مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

دوستي با فرزند براي آينده و جلوگيري از آسيب هاي زياد از اهميت بالايي برخوردار است. مخصوصا در دوره نوجواني بايد به اين ارتباط ها دقت كرد. نوجواني دوره بحراني است و اگر ارتباط والد فرزند به خوبي شكل نگيرد؛ بين آنها فاصله مي‌افتد و آسيب هاي زيادي به سوي فرزند حركت مي‌كند. اما زماني كه ارتباط و صميميت والدين با فرزندان به خوبي صورت بگيرد؛ از آسيب هاي احتمالي جلوگيري مي‌شود.

حتي دوستي با فرزند باعث مي‌شود كه مسائل فردي، بهداشتي و … را خود والد به خوبي به فرزند آموزش دهد. و اگر فرزند با مشكلي روبرو شد؛ شما را در اولويت براي حل مسائل قرار دهد. براي اينكه رابطه خوبي با فرزند داشته باشيد بايد نسبت به دوران او خود را آگاه و بروزرساني كنيد. براي اين كار نيز از روانشناس كمك بگيريد. جهت دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دوستي با فرزند مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: دوستي با فرزند | 7 روش صميميت با فرزند

دوستي با فرزند

يكي از مهم ترين كارهايي كه والدين بايد انجام دهند؛ برنامه ريزي براي دوستي با فرزند است. براي اينكه ارتباط خوبي با فرزندان خود برقرار كنيد بايد در وهله اول او را درك كنيد و طبق ديدگاه او به زندگي نگاه كنيد. و همچنين بايد به شناخت، آگاهي و آشنايي با خصوصيات در جامعه آنها برسيد.

به همين دليل اگر به دنبال دوستي با فرزند هستيد، بايد آگاهي خوبي از دوره او كسب كنيد. اينكه شما به عنوان والد الگو و مربي آموزشي در زندگي باشيد بهتر است، يا اينكه فرزند از همسالان خود راه و رسم زندگي را آموزش ببيند؟ مسلما زماني كه شما با فرزند صميمي باشيد به او آموزش خواهيد داد كه به چه شيوه اي بايد برخورد كند و چه رفتارهايي از خود نشان دهد. در اين مقاله روش هاي دوستي با فرزند را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

چگونه با پسرم رفيق بشم؟

دوستي با فرزند پسر يا دختر معمولا الگوي يكساني دارد. اما جزئيات برخورد و ارتباط با آنها متفاوت از يكديگر است. به اين دليل كه معمولا پدر ها با فرزند پسر ارتباط خوبي برقرار نمي‌كنند، تصميم گرفتيم كه در رابطه با ارتباط با فرزند پسر توضيح دهيم. در اين مقاله نيز نحوه رفيق شدن با فرزند پسر را توضيح داده ايم.

📌 به صحبت هاي فرزند خود گوش دهيد

براي دوستي با فرزند اصل مهمي مانند گوش دادن را بايد در نظر داشته باشيد. هميشه فرزندان در ابتدا با خانواده و والدين ارتباط مي‌گيرند. اگر اين ارتباط ها به خوبي شكل نگيرد و شما به صحبت هاي او گوش ندهيد، به سراغ افراد ديگري كه گوش شنوا دارند مي‌روند. به همين جهت در اقدام اول بايد با دقت به صحبت هاي فرزندان خود گوش دهيد. حتي با اين كار بسياري از چيز ها دستتان مي‌آيد. 

📌 به فرزند خود احترام بگذاريد

همانطور كه فرزندان بايد به والدين خود احترام بگذارند، والدين نيز براي دوستي با فرزند بايد به او احترام بگذارند. اين عامل به صميمي شدن و رفيق شدن با پسر كمك بسياري مي‌كند. مخصوصا اگر فرزند شما در دوره سني نوجواني است؛ اين رفتار را انجام دهيد. با احترام، احترام نيز دريافت خواهيد كرد. رعايت احترام به حريم خصوصي نيز ميزان صميميت را افزايش مي‌دهد. 

📌 با كمك فرزندان قوانين تعيين كنيد | دوستي با فرزند

يكي از كارهايي كه بايد براي دوستي با فرزند انجام دهيد؛ وضع قوانين است. به عنوان والد بايد به طور شفاف و واضح به فرزندان خود توضيح دهيد كه اين كار اشتباه است و اين كار درست. زماني كه قوانين مشخص نشده است نبايد به كارهاي فرزند خود واكنش نشان دهيد. بهتر است كه در اين زمينه از دوران كودكي اقدام كنيد تا در دروان بحراني نوجواني با قوانين سنگين روبرو نشود.

📌 با فرزند خود وقت بگذاريد

براي دوستي با فرزند بايد وقت مناسبي براي او بگذاريد. در طول روز برنامه ريزي كنيد كه زماني را براي بازي و صحبت با فرزند سپري كنيد. امروزه پسران علاقه زيادي به بازي هاي كامپيوتري دارند؛ بنابراين با آنها پلي استيشن بازي كنيد.

📌 با فرزند خود صحبت كنيد

يكي از روش هاي دوستي با فرزند، صحبت با اوست. حتما در محيط خانه فضايي را ايجاد كنيد كه بتوانيد در رابطه با مسائل مختلف با فرزند خود صحبت كنيد. و از او بخواهيد كه نظر خود را اعلام كند. در نهايت بايد فرزندان خود را تشويق كنيد تا احساسات خود را با شما در ميان بگذارد. بهتر است به شيوه اي رفتار كنيد كه نصيحت و قضاوت در كار نباشد تا صحبت با فرزند ادامه دار شود.

📌 به آنها مسئوليت بدهيد | دوستي با فرزند

براي دوستي با فرزند با برنامه ريزي و توافق به فرزند خود مسئوليت بدهيد. مثلا به او بگوييد كه احساس مي‌كنم از پس اين كار بر ميايي؛ بنابراين مسئوليت آن با تو باشد. زماني كه به فرزند خود مسئوليت بدهيد، احساس بزرگي مي‌كند. و در نهايت به افزايش اعتماد به نفس او كمك خواهيد كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه صميميت با فرزندان كليك كنيد.

📌 براي استقلال نوجوان تلاش كنيد

يكي از كارهاي مهمي كه بايد براي دوستي با فرزند انجام دهيد؛ كمك به كسب استقلال است. نوجوانان براي كسب استقلال هر كاري انجام مي‌دهند. به همين دليل بهتر است كه اين كار با نظارت والدين انجام شود. براي كسب استقلال نيز بهتر است كه قوانين شرح دهيد اما به شيوه اي كه والد و فرزند هر دو موافق باشند. 

كلام آخر

دوستي با فرزند اصل مهمي است كه همه والدين به آن اهميت دهند. اين رفتار از آسيب هاي زيادي جلوگيري مي‌كند. صميميت والد و فرزند تضمين كننده زندگي خوب است. به همين دليل براي كمك به آينده بهتر فرزند حتما دوستي با او را آغاز كنيد. براي آشنايي با نحوه ارتباط با فرزند از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دوستي با فرزند مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: دوستي با فرزند | 7 روش صميميت با فرزند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۳۷:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترشحات واژن از جمله مسائل طبيعي هستند كه به طور مداوم براي خانم‌ها رخ مي‌دهد. مواد تشكيل دهنده ترشحات، شامل تركيبي از مايعات و سلول‌هاي مختلفي مي‌باشد كه عمدتا بي‌خطر بوده و در حالت عادي به سلامت بافت واژن كمك مي‌كند. با مشاهده شكل و ظاهر انواع ترشحات مي‌توان متوجه سلامت دستگاه تناسلي و جسماني فرد شد. گاهي اين ترشحات نشان‌دهنده وجود عفونت و يا بيماري هستند كه معمولاً به صورت مايعي با بوي بد و شكل غير طبيعي همراه مي‌شوند. از اين جهت آشنايي با انواع ترشحات واژن براي هر خانمي ضروري است زيرا مي‌تواند نشان دهنده وضعيت سلامت زنان باشد. در ادامه به طور كامل درباره اين ترشحات و راهكارهاي درماني صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترشحات واژن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: ترشحات واژن | انواع ترشحات طبيعي و غيرطبيعي در زنان

ترشحات واژن

بدن زنان و خصوصا دستگاه تناسلي آن‌ها مكانيزم بسيار پيچيده‌اي دارد و با شناخت اين پيچيدگي مي‌توان وضعيت سلامت جسماني را بهتر متوجه شد و از بروز بيماري‌ها و عفونت‌هاي جدي پيشگيري كرد. ترشحات واژن يك امر كاملا طبيعي است هيچ زني وجود ندارد كه ترشح واژن نداشته باشد اما اين ترشحات انواع مختلفي دارند كه نشان دهنده مسائل گوناگوني هستند. 

انواع ترشحات واژن

 

ترشحات واژن از نظر شكل ظاهري و رنگ به چند دسته تقسيم مي‌شوند. همچنين گاهي بوي اين ترشحات نيز تغيير كرده كه دلايل آنها هم متفاوت است. برخي از اين انواع شامل موارد زير مي‌شوند.

🔽ترشح قهوه‌اي

ترشحات واژن به رنگ قهوه‌اي مي‌تواند نشان دهنده سرطان رحم باشد. با اين‌حال در برخي موارد مي‌تواند به علت عادت ماهانه نامنظم نيز رخ دهد.

🔽ترشح زرد

ترشحات زرد رنگ ترشحي طبيعي نيست و مي‌تواند نشان‌دهنده عفونت يا بيماري مقاربتي باشد. گاهي نيز اين ترشحات زرد رنگ، مايل به سبز و همراه با كف و بوي زياد هستند كه مي‌تواند بخاطر عفونتي به نام تريكوموناس باشد. فرد مبتلا احساس مي‌كند كه در طول روز حباب از واژنش خارج مي‌شود. در اين شرايط لازم است كه حتما به متخصص مراجعه كنيد چراكه تداوم اين مسئله باعث ناباروري و عفونت‌هاي لگني مي‌شود.

🔽ترشح سبز

يكي از انواع ترشحات واژن، ترشحات سبز رنگ همانند ترشحات به رنگ زرد مي‌تواند نشان دهنده عفونت‌هاي ناشي از باكتري و بيماري مقاربتي باشد.

🔽ترشحات پنيري شكل

ترشحات پنيري شكل واژن اگر با خارش، سوزش و التهاب پوست همراه باشد نشان دهنده عفونت قارچي است. معمولا اكثر زنان در طول دوران زندگي خود اين نوع عفونت را حداقل يكبار تجربه مي‌كنند.

🔽ترشحات غليظ

در طول دوره عادت ماهانه ممكن است ترشحات واژن كمي غليظ شوند. ترشحات سفيد و غليظ معمولا بي خطر هستند اما اگر همراه با بوي بد باشند نشان دهنده يك مشكل هستند و نياز به بررسي بيشتر توسط متخصص وجود دارد.

دلايل ترشح غيرطبيعي واژن

 

شايع‌ترين علت ترشح غير طبيعي واژن عفونت‌هاي مختلف است. به عنوان مثال مي‌توان به عفونت‌هاي قارچي و عفونت باكتريايي اشاره كرد. همچنين علائم يائسگي مي‌تواند همراه با ترشحاتي باشد اما ترشحاتي از اين قبيل نسبتا بي‌خطر هستند با اين حال براي رفع آن بهتر است بايد يك متخصص مشورت شود. 

در اين بين مي‌توان به ترشحات غير طبيعي ناشي از عفونت‌هاي مقاربتي هم اشاره كرد. ترشحات ناشي از اين عفونت قابليت گسترش و پخش شدن به رحم، تخمدان و… را دارد. حتي در صورت برقراري رابطه جنسي مي‌تواند به طرف مقابل منتقل شود. از اين جهت ترشحات غير طبيعي واژن مي‌تواند كمك كننده مهمي براي تشخيص بيماري مراقبتي باشد.

يكي ديگر از عواملي كه مي‌تواند منجر به ترشحات غير طبيعي در واژن شود سرطان رحم است، اين ترشح معمولا به صورت قهوه‌اي رنگ يا متمايل به رنگ خون مي‌باشد. اما توجه داشته باشيد كه هر ترشحي به اين رنگ نشان دهنده سرطان نيست، از اين جهت اگر احساس كرديد كه ترشحات غير طبيعي در واژن شما وجود دارد به پزشك متخصص مراجعه كنيد.

ترشحات واژن و زمان مراجعه به متخصص

به طور كلي ترشحات واژن طبيعي است اما اگر علائم زير را داشتيد به متخصص مراجعه كنيد.

_ ترشحات واژن با رنگ غير طبيعي متمايل به سبز، زرد يا قهوه‌اي

_ ترشحات واژن بسيار غليظ يا بسيار آبكي

_ ترشح با بوي بد

_ التهاب، خارش و سوزش در اطراف نواحي آلت تناسلي

راه‌هاي جلوگيري از عفونت واژن و ترشحات غير طبيعي

براي جلوگيري از عفونت‌هاي مرتبط با ترشحات واژن بايد عوامل ايجاد كننده آن را شناسايي كرد. در اكثر مواقع عدم رعايت بهداشت شخصي عامل به وجود آورنده عفونت است. استفاده از لباس زير نامناسب، فعاليت زياد و ورزش با لباس زير تنگ، شستشوي ناصحيح واژن با مواد شوينده، برقراري رابطه جنسي محافظت نشده، استفاده از داروهاي جلوگيري از بارداري، استفاده از مواد معطر براي خوشبو كردن واژن و… در بروز عفونت‌هاي مرتبط با واژن تاثيرگذار هستند.

به ياد داشته باشيد كه در هنگام شستشو و تميز كردن واژن نبايد از يك دستمال كاغذي يا ليف يكسان كه با مقعد تماس داشته است استفاده كنيد. مقعد محل تجمع بسياري از ميكروب‌ها و باكتري‌هاي مختلف است و انجام اينكار مي‌تواند همان ميكروب‌ها و باكتري‌ها را به واژن منتقل كند. همچنين وجود اجسام خارجي به داخل واژن از جمله عامل ديگري است كه مي‌تواند منجر به ايجاد عفونت شود. در نتيجه با رعايت صحيح اين موارد مي‌توان اقدام‌هايي را براي پيشگيري از عفونت واژن انجام داد.

روش‎‌هاي خودمراقبتي در منزل هنگام ترشحات غير طبيعي

به طور كلي خود درماني هيچ‌گاه توصيه نمي‌شود اما روش‌هايي براي خود مراقبتي وجود دارد كه استفاده از آن‌ها مي‌تواند تاثيرات مطلوبي به همراه داشته باشد. اين روش‌ها شامل استفاده از كرم ضد قارچ، گذاشتن كمپرس سرد در صورت وجود التهاب يا خارش و عدم برقراري رابطه جنسي تا زمان رفع مشكل است.

همچنين واژن را به طور منظم با آب و صابون بشوييد و تميز نگه داريد. لباس زير خود را پنبه خالص در نظر بگيريد و بپوشيد. در صورتي كه روش‌هاي خودمراقبتي نتوانست تغييري در روند بهبودي شما ايجاد كند لازم است كه از كمك يك مشاور و روانشناس بهره ببريد. 

راه هاي تشخيصي ترشحات واژن

براي درمان مشكلات ناشي از ترشحات واژن، در ابتدا بايد فرد به طور كامل معاينه شده و وضعيت سلامتي او مورد بررسي قرار گيرد. براي اينكار روش هاي مختلفي وجود دارد كه حتما بايد توسط متخصص زنان انجام گيرند. معاينه فيزيكي لگن و تست PH واژن، از اين روش ها هستند. همچنين به دليل اينكه يكي از دلايل عفونت هاي واژن، ابتلا به بيماري هاي مقاربتي است؛ فرد بايد آزمايش مربوط به اين بيماري ها را نيز انجام دهد.

ترشحات واژن در دوره هاي مختلف سني

فراموش نكنيد كه ترشحات واژن در هر دوره سني؛ معاني مختلفي داشته و لزوما به معني اختلال در كاركرد بدن يا اندام تناسلي نيست. براي مثال به طور كلي براي همه زنان ترشحات واژن در دوره بلوغ و پيش از اولين قاعدگي، زياده و همچنين در دوران يائسگي به شكل چشمگيري كاهش مي‌يابد. حتي نوزادان دختر بعد از تولد نيز تا چند روز ترشح دارند كه كاملا طبيعي است.

در دوران بارداري نيز به دليل بالارفتن ميزان هورمون هاي مختلف، شاهد افزايش ترشحات واژن به شكل طبيعي هستيم. در چرخه قاعدگي نيز با توجه به تغييراتي كه در اين دوران رخ مي‌دهد؛ ميزان ترشحات، متفاوت است.  

علل بو و مقدار ترشحات واژن

ترشحات واژن به طور طبيعي داراي بو هستند. اما با تغيير ميزان PH ناحيه تناسلي و همچنين هورمون ها و حتي تحت تاثير داروهايي كه فرد مصرف مي‌كند نيز، بوي ترشحات دچار تغييراتي مي‌شود. براي مثال بوي ماهي بيانگر وجود عفونت است. افراد بهتر است نسبت به اين موضوع حساس بوده و آن را پيگيري كنند.

مقدار ترشحات واژن نيز در افراد مختلف، متفاوت است. عواملي مانند بارداري، ورزش و همچنين برانگيختگي جنسي در تغيير مقدار ترشحات، موثر هستند. 

سخن پاياني

تغييرات جزئي در مقدار و همچنين شكل ظاهري ترشحات، براي مدتي كوتاه طبيعي هستند. در واقع بدن زنان تحت تاثير عوامل محيطي تغيير كرده و به شكل هاي مختلف واكنش نشان مي‌دهد. البته توجه و مراقبت از اندام تناسلي و تغييرات مرتبط با آن بسيار مهم است. همچنين اين موضوع گاهي نشانه اي براي مشكلات ديگر در بدن است. به همين دليل افراد بايد واكنش درست نسبت به اين موضوع داشته و همچنين تغييرات را پيگيري كنند. براي درمان و پيشگيري از مشكلات ناشي از ترشحات واژن، افراد بايد به متخصص زنان مراجعه نمايند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترشحات واژن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

روش تشخيص ترشح طبيعي و غيرطبيعي به چه صورت است؟

روش تشخيص ترشحات غيرطبيعي واژن با توجه به تغيير شكل و رنگ و بوي ترشحات نسبت به قبل مي‌باشد. ترشحات غير طبيعي داراي بوي بد، شكل غليظ يا آبكي هستند و همچنين رنگ ترشحات متمايل به سبز، زرد و قهوه‌اي مي‌باشد. اما بايد توجه كرد كه صرف داشتن يك نوع ترشح خاص نشان دهنده عفونت نيست و ساير عوامل بايد توسط متخصص بررسي شود.

منبع: ترشحات واژن | انواع ترشحات طبيعي و غيرطبيعي در زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۱۱:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بي احترامي نوجوان به والدين يكي از مشكلاتي است كه اين روزها بعضي از پدر و مادرها را درگير كرده است. اين كه از طرف فرزندمان مورد بي‌احترامي قرار بگيريم بسيار ناراحت‌كننده است. اما چيزي كه ماجرا را سخت‌تر مي‌كند اين است كه ندانيم در اين شرايط چه كار بايد بكنيم! بسياري از پدر و مادرها در اين موقعيت در مقابل فرزندشان كوتاه مي‌آيند. اما اين كار باعث بدتر شدن رفتار نوجوان خواهد شد.

به همين خاطر بهتر است به دنبال راهكار بهتري براي برطرف‌كردن اين بي‌احترامي‌ها باشيد. ما در اين مطلب راجع به دلايل و راهكارهاي ازبين‌بردن بي‌احترامي نوجوان به والدين صحبت خواهيم كرد. بااين‌حال اگر احساس مي‌كنيد به‌تنهايي نمي‌توانيد شرايط را تغيير بدهيد بهتر است راجع به اين موضوع مشاوره نوجوان بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بي احترامي نوجوان به والدين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: بي احترامي نوجوان به والدين

دلايل بي احترامي نوجوان به والدين

الگوبرداري بي‌احترامي

يكي از مهم‌ترين دلايل اينكه نوجوانان رفتار خاصي را انجام مي‌دهند الگوها هستند. در واقع نوجواني سني است كه فرزند شما بيشتر از قبل از محيط بيرون الگو مي‌گيرد. به همين خاطر رفتار دوستان، فيلم‌هايي كه فرزندتان مي‌بيند و كساني كه به‌عنوان الگو براي خود انتخاب مي‌كند در شخصيت و رفتار او بسيار مؤثر است. اگر اين افراد شخصيت‌هايي هستند كه به‌راحتي به ديگران بي‌احترامي مي‌كنند احتمالاً شما اين رفتارها را در فرزندتان نيز مشاهده خواهيد كرد.

بي‌توجهي والدين به رفتار اشتباه نوجوان با ديگران

يكي از اشتباهات والدين اين است كه وقتي فرزندشان با ديگران بدرفتاري مي‌كند به او تذكر نمي‌دهند. اين موضوع باعث مي‌شود كه نوجوان از رفتار بد خود نتيجه مثبت بگيرد و يا در واقع اصلا متوجه نشود كه كار ناشايستي انجام داده است. در نتيجه او تصميم خواهد گرفت كه اين رفتار را در موقعيت‌هاي ديگر هم به كار ببرد. پس دير يا زود شما در رفتار فرزندتان با خود نيز شاهد همين بي‌احترامي‌ها خواهيد بود.

بي احترامي نوجوان به والدين بدليل ديدن رفتاري رضايت بخش

روان‌شناسان رفتارگرا معتقدند وقتي يك رفتار نتيجه رضايت‌بخشي داشته باشد، مجدداً تكرار خواهد شد. به همين خاطر يكي از دلايل بي‌احترامي نوجوان به والدين مي‌تواند اين باشد كه آن‌ها از اين رفتار نتيجه گرفته‌اند. در واقع اگر نوجوان وقتي به شما بي‌احترامي مي‌كند شما كوتاه بياييد و آنچه را مي‌خواهد در اختيارش بگذاريد او متوجه مي‌شود كه با اين كار مي‌تواند به خواسته‌هاي خودش برسد. 

بيماري‌هاي روحي

اگر فرزندتان بي‌دليل و ناگهاني، بيشتر مواقع يا بر سر مسائل بسيار كوچك عصباني مي‌شود، بهتر است نسبت به وجود بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي، اختلال خلقي اخلال‌گرايانه و يا ناتواني در كنترل تكانه حساس باشيد. اين بيماري‌ها معمولاً خود را به‌صورت تحريك‌پذيري و عصبانيت نشان مي‌دهند. بااين‌حال بهتر است براي مطمئن شدن از وجود بيماري با يك مشاور متخصص راجع به اين موضوع صحبت كنيد.

 

راهكارهاي مبارزه با بي احترامي نوجوان به والدين

از رفتار متقابل خودداري كنيد

اولين نكته‌اي كه در برخورد با نوجوانان بدرفتار بايد در نظر بگيريد اين است كه از رفتار متقابل خودداري كنيد. وقتي فرزندتان در مقابل شما قرار مي‌گيرد و بي‌احترامي مي‌كند، واكنش نشان ندادن بسيار سخت خواهد بود. بااين‌حال به‌خاطر داشته باشيد كه برخوردهاي تند فقط شرايط را بدتر مي‌كند. به‌علاوه شما به فرزندتان اين را ياد مي‌دهيد كه در مقابل عصبانيت ديگران او هم مي‌تواند با عصبانيت و بي‌احترامي پاسخ بدهد.

پس اولين كاري كه بايد بكنيد اين است كه آرامش خودتان را حفظ كنيد. حتي اگر احساس مي‌كنيد شرايط غيرقابل‌تحمل است شايد بهتر باشد محيط را براي مدتي ترك كنيد.

قوانين را تغيير ندهيد

بسياري از مواقع بي‌احترامي‌هاي نوجوان براي اين است كه مي‌خواهد امتيازي را به دست بياورد. همان‌طور كه گفتيم آن‌ها ياد گرفته‌اند كه با قشقرق راه انداختن مي‌توانند شما را تسليم خواسته‌هاي خودشان بكنند. به همين خاطر اگر فرزندتان به دنبال درخواستي كه داشته شروع به بي‌احترامي مي‌كند شما بايد كاملاً ثابت‌قدم روي قوانين خودتان بايستيد. يادتان باشد كه اگر از قوانين ذره‌اي پايين بياييد اين را به فرزندتان ياد داده‌ايد كه در هر شرايطي مي‌تواند با بي‌احترامي به شما به خواسته‌هايش برسد. 

تنبيه رفتار اشتباه يا تشويق رفتار درست

تنبيه و تشويق سياستي است كه بيشتر در سنين پايين‌تر جواب مي‌دهد. بااين‌حال شما مي‌توانيد براي تربيت فرزند نوجوان‌تان نيز از اين روش استفاده كنيد. براي مثال وقتي او با بي‌احترامي با شما صحبت مي‌كند مي‌بايست يكي از امتيازهايي كه دارد را از او بگيريد. مثلاً اجازه ندهيد براي چند ساعت سمت تلفن همراهش برود؛ در مقابل هر بار كه رفتار درستي نشان مي‌دهد او را تشويق كنيد. اين كار به‌مرور باعث مي‌شود كه نوجوان رفتارهاي اشتباه را براي فرار از تنبيه كنار بگذارد.

الگوي مناسبي براي فرزندتان باشيد

همان‌طور كه گفتيم الگوها يكي از مهم‌ترين نكات در بي‌احترامي نوجوان به والدين هستند. اولين الگو از ابتداي كودكي فرزندتان نيز شما هستيد. به همين خاطر پيش از هرچيز به رفتار خود نگاه كنيد و مطمئن باشيد كه رفتار مناسبي با پدر و مادر خود داريد. سپس به ديگر الگوهاي فرزندتان نگاه كنيد و سعي كنيد الگوهاي مناسبي براي او انتخاب كنيد.

با دليل صحبت كنيد

يكي از دلايلي كه باعث اختلاف و بي‌احترامي نوجوان به والدين مي‌شود اين است كه بعضي از پدر و مادرها با زبان زور با فرزندشان صحبت مي‌كنند. شايد شما بتوانيد به فرزند خردسال‌تان بگوييد كه مجبور است كاري را انجام بدهد يا ندهد؛ اما اين شيوه تربيتي براي نوجوانان قابل اجرا نيست. آن‌ها در حال تبديل‌شدن به يك بزرگسال هستند؛ به همين خاطر به‌سادگي حرف‌هاي شما را قبول نمي‌كنند. پس اگر مي‌خواهيد رابطه شما با آن‌ها دوستانه باقي بماند و مشكلي پيش نيايد، سعي كنيد هميشه با دليل با آنها صحبت كنيد و آن‌ها را براي منظوري كه داريد توجيه كنيد.

راهكارهاي كنترل خشم را به فرزندتان آموزش دهيد

فرزند شما مي‌بايست راه‌هاي صحيح برخورد با ديگران، تحمل نظر مخالف و كنترل خشم را ياد بگيرد. پس اگر احساس مي‌كنيد او در اين زمينه‌ها ضعيف است بهتر است در يك شرايط مناسب راجع به آموزش اين راهكارها با او صحبت كنيد. اگر فكر مي‌كنيد خودتان به‌تنهايي نمي‌توانيد اين كار را انجام بدهيد شايد بهتر باشد از يك مشاور براي اين موضوع كمك بگيريد.

نقش مشاور در بي احترامي نوجوان به والدين

برخورد با نوجوانان براي بسياري از والدين موضوع خيلي سختي است. كنار آمدن با مشكلاتي كه آن‌ها در اين دوران پشت سر مي‌گذارند و تغييراتي كه در رفتارشان اتفاق مي‌افتد گاهي اوقات از نظر والدين غيرممكن به نظر مي‌رسد. بااين‌حال بايد به اين موضوع توجه داشته باشيد كه نوجواني سن بسيار حساسي است.

بي‌توجهي شما به بعضي مسائل مي‌تواند مشكلات بسياري را براي آينده نوجوان به همراه داشته باشد. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه به‌طوركلي و در زماني كه فرزندتان سال‌هاي نوجواني را پشت سر مي‌گذارد از يك مشاور كمك بگيريد. 

در زمينه بي احترامي نوجوان به والدين بسياري از مواقع اين بي‌احترامي‌ها نتيجه اين است كه اعضاي خانواده نمي‌توانند به‌درستي با هم ارتباط برقرار كنند. در چنين شرايطي مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا راه‌هاي صحيح برقراري ارتباط با يكديگر را آموزش ببينيد.

چه زماني به مشاور مراجعه كنيم؟

همان‌طور كه گفتيم گاهي اوقات اين بي‌احترامي‌ها نتيجه يك آسيب روحي هستند؛ به همين خاطر درصورتي‌كه با نشانه‌هاي زير مواجه شده‌ايد بهتر است هرچه سريع‌تر با يك متخصص راجع به اين موضوع صحبت كنيد:

  • تحريك‌پذيري و پرخاشي راجع به مسائل كوچك
  • شدت عصبانيت نوجوان با موضوع عصبانيت هماهنگ نيست
  • نوجوان اكثر مواقع روز يا هفته عصباني است و بي‌احترامي مي‌كند
  • نوجوان مدتي پس از بي‌احترامي پشيمان شده و عذرخواهي مي‌كند اما مجدداً هم اين رفتار را تكرار مي‌كند.
  • بي‌احترامي نوجوان به غير از والدين در محيط‌هاي ديگر و در ارتباط با ساير افراد هم وجود دارد.
  • علاوه بر بي‌احترامي رفتارهاي نامناسب ديگري نيز از نوجوان ديده مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه بي احترامي نوجوان به والدين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

بهترين روش براي برخورد با بي‌احترامي‌هاي نوجوان چيست؟

قبل از هر چيز وقتي نوجوان بي‌احترامي مي‌كند از رفتار متقابل خودداري كنيد؛ سعي كنيد وقتي فضا آرام شد با او راجع به دليل رفتارش صحبت كنيد و اين مشكل را با يكديگر حل كنيد. كمك‌گرفتن از مشاور نيز مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد.

منبع: بي احترامي نوجوان به والدين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۵۹:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا به دنبال راهي براي ترك كميكال مي گرديد ؟ كميكال يكي از مواد مخدر با قدرت اعتيادآوري بالا است. شدت عوارض ناشي از قطع آن به حدي است كه حتي برخي از افراد آن را غيرقابل ترك مي‌دانند؛ اما حقيقت اين است كه مي‌توان با كمك و راهنمايي گرفتن از مشاوران و روانشناسان متخصص حتي با عوارض شديد ناشي از مصرف اين مخدر خطرناك نيز مبارزه كرد و فرد را دوباره با آغوش خانواده و زندگي برگرداند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك كميكال مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

زمان لازم براي ترك كميكال چقدر است ؟

از آنجا كه كميكال، ماده‌اي شيميايي بوده و به‌صورت صنعتي و غيرطبيعي توليد مي‌شود، دوره ترك آن حدود 6 الي 10 هفته زمان مي‌برد. البته بايد در نظر داشت كه ميزان زمان لازم براي ترك به عواملي مانند ميزان دوزهاي مصرفي، شدت اعتياد و نيز وضعيت جسمي هر شخص بستگي دارد.

نحوه ترك كميكال

نحوه ترك ماده مخدر كميكال تقريباً مانند ماري‌جوانا است. در اين روش بايد مصرف ماده مخدر به‌طور كامل قطع شود. حتي يك‌بار مصرف مجدد هم مي‌تواند زحمات فرد براي ترك را به‌كلي از بين ببرد. ازآنجاكه ترك اين ماده به‌تنهايي براي افراد دشوار و طاقت‌فرسا است، اهميت بهره‌مندي از كمك‌ها و راهنمايي‌هاي مشاورين و روانشناسان حوزه ترك اعتياد بسيار قابل‌توجه است.

مرحله اول ترك كميكال

نشانه‌ها و عوارض جسمي ترك كميكال در اين مرحله خود را نشان مي‌دهند. اين مرحله حدود 10 الي 12 روز طول مي‌كشد و مي‌توان آن را سخت‌ترين مرحله ترك نام نهاد. احتمال اين‌كه در اين مرحله به دليل شدت عوارض و نشانه‌ها، فرد دوباره به سمت مصرف مجدد كميكال كشيده شود بسيار بالا است. براي همين لزوم همراهي مشاور در اين مرحله بسيار زياد است تا به راهنمايي‌هاي خود فشار جسمي اين مرحله را در فرد كاهش دهد.

در اين مرحله آنچه بيشتر از بقيه كمك‌كننده است، داشتن عزم و تصميم قطعي براي ترك و يادآوري هرروز هدف به بيمار است.

نشانه‌هاي جسمي ترك كميكال در اين دوره عبارت اند از:

  • عرق كردن زياد
  • اختلالات خواب
  • سرگيجه و سردرد
  • حالت تهوع و استفراغ
  • دردهاي عضلاني
  • بي‌قراري و سردرگمي
  • سوءهاضمه

درصورتي‌كه نشانه‌هاي بدني و جسمي فرد خيلي زياد شود و از حد تحمل فرد خارج شود، بنا به نظر و تجويز پزشك و متخصص مي‌توان از داروهايي براي كاهش علائم استفاده كرد.

مرحله دوم ترك اعتياد به كميكال

اين مرحله تا هفته سوم به طول مي‌انجامد و بيشتر شامل علائمي رواني و ذهني مي‌شود. در اين حالت فرد دچار تجربه احساسات منفي مثل بدبيني نسبت به ديگران مي‌گردد؛ بنابراين لازم است به بررسي اين نشانه‌ها پرداخت و با آموزش مهارت‌هاي لازم، در جهت افزايش توانايي اعتماد كردن فرد و داشتن نگاه مثبت و خوش‌بينانه گام برداشت؛ بنابراين بهتر است بر ادامه جلسات روان‌درماني حتي در صورت مخالفت فرد بيمار پافشاري كرد.

ازجمله علائمي كه در اين مرحله از ترك كميكال ظاهر مي‌شود عبارت‌اند از:

  • عدم توانايي انجام كارهاي روزمره
  • عدم تعادل بدني
  • ناتواني در ابراز احساسات
  • وسوسه مصرف مجدد

مرحله سوم

در اين مرحله مي‌توان تأثيرات درمان را تا حدودي در مداواي بيمار مشاهده كرد. درصورتي‌كه راه‌هاي درماني مؤثر بوده باشد، فرد به شناخت جديدي از خود مي‌رسد و مي‌توان اين حالت را مانند تولدي دوباره براي وي در نظر گرفت.

البته نمي‌توان انتظار داشت تمام حالات و علائم ناخوشايند در اين مرحله از بين رفته باشند. ممكن است هنوز نشانه‌هايي همچون انزوا، عدم مسئوليت‌پذيري، ضعف و مشكل در برقراري روابط اجتماعي و حتي مشكلات عصبي در افراد مختلف به چشم بخورد. لذا با ادامه دادن درمان‌هاي روان‌شناختي مي‌توان به بهبود اين مسائل نيز اميد داشت.

كميكال چيست ؟

كميكال نوعي ماده مخدر و روان‌گردان جديد و صنعتي است و از تركيب و پخت مريم‌گلي و ماده ديگري به نام مراسوئيت به دست مي‌آيد. ازجمله نام‌هاي ديگري كه براي اين ماده در بازار به كار مي‌رود عبارت‌اند از: نعناع جادويي، مريم‌گلي، گياه چوپان، برگ نبوت، سالي-دي، ماريا پاستورا، سالويا.

رنج سني اكثر مصرف‌كنندگان اين ماده، جوانان 18 تا 25 ساله هستند كه به‌اشتباه فكر مي‌كنند با مصرف ماده كميكال اعتياد پيدا نمي‌كنند. همچنين اين تصور غلط در مورد كميكال وجود دارد كه عوارض جانبي چنداني ندارد و درنتيجه هر زمان قابل ترك كردن است.

اما ميزان اثر ماده كميكال به حدي است كه حتي با يك‌بار مصرف فرد نيز مي‌تواند باعث اعتياد مصرف‌كننده شود. فرد بعد از اولين استعمال خود، به خواب عميقي مي‌رود كه بسيار لذت‌بخش گزارش مي‌شود. همچنين بعد از بيدار شدن، هنوز هم ميل به مصرف دارند.

عوارض ترك اعتياد به كميكال

نداشتن آگاهي كافي و باورها و عقايد غلط مصرف‌كنندگان ماده مخدر كميكال سبب شده تا اين ماده به‌عنوان روان‌گرداني كه اعتيادآور نيست شناخته شود؛ اما در حقيقت كميكال يكي از اعتيادآورترين مواد است. عوارض ناشي از مصرف طولاني‌مدت خطرناك و ماندگاري دارد و نيز ترك آن‌هم بسيار دشوار است.

كميكال بيشتر از آنكه شبيه ماده مخدر ماري‌جوانا باشد، عوارض خماري همچون شيشه دارد. ترك اعتياد به كميكال اغلب دردناك است. تأثيرات مصرف كميكال هم به‌صورت جسمي و هم روحي و ذهني است. همچنين مي‌توان علائم زير را از نشانه‌هاي پس از قطع مصرف اين مخدر در نظر گرفت:

  • استفاده از كلمات نامربوط و غيرمنطقي در صحبت‌هاي روزانه
  • تكرار كردن صحبت‌هاي عاميانه
  • گوشه‌گيري
  • گريه‌هاي طولاني
  • بروز تشنج در موارد شديد
  • غصه خوردن
  • افسردگي

البته اين نشانه‌ها براي هر فرد به نحو متفاوتي بروز مي‌كند كه بستگي به عوامل متعددي مانند شرايط جسمي و روحي، ميزان دوز مصرف‌شده، ژنتيك و ميزان مستعد پذيري و نيز سابقه پزشكي و خانوادگي بستگي دارد.

مصرف‌كنندگان ماده كميكال از تجربه فلش بك‌هايي به حالات هنگام مصرف خود مي‌گويند. اين فلاش‌بك‌ها كم‌كم حتي بدون مصرف داشتن ظاهر مي‌شوند. ازآنجاكه اين حالات بدون هشدار قبلي و به‌طور ناگهاني ايجاد مي‌شود، كنترل آن از عهده فرد خارج است. طبق گزارش موسسه ملي سوءمصرف مواد، مخدرهاي با چنين علائمي احتمال ابتلاي اسكيزوفرني را افزايش مي‌دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك كميكال مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: ترك كميكال | براي ترك كميكال چه بكنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۴۰:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قهر با همسر به دلايل مختلفي اتفاق مي‌افتد. طبيعي است كه زوجين در مورد مسائل مختلفي با يكديگر اختلاف داشته و به مشكل بخورند. اما به طور كلي قهركردن رفتار سالمي نيست و تنها باعث دوري از افراد از يكديگر مي‌شود. از طرفي طبيعي است كه بعد از هر مشاجره اي زوجين كمي از يكديگر فاصله گرفته و به زمان نياز داشته باشند. اما اين موضوع نبايد طولاني شده و يا بر جنبه‌هاي ديگر ارتباط آنها تاثير بگذارد.

برخي از قهر كردن به عنوان وسيله اي براي رسيدن به اهداف خود استفاده مي‌كنند. اما در اين شرايط، مشكل تنها براي مدت زمان كوتاهي حل مي‌شود. به طور كلي برخي از افراد به اين رفتار عادت كرده و به دليل عدم اطلاع از روش هاي موثرتر، از اين روش استفاده مي‌كنند. در اين مقاله به بررسي جنبه هاي مختلف از اين موضوع مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره در زمينه قهر با همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: قهر با همسر | عواقب قهر طولاني با همسر

قهر با همسر

قهر با همسر گاهي نشانه اي براي خواسته ها و نيازهاست. اما فراموش نكنيد كه بايد در اين مورد با طرف مقابل صحبت كرد. نه اينكه مطلع شدن از آنها را به خود فرد سپرد. اين رفتار مي‌تواند در مواردي موثر واقع شده و طرف مقابل را متوجه اشتباهش بكند. اما نبايد به صورت دائم اين واكنش را نشان داد. در بيشتر موارد، قهر نشانه عدم بلوغ عاطفي فرد است. اين موضوع از مسائل مختلفي ناشي شده و عوامل زيادي بر آن موثر هستند. به همين دليل بايد در اين مورد علاوه بر شناخت ويژگي هاي شخصيتي خود، از همسر نيز شناخت كافي پيدا كرد و حتي از زوج درمانگر كمك گرفت. 

علل قهر با همسر

همانطور كه گفته شد؛ افراد به دلايل مختلفي واكنش قهر با همسر را انتخاب  مي‌كنند. در واقع دلايل مختلفي در اين مورد وجود دارد. اما به طور كلي برخي از مسائل ميان همه زوج ها مشترك هستند و باعث ناراحتي آنها مي‌شوند.

خودخواهي و غرور

يكي از دلايل عمده قهر با همسر، ويژگي خودخواهي و مغرور بودن فرد است. چنين فردي به هيچ عنوان منطقي نبوده و تنها به خود اهميت مي‌دهد. چنين افرادي حتي اگر مقصر هم باشند؛ عذرخواهي نمي‌كنند و همواره طرف مقابل را مقصر مي‌دانند. در چنين شرايطي وقتي طرف مقابل حرفي مي‌زند كه براي آنها خوشايند نيست؛ به جاي فكر كردن در اين مورد و حل كردن مشكل، فرار از موقعيت يا قهر كردن را انتخاب مي‌كنند.

عدم ارتباط موثر

در برخي از موارد، وقتي زوجين ارتباط خوبي با يكديگر ندارند؛ مدام قهر مي‌كنند. در واقع قهر با همسر براي آنها تبديل به عادت شده است. از طرفي در مواقعي هم كه با همسر خود قهر نيستند؛ بازهم ارتباط درستي با يكديگر ندارند. براي مثال به رابطه اهميت نداده و يكديگر را ناديده مي‌گيرند. زندگي مشترك، تنها به معناي زندگي كردن افراد كنار يكديگر نيست. بلكه زوجين بايد در اين زمينه تلاش كرده و ارتباط خوبي از هر نظر، با يكديگر برقرار كنند.

به عنوان اهرم فشار

گاهي افراد از قهر با همسر به عنوان اهرم فشار استفاده كرده و دست به باج گيري عاطفي مي‌زنند. چنين افرادي احتمالا در دوران كودكي نيز به همين شكل به خواسته هاي خود مي‌رسيدند. اينكار طرف مقابل را تحت فشار قرار داده و او را مجبور به كاري مي‌كند كه علاقه اي به آن ندارد. آنها در چالش ها تنها سكوت كرده و آنقدر به اينكار ادامه مي‌دهند تا طرف مقابل براي آشتي و دلجويي پيش قدم شود. 

عدم كنترل احساسات و هيجانات

افرادي كه كنترلي بر احساسات و هيجانات خود ندارند؛ بيشتر در معرض قهر با همسر هستند. چنين افرادي از مهارت كنترل خشم برخوردار نبوده و در هنگام عصبانيت و يا حتي بحران ها واكنش هاي نادرستي مانند قهر كردن از خود بروز مي‌دهند. گاهي افراد ترسيده و براي اينكه آسيبي به خود و يا ديگري نزنند؛ از اين روش استفاده مي‌كنند.

جلب توجه

جل توجه نيز، يكي ديگر از دلايل قهر با همسر است. افرادي كه كمبود محبت دارند و يا علاقه كافي را از همسر خود دريافت نمي‌كنند از چنين روشي استفاده مي‌كنند. آنها خود نيز مهارتي در ابراز علاقه و دوست داشتن ندارند. اما تنها اين توقع را از ديگري داشته و براي دريافت آن دست به كارهاي مختلفي مي‌زنند.

پيامدهاي قهر با همسر

فراموش نكنيد كه قهر با همسر، پيامدهاي زيادي براي افراد ايجاد مي‌كند. اين رفتار نه تنها بررفتارهاي شخصي تاثير داشته بلكه فرد ديگري را كه در اينجاد همسر است را هم درگير مي‌كند. از آنجايي كه قهر كردن واكنش مناسبي در مقابل موقعيت هاي مختلفي نيست؛ به همين دليل افراد بايد دلايل اين رفتار را شناسايي كرده و از بروز پيامدهاي آن جلوگيري كنند. وقتي افراد در هنگام مشكلات تنها قهر كردن را انتخاب مي‌كنند؛ احساسات خود را سركوب كرده و بيشتر به خود فشار وارد مي‌كنند.

از طرفي علاقه و محبت آنها نسبت به يكديگر كمتر شده و حتي دچار ترس از دست دادن مي‌شوند. از طرفي با قهر كردن مشكلات حل نشده باقي مانده و احتمال بروز مجدد آنها در زندگي مشترك افزايش مي‌يابد. 

راهكارهاي جايگزين قهر با همسر

اما راهكارهاي جايگزيني به جاي قهر با همسر نيز وجود دارد. با اينكه برخي از افراد به طور كلي به اين واكنش عادت كرده اند و اين بخشي از شخصيت آنها است. اما روش هاي بسيار موثر تر از قهركردن نيز وجود دارد كه علاوه بر حل مشكل، به افراد نيز كمك مي‌كند. برخي از اين روش ها شامل موارد زير مي‌شوند.

صحبت كردن با همسر

صحبت كردن و بيان مشكل به صورت مستقيم، بهترين كار است. اگر از موضوعي احساس ناراحتي مي‌كنيد و يا حتي نياز و خواسته اي داريد؛ بايد به صورت واضح و شفاف آن را توضيح دهيد. براي مثال به با آرامي بگوييد كه رفتارت مرا ناراحت كرد و لطفا دوباره اينكار را نكن. سكوت كردن در مورد مسائل مختلف، واكنش درستي نيست. صحبت كردن با همسر نيز روش هايي دارد كه با استفاده از آنها مي‌توان جلوي بروز مشكلات بيشتر را گرفت.

كمك گرفتن از مشاور

يكي ديگر از روش هاي جايگزين قهر با همسر، كمك گرفتن از زوج درمانگر است. روانشناس راهكارهاي مختلفي را در اين زمينه به شما ارائه داده و از طرفي مهارت هاي مختلفي را به شما مي‌آموزد تا در برابر مشكلات به شكل موثرتري عمل كنيد. همچنين ريشه يابي مشكلات نيز يكي ديگر از اقدامات مهمي است كه به كمك يك متخصص مي‌توانيد انجام دهيد.

تمركز بر حل مسئله

بهتر است به جاي قهر با همسر و استفاده از روش هاي ناكارآمد بر حل مسئله تمركز كنيد. براي حل مشكل دو نفر بايد با يكديگر همكاري كرده و به يكديگر كمك كنند. در چنين شرايطي اهميتي ندارد كه مقصر چه كسي است. افراد بايد علت بروز مشكل را پيدا كرده و با استفاده از روش هاي مختلف آن را برطرف كنند. از طرفي وقتي مسائل به شكل درستي حل مي‌شوند؛ ديگر تكرار نشده و همچنين لطمه اي به ارتباط افراد نيز وارد نمي‌شود.

سخن پاياني

براي جلوگيري از بروز قهر با همسر در ابتدا بايد بر ويژگي هاي شخصيتي خود كار كنيد. براي اينكار بايد شناخت درستي از خود داشته و زمان كافي را به آن اختصاص دهيد. از طرفي اگر همسر شما از اين رفتار به صورت مداوم استفاده مي‌كند؛ بايد با او به شكل موثري ارتباط برقرار كرده و به او كمك كنيد. در اين شرايط مراجعه به روانشناس مي‌تواند بسيار اثربخش باشد. افراد مي‌توانند با استفاده از روش هايي كه در متن به آنها اشاره شد؛ نه تنها از يكنواختي و مشكلات رابطه جلوگيري كنند؛ بلكه ميزان علاقه و محبت را نيز افزايش دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه قهر با همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: قهر با همسر | عواقب قهر طولاني با همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۴:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پشيماني از مهاجرت براي بسياري از مهاجران رخ مي‌دهد. به طور كلي مهاجرت، تصميم بزرگي در زندگي است ك افراد بايد براي آن خود را آماده كنند. برخي به دليل اينكه اطلاعات كافي در مورد مهاجرت و حتي كشور مقصد ندارند؛ بعد از مهاجرت چالش‌هاي زيادي در زمينه‌هاي مختلف تجربه مي‌كنند. مهاجرت به هر شكلي دشوار است. اين موضوع تنها به شرايط زندگي و محيطي محدود نشده و مسائل مختلفي را در بر مي‌گيرد. هر مكاني فرهنگ و آداب و رسوم خود را داشته و مطابقت با اين شرايط قطعا دشوار است. همچنين نياز به زمان و تلاش خود فرد نيز دارد. برخي از افراد تحمل سختي را ندارند؛ به همين دليل سريعا در مقابل چنين احساساتي تسليم شده و همه چيز را رها مي‌كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه پشيماني از مهاجرت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: پشيماني از مهاجرت | علت و راه هاي جلوگيري

پشيماني از مهاجرت

از آنجايي كه امروزه داوطلبان خروج از كشور به اميد ساخت زندگي بهتر بيشتر شده است؛ بايد نسبت به پديده مهاجرت آگاهي بيشتري به دست آورد. مشكلات زندگي در كشوري غريب و پشيماني از مهاجرت بايد از قبل مورد بررسي قرار بگيرند. به طور كلي سازگاري با يك زندگي جديد، سخت بوده و نياز به زمان دارد و همچنين بعد از مهاجرت افراد بايد زندگي جديدي را در موقعيتي جديد و از صفر شروع كنند. اين موضوع براي هر فردي متفاوت است.

پس افراد بايد براي مهاجرت شرايط خود را به طور كلي بررسي كرده و جوانب مختلفي را در نظر بگيرند. پشيماني از مهاجرت با پيامدهاي زيادي همراه است به همين دليل بايد تا حد امكان از اين موضوع پيشگيري كرد.

علل پشيماني از مهاجرت

افراد به دلايل مختلفي پشيماني از مهاجرت را تجربه مي‌كنند. همچنين بررسي دلايل اين موضوع مي‌تواند تا حد زيادي از مشكلات ناشي از آن جلوگيري كند. در اين قسمت به بررسي اين دلايل مي‌پردازيم. 

📌تغييرات ناگهاني در شرايط زندگي

به طور كلي بروز تغييرات ناگهاني در زندگي، باعث بروز فشار و اضطراب زيادي مي‌شود. اين موضوع حتي در شرايط زندگي عادي نيز رخ مي‌دهد. براي مثال تغيير شغل و يا مرگ عزيزان تغييراتي هستند كه زندگي افراد را تا حد زيادي تحت تاثير قرار مي‌دهد. مهاجرت نيز يكي از مواردي است كه به دليل اينكه به طور ناگهاني شرايط مكاني و زماني تغيير مي‌كند؛ افراد مشكلات زيادي را تجربه مي‌كنند. اين مورد براي برخي غيرقابل تحمل شده و به همين دليل دچار پشيماني از مهاجرت مي‌شوند.

📌مشكلات فرهنگي

وقتي وارد محيط جديدي مي‌شويم؛ سازگاري با فرهنگ و آداب روسوم اين مكان تا مدتي براي افراد دشوار است. در واقع آنها شوك هاي فرهنگي را تجربه مي‌كنند كه گاهي به دليل تناقص به فرهنگ خودشان؛ نمي‌توانند اين موارد را بپذيرند. براي مثال فردي كه نياز به آرامش و سكوت در محل زندگي خود دارد بهتر است به شهر يا كشوري مهاجرت كند كه جشن هاي زيادي در آن برگذار نمي‌شود.

📌مشكلات اقتصادي

مسائل اقتصادي نيز يكي ديگر از مواردي است كه افراد را دچار پشيماني از مهاجرت مي‌كند. در واقع افراد وقتي در مكان جديدي حضور پيدا مي‌كنند؛ نياز به مدتي براي پيدا كردن شغل يا راه اندازي يك كسب و كار دارند. در اين زمان بايد از پس انداز خود خرج كنند. گاهي اين زمان طولاني شده و افراد دچار بحران اقتصادي مي‌گردند. و يا شهري كه به آن مهاجرت كرده اند بسيار گران است و از پس هزينه ها بر نمي‌آيند. به همين دليل بعد از مدتي از مهاجرت خود پشيمان شده و به بازگشت فكر مي‌كنند.

📌دوري از خانواده و انزوا

قطعا يكي از سخت ترين شرايطي كه هر مهاجري تجربه مي‌كند؛ دوري از خانواده و دوستان است. خانواده و دوستان ما و ارتباطاتي كه در كشور خود داريم حاصل شرايط زندگي و همچنين تجربيات ما در طول عمرمان هستند. در شهري جديد؛ احتمالا هيچ آشنا و دوستي نداشته و كسي را نمي‌شناسيم.

همچنين خانواده‌اي حضور ندارد تا در شرايط سخت ما را حمايت كند. بسياري از افراد تنها به اين دليل از مهاجرت ترسيده و يا از آن پشيمان مي‌شوند. پشيماني از مهاجرت به اين دليل كاملا طبيعي بوده و تقريبا همه آن را تجربه مي‌كنند. اما بعد از مدتي افراد مي‌توانند با محيط آشنا شده و براي خود دوستاني پيدا كنند. براي اطلاع از دلايل دلتنگي در غربت كليك كنيد.

📌نرسيدن به اهداف

هدف هر فردي از مهاجرت متفاوت است. اما رسيدن به اين اهداف در شهر يا كشور مقصد حتمي نيست. در واقع نياز به تلاش و انرژي زيادي دارد. اما برخي سريعا تسليم شده و يا به دلايلي از هدف خود دور مي‌شوند. به همين دليل پشيماني از مهاجرت را تجربه كرده و به بازگشت فكر مي‌كنند. با اينكه اين دوراهي دشواري در زندگي مهاجران است؛ اما تقريبا هيچ قطعيتي در مورد آن وجود ندارد. به همين دليل افراد بايد قبل از رفتن، همه چيز را در نظر بگيرند.

روش هاي جلوگيري از پشيماني از مهاجرت

با اينكه بروز پشيماني از مهاجرت در بسياري از موارد پيش مي‌آيد و احساسي طبيعي است؛ اما اگر افراد واكنش درستي نسبت به آن نداشته باشند؛ احتمالا مشكلات بيشتري را تجربه خواهند كرد. بيشتر افراد برگشتن به مبدا را انتخاب كرده و تمام تلاش هاي خود را در گذشته ناديده مي‌گيرند. و يا دچار افسردگي شده و حتي به خودكشي فكر مي‌كنند. اما راهكارهايي در اين زمينه وجود دارد كه افراد با استفاده از آنها مي‌توانند تصميم درست تري در اين مورد بگيرند. 

✅آمادگي كامل براي مهاجرت

در واقع بهترين راه براي پيشگيري از پشيماني از مهاجرت، آمادگي كامل و در نظر گرفتن همه چيز قبل از آن است. بايد خود را براي مشكلات و سختي هاي زيادي آماده كنيد. مخصوصا اگر قصد مهاجرت به يك كشور ديگر را داريد. اگر قصد مهاجرت به تنهايي را داريد و در مقصد هيچ دوست و آشنايي نداريد؛ بايد به طور كامل در مورد محل زندگي جديد خود، تحقيق كرده و همچنين با ديگران نيز ارتباط بگيريد. داشتن مهارت هاي ارتباطي در اين زمان بسيار كاربردي و مفيد خواهند بود.

✅برقراري ارتباط | پشيماني از مهاجرت

برخي تصور مي‌كنند با داشتن اطلاعات از مقصد خود، ديگر نيازي به ديگران ندارند. و يا به دليل ندانستن زبان، نمي‌توانند با افراد محلي ارتباط برقرار كنند. فراموش نكنيد كه مهاجرت به تنهايي، فشار زيادي به شما وارد مي‌كند و اگر خود را از جوامع دور كنيد؛ اين فشار شديد تر شده و مشكلات زيادي را تجربه مي‌كنيد. در قدم اول براي برقراري ارتباط بايد اطلاعات كافي از زبان و همچنين فرهنگ آن منطقه داشته و در مرحله بعدي سعي كنيد. رفتاري دوستانه و صميمانه داشته باشيد. همچنين با خانواده و دوستان خود در مبدا نيز در ارتباط بمانيد.

✅يادگيري زبان

يادگيري زبان، نقش مهمي در جلوگيري از پشيماني از مهاجرت ايفا مي‌كند. مخصوصا اگر قصد شما از مهاجرت تحصيل و يا كاركردن در يك مكان ديگر باشد؛ قطعا زبان عاملي مهم است. بايد براي رفع نيازهاي خود و همچنين ارتباط داشتن با ديگران، زبان بياموزيد. البته با قرار گرفتن در محيط احتمالا زبان شما تقويت شده و چيزهاي جديدي نيز ياد مي‌گيريد؛ اما نبايد همه چيز را به بعد از مهاجرت محول كنيد.

✅خودمراقبتي

فراموش نكنيد كه در يك موقعيت جديد كه هيچكس را نمي‌شناسيد؛ تنها بوده و فقط خودتان را داريد. به همين دليل بايد از سلامت جسماني و رواني خود مراقبت كرده؛ بين بخشهاي مختلف زندگي تان تعادل برقرار كنيد. برخي در يك شراط جديد بسيار به خود سخت گيري كرده و هيچ زماني را به تفريح و استراحت اختصاص نمي‌دهند. اما اين موضوع باعث فرسودگي رواني و پشيماني از مهاجرت زودتر از موعد مي‌گردد.

سخن پايان

داشتن اطلاعات در مورد احساسات مختلفي كه افراد بعد از مهاجرت تجربه مي‌كنند؛ بسيار ضروري است و يكي از بخش هاي مهم در فرايند مهاجرت است. چرا كه بسياري از افراد به دليل اينكه شناخت درستي از خود ندارند و يا تحت تاثير هيجانات؛ اين تصميم را گرفته و فشار زيادي به خود وارد مي‌كنند. امروزه با كمك تكنولوژي، افراد مي‌توانند به روش موثر تري با پشيماني از مهاجرت، برخورد كنند. همچنين افراد بهتر است از قبل مهاجرت با يك روانشناس در ارتباط بوده و به سلامت روان خود اهميت دهند. اين موضوع باعث تصميم گيري درست تري در اين زمينه مي‌گردد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پشيماني از مهاجرت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: پشيماني از مهاجرت | علت و راه هاي جلوگيري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۵۶:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روانشناس در صادقيه با خدمات مناسب و با كيفيت كجاست؟ آيا از خدماتي كه در مراكز روانشناسي مختلف ارائه مي‌شود اطلاعي داريد؟ مشاوره روانشناسي يكي از خدماتي است كه توسط متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران، روانشناسان و روان پزشكان ارائه مي‌شود. استفاده از اين خدمات تنها به كساني كه داراي مشكل خاصي هستند اختصاص ندارد بلكه بسياري از افراد براي ارتقاي وضعيت روحي خود يا براي كسب اطلاعات در مورد وضعيت هوشي فرزندانشان از آن استفاده مي‌كنند. ما در ادامه به معرفي بهترين مراكز و روانشناس در صادقيه و خدمات ارائه شده توسط آن‌ها پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

براي دريافت مشاوره از روانشناس در صادقيه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: كلينيك روانشناسي صادقيه | روانشناس خوب در صادقيه

روانشناس در صادقيه | مركز مشاوره و روانشناسي و انواع متخصصين آن

مركز مشاوره و روانشناسي از جمله مراكزي است كه خدمات مرتبط با بهبود و ارتقاي وضعيت روان را به عموم مردم ارائه مي‌دهند. كارشناساني كه در اين مراكز خدمات رساني مي‌كنند مشاور، روانشناس و روان پزشكان را در بر مي‌گيرند. هر كدام از اين متخصصين مي‌توانند در زمينه‌هاي مختلف به شما كمك كنند. براي مثال زماني كه مشكلات روان شناختي به دارو نياز دارند روان پزشكان به كمك افراد مي‌آيند.

زماني كه وضعيت‌هاي روان شناختي با استفاده از خدمات روان درماني و به طور كل درمان‌هاي گفت و گو محور قابل بهبود هستند روانشناسان به ارائه خدمات مشاوره مي‌پردازند و زماني كه افراد براي مشورت در مورد موضوعاتي نظير تصميم گيري شغلي و تحصيلي نياز به كمك دارند، مشاوران به كمك آن‌ها مي‌آيند.

مشاوره روانشناسي صادقيه | معرفي انواع خدمات

شايد براي شما جاي سوال باشد كه در مركز مشاوره و نزد روانشناس در صادقيه دقيقا چه خدماتي ارائه مي‌شود و چه كساني مي‌توانند به آن‌ها مراجعه نمايند. از جمله مهم‌ترين خدمات ارائه شده در اين مراكز مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– درمان اختلالات روانشناختي فردي نظير افسردگي، اضطراب، وسواس، اعتياد و…

– درمان مشكلات بين فردي، ارتباطي و اختلالات شخصيتي

– بهبود مشكلات مرتبط با ازدواج از طريق خدمات تخصصي زوج درماني

– بهبود مشكلات و تنش‌هاي بين اعضاي خانواده از طريق خدمات تخصصي خانواده درماني و مشاوره خانواده

– بهبود مشكلات مرتبط با عملكرد جنسي از طريق خدمات تخصصي سكس تراپي و مشاوره جنسي

– ارائه مشاوره قبل از ازدواج

– بهبود اختلالات رفتاري و مشكلات رشدي كودكان

– بررسي وضعيت هوشي كودكان و انجام ساير تست‌هاي روانشناسي

– ساير خدمات مركز شامل مشاوره تحصيلي ، مشاوره شغلي ، مشاوره طلاق ، مشاوره خيانت و … مي‌شود.

خصوصيات بهترين مركز مشاوره و روانشناس در صادقيه

براي اينكه بتوانيد مراكز تخصصي را از ساير مراكز كه به ارائه خدمات غير علمي مي‌پردازند، تشخيص دهيد در نظر گرفتن برخي ملاك‌ها مي‌تواند به شما كمك كند. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هايي كه بهترين مراكز مشاوره را از سايرين جدا مي‌كند بايد به موارد زير اشاره كرد. شما مي‌توانيد خودتان تمامي اين خصوصيات را در مركز مشاوره روانشناسي صادقيه مجموعه ذهن نو مشاهده نماييد.

1- داشتن مجوز رسمي

اولين ملاكي كه قبل از مراجعه به مراكز روانشناسي و روانشناس در صادقيه بايد به آن توجه نماييد برخورداري از مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي كشور يا سازمان بهزيستي است. مراكزي كه فاقد مجوز معتبر هستند قابل اطمينان نبوده و اجازه ارائه خدمات درماني را ندارند.

2- روانشناس در صادقيه | برخورداري از متخصصين حرفه اي

يك مركز مشاوره حرفه‌اي بايد بتواند در زمينه‌هاي مختلف به مردم خدمات ارائه كند. از همين رو لازم است كه از متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران و روانشناسان  مجرب در جهت ارتقاي كيفيت خدمات روانشناسي كمك بگيرد. روانشناسان براي ارائه خدمات درماني بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. هم چنين دوره‌هايي كه متخصصان در زمينه درمان اختلالات مختلف گذرانده‌اند و سابقه كار تجربي آن‌ها مي‌تواند راهنماي خوبي براي انتخاب يك مركز مشاوره باشند.

3- استفاده از روش هاي نوين درمان

امروزه براي اكثر مشكلات و وضعيت‌هاي روان شناختي درمان‌هاي حرفه‌اي و خاصي طراحي شده است. براي مثال درمان شناختي- رفتاري و رويكردهاي مرتبط با آن نظير رويكرد طرحواره درماني و درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يا همان اكت، امروزه در سراسر دنيا براي بهبود انواع مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي، وسواس، مشكلات زناشويي و… به كار گرفته مي‌شوند.

يك مركز مشاوره معتبر بايد بتواند با متودهاي جديد دنيا خود را منطبق كرده و از روش‌هاي جديد درمان براي كمك كردن به مراجعين استفاده نمايد.

4- روانشناس در صادقيه | داشتن تجهيزات كافي

يكي از كارهاي اصلي مراكز روانشناسي گرفتن تست و آزمون‌هاي رواني مختلف از افراد است. از همين رو مراكز مشاوره بايد از تجهيزات كافي براي گرفتن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تشخيص انواع مشكلات روانشناختي برخوردار باشند.

هم چنين امروزه براي رفع مشكلاتي نظير بيش فعالي كودكان در كنار درمان‌هاي دارويي و روانشناختي از ابزارهاي خاصي نظير نوروفيدبك و بايوفيدبك نيز استفاده مي‌شود كه وجود آن‌ها در مراكز مي‌تواند به تجهيز هرچه بيشتر آن‌ها كمك نمايد. براي دريافت مشاوره كودك و كشف استعداد كودكان كليك كنيد.

5- ارائه خدمات متنوع

بهترين مراكز مشاوره كشور امروزه مراكزي هستند كه علاوه بر امكان مراجعه حضوري، خدمات تلفني و آنلاين را نيز براي مراجعان خود فراهم مي‌كنند. اين خدمات به مراجعين كمك مي‌كنند تا از هرجاي كشور براي بهبود يا ارتقاي وضعيت روحي و رواني خود با متخصصين تماس بگيرند و با محدوديتي در اين زمينه مواجه نباشند. براي دريافت هر كدام از خدمات زير به صورت غير حضوري كليك كنيد.

مشاوره تلفني خيانت

مشاوره خانواده تلفني

مشاوره تلفني ازدواج

مشاوره جنسي تلفني

مشاوره تلفني كودك

آدرس مركز مشاوره و بهترين روانشناس در صادقيه

1- مركز جامع مشاوره روانشناسي ذهن نو _ صادقيه _ تلفن دفتر مركزي 02166419012

2- مركز مشاوره راهي نو 02191002360

3- مشاوره روانشناسي آواژه – 02166419012

براي دريافت مشاوره از روانشناس در صادقيه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: كلينيك روانشناسي صادقيه | روانشناس خوب در صادقيه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۵۲:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرار اول هميشه مهم ترين زمان براي معرفي خود است. رفتار و برخورد شما در قرار اول چگونگي پيشروي رابطه را رقم مي‌زند. هيچ‌كس نمي‌تواند اهميت اولين قرار در شكل‌گيري يك رابطه را ناديده بگيرد. يك قانون معروف در روان‌شناسي معتقد است كه هميشه اولين‌ها با قدرت بيشتري در ذهن هركدام از ما ثبت مي‌شود. به همين خاطر همگي تلاش مي‌كنيم تا در قرار اول از هر جهت خوب به نظر برسيم.

اما گاهي اوقات اين كار دشوار مي‌شود. وقتي شناختي از طرف مقابل نداريم يا هنگامي كه براي اولين‌بار است كه بر سر يك قرار دوستانه مي‌رويم احتمالاً بيشتر دستپاچه مي‌شويم. به همين خاطر در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا مهم‌ترين نكاتي كه براي قرار اول بايد به آن‌ها توجه كنيد را بررسي كنيم. با همه اين‌ها اگر احساس مي‌كنيد كه در زمينه صحبت‌كردن با جنس مخالف ضعيف هستيد بهتر است راجع به اين موضوع مشاوره رابطه دختر و پسر بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرار اول مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: در قرار اول چه كنيم ؟

قرار اول

در قرار اول احتمال خيلي زياد راحت نباشيد. در اين قرار دو طرف هميشه دست پاچه مي‌شوند و ملاقات پر استرسي را سپري خواهند كرد. اما به مرور زمان از فرد جديد لذت خواهيد برد و در دراز مدت علاقه بين شما شكل خواهد گرفت.

هميشه قرار اول سخت و دشوار است اما لحظه اي به ياد ماندني خواهد بود. زماني كه تمام نكات را رعايت كنيم، قرار اول براي ما لذت بخش و البته مفيد خواهد بود. زيرا در اين ملاقات دو طرف به شناخت يكديگر مي‌رسند. در اين مقاله نكات مهمي را ذكر كرده ايم. در صورت علاقه تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

براي قرار اول چه بپوشيم ؟

اولين سؤالي كه بايد به آن جواب بدهيم اين است كه ظاهر ما براي قرار اول چطور بايد باشد. يادتان باشد ظاهر شما اولين چيزي است كه ديگران مي‌بينند. در واقع بخش مهمي از قضاوت‌هاي ما راجع به يكديگر بر اساس ظاهر و نوع پوشش خواهد بود. پس لباس پوشيدن براي قرار اول را مي‌توانيم يكي از مهم‌ترين موضوعات در جذب طرف مقابل بدانيم. تا جاي ممكن سعي كنيد كه در قرار اول از لباس‌هاي رايج استفاده كنيد.

يادتان باشد كه شما هنوز چيزي از سليقه طرف مقابل نمي‌دانيد. به همين خاطر سعي كنيد لباس‌هايي را انتخاب كنيد كه در عرف جامعه و توسط اكثريت پذيرفته شده است. استفاده از لباس‌هاي بيش از حد اسپرت يا بيش از حد رسمي را براي قرار اول كنار بگذاريد. اين كار ممكن است باعث پيش‌داوري‌هايي در ذهن طرف مقابل‌تان بشود كه بعدها به سختي بتوانيد آن را تغيير بدهيد.

علاوه بر شكل لباس پوشيدن به آراسته بودن ظاهرتان نيز توجه داشته باشيد. مرتب بودن موها و آراستگي صورت يكي ديگر از مسائلي است كه بايد رعايت كنيد. در اين رابطه نيز همان‌طور كه گفتيم بهتر است جانب اعتدال را نگه داريد. آرايش‌هاي بيش از حد، مدل‌هاي موي كاملاً فانتزي و يا استفاده بيش از حد از زيورآلات از آن دسته مسائلي هستند كه بهتر است حداقل در قرار اول آن‌ها را فراموش كنيد.

در قرار اول چه بگوييم ؟

ظاهر اولين مرحله در آشنايي با طرف مقابل است. پس از اينكه لباس‌هايتان را براي قرار اول آماده كرديد بايد به اين فكر كنيد كه در ديدار اول چه بگوييد ؟ اولين قانوني كه براي صحبت‌كردن در قرار اول بايد به آن توجه كنيد اين است كه بحث را از حرف‌هاي كلي آغاز كنيد. به‌مرورزمان و با جلو رفتن صحبت‌هايتان مي‌توانيد وارد مسائل ريزتر شويد. براي مثال صحبت‌كردن از اينكه چرا اين مكان را براي اولين قرار ملاقات انتخاب كرده‌ايد؛ يا پرسيدن اين سؤال كه آيا طرف مقابل تاكنون به اينجا آمده يا خير مي‌تواند موضوعات خوبي براي شروع صحبت باشند. از جمله مسائل ديگري كه مي‌توانيد در اولين ديدار از آن‌ها صحبت كنيد عبارتند از.

🔻 راجع به اتفاقاتي كه در طول روز براي‌تان افتاده صحبت كنيد.

🔻در ارتباط با شغل طرف مقابل، علاقه‌اي كه به كارش دارد و همين‌طور محيط كاري او يا خودتان صحبت كنيد.

🔻 راجع به رشته تحصيلي خود يا طرف مقابل صحبت كنيد.

🔻در ارتباط با زادگاه و همين‌طور محل زندگي‌تان صحبت كنيد.

🔻 از خانواده، تعداد اعضاي خانواده و خواهر و برادرها و مسائلي از اين دست صحبت كنيد.

دومين قانون صحبت‌كردن در قرار اول اين است كه به هيچ عنوان وارد موضوعات ارزشي يا هرچيزي كه ممكن است حرف‌زدن از آن طرف مقابل را ناراحت كند نشويد. براي مثال صحبت‌كردن راجع به مسائل جنسي، گذشته خود يا طرف مقابل و همين‌طور اعتقادات را تا حد ممكن به زماني موكول كنيد كه شناخت شما از يكديگر بيشتر شده باشد.

براي قراراول كجا برويم؟

يكي ديگر از سؤالات مهم راجع به اولين قرار محل ديدار است. بهترين حالت اين است كه از طرف مقابل بپرسيد دوست دارد اين قرار كجا باشد. اين كار علاوه بر اينكه انتخاب را براي شما راحت مي‌كند تأثير مثبتي نيز در ذهن طرف مقابل به جا مي‌گذارد. اما به‌طوركلي بهترين فضا براي قرار اول جايي است كه شما بتوانيد به‌راحتي با هم صحبت كنيد. به همين خاطر كافي‌شاپ‌ها و رستوران‌ها تبديل به يكي از معروف‌ترين مكان‌ها براي قرارهاي اشنايي شده‌اند. علاوه بر اين فضا، مكان‌هايي مثل پارك‌ها يا جاده‌هاي سلامت كه امكان قدم زدن را براي شما فراهم مي‌كنند نيز مي‌توانند گزينه‌هاي خوبي باشند.

دست دادن در قرار اول

در قرار اول به طرف مقابل دست بدهيم يا خير؟ اين يكي از پرتكرارترين سؤالاتي است كه ذهن جوانان و به‌خصوص دخترخانم‌ها را درگير خودش كرده است. در پاسخ به اين سؤال بايد گفت كه هيچ قانون خاصي براي اين كار وجود ندارد. اما نكته‌اي كه بايد در نظر داشته باشيد اين است كه به شرايط فرهنگي خود و طرف مقابل دقت كنيد. بعضي از فرهنگ‌ها دست دادن را موضوعي عادي مي‌دانند. اما در بعضي از فرهنگ‌هاي ديگر اين كار به‌خصوص در قرار اول خيلي هم پسنديده نيست. پس اصلي‌ترين موضوعي كه بايد به آن نگاه كنيد عرف جامعه و همين‌طور راحتي خودتان است.

اما به‌ طور كلي اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه شما هميشه براي صميمي‌ تر كردن رابطه خود وقت داريد. اما اشتباهات شما به‌ خصوص در اولين ملاقات براي آشنايي احتمالا تا هميشه در ذهن طرف مقابل باقي مي‌ماند. پس سعي كنيد رابطه خود را تا جاي ممكن رسمي‌ تر شروع كنيد و به‌ تدريج آزادي بيشتري را در آن وارد كنيد. 

نكات مهمي كه در قرار اول همه بايد رعايت كنند!

در قرار اول همه افراد بايد برخي از نكات را رعايت كنند كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

🔹 دليل قرار را بدانيد.

🔹 خونسرد و خوش گذران باشيد.

🔹 مكان خنثي انتخاب كنيد.

🔹 ملاقات كوتاه داشته باشيد.

🔹 6 دانگ حواس خود را به رفتارها جمع كنيد.

🔹 بيش از حد در رابطه با زندگي خصوصي خود صحبت نكنيد.

🔹 به زبان بدن خود دقت كنيد.

🔹 خودتان باشيد.

🔹 سوالات خود را از قبل آماده كنيد.

🔹 تصميم قاطعانه بگيريد.

🔹 كنجكاو باشيد.

🔹 خودنمايي نكنيد.

🔹 لباس مناسب بپوشيد.

🔹 ارتباط درست برقرار كنيد.

🔹 به اعصاب خود مسلط باشيد.

🔹 مراقب علائم هشدار دهنده باشيد.

🔹 علاقه خود را پنهان نكنيد.

در قرار اول بايد در رابطه با موضوعات زير صحبت كنيد

براي همه ما پيش مي‌آيد كه در قرار اول بايد راجع به چه مسائلي صحبت كنيم؟ رفتار درست در اين شرايط چيست؟ در اين بخش مقاله راجع به موضوعاتي كه بايد در قرار اول صحبت كنيد، توضيح داده ايم.

📌 در روزهاي خالي خود چه كاري انجام مي‌دهيد؟

يكي از سوالاتي كه در قرار اول بايد بپرسيد، انجام كار در روزهاي خالي است. اگر فرد مقابل شما كسي است كه تمام روز هفته مشغول كار است، بايد در روزهاي خالي براي كارهاي مهم اقدام كند. با پرسيدن اين سوال از كارهاي مهم شريك احساسي خود مطلع خواهيد شد.

📌 براي اينكه خوشحال شويد چه كاري انجام مي‌دهيد؟

اين سوال را حتما در قرار اول بپرسيد، براي خوشحالي خود چه كاري انجام مي‌دهيد؟ اين سوال ديد شما را به علايق و ارزش هاي شخص مقابل باز مي‌كند. و گفتگوي جالبي را با پرسش اين سوال پيش خواهيد گرفت.

📌 خارج از شغل خود چه تخصصي داريد؟

از سوال هايي كه در قرار اول بايد بپرسيد اين است كه خارج از شغل خود چه تخصصي داريد؟ با اين سوال متوجه علايق و تخصص فرد مقابل در حوزه هاي فعاليتي متفاوت خواهيد شد.

📌 در مورد خود واقعي تان صحبت كنيد

هميشه در قرار اول از شخص مقابل بخواهيد كه درباره خود واقعي اش با شما صحبت كند. اينكه كجا بوده، كجا است و براي آينده تصميم دارد كه چه كاري انجام دهد. در رابطه با اهداف آينده و حقايق زندگي از او سوال بپرسيد.

📌 براي سرگرمي چه كاري انجام مي‌دهيد؟

براي اينكه متوجه علايق شخص مقابل شويد از او سوال كنيد كه در قرار اول براي سرگرمي چه كاري را دوست دارد انجام دهد؟ كتاب مي‌خواند، ورزش مي‌كند، فيلم مي‌بيند يا … . با اين سوال به ليست علايق فرد دست پيدا خواهيد كرد.

قرار اول آشنايي و اهميت مشاوره

قرار اول آشنايي با كمك روانشناس بهتر پيش مي‌رود. پيدا كردن فرد مناسب براي شروع يك رابطه، درخواست كردن از او براي يك ديدار و همين‌ طور جلو بردن يك رابطه براي بسياري از ما كار خيلي راحتي نيست. دشواري اعتماد كردن به ديگران يا ناتواني در صحبت‌ كردن با جنس مخالف از جمله مسائلي هستند كه خيلي از جوانان با آن مشكل دارند. اما اگر فكري به حال اين مسائل نكنيد احتمالاً تنهايي شما هم پايان پيدا نمي‌كند. خيلي از جوانان نيز دقيقاً به‌خاطر همين مشكلات فرصت آشنايي با كسي كه دوستش دارند را از دست مي‌دهند.

كمك‌ گرفتن از مشاورين متخصص يكي از بهترين راهكارهايي است كه براي برطرف‌كردن اين مشكل مي‌توانيد استفاده كنيد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا مشكلات زمينه‌اي مثل نداشتن اعتمادبه‌نفس يا ضعف در صحبت‌كردن را برطرف كنيد. و بتوانيد يك رابطه مناسب را شروع كنيد. به‌علاوه شما در طول رابطه‌تان و هر زماني كه با مشكلي مواجه مي‌شويد مي‌توانيد با كمك از مشاور مشكلات را برطرف كرده و رابطه خود را به سمت بهتر شدن حركت بدهيد.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد؛ قرار اول بسيار مهم است. در اين قرار حتما با دقت به رفتار هاي شخص مقابل دقت كنيد و خودتان باشيد. اگر در اين قرار با استرس روبرو شديد، طبيعي است. اما اگر شدت استرس شما بيش از اندازه بود حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرار اول مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

پس از قرار اول چه زماني بايد دوباره با طرف مقابل صحبت كنيم؟

اين كه ارتباط بعدي شما چه زماني باشد تا حد زيادي به اين بستگي دارد كه قرار اول چطور پيش رفته است. شما مي‌توانيد پس از جدا شدن از طرف مقابل به او پيام بدهيد و از او بابت زماني كه در كنار هم بوده‌ايد تشكر كنيد؛ به‌علاوه براي برنامه‌ريزي ديدار مجدد مي‌توانيد چند روز بعد مجدداً اقدام كنيد.

چطور از يك نفر درخواست كنم كه يكديگر را ببينيم؟

بهترين راه اين است كه خواسته خود را به‌سادگي و با صداقت بيان كنيد. اما اگر احساس مي‌كنيد از اين كار خجالت مي‌كشيد يا هر مشكل ديگري با مطرح‌كردن درخواستتان داريد بهتر است از يك مشاور در اين زمينه كمك بگيريد.

منبع: در قرار اول چه كنيم ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: در قرار اول چه كنيم ؟،
موضوع:
[ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۴۹:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار با فرزند ناتني شايد در نگاه اول براي‌تان آسان بيايد، اما با وارد شدن به يك خانواده و ازدواج با كسي كه از قبل صاحب بچه است، تجربه‌اي است كه براي موفقيت در آن بايد بااحتياط رفتار كرد. هنگام وارد شدن به چنين خانواده‌هايي، اهميت فرد سوم، يعني بچه نيز در تصميم‌گيري بسيار زياد است. در اين شرايط زن و مرد، هر دو نقش‌هايي تازه را بر عهده مي‌گيرند. درنتيجه بي‌تجربگي يا نداشتن آگاهي از شرايط خاص رابطه با فرزندان ناتني مي‌تواند تأثيرات سوء زيادي روي زندگي مشترك‌تان داشته باشد.

ازجمله روش‌هاي مناسب براي بهبود ارتباط و رفتار با فرزند ناتني مي‌توان به داشتن دورهمي‌هاي دونفره با كودك و رعايت برخي از اصول رفتاري اشاره كرد. لازم به ذكر است كه افزايش ظرفيت تحمل و صبر در تعاملات با كودك نيز بسيار ضروري است.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با فرزند ناتني مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

رفتار با فرزند ناتني چگونه است؟

در گذشته اغلب وقتي از فرزند و والد ناتني سخن به ميان مي‌آمد، شرايط و تعاملات سخت و حتي آسيب‌ رساني نسبت به بچه در نظر گرفته مي‌شد؛ اما امروزه وضعيت نسبت به قبل تغييرات زيادي داشته است. فرهنگ‌سازي‌هاي گسترده، افزايش آگاهي و اطلاعات والدين و تمايل خود والدين براي داشتن يك خانواده سالم از دلايل اين تغييرات به شمار مي‌آيند. و رفتار با فرزند ناتني نيز روند بهبودي به خود گرفته است.

در حال حاضر، افرادي كه با فرزندان ناتني خود زندگي مي‌كنند، سعي مي‌كنند رفتارهايي منطقي و اصولي با كودك داشته باشند؛ اما گاهي مسائل و مشكلاتي در زندگي خانوادگي رخ مي‌دهد كه باعث افزايش تنش ميان اعضا، به‌خصوص ميان والد و فرزند ناتني مي‌گردد. و رفتار با فرزند ناتني را تحت تاثير قرار مي‌دهد. لذا افزايش آگاهي و مهارت براي مقابله با اين شرايط و بهبود اوضاع، امري ضروري است.

روش‌هاي مناسب رفتار با فرزند ناتني

براي رفتار با فرزند ناتني بايد با روشي مناسب برخورد كرد. كودك نيز نياز به مراقبت و توجه دارد. بنابراين بهتر است كه با روش هاي مناسبي برخورد داشته باشيد. در اين بخش مقاله روش هاي مناسب رفتار با فرزند ناتني را توضيح داده ايم.

📌 ايجاد تعامل مثبت با فرزند ناتني

يكي از روش هاي مناسب رفتار با فرزند ناتني، ايجاد تعامل مثبت است. همه انسان‌ها تمايل به برقراري ارتباط با يكديگر دارند. اين موضوع در رابطه با فرزند ناتني شما نيز صدق مي‌كند. بااين‌حال لازم است شما اولين شخصي باشيد كه براي اين ارتباط پيش‌قدم مي‌شود. تنها كافي است با او شروع به يك گفتگوي ساده كنيد و در مورد اينكه روزش را چگونه مي‌گذراند يا اينكه چه تفريحاتي دارد سؤال كنيد.

لازم است اين جلسه را مديريت كنيد تا به يك جلسه بازجويي تبديل نشده و جو مثبت و دوستانه در آن حفظ شود. حتي مي‌توانيد به دنبال پيدا كردن نقاط مشتركي در بين سليقه و تفريحات‌تان باشيد. 

📌 با فرزند ناتني مثل فرزند خود رفتار كنيد

براي رفتار با فرزند ناتني، بايد مانند فرزند خود برخورد كنيد. فرزندان ناتني نسبت به رفتارهاي شما حساس‌تر از سايرين برخورد مي‌كنند. ازاين‌رو ممكن است برخوردهايي ساده و بي‌غرض از جانب شما باعث ناراحتي عميق او شود. احساس طرد شدن و مورد كم‌توجهي قرار گرفتن اغلب در اين كودكان شايع است.

اين احساسات مي‌تواند با رفتارهايي همچون قهر، بي‌محلي، لجبازي، غذا نخوردن، دعوا و بحث‌هاي پرتكرار همراه شود. در اين شرايط، مهم‌ترين كار اين است كه با او مانند فرزند خودتان رفتار كنيد و تبعيضي قائل نشويد. البته در اين مورد بايد به شخصيت منحصربه‌فرد هر كودك و سبك فرزندپروري مناسب براي هر يك نيز توجه شود.

📌 به امور درسي او توجه كنيد

يكي از روش هاي مناسب رفتار با فرزند ناتني، توجه به امور درسي اوست. اكثر كودكان اهميت دادن ديگران به وضعيت تحصيلي‌شان را نشانه موردتوجه واقع‌شدن خود مي‌دانند. اين موضوع در مورد فرزند نانتي حتي اهميت بيشتري پيدا مي‌كند. اگر او حس كند كه درس خواندنش براي كسي اهميت ندارد، ممكن است احساس طرد و حقارت كند.

حتي گاهي احتمال دارد با رفتارهايي مثل نرفتن به مدرسه، دعوا با همكلاسي‌ها، درس نخواندن‌هاي عمدي و فرار از مدرسه، سعي كند نگاه‌ها را به‌سوي خود برگرداند؛ بنابراين، براي پيشگيري از بروز چنين مشكلاتي بهتر است وضعيت درسي او را همانند ديگر فرزندان خود پيگيري و كنترل كرده و حامي او باشيد.

📌 امن كردن خانه براي گفتگوهاي مسالمت‌آميز

امنيت خانه براي گفتگو هاي مسالمت آميز؛ از روش هاي رفتار با فرزند ناتني است. بايد بدانيد والد بودن دليل نمي‌شود كه تنها سخن‌گو و تصميم‌گيرنده خانه شما باشيد. به‌جاي تصميم‌گيري‌هاي قاطعانه و ديكتاتور مآبانه، نظر ساير اعضاي خانواده، به‌خصوص فرزند ناتني خود را نيز در مورد مسائل پيش‌آمده بپرسيد. چنين تعاملات و تصميم‌گيري‌هاي گروهي، باعث كاهش تنش‌ها، ايجاد جو مثبت و افزايش تعامل و همكاري بين اعضاي خانواده مي‌گردد.

📌 افزايش ظرفيت تحمل و صبر

براي رفتار با فرزند ناتني بايد صبور باشيد. فرزند ناتني شما به‌واسطه تغييراتي كه در خانواده و روابط والدينش داشته، ازنظر رواني حساس‌تر و شكننده‌تر از ساير كودكان است. او براي اينكه بتواند شخص جديدي را در خانواده خود بپذيرد، نياز به زمان دارد. در طول اين دوران، بروز رفتارهايي هيجاني و گاهي پرخاشگرانه از جانب او نيز ممكن است به چشم بخورد.

رفتارهايي از قبيل دعوا، پرخاشگري، قبول نكردن هديه‌هاي عضو جديد و بيان جملاتي همچون «تو خانواده من نيستي» «تو حق نداري در مورد من نظر بدي» و… . لازم است در اين شرايط، والدين با صبر و آرامش با فرزند رفتار كنند. به‌مرور كودك با ديدن رفتارهاي محبت‌آميز و صبورانه، خانواده و شرايط جديد خودش را پذيرفته و خود را سازگار مي‌كند.

نكته مهم در اين مورد آن است كه ميزان زماني كه هر فرد نياز دارد با ديگري متفاوت است. لازم است به نكاتي از قبيل شخصيت فرزند، ميزان صميمت او با اعضاي خانواده قبلي خود، تجارب ناشي از زندگي و خانواده قبلي و… توجه شود. گاهي برخي از تجارب قبلي كودك به‌قدري براي او پر تنش بوده‌اند كه ممكن است باعث ايجاد مشكلاتي رواني در وي شده باشد. در چنين شرايطي مراجعه به مراكز مشاوره و روانشناسي و بهره‌مندي از راهنمايي‌هاي افراد متخصص براي رفتار با فرزند ناتني بسيار ضروري است.

📌 برخورد اول را جدي بگيريد

هميشه براي رفتار با فرزند ناتني بايد برخورد اول را جدي بگيريد. اولين برخورد بايد كوتاه تر و ساده تر باشد. و نبايد به تفريحات طولاني تبديل شود. در قرار اول بايد انتظارات خود را كم كنيد و توقع برخورد خوب نداشته باشيد.

📌 براي ارتباط مناسب به فرزند همسر زمان بدهيد

در رفتار با فرزند ناتني بايد به فرزند همسر زمان بدهيد. شرايط جديد براي زندگي مسلما دشوار است و هر فردي را با شوك روبرو مي‌كند. به همين دليل به كودك اجازه دهيد كه براي برقراري ارتباط زمان و فضا داشته باشد. 

📌 اعتماد او را جلب كنيد

سعي كنيد در رفتار با فرزند ناتني اعتماد او را جلب كنيد. اعتماد و صداقت باعث مي‌شود كه فرزند ناتني به خوبي به حرف هاي شما گوش دهد و صميميت نيز بين شما ايجاد مي‌شود. زماني كه رازدار خوبي باشيد، ارتباط بهتري نيز مي‌توانيد برقرار كنيد.

📌 اگر ارتباط صورت نگرفت عقب بكشيد

هميشه لزومي ندارد كه با فرزند همسر خود ارتباط صميمانه داشته باشيد. شما تلاش خود را بكنيد اما اگر با در بسته مواجهه شديد، عقب نشيني كنيد. اين شرايط در زماني بيشتر رخ مي‌دهد كه فرزند همسر شما سن بالايي داشته باشد.

نكات نهايي مربوط به برقراري ارتباط مؤثر با فرزند ناتني

براي برقراري ارتباط مناسب و رفتار با فرزند ناتني بايد به برخي از نكات توجه داشته باشيد. كه در اين بخش مقاله به اين نكات اشاره كرده ايم.

🔸 افزايش مهارت كنترل خشم و احساسات

🔸 افزايش آگاهي در مورد سبك‌هاي فرزندپروري

🔸آموختن روش‌هاي مناسب و اصولي تربيتي

🔸 دلخور نكردن فرزند ناتني با بي‌اعتنايي نسبت به او

اگر تصميم به ازدواج با فردي داريد كه از ازدواج قبليش فرزندي دارد، حتما به مقاله هاي زير نيز سر بزنيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ازدواج با زن بچه دار كليك كنيد.

نكاتي كه نبايد در رفتار با فرزند ناتني داشته باشيد

رفتار با فرزند ناتني بايد با احتياط و صبر باشد. زماني كه برخي از نكات را رعايت نكنيد؛ بازخورد خوبي دريافت نخواهيد كرد. در اين بخش مقاله براي آگاهي شما به نكاتي اشاره كرده ايم كه باعث بازخورد نامناسب مي‌شود. لطفا نكاتي كه در ادامه ذكر شده است را انجام ندهيد.

🔹 قوانين خود را تحميل نكنيد.

🔹 بيش از حد براي جلب رضايت تلاش نكنيد.

🔹 انتظارات زيادي نداشته باشيد.

🔹 پشت سر والدين تني بد گويي نكنيد.

🔹 بين فرزندان تني و ناتني فرق قائل نشويد.

🔹 از ارتباط با كودك فرار نكنيد.

كلام آخر

رفتار با فرزند ناتني نيز بايد به شيوه رفتار با فرزند خود باشد. براي اينكه زندگي رضايت بخشي داشته باشيد؛ بايد با فرزند همسر رفتار خوبي داشته باشيد. زماني كه برخورد مناسبي وجود داشته باشد؛ كيفيت زندگي نيز افزايش مي‌يابد. اگر فرزند همسر قلق دار بود و با شما هماهنگ نمي‌شد؛ حتما از روانشناس راهنماي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با فرزند ناتني مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره خانواده تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: رفتار با فرزند ناتني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رفتار با فرزند ناتني،
موضوع:
[ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۴۴:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از افسردگي خانوادگي يا نقش خانواده در بروز افسردگي چيزي شنيده‌ايد؟ تابه‌حال به اين فكر كرده‌ايد كه خانواده مي‌تواند دليلي براي افسردگي باشد؟ هميشه از اين صحبت كرده‌ايم كه خانواده محلي براي آرامش است، اما اين محل آرامش، گاهي اوقات مي‌تواند باعث بسياري از مشكلات باشد. در هر خانواده‌اي مشكلات پيش خواهد آمد. آنچه اهميت دارد نحوه حل كردن آن است. بي‌توجهي به حل كردن مشكلات خانوادگي، رابطه سرد اعضا با يكديگر، به‌خصوص تربيت غلط والدين همگي مي‌توانند دليلي براي افسردگي خانوادگي باشند. در اين مطلب سعي مي‌كنيم راجع به دلايل خانوادگي افسردگي صحبت كنيم.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي خانوادگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: افسردگي خانوادگي را جدي بگيريد 

افسردگي خانوادگي و نقش خانواده در بروز افسردگي

خانواده چطور مي‌تواند دليلي براي بروز افسردگي باشد؟ درواقع خانواده محلي است كه هركدام از ما بيشترين ساعات عمرمان و همين‌طور نزديك‌ترين روابط زندگي‌مان را تجربه مي‌كنيم. اگر خانواده شرايط مناسبي نداشته باشد طبيعتاً هركدام از اعضا احساس تنهايي خواهد كرد. اين تنهايي دليلي براي افسردگي خواهد شد. 

در كنار آن به رفتارهاي منفي مثل بي‌احترامي اعضا به يكديگر توجه كنيد؛ وقتي بيشتر عمر خود را در فضايي هستيد كه با ديگران مي‌جنگيد افسردگي اولين و ساده‌ترين مشكلي است كه با آن درگير خواهيد شد. به همين خاطر مي‌توان گفت خانواده‌ها در كنار تمام كمك‌هايي كه مي‌توانند به شما بكنند، ممكن است دليل افسردگي تان شوند. در چنين شرايطي بهتر است همه اعضا از يك مشاور خانواده كمك بگيرند.

دلايل افسردگي خانوادگي

افسردگي معمولا ناگهاني ايجاد نمي‌شود. قطعا افسردگي خانوادگي نيز به مرور زمان ايجاد شده و در تك تك افراد رخنه كرده است. دلايل و عوامل ايجاد كننده افسردگي خانوادگي پيچيده تر از افسردگي فردي است. بنابراين براي رفع و درمان آن زمان بيشتري نياز است. در ادامه دلايل بروز افسردگي خانوادگي را شرح داده‌ايم.

⬅️ خانواده‌هايي كه رئيس دارند

در يك خانواده سالم همه اعضا باهم همكاري مي‌كنند. در اين خانواده تصميمات مهم با مشورت تمام اعضا گرفته مي‌شود. درعين‌حال هركس اجازه دارد راجع به مسائل شخصي خود به‌تنهايي تصميم بگيرد. حالا تصور كنيد در خانواده‌اي زندگي مي‌كنيد كه همه‌چيز بر اساس حرف پدر، مادر يا هركس ديگر پيش مي‌رود. در اين فضا چه احساسي خواهيد داشت؟

وقتي هركدام از اعضا احساس كند تأثيري در تصميم‌گيري براي زندگي خود ندارد، طبيعتاً دچار احساس نااميدي خواهد شد. افسردگي هم نتيجه نااميدي است. درنتيجه اولين دليل براي افسردگي خانوادگي، پدرسالاري يا مادرسالاري است. اين روش به فرزندان اين احساس را مي‌دهد كه آن‌ها چيزي نمي‌فهمند و توانايي كنترل شرايط را ندارند.

⬅️ افسردگي خانوادگي | روابط سرد بين اعضا

يك موضوع مهم براي سلامت خانواده اين است كه اعضا با يكديگر رابطه صميمي داشته باشند. اين رابطه صميمي باعث مي‌شود احساس كنيد در شرايط سخت مي‌توانيد روي كمك عزيزانتان حساب كنيد. درعين‌حال در كنار هم لحظات خوشي را ثبت خواهيد كرد. اما اگر در خانواده رابطه خوبي ميان اعضا وجود نداشته باشد چه؟

همه ما روزهايي را به خاطر داريم كه بين دو نفر از اعضاي خانواده اختلاف ايجاد شده باشد. در اين شرايط جو خانه بسيار سنگين مي‌شود. حتي اين وضعيت اعضاي ديگر را هم تحت تأثير خود قرار مي‌دهد. حالا تصور كنيد در خانواده‌اي زندگي مي‌كنيد كه اختلاف و درگيري موضوع هميشگي آن است. اين خانواده هميشه درگير آشوب‌ها است؛ به عبارتي، آن فضاي سنگين هميشه در اين خانواده وجود دارد. قرار گرفتن در اين شرايط باعث مي‌شود تا اعضا دير يا زود درگير مشكلات روحي مختلف به‌خصوص اضطراب و افسردگي شوند.

 

⬅️ خانواده‌هاي تحقيركننده

بعضي از پدر و مادرها يا حتي گاهي اوقات خواهر و برادر بزرگ‌تر هميشه اين احساس را در يكي از اعضا ايجاد مي‌كنند كه او به حد كافي خوب نيست. هر تلاش و كاري از سمت اين عضو از جانب ديگران مسخره مي‌شود. گاهي حتي به نظرات يا خواسته‌هاي او هم بي‌توجهي مي‌شود. اين شرايط به‌خصوص براي كساني پيش مي‌آيد كه تا حدودي با ساير اعضاي خانواده تفاوت فكري يا رفتاري دارند.

اما يكي از رايج‌ترين حالت‌هاي اين شرايط خانواده‌هاي كمال‌گرا هستند. اين خانواده‌ها تمام تلاش فرزندشان را ناديده مي‌گيرند؛ موفقيت‌هايش را بي‌ارزش مي‌دانند و از او مي‌خواهند بيشتر تلاش كند. اين حالت باعث مي‌شود فرزندان اين خانواده‌ها به‌تدريج باور كنند كه بي‌ارزش و ناكافي هستند و هرگز نمي‌توانند خوب باشند. رسيدن به چنين باوري باعث احساس افسردگي و ناراحتي در اين فرزندان مي‌شود.

⬅️ افسردگي خانوادگي | پدر يا مادر افسرده

تحقيقات نشان مي‌دهد افسردگي در پدر يا مادر تا حد زيادي باعث افسردگي حداقل در يكي از فرزندان مي‌شود. وقتي شما در خانواده‌اي زندگي مي‌كنيد كه دائماً رفتارهايي مثل بي‌تفاوتي يا غم و گريه از والدينتان مي‌بينيد طبيعتاً نمي‌توانيد حال خوبي داشته باشيد. در كنار اين‌ها پدر يا مادري كه افسرده است طبيعتاً خيلي هم اهل كار يا توجه به شرايط ساير اعضاي خانواده نيست. اين حالت باعث مي‌شود خانواده تا حد زيادي از هم بپاشد.

اما اين‌ها قسمت نه‌چندان تلخ ماجرا هستند. بسياري از كودكاني كه پدر يا مادر افسرده دارند شاهد تلاش‌هاي آن‌ها براي خودكشي، بستري در بيمارستان يا حتي درمان با شوك الكتريكي بوده‌اند. تحمل اين شرايط براي كودكان بسيار سخت است و آن‌ها را نسبت به اين بيماري آسيب‌پذير مي‌كند. به‌علاوه توجه داشته باشيد كه افسردگي تا حد زيادي به ارث مي‌رسد. درنتيجه وجود اين بيماري در خانواده يكي از عوامل خطر بسيار جدي براي ابتلا ديگران است.

⬅️ بيماري‌هاي روحي

به‌غيراز افسردگي بقيه بيماري‌هاي روحي هم مي‌توانند باعث افسردگي ساير اعضا باشند. براي مثال مادري را در نظر بگيريد كه وسواس نظافت دارد و اعضاي خانواده مجبورند آداب خاصي را رعايت كنند. يا پدري كه به دليل بدگماني به همه‌چيز و همه‌كس بسياري از مسائل طبيعي مثل ارتباط با ديگران را براي خانواده اش ممنوع كرده است. اين شرايط مسلما دليلي براي افسرده شدن ساير اعضا خواهد بود.

⬅️ افسردگي خانوادگي | ناتواني در حل بحران

بحران‌ها در زندگي هريك از ما پيش مي‌آيند. شكست‌هاي مالي، بيماري يكي از اعضا يا حتي اعتياد؛ همگي مثال‌هايي هستند از مشكلاتي كه درون يك خانواده پيش مي‌آيد. هنر يك خانواده موفق در نوع برخورد با اين شرايط است. اگر خانواده نتواند به هر طريقي با اين شرايط كنار بيايد احتمال افسرده شدن اعضا بالا است.

⬅️ تفاوت گذاشتن بين اعضا

در خانواده‌هايي كه همه توجه به يك بچه اختصاص پيدا مي‌كند احتمال افسرده شدن بقيه بچه‌ها بالا مي‌رود. به‌خصوص در زماني كه اختلاف سني بين فرزندان كمتر باشد احتمال افسرده شدن بالاتر مي‌رود. مقايسه كردن دائم بچه‌ها با يكديگر باعث مي‌شود آن‌ها احساس كنند توانايي‌هايشان براي والدين ارزشي ندارد. يا پدر و مادرشان فقط فرزند ديگرشان را دوست دارند. اين شرايط به‌خصوص در زمان تولد فرزند جديد خانواده را درگير مي‌كند. به همين خاطر بهتر است در اين شرايط از يك مشاور كودك كمك بگيريد.

 

كاهش نقش خانواده در افسردگي | درمان افسردگي خانوادگي

خانواده‌درماني روش نسبتاً جديدي در روانشناسي است. خانواده درمانگران معتقدند اگر خانواده‌اي بيمار باشد، درمان كردن يك عضو فايده‌اي ندارد. بيمار افسرده مجدداً به خانواده‌اي افسرده ساز برمي‌گردد و دير يا زود نشانه‌هاي بيماري دوباره بازگشت مي‌كنند. به همين خاطر بهتر است در اين شرايط تمام اعضاي خانواده در كنار هم مورد درمان قرار بگيرند.

در خانواده‌درماني، مشاور به تمام اعضاي خانواده و رفتارهاي آن‌ها توجه مي‌كند، اشكالات را بررسي كرده و آموزش‌هاي لازم را به اعضا مي‌دهد. اين كار باعث مي‌شود تا علت اصلي افسردگي بيمار از بين برود. به همين خاطر وقتي صحبت از خانواده افسرده ساز مطرح مي‌شود معمولاً بهترين روش استفاده از خانواده‌درماني است. 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي خانوادگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

خانواده چطور مي‌تواند باعث افسردگي يكي از اعضا شود؟

رفتارهاي پرخاشگرانه، تفاوت گذاشتن بين بچه‌ها، ژنتيك و همين‌طور كمال‌گرايي ازجمله دلايلي هستند كه باعث افسردگي اعضاي خانواده مي‌شوند.

چطور با علل افسردگي خانوادگي مبارزه كنيم؟

بهترين راه استفاده از روش خانواده‌درماني در مشاوره است.

منبع: افسردگي خانوادگي را جدي بگيريد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۳۸:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی