مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

انتقام از خيانت به دليل هيجانات منفي است كه دريافت كرده ايد. اين هيجانات منفي انرژي بسيار زيادي را از فرد مي‌گيرد. و باعث كينه توزي خواهد شد. به طور كلي خيانت با هيچ دليل و منطقي قابل توجيه نيست. با خيانت باعث آسيب به همسر خواهيد شد. به جاي خيانت براي رفع مشكلات، گفت و گو شكل دهيد تا مسائل حل شوند.

انتقام از خيانت به دلايل متفاوتي شكل مي‌گيرد. گاه به دليل رهايي همسر، آزار جسمي و گاه آزار رواني و بي احترامي به وجود مي‌آيد. به جاي فكر انتقام از خيانت راهكارهايي وجود دارد كه مي‌توانيد به خودتان و تقويت رابطه كمك كنيد. در اين مقاله راجع به تمامي جوانب انتقام از خيانت صحبت كرده ايم.

منبع: انتقام از خيانت | 10 راهكار جايگزين انتقام از خيانت

انتقام از خيانت

به دليل اينكه خيانت بار منفي زيادي دارد، انرژي رواني زياد نيز به همراه دارد. با مشاهده خيانت، كينه و كدورت هايي در شخص مقابل شكل مي‌گيرد كه باعث ايجاد بار رواني زياد مي‌شود. اما هر چيزي كه باشد، خيانت با تمامي سختي ها و آسيب هايي كه وارد مي‌كند نبايد حالت انتقام بگيرد. انتقام از خيانت به معناي تخليه رواني انجام مي‌شود. اما بهتر است كه رفتارهايي جايگزين اين روش انتخاب كنيد. حتما پس از خيانت از روانشناس كمك بگيريد تا بار رواني كمتري را متحمل شويد. و راهكارهاي بهتري به شما انتقال پيدا كند.

دلايل انتقام از خيانت

انتقام از خيانت بنا بر دلايل متفاوتي وجود دارد. مواجهه با خيانت بار رواني زيادي را به شما وارد مي‌كند. و احتمالا واكنش عصبي و هيجاني را فرد از خود بروز مي‌دهد. به طور كلي افرادي كه با خيانت روبرو مي‌شوند به دلايل زيادي كه در ادامه ذكر شده است، به فكر انتقام از خيانت مي‌افتند.

✅ عدم تمايل به ادامه رابطه

✅ دلزدگي

✅صدمات روحي و رواني شديد

✅ تخليه خشم و عصبانيت

✅ دريافت توجه و محبت از ديگران

✅احساس قرباني بودن در رابطه

✅ همسرتان شما را رها كرده است

✅ مورد آزار روحي و جنسي قرار گرفته ايد

✅به شما و خانواده بي احترامي شده است

✅ كسب اعتماد به نفس از دست رفته

انواع انتقام از خيانت

افرادي كه با خيانت مواجهه مي‌شوند دچار كمبود اعتماد به نفس خواهند شد. و به مرور آسيب هاي زيادي كه خيانت وارد مي‌كند، نمايان مي‌شود. در اين بخش مقاله به انواع انتقام از خيانت اشاره كرده ايم.

✔ انتقام با خيانت به همسر جهت تلافي كردن

✔ تهديد همسر به واسطه ديگران

✔بروز رفتارهاي آسيب زا به فرد سوم

✔ ذكر خيانت همسر در جمع آشنايان و اطرافيان

✔ ترك همسر خائن و رهايي زندگي مشترك

راهكارهاي جايگزين انتقام از خيانت

انتقام از خيانت هميشه راهكار خوبي براي تخليه بار رواني نيست. در اين بخش مقاله راهكارهاي جايگزين انتقام از خيانت را توضيح داده ايم.

📌 به خودتان فرصت كافي بدهيد

يكي از روش هاي جايگزين انتقام از خيانت، فرصت به خود است. اگر با خيانت مواجهه شده ايد، نبايد فورا به فكر انتقام باشيد. فرصت يك هفته اي تاثير زيادي در تصميم گيري شما دارد. اندكي براي خود آرامش فراهم كنيد و به اتفاقي كه افتاده فكر كنيد. به اين فكر كنيد كه شما چه نقشي در اين ماجرا داشته ايد؟ يا همسرتان كجاي كار را اشتباه رفته است؟

📌 علت خيانت را پيدا كنيد | انتقام از خيانت

پس از اينكه به خودتان فرصت داديد، حال نوبت ريشه يابي است. در فاصله زماني كه به خودتان داده ايد، بايد علت خيانت را بررسي كنيد. در زندگي مشترك هرگز يك نفر مقصر نيست. صرفا نمي‌توانيد همسرتان را مقصر كنيد. كم و زياد زوجين هر دو در اين مشكل نقش دارند. بنابراين علت خيانت را جست و جو كنيد.

📌 دليل خيانت را از همسرتان بپرسيد

به جاي اينكه به فكر انتقام از خيانت باشيد، مستقيم از همسرتان دليل اين رفتار را جويا شويد. مثلا عده اي به دليل نارضايتي جنسي، عدم دريافت محبت، بي مهري و … دست به خيانت مي‌زنند. بنابراين سعي كنيد نيازها و درخواست هاي همسرتان را به نحو احسنت انجام دهيد. اجازه ندهيد كه شخص سوم جبران نيازهاي همسرتان را بر عهده بگيرد. جهت كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تكرار خيانت زن يا مرد كليك كنيد.

📌 با همسرتان گفت و گو كنيد | انتقام از خيانت

به جاي تفكر انتقام از خيانت با همسرتان گفت و گو كنيد. هميشه مكالمه خوب بهترين راهكار براي حل اختلافات است. حتي هيچ مشكلي در دنيا وجود ندارد كه با صحبت هاي منطقي ساده نشود. متاسفانه هنوز عده اي از دختران و پسران توانايي مكالمه درست را ندارند. زماني كه زوجين توانايي حل مسائل را نداشته باشند از رابطه خسته مي‌شوند. براي شروع گفت و گو در مرحله اول بايد آرامش خود را حفظ كنيد. سپس با كمال ميل و آرامش با يكديگر صحبت كنيد. ريشه يابي و حل مسائل تنها با گفت و گو امكان پذير است.

📌 ارتباط با همسر را تقويت كنيد

خيانت همسر از آسيب رسان ترين حوادثي است كه در زندگي رخ مي‌دهد. بنابراين شايد براي شما سوال شود كه چرا بعد از خيانت بايد رابطه را تقويت كنيم؟ اگر همسرتان از كار خود اظهار پشيماني دارد و اعتماد شما را براي عدم تكرار دوباره به دست آورده، يك بار به او فرصت دهيد. براي ساخت زندگي دوباره بايد همه قوانين و مسائل زندگي را دوباره در كنار يكديگر تعيين كنيد.

📌 قاطعانه رفتار كنيد | انتقام از خيانت

رفتار قاطع مي‌تواند جايگزين انتقام از خيانت باشد. براي تقويت رابطه حتما رفتار قاطعانه داشته باشيد. اگر گفت و گوي با آرامش تاثيري در رفتار همسرتان نداشت، حتما با او رفتاري قاطعانه داشته باشيد. حتي براي جديت رفتار به او اخطار دهيد. رفتار قاطعانه و جديت در برخي مواقع بهترين راهكار است.

📌 مدتي را تنهايي سپري كنيد

اگر مراحل قبلي هيچ تغييري در رابطه شما ايجاد نكرد، بازهم نبايد به فكر انتقام خيانت باشيد. در اين مرحله بايد در تنهايي خود مدتي را سپري كنيد. هرگز به اسم جدايي يا قهر اين كار را انجام ندهيد. به شريك احساسي خود بگوييد كه نياز به تنهايي داريد تا از اين تنش دور شويد. شايد اصلا آمادگي براي ادامه دادن در اين شرايط نداريد. پس بايد در تنهايي با بررسي هاي بيشتري به ادامه دادن رابطه فكر كنيد. جهت كسب اطلاعات بيشتر در زمينه خيانت دوست پسر كليك كنيد.

📌 زمان هاي بيشتري را براي خودتان بگذاريد

پس از گذراندن دوره هاي طولاني پس از خيانت، بايد زمان بيشتري را براي خود سپري كنيد. به جاي انتقام از خيانت به فكر پيشرفت و ترقي در زندگي شويد. شغل، خانواده و دوستان را ترك كنيد و براي خود زمان بگذاريد. برنامه ريزي شغلي و روزانه داشته باشيد. برنامه ها را بر اساس دسته بندي مناسب انجام دهيد تا با مشكل روبرو نشويد.

اين كه خيانت ديده ايد به اين معنا نيست كه شما ارزش نداريد. به جاي آن كه خود را متهم و رنج دهيد براي حركت رو به جلو برنامه ريزي و حركت كنيد. در اين مسير متخصصان كمك زيادي به شما خواهند كرد.

📌 براي آينده برنامه ريزي كنيد | انتقام از خيانت

شما تمام تلاش خود را كرده ايد و به جاي فكر انتقام از خيانت، به روش هاي ديگري پناه برده ايد. حالا زمان برنامه ريزي براي آينده و پيشروي به سوي زندگي روشن است. براي برنامه ريزي آينده، تمام مواردي كه براي شما حائز اهميت است را يادداشت كنيد. تمام كارهايي كه علاقه داريد اما فرصت مناسب نداشته ايد را در برنامه يادداشت كنيد. در برنامه خود تفريح، خانواده، فرزندان، مسافرت و دوستان را جاي دهيد.

📌 از روانشناس كمك بگيريد

زماني كه با خيانت مواجهه شده باشيد، حتما حال بدي را تجربه كرده‌ايد. انتقام از خيانت در شان و شخصيت شما نيست كه براي آن نيز برنامه ريزي كنيد. بنابراين براي دريافت كمك حتما از روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان با ريشه يابي و بررسي تمامي موارد به شما در جهت بهبود كمك رساني خواهد كرد. اگر به دنبال انتقام هستيد يعني احساسات و هيجانات منفي زيادي در درون شما آزارتان مي‌دهد. متخصصين سلامت روان ريشه هاي اين احساسات را پيدا كرده و براي جايگزيني يك رفتار مناسب به شما كمك خواهند كرد.

كلام آخر

همانطور كه همه ما اطلاع داريم، خيانت عاملي است كه باعث بروز مشكلات جسمي و رواني مي‌شود. افراد نيز براي تخليه اين بار و هيجانات به فكر انتقام از خيانت مي‌افتند. اما راهكارهاي بهتري وجود دارد كه شما را از بار منفي تخليه مي‌كند. براي دريافت اين راهكارها حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه انتقام از خيانت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

انتقام از خيانت آيا راه مناسبي است؟

انتقام از خيانت بار رواني زيادي براي خود شما به وجود مي آورد براي كاهش احساسات منفي ناشي از خيانت بهتر است از روش هاي سالم تر استفاده كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۲۴:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره جنسي تلفني و حضوري از جمله خدمات مرتبط با مشاوره و روان درماني است كه به شما كمك مي‌كند اختلالاتي نظير زودانزالي، بي ميلي جنسي و ناتواني در رسيدن به ارگاسم را با يك متخصص در ميان گذاشته و با روش هاي درماني آن آشنا شويد.

 

هم چنين براي افزايش آگاهي و اطلاعات فرزندتان از مسائل جنسي در دوره نوجواني و كودكي نيز مي‌توانيد از خدمات مشاوره جنسي بهره مند شويد و شيوه ارائه اطلاعات به آن‌ها را بياموزيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي اين مطلب همراه ما باشيد

منبع: مشاوره جنسي تلفني و حضوري

مشاوره جنسي چيست؟

در گذشته بسياري از افراد در بيان و حل مشكلات جنسي خود با مشكلات زيادي روبرو بودند و از بيان مسائل خود شرم داشتند؛ ولي امروزه مشاوره جنسي تلفني و حضوري به همه مي كند تا مسائل جنسي خود را حل نمايند و زندگي جنسي بهتري داشته باشند. 

حرف زدن در مورد مسائل جنسي براي همه كار آساني نيست. در واقع عواملي نظير احساس شرم و خجالت باعث مي‌شود افراد در مورد مشكلات جنسي با ديگران مشورت نكنند. با اين حال يك مشاور حرفه‌اي با رعايت كردن اصول كاري نظير رازداري و عدم قضاوت به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد راحت تر در اين باره صحبت كنيد.

دريافت مشاوره جنسي به شما در مورد روش‌هاي درمان اختلالات جنسي، افزايش رضايت جنسي و نحوه آموزش مسائل جنسي به كودكان و نوجوانان ياري مي‌رساند.

در واقع مشاور جنسي به شما كمك مي كند تا اختلالات روحي و رواني فرد در زمينه جنسي مشخص و درمان هاي مناسب براي حل آن در نظر گرفته شود و در صورت نياز به دارو به روانپزشك ارجاع داده مي شود. 

مشاور جنسي كيست ؟

يك مشاور جنسي مي تواند يك روانشناس يا روانپزشك، درمانگر ازدواج و خانواده و يا مددكار اجتماعي باليني باشد. اين متخصصان تحت آموزش هاي گسترده در مورد انسان قرار مي گيرند. 

مشاوره جنسي به كساني كه داراي مشكلات جنسي هستند كمك مي كند تا مشكلات جنسي خود را كه مي تواند رواني، جسمي و يا تركيبي از اين مسئله باشد را درمان نمايند. 

اهميت مراجعه به مشاوره جنسي | چرا به مشاوره جنسي تلفني يا حضوري نياز دارم ؟

عدم رضايت جنسي در زندگي مي‌تواند مقدمه‌اي براي بروز مشكلات پيشرفته‌تري در آينده باشد. براي مثال مرداني كه دچار اختلال نعوظ يا زودانزالي هستند در پي اين مشكل به مرور اغلب اعتماد به نفس خود را در رابطه از دست مي‌دهند و همين امر باعث تشديد مشكل آن‌ها مي‌شود. همچنين اختلالات جنسي با تحت تاثير قرار دادن كيفيت رابطه زناشويي مي‌تواند باعث بروز اختلاف در حوزه‌هاي ديگر زندگي شود.

متاسفانه بسياري از افراد براي درمان اختلالات جنسي خود به روش‌هاي خطرناك و ناسالمي نظير مصرف مواد روي مي‌آورند كه اين مسئله مشكلات آن‌ها را دو چندان مي‌كند. در اين شرايط دريافت مشاوره جنسي توسط يك متخصص در حيطه سكس تراپي به شما كمك مي‌كند از طريق راهكارهاي سالم به درمان مشكلات خود بپردازيد و از بروز آسيب‌هاي جدي در آينده نيز پيشگيري نماييد.

مشاوره رابطه جنسي تلفني و حضوري براي زوجين 

مشكلات جنسي از جمله مسائلي است كه اكثر زوجين آن را در زندگي خود تجربه كرده اند. اين مشكلات مي تواند يك امر طبيعي باشد و به خودي خود با گذشت زمان از بين برود. عواملي از جمله استرس، خستگي ، مشكلات رابطه و توقعات متفاوت شركاي جنسي مي تواند باعث به وجود آمدن مشكلات در زندگي زوجين شود.

بسياري از مشكلات جنسي مي تواند در جلسات مشاوره جنسي تلفني و حضوري در مراكز روانشناسي حل و برطرف گردند. از جمله مسائلي كه در جلسات مشاوره جنسي تلفني و حضوري زوجين با آن مواجه هستيم عبارتند از :

🔍 خشكي واژن

🔍 مشكلات در رابطه با نعوظ يا عدم نعوظ در مردان

🔍 دير انزالي 

🔍 زودانزالي و درمان زودانزالي

🔍 عدم توانايي به ارگاسم يا رسيدن به اوج لذت جنسي

🔍 عدم تمايل جنسي و درمان بي ميلي جنسي

🔍 ميل جنسي زياد يكي از طرفين

🔍 انقباض زياد ماهيچه هاي كف لگن

🔍 واژينيسموس يا درد در زمان دخول

🔍 آموزش سكس

اهميت مشاوره جنسي تلفني و حضوري براي آقايان 

آقايان در اكثر مواقع با مشكلات و چالش هايي در رابطه جنسي خود مواجه هستند كه در ادامه به بررسي مهمترين نكات مطرح شده در جلسات مشاوره تلفني جنسي خواهيم پرداخت : 

✅ يكي از مهمترين مواردي كه آقايان بايد به آن توجه داشته باشند اين است كه اكثرا در رابطه جنسي تنها به فكر ارضا و رضايت خود هستند. به همين دليل يكي از موارد مهمي كه آقايان بايد در نظر بگيرند علايق و رضايت طرف مقابل در رابطه جنسي است. 

✅ صحبت كردن با همسر خود در مورد مسائل و علايق جنسي به داشتن رابطه اي بهتر به شما كمك مي كند. در زمان صحبت كردن با همسر خشك نباشيد عسي كنيد با هيجان احساسات و افكار خود را بيان نماييد. 

✅ برخي از زنان در زمان رابطه صدايي از خود ندارند. بي صدايي زن به معني عدم علاقه او نسبت به شما نيست.

✅ يكي از شكاياتي كه در بسياري از جلسات مشاوره با آن روبرو مي شويم اين است كه مردان در زمان سكس از جملات عاشقانه استفاده نمي كنند. بهتر است در زمان رابطه با صداي يواس در گوش همسرتان جملات عاشقانه بگوييد. 

✅ براي رسيدن به ارگاسم زن را تحت فشار قرار ندهيد. در بسياري از اوقات زن ميلي به ارگاسم ندارند و مجبور به ظاهر سازي مي شود. اين امر سبب دور شدن زوجين مي شود. 

 

اهميت مشاوره جنسي تلفني و حضوري براي زنان

زنان بايد از نياز هاي جنسي همسر خود آگاهي كامل داشته باشد. تا بتوانند با اين كار سلامت رابطه جنسي خود و همچنين سلامت زندگي مشتركشان را به دست آورند. در ادامه به بررسي مهمترين نكات مطرح شده در مشاوره جنسي تلفني و حضوري براي زنان اشاره شده است : 

✅ مرد ها برخلاف زنان در طول رابطه جنسي به ارضاي عاطفي مي رسند نه قبل از سكس، مرد براي اينكه بتواند احساس خود را زنده كند بايد رابطه جنسي داشته باشيد. يك رابطه جنسي عالي سبب عاشق تر شدن و مستحكم تر شدن زندگي مشترك مي شود. 

✅ رد شدن مكرر و زياد درخواست رابطه جنسي از طرف مرد سبب سرد شدن مرد نسبت به شما مي شود. و اين براي زندگي مشترك شما بسيار خطرناك است. 

✅ زماني كه نياز به رابطه با همسرتان داريد مي توانيد از پوشتن لباس هاي خاص و عطر استفاده نماييد. بهتر است بگذاريد مردان براي داشتن رابطه پيش قدم شوند. 

 

مشاوره جنسي تلفني و مزيت‌هاي آن

همان طور كه گفته شد مطرح كردن مسائل جنسي براي همه افراد كار آساني نيست. بسياري از مراجعين در جلسات مشاوره حضوري نمي‌توانند از مشكلات جنسي خود بگويند يا در اين باره مشورت بگيرند. در اين شرايط مشاوره تلفني به شما اين امكان را مي‌دهد كه راحت‌تر مسائل مد نظر خود را مطرح كرده و شرم و خجالت كمتري را تجربه كنيد. روانشناسان و مشاوران حرفه‌اي با رعايت اصل رازداري و خودداري از قضاوت كردن تلاش مي‌كنند كه اين فرايند را تسهيل كرده و به شما در اين زمينه ياري برسانند.

علاوه بر اين؛ مشاوره تلفني اين امكان را به شما مي‌دهد كه بتوانيد از هرجاي كشور با بهترين متخصصين تماس بگيريد و به اين ترتيب در وقت و هزينه‌هاي خود نيز صرفه جويي نماييد. شما مي توانيد با يك تماس تلفني با برترين متخصصان با تجربه در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو ارتباط برقرار كنيد.

 

موضوعات مطرح شده در مشاوره جنسي تلفني و حضوري

مشاوره جنسي مي‌تواند از آموزش‌هاي ابتدايي در مورد تفاوت‌هاي جنسيتي تا ابعاد مختلف رابطه جنسي را در بر بگيرد. از جمله زمينه هايي كه مي‌توانيد در اين نوع از مشاوره مطرح كنيد بايد به موارد زير اشاره كرد.

✅ نحوه آموزش تفاوت‌هاي جنسيتي به كودك

✅ آموزش مهارت‌هاي خود مراقبتي و پيشگيري از تجاوز جنسي به كودك

✅ ارائه اطلاعات مهم در مورد رابطه جنسي به نوجوانان

✅ درمان مشكلات مرتبط با عملكرد جنسي نظير بي‌ميلي جنسي، زود انزالي، اختلال نعوظ و عدم تجربه ارگاسم از موضوعات مطرح شده در مشاوره جنسي

✅ درمان مشكلات مرتبط با اختلالات انحراف جنسي نظير تمايل به تماشاگري، نمايشگري جنسي، مالش دوستي و …

✅ روش‌هاي بهبود كيفيت رابطه جنسي با همسر و افزايش صميميت بدني

✅ آموزش‌هاي قبل از ازدواج و آشنايي با جنبه‌هاي مختلف رابطه جنسي موفق

از جمله موضوعات مهمي كه در مشاوره جنسي تلفني و حضوري مطرح مي شود مي توان به موارد زير اشاره كرد :

🔍 اختلال نعوظ 

🔍 بي ميلي جنسي مردان و بي ميلي جنسي زنان

🔍 زود انزالي

🔍 خيانت و دگر خواهي

🔍 تجاوز جنسي

🔍 عدم پاسخ به محرك جنسي

🔍 ناتواني در رسيدن به ارگاسم

🔍 ميل جنسي بيش از حد

🔍 ناتواني در كنترل رفتار جنسي

🔍 فتيش هاي جنسي ناخواسته

🔍 عدم تمايل به شريك زندگي 

🔍 تنوع طلبي

🔍 آموزش سكس و بهبود رابطه جنسي

🔍 خود ارضايي و ترك خود ارضايي

 

انوع روش‌هاي دريافت مشاوره

مشاوره جنسي در بسياري از مراكز مشاوره به دو صورت حضوري و غير حضوري ارائه مي‌شود. با توجه به وجود مسائلي مثل شرم و خجالت و ناتواني از بيان صريح مشكلات جنسي توسط بسياري از افراد در جلسات حضوري؛ وجود گزينه مشاوره غير حضوري به صورت تلفني و آنلاين به اين افراد كمك مي‌كند تا بتوانند آزادانه تر سوالات خود را مطرح كنند و به مشكلاتشان پايان ببخشند.

 

آيا مشاوره تلفني جنسي و حضوري به سردمزاجي بانوان نيز كمك مي‌كند؟

سرد مزاجي يا همان كمبود ميل جنسي در اغلب موارد مي‌تواند از مسائل روانشناختي نشات بگيرد. داشتن عقايد غلط در مورد رابطه جنسي، تجربيات ناخوشايند جنسي، عدم تحريك كافي قبل از دخول و قرار داشتن در دوره‌هاي مرتبط با نوسانات هورموني نظير بارداري يا قاعدگي همگي از عواملي هستند كه در سرد مزاجي بانوان تاثير مي‌گذارند. متخصص سكس تراپي مي‌تواند با شناسايي دقيق اين عوامل راهكارهاي مناسب براي رفع اين مشكل را به شما ارائه نمايد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره جنسي تلفني و حضوري مي توانيد از طريق موبايل با شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با متخصصان مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد. 

سوالات متداول در مورد مشاوره تلفني جنسي و حضوري

براي دريافت مشاوره جنسي بهترين متخصصان چه كساني هستند؟

روانشناسان يا روان پزشكان آموزش ديده در حوزه سكس تراپي بهترين گزينه‌هايي هستند كه شما براي حل مشكلات يا بهبود عملكرد جنسي خود مي‌توانيد از آن‌ها كمك بگيريد.

من فانتزي‌هاي جنسي خاصي دارم و هميشه بابت آن‌ها احساس عذاب وجدان مي‌كنم. اما از گفتن آن‌ها خجالت مي‌كشم. چطور مي‌توانم از مشاور كمك بگيرم؟

مشاوره جنسي تلفني مي‌تواند براي شما گزينه مناسب‌تري باشد كه به كمك آن مي‌توانيد آزادانه‌تر در مورد فانتزي‌ها و خيال پردازي‌هاي جنسي خود صحبت كنيد و علت احساسات ناخوشايند خود را متناسب با آن‌ها شرح دهيد. توجه داشته باشيد كه يك مشاور حرفه‌اي هرگز بابت اين خيال پردازي‌ها شما را سرزنش يا قضاوت نمي‌كند و اجازه مي‌دهد بدون احساس تنش و اضطراب آن‌ها را مطرح نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۲۰:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي به صورت توام در اختيار كاربران قرار مي گيرند. كسب آگاهي درباره تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي اين امكان را به شما مي دهد تا بتوانيد به بهترين نحو ممكن از آن بهره ببريد. خيانت، طلاق، حسرت و حسادت، خودكشي، از دست دادن مال و… از جمله تهديدات فضاي مجازي هستند. در مقابل كسب درآمد، تبادل اطلاعات، آشنايي با فرهنگ كشورهاي ديگر نيز از طريق همين فضاهاي مجازي اتفاق مي‌افتد. پس اين شما هستيد كه انتخاب مي كنيد چگونه از اين ابزار دسته جمعي استفاده كنيد. در ادامه بيشتر درباره تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي توضيح داده ايم.

منبع: تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي | 5 فرصت فضاي مجازي

تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي

تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي براي همه كساني كه از آن استفاده مي كنند وجود دارد. اما چرا برخي از آن به نحو احسنت استفاده كرده و برخي ديگر دچار مشكلات مختلفي مي شوند؟ در اين خصوص بايد گفت كه فرهنگ و شخصيت افراد نقش زيادي در چگونگي بهره گيري از اين ابزار دسته جمعي را دارد. هرچه آگاهي كاربران درباره اين ابزار، اهداف، نيازها و هويت خودشان بيشتر باشد، استفاده كاربردي‌تري خواهند داشت.

بنابراين اگر به عنوان والدين نگران فرزندتان هستيد، بهتر است به جاي اعمال محدوديت ها از روش هاي تربيتي مناسب‎تري براي كنترل او استفاده كنيد. و يا اگر خودتان دچار اعتياد به فضاي مجازي شده ايد، با كمك متخصصين سعي در تغيير اين رفتار اعتيادي داشته باشيد.

با توجه به گفته ها، تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي را بايد در كنارهم قبول كنيم. بنابراين اگر از فضاي مجازي استفاده مي‌كنيد، بايد جنبه هاي مثبت و منفي آن را بپذيريد.

تهديد هاي فضاي مجازي

تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي هيچ كدام نمي‌توانند وابستگي جوامع به اينترنت و شبكه هاي اجتماعي را انكار كنند. امروزه بسياري از كسب و كارها، آموزش ها، روابط دوستانه و… وابسته به فضاي مجازي است. براي برحذر ماندن از تهديدهاي فضاي مجازي بهترين راه اطلاع رساني است. پس در ادامه به رايج ترين تهديدهاي فضاي مجازي پرداخته ايم.

🟡 رواج به نمايش گذاشتن زندگي شخصي

يكي از تهديد هاي فضاي مجازي ، به نمايش گذاشتن زندگي شخصي است. عده اي با نمايش گذاشتن حريم خصوصي خود، طرفداراني پيدا مي‌كنند. و از اين طريق منافع مالي به دست مي‌آورند. اين نوع استفاده از فضاي مجازي ديگران را هم تشويق به نمايش گذاشتن زندگي شخصي شان كرده است. حال آن كه اين كار بنيان خانواده و اصول اخلاقي را به خطر انداخته و سلامت فرد و نزديكان او را تحت تاثير قرار مي‌دهد.

🟣 كلاهبرداري ها و جرايم مالي از تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي

كلاهبرداري از ديگر تهديدهاي فضاي مجازي است. براي مثال افراد سودجو با دست گذاشتن بر نقاط ضعف دختران و پسران از آن ها كسب درآمد مي كنند و يا با براي يك فروش بليط يك فستيوال قلابي پول هنگفتي جمع مي كنند. حتي فروش مواد مخدر و اشياء ممنوعه در فضاي مجازي به راحتي انجام مي‌شود.

🟠 ايجاد تغيير در فرهنگ و زندگي

يكي از تهديدهاي فضاي مجازي، تغييرات فرهنگي-اجتماعي است. ابزارهاي ارتباطي با سراسر دنيا باعث تبادل ديدگاه ها، فرهنگ ها و باورها شده اند. اما اين تبادلات در زندگي واقعي و در كشور محل سكونت احتمال رفتارهاي متضاد را بيشتر كرده و باعث دگرگوني هايي در بافت اجتماعي و هويت فردي مي‌شود.

🔴 تخريب چهره هاي تاثير گذار

همانطور كه مي‌دانيد فضاي مجازي در واقع يك راه ارتباط دست جمعي است كه مي تواند به افكار عمومي نيز جهت بدهد. در اين ميان هستند كساني كه با پخش اخبار دروغين و يا تخريب چهره هاي موفق به دنبال منفعت خود يا سازماني باشند. افشاگري درباره زندگي شخصي بازيگران، يا شايعه پراني درباره يك فرد مشهور كه طرفداران زيادي داشته، به راحتي و بدون نظارت قانون گذاران ممكن شده است. در اين ميان سياستمداران، تاجران، دولت ها و … مي توانند از اين ابزارها در جهت رسيدن به منافع سياسي و مالي بهره ببرند.

🟢 انعكاس فوري خبرها | تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي

يكي از تهديدهاي فضاي مجازي، انعكاس فوري خبرها است. به اين منظور كه اگر خبري پخش شود، بدون بررسي و ارزيابي هاي اصولي به گوش عموم مردم رسيده است. به دليل غير قابل تفكيك بودن كذب يا حقيقي بودن اين اخبارها، احساسات عمومي تحت تاثير قرار گرفته و مي تواند مشكلاتي را به وجود آورد.

🔵 سطحي شدن روابط

يكي ديگر از تهديدهاي فضاي مجازي روابط غير واقعي دختران و پسران است. انتخاب همسر و ازدواج از جمله نيازهاي رواني و جسمي هر دو جنس است. اما فضاي مجازي موجب شده تا دختران و پسران نوجوان پيش از آن كه مهارت هاي لازم زندگي و درك هويت خود را به دست آورند، به دور از ديدگان خانواده با جنس مخالف ارتباط بگيرند. اين روابط مجازي هرگز نمي توانند جايگزين آشنايي هاي حضوري و واقعي شوند. از اين رو نوجوانان به جاي قرار گرفتن در محيط اجتماعي وقت خود را صرف اين فضاها كرده و در آينده با مشكلات زيادي روبرو خواهند شد.

فرصت هاي فضاي مجازي

تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي در كنار هم بايد بررسي شوند. پس در ادامه درباره فرصت هاي فضاي مجازي توضيحاتي داده ايم. به طور كل فضاي مجازي از فرصت هاي زيادي برخوردار است. بنابراين نمي توان كاملا استفاده از آن را قطع كرد.

🔵 كنارهم قرار گرفتن مردم دنيا

از زيباترين فرصت هاي فضاي مجازي، آشنايي و درك بيشتر مردن جهان با يكديگر است. جوامع جدا از تمام اختلافات به يكديگر نزديك شده اند. اين امكان فراهم شده تا مردم به دور از زمان و مكان با يكديگر در تعامل باشند. نوجوانان و جوانان كنجكاو مي توانند از اين طريق با ديگر مردمان دنيا آشنا شوند.

🟢 كسب درآمد | تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي

درآمدزايي از جمله فرصت هاي فضاي مجازي است. فضاي مجازي اين امكان را به افراد مي‌دهد تا با توجه به استعداد و هنري كه دارند، درآمد كسب كنند. بسياري از فروشگاه ها و توليد كنندگان از اين طريق خود را معرفي كرده و درآمد ايجاد مي كنند.

🟡 كمك به تبادل اطلاعات

كمك به تبادل ارتباطات از فرصت هاي فضاي مجازي است. فضاي مجازي دست افراد را در تبادل اطلاعات باز گذاشته است. در فضاي مجازي عده زيادي از افراد فرهنگ، جامعه، آداب، رسوم و … را به شكل واقعي معرفي مي كنند. همچنين بالارفتن سطح اطلاعات و آگاهي مردم از جمله فرصت هاي فضاي مجازي است.

🟤 سهولت ارتباطات | تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي

از فرصت هاي فضاي مجازي، سهولت ارتباطات است. با پيشرفت ابزارهاي ارتباطي، روز به روز ارتباط مردم با يكديگر افزايش مي‌يابد. امروزه اين ارتباط را مديون فضاي مجازي هستيم. براي مثال شما با يك تلفن همراه و اينترنت مي توانيد با عزيزانتان در آن طرف دنيا كمتر از كسري از ثانيه تماس گرفته، پيام داده و حتي تصويري او را ببينيد.

⚪ آسان شدن كسب اطلاعات

به واسطه فضاي مجازي مي‌توان اطلاعات زيادي به دست آورد. فضاي مجازي فرصت بزرگي مانند كسب اطلاعات را به ما داده است. شما با كمترين هزينه و در منزل تان بدون كمك كسي پاسخ سوالات خود را از فضاي مجازي مي‎توانيد بگيريد.

كلام آخر

در اين مقاله با تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي آشنا شده ايد. فضاي مجازي مانند تمامي دست آوردهاي انساني، همراه با تهديدها و فرصت هاي زياد است. اگر به درستي از فضاي مجازي استفاده كنيد، با فرصت هاي بيشتري روبرو خواهيد شد. اگر بيشتر از فرصت ها، با تهديد هاي فضاي مجازي در ارتباط هستيد، حتما در اين باره از كمك هاي تخصصي روانشناسان استفاده نماييد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات روانشناختي ارائه مي‌دهد. در ارتباط با تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي ممكن است دچار مشكلات ارتباطي، فردي، خانوادگي، قانوني و … شده باشيد. گاه بيش از هر چيز احساس تنهايي است كه شما را دچار استيصال كرده، پس براي رهايي از اين بندهاي رواني كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تهديدها و فرصت هاي فضاي مجازي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۱۶:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك متادون يا ترك اعتياد به متادون در خانه چرا بايد توسط متخصص انجام شود؟ پيدا كردن راهي براي ترك متادون براي بسياري از افراد امر پيچيده‌اي به نظر مي‌رسد چرا كه متادون خود دارويي است كه در ترك اعتياد به مواد مخدر و افيوني به كار مي‌رود و به كاهش علائم ناخوشايند ترك كمك مي‌كند. با اين حال برخي افراد كه اطلاع چنداني از اين دارو ندارند متادون را كاملاً جايگزين مواد كرده و به اين ترتيب شروع به سوءمصرف آن مي‌كنند.

 

در اين وضعيت اعتياد جديدي به مشكلات قبلي فرد اضافه مي‌شود كه وضعيت دشواري را پديد مي‌آورد؛ اما بروز اين رويداد به معناي پايان ماجرا نيست بلكه براي ترك اعتياد به متادون نيز روش‌هاي درماني مختلفي وجود دارد كه به كمك پزشكان و متخصصين حوزه سلامت روان از جمله روانشناسان مي‌توانيد از آن‌ها بهره مند شويد. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي ترك اعتياد به متادون تا پايان اين مطلب با ما همراه باشيد. 

منبع: ترك اعتياد به متادون | بهترين روش ترك متادون در خانه و كمپ كدام است ؟

ترك متادون

ترك متادون در ابتدا به نظر آسان مي‌آيد. به همين دليل خيلي از كساني كه دچار اعتيادبه متادون هستند خودشان بارها تلاش بر ترك كرده اند. تغيير دوز، قطع ناگهاني، جايگزين كردن داروهاي ديگر از جمله اقدامات اين عزيزان است. اما بعد از تمام اين تلاش ها اغلب به اين نتيجه مي رسند كه متادون دارويي به شدت اعتيادآور و حتي بدتر از موادمخدر است!!! حال آن كه اين دارو راهي براي درمان اعتياد محسوب مي شود. شما براي ترك متادون حتما بايد به متخصص مراجعه نماييد. براي كنار گذاشتن آن نياز به متخصص داريد. براي درك بهتر اين مساله در ادامه اين مقاله با ما همراه باشيد.

متادون چيست؟ علائم اعتياد به متادون كدامند ؟

متادون نوعي داروي اپيوئيدي است كه اثرات ضد درد دارد و اغلب در درمان اعتياد به مواد افيوني به خصوص هروئين به كار مي‌رود. متادون اثراتي مشابه با مواد افيوني نظير مورفين و ترياك دارد. تجويز آن به هنگام ترك به بيمار كمك مي‌كند از نظر جسماني در وضعيت باثبات تري قرار بگيرد و علائم ترك كمتري را تجربه نمايد.

با اين حال توجه داشته باشيد كه اين دارو به دليل داشتن مكانيسم اثر مشابه با مواد مخدر اگر به‌درستي و مطابق تجويز پزشك مصرف نشود خود مي‌تواند منجر به شكل گيري اعتياد جديدي شده و بر مشكلات قبلي بيفزايد. مصرف زياد متادون همانند ساير مواد مخدر منجر به كاهش هوشياري، كما، اوردوز و … مي شود؛

 

باور هاي غلط در مورد اعتياد و ترك اعتياد به متادون در خانه و كمپ

متأسفانه بسياري از افراد از اعتيادآور بودن متادون و نياز به ترك متادون اطلاعي ندارند و هنگامي كه در دوره سم زدايي پزشك اين دارو را تجويز مي‌كند آن‌ها بدون توجه به دوز مصرف و مدت زمان تعيين‌شده براي استفاده از اين دارو، دست به سوءمصرف آن مي‌زنند. همين امر باعث مي‌شود كه نه تنها اعتياد قبلي فرد درمان نشود بلكه اعتياد به متادون نيز به شرايط قبلي اضافه گردد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد.

هم چنين برخي افراد ترك اعتياد به مواد مخدر به كمك متادون را به صورت سرخود آغاز مي‌كنند كه همين مسئله نيز در وابستگي ناخواسته به اين دارو نقش بسزايي دارد. توجه داشته باشيد كه دوز مصرف متادون بايد كاملاً تحت كنترل باشد و متناسب با نوع ماده‌اي كه قصد ترك آن را داريد، ميزان مصرف قبلي و بررسي شرايط جسماني و رواني استفاده شود. بررسي اين موارد تنها به عهده پزشك است و افراد غيرمتخصص نمي‌توانند براي شما متادون تجويز كنند يا به كمك آن شما را ترك دهند. 

علائم ترك متادون

از آنجايي كه داروي متادون  خود در اصل براي ترك اعتياد به هروئين و ساير مواد افيوني توليد مي‌شود علائم ترك آن به شدت ساير مواد افيوني نيست و به همان سرعت نيز بروز پيدا نمي‌كند. يكي از علت‌هاي اين موضوع طولاني بودن مكانيسم اثر متادون است كه باعث مي‌شود اين دارو حدود 1 تا 3 روز در بدن باقي بماند. در نتيجه علائم ترك متادون مشابه با علائم ترك مواد افيوني است كه با شدت كمتري اتفاق مي‌افتند. از جمله اين علائم مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– بروز علائم گوارشي نظير دل پيچه، اسهال، حالت تهوع و استفراغ

– دچار شدن به دردهاي عضلاني

– افزايش اشك چشم و آبريزش بيني

– احساس اضطراب و بي‌قراري

– دچار شدن به مشكلات خواب

– تب، لرز و تعريق 

عوراض ترك اعتياد به متادون

عوارض اعتياد و ترك اعتياد به متادون را مي توان به دو دسته عوارض جسمي و عوارض روحي و رواني تقسيم كرد. برخي از اين عوارض كوتاه مدت هستند و طي 3 روز تا 2 هفته بعد از قطع مصرف از بين مي روند و برخي ديگر از عوارض متادون نيز مي توانند تا سال هاي همراه فرد بمانند. در ادامه به برخي از عوارض جسمي و رواني اشاره مي كنيم :

عوراض جسمي ترك اعتياد به متادون

توجه داشته باشيد كه عوارض جسمي در حالت ترك سريع شدت بيشتري در فرد دارند كه از جمله آنها مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • سردرد و سرگيجه
  • آبريزش چشم و بيني 
  • تهوع و استفراغ
  • عرق زياد و لرزش بدن 
  • افزايش ضربان قلب و فشار خون
  • درد مفاصل و عضلات

عوارض رواني ترك متادون

از جمله عوارض رواني مصرف و ترك متادون به موارد زيرا مي توان اشاره كرد : 

  • اضطراب و افسردگي
  • حالات هيجاني
  • بيش فعالي
  • توهم‌هاي بينايي و شنوايي
  • افكار خودكشي
  • پرخاشگري
  • كاهش انگيزه
  • نداشتن ثبات شخصيت

ترك متادون با سم زدايي 

سم زدايي براي ترك متادون يكي از روش هاي درماني است كه در مراكز درماني و بيمارستان ها اهميت و كارايي پيدا مي كند. در ترك متادون با سم زدايي فرد همواره تحت نظر پزشك قرار دارد و تا حد زيادي علائم ترك در او كاهش پيدا مي كند. 

اما در ترك اعتياد به متادون با روش كاهش تدريجي دارو و با كاهش دوز متادون كه در چند هفته ارائه مي شود. علائم ترك اعتياد به متادون در فرد به شدت كاهش پيدا مي كند. بر اساس تحقيقات انجام شده روش هاي ترك تدريجي بهتر از روش هاي ترك يك باره و سريع مي باشد. هرچند كه روش هاي تدريجي طول درماني بسيار بيشتري نسبت به روش هاي ترك سريع دارند. شما در هر جايي هستيد مي توانيد از خدمات مشاوره ترك اعتياد به متادون مركز ذهن نو بهرمند شويد. 

بهترين روش ترك متادون در خانه و كمپ

اگر كسي به طور تفريحي به مصرف متادون روي بياورد يا در روند ترك اعتياد به مواد ديگر با استفاده‌هاي نابه جا از اين دارو به آن وابستگي پيدا كند در قدم اول لازم است كه برنامه‌هاي سم زدايي را اجرا كرده و سپس ساير درمان‌هاي روان شناختي و پزشكي براي پايداري در ترك را نيز پيگيري نمايد. ما در ادامه به انواع روش‌هاي درماني براي ترك متادون اشاره كرده‌ايم.

روش اول : درمان‌هاي دارويي ترك متادون

براي ترك اعتياد به متادون به خصوص وقتي فرد اين دارو را در دوزهاي بالا مصرف مي‌كرده ممكن است پزشك درمان دارويي را در دستور كار قرار دهد. ازجمله مهم‌ترين داروهايي كه براي ترك متادون تجويز مي‌شود بايد به بوپرنورفين يا همان ب 2 اشاره كرد.

اين دارو نيز مكانيسم اثر تقريباً مشابهي با مواد افيوني دارد. در نتيجه نبايد به‌طور خودسر مصرف شود. هم‌چنين روند مصرف و نوع قطع آن نيز به طور كامل بايد زير نظر پزشك باشد تا تمام عوارض احتمالي كنترل گردند.

دوز اوليه مصرف بوپرونورفين بايد توسط متخصص و پزشك تعيين شود، بوپرنورفين بيشتر علائم ترك متادون را كم مي كند، به همين خاطر فرايند ترك متادون با درد كمتري همراه خواهد بود. توجه داشته باشيد كه اين روش حتما بايد زير نظر متخصص و پزشك صورت گيرد. 

روش دوم : ترك متادون با روان درماني فردي

علاوه بر سم‌زدايي و درمان دارويي از آنجايي كه اعتياد منجر به ايجاد تغييرات مغزي مزمن مي‌شود لازم است كه درمان‌هاي روان‌شناختي نيز در دستور كار قرار بگيرند تا فاكتورهاي مهمي نظير وسوسه و احساس ميل شديد به مصرف مجدد نيز تحت درمان قرار گرفته و براي بهبودي پايدار تلاش شود.

هم‌چنين به اين موضوع توجه كنيد كه اعتياد امروزه به عنوان يك اختلال روان پزشكي شناخته مي‌شود و تقريباً در اكثر موارد ريشه‌هاي رواني دارد. به اين صورت كه بسياري از افراد به دليل مشكلاتي نظير فقدان اعتماد به نفس، نداشتن احساس كارآمدي در زندگي يا وجود افسردگي و احساس درماندگي در زندگي به سمت مواد كشيده مي‌شوند.

اگر اين عوامل زير بنايي تحت درمان قرار نگيرند احتمال اينكه فرد پس از سم زدايي مجدداً به سمت مواد كشيده شود تا حد زيادي وجود خواهد داشت. در نتيجه اگر مي‌خواهيد كه پرهيز پايداري را تجربه كنيد و به طور بنيادي به رنج هاي خود در ارتباط با مصرف مواد پايان دهيد لازم است كه در كنار عدم مصرف و پيگيري درمان‌هاي دارويي درمان‌هاي روان‌شناختي را نيز جدي بگيريد.

روش سوم : خانواده درماني براي ترك متادون

خانواده درماني شكل ديگري از روان درماني است كه روانشناسان آن را با حضور اعضاي خانواده برگزار مي‌كنند. هدف از خانواده درماني اين است كه ساير اعضا به درستي مشكل فرد را بشناسند و بدانند در برخورد با او بايد چه مسائلي را رعايت كنند. براي مثال آشنايي با اين مسئله كه لغزش بخشي از روند درمان است و با يك بار اشتباه تمام تلاش‌هاي فرد زير سوال نمي‌رود به اعضاي خانواده كمك مي‌كند تا راحت تر با اين موضوع كنار بياييند و رفتارهايي نظير سرزنش و تحقير را كم تر از خود نشان دهند 

روش چهارم : گروه درماني | ترك اعتياد به متادون در خانه

گروه درماني يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر براي پايدار نگه داشتن فرد در دوره پرهيز است. در گروه درماني فرد در كنار ساير افرادي كه مسير ترك اعتياد به متادون را پشت سر گذاشته‌اند قرار مي‌گيرد و تجربيات آن‌ها را مي‌شنود. اين كار به او كمك مي‌كند تا بداند در اين مسير دشوار تنها نيست و افراد ديگري با شرايط دشوارتر هم توانسته‌اند اين موضوع را پشت سر بگذارند. اين امر در نهايت به افزايش خودكنترلي و مقاومت در برابر وسوسه‌هاي دروني و بيروني كمك بسياري مي‌كند.

ترك اعتياد به متادون در خانه 

ترك متادون در خانه و به روش غير اصولي اين علائم را افزايش مي‎‌دهد و حتي ممكن است خطر ايست قلبي را به همراه داشته باشد. در صورتي كه متادون در خانه ترك شود، احتمال بازگشت اعتياد نيز در فرد افزايش مي‌يابد. بهترين راه اين است كه ترك اعتياد به متادون در خانه تحت نظر پزشك و به روش اصولي انجام شود. در ادامه مقاله به بررسي كامل ترك اعتياد به متادون در خانه و معايب ترك متادون مي‌پردازيم. 

بسياري از افرادي كه قصد ترك متادون را دارند، در خانه و به طور ناگهاني دارو را قطع مي‌كنند و يا با استفاده از داروهاي جايگزين ديگر سعي در ترك آن دارند. برخي از داروها در ترك متادون موثر هستند اما لازم است كه با دوز مشخص و متناسب با شرايط جسمي فرد استفاده شوند. قطع ناگهاني دارو منجر به سندروم ترك اعتياد به متادون مي‌شود و جايگزيني خودسرانه دارو نيز مي‌تواند باعث اعتياد به داروهاي جايگزين گردد.

 

مراحل ترك اعتياد به متادون در خانه

ترك اعتياد به متادون در خانه مراحلي دارد و براي اين كه ترك متادون موثر واقع شود لازم است كه اين مراحل به خوبي طي شوند. اين مراحل شامل موارد زير است.

– تصميم قاطع براي ترك متادون و ايجاد انگيزه در خود

– مشورت با پزشك متخصص و تعيين روش ترك متادون

– آگاهي از مشكلات حين ترك اعتياد به متادون و آماده بودن براي آن‌ها

– داشتن يك برنامه درماني صحيح براي عدم انجام ترك اعتياد به متادون در خانه

– كمك گرفتن از روانشناس براي از بين بردن علائم رواني ترك متادون

– شركت در برنامه‌هاي پيشگيري از بازگشت به اعتياد و ترك اعتياد به متادون

توجه داشته باشيد كه ترك اعتياد به متادون بايد تحت نظر پزشك باشد و ترك آن در خانه توصيه نمي‌شود. براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين زمينه مي‌توانيد با روانشناس مشورت كنيد.

ترك متادون چند روز طول مي كشد ؟

براي پاسخ به اين سوال بايد گفت ترك اعتياد به متادون با توجه به شرايط جسمي بيمار و ميزان مصرف متفاوت است ولي به طور كلي سيكل درمان 14 روز تا سم زدايي كامل و اصولي فرد زمان مي برد. 

ترك يكدفعه متادون

ترك يكدفعه اي (يابويي) متادون ، از بدترين روش هاي ترك اين دارو محسوب مي شود. شما با اين كار شُك ناگهاني به بدن و مغزتان وارد مي كنيد. اين شُك اصلا براي سلامت شما خوب نيست. هر بار با ترك يكدفعه اي متادون بدنتان در مقابل درمان مقاوم تر مي شود. پس بدون توجه به راهنمايي ها متخصصين هرگز دست به قطع ناگهاني داروهاي تان نكنيد.

مراقبت هاي لازم بعد از ترك متادون | مقابله با وسوسه هاي بعد از ترك

واقعيت اين است كه ترك متادون همانند ساير مواد مخدر احتمال بازگشت بالايي دارد؛ چرا كه بيمار تنها از لحاظ جسمي به صورت كامل سم زدايي شده و با مواجه شدن با شرايط پيچيده رواني دوباره اعتياد خود را از سر مي گيرد. به همين دليل لازم است تا خانواده فرد بعد از ترك اعتياد به متادون مراقبت لازم را از وي داشته باشند. توصيه ما اين است كه حتما از جلسات روانشناس متخصص در ترك اعتياد حتما بهرمند شويد. از جمله مراقبت هاي لازم بعد از ترك اعتياد مي توان به موارد زير اشاره داشت :

پيدا كردن عامل اصلي اعتياد فرد

بر اساس تحقيقات انجام شده افراد در زمان مواجه با يك شرايط سخت و پيچيده رواني دچار اعتياد مي شوند و اعتياد تنها نمود يك مسئله حل نشده رواني در گذشته فرد بيمار است. به همين دليل بعد از ترك اعتياد بايد عامل اصلي اعتياد پيدا و درمان گردد.

تغيير شرايط زندگي فرد

بهتر است محل زندگي به طوري تغيير كند تا بعد از ترك اعتياد به متادون با خاطرات بد گذشته ارتباط كمتري پيدا كند. 

تفريحات سالم 

سعي كنيد بعد از ترك تفريحات سالمي داشته باشيد. رفتن به كلاس هاي ورزشي، مسافرت و … . 

رفتن به سر كار 

داشتن دغدغه فكري بعد از ترك اعتياد سبب مي شود تا كمتر به وسوسه هاي مصرف مجدد فكر كنيد.

 

پيدا كردن و درمان عامل اصلي اعتياد بعد از ترك متادون از وسوسه بازگشت دوباره اعتياد جلوگيري مي كند

 

ترك اعتياد به متادون در خانه با ذهن نو

شما در هر كجاي كشور كه هستيد مي توانيد از خدمات نوين مركز ذهن نو به صورت حضوري و تلفني بهرمند شويد. ذهن نو با دارا بودن تيم تخصصي و مجرب شامل برترين اساتيد و متخصصان ترك اعتياد دانشگاه هاي برتر كشور پاسخگوي نياز هاي شما به صورت حضوري، تلفني و آنلاين است. همچنين مي توانيد در شبكه هاي اجتماعي مركز ذهن نو از جمله اينستاگرام همراه ما باشيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد به متادون مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

ترك اعتياد به متادون در خانه و كمپ چند روز طول مي كشد ؟

به طور كلي دو هفته كه بسته به شرايط بيمار متفاوت است. در مقاله به طول كامل توضيح داده شده .

آيا ممكن است فرد در اثر مصرف متادون دچار اور دوز شود؟

بله. مصرف بيش از حد متادون نيز همانند هر ماده مخدر ديگر مي‌تواند به بروز علائم اوردوز بيانجامد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۱۳:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج بعد از سي سالگي براي عده اي از زنان و مردان هولناك است. در وهله اول بايد به انتخاب هر شخصي احترام بگذاريد. جامعه امروزي سرشار از جواناني است كه اولويت را كار و تحصيل مي‌دانند و در نهايت براي ازدواج خود را آماده مي‌كنند. در ازدواج بعد از سي سالگي مانند تمامي ازدواج ها مزايا و معايبي وجود دارد. معمولا از بارزترين مزاياي ازدواج بعد از 30 سالگي به كاهش مشكلات مالي و آمار طلاق مي‌توان اشاره كرد. از جمله معايب ازدواج بعد از سي سالگي، اختلاف سني زياد با فرزندان است و همچنين از انرژي كمتري برخوردارند. اگر بخواهيم به طور كلي ازدواج بعد از سي سالگي را بررسي كنيم بايد به نكات و مشاوره قبل از ازدواج دقت كنيد. هر نوع ازدواجي نياز شديد به مشاوره ازدواج دارد.

منبع: ازدواج بعد از سي سالگي | مزايا و معايب ازدواج بعد 30 سالگي

ازدواج بعد از سي سالگي

بسياري از افراد به دليل درگيري هاي مختلف زندگي تا قبل از 30 سالگي ازدواج نكرده اند. ادامه تحصيل، جست و جو براي شغل مناسب، نبود فردي مناسب، عدم آمادگي رواني و … اين افراد تن به ازدواج نمي‌دهند. عده اي نيز هستند كه براي فراهم كردن امكانات مناسب، تا 30 سالگي ازدواج نكرده اند.

به طور كل دلايل هر كسي متفاوت است. اما ازدواج بعد از سي سالگي مزايا و معايبي نيز به دنبال دارد. پس اگر به سي سالگي رسيده ايد و يا قصد ازدواج بعد از 30 سالگي داريد؛ حتما در ادامه اين مقاله براي اطلاع از مزايا و معايب اين نوع ازدواج با ما همراه باشيد.

مزاياي ازدواج بعد از سي سالگي

ازدواج هاي پس از 30 سالگي معمولا پايدار تر هستند. خوبي ها يا مزاياي ازدواج بعد از سي سالگي، شامل مواردي است كه در ادامه توضيح داده ايم.

🟣با مشكلات مالي كمتري روبرو هستند

يكي از مزاياي ازدواج بعد از سي سالگي، مشكلات مالي كمتر است. افرادي كه بالاي 30 سالگي ازدواج مي‌كنند، شغل ثابتي دارند و احتمالا خيلي زياد شرايط مالي ايده آل دارند. اين افراد هنگام ازدواج با يكديگر با مشكلات مالي روبرو نخواهند شد.

🟤 آمار طلاق كاهش مي‌يابد

كاهش آمار طلاق در ازدواج بعد از سي سالگي، از مزاياي آن است. افرادي كه بالاي 30 سالگي ازدواج مي‌كنند از اينكه چه چيزي در زندگي مي‌خواهند، آگاه هستند. به زبان عاميانه گفته مي‌شود كه جواني كرده و حالا به دنبال ساخت زندگي سالم است. 

⚪ در ازدواج بعد از سي سالگي، افراد درك بالاي از زندگي دارند

در ازدواج بعد از سي سالگي افراد درك بالاتري از زندگي دارند. اين افراد معمولا پستي و بلندي هاي زندگي را ديده اند. در نهايت با هر مشكلي به زندگي استرس وارد نمي‌كنند. به طور كلي در اين شرايط با افرادي زندگي خواهيد كرد كه با آرامش تمام در مسير زندگي در حركت است.

🟢 اختلافات را كنترل مي‌كنند

دعوا و بحث، شيريني رابطه است. اما دعواهاي پي در پي باعث برهم خوردن رابطه زناشويي مي‌شود. در ازدواج بعد از سي سالگي زوجين به دليل درك بالا توانايي كنترل اختلافات را دارند. مشكلات را در كنار يكديگر حل مي‌كنند و از زندگي با هر دعوايي دلسرد نمي‌شوند.

🟡 وقت بيشتري براي خانواده مي‌گذارند | ازدواج بعد از سي سالگي

افرادي كه به ازدواج بعد از سي سالگي تن مي‌دهند، مشكلات مالي ندارند و آگاه هستند كه از زندگي چه چيزي مي‌خواهند. همين امر باعث مي‌شود كه وقت كمتري را هدر دهند و تمام مدت را با خانواده سپري كنند.

معايب ازدواج بعد از سي سالگي

افرادي كه بعد از 30 سالگي قصد ازدواج دارند، مشكلات زيادي در رابطه به وجود مي‌آورند. در اين بخش مقاله راجع به معايب ازدواج بعد از سي سالگي توضيح داده ايم.

🔴 در ازدواج بعد از سي سالگي، علاقه به زندگي مستقلي دارند

افرادي كه در طولاني مدت به صورت مستقل زندگي كرده اند، به اين شرايط عادت كرده اند. هر فردي را در زندگي مفيد نمي‌دانند. به طور كلي در ازدواج بعد از سي سالگي، نقش زن و مردئ در خانه كاملا مشخص نيست.

🟣 شانس كمتري براي ازدواج دارند

افرادي كه سن بالاي 30 سالگي دارند، شانس كمتري براي ازدواج نيز دارند. اين موضوع بيشتر براي خانم ها اتفاق مي‌افتد. معمولا خانم ها پس از 30 سالگي خواستگاران زيادي نخواهند داشت.

🟢 تحمل كمي دارند

ازدواج بعد از سي سالگي افراد را كم تحمل مي‌كنند. معمولا اين افراد به دليل مجري طولاني مدت به فردي كاملا مستقل تبديل شده اند. اينكه فردي شرايط و قوانين زندگي آنها را تغيير دهد برايشان دشوار است. حتي اين افراد در مقابل خطاهاي همسر خود نيز تحمل بسيار كمي دارند.

🟠 اختلاف سني با فرزندان زياد است

يكي از معايب ازدواج بعد از سي سالگي، اختلاف سني زياد با فرزندان است. تربيت فرزندان بايد اولويت والدين باشد. اما زماني كه با سن بالايي بچه دار مي‌شويد، درك شما از فرزندان كمتر خواهد شد. 

🔵 در ازدواج بعد از سي سالگي، شور و شوق زيادي وجود ندارد

معمولا كساني كه وارد سن 30 سالگي مي‌شوند، شور و شوق كمتري به نسبت ديگران دارند. به طور كل در ازدواج بعد از سي سالگي، شوق كسب تجربه وجود ندارد. حتي در اين سن ازدواج، زوجين با دشواري تلاش مي‌كنند تا موضوع جذابي براي سخن گفتن داشته باشند.

كلام آخر

ازدواج بعد از سي سالگي معمولا به دلايل مختلفي رخ مي‌دهد. بر اساس سلايق هر فردي در سن مورد علاقه خود ازدواج مي‌كند. راه خوشبختي براي همه افراد يكسان نيست. به عنوان دختر و پسر بايد معيارهاي خود را انتخاب كنيد و در مواقع مناسب ازدواج كنيد. براي آينده برنامه ريزي كنيد و زندگي زيبايي براي خود بسازيد تا زمان مناسب ازدواج فرا رسد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج بعد از سي سالگي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۲:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

وابستگي به دوست صميمي در نوجواني خطر بروز مشكلات عاطفي را ايجاد مي‌كند. زيرا در اين شرايط معمولا نيازهاي عاطفي فرد تامين نمي‌شود. معمولا اين افراد هرچقدر زمان بيشتري براي رابطه بگذراند، كمتر مورد توجه قرار مي‌گيرند. اما با وجود تمام بي توجهي ها، در حال فداكاري و رفع نيازهاي دوست صميمي خود مي‌شود. كسي كه وابستگي به دوست صميمي در نوجواني دارد، خود متوجه اين موضوع نمي‌شود. والدين بايد فرزند خود را تحت درمان قرار دهند تا وضعيت از آنچه هست بدتر نشود. در اين مقاله راجع به تمامي جوانب وابستگي به دوست صميمي در نوجواني توضيح داده‌ايم.

وابستگي به دوست صميمي در نوجواني

در دوره نوجواني معمولا دختران و پسران در مدرسه با افراد زيادي دوست مي‌شوند. اما هميشه با يكي از بچه ها به صورت خيلي صميمي دوست مي‌شوند. تا حدي كه شب و روز را با يكديگر صحبت مي‌كنند. هميشه بايد به نوجوانان آموزش داده شود كه علاوه بر برقراري رابطه عاطفي، زندگي شخصي نيز بايد حفظ شود. گاهي اين وابستگي ها به قدري فراتر مي‌شود كه باعث عدم استقلال فرد خواهد شد. در اكثر موارد اين وابستگي به دوست صميمي در نوجواني براي دختران اتفاق مي‌افتد.

نكاتي وجود دارد كه براي تشخيص وابستگي به دوست صميمي در نوجواني بايد استفاده كرد. اگر والدين با اين نكات مواجهه شدند، بايد براي ارتباط سالم فرزند خود برنامه اصولي در نظر بگيرند. اين برنامه ريزي ها توسط روانشناس و مشاورين نوجوان ارائه مي‌شود. 

دلايل وابستگي به دوست صميمي در نوجواني

دلايل زيادي در وابستگي به دوست صميمي در نوجواني نقش دارند. اما اين وابستگي ها در بيشتر موارد نشان از ريشه هاي رواني مي‌باشد. در اين بخش مقاله دلايل وابستگي به دوست صميمي در نوجواني را توضيح داده‌ايم.

📌 كمبود محبت و توجه

كمبود محبت و توجه از دلايل وابستگي به دوست صميمي در نوجواني است. زماني كه در زمان نيازهاي كودك در دسترس او نبوده ايد، يا زماني كه كودك نيازمند آغوش و محبت والدين است، خود را سرگرم نشان دهيد. قطعا كودك با كمبود توجه و محبت روبرو مي‌شود. در نهايت هنگام نوجواني براي توجه به دوست خود وابسته مي‌شود.

📌 زندگي آشفته خانوادگي | وابستگي به دوست صميمي در نوجواني

يكي از دلايل وابستگي به دوست صميمي در نوجواني، زندگي آشفته خانودگي است. در خانواده هاي نابسامان، به كودك اهميتي داده نمي‌شود. در خانواده هاي نابسامان، عدم محبت به يكديگر ريشه اصلي آسيب به فرزند است. زماني كه فردي در اعضاي خانواده به صحبت ها و خواسته هاي او گوش نمي‌دهد، فرد نياز به دوستي پيدا خواهد كرد كه به تمام خواسته ها و نيازهاي او توجه كند.

📌 برخورد منتقدانه والدين

زماني كه والدين كودك خود را مورد برخوردهاي متقدانه قرار مي‌دهند، وابستگي به دوست صميمي در نوجواني ايجاد مي‌شود. با بي توجهي هاي والدين و سرزنش بابت كوچكترين اشتباهات او باعث ايجاد حس ناتواني در كودك مي‌شود. كودك در هر كاري كه لازم باشد از دوست صميمي كمك مي‌گيرد. در نتيجه در بزرگسالي به دليل اينكه احساس ناتواني دارد، به دوست صميمي خود بسيار وابسته مي‌شود.

تشخيص وابستگي به دوست صميمي در نوجواني

وابستگي به دوست صميمي در نوجواني علائمي دارد كه باعث تشحيص مي‌شود. اين افراد به شدت به فرد مقابل وابسته اند و با هر حرفي به دوست صميمي، از خود واكنش نشان مي‌دهند. در اين بخش مقاله راجع به تشخيص وابستگي به دوست صميمي در نوجواني توضيح داده‌ايم.

✅ امنيت عاطفي و رواني كودك وابسته به حضور دوست است.

✅ ترس از تنهايي و طرد شدن دارند.

✅اعتماد به نفس فرد به حضور دوست وابسته است.

✅ از حسي كه دوستش به او دارد، مطمئن نيست.

✅ در تنهايي و عدم حضور دوست احساس اضطراب دارد.

✅تصوير بي نقص از رابطه با دوست خود دارد.

✅ به صورت افراطي نيازمند تائيد شدن از سمت دوست است.

✅ براي رفع نيازهاي عاطفي به دوست پناه مي‌برد.

✅احساس بي ارزشي در صورت عدم حضور دوست دارد.

✅ باور به اين دارد كه بدون دوست زندگي غير ممكن است.

آسيب هاي وابستگي به دوست صميمي در نوجواني

وابستگي به دوست صميمي در نوجواني با آسيب هايي همراه است. اين آسيب ها و عوارض وابستگي شامل مواردي است كه در ادامه توضيح داده‌ايم.

❌ كمبود عزت نفس

يكي از آسيب هاي وابستگي به دوست صميمي در نوجواني، كاهش عزت نفس است. فردي كه به دوست خود وابسته مي‌شود، براي اينكه دوستش را راضي و خوشحال نگه دارد. دست به هركاري مي‌زند و از علايق خود چشم پوشي مي‌كنند. به مرور زمان به دليل اين رفتار، عزت نفس آنها كاهش پيدا مي‌كند. در نهايت بدون دريافت محبت و عدم رابطه احساسي توانايي انجام امور روزانه خود را ندارند.

❌ برقراري روابط پي در پي و ناسالم | وابستگي به دوست صميمي در نوجواني

افرادي كه وابستگي به دوست صميمي در نوجواني دارند. حتي توانايي برقراي رابطه سالم ندارند. اين افراد اگر از رابطه بيرون بيايند، به دليل ترس از تنهايي فورا وارد رابطه ديگر مي‌شوند. معمولا به دليل اينكه نيازمند تائيد ديگران هستند، كارهايي كه حتي علاقه اي به آن ندارند انجام مي‌دهند. حتي خودشان متوجه اين موضوع نيستند كه فداي ديگران مي‌شوند.

❌ عدم توانايي نه گفتن و تعلل در تصميم گيري

وابستگي به دوست صميمي در نوجواني باعث ايجاد عدم توانايي نه گفتن و تعلل در تصميم گيري مي‌شود. اين افراد معمولا در موقعيت هايي كه دوست آنها حضور نداشته باشد دچار تعلل در تصميم گيري مي‌شوند. حتي در انتخاب لباس، تفريح، انجام امور ساده و روزمره با مشكل روبرو مي‌شوند.

حتي وابستگي به دوست صميمي در نوجواني توانايي “نه گفتن” را در موقعيت هاي مختلفي از فرد مي‌گيرد. در اين شرايط افراد در خيلي از موقعيت ها بدون حضور دوست، توانايي مقاوت ندارند.

روش هاي درمان وابستگي به دوست صميمي در نوجواني

وابستگي به دوست صميمي در نوجواني راهكارهايي نيز دارد. اين راهكارها شامل مواردي است كه در ادامه توضيح داده ايم.

🔻 شناخت هويت واقعي خود

فرد وابسته از تنهايي هراس دارد، بنابراين براي درمان بهترين كار تجربه تنهايي است. در تنهايي به عواملي كه باعث وابستگي افراطي شما است فكر خواهيد كرد. در نهايت براي درمان اقدام مي‌كنيد. زماني كه به خود بي توجه باشيد اما براي كمك به ديگران هر كاري انجام دهيد، زندگي بي معنايي خواهيد داشت. جهت درمان وابستگي به دوست صميمي در نوجواني براي فرد برنامه ريزي زندگي خواهند كرد كه باعث پيشرفت و توجه به خود شود.

🔻 شناسايي ترس ها

يكي از روش هاي درماني وابستگي به دوست صميمي در نوجواني، شناسايي ترس ها مي‌باشد. به طور كلي وابستگي ريشه در مشكلات رواني دارد. در بيشتر موارد ترس باعث ايجاد وابستگي و هدات شما مي‌شود. با كمك روانشناس بايد ترس هاي شما شناسايي شود. در نهايت با بررسي اين ترس ها، ريشه وابستگي پيدا خواهد شد. زماني كه دليل وابستگي هاي خود را شناسايي كنيد، بهتر در جهت درمان پيش خواهيد رفت.

🔻 پذيرش عواطف و احساسات

يكي از روش هاي درماني براي وابستگي به دوست صميمي در نوجواني، پذيرش عواطف و احساسات است. افراد وابسته حق ندارند ديگران را مجبور به درك شرايط خود كنند. زماني كه احساسات مختلفي را در موقعيت هاي گوناگون تجربه مي‌كنيد، تنها خودتان بايد مسئوليت اين كار را بپذيريد. در نهايت بايد براي رفع مشكلات خود كاري انجام دهيد. براي راهكار پذيرش عواطف حتما از روانشناس كمك بگيريد.

🔻 تقويت اعتماد به نفس

به دليل اينكه وابستگي به دوست صميمي در نوجواني باعث كاهش اعتماد به نفس مي‌شود. فرد مبتلا به اين وابستگي بايد اعتماد به نفس خود را تقويت كند. مهارت هاي ارتباطي را آموزش ببينيد تا به ديگران وابسته نباشيد. با تقويت اعتماد به نفس، حتي بدون كمك دوست توانايي حل مسائل را خواهيد داشت.

🔻 گسترش روابط اجتماعي

وابستگي به دوست صميمي در نوجواني باعث محدوديت روابط اجتماعي مي‌شود. همه افراد درگير مسائل زندگي خود هستند. هيچ فردي نيز موظف نيست كه تمامي كارهاي شما را انجام دهد. يا تمام توجهش به شما باشد. درك كنيد كه هر فردي نيازمند رسيدگي به امور روزانه خود است. اين افراد بايد دايره ارتباطات خود را گسترش دهند. و تنها نسبت به يك فرد واكنش نشان ندهند.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله با وابستگي به دوست صميمي در نوجواني آشنا شده ايد. بايد حواس خود را به اين موضوع جمع كنيد كه اگر نوجوان شما با نشانه هاي اين موضوع هم تراز بود، حتما از روانشناس كمك بگيريد. روانشناس نوجوان به بهبود شرايط نوجوان و ساخت زندگي با برنامه كمك مي‌كند. عدم درمان به موقع موجب بدتر شدن شرايط نوجوان خواهد شد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه وابستگي به دوست صميمي در نوجواني مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۸:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

هوش كودك به عوامل مختلفي مثل ژن، آموزش، محيط، تغذيه، فرهنگ، وضعيت مالي و… بستگي دارد. هر والدي به دنبال ايجاد فضايي براي افزايش هوش كودك اش است. اما ما تا چه حد در تعيين بهره هوشي فرزندانمان نقش داريم و اگر به وراثت ارتباط داشته باشد چقدر مي توانيم آن را تغيير دهيم؟

اگرچه محدوده هوشي هر فرد به صورت ژنتيكي مشخص مي‌شود اما شما مي‌توانيد با استفاده از آموزش‌هاي صحيح و ايجاد يك محيط غني كمك كنيد تا كودك به حداكثر توانايي هوشي كه برايش ممكن است دست پيدا كند. با توجه به اهميت اين مسئله در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا راه‌هاي كمك به افزايش هوش كودكان و نوزادان را با يكديگر بررسي نماييم. 

منبع: هوش كودك | افزايش هوش كودك با 7 روش علمي

هوش كودك

هوش به توانايي ذهني و جسمي گفته مي‌شود كه با ابزارهاي مختلف سنجيده مي شوند. براي تشخيص ميزان هوش كودك توانايي او در برنامه ريزي، استدلال، حل مساله، برقراري ارتباط با ديگران، حركات جسماني و… بررسي مي شود. نظريه هاي مختلفي در مورد چگونگي ابعاد و عوامل موثر در هوش كودك شكل گرفته است. اما در اين ميان محققان دو خوشه ژني (M1, M3) را در عملكرد ذهني و جسماني موثر دانسته اند. اما يك سوال اساسي اين است كه آيا واقعا راهي براي افزايش هوش كودك وجود دارد؟

بهره هوشي (IQ) و هوش هيجاني (EQ) كودك

در خيلي از موارد وقتي از هوش صحبت مي شود، منظور بهره هوشي (IQ) است. كساني كه آي كيوي بالايي دارند تيزهوش خطاب شده و در آزمون هاي هوش نمره هاي بالاي 130 دريافت مي كنند. البته اين نمره بر اساس ميانگين نمرات بهره هوشي جامعه مرز تيزهوشي تعيين شده است و ممكن است در جوامع مختلف و يا در آينده تغيير كند.

اما هوش هيجاني به توانايي درك، شناخت و كنترل هيجانات اشاره دارد. EQ در زندگي روزمره كاربرد بسياري دارد و اندازه اين دو نوع هوش به يكديگر ارتباطي ندارد. شايد شما هم درباره مردان و زنان دانشمندي شنيده باشيد كه توانايي برقراري ارتباط با اطرافيان را ندارند. چرا كه آن ها تنها به تمريناتي براي افزايش هوش كودك (آي كيو) پرداخته اند. و از مهارت هاي ارتباطي و درك احساسات و هيجان خود و ديگران جا مانده اند.

آيا هوش كودك را مي توان افزايش داد؟

آنچه از آن به عنوان افزايش هوش كودك صحبت مي‌شود شايد بيش از آنكه به معناي افزايش نمره هوشبهر و تغيير در ميزان IQ كودك باشد به معناي آموزش مهارت‌ها و توانايي‌هاي لازم به كودك است كه البته آموزش آن‌ها به كودك، در نمره هوش وي نيز بي تأثير نخواهد بود. والدين و اطرافيان كودك مي‌توانند با استفاده از برخي راهكارها و آموزش مهارت‌هاي خاص به فرزندانشان توانايي هوشي او را افزايش دهند.

البته بايد به اين نكته نيز توجه داشت كه محدوده هوشي يك كودك پيش از تولد و از طريق مسائل ژنتيكي مشخص شده و شما نمي‌توانيد كودك را به چيزي فراتر از آن برسانيد اما مي‌توانيد وي را در حداكثر حالت توانمندي كه برايش مقدور است قرار دهيد.

مشاورين كودك معمولاً با بررسي توانايي‌هاي ذهني نظير هوش، توجه و حافظه مي‌توانند حدود توانايي‌هاي اوليه كودك را مشخص كرده و سپس بر اساس علايق و نقاط قوت و ضعف كودك براي بهبود اين شرايط برنامه ريزي داشته باشند. 

راه هاي افزايش هوش كودك

در كنار مشاوره با متخصصين كودك،  افزايش هوش كودك با استفاده از راهكارهاي امكان پذير است. اصلي‌ترين نكته در بهبود توانايي‌هاي كودك اين است كه يك محيط غني و سرشار از تجربه‌هاي مختلف براي او ايجاد كنيد. به ميزاني كه شما محيط مناسب‌تري را براي رشد كودك فراهم كنيد او نيز توانايي‌هاي بيشتري كسب خواهد كرد. برخي از راهكارهاي ايجاد محيط غني براي افزايش هوش كودك شامل موارد زير است.

✅ براي افزايش هوش كودك با او صحبت كنيد

صحبت كردن ساده‌ترين و شايد يكي از اصلي‌ترين نكاتي است كه براي افزايش هوش كودك بايد به آن توجه داشته باشيد. صحبت كردن باعث مي‌شود كودك شما با دايره واژگان گسترده‌تري آشنا شود، آداب اجتماعي صحبت را ياد بگيرد و همين طور توانايي بحث و استدلال وي افزايش پيدا كند. سعي كنيد در حين صحبت با كودك خود مسائل مختلف را براي او توضيح دهيد. براي مثال مي‌توانيد راجع به حيوانات، طبيعت و يا هر موضوع ديگري كه فكر مي‌كنيد براي فرزندتان جذابيت دارد توضيحاتي را در اختيارش بگذاريد.

✅استفاده از كتاب و بازي‌هاي فكري براي افزايش هوش كودك

بهتر است روزانه زماني را به مطالعه كتاب و انجام بازي‌هاي فكري اختصاص دهيد، اينكار تاثير زيادي در افزايش هوش كودك دارد. استفاده از بازي‌هاي معماگونه مثل ماز يا پازل باعث مي‌شود تا كودك در عين حال كه مشغول بازي است توانايي‌هاي ذهني خود را نيز افزايش دهد. استفاده از كتاب و مطالعه تأثير بسياري در توانايي خواندن و نوشتن كودك شما داشته و در عين حال باعث افزايش دايره واژگان و قدرت خلاقيت كودك مي‌شود.

✅براي افزايش هوش كودك به او اجازه آزمون و خطا بدهيد

معمولاً والدين به دليل ترسي كه از آسيب ديدن كودك دارند به او اجازه تجربه مسائل مختلف را نمي‌دهند. سعي كنيد در كنار مراقبت از كودك به او اجازه دهيد كه در محيط اطراف فعاليت كند. اين موضوع به كودك شما كمك مي‌كند تجربيات ارزشمندي كسب كند و در عين حال با توانايي‌ها و علاقمندي‌هاي خود نيز آشنا شود. كسب تجربه به افزايش هوش كودك شما كمك زيادي مي كند.

✅تعريف مسئوليت‌هاي مشخص براي افزايش هوش كودكان

با توجه به سن و توانايي‌هاي فرزندتان وظايفي را براي او تعيين كنيد. از اين طريق كودك شما در كنار مسئوليت پذيري با مهارت‌هايي همچون برنامه ريزي و حل مسئله نيز آشنا مي‌شود. توجه داشته باشيد كه اين وظايف را مي‌بايست با توجه به ميزان توانايي‌هاي كودك انتخاب كنيد و مطمئن باشيد كه از پس انجام آن‌ها برخواهد آمد. در غير اينصورت اين مسئله باعث كاهش اعتماد به نفس كودك مي‌شود. بازي ها نقش بسيار موثري در يادگيري اين مهارت ها دارند.

✅محدود كردن زمان استفاده از تلويزيون و موبايل

استفاده بيش از حد از موبايل يا تلويزيون آسيب‌هاي بسياري براي سلامتي كودك ايجاد مي‌كند و در عين حال باعث كم كاري و تنبلي مغز مي‌شود. بهتر است براي استفاده از تلويزيون و يا موبايل در خانه، قوانين و ساعات مشخصي را در نظر بگيريد.

✅كمك به افزايش تمركز در كودكان

تمركز يكي از مهم‌ترين توانايي‌هاي ذهني است و شما مي‌توانيد از طريق افزايش اين توانايي در فرزندتان به صورت غير مستقيم باعث افزايش هوش وي شويد. بالا رفتن تمركز باعث مي‌شود فرزند شما با دقت بيشتري به مسائل مختلف توجه داشته باشد. در عين حال ضعف در تمركز باعث خواهد شد كه او علي رغم توانايي نتواند عملكرد خوبي در زمينه‌هاي مختلف داشته باشد.

اگر فرزندتان به لحاظ توانايي تمركز با مشكل مواجه است مي‌توانيد براي بهبود اين وضعيت از يك مشاور كودك كمك بگيريد. در عين حال استفاده از بازي‌هاي هدفمند و در نظر گرفتن اين مسئله كه براي تقويت توجه به زمان، تمرين و تكرار نياز است مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند.

✅كمك به بهبود هوش هيجاني كودك

هوش هيجاني به معناي توانايي شناسايي احساسات مختلف و مديريت هيجانات است. كساني كه هوش هيجاني بالايي دارند علاوه بر اينكه احساسات خود را به خوبي مي‌شناسند توانايي بالايي در شناخت احساسات ديگران و همدلي كردن با آن‌ها دارند. تحقيقات نشان داده كودكاني كه هوش هيجاني بالاتري دارند، روابط اجتماعي بهتر و قوي‌تري داشته و همين طور توانايي بالاتري در حل مسائل مختلف از خود نشان مي‌دهند.

يك راهكار ساده براي افزايش هوش كودك اين است كه با استفاده از بازي، هيجانات مختلف را به كودك آموزش دهيد. شما مي‌توانيد در شرايطي كه فرزندتان احساسات مختلف را تجربه مي‌كند با آگاهي دادن به كودك راجع به احساسش و كمك به او براي يافتن دليل اين احساس و راه‌هاي كنترل آن، 

چگونه هوش نوزاد را افزايش دهيم؟ 

متخصصان معتقدند كه تمرين و كمك به كودك براي بالا بردن هوش و توانايي‌ها هرچه از سنين پايين‌تر شروع شود مي‌تواند تاثيرات بيشتري داشته باشد. اصلي‌ترين نكته براي كمك به افزايش هوش در نوزادان اين است كه سعي كنيد محيط اطراف آن‌ها را با انواع محرك‌هاي مختلف پر كنيد و توجه كودك را به اين محرك‌ها جلب نماييد. براي اين كار مي‌توانيد از راهكارهاي زير كمك بگيريد.

◀️با كودك ارتباط برقرار كنيد

سعي كنيد چندين نوبت در روز با فرزندتان صحبت كنيد، برايش شعر بخوانيد و توجه او را به خود جلب كنيد. اگرچه آن‌ها توانايي صحبت كردن را ندارند اما شما از اين طريق علاوه بر تقويت مهارت‌هاي شنيداري كودك، به او كمك مي‌كنيد تا در آينده توانايي كلامي بالاتري داشته باشد. به ميزاني كه بيشتر با كودك صحبت كنيد او نيز سريعتر و با توانايي بيشتري صحبت كردن را آغاز مي‌كند.

◀️كمك براي كشف محيط اطراف

سعي كنيد تا جاي ممكن كودك را با پديده‌هاي مختلف آشنا كنيد. مي‌توانيد اسباب بازي‌ها و اشيا مختلف را به او نشان دهيد و اسامي آن‌ها را بيان كنيد يا دست كودك را بگيريد و با كشيدن روي اشيا مختلف اجازه دهيد آن‌ها را به كمك حس لامسه شناسايي كند. كشف محيط اطراف به ويژه از زماني كه كودكتان توانايي راه رفتن را به دست مي‌آورد اهميت بيشتري پيدا مي‌كند. در اين ايام سعي كنيد بدون نگراني از زمين خوردن كودك به او اجازه دهيد كه در محيط حركت كند و با دنياي اطرافش آشنا شود.

◀️تأثير تغذيه در هوش كودكان

استفاده از مواد مغذي تأثير قابل توجهي در هوش كودك خواهد داشت. مواد غذايي مي‌تواند به بهبود توانايي‌هاي كودك كمك كند و يا باعث آسيب ديدن بخش‌هايي از مغز و توانايي‌هاي كودك شود. در ارتباط با تأثير تغذيه بر توانايي‌هاي هوشي كودك به نكات زير توجه داشته باشيد.

  • استفاده از مواد مخدر، الكل يا داروهاي مختلف در دوران بارداري، باعث آسيب ديدن رشد مغز شده و مشكلات جدي را براي جنين به همراه خواهد داشت.
  • استفاده از اسيد فوليك يا ويتامين B9 تأثير بسيار بالايي در تشكيل صحيح سيستم اعصاب مركزي جنين دارد. به همين خاطر معمولاً به مادران توصيه مي‌شود كه از زمان اقدام براي بارداري تا چند ماه پس از زايمان از اين مكمل استفاده كنند.
  • مصرف آهن باعث بهبود وضعيت گلبول‌هاي قرمز خون مي‌شود. با توجه به اينكه گلبول‌هاي قرمز نقش حياتي در رساندن اكسيژن به مغز جنين دارند شما مي‌توانيد با مصرف مرتب آهن به سلامت كودك خود كمك كنيد. علاوه بر مكمل آهن، گوشت قرمز، حبوبات و سبزيجات تازه نيز منابع غني از آهن هستند.
  • براساس تحقيقات انجام شده تغذيه با شير مادر در دو سال اول زندگي تأثير بسياري در توانايي‌هاي هوشي كودك دارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افزايش هوش كودك و نوزاد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

آيا راهي براي افزايش هوش كودك وجود دارد؟

بله؛ شما مي‌توانيد با استفاده از تمرينات مختلف به افزايش هوش و بالابردن توانمندي‌هاي كودكتان كمك كنيد.

استفاده از چه بازي‌هايي براي افزايش هوش كودك بهتر است؟

براي تقويت هريك از توانايي‌هاي ذهني، بازي‌هاي مختلفي وجود دارد اما به‌طوركلي استفاده از بازي‌هاي معماگونه و فكري مثل پازل يا ماز باعث افزايش توانايي ذهني كودك مي‌شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۲:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شطرنج براي كودكان چه تاثيري دارد؟ جوامع امروزه به دنبال جهاني شدن، در همه زمينه‌ها از تجارب و ايده‌هاي ديگر ملت‌ها در جهت پيشبرد اهداف ملي خود استفاده مي‌كنند. دو قهرمان معروف شطرنج، تيگران پطروسيان و لِون آرونيان هر دو اهل ارمنستان هستند. ارمنستان اولين كشوري است كه در مدارس آن آموزش شطرنج به كودكان ۶ ساله وجود دارد. شطرنج فوايد زيادي در رشد ذهني و استعدادهاي كودكان دارد و آموزش آن به كودكان ضروري به نظر مي‌رسد.

از اين رو در دهه‌هاي اخير اكثر كشورها به منظور پيشبرد اهداف ورزشي و آموزشي در مدارس‌شان، بازي يا ورزش شطرنج را در برنامه خود قرار داده‌اند. از آنجا كه والدين نيز به فكر آينده فرزندانند و سعي در هدايت آنها در مسير صحيح هستند. پيشنهاد مي‌كنيم اين مقاله را بخوانيد. سعي كرديم در اين مطلب مهم‌ترين فوايد شطرنج در سلامت مغز و رشد فكري كودكان را بياوريم.

منبع: شطرنج براي كودكان | ضرورت و تاثيرات شطرنج بر كودكان

بازي شطرنج براي كودكان

يكي از بازي‌هاي فكري و جوانمردانه كه در تقويت ذهن كودكان بسيار مفيد است، بازي شطرنج مي‌باشد. در شطرنج برخورد فيزيكي وجود ندارد، بازيكنان روبروي هم مي‌نشينند و به بازي مي‌پردازند. مغز و ذهن كودك در بازي شطرنج به چالش كشيده مي‌شود و اين امر موجب بالا رفتن فوق‌العاده سطح هوشي آنها مي‌شود. گذشته از تقويت هوش، شطرنج مهارت‌هاي ديگري چون يادگيري رقابت سالم و صبوري را مي‌آموزد. كودك مي‌تواند اين مهارت‌ها را در تمام مراحل زندگي خود به كار ببرد.

تأثير شطرنج براي كودكان | مهم‌ترين فوايد آن

از جمله مهم ترين فايده هاي بازي شطرنج در زندگي كودكان موارد زير را مي توان نام برد.

✳️ افزايش حس مسئوليت‌پذيري

اگر مي‌خواهيد كودكتان مسئوليت‌پذير باشد و به راحتي اشتباهاتش را بپذيرد، به او شطرنج ياد دهيد. افراد در بازي شطرنج با هر اشتباهي، بلافاصله تنبيه مي‌شوند و بايد براي جبران اشتباه به فكر راهي باشند. ايده‌آل بازي شطرنج اين است كه به كودك ياد مي‌دهد قبل از هر كاري ابتدا منطقي فكر كند و همه جوانب را در نظر بگيرد و با انجام هر حركت اشتباه، فورا جبران كند.

✳️ شطرنج براي كودكان | آموزش مهارت فكر كردن

كودكان با بازي شطرنج مي‌آموزند كه الگوي فكري درستي براي خودشان داشته باشند و طبق آن عمل نمايند. از سويي هم ياد مي‌گيرند كه لازم نيست همه روش‌ها را تجربه كنند، بلكه با بكارگيري الگوهاي فكري، مي توان سريع‌تر به نتيجه رسيد. همچنين ياد مي‌گيرند بايد براي هر مشكلي، راه حلي بيابند، در نتيجه مهارت حل مسئله و قدرت تفكرشان بالا مي‌رود.

✳️ انعطاف‌پذير بودن

از جمله مزاياي شطرنج براي كودكان اين است كه به آن ها مي‌آموزد كه هيچ قانوني ثابت و غير قابل تغيير نيست؛ و قادرند در هر لحظه خود را با شرايط وفق دهند. ياد مي‌گيرند براي دستيابي به هدف، هميشه نبايد از يك راه مشخص رفت. بلكه مي‌توان منعطف بود و راه‌هاي ديگر را هم امتحان كرد. بدينوسيله شطرنج موجب تقويت تفكر خلاق در آنها تقويت مي‌شود.

✳️ شطرنج براي كودكان | بهترين بودن را ياد مي‌گيرند

بچه‌ها در جريان بازي مي‌فهمند هر چقدر هم كه بازيكن خوبي باشند، باز هم هميشه بازيكن بهتري وجود دارد. درك مي‌كنند كه پيروز ميدان بودن به جنسيت، سن و طبقه اجتماعي افراد ربطي ندارد. شطرنج براي كودكان اين ارمغان را دارد كه هر كس مسئول انتخاب‌ها و تصميم‌هاي زندگي خود مي‌باشد؛ پس بايد بهترين راه را براي بهترين شدن انتخاب نمايند. همراه با تلاش براي بهترين شدن، اعتماد به نفس كودك نيز بالا خواهد رفت.

✳️ بالا رفتن بهره هوشي

تصور عموم بر اين است كه شطرنج‌بازان از ابتدا باهوش هستند و بخاطر هوش بالا توانستند به اين رشته وارد شوند. ولي تحقيقات اخير نشان مي‌دهد؛ بعد از 4 ماه آموزش ديدن در بازي شطرنج، ضريب هوشي افراد شروع به بالا رفتن مي‌كند.

✳️ شطرنج و جلوگيري از آلزايمر

همانند ماهيچه‌ها، مغز نيز براي حفظ سلامت به ورزش نياز دارد. بازي شطرنج، نرمش مغز است و احتمال ابتلا به اختلالات شناختي و حواسي در بزرگسالي و درصد ابتلا به آلزايمر در سالمندي را كاهش مي‌دهد.

✳️ شطرنج براي كودكان و بهبود خلاقيت

هنگام بازي شطرنج، نيم كره راست مغز درگير مي‌شود، كه به جايگاه خلاقيت معروف است، نرمش اين قسمت موجب افزايش خلاقيت و ابتكار عمل كودكان مي‌شود. كودكان شطرنج‌باز، به نسبت هم سن و سالان خود، ذهن خلاق‌تري دارند.

✳️ افزايش تمركز كودكان

تمركز لازمه بازي شطرنج است. و از اين رو با تمركز عميق در هنگام بازي شطرنج، اين مهارت تقويت مي شود. كودكان در حين اين بازي ياد مي‌گيرند كه اگردر مواقع حساس، حواسشان حتي چند ثانيه پرت شود، تاثير منفي روي عملكردشان دارد. پس مي‌آموزند كه رو عملكردشان بيشتر تمركز كنند.

✳️ افزايش قدرت پيش‌بيني و برنامه‌ريزي با آموزش شطرنج براي كودكان

ورزش شطرنج موجب گسترش پوسته جلويي مغز مي‌شود. اين بخش از مغز وظيفه كنترل، برنامه‌ريزي، پيش‌بيني و تصميم‌گيري براي آينده را به عهده دارد. در نتيجه شطرنج فنون تصميم‌گيري درست را نيز آموزش مي‌دهد.

ضرورت شطرنج براي كودكان

شطرنج با تمرين دادن به ذهن، باعث تقويت ذهن مي‌گردد. در واقعيت امر شطرنج چيزي فراتر از يك سرگرمي و بازي ساده است. اين بازي در كودكان به تحكيم شخصيت و افزايش اعتماد به نفس كمك مي‌كند.

در واقع شطرنج ابزاري است كه گذشته از جنبه آموزشي‌اش، از طريق حركت در چارچوب قوانين، به كودك شهروند خوب بودن را هم ياد مي‌دهد. او مي‌فهمد در رسيدن به هر هدفي بايد از تمام فرصت‌ها استفاده كند. شطرنج بهترين وسيله آموزشي براي كودكان در دنياي امروز است تا بتوانند براي فردي بهتر شدن، در حداقل زمان بهترين تصميمات را بگيرند.

توصيه‌هاي مهم به والدين جهت آموزش شطرنج براي كودكان

با توجه به مطالبي كه خوانديد حتما به ضرورت و اهميت شطرنج در زندگي كودك پي برده‌ايد. بنابراين اگر مي‌خواهيد كودكي خلاق و زرنگ داشته باشيد به نكات زير توجه كنيد.

📌آموزش شطرنج براي كودكان از 4 سالگي

ايده‌آل‌ترين سن براي شروع آموزش شطرنج به كودك سن 4 سالگي است. ولي توجه كنيد كه 4 سالگي سن حساسي براي كودكان است. در اين سن ممكن است كودك به اين بازي بي‌ميل باشد و حتي با بزرگتر شدن هم بي‌ميلي‌اش ادامه يابد. جاي نگراني نيست؛ حداقل تاثير تلاش شما به آموزش كودك، افزايش توانايي‌هايش در رياضي خواهد بود.

📌ارائه يك آموزش سرگرم كننده

نگذاريد كودك از بازي شطرنج، احساس خستگي و كسالت كند. اگر موفق نشويد بازي را براي او جذاب و سرگرم‌كننده كنيد، ممكن است هرگز علاقه‌مند به اين بازي نشود. او را به بازي ظطرنج مجبور هم نكنيد.

📌آموزش شطرنج براي كودكان و فرصت بازي با بهتر از خودش

اجازه دهيد با بازيكنان قوي‌تر از خود رقابت و بازي كنند. هرگز هم به خاطر باخت او را سرزنش نكنيد، در عوض به او ياد بگوييد كه باخت يكي از راه‌هاي پيشرفت است. اينگونه تشويقش كنيد با بزرگترها رقابت كند. شطرنج براي كودكان به مانند راهي براي ورود به دنياي رقابت است.

📌رژيم غذايي مناسب هنگام بازي شطرنج

رژيم غذايي مناسب و خوب براي شطرنج باز، مخصوصا اگر كودك باشد، بسيار ضروري است. كودكان بايد از رژيمي سرشار از لبنيات، كلسيم، اسفناج ،آجيل و شكلات خالص بهره برند. شطرنج يك بازي فكريست و تمركز و صبر زياد لازمه آن مي‌باشد. پس براي جلوگيري از خستگي كودكان، راه‌حل‌هايي براي لذت‌بخش كردن بازي پيدا كنيد.

براي مثال خوراكي مورد علاقه‌‌اش (شكلات يا اسمارتيز) را به او بدهيد. به اين طريق كه روي بعضي خانه‌ها اين تنقلات را بگذاريد و به كودك بگوييد؛ اگر مي‌خواهي به خوراكي‌ها برسي بايد درست‌ترين مسير را انتخاب كني. از آموزش حركات ساده شروع كنيد و براي آموزش يكباره تمام فوت و فن‌ها عجله نكنيد.

بهترين سن شروع آموزش شطرنج براي كودكان

طبق مطالعات بيشتر كودكان 7-6 ساله مي‌توانند قوانين پايه را رعايت كنند. شايد بچه‌هاي 4-3 ساله هم بتوانند شطرنج بازي كنند، ولي 6-5 سالگي مناسب‌تر است. آموزش قواعد پايه از همان ابتدا، اشتباه رايج اكثر مربيان و حتي والدين است.

بگذاريد بچه‌ها كمي با مهره‌ها بازي كنند و خودشان بپرسند اين مهره چيست و بايد چه كار كرد. اين روش روي يادگيري موثرتر است. از راه‌حل‌هاي ديگر براي لذت‌بخش شدن آموزش داستان‌سرايي و تخيل است. مثلا داستاني براي هر مهره درست كنيد؛ كودكان با اين كار عاشق بازي خواهند شد.

سخن آخر

دانستيد كه مهارت‌هاي لازم براي بازي شطرنج، در تمام مراحل و شئون زندگي كودكان كاربرد دارد. در اين بازي انتخاب‌هاي سختي وجود دارد كه تمريني براي رفع موانع زندگي به روش خلاقانه مي‌شود. شطرنج بازي كودك را براي رو‌يا‌رويي با سختي‌هاي زندگي آماده مي‌كند. بهترين هديه شما به كودكان مي‌تواند آموزش شطرنج باشد. پس حتما با كودكانتان شطرنج بازي كنيد و او را به كلاس اموزشي بفرستيد. شايد كودك شما نيز نابغه بعدي شطرنج باشد. به او فرصت امتحان شانسش را بدهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شطرنج براي كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۱۶:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره رابطه دختر و پسر يكي از انواع خدماتي است كه روانشناسان متخصص در حيطه زوج درماني مي‌توانند به مراجعين خود ارائه دهند. در اين سبك از مشاوره درمانگر به شما كمك مي‌كند تا شناخت و درك بهتري از شريك خود به دست بياوريد و مهارت‌هاي ارتباطي خود را بهبود ببخشيد. در صورتي كه الگوي رفتاري غلطي ميان دختر و پسر وجود داشته باشد درمانگر مي‌تواند آن‌ها را شناسايي كرده و در مورد مزايا و معايب ادامه رابطه بينش كامل‌تري را فراهم كند. با توجه به اهميت موضوع در ادامه بيشتر درباره مشاوره روابط دختر و پسر صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

مشاوره رابطه دختر و پسر

مشاوره رابطه دختر و پسر يكي از انواع خدمات روانشناسي است كه متخصصان در حيطه زوج درماني به مراجعين خود ارائه مي‌دهند. در اين سبك از مشاوره شما مي‌توانيد در مورد كيفيت رابطه خود بينش بيشتري كسب كنيد و با ديدگاهي عقلاني مزايا و معايب ادامه دادن ارتباط را بسنجيد.

همچنين درمانگر در مشاوره رابطه دختر و پسر به شما كمك مي‌كند تا الگوهاي رفتاري غلط ميان خود را شناسايي كنيد و با يادگيري مهارت‌هاي ارتباطي رضايت‌مندي بيشتري را ميان خود تجربه نماييد. در صورتي كه در ارتباط قبل از ازدواج با تعارض خاصي مواجه شديد يا مي‌خواهيد از مشاوره پيش از ازدواج بهره ببريد مي‌توانيد از اين خدمات روانشناسي كمك بگيريد

موارد كاربرد مشاوره رابطه دختر و پسر

در ارتباط ميان دختر و پسر تعارضات مختلفي مي‌تواند اتفاق بيافتد؛ كه با دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر قابل حل مي‌باشد. از جمله مشكلاتي كه مي‌توانيد در مورد آن‌ها از يك روانشناس كمك بگيريد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

🔹 نبود درك متقابل در رابطه و ناتواني در ابراز احساسات و عواطف

🔹 احساس طرد شدن در رابطه و نگراني در مورد تداوم آن

🔹مواجه شدن با برخي بدرفتاري‌ها در رابطه نظير سرزنش گري، قضاوت زودهنگام و خشونت

🔹 درگيري با موضوعاتي نظير بي‌اعتمادي و خيانت

🔹 شك و ترديد در مورد ادامه دادن به رابطه و ازدواج كردن

🔹نداشتن شناخت كافي از يكديگر

اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر چيست؟

مشاوره رابطه دختر و پسر براي رسيدن به اهدافي صورت مي‌گيرد. اين اهداف به دليل شناخت هرچه بيشتر زوجين از يكديگر صورت مي‌گيرد. در ادامه به اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر اشاره كرده ايم.

🟠 احترام دو طرفه

برقراري احترام دو طرفه از اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر است. رابطه اي كه با بي احترامي، ناسزا و گاهي با عشق باشد، رابطه اي سمي است. اگر احترام متقابل وجود نداشته باشد، به مرور رابطه پايان مي‌يابد. مشاوره رابطه دختر و پسر به زوجين كمك مي‌كند تا احترام خود را حفظ كنند.

🟣 حفظ شادي در رابطه

حفظ نشاط و شادي در رابط از ديگر اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر است. زندگي بالا و پاييني هاي زيادي دارد، اما مشاورين رابطه به شما كمك خواهند كرد تا شادي و نشاط را در زندگي در كنار تمام مشكلات حفظ كنيد.

🔴 انتظارات واقع بينانه

يكي از مهم ترين دلايل و اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر، انتظارات واقع بينانه است. دو نفر از دو خانواده متفاوت با دو تربيت متضاد از هم قصد ارتباط با يكديگر دارند. در اين شرايط قطعا مشكلات ريز و درشتي رخ خواهد داد. اصل كار مشاوره رابطه دختر و پسر در اين زمينه، از بين بردن انتظارات واقع بينانه است. در واقع به شما آموزش داده مي‌شود كه چه انتظاراتي بايد داشته باشيد يا اصلا چه انتظاراتي اشتباه است.

🔵 گفت و گوي سالم

از مهم ترين اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر، كمك به برقراري گفت و گوي سالم است. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا در حين صميميت، احترام و اعتماد، مكالمه اي سالم داشته باشيد.

🟡 مديريت رابطه

مديريت رابطه و اختلافات از ديگر اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر است. مشاوره رابطه زوجين به افراد كمك مي‌كند تا در صورت مشكلات و اختلافات با چه شيوه و راهكاري برخورد كنند.

🟢 احترام به قوانين

در هر رابطه اي بايد مرزبندي و قوانيني شرح شود. احترام به اين قوانين توسط مشاوره رابطه دختر و پسر آموزش داده مي‌شود. احترام به قوانين باعث پيشرفت در زندگي و رابطه مي‌شود.

⚪ احترام به حريم شخصي

رابطه سالم نيازمند احترام به حريم شخصي است. همانطور كه در رابطه سالم بايد به استقلال فردي اهميت داد. مشاوره رابطه دختر و پسر به زوجين كمك مي‌كند تا به حريم شخصي و استقلال فردي يكديگر احترام بگذارند.

ويژگي هاي رابطه سالم

رابطه عاطفي سالم مشخصه هاي معيني دارد. اكثر افرادي كه رابطه عاطفي سالمي دارند، از مشاوره رابطه دختر و پسر كمك گرفته اند. جهت اطلاع از اينكه رابطه سالمي داريد يا خير، موارد زير به رابط سالم اشاره دارد.

🔻 زوجين از يكديگر حمايت مي‌كنند.

🔻 براي پيشرفت يكديگر تلاش مي‌كنند.

🔻آماده تغيير هستند.

🔻 هر دو در راس رابطه قرار دارند و هيچ كس برتر نيست.

🔻 يكديگر را راهنمايي مي‌كنند، اما خبري از كنترل گري نيست.

🔻حريم شخصي و استقلال فردي حفظ مي‌شود.

🔻 درخواست هاي خود را به راحتي بيان مي‌كنند.

🔻 هر دو از مديريت اختلافات آگاه هستند.

چه زماني بايد به مشاوره رابطه دختر و پسر مراجعه كرد؟

اقدام به دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر از يك جايي آغاز مي‌شود. اگر در رابطه با مشكلاتي نظير اشارات زير مواجهه شديد، حتما از مشاوره رابطه دختر و پسر كمك بگيريد.

◼ اعتياد

◼ بيماري مزمن

◼خشم

◼ اضطراب

◼ ترس

◼بي اعتمادي

◼ خيانت

◼پريشاني

◼ غم و اندوه

◼ از دست دادن دوستان

◼روابط اجتماعي خيلي محدود

◼ كنترل گري

◼ دروغ

◼دعوا

◼ رفع نيازهاي يك طرفه

◼ عدم مسئوليت پذيري

◼جلوگيري از پيشرفت

◼ بي احترامي

◼ مكالمه ناسالم

◼مقاوت در برابر خواسته ها

مسائلي كه در مشاوره رابطه دختر و پسر بررسي مي‌شوند

در مشاوره رابطه دختر و پسر، درمانگر مي‌تواند موضوعات مختلفي را مورد بررسي قرار دهد. از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به سابقه روابط قبلي، كيفيت ارتباطات خانوادگي، ارزيابي ويژگي‌هاي شخصيتي، سابقه مشكلات روانشناختي، ارزيابي الگوي رفتاري زوجين با يكديگر و بررسي انتظارات طرفين از يكديگر و شناسايي تعارضات اصلي را نام برد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

مشاوره رابطه دختر و پسر | نحوه برگزاري جلسات

جلسات مشاوره رابطه دختر و پسر مي‌تواند به دو صورت انفرادي و يا مشترك برگزار شود. اين مسئله تا حد زيادي به رويكرد خود درمانگر مربوط مي‌شود. مدت جلسات انفرادي معمولا 45 دقيقه و زمان جلسات مشترك 90 دقيقه خواهد بود. همچنين تعداد جلسات مورد نياز بستگي به ارزيابي روانشناس از مشكلات موجود دارد. برخي افراد كه براي موضوعاتي ساده مراجعه مي‌كنند ممكن است دريافت 2 يا 3 جلسه مهارت آموزي براي آن‌ها كافي باشد اما برخي ديگر به تعداد جلسات بيشتري براي حل مشكلات و اختلافات نياز دارند.

نحوه فرآيند مشاوره رابطه دختر و پسر 

مشاوره رابطه دختر و پسر الگوي خاصي دارد. مشاورين از ابتداي شروع رابطه تا زماني كه مراجعه كرده ايد، شما را مورد بررسي قرار مي‌دهند. نحوه فرآيند مشاوره رابطه دختر و پسر به شرح زير است.

📌 نحوه ملاقات

اولين سوال و بررسي كه توسط مشاوره رابطه دختر و پسر انجام مي‌شود، نحوه ملاقات دختر و پسر است. اينكه كجا و به چه طريقي رابطه شما زوجين شكل گرفته است.

📌 قرار دوستانه

دومين اقدام مشاوره رابطه دختر و پسر، آشنايي با قرارهاي دوستانه شما است. روانشناس بايد از اين موضوع آگاه شود كه اولين كلمات رد و بدل شده شما به چه صورت است.

📌 بررسي احساسات

سومين اقدام مشاوره رابطه دختر و پسر، بررسي احساسات و ايجاد علاقه است. زماني كه يكديگر را براي بار اول مشاهده كرديد، چه اتفاقي افتاد و چه احساسي را تجربه كرده ايد.

📌 برقراري رابطه

در وهله چهارم مشاوره رابطه دختر و پسر مطلع خواهد شد كه چه رابطه اي برقرار كرده ايد. آيا رابطه جنسي نيز جزوي از ارتباط شما بوده است؟

📌 تعهد

آخرين اطلاعاتي كه مشاوره رابطه دختر و پسر كسب مي‌كند، ميزان جديت، هدف و تعهد شما از رابطه است. اينكه ميزان تعهد دختر و پسر در رابطه به چه شيوه اي است. و جديت رابطه از نظر هر دو چه شكلي است.

مديريت رابطه عاطفي خارج از ازدواج

براي مديريت رابطه عاطفي خارج از ازدواج بايد در اقدام اول از مشاوره رابطه دختر و پسر بهره بگيريد. در وهله دوم بايد شرايط دوستي و رابطه را براي يكديگر روشن كنيد. تفاوت هاي فرهنگي، خانوادگي، اجتماعي، شغلي و … همگي در رابطه عاطفي اختلافات و مشكلاتي را به وجود مي‌آورد. دو فرد با تربيت متفاوت و جدا از هم قصد ادامه رابطه دارند. قطعا با اختلاف نظرهاي گوناگوني مواجهه خواهند شد.

با دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر حتما براي اين مشكلات راه حل هايي پيدا خواهيد كرد. استفاده از راهكارهاي مشاورين رابطه، كيفيت رابطه افزايش مي‌يابد و تمامي سوءتفاهمات رابطه برطرف خواهد شد.

آيا مشاوره رابطه فقط براي كساني است كه هنوز ازدواج نكرده اند؟

مشاوره رابطه دختر و پسر براي تمامي افراد است. چه كساني كه ازدواج نكرده اند و تنها در رابطه اي در راه آشنايي هستند. چه كساني كه ازدواج كرده اند و چندين سال است كه متاهل اند. مشاوره رابطه صرفا براي افراد مجرد نيست. آيا افرادي كه ازدواج كرده اند با يكديگر ارتباط برقرار نمي‌كنند؟ براي اينكه رابطه سالمي داشته باشيد. به يكديگر احترام بگذاريد و رابطه خوبي را پيش ببريد، بايد از مشاورين رابطه و روانشناسان كمك بگيريد. با كمك مشاوره رابطه، علاوه بر اينكه به رابطه تان كمك كرده ايد، آرامش خود را نيز تضمين كرده ايد.

چه كساني صلاحيت دادن مشاوره رابطه را دارند؟

مشاوره رابطه دختر و پسر تنها بايد توسط افرادي انجام شود كه از بار علمي زيادي برخوردار باشند. افرادي كه از لحاظ آكادميك مدرك روانشناسي و مشاوره دارند. و تجربه زيادي در پايدار ماندن روابط داشته اند.

مشورت با همسايه، خاله و عمه را به منظور مشاوره رابطه دختر و پسر برداشت نكنيد. هر فردي كه به نام مشاور و روانشناس شروع به كار مي‌كند، بايد شماره نظام روانشناسي داشته باشد. و از بار علمي بالايي برخوردار باشد.

مشاوره رابطه دختر و پسر در ذهن نو

مركز مشاوره ذهن نو از افرادي با تجربه سالانه و تحصيلات آكادميك جهت ارتباط با مراجعين عزيز استفاده مي‌كند. خدمات اين مركز در رابطه با تمامي زمينه هاي روانشناس از جمله مشاوره رابطه دختر و پسر است.

مشاوره رابطه دختر و پسر ذهن نو به صورت كاملا تخصصي به روابط شما رنگ و بو مي‌بخشند. براي مشكلات زوجين راهكارهايي را ارائه مي‌دهند. از ديگر خدمات خوب مركز مشاوره ذهن نو، خدمات به صورت حضوري و تلفني است. براي كساني كه علاقه به مراجعه حضوري دارند و افرادي كه تنها شرايط مشاوره آنلاين دارند، خدمات ارائه داده مي‌شود.

جهت بهبود رابطه پس از مشاوره رابطه دختر و پسر چه اقداماتي لازم است؟

تنها با مشاوره رابطه دختر و پسر كيفيت رابطه افزايش نخواهد يافت. بنابراين جهت بهبودي رابطه، دختر و پسر نيز بايد اقداماتي را انجام دهند. در اين بخش مقاله راجع به اقدامات زوجين پس از مشاوره رابطه دختر و پسر به نكاتي اشاره كرده ايم.

🔸 در اقدام اول بايد تجربيات روانشناس و بار علمي درمانگر را بررسي كنيد.

🔸 از فرد مجرب و متخصص كمك بگيريد.

🔸در اتاق درمان، مشكلات خود را صريح و واضح توضيح دهيد.

🔸 زوجين هر دو بايد در جلسات حضور داشته باشند.

🔸 اگر تمرينات پس از جلسه داشتيد، كوتاهي نكنيد.

🔸براي بهبود رابطه بايد به نكات روانشناس دقت كنيد.

🔸 اگر يكي از زوجين به تنهايي به درخواست درمانگر به اتاق درمان رفت، پس از جلسه او را سوال پيچ نكنيد.

سخن آخر

با توجه به مسائل گفته شده در رابطه با مشاوره رابطه دختر و پسر، بايد به اين مسئله تاكيد كرد كه مشاوره زوج درماني تنها به افرادي كه ازدواج كرده‌اند اختصاص ندارد بلكه شما براي مديريت روابط پيش از ازدواج نيز مي‌توانيد از اين خدمات مشاوره بهره‌مند شويد. روانشناسان باليني و روانشناسان خانواده از جمله درمانگراني هستند كه در اين حوزه تخصصي قادرند به شما ياري برسانند.

علاوه بر دقت كردن به سابقه تحصيلي در نظر گرفتن اعتبار مركز مشاوره‌اي كه به آن مراجعه مي‌كنيد و تجربيات باليني روانشناس نيز از جمله فاكتورهايي است كه بايد قبل از دريافت مشاوره در مورد رابطه دختر و پسر به آن‌ها دقت كنيد چرا كه امروزه بسياري از افراد و منابع ناموثق اقدام به ارائه مشاوره‌هاي غلط در اين زمينه مي‌كنند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه با آگاهي گام برداريد. براي اطلاع بيشتر درباره روند دريافت مشاوره زوج درماني كليك كنيد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره رابطه دختر و پسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد. 

سوالات متداول

براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر به چه متخصصي مراجعه كنم؟

روانشناسان باليني و متخصص در حيطه زوج درماني از جمله درمانگراني هستند كه مي‌توانند در اين حوزه به شما ياري برسانند.

آيا در مشاوره روابط دختر و پسري مي‌توان در مورد آينده رابطه نيز تصميم گيري كرد؟

بله همانند مشاوره قبل از ازدواج در اين نوع از مشاوره نيز درمانگر مي‌تواند به شما كمك كند تا مزايا و معايب ادامه دادن به اين ارتباط را بسنجيد و از جنبه‌هاي مختلف آينده آن را ارزيابي نماييد. البته اين مسئله را به خاطر بسپاريد كه يك درمانگر حرفه‌اي هرگز به جاي شما تصميم نمي‌گيرد و در نهايت اين مسئله را به خودتان واگذار مي‌كند تا تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۱۱:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كنترل هيجان در كودك نياز به آموزش والدين و فرزند دارد. بروز هيجان در هر سني طبيعي است. اما شدت بروز آن به سن، فرهنگ و … بستگي دارد. معمولا كودكاني كه در مديريت هيجانات به خوبي استعداد ندارند، در زندگي با چالش هاي بزرگتري روبرو خواهند شد. هيجانات شديد زندگي را براي كودكان دشوار خواهد كرد. روش هايي در كنترل هيجان در كودك وجود دارد. كه به كودك كمك كرده در چه موقعيت، چه هيجاني با چه شدتي بروز دهد. در اين روش و راهكار روانشناس بايد دخيل باشد. اين روش ها باعث كشف استعداد ها و توانايي هاي كودك مي‌شود.

منبع: كنترل هيجان در كودك | علت و علائم عدم كنترل هيجان كودكان

كنترل هيجان در كودك

كودكان تا زماني كه آموزش نبينند، توانايي بروز احساسات را نخواهند داشت. يا به طور كلي در موقعيت هاي مختلف، هيجانات اشتباهي را از خود بروز مي‌دهند. بنابراين هنگام شركت در مراسمات مختلف، در شادي و غم به گونه اي رفتار مي‌كنند كه باعث كلافگي ديگران مي‌شود. به همين خاطر است كه كنترل هيجان در كودك بسيار حائز اهميت است.

كودكاني كه توانايي بروز هيجانات را به خوبي ندارند، در زندگي با چالش هاي زيادي روبرو مي‌شوند. اين افراد از استعدادها و توانايي هاي فردي خود بي خبر هستند. اين امر تا زماني طبيعي است كه كودك در سنين پايين تري قرار دارد. و آموزش كامل احساسات را ندارد. تربيت نقش مهمي در كنترل هيجانات كودك دارد.

دليل بيش از حد هيجان زدگي كودكان

برخي از كودكان به طور طبيعي تحريك پذير هستند. البته كه اين رفتار لزوما بد نيست. اين كودكان به صورت ذاتي شاد، مثبت انديش و پر انرژي هستند. به طور طبيعي كودكان در سنين پايين زماني كه در مراسمات تولد خود سورپرايز مي‌شوند، جيغ، داد، دويدن در اطراف و جنبيدن را تجربه مي‌كنند. زيرا توانايي كنترل هيجانات خود را ندارند. به همين دليل كنترل هيجان در كودك مقوله مهمي است. اما كودك 10 ساله در اين شرايط چنين هيجاناتي از خود بروز نمي‌دهد.

اگر كنترل هيجان در كودك وجود نداشته باشد، وقتي كارهايي را به كودك بدهيد كه طور ديگر انجام دهد يا صحبت هاي اغراق آميز بزند. اما اين كودكان معمولا مورد بي توجهي ديگران قرار مي‌گيرند. زيرا از نظر اطرافيان آنها فردي اذيت كننده و متفاوت شمرده مي‌شوند.

كنترل هيجان در كودك بايد به دلايل مختلفي آموزش داده شود. مثلا كودك بايد خويشتنداري را آموزش ببيند و توانايي هاي خود را كشف كند. كنترل شخصي اين افراد دچار مشكل مي‌شود و توانايي رفتار مناسب با موقعيت بيروني ندارند.

نشانه هاي هيجان زدگي افراطي كودكان

هيجان شديد كودكان در موقعيت هاي متفاوت به طور ديگري بروز پيدا مي‌كند. مثلا اين كودكان در مدرسه كلافه مي‌شوند. هنگام صحبت با ديگران مدام وسط حرف مي‌پرند. اين كودكان نشانه هاي مختلفي دارند كه در اين بخش مقاله توضيح داده ايم.

✅ به دست گرفتن گفتگو

✅هجوم و حمله به سمت چيزي

✅  حركات افراطي فيزيكي

✅ بيش از حد خوشبين بودن

✅قطع صحبت ديگران بدون نوبت

✅صحبت طولاني در رابطه با يك موضوع

✅ پريدن وسط حرف ديگران

✅ اعتماد به نفس بالا

✅باور غير واقعي به استعدادها و توانايي هاي خود

✅ افراطي بودن در رويداد ها بد و خوب خود

روش هاي كنترل هيجان در كودك

روش هاي كنترل هيجان در كودك

آموزش كنترل هيجان در كودك نياز به مهارت و آگاهي دارد. كودكان در حال رشد هستند و براي كنترل هيجانات خود نيازمند آموزش اصولي هستند. براي اينكه تربيت فرزند خدشه دار نشود، بايد كنترل هيجان در كودك را به دست روانشناس بسپاريد. اما در اين بخش مقاله راجع به روش هاي كنترل هيجان در كودك توضيح داده ايم.

✨ آموزش هيجانات به كودك

يكي از روش هاي كنترل هيجان در كودك، آموزش هيجانات است. بايد با كمك روش هاي گوناگون به كودك آموزش دهيد كه چگونه هيجانات خود را بروز دهد، در چه موقعيتي هيجان را به نمايش بگذارد و چه زماني ابراز كند. براي احساسات كودك نام گذاري كنيد. براي مثال به او بگوييد آيا امروز خوشحال هستي كه تولدت است؟  آيا بابت كار اشتباهي كه مرتكب شدي ناراحت هستي؟

✨ درك و تائيد كودك

براي آموزش كنترل هيجان در كودك، بايد فرزندان خود را درك كنيد. بارها مشاهده شده كه والدين احساسات كودكان خود را به سخره مي‌گيرند. مثلا زماني كه كودك براي اسباب بازي خود گريه مي‌كند، نبايد به او بگوييد كه “گريه نكن حالا اتفاقيه كه افتاده، چرا براي اسباب بازي انقد ناراحتي”.

✨ آموزش بروز هيجان در موقعيت هاي مختلف | كنترل هيجان در كودك

از ديگر روش هاي كنترل هيجان در كودك، آموزش بروز هيجانات است. بايد به كودكان خود آموزش دهيد كه چه موقع هيجانات خود را بروز دهد. در موقعيت هاي اجتماعي، خانوادگي و دوستانه چه روش هايي را بايد جهت بروز هيجانات استفاده كرد. مثلا به او بگوييد كه جيغ كشيدن وسط بازار خريد مكان مناسبي نيست.

براي اينكه كنترل هيجان در كودك را آموزش دهيد، بايد او را درك كنيد. و براي احساسات كودك نام گذاري كنيد. مثلا زماني كه گريه مي‌كند، به او بگوييد نام اين هيجان تو ناراحتي است. يا اگر در حال فرياد است، به او بگوييد در حال حاضر عصباني هستي و … .

✨ نشان دادن پذيرش به كودك

كودكان نياز دارند كه تشخيص دهند، درك كنند، ياد بگيرند و مسائل را تجربه كنند. اگر والدين اين كودكان را درك نكنند، هيجانات كودك به شكل هاي ديگري ظاهر مي‌شود. بنابراين براي كنترل هيجان در كودك بايد درك كنيم كه كودك نيازمند تجربه است. به كودك بگوييد كه هر احساسي كه بروز دهد مورد پذيرش شما است. عصبانيت، خشم، گريه، شادي و … فرزندتان را با تمام وجود بپذيريد.

✨ اقدام براي آموزش كنترل هيجانات

پس از درك، پذيرش و آموزش هيجانات، حال نوبت يادگيري كنترل هيجان در كودك است. براي كنترل هيجان بايد برخي از مهارت ها را كودك آموزش ببيند. در ادامه راجع به روش هاي كنترل هيجان توضيح داده ايم. 

📌 تمرين تنفس

يكي از روش هاي كنترل هيجان در كودك، تمرين تنفس است. آموزش تنفس از طريق بيني و بازدم از طريق دهان را به كودك آموزش دهيد. در طول روز چندين بار اين كار را انجام دهيد تا كودك مهارت لازم براي تنفس عميق را ياد بگيرد.

📌 استراحت

از ديگر روش هاي كنترل هيجان در كودك استراحت است. از كودك بخواهيد تا زماني را براي استراحت خود در نظر بگيرد. مثلا از او بخواهيد پس از بازي و صحبت با شما به تنهايي به استراحت بپردازد. اگر كودك به مدرسه مي‌رود از معلم ها بخواهيد تا وسط كلاس به كودك اجازه دهند تا زماني را براي نوشيدن آب از كلاس خارج شود.

📌 شمارش اعداد

شمارش اعداد از روش هاي كنترل هيجان در كودك است. اين روش باعث دوري افكار ناخوشايند مي‌شود. شمارش كاشي هاي زمين، شمارش معكوس از 100 و … باعث كاهش افكار مزاحم مي‌شود.

📌 جعبه شادي

جعبه شادي به منظور پر كردن يك جعبه پر از وسايلي است كه كودك دوست دارد. بنابراين براي كنترل هيجان در كودك جعبه شادي را پر از كتاب، برچسب هاي معطر، كتاب هاي رنگ آميزي و … پر كنيد. زماني كه كودك با جعبه شادي روبرو مي‌شود بايد كنترل هيجان را به كودك آموزش دهيد.

📌 تقويت خلق و خو

براي كنترل هيجان در كودك بايد خلق و خوي كودك را تقويت كنيد. با كودك صحبت كنيد كه چه كارهايي را دوست دارد در هنگام شادي انجام دهد. اين كارها شامل بازي بيرون از خانه، بازي با همسالان و … مي‌شود.

📌 حل مشكلات

اگر كنترل هيجان در كودك وجود نداشته باشد. همسالان علاقه اي به بازي با او پيدا نخواهند كرد. در نهايت با مشكلات بزرگي روبرو خواهند شد. حتي توانايي ارتباط اجتماعي را نخواهند داشت. بنابراين بايد براي حل اين مشكل ترفندي هايي را پياده كرد. براي حل مشكلات از روانشناس كمك بگيريد.

✨ دادن پاداش براي كنترل هيجان در كودك

هنگامي كه فرزندتان به آرامش رسيد و توانايي كنترل هيجان در كودك شكل گرفت، براي او پاداشي در نظر بگيريد. در اين شرايط گريه و فرياد كمتر مي‌شود. و براي رسيدن به خواسته هاي خود با آرامش رفتار مي‌كنند. 

✨ به چالش كشيدن كودك

به چالش كشيدن كمك بزرگي به كنترل هيجان در كودك مي‌كند. براي مثال اگر كودك از بازي با دوچرخه هراس دارد، سعي كنيد كودك را از دوچرخه سواري دور كنيد. اما تا هميشه كه نمي‌توان اين كار را انجام داد. براي كسب مهارت و پيشرفت كودك، او را با چالش روبرو كنيد. دور نگهداشتن كودك از چالش ها بسيار دشوار است.

✨ كمك از روانشناس

كمك از روانشناس مهم ترين اقدام جهت كنترل هيجان در كودك است. روانشناسان مشكلات كودك را ريشه يابي مي‌كنند و براي كنترل احساسات كودك راهكارهايي را ارائه مي‌دهند.

كلام آخر

كنترل هيجان در كودك را در اين مقاله به طور كامل مطالعه كرده ايد. گاهي والدين از وضعيت كودك خود خسته مي‌شوند. داد و فريادهاي كودك در موقعيت هاي مختلف تمامي ندارد و باعث عصبانيت والدين مي‌شود. در اين شرايط نيز از روانشناس كمك بگيريد تا توانايي هاي كودك شكوفا شود.

مركز مشاوره ني ني مايند به صورت حضوري و تلفني به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. شما مي توانيد با اطمينان خاطر با برترين متخصصان كودك و نوجوان كشور تماس گرفته و خدمات درماني دريافت كنيد. كافي است ب شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كنترل هيجان در كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان  كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۲۷:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی