مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

تا به حال فكر كرده‌ا‌يد كه بهترين فاصله سني بين فرزندان چقدر است؟ اصلا بهترين تعداد فرزند چقدر است؟ اين سوالات در ذهن اكثر پدر و مادرها ايجاد مي‌شود. بعضي از والدين معتقدند كه فاصله سني كودكانشان بايد كم باشد تا با همديگر بزرگ شوند. در اين باره اختلافات نظرهاي زيادي وجود دارد، اكثر روانشناسان مي‌گويند فاصله سني 3 تا 5 سال معقول است. اين ميزان تفاوت براي اين است كه مادر انرژي روحي و جسماني لازم براي فرزند دوم را داشته باشد. با آگاهي از بهترين تفاوت سني ميان فرزندان و مزايا و معايب فواصل سني كم و زياد مي‌توانيد بهترين انتخاب را براي خود و فرزندانتان داشته باشيد. مشاوره كودك مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

منبع: فاصله سني بين فرزندان

بهترين فاصله سني بين فرزندان

يكي از مسائل مهمي كه پدر و مادر بايد به آن توجه كنند اختلاف سني است كه با فرزندانشان دارند. اگر فاصله زايمان‌هاي پشت سر هم كم باشد، مادر دچار عوارض جبران ناپذيري مي‌شود. اگر مادر در كمتر از سه سال فرزند دومي بياورد احتمال بروز كم خوبي در مادر و فرزند بيشتر مي‌شود. علائم كم خوني تا قبل از بارداري پيدا نمي‌شود و در دوران بارداري خود را نشان مي‌دهد. ممكن است كودك زودتر از زمان طبيعي به دنيا بيايد. كودكاني كه با فاصله كمتر از سه سال از هم متولد مي‌شوند، دچار كمبود وزن شده و احتمال اختلالات رفتاري، حركتي و يادگيري در آن‌ها بيشتر است. اگر مي‌خواهيد بچه دوم خود را به دنيا بياوريد بايد با روانشناس در مورد وضعيت خود صحبت كنيد. پيشنهاد مي‌كنيم مقاله بهترين تعداد فرزند را مطالعه كنيد.

تصور اشتباه درباره فاصله سني فرزند

برخي افراد گمان مي‌كنند كه الزام سه سال فاصله بين دو بارداري فقط براي خانم‌هايي است كه فرزند اولشان با سزارين به دنيا آمده است در صورتي كه رابطه‌اي بين فاصله دو زايمان و نوع زايمان وجود ندارد. مادر بايد بعد از زايمان اول با حداقل سه سال فاصله فرزند دوم را به دنيا بياورد تا از نظر جسماني تامين شود. اين تامين جسماني سلامت جنين را نيز تضمين مي‌كند. براي تجربه يك بارداري خوب و راحت لازم است كه مادر انرژي بدني خود را تقويت كند. بارداري‌هاي متوالي سبب كاهش سلامت خود مادر و جنين او مي‌شود.

بيشتر بخوانيد: روانشناسي كودك

عوارض فاصله سني زياد بين فرزند

اگر مادر با فاصله زياد دو فرزند را به دنيا بياورد ممكن است در بارداري دوم دچار مشكل شود. افزايش فشار خون، ورم دست و پا و دفع پروتئين از ادرار از جمله خطراتي است كه مادر را در دوران بارداري دوم تهديد مي‌كند. با بالا رفتن سن مادر احتمال متولد شدن جنين نارس بيشتر مي‌شود. هر چه سن مادر بالاتر برود قدرت بارداري وي كمتر مي‌شود. اينكه كودكان با اختلاف سني بالا نمي‌توانند با والدين ارتباط و هماهنگي خوبي پيدا كنند امري اثبات شده است. با توجه به اين عوارض بعد از 3 تا 5 سال از بارداري اول بهتر است به فكر داشتن نوزادي تازه بيوفتيد.

فاصله سني يك يا كمتر از يك سال بين فرزندان

يك سال فاصله سني بين فرزندان به معناي داشتن دوستان مشترك، دعوا بر سر وسايل مشترك و همراهي در بزرگسالي مي‌باشد. بايد فوايد و مضرات اين فاصله سني را با هم در نظر بگيريد. بعضي از زوج‌ها فكر مي‌كنند فاصله سني يك سال خوب است زيرا كودكان با هم رشد مي‌كنند و آن‌ها چالش‌هاي فرزندان را يك بار براي هر دو فرزند تجربه مي‌كنند. از اين جنبه فاصله سني يك سال مي‌تواند مثبت باشد. البته بايد بدانيد كه تربيت و نگهداري فرزندان با اختلاف سني 1 سال سخت‌تر از داشتن فرزندان دو قلو است. نيازها و برنامه زماني‌اي كه كودك يكساله دارد با يك نوزاد كاملا متفاوت است. حسادت فرزند اول به فرزند دوم احتمالا كم است اما رقابت بين فرزند اول و دوم بسيار زياد خواهد بود.

فاصله سني سه سال بين فرزندان

كودكان در سن سه سالگي خلق و خوي متغيري دارند. معمولا والدين با چالش‌هاي گوناگوني در جهت پاسخ دادن به نيازهاي غيرمنطقي فرزند رو به رو مي‌شوند. سه سالگي سن چالش برانگيزي است، در اين سن تولد فرزند دوم مي‌تواند همه چيز را سخت‌تر كند. اوضاع زماني سخت‌تر است كه شما در حال آموزش دستشويي رفتن به كودك اول هستيد و در كنار او يك نوزاد هم داريد. البته فرزند اول مي‌تواند در كارهاي جزئي مانند در آوردن كيف نوزاد شما را ياري دهد. او همچنين مي‌تواند فرزند كوچك را سرگرم كند و خودش با سرگرم كردن او سرگرم شود. در اين صورت شما هم زماني براي استراحت كردن داريد.

فاصله سني پنج سال بين فرزندان

با فاصله سني پنج سال كودكان رابطه عميقي با يكديگر پيدا نمي‌كنند. مزيت آن اين است كه والدين فرصت بيشتري براي رسيدگي به هر دو فرزند دارند. شما قبل از پنج سالگي آنطور كه بايد به فرزند اولتان رسيدگي كرده‌ايد. حالا مي‌توانيد با خيالي آسوده به پرورش نوزاد خود بپردازيد زيرا فرزند اول شما مستقل‌تر شده است. مسئله‌اي كه در اين فاصله سني بسيار مشهود است حسادت كودك اول مي‌باشد. براي كاهش حسادت فرزندان مي‌توانيد از كمك روانشناس استفاده كنيد.

فاصله سني بيشتر از پنج سال بين فرزندان

در اين صورت شما يك كمك و همراه براي تربيت و نگهداري فرزند اول داريد. همچنين بين اين دو فرزند هيچ حسادتي وجود ندارد. فرزندان دوم از خواهر و برادر خود مي‌آموزند و حمايت‌هاي زيادي دريافت مي‌كنند. البته اگر فاصله سني آن‌ها مثلا ده سال باشد ديگر نمي‌توانند به خوبي همديگر را درك كنند. اما در بزرگسالي مي‌توانند دوستان خوبي براي هم شده و از كمك هم استفاده كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

بهترين فاصله سني بين فرزندان چقدر است؟

لازم است كه بين 3 تا 5 سال بين هر زايمان فاصله بيوفتد. مادر هم از نظر روحي و هم از نظر جسمي نياز به ريكاوري دارد. بدن مادر بايد قواي جسماني خود را دوباره تامين كند تا بتواند نوزادي سالم به دنيا آورد.

منبع: فاصله سني بين فرزندان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فاصله سني بين فرزندان،
موضوع:
[ ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۰۰:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

امروزه به دليل تغيير سبك زندگي، تك فرزندي در ميان زوجين و خانواده‌ها رواج يافته است. اكثر زوجين يا تمايلي به فرزندآوري ندارند و يا تنها به يك فرزند بسنده مي‌كنند. تك فرزندي مزايا و معايب خود را دارد؛ اين كودكان محبت بيشتري از والدين دريافت مي‌كنند اما از سوي ديگر ممكن است مهارت‌هاي ارتباطي را به خوبي ياد نگيرند يا افرادي منزوي شوند. با آگاهي بيشتر از مزايا و معايب تك فرزندي و همچنين كمك گرفتن از يك فرد متخصص، مي‌توانيد بهترين تصميم را بگيريد و يا آسيب‌هاي ناشي از تك فرزندي كودك خود را به حداقل برسانيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

منبع: تك فرزندي

تك فرزندي

زندگي افراد در خانواده‌هاي امروزي متفاوت از گذشته شده است. امروزه دغدغه‌ها و مشغله‌ها بيشتر از گذشته هستند و زوج‌ها ديگر حوصله تعداد زيادي بچه را ندارند. زن و مرد عمدتا يا قصد بچه دار شدن ندارند يا اگر دارند به علت فشارهاي مختلف تنها يك بچه مي‌خواهند. اين در حاليست كه تحقيقات نشان داده كودكان تك فرزند در طول زندگي خود احساس تنهايي مي‌كنند. از طرفي نداشتن خواهر و برادر كودك را از ايجاد رقابت‌هاي سازنده براي رسيدن به موفقيت محدود مي‌كند. اين رقابت‌هاي سالم لازمه پيشرفت و موفقيت كودكان مي‌باشد. در مقابل اين امر، اينكه كودك مركز توجه والدينش باشد باعث ايجاد حس امنيت درون فرد مي‌شود. براي آشنايي با بهترين تعداد فرزند كليك كنيد.

مزاياي تك فرزندي

كودك رابطه بسيار خوبي با پدر و مادر خود پيدا مي‌كند و به آن‌ها وابسته مي‌شود. كودك توجه پدر و مادرش را به خود جلب كرده و احساس مي‌كند كه در همه چيز بهترين است. در اين بين كودكي كه خواهر و برادر ندارد، مجبور نيست با كسي رقابت كند تا توجه پدر مادرش به او جلب شود. اينكه فرزند تك باشد به او كمك مي‌كند كه عمدي يا غيرعمدي مورد مقايسه با خواهر و برادرش قرار نگيرد. كودكي كه تنها باشد، مستقل‌تر بار مي‌آيد.

معايب داشتن يك فرزند

احساس تنهايي كودك در طول زندگي يكي از پيامدهاي تك فرزند بودن است. در اين شرايط كودك از داشتن هم بازي و كسي كه همراه او بزرگ شود محروم مي‌ماند. اين كودكان از سوي والدين تحت فشار زيادي قرار مي‌گيرند؛ بايد در مدرسه و ساير مكان‌ها عالي عمل كنند و اين به روي آن‌ها فشار تحميل مي‌كند. والدين كودك تك، تمام توجه و مراقبتشان را صرف كودكشان مي‌كنند و ممكن است فرزند خود را لوس بار بياورند. تك فرزندي ممكن است باعث شود كه كودك از پدر و مادرش خسته شود.

مهارت ارتباطي تك فرزندها

البته كه تك فرزندي به معناي نداشتن مهارت‌هاي ارتباطي نمي‌شود. اما اينكه افراد تك فرزند چقدر مهارت‌هاي ارتباطي دارند، به نحوه تربيت والدين آن‌ها بر مي‌گردد. به صورت كلي تك فرزندها در برقراري ارتباط با همسن و سالان خود دچار چالش مي‌شوند و متاسفانه نمي‌توانند ارتباط موثر و موفقي با گروه همسالان خود داشته باشند. شخصيت پدر و مادر در نحوه شكل گيري مهارت‌هاي اجتماعي كودك تاثير گذار است.

به عنوان مثال اينكه خانواده تعامل زيادي با ديگران داشته باشد و كودك با همسن و سالانش زياد در ارتباط باشد در اين ميان نقش مهمي دارد. اگر فرزند شما دوستان همسن خود را به خانه دعوت كند يا به منزل آن‌ها برود تاثير مثبتي بر روابطش مي‌گذارد. همچنين ارتباط تك فرزندها با دخترخاله، دختر عمو و ديگر همسن و سالانش در خانواده مي‌تواند به بهبود روابط او با همسالانش تاثير مثبت بگذارد. تك فرزندهايي كه در كودكي با همسن و سالانشان ارتباط خوبي مي‌گيرند، در طول زندگي كمتر دچار مشكل مي‌شوند.

اما از طرف ديگر اگر خانواده بسته باشد، با ديگران تعامل زيادي نداشته و كودك بيشتر وقت خود را در خانه با پدر و مادر بگذراند، كودك معمولا لوس، مغرور و گوشه گير خواهد شد. البته كه دوست جايگزين خواهر و برادر نمي‌شود اما ارتباط كودك شما با همسالانش مي‌تواند اوقات خوشي براي او بسازد. همچنين به تقويت مهارت‌هاي ارتباطي او نيز كمك مي‌كند.

تك فرزندي و روحيه رقابتي

نداشتن خواهر و برادر باعث كاهش روحيه رقابت طلبي مي‌شود چراكه حريفي براي كودك وجود ندارد. اين كودكان بازي‌ها و دعواهاي خواهر برادري را تجربه نمي‌كنند. اينكه ياد بگيرند با كسي كنار خود كنار بيايند نيز نكته مهمي است كه كودكان تك فرزند آن را كمتر آموخته‌اند. نداشتن اين تجربه‌ها باعث مي‌شود كه فرصت كمتري براي پرورش توان كنترل بر محيط و مديريت كارهاي خود داشته باشد. همچنين داشتن روحيه رقابت در پيشرفت‌ها و موفقيت هاي بزرگسالي تاثير گذار است؛ داشتن خواهر و برادر كودك را در درك مفهوم رقابت و پافشاري به روي هدف ياري مي‌كند.

بيشتر بخوانيد : روانشناسي كودك

تك فرزندي و منزوي شدن

كودك تك فرزند دوستي در خانه ندارد تا با او بازي كند؛ براي همين بيشتر اوقات احساس تنها بودن مي‌كند. همچنين اگر نتواند مهارت‌هاي اجتماعي را به خوبي كسب كند، درون گرا و منزوي خواهد شود. اين احساس تنهايي در بزرگسالي آن‌ها نيز تاثير خواهد گذاشت. دو اختلال اسكيزوئيد و افسردگي از جمله اختلالات احتمالي هستند كه ممكن است كودك در بزرگسالي به آن‌ها دچار شود.

1. شخصيت اسكيزوئيد

شخصيت اسكيزوئيد علاقه زيادي به تنها بودن دارد. انزوا طلبي كاملا در رفتار اين افراد مشهود است. افراد اسكيزوئيد روابط اجتماعي و عاطفي با ديگران برقرار نمي‌كنند و به مشاغل فردي تمايل بيشتري نشان مي‌دهند. احتمال اينكه تك فرزندها به اين اختلال دچار شوند بيشتر از ساير افراد است. اما با اين وجود نمي‌توان گفت همه تك فرزندها در بزرگسالي به چنين سرنوشتي دچار مي‌شوند.

2. تك فرزندي | افسردگي

اينكه كودك مدت زيادي تنها بماند، احتمال دچار شدن به اين اختلال را در بزرگسالي‌ افزايش مي‌دهد. اين نوع افسردگي به صورت خفيف يا مزمن در اكثر ساعات شبانه روز با آ‌ن‌ها همراه است. در چنين شرايطي ضروري است كه والدين و كودك از كمك مشاور يا روانشناس بهره‌مند شوند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

خلق و خوي تك فرزندان چگونه است؟

طبق تحقيقات صورت گرفته تك فرزندها افرادي با وجدان، منظم و وظيفه شناس هستند. تك فرزندها اعتماد به نفس بيشتري دارند، پر توقع و كمال گرا هستند و در افكار و اعمال خود انعطاف پذيري كمي دارند. نمي‌توانند با ديگران همدلي كنند يا خود را به جاي آن‌ها بگذارند. اين كودكان چون بيشتر وقت خود را با پدر و مادر گذرانده‌اند شبيه بزرگسالان رفتار مي‌كنند. تحمل فشارهاي روحي نيز در تك فرزندان كمتر است. دريافت مشاوره از طرف والدين مي‌تواند در كمتر شدن مشكلات كودك در بزرگسالي كمك كننده باشد.

منبع: تك فرزندي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تك فرزندي،
موضوع:
[ ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۵۴:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مردان خيانتكار در چشم هر خانمي آزاردهنده هستند. گاه مردان خيانتكار با بهانه تراشي‌هاي‌شان نظر همسرشان را مثبت مي‌كنند، اما به دليل خصوصيات شخصيتي كه در آن‌ها نهفته است، ديري نمي‌گذرد كه تعهدشان را زير پا گذاشته و به دنبال خواسته‌هاي خودمحورانه‌شان مي‌روند. زنان قرباني در هر بار كه با خيانت شوهرشان مواجه مي‌شوند، زخم عميق‌تري را احساس مي‌كنند، اما معمولا به دلايل مختلف براي خود نه راه پس مي‌بينند و نه راه پيش؛ در اين شرايط وضعيت روحي نابه ساماني را تجربه مي‌كنند كه در واقع ناشي از رفتارهاي همسرشان است. در صورتي كه در چنين شرايطي قرار گرفته‌ايد، حتما براي مشاوره خيانت تلفني دريافت نماييد.

منبع: مردان خيانتكار

مردان خيانتكار

در واقع اين يك باور كليشه اي درباره مردان است كه آن ها موجوداتي ذاتا خيانتكار هستند. اما آيا اين واقعا درست است؟ مسلما مردان زيادي هم هستند كه به خانواده و همسرشان وفادارند و اين خود مثال نقضي است بر اين باور كليشه اي.

مردان خيانتكار چه دلايلي براي رفتارش مي‌آورد؟

مردان خيانتكار معمولا براي توجيه رفتارشان مشكل را در عدم برآورده شدن نيازهاي‌شان مي‌دانند. آن‌ها گاه با بيان اينكه اين شما هستيد كه نتوانسته‌ايد وظايف‌تان را به خوبي به جا بياوريد، حتي حس گناه به شما داده و خيانت‌شان را بر حق نشان مي‌دهند. در ادامه به برخي از اين دلايل اشاره كرده‌ايم. حتما مقاله دلايل خيانت مردان را بخوانيد. 

نياز جنسي

اولين عاملي كه ممكن سبب خيانت جنسي مردان شود و آن‌ها را به سمت رابطه با زنان ديگر بكشاند عدم ارضاي نيازهاي جنسي است. زناني كه از رابطه جنسي ترس دارند و يا به بي ميلي جنسي دچارند بايد اين را زنگ خطري براي خود تلقي كنند و به دنبال درمان باشند. اما گاهي هم مرد خيانتكار با وجود رضايت جنسي در رابطه با همسرش، باز هم به دلايل مختلف مثل زياده خواهي، تنوع طلبي، باور به حق بودن چند همسري و…. خيانت جنسي مي‌كند. 

نياز به تاييد و توجه در مردان خيانتكار

مردان براي ارضاي حس مردانگي خود نياز دارند از سمت خانوم‌ها تاييد شوند، بنابراين خانوم‌هايي كه شوهرشان را با ادبيات منفي به خصوص جلوي جمع تحقير مي‌كنند بايد حواس‌شان به اين نياز همسرشان باشد.

نياز به زنانگي

مردان نياز به ديدن ويژگي‌هاي جنس مكمل‌شان يعني زنان دارند. نياز به دريافت لطافت، مراقبت، مادرانگي، دلبري و زيبايي دارند و اگر به اين نياز آن‌ها پاسخ درستي داده نشود به راه‌هاي نادرستي كشيده مي‌شوند.

روابط از راه دور

روابط از راه دور كه سبب مي‌شود دو طرف به لحاظ فيزيكي از هم دور بمانند گاها سبب بروز خيانت در مردان مي‌شود. مرد خيانتكار با وجود اينكه همسرش تلاش لازم و كافي براي از بين بردن اين مسافت مي‌كند، باز هم به خيانت ادامه مي‌دهد و يا شرايط را براي از بين بردن مسافت تسهيل نمي‌كند. در چنين شرايطي ممكن است حتي وارد رابطه با زنان متاهل ديگر شوند، پيشنهاد مي‌كنيم .

مشكلات روحي رواني

مرداني كه به يك سري مشكلات روحي مثل كمبود عزت نفس و اعتماد به نفس دچارند يا دچار برخي بيماري‌هاي رواني خاص هستند اغلب به خيانت دست مي‌زنند. اين دست از مردان خيانتكار معمولا تلاش بر مخفي كردن خيانت‌شان دارند.

داشتن انتظارات غير منطقي

مرداني كه بيش از حد ايده آل طلب‌اند وهرچيزي را از جمله همسرشان بي عيب و نقص مي‌خواهند معمولا دچار گناه خيانت مي‌شوند. اين مردان بعد از خيانت، معمولا حق به جانب در مقابل شما ايستاده و ايرادات ريز و درشتي در ظاهر و يا رفتار شما مي‌گيرند.

بيشتر بخوانيد : خيانت به همسر  

پايان دادن به رابطه دليلي براي مرد خيانتكار

برخي مردان وقتي از رابطه خود خسته و آزرده مي‌شوند براي پايان دادن به اين رابطه راه اشتباهي را به نام خيانت انتخاب مي‌كنند. در اين شرايط همسر شما تلاشي ناشيانه‌اي براي مخفي كردن رابطه فرازناشويي‌اش دارد و در باطن از اين كه شما مچش را گرفته‌ايد، خرسند است.

خشم و انتقام

مرداني كه از همسرشان به نحوي آسيب جدي خورده باشند براي انتقام جويي دست به خيانت مي‌زنند. همسرتان براي تخليه اين خشم ممكن است روش مناسبي را انتخاب نكرده باشد، پس با دريافت كمك هاي متخصصين خيلي اوقات مي‌توان به او روش‌هاي سالم‌تري آموزش داد.

حل مشكلات رابطه

برخي مردان به اشتباه گمان مي‌كنند اگر رابطه‌اي خارج از چارچوب برقرار نمايند، مشكلات آن‌ها در رابطه اصلي‌شان حل خواهد شد و حال روحي بهتري پيدا مي‌كنند. اين در حالي است كه شروع روابط اين چنيني نه تنها به فرد و خانواده‌اش آرامشي نمي‌دهد بلكه باعث آشوب بيشتر مي‌شود.

ضربه خوردن در كودكي

برخي مردان كه در دوران كودكي خود شاهد خيانت پدرشان بوده‌اند، در بزرگسالي خود به خيانت دست مي‌زنند و اين تنها به دليل خشمي است كه در واقع از والدين خود به دوش مي‌كشند و شما تنها در اين رابطه قرباني هستيد.

مشكلات جنسي

برخي مشكلات جنسي مثل اعتياد جنسي يا زياده خواهي جنسي در مردان سبب مي‌شود كه به همسرشان خيانت كنند. مرد خيانتكار در اين شرايط كمترين خود كنترلي را دارد و از اين كه به شما خيانت مي‌كند احساس خوبي ندارد. اين مساله نيز با دريافت مشاوره هاي جنسي رفع خواهد شد. پيشنهاد مي‌شود مقاله پيامدهاي روابط فرازناشويي را نيز بخوانيد.

خصوصيات مردان خيانتكار

  • پنهان كاري و دروغگويي‌هاي مداوم
  • نداشتن رابطه خوب يا سالم با والدين به خصوص مادر
  • فراموشكاري و حواس پرتي
  • خودشيفتگي
  • عزت نفس و اعتماد به نفس پايين
  • تغيير ناگهاني (چه تغيير خوب چه تغيير بد)
  • روي آوردن به اعتياد و كارهاي خلاف
  • قدرت كلامي و به اصطلاح زبان بازي قوي
  • داشتن تاخيرهاي زياد چه در رفتن به خانه و چه در جواب دادن
  • كاهش ميل جنسي به همسر
  • مشكلات مالي و يا حساب بانكي مخفي
  • ايرادگيري
  • حساسيت بيش از حد (به اصطلاح همه چيز زود به آن‌ها برمي‌خورد)
  • فرار كردن از صحبت
  • بي تفاوتي نسبت به فرزندان
  • داشتن حريم شخصي سفت و سخت
  • رسيدن بيش از حد به ظاهر و تيپ
  • بي احترامي
  • اصرار براي دور كردن همسر از خانه

 

بيشتر بخوانيد : نشانه هاي خيانت مردان

 

جدايي از مرد خيانتكار

بعد از خيانت، عشق و زندگي مشترك با هم به گور مي‌روند. حتي اگر ظاهر ماجرا شبيه به قبل باشد باز هم در باطن سياهي و آلودگي زندگي را فرا مي‌گيرد. بعد از خيانت هم زن و هم مرد لبريز از احساسات منفي مي‌شوند احساساتي نظير حسادت، تنفر، حقارت، احساس گناه، انتقام جويي، بدبيني و …

سوال اصلي اينجاست كه آيا اين زندگي با تمام اوصافي كه بيان شد، بايد پايان گيرد يا ادامه پيدا كند؟

خيلي‌ها فكر مي‌كنند طلاق در اين شرايط بهترين انتخاب است اما گاهي امكان طلاق گرفتن وجود ندارد و گاهي عوارضي كه طلاق گرفتن به دو طرف وارد مي كند چيزي بيشتر از عوارض زندگي مشترك آن‌هاست و در آخر گاهي عشق ميان دو نفر هنوز نمرده و فقط نياز به ترميم دارد.

از طرف ديگر چون در كشور ما عمدتا حق طلاق با مردان است و اثبات خيانت هم كار آساني نيست، اگر مرد نخواهد به زندگي مشتركش پايان بدهد كار زن بسيار سخت مي‌شود. جالب است بدانيد بسياري از مردان پس از اين كه خيانتشان برملا مي‌شود به طور جدي عنوان مي كنند كه حاضر به طلاق دادن نيستند. در اين شرايط پيشنهاد مي‌كنيم حتما از خدمات زوج درماني براي ادامه زندگي مشترك خود استفاده نماييد. 

روانشناسي مردان خيانت كار | مردان خيانتكار چه احساساتي دارند؟

خيلي از خانم‌ها وقتي با خيانت همسرشان مواجه مي‌شوند، خود را قرباني رابطه دانسته و ديگر نمي‌توانند به شوهرشان فكر كنند. اما بايد بدانيد كه مردان خيانتكار هم احساسات و عواطف دارند. در واقع از نگاه روانشناسان تعدد روابط و تمايل به روابط خارج از عرف ريشه در برخي اختلالات رواني مثل عقده مادر فرشته دارد. طبق بررسي ها اين مردان احساسات شان در كودكي و يا در ارتباطات گذشته شان اسيب ديده است. معمولا مردان خيانت كار احساسات ضد ونقيضي تجربه مي كنند. آن ها علاوه بر احساس قدرت و مردانگي، احساس نقص و عذاب وجدان نيز دارند. استرس و اضطراب در آن ها مزمن شده و زمينه بروز اختلالات اضطرابي ديگر را هم ايجاد مي‌كند. براي آشنايي با روش‌هاي درمان خيانت كليك كنيد.

چرا مردان خيانتكار طلاق نمي‌گيرد؟

زناني كه با خيانت شوهرشان مواجه مي‌شوند، سوالاتي زيادي به ذهن‌شان خطور مي‌كند، يكي از آن‌ها اين است كه “چرا با وجود من خيانت كرده و يا چرا راضي به جدايي نيست؟”؛ حتي ممكن است كه باز هم دست به خيانت بزند، اما راضي به جدايي نباشد كه معمولا دلايل زير مطرح مي‌شود.

  • ممكن است از عمل خود پشيمان شده باشند
  • ممكن است به اشتباه خود پي برده باشند
  • ممكن است از عوارض طلاق بترسند
  • ممكن است به خاطر فرزندانشان از طلاق گريزان باشند
  • ممكن است همسرش را هنوز دوست داشته باشد
  • ممكن است از تغيير زندگي بترسد
  • ممكن است به خاطر بهبود زندگي اش دست به اين راه حل اشتباه زده باشد

براي دريافت مشاوره در زمينه تكرار خيانت مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

چه نوع مرداني بيشتر خيانت مي كنند؟

مردان خودخواه، مردان بي صبر، مردان آزادي طلب، مردان بي اعتماد به نفس، مردان بي ثبات و عاشق ريسك كردن،مرداني كه مشكلات خانوادگي زيادي را در خانه پدري تجربه كرده اند، مرداني كه مهارت نه گفتن ندارند، مردان بي دين و بي اعتقاد، مردان خودشيفته و مرداني كه پيش از ازدواج روابط ناپايدار زيادي را تجربه كرده‌اند.

يك مرد پس از خيانت چه احساسي پيدا مي كند؟

در حقيقت همه ما انسانيم و به واسطه انسان بودنمان احساسات خاصي را در وجودمان داريم كه نمي توان حذفشان كرد. مردان خيانتگر هم بعد از خيانت دچار احساس گناه و پشيماني مي‌شوند؛ شايد حتي از خودشان تنفر پيدا كنند و احساس كنند مرام و مردانگي در وجودشان باقي نمانده.

آيا در برابر خيانت شوهرم من مقصرم؟

هرگز و به هيچ وجه. ممكن است شما به خاطر فرهنگ غلط، حرف هاي ديگران و توجيه هاي همسرتان خودتان را مقصر ببينيد اما اين تصور از پايه غلط است. شما هر چقدر هم همسر بدي بوده باشيد شوهر شما مي توانست از شما جدا شود.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مردان خيانتكار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مردان خيانتكار،
موضوع:
[ ۹ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۵۸:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

براي دريافت مشاوره خانواده در ياسوج مي‌توانيد به مراكز معتبري كه در ادامه معرفي كرده‌ايم مراجعه نماييد. خانواده يكي از اركان اصلي جامعه بوده و وجود مشكل بين اعضاي آن به راحتي مي‌تواند سلامت روان زن و شوهر و فرزندان آن‌ها را تحت تاثير قرار بدهد. اين افراد در اجتماعات ديگري هم فعال هستند كه براي عملكرد مناسب نياز به دريافت آرامش از خانواده هايشان دارند. بنابراين اگر در خانواده تان بحث و دعوا زياد است و خارج از منزل احساس مي‌كنيد كه راحت تر هستيد، حتما براي مشاوره خانواده اقدام كنيد. دوري از خانواده و قطع ارتباط با آن ها مشكل شما را حل نمي‌كند؛ چرا كه نبود هر كدام از آن‎ها باز هم رنجي براي شما به همراه دارد. پس حتما براي رفع مساله به مراكز معرفي شده مراجعه نموده و يا از طريق تلفن با درمانگران صحبت نماييد.

منبع: مشاوره خانواده ياسوج

مشاوره خانواده ياسوج

پيدا كردن مشاور خانواده در ياسوج ديگر كار سختي نيست. چرا كه به كمك تلفن مي‌توانيد با بهترين متخصصان صحبت كرده و مشكلات خود را حل كنيد. شايد بارها به مشاوران متعدد مراجعه كرده باشيد و نتيجه دلخواه نگرفته باشيد؛ اين موضوع مي‌تواند ناشي از مسائل مختلفي باشد و شما نبايد براي حل مشكلات تان نااميد بشويد. متاسفانه بسياري از خانواده ها مسائل را رها كرده و به دنبال راه حل نيستند، پس به مرور وضعيت بدتر شده و حل كردن آن ها نيز زمان بر تر خواهد بود.

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني در ياسوج يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده در ياسوج مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده در ياسوج تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

-نبود علاقه و احترام بين زن و شوهر

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد)

-تعارض و مشكلات مرتبط با نوجوان خانواده ( براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

-شك به خيانت و يا سابقه خيانت همسر ( براي دريافت مشاوره خيانت كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره تلفني خيانت و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

كدام خانواده ها مي‌توانند نتيجه بهتري از خانواده درماني بگيرند؟

علاوه بر درمانگر، خصوصيات خانواده ها نيز در نتيجه بخش بودن درمان تاثير دارد. طبق بررسي ها مشخص شد كه خانواده هايي كه داراي ويژگي هاي زير هستند نتيجه بهتري از جلسات درماني خواهند گرفت.

خانواده‌هايي كه به دنبال راه حل و درمان هستند

خانواده‌هايي كه مشكلات را در درون خانواده مطرح و حل مي كنند

خانواده‌هايي كه خيلي دير مراجعه نكرده اند

خانواده‌هايي كه به درمان اهميت داده و ديدگاه مثبتي نسبت به درمانگر دارند

خانواده‌هايي كه اعضاي آن داراي اختلال رواني و شخصيتي نيستند

چرا با وجود هزينه هاي زيادي كه كرديم مشاوره خانواده نتيجه بخش نبود؟

براي آن كه جلسات مشاوره خانواده به نتيجه برسد در قدم اول بايد بدانيد كه حل مسائل شما نياز به زمان دارد و بايد صبور باشيد. اين مشكلات ناگهاني ايجاد نشده اند؛ خيلي اوقات با اين مشكلات زندگي كرده‌ايد و حتي متوجه وجود آن ها هم نبوده‌ايد. پس تغيير اين رويه و عادات مخرب زمان بر است. همچنين بيشتر خانواده ها براي يك مشكل به درمانگر مراجعه مي‌كنند، اما در حقيقت مسائل متعددي وجود دارد كه بايد به آن ها رسيدگي شود. خانواده هاي زير نمي توانند از مشاوره خانواده نتيجه مناسب بگيرند.

عجول هستند

صداقت ندارند و مسئوليت كارهايشان را به عهده نمي گيرند

به توصيه هاي درمانگر توجه نمي كنند

مرتب به جلسات نمي آيند

دچار يكي از انواع اختلالات رواني مثل اختلالات شخصيت، افسردگي، اختلالات اضطرابي هستند

ويژگي هاي مراكز معتبر مشاوره‌خانواده در ياسوج

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به ارائه خدمات مشاوره خانواده در ياسوج مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره خانواده  مدنظر خود و روانشناسان آن در ياسوج اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در ياسوج

نام مركز مشاوره خانواده در ياسوج آدرس
مركز مشاوره ذهن نو 02191002360
مركز مشاوره آواژه 02166419012
مركز مشاوره خانواده باران روبروي اورژانس شهيد بهشتي، كوچه داروخانه دكتر بهور
مركز مشاوره خانواده مهر ياسوج پل هوايي، خيابان پزشك، طبقه دوم، داروخانه شبانه روزي دكتر نيكبخت
مركز مشاوره خانواده صبح اميد معلم 2، خيابان دانش اموز، جنب سونوگرافي دكتر جهان بين، طبقه اول، واحد 4
مركز مشاوره خانواده شهيد رجايي ياسوج، ميدان امام حسين، روبروي استانداري، بلوار ميرزاي شيرازي، بيمارستان روانپزشكي شهيد رجايي
مركز مشاوره خانواده اعتماد دهدشت، خيابان سپاه، روبروي مخابرات
مركز مشاوره خانواده گچساران گچساران، دهدشت، چهارراه حاج شيروان، روبروي گاراژ بهبهاني
مركز مشاوره خانواده امام علي ياسوج ياسوج، چهارراه هلال احمر، پايين تر از درمانگاه تأمين اجتماعي
مركز مشاوره خانواده رشد ياسوج، خيابان سه جوب، جنب آزمايشگاه دنا، ساختمان چمران، طبقه 2، واحد 8

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره خانواده ياسوج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره خانواده ياسوج،
موضوع:
[ ۹ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۵۲:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

براي دريافت مشاوره خانواده در اراك مي‌توانيد به مراكز معتبري كه در ادامه معرفي كرده‌ايم مراجعه نماييد. خانواده يكي از اركان اصلي جامعه بوده و وجود مشكل بين اعضاي آن به راحتي مي‌تواند سلامت روان زن و شوهر و فرزندان آن‌ها را تحت تاثير قرار بدهد. اين افراد در اجتماعات ديگري هم فعال هستند كه براي عملكرد مناسب نياز به دريافت آرامش از خانواده هايشان دارند. بنابراين اگر در خانواده تان بحث و دعوا زياد است و خارج از منزل احساس مي‌كنيد كه راحت تر هستيد، حتما براي مشاوره خانواده اقدام كنيد. دوري از خانواده و قطع ارتباط با آن ها مشكل شما را حل نمي‌كند؛ چرا كه نبود هر كدام از آن‎ها باز هم رنجي براي شما به همراه دارد. پس حتما براي رفع مساله به مراكز معرفي شده مراجعه نموده و يا از طريق تلفن با درمانگران صحبت نماييد.

منبع: مشاوره خانواده اراك

مشاوره خانواده اراك

پيدا كردن مشاور خانواده در اراك ديگر كار سختي نيست. چرا كه به كمك تلفن مي‌توانيد با بهترين متخصصان صحبت كرده و مشكلات خود را حل كنيد. شايد بارها به مشاوران متعدد مراجعه كرده باشيد و نتيجه دلخواه نگرفته باشيد؛ اين موضوع مي‌تواند ناشي از مسائل مختلفي باشد و شما نبايد براي حل مشكلات تان نااميد بشويد. متاسفانه بسياري از خانواده ها مسائل را رها كرده و به دنبال راه حل نيستند، پس به مرور وضعيت بدتر شده و حل كردن آن ها نيز زمان بر تر خواهد بود.

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني در اراك يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده در اراك مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده در اراك تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

-نبود علاقه و احترام بين زن و شوهر

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد)

-تعارض و مشكلات مرتبط با نوجوان خانواده ( براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

-شك به خيانت و يا سابقه خيانت همسر ( براي دريافت مشاوره خيانت كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره تلفني خيانت و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

كدام خانواده ها مي‌توانند نتيجه بهتري از خانواده درماني بگيرند؟

علاوه بر درمانگر، خصوصيات خانواده ها نيز در نتيجه بخش بودن درمان تاثير دارد. طبق بررسي ها مشخص شد كه خانواده هايي كه داراي ويژگي هاي زير هستند نتيجه بهتري از جلسات درماني خواهند گرفت.

خانواده‌هايي كه به دنبال راه حل و درمان هستند

خانواده‌هايي كه مشكلات را در درون خانواده مطرح و حل مي كنند

خانواده‌هايي كه خيلي دير مراجعه نكرده اند

خانواده‌هايي كه به درمان اهميت داده و ديدگاه مثبتي نسبت به درمانگر دارند

خانواده‌هايي كه اعضاي آن داراي اختلال رواني و شخصيتي نيستند

چرا با وجود هزينه هاي زيادي كه كرديم مشاوره خانواده نتيجه بخش نبود؟

براي آن كه جلسات مشاوره خانواده به نتيجه برسد در قدم اول بايد بدانيد كه حل مسائل شما نياز به زمان دارد و بايد صبور باشيد. اين مشكلات ناگهاني ايجاد نشده اند؛ خيلي اوقات با اين مشكلات زندگي كرده‌ايد و حتي متوجه وجود آن ها هم نبوده‌ايد. پس تغيير اين رويه و عادات مخرب زمان بر است. همچنين بيشتر خانواده ها براي يك مشكل به درمانگر مراجعه مي‌كنند، اما در حقيقت مسائل متعددي وجود دارد كه بايد به آن ها رسيدگي شود. خانواده هاي زير نمي توانند از مشاوره خانواده نتيجه مناسب بگيرند.

عجول هستند

صداقت ندارند و مسئوليت كارهايشان را به عهده نمي گيرند

به توصيه هاي درمانگر توجه نمي كنند

مرتب به جلسات نمي آيند

دچار يكي از انواع اختلالات رواني مثل اختلالات شخصيت، افسردگي، اختلالات اضطرابي هستند

ويژگي هاي مراكز معتبر مشاوره‌خانواده در اراك

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به ارائه خدمات مشاوره خانواده در اراك مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره خانواده  مدنظر خود و روانشناسان آن در اراك اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در اراك

نام مركز مشاوره خانواده در اراك آدرس
مركز مشاوره ذهن نو 02191002360
مركز مشاوره آواژه 02166419012
مركز مشاوره خانواده لقمان اراك، خيابان ملك، بعد از بانك ملي، نبش كوچه شهيد آراسته، ساختمان اداري، طبقه 3
مركز مشاوره خانواده شاداب نوين اراك اراك، خيابان امام خميني، نرسيده به پاساژ تهراني (روبروي پاساژ استيل) نبش كوچه عليخاني، جنب بانك رفاه، طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده دانشگاه اراك، ميدان شريعتي، مقابل دانشگاه اراك، ساختمان دكتر حسابي، مركز مشاوره دانشگاه
مركز مشاوره خانواده باور اراك، خيابان شهيد شيرودي (خرم) ،جنب مانتو بلوچ و بانك ملت، ساختمان پزشكان پاستور، طبقه 5
مركز مشاوره خانواده سبحان اراك، خيابان 22 بهمن، نرسيده به ميدان دارايي ،روبروي كوچه بهشت 1، ساختمان 77، طبقه اول
مركز مشاوره خانواده مهرانديش اراك، انتهاي خيابان شهيد رجائي، خيابان شهيد قدوسي، نرسيده به ميدان فرمانداري، جنب سوپر سعيد
مركز مشاوره خانواده زندگي سالم اراك اراك، ميدان وليعصر، جنب قنادي قندريزي، طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده آرامش ساوه، خيابان شريعتي، جنب آموزشگاه رانندگي ياس، ساختمان سينا، طبقه سوم، واحد 10

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره خانواده اراك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره خانواده اراك،
موضوع:
[ ۹ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۴۷:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

حسادت فرزند اول به نوزاد تازه متولد شده يكي از چالش‌هاي مهمي است كه والدين در مسير تربيت كودكان خود با آن مواجه مي‌شوند. با اين حال حسادت فرزند اول مسئله‌اي غير قابل كنترل نيست. اگر شما بتوانيد علت ناراحتي فرزند خود را به خوبي درك كنيد و برخورد مناسبي با او داشته باشيد كج خلقي‌هاي فرزند اول با سهولت بيشتري مديريت خواهند شد. در واقع والدين نقش موثري در كاهش حسادت فرزندان خود خواهند داشت و رفتار نامناسب آن‌ها مي‌تواند شرايط را بدتر كند. در اين مقاله علل حسادت فرزند اول به فرزند دوم و راهكارهاي آن را از منظر روانشناسي كودك مورد بررسي قرار داده‌ايم، براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

منبع: حسادت فرزند اول

علل حسادت فرزند اول

بسياري از پدر و مادرها نمي‌توانند درك كنند كه چرا فرزند اول‌شان با حسادت نسبت به برادر يا خواهر كوچكتر خود رفتار مي‌كند. آن‌ها ممكن است به خاطر بدرفتاري و لج بازي‌هاي فرزند اول او را دعوا كنند يا رفتارهاي سرزنش آميزي از خود نشان بدهند. اين در حالي است كه اگر شما بتوانيد علت حسادت فرزندتان را بفهميد مي‌توانيد با نشان دادن واكنش‌هاي بهتر اين احساس را در او از بين ببريد. ما در ادامه به مهم‌ترين دلايل حسادت فرزند اول نسبت به فرزند دوم اشاره كرده‌ايم. پيشنهاد مي‌شود مقاله روانشناسي كودك را نيز مطالعه نماييد.

1- تقسيم توجهات والدين

فرزندان اول چندين سال مركز توجهات والدين خود بوده‌اند. آن‌ها اين توجهات را به معناي ميزان عشق و محبت برداشت مي‌كنند. در نتيجه با آمدن فرزند جديد و تقسيم شدن توجهات آن‌ها احساس مي‌كنند ديگر دوست داشتني نيستند و والدينشان فرزند جديدي را جايگزينشان كرده‌اند. اين مسئله مي‌تواند باعث شود كه كودك نگراني و اضطراب زيادي را تجربه كند و نسبت به فرزند جديد حسادت بورزند.

2- مقايسه كردن شرايط كودك جديد

معمولا پدر و مادرها به مرور زمان تجربه بيشتري به دست مي‌آورند و مي‌توانند شرايط بهتري براي فرزندان بعدي فراهم كنند. همين مسئله مي‌تواند حسادت فرزندان قبلي را برانگيخته كرده و باعث شود كه آن‌ها دائما شرايط سابق خود را با شرايط فعلي فرزند جديد مقايسه كنند.

3- رفتارهاي فرزند جديد

كودكان همانند والدين نمي‌توانند صبر و حوصله داشته باشند. آن‌ها ممكن است از اينكه فرد ديگري وارد دنياي آن‌ها شده و برخي مواقع مزاحمت‌هايي براي او ايجاد مي‌كند احساس نارضايتي زيادي داشته باشند. براي مثال فرزندان كوچكتر معمولا به وسايل فرزندان بزرگتر دست مي‌زنند و بازي‌هاي خواهر يا برادر خود را به هم مي‌ريزند. در اين شرايط اگر كودك به درستي براي اين مسائل آماده نشده باشد مي‌تواند رفتارهاي نامناسبي از خود بروز دهد.

بيشتر بخوانيد: بهترين تعداد فرزند

نحوه مقابله با حسادت فرزند اول | راهكارهايي براي والدين

همان طور كه گفته شد حسادت فرزند اول نسبت به فرزند دوم مسئله‌اي اجتناب ناپذير نيست. در واقع شما مي‌توانيد با استفاده از برخي راهكارها اين وضعيت را مديريت كرده و به تعديل احساسات منفي در فرزندتان كمك كنيد. ما در ادامه به چند توصيه مهم در اين زمينه اشاره كرده‌ايم. براي آشنايي بيشتر با خصوصيات فرزند اول كليك كنيد.

1- به كودك در مورد نحوه رفتار با نوزاد آموزش دهيد

كودكان بايد در مورد نحوه برخورد با فرزند كوچكتر آموزش ببينند. قبل از اينكه فرزند جديد به دنيا بيايد در مورد ضعف‌ها و ناتواني‌هاي يك نوزاد با فرزندتان به زبان كودكانه صحبت كنيد. شما مي‌توانيد در جريان بازي و به كمك عروسك‌ها نحوه برخورد با نوزاد را با فرزندتان تمرين نماييد. اين كار باعث مي‌شود كه بعدها فرزند اول در ارتباط با خواهر يا برادر كوچكترش محتاطانه‌تر رفتار نمايد و در نتيجه از جانب شما نيز بيشتر حمايت شود. اين در حالي است كه عدم آموزش مي‌تواند رفتارهاي نامناسب بيشتري را در پي داشته باشد و در نتيجه شما نيز گاهي اوقات مجبور شويد فرزند اول خود را به خاطر اين رفتارها سرزنش يا دعوا كنيد. اين موضوع تا حد زيادي منجر به برافروختگي حسادت خواهد شد.

2- براي كاهش حسادت فرزند اول نظارت غير مستقيم داشته باشيد

وقتي فرزندتان نزديك خواهر يا برادر كوچكش مي‌شود دائما با كلماتي نظير “مراقب باش” يا “دست نزن” به او واكنش نشان ندهيد. اين مسئله با فراهم كردن تقويت منفي مي‌تواند باعث افزايش بدرفتاري‌هاي كودك شود. در نتيجه تلاش كنيد بدون اينكه چيزي بگوييد به آرامي رفتارهاي كودك را زير نظر بگيريد تا برخورد پرخاشگرانه‌اي از خود نشان ندهد. اگر رفتار نامناسبي از كودك سر زد بهتر است با استفاده از تكنيك حواس پرتي توجه فرزند اول را به موضوعي ديگر جلب كنيد.

3- با فرزند خود در مورد نيازهاي خواهر يا برادر كوچكتر صحبت كنيد

بسيار اهميت دارد كه به فرزندتان نشان دهيد توجه بيشتر به خواهر يا برادر كوچكتر به اين معنا نيست كه او را بيشتر دوست داريد. براي فرزند اول خود توضيح دهيد هر نوزاد پس از تولد چه نيازهايي دارد و بايد چه مراقبت‌هايي دريافت نمايد تا بزرگ شود. به كودك يادآوري كنيد كه وقتي او هم نوزاد بود همين كارها را براي او انجام داده‌ايد و همين باعث شده كه امروز او بزرگتر و قوي‌تر باشد.

4- به رفتارهاي مثبت فرزند اول بيشتر دقت كنيد

به جاي اينكه تمركز خود را به كارهايي كه كودك نبايد انجام دهد معطوف كنيد به رفتارهاي مثبت فرزند اول خود توجه نماييد. براي مثال هربار كودك با خواهر يا برادر خود به خوبي برخورد كرده يا به آرامي او را نوازش مي‌كند او را تشويق كنيد. گفتن كلمات ساده‌اي نظير “آفرين” يا “تو خيلي خواهر يا برادر خوبي هستي” به او كمك مي‌كند تا رفتارهاي سالم‌تري را در تعامل با فرزند كوچكتر در درون خود پرورش دهد.

5- با كودك در مورد نگراني‌هايش صحبت نماييد

براي اينكه بتوانيد احساسات منفي را در فرزند اول خود كمتر كنيد و رابطه مثبت‌تري ميان فرزندانتان ايجاد نماييد لازم است زمان‌هايي را براي گفت‌وگو با كودك بزرگتر اختصاص دهيد. بگذاريد كودك در مورد افكار، احساسات و نگراني‌هاي خود با شما صحبت كند. تلاش كنيد نشان دهيد كه درك متقابلي از حرف‌هاي فرزندتان داريد. در نتيجه هرگز او را به خاطر گفته‌هايش سرزنش و قضاوت نكنيد. در نظر داشته باشيد كه اين گفت‌وگو به خودي خود مي‌تواند بسياري از احساسات منفي در فرزندتان را كاهش دهد و به او كمك كند تا راحت‌تر با شرايط جديد سازگار شود.

6- براي كاهش حسادت فرزند اول از مقايسه كردن بپرهيزيد

يكي از رفتارهاي غلطي كه مي‌تواند تا حد زيادي منجر به بروز حسادت در فرزند اول شود مقايسه شدن با خواهر يا برادر كوچكتر توسط والدين و ساير افراد مهم زندگي است. در نتيجه تلاش كنيد اين موضوع را بپذيريد كه هر كودكي ويژگي‌ها و توانمندي‌هاي منحصر به فرد خود را دارد. در نتيجه عملكرد هركدام از فرزندانتان را بايد فقط با خودش مقايسه كنيد.

7- كودك كوچكتر را بهانه نكنيد

بسيار اهميت دارد كه اگر نمي‌توانيد خواسته‌هاي فرزند اول خود را برآورده كنيد خواهر يا برادر كوچك‌تر او را بهانه نكنيد. حتي اگر واقعا به خاطر نيازهاي فرزند كوچك‌تر نمي‌توانيد مطالبات فرزند اول را برآورده نماييد لازم است كه به شيوه ديگري اين موضوع را مطرح كنيد. اينكه دائما به فرزند اول بگوييد نمي‌توانيم بازي كنيم چون من بايد مراقب نوزاد باشم يا نمي‌توانيم به شهربازي برويم چون بايد مراقب خواهر يا برادرت باشم باعث مي‌شود فرزند اول احساس بدي نسبت به خواهر يا برادر كوچك‌تر خود پيدا كند و او را به عنوان مانعي بر سر خواسته‌هاي خودش ببيند. به همين خاطر لازم است بسيار مراقب كلمات و جملاتي كه به كار مي‌بريد باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

فرزند اول من پس از به دنيا آمدن خواهرش دائما رفتارهاي بچگانه‌تري از خود نشان مي‌دهد و اصرار دارد همانند نوزاد با او رفتار كنيم؟

برگشت به دوران قبل‌تر كودكي يكي از رفتارهاي رايجي است كه فرزندان اول در واكنش به تولد نوزاد جديد از خود نشان مي‌دهند. لازم است كمي به فرزندتان زمان داده و از راهكارهاي گفته شد نيز كمك بگيريد. اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان در سازگاري با شرايط جديد مشكلات زيادي دارد بهتر است از يك روانشناس كودك براي بررسي بهتر اوضاع كمك بگيريد.

منبع: حسادت فرزند اول


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حسادت فرزند اول،
موضوع:
[ ۹ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۴۴:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سردرد در دوران بارداري مساله‌اي شايع ميان زنان در اين دوره است و در اغلب اوقات به جنين آسيبي نمي‌رساند. سردرد در زنان باردار عمدتا در سه ماهه اول و سه ماهه سوم اتفاق مي‌افتد با اين تفاوت كه در سه ماهه اول بارداري سردرد نشانه خطرناكي نيست اما در سه ماهه آخر بارداري مي‌تواند هشداري براي يك خطر جدي باشد. سردردهاي بارداري انواع مختلفي دارد كه هركدام علائم و روش درمان مخصوص به خود را دارند. نكته‌اي كه زنان باردار بايد به آن توجه كنند اين است كه در اين دوران به هيچ عنوان بدون مشورت پزشك از قرص‌هاي شيميايي استفاده نكنند. به جاي استفاده از قرص‌هاي شيميايي مي‌توان با روش‌هاي طب سنتي و روش‌هاي پيشگيري كننده، اين مشكل را حل كرد. در مواردي كه سردرد در پي فشار خون بالا به وجود بيايد، مراجعه به پزشك ضروري است. 

منبع: سردرد در بارداري را چطور درمان كنيم؟

دلايل سردرد در دوران بارداري

برخي از خانوم‌هايي كه در دوران حاملگي دچار سردردهاي مدام مي‌شوند، گزارش مي‌كنند كه تا قبل از اين دوره هيچ گونه سردردي را تجربه نكرده‌اند. دلايل متفاوتي باعث سردرد زنان در بارداري مي‌شود كه از آن‌ها مي‌توان به استرس و فشار روحي، تغيير وزن، رژيم غذايي نامناسب، افزايش حجم خون، افت قند خون، فشار خون، مشكلات خواب و زياده‌روي در مصرف برخي خوراكي‌ها مانند لبنيات، شكلات و گوجه فرنگي اشاره كرد. همچنين با توجه به اين كه در چه مرحله‌اي از بارداري قرار داريد دلايل سردرد شما نيز متفاوت خواهد بود.

1. دلايل ابتلا به سردرد در سه ماهه اول بارداري

تغييرات هورموني: افزايش هورمون استروژن كه هورمون زنانگي است در دوران بارداري سردرد مادر مي‌شود. اين هورمون در ماه‌هاي بعدي متعادل شده و مشكلي ايجاد نمي‌كند.

قطع آني كافئين: مادراني كه به استفاده مداوم از چاي، قهوه، شكلات و نوشابه‌ها عادت داشته‌اند، پس از بارداري هنگامي كه شروع به قطع اين موارد مي‌كنند، دچار سردرد مي‌شوند. توصيه مي‌شود براي رفع اين مشكل به آرامي كافئين را قطع كنيد.

تغيير فعاليت بدني: فعاليت بدني خيلي كم يا خيلي زياد مي‌تواند در دوران بارداري باعث سردرد شود.

كمبود آب بدن: بعضي زنان به دليل تكرر ادرار در ماه هاي اوليه مصرف مايعات را محدود مي كنند كه اين كار سبب سردرد مي شود.

مشكلات روحي: برخي مشكلات روحي مثل افسردگي در دوران بارداري و عدم آمادگي براي مادر شدن باعث سردرد مي‌شود. ساير دلايل سردرد در سه ماه اول بارداري عبارتند از:

-كم يا زياد شدن خواب شبانه
-استفراغ و حالت تهوع مداوم
-افت قند خون
-تغذيه نامناسب

2. دلايل ابتلا به سردرد در سه ماهه آخر بارداري

-ديابت
-افزايش وزن
-فشار خون بالا
-مشكلات خواب
-مشكلات روحي
-رژيم غذايي چاق كننده اما ضعيف
-كشيدگي و گرفتگي عضلات

 

انواع سردرد در دوران بارداري

سردردهاي دوران بارداري معمولا به دو دسته تنشي و ميگرني تقسيم مي‌شوند و يا گاهي نشانه مسموميت بارداري هستند. براي آشنايي با انواع خطرات بارداري كليك كنيد.

1. سردرد تنشي

اگر سردرد را در اطراف سرتان حس مي‌كنيد طوري كه انگار در حركت است يا انگار كلاهي بسيار تنگ به سر داريد، پس احتمالا مبتلا به سردرد تنشي هستيد. سردرد تنشي دردي خفيف تا متوسط دارد و شايع‌ترين نوع سردرد ميان زنان باردار محسوب مي‌شود.

معمولا افراد قبل از شروع سردرد تنشي استرس دارند، خسته و بداخلاق هستند و با كمبود كافئين مواجه شده‌اند. دليل به وجود آمدن سردرد تنشي مي ‌تواند خواب ناكافي، استرس، كمبود آب، افت قند خون و گرسنگي باشد. اين نوع سردرد نياز به دارو ندارد و مي‌توان آن را با كمپرس گرم يا يخ، ماساژ، استراحت و حذف دلايل درمان كرد.

2. سردرد ميگرني

تقريبا 10 درصد زنان باردار دچار سردرد ميگرني در دوران بارداري مي‌شوند. اين در حاليست كه زناني كه قبلا به ميگرن مبتلا بوده‌اند، عموما در دوره بارداري خود سردرد ميگرني را تجربه نمي‌كنند. درجه درد سردرد ميگرني متوسط تا شديد است؛ اين نوع سردرد با با يك درد كسل كننده شروع شده وكم كم به يك درد شديدتر تبديل مي‌شود.

درد ميگرني معمولا يك طرف سر بروز پيدا مي‌كنند. فردي كه دچار سردرد ميگرني مي‌شود معمولا به نور، صدا و بوهاي مختلف حساسيت پيدا كرده و سرگيجه و حالت تهوع را به همراه سردرد تجربه خواهد كرد.

3. سردرد سينوسي

اين نوع سردرد كه در فصل‌هاي سرد شايع است، به دليل عفونت ايجاد مي‌گردد. زناني كه مبتلا به اين نوع سردرد مي‌شوند، برخي علائم سرماخوردگي مانند تب خفيف، سرفه، خلط صبحگاهي و… را نيز بروز مي‌دهند.

4. مسموميت بارداري

اگر سردرد در سه ماهه آخر حاملگي رخ دهد، ممكن است نشانه مسموميت حاملگي يا همان پره‌اكلامپسي باشد. فشار خون بالا، دفع پروتئين، تهوع و استفراغ به همراه سردرد از نشانه‌هاي مسموميت بارداري هستند. اين نوع مسموميت براي جنين و مادر خطرناك است و حتي امكان دارد سبب زايمان زود هنگام شود. به همين دليل توصيه مي‌شود در صورت مشاهده اين نشانه‌ها پس از هفته بيستم حتما به پزشك مراجعه نماييد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

 

درمان سردرد در دوران بارداري

در دوره بارداري نبايد از قرص‌هاي قوي براي درمان سردرد استفاده كرد. تنها قرصي كه در دوران بارداري به هنگام بروز سردرد مي‌توان مصرف كرد، استامينوفن بدون كدئين است. در رابطه با اين قرص نيز بهتر است با متخصص مشورت نماييد. با ايجاد يك سبك زندگي سالم مي توان از تمام آسيب‎هاي بارداري به خصوص سردرد پيشگيري كرد. اگر مي‌خواهيد چنين سبك زندگي داشته باشيد اقدامات زير را انجام دهيد:

1. خوراكي‌هايي كه مي‌خوريد را يادداشت كنيد تا متوجه شويد كدام ماده غذايي سبب سردرد شما مي‌شود.
2. به اندازه كافي بخوابيد و به هيچ عنوان خستگي خود را ناديده نگيريد.
3. استرس و ناراحتي‌هاي روحي خود را حل كنيد. اگر به تنهايي از پس آن برنمي‌آييد، لازم است كه حتما به يك مشاور مراجعه نماييد.
4. مصرف ميان وعده‌ها را فراموش نكنيد. گرسنه ماندن در زمان طولاني مي‌تواند سبب افت قندخون و در نتيجه سردرد شود.
5. روزانه حدود 8 ليوان آب بنوشيد.
6. گرم يا سرد را بر روي پيشاني خود امتحان كنيد. اگر سردرد شما تنشي است كمپرس سرد و اگر سينوسي است كمپرس گرم.
7. ورزش‌هاي كوتاه و سبك و به خصوص يوگاي بارداري را انجام دهيد.
8. از همسرتان بخواهيد كه پيشاني و گردن شما را ماساژ دهد.
9. به طور مدام دوش بگيريد. بهتر است هرروز صبح اين كار را انجام دهيد.

 

درمان سردرد بارداري به كمك طب سنتي

روغن نعناع: روغن نعناع را مي‌توانيد از داروخانه‌ها يا عطاري‌ها تهيه كنيد. اين روغن سبب خنك شدن سطح پوست مي‌شود و تنش‌ها را آرام مي‌سازد. 10 قطره از اين روغن را كف دست خود بريزيد و با آن پيشاني خود را ماساژ دهيد.

اسفناج: اسفناج يك ماده بسيار مقوي براي دوران بارداري است. اين ماده را مي‌توانيد به صورت‌هاي مختلف طبخ كرده و ميل كنيد.

دارچين: بهترين راه براي خلاص شدن از شر سردرد به خصوص سردردهاي تنشي و سينوسي دارچين است. دارچين را با كمي آب مخلوط كنيد تا يك ماده خميري مانند به دست آيد. سپس اين ماده را به پيشاني خود بماليد و 15 تا 20 دقيقه بعد آن را بشوييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا سردرد مي تواند نشان دهنده پسر بودن جنين باشد؟

خير سردرد هيچ ربطي به جنسيت جنين ندارد و ناشي از مسائل هورموني، تغذيه‌اي و روحي است. 

سردرد در دوران بارداري چه خطراتي را در پي دارد؟

سردرد در دوران بارداري به خصوص ماه‌هاي آخر اگر شديد باشد و درمان نشود، مي‌تواند سبب سكته مغزي و مشكلات قلبي شود. 

چه زماني بايد به پزشك مراجعه كنم؟

در صورتي كه علاوه بر سردرد، علائمي همچون فشار خون بالا، احساس سوزش در معده و شكم، تورم، استفراغ و تهوع شديد، درد زير دنده‌ها، مشكلات بينايي و دفع پروتئين را در خود مشاهده كرديد لازم است به پزشك مراجعه كنيد.

منبع: سردرد در بارداري را چطور درمان كنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۳۹:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خطرات بارداري كدام‌اند؟ اين خطرات چگونه مادر و جنين را تحت تاثير قرار مي‌دهند؟ خطرات دوران بارداري ممكن است مشكلات پزشكي درمان نشده از دوران قبل بارداري باشند. هم‌چنين اين خطرات مي‌توانند براي اولين بار در دوره حاملگي بروز يابند. از جمله رايج ترين مشكلات تهديد كننده براي مادران و فرزندان آن‌ها در دوران بارداري مي‌توان به افزايش فشار خون، ديابت، عفونت ادرار و مشكلات مرتبط با سلامت روان اشاره كرد. ما در ادامه به توضيحات بيشتري در مورد انواع خطرات بارداري پرداخته‌ايم. بهره بردن از مشاوره كودك كمك مي‌كند تا مادران از زماني كه تصميم به بارداري دارند تا موقع زايمان در سلامت كامل جسمي و رواني قرار گيرند.

بيشتر بخوانيد : علائم بارداري | نشانه هاي اوليه بارداري كدامند ؟

 

منبع: خطرات بارداري

خطرات بارداري | مشكلات مرتبط با دوران قبل از حاملگي

بسيار اهميت دارد كه هنگام بارداري تمام مشكلات پزشكي سابق خود را با متخصص در ميان بگذاريد چرا كه شما در اين دوران نمي‌توانيد از هر دارو يا درمان پزشكي استفاده كنيد. برخي از داروها براي جنين بسيار خطرناك هستند و مي‌توانند زمينه ساز بروز نقص‌هاي مادرزادي در فرزندتان را ايجاد نمايند. همچنين آسيب‌هايي نظير سقط جنين يا مرده زايي نيز مي‌توانند در نتيجه مصرف داروهاي ممنوعه در دوران بارداري اتفاق بيافتند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه سلامت جسماني خود را به درستي ارزيابي كنيد و در مورد مصرف هرگونه دارو از متخصصين سوال بپرسيد.

بيشتر بخوانيد : مصرف دارو در بارداري

خطرات بارداري | آنچه در طول بارداري اتفاق مي‌افتد

در طول دوران بارداري ممكن است مشكلات جسماني يا روانشناختي خاصي بروز پيدا كنند كه مادر، جنين يا هردوي آن‌ها را درگير خود كنند. ما در ادامه به مهم ترين مسائلي كه در اين دوران رخ مي‌دهند اشاره كرده‌ايم.

1- كم خوني

كم خوني به وضعيتي گفته مي‌شود كه در آن گلبول‌هاي قرمز خون تا حد زيادي كاهش مي‌يابند. پي بردن به علت بروز كم خوني و درمان آن به جبران شدن اين كمبود كمك مي‌كند. كم خوني دوران بارداري باعث مي‌شود كه شما همواره نوعي احساس خستگي مفرط و ضعف را تجربه نماييد. دريافت مكمل‌هاي فوليك اسيد و آهن به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد اين وضعيت را بهبود ببخشيد. البته لازم است قبل از مصرف هرگونه داروي مكمل با متخصصي كه تحت نظر او هستيد مشورت كنيد.

2- عفونت ادراري از جمله خطرات دوران بارداري

بروز عفونت باكتريايي در مجاري ادراري يكي ديگر از مشكلات رايج در دوران بارداري است. از جمله علائمي كه در مورد وجود اين مشكل به شما هشدار مي‌دهند مي‌توان به احساس درد يا سوزش هنگام دستشويي، بروز تب ، تكرر ادرار، احساس فشار در قسمت پاييني شكم، كمردرد، حالت تهوع و احساس خستگي مفرط اشاره كرد. اگر در دوران حاملگي با اين علائم رو به رو شديد با انجام آزمايش ادرار مي‌توانيد در مورد وجود عفونت‌هاي باكتريايي مطمئن شويد.

اين مشكل معمولا با مصرف يك دوره كوتاه آنتي بيوتيك بهبود خواهد يافت. البته فراموش نكنيد كه نبايد هرگز به طور خودسرانه مصرف آنتي بيوتيك را شروع كنيد. در نتيجه براي اطمينان يافتن از مشكل خود و شروع يك درمان امن لازم است با يك پزشك مشورت نماييد.

3- مشكلات مرتبط با سلامت روان

برخي از زنان در طول دوران بارداري يا پس از آن با علائم افسردگي مواجه مي‌شوند. از جمله علائمي كه به شما نشان مي‌دهند به افسردگي دچار شده‌ايد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. اين علائم به مرور خطرات زيادي را در طول دوران بارداري ايجاد مي‌كنند.

– احساس غمگيني مفرط

– از دست دادن علاقه نسبت به چيزهايي كه قبلا براي شما جذاب بوده‌اند.

– بروز تغييراتي در الگوي خواب، اشتها و انرژي

– درگيري با احساسات ناخوشايند نظير شرم، گناه، پوچي و بي ارزشي

– تجربه افكار مرتبط با مرگ يا خودكشي

تجربه چند علامت از موارد گفته شده با يكديگر و پايدار ماندن آن‌ها به مدت حداقل دو هفته يا بيشتر به شما در مورد وجود افسردگي دوران بارداري هشدار مي‌دهد. توجه داشته باشيد كه درمان نشدن افسردگي باعث مي‌شود كه شما نتوانيد به اندازه كافي از خود يا جنين مراقبت نماييد. همچنين در نهايت احتمال بروز افسردگي پس از زايمان نيز وجود خواهد داشت. افسردگي پس از زايمان مي‌تواند رابطه شما و نوزاد را مخدوش كرده و در نتيجه به سلامت روان فرزندتان نيز آسيب برساند. در نتيجه لازم است كه به موقع براي درمان اين وضعيت اقدام نماييد. مراجعه به يك روانشناس تا حد زيادي مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند.

بيشتر بخوانيد : كاهش استرس در بارداري

4- فشار خون دوران بارداري

بروز فشار خون مزمن در دوران بارداري مي‌تواند مشكلات متعددي را براي مادر و جنين فراهم كند. از جمله اين مشكلات مي‌توان به پره اكلامپسي، مواجهه با ديابت، سقط شدن جفت، زايمان زودرس و مرده زايي اشاره كرد. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه در طول دوران بارداري به طور منظم فشار خون خود را اندازه گيري كرده و در صورت مشاهده علائمي از بالا بودن فشار خون نظير تورم ناگهاني دست و پا سريعا با يك فرد متخصص مشورت نماييد.

5- ديابت از جمله خطرات دوران بارداري

ديابت دوران بارداري يكي ديگر از خطرهاي مهمي است كه سلامت مادر و جنين را همزمان تهديد مي‌كند. از جمله عواملي كه ريسك ابتلا به ديابت را در دوران بارداري افزايش مي‌دهند بايد به وجود سوابقي از ديابت در خانواده، اضافه وزن پيش از بارداري و سابقه سقط جنين اشاره كرد. پزشكان معمولا در چكاپ‌هايي كه براي مادران مي‌نويسند بررسي سطح قند خون را نيز در نظر مي‌گيرند.

6- چاقي و اضافه وزن

پژوهش‌هاي جديد نشان مي‌دهند وجود اضافه وزن قبل از بارداري با انواع خطرات بارداري ارتباط دارد. در واقع زناني كه با وزن بالا باردار مي‌شوند بيش از ديگران ممكن است با مشكلاتي نظير افزايش فشار خون، پره اكلامپسي، زايمان زودرس و سزارين اجباري روبه‌رو شوند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه در برنامه ريزي‌هاي قبل از بارداري تلاش براي متعادل كردن وزن را نيز در دستور كار قرار دهيد.

7- انواع عفونت‌ها

در دوران بارداري فرزند شما از بسياري بيماري‌ها نظير سرماخوردگي يا مشكلات گوارشي در امان است. اما دچار شدن به برخي عفونت‌ها مي‌تواند شما و جنين را به طور هم زمان درگير كنند. انجام اقدامات ساده‌اي نظير شستن دست‌ها و پيروي از رژيم غذايي سالم مي‌تواند به شما كمك كند تا از انواع آلودگي‌ها و عفونت‌ها تا حد زيادي در امان بمانيد.

8- تهوع شديد در دوران بارداري

اكثر زنان در 3 ماه اول دوران بارداري به دليل نوسانات هورموني حالت تهوع و استفراغ را تجربه مي‌كنند. با اين حال اگر اين مسئله بسيار شديد باشد و از حالت معمول بيشتر طول بكشد بدن مادر را ضعيف كرده و باعث كم آبي بدن او مي‌شود. در اين شرايط لازم است كه براي جبران مواد معدني و آب از دست رفته بدن اقدامات پزشكي لازم را انجام دهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا افسردگي قبل از دوران بارداري مي‌تواند احتمال بروز اين مشكل را در حاملگي افزايش دهد؟

بله، افرادي كه قبلا دوره يا دوره‌هايي از افسردگي را تجربه كرده‌اند بيش از ديگران در برابر بروز اين مشكل در دوران بارداري آسيب پذير هستند. در نتيجه لازم است براي پيشگيري از افسردگي خدمات روانشناختي لازم را دريافت نماييد. مراجعه به يك روانشناس تا حد زيادي در اين زمينه به شما كمك خواهد كرد.

 

منبع: خطرات بارداري

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خطرات بارداري،
موضوع:
[ ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۳۵:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا تا به حال درباره عقده يا سندروم سيندرلا چيزي شنيده‌ايد؟ برخي از دختران قدرت انتخاب كردن زيادي به خود نمي‌دهند و ترجيح مي‌دهند منفعلانه منتظر كمك ديگران در كارهاي مختلف‌شان بمانند. اغلب پرنسس‌هاي كارتون‌هاي ديزني همچون سفيدبرفي و سيندرلا نيز چنين شخصيتي دارند. دختراني كه تمام طول زندگي خود در رنج و سختي گذرانده و در انتظار شاهزاده سوار بر اسب سفيد بوده‌اند كه با او به خوشبختي برسند. چنين ويژگي‌هاي شخصيتي باعث ناديده گرفته شدن مهارت‌ها و استعدادهاي دختران شده و علاوه بر عدم پيشرفت آن‌ها، زمينه‌ساز برخي مشكلات رواني در آن‌ها مي‌گردد. براي آشنايي بيشتر با ساير عقده هاي رواني كليك كنيد.

 

منبع : سندروم سيندرلا

 

سندروم سيندرلا چيست ؟

اولين بار از عقده سيندرلا براي اشاره به اتكاي بيش‌ازحد زنان در حوزه‌هاي مختلف مالي، عاطفي و رفتاري به مردان به‌كاربرده شد. اين سندرم درواقع به‌نوعي ترس ناهشيارانه در زنان نسبت به استقلال و خودكفايي اشاره دارد. زنان با چنين مشخصه‌اي، همواره سعي مي‌كنند به‌طور افراطي حمايت مردان را براي خود داشته باشند. در اين حالت، استقلال و توانايي‌هاي فردي زنان به نحو چشمگيري زير سؤال مي‌رود. براي تغيير اين شرايط مي‌توانيد از خدمات روان درماني استفاده نماييد.

علت ايجاد سندروم سيندرلا

اغلب متخصصان علت بروز سندرم سيندرلا را در شيوه‌هاي تربيتي دختران، از همان دوران كودكي مي‌دانند. شيوه‌هاي تربيتي والدين در مورد دختران متمركز بر تشويق او به خوب بودن، مهربان بودن، ادب داشتن و از خودگذشتگي است. دختر تنها در صورتي محبت و توجه والدين را خواهد داشت كه بر اساس همين قواعد رفتار كند. در صورتي كه هر گونه رفتار شيطنت‌آميز و يا تلاش براي كشف محيط پيرامون توسط يك دختر، والدين را عصبي مي‌كنند؛ حتي ممكن است آن‌ها فرزند خود را براي انجام چنين رفتارهايي تنبيه كنند. اين در حالي است كه رفتارهاي اكتشافي يكي از رفتارهاي مفيد و حتي عادي در رشد پسربچه‌ها به‌حساب مي‌آيد.

دخترهايي كه با اين سبك تربيتي رشد مي‌يابند، ياد مي‌گيرند كه طبق سليقه و خوشايند مردان رفتار كنند. در باور آن‌ها ماجراجويي يا تلاش براي استقلال داشتن براي يك دختر كاملاً ممنوع و غيرعادي است. اين افراد ياد گرفته‌اند كه اگر مي‌خواهند آسيب نبينند، بايد از حمايت يك مرد بهره‌مند شوند. اين مشخصه‌ها به‌خصوص در دوران بلوغ و نوجواني بيشتر جلوه مي‌كند و دختران همواره سعي مي‌كنند به‌صورت زني دوست‌داشتني و جذاب ازنظر مردان، در جمع ظاهر شوند.

گاهي اين موارد به حدي شديد و آسيب‌زا است كه زمينه‌اي براي شكل‌گيري برخي اختلالات شخصيت مانند اختلال شخصيت وابسته يا اختلال شخصيت نمايشي مي‌شوند.

باورهاي زنان مبتلا به سندروم سيندرلا

زنان مبتلا به سندروم سيندرلا باور دارند زماني فرامي‌رسد كه شخص ديگري تمام مسئوليت‌هاي او را به عهده مي‌گيرد، درنتيجه علاقه‌اي به جاه‌طلبي و كسب موفقيت در خود احساس نمي‌كنند. در حقيقت، اين سندرم به‌صورت خاص مسئوليت‌پذيري زنان را مورد هدف و آسيب قرار مي‌دهد. اين‌گونه زنان، به دليل آگاه نبودن از توانايي‌هاي خود اعتمادبه‌نفس بالايي ندارند و تنها راه خوشبختي را حضور مردي مي‌دانند كه وظايف آن‌ها را نيز بر عهده بگيرد. پيشنهاد مي‌شود براي درك بهتر اين عقده مقاله علم روانشناسي چيست را بخوانيد.

نتايج سندرم سيندرلا

بسياري از بخش‌هاي زندگي زنان توسط سندرم سيندرلا تحت تأثير قرار مي‌گيرد. اين افراد معمولاً خود را به‌صورت يك قرباني در زندگي مي‌بينند كه نيازمند رهايي توسط يك قهرمان است. در هر زمينه‌اي احساس مي‌كنند كه اول بايد از ديگران اجازه بگيرند. تصميم‌گيري قاطعانه و فردي برايشان بسيار طاقت‌فرسا است. هميشه احساس ترديد و دودلي دارند و اين ويژگي در تقريباً اكثر رفتار و گفتارشان به چشم مي‌خورد. اغلب اين زنان مبتلا به اختلال شخصيت وابسته نيز تشخيص گذاري مي‌شوند.

رفتارهاي اين‌گونه افراد اغلب روي روابط بين فردي و زندگي مشترك‌شان نيز تأثير سوء مي‌گذارد. آن‌ها همواره به‌طور افراطي به دنبال گرفتن تأييد از ديگران هستند. اين حالت به‌مرور باعث مي‌شود كه اين افراد دچار نوعي درماندگي آموخته‌شده شوند و خود را در هيچ زمينه‌اي موفق نمي‌بينند.

بهبود سندرم سيندرلا

يكي از اساسي‌ترين كارها در اين زمينه ‌اين است كه از همان ابتدا، در نحوه تربيت فرزند دختر به‌صورت معتدل‌تري رفتار كنند. لازم است والدين در ديدگاه‌هاي خود در مورد بايدها و نبايدهاي رفتاري دختر و پسر بررسي مجدد انجام دهند و از تبعيض‌هاي جنسيتي دست‌بردارند.

علاوه بر اين بهتر است والدين از سبك فرزندپروري مشابهي براي تمام فرزندان خود استفاده كنند. بايد به دختران ياد داد كه آن‌ها نيز مانند هر انسان ديگري مي‌توانند از عهده كارهاي مختلف برآيند. همچنين به پسرها نيز بايد توضيح داد كه يك زن در انسانيت و درنتيجه حقوق انساني با آن‌ها هيچ تفاوتي ندارد.

مسئوليت‌پذيري بايد از همان كودكي به هر دو جنس آموزش داده شود. آن‌ها بايد ياد بگيرند كه كمك گرفتن از ديگران تنها در موارد ضروري جايز است و اينكه آن‌ها بايد تا حد امكان خودشان از پس مسئوليت‌هاي خود برآيند.

اصلاح باورهاي دختران

باورهاي غلطي كه از كودكي به دختران ياد داده‌شده، بايد مورد تغيير قرار گيرد. آن‌ها بايد بفهمند كه ازدواج كردن و يافتن شريك زندگي، مانند رفتن به مدرسه بخشي از روال عادي زندگي اكثر انسان‌ها به‌حساب مي‌آيد؛ بنابراين نبايد آن را به‌عنوان هدفي براي خود قرار دهند. مهم‌ترين هدف هر انساني، جدا از جنسيت او، يافتن معنايي براي زندگي خود و كشف هويت واقعي و اصيل خويش است. در صورتي كه احساس مي‌كنيد خودتان يا عزيزي به اين سندروم مبتلا است، حتما از خدمات روانكاوي استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عقده ها مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني و روانكاوي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

منبع : سندروم سيندرلا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سندروم سيندرلا،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۰۵:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا به دنبال مراكز آزمايش ازدواج بوشهر مي‌گرديد؟ آيا از هدف اين آزمايش و نتيجه‌اي كه به دست مي‌آيد اطلاعي داريد؟ در آزمايش ازدواج نمونه‌هاي خون از زن و مرد گرفته مي‌شود و بر اساس زمينه‌هاي ژنتيكي نهفته احتمال بروز تالاسمي در فرزندان مشخص مي‌گردد. با اين حال شما براي دريافت اطلاعات بيشتر در مورد ساير بيماري‌هاي ژنتيكي قابل توارث يا اطمينان از سلامت خود و همسرتان از نظر مبتلا بودن به انواع بيماري‌ها مي‌توانيد آزمايش‌هاي اختياري و جانبي ديگري را نيز انجام دهيد. در صورتي كه در بوشهر زندگي مي‌كنيد و به دنبال اطلاعات بيشتر در مورد مراكز آزمايش ازدواج در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين بهره بردن از مشاوره ازدواج در كنار انجام آزمايش‌ها مي‌تواند خيال شما را بابت ازدواج راحت تر كند.

 

منبع : آدرس مراكز آزمايش ازدواج بوشهر و شهرهاي استان بوشهر

 

اقدامات قبل از ازدواج در مراكز آزمايش ازدواج بوشهر

ازدواج يكي از مهم‌ترين انتخاب‌هاي افراد در زندگي است. همه انسان‌ها دوست دارند زندگي خوبي را براي خود رقم بزنند و بهترين انتخاب‌ها را داشته باشند. براي اينكه افراد شتاب زده عمل نكنند و بهترين تصميم گيري را در فرايند ازدواج خود داشته باشند توصيه مي‌شود كه قبل از ازدواج يكسري اقدامات را انجام دهند تا بتوانند عواملي نظير ميزان سلامت جسماني، سلامت رواني و ويژگي‌هاي روان شناختي شريك زندگي شان را بسنجند و در نهايت با ديد بازتر و آگاهانه‌تر تصميم بگيرند. ما در ادامه به فرايندهاي مختلفي كه بايد در اين زمينه انجام بگيرد اشاره كرده‌ايم. در نظر گرفتن اين فرايندها به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد ازدواج موفق‌تري داشته باشيد و در آينده با مشكل كم‌تري روبه‌رو شويد. 

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ازدواج موفق كليك كنيد. 

كمك گرفتن از مشاوره پيش از ازدواج

كمك گرفتن از يك روانشناس و پيگيري جلسات مشاوره پيش از ازدواج به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد به شناخت بيشتري در مورد روحيات يكديگر دست يابيد. همچنين با افزايش بينش نسبت به نيازها و معيارهاي خود به اين نتيجه مي‌رسيد كه چقدر مي‌توانيد با فرد مقابل خود سازگار شده و در طول زندگي مشترك در كنار او احساس رضايت و تفاهم داشته باشيد. روانشناس براي اينكه بتواند اطلاعات دقيق‌تري در مورد ويژگي‌هاي شخصيتي و رفتاري هريك از شما ارائه دهد ممكن است از آزمون‌هاي شخصيتي و ساير تست‌هاي روان شناختي در كنار جلسات مشاوره كمك بگيرد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مشاوره ازدواج كليك كنيد.

انجام آزمايش‌هاي مرتبط با سلامتي در مراكز آزمايش ازدواج ايلام

علاوه بر اينكه افراد نياز دارند در مورد ويژگي‌هاي رواني و رفتاري يكديگر اطلاعات كسب كنند حق دارند در مورد ميزان سلامت جسماني فرد مقابل نيز به شناخت بيشتري دست يابند و احتمال بروز مشكلات ژنتيكي براي فرزندان را از قبل بدانند. از همين رو شما مي‌توانيد اقداماتي نظير انجام آزمايش‌هاي ژنتيك، آزمايش ايدز، هپاتيت و … را قبل از ازدواج در دستور كار خود قرار دهيد. البته در برخي فرهنگ‌ها درخواست آزمايش‌هايي نظير ايدز ممكن است نوعي توهين برداشت شود و باعث بروز واكنش نامناسب در طرف مقابل شود. در اين شرايط ابتدا لازم است آمادگي لازم را در فرد ايجاد نماييد، درخواست خود را در يك موقعيت متناسب مطرح كنيد و يا از مشاور خود بخواهيد تا در مورد اين بيماري‌ها اطلاعاتي را در اختيارتان قرار دهد تا زمينه و آمادگي لازم براي انجام تست آن‌ها در هردوي شما ايجاد شود.

بيشتر بخوانيد : روانشناسي ازدواج | چرا بايد براي ازدواج به روانشناسي مراجعه كرد؟

آدرس مراكز آزمايش ازدواج بوشهر

مركز آزمايش ازدواج بهزيستي بوشهر بوشهر، خيابان امام خميني، (سنگي)، خيابان فاطميه، اداره بهزيستي شهرستان بوشهر
مركز آزمايش ازدواج امام سجاد (ع) بوشهر، برازجان، خيابان شهيد چمران، جنب اداره پست

آزمايش ازدواج چيست؟

آزمايش ازدواج يكي از فرايندهاي اجباري است كه زوجين بايد قبل از عقد رسمي انجام دهند. در طي اين آزمايش نمونه خون از هردو نفر گرفته مي‌شود و براساس فاكتورهاي ژنتيكي نهفته در آن احتمال بروز بيماري تالاسمي در فرزندان مشخص مي‌شود. به دليل شيوع بالاي اين بيماري در ايرانيان اين آزمايش در برنامه مداخلات پيش از ازدواج گنجانده شده است.

بيماري تالاسمي دو شكل مينور و ماژور دارد. افرادي كه مبتلا به شكل مينور اين بيماري باشند هيچ گونه علامت خاصي نخواهند داشت و ممكن است ندانند دچار اين مشكل هستند. اما ازدواج دو فرد با تالاسمي مينور باعث مي‌شود كه به احتمال زياد فرزندان دچار شكل ماژور اين بيماري شوند و در نتيجه با علائم تالاسمي به دنيا بيايند. در آزمايش ازدواج در كنار نمونه خون از زوجين آزمايش ادرار نيز گرفته مي‌شود كه اعتياد به مواد مخدر را مي‌سنجد.

بيشتر بخوانيد : انواع ازدواج | آشنايي با انواع اشكال ازدواج

آزمايش هاي اختياري در مراكز آزمايش ازدواج بوشهر

داشتن فرزنداني سالم و تشكيل يك خانوداه شاداب يكي از انگيزه‌هاي اصلي ازدواج براي بسياري از افراد است. از همين رو بسيار اهميت دارد كه از قبل در مورد بيماري‌هاي قابل توارث و مشكلات ژنتيكي فكر كنيد. با توجه به اينكه در آزمايش اجباري ازدواج تنها احتمال بروز بيماري تالاسمي سنجيده مي‌شود ساير مشكلات نظير نظير انواع عقب ماندگي‌هاي جسمي و ذهني ژنتيكي ناديده گرفته مي‌شوند. از همين رو براي تخمين احتمال بروز اين مشكلات لازم است از آزمايش‌هاي تكميلي ديگر استفاده كنيد. اين امر به خصوص براي كساني كه قصد ازدواج فاميلي دارند يا بيماري ژنتيكي خاصي در خانواده شان جريان دارد از اهميت و ضرورت بيشتري برخوردار است.

بيشتر بخوانيد : رابطه قبل ازدواج | روابط قبل از ازدواج چگونه بايد باشد؟

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا قبل از انجام آزمايش ازدواج محدوديت خاصي براي مصرف داروها وجود دارد؟

بله تا 72 ساعت قبل از انجام آزمايش لازم است كه از خوردن داروهاي كدئين دار خودداري كنيد.

آيا مشاوره ازدواج مي تواند ملاك ها و معيارهاي مناسب براي انتخاب همسر را در اختيار ما قرار دهد؟

در انتخاب همسر بايد به اين مسئله توجه داشته باشيد كه دو دسته معيار عمومي و شخصي وجود دارند. معيارهاي عمومي مي‌توانند مسائلي نظير فاكتورهاي اخلاقي كلي نظير متعهد بودن، مسئوليت پذيري و صداقت را در بر بگيرند كه روانشناسان در مورد آن‌ها به شما اطلاعات مي‌دهد اما مسئله بسيار مهم تر ملاك‌هاي شخصي و منحصر به فردي است كه شما براي خود داريد و در واقع بدون آن‌ها نمي‌توانيد رضايت خاطر داشته باشيد. روانشناس تلاش مي‌كند تا با ايجاد مهارت خودآگاهي به شما كمك كند تا اين معيارها را در خود شناسايي كنيد و به اين ترتيب انتخاب بهتري داشته باشيد. براي آشنايي با ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

روانشناسان در مشاوره پيش از ازدواج چه كمكي به ما مي‌كنند؟

همان طور كه گفته شد مشاوره ازدواج به شما كمك مي‌كند تا الگوهاي شخصيتي و پايدار رفتار شريك آينده‌تان را بيشتر بشناسيد، در مورد ملاك‌ها و معيارهاي خود به درك روشن‌تري برسيد و در نهايت با توجه به تناسب ويژگي‌هاي خود با فرد مقابل به تصميم بهتري در مورد آينده‌تان برسيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

 

منبع : آدرس مراكز آزمايش ازدواج بوشهر و شهرهاي استان بوشهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۱۸:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی