مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

هفته هفدهم بارداري زماني است كه مادر و جنين با تغييرات گسترده‌اي روبه‌رو مي‌شوند. افزايش وزن مادر در اين هفته مي‌تواند باعث بروز ترك‌هاي پوستي شود و از آنجايي كه رشد جنين با نازك شدن پوست شكم همراه است مادر احساس خارش و التهاب در ناحيه شكم را تجربه مي‌كند. جنين نيز وزنش افزايش پيدا كرده و دست و پاهاي او هم نسبت به هفته‌هاي گذشته بيشتر رشد مي‌كنند و قوي‌تر مي‌شوند، به طوريكه جنين مي‌تواند پاهايش را تكان دهد. به‌طوركلي هفته هفدهم بارداري، ناراحتي‌ها و عوارض ناخوشايندي براي مادر به همراه ندارد با اين حال برخي افراد كمردرد، يبوست، ورم دست و پا و… را تجربه مي‌كنند. آشنايي با راهكارهاي خودمراقبتي در سه ماه دوم بارداري مي‌تواند باعث كاهش نگراني و اضطراب مادر شود كه در ادامه بيشتر درباره آن صحبت خواهيم كرد.

 

منبع : هفته هفدهم بارداري را چطور بگذرانيم؟

وضعيت جنين در هفته هفدهم بارداري

هر چقدر كه تعداد روزهاي بارداري بيشتر مي‌شود به مراتب وزن جنين هم افزايش پيدا مي‌كند. در اين هفته رشد جنين سريع‌تر شده و وزن او به حدود 150 گرم و قدش حدود 14 سانتي‌متر مي‌رسد. همچنين بدنش بزرگ‌تر مي‌شود كه اين مسئله به تناسب بيشتر بدن و سر كودك كمك مي‌كند. جزئيات صورت جنين نيز شروع به تكامل مي‌كند، به عنوان مثال در اين هفته مژه‌ها و ابروهاي جنين رشد مي‌كنند. علاوه بر اين دست و پاهاي جنين هم نسبت به هفته گذشته بيشتر رشد مي‌كنند و قوي‌تر مي‌شوند، به طوريكه جنين مي‌تواند پاهايش را تكان دهد. از جمله تغييرات ديگر كه در اين هفته براي جنين به وجود مي‌آيد اين است كه كم كم شروع به ذخيره چربي مي‌كند، اين ذخيره چربي براي توليد انرژي و گرم نگه داشتن بدن بعد از تولد ضروري است.

وضعيت مادر در هفته هفدهم بارداري

وضعيت خواب

هرچه كه روزهاي بيشتري از دوران بارداري مي‌گذرد مادر بايد بيشتر به وضعيت خوابش توجه كند. برخي از مادران ممكن است در اين هفته به دليل تغييرات هورموني ايجاد شده دچار آشفتگي خواب شوند. علاوه بر تغييرات هورموني، استرس و اضطراب مادر مي‌تواند بر وضعيت خوابش تاثير بگذارد.

خارش و التهاب پوست شكم

هرچقدر كه جنين داخل شكم بزرگ‌تر شود پوست شكم بيشتر كشيده شده و نازك‌تر خواهد شد. اين نازك شدن و كشيده شدن پوست باعث ايجاد احساس خارش و التهاب مي‌شود. علاوه بر احساس خارش و التهاب ممكن است برخي مادران دچار ترك‌هاي پوستي شوند. با افزايش وزن جنين و وزن مادر اين ترك‌هاي پوستي هم بيشتر مي‌شود.

افزايش وزن

در سه ماهه دوم بارداري وزن مادر به شدت رو به افزايش مي‌رود. در هفته هفدهم بارداري ممكن است برخي مادران بين 2 تا 5 كيلو وزن اضافه كنند. به طور كلي از اين هفته به بعد وزن مادر به طور مرتب در هر هفته نيم تا يك كيلو افزايش پيدا مي‌كند. با اين حال برخي مادران با خوردن غذاي بيش از حد و خوردن غذاهاي پرچرب دچار چاقي و افزايش وزن كاذب مي‌شوند. چاقي و افزايش وزن كاذب مي‌تواند سلامت مادر و جنين را به خطر بياندازد.

عوارض شايع مادر در هفته هفدهم بارداري

در سه ماهه دوم بارداري مادران به طور كلي روزهاي راحت‌تري را سپري كرده و عوارض زيادي را تجربه نمي‌كنند. با اين حال برخي از مادران ممكن است دچار عوارضي مانند يبوست، گرفتگي بيني، حساس شدن پستان‌ها، سوزش معده، خواب آشفته، سردرد و كمر درد شوند. به دنبال افزايش وزن مادر و بزرگ‌تر شدن جنين، ممكن است مركز ثقل بدن مادر تغيير پيدا كند و فشار بيشتري به كمرش وارد شود.

خودمراقبتي‌هاي لازم در هفته هفدهم بارداري

مراقبت‌هاي پزشكي

همانند هفته‌هاي گذشته مادران نياز به مراقبت‌هاي پزشكي دارند. اگر در سه ماهه دوم بارداري به پزشك مراجعه نكرديد بهتر است در اين هفته اين كار را انجام دهيد. انجام برخي از معاينات جهت تشخيص ناهنجاري‌هاي ژنتيكي در سه ماهه دوم بارداري ضروري مي‌باشد. از جمله اين آزمايش‌ها مي‌توان به سونوگرافي آنومالي و آزمايش آمنيوسنتز اشاره كرد.

تغذيه مناسب

استفاده از يك رژيم غذايي سالم و سرشار از فيبر در كنار نوشيدن زياد مايعات مي‌تواند منجر به كاهش يبوست شود. بهتر است از خوردن غذاهاي پرچرب و نفخ دار خودداري كنيد زيرا خوردن غذاهاي پرچرب منجر به چاقي و افزايش وزن كاذب مادر مي‌شود كه سلامت مادر و جنين را به خطر مي‌اندازد. براي شناخت بيشتر در زمينه خطرات بارداري كليك كنيد.

ورزش منظم در هفته هفدهم بارداري

ورزش منظم و سبك مي‌تواند سبب افزايش سلامت مادر و جنين شود. با اين حال از ورزش‌هاي سنگين مانند كوهنوردي، دوچرخه سواري در مسافت طولاني، شنا و… بهتر است پرهيز كنيد. انجام حركات كششي ساده و ورزش‌هاي معمولي مي‌تواند باعث كاهش درد كمر در دوران بارداري شود.

خوابيدن صحيح و كافي

براي بهبود وضعيت خواب در درجه اول شيوه خوابيدن را اصلاح كنيد. بهتر است براي اينكه به خودتان و جنين فشاري وارد نشود به سمت پهلوي چپ بخوابيد. همچنين بهتر است قبل از خوابيدن تمريناتي مانند آرام سازي بدن، تكنيك‌هاي تنفسي و ذهن‌آگاهي را انجام دهيد تا خواب آرام‌تر و بدون پريشاني داشته باشيد. اگر در مديريت كردن اضطراب و خوابتان مشكل داريد بهتر است اين موضوع را با يك روانشناس در ميان بگذاريد.

رفع خارش پوست

براي رفع خارش، التهاب و ترك‌هاي پوستي بهتر است از كرم‌هاي مرطوب كننده و روغن‌هاي گياهي جهت ماساژ دادن شكم استفاده كنيد. همچنين مايعات زياد مصرف كنيد و فعاليت‌هاي كششي انجام دهيد تا مانع از پيشرفت ترك‌هاي پوستي شويد.

برقراري رابطه جنسي

برقراري رابطه جنسي در هفته هفدهم يا به عبارتي در سه ماهه دوم بارداري براي مادر و جنين خطري به همراه ندارد. با اين حال بهتر است با شيوه صحيح و پوزيشن مناسب دوران بارداري آشنا شويد. براي اطلاعات بيشتر در ارتباط با اين مسئله مي‌توانيد از يك روانشناس و يا مشاوره جنسي كمك بگيريد. براي شناخت بيشتر درباره نزديكي در دوران بارداري كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا جنين در هفته هفدهم شروع به تكان خوردن مي‌كند؟

به طور كلي جنين از هفته 16 تا 20 بارداري ممكن است براي اولين بار تكان‌هايي بخورد كه مادر آن‌ها را احساس كند. عواملي مختلفي مانند تجربه زايمان اول، چاقي زياد مادر، توجه نكردن مادر به علائم شكمي و… مي‌تواند باعث شود كه مادر متوجه تكان خوردن نشود. با اين حال اكثر مادران در اين دوران متوجه اولين تكان خوردن جنين خواهند شد.

 

 

 

منبع : هفته هفدهم بارداري را چطور بگذرانيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۵۴:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

زندگي بعد از طلاق تا مدت‌ها با غم و ناراحتي همراه است. امروزه طلاق به يك معضل اجتماعي تبديل شده است در كشورمان رواج يافته و طبيعتا زندگي بعد از آن متفاوت‌تر از زندگي زناشويي مي‌باشد. احساس خشم، دلتنگي، حسادت و غم و اندوه از شايع‌ترين احساسات بعد از طلاق است كه در صورت عدم كنترل و درمان مي‌توانند زندگي فرد را مختل كنند. كمك گرفتن از روانشناس به شما كمك مي‌كند تا هرچه سريع‌تر بر اين احساسات غلبه كرده و زندگي شاد و معمول خود را از سر گيريد. براي اينكه بدانيد چگونه زندگي بهتري بعد از طلاق داشته باشيد و با چه مشكلات و چالش‌هايي رو به رو مي‌شويد، در ادامه مطلب با ما همراه باشيد.

 

منبع : زندگي بعد از طلاق

در اوايل زندگي بعد از طلاق چه مراحلي را بايد گذراند؟

بعد از طلاق معمولا افراد احساساتي را تجربه مي‌كنند كه به شرح زير مي‌باشد:

1. مرحله انكار

انكار يك مكانيسم دفاعي جهت كنار آمدن با درد جدايي است چرا كه معمولا افراد نمي‌توانند مسئله جدايي را باور كنند. فرد با انكار به خودش دلگرمي مي‌دهد و در واقع نمي‌خواهد طلاق خود را بپذيرد.

2. مرحله خشم

حس خشم و عصبانيت از انتخاب و حماقت‌هاي خود يا اينكه توسط همسرتان پذيرفته نشده‌ايد كاملا طبيعي است ولي كنترل نكردن آن مي‌تواند اوضاع را بدتر كند مخصوصا اگر فرزندي داشته باشيد و كودكتان شاهد درگيري‌ها و بحث‌هايتان باشد. مواظب باشيد برخي از وكلاء از حس خشم و عصبانيت شما براي پيش بردن فرآيند طلاق و به دست آوردن امتياز بهره مي‌برند. اينكه بخواهيد همسرتان را تنبيه كنيد امر طبيعي است اما بايد حس خشم خود را كنترل نماييد چرا كه ممكن است تصميمي كه براي ساخت زندگي دوباره خود گرفته‌ايد نتيجه عكس دهد.

3. زندگي بعد از طلاق | مرحله مذاكره

در اين مرحله شما تلاش مي‌كنيد اتفاقي كه برايتان افتاده را بدون تكرار خطاهاي گذشته جبران و بازسازي كنيد. در اين مرحله امكان دارد با شكست مواجه شويد چرا كه تغيير سريع شرايط چندان منطقي نيست. جدايي پس از نارضايتي‌ها، مشاجرات و با سپري شدن ماه‌ها يا سال‌ها زندگي بوده است و احتمال اينكه فرد بتواند سريع به زندگي برگردد و اوضاع را حل كند زياد نيست ولي به تلاش خود ادامه دهيد و هرگز نااميد نشويد.

4. مرحله افسردگي

در اين مرحله حس تنهايي، غم و منزوي شدن به سراغ فرد مي‌آيد. اينكه شما دچار افسردگي شويد امر طبيعي است. مي‌توانيد براي درمان آن به روانشناس مراجعه كرده و از او كمك بگيريد. درمان نكردن افسردگي پيامدهايي را، هم براي خودتان و هم كودكتان در پي خواهد داشت و بر روي فرزندتان تاثير مي‌گذارد. بنابراين بهتر است با كمك روانشناس اين آسيب‌ها را به حداقل برسانيد.

5. مرحله پذيرش

اين مرحله به عنوان آخرين مرحله از اندوه و ناراحتي، هنگامي اتفاق مي‌افتد كه مي‌پذيريد زندگي مشتركتان به پايان رسيده است. امكان دارد برخي اوقات حس خشم و افسردگي به سراغتان بيايد اما شدت آن كمتر خواهد بود و اين مسئله نشان مي‌دهد كه شما براي بازسازي زندگيتان آماده هستيد. مي‌توانيد با شناختن نقاط قوت خود مسير جديدي را براي زندگي بهتر شروع كنيد و به درجه‌اي برسيد كه ديگر نسبت به همسر سابق خود كاملا بي تفاوت باشيد.

بيشتر بخوانيد : آسيب هاي طلاق

 

كنار آمدن با زندگي بعد از طلاق 

شما دو نفر از هم جدا شده‌ايد و نبايد آن را فراموش نكنيد. علل طلاقتان را به خاطر بياوريد تا حس حسادت و ناراحتي‌تان كنترل شود. همه مشاجره‌ها و دعواهايتان، اختلاف نظرها و رفتارهايي كه همسر سابقتان با شما داشته و سبب ناراحتيتان شده را به ياد آوريد و همه آن‌ها را يادداشت كنيد. اينگونه مي‌توانيد بهتر فكر كنيد كه چرا طلاق گرفته‌ايد و ديگر نبايد به او فكر كنيد.

حتي اگر همسر سابقتان ازدواج كرد، سعي كنيد درباره روابط زناشويي آن‌ها فكر نكنيد و آن دو را، با دوران خوش زندگي خود قياس نكنيد. تجسم اين شرايط در ذهن باعث ايجاد حس كمبود بيشتر در شما مي‌شود. بايد حس بدي كه به آن دو را داريد كنار بگذاريد زيرا بيرون آمدن از زندگي كه دوستش نداشته‌ايد انتخاب خودتان بوده است و فكر و خيال مجدد درباره آن جز اثر منفي در شما و زندگيتان هيچ فايده‌اي ندارد.

براي تحمل حس دلتنگي بعد از طلاق چكار بايد كرد؟

دلتنگ شدن شما بعد از طلاق حس طبيعي است و وابستگي به شريكتان مي‌تواند علل متفاوتي داشته باشد. فرد بعد از جدايي، به خاطرات خوش زندگي مشتركش فكر مي‌كند نه به كل آن زندگي. در چنين اوضاعي احساس دلتنگي طبيعي است به خصوص كه زمان زيادي از طلاقتان نگذشته باشد و شخص توانايي تصميم درست در مورد اتفاقات رخ داده را ندارد. شما مي‌توانيد براي حل آن از مشاور تخصصي بعد از طلاق كمك بگيريد. 

پشيماني نيز يكي از عواملي است كه طلاق را دشوارتر مي‌كند، پس بهتر است قبل از طلاق مقاله علل پشيماني از طلاق را مطالعه نماييد.

 

راهكارهايي براي داشتن يك زندگي خوب بعد از طلاق 

شايد شما ماه‌ها يا سال‌ها با شخصي زندگي مشترك داشته‌ايد و صاحب فرزندي باشيد يا نباشيد. طلاق و جدايي بين ممكن است نظر شما يا همسر سابقتان بوده يا حتي توافقي تصميم به جدايي گرفته باشيد. شايد پس از جدايي، به آرامش رسيده باشيد يا قلبتان شكسته باشد و يا همه‌ اين احساسات را تجربه مي‌كنيد. در هر موقعيتي كه هستيد شايد برايتان دغدغه‌اي ايجاد شده است كه چگونه به زندگي بعد از طلاقتان ادامه دهيد؟ ما به شما راهكارهايي ارائه مي ‌دهيم تا بر احساسات خود مسلط شده و اين دوران را به خوبي پشت سر بگذاريد. برخي از اين راهكارهاي عبارتند از:

1. غم و غصه ممنوع

هيچ انساني دوست ندارد زندگي مشتركش خراب شود و معمولا هيچ فرد سالمي با تفكر به اينكه روزي از همسرم جدا خواهم شد تن به ازدواج نمي‌دهد. در زمان جدايي، حتي اگر طلاق براي هر دو مطلوب باشد، باز هم غمگين هستند. در واقع تجربه زندگي مشترك، چه خوب و چه بد باشد حس اندوه و ناراحتي را براي فرد به وجود مي‌آورد. شايد به اين مسئله فكر كنيد كه اشتباه در كجا بوده و يا شايد از كارهاي خود پشيمان باشيد. درسته كه شكست، شكست است اما قوي باشيد و با غم و غصه زندگي نكنيد. 

2. زندگي بعد از طلاق | بر روي احساسات خود كار كنيد

سعي كنيد روشي براي توقف احساسات خود در رابطه با خراب شدن ازدواجتان بيابيد. اين روش مي‌تواند حرف زدن درباره احساسات با شخصي ديگر يا تمركز كردن بر روي فعاليت سالمي باشد كه براي شما خوشايند است. اگر قصد ازدواج داريد بار سنگين زندگي سابقتان را با خود به زندگي جديد نبريد. كنار گذاشتن احساسات در يك گوشه بسيار راحت است اما بايد روي آن كار نماييد وگرنه روي زندگيتان اثر منفي مي‌گذارد. اگ  در برابر درمان و كمك گرفتن از يك متخصص ايستادگي مي‌كنيد، بهتر است بدانيد كه درمان به معني مشكل داشتن يا در بحران بودن نيست و در واقع يك راهكار اصولي مي‌باشد كه بسياري از افراد آگاه در چنين شرايطي به آن رجوع مي‌كنند.

3. خود را دوست داشته باشيد

بعد از طلاق حس نپذيرفتن در فرد به وجود مي‌آيد. شايد به اين دليل است كه فرد تصور مي‌كند مشكلي داشته كه نتوانسته در رابطه با همسر و زندگي‌‌اش موفق عمل كند. براي اينكه بعد از طلاق حالتان خوب باشد بايد روي بدست آوردن اعتماد به نفس، ايمان آوردن و ارزش گذاري به خود كار كنيد و به خودتان عشق بورزيد.

4. زندگي بعد از طلاق | به سمت علايق گذشته خود برويد

اگر بعد از ازدواج، علايق خود را به دليل اينكه همسرتان آن‌ها را دوست نداشت كنار گذاشتيد و در خودتان تغييراتي ايجاد كرديد، اكنون آن‌ها را از سر بگيريد. به عنوان مثال اگر از بيرون رفتن و سفر لذت مي‌بريد و همسرتان ماندن در خانه را دوست داشت، به دنبال سفر و تفريح برويد و علايق گذشته خود را دوباره شروع كنيد.

5. تغيير جديدي در زندگي خود ايجاد كنيد

درست است كه طلاق و جدايي مشكلاتي را به همراه دارد اما پس از آن مي‌توان همه چيز را تغيير داد. به عنوان مثال مي‌توانيد يك ورزش جديد را امتحان كنيد يا دوباره به دانشگاه برگرديد و ادامه تحصيل دهيد. اينكه نتوانيد همه اتفاقات را سريعا فراموش و رها كنيد، امري كاملا طبيعي است. اگر محدوديت‌هايي همچون فرزندان، شغل و مشكلات مالي داريد، نگران و نااميد نباشيد چرا كه همواره مي‌توانيد با كوچك‌ترين و ساده‌ترين تغييرات زندگي خود را دگرگون سازيد.

6. زندگي بعد از طلاق | از تنهايي نترسيد

در واقع تنها بودن به معني عدم متاهل و عجله نداشتن براي تاهل است نه به معني گوشه نشيني فرد و نديدن اشخاص ديگر براي هميشه. افراد زيادي هستند كه تنها زندگي مي‌كنند و موقعيت اجتماعي خوبي دارند. تنها بودن در يك دوره بعد از طلاق، نه تنها بد نيست بلكه بسيار مفيد هم مي‌باشد و باعث رجوع به درون، افزايش اعتماد به نفس و علاقه به خود مي‌شود.

7. مسئوليت هاي جديدي را بپذيريد

هنگامي كه متاهل بوده‌ايد احتمالا مسئوليت‌ها را بين خودتان تقسيم مي‌كرديد. اكنون بار همه مسئوليت‌ها بر دوش شما خواهد بود و احتمالا همه كارها تمام و كمال انجام نمي‌شود اما مشكلي نيست. اگر همسرتان مسئول امور مالي اعم از كسب، مديريت و سرمايه گذاري بوده اكنون شما با چالش‌هايي مواجه خواهيد بود كه انجام اين مسئله مي‌تواند به شما اعتماد به نفس دهد.

لزومي ندارد تمام كارها را شخصا به عهده بگيريد. مي‌توانيد از بقيه افراد هم كمك گرفته و اگر در كاري اشتباه كرديد از آن تجربه كسب نماييد و دست به سرزنش خود نزنيد. مثلا اگر مبلغ بسياري بابت يك محصول بدون استفاده پرداخت كرده‌ايد، نگران نباشيد و از اين تجربه در خريدهاي بعدي خود استفاده كنيد. تجربيات در زندگي كمك كننده هستند و مديريت درست را به شما ياد مي‌دهند.

8. كمك گرفتن از روانشناس

و در آخر اينكه بهترين راه براي بازگشت به زندگي بعد از طلاق، كمك گرفتن از يك فرد متخصص يا روانشناس است. روانشناس به شما كمك مي‌كند تا احساسات خود را شناسايي كرده و تحت كنترل در آوريد. غلبه بر احساسات منفي بعد از طلاق به تلاش و آموزش‌ مهارت‌هاي سازگاري نياز دارد و روانشناس شما را در اين مسير ياري مي‌كند. براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

زندگي بعد از طلاق براي زنان سخت تر است يا مردان؟

طبق مطالعات انجام شده طلاق براي مردان، زيان بارتر مي‌باشد و غلبه بر احساسات منفي براي آنان سخت‌تر از زنان است.

آيا مي توان ازدواج موفقي بعد از طلاق داشت؟

بله مي توان با مشاوره گرفتن قبل از ازدواج دوم، آينده و زندگي بسيار موفقي براي خود ساخت. 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: زندگي بعد از طلاق،
موضوع:
[ ۲۵ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۵۱:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال دوقطبي نوع يك دسته‌اي از اختلالات دوقطبي يا مانيك-دپرسيو (يكي از انواع اختلالات خلقي ) است. فرد مبتلا به اين اختلال دوره‌هاي شديدي از افسردگي و شيدايي را تجربه مي‌كند و نوسانات خلقي او به طور واضحي با افراد عادي متفاوت است و بسيار شديدتر مي‌باشد. اين اختلال تاثير بسيار زيادي بر زندگي خود فرد و اطرافيان آنان مي‌گذارد به همين دليل بايد چاره‌اي براي درمان آن انديشيد. با آگاهي از علائم اختلال دو قطبي نوع يك، مي‌توانيد هرچه سريع‌تر آن را تشخيص داده و براي درمان اقدام نماييد. در ادامه مقاله به بررسي كامل اين اختلال مي‌پردازيم. 

 

منبع : اختلال دوقطبي نوع يك

اختلال دوقطبي نوع يك چيست؟

اختلال دوقطبي نوع يك، اولين دسته از اختلالات و بيماري دو قطبي است. در حال حاضر ملاك‌هاي تشخيصي بر اساس كتابچه راهنماي آماري و اختلالات رواني DSM-5 انجام مي‌شود. فرد مبتلا به اختلال دوقطبي نوع يك، دوره‌هايي از افسردگي و دوره‌هايي از خلق بالا يا شيدايي را تجربه مي‌كند. مهم‌ترين ويژگي فرد مبتلا به اختلال دوقطبي نوع يك، نوسان‌ها و تغييرات خلقي شديد بين افسردگي و شيدايي است. براي تشخيص اختلال دوقطبي نوع يك فرد حداقل بايد به مدت يك هفته اين نوسانات را تجربه كند و اين حالت با نوسان‌هاي خلقي كه مردم عادي تجربه مي‌كنند به وضوح تفاوت دارد.

اين اختلال به طور ميانگين در اواخر دوران نوجواني و اوايل بزرگسالي پديدار مي‌شود و تقريباً هركسي ممكن است به اين اختلال دچار شود. مهم‌ترين ويژگي اختلال دوقطبي نوع يك اين است كه در خانواده‌ها جريان دارد، يعني زمينه ژنتيكي اين اختلال بسيار بالاست، به طوري كه اگر فردي در يك خانواده به اين اختلال مبتلا باشد، احتمال اينكه ساير افراد خانواده به اين اختلال دچار شوند، بسيار بيشتر از خانواده‌هايي است كه زمينه ژنتيكي در آن‌ها وجود ندارد.

 

علائم اختلال دوقطبي نوع يك

بيماران دوقطبي بسته به نوع خلق غالبي كه دارند علائم متفاوتي پيدا مي‌كنند؛ به عنوان مثال افراد در دور‌ه‌هاي خلق پايين، علائم افسردگي را تجربه خواهند كرد. با اين حال مهم‌ترين علائمي كه اين دسته از بيماران تجربه مي‌كنند علائم اختلاصي دوره‌هاي مانيا يا شيدايي است كه عبارتند از:

_پرخاشگري و تحريك پذيري شديد

_ تغيير ناگهاني خلق

_ تجربه خودكشي ناموفق

_پرش افكار، سريع صحبت كردن، پر حرفي و زود صميمي شدن

_بروز رفتارهاي خطرناك

_كم خوابي و پر انرژي بودن

_ولخرجي‌هاي بسيار و رفتار‌هاي تكانشي

بيشتر بخوانيد : علائم افسردگي

روش‌هاي درمان اختلال دوقطبي نوع اول

خط اول درمان براي اختلال دوقطبي نوع يك درمان دارويي خصوصا داروي ليتيوم يا سديم كربنات است. با اين حال مصرف هميشگي ليتيوم يا سديم كربنات مي‌تواند مشكلاتي را براي فرد بيمار به وجود بياورد. از اين جهت از داروهاي مكمل ديگري مانند كاربامازپين استفاده مي‌شود. مهمترين مسئله‌اي كه در درمان افراد مبتلا به اختلال دوقطبي بايد به آن توجه كرد بحث خانواده و اطرافيان فرد بيمار است.

همانطور كه گفته شد خط اول درمان براي فرد مبتلا به دوقطبي استفاده از دارو درماني است. اما از اين جهت كه اختلال دوقطبي نوع يك، اختلالي تمام عمر و مزمن است طبيعتاً خانواده و نزديكان فرد مبتلا دچار مشكلاتي مي‌شوند. به همين دليل درمان‌هاي روانشناختي كه به صورت خانواده درماني براي آموزش نحوه مديريت و برخورد خانواده با فرد بيمار انجام مي‌گيرد، بسيار حائز اهميت است. خانواده و نزديكان فرد بيمار بايد زير نظر يك روانشناس متخصص روش‌هاي مديريت و كنترل رفتار خود با فرد بيمار مبتلا به اختلال دو قطبي را فراگيرند.

 

آيا مي‌توان با كسي كه اختلال دو قطبي نوع اول دارد ازدواج كرد؟

يكي از پرسش‌هايي كه براي بسياري افراد پيش‌ مي‌آيد اين است كه آيا مي‌توان با فردي كه مبتلا به  اختلال دوقطبي نوع يك است ازدواج كرد يا خير. در پاسخ بايد گفت اين مسئله به شدت اختلال فرد مبتلا بستگي دارد. بعضي افراد نوع شديدي از اختلال را تجربه مي‌كنند به طوري كه به بستري در بيمارستان نياز پيدا مي‌كنند. برخي ديگر به نوع خفيف‎‌تري از اين اختلال مبتلا هستند و صرفاً با مصرف دارو و درمان‌هاي روانشناختي مي‌توانند بر زندگي خود تسلط پيدا كنند. در نتيجه پاسخ به اين سوال به مسائل مختلفي بستگي دارد. به شما پيشنهاد مي‌كنيم اگر در چنين وضعيتي قرار داريد، براي يك ارزيابي كامل و جامع حتماً به يك روانشناس يا روانپزشك مراجعه نماييد.

اطرافيان چه كمكي مي‌توانند بكنند؟ 

در قدم اول براي آن كه بتوانيد كمكي به عزيزتان بكنيد، بايد اطلاعات خودتان درباره بيماري دو قطبي را بالا ببريد. در اين صورت مي‌توانيد درك كنيد كه بيمارتان در دوره افسردگي و شيدايي چه احساس و ديدگاهي دارد. براي مثال بايد بدانيد كه او در دوره افسردگي ديدگاه منفي داشته و اميد كمي به زندگي دارد، اما به حمايت و درك شما نياز دارد. اما در دوره شيدايي، بيمار انرژي زيادي دارد و دست به اقداماتي مي‌زند كه سلامت او را به خطر مي‌اندازند، در اين موارد با او ارتباطتان را حفظ كنيد و درباره بيماري اش او را آگاه كنيد و به او براي كسب مهارت هاي كنترل هيجاناتش بايد كمك كنيد. در صورتي كه اين شرايط غير قابل كنترل بود حتما از كمك هاي تخصصي روانشناسان استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات خلقي و اختلال دو قطبي مي توانيد در هر ساعت از روز براي دريافت مشاوره افسردگي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا اختلال دوقطبي نوع يك قابل درمان است؟

اختلال دوقطبي نوع يك، اختلالي تمام عمر است اما با استفاده از درمان‌هاي دارويي و روانشناختي مي‌توان اين بيماري را تا حد بسيار زيادي كنترل كرد. 

تفاوت اختلال دو قطبي با ساير انواع آن در چيست؟

اختلال دو قطبي نوع يك نوسان خلق بين مانيا و افسردگي است و دوره‌هاي مانيا به قدري شديد است كه پيامدهاي مخربي به بار مي‌آورد. اما در اختلال دو قطبي نوع دو دوره‌هاي خلق و خوي بالا به مانيا نخواهد رسيد. 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلال دوقطبي نوع يك،
موضوع:
[ ۲۵ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۴۸:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تاثير افسردگي بر ديگران قابل انكار نيست و حتما اگر فردي در يك خانواده داراي اختلالات روحي و رواني از جمله افسردگي باشد، ممكن است به ديگر افراد خانواده نيز سرايت كند. عوارض بيماري افسردگي همچون بيماري‌هاي جسمي قابل رويت نيست، اما تاثيرات خود را بر روي ذهن و جسم فرد مي‌گذارد. اغلب افراد به دليل عدم شناخت كامل نسبت به اين بيماري، از تاثيراتي كه افسردگي بر روي فرد و ديگر افراد خانواده مي‌گذارد، آگاه نيستند. در ادامه اطلاعات كاملي از تاثير افسردگي بر ديگران ارائه داده‌ايم. براي شروع درمان افسردگي كليك كنيد.

 

منبع : تاثير افسردگي بر ديگران

تاثير افسردگي بر ديگران

همانطور كه اشاره كرديم افسردگي يك بيماري روحي و رواني است كه قابل سرايت به ديگران و به خصوص اعضاي خانواده مي‌باشد، چراكه فرد افسرده بيشتر زمان خود را با آن‌ها مي‌گذراند.

بسياري از خانواده‌ها اصطلاحا خانواده‌هاي افسرده پرور هستند و تقريبا در اين خانواده‌ها اعضاي خانواده دچار افسردگي مي‌شوند. اما علاوه بر اين ممكن است يك فرد افسرده باعث شود ديگر اعضاي خانواده نيز به اين بيماري روحي مبتلا شوند.

بيماري افسردگي از نظر عموم بي‌علامت است، اما همين عاملي جهت ادامه دادن به رفتارهاي اشتباه است تا جايي كه انجام آن‌ها براي اعضاي يك خانواده عادي شود و نشانه‌هاي افسردگي در كل آن‌ها ديده شود.

خانواده‌هايي كه نسبت به علائم بيماري افسردگي داراي شناخت باشند، مي‌توانند راه نجات از دنياي تاريك افسردگي را نيز پيدا كنند.

 

بيشتر بخوانيد : ازدواج با دوقطبي

 

عوامل تشديد كننده افسردگي

بيماران افسرده داراي اعتماد به نفس پاييني هستند. اگر بيمار خانواده‌اي داشته باشد كه همواره او را سرزنش مي‌كنند، در واقع در حال بدتر كردن اوضاع هستند، به گونه‌اي كه ضمن تشديد علائم، روند درمان بيماري را نيز كند مي‌كنند.

خانواده بيمار افسرده، بايد پس از ملاحظه علائم افسردگي و تشخيص متخصصينف براي جلوگيري از بدتر شدن شرايط روند درمان را جدي گرفته و در فرايند درمان بيمار مشاركت داشته باشند و يا حداقل بيمار را ترغيب به پيگيري درمانش نمايند. براي آشنايي با علائم افسردگي كليك كنيد.

سرزنش و احساس ترحم به افسرده مي‌تواند شرايط بيماري او را سخت كند، چراكه به او احساس گناه مي‌دهد و احساس گناه نيز علاوه بر دامن زدن به غم و اندوه، علائم بيماري را تشديد مي‌كند.

فرد افسرده داراي چه اثراتي بر روي ديگران است؟

از آنجايي كه نشانه‌هاي بيماري افسردگي همانند بيماري‌هاي جسمي قابل رويت نيست، تاثيراتي كه بر روي ديگران مي‌گذارد، نامحسوس است. در اين قسمت از مقاله سعي كرده‌ايم، به برخي از تاثيراتي كه فرد مبتلا به افسردگي بر روي ديگر اعضاي خانواده مي‌گذارد، اشاره كنيم.

  • احساس خستگي مي‌كنيد، بدون اينكه دليل آن را بدانيد.
  • با ورود به خانه احساس غم و اندوه داريد.
  • از رويارويي با فرد افسرده مي‌ترسيد، چراكه خلق و خوي او را نمي‌دانيد.
  • از فرد مبتلا به افسردگي دوري مي‌كنيد و انجام كارهايي كه او از شما مي‌خواهد را سخت و سنگين مي‌دانيد.
  • دل‌تان نمي‌خواهد پدر، مادر (يا خواهر و برادر و يا همسر) افسرده‌تان، در جمع‌هاي خانوادگي و يا دوستانه شما باشد.
  • حوصله ديدن و شنيدن حرف‌هاي بيمار افسرده را نداريد.
  • در انجام كارها نمي‌توانيد به اندازه كافي تمركز كنيد.
  • از اينكه اتفاق بدي براي افسرده بيافتد و نتوانيد كاري انجام دهيد، احساس گناه داريد.
  • دوست داريد در جايي به دور از فرد افسرده زندگي كنيد و به اصطلاح دچار دلزدگي از خانه و زندگي خود شده‌ايد.
  • وقتي براي فرد افسرده كاري نمي‌كنيد، احساس گناه داريد.

تاثير افسردگي مادر بر همسر و فرزندان

مادر داراي نقش بسيار مهم و پررنگي در خانواده است، به طوري كه اگر اين عضو كليدي مبتلا به بيماري افسردگي شود، داراي تاثير بسيار زيادي بر ديگر اعضاي خانواده خواهد داشت.

چراكه مادري كه مبتلا به بيماري افسردگي است در واقع حوصله و انگيزه رسيدگي به فرزندان و گذراندن وقت با همسرش را ندارد. به تدريج اين مادر باعث مي‌شود كه همسر و فرزندانش نيز اين خلق و رفتارها را تكرار كنند و در واقع به همين راحتي نشانه‌هاي افسردگي به آن ها نيز منتقل مي‌شود. براي آشنايي با نحوه برخورد با افسردگي مادر كليك كنيد.

تاثير افسردگي پدر بر همسر و فرزندان

پدر نيز همچون مادر نقش موثري در خانواده و تربيت فرزندان ايفا مي‌كند. وقتي در يك خانواده پدري مبتلا به بيماري افسردگي است، حوصله و انگيزه كافي جهت كار كردن و كسب در آمد را ندارد. به همين دليل اين دسته از پدران افسرده در تامين مخارج زندگي با مشكل مواجه مي‌شوند.

البته بايد اشاره كنيم كه افسردگي پدر خانواده نيز ناشي از مشكلات اقتصادي و يا مشكلات با همسرشان مي‌باشد و پس از ابتلا به بيماري افسردگي نيز سعي مي‌كنند ناراحتي‌هايشان را خودشان حل و برطرف نمايند.

پدري كه افسرده است، وقت لازم را براي همسر و فرزندان خود اختصاص نمي‌دهد و حتي اگر كودك‌شان در خانه مشغول بازي باشد، با كمترين صدايي واكنش نشان مي‌دهند و به تدريج جو خانه را براي ايجاد افسردگي در ديگر اعضاي خانواده فراهم مي‌كنند. براي مقابله با افسردگي پدر كليك كنيد.

مهم بودن تاثير افسردگي بر اعضاي خانواده

همانطور كه اشاره كرديم اگر فردي از اعضاي خانواده‌تان به بيماري افسردگي مبتلا مي‌باشد، بايد براي درمان بيماري او و همينطور جلوگيري از عوارضي كه بيماري فرد بر ديگر اعضاي خانواده دارد، اقدام كنيد.

در رابطه با رفتار با فرد افسرده شما بايد سلامت رواني خود و فرد بيمار را در نظر داشته باشيد و حتما از روانشناس متخصص در اين زمينه نيز كمك بگيريد.

افسردگي يك بيماري جدي روحي است، اما قابل درمان است، سعي نكنيد خودتان اقدامي براي برطرف كردن افسردگي بيمار كنيد، چراكه ممكن است علائم افسردگي بيمار شدت پيدا كرده و همينطور به ديگر افراد خانواده نيز سرايت كند. از اين رو پيشنهاد مي‌شود كه از مشاوره روان درماني، درمان‌هاي شناختي و مشاوره افسردگي استفاده كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير افسردگي بر ديگران مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : تاثير افسردگي بر ديگران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۴۵:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ارگاسم زنان يا تجربه اوج لذت جنسي توسط آن‌ها از جمله مسائلي است كه عموم مردم اغلب اطلاعات دقيقي در مورد آن ندارند. همين مسئله مي‌تواند رضايت جنسي افراد را تحت تاثير قرار داده و باعث كاهش عملكرد جنسي شود. در حالي كه افزايش آگاهي در مورد تجربه ارگاسم در زنان و چگونگي ايجاد آن، به زوجين كمك مي‌كند تا بتوانند رابطه جنسي خود را در مسير بهتري هدايت كرده و لذت بيشتري را براي هر دو طرف رقم بزنند. ما در اين مقاله به توضيحات بيشتري در مورد علائم ارگاسم در زنان پرداخته‌ايم و راهكارهايي ارائه كرده‌ايم كه مي تواند رسيدن به ارگاسم را براي زنان تسهيل نمايند. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

 

منبع : ارگاسم زنان

انواع ارگاسم در زنان چگونه است؟

ارگاسم به تجربه بالاترين حالت از لذت جنسي و رهايي از همه تنش‌هاي ناشي ازآن گفته مي‌شود. اين تجربه معمولا در مردان و زنان متفاوت است به طوري كه ارگاسم در مردان اغلب با تجربه اجتناب ناپذير انزال همراه مي‌شود. اما در بانوان نوعي انقباض در عضلات واژن اتفاق مي‌افتد كه مي‌تواند با علائم جسماني ديگري نظير افزايش ضربان قلب و فشار خون نيز همراه باشد. ارگاسم زنان بر اساس اينكه تحت تاثير تحريك چه ناحيه‌اي ايجاد شده است به دو دسته كلي واژينال و كليتورال تقسيم مي‌شود.

ارگاسم واژينال به وضعيتي گفته مي‌شود كه زن از طريق فرايند دخول و با تحريك داخلي واژن به اوج لذت جنسي مي‌رسد. اما ارگاسم كليتورال زماني اتفاق مي‌افتد كه زن از طريق تحريك نواحي بيروني و به خصوص ناحيه كليتوريس بيشترين لذت جنسي را تجربه نمايد. البته ممكن است علاوه بر اين دو حالت ارگاسم زنان در شرايط ديگري نيز تجربه شود كه از جمله آن‌ها مي‌توان به تحريك و لمس نوك سينه‌ها، تجربه ارگاسم در خواب يا در حين انجام فعاليت‌هاي ورزشي خاص اشاره كرد.

بيشتر بخوانيد : ارتباط صحيح با همسر 

ارگاسم زنان و جايگاه آن در مراحل برانگيختگي جنسي

از نظر فيزيولوژيكي، برانگيختگي جنسي در انسان چند مرحله دارد كه موارد زير را در بر مي‌گيرد:

– تحريك: زماني كه برانگيختگي جنسي در بدن آغاز مي‌شود.

– نقطه اوج: زماني كه تحريكات ادراك شده به بالاترين سطح خود مي‌رسند.

– ارگاسم: كه باعث تجربه احساس شديد لذت مي‌شود.

– فروكش: كه در آن تحريكات جنسي كاهش پيدا مي‌كنند.

در نتيجه رسيدن به ارگاسم يكي از 4 مرحله اصلي برانگيختگي جنسي در مردان و زنان است. با اين حال اين تجربه براي زنان تا حد زيادي به كيفيت مراحل قبل بستگي دارد. در واقع زنان اغلب بدون دريافت تحريكات كافي يا پيش نوازي‌هاي مناسب، نمي‌توانند ارگاسم را تجربه كنند. در مقابل جالب است بدانيد زنان درست پس از مرحله فروكش مي‌توانند ارگاسم ديگري را تجربه كنند اما مردان براي دست يابي به اين امر به مدت زمان خاصي پس از فروكش نياز دارند. براي آشنايي بيشتر با راه هاي شناخت بدن همسر خود كليك كنيد.

علائم تجربه ارگاسم در زنان

بسياري از مردان تمايل دارند كه علائم رسيدن به ارگاسم را بشناسند تا به اين ترتيب از تجربه اوج لذت جنسي از جانب همسرشان در طول سكس اطمينان خاطر كسب كنند. از جمله اين علائم مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. علائم جسمي

زنان در حين رسيدن به ارگاسم در يك بازه زماني كوتاه از نظر فيزيولوژيكي دست خوش تغييرات مختلفي مي‌شوند كه به شما نشان مي‌دهند اوج لذت جنسي را تجربه مي‌كنند. از جمله مهم‌ترين علائم جسماني كه در طول ارگاسم بروز مي‌يابند، بايد به موارد زير اشاره كرد:

– تند شدن سرعت تنفس

– بالارفتن ضربان قلب

– افزايش دماي بدن

– سفت شدن نوك سينه‌ها

2. علائم هيجاني

در حين رسيدن به ارگاسم اغلب زنان دست خوش هيجانات شديدي مي‌شوند كه مي‌تواند در قالب احساسات گوناگوني خود را نشان دهد. براي مثال اين هيجان زدگي مي‌تواند موجب گريه كردن بي دليل همسرتان شود. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه بتوانيد آرامش خود را حفظ نماييد و به همسرتان نشان دهيد او را درك مي‌كنيد. قضاوت كردن، سرزنش يا تمسخر زن بابت احساساتي كه در حين تجربه ارگاسم از خود نشان مي‌دهد، كيفيت روابط جنسي را كاهش داده و در نهايت موجب كاهش عملكرد او در اين زمينه شود.

3. علائم رفتاري

علائم رفتاري به الگوهاي رفتاري خاص و منحصر به فردي گفته مي‌شود كه هركس پس از رسيدن به ارگاسم تمايل به انجام آن دارد. براي شناختن اين علائم لازم است كه بيشتر در واكنش‌هاي همسرتان دقيق شويد و ببينيد معمولا پس از رسيدن به اوج اذت جنسي چه واكنش‌هايي از خود نشان مي‌دهد. براي مثال برخي زنان بعد از تجربه ارگاسم به خواب مي‌روند يا برخي ديگر تمايل دارند همسر خود را در آغوش بگيرند.

بيشتر بخوانيد : آشنايي با بدن زنان | ويژگي هاي منحصر به فرد زنان

كمك به تجربه ارگاسم در زنان

براي اينكه زنان بتوانند بيشترين لذت را از رابطه جنسي ببرند و همراه با همسرشان ارگاسم را تجربه نمايند، كمك گرفتن از برخي راهكارها مي‌تواند موثر باشد. ما در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره كرده‌ايم. توصيه مي كنيم مقاله به اوج لذت رساندن زنان را نيز مطالعه نماييد.

1. طولاني كردن مدت رابطه جنسي

بررسي‌ها نشان مي‌دهند زنان براي رسيدن به اوج لذت جنسي نسبت به مردان به زمان بيشتري نياز دارند. در نتيجه لازم است كمي به همسرتان فرصت دهيد و به رابطه جنسي به عنوان يك فرايند مكانيكي كوتاه مدت نگاه نكنيد. كمي طولاني‌تر كردن رابطه جنسي از طريق معاشقه و پيش نوازي بيشتر مي‌تواند فرصت كافي را براي تجربه ارگاسم در اختيار زن قرار دهد و او را به لذت بيشتري برساند.

2. صحبت كردن در مورد خواسته ها و نيازهاي جنسي

بسيار اهميت دارد كه بتوانيد در مورد خواسته‌ها و نيازهاي جنسي خود به طور واضح و شفاف با يكديگر صحبت كنيد. زمان‌هايي را براي بيان احساسات و نيازهاي جنسي خود اختصاص دهيد و بگذاريد همسرتان نيز در اين باره آزادانه صحبت كند. توجه داشته باشيد كه هرگز ديگري را به خاطر خواسته‌هايش سرزنش نكنيد و هم چنين براي رفع نيازهاي خود او را تحت فشار نگذاريد. هرچقدر بتوانيد آزادانه تر در برابر يكديگر رفتار كنيد احتمال تجربه لذت بيشتر مي‌شود. در نتيجه رسيدن به ارگاسم نيز براي زن محتمل‌تر خواهد بود.

3. ابراز كلام هاي محبت آميز در طول رابطه جنسي

بررسي‌ها نشان مي‌دهند بسياري از زنان از شنيدن كلام‌هاي محبت آميز در طول رابطه جنسي لذت مي‌برند و در اين شرايط راحت‌تر به ارگاسم مي‌رسند. در نتيجه بهتر است در طول رابطه جنسي اين نياز را در همسرتان بررسي كنيد و در ابراز كلام‌هاي محبت آميز خساست به خرج ندهيد.

4. امتحان كردن پوزيشن هاي متنوع

بسيار اهميت دارد كه در رابطه جنسي خود همواره به صورت يك نواخت و قابل پيش بيني عمل نكنيد. امتحان كردن پوزيشن‌هاي جنسي جديد و متنوع به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد واكنش‌هاي همسرتان را بيشتر كشف كنيد و ببينيد در چه وضعيتي تحريك بيشتري را احساس مي‌كند.

5. كار كردن بر بهبود رابطه عاطفي

عملكرد جنسي بسياري از بانوان تحت تاثير كيفيت رابطه عاطفي آنان قرار دارد. در نتيجه براي اينكه به تجربه اوج لذت جنسي در همسرتان كمك كنيد، بهتر است به رابطه خود بيرون از بستر نيز دقت داشته باشيد و تلاش كنيد كيفيت ارتباط عاطفي‌تان را نيز بالا ببريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل زناشويي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا ناتواني در رسيدن به ارگاسم اختلال است؟

بله، عدم تجربه ارگاسم يكي از اختلالات جنسي شايع در بين بانوان است كه عملكرد آن‌ها را در رابطه زناشويي تحت تاثير قرار مي‌دهد. امروزه روان شناسان متخصص در حيطه سكس تراپي به كمك روش‌هاي مختلفي از جمله درمان شناختي رفتاري مي‌توانند به افراد كمك كنند تا اين مشكل را برطرف نمايند. براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

آيا ممكن است ناتواني در رسيدن به ارگاسم ناگهاني ايجاد شود؟

اختلال ارگاسمي به دو دسته اوليه و ثانويه تقسيم مي‌شود. در نوع اوليه فرد هرگز ارگاسم را تجربه نكرده است اما در نوع ثانويه فرد پس از تجربه يك دوره عملكرد طبيعي ديگر نمي‌تواند ارگاسم را تجربه كند. اين شرايط مي‌تواند به طور ناگهاني و به دليل تجربه مسائلي نظير تنش زياد در رابطه ايجاد شود.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : ارگاسم زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ارگاسم زنان،
موضوع:
[ ۲۵ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۴۳:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

انگيزه زنان براي ازدواج مسئله‌اي بسيار مهم و حساسي است. اين مهم نه تنها براي زنان بلكه براي مردان هم حائز اهميت است. از اين رو قبل از اينكه ازدواجي انجام شود بايد انگيزه‌هاي زوجين مورد بررسي قرار گرفته و بعد اقدامات لازم براي ازدواج صورت بگيرد. در اين بين بيشترين قشري كه معمولاً انگيزه‌ آن‌ها آنطور كه بايد مورد توجه و بررسي قرار نگرفته است، زنان هستند. بايد به اين موضوع توجه داشت كه اگر يك زندگي بدون توجه به انگيزه‌هاي واقعي آغاز شود، نمي‌تواند دوام زيادي داشته باشد. در نتيجه شناخت انگيزه‌هاي درست و غلط از اهميت بسزايي برخوردار است. براي آگاهي بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

بيشتر بخوانيد : انگيزه ازدواج

 

 

lمنبع : انگيزه زنان براي ازدواج

انگيزه زنان براي ازدواج

انتخاب همسر يكي از مهم‌ترين و حساس‌ترين انتخاب‌هايي است كه فرد بايد در زندگي خود انجام دهد. از اين رو يك انتخاب دقيق و حساب شده كه با آگاهي بالا صورت بگيرد، مي‌تواند زوجين را در شرايط خوبي قرار دهد. از مهم‌ترين مؤلفه‌هايي كه بايد قبل از ازدواج به آن پرداخته شود، انگيزه است. شايد زنان و مردان در بيشتر موارد انگيزه‌هاي يكساني براي ازدواج داشته باشند، اما برخي از انگيزه‌ها براي زنان از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. در ادامه به بررسي انگيزه زنان براي ازدواج خواهيم پرداخت.

1. رشد ابعاد شخصيتي از انگيزه زنان براي ازدواج

يكي از مهم‌ترين انگيزه‌هاي زنان براي ازدواج، رشد ابعاد شخصيتي است. رشد شخصيت مجموعه‌اي سازمان يافته از خصوصيات و جنبه‌هاي مختلف وجودي انسان است كه زنان با ازدواج به دنبال تكامل ابعاد مختلف آن هستند. در واقع ازدواج محيط و بستر تعامل دو طرفه را براي زنان فراهم مي‌كند. در اين تعامل دو طرف امكان گفت‌وگو و هم انديشي در زمينه‌هاي مختلف را ايجاد مي‌كنند. از اين رو رشد ابعاد شخصيتي زنان با ازدواج نيز رشد خوبي را خواهد داشت.

2. تأمين نيازهاي عاطفي و رواني 

همه مي‌دانيم كه ازدواج مي‌تواند نيازهاي جنسي هر دو طرف را برطرف كند اما يكي از مهم‌ترين نيازهاي زنان تأمين عاطفي و رواني است. در واقع نياز به همدردي، همراهي، شنيده شدن و ديده شدن از جمله مهم‌ترين نيازهاي رواني در زنان است كه بايد به صورت اصولي و درست پاسخ داده شود. زنان دوست دارند طرف مقابلشان آنان را درك كند و با عمق وجود شنونده صحبت‌هايشان باشد. از اين رو از انگيزه‌هاي مهم زنان براي ازدواج تأمين نيازهاي عاطفي توسط همسر است. البته اين موضوع بايد دو طرف باشد، اما زنان با توجه به روحيات لطيف‌تري كه دارند، بيشتر به دنبال تأمين نيازهاي عاطفي و رواني هستند.

3. دوستي و صميميت با همسر از انگيزه زنان براي ازدواج

زنان دوست دارند كه فقط همسر، شوهرشان نباشند، آن‌ها نيازمند به داشتن يك دوست هستند و به همين دليل ترجيح مي‌دهند كه همسرشان بهترين دوستشان باشد. در واقع اين طور در ذهن جامعه هضم شده كه فقط زن بايد نيازهاي مرد را برطرف كند و در جهت آرامشش تلاش كند اما بهتر است آن طرف داستان را هم نيم نگاهي بيندازيم. زنان دوست دارند با ازدواج، همسرشان به عنوان بهترين دوستشان باشد و به همان اندازه كه با دوستان همسال خود راحت هستند، با او هم راحت باشند. همانطور كه مي‌دانيد دوستي بين زوجين از دلايل اصلي بقاي يك زندگي مشترك است كه هر دو بايد براي حفظ آن تلاش كنند. به همين دليلي دوستي صميمي با همسر از جمله انگيزه‌هاي مهم و اولويت‌دار زنان براي ازدواج است.

4. رسيدن به منبع آرامش

از جمله انگيزه‌هاي ديگر زنان براي ازدواج رسيدن به منبع آرامش است. نقش آرامش دادن به يكديگر بايد دو طرفه باشد، از اين رو زنان دوست دارند همانطوري كه به همسرشان آرامش مي‌دهند او هم در اين زمينه كوتاهي نكند. هر چقدر زوجين بتوانند آرامش بيشتري براي زندگي مشتركشان فراهم كنند، پايه‌هاي زندگي خود را محكم‌تر خواهند كرد.

5. برطرف كردن نياز جنسي از انگيزه زنان براي ازدواج

يكي از انگيزه‌هاي افراد براي ازدواج برطرف كردن نياز جنسي در كنار ساير نيازها است. از اين رو بايد به اين نياز در زمان درستي پاسخ داده شود. به همين دليل از جمله مهم‌ترين انگيزه زنان براي ازدواج رفع اصولي و درست نياز جنسي است. فراموش نكنيد كه اگر بتوانيد اين نياز را به خوبي برطرف كنيد به پايداري زندگي مشتركتان كمك كرده‌ايد.

6. مادر شدن

مادر شدن از جمله زيباترين و بهترين حسي است كه زنان مي‌توانند آن را تجربه كنند. حس در آغوش گرفتن فرزند دلبند و تشكيل يك خانواده با فرزنداني زيبا و دوست داشتي يكي از انگيزه‌هاي زنان براي ازدواج است.

براي تصميم گيري و انتخاب مناسب حتما توصيه مي‌كنيم مشاوره ازدواج دريافت كنيد.

بيشتر بخوانيد : ازدواج براي فرار از خانواده

انگيزه‌هاي اشتباه براي ازدواج

در اين بين انگيزه‌هاي اشتباهي هم براي ازدواج وجود دارد كه افراد و به خصوص زنان بايد در مورد آن تجديد نظر كنند. در ادامه به بررسي اين انگيزه‌هاي غلط خواهيم پرداخت.

1. ازدواج دوستان

برخي از زنان يكي از انگيزه‌هاي خود براي ازدواج را متأهل شدن دوستانشان قلمداد مي‌كنند. شرايط هيچ كس شبيه ديگري نيست. شايد آن‌ها با توجه به شرايطشان و در نظر گرفتن انگيزه‌هاي خود در زمان درستي ازدواج كرده‌اند. در حالي كه شما بايد زمان بهتر و ديگري را براي ازدواج خود در نظر بگيريد و هنوز نياز داريد كه بيشتر خودتان را بشناسيد. به همين دليل چشم و هم چشمي از اينكه چون دوستم ازدواج كرده و من هم بايد ازدواج كنم، نمي‌تواند انگيزه درستي براي شروع زندگي مشترك باشد. براي آشنايي با عواقب ازدواج براي فرار از تنهايي كليك كنيد.

2. ممكن است شرايط بهتر ايجاد نشود

برخي فكر مي‌كنند اولين فردي كه سر راهشان قرار گرفت، همان مرد روياهايشان است. از اين رو به اين باور اعتقاد دارند كه بايد با اولين خواستگار ازدواج كرد چون مورد بهتري هرگز پيدا نخواهد شد. از اين رو بدون تفكر، بررسي شرايط و شناخت نسبت به فرد مورد نظر ازدواج مي‌كنند و حاصل آن طبيعتاً تنش و در نهايت طلاق خواهد بود. به همين دليل باور به اين افكار نمي‌تواند انگيزه مناسبي براي ازدواج باشد.

3. تأمين نيازهاي مالي از انگيزه اشتباه زنان براي ازدواج

برخي ديگر فقط به اين عقيده ايمان دارند كه ازدواج بايد براي برطرف كردن تأمين مالي از طرف فرد مقابل باشد. از طرفي با اين تفكر نيازهاي ديگر خود را ناديده مي‌گيرند و وقتي زندگي مشترك خود را آغاز مي‌كنند مي‌فهمند كه پول نتوانسته آن‌ها را خوشبخت كند. طبيعتاً پول و تأمين مالي در زندگي مهم است اما اگر انگيزه كسي از ازدواج فقط مسئله مالي باشد، اين ازدواج نمي‌تواند به جاي خوبي ختم شود. وقتي بتوانيد قبل از ازدواج خودتان درآمد كسب كنيد، آن وقت متوجه خواهيد شد كه پول در كنار ساير عوامل مي‌تواند انگيزه مناسبي براي ازدواج باشد و نبايد به عنوان تنها انگيزه مطرح شود. براي آشنايي بيشتر با عواقب ازدواج به خاطر پول كليك كنيد.

 

سخن پاياني…

ازدواجي كه سالم و با انگيزه‌هاي اصولي آغاز شود مي‌تواند از ما فردي مسئوليت‌پذير، متعهد و وفادار بسازد. با ازدواج مي‌توانيم خوشبخت شويم به شرطي كه دلايلي كه براي آن در نظر مي‌گيريم در جهت رشد و تعالي ما باشد. بنابراين از همين حالا روي انگيزه‌هاي خود براي ازدواج بيشتر تأمل فرماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چگونه بفهميم كه انگيزه‌هايي كه داريم براي ازدواج مناسب هستند؟

مي‌توانيد با كمك يك روانشناس به اين موضوع پي ببريد كه انگيزه‌هايي كه در ذهن داريد براي ازدواج مناسب است يا خير.

آيا پر كردن خلاء تنهايي مي‌تواند انگيزه مناسبي براي ازدواج باشد؟

اگر اين موضوع دليل اصلي شما براي ازدواج است، نشان مي‌دهد كه شما دچار كمبود اعتماد به نفس هستيد. در واقع شايد شما فكر مي‌كنيد به تنهايي نمي‌توانيد از پس كارهايتان برآييد و احساس بي كفايتي مي‌كنيد، به همين دليل ازدواج را به عنوان راه چاره انتخاب مي‌كنيد. بهتر است با مراجعه به مشاوره روي سطح اعتماد به نفس خود كار كنيد و بعد دوباره در مورد انگيزه‌هاي ازدواج خود تصميم گيري كنيد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

lمنبع : انگيزه زنان براي ازدواج

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۴:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار با مادر شوهر علاوه بر احترام بايد به همراه درك باشد، خيلي اوقات دلخوري‌ها به خاطر عدم درك طرف مقابل اتفاق مي‌افتد. اگر بتوانيد پي به علت دخالت‌ها، حرف‌ها و ناراحتي‌هاي مادرشوهرتان ببريد، خيلي بهتر مي‌توانيد رفتاري متناسب با موقعيت پي بگيريد، چه بسا با بازخوردي درست بتوانيد روي مادر همسرتان نيز تاثيري مثبت بگذاريد. با چنين سياست‌هاي ظريفي آرامش و زيبايي ازدواج‌تان را روز به روز بيشتر خواهيد كرد. در صورتي كه روابط‌تان با مادرشوهرتان به چالش‌هايي خورده حتما از مشاوره خانواده استفاده نماييد.

 

 

منبع : رفتار با مادر شوهر بي ملاحظه

در رفتار با مادر شوهر ابتدا شرايط مادر شوهر را درك كنيد

در ابتدا بايد يك نكته مهم را يادآور شويم و آن اين موضوع است كه رفتار مادر شوهر شما فقط نتيجه تفكري است كه خودش در ذهن مي‌پروراند و همسرتان در آن دخالتي ندارد.

بنابراين وقتي شاهد رفتار نامناسب و يا دخالتي از سوي مادر همسرتان هستيد، بهتر است به جاي اينكه همسر خود را مقصر بدانيد، ابتدا در عين داشتن آرامش با او صحبت كنيد تا شرايط را از ديد شما بسنجد.

اگر پيرامون دخالت‌هاي مادر شوهر خود بخواهيد با همسرتان جدل كنيد، مطمئن باشيد كه زمينه مشكلات بزرگ‌تر فراهم مي‌شود. فقط سعي كنيد مسئله را به نحوي با همسرتان مطرح كنيد كه انگار قصد داريد موضوع را حل كنيد. لازم است اشاره كنيم كه نبايد همسرتان را وارد بحث و اتفاقات ميان خود و مادرشوهرتان كنيد.

لازم است زماني كه مادرشوهرتان حرفي مي‌زند و يا كاري برخلاف ميل شما انجام مي‌دهد، فقط يك نكته را در ذهن داشته باشيد كه او نگران اين است كه پسرش را از دست بدهد و دليل سختگيري‌ها و بداخلاقي‌هاي او نيز مي‌تواند اقتضاي شرايط و حتي سن او باشد.

نكات مهم در برخورد و رفتار با مادر شوهر

لازم است براي بهبود روابط خود با مادرشوهرتان به برخي نكات توجه داشته باشيد.

  • سعي كنيد زمان‌هايي كه در كنار مادرشوهرتان هستيد، به همسرتان توجه كنيد و به او بي احترامي نكنيد.
  • از همسر خود در مقابل مادرش بدگويي و انتقاد نكنيد.
  • ويژگي‌هاي مثبت مادرشوهر خود را برجسته كنيد.
  • همواره احترام او را حفظ كنيد و به اين فكر كنيد كه او مادر همسرتان است.
  • سعي كنيد انتقادها و حرف‌هاي او را ناديده بگيريد و به همسرتان منتقل نكنيد.
  • گاهي براي مناسبت‌هاي مختلف براي مادرشوهرتان كادو بگيريد.

نحوه صحيح رفتار با مادر شوهر

بسياري از زوج‌هاي جوان كه والدين‌شان در زندگي زناشويي آن‌ها دخالت مي‌كنند، نمي‌دانند كه چه رفتار و واكنشي بايد داشته باشند تا هم حرمت‌ها حفظ شود و هم اجازه دخالت داده نشود. از آن جا كه بسياري از اختلافات زن و شوهر مربوط به خانواده‌هاي دو طرف مي‌شود، بهتر است در مورد نحوه اين ارتباط يك فرايند مناسب پيش بگيريد.براي آشنايي با تعيين حد و حدود رابطه با خانواده همسر كليك كنيد.

رفتار با مادر شوهر حسود

اگر مادر شوهرتان رابطه سردي با شما دارد، يا مدام در حال انتقاد كارهاي شما است به اين دليل است كه فكر مي‌كند شما جاي او را در قلب پسرش گرفته‌ايد. به همين دليل سعي مي‌كند براي بازگرداندن جايگاه قبلي خود با شما رقابت كند. اين حس رقابت از تفكر اشتباه و حس حسادت ناشي مي‌شود.

اگر مادرشوهرتان داراي حسادت‌هايي به شما است، در مقابل حرف‌ها و رفتارهاي او خونسرد باشيد و سعي كنيد آرامش خود را حفظ كنيد و با يك لبخند از آن‌ها عبور نماييد.

اينكار باعث مي‌شود كه او به مرور احساس خود را كنار بگذارد و جايگاه خود را به عنوان مادر براي فرزندش درك كند. اما اگر مقابله به مثل كنيد او به اين باور مي‌رسد كه تصورش در مورد شما درست بوده و اين رفتارها هرگز پاياني نخواهد داشت.

رفتار با مادر شوهر وابسته

آيا مادرشوهرتان به هر بهانه‌اي به شما زنگ مي‌زند و سعي مي‌كند شما و همسرتان را به خانه‌اش بكشاند؟ احتمالا مادر همسرتان فردي وابسته به فرزندش است كه با اينكار تمامي برنامه‌هاي شما را از بين مي‌برد.

براي اينكه تعادل برقرار باشد، شما و همسرتان بايستي كه با مشورت يكديگر سعي كنيد زمان‌هاي مناسبي را براي گذراندن وقت با مادر همسرتان اختصاص دهيد.

بهتر است مادرشوهرتان را نيز از اين تصميم خود مطلع سازيد تا او شما را مدام به بهانه‌هاي مختلف دعوت نكند. مادر همسرتان بايد متوجه اين موضوع باشد كه شما تمايل داريد براي اوقات مختلف زندگي‌تان خودتان تصميم بگيريد.

رفتار با مادر شوهر خودخواه

از ويژگي‌هاي مادرشوهرهاي خودخواه اين است كه تصور مي‌كنند مي‌توانند براي همه امور زندگي فرزندشان نظر دهند. اين تصور به آن‌ها اين حق را مي‌دهد كه در تمامي امور پسر و عروسش از جمله خانه داري، تربيت بچه، امور مالي و شغل و … نظر خود را اعمال كنند.

رفتار شما با مادرشوهر خودخواه و مغرور مي‌تواند اين گونه باشد كه در مقابل دخالت‌هاي او آرامش خود را حفظ كنيد و به جاي برخورد تدافعي، فقط كافي است دخالت‌هايش را ناديده بگيريد.

ناديده گرفتن دخالت‌هاي مادرشوهر كم كم به او مي‌فهماند كه نظراتش در زندگي زناشويي شما خريدار ندارد و اين گونه شما بدون هيچ حرفي به او مي‌فهمانيد كه دوست داريد زندگي زناشويي‌تان را مطابق نظر خود اداره كنيد.

رفتار با مادرشوهر كنتر‌ل‌گر

مادرشوهران كنترل گر در اغلب موارد گمان مي‌كنند كه كارهايي كه انجام مي‌دهد و كنترل هايي كه دارد، باعث خير و صلاح فرزندش است.

اين دسته از مادرشوهرها در ابتدا خوب به نظر مي‌رسند، چراكه در عين كنترل كردن، حمايت‌هاي لازم را نيز هم دارند، اما به مرور در بسياري از امور قصد دخالت و كنترل دارند.

بهتر است براي جلوگيري از ايجاد چنين مشكلي، از ابتدا زندگي‌تان را مستقل آغاز كنيد و سعي نكنيد در هر اموري به خانواده همسر پناه ببريد و آن‌ها را از مشكلات خود باخبر كنيد.

رفتار با مادر شوهر پرتوقع

مادر شوهر پرتوقع انتظار دارد پسرش خودش را وقف زندگي مادرش كند. او هميشه به بهانه‌هاي مختلف مخصوصا مسائل مالي از پسرش كمك مي‌خواهد.

در رفتار با مادرشوهر پرتوقع نمي‌توان به خواسته‌هاي او بي اعتنا بود، چرا كه پسرش در برابر خواسته‎‌هاي مادرش داراي مسئوليت است، ولي مي‌توان به كمك هم براي خواسته‌هاي او محدوديت تعيين كرد تا به مشكلات او هم رسيدگي شود.

رفتار با مادر شوهر غرغرو

مادر شوهر غرغرو منتظر يك اتفاق بر خلاف ميلش است، تا بر سر پسر و عروس خود غر بزند. در اين حالت شما بايد تمامي تلاش خود را داشته باشيد كه حرف‌هاي او آسيبي به رابطه و زندگي مشترك شما نرساند.

بسياري از زوج‌هاي جوان براي خلاص شدن از دست غر زدن‌هاي مادر شوهر هم كه شده، تسليم خواسته او مي‌شوند كه بسيار اشتباه است.

شما بايد در برابر اين حرف‌ها و رفتار مادر شوهر به صورت مودبانه و در كمال احترام پاسخ دهيد و سعي كنيد او را به آرامش دعوت كنيد.

رفتار با مادرشوهر قضاوت‌گر

اگر مادر شوهرتان فردي است كه شما را بخاطر هر چيزي شامل نوع لباس پوشيدن، مديريت پول‌، شيوه رفتار با همسر و حتي عقايدتان قضاوت مي‌كند، مشكلات زيادي خواهيد داشت.

خانواده همسر در هيچ موردي حق ندارند عقايد خود را به شما تحميل كنند. فقط سعي كنيد اين موضوع را به همسر خود يادآور شويد و از او بخواهيد كه قوانين زندگي‌تان را خودتان تعيين كنيد.

رفتار با مادرشوهري كه در تربيت بچه ها دخالت مي كند

يكي از آزار دهنده‌ترين دخالت مادر شوهر، دخالت در تربيت بچه‌ها است. اگر رفتار مادر همسرتان با بچه‌ها به گونه‌اي است كه احساس مي‌كنيد در تربيت فرزندتان دخالت مي‌كند، نمي‌توانيد براي اينكار صريحا به او بگوييد كه دوست نداريد و يا با همسرتان بحث كنيد.

مي‌توانيد زمان‌هايي كه بچه‌ها به ديدن خانواده همسرتان مي‌روند را محدودتر كنيد و به گونه‌اي رفتار كنيد كه نشان دهد تمايل داريد فرزندتان مطابق ميل و قوانيني كه شما تعيين كرده‌ايد، رفتار كند. در اين زمينه حتما با همسر خود مشورت داشته باشيد.

جبران بي اطلاعي درباره رفتار با مادر شوهر

اگر جزء كساني هستيد كه نمي‌دانيد چرا مادر شوهرتان رفتار خوبي با شما ندارد و يا مدام در زندگي‌تان دخالت مي‌كند، مي‌توانيد براي حل مشكل از مشاوره خانواده و يا زوج درماني كمك بگيريد. حتي مي‌توانيد با همسرتان در اين جلسات شركت كنيد تا با حل مشكلات كوچك، مشكلات بزرگ‌تر ايجاد نشود. براي آشنايي بيشتر با راه هاي رفع دعواهاي خانوادگي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با مادر شوهر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

منبع : رفتار با مادر شوهر بي ملاحظه

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۱:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار با بچه اول هنگام تولد بچه دوم مستلزم رعايت نكاتي است كه به حفظ رابطه‌ي عاطفي والدين و فرزند اول كمك مي‌كند. تولد نوزاد جديد به طور طبيعي در روابط والدين با فرزند اول تغييراتي ايجاد كرده و گاه حسادت و حس رقابت فرزند اول را برمي‌انگيزاند. هر چه فرزند اول كوچك‌تر باشد، پذيرش او در مورد اين مسئله كمتر مي‌شود. نحوه‌ي رفتار با فرزند اول در سازگاري او با اين مسئله اهميت زيادي دارد و درصورت ناآگاهي والدين از عواطف فرزند اول و نحوه‌ي ارتباط با او، كودك آسيب‌هاي رواني زيادي را متحمل مي‌شود و كم كم احساس مي‌كند با تولد نوزاد شما را از دست داده‌است. با آگاهي از چگونگي برخورد با فرزند اول و كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد اين حسادت را از بين ببريد و به شكل‌گيري رابطه قوي ميان فرزندان‌تان كمك كنيد. براي اطلاع در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

 

منبع : رفتار با بچه اول هنگام تولد بچه دوم

آسيب پذيري فرزند اول هنگام تولد بچه دوم

فرزندان اول آسيب پذيري بيشتري نسبت به ديگر فرزندان دارند چرا كه والدين در ابتدا تجربه‌ي چنداني در تربيت او ندارند و اغلب آزمون و خطا مي‌كنند. فرزند اول مركز توجه والدين و اطرافيان است و قدرت مطلق خانواده را دارد؛ حال با تولد فرزند دوم او مجبور مي‌شود تمام توجه و محبت والدين خود را با شخص ديگري شريك شود و توجه والدينش را كمتر دريافت مي‌كند. او كه تا به حال همچين چيزي را تجربه نكرده به طور ناخودآگاه خواهر يا برادر تازه به دنيا آمده‌ي خود را مقصر مي‌داند و حسادت مي‌كند.

اين حسادت لازم است توسط والدين كنترل شود، در غير اين صورت منجر به خشم فرزند اول به والدين و خواهر يا برادرش مي‌گردد. بنابراين لازم است پيش از تولد فرزند اطلاعاتي را به بچه‌ي اول خود بدهيد و او را براي اين اتفاق آماده كنيد. با تولد فرزند جديد نحوه رفتار با بچه اول اهميت بسيار زيادي پيدا مي‌كند.

چگونگي رفتار با بچه اول هنگام تولد بچه دوم

معمولا كودكان هنگام تولد فرزند جديد ممكن است بدخلقي كرده و با رفتارهاي توجه طلبانه تلاش كنند محبت و توجه پدر و مادر را به خود جلب نمايند. گاه به طور پنهاني يا آشكار نوزاد تازه به دنيا آمده را اذيت مي‌كنند. راهكارهاي زير به شما كمك مي‌كنند تا رفتار با بچه اول را بياموزيد و شرايط را مديريت كنيد. براي آشنايي با بهترين تعداد فرزند كليك كنيد.

1.برخورد با نوزاد را به بچه اول ياد دهيد

در مورد نحوه‌ي تعامل با نوزاد به كودك خود ياد دهيد و نيازهاي نوزاد را برايش توضيح دهيد. اين كه چرا مجبور هستيد دائما از او مراقب كنيد. به او نشان دهيد چگونه مي‌تواند با نوزاد بازي كند و از وجود خواهر يا برادر كوچك خود لذت ببرد. مهم است كه الگوي خوبي برايش باشيد و به او ياد دهيد چه كارهايي را انجام دهد. هر بار كه رفتار خوبي با خواهر يا برادر كوچكتر خود مي‌كند، به او پاداش دهيد و تشويقش كنيد.

2.بيشتر از قبل به بچه اول محبت كنيد

پس از به دنيا آمدن نوزاد جديد، بچه‌ي اول شما نياز بيشتري به محبت دارد تا فكر نكند با آمدن نوزاد محبت شما را از دست داده است. به خاطر همين بايد بيشتر به او ابراز محبت كنيد. بيشتر به او بگوييد دوستش داريد و حتما زمان‌هايي را براي بازي كردن و مشغول شدن با او اختصاص دهيد و بيشتر بغلش كنيد. با اين كار به او اطمينان مي‌دهيد كه با تولد نوزاد جديد هنوز هم او را دوست داريد و نبايد نگران و مضطرب باشد.

3.رفتار با بچه اول هنگام تولد بچه دوم | با كودك در مورد احساساتش صحبت كنيد

كودكان توانايي كمي در بيان احساسات خود به بزرگ‌ترهايشان دارند و اغلب نگراني‌هاي خود را سركوب كرده يا آن‌ها را از راه‌هايي همچون بدرفتاري و كج خلقي يا لوس شدن ابراز مي‌كنند. بهترين كار اين است كه خودتان پيشقدم شويد و نظر كودك را در مورد فرزند تازه به دنيا آمده بپرسيد. اجازه دهيد آزادنه احساساتش را بيان كند و از قضاوت يا سرزنش كردن او خودداري كنيد. برايش توضيح دهيد كه چرا خواهر يا برادر تازه به دنيا آمده‌اش بيشتر به مراقبت نياز دارد و از ناتوانايي‌هاييش براي او بگوييد. يا مثلا توضيح دهيد كه نوزاد به پدر و مادر نياز دارد تا بزرگ شود.

4.در رفتار با بچه اول مراقب حرف‌هاي خود باشيد

جملات و كلمات شما در برخورد با بچه‌ي اول اهميت و حساسيت بيشتري دارد و گاه حسادت او را بر مي‌انگيزد. هيچ وقت نوزاد را علت مخالفت‌هاي خود با كودك و خواسته‌هايش قرار ندهيد؛ براي مثال به او نگوييد “نمي‌توانم با تو بازي كنم چون بايد به خواهر/ برادرت غذا بدهم.” يا به او نگوييد “نمي‌توانيم به شهربازي برويم چون نوزاد خواب است.” چنين جملاتي باعث حساسيت و حسادت كودك شما به نوزاد مي‌شود چرا كه هنوز درك كافي از منظور واقعي حرف‌هاي شما ندارد. براي آشنايي با علت حسادت فرزند اول كليك كنيد.

از جملات بهتر استفاده كنيد؛ براي مثال به او بگوييد “فعلا بايد كاري را انجام دهم، يا دستم بند است اما بعد از انجام كارم فورا با تو بازي مي‌كنم يا يك ساعت ديگر با هم به پارك مي‌رويم.”

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

با حسادت فرزند اول به دوم چه كنم؟

مهم است قبل از تولد نوزاد، بچه‌ي اول را آماده كنيد و در مورد خواهر يا برادرش به او اطلاعات دهيد. از مزاياي داشتن خواهر يا برادر به او بگوييد؛ اين كه مي‌تواند با او بازي كند. محبت و توجه خود به كودك را با آمدن نوزاد كم نكنيد. براي كمك به سازگاري كودك با شرايط جديد و يا كنترل حسادت‌هاي او مي‌توانيد از مشاوره كودك كمك بگيريد.

 

 

 

منبع : رفتار با بچه اول هنگام تولد بچه دوم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۵:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جدا خوابيدن كودك گاهي اوقات براي والدين تا حد زيادي دردسرساز و چالش برانگيز مي‌شود. درگيري كودك با اضطراب، احساس ناامني و ترس جدا شدن از والدين از جمله مواردي هستند كه باعث مي‌شوند كودكان نتوانند به راحتي هنگام خواب از والدين خود جدا شوند و در اتاق ديگري به تنهايي بخوابند. خوشبختانه روانشناسان كودك مي‌توانند راهكارهاي مختلفي را به شما آموزش دهند تا به كمك آن‌ها بتوانيد فرزندانتان را براي جدا خوابيدن آماده كنيد. براي آشنايي با اين راهكارها تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

 

منبع : جدا خوابيدن كودك

جدا خوابيدن كودك | چرا كودك از تنها خوابيدن مي‌ترسد؟

كودكان اغلب در سنين پايين به دليل دلبستگي زيادي كه به والدين خود دارند ترجيح مي‌دهند كنار آن‌ها بخوابند. در اين ميان كودكاني كه اضطراب جدايي بيشتري دارند، احساس ناامني مي‌كنند يا درگير ترس‌ها و فوبياهاي دوران كودكي هستند، بيش از ديگران امكان دارد كه در برابر جدا خوابيدن مقاومت كنند. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه والدين بتوانند ريشه نگراني‌هاي فرزند خود را درك كنند و به جاي برخوردهاي تند، براي هدايت فرزند به اتاق خود از روش‌هاي تشويق كننده كمك بگيرند. اگر احساس مي‌كنيد كه فرزندتان ترس‌ها و اضطراب‌هاي زيادي دارد كه علت آن‌ها براي شما قابل درك نيست، بايد از يك روانشناس كودك براي درك بهتر شرايط كمك بگيريد.

زمان جدا خوابيدن كودك

بسياري از والدين در مورد اينكه فرزندشان در چه سني بايد در اتاقي جداگانه بخوابد از متخصصين سوال مي‌پرسند. در جواب به اين سوال بايد گفت كه پاسخي قطعي وجود ندارد. بلكه اين مسئله بيش از هرچيز به سبك تربيتي شما بستگي دارد. برخي از والدين كه براي استقلال فرزندان خود اهميت بسيار زيادي قائل هستند از همان دوران نوزادي او را در اتاقي جداگانه مي‌خوابانند تا بعدها كودك دچار وابستگي شديد نشود.

با اين حال نكته مهم اينجاست كه اگر پيش از 2 سالگي فرزندتان را در اتاقي جداگانه مي‌خوابانيد، بايد در طول شب چندين بار به او سر بزنيد. هم چنين از نكات ايمني نظير محل خواباندن كودك، مناسب بودن تخت و لباس او مطمئن شويد. پوشاندن لباس‌هاي زياد و انداختن رواندازهاي ضخيم روي صورت كودك مي‌تواند تنفس نوزاد را با مشكل مواجه كرده و باعث سندروم مرگ ناگهاني نوزاد شود.

بيشتر بخوايند :  اشتباهات تربيتي والدين 

جدا خوابيدن كودك | توصيه‌هايي براي والدين

خواباندن كودك در اتاقي جداگانه همواره كار راحتي نيست. بسياري از كودكان از اين موضوع استقبال نمي‌كنند و با ترس، گريه و بي قراري به اين مسئله واكنش نشان مي‌دهند. در اين شرايط كمك گرفتن از توصيه‌هاي زير مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك نمايد.

1- محيطي امن و آرام براي كودك ايجاد كنيد

براي اينكه بتوانيد فرزندتان را به جدا خوابيدن تشويق كنيد، بايد در ابتدا محيط مناسبي را براي او فراهم نماييد. نبود وسايل الكترونيكي در اتاق كودك، قرار دادن يك چراغ خواب كنار تخت او و دور كردن هرگونه وسيله‌اي كه ذهن كودك را مشغول نگه مي‌دارد از جمله اقدامات اوليه‌ايست كه بايد انجام دهيد.

2- از طريق گفت و گو كودك را براي جدا خوابيدن آماده كنيد

بسيار اهميت دارد كه بتوانيد همواره در مورد موضوعات مختلف با فرزندتان حرف بزنيد و اجازه دهيد او نيز افكار و احساسات خود را با شما در ميان بگذارد. اگر بدون توضيح كافي به فرزندتان بگوييد كه از اين پس بايد در اتاق ديگري بخوابد، ممكن است ناخواسته ترس و اضطراب زيادي را در او ايجاد كنيد. در نتيجه بايد با زباني كه براي كودك قابل فهم است در اين باره با او صحبت كرده و بگوييد آنقدر بزرگ شده كه مي‌تواند ديگر در اتاق خودش استراحت كند. هم چنين از طريق گفت و گوي كلامي به فرزندتان اطمينان دهيد كه جدا خواباندن او به اين معنا نيست كه دوستش نداريد. در واقع بايد به كودك نشان دهيد فاصله فيزيكي مانع محبت شما نمي‌شود و هر زماني كه فرزندتان به شما احتياج پيدا كند در كنار او خواهيد بود.

3- جدا خوابيدن كودك | خوابيدن كودك را به حضور خود وابسته نكنيد

شما مي‌توانيد براي خواباندن فرزندتان به اتاق خواب او برويد و با انجام كارهايي نظير قصه خواندن و نوازش كردن كودك به راحت خوابيدن او كمك نماييد. اما نكته مهم اينجاست كه بايد تلاش كنيد همواره قبل از به خواب رفتن كامل فرزندتان از اتاقش بيرون بياييد. در واقع نبايد اجازه دهيد كه خوابيدن كودك به حضور شما وابسته شود. اين كار باعث مي‌شود زماني كه در دسترس نيستيد كودك با مشكل بي خوابي مواجه شود يا در طول شب نتواند خواب آرامي را تجربه كند.

4- يك برنامه روتين شبانه داشته باشيد

هرشب براي خواب كودك يك برنامه روتين ايجاد نماييد. براي مثال هر شب در زماني خاص به او يادآوري كنيد كه بايد مسواك بزند، به دستشويي برود و شما را در آغوش بگيرد. داشتن يك برنامه روتين به فرزندتان كمك مي‌كند كه هرشب فرصتي داشته باشد تا براي خوابيدن آماده شود و اضطراب كمتري را در اين زمينه تجربه نمايد.

5- جدا خوابيدن كودك | در تصميم خود قاطع باشيد

زماني كه تصميم مي‌گيريد كودك را در اتاقي جداگانه بخوابانيد بسيار اهميت دارد كه رفتاري قاطعانه داشته باشيد و فورا تسليم فرزندتان نشويد. اگر در طول شب از خواب بيدار مي‌شود يا نزد شما مي‌آيد، با مهرباني او را در آغوش بگيريد اما همراهي‌اش كنيد تا مجددا به تخت خواب برگردد. به او اطمينان دهيد كنارش هستيد و هيچ چيز تهديد كننده‌اي وجود ندارد. اگر اجازه دهيد فرزندتان به اتاق شما برگردد، آماده كردن مجدد او براي جدا خوابيدن سخت‌تر از قبل خواهد شد.

سخن آخر

براي اينكه بتوانيد كودك خود را به طور جداگانه بخوابانيد، لازم است كه صبر و حوصله بسياري به خرج دهيد. اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان اضطراب بسياري دارد و به كمك راهكارهاي ذكر شده نيز نمي‌تواند از شما جدا شود، بايد از يك روانشناس كودك كمك بگيريد. در نظر داشته باشيد كه كودكان كوچك‌تر نمي‌توانند به درستي در مورد ترس‌ها و نگراني‌هاي خود صحبت كنند. براي اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

آن‌ها اغلب مشكلات خود را در قالب مشكلات رفتاري و اختلال‌هاي روانشناختي نشان مي‌دهند. از جمله اين مشكلات مي‌توان به لجبازي مفرط، دچار شدن به كابوس‌هاي شبانه، دچار شدن به مشكلات گوارشي نظير دل درد و شب ادراري اشاره كرد. روانشناس كودك مي‌تواند ريشه بروز اين اختلال‌ها را بررسي كرده و با روش‌هايي نظير بازي درماني به بهبودي آن‌ها كمك نمايد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

چرا كه كودك از جدا خوابيدن مي‌ترسد؟

دلايل مختلفي مي‌تواند در ترسيدن كودك تاثير بگذارد. اضطراب جدايي از والدين يا ترس از موجودات خيالي نظير هيولاها يا تاريكي از جمله رايج‌ترين مواردي هستند كه باعث ترس كودك از جدا خوابيدن مي‌شوند.

 

 

 

 

 

 

 

منبع : جدا خوابيدن كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جدا خوابيدن كودك،
موضوع:
[ ۲۴ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۱:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تفاوت بارداري اول و دوم در چيست؟ برخلاف بارداري اول كه مادران ممكن است تا هفته‌هاي اول حاملگي  نسبت به وضعيت خود بي اطلاع باشند، در بارداري دوم معمولا به سرعت متوجه نشانه‌هاي اوليه‌ مي‌شوند و بارداري‌شان را زودتر تشخيص مي‌دهند. زيرا مادران تا حدودي با نشانه‌هاي اوليه بارداري آشنا هستند و احساس تكرار آن نشانه‌ها را درك خواهند كرد. همچنين تفاوت‌هاي فيزيكي و هيجاني ديگري نيز در بارداري اول و دوم وجود دارد كه آشنايي با آن‌ها اطلاعات بيشتري در مورد بارداري دوم در اختيار مادران قرار مي‌دهد. در ادامه مطلب به بررسي كامل تفاوت بارداري اول و دوم مي‌پردازيم.

 

منبع : تفاوت بارداري اول و دوم چيست

تفاوت‌هاي هيجاني و عاطفي در بارداري دوم

بسيار عادي است كه مادران در بارداري دوم، احساس شور و هيجان قبلي را نداشته باشند. اين به منزله دوست نداشتن نوزاد نيست بلكه به دليل اين است كه آن‌ها چندي قبل طعم شيرين مادر شدن را چشيده‌اند و اكنون آنچنان هيجاني ندارند كه با اشتياق خبر بارداري خود را به اطرافيان بدهند. در واقع آن‌ها مادر شدن را يكبار تجربه كرده‌اند و بار دوم اگر چه ممكن است به همان اندازه خوشحال باشند اما آن هيجان و حتي آن استرس‌هاي بارداري اول را ندارند. زيرا هرآنچه كه براي آدمي ناشناخته باشد و اولين تجربه انسان باشد، هيجان و ترس‌هاي مخصوص به خود را به همراه دارد.

 

بدن از لحاظ فيزيكي چه تفاوتي با بارداري اول دارد؟

 در ادامه به ديگر تفاوت هاي فيزيكي در بارداري اول و دوم مي پردازيم

1. زودتر متوجه شدن بارداري

در بارداري دوم معمولا مادران زودتر از بارداري اول از بارداري خود مطلع مي‌شوند و همچنين مادران در بارداري دوم زودتر از تجربه حاملگي قبلي قادر به حس كردن حركات جنين خواهند بود چراكه تجربه حس اين حركات را دارند.

2. تفاوت بارداري اول و دوم | تغييرات شكم

يكي ديگر از تفاوت‌هاي فيزيكي در اين دو تجربه بارداري اين است كه شكم خانم‌ها در بارداري دوم سريع‌تر بالا مي‌آيد و عضلات شكم حالت شل مانند پيدا مي‌كنند. چراكه قبلا يكبار عضلات رحم و شكم بزرگ شده‌اند. در نتيجه بزرگتر شدن شكم، احساس درد كمر ممكن است نسبت به قبل بيشتر شود.

3. وضع حمل راحت‌تر در بارداري دوم

با توجه به اينكه عضلات شكم و رحم در بارداري دوم دچار شل شدگي بيشتري هستند، وضع حمل آسان‌تر خواهد بود و مادران متحمل درد كمتري در زمان زايمان خواهند شد. به احتمال زياد مراحل بارداري دوم زودتر و با حداقل زمان سپري خواهد شد و مادران در بارداري دم معمولا سختي‌هاي بارداري اول را نخواهند داشت. البته اين موضوع عموميت ندارد و گاهي ممكن است يك خانم در وضع حمل خود در بارداري دوم مشكلاتي را تجربه كند كه بار آول آن را تجربه نكرده باشد.

4. تغييرات در سينه

علي رغم اينكه خانم‌ها احساس مي‌كنند سينه‌شان در بارداري دوم چندان تغييري نمي‌كند، بايد گفت آن‌ها نسبت به وضعيت و درد سينه آگاه‌تر شده‌اند و به همين دليل در نظرشان تغييرات سينه چندان احساس نمي‌گردد. جالب است بدانيد  كه حتي در بارداري دوم سينه‌ها بيش‌تر از قلب حساس و تحريك‌پذير خواهند بود. شايد عادي شدن اين موضوع است كه باعث مي‌شود خانم‌ها نسبت به آن بي تفاوت‌تر باشند.

5. تفاوت بارداري اول و دوم | انقباضات ماهيچه ها

معمولا در حاملگي دوم، زنان زودتر متوجه انقباض ماهيچه‌هاي خود مي‌شوند. اين انقباض‌هاي كاذب از آن جهت مفيد هستند كه زمينه‌اي را براي آماده سازي زايمان فراهم مي‌آورند. توجه داشته باشيد كه اين انقباض‌ها ممكن است تا بعد از تولد فرزندتان نيز ادامه داشته باشد.

6. درد بيشتر رحم پس از زايمان دوم

به دليل اينكه رحم پس از باز شدن هنگام زايمان بايد به حالت اوليه خود برگردد و كوچك شود، در بارداري دوم كه رحم بزرگ‌تر است، درد بيشتري را هنگام انقباض ايجاد مي‌كند. اين امر مي‌تواند مادران را با احساس ترس مواجه كند چرا كه آنان در بارداري اول چنين دردي را به اين شدت تجربه نكرده‌اند و شايد دچار سردرگمي و اضطراب شوند.

7. سست شدن عضلات رحم

به دليل اينكه در بارداري دوم، رحم استحكام خود را از دست داده و مانند بار اول قوي نيست، نمي‌تواند همچون بارداري اول بچه را حمل كند. بنابراين جنين در قسمت پايين‌تر شكم قرار مي‌گيرد. در اين شرايط امكان دارد زايمان زودتر از موعد اتفاق بيافتد. به طو كلي بهتر است خانم‌ها از زمان شروع بارداري دوم و حتي قبل از ان با يك مشاور متخصص در ارتباط باشند تا شرايط آن‌ها مورد بررسي قرار بگيرد و زايمان بهتري داشته باشند.

8. تفاوت بارداري اول و دوم | تغييرات پوستي

تغييرات هورموني استروژن و پروژسترون در زمان بارداري باعث ايجاد لك‌هاي پوستي مي‌گردند. در بارداري اول اين لكه‌ها چندان مشخص نمي‌شوند اما در بارداري دوم به صورت لكه‌هاي تيره بروز مي‌كنند. مدتي پس از زايمان و با تنظيم هورمون‌ها اين لك‌ها از بين خواهند رفت.

9. عود كردن برخي علائم بارداري

 برخي نشانه‌هاي حاملگي در بارداري اول و دوم مشترك هستند با اين تفاوت كه در بارداري دوم عود مي‌كنند. نوسانات خلقي زياد، گرفتگي بيني، تكرر ادرار، يبوست و نفخ و ويار كردن از جمله اين علائم هستند كه گاهي مي‌تواند براي مادران غير قابل تحمل باشد. به طور كلي يك مادر در تمام بارداري‌هاي خود با نوسانات خلقي مواجه است و اين شرايط مي‌تواند براي او به سختي پيش برود. در اين حالت بهتر است براي آرام‌تر شدن و دريافت راهكارهايي براي گذراندن دوران بارداري به بهترين شكل با يك مشاور در ارتباط باشد.

10. احساس خستگي بيشتر 

دليل خستگي خانم‌ها در بارداري دوم اين است كه آن‌ها علاوه بر وضعيت فيزيكي خود بايد مراقب كودك ديگر خود نيز باشد و نيازهاي او را پاسخ دهند. به ويژه اگر فاصله زماني چنداني بين دو بارداري وجود نداشته باشد. مادران به دليل مسئوليت‌هاي كه بر عهده دارند معمولا وقت كمتري را براي استراحت خود اختصاص مي‌دهند و به همين دليل احساس خستگي شديدي دارند.

 

 

تفاوت بارداري اول و دوم | شير دادن به كودك در بارداري دوم آسان‌تر خواهد بود

اگرچه در تجربه مادر شدن قبلي خود اطلاعات چنداني درباره نحوه شير دادن به كودك خود نداشتيد اما اكنون راحت‌تر مي توانيد تجارب خود را به كار گيريد و به نوزاد خويش كمك نماييد تا نوك سينه را در دهان گيرد و شير بخورد. اما با اين حال ممكن است مادران با مشكلات متعددي در شير دادن به نوزاد خود مواجه باشند؛ مثلا ممكن است نوزاد دوم شما تمايلي به گرفتن سينه نداشته باشد واين موضوع فكر شما را درگير كند. يك مشاور مي‌تواند راهكار هاي متعددي براي حل اين مشكل به شما ارائه دهد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك و بارداري مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا زايمان دوم نسبت به زايمان اول زودتر انجام مي‌گيرد؟

پزشكان به طور قطع اين موضوع را تاييد نمي‌كنند اما اكثريت زنان در تجربه زايمان دوم خود اذعان دارند كه زايمانشان زودتر انجام مي‌گيرد.

آيا فشار خون بالا و ديابت حاملگي در بارداري دوم هم رخ مي‌دهند؟

معمولا در صورتي كه زنان در بارداري اول دچار مشكلاتي چون ديابت، غش و تشنج و فشار خون بالا باشند، در بارداري‌هاي بعدي خود نيز اين مشكلات را خواهند داشت. بهتر است در اين باره با پزشك خود صحبت نماييد.

 

 

 

منبع : تفاوت بارداري اول و دوم چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۱:۰۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی