مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

گذشت در زندگي مشترك باعث استحكام رابطه خواهد شد. به طور كل گذشت همسر باعث كسب آرامش و اعتماد مي‌شود. اما تا زماني گذشت درست است كه شخصيت شريك احساسي زير سوال نرود. زندگي مشترك هميشه در سر پاييني قرار نمي‌گيرد و گاهي مشكلات باعث سختي گام برداشتن مي‌شود. گذشت در زندگي مشترك يك مهارت است كه زوجين براي زندگي مشترك بايد از آن آگاه باشند. اين مهارت را با كمك از روانشناس مي‌توانيد آموزش ببينيد.

منبع: گذشت در زندگي مشترك | تاثير صبر و ازخودگذشتگي

گذشت در زندگي مشترك

گذشت در زندگي مشترك در برخي مواقع جايز و در مواقع ديگر اشتباه است. اما به طور كلي ازدواج مانند تمامي روابط ديگر نياز به بخشش و درك دارد. همه ما حال خوب و بد را تجربه مي‌كنيم و گاهي مكالماتي صورت مي‌گيرد كه باعث دلخوري شريك احساسي مان مي‌شود.

بخشش اشتباهات كوچك و گذشت در رابطه زناشويي از اهميت زيادي برخوردار است. اما زماني كه اين اشتباهات در خطاهاي بزرگ مانند خيانت خلاصه شود، بخشش معناي خاصي پيدا نمي‌كند. اما از اين موضوع آگاه باشيد كه هيچ رابطه اي چه بسا ازدواج، بدون بخشش ادامه پيدا نمي‌كند. براي رابطه سالم و پايداري اين روابط بايد تلاش كرد و در واقع جنگيد.

اشتباهاتي كه به گذشت نسبت مي‌دهيم

برخي از خطاها و اشتباهات وجود دارد كه به عنوان گذشت در زندگي مشترك برداشت مي‌شوند. در نهايت رابطه زناشويي را برهم مي‌زند و با چالش روبرو مي‌كند. در ادامه در رابطه با اين اشتباهات توضيح داده ايم.

1. منت بر سر همسر | گذشت در زندگي مشترك

منت بر سر همسر يكي از اشتباهات رايجي است كه اسمش را گذشت در زندگي مشترك گذاشته اند. منت‌بر سر همسر به بهانه هاي مختلف مانند گذشت از نيازها قاعدتا عواقب خوبي به همراه نخواهد داشت. اگر قصد گذشت داريد، بايد بدون چشم داشت و منت اين كار را انجام دهيد. به همسر خود با رفتارهايتان نشان دهيد كه هيچ زور و اجباري شما را به بخشش وادار نكرده است و از سر علاقه اين كار را انجام داده ايد.

2. نبود مكالمه اي در رابطه با نيازهاي عاطفي

حرف نزدن درباره نيازهاي عاطفي باعث ناتمام ماندن گذشت در زندگي مشترك است. زماني كه گذشت صورت مي‌گيرد بايد مكالمات عاطفي و رفع مشكلات نيز شكل بگيرد. عدم مكالمه به مرور باعث قضاوت در رابطه افكار و رفتار شريك احساسي خواهد شد. و در نهايت زندگي مشترك را با مشكلات روبرو خواهد كرد.

3. عدم ابرازعلاقه | گذشت در زندگي مشترك

براي گذشت در زندگي مشترك بايد اجازه داد تا همسر احساسات خود را به زبان بياورد. بايد احساسات و زبان احساس يكديگر را به خوبي بلد باشيد. در اين شرايط رابطه زناشويي شما منطقي تر و اصولي تر پيش خواهد رفت.

4. عدم ايجاد فرصت براي جبران

يكي از اشتباهاتي كه به عنوان گذشت در زندگي مشترك برداشت نمي‌شود، عدم ايجاد فرصت براي جبران است. زماني كه گذشت صورت مي‌گيرد، بايد فرصت جبران براي طرف مقابل ايجاد شود. در غير اينصورت بي اعتمادي و مرور خاطرات تلخ شكل خواهد گرفت و بخشش به طور كاملي صورت نخواهد گرفت.

چگونگي تقويت گذشت در زندگي مشترك

گذشت در زندگي مشترك باعث آرامش و استحكام رابطه مي‌شود. زماني كه از خطاهاي همسر چشم پوشي كنيد و در رابطه با نيازهاي عاطفي تان مكالمه داشته باشيد، از استرس، بي توجهي و مشكلات رابطه جلوگيري مي‌كنيد. در ادامه در رابطه با چگونگي تقويت گذشت در زندگي مشترك صحبت كرده ايم. در ادامه متوجه چگونگي گذشت در زندگي مشترك خواهيد شد. اين مساله تفاوت زيادي با ناديده گرفتن خطاها دارد.

1. براي بخشش پيش قدم شويد

گذشت در زندگي مشترك كار راحتي نيست. اما زماني كه گذشت صورت مي‌گيرد باعث آرامش و كاهش فشار رواني مي‌شود. براي بخشش پيش قدم شويد تا دچار قهر طولاني نشويد. اينگونه دلخوري ها زودتر حل مي‌شود. با پيش قدم شدن در بخشش، آرامش روح خود را تضمين مي‌كنيد و براي درك بهتر همسر تلاش خواهيد كرد.

2. بخشش را به زندگي خودتان هديه دهيد

اگر گذشت در زندگي مشترك را اولويت قرار دهيد و تجربه كنيد، به آرامش و اعتماد دست پيدا خواهيد كرد. تفكرات منفي در اين مرحله از بين مي‌رود و اعتماد شكل مي‌گيرد. سعي كنيد مسائل گذشته را فراموش كنيد و از خطاهاي همسر خود چشم پوشي كنيد. نبش قبر خاطرات گذشته فقط باعث از بين رفتن اعتماد و تشكيل زندگي پر دردسر خواهد شد.

شما با بازگويي ناراحتي هاي گذشته غيرمستقيم مي گوييد كه “رفتارهاي قبلي هم بخشيده نشده اند”. چنين باوري موجب نااميدي و بي اعتمادي همسرتان خواهد شد. پس قلبا بگذريد.

3. به پيروزي فكر نكنيد

گذشت در زندگي مشترك را به چشم پيروزي نگاه نكنيد. شما با بخشش به برنده شدن، سود كردن و مجازات نبايد فكر كنيد. در عوض براي اينكه خود به آرامش رواني برسيد گذشت كنيد. به مزاياي گذشت در زندگي مشترك فكر كنيد. گذشت باعث استحكام رابطه زناشويي و گسترش روح افراد مي‌‌شود. زن و شوهر بايد تلاش كنند تا عيب يكديگر را بپوشانند و نقص يكديگر را برطرف كنند.

4. به نكات زير دقت كنيد

  • به خاطر رزومه خوب همسرتان او را ببخشيد
  • به عمل همسر توجه كنيد و به او فرصت جبران بدهيد
  • همسر خود را سرزنش نكنيد
  • براي آرامش خود گذشت در زندگي مشترك را اولويت قرار دهيد
  • پس از بخشش، براي ساخت زندگي خوب به همسر خود توجه كنيد

در چه شرايطي نبايد گذشت در زندگي مشترك صورت بگيرد؟

گاهي گذشت در زندگي مشترك باعث بي احترامي و ناديده گرفتن حق خود مي‌شود. شرايطي وجود دارد كه بخشش و ناديده گرفتن اشتباه است. در ادامه به اين اشتباهات اشاره كرده ايم.

  • دروغ
  • خيانت
  • آزار جسماني
  • ايجاد حس بد در درون شما
  • آزار روحي
  • رهايي در مشكلات
  • آزار جنسي
  • معتاد
  • آزار عاطفي
  • رفيق باز
  • تكرار مكرر اشتباهات با بخشش هاي شما
  • مورد سوء استفاده قرار گرفتن

كلام آخر

اغلب افراد گذشت در زندگي مشترك را ضعف يا كوتاهي بي دليل تلقي مي‌كنند. اما در ازدواج اين مهارت بايد كسب شود تا زن و شوهر به آرامش و اعتماد دست پيدا كنند. بخشش كار بزرگان است و اغلب به دليل كسب آرامش و حال خوب خود فرد صورت مي‌گيرد. انسان جايز الخطاست و هر اشتباهي ممكن است از او سر بزند.

بنابراين سعي كنيد شريك احساسي خود را ببخشيد تا حال خودتان خوب باشد. براي كسب مهارت گذشت در زندگي مشترك از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه گذشت در زندگي مشترك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: گذشت در زندگي مشترك | تاثير صبر و ازخودگذشتگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۸:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از روش‌هاي نوين ترك هروئين اطلاعي داريد؟ بسياري از افراد حتي از فكر كردن به ترك هروئين نيز مي‌ترسند و از تصور حالات بد ناشي از محروميت مواد دچار اضطراب مي‌شوند. اين مسئله بيش از هر چيز به اين خاطر است كه اكثر افراد براي ترك از روش‌هاي منسوخ شده و قديمي استفاده مي‌كنند و از روش‌هاي دارويي و روان شناختي جديدي كه در اين زمينه به كار مي‌رود اطلاع چنداني ندارند.در واقع اين روش‌هاي جديد و علمي به افراد كمك مي‌كنند تا با كمترين آسيب و مشكلات بتوانند هروئين را ترك كرده و در مدت زمان كوتاهي دوباره روند عادي زندگي خود را نيز دنبال كنند. ما در ادامه تلاش كرده‌ايم تا روش‌هاي سنتي و نويني كه در ترك اعتياد به هروئين به كار مي‌روند را معرفي كرده و به مقايسه آن‌ها بپردازيم.

مبنع: ترك هروئين

هروئين چيست؟

هروئين نوعي ماده مخدر افيوني است كه از مورفين گرفته مي‌شود. مورفين به‌طور طبيعي از گياه خشخاش به دست مي‌آيد و از طريق آن به جز هروئين مواد ديگري نظير ترياك و شيره نيز توليد مي‌شود. ماده مخدر هروئين از جمله مسكن‌هاي بسيار قوي به شمار مي‌رود و قابليت اعتيادآوري بسيار بالايي نيز دارد.

شكل ظاهري آن معمولاً به صورت پودر سفيد يا قهوه‌اي‌رنگ است و ممكن است گاهي اوقات ظاهري سياه و چسبنده نيز داشته باشد. هروئين به اشكال مختلف دود كردن، استنشاق يا تزريق مورد استفاده مي‌گيرد كه مصرف آن به صورت تزريق اثرات به‌مراتب زيان بار تري را به بار مي‌آورد. با توجه به خطرات و عوارض ناشي از مصرف و حتي ترك مشاوره ضرورت بيشتري پيدا مي كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به هروئين

علائم و عوارض ترك هروئين

بر اساس تحقيقات انجام شده ترك هروئين معمولاً علائم جسماني آزاردهنده متعددي را پديد مي‌آورد كه وابسته به دوز مصرف مي‌توانند شدت متفاوتي داشته باشند. از جمله اين علائم مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

⭕ درد عضلاني

⭕ دل درد

⭕ حالت تهوع

⭕ اسهال

⭕ استفراغ

⭕ آبريزش بيني

⭕ ريزش اشك

⭕ بي‌خوابي

⭕ تپش قلب

⭕ اضطراب و بي‌قراري شديد

ترك اعتياد به هروئين

به طور كلي مي توان روش هاي هروئين را به دو دسته سنتي و نوين تقسيم كرد:

  • روش هاي سنتي ترك هروئين

✅ ترك هروئين به روش سقوط آزاد

✅ ترك هروين به روش يابويي

✅ ترك هروئين به روش تدريجي

  • روش هاي نوين ترك هروئين

✅ ترك هروئين با دارو درماني

✅ ترك هروئين با مداخله درماني و روانشناختي

✅ ترك هروئين با سم زدايي و روان درماني

✅ ترك هروئين با حمايت اجتماعي

✅ ترك هروئين در خانه

روش‌هاي سنتي براي ترك هروئين

بسياري از افراد از روش‌هاي نويني كه امروزه براي ترك اعتياد به كار مي‌رود اطلاعي ندارند و براي ترك دادن خود يا فرد عزيزي كه درگير اعتياد شده از روش‌هاي سنتي استفاده مي‌كنند. اين روش‌ها اغلب مبتني بر روش‌هاي علمي خاصي نيستند و مي‌توانند فشارهاي زيادي را به فرد تحميل كنند. از جمله اين روش‌ها بايد به موارد زير اشاره كرد.

ترك هروئين به روش سقوط آزاد

در روش سقوط آزاد به‌يك‌باره فرد را از مصرف مواد مخدر محروم مي‌كنند. از آنجايي كه هروئين وابستگي بسيار زيادي به بار مي‌آورد ترك ناگهاني آن به علائم جسماني و رواني زيادي مي‌انجامد كه ممكن است از توان فرد خارج بوده و باعث شود كه او نتواند فرايند ترك را به پايان برساند.

تجربه ترك به صورت سقوط آزاد و ناتواني در بهبودي مي‌تواند اعتمادبه‌نفس فرد را كاهش داده و باعث شود كه او احساس كند هرگز نمي‌تواند ترك موفقيت‌آميز را تجربه كند. شكست خوردن در روش سقوط آزاد به‌خصوص براي كساني كه مصرف بالايي داشته‌اند و يا از روش تزريق، هروئين را استعمال مي‌كردند بيش از همه محتمل است.

ترك هروئين به روش يابويي!

در اين روش در واقع همان سقوط آزاد اتفاق مي‌افتد با اين تفاوت كه زور و اجبار نيز در كار است! براي مثال گرفتن مواد از فرد، بستن او به تخت يا فرستادن به كمپ‌هاي اجباري نمونه‌هايي از اين روش هستند. ناكارآمدي اين راهكار از آن جهت است كه به ريشه‌هاي زيربنايي اعتياد توجهي نمي‌كند و تمام تمركز آن به سم زدايي بدن معطوف است.

اين در حالي است كه امروزه اعتياد به عنوان يك بيماري مزمن و عود كننده مغزي شناخته مي‌شود و اكثر متخخصين در اين زمينه متفق‌القول هستند كه عوامل روان شناختي مختلف در تعامل با فاكتورهاي زيستي، اجتماعي و محيطي در بروز آن نقش دارند.

براي مثال افرادي كه در زندگي احساس درماندگي و پوچي مي‌كنند بيش از ديگران در برابر اعتياد آسيب پذير هستند. استفاده از زور و اجبار در ترك دادن اين افراد باعث مي‌شود كه از نظر رواني بيشتر تحت فشار قرار گرفته و براي بازگشت مجدد به سمت اعتياد مستعدتر شوند. به همين خاطر بسياري از افرادي كه اين روش‌ها را تجربه مي‌كنند اندكي پس از ترك دوباره به سمت مواد كشيده مي‌شوند و در لغزش‌هاي مكرر گرفتار مي‌گردند.

ترك به روش تدريجي

شايد معقولانه ترين روش سنتي براي ترك هروئين روش ترك تدريجي باشد. در اين روش فرد سعي مي‌كند به مرور زمان مصرف مواد خود را كاهش داده تا جايي كه ديگر نيازي به استعمال مواد نداشته باشد. با اين حال در اين روش نيز مشكلاتي نظير علائم ناخوشايند ناشي از ترك و ريشه‌هاي رواني اعتياد ناديده گرفته مي‌شوند. به همين خاطر براي اينكه بتوانيد از اين راهكار استفاده كنيد لازم است كه از يك متخصص در اين زمينه مشورت بگيريد.

بهترين روش‌ هاي نوين ترك هروئين

در روش‌هاي جديدي كه براي ترك هروئين ابداع شده است متخصصين تلاش مي‌كنند تا جنبه‌هاي مختلف جسماني، رواني و اجتماعي بيمار را تحت نظر قرار دهند. آن‌ها معتقدند بهترين اثرات زماني حاصل مي‌شوند كه درمان‌هاي دارويي، روان شناختي و حمايت‌هاي اجتماعي در كنار يكديگر قرار گرفته و به فرد كمك كنند تا تمام عوامل مؤثر در ترك اعتياد را بهبود ببخشد. ما در ادامه به هريك از اين روش‌ها اشاره كرده‌ايم.

ترك هروئين به كمك درمان‌هاي دارويي

امروزه داروهاي مختلفي در فرايند سم زدايي به فرد مبتلا به سوءمصرف هروئين تجويز مي‌شوند. اين داروها به او كمك مي‌كنند علائم ترك كم تري را تجربه كرده و راحت تر اين مرحله را پشت سر بگذارد. از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به متادون، بوپرنورفين و نالتركسون اشاره كرد. اين داروها اغلب ساختار مشابهي با مواد افيوني دارند. با اين تفاوت كه نشئگي و وابستگي كم تري را به بار مي‌آورند. هم چنين به فرد كمك مي‌كنند علائمي نظير اسهال، استفراغ، درد عضلاني، تعريق و لرزش را كم تر تجربه كند و يا وسوسه‌هاي ذهني كم تر به سراغش بيايند. جهت اطلاع از عوارض و راه هاي جلوگيري از اعتياد به متادون كليك كنيد.

با اين حال توجه كنيد كه مصرف غير كنترل شده اين داروها مي‌تواند آن‌ها را تبديل به يك مخدر جديد كند و اعتياد تازه‌اي را در شما پديد بياورد. در نتيجه هرگز به طور سر خود اين داروها را مصرف نكنيد و حتماً به دستورات پزشك در مورد ميزان و زمان مصرف توجه نماييد. هم چنين دقت داشته باشيد كه اين داروها را از مراكز معتبر تهيه كنيد چراكه متأسفانه برخي افراد سودجو در مراكزي نظير عطاري‌ها اقدام به فروش غير قانوني اين داروها مي‌كنند. در اكثر موارد داروهايي كه از عطاري‌ها تهيه مي‌شوند داراي ناخالصي بوده و اغلب حاوي تركيبات اعتيادآور ديگري هستند كه مي‌توانند پيچيدگي اوضاع را دوچندان كنند.

ترك هروئين به كمك مداخلات رفتاري و روان شناختي

درمان‌هاي روان‌شناختي بسياري وجود دارند كه مي‌توانند به صورت سرپايي و يا در مراكز نگهداري در اختيار درمانجويان قرار بگيرند و روند ترك اعتياد را تسهيل نمايند. از جمله مؤثرترين روش‌هاي روان شناختي براي ترك هروئين مي‌توان به درمان شناختي رفتاري اشاره كرد. مطالعات نشان مي‌دهند كه وقتي اين روش‌ها در كنار دارودرماني قرار بگيرند مي‌توانند اثرات مضاعفي را ايجاد كرده و به اين ترتيب فرايند ترك را بيش از پيش تسهيل كنند.

در درمان شناختي رفتاري درمانگر به فرد كمك مي‌كند تا بتواند باورهاي غلط و الگوهاي ناسازگار رفتاري مرتبط با اعتياد را شناسايي كرده و آن‌ها را با الگوهاي سالمي جايگزين نمايد. درمان‌هاي روان شناختي با پرداختن به ريشه‌هاي اعتياد و مورد توجه قرار دادن موضوعات مهمي نظير وسوسه و تلاش براي درمان آن تا حد زيادي در تجربه ترك موفقيت‌آميز مؤثر هستند.

ايجاد حمايت‌هاي اجتماعي براي ترك اعتياد به هروئين

علاوه بر درمان‌هاي دارويي و روان شناختي ايجاد پيوند اجتماعي بين فرد درگير اعتياد با ساير اعضاي جامعه بسيار اهميت دارد چرا كه حمايت اجتماعي از فرد در برابر تهديدهاي محيطي محافظت كرده و به او كمك مي‌كنند تا بتواند در دوره پرهيز مقاومت بيشتري به خرج دهد. با توجه به وسوسه شديدي كه هروئين ايجاد مي‌كند و عوارض منفي بيشتر آن در مسير ترك، حمايت اجتماعي بيش از پيش اهميت مي‌يابد.

درمانگران براي فراهم كردن اين حمايت كمك گرفتن از گروه درماني را پيشنهاد مي‌دهند. در گروه درماني فرد در كنار ساير افرادي كه تجربه ترك هروئين را دارند قرار مي‌گيرند و در مي‌يابد كه در اين مسير تنها نيست و با وجود همه دشواري‌ها مي‌توان با قدرت ذهن و توانمند كردن خود بر اين موانع غلبه كرد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

ترك اعتياد به هروئين در خانه

ترك هروئين درخانه از مواردي است كه برخي افراد به دنبال آن هستند. بايد گفت كه اعتياد به هروئين در خانه مسائل و چالش هاي خود را دارد. حتي اگر به بهترين روش ممكن هم انجام شود. باز هم مشكلات و عوراضي براي فرد در پي خواهد داشت. توصيه مي كنيم قبل از انجام هر كاري حتما از يك متخصص ترك اعتياد و پزشك مشاوره بگيريد. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد از خدمات مشاوره تلفني ترك اعتياد ذهن نو بهرمند شويد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد به هروئين و شروع درمان ميتوانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

اگر فرد هروئين و متادون را با هم مصرف كند چه اتفاقي مي‌افتد؟

مصرف هم زمان مخدرها با داروهاي جايگزين نظير متادون ممنوع است و مي‌تواند عوارض خطرناكي نظير تشنج و حتي مرگ را در پي داشته باشد. در نتيجه هرگز دارو را در كنار مواد مصرف نكنيد.

بهترين روش ترك اعتياد به هروئين چيست ؟

با توجه به تحقيقات علمي انجام شده بهترين روش ترك اعتياد به هروئين در داخل اين مقاله مورد بررسي قرار گرفته است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

مبنع: ترك هروئين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك هروئين،
موضوع:
[ ۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۴۱:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خيانت پدر به مادر بر فرزندان آسيب هاي جبران ناپذيري مي‌گذارد. پدران به عنوان ستون خانه و مقام استواري كه دارند، نقش بزرگي در افكار فرزندان خود ايفا مي كنند. فرزندان خصوصا دختران زماني كه با خيانت پدر روبرو شوند به شدت آسيب خواهند ديد. فرزندان با صميميت و رفتار والدين، تعهد و وفاداري را آموزش مي‌بينند. خيانت پدر بر روان فرزندان تاثير مي‌گذارد و اعتماد آنها را نسبت به ديگران از بين مي‌برد. اگر با خيانت والدين روبرو شده ايد حتما از روانشناس براي تقويت روحيه و جلوگيري از آسيب هاي رواني كمك بگيريد.

منبع: خيانت پدر به مادر | متوجه خيانت پدرم شدم

خيانت پدر به مادر

خيانت‌ به طور كل يك بي عدالت است كه كانون خانواده را تحت تاثير قرار مي‌دهد. خيانت پدر به مادر در هر رده سني كه قرار داشته باشيد براي شما سخت و رنج آور خواهد بود. حس تنفر، ناراحتي، غمگيني دائمي و افسردگي بروز پيدا خواهد كرد. فرزندي كه شاهد خيانت پدر به مادر بوده است دچار شوك خواهد شد.

مثل سابق علاقه اي به پدر خود نخواهد داشت و ارتباطش رابا او قطع خواهد كرد. و به دنبال دليل خيانت و نحوه صحيح رفتار مي‌گردد. در مواجهه با پدر پرخاشگري مي‌كند.

اگر شاهد خيانت پدر به مادر ، دختر خانواده باشد با شدت بالاتري حس ها را تجربه خواهد كرد. دختران به دليل روح لطيف توانايي هضم اين مساله را ندارند. دلسوزي فرزندان براي مادران، حواس جمعي به مادران و اهميت بيش از حد نوعي دلجويي بابت كار پدرشان خواهد بود. فرزندان نگران اين خواهند بود كه اگر مادرشان متوجه اين اتفاق شود چه چيزي قرار است اتفاق بي‌افتد؟ آيا جدايي رخ مي‌دهد؟ آيا پدرم از كار خود پشيمان مي‌شود؟

متوجه خيانت پدرم شدم | رفتار مناسب هنگام اطلاع از خيانت پدر

در مواردي كه فرزندان متوجه خيانت پدر به مادر خود مي‌شوند، به دنبال نحوه واكنش هستند. در ادامه رفتار مناسب هنگام اطلاع از خيانت پدر را توضيح داده ايم.

1. در روابط پدر و مادر خود دخالت نكنيد

روابط زن و شوهر يا پدر و مادر، خصوصي و غير قابل درك براي اطرافيان است. زماني كه خيانت پدر به مادر اتفاق مي‌افتد، نشان از يك مشكل اساسي و جدي است. اگر دخالت فرزندان صورت بگيرد و بدون سنجيدن شرايط، مادر خود را در جريان خيانت پدر قرار دهند، شرايط را براي خود و روابط پدر و مادر سخت خواهند كرد.

بنابراين بهتر است تا در روابط شخصي و خصوصي پدر و مادر دخالت نكنيد و تا زماني كه مادرتان متوجه خيانت همسر نشده است، به او چيزي نگوييد. يا مادرتان متوجه اين موضوع شده است ولي ترجيح داده است تا از فرزندان پنهان بماند.

2. براي بيان عجله نكنيد

گاهي فرزندان با مشاهده نشانه هايي از خيانت پدر به مادر احساس مي‌كنند كه به مادر آنها اهانت شده است. مهمترين موضوعي كه بايد به ياد داشته باشيد، اين است كه تصميم عجولانه نگيريد. البته كه خيانت هيچگونه توجيه پذير نيست. اما شايد سوءتفاهمي رخ داده باشد، يا مشكلاتي بين مادر و پدر وجود داشته باشد. يا به قدري موضوع جدي نباشد كه خانواده را نگران كنيد.

3. شرايط را بررسي كنيد

از اينكه چه تصميمي براي رفتار با خيانت پدر به مادر گرفته ايد، بستگي به خود شما دارد. اما بهتر است قبل از اينكه موضوع را با مادر خود در ميان بگذاريد، شرايط و عمق خيانت پدر خود را بسنجيد. سنجيدن شرايط خانه، سلامت رواني مادر، ارتباط پدر و مادر با يكديگر بسيار مهم است. صحبت در رابطه با خيانت پدر خطرساز است. ممكن است جو خانه را به شدت بهم بريزد و سبب جدايي شود. شايد خيانت پدر به طور سطحي و گذرا باشد. در اين صورت بيان نكردن خيانت بهتر از بيان كردن آن است.

4. جايگاه خود در خانواده را در نظر بگيريد

فرزندان اول خانواده از جايگاه بالاتر و تاثيرگذاري بيشتري برخوردارند. اگر فرزند اول خانواده هستيد و خواهر يا برادر كوچك تر داريد، موضوع را با آن ها در ميان نگذاريد. اما اگر از شرايطي مانند شما برخوردار بود و نياز به حمايت داشت، او را كمك كنيد. اما اگر فرزند كوچك خانواده هستيد، اين موضوع را با خواهريا برادر بزرگتر خود در ميان بگذاريد. مستقيما موضوع خيانت پدر به مادر را بيان نكنيد. بهتر است اين بررسي ها و بيان موضوع را به دست خواهر و برادر خود بسپاريد.

5. با روانشناس مشورت كنيد

اگر توانايي ارتباط با روانشناس و مشاوره را داريد، از او كمك بگيريد. مشاور راهكار درست و مناسب را به شما آموزش مي‌دهد و شرايط را از بعدهاي ديگري مي‌سنجد. اگر شرايط مراجعه حضوري نداريد، از مشاوره تلفني خدمات بگيريد.

راهكار مواجهه با پدر خيانتكار

فرزندان هيچ مسئوليتي در قبال جلوگيري از پدر خيانتكار خود ندارند. اما در شرايط خيانت پدر به مادر نمي‌توانند بي‌تفاوت رفتار كنند. به همين دليل در ادامه راهكارهايي براي مواجهه با پدر خيانتكار ارائه داده ايم.

  1. براي پدر خود نامه بنويسيد و جزئيات افكارتان را براي او ارسال كنيد.
  2. با افراد با اعتماد و درست صحب كنيد تا شما را حمايت كنند.
  3. از خانواده و دوستان با اعتماد و مورد قبول پدرتان بخواهيد ناراحتي شما را به او بگويد.
  4. به طور مستقيم با پدرتان صحبت كنيد.
  5. پدرتان را تهديد نكنيد كه رازش را به بقيه افراد خواهيد گفت.
  6. از پدر خود بخواهيد تا با مادرتان به روانشناس مراجعه كند.
  7. واكنش پدر خود را در نظر بگيريد كه چه رفتاري از خود نشان خواهد داد.
  8. آرامش خود را حفظ كنيد و با تنش با او رفتار نكنيد.
  9. براي اينكه به پدرتان بگوييد از رفتار او اطلاع داريد. مدارك خيانت او را نشان دهيد تا متوجه بر ملا شدن راز خود شده باشد.
  10. به صحبت هاي پدر خود گوش كنيد. اما انتظار شنيدن دروغ و انكار همه چيز را داشته باشيد.

كلام آخر

زماني كه متوجه خيانت پدر به مادر خود شده ايد، بهتر است تا از روش هاي بالا استفاده كنيد. درك و پذيرش اين شرايط براي همه فرزندان سخت است. اينكه فرد ديگري را در جايگاه مادر خود ببينند بسيار طاقت فرسا است. اينكه پدر خود را مانند قبل دوست نداشته باشيد طبيعي است. اما براي سلامت روان خود و چگونگي رفتار با پدرتان از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت پدر به مادر مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره خيانت تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خيانت پدر به مادر | متوجه خيانت پدرم شدم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۴:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك مورفين را معمولا از روش‌هاي مشابه مواد افيوني استفاده مي‌كنند، چراكه مورفين نوعي مسكن قوي است كه از نظر داروشناسي در طبقه مخدرهاي افيوني قرار مي‌گيرد. اين دارو قابليت اعتيادآوري دارد و مصرف آن به صورت خودسر به هيچ وجه توصيه نمي‌شود. از همين رو پزشكان تنها در شرايط بيمارستاني يا درگيري با دردهاي شديد مورفين را در مقادير محدود تجويز مي‌كنند. متاسفانه برخي افراد از سرناآگاهي يا به خاطر حالات خوش ناشي از مصرف مورفين به آن معتاد مي‌شوند و ديگر نمي‌دانند چگونه بايد ترك مورفين را آغاز كنند.

منبع: ترك مورفين

سوء مصرف مورفين

مورفين نوعي مسكن نسبتا قوي است كه خاصيت اعتيادآوري دارد، چرا كه نوعي ماده مخدر افيوني محسوب مي‌شود. و از طريق چسبيدن به گيرنده هاي اپيوئيدي در مغز انتقال پيام درد را با اختلال مواجه مي كند. مورفين همانند هر ماده اعتيادآور ديگر باعث بيش فعالي مدارهاي دوپامينرژيك در مغز مي شود. در نتيجه افراد پس از مدتي نسبت به دوز مصرفي مورفين تحمل پيدا مي كنند و نياز دارند براي احساس اثرات خوشايند ناشي از آن مقدار مصرف خود را افزايش دهند. در اين زمان سوء مصرف دارو شروع شده و موجب اعتياد و حتي اور دوز مي‌شود. كه بايد به ترك مورفين رو آورد.

علائم ترك اعتياد به مورفين و قطع ناگهاني آن

يكي از ويژگي‌هاي اصلي اعتياد اين است كه هنگام محروم شدن از مواد يكسري علائم ناخوشايند تجربه مي‌شود كه به آن‌ها سندروم ترك يا محروميت مي‌گويند. مهم‌ترين علائم ترك مورفين عبارتند از:

  • درد عضلات، مفاصل و استخوان‌ها
  • حالت تهوع
  • اسهال و استفراغ
  • علائم آلرژي نظير آبريزش بيني و خارش
  • بي قراري و بي خوابي
  • آنفولانزا
  • تعريق
  • آبريزش بيني
  • لرز
  • گرفتگي معده
  • تپش قلب
  • سوزش روي پوست
  • اضطراب
  • بي قراري
  • بي خوابي
  • خواب آشفته
  • ناراحتي
  • تحريك پذيري

عوارض ترك مورفين

همانطور كه مي‌دانيد اين ماده مخدر بر سيستم بدني مصرف كننده‌گان اثر گذار است. به همين دليل است كه متخصصان در حوزه ترك به ندرت دارو تجويز مي‌كنند. ترك مورفين عوارضي را به دنبال دارد. كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

  • عدم تمركز
  • كاهش ضربان قلب
  • فشار خون
  • آرامش كاذب
  • عدم هوشياري
  • تنبلي
  • سرگيجه
  • تيك عضلاني
  • آكنه و لكه پوستي
  • خستگي مفرط
  • عدم تحرك
  • از دست دادن اشتها
  • يبوست
  • اختلال در تفكر
  • افسردگي شديد
  • اختلال تنفسي
  • استرس
  • بي قراري
  • اختلال رفتاري
  • انزوا
  • عدم مسئوليت پذيري
  • عدم تمايل به فعاليت روزمره
  • انقباض روده
  • پارانويا
  • عدم ثبات در روابط احساسي
  • تنگ شدن مردمك چشم
  • اوردوز
  • مرگ

بهترين روش هاي ترك مورفين

در گذشته روش‌هاي علمي متنوعي براي ترك مواد مخدر وجود نداشت. همين مسئله باعث مي‌شد كه كنار گذاشتن مواد براي بسياري از بيماران امري غيرممكن و زجرآور به نظر برسد. اما امروزه روش‌هاي گوناگوني براي ترك ابداع شده كه به افراد كمك مي‌كنند علائم ترك خود را كنترل كرده و با سهولت بيشتري دوران پرهيز را پشت سر بگذارند. در ادامه به موثرترين روش‌هاي ترك مورفين اشاره كرده‌ايم:

1- سم زدايي با استفاده از داروها نگهدارنده

يكي از راه هاي ترك مورفين، سم زدايي است. همان طور كه گفته شد ترك مواد مخدر افيوني نظير مورفين به بروز سندروم محروميت از مواد مي‌انجامد. اين سندروم با علائمي نظير درد مفاصل و استخوان‌ها ظاهر مي‌شود. علائم محروميت از مورفين مي‌توانند آنقدر شديد شوند كه فرد را از ادامه مسير ترك بازدارند. در اين شرايط استفاده از روش سم زدايي با داروهاي نگهدارنده به بيماران توصيه مي‌شود.

داروهاي نگهدارنده شامل متادون و بوپرنورفين هستند. عملكرد داروهاي نگهدارنده به اين صورت است كه همانند مخدرها به گيرنده‌هاي اپيوئيدي مي‌چسبند و در نتيجه از بروز علائم ترك پيشگيري مي‌كنند. توجه به اين نكته حائز اهميت است كه نگهدارنده‌ها، داروهايي شبه افيوني هستند و خود نيز مي‌توانند آثار اعتيادي به جاي بگذارند. از همين رو براي ترك مورفين با اين داروها حتما بايد زير نظر متخصص انجام شود.

2- ترك مورفين به كمك جلسات روان درماني

جلسات روان درماني كمك بزرگي به ترك مورفين مي‌كند. امروزه متخصصان همواره بر اين نكته تاكيد مي‌كنند كه سم زدايي به معناي ترك نيست؛ بلكه قدم اول در مسير درمان است. آنچه اعتياد را به پديده‌اي برگشت پذير تبديل مي‌كند جنبه‌هاي رواني آن است. در نتيجه براي تداوم پرهيز بايد درمان‌هاي روان شناختي را نيز از سر بگيريد.

رواندرماني به صورت انفرادي به شما كمك مي‌كند تا شرايط روحي خود را براي ترك مورفين با درمانگر درميان بگذاريد و مهارت‌هاي لازم براي كنار آمدن با مسائل اختصاصي ترك نظير وسوسه را نيز از وي بياموزيد. هم چنين درمانگر به شما كمك مي‌كند عوامل برانگيزان مصرف را در خود بشناسيد و براي پيشگيري از عود برنامه‌اي بلند مدت در نظر بگيريد.

3- گروه درماني و گروه هاي خودياري

گروه درماني يكي از روش‌هاي بسيار موثر براي ترك مورفين است. كه بيماران مبتلا به سوء مصرف مواد از آن تا حد زيادي بهره مي‌برند. در اين روش گروهي از افراد كه مشكل مشابهي دارند، دور هم جمع مي‌شوند و به يكديگر انگيزه و انرژي مي‌بخشند. بيماران هنگام قرار گرفتن در گروه درماني يا گروه‌هاي خودياري نظير انجمن‌هاي معتادان گمنام بيشتر احساس مي‌كنند كه درك شده‌اند و به احتمال بيشتري به توصيه‌هاي ديگران عمل كنند. درمانگر در طي گروه درماني از اعضا مي‌خواهد تا به نوبت از تجربيات خود بگويند و در مورد چالش‌هايي كه هم اكنون با آن‌ها رو به رو هستند گفتگو نمايند.

4- خانواده درماني

درمانگران سيستمي بر اين باورند كه هر مشكل روانشناختي كه در خانواده پيش مي‌آيند، برآيند روابط و الگوهاي غلط ارتباطي در كل سيستم است. در نتيجه براي بهبود يك نفر كل سيستم بايد تحت درمان قرار بگيرد. از همين رو اين متخصصان در مواجهه با ترك مورفين نيز خانواده درماني را پيشنهاد مي‌دهند. خانواده درمانگر در طي جلسات سعي مي‌كند در مورد ماهيت اعتياد به اعضاي خانواده اطلاعات و اگاهي بدهد و به آن‌ها كمك كند تا الگوهاي رفتاري سالمي را جايگزين تعاملات نادرست قبلي كنند.

شركت در جلسات درماني حداقل يك الي دو جلسه براي تمامي خانواده‌هايي كه عزيزي دارند كه با اعتياد درگير است توصيه مي‌شود. يعني اگر بيمارتان در كمپ و يا ساير مراكز درماني بستري است باز هم خانواده بايد براي دريافت بعضي آموزش‌ها بايد از متخصص ترك اعتياد مشاوره بگيرند.

نكاتي براي ترك مورفين

نكاتي براي ترك مورفين بايد مد نظر قرار دهيد.

  • مورفين ماده مخدري است كه براي درمان دردهاي شديد و بايد زير نظر پزشك تجويز شود. بايد طبق تشخيص پزشك دوز و مقدار مصرف مورفين مشخص شود.
  • مورفين سبب مسدود كردن سيگنال هاي درد مي‌شود كه از اعصاب مغز مي‌رسد. به اين سبب باعث درمان دردهاي بسيار شديد مي‌شود.
  • عوارض شايع ترك مورفين يبوست، حالت تهوع و خواب آلودگي است.
  • هنگامي كه مورفين مصرف مي‌كنيد، از الكل استفاده نكنيد. زيرا احتمال بروز عوارضي مانند خواب آلودگي افزايش مي‌دهد.
  • مورفين را با داروهاي خواب آور، داروهاي كاهش اضطراب، آلرژي، ضد افسردگي، فشارخون، تهوع، استفراغ و رفع مشكلات رواني مصرف نكنيد.

ترك مورفين چند روز طول مي كشد ؟

مدت زمان لازم براي ترك مورفين به ميزان مصرف دارو و شرايط جسمي و سلامتي فرد بستگي دارد. استفاده از روش اصول ترك مورفين تاثير زيادي در نتيجه ترك اعتياد دارد. ترك خود سرانه مورفين نه تنها زمان ترك را طولاني تر مي كند بلكه مي تواند عوارض جبران ناپذيري را براي فرد به همراه داشته باشد. اما به طور كلي مي توان گفت كه ترك و سم زداي جسمي اصولي مورفين بين 21 تا 30 روز زمان نياز دارد.

كلام آخر

بر اساس گزارشات منتشر شده روش هاي ترك مورفين با تمام روش هاي ترك اعتياد يكسان است. براي ترك تمام مواد مخدر از جمله ترك مورفين نياز مبرم به روانشناس و متخصص است. فرد، همسر و فرزندان نيز بايد در جلسات مشاوره حضور داشته باشند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

داروهاي نگهدارنده چه داروهايي هستند؟

داروهاي نگهدارنده نوعي داروي شبه افيوني هستند كه عملكرد مواد مخدر نظير مورفين را تقليد مي كنند. از جمله اين داروها مي توان به متادون و بوپرنورفين اشاره كرد.

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك مورفين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك مورفين،
موضوع:
[ ۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۲۸:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آگورافوبيا يا بازار‌هراسي يكي از انواع اختلالات اضطرابي است كه باعث مي‌شود فرد از اينكه به‌تنهايي از محل زندگي خود دور شود، دچار استرس شود. اين افراد معمولاً احساس مي‌كنند كه دور شدن از خانه با بروز اتفاقات ناگوار همراه است و به همين خاطر معمولاً يا از خانه خارج نمي‌شوند و يا هنگامي‌كه مجبور به اين كار باشند يك نفر بايد آن‌ها را همراهي كند. طبيعتاً چنين رفتاري باعث مي‌شود مشكلات بسياري براي زندگي روزمره فرد و همين‌طور روابط اجتماعي وي پيش بيايد كه بي‌توجهي به آن‌ها مي‌تواند او را درگير بيماري‌هاي روحي ديگري مانند افسردگي كند.

اما آگورافوبيا به‌راحتي و از طريق درمان‌هاي روان‌شناختي قابل‌درمان است. به همين خاطر اگر شما يا هريك از اطرافيانتان دچار نشانه‌هاي اين بيماري شده‌ايد بهتر است از يك متخصص روانشناسي در اين زمينه كمك بگيريد.

منبع: آگورافوبيا يا گذرهراسي | علائم و درمان بازارهراسي

آگورافوبيا يا گذرهراسي

آگورافوبيا با ترجمه هاي مختلفي مثل برزن هراسي، گذرهراسي، بازارهراسي شناخته مي شود. اين نوع ترس نيز به حدي شديد است كه زندگي فرد را مختل مي كند. البته اين موضوع بستگي به شدت اختلال دارد. آگورافوبيا اختلالي مزمن است. يعني اگر درمان نشود به مرور زمان وضعيت فرد بدتر خواهد شد. بنابراين شناسايي علائم و يافتن درمان بسيار اهميت دارد.

علائم آگورافوبيا چيست ؟

آگورافوبيا ، بازار‌هراسي يا ترس از محيط‌هاي باز نام‌هاي مرتبط با اختلال اضطرابي هستند كه باعث مي‌شود فرد از اينكه در محيطي شلوغ قرار بگيرد دچار اضطراب شده و به همين خاطر معمولاً از اين موقعيت‌ها دوري نمايد. اين افراد در حقيقت نگران اين هستند كه در يك محيط باز و شلوغ رفتاري انجام بدهند كه باعث مسخره شدن آن‌ها بشود و يا دچار حمله و بيماري شوند كه كسي نتواند به آن‌ها كمك كند.

به همين خاطر تا جاي ممكن سعي مي‌كنند از محيط‌هاي آشنا، حداقل به‌تنهايي دور نشوند. در اكثر مواقع آگورافوبيا همراه با حملات پانيك اتفاق مي‌افتد و در اصل فرد بيش از هر چيز نگران اين است كه مبادا در محيط‌هاي غيرآشنا دچار حمله پانيك شود و كسي براي كمك كردن به او حاضر نباشد. اما در برخي موارد نيز ديده شده كه بازار‌هراسي بدون وجود اختلال پانيك ايجاد شده است.

آگورافوبيا مشكلات بسياري ايجاد مي‌كند. افراد مبتلا به اين بيماري به‌تدريج دايره مناطق امن خود را كوچك‌تر مي‌كنند و اين تا جايي پيش مي‌رود كه آن‌ها براي مدت‌هاي طولاني از خانه خارج نمي‌شوند. طبيعتاً چنين شرايطي باعث مي‌شود زندگي شغلي و تحصيلي آن‌ها دچار مشكل شود و همين‌طور روابط اجتماعي نيز قطع شود. به همين خاطر بهتر است نسبت به درمان اين بيماري توجه كافي داشته باشيد.

نشانه هاي اختصاصي آگورافوبيا يا بازار‌هراسي

  • ترس يا اضطراب چشمگير در حداقل دو نمونه از اين موقعيت‌ها (حمل‌ونقل عمومي، فضاي باز، فضاي محصور و بسته، ايستادن در صف يا حضور در ميان جمعيت، تنها ماندن بيرون از خانه)
  • ترس فرد به اين خاطر باشد كه احساس كند اگر دچار مشكلي شود دريافت كمك يا نجات پيدا كردن از اين محيط غيرممكن است
  • اين اضطراب بايد تقريباً هميشه با موقعيت‌هاي بالا همراه باشد
  • فرد آشكارا از بودن در اين موقعيت‌ها اجتناب مي‌كند و يا اصرار دارد كه يك نفر همراه او باشد، در غير اين صورت دچار ترس و اضطراب شديد مي‌شود
  • ترس بيمار با موقعيتي كه در آن قرار دارد تناسب ندارد
  • اين وضعيت بايد براي حداقل شش ماه ادامه پيدا كند
  • اضطراب به‌طور آشكار شرايط زندگي فرد را تحت تأثير قرار مي‌دهد
  • درصورت ابتلا به بيماري‌هايي مثل آسم يا پاركينسون، شدت نگراني به‌مراتب بيشتر از اين بيماري‌هاست
  • اضطراب به دليل مصرف دارو، مواد مخدر و يا بيماري ديگري ايجاد نشده است.

علت و دلايل بروز آگورافوبيا

حملات‌پانيك

شايد بتوان حملات پانيك را دليلي براي اكثر موارد آگورافوبيا دانست. اين افراد معمولاً نگران اين موضوع هستند كه در ميان جمع دچار حمله ديگري شوند و امكان بيرون آمدن از جمعيت يا پيدا كردن كمك برايشان وجود نداشته باشد. به همين خاطر در بسياري از موارد آگورافوبيا را مي‌توان بيماري دانست كه به دنبال اختلال وحشت‌زدگي ايجاد مي‌شود.

آمادگي زيستي

بعضي‌ها به لحاظ فيزيولوژيكي آمادگي بيشتري براي اضطراب دارند. آن‌ها معمولاً در شرايط عادي نيز دچار ترس و دلهره مي‌شوند و يا در شرايط استرس‌زا بيش از ديگران دچار تنش مي‌شوند. اين آمادگي زيستي مي‌تواند فرد را در برابر بروز حملات پانيك و آگورافوبيا آسيب‌پذير نمايد.

افكار منفي

در كنار آسيب‌پذيري زيستي و همين‌طور حملات پانيك سوءتعبير نشانه‌هاي بدني جدي‌ترين دليلي است كه باعث بروز بازار‌هراسي مي‌شود. در يك تحقيق علمي كه در سال 2010 ميلادي انجام شد مشخص شد افرادي كه سابقه ابتلا به يك بيماري سخت را در تاريخچه پزشكي دارند بيش از ديگران دچار حملات پانيك مي‌شوند. محققان در تفسير نتايج اين پژوهش بيان مي‌كنند كه پانيك يا آگورافوبيا به اين خاطر در اين افراد بيش از ديگران اتفاق مي‌افتد كه آن‌ها نسبت به نشانه‌هاي بدني حساسيت بيشتري دارند.

به عبارتي مي‌توان گفت همه ما در موقعيت‌هايي از زندگي دچار تپش قلب يا سرگيجه خواهيم شد، اما به‌سادگي از كنار آن مي‌گذاريم. بيماران مبتلا به آگورافوبيا معمولاً هنگامي‌كه اين نشانه‌ها را مشاهده مي‌كنند احساس خواهند كرد كه مشكل جدي در حال بروز است و نگران مي‌شوند كه مبادا بميرند يا عقل خود را از دست بدهند. اين حساسيت بيش‌ازحد باعث مي‌شود تا فرد نسبت به اين بيماري‌ها آسيب‌پذيري بيشتري داشته باشد.

درمان قطعي آگورافوبيا

آگورافوبيا به‌مرورزمان نه‌تنها درمان پيدا نمي‌كند، بلكه پيشرفت نيز خواهد كرد و در بسياري از مواقع به‌جايي مي‌رسد كه فرد حتي براي چندين سال از خانه خارج نمي‌شود. به همين خاطر بهتر است براي درمان اين بيماري اقدامات خاصي صورت بگيرد. متخصصين روانشناسي با توجه به شرايط جسمي، سابقه بيماري و همين‌طور شدت بيماري از درمان‌هاي مختلفي استفاده خواهند كرد، اما برخي از شايع‌ترين درمان‌ها براي بازار‌هراسي عبارت‌اند از:

1- درمان‌هاي دارويي

داروهاي ضد اضطراب توانايي نسبتاً خوبي در متوقف كردن حملات پانيك و درنتيجه ترس از حضور در فضاهاي باز دارند. بااين‌حال اين داروها تنها تا زماني كه استفاده مي‌شوند، مي‌توانند مفيد باشند و پس از كم كردن يا قطع مصرف دير يا زود نشانه‌ها بازخواهند گشت. علاوه بر اين برخي از داروها مثل آلپرازولام كه براي درمان اين بيماري مورداستفاده قرار مي‌گيرند باعث وابستگي و اعتياد مي‌شوند و به همين خاطر نمي‌توان براي طولاني‌مدت از آن‌ها استفاده كرد. درنتيجه متخصصين معتقدند براي درمان كامل آگورافوبيا استفاده از داروها و روان‌درماني مي‌بايست در كنار هم مورداستفاده قرار بگيرند.

2- درمان‌هاي شناختي-رفتاري

يكي از كارآمدترين روش‌هاي روان‌درماني براي آگورافوبيا درمان شناختي-رفتاري است. در اين روش درمانگر افكار منفي بيمار مثل سوءتعبيري كه از نشانه‌هاي جسماني دارد و يا ترس از اينكه در مكان‌هاي باز دچار اضطراب و مشكل مي‌شود را هدف قرار داده و به وي كمك مي‌كند تا اين تصورات را با افكار واقع‌بينانه‌تري جايگزين نمايد.

در مرحله دوم درمان، بيمار مي‌بايست تكاليفي را انجام دهد كه او را با ترس‌هاي خود مواجه كرده و به اين نتيجه برساند كه دليلي براي ترس وجود ندارد. براي مثال ممكن است ابتدا از فرد خواسته شود در حد 5 ساختمان از خانه خود دور شود. اين تمرين‌ها به‌تدريج سخت‌تر مي‌شود تا جايي كه فرد بتواند به‌تنهايي از خانه بيرون آمده و وارد فضاهايي شود كه از آن‌ها مي‌ترسيده.

3- تمرين‌هاي آرام‌سازي

در طي روان‌درماني علاوه بر اينكه روي رفتارها و تفكر بيمار تمركز مي‌شود روش‌هايي نيز براي كنترل هيجانات به او آموزش داده خواهد شد. درمانگران با استفاده از تكنيك‌هاي ريلكسيشن يا تنفس عميق به فرد كمك مي‌كنند كه در حين اضطراب احساسات خود را كنترل كند تا دچار حمله شديد وحشت‌زدگي نشود.

4-غرقه سازي از روش‌هاي درمان آگورافوبيا

در اين روش، فرد به طور ناگهاني و يكباره با موضوع ترس اش مواجه مي‌شود. اكثر افراد در اين شرايط به دليل ترسي كه احساس مي‌كنند مي‌خواهند موقعيت را ترك كنند. نكته مهم درمان اين است كه نبايد به فرد اجازه ترك محيط داده شود. باقي ماندن فرد در اين شرايط باعث تجربه يكباره اضطراب و درمان خواهد شد.

5- حساسيت زدايي منظم

عواملي نظير غيراخلاقي بودن و مشكلاتي نظير آن، باعث شد تا حساسيت زدايي منظم، بيشتر از غرقه سازي توجه درمانگران را به خود جلب كند. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه با استفاده از تكنيك‌هايي نظير انقباض و انبساط عضلات و يا تكنيك‌هاي تنفس منظم، اضطرابش را كنترل كند. بعد از يادگيري موفقيت آميز اين مسئله، فرد مي‌بايست يك فهرست از عواملي كه باعث ترس مي‌شوند، به ترتيب اولويت مشخص كند.

در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعي كه كمترين ترس را در وي ايجاد مي‌كرده، مواجه مي‌كند و فرد بايد بر اساس تكنيك‌هايي كه آموزش ديده، با اضطرابش مقابله كند. هنگامي كه وي توانست، اضطرابش را در اين مرحله كنترل كند، مرحله بعدي فهرست به وي ارائه مي شود.

6- واقعيت مجازي

استفاده از تكنولوژي واقعيت مجازي در سال‌هاي اخير، توجه بسياري را به خود جلب كرده است. در اين تكنيك فرد با استفاده از واقعيت مجازي با موضوع ترسش رو‌به‌رو مي‌شود. با توجه به امكانات واقعيت مجازي كه باعث مي‌شوند فرد تصور كند در همان محيط قرار گرفته، وي احساس مي‌كند واقعا در ميان جمعيت قرار دارد. استفاده از واقعيت مجازي، باعث مي‌شود كه فرد با امنيت بيشتري با موضوع ترس مواجه شود. تحقيقات روانشناسي نشان مي‌دهد كه استفاده از اين تكنولوژي به اندازه مواجهه واقعي سودمند است.

7-مواجهه درماني

همانطور كه از نام اين روش درماني پيداست، قرار گرفتن در معرض محرك استرس زا به صورت تدريجي يا يكباره است. هدف مواجهه درماني اين است كه فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغيير دهد و به فرد در مديريت بهتر احساس اضطراب كمك ‌كند. اين روش درماني اغلب با درمان شناختي رفتاري تركيب مي‌گردد.

چه زماني بايد به مشاور مراجعه كرد؟

متاسفانه دريافت خدمات روانشناختي چندان مورد توجه افراد قرار نگرفته است. از اين رو تنها وقتي علائم به بالاترين حدش مي‌رسد به دنبال درمان و درمانگر مي روند. در اين مرحله روند درمان طولاني تر و پرهزينه تر خواهد بود. در حالي كه هر چه زودتر براي درمان آگورافوبيا اقدام شود، سريع تر درمان خواهد شد. بنابراين با توجه به نشانه هاي ذكر شده بهتراست از خود درماني اجتناب كرده و به متخصص روانپزشكي يا روانشناسي مراجعه نماييد.

سخن آخر

براي درمان اختلالي مثل آگورافوبيا شما حتما بايد ابتدا براي تشخيص و علت يابي به متخصص مراجعه نماييد. همانطور كه گفته شد ريشه هاي رواني گذرهراسي مانع از تغيير خود خواسته اوضاع مي شود. بنابراين حتما بايد به كمك متخصص در صدد يافتن ريشه هاي ترس‌تان برآييد. سپس با تمرينات و ممارست در درمان موفق به غلبه بر آگورافوبيا خواهيد شد. به طوري كه در تمام بخش هاي زندگي تان آن را لمس خواهيد كرد.

براي دستيابي به متخصصين مجرب كافي است به مراكزي مثل ذهن نو مراجعه نماييد. ذهن نو موسسه با سابقه چندين و چند ساله در زمينه خدمات روانشناختي است. شما با خيالي آسوده مي توانيد از با تجربه ترين روانشناسان خدمات مشاوره دريافت نماييد. پس كافي است با شماره هاي درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آگورافوبيا يا گذرهراسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

آگورافوبيا چيست؟

آگورافوبيا نام يك اختلال اضطرابي است كه باعث مي‌شود فرد از ترك كردن خانه يا قرار گرفتن در محيط‌هاي شلوغ دچار اضطراب شده و به‌شدت از آن اجتناب كند.

آيا دارويي براي درمان آگورافوبيا وجود دارد؟

استفاده از داروهاي ضد اضطراب معمولاً باعث كاهش اضطراب فرد و همين‌طور متوقف شدن حملات پانيك استفاده مي‌شود اما اين داروها صرفاً تا زماني كه مصرف مي‌شوند كاربرد دارند و با قطع دارو مجدداً نشانه‌هاي بيماري بازخواهند گشت.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آگورافوبيا يا گذرهراسي | علائم و درمان بازارهراسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۲۳:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از روش‌هاي تست اعتياد به مورفين آگاهي داريد؟ امروزه اعتياد به يك معضل جدي در جامعه تبديل شده است و با توجه به مصرف روزافزون مواد مخدر، ضروري است كه افراد براي انجام كارهايي همچون استخدام و ازدواج، تست اعتياد را انجام دهند. از طرف ديگر افراد راه‌هاي زيادي را براي منفي كردن كاذب نتيجه تست اعتياد به مورفين خود را به كار مي‌گيرند و اينگونه نتيجه آزمايش را تغيير مي‌دهند.

پس منفي بودن نتيجه تست اعتياد به مورفين يا ساير مواد مخدر، به طور قطعي نشان دهنده عدم اعتياد فرد نيست. چرا كه دلايل اثبات شده زيادي در اين زمينه وجود دارد كه در ادامه به آن مي‌پردازيم.

منبع: تست مورفين

تست اعتياد به مورفين

در بسياري از موارد مانند دريافت گواهي عدم سوء پيشينه و يا استخدام در ارگان‌هاي مختلف، انجام آزمايش عدم اعتياد يا همان تست اعتياد، بسيار لازم و ضروري است. همان طور كه اشاره شد، مثبت نبودن تست اعتياد به مورفين به معناي عدم اعتياد فرد نيست و احتمال دارد دلايل زيادي باعث ايجاد اختلال در نتيجه آزمايش شده باشند.

امروزه معضل اعتياد به عنوان يكي از بحران‌هاي بسيار بزرگ در دنيا شناخته مي‌شود كه حتي جوامع پيشرفته نيز با آن درگير هستند. خارج شدن از اين بحران خانمان سوز، با تغيير در سبك زندگي و حذف نمودن دلايل بحران آفرين و خطر ساز، تا حدودي امكان پذير است.

انجام دادن تست اعتياد به مورفين در بسياري از موارد مانند ازدواج و برخي از شغل‌هاي خاص، مجاز مي‌باشد. امروزه، با توجه به پيشرفت‌هاي روز افزون علم پزشكي، آزمايش‌ها و تست‌هاي متعددي نظير تست مورفين، حشيش، شيشه، آمفتامين‌ها، بنزوديازپين‌ها، متادون، كدئين و… در آزمايشگاه‌ها در زمينه عدم اعتياد وجود دارد.

بسياري از افراد، اقدام به رقيق كردن نمونه مي‌كنند تا تغييراتي در نتيجه نهايي حاصل شود، كه البته اين كار نمي‌تواند تاثير آنچناني داشته باشد. چرا كه پزشكان مي‌توانند با بررسي كردن دقيق ميزان كراتين و اسيديته ادرار، وجود مواد اضافي در ادرار را تشخيص دهند. در واقع انجام تست اعتياد به مورفين در مراكز آزمايشگاهي معتبر، نتايج چنين اعمالي را خنثي مي‌كند و هيچ فايده‌اي ندارد.

داروهايي كه قبل از انجام تست اعتياد نبايد مصرف شوند

استفاده كردن از روان‌گردان‌هاي مختلف همچون آمفتامين‌ها و همچنين داروهايي نظير متادون و بوپرنورفين، مي‌تواند نتيجه آزمايش را مثبت نشان دهد. همچنين داروهايي كه حاوي تركيبات ترياك هستند، مي‌توانند در نتيجه نهايي، تاثير داشته باشند.

در واقع مصرف مخدرهايي همچون ترياك، كدئين زياد، مورفين و آپومورفين به تنهايي مي‌توانند نتيجه آزمايش را مثبت نشان دهند. اثرات مصرف ترياك و تركيبات آن مانند مورفين و هروئين تا ۲۱ روز پس از استفاده، همچنان در بدن شخص باقي مانده و از بين نمي‌رود. البته احتمال دارد اين اثرات بعد از ۱۵ روز از ادرار فرد خارج شود اما در واقع تست خون به طور حتم وجود چنين موادي در بدن را ثابت مي‌كند. لازم به ذكر است كه استامينوفن و كدئين جذب كبدي داشته و مدت زمان زيادي نمي‌توانند در بدن باقي بمانند. اين داروها معمولا پس از گذشت ۴۸ ساعت خود به خود از بدن دفع مي‌گردند.

روش انجام تست اعتياد به مورفين

در كشور ما معمولا تست مورفين و تشخيص سم اعتياد آن در بدن، به روش‌هاي مختلفي قابل انجام است كه از مهم‌ترين روش‌هاي آن مي‌توان به نمونه بزاق دهان، مو، خون و ادرار اشاره نمود. همچنين استفاده از تست‌هاي نواري نيز بسيار رايج است و براي سنجش ميزان حشيش، مورفين و انواع محرك‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد. براي انجام دادن تست‌هاي نواري مي‌توانيد در هر ساعت از روز ادرار را جمع آوري كرده و مورد آزمايش قرار دهيد.

لازم به ذكر است كه اگر ادرار جمع آوري شده در دماهايي مانند ۲ الي ۸ درجه سانتي گراد قرار داده شود، مي‌توانيد تا حدود ۴۸ ساعت بعد نيز از آن جهت آزمايش استفاده نماييد. همچنين اگر قرار باشد كه تست براي چند روز آينده و يا زمان طولاني‌تري انجام گيرد، بايد نمونه را فريز كرده و به منظور انجام تست، صبر كنيد تا نمونه به طور كامل آب شود.

نتيجه تست مورفين

بعد از گرفتن نمونه و تست با نوار تست مورفين نتيجه آن بين 5 تا 10 دقيقه مشخص مي شود. كه مثبت يا منفي شدن آن را در شكل براتون ترسيم نموده ايم.

دلايل اختلال در نتيجه تست اعتياد به مورفي

از رايج‌ترين خطاهايي كه معمولا به ايجاد اختلال در نتيجه آزمايشات منجر مي‎‌شود، مي‌توان موارد زير را نام برد:

1. اشتباه در فرآيند نمونه گيري

از مهم‌ترين دلايل بروز خطا در نتيجه آزمايش اشتباه در نمونه گيري است. در اين گونه موارد، معمولا ناخواسته و توسط كادر آزمايشگاه، نمونه فرد سالم با نمونه فرد معتاد جابه جا مي‌شود. در چنين شرايطي، كنترل درجه حرارت نمونه پس از جمع آوري، مي‌تواند كمك كننده باشد.

2. اشتباهات تكنيكي

نوار تست ابتدا بايد حدود ۱۰ الي ۱۵دقيقه در ادرار گذاشته شود و سپس به مدت ۵ دقيقه بر روي يك سطح صاف قرار داده شود. لازم به ذكر است كه در ۱۰ دقيقه اول، مثبت كاذب شدن نتيجه آزمايش، بسيار زياد است.

3. تست اعتياد به مورفين | افزودن رقيق كننده ها

هر چيزي كه ادرار را رقيق كند، مي‌تواند ميزان cut _off را پايين آورده و منفي شدن نتيجه آزمايش را به دنبال داشته باشد. در اين گونه موارد استفاده از نوارهاي كمكي براي مشاهده ميزان كراتينين، نيترات و گلوتامات مي‌تواند كمك كننده باشد.

4. تغيير كردن PH

بسياري از تست‌هاي موجود نسبت به تغييرات PH بين ۵ الي ۶ مقاومت بالايي از خود نشان مي‌دهند. همچنين كاهش و افزايش PH مي‌تواند در نتيجه تست مورفين اختلال ايجاد كند. افزودن موادي همچون جوهر ليمو، خون،انواع سفيد كننده‌ها، مايع مني و… نيز منجر به اختلال در نتيجه آزمايشات مي‌شود.

5. مدت زمان رديابي مواد موجود در ادرار

بسياري از مواد، پس از گذشت ۷۲ ساعت از استعمال، همچنان در ادرار باقي مانده و قابل شناسايي هستند. به طور معمول مدت زمان تقريبي ماندگاري مواد مختلف در ادرار به شرح زير هستند:

حشيش: ا روز الي ۴ هفته

هروئين: ۳الي ۴ روز

مورفين: ۲ الي ۳ روز

متادون: ۲ الي ۳ روز

آمفتامين: ۱ الي ۳ روز

كوكائين: ۲ الي ۴ روز

بنزوديازپين: ۳ روز الي ۳ هفته

6. تست اعتياد به مورفين | تداخل داروها با يكديگر

استفاده از داروهاي كدئين‌دار، مي‌تواند در مثبت شدن كاذب نتيجه تست مورفين تاثير داشته باشد. داروهايي همچون فنوباربيتال، ديفنوكسيلات و دكسترومتورفان، نمي‌تواند در نتيجه نهايي تاثير آنچناني داشته باشد. همچنين مصرف قرص‌هاي ضد حاملگي، سبب نتيجه منفي كاذب در نتيجه آزمايش‌ها مي‌گردد. اگر قصد ترك اعتياد به مورفين را داريد، توصيه مي‌شود كه از يك متخصص كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا امكان منفي ييا مثبت شدن كاذب تست اعتياد به مورفين وجود دارد؟

بله ممكن است خود فرد با دستكاري نمونه آزمايش، نتيجه را تغيير دهد و يا به دليل اشتباهاتي نتيجه به طور كاذب، مثبت يا منفي شود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست مورفين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست مورفين،
موضوع:
[ ۵ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۰۴:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد به مورفين خطرناك است؟ مورفين يكي از انواع موادمخدر افيوني است كه قابليت زيادي در تسكين دهندگي درد دارد و به شكل‌هاي مختلفي مانند قرص، شربت و تزريق وريدي استفاده مي‌شود. با اين حال اين ماده اثربخشي بسيار قوي دارد و بايد حتما در موارد خاص و تحت نظارت پزشك مورد استفاده قرار بگيرد چرا كه مورفين همانند ساير مخدرها نظير ترياك اعتياد آور است و مي‌تواند مشكلات جسماني و رواني مختلفي را براي فرد مصرف كننده ايجاد نمايد.

با توجه به عوارض زياد مرفين ترك اعتياد به آن از اهميت بالايي برخوردار است و در اين راه نقش خانواده‌ها نيز پررنگ مي‌باشد. در ادامه درباره عوارض، علائم و نشانه‌هاي اعتياد به مورفين بيشتر صحبت خواهيم كرد. دريافت كمك از مشاوران روانشناسي مي‌تواند به افراد در استفاده درست از مورفين و يا ترك آن موثر باشد.

منبع: اعتياد به مورفين | نشانه ها، علائم و عوارض مورفين

مورفين چيست؟

مورفين نوعي ماده مخدر افيوني است كه به طور طبيعي در گياه خشخاش وجود دارد. داروي مورفين مسكني بسيار قوي است و براي كاهش دردهاي بسيار شديد يا مزمن تجويز مي‌شود. با اين حال همانند همه مواد افيوني؛ مورفين نيز قابليت اعتيادآوري دارد و مي‌تواند منجر به وابستگي جسماني و رواني شود. به دليل خطر اعتياد به مورفين پزشكان در موارد خاص از اين دارو براي كاهش درد استفاده مي‌كنند. براي آشنايي با انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

اعتياد به مورفين

همانند ساير انواع اعتيادها، اعتياد به مورفين نيز انتخاب فرد نيست. در اغلب موارد فرد براي كاهش يك درد با مورفين آشنا مي‌شود. اما در مواردي نيز افراد براي جايگزين با ساير مواد مخدر (مثل ترياك و هروئين) به مورفين روي مي‌آورند. در حالي كه مورفين خود اعتياد سختي ايجاد مي‌كند.

موارد مصرف مورفين

همان طور كه گفته شد مورفين يك مسكن بسياري قوي است و از همين رو پزشكان براي كاهش درد در برخي شرايط پزشكي از آن استفاده مي‌كنند. از جمله اين شرايط مي‌توان به دردهاي ناشي از جراحات بسيار سنگين، سرطان حاد و انجام برخي عمل‌هاي جراحي نظير عمل قلب يا ستون فقرات اشاره كرد. همچنين مورفين مي‌تواند به عنوان يك مكمل بي هوشي در اتاق عمل مورد استفاده قرار بگيرد. در همه اين موارد بسيار اهميت دارد كه دستورات پزشكي را رعايت كنيد و الگوي مصرف دارو را به طور خود سر تغيير ندهيد.

بعد از چه زماني اثرات مورفين احساس مي شود ؟

اثر مورفين براي تسكين درد بين افراد مختلف متفاوتو است. كه به عوامل از جمله علائم زير بستگي دارد :

  • سابقه مصرف
  • ميزان مصرف ( در صورت مصرف بيش از توان منجربه اوردوز مي شود.)
  • ميزان سلامت بدني شخص
  • سن

در مصرف دهاني معمولا بعد از گذشت يك ساعت ميزان آن در خون به اوج مقدار خود مي رسد و اثر آن 30 تا 60 دقيقه احساس مي شود. با مصرف مكرر مورفين بدن نسبت به آن مقاوم مي شود و به ميزان بيشتري براي كاهش درد فرد نياز دارد. به همين دليل پزشكان در تجويز مورفين خيلي دقت مي كنند.

اثر مورفين چند ساعت طول مي كشد ؟

اثر مورفين معمولا 4 تا 6 ساعت به طول مي انجامد. نوعي از اين دارو نيز موجود است كه اثر آن تا 12 ساعت در بدن باقي مي ماند.

نيمه عمر مورفين حدود 2 تا 4 ساعت است به بيان ديگر چهار ساعت زمان لازم است كه نصف مورفين در بدن تجزيه و از بدن خارج شود. البته اين زمان با توجه به شرايط جسمي فرد متفاوت خواهده بود. خروج كامل دارو از بدن 2 روز طول مي كشد.

علت اعتياد به مورفين

مصرف مورفين منجر به توليد ماده شيمايي خاصي در مغز به نام اندورفين مي‌شود. ترشح اين ماده همواره با ايجاد احساس لذت در انسان همراه است و در عين حال مي‌تواند به كاهش دردهاي جسماني نيز كمك كند. توليد اندورفين و تحريك شدن گيرنده‌هاي لذت در مغز در نهايت به بيش فعالي مدار دوپاميني مي‌انجامد كه علت اصلي بروز وابستگي به مواد مخدر است. در واقع هنگام بروز اعتياد مغز انسان براي احساس لذت به دريافت مورفين و فعاليت بيش از حد گيرنده‌هاي دوپاميني نياز پيدا مي‌كند و ديگر بدون دريافت مواد مخدر قادر به تجربه لذت نيست.

متاسفانه بسياري از افراد بدون آگاهي از آثار زيان بار مورفين براي كاهش دردهاي جسماني خود بدون مشورت با پزشك شروع به مصرف اين ماده مي‌كنند. اما به مرور با تجربه مقاومت بدني نسبت به دوزهاي پايين اين ماده مجبور به افزايش دوز مي‌شوند. پس به تدريج درگير آسيب اعتياد به مورفين خواهند شد. البته برخي افراد نيز آگاهانه و صرفا براي تجربه احساس تسكين و آرامش بيشتر در زندگي به اين ماده روي مي‌آورند. در نهايت هردو گروه اين افراد با مشكلات متعدد مرتبط با اعتياد روبه‌رو مي‌شوند.

علائم و نشانه هاي اعتياد به مورفين

اگر شما يا يكي از عزيزانتان مورفين مصرف مي‌كنيد و در مورد بروز اعتياد نگران هستيد، علائم زير به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد وجود اين مشكل را بهتر تشخيص دهيد. لازم است در صورت هرگونه مصرف بيش از اندازه، غير مجاز يا طولاني تر از مدت تجويز شده در اولين فرصت با پزشك خود تماس گرفته و در مورد نحوه قطع دارو يا چگونگي ادامه آن از او مشورت بگيريد.

– داشتن تلاش‌هاي مكرر ناموفق براي كاهش يا قطع مصرف مورفين

– اختصاص‌دادن زمان، تلاش و هزينه زياد براي مصرف مورفين و رهايي از آن

– داشتن وسوسه شديد يا احساس اجبار براي مصرف مورفين

– كاهش مسئوليت پذيري اجتماعي و فردي

– تمايل براي گوشه گيري و انزوا نسبت به خانواده و دوستان

– قراردادن خود يا ديگران در موقعيت‌هاي پرخطر براي به دست‌آوردن مورفين و استفاده از آن

– تجربه علائم ناخوشايند جسماني زماني كه فرد تلاش مي‌كند مرفين را كنار بگذارد.

عوارض اعتياد به مورفين

اعتياد به مورفين مي‌تواند براي افراد بسيار خطرناك باشد و زندگي آن‌ها را تهديد كند. از جمله عوارض اعتياد به مورفين در كوتاه مدت مي‌توان به كند شدن سرعت تنفس، غير نرمال شدن ريتم قلبي، سرگيجه، بي‌قراري، احساس گيجي و تشنج اشاره كرد.

همچنين اين دارو در دراز مدت با ايجاد اثر تحمل باعث‌مي‌شود كه نسبت به دوزهاي پايين آن مقاومت پيدا كنيد. پس دائما نياز به بالابردن ميزان مصرف خود خواهيد داشت. با توجه به اين كه مواد افيوني مراكز تنفسي در بصل النخاع را تحت تاثير قرار مي‌دهند مصرف مقادير كنترل نشده مورفين مي‌تواند به مهار تنفسي بيانجامد و با كاهش سطح هوشياري خطر بروز كما و حتي مرگ را در پي داشته باشد. در نتيجه حتما بايد به موقع براي كنارگذاشتن اين ماده اقدام‌كرده و درمان‌هاي مورد نياز را در پيش بگيريد.

نشانه هاي اعتياد به مورفين هنگام عدم مصرف

سوءمصرف مورفين باعث مي‌شود كه در زمان كنار گذاشتن آن، علائم جسمي و رواني ناخوشايندي به سراغ‌تان بيايد كه به آن‌ها علائم ترك گفته مي‌شود. از جمله علائمي كه در پي ترك مرفين مشاهده مي‌شوند بايد به موارد زير اشاره كرد.

  • تب
  • ريزش اشك از چشم‌ها و دچار شدن به آبريزش بيني
  • لرزش
  • درد عضلاني
  • احساس بي قراري مفرط
  • احساس گيجي
  • دچار شدن به بي خوابي و ساير اختلالات خواب
  • داشتن علائم گوارشي نظير حالت اسهال، استفراغ و دردهاي شكمي

درمان اعتياد به مورفين

اعتياد به مورفين به اين معنا نيست كه شما به پايان راه رسيده‌ايد. خوشبختانه امروزه درمان‌هاي متعددي طراحي شده‌اند كه به افراد كمك مي‌كنند بتوانند با تجربه كم ترين علائم جسماني اين ماده را كنار بگذارند و مجددا زندگي عادي خود را از سر بگيرند. سم زدايي به كمك درمان‌هاي نگه دارنده نظير متادون از جمله روش‌هايي است كه در درمان اعتياد به مورفين مي‌تواند به كار گرفته شود. با اين حال به دليل شباهت داروهاي نگهدارنده با مواد افيوني بايد ترك به كمك آن‌ها را حتما زير نظر پزشك آغاز كنيد. مصرف خودسرانه اين داروها مي‌تواند زمينه ساز اعتياد جديدي در شما شود و مشكلات جديدي را به مشكلات قبلي تان بيافزايد.

علاوه بر درمان‌هاي دارويي و فرايند سم زدايي بايد به اين نكته نيز توجه داشته باشيد كه اعتياد به مورفين با ايجاد وابستگي رواني ذهن انسان را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد. و درمان پايدار آن نيازمند كمك گرفتن از درمان‌هاي روان شناختي است. از جمله موثرترين روش‌هاي روانشناختي كه در ترك اعتياد به مرفين به كار مي‌رود مي‌توان به درمان شناختي رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به مورفين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

پزشك پس از جراحي ستون فقرات تزريق مورفين را براي من شروع كرده است. چگونه مي‌توانم از اعتياد به اين دارو پيشگيري كنم؟

مصرف مورفين تحت نظارت پزشك اغلب مشكلي ايجاد نمي‌كند چرا كه پزشكان دارو را در مقادير كنترل شده و در زمان محدود توصيه مي‌كنند. براي پيشگيري از اعتياد تنها كافي است دستورات پزشك را رعايت نماييد و از مصرف سرخود اين دارو زماني كه درد شدت مي‌گيرد خودداري كنيد.

آيا مورفين در بارداري منع مصرف دارد؟

اگر درد و مشكل جسماني بسيار شديدي براي مادر ايجاد شده باشد تنها پزشك است كه مي‌تواند فوايد مصرف مورفين را نسبت به خطرهاي احتمالي آن بررسي كرده و در نهايت براي آن تصميم بگيرد. به طور كلي با توجه به اينكه مرفين نوعي مخدر محسوب مي‌شود و مي‌تواند از جفت عبور نمايد بهتر است در دوران بارداري مورد استفاده قرار نگيرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اعتياد به مورفين | نشانه ها، علائم و عوارض مورفين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۰۰:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراجعه به روانشناس در هر سني ممكن است براي ما ضرورت پيدا كند. ما در زندگي با چالش هاي زيادي روبرو هستيم. برخي از اين چالش ها، مي توانند آن قدر طاقت فرسا باشند كه حتي سخت است به اين فكر كنيم كه چطور مي شود از آن عبور كرد. خواه مرگ يكي از عزيزان باشد يا احساس اضطراب شديد، مهم است بدانيد كه براي هر مشكلي كه در زندگي با آن سرو كار داريد، كمكي در دسترس است. بسياري از مردم هنوز به اشتباه معتقدند كه براي بهره مندي از مراجعه به روانشناس، بايد تا نقطه شكست صبر كنند. نكته اين است كه براي مراجعه به روانشناس، نيازي به مبارزه نداريد. روانشناس، فضاي امني براي شناخت بهتر خود، كشف آسيب و نااميدي هاي گذشته فراهم مي كند و اين اطمينان را مي دهد كه تصميمات امروزتان، تأثير منفي بر آينده نگذارد. ما در اين مقاله قصد داريم، به دلايلي كه ثابت مي كند افراد بايد به روانشناس مراجعه كنند نگاهي بيندازيم.

منبع: مراجعه به روانشناس | 10دليل براي مراجعه به روانشناس

مراجعه به روانشناس | چرا بايد به روانشناس مراجعه كنيم

اگر از يك مشكل سلامت رواني خاص رنج مي بريد، يا به تازگي احساس مي كنيد كه يك چيزي در زندگي تان مشكل دارد، رواندرمانگر مي تواند ابزار مناسبي را براي مديريت بهتر علائم و ريشه يابي مشكل در اختيار شما قرار دهد. اين مشكلات مي توانند تجربه رويدادهاي سخت، احساسات ابراز نشده، بيماري يا هرچيز ديگري باشد. گاهي اوقات نيز تشخيص دقيق اينكه همه چيز از كجا شروع شده دشوار است. به هر حال در هر موقعيتي كه باشيد، مراجعه به روانشناس به شما كمك مي كند تا ريشه مسائل را پيدا كنيد. در ادامه به برخي از رايج ترين دلايلي كه شما بايد به يك روانشناس مراجعه كنيد را شرح داده ايم.

1- استرس و اضطراب

زندگي يك چالش بزرگ است و جنبه هاي زيادي از آن مي تواند براي ما استرس زا باشد. از مصاحبه شغلي گرفته تا قبولي در يك آزمون و مشكلات در روابط، مي توانند باعث ايجاد اضطراب در شما بشوند.

استرس و اضطراب را اگر به حال خود رها كنيم، ممكن است منجر به انزواي اجتماعي، افسردگي و ازجمله مشكلات ديگر شود. روانشناس مي تواند با يافتن منبع يا علت مشكلات و همچنين راه هاي مناسب براي غلبه بر آن ها، به شما در مديريت اضطراب تان كمك كند.

2- مراجعه به روانشناس براي افسردگي

افسردگي يك اختلال رايج سلامت روان است كه در آن افراد، علاقه خود را به خيلي چيزها از دست مي دهند. احساس ناتواني يا نااميدي شديد، از علائم رايج افسردگي است. مراجعه به روانشناس مي تواند به شما در يافتن منبع افسردگي كمك كند. لازم به ذكر است كه مراجعه به روانشناس قبل از تشديد اوضاع افسردگي، مدت زمان كمتري براي درمان نياز دارد. بنابراين اجازه ندهيد تا وضعيتتان وخيم شود.

3- فوبياها

ترسيدن از چيزهاي عادي مثل حشرات، ارتفاع، تاريكي يا… فوبيا هاي عادي و رايجي هستند كه تقريبا اكثر افراد آن را حس مي كنند. اما برخي از ترس ها غيرعادي و بي پايه و اساس هستند كه مي توانند مشكلات زيادي را در زندگي به وجود بياورند. براي مثال سيتوفوبيا كه به ترس از خوردن معروف است، مي تواند در سلامت جسمي و روحي افراد اختلال ايجاد كند. يك روانشناس مي تواند به شما كمك كند كه به تمام ترس هايتان غلبه كنيد و زندگي راحت تري داشته باشيد.

4- مشكلات رابطه

اگر در يك رابطه كنوني با مشكلاتي روبه رو هستيد، مراجعه به روانشناس مي تواند به شما كمك زيادي بكند. اين مسئله حتي براي افراد مجرد نيز صدق مي كند. توانايي برقراري ارتباط با ديگران و ايجاد روابط سالم، براي سلامت عاطفي و ذهني ما امري ضروري است. اختلال در روابط، ساير اجزاي زندگي را نيز تحت تأثير قرار مي دهد.

در طي درمان و مراجعه به روانشناس، درك بهتري از اينكه چگونه تجربيات شما ممكن است بر نحوه روابطتان تاثير بگذارد به دست مي آوريد. بنابراين مي توانيد به تدريج براي ايجاد ارتباطات سالم تر با اطرافيان تلاش كنيد.

5- اختلافات خانوادگي

يكي از مهم ترين دلايل مراجعه به روانشناس ، اختلافات خانوادگي است. ممكن است در خانواده يا خويشاوندان تان دچار اختلاف نظر يا تعارضاتي شده باشيد. در چنين مواردي دريافت كمك روانشناس براي جلوگيري از وخيم تر شدن اوضاع بسيار اهميت دارد. اين اختلافات ميتواند بين زن و شوهر، فرزندان با والدين، فرزندان با يكديگر، خانواده همسر و…. پيش بيايد.

روانشناسان با استفاده از تكنيك هاي مختلف درماني به شما و ساير اعضاي خانواده تان كمك مي كنند تا درك بهتري نسبت به يكديگر داشته باشيد. همزيستي را تمرين كنيد و به جاي تنش به يكديگر آرامش اعطا كنيد.

6- كسب اعتماد به نفس

عزت نفس پايين معمولا از دوران كودكي سرچشمه مي گيرد و مي تواند كل زندگي را تحت تئثير قرار دهد. مراجعه به روانشناس، راهي عالي براي ايجاد اعتماد به نفس، از طريق روابط ناسالم در گذشته يا تجربيات بد و.. كه ممكن است در كاهش اعتماد به نفستان نقش داشته باشد است.

7- مرگ يكي از عزيزان

مرگ بخشي اجتناب ناپذير از زندگي است. سوگواري براي مرگ عزيزان مسئله اي طبيعي و سالم مي باشد و هركسي در اين مورد متفاوت برخورد مي كند. اما اكثر افراد وقتي شخصي مهم را از دست مي دهند احساس انزوا مي كنند. اگر مرگ عزيزانمان را نپذيريم، مشكلات بدتر و طولاني تري به وجود مي آِيد. يك روانشناس در اين مورد مي تواند به شما كمك كند تا راه هاي مناسب براي مقابله با مرگ عزيزان خود را پيدا كنيد.

8- بهبود و افزايش عملكرد

درست همانطور كه قبل از يك سخنراني تمرين مي كنيد كه چه بگوييد، روانشناس مي تواند به شما كمك كند تا براي رويدادهاي بزرگ آمادده شويد و بتوانيد بهترين عملكرد خود را داشته باشيد. اين رويداد مي تواند بازي هاي المپيك باشد، يك مصاحبه شغلي يا هر اتفاق بزرگي كه شما نياز به آمادگي براي شروع آن داريد.

9- مشكل در خوابيدن

خواب و سلامت روان ارتباط تنگاتنگي باهم دارند. چه در طول شب احساس خستگي داشته باشيد يا در تلاش براي خوابيدن باشيد، اين مي تواند دليل خوبي براي مراجعه به يك روانشناس باشد. زيرا اختلال در خواب، به خصوص خواب شب ميتواند مشكلات بيشتري را به وجود بياورد. بنابراين نبايد نسبت به اين موضوع بي تفاوت عمل كرد.

10- احساس بي هدفي و خالي بودن مي كنيد

شايد تاكنون زندگي آنطور كه انتظار داشته ايد پيش نرفته باشد. يا شايد آن چيزي كه مي خواستيد را بدست آورديد اما هنوز راضي نشده ايد. از خود سوال مي پرسيد كه اين همه تلاش براي چه بوده است. بايد بدانيد كه هيچ وقت براي تغيير مسير دير نيست. در درمان شما مي توانيد براي كشف چيزهايي كه واقعا براي شما مهم هستند تلاش كنيد. بدين گونه مي توانيد زندگي پر معنا و با هدفي بسازيد. مراجعه به روانشناس راهي عالي براي صحبت درمورد گزينه هاي خود و تغيير مسير با حمايت يك متخصص است.

دلايل عدم مراجعه به روانشناس

براي مراجعه به روانشناس احتمالا دلايل زيادي داريد، اما باز هم از دريافت خدمات درماني اجتناب مي كنيد. و يا ممكن است يكي از عزيزانتان با وجود احتياج زياد به مشاوره باز هم پيشنهاد شما را رد بكند. در چنين مواردي حتما علل زير را بررسي كنيد.

اعتقاد نداشتن به تاثير مشاوره هاي روانشناسي

به عنوان روانشناس در موقعيت هاي مختلف افرادي را ميبينيم كه هيچ اعتقادي به كار روانشناسان ندارند. اين دست افراد احتمالا ماه ها و حتي سال ها با مشكلات خود درگير هستند. مسائل آن ها روز بروز پيچيده تر و گسترده تر مي شود. گاه حتي مي بينيم كه تغيير اوضاع برايشان باور ناپذير است. آن ها با ناراحتي هايشان عجين مي شوند و هرگز براي درمان به متخصص روانشناسي مراجعه نمي كنند. اغلب آن ها روانشناسي را عبث مي دانند.

اطلاعات ناكافي درباره روانشناسي

خيلي از ما حتي براي مشكلات جسماني مان نمي دانيم بايد به كدام متخصص مراجعه كنيم. اين مساله در حوزه سلامت روان بسيار بيشتر به چشم مي خورد. افراد ماهيت مشكلات شان را نمي دانند. و از طرفي نمي دانند كه كار روانشناسان چيست. بنابراين هنگام بروز مسائل مختلف به جاي مراجعه به روانشناس از راهبردهاي ديگري استفاده مي كنند.

عدم حمايت بيمه و هزينه هاي بالا رواندرماني

متاسفانه رواندرماني در كشور ما جزو نيازهاي درماني از طرف خدمات بيمه اي شمرده نمي شود. از اين رو درمان هاي روانشناسي براي مراجعان پرهزينه است. هزينه هاي زياد رواندرماني مراجعان را از دريافت خدمات درماني منصرف مي كند. با اين حال مراكزي دولتي براي ارائه خدمات با هزينه هاي كم احداث شده است. اما اين مراكز جوابگوي نياز جامعه نيست.

ترس از انگ بيمار و رواني

متاسفانه هنوز هم هستند كساني كه مراجعه به روانشناس را به معناي ديوانه يا رواني بودن مي دانند. چنين ديدگاهي منجر به منصرف شدن افراد براي مراجعه به روانشناس مي شود. پنهانكاري و اضطراب ناشي از فاش شدن اين مساله نيز براي افراد فشار رواني مضاعفي به همراه دارد. از اين رو خواه ناخواه از مراجعه به روانشناس منصرف مي شوند.

مزاياي مراجعه به روانشناس

همانطور كه در بالا اشاره كرديم شما براي مسائل گوناگوني نيازمند مراجعه به روانشناس مي‌شويد. روانشناس با تجربه و علمش مسائل شما را مورد بررسي قرار مي دهد. شما در جلسات درماني حتما از مزاياي زير بهره مند خواهيد شد.

  • صورت مساله براي تان روشن مي شود
  • به ماهيت مشكلات پي خواهيد برد
  • روش هاي متعددي براي حل مشكلات پيدا مي كنيد
  • احساسات تان متعادل مي شود
  • مشكلات سريع تر حل مي شوند
  • به ديدگاه جديدي نسبت به رويدادها دست مي يابيد
  • احساس سبكي و آرامش خواهيد كرد
  • نگران فاش شدن رازهايتان نيستيد
  • از كمك هاي تخصصي بهره مند مي شويد
  • مهارت هاي جديدي مي آموزيد

تجربه مراجعه به روانشناس

براي آن كه تصور كامل تري نسبت به شركت در جلسه مشاوره داشته باشيد، تجربه يكي از بيماران موسسه ذهن نو را برايتان بازگو مي كنيم. او بعد از چندين جلسه مشاوره اينگونه بيان كرد كه؛

“من وقتي وارد اتاق مشاوره شدم به شدت اضطراب داشتم. حتي چندين بار براي گرفتن وقت تماس گرفته بودم و استعلام قيمت كردم. يه چيزي مانع ام ميشد كه بيام تو جلسه. الان كه چند جلسه درمان گرفتم متوجه شدم نه كار، نه ترافيك و نه هزينه اهميتي نداشت. اين برون ريزي كه قرار بود بكنم منو ميترسوند. دائم ميگفتم چطور اين مسائل رو براي يه نفر ديگه تعريف كنم. دائم از قضاوت شدن يا اينكه ادم بدي به نظر بيام ميترسيدم. ولي الان خيلي احساس راحتي دارم. از اينكه تونستم شهامت اومدن و حرف زدن رو پيدا كنم خوشحالم. الان ديگه خودتون بهتر از من ميدونيد كه چه احساسي داشتم. ”

چرا بايد مراجعه به روانشناس را جدي بگيريم

همانطور كه شما براي سرماخوردگي و هر مشكل جسمي ديگري نياز به درمان پزشكي پيدا مي كنيد، روان شما نيز نياز به مراقبت و درمان دارد. شايد نتوان نمودهاي ظاهري براي اين دست مشكلات پيدا كرد. اما شما به راحتي مي توانيد ناراحتي و پيامدهاي عدم مراجعه به روانشناس را لمس كنيد.

تمامي مشكلاتي كه در بالا ذكر كرديم در صورت عدم درمان پيشرفت كرده و بخش هاي مختلف زندگي شما را متاثر مي كند. بنابراين براي جلوگيري از وخيم تر شدن اوضاع حتما بايد براي مراجعه به روانشناس اقدام كنيد.

فرهنگ مراجعه به روانشناس

فرهنگ نقش زيادي در تصميم گيري ما براي مراجعه به روانشناس دارد. خوش بختانه آموزش ها و اطلاع رساني هاي زيادي در اين زمينه صورت گرفته است. در مدارس از خدمات مشاوره براي حل مسائل دانش اموزان در دستور كار آموزش و پروش قرار دارد. در بسياري از برنامه هاي تلويزيوني مي بينيم كه مراجعه به روانشناس به عنوان يك راهكار مناسب براي مشكلات معرفي مي شود. همچنين گسترش مراكز و سازمان هاي ارائه دهنده خدمات روان درماني موجب گسترش فرهنگ مراجعه به روانشناس مي شود.

سخن آخر

دلايل مراجعه به روانشناس بي پايان است. درمان نه تنها به شما در انجام هر كاري كه در حال حاضر از سر مي گذرانيد كمك مي كند، بلكه شما را براي مقابله با آنچه در آينده نيز روي مي دهد آماده تر مي كند. متأسفانه مراجعه به روانشناس در ميان برخي افراد مورد تمسخر قرار مي گيرد.

اما افراد بايد بدانند كه درمان موثر مي تواند براي بسياري موثر و براي برخي ديگر بسيار ضروري باشد. به هر حال مغز يك اندام است و مانند ساير اندام ها نياز به مراقبت هاي پزشكي دارد. درمان توسط روانشناس همچنين مي تواند به شما كمك كند تا چالش هاي مختلف زندگي را مديريت كنيد و زندگي كامل تري داشته باشيد.

براي دريافت مشاوره و مراجعه به روانشناس مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مراجعه به روانشناس | 10دليل براي مراجعه به روانشناس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۵۵:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا روش‌هاي انجام تست هروئين را مي‌شناسيد؟ هروئين، ماده مخدري است كه به دليل ايجاد حس سرخوشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد و امروزه بسياري از افراد را درگير كرده است. استفاده­ هروئين به شكل تزريق يا استنشاق بوده و مصرف آن عوارض جانبي بسياري از جمله بيماري‌هاي كليوي و كبدي، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي به همراه دارد. امروزه تست هروئين به دليل شايع بودن مصرف آن، در بسياري از موقعيت‌هاي اجتماعي همچون ازدواج و استخدام انجام مي‌گيرد. با اين حال در برخي مواقع به دليل مصرف برخي داروها و يا دستكاري‌هاي عمدي افراد، نتايج تست هروئين به طور كاذب مثبت يا منفي مي‌شود. در ادامه مقاله به بررسي كامل تسئت هروئين مي‌پردازيم.

منبع: تست هروئين

هروئين چيست؟

هروئين چيست؟

هروئين، ماده مخدري است كه به ديامورفين معروف بوده و به دليل اثرات سرخوشي آن استفاده مي‌گردد. هروئين تركيباتي شبيه به مورفين داشته و فرد را به اعتياد سوق مي‌دهد. اثرات هروئين سريع بوده و مصرف ­كنندگان براي اثر بخشي سريع‌تر، آن را تزريق و يا استنشاق مي­‌كنند. مصرف هروئين داراي عوارض جانبي بسياري از جمله يبوست و گرفتگي دستگاه گوارش، بيماري‌هاي كليوي و كبدي، كاهش تنفس، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي از طريق تزريقات وريدي مي­‌باشد. مصرف هروئين منجر به آسيب‌هاي شديد جسماني و ضررهاي ناشي از ترك آن مي‌­شود. درمان اعتياد به هروئين اغلب شامل رفتار درماني و دارو درماني است. داروهايي مانند بوپرنورفين، متادون يا نالتركسون نيز مي‌توانند اثرات را كاهش داده و به بيمار كمك‌هاي شاياني كنند.

تست هروئين

تست هروئين

تست­‌هاي مربوط به هروئين در محيط‌هاي متفاوتي مانند محل كار، ارتش، محيط‌هاي ورزشي و پزشكي به شكل گسترده در حال استفاده است. بسياري از تست‌ها سريع و ساده بوده ولي اغلب دچار خطا شده و منجر به نتايج كاذب مي‌گردد. تست هروئين اغلب بر روي ادرار، خون، مو، بزاق، عرق و ناخن انجام مي‌شود. با اين حال، تست‌هاي ادراري با توجه به سهولت و تجزيه و تحليل سريع، رايج ترين نمونه تستي هستند كه ويژگي برتر آن، بيشتر بودن غلظت متابوليت‌هاي دارويي نسبت به ديگر روش‌هاي تستي است. اين تست‌­ها سريع و آسانند، اما به علت خطاهايي كه دارند، مي تواند به غلط گزارش شوند.

انواع تست هروئين

تست هروئين روش هاي مختلفي دارد. از جمله روش هاي تست هروئين در خانه و آزمايشگاه مي توان به آزمايش يا تست خون، ادرار، بزاق، مو اشاره كرد. كه در ادامه به اختصار به بررسي اين تست هاي مي پردازيم

تست ادرار هروئين | تست بزاق هروئين

تست هروئين از طريق ادرار و بزاق رايج ترين روش تست اعتياد به هروئين است كه حدود 3 تا 4 روز بعد از مصرف مي تواند وجود ماده مخدر را در بدن نشان دهد. در اين روش نمونه را در يك كاسه پلاستيكي يا ظرف تميز مي ريزند و چند قطره از آن را بر روي تست نواري يا كيت هروئين قرار مي دهند. كه بعد از چهار تا 10 دقيقه نتيجه نهايي مشخص مي شود.

تست هروئين از طريق خون

در اين روش كه بيشتر در آزمايشگاه ها انجام مي شود. نمونه خون از فرد گرفته مي شود و بعد به بررسي و آزمايش نمونه پرداخته مي شود. تست هروئين از طريق خون مي تواند وجود ماده مخدر را تا سي روز بعد از گذشت از آخرين مصرف نشان دهد.

تست هروئين با مو

تست هروئين از طريق مو روشي است كه در موارد خاص از آن استفاده مي شود. اين روش وجود ماده مخدر را حتي تا 90 روز پس از آخرين مصرف نشان مي دهد.

آيا ممكن است نتايج تست هروئين به غلط گزارش شود؟

پزشكان در مطالعاتي كه از تست ادرار استفاده كرده بودند، متوجه شدند كه اكثر بيماران از ماده مخدر مرفين به عنوان متابوليت متداول كدئين، آگاهي نداشته و تست­‌هايشان منجر به نتايج مثبت كاذب هروئين گرديده است. گروهي ديگر نشان دادند كه تست­‌هاي مثبت كاذب مي‌­تواند ناشي از تداخلات استفاده از لاكتات دهيدروژناز و لاكتات باشد. گاهي تكنسين‌هاي آزمايشگاهي در تست­‌ها گزارش را غلط اعلام مي‌كنند. دو دليل اصلي آن مي‌تواند استفاده­‌ي تكنسين از روش‌هاي آزمايشگاهي اشتباه و يا غلظت ناكافي متابوليت‌هاي هروئين در نمونه ­باشد. به همين دليل براي اطمنيان از نتيجه تست نياز به مشاوره ترك اعتياد وجود دارد. مشاوران با بررسي ساير علائم جسمي و رواني پي به اعتياد فرد مي‌برند.

احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟

احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟

هروئين، مخدري است كه سريعا متابوليزه شده و ميزان قابل ملاحظه‌اي از آن از طريق ادرار دفع نمي­‌گردد. تست­‌هاي شناسايي مصرف هروئين معمولاً شامل متابوليت‌هاي مورفين يا استيل مورفين مي‌­باشد. تست­‌هاي استاندارد جهت ارزيابي هروئين، براي تكنسين آزمايشگاه مشخص نمي‌كند كه بيمار كدام دارو خاص را استفاده كرده است. تست­‌ها تفاوت ميان كساني كه هروئين و ديگر افيون‌هاي تجويز شده را تشخيص نمي‌دهند. اگر مرفين در نمونه‌اي كه ارائه شده تشخيص داده شود، بيمار مي‌تواند نسخه كدئين يا مرفيني را كه پزشك تجويز كرده جهت مثبت بودن نتايج خود ادعا كند. بنابراين، اگر فردي از هروئين استفاده مي‌كند، اين مصرف بدون شناسايي خواهد ماند. گاهي نسخه كدئين يا مورفين توضيح قابل قبولي جهت نتايج مثبت تست هروئين است.

آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟

آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟

گاهي نيز خود افراد به عمد نمونه را دستكاري مي‌كنند تا نتيجه آزمايش منفي شود. دستكاري نمونه، افزودن ماده­ پوشش دهنده، اضافه كردن آب يا تعويض ادرار با فرد ديگر از انواع اين روش‌ها است. همچنين مصرف مقدار قابل توجهي آب قبل آزمايش با رقيق كردن ادرار، جواب تست هروئين را منفي مي­‌كند. براي تشخيص رقيق بودن ادرار نيز از طريق اندازه گيري كراتينين و ارزيابي رنگ ادرار مي‌توان هرگونه جعل در نتايج را تشخيص داد. هنگامي كه افراد نمونه ادرار خود را با ديگري جايگزين مي­‌كنند، اين روش با ثبت درجه حرارت تشخيص داده مي‌­شود.

راه هاي منفي شدن نتيجه تست هروئين چيست ؟

بسياري از افرادي كه اعتياد به هروئين دارند. به دنبال راهي براي منفي شدن نتيجه تست هروئين هستند. در اين مواقع اين افراد از روش هاي زير براي منفي شدن تست اعتياد استفاده مي كنند.

داروهاي منفي كننده تست هروئين

دارو هايي به عنوان داروهاي نگهدارنده در ترك مواد مخدر رواج دارند، كه در تست هاي مورفين نشان داده نمي شوند. كه از اين دارو ها قبل از تست هروئين استفاده مي شود. بوپرونورفين يا قرص ب 2 رايج ترين دارويي است كه در چنين مواردي مورد استفاده قرار مي گيرد.

توجه داشته باشيد كه مصرف خودسرانه ب2 مي تواند باعث تشنج و حتي مرگ شود. پس قبل از انجام هر كاري حتما از يك متخصص ترك اعتياد و پزشك مشاوره بگيريد.

عوض كردن نمونه تست هروئين

ريختن ادرار افراد ديگر به جاي نمونه خود در تست هروئين يكي از روش هاي رايج براي منفي كردن تست اعتياد به هروئين است. اين روش معمولا با مراقبت در زمان انجام تست قابل اجرا نخواهد بود. ولي در موارد خانگي بسياري از افراد از اين روش استفاده مي كنند.

رقيق كردن نمونه

رقيق كردن نمونه با وارد كردن آب و مواد ديگر در نمونه انجام مي شود. البته اين روشها اين روش در آزمايشگاه با توجه به كنترل نمونه قابل اجرا نيست.

تغيير PH نمونه

در برخي موارد از بزاق، مني، اشك، آبليمو، ناخن، خون و يا قرص هاي ضد بارداري، PH آن تغيير مي كند و نمونه اعتبار خودش را از دست مي دهد.

صبر كردن تا سم زدايي طبيعي بدن

همانطور كه گفته شد به طور كلي هروئين بعد از چهارده روز از بدن خارج مي شود. اما بسته به شرايط فرد اين زمان ممكن است متفاوت باشد. و پس از گذشت نود روز از آخرين مصرف بدن به طور كلي از بدن خارج مي شود.

آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟

آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟

محصولات متفاوتي از مكمل‌هاي گياهي تا صنعتي وجود دارد كه مي‌­توانند جواب تست­‌ هروئين را منفي كنند. هدف اين محصولات، اين است كه در تشخيص دارو يا متابوليت آن تداخل ايجاد كند. اين مواد مي‌توانند يك محصول خانگي مانند سفيد كننده­، سركه يا يك ماده خريداري شده موجود در بازار مانند نيترات سديم يا پتاسيم يا پراكسيد / پراكسيداز باشد. اين محصولات از تركيبات ويتامين B براي نرمال­ سازي رنگ ادرار يا كراتين براي جبران كاهش كراتينين استفاده مي­‌كنند. آزمايشگاه‌ها با توجه به رنگ و شكل نمونه، چنين تغييراتي را تشخيص مي‌دهند. با تكان دادن نمونه­‌ها وجود كف صابون، آمونياك، پراكسيد هيدروژن يا سفيد كننده را ارزيابي مي­‌كنند. استفاده مخفيانه از اين محصولات مي‌تواند بيمار را در معرض اوردوز يا تداخلات دارويي قرار دهد.

راه حل آزمايشگاه‌­ها جهت كاهش خطا

به منظور حل اين مسائل در آزمايشگاه، متخصصان از تست 6-استيل-مورفين استفاده مي‌كنند. اين متابوليت مخصوص ماده مخدر هروئين بوده و فقط پس از مصرف اين ماده توسط بدن توليد مي­‌شود. وجود آن در ادرار تأييد مي‌كند كه از ماده­ مخدر هروئين استفاده شده و بنابراين به آزمايشگاه اجازه مي‌دهد تا نتيجه را جهت هروئين مثبت اعلام كند. بنابراين، با تست 6-استيل-مورفين، آزمايشگاه‌ها مي‌توانند دستكاري و جعلي بودن نتيجه تست هروئين را تشخيص دهند. با اين حال، عدم وجود آن متابوليت استفاده از هروئين را رد نمي‌كند. مقادير كمي از اين متابوليت پس از مصرف هروئين تنها براي حدود 2 الي 8 ساعت در بدن باقي مي­‌ماند. براي تشخيص صحيح و دقيق هروئين، بهتر است آزمايشگاه‌ها چندين تست مختلف را در چند زمان متفاوت بگيرند. در صورتي كه نتيجه تست مثبت بود، توصيه مي كنيم كه از اقدامات خود سرانه پرهيز كرده و هر چه زودتر به مراكز مربوطه جهت ترك اعتياد مراجعه كنيد.

براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد در زمينه تست هروئين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست هروئين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست هروئين،
موضوع:
[ ۴ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۱:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

فرق ميل جنسي زنان و مردان در چيست؟ آيا زنان بيشتر از مردان از رابطه جنسي لذت مي برند؟ طبق يافته‌هاي پژوهشي ميل جنسي مردان و زنان از نظر كيفي با يكديگر متفاوت است؛ چرا كه زنان و مردان به شيوه‌اي متفاوت برانگيخته مي‌شوند و اين مسئله در نوع لذت آن‌ها از رابطه تاثير مي‌گذارد. هر چه زن و مرد اين تفاوت‌ها را بهتر درك كنند، لذت بيشتري از با هم بودن خواهند برد.

منبع: فرق ميل جنسي زنان و مردان

فرق ميل جنسي زنان و مردان چيست؟

تفاوت هاي جنسيتي همواره يكي از موضوعات مورد علاقه در بين عموم مردم است. اكثر زنان و مردان دوست دارند در مورد جنس مخالف خود اطلاعات بيشتري كسب كنند تا به اين ترتيب با دنياي يكديگر آشنايي بيشتري داشته باشند.

اين مسئله در مورد موضوعات مرتبط با آميزش جنسي نيز صدق مي‌كند. از آنجايي كه يك باور عمومي مي‌گويد زنان بيشتر از مردان در رابطه جنسي لذت مي‌برند، در اين مقاله به بررسي اين موضوع پرداخته‌ايم كه اساسا ميل جنسي زنان و مردان چه تفاوتي با يكديگر دارد.

1- مردان زمان بيشتري به رابطه فكر مي كنند

براساس يافته‌هاي پژوهشي اكثر مردان بالغ زير 60 سال حداقل يكبار در روز به رابطه جنسي فكر مي‌كنند، اما در مقابل تنها يك چهارم زنان به اين ميزان به رابطه جنسي مي‌انديشند. با افزايش سن ميزان تخيلات جنسي در هر دو جنس كاهش مي‌يابد. با اين حال به طور كل تخيلات مردان دو برابر زنان است. مطالعه‌اي كه در دانشگاه فلوريداي امريكا انجام شد نشان داد مردان برانگيختگي جنسي خود به خودي بيشتري نسبت به زنان دارند و فانتزي هاي جنسي‌شان نيز متنوع‌تر بوده و به دفعات بيشتري بروز مي‌يابد.

2- فرق ميل جنسي زنان و مردان | مردان اشتياق بيشتري نسبت به رابطه دارند

نتايج مطالعات همچنين نشان مي‌دهند كه مردان در آغاز رابطه، اواسط و بعد از گذشت سال‌ها بيشتر از زنان، از شريك خود درخواست رابطه جنسي مي‌كنند. در واقع آن‌ها در همه سنين اشتياق بيشتري نسبت به آميزش جنسي دارند و بيشتر نيز به دنبال آن مي‌روند.

3- برانگيختگي جنسي در زنان پيچيده تر است

بررسي‌هاي متعددي درباره تحريك و درك فرق ميل جنسي زنان و مردان انجام شده است. در همين راستا در تحقيق دانشگاه نورث وسترن تصاوير برانگيزنده ميل جنسي را به زنان و مردان دگرجنس گرا و همجنس گرا نشان دادند. سپس از آن‌ها در مورد سطح برانگيختگي جنسي تجربه شده سوال پرسيدند. محققان همچنين از طريق دستگاه‌هاي متصل به اندام تناسلي ميزان تحريك جنسي را در افراد بررسي كردند تا صحت ادعاي آن‌ها در مورد ميزان برانگيختگي جنسي به طور دقيق‌تري مشخص گردد.در مردان نتايج آزمايش قابل پيش بيني بود. آن‌ها اين طور گزارش مي‌كردند كه از ديدن تصاوير مرتبط با رابطه مرد و زن و تصاوير زن با زن بيشتر تحريك مي‌شدند. دستگاه‌هاي اندازه گيري برانگيختگي جنسي نيز صحت ادعاي آن‌ها را تاييد مي‌كرد.

اما در زنان نتايج آزمايش غيرقابل پيش بيني و شگفت انگيز بود. زناني كه گرايش جنسي مستقيم داشتند (يعني دگر جنس گرا بودند)، ادعا مي‌كردند كه بيش از همه از ديدن رابطه زن با مرد تحريك مي‌شوند. اما دستگاه‌هاي اندازه گيري نشان مي‌داد كه آن ها هنگام مشاهده رابطه زن با مرد، زن با زن و مرد با مرد به يك اندازه تحريك مي‌شوند!

نتايج تحقيقات مي‌گويد كه مردان به طور واضح و مشخص مي‌دانند كه چه كسي و چه موقعيتي بيشتر از همه آن‌ها را تحريك مي‌كند، اما زنان در اين زمينه انعطاف پذيري بيشتري داشته و غيرقابل پيش بيني هستند. به طوري كه حتي ممكن است خودشان نيز ندانند چه چيزي بيشتر موجب تحريك ميل جنسي شان مي‌شود!

4- فرق ميل جنسي زنان و مردان | ميل جنسي زنان تا حد زيادي به عوامل فرهنگي و اجتماعي بستگي دارد

شواهد مختلفي در مطالعات پژوهشي در زمينه فرق ميل جنسي زنان و مردان وجود دارد كه نشان مي‌دهند ميل جنسي زنان بيشتر از مردان تحت تاثير عوامل محيطي قرار دارد. از جمله اين شواهد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

– نگرش زنان نسبت به ميل جنسي و نحوه آميزش، بيشتر از مردان در طول زمان تغيير مي‌كند.

– زناني كه به طور منظم در مراسم مذهبي كليسا شركت مي‌كنند ميل جنسي كمتري را گزارش مي‌دهند. در حالي كه اين رابطه بين ميل جنسي و شركت در مراسم مذهبي بين مردان ديده نمي‌شود.

– زنان هنگام تصميم گيري براي برقراري رابطه جنسي بيشتر تحت تاثير گروه همسالان قرار مي‌گيرند.

– زنان با سطح تحصيلات بالاتر تمايل بيشتري نسبت به اعمال جنسي متفاوت (رابطه دهاني) را از خود نشان مي‌دهند. در حالي كه اين موضوع در مردان با سطح تحصيلاتشان ارتباطي ندارد.

5- زنان براي تحريك ميل جنسي به روش هاي غير مستقيم تري نياز دارند

يكي ديگر از فرق ميل جنسي زنان و مردان در نحوه تحريك است. زنان براي تحريك ميل جنسي به زمينه ذهني بسيار بيشتري نياز دارند. رابطه جنسي براي آن‌ها فراتر از يك امر فيزيكي صرف است. همچنين زنان براي اينكه ميل جنسي قوي داشته باشند تا حد زيادي به احساسات خود وابسته هستند. براي همين وقتي در يك رابطه عاشقانه قرار بگيرند بيش از هر زماني مي‌توانند نسبت به شريك عاطفي خود ميل جنسي داشته باشند و مرداني كه سريعا براي آميزش جنسي اقدام مي‌كنند كمتر به نظر آن‌ها جذاب مي‌رسند.

6- فرق ميل جنسي زنان و مردان | زنان ارگاسم را به شيوه اي متفاوت حس مي كنند

مردان براي رسيدن به اوج لذت جنسي پس از نعوظ به طور متوسط به 4 دقيقه زمان نياز دارند. اين در حالي است كه زنان اگر بخواهند ارگاسم را تجربه كنند پس از تحريك جنسي به چيزي در حدود 10 الي 11 دققيه زمان نياز دارند. مسئله ديگر اينجاست كه 75 درصد مردان گزارش مي‌كنند كه در طول رابطه جنسي حداقل يك بار به ارگاسم مي‌رسند اما اين آمار براي زنان تنها 26 درصد است. اين تفاوت تنها در واقعيت وجود ندارد بلكه در ادراك زن و مرد از يكديگر نيز وجود دارد به طوري كه 45 درصد مردان فكر مي‌كردند همسرشان در رابطه جنسي ارگاسم را تجربه مي‌كند. براي آشنايي با نشانه هاي ارگاسم زنان كليك كنيد.

7- ميل زنان واكنش كمتري به داروها نشان مي دهد

يكي از شگفت آورترين فرق ميل جنسي زنان و مردان ارتباط زيست شناسي آن هاست. مردان نسبت به داروها پاسخ سريع تر و مشخص تري مي دهند. به همين دليل براي انواع اختلالات جنسي مردان مي توان دارويي براي بهبود تجويز كرد. اما براي مشكلات جنسي زنان داروهايي با اثربخشي قابل قبول يافت نشده است.

براي مثال تستوسترون هورموني است كه بر عملكرد جنسي زن و مرد تاثير دارد. درمان هايي كه با تغيير سطح هورمون صورت مي گيرد روي مردان اثربخشي بيشتري داشته است. هرچند كه چنين درمان هايي روي زنان نيز موثر است، اما نمي توان نقش داروها را بر مردان با زنان يكي دانست.

فرق ميل جنسي زنان و مردان | آيا زنان از رابطه جنسي لذت بيشتري مي برند؟

جواب دادن به اين سوال كار دشواري است چرا كه فرق ميل جنسي زنان و مردان به طور كيفي مشخص شده است. به طور خلاصه مي‌توان گفت مردان ساده‌تر به تحريك جنسي مي‌رسند، همواره و در تمامي سنين اشتياق بيشتري براي آميزش دارند و راحت‌تر نيز ارگاسم را تجربه مي‌كنند. اما همه اين مسائل در زنان به فاكتورهاي گوناگوني بستگي دارد.

براي مثال تجربه ميل جنسي تا حد زيادي در آن‌ها به سطح عشق، علاقه و صميميت موجود در رابطه بستگي دارد. همچنين فرق ميل جنسي زنان و مردان به عوامل فرهنگي و اجتماعي نيز وابسته است. در نهايت رسيدن به ارگاسم نيز براي زنان دشوارتر است و نيازمند اين است كه شريك عاطفي شان زمان بيشتري براي معاشقه صرف نمايد. در صورتي كه در رابطه جنسي خود احساس مي‌كنيد به اندازه كافي لذت نمي‌بريد يا شريك‌تان لذت نمي‌برد، مشاوره جنسي دريافت كنيد.

سخن آخر

فرق ميل جنسي زنان و مردان در پژوهش هاي مختلف مورد بررسي قرار گرفته است. آن ها در مراحل مختلف چرخه جنسي داراي تفاوت هاي زيادي هستند. حتي ميزان لذت جنسي نيز متفاوت است. در صورت بروز اختلال نيز روش هاي درمان بر اساس جنسيت فرق دارد. به طوري كه زنان پاسخ كمتري به درمان هاي زيستي مي دهند. و مردان نسبت به دارو درماني پاسخ سريع تر و قابل قبول تري مي دهند.

زوجين بايد از فرق ميل جنسي زنان و مردان آگاهي داشته باشند. اين گونه مي توانند زمينه هاي لذت را براي هم فراهم كنند. اگر در اين خصوص دچار ابهام شده ايد، حتما براي دريافت راهنمايي با شماره هاي درج شده تماس بگيريد. سكستراپيست ها و مشاوران جنسي در اين خصوص شما را راهنمايي خواهند كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فرق ميل جنسي زنان و مردان مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

فرق ميل جنسي زنان و مردان چيست؟

تفاوت زن و مرد در ميل جنسي با چند پارامتر مورد سنجش قرار مي‌گيرد، ميزان فكر كردن به رابطه، تاثيرپذيري از عوامل محيطي، اشتياق به رابطه، محرك هاي جنسي، دفعات ارگاسم و ميزان لذت از رابطه. در هر 6 پارامتر تفاوت هاي چشم گيري وجود دارد براي مثال….

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: فرق ميل جنسي زنان و مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۲۷:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی