مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد در قم مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم. براي انتخاب بهتر مشاوره ترك اعتياد دريافت كنيد.

 

 

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

منبع:

كمپ ترك اعتياد در قم

 آدرس بهترين كمپ ترك قم

 

 

 

 

 

 

آدرس كمپ ترك اعتياد در قم

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد در قم مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- مركز ترك اعتياد مهر – قم، خيابان آذر، بعد از ايزدي، نبش كوچه 46

2- كمپ ترك اعتياد ايران – قم، خيابان امام، روبروي 20 متري شهيد بهشتي

تماس با مشاور

3- مركز ترك اعتياد مهراد – قم، 20 متري شهيد بهشتي، روبروي 10 متري اميرالمؤمنين(ع)

4- ترك اعتياد بهزيستي معتادان قم – قم، 20 متري شهيد بهشتي

5- مركز ترك اعتياد صبا – قم، خيابان امام، جنب فروشگاه جانبازان

6- ترك اعتياد اميد – 45 قم، متري صدوق، نبش 30 متري قائم

7- مركز ترك اعتياد رجا – قم، خيابان شاه ابراهيم، روبروي بيمارستان الزهرا (س)

8- مركز ترك اعتياد پويان – قم، ميدان سعيدي

 

آدرس كمپ ترك اعتياد در قم | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد. 

درمان اعتياد به مواد مخدر ترك اعتياد به مواد محرك ترك اعتياد به مواد توهم زا
ترك ترياك ترك كوكائين ترك ال اس دي
ترك شيره ترك شيشه ترك ماري جوانا
ترك ترامادول ترك كراك ترك حشيش
ترك هروئين    
ترك متادون    
ترك ب 2    
     

آدرس كمپ ترك اعتياد در قم | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

 

قبل از مراجعه به كمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ عجله نكنيد. علائم و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ساير انواع مواد اعتياد آور انواع  مواد مخدر انواع مواد محرك انواع مواد توهم زا
ناس مصرف ترياك كوكائين ال اس دي
دستمال اعتياد به شيره علائم اعتياد به شيشه ماري جوانا
دراگون قرص ترامادول اعتياد به كراك اعتياد به حشيش
قات اعتياد به هروئين   قرص اكس
اعتياد به الكل اعتياد به متادون    
مصرف سيگار ب 2 يا بوپرنورفين    
       

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ اعتياد استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند. توصيه مي كنيم حتما براي كسب اطلاعات مقاله اعتياد چيست را مطالعه كنيد. در جدول زير نيز مي توانيد با انواع تست اعتياد آشنا شويد.

تست شيشه تست ماري جوانا تست شيره تست اعتياد به كوكائين
تست هروئين تست متادون تست مورفين تست اعتياد به كراك
تست ترياك تست حشيش تست اعتياد به ب2  

سوالات متداول

– آيا براي ترك شيره حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

كمپ ترك اعتياد در قم

 آدرس بهترين كمپ ترك قم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كمپ ترك اعتياد در قم،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۵:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

 

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد در اهواز مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم. براي انتخاب بهتر مشاوره ترك اعتياد دريافت كنيد.

 

 

 

 

 

منبع:

كمپ ترك اعتياد در اهواز

 آدرس بهترين كمپ خوزستان

 

آدرس كمپ ترك اعتياد در اهواز

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد در اهواز مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- مركز ترك اعتياد بهاران – اهواز، خيابان ادري، نرسيده به پاساژ قيصريه، مجتمع پزشكي بهاران

2- مركز ترك اعتياد پاسارگاد – اهواز، چهارراه آبادان، خ مهربند، بين كمپاني وبزرگراه آيت اله بهبهاني

تماس با مشاور

3- مركز ترك اعتياد سفير سلامت – اهواز، كمپلو، ميدان 15 خرداد، طبقه فوقاني موسسه صالحين

4- ترك اعتياد خانه سبز – اهواز، خ شريعتي، بين شهيد عظيم و شهيد جهانيان، مجتمع قبله، طبقه اول

5- مركز ترك اعتياد علوي – اهواز، خ شريعتي، روبروي گاراژ بختياري، طبقه فوقاني بانك ملي

6- كمپ ترك اعتياد كادوس – اهواز، خيابان نادري، نبش خ خوانساري، پاساژ اميرالمومنين، طبقه اول

آدرس كمپ ترك اعتياد در اهواز | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد. 

درمان اعتياد به مواد مخدر ترك اعتياد به مواد محرك ترك اعتياد به مواد توهم زا
ترك ترياك ترك كوكائين ترك ال اس دي
ترك شيره ترك شيشه ترك ماري جوانا
ترك ترامادول ترك كراك ترك حشيش
ترك هروئين    
ترك متادون    
ترك ب 2    
     

آدرس كمپ ترك اعتياد در اهواز | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

 

قبل از مراجعه به كمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ عجله نكنيد. علائم و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ساير انواع مواد اعتياد آور انواع  مواد مخدر انواع مواد محرك انواع مواد توهم زا
ناس مصرف ترياك كوكائين ال اس دي
دستمال اعتياد به شيره علائم اعتياد به شيشه ماري جوانا
دراگون قرص ترامادول اعتياد به كراك اعتياد به حشيش
قات اعتياد به هروئين   قرص اكس
اعتياد به الكل اعتياد به متادون    
مصرف سيگار ب 2 يا بوپرنورفين    
       

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ اعتياد استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند. توصيه مي كنيم حتما براي كسب اطلاعات مقاله اعتياد چيست را مطالعه كنيد. در جدول زير نيز مي توانيد با انواع تست اعتياد آشنا شويد.

تست شيشه تست ماري جوانا تست شيره تست اعتياد به كوكائين
تست هروئين تست متادون تست مورفين تست اعتياد به كراك
تست ترياك تست حشيش تست اعتياد به ب2  

سوالات متداول

– آيا براي ترك شيره حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

كمپ ترك اعتياد در اهواز

 آدرس بهترين كمپ خوزستان

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كمپ ترك اعتياد در اهواز،
موضوع:
[ ۲۳ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۲:۳۲:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد در بيرجند مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم. براي انتخاب بهتر مشاوره ترك اعتياد دريافت كنيد.


 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

 

منبع :

كمپ ترك اعتياد در بيرجند

بهترين كمپ خراسان جنوبي

 

 

آدرس كمپ ترك اعتياد در بيرجند

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد در بيرجند مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- مركز ترك اعتياد امام رضا (ع) 1 – بيرجند، خيابان طالقاني، طالقاني ۷

2- كلينيك وليعصر – بيرجند، ميدان فرهنگ، درمانگاه ولي عصر(عج)

تماس با مشاور

3- مركز ترك اعتياد خصوصي ناجي – بيرجند، خيابان مدرس

4- ترك اعتياد بهزيستي – بيرجند، خيابان طالقاني، طالقاني ۹، بهزيستي

5- مركز بهداشت – سربيشه،  جنب مركز بهداشت

6- مركز ترك اعتياد حيات نو – فردوس، خيابان امام خميني

7- مركز ترك اميد – قاين، خيابان مهديه، مهديه۴ جنب لوازم خانگي

8- مركز ترك اعتياد رشد – نهبندان، خ شهدا۹

آدرس كمپ ترك اعتياد در بيرجند | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد. 

درمان اعتياد به مواد مخدر ترك اعتياد به مواد محرك ترك اعتياد به مواد توهم زا
ترك ترياك ترك كوكائين ترك ال اس دي
ترك شيره ترك شيشه ترك ماري جوانا
ترك ترامادول ترك كراك ترك حشيش
ترك هروئين    
ترك متادون    
ترك ب 2    
     

آدرس كمپ ترك اعتياد در بيرجند | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

 

قبل از مراجعه به كمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ عجله نكنيد. علائم و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ساير انواع مواد اعتياد آور انواع  مواد مخدر انواع مواد محرك انواع مواد توهم زا
ناس مصرف ترياك كوكائين ال اس دي
دستمال اعتياد به شيره علائم اعتياد به شيشه ماري جوانا
دراگون قرص ترامادول اعتياد به كراك اعتياد به حشيش
قات اعتياد به هروئين   قرص اكس
اعتياد به الكل اعتياد به متادون    
مصرف سيگار ب 2 يا بوپرنورفين    
       

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ اعتياد استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند. توصيه مي كنيم حتما براي كسب اطلاعات مقاله اعتياد چيست را مطالعه كنيد. در جدول زير نيز مي توانيد با انواع تست اعتياد آشنا شويد.

تست شيشه تست ماري جوانا تست شيره تست اعتياد به كوكائين
تست هروئين تست متادون تست مورفين تست اعتياد به كراك
تست ترياك تست حشيش تست اعتياد به ب2  

سوالات متداول

– آيا براي ترك شيره حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

منبع :

كمپ ترك اعتياد در بيرجند

بهترين كمپ خراسان جنوبي

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۱۳:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد در بجنورد مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم. براي انتخاب بهتر مشاوره ترك اعتياد دريافت كنيد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

منبع:

كمپ ترك اعتياد در بجنورد

بهترين كمپ خراسان شمالي

 

 

 

 

 

آدرس كمپ ترك اعتياد در بجنورد

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد در بجنورد مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- مركز ترك اعتياد

2- مركز ترك اعتياد

تماس با مشاور

3- مركز ترك اعتياد

آدرس كمپ ترك اعتياد در بجنورد | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد. 

درمان اعتياد به مواد مخدر ترك اعتياد به مواد محرك ترك اعتياد به مواد توهم زا
ترك ترياك ترك كوكائين ترك ال اس دي
ترك شيره ترك شيشه ترك ماري جوانا
ترك ترامادول ترك كراك ترك حشيش
ترك هروئين    
ترك متادون    
ترك ب 2    
     

آدرس كمپ ترك اعتياد در بجنورد | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

 

قبل از مراجعه به كمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ عجله نكنيد. علائم و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ساير انواع مواد اعتياد آور انواع  مواد مخدر انواع مواد محرك انواع مواد توهم زا
ناس مصرف ترياك كوكائين ال اس دي
دستمال اعتياد به شيره علائم اعتياد به شيشه ماري جوانا
دراگون قرص ترامادول اعتياد به كراك اعتياد به حشيش
قات اعتياد به هروئين   قرص اكس
اعتياد به الكل اعتياد به متادون    
مصرف سيگار ب 2 يا بوپرنورفين    
       

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ اعتياد استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند. توصيه مي كنيم حتما براي كسب اطلاعات مقاله اعتياد چيست را مطالعه كنيد. در جدول زير نيز مي توانيد با انواع تست اعتياد آشنا شويد.

تست شيشه تست ماري جوانا تست شيره تست اعتياد به كوكائين
تست هروئين تست متادون تست مورفين تست اعتياد به كراك
تست ترياك تست حشيش تست اعتياد به ب2  

سوالات متداول

– آيا براي ترك شيره حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۲ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۹:۱۰:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از نكات مهم بعد از ترك اعتياد آگاهي داريد؟ متاسفانه برخي از افراد فكر مي‌كنند بعد از يك دوره سم زدايي يا ترك چند هفته‌اي ديگر به سمت اعتياد بر نمي‌گردند اما آمارها نشان مي‌دهد كه بازگشت دوباره به سمت اعتياد در افرادي كه يك بار ترك كرده‌اند تقريبا 80 درصد است. بيشترين خطر بازگشت به اعتياد به 60 روز نخست پس از ترخيص از كمپ ترك اعتياد مربوط مي‌شود. در واقع هر چه مدت طولاني‌تري از ترك بگذرد، ريسك بازگشت دوباره كمتر است. با آگاهي از نكات مهم بعد از ترك اعتياد و همچنين كمك گرفتن از روانشناس مي‌توانيد اين احتمال را تا حد زياد كاهش دهيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

منبع :

 رفتار ها و اقدامات بعد از اعتياد 

بعد از ترك بايد چه كار هايي انجام داد 

 

بعد از ترك اعتياد در كمپ چه اتفاقي مي‌افتد؟

زماني كه بيمار از كمپ ترك اعتياد مرخص مي‌شود انگيزه بسيار زيادي دارد. بيمار در اين مرحله توانايي‌هاي خود را باور كرده و به موفقيت خود افتخار مي‌كند چرا كه دوران سخت خماري را پشت سر گذاشته و مطمئن شده است كه بدون مواد مخدر نيز مي‌تواند زندگي‌اش را ادامه دهد. اما داستان از زماني سخت مي شود كه پا به دنياي واقعي مي‌گذارد و زندگي روزمره خود را شروع مي‌كند و كم كم به اين نتيجه مي‌رسد  كه دور ماندن از الكل يا مواد مخدر در جهان خارج سخت‌تر از آن چيزي است كه در مركز ترك اعتياد تجربه كرده بود.
بيماران در كلينيك ترك اعتياد از پشتيباني تخصصي برخوردارند و در برابر وسوسه‌ها محافظت مي‌شوند اما در زندگي خارج از كمپ اين پشتيباني‌ها وجود ندارند و بيمار خود را در احاطه انواع وسوسه‌ها تنها و بدون حامي مي‌بيند.

در اين شرايط بستري دوباره لازم نيست اما بايد درمان سرپايي براي فرد انجام شود. بيماران در پروسه درمان سرپايي همچنان خدماتي مانند مشاوره، حمايت گروهي و درمان دارويي را دريافت مي‌كنند، اما در كنار اين درمان‌ها مي‌توانند در محل كار و خانه خود نيز حضور داشته باشند.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد

 

تماس با مشاور

دوره هاي مشاوره و گروه درماني بعد ترك اعتياد

بهتر است قبل از مراجعه براي ترك اين عامل را در نظر بگيريد كه مركز ترك اعتياد مورد نظر شما برنامه‌هايي براي دوره‌هاي پس از ترك نيز داشته باشد، اين برنامه‎ها بايد شامل مشاوره، معاينه و آزمايشات پزشكي و همچنين گروه درماني باشند.

1. مشاوره بعد از ترك اعتياد

اغلب افراد براي فرار از چالش‌هاي روحي رواني خود به اعتياد روي مي‌آورند و پس از ترك اعتياد نيز همين چالش‌ها مي‌توانند دليل بازگشت به اعتياد باشند. علاوه بر اين مصرف مواد چالش‌هاي رواني بيشتري را نيز براي فرد ايجاد مي‌كند.

پژوهش‌ها نشان داده افرادي كه تجربه يك دوره اعتياد جدي را دارند اغلب از شهامت كمي برخوردارند. چه در دوره مصرف و چه در دوره ترك دچار افسردگي و اضطراب مي‌شوند، مهارت‌هاي حل مسئله را بلد نيستند و اغلب به جاي حل مشكلات خود از آن‌ها فرار مي‌كنند. به طور معمول ريسك خودكشي نيز در اين افراد بالاتر است.

از اين جهت اهميت دارد كه حتما افراد بعد از ترك، در جلسات مشاوره شركت كنند يا از مشاوره تلفني و آنلاين كمك بگيرند.علاوه بر درمان مشاوران مي‌توانند با ايجاد انگيزه و هدفمندي در فرد، او را در راه درست دوري از مواد قرار دهند.

2. رفتار درماني بعد از ترك

روش رفتار درماني در مشاوره متمركز بر موقعيت و پاسخ است و براي  درمان عادت‌هاي مخرب بسيار سودمند عمل مي‌كند. از آنجايي كه اعتياد علاوه بر وابستگي جسماني و رواني نوعي عادت محسوب مي‌شود، رفتار درماني براي عدم بازگشت به عادت اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

شناخت برانگيزنده‌ها يكي از روش‌هاي رفتار درماني است. در اين روش محرك‌ها به دو گروه دروني و بيروني تقسيم مي‌شوند. محرك‌هاي بيروني به شرايط و محيطي گفته مي‌شود كه فرد با قرار گرفتن در آن محيط‌ها دچار وسوسه مصرف مي‌شود. محرك‌هاي دروني نيز به حالات روحي و رواني گفته مي‌شود كه فرد با دچار شدن به آن‌ها ممكن است به مصرف روي بياورد. بعد از شناخت اين محرك‌ها مي‌توان با جايگزيني، ترك موقعيت و بالا بردن سلامت رواني فرد او را درمان كرد.

 

بيشتر بخوانيد : وسوسه بعد از ترك اعتياد و راه هاي جلوگيري از لغزش چيست؟

 

3. گروه درماني بعد از ترك اعتياد

گروه درماني از اهميت ويژه‌اي برخوردار است چرا كه علاوه بر تقويت كردن انگيزه فرد باعث مي‌شود بيمار بعد از ترك در جمعي سالم با افراد شبيه به خود قرار بگيرد. اين گروه‌ها خارج از مراكز ترك اعتياد هم وجود دارند و شما با جست و جويي ساده مي‌توانيد آن‌ها را پيدا كرده و به جمعشان ملحق شويد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد. 

 

تغذيه و ورزش بعد از ترك مواد مخدر

يكي از موارد مهمي كه در كنار برنامه ترك بايد به آن پرداخته شود، برنامه غذايي مناسب و ورزش است. در واقع در كنار جلسات مشاوره كه حتما بايد دريافت شود، تغذيه مناسب مي‌تواند به تقويت بدن بعد از ترك اعتياد كمك كند. داشتن وضعيت جسماني بهتر با كاهش فشارها و علائم ترك ريسك بازگشت به اعتياد را كاهش مي‌دهد.

1. ورزش بعد از ترك اعتياد

ورزش كردن به خصوص پياده روي باعث كم شدن استرس در فرد مي‌شود، حالت‌هاي افسردگي را از بين مي‌برد و انرژي فرد را افزايش مي‌دهد. همچنين باعث پر كردن اوقات فراغت شده و بدين گونه ريسك بازگشت به اعتياد را كم مي‌كند.

2. مصرف آب بعد از ترك اعتياد

آب و انواع نوشيدني‌ها باعث دفع سموم از بدن شده و همچنين كمك مي‌كنند بعد از ترك مواد مخدر، پوست و چهره بهتري پيدا كنيد. مصرف روزانه 8 ليوان آب براي بدن ضروري است و همچنين جلوي پرخوري‌هاي بعد از ترك را هم مي‌گيرد.

3. رژيم غذايي سالم

براي داشتن يك رژيم غذايي سالم بعد از ترك بهتر است زير نظر دكتر تغذيه قرار بگيريد. به طور كلي بايد 6 وعده غذايي سبك را به صورت منظم مصرف كنيد. از كافئين و شيريني‌جات تا حد ممكن دوري نماييد چرا كه باعث نياز دوباره بدن به مواد مي‌شوند.
علاوه بر اين براي باسازي بدنتان بعد از ترك، چربي‌هاي اشباع را كنار گذاشته و فراورده‌هاي خانگي و طبيعي مصرف كنيد تا سلامتي دوباره شما برگردد. براي آشنايي با بهترين رژيم غذايي و تقويت بدن بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده | خطرات و راه خلاصي از مصرف چند ماده به طور همزمان

 

جلوگيري از آثار منفي بعد از ترك اعتياد

هر ماده مخدري آثار منفي زيادي بر روي جسم و روان مصرف كننده مي‌گذارد. با ترك، عوارض ناخواسته زيادي نمود پيدا كرده و مي‌توانند موجب بي‌انگيزگي و بازگشت بيمار به مصرف شوند. بنابران برخورد و رفع اين عوارض اهميت زيادي دارد. برخي از اين آثار به شرح زير هستند. 

1-مشكلات جنسي

كاهش ميل جنسي، ناتواني در نعوظ، زود انزالي، خشكي واژن و… از جمله عوارض ناشي از ترك هستند. اكثر مواد مخدر بر روي سيستم اعصاب مركزي تاثير مي‌گذارند، همان سيستمي كه در چرخه پاسخ جنسي نقش اساسي دارد، با به هم خوردن تعادل اين سيستم كارايي آن هم تحت تاثير قرار مي‌گيرد. وقتي از روش‌هاي ترك استاندارد استفاده نشود، بيشترين آسيب به اين بخش وارد شده و مشكلات آتي به وجود مي‌آيد. براي جلوگيري از مشكلات جنسي پس از ترك اعتياد كليك كنيد.

2- به هم خوردن سيكل خواب

تغييرات شيميايي بدن بر روي ميزان خواب هم خودش را نشان مي‌دهد. اين بي‌خوابي‌ها موجب مشكلاتي چون پرخاشگري، افسردگي، افزايش وسوسه به مصرف و…. مي‌شوند. پس حتما بايد براي رفع آن به درمانگر خود اطلاع دهيد. براي درمان بي خوابي بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

3- مشكلات گوارشي

معمولا ترك مواد افيوني، باعث بروز مشكلات گوارشي مي‌شوند. متاسفانه داروهاي جايگزين مثل متادون و بي 2 نيز به گوارش آسيب بيشتري وارد مي‌كنند. پس حتما بايد با كمك تغذيه و ورزش و راهنمايي‌هاي درمانگر مشكلات گوارشي ناشي از ترك را برطرف كرد.

4- اختلالات رواني

پس از ترك، اختلالات رواني متعددي ممكن است بروز پيدا كنند. اين موضوع در مورد بيماراني كه پيش از مصرف نيز دچار ناراحتي‌هايي بوده‌اند، بيشتر نمود پيدا مي‌كند. افسردگي، اضطراب، هذيان و توهم، پرخاشگري، ناتواني در برنامه ريزي و تصميم گيري و… از جمله اين اختلالات هستند.

 

سوالات متدوال

_خانواده چه تاثيري بر وضعيت ترك و مراقبت هاي بعد از ترك دارند؟

چون برخي عوامل خانوادگي باعث بروز اعتياد در فرد مي‌شوند پس خانواده نيز بايد در دوره ترك و بعد از ترك فرد معتاد مورد مشاوره قرار بگيرند. اين كار كمك مي‌كند كه مشكلات رفتاري خانواده شناسايي و حل مي‌شوند و آگاهي‌هاي لازم درباره فرد به خانواده داده مي‌شود و در واقع از نكات مهم بعد از ترك اعتياد محسوب مي‌شود. 

_چطور انگيزه خود را براي ترك حفظ كنيم؟

در زمان لغزش از خودتان سوالات اساسي بپرسيد نظير اين كه چرا از اول تصميم به ترك گرفته بوديد؟ مصرف مواد چه عوارضي روي زندگي شما داشت؟ چقدر بعد از ترك احساس بهتري داشتنيد؟ با پرسيدن اين سوال‌ها از خودتان مي‌توانيد به تقويت اراده براي ترك كمك كنيد.

_چطور مقابل اصرار ديگران براي مصرف دوباره بايستيم؟

قطعا يكي از عواملي كه شما را به اعتياد كشانده بود جمع‌هاي نامناسب و بيمار بوده، پس براي ترك و بازنگشتن دوباره به سمت اعتياد، بايد اين جمع‌ها را ترك كنيد. اگر به هيچ عنوان امكان ترك اين نوع جمع‌ها را نداريد بايد مهارت نه گفتن را بياموزيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :

 رفتار ها و اقدامات بعد از اعتياد 

بعد از ترك بايد چه كار هايي انجام داد 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بعد از ترك اعتياد،
موضوع:
[ ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۰۰:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از نكات مهم بعد از ترك اعتياد آگاهي داريد؟ متاسفانه برخي از افراد فكر مي‌كنند بعد از يك دوره سم زدايي يا ترك چند هفته‌اي ديگر به سمت اعتياد بر نمي‌گردند اما آمارها نشان مي‌دهد كه بازگشت دوباره به سمت اعتياد در افرادي كه يك بار ترك كرده‌اند تقريبا 80 درصد است. بيشترين خطر بازگشت به اعتياد به 60 روز نخست پس از ترخيص از كمپ ترك اعتياد مربوط مي‌شود. در واقع هر چه مدت طولاني‌تري از ترك بگذرد، ريسك بازگشت دوباره كمتر است. با آگاهي از نكات مهم بعد از ترك اعتياد و همچنين كمك گرفتن از روانشناس مي‌توانيد اين احتمال را تا حد زياد كاهش دهيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

منبع :

 رفتار ها و اقدامات بعد از اعتياد 

بعد از ترك بايد چه كار هايي انجام داد 

 

بعد از ترك اعتياد در كمپ چه اتفاقي مي‌افتد؟

زماني كه بيمار از كمپ ترك اعتياد مرخص مي‌شود انگيزه بسيار زيادي دارد. بيمار در اين مرحله توانايي‌هاي خود را باور كرده و به موفقيت خود افتخار مي‌كند چرا كه دوران سخت خماري را پشت سر گذاشته و مطمئن شده است كه بدون مواد مخدر نيز مي‌تواند زندگي‌اش را ادامه دهد. اما داستان از زماني سخت مي شود كه پا به دنياي واقعي مي‌گذارد و زندگي روزمره خود را شروع مي‌كند و كم كم به اين نتيجه مي‌رسد  كه دور ماندن از الكل يا مواد مخدر در جهان خارج سخت‌تر از آن چيزي است كه در مركز ترك اعتياد تجربه كرده بود.
بيماران در كلينيك ترك اعتياد از پشتيباني تخصصي برخوردارند و در برابر وسوسه‌ها محافظت مي‌شوند اما در زندگي خارج از كمپ اين پشتيباني‌ها وجود ندارند و بيمار خود را در احاطه انواع وسوسه‌ها تنها و بدون حامي مي‌بيند.

در اين شرايط بستري دوباره لازم نيست اما بايد درمان سرپايي براي فرد انجام شود. بيماران در پروسه درمان سرپايي همچنان خدماتي مانند مشاوره، حمايت گروهي و درمان دارويي را دريافت مي‌كنند، اما در كنار اين درمان‌ها مي‌توانند در محل كار و خانه خود نيز حضور داشته باشند.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد

 

تماس با مشاور

دوره هاي مشاوره و گروه درماني بعد ترك اعتياد

بهتر است قبل از مراجعه براي ترك اين عامل را در نظر بگيريد كه مركز ترك اعتياد مورد نظر شما برنامه‌هايي براي دوره‌هاي پس از ترك نيز داشته باشد، اين برنامه‎ها بايد شامل مشاوره، معاينه و آزمايشات پزشكي و همچنين گروه درماني باشند.

1. مشاوره بعد از ترك اعتياد

اغلب افراد براي فرار از چالش‌هاي روحي رواني خود به اعتياد روي مي‌آورند و پس از ترك اعتياد نيز همين چالش‌ها مي‌توانند دليل بازگشت به اعتياد باشند. علاوه بر اين مصرف مواد چالش‌هاي رواني بيشتري را نيز براي فرد ايجاد مي‌كند.

پژوهش‌ها نشان داده افرادي كه تجربه يك دوره اعتياد جدي را دارند اغلب از شهامت كمي برخوردارند. چه در دوره مصرف و چه در دوره ترك دچار افسردگي و اضطراب مي‌شوند، مهارت‌هاي حل مسئله را بلد نيستند و اغلب به جاي حل مشكلات خود از آن‌ها فرار مي‌كنند. به طور معمول ريسك خودكشي نيز در اين افراد بالاتر است.

از اين جهت اهميت دارد كه حتما افراد بعد از ترك، در جلسات مشاوره شركت كنند يا از مشاوره تلفني و آنلاين كمك بگيرند.علاوه بر درمان مشاوران مي‌توانند با ايجاد انگيزه و هدفمندي در فرد، او را در راه درست دوري از مواد قرار دهند.

2. رفتار درماني بعد از ترك

روش رفتار درماني در مشاوره متمركز بر موقعيت و پاسخ است و براي  درمان عادت‌هاي مخرب بسيار سودمند عمل مي‌كند. از آنجايي كه اعتياد علاوه بر وابستگي جسماني و رواني نوعي عادت محسوب مي‌شود، رفتار درماني براي عدم بازگشت به عادت اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

شناخت برانگيزنده‌ها يكي از روش‌هاي رفتار درماني است. در اين روش محرك‌ها به دو گروه دروني و بيروني تقسيم مي‌شوند. محرك‌هاي بيروني به شرايط و محيطي گفته مي‌شود كه فرد با قرار گرفتن در آن محيط‌ها دچار وسوسه مصرف مي‌شود. محرك‌هاي دروني نيز به حالات روحي و رواني گفته مي‌شود كه فرد با دچار شدن به آن‌ها ممكن است به مصرف روي بياورد. بعد از شناخت اين محرك‌ها مي‌توان با جايگزيني، ترك موقعيت و بالا بردن سلامت رواني فرد او را درمان كرد.

 

بيشتر بخوانيد : وسوسه بعد از ترك اعتياد و راه هاي جلوگيري از لغزش چيست؟

 

3. گروه درماني بعد از ترك اعتياد

گروه درماني از اهميت ويژه‌اي برخوردار است چرا كه علاوه بر تقويت كردن انگيزه فرد باعث مي‌شود بيمار بعد از ترك در جمعي سالم با افراد شبيه به خود قرار بگيرد. اين گروه‌ها خارج از مراكز ترك اعتياد هم وجود دارند و شما با جست و جويي ساده مي‌توانيد آن‌ها را پيدا كرده و به جمعشان ملحق شويد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد. 

 

تغذيه و ورزش بعد از ترك مواد مخدر

يكي از موارد مهمي كه در كنار برنامه ترك بايد به آن پرداخته شود، برنامه غذايي مناسب و ورزش است. در واقع در كنار جلسات مشاوره كه حتما بايد دريافت شود، تغذيه مناسب مي‌تواند به تقويت بدن بعد از ترك اعتياد كمك كند. داشتن وضعيت جسماني بهتر با كاهش فشارها و علائم ترك ريسك بازگشت به اعتياد را كاهش مي‌دهد.

1. ورزش بعد از ترك اعتياد

ورزش كردن به خصوص پياده روي باعث كم شدن استرس در فرد مي‌شود، حالت‌هاي افسردگي را از بين مي‌برد و انرژي فرد را افزايش مي‌دهد. همچنين باعث پر كردن اوقات فراغت شده و بدين گونه ريسك بازگشت به اعتياد را كم مي‌كند.

2. مصرف آب بعد از ترك اعتياد

آب و انواع نوشيدني‌ها باعث دفع سموم از بدن شده و همچنين كمك مي‌كنند بعد از ترك مواد مخدر، پوست و چهره بهتري پيدا كنيد. مصرف روزانه 8 ليوان آب براي بدن ضروري است و همچنين جلوي پرخوري‌هاي بعد از ترك را هم مي‌گيرد.

3. رژيم غذايي سالم

براي داشتن يك رژيم غذايي سالم بعد از ترك بهتر است زير نظر دكتر تغذيه قرار بگيريد. به طور كلي بايد 6 وعده غذايي سبك را به صورت منظم مصرف كنيد. از كافئين و شيريني‌جات تا حد ممكن دوري نماييد چرا كه باعث نياز دوباره بدن به مواد مي‌شوند.
علاوه بر اين براي باسازي بدنتان بعد از ترك، چربي‌هاي اشباع را كنار گذاشته و فراورده‌هاي خانگي و طبيعي مصرف كنيد تا سلامتي دوباره شما برگردد. براي آشنايي با بهترين رژيم غذايي و تقويت بدن بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده | خطرات و راه خلاصي از مصرف چند ماده به طور همزمان

 

جلوگيري از آثار منفي بعد از ترك اعتياد

هر ماده مخدري آثار منفي زيادي بر روي جسم و روان مصرف كننده مي‌گذارد. با ترك، عوارض ناخواسته زيادي نمود پيدا كرده و مي‌توانند موجب بي‌انگيزگي و بازگشت بيمار به مصرف شوند. بنابران برخورد و رفع اين عوارض اهميت زيادي دارد. برخي از اين آثار به شرح زير هستند. 

1-مشكلات جنسي

كاهش ميل جنسي، ناتواني در نعوظ، زود انزالي، خشكي واژن و… از جمله عوارض ناشي از ترك هستند. اكثر مواد مخدر بر روي سيستم اعصاب مركزي تاثير مي‌گذارند، همان سيستمي كه در چرخه پاسخ جنسي نقش اساسي دارد، با به هم خوردن تعادل اين سيستم كارايي آن هم تحت تاثير قرار مي‌گيرد. وقتي از روش‌هاي ترك استاندارد استفاده نشود، بيشترين آسيب به اين بخش وارد شده و مشكلات آتي به وجود مي‌آيد. براي جلوگيري از مشكلات جنسي پس از ترك اعتياد كليك كنيد.

2- به هم خوردن سيكل خواب

تغييرات شيميايي بدن بر روي ميزان خواب هم خودش را نشان مي‌دهد. اين بي‌خوابي‌ها موجب مشكلاتي چون پرخاشگري، افسردگي، افزايش وسوسه به مصرف و…. مي‌شوند. پس حتما بايد براي رفع آن به درمانگر خود اطلاع دهيد. براي درمان بي خوابي بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

3- مشكلات گوارشي

معمولا ترك مواد افيوني، باعث بروز مشكلات گوارشي مي‌شوند. متاسفانه داروهاي جايگزين مثل متادون و بي 2 نيز به گوارش آسيب بيشتري وارد مي‌كنند. پس حتما بايد با كمك تغذيه و ورزش و راهنمايي‌هاي درمانگر مشكلات گوارشي ناشي از ترك را برطرف كرد.

4- اختلالات رواني

پس از ترك، اختلالات رواني متعددي ممكن است بروز پيدا كنند. اين موضوع در مورد بيماراني كه پيش از مصرف نيز دچار ناراحتي‌هايي بوده‌اند، بيشتر نمود پيدا مي‌كند. افسردگي، اضطراب، هذيان و توهم، پرخاشگري، ناتواني در برنامه ريزي و تصميم گيري و… از جمله اين اختلالات هستند.

 

سوالات متدوال

_خانواده چه تاثيري بر وضعيت ترك و مراقبت هاي بعد از ترك دارند؟

چون برخي عوامل خانوادگي باعث بروز اعتياد در فرد مي‌شوند پس خانواده نيز بايد در دوره ترك و بعد از ترك فرد معتاد مورد مشاوره قرار بگيرند. اين كار كمك مي‌كند كه مشكلات رفتاري خانواده شناسايي و حل مي‌شوند و آگاهي‌هاي لازم درباره فرد به خانواده داده مي‌شود و در واقع از نكات مهم بعد از ترك اعتياد محسوب مي‌شود. 

_چطور انگيزه خود را براي ترك حفظ كنيم؟

در زمان لغزش از خودتان سوالات اساسي بپرسيد نظير اين كه چرا از اول تصميم به ترك گرفته بوديد؟ مصرف مواد چه عوارضي روي زندگي شما داشت؟ چقدر بعد از ترك احساس بهتري داشتنيد؟ با پرسيدن اين سوال‌ها از خودتان مي‌توانيد به تقويت اراده براي ترك كمك كنيد.

_چطور مقابل اصرار ديگران براي مصرف دوباره بايستيم؟

قطعا يكي از عواملي كه شما را به اعتياد كشانده بود جمع‌هاي نامناسب و بيمار بوده، پس براي ترك و بازنگشتن دوباره به سمت اعتياد، بايد اين جمع‌ها را ترك كنيد. اگر به هيچ عنوان امكان ترك اين نوع جمع‌ها را نداريد بايد مهارت نه گفتن را بياموزيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :

 رفتار ها و اقدامات بعد از اعتياد 

بعد از ترك بايد چه كار هايي انجام داد 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۵۹:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از نكات مهم بعد از ترك اعتياد آگاهي داريد؟ متاسفانه برخي از افراد فكر مي‌كنند بعد از يك دوره سم زدايي يا ترك چند هفته‌اي ديگر به سمت اعتياد بر نمي‌گردند اما آمارها نشان مي‌دهد كه بازگشت دوباره به سمت اعتياد در افرادي كه يك بار ترك كرده‌اند تقريبا 80 درصد است. بيشترين خطر بازگشت به اعتياد به 60 روز نخست پس از ترخيص از كمپ ترك اعتياد مربوط مي‌شود. در واقع هر چه مدت طولاني‌تري از ترك بگذرد، ريسك بازگشت دوباره كمتر است. با آگاهي از نكات مهم بعد از ترك اعتياد و همچنين كمك گرفتن از روانشناس مي‌توانيد اين احتمال را تا حد زياد كاهش دهيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

منبع :

 رفتار ها و اقدامات بعد از اعتياد 

بعد از ترك بايد چه كار هايي انجام داد 

 

بعد از ترك اعتياد در كمپ چه اتفاقي مي‌افتد؟

زماني كه بيمار از كمپ ترك اعتياد مرخص مي‌شود انگيزه بسيار زيادي دارد. بيمار در اين مرحله توانايي‌هاي خود را باور كرده و به موفقيت خود افتخار مي‌كند چرا كه دوران سخت خماري را پشت سر گذاشته و مطمئن شده است كه بدون مواد مخدر نيز مي‌تواند زندگي‌اش را ادامه دهد. اما داستان از زماني سخت مي شود كه پا به دنياي واقعي مي‌گذارد و زندگي روزمره خود را شروع مي‌كند و كم كم به اين نتيجه مي‌رسد  كه دور ماندن از الكل يا مواد مخدر در جهان خارج سخت‌تر از آن چيزي است كه در مركز ترك اعتياد تجربه كرده بود.
بيماران در كلينيك ترك اعتياد از پشتيباني تخصصي برخوردارند و در برابر وسوسه‌ها محافظت مي‌شوند اما در زندگي خارج از كمپ اين پشتيباني‌ها وجود ندارند و بيمار خود را در احاطه انواع وسوسه‌ها تنها و بدون حامي مي‌بيند.

در اين شرايط بستري دوباره لازم نيست اما بايد درمان سرپايي براي فرد انجام شود. بيماران در پروسه درمان سرپايي همچنان خدماتي مانند مشاوره، حمايت گروهي و درمان دارويي را دريافت مي‌كنند، اما در كنار اين درمان‌ها مي‌توانند در محل كار و خانه خود نيز حضور داشته باشند.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد

 

تماس با مشاور

دوره هاي مشاوره و گروه درماني بعد ترك اعتياد

بهتر است قبل از مراجعه براي ترك اين عامل را در نظر بگيريد كه مركز ترك اعتياد مورد نظر شما برنامه‌هايي براي دوره‌هاي پس از ترك نيز داشته باشد، اين برنامه‎ها بايد شامل مشاوره، معاينه و آزمايشات پزشكي و همچنين گروه درماني باشند.

1. مشاوره بعد از ترك اعتياد

اغلب افراد براي فرار از چالش‌هاي روحي رواني خود به اعتياد روي مي‌آورند و پس از ترك اعتياد نيز همين چالش‌ها مي‌توانند دليل بازگشت به اعتياد باشند. علاوه بر اين مصرف مواد چالش‌هاي رواني بيشتري را نيز براي فرد ايجاد مي‌كند.

پژوهش‌ها نشان داده افرادي كه تجربه يك دوره اعتياد جدي را دارند اغلب از شهامت كمي برخوردارند. چه در دوره مصرف و چه در دوره ترك دچار افسردگي و اضطراب مي‌شوند، مهارت‌هاي حل مسئله را بلد نيستند و اغلب به جاي حل مشكلات خود از آن‌ها فرار مي‌كنند. به طور معمول ريسك خودكشي نيز در اين افراد بالاتر است.

از اين جهت اهميت دارد كه حتما افراد بعد از ترك، در جلسات مشاوره شركت كنند يا از مشاوره تلفني و آنلاين كمك بگيرند.علاوه بر درمان مشاوران مي‌توانند با ايجاد انگيزه و هدفمندي در فرد، او را در راه درست دوري از مواد قرار دهند.

2. رفتار درماني بعد از ترك

روش رفتار درماني در مشاوره متمركز بر موقعيت و پاسخ است و براي  درمان عادت‌هاي مخرب بسيار سودمند عمل مي‌كند. از آنجايي كه اعتياد علاوه بر وابستگي جسماني و رواني نوعي عادت محسوب مي‌شود، رفتار درماني براي عدم بازگشت به عادت اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

شناخت برانگيزنده‌ها يكي از روش‌هاي رفتار درماني است. در اين روش محرك‌ها به دو گروه دروني و بيروني تقسيم مي‌شوند. محرك‌هاي بيروني به شرايط و محيطي گفته مي‌شود كه فرد با قرار گرفتن در آن محيط‌ها دچار وسوسه مصرف مي‌شود. محرك‌هاي دروني نيز به حالات روحي و رواني گفته مي‌شود كه فرد با دچار شدن به آن‌ها ممكن است به مصرف روي بياورد. بعد از شناخت اين محرك‌ها مي‌توان با جايگزيني، ترك موقعيت و بالا بردن سلامت رواني فرد او را درمان كرد.

 

بيشتر بخوانيد : وسوسه بعد از ترك اعتياد و راه هاي جلوگيري از لغزش چيست؟

 

3. گروه درماني بعد از ترك اعتياد

گروه درماني از اهميت ويژه‌اي برخوردار است چرا كه علاوه بر تقويت كردن انگيزه فرد باعث مي‌شود بيمار بعد از ترك در جمعي سالم با افراد شبيه به خود قرار بگيرد. اين گروه‌ها خارج از مراكز ترك اعتياد هم وجود دارند و شما با جست و جويي ساده مي‌توانيد آن‌ها را پيدا كرده و به جمعشان ملحق شويد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد. 

 

تغذيه و ورزش بعد از ترك مواد مخدر

يكي از موارد مهمي كه در كنار برنامه ترك بايد به آن پرداخته شود، برنامه غذايي مناسب و ورزش است. در واقع در كنار جلسات مشاوره كه حتما بايد دريافت شود، تغذيه مناسب مي‌تواند به تقويت بدن بعد از ترك اعتياد كمك كند. داشتن وضعيت جسماني بهتر با كاهش فشارها و علائم ترك ريسك بازگشت به اعتياد را كاهش مي‌دهد.

1. ورزش بعد از ترك اعتياد

ورزش كردن به خصوص پياده روي باعث كم شدن استرس در فرد مي‌شود، حالت‌هاي افسردگي را از بين مي‌برد و انرژي فرد را افزايش مي‌دهد. همچنين باعث پر كردن اوقات فراغت شده و بدين گونه ريسك بازگشت به اعتياد را كم مي‌كند.

2. مصرف آب بعد از ترك اعتياد

آب و انواع نوشيدني‌ها باعث دفع سموم از بدن شده و همچنين كمك مي‌كنند بعد از ترك مواد مخدر، پوست و چهره بهتري پيدا كنيد. مصرف روزانه 8 ليوان آب براي بدن ضروري است و همچنين جلوي پرخوري‌هاي بعد از ترك را هم مي‌گيرد.

3. رژيم غذايي سالم

براي داشتن يك رژيم غذايي سالم بعد از ترك بهتر است زير نظر دكتر تغذيه قرار بگيريد. به طور كلي بايد 6 وعده غذايي سبك را به صورت منظم مصرف كنيد. از كافئين و شيريني‌جات تا حد ممكن دوري نماييد چرا كه باعث نياز دوباره بدن به مواد مي‌شوند.
علاوه بر اين براي باسازي بدنتان بعد از ترك، چربي‌هاي اشباع را كنار گذاشته و فراورده‌هاي خانگي و طبيعي مصرف كنيد تا سلامتي دوباره شما برگردد. براي آشنايي با بهترين رژيم غذايي و تقويت بدن بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده | خطرات و راه خلاصي از مصرف چند ماده به طور همزمان

 

جلوگيري از آثار منفي بعد از ترك اعتياد

هر ماده مخدري آثار منفي زيادي بر روي جسم و روان مصرف كننده مي‌گذارد. با ترك، عوارض ناخواسته زيادي نمود پيدا كرده و مي‌توانند موجب بي‌انگيزگي و بازگشت بيمار به مصرف شوند. بنابران برخورد و رفع اين عوارض اهميت زيادي دارد. برخي از اين آثار به شرح زير هستند. 

1-مشكلات جنسي

كاهش ميل جنسي، ناتواني در نعوظ، زود انزالي، خشكي واژن و… از جمله عوارض ناشي از ترك هستند. اكثر مواد مخدر بر روي سيستم اعصاب مركزي تاثير مي‌گذارند، همان سيستمي كه در چرخه پاسخ جنسي نقش اساسي دارد، با به هم خوردن تعادل اين سيستم كارايي آن هم تحت تاثير قرار مي‌گيرد. وقتي از روش‌هاي ترك استاندارد استفاده نشود، بيشترين آسيب به اين بخش وارد شده و مشكلات آتي به وجود مي‌آيد. براي جلوگيري از مشكلات جنسي پس از ترك اعتياد كليك كنيد.

2- به هم خوردن سيكل خواب

تغييرات شيميايي بدن بر روي ميزان خواب هم خودش را نشان مي‌دهد. اين بي‌خوابي‌ها موجب مشكلاتي چون پرخاشگري، افسردگي، افزايش وسوسه به مصرف و…. مي‌شوند. پس حتما بايد براي رفع آن به درمانگر خود اطلاع دهيد. براي درمان بي خوابي بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

3- مشكلات گوارشي

معمولا ترك مواد افيوني، باعث بروز مشكلات گوارشي مي‌شوند. متاسفانه داروهاي جايگزين مثل متادون و بي 2 نيز به گوارش آسيب بيشتري وارد مي‌كنند. پس حتما بايد با كمك تغذيه و ورزش و راهنمايي‌هاي درمانگر مشكلات گوارشي ناشي از ترك را برطرف كرد.

4- اختلالات رواني

پس از ترك، اختلالات رواني متعددي ممكن است بروز پيدا كنند. اين موضوع در مورد بيماراني كه پيش از مصرف نيز دچار ناراحتي‌هايي بوده‌اند، بيشتر نمود پيدا مي‌كند. افسردگي، اضطراب، هذيان و توهم، پرخاشگري، ناتواني در برنامه ريزي و تصميم گيري و… از جمله اين اختلالات هستند.

 

سوالات متدوال

_خانواده چه تاثيري بر وضعيت ترك و مراقبت هاي بعد از ترك دارند؟

چون برخي عوامل خانوادگي باعث بروز اعتياد در فرد مي‌شوند پس خانواده نيز بايد در دوره ترك و بعد از ترك فرد معتاد مورد مشاوره قرار بگيرند. اين كار كمك مي‌كند كه مشكلات رفتاري خانواده شناسايي و حل مي‌شوند و آگاهي‌هاي لازم درباره فرد به خانواده داده مي‌شود و در واقع از نكات مهم بعد از ترك اعتياد محسوب مي‌شود. 

_چطور انگيزه خود را براي ترك حفظ كنيم؟

در زمان لغزش از خودتان سوالات اساسي بپرسيد نظير اين كه چرا از اول تصميم به ترك گرفته بوديد؟ مصرف مواد چه عوارضي روي زندگي شما داشت؟ چقدر بعد از ترك احساس بهتري داشتنيد؟ با پرسيدن اين سوال‌ها از خودتان مي‌توانيد به تقويت اراده براي ترك كمك كنيد.

_چطور مقابل اصرار ديگران براي مصرف دوباره بايستيم؟

قطعا يكي از عواملي كه شما را به اعتياد كشانده بود جمع‌هاي نامناسب و بيمار بوده، پس براي ترك و بازنگشتن دوباره به سمت اعتياد، بايد اين جمع‌ها را ترك كنيد. اگر به هيچ عنوان امكان ترك اين نوع جمع‌ها را نداريد بايد مهارت نه گفتن را بياموزيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :

 رفتار ها و اقدامات بعد از اعتياد 

بعد از ترك بايد چه كار هايي انجام داد 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۵۹:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از نكات مهم بعد از ترك اعتياد آگاهي داريد؟ متاسفانه برخي از افراد فكر مي‌كنند بعد از يك دوره سم زدايي يا ترك چند هفته‌اي ديگر به سمت اعتياد بر نمي‌گردند اما آمارها نشان مي‌دهد كه بازگشت دوباره به سمت اعتياد در افرادي كه يك بار ترك كرده‌اند تقريبا 80 درصد است. بيشترين خطر بازگشت به اعتياد به 60 روز نخست پس از ترخيص از كمپ ترك اعتياد مربوط مي‌شود. در واقع هر چه مدت طولاني‌تري از ترك بگذرد، ريسك بازگشت دوباره كمتر است. با آگاهي از نكات مهم بعد از ترك اعتياد و همچنين كمك گرفتن از روانشناس مي‌توانيد اين احتمال را تا حد زياد كاهش دهيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

منبع :

 رفتار ها و اقدامات بعد از اعتياد 

بعد از ترك بايد چه كار هايي انجام داد 

 

بعد از ترك اعتياد در كمپ چه اتفاقي مي‌افتد؟

زماني كه بيمار از كمپ ترك اعتياد مرخص مي‌شود انگيزه بسيار زيادي دارد. بيمار در اين مرحله توانايي‌هاي خود را باور كرده و به موفقيت خود افتخار مي‌كند چرا كه دوران سخت خماري را پشت سر گذاشته و مطمئن شده است كه بدون مواد مخدر نيز مي‌تواند زندگي‌اش را ادامه دهد. اما داستان از زماني سخت مي شود كه پا به دنياي واقعي مي‌گذارد و زندگي روزمره خود را شروع مي‌كند و كم كم به اين نتيجه مي‌رسد  كه دور ماندن از الكل يا مواد مخدر در جهان خارج سخت‌تر از آن چيزي است كه در مركز ترك اعتياد تجربه كرده بود.
بيماران در كلينيك ترك اعتياد از پشتيباني تخصصي برخوردارند و در برابر وسوسه‌ها محافظت مي‌شوند اما در زندگي خارج از كمپ اين پشتيباني‌ها وجود ندارند و بيمار خود را در احاطه انواع وسوسه‌ها تنها و بدون حامي مي‌بيند.

در اين شرايط بستري دوباره لازم نيست اما بايد درمان سرپايي براي فرد انجام شود. بيماران در پروسه درمان سرپايي همچنان خدماتي مانند مشاوره، حمايت گروهي و درمان دارويي را دريافت مي‌كنند، اما در كنار اين درمان‌ها مي‌توانند در محل كار و خانه خود نيز حضور داشته باشند.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد

 

تماس با مشاور

دوره هاي مشاوره و گروه درماني بعد ترك اعتياد

بهتر است قبل از مراجعه براي ترك اين عامل را در نظر بگيريد كه مركز ترك اعتياد مورد نظر شما برنامه‌هايي براي دوره‌هاي پس از ترك نيز داشته باشد، اين برنامه‎ها بايد شامل مشاوره، معاينه و آزمايشات پزشكي و همچنين گروه درماني باشند.

1. مشاوره بعد از ترك اعتياد

اغلب افراد براي فرار از چالش‌هاي روحي رواني خود به اعتياد روي مي‌آورند و پس از ترك اعتياد نيز همين چالش‌ها مي‌توانند دليل بازگشت به اعتياد باشند. علاوه بر اين مصرف مواد چالش‌هاي رواني بيشتري را نيز براي فرد ايجاد مي‌كند.

پژوهش‌ها نشان داده افرادي كه تجربه يك دوره اعتياد جدي را دارند اغلب از شهامت كمي برخوردارند. چه در دوره مصرف و چه در دوره ترك دچار افسردگي و اضطراب مي‌شوند، مهارت‌هاي حل مسئله را بلد نيستند و اغلب به جاي حل مشكلات خود از آن‌ها فرار مي‌كنند. به طور معمول ريسك خودكشي نيز در اين افراد بالاتر است.

از اين جهت اهميت دارد كه حتما افراد بعد از ترك، در جلسات مشاوره شركت كنند يا از مشاوره تلفني و آنلاين كمك بگيرند.علاوه بر درمان مشاوران مي‌توانند با ايجاد انگيزه و هدفمندي در فرد، او را در راه درست دوري از مواد قرار دهند.

2. رفتار درماني بعد از ترك

روش رفتار درماني در مشاوره متمركز بر موقعيت و پاسخ است و براي  درمان عادت‌هاي مخرب بسيار سودمند عمل مي‌كند. از آنجايي كه اعتياد علاوه بر وابستگي جسماني و رواني نوعي عادت محسوب مي‌شود، رفتار درماني براي عدم بازگشت به عادت اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

شناخت برانگيزنده‌ها يكي از روش‌هاي رفتار درماني است. در اين روش محرك‌ها به دو گروه دروني و بيروني تقسيم مي‌شوند. محرك‌هاي بيروني به شرايط و محيطي گفته مي‌شود كه فرد با قرار گرفتن در آن محيط‌ها دچار وسوسه مصرف مي‌شود. محرك‌هاي دروني نيز به حالات روحي و رواني گفته مي‌شود كه فرد با دچار شدن به آن‌ها ممكن است به مصرف روي بياورد. بعد از شناخت اين محرك‌ها مي‌توان با جايگزيني، ترك موقعيت و بالا بردن سلامت رواني فرد او را درمان كرد.

 

بيشتر بخوانيد : وسوسه بعد از ترك اعتياد و راه هاي جلوگيري از لغزش چيست؟

 

3. گروه درماني بعد از ترك اعتياد

گروه درماني از اهميت ويژه‌اي برخوردار است چرا كه علاوه بر تقويت كردن انگيزه فرد باعث مي‌شود بيمار بعد از ترك در جمعي سالم با افراد شبيه به خود قرار بگيرد. اين گروه‌ها خارج از مراكز ترك اعتياد هم وجود دارند و شما با جست و جويي ساده مي‌توانيد آن‌ها را پيدا كرده و به جمعشان ملحق شويد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد. 

 

تغذيه و ورزش بعد از ترك مواد مخدر

يكي از موارد مهمي كه در كنار برنامه ترك بايد به آن پرداخته شود، برنامه غذايي مناسب و ورزش است. در واقع در كنار جلسات مشاوره كه حتما بايد دريافت شود، تغذيه مناسب مي‌تواند به تقويت بدن بعد از ترك اعتياد كمك كند. داشتن وضعيت جسماني بهتر با كاهش فشارها و علائم ترك ريسك بازگشت به اعتياد را كاهش مي‌دهد.

1. ورزش بعد از ترك اعتياد

ورزش كردن به خصوص پياده روي باعث كم شدن استرس در فرد مي‌شود، حالت‌هاي افسردگي را از بين مي‌برد و انرژي فرد را افزايش مي‌دهد. همچنين باعث پر كردن اوقات فراغت شده و بدين گونه ريسك بازگشت به اعتياد را كم مي‌كند.

2. مصرف آب بعد از ترك اعتياد

آب و انواع نوشيدني‌ها باعث دفع سموم از بدن شده و همچنين كمك مي‌كنند بعد از ترك مواد مخدر، پوست و چهره بهتري پيدا كنيد. مصرف روزانه 8 ليوان آب براي بدن ضروري است و همچنين جلوي پرخوري‌هاي بعد از ترك را هم مي‌گيرد.

3. رژيم غذايي سالم

براي داشتن يك رژيم غذايي سالم بعد از ترك بهتر است زير نظر دكتر تغذيه قرار بگيريد. به طور كلي بايد 6 وعده غذايي سبك را به صورت منظم مصرف كنيد. از كافئين و شيريني‌جات تا حد ممكن دوري نماييد چرا كه باعث نياز دوباره بدن به مواد مي‌شوند.
علاوه بر اين براي باسازي بدنتان بعد از ترك، چربي‌هاي اشباع را كنار گذاشته و فراورده‌هاي خانگي و طبيعي مصرف كنيد تا سلامتي دوباره شما برگردد. براي آشنايي با بهترين رژيم غذايي و تقويت بدن بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده | خطرات و راه خلاصي از مصرف چند ماده به طور همزمان

 

جلوگيري از آثار منفي بعد از ترك اعتياد

هر ماده مخدري آثار منفي زيادي بر روي جسم و روان مصرف كننده مي‌گذارد. با ترك، عوارض ناخواسته زيادي نمود پيدا كرده و مي‌توانند موجب بي‌انگيزگي و بازگشت بيمار به مصرف شوند. بنابران برخورد و رفع اين عوارض اهميت زيادي دارد. برخي از اين آثار به شرح زير هستند. 

1-مشكلات جنسي

كاهش ميل جنسي، ناتواني در نعوظ، زود انزالي، خشكي واژن و… از جمله عوارض ناشي از ترك هستند. اكثر مواد مخدر بر روي سيستم اعصاب مركزي تاثير مي‌گذارند، همان سيستمي كه در چرخه پاسخ جنسي نقش اساسي دارد، با به هم خوردن تعادل اين سيستم كارايي آن هم تحت تاثير قرار مي‌گيرد. وقتي از روش‌هاي ترك استاندارد استفاده نشود، بيشترين آسيب به اين بخش وارد شده و مشكلات آتي به وجود مي‌آيد. براي جلوگيري از مشكلات جنسي پس از ترك اعتياد كليك كنيد.

2- به هم خوردن سيكل خواب

تغييرات شيميايي بدن بر روي ميزان خواب هم خودش را نشان مي‌دهد. اين بي‌خوابي‌ها موجب مشكلاتي چون پرخاشگري، افسردگي، افزايش وسوسه به مصرف و…. مي‌شوند. پس حتما بايد براي رفع آن به درمانگر خود اطلاع دهيد. براي درمان بي خوابي بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

3- مشكلات گوارشي

معمولا ترك مواد افيوني، باعث بروز مشكلات گوارشي مي‌شوند. متاسفانه داروهاي جايگزين مثل متادون و بي 2 نيز به گوارش آسيب بيشتري وارد مي‌كنند. پس حتما بايد با كمك تغذيه و ورزش و راهنمايي‌هاي درمانگر مشكلات گوارشي ناشي از ترك را برطرف كرد.

4- اختلالات رواني

پس از ترك، اختلالات رواني متعددي ممكن است بروز پيدا كنند. اين موضوع در مورد بيماراني كه پيش از مصرف نيز دچار ناراحتي‌هايي بوده‌اند، بيشتر نمود پيدا مي‌كند. افسردگي، اضطراب، هذيان و توهم، پرخاشگري، ناتواني در برنامه ريزي و تصميم گيري و… از جمله اين اختلالات هستند.

 

سوالات متدوال

_خانواده چه تاثيري بر وضعيت ترك و مراقبت هاي بعد از ترك دارند؟

چون برخي عوامل خانوادگي باعث بروز اعتياد در فرد مي‌شوند پس خانواده نيز بايد در دوره ترك و بعد از ترك فرد معتاد مورد مشاوره قرار بگيرند. اين كار كمك مي‌كند كه مشكلات رفتاري خانواده شناسايي و حل مي‌شوند و آگاهي‌هاي لازم درباره فرد به خانواده داده مي‌شود و در واقع از نكات مهم بعد از ترك اعتياد محسوب مي‌شود. 

_چطور انگيزه خود را براي ترك حفظ كنيم؟

در زمان لغزش از خودتان سوالات اساسي بپرسيد نظير اين كه چرا از اول تصميم به ترك گرفته بوديد؟ مصرف مواد چه عوارضي روي زندگي شما داشت؟ چقدر بعد از ترك احساس بهتري داشتنيد؟ با پرسيدن اين سوال‌ها از خودتان مي‌توانيد به تقويت اراده براي ترك كمك كنيد.

_چطور مقابل اصرار ديگران براي مصرف دوباره بايستيم؟

قطعا يكي از عواملي كه شما را به اعتياد كشانده بود جمع‌هاي نامناسب و بيمار بوده، پس براي ترك و بازنگشتن دوباره به سمت اعتياد، بايد اين جمع‌ها را ترك كنيد. اگر به هيچ عنوان امكان ترك اين نوع جمع‌ها را نداريد بايد مهارت نه گفتن را بياموزيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :

 رفتار ها و اقدامات بعد از اعتياد 

بعد از ترك بايد چه كار هايي انجام داد 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۵۸:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از نكات مهم بعد از ترك اعتياد آگاهي داريد؟ متاسفانه برخي از افراد فكر مي‌كنند بعد از يك دوره سم زدايي يا ترك چند هفته‌اي ديگر به سمت اعتياد بر نمي‌گردند اما آمارها نشان مي‌دهد كه بازگشت دوباره به سمت اعتياد در افرادي كه يك بار ترك كرده‌اند تقريبا 80 درصد است. بيشترين خطر بازگشت به اعتياد به 60 روز نخست پس از ترخيص از كمپ ترك اعتياد مربوط مي‌شود. در واقع هر چه مدت طولاني‌تري از ترك بگذرد، ريسك بازگشت دوباره كمتر است. با آگاهي از نكات مهم بعد از ترك اعتياد و همچنين كمك گرفتن از روانشناس مي‌توانيد اين احتمال را تا حد زياد كاهش دهيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

منبع :

 رفتار ها و اقدامات بعد از اعتياد 

بعد از ترك بايد چه كار هايي انجام داد 

 

بعد از ترك اعتياد در كمپ چه اتفاقي مي‌افتد؟

زماني كه بيمار از كمپ ترك اعتياد مرخص مي‌شود انگيزه بسيار زيادي دارد. بيمار در اين مرحله توانايي‌هاي خود را باور كرده و به موفقيت خود افتخار مي‌كند چرا كه دوران سخت خماري را پشت سر گذاشته و مطمئن شده است كه بدون مواد مخدر نيز مي‌تواند زندگي‌اش را ادامه دهد. اما داستان از زماني سخت مي شود كه پا به دنياي واقعي مي‌گذارد و زندگي روزمره خود را شروع مي‌كند و كم كم به اين نتيجه مي‌رسد  كه دور ماندن از الكل يا مواد مخدر در جهان خارج سخت‌تر از آن چيزي است كه در مركز ترك اعتياد تجربه كرده بود.
بيماران در كلينيك ترك اعتياد از پشتيباني تخصصي برخوردارند و در برابر وسوسه‌ها محافظت مي‌شوند اما در زندگي خارج از كمپ اين پشتيباني‌ها وجود ندارند و بيمار خود را در احاطه انواع وسوسه‌ها تنها و بدون حامي مي‌بيند.

در اين شرايط بستري دوباره لازم نيست اما بايد درمان سرپايي براي فرد انجام شود. بيماران در پروسه درمان سرپايي همچنان خدماتي مانند مشاوره، حمايت گروهي و درمان دارويي را دريافت مي‌كنند، اما در كنار اين درمان‌ها مي‌توانند در محل كار و خانه خود نيز حضور داشته باشند.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد

 

تماس با مشاور

دوره هاي مشاوره و گروه درماني بعد ترك اعتياد

بهتر است قبل از مراجعه براي ترك اين عامل را در نظر بگيريد كه مركز ترك اعتياد مورد نظر شما برنامه‌هايي براي دوره‌هاي پس از ترك نيز داشته باشد، اين برنامه‎ها بايد شامل مشاوره، معاينه و آزمايشات پزشكي و همچنين گروه درماني باشند.

1. مشاوره بعد از ترك اعتياد

اغلب افراد براي فرار از چالش‌هاي روحي رواني خود به اعتياد روي مي‌آورند و پس از ترك اعتياد نيز همين چالش‌ها مي‌توانند دليل بازگشت به اعتياد باشند. علاوه بر اين مصرف مواد چالش‌هاي رواني بيشتري را نيز براي فرد ايجاد مي‌كند.

پژوهش‌ها نشان داده افرادي كه تجربه يك دوره اعتياد جدي را دارند اغلب از شهامت كمي برخوردارند. چه در دوره مصرف و چه در دوره ترك دچار افسردگي و اضطراب مي‌شوند، مهارت‌هاي حل مسئله را بلد نيستند و اغلب به جاي حل مشكلات خود از آن‌ها فرار مي‌كنند. به طور معمول ريسك خودكشي نيز در اين افراد بالاتر است.

از اين جهت اهميت دارد كه حتما افراد بعد از ترك، در جلسات مشاوره شركت كنند يا از مشاوره تلفني و آنلاين كمك بگيرند.علاوه بر درمان مشاوران مي‌توانند با ايجاد انگيزه و هدفمندي در فرد، او را در راه درست دوري از مواد قرار دهند.

2. رفتار درماني بعد از ترك

روش رفتار درماني در مشاوره متمركز بر موقعيت و پاسخ است و براي  درمان عادت‌هاي مخرب بسيار سودمند عمل مي‌كند. از آنجايي كه اعتياد علاوه بر وابستگي جسماني و رواني نوعي عادت محسوب مي‌شود، رفتار درماني براي عدم بازگشت به عادت اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

شناخت برانگيزنده‌ها يكي از روش‌هاي رفتار درماني است. در اين روش محرك‌ها به دو گروه دروني و بيروني تقسيم مي‌شوند. محرك‌هاي بيروني به شرايط و محيطي گفته مي‌شود كه فرد با قرار گرفتن در آن محيط‌ها دچار وسوسه مصرف مي‌شود. محرك‌هاي دروني نيز به حالات روحي و رواني گفته مي‌شود كه فرد با دچار شدن به آن‌ها ممكن است به مصرف روي بياورد. بعد از شناخت اين محرك‌ها مي‌توان با جايگزيني، ترك موقعيت و بالا بردن سلامت رواني فرد او را درمان كرد.

 

بيشتر بخوانيد : وسوسه بعد از ترك اعتياد و راه هاي جلوگيري از لغزش چيست؟

 

3. گروه درماني بعد از ترك اعتياد

گروه درماني از اهميت ويژه‌اي برخوردار است چرا كه علاوه بر تقويت كردن انگيزه فرد باعث مي‌شود بيمار بعد از ترك در جمعي سالم با افراد شبيه به خود قرار بگيرد. اين گروه‌ها خارج از مراكز ترك اعتياد هم وجود دارند و شما با جست و جويي ساده مي‌توانيد آن‌ها را پيدا كرده و به جمعشان ملحق شويد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد. 

 

تغذيه و ورزش بعد از ترك مواد مخدر

يكي از موارد مهمي كه در كنار برنامه ترك بايد به آن پرداخته شود، برنامه غذايي مناسب و ورزش است. در واقع در كنار جلسات مشاوره كه حتما بايد دريافت شود، تغذيه مناسب مي‌تواند به تقويت بدن بعد از ترك اعتياد كمك كند. داشتن وضعيت جسماني بهتر با كاهش فشارها و علائم ترك ريسك بازگشت به اعتياد را كاهش مي‌دهد.

1. ورزش بعد از ترك اعتياد

ورزش كردن به خصوص پياده روي باعث كم شدن استرس در فرد مي‌شود، حالت‌هاي افسردگي را از بين مي‌برد و انرژي فرد را افزايش مي‌دهد. همچنين باعث پر كردن اوقات فراغت شده و بدين گونه ريسك بازگشت به اعتياد را كم مي‌كند.

2. مصرف آب بعد از ترك اعتياد

آب و انواع نوشيدني‌ها باعث دفع سموم از بدن شده و همچنين كمك مي‌كنند بعد از ترك مواد مخدر، پوست و چهره بهتري پيدا كنيد. مصرف روزانه 8 ليوان آب براي بدن ضروري است و همچنين جلوي پرخوري‌هاي بعد از ترك را هم مي‌گيرد.

3. رژيم غذايي سالم

براي داشتن يك رژيم غذايي سالم بعد از ترك بهتر است زير نظر دكتر تغذيه قرار بگيريد. به طور كلي بايد 6 وعده غذايي سبك را به صورت منظم مصرف كنيد. از كافئين و شيريني‌جات تا حد ممكن دوري نماييد چرا كه باعث نياز دوباره بدن به مواد مي‌شوند.
علاوه بر اين براي باسازي بدنتان بعد از ترك، چربي‌هاي اشباع را كنار گذاشته و فراورده‌هاي خانگي و طبيعي مصرف كنيد تا سلامتي دوباره شما برگردد. براي آشنايي با بهترين رژيم غذايي و تقويت بدن بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده | خطرات و راه خلاصي از مصرف چند ماده به طور همزمان

 

جلوگيري از آثار منفي بعد از ترك اعتياد

هر ماده مخدري آثار منفي زيادي بر روي جسم و روان مصرف كننده مي‌گذارد. با ترك، عوارض ناخواسته زيادي نمود پيدا كرده و مي‌توانند موجب بي‌انگيزگي و بازگشت بيمار به مصرف شوند. بنابران برخورد و رفع اين عوارض اهميت زيادي دارد. برخي از اين آثار به شرح زير هستند. 

1-مشكلات جنسي

كاهش ميل جنسي، ناتواني در نعوظ، زود انزالي، خشكي واژن و… از جمله عوارض ناشي از ترك هستند. اكثر مواد مخدر بر روي سيستم اعصاب مركزي تاثير مي‌گذارند، همان سيستمي كه در چرخه پاسخ جنسي نقش اساسي دارد، با به هم خوردن تعادل اين سيستم كارايي آن هم تحت تاثير قرار مي‌گيرد. وقتي از روش‌هاي ترك استاندارد استفاده نشود، بيشترين آسيب به اين بخش وارد شده و مشكلات آتي به وجود مي‌آيد. براي جلوگيري از مشكلات جنسي پس از ترك اعتياد كليك كنيد.

2- به هم خوردن سيكل خواب

تغييرات شيميايي بدن بر روي ميزان خواب هم خودش را نشان مي‌دهد. اين بي‌خوابي‌ها موجب مشكلاتي چون پرخاشگري، افسردگي، افزايش وسوسه به مصرف و…. مي‌شوند. پس حتما بايد براي رفع آن به درمانگر خود اطلاع دهيد. براي درمان بي خوابي بعد از ترك اعتياد كليك كنيد.

3- مشكلات گوارشي

معمولا ترك مواد افيوني، باعث بروز مشكلات گوارشي مي‌شوند. متاسفانه داروهاي جايگزين مثل متادون و بي 2 نيز به گوارش آسيب بيشتري وارد مي‌كنند. پس حتما بايد با كمك تغذيه و ورزش و راهنمايي‌هاي درمانگر مشكلات گوارشي ناشي از ترك را برطرف كرد.

4- اختلالات رواني

پس از ترك، اختلالات رواني متعددي ممكن است بروز پيدا كنند. اين موضوع در مورد بيماراني كه پيش از مصرف نيز دچار ناراحتي‌هايي بوده‌اند، بيشتر نمود پيدا مي‌كند. افسردگي، اضطراب، هذيان و توهم، پرخاشگري، ناتواني در برنامه ريزي و تصميم گيري و… از جمله اين اختلالات هستند.

 

سوالات متدوال

_خانواده چه تاثيري بر وضعيت ترك و مراقبت هاي بعد از ترك دارند؟

چون برخي عوامل خانوادگي باعث بروز اعتياد در فرد مي‌شوند پس خانواده نيز بايد در دوره ترك و بعد از ترك فرد معتاد مورد مشاوره قرار بگيرند. اين كار كمك مي‌كند كه مشكلات رفتاري خانواده شناسايي و حل مي‌شوند و آگاهي‌هاي لازم درباره فرد به خانواده داده مي‌شود و در واقع از نكات مهم بعد از ترك اعتياد محسوب مي‌شود. 

_چطور انگيزه خود را براي ترك حفظ كنيم؟

در زمان لغزش از خودتان سوالات اساسي بپرسيد نظير اين كه چرا از اول تصميم به ترك گرفته بوديد؟ مصرف مواد چه عوارضي روي زندگي شما داشت؟ چقدر بعد از ترك احساس بهتري داشتنيد؟ با پرسيدن اين سوال‌ها از خودتان مي‌توانيد به تقويت اراده براي ترك كمك كنيد.

_چطور مقابل اصرار ديگران براي مصرف دوباره بايستيم؟

قطعا يكي از عواملي كه شما را به اعتياد كشانده بود جمع‌هاي نامناسب و بيمار بوده، پس براي ترك و بازنگشتن دوباره به سمت اعتياد، بايد اين جمع‌ها را ترك كنيد. اگر به هيچ عنوان امكان ترك اين نوع جمع‌ها را نداريد بايد مهارت نه گفتن را بياموزيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :

 رفتار ها و اقدامات بعد از اعتياد 

بعد از ترك بايد چه كار هايي انجام داد 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۵۸:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا روش‌هاي ترك ريتالين را مي‌شناسيد؟ ريتالين يك داروي محرك است كه غالبا در درمان اختلال پيش فعالي و نقص توجه مورد استقاده قرار مي‌گيرد. در صورت استفاده صحيح و زير تظر متخصص، اين دارو كاملا اثر بخش و مفيد است اما امروزه برخي افراد با قصد بيدار ماندن بيشتر و افزايش تمركز خود اقدام به مصرف خودسرانه اين دارو مي‌كنند. در نتيجه به ريتالين اعتياد پيدا كرده و عوارض ناخوشايند آن را تجربه خواهند كرد. از طرف ديگر كنار گذاشتن ريتالين نيز كار چندان راحتي نيست و به يك مشكل جدي براي فرد تبديل مي‌شود. در اين شرايط ضروري است كه افراد از يك متخصص در اين زمينه كمك بگيرند و براي ترك آن اقدام نمايند. در ادامه مقاله به بررسي كامل ترك ريتالين مي‌پردازيم. 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

منبع :

 ترك ريتالين 

ترك ريتالين چند روز طول ميكشد ؟

 

ريتالين چيست؟

ريتالين با نام عمومي رتيل-فنيدات، دارويي شبه آمفتامين ساخته شده در آزمايشگاه است كه سيستم عصبي سمپاتيك (آرامش­بخش) را جهت افزايش فعاليت ذهني و عملكرد آن تحريك مي­‌كند. عموما اين دارو به دليل درمان بيماري اختلال نقص توجه و بيش فعالي (ADHD) به عنوان محرك سيستم اعصاب مركزي شناخته مي‌شود. اين دارو، از طريق افزايش فعاليت دوپامين و نوراپي نفرين در مغز توانايي سازماندهي و حل مشكلات را  فراهم كرده و موجب بهبود تمركز، تفكر و تصميم گيري مي­‌گردد. عدم وجود يا كمبود اين انتقال دهنده عصبي، عملكرد عادي فرد را در جامعه مختل مي­‌كند. بدون ريتالين، افراد در مدرسه و يا محل كار قادر به نشستن و تمركز طولاني مدت نيستند.

 

ترك ريتالين | علائم مصرف ريتالين

كساني كه ريتالين را بدون نسخه و يا با دوز بيش از حد مصرف مي‌كنند دچار علائمي مانند خستگي، كندي ­ذهن و مشكل در تمركز مي‌شوند. از عوارض جانبي احتمالي مصرف ريتالين، اعتياد است كه با عواقب ترك آن شرايط براي بيمار وخيم‌­تر مي‌­گردد. ترك ريتالين مغز را مجبور مي‌كند تا حضور مداوم اين دارو را جبران كند. مغز مصرف كنندگان ريتالين، نسبت به دوپامين و نوراپي­ نفرين حساسيت كمتري پيدا مي­‌كند و دستيابي به همان اثرات پيشين، دوزهاي بيشتري را مي­‌طلبد. ترك مصرف يا كاهش قابل توجه ريتالين، به علت آن كه مغز نمي‌تواند عملكرد صحيح خود را پيدا كند، علائم ناخوشايندي را به همراه دارد.

تماس با مشاور

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد

 

عوارض ترك مصرف ريتالين

ريتالين نيمه عمر كوتاهي دارد و تقريباً به طور كامل در طي 24 ساعت پس از آخرين مصرف از بدن فرد خارج مي­‌شود. با اين حال طيف وسيعي از افراد جامعه پس از مصرف ريتالين با آگاه شدن از عوارض آن به دنبال راه‌هايي براي ترك مي‌گردند. ترك ريتالين سخت بوده و تازه با شروع علائم ترك و وسوسه براي مصرف دوباره، كار پيچيده تر مي‌شود. طول دوره ترك ريتالين معمولاً بيشتر از ساير مواد مخدر است و علائم ترك 7 تا 10 روز ادامه پيدا مي‌كند.

روزهاي 1-2: افراد در اين دوره به جز خوردن غذا و خوابيدن كار ديگري انجام نمي‌دهند و دچار سردرد، خستگي، افزايش اشتها، مشكل در تمركز و مشكلات خفيف عاطفي مي‌شوند.

روزهاي 2-7: اين دوره اي است كه بايد مراقب علائم شديد و خطرناكي مانند روان پريشي و افكار خودكشي بود. تهوع مداوم در كنار سردرد، تحريك پذيري و عصبانيت از علائم اين دوره است.

روزهاي 7-10: حالت تهوع ، تپش قلب و سردرد اغلب از بين رفته، در حالي كه علائم عاطفي ممكن است هنوز در فرد باقي بماند.

روزهاي 10-14: علائم شناختي و عاطفي مانند اضطراب و افسردگي كم شده است. در صورت ادامه علائم ممكن است براي بازگشت فرد به حالت طبيعي، درمان مستقيم لازم باشد.

 

بهترين روش هاي ترك اعتياد به ريتالين

مصرف كنندگان ريتالين پس از اعتياد به دنبال درمان آن مي­‌گردند. ترك ريتالين به دليل تأثير آن بر انتقال دهنده‌هاي عصبي دوپامين در مغز، معمولاً سخت است. اگر فرد به طور ناگهاني مصرف ريتالين را متوقف كند، علائم حادي شامل از دست دادن لذت، اختلال خواب، كمبود انرژي، افسردگي، اضطراب، عصبانيت و مشكلات تمركزي در وي نمايان مي گردد. بهترين روش‌هاي ترك اعتياد مي‌تواند شامل مهارت‌هاي فردي، رفتار درماني شناختي، درمان پزشكي و دارو درماني زير نظر متخصص يا پزشك باشد. اين روش‌ها به شرح زير هستند:

1. مهارت هاي فردي

ترك ريتالين با ناراحتي و دشواري همراه بوده و اغلب موجب تسليم شدن فرد مي‌­شود. مشاوره با يك متخصص مي‌تواند به فرد كمك كند تا بدون عود مجدد و سختي، ترك ريتالين را كنترل كند. ترك ريتالين مي‌تواند در ابتدا با مهارت‌هاي خود فرد جهت مقابله با مصرف شروع شود كه شامل موارد زير است:

  • رفتار درماني: رفتار درماني يك برنامه پيشگيريانه جهت مقابله با وسوسه‌هاي احتمالي بوده كه مي‌تواند شامل خواندن كتاب، برنامه‌هاي تفريحي يا پياده روي باشد.
  • مراقبه: مراقبه در يك مكان ساكت و راحت و با تمركز بر تنفس مي‌تواند افكار منفي بيمار را بهبود دهد.
  • قبول كردن: وسوسه مصرف دوباره يك امر طبيعي است. برخي از افراد در واقع وسوسه خود را با مقاومت در برابر آن شدت مي‌بخشند. درعوض بيمار بايد قبول كند كه وسوسه بخشي از روند درمان است.
  • جانشين كردن: ليستي از فعاليت‌هاي مختلفي را كه مي‌توانيد قبل از شروع وسوسه انجام دهيد، تهيه كرده و در صورت لزوم آن فعاليت‌ها را انجام دهيد.
  • تنفس عميق:  در هنگام استرس، واكنش بدن تنفس كم عمق است. استنشاق طولاني به مدت سه ثانيه و به دنبال آن حبس نفس و سپس بيرون دادن آن به مدت سه ثانيه مي‌تواند تنفس را آرام كند.
  • دوري از استرس: درگيري با خانواده يا دوستان موجب استرس و عود مجدد وسوسه مي­‌شود. مديريت درگيري‌ها به جاي اجتناب يا منزوي شدن، استراتژي مناسبي براي كاهش استرس است.
  • ورزش كردن: 20 دقيقه ورزش كردن در روز با آزاد كردن اندورفين در بدن مي‌تواند به كاهش افسردگي، اضطراب و كاهش وسوسه منجر شود.
  • رژيم غذايي رژيم غذايي غني از ميوه‌ها، سبزيجات، پروتئين و كربوهيدرات‌هاي پيچيده مي‌تواند ويتامين‌ها و مواد معدني را تأمين كرده و به كاهش استرس و وسوسه منجر شود.

2. ترك ريتالين | رفتار درماني شناختي

امروزه رفتاري درماني شناختي (CBT) بالاترين سطح بهبودي را در درمان اختلالات مصرف مواد مخدر مانند ريتالين دارد. در سه دهه گذشته شاهد پيشرفت­‌هايي در رفتار درماني شناختي معتادان مواد مخدر و همچنين توسعه رويكردهاي رفتار درماني مرتبط با آن بوده‌ايم. رفتار درماني شناختي با مديريت حوادث غيرمترقبه، رفتاردرماني زوجين و خانواده­‌ها و… نشان داده كه مداخله مناسبي براي درمان انواع مختلف اعتياد به مواد مخدر مانند ريتالين مي‌باشد.

3. درمان پزشكي

تمرين مهارت‌هاي مقابله‌اي به تنهايي براي مديريت هوس و جلوگيري از عود بيماري كافي نيست. اگر احساس مي‌كنيد كه عود مجدد اتفاق مي‌افتد يا قبلاً آن را تجربه كرده‌ايد، به دنبال مشاوره با يك متخصص باشيد. برنامه‌هاي درماني پزشكي عبارتند از:

بستري شدن: درمان گروهي، فردي و خانوادگي براي چند ساعت در روز است كه در طول اين دوره درمان، بيمار در يك مركز درماني اقامت دارد.

درمان سرپايي: اين درمان براي چند روز در هفته به شكل فردي و خانوادگي مي­‌باشد. بيمار بعد از شركت در جلسات روزانه، مي‌تواند به خانه برگشته و زمان كافي براي كار يا رفتن به مدرسه را داشته باشد.

گروه درماني: به صورت گروهي با 5 تا 15 مصرف كننده و يك تا دو درمانگر انجام م‌ شود. يكي از مزاياي گروه درماني پشتيباني و بازخورد مصرف كنندگان به يكديگر است.

4. ترك ريتالين | درمان دارويي

سازمان غذا و دارو (FDA) هيچ دارويي را براي درمان مصرف ريتالين تاييد نكرده است. با اين حال، برخي از داروها براي علائم جسمي و رواني مرتبط با ترك نويد بخش بوده­‌اند:

  • مودافينيل: دارويي است كه براي درمان اختلالات خواب استفاده مي‌شود. برخي مطالعات نشان داده‌اند كه براي كاهش اشتياق به مصرف مواد محرك مانند ريتالين مفيد بوده است.
  • ميرتازاپين: اين دارو با نام تجاري رمرون نيز شناخته مي‌شود، اين دارو مي‌تواند برخي از عوارض ترك جسمي و رواني ناشي از ريتالين را كاهش دهد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به مواد محرك با موثرترين راهكارهاي درماني

 

پيشگيري از بازگشت به مصرف ريتالين

شناخت علائم  وسوسه انگيز و آگاهي از علائم در موقعيت‌ها و حوادثي كه مي‌توانند باعث عود بيماري شوند، اولين اقدام در پيشگيري از مصرف مجدد ريتالين است. پيش از هر اقدامي در ابتدا بايد بيمار از شرايط تحريك كننده دور شود، اين موارد شامل محيط‌هاي اجتماعي مانند فروشندگان و ساير افرادي است كه به طور فعال مواد مخدر را استفاده مي‌كنند. در شرايط استرس‌­زا معمولاً تمايل به اجتناب از مسئوليت‌ها، مانند شركت در جلسات درماني امري متداول است، اما اين كه در اين مدت به برنامه مراقبت‌هاي خود پايبند باشند بسيار اهميت دارد.

 

سوالات متداول

-آيا مي‌توان ريتالين را براي هميشه ترك كرد؟

بله با اراده بالا و كمك گرفتن از يك روانشناس و متخصص در حوزه ترك اعتياد، مي‌توان آن را با موفقيت ترك كرد و به زندگي عادي بازگشت. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :

 ترك ريتالين 

ترك ريتالين چند روز طول ميكشد ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك ريتالين،
موضوع:
[ ۱۸ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۲۶:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی