آموزش تمرينات آرام‌سازي و ريلكسيشن است. از طريق اين تمرينات شما متوجه خواهيد شد كه كنترل عضلات بدنتان در اختيار شما است و مي‌توانيد با استفاده از راهكارهاي مناسب انقباضات عضلاني خود را كاهش دهيد.

علاوه بر آنچه تاكنون گفته شد درصورتي‌كه روانشناس احساس كند ترس فرد به دليل افكار ناكارآمد يا مشكلات رواني ديگري مثل تجربيات آزاردهنده است مي‌تواند به وي براي درمان اين شرايط كمك كند. براي آشنايي با انواع روش هاي درمان ترس از دخول كليك كنيد.

نقش مردان در كاهش واژينيسموس

همان‌طور كه گفته شد واژينيسموس يك بيماري اضطرابي است و به همين خاطر ايجاد احساس آرامش و لذت بردن براي زن مي‌تواند يكي از مهم‌ترين مسائل در درمان واژينيسموس باشد. به‌عنوان شريك جنسي فردي كه دچار اين مشكل شده به خاطر داشته باشيد كه او عمداً نسبت به شما بي‌توجهي نمي‌كند و به‌واقع دچار مشكلي شده كه به‌تنهايي قدرت كنترل آن را ندارد.

به ميزاني كه شما با همسر خود ارتباط عاطفي مناسبي برقرار كنيد و در ارتباط جنسي به خواسته‌ها و آرامش او توجه داشته باشيد اين مشكل سريع‌تر از بين خواهد رفت و به ميزاني كه او را در تنگنا و معذوريت قرار دهيد و يا بي‌توجه به درد و ناراحتي او براي برقراري رابطه تلاش كنيد اين مشكل پيچيده‌تر خواهد شد.

انواع واژينيسموس

اختلال واژينيسموس انواع مختلفي داشته كه بستگي به موقعيت هاي بروز درد دارد. برخي از افراد حتي در اولين رابطه جنسي خود نيز دچار اين مشكل هستند و بعد از آن نيز به طور كلي تمايل خود را نسبت به رابطه جنسي از دست مي‌دهند. به اين نوع از واژينيسموس، اوليه مي‌گويند. در نوع ثانويه آن، افراد به دليل مشكلي در گذشته و تجربيات خود به اين بيماري مبتلا مي‌شوند. نوع ديگر كه به آن موقعيتي مي‌گويند؛ افراد وقتي در شرايط خاصي قرار مي‌گيرند؛ به دليل نزديكي احساس درد كرده و تمايلي به ادامه دادن ندارند. افرا بايد به شكل دقيق و با كمك متخصص، نوع اختلال خود را مشخص كرده و درماني متناسب با آن را انتخاب كنند.

عوارض اختلال واژينيسموس

فراموش نكنيد كه اگر اختلال واژينيسموس خود را درمان نكنيد و يا درمان خود را به صورت نيمه كاره رها كنيد؛ مشكلات زيادي در انتظار زندگي جنسي شما خواهد بود. همچنين احتمالا اين مورد، سلامت روان شما و همسرتان را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد.

در چنين شرايطي افراد احتمالا مبتلا به اختلالات اضطرابي مختلف مي‌گردند. باروري و فرزندآوري براي زوجين سخت يا حتي غيرممكن مي‌شود. همچنين زنان اعتماد به نفس خود را در عملكرد جنسي از دست مي‌دهند. از آنجايي كه رابطه جنسي نقش مهمي در زندگي زناشويي دارد؛ با وجود اين مشكل صميميت ميان زوجين نيز كمتر شده و احتمالا مشكلاتي مثل خيانت و جدايي را تجربه مي‌كنند.

سخن پاياني

با اينكه واژينيسموس تا حد زيادي زندگي جنسي افراد را تحت تاثير قرار مي‌دهد؛ اما درمان پذير بوده و زنان مي‌توانند با روش هايي آن را به طور كامل برطرف كنند. بهتر است در اين دوران زوجين به يكديگر كمك كرده و صبور باشند. مراحل درماني اين بيماري بايد قدم به قدم پيش رفته و به طور كامل انجام شود. براي شروع بهتر است زوجين به طور كامل رابطه جنسي خودرا متوقف كرده تا اضطراب اين موضوع براي زنان از بين برود.

همچنين افراد بايد براي درمان از روانشناس و در شرايطي در روانپزشك نيز كمك بگيرند. گاهي اضطراب به حدي است كه براي كنترل كردن آن تنها دارو موثر است. اگر اين اختلال درمان نشود؛ سبب بروز مشكلات بيشتري در زندگي مشترك مي‌شود؛ به همين دليل افراد بايد نسبت به درمان آن اقدامات لازم را انجام دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه واژينيسموس مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

علت ايجاد ترس از دخول چيست؟

هرگونه عاملي كه باعث عدم تمايل يا اضطراب فرد نسبت به برقراري رابطه جنسي باشد مي‌تواند باعث بروز ترس از دخول در فرد شود. ازجمله اين دلايل مي‌توان به فوبياي جنسي، دردناك بودن رابطه جنسي، ترس از رابطه و احساس گناه اشاره كرد.

چه راهكارهاي درماني براي ترس از دخول وجود دارد؟

آموزش تكنيك‌هاي آرام‌سازي و ريلكسيشن مهم‌ترين راهكار درماني براي اين اختلال است و در كنار آن احتمال دارد فرد به انجام جلسات روان‌درماني براي درمان اضطراب و باورهاي اشتباهي كه درزمينهٔ مسائل جنسي دارد نيز نياز پيدا كند. درصورتي‌كه احتمال مي‌دهيد تجربه درد در رابطه جنسي مي‌تواند به دليل عفونت واژن باشد بهتر است به يك متخصص در اين زمينه مراجعه نماييد.

منبع: واژينيسموس | علائم و علت واژينيسم چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۶:۳۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رشته مهندسي معدن يكي از قديمي ترين رشته ها و حرفه در زيرگروه رياضي است. در گذشته متقاضيان رشته رياضي تمام تلاش خود را براي قبولي در رشته هاي مهندسي مختلف مي‌كردند. با توجه به دشواري اين رشته تحصيلي، عده كمي به سراغ آن مي‌روند. همچنين بازاركار آن نيز، در آينده در بي علاقگي افراد نسبت به آن، بي تاثير نيست. آمار دختران در اين رشته بسيار پايين است. مهندسان اين رشته، علاوه بر نظارت بر روند كار بايد به توليد و اختراع ابزارها يا روش هاي موثر در اين زمينه بپردازند. طبيعي است كه محصلان اين رشته بايد از دانش خوبي در زمينه فيزيك و رياضيات، برخوردار باشند.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته مهندسي معدن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: رشته مهندسي معدن | معرفي و آينده كاري مهندسي معدن

رشته مهندسي معدن

فارغ التحصيلان رشته مهندسي معدن و يا فعالين اين حوزه، جزو تامين كنندگان اصلي نيازهاي اساسي بشر به حساب مي‌آيند. برخي تصور مي‌كنند كه جامعه فقط به حضور پزشكان نياز دارد؛ اما نمي‌توان نقش حياتي مهندسين را ناديده گرفت. از طرف ديگر با افزايش جمعيت و همچنين بيشتر شدن نيازهاي، اهميت حضور فارغ التحصيلان اين رشته در مكان هاي مختلف بيشتر حس مي‌شود. تحصيل در اين رشته هزينه هاي زيادي ندارد؛ اما نمي‌توان در مورد آينده كاري آن با اطمينان نظر داد.

مهارت هاي لازم براي تحصيل در رشته مهندسي معدن

افراد بايد قبل از تصميم گيري نهايي در مورد تحصيل در رشته مهندسي معدن، بايد از توانايي و علاقه خود نسبت به آن اطمينان حاصل كنند. همانطور كه گفته شد؛ تحصيل در اين رشته آسان نيست. اما علاقه و استعداد، مسير را هموارتر كرده و افراد راحت تر مي‌توانند اين دوره را پشت سر بگذراند. برخي از مهارت هاي لازم براي تحصيل در اين رشته، شامل موارد زير مي‌شود.

✅خلاقيت

در رشته مهندسي معدن، فرايند توليد، استفاده بهينه از منابع و همچنين زمان و نيروي كار، نياز به خلاقيت دارد. منابع محدود هستند و استفاده از آنها دشوار است. به همين دليل مهندسين با طراحي روش هاي نوين مي‌توانند فراينده ها سريع و كوتاه تر كنند. همچنين از دست رفتن منابع را به حداقل برسانند. همه اينها نيازمند تخصص و هوش  و عوامل خواهد بود. همچنين بدون كمك مهندسين اين رشته امكانپذير نيست. مهندس معدن  بايد براي تصميم گيري هاي سريع آماده باشد و همچنين نتيجه گرايي به او براي دستيابي به پيشرفت هاي مداوم كمك خواهد كرد.

✅مهارت حل مسئله، تحليل و تفكر انتقادي

مهندسين رشته مهندسي معدن با توجه به شرايط كاري خود، بايد قادر به درك و شناسايي مشكلات سازماني بوده و با كمك تحليل و تفكر انتقادي، درصدد حل آنها برآيد. همچنين نقاط قوت و ضعف پروژه را پيدا كرده و با نتيجه گيري راه حل هاي جايگزين را ارائه دهد. او بايد در مورد مسائل مختلف دقيق بوده و تمركز بالايي داشته باشد. از طرف ديگر شايد او در دوران كاري خود در يك زمان مشخص با پروژه هاي زيادي درگير شود؛ به همين دليل بايد براي آن بوده و وظايف و مسئوليت هاي خود را به درستي شناسايي كند.

✅ارتباط با ديگران

از آنجايي كه تحصيل در رشته مهندسي معدن، به حضور در جمع و تصميمات گروهي گره خورده است؛ او بايد توانايي ارتباط با ديگران و انعطاف پذيري را داشته باشد. از طرف ديگر بايد بتواند به طور مستقل نيز فعاليت كند. ارتباط واضح براي انتقال دستورالعمل هاي مربوط به كار، گوش كردن به ديگران، استقبال از ايده هاي جديد و همچنين برخورداري از اعتماد به نفس بالا از ملزومات اين رشته خواهد بود.

✅هوش رياضي

قطعا فردي كه تصميم به ادامه تحصيل در رشته مهندسي معدن را در دانشگاه دارد؛ از هوش رياضي خوبي برخوردار است. اما اين هوش در كنار توانايي هايي كه در بالا ذكر شد؛ به كار خواهد آمد. استفاده از مباحث پيشرفته رياضي براي تحليل، طراحي و عيب يابي، تفكر فضايي و سه بعدي و همچنين بكارگيري مفاهيم اساسي مهندسي در پروژه هاي مربوط به اين شغل، ضروري خواهند بود

✅تسلط بر نرم افزارهاي مختلف

يكي از الزامات رشته مهندسي معدن، تسلط بر نرم افزارهاي مدلسازي، تحليل و طراحي يا نرم افزارهاي عمومي است. مهندسيني كه بر نرم افزارهاي مختلفي مثل اتوكد يا آفيس، مسلط باشند؛ شانس بيشتري براي پيدا كردن شغل مناسب با درآمد بالاتر خواهند داشت. همچنين اين مهارت باعث پيشرفت شغلي نيز خواهد شد. دانشجويان به صورت ابتدايي كار با اين نرم افزارها در دانشگاه مي‌آموزند.

رشته مهندسي معدن در مقطع كارشناسي

اين رشته در مقطع ليسانس، يك دوره 4 ساله است و شامل 144 واحد درسي مي‌شود. رشته مهندسي معدن، از همان ابتدا به گرايش هاي مختلفي تقسيم مي‌شود. در واقع داوطلبين بعد از قبولي در اين رشته بايد گرايش خود را براي حضور در دانشگاه انتخاب كنند. بين اين گرايشات مختلف، دروس مشتركي مثل فيزيك، رياضي، آمار و احتمالات مهندسي، شيمي عمومي و… نيز وجود دارند. گرايشات آن نيز مكانيك سنگ، استخراج معدن، فرآوري مواد معدني و اكتشاف معدن هستند.

رشته مهندسي معدن در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري

اين رشته در مقطع كارشناسي ارشد، علاوه بر گرايش هاي دوره ليسانس، 4 گرايش ديگر نيز خواه داشت. تونل و فضاي زيرزميني، معدن و محيط زيست، اقتصاد و مديريت معدني و ژئومكانيك نفت، 4 زيرشاخه تخصصي ديگر رشته مهندسي معدن در دوره فوق ليسانس هستند. اما گرايشات دكتري دقيقا مشابه مقطع ليسانس است. اگر فرد اين 4 رشته را در دوران ارشد خود انتخاب نكند؛ بازهم مي‌تواند در دوره دكتري آنها را ادامه دهد.

بازاركار و آينده شغلي رشته مهندسي معدن

قبولي و همچنين ادامه تحصيل در رشته مهندسي معدن دشوار است. اما با توجه به ذخاير و منابعي كه در كشورمان داريم؛ بستر خوبي براي بازاركاري اين رشته فراهم است. افراد فارغ التحصيل مي‌توانند در بخش هاي خصوصي و دولتي با عنوان هاي مختلفي مشغول به كار شوند. مهندسين بسته به محل كار و موقعيت شغلي كه اتخاذ مي‌كنند؛ درآمد متغيري خواهند داشت. اما به طور كلي اين رشته، پولساز محسوب نمي‌شود. بهترين كشور از لحاظ درآمد براي اين رشته كشور آمريكا و شهر نيومكزيكو خواهد بود. 

سخن پاياني

دروس دانشگاهي رشته مهندسي معدن، پايه و اساس اين دانش خواهد بود و دانشجويان بايد به طور كامل آنها را بياموزند. اما اين رشته نياز به توانايي هاي عملي نيز دارد كه تنها با حضور در محيط كاري امكان يادگيري آنها وجود دارد. اين رشته نياز به گذراندن كارآموزي ندارد و افراد به صورت داوطلبانه مي‌توانند اينكار را انجام دهند.

از طرف ديگر مطالعه يك گرايش از زمان كارشناسي تا دكترا، امكان تخصص و مهارت بيشتر در يك رشته مشخص را به افراد خواهد داد. پيدا كردن شغل مرتبط با اين رشته درسي، شايد براي فارغ التحصيلان كمي سخت باشد؛ اما با پيگيري و تلاش مستمر، قابل انجام است. بهتر است متقاضيان قبل از انتخاب اين رشته، به نكات ذكر شده توجه كرده و با يك مشاور تحصيلي مشورت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته مهندسي معدن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

درآمد رشته مهندسي معدن چقدر است؟

درآمد اين رشته به عنوان شغلي، تحصيلات، تجربه و محيط كاري بسته دارد و نمي‌توان عدد دقيقي براي آن تعيين كرد. همچنين با توجه به دشواري هاي اين رشته، به طور كلي پولساز محسوب نمي‌شود.

منبع: رشته مهندسي معدن | معرفي و آينده كاري مهندسي معدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۴۹:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ريشه اعتياد به ***گرافي با تماشاي فيلم‌ها و صحنه‌هاي مبتذل جنسي در فرد شروع به شكل گيري كرده و به تدريج گسترش مي‌يابد. متأسفانه در طي چند سال اخير با توجه به پيشرفت تكنولوژي در زمينه‌هاي مختلف، ساخت اين گونه از فيلم‌ها و همچنين تمايل جوانان به تماشاي آن‌ها به شدت روبه افزايش است. تماشاي فيلم‌هاي پورن مي‌تواند زندگي فردي و اجتماعي شخص را به شدت تحت تاثير قرار داده و علاوه بر اين، يك نوع اعتياد اجباري را در فرد ايجاد نمايد.

محتواي ***گرافي ممكن است به شيوه‌هاي مختلفي مانند كتاب، مجله، اينترنت و فيلم در دسترس جوانان قرار گيرد. بيماري‌هايي همچون افسردگي، انزواي اجتماعي، از دست دادن انگيزه و كاهش انگيزه نسبت به كار كردن از جمله عوارض منفي اعتياد به فيلم هاي ***گرافي محسوب مي‌شوند. با آگاهي از عوارض مخرب اين نوع اعتياد مي‌توانيد گامي در جهت ترك آن برداريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به ***گرافي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: اعتياد به ***گرافي

***گرافي چيست؟

***گرافي يك لغت يوناني بوده و و از دو كلمه «پورن » و «گرافو »تشكيل مي‌شود. پورن به معناي روسپي بوده و گرافي نيز به معناي نگارش است. بنابراين لغت ***گرافي به معني روسپي نگاري مي‌باشد. براي ***گرافي تعاريف متعدي ذكر شده كه مهم‌ترين تعاريف آن را مي‌توان به استفاده بيش از حد از مواد ***گرافي اشاره نمود.

امروزه با توجه به گسترش رسانه‌هاي صوتي و تصويري و همچنين شكوفايي و رشد اين رسانه‌ها، توليد و ترويج محتواي ***گرافي با افزايش چشمگيري مواجه شده است. 

متاسفانه اعتياد به ***گرافي، بيشتر افراد نوپا و جوان جامعه را مورد هدف قرار داده و زندگي آن‌ها را با چالشي گسترده روبه رو مي‌كند. تحقيقات نشان  داده افرادي كه به محتواي ***گرافي اعتياد دارند، در آينده به روابط جنسي خطرناك از جمله ساديسم (آزار جنسي ديگران)، مازوخيسم (كسب لذت در آزار ديگران)، رابطه جنسي با حيوانات و روابط جنسي گروهي روي مي‌آورند. 

علل گرايش افراد به ***گرافي

خود ارضايي و همچنين عدم برقراري رابطه با ديگران، از مهم ترين دلايل گرايش جوانان به سوي محتواي ***گرافي است. بسياري از افراد از آنجايي كه در زندگي شخصي و اجتماعي خود نمي‌توانند به فانتزي‌هايشان دسترسي داشته باشند، براي تامين نياز جنسي خود به تماشاي صحنه‌ها و فيلم‌هاي شهوت انگيز روي مي‌آورند.

در واقع اين گونه از افراد اين فيلم‌ها را به عنوان جايگزين انتخاب كرده و به تدريج و به صورت ناخودآگاه به آن اعتياد پيدا مي‌كنند. بر اساس تحقيقات و مطالعات صورت گرفته در اين زمينه، در حدود ۶ درصد از افرادي كه اقدام به تماشاي محتواي پورن كرده‌اند، علائم اعتياد به ***گرافي مشاهده شده است. 

📌ميل جنسي زياد

يكي ديگر از دلايل اعتياد به ***گرافي، ميل جنسي زياد و عدم كنترل بر سايق هاي جنسي است. ميل جنسي زياد به دليل مشكلات هورموني بروز مي‌كند. در چنين شرايطي افراد به تماشاي پورن و يا خودارضايي تمايل پيدا مي‌كنند. كه هر دو باعث بروز اعتياد هاي رفتاري شده و مشكلات زيادي را ايجاد مي‌كند.

📌مشكلات زناشويي | اعتياد به ***گرافي

مشكلات زناشويي در مورد روابط جنسي، يكي ديگر از دلايل اعتياد به ***گرافي است. ابتلا به اختلالات جنسي زوجين و عدم درمان آنها، باعث تمايل افراد به تماشاي پورن مي‌گردد. وقتي زن و شوهر نتوانند به شكل موثر مشكلات خود را برطرف كنند؛ از چنين روش هايي براي برطرف كردن نياز جنسي خود استفاده مي‌كنند. فراموش نكنيد كه اين عادت رفتاري مشكلات بيشتري را در زندگي مشترك ايجاد مي‌كند و گاها سبب طلاق عاطفي مي‌گردد.

مراحل اعتياد به ***گرافي

اعتياد به ***گرافي به تدريج رخ مي‌دهد و ۵ مرحله دارد كه مواردي مانند مواجهه، اعتياد، افزايش، حساسيت زدايي و عمل از جمله مراحل اعتياد به ***گرافي هستند.

مرحله اول (مواجهه)

در اين مرحله فرد براي اولين بار چنين صحنه‌هايي را مشاهده مي‌كند. در واقع افرادي كه در حال حاضر به فيلم‌ها و محتواهاي پورن علاقه مند هستند از سنين كم اقدام به تماشاي اين فيلم‌ها نموده‌اند. اعتياد به ***گرافي به دليل مواجهه به صورت متعدد با فيلم هاي پورن صورت مي‌گيرد.

مرحله دوم (اعتياد )

در اين مرحله از اعتياد، فرد در شرايطي قرار دارد كه نمي‌تواند از ديدن چنين فيلم‌هايي چشم پوشي كندو ميل شديدي فرد را وادار به تماشا كردن اين محتوا مي‌كند. در واقع اعتياد به ***گرافي بعد از مدتي حالت وسواس گونه پيدا كرده و افراد نمي‌توانند در مقابل آن مقاومت كنند.

مرحله سوم (افزايش)

در اين مرحله بيمار كنترل خود را از دست داده و ميزان اعتياد او روز به روز افزايش پيدا مي‌كند. به طوري كه هر روز ساعات بيشتري را به تماشا مي‌گذارند. در واقع هر بار براي رسيدن به لذت اوليه بايد ساعات بيشتري به تماشاي پورن بنشيند. به همين دليل اعتياد به ***گرافي ايجاد مي‌شود.

مرحله چهارم (حساسيت زدايي)

در اين مرحله از اعتياد به ***گرافي، فرد ديگر مثل گذشته با تماشاي فيلم‌ها و تصاوير مستهجن تحريك نمي‌شود و سعي مي‌كند ميزان تماشاي خود را افزايش دهد. اما در واقع فرد ديگر نمي‌تواند لذت دفعات اوليه را تجربه كند. در اين مرحله فرد براي فراهم كردن نياز خود، اقدام به استفاده از مواد ***گرافي مي‌كند.

مرحله پنجم (مرحله عمل)

در اين مرحله اعتياد شخص به شدت افزايش يافته و ديگر تماشاي ***گرافي نمي‌تواند او را تحريك كند. بنابراين فرد رسما به اعمال ***گرافيك روي مي‌آورد. اعتياد به ***گرافي بعد از مدتي باعث ايجاد فانتزي هاي جنسي نامعقول و همچنين انتظاراتي از شريك جنسي مي‌گردد.

عوارض منفي اعتياد به ***گرافي

اعتياد به ***گرافي همانند اعتياد به مواد مخدر، مي‌تواند اثرات ويرانگر و پيامدهاي جبران ناپذيري را براي زندگي شخصي و اجتماعي فرد به دنبال داشته باشد. به طوري كه ممكن است فرد براي به دست آوردن چنين فيلم‌هايي، هزينه‌هاي زيادي پرداخت كرده و حتي در محل كار هم اقدام به تماشاي ***گرافي كند. در نتيجه فرد انگيزه و علاقه خود نسبت به آينده كاري و مسئوليت‌هاي شغلي را از دست مي‌دهد.

اگر اعتياد اين افراد درمان نشود، ممكن است تا جايي پيشرفت كند كه شخص براي تامين نياز جنسي خود، به روابط نامتعارف جنسي روي آورده و بيماري‌هاي مختلفي را براي خود رقم بزند. همچنين تحقيقات صورت گرفته در اين زمينه نشان مي‌دهد كه استفاده از مواد ***گرافي مي‌تواند تاثيرات سمي بر روي مغز داشته باشد.

بنابراين با توجه به جنبه‌هاي منفي اين نوع اعتياد نمي‌توان از عوارض ويرانگر آن چشم پوشي كرد. پس بهتر است چنين شخصي هر چه سريع‌تر براي درمان اقدام نمايد.

🔹تاثير اعتياد به ***گرافي بر مغز

بر اساس مشاهداتي كه از نوارمغزي افراد معتاد به پورن، صورت گرفته است؛ مشخص شد كه اعتياد به ***گرافي تاثيرات جبران ناپذيري بر ساختار و عملكرد مغز دارد. به طور كلي انواع مختلفي از اعتياد به دليل تاثير بر سلول هاي ترشح كننده دوپامين، مغز را دچار تغييراتي مي‌كند. اين عوارض طولاني مدت بوده و حتي در صورت درمان مشكل، فرد مشكلاتي مثل افسردگي و اضطراب را تجربه مي‌كند.

🔹تاثير بر رابطه زناشويي

بدون شك اعتياد به ***گرافي تاثيرات زيادي بر رابطه زناشويي نيز خواهد داشت. با اعتياد يكي از طرفين به اين رفتار، نه تنها رابطه جنسي زوجين دچار مشكلاتي مي‌شود؛ بلكه رابطه خارج از اتاق خواب آنان نيز تحت تاثير قرار مي‌گيرد. افراد بعد از ازدواج به دلايل متعددي به اين رفتار روي مي‌آورند. بهتر است آنان اين دلايل را شناسايي كرده و در اين زمينه با كمك مشاور جنسي اين مشكل را برطرف كنند.

درمان اعتياد به ***گرافي

افرادي كه به ***گرافي اعتياد دارند، مي‌توانند با استفاده از تكنيك‌ها و راهكارهاي مناسب از اين بلاي خانمان سوز رهايي يابند. در واقع ترك كردن اين نوع اعتياد به اراده قوي و رضايت خود فرد بستگي دارد. با رعايت نكات زير مي‌توانيد اعتياد خود را به تدريج ترك نماييد:

1. در وهله اول سعي كنيد به يك متخصص و روانشناس مراجعه نماييد. چرا كه روانشناس راهكارهاي مختلفي براي مهار اضطراب، افسردگي و خشم ناشي از تماشاي ***گرافي به شما ارائه مي‌دهد.
2. عوارض منفي و مثبت ***گرافي را بر روي يك كاغذ يادداشت كرده و روزانه آن‌ها با خود مرور كنيد.
3. بهتر است فعاليت اجتماعي خود را افزايش داده و بيشتر در جمع‌هاي خانوادگي و دوستانه شركت كنيد.
4. از عواملي كه احساس مي‌كنيد شما را به سمت ***گرافي سوق مي‌دهد، دوري كنيد.
5. سعي كنيد از قرار گرفتن در موقعيت‌هايي كه مواد ***گرافي در آن وجود دارد بپرهيزيد.
6. درمان اين نوع اعتياد با در نظر گرفتن سه اصل مهم و اساسي مانند روان درماني، رفتار درماني و دارودرماني امكان پذير است.

با دارو درماني مي‌توان ميل جنسي فرد را كاهش داد و روان درماني مي‌تواند مشكلات روحي فرد، از جمله اضطراب و افسردگي را درمان كند. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره تلفني جنسي كليك كنيد.

سخن پاياني

امروزه اعتياد به ***گرافي يكي از مشكلات رايج ميان جوانان است. اين اعتياد بر جنبه هاي مختلفي بر زندگي افراد موثر است و به دلايل متفاوتي ايجاد مي‌شود. وقتي افراد مهارت كنترل هيجانات و افكار خود را نداشته باشند؛ به رفتارهاي نامناسبي اعتياد پيدا مي‌كنند. ترك اعتياد به تماشاي پورن، فرايند ساده اي نيست.

به همين دليل افراد بايد براي درمان اين مشكل از يك درمانگر كمك بگيرند و درمان خود را كامل كنند. اين نوع از اعتياد بعد از مدتي در زندگي شخصي افراد نيز اختلال ايجاد مي‌كند؛ به همين دليل افراد بايد در اين زمينه اقدامات لازم را انجام دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به ***گرافي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: اعتياد به ***گرافي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد به پورنوگرافي،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۴۲:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شكست عاطفي يكي از اتفاقات ناگواري است كه ممكن است در طول زندگي دختر و پسر در سنين مختلف اتفاق بيفتد و جسم و روح فرد را تحت تاثير قرار دهد. شكست عاطفي ناشي از تمام شدن يك رابطه با ايجاد سرخورگي در فرد، باعث ايجاد استرس واضطراب‌هاي زيادي در او مي‌شود. آنچه پس از شكست عاطفي اهميت دارد، اين است كه فرد به اين موضوع توجه داشته باشد كه تمام شدن يك رابطه به معناي تمام شدن تمامي دنيا و آرزوهاي او نيست و بايستي كه تلاش كند، به زندگي برگرد. در ادامه به عوامل موثري كه در بهبود وضعيت جسماني و مهم تر روحي فرد پس از شكست عاطفي تاثير دارد، اشاره كرده ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه شكست عاطفي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: شكست عاطفي چه علائمي دارد

آيا شكست عاطفي علائمي دارد؟

آدم‌ها در سراسر جهان با توجه به شرايط و علاقه مندي خود با فردي در رابطه هستند. شكست عاطفي همان طور كه اشاره كرديم نوعي شكست ناشي از سرخوردگي و احساس طرد شدن هست. سرخوردگي در افراد نيز باعث ايجاد نااميدي در فرد، عصبانيت به دليل مرور خاطرات در ذهن و احساس خشم، احساس غم، احساس خجالت زدگي، شرمندگي و در نهايت درمانده شدن و يا گاها تصميم بر خودكشي مي‌شود.

همين عوامل باعث مي‌شود كه فرد پس از شكست عاطفي به خاطر ذهني ناآرام و پريشان، دچار اختلالاتي مثل از دست دادن عزت نفس، مشكل در خواب، ناتواني در تصميم‌گيري،بي قراري و … شود

مراحل مختلف شكست عاطفي

 

شكست عاطفي درست است كه يك اتفاق ناگوار است اما اگر رخ بدهد، بايستي تلاش كنيد از اين شرايط رها شويد و در واقع روح و روان خود را به حالت قبل برگردانيد و به زندگي و روال عادي سابق خود برگرديد، چراكه با غم از دست رفتن يك رابطه تمام شده، زندگي فرد تحت تاثير قرار مي‌گيرد.
بسياري از افراد سعي مي‌كنند كه شكست عاطفي را عادي جلوه دهند و خود را با ديگر كارها همچون پرخوري مشغول مي‌كنند و يا به فكر انتقام جويي هستند كه اين رفتارها در طولاني مدت براي فرد مشكل ساز مي‌شود.

بايد بدانيد پس از شكست عاطفي در چه وضعيت‌هايي قرار مي‌گيرد و سعي كنيد با به كارگيري راه حل‌هاي موثر اين حال را از بين ببريد. در ادامه به اين مراحل اشاره كرده‌ايم. 

💠مرحله اول : انكار و نپذيرفتن

اولين رفتاري كه يك فرد پس از اتمام يك رابطه و شكست عاطفي انجام مي‌دهد، نپذيرفتن است. بدين معني كه فرد انكار مي‌كند كه رابطه‌اي كه در آن بوده به پايان رسيده است. اين فرد سعي مي‌كند كه از صحبت كردن در مورد رابطه‌اي كه به پايان رسيده است، بپرهيزد و به نوعي از آن فرار مي‌كند. اما بايد توجه داشته باشيد كه بالاخره بايد باور كنيد رابطه‌اي كه در آن بوده‌ايد به پايان رسيده است.

💠مرحله دوم : احساس خشم

پس از اينكه مرحله انكار را پس از يك دوره كوتاه پشت سر مي‌گذارد و باور مي‌كند كه دچار شكست عاطفي شده است، با احساس خشم رو به رو مي‌شود. چراكه فرد در اين مرحله باور كرده كه رابطه‌اي كه بدان علاقه داشته به پايان رسيده است و همين غم و اندوه فراوان باعث ايجاد خشم در او مي‌شود.

احساس خشم باعث مي‌شود خود را به شدت سرزنش كند و از خود و ديگران شاكي است كه چرا تا اين اندازه بايد غم و اندوه را تحمل نمايد. احساس خشم بايستي در مسير درست قرار گيرد تا از ايجاد آسيب جلوگيري كند.

💠مرحله سوم : چانه زني

در اين مرحله خشم تا حد زيادي فروكش كرده است و به دنبال توجيه خود است كه اگر اين اتفاق آن طور كه باب ميل من بود اتفاق مي‌افتاد، شايد اين رابطه با شكست مواجه نمي‌شد. از آن جايي كه كنترل ديگر افراد از توان يك شخص خارج است، اين حرفا فايده‌اي نخواهد داشت. بسيار احتمال دارد فردي كه دچار شكست عاطفي شده است؛ در اين مرحله نشخوار فكري را نيز تجربه كند. چرا كه مدام در حال فكر كردن به جنبه هاي مختلف اين موضوع است.

💠مرحله چهارم : افسردگي

فرد پس از اينكه مي‌فهمد رابطه‌اش به پايان رسيده و اتفاقات ناخوشايند بر خلاف ميل او اتفاق ميافتد، دچار يك غم و اندوه فراوان مي‌شود. چنانچه فرد علائم افسردگي و غم و نااميدي را درك كند و برون ريزي داشته باشد، راه نجاتي براي او خواهد بود.
بايد به اين باور برسيد كه انسان در طول زندگي و دوران‌هاي مختلف زندگي دردهاي مختلفي را تحمل مي‌كند كه تحمل درد ناشي از شكست عاطفي يكي از اين موارد است، بنابراين بايد سعي كنيد با باور اين درد، از از اين حالت خارج شويد.

💠مرحله پنجم : پذيرش

در نهايت اتفاقي كه براي‌تان مي‌افتد اين است كه فرد مي‌پذيرد رابطه به پايان رسيده است و بايستي زندگي جديد خود را آغاز كنيد. افرادي كه مرحله افسردگي را پشت سر بگذراند وارد مرحله پذيرش مي‌شوند و ممكن است در كساني كه شدت افسردگي و غم و اندوه زياد باشد، مرحله پذيرش اتفاق نيافتد. كنار آمدن با شكست عاطفي تا حد زيادي به ميزان پذيرش افراد وابسته است.
فرد پس از پذيرش، براي زندگي جديدي كه پيش رو دارد برنامه‌ريزي مي‌كند و به عبارتي آينده براي او مهم مي‌شود. از آن مهم‌تر اينكه از اشتباهاتي كه در رابطه قبلي خود داشته درس مي‌گيرد و سعي مي‌كند اشتباهاتي كه در آن زمان داشته را تكرار نكند.

چگونه سريع‌تر شكست عاطفي را درمان كنيم؟

همانطور كه گفتيم ميزان درد و غم و اندوه ناشي از شكست عاطفي در آدم‌ها فرق دارد و كساني كه دچار شكست عاطفي مي‌شوند، حداقل به شش ماه زمان نياز دارند تا غم اين درد را فراموش كنند و به زندگي بازگردند و البته ممكن است هيچ فرمول و راهكاري براي خارج شدن يك فرد از دوره شكست عاطفي وجود نداشته باشد و تمامي مواردي كه گفته مي‌شود شايد در برخي افراد كمك كننده باشد. 

1️⃣سريع وارد يك رابطه جديد نشويد

بسياري از افراد با تجربه يك شكست عاطفي، براي جبران خلاهاي ناشي از رفتن فرد مورد علاقه‌شان از زندگي به سرعت وارد يك رابطه جديد مي‌شوند. چنين رابطه‌اي به دليل اينكه هنوز علائم شكست عاطفي در فرد وجود دارد، مي‌تواند مجدد او را در مسير انتخاب اشتباه قرار دهد. بايد تشخيص دهيد كه از فرد مقابل خود چه انتظاراتي داريد.

بنابراين بعد از تجربه يك شكست عاطفي سعي كنيد خوب فكر كنيد و در انتخاب آدم جديدي كه قرار است وارد زندگي شما شود، عجله نكنيد، چراكه اين شما هستيد كه در ابتدا او را وارد زندگي خود مي‌كنيد و بهتر است كسي را انتخاب كنيد كه خصوصيات مشترك زيادي با شما دارد كه اين مورد هم نيازمند زمان است بنابراين بهتر است صبر داشته باشيد.

2️⃣از دوستان خود كمك بگيريد

دوستان شايد در اكثر اوقات كساني هستند كه در بهبود حال شما تاثيرگذار هستند. سعي كنيد براي گذر سريع‌تر از اين تجربه تلخ، با دوستان و يا افرادي كه شما را دوست دارند در ارتباط باشيد با آن‌ها حرف بزنيد و بدون ترس، درد و دل‌هاي خود را با او در ميان بگذاريد. يكي از راهكارهاي موثر در زمينه شكست عاطفي، وقت گذراندن با دوستان است. طبيعي است كه حوصله آنها را نداشته باشيد؛ اما بايد در جمع ها حضور يافته و از گوشه گيري خودداري كنيد.

3️⃣براي درمان شكست عاطفي | با احساسات خود نجنگيد

پس از تجربه يك شكست عاطفي ممكن است در احساسات خود تناقض زيادي را تجربه كنيد. اما بايد توجه داشته باشيد كه نبايد اين احساسات را سركوب كنيد. مي‌توانيد احساسات خود را هر روز بنويسيد، نوشتن تا حدزيادي مي‌تواند به شما كمك كند تا احساس خوبي به خود و زندگي پيدا كنيد و ضمن فرار نكردن از احساسات بدي كه داشته‌ايد، به زندگي عادي برگرديد.

4️⃣تغذيه مناسب داشته باشيد

در مرحله شكست عاطفي بسياري از افراد شروع به پرخوري مي‌كنند. بهتر است مراقب سلامتي خود باشيد و سعي كنيد از غذاهاي سالم و مقوي تغذيه كنيد. مواد غذايي حاوي فيبر، پروتئين و … مصرف نماييد و براي داشتن خلق وخوي بهتر و سطح انرژي بالاتر از خوردن غذاهاي چرب و شور و يا داراي شكر خودداري كنيد. اين گونه مواد غذايي و غذاهايي مثل فست فودها،باعث مي‌شود در بدن هورمون كورتيزول (هورمون استرس)، بيشتر ترشح گردد.

5️⃣براي درمان شكست عاطفي | ورزش كنيد

ورزش كردن همواره در كاهش استرس و تنش‌هاي ناشي از دردهاي مختلف در زندگي تاثيرگذار است. درست است فرد پس از تجربه شكست عاطفي تمايلي به فعاليت كردن ندارد، اما اگر مي‌خواهيد از اين وضعيت خارج شويد، حتما فعاليت داشته باشيد و سعي كنيد به عنوان مثال در طول روز زماني را به پياده روي اختصاص دهيد.
ورزش‌هايي مثل يوگا و زومبا كه به صورت گروهي انجام مي‌شود، به شما كمك مي‌كند دردهاي ناشي از شكست عاطفي خود را فراموش كنيد.

6️⃣انجام فعاليت‌هاي اجتماعي

انجام دادن كارهايي كه سطح انرژي شما را افزايش مي‌دهد، مي‌تواند در بهبود سريع‌تر حالت روحي و رواني‌تان به شما كمك كند. بنابراين كارهايي را انجام دهيد كه دوست داريد. در زمان شكست عاطفي، به دنبال علايق خود رفته و خود را مشغول نگه داريد.

7️⃣كمك گرفتن از مشاور

در آخر حتما با يك روانشناس و يا يك مشاور با تجربه مشورت كنيد. صحبت كردن با افراد متخصص به شما كمك مي كند تا علل ايجاد شكست عاطفي در رابطه قبلي خود را شناسايي كنيد و اگر قصد داريد با فرد جديدي وارد يك رابطه عاطفي جديد شويد، از اين عوامل براي بهبود كيفيت رابطه خود استفاده نماييد.

مشاوران و روانشناسان مركز مشاوره ذهن نو مي‌توانند به شما كمك كنند تا سريع تر مرحله شكست عاطفي خود را پشت سر بگذاريد و براي برنامه ريزي و جنگيدن براي اهداف زندگي تان، سريع تر به زندگي عادي برگرديد.

8️⃣ارتباط خود را به طور كامل قطع كنيد

برخي از افراد بعد از شكست عاطفي تلاش مي‌كنند تا ارتباط خود را به شكل هاي مختلفي با شريك خود، دوباره حفظ كنند. اما اينكار درست نيست و فقط به احساسات شما لطمه خواهد زد. بهتر است حداقل تا مدتي با او هيچ ارتباطي نداشته و تنها به بازسازي روحيه خود بپردازيد. در اين دوران به خوبي فكر كرده اما به خود فشار وارد نكنيد. اگر به صورت مكرر با آن فرد وارد رابطه شده و ارتباط خود را قطع كنيد؛ نه تنها به خودتان آسيب بيشتري وارد مي‌كنيد؛ بلكه طرف مقابل نيز دچار سردرگمي و گيجي خواهد شد.

راه هاي جلوگيري از شكست عاطفي

 

وقتي در يك رابطه طولاني مدت قرار گرفته ايم؛ احتمالا با بروز نشانه هايي متوجه خواهيم شد كه پايان رابطه نزديك است. در چنين شرايطي مي‌توانيم؛ با انجام راهكارهايي از شكست عاطفي جلوگيري كنيم. بهتر است در ابتداي رابطه هدف خود را مشخص كرده و تنها به دليل احساس تنهايي وارد رابطه نشويد.

حتي اگر بعد از رابطه نيز احساس تنهايي مي‌كنيد؛ اين موضوع را با شريك خود در ميان گذاشته و خود را ارزشمند بدانيد. بسياري به هر قيمتي حاضر به حفظ رابطه هستند با اينكه شريك آنها مدام در حال تخريب آنان است. بهتر است براي خود حد و مرزهايي تعيين كرده و خود نيز به قوانين پايبند باشيد. با استفاده از اين روش ها مي‌توانيد از اتمام رابطه خود پيشگيري نماييد.

سخن پاياني

شكست عاطفي اتفاقي سخت و دشوار براي افراد است. حتي برخي احساساتي شديدي مثل فوت عزيز را تجربه مي‌كنند؛ كه البته طبيعي است. افراد بايد در اين دوران به خوبي سوگواري كرده و هيجانات خود را بروز دهند. البته نبايد اين حال براي مدت زمان طولاني ادامه دار شود. بهتر است راهكارهاي درست براي مقابله با اين بحران را يادگرفته و در صورت لزوم از آن استفاده كنند. افراد مي‌توانند از يك روانشناس نيز در اين زمينه كمك بگيرندو اين دوران را راحت تر پشت سر بگذرانند.

براي دريافت مشاوره در زمينه شكست عاطفي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

نشانه ها و علائم شكست عاطفي چيست؟

شكست عاطفي يك ناراحتي عميق روحي و رواني است كه پس از رخ دادن باعث ايجاد حس سرخوردگي و احساس طرد شدن، نااميدي، عصبانيت و احساس خشم، غم و اندوه، شرم ساري و خجالت زدگي، درمانده شدن، اختلال در خواب، عدم ثبات و يا اختلال در تصميم گيري، قرار گرفتن در آستانه لرز، سرگيجه، بيقراري، گرفتگي عضلات و… مي‌شود

منبع: شكست عاطفي چه علائمي دارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۰:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افراد با توجه به ميزان علاقه اي كه نسبت به يكديگر دارند و همچنين مدت زماني كه باهم گذرانده اند؛ احتمالا در زمان تنهايي، مشكلات زيادي را تجربه خواهند كرد. اين موضوع مي‌تواند جنبه هاي مختلف زندگي را تحت تاثيرقرار دهد به همين دليل بهتر است با كمك يك روانشناس به مديريت و كنترل آن پرداخت

افسردگي بعد از مرگ همسر يكي از واكنش هاي طبيعي افراد نسبت به اين موضوع است. همه افراد بعد از دست دادن عزيزان خود غم و اندوه شديدي را تجربه مي‌كنند كه بعد از مدتي برطرف شده و مي‌توانند با اين موضوع كنار بيايند. واكنش افراد نسبت به اين موضوع متفاوت است. همچنين ظرفيت و سلامت رواني خود فرد نيز در اين مورد دخيل است. اما به طور كلي برحسب تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام شده است؛ بيشترين ميزان غمي كه فرد مي‌تواند در زندگي تجربه كند؛ مرگ همسر است.

افراد با توجه به ميزان علاقه اي كه نسبت به يكديگر دارند و همچنين مدت زماني كه باهم گذرانده اند؛ احتمالا در زمان تنهايي، مشكلات زيادي را تجربه خواهند كرد. اين موضوع مي‌تواند جنبه هاي مختلف زندگي را تحت تاثيرقرار دهد به همين دليل بهتر است با كمك يك روانشناس به مديريت و كنترل آن پرداخت. براي دريافت مشاوره روانشناسي ذهن نو كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي بعد از مرگ همسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: افسردگي بعد از مرگ همسر

افسردگي بعد از مرگ همسر 

هر كس حالات و هيجانات مختلفي در زمان ناراحتي دارند. به طور كلي سوگ پنج مرحله كلي داشته كه افراد به طور متفاوت آن را تجربه مي‌كنند. همچنين نمي‌توان مدت زمان معيني براي اين موضوع در نظر گرفت چرا كه عوامل مختلفي در اين دوره موثر بوده و زندگي افراد را تحت تاثير قرار مي‌دهد. نمي‌توان افراد را به دليل ناراحتي بيش از حد و يا ناراحت نبودن مقصر دانست. تنها بايد با داشتن اطلاعاتي در اين زمينه و همچنين كمك كردن به آنها به روش هاي مختلف از بروز مشكلات بيشتر پيشگيري كرد.

 

نشانه هاي افسردگي بعد از مرگ همسر

 

نشانه هاي افسردگي بعد از مرگ همسر، بعد از مدتي به شكلي واضح خود را نشان مي‌دهند. افسردگي يكي از اختلالات روان است كه اصلي ترين نشانه آن عدم احساس لذت و خوشحالي براي مدت زمان طولاني است. اين موضوع بعد از مرگ همسر نيز تقريبا با نشانه هاي مشابهي خود را نشان مي‌دهد كه دليل آن نيز مشخص است. افراد بهتر است براي تشخيص دقيق و به موقع نشانه ها از يك روانشناس كمك بگيرند. برخي از اين علائم شامل موارد زير مي‌شوند. 

 

عدم پذيرش

انكار و عدم پذيرش يكي از مراحل اصلي سوگواري است كه در قسمت قبلي به آن اشاره شد. افراد بعد از مدت زماني كوتاه پس از مرگ همسر، هنوز نمي‌توانند اين موضوع را به خوبي درك كرده و آن را بپذيرند. آنها را همواره به دنبال راهي هستند كه زمان را به عقب برگردانده و يا خود را مقصر مي‌دانند. در اين شرايط بروز افسردگي بعد از مرگ همسر طبيعي بوده و احتمالا با گذشت مدتي نشانه ها برطرف مي‌‌شوند.

 

نااميدي و افسردگي بعد از مرگ همسر

يكي ديگر از نشانه هاي افسردگي بعد از مرگ همسر، نااميدي در مورد همه چيز است. وقتي فردي دچار فقدان مي‌شود؛ طبيعي است كه هيچ اميدي به اتفاق هاي خوب نداشته و حتي ديگر تلاشي نيز در اين زمينه نمي‌كند. زندگي براي فرد بازمانده كاملا بي معنا شده و همواره منتظر پايان آن است.

 

انزوا و گوشه گيري

در چنين شرايطي، فرد از ديگران فاصله گرفته و ديگر تمايلي به معاشرت با ديگران ندارد. انزوا و گوشه گيري از نشانه هاي بارز افسردگي بعد از مرگ همسر است كه حتي مي‌تواند اين احساس را در او تشديد كند. افراد در اين زمينه به دلايل مختلفي از جمع فاصله مي‌گيرند. براي مثال برخي تصور مي‌كنند كه هيچ كس آنها را درك نكرده و ناراحتي آنها جدي گرفته نمي‌شود. برخي ديگر نيز انرژي براي معاشرت با ديگران ندارند و تنهايي را ترجيح مي‌‌دهند.

 

افكار خودكشي

برخي از افرادي كه همسر خود را از دست داده اند؛ به دليل عدم توانايي كنترل احساسات و هيجانات خود در اين دوران، دست به بروز رفتارهاي پرخطر مي‌زنند. حتي اگر اقدامي در اين زمينه هم نكنند اما به آن فكر كرده و حتي گاهي با ديگران در اين مورد صحبت مي‌كنند. به همين دليل بهتر است افراد را در اين زمان تنها نگذاشته و تا حدامكان به آنها كمك كرد.

 

پيامدهاي افسردگي بعد از مرگ همسر

با اينكه بروز افسردگي بعد از مرگ همسر تا حدي طبيعي است. اما بهتر است افراد هرچه زودتر در اين زمينه اقداماتي كرده و براي درمان آن اقدام كنند. چرا كه با طولاني شدن نشانه ها و يا شدت گرفتن آنها، كنترل احساسات سخت ترشده  و حتي منجر به مشكلات بيشتري مي‌شود.

براي مثال برخي خودكشي كرده و يا به بيماري هاي جسماني و رواني زيادي مبتلا مي‌شوند. در چنين حالتي آنها ادامه عمر خود را در سختي و ناراحتي گذرانده  و ديگر هيچ كنترلي بر اوضاع ندارند. مركز مشاوره ذهن نو با داشتن متخصصين مجرب و سابقه اي طولاني در زمينه درمان اختلالات مختلف، آماده خدمت رساني در اين زمينه به افراد است.

 

پيشگيري از بروز افسردگي بعد از مرگ همسر

بعد از شناسايي نشانه هاي افسردگي بعد از مرگ همسر و همچنين اطلاع از ابتلا به اين اختلال، براي جلوگيري از بروز پيامدهاي اين موضوع، بهتر است به خود و يا اطرافيان تان كمك كنيد. معمولا راه هاي درمان انواع افسردگي يكسان بوده؛ اما بهتر است اين فرايند را تحت نظر يك متخصص پيش ببريد. 

فعاليت هاي بدني

يكي از موثرترين راه هاي براي درمان افسردگي، ورزش است. در واقع يكي از دلايل بروز افسردگي كاهش ميزان ترشح هورمون دوپامين است. كه با ورزش اين هورمون به همراه هورمون هاي شادي آور ديگري در مغز ترشح شده كه منجر به مديريت خلق و خوي افراد مي‌شود. همچنين براي مدتي حواس آنها را از اين موضوع پرت كرده و معطوف به فعاليت هاي بدني مي‌كند.

 

منظم كردن خواب

معمولا افرادي كه در حال تجربه كردن افسردگي بعد از مرگ همسر هستند در خواب و اشتها نيز دچار مشكل مي‌شوند. وقتي افراد نمي‌توانند در هنگام شب، به موقع به خواب بروند؛ افكار آزاردهنده اي به سراغ آنها آمده و مدام تكرار مي‌شوند. همين افكار تا حد زيادي آنها در معرض افسردگي و ديگر مشكلات رواني مثل نشخوار فكري قرار مي‌دهد. در چنين حالتي بهتر است افراد تخت خواب خود را ترك كرده و خود را به كار ديگري مشغول كنند. همچنين براي مصرف دارو در اين زمينه بايد از متخصص كمك بگيرند.

 

كمك گرفتن از مشاور

يكي از اصلي ترين راه هاي درمان افسردگي بعد از مرگ همسر، كمك گرفتن از روانشناس است. مشاور در اين شرايط علل و همچنين نشانه ها را به خوبي شناسايي كرده و به استفاده از روش هاي مختلف اين موضوع را درمان مي‌كند. گاهي افراد راحت نيستند در اين مورد با اطرافيان صحبت كنند. مشاورين ذهن نو آماده خدمت رساني و كمك به افراد در اين زمينه و انواع مختلف افسردگي هستند.

 

معاشرت با اطرافيان

در مورد افسردگي بعد از همسر، اطرافيان مي‌توانند بسيار موثر واقع شوند. از آنجايي كه افراد در اين دوران از ديگران فاصله گرفته و مدام درگير افكار ناراحت كننده خود هستند. اما با حضور در جمع تا حدودي از اين مشكل دور شده و براي لحظاتي احساسات بهتري پيدا مي‌كنند. حتي شايد در اين دوران دوستان جديدي پيدا كرده كه شرايطي مشابه با فرد داشته و بتواند ارتباط خوبي با يكديگر ايجاد كنند.

 

سندروم بيوه

سندروم بيوه بيشتر براي زناني اتفاق مي‌افتد كه براي مدت زمان طولاني با همسر خود زندگي كرده اند و حتي از نظر جنسي نيز فعال بوده اند. مبتلايان به اين سندروم از احساس ناراحتي و افسردگي كه تجربه مي‌كنند؛ احساس لذت كرده و حتي به ترحم ديگران نيز، نياز دارند. اين افراد احتمالا تا مدت ها نمي‌توانند با فرد ديگري ارتباط بگيرند. اما اين سندروم كوتاه مدت بوده و قابل درمان است.

 

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه ازدواج مجدد نيز مي‌تواند يكي از راه هاي موثر براي غلبه بر افسردگي بعد از ازدواج باشد. اما افراد نبايد در اين مورد عجله كرده و شرايط روحي خود را در نظر داشته باشند. از طرفي همه افراد نيز بعد از مرگ همسر، افسردگي و حتي سندروم بيوه را تجربه نمي‌كنند. اما در صورت بروز نشانه هاي آن همچنين مشاهده آن در اطرافيان، بهتر است هرچه سريعتر در اين زمينه اقدام كرده و به خود و ديگري كمك كنيد. گاهي فرد مجبور به دارودرماني است؛ كه در اين زمينه نيز بايد با متخصص مشورت كند. به طور كلي تركيب دارودرماني و همچنين رواندرماني، بهترين راه براي درمان اين مشكل هستند.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي بعد از مرگ همسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد

منبع: افسردگي بعد از مرگ همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: افسردگي بعد از مرگ همسر،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۶:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

راضي نبودن از سكس همسر از چالش هاي اساسي بعد از ازدواج محسوب مي‌شود. با شروع زندگي مشترك زندگي جنسي زن و مرد شكل ديگري به خود گرفته و زوجين بايد به هم تعهد داشته و نيازهاي يكديگر را رفع كنند. پس بهتر است علايق خود را با همسر در ميان گذاشته و در صورت رضايت به انجام آن مبادرت ورزند.

اما اگر مرد/زن به هر دليل نتواند نيازهاي همسر را برطرف كند؛ مشكلات زيادي ايجاد مي‌شود. امروزه آمار جدايي به دليل مشكلات جنسي رو به افزايش است. و همين موضوع خبر از اهميت درمان ها و مداخلات حوزه جنسي مي‌دهد. حتي در صورت وجود اشكالاتي، افراد بايد در قدم اول سعي در برطرف كردن آن با كمك يكديگر داشته باشند.

براي دريافت مشاوره در زمينه عدم ارگاسم همسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

منبع: از سكس شوهرم راضي نيستم (شوهرم تو رابطه ارضام نميكنه)

شوهرم تو رابطه ارضام نميكنه

فراموش نكنيد كه رابطه جنسي يك ارتباط دو طرفه است و بخشي از راضي نبودن از سكس همسر به دليل مسائلي است كه مربوط به خودتان مي‌شود. زنان معمولا از صحبت كردن در اين مورد با همسر خود خجالت مي‌كشند و يا از ان امتناع مي‌كنند. آنها احتمالا براي برطرف كردن نياز جنسي خود بدون اطلاع همسر دست به روش هايي مثل خودارضايي يا ارگاسم نمايشي مي‌زنند.

مردان معمولا در اين مورد بسيار حساس بوده و ناتواني جنسي حتي بر روابط ميان فردي آنها نيز موثر است. به همين دليل بهتر است زوجين در اين مورد با يكديگر صحبت كرده و صادق باشند.

دلايل راضي نبودن از سكس همسر

راضي نبودن از سكس همسر دلايل مختلفي دارد كه ميان زوجين متفاوت است. اما به دليل اينكه معمولا زنان اين موارد را از همسر خود پنهان مي‌كنند؛ مشكلات بزرگتر شده و جنبه هاي ديگر از زندگي مشترك را نيز درگير مي‌كنند. برخي از دلايل اين مشكل، شامل موارد زير مي‌شود.

💠نداشتن شناخت كافي از بدن و علايق جنسي خود

همانطور كه گفته شد؛ بخشي از راضي نبودن از سكس همسر به ويژگي هاي خود افراد برمي‌گردد. برخي از زنان قبل از ازدواج به هيچ عنوان تجربه اي در زمينه فعاليت هاي جنسي نداشته و طبيعي است كه شناخت كافي از بدن و علايق جنسي خود نيز نداشته باشند. به اين معنا كه آنها دقيقا نمي‌دانند با چه روشي ارگاسم را تجربه مي‌كنند. و يا در رابطه جنسي همسرشان چه كارهايي مي‌تواند براي شان انجام دهد.

در برخي از فرهنگ ها، زنان همواره نيازهاي جنسي خود را سركوب كرده و يا آنها را ناديده مي‌گيرند. به همين دليل در ازدواج دچار مشكل شده و با همسر خود نيز نمي‌توانند رابطه جنسي خوبي برقرار كنند. 

💠عدم شناخت كافي از همسر | راضي نبودن از سكس همسر

داشتن شناخت كافي از همسر نيز در ميزان رضايت از رابطه جنسي و همچنين به ارگاسم رسيدن موثر است. افراد با شناخت از يكديگر، احساس صميميت بيشتري با يكديگر كرده، و مي‌توانيد در مورد مسائل راحت تر با يكديگر صحبت كنيد. به همين دليل برخي از زوجين در روزهاي اول ازدواج، در رابطه جنسي، لذت كافي را نمي‌برند. افراد بايد قبل از رابطه جنسي تلاش كنند تا به درستي يكديگر را شناخته و در مورد رابطه جنسي نيز صحبت كنند.

💠عدم توانايي حل مساله

وقتي زنان از توانايي حل مساله برخوردار نيستند؛ در رابطه جنسي نيز چالش هايي را تجربه مي‌كنند. در چنين شرايطي نمي‌توانند به درستي فكر كرده و احتمالا اضطراب زيادي تجربه خواهند كرد. بهتر است خواسته هاي خود را به طور مستقيم با همسرتان بيان كرده و به جاي استفاده كردن از روش هاي غيرمعقول، براي بالابردن كيفيت رابطه جنسي با همسر تلاش كنيد.

💠ابتلا به اختلالات جنسي يا رواني

گاهي راضي نبودن از سكس همسر به دليل ابتلا به اختلالات جنسي مختلف و حتي بيماري هاي رواني است. براي مثال اگر زن به انورگاسميا مبتلا باشد؛ حتي با وجود امتحان كردن روش هاي مختلف نيز باز هم با همسر خود ارضا نمي‌شود. يا اگر همسر به زودانزالي مبتلا باشد؛ طبيعي است كه قبل از به ارگاسم رسيدن شما، رابطه به پايان مي‌رسد.

برخي از اختلالات رواني نيز باعث بروز مشكلاتي در رابطه جنسي مي‌شوند. ابتلاي زوجين به افسردگي و يا اضطراب، در ارگاسم آنها و حتي عملكردي جنسي شان موثر خواهد بود. به همين دليل بهتر است قبل از ازدواج افراد از سلامت روان و جنسي خود اطمينان حاصل كنند.

💠عدم معاشقه و پيش نوازي

فراموش نكنيد كه زنان براي شروع رابطه جنسي و حتي به ارگاسم رسيدن، نياز به تحريك بيشتري دارند. گاهي مردان اين مورد را ناديده گرفته و به سرعت سراغ دخول مي‌روند. زنان در چنين شرايطي به اندازه كافي برانگيخته نمي‌شوند و تمايلي براي ادامه دادن رابطه ندارند.

معاشقه، خود شامل فعاليت هاي مختلفي مي‌شود كه زوجين بايد براي آن زمان كافي گذاشته و تحريك شوند. تنها گروه كوچكي از زنان از طريق رابطه واژينال و دخول به ارگاسم مي‌رسند. به همين دليلي بايد راه هاي مختلفي را امتحان كرده و از راه ارضا شدن همسرتان مطلع شويد

💠خيانت يا طلاق عاطفي | راضي نبودن از سكس همسر

با وجود خيانت يا طلاق عاطفي، مشكلات جنسي نيز ظهور پيدا مي‌كنند. طبيعي است كه در چنين شرايطي زوجين ديگر علاقه و صميميت سابق را به يكديگر نداشته و احتمالا در رابطه جنسي نيز ارگاسم را تجربه نخواهند كرد. حتي براي اينكار پيش قدم نيز نمي‌شوند و يا از آن اجتناب مي‌كنند. در واقع يكي از نشانه هاي خيانت دوري از رابطه جنسي با همسر و يا بروز اختلالاتي در آن است. براي مثال فرد تنها با همسر خود نمي‌تواند لذت جنسي را تجربه كند؛ اما در خودارضايي و يا شخص سوم رابطه به راحتي به ارگاسم مي‌رسد.

براي بالابردن ميزان رضايت از رابطه جنسي با همسر چه كنيم؟ | راضي نبودن از سكس همسر

زنان زيادي از اين مشكل رنج مي‌برند. آنها با همسر خود رابطه جنسي با كيفيتي نداشته به همين دليل نه تنها در اين مورد دچار سرخوردگي شده بلكه حتي در رابطه با همسر، خارج از اتاق خواب نيز تعارضاتي را تجربه مي‌كنند. به همين دليل بهتر است در اين مورد اقدامات لازم را انجام داده و هرچه سريعتر اين مشكل را حل كنند. 

📌صحبت كردن به صورت مستقيم با همسر

اگر از رابطه جنسي با همسر خود رضايت نداريد؛ بهتر است به طور مستقيم اين موضوع را با خود او مطرح كنيد. با اينكه مشورت كردن با ديگران در بسياري از مسائل به ما كمك مي‌كند. اما رابطه جنسي جزو شخصي ترين مسائل زندگي هر فردي است و نمي‌توان آن را با همه در ميان گذاشت.

از طرف ديگر اطرافيان متخصص نبوده و با دادن راهكارهاي غيرمنطقي اوضاع را بدتر خواهند كرد. به همين دليل در مورد هر چيزي كه باعث آزاردگي شما در رابطه مي‌شود؛ با همسر خود صحبت كرده و اجازه دهيد او نيز دلايل خود را مطرح كند. همچنين اينكار را به صورت خصوصي انجام داده و با لحني آرام و دوستانه مشكل خود را مطرح كنيد.

📌كمك گرفتن از مشاور جنسي | راضي نبودن از سكس همسر

در قدم بعدي اگر صحبت كردن با همسر موثر واقع نشد؛ بهتر است در مورد راضي نبودن از سكس همسر، با يك مشاور جنسي مشورت كنيد. روانشناس با پيدا كردن علت مشكل به صورت دقيق و همچنين صحبت كردن با دو طرف، به افراد كمك كرده تا با اين مشكل به روش درست تري برخورد كرده و همچنين آن را به يك بحران تبديل نكنيد. بهتر است دو نفر در اين مسير در كنار يكديگر بوده و براي درمان به هم كمك كنند.

سخن پاياني

برخي از زنان به دليل اينكه به طور طبيعي از ميل جنسي كمتري برخوردار هستند و يا به دليل ويژگي هاي شخصيتي از صحبت كردن در مورد مسائل جنسي خجالت مي‌كشند. احتمالا در زندگي جنسي خود چالش هاي زيادي را تجربه كنند. عمدتا زنان ديرتر از مردان به ارگاسم رسيده؛ به همين دليل مردان نبايد رابطه را به صورت نصفه كاره رها كنند يا فقط به دنبال لذت خود باشند.

همچنين زنان نيز بايد از بدن و فانتزي هاي جنسي خود اطلاع پيدا كرده و از لحاظ ذهني نيز خود را براي اين موضوع آماده كنند. كمك گرفتن از روانشناس جنسي نيز كمك بزرگي به زوجين در اين زمينه خواهد كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عدم ارگاسم همسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: از سكس شوهرم راضي نيستم (شوهرم تو رابطه ارضام نميكنه)


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۰:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رشته حسابداري يكي از رشته هاي پرطرفدار و البته پركاربرد است. كه امروزه تعداد زيادي دانشجو را در بر مي‌گيرد. اين رشته از سال 1345 در آموزشگاه عالي حسابداري ملي، شركت ملي نفت ايران به دانشجويان ارائه شد. علم حسابداري سيستم منظمي براي طبقه بندي، جمع آوري اطلاعات و خلاصه كردن آنهاست. هم چنان اين علم بر تهيه گزارش هاي مالي و حسابداري در شكل هاي گوناگون تمركز دارد. كساني نيز وجود دارند بدون تحصيل در اين رشته، مشغول به كار مي‌شوند. اما زماني كه بدون تحصيل در رشته حسابداري مشغول به كار مي‌شوند؛ تفاوت ميان دارايي هاي كوتاه مدت و بلند مدت را متوجه نمي‌شود.

رشته حسابداري چيست؟

رشته حسابداري يكي از رشته هاي پر طرفدار در ايران است كه فارق التحصيلان زيادي دارد. البته كه بسياري از دانشجويان به دليل موقعيت شغلي كه رشته حسابداري دارد؛ به سوي تحصيلات مي‌روند. امكان تحصيل حسابداري براي فارق التحصيلان رشته هاي تجربي، رياضي، انساني وجود دارد. رشته حسابداري به عنوان زير شاخه رشته هاي فني در دانشگاه هاي فني و حرفه اي، هنرستان آموزش داده مي‌شود. در اين مقاله سعي كرده ايم راجع به اهداف و تمامي جوانب رشته حسابداري صحبت كنيم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتها همراه ما باشيد.

هدف از رشته حسابداري

رشته حسابداري در دسته رشته هايي قرار دارد كه براي خدمت به مردم به وجود آمده است. با كمك حسابدار مي‌توانيد تصميمات اقتصادي افراد مختلف در كار را بررسي كنيد. به همين دليل حسابداري يك هدف مهم دارد. كه براي آموزش به نيروهاي متخصص در اولويت قرار دارد.

هدف از رشته حسابداري، آموزش به نيروهاي انساني جهت طبقه بندي، جمع آوري، ثبت كردن، تهيه گزارش هاي مالي و خلاصه كردن اطلاعات مطابق با معيارهاي از قبل تعيين شده شركت ها و سازمان ها است. 

رشته حسابداري مناسب چه افرادي است؟

براي انتخاب رشته حسابداري بايد علاقه زيادي به اعداد و ارقام داشته باشيد. و در محاسبات و رياضيات استعداد زيادي از خود نشان دهيد. و در نهايت از بازي و كار با اعداد و ارقام خسته نشويد. در نهايت بايد گزارشات مالي را به صورت متن آماده كنيد و در اختيار كارفرما قرار دهيد. در كنار علاقه به اعداد و ارقام، بايد از كامپيوتر و سيستم نيز بدتان نيايد. زيرا كارمندان حسابداري زمان زيادي را بايد با كامپيوتر سپري كنند.

توانايي لازم براي رشته حسابداري

يكي از رشته ها شناور كه تمامي فارق التحصيلان رشته هاي تجربي، رياضي و تجربي مي‌توانند بروند، رشته حسابداري است. به همين دليل علاقه به اعداد و ارقام، كامپيوتر و استعداد در رياضي براي تحصيل در اين رشته از اهميت بالايي برخوردار است. كسي كه تصميم به تحصيل در اين رشته دارد؛ بايد گزارش هاي جامع و كاملي از كار ارائه دهد. به همين دليل بايد از دايره لغات زيادي برخوردار باشد و در ادبيات فارسي به همراه نگارش با سواد باشد. به طور كل كسي كه حسابدار است بايد رياضي، ادبيات، قدرت بدني بالا و كار با كامپيوتر با به خوبي بشناسد. و در نهايت فرد با حوصله و صبوري باشد.

❌ تحليل گزارشات مالي

❌ توانايي نشستن به مدت هاي طولاني و كار با كامپيوتر

❌توانايي ارائه گزارش مالي

❌ عدم خستگي از معادلات رياضي براي زمان بسيار طولاني

❌ توانايي استفاده مناسب از كلمات براي ارائه گزارش

دروس رشته حسابداري در دانشگاه

رشته حسابداري در دروس دانشگاهي شامل دروس عمومي، پايه و تخصصي است. در اين بخش مقاله راجع به دروس اين رشته در دانشگاه توضيح داده ايم.

🔷 دروس رشته حسابداري در مقطع كارشناسي

🔹 روانشناسي عمومي

🔹 جامعه شناسي

🔹اصول علم اقتصاد

🔹 رياضيات پايه

🔹 رياضيات كاربردي

🔹آمار كاربردي

🔹 مباني كاربرد كامپيوتر

🔹 پژوهش و عمليات

🔹مديريت توليد

🔹 حقوق بازرگاني

🔹 پول و ارز بانكداري

🔹مباني سازمان مديريت

🔹 توسعه اقتصادي

🔹 ماليه عمومي

🔹روش تحقيق

🔹 اصول حسابداري

🔹 حسابداري ميانه

🔹حسابداري پيشرفته

🔹 حسابداري صنعتي

🔹 حسابرسي

🔹حسابداري مالياتي

🔹 اصول تنظيم و كنترل بودجه

🔹 مديريت مالي

🔹مباحث جاري حسابداري

🔹 متون حسابداري

🔶 دروس رشته حسابداري در مقطع كارشناسي ارشد

🔸 دروس پيش نياز

🔸 تحليل آماري

🔸روش تحقيق

🔸 دروس اصلي

🔸 بررسي موارد خاص در حسابداري

🔸سيستم هاي اطلاعاتي حسابداري

🔸 اقتصاد مديريت

🔸 تئوري حسابداري 1

🔸تئوري حسابداري 2

🔸 حسابرسي پيشرفته

🔸 حسابداري دولتي پيشرفته

🔸حسابداري در مديريت تكميلي

🔸 تصميم گيري در مسائل مالي

🔸 مباحث جاري در حسابداري

🔸پايان نامه

گرايش هاي رشته حسابداري

رشته حسابداري 8 گرايش دارد كه در مقطع كارشناسي ارشد مي‌توانيد بر اساس استعداد، هوش و علاقه يكي از گرايشات را انتخاب كنيد. در اين بخش مقاله راجع به گرايش هاي رشته حسابداري توضيح داده ايم.

🟢 حسابداري

يكي از گرايشات، رشته حسابداري است. در اين گرايش به بررسي امور مالي سازمان ها و بررسي اقتصاد شركت ها مي‌پردازند. فارق التحصيلان اين رشته مي‌توانند به جمع آوري، تهيه گزارشات مالي، گروه بندي اطلاعات اقتصادي و مالي بپردازند.

🔴 حسابداري مديريت

حسابداري مديريت از ديگر گرايشات رشته حسابداري است. در اين گرايش به تدوين استراتژي هاي اقتصادي شركت ها و افزايش توانمندي مديران مالي در تصميم گيري مي‌پردازند. افراد تحصيل كرده در اين گرايش مي‌توانند به عنوان هيات مديره، مدير عامل در كنار مديران ارشد مشغول به كار شوند.

🟣 حسابداري عمومي

حسابداري عمومي از ديگر گرايشات رشته حسابداري است. اين گرايش به تربيت نيروهاي انساني جهت فعاليت هاي دولتي، عمومي و … مي‌پردازد.

🟡 حسابرسي

حسابرسي از ديگر گرايشات رشته حسابداري است. در اين گرايش به بررسي و كنترل حساب حسابداران مي‌پردازند. اين افراد به دليل بررسي كار حسابداران، در شركت ها و سازمان هاي مختلف مشغول مي‌شوند.

🟠 حسابداري منابع انساني

يكي از گرايشات، رشته حسابداري منابع انساني است. منابع اقتصادي در بنگاه ها و شركت هاي اقتصادي از اموال مهم بنگاه ها و شركت ها هستند.

🔵 حسابداري دولتي

هدف از حسابداري دولتي تربيت افرادي است كه به دولت در مديريت هزينه ها و جداسازي كمك كننده است. اين افراد جهت بودجه سازي و اجراي بودجه نقش مهمي دارند.

🟤 حسابداري مالي

رشته حسابداري مالي، حسابداري گزارشگري است. هدف اين گرايش، آماده سازي صورت هاي مالي جهت تامين نيازهاي استفاده كنندگان است. اين گرايش كمك مي‌كند تا استفاده كنندگان داخل سازماني و خارج سازماني نيازهاي خود را برطرف كنند. كساني كه در اين رشته تحصيل كرده اند مي‌توانند در رابطه با سرمايه گذاري، عرضه وام، انعقاد قراردادهاي مختلف و … تصميم هاي بزرگ بگيرند.

⚪ حسابداري صنعتي

يكي از گرايشات رشته حسابداري، صنعتي است. هدف از اين گرايش، آگاهي از قيمت تمام شده محصولات، عملكرد بهينه انتخاب قيمت فروش است. اين گرايش با تكامل ابزارها و روش هاي توليد، به سوي هزينه يابي مي‌شتابد. تا در قيمت گذاري اصولي كمك كنند.

مزاياي رشته حسابداري

🔺 كسب درآمد نسبتا خوب

🔺 مشخص بودن آينده كاري

🔺امكان كارآفريني حسابداري

🔺 نداشتن محدوديت به لحاظ مكاني

🔺 فعاليت در مشاغل زياد

🔺امكان رشد و ارتقا

🔺 بازار كار خوب و نياز بالاي بازار كار

معايب رشته حسابداري

🔻 تلاش دائمي جهت يادگيري

🔻خستگي ذهني

🔻 استرس بالاي كاري

بازار كار رشته حسابداري

رشته حسابداري يكي از رشته هايي شناور است كه تمامي ارگان ها به آن نيازمندند. به همين جهت بازار كار براي كساني كه در اين رشته تحصيل كرده اند، فراهم است. اين افراد مي‌توانند در شركت هاي كوچك و بزرگ دولتي و خصوصي مشغول به كار شوند. و مي‌توانند در شغل هاي زير مشغول شوند.

➰ رييس بانك

➰ كارشناس پشتيباني نرم افزار

➰كارشناس امور مالياتي

➰ كارمند بانك

➰ مدير مالي

➰حسابرس

➰ حسابدار

كلام آخر

همانطور كه گفته شد رشته حسابداري از رشته ها پرطرفدار بين جوانان است. به دليل بازار كاري خوب علاقه مندان زيادي دارد. اما قبل از تحصيل در اين رشته حتما توسط روانشناس مشاوره برويد تا هوش و استعداد شغلي شما سنجيده شود. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته حسابداري مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره شغلي تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: رشته حسابداري | 8 گرايش رشته حسابداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۳:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كسب اطلاع راجع به رابطه جنسي و آميزش جنسي اهميت بسياري دارد. اما بسياري از ما به دليل احساس شرم و خجالت يا ترس از قضاوت ديگران سعي مي‌كنيم از آن صحبت نكنيم. اين كار باعث مي‌شود تصورات اشتباه به موضوع آميزش جنسي گره بخورد يا در بسياري از مواقعي كه دچار مشكل مي‌شويم نمي‌توانيم مشكل‌مان را به‌درستي برطرف كنيم. يك رابطه جنسي مناسب چه ويژگي‌هايي دارد؟ زنان و مردان در اين زمينه چه تفاوت‌هايي باهم دارند؟ مطالعات نشان مي‌دهد كه بسياري از ما جواب صحيحي براي اين سوالات نداريم. با مطالعه و دريافت آموزش هاي لازم مي‌توانيد اطلاعات خود را در اين زمينه بالا ببريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: آميزش جنسي

آميزش و رابطه جنسي | يك نياز غريزي

ميل به برقراري رابطه جنسي يك نياز واقعي و غيرقابل‌انكار است كه از زمان بلوغ خود را نشان مي‌دهد. به همين خاطر خجالت كشيدن از وجود آن تا حد زيادي غيرمنطقي است. از ابتداي تاريخ بشريت اين نياز در بين انسان‌ها وجود داشته و راهي براي بقاي نسل به شمار مي‌رود.

بااين‌حال بسياري از ما فكر مي‌كنيم نبايد راجع به اين موضوع صحبت كنيم. اما واقعيت اين است كه صحبت نكردن از مسائل جنسي دليل بسياري از بي‌اطلاعي‌ها و مشكلات به‌خصوص براي نوجوانان و جوانان مي‌شود. به همين خاطر بايد در كنار رعايت اصول اخلاقي و ارزش‌هاي جامعه خود اطلاعات‌تان را راجع به اين موضوع از يك راه درست افزايش دهيد. براي مثال مي‌توانيد با مطالعه كتاب و يا كمك گرفتن از مشاور اين اطلاعات را به دست آوريد.

تفاوت زنان و مردان در رابطه و آميزش جنسي

يكي از بزرگ‌ترين مشكلاتي كه در زندگي زناشويي به وجود مي‌آيد و حتي باعث جدايي زوجين مي‌شود ناآگاهي جنسي است. وقتي زوجين از نيازها و خواسته‌هاي يكديگر و تفاوت‌هايي كه با هم دارند آگاه نباشند اين موضوع مي‌تواند شرايط را براي برقراري رابطه‌جنسي دچار مشكل كند. به همين خاطر بايد به برخي نكات در اين زمينه توجه داشته باشيد. كمك گرفتن از مشاوره قبل از ازدواج با آموزش تفاوت نيازهاي جنسي در هر دو جنس به شما كمك مي‌كند تا رابطه جنسي بهتري را با همسرتان تجربه كنيد.

محرك‌هاي جنسي

اولين تفاوت در بين خانم‌ها و آقايان محرك‌هايي هستند كه باعث تمايل آن‌ها به برقراري رابطه جنسي مي‌شوند. حتماً اين موضوع را بارها شنيده‌ايد كه مردان بيشتر به محرك‌هاي ديداري و زنان به محرك‌هاي شنوايي حساسيت نشان مي‌دهند. اين موضوع تا حد زيادي مي‌تواند صحيح باشد. علي‌رغم اينكه مردان با ديدن تصاوير تحريك‌كننده به داشتن رابطه جنسي تمايل پيدا مي‌كنند زنان نياز به شنيدن صحبت‌هاي محبت‌آميز و همين‌طور لمس شدن نقاط حساس بدن دارند. در حقيقت زنان براي اينكه به نقطه تمايل براي برقراري رابطه جنسي برسند بايد در يك فضاي عاطفي قرار بگيرند.

زمان تحريك جنسي

شايد بتوان گفت اصلي‌ترين دعواي زوجين در آميزش جنسي بر سر همين موضوع است. مردان بلافاصله پس‌ازاينكه در معرض محرك‌هاي جنسي قرار مي‌گيرند آماده شروع رابطه هستند. اين در حالي است كه تحريك شدن در خانم‌ها نياز به زمان طولاني‌تري دارد. پس اگر مي‌خواهيد هر دو نفر از يك رابطه لذت ببريد بايد زمان كافي براي آمادگي زنان را در اختيار آن‌ها بگذاريد. استفاده از معاشقه يك راه بسيار مهم براي رساندن زنان به نقطه تحريك جنسي است؛ كه مي‌توانيد از آن استفاده كنيد.

زمان و نحوه رسيدن به اوج لذت جنسي

يكي ديگر از تفاوت‌ها بين زنان و مردان زمان رسيدن به اوج لذت جنسي است. زنان معمولاً براي تجربه اوج لذت جنسي نياز به زمان طولاني‌تري دارند. به‌علاوه درحالي‌كه برقراري رابطه جنسي براي آقايان كافي است كه به تجربه ارگاسم برسند بسياري از خانم‌ها در كنار رابطه جنسي، نياز به لمس شدن نقاط حساس بدن دارند و تنها از اين راه است كه به مرحله ارگاسم مي‌رسند. براي شناخت بدن همسر كليك كنيد.

راهكارهايي براي داشتن آميزش و رابطه جنسي مطلوب

✔️ انتخاب زمان و مكان مناسب

اولين و ساده‌ترين قدم براي اينكه رابطه جنسي خوبي را تجربه كنيد اين است كه زمان و مكان مناسبي را براي برقراري رابطه در نظر بگيريد. تمايل به برقراري رابطه جنسي و همين‌طور لذت بردن از آن تا حد زيادي به آرامش روحي هر يك از طرفين بستگي دارد. به همين خاطر انتخاب زمان و مكان مناسب براي اين كار اولين چيزي است كه بايد در نظر بگيريد.

✔️ نقش معاشقه و ماساژ جنسي

همان‌طور كه گفتيم شرايط روحي هر يك از ما تأثير بسياري در برقراري رابطه جنسي دارد. اين موضوع تا حدي اهميت دارد كه بعضي‌اوقات اضطراب و فشار رواني باعث مي‌شود شما يا طرف مقابل هيچ‌گونه تمايلي به برقراري رابطه جنسي نداشته باشيد. براي مثال سردمزاجي يا اختلال واژينيسموس در خانم‌ها و همين‌طور اختلال در نعوظ يا زود انزالي آقايان رابطه مستقيمي با فشار رواني دارد.

براي برطرف كردن اين شرايط روانشناسان هميشه توصيه مي‌كنند كه معاشقه، ماساژ جنسي و يا پيش­نوازي­‌هاي قبل از رابطه جنسي را جدي بگيريد. اين رفتارها به شما كمك مي‌كند رابطه جنسي باكيفيت‌تري داشته باشيد.

✔️ با همسرتان صحبت كنيد

تمايلات هركدام از ما درزمينهٔ مسائل جنسي با ديگران فرق مي‌كند. بااين‌حال بسياري از ما به‌خصوص خانم‌ها از اينكه بخواهيم راجع به خواسته‌هايمان صحبت كنيم احساس خجالت مي‌كنيم. اما به خاطر داشته باشيد كه براي تجربه رابطه‌اي مطلوب شما و همسرتان بايد راجع به اين موضوع با يكديگر صحبت كنيد و به‌خوبي با علايق و خواسته‌هاي يكديگر در اين زمينه آشنا باشيد.

 

✔️ اطلاعات‌تان را افزايش دهيد

سعي كنيد با كمك گرفتن از مشاورين خانواده، مطالعه كتاب يا هر روش ديگري كه مي‌دانيد اطلاعات خود را راجع به روابط جنسي و همين‌طور نيازها و خواسته‌هاي طرف مقابل افزايش دهيد. اين كار باعث مي‌شود كيفيت رابطه جنسي شما تا حد زيادي تغيير كند. و با توجه به تأثيري كه ارتباط جنسي در سلامت روان هر يك از ما دارد يك رابطه جنسي مطلوب تأثير خود را در كاهش استرس‌ها و مشكلات رواني شما خواهد گذاشت.

چه زماني در ارتباط با آميزش و رابطه جنسي مشاوره بگيريم

◀️ اختلالات جنسي

يكي از اصلي‌ترين زمان‌هايي كه بايد با يك روانشناس راجع به شرايط خود صحبت كنيد وقتي است كه درگير يكي از اختلالات جنسي شده‌ايد. زود انزالي يا دشواري در نعوظ براي آقايان، سردمزاجي يا نرسيدن به اوج لذت جنسي براي خانم‌ها شايع‌ترين مشكلات جنسي هستند. اما مشكلات بسيار ديگري هم وجود دارد كه بهتر است به آن‌ها توجه داشته باشيد. به‌طوركلي هر زمان كه احساس مي‌كنيد رابطه شما كيفيتي كه بايد را ندارد و از برقراري رابطه جنسي لذت نمي‌بريد بهتر است راجع به اين موضوع از يك مشاور كمك بگيريد.

◀️ بالا بردن كيفيت رابطه و آميزش جنسي

روانشناسان تنها زمان‌هايي كه درگير اختلال هستيد به كمك شما نمي‌آيند. بسياري از مواقع زوجين مشكلي در برقراري رابطه جنسي با يكديگر ندارند اما مي‌خواهند كيفيت رابطه خود را افزايش دهند. در اين شرايط نيز كمك گرفتن از روانشناسان متخصص درزمينهٔ سكس­تراپي به شما كمك مي‌كند تا با شناخت ويژگي‌هاي جنسي طرف مقابل و همين‌طور انتخاب پوزيشن­­‌هاي مناسب از يك رابطه‌جنسي لذت ببريد.

◀️ تجاوز

تجاوز يا آزار و اذيت جنسي از ديگر مواقعي است كه شما نياز داريد راجع به آن با يك مشاور صحبت كنيد. با توجه به مشكلات روحي جدي كه تجربه تجاوز مي‌تواند براي شما به همراه داشته باشد بهتر است براي حمايت از سلامت روان خود هرچه سريع‌تر اين موضوع را با يك متخصص در ميان بگذاريد. 

سخن آخر

آميزش جنسي نياز غريزي هر مرد و زني است. اما براي ارضاي اين نياز هر دو نياز به آموزش و آگاهي دارند. متاسفانه خيلي از زوج ها به خاطر نداشتن اطلاعات كافي، سال‌ها از رابطه شان لذت نبرده و اين مساله موجب دوري زوجين و حتي گاه طلاق مي‌شود. رابطه جنسي در حفظ ازدواج اهميت زيادي داشته و اگر ناراحتي و مشكلي در اين زمينه وجود داشت سريعا بايد رفع شود. براي اين منظور كافي است باشماره هاي درج شده تماس گرفته وبه صورت تلفني از خدمات تخصصي زوج درمانگران استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آميزش جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

اختلالات جنسي چه نشانه‌هايي دارند؟

به‌طوركلي هر زماني كه احساس مي‌كنيد از رابطه جنسي خود به‌اندازه كافي لذت نمي‌بريد بهتر است به بودن اختلالات جنسي شك كنيد و راجع به اين موضوع با يك متخصص مشورت نماييد.

چطور مي‌توانم يك رابطه جنسي باكيفيت داشته باشم؟

با طرف مقابل خود راجع به نيازها و خواسته‌هايش صحبت كنيد. و به تفاوت‌هاي دو جنس در برقراري رابطه‌جنسي توجه داشته باشيد. انتخاب زمان و مكان مناسب و استفاده از معاشقه و ماساژ جنسي نيز مي تواند بسيار كمك‌كننده باشد.

منبع: آميزش جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: آميزش جنسي،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۳۶:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نشانه هاي تحريك شدن مردان تفاوت‌هايي دارد كه با شناخت آن‌ها مي‌توانيد ارتباط بهتري با همسر خود برقرار كنيد. خيلي از خانم‌ها از اينكه همسرشان به آن‌ها ميلي ندارد، رنج مي‌برند. در اين شرايط ممكن است مردان احساس نقص كرده و به داروهايي براي تحريك جنسي رو بياورند كه به مراتب شرايط را بدتر خواهد كرد. خانم‌ها با آگاهي از روش‌هاي تحريك كردن مردان مي‌توانند گرماي رابطه را بيشتر كرده و به طور طبيعي رابطه زناشويي‌شان را بهبود ببخشند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نشانه هاي تحريك شدن مردان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: نشانه هاي تحريك شدن مردان

نشانه هاي تحريك شدن مردان

آنچه كه در طبيعت مردان و زنان وجود دارد، اين است كه مردان راحت‌تر از زنان تحريك مي‌شوند، اما مواردي كه باعث تحريك مردان مي‌شود از فردي به فرد ديگر متفاوت است، ولي به طور كلي مردان تحريك شده داراي نشانه‌هاي يكساني هستند. عواملي كه در ميزان تحريك مردان تاثيرگذار است، به شرح زير است:

  • بلوغ زودرس
  • بلوغ ديررس
  • ميزان فعاليت فيزيكي
  • تغذيه
  • و …

نشانه هاي ضعيف تا شديد شهوتي و تحريك شدن مردان

از اصلي ترين نشانه هاي تحريك شدن مردان تغييرات جسمي و عاطفي است كه با ديدن عامل شهواني تجربه مي‌كنند، اين تغييرات چرخه پاسخ جنسي نام دارد كه بدن و ذهن فرد را به طور همزمان درگير مي‌كند.

اطلاع از چرخه واكنش به زوج‌ها اين امكان را مي‌دهد كه رابطه جنسي بهتري داشته باشند و اگر در مرحله‌اي از اين چرخه هم مشكل داشتند، بتوانند به راحتي آن را برطرف كنند. 

1️⃣ نشانه هاي اوليه تحريك شدن مردان

اولين مرحله از چرخه واكنش تحريك شدن مردان برانگيختگي است. براي شروع برانگيختي، مردان بايستي آمادگي جسمي و ذهني لازم را داشته باشند؛ بدين معني كه هورمون تستوسترون در بدن آن‌ها به اندازه كافي ترشح شود كه اغلب مردان پس از بلوغ مشكلي در اين زمينه ندارند.

برانگيختي مي‌تواند به وسيله تمامي حس‌هاي پنج گانه لامسه، بينايي، بويايي، چشايي و شنوايي اتفاق بيفتد و از چند دقيقه تا چند ساعت طول بكشد. از مهم‌ترين نشانه هاي مردان تحريك شده در مرحله برانگيختگي مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • انقباض عضلات بدن
  • افزايش ضربان قلب
  • برافروختگي پوست
  • سفت شدن نوك سينه‌
  • افزايش جريان خون در بدن به ويژه ناحيه تناسلي
  • متورم شدن بيضه‌ها
  • ترشح مايع روان كننده از بيضه‌ها قبل از به ارگاسم رسيدن
  • و …

2️⃣ مرحله دوم شهواني شدن از نشانه هاي تحريك مردان

مردان برانگيخته شده، حالت نعوظ را تجربه مي‌كنند. در حالت نعوظ آلت تناسلي سفت و راست مي‌شود. سفت شدن آلت تناسلي در نتيجه وارد شدن خون زياد به آن مي‌باشد. نعوظ اصلي ترين نشانه هاي تحريك شدن مردان است.

3️⃣ مرحله سوم افزايش ضربان قلب

پس از نعوظ، ضربان قلب افزايش مي‌يابد و از نشانه هاي تحريك شدن مردان در اين مرحله سرخي صورت‌شان مي‌باشد. بيضه‌ها نيز تا حدودي متورم مي‌شوند.

4️⃣ ارگاسم شديدترين از نشانه هاي تحريك شدن مردان

در نهايت تحريك شدن مردان به مرحله چهارم چرخه واكنش يعني ارگاسم مي‌رسند. ارگاسم و ارضا شدن مردان با انزال و خارج شدن مايع مني از پروستات و كيسه‌هاي مربوط به مني همراه است.

لذت رابطه جنسي با ارگاسم براي مردان ايجاد مي شود كه در اين مرحله ضربان قلب آن‌ها به بالاترين ميزان خود مي‌رسد و با انقباض عضلات همراه است. اين مرحله كوتاه‌تر از ديگر مراحل بوده و فقط چند ثانيه طول مي‌كشد.

5️⃣ آرامش بعد از انزال در مردان

در مرحله پنجم از چرخه واكنش، مردان تحريك شده پس از ارگاسم به آرامش مي‌رسند. در اين مرحله نياز جنسي فروكش كرده و تحريك آلت تناسلي كم كم به حالت اوليه برمي‌گردد و از تورم بيضه‌ها كم مي‌شود. نشانه هاي تحريك شدن مردان رو به كاهش مي‌باشد.

6️⃣ نياز به استراحت بعد از رابطه

آخرين مرحله از چرخه واكنش، عدم پاسخگويي به سيگنال‌هاي جنسي است كه در نتيجه حس آرامشي است كه فرد پس از يك رابطه جنسي بدست مي‌آورند. مردان پس از ارگاسم نياز به استراحت دارند و بلافاصله نمي‌توانند ارگاسم بعدي را تجربه كنند، بدين معني كه پس از ارضا شدن به مدت 30 دقيقه الي 3 ساعت به تحريك جنسي واكنشي ندارند. 

ساير نشانه هاي شهواني و تحريك شدن مردان

در اين قسمت از مقاله به ديگر نشانه هاي مردان تحريك شده اشاره كرده ايم:

  • بزرگ شدن مردمك چشم : مرداني حين تحريك جنسي، بسيار هيجاني هستند و در نتيجه اين هيجان مردمك چشم آن‌ها كمي بزرگ‌تر مي‌شود.
  • تمركز بر روي لب ها : از ديگر نشانه هاي تحريك و شهواني شدن مردان اين است كه بر روي لب‌هاي شما تمركز بيشتري دارند.
  • لمس بدن : مردان تحريك شده از هر فرصتي استفاده مي‌كنند تا شما را در آغوش بگيرند، لمس كنند و ببوسند.
  • لحن آرام : مردان در زمان تحريك شدن، از لحن آرامي استفاده مي‌كنند تا بتوانند همسر خود را نيز تحريك كنند.
  • نگاه كردن به تمامي قسمت‌هاي بدن : مردان به كمك آنچه كه مي‌بينند، تحريك مي‌شوند. بنابراين او در حالت شهواني نمي‌تواند ارتباط چشمي بگيريد و سعي دارد تمامي قسمت‌هاي مختلف بدن شما را نگاه كند.
  • اضطراب : زماني كه يك مرد تحريك مي‌شود، شايد در ابتدا كمي مضطرب باشد و بخواهد آن را مخفي كند. معمولا مخفي كردن تحريك شدن در زماني اتفاق مي‌افتد كه امكان برقراري رابطه جنسي وجود ندارد.

با شش ترفند نشانه هاي تحريك شدن مردان را زياد كنيد

از مهم‌ترين عواملي كه باعث تحريك مردان مي‌شود، نقاط تحريك پذير بدن آن‌هاست. با شناخت نقاط تحريك پذير بدن همسرتان ضمن اينكه باعث تحريك او مي‌شويد، لذت بيشتري را نيز به او مي دهيد، پس كيفيت رابطه جنسي خود را افزايش مي‌دهيد. 

در ادامه كارهايي كه به شما كمك مي‌كند تا همسرتان را تحريك كنيد را آورده‌ايم.

1- شگردهاي زنانه

زماني كه قصد برقراري يك رابطه زناشويي با كيفيت را داريد، بايد لطافت در كلام شما وجود داشته باشد و سعي كنيد با رفتارهاي زنانه همچون ناز و كرشمه و … از همسرتان دلبري كنيد. صداي زنانه و لحن آرام شما جذابيت زيادي براي همسرتان دارد.

2- لباس زيبا بپوشيد

از مهم‌ترين مواردي كه بايد به عنوان يك زن براي تحريك جنسي همسر خود به آن توجه داشته باشيد، اين است كه در خانه لباس‌هايي مرتب و تميز بر تن داشته باشيد.

لباس‌هايي كه جذابيت‌هاي ظاهري شما را بيشتر كند، حتما در تحريك جنسي همسرتان موثر خواهد بود. لباس‌هاي بدن نما و لباس هاي زير زيبا و دلخواه او نيز مي‌تواند به اين امر كمك كند. البته توجه داشته باشيد كه پوشيدن لباس‌هاي بدن نما در تمام روز تاثيرش را از دست خواهد داد. اگر مي‌خواهيد هميشه بدن‌تان جذابيت داشته باشد، پس آن را به طور خاص براي همسرتان جلوه دهيد.

3- رعايت بهداشت

رعايت بهداشت از مهم‌ترين فاكتورهاي اصلي در يك رابطه زناشويي است كه بايد همواره به آن توجه شود. براي رعايت بهداشت بايد نسبت به رفع موهاي زائد خود اقدام كنيد و همواره مسواك بزنيد و لباس‌هاي تميز و خوشبو به تن كنيد.

4- پيش قدم شدن براي رابطه جنسي

اغلب زنان فكر مي‌كنند كه مردان بايد براي رابطه جنسي پيشقدم شوند، در حالي كه پيش قدم شدن شما براي رابطه جنسي براي مردان بسيار لذت بخش و تحريك كننده است. در واقع اشتياق شما براي رابطه جنسي، او را به وجد مي‌آورد. براي پيش قدم شدن براي برقراري رابطه جنسي مي‎توانيد از ماساژ جنسي شروع كنيد.

5- رابطه جنسي و تحريك كردن مردان در روشنايي

همانطور كه اشاره كرديم، بيشتر مردان به واسطه چيزي كه مي‌بينند تحريك مي شوند، بنابراين برقراري رابطه جنسي با چراغ روشن مي تواند به تحريك شدن همسرتان كمك كند.

اگر به دليل شرم و يا عدم اعتماد به نفس كافي نمي‌توانيد اجازه دهيد كه همسرتان در روشنايي و به طور كامل بدنتان را ببيند، بهتر است از يك مشاور و يا روانشناس براي افزايش اعتماد به نفس خود كمك بگيريد تا بتوانيد قدم موثري در جهت بهبود كيفيت رابطه جنسي خود با همسرتان برداريد.

6- لذت خود را نشان دهيد

سعي كنيد وقتي همسرتان به شما ميل جنسي دارد و به عبارتي تحريك شده است، با صداها و كش و قوس‌هايي كه به بدنتان مي‌دهيد، لذت خود را به او نشان دهيد. مردان از اينكه ببيند همسرشان نيز از رابطه جنسي لذت مي‌برد، بيشتر تحريك مي‌شوند.

با حرف هاي آرام و جملات تحريك آميز و تحريك حس شنوايي همسرتان، او را بيشتر از قبل براي برقراري رابطه جنسي تحريك كنيد.

سخن آخر

رابطه جنسي از مهم ترين مواردي است كه زوج‌ها بايد در زندگي مشترك‌شان به آن توجه داشته باشند. شناخت نقاط تحريك پذير مردان و نشانه‌هاي مردان تحريك شده مي‌تواند در بهبود روابط زوجين موثر باشد.

توجه داشته باشيد كه در برخي مواقع مشكلات جنسي به دليل شرايط روحي و رواني فرد ايجاد مي‌شود، مثلا مرداني كه داراي استرس و اضطراب هستند، دچار مشكلات جنسي شده و نشانه هاي تحريك مانند ساير مردان را ندارند.

بنابراين اگر در زندگي زناشويي‌ و برقراري رابطه جنسي با همسرتان با مشكل مواجه هستيد، مي‌توانيد براي صحبت پيرامون آن با فردي متخصص در ارتباط باشيد و از مشاوره جنسي مركز ذهن نو بهره ببريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نشانه هاي تحريك شدن مردان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: نشانه هاي تحريك شدن مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۰۲:۳۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بازگشت افسردگي براي هر كسي كه حداقل يكبار دچار افسردگي شده است؛ مي‌تواند اتفاق بيافتد. خيلي اوقات بيمار خودش مي‌داند كه اين دوره‌ها بازگشت دارند و ممكن است كه مجدد آن‌ها را تجربه نمايد، اما با اين حال توجهي نكرده و علائم را پيش پا افتاده مي‌پندارد. اما هر بار كه افسردگي بازگشت مي‌كند، خرابي‌هايي را به وجود مي‌آورد، با عدم توجه به اين خرابي‌ها هيچ چيز درست نمي‌شود. بنابراين لازم است كه به دنبال راهي براي بازسازي و درمان باشيد. در ادامه علائم هشدار دهنده عود و بازگشت افسردگي را آورده‌ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه بازگشت افسردگي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: بازگشت افسردگي را چطور تشخيص دهيم

 

آشنايي با اختلال افسردگي و عود يا بازگشت آن

افسردگي يكي از اختلالات روانپزشكي است كه با غم و اندوه طبيعي كه در زندگي هركسي تجربه مي‌شوند فرق دارد. افسردگي يك اختلال ناتوان كننده است كه علاوه بر احساس غمگيني منجر به بروز علائم ديگري نيز مي‌شود كه از دست دادن علايق، كندي رواني حركتي، فقدان انرژي، بروز تغييراتي در خواب و اشتها، ناتواني در تمركز، احساس بي‌ارزشي و نااميدي، دچار شدن به افكار مرتبط با مرگ و خودكشي را شامل مي‌شود. نكته قابل توجه اينجاست كه حداقل 4 مورد از اين علائم بايد به مدت دو هفته در فرد پايدار بمانند تا تشخيص افسردگي از جانب متخصصان مطرح شود.

افسردگي معمولا يك اختلال دوره‌اي و برگشت پذير است. در واقع اكثر كساني كه يك دوره از اين اختلال را تجربه مي‌كنند در آينده نيز ممكن است با آن دست و پنجه نرم كنند. براي مثال بازگشت افسردگي، 2 ماه پس از قطع درمان‌هاي رايج در بيشتر بيماران ديده مي‌شود. همچنين ممكن است درگيري با استرس‌هاي محيطي به عنوان يك عامل محرك عمل كرده و در آينده منجر به بروز دوباره علائم افسردگي شود. 

 

علائم عود و بازگشت افسردگي

 

عود و بازگشت افسردگي موضوعي است كه مي‌توان از آن پيشگيري كرد يا حداقل تا حد زيادي آن را تحت كنترل درآورد. براي اين كار پيش از هرچيز بايد علائم عود و بازگشت افسردگي را بشناسيد. در ادامه به مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

⭕بروز تغييرات خلقي

يكي از مهم‌ترين علائم عود و بازگشت افسردگي تغييرات خلقي است. در اين شرايط ممكن است مجددا در اكثر اوقات روز احساس غمگيني داشته باشيد يا سطح اضطراب‌تان از حالت عادي بالاتر برود. در نتيجه خلق افسرده و مضطرب اولين علائمي هستند كه در مورد بروز دوباره افسردگي به شما هشدار مي‌دهند.

فقدان لذت

فقدان لذت يا همان از دست دادن علاقه نسبت به موضوعاتي كه قبلا براي شما جذاب بوده‌اند از جمله ديگر علائمي است كه براي پيشگيري از بازگشت افسردگي بايد آن را بسيار جدي بگيريد. كساني كه دچار فقدان لذت مي‌شوند ممكن است حتي نسبت به رابطه جنسي نيز دلزده شوند و هيچ چيز آن‌ها را به اندازه كافي به وجد نياورد. در واقع لذت نبردن يكي از اصلي ترين نشانه هاي افسردگي است كه بايد نسبت به آن حساس بود.

انزواي اجتماعي

شروع افسردگي معمولا با كاهش تمايل نسبت به فعاليت‌هاي اجتماعي همراه است. در نتيجه با بازگشت افسردگي ممكن است دائما تنهايي را ترجيح بدهيد و حتي از بودن با گروه‌هاي دوستان يا نزديكاني كه قبلا با آن‌ها وقت زيادي مي‌گذرانديد احساس لذت نكنيد. افراد افسرده نمي‌توانند به شكل موثري با ديگران ارتباط برقرار كنند به همين دليل همواره از ديگران دوري كرده و منزوي مي‌شوند.

⭕احساس خستگي مفرط

يكي ديگر از علائمي كه مي‌تواند در مورد بازگشت افسردگي به شما هشدار بدهد، فقدان انرژي و خستگي مفرط است. براي مثال ممكن است كه به يكباره احساس كنيد كه انجام فعاليت‌هاي روزمره و عادي نظير شستن ظرف‌ها يا حتي رسيدگي به كارهاي شخصي براي‌تان بسيار سخت شده و انرژي زيادي از شما مي‌گيرد. اين موضوع معمولا باعث مي‌شود كه سطح فعاليت‌هايتان را كاهش دهيد يا زمان زيادي براي انجام كارهاي معمولي صرف كنيد.

⭕احساس بي قراري

بسياري از افراد قبل از عود و بازگشت افسردگي دچار احساس بي قراري و سرآسيمگي مي‌شوند. براي مثال ممكن است بي هيچ دليلي دائما مضطرب باشيد و نتوانيد به راحتي آرام بگيريد. در اين شرايط بايد در مورد احتمال بازگشت افسردگي آگاه بوده و از يك درمانگر براي مديريت اوضاع كمك بگيريد.

⭕بازگشت افسردگي با تغييراتي در الگوي خواب

تغيير در الگوي خواب به دو شكل كاملا متفاوت ظهور مي‌كند. به طوري كه برخي افراد افسردگي را با دوره‌هاي بي خوابي شديد تجربه مي‌كنند، اما برخي ديگر دچار پرخوابي شده و اكثر اوقات روز خود را به خواب مي‌گذرانند. در نتيجه اگر پس از يك دوره بهبودي مجددا دچار مشكلات خواب شديد، بايد احتمال بازگست افسردگي را در نظر داشته باشيد.

⭕بروز تغييراتي در الگوي اشتها

تغييرات اشتها نيز همانند خواب با دوالگوي كاملا متفاوت در مبتلايان به افسردگي ظهور پيدا مي‌كنند. به طوري كه برخي دچار بي‌اشتهايي مفرط شده و در مقابل برخي از بيماران پراشتهايي و پرخوري را تجربه مي‌كنند. در نتيجه هرگونه تغيير چشم گير در وزن به عنوان پيش درآمد يا علامتي از بازگشت افسردگي تعبير مي‌شود. 

بروز مشكلاتي در حافظه و تمركز

اكثر مبتلايان به افسردگي دچار مشكلات شناختي مي‌شوند. به طوري كه اغلب به سختي مي‌توانند روي يك موضوع تمركز كنند و يا ممكن است نسبت به قبل فراموشكار شوند. مشكل عدم تمركز در كنار ساير علائم، در واقع زنگ خطري براي بازگشت افسردگي هستند.

⭕افزايش تحريك پذيري

اغلب آدم‌ها هنگام عود و بازگشت افسردگي تا حد زيادي تحريك پذير مي‌شوند. به اين معني كه آستانه تحمل‌شان كاهش پيدا مي‌كند و ممكن است نسبت به موضوعات كوچك واكنش‌هاي بسيار شديدي نشان دهند. اين افراد به درستي نمي‌توانند هيجانات خود را كنترل كنند به همين دليل رفتارهاي افراطي از خود نشان مي‌دهند.

⭕بازگشت افسردگي و بروز درد و مشكلات جسمي

بروز دردها و مشكلات بدني كه منشا زيستي مشخصي ندارند، در مبتلايان به افسردگي بيشتر ديده مي‌شود. از همين رو سردردهاي مكرر، دردهاي عضلاني و دل درد نيز به عنوان نشانه‌هايي از بازگشت افسردگي قلمداد مي‌شوند.

⭕احساس گناه و بي ارزشي

هنگام افسردگي ممكن است خودتان را در برابر هر رويدادي مسئول ببينيد و بابت هر خطا و اشتباهي احساس گناه كنيد. اين موضوع در نهايت فشار رواني زيادي را به ذهنتان وارد مي‌كند و مي‌تواند منجر به احساس بي ارزشي در زندگي شود. در هنگام بازگشت افسردگي نيز اين احساسات را به صورت مجدد تجربه كرده و كنترلي بر افكار خود نداريد.

⭕مشغوليت ذهني با موضوعات مرتبط با مرگ

مشغوليت ذهني با موضوعات مرتبط با مرگ و خودكشي مي‌تواند پيش درآمد شروع يك دوره افسردگي شديد باشد. در اين شرايط مداخله در بحران و كمك گرفتن زودهنگام از روانشناس و روانپزشك از ضرورت بيشتري در بازگشت افسردگي برخوردار است.

⭕بي ميلي جنسي

يكي ديگر از نشانه هاي بازگشت افسردگي، بي ميلي جنسي است. در واقع افراد با ابتلا به افسردگي ديگر تمايلي به برقراري رابطه جنسي ندارند و ميل جنسي آنها تا حد زيادي كاهش پيدا مي‌كند. گاهي اين اختلال به دليل عوارض جانبي داروهاي ضدافسردگي است كه فرد مصرف مي‌كند. به همين دليل افراد بايد در اين زمينه با پزشك خود مشورت كرده و درمان را كامل كنند.

عوامل محرك عود و بازگشت افسردگي

 

كساني كه سابقه يك دوره افسردگي دارند، ممكن است تحت تاثير عوامل مختلفي دوره‌هاي مجدد افسردگي اساسي را تجربه كنند. از جمله مهم‌ترين عوامل محرك عود و بازگشت افسردگي مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. 

💠رويدادهاي استرس زا در زندگي

رويدادهاي استرس زايي كه در طول دوره افسردگي يا پس از آن اتفاق مي‌افتند عامل محركي براي عود يا بازگشت افسردگي هستند. از جمله رويدادهاي استرس زاي مهم مي‌توان به تعارضات خانوادگي، از دست دادن عزيزان و بروز تغييراتي در روابط بين فردي اشاره كرد.

💠بازگشت افسردگي درمان نشده

دوره‌هاي افسردگي مجدد مي‌توانند نشان دهنده كامل نشدن دوره درمان در اپيزودهاي قبلي بيماري باشند. در نتيجه بايد تحت درمان با دارو يا جلسات مشاوره قرار بگيريد و همچنين روند بهبودي را نيمه كاره رها نكنيد، چرا كه اين كار در نهايت منجر به تشديد مشكل و بازگشت افسردگي مي‌شود. 

💠قطع زودهنگام درمان

بسيار اهميت دارد كه بدانيد افسردگي سريعا درمان نمي‌شود. بررسي‌ها نشان مي دهند كساني كه 6 ماه يا بيشتر درمان خود را ادامه مي‌دهند به ميزان بسيار كمتري درگير فرايند عود و بازگشت افسردگي مي‌شوند. به همين دليل بايد در اين مورد صبور بود و مطابق با دستورات پزشك پيش رفت.

💠بازگشت افسردگي به خاطر مشكلات پزشكي

برخي از مشكلات پزشكي نظير دچار بودن چاقي، ديابت، تغييرات هورموني و مشكلات قلبي- عروقي ريسك ابتلاي مجدد و بازگشت افسردگي اساسي را بالا مي‌برند. در نتيجه اگر به اين بيماري‌ها مبتلا هستيد حتما به درمانگر خود در اين باره اطلاع بدهيد. همچنين اهميت دادن به سلامت جسماني بر بهداشت رواني نيز موثر است و از بروز برخي از بيماري روان جلوگيري مي‌كند.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه برخي از محرك هايي كه سبب بازگشت افسردگي مي‌شوند؛ قابل كنترل هستند. به همين دليل بايد نشانه هاي عود مجدد آن را جدي گرفته و سريعا در اين زمينه اقدامات لازم انجام شود. معمولا افرادي كه به افسردگي مبتلا هستند؛ بايد تا پايان عمر، به صورت دوره اي وضعيت سلامتي خود را چك كرده و درمان خود را كامل كنند.

همچنين تا حد امكان از محرك هايي كه آنها را آزار مي‌دهد؛ دوري كرده و در كنار روش هاي روانشناختي از دارو نيز استفاده كنند. بازگشت مجدد افسردگي، مشكلي شايع است و نبايد در مورد آن احساس شرمندگي كرد. بهتر است با درمانگر خود در ارتباط مانده و در صورت لزوم از او كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بازگشت افسردگي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

براي پيشگيري از عود و بازگشت افسردگي بايد چه كار كنيم؟

مهم ترين كار، آشنايي با علائمي است كه از شروع مجدد افسردگي خبر مي‌دهند، اگر با اين علائم آشنا باشيد مي‌توانيد به موقع براي دريافت درمان‌هاي مناسب از روانشناس يا روانپزشك كمك بگيريد. همچنين ادامه دادن به فرايند درمان و نيمه كاره رها نكردن آن نيز در پيشگيري از عود نقش بسزايي خواهد داشت.

منبع: بازگشت افسردگي را چطور تشخيص دهيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۵۸:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی