مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

غرور مردانه يكي از نيازهاي اساسي روان آقايان به شمار مي‌رود. در تمامي روابط شايد مشكلاتي پيش بيايد كه باعث تنش و استرس شود؛ اما اينكه غرور‌مردانه حفظ شود بسيار مهم است. مسائل گوناگوني وجود دارد كه به طور كل باعث بروز استرس و اختلال بد ريخت انگاري در مردان مي‌شود. كه عبارتند از: وضيعت مالي نامناسب، قد كوتاه و ريزش موها. كه به تدريج باعث بروز افسردگي و چالش در زندگي خواهد شد.

بنابراين همه خانم ها بايد از مسائلي كه مربوط به حفظ غرور‌مردانه مي‌شود آگاه باشند. راه هاي حفظ غرور مردانه شامل احترام، واگذاري تصميم گيري نهايي، رعايت قوانين و … است. در ادامه در رابطه با اين موضوع صحبت هايي شده است كه به خانم ها براي حفظ غرور‎مردانه كمك خواهد كرد. براي اطلاع از تفاوت زن و مرد كليك كنيد.

منبع: غرور مردانه | 3 عامل شكستن غرور مرد

غرور مردانه

غرور مردانه يكي از ويژگي هاي شخصيتي و مهم مردان به شمار مي‌آيد. مردان بيش از خانم ها به دنبال قدرت و بزرگي هستند به همين دليل غرور‌مردانه برايشان بسيار حائز اهميت است. براي همه مردان شكستن غرور سخت و دشوار است و اگر به اين غرور توجهي نشود زندگي مشترك با چالش همراه خواهد شد.

در كل غرور مردان به تائيد شدن همسر بستگي دارد. خانم ها به عنوان همسر بايد براي حفظ غرور همسر خود تلاش كنند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه راهكار براي حفظ غرور‌مردانه با مشاورين در ارتباط باشيد.

عواملي كه غرور مردانه را مي‌شكند؟

3 مورد اصلي كه باعث خدشه دار شدن غرور مردانه مي‌شود در ادامه شرح داده ايم.

1.‎ قد كوتاه‌

قد كوتاه يكي از مواردي هست كه غرور مردانه را خرد مي‌كند. درست است كه قد دست خود آدم نيست اما بسياري از مردان به دليل قد كوتاهي كه دارند خود را سرزنش مي‌كنند. قد بلند يكي از معيارهاي آقايان براي جذابيت و قدرت است. بنابراين قد كوتاه مردان به نوعي نقطه ضعف به حساب مي‌آيد. و مرداني كه قد كوتاه دارند از اين موضوع رنج مي‌برند، حال فكر كنيد فردي مدام به اين نكته اشاره كند!

قطعا غرور‌ مردانه خدشه دار مي‌شود و حتي برخي دچار افسردگي مي‌شوند.

2. غرور مردان و وضعيت مالي

يكي از مسائل و مواردي كه غرور مردانه را به خطر مي‌اندازد، وضعيت مالي است. وضعيت مالي فارق از جنسيت براي همه افراد از اهميت بالايي برخوردار است. مردان وضعيت مالي خوب را ارزش و شخصيت خود مي‌دانند. به همين دليل زماني كه راجع به مسائل بد مالي آن‌ها صحبت كنيد احتمالا با پرخاش و استرس مواجه مي‌شويد.

3. موهاي سر

با افزايش سن، مردان اكثر موهاي سر خود را از دست مي‌دهند. همه آقايان نيز نگران هستند كه با افزايش سن و ريزش موها زيبايي خود را از دست خواهند داد. حتي گاهي اين موضوع به قدري حساس مي‌شود كه موجب بروز اختلال بد ريخت انگاري بدني مي‌شود. بنابراين غرور مردانه با ريزش موهاي سر خدشه دار خواهد شد.

چگونگي حفظ غرور مردان

شما با رفتار و رعايت نكاتي مي توانيد غرور مردانه همسر، پدر و ساير مردان زندگي تان را حفظ كنيد. كافي است چند نمونه از موارد ذكر شده را امتحان كنيد و تاثير آن را به چشم ببينيد.

1. لجبازي نكردن

براي حفظ غرور مردانه همسر خود با او در مسائل و موارد مختلف لجبازي نكنيد. اگر كاري كه انجام مي‌دهد مشكل دار است و يا رفتاري اشتباه دارد، به طور غير مستقيم و ملايم ايراد كار او را بگيريد. نقش خود را به عنوان همدم و همراه پر رنگ كنيد تا غرور‌ مردانه حفظ شود.

براي صحبت محبت آميز و غير مستقيم از جمله مقابل استفاده كنيد: عزيزم من از اينكه تو همه كارها را درست انجام ميدي مطمئنم، اما بنظرت بهتر نيست در مورد انجام اين كار بيشتر فكر كني؟

2. حفظ قوانين

آقايان خط قرمز ها و قوانيني دارند كه حفظ آن براي شان بسيار حائز اهميت است. با حفظ قوانين و مسائلي كه مورد اهميت همسرتان است به گونه اي غرور مردانه او را استوار كرده ايد. بهتر است به گونه اي رفتار كنيد كه احترام همه جانبه در زندگي وجود داشته باشد. و متوجه اين احترام شود.

3. حفظ غرور مردانه با استقبال گرم

براي حفظ غرور مردانه اسقبال گرم در زندگي داشته باشيد. هنگام سركار رفتن و بازگشت به استقبال همسر خود برويد و احترامي كه به او و زحماتش قائل هستيد را نشان دهيد. از او تشكر كنيد و بگوييد كه قدردان زحماتي كه براي رفاه خانواده مي‌كشد، هستيد.

4. احترام همه جانبه

حتي زماني كه با همسر خود قهر هستيد، در محيط هاي گوناگون و موقعيت هاي مختلف اين قهر ها را بروز ندهيد. بهتر است با هر شرايط و موقعيتي كه داريد، براي حفظ غرور مردانه همسرتان او را تحقير نكنيد و در جمع او را بزرگ نشان دهيد. مردان نيز مانند خانم ها نياز به احترام و توجه دارند. حتي زماني كه قهر هستيد از كلمات محبت آميز استفاده كنيد و در جمع او را تائيد كنيد

5. حفظ غرور مردانه با واگذاري تصميمات نهايي با همسر

براي حفظ غرور مردانه، تصميمات نهايي را به همسر خود واگذار كنيد. به اين معني كه خود هيچ نظري نداشته باشيد خير! به عنوان خانم خانه در تصميم گيري نظر خود را اعلام كنيد اما براي حفظ غرور مردانه همسر خود در نهايت طبق نظر او كارها را انجام دهيد.

6. تاييد از سمت همسر

مهم ترين و اساسي ترين مسئله اي كه باعث حفظ غرور مردانه همسر مي‌شود عبارت است از.

  • آقايان علاقه به ديده شدن توسط همسر دارند.
  • آقايان نياز دارند تا از سمت خانم هايشان تشويق شوند.
  • اقايان دوست دارند تا همسرشان به او ابراز علاقه كند.
  • مردان دوست دارند تا از زحماتشان قدرداني شود.
  • مردان دوست دارند تا مورد علاقه همسر خود باشند.
  • مردها دوست ندارند كه مورد مقايسه قرار بگيرند.

كلام آخر

با مطالعه مقاله متوجه شده ايد كه خرد شدن غرور مردانه چه تبعاتي به همراه دارد. همانطور كه شكستن غرور مردانه باعث بهم ريختن زندگي مي‌شود، حفظ غرور مردانه نيز باعث استحكام زندگي خواهد شد. نحوه برخورد با مردان باعث تقويت غرور‌مردانه يا شكستن اين غرور مي‌شود.

براي اطلاع از نحوه رفتار با مردان و حفظ غرور آنها از روانشناسان و مشاورين كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه غرور مردانه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: غرور مردانه | 3 عامل شكستن غرور مرد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۵۴:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك اعتياد براي كسي كه درگير اين مشكل شده تصميمي سخت و در عين حال حياتي است. بسياري از اين افراد با وجود تمام مشكلات حاضرند به مصرف خود ادامه دهند اما به ترك فكر نكنند. يكي از علل اين موضوع تجربه علائم ناخوشايندي است كه در پي مصرف نكردن مواد به بيمار دست مي‌دهد. هم‌چنين وسوسه شديد ذهني و احساس اجبار براي مصرف مجدد همگي از موانعي هستند كه جلوي ترك اعتياد را مي‌گيرند.

با اين حال امروزه روش‌هاي نويني براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه به فرد كمك مي‌كنند بر اين موانع غلبه كرده و بتواند ترك موفقيت آميزي را تجربه كند. از جمله اين متد هامي‌توان به انواع درمان‌هاي دارويي و روانشناختي اشاره كرد كه در ادامه بيشتر درباره اين روش‌ها و رويكردهاي ديگر صحبت خواهيم كرد.

منبع: ترك اعتياد

ترك اعتياد

بسياري از خانواده نسبت به اعتياد يكي از اعضاي خانواده خود شك دارند و به دنبال شناخت علائم اعتياد و اطلاع از چگونگي انجام تست اعتياد و تشخيص آن مي باشند. امروزه متدهاي بسيار گوناگوني براي ترك اعتياد طراحي شده‌اند. انتخاب هر كدام از اين‌ها بستگي به نوع نيازهاي فرد در حال ترك و وضعيت جسماني و رواني او دارد.

در اين ميان مهم‌ترين عامل موفقيت اين است كه فرد براي ترك اعتياد آمادگي داشته باشد و به اين سطح از آگاهي برسد كه مواد پيامدهاي منفي بر جنبه‌هاي مختلف زندگي او گذاشته است. اگر اين آمادگي وجود نداشته باشند استفاده از روش‌هاي سم زدايي سريع، بردن فرد به كمپ‌هاي اجباري و تلاش مكرر براي ترك دادن او اغلب پس از گذشت مدت‌زماني به شكست منجر مي‌شوند.

ترك اعتياد را از كجا شروع كنيم ؟

امروزه روش‌هاي خاصي براي ايجاد اين آمادگي طراحي شده‌اند كه به فرد كمك مي‌كنند در فرايند درمان خويش فعال باشد. از جمله خدماتي كه در اين زمينه وجود دارد مي‌توان به جلسات درماني مبتني بر مصاحبه انگيزشي كه توسط روانشناسان و ساير متخصصين سلامت روان ارائه مي‌شود اشاره كرد.

در نتيجه قدم اول اين است كه به فرد كمك كنيد از يك متخصص در زمينه ترك اعتياد مشورت بگيرد و متدي را انتخاب كند كه متناسب با نيازها و شرايط او باشند. ما در ادامه به بهترين و مؤثرترين روش‌هاي ترك اعتياد اشاره كرده‌ايم.

بايد توجه داشته باشيد كه بهترين روش ترك اعتياد با توجه به نوع ماده مصرفي توسط فرد متفاوت است از همين رو بهتر است قبل از آشنايي با روش هاي ترك اعتياد، انواع مواد اعتياد آور را بشناسيد.

انواع مواد اعتياد آور

مواد اعتياد آور به طور كلي به چهار دسته مواد مخدر، محرك، توهم زا و كانابيس ها تقسيم مي شوند كه عموما در ايران مردم بهت تمامي اين مواد، مواد مخدر مي گويند. اما بايد بدانيد كه نشانه ها، علائم و عوارض هر كدام از آنها متفاوت است. در نتيجه روش ترك متفاوتي براي ترك اعتياد به هر كدام از آنها نياز است. در ادامه برخي از اين مواد اعتياد آور را به اختصار نام مي بريم :

مواد مخدر

ترياك

مورفين

هروئين

شيره ترياك

ترامادول

متادون

مواد محرك

متيل آمفتامين ( شيشه )

ريتالين ( مشتقات آمفتامين ها)

كراك

كوكائين

مواد توهم زا و كانابيس ها

ماريجوانا

حشيش

ال اس دي

بهترين روش ترك اعتياد

بهترين روش ترك اعتياد بسته به نوع ماده مصرفي توسط فرد بيمار متفاوت است. از همين رو در ادامه به بررسي بهترين روش ترك اعتياد براي هر كدام از مواد مخدر، محرك، توهم زا و كانابيس ها مي پردازيم.

ترك اعتياد به مواد مخدر

مواد مخدر (Narcotic) نام عمومي براي انواع داروها، مواد طبيعي و شيميايي است كه وابستگي بالايي را در فرد ايجاد مي كنند. مواد وابستگي جسمي و رواني را براي فرد دارند. ترك اعتياد به مواد مخدر همراه با درد جسماني زياد است و به دليل وابستگي رواني كه در فرد ايجاد مي كند، احتمال بازگشت بعد از ترك اعتياد در افرادي كه اعتياد به مواد مخدر دارند، بسيار زياد است.

در نتيجه ترك اعتياد به مواد مخدر حتما بايد تحت نظر فرد متخصص در زمينه ترك اعتياد صورت گيرد. از جمله مهمترين مواد مخدر مي توان به ترياك ، شيره، هروئين ، مورفين، متادون و ترامادول اشاره كرد. در ادامه به بررسي ترك اعتياد به هر كدام از اين مواد مي پردازيم.

ترك اعتياد به ترياك

ترياك يا OPIUM يكي از مواد مخدر است كه از مشتقات گياه خشخاش به دست مي آيد. تريك پر مصرف ترين ماده مخدر در كشور ما مي باشد كه عوارضي همچون افسردگي، اضطراب، بي قراري و مشكلات باروري و … را به همراه دارد .

وابستگي و اعتياد به ترياك جسماني و رواني مي باشد. از همين رو ترك اعتياد بايد تحت نظر يك متخصص صورت گيرد. چرا كه ترك اعتياد به ترياك خودسرانه همراه درد عضلاني و خماري شديد است و مي تواند عوارض جبران ناپذيري را براي بيمار به همراه داشته باشد. بهتري روش ترك اعتياد به ترياك بسته به دوز مصرفي توسط بيمار متفاوت است به همين دليل توصيه مي كنيم حتما مقاله ترك اعتياد به ترياك را مطالعه نماييد.

ترك اعتياد به هروئين

هروئين (Heroin ) كه در پزشكي با عنوان هاي ديامرفين يا دي استيل نيز شناخته مي شود، ماده مخدري است كه از مورفين بدست مي آيد و خاصيت اعتياد آوري و وابستگي بسيار بالاي مي باشد. هروئين به شكل يك پودر سفيد رنگ و قهوه اي روشن و سفيد ديده مي شود.

مصرف هروئين عوارضي همچون الزش بدن، گرفتگي و درد عضلاني و كندي نفس و … را براي بيمار به همراه دارد. ترك اعتياد ماده مخدر همراه با درد رواني و جسماني بسيار شديد همراه است. به همين دليل بايد زير نظر متخصص صورت گيرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد بهترين روش ترك اعتياد به هروئين كليك كنيد.

ترك اعتياد به شيره

شيره ترياك نوعي ماده مخدر بسيار قوي است كه از ترياك و سوخته ترياك بدست مي آيد. مصرف شيره عوارضي همچون عوارض ترياك را به صورت شديد تر براي فرد به همراه خواهد داشت.

ترك شيره بسته به دوز مصرفي بيمار متفاوت است و بايد تحت نظر مختصص صورت گيرد. توصيه مي كنيم براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد بهترين روش ترك اعتياد به شيره كليك كنيد.

ترك اعتياد به مورفين

مورفين يك دارو است كه براي تسكين درهاي حاد كاربرد دارد. در برخي موارد فرد بيمار به مصرف مورفين اعتياد پيدا مي كند. از جمله عوارض مصرف مورفين مي توان به احساس بي قراري، درد عضلاني و كندي نفس و … اشاره داشت.

ترك مورفين هم به صورت رواني و هم جسماني است. و با درد جسماني شديد همراه است. از همين رو حتما بايد ترك اعتياد به مورفين زير نظر متخصص انجام شود. توصيه مي كنيم مقاله ترك اعتياد به مورفين را مطالعه نماييد.

ترك اعتياد به متادون

متادون يكي از دارو هاي ضد درد و كمكي براي ترك اعتياد به شمار مي آيد.

از جمله عوارض متادون مي توان به كندي نفس، خواب آلودگي شديد، ضعف عضلات، ضربان قلب آرام و … اشاره كرد. از آنجايي كه ترك متادون با درد رواني و جسماني شديد همراه است حتما بايد زير نظر متخصص انجام شود.

ترك اعتياد به ترامادول

ترامادول (Tramadol ) يكي داروي ضد درد اپيوئيدي است كه براي تسكين دردهاي شديد استفاده مي شود. بعد از حدود يك ساعت مصرف خاصيت ضد درد آن آغاز مي گردد. از جمله عوارض آن مي توان به بي قراري، افسردگي ، اضطراب، كندي نفس، بي حسي و … اشاره داشت.

ترك ترامادول همراه با درد رواني و جسماني است كه بايد حتما زير نظر متخصص صورت گيرد.

ترك اعتياد به مواد محرك

مواد محرك به گروهي از مواد اعتيادآور گفته مي‌شود كه با تغيير در ميزان ترشح انتقال‌دهنده‌هاي عصبي باعث افزايش انرژي و نشاط در فرد شده و علاوه بر كاهش نياز به خواب و عدم احساس خستگي، توانايي تمركز را نيز افزايش مي‌دهند. اين دسته از مواد اعتيادآور انواع مختلفي را شامل مي‌شود كه از جمله آنها مي توان به كوكائين، كراك و ريتالين اشاره كرد.

ترك اعتياد به كوكائين

كوكائين (Cocaine ) كه با نام غير رسمي كك نيز شناخته مي شود يك ماده محرك خيلي قوي است كه از برگ هاي گياه كوك استخراج مي شود. از جمله عوارض آن مي توان به كم خوابي، از دست دادن اشتها، اعتماد به نفس بيش از حد، هيجان بالا و … اشاره داشت.

ترك اعتياد به كوكائين همراه با درد جسماني بسيار شديد است. از همين رو بايد تحت نظر متخصص صورت گيرد.

ترك اعتياد به كراك

كراك يكي از مواد محرك است كه از كوكائين بدست مي آيد. كراك به صورت تكه هاي بلور كه است كه معمولا به صورت تدخيني مصرف مي شود. مصرف كراك عواضي همچون اضطراب، بي قراري، رنگ پريدگي، پرخاشگري، تنگي نفس، فشار خون بالا، كاهش ميل به غذا، كاهش وزن شديد و … را به همراه دارد.

ترك اعتياد به كراك هم با درد جسماني و هم با درد رواني همراه است به همين دليل بايد زير نظر متخصص صورت گيرد

ترك اعتياد به ريتالين

ريتالين يك ماده محرك است كه خاصيت اعتياد آوري دارد. مصرف اين دارو بايد زير نظر متخصص صورت گيرد و اين دارو در سه دوز 5، 10 و 20 ميلي گرم در بازار موجود است. ريتالين معمولا براي بيماري هايي همچون بيش فعالي تجوز مي شود. از جمله عوارض ريتالين مي توان به بي خوابي، كاهش اشتها، سردرد، پرخاشگري و … اشاره كرد.

ترك ريتالين بايد زير نظر متخصص صورت گيرد.

ترك اعتياد به توهم زا و كانابيس ها

مواد توهم زا به گروهي از مواد اعتياد آور گفته مي‌شود كه اگرچه وابستگي جسمي به همراه ندارند ولي باعث تغيير در شرايط ذهني و ادراكات فرد شده و احتمال بروز توهم را افزايش مي‌دهند. از معروف‌ترين انواع اين دسته از مواد مي‌توانيم به ماده مخدر گل، ماريجوانا، حشيش قرص اكس اشاره كنيم.

ترك اعتياد به ماده مخدر گل يا ماريجوانا

ماريجوانا ( Marijuana ) يا ماده مخدر گل كه با نام هاي ماري، علف يا گل نيز شناخته مي شود. ماريجوانا يك ماده فعال كننده روان است كه براي اهداف تفريحي بيشتر مصرف را در ميان نوجوانان و جوانان دارد. از جمله عوارض اين ماده مي توان به وابستگي شديد، زردي چشم، تبش قلب، اضطراب، شكاكي و … در فرد اشاره كرد.

تاكنون وابستگي جسمي به ماريجوانا اثبات نشده است ولي داراي وابستگي رواني و روحي بسيار بالايي است

ترك اعتياد به حشيش

حشيش كه با نام هاي بنگ، سيگاري و پنير نيز شناخته مي شود از بوته شاه دانه بدست مي آيد. حشيش داراي عوارض همچون اضطراب، توهم، حملات رواني، پارانويا، حملات رواني و … اشاره كرد.

ترك اعتياد به حشيش را بايد تحت نظر متخصص انجام داد.

ترك اعتياد به ال اس دي

ال اس دي يك ماده شيميايي است كه در دسته روان گردان ها قرار دارد. اين ماده به گسترده براي مصارف تفريحي و درماني مورد استفاده قرار مي گيرد. از جمله عوارض آن مي توان به كاهش اشتها، گشادي مردمك چشم، توهمات بصري، هيجانات بالا، و … اشاره كرد.

ترك اعتياد به ال اس دي بايد زير نظر متخصص انجام گيرد.

متد ها و روش هاي ترك اعتياد كدامند ؟

روش هاي مختلفي براي ترك اعتياد به مواد اعتياد آور در مراكز متخلف استفاده مي شود كه از مهمترين اين روش ها مي توان به موارد زير اشاره داشت :

1- مصاحبه انگيزشي

وقتي افراد به ترك اعتياد فكر مي‌كنند نوعي تضاد و دوگانگي در وجودشان شكل مي‌گيرد. آن‌ها از طرفي از پيامدهاي منفي مصرف خسته‌اند و از سوي ديگر از مصرف مواد منافعي عايدشان مي‌شود. براي مثال ممكن است به كمك مواد، لحظاتي از رنج‌هاي زندگي آسوده شده و لذتي را تجربه كنند كه در حالت طبيعي از آن محروم هستند.

هم‌چنين آن‌ها ممكن است ميل زيادي به ترك داشته باشند اما وجود وسوسه يا ترس از علائم ترك، دوگانگي و تضادهايشان را تشديد كند.

در مصاحبه انگيزشي درمانگر به كمك بيمار مي‌آيد تا او بتواند ابتدا اين تضادها را در درون خود حل كرده و به‌اين‌ترتيب براي شروع فرايند درمان آمادگي بيشتري داشته باشد؛ همين مسئله باعث مي‌شود كه فرد در طول فرايند بهبودي فعال‌تر بوده و نسبت به كساني كه به كمپ‌هاي اجباري مي‌روند و دوره‌هاي بستري ناخواسته‌اي را پشت سر مي‌گذارند احساس كنترل بيشتري بر رفتارهاي خود داشته باشد. اين امر در نهايت به دوره‌هاي پرهيز طولاني‌تر و تجربه ترك موفقيت آميز كمك بسياري مي‌كند.

2- درمان شناختي رفتاري براي ترك اعتياد

درمان شناختي رفتاري يكي از مؤثرترين روش‌ها براي ترك اعتياد است كه در درمان سوءمصرف بسياري از مواد به كار مي‌رود. در اين متد كه توسط روانشناسان ارائه مي‌گردد درمانگر به بيمار كمك مي‌كند تا بتواند الگوهاي رفتاري ناسازگار خود را شناسايي كند و در مقابل، مهارت‌هاي مقابله‌اي مناسب را بياموزد.

براي مثال ممكن است فقدان مهارت‌هايي نظير قاطعيت و عدم توانايي براي نه گفتن باعث شود كه فرد دائماً در موقعيت‌هاي پرخطر نظير مصرف مواد گير بيافتد و به اين ترتيب نتواند ترك اعتياد موفقيت آميز را تجربه كند. در اين شرايط روانشناس به كمك درمان شناختي رفتاري مهارت جرات مندي را به درمانجو آموزش مي‌دهد تا او بتواند با تمرين اين مهارت در موقعيت‌هاي مختلف از خود محافظت نمايد.

هم‌چنين در اين رويكرد فرد ياد مي‌گيرد كه موقعيت‌هاي پرخطر و تحريك كننده مصرف را بشناسد و با استفاده از مهارت‌هاي مقابله‌اي مناسب از تأثيرگذاري اين موقعيت‌ها بر رفتار خود جلوگيري كند. اين مسئله تا حد زيادي در كاهش احساس وسوسه و ولع نسبت به مواد تأثيرگذار است و جلوي عود مصرف را مي‌گيرد.

از جمله ديگر مزاياي درمان شناختي رفتاري اين است كه هم زمان به درمان اختلالات ديگري كه همراه با مصرف مواد وجود دارند نيز كمك مي‌كند و از همين رو مي‌تواند تغييرات پايداري در وضعيت رواني مراجع ايجاد نمايد.

3- درمان دارويي ترك اعتياد

امروزه روش‌هاي دارويي مختلفي براي ترك اعتياد به كار گرفته مي‌شود كه مي‌توانند به فرد كمك كنند دوره سم زدايي اوليه را با سهولت بيشتري پشت سر بگذارد و علائم ترك كمتري را تجربه نمايد.

براي مثال براي ترك مواد مخدري نظير ترياك، شيره و هروئين ترك اعتياد با داروي جايگزين پيشنهاد مي‌شود. به اين ترتيب كه پزشك متناسب با دوز مواد مصرفي داروهايي نظير متادون يا بوپرنورفين را در اختيار بيمار قرار مي‌دهد.

اين داروها تأثيرات مشابهي با مواد مخدر دارند كه باعث مي‌شود علائم ترك نظير درد عضلاني، حالت تهوع و استفراغ به ميزان بسيار كمتري بروز يابد. البته توجه داشته باشيد كه مصرف اين داروها بايد با احتياط بسيار زيادي صورت بگيرد چراكه عواملي نظير توجه نكردن به دوز تجويزي، يا ادامه دادن مصرف داروها بيش از زماني كه پزشك توصيه كرده مي‌تواند فرد را در اعتياد جديدي گرفتار كند كه بر مشكلات او مي‌افزايد.

در نتيجه براي پيگيري درمان‌هاي دارويي حتماً لازم است كه تحت نظر يك پزشك قرار داشته باشيد و براي تهيه مواردي نظير شربت متادون يا قرص‌هاي بوپرنورفين تنها به مراكز بهداشتي معتبر مراجعه نماييد. بسيار مهم است كه بدانيد عطاري‌ها و ساير مراكزي كه اقدام به فروش اين داروها مي‌كنند هرگز معتبر نبوده و در اكثر موارد داروهاي ترك را با ناخالصي و در تركيب با مواد اعتيادآور ديگر در اختيار شما مي‌گذارند. پس لازم است كه در اين باره حتماً هوشيار باشيد.

4- ترك اعتياد با مدل ماتريكس

مدل ماتريكس نوعي روش التقاطي براي درمان وضعيت اعتياد است. به اين معنا كه در اين روش درمانگر از تكنيك رويكردهاي مختلف درماني در كنار يكديگر استفاده مي‌كند. مدل ماتريكس در ابتدا براي ترك اعتياد به مواد محرك نظير شيشه و كوكائين ابداع شد؛ اما امروزه در درمان ساير مواد نيز كاربرد گسترده‌اي دارد.

در اين روش درمانگر بيش از هر چيز بر افزايش احساس ارزشمندي، اعتماد به نفس و كارآمدي بيمار تمركز مي‌كند و در واقع هدف او از به كار بردن تكنيك‌هاي مختلف اين است كه بتواند اين ويژگي‌ها را در درمانجو تقويت نمايد؛ چراكه وجود ويژگي‌هاي نظير كارآمدي و احساس ارزشمندي از جمله كليدي‌ترين صفاتي هستند كه به فرد كمك مي‌كنند در مسير ترك استوار بوده و بتواند سختي‌ها و موانع را به سهولت بيشتري پشت سر بگذارد.

از جمله روش‌هاي مختلفي كه در مدل ماتريكس به كار مي‌رود مي‌توان به خانواده درماني، گروه درماني، تكنيك‌هاي متمركز بر كاهش عود و آموزش‌هاي خود مراقبتي اشاره كرد.

5- روش 12 قدم ترك اعتياد

روش 12 قدم يكي از اقدامات مؤثر براي نگه‌داشتن فرد در فاز پرهيز است. در اين روش كه پس از سم زدايي انجام مي‌شود بيمار در گروه‌هاي خودياري و در كنار ساير افرادي كه تجربه مشابهي با او داشتند قرار مي‌گيرد. البته از اصول اوليه اين گروه‌ها گمنام بودن افراد است كه به آن‌ها كمك مي‌كند خودافشايي بيشتري داشته باشند و راحت‌تر تجربيات خود را در اختيار سايرين قرار دهند. از جمله معروف‌ترين گروه‌هايي كه از روش 12 قدم استفاده مي‌كنند مي‌توان به الكلي‌هاي گمنام اشاره كرد.

6- خانواده درماني

خانواده و نوع برخورد اعضاي آن با فردي كه درگير اعتياد و سوءمصرف مواد شده يكي از كليدي‌ترين عوامل موفقيت در ترك اعتياد به شمار مي‌رود. بسياري از خانواده‌ها از ماهيت اعتياد و تأثيرات بلندمدت آن بر مغز اطلاعي ندارند. در نتيجه ممكن است با هر لغزشي فرد را مورد تحقير يا سرزنش قرار دهند و به خاطر بي‌ارادگي او را شماتت كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه افراد آسيب‌پذيري رواني بيشتري پيدا كرده و بيش از پيش در دام اعتياد گرفتار شوند.

درمانگران با استفاده از روش خانواده درماني سعي مي‌كنند كل خانواده را در فرايند درمان درگير كرده و آموزش‌هاي لازم در مورد اعتياد را در اختيار سايرين نيز قرار دهند. با توجه به مطالب گفته شده ترك در منزل مشكلات عديده اي مي تواند ايجاد كند

7- كمپ ترك اعتياد

كمپ ترك اعتياد به مراكزي گفته مي‌شود كه براي سپري شدن دوره سم زدايي نوعي اقامتگاه براي فرد فراهم مي‌كنند. اين مراكز براي پاك شدن بدن فرد از مواد، دوره درماني خاصي درنظر مي‌گيرند كه مي‌تواند متناسب با دوز و نوع ماده مصرفي متفاوت باشد. براي اطلاع از روش هاي جايگزين و درمان مشاوره تلفني ترك اعتياد دريافت كنيد.

با اين حال اكثر كمپ‌ها براي ترك دادن افراد از روش‌هاي قديمي و منسوخ شده استفاده مي‌كنند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به روش سقوط آزاد يا همان قطع ناگهاني مصرف اشاره كرد. اين روش‌ها با ناديده گرفتن ريشه‌هاي رواني اعتياد فشارهاي ذهني زيادي را به فرد تحميل مي‌كنند و باعث مي‌شوند كه فقط بدن فرد از مواد پاك شود اما از نظر رواني آسيب پذيري بالايي براي گرايش مجدد به سمت مواد مخدر در او شكل بگيرد.

8- سم زدايي براي ترك اعتياد

از جمله روش هاي سم زدايي مي توان به روش هاي زير اشاره كرد :

سم زدايي به واسطه كلونيدين: اين نوع سم زدايي زماني كارساز است كه هدف كم كردن ميزان مصرف باشد.

سم زدايي با استفاده از متادون و بوپرنورفين: استفاده از اين نوع دارو الزاما بايد توسط پزشك تجويز شود و تحت نظارت وي مورد استفاده قرار بگيرد. همچنين مقدار استفاده از آن‌ها به مرور كاهش پيدا كرده و باعث مي‌شود نشانه‌هاي خماري بسيار كم مشاهده گردند.

سم زدايي با نالوكسان و نالتركسان: استفاده از اين داروها به منظور تعويض خون و پاكسازي آن زماني استفاده مي‌شود كه بيمار خواستار ترك سريع باشد. به اين ترتيب طي چهار روز بستري كردن شخص معتاد، اقدامات جهت پاكسازي خون انجام مي‌گيرد.

نقش سم زدايي در ترك اعتياد

توجه داشته باشيد كه سم زدايي يا پاك شدن بدن از مواد اولين قدمي است كه براي ترك اعتياد برمي‌داريد؛ اما عبور از اين مرحله به معناي درمان شدن اعتياد نيست؛ چراكه اعتياد منجر به يك بيماري مزمن مغزي مي‌شود و در نتيجه نياز به درمان‌هاي دراز مدتي دارد تا آثار وسوسه و احساس ولع شديد براي مصرف مجدد نيز در فرد از بين بروند.

درنتيجه هرگز به سم زدايي اكتفا نكرده و تلاش كنيد براي پيگيري درمان‌هاي بلند مدت نيز اقدام نماييد. روانشناسان، روان پزشكان و ساير متخصصين سلامت روان از جمله افرادي هستند كه مي‌توانند در اين مسير به شما كمك كنند.

نقش خانواده در ترك اعتياد

قطعا اقدام به ترك به مواد مخدر به آساني اتفاق نمي‌افتد و فرد معتاد متحمل درد شديد و مشكلات زيادي خواهد شد. چنانچه روند طاقت فرساي ترك اعتياد به مواد مخدر با حمايت عزيزان و نزديكان فرد معتاد انجام گيرد، تحمل آن راحت تر خواهد شد. به دليل وابستگي عاطفي و روحي اعضاي خانواده با يكديگر چنانچه يكي از اعضا به اعتياد دچار شود، علاوه بر وي، ديگر اعضاي خانواده نيز درگير مشكلات و پيامدهاي اعتياد به مواد مخدر خواهند شد.

به همين دليل زماني كه فرد معتاد تصميم به ترك اعتياد مي‌گيرد، مي‌توان از نقش حمايتي خانواده به عنوان كمك كننده و انگيزه دهنده به او استفاده كرد. اعضاي خانواده به جاي اينكه فرد معتاد را طرد نمايند و بر مشكلات موجود دامن بزنند، مي‌تواند با يكديگر به گفتگو نشسته و فرد معتاد را به ترك تشويق نمايند و او را مورد حمايت قرار دهند. به اين ترتيب شخص معتاد احساس امنيت كرده و از اينكه خانواده، وي را مورد پشتيباني قرار مي‌دهند، احساس رضايت نموده و بر تصميم به ترك به مواد مخدر مصمم‌تر مي‌شود.

مواد غذايي مفيد براي ترك اعتياد

استفاده از برخي مواد غذايي و مكمل‌هاي دارويي باعث خواهد شد تا فرد نقاهت‌هاي دوره ترك اعتياد را با وضعيت مطلوب‌تري پشت سر بگذارد. به‌طوركلي در اين دوران مي‌بايست از مواد غذايي سالم و تازه استفاده شود و از برخي مواد غذايي نيز بايد پرهيز كرد. داشتن يك برنامه منظم براي تغذيه ازجمله مسائلي است كه مي‌تواند تا حد زيادي كمك‌كننده باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول در مورد ترك اعتياد

آيا ترك اعتياد خطر مرگ دارد؟

اگر فردي مواد مخدري را در دوزهاي بسيار بالا مصرف كند، ناگهان آن را قطع نمايد و يا همزمان داروهايي استفاده كند كه اثرات و علائم ترك را تشديد مي‌كنند ممكن است دچار تشنج و مرگ شود. براي كسب اطلاعات بيشتر اين مقاله را تا انتها مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك اعتياد،
موضوع:
[ ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۴۴:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خانه سالمندان ياسوج چه امكاناتي دارد؟ پيدا كردن آدرس خانه سالمندان در ياسوج براي بسياري از افراد دشوار است، چرا كه مستقر كردن پدر، مادر يا يا عزيزي در اين مكان‌ها به خودي خود كار دشواري است، بنابراين پيدا كردن مكاني با شرايط مناسب بسيار خيلي از ما اهميت دارد. سنين سالمندي به دليل همراه بودن با برخي بيماري‌هاي جسمي و روحي، از دوره‌هاي حساس و در عين حال سختي مي‌باشد. به همين دلايل گاه نگهداري از سالمند براي اطرافيان كار آساني نيست. اگر با تمامي چالش‌ها و قضاوت‌هايي كه در موردتان صورت گرفته؛ تصميم گرفته‌ايد از پدر و يا مادرتان در خانه سالمندان در ياسوج مراقبت كنيد؛ بهتر است علاوه بر موقعيت مكاني به ديگر فاكتورها همچون امكانات مركز، نحوه برخورد پرسنل، برنامه‌هاي روزانه و … نيز توجه داشته باشيد.

منبع: خانه سالمندان ياسوج | آدرس بهترين خانه سالمند ياسوج

معرفي خانه سالمندان ياسوج

گاهي شرايط جسمي و روحي سالمند، به گونه‌اي است كه نگهداري از او در منزل براي فرزندان سخت مي‌باشد؛ به همين دليل تصميم مي‌گيرند آن‌ها را به خانه سالمندان ياسوج بسپارند. در مراكز نگهداري از سالمندان خدمات ويژه 24 ساعته توسط افراد مختصص به سالخوردگان ارائه مي‌شود كه بتوانند سلامت جسمي و روحي خود را به دست آورند و به زندگي‌شان ادامه دهند.

در واقع هدف از تاسيس خانه‌هاي سالمندان نيز افزايش كيفيت زندگي انسان‌هاي سالمند است تا بتوانند با افزايش سطح سلامتي خود زندگي بهتري داشته باشند.

خانه سالمندان ياسوج از زيرمجموعه هاي سازمان بهزيستي است كه امكانات لازم را براي زندگي افراد سالخورده در بهترين شرايط فراهم مي‌آورند. براي آشنايي بيشتر با نيازهاي سالخوردگان حتما مقاله روانشناسي سالمندان را بخوانيد.

دوره سالمندي و اهميت مراقبت در آن

در سنين سالمندي توانمندي افراد كاهش پيدا مي‌كند و ممكن است آن‌ها به بسياري از بيماري‌هاي جسمي و رواني نيز مبتلا شوند. همين موضوع علت اصلي نياز آن‌ها به مراقبت و نگهداري بيشتر است.

گاهي سالمندان به دليل كهولت سن و زوال عقل، دچار بيماري آلزايمز نيز مي‌شوند و همين موضوع نگهداري آن‌ها را براي فرزندان سخت‌تر مي‌كند.

يكي از موضوعات مهمي كه در سنين سالمندي بايد به آن توجه بيشتري شود؛ برقراري ارتباط عاطفي با سالمند مي‌باشد كه مانع از بروز افسردگي در او مي‌گردد. بنابراين بسيار مهم است كه سالمند در محيطي زندگي كند كه از آن رضايت دارد. براي آشنايي با بايدها و نبايدهاي مراقبت از سالمندان كليك كنيد.

آدرس خانه سالمندان ياسوج

در جدول زير آدرس خانه سالمندان شهر ياسوج را آورده‌ايم:

آسايشگاه سالمندان فردوس ياسوج، سرآبتاوه، خيابان امام خميني، كوچه سالمندان
مركز سالمندان سروش ياسوج، سروك . نرسيده به مسجد روبروي مدرسه شهيد عباسي

انواع خدمات در خانه سالمندان ياسوج

در اغلب مراكز و خانه‌هاي سالمندان در سراسر كشور امكانات رفاهي لازم جهت زندگي كردن سالمندان فراهم است. پرستاران و پزشكان متخصص در اين مراكز آماده كمك و رسيدگي به سالمندان مي‌باشند. در ادامه به برخي از خدمات مهمي كه در خانه سالمندان ياسوج ارائه مي‌شود؛ اشاره كرده‌‍‌ايم. براي آشنايي با معايب و مزاياي خانه سالمندان كليك كنيد.

  • ايجاد امكان اقامت دائم و موقت براي سالمند
  • رسيدگي به تغذيه صحيح و مناسب متناسب با سطح سلامت فرد
  • ارائه خدمات پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات توان‌بخشي و فيزيوتراپي
  • ارائه خدمات تفريحي
  • كار درماني و گفتاردرماني
  • و ….

مزاياي خانه سالمندان

در خانه سالمندان ياسوج پرسنل و كادر آموزش ديده و متخصص مشغول به فعاليت هستند كه ضمن رسيدگي به فعاليت‌هاي روزانه سالمند، از نظر پزشكي نيز او را زير نظر دارند.

رسيدگي‌هاي پزشكي و مراقبت‌هاي روزانه از سالمند مانع از بروز بيماري جديد در او مي‌شود و همينطور سبب بهبودي سريع او نيز خواهد شد.

از سويي ديگر افراد با اقامت در خانه سالمندان، با هم سن و سالان خود ارتباط برقرار مي‌كنند و اين گونه مي‌توانند تعاملات اجتماعي خود را با ديگران حفظ نمايند. براي آشنايي با رسيدگي هاي لازم در دوران سالمندي كليك كنيد.

معايب خانه سالمندان ياسوج

افراد مسن با قرار گرفتن در خانه سالمندان، به دليل كاهش استقلال و همينطور داشتن مشكلات جسمي و روحي، دچار افسردگي مي‌شوند.

افراد با افزايش سن تمايل دارند باقي عمر خود را در كنار فرزندان و خانواده‌شان باشند و زندگي عادي و يكنواخت خانه سالمندان روحيه آن‌ها را تصعيف مي‌كند.

بنابراين حتي اگر تصميم داريد پدر و يا مادر خود را به خانه سالمندان ببريد، حتما در زمان‌هاي مناسب به ديدارشان برويد؛ چراكه دوري از فرزندان مي‌تواند شرايط سالمندان را بدتر كند. در صورتي كه آن‌ها احساس كنند از سوي فرزندان طرد شده‌اند اميد خود را به زندگي از دست مي‌دهند. براي جلوگيري از افسردگي سالمندان كليك كنيد.

استانداردهاي لازم براي خانه سالمندان ياسوج

خانه‌هاي سالمندان به چندين طريق اداره مي‌شوند؛ برخي از مراكز خصوصي هستند و نسبت به مراكز دولتي و خيريه‌ها، داراي امكانات رفاهي بالاتري مي‌باشند و به عبارتي استانداردهاي بيشتري در آن‌ها رعايت شده است. براي اطلاع از بهترين رفتار با سالمند كليك كنيد.

بايد اشاره كنيم كه استانداردهاي كلي خانه سالمندان در ياسوج توسط اداره بهزيستي مشخص مي‌گردد و حتما همه مراكز بايد آن را رعايت كنند. از مهم‌ترين استانداردهاي لازم در آسايشگاه سالمندان موارد زير مي‌باشد:

  • برخورداري از كادر پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات روان‌درماني به سالمندان
  • برخورداري از برنامه‌هاي تفريحي در تمامي مراكز
  • داشتن محيطي تميز و مناسب جهت اقامت افراد سالخورده
  • داشتن آسانسور جهت جابجايي سالمندان
  • و …

سخن آخر

اغلب افراد با مستقر شدن در خانه سالمندان ياسوج شرايط سختي را تجربه مي‌كنند و اين موضوع آن‌ها را آزار مي‌دهد. حتي اگر تصميم خود را گرفته‌ايد كه پدر و يا مادرتان را به خانه سالمندان ببريد، سعي كنيد براي اين كار او را راضي كنيد و حتما رفتن به اين مراكز را با رضايت او انجام دهيد.

به پدر و يا مادر خود بگوييد كه خانه سالمندان ياسوج را براي بهبود وضعيت جسماني و روحي او انتخاب كرده‌ايد و حتي با رفتن او به خانه سالمندان بيش از گذشته در كنارش هستيد و پس از مدتي او را نزد خود باز مي‌گردانيد. اينگونه پدر و يا مادرتان متوجه مي‌شود كه دليل تصميم شما بي‌علاقگي به آن‌ها نيست؛ بلكه قصدتان اين است كه شرايط مصاعدي را برايشان فراهم كنيد.

بردن پدر و مادر به اجبار و يا با فريب به خانه سالمندان ياسوج ، باعث مي‌شود كه شما شرايط زندگي كردن را براي او سخت كنيد و او احساس كند كه فرزند ناسپاسي دارد. در صورتي كه در مورد نگهداري از والدين يا سالمندتان دچار سردرگمي هستيد، مي‌توانيد از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان ياسوج مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خانه سالمندان ياسوج | آدرس بهترين خانه سالمند ياسوج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۹:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خانه سالمندان يزد چه امكاناتي دارد؟ پيدا كردن آدرس خانه سالمندان در يزد براي بسياري از افراد دشوار است، چرا كه مستقر كردن پدر، مادر يا يا عزيزي در اين مكان‌ها به خودي خود كار دشواري است، بنابراين پيدا كردن مكاني با شرايط مناسب بسيار خيلي از ما اهميت دارد. سنين سالمندي به دليل همراه بودن با برخي بيماري‌هاي جسمي و روحي، از دوره‌هاي حساس و در عين حال سختي مي‌باشد. به همين دلايل گاه نگهداري از سالمند براي اطرافيان كار آساني نيست. اگر با تمامي چالش‌ها و قضاوت‌هايي كه در موردتان صورت گرفته؛ تصميم گرفته‌ايد از پدر و يا مادرتان در خانه سالمندان در يزد مراقبت كنيد؛ بهتر است علاوه بر موقعيت مكاني به ديگر فاكتورها همچون امكانات مركز، نحوه برخورد پرسنل، برنامه‌هاي روزانه و … نيز توجه داشته باشيد.

منبع: خانه سالمندان يزد | آدرس مركز نگهداري سالمندان يزد

معرفي خانه سالمندان يزد

گاهي شرايط جسمي و روحي سالمند، به گونه‌اي است كه نگهداري از او در منزل براي فرزندان سخت مي‌باشد؛ به همين دليل تصميم مي‌گيرند آن‌ها را به خانه سالمندان يزد بسپارند. در مراكز نگهداري از سالمندان خدمات ويژه 24 ساعته توسط افراد مختصص به سالخوردگان ارائه مي‌شود كه بتوانند سلامت جسمي و روحي خود را به دست آورند و به زندگي‌شان ادامه دهند.

در واقع هدف از تاسيس خانه‌هاي سالمندان نيز افزايش كيفيت زندگي انسان‌هاي سالمند است تا بتوانند با افزايش سطح سلامتي خود زندگي بهتري داشته باشند.

خانه سالمندان يزد از زيرمجموعه هاي سازمان بهزيستي است كه امكانات لازم را براي زندگي افراد سالخورده در بهترين شرايط فراهم مي‌آورند. براي آشنايي بيشتر با نيازهاي سالخوردگان حتما مقاله روانشناسي سالمندان را بخوانيد.

دوره سالمندي و اهميت مراقبت در آن

در سنين سالمندي توانمندي افراد كاهش پيدا مي‌كند و ممكن است آن‌ها به بسياري از بيماري‌هاي جسمي و رواني نيز مبتلا شوند. همين موضوع علت اصلي نياز آن‌ها به مراقبت و نگهداري بيشتر است.

گاهي سالمندان به دليل كهولت سن و زوال عقل، دچار بيماري آلزايمز نيز مي‌شوند و همين موضوع نگهداري آن‌ها را براي فرزندان سخت‌تر مي‌كند.

يكي از موضوعات مهمي كه در سنين سالمندي بايد به آن توجه بيشتري شود؛ برقراري ارتباط عاطفي با سالمند مي‌باشد كه مانع از بروز افسردگي در او مي‌گردد. بنابراين بسيار مهم است كه سالمند در محيطي زندگي كند كه از آن رضايت دارد. براي آشنايي با بايدها و نبايدهاي مراقبت از سالمندان كليك كنيد.

آدرس خانه سالمندان يزد

در جدول زير آدرس خانه سالمندان شهر يزد را آورده‌ايم:

آسايشگاه سالمندان مهرريز يزد – شهرستان مهرريز- بلوار امام خميني – خيابان نشاط
خانه سالمندان بهار يزد، فلكه پنجم آزادشهر، جنب پمپ گاز

انواع خدمات در خانه سالمندان يزد

در اغلب مراكز و خانه‌هاي سالمندان در سراسر كشور امكانات رفاهي لازم جهت زندگي كردن سالمندان فراهم است. پرستاران و پزشكان متخصص در اين مراكز آماده كمك و رسيدگي به سالمندان مي‌باشند. در ادامه به برخي از خدمات مهمي كه در خانه سالمندان يزد ارائه مي‌شود؛ اشاره كرده‌‍‌ايم. براي آشنايي با معايب و مزاياي خانه سالمندان كليك كنيد.

  • ايجاد امكان اقامت دائم و موقت براي سالمند
  • رسيدگي به تغذيه صحيح و مناسب متناسب با سطح سلامت فرد
  • ارائه خدمات پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات توان‌بخشي و فيزيوتراپي
  • ارائه خدمات تفريحي
  • كار درماني و گفتاردرماني
  • و ….

مزاياي خانه سالمندان

در خانه سالمندان يزد پرسنل و كادر آموزش ديده و متخصص مشغول به فعاليت هستند كه ضمن رسيدگي به فعاليت‌هاي روزانه سالمند، از نظر پزشكي نيز او را زير نظر دارند.

رسيدگي‌هاي پزشكي و مراقبت‌هاي روزانه از سالمند مانع از بروز بيماري جديد در او مي‌شود و همينطور سبب بهبودي سريع او نيز خواهد شد.

از سويي ديگر افراد با اقامت در خانه سالمندان، با هم سن و سالان خود ارتباط برقرار مي‌كنند و اين گونه مي‌توانند تعاملات اجتماعي خود را با ديگران حفظ نمايند. براي آشنايي با رسيدگي هاي لازم در دوران سالمندي كليك كنيد.

معايب خانه سالمندان يزد

افراد مسن با قرار گرفتن در خانه سالمندان، به دليل كاهش استقلال و همينطور داشتن مشكلات جسمي و روحي، دچار افسردگي مي‌شوند.

افراد با افزايش سن تمايل دارند باقي عمر خود را در كنار فرزندان و خانواده‌شان باشند و زندگي عادي و يكنواخت خانه سالمندان روحيه آن‌ها را تصعيف مي‌كند.

بنابراين حتي اگر تصميم داريد پدر و يا مادر خود را به خانه سالمندان ببريد، حتما در زمان‌هاي مناسب به ديدارشان برويد؛ چراكه دوري از فرزندان مي‌تواند شرايط سالمندان را بدتر كند. در صورتي كه آن‌ها احساس كنند از سوي فرزندان طرد شده‌اند اميد خود را به زندگي از دست مي‌دهند. براي جلوگيري از افسردگي سالمندان كليك كنيد.

استانداردهاي لازم براي خانه سالمندان يزد

خانه‌هاي سالمندان به چندين طريق اداره مي‌شوند؛ برخي از مراكز خصوصي هستند و نسبت به مراكز دولتي و خيريه‌ها، داراي امكانات رفاهي بالاتري مي‌باشند و به عبارتي استانداردهاي بيشتري در آن‌ها رعايت شده است. براي اطلاع از بهترين رفتار با سالمند كليك كنيد.

بايد اشاره كنيم كه استانداردهاي كلي خانه سالمندان در يزد توسط اداره بهزيستي مشخص مي‌گردد و حتما همه مراكز بايد آن را رعايت كنند. از مهم‌ترين استانداردهاي لازم در آسايشگاه سالمندان موارد زير مي‌باشد:

  • برخورداري از كادر پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات روان‌درماني به سالمندان
  • برخورداري از برنامه‌هاي تفريحي در تمامي مراكز
  • داشتن محيطي تميز و مناسب جهت اقامت افراد سالخورده
  • داشتن آسانسور جهت جابجايي سالمندان
  • و …

سخن آخر

اغلب افراد با مستقر شدن در خانه سالمندان يزد شرايط سختي را تجربه مي‌كنند و اين موضوع آن‌ها را آزار مي‌دهد. حتي اگر تصميم خود را گرفته‌ايد كه پدر و يا مادرتان را به خانه سالمندان ببريد، سعي كنيد براي اين كار او را راضي كنيد و حتما رفتن به اين مراكز را با رضايت او انجام دهيد.

به پدر و يا مادر خود بگوييد كه خانه سالمندان يزد را براي بهبود وضعيت جسماني و روحي او انتخاب كرده‌ايد و حتي با رفتن او به خانه سالمندان بيش از گذشته در كنارش هستيد و پس از مدتي او را نزد خود باز مي‌گردانيد. اينگونه پدر و يا مادرتان متوجه مي‌شود كه دليل تصميم شما بي‌علاقگي به آن‌ها نيست؛ بلكه قصدتان اين است كه شرايط مصاعدي را برايشان فراهم كنيد.

بردن پدر و مادر به اجبار و يا با فريب به خانه سالمندان يزد ، باعث مي‌شود كه شما شرايط زندگي كردن را براي او سخت كنيد و او احساس كند كه فرزند ناسپاسي دارد. در صورتي كه در مورد نگهداري از والدين يا سالمندتان دچار سردرگمي هستيد، مي‌توانيد از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان يزد مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خانه سالمندان يزد | آدرس مركز نگهداري سالمندان يزد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۰:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از موش يا موسوفوبيا (Musophobia)، در واقع به ترس غيرمنطقي، شديد و مداوم از هر نوع موشي گفته مي‌شود كه پاسخ اضطرابي فوري ايجاد مي‌كند. همچنين موش هراسي يكي از انواع اختلالات فوبياي خاص است كه در دسته اختلالات اضطرابي قرار مي‌گيرد. عوامل مختلفي مانند تجربه ناگوار، رفتارهاي آموخته شده و عوامل فردي مي‌تواند در ايجاد اين اختلال نقش داشته باشد.

اين بيماران خود مي‌دانند كه ترس‌شان منطقي نيست، با اين حال قادر به كنترل آن نيستند. خوشبختانه فوبيا درمان پذير بوده و از روش‌هاي گوناگوني براي بهبود مي‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترين راهكارهاي درمان موش هراسي خواهيم پرداخت. براي آشنايي با ساير انواع فوبياي حيوانات كليك كنيد.

منبع: ترس از موش | علائم ، علل و 6 روش درمان فوبياي موش

تعريف ترس از موش

شدت ترس از موش ممكن است بسيار زياد باشد و منجر به اضطراب شديد شود. افراد مبتلا به ترس از موش، ترسي عميق و غيرمنطقي از موش يا موقعيت‌هايي كه در ارتباط با اين حيوان است، دارند. با گذشت زمان، دايره اين ترس گسترده‌تر خواهد شد. براي مثال فرد از تصوير موش يا شنيدن كلمه موش نيز خواهد ترسيد. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهاي خود را محدودتر مي‌كند تا از مواجهه با موش‌ اجتناب ورزد.

چه عواملي باعث ايجاد ترس از موش مي‌شود؟

فوبياي مربوط به حيوانات، نوع متداولي از هراس‌هاي خاص است. با اين حال، هنوز دقيقا مشخص نيست چه عواملي باعث ايجاد اين فوبيا مي‌شود. اعتقاد بر اين است كه عوامل زير در ايجاد فوبي موش نقش دارند.

تجربيات منفي

فوبياي موش ممكن است به يك تجربه پريشاني يا ناخوشايند مرتبط باشد. به عنوان مثال، احساس درد ناشي از گاز و حمله موش يا تجربه بيماري ناشي از موش‌ها مثل طاعون مي‌تواند منجر به ترس از موش‌ها شود.

رفتارهاي آموخته شده

فرد ممكن است بر اساس اطلاعاتي كه دريافت مي‌كند اين ترس را ياد بگيرد. براي مثال مواردي مانند مشاهده ترس والدين از موش‌ها يا شنيدن اخبار يا هشدارهاي مربوط به “موش‌هاي خياباني” به فرد مي‌آموزد كه براي محافظت از خود، بايد از موش‌ها فاصله بگيرد.

عوامل فردي

هركس ترس و اضطراب را به روش خاصي پردازش مي‌كند. برخي از افراد ممكن است به طور طبيعي نسبت به سايرين، آمادگي بيشتري براي واكنش‌هاي اضطرابي نسبت به مسائل داشته باشند.

علائم و نشانه هاي ترس از موش چيست؟

علائم فوبياي موش مي‌تواند شامل علائم رواني و جسماني باشد. در صورتي كه تمام اين علائم يا برخي از آن‌ها براي حداقل 6 ماه، در فرد باقي مانده باشد، وي دچار اختلال ترس از موش يا فوبياي موش است.

علائم رواني

  • احساس ترس و اضطراب شديد هنگام فكر كردن يا ديدن موش‌ها
  • فرد با توجه به اين كه از ترس غيرمنطقي خودآگاه است اما احساس اضطراب غيرقابل كنترل دارد
  • اجتناب از موقعيت‌ها و مكان‌هايي كه ممكن است در آنجا موش وجود داشته باشد

علائم جسماني

  • افزايش ضربان قلب
  • تعريق زياد
  • لرزش
  • گرفتگي يا درد قفسه سينه
  • تنگي نفس
  • سرگيجه
  • حالت تهوع

 

ترس از موش در كودكان

كودكان به خوبي بزرگسالان، قادر به بيان احساساتشان نيستند. از طرفي ممكن است آن‌ها نام احساسي كه تجربه مي‌كنند را به خوبي ندانند. علائم ترس از موش كه در بالا گفته شد، مي‌تواند در كودكان، به صورت بي‌قراري، گريه، بدخلقي و يا ساير علائم ديده شود.

 

روش‌هاي درمان ترس از موش

ساينوفوبيا همانند هر فوبياي خاص ديگر به ميزان قابل توجهي به رواندرماني پاسخ مي‌دهد. از همين رو اگر ترس از موش براي‌تان دردسرساز شده و مي‌خواهيد آن را درمان نماييد، بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد. رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه روانشناسان به كمك آن‌ها در جلسات مشاوره به شما ياري مي‌رسانند تا بر ترس خود غلبه كنيد.

در اين ميان رويكرد شناختي رفتاري و تكنيك‌هاي خاص آن نظير مواجه سازي تدريجي از بيشترين اثربخشي برخوردار است كه در ادامه برخي از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ايم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

درمان شناختي رفتاري

هدف درمان شناختي رفتاري تغيير شيوه تفكر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. يك متخصص بهداشت روان به واسطه تكنيك‌هايي با فرد همكاري خواهد كرد تا به وي در درك و مديريت احساس اضطراب كمك كند.

در طول فرآيند درماني، متخصصان اين ايده را در فرد تقويت مي‌كنند كه ترس از زنبور به طور كلي بي خطر است. همچنين ممكن است تمرينات تنفس و ريلكسيشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبياي زنبور مقابله كنند.

بيشتر بخوانيد : درمان قطعي فوبيا

مواجهه درماني

همانطور كه از نام اين روش درماني پيداست، قرار گرفتن در معرض محرك استرس زا به صورت تدريجي يا يكباره است. هدف مواجهه درماني اين است كه فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغيير دهد و به فرد در مديريت بهتر احساس اضطراب كمك ‌كند. اين روش درماني اغلب با درمان شناختي رفتاري تركيب مي‌گردد.

غرقه سازي از روش‌هاي درمان ترس از موش

در اين روش، فرد به طور ناگهاني و يكباره با تعداد زيادي موش، مواجه مي‌شود. اكثر افراد در اين شرايط به دليل ترسي كه احساس مي‌كنند مي‌خواهند موقعيت را ترك كنند. نكته مهم درمان اين است كه نبايد به فرد اجازه ترك محيط داده شود. باقي ماندن فرد در اين شرايط باعث تجربه يكباره اضطراب و درمان خواهد شد.

حساسيت زدايي منظم

عواملي نظير غيراخلاقي بودن و مشكلاتي نظير آن، باعث شد تا حساسيت زدايي منظم، بيشتر از غرقه سازي توجه درمانگران را به خود جلب كند. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه با استفاده از تكنيك‌هايي نظير انقباض و انبساط عضلات و يا تكنيك‌هاي تنفس منظم، اضطرابش را كنترل كند. بعد از يادگيري موفقيت آميز اين مسئله، فرد مي‌بايست يك فهرست از عواملي كه باعث ترس مي‌شوند، به ترتيب اولويت مشخص كند.

در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعي كه كمترين ترس را در وي ايجاد مي‌كرده، مواجه مي‌كند و فرد بايد بر اساس تكنيك‌هايي كه آموزش ديده، با اضطرابش مقابله كند. هنگامي كه وي توانست، اضطرابش را در اين مرحله كنترل كند، مرحله بعدي فهرست به وي ارائه مي شود. براي آشنايي با جديدترين روش هاي درمان استرس كليك كنيد.

واقعيت مجازي

استفاده از تكنولوژي واقعيت مجازي در سال‌هاي اخير، توجه بسياري را به خود جلب كرده است. در اين تكنيك فرد با استفاده از واقعيت مجازي با موضوع ترسش رو‌به‌رو مي‌شود. با توجه به امكانات واقعيت مجازي كه باعث مي‌شوند فرد تصور كند در همان محيط قرار گرفته، وي احساس مي‌كند واقعا در ميان موش‌ها قرار دارد. استفاده از واقعيت مجازي، باعث مي‌شود كه فرد با امنيت بيشتري با موضوع ترس مواجه شود. تحقيقات روانشناسي نشان مي‌دهد كه استفاده از اين تكنولوژي به اندازه مواجهه واقعي سودمند است.

دارو درماني

داروها معمولاً براي درمان فوبياي خاص استفاده نمي‌شوند. با اين حال، در برخي موارد، آن‌ها ممكن است به صورت كوتاه مدت براي كمك به كاهش علائم اضطراب كمك كننده باشند. عمدتا از داروهاي بنزوديازپين نظير آلپرازولام و يا لورازپام كه نوعي آرام بخش و داروي ضد اضطراب هستند براي افراد مبتلا به فوبي خاص استفاده مي‌شود. همچنين داروهاي بتا بلوكر، مي‌تواند برخي از علائم جسمي مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را كاهش دهد.

سخن آخر

براي درمان اختلالي مثل فوبياي موش شما حتما بايد ابتدا براي تشخيص و علت يابي به متخصص مراجعه نماييد. همانطور كه گفته شد ريشه هاي رواني ترس از موش مانع از تغيير خود خواسته اوضاع مي شود. بنابراين حتما بايد به كمك متخصص در صدد يافتن ريشه هاي ترس‌تان برآييد. سپس با تمرينات و ممارست در درمان موفق به غلبه بر ترس از موش خواهيد شد. به طوري كه در تمام بخش هاي زندگي تان آن را لمس خواهيد كرد.

براي دستيابي به متخصصين مجرب كافي است به مراكزي مثل ذهن نو مراجعه نماييد. ذهن نو موسسه با سابقه چندين و چند ساله در زمينه خدمات روانشناختي است. شما با خيالي آسوده مي توانيد از با تجربه ترين روانشناسان خدمات مشاوره دريافت نماييد. پس كافي است با شماره هاي درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از موش مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از موش | علائم ، علل و 6 روش درمان فوبياي موش


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۶:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص دوكسپين نوعي داروي ضدافسردگي سه‌حلقه‌اي است. كه علاوه بر افسردگي در درمان برخي ديگر از شرايط روان پزشكي نظير اختلالات‌ اضطرابي نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اگر احساس مي‌كنيد دچار افسردگي شده‌ايد بسيار اهميت دارد كه به طور سرخود مصرف اين دارو را شروع نكنيد چرا كه در بسياري از موارد نياز به درمان‌هاي دارويي وجود ندارند و درمان‌هاي روان شناختي مي‌توانند بدون ايجاد عوارض جانبي به رفع مشكل شما كمك كنند.

براي ارزيابي اين موضوع لازم است به يك متخصص در حوزه سلامت روان نظير روانشناس مراجعه نماييد. ما در ادامه به توضيحات بيشتري در زمينه قرص دوكسپين پرداخته‌ايم. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

منبع: قرص دوكسپين | موارد مصرف و عوارض داروي دوكسپين 10

قرص دوكسيپين

داروي دوكسپين نوعي ضد افسردگي سه حلقه اي است كه در درمان اختلالات خلقي نظير افسردگي اساسي و اختلالات اضطرابي نظير اضطراب فراگير مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دارو بر گيرنده‌هاي نوراپي نفرين در مغز اثر گذاشته و با افزايش سطوح اين انتقال دهنده عصبي در مغز مي‌تواند از بروز خلق غمگين جلوگيري نمايد. با اين حال هنوز مكانيسم اثر اين دارو در درمان افسردگي و اضطراب به طور دقيق شناخته نشده است.

مكانيسم اثر قرص دوكسپين

دوكسپين با اثر آنتاگونيستي بر گيرنده هيستامين H1 عمل مي‌كند. بر گيرنده هاي نور اپي نفرين اثر و سطح انتقال دهنده هاي عصبي را افزايش مي‌دهد كه براي درمان اختلالات خلقي مانند افسردگي و اضطراب فراگير استفاده مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه كليك كنيد.

عوارض جانبي قرص دوكسپين

همانند هر داروي ديگري قرص دوكسپين مي‌تواند در برخي افراد منجر به بروز عوارض جانبي شود. با اين حال بسياري از افراد هرگز علامت ناخوشايندي را در پي استفاده از اين دارو گزارش نمي‌دهند. در صورتي كه در پي مصرف قرص دوكسپين دچار علائم زير شديد و اين علائم به مرور زمان بهبود نيافتند يا تشديد شدند با پزشك خود در مورد ادامه يا نحوه قطع مصرف اين دارو مشورت كنيد. متخصص مي‌تواند متناسب با شرايط بدني شما داروي ديگري را جايگزين نمايد. از جمله رايج ترين عوارض جانبي داروي دوكسپين بايد به موارد زير اشاره كرد.

  • خواب آلودگي و سرگيجه
  • بروز مشكلات گوارشي نظير يبوست، حالت تهوع و استفراغ
  • ايجاد تغييراتي در اشتها و وزن
  • خشكي دهان
  • تاري ديد
  • احتباس اداري
  • افزايش فشار خون
  • گرفتگي
  • افت فشار خون
  • لرز
  • گيجي
  • اختلال در تشخيص موقعيت
  • خستگي
  • توهم
  • سر درد
  • تشنج
  • خواب رفتگي اندام ها
  • ريزش مو
  • تعريق بيش از حد
  • خارش
  • حساسيت پوست به نور
  • راش پوستي
  • تغيير در ميل جنسي
  • آفت دهان
  • اختلل چشايي
  • خشكي دهان
  • تورم بيضه
  • يرقان
  • ضعف
  • تشديد آسم
  • عفونت مجاري تنفسي

عوارض جانبي شديد و نادر ناشي از مصرف قرص دوكسپين

در برخي موارد ممكن است فرد در پي مصرف داروي دوكسپين دچار عوارض جانبي جدي و خطرناك شود. در اين شرايط لازم است كه سريعا با اورژانس تماس بگيريد. از جمله اين عوارض بايد به موارد زير اشاره كرد.

  • احساس بي قراري و وحشت زدگي شديد
  • دچار شدن به افكار خودكشي و مرگ
  • تمايل به انجام هرگونه اقدام مرتبط با آسيب زدن به خود
  • قرار گرفتن در دوره‌هاي مانيا يا همان شيدايي
  • افزايش تجربه خشم و بروز رفتارهاي پرخاشگرايانه
  • بدتر شدن علائم افسردگي و علائم اضطرابي در فرد
  • بروز هرگونه تغيير ناگهاني و عجيب در رفتار فرد
  • بروز مشكلاتي در تخليه ادرار
  • احساس درد در قسمت پاييني شكم

علائم آلرژي به قرص دوكسپين

برخي افراد به قرص دوكسپين حساسيت دارند. همين امر باعث مي‌شود كه در پي مصرف اين دارو دچار علائم ناخوشايندي از جمله تورم در ناحيه گلو و زبان، بروز مشكلاتي در تنفس، خارش و كهير شوند. در صورت مشاهده هريك از علائم لازم است كه به اورژانس مراجعه كرده و داروهاي مورد نياز براي مقابله با حساسيت دارويي را دريافت نماييد.

تداخلات دارويي

بسياري از داروها را نبايد با يكديگر استفاده كرد زيرا عوارض را تشديد كرده و خطرات جبران ناپذيري برجاي خواهد گذاشت . قرص دوكسپين نيز با برخي از داروها تداخل دارد. كه عبارتند از.

  • داروهاي ضد افسردگي سه حلقه اي
  • كلريد پتاسيم
  • پتاسيم سيترات
  • مهار كننده هاي استيل كولين استراز
  • داروهاي معده اي
  • داروهاي روده اي
  • سكرتين
  • الكل
  • آمفتامين
  • آسپيرين
  • داروهاي ضد سايكوز
  • تضعيف كننده هاي CNS
  • كلوزاپين
  • فلونيترازپام
  • متادون
  • داروهاي ضد التهاب استروئيدي
  • سديم فسفات
  • داروهاي ضد تهوع
  • داروهاي ضد سايكوز
  • ماري جوانا
  • كوكائين
  • فلوكستين
  • سولفات منيزيم
  • پاروكستين
  • مهار كننده هاي نور اپي نفرين
  • مهار كننده هاي سروتونين
  • گياه اسپند
  • گياه علف چاي

مصرف قرص دوكسپين در بارداري و شيردهي

محققان هنوز در مورد امن بودن قرص دوكسپين براي مصرف در دوران بارداري به اتفاق نظر نرسيده‌اند. اگر در دوران حاملگي قرار داريد حتما پيش از مصرف اين دارو با پزشك خود مشورت نماييد. در‌اين شرايط متخصص تنها زماني استفاده از آن را به شما توصيه مي‌كند كه تشخيص دهد فوايد مصرف دارو از آسيب‌هاي احتمالي كمتر خواهد بود.

همچنين در‌دوران شيردهي نيز بايد در مورد مصرف اين دارو هشيار باشيد چرا كه قرص دوكسپين با وارد شدن به شير مادر مي‌تواند كودك را نيز تحت تاثير قرار دهد و منجر به بروز علائمي نظير خواب آلودگي مفرط و مشكلات تنفسي در او شود. در‌نتيجه حتما در اين دوران براي دريافت هرگونه داروي ضد افسردگي ابتدا با يك متخصص مشورت كنيد. براي اطلاع بيشتر درباره داروهاي ضد افسردگي كليك كنيد.

هشدارها

در‌مصرف قرص دوكسپين زماني كه از موارد زير برخوردار بوديد با پزشك مشورت كنيد.

  1. اختلالات قلبي
  2. الكليسم شديد
  3. اختلالات خوني
  4. اختلالات گوارشي
  5. بالا بودن فشار چشم
  6. هايپرتروفي پروستات
  7. اختلالات كليوي
  8. حملات تشنج
  9. گلوكوم با زاويه بسته
  10. حساسيت به داروهاي ضد افسردگي سه حلقه اي
  11. احتباس ادراد

نكات قرص دوكسپين

  1. با مصرف قرص دوكسپين از رانندگي و فعاليت هايي كه نياز به تمركز دارند دوري كنيد.
  2. اثر بخشي 2 تا 3 هفته زمان لازم دارد.
  3. به مقدار كافي آب مصرف كنيد.
  4. اگر ديابت داريد قند خون خود را بررسي كنيد.
  5. در‌كودكان، نوجوانان و جوانان 1 الي 2 هفته بيمار تحت مراقبت باشد.
  6. سرگيجه در اوايل مصرف رخ خواهد داد.
  7. در صورت اختلال بينايي با پزشك مشورت كنيد.
  8. پس از مصرف به آرامي بلند شويد.
  9. قطع مصرف حتما بايد توسط پزشك انجام شود.

سخن آخر

همانطور كه گفته شد قرص دوكسپين مي‌تواند عوارض جانبي متعددي براي شما به همراه داشته باشد. همچنين اين دارو تنها مي‌تواند با ايجاد تغييرات شيميايي در مغز برخي علائم افسردگي يا اضطراب را كاهش دهد اما مسلما نمي‌تواند ريشه‌هاي مشكل شما را درمان كند.

در اين شرايط كمك گرفتن از يك روانشناس و شركت در جلسات روان درماني تا حد زيادي مي‌تواند به شما كمك كند تا بتوانيد الگوهاي رفتاري غلطي كه منجر به بروز مشكلات روانشناختي در شما مي‌شوند را بشناسيد و با ايجاد تغييراتي در نحوه انديشيدن و رفتار درمان پايدارتري را تجربه نماييد. در همين راستا پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه اگر درمان‌هاي دارويي نظير استفاده از قرص دوكسپين در كنار جلسات روان درماني مورد استفاده قرار بگيرند تاثيرات آن‌ها به طور مضاعفي مشاهده خواهند شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص دوكسپين مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا استفاده از دوكسپين در دوران شيردهي ممنوع است؟

دوكسپين با ورود به شير مادر مي‌تواند نوزاد شما را تحت تاثير قرار دهد. در نتيجه لازم است كه قبل از مصرف هرگونه داروي ضد افسردگي در اين برهه زماني حتما با متخصص مشورت نماييد و استفاده از روش‌هاي غير دارويي را در اولويت قرار دهيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص دوكسپين | موارد مصرف و عوارض داروي دوكسپين 10


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۲:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوستان ناباب جوانان يكي از بزرگ‌ترين نگراني‌هاي هر پدر و مادري هستند. همه ما سعي مي‌كنيم تا فرزندانمان را بر اساس اصولي كه به آن اعتقاد داريم تربيت كنيم. اما متأسفانه ما تنها كساني نيستيم كه بر هويت و رفتارهاي فرزندمان تأثير مي‌گذاريم. بعد از پدر و مادر گروه دوستان مهم‌ترين جايي است كه به رفتار فرزند شما شكل مي‌دهد. حتي شايد در برخي از مراحل و جنبه‌هاي زندگي فرزند شما از دوستانش تأثير بيشتري بگيرد.

به همين خاطر اينكه او با چه كساني معاشرت مي‌كند براي پدر و مادرها بسيار مهم خواهد بود. اما چطور مي‌توانيم فرزندمان را از دوستان ناباب دور نگه داريم؟ در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا به اين سؤال پاسخ دهيم. اين نكته را نيز به خاطر داشته باشيد كه كمك‌گرفتن از مشاور متخصص در اين شرايط مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

منبع: دوستان ناباب | جوانان را از دوست ناباب دور كنيم

دوستان ناباب

دوستان و همسالان در نحوه گفتار، رفتار وكردار بسيار تاثير گذارند. رفتارهاي انحرافي كه از سمت دوستان در رفتارهاي افراد مخصوصا نوجوانان ديده مي‌شود به واسطه دوستان ناباب رخ داده است. افراد با توجه به دوستي هاي ناسالم، رفتارهاي آسيب زا و آسيب زننده را آموزش مي‌بينند و سلامت خود را به خطر مي‌اندازند.

دوستان ناباب سبب بروز رفتارهايي مانند: ضد اجتماعي، شورشي، خودخواهانه، سوءاستفاده گر و … مي‌شود. در ادامه در رابطه با دوستان ناباب و چگونگي دوري از اين افراد توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اشتباهات نوجوان كليك كنيد.

دوستان ناباب و اهميت دخالت والدين

نوجواني و سال‌هاي اوليه جواني زماني است كه گروه‌هاي دوستي براي فرزند شما اهميت بالايي دارند. در اين زمان آنها همه تلاش خود را مي‌كنند تا از نظر دوستانشان مورد تأييد باشند. به همين خاطر است كه ارتباط فرزند شما با دوستان ناباب اهميت بسياري پيدا مي‌كند. اين دوستان ممكن است رفتارهايي را به فرزند شما ياد بدهند يا او را به سمت باورها و مسيرهايي بكشانند كه با عقايد خانواده شما نمي‌خواند.

همان‌طور كه خودتان هم مي‌دانيد گاهي اوقات پيامد حضور در اين گروه‌ها مشكلاتي است كه بر تمامي زندگي فرد سايه خواهد انداخت. به همين خاطر بسيار مهم است كه شما به‌عنوان پدر و مادر، فرزندتان را از اين خطر دور كنيد. براي رسيدن به اين هدف مي‌بايست با نيازها و ويژگي‌هاي دوره نوجواني و جواني آشنا باشيد. و به‌علاوه راه‌هاي صحيح برقراري ارتباط با اين گروه سني را بشناسيد. تنها در اين صورت است كه شما مي‌توانيد موافقت و همراهي فرزندتان را به دست بياوريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه رفتار صحيح با نوجوان كليك كنيد.

چگونه جوانان را از دوستان ناباب دور كنيم ؟

براي دوري از دوستان ناباب راهكارهايي وجود دارد. كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

1. حضور در محيط‌هاي سالم و مناسب

در هر مكاني شما با شخصيت‌هايي آشنا خواهيد شد كه مناسب آن محيط فكر و رفتار مي‌كنند. پس اگر مي‌خواهيد فرزندتان را از دوستان ناباب دور نگه داريد يك راهكار اين است كه او را وارد محيط‌هاي سالم كنيد. حضور در كلاس‌هاي ورزشي، كانون‌هاي فكري و محيط‌هاي مشابه با آنها علاوه بر اينكه فكر فرزند شما را درگير موضوعات مثبتي خواهد كرد. راه را براي آشنايي آنها با شخصيت‌هاي سالم‌تر باز مي‌كند.

2. با فرزندتان صحبت كنيد | دوستان ناباب

دومين راه دوري از دوستان ناباب، صحبت با فرندان است. به‌ جاي اينكه مستقيماً دوستان فرزندتان را كنترل كنيد، مهارت انتخاب دوست را به او آموزش دهيد. شما نمي‌توانيد هميشه همراه فرزندتان باشيد و او را كنترل كنيد. پس بهتر است خودش اين مهارت را داشته باشد كه در ميان افراد مختلف بهترين آنها را انتخاب كند.

براي رسيدن به اين هدف شما مي‌بايست زمان‌هايي را به صحبت‌كردن با فرزندتان اختصاص بدهيد. راجع به خصوصيات اخلاقي مختلف و ارزش‌هاي خانواده‌تان با او صحبت كنيد. و سعي كنيد تا قدرت تشخيص خوب و بد را در او به وجود بياوريد.

3. الگوي مناسبي باشيد

فرزند شما قبل از هر كس و هر چيز به پدر و مادرش نگاه خواهد كرد. آيا شما الگوي خوبي براي او هستيد؟ اگر خودتان دوستاني داريد كه رفتارها و عادت‌هاي نامناسبي دارند، نمي‌توانيد از فرزندتان بخواهيد اين كار را نكند. پس بهتر است قبل از هر چيز نگاه دقيقي به رفتار خود داشته باشيد. و از دوستان ناباب خود دوري كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه انتخاب دوست در نوجواني كليك كنيد.

4. آشنا شدن با دوستان فرزندتان | دوستان ناباب

يك راه براي كنترل دوستي‌هاي فرزندتان اين است كه دوستان او را بشناسيد. به فرزندتان اجازه بدهيد گاهي اوقات دوستانش را به خانه دعوت كند. يا مي‌توانيد با والدين آنها ارتباط برقرار كنيد. اين موضوع باعث مي‌شود كه شما در جريان ارتباطات فرزندتان باشيد و بهتر بتوانيد شرايط را كنترل كنيد. در نهايت او را از دوستان ناباب دور كنيد.

5. آموزش مهارت‌هاي زندگي

يكي از راه هاي دوري از دوستان ناباب، آموزش مهارتهاي زندگي به فرزندان است. آموزش مهارت‌هاي هفت‌گانه زندگي براي نوجوانان مي‌تواند آن‌ها را براي بسياري از چالش‌هاي پيش‌رو آماده كند. به كمك آموزش مهارت‌هاي زندگي فرد نوجوان در مسائلي نظير تفكر نقادانه، تصميم‌گيري، مديريت روابط بين‌فردي، خودآگاهي، مديريت هيجانات و استرس، تفكر خلاق آمادگي لازم را كسب مي‌كند. و سعي مي‌كند تصميماتي در زندگي‌اش بگيرد كه بيشترين منفعت و فايده را برايش به همراه داشته باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تربيت نوجوان كليك كنيد.

6. فرزندتان را سرزنش نكنيد | دوستان ناباب

يكي از كارهاي مضري كه ممكن است برخي از والدين براي دور نگه‌داشتن دوستان ناباب از فرزندشان انجام دهند، سرزنش و مقايسه كردن فرزندشان است. سرزنش و مقايسه كردن فرزندتان با ساير افراد نمي‌تواند باعث كاهش مشكلات شود. بلكه شرايط را از آنچه كه هست وخيم‌تر مي‌كند. و باعث افزايش تنش بين اعضاي خانواده و فاصله‌گرفتن نوجوان از والدين مي‌شود. بنابراين به‌ جاي سرزنش كردن فرزند او را بپذيريد، و از پيامدهاي ارتباط با دوست ناباب برايش صحبت كنيد.

7. در مقابل فرزندتان قرار نگيريد

يكي از راه هاي دور كردن فرزندا دوستان ناباب، تغيير لحن صحبت است. يادتان باشد كه فرزند شما ديگر كودك نيست. پس نمي‌توانيد با استفاده از زبان زور و اجبار با او صحبت كنيد. اگر به فرزندتان بگوييد كه نبايد با يك نفر در ارتباط باشد به‌احتمال زياد با مقاومت او مواجه خواهيد شد. پس بهتر است لحن صحبت‌كردن خود را تغيير بدهيد. به فرزندتان نشان بدهيد كه او و احساساتش را درك مي‌كنيد. درعين‌حال دلايلتان براي مخالفت را نيز بيان كنيد.

8. در برابر دوستان ناباب صبور باشيد

هيچ تغييري يك شبه اتفاق نمي‌افتد. پس انتظار نداشته باشيد كه فرزند شما هم بلافاصله رابطه خود را با دوستان ناباب تمام كند. براي رسيدن به اين نقطه بايد كمي صبورتر باشيد. به او اجازه بدهيد كه آرام‌آرام از گروه دوستانش فاصله بگيرد؛ و روابط جديدي را براي خود آغاز كند.

9. از ديگران كمك بگيريد

در برخي موارد، والدين هرچقدر كه با فرزندشان صحبت مي‌كنند نتيجه‌اي حاصل نمي‌شود. دراين‌ شرايط بهتر است با بهره‌گيري از يك شخص ثالث اين مشكل را حل كنيد. در اعضاي خانواده يا دوستان و آشنايان به دنبال فردي باشيد كه فرزندتان از او حرف‌شنوي دارد، و برايش مانند يك الگو است. از او بخواهيد تا پيامدهاي منفي تداوم دوستي با افراد ناباب را فرزندتان شرح دهد. و او را از آسيب‌هاي احتمالي ارتباط با دوستان ناباب آشنا سازد.

دوستان ناباب و اهميت مشاوره

يكي از بهترين راهكارها براي اينكه فرزندتان را از دوستي‌هاي خطرناك دور نگه داريد، اين است كه از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين نيازهاي روحي هر دوره سني را به‌خوبي مي‌شناسند. و به همين خاطر به‌راحتي مي‌توانند با فرزند شما ارتباط بگيرند. اين كاري است كه شايد از نظر خودتان گاهي اوقات غيرممكن به نظر برسد. علاوه بر برقراري ارتباط مناسب، مشاور مهارت‌هاي مناسب را به فرزند شما آموزش خواهد داد.

در نتيجه آنها خودشان توانايي تشخيص خوب و بد را پيدا خواهند كرد. و اين شرايط به‌ مراتب بهتر از وضعيتي خواهد بود كه قرار باشد شما تمامي رفتارها و دوستان فرزندتان را چك كنيد. پس اگر در زمينه دوستي‌هاي اجتماعي فرزندتان دچار مشكل شده‌ايد كمك‌گرفتن از يك متخصص را در اولويت برنامه‌هايتان قرار بدهيد.

كلام آخر

دوستان ناباب به مرور زمان زندگي سالم را به زندگي ناسالم تبديل مي‌كنند و آسيب هاي جبران ناپذيري را بر جاي خواهند گذاشت. دوستان ناباب علاوه بر اينكه بر شخصيت و رفتار فرد تاثير مي‌گذارد، بر روابط خانوادگي و عاشقانه فرد نيز تاثيرات منفي خواهد گذاشت.

خانواده هايي كه متوجه دوستان ناباب در اطراف فرزندان خود شده اند بايد فورا از متخصصين روانشناس و مشاوران كمك بگيرند. چرا كه بيشتر والدين در چنين مواردي هيجاني برخورد كرده و اوضاع را بدتر مي كنند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دوستان ناباب مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور به فرزندم بگويم كه دوستانش از نظر من مورد تأييد نيستند؟

براي اين كار بهتر است در يك شرايط مناسب با فرزندتان صحبت كنيد. به او نشان بدهيد كه احساسات و خواسته‌هايش را مي‌فهميد. سپس دلايل خود را براي مخالفت به او توضيح دهيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دوستان ناباب | جوانان را از دوست ناباب دور كنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۰:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از خون يا هموفوبيا يكي از انواع ترس‌هاي مرضي يا فوبيا است كه باعث مي‌شود فرد با ديدن خون‌و جراحت يا حتي تصور آن دچار اضطراب ‌شود. اما طبق مشاهدات نشانه‌هاي ترس‌از خون با نشانه‌هاي ساير ترس‌هاي اضطرابي تفاوت دارد؛ در ساير انواع ترس‌مانند ترس‌از ارتفاع يا حيوانات فرد دچار تپش قلب و افزايش فعاليت بدن مي‌شود، اما ترس‌از خون با كاهش فعاليت بدن، افت فشارخون و حتي غش كردن نمود مي‌يابد. به همين خاطر درست برعكس ساير درمان‌هاي مؤثر در فوبيا، براي درمان اين بيماري به فرد آموزش داده مي‌شود كه چگونه سطح فعاليت بدن خود را افزايش دهد. در ادامه با روش هاي درمان نيز آشنا مي‌شويد براي شروع درمان به صورت تلفني نيز مي‌تواند اقدام كنيد. براي دريافت مشاوره استرس كليك كنيد.

منبع: ترس از خون يا هموفوبيا | نشانه ها ، علل و درمان

ترس از خون يا هموفوبيا

ترس از خون يكي از فوبيا هايي است كه فرد با مشاهده خون‌رنج مي‌برد. اين فرد از آزمايش خون و فعاليت هايي كه با خون همراه است هراس دارد. از علائم و نشانه هاي اين فوبيا مي‌توان به حملات پانيك، افت فشار خون، افزايش ضربان قلب، لرزش و … اشاره كرد. علل ترس‌از خون‌يا هوفوبيا به وراثت، محيط، ترس اطرافيان و … است.

علائم و نشانه هاي ترس از خون

ترس از خون يا هموفوبيا يكي از انواع ترس‌هاي مرضي است كه باعث مي‌شود فرد به هنگام ديدن خون‌و جراحت يا حتي فكر كردن به آن دچار اضطراب شود. اما اين اضطراب برخلاف ساير بيماري‌هاي اضطرابي خود را به‌صورت افت فشارخون و حتي از حال رفتن نشان مي‌دهد. اگرچه جراحت يا خون‌ريزي براي هيچ‌كس موضوع خوشايندي نيست، اما افرادي كه دچار هموفوبيا مي‌شوند حتي از فكر كردن به اين موضوع نيز دچار اضطراب مي‌شوند و همچنين هنگامي‌كه زخم يا جراحتي براي آن‌ها يا اطرافيانشان اتفاق مي‌افتد شدت نگراني آن‌ها با ميزان جراحت تناسبي ندارد.

درصورتي‌كه ترس از خون براي مدتي در حدود شش ماه در فرد باقي بماند. باور داشته باشيد كه اين يك ترس غيرمنطقي است، اما توانايي جلوگيري از آن براي‌تان وجود نداشته باشد. و همين‌طور هنگامي‌كه به دليل اين ترس در فعاليت‌هاي روزمره بيمار محدوديت‌هايي ايجاد شده. بايد براي بهبود اين وضعيت از يك متخصص روانشناسي مشورت بگيريد. براي اشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

دلايل ترس از خون

ترس از خون نيز مانند ساير ترس‌ها داراي زيربنايي اضطرابي است، اما متخصصان در پاسخ به اين سؤال كه اضطراب به چه دليل در فرد به اين شكل درمي‌آيد دلايلي را بيان مي‌كنند كه حضور يك يا چند مورد از آن‌ها در هر بيمار مبتلا به ترس از خون‌ممكن است. براي آشنايي با ساير انواع فوبيا كليك كنيد.

تاثير ژنتيك در ترس از خون

متخصصين معتقدند اضطراب يكي از بيماري‌هاي رواني است كه با احتمال زيادي به ارث مي‌رسد. در ميان اعضاي خانواده يا اقوام افرادي كه دچار ترس از خون هستند معمولاً سابقه وجود اين بيماري يا ترس‌هاي مرضي از ساير مسائل وجود دارد. بااين‌حال ژنتيك به‌تنهايي نمي‌تواند دليلي براي بروز اضطراب فرد باشد و آمادگي‌هاي زيستي مي‌بايست در كنار شرايط محيطي قرار بگيرند.

اختلال فيزيولوژيك

برخي شواهد نشان مي‌دهند بخش‌هايي از مغز كه مسئول كنترل اضطراب هستند، در ذهن افراد داراي ترس از خون به‌خوبي فعاليت نمي‌كنند و يا بالعكس نواحي كه مسئوليت ايجاد اضطراب را بر عهده دارند، در اين افراد دچار بيش فعالي هستند و اين باعث مي‌شود تا آن‌ها از موضوعات بي‌خطر نيز احساس ترس كنند.

خاطرات ناخوشايند در بروز ترس از خون

وجود يك خاطره ناخوشايند مثل بريدگي يا جراحت سنگين، ديدن فردي در اين شرايط يا حتي مشاهده فيلم يا تصويري در اين زمينه مي‌تواند باعث ابتلا به ترس از خون شود.

ترس اطرافيان

گاهي اوقات ترس‌هاي مرضي مانند ترس از خون بدون وجود هيچ خاطره ناخوشايند و صرفاً به اين خاطر كه اطرافيان فرد از موضوعي مي‌ترسند ايجاد مي‌شود. به عبارتي فرد با ديدن ترس اطرافيان احساس مي‌كند كه او نيز مي‌بايست از اين موضوع بترسد و خود را از اين خطر محافظت كند.

بي‌توجهي به درمان ترس از خون

متأسفانه برخي افراد تصور مي‌كنند ترس از خون موضوعي نيست كه احتياج به پيگيري و درمان داشته باشد و به‌مرورزمان خوب مي‌شود يا حتي اگر بهبود پيدا نكند نيز خطر جدي براي زندگي به همراه نخواهد داشت. بي‌توجهي به درمان ترس از خون باعث بروز پيامدهاي مختلفي مي‌شود كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

درمان نشدن بيماري

نخستين پيامدي كه بي‌توجهي به درمان بيماري ترس از خون به همراه دارد اين است كه ترس فرد براي هميشه با او باقي خواهد ماند. اگرچه بسياري از ترس‌ها در طي دوران رشد كودك ايجاد مي‌شود و سپس به‌مرورزمان از بين خواهد رفت، اما درصورتي‌كه ترس در طي جريان رشد از بين نرود مي‌توان انتظار داشت كه به‌صورت مزمن و براي هميشه همراه فرد باقي بماند.

لذت نبردن از زندگي

درمان نشدن بيماري و باقي ماندن آن باعث مي‌شود تا اضطراب و نگراني ايجاد جراحت همواره با فرد باشد. و دچار ترس از خون شود. و اين اضطراب توانايي وي براي لذت از زندگي را تحت تأثير قرار مي‌دهد.

تعميم يافتن بيماري

بي‌توجهي به درمان اضطراب در برخي موارد باعث شدت پيدا كردن ترس از خون مي‌شود. براي مثال اگر در ابتدا فرد صرفاً از ديدن زخم يا خون مي‌ترسيده. پس از مدتي ديدن تصوير يا حتي شنيدن نام اين موضوع نيز مي‌تواند به همان اندازه اضطراب‌آور باشد. و يا شايد پس از مدتي فرد با ديدن ابزاري كه ممكن است باعث ايجاد جراحت شوند نيز دچار اضطراب شود. و اين دايره به‌تدريج گسترده‌تر مي‌شود.

ايجاد محدوديت در فعاليت‌هاي فرد

ترس از خون باعث مي‌شود از برخي فعاليت‌ها به دليل مواجه نشدن با خون اجتناب كنيد. براي مثال احتمالاً شما هم شنيده‌ايد كه بسياري از افراد به دليل ترس از خون از رشته پزشكي انصراف مي‌دهند. اين موضوع مي‌تواند در مسائل ساده نيز ديده شود. براي مثال افرادي كه ترس از خون دارند و اين بيماري در آن‌ها تا حدودي پيشرفت كرده احتمالاً از كار كردن با برخي وسايل مانند چاقو مي‌ترسند و نگرانند كه مبادا دچار جراحت شوند و يا بسياري از اين افراد هنگام بيماري به دليل ترس از آزمايش يا تزريق به دنبال درمان آن نيستند. به همين خاطر بهتر است براي درمان هموفوبيا اقدامات جدي‌تري صورت بگيرد.

چه زماني به روانشناس مراجعه كنيم؟

خونريزي و جراحت براي همه ما موضوع ناخوشايندي است، به همين خاطر هر نگراني از اين موضوع را نمي‌توان ترس از خون يا هموفوبيا دانست. اما درصورتي‌كه شما يا هريك از اطرافيانتان با اين نشانه‌ها مواجه شديد بهتر است از يك درمانگر كمك بگيريد:

  • شدت ترس مي‌بايست نامتناسب با ميزان خونريزي يا جراحت باشد
  • حتي فكر يا شنيدن نام خون و جراحت نيز باعث اضطراب شود.
  • فرد از قرار در محيط‌هايي كه احتمال جراحت يا خونريزي وجود دارد اجتناب مي‌كند. و در صورت مواجه‌ به‌شدت مضطرب مي‌شود
  • ترس از خون محدوديت‌هايي را در جريان زندگي روزانه فرد ايجاد كرده باشد
  • در كودكان اين ترس به‌صورت گريه كردن، چسبيدن به والدين، پرخاش و بدرفتاري يا بداخلاق شدن مي‌باشد.

راه‌هاي درمان ترس از خون

ترس از خون يكي از بيماري‌هاي اضطرابي است كه مي‌بايست زير نظر متخصصين روانشناس درمان شود. درمانگر با توجه به شرايط فرد و شدت بيماري از روش‌هاي مختلفي براي درمان استفاده خواهد كرد كه از مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد. براي اشنايي بيشتر با روش هاي درمان فوبيا كليك كنيد.

حساسيت‌زدايي منظم

فرض اصلي حساسيت‌زدايي منظم اين است كه يك فرد نمي‌تواند دو احساس متضاد را در يك‌زمان تجربه كند. براي مثال شما نمي‌توانيد در يك‌زمان هم شاد و هم غمگين باشيد. با توجه به اينكه بيماران مبتلا به ترس از خون هنگامي‌كه با خون مواجه مي‌شوند دچار افت فشارخون و يا بيهوشي مي‌شوند. در حساسيت‌زدايي منظم به آن‌ها آموزش داده مي‌شود كه چطور بدن خود را در حالت فعاليت نگه دارند. سپس درمانگر و بيمار سلسله مراتبي از موضوعات ترس‌آور تهيه مي‌كنند و در هر مرحله فرد با يكي از اين موضوعات مواجه مي‌شود.

براي مثال ممكن است شنيدن كلمه “خون” كمترين و “خونريزي شديد” بيشترين ترس را براي فرد داشته باشد. روانشناس ابتدا كلمه خون را به فرد نشان مي‌دهد و بيمار مي‌بايست از افت فشارخون و اضطراب خود جلوگيري كند. هنگامي‌كه وي توانست اين مرحله را با موفقيت بگذراند، به‌تدريج ساير موضوعات تا رسيدن به خونريزي شديد براي وي نمايش داده مي‌شود.

مواجهه مستقيم

در مواجهه مستقيم برخلاف حساسيت‌زدايي منظم، بيماري كه ترس از خون دارد به‌صورت ناگهاني با موضوعي كه از آن مي‌ترسد مواجه مي‌شود و اجازه فرار كردن يا تغيير وضعيت به او داده نمي‌شود. فرض بر اين است كه در اين شرايط وي متوجه مي‌شود چيزي كه از آن مي‌ترسيده آن‌قدرها هم خطرناك نيست و اين باعث از بين رفتن ترس وي خواهد شد.

دارودرماني

استفاده از داروها هرگز نمي‌تواند باعث از بين رفتن ترس از خون شود. اما در شرايطي كه شما چنين ترسي داشته باشيد و درعين‌حال مجبور باشيد به هر دليلي با خون‌مواجه شويد استفاده از داروهاي ضد اضطراب مي‌تواند به كاهش اضطراب شما كمك كند. به همين خاطر از اين شيوه درماني براي كوتاه‌مدت و در زمان‌هاي اضطراري استفاده مي‌شود. براي آشنايي با انواع دارو هاي ضد اضطراب كليك كنيد.

كلام آخر

ترس از خون زماني كه در فردي بروز يابد او را در زندگي روزمره دچار چالش مي‌كند. زندگي روزمره ما شايد گهگاهي با خون روبرو شود و اگر توان مقابله با آن را نداشته باشيد به سختي با اين موضوع كنار خواهيد آمد. اين افراد تا زماني كه تحت درمان قرار نگيرند در مواجهه با خون غش مي‌كنند و بر بدن خود كنترلي نخواهند داشت. براي درمان و آموزش راه هاي مقابله با اين بيماري نياز به روانشناس است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از خون مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا دارويي براي درمان ترس از خون وجود دارد؟

هيچ دارويي نمي‌تواند ترس از خون را از بين ببرد اما داروهاي ضد اضطراب به بيمار كمك مي‌كنند هنگامي‌كه مجبور است با خون مواجه شود اضطراب كمتري را تحمل كند.

چرا برخي افراد از خون مي‌ترسند؟

مشاهده ترس ديگران از خون، بروز اتفاقات ناخوشايند يا سابقه ژنتيكي ازجمله مسائلي است كه مي‌تواند باعث شروع ترس از خون باشد. علاوه بر اين برخي افكار غلط مانند آلودگي يا مرگ به علت خونريزي نيز مي‌تواند باعث بروز اين بيماري باشد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از خون يا هموفوبيا | نشانه ها ، علل و درمان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۲۹:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از كنكور در دوران مخصوصي براي همه افراد اتفاق خواهد افتاد. دانش آموزان كنكور را مانند غول بزرگ و بدون شكست در نظر مي‌گيرند و براي مقابله با آن حسابي دچار ترس و ترديد مي‌شوند. و شكست دادن كنكور را محال و غير قابل حل مي‌دانند. علل متفاوتي وجود دارد كه افراد را از كنكور مي‌ترساند. اين علل شامل ترس از عقب افتادن، ترس از درصد پايين دروس، ترس از بي انگيزگي، ترس از خستگي و … مي‌شود. اما اگر كنكور را مانند امتحان در نظر بگيريد، به راحتي مي‌توانيد با برنامه ريزي صحيح بر ترس خود غلبه كنيد. با استفاده از راهكارهاي اصولي و كمك از روانشناس، توانايي غلبه ترس از كنكور را بدست خواهيد آورد. براي دريافت مشاوره تلفني كليك كنيد.

منبع: ترس از كنكور | 9 راهكار براي غلبه بر ترس از كنكور

ترس از كنكور

ترس از كنكور بسته به عوامل مختلفي دارد. برخي افراد ترس از اين موضوع دارند كه دانشگاه مناسبي قبول نشوند. و برخي ترس از قبولي در رشته مورد علاقه خود دارند. و عوامل ديگري وجود دارد كه افراد را از كنكور مي‌ترساند. اين ترس ها اگر كنترل نشود باعث بروز اضطراب و افسردگي در افراد مي‌شود. و اين اختلالات تا آخر عمر با فرد همراه خواهد بود. بسيار افرادي را ديده ايم كه به دليل استرس زياد كنكور، مبتلا به ريزش مو، استرس، وسواس و … شده اند. در نهايت اين ترس ها باعث خستگي مفرط فرد در زندگي روزانه خواهد شد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

دلايل ترس از كنكور

از دلايل ترس از كنكور مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مقابله با استرس كنكور كليك كنيد.

  • ترس از عقب افتادن دروس
  • ترس از اجرا نشدن برنامه درسي
  • ترس از بي نظمي دروس
  • ترس از برنامه ريزي هاي اشتباه
  • ترس از بي اراده‌ شدن
  • ترس از تمام نشدن دروس تا زمان امتحان
  • ترس از خسته شدن
  • هراس از اجرا نكردن برنامه درسي
  • هراس از جا ماندن دروس
  • هراس از خوب درس نخواندن
  • هراس از كامل نبودن نكات
  • هراس از تمام نشدن تست ها
  • هراس از ناتواني در جواب به سوالات
  • هراس از عقب ماندن نسبت به بقيه
  • هراس از حل نشدن مشكلات روحي
  • هراس از ساعت مطالعه نامناسب
  • هراس از درصدهاي پايين دروس
  • هراس از يادگيري اشتباه دروس
  • هراس از نتيجه ضعيف در كنكور
  • هراس از سرحال نبودن در كنكور
  • هراس از خواب ماندن روز كنكور
  • ترس از سخت بودن سوالات
  • ترس از قبول نشدن در كنكور
  • ترس از بي محلي ديگران در صورت شكست در كنكور
  • ترس از سركوفت شنيدن بقيه
  • ترس از قضاوت ديگران
  • ترس از بي محلي ديگران
  • ترس از طرد شدن
  • ترس از نرسيدن به هدف ها
  • ترس از نرسيدن به شغل مورد علاقه
  • ترس از پشت كنكور ماندن

راهكارهايي براي رهايي ترس از كنكور

راهكارهايي در جهت غلبه بر ترس از كنكور ارائه داده ايم كه به شرح زير است.

1. خود را در معرض مقايسه قرار ندهيد

اولين و شايد بزرگترين راهكار براي ترس از كنكور، مقايسه نكردن خود با ديگران است. مقايسه در همه جنبه ها باعث كاهش اعتماد به نفس و در نتيجه افسردگي مي‌شود. خود را با تراز بالايي ها و درصدهاي آنها مقايسه نكنيد. و به جاي مقايسه از زمان حال استفاده كنيد و با دقت دروس خود را مطالعه كنيد.

2. برنامه ريزي كنيد

دومين راهكار مناسب براي ترس از كنكور، برنامه ريزي دقيق است. تمام روزها و ساعت ها را برنامه ريزي كنيد تا به تمام دروس رسيدگي شود. براي برنامه ريزي و راه هاي درس خواندن بسيار راهكار وجود دارد كه مي‌توانيد از آن‌ها استفاده كنيد. استفاده از برنامه هاي درسي و عمل به آن، شما را از نگراني عقب ماندن دور مي‌كند. بنابراين با برنامه ريزي روزانه دروس خود را مطالعه كنيد و بدون ترس از عقب ماندن شروع به مطالعه كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه برنامه ريزي براي كنكور كليك كنيد.

3. از مباحث آسان و ساعات كم شروع به مطالعه كنيد

سومين راهكار براي ترس از كنكور، مطالعه دروس آسان است. اگر علاقه به مطالعه نداريد يا شروع دروس سخت براي شما دشوار است. بهترين راه، شروع دروس آسان است. زماني كه از دروس آسان و مورد علاقه تان شروع به مطالعه مي‌كنيد، و با تست زني به درصد بالايي مي‌رسيد، اتگيزه شروع دروس سخت نيز براي شما راحت خواهد شد. اما براي ساعات مطالعه بهتر است از زمان هاي كم آغاز كنيد. مثلا از روزي 1 ساعت شروع و به روزي 8 ساعت پيش برويد. با اين كار علاقه خود را به مطالعه افزايش خواهيد داد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ساعت مطالعه كنكور كليك كنيد.

4. استراحت كنيد

گاهي به دليل استرس و اضطرابي كه كنكور به دنبال دارد، دست رد به تمام مهماني ها و دورهمي هاي دوستانه مي‌زنيم. براي غلبه بر ترس از كنكور، استراحت را در برنامه خود داشته باشيد. با استراحت هاي كوتاه و مهماني ها گاهي به خود استراحت دهيد. اگر خودتان را از استراحت و خوش گذراني هاي كوتاه محروم كنيد، در نتيجه روحي خسته خواهيد داشت. با روحيات خسته هيچ انگيزه اي براي ادامه مطالعه نخواهيد داشت.

5. خلاصه نويسي كنيد

يكي از راه هاي غلبه بر ترس از كنكور، خلاصه نويسي است. روش هاي متفاوتي در جهت خلاصه نويسي وجود دارد كه بر اساس علاقه مي‌توانيد از آن استفاده كنيد. روش هايي مانند نقشه كشي ذهني، خلاصه نويسي تيتر و … وجود دارد. با خلاصه نويسي نكات مهم دروس را يادداشت خواهيد كرد و ديگر نياز به مطالعه كل كتاب نخواهيد داشت. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه روش هاي خلاصه نويسي كليك كنيد.

6. تغذيه مناسب داشته باشيد

ششمين راهكار ترس از كنكور، رعايت تغذيه مناسب است. غذاهايي كه امگا3 دارند را در رژيم غذايي خود رعايت كنيد. غذاهايي مانند : ماهي، ميگو، مغز بادام، آجيل، سبزيجات و گردو را در وعده هاي غذايي خود قرار دهيد.

7. بهداشت خواب را رعايت كنيد

خواب كافي راهكاري است كه باعث غلبه ترس از كنكور مي‌شود. بهداشت خواب را رعايت كنيد و شب ها به موقع بخوابيد. 8 ساعت خواب روزانه را رعايت كنيد تا انرژي كافي براي مطالعه را داشته باشيد.

8. از ديگران كمك بگيريد

هشتمين راهكار غلبه بر ترس از كنكور، صحبت با ديگران در رابطه با نگراني ها است. زماني كه اضطراب و استرس زيادي بر شما غلبه كرده است. از ديگران كمك بگيريد و در رابطه با اضطراب ها و استرس هايي كه داريد صحبت كنيد. گاهي براي اداره بهتر استرس و اضطراب ها از روانشناسان كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره تلفني كليك كنيد.

9. كمك از مشاورين تحصيلي

كمك از مشاورين تحصيلي بهترين و اصولي ترين راهكار براي ترس از كنكور است. مشاورين تحصيلي برنامه درسي را شكل مي‌دهند و نحوه صحيح مطالعه را به فرد كنكوري آموزش مي‌دهند. مشاورين تحصيلي كمك بزرگي به كنترل استرس و غلبه بر ترس از كنكور مي‌كنند. براي دريافت مشاوره تحصيلي كليك كنيد.

كلام آخر

قبولي در كنكور مساله مهمي براي خانواده ها خود افراد است. خانواده ها با فشارهايي كه به فرزند خود مي‌آورند، باعث ايجاد ترس از كنكور در فرد خواهند شد. بسيار افرادي وجود دارند كه به دليل فشارهاي خانواده و اصرار به قبولي در كنكور با استرس زيادي روبرو خواهند شد. بله همه افراد علاقه به قبولي در رشته و دانشگاه مورد علاقه خود دارند. اما با قبول نشدن زندگي شما نابود نخواهد شد. براي كنترل ترس ها و اضطرابات خود از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از كنكور مي توانيد از طريق شماره تلفن 02191002360 با متخصصان تحصيلي در مركز مشاوره روانشناسي صحبت كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از كنكور | 9 راهكار براي غلبه بر ترس از كنكور


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۲۲:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مصرف تفريحي مواد را افراد از روي كنجكاوي و كسب تجربه انجام مي‌دهند. گاهي افراد براي كاهش افسردگي، اضطراب، استرس و اختلالات رواني به‌مصرف‌تفريحي مواد روي مي‌آورند. و منظور از مواد تفريحي يعني مصرف در شرايط خاص، مهماني ها، مراسمات و زمان امتحانات براي حفظ تمركز استفاده مي‌شود. در اين شرايط افراد احساس مي‌كنند كه هر زمان اراده كنند ماده مخدر را كنار خواهند گذاشت.

اما به هيچ وجه همچين اتفاقي نمي‌افتاد. بسته به ويژگي هاي جسماني و رواني افراد، مدت زمان اعتياد به ماده تفنني در هر شخص متفاوت است. زماني كه شخص معتادي به فكر رهايي از دام اعتياد هست. حتما بايد براي ترك از روانشناسان و مشاورين كمك بگيريد. پس براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع: مصرف تفريحي مواد | 5 قدم تا تبديل شدن مصرف تفنني به اعتياد

مصرف تفريحي مواد

مصرف تفريحي مواد به هيچ وجه تفنني باقي نخواهد ماند. مصرف‌تفنني به مرور باعث اعتياد و سوء مصرف‌خواهد شد. ماده مخدر با خاصيت شيميايي كه دارد بر مغز تاثير مي‌گذارد. به مرور مغز به مواد وابسته مي‌شود و مغز به فرد دستور مصرف بيشتر و كسب احساس سرخوشي را مي‌دهد. زماني كه مصرف افزايش نيابد، حال فرد خوش نيست. و علائمي مانند: تهوع، افسردگي، لرزش، اضطراب و … را از خود نشان مي‌دهد.

به مرور براي رفع اين علائم مواد را همه جا با خود حمل مي‌كند و در تمامي موقعيت ها از آن استفاده مي‌كند. در اين شرايط افراد قادر به ترك نيستند و با مشكلات ترك دست و پنجه نرم مي‌كنند. براي اقدام به ترك ماده مخدر از روانشناسان و مشاورين ترك اعتياد كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

مراحل تبديل مصرف تفريحي مواد به مصرف دائمي

مصرف تفنني يا تفريحي مواد مخدر افراد را به تدريج به اعتياد و مصرف دائمي تبديل مي‌كند. در ادامه مراحل تبديل‌مصرف‌تفريحي مواد به مصرف دائمي راشرح داده ايم.

1. امتحان

در مرحله اول مصرف تفريحي مواد، افراد به دليل كنجكاوي، امتحان و كسب تجربه جديد به مصرف مواد رو مي‌آورد. گاهي افراد با خود قرار مي‌گذارند كه فقط زماني كه غم و ناراحتي دارند مصرف كنند. و به قول خودشان براي كسب تجربه شروع به امتحان ماده مخدر يا الكل مي‌كنند.

2. مصرف بيشتر

مرحله دوم مصرف تفريحي مواد مخدر، به مصرف هر چه بيشتر تبديل مي‌شود. معمولا زماني كه فرد به صورت تفريحي شروع به مصرف مي‌كند، در مهماني ها و مراسمات مواد مصرف مي‌كند. در اوايل و اين مرحله افراد متوجه عواقب مصرف مواد نيستند و اطرافيان نيز متوجه علائم و نشانه هايي در وي نخواهند شد.

3. مصرف دائمي

مرحله سوم مصرف تفريحي مواد، سوء مصرف و مصرف دائمي است. فرد به مرور عادت به مواد كرده و خطر سوء مصرف زندگي فرد را مختل خواهد كرد. در اين مرحله اصولا رانندگي پر خطر، نئشگي، مستي و تغييرات روحي اتفاق مي‌افتد و اطرافيان نيز متوجه رفتار تعجب بر انگيز فرد خواهند شد.

4. مصرف پر خطر

در مرحله چهار مصرف تفريحي مواد مخدر، فرد به مصرف پر خطر روي مي‌آورد. حتي زماني كه متوجه مضرات و صدمات ناشي از مصرف مواد مي‌شوند، مواد مخدر را ترك نمي‌كنند. در اين مرحله روابط خانوادگي و اجتماعي فرد تحت تاثير قرار خواهد گرفت.

5. وابسته به مواد مصرفي

در مرحله پنجم مصرف تفريحي مواد مخدر، فرد وابسته ماده مصرفي مي‌شود و هميشه به دنبال تهيه ماده مخدر است. عملكرهاي شغلي، اجتماعي، تحصيلي و خانوادگي فرد مختل مي‌شود. و با افرادي در تعامل است كه مانند خودش مواد مصرف مي‌كند.

6. اعتياد

مرحله ششم مصرف تفريحي مواد، اعتياد است. در اين مرحله فرد به اختلال مصرف مواد مبتلا شده است و گرفتار ماده مخدر شده است. در اين مرحله فرد به دنبال ماده مخدر به هر قيمتي است. مصرف بسيار بيشتر از قبل مي‌شود.

با چند بار مصرف تفريحي مواد فرد معتاد مي شود ؟

هيچ فردي زمان دقيق اعتياد با چند بار مصرف تفريحي مواد را نمي‌داند. اعتياد به ماده مخدر بستگي به نوع مواد، مقدار مواد مصرفي به صورت تفنني، بدن فرد و عوامل جسماني و رواني دارد. تشخيص زمان مناسب را هيچ فردي نمي‌داند و آگاهي كاملي از آن ندارد. برخي افراد از لحاظ جسماني به مواد مخدر اعتياد پيدا مي‌كنند و برخي از لحاظ رواني.

افرادي كه از لحاظ رواني درگير مصرف‌تفريحي مواد مخدر مي‌شوند به دنبال كسب احساس شادابي و حال خوش هستند. اما برخي از افراد نيز به دلايل جسماني به مصرف‌تفريحي مواد روي مي‌آورند. گاهي افراد به دليل كاهش دردهاي جسماني به دنبال مسكني قوي هستند تا درد را تجربه نكنند، بنابراين با مصرف به عنوان مسكن درگير و معتاد مي‌شوند.

تا به حال با هيچ آزمايش و امتحاني مشخص نشده است كه افراد در چه بازه زماني به مواد معتاد مي‌شوند. تمامي مواد مخدر اعم از مواد افيوني، متامفامين و … حتي اگر تفريحي مصرف شود، باعث سوء مصرف خواهد شد. مصرف تفريحي مواد يا الكل بسته به توان و قدرت افراد دارد. برخي از افراد با يك بار مصرف به قدري درگير مي‌شوند كه دوز مصرفي خود را به سرعت بالا مي‌برند. و عده اي نيز ماه‌ها زمان مي‌برد تا به ماده اي معتاد شوند. همه اين مدت ها بستگي به عواملي دارد كه اشاره كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

نكات در رابطه با گرفتاري مواد مخدر تفنني

نكات زير شما را آگاه مي‌كند تا از اعتياد جلوگيري كنيد. اگر هنوز فكر مي‌كنيد كه مصرف تفريحي مواد موجب اعتياد نمي‌شود سخت در اشتباه هستيد. با اخطارهاي زير به سرعت به فكر ترك باشيد تا در دام اعتياد نيافتيد.

  • احساس نياز به مصرف بيشتر براي تجربه حس بهتر
  • احساس نياز به مصرف منظم
  • احساس نياز به مصرف روزانه يا چند روي يك بار
  • عدم علاقه به فعاليت هاي مورد علاقه گذشته
  • ميل بسيار به مصرف مواد
  • هزينه هاي زياد براي مصرف مواد
  • بي مسئوليتي نسبت به خانواده، شغل، تحصيل و فرزندان
  • ميل به دروغگويي، سرقت و دزدي
  • علاقه به مصرف مواد در تمام شرايط خوشحال كننده و ناراحت كننده
  • تجربه علائمي مانند: بي خوابي، لرزش، اضطراب، بي قراري، بي خوابي، تهوع، تعريق و افسردگي در صورتي كه به مواد دسترسي ندارند
  • رانندگي هاي پر خطر و حادثه ساز
  • عدم تمركز در حالات عادي و افزايش تمركز در زمان مصرف

كلام آخر

مصرف تفنني يا تفريحي مواد مخدر به مرور زمان و به تدريج باعث اعتياد مي‌شود. بسياري از افرادي كه در دام اعتياد افتاده‌اند از مصرف تفريحي مواد را آغاز كرده اند. اما زماني به خود آمده اند كه در دام اعتياد گرفتار شده اند و چاره اي جز ترك ندارند. ترك تمامي مواد مخدر سخت و دشوار است. و زماني كارساز خواهد شد كه فرد با خواسته قلبي خود اقدام به ترك كند. براي ترك ماده مخدر نياز به روانشناس و مشاورين ترم اعتياد است.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‎‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه افسردگي بعد از طلاق با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مصرف تفريحي مواد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مصرف تفريحي مواد | 5 قدم تا تبديل شدن مصرف تفنني به اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۸:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی