مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مشاوره آنلاين يكي از جديدترين خدماتي است كه برخي مراكز مشاوره اقدام به ارائه آن مي‌كنند. با توجه به مشكلاتي نظير نبود مراكز مشاوره معتبر در همه جاي كشور يا شيوع ويروس كرونا امروزه استفاده از خدمات غيرحضوري نظير مشاوره آنلاين بيش از پيش ضرورت پيدا كرده است. اين خدمات كه مشاوره گرفتن در فضاي مجازي نظير تلگرام و مشاوره تحت وب را در برمي‌گيرد مي‌تواند يك جلسه مشاوره حضوري را براي شما شبيه سازي كرده و خدمات مورد نياز را براي شما فراهم نمايد. ما در ادامه به توضيحات بيشتري در اين باره پرداخته‌ايم پس تا پايان مطلب با ما همراه باشيد.

منبع : مشاوره آنلاين

 

مشاوره آنلاين چيست؟

مشاوره آنلاين يكي از جديدترين خدمات مشاوره روانشناسي است كه امروزه محبوبيت بسياري پيدا كرده است. خدمات مشاوره آنلاين، مي‌تواند در فضاي مجازي خاصي نظير تلگرام يا به صورت مشاوره تحت وب ارائه شود. در مشاوره تحت وب درمانگر مي‌تواند جلسات حضوري را از طريق تماس‌هاي تصويري و به صورت ويديو كنفرانس برگزار كند تا كاملاً فضاي مشاوره حضوري را شبيه سازي نمايد.

مزاياي كمك گرفتن از مشاوره آنلاين

مشاوره آنلاين نسبت به مشاوره حضوري مزيت‌هايي دارد كه امروزه بسياري از افراد آن را ترجيح مي‌دهند. ما در ادامه به مهم‌ترين فاكتورهاي برتري مشاوره‌ آنلاين نسبت به مشاوره حضوري اشاره كرده‌ايم.

كاهش يافتن مقاومت مراجعان

بسياري از مراجعان نسبت به مراجعه حضوري احساس خوبي ندارند و در برابر روانشناسان و درمانگران احساس معذب بودن مي‌كنند. اين افراد اغلب يا براي مشاوره اقدام نمي‌كنند يا اينكه در طول جلسات كمتر در مورد مشكلات اصلي خود حرف مي‌زنند؛ اما در مراجعه آنلاين تا حدي اين مسئله كاهش پيدا كرده و افراد مي‌توانند آزادانه‌تر مسائل خود را مطرح نمايند.

صرفه جويي در وقت و هزينه

در بسياري از مواقع افراد دسترسي نزديكي به مراكز مشاوره تخصصي ندارند؛ اما مشاوره آنلاين تمام فاصله‌ها را از بين برده و باعث مي‌شود كه افراد بتوانند از هرجاي كشور با بهترين مشاوران و روانشناسان تماس بگيرند. اين مسئله با از ميان برداشتن بعد فاصله و مسائل مرتبط با رفت و آمد مي‌تواند تا حد زيادي باعث صرفه جويي در وقت و هزينه‌هاي شما شود.

دسترسي آسان‌تر

در مراجعه حضوري متخصصين نمي‌توانند در هر ساعتي در دفتر كار خود حاضر شده و به شما خدمات مشاوره را ارائه دهند؛ اما در مشاوره آنلاين شما آزادي عمل بيشتري داريد و مي‌توانيد در ساعات مختلف شبانه روز با مركز مشاوره مورد نظر خود تماس بگيريد و از خدمات مشاوره بهره مند شويد.

نحوه استفاده از خدمات مشاوره آنلاين

براي كمك گرفتن از خدمات مشاوره آنلاين كافي است در قسمت كامنت‌هاي مرتبط با هر پست در سايت كامنت بگذاريد يا به آدرس تلگرام درج شده در سايت پيام بدهيد. روانشناسان و مشاوران متخصص همواره آماده پاسخگويي به سؤالات شما هستند. جهت دريافت خدمات از مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو كليك كنيد.

موضوعات مشاوره آنلاين

در مشاوره آنلاين نسبت به مشاوره حضوري يا مشاوره تلفني محدوديت خاصي براي مطرح كردن موضوعات و مشكلات وجود ندارد. از جمله موضوعاتي كه در مورد آن‌ها مي‌توانيد از خدمات اين نوع مشاوره استفاده كنيد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • مشاوره كودك : به بررسي مسائل مرتبط با كودك و نوجوان پرداخته مي شود.
  • مشاوره ازدواج و ارتباط با جنس مخالف : مسائل مرتبط با روابط عاطفي و تصميم گيري براي ازدواج مطرح مي گردد.
  • مشاوره جنسي : مشكلات مرتبط با مسائل زناشويي را مورد بررسي قرار مي دهد.
  • مشاوره خانواده : تنش‌ها و اختلاف‌هاي موجود در خانواده مورد بررسي قرار مي گيرند.
  • مشاوره روانشناسي : در اين جلسات درگيري با انواع اختلالات روان‌شناختي نظير افسردگي، اضطراب، وسواس، اعتياد و … پرداخته مي شود.
  • مشاوره شغلي : به بررسي مسائل مرتبط با شغل
  • مشاوره تحصيلي : به بررسي مسائل مرتبط با تحصيل مي پردازد.

ملاك‌هاي انتخاب مركز مشاوره آنلاين

متأسفانه امروزه بسياري از افراد غيرمتخصص و سودجو در فضاي مجازي اقدام به ارائه خدمات مشاوره مي‌كنند و در فضاهايي نظير چت و دايركت جلسات درماني برگزار مي‌كنند. از آنجايي كه هويت اين افراد در بسياري از موارد مشخص نيست بسيار اهميت دارد كه در اين باره هوشيار باشيد و از هركسي درخواست كمك نكنيد. مطمئن‌ترين افراد كساني هستند كه در مراكز مشاوره معتبر و با مجوز رسمي از سوي نهادهايي نظير سازمان نظام روانشناسي يا بهزيستي فعاليت مي‌كنند و داراي حداقل تحصيلات كارشناسي ارشد در حوزه روانشناسي هستند.

سؤالات متداول

– آيا مي‌توان جلسات مشاوره آنلاين را به حضوري تبديل كرد؟

بله شما علاوه بر مشاوره آنلاين، مي‌توانيد با شماره‌هاي مركز تماس گرفته و براي جلسه حضوري با درمانگر مورد نظر خود  نوبت مشاوره دريافت كنيد.

– ممكن است برخي مشكلات حتماً به مشاوره حضوري نياز داشته باشند؟

بله در برخي شرايط ممكن است درمانگر از شما بخواهد كه شيوه جلسات را تغيير داده و به صورت حضوري مراجعه نماييد. براي مثال مادراني كه در مورد مشكلات هوش فرزندشان سوال مي‌كنند ممكن است نياز داشته باشند تا همراه فرزند خود به مركز مشاوره مراجعه كرده و خدماتي نظير انجام آزمون‌هاي هوش و استعداديابي را از جانب متخصصين دريافت نمايند.

– آيا مي‌توانيم در مورد مشكلات جنسي به جاي خدمات مشاوره حضوري از مشاوره آنلاين استفاده كنيم؟

بله متأسفانه بسياري از افراد به دليل مسائلي نظير شرم و خجالت در مورد مشكلات جنسي خود هرگز از يك متخصص كمك نمي‌گيرند و حتي ممكن است سال‌هاي سال خود را با اين موضوع عذاب دهند. مشاوره آنلاين، به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد آزادانه‌تر مسائل خود را مطرح كنيد و در اين زمينه راهنمايي‌هاي مفيد را دريافت نماييد.

منبع : مشاوره آنلاين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره آنلاين،
موضوع:
[ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۵:۴۴:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

در مورد مشاوره ازدواج و لزوم كمك گرفتن از آن چه مي‌دانيد؟ مشاوره ازدواج يكي از خدماتي است كه روانشناسان متخصص در حيطه زوج و خانواده به مراجعين ارائه مي‌دهند. هدف از برگزاري جلسات مشاوره ازدواج اين است كه افراد بتوانند به شناخت كامل تر و واقع گرايانه تري از يكديگر دست يابند و بر اساس برداشتي كه از يكديگر مي‌كنند ميزان سازگاري زناشويي در آينده را نيز حدس بزنند. در كنار اين مسئله مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده مي‌تواند به افزايش كيفيت زندگي زوجين كمك مي‌كند و سطح سلامت روان افراد جامعه را نيز بالاتر ببرد. با توجه به اهميت مشاوره ازدواج، در ادامه به طور جامع‌تري درباره آن صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد. براي دريافت مشاوره ازدواج تلفني كليك كنيد.

منبع »‌ مشاوره ازدواج

 

مشاوره ازدواج چيست و به چه مسائلي مي‌پردازد؟

مشاوره ازدواج يكي از راه‌هايي است كه به افراد كمك مي‌كند قبل از شروع زندگي مشترك به شناخت بهتري از يكديگر دست يابند و از همان ابتدا رابطه سالمي را شكل دهند. در جلسات مشاوره ازدواج، روانشناس موضوعات متنوع و گوناگوني را به بحث مي‌گذارد تا ديدگاه طرفين را در مورد جنبه‌هاي مهم زندگي بسنجد. از جمله مهم‌ترين موضوعاتي كه در مشاوره ازدواج مطرح مي‌شوند مي‌توان به مسائل مالي، اعتقادي، نيازهاي عاطفي، مهارت‌هاي ارتباطي، ميزان تمايل براي بچه دار شدن، نوع نگاه طرفين به رابطه جنسي، قدرت تصميم‌گيري و توانايي كنترل خشم در هر دو نفر اشاره كرد.

 

بيشتر بخوانيد : روانشناسي ازدواج  

 

اهميت و لزوم كمك گرفتن از مشاوره ازدواج

مشاوره ازدواج به افراد كمك مي‌كند تا بتوانند انتظارات واقع گرايانه تري را در مورد زندگي مشترك شكل دهند و پيش از ازدواج با ديد كاملا باز مشكلات پيش رو را بشناسند. هم‌چنين روانشناس به مراجعين ياري مي‌رساند تا براي رويارويي با چالش‌هاي مختلف در زندگي آماده باشند و از قبل مهارت‌هاي لازم براي كنار آمدن با آن‌ها را تمرين نمايند. مسلما زوجيني كه با اين شناخت و مهارت‌ها زير يك سقف مي‌روند نسبت به ساير افراد راحت‌تر مي‌توانند با يكديگر سازگار شوند و در برابر مشكلات نيز استقامت بيشتري به خرج مي‌دهند.

علاوه بر اين‌ها افرادي كه پيش از ازدواج جلسات مشاوره كافي را پشت سر مي‌گذارند مي‌دانند كه در زندگي مشترك چه زماني بايد از يك متخصص حرفه‌اي درخواست كمك كنند و در نتيجه كمتر اجازه مي‌دهند تا زندگي‌شان به مرزهاي بحراني نزديك شود. همه اين‌ها مسائلي هستند كه به كاهش آمار طلاق و افزايش كيفيت زندگي زوجين كمك مي‌كنند و مي‌توانند سطح سلامت روان افراد جامعه را بالا ببرند.

 

بيشتر بخوانيد : معيار هاي داشتن ازدواج موفق 

 

پيدا كردن درمانگر مناسب براي مشاوره ازدواج

تصميم‌گيري براي ازدواج مسئله‌اي بسيار حساس و مهم است و مشاوره گرفتن در مورد آن حساسيت و دقت بيشتري مي‌طلبد. براي اينكه بتوانيد روانشناس مناسبي را براي مشاوره ازدواج انتخاب نماييد به وجود فاكتورهاي زير دقت كنيد.

داشتن تحصيلات كافي 

قبل از اينكه براي مشاوره ازدواج نزد يك متخصص مراجعه كنيد به تحصيلات او دقت نماييد. روان شناسان باليني در گرايش خانواده و ساير روانشناساني كه داراي حداقل مدرك كارشناسي ارشد هستند و در حوزه زوج درماني فعاليت مي‌كنند بهترين گزينه‌هايي هستند كه مي‌توانيد براي دريافت مشاوره نزد آن‌ها مراجعه كنيد.

سابقه فعاليت در زمينه زوج و خانواده

روانشناسان و مشاوران به مرور زمان تلاش مي‌كنند حوزه‌هاي فعاليت خود را محدودتر كرده و در زمينه‌هاي خاصي خدمات مشاوره و درمان را ارائه دهند. اين كار به آن‌ها كمك مي‌كند تا بتوانند به‌طور حرفه‌اي‌تر و تخصصي‌تر روي موضوعات تمركز كنند و در نهايت موفق‌تر عمل نمايند. از همين رو تلاش كنيد حوزه فعاليت متخصص موردنظر خود را بررسي نماييد و ببينيد آيا در زمينه مشاوره ازدواج فعاليتي داشته است يا خير. توجه داشته باشيد كه صرفاً داشتن تحصيلات نمي‌تواند از نظر تجربي به افراد كمك كند.

 

بيشتر بخوانيد : دلايل و انگيزه هاي درست و نادرست ازدواج 

 

انواع خدمات مشاوره ازدواج

روانشناسان براي ارائه مشاوره ازدواج علاوه بر برگزاري جلسات فردي يا زوجي و صحبت كردن در مورد موضوعات مختلف از روش‌هاي مختلفي كمك مي‌گيرند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به دو مورد زير اشاره كرد.

استفاده از تست‌هاي روان‌شناختي و آزمون‌هاي شخصيت

برخي روان شناسان براي كسب شناخت بهتر از دو طرف و دادن پيش آگهي در مورد ميزان سازگاري آن‌ها با يكديگر از تست‌هاي روان‌شناختي نظير آزمون‌هاي شخصيت استفاده مي‌كنند. اين آزمون‌ها مي‌توانند ويژگي‌هاي باثبات فردي هريك از شما را آشكار كرده و به شما نشان دهد تا چه حد مي‌توانيد با يكديگر تعامل مثبت داشته باشيد.

كمك گرفتن از جلسات گروهي

برخي از روانشناسان به زوجين پيشنهاد مي‌دهند در جلسات گروهي شركت كنند كه زوج‌هاي جوان ديگري نيز در آن حضور دارند. در اين جلسات افراد از معيارها و ملاك‌هاي خود صحبت مي‌كنند و درمانگر نيز تلاش مي‌كند جلسات را به سمت اهداف معيني هدايت نمايد. تبادل انديشه‌ها كمك مي‌كند افراد ذهنيت بازتري نسبت به ازدواج پيدا كنند و ارزش‌هاي شخصي خود را بيشتر بشناسند.

چالش‌ها بر سر راه استفاده از خدمات مشاوره ازدواج

استفاده از خدمات مشاوره ازدواج براي همه زوجين كار آساني نيست. برخي افراد وقتي به مراجعه نزد روانشناس فكر مي‌كنند دچار ترس و اضطراب مي‌شوند. آن‌ها ممكن است فكر كنند مسائلي در جلسات فاش مي‌شود كه آن‌ها براي آن آماده نيستند. در اين شرايط بهترين راه‌حل اين است كه ابتدا نظرات فرد مقابل را در مورد جلسات جويا شده و سعي كنيد اطلاعات خود را در زمينه خدماتي كه دراين‌باره ارائه مي‌شود بالا ببريد. هم‌چنين مي‌توانيد در مورد اين نگراني‌ها نيز با روانشناس صحبت كنيد و در مورد نحوه آماده كردن فرد مقابل از او كمك بگيريد. اگر يكي از طرفين براي مراجعه رضايت ندارد به‌جاي صرف نظر كردن از اين كار مي‌توانيد از جلسات مشاوره ازدواج فردي استفاده نماييد. 

شما ميتوانيد تنها با يك تلفن از خدمات تخصصي مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو بهره مند شويد. جهت رزرو و شروع درمان با شماره هاي درج شده تماس حاصل نماييد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مشاوره تلفني با موبايل كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : معيار هاي داشتن ازدواج موفق 

 

سؤالات متداول

– آيا جلسات مشاوره ازدواج حتماً بايد به‌صورت دو نفره برگزار شود؟

ترجيحا جلسات مشاوره بايد به‌صورت دونفره برگزار شوند تا عقايد هردوطرف و الگوهاي رفتاري آن‌ها مورد بررسي قرار بگيرد. با اين حال در شرايط خاص مثل زماني كه يكي از طرفين راضي به استفاده از خدمات مشاوره نيست يا زماني كه مسائل شخصي خاصي براي يكي از طرفين وجود دارد مي‌توان قبل از جلسات دونفره از مشاوره انفرادي كمك گرفت.

– آيا مسائلي مثل اختلافات عقيدتي هم در مشاوره ازدواج قابل بحث هستند؟

بله اعتقادات و باورها يكي از مسائل بسيار مهمي هستند كه در جلسات مشاوره قبل از ازدواج، مورد بررسي قرار مي‌گيرند. البته روانشناسان حرفه‌اي تلاش مي‌كنند از هيچ عقيده يا ديدگاه خاصي حمايت نكرده و تنها به زوجين كمك كنند عقايد فرد مقابل را شناخته و به درك مذهبي بالاتري از يكديگر دست يابند.

منبع »‌ مشاوره ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره ازدواج،
موضوع:
[ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۴:۰۸:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

امروزه ارائه خدمات مشاوره به صورت تلفني و آنلاين توسط بسياري از روانشناسان و مشاوران صورت مي‌گيرد. مشاوره خانواده تلفني نيز يكي از مهم‌ترين خدماتي است كه توسط اين متخصصين ارائه مي‌شود. در اين نوع از مشاوره موضوعات بسيار گسترده‌اي از جمله مشكلات زناشويي گرفته تا اختلافات والد-فرزندي مورد بررسي قرار مي‌گيرند. با اين حال پيش از هر چيز لازم است كه بتوانيد در انتخاب مراكز مشاوره تلفني دقت نماييد و ملاك‌هاي يك مشاور خوب را بشناسيد. ما در ادامه تلاش كرده‌ايم تا در اين باره اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار دهيم پس همراه ما باشيد. 

منبع »‌ مشاوره خانواده تلفني

 

مشاوره خانواده چيست؟

مشاوره خانواده نوعي از خدمات روانشناسي است كه در آن به موضوعات مشترك بين اعضاي خانواده پرداخته مي‌شود. هدف درمانگر در اين جلسات اين است كه به درستي تعاملات ميان اعضاي خانواده را مشاهده كرده، الگوهاي تعاملي غلط را شناسايي كند و به افراد ياري برساند تا ارتباطات سالم‌تري را با يكديگر تجربه نمايند.

اهميت و لزوم مراجعه به مشاوره خانواده

خانواده يكي از مهم‌ترين عوامل تأثيرگذار در سلامت روان افراد جامعه است. بسياري از مشكلات نظير كمبود اعتماد به نفس، افسردگي، نداشتن قدرت ابراز وجود در زندگي و درگيري در آسيب‌هاي اجتماعي نظير اعتياد از فقدان روابط خانوادگي صميمانه نشات مي‌گيرند. در مقابل بسياري از موفقيت‌هاي ما در زندگي تا حد زيادي در اثر حمايت‌هاي اعضاي خانواده پديد مي‌آيند و هرگز نمي‌توان نقش آن‌ها را در احساس رضايتمندي رواني ناديده گرفت. از همين رو بسيار اهميت دارد كه بتوانيد در محيط خانواده جو سالم و صميمانه‌اي ايجاد كنيد و اگر احساس مي‌كنيد روابطتان دستخوش تنش شده براي پيشگيري از آسيب‌هاي جدي از يك متخصص براي رفع مشكلات خود كمك بگيريد.

 

بيشتر بخوانيد : همسر معتاد

 

مشاوره خانواده تلفني

امروزه به طور كلي خدمات حضوري جاي خود را به خدمات تلفني و آنلاين داده‌اند. به تبع اين موضوع جلسات مشاوره نيز در بسياري از مراكز به صورت غيرحضوري برگزار مي‌شود. در جلسات مشاوره تلفني شما اين شانس را داريد كه از هر جاي كشور با بهترين متخصصان در تماس باشيد و با از بين بردن محدوديت‌هاي مكاني در وقت و هزينه خود صرفه جويي كنيد.

هم چنين بسياري از افراد ممكن است نسبت به رفتن نزد مشاور و روانشناس احساس خوبي نداشته باشند يا در حضور درمانگر احساس معذب بودن بكنند. مشاوره تلفني به اين افراد كمك مي‌كند تا آزادانه‌تر رفتار كرده و با آسودگي بيشتري مسائل خود را مطرح نمايند. در نتيجه اگر مشكلاتي در خانواده‌تان وجود دارد كه آرامش اعضا را به هم زده و در عين حال به هر دليلي امكان مراجعه حضوري نزد روانشناس نيز براي شما وجود ندارد مي‌توانيد به صورت تلفني با مراكزي كه به طور تخصصي در زمينه زوج و خانواده خدمات مشاوره ارائه مي‌دهند تماس بگيريد و موضوعات خود را با يك درمانگر حرفه‌اي درميان بگذاريد.

مسائل مطرح شده در مشاوره خانواده تلفني

جلسات مشاوره خانواده مي‌توانند مباحث مختلفي را در بر بگيرند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موضوعات زير اشاره كرد.

– اختلاف با همسر و تصميم گيري براي طلاق

– اختلاف بر سر تربيت فرزندان

– درگيري با نوجوانان و مسائل مرتبط با دوره رشدي آن‌ها

– اختلافات مالي و مسائل شغلي نظير بازنشستگي

– حل اختلاف ميان فرزندان از موضوعات مهم مشاوره خانواده تلفني

– درگيري يكي از اعضا با مشكلات روان شناختي نظير افسردگي، اضطراب، سوءمصرف مواد و …

– وجود اختلاف نظرهاي عقيدتي و ناتواني براي سازگاري با يكديگر

– ناتواني و عدم سازگاري با بروز تغييرات بزرگ در خانواده نظير مرگ يا ابتلاي يكي از اعضا به بيماري‌هاي مزمن 

مشاوره خانواده تلفني | آنچه براي انتخاب متخصصين بايد در نظر بگيريد

متأسفانه امروزه بسياري از افراد غير متخصص اقدام به ارائه خدمات روانشناسي مي‌كنند و به اين ترتيب ممكن است سرنوشت يك خانواده را نيز تحت تأثير خود قرار دهند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه با مراكزي تماس بگيريد كه داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا بهزيستي بوده و داراي كادر تحصيل كرده و حرفه‌اي در اين زمينه هستند. توجه داشته باشيد كه افراد براي ارائه خدمات درماني بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد در رشته روانشناسي يا مشاوره برخوردار باشند. همچنين داشتن سوابق كاري در زمينه خانواده يا زوج علاوه بر تحصيلات مربوطه از جمله مسائلي است كه در انتخاب يك مشاور خوب بايد به آن توجه كنيد. 

مزيت‌ها و محدوديت‌هاي مشاوره خانواده تلفني

يكي از محدوديت‌هاي مشاوره خانواده تلفني اين است كه امكان برگزاري جلسات به صورت هم زمان با همه اعضا وجود ندارد و درمانگر نمي‌تواند تعاملات ميان افراد را مشاهده نمايد. با اين حال درمانگران تلاش مي‌كنند تا به صورت فردي جلسات را برگزار كرده و به حل مشكلات مرتبط با خانواده بپردازند. آن‌ها ممكن است در كنار مشاوره تلفني برگزاري خدمات مشاوره تحت وب و آنلاين را نيز به شما پيشنهاد دهند تا كيفيت جلسات را بالاتر ببرند.

با اين حال دريافت مشاوره خانواده به صورت تلفني مزاياي خودش را نيز دارد براي مثال در اين روش شما از هرجاي كشور مي‌توانيد با معتبرترين مراكز تماس بگيريد و در هزينه‌هاي رفت و آمد خود صرفه جويي نماييد. هم‌چنين اگر يكي از اعضا نسبت به مراجعه نزد مشاور مقاومت داشته باشد مشاوره تلفني مي‌تواند اين مقاومت‌ها را كم كرده و باعث شود افراد استقبال بيشتري از اين جلسات به عمل بياورند. مي‌توانيد در هر ساعت از روز با شماره‌هاي مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس گرفته و مشاوره دريافت كنيد.

سؤالات متداول

– آيا دريافت مشاوره تلفني مي‌تواند در مورد موضوعات جدي نظير خيانت همسر نيز كمك كننده باشد؟

بله اگر شما امكان مراجعه حضوري نزد درمانگر را نداريد به جاي صرف نظر كردن از اين موضوع سعي كنيد از يك درمانگر به صورت تلفني كمك بگيريد. شايد اين روش با محدوديت‌هايي همراه باشد اما در عين حال در مورد موضوعات مهمي مثل مواجهه با خيانت به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد بر احساسات خود مسلط شده و با نيروي منطق خود بهترين تصميم را بگيريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مشاوره تلفني با موبايل كليك كنيد.

 

 

منبع »‌ مشاوره خانواده تلفني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره خانواده تلفني،
موضوع:
[ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۴:۰۶:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره كودك تلفني يكي از خدمات جديدي است كه در برخي مراكز مشاوره روانشناسي در اختيار والدين قرار مي‌گيرد. در اين نوع از مشاوره شما مي‌توانيد از هر جاي كشور با بهترين متخصصان تماس گرفته و از آن‌ها در مورد مشكلات تربيتي و رفتاري فرزندتان كمك بگيريد. البته بيش از هر چيز لازم است كه معتبر بودن مراكز مشاوره تلفني را مدنظر قرار داده و براي انتخاب آن‌ها دقت لازم را به خرج دهيد. ما در ادامه اين مقاله تلاش كرده‌ايم تا در مورد مشاوره كودك به صورت تلفني، ملاك‌ها، مزايا و محدوديت‌هاي آن اطلاعات بيشتري در اختيارتان قرار دهيم. پس تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد..

منبع « مشاوره كودك تلفني

 

مشاوره كودك چيست؟

مشاوره كودك نوعي خدمات رواندرماني است كه توسط روانشناسان ارائه مي‌شود. در اين نوع از مشاوره درمانگر تلاش مي‌كند تا به تعاملات ميان والدين و فرزندان توجه كرده و به الگوهاي رفتاري غلط خاتمه بخشد. همچنين جلسات مشاوره براي درمان مشكلات دوران كودكي نظير اضطراب جدايي، ترس‌ها، افسردگي دوران كودكي، مشكلات مرتبط با مدرسه، اختلال يادگيري و كاهش نمرات تحصيلي نيز مي‌توانند به شما و فرزندتان كمك كنند. البته توجه به اين نكته حائز اهميت است كه مشاوره كودك تنها به زماني كه كودك يا نوجوان دچار مشكل شده اختصاص ندارد بلكه شما براي مسائلي نظير بهبود مهارت‌هاي زندگي و ارتباطي فرزندتان نيز مي‌توانيد از خدمات آن استفاده نماييد.

 

بيشتر بخوانيد : تربيت كودك 

 

اهميت و لزوم مراجعه به مشاوره كودك

با توجه به اينكه دوران كودكي يكي از حساس‌ترين و مهم‌ترين مراحل از رشد انسان است بسيار اهميت دارد كه والدين وضعيت ذهني فرزند خود را در اين دوران مورد توجه قرار داده و براي ارتقاي هرچه بيشتر سلامت روان او بكوشند. در بسياري از موارد وقتي مشكلات در دوران كودكي مورد درمان قرار بگيرند به راحتي بهبود مي‌يابند اما در صورت بي‌توجهي ممكن است آسيب‌هاي جبران ناپذير و پايداري را در زندگي فرد ايجاد كنند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه در كنار سلامت جسم به مسائلي نظير روحيه و توانمندي‌هاي ذهني فرزندتان نيز توجه كنيد و در صورت لزوم به موقع از يك مشاور كودك كمك بگيريد. اين كار باعث مي‌شود كه كودك در آينده فرد توانمندتري باشد و معضلات و آسيب‌هاي كمتري را تجربه نمايد.

 

بيشتر بخوانيد : آموزش پدر و مادر

 

مشاوره كودك تلفني

با توجه به در دسترس نبودن مراكز معتبر در همه جاي كشور و تراكم بيش از حد آن‌ها در مناطقي نظير پايتخت يا شهرهاي بزرگ، بسياري از افراد امكان مراجعه حضوري به اين مراكز را ندارند. علاوه بر اين مسائلي نظير شيوع ويروس كرونا باعث شده است كه افراد تمايل كمتري به دريافت مشاوره حضوري داشته باشند و خدمات تلفني يا آنلاين را ترجيح دهند. با توجه به اينكه مشكلات مرتبط با كودكان و نوجوانان يكي از مسائل عمده در مشاوره روانشناسي است؛ امروزه بسياري از مراكز مشاوره اقدام به ارائه خدمات تلفني در اين زمينه كرده‌اند كه اين امر كار را براي بسياري از والدين آسان كرده است.

مزايا و محدوديت‌هاي مشاوره كودك تلفني

از جمله محدوديت‌هاي مشاوره تلفني اين است كه در مورد بچه‌هاي كوچك‌تر كه هنوز به توانايي كلامي بالايي دست نيافته‌اند و امكان برگزاري جلسات فردي وجود ندارد ممكن نيست. همچنين استفاده از روش‌هايي نظير بازي درماني به كمك درمانگر نيز از طريق تلفن امكان پذير نمي‌باشد. در عين حال اين محدوديت تنها مربوط به كودكان خردسال است و ساير كودكان بزرگ‌تر، نوجوانان و والدين آن‌ها همگي مي‌توانند با استفاده از جلسات مشاوره تلفني از مزاياي آن بهره مند شوند.

از جمله مزيت‌هاي اين روش اين است كه افراد از هرجاي كشور مي‌توانند با بهترين متخصصان تماس گرفته و در مورد مشكلات خود و فرزندشان از آن‌ها مشورت بگيرند. علاوه بر اين ممكن است فرزندان در سنين نوجواني نسبت به مراجعه نزد روانشناس مقاومت داشته باشند و تمايلي به جلسات مشاوره حضوري نشان ندهند. مشاوره تلفني به آن‌ها كمك مي‌كند تا بتوانند راحت‌تر با اين مسئله كنار بيايند و آزادانه تر مسائل و مشكلات خود را با درمانگر در ميان بگذارند.

ملاك‌هاي مهم براي كمك گرفتن از مشاوره كودك تلفني

دوران كودكي و نوجواني دوران بسيار مهمي از زندگي است در نتيجه شما نبايد از افراد غير متخصص براي حل مشكلات يا ارتقاي توانمندي‌هاي فرزندتان كمك بگيريد. اين كار ممكن است علاوه بر نداشتن فايده؛ آسيب‌هايي را نيز در پي داشته باشد. در نتيجه قبل از هرچيز ملاك‌هاي درستي را در ذهن خود تصوير نماييد و به كمك آن‌ها از افراد كارآمد و متخصص كمك بگيريد.

براي اينكه از انتخاب خود مطمئن شويد پيش از هر چيز لازم است با مراكز مشاوره‌اي تماس بگيريد كه رسماً از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي مجوز رسمي براي فعاليت دارند. همچنين متخصصيني كه در زمينه كودك مشاوره مي‌دهند بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد در رشته‌هاي روانشناسي باليني، روانشناسي باليني كودك و يا روانشناسي كودكان استثنايي برخوردار باشند. البته شما در مورد مسائلي نظير برنامه ريزي تحصيلي مي‌توانيد از افراد تحصيل كرده در گرايش مشاوره نيز كمك بگيريد. علاوه بر مسائل ذكر شده بهتر است سوابق آموزشي و تجربي مشاوران را نيز بررسي نماييد تا بتوانيد به بهترين گزينه دست يابيد. 

براي دريافت مشاوره از برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو كافي است با شماره‌هاي درج شده در سايت تماس حاصل نماييد.

مسائلي كه مي‌توانيد در جلسات مشاوره كودك تلفني مطرح كنيد

جلسات مشاوره كودك بر مسائل مختلف دوران كودكي و نوجواني تمركز دارند و مي‌توانند موضوعات گسترده‌اي را در بر بگيرند. از جمله مسائلي كه مي‌توانيد در اين جلسات مطرح كنيد بايد به موارد زير اشاره كرد.

– ناتواني در كنترل خشم و وجود پرخاشگري زياد در كودك يا نوجوان

– ناتواني فرزند در برقراري ارتباط و تمايل او به انزوا

– وجود ترس‌هاي مفرط و غير منطقي در كودك

– روبه‌رو شدن با مشكلات تحصيلي و رفتارهاي مخرب در مدرسه

– داشتن مشكلات ارتباطي با فرزند از مباحث مهم در جلسه مشاوره كودك تلفني

– وجود اختلالاتي نظير نقص توجه-بيش فعالي در كودك و ساير اختلالات دوران كودكي

 

بيشتر بخوانيد : كودك استثنايي

 

سؤالات متداول

– پسر 5 ساله من بعد از تولد خواهرش به شدت پرخاشگر شده و دائما رفتارهاي بچگانه تري را از خود نشان مي‌دهد. از ما انتظار دارد مثل نوزاد از او مراقبت كنيم. چطور مي‌توانم اين رفتارهايش را مديريت كنم؟

اين مسئله امري طبيعي در بين فرزندان اول است كه پس از تولد فرزند دوم احساس مي‌كنند مورد بي‌توجهي قرارگرفته‌اند. همين امر باعث مي‌شود كه آن‌ها احساس اضطراب كنند اما ممكن است اين اضطراب را به شكل‌هاي ديگري نظير پرخاشگري نشان دهند. از همين رو لازم است كه با يك روانشناس كودك در تماس باشيد تا بتوانيد علت رفتارهاي كودك خود را بهتر بشناسيد و واكنش‌هاي مناسب در برابر اين رفتارها را نيز فرا بگيريد.

 

منبع « مشاوره كودك تلفني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره كودك تلفني،
موضوع:
[ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۴:۰۴:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص اكس يا اكستازي يكي از انواع مواد مخدر صنعتي است كه در آزمايشگاه توليد مي‌شود. اين دارو در گروه داروهاي محرك قرار دارد و به دليل انرژي و احساس نشاطي كه ايجاد مي‌كند معمولاً در ميان جوانان طرفداران بسياري دارد. قرص اكس براي نخستين بار به عنوان داروي كاهش وزن به جهان معرفي شد و در اين زمينه نتايج مثبتي نيز به همراه داشت اما با توجه به عوارض جانبي ناخوشايندي كه به دنبال مصرف اين دارو به وجود آمد، توليد و انتشار آن ممنوع اعلام شد. ولي متأسفانه مصرف آن به صورت غيرقانوني و به عنوان داروي مخدر تاكنون ادامه پيدا كرده است. خوشبختانه روش‌هاي درماني گوناگوني براي افراد مصرف‌كننده وجود دارد كه به آن‌ها در بهبود علائم كمك مي‌كند. با توجه به عوارض ناخوشايند اين دارو بر جسم و روان و خاصيت اعتيادآوري آن، توصيه مي‌كنيم جهت اطلاع از بهترين روش‌هاي درمان ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع : قرص اكس يا اكستازي

 

قرص اكس چيست؟

تركيب شيميايي 3 يا 4 متيل فنيديت مت آمفتامين (MDMA) كه در ميان مردم با نام‌هاي قرص اكس يا اكستازي شناخته مي‌شود، يكي از انواع داروهاي گروه آمفتامين است و به همين دليل به عنوان يك داروي محرك شناخته مي‌شود. با مصرف اين دارو فرد احساس با انرژي بودن، افزايش هشياري، تمايل به برقراري ارتباط با ديگران و خوشحالي و نشاط مي‌كند.

قرص اكس يك تركيب شيميايي ساخته شده در آزمايشگاه است. اكس خالص داراي رنگ سفيد است اما در صورتي كه مواد ديگري در آزمايشگاه با آن تركيب شده باشند مي‌توانند رنگ‌هاي مختلفي مثل سبز، آبي يا قرمز و بنفش را نيز داشته باشد.

مصرف اكس مي‌تواند به صورت قرص، استنشاق يا تزريق اتفاق بيفتد؛ اما معمول ترين حالت مصرف اين دارو به صورت استفاده دهاني از قرص‌ها مي‌باشد. پس از گذشت زمان اندكي از مصرف اكستازي، اين دارو توسط عروق خوني دستگاه گوارش جذب‌شده و در تمامي بدن فرد پخش مي‌شود.

 

بيشتر بخوانيد : انواع مواد توهم زا طبيعي و صنعتي 

 

تاثيرات قرص اكس بر بدن

پس از اينكه قرص اكس توسط عروق خوني دستگاه گوارش جذب و در سراسر بدن پخش مي‌شود تركيبات آمفتامين موجود در آن، مغز را وادار به ترشح بيشتر مواد شيميايي از جمله دوپامين، نورآدرنالين و سروتونين مي‌كند. تمامي اين مواد شيمايي در افزايش انرژي و خلق نقش دارند و به همين دليل با افزايش ترشح آن‌ها فرد احساس خوبي خواهد داشت. معمولابين 30 تا 45 دقيقه پس از مصرف قرص اكستازي نشانه‌ها در فرد بروز پيدا مي‌كنند و ظرف حداكثر 6 ساعت نيز اثرات استفاده از اين دارو پايان مي‌يابد.

با مصرف اين دارو علاوه بر احساس نشاط و پرانرژي بودن نشانه‌هايي نظير گشاد شدن مردمك چشم و حساسيت به نور، ايجاد حركات غيرارادي در فك فرد مثل جويدن نيز ايجاد مي‌شود؛ اما مصرف اكستازي مي‌تواند نشانه‌هاي شديدتري مثل از دست دادن هشياري نسبت به زمان و مكان، ايجاد توهم و مشكلات ديگري را به دنبال داشته باشد كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهيم كرد.

 

بيشتر بخوانيد : آشنايي با تست ها و كيت هاي ترك اعتياد

 

علائم مصرف قرص اكس

مصرف قرص اكس به دليل تغييراتي كه در ترشح مواد شيميايي از مغز ايجاد مي‌كند، باعث بروز نشانه‌هاي ناخوشايند جسمي و رواني در فرد مي‌شود. در صورتي كه اين نشانه‌ها را در خود يا اطرافيانتان مشاهده مي‌كنيد بهتر است براي بررسي‌هاي بيشتر با يك متخصص مشورت نماييد. اصلي‌ترين نشانه‌هاي مصرف قرص اكس شامل موارد زير هستند.

  • تعريق بيش‌ازحد
  • تهوع و استفراغ
  • احساس تاري ديد و سرگيجه
  • خشكي دهان
  • تنش عضلاني
  • مشكلات خواب
  • ضعف در تمركز
  • تحريك پذيري
  • احساس افسردگي يا اضطراب شديد
  • توهم

يكي از جدي‌ترين آسيب‌هايي كه به دنبال مصرف قرص اكس ايجاد مي شود، كاهش حجم آب بدن است. اين موضوع به دليل بالا رفتن دماي بدن به وجود مي‌آيد. بدن به دنبال يك مكانيزم خودكار براي كاهش دماي بدن و حفظ سلامت به تعريق دست مي‌زند و در نتيجه اين امر حجم زيادي از آب بدن فرد دفع مي‌شود. اين موضوع مي‌تواند مشكلات بسيار جدي مثل مشكلات كليوي يا حتي كما و مرگ را به دنبال داشته باشد.

نشانه‌هاي مسموميت با قرص اكس

مصرف بيش از حد قرص اكس مي‌تواند عوارض جدي را بري فرد به همراه داشته باشد و حتي ممكن است به مرگ ختم شود. برخي از نشانه‌هاي رايج مسموميت يا اوردوز با قرص اكس موارد زير را دربر مي‌گيرد.

  • بالا رفتن بيش از حد فشارخون
  • افزايش ضربان قلب
  • بالا رفتن بيش از حد دماي بدن
  • تشنج
  • سكته
  • از دست دادن هوشياري

ويژگي اعتيادآوري قرص اكس

تحقيقات انجام گرفته بر روي نوجوانان و جوانان مصرف كننده اكستازي نشان مي‌دهد كه در حدود 60 درصد از مصرف كنندگان اين دارو نسبت به مصرف آن وابستگي پيدا مي‌كنند. قرص‌هاي اكس و ساير مشتقات آمفتامين برخلاف مواد افيوني همچون ترياك، وابستگي بدني چنداني براي فرد ايجاد نمي‌كنند اما آنچه باعث مصرف مجدد دارو مي‌شود تمايل به تجربه مجدد احساس وجد و سرخوشي است كه با مصرف اكستازي براي فرد پيش خواهد آمد.

نشانه‌هاي اعتياد به قرص اكس

سه ويژگي كلي براي تشخيص اعتياد به هرگونه ماده مخدر وجود دارد كه بهتر است درصورت مشاهده هريك از آن‌ها در خود يا اطرافيان به سرعت به يك متخصص در زمينه ترك اعتياد مراجعه نماييد. اين نشانه‌ها موارد زير را شامل مي‌شود.

نياز به مصرف بيشتر

با مصرف قرص اكس براي يك مدت، فرد احساس خواهد كرد كه علي‌رغم مصرف به همان اندازه سابق به احساس رضايت و سرخوشي كه قبلاً تجربه مي‌كرد دست پيدا نمي‌كند و به همين خاطر ميزان مصرف را افزايش مي‌دهد.

مشكلات جسمي يا روحي در صورت عدم مصرف

چنانچه فرد كمتر از دوز هميشگي دارو را مصرف كند يا اصلاً مصرفي نداشته باشد به‌تدريج علائم ناراحتي در جسم يا روان آشكار مي‌شوند. در ارتباط با قرص اكس اين نشانه‌ها شامل:

  • ميل و رغبت شديد به مصرف مجدد
  • احساس خستگي
  • افسردگي و تغييرات خلقي
  • ناتواني در تمركز و تصميم‌گيري

تلاش براي پيدا كردن دارو

در اين مرحله بيماران زمان زيادي را صرف تهيه و مصرف داروي مورد نظر مي‌كنند. آن‌ها ممكن است براي تهيه قرص از سركار غيبت كنند يا براي تأمين هزينه اين داروها به رفتارهاي نامناسبي دست بزنند.

درمان اعتياد به قرص اكس

با توجه به اينكه تاكنون داروي مشخصي براي درمان اعتياد به قرص اكس پيدا نشده است و همچنين با در نظر داشتن اين مطلب كه اعتياد به اكستازي بيشتر از آنكه جنبه بدني داشته باشد ذهن و روان فرد را درگير مي‌كند، روانشناسان اصلي‌ترين نقش را در زمينه درمان اين مسئله ايفا مي‌كنند. ايجاد جلسات گروه درماني، آموزش راهكارهايي براي كنترل تمايل به مصرف مجدد و همين‌طور پيدا كردن راهكارهاي سازنده‌تر به جاي مصرف مواد مخدر ازجمله مزيت‌هاي استفاده از جلسات روانشناسي براي ترك اعتياد به اين دارو هستند.

از جمله مهم‌ترين فعاليت‌هاي روانشناسان در زمينه ترك اعتياد به قرص اكس مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

 

بيشتر بخوانيد : مشاوره ترك اعتياد 

 

پيدا كردن علل زيربنايي مصرف مواد مخدر

روانشناسان در طول جلسات مشاوره انگيزه‌هاي اصلي و زيربنايي گرايش فرد به مصرف مواد مخدر را بررسي كرده و با برطرف كردن آن‌ها فرد را تا حد زيادي از مصرف اين داروها مصون نگه مي‌دارند. براي مثال ممكن است مشكلات خانوادگي، ضعف اعتماد به نفس، خلق پايين يا حتي مشكلاتي نظير ناتواني در ردكردن درخواست اطرافيان علل اصلي مصرف مواد مخدر باشند. روانشناسان با شناسايي اين مشكلات و كمك به فرد براي جايگزين كردن گزينه‌هاي بهتر مثل بيان خواسته‌ها، دوست‌يابي، هدف گزيني و… به شما در ترك مواد مخدر كمك خواهند كرد.

آشنا كردن بيمار با نشانه‌هاي جسمي و رواني

در طي درمان اعتياد به مصرف قرص اكس، روانشناسان از طريق تكنيك‌هاي درماني فرد را نسبت به نشانه‌هاي جسمي و رواني خود قبل از مصرف قرص آگاه مي‌كنند. از اين طريق بيمار متوجه خواهد شد كه درچه شرايطي به سراغ مصرف قرص اكس مي‌رود و سپس به او آموزش داده مي‌شود كه چطور از اين شرايط دوري كند يا با آن‌ها مبارزه نمايد. براي مثال ممكن است فرد هربار كه انتقاد كردن از خود را شروع مي‌كند و احساس ناتواني مي‌كند، براي بهبود خلق به سمت مصرف قرص اكس گرايش پيدا كند. در حين درمان بيمار نسبت به اين انتقاد گري‌ها آگاه مي‌شود و راه مقاومت در برابر آن‌ها را مي‌آموزد.

پيدا كردن افرادي با مشكلات مشابه

در طي جلسات گروهي براي درمان اعتياد، بيمار با افرادي آشنا مي‌شود كه مشكلاتي همانند او را تجربه مي‌كنند در نتيجه احساس نمي‌كند كه صرفاً او دچار مشكل شده است. از طرفي آشنايي با گروهي كه هدفي مشترك با وي دارند باعث مي‌شود كه انگيزه بيشتري براي ترك مواد پيدا كند و يا از راهكارهاي اطرافيان براي بهبود شرايط استفاده نمايد.

آموزش‌هاي پيشگيرانه

يكي از اصلي‌ترين خدماتي كه روانشناسان مي‌توانند در زمينه اعتياد ارائه كنند، راه‌هاي پيشگيرانه است. به همين خاطر توصيه مي‌شود والديني كه فرزندان نوجوان دارند يا جواناني كه به هر دليلي در اين زمينه احساس مشكل مي‌كنند از يك مشاور كمك بگيرند.

با مراجعه به مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از استاندارد بودن و كامل بودن درمان هاي مربوط به اعتياد اطمينان حاصل نماييد.

سؤالات متداول

1. آيا زنان و مردان در بروز نشانه‌هاي سوءمصرف قرص اكس يكسان هستند؟

بر اساس تحقيقات انجام شده زنان نسبت به اين دارو آسيب پذيرتر هستند و مصرف مقدار كمتري از دارو نسبت به مردان مي‌تواند نشانه‌هاي مسموميت را در آن‌ها ايجاد كند.

2. آيا قرص اكس مي‌تواند كاركرد جنسي را بهتر كند؟  

با توجه به تأثير اين بيماري بر بدن، در كوتاه مدت ممكن است تمايل فرد براي برقراري ارتباط جنسي و همين‌طور توانايي جنسي وي افزايش پيدا كند؛ اما در بلندمدت و مصرف مداوم اين دارو، مشكلاتي نيز براي فرد به وجود مي‌آيد و به ناتواني جنسي منجر مي‌شود.

منبع : قرص اكس يا اكستازي

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص اكس يا اكستازي،
موضوع:
[ ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۲:۲۶:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك كوكائين به عنوان يك ماده محرك با ترك مواد مخدر سنتي نظير ترياك تفاوت‌هايي دارد چراكه كنار گذاشتن اين ماده بر خلاف مواد مخدر سنتي علائم جسماني چنداني به بار نمي‌آورد و بيشتر منجر به عوارض رواني مي‌گردد. در واقع افراد هنگام ترك كوكائين ممكن است با افسردگي شديد و اضطراب و بي قراري مواجه شوند كه همين مسئله دوباره آن‌ها را به سمت مواد سوق مي‌دهد. با اين حال با توجه به عوارض ترك، افراد همواره به دريافت خدمات متفاوتي نظير درمان‌هاي روان پزشكي و روان شناختي نياز مبرم دارند تا بتوانند در كنار ترك، عملكرد خود را در زمينه‌هاي مختلف حفظ كرده و به روال عادي زندگي بازگردند. با توجه به اهميت ترك كوكائين ما در ادامه به انواع روش‌هاي ترك اشاره كرده‌ايم. براي دريافت خدمات درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع : ترك كوكائين

 

كوكائين چيست و علائم اعتياد به آن كدام است؟

كوكائين نوعي ماده مخدر قوي است كه در طبقه بندي مواد در دسته محرك‌هاي سيستم عصبي قرار مي‌گيرد. كوكائين به شدت اعتيادآور بوده و از جمله مواد سريع الاثر محسوب مي‌شود. به طوري كه افراد تقريباً بلافاصله پس از مصرف آن علائمي نظير افزايش بيش از حد انرژي، سرخوشي مفرط، لرزش، احساس اضطراب، وحشت زدگي، بدبيني نسبت به اطرافيان، گوش به زنگي، هذيان و توهم را تجربه مي‌كنند.

علائم ترك كوكائين

وابستگي و اعتياد به مواد باعث مي‌شود كه افراد هنگام مصرف نكرد‌ن دچار علائم ناخوشايندي شوند. اين علائم گاهي آن قدر آزار دهنده مي‌شوند كه افراد قيد ترك اعتياد را مي‌زنند و زندگي خود را محكوم به شكست و درگيري در اعتياد مي‌پندارند. در حالي كه امروزه روش‌هاي درماني مختلفي براي كاهش نشانه‌هاي ترك وجود دارد. اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند تا رنج كم تري را متحمل شده و با گام‌هاي استوارتري در مسير بهبودي قدم برداريد. نكته قابل توجه اينجاست كه اكثر افراد در طي ترك كوكائين اغلب دچار علائم روان‌شناختي مي‌شوند و مشكلاتي نظير دردهاي عضلاني و جسماني را كمتر تجربه كنند. از جمله علائم محروميت از ماده كوكائين مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– احساس افسردگي شديد

– خستگي مفرط

– دچار شدن به خصومت و بدبيني

– ابتلا به مشكلات خواب

– احساس ولع شديد نسبت به مصرف مجدد كوكائين

– احساس بي‌قراري و اضطراب مفرط

روش‌هاي درماني براي ترك كوكائين

براي ترك اعتياد به كوكائين روش‌هاي دارويي و مداخلات رفتاري مختلفي وجود دارد. اين روش‌ها اغلب بر احساس ولع شديد نسبت به مصرف مواد و كاهش علائم ترك متمركز هستند. در نتيجه به افراد كمك مي‌كنند تا در مسير ترك با موانع كمتري رو به رو شده و براي حل آن‌ها راهكارهاي مقابله‌اي مناسب را بشناسند. همچنين با توجه به اينكه اعتياد به كوكائين از تعامل فاكتورهاي مختلف زيستي، رواني، محيطي، اجتماعي و خانوادگي پديد مي‌آيد، متخصصين در درمان اين مشكل تلاش مي‌كنند تا همه اين عوامل را تحت نظر قرار داده و متناسب با نيازهاي بيمار خدمات مورد نياز را ارائه دهند. ما در ادامه به انواع روش‌هايي كه در ترك اعتياد به كوكائين مورد استفاده قرار مي‌گيرد اشاره كرده‌ايم.

مداخلات رفتاري براي ترك كوكائين

بررسي‌ها نشان مي‌دهند مداخلات رفتاري يكي از مؤثرترين روش‌ها براي ترك اعتياد به كوكائين محسوب مي‌شوند. اين مداخلات مي‌توانند به صورت سرپايي در اختيار افراد قرار گرفته و يا به عنوان جزئي از برنامه‌هاي بستري ارائه شوند. رويكرد رفتاري در بسياري از موارد در تركيب با درمان‌هاي دارويي به كار مي‌رود كه در اين شرايط اغلب افزايش اثرات درماني را شاهد هستيم.

روانشناسان و ساير متخصصين سلامت روان كه از رويكرد رفتاري استفاده مي‌كنند مي‌كوشند، عوامل تحريك كننده موقعيتي يا درون رواني مصرف مواد را شناسايي كرده و به فرد نشان دهند كه اين عوامل چگونه بر اعتياد او اثر مي‌گذارند. هم چنين آن‌ها براي فرايند ترك، اهداف كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدتي را در نظر گرفته و تلاش مي‌كنند هنگام دست‌يابي بيمار به هريك از اين‌ها پاداش‌هايي را در اختيار او قرار دهند.

دارو درماني

تاكنون داروي خاصي براي ترك اعتياد به كوكائين ابداع نشده است. با اين حال مطالعات و مشاهدات باليني نشان مي‌دهند تجويز برخي داروهاي روان پزشكي نظير ضدافسردگي‌ها مي‌توانند تا حد زيادي در كاهش علائم ترك كوكائين مؤثر بوده و به فرد كمك نمايند تا دوران سم زدايي و بهبودي را راحت تر پشت سر بگذارد.

گروه درماني

گروه درماني به كمك افرادي كه خود در مسير ترك قرار دارند و توانسته‌اند برخي اهداف درماني را پشت سر بگذارند يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر در ترك كوكائين است. به‌خصوص در مواردي كه بيمار دچار وسوسه و ولع شديد مي‌شود و احساس مي‌كند كه نمي‌تواند كنترلي بر رفتار خود داشته باشد شنيدن تجربيات و راه‌حل‌هاي افرادي كه همين مشكلات را پشت سر گذاشته‌اند و دريافت حمايت از جانب آن‌ها مي‌تواند تا حد بسياري مؤثر باشد.

خانواده درماني

بسياري از خانواده‌ها از مواد مخدر جديدي نظير كوكائين و آثار و عوارض آن‌ها بر ذهن آگاهي چنداني ندارند. به همين خاطر ممكن است با استفاده از روش‌هاي غلط و غير مؤثر تلاش كنند فرد مورد نظر را ترك دهند. اين تلاش‌ها در بسياري از مواقع به شكست منجر مي‌شود و مشكلات اعتياد بيمار را تشديد مي‌كند. از همين رو متخصصان در بسياري از موارد تلاش مي‌كنند تا در مسير ترك، خانواده‌ها را نيز درگير كرده و آموزش‌هاي لازم را به آن‌ها ارائه دهند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه خانواده نقش بسيار كليدي در ترك موفقيت آميز دارد.

شما مي توانيد با دريافت خدمات از متخصصان خبره ترك اعتياد در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از بازگشت سلامت جسمي و رواني خود و يا عزيزان خود اطمينان حاصل نماييد.

سؤالات متداول

– مصرف بلندمدت كوكائين چه عوارض جسماني به همراه دارد؟

مصرف بلند مدت كوكائين مي‌تواند منجر به بروز برخي اختلالات و بيماري‌هاي جسماني شود كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به بيماري‌هاي تنفسي، تضعيف سيستم ايمني، دچار شدن به هپاتيت، بروز مشكلات قلبي-عروقي و سكته اشاره كرد.

– دوره سم زدايي كوكائين معمولاً چقدر طول مي‌كشد؟

در سم زدايي تحت نظر متخصصين معمولاً اين فرايند چيزي در حدود 5 تا 7 روز طول مي‌كشد؛ اما در نظر داشته باشيد كه سم زدايي به معناي ترك اعتياد نيست بلكه اولين گام براي رسيدن به اين هدف است چراكه اعتياد منجر به تغييرات مغزي مزمن در مغز انسان مي‌شود كه به براي بهبود به دريافت درمان‌هاي روان شناختي نياز دارد. افرادي كه تنها به دوره سم زدايي اكتفا مي‌كنند معمولاً كمتر در دوره پرهيز دوام مي‌آورند و اندكي بعد دوباره به مصرف گرايش پيدا مي‌كنند.

منبع : ترك كوكائين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك كوكائين،
موضوع:
[ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۲۳:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پيدا كردن راهي براي ترك متادون براي بسياري از افراد امر پيچيده‌اي به نظر مي‌رسد چراكه متادون خود دارويي است كه در ترك اعتياد به مواد افيوني به كار مي‌رود و به كاهش علائم ناخوشايند ترك كمك مي‌كند. با اين حال برخي افراد كه اطلاع چنداني از اين دارو ندارند متادون را كاملاً جايگزين مواد كرده و به اين ترتيب شروع به سوءمصرف آن مي‌كنند. در اين وضعيت اعتياد جديدي به مشكلات قبلي فرد اضافه مي‌شود كه وضعيت دشواري را پديد مي‌آورد؛ اما بروز اين رويداد به معناي پايان ماجرا نيست بلكه براي ترك اعتياد به متادون نيز روش‌هاي درماني مختلفي وجود دارد كه به كمك پزشكان و متخصصين حوزه سلامت روان از جمله روانشناسان مي‌توانيد از آن‌ها بهره مند شويد. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي ترك اعتياد به متادون تا پايان اين مطلب با ما همراه باشيد. براي دريافت خدمات ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع : ترك متادون 

متادون چيست؟

متادون نوعي داروي اپيوئيدي است كه اثرات ضد درد دارد و اغلب در درمان اعتياد به مواد افيوني به خصوص هروئين به كار مي‌رود. متادون اثراتي مشابه با مواد افيوني نظير مورفين و ترياك دارد. تجويز آن به هنگام ترك به بيمار كمك مي‌كند از نظر جسماني در وضعيت باثبات تري قرار بگيرد و علائم ترك كمتري را تجربه نمايد. با اين حال توجه داشته باشيد كه اين دارو به دليل داشتن مكانيسم اثر مشابه با مواد مخدر اگر به‌درستي و مطابق تجويز پزشك مصرف نشود خود مي‌تواند منجر به شكل گيري اعتياد جديدي شده و بر مشكلات قبلي بيفزايد.

اعتياد به متادون

متأسفانه بسياري از افراد از اعتيادآور بودن متادون اطلاعي ندارند و هنگامي كه در دوره سم زدايي پزشك اين دارو را تجويز مي‌كند آن‌ها بدون توجه به دوز مصرف و مدت زمان تعيين‌شده براي استفاده از اين دارو، دست به سوءمصرف آن مي‌زنند. همين امر باعث مي‌شود كه نه تنها اعتياد قبلي فرد درمان نشود بلكه اعتياد به متادون نيز به شرايط قبلي اضافه گردد.

هم چنين برخي افراد ترك اعتياد به كمك متادون را به صورت سرخود آغاز مي‌كنند كه همين مسئله نيز در وابستگي ناخواسته به اين دارو نقش بسزايي دارد. توجه داشته باشيد كه دوز مصرف متادون بايد كاملاً تحت كنترل باشد و متناسب با نوع ماده‌اي كه قصد ترك آن را داريد، ميزان مصرف قبلي و بررسي شرايط جسماني و رواني استفاده شود. بررسي اين موارد تنها به عهده پزشك است و افراد غيرمتخصص نمي‌توانند براي شما متادون تجويز كنند يا به كمك آن شما را ترك دهند.

ترك متادون و علائم آن

از آنجايي كه داروي متادون  خود در اصل براي ترك اعتياد به هروئين و ساير مواد افيوني توليد مي‌شود علائم ترك آن به شدت ساير مواد افيوني نيست و به همان سرعت نيز بروز پيدا نمي‌كند. يكي از علت‌هاي اين موضوع طولاني بودن مكانيسم اثر متادون است كه باعث مي‌شود اين دارو حدود 1 تا 3 روز در بدن باقي بماند. در نتيجه علائم ترك متادون مشابه با علائم ترك مواد افيوني است كه با شدت كمتري اتفاق مي‌افتند. از جمله اين علائم مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– بروز علائم گوارشي نظير دل پيچه، اسهال، حالت تهوع و استفراغ

– دچار شدن به دردهاي عضلاني

– افزايش اشك چشم و آبريزش بيني

– احساس اضطراب و بي‌قراري

– دچار شدن به مشكلات خواب

– تب، لرز و تعريق

– تاكي كاردي

روش‌هاي درماني براي ترك متادون

اگر كسي به طور تفريحي به مصرف متادون روي بياورد يا در روند ترك اعتياد به مواد ديگر با استفاده‌هاي نابه جا از اين دارو به آن وابستگي پيدا كند در قدم اول لازم است كه برنامه‌هاي سم زدايي را اجرا كرده و سپس ساير درمان‌هاي روان شناختي و پزشكي براي پايداري در ترك را نيز پيگيري نمايد. ما در ادامه به انواع روش‌هاي درماني براي ترك متادون اشاره كرده‌ايم.

درمان‌هاي دارويي

براي ترك اعتياد به متادون به خصوص وقتي فرد اين دارو را در دوزهاي بالا مصرف مي‌كرده ممكن است پزشك درمان دارويي را در دستور كار قرار دهد. ازجمله مهم‌ترين داروهايي كه براي ترك متادون تجويز مي‌شود بايد به بوپرنورفين يا همان ب 2 اشاره كرد. اين دارو نيز مكانيسم اثر تقريباً مشابهي با مواد افيوني دارد. در نتيجه نبايد به‌طور خودسر مصرف شود. هم‌چنين روند مصرف و نوع قطع آن نيز به طور كامل بايد زير نظر پزشك باشد تا تمام عوارض احتمالي كنترل گردند.

روان درماني فردي

علاوه بر سم‌زدايي و درمان دارويي از آنجايي كه اعتياد منجر به ايجاد تغييرات مغزي مزمن مي‌شود لازم است كه درمان‌هاي روان‌شناختي نيز در دستور كار قرار بگيرند تا فاكتورهاي مهمي نظير وسوسه و احساس ميل شديد به مصرف مجدد نيز تحت درمان قرار گرفته و براي بهبودي پايدار تلاش شود. هم‌چنين به اين موضوع توجه كنيد كه اعتياد امروزه به عنوان يك اختلال روان پزشكي شناخته مي‌شود و تقريباً در اكثر موارد ريشه‌هاي رواني دارد. به اين صورت كه بسياري از افراد به دليل مشكلاتي نظير فقدان اعتماد به نفس، نداشتن احساس كارآمدي در زندگي يا وجود افسردگي و احساس درماندگي در زندگي به سمت مواد كشيده مي‌شوند.

اگر اين عوامل زير بنايي تحت درمان قرار نگيرند احتمال اينكه فرد پس از سم زدايي مجدداً به سمت مواد كشيده شود تا حد زيادي وجود خواهد داشت. در نتيجه اگر مي‌خواهيد كه پرهيز پايداري را تجربه كنيد و به طور بنيادي به رنج هاي خود در ارتباط با مصرف مواد پايان دهيد لازم است كه در كنار عدم مصرف و پيگيري درمان‌هاي دارويي درمان‌هاي روان‌شناختي را نيز جدي بگيريد.

خانواده درماني براي ترك متادون

خانواده درماني شكل ديگري از روان درماني است كه روانشناسان آن را با حضور اعضاي خانواده برگزار مي‌كنند. هدف از خانواده درماني اين است كه ساير اعضا به درستي مشكل فرد را بشناسند و بدانند در برخورد با او بايد چه مسائلي را رعايت كنند. براي مثال آشنايي با اين مسئله كه لغزش بخشي از روند درمان است و با يك بار اشتباه تمام تلاش‌هاي فرد زير سوال نمي‌رود به اعضاي خانواده كمك مي‌كند تا راحت تر با اين موضوع كنار بياييند و رفتارهايي نظير سرزنش و تحقير را كم تر از خود نشان دهند.

گروه درماني

گروه درماني يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر براي پايدار نگه داشتن فرد در دوره پرهيز است. در گروه درماني فرد در كنار ساير افرادي كه مسير ترك اعتياد را پشت سر گذاشته‌اند قرار مي‌گيرد و تجربيات آن‌ها را مي‌شنود. اين كار به او كمك مي‌كند تا بداند در اين مسير دشوار تنها نيست و افراد ديگري با شرايط دشوارتر هم توانسته‌اند اين موضوع را پشت سر بگذارند. اين امر در نهايت به افزايش خودكنترلي و مقاومت در برابر وسوسه‌هاي دروني و بيروني كمك بسياري مي‌كند.

سؤالات متداول

– آيا ممكن است فرد در اثر مصرف متادون دچار اور دوز شود؟

بله. مصرف بيش از حد متادون نيز همانند هر ماده مخدر ديگر مي‌تواند به بروز علائم اوردوز بيانجامد. از جمله اين علائم مي‌توان به تنگ شدن مردمك چشم‌ها، سرگيجه، رنگ پريدگي، كاهش سطح هوشياري، حالت تهوع و استفراغ و بروز تضعيف تنفسي اشاره كرد. در اين شرايط لازم است كه فرد سريعاً به اورژانس منتقل گردد تا خدمات حمايتي و اقدامات لازم براي مسموميت زدايي انجام شوند.

همچنين مي توانيد در هر ساعت از روز با مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

منبع : ترك متادون 

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك متادون،
موضوع:
[ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۱۱:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از روش‌هاي نوين ترك هروئين اطلاعي داريد؟ بسياري از افراد حتي از فكر كردن به ترك هروئين نيز مي‌ترسند و از تصور حالات بد ناشي از محروميت مواد دچار اضطراب مي‌شوند. اين مسئله بيش از هر چيز به اين خاطر است كه اكثر افراد براي ترك از روش‌هاي منسوخ شده و قديمي استفاده مي‌كنند و از روش‌هاي دارويي و روان شناختي جديدي كه در اين زمينه به كار مي‌رود اطلاع چنداني ندارند. در واقع اين روش‌هاي جديد و علمي به افراد كمك مي‌كنند تا با كمترين آسيب و مشكلات بتوانند هروئين را ترك كرده و در مدت زمان كوتاهي دوباره روند عادي زندگي خود را نيز دنبال كنند. ما در ادامه تلاش كرده‌ايم تا روش‌هاي سنتي و نويني كه در ترك اعتياد به هروئين به كار مي‌روند را معرفي كرده و به مقايسه آن‌ها بپردازيم. جهت شروع درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

 

منبع ؛  ترك هروئين | طول درمان و عوارض ترك هرويين در خانه

 

 

 

هروئين چيست؟

هروئين نوعي ماده مخدر افيوني است كه از مورفين گرفته مي‌شود. مورفين به‌طور طبيعي از گياه خشخاش به دست مي‌آيد و از طريق آن به جز هروئين مواد ديگري نظير ترياك و شيره نيز توليد مي‌شود. ماده مخدر هروئين از جمله مسكن‌هاي بسيار قوي به شمار مي‌رود و قابليت اعتيادآوري بسيار بالايي نيز دارد. شكل ظاهري آن معمولاً به صورت پودر سفيد يا قهوه‌اي‌رنگ است و ممكن است گاهي اوقات ظاهري سياه و چسبنده نيز داشته باشد. هروئين به اشكال مختلف دود كردن، استنشاق يا تزريق مورد استفاده مي‌گيرد كه مصرف آن به صورت تزريق اثرات به‌مراتب زيان بار تري را به بار مي‌آورد. با توجه به خطرات و عوارض ناشي از مصرف و حتي ترك مشاوره ضرورت بيشتري پيدا مي كند. جهت دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

علائم ترك هروئين

ترك هروئين معمولاً علائم جسماني آزاردهنده متعددي را پديد مي‌آورد كه وابسته به دوز مصرف مي‌توانند شدت متفاوتي داشته باشند. از جمله اين علائم مي‌توان به درد عضلاني، دل درد، حالت تهوع، اسهال، استفراغ، آبريزش بيني، ريزش اشك، بي‌خوابي، تپش قلب، اضطراب و بي‌قراري شديد اشاره كرد.

روش‌هاي سنتي براي ترك هروئين

بسياري از افراد از روش‌هاي نويني كه امروزه براي ترك اعتياد به كار مي‌رود اطلاعي ندارند و براي ترك دادن خود يا فرد عزيزي كه درگير اعتياد شده از روش‌هاي سنتي استفاده مي‌كنند. اين روش‌ها اغلب مبتني بر روش‌هاي علمي خاصي نيستند و مي‌توانند فشارهاي زيادي را به فرد تحميل كنند. از جمله اين روش‌ها بايد به موارد زير اشاره كرد.

ترك هروئين به روش سقوط آزاد

در روش سقوط آزاد به‌يك‌باره فرد را از مصرف مواد محروم مي‌كنند. از آنجايي كه هروئين وابستگي بسيار زيادي به بار مي‌آورد ترك ناگهاني آن به علائم جسماني و رواني زيادي مي‌انجامد كه ممكن است از توان فرد خارج بوده و باعث شود كه او نتواند فرايند ترك را به پايان برساند. تجربه ترك به صورت سقوط آزاد و ناتواني در بهبودي مي‌تواند اعتمادبه‌نفس فرد را كاهش داده و باعث شود كه او احساس كند هرگز نمي‌تواند ترك موفقيت‌آميز را تجربه كند. شكست خوردن در روش سقوط آزاد به‌خصوص براي كساني كه مصرف بالايي داشته‌اند و يا از روش تزريق، هروئين را استعمال مي‌كردند بيش از همه محتمل است.

ترك هروئين به روش يابويي!

در اين روش در واقع همان سقوط آزاد اتفاق مي‌افتد با اين تفاوت كه زور و اجبار نيز در كار است! براي مثال گرفتن مواد از فرد، بستن او به تخت يا فرستادن به كمپ‌هاي اجباري نمونه‌هايي از اين روش هستند. ناكارآمدي اين راهكار از آن جهت است كه به ريشه‌هاي زيربنايي اعتياد توجهي نمي‌كند و تمام تمركز آن به سم زدايي بدن معطوف است. اين در حالي است كه امروزه اعتياد به عنوان يك بيماري مزمن و عود كننده مغزي شناخته مي‌شود و اكثر متخخصين در اين زمينه متفق‌القول هستند كه عوامل روان شناختي مختلف در تعامل با فاكتورهاي زيستي، اجتماعي و محيطي در بروز آن نقش دارند.

براي مثال افرادي كه در زندگي احساس درماندگي و پوچي مي‌كنند بيش از ديگران در برابر اعتياد آسيب پذير هستند. استفاده از زور و اجبار در ترك دادن اين افراد باعث مي‌شود كه از نظر رواني بيشتر تحت فشار قرار گرفته و براي بازگشت مجدد به سمت اعتياد مستعدتر شوند. به همين خاطر بسياري از افرادي كه اين روش‌ها را تجربه مي‌كنند اندكي پس از ترك دوباره به سمت مواد كشيده مي‌شوند و در لغزش‌هاي مكرر گرفتار مي‌گردند. 

ترك هروئين به روش تدريجي

شايد معقولانه ترين روش سنتي براي ترك هروئين روش ترك تدريجي باشد. در اين روش فرد سعي مي‌كند به مرور زمان مصرف مواد خود را كاهش داده تا جايي كه ديگر نيازي به استعمال مواد نداشته باشد. با اين حال در اين روش نيز مشكلاتي نظير علائم ناخوشايند ناشي از ترك و ريشه‌هاي رواني اعتياد ناديده گرفته مي‌شوند. به همين خاطر براي اينكه بتوانيد از اين راهكار استفاده كنيد لازم است كه از يك متخصص در اين زمينه مشورت بگيريد.

روش‌هاي نوين در ترك هروئين

در روش‌هاي جديدي كه براي ترك هروئين ابداع شده است متخصصين تلاش مي‌كنند تا جنبه‌هاي مختلف جسماني، رواني و اجتماعي بيمار را تحت نظر قرار دهند. آن‌ها معتقدند بهترين اثرات زماني حاصل مي‌شوند كه درمان‌هاي دارويي، روان شناختي و حمايت‌هاي اجتماعي در كنار يكديگر قرار گرفته و به فرد كمك كنند تا تمام عوامل مؤثر در ترك اعتياد را بهبود ببخشد. ما در ادامه به هريك از اين روش‌ها اشاره كرده‌ايم.

ترك هروئين به كمك درمان‌هاي دارويي

امروزه داروهاي مختلفي در فرايند سم زدايي به فرد مبتلا به سوءمصرف هروئين تجويز مي‌شوند. اين داروها به او كمك مي‌كنند علائم ترك كم تري را تجربه كرده و راحت تر اين مرحله را پشت سر بگذارد. از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به متادون، بوپرنورفين و نالتركسون اشاره كرد. اين داروها اغلب ساختار مشابهي با مواد افيوني دارند. با اين تفاوت كه نشئگي و وابستگي كم تري را به بار مي‌آورند. هم چنين به فرد كمك مي‌كنند علائمي نظير اسهال، استفراغ، درد عضلاني، تعريق و لرزش را كم تر تجربه كند و يا وسوسه‌هاي ذهني كم تر به سراغش بيايند. جهت اطلاع از عوارض و راه هاي جلوگيري از اعتياد به متادون كليك كنيد.

با اين حال توجه كنيد كه مصرف غير كنترل شده اين داروها مي‌تواند آن‌ها را تبديل به يك مخدر جديد كند و اعتياد تازه‌اي را در شما پديد بياورد. در نتيجه هرگز به طور سر خود اين داروها را مصرف نكنيد و حتماً به دستورات پزشك در مورد ميزان و زمان مصرف توجه نماييد. هم چنين دقت داشته باشيد كه اين داروها را از مراكز معتبر تهيه كنيد چراكه متأسفانه برخي افراد سودجو در مراكزي نظير عطاري‌ها اقدام به فروش غير قانوني اين داروها مي‌كنند. در اكثر موارد داروهايي كه از عطاري‌ها تهيه مي‌شوند داراي ناخالصي بوده و اغلب حاوي تركيبات اعتيادآور ديگري هستند كه مي‌توانند پيچيدگي اوضاع را دوچندان كنند.

ترك به كمك مداخلات رفتاري و روان شناختي

درمان‌هاي روان‌شناختي بسياري وجود دارند كه مي‌توانند به صورت سرپايي و يا در مراكز نگهداري در اختيار درمانجويان قرار بگيرند و روند ترك اعتياد را تسهيل نمايند. از جمله مؤثرترين روش‌هاي روان شناختي براي ترك هروئين مي‌توان به درمان شناختي رفتاري اشاره كرد. مطالعات نشان مي‌دهند كه وقتي اين روش‌ها در كنار دارودرماني قرار بگيرند مي‌توانند اثرات مضاعفي را ايجاد كرده و به اين ترتيب فرايند ترك را بيش از پيش تسهيل كنند. در درمان شناختي رفتاري درمانگر به فرد كمك مي‌كند تا بتواند باورهاي غلط و الگوهاي ناسازگار رفتاري مرتبط با اعتياد را شناسايي كرده و آن‌ها را با الگوهاي سالمي جايگزين نمايد. درمان‌هاي روان شناختي با پرداختن به ريشه‌هاي اعتياد و مورد توجه قرار دادن موضوعات مهمي نظير وسوسه و تلاش براي درمان آن تا حد زيادي در تجربه ترك موفقيت‌آميز مؤثر هستند.

ايجاد حمايت‌هاي اجتماعي براي ترك هروئين

علاوه بر درمان‌هاي دارويي و روان شناختي ايجاد پيوند اجتماعي بين فرد درگير اعتياد با ساير اعضاي جامعه بسيار اهميت دارد چرا كه حمايت اجتماعي از فرد در برابر تهديدهاي محيطي محافظت كرده و به او كمك مي‌كنند تا بتواند در دوره پرهيز مقاومت بيشتري به خرج دهد. با توجه به وسوسه شديدي كه هروئين ايجاد مي‌كند و عوارض منفي بيشتر آن در مسير ترك، حمايت اجتماعي بيش از پيش اهميت مي‌يابد. درمانگران براي فراهم كردن اين حمايت كمك گرفتن از گروه درماني را پيشنهاد مي‌دهند. در گروه درماني فرد در كنار ساير افرادي كه تجربه ترك هروئين را دارند قرار مي‌گيرند و در مي‌يابد كه در اين مسير تنها نيست و با وجود همه دشواري‌ها مي‌توان با قدرت ذهن و توانمند كردن خود بر اين موانع غلبه كرد.

سؤالات متداول 

– اگر فرد هروئين و متادون را با هم مصرف كند چه اتفاقي مي‌افتد؟

مصرف هم زمان مخدرها با داروهاي جايگزين نظير متادون ممنوع است و مي‌تواند عوارض خطرناكي نظير تشنج و حتي مرگ را در پي داشته باشد. در نتيجه هرگز دارو را در كنار مواد مصرف نكنيد. براي دريافت مشاوره ترك و شروع درمان به صورت صحيح با شماره هاي مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

 

منبع ؛  ترك هروئين | طول درمان و عوارض ترك هرويين در خانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك هروئين،
موضوع:
[ ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۵۲:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تصميم گيري براي ترك اعتياد براي كسي كه درگير اين مشكل شده تصميمي سخت و در عين حال حياتي است. بسياري از اين افراد با وجود تمام مشكلات حاضرند به مصرف خود ادامه دهند اما به ترك فكر نكنند. يكي از علل اين موضوع تجربه علائم ناخوشايندي است كه در پي مصرف نكردن مواد به بيمار دست مي‌دهد. هم‌چنين وسوسه شديد ذهني و احساس اجبار براي مصرف مجدد همگي از موانعي هستند كه جلوي ترك اعتياد را مي‌گيرند. با اين حال امروزه روش‌هاي نويني براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه به فرد كمك مي‌كنند بر اين موانع غلبه كرده و بتواند ترك موفقيت آميزي را تجربه كند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به انواع درمان‌هاي دارويي و روانشناختي اشاره كرد كه در ادامه بيشتر درباره اين روش‌ها و رويكردهاي ديگر صحبت خواهيم كرد. براي دريافت مشاوره روانشناسي ار مركز ذهن نو كليك كنيد.

منبع « بهترين روش ترك اعتياد

 

بهترين روش ترك اعتياد

امروزه روش‌هاي بسيار گوناگوني براي ترك اعتياد طراحي شده‌اند. انتخاب هر كدام از اين‌ها بستگي به نوع نيازهاي فرد در حال ترك و وضعيت جسماني و رواني او دارد. در اين ميان مهم‌ترين عامل موفقيت اين است كه فرد براي ترك اعتياد آمادگي داشته باشد و به اين سطح از آگاهي برسد كه مواد پيامدهاي منفي بر جنبه‌هاي مختلف زندگي او گذاشته است. اگر اين آمادگي وجود نداشته باشند استفاده از روش‌هاي سم زدايي سريع، بردن فرد به كمپ‌هاي اجباري و تلاش مكرر براي ترك دادن او اغلب پس از گذشت مدت‌زماني به شكست منجر مي‌شوند.

امروزه روش‌هاي خاصي براي ايجاد اين آمادگي طراحي شده‌اند كه به فرد كمك مي‌كنند در فرايند درمان خويش فعال باشد. از جمله خدماتي كه در اين زمينه وجود دارد مي‌توان به جلسات درماني مبتني بر مصاحبه انگيزشي كه توسط روانشناسان و ساير متخصصين سلامت روان ارائه مي‌شود اشاره كرد. در نتيجه قدم اول اين است كه به فرد كمك كنيد از يك متخصص در زمينه ترك اعتياد مشورت بگيرد و روشي را انتخاب كند كه متناسب با نيازها و شرايط او باشند. ما در ادامه به بهترين و مؤثرترين روش‌هاي ترك اعتياد اشاره كرده‌ايم.

1- مصاحبه انگيزشي

وقتي افراد به ترك اعتياد فكر مي‌كنند نوعي تضاد و دوگانگي در وجودشان شكل مي‌گيرد. آن‌ها از طرفي از پيامدهاي منفي مصرف خسته‌اند و از سوي ديگر از مصرف مواد منافعي عايدشان مي‌شود. براي مثال ممكن است به كمك مواد، لحظاتي از رنج‌هاي زندگي آسوده شده و لذتي را تجربه كنند كه در حالت طبيعي از آن محروم هستند. هم‌چنين آن‌ها ممكن است ميل زيادي به ترك داشته باشند اما وجود وسوسه يا ترس از علائم ترك، دوگانگي و تضادهايشان را تشديد كند.

در مصاحبه انگيزشي درمانگر به كمك بيمار مي‌آيد تا او بتواند ابتدا اين تضادها را در درون خود حل كرده و به‌اين‌ترتيب براي شروع فرايند درمان آمادگي بيشتري داشته باشد. همين مسئله باعث مي‌شود كه فرد در طول فرايند بهبودي فعال‌تر بوده و نسبت به كساني كه به كمپ‌هاي اجباري مي‌روند و دوره‌هاي بستري ناخواسته‌اي را پشت سر مي‌گذارند احساس كنترل بيشتري بر رفتارهاي خود داشته باشد. اين امر در نهايت به دوره‌هاي پرهيز طولاني‌تر و تجربه ترك موفقيت آميز كمك بسياري مي‌كند.

2- درمان شناختي رفتاري براي ترك اعتياد

درمان شناختي رفتاري يكي از مؤثرترين روش‌ها براي ترك اعتياد است كه در درمان سوءمصرف بسياري از مواد به كار مي‌رود. در اين روش كه توسط روانشناسان ارائه مي‌گردد درمانگر به بيمار كمك مي‌كند تا بتواند الگوهاي رفتاري ناسازگار خود را شناسايي كند و در مقابل، مهارت‌هاي مقابله‌اي مناسب را بياموزد.

براي مثال ممكن است فقدان مهارت‌هايي نظير قاطعيت و عدم توانايي براي نه گفتن باعث شود كه فرد دائماً در موقعيت‌هاي پرخطر نظير مصرف مواد گير بيافتد و به اين ترتيب نتواند ترك موفقيت آميز را تجربه كند. در اين شرايط روانشناس به كمك درمان شناختي رفتاري مهارت جرات مندي را به درمانجو آموزش مي‌دهد تا او بتواند با تمرين اين مهارت در موقعيت‌هاي مختلف از خود محافظت نمايد. 

هم‌چنين در اين رويكرد فرد ياد مي‌گيرد كه موقعيت‌هاي پرخطر و تحريك كننده مصرف را بشناسد و با استفاده از مهارت‌هاي مقابله‌اي مناسب از تأثيرگذاري اين موقعيت‌ها بر رفتار خود جلوگيري كند. اين مسئله تا حد زيادي در كاهش احساس وسوسه و ولع نسبت به مواد تأثيرگذار است و جلوي عود مصرف را مي‌گيرد. از جمله ديگر مزاياي درمان شناختي رفتاري اين است كه هم زمان به درمان اختلالات ديگري كه همراه با مصرف مواد وجود دارند نيز كمك مي‌كند و از همين رو مي‌تواند تغييرات پايداري در وضعيت رواني مراجع ايجاد نمايد.

3- درمان دارويي

امروزه روش‌هاي دارويي مختلفي براي ترك اعتياد به كار گرفته مي‌شود كه مي‌توانند به فرد كمك كنند دوره سم زدايي اوليه را با سهولت بيشتري پشت سر بگذارد و علائم ترك كمتري را تجربه نمايد. براي مثال براي ترك مواد مخدري نظير ترياك، شيره و هروئين ترك اعتياد با داروي جايگزين پيشنهاد مي‌شود. به اين ترتيب كه پزشك متناسب با دوز مواد مصرفي داروهايي نظير متادون يا بوپرنورفين را در اختيار بيمار قرار مي‌دهد.

اين داروها تأثيرات مشابهي با مواد مخدر دارند كه باعث مي‌شود علائم ترك نظير درد عضلاني، حالت تهوع و استفراغ به ميزان بسيار كمتري بروز يابد. البته توجه داشته باشيد كه مصرف اين داروها بايد با احتياط بسيار زيادي صورت بگيرد چراكه عواملي نظير توجه نكردن به دوز تجويزي، يا ادامه دادن مصرف داروها بيش از زماني كه پزشك توصيه كرده مي‌تواند فرد را در اعتياد جديدي گرفتار كند كه بر مشكلات او مي‌افزايد.

در نتيجه براي پيگيري درمان‌هاي دارويي حتماً لازم است كه تحت نظر يك پزشك قرار داشته باشيد و براي تهيه مواردي نظير شربت متادون يا قرص‌هاي بوپرنورفين تنها به مراكز بهداشتي معتبر مراجعه نماييد. بسيار مهم است كه بدانيد عطاري‌ها و ساير مراكزي كه اقدام به فروش اين داروها مي‌كنند هرگز معتبر نبوده و در اكثر موارد داروهاي ترك را با ناخالصي و در تركيب با مواد اعتيادآور ديگر در اختيار شما مي‌گذارند. پس لازم است كه در اين باره حتماً هوشيار باشيد. 

4- مدل ماتريكس

مدل ماتريكس نوعي روش التقاطي براي درمان وضعيت اعتياد است. به اين معنا كه در اين روش درمانگر از تكنيك رويكردهاي مختلف درماني در كنار يكديگر استفاده مي‌كند. مدل ماتريكس در ابتدا براي ترك اعتياد به مواد محرك نظير شيشه و كوكائين ابداع شد؛ اما امروزه در درمان ساير مواد نيز كاربرد گسترده‌اي دارد.

در اين روش درمانگر بيش از هر چيز بر افزايش احساس ارزشمندي، اعتماد به نفس و كارآمدي بيمار تمركز مي‌كند و در واقع هدف او از به كار بردن تكنيك‌هاي مختلف اين است كه بتواند اين ويژگي‌ها را در درمانجو تقويت نمايد چراكه وجود ويژگي‌هاي نظير كارآمدي و احساس ارزشمندي از جمله كليدي‌ترين صفاتي هستند كه به فرد كمك مي‌كنند در مسير ترك استوار بوده و بتواند سختي‌ها و موانع را به سهولت بيشتري پشت سر بگذارد. از جمله روش‌هاي مختلفي كه در مدل ماتريكس به كار مي‌رود مي‌توان به خانواده درماني، گروه درماني، تكنيك‌هاي متمركز بر كاهش عود و آموزش‌هاي خود مراقبتي اشاره كرد.

5- روش 12 قدم 

روش 12 قدم يكي از اقدامات مؤثر براي نگه‌داشتن فرد در فاز پرهيز است. در اين روش كه پس از سم زدايي انجام مي‌شود بيمار در گروه‌هاي خودياري و در كنار ساير افرادي كه تجربه مشابهي با او داشتند قرار مي‌گيرد. البته از اصول اوليه اين گروه‌ها گمنام بودن افراد است كه به آن‌ها كمك مي‌كند خودافشايي بيشتري داشته باشند و راحت‌تر تجربيات خود را در اختيار سايرين قرار دهند. از جمله معروف‌ترين گروه‌هايي كه از روش 12 قدم استفاده مي‌كنند مي‌توان به الكلي‌هاي گمنام اشاره كرد.

6- خانواده درماني

خانواده و نوع برخورد اعضاي آن با فردي كه درگير اعتياد و سوءمصرف مواد شده يكي از كليدي‌ترين عوامل موفقيت در ترك اعتياد به شمار مي‌رود. بسياري از خانواده‌ها از ماهيت اعتياد و تأثيرات بلندمدت آن بر مغز اطلاعي ندارند. در نتيجه ممكن است با هر لغزشي فرد را مورد تحقير يا سرزنش قرار دهند و به خاطر بي‌ارادگي او را شماتت كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه افراد آسيب‌پذيري رواني بيشتري پيدا كرده و بيش از پيش در دام اعتياد گرفتار شوند. درمانگران با استفاده از روش خانواده درماني سعي مي‌كنند كل خانواده را در فرايند درمان درگير كرده و آموزش‌هاي لازم در مورد اعتياد را در اختيار سايرين نيز قرار دهند.

نقش سم زدايي در ترك اعتياد

توجه داشته باشيد كه سم زدايي يا پاك شدن بدن از مواد اولين قدمي است كه براي ترك اعتياد برمي‌داريد؛ اما عبور از اين مرحله به معناي درمان شدن اعتياد نيست چراكه اعتياد منجر به يك بيماري مزمن مغزي مي‌شود و در نتيجه نياز به درمان‌هاي دراز مدتي دارد تا آثار وسوسه و احساس ولع شديد براي مصرف مجدد نيز در فرد از بين بروند. درنتيجه هرگز به سم زدايي اكتفا نكرده و تلاش كنيد براي پيگيري درمان‌هاي بلند مدت نيز اقدام نماييد. روانشناسان، روان پزشكان و ساير متخصصين سلامت روان از جمله افرادي هستند كه مي‌توانند در اين مسير به شما كمك كنند. 

سؤالات متداول

– آيا ترك اعتياد خطر مرگ دارد؟

اگر فردي مواد مخدري را در دوزهاي بسيار بالا مصرف كند، ناگهان آن را قطع نمايد و يا همزمان داروهايي استفاده كند كه اثرات و علائم ترك را تشديد مي‌كنند ممكن است دچار تشنج و مرگ شود. اين در حالي است كه بروز مرگ در اثر ترك در كساني كه تحت نظر يك متخصص هستند و با روش‌هاي علمي براي درمان اقدام مي‌كنند بسيار كم اتفاق مي‌افتد مگر اينكه فرد دچار بيماري زمينه‌اي خاصي بوده كه مورد مراقبت قرار نگرفته باشد يا هم‌زمان با ترك، داروهاي ممنوعه‌اي را مصرف كند كه عوارض جسمي محروميت از مواد را تسريع و تشديد نمايند.

در نتيجه حتي اگر به دنبال ترك اعتياد در خانه هستيد هرگز مشورت با متخصصين و گرفتن راهنمايي‌هاي لازم از آن‌ها را فراموش نكنيد. در هر ساعت از روز مي توانيد با بهترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات روانشناختي دريافت كنيد.

منبع « بهترين روش ترك اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بهترين روش ترك اعتياد،
موضوع:
[ ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۹:۲۳:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی