مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مراحل ازدواج در كشور ما كه بيشتر مردم به آداب و رسوم پايبند هستند، از اهميت بالايي برخوردار است. وقتي دو نفر به صورت سنتي باهم آشنا مي‌شوند و يا به واسطه يك رابطه عاشقانه تصميم بر ازدواج مي گيرند، براي به رسميت بخشيدن به اين سنت بايستي كه مراحل ازدواج را يكي پس از ديگري طي كنند. اين مراحل پيچيده و طولاني نيست و بستگي به طرفين دارد، اما براي هرچه بهتر انجام شدن آن نياز به زمان است. در ادامه مراحل مختلف يك ازدواج را ارائه داده ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه مراحل ازدواج مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: مراحل ازدواج در ايران

صفر تا صد مراحل ازدواج

در ادامه به طور كامل مراحل ازدواج را شرح داده‌ايم. با اين وجود لزوما همه به اين ترتيب مراحل ازدواج را طي نمي‌كنند. دختر و پسر و خانواده ها اگر با مراحل ازدواج آشنايي داشته باشند، تنش هاي كمتري را تجربه مي‌كنند. پس در ادامه براي اطلاع كامل از مراحل ازدواج در ايران با ما همراه باشيد.

1- آشنايي

اولين و اصلي‌ترين عامل ايجاد يك رابطه آشنايي دو نفر با يكديگر است. در گذشته معمولا آشنايي دو نفر براي ازدواج به صورت سنتي بوده و طرفين به واسطه بزرگترها با يكديگر آشنا مي‌شدند.

امروزه نيز اين نوع از آشنايي در خانواده‌هاي سنتي ايراني وجود دارد و چنانچه طرفين قبل از ازدواج شناخت كافي نسبت بهم پيدا كنند، مي‌توانند ازدواج خوبي داشته باشند.

نوع ديگري از آشنايي ميان دو نفر در قالب دوستي شكل مي‌گيرد و طرفين پس از گذشت مدتي از زمان دوستي‌شان متوجه مي‌شوند كه براي ازدواج با يكديگر مناسب هستند و با بزرگترهاي خود در ميان مي‌گذارند.

2- مراحل ازدواج | خواستگاري

پس از اينكه دو نفر تصميم خود را براي ازدواج مي‌گيرند، بايستي اين موضوع را با خانواده‌هاي خود مطرح كنند. رسم قديمي و زيبا به نام خواستگاري از اولين مراحل ازدواج مي‌باشد. در اين مراسم آقاي داماد به همراه خانواده خود و معمولا با در دست داشتن گل و شيريني به منزل پدر عروس خانم مي‌رود. طي اين مراسم دوخانواده با يكديگر آشنا مي‌شوند و خانواده داماده عروس را از پدر و مادرش خواستگاري مي‌كنند.

چنانچه عروس و داماد از قبل با يكديگر آشنا نباشند، مي‌توانند در اين مراسم صحبت‌هاي اوليه را با يكديگر انجام دهند. چنانچه در اين مرحله از ازدواج ، عروس خانم جواب مثبت دهد، بايستي وارد مراحل بعدي ازدواج شوند.

3- مراحل ازدواج | كمك از مشاور

يكي از كساني كه مي‌تواند به دو نفر براي شكل‌گيري يك رابطه و در نهايت ازدواج كمك كند، مشاوري باتجربه است، حتي اگر دو نفر پس از يك رابطه عاشقانه و دوستي طولاني تصميم بر ازدواج گرفته‌اند، بهتر است در جلسات مشاوره ازدواج شركت كنند.

بسياري از افراد انجام مشاوره را يك كار نمايشي مي‌دانند، مخصوصا كساني كه با آشنايي قبلي تصميم بر ازدواج گرفته‌اند مراجعه به روانشناس را ناديده مي‌گيرند. اما لازم است بدانيد كه ازدواج در زندگي امروزه پيچيده‌تر از گذشته است، چراكه الگوي زندگي مشترك تغيير كرده و سازگاري افراد كم شده است و البته كه ميزان ابتلا به بيماري‌هاي رواني نيز افزايش داشته است.

در اين ميان فقط يك مشاور با تجربه مي‌تواند به شما كمك كند كه آيا شخص مناسبي را براي ازدواج انتخاب كرده‌ايد يا خير.

4- مراحل ازدواج | شروع نامزدي

پس از اينكه دو طرف تمايل خود را براي ازدواج نشان دادند و پس از مراسم خواستگاري و شركت در جلسات مشاوره ازدواج همچنان براي اين امر مصمم هستند، معمولا با يك خطبه عقد موقت توسط بزرگترها وارد مرحله نامزدي مي‌شوند.

البته اين مورد به رسم و رسوم خانواده‌ها بستگي دارد و برخي نيازي به ازدواج موقت نمي‌بينند. در اين مرحله دو طرف مي‌توانند در طي رفت و آمدها يكديگر را بيشتر بشناسند و نسبت به خصيصه‌هاي اخلاقي هم مطلع شوند. 

5- بله برون

چنانچه دو نفر در اين مرحله نسبت به هم احساس خوبي داشته باشند، مي‌توانند با تدارك براي برگزاري مراسم بله برون، اين امر را به اقوام و آشنايان خود نيز اطلاع دهند.

معمولا در مراسم بله برون هدايايي شامل حلقه نشان، هديه‌هايي از جانب خانواده داماد براي عروس مثل يك كله قند و يك قواره پارچه در نظر گرفته مي‌شود.

در اين مراسم خانواده‌ها در مورد موضوع مهريه، تاريخ عقد و عروسي و شيربها نيز صحبت مي‌كنند.

6- مراحل ازدواج | دريافت نامه از محضر

اولين حركت براي ثبت ازدواج، انتخاب محضر مي‌باشد. در اولين مراجعه بايستي كه مدارك شناسايي عروس و داماد و يك قطعه عكس به همراه شناسنامه پدر عروس را به همراه داشته باشيد و به دفتردار محضر تحويل دهيد.

در اين مرحله دفتردار نامه‌اي شامل مهر و امضاي محضر و يك قطعه عكس از عروس و داماد را به زوجين مي‌دهد كه بايستي براي انجام آزمايش‌هاي قبل از ازدواچ به آزمايشگاه ببرند.

7- مراجعه به آزمايشگاه

معرفي نامه‌اي را كه از محضر دريافت كرده‌ايد را بايد به قسمت پذيرش آزمايشگاه تحويل دهيد تا در زمانبندي مناسب شما را براي انجام آزمايشات صدا كنند.

چند روز قبل از آزمايش از مصرف داروهاي مسكن، كدئين دار و همچنين داروي ويتامين ب كمپلكس خودداري كنيد و در روز آزمايش نيز ناشتا باشيد تا آزمايش ادرار كه همان آزمايش اعتياد است بدون مشكل باشد.

در صورتي كه داروي خاصي مصرف مي‌كنيد، مسئول آزمايشگاه و يا پزشك مربوطه را در جريان بگذاريد.

8- مراحل ازدواج | واكسن كزاز

واكسن كزار مخصوص خانم‌هايي است كه بيش از ده سال از تزريق واكسن آن‌ها مي‌گذرد. اما معمولا به همه افراد توصيه مي‌شود كه واكسن كزار را در زمان آزمايش‌هاي قبل از ازدواج را تزريق كنند.

9- آزمايش خون

آزمايش خون نيز مربوط به آقايان است. آزمايش خون در آقايان به منظور بررسي دو نوع بيماري خوني شامل هپاتيت و تالاسمي انجام مي شود.

توجه

  • در نظر داشته باشيد كه بيماي تالاسمي خود شامل دو نوع مينور و ماژور است. مينور قابل درمان است و ماژور قابل درمان نيست.
  • اگر زوجيني در خانواده و يا فاميل خود بيماري هاي ژنتيكي نيز دارند بهتر است علاوه بر انجام آزمايش‌هاي قبل از ازدواج، آزمايش ژنتيك را نيز انجام دهند.
  • ازدواج‌هاي خويشاوندي باعث افزايش بيماري‌هاي كمياب و نادر ژنتيكي مي‌شود كه توصيه مي‌شود در اين مورد نيز آزمايش‌هاي لازم را انجام دهيد.

10- مراحل ازدواج | جلسه آموزشي

پس از اتمام مراحل آزمايش يك جلسه آموزشي براي خانم‌ها و آقايان به صورت جداگانه برگزار مي‌شوند، تا با زندگي جديدي كه پيش رو دارند، بيشتر و بهتر آشنا شوند.

معمولا اين جلسه در قالب كلاس‌هاي يك ساعته برگزار مي‌شود و بايستي زوجين در آن شركت كنند، چراكه در پايان جلسه بايستي برگه مربوطه را امضا كنند. در پايان كلاس نيز يك كتابچه يا جزوه‌ و يا دي وي دي آموزشي مربوط به آموزش‌هاي قبل از ازدواج به آن‌ها داده خواهد شد.

11- نامه از آزمايشگاه

پس از اتمام آزمايش‌هاي مربوطه نتيجه آزمايش‌هاي دو نفر مشخص خواهد شد. نتيجه آزمايش‌هاي اعتياد، دريافت واكسن كزاز خانم و نتيجه آزمايش خون آقا و همينطور تأييديه شركت در جلسه آموزشي در برگه ازدواج ثبت مي‌گردد.

لازم است بدانيد كه نتيجه آزمايش‌هاي پيش از ازدواج تا يك ماه داراي اعتبار است و چنانچه در اين مدت عقد خود را ثبت نكنيد بايستي مجدد براي انجام آزمايش‌هاي مربوطه اقدام كنيد.

12- مراحل ازدواج | ثبت ازدواج

براي ثبت ازدواج بايد دوباره و البته با وقت قبلي به محضر مراجعه نماييد. نوع عقد و مدت آن، ميزان مهريه و شيربها، شروط عقد و… در اين زمان بايستي به محضر دار گفته شود.

پس از جاري شدن خطبه عقد و درج شرط و شروط ازدواج، عروس و داماد بايستي دفتر بزرگ محضر و دفترچه‌‌اي كه به آن‌ها داده مي‌شود را امضا كنند.

13- دريافت عقدنامه

معمولا در يك بازه زماني سه تا ده روزه عقدنامه رسمي آماده مي‌شود و ثبت عقد در شناسنامه عروس و داماد انجام مي‌شود و ازدواج به رسميت شناخته مي‌شود. مي‌توانيد با عقدنامه‌اي كه در اختيار داريد جهت دريافت وام ازدواج اقدام كنيد.

14- مراحل ازدواج | مراسمات عروسي

مراسمات عروسي در مناطق مختلف كشور با آداب و رسوم متفاوتي برگزار مي‌گردد، اما معمولا يك مراحل ازدواج و جشم كلي ميان اقوام مختلف مرسوم است كه به شرح موارد زير مي‌باشد:

  • جشن عقد
  • تهيه جهيزيه عروسي توسط خانواده عروس و داماد
  • جهازبرون به منظور بردن جهيزيه عروس از منزل پدري به منزل داماد
  • مراسم حنابندان به منظور خداحافظي عروس از منزل پدري
  • جشن عروسي (خريد عروسي، رزرو تالار، هماهنگي غذا و گروه موسيقي، هماهنگي آرايشگاه عروس و داماد، سفارش لباس عروس، هماهنگي عكاس و فيلمبردار، سفارش دسته گل عروس و هماهنگي گل ماشين، انتخاب كارت عروسي، دعوت مهمانان، توزيع كارت عروسي)
  • مراسم پاتختي فرداي عروسي برگزار مي‌شود كه امروزه كم رنگ شده است
  • ماه عسل يك سفر كوتاه پس از عروسي

15- شب اول ازدواج

در شب اول عروسي در واقع اولين رابطه جنسي زوجين انجام مي‌شود كه اصلي‌ترين انتظار هم در اين زمان پاره شدن پرده بكارت است. البته ممكن است اين اتفاق در شب‌هاي قبل از عروسي و يا بعد از آن انجام شود، اما بايستي كه در آرامش و بدون تنش باشد.
چند نكته وجود دارد كه بايستي زوجين در اين شب بدان توجه كنند، اول اينكه پاره شدن پرده بكارت حتما با درد و خونريزي همراه نيست، در صورتي كه اين عمل را با آرامش رواني كامل انجام دهيد بدون درد و مشكل خواهد بود.

اگر اضطراب و تنش‌هاي زيادي را براي برگزاري شب عروسي تحمل كرده‌ايد، بهتر است انجام اولين رابطه جنسي خود را به شب ديگري موكول كنيد. 

از قبل براي اين شب برنامه ريزي كنيد، تا از بارداري ناخواسته جلوگيري شود. از رايج‌ترين روش‌هاي جلوگيري از بارداري استفاده از كاندوم است. همينطور سعي كنيد نكات بهداشتي را رعايت كنيد و در نظر داشته باشيد كه ممكن است به دليل تجربه اول اين رابطه آنطور كه انتظار داريد پيش نرود. اما به مرور و با گذشت زمان، روابطتان بهبود خواهد يافت.

براي دريافت مشاوره در زمينه مراحل مختلف ازدواج مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: مراحل ازدواج در ايران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مراحل ازدواج در ايران،
موضوع:
[ ۲۴ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۴۲:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

معيارهاي اشتباه ازدواج مهم‌ترين عامل شكست در ازدواج‌ها هستند كه باعث مي‌شود دختر و پسر از همان ابتدا در جهت غلط حركت كنند. ازدواج براي همه ما تصميم بسيار مهمي است كه مي‌تواند تمام زندگي‌مان را تحت تأثير قرار دهد. به همين خاطر بايد حواس‌مان به معيارهايي كه براي انتخاب‌همسر داريم باشد. معيارهاي اشتباه و غلط ازدواج مي‌توانند زندگي مشترك شما را با مشكلات زياد يا حتي جدايي روبه‌رو كنند.

درعين‌حال معيارهاي درست زندگي شما را به سمت پيشرفت و خوشبختي پيش خواهند برد. اما اين معيارها كدام است؟ چطور بفهميم كه معيارهايمان براي ازدواج صحيح است يا خير؟ براي رسيدن به جواب اين سؤال معيارهاي نامناسب براي ازدواج را مطرح خواهيم كرد. دقت داشته باشيد كه دلايل اشتباه براي ازدواج فقط همين مطالبي كه عنوان مي‌كنيم نيست و مي‌تواند با توجه به شرايط هر رابطه متفاوت باشد، به همين جهت مشاوره ازدواج ضروري است.

براي دريافت مشاوره در زمينه معيارهاي اشتباه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: معيارهاي اشتباه ازدواج

معيارهاي اشتباه ازدواج

همانطور كه دختر و پسر بايد نسبت به ملاك‌هاي ازدواج خود توجه و دقت لازم را به خرج دهند، بايد خط كشي براي تعيين معيارهاي درست از غلط نيز داشته باشند. يكي از مهم‌ترين اين اقدامات شناسايي معيارهاي اشتباه ازدواج راست. شما با حذف معيارهاي اشتباه ازدواج تان شانس بيشتري براي كسب آرامش خواهيد داشت.

1️⃣ توجه به ظاهر زيبا

همه ما مي‌دانيم فقط توجه به ظاهر طرف مقابل در دسته معيارهاي اشتباه ازدواج است. اما به اين نكته هم توجه داشته باشيد كه ظاهر در ازدواج اهميت بسياري دارد. هميشه هم قرار نيست چهره طرف مقابل پس از مدتي براي شما عادي شود يا هيچ اهميتي نداشته باشد. موضوع اينجاست كه ظاهر نبايد اولين يا تنها معيار ازدواج باشد. وقتي به اخلاق يا شرايط خانوادگي يك نفر توجه نداشته باشيد، طبيعتاً در زندگي با او از همين نقطه دچار مشكل مي‌شويد. به همين دليل بهتر است به ظاهر در كنار موضوعات ديگر توجه كنيد. 

2️⃣ معيارهاي اشتباه ازدواج | موقعيت اجتماعي

موقعيت اجتماعي يكي ديگر از معيارهاي ازدواج است. بسياري از دختران و پسران به دنبال همسري مي‌گردند كه شرايط اجتماعي خوبي داشته باشد. آن‌ها بسياري از مواقع به دنبال اين هستند كه از اين طريق بتوانند شرايط بهتري در زندگي براي خود فراهم كنند. اما مشاوران خانواده معتقدند بهترين حالت براي ازدواج اين است كه طرفين ازنظر موقعيت اجتماعي مشابه يكديگر باشند؛ يا حداقل تفاوت كمي داشته باشند.

در اين حالت، دغدغه‌ها، زمان‌هاي آزاد، محدوديت‌ها و شرايط مالي هر دو نفر يكسان است. اما اگر شما به دنبال كسي باشيد كه شرايطش خيلي از شما بهتر است، احتمالاً در هيچ‌كدام از اين مسائل مشترك نيستيد و همين‌طور ممكن است طرف مقابل به دليل جايگاهي كه دارد شما را تحقير كند.

3️⃣ شرايط مالي

پول و شرايط مالي يكي از دغدغه‌هاي اساسي همه ما در سال‌هاي اخير است. حتي شايد عمده‌ترين دليل ازدواج نكردن جوانان هم باشد. به همين خاطر است كه وضعيت مالي خوب تبديل به يك معيار اساسي براي ازدواج شده است. همان‌طور كه در ارتباط با زيبايي ظاهر هم گفتيم اينكه شريك زندگي شما توانايي مالي خوبي داشته باشد، بسيار مهم است. اما وضعيت مالي تنها چيزي نيست كه بايد به آن توجه كنيد.

در ارتباط با وضعيت مالي همسر آينده‌تان بايد در نظر بگيريد كه آيا طرف مقابل شما خسيس است يا بيش‌ازحد افراطي خرج مي‌كند؟ آيا او در كنار شرايط مالي خوب، شما را درك مي‌كند و براي‌تان احترام قائل است. اين سؤالات و بسياري از مسائل ديگر چيزهايي هستند كه بايد به‌دقت به آن‌ها توجه كنيد.

 

4️⃣ معيارهاي اشتباه ازدواج | خوش‌گذراني و تفريح

بسياري از ما و به‌خصوص كساني كه شخصيت برونگرا دارند دلشان مي‌خواهد همسر آينده‌شان اهل تفريح و گردش باشد. اين موضوع گاهي آن‌قدر اهميت پيدا مي‌كند كه خوش‌گذراني و هم سليقه بودن در اين مسائل تبديل به معيار اصلي براي ازدواج مي‌شود. به اين نكته دقت كنيد كه تفريح اگرچه بخش مهمي از زندگي هر كسي است، اما نمي‌تواند همه زندگي باشد. زندگي به‌جز خوش‌گذراني ابعاد ديگري هم دارد و همسر شما بايد در اين ابعاد هم توانايي خوشحال كردن شما را داشته باشد.

5️⃣ عشق و علاقه بيش‌ازحد

“عشق” معيار ازدواج براي بسياري از ما است. گاهي اوقات آن‌قدر يك نفر را دوست داريم كه حاضريم براي با او بودن هر چيزي را تحمل كنيم. با همه اين‌ها احتمالاً بايد اين جمله را شنيده باشيد كه عشق براي شروع يك زندگي كافي نيست. يك زندگي مشترك در كنار اينكه به علاقه نياز دارد نيازهاي ديگري مثل توانايي اقتصادي، درك متقابل، بلوغ فكري و… نيز دارد.

6️⃣ معيارهاي اشتباه ازدواج | مشكلات زندگي

بسياري از آن‌هايي كه در زندگي مشكلاتي را تجربه كرده‌اند به دنبال كسي مي‌گردند كه مثل خودشان سختي كشيده باشد. آن‌ها تصور مي‌كنند كساني كه در زندگي خود مشكلات سخت را تجربه نكرده‌اند نمي‌توانند آن‌ها را درك كنند. با همه اين‌ها به اين موضوع دقت داشته باشيد كه وجود مشكلات سنگين در زندگي يك نفر مي‌تواند شما را هم درگير مسائل بيشتري كند. ساده‌ترين حالت در اين شرايط اين است كه طرف مقابل شما درگير بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي شده باشد و شما بايد با اين شرايط به زندگي خود ادامه بدهيد.

7️⃣ فرار از خانواده

يكي ديگر از معيارهاي اشتباه ازدواج اين است كه ازدواج مي‌كنيد تا از خانواده (خانه پدر و مادر) خود فرار كنيد. گاهي اوقات زندگي در خانواده آن‌قدر برايمان سخت است كه به دنبال راهي براي فرار از آن مي‌گرديم؛ در اين شرايط ازدواج براي بعضي‌ها تبديل به تنها راه چاره مي‌شود. اما مراقب باشيد از چاله به چاه نيفتيد.

چرا كه ممكن است آن‌قدر درگير فرار از خانه بشويم كه به هيچ‌يك از رفتارها و خصوصيات اخلاقي طرف مقابل توجهي نشان ندهيم. اين كار گاهي باعث مي‌شود در آينده دچار مشكلاتي شويد كه فرار كردن از آن‌ها ديگر به‌راحتي امكان‌پذير نيست.

8️⃣ معيارهاي اشتباه ازدواج | فرار از تنهايي

تنهايي به‌خصوص از يك سني به بعد بسيار سخت مي‌شود. به همين خاطر بعضي‌ها به دنبال راهي مي‌گردند كه اين تنهايي را با كسي پر كنند. با توجه به شرايط فرهنگي بسياري از مواقع اين راه‌حل ازدواج است. يا ممكن است به دليل تنهايي چنان وابسته طرف مقابل شويد كه احساس كنيد مي‌خواهيد با او ازدواج كنيد.

در اين شرايط كمي با خودتان فكر كنيد؛ به اين سؤال پاسخ دهيد كه آيا اصلاً آمادگي لازم براي ازدواج كردن را داريد؟ طرف مقابل شما پختگي لازم براي كنترل يك زندگي را دارد؟ آيا اگر اين‌قدر تنها نبوديد بازهم با اين شخص ازدواج مي‌كرديد؟ اگر فرار از تنهايي دليل ازدواج است، مي تواند در دسته معيارهاي اشتباه ازدواج قرار بگيرد. 

9️⃣ سن پايين براي ازدواج

معيار بعضي افراد به‌خصوص دخترخانم‌ها اين است كه در سن پايين ازدواج كنند. اين ملاك باعث مي‌شود آن‌ها به خودشان زمان لازم براي شناخت طرف مقابل را ندهند. يا حتي فرصت ارتباط با گزينه‌هاي بهتر را هم از خود مي‌گيرند. درواقع با چنين كاري شما موفقيت زندگي مشترك‌تان را به شانس و اقبال واگذار مي‌كنيد. اما تنها اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه براي ازدواج، بايد بلوغ فكري داشته باشيد و اين معمولاً در سنين پايين‌تر اتفاق نمي‌افتد.

تصحيح معيارهاي اشتباه ازدواج به كمك مشاوره

ازدواج نقطه عطفي در زندگي هركدام از ما است. يك انتخاب خوب باعث پيشرفت و يك انتخاب بد باعث مشكلات بسياري خواهد شد. پس اينكه چه كسي را براي ازدواج انتخاب مي‌كنيم موضوع بسيار مهمي است. اما چطور معيارهاي اشتباه ازدواج را شناسايي كنيم؟

بهترين پاسخ به اين سؤال اين است كه از جلسات مشاوره پيش از ازدواج استفاده كنيد. در اين جلسات ياد خواهيد گرفت كه با چه اولويت‌هايي براي آينده خود همسر انتخاب كنيد. آيا طرف مقابل واقعاً معيارهاي شما را دارد؟ و اينكه آيا معيارهاي شما اولويت درستي دارند يا خير. تحقيقات نشان مي‌دهد زوجيني كه از جلسات مشاوره پيش از ازدواج استفاده مي‌كنند معمولاً ازدواج موفق‌تري خواهند داشت. به همين خاطر بهتر است شما هم راجع به معيارهايتان براي ازدواج از يك متخصص كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه معيارهاي اشتباه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چرا اهميت دادن به ظاهر طرف مقابل براي ازدواج اشتباه است؟

اهميت دادن به ظاهر اشتباه نيست؛ بلكه در صورتي اشتباه است كه شما به‌غيراز ظاهر به چيز ديگري فكر نكنيد يا بسياري از مسائل ديگري را فداي چهره زيبا كنيد.

مهم‌ترين معيار براي يك ازدواج موفق چيست؟

چيزي به‌عنوان يك معيار تنها براي موفقيت در ازدواج وجود ندارد. بلكه همسر آينده شما بايد درمجموع بتواند هركدام از معيارهاي شما را تا حدودي برآورده كند.

منبع: معيارهاي اشتباه ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: معيارهاي اشتباه ازدواج،
موضوع:
[ ۲۴ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۳۳:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خواب كافي براي سنين مختلف متفاوت است. براي مثال كودكان در بدو تولد نياز به خواب بيشتري دارند. در واقع خواب تا حد زيادي به رشد مغزي آن‌ها كمك مي كند و از همين رو بايد بيشتر اوقات روز خود را در خواب بگذرانند. رفته رفته با تكامل يافتن مغز اين نياز كمتر مي‌شود و از 20 ساعت در روز در سنين نوزادي به 7 الي 9 ساعت در بزرگسالي تغيير مي‌كند. اما ميزان خواب در هر سني ممكن است بنا به دلايلي دچار تحولاتي شود؛ نداشتن خواب كافي موجب پرخاشگري، تغييرات خلق و خو، تحريك پذيري، پايين آمدن تمركز، افسردگي و اضطراب مي‌شود بنابراين بايد به اندازه كافي در طول شبانه روز بخوابيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خواب كافي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: خواب كافي و مفيد براي سنين مختلف چقدر است

خواب كافي

خواب كافي براي سلامتي همه افراد لازم است. همه افراد نياز به 8 ساعت خواب در روز هستند. اما مقدار خواب مورد نياز براي افراد در سنين مختلف متفاوت است. خواب مرهمي براي كسب آرامش است. بخش زيادي از تنظيمات دروني فرد به خواب خوب او بستگي دارد. و برهم ريختن خواب باعث مختل شدن عملكرد طبيعي سيستم بدن مي‌شود.

يادگيري، سلامت عمومي، سلامت جسماني، روحيه و حافظه افراد به كيفيت خواب او بستگي دارد. در اين مقاله سعي كرده ايم تا ميزان خواب كافي و چرخه خواب را توضيح دهيم. جهت كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

خواب كافي براي سنين مختلف | راهنماي ساعات خواب مورد نياز براي كودكان

براي سنين مختلف خواب كافي ساعات مختلفي دارد. انسان‌ ها در دوران كودكي بيش از هر زماني به خواب احتياج دارند؛ چرا كه بسياري از فرايند هاي رشد مغزي آن‌ ها در زمان خواب اتفاق مي‌افتد. هر چقدر سن كودك كمتر باشد، نياز او به خواب بيشتر خواهد بود. متخصصان مقدار خواب معمول براي كودكان را به شرح زير مي‌دانند.

🔻 نوزاد تازه متولد شده تا  2ماه: 12 الي 18 ساعت خواب

🔻 نوزاد 3 ماهه تا 1 ساله: 14 تا 15 ساعت خواب

🔻 كودك 1 تا 3 سال: 12 تا 14 ساعت خواب

🔻 كودك 3 تا 5 سال: 11 تا 13 ساعت خواب

🔻 كودك 5 تا 12 سال: 10 الي 11 ساعت خواب

راهنماي ساعات خواب كافي و مورد نياز براي نوجوانان

داشتن خواب كافي در دوران نوجواني نيز از اهميت بسزايي برخوردار است. چرا كه محروميت از خواب در اين سن به مشكلاتي نظير  افزايش تحريك پذيري، پرخاشگري، كند شدن فرايند رشد و بروز اختلالاتي در روند بلوغ مي‌انجامد. در نتيجه بايد در مورد ساعات خواب كافي به نوجوان آموزش‌هاي لازم را ارائه دهيد. طبق نظر كارشناسان در سنين 12 تا 18 سالگي به 8.5 الي 9 ساعت خواب احتياج دارند.

راهنماي ساعات خواب كافي و مورد نياز براي بزرگسالان

بزرگسالان در محدوده سني 18 الي 64 سال تقريبا به 7 الي 9 ساعت خواب نياز دارند. خواب كافي تا حد زيادي در روحيه بزرگسالان تاثيرگذار است. از همين رو مطالعات نشان مي‌دهد آن‌هايي كه به هر دليل دچار محروميت از خواب هستند بيشتر در معرض مشكلات سلامت روان نظير افسردگي قرار دارند.

همچنين داشتن خواب كافي براي سلامت جسماني بزرگسالان نيز مهم است. پژوهش‌هاي انجام شده در اين زمينه نشان مي‌دهند كه كم خوابي مي‌تواند زمينه بروز بيماري‌هايي نظير فشار خون و ديابت نوع 2 را فراهم كند.

راهنماي ساعات خواب مورد نياز براي افراد بالاي 64 سال

برخي افراد با نزديك شدن به دوران سالمندي از كمتر شدن ساعات خواب خبر مي‌دهند كه امري طبيعي براي اين سن محسوب مي‌شود. متخصصان به طور كلي خواب كافي براي افراد بالاي 64 سال را بين 8 الي 9 ساعت مي‌دانند. بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه بين الگوي خواب سالمندان و بزرگسالان تفاوت‌هايي وجود دارد.

تفاوت خواب سالمندان با بزرگسالان از اين جهت است كه خواب آن‌ها سبك‌تر بوده و در طول شب بارها و بارها از خواب بيدار مي‌شوند. اين منقطع بودن باعث مي‌شود كه خواب از انرژي زايي كافي برخوردار نباشد و سالمندان در طول روز بيشتر احساس خستگي و خواب آلودگي بكنند.

مضرات بلند مدت نداشتن خواب كافي

اگر خواب كافي بلند مدت نداشته باشيد؛ عواقب زيادي را تجربه خواهد كرد. اگر به طور مزمن دچار محروميت از خواب باشيد و همواره كمتر از آنچه بدنتان نياز دارد بخوابيد ممكن است با عوارض جسماني و رواني ناخوشايندي روبرو شويد كه از جمله مهم‌ ترين آن‌ ها مي‌توان به فقدان انرژي، احساس خستگي مفرط، خواب آلودگي در طول روز، افت عملكرد در جنبه‌هاي مختلف زندگي، افزايش ريسك ابتلا به چاقي، بروز تغييرات خلقي، احساسات منفي، آلزايمر، ديابت، كمبود اشتها، ضعف سيستم ايمني، عدم تصميم گيري درست، افزايش خطر تصادف، آسيب پذيري در برابر اختلالات افسردگي، افزايش تنش، تحريك پذيري، بالا رفتن ريسك ابتلا به مشكلات قلبي-عروقي و ديابت اشاره كرد. 

چطور مي‌توانيم خواب خوبي داشته باشيم؟

زماني كه تصميم به خواب كافي داريد. بايد محيط خواب را براي خود فراهم كنيد. در اين بخش مقاله راجع به نكات مهم در زمينه خوب خوابيدن صحبت كرده ايم.

🔸 از تخت خواب تنها براي خواب و رابطه جنسي استفاده كنيد.

🔸 اتاق خواب را تاريك نگه داريد.

🔸 از عصر به بعد، كافئين مصرفي را كم كنيد.

🔸 بهتر است كه اتاق خواب خنك باشد.

🔸 يك ساعت قبل از خواب به صفحه نمايش خيره نشويد.

براي خواب كافي و بهبود آن چه كنيم؟

براي داشتن خواب كافي لازم است كه برخي از نكات را مورد توجه قرار دهيد. در اين بخش مقاله نكاتي كه باعث افزايش بهبود خواب مي‌شود را توضيح داده ايم.

📌 محيط آرام بخش و راحتي ايجاد كنيد

براي داشتن خواب كافي لازم است كه محيط آرام و راحت داشته باشيد. جايي كه مي‌خوابيد اذيت كننده نباشد و هم چنين محيط پر سر و صدايي را براي استراحت انتخاب نكنيد. مصرف كافئين را به حداقل برسانيد و قبل از خواب استفاده نكنيد.

📌 برنامه و ريتم خواب مشخصي را دنبال كنيد

يكي از روش ها براي كسب خواب كافي، برنامه مشخص است. هر شب در يك ساعت منظم و مشخصي بخوابيد و بيدار شويد. زماني كه اين برنامه را ادامه دهيد؛ زمان خواب تنظيم مي‌شود و كيفيت خواب شما نيز افزايش مي‌يابد.

📌 قبل از خواب از تلفن همراه استفاده نكنيد

براي داشتن خواب كافي نبايد قبل از خواب از تلفن همراه استفاده كنيد. استفاده از وسايلي مانند گوشي موبايل، به طور كل كيفيت خواب را كاهش مي‌دهد و اثرات منفي بر آن مي‌گذارد.

📌 بي تحرك نمانيد

براي خواب كافي بايد در طول روز فعاليت داشته باشيد. هر چقدر ميزان فعاليت شما كم باشد؛ انرژي بدن تخليه نشده و خواب خوبي نخواهيد داشت. به همين جهت حتما فعاليت هاي خود را افزايش دهيد تا خواب بهتري را تجربه كنيد.

📌 ذهن آگاهي و مديتيشن داشته باشيد

يكي از روش هايي كه به خواب كافي كمك مي‌كند، ذهن آگاهي و مديتيشن است. حتما به خاطر داشته باشيد كه با تمرينات مديتيشن به مرور زمان آرامش در روح و جسم شما مي‌نشيند و همين امر باعث مي‌شود كه بدن براي دريافت خواب مناسب آماده شود.

كلام آخر

خواب كافي لازمه زندگي همه افراد است. افراد در سنين مختلف بايد ميزان كافي براي استراحت خواب داشته باشند. هوشياري، كيفيت زندگي، احساس خوب و … نيازمند خواب مناسب و كافي است. به همين دليل حتما بايد براي افزايش كيفيت زندگي، خواب مناسب داشته باشيد. براي تنظيم خواب نيز از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خواب كافي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا بي خوابي مزمن مي تواند منجر به مريض شدن بشود؟

بله، محروميت از خواب در دو بعد جسماني و رواني به انسان آسيب مي‌زند واحتمال بروز مشكلاتي نظير افسردگي، اضطراب، فشار خون و ديابت را افزايش مي‌دهد.

چرا سالمندان در طول روز بيشتر احساس خواب آلودگي مي كنند؟

زيرا خواب شب آن‌ها از عمق كافي برخوردار نيست و همچنين بيداري‌هاي مكرر منجر به اين مي‌شود كه سالمندان از خواب خود انرژي لازم را دريافت نكنند.

منبع: خواب كافي و مفيد براي سنين مختلف چقدر است


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۲۳:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خيانت عاطفي به روابط پنهاني گفته مي‌شود كه در ابتدا بدون قصد و تنها در حيطه صحبت در فضاهاي مجازي و پيامك است. بعضي از افراد تصور مي‌كنند منظور از خيانت، تنها خيانت جنسي است ولي اين تصور درستي نيست چرا كه خيانت انواع مختلفي دارد و يكي از آن‌ها كه متاسفانه در سال‌هاي اخير بسيار زياد شده است، خيانت از نوع عاطفي مي‌باشد. در اين نوع خيانت، فرد متاهل شروع به ارتباط با شخص سومي كرده و در صدد جبران كمبود محبت خود، رفع تنهايي و… بر مي‌آيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت عاطفي و احساسي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: خيانت عاطفي و احساسي

خيانت عاطفي و احساسي

در خيانت عاطفي، شخص متاهل به شخص ديگري كه از جنس مخالف خود علاقمند شده و تمايل دارد كه مرتب با او صحبت كند. البته اين خيانت صرفا به خاطر عشق ورزيدن به فردي غير از همسر صورت نمي‌گيرد. برخي افراد از روي تنهايي يا به خاطر كمبود محبت يا هر علت ديگري به همسرشان خيانت كرده و با برقراري ارتباط كلامي و احساسي با نفر سوم سعي در جبران اين خلا و كمبودهايشان دارند.

مفهوم خيانت

خيانت انواع مختلفي دارد. كه يكي از اين انواع، خيانت عاطفي و احساسي است. هنگامي كه شخصي، چه زن و چه مرد با وجود همسر اقدام به برقراري رابطه با شخص سومي مي‌كند، خيانت اتفاق مي‌افتد كه متاسفانه موجبات از بين رفتن و گسستن پيوند زناشويي را فراهم مي‌كند. اين ناهنجاري سه نوع مختلف دارد كه عبارتند از خيانت جنسي، عاطفي، جنسي_عاطفي. در ادامه مطلب به بررسي خيانت احساسي و عاطفي مي‌پردازيم.

مراحل خيانت عاطفي

خيانت عاطفي در يك روز اتفاق نمي‌افتد و به دليل برخي از شرايط و موقعيت ها به مرور زمان و به تدريج رخ مي‌دهد. و همين طور بر اساس يك سري مراحل پيش مي‌رود. در اين بخش مقاله راجع به مراحل خيانت عاطفي توضيح داده ايم. 

🟠 مرحله دوستي ساده و معمولي

اولين مرحله در خيانت عاطفي، مرحله دوستي ساده است. در اين مرحله طرف مقابل به عنوان يك دوست معمولي حضور دارد. اما با او قرار ملاقات هماهنگ نمي‌كنيد و در جريان زندگي شما نخواهد بود. 

🟢 مرحله شيفتگي

دومين مرحله از خيانت عاطفي، مرحله شيفتگي است. در اين مرحله از هم كلامي و صحبت با اين فرد لذت مي‌بريد. و بيشتر از همسر خود از او محبت و توجه دريافت مي‌كنيد. 

🟡 مرحله پنهان كاري

سومين مرحله از خيانت عاطفي، مرحله پنهان كاري است. در اين مرحله شما بدون اطلاع همسرتان، با او ملاقات خواهيد كرد. و هيچ توضيحي از حضور اين فرد به همسر خود نخواهيد داد. همين طور همش نگران اين موضوع هستيد كه نكند همسرتان متوجه حضور او در زندگي شما شود. 

🔴 مرحله وابستگي

آخرين مرحله از خيانت عاطفي كه كار از كار گذشته است، مرحله وابستگي است. در اين مرحله احساس وابسته شدن به فرد دائم در ذهن شما وجود دارد. با هر تنش و ناراحتي در خانه به او مراجعه خواهيد كرد. در واقع او را مرهم دردهاي خود مي‌دانيد. هرچقدر شدت علاقه و استحكام اين رابطه بيشتر شود؛ از همسر خود بيشتر فاصله خواهيد گرفت.

چه مسائلي باعث خيانت عاطفي و احساسي مي شوند؟

خيانت عاطفي و احساسي به دلايل مختلفي پديد مي‌آيد. و در ابتدا موضوع بسيار ساده اي به نظر مي‌رسد. اما به مرور زمان تمام زندگي شما را تحت تاثير قرار مي‌دهد. در اين بخش مقاله راجع به دلايل بروز خيانت عاطفي صحبت كرده ايم. 

🔸 كمبود محبت شديد و محبت نديدن از سوي همسر

🔸 ناراضي بودن از زندگي با همسر خود

🔸 ناديده گرفتن و بي توجهي از طرف همسر

🔸 تحقير فرد از سوي همسرش نزد ديگران

🔸 توهين‌ها و سرزنش‌هاي مداوم از جانب همسر

🔸 تكراري شدن زندگي زناشويي

🔸 تعلق خاطر به فرد ديگر

🔸 انتقام گرفتن از همسر

🔸 پشيماني از ازدواج و …

🔸 تعامل با شخص جديد لذت بخش است

🔸 احساس تنهايي دارد

علائم خيانت عاطفي و احساسي

تغيير رفتار بدون هيچ دليل مشخصي و بي توجهي و عدم استقبال از رابطه جنسي از بارزترين نشانه‌هاي خيانت عاطفي است. زن يا مردي كه با شخص سومي از نظر عاطفي ارتباط برقرار مي‌كند تمايل كمتري به صحبت و عشق ورزيدن به همسرش دارد. البته اين نشانه‌ها به معناي خيانت صد در صدي اينگونه افراد نيست و امكان دارد فردي به دليل دلخوري از همسرش اين نشانه‌ها را داشته باشد.

ضمن اينكه برخي افراد به دليل اينكه همسرشان به آن‌ها شك نكند هيچ گونه تغيير رفتاري ندارند و حتي برخوردشان هم بهتر مي‌شود. بنابراين مسئله خيانت عاطفي پيچيده است و نبايد از روي حدس و گمان به همسرتان تهمت بزنيد چرا كه روابط زناشويي‌تان را به شدت تخريب كرده و حتي باعث نابودي زندگي شما مي‌شود. به همين خاطر پس از اطمينان و صحبت با مشاور متخصص در اين حوزه، اقدامات لازم را انجام دهيد.

راهكارهايي براي پيشگيري از خيانت عاطفي

خيانت عاطفي و احساسي باعث تخريب رابطه مي‌شود. به همين دليل بايد از بروز اين نوع خيانت پيشگيري كرد. براي پيشگيري از اين خيانت عاطفي راهكارهايي وجود دارد كه به شرح زير هستند.

📌 محبت كردن به همسر

براي پيشگيري از خيانت عاطفي، به همسر خود محبت كنيد. در خيانتي مانند خيانت احساسي و عاطفي، فرد معمولا از كمبود محبت رنج مي‌برد و تنها به دنبال محبت ديدن است. بنابراين اگر محبت كردن را بياموزيد و يك محيط پر از عشق و آرامش براي همسرتان فراهم كنيد، تا حد زيادي از بروز اين ناهنجاري جلوگيري مي‌شود.

📌 انتخاب همسر مناسب

انتخاب همسر مناسب يكي از مهم ترين دلايل براي پيشگيري از خيانت عاطفي مي‌باشد. برخي از زنان و مردان هم پس از ازدواج به دنبال عشق قديمي خود مي‌روند كه براي اين مورد هر چقدر افراد به همسر خود محبت كنند، باز هم ممكن است به نتيجه‌اي نرسند. بنابراين دقت در انتخاب همسر، يكي از بهترين راهكارها براي پيشگيري از اين خيانت عاطفي مي‌باشد.

📌 درك همسر و ايجاد رابطه سالم

درست است كه خيانت به هر دليلي كار اشتباهي است ولي متاسفانه فرد مقابل و خيانت ديده هم گاها در بروز اين ناهنجاري مقصر است. برخي از زوجين با بدرفتاري‌ها و بدخلقي‌هاي هميشگي و عدم درك همسرشان در مواقع مختلف و از همه مهم ناديده گرفتن و بي توجهي مالي و عاطفي به همسرشان زمينه ساز خيانت عاطفي و حتي جنسي مي‌شوند. پس براي اينكه با اين ناهنجاري روبرو نشويد، بايد خود را اصلاح كرده و به حقوق اوليه همسرتان احترام بگذاريد.

انواع خيانت عاطفي و احساسي

خيانت عاطفي و احساسي انواع مختلفي دارد. 21 نوع از آن را در اين مقاله توضيح داده ايم.

❌ در رابطه با خيانت هاي عاطفي، رابطه اش را با پنهان كاري پيش مي‌برد. 

❌ فرد برنامه هاي خود را براي ملاقات شريك احساسي خود تغيير مي‌دهد. 

❌ با فرد جنس مخالف راجع به مسائلي صحبت مي‌كنيد كه با همسر خود نمي‌توانيد راجع به اين موضوع مكالمه داشته باشيد. 

❌ در خيانت عاطفي، فرد در حضور شريك احساسي خود از همسرش بد گويي مي‌كند. 

❌ بسيار زياد به شخص مقابل خود فكر مي‌كنيد.

❌ هميشه براي ملاقات با فرد بسيار مشتاق هستيد. 

❌ براي شريك احساسي جديد، صبح بخير و شب بخير ارسال مي‌كنيد. 

❌ شريك احساسي جديد، اولين شخصي است كه پس از بيدار شدن با او تماس برقرار مي‌كنيد. 

❌ با شريك احساسي جديد خود، راجع به رابطه جنسي و مسائل بد صحبت مي‌كنيد. 

❌ احساس مي‌كنيد كه دوستتان شما را خيلي بهتر از همسرتان درك مي‌كند. 

❌ در صورتي كه به تماس ها و پيامك هاي شما جواب ندهد، نگران مي‌شويد.

❌ بين شما و دوست جديد، مسائل پنهاني وجود دارد. 

❌ در مناسبت ها و در غير مناسبت ها براي يكديگر هديه تهيه مي‌كنيد.

❌ از همسر خود فاصله مي‌گيريد و سعي داريد كمتر با او در ارتباط باشيد. 

❌ دوست جديد خود را دائم با همسرتان مقايسه مي‌كنيد. 

❌ زمان هاي زيادي را با يكديگر سپري مي‌كنيد و در اولين زمان خالي براي او وقت مي‌گذاريد.  

❌ صميميت هايي كه با همسر خود داشتيد؛ حال با او داريد. 

❌ خارج از ساعت هاي مشخص و معمولي با يكديگر صحبت مي‌كنيد. 

❌ زماني كه در كنار شما قرار دارد؛ اجازه تمركز از شما گرفته مي‌شود. 

❌ اگر همسرتان دوست جنس مخالف داشته باشد؛ به شدت عصبي و ناراحت مي‌شويد. 

پيامك هاي خيانت عاطفي

در خيانت عاطفي هرچه پيام هاي شما با فرد مقابل محرمانه تر باشد؛ ميزان جديت اين خيانت بيشتر خواهد شد. در اين بخش مقاله راجع به پيامك هاي خيانت عاطفي توضيح داده ايم. 

🔻 از ايموجي ها براي بيان غير مستقيم خواسته ها، علايق و احساسات استفاده مي‌كنيد. 

🔻 به دليل اينكه در كنار هم قرار نگرفته ايد؛ راحت تر مي‌توانيد در رابطه با مسائل جنسي و نامناسب صحبت كنيد. 

🔻 ارسال پيامك را مجراي خصوصي و امن براي صحبت با او در نظر مي‌گيريد. 

🔻 با ارسال پيامك بدون توجه ديگران مي‌توانيد حرف هاي خود را بيان كنيد. 

برخورد با خيانت عاطفي

در برخورد با خيانت عاطفي بايد به برخي از نكات توجه كنيد. در اين بخش مقاله اين نكات را توضيح داده ايم تا در صورت مواجهه با اين نوع خيانت، برخورد مناسب داشته باشيد.

🔺 آرامش خود را حفظ كنيد.

🔺 خودتان را مقصر خيانت عاطفي همسر ندانيد.

🔺 بهبود روابط نياز به زمان دارد. به همين دليل عجله نكنيد. 

🔺 خودتان را سرزنش نكنيد. حتي اگر زمان كافي براي همسرتان نگذاشته ايد. 

🔺 در رابطه با نيازها و خواسته هاي خود با همسرتان صحبت كنيد. انتظارات و نيازها را بيان كنيد و راه حل مناسبي براي آن پيدا كنيد. 

🔺 براي برقراري ارتباط صادقانه با همسر تلاش كنيد. 

🔺 در صورت بروز مشكل، سعي كنيد اين مسائل را حل كنيد. 

🔺 در صورت اختلاف، از سرزنش و ياد آوري خيانت خودداري كنيد. 

🔺 از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. و براي روابط سالم تلاش كنيد. 

كلام آخر

در خيانت عاطفي مشكلات و مسائل مختلفي ايجاد مي‌شود. زماني كه از صحبت با يك دوست جنس مخالف لذت مي‌بريد؛ خيانت احساسي صورت گرفته است. در اين مقاله تمامي جوانب خيانت عاطفي را سنجيده ايم. در صورت مشاهده نيز از روانشناس راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت عاطفي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا در خيانت عاطفي رابطه جنسي هم صورت مي گيرد؟

خير، در اين نوع خيانت معمولا رابطه حسي و عاطفي شكل گرفته و رابطه فيزيكي مي تواند وجود نداشته باشد. اما گاه همزمان هم خيانت عاطفي و هم خيانت جنسي به طور كامل اتفاق مي‌افتد.

خيانت عاطفي بيشتر توسط مردان اتفاق مي افتد يا زنان؟

در اين خيانت نمي‌توان جنسيت خاصي را مشخص كرد. هم زنان و هم مردان ممكن است به اين خيانت دست بزنند.

منبع: خيانت عاطفي و احساسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خيانت عاطفي و احساسي،
موضوع:
[ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۱۲:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جاري حسود معمولا فردي است كه بين شما و خانواده شوهر دعوا راه مي‌اندازد. يكي از ارتباط هايي كه عروس خانم هاي تازه بايد برقرار كنند؛ ارتباط با جاري است. رابطه با جاري معمولا يا خوب است يا بد. اما با درصد بالايي اين رابطه به خوبي پيش نمي‌رود. معمولا تحت تاثير شرايط اين اختلافات متفاوت مي‌شود. نحوه برخورد خانواده همسر با جاري جديد، خريدهايي كه براي عروس تازه انجام مي‌شود و … همگي در برخورد دو جاري با يكديگر تاثير گذار است.

اگر خانواده همسر روابط خوب و تعاملات اجتماعي مثبتي با يكديگر داشته باشند، روابط بين دو جاري نيز مثبت خواهد شد. اما زماني كه روابط خانوادگي شكر آب باشد؛ روابط بين دو جاري نيز خوب نخواهد شد. به همين دليل است كه مي‌گوييم جاري حسود با مشاهده برخي از رفتارها واكنش هاي تند از خود نشان مي‌دهد. احساسات منفي نسبت به جاري با كوچكترين نشانه ها بروز مي‌كند و ساده ترين موضوعات مي‌شود دعواي بزرگ خانوادگي. در اين مقاله روش هاي برخورد با جاري حسود را توضيح داده ايم. اما براي يافتن راه حل بهتر حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه جاري حسود مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: جاري حسود | 6 روش برخورد با جاري حسود

جاري حسود كيست؟

با ورود به خانواده جديد، تمامي تمركز ها و توجه اعضاي خانه به سوي فرد جديد مي‌رود. به همين دليل زماني كه عروس جديد وارد يك خانه مي‌شود؛ تمامي اعضاي خانواده تمركز خود را براي شناخت آن فرد مي‌گذارند. حال اگر اين عروس، جاري هم داشته باشد؛ ممكن است حسادت در او ايجاد شود. جاري حسود براي جلب توجه شروع به چشم و هم چشمي مي‌كند و در تلاش خواهد بود كه بهتر از عروس جديد باشد.

در چنين مواردي فرد جديد خانواده سختي هاي زيادي را تحمل خواهد كرد كه باعث ناراحتي در زندگي او نيز خواهد شد. بهتر است كه به جاي تن دادن به بازي چشم و هم چشمي، رفتاري دوستانه داشته باشيد و روابط خود با جاري را تقويت كنيد. در اين مقاله روش هاي برخورد با جاري حسود را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

دليل حسادت جاري چيست؟

جاري حسود به دلايل مختلفي چنين رفتاري را از خود نشان مي‌دهد. براي اينكه نحوه برخورد با اين فرد را بدانيد؛ لازم است كه علت و ريشه اين موضوع را پيدا كنيد. در اين بخش مقاله علت رفتار جاري حسود را توضيح داده ايم.

🔻 رفتار اشتباه همسر و توضيح ضعف هاي جاري براي خانم.

🔻 رفتار اشتباه خانواده همسر. برخي از خانواده ها زماني كه فرد جديد وارد اعضاي خانواده آنها مي‌شود، فرد قديمي را فراموش مي‌كنند.

🔻 مشكل با همسر. عده اي از خانم ها با همسر خود روابط خوبي ندارند و دل خوشي هم از خانواده همسر ندارند. به همين دليل با جاري خود رفتار بدي دارند.

🔻 افكار كهنه و غلط. در زمان هاي قديم روابط بين جاري ها هرگز مثبت نبوده است. به همين دليل عده اي از افراد احساس مي‌كنند كه هرگز رابطه خوبي با جاري نبايد داشته باشند.

روش هاي برخورد با جاري حسود

جاري حسود آفت زندگي است. با رفتارهايي كه از خود نشان مي‌دهد معمولا روابط شما با همسر را برهم مي‌زند و حتي آرامش را از شما مي‌گيرد. به همين دليل لازم است كه روش هاي برخورد با جاري حسود را بدانيد. در اين بخش مقاله راجع به روش هاي برخورد با جاري حسود توضيح داده ايم.

🟡 مسير الگوي خود را تغيير دهيد

براي برخورد با جاري حسود لازم است كه حتما به رفتارهاي او دقت كنيد. اگر جاري داريد كه دائم مانند رفتارهاي شما رفتار مي‌كند؛ مسير خود را تغيير دهيد. او را به سمت كارهاي مثبت سوق دهيد و آرامش را نصيب خود كنيد.

🟣 به اشتباهات جاري خود فكر نكنيد | جاري حسود

براي برخورد با جاري حسود نبايد به اشتباهات او فكر كنيد. اگر جاري شما بناي زندگي اش را مانند زندگي شما ساخته است؛ بهتر است كه از جنبه هاي ديگري به او نگاه كنيد. به اين موضوع دقت كنيد كه شايد حسادت جاري به دليل كودكي دشوار، خود كم بيني و مشكلات در زندگي است. زندگي را ساده تر بگيريد و او را با قضاوت اشتباه در نظر نگيريد.

🔴 هدف خود را فراموش نكنيد

يكي از روش هاي برخورد با جاري حسود، دور نشدن از اهداف است. اگر جاري شما فردي است كه تمام مراحل زندگي خود را طبق شما پيش مي‌برد؛ ناراحت نشويد. خوشحال هم شويد كه شما الگويي براي او شده ايد و به دليل اينكه شما را موفق مي‌داند؛ مانند شما رفتار مي‌كند. به جاي توجه و حرص خوردن به كارهاي جاري حسود، بهتر است كه بر موفقيت هاي خود متمركز شويد و قدم هاي بزرگ تري برداريد.

🟤 آرامش خود را حفظ كنيد و مدارا كنيد

يكي از روش هايي كه بايد در برخورد با جاري حسود دقت كنيد؛ حفظ آرامش است. اگر بخواهيد مداوم درگير كارهاي و رفتارهاي جاري خود باشيد؛ از زندگي غافل خواهيد شد. غفلت از زندگي نيز تنش هاي زياد و البته سختي هاي فراواني را به همراه دارد. به همين دليل اهميت ندهيد، رفتارهاي او را ناديده بگيريد و با آرامش زندگي كنيد.

🟠 انرژي خود را صرف چيزهاي مثبت كنيد | جاري حسود

براي برخورد با جاري حسود نبايد انرژي صرف كنيد. اگر حسادت جاري باعث آشفتگي رواني شما شده است؛ به اعمال و رفتار او دقت نكنيد. تمركز و توجه او را صرف موفقيت هاي خود كنيد و براي زندگي بهتر تلاش كنيد. در كار خود پيشرفت كنيد و هرگز انرژي صرف رفتارهاي جاري نكنيد.

🟢 رفتار خود را بازبيني كنيد

گاهي در برخورد با جاري حسود بايد رفتارهاي خود را مورد بررسي قرار دهيد. به رفتارهايي كه با جاري خود داريد دقت كنيد. شايد به شيوه اي رفتار مي‌كنيد كه او مجبور است واكنش منفي نشان دهد. علت رفتار جاري را جويا شويد تا با جاري حسود درگير نشويد. 

كلام آخر

همانطور كه گفته شد، درگيري با جاري حسود دردسر هاي زيادي را به همراه دارد. اگر وقت و انرژي خود را صرف واكنش هاي تند جاري كنيد؛ زماني براي رسيدگي به امور زندگي خود باقي نخواهد ماند. به همين دليل بهتر است كه صبور باشيد و با كمك روانشناس، با جاري حسود برخورد كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه جاري حسود مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: جاري حسود | 6 روش برخورد با جاري حسود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۰۸:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج در سن بالا يكي از مسائلي است كه با توجه به مشكلات اقتصادي و رواج دوستي‌هاي قبل از ازدواج در جامعه گسترش پيدا كرده است. در واقع ازدواج مرحله مهمي از زندگي است كه نقش تعيين كننده‌اي در رشد و پيشرفت افراد دارد و در صورتي كه در محدوده سني مناسبي انجام گيرد بيشترين اثرگذاري را خواهد داشت و به بهداشت جسمي و رواني افراد كمك خواهد كرد. افرادي كه در سنين بالا تصميم به ازدواج مي‌گيرند معمولا از احساسات دوران جواني دور شده و انعطاف پذيري لازم را در زندگي ندارند.

 

با اين حال اين افراد از بلوغ و پختگي كافي برخوردار بوده و منطقي تصميم مي‌گيرند. با توجه به اينكه مشكلات و پيامدهاي نامطلوب ازدواج در سنين بالا معمولا بيشتر است؛ زوجين براي داشتن ازدواجي موفق لازم است از مشاوره ازدواج بهره ببرند تا بتوانند بهترين تصميم را براي زندگي خود در نظر بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج در سن بالا مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ازدواج در سن بالا

ازدواج در سن بالا

ازدواج به‌طوركلي يك پديده انتخابي است؛ به اين معنا كه هر فرد مي‌تواند انتخاب كند به‌طوركلي ازدواج بكند يا خير؛ و اگر تصميمي براي ازدواج دارد اين كار را در چه سني انجام خواهد داد. اما به‌طور ميانگين، افراد در سنين ۲۵ تا ۳۲ سالگي ازدواج مي‌كنند و بر اساس فرهنگ كشور افرادي كه در سن ۳۵ سالگي يا بالاتر ازدواج مي‌كنند، شامل گروه ازدواج در سنين بالا مي‌شوند.

دلايل ازدواج در سن بالا

دلايل مختلفي مي‌تواند باعث ازدواج در سن بالا شود كه در ادامه به برخي از مهم‌ترين آنان اشاره خواهيم كرد. آشنايي با اين دلايل و پيامدهاي ازدواج در سن بالا مي‌تواند براي هر مرد و زن شرايط مناسب‌تري فراهم كند.

🔹 نبود آمادگي لازم براي شروع يك زندگي

براي ازدواج، هر دو طرف مي‌بايست آمادگي‌ها و امكاناتي را از پيش مهيا كرده باشند كه مهم‌ترين آن‌ها داشتن درآمد ثابت است؛ اما با توجه به طولاني شدن سال‌هاي تحصيل و پس از آن دشواري‌هاي پيدا كردن شغل مناسب، معمولاً افراد اين آمادگي را در سنين بالاتري پيدا مي‌كنند و به همين ميزان براي ازدواج در سنين بالاتري آماده مي‌شوند.

🔹 مشكلات اقتصادي از دلايل ازدواج در سن بالا

مشكلات اقتصادي يكي از مهم‌ترين دلايلي است كه بر سن ازدواج تأثير مي‌گذارد. ناتواني در پيدا كردن شغل مناسب و درآمد ثابت، ناتواني در فراهم آوردن مقدمات زندگي مثل مسكن، باعث مي‌شود كه افراد توانايي ازدواج در سنين پايين‌تر را نداشته باشند.

🔹 رواج دوستي‌هاي پيش از ازدواج

درگذشته افراد با رسيدن به سن بلوغ و شكل گيري نياز عاطفي و جنسي، براي ازدواج اقدام مي‌كردند؛ اما امروزه با گسترش پيدا كردن دوستي‌هاي پيش از ازدواج، جوانان تمايل چنداني به ازدواج نشان نمي‌دهند چراكه آن‌ها مي‌توانند بدون وجود مسئوليت‌ و تعهدهاي سنگين، نيازهاي عاطفي و جنسي خود را در كنار يكديگر برطرف كنند. به همين خاطر لزوم چنداني براي تشكيل خانواده و برعهده گرفتن مسئوليت‌هاي يك زندگي نمي‌بيند.

🔹 بي‌اعتمادي از دلايل ازدواج در سن بالا 

با گسترش آمار طلاق در كشور و مشكلات زناشويي بسياري كه در سال‌هاي اخير ميان زوجين پيش آمده است، بي‌اعتمادي نسبت به ازدواج در جوانان گسترش پيداكرده است و آن‌ها نمي‌توانند ميان گزينه‌هاي موجود به يكي اعتماد كرده و زندگي خود را با او، تشكيل دهند. ترس از اعتماد به يك نفر و شروع زندگي، باعث مي‌شود كه جوانان در پي يافتن فرد مورد نظر ازدواج در سن بالا را انتخاب كنند.

🔹 پيدا كردن هويت خود

يكي از موضوعاتي كه درگذشته كمتر مطرح مي‌شد، اهميت شناخت خود و طرف مقابل براي ازدواج بود. معمولاً زندگي با يك شناخت نسبي از يكديگر شروع مي‌شد و طرفين در طول زندگي مشترك با خلقيات و خصوصيات يكديگر آشنا مي‌شدند؛ اما در سال‌هاي اخير با گسترش آگاهي‌ها و آشنايي با شيوه‌هاي مختلف زندگي، افراد دغدغه‌هاي بسياري پيداكرده‌اند و بسياري از جوانان معتقدند تا پيش از شناخت خود و آگاهي كامل از خواسته‌ها و اهدافشان نمي‌توانند فرد ديگري را در زندگي با خود همراه كنند. اين استدلال نقش پررنگي براي ازدواج در سن بالا داشته است.

🔹 باورهاي اشتباه خانواده

بسياري از مواقع ازدواج نكردن فرزندان به دليل باورهاي اشتباه يا آداب و رسوم غلطي است كه خانواده‌ها به آن پايبندند. خانواده‌ها با در نظر گرفتن ملاك‌هاي بسيار سختگيرانه براي همسر فرزندشان يا اعتقاد به ازدواج با گروه‌هاي خاص، مثل افرادي كه ازنظر قوميت با آن‌ها يكسان باشند، باعث مي‌شوند كه امكان فرد براي انتخاب همسر كاهش پيداكرده و احتمالاً براي مدت طولاني ازدواج نكند. علاوه بر اين بعضي از خانواده‌ها تمايلي به ازدواج فرزندانشان به‌ويژه فرزند آخر ندارند. آن‌ها تصور مي‌كنند كه فرزندشان بايد همواره در كنارشان زندگي كند.

مشكلات ازدواج در سن بالا

ازدواج در سن بالا مي‌تواند پيامدهاي نامطلوبي را همراه خود داشته باشد كه به برخي از اين پيامدها اشاره خواهيم كرد. روانشناسي ازدواج به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد از بسياري مشكلات در اين زمينه پيشگيري كنيد. 

⭕ كاهش احساسات

بالا رفتن سن، باعث مي‌شود كه فرد احساسات و شور و هيجان كمتري نسبت به مسائل مختلف داشته باشد. نوع نگاه افرادي كه سنشان بالاتر است نسبت به مسائل مختلف، بيشتر منطقي است. درنتيجه شايد شور و حال چنداني در زندگي اين افراد ديده نشود يا آن‌ها هرگز نتوانند بسياري از خاطرات و لحظاتي را در زندگي مشتركشان تجربه كنند كه زوج‌هاي سنين پايين‌تر تجربه مي‌كنند.

⭕ كاهش انعطاف پذيري براي ازدواج در سن بالا

زوج‌هاي جوان معمولاً قدرت سازگاري و انعطاف بالاتري دارند. اين در حالي است كه ازدواج در سن بالاتر، قدرت سازگاري و انعطاف شما را كاهش مي‌دهد. درنتيجه احتمال اين‌كه مشكلات بسياري در زندگي شما ايجاد شود و نتوانيد با نقاط ضعف و مشكلات همسرتان كنار بياييد، بيشتر است.

⭕ مشكلات بارداري

با بالا رفتن سن خانم‌ها، توانايي آن‌ها براي باردار شدن كاهش مي‌يابد. در كنار اين مسئله آقايان نيز با افزايش سن، دچار مشكلاتي در توانايي باروري مي‌شوند. بالا رفتن سن، ريسك سقط جنين يا تولد فرزندان دچار مشكلات ژنتيكي را افزايش مي‌دهد. علاوه بر اين، در صورت تولد فرزند، اختلاف سني شما با او، بيشتر خواهد بود و اين مسئله باعث مي‌شود كه ارتباط متقابل و درك كردن فرزندتان در آينده برايتان مشكل‌تر باشد و يا حتي شايد شما نتوانيد به‌راحتي با شيطنت‌ها و شلوغي‌هاي كودكتان كنار بياييد.

محاسن ازدواج در سن بالا

ازدواج در سن بالا، سراسر ايراد نيست. بلكه محاسن و نكات مثبت بسياري نيز در اين زمينه وجود دارد. افراد در سنين بالاتر، توانايي‌هاي خود و انتظاراتي كه از همسرشان دارند را بهتر مي‌شناسند و همچنين كمتر دستخوش احساسات و هيجانات عاطفي در تصميم‌گيري‌ها مي‌شوند. به همين خاطر آن‌ها معمولاً انتخاب‌هاي بهتري خواهند داشت. بلوغ فكري و عاطفي باعث مي‌شود كه بسياري از ناپختگي‌ها و رفتارهاي هيجاني در زندگي كمتر باشد و بتوان زندگي را باثبات و آرامش بيشتري مديريت كرد.

با اين حال لازم است كه تنها به مزاياي آن توجه نكنيد و معايب را نيز در نظر بگيريد. مشاوره ازدواج به شما كمك خواهد كرد تا بتوانيد پيامدهاي مطلوب و نامطلوب را در كنار يكديگر بررسي كرده و تصميمي منطقي بگيريد.

نكاتي كه خانواده بايد براي ازدواج در سن بالا رعايت كند

هنگامي‌كه سن ازدواج در يك فرد بالاتر مي‌رود، معمولاً او از جانب اطرافيان و خانواده تحت فشار قرار مي‌گيرد. البته اين فشار مي‌تواند به‌صورت اجبار خانواده براي ازدواج يا امتناع آن‌ها از ازدواج باشد. برخي خانواده‌ها نيز از كلمات يا رفتارهاي نامناسبي در قبال فرزند خود استفاده مي‌كنند.

به همين خاطر، مديريت شرايط موجود، نياز به توانايي بالايي دارد. چنانچه احساس مي‌كنيد توانايي لازم براي مديريت اين شرايط در زندگي خود را نداريد يا نمي‌توانيد درست تصميم بگيريد، بهتر است از يك مشاور در اين زمينه كمك بخواهيد. شما مي توانيد بهترين راهكارها را توسط مجرب ترين روانشناسان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو نيز دريافت نماييد.

⬅️ تسليم خواسته‌ها و اصرار والدين نشويد

تصميم براي ازدواج و انتخاب همسر دلخواه، يك تصميم‌گيري كاملاً شخصي است كه تأثير بسياري در آينده زندگي شما و احساس خوشبختي يا نارضايتي از زندگي‌تان خواهد داشت. اگر احساس مي‌كنيد كه اعضاي خانواده در اين زمينه به شما فشار مي‌آورند و مانع تصميم‌گيري منطقي در شما مي‌شوند، سعي كنيد در مقابل درخواست‌هاي آن‌ها قاطعانه بايستيد. ازدواج مسئله‌اي نيست كه آن را به دليل رضايت خانواده يا با سليقه آن‌ها انجام دهيد. مي‌توانيد راجع به شيوه‌هاي گفتمان منطقي يا پيدا كردن راه‌حلي براي اقناع آن‌ها، از يك فرد آگاه كمك بگيريد.

⬅️ اشتباه انتخاب نكنيد

بعضي از خانم‌ها با بالا رفتن سن، دچار ترس و ناراحتي مي‌شوند كه مبادا هرگز نتوانند ازدواج موفقي داشته باشند. اين مسئله معمولاً با اصرارهاي ديگران، شدت بيشتري پيدا مي‌كند. به همين خاطر ممكن است تصميم بگيرند، با اولين فردي كه به سراغشان آمد ازدواج كنند.

معمولاً به اين افراد توصيه مي‌شود كه سعي كنيد شرايط موجود را با اعتمادبه‌نفس مديريت كنيد. به خاطر داشته باشيد كه ازدواج نكردن يا دير ازدواج كردن بهتر از داشتن يك ازدواج ناموفق است. اگر فردي را به‌عنوان همسر انتخاب كرده‌ايد حتماً با انجام مشاوره‌هاي پيش از ازدواج و استفاده از تجربه مشاورين خانواده، راجع به‌تناسب ميان خودتان و او مطمئن شويد

 

⬅️ همه زندگي را ازدواج ندانيد

زندگي هر فرد ابعاد مختلفي دارد كه ازدواج و پيدا كردن شريك عاطفي صرفاً يكي از آن‌هاست. بهتر است به‌جاي اينكه تمام يا بخش زيادي از انرژي ذهني خود را درگير ازدواج كنيد، به ساير جنبه‌هاي شخصيت خود نيز توجه داشته باشيد و براي اعتلاي نفس خود تلاش كنيد. اگر احساس مي‌كنيد نمي‌توانيد اين موضوع را از ذهن خود كنار بگذاريد و يا در برنامه‌ريزي براي خود ضعف داريد، بهتر است در اين زمينه از يك فرد باتجربه كمك بگيريد.

⬅️ فرزندانتان را حمايت كنيد

بالا رفتن سن ازدواج در فرزند شما، به هر دليلي ممكن است پيش‌آمده باشد. اگرچه اين موضوع براي شما خوشايند نيست و مثل هر پدر و مادر ديگري، نگران آينده فرزندتان هستيد و دلتان مي‌خواهد سروسامان زندگي او را ببينيد، اما بهتر است تصميم‌گيري در اين زمينه را به فرزندتان بسپاريد. شما به‌عنوان والدين، وظيفه داريد كه در شرايط موجود او را حمايت كنيد و از بيان نگراني‌ها يا انجام رفتارهاي نامناسب مقابل فرزندتان خودداري نماييد.

سخن آخر

ازدواج براي رفع نيازهاي رواني و جسمي زن و مرد ضرورت دارد. هر اين نيازها به تعويق بيافتد فرد را با چالش‌هاي متعددي روبرو مي‌كند. ازدواج در سن بالا باعث مي‌شود كه زن يا مرد مدت ها نيازهاي جنسي خود را دفن كرده و يا از طريق روابط نامتعارف آن را رفع نمايند.

در كنار نيازهاي جنسي، نيازهاي عاطفي نيز به شدت اين افراد را تحت تاثير قرار مي‌دهد. بنابراين ميبينيم كه احتمال بروز اختلالات اضطرابي و افسردگي در كساني كه ازدواج نكرده‌اند بيشتر است. البته كه ازدواج در سن بالا مزايايي هم دارد كه در متن مقاله شرح داديم. اگر براي شروع زندگي مشترك و انتخاب خود دچار شك و ترديد هستيد، حتما از خدمات مشاوره روانشناسي استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج در سن بالا مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي  از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

آيا ازدواج در سن بالا، اشتباه است؟

ازدواج در سن بالا، در كنار آسيب‌ها و مشكلاتي كه به همراه دارد، نكات مثبتي نيز دارد. به نكات مثبت و منفي كه در اين زمينه مطرح است توجه كنيد و با در نظر گرفتن شرايط؛ تصميم بگيريد.

چطور مي‌توانم خانواده‌ام را راضي كنم كه براي ازدواج به من فشار نياورند؟

دلايل خود را به‌صورت منطقي براي آن‌ها بيان كنيد و بخواهيد كه در اين شرايط شما را همراهي كنند. اگر احساس مي‌كنيد كه اين راهكارها نمي‌توانند مفيد باشند، بهتر است از يك مشاور خانواده كمك بگيريد.

منبع: ازدواج در سن بالا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ازدواج در سن بالا،
موضوع:
[ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۰۲:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ناز كردن براي همسر با شيوه هاي مختلفي انجام مي‌شود. و اين امر طبيعي است كه هر خانمي علاقه دارد تا مورد توجه همسر خود باشد. براي رسيدن به اين هدف، خانم‌ها از روش‌هاي مختلفي جهت ناز كردن براي همسر استفاده مي‌كنند. خيلي به ظاهر خود توجه مي‌كنند و كارهاي مختلفي انجام مي‌دهند. اما شايد با عمل هاي زيبايي و انجام كارهاي آرايشي مختلف هم چنان باب ميل همسر نشويد. متاسفانه خانم ها تصور مي‌كنند كه با رسيدگي هاي متنوع به ظاهر خود به راحتي مي‌توانند براي همسر خود لوند باشند. اين موضوع قابل چشم پوشي نيست و واقعا تا حدودي همسر را تحت تاثير قرار مي‌دهد؛ اما كفايت نمي‌كند.

ناز كردن براي همسر علاوه بر رسيدگي هاي ظاهري؛ بايد همراه با رفتار مناسب نيز باشد. به طور كل آقايان به خانم هايي كه شامل همه ويژگي هاي مثبت است؛ علاقه بيشتري نشان مي‌دهند. به همين دليل لازم است كه رفتارهاي دلبري كردن براي همسر را آموزش ببينيد. توصيه مي‌كنم كه براي آموزش و نحوه برخورد حتما از روانشناس كمك بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه ناز كردن براي همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ناز كردن براي همسر | 10 روش ناز كردن براي همسر

ناز كردن براي همسر

دلبري كردن و ناز كردن براي همسر يكي از ويژگي هاي ذاتي هر خانمي است. اين رفتار را به عنوان يك مهارت براي در دست داشتن زندگي مشترك استفاده مي‌كنيم. اين مهارت هر مردي را مجذوب خودش مي‌كند و باعث خروج رابطه از حالت يكنواختي مي‌شود. اما عده اي از خانم ها نيز هستند كه روش هاي ناز كردن براي همسر را بلد نيستند. اين موضوع اصلا جالب نيست، مخصوصا براي تازه عروس ها!

براي كمك به خانم ها در اين مقاله روش هاي ناز كردن براي همسر را توضيح داده ايم. اين توصيه ها را جدي بگيريد و براي افزايش رضايت از زندگي استفاده كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

روش هاي ناز كردن براي همسر

ناز كردن براي همسر روش هاي مختلفي دارد. گاهي با يك لبخند ساده مي‌توانيد براي همسر خود دلبري كنيد. اما روش هاي ديگري براي اين مهارت وجود دارد كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

📌 فيلم بازي نكنيد | ناز كردن براي همسر

يكي از روش هايي كه جهت ناز كردن براي همسر الزامي است؛ فيلم بازي نكردن است. همه افراد فيلم و جدي را از هم تشخيص مي‌دهند. به همين جهت براي جلب توجه نمايشي رفتار نكنيد. زيرا رمانتيك بازي واقعي با الكي كاملا قابل تشخيص است.

📌 برخي از مواقع براي او خجالتي شويد

ناز كردن براي همسر نياز به رفتارهاي خجالتي دارد. در رابطه عاشقانه خود در برخي از مواقع براي همسر خجالتي شويد و عشق خود را بروز دهيد. اگر براي همسر خود ناز كنيد؛ او خريدار ناز شما خواهد شد. برخي از آقايان عاشق صحبت هاي بچگانه همسر خود هستند؛ در اين شرايط با اين رفتار او را تسخير خواهيد كرد.

📌 خاله زنك بازي ممنوع

ناز كردن براي همسر به منظور دقت در رفتار نيز است. مثلا آقايان از خاله زنك بازي بيزارند. اين موضوع مورد علاقه بسياري از خانم ها است؛ اما به شدت تعداد زيادي از آقايان را آزار مي‌دهد. آقايان بيشتر به خانم هايي علاقه دارند كه آزاد و رها به دور از اين رفتار ها باشد.

📌 لبخند خود را راحت و زيبا كنيد

يكي از روش هاي ناز كردن براي همسر، لبخند راحت و زيبا است. لبخند تاثيرات فوق العاده اي در ارتباط موفق دارد و صميميت ايجاد مي‌كند. زماني كه همراه لبخند زيبا به ابراز علاقه بپردازيد؛ قلب شوهر خود را بدست خواهيد آورد.

📌 در برخي از مواقع خودتان را به او بچسبانيد

ناز كردن براي همسر به چسبيدن نيز مربوط است. لازم است كه در برخي از مواقع به همسر خود بچسبيد و در مواقع مورد نياز به او دلداري بدهيد. اما حد وسط را رعايت كنيد؛ هم براي همسر دست نيافتني باشيد و هم در مواقع مورد نياز در دسترس باشيد.

📌 احترام بگذاريد | ناز كردن براي همسر

از ديگر رفتارهايي كه بايد در ناز كردن براي همسر انجام دهيد؛ احترام گذاشتن است. احترام گذاشتن به معناي رسمي بودن نيست. رفتارهاي خشك و رسمي را كنار بگذاريد و رفتارهاي توام با احترام و مهرباني را جايگزين كنيد.

📌 لمس را فراموش نكنيد

يكي از كارهايي كه مي‌توانيد در ناز كردن براي همسر انجام دهيد؛ لمس است. لمس فرصت مناسبي براي ابراز علاقه و دلبري به همسر مي‌باشد. حين رانندگي دست او را بگيريد و سرتان را بر شانه هاي او بگذاريد. يا زماني كه در حال تماشاي فيلم هستيد، خود را در آغوش او قرار دهيد.

📌 بازيگوش باشيد

ناز كردن براي همسر تنها در رفتار خانمانه نيست. گاهي لازم است كه بازيگوش باشيد و با همسر خود مانند بچه هاي شيطون رفتار كنيد. هميشه مردان خانم هاي شاد و سرزنده را دوست دارند و زماني كه شما را سرشار از شادي ببينند؛ حال خودشان نيز بهتر مي‌شود.

📌 رسيدگي به ظاهر را فراموش نكنيد

همانطور كه رفتار در ناز كردن براي همسر موثر است؛ رسيدگي به ظاهر نيز حائز اهميت است. در واقع اين دو مكمل يكديگر هستند و در كنار هم ناز‌كردن براي همسر را ارتقا مي‌دهند. از لباس هاي تميز و مرتب استفاده كنيد.

📌 از روانشناس كمك بگيريد

برخي از خانم ها روش هاي ناز كردن براي همسر را بلد نيستند. و تربيت خود چنين چيزي را آموزش نديده اند. طبيعي است كه آنها اين روش ها را سخت بدانند. به همين دليل بهترين ياري رسان براي شما، روانشناس است.

كلام آخر

ناز كردن براي همسر اصول مشخصي دارد. اين رفتار به شيوه دروني و ذاتي در همه خانم ها وجود دارد. اما عده اي نيز به دليل اينكه در زمان كودكي مادر خود را با اين رفتار ها مشاهده نكرده اند؛ بلد نيستند. به همين دليل در اين مقاله روش هاي دلبري براي همسر را توضيح داده ايم. اما اگر از اين كار ها خجالت مي‌كشيد و يا در زمينه هاي مختلفي نمي‌توانيد اين رفتار ها را داشته باشيد؛ حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ناز كردن براي همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ناز كردن براي همسر | 10 روش ناز كردن براي همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۵۷:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص خودكشي مي تواند هر دارويي در دوز بالا باشد. اما در برخي موارد دوز بالاي داروها مرگ دردناكي را رقم خواهد مي‌زند. اما چون در بيشتر مواقع فرد پشيمان شده و از مرگ نجات پيدا مي‌كند، تا مدت‌ها با عوارض ناشي از قرص خودكشي بايد دست و پنجه نرم كند. اگر به دنبال يك قرص بي درد براي خودكشي هستيد، حتما در حال تجربه رنج زيادي مي‌باشيد، خودكشي يكي از راه‌هايي كه است كه شما براي خلاصي از اين درد خبر داريد، متخصصان مي‌توانند به شما كمك‌ كنند تا ساير راه‌هاي حل مساله و كم كردن دردهايتان را بيابيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص خودكشي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: قرص خودكشي خريدم چيكار كنم

مصرف قرص خودكشي به دليل عدم رضايت از زندگي

اغلب كساني كه داراي افكار خودكشي هستند، از وضعيت، شرايط و زندگي كه دارند رضايت كافي ندارند و با سوالات مختلفي در ذهن خود درگيرند. مثلا چرا از زندگي لذت نمي‌برند و چرا نمي‌توانند آنطور كه انتظار دارند در زندگي موفق شوند.

در واقع اين دسته از افكار در ذهن فرد آنقدر زياد مي‌شود كه طاقت و تحمل او را از بين مي‌برد و افكار خودكشي ايجاد مي‌شود. افكار خودكشي نوعي از اختلالات و فشارهاي رواني است كه بايستي جدي گرفته شود و مشكل هم دقيقا اينجاست كه افراد به بيماري‌هاي رواني همانند بيماري هاي جسمي اهميت نمي‌دهند.

در واقع اگر افسردگي را مشابه بيماري سرماخوردگي براي جسم در نظر بگيريم، در صورتي كه به آن رسيدگي نشود، تبديل به بيماري‌هاي بدتري خواهد شد. سلامت روان در صورتي كه جدي گرفته نشود، مي‌تواند باعث بروز افسردگي و زمينه‌ساز ايجاد افكار خودكشي در فرد شود.

ايجاد يك فرصت دوباره براي زندگي

در واقع كساني كه به مرحله تصميم بر خودكشي مي‌رسند و به دنبال قرص خودكشي هستند، هيچ روزنه اميدي براي برگشتن به زندگي نمي‌بينند و به آخرين قدم، كه اتمام زندگي است رسيده‌اند.

اگر شما هم در مرحله‌اي هستيد كه تصميم گرفته‌ايد با خودكشي به زندگي خود پايان دهيد، به اين فكر كنيد كه آيا قبل از خودكشي هيچ كاري در زندگي نيست كه بخواهيد انجام بدهيد؟ آيا واقعا شرايط زندگي همانطور كه فكر مي‌كنيد، طاقت فرسا است؟ هيچ راهي وجود ندارد كه مشكلات خود را حل كنيد و يك فرصت دوباره براي زندگي كردن به خود بدهيد؟

فقط يكبار به اين موضوع فكر كنيد كه افكار خود كشي در نتيجه فشار رواني كه تحمل كرده‌ايد، برايتان ايجاد شده است و حتي اگر هيچ كس دركي از مشكلات شما نداشته باشد، اين خودتان هستيد كه شرايط سخت خود را درك مي‌كنيد و بايد با خودتان مهربان باشيد.

همواره به ياد داشته باشيد كه اين خودتان هستيد كه بايد پيش از هر كس ديگري به خود عشق بدهيد و خودتان را دوست داشته باشد. شما هميشه براي خودكشي وقت داريد، اما بهتر است قبل از هر اقدامي به خودتان يك فرصت تازه براي زندگي كردن بدهيد.

از بين بردن افكار خودكشي با درمان

همانطور كه قبلا هم گفتيم اين تنها شما نيستيد كه با شرايط بد زندگي مواجه شده‌ايد، بسياري از افراد نيز شرايط مشابه شما را داشته‌اند و حتي فكر خودكشي نيز به سراغ آن‌ها آمده است، اما توانسته‌اند با خودشان مهربان باشند و به خودشان يك فرصت مجدد براي زندگي كردن بدهند.

از دست دادن عزيزي در زندگي، افسردگي شديد، اعتياد به مواد مخدر و … عواملي است كه مي‌تواند فرد را در شرايط سخت روحي و رواني قرار دهد و آن را وادار به مصرف قرص خودكشي كند، چراكه در زمان تصميم بر اين اقدام، هيچ اميدي به زندگي نداشته‌اند.

بايد بدانيد كساني كه افكار خودكشي دارند، به دليل كاهش شديد سطوح انتقال دهنده‌هاي عصبي نظير سروتونين در شرايط دشوار رواني قرار مي‌گيرند كه با دريافت قرص و داروهاي افسردگي بهبود مي‌يابند.

بهتر است قبل از خودكشي و پاك كردن صورت مسئله، سعي كنيد اين افكار را از ذهن خود بيرون كنيد. بنابراين به كمك روانشناس و يا روانپزشك از دست اين افكار مزاحم خلاص شويد.

شما هستيد تا زندگي كنيد و نبايد خود را از اين فرصت محروم كنيد. با بهره‌گيري از درمان به خودتان كمك كنيد تا بتوانيد سلامت روان خود را به دست آوريد.

حتما از صفحه اينستاگرام ذهن نو و كانال تلگرامي ذهن نو ديدن نماييد.

قرص خودكشي روشي آسان براي مرگ

بهتر است قبل از هر گونه اقدامي براي خودكشي، ابتدا نگاهي به آمار داشته باشيد. بسياري از كساني كه اقدام به خودكشي مي‌كنند، با مشكلات جسمي ناشي از قرص خودكشي زنده مي‌مانند.

اغلب افراد گمان مي‌كنند كه خودكشي با قرص بسيار آسان و سريع است، در حالي كه بدترين نوع خودكشي با قرص است.

خوردن قرص خودكشي كه افراد آن‌ها را براي اتمام زندگي خود مصرف مي‌كنند، باعث مي‌شود درد بسياري را تحمل كنند و بقيه عمر خود را با زجر بگذرانند.

البته خودكشي با برخي از قرص‌ها منجر به مرگي دردناك مي‌شود. در هر صورت چنانچه به فكر خودكشي با قرص هستيد، بايد بدانيد كه هنوز چيزهاي زيادي تو دنيا هست كه شما نمي‌دانيد و ممكنه ديد شما را به زندگي به طور كامل تغيير دهند.

خودكشي با قرص برنج

قرص برنج در واقع با هدف پيشگيري از آفت زدن برنج توليد و به فروش مي‌رسد. با اينكه فروش اين سم غيرقانوني است، اما به راحتي در عطاري‎هايي كه نسبت به جان ديگران بي تفاوت هستند، يافت مي‌شود.

بسياري از آدم‌ها با افكار خود آسيب زننده و خودكشي، تصميم بر خوردن قرص برنج مي‌گيرند كه از خطرناك‌ترين و مرگ‌آورترين قرص‌ها و سم‌ها است. به دليل تهيه اين سم به عنوان قرص خودكشي ، محدوديت هاي زيادي در فروش آن است.

مرگ با قرص برنج بر خلاف تصور همه، اصلا سريع و بدون درد نيست و فرد پس از مصرف آن درد بسياري را تا مرگ بايد تحمل كند. مرگ تدريجي و كند بر اثر مصرف قرص برنج به اين دليل است كه تاثيري بر روي سيستم عصبي مركزي نمي‌گذارد و فرد بيهوش نمي‌شود.

قرص برنج از طريق سيستم گوارش جذب مي‌شود و موجب توليد گاز فسين مي‌گردد، سپس به سيستم تنفسي و ساير اندام هاي حياتي آسيب شديدي وارد مي‌كند. بنابراين فرد پس از مصرف قرص برنج هوشيار است. اما به دليل عملكرد منفي اين قرص بر سيستم تنفسي، او آرام آرام احساس خفگي مي‌كند. ممكن است اين فرآيند حتي تا چهار ساعت نيز طول بكشد. 

پشيماني پس از مصرف قرص خودكشي

مطابق آمار تقريبا مي‌توان با قطعيت گفت كه تمامي افرادي كه اقدام به مصرف قرص خودكشي مي‌كنند، بلافاصله پس از اينكار پشيمان مي‌شوند. در برخي موارد فردي كه پس از مصرف قرص خودكشي پشيمان مي‌شود، مي‌تواند با اورژانش تماس بگيرد و قبل از اينكه دارو وارد خون او شود، بتواند خود را نجات دهد.

اما كساني كه براي خودكشي قرص برنج را انتخاب مي‌كنند، پشيماني برايشان فايده‌اي نخواهد داشت. مسموميت با قرص برنج حتما به مرگ ختم مي‌شود. بنابراين قبل از خودكشي به عواقب آن فكر كنيد و بدانيد كه زندگي و وجود شما با ارزش است و نبايد مرگ سخت و زجر آوري را براي خود انتخاب كنيد، چراكه شما لايق زجر كشيدن نيستيد.

سخن آخر

اگر به دليل قرار گرفتن در شرايط سخت و دشوار زندگي تصميم به خريد قرص خودكشي گرفته‌ايد، بهتر است بدانيد شما هميشه براي خودكشي وقت داريد و بهتر است قبل از هر اقدامي ابتدا يك فرصت به خودتان بدهيد.

ضرري ندارد به يك متخصص مراجعه كنيد و راجب شرايط‌تان و درمان آن با او صحبت كنيد. چراكه ممكن است آنقدر هم كه شما فكر مي‌كنيد شرايط بد نباشد و حتي كوچك‌ترين اميد شما را به زندگي برگرداند. 

اگر مي‌خواهيد در لحظه احساسات خود را با يك روانشناس در ميان بگذاريد، مي‌توانيد از مشاوره تلفني ذهن نو استفاده كنيد و با مجرب‌ترين روانشناسان احساسات خود را در ميان بگذاريد.

براي دريافت مشاوره افسردگي در زمينه قرص خودكشي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: قرص خودكشي خريدم چيكار كنم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۵۱:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قصد خودشكي دارم ! اين جمله اي است كه اگر شنيديد نبايد بي تفاوت از كنار آن رد بشويد. نحوه برخورد با كسي كه قصد خودكشي دارد ، حقيقتا بر روي تصميم او تاثير مي‌گذارد. در اين شرايط ممكن است دستپاچه شويد و واكنش‌هاي هيجاني نامناسبي را از خود بروز دهيد. سرزنش كردن يا بحث و جدل بر سر اين موضوع كه بايد به زندگي ادامه داد، نمونه هايي از برخوردهاي غلط هستند. همچنين برخي آدم‌ها هم هستند كه موضوع خودكشي را چندان جدي نمي‌گيرند كه اين مسئله نيز شانس نجات دادن بيمار در معرض خطر را كاهش مي‌دهد. در ادامه به راهكارهايي براي مداخله در بحران خودكشي اشاره كرده ايم. 

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با كسي كه قصد خودكشي دارد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره افسردگي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: قصد خودكشي دارم ! 

نحوه تشخيص قصد خودكشي در ديگران

متخصصان بر اين باورند كه خودكشي پديده‌اي قابل پيشگيري است، زيرا اكثر آن‌هايي كه درگير افكار مرتبط با مرگ هستند از مدت‌ها قبل به اين موضوع فكر كرده و به نوعي براي خودكشي برنامه ريزي مي‌كنند. اين افراد كه اكثرا مبتلا به اختلالات روانشناختي نظير افسردگي اساسي هستند، هنگام فكر كردن جدي به مرگ علائم رفتاري خاصي را از خود نشان مي‌دهند كه به كمك آن‌ها مي‌توان به قصد خودكشي شان پي برد. از جمله اين علائم بايد به موارد زير اشاره كرد.

 

1- حرف زدن در مورد مرگ

بسياري از كساني كه قصد خودكشي دارند از مدت‌ها قبل در حرف‌هاي خود به طور مستقيم يا ضمني به اين موضوع اشاره مي‌كنند. براي مثال ممكن است بگويند “در اين شرايط آرزوي مرگ مي‌كنم” يا ” اگر اوضاع بدتر شود خودم را مي‌كشم” يا “اي كاش هرگز به دنيا نمي‌آمدم”.

2- قصد خودكشي و بروز رفتارهاي خود آسيب رسان

كساني كه قصد خودكشي دارند كمتر مراقب خود هستند. از همين رو بيش از ديگران خود را درگير رفتارهايي مي‌كنند كه به طور بالقوه تهديدهاي جاني دارند. از جمله اين رفتارها مي‌توان رانندگي پرخطر، افزايش مصرف مواد مخدر و نوشيدن افراطي الكل را مثال زد. در واقع افراد از طريق اين رفتارها به طور غيرمستقيم به اطرافيانشان مي‌گويند كه براي جان خود ارزش چنداني قائل نيستند.

3- بروز تغييراتي در ظاهر يا شخصيت فرد

كسي كه تصميم دارد به زندگي خود پايان دهد، اغلب به گونه‌اي رفتار مي‌كند كه ديگران حس مي‌كنند او تغيير كرده و ديگر همانند گذشته نيست. براي مثال كسي كه تا ديروز براي تيپ و ظاهر خود اهميت زيادي قائل مي‌شده ممكن است ديگر اهميت چنداني به نوع پوشش و آراستگي خود ندهد. اين بي تفاوتي مي‌تواند زنگ خطري براي اطرافيان باشد.

4- قصد خودكشي و مقدمه چيني براي مرگ!

آن‌هايي كه قصد خودكشي دارند معمولا از قبل مقدمات اين موضوع را فراهم مي‌كنند. براي مثال اغلب تلاش‌هايي براي سر و سامان دادن به زندگي خود انجام مي دهند. در همين راستا ممكن است تلاش كنند بدهي‌هايشان را تسويه نمايند، به نوعي با ديگران خداحافظي مي‌كنند، وصيت نامه تنظيم نمايند و وسايلي نظير تفنگ يا قرص‌هاي اضافي براي خودكشي تهيه كنند.

5- آرامش ناگهاني در اوج افسردگي!

يكي از علائم بسيار هشداردهنده در مورد خودكشي آرامش ناگهاني در بيماران مبتلا به افسردگي شديد است. اين آرامش ممكن است از جانب اطرافيان يا حتي متخصصين به عنوان نشانه‌اي از بهبودي تلقي شود. اين در حالي است كه بيمار به خودكشي به عنوان راه حلي براي اتمام رنج‌هاي خود نگاه مي‌كند و همين مسئله باعث مي‌شود كه كمي آرام بگيرد. از همين رو در اين شرايط بايد نسبت به تغييرات ناگهاني خلق هوشيار باشيد. 

نحوه برخورد با  كسي كه قصد خودكشي دارد

اكثر آدم‌ها از اينكه بفهمند يكي از عزيزانشان به خودكشي فكر مي‌كند، بسيار برآشفته مي‌شوند و واكنش‌هاي غيرمنطقي يا هيجاني از خود نشان مي‌دهند. روانشناسان براي مداخله صحيح در بحران خودكشي يكسري آموزش‌ها را به خانواده ها ارائه مي‌دهند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها بايد به موارد زير اشاره كرد.

1- اجازه دهيد آزادانه افكار و احساساتش را با شما در ميان بگذارد

اگر كسي در مورد تمايل به مرگ و خودكشي با شما صحبت كرد، سريعا واكنش منفي نشان ندهيد و او را سرزنش نكنيد. ابتدايي‌ترين اقدام در برخورد با كسي كه قصد خودكشي دارد اين است كه بدون قضاوتگري اجازه دهيد آزادانه افكار و احساساتش را با شما در ميان بگذارد. در بسياري از مواقع حرف زدن در مورد احساسات منفي تا حد زيادي از شدت آن‌ها كم مي‌كند.

2- براي احساسات كسي كه قصد خودكشي دارد، ارزش قائل شويد

هنگامي كه يكي از عزيزان‌تان در مورد تمايل به خودكشي با شما صحبت مي‌كند با ساده انگاري به احساسات و دلايل او نگاه نكنيد. در عوض سعي كنيد موضعي بي طرف داشته باشيد و به او نشان دهيد براي حرف‌هايش ارزش قائل هستيد. در نظر داشته باشيد كه همدلي با بيمار منجر به تقويت افكار خودكشي نمي‌شود، در نتيجه بدون تاييد اين كار مي‌توانيد با او همدلي نموده و اجازه دهيد ارتباط عميق‌تري با شما برقرار كند.

3- او را تشويق كنيد تا از حمايت اطرافيان استفاده كند

ممكن است كسي كه قصد خودكشي دارد، رابطه نزديكي با شما نداشته باشد و نتواند به راحتي افكار و احساساتش را با شما در ميان بگذارد در اين شرايط او را تشويق كنيد تا با يكي از اعضاي خانواده يا هركسي كه با او احساس صميميت مي‌كند صحبت نمايد.

4- كسي كه قصد خودكشي دارد را تشويق كنيد تا به متخصص مراجعه نمايد

كساني كه قصد خودكشي دارند، در اكثر موارد از يك مشكل روانشناختي رنج مي‌برند. افسردگي، درگيري با سوءمصرف مواد، اختلالات اضطرابي، افسردگي دو قطبي و اختلالات شخصيتي نظير شخصيت مرزي از جمله اين مشكلات هستند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه درمان‌هاي لازم براي بهبود علائم اين اختلالات در اختيار بيمار قرار بگيرند.

در نتيجه اگر مي‌بينيد شخصي به خودكشي فكر مي‌كند به جاي اينكه تلاش نماييد، به تنهايي او را نجات دهيد تشويقش كنيد تا از يك متخصص نظير روانشناس يا روانپزشك در اين زمينه كمك بگيرد.

5- مستقيما با اورژانس اجتماعي يا متخصصين سلامت روان تماس بگيريد

اگر در يك وضعيت اورژانسي هستيد و كسي كه قصد خودكشي دارد، در حال تهديد به خودكشي يا اقداماتي در اين زمينه است، پيش از هرچيز خونسردي خود را حفظ كرده و با اورژانس اجتماعي يا يك متخصص در حوزه سلامت روان تماس بگيريد.

باورهاي غلط درباره قصد خودكشي

خيلي از اطرافيان نسبت به تهديدها و نشانه ها بي تفاوت هستند. چرا كه ان ها در مورد خودكشي فرضيه هاي اشتباهي دارند. در ادامه به برخي از آن ها اشاره كرده ايم.

⭕ اگر كسي قصد خودكشي داشته باشد هيچ چيز و هيچ كس نمي تواند نظرش را عوض كند

حقيقت: افكار و قصد خودكشي ثابت نيستند و در طول زمان و شرايط احساسي مختلف تغيير مي كنند. با حمايت و پشتيباني مي تواند نظر اين افراد را تغيير داد.

⭕ كسي كه درباره خودكشي حرف مي زند اين كار را عملي نمي كند

حقيقت: بيشتر كساني كه اقدام به خودكشي مي كنند، قبل از اين كار حداقل به يك نفر در اين باره گفته اند.

⭕ آدمي كه قصد خودكشي دارد ضعيف هست

حقيقت: در بيشتر موارد اين اقدام به دليل عدم تشخيص يك اختلال رواني است.

⭕ كسي كه مي گويد قصد خودكشي دارد و اين كار را انجام مي دهد دنبال جلب توجه است

حقيقت: خودكشي پاسخي به رنج ها و دردهاي عميقي است كه فرد تجربه مي كند.

سخن آخر

كسي كه قصد خودكشي دارد به راحتي اين تصميم را نگرفته و به راحتي آن را اجرا نمي‌كند. اين يك رفتار پيچيده است كه به عوامل متعددي بستگي دارد. پس بايد نسبت به عوامل خطري كه قصد خودكشي را تشديد مي‌كند آگاه باشيد. پس با توجه به مطالبي كه در بالا ذكر شد، در صورت بروز هر نوع نشانه شرط احتياط را رعايت كرده و از خدمات مشاوره براي جلوگيري از يك فقدان كمك بگيريد. متخصصان مجموعه ذهن نو اين خدمات را به صورت تلفني، حضوري و آنلاين به شما ارائه مي‌دهند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه وقتي ميگوييد قصد خودكشي دارم مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره افسردگي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

چرا كساني كه شيشه مصرف مي كنند قصد خودكشي بالاتري دارند؟

شيشه نوعي ماده محرك توهم زا است. كساني كه تحت تاثير اين ماده هستند ارتباطشان با دنياي واقعي قطع مي‌شود. از همين رو ممكن است چيزهايي ببينند يا بشنوند و تحت تاثير همان‌ها عمل كنند. براي مثال برخي از مصرف كننده‌هاي شيشه دچار توهم‌هاي شنيداري مي‌شوند كه به آن‌ها دستور مي‌دهند خود را بكشند. در نتيجه ممكن است فرد واقعا دست به اين كار بزند. همچنين كنار گذاشتن شيشه با ايجاد افسردگي شديد مي‌تواند در ايجاد افكار مرتبط با مرگ و خودكشي در ارتباط باشد.

منبع: قصد خودكشي دارم !


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قصد خودكشي دارم !،
موضوع:
[ ۲۲ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۴۷:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نگراني از تكرار خيانت و ترس از ضربه عاطفي مجدد به طور طبيعي براي هر مرد يا زني كه مورد بي‌وفايي قرار گرفته، پيش مي‌آيد. خيانت زن يا مرد باعث از بين رفتن اعتماد و اطمينان در زندگي مشترك مي‌شود. بدست آوردن اعتماد از دست رفته بعد از خيانت، كار سختي است و نيازمند زمان و اثبات طرف مقابل مي‌باشد. يكي از مواردي كه باعث مي‌شود اعتماد از دست رفته ترميم نشود، افكار تكرار خيانت است.

فكر كردن به تكرار خيانت زن و يا مرد از سوي كسي كه در حقش خيانت شده، در واقع مانعي براي بخشش واقعي طرف مقابل و همينطور شروع يك زندگي جديد، با اعتماد تازه مي‌باشد. تكرار خيانت پس از خيانت اول به دلايل مختلفي صورت مي‌گيرد كه در ادامه به آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه تكرار خيانت مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تكرار خيانت زن يا مرد

ترس از تكرار خيانت

درد و رنج كسي كه خيانت ديده به حدي است كه هر اقدامي براي جلوگيري از تكرار خيانت مي‌كند. به مرور زمان اين ترس ممكن است تبديل به يك وسواس شود. فرد دائم در اين باره فكر مي‌كند. به دنبال نشانه ها مي‌گردد. بي قرار و آشفته مي‌شود. تمامي اين واكنش‌ها ريشه در ترس او از تكرار خيانت دارد. زوج هايي كه بعد از اين مساله از مشاوره و خدمات درماني استفاده كرده‌اند، توانسته اند اعتماد ها را بازسازي كنند. اين دست زوج‌ها نسبت به راهكارهاي جلوگيري از تكرار خيانت آگاهانه عمل مي‌كنند.

دلايل تكرار خيانت زن يا شوهر

يكي از ترس‌هايي كه در زندگي مشتركي كه در آن خيانت رخ داده، ترس از تكرار خيانت مي‌باشد. البته براساس آمار نيز احتمال خيانت در رابطه‌هايي كه يكبار خيانت در آن‌ها اتفاق افتاده، سه برابر بيشتر از رابطه‌هايي است كه در آن‌ها هرگز خيانت رخ نداده است.

بنابراين در روابطي كه يكي از طرفين خيانت كرده، فردي كه در حق او خيانت شده درصورتي كه به ادامه زندگي با همسر خيانتكار خود راضي باشد، ممكن است مدام با افكار عذاب دهنده‌اي از تكرار خيانت همسر زندگي كند، در واقع اعتماد از بين رفته است. 

به طور كلي تمامي افراد پس از خيانت اول، مجدد اين كار را انجام نمي‌دهند، اما طبق آمار تجربه خيانت عامل موثري براي تكرار آن است.

خيانت اول ممكن است با دلايل مختلي و به عنوان يك اشتباه توجيه شود، اما داراي تاثيراتي بر روحيه فرد است كه باعث ايجاد هيجان يا اشتياق او براي تكرار خيانت مي‌شود.

شور و اشتياق براي خيانت، ممكن است اين عمل را به يك رفتار تكراري براي فرد تبديل كند. اشتياق به خيانت و تكرار آن داراي دلايل مختلفي است كه در ادامه به آن‌ها اشاره كرده‌ايم. 

⭕ هوسبازي

وقتي پاي رابطه جنسي وسط باشد، بسياري از افراد به دليل هوسبازي به خيانت فكر مي‌كنند. افراد سالم و هوسباز و يا افرادي كه الكل، مواد روانگردان و … استفاده مي‌كنند، معمولا در هر فرصتي كه پيش مي‌آيد بدون اينكه به عاقبت كار فكر كنند؛ به همسرشان خيانت جنسي مي‌كنند.

لازم است اشاره كنيم كه هوسبازي به تنهايي حتي مي‌تواند نشانه و علائم يك بيماري رواني نيز باشد. 

⭕ بهانه‌اي جهت پايان دادن به رابطه

بسياري از افراد از زندگي زناشويي خود راضي نيستند و از طرفي نمي‌توانند به راحتي با همسر خود صحبت كنند و رابطه خود را خاتمه دهند. اين دسته از افراد معمولا براي پيدا كردن يك بهانه براي اتمام رابطه با همسرشان، اقدام به خيانت مي‌كنند.

در واقع فردي كه به اين دليل خيانت مي‌كند، تمايل دارد همسرش با اطلاع از اين موضوع او را رها و ترك كند. البته اين دسته از افراد با خيانت كردن نيز شجاعت ترك يك رابطه را بدست مي‌آورند.

⭕ انتقام خيانت همسر

دسته‌اي از افراد نيز از خيانت كردن براي انتقام گرفتن از همسر خيانت كار خود استفاده مي‌كنند. 

⭕ عدم اعتقاد به تك همسري

در ميان انسان‌ها از تمامي فرهنگ‌ها، هستند كساني كه به تك همسري اعتقادي ندارند. اين دسته از افراد تمايل به برقراري رابطه عاطفي با چندين نفر دارند و در صورتي كه فقط يك همسر داشته باشند، دچار اختلال فومو مي‌شوند. اين اختلال به معناي اين است كه فرد ترس از دست دادن تنها همسر خود را دارد.

كساني كه عقيده‌اي به تك همسري ندارند، بيشتر از ديگر افراد خيانت مي‌كنند.

⭕ حل نشدن مشكلات زوجين

خيلي اوقات مرد يا زن نمي‌تواند مشكلات خود را با همسرش در ميان بگذارد. از اين رو خيانت شكل مي‌گيرد. مادامي كه اين مشكلات بين زن و مرد وجود داشته باشد و راهي براي بازگو كردن و حل آن‌ها نباشد، تكرار خيانت محتمل است. فرد به جاي استفاده از يك راهكار موثر، به سراغ اعتياد، قمار و يا خيانت مي‌رود. چنين فردي مهارت كافي براي حل مسائل را نياموخته. در نتيجه چه در اين ازدواج و چه در ارتباط با كسان ديگر دائم با مشكلاتي مشابه مواجه خواهد شد. پس با مراجعه به مراكز روانشناسي مي‌توانيد علت اين مساله را براي خود روشن كرده و در جهت رفع آن اقدامات كارآمد بكنيد.

عوامل تقويت كننده احتمال تكرار خيانت

بعد از اولين خيانت همسر، تصميم‌گيري براي شخصي كه مورد خيانت واقع شده است، بسيار سخت مي‌باشد. برخي پس از اولين خيانت تصميم به جدايي و طلاق مي‌گيرند، اما برخي تصميم مي‌گيرند با همسرشان بمانند.

تصميم بر ماندن با همسر خيانتكار مي‌تواند بسيار سخت باشد، چراكه اعتمادي كه ميان زوجين بوده از دست رفته است و از طرفي افكار تكرار خيانت نيز به اين بي‌اعتمادي اضافه شده‌اند.

زن يا مرد خيانتكار معمولا سعي مي‌كند از همسرش دلجويي كند و اعتماد از بين رفته را بازسازي نمايد. معمولا در چنين شرايطي زوجين از دلايل خيانت غافل مي‌شوند. لازم است اشاره كنيم كه اگر دلايل خيانت مشخص نشود و برطرف نگردد، احتمال تكرار خيانت قطعا بيشتر است.

بنابراين توصيه روانشناسان اين است كه اگر حتي پس از خيانت اول همسر خود را بخشيديد، سعي كنيد علت خيانت همسرتان را بدانيد و رابطه زناشويي خود را كنترل شده‌تر پيش ببريد. ريشه يابي دلايل خيانت سخت است كه مي‌توانيد از مشاوره افراد متخصص كمك بگيريد.

تكرار خيانت به دليل عدم حل مشكلات روابط زناشويي

مشكلات در زندگي مشترك و رابطه زناشويي اصلي‌ترين دليل خيانت به همسر شناخته شده است. در صورتي كه بعد از اولين خيانت نيز مشكلات زناشويي ميان زوجين برطرف نشود، احتمال تكرار خيانت وجود دارد.

بهتر است زوجيني كه در زندگي خود دچار مشكلات زناشويي هستند، از مشاوره زناشويي افراد متخصص كمك بگيرند، تا ضمن بهبود روابط خود از تكرار خيانت نيز جلوگيري نمايند.

پنهان كردن دلايل خيانت

بسياري از افراد بعد از خيانت دليل اينكار را از همسر خود پنهان مي‌كنند. ممكن است طرف مقابل با وجود نداستن دلايل خيانت، تصميم بگيرد با همسرش بماند؛ اما تا دلايل واقعي آشكار و حل نشود، همچنان احتمال تكرار خيانت وجود دارد.

تكرار خيانت به دليل انكار شخصيت واقعي توسط خود يا همسر

از ديگر دلايل تكرار خيانت، مي‌توان به انكار شخصيت واقعي همسر اشاره كرد. وقتي فردي دست به اولين خيانت بر عليه همسرش مي‌زند، طبيعي است كه احساس گناه و پشيماني داشته باشد. در چنين مواقعي اگر همسر فرد خيانتكار و يا اطرافيانش سعي كنند او را توجيه كنند، فرد از شخصيت واقعي خودش دور مي‌شود و در واقع احتمال تكرار خيانت نيز وجود دارد.

انكار واقعيت و توجيه خيانت فقط ظاهر مسائل را حل مي‌كند، در حالي كه ذات فرد همان است و احتمال دارد مجدد به همسرش خيانت كند.

نبود علاقه بين زوجين

در بسياري از موارد نيز دليل خيانت به همسر، نبود علاقه ميان زوجين است. عده‌اي بر اين تصور هستند كه به عنوان يك همسر وظايف خود را به درستي انجام مي‌دهند، در حالي كه انجام وظايف صرفا به معني عشق و عاطفه نيست.

كساني كه از سوي همسر خود عشق و علاقه كافي دريافت نمي‌كنند، براي جبران خلاهاي عاطفي خود، دست به خيانت مي‌زنند و اگر اين شرايط پابرجا باشد، احتمال تكرار خيانت نيز وجود دارد.

براي جلوگيري از تكرار خيانت همسر چه بايد كرد؟

طبق توضيحاتي كه ارائه كرديم، تا زماني كه زوجين دلايل اصلي خيانت اول را به درستي بررسي نكنند، احتمال تكرار خيانت وجود خواهد داشت.

توصيه‌اي كه به زوج‌ها مي‌شود، اين است پس از خيانت اول شتابزده عمل نكنند. بهتر است براي ريشه‌يابي دليل انجام خيانت به مشاور مراجعه كنند و به كمك افراد متخصص سعي كنند ضمن شناسايي دلايل خيانت، نسبت به برطرف كردن آن ها نيز اقدام كنند.

لازم است اشاره كنيم كه اصلاح زندگي زناشويي پس از خيانت اول، حتي پس از مراجعه به روانشناس نيز كاري سخت خواهد بود و بهتر است براي طي آن عشق و حوصله به خرج دهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تكرار خيانت مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تكرار خيانت زن يا مرد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تكرار خيانت زن يا مرد،
موضوع:
[ ۲۲ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۴۳:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی