مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

شوهر خودخواه رفتارهاي آزاردهنده از خود نشان مي‌دهد. معمولا تنها به خودش توجه مي‌كند و بدون هماهنگي با شما مهمان دعوت مي‌كند. يا اينكه براي دعوت‌ها از شما نظر نمي‌گيرد. معمولا اين افراد به دلايل مختلفي از خود چنين رفتارهايي را بروز مي‌دهند. كه اين دلايل شامل استرس كاري، برتر دانستن خود از زن، تربيت كودكي و … مي‌شود.

تا به امروز هيچ خانمي از خودخواه بودن همسر خود لذت نبرده. آن ها از رفتارهاي خودخواهانه همسرشان به ستوه آمده و شكايت دارند. مردان خودخواه مشكلات زيادي در زندگي ايجاد مي‌كنند. تا جايي كه اين خودخواهي ها منجر به طلاق مي‌شوند. پس براي بهبود رابطه خود از روانشناس كمك بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه شوهر خودخواه مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: شوهر خودخواه | 5 روش برخورد با شوهر خودخواه

شوهر خودخواه كيست؟

شوهر خودخواه معمولا هيچ كاري در خانه انجام نمي‌دهد و بعد از بحث عذر خواهي نمي‌كند. در مراسم هاي مهم براي شما كادو نمي‌خرد و نسبت به علاقه شما نيز بي تفاوت است. معمولا آنها بي حوصله، بد اخلاق و … هستند. نشانه هاي زيادي براي تشخيص شوهر خودخواه وجود دارد كه همه اين نشانه ها به دلايل گوناگوني مرتبط هستند.

زندگي با شوهر خودخواه دشوار و سخت است. و هميشه شريك احساسي آنها با نهايت نااميدي و نارضايتي در زندگي روبرو هستند. چه زندگي هاي زيبايي كه بر سر خود خواهي شوهر به پايان رسيده است. اگر زندگي خود را دوست داريد از روانشناس راهنمايي بگيريد. و حتما از راهكارهايي كه در اين مقاله گفته شده است استفاده كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

دليل خود خواه بودن شوهر

شوهر خودخواه رفتارهاي خود را به دلايل متفاوتي نشان مي‌دهد. اين رفتار هاي همسر ريشه در دوران كودكي يا استرس هاي گوناگون دارد. در اين بخش مقاله دليل شوهر خودخواه را صحبت كرده ايم.

 📌 برتر دانستن خود از زنان

برخي از مردان خود را برتر از خانم ها مي‌دانند. و در فرهنگي بزرگ شده اند كه كليشه هاي جنسيتي باعث اين نتيجه گيري شده است. اين مردان تمامي جايگاه هاي بالا را براي خود مي‌دانند. و هيچ زني را لايق برتري نمي‌دانند.

📌 دوران كودكي | شوهر خودخواه

يكي از دلايل رفتار شوهر خودخواه، ريشه در دوران كودكي دارد. گاهي اوقات ريشه خودخواهي در دوران كودكي است. در برخي از مواقع باعث مي‌شود كه عادت خودخواهي در بچه ها شكل بگيرد. در واقع كودك در دوران كودكي خود وسايلش را با ديگران به اشتراك نمي‌گذاشت و هميشه بر سر وسايل خود با خواهر و برادر دعوا مي‌كرد. به همين دليل خودخواهي او در دوران كودكي شكل گرفته است.

📌 استرس كاري

در برخي از مواقع دليل شوهر خودخواه، استرس كاري است. زماني كه همسر در محل كار تحت استرس كاري است، رفتارهاي خود خواهانه از خود نشان مي‌دهد. در واقع استرس ها باعث مي‌شود كه از شما انتظارات و توقعات زيادي داشته باشد.

ويژگي هاي شوهر خودخواه

شوهر خودخواه از خود نشانه هايي بروز مي‌دهد كه كاملا قابل تشخيص است. در اين بخش مقاله راجع به ويژگي هاي شوهر خودخواه توضيح داده ايم.

🔻 هيچ كمكي در خانه نمي‌كند.

🔻 به علايق شما اهميت نمي‌دهد.

🔻 پس از دعوا عذر خواهي نمي‌كند.

🔻 در اغلب مواقع بي حوصله و بد اخلاق است.

🔻 تهديد به جدايي مي‌كند.

🔻 خود را برتر از زن ها مي‌داند.

🔻 به حرف هاي شما گوش نمي‌دهد.

🔻 هميشه نيازهاي خود را در اولويت مي‌داند.

🔻 هميشه قصد دارد كه تصميم گيرنده زندگي باشد.

رفتار صحيح با شوهر خودخواه

براي رفتار با شوهر خودخواه بايد خود را آماده كنيد. اين رفتار دلايل مختلفي دارد كه براي كمك به زندگي مشترك خود بايد رفتار صحيح نشان دهيد. در اين بخش مقاله راجع به رفتار صحيح با شوهر خودخواه را توضيح داده ايم.

✨ همسر خود را در عمل انجام شده قرار دهيد

براي برخورد با شوهر خودخواه بايد به شيوه اي رفتار كنيد كه او را در عمل انجام شده قرار دهيد. زماني كه برخورد قاطع داشته باشيد، او حالت تدافعي به خود مي‌گيرد. اما در اين مواقع آرامش خود را حفظ كنيد. مثلا زماني كه عجله داريد، فرزندان را به همسر خود بسپاريد و بدون منتظر ماندن جواب به سراغ كارهاي خود برويد.

✨ خوشحالي خود در صورت اهميت را بروز دهيد

به شوهر خودخواه نشان دهيد كه اگر به شما اهميت دهد باعث خوشحالي مي‌شود. به جاي اينكه تمركز خود را بر شكايت هاي دائمي از همسر بگذاريد؛ با او صحبت كنيد و از خوشحالي خود در مواقعي كه اهميت مي‌دهد، صحبت كنيد.

✨ به او مسئوليت دهيد | شوهر خودخواه

يكي از رفتارهايي كه بايد با شوهر خودخواه خود داشته باشيد؛ مسئوليت دادن است. برخي از خانم ها با اينكه فردي توانا هستند اما مسئوليت هاي همسر را نيز گردن مي‌گيرند. اين رفتار باعث تنبلي همسر مي‌شود و وظايفي را بر عهده نمي‌گيرد. به همين دليل توصيه مي‌شود كه به او نيز مسئوليت بدهيد.

✨ سكوت نكنيد

يكي از كارهايي كه براي رفتار با شوهر خودخواه بايد داشته باشيد، سكوت نكردن است. اگر رفتارهاي همسر باعث رنجش و ناراحتي شما شده است، با او صحبت كنيد و ناراحتي خود را بيان كنيد. حتي بيان احساسات را با او در ميان بگذاريد.

✨ از روانشناس كمك بگيريد

با كمك روانشناس مي‌توانيم شوهر خودخواه خود را اصلاح كنيم. با همسر خود صحبت كنيد كه رفتارهاي او باعث نارضايتي از زندگي مي‌شود و بهتر است كه به اصلاح خود بپردازد. سپس با راهنمايي هاي روانشناس زندگي خود را بهبود ببخشيد.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد، شوهر خودخواه زندگي خوبي براي شما فراهم نمي‌كند. به همين دليل هميشه اين زندگي ها سرشار از سختي و مشكل است. براي بهبود زندگي بايد از روانشناس كمك بگيريد. در غير اين صورت با مشكلات بيشتري روبرو خواهيد شد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شوهر خودخواه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: شوهر خودخواه | 5 روش برخورد با شوهر خودخواه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۲۱:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دخالت مادر زن در زندگي دختر و داماد معمولا كمتر از دخالت مادر شوهران در زندگي فرزندان است، اما به همان اندازه براي زندگي مشترك زوج جوان مخرب خواهد بود. در بيشتر موارد مادر زن‌ها معمولا داماد خود را دوست دارند، چرا كه داماد خود را عامل خوشبختي دخترشان مي‌بينند. و از طرفي مادر زن و داماد دو جنس مخالف هستند كه كمتر نسبت به حرف‌ها و رفتارهاي يكديگر واكنش نشان مي‌دهند.

اما با اين حال نيز گاهي برخي مادران با ديدن روابط دختر و داماد خود دخالت‌هايي در زندگي آن‌ها مي‌كنند كه با چند راهكار ساده مي‌تواند از پيشروي دخالت مادر زن جلوگيري كرد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت مادر زن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: دخالت مادر زن در زندگي را از بين ببريد

دخالت مادر زن در زندگي

همه ما در رابطه با دخالت مادر زن در زندگي دختر داستان هايي را شنيده ايم. اينكه خانواده‌ها بخواهند در برخي امور فرزندان خود را نصيحت و راهنمايي كنند، مشكلي ندارد اما حتما بايد براي ارائه نظرشان حريم و خط قرمزها را رعايت كنند. مثلا وقتي دختر و داماد شما بر روي مسئله‌اي با يكديگر مشكل دارند، بهتر است تا زماني كه از شما به عنوان مادر زن نظر خواسته نشده، در اين مورد دخالتي نداشته باشيد تا خودشان نسبت به حل اختلاف‌شان اقدام كنند.

پس دخالت مادر زن شما در بيشتر مواقع به خاطر نگراني او در مورد دخترش و آينده شما هست، شايد اگر با اين ديد به دخالت‌هاي او نگاه كنيد بهتر بتوانيد با مساله كنار بياييد. در ادامه ابتدا آسيب‌هاي اين دخالت ها را بيان كرده‌ايم، چرا كه خيلي اوقات دختر خانم و داماد در ابتدا توجهي به اين دخالت‌ها نكرده و فضاي بيشتري به مادر زن براي اظهار نظر مي‌دهند.

آسيب هاي ناشي از دخالت مادر زن

همان طور كه گفته شد برخي از مادر زن‌ها گمان مي‌كنند با دخالت در زندگي دخترشان در حال دلسوزي و كمك به او مي‌باشد، در حالي كه دخالت مادر زن باعث ايجاد مشكل در زندگي دوطرف شده و به اختلافات دامن مي‌زند تا حدي كه دو نفر را تا مرز طلاق مي‌كشاند.

مسلما اين زن و شوهر هستند كه بايد اختلافات‌شان را حل كنند و دخالت‌هاي اطرافيان كار را سخت‌تر خواهد كرد. خيلي اوقات مادر زن شما با پي بردن به اختلافات فكر مي‌كند دخترش در مقابل همسرش ضعيف واقع شده و براي دفاع از او به اختلافات دامن مي‌زند. علاوه بر اين دخالت مادر زن مي‌تواند باعث بروز برخي مشكلات ديگري به شرح زير شود:

🔹 باعث مي‌شود عشق و محبت ميان زن و شوهر كم شده و آن‌ها نسبت به يكديگر سرد شوند.

🔹 به دليل دخالت ‌مادر زن حتما اختلافاتي ميان خانواده‌ها ايجاد خواهد شد كه همين عاملي براي دوري خانواده از يكديگر مي‌گردد.

🔹 در صورتي كه دخالت‌ها بيشتر شود باعث به هم ريختن جو خانه شده و احتمال دارد زوجين به طلاق فكر كنند. بد نيست بدانيد كه بسياري از زوج‌هايي كه تصميم به طلاق مي گيرند، دليل تصميم خود را دخالت‌هاي خانواده‌ها عنوان مي‌كنند.

🔹صميميت بين زن و شوهر از بين مي‌رود.

چه زمان هايي دخالت مادر زن بيشتر مي‌شود؟

در نظر داشته باشيد اگر مادر ‌زن تان در برخي از امور نظر خود را بيان مي‌كند، صرفا به معني دخالت مادر زن نيست و شايد اين شما هستيد كه دچار سوءتفاهم شده‌ايد. معمولا دخالت هايي كه باعث ايجاد اختلاف شود زمينه ايجاد جدايي را فراهم كند. از رايج‌ترين دخالت هاي مادر زن در زندگي دختر و داماد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

🔻 زمان بچه دار شدن دختر و دامادش

🔻 امور اقتصادي و شغل زوجين

🔻 رفت و آمدهاي خانوادگي

🔻 دخالت در مسائل كاري همسر دخترش

🔻 نحوه خانه داري و امور مربوط به تربيت بچه

🔻 دخالت در حل اختلافات و درگيري‌هاي زوجين

🔻 دخالت در امور جنسي، اينكه دخترش چه زماني رابطه جنسي داشته باشند و چه زماني نداشته باشند.

مقابله و برخورد با دخالت مادر زن

براي جلوگيري از دخالت مادر زن در زندگي، مي‌توانيد به جاي لجبازي، بحث و از بين بردن احترام‌ها، از راهكارهاي ارائه شده ذيل استفاده نماييد. 

1️⃣ پاكسازي ذهن

يكي از روش هاي مقابله با دخالت مادر زن، پاكسازي ذهن است. اگر در اطراف خود و يا ديدگاه‌هاي غالب جامعه از روابط مادر زن و داماد تعابير منفي شنيده‌ايد، سعي كنيد آن‌ها را دور بريزيد. مادر همسر شما معمولا با ارائه نظر، قصد فروپاشي زندگي دخترش را ندارد و قصد او فقط كمك به شما است.

همين تغيير نگرش به شما مي‌گويد كه او قصد بدي از حرفايش ندارد و نياز نيست در مقابل او جبهه بگيريد، فقط كافي است كمي صبور باشيد تا حتي اگر اختلاف نظري نيز وجود دارد، به مرور و با آشنايي بيشتر با يكديگر برطرف شود. به طور كلي مثبت انديشي را در خود تقويت كنيد تا برداشت‌هاي مثبتي از حرف‌هاي اطرافيان خود داشته باشيد. پيروي از اين روش موجب كاهش دخالت مادر زن تان خواهد شد.

2️⃣ از مسائل كوچك عبور كنيد

براي جلوگيري از دخالت مادر زن، از مسائل كوچك عبور كنيد. لازم است برخي از مواقع از صحبت‌هاي مادر زن خود عبور كنيد و بدون توجه به آن‌ها به راحتي از دامن زدن براي ايجاد مشكلات بزرگ‌تر خودداري نماييد. سعي كنيد در برخي از مسائل اگر حتي مادر زن‌ تان حرفي زد كه مطابق ميل شما نبود، فقط از آن را ناديده بگيريد، چرا كه او اغلب موارد قصد بدي در مورد شما و دخترش ندارد.

3️⃣ در باطن كار خودت را انجام بده

گاهي والدين ضمن اينكه در برخي امور دخالت مي‌كنند، بر انجام آن اصرار نيز دارند. اگر مادر زن‌تان بر انجام كاري كه مخالف نظر شما است، اصرار دارد مي‌توانيد در ظاهر قبول كنيد اما به نحوي كه او متوجه نشود كاري را كه تمايل به انجام آن داريد را بكنيد. به احتمال زياد در نهايت او متوجه مي‌شود كه شما طبق نظر او رفتار نكرده‌ايد، پس بدون اينكه بحث يا مخالفتي كرده باشيد، به او نشان داديد كه نبايد در امور كه به او ارتباطي ندارد دخالت كند. با اين روش دخالت مادر زن شما به مرور زمان به حداقل خواهد رسيد.

4️⃣ در دخالت مادر زن تان همسر خود را مقصر ندانيد

راجع به دخالت مادر زن در زندگي، حتما همسر شما مقصر نيست، چراكه او مسئوليتي در قبال حرف‌هاي مادرش ندارد و ممكن است حتي او هم از حرف‌ها و دخالت‌هاي مادرش ناراحت شود. بنابراين زماني كه با مادر زن خود به مشكل خورده‌ايد، نبايد آن‌ها را از چشم همسر خود ببينيد و بايستي سعي كنيد به كمك او مشكل ايجاد شده را حل كنيد.

5️⃣ متوجه جايگاه مادر زن تان باشيد

زماني كه با دخالت مادر زن روبرو شديد، بايد جايگاه او را نيز در نظر بگيريد. مادر زن شما نزديك‌ ترين شخص به همسر شما است و رابطه عاطفي عميقي با او دارد. بنابراين هميشه متوجه جايگاه مادر زنتان براي همسر خود باشيد و بدانيد او چقدر براي همسر شما با ارزش و مهم است و نبايد بر سر هر مسئله‌اي او را ناراحت كنيد.

6️⃣ درباره دخالت مادر زن با همسرتان در زمان مناسب صحبت كنيد

اگر دخالت مادر زن تان خيلي آزار دهنده شده، در يك وقت مناسب با همسر خود صحبت كنيد. سعي كنيد خود را در جبهه مخالف قرار ندهيد و با حرف‌هايتان باعث ناراحتي همسرتان نشويد و فقط سعي كنيد خيلي آرام او را متوجه شرايطي كه مادرش ايجاد كرده، بكنيد.

7️⃣ به مادر زن خود بيشتر رسيدگي كنيد

يكي از كارهايي كه براي جلوگيري از دخالت مادر زن در زندگي مي‌توانيد انجام دهيد، رسيدگي به مادر زن است. زماني كه توجه شما به مادر زن باشد به مرور زمان نسبت به شما با ديد بهتري نگاه مي‌كند و اجازه دخالت به خود نمي‌دهد. در واقع با خود تصور مي‌كند كه بهترين داماد دنيا با كمترين خطا را دارد.

8️⃣ از زحمات مادر زن قدرداني كنيد

براي برخورد با دخالت مادر زن بايد از زحمات او قدرداني كنيد. قدرداني از زحمات مادر زن به او اين تصور را مي‌دهد كه حق دخالت‌ ندارد و با هر كاري كه براي خانواده شما انجام مي‌دهد، قدرداني را دريافت مي‌كند. در واقع تعيين مي‌كنيد كه در چه چيزي حق دارند و در چه چيزي اجازه اظهار نظر ندارند.

9️⃣ جواب بدي را با خوبي بدهيد و حرف هاي مادر زن را با شوخي رد كنيد

براي جلوگيري از دخالت مادر زن بايد جواب بدي را با خوبي بدهيد. به مادر زن خود نشان دهيد كه دخالت هاي او آسيبي به زندگي شما وارد نمي‌كند و شوخ طبعانه او را متوجه دخالت هاي بيجا بكنيد.

توصيه به خانم ها درباره دخالت هاي مادرشان

گاهي براي مقالبه با دخالت مادر زن ، خانم‌ها مي‌توانند موثر واقع شده و از ايجاد مشكلات بزرگ‌تر جلوگيري كنند. در ادامه چندين توصيه براي خانم‌ها داريم تا با عمل به آن‌ها از آسيب‌هاي ناشي از دخالت مادر زن در زندگي متشرك‌شان كم كنند.

✅ وابستگي خود را كم كنيد

يكي از كارهايي كه دختر ها بايد براي جلوگيري از دخالت مادر زن انجام دهند، كاهش وابستگي به مادر است. معمولا دختران مخصوصا در اوايل ازدواج، بسيار به مادر خود وابسته هستند. ميزان وابستگي به مادر پس از ازدواج بايد نسبت به دوران مجردي كاهش پيدا كند، به طوري كه ضمن كم شدن وابستگي تدريجي نه مادر ناراحت شود و نه اينكه او با دخالت هاي بي مورد زمينه مشكلات بزرگ‌تر را فراهم كند.

✅ والدين در حاشيه زندگي هستند

وقتي ازدواج مي‌كنيد، بايد به اين باور برسيد كه زندگي مشترك‌ تان با همسرتان در الويت است و حالا ديگر خانواده (پدري) شما و همسرتان در حاشيه زندگي قرار دارند. وقتي خانمي احساس كند كه مادرش واقعا در زندگي او دخالت مي‌كند، بايد خيلي مودبانه و در كمال احترام از او بخواهد كه از اين كار دست بردارد. دخالت مادر زن را جدي نگيريد و بدانيد كه والدين در حاشيه قرار دارند.

✅ كمتر با مادر خود درد و دل كنيد

بسياري از خانم‌ها تا هر چه مي‌شود، سريع جزئيات آن اتفاق را كف دست مادر خود مي‌گذارند و در هر زماني با مادر خود درد و دل مي‌كنند. سعي كنيد هر چقدر هم كه با مادر خود صميمي هستيد، جزئيات زندگي خود را به مادرتان نگوييد، چراكه ممكن است پس از مدت زمان كوتاهي آن موضوع حل شود، اما براي مادرتان حل نشده باشد و حرفي بزند كه همسرتان خيلي مايل به شنيدنش نباشد و به منزله دخالت مادر زن در زندگي تصور كند.

نكات مهم به آقايان در رابطه با دخالت مادر زن

در رابطه با دخالت مادر زن آقايان نيز بايد به برخي از نكات توجه كنند و آن ها را رعايت كنند. در اين بخش مقاله راجع به اين نكات توضيح داده ايم.

🔸 زندگي خود را مديريت كنيد. و عرضه و برنامه ريزي زندگي را به خانواده همسر نشان دهيد.

🔸 استقلال مالي داشته باشيد.

🔸 شوخي هاي بي مورد با خانواده همسر نداشته باشيد.

🔸 حل مشكلات را بايد به بيرون از خانه نبرديد.

🔸 هرگز در حضور مادر زن، همسر خود را خراب و تهديد نكنيد.

🔸 روابط با خانواده همسر را در حد تعادل نگه داريد.

🔸 در مقابل دخالت مادر زن تمركز كنيد و با آرامش برخورد كنيد.

🔸 برخي موارد را جدي نگيريد و بيخيال حرف ها شويد.

كلام آخر

دخالت مادر زن در زندگي هميشه آسيب هاي زيادي را به همراه دارد. جدا از مادر زن، زماني كه يكي از اعضاي خانواده و يا اطرافيان در زندگي ما سرك مي‌كشند؛ باعث آزار و اذيت مي‌شوند. در اين شرايط زندگي به كل مختل مي‌شود و رابطه صميمانه اي با همسر باقي نمي‌ماند. به همين دليل بهتر است كه از اين دخالت ها جلوگيري كنيد و براي حل مساله خودتان تلاش كنيد. اگر با روش هاي جلوگيري از دخالت ديگران آشنا نيستيد؛ حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت مادر زن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا راهي براي جلوگيري از دخالت مادر زن وجود دارد؟

بله شما با ناديده گرفتن، تغيير ديدگاه، بي محلي، حفظ احترام، صحبت با همسرتان، توجه به جايگاه مادر زن، مقصر نداستن همسرتان و…. مي توانيد به مرور زمان اين دخالت ها را كاهش داده و از بين ببريد. حتي براي اين كار يم توانيد از خدمات مشاوره روانشناسي نيز استفاده نماييد.

منبع: دخالت مادر زن در زندگي را از بين ببريد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۵۳:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد به غذا يكي از انواع اعتياد است كه در آن فرد به صورت بي‌رويه و غير قابل كنترلي غذا مي‌خورد. اين افراد معمولا در زمان‌هايي كه احساسات منفي همچون خشم و ناراحتي را تجربه مي‌كنند، تمايل‌شان به خوردن غذا بيشتر مي‌شود. به طور معمول فردي كه به غذا اعتياد پيدا كرده است، پس از غذاي خوردن افراطي، احساس گناه و ناراحتي بسيار زيادي را تجربه مي‌كند. با توجه به اينكه مصرف غذاي زياد سلامت انسان را به خطر مي‌اندازد، ضروري است كه چاره و درماني براي اين نوع اعتياد پيدا كرد.

فبراي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به غذا مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد به غذا

اعتياد به غذا

همانطور كه معتادان به مواد مخدر اعتياد پيدا مي‌كنند، افراد مي‌توانند به غذا نيز معتاد شوند. اين نوع اعتياد نيز همان مناطق از مغز را تحريك مي‌كند؛ همان رويكرد عصبي و همان سيستم اعتياد به مواد مخدر براي اعتياد به غذا هم عنوان شده است. اگر وقتي شروع به خوردن غذايي مي‌كنيد، ديگر نمي‌توانيد از ادامه خوردن دست بكشيد، ممكن است به خوردن غذا اعتياد پيدا كرده باشيد. اعتياد به‌ غذا شكل‌هاي مختلفي دارد كه در همه آن‌ها فرد در معرض چاقي بيش از حد، ديابت و ديگر بيماري‌هاي خطرناك قرار مي‌گيرد.

اعتياد به غذا چگونه اتفاق مي‌افتد؟

غذاهاي بسيار لذيذ و خوشمزه همانند داروهاي اعتيادآور و محرك‌ها، همان مناطق در مغز را مورد هدف قرار مي‌دهند. در نتيجه دوپامين كه باعث حس شادي مي‌شود در مغز فرد ترشح مي‌گردد. ترشح دوپامين انگيزه فرد براي خوردن دوباره را زياد مي‌كند. اين چرخه موجب بروز اعتياد به غذا در فرد مي‌شود.

چه غذاهايي اعتياد آور هستند؟

برخي غذاها نسبت به ساير مواد غذايي خاصيت اعتيادآوري بيشتري دارند. اين غذاها به شرح زير هستند:

◀كافئين

اعتياد به غذا، شامل اعتياد به كافئين نيز مي‌شود. چاي، قهوه و نسكافه داراي كافئين و از مواد محرك سيستم عصبي مي‌باشند. مردم معمولا از اين نوشيدني‌ها براي رفع خستگي استفاده مي‌كنند اما مصرف زياد آن باعث اعتياد مي‌گردد.

◀شكر

با شكر مكانيسم توليد گلوكز در بدن غير فعال مي‌شود. مهم‌ترين منبع گلوكز در بدن انسان‌ها كربوهيدرات‌ها هستند. اگر كسي بيش از اندازه شكر مصرف كند دستگاه‌هاي سازنده گلوكز غيرفعال شده و بدن براي تامين انرژي خود به شكر نياز پيدا مي‌كند.

◀اعتياد به غذا | شكلات

شكلات از مواد مختلفي مانند تئوبرومين و فنتيلامين ساخته شده است. تئوبرومين كه ماده‌اي شبيه به كافئين است و فنتيلامين روي وضعيت رواني تاثير مي‌گذارد و شهوت جنسي را بالا مي‌برد. شكلات از خاصيت اعتيادآوري بسيار بالايي برخوردا است.

◀غذاهاي افيوني

بر اساس يك نظريه برخي غذاها مانند پاستا، نان و چيپس مي‌توانند نوعي اعتياد به غذا را در بدن انسان بوجود آورند. بر اساس اين نظريه پروتئين‌هاي موجود در اين غذاها اعتياد آور هستند كه به آن‌ها افيون گفته مي‌شود. اين غذاها تاثير بسياري مانند بالا بردن شهوت و ميل جنسي و اعتياد روي بدن انسان مي‌گذارند. برخي محققان معتقدند كه لبنيات و حبوبات اعتيادآور هستند.

علائم اعتياد به غذا

هيچ گونه آزمايش خوني براي تشخيص اين نوع اعتياد وجود ندارد، فقط از طريق علائم رفتاري مي‌توان اعتياد به ‌غذا را تشخيص داد. علائم وابستگي به غذا و پرخوري اجباري مي‌تواند روحي، جسمي يا رفتاري باشد. از جمله علائم اعتياد به غذا عبارتند از:

_فرد به خوردن غذا اشتياق شديد نشان مي‌دهد.

_عمده وقت خود را به غذا خوردن اختصاص مي‌دهد.

_حين خوردن غذا احساس سرمستي و سرخوشي مي‌كند.

_فرد براي كمتر غذا خوردن تلاش زيادي مي‌كند اما هر بار با شكست رو به رو مي‌شود.

_فرد روي اينكه چه زماني، چه مدت و چقدر غذا بخورد هيچ كنترلي ندارد.

_در روابط عاطفي و خانوادگي‌اش احساس شكست مي‌كند.

_فرد براي تخليه احساساتش غذا مي‌خورد.

_فرد سعي مي‌كند جلوي ديگران غذا نخورد.

_هنگام ناراحتي‌هاي روحي يا احساس درد تمايل زيادي به خوردن غذا دارد.

_بعد از خوردن غذا دچار احساسات منفي نظير خجالت، ناراحتي، احساس گناه يا از دست دادن اعتماد به نفس مي‌شود.

جلوگيري از اعتياد به غذا

همانطور كه در ابتداي مقاله گفته شد بعضي غذاها ذاتا اعتياد آورند. به عنوان مثال اگر در روز 2 يا 3 ليوان قهوه بنوشيد ممكن است به قهوه وابستگي شديد پيدا كنيد. همچنين مصرف بالاي شكر، شكلات يا مواد لبني و حبوبات مي‌تواند اعتياد آور باشد. اما اينكه فرد بايد چقدر از اين مواد مصرف كند تا به آن معتاد شود، هنوز مشخص نشده است. حفظ تعادل در خوردن غذا و پيشگيري از اعتياد به غذا نكته مهمي است كه هميشه بايد به آن توجه كنيد. اگر پس از خوردن غذا احساس گرسنگي كرديد بدانيد آن غذا آلرژي‌زا بوده است. 

راه‌هاي ترك وابستگي به غذا

ترك اعتياد به غذا يك فرايند را در پي دارد. شما بايد كم كم از ميل به غذا بكاهيد و قدرت را از دست غذا بگيريد. بهتر است براي ترك غذا گروهي اقدام كنيد تا نتيجه بگيريد. در ادامه راهكارهايي براي ترك وابستگي به غذا ارائه خواهيم كرد.

✅به اندازه غذا بخوريد | اعتياد به غذا

معمولا فردي كه به غذا وابستگي پيدا كرده است، نمي‌تواند هيچوقت غذا نخورد چراكه براي زنده ماندن به غذا نياز دارد. بهتر است فردي كه به غذا وابستگي پيدا كرده، ياد بگيرد تا با غذا رابطه سالمي ايجاد كند. به اندازه غذا خوردن به شما كمك مي‌كند تا به تدريج اعتياد خود را ترك كنيد.

✅غذاهاي ناسالم را كمتر مصرف كنيد

غذاهاي ناسالم و اغوا كننده را از برنامه غذايي خود حذف كنيد يا براي خوردن آن‌ها حد و حدودي تعيين نماييد. به طور مثال اگر هنگام استرس بستني مي‌خوريد، بهتر است كه بستني نخريد كه براي خوردن بيش از حد آن و ابتلا به اعتياد به غذا، اغوا نشويد.

✅اعتياد به غذا | براي غذا خوردن خود از يك برنامه بهره بگيريد

داشتن برنامه در مقدار و زمان غذا خوردن باعث مي‌شود كه از الگوي غذايي صحيحي بهره‌مند شويد. اين شيوه سبب مي‌شود كه فرد احساس رواني مثبت داشته و رضايتمند باشد. از آنجا كه منع از غذا خوردن آن را وسوسه برانگيزتر مي‍‌‌كند، اين شيوه مي‌تواند روش مثبتي در زمينه اعتياد به غذا باشد.

✅كمك گرفتن از روانشناس

با كمك گرفتن از يك متخصص مي‌توانيد ترك اعتياد به غذا را براي خود تسهيل كنيد. روانشناس با ارائه راهكارهاي موثر در اين زمينه به شما كمك مي‌كند. 

پيامدهاي اعتياد به غذا

هر نوع اعتيادي, اعم از اعتيادهاي رفتاري و همچنين اعتياد به موادمخدر، عوارض مختلفي براي بدن ايجاد مي‌كنند. در واقع طبيعي است كه فردي كه بيش از اندازه در روز غذا مي‌خورد؛ دچار مشكلاتي مي‌گردد. چاقي يكي از اين موارد است. از طرفي عوارض آن تنها به اين مورد محدود نمي‌شود.

چرا كه بر اساس تحقيقات انجام شده، ارتباط چنداني مياني BMI يا شاخص توده بدني با اعتياد به غذا وجود ندارد. چه بسا افرادي كه بسيار لاغر هستند؛ اما اعتياد به غدا خوردن دارند. ديابت، مشكلات قلبي و عروقي، حتي مشكلات رواني و… همگي از عوارض جانبي اعتياد به خوردن غذا هستند. در برخي مواقع فرد به قدري غذا مي‌خورد كه دچار خفگي شده و مي‌ميرد.

اعتياد به غذا و رابطه آن با مغز

در بررسي سيگنال هاي مغزي كه از دو گروه افراد معتاد به غذا و افراد عادي به عمل آمده و مقايسه آنها با يكديگر، نتايج جالبي حاصل شد. در اين آزمايش مشاهده شد كه با نگاه كردن افراد مبتلا به اعتياد به يك خوراكي خوشمزه فعاليتي بيشتري در ناحيه اي از مغز كه مربوط به محرك هاي انگيزشي است؛ ديده مي‌شود. از طرفي وقتي از افراد مي‌خواهند اين خوراكي را بخورند؛ بخشي از مغز كه مربوط به مهار رفتار و خويشتنداري در افراد مبتلا به اعتياد به غذا، فعاليت كمتري نسبت به افرادي عادي مشاهده مي‌شود.

ميزان شيوع اعتياد به غذا

به طور كلي اعتياد به غذا به سن، نژاد و يا جنسيت خاصي محدود نمي‌شود. اما آمار ابتلا به آن در ميان زنان بيشتر است. به طور كلي زنان در مقايسه با مردان بيشتر به اختلالا مربوط به خوردن نيز مبتلا مي‌شوند. همچنين اين نوع از اعتياد معمولا از سن نوجواني آغاز شده و تا دوران بزرگسالي ادامه مي‌يابد.

سخن پاياني

با اينكه استفاده از روش هاي تهاجمي مي‌تواند در از بين بردن اعتياد به غذا در افراد موثر باشد؛ اما گاهي اوضاع را بدتر كرده و باعث تشديد اين موضوع مي‌شود. به همين دليل افراد بايد با كمك يك متخصص در ابتدا علت اين موضوع را پيدا كرده و در قدم بعدي به درمان اعتياد بپردازند.

در چنين شرايطي احتمال بازگشت اعتياد آنها نيز كمتر مي‌شود. حمايت اطرافيان و اراده خود فرد نيز در اين مورد بسيار موثر است. كمك هاي متخصص روند درمان را تسريع مي‌بخشد. همچنين خود درماني ها خيلي اوقات به نتيجه نمي‌رسد بنابراين به جاي بهبود حال بيمار؛ نااميدي و ياس بر او چيره مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به غذا مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد به غذا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد به غذا،
موضوع:
[ ۲ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۴۹:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

هذيان گويي كودك در خواب يكي از اختلالات خواب است. كه والدين را با چالش هاي بسيار زيادي روبرو كند. هذيان گويي كودك بزرگ‌تر در خواب بيشتر از كودكان كوچك‌تر است. اما ۲۵ الي ۳۰ درصد از بچه ها به هذيان گويي در خواب مبتلا هستند. كه حداقل ۱ بار هم شده در خواب هذيان مي‌گويند. اما اگر بخواهيم به دنبال دليل اين اختلال باشيم، بايد به سوابق بيولوژيك و محيطي اشاره كنيم. روش‌هاي درماني متفاوتي نيز بر اساس دليل اين اختلال براي كودكان در نظر گرفته مي‌شود. كه در اين مقاله توضيح داده ايم. براي درمان و رفع هذيان گويي كودك حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه هذيان گويي كودك در خواب مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: هذيان گويي كودك در خواب | 2 سالگي آغاز هذيان گويي

هذيان گويي كودك در خواب

هذيان گويي كودك در خواب در دسته اختلالات خواب است كه بسياري از كودكان در دو ساعت اول خواب هذيان را تجربه مي‌كنند. در واقع اين هذيان گويي در مرحله خواب عميق يعني NREM صورت مي‌گيرد. اين اختلال به دليل پديده بيولوژيك و محيطي صورت مي‌گيرد. و در اين سن با علائم متفاوتي ظاهر مي‌شود. مثلا ممكن است كه كودك در خواب صحبت  كند، بخندد و گريه كند كه به شيوه واضح و غير واضح قابل مشاهده است. در اين شرايط كودك نمي‌داند كه به چه شكلي در خواب صحبت كرده است و چه چيزهايي را به زبان آورده است.

والدين معمولا در اين شرايط استرس زيادي را تحمل مي‌كنند و با چالش هاي بسياري روبرو خواهند شد. اما جاي نگراني نيست اين اختلال غالبا زمينه ژنتيكي دارد و با روان درماني و درمان هاي تخصصي قابل بهبودي است. در اين مقاله راجع به علت و درمان هذيان گويي كودك در خواب را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

هذيان گويي كودك در خواب تا در چه سني آغاز مي‌شود؟

به طور كلي هذيان گويي كودك در خواب از سن ۲ تا ۳ سالگي شروع مي‌شود. اما اگر اين اختلال درمان نشود، در ۱۰ سالگي به اوج خود مي‌رسد و تا بزرگسالي نيز ادامه پيدا مي‌كند. بر اساس تحقيقات، ۴۰ درصد از كودكان ۳ تا ۷ ساله حداقل يك بار به هذيان گويي دچار شده اند.

راهكارهاي مناسب براي هذيان گويي كودك در خواب

همانطور كه گفته شد، هذيان گويي كودك در خواب به دلايل مختلف به وجود مي‌آيد. اما زماني كه دليل اصلي پيدا شد بايد به دنبال راه درمان باشيد. در اين بخش مقاله راجع به راهكارهاي رفع هذيان گويي كودك صحبت كرده ايم.

🟢 عادت خواب كودك را تنظيم كنيد

يكي از روش هاي بهبود هذيان گويي كودك در خواب، تنظيم عادت خواب است. والدين بايد ريتم خواب كودك را تنظيم كنند و براي رفع انرژي او برنامه هاي روزانه در نظر بگيرند كه شب موقع خواب به راحتي خوابش ببرد. در اين روش سعي كنيد تمامي اعضاي خانواده همكاري داشته باشند؛ سكوت را رعايت كنند و براي خواب راحت كودك نيز مي‌توانيد از داستان هاي مناسب قبل خواب كمك بگيريد. كمك به كودك و درك او شما را در اين زمينه بيشتر كمك خواهد كرد.

🟣 حس امنيت را به كودك بدهيد

براي رفع هذيان گويي كودك در خواب، احساس امنيت را در او القا كنيد. كودك را مطمئن كنيد كه در هنگام خواب از امنيت بالايي برخوردار است تا با آرامش كامل به خواب برود. والدين با رفتارهاي مناسب با يكديگر و با كودك اين حس امنيت را مي‌توانند گسترش دهند. والدين مي‌توانند در طول روز حمايت خود را به كودك نشان دهند و حتي زماني كه با يكديگر بحثي دارند، خارج از ديد كودك اين بحث را انجام دهند. در واقع كودك بايد به آرامش برسد و با آرامش نيز به خواب برود. استرس در خواب مي‌تواند شدت اين هذيان گويي را افزايش دهد.

🟠 راجع به هذيان گويي كودك در خواب صحبت نكنيد

يكي از روش هاي برخورد با هذيان گويي كودك در خواب، صحبت نكردن راجع به اين رفتار است. نبايد اجازه دهيد كه كودك از اين رفتار خودش مطلع شود. زيرا اطلاع از اين وضعيت باعث افزايش اضطراب، افسردگي و ترس در كودك مي‌شود. در اين شرايط نيز اين اختلال بيشتر مي‌شود و شدت آن افزايش پيدا مي‌كند. زماني كه كودك از رفتارهاي خود بي خبر باشد، راحت تر نيز مي‌تواند تحت درمان قرار بگيرد.

🟡 از روانشناس كمك بگيريد

براي كمك به هذيان گويي كودك در خواب حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. روانشناس به شما كمك خواهد كرد تا علت اين مشكل را پيدا كنيد و سپس به راه درماني بپردازيد. روانشناس كودك در اين زمينه شما را راهنمايي خواهد كرد. و روش هاي مناسب درمان با دليل بروز اين اختلال را به پدر و مادر ارائه خواهد داد.

كلام آخر

هذيان گويي كودك در خواب يكي از اختلالات خواب است كه ۴۰ درصد كودكان را به خود درگير كرده است. معمولا از ۲ الي ۳ سالگي كه كودك شروع به حرف زدن مي‌كند اين هذيان گويي ها آغاز مي‌شود و اگر درمان نشود، در ۱۰ سالگي به اوج خود مي‌رسد. اين موضوع خيلي مهم است كه والدين حواسشان به خواب فرزندان خود باشد تا اگر با چنين مشكلي روبرو بودند؛ از روانشناس كمك بگيرند. روانشناس كودك در اين زمينه شما را راهنمايي خواهد كرد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هذيان گويي كودك در خواب مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: هذيان گويي كودك در خواب | 2 سالگي آغاز هذيان گويي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۴۵:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سن تنها بيرون رفتن از خانه يكي از چالش‌هاي اساسي بين والدين و فرزند نوجوان آنهاست. نوجوانان در دوره سني قرار دارند كه مي‌خواهند به‌تدريج استقلال خود را به دست بياورند. به همين خاطر از شما مي‌خواهند به آنها اجازه بدهيد به‌تنهايي از خانه خارج شوند. اما به دليل خطرات محيطي والدين مي‌ترسند كه اين اجازه را به فرزند خود بدهند. با‌اين‌حال تنها بيرون رفتن از خانه يكي از موضوعاتي است كه در رشد شخصيت فرزند شما تاثير بسياري دارد. به همين خاطر بايد بتوانيد بين نگراني‌هاي خود و درخواست‌هاي فرزندتان تعادل برقرار كنيد.

 

ماندن در خانه و بيرون نرفتن نيز گاهي اوقات درست به‌اندازه بيرون رفتن‌هاي تنها و بيش از حد مي‌تواند براي نوجوان شما خطرآفرين باشد. روان‌شناسان خانواده معتقدند بهترين راهكار براي ايجاد تعادل اين است كه برخي مهارت‌هاي لازم را به فرزندتان آموزش بدهيد. زيرا تنها بيرون رفتن از خانه بيش از آنكه سن دقيقي داشته باشد به توانايي‌هاي فرزند شما بستگي دارد. اگر احساس مي‌كنيد اين موضوع براي شما تبديل به يك چالش شده بهتر است براي برطرف‌كردن آن مشاوره نوجوان دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سن تنها بيرون رفتن از خانه مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: سن تنها بيرون رفتن نوجوان دختر و پسر

اهميت تنها بيرون رفتن نوجوان

اولين سوالي كه براي بسياري از والدين پيش مي‌آيد اهميت تنها بيرون رفتن نوجوان است. در واقع بسياري از والدين مي‌پرسند كه اصلاً چرا بايد به فرزندشان اجازه بدهند به‌تنهايي از خانه بيرون برود؟ بيرون رفتن از خانه و حضور در محيط اجتماع بخشي از رشد طبيعي فرزند شما است كه دير يا زود بايد با آن مواجه شويد. در‌عين‌حال اين كار مزايايي دارد كه از جمله آنها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

⬅️ مستقل شدن شخصيت

بسياري از والدين از اين مي‌ترسند كه فرزندشان نتواند در مقابل خطرات محيط بيرون از خودش مراقبت كند. به همين خاطر همه تلاششان را مي‌كنند كه هميشه همراه فرزندشان باشند؛ يا همه كارها را به‌جاي او انجام بدهند. اين كار شما باعث مي‌شود فرزندتان مهارت‌هايي كه لازم دارد را ياد نگيرد؛ و در تمامي موضوعات زندگي خود به شما وابسته باشد.

به همين خاطر بهتر است تا حدودي دست از نگراني‌هاي خود برداريد. گاهي اوقات به فرزندتان اجازه بدهيد به‌تنهايي در محيط اجتماعي حضور پيدا كند. اين كار باعث مي‌شود آنها استقلال شخصيت را ياد بگيرند؛ و در آينده نيز بتوانند به‌تنهايي زندگي خود را مديريت كنند. 

⬅️ آشنايي با محيط اجتماعي

بسياري از روان‌شناسان معتقدند بيماري‌هايي مثل اضطراب اجتماعي به دليل وابستگي به والدين ايجاد مي‌شوند. كودكان و نوجواناني كه به‌اندازه كافي با محيط خود ارتباط ندارند و بيشتر مواقع متكي به والدين شان هستند وقتي قرار باشد به‌تنهايي كاري را انجام بدهند دچار اضطراب مي‌شوند. در حقيقت آنها باور كرده‌اند به‌اندازه كافي توانا نيستند كه بتوانند كارهاي خود را انجام بدهند. توجه به سن تنها بيرون رفتن به پرورش اين مهارت ها ارتباط دارد.

به همين خاطر در محيط اجتماعي دچار استرس مي‌شوند؛ و بسياري از مواقع نمي‌توانند از توانايي‌هاي خود به‌درستي استفاده كنند. بهتر است گاهي اوقات به فرزندتان اجازه بدهيد مستقل از شما در محيط اجتماعي قرار بگيرد تا بتواند اعتماد‌به‌نفس لازم براي حضور در اجتماع را پيدا كند.

⬅️ يادگيري حل مسئله در محيط‌هاي مختلف

وقتي فرزند شما در محيط اجتماع قرار بگيرد با مسائل مختلف مواجه مي‌شود. اين مسائل به وي كمك مي‌كنند تا شناخت دقيق‌تري از محيط به دست بياورد. به‌علاوه او خواهد توانست براي شرايط مختلف راهكار پيدا كند. به‌دست‌آوردن اين توانايي به فرزند شما كمك مي‌كند تجارب كافي براي زندگي آينده خود به دست بياورد. اما قطعاً اين تجارب مي‌بايست متناسب با سن و شرايط روحي كودك شما باشند. به همين خاطر لازم است كه از دور فرزندتان را كنترل كنيد و در ارتباط با مسائلي كه او درگير آنها مي‌شود با وي صحبت كنيد. سن تنها بيرون رفتن او بايد متناسب با مهارت هايش باشد.

مهارت هاي لازم در سن تنها بيرون رفتن از خانه

سن تنها بيرون رفتن از خانه چقدر است؟ روان‌شناسان در جواب اين سوال سن مشخصي را بيان نمي‌كنند. همان‌طور كه گفتيم اينكه فرزند شما به‌تنهايي از خانه بيرون برود به ميزان مهارت‌هاي او بستگي دارد. در ادامه راجع به اين مهارت‌ها صحبت خواهيم كرد. اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان در اين مهارت‌ها ضعيف است از يك مشاور كودك و نوجوان كمك بگيريد. 

✅ تفكر انتقادي

تفكر انتقادي يكي از مهم‌ترين مهارت‌هايي است كه هركدام از ما مي‌بايد در زندگي ياد بگيريم. اين توانايي به شما كمك مي‌كند صحبت‌هايي كه مي‌شنويد يا موقعيت‌هايي كه در آن قرار داريد را از همه جوانب بررسي كنيد. داشتن اين توانايي باعث مي‌شود فرزند شما وقتي به‌تنهايي در محيط‌هاي مختلف قرار بگيرد بيش از آنكه تحت‌تاثير محيط قرار بگيرد جوانب مختلف آن را بررسي كند. در نتيجه احتمال اينكه در معرض خطر قرار بگيرد كمتر خواهد بود. سن تنها بيرون رفتن نوجوان با توجه به تفكر انتقادي او تعيين مي‌شود.

✅ مهارت نه گفتن در سن تنها بيرون رفتن از خانه

بسياري از مشكلات براي نوجوانان به اين خاطر ايجاد مي‌شود كه آنها توانايي نه گفتن به ديگران را ندارند. به همين خاطر يكي از اولين مهارت‌هايي كه فرزند شما بايد ياد بگيرد اين است كه بتواند در مواقع لازم نظر مخالف خودش را اعلام كند و روي نظرش بايستد. بسياري از نوجوانان از ترس اينكه مبادا دوستانشان آنها را تنها بگذارند به خواسته‌هاي آنها عمل مي‌كنند. يا ممكن است فرزندتان به دليل نداشتن اعتماد‌به‌نفس كافي احساس كند نظر ديگران از او درست‌تر است. به همين خاطر در اولين قدم سعي كنيد اين مهارت‌ها را به فرزندتان آموزش دهيد.

✅ مديريت بحران

حضور در اجتماع گاهي اوقات با مشكلات بسياري همراه خواهد بود. براي مثال ممكن است فرزندتان درگير مزاحمت‌هاي خياباني شود؛ با توجه به اينكه اين خطرات در هر سني ممكن است براي فرزند شما پيش بيايد؛ پس قطعاً راهكار كنار آمدن با آن محدود كردن فرزندتان نيست. شما با اين كار تنها باعث مي‌شويد فرزندتان ديرتر مهارت‌هايي كه بايد را ياد بگيرد. به همين خاطر سعي كنيد به‌جاي مخالفت با بيرون رفتن فرزندتان اين مهارت‌ها را به وي آموزش بدهيد. پس با توجه به توصيه هاي متخصصان درباره سن تنها بيرون رفتن شما نيز بستر لازم را فراهم كنيد.

نوجوان بايد ياد بگيرد در شرايط بحراني چه كاري انجام بدهد. براي مثال تماس گرفتن با پليس، در جريان گذاشتن والدين و كمك خواستن از ديگران از جمله راهكارهايي است كه او مي‌تواند از آنها استفاده كند. اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان در اين زمينه‌ها ضعيف است مي‌توانيد از يك مشاور بخواهيد كه مهارت‌هاي زندگي را به فرزند شما آموزش بدهد.

راهكارهايي براي تنها بيرون رفتن فرزندان

شايد از نظر شما هنوز سن تنها بيرون رفتن نوجوان تان فرا نرسيده باشد؛ پس شما موظفيد او را براي ورود به اجتماع آماده كنيد. در ادامه راهكارهايي براي تنها بيرون رفتن نوجوانان ارائه داده‌ايم.

✨ كاهش تدريجي كنترل‌ها

همان‌طور كه گفتيم تنها بيرون رفتن از خانه سن خاصي ندارد. شما مي‌بايست در كنار آموزش مهارت‌ها به فرزندتان به‌تدريج كنترل خود را كاهش دهيد. هرگز ناگهاني و به يكباره فرزندتان را در جامعه رها نكنيد. اين كار بسياري از مواقع آسيب‌هاي شديدي را به همراه دارد. براي مثال بهتر است ابتدا به او اجازه بدهيد در مكان‌هايي كه شما هم هستيد كمي بيشتر از شما فاصله بگيرد. سپس مسيرهاي نزديك را به‌تنهايي برود و بعد به‌تدريج اجازه مسيرهاي طولاني‌تر را هم به وي بدهيد.

✨ سن تنها بيرون رفتن و همراهي با دوستان

خطر، نوجوانان تنها را بيشتر تهديد مي‌كند. در‌حالي‌كه اگر آنها با يك يا چند نفر از دوستاني باشند كه شما به آنها اطمينان داريد تهديدها كمتر خواهد بود. به همين خاطر بعضي مواقع به فرزندتان بگوييد اگر مي‌خواهد بدون شما جايي برود بهتر است با يكي از دوستان خود برود. البته يكي از نكات مهم اين است كه شما دوست فرزندتان را بشناسيد و به او اطمينان كامل داشته باشيد.

✨ كنترل از راه دور

وقتي فرزندتان به‌تنهايي از خانه خارج مي‌شود بهتر است كه از راه دور او را كنترل كنيد. براي مثال گاهي به او زنگ بزنيد و مطمئن شويد كه مشكلي برايش پيش نيامده است. اما حواس‌تان باشد در زنگ زدن هم جانب احتياط را رعايت كنيد. طوري رفتار نكنيد كه فرزندتان از اين كنترل‌ها خسته شود.

سن تنها بيرون رفتن و اهميت مشاوره

موضوع تنها بيرون رفتن نوجوان يكي از آن مسائلي است كه چالش بسياري را در خانواده ايجاد مي‌كند. ترس و نگراني‌هاي والدين در كنار اصرارهاي نوجوانان مي‌تواند فضاي خانه شما را تحت‌تاثير خودش قرار بدهد. به‌علاوه بسياري از مواقع وقتي با فرزندتان راجع به دلايل خود صحبت مي‌كنيد شرايط از آنچه هست هم بدتر مي‌شود.

بسياري از اين مشكلات به اين خاطر ايجاد مي‌شوند كه والدين و نوجوانان درك درستي از صحبت‌هاي يكديگر ندارند. در چنين شرايطي بهتر است درباره دوران نوجواني از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين مي‌توانند زبان مشتركي بين شما و فرزندتان پيدا كنند. به‌علاوه همان‌طور كه گفتيم براي اينكه فرزند شما به‌تنهايي از خانه بيرون برود بايد مهارت‌هايي را آموزش ببيند. شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از يك روان‌شناس متخصص اين مهارت‌ها را به فرزندتان آموزش بدهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سن تنها بيرون رفتن از خانه مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

از چه سني مي‌توانم به فرزندم اجازه بدهم كه تنها بيرون برود؟

سن مشخصي براي دادن اين اجازه وجود ندارد. شما مي‌توانيد از زماني كه فرزندتان برخي توانايي‌ها مثل مهارت نه گفتن يا مديريت بحران را ياد گرفت اين اجازه را به او بدهيد.

چرا فرزندم روي تنها بيرون رفتن اين‌قدر اصرار مي‌كند؟

نوجواني سني است كه فرزند شما تلاش مي‌كند استقلال خود را به دست بياورد و خودش را به‌عنوان بزرگسال به جامعه معرفي كند. به همين خاطر آنها تلاش مي‌كنند تا از وابستگي‌شان به شما كم كنند.

منبع: سن تنها بيرون رفتن نوجوان دختر و پسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۴۱:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نقش مادر در تربيت فرزند بيش از هر كس ديگري نمايان است. مادران به دليل اينكه اكثر وقت خود را در كنار فرزندان‌شان سپري مي‌كنند نقش مهمي در تربيت آن‌ها دارند. مادران تمام تلاش خود را بكار مي‌برند تا بتوانند از پس نقش خود برآيند و به نحو موثرتري عمل كنند. در اين راستا ضمن استفاده از تجارب و آموخته‌هاي بزرگ‌تران استفاده از راهنمايي‌هاي مشاوران كودك منجر به حل بسياري از مسائل قبل از پيچيده شدن‌شان مي‌شود.براي دريافت مشاوره در زمينه نقش مادر در تربيت فرزند مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: نقش مادر در تربيت فرزند | زن چه تاثيري بر فرزندان دارد

نقش مادر به عنوان تربيت كننده اصلي فرزند

اگر چه پدر و مادر هر دو نقش اصلي را در تربيت فرزندان بر عهده دارند. اما پدر به دليل اينكه در بيرون از منزل مشغول به كار است كمتر مي‌تواند بر تربيت كودك خود نظارت داشته باشد. پس نقش مادر در تربيت فرزند حائز اهميت است. و در صورتي هم كه در خانه و كنار همسر و فرزند خود باشد، ممكن است در مورد روش‌هاي مادر مخالفت‌هايي داشته باشد.

همه اين دلايل به روشني بر نقش بسزاي مادر به عنوان تربيت كننده اصلي اشاره دارد. مادر در زمينه‌هاي تحصيلي، رفتاري، گفتاري تاثير آموخته‌هاي كودك بر نوع عملكرد او تاثير مستقيم دارد. در نتيجه تربيت صحيح زمينه پيشرفت و رشد صحيح كودك را فراهم مي‌آورد.

گرايش عاطفي بيشتر فرزندان به پدر

در مقايسه با پدران كه ساعات كمتري را در منزل حضور دارند و وقت كمتري را به ارتباط برقرار كردن با فرزندان اختصاص مي‎دهند. شاهد اين موضوع هستيم كه فرزندان اكثرا به پدر گرايش عاطفي بيشتري دارند و از بودن در كنار او لذت مي‌برند. روانشناسان معتقدند دليل اين امر به زمان‌هايي بر مي‌گردد كه مادر بيشتر اوقات روز در ارتباط فرزندان آن‌ها را امر ونهي مي‌كنند و سعي در تربيت درست آن‌ها دارند. 

نقش مادر و تفاوت هاي جنسيتي در تربيت فرزندان

 

نقش مادر در تربيت فرزند فرقي نمي‌كند كه دختر يا پسر باشد. آموزش‌هاي صحيح و نحوه عملكرد درست آن‌ها تاثير مستقيمي با آموخته‌هايي دارد كه از بزرگ‌ترهاي خود به ويژه مادر به دست مي‌آورند. اينكه مادر چگونه عمل مي‌كند براي كودك به عنوان الگو قرار مي گيرد و او نيز رفتار مادر را تقليد مي‌كند. و عينا آن را در محيط‌هاي متفاوت انعكاس مي‌دهد. 

با اينهمه بايد گفت به دليل اينكه دختر و پسر فطرتا تفاوت‌هاي جنسيتي دارند (معمولا دختران حساس و زود رنج و پسران جسور و شجاع هستند). به همين دليل در برخورد با آن‌ها بايد به خصوصيات شخصيتي شان توجه نمود و به گونه‌اي عمل كرد كه زمينه رشد و بالندگي آن‌ها فراهم شود.

نقش مادر در تربيت فرزند چطور موثرتر خواهد بود؟

راهكارهاي زير نقش مادر در تربيت فرزند رابه عنوان  يك تربيت كننده مفيد كمك مي‌كند. شكي نيست كه مادران به دنبال شادي و مراقبت از فرزندشان هستند. اما براي ايفاي اين نقش به نحو احسنت بايد آموزش‌هايي دريافت كنند، چرا كه با پيشرفت تكنولوژي دانش خانواده و روانشناسي انسان نيز گسترش يافته و براي حضور در اجتماع و ارتباط با سايرين سلامت روان اهميت به سزايي پيدا كرده است. 

1. تقسيم وظايف براي فرزندان

يكي از راهكاراي نقش مادر در تربيت فرزند، تقسيم وظايف فرزندان است. كودكان نو پا متناسب با سن و سال خود بايد ياد بگيرند كه كارهاي ساده و معمولي خود را انجام دهند. اين موضوع از آن جهت حائز اهميت است كه فرزندان وقتي بتوانند وظايف محوله خويش را انجام بدهند. احساس غرور و شادي مي‌كنند و عزت نفس آنان تا حد زيادي افزايش پيدا مي‌كند. اگر مادران بر خود الزام بدانند كه تمام كارهاي فرزند خويش را انجام دهند، كودكاني بدون اعتماد به نفس و ضعيف خواهند داشت. كه خود را بي كفايت و ناكارآمد مي‌دانند.

2. نقش مادر در تربيت فرزند به عنوان معلم

نقش مادر در تربيت فرزند به عنوان معلم يكي از راهكارها است. كودكان بالطبع تقليدگر هستند و با مشاهده رفتار ديگران سريعا، اطلاعات را دريافت مي‌كنند و مورد پردازش قرار مي‌دهند و مجدد آن را منعكس مي‌كنند. اينكه مادر چگونه و چطور عمل مي‌كند مستقيما بر شناخت ذهني فرزند تاثير مي‌گذارد و او را به سبك رفتاري خاصي سوق مي‌دهد. مادران به منظور اينكه بتوانند نقش خود را بهتر ايفا كنند مي‌توانند از فرزندان بزرگتر خود نيز كمك بگيرند. به اين ترتيب ضمن هماهنگي بين مادر و فرزند بزرگ، كودك خردسال با مشاهده رفتار آن‌ها، چگونگي عملكرد صحيح را فرا مي‌گيرد.

3. الگوي مناسبي باشيد

الگوي مناسب بودن يكي از راهكارهاي نقش مادر در تربيت فرزند است. مادرها هم مثل تمامي انسان‌هاي دنيا رفتارهاي صحيح و غلطي دارند به همين خاطر پيشنهاد مي‌كنيم تا قبل از حاملگي حتما به متخصصين روانشناس جهت خودشناسي مراجعه كنيد تا رفتارهاي صحيح و غلط خود را بشناسيد. به طور كلي اگر مادري رفتار پرخاشگري يا غيبت يا دروغگوي و… داشته باشد. فرزندان نيز از او ياد مي‌گيرند، پس چه بهتر است كه مادر  نسبت به اصلاح رفتارهايش اقدام كند. چرا كه هرچه رفتارهاي مثبت از مادر ارائه شود كودك نيز بهتر تربيت شده و اين رفتارها در شكل گيري شخصيت فرزندان تاثيرگذار است.

4. نقش مادر در تربيت فرزند و برقراري ارتباط نزديك با فرزند

نقش مادر در تربيت فرزندان بسيار حياتي است و بايد به تمامي امور كودكان رسيدگي كند. يعني بايد از مشكلات فرزند خود باخبر باشد اينكه با فرزند خود به عنوان يك مادر چطور رفتار كنيد تا فرزند شما تمامي مشكلات خود را با شما در ميان بگذارد بسيار ارزشمند خواهد بود.

هنگامي كه كودك ياد بگيرد مشكلاتش را با خانواده يا پدر و مادر درميان بگذارد آسيب‌هاي اجتماعي او به شدت پايين مي‌آيد و خانواده مامن امني براي رشد و تعالي فرزندان خواهد شد. يادگيري روش‌هاي ارتباط با فرزندان براي جلب اعتماد بيشتر آن‌ها در گرو ارتباط موثر و پيوسته با مشاوران خانواده مي‌باشد.

زينب برجي‌نژاد از جمله پژوهشگراني است كه به موضوع نقش مادر در تربيت فرزند پرداخته است. وي معتقد است كه نقش مادري، مهارتي است همراه با مباني دقيق كه در وجود زن نهاده شده. كه غفلت و اشتباه در آن موجب فساد و تباهي جامعه و مراقبت از آن، جامعه‌اي خيرخواه و متكامل پديد مي‌آورد. مادري، فضيلتي ملكوتي است ناشي از عالم قدس كه در وجود انسان خاكي تجلي مي‌كند و در آن صداقت، مهر و صفا به عالي‌ترين درجه خود مي‌رسد و در راه خير و سعادت فرزند صرف مي‌شود.

5. مادر حيات زندگي است

مادر حيات زندگي است و پدر ستون خانه است. زماني كه والدين در خانه به يكديگر عشق مي‌ورزند و با محبت با يكديگر رفتار مي‌كنند در تربيت فرزندان اثر مي‌گذارند. مادرها با توجه به احساس مسئوليتي كه به فرزندان و همسر خود دارند، آگاهي هايي به فرزندان خود مي‌دهند. نقش مادران در تربيت فرزند بسيار پر رنگ است و فرزندان با مشاهده رفتار والدين خود بسياري از رفتارها را آموزش مي‌بينند.

6. نقش مادر در تربيت جسماني فرزندان

يكي از مهمترين نقش هاي مادر در تربيت فرزند، تربيت جسماني است. مادران از هركسي حتي پدران، از وضعيت جسماني فرزند خود آگاه هستند. كودكان از بدو تولد تحت نظارت مادران رشد مي‌كنند و زماني كه  فرزندان دچار آسيب مي‌شوند اين مادران هستند كه از خودشان براي فرزندان مايه مي‌گذارند.

7. تربيت اخلاقي

مادران مهمترين نقش در تربيت اخلاقي فرزندان را دارند. كودكان بيشتر زمان خود را با مادر خود مي‌گذرانند و اين ساعات طولاني سبب الگو گيري از مادر مي‌شود. مادران آموزش هاي اخلاقي مانند: حسادت، كينه توزي، بداخلاقي و بدخلقي را به فرزندان خود آموزش مي‌دهند.

8. نقش مادر در تربيت عاطفي فرزندان

مادران نقش پر رنگي در شكل گيري عاطفه و روحيه فرزندان دارند. عشق، محبت، احساسات و عواطف از طريق مادران به فرزندان انتقال پيدا مي‌كند. نقش مادر در تربيت فرزندان مخصوصا در تربيت عاطفي و ابراز علاقه بسيار حائز اهميت است.

كلام آخر

فرزندان از ابتداي تولد تا شكل گيري شخصيت در كنار مادران رشد و تربيت مي‌شوند. كودكان از مادران خود الگو برداري مي‌كنند و همين دليلي بر پر رنگ بودن نقش مادر در تربيت فرزند است. مادراني كه به دنبال آگاهي براي تربيت فرزندان خود هستند بايد از روانشناس كودك كمك بگيرند. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نقش مادر در تربيت فرزند مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

چگونه مورد اعتماد فرزندم باشم تا مشكلاتش را با من درميان بگذارد؟

مادر در زندگي فرزندان نقش بسيار حياتي دارد و بايد به تمامي موارد در كودكان رسيدگي كند يعني بايد از مشكلات فرزند خود باخبر باشد اينكه با فرزند خود به عنوان يك مادر چطور رفتار كنيد تا فرزند شما تمامي مشكلات خود را با شما در ميان بگذارد بسيار ارزشمند است هنگامي كه كودك ياد بگيرد مشكلاتش را با خانواده يا پدر و مادر درميان بگذارد آسيب‌هاي اجتماعي او به شدت پايين مي‌آيد و خانواده مامن امني براي رشد و تعالي فرزندان خواهد شد. يادگيري روش‌هاي ارتباط با فرزندان براي جلب اعتماد بيشتر آنها در گرو ارتباط موثر و پيوسته با مشاوران خانواده مي باشد.

منبع: نقش مادر در تربيت فرزند | زن چه تاثيري بر فرزندان دارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۳۴:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چه قرصي بخورم تا پريود بشم؟ كدام قرص براي پريود شدن مناسب است؟ اين سوالات خانم‌هايي است كه زمان پريود آن ها چند روزي و يا چند ماهي گذشته و براي آن ها نگراني ايجاد كرده است، چراكه پريود نشدن و يا عقب افتادن پريود مي‌تواند براي خانم‌ها با عواقب جدي همچون اختلالات هورموني، ريزش مو، ناباروري، آكنه و … همراه شود. در اين مواقع معمولا قرص هاي باز شدن پريود از سوي پزشك معالج تجويز مي‌شود.

تاكيد براين است كه خانم نبايد به صورت خودسرانه از اين دسته از قرص ها مصرف نمايد، چراكه در ابتدا بايستي دليل بهم خوردن سيكل قاعدگي شناسايي شود. در ادامه سعي كرديم ضمن بررسي علل عقب افتادن دوره قاعدگي برخي قرص هاي مناسب براي پريود شدن را نيز معرفي كنيم

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص براي پريود شدن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: قرص براي پريود شدن | چه قرصي بخورم تا پريود بشم؟

قرص براي پريود شدن و باز شدن پريود

معمولا براي اغلب خانم‌ها چرخه قاعدگي و پريود به صورت منظم و در يك سيكل مشخصي انجام مي‌شود و اين چرخه منظم حاصل فعاليت مشترك و پيچيده غده‌هاي هيپوفيز، هيپوتالاموس، تخمدان، تيروئيد و … است.

چنانچه چرخه قاعدگي و پريود بهم بريزد فرد در ابتدا بايد علت بهم ريختگي نظم اين فرآيند را تشخيص دهد. به طور كلي بهم ريختن نظم پريود به عوامل مختلفي وابسته است كه بهتر است اگر رابطه جنسي داشته‌ايد، ابتدا وضعيت بارداري خود را بررسي كنيد و مطمئن شويد كه عقب افتادن پريود شما مربوط به بارداري نباشد. 

در صورتي كه متوجه شديد عقب افتادن دوره پريود شما به دليل بارداري نيست، احتمالا به موارد ديگري مثل كيست تخمدان، استرس‌هاي روحي و رواني، كاهش يا افزايش وزن، ورزش‌هاي سنگين، شيردهي، مصرف برخي داروهاي ضد افسردگي و ضد فشار خون، اختلال در غده تيروئيد، يائسگي، زخم و عفونت‌ها رحمي مربوط باشد. بنابراين به هيچ عنوان بدون مشورت با متخصص از قرص براي پريود شدن استفاده نكنيد.

◀قرص براي پريود شدن | مصرف قرص باز شدن پريود در زمان عقب افتادن دوره

نكته‌اي كه بايستي بدان توجه ويژه شود، اين است كه چرخه قاعدگي بايستي به صورت منظم در بدن يك زن اتفاق بيافتد، چراكه خونريزي ماهيانه نشان از سلامت جسمي و رواني دارد.

در صورتي كه خانم باردار نشود، ديواره داخلي رحم مي‌ريزد و قاعدگي رخ مي‌دهد، چنانچه خانم باردار نباشد، اما به مدت سه ماه يا بيشتر نيز پريود نشده باشد، نشان از يك بيماري دارد كه بايستي با مراجعه به پزشك متخصص، درمان شود.

استفاده از قرص هاي بازشدن پريود به صورت خودسرانه توصيه نمي‌شود، اما چنانچه پزشك قرص براي پريود شدن متناسب با شرايط شما تجويز نمايد، مي‌تواند در بهبود وضعيت‌تان تاثيرگذار باشد و قاعدگي در يك سيكل منظم انجام شود.

◀فوايد درماني قرص هاي باز شدن پريود

چنانچه قرص براي پريود شدن و قرص هاي باز شدن پريود توسط پزشك معالج براي فرد تجويز شود، مي‌تواند اثرات درماني تاثيرگذاري داشته باشد. از مهم‌ترين اثرات درماني اين دسته از قرص‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • تنظيم چرخه قاعدگي
  • كاهش گرفتگي قاعدگي
  • درمان جوش
  • درمان سندروم تخمدان پلي كيستيك
  • كاهش احتمال ابتلا به برخي از انواع سرطان‌ها
  • بر طرف كردن مشكلات پريود و تاثير مثبت بر كيفيت رابطه جنسي

◀عوارض استفاده از قرص براي پريود شدن

فراموش نكنيد كه استفاده از قرص براي پريود شدن، در هر سني، عوارضي نيز دارد. با اينكه به طور كلي قاعدگي يكي از مراحل طبيعي بدن بوده و بايد اتفاق بي‌افتد؛ اما استفاده بي رويه و همچنين مداوم از قرص هاي مختلف براي پريود شدن، ميزان هورمون ها را بهم ريخته و ساز و كارهاي طبيعي بدن را با اختلالاتي روبرو مي‎كند. دردهاي عضلاني، ايجاد لك ها و جوش هاي پوستي و… تنها بخشي از اين مشكلات هستند.

انواع قرص براي پريود شدن و باز شدن پريود

استفاده از قرص براي پريود شدن از جمله روش‌هايي است كه در كمترين زمان بازدهي دارد. اما با مصرف خودسرانه ممكن است در طولاني مدت با تاثير منفي بر روي عملكرد سيستم غدد درون ريز، در باروري شما مشكل ايجاد كند.

توصيه مي‌شود در صورتي كه سيكل قاعدگي شما بهم ريخته است، با مراجعه به متخصص و انجام معاينات و سونوگرافي، آزمايشات هورموني و … از علت اصلي اين موضوع مطلع شويد و سپس به صلاح ديد معالج خود قرص هاي مربوط به پريود شدن را مصرف نماييد. 

در ادامه اين مطلب به رايج ترين قرص هايي كه براي باز شدن پريود تجويز مي‌شود، اشاره كرده‌ايم.

🔴قرص Well Woman

  • قرص Well Woman شامل موادي همچون مس، آهن، منگنز، يد است.
  • باعث تقويت سيستم ايمني بدن مي‌شود.
  • سيكل قاعدگي را منظم مي‌كند.
  • اثرات اين قرص براي پريود شدن حداقل پس از يك ماه و حداكثر پس از سه ماه قابل رويت است.
  • به دليل اينكه اين دارو گياهي است، در صورت مصرف درست عوارض نخواهد داشت.

🟠قرص باز شدن پريود Gynaeven

  • قرص جيناون سيكل قاعدگي را منظم مي‌كند.
  • هورمون هاي بدن را تنظيم مي‌كند.
  • باعث بهبود گردش خون در بدن مي‌شود.
  • از دسته مكمل‌هاي گياهي است.
  • باعث بهبود پريودهاي دردناك و شديد مي‌شود.

🟡قرص براي پريود شدن Duphston

  • براي توليد پروژسترون موثر است.
  • جهت درمان اختلالات قاعدگي، سندروم پيش از قاعدگي و خونريزي رحمي غيرطبيعي تجويز مي‌شود.
  • پس از ۳ الي ۱۰ روز ازقطع مصرف قرص، خونريزي قاعدگي شروع مي‌شود.
  • اين دارو در جهت رشد سينه‌ها و كاهش توليد تسترون موثر است.
  • باعث كاهش علائم يائسگي مي‌شود.
  • ممكن است مصرف اين دارو باعث بروز عوارضي از جمله استفراغ، حالت تهوع، خونريزي نامنظم يا لكه بيني، كم شدن وزن، جوش زدن، خارش پوست، آمبولي ريوي و تاري ديد شود.

🟢قرص باز شدن پريود Medroxyprogesterone

  • قرص مدروكسي پروژسترون براي تنظيم سيكل قاعدگي، درمان سرطان سينه و پيشگيري از بارداري تجويز مي‌شود.
  • پس از گذشت ده روز از مصرف اين دارو خونريزي انجام مي‌شود.
  • مصرف اين دارو براي كساني كه داراي سابقه بيماري‌هاي قلبي و عروقي، ناهنجاري كبدي، خونريزي واژن و يا سقط جنين هستند، توصيه نمي‌شود.
  • مصرف اين دارو داراي برخي عوارض رايج شامل كاهش وزن، استفراغ، حساس شدن سينه‌ها، ريزش مو، افسردگي، ورم پا، افزايش قند خون، تغيير در ميل جنسي، آكنه، كهير، پيدايش اختلالاتي در دستگاه گوارش و خونريزي نامنظم مي‌باشد.

🔵قرص براي پريود شدن provera

  • اين قرص باعث نظم گرفتن هورمون‌هاي زنانه مي‌شود.
  • سيكل قاعدگي را منظم مي‌كند.
  • مصرف اين قرص داراي برخي عوارض شامل تهوع، التهاب، حساسيت سينه‌ها، سردرد، تغيير در ترشحات واژن، نوسانات خلقي، تاري ديد، سرگيجه، خواب آلودگي، افزايش يا كاهش وزن مي‌باشد.

🟣قرص Meprate

  • اين دارو براي منظم كردن سيكل قاعدگي و يا پريود نشدن استفاده مي‌شود.
  • سيكل قاعدگي را منظم مي‌كند.
  • مصرف اين دارو نيز شامل برخي عوارض رايج شامل افزايش وزن، افسردگي، درد و حساسيت سينه‌ها، از بين رفتن ديد يا تاري ديد، تورم صورت، دست‌ها و پاها، تنگي نفس، خارش، ريزش مو، سردرد، تهوع و استفراغ مي‌باشد.

قرص Kai Menstrual

  • اين قرص مشكلات قاعدگي در خانم‌ها را برطرف مي‌كند كه بيشترين كاربرد آن در جهت ايجاد سيكل منظم قاعدگي در خانم‌هايي است كه باردار نشده‌اند.

⚫قرص M2 Tone Syrup

  • قرص M2 Tone Syrup معمولا براي تنظيم شدن پريود، درمان اختلالات رحمي، آمنوره و ناباروري زنان و جلوگيري از پريودهاي شديد تجويز مي‌شود.
  • هورمون‌هاي زنانه را تنظيم مي‌كند.
  • عوارض مصرف اين دارو بسيار بسيار كم است، اما ممكن است شامل ناراحتي معده، افزايش وزن، واكنش‌هاي پوستي، استفراغ، بي خوابي، واكنش پوستي، اسهال باشد.

⚪قرص براي پريود شدن Black Kohosh

  • يك داروي گياهي است.
  • هورمون‌هاي بدن شما استروژن را تنظيم مي‌كند.
  • سيكل قاعدگي را منظم مي‌كند.
  • اين دارو هم به صورت پودر و هم به صورت قرص يا كپسول موجود است.
  • مصرف اين دارو براي خانم‌هايي كه سابقه ابتلا به سرطان سينه دارند، توصيه نمي‌شود.
  • مصرف اين دارو داراي برخي عوارض رايج شامل  آسيب كبد، ناراحتي معده، سردرد، احساس سنگيني، لكه بيني و افزايش وزن مي‌باشد.

🔴داروي هندي ارگانيك شاتواري ول بيينيگ

  • در باز شدن پريود بسيار موثر است.
  • سيكل قاعدگي را منظم مي‌كند.
  • هورمون‌هاي بهم ريخته را تنظيم مي‌كند.

🟠جنوسيا آشوكا

  • اين دارو نيز گياهي است.
  • كمترين عوارض را دارد.
  • سيكل قاعدگي را منظم مي‌كند.

🟡قرص مدوكسي پروژسترون

قرص مدوكسي پروژسترون نيز قرص ديگري است كه افراد مي‌توانند تا قبل از يائسگي براي منظم كردن و يا وقوع قاعدگي از آن استفاده كنند. اين قرص همانطور كه از اسم آن مشخص است؛ براي جبران ميزان پروژسترون بدن به كار مي‌رود. زنان بهتر است قبل از شروع مصرف اين قرص با پزشك خود مشورت كنند.

استفاده از آسپرين براي پريود شدن موثر است؟

فراموش نكنيد كه مصرف قرص آسپرين به دليل خاصيت رقيق كنندگي آن، تاثيري بر قاعدگي و بازشدن پريود ندارد. در واقع مصرف بيش از اندازه از اين قرص براي پريود شدن، نه تنها منجر به تخمك گذاري نمي‌گردد؛ بلكه ميزان اسيد اوريك را نيز بالا برده و باعث بروز نقرس مي‌گردد.

هشدار هاي پاياني درباره قرص براي پريود شدن

  • در برخي موارد ممكن است علت عقب افتادن دوره پريود، استرس باشد. بنابراين همواره براي باز شدن پريود دارو تجويز نمي‌شود و اگر در شرايط استرس زايي هستيد، بهتر است به خود كمك كنيد تا به آرامش برسيد. براي پي بردن به علت اين موضوع حتما مشاوره جنسي دريافت كنيد.
  • براي باز شدن پريود و همچنين استفاده از قرص براي پريود شدن در دختران نوجوان بايستي توجه داشته باشيد كه مصرف اين قرص ها قبل از شروع اولين قاعدگي، مي‌تواند بر روي رشد آن ها تاثير منفي داشته باشد.
  • دلايل زيادي براي پريود نشدن و يا تاخير در پريود زنان وجود دارد. در واقع زنان بهتر است در ابتدا اين دلايل را شناسايي كرده و در قدم بعدي براي آن دارو مصرف كنند.

روش هاي ديگر به جاي استفاده از قرص براي پريود شدن

روش هاي ديگري به جاي قرص براي پريود شدن نيز وجود دارد. يكي از اين روش ها تزريق آمپول پروژسترون است. اين آمپول بايد تحت نظر پزشك تزريق گردد؛ همچنين احتمالا تا هفته بعد فرد پريود مي‌گردد. اما اگر اين اتفاق نيوفتاد بايد به پزشك مراجعه كرده و دوز دوم را دريافت كنند. برخي از افراد مصرف برخي از خوراكي ها را براي شروع قاعدگي پيشنهاد مي‌كنند؛ كه گاها موثر هستند؛ اما به هر حال پايه و اساس علمي ندارند. 

سخن پاياني

طبيعي است كه زنان با تاخير و يا به طور كلي عدم قاعدگي، در دوره اي از زمان دچار نگراني شوند. دلايل مختلفي براي اين موضع وجود دارد. همچنين با شروع دوره هاي قاعدگي، در ابتدا نظم كمي در اين دوره ها وجود دارد؛ اما به مرور اين موضوع بهتر شده و همچنين افراد نيز با واكنش هاي بدن خود بيشتر آشنا مي‌شوند. بهتر است زنان در اين مورد با يك متخصص مشورت كرده و از او كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص براي پريود شدن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

چه قرصي بخورم تا پريود بشم؟

مصرف خودسرانه قرص هاي باز شدن پريود توصيه نمي‌شود، اما قرص Well Woman، قرص Gynaeven، قرص Duphston ، قرص Medroxyprogesterone، قرص provera ، قرص Meprate، قرص Kai Menstrual، قرص M2 Tone Syrup ، قرص Black Kohosh، داروي هندي ارگانيك شاتواري ول بيينيگ، جنوسيا آشوكا توسط پزشك براي اين منظور تجويز مي‌گردد.

منبع: قرص براي پريود شدن | چه قرصي بخورم تا پريود بشم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۲۵:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا راه‌هاي تشويق معتاد به ترك را مي‌شناسيد؟ اعتياد يكي از عزيزان يا اعضاي خانواده به مواد مخدر، يكي از دردناك‌ترين اتفاقات در زندگي محسوب مي‌شود و رهايي از هيولاي اعتياد در فكر بسياري از افراد نشدني است. اما براي ترك اعتياد علاوه بر اراده خود فرد، حمايت و تشويق ديگران نيز بسيار مهم و تاثيرگذار است. اما در بسياري از مواقع خانواده‌ها راه صحيح تشويق كردن فرد معتاد به ترك را نمي‌دانند و با رفتارهاي اشتباه او را بيش از پيش در دام اعتياد درگير مي‌سازند و فرايند ترك را براي او سخت مي‌كنند. با آگاهي از راه‌هاي صحيح تشويق كردن و كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد عزيز خود را در اين مسير ياري كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تشويق معتاد به ترك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: تشويق معتاد به ترك

تشويق معتاد به ترك چه معنايي دارد؟

هر فردي در زندگي آرزوها و روياهايي دارد كه به هردليل نتوانسته به آن‌ها برسد و مجبور شده كه آرزوهاي خود را به فراموشي بسپارد. يكي از شايع‌ترين دلايلي كه روياها و آينده آدمي را از بين مي‌­برد اعتياد است. بايد بدانيد كه مرز باريكي بين تشويق و ترغيب و نصيحت و انتقاد وجود دارد و خيلي اوقات خانواده‌ها را دچار گمراهي مي­‌كند.

آن‌ها به روانشناس يا مشاور ترك اعتياد مي‌گويند كه ما خيلي او را تشويق كرديم و خيلي به او انگيزه داده‌ايم اما او توجهي نمي­‌كند. روانشناس با بررسي بيشتر متوجه خواهد شد اين تشويق‌ها در واقع سرزنش بوده است و خانواد‌ه‌ها بجاي كمك، عزيز معتاد خود را بيشتر تخريب مي­‌كنند.

📌نكات مهم در تشويق معتاد به ترك

تشويق كردن به طور كلي به اين معناست كه شما به رفتاري كه درست يا مورد پسند است واكنش مثبت نشان داده و با تاييد آن رفتار، باعث تكرار رفتار درست شده و به بهبود عزت نفس و حس ارزشمندي در فرد معتاد كمك كنيد. شما بايد به فرد معتاد بفهمانيد كه نكات مثبت او را مي­‌بينيد و بابت آن‌ها از او ممنون هستيد. زماني كه متوجه رفتارهاي مثبت او مي­‌شويد، چقدر او را بيشتر دوست داريد. توجه كنيد كه نبايد به او اينطور القا كنيد كه اگر رفتار مورد پسند شما را انجام ندهند او را دوست نداريد. اين دقيقا نكته مهم در تشويق معتاد به ترك كردن است.

يادآوري گذشته، به تصوير كشيدن روزهاي بعد از پاكي، توصيف وضعيت خراب فعلي فرد، نصيحت كردن و از اين دست رفتارها در ابتداي مسير ترك خيلي جواب نمي‌­دهد و حتي مي­‌تواند باعث حس گناه و ناتواني از رفتن اين مسير طولاني در فرد معتاد شود. البته در مسير ترك و پس از شروع راه، مي­‌توانيد با يادآوري دوباره آرزوهاي مشترك، توانمندي‌ها، هنرها يا مهارت‌هايي كه فرد معتاد داشته است، او را ترغيب به ادامه مسير كنيد.

راه هاي تشويق معتاد به ترك

براي اينكه بتوانيد در فرد معتاد انگيزه ترك ايجاد كرده و او را در اين مسير اميدوار نگه داريد، راه‌هاي متفاوتي وجود دارد كه برخي از آن‌ها منحصرا مخصوص فرد مورد نظر است و مي­‌توانيد به كمك روانشناس خصوصيات عزيز خود را بهتر بشناسيد و با استفاده از آن به او كمك كنيد. برخي از راه‌هاي تشويق فرد معتاد به ترك عبارتند از:

⭕تشويق معتاد به ترك | اعتياد و ماده مصرفي فرد را بشناسيد

حتما در مورد اعتياد، علائم و دلايل آن، نوع ماده مصرفي، طريقه توليد و مصرف آن و هر چيزي كه مي‌­تواند به شما كمك كند تحقيق كنيد. اين مسئله باعث مي‌­شود كه فرد معتاد بفهمد شما او را درك مي­‌كنيد و مسئله اعتياد او برايتان مهم است و همچنين تشويق معتاد به ترك راحت تر مي‌شود. اگر دردهاي روحي و جسمي عزيزتان را نشناسيد نمي‌توانيد به او كمك كنيد.

⭕اعتياد عزيزتان را بپذيريد و از او حمايت كنيد

شايد برايتان سخت باشد كه بپذيريد يكي از عزيزان شما هم درگير اعتياد شده است. در مرحله اول بايد انكار و ناديده گرفتن اعتياد را تمام كرده و بپذيريد كه او بيمار است و مثل هميشه به حمايت و رسيدگي شما نياز دارد. تا زماني كه نپذيريد اين اتفاق براي شما افتاده، كمك كردن و تشويق معتاد به ترك معني خاصي نمي‌­دهد.

⭕حتما با متخصص در تماس باشيد

اعتياد، يك بيماري است كه بخش مهمي از آن را آسيب‌ها و مشكلات رواني تشكيل داده و پس از وابستگي، جسم هم درگير مي‌شود. بنابراين به دليل پيچيده بودن مسائل مربوط به روان، شما نياز داريد با يك متخصص روانشناسي در مورد تشويق معتاد به ترك در ارتباط بوده و به او و راهكارهايش اعتماد كنيد.

بپذيريد كه شما همه چيز را نمي‌­دانيد و لازم است كه از يك متخصص كمك بگيريد. هم براي آرامش و شنيده شدن دردهاي خودتان و هم براي اينكه راه ترك عزيزتان را هموارتر و مطمئن‌تر سازيد. در كنار حضور روانشناس، حتما مشاوره‌هاي پزشكي و درمان جسماني را نيز در نظر بگيريد. 

⭕تشويق كردن فرد معتاد به ترك | توقعات خود را متعادل كنيد

راه ترك اعتياد دشوار است و بايد به فرد معتاد زمان بدهيد و به يكديگر اعتماد داشته باشيد. اعتياد يك نوع وابستگي شديد است، يك فرد وابسته بسيار ضعيف شده و براي به دست آوردن خواسته خود هركاري مي‌­كند. مانند نوزادي كه به مادر وابسته است، فرد معتاد نيز به مواد وابسته شده پس توجه كنيد كه براي جدا كردن او از مواد مخدر، بايد او را تقويت و آماده كرده و سپس توقع موفقيت داشته باشيد.

⭕براي لغزش ها و وسوسه ها آماده باشيد

يكي از معمول‌ترين اتفاقاتي كه در مسير تشويق معتاد به ترك پيش مي‌­آيد، وسوسه مصرف دوباره مي‌باشد كه بايد بدانيد اين بسيار طبيعي است. مهم‌تر از وسوسه مصرف دوباره، لغزش‌هاي گاه و بيگاه است كه به دلايل بسيار مختلفي اتفاق مي‌­افتد. بايد بدانيد كه اين لغزش‌ها طبيعي‌اند و فكر نكنيد با يك لغزش همه چيز خراب مي­‌شود. عزيزتان را درك كرده، حرف‌ها و دلايل اين لغزش او را بشنويد و او را به ادامه ترك سوق دهيد.

⭕احساس گناه ندادن به او

برخي از افراد براي تحريك و همچنين تشويق معتاد به ترك به او احساس گناه داده و مدام او را سرزنش مي‌كنند. اما اين روش درست و اثربخشي نيست. در واقع فرد نه مي‌تواند از اين موقعيت خود را راحت كند و نه حرف هاي ديگران را مي‌تواند نشنيده بگيرد. فراموش نكنيد كه فرد معتاد بيمار بوده و نمي‌توان او را به دليل بيماري كه دارد؛ تحقير و سرزنش كرد.

⭕برچسب نزدن به فرد معتاد

برخي از افراد براي اينكه فرد را شدت و وخامت اوضاع مطلع كنند؛ شروع به برچسب زدن به او مي‌كنند. در واقع آنها بي ارادگي فرد را تعميم داده و تصور مي‌كنند كه او ديگر هيچكاه قادر به ترك كردن نيست. اما اين روش درستي براي تشويق معتاد به ترك نيست. اين موضوع تنها باعث برانگيخنگي و عصبانيت فرد معتاد مي‌گردد و به هيچ عنوان انگيزه خوبي نيست. حتي گاها او را به مصرف بيشتر نيز ترغيب مي‌كند.

⭕كمك گرفتن از گروه هاي حمايتي

يكي ديگر از راه هاي بسيار موثر در زمينه ترك اعتياد و تشويق معتاد به ترك، استفاده از گروه هاي حمايتي و يا گروه درماني است. فرد با حضور در اين گروه ها وقتي با افرادي كه مانند او هستند؛ آشنا مي‌شود، راحت تر با اين موضوع كنار آمده و همچنين متوجه مي‌شود كه تنها نيست. همچنين مي‌تواند دوست هاي زيادي نيز در اين زمان پيدا كند و اين موضوع در روحيه او موثر خواهد بود.

با معتادان چه برخوردي بايد كرد؟

به طور كلي رفتاركردن با فرد معتاد در جهت تشويق معتاد به ترك، بسيار مهم است. براي ايجاد انگيزه و اراده در او، در ابتدا بايد ارتباط درست و نزديكي با او داشته باشيد. نحوه اي كه اطرافيان با فرد معتاد دارند در تصميم به ترك و يا حتي بازگشت به ترك اعتياد بسيار تعيين كننده هستند.

در چنين شرايطي نزديك ترين افراد به فرد بوده و بايد بسيار محتاطانه عمل كنند. همچنين بهتر است محيط اطراف معتاد نيز از آرامش نسبي برخوردار باشد. يكي از دلايل اصلي گرايش افراد به سمت اعتياد، محيط خانوادگي متشنج است. به همين دليل براي ايجاد انگيزه در او ابتدا بايد شرايط اطراف را آرام كرد. همچنين اطراف به آرامي با فرد معتاد برخورد داشته و نسبت به او واكنش نشان دهند.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه هيچگاه مجبور كردن فرد براي ترك اعتياد و يا روش هاي نادرست در اين زمينه موثر واقع نمي‌شوند. تا زماني كه خود فرد تصميم جدي در اين مورد نگيرد؛ ديگران نمي‌توانند او را مجبور به اين كار كنند. به همين دليل بهتر است به جاي فشار آوردن به او و استفاده از روش هاي خودسرانه، در او انگيزه ايجاد كرده و از يك روانشناس كمك بگيريد. تشويق معتاد به ترك نياز به زمان و انرژي زيادي دارد؛ به همين دليل بهتر است در اين دوران صبور باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تشويق معتاد به ترك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تشويق معتاد به ترك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تشويق معتاد به ترك،
موضوع:
[ ۲ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۲۰:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افراد جاه طلب اشخاصي هستند كه براي كسب دستاوردهاي خود هر تلاشي انجام مي‌دهند. اين تلاش ها شايد به ضرر اطرافيان تمام شود، اما براي فرد مهم‌ترين بخش به دست آوردن خواسته‌هايش است. جاه طلبي شامل ميل به موفقيت و كار بيشتر (در بعضي موارد) با وجود شكست ها و آسيب به ديگران است. افراد جاه طلب خود را متمايز از ديگران مي‌دانند. جاه طلبي با آرزو كردن متفاوت است. آرزو صرفا هدفي براي رسيدن به مقصد است ولي جاه طلبي يك صفت در انسان است كه فراگير و پايدار است.

فافراد جاه طلب نمي‌توانند اين ويژگي خود را مانند ويژگي‌هاي شخصيتي تغيير دهند. اين افراد با كسب هدف سريع هدف ديگري را وضع مي‌كنند تا به تلاش هاي خود ادامه دهند. جاه طلبي اغلب با اميدواري همراه است. اما اگر اين ويژگي افراطي باشد؛ فرد با مشكلات زيادي روبرو خواهد شد. اگر شما نيز فردي جاه طلب هستيد؛ حتما براي رهايي از اين ويژگي از روانشناس كمك بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه افراد جاه طلب مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: افراد جاه طلب | 5 ويژگي آدم هاي جاه طلب

افراد جاه طلب چه كساني هستند؟

افراد جاه طلب اين ويژگي را به صورت ذاتي يا اكتسابي همراه خود دارند. جاه طلبي با آرزو يكسان نيست. آرزو كردن به عنوان هدف براي مقصد خاص است. اما كساني كه ويژگي جاه طلبانه دارند، به شيوه پايدار هدف را در نظر مي‌گيرند و براي كسب آن تلاش مي‌كنند. و زماني كه به هدف برسند؛ هدف ديگري براي خود وضع مي‌كنند تا براي رسيدن به آن تلاش كنند.

افراد جاه طلب ويژگي‌هايي مانند ريسك پذيري، اعتقاد به تلاش‌هاي بي وقفه براي بهتر شدن، آگاهي از راه موفقيت و … دارند. اما اين جاه طلبي تا زماني كه به ديگران صدمه وارد نكند بدون ايراد است. زماني كه آسيب به ديگران وارد شود؛ جاه طلبي بايد بهبود يابد. در اين مقاله ويژگي افراد جاه طلب را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

ويژگي افراد جاه طلب

همه افراد ويژگي هاي مخصوص به خود را دارند. همينطور افراد جاه طلب نيز از ويژگي هاي يكساني برخوردارند. كه در اين بخش مقاله راجع به ويژگي اين افراد توضيح داده ايم.

📌 در رابطه با هدف خود به كسي حرفي نمي‌زنند

افراد جاه طلب معمولا در رابطه با اهداف خود با كسي صحبت نمي‌كنند و براي اين رفتار خود دليل دارند. دليل آنها اين است كه ديگران از اهداف آنها تقلب نكنند. و زماني كه اهداف بازگو مي‌شوند؛ احتمال به وقوع پيوستن اين هدف كم مي‌شود. طبق باور روانشناسي، زماني كه اهداف خود را به ديگران مي‌گوييد؛ مغز گول مي‌خورد و باور مي‌كند كه شما به اين هدف رسيده ايد. در نتيجه ديگر تلاشي براي كسب هدف نخواهيد كرد.

📌 افراد پر ريسكي هستند

يكي از ويژگي هاي افراد جاه طلب، ريسك پذيري است. اين افراد اعتقادي به بالا رفتن از نردبان هاي افراد ديگر ندارند. آنها وضع حاضر را حفظ مي‌كنند و به پذيرش آن مي‌رسيد. اين افراد از كارهاي تنهايي هراس ندارند و همچنين از تهديد ها هيچ ترسي ندارند. آنها هميشه خود را در معرض ريسك قرار مي‌دهند تا هدف خود را كسب كنند.

در واقع افراد جاه طلب سنت ها را مي‌شكنند و خود را در معرض مدل هاي جديد افكار قرار مي‌دهند. آنها مغز فعال دارند و اغلب رفتاري شجاعانه و جسورانه از خود بروز مي‌دهند. افراد جاه طلب مي‌توانند رضايت منحصر به فرد و غرور ناشي از شكستن سنت ها را تجربه كنند.

📌 اعتقاد به بهتر شدن دارند

افراد جاه طلب هميشه براي آرمان هاي خود تلاش مي‌كنند. و دنيا را هميشه به چشم فرصت براي كسب هدف مي‌بينند. آنها هميشه اعتماد به نفس كافي، انگيزه و جرات مناسب براي دنبال كردن كنجكاوي هاي خود را دارند. و براي بهتر شدن خود هر كاري مي‌كنند.

📌 به افكار و حرف هاي ديگران اهميتي نمي‌دهند

يكي از خصوصيات خوب افراد جاه طلب اين است كه به فكر و حرف هاي ديگران اهميتي نمي‌دهند. آنها به قدري از اهداف خود انگيزه و انرژي دريافت مي‌كنند، كه نيازي به تفكر ديگران ندارند. آنها براي باور هاي خود تلاش مي‌كنند و اهميتي به بازخورد هاي ديگران ندارند.

📌 راه رسيدن به موفقيت را بلد هستند

يكي از ويژگي هاي افراد جاه طلب، بلد بودن راه رسيدن به موفقيت است. اين افراد 3 ويژگي اصلي كسب موفقيت را بلد هستند. و به خوبي از اين روش ها براي كسب اهداف استفاده مي‌كنند. استقامت، انعطاف پذيري و تعهد از ويژگي هاي اصلي اين افراد است.

📌 ديگر ويژگي هاي افراد جاه طلب

🔸 افراد پر كار هستند

🔸 انگيزه و اميدواري بالا دارند

🔸 برنامه ريزان خوبي هستند

🔸 اعتقادات قوي به خود دارند

🔸 تصميم دارند كه بهترين باشند

🔸 دائم براي بهتر شدن تلاش مي‌كنند

🔸 الگوهاي موثر جامعه هستند

🔸 حس قدرتمندي بالا دارند

🔸 از هدر رفتن وقت بيزارند

🔸 از همكاران بي تجربه دوري مي‌كنند

كلام آخر

افراد جاه طلب از اهداف خود انگيزه مي‌گيرند. و هميشه براي كسب اهداف خود بر موضوع متمركز مي‌شوند. آنها افرادي شجاع و ريسك پذير هستند كه علاقه به تنهايي كار كردن دارند. اما در برخي از مواقع اين ويژگي شخصيتي باعث سختي و آزار آنها مي‌شود. به همين دليل براي رهايي از اين ويژگي شخصيتي حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افراد جاه طلب مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

ويژگي افراد جاه طلب چيست؟

افراد جاه طلب ويژگي هاي مفيدي دارند كه عبارت است از: ريسك پذيري بالا، بلد بودن راه موفقيت، اهميت ندادن به تفكر ديگران و اعتقاد به بهتر شدن.

منبع: افراد جاه طلب | 5 ويژگي آدم هاي جاه طلب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۱۲:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

وسوسه بعد از ترك اعتياد براي مصرف مجدد مواد يكي از بزرگ‌ترين مشكلات و چالش‌هاي اصلي افراد است. ميل رواني به احساس سرخوشي ناشي از مصرف مواد فرد را وادار به  امتحان دوباره آن مي‌كند. اين در حالي است كه يك بار مصرف دوباره، تمام زحمات براي ترك اعتياد را از بين مي‌برد و اعتياد دوباره شروع مي‌شود. به همين منظور توصيه مي‌شود كه افراد بعد از ترك اعتياد نيز براي مدت مشخصي با يك روانشناس متخصص در ارتباط باشند تا تمام وابستگي و ميل رواني‌شان به مواد مخدر به طور كامل از بين برود. با آگاهي از راه‌هاي غلبه بر وسوسه بعد از ترك و كمك گرفتن از روانشناس مي‌توانيد اين دوره را نيز با موفقيت پشت سر بگذاريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه وسوسه بعد از ترك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: وسوسه بعد از ترك و راه هاي جلوگيري از لغزش چيست؟

وسوسه بعد از ترك

وسوسه بعد از ترك يكي از عوارضي طبيعي در اين دوران است. در واقع وقتي فردي براي مدت زمان طولاني به ماده اي اعتياد دارد؛ در حين يا بعد از دوران ترك مدام به مصرف دوباره آن فكر مي‌كند. اين موضوع به عوامل زيادي بستگي دارد.مدت زماني كه فرد درگير اعتياد بوده است و يا حتي موادي كه به آن اعتياد داشته است؛ در اين مورد موثر هستند. اطرافيان و به طور كلي محيط در اين مورد بسيار موثر هستند. بهتر است افراد اين مورد را در نظر داشته و در اين زمينه اقداماتي انجام دهند.

چگونگي بروز وسوسه بعد از ترك

اطلاع از نحوه بروز و همچنين نشانه هاي بروز وسوسه بعد از ترك مي‌تواند تا حد زيادي، در مورد جلوگيري و همچنين مقابله با اين حالت موثر باشد. در واقع اگر اطرافيان فرد و يا حتي خود او بتواند اين موارد را تشخيص دهند؛ كمتر احتمال دارد كه فرد دوباره به سمت مصرف مجدد برود. اين موضوع در بيشتر موارد به شكل نشخوار فكري در آمده و مدام در ذهن فرد مرور مي‌شود.

از طرفي حتي با برخي از نشانه هاي رفتاري و عملي نيز خود را نشان مي‌دهد. براي مثال فرد مدام از لذت ناشي از مواد كشيدن صحبت مي‌كند و يا به دنبال وسايل قديمي خود براي مصرف مواد است. اينها موارد هشداردهنده اي هستند كه افراد بايد در مورد آن اقداماتي انجام دهند.

دلايل وسوسه بازگشت به مواد مخدر

وقتي به عملي عادت كرده باشيد مغزتان براي ماندن در شرايط گذشته و جلوگيري از تغيير، شما را به انجام دوباره آن عمل دعوت مي‌كند؛ اعتياد نيز همين گونه است. اگر سابقه درگير شدن در وسوسه‌ بعد از ترك را داشته باشيد، حتما متوجه شده‌ايد كه اكثر مواقع وسوسه‌هاي فكري شما كم و آهسته هستند اما در موقعيت‌هاي خاصي اين وسوسه‌ها شدت مي‌گيرند و كنترل آن‌ها سخت مي‌شود.

افراد معمولا بعد از ترك كمپ و در شرايط استرس زا و بيكاري به فكر بازگشت به مواد مي‌افتند. محرك‌هاي مختلفي مي‌توانند فرد را دچار وسوسه مصرف دوباره كنند مثل خستگي، غم و اندوه فراوان، انرژي بالا و…

◀اعتياد اعضاي خانواده

يكي ديگر از دلايل وسوسه بعد از ترك، اعتياد اعضاي خانواده است. در واقع وقتي اعضاي خانواده نيز درگير اعتياد باشند؛ كمتر احتمال دارد كه فرد براي ترك اقدام كند و يا بعد از ترك بتواند به تصميم خود پايبند بماند. به طور كلي محيط خانه براي او يادآور مصرف مواد بوده و او را براي انجام دوباره اينكار تحريك مي‌كند.

◀نيمه كاره ماندن فرايند ترك

از طرفي افرادي كه فرايند ترك اعتياد خود را نيمه كاره رها مي‌كنند؛ بيشتر احتمال دارد كه وسوسه بعد از ترك را تجربه كنند. به همين دليل اهميت دارد كه افراد ترك اعتياد خود را به صورت كامل و اصولي پشت سر بگذارند. افرادي كه به صورت غيراصولي اعتياد خود را ترك مي‌كنند؛ آسيب هاي زيادي را تجربه كرده كه مصرف مجدد يكي از آنهاست. اين موضوع مخصوصا در روزهاي اول بعد از ترك بيشتر خود را نشان مي‌دهد.

راه‌هاي مقابله با وسوسه‌ بعد از ترك اعتياد

براي مقابله با وسوسه بعد از ترك و وسوسه‌هاي بازگشت به اعتياد راهكارهايي وجود دارد كه به شرح زير هستند.

📌حل مشكلات روحي

اكثر افراد به خاطر مشكلات و استرس‌هاي حل نشده به اعتياد باز مي‌گردند. اين افراد هنوز تحت نظر مشاور قرار نگرفته‌اند و مشكلات آن‌ها به صورت ريشه‌اي حل نشده است. افراد بعد از ترك بايد مهارت حل مسئله، مهارت نه گفتن و مهارت مقابله با استرس و اضطراب را ياد بگيرند تا دوباره به خاطر فرار از احساسات منفي به سمت مواد روي نياورند.

داشتن خلق منفي (احساس تنهايي، خشم، گناه، افسردگي، ترس) و خلق بالا (غرور كاذب، شادي زياد و اعتماد به نفس دروغين) از شايع ترين مواردي هستند كه فرد را درگير وسوسه بعد از ترك مي‌كنند. براي كسب اطلاعات در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد.

📌وسوسه بعد از ترك | ترك زندگي قبلي

شما براي قدم گذاشتن در راه سلامتي و فرار از غول اعتياد بايد تمام گذشته خود را كنار بگذاريد. از اطرافياني كه درگير اعتياد هستند دوري كنيد، سراغ مكان‌هايي كه در آن‌ها شرايط مصرف مواد مهيا است، نرويد. مي‌توانيد با كمك خانواده ليستي از مكان‌ها، موقعيت‌ها و آدم‌هاي پر خطر تهيه كنيد و از آن‌ها دوري نماييد.

از مهم‌ترين عوامل موفقيت بعد از ترك اعتياد، تغيير در دوستان و اطرافيان است. با انجام فعاليت‌هاي جديد همچون شركت در كلاس‌هاي ورزشي و هنري و… با دنيا و انسان‌هاي جديدي آشنا مي‌شويد. اينگونه مي‌توانيد از ارتباطات سمي گذشته خود رهايي يابيد.

📌 ورزش

ورزش با افزايش اعتماد به نفس، كم كردن استرس، افزايش ترشح دوپامين (هورمون شادي) و پر كردن اوقات فراغت مي‌تواند به شما كمك كند. نكته جالبي كه بايد بدانيد اين است كه با ورزش كردن هورمون اندروفين در بدن شما ترشح مي‌شود، هورمون اندروفين يك مخدر طبيعي است و باعث كاهش وسوسه مصرف مي‌گردد. از طرف ديگر شما با شروع ورزش‌هايي مثل كشتي، شنا، بدنسازي و… مي‌توانيد براي خود هدف گذاري كنيد و با اراده قوي‌تري راه ترك اعتياد را ادامه دهيد.

📌وسوسه بعد از ترك | به تعويق بياندازيد

هر زمان احساس كرديد كه به طور جدي درحال شروع مصرف مجدد هستيد، به خودتان بگوييد پانزده تا سي دقيقه بعد اين كار را انجام مي‌دهم. در اين زمان از تكنيك تنفس دروني استفاده كنيد؛ نفس‌هاي عميق بكشيد و تصور كنيد كه با هر دم، هوايي خنك، تازه و انرژي‌بخش وارد بدن شما شده و با هر بازدم تمام احساسات بد وسوسه و نااميدي از بدنتان خارج مي‌گردد.

📌كنترل افكار مخرب

يكي ديگر از راه هاي جلوگيري از وسوسه بعد از ترك، كنترل افكار مخرب است. افكار منفي همچون من نمي‌توانم يا من ضعيف هستم را كنار بگذاريد و به خود و اراده‎تان باور داشته باشيد. شما بايد از قدرت افكار خودتان آگاه باشيد، چرا كه درست همان چيزي مي‌شويد كه به آن فكر مي‌كنيد. با خودتان جملات تاكيدي مثبت را تكرار كنيد و به موفقيت باور داشته باشيد.

همچنين برخي افراد براي خودشان توجيهاتي مي‌آورند كه دوباره مواد مصرف كنند، مانند: “با يك بار مصرف كه به جاي اول نمي‌رسم، فقط همين يك بار!، كسي كه نمي‌فهمد، از فردا تصميم مي‌گيرم بگذارمش كنار، امشب بايد در اين ميهماني مصرف كنم، مي‌توانم ماده مخدر جديد را امتحان كنم و به آن معتاد نشوم و…” با غلبه بر اين افكار مي‌توانيد گام بزرگي در جهت غلبه بر مصرف مجدد مواد برداريد. اولين اشتباه شما شروع سلسله اشتباهاتتان خواهد بود.

📌وسوسه بعد از ترك | وسوسه هايتان را بروز بدهيد

مي‌توانيد با يك مشاور يا يك فرد مطمئن و نزديك در اين باره صحبت كنيد؛ اين گونه موضوع براي خودتان هم روشن و شفاف خواهد شد. يا مي‌توانيد در شبكه‌هاي مجازي حرف‌هاي روزمره خودتان را بنويسيد و تعريف كنيد كه چطور به وسوسه‌هايتان غلبه كرده‌ايد. حتي مي توانيد يك دفترچه برداريد و افكار خود را روي كاغذ بياوريد تا خالي شويد.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه دوره هاي ترك اعتياد طولاني بوده و نياز به زمان و انرژي كافي دارد. هر چه اين زمان با اطلاعات و دانش بيشتري سپري گردد؛ افراد با سلامت بيشتري از آن خارج شده و عوارض كمتري را تجربه مي‌كنند. افراد مي‌توانند اطلاعات لازم در اين زمينه را از پزشك متخصص و يا روانشناس دريافت كنند. همچنين در دوران نقاهت خود نيز تحت نظارت يك مشاور بوده تا بتوانند كنترل بيشتري بر روي افكار و احساسات خود داشته باشند.

براي دريافت مشاوره در زمينه وسوسه بعد از ترك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

وسوسه بعد از ترك چه زماني تمام مي‌شوند؟

در افراد مختلف با توجه به سابقه استفاده و ميزان اعتياد اين زمان متفاوت است اما به طور كلي هر چقدر از روزها و ماه‌هاي اوليه بتوانيد موفق‌تر عبور كنيد، وسوسه‌ها زودتر ناپديد مي‌شوند.

خانواده‌ها چطور مي‌توانند در جهت مقابله با اين وسوسه ها كمك كنند؟

با پر كردن اوقات فراغت و تايم‌هاي بيكاري فرد، با بردن او پيش مشاور، با حمايت و تقويت انگيزه، با كمك كردن به اجتناب از مكان و افرادي كه باعتياد رابطه دارند و…

آيا مي توانم از مشاور براي متوقف كردن اين وسوسه ها كمك بگيرم؟

بله، علم روانشناسي تكنيك‌هاي مختلفي را براي ترك هر عادتي به خصوص اعتياد ارائه مي‌دهد كه مي‌تواند براي شما مفيد باشد.

منبع: وسوسه بعد از ترك و راه هاي جلوگيري از لغزش چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۴۰:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی