مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آيا از نقاط حساس بدن زنان آگاهي داريد؟ براي داشتن عملكرد جنسي مناسب و رابطه جنسي خوشايند لازم است زوجين نسبت به بدن و عملكرد جنسي خود و همسرشان اطلاعات كافي داشته باشند. داشتن اطلاعات جنسي تاثير بسيار زيادي بر كيفيت رابطه زناشويي مي‌گذارد. لازم است بدانيد كه روابط جنسي بخش با اهميتي از زندگي مشترك را تشكيل مي‌دهد و در تحكيم بنيان خانواده بسيار حائز اهميت است. چه بسيار زوجيني كه از رابطه جنسي خود به دليل ناآگاهي از تفاوت‌هاي يكديگر ناراضي بوده‌اند. به همين دليل آشنايي با نقاط حساس بدن زن كمك مي‌كند تا زوجين، رابطه جنسي لذت‌بخش و هيجان انگيزي را تجربه كنند. در ادامه اين مقاله به بررسي كامل نقاط حساس بدن زنان مي‌پردازيم.

منبع: نقاط حساس بدن زن

شناخت بدن زنان

قبل از هر چيز لازمه با بدن همسرتان آشنا بشويد. اما اين كافي نيست؛ شما بايد با بدن خودتا نيز آشنا باشيد تا به همسرتان براي برقراري يك رابطه مطلوب كمك كنيد. مقاله شناخت بدن همسر را نيز مطالعه كنيد. به طور كلي اندام‌هاي جنسي زنان عبارتند از:

1. اندام‌هاي داخلي زن

اندام‌هاي داخلي جنسي زن شامل دو تخمدان، دو لوله رحمي، رحم كه محل جايگزيني جنين است و گردن يا دهانه رحم كه قسمت پاييني رحم بوده و آن را به واژن متصل مي‌كند. واژن در مسير خروج جنين، خروج خون قاعدگي و همچنين محل دخول آلت در هنگام نزديكي است.

2. نقاط حساس بدن زن | اندام‌هاي خارجي زن

اندام‌هاي خارجي به طور كلي وظيفه تحريك جنسي قبل و حين نزديكي را بر عهده دارند و همچنين به عنوان كانالي براي ورود مايع مني به داخل رحم نقش خود را ايفا مي‌كنند. اندام‌هاي دستگاه تناسلي زن شامل لب‌هاي بزرگ، لب‌هاي كوچك، پرده بكارت، كليتوريس و واژن مي‌باشد. لازم است بدانيد كه كليتوريس حساس‌ترين اندام جنسي زن است كه در واقع يك برجستگي مخاطي بوده و در بالاي محل اتصال دو لب كوچك واژن قرار دارد. حساسيت جنسي در لب‌هاي كوچك و لب‌هاي بزرگ به ترتيب از كليتوريس كمتر است.

3. پرده بكارت

پرده بكارت در مدخل مجاري تناسلي زن قرار دارد. جنس اين پرده نيز از مخاط است و با حركت‌هاي رفت و برگشتي زمان تماس جنسي پاره شده و خونريزي كمي خواهد داشت كه اين خونريزي ممكن است پس از اولين تماس جنسي تمام شود و يا تا چند روز به طور مختصر ديده شود. بايد متذكر شد كه در برخي موارد ممكن است به‌خاطر شكل و ساختمان پرده بكارت خوني ديده نشود و يا به عكس خونريزي شديد باشد.

نقاط حساس بدن زنان

تمام زنان اين مناطق جنسي را در بدن خود دارند هر چند امكان دارد شدت حساسيت اين مناطق در افراد مختلف متغير باشد. نوازش و تحريك اين مناطق باعث برانگيختگي كم، متوسط يا شديد مي‌شود كه در ادامه بيشتر به بررسي اين مناطق مي‌پردازيم:

1. كليتوريس

طبق بررسي‌‌هاي انجام شده در مورد لذت جنسي زنان تحريك كليتوريس مي‌تواند يكي از آسان‌ترين روش‌ها براي رسيدن زنان به ارگاسم باشد. ايجاد تحريك و لمس در اين ناحيه مي‌تواند احساس لذت زيادي در زن ايجاد كند كه اگر همراه با تحريك سينه‌ها صورت گذارد، ميزان لذت آن براي زنان افزايش مي‌يابد.

2. نقاط حساس بدن زن | واژن

درون واژن ناحيه‌اي است كه در حين دخول لذت زيادي براي زن به‌همراه دارد. تحريكات عميق در حين دخول مي‌تواند لذت بيشتري را براي زنان داشته باشد و منجر به تجربه‌ي ارگاسم شود به اين خاطر كه در نواحي انتهايي واژن نورون‌هاي عصبي زيادي وجود دارد كه تحرك آن‌ها لذت بيشتري را به مغز مي‌رساند و باعث مي‌شود كه زنان از لذت جنسي زيادي برخوردار شوند.

3. لب و دهان

بررسي‌هاي اخير نشان مي‌دهد كه بوسيدن مي‌تواند در تحريك جنسي زن موثر باشد و در بوجود آمدن يك رابطه عاطفي عميق تاثيرگذار است. در واقع بوسيدن مقدمه‌اي است براي شروع رابطه جنسي و مي‌تواند ارتباط عاطفي قوي بين زوجين ايجاد كند.

4. گردن

بر اساس مطالعات انجام شده زنان در هنگا نوازش آرام گردن خود حسايست بسيار زيادي نشان مي‌دهند. اين نوازش‌ها باعث تحريك جنسي در زن مي‌شود كه مي‌تواند براي ادامه رابطه جنسي لذت‌بخش موثر باشد.

5. سينه‌ها

هم زنان و هم مردان نسبت به تحريك سينه‌ها و به خصوص نوك سينه بسيار حساس هستند. تحريك نوك سينه در زنان همان حسي را ايجاد مي‌كند كه هنگام تحريك كليتوريس و واژن آن را تجربه مي‌كنند و باعث لذت بسيار در زن مي‌شود و براي رسيدن به ارگاسم موثر هستند.

6. نقاط حساس بدن زن | گوش‌ها

لمس گوش‌ها تجريك بسيار زيادي در زنان به وجود مي‌آورد به اين دليل كه عصب‌هاي بسيار زيادي در اين ناخيه وجود دارد.

نكته: آگاهي زوجين از بدن يكديگر و تفاوت‌هاي خود باعث مي‌شود تا روابط صميمي‌تري با هم داشته باشند. زوجيني كه نسبت به جسم و علايق يكديگر اطلاعات كافي دارند در زندگي زناشويي خود موفق‌تر هستند.

نقاط حساس بدن زن | چگونگي ارگاسم در زنان

ارگاسم زنان در يك فرايند اوج‌گيري و تخليه به وجود مي‌آيد و مدت زمان خاص و مشخصي را نمي‌توان براي رسيدن به آن مشخص كرد. زمان رسيدن زنان به ارگاسم در افراد متغيير است اما به طور كلي حدود ده تا بيست دقيقه به طول مي‌انجامد. معمولا ارگاسم باعث جمع شدگي عضلات شده و لوله واژن شروع به منقبض‌شدن مي‌كند. در اين مرحله انقباض غيرارادي به‌وجود مي‌آيد كه باعص بالا رفتن نبض و فشار مي‌شود. در نتيجه افزايش انقباض عضلات و پر‌شدن سياهرگ, اوج لذت جنسي اتفاق مي‌افتد. همچنين بايد در نظر داشت كه ارگاسم يك فرايند غير ارادي است و نمي‌توان با زور آن را ايجاد كرد. براي رسيدن به رابطه جنسي مطلوب توصيه مي كنيم مشاوره جنسي نيز دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نقاط حساس بدن زن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: نقاط حساس بدن زن،
موضوع:
[ ۵ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۵۵:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آشنايي با بدن زن در زندگي مشترك از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. براي داشتن يك رابطه زناشويي موفق بهتر است آقايان از بدن همسر خود آگاهي كامل داشته باشند، زيرا بدن زنان براي تحريك پذيري به توجه بيشتري نياز دارد و اغلب ديرتر از مردان به ارگاسم مي‌رسند. علاوه ‌براين در موقعيت‌هايي كه زنان تمايل به برقراري رابطه جنسي ندارند، نبايد از آنان انتظار برقراري رابطه جنسي داشت. ساختار بدن زنان و احساساتي كه تجربه مي‌كنند مشابه ساختار و احساسات مردان نيست و اين تصور اشتباهي است كه برخي از زوجين فكر مي‌كنند طرف مقابلشان نيز همان احساس او را تجربه مي‌كند و اين در نهايت موجب نارضايتي بين زوجين مي‌شود. پس بهتر است كه زوجين ساختار بدن يكديگر را به خوبي بشناسند تا در زندگي زناشويي‌شان موفق باشند. با ددريافت مشاوره جنسي مي‌توانيد اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد.

منبع: آشنايي با بدن زن

ضرورت آشنايي با بدن زن

همانطور كه گفته شد شناخت بدن زن اهميت زيادي در زندگي مشترك دارد و باعث تحكيم بنيان خانواده مي‌شود، چراكه چگونگي ارتباط جنسي در زندگي زناشويي مي‌تواند خاطرات تعيين كننده‌اي را در كل دوران زندگي فرد بوجود آورد. اگر زوجين زندگي زناشويي خوبي داشته باشند احساس خوشايندي در زندگي مشتركشان ايجاد مي‌شود. پس براي ايجاد يك خاطره و حس خوب از اين مرحله مهم در زندگي پيشنهاد مي‌كنيم اصول زير را رعايت كنيد:

براي آغاز ارتباط جنسي شما و شريك زندگيتان از نظر روحي و جسمي بايد سالم بوده و در شرايط مناسبي قرار داشته باشيد و يادتان باشد كه پيش از آغاز رابطه جنسي رضايت شريك زندگيتان را جلب نموده و از برقراري رابطه جنسي اجباري بپرهيزيد. براي برقراري يك رابطه جنسي سالم و لذت بخش لازم است كه هردو به برقراري ارتباط جنسي علاقمند باشيد و اندام‌هاي آميزشي خود و شريك زندگيتان را به خوبي بشناسيد.

بيشتر بخوانيد : شناخت بدن همسر

آشنايي با آناتومي و فيزيولوژي بدن زن

به طور كلي اندام جنسي زنان به دو دسته اندام داخلي و خارجي تقسيم مي‌شوند كه به شرح زير هستند:

1. اندام‌هاي داخلي

قسمتي از اندان‌هاي جنسي داخلي زنان شامل دو تخمدان، دو لوله رحمي، رحم كه محل جايگزيني جنين است و گردن يا دهانه رحم كه در قسمت پايين رحم بوده و آن را به مبهل يا واژن متصل مي‌كند. واژن مسير خروج جنين، خون قاعدگي و محل دخول آلت در هنگام نزديكي است.

2. اندام‌هاي خارجي

اندام‌هاي خارجي به طوركلي وظيفه تحريك جنسي، قبل و حين نزديكي را برعهده دارند و همچنين به عنوان كانالي براي ورود مايع مني به داخل رحم نقش خود را ايفا مي‌كند. اندام‌هاي دستگاه تناسلي خارجي زن شامل لب‌هاي بزرگ و لب‌هاي كوچك واژن، پرده بكارت، كليتوريس و واژن مي‌شود. بايد بدانيد كليتوريس حساس‌ترين اندام جنسي زن است كه بيشترين ميزان تحريك و لذت را در زن به وجود مي‌آورد. كه در واقع يك برجستگي مخاطي بوده ودر بالاي محل اتصال دو لب كوچك واژن قرار دارد. حساسيت جنسي در لب‌‌هاي و لب‌هاي بزرگ به ترتيب از كليتوريس كمتر است.

 

آشنايي با بدن زن و تغييرات هورموني

هورمون‌هاي جنسي زنانه در رشد، توليد مثل و سلامت عمومي نقش بسيار مهمي دارند. سطح هورمون‌هاي جنسي در طول زمان متغير است اما بيشترين تغييرات در زمان بلوغ، بارداري و يائسگي اتفاق مي‌افتد. استروژن، پروژسترون و تستوسترون همگي بر ميل جنسي و تحريك پذيري تاثير مي‌گذارند. استروژن بالا در بدن زن باعث روان‌تر بودن واژن و افزايش ميل جنسي مي‌شود اما بالا رفتن پروژسترون باعث كاهش ميل جنسي در زنان مي‌گردد. پايين بودن تستوسترون نيز بر كاهش ميل جنسي تاثير خواهد گذاشت.

 

زمان‌هايي كه نبايد از همسر انتظار رابطه جنسي داشت

دوران قاعدگي در همه زنان وجود دارد كه باعث تغييرات هورموني مي‌شود. از اثراتي كه تغييرات هورموني روي زنان مي‌گذارند مي‌توان به بي‌حوصلگي، خستگي، زودرنجي و خلق و خوي پايين اشاره كرد. لذا در اين دوران نبايد از همسر تقاضاي رابطه جنسي داشت. اين دوران از چند روز قبل از قاعدگي شروع شده و در طول دوره قاعدگي ادامه پيدا مي‌كند. تغييرات هورموني در دوران يائسگي هم مشاهده مي‌شود. آشنايي با بدن زن به شما كمك مي‌كند تا اين دوره‌ها را بهتر درك كنيد. در صورت تعارض و يا هر گونه عدم تفاهم در رابطه جنسي خود مي توانيد با دريافت مشاوره جنسي از بدتر شدن شرايط جلوگيري كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل زناشويي مي‌توانيد از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

 

سولات متداول

آيا تفاوتي بين برانگيختگي زنان و ميل جنسي وجود دارد؟

برانگيختگي و ميل جنسي باهم متفاوت هستند. ميل جنسي به داشتن تمايل رواني و عاطفي به رابطه جنسي است، در حالي كه نشانه‌هاي برانگيختگي زنان به تغييرات جسمي در زمان هيجانات جنسي گفته مي‌شود.

نقش هورمون‌هاي زنان در يائسگي چيست؟

يائسگي زماني اتفاق مي‌افتد كه چرخه قاعدگي فرد متوقف شده وديگر نمي‌تواند باردار شود. متوسط سن يائسگي در زنان، ۵۲ سال است. بي حوصلگي، خستگي و خلق و خوي پايين از عوارض ديگر آن مي‌باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آشنايي با بدن زن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: آشنايي با بدن زن،
موضوع:
[ ۴ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۹:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اهميت باكرگي زنان در ازدواج در فرهنگ و جامعه ما بسيار زياد است به طوري كه حتي يك معيار اساسي براي ازدواج از طرف خانواده پسر محسوب مي‌شود. باور فرهنگي اين تفكر را القا مي‌كند كه زنان بايد پاكدامن باشند و تجارب جنسي را تنها با همسر خود تجربه كنند. اين باور فشار رواني بسيار زيادي را برا زنان به وجود مي‌آورد به طوري كه حتي برخي از خانم‌ها بعد ازدواج نيز نمي‌توانند رابطه جنسي با كيفيتي را تجربه كنند. اما واقعا بكارت زنان تا اين حد اهميت دارد؟ آيا تضميني وجود دارد كه يك زن باكره فرد سالمي باشد؟ در ادامه مقاله به بررسي اهميت باكرگي زنان در ازدواج و پاسخ اين سوال‌ها مي‌پردازيم.

منبع: اهميت باكرگي زنان در ازدواج

اهميت باكرگي در زنان

باكرگي وضعيتي است كه زن هنوز رابطه جنسي كامل را تجربه نكرده و پرده بكارت او سالم باشد. باكرگي زنان در زمان ازدواج نشان دهنده آن است كه قبل از ازدواج هيچ رابطه جنسي‌اي نداشته است. باور عموم مردم در جامعه ما بر اين است كه يك خانم در صورت باكره بودن و داشتن پرده بكارت، فرد سالمي است و لياقت يك زندگي مشترك خوب را دارد.

در بسياري از مواد ديده مي‌شود كه باكرگي زن يك مبنا براي قضاوت كردن او درباره جنبه‌هاي مختلف زندگي‌اش است. اين مبنا نشان مي‌دهد آيا اين خانم براي زندگي مشترك و ازدواج مناسب است يا خير. برخي از خانم‌ها با وجود آنكه در گذشته رابطه جنسي را تجربه كرده‌اند آن را از شريك زندگي خود مخفي مي‌كنند. شروع زندگي بدون صداقت يك نكته منفي محسوب مي‌شود. براي اين منظور توصيه مي‌شود كه از يك روانشناس كمك بگيريد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره قبل ازدواج كليك كنيد.

 

اهميت باكرگي زنان در ازدواج و مسائل فرهنگي

ميزان اهميت باكرگي خانم‌ها هنگام ازدواج مسئله‌ايست كه به فرهنگ‌هاي مختلف بر مي‌گردد. در بسياري از كشورهاي دنيا داشتن رابطه جنسي قبل از ازدواج هيچ اهميتي ندارد. به گونه‌اي كه براي فهميدن اينكه آيا همسرشان قبلا رابطه جنسي داشته يا نه، هيچ تحقيقي نمي‌كنند و در واقع به آن اهميت نمي‌دهند. در كشور ما يكي از مسائل بسيار مهم در زمينه ازدواج، داشتن پرده بكارت است به طوري كه باكره بودن براي زن نوعي ارزشمندي محسوب مي‌شود. اينكه تجارب جنسي زن مختص همسرش باشد يك امر مثبت برشمرده مي‌شود. اين موضوع اخيرا در بين جوانان كمي كمرنگ شده است.

بيشتر بخوانيد : دوستي هاي قبل از ازدواج

اهميت باكرگي زنان در ازدواج و باورهاي فرهنگي

در كشور ما مردان از برداشتن بكارت خانم‌ها احساس قدرت و مالكيت به دست مي‌آورند. آنان باور دارند كه همسرشان زني پاكدامن است و به دنبال لذت جويي جنسي نبوده است. او بدن خود را مانند يك گوهر نگه داشته تا به همسر خود هديه دهد. اينكه همسر خوب همسر‌ي است كه به لذايذ جنسي‌اش اهميت نداده، باوري ريشه دار در فرهنگ كهن ايران است.

طي ساليان دراز اين باور كه روابط جنسي بايد مرد محور باشد و لذت آن‌ها ارجحيت دارد بوجود آمده است. خود زنان در انتقال اين باور و فرهنگ به فرزندان خود دخيل بوده‌اند. در نتيجه اين باور، زنان بايد براي ارضاي نياز مردان باكره مانده و خود را تقديم همسرشان كنند.

 

باكرگي زنان و اشتباهات رايج

معناي باكره بودن اين است كه زن پيش از ازدواج رابطه جنسي نداشته باشد. اما بسياري از دختران و زنان روابط جنسي را به شكل‌هاي مختلف تجربه مي كنند. اين دختران دخول انجام نمي‌دهند كه باكرگي آن‌ها باقي بماند. پس اينكه زن پرده بكارت دارد دليل بر اينكه تا زمان ازدواج مواجهه جنسي نداشته، نمي‌شود.

دومين باور غلطي كه درباره پرده بكارت وجود دارد آن است كه مردم فكر مي‌كنند اگر زن تا زمان ازدواج باكرگي خود را حفظ كرده باشد، براي ازدواج مناسب است. در واقع لذت جويي جنسي براي زنان را نوعي گناه مي‌دانند و زن را مقصر مي‌شمارند. در حالي كه اين حساسيت براي مردان و روابط جنسي پيش از ازدواجشان اصلا وجود ندارد. ميل جنسي براي زنان همانند مردان از زمان نوجواني به وجود مي‌آيد.

زنان همانند مردان مي‌توانند شرايط يك زندگي خوب را داشته باشند و قبل از ازدواج هم نياز جنسي خود را برطرف كرده باشند. اينكه زن ساليان طولاني نياز جنسي‌اش را سركوب كرده، دليل نمي‌شود كه مناسب ازدواج باشد. همچنين اگر زنان رابطه جنسي خارج از چارچوب داشته باشند خود را مقصر مي‌دانند و سرزنش مي‌كنند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه رابطه قبل ازدواج كليك كنيد.

 

مضرات اهميت دادن به اهميت باكرگي زنان در ازدواج

برخي فرهنگ‌ها چنين القا مي‌كنند كه داشتن ميل جنسي براي زنان جايز نيست و همواره اين اعتقادات را به فرزندان خود نيز انتقال مي‌دهند. اين تفكر مشكلاتي در پي دارد كه در ادامه به بررسي آن‌ها مي‌پردازيم. اين فشار اجتماعي و فرهنگي كه بر روي زنان است، باعث مي‌شود كه خود را هميشه از لذت جنسي محروم كنند، رابطه جنسي را حتي با همسرشان امري گناه‌آلود بدانند و نيازهاي خود را سركوب نمايند.

1. بي ميل شدن زنان به رابطه جنسي

اين تفكرات باعث مي‌شود كه زنان در ناخودآگاه چنين فكر كنند كه فقط براي نياز جنسي مردان بايد تن به رابطه دهند. اين تفكرات پيامدهاي منفي را در پي دارد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به بي‌ميل شدن زنان به رابطه جنسي و احساس سرخوردگي در آن‌ها اشاره كرد. بسياري از گژكاري‌ها جنسي كه در روابط ازدواج بوجود مي‌آيد ريشه در آموزش‌هاي فرهنگي غلطي دارد كه از كودكي در وي شكل گرفته است. همين كژكاري‌ها موجب بروز مشكلات مختلف در زندگي زناشويي مي‌شود.

2. باكرگي زنان و احساس گناه

فردي از كودكي بر اساس آموزش‌هاي فرهنگي اينطور ياد مي‌گيرد كه رابطه جنسي امري اشتباه است و نياز جنسي را بايد سركوب كرد. اين افراد از كودكي ياد مي‌گيرند كه از نياز جنسي خود احساس شرمساري داشته باشند. در نتيجه هنگامي كه اميال جنسي‌شان بروز پيدا مي‌كند، احساس گناه شديدي را تجربه مي‌كنند. از طرفي ديگر سركوب كردن ميل جنسي به انرژي رواني بالايي نياز دارد. ممكن است افرادي كه رابطه جنسي را تجربه كرده‌اند نيز مدام حس گناه داشته باشند و اين احساس به اختلالات رواني در آن‌ها منجر شود.

3. اهميت باكرگي زنان در ازدواج | ارضاي ميل جنسي با روش غلط

بسياري از دختران براي حفظ پرده بكارت خود به نوع اشتباهي از رابطه روي مي‌آورند. به عنوان مثال آن‌ها براي از بين نرفتن دخترانگي و باكرگي خود به رابطه مقعدي تن مي‌دهند. در صورتي كه اگر در رابطه مقعدي نكات مهم رعايت نشود، موجب آسيب ديدن بدن مي‌شود. معايب اين نوع رابطه بسيار زياد است و اين تنها يكي از پيامدهاي سركوب نياز جنسي و برطرف كردن آن با شيوه غلط مي‌باشد.

 

باكرگي زنان و تغييرات فرهنگي

اهميت باكره بودن زنان در ميان نسل جديد تا حدودي كمرنگ شده است. با اين حال بايد دقت كنيم كه اين تغيير براساس تفكر بوده يا اين فرهنگ جديد بدون تفكر در حال شكل گيري است. در بسياري از موارد مشاهده مي‌شود كه به علت دوگانگي فرهنگي كه بين دو نسل بوجود آمده، فرد درگير يك سردرگمي عقيدتي شده است. در كل نداشتن يك خط فكري مشخص بين اكثر افراد جامعه به سلامت اجتماعي آسيب مي‌زند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا باكرگي زنان به معناي نداشتن هيچگونه رابطه جنسي در آن‌هاست؟

خير همانطور كه گفته شد برخي افراد براي حفظ باكرگي و ارضاي نياز جنسي به روش‌هاي ديگري از رابطه جنسي روي مي‌آورند. از طرف ديگر عدم باكرگي نيز به معناي داشتن رابطه جنسي نيست. برخي زنان به طور مادرزادي پرده بكارت ندارند و يا به دلايل ديگري غير از رابطه جنسي آن را از دست داده‌اند. براي اين منظور توصيه مي‌شود كه از يك متخصص در اين زمينه كمك بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اهميت باكرگي زنان در ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۲:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كمر درد در زنان بعد از نزديكي از شكايات رايج خانم‌هاست. كمر درد زنان بعد از رابطه جنسي معمولاً به دليل رعايت نكردن برخي از نكات رخ مي‌دهد كه تجربه‌اي آزاردهنده است و مي‌تواند بر كيفيت رابطه جنسي زوجين تاثير منفي بگذارد. كمر درد مي‌تواند در حين رابطه جنسي يا بعد از رابطه جنسي احساس شود. اين درد‌ها معمولاً به دلايل مختلفي رخ مي‌دهد؛ از اين جهت دانستن علت و رفع آن براي زوجين اهميت بسياري دارد. با رعايت برخي نكات و كمك گرفتن از يك فرد متخصص در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد از درد كمر پيشگيري كنيد و كيفيت رابطه جنسي خود را افزايش دهيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره جنسي كليك كنيد.

منبع: كمر درد زنان بعد از نزديكي

علل درد كمر در زنان بعد از رابطه جنسي

كمر درد زنان بعد از رابطه جنسي، دلايل متعددي دارد كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:

1. سابقه درد كمر

علل‌ مختلفي براي درد كمر در زنان بعد از رابطه جنسي وجود دارد. برخي از زنان ممكن است از قبل دچار مشكلاتي نظير درد مزمن كمر، ديسك كمر و… باشند. طبيعتا چنين افرادي بعد از رابطه جنسي هم درد كمر را تجربه مي‌كنند.

2. كمر درد در زنان بعد از نزديكي | ضعف عضلات كمر

در صورتي كه فرد سالم بوده و مشكلي نداشته باشد، درد كمر بعد از رابطه جنسي مي‌تواند نشان دهنده ضعف عضلات باشد. درد كمر بعد از رابطه جنسي معمولاً نشان دهنده مشكل خاصي نيست اما كمي آزاردهنده است و از لذت رابطه جنسي كم مي‌كند.

3. موقعيت نامناسب براي برقراري رابطه جنسي

قرار گرفتن در موقعيت نامناسب براي برقراري رابطه جنسي يكي از رايج‌ترين علت‌هاي درد كمر بعد از نزديكي است. توصيه مي‌شود زوجين موقعيت‌هايي را براي برقراري رابطه جنسي انتخاب كنند كه فشار كمتري به كمر مي‌آورد. بر اساس فيزيولوژي بدن، هر فردي ممكن است در يك سري موقعيت‌هاي خاص احساس راحتي بيشتري بكند. از اين جهت بهتر است موقعيت‌هاي مختلف را براي برقراري رابطه جنسي امتحان كنيد تا بدانيد كدام موقعيت‌ها كمتر به كمرتان فشار مي‌آورد.

4. برقراري رابطه جنسي در مكان مناسب

درازكشيدن در مكان نامسطح مي‌تواند باعث آسيب ديدن كمر شود. طبيعي است كه برقراري رابطه جنسي هم در يك مكان نامسطح منجر به درد كمر مي‌گردد. بهتر است براي برقراري رابطه جنسي روي يك پارچه يا حوله نرم دراز بكشيد تا احساس راحتي بيشتري داشته باشيد.

5. كمر درد در زنان بعد از نزديكي | رابطه جنسي خشن

رابطه جنسي مي‌تواند راهي براي كاهش تنش و تخليه هيجان باشد. در اين بين برخي از زوجين به دليل انجام رابطه جنسي خشن، باعث آسيب رساندن به مهره‌هاي كمر مي‌شوند. در نتيجه اين عمل، مهره‌هاي كمر دچار فشار و ضربه مي‌شوند كه باعث احساس درد خواهد شد.

پيشگيري از درد زنان بعد از نزديكي

بهترين كار براي پيشگيري از درد كمر در زنان بعد از نزديكي، انتخاب مكان و موقعيت مناسب براي انجام رابطه جنسي مي‌باشد. بهتر است بر روي يك تشك يا حوله نرم دراز بكشيد يا بر روي صندلي بنشينيد تا فشار كمتري بر مهره‌هاي كمر وارد شود. تغيير موقعيت و ثابت نبودن در يك موقعيت خاص نيز مي‌تواند باعث پيشگيري از درد كمر شود. همچنين مي‌توانيد از همسرتان بخواهيد تا كمرتان را به آرامي ماساژ دهد. استفاده از كيسه آب گرم بعد از رابطه جنسي نيز بسيار موثر است. انجام ورزش‌هاي روزانه و خوابيدن بر روي تشك مناسب مي‌تواند باعث پيشگيري از درد كمر و ضعف عضلات شود. به ياد داشته باشيد كه انجام حركات ناگهاني و حركت‌هايي كه به پايين كمر فشار مي‌آورد، احتمال درد كمر را افزايش مي‌دهند.

توصيه‌هايي براي خانم‌هايي كه درد كمر دارند

اگر دچار درد كمر خفيف هستيد، رابطه جنسي را قطع نكنيد، بلكه فقط با عدم تغيير ناگهاني موقعيت و انجام ورزش‌هاي اصلاحي در بلند مدت مي‌توانيد عضلات كمر خود را تقويت كنيد. 1. عدم برقراري رابطه جنسي در موقعيت‌هايي كه به پايين كمر فشار مي‌آورد. 2. خوابيدن در حالات مناسب در طول شبانه روز 3. كاهش افسردگي، استرس و اضطراب (مسائل روانشناختي مي‌توانند ادراك درد را در افراد بيشتر كند) 4. اگر در حين رابطه جنسي دچار درد كمر شديد، سريعا موقعيتتان را تغيير دهيد. 5. در هنگام رابطه جنسي يك بالشتك كوچك در زير كمر خود قرار دهيد. 6. بهتر است بعد از رابطه جنسي با انجام ماساژ، كيسه آب گرم و دوش آب گرم عضلات كمرتان را ريلكس كنيد. 7. اگر سابقه درد كمر داريد، بهتر است بيش از يك بار در روز رابطه جنسي نداشته باشيد.

 

سوالات متداول

-چرا بعد از رابطه جنسي دچار درد كمر مي‌شويم؟

درد كمر مي‌تواند به دليل مسائل مختلفي روي دهد. اما اگر سابقه درد مزمن و آسيب كمر نداريد، ممكن است اين درد به دليل ضعف عضلات و ورزش نكردن و انجام رابطه جنسي در موقعيت نامناسب باشد. براي آشنايي با موقعيت‌هاي مناسب براي برقراري رابطه جنسي بهتر است به يك روانشناس متخصص در زمينه امور جنسي مراجعه كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كمر درد زنان بعد از نزديكي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۲:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علت درد بيضه بعد از رابطه جنسي چيست؟ بيضه حساس‌ترين اندام جنسي مردان است و نقش اساسي در توليد مثل، نعوظ و برقراري رابطه جنسي دارد. برخي از مردان ممكن است پس از برقراري رابطه جنسي دچار احساس درد در بيضه شوند. شدت درد در افراد مي‌تواند متفاوت باشد. گاهي بعد از گذشت چند ساعت به مرور درد كاهش مي‌يابد اما در بعضي شرايط نيز فرد از شدت درد به خود مي‌پيچد. درد بيضه پس از برقراري رابطه علت‌هاي مختلفي دارد كه رايج‌ترين آن تحريك جنسي طولاني مدت، نداشتن رابطه جنسي و عدم تخليه مني است. با اين حال با دانستن علل ايجاد كننده درد بيضه مي‌توان از بروز برخي از اين دردها پيشگري كرد. به همين خاطر در اين مقاله علل و روش‌هاي پيشگيري و درمان درد بيضه پس از رابطه جنسي مورد بررسي قرار گرفته است. براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

منيع: درد بيضه بعد از رابطه جنسي

علل درد بيضه بعد از رابطه جنسي

مي‌توان گفت درد بيضه بعد برقراري روابط جنسي، موضوعي است كه كم و بيش براي آقايان پيش مي‌آيد. به طور كلي علل مختلفي براي درد بيضه در مردان وجود دارد كه مي‌توان به بيماري‌هاي مختلف نظير سنگ كليه، سرطان بيضه، فتق، پيچ خوردگي بيضه، هيدروسيل، ضربه به بيضه و عفونت اشاره كرد اما درد بيضه بعد رابطه معمولا علت متفاوتي دارد كه در ادامه بيشتر درباره آن صحبت خواهيم كرد.

تحريك جنسي

رايج‌ترين علل درد بيضه بعد رابطه تحريك جنسي طولاني مدت، نداشتن رابطه جنسي و عدم تخليه مني است. آقايان ممكن است به دلايلي براي زمان‌هاي طولاني رابطه جنسي نداشته باشند همين عدم تخليه مي‌تواند منجر به درد در بيضه شود. يكي ديگر از علل به وجود آورنده درد بيضه مي‌تواند رابطه جنسي طولاني مدت باشد. رابطه جنسي طولاني كه به وسيله مصرف داروهاي محرك و تاخيري به وجود مي‌آيد مي‌تواند باعث ايجاد درد بيضه گردد.

اسپاسم

در برخي مواقع اسپاسم عضلات شكم در هنگام ارگاسم يا انجام رابطه جنسي در پوزيشن‌هاي غير معمول منجر به ادراك درد در ناحيه بيضه‌ها و مثانه مي‌شود. در مجموع عدم رابطه جنسي و يا جلوگيري از روند انزال مي‌تواند منجر به احتقان لوله‌ و كيسه‌هاي مني شود در نتيجه انزالي كه پس از اين موارد رخ مي‌دهد با درد همراه خواهد بود. اين نوع درد خطرناك نيست اما تجربه‌اي ناخوشايند است و پس از چند ساعت به طور خود به خودي بهبود مي‌يابد.

عوامل رواني

هميشه علت جسماني براي درد بيضه پس از انجام رابطه وجود ندارد. استرس و مسائل روانشناختي عامل ديگري است كه مي‌تواند منجر به ادراك درد شود. افكار منفي در حين برقراري رابطه از اين كه آيا همسر يا شريك جنسي از رابطه لذت مي‌برد يا نه و… مي‌تواند به شكل درد در ناحيه بيضه ادراك شود.

تشخيص درد بيضه بعد از رابطه جنسي

براي تشخيص مشكلات و دردهاي دستگاه تناسلي مردان بايد به متخصص اورولوژيست مراجعه كرد. متخصص اورولوژيست معمولا بر اساس آزمايشات و معاينات اوليه نظير سونوگرافي از بيضه، كشت ادرار، آزمايش ادرار و در برخي مواقع بررسي ترشحات انزال اطمينان حاصل مي‌كند كه مشكل به علت بيماري و يا عفونت نيست. به عبارتي تا وقتي درد به دليل بيماري و يا عفونت باشد نمي‌توان آن را به عنوان درد بيضه كه ناشي از رابطه باشد در نظر گرفت.

پيشگيري و درمان درد بيضه بعد رابطه

براي پيشگيري و درمان پيشنهاد مي‌شود هميشه انزال به طور كامل انجام شود و هيچگاه جلوي خروج مني گرفته نشود زيرا اين كار مي‌تواند منجر به آسيب رساندن به كيسه‌ها و لوله‌هاي مني شود. برقراري رابطه منظم و انجام ندادن رابطه جنسي در پوزيشن‌هاي غير معمول مي‌تواند عامل موثري براي پيشگيري و درمان باشد. در هر صورت اگر پس از رابطه جنسي دچار درد بيضه شديد و اين مسئله به طور خود به خودي با گذشت مدت زماني رفع نشد بهتر است جهت بررسي كامل به متخصص مراجعه كنيد. بهره بردن از مشاوره جنسي نيز در كاهش عوامل رواني و انتخاب پوزيشن‌هاي مناسب براي انزال بهتر و كاهش درد بيضه موثر خواهد بود.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منيع: درد بيضه بعد از رابطه جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۴۴:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج از جمله عواملي است كه باعث نارضايتي زوجين شده و مي‌تواند به طلاق منجر گردد. با اين حال اين موضوع نياز به بررسي‌هاي بيشتري دارد چراكه گاهي علل نداشتن رابطه جنسي از عواملي نظير اختلالات رواني و يا مصرف برخي داروها نشات مي‌گيرد كه اين مسئله در كوتاه مدت بوده و فرد مي‌تواند بعد از مدتي رابطه لذت بخشي را تجربه نمايد اما اگر اين رفتار مداوم باشد لازم است كه براي درمان اقداماتي صورت گيرد. در ادامه به دلايل نداشتن رابطه و پيامدهاي آن در كنار راهكارهايي براي بهبود رابطه زوجين بعد از ازدواج اشاره خواهيم كرد. بهره بردن از مشاوره جنسي به زوجين كمك مي‌كند تا رابطه لذت بخشي را تجربه نمايند.

منبع: نداشتن رابطه بعد از ازدواج

اهميت داشتن رابطه جنسي

داشتن رابطه جنسي با همسر از اركان‌هاي مهم زندگي زناشويي و حفظ ارتباط صميمانه بين آن‌هاست. رابطه جنسي در واقع داراي تاثيرات مثبتي بر سلامت جسم و روح زوجين بوده و ترك آن پيامدهاي ناگواري از جمله طلاق و بيماري‌هاي روحي و رواني را در پي خواهد داشت. همچنين رابطه جنسي نشانگر ميزان تعلق زوجين به همديگر است كه مي‌تواند در آينده در سبك فرزندپروري آنان نيز اثرگذار باشد. معمولا زوجيني كه به دلايل مختلفي رابطه جنسي ندارند و يا رابطه آنان از كيفيت مطلوبي برخوردار نيست سطح رضايت از زندگي پايين تري را تجربه مي‌كنند.

علل نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج

افسردگي و اختلالات رواني

افرادي كه از اختلال افسردگي رنج مي‌برند معمولا غمگين و بي حوصله به نظر مي‌رسند و احساس لذت و شادي ندارد. اين افراد ميل به تنهايي داشته و از اجتماع گريزان است. همه اين عوامل تهديد كننده سلامت روان هستند و به نوبه خود تاثيرات منفي بر رابطه جنسي بين زن و شوهر مي‌گذارند. همچنين ديگر اختلالات رواني نيز از جمله وسواس مي‌تواند باعث شود كه حساسيت يكي از زوجين در رابطه با تميزي و كثيفي شرايط را سخت كند.

تجربه تجاوز جنسي از علل نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج

يكي از علل نداشتن رابطه جنسي را مي‌توان در تجربه تجاوز جنسي جست و جو كرد. وقتي فرد مورد تجاوز قرار مي‌گيرد روح و روان او بهم مي‌‌ريزد و از هر اتفاقي كه به ياد آورنده آن تجاوز باشد و خاطره آن اتفاق تلخ را در وي زنده كند، فرار مي‌كند. در اين شرايط لازم است كه ابتدا با همسر خود گفت‌وگو كنيد تا بدانيد چه شرايطي يادآور خاطرات تلخ است و از آن دوري كنيد.

عوارض جانبي داروها

مصرف داروهايي چون داروي ضد افسردگي و داروي فشار خون داراي عوارض جانبي مختلفي است كه از جمله آن سردي در روابط ميان زوجين مي‌باشد. اين مسئله در نتيجه باعث مي‌شود تمايل به رابطه كاهش يابد.

مشكلات هورموني از علل نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج

اختلال‌هاي تيروئيد، تومورهاي غده هيپوفيز و در نتيجه كاهش توليد هورمون تستوسترون از جمله عواملي هستند كه مي‌توانند در نداشتن رابطه جنسي در هر زمان و يا بعد از ازدواج نقش داشته باشند.

مشكلات عاطفي و ارتباطي

وجود درگيري‌هاي لفظي و رفتاري بين زن و شوهر امري طبيعي خواهد بود اما در صورتي كه اين رفتار باعث نشود كه از يكديگر فاصله بگيرند و نسبت به هم بي ميل شوند. در واقع وقتي مدام درگيري و دعوا بر سر موضوعات مختلف وجود داشته باشد، زن و شوهر از هم دوري مي‌كنند و روابط سردي بين آن‌ها حاكم مي‌شود.

پيامدهاي نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج

افزايش استرس

ايجاد رابطه جنسي موجب افزايش فعاليت مغز، افزايش قدرت جسمي و كاهش توليد هورمون‌هاي اضطراب و استرس مي‌شود. زن و شوهر به واسطه رابطه عشقي خود از شر استرس‌ها نجات مي‌يابند. در طول مدت برقراري رابطه جنسي هورمون‌هايي مانند استروژن، پرولاكتين و تستوسترون ترشح مي‌شود كه موجب مي‌گردد بدن در حال آرامش قرار بگيرد. در حالي كه نداشتن اين رابطه سبب افزايش استرس و اضطراب مي‌شود.

كاهش اعتماد به نفس

عدم برقراري رابطه جنسي باعث كاهش اعتماد به نفس فرد مي‌شود. تصور اينكه زوج قادر به كسب رضايت جنسي همسرش نيست و نمي‌تواند آنطور كه همسرش مي‌خواهد رابطه جنسي برقرار كند سبب كاهش اعتماد به نفس وي مي‌شود. عدم داشتن اعتماد به نفس باعث بي ميل شدن به رابطه جنسي مي‌شود و زن و شوهر را نسبت به همديگر سرد و بي ميل مي‌كند.

بيماري‌هاي قلبي از پيامدهاي نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج

به دليل اينكه رابطه جنسي نياز به توانايي زياد داشته و قلب در حين برقراري رابطه جنسي به نوعي ورزش مي‌كند، شما از سلامت بيشتري برخوردار خواهيد بود. در صورتي كه رابطه جنسي صورت نگيرد احتمال افزايش بيماري‌هاي قلبي بالا مي‌رود.

عفونت‌هاي ادراري

با انجام رابطه جنسي، عفونت‌هاي دستگاه ادرار از مجراي ادراري خارج مي‌شود. در صورتي كه رابطه جنسي صورت نپذيرد، عفونت‌هاي ادراري از بدن خارج نشده و تشديد مي‌يابند.

راهكارهايي براي بهبود رابطه زوجين و داشتن رابطه جنسي

نداشتن رابطه جنسي مسئله ساده و كم اهميتي نيست. چه بسا تداوم يك زندگي مشترك بر پايه ايجاد آن استوار باشد. بنابراين مي‌بايست اقدامات لازم براي شكل گيري زمينه ايجاد رابطه جنسي انجام گيرد.

  • ابراز محبت به همسر و در آغوش كشيدن وي
  • مصرف غذاهاي گرم
  • گفتگو كردن با يكديگر
  • افزايش مهارت‌هاي زندگي
  • عدم مقايسه كردن همسرتان با ديگران
  • اهميت به آراستگي ظاهر
  • درمان بيماري‌هاي روحي و رواني

در صورتي كه با وجود راهكارهاي گفته شده بازهم از نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج رنج مي‌بريد و نتوانستيد رابطه خود را با همسرتان بهبود بخشيد مي‌توانيد با مراجعه به روانشناس و سكس تراپيست در بهبود وضعيت خود و همسرتان گام برداريد. در واقع روانشناس با توجه به تجربه و علمي كه دارد با ارائه راهكارهاي مختلف باعث بهبود رابطه‌تان خواهد شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

نقش كيفيت رابطه عاطفي زوجين بر رابطه جنسي چگونه است؟

زن و شوهرهايي كه عاشقانه همديگر را دوست دارند و به عواطف هم اهميت مي‌دهند ميل بيشتري به سمت لمس كردن يكديگر و ايجاد رابطه جنسي دارند. در مقايسه با اين حالت مي‌توان به رابطه‌هايي اشاره كرد كه پر از چالش و درگيري هستند. عدم دوست داشتن همسر و وجود اختلافات بين آن‌ها باعث مي‌شود روز به روز از همديگر فاصله بگيرند و به ايجاد رابطه جنسي بي ميل گردند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نداشتن رابطه بعد از ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۴:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا علائم اعتياد به متادون و عوارض متادون را مي شناسيد ؟ قرص و شربت متادون يكي از انواع اعتياد به مواد مخدر است كه در سال‌هاي اخير به دليل خاصيت درماني اين دارو و تجويز آن در كلينيك‌هاي ترك گسترش پيدا كرده است. اگرچه متادون به عنوان يك داروي موثر مي‌تواند در درمان اعتياد به ساير مواد مخدر كمك كننده باشد با اين حال نبايد از اين واقعيت غافل شويم كه اين دارو خود براي مصرف كننده، اعتياد آور بوده و مشكلاتي را به همراه داشته باشد. در اين مطلب راجع به اعتياد به متادون و نشانه‌ها و عوارض آن صحبت خواهيم كرد. با توجه به اهميت زمان در درمان اعتياد به هرگونه ماده مخدر، اگر شما يا يكي از اطرافيانتان نشانه‌هاي اعتياد به اين ماده را نشان مي‌دهد بهتر است هرچه سريع‌تر با يك متخصص در اين باره صحبت كنيد. جهت دريافت راهنمايي هاي لازم با مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

منبع: متادون چيست | عوارض، نشانه ها و علائم اعتياد به متادون

متادون چيست؟

متادون كه با نام تجاري دولوفين نيز در بازار موجود است يك داروي مخدر صنعتي مي‌باشد كه در آزمايشگاه توليد مي‌شود. اين دارو به عنوان يك مسكن قوي توانايي كاهش درد را دارد و براي افرادي كه دردهاي متوسط تا شديد را تجربه مي‌كنند مفيد خواهد بود. از ديگر كاربردهاي آن مي‌توان به خاصيت متادون در درمان اعتياد به مواد مخدر مانند هروئين يا مرفين اشاره كرد. اين دارو در واقع همان گيرنده‌هاي مغزي كه هروئين و مرفين بر روي آن عمل مي‌كنند را تحت تأثير قرار مي‌دهد و از اين طريق عوارض ناخوشايند سم زدايي اين مواد را كاهش مي‌دهد. با اين حال تجويز متادون بايد حتماً از نظر پزشك انجام گيرد و مصرف خودسرانه آن مي‌تواند باعث اعتياد بيمار به اين دارو شود.

بيشتر بخوانيد : انواع مواد مخدر

چرا متادون اعتيادآور است؟

اين دارو يكي از انواع داروهاي افيوني است كه در آزمايشگاه‌ها و با الهام از تركيبات شيميايي مرفين ساخته مي‌شود. به همين خاطر مصرف آن درست همانند ترياك و ساير مواد افيوني باعث آرامش و يك احساس خوشايند در فرد خواهد شد. به دنبال تجربه اين لذت، فرد براي تجربه مجدد آن به سراغ مصرف متادون خواهد رفت.

از ديگر دلايلي كه براي اعتياد به متادون مي‌توان عنوان كرد اين است كه با مصرف متادون براي يك دوره زماني، تغييراتي در ترشح مواد ضد درد به صورت طبيعي از مغز پيش خواهد آمد به اين معنا كه توانايي كاركرد طبيعي مغز دستخوش تغيير شده و فرد براي تجربه احساس طبيعي بودن مي‌بايست مرتبا مقداري از اين ماده را مصرف نمايد. در غير اين صورت نشانه‌هاي ناخوشايند جسمي و رواني ترك اين ماده ظاهر مي‌شود. در اين شرايط براي جلوگيري از اين احساسات منفي، مصرف متادون ادامه پيدا خواهد كرد.

نشانه‌هاي مصرف متادون

اگر به مصرف متادون توسط يكي از اطرافيان خود شك داريد مي‌توانيد نشانه‌هاي زير را در او كنترل نماييد. با هربار مصرف متادون و تا زماني كه اثر دارو از بين نرفته باشد شما علائم جسمي و رواني مشخصي را در فرد مي‌بينيد، در صورتي كه همه يا تعدادي از علائم زير در فرد مورد نظرتان وجود دارد بهتر است براي كسب اطلاعات بيشتر از يك متخصص كمك بگيريد.

  • خواب آلودگي
  • خشكي دهان
  • تنگي نفس
  • خارش بدن
  • سردرد
  • ناتواني در تمركز حواس
  • ضربان قلب نامنظم

بيشتر بخوانيد : تست اعتياد به متادون

علائم اعتياد به متادون

استفاده از متادون حتي در چند بار اول باعث بروز نشانه‌هايي در رفتار و جسم بيمار مي‌شود. با دقت به اين نشانه‌ها تا حدودي مي‌توان مطمئن شد كه فرد از متادون استفاده مي‌كند. با اين‌حال دقت داشته باشيد كه اين نشانه‌ها ممكن است به هر دليل ديگري نيز اتفاق بيفتد. به همين خاطر تشخيص دقيق اين موضوع تنها به عهده متخصص است. ازجمله علائم اعتياد به متادون عبارت است از:

علائم رفتاري اعتياد به متادون

  • احساس خستگي و خواب‌آلودگي
  • گيجي و از دست دادن تمركز
  • تحريك‌پذيري
  • اختلالات خواب
  • بروز مشكلات در روابط جنسي

علائم جسمي اعتياد به متادون

  • ورم صورت
  • تهوع و استفراغ
  • تعريق
  • سردرد
  • اختلال در چرخه قاعدگي خانم‌ها

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد

 

نشانه هاي اوليه اعتياد به متادون

وجود برخي رفتارها و علائم خاص نشان دهنده اين است كه فرد نسبت به مصرف متادون اعتياد پيدا كرده است اين علائم و رفتارها شامل موارد زير هستند. در صورت مشاهده اين رفتارها در عزيزانتان و يا اگر خودتان دچار اعتياد شده ايد حتما مقاله ترك متادون را نيز مطالعه نماييد.

افزايش ميزان مصرف

پس از مدتي استفاده از دارو، بيمار متوجه خواهد شد كه ديگر با مصرف متادون به اندازه قبل، احساس آرامش و راحتي نمي‌كند به همين خاطر مقدار مصرف را افزايش مي‌دهد. اين افزايش ميزان مصرف كه به آن تحمل دارويي گفته مي‌شود نشان دهنده اين است كه بدن فرد نسبت به مقدار قبلي دارو مقاومت پيدا كرده و تحت تأثير آن قرار نمي‌گيرد.

بروز نشانه‌هاي ترك

نشانه‌هاي ترك به اين معناست كه چنانچه ميان دو وعده مصرف فاصله زماني افزايش پيدا كند و يا مقدار مصرف كاهش داشته باشد علائم جسمي و رواني ناخوشايندي در فرد بروز پيدا خواهد كرد. اين علائم عبارت‌اند از سردرد، دلدرد، دردهاي عضلاني، سرد يا گرم شدن بيش از حد بدن، اضطراب، پرخاشگري، افسردگي، تب و لرز، ضعف در بينايي، بي‌اشتهايي و بي‌خوابي.

جست‌وجوي دارو از علائم اعتياد به متادون

افرادي كه اعتياد به متادون را تجربه مي‌كنند معمولاً بخش قابل توجهي از زمان خود را مشغول تلاش براي پيدا كردن و استفاده از دارو هستند. اين مسئله باعث مي‌شود كه آن‌ها ساير وظايف محوله مثل وظايف شغلي يا نقشي كه در خانواده دارند را كنار بگذارند.

بيشتر بخوانيد : انواع مواد اعتياد آور

 

نشانه‌هاي مسموميت با متادون

متادون دارويي است كه تجزيه و دفع آن از بدن به آهستگي صورت مي‌گيرد. به همين خاطر مقداري از آن در بدن فرد باقي مانده و در صورتي كه فرد در طي اين مدت مجدداً به مصرف دارو بپردازد علائم مسموميت ظاهر مي‌شود. همچنين ممكن است بيمار در يك نوبت استفاده از متادون به دليل زياده روي علائم مسموميت را نشان دهد. در ادامه اصلي‌ترين علائم مسموميت با متادون را بررسي خواهيم كرد. درصورتيكه اين علائم را در فردي مشاهده كرديد هرچه سريع‌تر او را به مراكز درماني برسانيد.

  • سردي بدن
  • كاهش ضربان قلب
  • كاهش تعداد تنفس
  • كاهش سطح هوشياري
  • درصورتيكه مسموميت بالا باشد احتمال ايست قلبي و مرگ نيز وجود دارد.

نكته: در صورتي كه از متادون براي ترك اعتياد استفاده مي كنيد، حتما بايد تحت نظر متخصص اين كار را انجام دهيد. گاه حتي نيازي به تجويز دارو وجود ندارد، بنابراين پيش از بدتر شدن شرايط براي ترك اعتياد كليك كنيد.

 

نحوه تشخيص علائم اعتياد به متادون

از جمله مهمترين علائم اعتياد به متادون مي توان به موارد زير اشاره داشت :

بالا رفتن ميزان مصرف

يكي از نشانه‌هاي اعتياد در تمامي مواد مخدر بالا رفتن تدريجي ميزان مصرف است. پس از مصرف متادون يا هر مخدر ديگر براي يك مدت مشخص، بدن به آن عادت مي‌كند. اين شرايط باعث مي‌شود كه مصرف مخدر ديگر به‌اندازه قبل لذت نداشته باشد. به همين خاطر بيمار مجبور است براي دستيابي به احساس لذت ميزان مصرف را افزايش دهد.

بروز نشانه‌هاي منفي

متادون يكي از انواع مخدرهايي است كه وابستگي‌هاي جسماني و رواني ايجاد مي‌كند. به همين خاطر كساني كه به اين ماده اعتياد دارند در صورت قطع ناگهاني يا كاهش ميزان مصرف دچار نشانه‌هاي ناخوشايندي مي‌شوند. نشانه‌هايي مثل درد عضلاني و يا احساس خشم و تحريك‌پذيري باعث مي‌شوند كه فرد براي بازگشت به شرايط طبيعي به سراغ استفاده مجدد از متادون برود.

كاهش بهره‌وري

معتادين به متادون معمولاً بخش عمده‌اي از زمان خود را صرف پيدا كردن يا مصرف اين ماده مي‌كنند. به همين خاطر از ساير جنبه‌هاي زندگي خود عقب مي‌مانند. غيبت‌هاي كاري، افت تحصيلي و كاهش رابطه با دوستان ازجمله نشانه‌هايي هستند كه خبر از اعتياد به متادون مي‌دهند.

 

عوارض اعتياد به متادون

متادون از آن دسته داروهايي است كه اثرات منفي بسياري روي بدن مي‌گذارد. به همين خاطر است كه شناخت اين ماده و همين‌طور نشانه‌هاي اعتياد به متادون از اهميت بالايي برخوردار است. رايج‌ترين مشكلي كه به دنبال استفاده از متادون براي بيمار پيش مي‌آيد مشكلات كبدي و به‌خصوص سرطان كبد هستند. ساير عوارض اعتياد به متادون عبارت است از:

  • آسيب ديدن دندان‌ها
  • بيماري‌هاي تنفسي
  • بيماري‌هاي رواني مانند اختلالات شخصيت
  • بيماري‌هاي قلبي و عروقي

موارد ممنوعيت استفاده از متادون

همان‌طور كه گفتيم متادون عوارض بسياري دارد. اما اين عوارض در برخي افراد بيشتر است. يا حتي مي‌تواند خطر مرگ را به دنبال داشته باشد. به همين خاطر قبل از اينكه از متادون استفاده كنيد حتماً از نبود بيماري‌ها يا داروهايي كه با آن تداخل دارند اطلاع كافي كسب كنيد. ازجمله موارد منع مصرف متادون عبارت است از:

  • بيماران مبتلا به اختلالات كليه و كبد
  • بيماراني كه مشكلات قلبي يا تنفسي دارند
  • استفاده هم‌زمان متادون و الكل
  • استفاده هم‌زمان متادون با داروهاي آرام‌بخش به‌خصوص بنزوديازپين‌ها

بيشتر بخوانيد : عوارض متادون در بارداري

 

درمان اعتياد به متادون

معمولاً به اين خاطر كه علائم ترك متادون مي‌تواند براي سلامتي فرد خطرات جدي را به همراه داشته باشد، توصيه مي‌شود كه ترك اين دارو زير نظر پزشك و در مراكز درماني صورت بگيرد. در فرايند ترك اعتياد به متادون معمولاً پزشكان ميزان مصرف را به تدريج كاهش مي‌دهند. اين مسئله باعث كاهش شدت علائم جسمي و رواني ترك ماده مخدر مي‌شود. درمان پزشكي تا زماني كه متادون به طور كامل از بدن فرد خارج شود و وابستگي فيزيولوژِيكي به اين ماده در بيمار باقي نمانده باشد ادامه پيدا خواهد كرد.

اهميت رواندرماني در ترك اعتياد به متادون

يكي از تجربياتي كه معمولاً افراد درگير با اعتياد به متادون و خانواده‌هاي آن‌ها تجربه مي‌كنند شروع مجدد مصرف، پس از ترك است. اين موضوع اهميت استفاده از جلسات مشاوره رواندرماني در كنار درمان‌هاي طبي را نشان مي‌دهد. برخي از اقدامات مهم روانشناختي در زمينه ترك اعتياد به متادون را در ادامه با يكديگر بررسي خواهيم كرد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به متادون در خانه

هشياري نسبت به نشانه‌ها

روانشناسان با استفاده از تكنيك‌هاي رفتاري به فرد كمك مي‌كنند تا نشانه‌هايي در محيط كه او را نسبت به مصرف مجدد تحريك مي‌كند شناسايي كرده و براي آن‌ها راه چاره‌اي پيدا كند. براي مثال ممكن است فرد به اين نتيجه برسد كه هر بار دچار اضطراب مي‌شود به مصرف مواد مخدر تمايل بيشتري پيدا مي‌كند و يا در صورت مشاهده برنامه‌هاي تلويزيوني در اين زمينه تمايل به مصرف در او افزايش پيدا مي‌كند. هنگامي كه فرد نسبت به اين علائم يا پيشايندها آگاه باشد، توانايي كنترل وي بالاتر مي‌رود.

آموزش راهكارهاي سازگارانه‌تر

پس از شناسايي پيشايندها قدم ديگري كه مي‌بايست براي جلوگيري از مصرف مجدد مواد مخدر برداشته شود آشنايي با راهكارهاي مناسب است. براي مثال فردي كه متوجه شده در صورت اضطراب، به مصرف مواد مخدر روي مي‌آورد مي‌بايست تكنيك‌هاي درماني را براي كاهش اضطراب و مديريت شرايط آموزش ببيند تا از راه‌هاي مناسب‌تري با اضطراب خود روبه‌رو شود.

ايجاد جلسات خانواده درماني

يكي از مشكلاتي كه براي قربانيان اعتياد به متادون يا هر ماده مخدر ديگري پيش مي‌آيد اين است كه روابط خانوادگي و دوستانه آنها تحت تأثير اعتياد، با مشكلات جدي مواجه شده است. شايد بتوان گفت وجود همين مشكلات و نبود يك سيستم حمايتي و عاطفي مناسب مي‌تواند دليلي براي بازگشت مجدد فرد به سمت اعتياد باشد. در جلسات مشاوره، معمولاً روانشناسان با كمك گرفتن از اصول مشاوره خانواده سعي مي‌كنند تا مشكلات پيش آمده را برطرف كرده و يك سيستم حمايتي و عاطفي مناسب را مجدداً براي فرد تدارك ببينند.

كمك گرفتن از جلسات گروه درماني

شركت در جلسات گروه درماني باعث مي‌شود كه فرد با جمعي از افرادي آشنا شود كه مشكلاتي مشابه خودش دارند. اين موضوع مي‌تواند باعث افزايش انگيزه و تمايل فرد به تغيير شود و همچنين زمينه يك رابطه اجتماعي مناسب‌تر را براي فرد به همراه خواهد داشت.

ساير خدمات مشاوره در زمينه ترك اعتياد به متادون

ايجاد جلساتي براي افزايش انگيزه، پيدا كردن هدف‌هاي مناسب‌تر در زندگي، بررسي‌هاي دوره‌اي براي جلوگيري از ابتلا به اضطراب و افسردگي به دليل ترك مواد مخدر، از جمله ديگر راهكارهاي جلسات مشاوره براي ترك اعتياد به متادون هستند. جهت دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

سؤالات متداول

آيا استفاده از متادون به عنوان مسكن مي‌تواند اعتيادآور باشد؟

بله؛ اگرچه متادون به عنوان يك داروي مسكن و براي كاهش درد نيز استفاده مي‌شود اما مصرف مداوم آن مي‌تواند باعث وابستگي به متادون شود.

نشانه‌هاي مصرف متادون چيست؟

احساس خواب آلودگي، ضعف در هشياري و ناتواني در توجه و تمركز، خارش بدن، خشكي دهان و سردرد از جمله نشانه‌هاي مصرف متادون هستند.

چطور مي‌توان با مصرف مجدد متادون پس از ترك مبارزه كرد؟

كمك گرفتن از جلسات مشاوره و رواندرماني علاوه بر درمان‌هاي فيزيولوژيك و سم زدايي در اين راه بسيار كمك كننده خواهد بود.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: متادون چيست | عوارض، نشانه ها و علائم اعتياد به متادون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۰۰:۰۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تست اعتياد يكي از مهم‌ترين آزمايش‌هايي است كه هر فرد در طول مراحل زندگي و براي اهداف مختلفي همچون استخدام، ازدواج و… انجام مي‌دهد. با توجه به پايين آمدن سن اعتياد در كشور و از آنجايي كه افراد معتاد، مصرف مواد مخدر را انكار مي‌كنند شناسايي انواع روش‌هاي تست اعتياد مي‌تواند به اطرافيان فرد كمك كند كه اطلاعات بيشتري از وضعيت وي بدست آورند. به همين خاطر در اين مطلب انواع تست‌هاي اعتياد و اعتبار آن‌ها را با يكديگر بررسي خواهيم كرد. در صورتي كه نسبت به سلامت يكي از اطرافيانتان دچار ترديد هستيد مي‌توانيد با كمك گرفتن از روانشناسان حوزه اعتياد به مواد مخدر، اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست

منبع: تست اعتياد و نحوه منفي شدن تست اعتياد

انواع تست اعتياد

تست‌هاي اعتياد بسته به نوع ماده مخدر در انواع مختلفي ارائه مي‌شوند و هريك از آن‌ها شيوه مشخصي براي تشخيص مصرف مواد مخدر توسط فرد دارند. به طور كلي از مهم‌ترين تست‌هاي اعتياد مي‌توان به آزمايش ادرار، پلاسماي خون، بزاق و عرق اشاره كرد كه در ادامه هر يك از اين موارد به صورت جداگانه توضيح داده مي‌شود. در صورت نگراني درباره مثبت شدن تست اعتياد خود مي توانيد با دريافت مشاوره ترك اعتياد راهكار مناسب را دريابيد.

آزمايش ادرار

متداول‌ترين راه براي تشخيص اعتياد، آزمايش ادرار است. از اين روش براي تشخيص اعتياد به انواع مختلفي از مواد مخدر استفاده مي‌شود. دقت نسبتا پايين يكي از مشكلات آزمايش ادرار است و به همين خاطر مصرف برخي از داروها مي‌تواند باعث تغيير نتيجه آزمايش شود. با اين اين‌حال آزمايش ادرار، با توجه به سرعت پاسخگويي و مقرون به صرفه بودن، بيشترين كاربرد را در محيط‌هاي كاري و قانوني دارد.

آزمايش پلاسماي خون

يكي از آزمايش‌هاي قابل اعتماد و دقيق براي تست اعتياد، آزمايش پلاسماي خون است اما نكته‌اي كه بايد به آن توجه كرد هزينه‌بر بودن اين روش آزمايش نسبت به ساير روش‌ها مي‌باشد. روش آزمايش پلاسماي خون براي انواع مختلفي از مواد مخدر مانند شيشه، كوكائين، كراك و الكل قابل استفاده است.

آزمايش موي سر و بزاق

يكي از جديدترين روش‌هاي تشخيص مصرف مواد مخدر كه در سال‌هاي اخير مورد استفاده قرار گرفته است آزمايش نمونه موي سر و آزمايش بزاق است. با توجه به اثري كه از متابوليت مواد مخدر در موهاي فرد مصرف‌كننده باقي مي‌ماند، آزمايش موي سر مي‌تواند با دقت بسيار بالاتري مصرف مواد مخدر در بدن فرد را نشان دهد. آزمايش بزاق به طور كلي نتيجه و عملكردي مشابه آزمايش ادرار براي تشخيص اعتياد دارد.

غربالگري روانشناختي

از آنجايي كه بر اساس راهنماي تشخيصي و آماري اختلال‌هاي رواني، مصرف مواد مخدر يك بيماري رواني محسوب مي‌شود و همچنين با توجه به اينكه بسياري از مواد مخدر باعث ايجاد وابستگي رواني در فرد مي‌شوند، يكي از راه‌هاي تست اعتياد استفاده از غربالگري روانشناختي است كه مي‌بايست توسط يك روانشناس يا روانپزشك آموزش ديده انجام شود. اگر شما نشانه‌هاي رفتاري يا روحي مثل پرخاشگري، بدبيني، توهم يا هر نشانه غير متعارف ديگري را در نزديكانتان مشاهده مي‌كنيد بهتر است با يك روانشناس در اين باره صحبت كنيد.

بيشتر بخوانيد : بهترين روش ترك اعتياد بدون درد

دقت تست اعتياد

از آنجايي كه هر يك از روش‌هاي تست اعتياد دقت تشخيصي متفاوتي دارند شناسايي و آگاهي از دقيق‌ترين روش تست اعتياد مي‌تواند براي اطرافيان فرد مصرف‌كننده امري با اهميت تلقي شود. همانطور كه پيشتر هم گفته شد هيچ روش آزمايشي دقت صد در صد ندارد، اما مي‌توان دقيق‌ترين آزمايش موجود براي تست اعتياد را تست نمونه موي سر دانست. البته نكته‌اي كه در ارتباط با اين تست بايد به آن اشاره كرد اين است كه تست نمونه موي سر در مقايسه با ساير تست‌هاي اعتياد هزينه بالايي دارد و به همين خاطر ممكن است انتخاب بسياري از افراد نباشد. در جدول زير مي توانيد با تست هر كدام از مواد اعتيادآور بيشتر آشنا شويد.

تست اعتياد به ب2 تست اعتياد به كوكائين تست متادون
تست ترياك تست هروئين تست اعتياد به كراك
تست شيشه تست مورفين تست ترامادول
تست اعتياد به حشيش تست گل يا ماريجوانا  
     

چه داروهايي را نبايد قبل از تست اعتياد مصرف كرد؟

مصرف برخي از داروها باعث مي‌شود كه جواب آزمايش فرد علي‌رغم نداشتن اعتياد، مثبت اعلام شود. به عنوان مثال مصرف داروهايي مانند آمفتامين‌ها، متادون و كدئين با دوز مصرفي بالا مي‌تواند جواب آزمايش شما را مثبت كند. با اين حال در مجموع مي‌توان به داروهاي زير اشاره كرد.

  • داروهاي ضد افسردگي
  • آنتي هيستامين‌ها
  • انواع داروهاي آنتي بيوتيك
  • آمفتامين‌ها
  • ديكلوفناك
  • متادون
  • و…

در نتيجه به ياد داشته باشيد كه قبل از انجام تست اعتياد اين دارو‌ها را مصرف نكنيد. در چنين شرايطي اگر تست اعتياد شما مثبت شد، انجام دوباره تست ضروري است. اگر شما از داروهاي نام برده شده استفاده مي‌كنيد پيشنهاد مي‌كنيم كه حتما از يك روانشناس جهت مشاوره انجام تست اعتياد و بهترين زمان و شيوه انجام تست، كمك بگيريد.

عوامل موثر بر منفي شدن جواب تست اعتياد

عوامل متعددي مي‌توانند بر جواب آزمايش تاثير گذاشته و منجر به منفي شدن نتيجه شوند. به عنوان مثال مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • مصرف بوپرنورفين
  • استفاده از رقيق كننده‌ها
  • تغيير سطح PH خون با مصرف مواد خوراكي اسيدي يا بازي
  • نوشيدن آب بيش از حد
  • استفاده از داروهاي ادرار آور

بسياري از مواقع با وجود اعتياد و يا برعكس عدم وجود اعتياد جواب آزمايش اعتياد با واقعيت تفاوت دارد، اين موضوع موجب سردرگمي بسياري از افراد مي شود. در اين زمان توصيه مي كنيم حتما از مشاوره استفاده كنيد، با مراجعه به مركز مشاوره روانشاسي ذهن نو مي توانيد به صورت تلفني، حضوري و آنلاين مشاوره دريافت كنيد.

توصيه مي‌كنيم در صورت مثبت شدن جواب آزمايش حتي در اثر كدئين از اقدامات خودسرانه پرهيز كرده و جهت ترك اعتياد اقدام نماييد.

 

منفي شدن تست اعتياد

علاوه بر اينكه بسياري از معتادان به دنبال راهي براي منفي كردن تست اعتياد هستند اين موضوع براي خانواده‌ها هم اهميت بسياري دارد. نتيجه تست اعتياد مي‌تواند تأثير بسياري در يك ازدواج يا استخدام فرد داشته باشد. به همين خاطر اين موضوع، از آن دسته مسائلي است كه بايد به‌دقت به آن توجه كرد. دانستن راهكارهاي منفي كردن تست اعتياد مي‌تواند به جلوگيري بيشتر از اين روش‌ها و آگاهي خانواده و سازمان كمك كند. براي آشنايي با انواع تست اعتياد كليك كنيد.

تغيير دادن نمونه آزمايش

يكي از ساده‌ترين و البته قديمي‌ترين راهكارها براي مخفي نگه‌داشتن اعتياد اين است كه فرد جواب تست اعتياد خود را با يك نفر ديگر عوض كند. اما مي‌توان گفت كه امروزه احتمال اين كار بسيار كم است. اين روزها نمونه‌گيري براي تست اعتياد با نظارت دقيق و از طريق يك نفر ناظر يا دوربين‌هاي مداربسته صورت مي‌گيرد. و به همين خاطر احتمال اينكه يك نفر به‌سادگي بتواند نمونه خود را با ديگري عوض كند تقريباً غيرممكن است.

منفي كردن تست اعتياد با دست‌كاري نمونه آزمايش

ريختن آبليمو، سفيدكننده يا لخته خون داخل نمونه آزمايش يكي ديگر از راهكارها براي منفي كردن تست اعتياد است. بسياري از تست‌هاي اعتياد به سطح مشخصي از ph حساس هستند. به همين خاطر تغيير دادن اين شرايط باعث مي‌شود كه تست نتواند به‌درستي نتيجه را تشخيص بدهد. اما اين روش نيز درست مانند روش قبلي و به دليل نظارت بالايي كه وجود دارد خيلي ممكن نخواهد بود.

عدم استفاده از ماده مخدر

بسياري از تست‌هاي تشخيص اعتياد تنها مي‌توانند وجود ماده مخدر را براي چند روز تا چند هفته در بدن رديابي كنند. به همين خاطر يكي از روش‌هاي منفي كردن تست اعتياد اين است كه فرد براي مدتي استفاده از ماده مخدر را كنار بگذارد. البته اين روش در رابطه با مخدرهاي مختلف و همين‌طور با توجه به ميزان مصرف، سال‌هايي كه فرد از ماده مخدر استفاده كرده، وزن و بسياري از موارد ديگر نتايج متفاوتي به همراه خواهد داشت.

به‌علاوه معمولاً كساني مي‌توانند براي مدتي از مصرف مخدر دست بكشند كه وابستگي زيادي به آن نداشته باشند. اين كار معمولاً براي كساني كه كاملاً به ماده مخدر اعتياد دارند خيلي آسان نيست.

استفاده از خوراكي‌هاي مختلف

گفته مي‌شود كه استفاده از برخي مواد غذايي مي‌تواند در نتيجه تست اعتياد تأثير داشته باشد. يكي از معروف‌ترين خوراكي‌هايي كه در اين زمينه از آن صحبت مي‌شود آب است. بسياري از كساني كه تجربه منفي كردن تست اعتياد با استفاده از آب را داشته‌اند معتقدند استفاده زياد از آب تقريباً از يك هفته قبل از آزمايش اعتياد مي‌تواند در منفي شدن اين تست تأثير بسياري داشته باشد. شايد يكي از دلايل اين موضوع اين باشد كه استفاده از مايعات باعث رقيق شدن ادرار مي‌شود. و اين موضوع روي ميزان دقت تست اعتياد تأثير خواهد گذاشت.

منفي كردن تست اعتياد با ورزش‌كردن

بعضي‌ها ورزش‌كردن را يكي از روش‌هاي منفي كردن تست اعتياد مي‌دانند. دليل اين افراد اين است كه ماده مخدر در چربي‌ها ذخيره مي‌شود. به همين خاطر زماني كه فرد با ورزش چربي‌سوزي مي‌كند اين مخدرها از بدن خارج مي‌شوند. بااين‌حال حتي اگر فرض كنيم كه اين روش واقعاً مي‌تواند در منفي كردن تست اعتياد به ما كمك كند مي‌بايست براي مدت طولاني و به‌صورت مداوم استفاده شود. قطعاً استفاده يك يا چندباره از آن در مدت كوتاه، نمي‌تواند روي نتيجه تست اعتياد تأثيرگذار باشد.

استفاده از سونا

سونا يكي از روش‌هايي است كه باعث تعريق بسيار بدن مي‌شود. از طرف ديگر بخش بزرگي از ماده مخدر به‌وسيله تعريق از بدن خارج مي‌شود. به همين خاطر يكي از راهكارهايي كه برخي از معتادان براي پنهان كردن اعتياد خود از آن استفاده مي‌كنند رفتن به سونا است.

استفاده از داروها براي منفي كردن تست اعتياد

استفاده از داروها يكي از رايج‌ترين روش‌ها براي منفي كردن تست اعتياد است. داروهايي مثل قرص‌هاي ضدبارداري معمولي يا اورژانسي، قرص‌هاي معروف به B يا M و همين‌طور ب2 يا بوپرنورفين از جمله داروهايي هستند كه براي پنهان كردن اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اگرچه اين داروها بسياري از مواقع استفاده مي‌شوند و خيلي‌ها معتقدند كه آنها در منفي كردن نتيجه تست مؤثرند بااين‌حال يكي از نكاتي كه راجع به اين داروها بايد در نظر داشت اين است كه بعضي از آن‌ها به‌خصوص داروي B مي‌توانند بسيار اعتيادآور باشند.

اهميت مشاور و منفي كردن تست اعتياد

همان‌طور كه ديديد راه‌هاي مختلفي براي منفي كردن تست‌اعتياد وجود دارد. بااين‌حال هيچ‌كدام از اين راهكارها قطعي نيستند. به همين خاطر شايد بهتر باشد راجع به مسئله اعتياد با يك مشاور صحبت كنيد. مشاورين مي‌توانند به خود فرد معتاد و همين‌طور خانواده وي از راه‌هاي زير كمك كنند.

ترك اعتياد

طبيعتاً اولين كاري كه يك روان‌شناس مي‌تواند براي شما انجام بدهد اين است كه براي ترك به شما كمك كند. استرس و نگراني هربار منفي كردن تست‌ها احتمالاً شما را هم خسته كرده است. بااين‌حال بسياري از معتادان تصور مي‌كنند كه قدرت ترك اعتياد را ندارند. اين موضوع مي‌تواند به‌خاطر تعداد دفعاتي باشد كه در اين كار شكست خورده‌اند. بااين‌حال اگر ترك اعتياد را زير نظر يك متخصص انجام بدهيد احتمال موفقيت در ترك بيشتر مي‌شود.

خانواده‌درماني

بسياري از معتادان مشكلات بسياري را با خانواده تجربه مي‌كنند. آن‌ها معمولاً از جانب خانواده طرد مي‌شوند. و رفتار بدي را از سوي آنها تجربه مي‌كنند. گاهي اوقات نيز دقيقاً به همين خاطر است كه فرد اعتياد خود را پنهان مي‌كند. در مقابل خانواده‌هايي كه يكي از اعضاي آن‌ها درگير اعتياد شده نيز مشكلات بسياري را تجربه مي‌كنند. يكي ديگر از اقدامات روان‌شناسان اين است كه به معتادان و خانواده آن‌ها در حل كردن اين مشكلات و بهتر كردن ارتباط‌شان با يكديگر كمك مي‌كنند.

مشاوره‌هاي ازدواج و مشاوره‌هاي استخدامي

همان‌طور كه گفتيم راهكارهاي مختلفي براي منفي كردن تست اعتياد وجود دارد. بسياري از مواقع هم اين كار براي پنهان كردن اعتياد از همسر آينده يا كارفرما انجام مي‌شود. به همين خاطر شايد بهتر باشد در اين موقعيت‌ها از يك مشاور كمك بگيريم. علاوه بر مساله اعتياد متخصص به شما كمك مي‌كند تا با ساير عوارض و جوانب اعتياد همسر آينده تان آشنا بشويد. اگر خودتان به دنبال راهي براي منفي كردن تست هستيد حتما با متخصصين در اين باره صحبت كنيد تا به شما در مورد اتخاذ مسير سلامت راهنمايي هاي لازم را بكنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول درباره تست اعتياد

آيا جواب آزمايش اعتياد هميشه درست است؟

خير، هيچ روش آزمايشي دقت صد در صد ندارد و با توجه به تاثير عوامل مختلف بر پاسخ آزمايش اعتياد در موارد متعددي جواب آزمايش اعتياد درست نيست. از اين رو، جهت كسب اطمينان آزمايش اعتياد را دوباره تكرار مي‌كنند.

آيا مصرف كدئين منجر به پاسخ مثبت آزمايش اعتياد مي‌شود؟

داروهاي مختلفي مي‌توانند بر جواب آزمايش تاثير بگذارند و منجر به مثبت شدن نتيجه شوند. يكي از داروهايي كه مصرف بيش از حد آن مي‌تواند جواب آزمايش اعتياد شما را تحت تاثير قرار دهد، مصرف زياد كدئين است.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست اعتياد و نحوه منفي شدن تست اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۵۵:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

حافظه بلند مدت از مهم‌ترين قسمت‌هاي حافظه انسان است كه اطلاعات و خاطرات در آن ذخيره مي‌شوند. ظرفيت حافظه بلند مدت انسان‌ها بسيار نامحدود مي‌باشد و توانايي نگه داشتن اطلاعات را تا چندين سال در خود دارد كه برخي از آن‌ها در ناخودآگاه و برخي ديگر در بخش آگاه ذهن ذخيره مي‌شوند. تمامي انسان‌ها مي‌توانند با استفاده از راهكارهاي موثر و ثابت شده از نظر علمي شامل تغذيه سالم، ورزش دائم و مستمر، خواب كافي و … حافظه بلند مدت خود را تقويت كنند. در ادامه اين مقاله همراه ما باشيد تا با حافظه بلند مدت و راه هاي بهبود آن بيشتر آشنا شويم. همچنين مي‌توانيد در اين زمينه مشاوره فردي دريافت كنيد.

منبع: حافظه بلند مدت

حافظه بلند مدت

اطلاعات توسط حواس پنج‌گانه انسان از محيط پيرامون، وارد حافظه‌كوتاه مدت مي‌شوند. حافظه‌كوتاه مدت انسان داراي ظرفيت بسيار محدودي است و در صورتي كه اطلاعات ذخيره شده در آن مرور و تكرار نشود، از اين حافظه خارج مي‌گردد. برخي از عوامل شامل تمركز، توجه، تكرار و… باعث مي‌شود كه اطلاعات از حافظه‌كوتاه مدت وارد حافظه بلند مدت شود.

اگر انسان‌ها داراي حافظه‌بلند مدت نبودند، قادر به يادگيري و يا به يادآوردن خاطرات‌شان نيز نبودند. روانشناسان معتقدند بخشي از حافظه انسان، حافظه بلندمدت است و همانطور كه از نامش برمي‌آيد توانايي نگهداري اطلاعات را تا سال‌ها و براي يك مدت زمان طولاني دارد. در مورد حافظه‌بلند مدت دو نكته مهم وجود دارد :

  1. تمامي خاطرات به يك شيوه در حافظه بلند مدت ذخيره نمي‌شوند: ممكن است يادآوري يك خاطره برايمان بسيار آسان باشد اما خاطره‌اي ديگر را به سختي به ياد آوريم. دليل اين موضوع اين است كه خاطره‌ها به شيوه‌هاي متفاوتي در ذهن ذخيره شده‌اند و اتفاقات مهم‌تر، راحت‌تر نيز به ياد آورده مي‌شوند.
  2. خاطراتي كه در دفعات بيشتري فراخواني مي‌شوند، قوي‌تر هستند: اگر برخي از خاطره‌هاي موجود در حافظه بلند‌مدت خود را بارها فراخواني كنيد، دسترسي به آن نيز براي‌تان راحت‌تر خواهد بود. دليل اين موضوع اين است كه با فراخواني مكرر بخشي از اطلاعات ذخيره شده در حافظه بلندمدت، شبكه عصبي كه اطلاعات در آن‌ها رمزگذاري شده است؛ قوي‌تر مي‌شوند و به يادآوري يك خاطره را آسان‌تر مي‌كنند. برعكس اين حالت نيز وجود دارد و اگر خاطره‌اي فراخوانده نشود، به مرور از بين مي‌رود و فرد ديگر آن را به ياد نخواهد آورد.

محل حافظه بلند مدت در مغز كجاست؟

شايد براي بسياري از افراد اين سوال ايجاد گردد كه حافظه‌بلند مدت در كدام قسمت مغز قرار دارد. دانشمندان با سال‌ها مطالعه بر روي اين موضوع دريافته‌اند كه حافظه بلندمدت توسط قسمت‌هاي مختلفي از مغز كنترل و مديريت مي‌شود.

از مهم‌ترين قسمت‌هاي مغز كه حافظه بلندمدت را كنترل و مديريت مي‌كند، هيپوكامپ مي‌باشد. در كساني كه اين قسمت مهم مغز به دليل يك حادثه و يا تصادف دچار آسيب مي‌شود، يادآوري بخشي از خاطرات بلندمدت نيز سخت مي‌گردد.

ظرفيت و مدت زمان ماندگاري اطلاعات در حافظه بلند مدت

اطلاعات مختلف از حافظه كوتاه‌مدت به حافظه بلند مدت منتقل مي‌گردد. انتقال اطلاعات از حافظه كوتاه‌مدت به حافظه بلندمدت طي فرآيندهاي خاصي شامل تداعي و تكرار انجام مي‌گردد. اطلاعات منتقل شده به حافظه بلند مدت از چند روز تا چند سال ماندگاري دارند و در اين قسمت از مغز ذخيره مي‌شوند.

در مدت زمان ماندگاري اطلاعات در حافظه بلندمدت، عوامل مختلفي تاثيرگذار هستند. اولين و مهم‌ترين عاملي كه در مدت زمان ماندگاري اطلاعات در حافظه بلندمدت بسيار تاثيرگذار است، چگونگي رمزگذاري اوليه اطلاعات در حافظه مي‌باشد. به اين معني كه هر چه فرد در زمان اتفاق افتادن يك رويداد هوشيارتر و آگاه‌تر باشد؛ اطلاعات به شكل قوي‌تري در حافظه بلند مدت او ذخيره مي‌گردند.

از سويي ديگر هر چه يك اطلاعات رمزگذاري شده در حافظه بلند مدت به دفعات بيشتري تكرار شود، مدت زمان بيشتري نيز در حافظه بلند مدت باقي مي‌مانند. حافظه بلندمدت انسان‌ها داراي ظرفيت نامحدودي است و هر فرد هر ميزان كه بخواهد مي‌تواند در آن اطلاعات ذخيره كند.

آشنايي با انواع حافظه بلند مدت

حافظه بلندمدت در دو نوع تقسيم مي‌شود. دسته اول حافظه بياني و يا صريح و دسته دوم حافظه غيربياني و يا ضمني است. در ادامه پيرامون هر يك توضيحاتي ارائه كرده‌ايم.

  • حافظه بياني (صريح) : دسته اول از اطلاعات در بخش هوشيار ذهن ذخيره مي‌شوند. اين نوع از حافظه بياني خود شامل دو دسته حافظه اپيزوديك يا رخدادهاي خاص و حافظه معنايي يا دانش مربوط به جهان مي‌باشد.
  • حافظه غيربياني (ضمني) : دسته دوم حافظه بلند شامل اطلاعاتي است كه وارد قسمت ناخودآگاه ذهن شده‌اند و به همين دليل است كه به آن‌ها خاطرات ضمني گفته مي‌شود. براي درك بهتر اين نوع حافظه بلندمدت، يادگيري رانندگي را در نظر بگيريد. در روزهاي اول اطلاعات وارد قسمت هوشيار ذهن مي‌شوند اما پس از مدتي كه فرد رانندگي را كامل ياد بگيرد و مهارت لازم را كسب مي‌كند؛ رانندگي كردن به يك مهارت ناخودآگاه تبديل مي‌گردد.

راهكارهاي تقويت حافظه بلند مدت

يكي از راه‌هاي يادگيري و حفظ اطلاعات، تقويت حافظه بلندمدت مي‌باشد. بيشتر افراد تمايل دارند هر آنچه را مي‌بينند و يا مي‌آموزند را در مواقع ضروري نيز به ياد آورند. براي به دست آوردن چنين توانايي شما بايد حافظه بلندمدت خود را تقويت كنيد.

براي تقويت حافظه بلندمدت داشتن يك زندگي سالم، توجه به رژيم غذايي، همراه با ورزش و بدون استرس بسيار مهم است. يادگيري برخي تكنيك‌ها نيز در تقويت حافظه بلندمدت بسيار تاثيرگذار مي‌باشند كه در ادامه به آن‌ها پرداخته‌ايم. براي اشنايي با راه هاي جلوگيري از زوال عقل كليك كنيد.

1.حفظ كردن اطلاعات مفيد

از مهم‌ترين اقداماتي كه در جهت تقويت حافظه بلندمدت بايد انجام شود، كد گذاري درست و دقيق اطلاعات در ذهن مي‌باشد. به اين معني كه افراد بايد براي تقويت حافظه بلند مدت خود بر روي اطلاعات ورودي مفيد تمركز كنند.

بنابراين سعي كنيد در زمان يادگيري يك موضوع تنها بر روي مطلبي كه قصد يادگيري آن را داريد، تمركز كنيد و عواملي كه باعث حواس پرتي شما مي‌شود را از خود دور كنيد.

سعي كنيد براي تقويت حافظه بلندمدت خود، پس از يادگيري هر مطلب زمان‌هايي را حتي كوتاه استراحت كنيد؛ مطالب را قبل از خواب مرور كنيد و براي يادآوري آسان‌تر آن‌ها را بارها تكرار كنيد.

2. استفاده از ابزار حافظه

خلاصه برداري از مطالب، تكرار اطلاعات بلافاصله پس از يادگيري آن، ياد دادن آنچه كه آموخته‌ايد به ديگران، سوال پرسيدن از خود پس از يادگيري و … مي‌تواند سبب تقويت حافظه بلندمدت شما شود.

3.توجه به سلامت جسمي و روحي و سبك زندگي سالم

همانطور كه در ابتداي مقاله نيز اشاره كرديم، براي تقويت حافظه بلند مدت بايد به سلامت جسمي خود با ورزش كردن، تغذيه سالم و … توجه داشته باشيد. البته لازم است اشاره كنيم كه سلامت رواني نيز در تقويت حافظه بسيار موثر است؛ بنابراين بايد ميزان استرس و اضطراب خود را كنترل نماييد.

سعي كنيد استفاده از ميوه و سبزيجات برگ دار، منابع حاوي امگا3 شامل ماهي، روغن زيتون و … را در رژيم غذايي خود بگنجانيد. لوبيا قرمز نيز از مواد غذايي موثر در تقويت حافظه مي‌باشد.

سعي كنيد در طول روز زمان‌هايي را با دوستان و خانواده خود بگذرانيد، خواب كافي داشته باشيد و وقتي را براي مطالعه كردن اختصاص دهيد. تمامي اين عوامل در تقويت حافظه بلندمدت تاثيرگذار است.

از دست دادن حافظه بلند مدت

در برخي از موارد افراد به دليل حواس‌پرتي و يا افزايش سن، تمركز كافي ندارند و نمي‌توانند اطلاعات ساده را به ياد بياورند. اين نوع از ياد بردن نمي‌تواند به معناي فراموشي و يا اختلال در عملكرد حافظه معني شود؛ چراكه معمولا اين حالت‌ها موقتي هستند.

در صورتي كه فراموشي بارها تكرار شود، نشان دهنده يك مشكل و يا اختلال است و فرد بايد به پزشك متخصص مراجعه كند. كساني كه به محض ورود به اتاق فراموش مي‌كنند كه چه كاري را بايد انجام مي‌داده‌اند، دچار اختلال در حافظه كوتاه‌مدت هستند. افرادي كه در به يادآوري خاطرات و وقايع دور خود دچار مشكل هستند اما چند لحظه قبل خود را به ياد مي‌آورند، دچار فراموشي حافظه بلند مدت شده‌اند كه اين دو نبايد با يكديگر اشتباه گرفته شود. براي آشنايي با انواع اختلال حافظه كليك كنيد.

بيماري‌هاي مختلف، وارد شدن ضربه به سر در اثر تصاوف و … مي‌تواند باعث بروز چنين مشكلي شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه حافظه بلند مدت مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

تقويت حافظه بلند مدت از بروز بيماري آلزايمر جلوگيري مي‌كند؟

تقويت حافظه بلند مدت از بروز بسياري از اختلالات مربوط به حافظه همچون زوال عقل و آلزايمر جلوگيري مي‌كند. هر چه افراد تلاش كنند حافظه بلند مدت خود را تقويت كنند؛ كم‌تر در معرض ابتدا به اين اختلالات خواهند بود.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: حافظه بلند مدت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حافظه بلند مدت،
موضوع:
[ ۳ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۴۴:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كتك زدن پدر توسط فرزند مشكلي است كه متأسفانه اين روزها در بعضي از خانواده‌ها ديده مي‌شود. اتفاقات بسياري مي‌تواند باعث بروز چنين مشكلي باشد. خشمي كه به دليل خاطرات بد زندگي از پدر داريد و يا بيماري‌هاي روحي و به‌خصوص اعتياد دلايل رايج كتك زدن پدر هستند. بااين‌حال كسي كه دست به چنين كاري مي‌زند معمولاً ديريازود دچار عذاب وجدان مي‌شود. و خودش تصميم مي‌گيرد كه رفتارش را جبران كند. اما اگر اين اتفاق نيفتاد اعضاي خانواده و به‌خصوص خود پدر مي‌بايست فكري به حال اين موضوع بكنند. زيرا ادامه اين شرايط پيامدهاي منفي بسياري را در خانواده به همراه دارد. بهترين راهكار در اين شرايط اين است كه مشاوره خانواده بگيريد.

منبع: كتك زدن پدر توسط فرزند

كتك زدن پدر

پدر و مادر از باارزش‌ترين دارايي‌هاي هركدام از ما هستند. همه ما سعي مي‌كنيم كه هميشه با احترام با آن‌ها برخورد كنيم. بااين‌حال گاهي اوقات و به هر دليلي ممكن است اختلافاتي بين پدر و فرزند به وجود بيايد. اين اختلافات مي‌توانند آن‌قدر بزرگ شوند كه به كتك زدن پدر و درگيري با او برسند. گاهي اوقات اين درگيري تنها يك‌بار اتفاق مي‌افتد. اما بعضي مواقع نيز اين مسئله تكرار مي‌شود.

بااين‌حال بسياري از خانواده‌ها براي حفظ آبروي‌شان راجع به اين موضوع صحبتي نمي‌كنند. اين در حالي است كه كمك نگرفتن براي حل اين مشكل پيامدهاي منفي بسياري را به دنبال دارد. به همين خاطر بسيار مهم است كه اطلاعات‌مان را راجع به اين موضوع بيشتر كنيم و براي تغيير شرايط اقدامي انجام بدهيم. براي آشنايي با انواع خشونت خانگي كليك كنيد.

دلايل كتك زدن پدر

خشم فروخورده نسبت به پدر

خشمي كه به هر دليلي از پدر در دل داشته باشيد مي‌تواند يكي از دلايل درگيري با او باشد. بي‌توجهي در دوران كودكي، اعتياد، آزار دادن مادر يا خواهر و برادرها از جمله دلايل اين موضوع هستند. گاهي اوقات نيز فرزندان معتقدند كه پدرشان زبان تلخي داشته و دائماً آن‌ها را تحقير مي‌كرده است. اگر به‌جاي پيداكردن راه‌حل براي اين شرايط فقط دائماً خشم‌تان را فروخورده‌ايد بايد انتظار داشته باشيد كه يك روز، ديگر نتوانيد جلوي خشم‌تان را بگيريد. و اين موضوع باعث يك درگيري جدي بين شما و پدرتان خواهد شد.

يادگيري‌هاي كودكي

يكي از دلايلي كه باعث كتك زدن پدر مي‌شود يادگيري‌هاي كودكي است. وقتي كودك به چيزي كه مي‌خواسته نرسيده احتمالاً شروع به گريه و بداخلاقي مي‌كند. در چنين شرايطي بسياري از پدر و مادرها براي آرام‌كردن فرزندشان به خواسته‌هاي او گوش مي‌كنند. اين كار باعث مي‌شود فرزند شما ياد بگيرد كه هميشه، همه چيز بايد براي او فراهم باشد. در غير اين صورت شروع به پرخاش و بدرفتاري مي‌كند تا به خواسته‌اش برسد.

بيماري‌هاي روحي

گاهي اوقات ناتواني در كنترل خشم مي‌تواند به دليل بيماري‌هاي روحي باشد. مشكلاتي مثل اختلال خشم انفجاري، اختلال دوقطبي، افسردگي و به‌خصوص اعتياد، از آن دسته مشكلاتي هستند كه باعث مي‌شوند فرد كنترلي روي خشم خود نداشته باشد.

فرزندسالاري

يكي از پديده‌هايي كه اين روزها رواج بسياري پيدا كرده فرزندسالاري است. تقريباً تمامي خانواده‌ها به سمت تك‌فرزندي و توجه بيش از حد به همان يك فرزند حركت كرده‌اند. اين موضوع برخلاف تصور شما تأثير خوبي در رشد رواني كودك ندارد. بعضي از اين كودكان احساس مي‌كنند رئيس خانواده هستند. و هرچه مي‌گويند بايد بدون معطلي انجام شود. آنها هرگز مفاهيمي مثل ملاحظه كردن براي ديگران را ياد نمي‌گيرند. يا ممكن است وقتي به خواسته‌هاي خود نمي‌رسند قدرت تحمل كمتري براي خشمشان داشته باشند. اين وضعيت مي‌تواند يكي از عوامل خطر براي كتك زدن پدر باشد.

پيامدهاي كتك زدن پدر

فشار رواني

اولين و شايع‌ترين مشكلي كه كتك زدن پدر به همراه خواهد داشت فشار رواني و ناراحتي خود فرد است. بسياري از فرزندان وقتي به پدر و مادر پرخاش مي‌كنند احساس ناراحتي و عذاب وجدان خواهند كرد. اين مسئله مشكلات روحي بسياري را براي شما به همراه دارد. به همين خاطر بهترين كار اين است كه به دنبال راه‌حلي براي تغيير شرايط باشيد.

يادگيري اعضاي خانواده

وقتي يكي از اعضاي خانواده به پدر يا مادر توهين مي‌كند احتمال اينكه ساير اعضا نيز اين كار را ياد بگيرند و تكرار كنند بالا مي‌رود. به‌خصوص اگر پدر در مقابل اين شرايط سكوت كند، فرزندي كه پدرش را كتك زده براي ساير اعضاي خانواده تبديل به يك الگو مي‌شود. و اين مي‌تواند مشكلات بسياري را در خانواده به همراه داشته باشد.

راهكارهايي براي جبران كتك زدن پدر توسط فرزند

همان‌طور كه گفتيم اولين پيامد منفي كتك زدن پدر اين است كه شما درگير فشار رواني و عذاب وجدان خواهيد شد. به همين خاطر بهتر است به دنبال راهي براي جبران كردن باشيد. از جمله راهكارهايي كه مي‌توانيد از آنها استفاده كنيد به شرح زير هستند.

عذرخواهي كنيد

اولين قدم براي حل مشكل اين است كه از پدرتان عذرخواهي كنيد. با اين كار شما از ادامه‌پيداكردن مشكل و پيامدهاي منفي ديگر آن پيشگيري كرده‌ايد. حتي اگر احساس مي‌كنيد حق با شما بوده بازهم منتظر نمانيد و براي عذرخواهي از پدرتان اقدام كنيد. شما با اين كار ارزش خودتان را پايين نمي‌آوريد بلكه به پدرتان نشان مي‌دهيد كه مشتاق حل مشكلات هستيد. و اين مي‌تواند پدرتان را نيز براي تغيير دادن شرايط و حل مشكل تشويق كند.

دليل مشكل را پيدا كنيد

كتك زدن پدر مي‌تواند دلايل مختلفي داشته باشد. تا زماني كه شما دليل اين كارتان را پيدا نكرده باشيد احتمال تكرار اين مسئله وجود دارد. پس در يك شرايط آرام كمي با خودتان فكر كنيد. به اين سؤال پاسخ بدهيد كه در آن لحظه چه افكاري از ذهن شما گذشت؟ و چرا دست به اين رفتار زديد؟

با پدرتان صحبت كنيد

در يك فضاي آرام و دوستانه با پدرتان صحبت كنيد. دلايل خشم و ناراحتي خودتان را براي او توضيح بدهيد. و سعي كنيد با كمك يكديگر راه‌حلي پيدا كنيد. اين نكته را نيز به‌خاطر داشته باشيد كه صحبت‌كردن اصول و قواعدي دارد. براي مثال شما گاهي هم بايد انعطاف‌پذير باشيد. و حتي اگر با موضوعي مخالف هستيد سعي كنيد از ديد پدر به آن نگاه كرده و با او همدلي داشته باشيد.

كتك زدن پدر| با چنين فرزندي چطور برخورد كنيم؟

اگر شما از آن دسته پدر و مادرهايي هستيد كه درگير فرزندي پرخاشگر شده‌ايد احتمالاً سؤالتان اين است كه با چنين فرزندي چطور بايد برخورد كرد. متأسفانه بسياري از خانواده‌ها براي حفظ آبرويشان در اين شرايط سكوت مي‌كنند. اما سكوت چيزي را حل نمي‌كند. بلكه باعث مي‌شود احتمال تكرار اين رفتار توسط فرزندتان بالاتر برود. پس بهتر است از راهكارهاي ديگري استفاده كنيد. براي ايجاد تغيير بهتر است معيارهاي يك خانواده سالم را بدانيد.

نشانه‌ها را شناسايي كنيد

به رفتار فرزندتان دقت داشته باشيد. چه چيزهايي او را عصباني مي‌كنند؟ وقتي شما اين مسائل را شناسايي كنيد بهتر مي‌توانيد آن‌ها را كنترل كنيد. براي اين كار وقتي مي‌بينيد كه نشانه‌ها در حال شروع شدن هستند بحث‌تان را با او تمام كنيد؛ از آن محيط فاصله بگيريد و يا هر راهكار ديگري را كه مي‌دانيد براي آرام‌كردن شرايط و جلوگيري از كتك زدن پدر توسط فرزند به كار بگيريد.

دليل را پيدا كنيد

به اين سؤال جواب بدهيد كه چرا فرزندتان تا اين حد پرخاشگر شده است؟ وقتي دليل را پيدا كرديد سعي كنيد آن را درمان كنيد. براي مثال اگر فرزندتان دچار بيماري‌هاي روحي است براي درمان از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. و يا اگر احساس مي‌كنيد اختلافات سال‌هاي كودكي باعث اين مشكل شده سعي كنيد اشتباهاتتان را جبران كنيد. خيلي اوقات كتك زدن پدر توسط فرزند با حل ساير مسائل از بين مي‌رود.

با فرزندتان صحبت كنيد

در يك فضاي آرام و دوستانه با فرزندتان صحبت كنيد. دلايل او را براي اتفاقي كه افتاده بشنويد. و احساس خود را از شرايط برايش توضيح بدهيد. سعي كنيد با كمك يكديگر راه‌حلي براي تغيير شرايط و جلوگيري از بروز دوباره آن پيدا كنيد.

كتك زدن پدر و اهميت مشاوره

گاهي اوقات شما به‌تنهايي نمي‌توانيد مشكل را حل كنيد. در اين شرايط بهترين راهكار اين است كه از يك روان‌شناس خانواده كمك بگيريد. مشاورين به‌دقت شرايط را بررسي كرده و به شما كمك مي‌كنند تا دلايل اين مشكل را پيدا كرده و آن‌ها را برطرف كنيد.

خانواده‌درماني يكي از روش‌هاي رايج در روان‌شناسي است. در اين روش وقتي مشكلي در خانواده پيش مي‌آيد روان‌شناس با تمامي اعضا جلساتي را ترتيب مي‌دهد و به آن‌ها كمك مي‌كند تا مهارت‌هايي مثل ارتباط برقرار كردن صحيح را ياد بگيرند. به‌علاوه روان‌شناس متخصص به شما كمك خواهد كرد تا از بيشتر شدن آسيب‌هاي اين موضوع و همين‌طور بروز مجدد آن پيشگيري كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كتك زدن پدر توسط فرزند مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

فرزندم درگير اعتياد است؛ و هر بار براي گرفتن پول پدرش را كتك مي‌زند. در چنين شرايطي چه بايد كرد؟

بهترين راهكار اين است كه از يك مشاور براي ترك اعتياد كمك بگيريد. اما اگر فكر مي‌كنيد امكان اين كار وجود ندارد بهتر است وقتي مي‌بينيد كه او عصباني شده با رفتارهايي مثل پايان‌دادن به بحث و يا ترك كردن محيط از بدتر شدن شرايط جلوگيري كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كتك زدن پدر توسط فرزند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كتك زدن پدر توسط فرزند،
موضوع:
[ ۳ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۳۵:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی