مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

قرص تادالافيل يكي از داروهايي است كه براي رفع مشكل ناتواني جنسي و مشكل نعوظ در مردان استفاده مي‌شود. ناتواني جنسي يكي از رايج‌ترين مشكلاتي است كه آقايان در طول زندگي به دلايل مختلف با آن مواجهه مي‌شوند و اين مسئله مي‌تواند بر ميزان رضايت آن‌ها از زندگي زناشويي تاثير منفي بگذارد. تادالافيل از جمله داروهاي موثر بر مشكلات ناتواني جنسي در آقايان است كه باعث شل شدن عضلات و افزايش جريان خون در آلت تناسلي مردان مي‌شود. اين دارو هم مانند ساير داروها علاوه بر مزاياي، عوارض و مواردي براي منع مصرف دارد. از اين جهت توصيه مي‌شود قبل از مصرف حتما با يك روانشناس و پزشك متخصص در زمينه جنسي مشورت نماييد. در ادامه مقاله به بررسي كامل قرص تادالافيل مي‌پردازيم.

منبع: قرص تادالافيل

قرص تادالافيل

تادالافيل يا Cialis يكي از داروهاي موثر بر ناتواني جنسي آقايان است كه خصوصا براي درمان اختلال در نعوظ استفاده مي‌شود. مكانيزم اثر اين دارو به اين صورت است كه جريان خون در آلت تناسلي مردان را افزايش مي‌دهد. از ديگر كاربردهاي قرص تادالافيل مي‌توان به درمان علائم رشد و بزرگ شدن خوش‌خيم پروستات و درمان افزايش فشار خون اشاره كرد. براي درمان توصيه مي‌كنيم قبل از مصرف هر دارويي از مشاوره جنسي استفاده نماييد.

 

عوارض جانبي قرص تادالافيل

هر داروي شيميايي يا گياهي كه انسان مصرف مي‌كند علاوه بر اثرات درماني مطلوب داراي عوارض جانبي هم مي‌باشد. با اين حال ممكن است همه افراد اين عوارض جانبي را تجربه نكنند. در صورتي كه پس از مصرف تادالافيل دچار عوارض جانبي شديد حتما به پزشك معالج خود مراجعه نماييد. از جمله عوارض جانبي مصرف قرص تادالافيل مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

-سوءهاضمه
-درد عضلاني
-سردرد
-افزايش ضربان قلب
-گيجي
-افزايش فشار خون
-خشكي دهان
-درد معده
-نعوظ طولاني مدت

بيشتر بخوانيد : قرص تاخيري

موارد منع مصرف و موارد احتياط

-بروز هرگونه حساسيت پس از مصرف
-مصرف همزمان با داروهاي مشابه
-مصرف همزمان با نوشيدني‎‌هاي الكلي
-ابتلا به بيماري‌هاي خوني مانند كم خوني داسي شكل و سرطان خون، فشار خون و…
-مصرف در سن پايين‌تر از 18 سال
-مصرف در بانوان

براي آشنايي با روش هاي درمان اختلالات جنسي كليك كنيد.

شيوه مصرف قرص تادالافيل

تادالافيل از جمله داروهايي است كه حتما بايد تحت نظارت پزشك مصرف شود و ميزان مصرف آن بر اساس وضعيت و شرايط هر فرد متفاوت است. شيوه مصرف آن به صورت خوراكي همراه با غذا يا بدون غذا مي‌باشد. به طور ميانگين 10 ميلي گرم و نيم ساعت قبل از رابطه جنسي تجويز مي‌شود و مصرف آن بيش از يك عدد در روز توصيه نمي‌شود. با هر بار مصرف قرص تادالافيل اثر آن ممكن است تا 36 ساعت در بدن باقي بماند. فراموش نكنيد كه تحت هيچ شرايطي اين دارو را بدون نظارت پزشك مصرف نكنيد. مصرف خودسرانه آن مي‌تواند عوارض و مشكلات جبران ناپذيري را براي فرد ايجاد كند. براي آشنايي با ساير انواع قرص نعوظ كليك كنيد.

 

تداخل دارويي تادالافيل

تداخل دارويي مي‌تواند عوارض نامناسبي براي فرد داشته باشد و نحوه عملكرد و اثر دارو را تغيير دهد. از اين جهت لازم است حتما فهرست تمام داروهاي گياهي و شيميايي كه مصرف مي‌كنيد را با پزشك معالج خود در ميان بگذاريد. داروها و موادي كه ممكن است با قرص تادالافيل تداخل داشته باشند عبارتند از:

-ريوسيگوئات
-نيترات
-داروهايي كه براي درمان آنژين يا درد قفسه سينه استفاده مي‌شود
-داروهاي مسدود كننده آلفا
-داروهاي ضد قارچ‌هاي آزول
-آنتي بيوتيك‌هاي ماكروليد
-مهاركننده‌هاي پروتئازي ويروس هپاتيت C
-داروهاي مشابه اثر قرص تادالافيل

بيشتر بخوانيد : درمان زود انزالي

نحوه نگه‌داري و مراقبت از تادالافيل

هر دارويي بسته به ويژگي‌ها و فرايند ساختي كه دارد بايد در شرايط مناسبي نگه‌داري شود. بهتر است قرص تادالافيل دور از نور و رطوبت و دماي پايين‌تر از 30 درجه سانتي گراد نگه‌داري شود. از آنجايي كه حداقل سن مصرف تادالافيل 18 سال است، بايد به دور از دست كودكان نگه‌داري شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشكلات جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

در صورت منع مصرف براي تادالافيل چه كاري بايد انجام داد؟

تالادافيل دارويي است كه به طور اختصاصي جريان خون را افزايش مي‌دهد و بر درمان اختلال نعوظ در مردان كاربرد دارد. برخي افراد به دلايل پزشكي و مشكلات عروقي و خوني از مصرف قرص تادالافيل و داروهاي مشابه منع مي‌شوند. بايد گفته شود كه مشكل ناتواني جنسي و خصوصاً اختلال نعوظ در بسياري موارد ريشه رواني دارد با اين حال بسياري از افراد از اين مسئله آگاهي ندارند و در اولين گام به مصرف دارو روي مي‌آورند. توصيه مي‌شود از يك روانشناس متخصص در زمينه امور جنسي مشورت كنيد تا بر اساس وضعيت و شرايط بهترين راه حل را برايتان در نظر بگيرد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص تادالافيل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص تادالافيل،
موضوع:
[ ۱۶ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۴:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس مردان از ازدواج براي چيست؟ ازدواج يك واقعيت شيرين اجتماعي است كه در همه جوامع رواج دارد. اگر چه اين اتفاق مي‌تواند به بهبود شرايط زندگي افراد كمك كند ولي برخي افراد، بسته به فرهنگ و موقعيت اجتماعي كه در آن ايفاي نقش مي‌كنند، نسبت به اين پديده شيرين ديد منفي دارند و از آن گريزان هستند. ديدگاه منفي نسبت به ازدواج از نوعي ترس نشئت مي‌گيرد كه به ويژه در مردان با آمار بيشتري گزارش مي‌گردد. با آگاهي از دلايل ترس مردان از ازدواج و راهكارهاي غلبه بر آن، مي‌توانيد ترس خود را كنار گذاشته و ازدواج خوبي داشته باشيد. براي اين مساله حتما بايد براي دريافت مشاوره ازدواج اقدام نماييد.

منبع: ترس مردان از ازدواج

ترس مردان از ازدواج

گاموفوبيا يا ترس از ازدواج نوعي هراس از قبول مسئوليت و پيمان بستن است. مردان از اينكه مسئوليت يك زندگي را بپذيرد و دائما نسبت به همسر خود متعهد باشد، مي‌ترسد. در واقع اين ترس، يك ترس غير واقعي است و پايه و اساس منطقي ندارد. همه آدم ها نمي‌توانند دائما در روابط مختلف قرار گيرند و پس از مدتي نياز دارند كه ارتباط دائم عاطفي برقرار نمايند. به همين دليل بهتر است با ترس‌هاي خود روبرو شده و ورود به موقعيت جديد را بپذيريد. اما اين كار به اين آساني ها هم نيست. غلبه بر ترس مردان از ازدواج مي‌تواند مدت ها طول بكشد و آن ها را با مشكلاتي مواجه كند. گاه خودشان متوجه اين موضوع نشده و اطرافيان با دريافت خدمات مشاوره مي‌توانند به اين افراد كمك كنند.

بيشتر بخوانيد : انگيزه ازدواج

دلايل ترس مردان از ازدواج

مردان به دلايل متعددي از ازدواج مي‌ترسند كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:

1. مشكلات مالي

يكي از علت‌هاي اصلي ترس مردان از ازدواج اين است كه آن‌ها توان مالي لازم براي اداره يك زندگي مشترك را ندارند. فكر كردن به اينكه ازدواج باعث مي‌شود تمام بار مالي خانواده بر عهده او باشد، نوعي ترس را بر وي تحميل مي‌كند و نسبت به ازدواج و تشكيل خانواده بي ميل مي‌شود. علاوه بر اين برخي از مردان در خانواده‌هاي كم توان مالي رشد كرده‌اند و تجربه مشكلات مالي و محدوديت‌هاي كه در اين زمينه داشته‌اند، از آن‌ها انسان‌هايي با اعتماد به نفس پايين ساخته است. افرادي كه عزت نفس پاييني دارند، خود را در حدي نمي‌بينند كه بتوانند مسئوليت زندگي خود و شريك زندگي را توامان بر عهده بگيرند.

2. شخصيت درونگرا

افراد با شخصيت درونگرا ترجيح مي‌دهند دائما تنها باشند و براي خودشان خلوت كنند. فكر كردن به اينكه ازدواج آن‌‌ها را از خلوت مورد علاقه‌شان بيرون مي‌كشاند و مجبور هستند از دنياي دروني خود خداحافظي كنند، سبب ترس آنان مي‌شود. مرداني كه داراي شخصيت درون گرا هستند، بهتر است با خانم‌هايي مانند خودشان ازدواج كنند تا زندگي موفق‌تري داشته باشند. ازدواج يك فرد درون گرا با يك فرد برون گرا كه علاقه زيادي به عمل گرايي دارد و ترجيح مي‌دهد وقت خود را در جمع بگذراند، نتيجه‌اي جز شكست نخواهد داشت.

3. ترس مردان از ازدواج | ترس از ثابت ماندن در يك رابطه عاطفي

جواني، اقتضاي شيطنت و تجربه روابط عاطفي متفاوت به خصوص براي پسران است. ترس از اينكه ازدواج آزادي آن‌ها را سلب مي كند و مجبورند دائما در يك رابطه عاطفي ثابت قرار بگيرند، باعث مي‌شود نسبت به تعهد عاطفي و قبول زندگي مشترك بي‌ميل شوند.

4. وابستگي به پدر و مادر

گاهي روش‌هاي تربيتي اشتباه، پسران را طوري تربيت مي‌كند كه وابستگي شديدي به والدين خود دارند. اختلال وابستگي مانع از اين مي‌شود كه فرد آزادي عمل داشته باشد و بتواند آزادانه انتخاب كند و دست به عمل بزند. تصور اينكه قرار است از پدر و مادر خود به عنوان يك حامي بزرگ جدا شود، او را دچار استرس و ترس شديد مي‌كند. بنابراين تمام سعي خود را به كار مي‌برد تا به بهانه‌هاي مختلف از ازدواج طفره برود و امنيت رواني خود را حفظ نمايد.

5. ترس مردان از ازدواج | تجربه شكست و طلاق

در گذشته هر انساني موقعيت‌هايي اتفاق مي‌افتند كه براي فرد بسيار دردناك هستند و خاطرات بدي را براي او رقم مي‌زنند. يكي از تلخ‌ترين تجربيات افراد به ويژه براي پسران، تجربه شكست عاطفي است. برخلاف دختران كه با وجود شكست عاطفي و تحمل ناراحتي زياد باز هم مي‌توانند به شخص ديگري دل ببنند، پسران خيلي سخت‌تر به ارتباطات بعدي اعتماد مي‌كنند. عدم اطمينان و شك و ترديد نسبت به تداوم هميشگي يك رابطه زناشويي، آن‌ها را از ازدواج كردن منصرف مي‌كند.

6. باور هاي غلط نسبت به ازدواج

پسراني كه از ازدواج هراس دارند دچار باورهاي غلطي نسبت به اين پديده اجتماعي هستند. ازدواج در نگاه آنان يعني پايان زندگي لذت بخش گذشته؛ اين نوع ديدگاه به ويژه در پسراني كه دوران مجردي خود را با بي بند و باري سپري مي‌كنند به وفور ديده مي‌شود، چراكه ازدواج همچون زنجيري خواهد بود كه بر دست و پاي آن‌ها زده خواهد شد و ديگر نمي‌توانند همچون گذشته آزاد باشند.

7. ترس مردان از ازدواج | عدم آمادگي رواني

ازدواج به منزله اينكه قرار است پسران مسئوليت يك زندگي مشترك را برعهده بگيرند، فقط به توان مالي ختم نمي‌شود بلكه آن‌ها از لحاظ رواني نيز بايد آمادگي لازم را داشته باشند. گفتگوهاي مشترك، پذيرش انتقادات، قبول نقش همسري و مسئوليت‌هاي وابسته از جمله شرايط روحي و رواني است كه مردان بايد آمادگي لازم براي قبول آن‌ها را داشته باشند.

8. دست كشيدن از خواسته ها و اهداف

هر فردي براي آينده خود برنامه‌اي داشته و دوست دارد با گذراندن مقاطع تحصيلي مختلف به خواسته خود دست يابد و موقعيت‌هاي اجتماعي مشخصي را به دست آورد. گاهي اين تصور غلط به وجود مي‌آيد كه ازدواج مانعي بر سر تحقق دست يابي به خواسته‌ها خواهد بود. در صورتي كه واقعيت چنين نيست و حتي در برخي مواقع تشويق‌ها و حمايت‌هاي همسر مي‌تواند انگيزه بيشتري در شما ايجاد كند تا با توان بيشتري به دنبال رسيدن به خواسته‌ها و اهداف خود برويد.

9. تاثير همسالان و دوستان

همراهي و دوستي با كساني كه مجرد هستند و براي ازدواج برنامه‌اي ندارند، مردان را از ازدواج دور كرده و به مرور حتي ترس در دل آن ها ايجاد مي‌كند. اين دوستي ها روابط بي بند و بار را نيز افزايش داده و ارتباط با جنس مخالف را در غالبي ديگر لذت بخش نشان مي‌دهند، در حالي كه مردان نيز ذاتا به رابطه اي پايدار نياز دارند تا احساس آرامش دروني داشته باشند.

10. ترس به دليل نرسيدن زمان ازدواج براي مردان

از گذشته تا كنون تغييرات زيادي در ديدگاه جامعه و خانواده ها در خصوص زمان ازدواج مردان شكل گرفته است. در برخي خانواده ها باور به اين است كه مردان نبايد زود ازدواج كنند و ازدواج با ادامه تحصيل و پيشرفت شغلي آن‌ها مغايرت دارد. اين دست مردان از ناتواني براي مديريت زندگي در واقع ترس دارند. كه دريافت راهنمايي هاي مشاوران ازدواج و خانواده مي‌توانيد به يك تعادل برسيد.

براي آشنايي بيشتر با ساير دلايل ترس از ازدواج كليك كنيد.

مردان چگونه مي‌توانند با ترس‌هاي خود مقابله كنند؟

-اطمينان از اينكه واقعا مي‌خواهيد لحظات زندگي خود را با شريك زندگي‌تان سهيم شويد.

-باور اينكه ازدواج مي‌تواند باعث بهبود وضعيت زندگي شما شود.

-قبول اين نكته كه بيشتر افراد متاهل در ابتداي ازدواج دچار مشكلات مالي بوده‌اند و كم كم توانسته‌اند خانه و ماشين بخرند.

-پدر و مادر به عنوان منبع وابستگي هميشگي نيستند و عمر جاودان ندارند.

-ملاقات با اشخاص متاهل و خوشبخت

-تقويت مهارت‌هاي فكري و رفتاري در دوران نامزدي

-ريشه يابي ترس و گفتگو درباره علل اصلي ازدواج هراسي

-اهداف شما تغيير نخواهند كرد و همچنان مي‌توانيد به دنبال رسيدن به خواسته‌هاي خود باشيد.

-مراجعه به روانشناس و مشاور در زماني كه نمي‌توانيد از پس ترس‌ها و باورهاي غلط خود در مورد ازدواج برآييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

دلايل اصلي ترس مردان از ازدواج چيست؟

از مهم ترين دلايل آن مي‌توان به مشكلات مالي، شخصيت درونگرا، وابستگي به پدر و مادر، عدم تمايل به يك رابطه ثابت، تصور جلوگيري از پيشرفت با ازدواج، تجربه شكست و… اشاره كرد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس مردان از ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس مردان از ازدواج،
موضوع:
[ ۱۶ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۱:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طلاق به دليل مشكلات مالي و پول اين روزها بيشتر به چشم مي‌خورد. يكي از رايج‌ترين علل طلاق در جامعه امروزي، ناتواني زوجين در رفع مشكلات مالي بيان مي‌شود. اين در حالي است كه باوجود اهميت مسئله مالي، اما پايه‌هاي يك زندگي بر اساس صميميت و محبت شكل مي‌گيرد. درنتيجه، هنگامي‌كه اين مشكل به‌عنوان دليلي براي جدايي زوجين معرفي بشود، بايد به دنبال تعارضات بنيادي‌تري گشت. زيرا راه‌حل مشكلات مالي، نمي‌تواند طلاق باشد. در اين خصوص آشنايي با انواع مشكل‌هاي اقتصادي مي‌تواند مفيد باشد. و حتما براي تصميم گيري دراين باره براي دريافت مشاوره طلاق اقدام كنيد.

منبع: طلاق به دليل مشكلات مالي

طلاق به دليل مشكلات مالي

مشكلات پولي و مالي در هر برهه از زندگي ممكن است براي ثروتمندترين آدم‌ها نيز اتفاق بيافتد، اما چيزي كه خانواده را در كنار هم نگه مي‌دارد، رفاه مالي نيست. طلاق به خاطر پول خيلي اوقات همراه با پشيماني است. اما احتمال بخشش و برگشت بسيار پايين است. پس اگر اين روزها مشكلات مالي افكار شما را به سمت طلاق سوق داده، حتما درباره علت طلاق خود بيشتر تامل كنيد.

تاثير مشكلات مالي در زندگي زناشويي

امروزه يكي از دغدغه‌هاي مردم به پول و مشكلات مالي مربوط مي‌شود. عده زيادي از افراد قادر نيستند همراه با تغييرات اقتصادي، اجتماعي و نيز انتظارات روزافزون جامعه جلو بروند. همين موضوع باعث به وجود آمدن ناراحتي در حوزه‌هاي مختلف زندگي آن‌ها مي‌شود يكي از اين حوزه‌ها، زندگي زناشويي است.

هنگامي‌كه صحبت از مشكلات مالي در زندگي مشترك مي‌شود، معمولاً اولين تصور افراد، بي‌پولي يا نداشتن توان مالي زياد است. اين در حالي است كه مسائل اقتصادي مي‌توانند به شيوه‌هاي متنوعي باعث ايجاد اخلال در خانواده‌ها گردد. برخي از رايج‌ترين مشكلات به شرح زير است.

نداشتن تفاهم بر سر مديريت اقتصادي

بسياري اوقات، مشاجره زوجين به دليل اختلاف‌نظر در مورد شيوه استفاده از درآمد خانواده و مديريت آن است. در حقيقت اين موضوع مي‌تواند از تفاوت‌هاي شخصيتي آن‌ها ناشي گردد. زماني كه پيوند زناشويي بين دو نفر بسته مي‌شود، آن‌ها موظف هستند تا ايده‌هاي خود را به‌صورت سازگار با ديگري تعديل كنند. اين در حالي است كه معمولاً دو طرف، تنها عقيده خودشان را درست مي‌دانند؛ به همين دليل در برابر افكار همسرشان جبهه مي‌گيرند. اين موضوع، به‌خصوص در مورد مسائل مالي مشكلات زيادي را به همراه مي‌آورد؛ شديدترين نوع مشاجرات در اين حال، زمان است كه عقايد دو نفر كاملاً متضاد و نيز به‌صورت افراطي باشد.

براي مثال مردي را در نظر بگيريد كه درآمد خانواده را به دست مي‌آورد ولي بسيار خسيس است. اين مرد در كنار همسري كه باور دارد پول براي خرج كردن است، قطعاً زندگي سازگارانه‌اي را تجربه نخواهد كرد.

تقسيم قدرت اعضاي خانواده بر اساس پول

در عصر حاضر، اصل بر برابر بودن جايگاه همه اعضاي خانواده، به‌ويژه زن و شوهر قرار دارد. لازم به ذكر است كه اين موضوع ربطي به فعاليت يا شغل هيچ‌كدام از طرفين ندارد. بااين‌حال در برخي خانواده‌ها شاهد تعيين‌كنندگي جايگاه افراد بر اساس توان درآمدزايي آن‌ها هستيم. در چنين خانواده‌هايي، معمولاً ارزش‌هاي اخلاقي به چند رسم افراطي و غلط خانوادگي يا قومي تقليل يافته‌اند. همچنين بيشترين قدرت در خانواده در دست كسي است كه ثروت بيشتري دارد.

اين موضوع هنگامي مشكل‌ساز مي‌شود كه يكي از اعضاي خانواده به اعتراض از نظام تقسيم قدرت موجود در خانواده برخيزد. شخص قدرتمندتر، بدون توجه به بر حق بودن خواسته فرد، معمولاً شروع به سرزنش و يا توهين به او مي‌كند. درنتيجه، نه‌تنها تعارض بين دو نفر بالا مي‌رود، بلكه زمينه‌اي نامناسب براي تربيت فرزندان به وجود مي‌آيد.

در بعضي ديگر از اين خانواده‌ها، كسي جرئت مخالفت يا اعتراض نخواهد داشت. بااين‌وجود بازهم ازنظر روان‌شناختي، چنين خانواده‌اي را ناكارآمد و آسيب‌زا تلقي مي‌كنيم؛ زيرا همين ارزش‌ها و عقايد غلط را به نسل آينده خود آموزش مي‌دهند. بر اين اساس، بااينكه ممكن است خانواده اوليه به‌ظاهر هيچ‌گونه مشكلي نداشته باشند، اما امكان دارد فرزندان آن‌ها در زندگي مشترك خود به تعارض بربخورند.

جدايي در مسائل مالي

همان‌طور كه پيش‌ازاين بيان شد، با تشكيل زندگي مشترك، زوجين متعهد مي‌شوند تا منافع مشترك‌شان را محور زندگي قرار دهند. اين موضوع در حوزه منافع اقتصادي و مالي نيز صادق است. همچنين براي دستيابي به اين اهداف، برخي ويژگي‌هاي فرد محور خود را تعديل كنند. بااين‌حال، چنانچه زن و مرد نتوانند از عهده اين كار برآيند، تعامل بين آن‌ها دچار مشكلاتي مي‌شود. اين مسئله مي‌تواند بر صميميت و پيوند عاطفي ميان آن‌ها نيز تأثيرگذار باشد.

درنتيجه، دو طرف ممكن است تصميم به جدايي از يكديگر بگيرند. البته، اين جدايي مي‌تواند تنها شامل برخي از ابعاد زندگي مشترك شود. براي مثال ممكن است دو طرف تصميم بگيرند كه هر فرد با درآمد خودش زندگي كند. نكته‌اي كه بايد به آن توجه داشت، اين است كه حتي اين جدايي‌هاي جانبي نيز بر روابط ميان زوجين تأثير مخرب خواهند گذاشت. به‌طوري‌كه به‌تدريج زن و مرد به‌سوي طلاق كشيده شوند.

كمبود درآمد كافي در خانواده

در برخي از خانواده‌ها، مشكل مالي به معناي ضعف در مديريت يا نداشتن تفاهم اقتصادي نيست؛ بلكه دقيقاً به معناي بي‌پولي است. در اين حالت، درآمد زوجين معمولاً به‌سختي كفاف خرج و مخارج اصلي زندگي‌شان را مي‌دهد. با اين وضعيت، داشتن تفريحات يا سرگرمي‌هاي مختلف تقريباً به موضوعي دسترسي ناپذير تبديل مي‌شود.

علاوه بر اين، اعضاي خانواده همواره دغدغه مالي دارند. اين موضوع باعث مي‌شود تا استرس و فشار رواني زيادي به تك‌تك آن‌ها وارد شود. اضطراب مداوم، كيفيت و سطح عملكرد آن‌ها را كاهش مي‌دهد. درنتيجه احتمال پيشرفت و موفقيت آن‌ها و نيز خارج شدن از وضع فعلي‌شان كمتر مي‌شود. به‌تدريج اعضاي خانواده به‌ويژه زوجين، دچار مشكلاتي درزمينهٔ هويتي مي‌شوند. عزت‌نفسشان زير سؤال مي‌رود؛ همچنين، پرخاشگر و تحريك‌پذيرتر مي‌گردند. همه اين عوامل بر ميزان صميمت و عاطفه ميان آن‌ها نيز تأثير مي‌گذارد. اين موضوع در موارد شديد، حتي مي‌تواند منجر به طلاق و جدايي زن و شوهر نيز بگردد.

براي جلوگيري از طلاق كليك كنيد.

آيا طلاق پاياني بر مشكلات مالي است؟

مسئله ملي همواره بخشي جداناپذير از زندگي مشترك به‌حساب مي‌آيد. بااين‌حال، داشتن تعارض تنها در اين زمينه نمي‌تواند منجر به از بين رفتن يك‌باره پيوند عاطفي ميان همسران گردد. در حقيقت، اگر به زندگي كساني دقت كنيم كه به علت مشكلات مالي از همسر خود جداشده‌اند، درمي‌يابيم عوامل متعدد ديگري نيز تأثير داشته‌اند. براي مثال مي‌توان به از بين رفتن حس اعتماد، نااميدي از همسر، از بين رفتن صميميت بين زوجين و نيز ناسازگاري‌هاي شخصيتي اشاره كرد.

بنابراين، لازم است زوجين حتي باوجود مشكلات مالي، تلاش كنند براي زندگي مشترك خود وقت و انرژي بگذارند. اين كار باعث مي‌شود تا در شرايطي كه فشارهاي بيروني بر آن‌ها وارد مي‌شود، حمايت و پشتيباني يكديگر را داشته باشند.

درنهايت، بايد توجه كرد كه مسائل مالي، علت اصلي طلاق نيست؛ بلكه سرپوشي رايج براي پنهان كردن ساير تعارضات به شمار مي‌آيد. فردي كه تنها دليل درخواست طلاق خود را ناتواني مالي بيان مي‌كند، بايد درك كند كه راهكار اين مشكل در تقويت رابطه و راه‌حل يابي است. طلاق در اين شرايط تنها پاك‌كننده صورت‌مسئله خواهد بود.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: طلاق به دليل مشكلات مالي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۹:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

استرس مصاحبه شغلي مشكلي است كه براي بسياري از تازه كاران و حتي افراد با تجربه نيز پيش مي‌آيد. پيداكردن شغل چالش برانگيز بوده و طبيعتا وقتي صحبت از مصاحبه استخدامي مي‌شود تا حدودي دچار استرس مي‌شويم. بااين‌حال استرس مصاحبه شغلي براي همه ما به يك اندازه نخواهد بود. درحالي‌كه خيلي‌ها به‌راحتي با اين مسئله كنار مي‌آيند، گروه ديگري هم هستند كه استرس تمام توانايي آنها را تحت‌تأثير خودش قرار مي‌دهد. متأسفانه در چنين شرايطي شما نمي‌توانيد تصوير خوبي از خودتان در ذهن مصاحبه‌گران ايجاد كنيد. به همين خاطر بهتر است به دنبال راهكاري براي ازبين‌بردن اين اضطراب باشيد. اگر فكر مي‌كنيد كه استرس هاي شما بيش از حد هستند بهترين راه اين است كه براي تغيير شرايط از يك مشاور كمك بگيريد. ما نيز در اين مطلب بعضي از راهكارهاي مناسب براي ازبين‌بردن استرس مصاحبه شغلي را مطرح مي‌كنيم.

منبع: استرس مصاحبه شغلي

دلايل استرس مصاحبه شغلي

هميشه پيداكردن دليل يك مشكل به اين معني است كه شما نيمي از راه را براي برطرف‌كردن آن رفته‌ايد. وقتي ما بدانيم چرا دچار اضطراب مي‌شويم طبيعتاً بهتر هم مي‌توانيم به دنبال راهي براي تغيير شرايط بگرديم. استرس مصاحبه شغلي دلايل بسياري دارد. بعضي از مهم‌ترين اين دلايل عبارتند از:

نداشتن اعتمادبه‌نفس | استرس مصاحبه شغلي

يكي از دلايل جدي براي هر نوع اضطرابي اين است كه شما اعتمادبه‌نفس كافي نداريد. وقتي ما از توانايي‌هايمان مطمئن نباشيم باور نمي‌كنيم كه از عهده يك كار به‌درستي برخواهيم آمد. به همين خاطر وقتي از طرف ديگران مورد ارزيابي قرار مي‌گيريم دچار استرس مي‌شويم.

براي مصاحبه آماده نيستيد

ممكن است شما براي مصاحبه يا برعهده گرفتن شغل موردنظرتان آمادگي كافي نداشته باشيد. در چنين شرايطي ما نگران اين هستيم كه مصاحبه‌گر متوجه ناتواني ما بشود. به همين خاطر اضطراب بسياري را تجربه خواهيم كرد.

ترس از موفقيت | استرس مصاحبه شغلي

ترس از موفقيت و پيشرفت يكي از مشكلات جدي است كه بعضي‌ها را درگير خودش مي‌كند. در اين شرايط فرد از اينكه پيشرفت كند و در شرايط بالاتري قرار بگيرد مي‌ترسد. همين موضوع باعث مي‌شود كه او نتواند در مصاحبه عملكرد خوبي داشته باشد.

اهميت شغل

هرچقدر يك موضوع براي ما اهميت بيشتري داشته باشد استرس بيشتري را هم همراه خودش خواهد آورد. به همين خاطر استرس مصاحبه شغلي تا حد زيادي به اين موضوع بستگي دارد كه شغل و مجموعه موردنظر چه شرايطي داشته باشد. يا اينكه شما چقدر به اين شغل نياز داشته باشيد.

راهكارهايي براي استرس مصاحبه شغلي

اطلاعات خود را افزايش دهيد

يكي از مهم‌ترين دلايل اضطراب ناآگاهي است. وقتي ما نمي‌دانيم قرار است با چه چيزي روبه‌رو بشويم طبيعتاً اضطراب بسياري خواهيم داشت. به همين خاطر مشاورين توصيه مي‌كنند كه قبل از مصاحبه اطلاعات خودتان را راجع به مجموعه‌اي كه براي مصاحبه به سراغش مي‌رويد افزايش دهيد. با يك جست‌وجوي ساده در اينترنت شما مي‌توانيد اطلاعات خوبي راجع به آن شركت و زمينه‌هاي فعاليتش به دست آوريد. اين كار به شما كمك خواهد كرد تا حدودي متوجه اين موضوع بشويد كه قرار است با چه نوع سؤالاتي روبه‌رو بشويد.

تمرين كنيد

تمرين مصاحبه از جمله بهترين روش‌هايي است كه مي‌تواند اضطراب شما را كم كند. از چند روز قبل از مصاحبه مطالبي كه مي‌خواهيد در جلسه راجع به خودتان بگوييد را مشخص كنيد؛ همه اطلاعات رزومه كاري‌تان را يك جا جمع كنيد تا چيزي از قلم نيفتد. سعي كنيد به‌خوبي روي مطالبي كه قرار است بگوييد تمركز داشته باشيد.

كار ديگري كه بايد انجام بدهيد اين است كه با خودتان حدس بزنيد چه سؤالاتي از شما پرسيده مي‌شود؟ به‌خصوص اگر تجربه مصاحبه شغلي را داشته باشيد بهتر مي‌توانيد به اين سؤال پاسخ بدهيد. يادتان باشد اين روزها در مصاحبه‌هاي شغلي معمولاً علاوه بر تخصص و تجربه راجع به ويژگي‌هاي شخصيتي، روابط اجتماعي، مديريت بحران و … نيز از شما سؤال مي‌شود. پس بهتر است سعي كنيد خودتان را براي تمامي اين زمينه‌ها آماده كنيد.

همه چيز را زودتر آماده كنيد

براي اينكه در روز و ساعت مصاحبه دچار استرس نشويد سعي كنيد همه چيز را از قبل آماده كنيد. لباس‌هايتان، مدارك تحصيلي، شغلي و هر چيز ديگري كه لازم است همراه داشته باشيد را حداقل از شب قبل آماده كنيد. به‌علاوه زماني را هم براي رسيدن به محل مصاحبه در نظر بگيريد. سعي كنيد حساب ترافيك يا ساير مشكلاتي كه ممكن است پيش بيايد را نيز كرده باشيد. اين كار باعث مي‌شود از نظر ذهني و زماني آماده مصاحبه باشيد.

كمي ورزش كنيد | استرس مصاحبه شغلي

انجام تمرين‌هاي هوازي و به‌خصوص پياده‌روي به شما كمك مي‌كند استرس را از خودتان دور كنيد. پس اين كار را هم در برنامه روز مصاحبه‌تان قرار دهيد. ورزش‌كردن باعث آزادسازي هورمون‌هاي آرامش‌بخش از مغز شده و تأثير بسياري در كاهش اضطراب دارد.

براي غلبه بر استرس مصاحبه شغلي نقاط مثبت را در نظر بگيريد

اگر به دنبال كم‌كردن استرس مصاحبه هستيد بهتر است چشمتان را به روي نقاط قوت خودتان باز كنيد. يادتان باشد قبل از اينكه ديگران شما را باور كنند بايد خودتان اين كار را انجام داده باشيد. تخصصي كه در زمينه تحصيلي خود كسب كرده‌ايد را فراموش نكنيد. به‌علاوه به خاطر داشته باشيد كه آن مجموعه نيز شما را از بين چندين و چند رزومه‌اي كه برايش فرستاده شده انتخاب كرده است. پس حتماً شما ملاك‌هايي داريد كه براي اين شركت مهم است. سعي كنيد تمركزتان را روي اين نكات جمع كرده و توانايي‌هاي خود را باور كنيد.

تمرين‌هاي آرام‌سازي را جدي بگيريد

روش‌هاي آرام‌سازي مجموعه‌اي از تكنيك‌ها است كه مي‌تواند به شما براي حفظ آرامش كمك كند. پس اگر فكر مي‌كنيد كه دچار استرس شده‌ايد بهتر است به اين تمرين‌ها توجه داشته باشيد. شما حتي مي‌توانيد چند دقيقه قبل از ورود به اتاق مصاحبه با استفاده از تكنيك‌هاي تنفس عميق استرس را از خودتان دور كنيد.

از نوشتن كمك بگيريد | استرس مصاحبه شغلي

يكي از بهترين روش‌هايي كه مي‌توانيد با آن اضطراب را از خودتان دور كنيد نوشتن است. اين كار علاوه بر دوركردن استرس مي‌تواند به شما براي جمع‌كردن افكارتان نيز كمك كند. پس اگر نگران يك مصاحبه شغلي هستيد بهتر است شروع كنيد و نگراني‌هايتان را به همراه دلايلش بنويسيد. خواهيد ديد كه اين روش به شما كمك مي‌كند به‌خوبي اضطرابتان را مديريت كنيد.

اهميت مشاوره | استرس مصاحبه شغلي

استرس مصاحبه شغلي براي بسياري از ما پيش مي‌آيد. بااين‌حال بعضي از ما در مقابل اين استرس آسيب‌پذيرتر هستيم. اين موضوع باعث مي‌شود شما نتوانيد آن‌طور كه بايد توانايي‌هاي خود را به ديگران نشان بدهيد. و به همين خاطر شايد خيلي وقت‌ها ببينيد كساني كه توانايي‌هايي پايين‌تر از شما داشته‌اند در جايگاهي بهتر از شما قرار دارند. اگر واقعاً استرستان براي مصاحبه شغلي به‌قدري زياد است كه نمي‌توانيد به‌تنهايي آن را كنترل كنيد بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين باتوجه‌به تخصص و تجربه‌اي كه دارند به شما كمك مي‌كنند باورهايي كه باعث اين نگراني‌ها شده را تشخيص بدهيد و سپس راه برطرف‌كردن آنها را نيز به شما آموزش مي‌دهند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه استرس مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

آيا استفاده از داروهاي ضداضطراب قبل از مصاحبه شغلي ايرادي دارد؟

اگر اضطراب شما به‌قدري زياد است كه نمي‌توانيد آن را كنترل كنيد و فكر مي‌كنيد اين موضوع روي كيفيت مصاحبه‌تان اثر مي‌گذارد مي‌توانيد از اين داروها استفاده كنيد. بااين‌حال دقت داشته باشيد كه داروهاي ضد اضطراب نمي‌توانند راه‌حل قطعي براي استرس شما باشند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: استرس مصاحبه شغلي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: استرس مصاحبه شغلي،
موضوع:
[ ۱۶ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۴:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عدم تمركز و پرش فكر موضوعي است كه مي‌تواند مشكلات بسياري را براي شما به همراه داشته باشد. وقتي ما نتوانيم روي مسائل و كارهايي كه داريم تمركز كنيم طبيعتاً آن‌ها را به‌خوبي انجام نخواهيم داد. اما شما علاوه بر اينكه كارهايتان را به‌درستي انجام نمي‌دهيد به‌تدريج اعتمادبه‌نفستان را هم از دست خواهيد داد. كساني كه درگير عدم تمركز و پرش فكر هستند كم‌كم در بين ديگران نيز با اين صفات شناخته مي‌شوند. همين موضوع مي‌تواند باور شما نسبت به خودتان را تغيير بدهد. به‌علاوه تمركز و توجه پايين باعث مي‌شود تا از زندگي‌تان هم لذتي كه بايد را نبريد. به همين خاطر بهتر است براي درمان اين شرايط يك تصميم جدي بگيريد. در ادامه اين مطلب همراه ما باشيد تا عدم تمركز را از جهات مختلف با هم بررسي كنيم.

منبع: عدم تمركز و پرش فكر

عدم تمركز و پرش فكر چيست و چه نشانه‌هايي دارد

از نظر متخصصان، تمركز به معناي اين است كه شما بتوانيد براي مدتي توجهتان را روي يك موضوع نگه داريد. طبيعتاً هرچقدر قدرت شما براي اين كار بيشتر باشد تمركز قوي‌تري هم داريد. اما خيلي‌ها هم هستند كه نمي‌توانند ذهنشان را روي يك موضوع متمركز نگه دارند. اين افراد خيلي سريع از اينكه به يك موضوع توجه داشته باشند خسته مي‌شوند. و به همين خاطر مرتب مي‌بينيم كه از كاري به سراغ كار ديگر مي‌روند؛ در صحبت‌كردن از اين شاخه به آن شاخه مي‌پرند؛ و يا هنگامي كه كاري انجام مي‌دهند بارها به خودشان مي‌آيند و مي‌بينند كه در افكارشان غرق شده‌اند.

همه اين مشكلات و نشانه‌هايي كه در ادامه راجع به آنها صحبت مي‌كنيم خبر از اين مي‌دهند كه شما تمركز ضعيفي داريد؛ و مي‌بايست براي بهتر كردن اين توانايي تلاش كنيد. خبر خوب اين است كه راه‌هاي بسياري براي تقويت تمركز وجود دارد. در ادامه همراه ما باشيد تا دلايل و راه‌هاي درمان اين مشكل را با يكديگر بررسي كنيم.

نشانه‌هاي عدم تمركز و پرش فكر | عدم تمركز و پرش فكر

  • از اين شاخه به آن شاخه پريدن در حرف‌زدن
  • دنبال‌كردن جريان و فهم صحبت‌هاي اين افراد سخت است
  • فراموش‌كردن مسائلي كه به‌تازگي اتفاق افتاده‌اند
  • صحبت‌هاي اطرافيان را كامل و درست متوجه نمي‌شوند
  • ناقص ماندن بعضي از كارها يا به‌طوركلي فراموش‌كردن آنها

پيامدهاي عدم تمركز و پرش فكر

يكي از سؤال‌هايي كه بايد به آن جواب بدهيم اين است كه اصلاً چرا بايد به فكر راه چاره‌اي براي حواس‌پرتي‌ها باشيم؟ افراد بسياري هستند كه با اين شرايط زندگي مي‌كنند. به‌علاوه اين موضوع خطر جدي براي زندگي ما ندارد. پس چرا بايد نگران آن باشيم؟

در جواب اين سؤال بايد گفت كه عدم تمركز و پرش فكر خالي از مشكل هم نيست. اولين و ساده‌ترين دليل براي درمان اين مشكل اين است كه شما بدون اين شرايط زندگي باكيفيت‌تري خواهيد داشت. در واقع بسياري از مواقع شما نمي‌توانيد به‌درستي از توانايي و استعدادهايتان استفاده كنيد، آن هم به اين خاطر كه تمركزي روي شرايط نداريد. و همين موضوع باعث مي‌شود كه زمان بيشتري را براي كارهايتان بگذاريد. براي مثال اگر قرار است خواندن يك صفحه از كتاب دو دقيقه طول بكشد شما مجبوريد پنج دقيقه براي آن وقت بگذاريد. اين درحاليست كه در اين زمان مي‌توانستيد حداقل يك صفحه بيشتر كتاب بخوانيد. يا شايد تجربه كرده باشيد كه نداشتن تمركز در محل كارتان باعث شده تا بعضي اوقات به مشكل بخوريد.

جداي از بحث مشكلاتي كه ناتواني در تمركز براي شما به وجود مي‌آورد اين موضوع توانايي شما براي لذت بردن از زندگي را نيز تحت‌تأثير قرار مي‌دهد. وقتي ذهن شما روي لحظه‌هاي زندگي‌تان متمركز نيست طبيعتاً از آنها لذت نمي‌بريد؛ و اين موضوع باعث خواهد شد تا بسياري از مواقع درگير خاطرات گذشته باشيد يا دلتان بخواهد به آنها برگرديد.

دلايل عدم تمركز و پرش فكر

محيط ناآرام | عدم تمركز و پرش فكر

اولين و ساده‌ترين دليل براي اينكه نمي‌توانيد روي موضوعي تمركز كنيد اين است كه محيط اطراف شما شلوغ است. طبيعتاً وقتي قرار باشد هركدام از ما در يك‌لحظه روي چندين موضوع تمركز داشته باشيم يا قرار باشد براي تمركز كردن روي يك موضوع با محرك‌هاي مزاحم بسياري بجنگيم، توانايي‌مان پايين خواهد آمد. پس قبل از اينكه خودتان را به نداشتن توجه و تمركز متهم كنيد از اين موضوع مطمئن شويد كه شرايط محيطي مناسب باشند. اگر فكر مي‌كنيد محيط شما بيش از اندازه شلوغ است، بهتر است محيط را تغيير داده يا نظمي در آن به وجود بياوريد.

فشار رواني

فشار رواني يا استرس از مهم‌ترين و شايع‌ترين دلايل براي كاهش تمركز است. به زبان ساده وقتي فكر شما درگير يك موضوع باشد ظرفيت رواني‌تان براي توجه به ساير مسائل كم خواهد شد. اين موضوع باعث مي‌شود تا نتوانيد به‌درستي روي مسائل مختلف تمركز كنيد. اما استرس و تأثير آن روي دقت و توجه كمي پيچيده‌تر از اين است. متخصصان معتقدند استرس در بلندمدت باعث ترشح هورموني به نام كورتيزول مي‌شود. يكي از عوارض زيادشدن كورتيزول در خون اين است كه اين هورمون بر منطقه جلوي مغز تأثير منفي گذاشته و توانايي شما براي تمركز را كاهش مي‌دهد.

ذهن شلوغ

آيا شما از آن دسته افرادي هستيد كه ذهنتان درگير چندين و چند كار است؟ پروژه‌هاي مختلفي داريد كه بايد به همه آنها رسيدگي كنيد؛ و يا مسئوليت‌هاي بسياري در زندگي به عهده داريد؟ همان‌طور كه خودتان هم مي‌دانيد اين موضوع يكي از دلايل كاهش تمركز است. در اين شرايط ذهن شما مجبور است توانايي خود را روي چند موضوع مختلف تقسيم كند. اين برنامه‌هاي مختلف يا كارهاي عقب‌افتاده در پس ذهن شما باقي مانده و انرژي رواني بسياري را از شما مي‌گيرند.

بيماري‌هاي روحي

از مشكلات ساده‌اي مثل افسردگي و اضطراب گرفته تا بيماري‌هاي جدي مثل اسكيزوفرني، مانيا و يا سوءمصرف مواد مخدر، همگي دلايلي هستند كه باعث مي‌شوند شما نتوانيد روي يك موضوع تمركز كنيد. اين بيماري‌ها از نظر جسمي تعادل مواد شيميايي در مغز را به هم مي‌ريزند؛ و از نظر احساسي نيز شما را درگير خود و حواس‌پرت مي‌كنند. پس اگر نشانه‌هاي بيماري روحي را در خود احساس مي‌كنيد بهترين كار اين است كه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد.

خستگي و مشكلات مربوط به خواب | عدم تمركز و پرش فكر

نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد كه خواب تأثير بسياري روي توانايي‌هاي مختلف مغز و به‌خصوص توجه و تمركز دارد. خواب كافي و مناسب باعث مي‌شود تا اطلاعات جديد در ذهن شما تثبيت شوند. و همين‌طور قدرت توجه شما بالاتر برود. به همين خاطر مي‌توان گفت خواب ناكافي و احساس خستگي يكي از مسائلي است كه قدرت تمركز شما را به هم مي‌ريزد.

عوارض جانبي داروها

بعضي از داروهاي شيميايي مانند آنچه براي كنترل اضطراب و افسردگي تجويز مي‌شود نيز مي‌توانند توانايي تمركز شما را تحت‌تأثير خودشان قرار بدهند. پس اگر اخيراً داروي جديدي را شروع كرده‌ايد و احساس مي‌كنيد قدرت تمركز شما كمتر از قبل شده راجع به اين موضوع با پزشك خود صحبت كنيد.

راهكارهايي براي مبارزه با عدم تمركز و پرش فكر

سبك زندگي‌تان را مديريت كنيد

متخصصان معتقدند سبك زندگي شما تأثير مستقيمي روي دقت و توجهتان دارد. پس اگر مي‌خواهيد مشكلاتي مثل عدم تمركز و پرش افكار را مديريت كنيد توجه به نكاتي مثل خواب كافي، ورزش‌كردن منظم و همين‌طور تغذيه سالم از اولين مسائلي هستند كه بايد رعايت كنيد.

برنامه‌ريزي داشته باشيد

يكي از دلايل پرش افكار اين است كه شما مشغله‌هاي ذهني مختلفي داريد. در اين شرايط ذهن ما دائماً درگير كارهاي عقب‌افتاده مي‌شود. به همين خاطر يك راه‌حل اين است كه براي كارهاي مختلفتان برنامه‌ريزي كنيد. با اين كار شما اين اطمينان را به خودتان مي‌دهيد كه براي رسيدگي به كارهاي مختلف برنامه مشخصي داريد. و اين موضوع ذهن شما را آرام خواهد كرد.

افكارتان را يادداشت كنيد | عدم تمركز و پرش فكر

استفاده از تكنيك نوشتن مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد. براي اين كار هميشه يك كاغذ و خودكار كنار خودتان داشته باشيد. به‌محض اينكه فكرتان درگير موضوعي به‌غيراز كاري كه انجام مي‌دهيد شد، موضوع جديد را يادداشت كنيد؛ و براي توجه كردن به آن زمان خاصي را مشخص كنيد. سپس دوباره به سراغ كار قبلي برگرديد و آن را ادامه بدهيد. اين تكنيك باعث مي‌شود كه افكار مزاحم در ذهن شما كمتر بشوند.

بازي‌هايي كه به تمركز نياز دارند

يكي از بهترين راهكارها براي بالابردن تمركز بازي‌ها هستند. بازي‌هايي مثل جدول‌هاي سودوكو، پازل يا هر چيز ديگري كه فكر مي‌كنيد ذهنتان را درگير مي‌كند تهيه كنيد. ساعت‌هايي از روزتان را به تمركز كردن و انجام اين بازي‌ها اختصاص بدهيد.

تمرينات آرام‌سازي را جدي بگيريد

همان‌طور كه گفتيم استرس يكي از جدي‌ترين موانع توجه و تمركز است. درعين‌حال تمرينات آرام‌سازي مثل ريلكسيشن يا يوگا به‌خوبي مي‌توانند اضطراب را از شما دور كرده و همچنين توانايي زندگي‌كردن در لحظه و توجه به محيط اطراف را به شما آموزش بدهند. اگر فكر مي‌كنيد در اين زمينه‌ها ضعيف هستيد بهترين كار اين است كه چند دقيقه از وقت روزانه خود را به اين تمرين‌ها اختصاص بدهيد.

با خودتان صحبت كنيد | عدم تمركز و پرش فكر

يكي از بهترين روش‌ها براي اينكه تمركزتان را بالا ببريد اين است كه وقتي كاري انجام مي‌دهيد با خودتان صحبت كنيد. با استفاده از اين روش دو بخش مختلف ذهن شما، يعني بخش مربوط به صحبت‌كردن و همين‌طور بخش حركتي مغز هم‌زمان درگير مي‌شوند. و اين مسئله تمركز را افزايش مي‌دهد.

مشاور چه كاري براي شما انجام خواهد داد

گاهي اوقات مبارزه با تمركز پايين به اين سادگي كه از آن صحبت كرديم نيست. شرايطي پيش مي‌آيد كه سطح اضطراب يا ساير مشكلات روحي در فرد به‌قدري زياد مي‌شود كه او نمي‌تواند با استفاده از اين تمرين‌ها تمركز خود را افزايش دهد. پس اگر فكر مي‌كنيد كه اين تمرين‌ها براي شما كافي نيستند بهتر است از يك روان‌شناس كمك بگيريد. روان‌شناسان با استفاده از تخصص و تجربه‌اي كه دارند دلايل مشكل شما را پيدا كرده و براي حل كردن آن به شما كمك مي‌كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مهارت و تقويت هوش مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور مي‌توانم از پرش افكارم جلوگيري كنم؟

وقتي در حين انجام يك كار افكار ديگري به سراغ شما مي‌آيند بهتر است سعي كنيد آنها را ناديده بگيريد؛ يا افكارتان را يادداشت كرده و براي رسيدگي به آنها زمان ديگري را تعيين كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: عدم تمركز و پرش فكر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عدم تمركز و پرش فكر،
موضوع:
[ ۱۶ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۹:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مديريت بازخوردهاي منفي يكي از سخت‌ترين كارهايي است كه هركدام از ما بايد ياد بگيريم. همه ما چه در زندگي شخصي و چه در كسب و كارمان با انتقادها و نظرهاي مخالف مواجه مي‌شويم. يك راهكار ساده اين است كه به اين بازخوردها توجهي نكنيم و از كنار آنها رد شويم. اما همه مي‌دانيم كه اين كار باعث حل‌شدن مشكلات نخواهد شد. پس بايد به دنبال راه بهتري براي مديريت بازخوردهاي منفي باشيم. اگر شما بتوانيد انتقادها را به شكل مناسبي مديريت كنيد طبيعتاً بسياري از نقطه‌ضعف‌ها را برطرف مي‌كنيد. به همين خاطر در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا راجع به روش‌هاي مختلفي كه براي اين كار وجود دارد صحبت كنيم. اين نكته را نيز به خاطر داشته باشيد كه كمك‌گرفتن از يك مشاور متخصص مي‌تواند تكنيك هاي لازم را به شما آموزش بدهد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: مديريت بازخوردهاي منفي

بازخورد و مديريت بازخوردهاي منفي

به‌طوركلي به هر اظهار نظري در ارتباط با يك رفتار، عملكرد يا شرايط بازخورد گفته مي‌شود. براي مثال ممكن است شما توليدكننده يك محصول باشيد و واكنش‌هاي مثبت يا منفي از مشتريان خود دريافت كنيد. هركدام از اين واكنش‌ها يك بازخورد يا فيدبك به كار يا محصول شما هستند. مهم‌ترين مسئله راجع به اين بازخوردها اين است كه بتوانيد نظرات مخالف را مديريت كرده و براي بهترشدن كارتان از آنها استفاده كنيد. در حقيقت همان‌طور كه گفتيم توانايي اينكه شما انتقادها و بازخوردهاي منفي را بشنويد و ساده از كنارشان رد نشويد به شما كمك خواهد كرد تا شخصيت يا كارهايتان را يك قدم به ايده‌آل شدن نزديك‌تر كنيد.

براي آشنايي با راه هاي بهبود مهارت هاي ارتباطي كليك كنيد.

چرا مديريت بازخوردهاي منفي مهم است

درك نقاط ضعف

وقتي يك يا چند نفر راجع به موضوع خاصي از شما انتقاد مي‌كنند به اين معناست كه احتمالاً در آن زمينه ضعف داريد. پس مي‌توان گفت اولين فايده توجه به بازخوردهاي منفي اين است كه شما با نقاط ضعفتان آشنا مي‌شويد و مي‌توانيد براي بهتر كردن آنها برنامه‌ريزي كنيد.

شناسايي نياز مخاطبان

ديگران معمولاً بر اساس نيازهايشان به شما بازخورد مي‌دهند. براي مثال وقتي يك نفر به شما مي‌گويد كه رفتارتان ايرادي دارد به اين معني است كه او از اين رفتار شما ناراحت است. يا اگر اين انتقاد در مورد يك محصول بوده، پس شما به نيازهاي مشتري‌تان دقت كافي نداشته‌ايد. شنيدن بازخوردهاي منفي ديگران اين كمك را به شما مي‌كند كه با خواسته‌ها و نيازهاي اطرافيانتان بيشتر آشنا شويد و بهتر بتوانيد آنها را مديريت كنيد.

يافتن راه حلي براي مشكلات

مديريت بازخوردهاي منفي فقط باعث نمي‌شود كه با نقاط ضعف خودتان يا نيازهاي ديگران آشنا شويد. بلكه اگر شما به دقت اين مشكلات را گوش كرده و بررسي كنيد راه حلي نيز براي تغيير شرايط پيدا خواهيد كرد. اين موضوع همان‌طور كه گفتيم به شما براي پيشرفت و تغيير دادن شرايط كمك خواهد كرد.

افزايش تعامل و روابط بين مشتريان، اعضاي سازمان و كاركنان

يكي ديگر از مزاياي توجه كردن به بازخوردهاي منفي اين است كه شما ارتباط خود را با ديگران بهتر خواهيد كرد. در واقع وقتي شما بازخوردهاي ديگران راجع به شخصيت و يا خدماتتان را مي‌شنويد و به آن عمل مي‌كنيد به آنها نشان خواهيد داد كه نظراتشان براي شما اهميت دارد. همين موضوع باعث خواهد شد كه ارتباط ميان شما بهتر شود.

اشتباهي رايج در مديريت بازخوردهاي منفي

يكي از رايج‌ترين اشتباهاتي كه در مديريت بازخوردهاي منفي اتفاق مي‌افتد اين است كه شما فقط اين بازخوردها را بشنويد. خيلي از ما فكر مي‌كنيم كه شخصيت‌هاي انتقادپذيري هستيم و به‌راحتي صحبت‌هاي ديگران را حتي وقتي برخلاف ميل ما هستند مي‌شنويم. يا ممكن است همان‌طور كه خيلي‌ها ديده‌ايم در يك مركز صندوقي براي ارائه پيشنهادها و انتقادها وجود داشته باشد. اگرچه اين كار خوب است اما اگر فقط به همين مرحله اكتفا كنيم طبيعتاً مشكلات برطرف نخواهند شد.

 

بيشتر بخوانيد : ترس از قضاوت ديگران

 

بهترين روش مديريت بازخوردهاي منفي

يكي از بهترين شيوه‌ها براي مديريت بازخوردهاي منفي روش بازخورد حلقه بسته است. اين روش مي‌تواند براي هر بازخورد مثبت يا منفي مورداستفاده قرار بگيرد. بازخورد حلقه بسته شامل ۴ گام اساسي است كه عبارتند از جمع‌آوري داده‌ها، بررسي و برنامه‌ريزي، انتقال بازخورد و اصلاح تغييرات.

جمع‌آوري داده‌ها

چگونگي جمع‌آوري داده‌ها اهميت زيادي دارد. يك مسئول يا حتي يك تيم براي جمع‌آوري بازخوردها در نظر بگيريد. براي جمع‌آوري نظرات مخاطبان مي‌توانيد از روش‌هاي مختلفي استفاده كنيد. براي مثال صندوق انتقادات و پيشنهادات، پرسش‌نامه‌ها و يا نظرسنجي‌هايي كه به‌صورت پيامكي و اينترنتي براي مخاطبان فرستاده مي‌شوند از جمله راهكارهايي هستند كه به شما كمك مي‌كنند نظر ديگران راجع به كارهايتان را بشنويد.

بررسي و برنامه‌ريزي

جمع‌آوري بازخوردها بدون بررسي و ارزيابي محتواي آنها ارزش و اهميتي ندارد. در واقع مهم‌ترين قسمت مسئله بررسي بازخورد‌ها مي‌باشد. در اين مرحله شما متوجه ماهيت نظرات، درخواست‌ها و نيازهاي مراجعين خود خواهيد شد. بازخوردهاي مثبت و منفي را جدا كنيد؛ و براي پاسخ‌دادن به آنها و به‌خصوص برطرف‌كردن مشكلات برنامه‌ريزي كنيد.

انتقال بازخوردها

مهمترين موضوع در مديريت بازخوردهاي منفي نحوه انتقال بازخورد است. هنگامي كه بازخوردها را مورد بررسي قرار مي‌دهيد به آن‌هايي كه به شما بازخورد داده‌اند و به‌خصوص كساني كه بازخورد منفي داده‌اند پاسخ دهيد و آن‌ها را در جريان وضعيت قرار دهيد. اين كار شما باعث مي‌شود مخاطبان فكر كنند شما براي نظر آن‌ها ارزش قائل بوده‌ايد. همين كه بازخورد دهندگان متوجه شوند كه شما به نظر آن‌ها توجه كرده‌ايد مي‌تواند باعث بهبود تعامل و وضعيت شود.

اصلاح وضعيت و تغييرات

آخرين مرحله از روش حلقه بسته اصلاح وضعيت و تغييرات مي‌باشد. در اين مرحله براي بازخوردهايي كه گرفته‌ايد و نقاط ضعفي كه داريد برنامه‌ريزي كنيد. باتوجه‌به شرايطتان آنها را اولويت‌بندي كرده و خود يا مجموعه‌تان را براي تغيير شرايط آماده كنيد.

پيشنهاداتي براي مديريت بهتر بازخوردهاي منفي

گوش‌دادن فعالانه

اولين قدم براي اينكه بتوانيد بازخوردهاي منفي را مديريت كنيد اين است كه خوب به آنها گوش كنيد. شما قبل از هر چيز بايد متوجه اين شويد كه طرف مقابل چه چيزي از شما مي‌خواهد. به همين خاطر بهتر است از گوش‌دادن فعال استفاده كنيد. در اين روش شما مي‌بايست با دقت به صحبت‌هاي طرف مقابل گوش كنيد. اگر او احساس نارضايتي و نگراني مي‌كند با احساسش همدلي كنيد. با پرسيدن سؤال‌هايي در ارتباط با موضوعي كه او از آن صحبت مي‌كند مي‌توانيد بهتر متوجه نقطه‌نظراتش شويد.

مديريت هيجانات منفي

يك واكنش رايج به انتقاد برخورد تدافعي با آن است. در اين شرايط ما به‌جاي توجه كردن به حرف‌هاي طرف مقابل فقط در تلاش خواهيم بود كه از خودمان و كارهايمان دفاع كنيم. اما همان‌طور كه خودتان هم مي‌دانيد اين كار باعث نخواهد شد كه شما با نقاط ضعفتان آشنا شويد. پس يكي ديگر از راهكارهاي مهم براي مديريت بازخوردهاي منفي اين است كه وقتي با انتقاد مواجه مي‌شويد احساسات منفي خود را مديريت كرده و سعي كنيد از ديد طرف مقابل به شرايط نگاه كنيد.

تشويق كساني كه به شما بازخورد مي‌دهند

همان‌طور كه گفتيم يكي از مراحل مهم در مديريت بازخوردهاي منفي اين است كه شما از طرف مقابل تشكر كنيد. اين كار شما باعث مي‌شود او نسبت به شما يا محصولاتتان ديدگاه مثبت‌تري پيدا كند. و به‌نوعي ارتباط صميمي تري با شما برقرار خواهد كرد.

مديريت بازخوردهاي منفي و مشاوره

انتقادپذيري در افراد و همين‌طور مديريت بازخوردهاي منفي در يك مجموعه از مهم‌ترين نكاتي هستند كه بايد به آنها توجه كرد. اما اين كار همان قدر كه به زبان ساده مي‌آيد در عمل سخت خواهد بود. مشكلاتي مثل ناراحت شدن از بازخوردهاي ديگران، ازدست‌دادن اعتمادبه‌نفس و اميد و همين‌طور بي‌توجهي بعضي از كارمندان به بازخوردهايي كه به آنها داده شده از ساده‌ترين مشكلاتي هستند كه در اين شرايط پيش مي‌آيند. اگر شما هم درگير اين مشكلات شده‌ايد بهتر است از يك روان‌شناس و به‌خصوص متخصصين صنعتي و سازماني كمك بگيريد. آنها با استفاده از تخصص و تجربه‌اي كه دارند راه‌هاي مديريت‌كردن اين بازخوردها را به شما آموزش مي‌دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه روش هاي مديريت بازخوردهاي منفي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چرا بايد به بازخوردهاي منفي توجه كنيم؟

توجه به بازخوردهاي مخاطبان داراي اهميت زيادي مي‌باشد. خصوصاً اگر اين بازخوردها منفي باشند. زماني كه شما بازخورد منفي دريافت مي‌كنيد نشان‌دهنده يك مشكل در مجموعه شما است. با شنيدن اين بازخوردهاي منفي مي‌توان نقاط ضعف مجموعه را شناسايي كرد و براي رفع آن اقداماتي انجام داد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مديريت بازخوردهاي منفي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مديريت بازخوردهاي منفي،
موضوع:
[ ۱۵ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۵۰:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

هوش مالي يا همان شم اقتصادي يكي از توانايي‌هاي مهم در زندگي امروز ما است. در دنياي امروز و باتوجه‌ به مشكلات اقتصادي كه همگي درگير آنها هستيم، اين هوش مي‌تواند سرنوشت زندگي شما را تعيين كند. اگر به‌درستي از اين توانايي‌تان استفاده كنيد مي‌توانيد حتي در سخت‌ترين شرايط اقتصادي هم وضعيت مالي خوبي براي خودتان رقم بزنيد. اما افراد بسياري هم هستند كه از هوش مالي خود استفاده نمي‌كنند. اين افراد حتي اگر درآمد بالايي داشته باشند نمي‌توانند زندگي مرفهي براي خودشان ايجاد كنند. به همين خاطر بسيار مهم است كه هركدام از ما با مفهوم هوش مالي و همين‌طور راه‌هاي بالابردن آن آشنا باشيم. باتوجه‌به آنچه گفته شد ما در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا هوش مالي را از ابعاد مختلف آن بررسي كنيم.

منبع: هوش مالي چيست و چگونه با استفاده از آن پولدار شويم

هوش مالي چيست

به‌طوركلي همه كارهايي كه يك نفر براي مديريت منابع مالي‌اش انجام مي‌دهد را هوش مالي يا financial IQ مي‌نامند. اين موضوع شامل تمامي برنامه‌هايي است كه شما براي كسب درآمد، هزينه‌كردن پول‌هايتان و همين‌طور رفع مشكلات اقتصادي خود يا ديگران داريد. خبر خوب اينكه اين هوش هم درست مانند هر توانايي ديگري با تمرين و آموزش پيشرفت خواهد كرد. در واقع متخصصان معتقدند هر زمان كه شما يك مشكل اقتصادي را برطرف مي‌كنيد راهكاري جديد ياد مي‌گيريد؛ و اين به معناي بهترشدن وضعيت هوش مالي شما است.

اهميت هوش مالي

شايد اين سؤال برايتان پيش بيايد كه اصلاً هوش مالي چه اهميتي دارد؟ بسياري از ما عادت كرده‌ايم كه در پايان هر ماه مقدار مشخصي درآمد و همين‌طور مخارج مشخصي داشته باشيم. پس وقتي همه چيز از قبل برنامه‌ريزي شده داشتن اين هوش به چه كاري خواهد آمد؟ در جواب اين سؤال مي‌توان گفت كه هوش مالي درست مانند توانايي در هر زمينه ديگر، به شما كمك مي‌كند كه زندگي بهتري داشته باشيد. با استفاده از اين هوش شما مي‌توانيد شرايط اقتصادي‌تان را دچار يك پيشرفت بزرگ‌تر كنيد. در واقع ساده‌ترين فايده آن اين است كه به شما كمك مي‌كند از نظر مالي پيشرفت كنيد.

يكي ديگر از فوايد اين توانايي اين است كه مديريت بحران‌هاي مالي را به شما آموزش مي‌دهد. وقتي هوش مالي خود را بالاتر ببريد بهتر مي‌توانيد مشكلات مالي را برطرف كنيد. به همين خاطر و به‌خصوص در شرايط اقتصادي فعلي مي‌توان گفت كه هوش مالي به شما كمك مي‌كند زندگي بهتري داشته باشيد.

ابعاد مختلف هوش مالي

متخصصان هوش مالي معتقدند كه اين توانايي از چند بعد مختلف ساخته شده است. در حقيقت اگر شما مي‌خواهيد توانايي ماليتان را افزايش دهيد بايد به تمامي اين ابعاد توجه كنيد؛ و براي هركدام برنامه مشخصي داشته باشيد. پنج بعد هوش مالي عبارتند از:

رسيدن به درآمد بيشتر

اولين قدم اين است كه درآمد خودتان را بالاتر ببريد. وقتي درآمد شما پايين است طبيعتاً مجبور هستيد بخش زياد يا حتي همه آن را براي مخارج ماهانه خود كنار بگذاريد. و اين وضعيت هرساله باتوجه‌به تورم شديدتر مي‌شود. پس در اولين قدم شما مي‌بايست به دنبال راهكارهايي باشيد كه درآمد شما را از آنچه هست بالاتر ببرد. براي رسيدن به اين هدف كمي با خودتان خلوت كنيد. ببينيد چه كارهايي را دوست داريد كه انجام بدهيد و يا در چه كارهايي استعداد داريد؛ براي اين مسائل برنامه‌ريزي كنيد و تلاش كنيد تا از توانايي‌هايتان به درآمد بيشتري برسيد.

نگهداري منابع مالي

به همان اندازه كه به‌دست‌آوردن پول اهميت دارد، خرج كردن آن نيز يك هنر است. بسياري از ما باوجوداينكه در ماه درآمد خوبي داريم اما توانايي خوبي براي مديريت مخارجمان نداريم. اين موضوع باعث مي‌شود هرآنچه را كه شما در طول يك ماه يا يك سال به دست مي‌آوريد از دست بدهيد. به همين خاطر متخصصان معتقدند كه پس از بالابردن درآمد، قدم بعدي اين است كه شما هزينه‌هايتان را به نحوي مديريت كنيد كه همه درآمد شما را از بين نبرند.

دسته‌بندي پول براي كارهاي مختلف

اين بخش از هوش مالي راجع به پولي صحبت مي‌كند كه پس از پرداخت هزينه‌ها براي شما باقي مي‌ماند. براي اين مازاد درآمد چه برنامه‌اي داريد؟ اينكه بتوانيد به‌خوبي از اين پول استفاده كرده و آن را سرمايه‌گذاري كنيد مي‌تواند تأثير بسياري در بهتر كردن شرايط ماليتان داشته باشد.

تبديل پول به اهرم

وقتي شما مازاد درآمدتان را سرمايه‌گذاري مي‌كنيد در حقيقت آن را تبديل به اهرمي مي‌كنيد كه برايتان پول بيشتري به همراه مي‌آورد. اين بخش از هوش مالي اين موضوع را بررسي مي‌كند كه چقدر توانسته‌ايد از مازاد درآمد خود استفاده كنيد و به چه مقدار سود دست پيدا كرده‌ايد. طبيعتاً هركسي كه توانسته باشد به سود بيشتري دست پيدا كند هوش مالي بالاتري دارد.

بالابردن اطلاعات مالي

يكي از مهم‌ترين نكاتي كه براي رسيدن به ثروت بايد به آن توجه كنيد بالابردن دانش است. همان‌طور كه گفتيم هوش مالي يك موضوع ثابت نيست كه شما نتوانيد كاري براي آن انجام بدهيد. بلكه مي‌توانيد با بالابردن اطلاعات و آگاهي خود شرايط ماليتان را نيز بهتر كنيد.

طبقه‌بندي افراد از نظر هوش مالي

متخصصين در داخل كشور دست به يك تحقيق جامع زده و افراد را بر اساس هوش مالي آنها به چهار دسته تقسيم كرده‌اند. آگاهي از اينكه در كجاي اين دسته‌بندي ايستاده‌ايم مي‌تواند براي تغيير و پيشرفت بسيار كمك‌كننده باشد. اين چهار دسته عبارتند از:

هوش بالا

صاحبان هوش مالي بالا در طول يك ماه در آمدي بين 50 تا 100 ميليون تومان دارند. آنها از تمامي روش‌هايي كه مي‌توانند براي به‌دست‌آوردن سرمايه بيشتر استفاده مي‌كنند. بزرگ‌ترين دغدغه اين گروه آن است كه مي‌خواهند هر بار درآمد خود را بيشتر از قبل كنند. و از ركود به‌شدت پرهيز مي‌كنند.

هوش مالي خوب

اگر شما ماهانه بين 5 تا 20 ميليون تومان درآمد داشته باشيد يعني هوش مالي خوبي داريد. كساني كه به اين درآمد مي‌رسند يا از نظر تحصيلي و يا سابقه كاري در شرايط مناسبي هستند. اما يكي از ويژگي‌هاي آنها اين است كه از روش‌هاي جديد براي كسب درآمد بيشتر استفاده نمي‌كنند.

هوش متوسط

اين طبقه بيشترين جمعيت را دارد. كساني كه در اين گروه قرار مي‌گيرند معمولاً در ماه بين 1 تا 5 ميليون تومان درآمد دارند. ويژگي بارز اين افراد اين است كه توانايي بالايي براي ريسك‌كردن و تغيير شرايط ندارند. به عبارتي مي‌توان گفت صاحبان بينش مالي متوسط تا حد زيادي درگير روزمرگي زندگي شده‌اند. آنها تلاشي براي شروع يك كسب‌وكار جديد انجام نمي‌دهند. زيرا فكر مي‌كنند براي شروع چنين كاري بايد شرايط ايده‌آل و كاملاً مطلوبي وجود داشته باشد.

هوش مالي ضعيف

كساني كه در اين گروه قرار مي‌گيرند درآمد ثابت و مشخصي ندارند. آنها هنوز نتوانسته‌اند به اولين بخش از ابعاد پنج‌گانه هوش مالي كه رسيدن به سرمايه و درآمد بيشتر بود دست پيدا كنند. اين طبقه معمولاً از نظر مالي به يك شخص ديگر وابسته هستند.

راهكارهايي براي افزايش هوش مالي

ديدگاه‌هايتان را تغيير بدهيد

اولين قدم براي اينكه بتوانيد هوش مالي خودتان را بالاتر ببريد و به ثروت برسيد اين است كه ديدگاه‌هايتان را تغيير دهيد. ترس از موفقيت، باور نداشتن توانايي‌ها و يا تصور اينكه نگه‌داشتن همين سطح از درآمد براي زندگي‌تان كافي است همگي مشكلاتي هستند كه شما را از پيشرفت بازمي‌دارند

هدف داشته باشيد

براي شرايط مالي خود برنامه‌ريزي كنيد. سعي كنيد يك هدف بزرگ براي بلندمدت خود داشته باشيد. سپس هدفتان را خرد كرده و برنامه‌هاي ميان‌مدت و كوتاه‌مدت براي خودتان بريزيد. يادتان باشد كه وقتي هدفي نداشته باشيد حركتي نيز نخواهيد كرد. هر از چند گاهي اهدافتان را بررسي كرده و به اين سؤال پاسخ دهيد كه آيا راهكارهايتان شما را به هدف‌ها نزديك مي‌كند يا خير.

براي زمانتان ارزش قائل باشيد

يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي افراد ثروتمند اين است كه به زمان بيشتر از هر چيزي اهميت مي‌دهند. يادتان باشد كه شما فرصت محدودي براي تغيير و بهبود شرايط داريد. پس سعي كنيد برنامه‌ريزي درستي نيز براي شرايط خودتان داشته باشيد.

مديريت مخارج

همان‌طور كه در دومين بعد از هوش مالي راجع به آن صحبت كرديم بخش مهمي از مسير موفقيت شما اين است كه هزينه‌هايتان را مديريت كنيد. اگر نتوانيد جلوي مخارج غيرضروري را بگيريد هرچقدر هم كه درآمدتان را بيشتر كنيد بازهم فايده‌اي نخواهد داشت. براي اين كار مخارجتان را روي يك كاغذ بنويسيد و آنها را از نظر اهميتي كه دارند اولويت‌بندي كنيد.

به دنبال يادگيري باشيد

هوش مالي درست مانند هر توانايي ديگري قابل يادگيري و پرورش دادن است. پس هرگز فكر نكنيد كه اگر شما شم اقتصادي بالايي نداريد قرار است شرايط براي هميشه همين‌طور بماند. از همين امروز شروع كنيد و با خواندن مطالب مختلف راجع به وضعيت اقتصادي و مشورت كردن با ديگران اطلاعات خود را در اين زمينه بيشتر كنيد. هرچقدر شما بتوانيد در اين مسير به تجربيات بيشتري برسيد طبيعتاً بينش مالي خود را نيز بهتر كرده‌ايد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مهارت و تقويت هوش مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

چطور مي‌توانم هوش مالي خود را افزايش بدهم؟

با استفاده از مطالعه، مشورت با متخصصين و به‌خصوص تجربه‌كردن شما نكات جديدي را راجع به مسائل اقتصادي ياد خواهيد گرفت. اين موضوع به‌تدريج سبب تقويت هوش شما مي شود.

منبع: هوش مالي چيست و چگونه با استفاده از آن پولدار شويم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۴۸:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

يكي ازنظريه‌پردازان مشهور روان‌شناسي كارل يونگ است كه با معرفي روانشناسي تحليلي خود، توانست موضوعات جديدي را به اين شاخه علمي وارد كند. مفهوم كهن‌الگوها و يا ناهشيار جمعي، ازجمله مباحثي است كه توسط ديدگاه يونگ مطرح شد. براساس نظريه كارل يونگ، امروزه حوزه‌هاي مختلف تحليل براي پژوهشگران مطرح است. لذا آشنايي با مفاهيم اصلي اين نظريه مي‌تواند درهاي جديدي از علم روانشناسي را بر خواننده آشكار كند.

منبع: كارل يونگ

زندگينامه كارل يونگ

كارل يونگ، يكي از پيشگامان روان‌شناسي شخصيت بود. وي عقايد خود را با عنوان روانشناسي تحليلي به حوزه‌هاي علمي معرفي كرد. او در ابتدا يكي از همكاران نزديك زيگموند فرويد به شمار مي‌آمد؛ اما به‌تدريج، به ايده‌هايي متفاوت با او رسيد و به اين شيوه، مسير علمي خود را از او جدا كرد.

كارل يونگ در دوران كودكي

يونگ در سال 1875 در خانواده‌اي بسيار مذهبي در سوئيس به دنيا آمد. دوران كودكي او به دليل فرار از مشكلات خانوادگي و دعواهاي والدين، اغلب در تنهايي سپري مي‌شد. اين موضوع تا حدي بود كه نزديك‌ترين دوست دوران كودكي وي، يك عروسك چوبي به شمار مي‌رفت. تأثير انزواي دوران كودكي يونگ را مي‌توان در نظريه او و تأكيدش به رشد درون فردي مشاهده كرد. همچنين تجارب مختلف آن دوران باعث شد تا يونگ از همان ابتدا به دنياي ناهشيار دروني مجذوب شود. از همين رو، مسائلي همچون رؤيا، خاطره‌ها، تعمق‌ها و پندارها در ديدگاه وي جايگاه بسيار ويژه‌اي دارد.

دوران مدرسه براي كارل يونگ جوان كه فردي درون‌گرا و منزوي به شمار مي‌آمد، بسيار آزاردهنده بود. بااين‌حال، به‌واسطه چندين دوره غش‌وضعف، براي مدت شش ماه از مدرسه فاصله گرفت. يونگ بعد از اين دوره بيماري، به‌صورت جدي شروع به مطالعه و تحصيل كرد؛ تا جايي كه توانست در رشته پزشكي در دانشگاه بيسل پذيرفته شود.

دوران تحصيل كارل يونگ

باوجود مخالفت‌هاي استادان يونگ، وي تخصص خود را در روان‌پزشكي گرفت. وي عقيده داشت با اين كار مي‌تواند علاقه خود را در مورد پرداختن به خيال‌پردازي‌ها، رؤياها و مسائل فرا طبيعي دنبال كند.

در همان ابتدا، او كار خود را در يك بيمارستان رواني و زير نظر بلولر شروع كرد. به اين طريق وي توانست درزمينهٔ اسكيزوفرني به اطلاعاتي غني دست پيدا كند. در سال 1907، كارل يونگ توانست با فرويد آشنا شود. در آن زمان، اين دو متخصص يكديگر را داراي روحيه‌اي هماهنگ باهم دريافتند. همين امر سبب شكل‌گيري همكاري‌هاي گسترده‌اي ميان آن‌ها، به مدت 13 سال گشت.

ازدواج كارل يونگ

آشنايي يونگ با دختر يكي از افراد ثروتمند سوئيس زمينه‌ساز ازدواج آن‌ها شد. همسر يونگ باوجود تحصيلات پايين‌تري كه نسبت به او داشت، به كارهاي پژوهشي وي علاقه پيدا كرد و به‌عنوان دستيار به شوهر خود كمك مي‌كرد. همين امر سبب شد تا وي كم‌كم به روانشناسي علاقه‌مند شده و اقدام به ادامه تحصيل در اين حوزه كند.

بروز بحران روان رنجوري در زندگي يونگ

در سن 38 سالگي، يونگ دچار يك دوره بحراني از روان رنجوري شد؛ به‌طوري‌كه احساس مي‌كرد ممكن است ارتباطش را با واقعيت از دست بدهد. در اين زمان، وي توانست با پرداختن به ناهشيار خويش و بررسي تصورات و رؤياهايش، بر بيماري خود فائق بيايد. مي‌توان نظريه شخصيتي كارل يونگ را حاصل همين تجربه‌ها، خاطرات و رؤياها دانست كه در ابتدا به‌صورت شهودي در ذهن او شكل گرفتند.

مفاهيم نظري كارل يونگ

ليبيدو از ديدگاه يونگ

از ديدگاه كارل يونگ ، انرژي رواني يا ليبيدو برخلاف ديدگاه فرويد، صرفاً مبناي جنسي ندارد، بلكه مي‌توان آن را داراي دو معنا دانست:

  1. نيرويي گسترده و كلي در زندگي
  2. انرژي رواني محدودتري كه منجر به شكل‌گيري فعاليت‌هاي رواني همچون ادراك، تفكر، احساس و… مي‌شود.

بنابراين تعريف، هنگامي‌كه انرژي رواني بر روي يك عقيده خاص متمركز مي‌شود، آن باور تأثير زيادي بر اشخاص مي‌گذارد. در نظريه يونگ، اين متمركزشدگي انرژي را با عنوان ارزشمندي مطرح مي‌كند. به‌عبارت‌ديگر، هر چه ديدگاهي، انرژي بيشتري را به خود اختصاص داده باشد، ارزش آن براي فرد نيز بيشتر است.

يونگ براي تبيين كاركرد انرژي رواني موردنظر خود، سه اصل اساسي را مطرح كرد: اصل تضاد، اصل هم ارزي، اصل افت.

براي آشنايي بيشتر با نظريه سايه يونگ كليك كنيد.

نظام‌هاي شخصيتي يونگ

به باور يونگ، تمام شخصيتي رواني افراد را مي‌توان به نظام‌هايي جدا از هم تقسيم كرد. اين نظام‌ها در عين مستقل بودن، مي‌توانند بر يكديگر تأثير نيز بگذارند و عبارت‌اند از: خود، ناهشيار شخصي، ناهشيار جمعي.

خود و نگرش‌هاي درون‌گرايي و برون‌گرايي

به بيان يونگ، منظور از خود، ذهنيت هشيار افراد است. بخش زيادي از اين ادراك هشيار را واكنش‌هاي هر شخص نسبت به جهان پيرامون شكل مي‌دهد. از ديدگاه يونگ، اين واكنش‌ها به‌وسيله نگرش‌هاي برون‌گرايي يا درون‌گرايي در افراد تعيين مي‌شود.

درون‌گرايي، اشاره به ديدگاه افرادي دارد كه تا حدودي گوشه‌گير، خجالتي و متمركز به خود هستند. از سوي ديگر، برون‌گرايي بيان‌كننده ديدگاه عده‌اي است كه ازلحاظ اجتماعي، پذيراتر و مردم‌آميزتر هستند.

ناهشيار شخصي و مفهوم عقده

ازنظر يونگ، ناهشيار انسان را مي‌توان به دو قسمت سطحي و عميق تقسيم كرد. ناهشيار شخصي در اين ديدگاه اشاره به مطالبي دارد كه زماني هشيار بوده‌اند ولي به دليل بي‌فايده بودن و يا ناراحت‌كنندگي، به حيطه ناهشيار راه پيداكرده‌اند.

بنابراين تعريف، افراد در طول زندگي خود تجارب بيشتري را در ناهشيار شخصي خود ذخيره مي‌كنند. اين تجربه‌ها به‌تدريج، تبديل به طبقه‌هايي با عنوان «عقده» مي‌شوند. منظور از عقده، الگوهايي از هيجانات، خاطرات و ادراك‌ها هستند كه حول يك موضوع مشترك گردآمده‌اند.

بعد از شكل‌گيري يك عقده، كنترل آن از بخش هشيار شخصيت گرفته مي‌شود. در اين حالت ممكن است رفتارهايي از فرد بروز يابد كه خود متوجه آن‌ها نيست، اما ازنظر گاه اطرافيان، همگي بر يك موضوع تمركز دارند.

ناهشيار جمعي و مفهوم كهن‌الگوها

عميق‌ترين سطح روان به بيان يونگ، ناهشيار جمعي هر شخص است. ازنظر او، در ناهشيار جمعي، نوع انسان به‌عنوان يك كل، تجارب گونه انساني و حتي ماقبل انساني در خود نگه‌داري مي‌كند. همچنين اين تجارب به‌عنوان ميراثي ناهشيار، از نسلي به نسل ديگر منتقل مي‌شود. اين تجربه‌هاي اجدادي، معمولاً در رؤياها و به‌صورت نمادهاي تصويري براي انسان‌ها آشكار مي‌شود. يونگ، اين تصاوير و صورت‌هاي ازلي را «كهن‌الگو» مي‌ناميد.

در حقيقت كهن‌الگوها، خاطره‌هايي واقعي و كاملاً تحول‌يافته نيستند؛ بااين‌حال در دوره‌هاي خاصي از زندگي مي‌توانند تأثيرگذار باشند. ازجمله كهن‌الگوهاي موردعلاقه يونگ عبارت‌اند از:

  • جادو
  • قهرمان
  • نقاب
  • سايه
  • خدا
  • مادر
  • خويشتن
  • مرگ
  • پير خردمند
  • قدرت
  • آنيما
  • آنيموس

براي آشنايي بيشتر با كهن الگوهاي يونگ كليك كنيد.

روش‌هاي ارزيابي در نظريه يونگ

كارل يونگ در طول پژوهش‌هاي علمي خود، موفق به طراحي دو فن جديد براي ارزيابي كاركرد رواني در افراد گرديد. اين فنون به شرح زير قرار دارند:

آزمون تداعي كلمه

در اين آزمون، شركت‌كننده موظف است در مقابل هر كلمه‌اي كه درمانگر بيان مي‌كند، بلافاصله اولين كلمه‌اي كه به ذهنش مي‌رسد را به زبان آورد. لازم است در استفاده از اين تكنيك، علاوه بر محتواي بيان‌شده، به زماني كه هر پاسخ براي افراد طول كشيده است نيز توجه شود. علاوه بر اين، يونگ واكنش‌هاي فيزيولوژيك شركت‌كننده‌ها نسبت به هر كلمه را نيز اندازه مي‌گرفت. او معتقد بود كه از اين روش مي‌توان براي شناسايي عقده‌ها استفاده كرد.

تحليل نشانه

اين فن بر نشانه‌هايي متمركز است كه فرد تجربه مي‌كند و بايد توسط و تداعي و تفسير شوند. ازنظر يونگ، با اين روش مي‌توان از شدت نشانه‌ها كم كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رويكردهاي روانشناسي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كارل يونگ


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كارل يونگ،
موضوع:
[ ۱۵ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۴۷:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بي حوصلگي براي درس خواندن يا تنبلي يكي از عوامل اصلي و يا شايد مانع موفقيت تحصيلي شما باشد. بي‌حوصلگي به اين معني است كه فرد ميلي به انجام كاري ندارد و اگر هم انجام دهد نتيجه كار شلخته و بي‌دقت مي‌شود. در مورد درس خواندن هم اين حس باعث مي‌‌شود يا كلا نتوانيد مطلبي بخوانيد يا مطالب را با بي‌دقتي و بي‌ميلي مي‌خوانيد و چيزي ياد نمي‌گيريد. اين مشكل غالبا به اين علت است كه با روش‌هاي درست مطالعه و يادگيري آشنا نيستيد. در ادامه اشتباهات رايجي كه موجب بي حوصلگي هنگام مطالعه مي‌شوند و راه حل‌هاي آن را براي‌تان شرح مي‌دهيم. اگر شما هم مشكل بي حوصلگي در درس خواندن داريد، مي‌توانيد براي دريافت مشاوره تحصيلي كليك كنيد.

منبع: بي حوصلگي براي درس خواندن

بي حوصلگي براي درس خواندن

گفتيم از مشكلات اساسي برخي دانش‌آموزان بي حوصلگي در درس خواندن است. بي‌حوصلگي در واقع يك حس دروني است كه در آن دانش‌آموزان و محصلان از مطالعه و درس خواندن دلزده هستند و حس تنبلي دارند. نقطه مقابل بي حوصلگي انگيزه است و اگر به مقابله با آن نرويم امكان دارد انگيزه كلي خود براي تحصيل را نيز از دست بدهيم و ضرر جبران‌ناپذيري به آينده و زندگي‌مان وارد كند. بي‌حوصلگي مي‌تواند در دوران تحصيل در مدرسه يا دانشگاه براي هر كسي پيش آيد. مهم اين است كه سعي كنيم بر اين حس غلبه كنيم و انگيزه خود را تقويت نماييم. بديهي است براي حل مشكل بي حوصلگي براي درس خواندن اول بايد دلايل و علل آن را پيدا كنيم. اين‌گونه راحت‌تر مي‌توان بر اين مشكل غلبه كرد.

علت بي حوصلگي براي درس خواندن

مسلما اولين سوالي كه به دنبال يك مشكل و اختلال به ذهن مي‌رسد، چرايي مشكل است. چرا من بي‌حوصله‌ام؟ چرا نمي توانم خوب درس بخوانم؟ بي حوصلگي در درس خواندن علل و ريشه‌هاي گوناگوني دارد. كه علل زير را مي‌توان برايش برشمرد.

بي‌هدفي

نداشتن هدف مشخص، اولين عاملي كه موجب بي حوصلگي در درس خواندن مي‌شود. اگر درس خواندن‎تان با هدف باشد به ندرت بي‌حوصله خواهيد شد. چرا كه هدفمند بودن مهم‌ترين عامل موفقيت هر انساني در تمام مراحل زندگيست. هدف به زندگي انسان جهت مي‌دهد. اگر هدفي از درس خواندن نداريد، خوب حتما از اواسطش از درس دلزده مي‌شويد. ولي اگر از درس خواندن براي خودتان هدفي داشته باشيد، حتي اگر خسته هم شويد به درس ادامه مي‌دهيد تا به هدف‌تان برسيد.

برنامه يكنواخت

ذهن انسان به گونه‌اي طراحي شده كه تنوع را دوست دارد. اگر شما برنامه درس خواندن‌تان را طوري بنويسيد كه مثلا چندين ساعت فقط يك كتاب را بخوانيد، ذهن‌تان خسته و بي‌حوصله خواهد شد. سعي كنيد برنامه درسي يكنواختي نداشته باشيد و در طول روز چندين كتاب را بخوانيد.

نبود استراحت كافي

اگر شما در طول شب به مقدار كافي نخوابيد و در طول روز هم استراحت كافي نداشته باشيد، حتما موقع درس خواندن كسل و بي‌حوصله خواهيد شد.

عدم مطالعه فعال

درس خواندن به اين معني نيست كه شما فقط كتاب را باز كنيد و كلماتي را بخوانيد. بلكه بايد با اصول مطالعه پيش برويد. خواندن و درك مطلب بايد كنار هم باشند. اگر درس را فعالانه با اصول و شيوه درست نخوانيد، نمي‌توانيد چيزي ياد بگيريد و درنتيجه عدم يادگيري موجب بي حوصلگي براي درس خواندن خواهد شد.

مطالعه در ساعات نامناسب

ساعاتي از روز كه هوشيار و سرحال نيستيد زمان مناسبي براي درس خواندن نيست. براي مثال اگر شب‌ها ديروقت و يا بلافاصله بعد از غذا درس بخوانيد، تنبلي و بي‌حوصلگي به سراغ‌تان خواهد آمد.

عوامل مزاحم

امروزه بيشترين سرگرمي دانش‌آموزان گوشي موبايل و فضاي مجازيست. گوشي آنقدر براي آن‌ها جذابيت دارد كه حتي هنگام مطالعه كنار دست‌شان است و مدام حواس‌شان سمت گوشي مي‌رود. اگر شما هم از اين دسته افراد هستيد، بايد بدانيد موقع درس نبايد گوشي جلوي چشم‌تان باشد؛ زيرا وسوسه سرگرمي با آن موجب دلزدگي و بي حوصلگي از درس خواندن مي‌شود.

براي جلوگيري از فرسودگي تحصيلي كليك كنيد.

رابطه شيوه مطالعه و بي حوصلگي از درس خواندن

نكته مهمي كه بايد موقع درس خواندن مورد توجه قرار گيرد، روش مطالعه است. روش درس خواندن تاثيري زيادي در ايجاد علاقه‌ و جديت در درس خواندن مي‌شود. مطالعه با هدف و برنامه‌ريزي باعث مي‌شود براي درس ارزش قائل شويد و آن را جدي بگيريد. و قطعا باارزش دانستن درس، بي‌حوصلگي را از شما دور مي‌كند.

روش اصولي درس خواندن به اين معناست كه براي هر ساعت، روز، هفته، ماه و حتي سال تحصيلي خود برنامه‌ريزي مناسب داشته باشيد، و انجام بر طبق برنامه را وظيفه اصلي خود بدانيد. مشاوران تحصيلي در روش‌هاي جديد مطالعه توصيه مي‌كنند كه اگر نتوانستيد حتي يك ساعت را طبق برنامه پيش برويد و آن ساعت را تلف كنيد، خودتان را مجبور به جبران آن ساعت كنيد تا به منظم بودن در برنامه عادت كنيد.

راه ديگر اين است كه در آزمون‌هاي آزمايشي و برنامه‌هاي درسي پيشنهادي مشاوران شركت كنيد. اين كار كمك مي‌كند هدفمند مطالعه كنيد و براي زمان و برنامه ارزش بگذاريد.

براي آشنايي با روش صحيح درس خواندن كليك كنيد.

قانون پنج دقيقه براي مقابله با بي حوصلگي در درس خواندن

معمولا شروع كار، سخت‌ترين مرحله انجام هر كاريست. اين موضوع به خصوص در مورد درس خواندن هم شايع است. فرض كنيد امتحاني در پيش داريد و بايد درس بخوانيد وآماده شويد. تصميم مي‌گيريد بعد از استراحت بخوانيد، بعد هم مي‌گوييد كمي تلويزيون نگاه كنم بعد مي‌خوانم. دوباره مي‌گوييد شب مي‌خوانم و… به همين ترتيب مدام به وقت ديگري موكول مي‌كنيد و كتاب دست‌تان نمي‌گيريد. وقت هم مي‌گذرد و تمام مي‌شود.

در اين مواقع بايد در تصميم اول كتاب را برداريد و شروع كنيد به خواندن. مطابق قانون پنج دقيقه به خود بگوييد من بايد پنج دقيقه درس بخوانم. اگر در مدت اين پنج دقيقه ديديد كه خوب خوانديد، به درستان ادامه بدهيد، پنج دقيقه ديگر هم بخوانيد و به همين ترتيب مدام پنج دقيقه را تكرار كنيد. گاهي مي‌توانيد بين‌اش كمي به خود استراحت دهيد و دوباره خواندن در پنج دقيقه‌ها را شروع كنيد. به اين ترتيب مي‌بينيد كه كلي از درس را خوانده‌ايد و اين شما را تشويق مي‌كند دوباره به جلو برويد. راز اين پنج دقيقه، مدت كم آن است. شما با تصور وقت كم مطالعه راحت‌تر سمت كتاب مي‌رويد و سختي شروع آن از بين مي‌رود.

براي آشنايي با ساير روش هاي موفقيت تحصيلي كليك كنيد.

توصيه‌هايي براي حل مشكل بي حوصلگي در مطالعه

به خاطر داشته باشيد چند تا كار و درس را با هم شروع نكنيد. شايد شما بعد از خواندن يك كتاب، شور و شوق زيادي براي برنامه‌ريزي و خواندن مرتب ساير درس‌ها داشته باشيد. ولي دقت كنيد كه درس‌هاي سنگين و حجم درسي خارج از توان‌تان را در برنامه قرار ندهيد. وگرنه در ادامه شور و شوق‌تان به بي حوصلگي تبديل شود. براي درس خواندن دليل منطقي و كافي در ذهن‌تان بياوريد.

لازم نيست برنامه درسي‌تان براي مطالعه را به همه بگوييد. زيرا آنها حتما راجب برنامه شما نظر خواهند داد و در نتيجه ممكن است بين نظرات موافق و مخالف زيادي بمانيد و سردرگم شويد. پس صبر كنيد؛ اگر بقيه بعد از اينكه با برنامه خوب جلو رفتيد و موفق شديد بفهمند، تشويق خواهند كرد. اين تشويق باعث دلگرمي و بالا رفتن اعتماد به نفس‌تان مي‌شود. هيچ وقت از اينكه ممكن است نتوانيد از عهده برنامه‌هايتان برآييد، نترسيد. موفق كسي است كه حتي اگر سختي راه به ذهنش خطور كند، پا پس نكشد و برنامه‌اش را عملي كند. اگر حس كرديد كه در گذشته با وجود تلاش به نتيجه نرسيديد، بهتر است شكست در گذشته را فراموش كنيد. زيرا فكر كردن به شكست‌هاي گذشته موجب سستي و بي‌حوصلگي مي‌شود.

سخن آخر

با توجه به شكاياتي كه محصلين از مشكلات خود در درس خواندن دارند، مشكل جدي بسياري از آن‌ها بي‌حوصلگي هنگام مطالعه است. ما در اين مقاله به بررسي اين موضوع پرداختيم و علل و راهكاهايي براي حل آن توضيح داديم. اميدواريم با خواندن اين مطلب كمكي در جهت رفع مشكل‌تان كرده باشيم. در كل سعي كنيد مثبت‌انديش باشيد. از گفتن جملات منفي مانند: خسته شدم، استرس دارم، بي‌حوصله‌ام و به ويژه از گفتن جمله من نمي‌توانم به شدت پرهيز كنيد. به جاي آن‌ها به هدف تمركز كرده و جلو برويد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تحصيل و دانش آموزان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تحصيلي تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: بي حوصلگي براي درس خواندن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۴۳:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

والد آزاري يكي از آسيب‌هايي است كه در سال‌هاي اخير شروع شده و متأسفانه روزبه‌روز در حال گسترش است. اين روزها پدر و مادرهاي بسياري به مراكز مشاوره مراجعه مي‌كنند و مشكل اصلي آن‌ها بدرفتاري‌هايي است كه از جانب فرزندشان مي‌بينند. اين درحاليست كه بسياري ديگر از والدين از ترس آبرو و همين‌طور احساس شرم، رفتارهاي فرزندشان را پنهان مي‌كنند. واقعيت اين است كه والد آزاري مشكل بسيار جدي است. و پيامدهاي منفي بسياري را به دنبال خواهد داشت. به همين خاطر هرگز در مقابل اين مشكل سكوت نكنيد؛ و تلاش كنيد تا راه حلي براي آن پيدا كنيد. در ادامه درباره والد آزاري و راه‌هاي مبارزه با آن صحبت خواهيم كرد. براي دريافت كمك‌هاي تخصصي و حل مشكل حتما براي مشاوره خانواده كليك كنيد.

منبع: والد آزاري

والد آزاري

آزار و اذيت والدين توسط فرزندان يكي از آسيب‌هاي خانواده است كه به‌تازگي شاهد آن هستيم. متخصصان معتقدند هرگونه رفتاري كه باعث ناراحتي جسمي يا روحي در والدين مي‌شود را مي‌توانيم به‌عنوان والد آزاري در نظر بگيريم. در نتيجه مي‌توان گفت كه دامنه والد آزاري بسيار گسترده است.

يك سر اين طيف رفتارهايي مثل بحث كردن با والدين و لجبازي با آن‌ها را شامل مي‌شود؛ و سر ديگر آن خشونت‌هاي جدي مثل كتك زدن والدين را در برمي‌گيرد. اما موضوع اينجاست كه بي‌توجهي به حل اين مشكل باعث بزرگ‌تر شدن آن خواهد شد. به عبارتي مي‌توان گفت فرزندي كه هيچ مانعي در مقابل رفتار خود نمي‌بينيد طبيعتا باز هم آن را ادامه خواهد داد. به همين خاطر بسيار مهم است كه با علل و راه‌هاي برطرف‌كردن اين مشكل آشنا باشيم.

براي آشنايي بيشتر با انواع طيف خشونت خانگي كليك كنيد.

دلايل والد آزاري

فرزندسالاري

در سال‌هاي اخير تك‌فرزندي و فرزندسالاري يكي از موضوعاتي است كه زياد ديده مي‌شود. پدر و مادرها معمولاً همه تلاش خود را مي‌كنند كه فرزند آن‌ها چيزي كم نداشته باشد. و متأسفانه تصور مي‌كنند كه اين بهترين روش براي پدر و مادري كردن است. اما شما با اين رفتارتان از چند جهت به شخصيت كودك آسيب مي‌زنيد. نخستين و بزرگ‌ترين آسيب اين است كه آن‌ها واقعا باور مي‌كنند كه بهتر و بالاتر از ديگران و حتي خود شما هستند. و مشكل دوم اين است كه فرزند شما مديريت‌كردن خواسته‌هايش را ياد نمي‌گيرد. در نتيجه اين شخصيت‌ها معمولاً نمي‌توانند ناكامي و نرسيدن به خواسته‌هاي‌شان را تحمل كنند. اين آسيب‌ها از جمله مهم‌ترين دلايل براي والد آزاري در آينده هستند.

يادگيري‌هاي مشاهده‌اي

كودكان براي اينكه نحوه برخورد در جامعه را ياد بگيرند، قبل از هر چيز و هركس به پدر و مادر خود نگاه مي‌كنند. به همين خاطر مي‌توان گفت نوع برخورد شما با پدر و مادرتان تا حد زيادي نشان‌دهنده اين است كه فرزندتان در آينده چطور با شما برخورد خواهد كرد. به همان اندازه كه شما در سال‌هاي كودكي و از طريق رفتارهاي‌تان، احترام به پدر و مادر را به كودك ياد داده باشيد، در سال‌هاي آينده مي‌توانيد از فرزندتان انتظار توجه و احترام داشته باشيد.

براي جلوگيري از كتك زدن پدر و كتك زدن مادر كليك كنيد.

تربيت‌هاي اشتباه كودكي

رفتارگرايان معتقدند اگر ما به تجربه متوجه شويم كه رفتاري ما را به خواسته‌مان مي‌رساند، در آينده با احتمال بيشتري آن را تكرار خواهيم كرد. بسياري از مواقع والد آزاري يك نوع پرخاشگري وسيله‌اي است. يعني فرزند شما ياد گرفته كه با رفتارهايي مثل داد زدن، قهر كردن يا هر نوع ديگري از پرخاش مي‌تواند به خواسته‌هاي خود دست پيدا كند.

بيماري‌هاي روحي

يكي از دلايل شايع براي والد آزاري بيماري‌هاي روحي هستند. مشكلاتي مانند افسردگي، اضطراب و به‌خصوص اعتياد مي‌توانند تبديل به دلايلي براي بدرفتاري با والدين شوند. اين افراد به دليل مشكلات و درگيري‌هاي روحي كه بيماري براي آن‌ها ايجاد كرده، ظرفيت رواني كمتري براي برقراري ارتباط صحيح دارند؛ و اين مي‌تواند دليلي براي بدرفتاري با والدين باشد.

راهكارهايي براي مبارزه با والد آزاري

قبل از آن كه اقدامي بكنيد، بهتر است براي خود معياري مشخص كنيد، اينكه مي‌خواهيد خانواده تان چطور باشد، اعضاي آن چه رفتاري با هم داشته باشند، حدود حريم شخصي چطور تعريف مي شود و… . براي اين كار توصيه مي‌كنيد حتما مقاله خانواده سالم را بخوانيد.

1- با فرزندتان صحبت كنيد

هميشه اولين و بهترين راهكار براي حل اختلافات گفتگو است. در يك شرايط مناسب با فرزندتان صحبت كنيد. احساس خود را از رفتارهاي او بيان كنيد و مشكلاتي كه در رابطه‌تان به وجود آمده را شناسايي كنيد. سپس سعي كنيد با كمك هم، راهي براي تغيير شرايط پيدا كنيد.

2- قاطعانه رفتار كنيد

همان‌طور كه گفتيم والد آزاري بسياري از مواقع يك نوع پرخاشگري وسيله‌اي است. پس اگر مي‌خواهيد به رفتار اشتباه فرزندتان پايان بدهيد، قاطعانه برخورد كنيد. او بايد متوجه اين موضوع شود كه با پرخاش و قشقرق درست‌كردن نمي‌تواند به خواسته‌هاي خود برسد. در مقابل، هر زماني كه او خواسته‌هايش را از راه درست و منطقي بيان مي‌كند به حرف‌هايش گوش كرده و اين رفتار را در او تشويق كنيد.

3- نشانه‌ها را شناسايي كنيد

براي مدتي در رفتار فرزندتان دقت كنيد. به اين سؤال پاسخ دهيد كه چه مسائلي باعث مي‌شود او شروع به بدرفتاري كند. وقتي شما نشانه‌ها را پيدا كرده باشيد، به‌راحتي مي‌توانيد رفتار را كنترل كنيد. براي مثال وقتي مي‌بينيد شرايط دارد به سمت عصبانيت فرزندتان مي‌رود بهتر است بحث را تمام كنيد؛ و يا براي چند دقيقه او را تنها بگذاريد.

4- از مشاور براي والد آزاري كمك بگيريد

آسيب‌زدن به والدين يكي از مشكلاتي است كه هر دو طرف را درگير مي‌كند. علاوه بر اينكه پدر و مادر در اين شرايط فشار روحي بسياري را تحمل مي‌كنند، خود فرزند نيز مشكلات بسياري از جمله عذاب وجدان را تجربه خواهد كرد. به‌علاوه همان‌طور كه گفتيم اگر شما فكري به حال اين مشكل نكنيد هرگز خودبه‌خود برطرف نخواهد شد.

يكي از بهترين راهكارها در اين شرايط اين است كه خجالت و شرم را كنار بگذاريد و از يك مشاور خانواده كمك بگيريد. مشاورين جلساتي را با تمام اعضاي خانواده برگزار مي‌كنند. و مهارت‌هاي مهمي مثل كنترل هيجانات، مديريت بحران و ارتباط اجتماعي سالم را به شما آموزش خواهند داد. با استفاده از اين روش مي‌توانيد مشكلات زندگي را برطرف كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خشونت در خانواده مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

 

سؤالات متداول

با فرزندي كه پدر و مادرش را آزار مي‌دهد بايد چطور برخورد كرد؟

زماني كه فرزندتان عصباني مي‌شود بهتر است از كارهايي مثل بحث كردن خودداري كنيد. سعي كنيد قبل از جدي شدن عصبانيت‌ها شرايط را آرام كنيد. در يك فضاي مناسب و آرام با فرزندتان صحبت كنيد؛ مشكلات و خواسته‌هايش را بشنويد و سعي كنيد با كمك هم راه‌حل مشخصي پيدا كنيد. كمك‌گرفتن از مشاورين خانواده نيز مي‌تواند بسيار مفيد باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: والد آزاري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: والد آزاري،
موضوع:
[ ۱۵ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۸:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی