مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

با بررسي تاثير ناخودآگاه براي ازدواج مي‌توان علت بسياري از انتخاب‌هايي كه در روابط عاطفي مي‌شود را درك كرد. ناخودآگاه مجموعه‌اي از اميال، خواسته‌ها و نيازهايي است كه در طول زمان به روش‌هاي مختلف آن‌ها را سركوب كرده‌ايم و اكنون نسبت به آن‌ها هشياري يا آگاهي نداريم. روانكاوان بر اين باورند كه محتويات ناخودآگاه انسان بر اين كه جذب چه كسي بشود و در رابطه چه رفتاري از خود نشان بدهد، تاثيرگذار است. اين مسئله به خصوص در كساني كه تعارضات درون رواني زيادي دارند، بيشتر ديده مي‌شود. در اين شرايط مراجعه به روانشناس باعث ايجاد بينش و تصحيح اين انتخاب‌ها مي‌گردد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير ناخودآگاه براي ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: تاثير ناخودآگاه براي ازدواج

تاثير ناخودآگاه براي ازدواج يا سندروم بازگشت به خانه

ضمير ناخودآگاه شامل تمامي افكار، اميال، خواسته‌ها و نيازهايي است كه به هر دليلي نظير ترس از تنبيه والدين يا مواجه شدن با عدم پذيرش از جانب اجتماع آن‌ها را سركوب كرده و در درون خود نگه داشته‌ايم. ناخودآگاه همانطور كه از نامش پيداست در دسترس آگاهي انسان قرار ندارد با اين حال تاثيرات خود را به طور غيرمستقيم اعمال مي‌كند.

هرچقدر تعارض‌هاي اميال دروني با واقعيت بيروني و معيارهاي اخلاقي تعيين شده توسط محيط پيراموني بيشتر باشد فرد بيشتر تحت تاثير ناخودآگاه قرار مي‌گيرد و يا به عبارت ديگر بيشتر توسط آن هدايت مي‌شود.

محققان بر اين باورند كه تاثير ناخودآگاه بيش از همه در روابط بين فردي به خصوص در روابط عاطفي نمايان مي‌شود. اما تاثير ناخودآگاه براي ازدواج چطور عمل مي‌كند؟ رابطه عاطفي تداعي كننده رابطه ما با والدين در دوران كودكي و تعارض‌هاي حل نشده‌اي است كه در وجودمان باقي مانده است. در ادامه به چند مورد از تاثير ناخودآگاه براي ازدواج و روابط عاطفي زوجين در زندگي مشترك را معرفي كرده‌ايم.

 

1️⃣ ترس از اعتماد كردن  

يكي از نيازهاي اصلي كودكان در همان بدو تولد نياز به دلبستگي عاطفي است كه از طريق رابطه عاطفي سالم با مادر برطرف مي‌شود. مادراني كه به نيازهاي فرزند خود در دوران نوزادي بي توجه هستند و نمي‌توانند متناسب با درخواست‌هاي كودك خواسته‌هاي او را برطرف كنند از سر ناآگاهي اين ذهنيت را در فرزند خود ايجاد مي‌كنند كه دنيا جاي امني نيست و ممكن است نزديك‌ترين افراد زندگي نيز به تو آسيب بزنند.

كساني كه با اين ذهنيت بزرگ مي‌شوند به طور ناخودآگاه ترس اغراق آميزي از اعتماد كردن دارند كه اين موضوع در رابطه زناشويي بيش از هرجايي خود را نشان مي‌دهد. ترس از اعتماد كردن با ايجاد بدبيني در رابطه تعارض‌ها و آسيب‌هاي زيادي را براي هر دو نفر به همراه مي‌آورد.

2️⃣ تاثير ناخودآگاه براي ازدواج | ترس از دست دادن

ترس از دست دادن يكي ديگر از مشكلاتي است كه به طور ناخودآگاه در كيفيت روابط زوجين تاثير مي‌گذارد. اكثر كساني كه اين ترس را در وجود خود حس مي‌كنند، در دوران كودكي تجربيات ناخوشايندي داشته‌اند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به بي‌توجهي يا طلاق والدين و از دست دادن عزيزان اشاره كرد.

اين تجربيات باعث مي‌شوند كه به طور افراطي از فرد مقابل مراقبت كنيد و همواره نگران اين باشيد كه او آسيبي ببيند. اين مراقبت‌هاي افراطي با ايجاد محدوديت براي شريك زندگي به مرور كيفيت روابط را كاهش مي‌دهد.

3️⃣ اجتناب از روابط عاطفي عميق

بسياري از افراد با وجود احساس نياز به شريك عاطفي هرگز براي آن اقدام نمي‌كنند يا از درگيري در آن مي‌ترسند. اين مسئله مي‌تواند از بدرفتاري‌هاي والدين و سركوب نياز كودك به دلبستگي نشات بگيرد. در حقيقت طرد شدن از جانب والدين نوعي ترس ناخودآگاه از عدم پذيرش را در وجود ما ايجاد مي‌كند كه مي‌تواند به رفتارهايي نظير اجتناب از روابط عاطفي بيانجامد.

4️⃣ تاثير ناخودآگاه براي ازدواج | بدرفتاري با همسر

در روانكاوي مفهومي تحت عنوان مكانيزم دفاعي جا به جايي وجود دارد. طبق اين مفهوم وقتي نمي‌توانيم هيجانات ناخوشايند را نسبت به يك آدم مهم زندگي (نظير والدين) ابراز كنيم، به طور ناخودآگاه سوژه ديگري را براي ابراز هيجانات خود انتخاب مي‌كنيم.

براي مثال شخصي كه در رابطه با والدين همواره مورد بدرفتاري قرار مي‌گرفته و خشم زيادي را در وجود خود احساس مي‌كرده ممكن است به جاي والدين همسر را به عنوان سوژه پرخاشگري‌هاي خود انتخاب كند. اين مسئله باعث مي‌شود كه در رابطه بدون اينكه آگاه باشيد بي دليل بدرفتاري‌هاي زيادي با همسرتان داشته باشيد و كوچك‌ترين مسائل منجر به از كوره در رفتن‌تان بشود.

5️⃣ ناديده گرفتن خود

برخي افراد وقتي وارد رابطه عاطفي مي‌شوند به طور ناخودآگاه خود را ناديده مي‌گيرند و تمامي اولويت‌‌هايشان را براساس نيازهاي فرد مقابل تنظيم مي‌كنند. اين بي توجهي و زيرپا گذاشتن خود در اكثر موارد از ضمير ناخودآگاه انسان و نيازهاي برآورده نشده در كودكي نشات مي‌گيرد.

براي مثال آن هايي كه والديني بسيار مستبد دارند ممكن است خودپنداره شكننده‌اي را پرورش دهند و نتوانند آزادانه در مورد نيازهاي خود با ديگران صحبت كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه در رابطه عاطفي نتوانند خواسته‌هاي خود را مطرح كنند و در دراز مدت احساس كنند كه ناديده گرفته شده اند.

گفتماني با تحليل گران ازدواج درباره سندروم بازگشت به خانه

انسان ذاتا به شباهت‌ها و آنچه كه براي او گذشته را تداعي مي‌كند جذب مي‌شود، براي مثال هر شب در جاي مشخصي مي‌خوابيد يا غذاهاي به خصوصي را درست مي‌كنيد. اين موضوع در روابط و ساير مسائل عميق‌تر عمل مي‌كند، مثلا در رابطه عاطفي به كساني جذب مي‌شويم كه پدر و مادرمان (دو معشوق اوليه) را تداعي مي‌كنند. مثبت يا منفي بودن اين شباهت اهميت ندارد، بلكه آشنا بودن آن، ما را به سمت او مي‌كشد.

براي مثال خانه معناي عشق را مي‌دهد، در حالي كه در خانه هميشه تنهايي تجربه شده، پس عشق مفهوم تنهايي را القا مي‌كند، چنين فردي به طور ناخودآگاه درگير روابطي مي‌شود كه در آن احساس تنهايي مي‌كند. 

بررسي تاثير ناخودآگاه براي ازدواج

يكي از اصول اوليه براي ازدواج رسيدن به خودشناسي است. خودشناسي به شما كمك مي‌كند كه بينش دقيق تري به زندگي داشته باشيد و با آگاهي بيشتري براي موضوعات مهم زندگي خود تصميم بگيريد. روش هاي مختلفي براي كسب خودشناسي وجود دارد كه از جمله آن ها مي توان به روان درماني به روش روان كاوي اشاره كرد.

در جلسه روان كاوي درمانگر به شما كمك مي كند تا بتوانيد تعارض هاي حل نشده گذشته خود را بازيابي كرده و به شيوه اي سالم آن ها را حل و فصل نماييد. بررسي ها نشان مي دهد افرادي كه قبل از ازدواج براي خودشناسي وقت و هزينه صرف مي كنند براي مواجهه با چالش هاي زندگي مشترك آمادگي بيشتري دارند و احتمال موفقيت بيشتري نيز در ازدواج دارند.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير ناخودآگاه براي ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

بررسي ضمير ناخودآگاه براي ازدواج  بايد به چه متخصصي مراجعه كنم؟

روانشناساني كه با رويكردهاي روان كاوي و روان پويشي كار مي كنند از جمله متخصصيني هستند كه مي توانند در اين حوزه به شما كمك كنند.

منبع: تاثير ناخودآگاه براي ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۳:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال شخصيت خودشيفته يكي از انواع اختلالات شخصيت است كه در كلاستر B قرار مي‌گيرد. اين اختلال با علائم و نشانه‌هايي همچون اعتماد به نفس و تصوير اغراق شده از خود، غرور و خودخواهي و بي توجهي و عدم همدردي با ديگران شناخته مي‌شود. معمولا خود اين افراد متوجه رفتارهاي غيرعاديشان نيستند اما اطرافيان از اين رفتارها بسيار آزرده مي‌شوند. به همين دليل معمولا توسط خانواده و نزديكان براي درمان ارجاع داده مي‌شوند و يا به دليل مشكلات ديگري همچون افسردگي مراجعه مي‌كنند.

روش‌هاي درماني متعدد و اثربخشي براي درمان شخصيت خودشيفته وجود دارد كه كمك مي‌كند تا اين افراد و اطرافيان آن‌ها كيفيت زندگي خود را تا حد بسيار زيادي ارتقا دهند. با آگاهي كامل از اين اختلال و روش‌هاي درمان آن، مي‌توانيد هرچه سريع‌تر اين اختلال را شناسايي كرده و براي درمان گام برداريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال شخصيت خودشيفته مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: شخصيت خودشيفته | اختلال و تيپ شخصيتي خودشيفته

تعريف شخصيت خودشيفته

بر اساس راهنماي تشخيصي و آماري اختلال‌هاي رواني(DSM-5) بطور كلي خودشيفتگي يك الگوي شناختي، رفتاري و هيجاني است كه مشخصه‌هاي اصلي آن تصويري بزرگ نمايي شده از خود، احساس محق بودن، احساس همدلي نكردن و نياز به مورد تحسين و توجه قرار گرفتن مي‌باشد. اختلال شخصيت خودشيفته، در دسته اختلالات شخصيت و در كلاسترB در كنار اختلالاتي همچون شخصيت ضد اجتماعي، شخصيت مرزي و شخصيت نمايشي قرار دارد.

افسانه يوناني نارسيس

داستان پسر زيبارويي را كه عاشق تصوير خود شد احتمالا به گوشتان آشناست. او عشق اطرافيان و دختران ديگر را رد مي‌كرد و به ستايش خود مشغول بود. روزي او عكس خود را در آب ديد و به قدري محو تماشاي خود شد كه در آب افتاد و غرق شد. نام اختلال شخصيت خودشيفته از اين داستان گرفته شده است.

ويژگي‌ها و علائم اختلال شخصيت خودشيفته

افراد مبتلا به اختلال شخصيت خودشيفته، با اينكه ظاهرا داراي اعتماد بنفس فراوان‌اند، بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه اتفاقا اعتماد بنفس بسيار شكننده‌اي دارند. نسبت به ارزيابي ديگران حساسيت بيش از حد دارند ولي خود را آسيب پذير يا حساس نشان نمي‌دهند. مسئوليت ناپذير، حق به جانب، غير قابل انعطاف و انتقاد ناپذيرند. به ديگران حسادت كرده يا احساس مي‌كنند كه ديگران به آن‌ها حسادت مي‌كنند.

بيشتر گوينده هستند و ساكت نمي‌مانند. رفتار خوب آن‌ها مشروط به دريافت تحسين و توجه طرف مقابل است. به معاشرين خود ارزش‌هاي والا مي‌دهند تا از اين طريق عزت نفس خود را بالا ببرند (انعكاس آيينه اي). ممكن است در شرايط استرس زا تهاجمي رفتار كنند يا تصميمات ريسكي و غيراخلاقي بگيرند. مكانيسم‌هاي دفاعي انكار و گسستگي در آن‌ها شايع است.

هم ابتلايي و تشخيص افتراقي

ممكن است با اختلالات شخصيت نمايشي، مرزي، ضداجتماعي و پارانوييد با هم بروز پيدا كند. مهم ترين ويژگي افتراقي اختلال شخصيت خودشيفته، خودبزرگ بيني خاص شخصيت خودشيفته است. توجه آميخته به تشويق ويژگي مهم ديگر مي‌باشد كه در ساير اختلالات ديده نمي‌شود.

تشخيص گذاري اختلال شخصيت خودشيفته

تشخيص اختلال شخصيت خودشيفته معمولا دشوار است چراكه گاهي با ديگر اختلالات شخصيت بروز كرده و يا علائمي مشابه با آنها دارد. چنين فردي خود را بيمار نمي‌داند به همين دليل براي درمان مراجعه نكرده و همچنين حتي حرف هاي اطرافيان را نيز در اين مورد نمي‌پذيرد. اگر فرد 5 مورد از علائم زير را براي مدت زمان حداقل 6 ماه داشت بدون اينكه در اين دوران تغييري در علائم ايجاد شود؛ مبتلا به اين اختلال است.

زياده روي در فكر كردن در مورد استعداد، قدرت و عشق ايده آل خود

فرد معتقد است منحصر بفرد است

نياز بيش از اندازه به توجه و تحسين

بي توجهي و ناديده گرفتن ديگران

متكبر بودن

بزرگ نمايي

سواستفاده از ديگران براي رسيدن به اهداف خود

پيامدهاي بروز شخصيت خود شيفته

بطور معمول روابط بين فردي افراد مبتلا به اختلال شخصيت خودشيفته به دليل بي اعتنايي نسبت به حساسيت‌هاي ديگران مختل است. امكان دارد كه به دليل جاه طلبي زياد در زندگي تحصيلي و شغلي خود موفق باشند. آن‌ها عموما به سمت شغل‌هايي مانند سياستمداري، پزشكي، اجرا و بازيگري گرايش پيدا مي‌كنند.

همچنين ممكن است اين به دليل مشكل در برقراري ارتباط با انزواي اجتماعي و افسردگي، هيپومانيا، بي اشتهايي عصبي و اختلالات مصرف مواد درگير باشند. براي كسب اطلاع در زمينه برخورد با شخصيت خودشيفته كليك كنيد.

انواع شخصيت خودشيفته

دسته بندي‌هاي فراواني توسط نظريه پردازان براي آن در نظر گرفته شده (مانند متظاهر، گنجه‌اي  و زهراگين) اما بطوركلي افراد مبتلا به اختلال شخصيت خودشيفته در دو دسته خودبزرگ بين Grandiose ( همراه با برونگرايي، قدرت طلبي و توجه طلبي) و آسيب پذير vulnerable (همراه با كم حرفي و خودداري، احساس تهديد يا تحقير) دسته بندي مي‌شوند.

خودشيفته ها در روابط عاطفي چطور عمل مي‌كنند؟

افراد مبتلا به اختلال شخصيت خودشيفته، در روابط عاطفي قادر به تجربه درك عميقي از عشق نيستند (مگر در رابطه با فرزندشان). نسبت به فرد مقابل خود سلطه جويي و استثمار دارند و به همين دليل مكمل خوبي براي افراد مبتلا به اختلال شخصيت وابسته يا  Dependent Personality Disorder به شمار مي‌روند. ممكن است همسران وفادار و صادقي نباشند و شريك خود را صرفا جهت بهره كشي و رفع نيازهاي خود بخواهند. 

زمينه و عوامل پيدايش شخصيت خودشيفته

مطالعه بر روي دوقلوها حاكي از وجود عوامل ژنتيكي قوي در اين زمينه است. به اين صورت كه افراد با سابقه اختلال شخصيت خودشيفته در نزديكان خود، به احتمال بيشتري نسبت به ساير افراد به اين اختلال مبتلا مي‌شوند. از طرف ديگر تاثير محيط را نيز نمي‌توان ناديده گرفت. محيط به دو صورت بر اين اختلال تاثير مي‌گذارد:

1. پدر و مادراني كه بيش از حد به فرزندان خود توجه كرده و نيازهاي كودك را بدون تاخير ارضا كرده‌اند. معلمان و مديراني كه در مدرسه دانش‌آموزي را بيشتر از حد معمول مورد تشويق قرار داده‌اند.

2. والدين سرد و بي عاطفه و كنترل‌گر كه به ندرت موفقيت‌هاي فرزند خود را ستايش كرده‌اند و از اين طريق وجود او از حقارت و بي ارزشي آكنده شده است. 

3. تاثيرات فرهنگي و اجتماعي را نيز نمي‌توان در اين مورد ناديده گرفت. چنين افرادي بسيار آسيب پذير بوده و اعتماد به نفس شكننده اي دارند. به همين دليل در فرهنگ ها و اجتماعاتي كه كمتر به به توانايي هاي افراد توجه مي‌شود؛ احتمال بروز اين اختلال نيز بيشتر مي‌شود.

درمان اختلال شخصيت خودشيفته

مي‌توان گفت در اين اختلال فرد به طور مستقيم احساس مشكل نمي‌كند ولي براي اطرافيان آزارنده است. آنان عموما نسبت به مشكل خود، آگاه نبوده و توسط اطرافيان به درمانگر ارجاع داده مي‌شوند. ممكن است خودشيفته‌ها مشكلاتي را براي درمانگران به وجود آورند و يا از ادامه روند درمان خودداري كنند.

رويكرد شناختي- رفتاري(CBT)، روان پويشي (Psychodynamic) و طرح واره درماني در درمان اشخاص مبتلا به اختلال شخصيت خودشيفته متداول است. اما از دارو معمولا براي درمان اختلالات شخصيت استفاده نمي‌شود.

به طور كلي در فرايند درمان به آن‌ها توصيه مي‌شود تصوير صادقانه‌تري از خود و ديگران ايجاد كنند و به اطرافيان خود توجه بيشتري ورزند. در واقع درمان اين اختلال با اصلاح نگرش و رفتارهاي فرد صورت مي‌گيرد. 

نكات مهم در اختلال شخصيت خودشيفته

-خودمحوري طبيعي كودكان و نوجوانان نبايد به عنوان خودشيفتگي تفسير شود.

-اين اختلال از اواخر نوجواني و قبل از بزرگسالي و معمولا در فرزندان اول يا تك فرزندان بروز پيدا مي‌كند.

-اختلال شخصيت خودشيفته يك تا دو درصد جمعيت را در برمي‌گيرد كه اكثرا مرد هستند.

-در جوامع ارزش گذار به فرديت مانند آمريكا در طي سال‌هاي اخير اين اختلال رو به افزايش است.

-امروزه رسانه‌هاي اجتماعي بعنوان ابزاري شده كه امكان توجه طلبي و نمايش خودشيفته‌ها را بالا مي‌برد.

-اختلال شخصيت خودشيفته براي درمان نياز به جلسات رواندرماني بلند مدت دارد و درمانهاي كوتاه مدت موثر نيستند.

-فرزندان والدين خودشيفته احتما ابتلا به شخصيت خودشيفته را نيز دارند.

-توجه به خواسته هاي شخصيت خودشيفته وضعيت او را تعديل نمي كند.

-آگاهي شخصيت خودشيفته از علل و بروز رفتارهاي نارسيستي اش موجب درمان او نمي شود.

سخن پاياني

معمولا به دليل ماهيت اختلال شخصيت خودشيفته، خود فرد هيچ تلاشي براي درمان و بهبودي نمي‌كند. به همين دليل فرايند درمان اين اختلال كمي چالش برانگيز بوده و يا شايد هرگز درمان پذير نباشد. عوامل زيادي در شكل گيري اين اختلال شخصيت دخيل هستند؛ به همين دليل بهتر است در ابتدا با تشخيص نشانه ها و همچنين پيدا كردن علت اين موضوع، درمان را آغاز كرده و حتما از يك روانشناس نيز كمك بگيريد. درمان و يا كنترل علائم اين بيماري بدون يك درمانگر امكانپذير نيست؛ به همين دليل حتما با يك مشاور مشورت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال شخصيت خودشيفته مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: شخصيت خودشيفته | اختلال و تيپ شخصيتي خودشيفته


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۰:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بي جنس گرايي يا A***UALITY به معني نداشتن كشش جنسي به طور كلي است. اين افراد با جنسيت خود هيچ مشكلي نداشته و از نظر جسماني و رواني كاملا سالم هستند. اما از لحاظ جنسي نه به همجنس خود و نه افراد غيرهمجنس خود هيچ گونه كشش جنسي ندارند. امروزه گرايشات و هويت هاي جنسي، طيف وسيعي را در برمي‌گيرند كه عوامل زيادي در شكل گيري آنها موثر است. افراد بي جنس گرا هيچ گونه علاقه اي به برقراري رابطه جنسي يا به طور كلي فعاليت هاي جنسي ندارند. اما گاهي مجبور به اينكار مي‌شوند كه قطعا از روي علاقه نيست. هنوز زمان دقيق بروز اين تمايل مشخص نيست.

برخي از آن‌ها بيان مي‌كنند كه هميشه اينگونه بوده‌اند و برخي ديگر معتقدند كه به مرور زمان دچار بي ميلي جنسي به طور كامل شده اند. در اين مقاله به بررسي اين موضوع خواهيم پرداخت. براي دريافت مشاوره در زمينه بي جنس گرايي و آسكشوال مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بي جنس گرايي ( آسكشوال )

بي جنس گرايي

فراموش نكنيد كه بي جنس گرايي به معناي بي ميلي جنسي و يا مشخص نبودن هويت جنسي فرد نيست. بلكه اين افراد تنها نسبت به فعاليت هاي جنسي بي علاقه هستند. همچنين برخي آن را با ترس از رابطه جنسي اشتباه مي‌گيرند؛ كه اين مورد نيز حقيقت ندارد. تقريبا يك درصد از مردم جهان بي جنس گرا هستند كه معمولا هم اقدامي براي برطرف كردن و يا درمان آن نمي‌كنند.

اينگونه افراد به دليل باورهايي كه در اين مورد وجود دارد؛ از ديگران فاصله گرفته و حتي مايل به برقراري روابط عاطفي نيز نيستند. به طور كلي گرايشات جنسي مانند يك طيف هستند كه ممكن است در طول زمان براي فرد تغييركنند. 

علائم بي جنس گرايي

افراد تا در معرض فعاليت هاي جنسي مختلف قرار نگيرند نمي‌توانند بي جنس گرايي خود را تشخيص دهند. از طرفي ظاهر و حتي رفتارهاي اين افراد هيچ تفاوتي با افراد معمولي ندارد. به همين دليل تشخيص اين موضوع كمي دشوار است. اما به طور كلي اين افراد احتمالا برخي از اين علائم را در موقعيت هاي مختلف از خود نشان مي‌دهند.

علاقه اي به تماس فيزيكي و لمس شدن ندارند

در مورد ارتباطات و اطرافيان خود دچار وسواس هستند

در مورد مسائل جنسي صحبت نمي‌كنند

معمولا از برقراري رابطه عاطفي اجتناب كرده و حتي افكاري در اين مورد ندارند

خودارضايي نمي‌كنند و يا تمايلي به تماشاي پورن ندارند

علت بي جنس گرايي

هنوز علت دقيقي براي بروز گرايش بي جنس گرايي وجود ندارد. اما برخي از عوامل در اين مورد موثر هستند. افراد با اطلاع از علت اين موضوع مي‌توانند به طرز موثرتري با آن برخورد كرده و حتي آن را بپذيرند.در اين قسمت برخي از عوامل را بررسي مي‌كنيم. 

💠تجربيات گذشته فرد

معمول تحقيقات حاكي از آنند كه تجربيات گذشته فرد نمي‌تواند او را به سمت بي جنس گرايي سوق دهند. براي مثال تجاوز جنسي و يا حتي شكست در روابط عاطفي نمي‌تواند دليلي براي بروز اين گرايش باشد. اما به طور كلي گذشته افراد مي‌تواند باورهاي آنها را در مورد رابطه جنسي تغيير داده و آنها را در اين مورد بي انگيزه و بي علاقه كند. اين مورد بسيار به ويژگي هاي شخصيتي خود فرد بستگي داشته كه مشكلات گذشته را به اكنون و آينده مرتبط نكند و قادر به تفكيك مسائل از يكديگر باشد.

💠عوامل فرهنگي و اجتماعي

يكي ديگر از دلايل احتمالي بروز بي جنس گرايي، عوامل اجتماعي و فرهنگي است. معمولا در فرهنگ هايي كه رابطه جنسي عملي ناپسند شمرده شده و يا فعاليت هاي جنسي سركوب مي‌شوند؛ افراد به طور كلي تمايل خود را نسبت به اين موضوع از دست مي‌دهند. چنين افرادي حتي در صورت ازدواج نيز در روابط جنسي خود به مشكل خورده و يا به اجبار به اين موضوع تن مي‌دهند.

💠ابتلا به اختلالات روان

برخي از متخصصين اين موضوع را به بيماري هاي روان و يا شخصيتي مرتبط مي‌دانند. در واقع اينگونه مشكلات تا حدي باعث بي ميلي جنسي افراد مي‌شود و حتي بعد از درمان نيز آثار آن به جا مي‌ماند. اما گاهي افراد با وجود اين بيماري ها افرا زندگي جنسي معمولي دارند. براي مثال افسردگي و اختلال دو قطبي مي‌توانند تا حدي باعث بروز بي جنس گرايي شوند.

ازدواج با افراد بي جنس گرا

گاهي اين افراد وادار به ازدواج شده و يا حتي بعد از ازدواج از اين موضوع اطلاع پيدا مي‌كنند. در اين صورت اگر قادر به جدايي و يا تغيير وضعيت نيستند؛ مي‌توانند از راهكارهايي استفاده كنند تا زندگي مشترك خود را حفظ كنند. البته همكاري همسر نيز در اين شرايط بسيار مهم است. ازدواج و حتي برقراري رابطه جنسي با چنين افرادي امكانپذير است؛ اما بهتر است در اين مورد در اين مورد افراد اطلاعات كافي را كسب نمايند. 

📌توافق براي رابطه جنسي

اگر بعد از ازدواج با يك بي جنس گرا از اين موضوع مطلع شديد و يا خود يك بي جنس گرا هستيد؛ بهتر است در مورد برقراري رابطه جنسي بايكديگر توافق كنيد. در اين شرايط برخي افراد به شريك خود فشار زيادي وارد كرده و او را مجبور به برقراري رابطه جنسي مي‌كنند. اما به هر حال بايد نيازها و علايق همسر را نيز در نظر گرفت و در اين مورد با يكديگر همكاري كرد.

📌تغيير طرز فكر آسكشوال ها

براي برخي ازدواج تنها به برطرف كردن نياز جنسي و همچنين داشتن رابطه جنسي به طور منظم ختم مي‌شود. قطعا اين مورد در زندگي مشترك بسيار مهم است اما همه چيز نيست. بهتر است در اين شرايط ذهنيت خود را تغيير داده و عوامل ديگر را نيز در رابطه در نظر بگيريد. اينكار مي‌تواند هم به شما و هم فرد دچار بي جنس گرايي كمك بزرگي كند.

📌كمك گرفتن از مشاور

قطعا يكي از موثرترين راهكارها براي ازدواج با افراد دچار بي جنس گرايي، كمك گرفتن از روانشناس است. مشاور با در نظر گرفتن شرايط رابطه و همچنين افراد مي‌تواند راهكارهاي موثري به آنها پيشنهاد داده و به بالارفتن كيفيت رابطه آنها كمك كند. افراد بي جنس گرا در يك رابطه عاطفي، احتمالا فشار رواني زيادي را تحمل مي‌كنند. به همين دليل بهتر است به سلامت روان خود بيشتر اهميت داده و حتي از بروز پيامدهاي احتمالي پيشگيري كنند.

درمان بي جنس گرايي

همانطور كه پيش تر هم گفته شد؛ بي جنس گرايي، به هيچ عنوان بيماري رواني و يا جسماني محسوب نمي‌شود. چنين افرادي كاملا سالم بوده و مي‌توانند زندگي عادي داشته باشند. آنها تنها براي كنترل عوارض جانبي و فشارهاي اطرافيان نياز به دريافت خدمات روانشناختي دارند. و يا در صورت لزوم، اگر خود از اين اين وضعيت ناراضي بوده و تمايل به تغيير داشته باشند؛ مي‌توانند از دارو و هورمون درماني استفاده كنند. بهتر است در اين زمينه از يك متخصص كمك بگيرند.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه رابطه جنسي ملاك كاملي براي اعتبارسنجي افراد نيست. همچنين عشق و علاقه حول محور فعاليت هاي جنسي، نمي‌چرخد. به همين دليل بهتر است در اين مورد بيشتر فكر كرده و گرايشات مختلف جنسي را بپذيريم. قضاوت افراد بر اين اساس مي‌تواند آسيب هاي زيادي را به آنها وارد كند.

به همين دليل بهتر است در اين مورد اطلاعات كافي را كسب كرده و حتي در صورت لزوم به آنها كمك كنيد. اما به طور كلي بي جنس گرايي تنها به معني نداشتن تمايل به فعاليت هاي جنسي است و افراد در زمينه هاي ديگر مي‌توانند بسيار موثر واقع شوند.  براي مواجهه با اين موضوع و همچنين كسب اطلاعات كافي در اين زمينه افراد مي‌توانند از يك روانشناس نيز كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه بي جنس گرايي و آسكشوال مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بي جنس گرايي ( آسكشوال )


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بي جنس گرايي ( آسكشوال )،
موضوع:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۶:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوپارگي مغز به وضعيتي گفته مي‌شود كه در آن دو نيمكره مغز هيچ گونه ارتباطي با يكديگر نداشته باشند. مغز انسان يكي از پيچيده‌ترين و تكامل يافته ترين اندام هاست كه بخش هاي مختلفي دارد. اما به طور كلي به دو نيمكره تقسيم شده كه هريك وظايف مشخصي دارند. از طرفي هريك از نيمكره ها بر قسمت مقابل تمركز داشته و به صورت هماهنگ عمل مي‌كنند. البته ارتباطي نيز ميان دو نيمكره وجود دارد و به طور كامل مجزا نيستند. در واقع اگر هريك به صورت خودكار عمل مي‌كردند فرد داراي دو شخصيت مجزا شده كه نيمه هاي مختلف بدنش كارهاي متفاوتي انجام مي‌دهند. به طور كلي ارتباط ميان دو نيمكره به دلايلي از بين رفته و موجب روز مشكلاتي در افراد مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه دوپارگي مغز مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: دوپارگي مغز | نشانه هاي مغز دوپاره

دوپارگي مغز

جسم پينه اي وظيفه برقراري ارتباط ميان دو نيمكره مغز را دارد كه در در صورت برداشتن و يا آسيب آن به هر دليلي، فرد به دوپارگي مغر مبتلا مي‌گردد. آزمايشات مختلفي در اين زمينه انجام شده است. همچنين دانشمندان نظريات مختلفي در اين زمينه ارائه مي‌دهند. اين اتفاق بيشترين تاثير را بر بينايي و قدرت تكلم دارد.

به طور كلي نيمه كره راست افراد وظايفي در زمينه تجسم فضايي، پيمايش راه رفتن در پيچ و خم و يا نقشه خواني داشته و نسبت به نيمكره چپ موثر تر است. اما وظيفه نيمكره چپ معمولا تحليل، محاسبه و خواندن است. يكي ديگر از وظايف مهم نيمكره چپ گفتار و زبان است. با اينكه هريك وظايف مشخص و جداگانه اي دارند اما بازهم بدون ارتباط، مشكلاتي بروز خواهد كرد.

علت ايجاد دوپارگي مغز

همانطور كه گفته شد؛ دوپارگي مغز به دلايل مختلفي ايجاد مي‌شود. به وجود آمدن اين موقعيت گاهي كاملا به دلايل درماني بوده و از بروز مشكلات بيشتر جلوگيري مي‌كند. اما معمولا امروزه كمتر از اين روش براي روش هاي درماني استفاده مي‌شود؛ چرا كه روش هاي نوين ديگري جايگزين شده و همچنين عوارض آن بيشتر از خاصيت درماني آن است. در اين قسمت به توضيح برخي از دلايل بروز اين وضعيت، پرداخته ايم. 

📌عمل جراحي

در جراحي كالوسوتومي، جسم پينه اي براي جلوگيري از گسترش صرع در مغز انسان، برداشته مي‌شود. در صرع كانوني كه فقط قسمتي از مغز تحت تاثير تخليه ناگهاني بار اتفاق مي‌افتد؛ افراد از اين روش براي پيشگيري از انتقال اين حالت به نيمكره مقابل استفاده مي‌كنند. با اينكه احتمالا فرد بعد از اين عمل جراحي علائم كمتري را تجربه مي‌كند؛ اما دچار دوپارگي مغز شده و پيامدهاي بيشتري را تجربه مي‌كند. در اين حالت صرع درمان نشده؛ تنها از شديدتر شدن آن پيشگيري مي‌شود.

📌بروز بيماري هاي مغزي

گاهي به دليل بروز مشكلاتي در مغز به علت تومورهاي مغزي و يا سكته، جسم پينه اي دچار آسيب شده و فرد به دوپارگي مغز دچار مي‌شود. پارگي رگ ها و يا بيماري ام اس نيز از دلايل ديگري است كه موجب اين حالت مي‌شوند. ترميم و حتي درمان آسيب هاي وارد شده به جسم پينه اي آسان نيست؛ به همين دليل گاهي افراد تصميم به برداشتن آن به طور كامل مي‌كنند. افراد بهتر است در اين زمينه با متخصص مربوطه مشورت كرده و بهترين تصميم را بگيرند.

نشانه هاي دوپارگي مغز

در بيشتر موارد افراد بعد از ابتلا به دوپارگي مغز، مهارت هاي حافظه و اجتماعي خود را تا حد زيادي حفظ مي‌كنند. آنها در به يادآوردن و همچنين استفاده از مهارت هاي گذشته خود مشكلي نداشته؛ اما در مورد يادگيري برخي مهارت ها بعد از اين اتفاق دچار مشكل مي‌شوند.

براي مثال مهارت هايي كه نياز به همكاري هر دو دست دارد. مثلا پيانو زدن يا تايپ كردن. اما آنها مي‌توانند مانن گذشته شنا كنند و يا دوچرخه سواري كنند. از طرفي آنها در تشخيص اجسام جديد نيز دچار مشكل هستند. شايد به راحتي آن را درك كنند؛ اما نمي‌توانند آن را توضيح دهند. آنها احتمالا در انجام برخي امور نياز به كمك اطرافيان داشته و نمي‌توانند به تنهايي از پس كارهاي خود برآيند.

آزمايشات مرتبط با دوپارگي مغز

براي اطمينان از شرايط ايجاد شده براي افراد، دانشمندان در اين زمينه، آزمايشات مختلفي انجام دادند. در اين آزمايش ها متغيرهاي مختلفي حذف و يا اضافه شدند تا از تاثير و همچنين واكنش هاي افراد مبتلا به دوپارگي مغز اطمينان حاصل كنند. برخي از اين آزمايش ها كه در بيشتر موارد توسط راجر اسپري انجام شدند؛ شامل موارد زير مي‌شوند.

◀بينايي

در آزمايش مربوط به بينايي افراد مبتلا به دوپارگي مغز، هركدام از چشم ها به طور جداگانه بسته شده و از افراد خواسته مي‌شد تا چيزي را كه مشاهده مي‌كنند؛ توضيح دهند. زماني كه چشم راست آنها بسته بود و آنها شي را با چشم چپ مشاهده مي‌كردند؛ قادر به شرح دادن چيزي كه مي‌ديدند نبودند.

در اين حالت معمولا گزارش مي كردند كه چيزي نمي‌بينند. از آنجايي كه نيمكره چپ مسئول درك و همچنين گفتار است؛ وقتي ارتباطي با نيم كره راست ندارد؛ نمي‌تواند چيزي را كه درك كرده به زبان بياورد.

◀لامسه

در آزمايش لامسه، وقتي چشم افراد را مي‌بستند و شي اي را به دست آنها مي‌دانند تا آن را شناسايي كنند؛ افراد مبتلا به دوپارگي مغز، وقتي شي در دست چپ آنها قرار مي‌گرفت؛ قادر به شناسايي يا حتي توضيح دادن در مورد آن نبودند. تجسم فضايي، يكي از وظايف اصلي نيمكره راست است كه بدون ارتباط با نيمكره چپ، فرد قادر به درك و حتي بيان كردن يافته هاي خود نيست.

◀آزمايش بينايي و لامسه به طور همزمان

در اين نوع آزمايش براي افراد مبتلا به دوپارگي مغز، مهارت هاي لامسه و همچنين بينايي به طور همزمان مورد آزمايش قرار مي‌گرفت. در اين آزمايش نوشته اي را به فرد نشان داده و از او مي‌خواستند با چشمان بسته آن شي را شناسايي كرده و بردارد. در اين وضعيت وقتي نام شي را با چشم چپ مي‌ديدند؛ شي را درست انتخاب كرده؛ اما توضيح منطقي براي آن نداشتند.

چنين وضعيتي در افراد منجر به آپراكسي مي‌شود كه در اين حالت فرد قادر به پاسخ دادن به دستورات با فعاليت هاي حركتي نيست. در اين آزمايش اگر اسم شي را به فرد بگويند؛ بيمار مي‌تواند از هر دودست خود براي برداشتن و شناسايي آن استفاده كند. چرا كه هر دو نيمكره قادر به تفسير اطلاعات شنوايي هستند. اين مورد براي حس بويايي نيز صادق است.

سخن پاياني

دوپارگي مغز به دلايل مختلفي ايجاد شده و همچنين مشكلات زيادي را براي افراد ايجاد مي‌كند. در گذشته يكي از روش هاي قطعي براي درمان صرع كانوني، برداشتن جسم پينه اي بود. جسم پينه اي محل ارتباط دو نيمكره است؛ كه در صورت برداشتن آن افراد مشكلات زيادي را تجربه مي‌كنند.

امروزه روش هاي موثرتري براي درمان انواع صرع وجود دارد. اما به هر دليلي كه اين وضعيت ايجاد شود؛ بهتر است افراد با يك متخصص مشورت كرده و از بروز پيامدهاي آن پيشگيري كنند. همچنين بروز اين مشكل به معني كناره گيري از فعاليت هاي اجتماعي نيست؛ چرا كه افراد همواره مي‌توانند از آموزه هاي مربوط به قبل از اين وضعيت استفاده كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه دوپارگي مغز مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: دوپارگي مغز | نشانه هاي مغز دوپاره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۲:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك ناس يا نسوار و خدمات مربوط به اين نوع مواد معمولا در كشورهايي چون افغانستان، پاكستان، هند، ايران و… انجام مي‌‍شود. اثرات مخرب و جبران نا‌پذير اين ماده بر سلامت بدن باعث شده تا متخصصان خانواده و اعتياد به طور اختصاصي پروتكل‌هاي درماني براي ترك ناس ارائه دهند. از آنجا كه مصرف طولاني مدت ناس موجب آسيب‌هاي جسماني نيز مي‌شود، گاه همزمان نياز به دريافت رژيم‌هاي غذايي و تمرينات فيزيكي وجود دارد. در ادامه به طور كلي با روند درمان و ترك اين ماده بيشتر آشنا خواهيد شد. در صورتي كه تصميم به ترك گرفته‌ايد، براي شروع مي‌توانيد از خدمات مشاوره تلفني مركز ذهن نو استفاده نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك ناس مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق شماره تلفن هاي ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ترك ناس چند روز طول مي كشد ؟

آيا ناس يا نسوار قابل ترك است؟

نسوار مخلوطي است از تنباكو خشك شده، روغن، مواد طعم دهنده مانند هل، منتول، رنگ كننده‌ها (نيلي يا زرد) و آهك يا كربنات كلسيم، آب و صمغ گوار. كلريد آمونيوم به عنوان نگهدارنده و نيش زدن به آن اضافه مي‌شود. معمولاً در بسته‌هاي پلاستيكي گرد يا مربعي كه با نوار لاستيكي نگه داشته مي‌شوند به فروش مي‌رسد تا از قرار گرفتن در معرض هوا جلوگيري شود.

جالب آن كه اكثر افراد فكر مي‌كنند كه ناس ماده‌اي بي‌خطر است. اين در حالي است كه WHO اعلام كرده است كه اين نوع تنباكو بدون دود، خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها را به دنبال دارد. با توجه به اينكه ناس شامل تركيباتي مانند آرسنيك و نيكل، عناصر راديويي مانند پولونيوم، اورانيوم و بريليوم است، پيامدهاي خطرناكي را به همراه دارد.

⬅️ پيامد هاي كوتاه مدت مصرف نسوار بر مصرف كنندگان

  • احساس گيجي
  • حالت تهوع شديد و گاهي اوقات استفراغ
  • حركات نامنظم و كاملا غير عادي در ناحيه چشم
  • مشكلات خواب (كاهش يا افزايش زمان خواب)
  • احساس وابستگي رواني
  • مشكلات فشار خون و لرزش در نواحي مختلف بدن

⬅️ پيامد ها و عوارض طولاني مدت مصرف نسوار

علاوه بر مشكلات فوق كه در كوتاه مدت ايجاد مي‌شوند، ادامه مصرف اين ماده مخدر، مشكلات شديد ديگري نيز به دنبال دارد كه تا مدت زمان طولاني باقي مي‌ماند. در ادامه علاوه بر افزايش احتمال ابتلا به انواع سرطان‌ها ساير مشكلاتي كه در بلند مدت بر بدن تاثير مي‌گذارند را شرح داده‌ايم.

مشكلات كليوي

از آنجايي كه در توليد نسوار از آهك استفاده مي‌شود، دفع آن توسط سيستم گوارش و كليه، امكان‌پذير نخواهد بود. به همين جهت فرد مصرف كننده دچار مشكلات شديد كليوي خواهد شد. شدت اين عارضه به حدي است كه مصرف كننده در آينده‌اي نه چندان دور مجبور به دياليز خواهد شد.

توهم و مشكلات رواني

بدون ترديد مصرف تمامي انواع مواد افيوني بر سلامت روان اشخاص تاثيرات منفي مي‌گذارد. مصرف كنندگان ناس دچار توهم مي‌شوند و از واقعيت فاصله مي‌گيرند. به عبارت ديگر، ناس سيستم مغزي به ويژه ناحيه مخچه را تحت تاثير قرار مي‌دهد. 

ترك ناس چگونه ممكن است؟

با توجه به اينكه مصرف كننده خود را وابسته به مصرف ناس مي‌داند، در وهله اول بايد آمادگي ترك را در خود ايجاد كند. در حقيقت، او بايد به اين باور ذهني رسيده باشد كه ادامه مصرف براي او مشكلات شديدي را به همراه خواهد داشت و بهتر است هر چه زودتر خود را نجات دهد.

🏳️ درمان و ترك ناس با راهنمايي پزشك

مرحله دوم در جريان ترك ناس، مراجعه حضوري به پزشك متخصص و دريافت راهنمايي‌هاي لازم است. وقتي مصرف كننده تحت درمان پزشكي قرار مي‌گيرد از همراهي روانشناس و روانپزشك نيز بهره‌مند خواهد شد. استفاده از راهنمايي‌ها و مشاوره‌هاي روانشناسان در اين مرحله از ترك بسيار حائز اهميت است، زيرا فرد بايد با ميل شديد خود به مصرف مقابله كند. اين امر زماني محقق مي‌شود كه مصرف كننده به لحاظ روحي و رواني، آرامش كسب كند و توان مقابله را در خود تقويت نمايد.

🏳️ دوري از جمع دوستان ناباب

پس از پايان دوره ترك ناس و بازگشت به روال عادي زندگي، بايد تا حد امكان از همنشيني و قرار گرفتن در جمع دوستان گذشته خودداري كند. چراكه قبلا اين ماده را مصرف نموده و مي‌دانيد كه در زمان استفاده، لذت موقتي را تجربه خواهيد كرد، هر لحظه امكان دارد به تشويق و ترغيب دوستان در جهت استفاده مجدد، پاسخ مثبت بدهيد. به همين دليل دوري از افراد تشويق كننده به مصرف ناس مي‌تواند گامي مهم در روند بهبودي وضعيت سلامتي‌تان به شمار آيد.

🏳️ ترك ناس با سرگرمي هاي جديد و جايگزين هاي مناسب

براي آنكه، سير ترك ناس با موفقيت بيشتري ادامه يابد و بهبودي كامل حاصل شود، بايد جايگزين‌هاي جديدي را براي خود انتخاب كنيد. به طور معمول، استفاده از جويدني‌هايي مثل آدامس، شكلات و غيره مي‌تواند ميزان ميل و گرايش شخص را به مصرف ناس تا حد زيادي كاهش دهد.

🏳️ ورزش كردن

از جمله سرگرمي‌هاي جديدي كه براي افراد تحت درمان پيشنهاد مي‌شود، ورزش كردن و پياده روي است. انجام اينكار به افزايش حس اعتماد به نفس فرد، كمك زيادي مي‌كند. مهم‌ترين اصل در روند ترك ناس اين است كه تا حد زيادي به خود و توانايي‌هاي خويش ايمان بياوريد. بنابراين به اطرافيان توصيه مي‌شود كه تا حد امكان زمينه‌هاي افزايش حس اعتماد به نفس را ايجاد نمايند و او را مورد تشويق و حمايت عاطفي قرار دهند.

🏳️ استفاده از تغذيه مفيد براي ترك ناس

يكي از مهم ترين عوامل براي موفقيت در ترك ناس استفاده از يك رژيم غذايي مناسب است. در روزهاي اول ترك حتما از مواد غذايي پر انرژي استفاده كنيد. اين مواد باعث مي شود كه نياز شما به ناس كمتر شود. خوردن بادام، پسته، گردو، بادام زميني، فندق و… در اين دوران بسيار مفيد است. همچنين براي خارج شدن هر چه سريع تر ناس از بدن، مايعات بيشتر مصرف كنيد. هر كس با توجه به وضعيت جسماني رژيم غذايي منحصر به فردي دارد. پس در اين باره با متخصص خود مشورت كنيد. با يك رژيم غذايي مناسب و تحرك روزانه خيلي زودتر در ترك ناس موفق خواهيد شد.

🏳️ تمركز بر شغل

يكي ديگر از اقدامات مفيد براي ترك ناس ايجاد يك مشغوليت فيزيكي و فكري است. “بيكاري آدمي را كرخت كرده و به انحراف مي كشد”. پس اگر شاغل نيستيد به دنبال شغلي باشيد. در اين بازه بيشتر از درآمد، مشغوليت ذهني شما اهميت دارد. پس زياد در مورد شغل تان وسواس به خرج ندهيد. و اگر شرايط كار كردن نداريد، به دنبال يك سرگرمي براي خود باشيد. شايد اين فرصت خوبي باشد كه به علايق خود بپردازيد. براي مثال مهارتي را آموزش ببينيد و يا در كلاس هايي كه علاقه‌منديد شركت كنيد.

ترك ناس چقدر طول مي كشد؟

مدت زمان لازم براي ترك ناس با توجه به آمادگي بيمار براي ترك، ويژگي‌هاي شخصيتي، ميزان مصرف، شرايط شغلي و خانوادگي، وضعيت جسماني … تعيين مي‌شود. هر كدام از اين عوامل مي‌توانند در كوتاه شدن زمان ترك موثر باشند. متخصصين ترك با ارزيابي عوامل تعيين كننده در موفقيت ترك به بيمار كمك مي‌كنند تا بهترين و كوتاه ترين روش را براي درمان بيمار برگزينند.

با اين حال قبل از هر چيز بايد توجه داشته باشيد كه اعتياد علاوه بر درگير كردن جسم و روح بدن، روابط و سبك زندگي بيمار را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد، بنابراين بايد براي ايجاد تغيير در تمامي اين سطوح از خود بردباري به خرج دهيد.

آيا ترك ناس عوارضي هم دارد؟

بدن شما مدت ها به يك ماده خارجي اعتياد پيدا كرده است. بنابراين حتما براي ترك ناس با سختي هايي مواجه خواهيد شد. هر چه شدت اعتياد شما بيشتر باشد، عوارض ترك ناس هم با شدت بيشتري به شما هجوم خواهد آورد. در ادامه برخي از عوارض ترك ناس را شرح داده‌ايم.

⭕ درد جسماني ناشي از ترك ناس

با قطع و يا كاهش مصرف ناس، بيمار دچار بدن دردهايي خواهد شد. اين بدن دردها ناشي از سم زدايي جسم تان هست. ميزان درد در هر كسي متفاوت هست. گاه برخي افراد اين دردها را احساس نمي‌كنند (همين موضوع باعث مي‌شود كه به خود مغرور شده و خيلي راحت به اعتياد ادامه دهند).

⭕ ايجاد تغييراتي در بدن

وقتي شروع به ترك ناس مي‌كنيد تغييراتي در درون و ظاهر بدن تان به وجود مي‌آيد. براي مثال ممكن است پوست در نواحي دچار تيرگي شود. و يا اشتهاي فرد كم يا زياد بشود. اين عوارض مي‌تواند ناشي از داروها نيز باشد.

⭕ ايجاد مشكلاتي در خواب

عوارض ناشي از ترك ناس بعد از سم زدايي كامل از بين مي روند. پس جاي نگراني نيست. اما در دوره ترك ناس احتمالا با مشكلات خواب مواجه خواهيد شد. اغلب افراد در به خواب رفتن و در خواب ماندن مشكل دارند. برخي نيز دچار بي خوابي مي شوند. همه اين عوارض با كمك متخصص تسكين داده مي شود. اما برخي افراد هم ممكن است دچار لرزش هايي در خواب بشوند. همانطور كه گفتيم پس از پايان دوره ترك ناس تمامي اين عوارض از بين خواهد رفت.

جمع بندي

در پي مصرف ناس، صورت فرد بسيار رنگ پريده مي‌شود و بيشتر اوقات شروع به استفراغ مي‌كند. تنفس يا ضربان قلب وي كند شده و يا حتي متوقف مي‌شود. اينها بخشي از مشكلات ناشي از مصرف ناس هستند. اما مهم‌تر از همه، وابستگي و اعتياد بيش از حد است كه روند زندگي فرد را مختل مي‌كند. وابستگي به معني احساس درد و بي قراري ذهني در هنگام عدم مصرف ماده مخدر است.

اعتياد يك بيماري مزمن است كه باعث مي‌شود فرد به طور اجباري به دنبال مواد مخدر باشد، حتي اگر باعث آسيب وي شود. در صورت سوء مصرف داروها خطرات وابستگي و اعتياد بيشتر خواهد بود. 

خدمات مركز مشاوره ذهن نو براي ترك ناس

مركز مشاوره ترك اعتياد ذهن نو به صورت تخصصي اقدام به ارائه برنامه‌هاي ترك مي‌كند. متخصصان ترك اعتياد ابتدا با انجام ارزيابي هاي اوليه و مشخص كردن دقيق وضعيت روحي و جسمي بيمار، بهترين روش ترك را معرفي مي كنند. ارائه خدمات مشاوره به خانواده ها جهت آموزش ارتباط با بيمار اعتياد نيز همزمان ارائه مي‌شود.

شما مي‌توانيد براي دريافت خدمات ترك ناس به صورت تلفني، آنلاين و حضوري اقدام كنيد. مسلما كيفيت خدمات در هر سه حالت يكسان بوده و مركز ذهن نو آماده ارائه خدمات به تمامي نقاط كشور و حتي ساير كشورهاي فارسي زبان است.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك ناس مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق شماره تلفن هاي ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ترك ناس چند روز طول مي كشد ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۹:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

صحبت درباره رابطه جنسي با همسر از اهميت بسيار زيادي برخوردار است. بسياري از زوجين نمي‌توانند درباره رابطه جنسي صادقانه و بي‌پرده با هم صحبت كنند، چراكه در بسياري از فرهنگ‌هاي سنتي و قديمي، رابطه جنسي به عنوان يك تابو شناخته مي‌شود. اما با توجه به اهميت رابطه جنسي و تاثير آن بر رابطه عاطفي، لازم است كه زوجين اين تابو را بشكنند و در اين مورد با يكديگر صحبت كنند تا بتوانند رابطه جنسي رضايت بخش‌تري را تجربه نمايند.

زوجيني كه در اين باره با يكديگر صحبت نمي‌كنند رضايت جنسي كمتري را تجربه كرده و در نهايت در زندگي مشترك با مشكل مواجه مي‌شوند. با آگاهي از راه‌هاي صحبت درباره رابطه جنسي با همسر و كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد كيفيت رابطه جنسي خود را افزايش دهيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه صحبت درباره رابطه جنسي با همسر مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: صحبت درباره رابطه جنسي با همسر

اهميت صحبت درباره رابطه جنسي با همسر

شايد اين جمله زيبا را شنيده باشيد كه مي‌گويند (عشق واقعي متولد نمي‌شود بلكه ساخته مي‌شود) شما براي ساختن يك رابطه جنسي عاشقانه بايد تلاش كنيد نه اين كه منتظر باشيد خودش پيش بيايد. مهم‌ترين قدم براي ساخت يك زندگي جنسي سالم، صحبت در مورد چگونگي آن است.

صحبت كردن باعث مي‌شود كه اين مساله براي خودتان و طرف مقابل روشن‌تر گردد، مشكلات حل شوند و رابطه جنسي بهبود يابد. برعكس صحبت نكردن در اين باره باعث مي‌شود مشكلات جنسي حل نشده باقي بمانند، زندگي عاطفي شما دچار مشكل شود و حتي رابطه‌تان به خيانت و طلاق برسد.

دلايل ترس از صحبت درباره رابطه جنسي

صحبت‌كردن درباره موضوعاتي كه بر سر آ‌ن‌ها اختلاف وجود دارد، هميشه سخت است؛ چراكه انسان دوست دارد از احساسات منفي طفره برود و از آن‌ها فرار كند. دقيقا همان‌طور كه بسياري از افراد باوجود دندان‌درد از رفتن به دندان‌پزشك طفره مي‌روند، دوست ندارند درباره مسائل حساس نيز با همسرشان حرف بزنند. اما سكوت در اين موارد بالاخره روزي نتايج منفي خود را آشكار مي‌كند.

همچنين به دليل تربيت نادرست و فرهنگ غلط، صحبت درباره رابطه جنسي مي‌تواند ناراحت كننده باشد. بسياري از افراد به خصوص خانم‌ها با لذت بردن از رابطه جنسي احساس خجالت كرده و كمتر در اين رابطه حرف مي‌زنند. شكاندن تابوها و خلاصي از تربيت نادرست آسان نيست. شما بايد كم كم خود را به حرف زدن درباره رابطه جنسي عادت دهيد.

و ديگر اينكه در خيلي از فرهنگ‌‌ها، آموزش جنسي صحيحي وجود ندارد و خيلي از افراد هيچ اطلاعي درباره آناتومي جنسي خود و همسرشان، فانتزي‌هاي جنسي، اختلالات جنسي و… ندارند. به همين دليل از صحبت كردن اجتناب مي‌كنند. بالا بردن اطلاعات جنسي از طريق خواندن مقالات و كتاب‌هاي موجود در اين زمينه و همچنين مراجعه به مشاور مي‌تواند بسيار كمك كننده باشد.

زمان و مكان صحبت درباره رابطه جنسي با همسر

يك مكالمه خوب و موثر زماني اتفاق مي افتد كه هر دو لباس راحتي بر تن كرده و خسته، عصبي و گرسنه نباشيد. از حرف زدن بعد از رابطه جنسي، در تخت خواب و زماني كه همسرتان درگيري‌هاي ذهني زيادي دارد خوددداري كنيد. زمان مناسب صحبت در اين باره مي‌تواند وقتي باشد كه در خانه تنها هستيد، شام خورده‌ايد، خسته نيستيد و هيچ كدام كار مهمي براي انجام دادن نداريد.

چطور بايد درباره رابطه جنسي صحبت كنيم؟

بسيار طبيعي است كه در اوايل ازدواج صحبت درباره رابطه جنسي با همسر دشوار باشد. اما اين موضوع با گذر زمان بايد رفع شود. چرا كه صحبت درباره رابطه جنسي بسيار مهم و حساس است به همين دليل بايد در اين باره نكاتي را در نظر بگيريد كه به شرح زير هستند.

1. صحبت درباره رابطه جنسي با همسر | به جاي منتقد بودن مشوق باشيد

مثلا به جاي اين كه بگوييد تو هيچ وقت قبل از رابطه من را نوازش نمي‌‌كني، بگوييد چند هفته پيش كه با نوازش كردن رابطه خود را آغاز كرديم بسيار براي من لذت بخش‌تر بود و دوست دارم دوباره اين تجربه را تكرار كنيم. يا به جاي اين كه بگوييد تو هيچ وقت من را ارضا نمي‌كني، بگوييد زمان‌هايي كه من را به بالاترين حس لذت مي‌رساني را بيشتر دوست دارم.
به طور كلي نبايد منفي باشيد. از تحقير و سرزنش و مسخره كردن طرف مقابل به شدت بپرهيزيد. احترام طرف مقابلتان را كاملا حفظ كنيد.

2. رك و راست باشيد

اگر شما خودتان از اين امر آگاه نباشيد كه چه محركي ميل جنسي شما را افزايش مي‌دهد، هرگز نمي‌توانيد اين موضوع را به شريك جنسي‌تان بفهمانيد. اگر پيش از اين بي هيچ مقدمه‌اي سراغ دخول مي‌رفتيد اما حالا علاقه داريد اول معاشقه انجام دهيد، اين را با همسرتان در ميان بگذاريد. حرف‌هايتان را صريح و روشن بگوييد و چيزي را پنهان نكنيد.

3. صحبت درباره رابطه جنسي با همسر | عجله نداشته باشيد

اكثر زوج‌ها حتي زماني كه خود را براي حرف زدن قانع مي‌كنند نيز دوست دارند زودتر مكالمه را تمام كرده و از موقعيت فرار كنند. اين كار درست نيست، شما بايد با آرامش بين نيم ساعت تا يك ساعت در اين باره صحبت نماييد. از طرف ديگر انتظار نداشته باشيد كه با يك بار حرف زدن مشكل شما حل شود. بايد دفعات متعددي در اين باره با هم حرف بزنيد.

4. صميميت را بين خودتان بيشتر كنيد

شايد شما يك ازدواج سنتي داشتيد و هنوز از هم خجالت مي‌كشيد. شايد هم در اواسط ازدواج خود هستيد و به دلايل مختلفي از هم دور شده‌ايد. در هر صورت بايد رابطه عاطفي خود را بهبود داده و صميميت بين خود را افزايش دهيد تا راحت‌تر بتوانيد در اين باره صحبت كنيد.

5. نيازها رواني همسرتان را درك كنيد بعد حرف بزنيد

شما هنگام صحبت درباره رابطه جنسي با همسر بايد توجه داشته باشيد كه در عين صداقت نبايد از كلماتي استفاده كنيد كه مردانگي يا زنانگي او را زير سوال ببرد. اين مورد در خصوص مردان بيشتر اهميت دارد. چرا كه آن ها در صورت سرخوردگي جنسي بيشتر دچار تنش مي‌شوند. پس براي ابراز نيازهاي خود به نيازهاي رواني همسرتان هم توجه داشته باشيد.

6. در صحبت درباره رابطه جنسي با همسر هرگز از خاطرات گذشته مثال نزنيد

متاسفانه خيلي از آقايان يا خانم ها، براي بيان خواسته هاي جنسي خود، از رفتارهاي همسر سابق خود مثال مي‌زنند. اين كار باعث دوري و بي اعتمادي همسرتان خواهد شد. اگر قصد حفظ ازدواج خود را داريد؛ هرگز از روابط پيشين خود تعريف نكنيد. هيچ كس دوست ندارد مقايسه شود. مخصوصا در رابطه جنسي هر مرد و زني مي‌خواهد بهترين باشد. شما با انعكاس حس بهترين بودن به همسرتان قطعا كيفيت رابطه خود را افزايش مي‌دهيد. بنابراين هنگام صحبت درباره رابطه جنسي با همسر فقط حول محور رابطه خودتان صحبت كنيد.

7. فقط حرف نزنيد عمل كنيد

هدف از صحبت درباره رابطه جنسي با همسر اين است كه شما دو نفر بتوانيد لذت جنسي بيشتري به يكديگر بدهيد. پس خوب به حرف هاي يكديگر توجه كنيد. مواردي كه موجب خشنودي همسرتان شده را در دفعات بعدي تكرار كنيد. و در مورد رفتارهاي جديد با او مشورت نماييد.

سخن آخر

صحبت درباره رابطه جنسي با همسر مساله اي است كه نبايد سخت باشد. اما بين خيلي از زن و شوهرها (هم از طرف خانم و هم آقا)، اين مساله حل نشده است. يعني توانايي صحبت درباره رابطه جنسي با همسر خود و جزئيات آن را ندارند. اين موضوع باعث دوري آن ها از يكديگر، عدم لذت جنسي، صميميت كمتر، زمينه اي براي روابط فرازناشويي و… مي‌شود.

بنابراين هر زن و شوهري از همان اوايل ازدواج بايد تلاش كنند تا احساس عاطفي ميان شان آنقدر قوي شود كه بتوانند راجع به تمامي نيازهاي جنسي شان با همسر صحبت نمايند. در اين مقاله نكاتي كه حين صحبت درباره رابطه جنسي با همسر بايد رعايت كنيد را شرح داديم. اما اگر در اين خصوص دچار چالشي شده ايد، حتما با شماره هاي درج شده جهت دريافت خدمات مشاوره جنسي تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه صحبت درباره رابطه جنسي با همسر مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا رفتن پيش مشاور مي‌تواند به بهبود رابطه جنسي كمك كند؟

متخصصين در زمينه مشاوره جنسي مي‎‌توانند به شما كمك كنند تا در رابطه با موضوعات جنسي شفاف‌تر شويد. مشكلات و فانتزي‌هاي خود و همسرتان را بهتر تشخيص دهيد و بتوانيد راحت‌تر در اين باره صحبت نماييد.

ممكن است صحبت درباره رابطه جنسي با همسر باعث ناراحتي و آسيب ديدن رابطه شود؟

اگر تمامي نكات گفته شده در اين مورد را رعايت كنيد و از روانشناس نيز كمك بگيريد، آسيبي به رابطه شما وارد نمي‌شود بلكه رابطه‌تان بهتر نيز خواهد شد. اگر ناراحتي هم در اين باره صورت گيرد، موقتي است و جدي نخواهد بود.

منبع: صحبت درباره رابطه جنسي با همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۴:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار درماني كودكان اوتيسم از روش‌هاي درماني كاربردي است كه پزشكان طي آن مهارت‌هاي لازم را به كودكان مبتلا به اختلال اوتيسم آموزش مي‌دهند. از اختلالات شايع در كودكان، اوتيسم و يا درخودماندگي است كه از نشانه‎‌هاي آن عدم برخورداري از مهارت‌هاي اجتماعي، عاطفي و رفتاري مي‌باشد. نشانه‌هاي ابتلا به اوتيسم از سنين كودكي نمايان مي‌گردد و مبتلايان به اين اختلال علاقه‌مند به انجام حركات تكراري هستند.

متاسفانه تا به امروز درمان قطعي براي اوتيسم شناخته نشده است اما روانشناسان سعي مي‌كنند براي درمان اين اختلال از برخي تكنيك‌ها همچون آموزش مهارت‌هاي لازم به كودكان اوتيسم استفاده كنند. از موثرترين روش‌هاي درمان اوتيسم، رفتار درماني است كه در ادامه اطلاعات كامل‌تري پيرامون آن ارائه كرده‌ايم. 

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار درماني كودكان اوتيسم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: رفتار درماني كودكان اوتيسم

رفتار درماني كودكان اوتيسم

رفتار درماني يكي از شاخه هاي مهم علوم رفتاري و روانشناسي است. كه در درمان بسياري از اختلالات روانشناختي مورد استفاده است. رفتار درماني كودكان اوتيسم نيز روشي براي درمان اين كودكان است. كه شامل بررسي دقيق رفتار فعلي و كار بر روي برخي از رفتارهايي است كه بايد تغيير كنند.

درمانگران با اين روش رفتارهاي منفي اين كودكان را كاهش مي‌دهند و بر رفتارهاي مثبت آنها مي‌افزايند. و به صورت مرتب ميزان شكست و موفقيت كودك اوتيسم را بررسي مي‌كند. كه پيشرفت كودك را مورد بررسي قرار دهد. اگر پيشرفتي وجود نداشته باشد، درمانگر روش خود را تغيير مي‌دهد.

رفتار درماني چيست و چگونه سبب بهبود اوتيسم مي‌شود؟

رفتار درماني كودكان اوتيسم چگونه سبب بهبود آنها مي‌شود؟ طي روش رفتار درماني پزشك معالج سعي دارد كه برخي اصول را براي كودكان اوتيسم شرطي‌سازي كند و در نهايت با آموزش رفتار درست، آن را جايگزين رفتار غلط كند. از نشانه‌هاي كودكان اوتيسم اين است كه آن‌ها اغلب تمايل به رفتارهاي محدود و تكراري دارند. طي روش رفتار درماني، گستره رفتارهاي كودكان مبتلا به اين اختلال افزايش پيدا مي‌كند و مهارت‌هاي بيشتري را مي‌آموزند.

نكته مهمي كه وجود دارد، اين است كه والدين بايد با تمامي علائم و نشانه‌هاي اوتيسم آشنا باشند و با كمك روانشناس از بهترين و سريع‌ترين روش‌هاي درماني براي فرزند خود بهره ببرند. به همين دليل است كه روانشناسان طي جلساتي نحوه رفتار با كودكان اوتيسم را به والدين آموزش مي‌دهند.

يكي از مشكلاتي كه سد راه رفتار درماني كودكان اوتيسم است، اين نكته است كه گاهي والدين نمي‌توانند بپذيرند كه فرزند آن‌ها شبيه به بچه‌هاي عادي نيست و نيازمند درمان است. تشخيص اوتيسم به كمك نشانه‌هاي اوليه براي والدين كار چندان سختي نيست؛ اما با اين حال نيز بهتر است براي تشخيص قطعي به روانشناس مراجعه شود. 

انواع معمول رفتار درماني در كودكان اوتيسم

به طور كلي از سه روش عمده رفتار درماني براي درمان كودكان اوتيسم و همينطور آموزش مهارت‌هاي لازم به آن‌ها استفاده مي‌گردد كه طي اين روش‌ها استعدادهاي كودكان اوتيسم نيز رشد و پرورش داده مي‌شود. در ادامه توضيحات تكميلي پيرامون سه روش رفتار درماني كودكان اوتيسم شامل تحليل رفتار كاربردي، رفتار درماني زباني و رفتار درماني شناختي ارائه كرده‌ايم.

🟡 تحليل رفتار كاربردي (ABA)

تحليل رفتار كاربردي با قدمتي بيش از 50 سال، از پركاربردترين روش‌ها براي رفتار درماني كودكان اوتيسم است. اين درمان داراي رويكردهاي زير براي كاهش رفتارهاي تكراري و مشكل‌دار در كودكان مبتلا به اختلال اوتيسم مي‌باشد:

🔸 آموزش مهارت‌هاي بازي

🔸ياد دادن نحوه برقراري ارتباطات

🔸 آموزش مراقبت از خود

🔸پرداختن به افزايش مهارت‌هاي تحصيلي

🔸 آموزش مهارت‌هاي زندگي اجتماعي

🔸 شكل گيري مهارت‌هاي جديد در زمينه زبان و ارتباط

🔸تقويت رفتارهاي اجتماعي

🔸 افزايش رفتارهاي مطلوب

🔸 كاهش رفتارهاي نامطلوب

هدف تحليل رفتار كاربردي اين است كه كودكان اوتيسم همانند كودكان عادي رفتار كنند. طي اين روش درمانگر تلاش مي‌كند به كمك تكرار، تقويت و تشويق، موارد نامبرده را به كودك آموزش دهد. همينطور طي جلسات درماني، درمانگر با كشف استعدادهاي كودك، موارد مفيد و متناسب با توانمندي‌هايش را به او آموزش مي‌دهد.

🟠 رفتار درماني زباني (VBT)

در روش دوم از رفتار درماني كودكان اوتيسم، هدف درمانگر آموزش چگونگي برقراري ارتباط بدون كلام، به كودكان مبتلا به اين اختلال است. نتيجه نهايي رفتار درماني زباني اين است كه كودكان اوتيسم ياد مي‌گيرند كه از كلمات مختلف به صورت كاربردي استفاده كنند و پاسخ مطلوب دريافت نمايند.

پس از اتمام جلسات كودكان اوتيسم آموزش ديده‌اند كه به كمك زبان و ژست‌هاي بياني، درخواست خود را مطرح كنند. طي اين روش درمانگر از علاقه مندي‌هاي كودك اوتيسم شامل غذا، اسباب بازي و … استفاده مي‌كند و پس از جلب علاقه و توجهش از او مي‌خواهد كه خواسته‌اش را بيان كند.

🔵 رفتار درماني شناختي (CBT)

يكي از روش هاي رفتار درماني كودكان اوتيسم، رفتار درماني شناختي است. براي كودكاني كه نشانه‌هاي اوتيسم را در حد خفيف‌تري دارند، از رفتار درماني شناختي استفاده مي‌شود. طي اين روش درمانگر سعي دارد تا عامل و يا محرك رفتارهاي كودك را شناسايي كند و در نهايت رفتارهاي نامناسب كودك را اصلاح كرده و رفتارهاي صحيح را جايگزين آن نمايد.

🔴 ساير رفتار درماني هاي كودكان اوتيسم

براي درمان كودكان مبتلا به اوتيسم روش‌هاي درماني ديگري نيز وجود دارد كه هدف اغلب آن‌ها اين است كه مهارت‌هايي كه كودك دارد، تقويت شود. بنابراين به آموزش مهارتي به مبتلايان نمي‌پردازد و صرفا بر روي استعدادها، توانمندي و مهارت‌هاي كودك هدفگذاري مي‌كند. در ادامه به روش هاي ديگر رفتار درماني كودكان اوتيسم اشاره كرده‌ايم.

🔹 درمان روابط رشد محور و مبتني بر تفاوت‌هاي فردي : پرداختن به فعاليت‌هايي كه كودك و والدين او، طي آن لذت مي‌برند.

🔹مداخله رشد ارتباطي : اين روش يك رويكرد خانواده محور است و هدف نهايي آن بهبود روابط عاطفي و اجتماعي كودك مي‌باشد.

🔹 گروه‌هاي مهارت اجتماعي : توانايي بحث با همسالان و مديريت آن‌ها به كودكان آموزش داده مي‌شود.

تكنيك‌هاي رفتار درماني در اختلال اوتيسم

براي رفع نقايص زباني، اجتماعي و ارتباطي كودكان اوتيسم، تكنيك‌هاي متنوعي وجود دارد. در ادامه قصد داريم به مهم‌ترين تكنيك‌هاي رفتار درماني كودكان اوتيسم اشاره كنيم. 

📌 تقويت مثبت | رفتار درماني كودكان اوتيسم

از ساده‌ترين تكنيك‌هاي رفتار درماني كودكان اوتيسم، تقويت مثبت است، به اين معني كه درمانگر سعي دارد طي اين روش رفتارهاي مطلوب را به كودك آموزش دهد. در صورتي كه كودك بلافاصله پس از يادگيري آن رفتار مطلوب، سعي كند آن را تكرار نمايد، محرك خوشايندي را از سوي پزشك دريافت مي‌كند. اين رفتار سبب مي‌شود كه كودك به رفتار خوب خود بيش از گذشته اصرار داشته باشد و مدام آن را تكرار كند.

📌 تقويت منفي

از ديگر تكنيك‌هاي موثر در رفتار درماني كودكان اوتيسم تقويت منفي است به اين معني كه درمانگر در صورتي كه يك رفتار مطلوب از سوي كودك اوتيسم را مشاهده كند، سعي مي‌كند براي جلب رضايت بيشتر او يك عامل آزار دهنده براي او را از محيط حذف نمايد. مثلا: ممكن است كودك مبتلا به اوتيسم از يك شي خاص در محيطي كه در آن قرار دارد، خوشش نيايد؛ درمانگر در پاسخ به رفتار خوب كودك، عامل مزاحم را از او دور مي‌كند. اين تكنيك به يادگيري سريع‌تر كودكان اوتيسم كمك مي‌كند.

📌 تعميم رفتار | رفتار درماني كودكان اوتيسم

يكي از تكنيك هاي رفتار درماني كودكان اوتيسم، تعميم رفتار است. ممكن است برخي از كودكان اوتيسم در جلسات درماني به خوبي عمل كنند اما وقتي در محيط خانه و يا ساير موقعيت‌ها قرار مي‌گيرند، نتوانند رفتارهايي را كه فرا گرفته‌اند را به خوبي تكرار كنند. در چنين حالتي توصيه درمانگران، استفاده از تكنيك تعميم رفتار است.

طي اين روش اگر كودك يك رفتار مطلوب را در جلسات درماني بياموزد، درمانگر او را در موقعيت ديگري قرار مي‌دهد تا او مجدد مجبور به تكرار رفتار خود شود. اين تكنيك نيازمند مشاركت و همكاري والدين كودكان اوتيسم نيز هست.

📌 تكنيك اقتصاد ژتوني

تكنيك اقتصاد ژتوني نيز از تكنيك‌هاي رفتار درماني كودكان اوتيسم است كه سبب واكنش اغلب كودكان مبتلا به اين اختلال مي‌شود. طي اين روش براي شكل دادن رفتارهاي خاص در كودك، پس از هربار تكرار يك رفتار مطلوب، يك كارت صد آفرين، يك ستاره و يا موارد مشابه به او داده مي‌شود.

در واقع والدين و يا درمانگر بايد به كودك توضيح دهند اگر تعداد ستاره‌هاي بيشتري جمع كند، مي‌تواند يك جايزه دريافت نمايد. اين روش ضمن تقويت رفتار، سبب استمرار آن نيز مي‌گردد و تاثيرات آن در بلند مدت باقي مي‌ماند.

📌 تكنيك محو كردن محرك‌ها | رفتار درماني كودكان اوتيسم

يكي از تكنيك هاي رفتار درماني كودكان اوتيسم، تكنيك محو محرك ها مي‌باشد. كودكان مبتلا به اختلال اوتيسم تحت تاثير محرك‌هاي بيروني قرار دارند و از آن‌ها الگوهاي مناسبي را براي خود ايجاد مي‌كنند. با استفاده از تكنيك محو كردن، درمانگر تلاش مي‌كند تا به محرك‌هاي بيروني پاسخ‌هاي جديدي را در كودك ايجاد كند.

درمان كودكان اوتيسم نيازمند زمان است و صبوري والدين را مي‌طلبد. همينطور لازم است والدين در اين زمينه دائما كودك خود را تشويق كنند و كوچكترين تغييرات در زمينه ارتباط و كلام در او را بزرگ تصور نمايند. درمان سريع و استمرار آن در كودكان اوتيسم نيازمند مشاركت والدين است. در صورتي كه احساس مي‌‌كنيد در اين زمينه نيازمند راهنمايي‌هاي بيشتري هستيد؛ مي‌توانيد از مشاوره تخصصي روانشناسان مركز ذهن نو بهره ببريد.

📌 تقويت افتراقي

يكي از تكنيك هاي رفتار درماني كودكان اوتيسم، تقويت افتراقي است. در اين روش كمك مي‌كنند تا رفتار مطلوب افزايش و رفتارهاي نامطلوب كاهش مي‌يابد. هر بار كه رفتار مطلوب رخ دهد؛ تقويت مي‌شود و موجب افزايش احتمال بعدي رفتار مطلوب در كودك اوتيسم مي‌شود.

📌 تكنيك شكل دهي رفتار اوتيسم

از ديگر روش هاي رفتار درماني كودكان اوتيسم، شكل دهي رفتار اوتيسم است. روش شكل دهي به منظور رفتارهاي پيچيده از تغيير شكل تدريجي رفتارهاي ساده به وجود مي‌آيد. در اين روش يكي از رفتارهايي كه اندك شباهتي به رفتار مورد نظر ما دارند را انتخاب و نقطه آغاز كار خود قرار مي‌دهيم.

📌 محو كردن محرك ها | رفتار درماني كودكان اوتيسم

از ديگر روش هاي رفتار درماني كودكان اوتيسم، محو محرك ها است. در اين روش محرك كنترل كننده رفتار تدريجا با محركات كنترل كننده ديگر تغيير مي‌يابد. و با اين روش محو مي‌شود.

كلام آخر

رفتار درماني كودكان اوتيسم يكي از شاخه هاي مهم علوم رفتاري و روانشناسي است. در اين روش درماني از تكنيك هاي مختلفي براي كودكان استفاده مي‌كنند. اين روش ها بر اساس تشخيص متخصص و روانشناس انجام مي‌شود. براي رفتار درماني حتما از روانشناس و متخصص كمك بگيريد.  مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار درماني كودكان اوتيسم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: رفتار درماني كودكان اوتيسم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۸:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شب خوري يا سندروم خوردن شبانه (غذا خوردن در نيمه شب) يك وضعيت روانشناختي خاص است كه باعث مي‌شود طي آن افراد بعد از صرف شام همچنان تمايل زيادي به خوردن غذا داشته باشند و حجم زيادي غذا را در طول شب بخورند. اين مسئله اغلب منجر به پريشاني‌هاي زيادي در خواب مي‌شود. براي مثال تجربه كابوس شبانه يا بي‌خوابي از جمله عوارض رايج اين سندروم است. معمولا غذا خوردن در نيمه‌هاي شب منجر به چاقي بيش از حد شده و با مراجعه به متخصص تغذيه مشخص مي‌شود كه البته با دريافت برنامه‌هاي غذايي تا حدودي از آن جلوگيري مي‌شود، اما زماني كه علت شب‌خوري ريشه رواني داشته باشد، بدون رواندرماني نمي‌توان با آن مقابله كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شب خوري يا اختلال غذا خوردن در نيمه شب مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: شب خوري يا غذا خوردن در نيمه شب 

شب خوري (سندروم خوردن شبانه)

خيلي از افراد در به دلايل مختلف در نيمه هاي شب احساس گرسنگي مي‌كنند. اما همه آن ها دچار اختلال شب خوري نيستند. شما بايد بدانيد كه براي تشخيص يك اختلال پارامترهاي مختلفي دخيل هستند. و براي تشخيص سندروم خوردن شبانه تنها روانشناسان حوزه سلامت روان بعد از بررسي هاي لازم مي‌توانند اين اختلال را تشخيص دهند. بنابراين با خواندن اين مقاله اگر احساس كرديد كه نشانه ها را داريد، تنها به متخصص روانشناسي مراجعه نماييد.

علائم شب خوري يا سندروم خوردن شبانه

شب خوري يا سندروم خوردن شبانه به نوعي وضعيت روانشناختي خاص گفته مي‌شود كه طي آن فرد در اواخر شب ميل زيادي به خوردن غذا پيدا مي‌كند و پس از صرف شام حداقل به اندازه يك چهارم كل كالري دريافتي روز خود غذا مي‌خورد. اگر به شب خوري مبتلا باشيد دست كم دو بار در هفته در طول شب از خواب بيدار مي‌شويد تا سراغ يخچال رفته و چيزي بخوريد. از جمله ديگر علائمي كه در سندروم خوردن شبانه تجربه مي‌شوند بايد به موارد زير اشاره كرد:

  • كمبود اشتها هنگام صبح
  • تمايل شديد براي خوردن غذا در فاصله بين شام تا رفتن به رختخواب
  • تجربه چهار يا پنج شب بي خوابي در طول هفته
  • اعتقاد داشتن به اين كه غذا خوردن براي به خواب رفتن يا تداوم خواب ضروري است
  • دچار شدن به خلق غميگن و افسرده كه معمولا هنگام عصر تشديد مي‌شود.

علت دچار شدن به شب خوري | علل غذا خوردن در نيمه شب

متخصصان هنوز به طور دقيق علت دچار شدن به سندروم خوردن شبانه را درنيافته‌اند. اما به طور كل بر اين باورند كه اين مسئله مي‌تواند ناشي از يك اختلال در چرخه خواب و بيداري يا نوسانات هورموني باشد. همچنين دچار بودن به اضافه وزن و يا درگيري با يكي از اختلالات خوردن نظير پراشتهايي يا بي‌اشتهايي عصبي ريسك بروز شب خوري را افزايش مي‌دهند. لازم به ذكر است كه سابقه افسردگي، اختلالات اضطرابي و سوء مصرف مواد در مبتلايان به سندروم خوردن شبانه بيش از ديگران ديده مي‌شود.

ميزان شيوع شب خوري

سندروم خوردن به طور كل در جمعيت عمومي از 1درصد شيوع برخوردار است. اما اگر شما اضافه وزن داشته و چاق باشيد، امكان ابتلا به اين مشكل چيزي در حدود 10درصد خواهد بود. از همين رو گفته مي‌شود كه چاقي رابطه تنگاتنگي با اين اختلال دارد و تلاش براي كاهش وزن مي‌تواند از سندروم خوردن شبانه نيز پيشگيري نمايد.

عوارض شب خوري

يكي از عوارض مهم شب خوري چاقي است. البته در مورد رابطه بين چاقي و سندروم خوردن شبانه هنوز ابهام وجود دارد. در واقع متخصصان نمي‌دانند كه آيا چاقي علت شب خوري است يا پيامد ناشي از آن؟ با اين حال مي‌توان به طور كل گفت كه شب خوري تلاش افراد براي كاهش وزن را با دشواري رو به رو مي‌سازد. از ديگر عوارض واضح دچار بودن به اين سندروم مي‌توان به درگيري با مشكلات خواب نظير بي‌خوابي اشاره كرد. پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه اختلال خواب نيز به نوبه خود ريسك بروز اضافه وزن و چاقي را افزايش مي‌دهند.

درمان سندروم خوردن شبانه | جلوگيري از غذا خوردن در نيمه شب

براي درمان شب خوري اغلب بايد همزمان تحت نظر روانشناس و روانپزشك قرار بگيريد. زيرا مطالعات نشان مي‌دهند كه داروهايي نظير ضدافسردگي‌ها يا ملاتوينن در كنار درمان‌هاي روانشناختي مثل درمان شناختي رفتاري تاثير بسزايي در بهبود اين مشكل دارند. همچنين كمك گرفتن از تكنيك‌هاي ريلكسيشن نيز مي‌توانند تا حد زيادي در كنترل احساس ولع نسبت به غذا موثر باشند. با اين حال هنوز به پژوهش‌هاي بيشتري در زمينه درمان‌هاي موثر براي كنترل شب خوري نياز است و درمان قطعي براي آن مشخص نشده است.

سخن آخر

اختلال شب خوري نيز به مانند ساير اختلالات رفتاري و رواني نياز به بررسي هاي اوليه و سپس مداخله درمانگر دارد. در صورت مشاهده نشانه هاي ذكر شده حتما به درمانگران حوزه سلامت روان مراجعه كنيد. هر چند كه اختلال شايع نيست، اما در گروه هاي افراد مضطرب بيشتر ديده مي‌شود. ادامه اين وضعيت موجب به هم ريختن واكنش هاي بدني شده و مي تواند سلامت جسماني فرد را هم تحت تاثير قرار دهد. بنابراين حتما براي درمان بايد اقدامات لازم صورت بگيرد.

شما خدمات رواندرماني را به صورت تلفني، آنلاين و حضوري مي‌توانيد از مجموعه ذهن نو دريافت نماييد. اين مجموعه افتخار دارد كه با سابقه چندين و چند ساله در حوزه سلامت روان، توانسته با استفاده از تكنولوژي هاي روز دنيا خدمات خود را به تمامي كشور به صورت كاملا حرفه اي و با حفظ كيفيت درمان ارائه دهد. كافي است براي دريافت مشاوره هاي روانشناسي با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شب خوري يا اختلال غذا خوردن در نيمه شب مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

از كجا بفهمم دچار سندروم خوردن شبانه هستم؟

بارزترين علامت ابتلا به اين سندروم ميل زياد به غذا در فاصله بين خوردن شام و رفتن به رختخواب است. با اين حال براي تشخيص قطعي وضعيت خود بايد به يك متخصص روانشناس يا روانپزشك مراجعه نماييد.

آيا عوامل ژنتيكي در بروز شب خوري تاثيرگذار هستند؟

بله برخي تحقيقات از نقش ژنتيك در بروز سندروم خوردن شبانه حمايت مي‌كنند. در واقع آن‌ها ژني به نام PER1 كه مسئول تنظيم سيكل خواب است را در ابتلا به اين مشكل دخيل مي‌دانند.

منبع: شب خوري يا غذا خوردن در نيمه شب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۳:۰۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رابطه با مرد متاهل يكي از روابط آسيب‌زايي است كه متاسفانه در جوامع امروزي رو به افزايش است. زنان در اين گونه روابط ممكن است تجربيات خوشايندي داشته باشند اما معمولا با آسيب‌هاي متعدد روحي و رواني مواجه مي‌شوند. بسياري از زنان به دليل مشكلات مالي، شانس پايين ازدواج و يا به قصد تلافي كردن به سمت رابطه با مرد متاهل سوق پيدا مي‌كنند و نفر سوم رابطه‌اي ديگر مي‌شوند.

با اين حال بايد توجه داشته باشيد كه فريب حرف‌هاي مرد متاهل را نخوريد و بدانيد كه نمي‌توانيد او را براي خود داشته باشيد. ممكن است ابتدا همه چيز خوب پيش برود اما به مرور مشكلات زيادي گريبان گير شما خواهد شد. در صورتي كه هنوز رابطه شما به عقد رسمي منجر نشده است هرچه سريعتر بايد به آن پايان دهيد. در اين راه حتما بايد از كمك يك مشاور و روانشناس نيز بهره ببريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه با مرد متاهل مي توانيد از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

nبيشتر بخوانيد : خيانت به همسر  
"}" data-sheets-userformat="{"2":513,"3":{"1":0},"12":1}"> منبع: رابطه با مرد متاهل

رابطه با مرد متاهل يعني چه؟

روانشناسان در تعريف خيانت به تجربه هرگونه لذت با فردي به‌غيراز همسر اشاره مي‌كنند. به عبارتي مصاديق تجربه لذت، در يك پيوستار قرار مي‌گيرند. يك سر اين پيوستار ارتباط‌هاي از راه دور و گفت‌وگوهاي عاشقانه‌اي را دربرمي‌گيرد كه ممكن است هرگز حتي به يك ديدار از نزديك نيز تبديل نشود و در انتهاي ديگر اين پيوستار نيز برقراري رابطه جنسي با فردي به‌غيراز همسر قراردارد.

به‌طوركلي هر رابطه‌اي كه شما براساس عرف و فرهنگ محل زندگيتان مي‌بايست صرفاً با همسرتان برقرار كنيد درصورتي‌كه با فرد ديگري برقرار شود، از مصاديق خيانت هست. با توجه به اين تعريف برخلاف باور عموم خيانت صرفاً محدود به برقراري رابطه جنسي با فردي به‌غيراز همسر نمي‌شود.

دلايل رابطه با مرد متاهل

هر خانمي دلش مي‌خواهد كه نفر اول براي همسرش باشد. اما وقتي چرا برخي خانم ها حتي آگاهانه وارد رابطه با مرد متاهل مي‌شوند؟

1. شانس پايين ازدواج براي بعضي از خانم‌ها

ازدواج براي هر فرد يكي از حقوق طبيعي و مسلم وي در نظر گرفته مي‌شود. بااين‌حال با توجه به فرهنگ و باورهاي موجود در يك جامعه ممكن است شانس ازدواج براي يك خانم با دلايلي نظير طلاق، فوت‌همسر، مشكلات جسمي، فقر و يا هر دليل ديگري كمتر باشد. به همين خاطر اين خانم‌ها به سمت ازدواج با مردان متاهل و به عبارتي قرار گرفتن در جايگاه همسر دوم يا معشوقه سوق پيدا مي‌كنند.

2. احتياج به داشتن سرپرست از دلايل رابطه با مرد متاهل

دلايلي نظير فقر، داشتن فرزنداني كه احتياج به سرپرستي دارند يا هر دليل ديگري، باعث مي‌شود كه بعضي از خانم‌ها به داشتن يك مرد به‌عنوان سرپرست يا شوهر احتياج داشته باشند. از آن جايي كه شانس ازدواج با يك مرد مجرد براي اين افراد كمتر از حد معمول است، به همين خاطر آن‌ها از روي ناچاري و به دليل احتياجي كه به داشتن سرپرست دارند وارد رابطه با يك مرد متاهل مي‌شوند.

3. فريب خوردن خانم‌ها

در برخي از موارد، مردان متاهل براي به دست آوردن يك خانم، او را فريب مي‌دهند. اين فريب مي‌تواند شامل مواردي نظير پنهان كردن تاهل، بيان اينكه فرد در شرف طلاق است و يا بيان شرايط نامناسب خانه براي تحت تأثير قرار دادن او باشد. به‌طوركلي در اين شرايط هدف آقايان تحت تأثير قرار دادن احساسات خانم‌ها هست. هنگامي‌كه احساسات يك زن تحت تأثير قرار بگيرند او ممكن است به رابطه با يك مرد متاهل تن دهد. 

4. ارضا نشدن نياز خانم‌ها در خانه از علل رابطه با مرد متاهل

يكي از اصلي‌ترين دلايل خيانت زوجين اين است كه آن‌ها احساس مي‌كنند نيازهايشان چه به لحاظ عاطفي و چه به لحاظ جنسي چندان كه بايد در خانه و از جانب همسرشان مورد توجه قرار نمي‌گيرد. تصور اين بي‌توجهي، باعث مي‌شود تا آن‌ها محبت و ارتباط جنسي را درجايي خارج از خانه جستجو كنند.

5. ارتباط با فردي ديگر به ‌قصد تلافي كردن

يكي از دلايلي كه باعث ورود خانم‌ها يا آقايان به روابط فرا زناشويي مي‌شود، اين است كه همسرشان به آن‌ها خيانت كرده و آن‌ها درصدد تلافي اين موضوع هستند.

 

رابطه با مرد متاهل چه پيامدهايي به دنبال خواهد داشت؟

1️⃣ از بين رفتن كانون خانواده

برقراري ارتباط با يك مرد متاهل، باعث از بين رفتن و يا سست شدن بيشتر كانون خانواده او خواهد شد. در اين شرايط شما شانس بهبود روابط را از اين زوج مي‌گيريد. از طرفي اگر همسر، متوجه ارتباط شوهرش با شما بشود، احتمال فروپاشي خانواده وجود دارد. فروپاشي يك خانواده زماني تبعات سنگين‌تري به دنبال دارد كه فرزنداني نيز، از اين ازدواج به وجود آمده باشند.

2️⃣ عذاب وجدان بابت رفتار غيراخلاقي

از بين بردن يك خانواده و يا بي‌توجهي به حقوق همسر فردي كه با او در ارتباط هستيد، باعث به وجود آمدن عذاب وجدان در شما خواهد شد. مردان متاهلي كه وارد اين قبيل روابط مي‌شوند نيز، در صورتي كه به سمت زندگي خود بازگردند هميشه از خيانتي كه نسبت به همسر خود روا داشته‌اند، شرمگين خواهند بود.

3️⃣ يك پايان تلخ

بر اساس تجربه مي‌توان گفت كه روابط خارج از چهارچوب ازدواج، هرگز روابط ماندگاري نخواهند بود. در پايان اين رابطه، شما به‌عنوان فردي كه با يك مرد متاهل در ارتباط بوده است، احتمالاً فشار رواني و ناراحتي بسياري را تجربه خواهيد كرد. شما زمان و احساس خود را در رابطه‌اي صرف كرده‌ايد كه نتايج دلخواهي به دنبال نداشته است.

4️⃣ ايجاد مشكلات و بيماري‌هاي روحي

در رابطه با يك مرد متاهل شما مشكلات بسياري را تجربه خواهيد كرد. فشار ناشي از سرزنش‌ها و قضاوت‌هاي اطرافيان و يا تعارضي كه از حضور طرف مقابلتان در كنار زني ديگر به شما دست مي‌دهد، باعث مي‌شود مشكلات روحي بسياري نظير افسردگي يا اضطراب را تجربه كنيد.

5️⃣ يك زندگي در سايه

هنگامي‌كه به‌عنوان نفر سوم وارد يك رابطه مي‌شويد، بايد بپذيريد كه زندگيتان در سايه زندگي اول قرار دارد. شما نمي‌توانيد مانند يك زوج عادي، هميشه در كنار هم باشيد. نمي‌توانيد آزادانه براي گردش بيرون رفته و يا بسياري از تجربيات ساده ديگر، از شما دريغ خواهد شد.

نكاتي كه بايد در صورت‌ رابطه با مرد متاهل توجه داشته باشيد

حال كه خطر و پيامدهاي رابطه با مرد متاهل را به جان خريده‌ايد، بايد بدانيد كه ادامه اين رابطه دير يا زود براي شما پيامدهايي در پي دارد. اما بيشترين كسي كه در اين ميان آسيب مي‌بيند خودتان هستيد. رابطه با مرد متاهل هميشه شما را در پله دوم قرار مي‌دهد. هيچ خانمي دلش نمي‌خواهد مقايسه شود. اما شما در رابطه با مرد متاهل خواه ناخواه در حال قياس شدن هستيد. در ادامه به برخي ديگر از نكاتي كه در رابطه با مرد متاهل بايد بدانيد را شرح داده‌ايم.

1. خانه و خانواده اصلي جاي ديگري است

ممكن است شما در رابطه با مرد متاهل جملات و رفتارهاي زيادي از او ببينيد كه نشان مي‌دهند عاشق شماست. بااين‌حال به خاطر داشته باشيد كه به‌احتمال‌زياد اين جملات صرفاً براي راضي نگه‌داشتن شما بيان مي‌شوند. اگر طرف مقابل صرفاً به شما علاقه‌مند بود، براي اينكه با شما تشكيل خانواده بدهد اقدام مي‌كرد. متأسفانه در اين رابطه شما صرفاً فردي هستيد كه هنگام ناراحتي‌هاي موجود در فضاي خانه يا خستگي به سمتتان خواهد آمد.

2. ممكن است پيامدهاي ناگواري در انتظارتان باشد

همواره اين احتمال وجود دارد كه همسر اول مردي كه با او در ارتباط هستيد، از رابطه شما آگاه شده و مشكلاتي را برايتان ايجاد كند. حتي اگر شما به لحاظ قانون و يا شرع مرتكب اشتباهي نشده باشيد، رابطه با مرد متاهل به لحاظ عرف جامعه ناپسند بوده و برملا شدن آن، مي‌تواند ضربه سنگيني به حيثيت و وجهه اجتماعي شما وارد كند.

3. هرگز قرار نيست او همسرش را طلاق دهد

برقراري رابطه‌ خارج از چهارچوب، براي اكثر مردان به دليل تنوع‌طلبي و يا از سر هوس هست‌. به خاطر داشته باشيد كه كمتر از 5درصد از مردان، همسر اول خود را در چنين شرايطي طلاق مي‌دهند. درنتيجه اگر تصميم گرفته‌ايد كه وارد رابطه با مرد متاهل بشويد به اين نكته توجه كنيد كه شما در سايه زندگي ديگري، زندگي خواهيد كرد.

چگونه رابطه با يك مرد متاهل را پايان دهيم؟

قطعا رابطه با مرد متاهل براي شما وابستگي هايي را هم ايجاد كرده است. و اين مساله سختي پايان دادن اين رابطه را بيشتر مي‌كند. اما بايد بدانيد كه اين وابستگي تنها به خاطر عشق و عاشقي نيست. 

1. با خودتان صادقانه صحبت كنيد

سعي كنيد به اين سؤالات پاسخ دهيد كه هدف و انگيزتان از چنين رابطه‌اي چيست؟ چه آينده‌اي براي آن تصور كرده‌ايد؟ آيا طرف مقابل حاضر است خانواده‌اش را براي شما كنار بگذارد؟ سعي كنيد به‌خوبي براي خودتان روشن كنيد كه در چه شرايطي قرار داريد.

2. از خودتان بپرسيد كه آيا ارزشش را دارد؟

براي خودتان چه ميزان ارزش و اعتبار قائل هستيد؟ آيا واقع قصد داريد همواره به‌عنوان فردي مزاحم كه زندگي‌اي را ويران كرده است با شما برخورد شود؟ آيا واقعا احتمال نمي‌دهيد كه بتوانيد با يك مرد مجرد ارتباط برقرار كرده و رابطه سالمي داشته باشيد؟

3. درگير احساسات نباشيد

هنگامي‌كه براي قطع يك ارتباط تصميم مي‌گيريد، احساسات و خاطراتي كه داشته‌ايد، در ذهنتان روشن‌شده و مانع تصميم‌گيري‌تان مي‌شود. از طرفي هنگامي‌كه طرف مقابلتان متوجه تصميم شما بشود، سعي مي‌كند تا با جملات عاطفي و جلب ترحم شما، از اين تصميم منصرفتان كند. اگرچه بسيار سخت، اما تلاش كنيد تا بدون دخالت احساسات تصميم بگيريد.

4. جلسه خداحافظي ترتيب دهيد

به اعتقاد روانشناسان پايان دادن ناگهاني يك رابطه، تأثير نامطلوبي در روحيه و احساس هردو طرف خواهد گذاشت. درصورتي‌كه براي پايان رابطه تصميم گرفته‌ايد، با طرف مقابلتان دراين‌باره صحبت كنيد، با او خداحافظي كرده و به رابطه پايان دهيد.

چرا نمي توانم رابطه با مرد متاهل را پايان دهم؟

اگر مي‌دانيد كه ادامه رابطه با مرد متاهل اشتباه است، اما باز هم خود را به طرق مختلف قانع مي‌كنيد كه حالا براي مدتي هم كه شده به اين رابطه ادامه دهيد. بايد بدانيد كه شما تنها كسي نيستيد كه در اين مساله گرفتار شده ايد. خيلي از خانم ها به دليل وابستگي ها، ترس ها، ناراحتي ها، و مسائل ديگري كه در زندگي دارند نياز به فردي قوي تر از خود پيدا مي كنند. و يا گاهي با تكيه بر چنين مرداني به دنبال آرامش روح آزار ديده خود هستند. (معمولا اين دست مردان خيانتكار از اين نيازهاي وجودي شما مطلع شده و از همين رو شما را مورد سواستفاده قرار مي‌دهند).

اما در پاسخ به اينكه چرا نمي توانيد تصميمي قطعي براي پايان دادن به رابطه با مرد متاهل بگيريد؛ بايد اين موضوع را در خود جستجو كنيد. شما احتمالا در ناخودآگاه تان مسائلي وجود دارد كه نياز به كشف و بررسي بيشتري دارند. بهتر است در اين باره حتما خدمات مشاوره روانشناسي دريافت كنيد.

سخن آخر

طبق آمارهاي به دست آمده از زناني كه وارد رابطه با مرد متاهل شده‌اند؛ خيلي از آن‌ها شروع رابطه را خارج از كنترل خود دانسته و پيشروي آن را بي اختيار توصيف كرده اند. در نگاه اول تجربياتشان را به عشق واقعي نسبت مي دادند، اما با گذر زمان از به وجود آمدن اين مساله پشيمان شده و به دنبال راهي براي خروج بوده اند.

تمامي اين ها نشان ميدهد كه رابطه با مرد متاهل ، دو سر دارد. و براي جلوگيري از بروز چنين مساله اي هر دو طرف بايد نسبت به پيامدهاي آن آگاه باشند. اما هم خانم و هم آقا به عنوان فردي بالغ موظف است كه قبل از ورود به چنين روابطي بررسي هاي لازم را به عمل آورد تا اشتباهاتي ازين دست پيش نيايد. و در صورت ايجاد رابطه با مرد متاهل نسبت به پيامدهاي آن آگاه شده و براي جلوگيري از آن اقدامات لازم صورت بگيرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه با مرد متاهل مي توانيد از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

چرا رابطه با يك مرد متاهل اشتباه است؟

در چنين روابطي شما به‌عنوان نفر سوم، وارد يك زندگي شده و باعث از بين رفتن خانواده مي‌شويد. حتي در شرايطي كه چنين مسائلي برايتان اهميت ندارد، آسيب‌هايي كه به خودتان وارد مي‌شود، بسيار زياد است. شما در اين قبيل روابط تعارض و فشار روحي بسياري را تحمل خواهيد كرد و بايد بپذيريد كه خانواده اصلي مرد، كسي به‌غيراز شماست. براي آگاهي بيشتر در اين زمينه و دريافت راهكارهايي براي پايان دادن به رابطه خود با مرد متاهل بهتر است جهت مشاوره خيانت اقدام كنيد.

منبع: رابطه با مرد متاهل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رابطه با مرد متاهل،
موضوع:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۰:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد برادر يكي از مشكلات بزرگ در خانواده ها مي‌باشد. امروزه به قدري اعتياد به مواد مخدر زياد شده است كه كم كم در هر خانواده بزرگي يك نفر به آن مبتلا است. هم چنين مقابله با اعتياد برادر كار ساده اي نيست. با اعتياد يكي از عزيزان تمام افراد خانواده درگير مي‌شوند و حال همه اعضاي خانه بد مي‌شود. روابط بين اعضاي خانواده بهم مي‌ريزد و تحت تاثير قرار خواهد گرفت. يكي از سخت ترين موضوعات مواجهه، اعتياد برادر است. كسي كه مانند تكيه گاه شما بوده است و بسيار مقدس شمرده مي‌شده.

اعتياد برادر پيامدهايي را به همراه دارد كه اعضاي خانواده را تحت تاثير قرار مي‌دهد. كانون خانواده بهم مي‌ريزد و با روش هاي مختلفي اين درد احساس مي‌شود. حتي به مرور زمان احساس تنفر در خواهر و برادران فرد معتاد ايجاد مي‌شود كه بسيار دردناك است. در اين شرايط بايد حمايت گر برادر باشيد و به شيوه مناسبي با او برخورد كنيد. براي اطلاع از روش برخورد با فرد معتاد از روانشناس راهنمايي بگيريد. جهت دريافت مشاوره اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد برادر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد برادر | 6 روش برخورد با اعتياد برادر

اعتياد برادر چگونه است؟

برخورد با اعتياد برادر بسيار دشوار است. زماني كه يكي از اعضاي خانواده با مشكلي مانند اعتياد روبرو باشند؛ تمامي خانه و خانواده تحت تاثير قرار مي‌گيرند. درگيري هاي ذهني، تنش در خانواده، نگراني براي آينده برادر و … همگي نشات گرفته از اعتياد عزيزي مانند برادر است. افراد معتاد از همه افراد دور مي‌شوند و ترجيح مي‌دهند كه در تنهايي خود باشند. بيشتر از اينكه به اعضاي خانواده اهميت دهند، به مواد مخدر وابسته هستند.

به همين دليل كمك به ترك اين افراد دشوار است. زماني كه يكي از اعضاي خانواده به مواد مخدر وابستگي داشته باشد، تنش و نا اميدي بين اعضاي خانواده بيشتر مي‌شود. 

اعتياد برادر پيامدهاي چندگانه ايجاد مي‌كند و تمامي اعضاي خانواده را به خود درگير مي‌كند. خواهر و برادر ها روش هاي مختلفي از درد را احساس مي‌كنند. اينكه دوست دوران بچگي آنها به چنين مريضي و دردي مبتلا باشد؛ روان آن ها را درگير مي‌كند. اين موضوع بسيار دردناك است و براي كمك به اعتياد برادر بايد از روانشناس كمك بگيريد. در اين مقاله تمامي ابعاد اعتياد برادر را بررسي كرده ايم. جهت كسب اطلاع بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

نحوه رفتار با اعتياد برادر

همانطور كه گفته شد، اعتياد برادر سختي هاي زيادي را به همراه دارد. اين سختي ها به مرور زمان روان شما را تحت تاثير قرار مي‌دهد و باعث درگيري هاي شديد مي‌شود. در اين بخش مقاله راجع به نحوه برخورد و رفتار با اعتياد برادر را توضيح داده ايم.

📌 برادر معتاد خود را درك كنيد

يكي از روش هاي برخورد با اعتياد برادر كه از اهميت بسيار زيادي نيز برخوردار است، درك برادر است. اعتياد را مانند مريضي بدانيد و با برادر خود شكل يك بيمار برخورد كنيد. اينكه احساس كنيد برادرتان شما را ترك كرده است و به مواد مخدر بيشتر اهميت مي‌دهد؛ طبيعي است. اما بايد بدانيد كه مصرف مواد مخدر كاركرد هاي ذهني را مختل مي‌كند و باعث بروز چنين رفتارهايي مي‌شود.

📌 اعتماد خود را جلب كنيد | اعتياد برادر

در برخورد با اعتياد برادر بايد به دنبال جلب اعتماد باشيد. اعتماد شما به مرور زمان با اعتياد برادر از بين مي‌رود. از شما فاصله مي‌گيرد و به مواد مخدر وابسته مي‌شود. به حرف هاي شما گوش نمي‌دهد و رفتارهاي نامناسبي انجام مي‌دهد. به همين دليل براي اينكه به برادر معتاد خود كمك كنيد، بهتر است كه به دنبال جلب اعتماد باشيد.

📌 تنش و نااميدي را رفع كنيد

تنش و نااميدي در خانواده به دليل اعتياد برادر ايجاد مي‌شود. به همين دليل بايد براي كمك به آرامش خانه و خانواده از تنش ها دوري كنيد. اعتياد برادر هميشه كانون خانواده را برهم مي‌زند. خانواده نااميد مي‌شود و هميشه درگير اعتياد يك عزيز هستند.

📌 رفتار و برخورد آرام داشته باشيد

افرادي كه با اعتياد برادر درگير هستند؛ آرامش در خانه را تجربه نمي‌كنند. آنها به مرور زمان رفتارهاي پر تنش را تجربه مي‌كنند. به همين دليل توصيه مي‌شود كه رفتار آرام و برخورد محترمانه داشته باشيد. زماني كه رفتار تند باشد، برادر معتاد نيز به سختي مي‌تواند با اعضاي خانواده ارتباط بگيرد.

📌 كمك به خانواده برادر معتاد | اعتياد برادر

زماني كه اعتياد برادر شروع شود، اگر متاهل باشد كه خانواده او نيز تحت فشار خواهند بود. به همين دليل بهتر است كه از خانواده برادر معتاد خود نيز حمايت كنيد. آنها را درك كنيد و مورد حمايت خود قرار دهيد. بهترين روش اين است كه با آنها ارتباط برقرار كنيد و در صورت نياز به آنها كمك كنيد. 

📌 از روانشناس كمك بگيريد

يكي از روش هاي برخورد با اعتياد برادر كمك از روانشناس است. حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد تا با مشاوره هاي دقيق به خانواده افراد معتاد كمك كنند. برخي از خانواده ها روش هاي صحيح برخورد با اعتياد برادر را نمي‌دانند. به همين دليل توصيه مي‌شود كه از  روانشناس و مشاورين متخصص در زمينه اعتياد راهنمايي بگيريد. 

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله راجع به اعتياد برادر صحبت كرديم، افرادي كه در خانواده عزيز معتاد دارند؛ درگيري ها و تنش هاي زيادي را تحمل خواهند كرد. به همين دليل زندگي براي اين افراد سخت و دشوار خواهد بود. به همين دليل توصيه مي‌شود كه از روانشناس و مشاورين متخصص در زمينه اعتياد راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد برادر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد برادر | 6 روش برخورد با اعتياد برادر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۴:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی