مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

بالا بردن آستانه تحمل قطعا نقش مهمي در سلامت روان افراد كمك دارد. البته آستانه تحمل در موارد جسماني نيز وجود دارد. احتمالا نيز زياد به گوشتان خورده كه آستانه تحمل كسي پايين است يا آستانه تحمل بالايي دارد. معمولا نيز با ميزان صبر و درد آستانه تحمل سنجيده مي‌شود. كساني كه آستانه تحمل بالايي دارند صبورتر هستند. اما كساني كه از آستانه تحمل كمي برخوردارند؛ اضطراب شديدي را همراه دارند كه در نهايت منجر به افسردگي شديد مي‌شود.

به طور كل عدم صبر و تحمل به مرور زمان افسردگي به همراه دارد. به همين دليل براي بالا بردن آستانه تحمل بايد به فكر چاره بود. اگر قصد افزايش آستانه تحمل تان را داريد بايد اميدوار و مثبت انديش باشيد. اما براي اينكه مطابق با شخصيت خود آستانه تحمل را افزايش دهيد، به روانشناس نياز داريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه بالا بردن آستانه تحمل مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: بالا بردن آستانه تحمل | 10 روش بالابردن آستانه تحمل

بالا بردن آستانه تحمل

آستانه تحمل به صبر، درد و تحمل افراد باز مي‌گردد. زماني كه يك دردي به فرد وارد مي‌شود اگر صبور باشد و تحمل كند؛ فردي با آستانه تحمل بالا شناخته مي‌شود. اگر با درد فورا از خود واكنش نشان دهد؛ فردي با آستانه تحمل پايين گفته مي‌شود. آستانه تحمل به روانشناسي رفتار باز مي‌گردد و در روانشناسي اجتماعي خود را نشان مي‌دهد. و اين بازتاب هاي فرد است كه نشان دهنده آستانه اوست.

فرد مغرور شخصيتي دارد كه با كوچكترين نقد واكنش نشان مي‌دهد و فرد صبور شخصيتي دارد كه با نقد و انتقاد نيز واكنش تند از خود نشان نمي‌دهد. بنابراين موضوع بالا بردن آستانه تحمل روانشناسي رفتاري است و در افراد متفاوت به شيوه هاي متفاوتي بروز مي‌كند. اما مي‌توان براي بالا بردن آستانه تحمل تلاش كرد. در اين مقاله روش هاي بالا بردن آستانه تحمل را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

روش هاي بالا بردن آستانه تحمل

براي بالا بردن آستانه تحمل روش هايي وجود دارد كه بسيار كار ساز است. در اين بخش مقاله روش هاي افزايش اين رفتار را توضيح داده ايم.

📌 مثبت انديشي را فراموش نكنيد

براي بالا بردن آستانه تحمل لازم است كه مثبت انديش باشيد. افكار خود را از ابعاد منفي پاك كنيد و به سوي مثبت انديشي حركت كنيد. اگر دائم در حال افكار منفي باشيد اضطراب و استرس را بايد تحمل كنيد. كه نتيجه اين استرس و اضطراب، افسردگي شديد است.

📌 اميدوار باشيد | بالا بردن آستانه تحمل

يكي از روش هاي بالا بردن آستانه تحمل، اميدوار بودن است. حتما بايد در نظر داشته باشيد كه زندگي بالا و پاييني هاي زيادي را به همراه دارد. و هر روز شبيه به هم نيست. بنابراين براي اينكه در مقابل سختي ها پايدار بمانيد، بايد اميدوار باشيد. اميدواري راهي براي افزايش آستانه تحمل است.

📌 صبر را تمرين كنيد

براي بالا بردن آستانه تحمل لازم است كه صبر را تمرين كنيد. تمرين صبر به شما كمك مي‌كند كه راه درست براي پذيرش را پيدا كنيد. افراد صبور هميشه آستانه تحمل بالايي دارند و با هيچ نقد و انتقادي شكسته نمي‌شوند. 

📌 آينده نگر باشيد

براي بالا بردن آستانه تحمل لازم است كه آينده نگر باشيد. زماني كه در استرس و تنش هستيد فعاليت هايي انجام ندهيد كه باعث پشيماني و تخريب آينده شود. بنابراين به خاطر داشته باشيد كه هر كاري نيازمند بررسي منطقي است و براي آينده بهتر امروز را جدي بگيريد.

📌 پذيرش داشته باشيد | بالا بردن آستانه تحمل

يكي از كارهايي كه براي بالا بردن آستانه تحمل مي‌توانيد انجام دهيد؛ پذيرش اتفاقات زندگي است. فردي كه تمام اتفاقات خوب و بد زندگي را درك كند و آن را بپذيرد؛ آستانه تحمل بالايي نيز دارد. اين را به خاطر داشته باشيد كه دوران سختي گذرا است و پايدار نخواهد ماند. زماني كه پذيرش داشته باشيد؛ درك و صبر در زندگي نيز بيشتر مي‌شود. 

📌 خود را باور داشته باشيد

هميشه لازم نيست كه براي بالا بردن آستانه تحمل كارهاي سخت انجام دهيد. همين كه خودتان را باور داشته باشيد راحت تر به پذيرش خواهيد رسيد. به خود ايمان داشته باشيد كاري كه انجام مي‌دهيد درست است و اگر خطايي صورت بگيرد تجربه اي براي عدم تكرار دوباره است.

📌 عادات مناسب خود را تقويت كنيد

يكي از كارهايي كه براي بالا بردن آستانه تحمل بايد انجام دهيد، تقويت عادات مناسب است. بايد رفتارهاي خود و نقاط مثبت را تقويت كنيد تا به درجه بالايي از آن برسيد. با اين كار حتي به خودتان باور خواهيد داشت كه كار دستي را انجام مي‌دهيد.

📌 روي افزايش اعتماد به نفس كار كنيد

يكي از كارهايي كه براي بالا بردن آستانه تحمل مي‌توانيد انجام دهيد، افزايش اعتماد به نفس است. بايد سعي كنيد با كمك روانشناس و راهكارهاي مناسب به افزايش اعتماد به نفس بپردازيد و براي خود انگيزه ايجاد كنيد.

📌 براي خود فضا و استراحت در نظر بگيريد

از مهم ترين كارهايي كه براي بالا بردن آستانه تحمل بايد انجام داد، استراحت است. زماني كه استرس، تنش و خستگي بر شما غلبه كرده است؛ بايد براي خود فضا در نظر بگيريد. فضاي روحي و رواني به شما آرامش خواهد داد كه تصميم مناسب تري بگيريد.

📌 از روانشناس كمك بگيريد

براي بالا بردن آستانه تحمل حتما از روانشناس كمك بگيريد. روانشناس به شما كمك مي‌كند تا ريشه و دليل كم بودن آستانه تحمل را شناسايي كنيد و سپس روش هاي مناسب با شخصيت و دليل بالا بردن‌آستانه تحمل را انجام دهيد. با كمك روانشناس اين روند با سرعت بالاتري پيش خواهد رفت.

كلام آخر

بالا بردن آستانه تحمل يكي از كارهاي مهمي است كه افراد براي زندگي بهتر بايد در نظر داشته باشند. زندگي سرشار از سختي و دشواري است و اگر اين سختي ها با آستانه پايين روبرو شود؛ پيامد هاي مخربي به دنبال خواهد داشت. بنابراين براي افزايش آستانه تحمل از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بالا بردن آستانه تحمل مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بالا بردن آستانه تحمل | 10 روش بالابردن آستانه تحمل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۳۳:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چه زماني براي ازدواج بعد از فوت همسر مناسب است؟ مرگ عزيزان سوگي است كه به آساني فراموش نمي‌شود و در اين ميان فوت همسر يكي از سخت‌ترين اتفاقاتي است كه هر كسي در طول زندگي خود با آن روبرو خواهد شد. بعد از فوت همسر بسياري از جنبه‌هاي زندگي دچار تغييرات اساسي خواهد شد و سازگاري فرد با اين تغييرات گاه به ماه‌ها زمان نياز خواهد داشت. در اين ميان ازدواج بعد از فوت همسر اتفاقي است كه عوامل زيادي در آن دخيل هستند و نيازمند بررسي‌هاي بيشتر و پيدا كردن زمان مناسب براي اين اتفاق است

برخلاف برخي از افراد كه از ازدواج مجدد بعد از فوت همسر امتناع مي‌كنند، برخي ديگر سريعا اقدام به ازدواج مجدد خواهند كرد. براي ازدواج مجدد بعد از فوت همسر بايد به برخي نكات توجه نماييد و حتما از يك فرد متخصص كمك بگيريد تا رابطه رضايت بخشي داشته باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج بعد از فوت همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ازدواج بعد از فوت همسر | ازدواج با زن يا مردي كه همسرش فوت كرده 

ازدواج بعد از فوت همسر

به طور كلي تصميم گيري براي ازدواج بعد از فوت همسر كار ساده اي نبوده و بايد عوامل مختلفي را در نظر گرفت. اين موضوع در بين زنان و مردان متفاوت است و همچنين بستگي به شرايط افراد دارد. اما قطعا هيچگونه مانع شرعي و قانوني نداشته و حتي در مواردي بسيار توصيه مي‌شود كه افراد تنها نمانند. اما به هر حال بايد قبل از هرچيز به خوبي در اين مورد فكر كرد و حتي فرزندان را نيز در نظر گرفت. در اين مقاله به بررسي جنبه هاي مختلفي از اين موضوع مي‌پردازيم.

زمان مناسب براي ازدواج بعد از فوت همسر

صدمات روحي و عاطفي بعد از فوت همسر ممكن است تا مدت‌ها فرد را تحت تاثير قرار دهد ولي به طور معمول بازه زماني 6 تا 12 ماه فرصت مناسبي براي كنار آمدن با فقدان همسر و مديريت هيجانات به وجود آمده است ولي اين مدت در افراد متفاوت بوده و ديده شده كه برخي از افراد براي سال‌هاي طولاني سوگوار همسر خود بوده‌اند و نتوانستند به وضعيت روحي-رواني قبل از فوت همسر بازگردند.

فهميدن اين موضوع كه زمان مناسب براي ازدواج بعد از فوت همسر فرا رسيده يا خير نيازمند بررسي صحيح وضعيت رواني فرد است. تا زماني كه فرد درگير غم و اندوه شديد است، احساس گناه و عذاب وجدان مي‌كند و وضعيت روحي رواني باثباتي ندارند، تصميم به ازدواج مجدد صحيح به نظر نمي‌رسد.

نشانه هاي آمادگي براي ازدواج بعد از فوت همسر

افرادي كه براي ازدواج بعد از فوت همسر خود آمادگي كافي را دارند؛ نشانه هايي از خود بروز مي‌دهند كه مي‌توان از تصميم آنها مطمئن شد. در واقع با وجود اين علائم افراد شرايط شروع يك زندگي جديد را دارند و مي‌توانند به زندگي عادي خود برگردند. يكي از اصلي ترين نشانه ها پشت سر گذاشتن كامل دوران سوگواري است. اين افراد با اينكه همواره به ياد همسر سابق خود هستند؛ اما به هيچ عنوان اجازه تاثيرگذاري اين موضوع را در رابطه خود نمي‌دهند.

در واقع آنها همسر سابق خود را با همسر كنوني مقايسه نكرده و يا به دنبال پيدا كردن جايگزيني براي آن نيستند. همچنين احساس گناه در مورد ازدواج خود نداشته و آرامش خاطر دارند. چنين افرادي قادر به برقراري تعادل ميان رابطه همسر فعلي با فرزندان شان نيز خواهند بود.

نكاتي در مورد ازدواج بعد از فوت همسر

افراد بعد از فوت همسر از لحاظ روحي و رواني آسيب پذيرتر مي‌شوند و شكست در ازدواج مجدد آسيب‌هاي به مراتب جبران ناپذيرتري براي آنان به همراه خواهد داشت. در ادامه چند نكته براي انتخاب صحيح در ازدواج بعد از فوت همسر بيان شده است.

✅توضيح شرايط براي همسر آينده

افرادي كه تصميم به ازدواج بعد از فوت همسر مي‌گيرند، بايد در مورد وضعيت خود و حالات روحي و رواني‌شان با همسر آينده خود صحبت كنند. اين نكته كه همسر آينده فرد مي‌تواند پذيرش و درك درست و متقابلي از وضعيت فرد داشته باشد، در كيفيت زندگي مشترك آنان تاثير زيادي خواهد داشت.

✅ازدواج بعد از فوت همسر | درنظر گرفتن شرايط فرزندان

درصورتي كه فرد از همسر فوت شده خود داراي فرزند و يا فرزنداني باشد، توجه به نظر آن‌ها و آماده كردن آنان براي ازدواج مجدد بسيار اهميت دارد. كاملا طبيعي است كه فرزندان فرد در ابتدا حس خوبي نسبت به زندگي با والدين ناتني نداشته و نسبت به پدر يا مادر فوت شده خود دلبستگي و تعلق خاطر داشته باشند. درك احساسات فرزندان و استفاده از خدمات مشاوره خانواده، كمك زيادي براي گذر از اين بحران به فرزندان خواهد كرد.

✅تعيين حد و مرز براي احساسات خود

اگر احساسات و رفتارهاي فرد در ازدواج مجدد نيز حول و محور همسر متوفي خود باشد، نتيجه‌اي جز آزار و اذيت و بي احترامي نسبت به همسر جديد فرد نخواهد داشت. قطعا فراموش نكردن همسر سابق و خاطرات وي، كاملا متفاوت از رفتارهايي مانند مقايسه كردن همسر جديد با همسر فوت شده و يادآوري مكرر خاطرات وي مي‌باشد.

✅كمك گرفتن از روانشناس

يكي ديگر از راه هايي كه بايد براي ازدواج بعد از فوت همسر، امتحان كنيد؛ كمك گرفتن از روانشناس است. اين موضوع نه تنها به افراد براي پشت سر گذاشتن دوران سوگواري كمك مي‌كند؛ بلكه از لحاظ رواني بر آمادگي آنها براي ازدواج مجدد، موثر است. افراد مي‌توانند در مورد شرايط خود و همسر در اين مورد صحبت كرده و همچنين كيفيت سلامت روان خود را بالا ببرند.

دلايل ازدواج بعد از فوت همسر

فراموش نكنيد كه دليل ازدواج بعد از فوت همسر، بسيار مهم است. در واقع بهتر است اين عوامل را در خود و ديگري بررسي كرده و از بروز مشكلات ناشي از آن قبل از هر تصميم قطعي جلوگيري كنيد. افراد در اين دوران بيشتر از هر زمان ديگري آسيب پذير و حساس بوده و احتمالا تحمل شكست و ناكامي ديگري را ندارند. به همين دليل بايد از دليل فكر كردن به ازدواج مجدد براي خود و ديگري، اطمينان حاصل كنند. برخي از اين دلايل شامل موارد زير مي‌شوند. 

🔘فرار از تنهايي

عده اي تنها به دليل اينكه نمي‌توانند براي مدت زمان طولاني تنها بمانند؛ به ازدواج بعد از فوت همسر روي مي‌آورند. چنين افرادي بلافاصله بعد از مرگ همسر خود ازدواج كرده با اينكه از لحاظ رواني و عاطفي براي آن آمادگي ندارند. در چنين شرايطي طرف مقابل نيز آسيب ديده و احتمالا رابطه شرايط خوبي نخواهد داشت.

🔘كمك گرفتن براي بزرگ كردن فرزندان

يكي ديگر از دلايل ازدواج بعد از فوت همسر، كمك گرفتن از ديگري براي بزرگ كردن فرزندان است. افرادي كه در سن جواني و با وجد فرزندان كوچك، همسر خود را از دست مي‌دهند؛ نياز به حمايت و كمك بيشتري داشته؛ به همين دليل سريع تر ازدواج مي‌كنند. اين دليل تا حدي قانع كننده است؛ اما در كنار فرزندان بايد به نيازها و خواسته هاي همسر نيز اهميت داد و به او نيز توجه كرد.

🔘فشارهاي اطرافيان

برخي از افراد به دليل فشارهاي اطرافيان به ازدواج بعد از فوت همسر تن مي‌دهند. در واقع آنها مشكلي با تنهايي خود نداشته و به خوبي از عهده كارهاي خود بر مي‌آيند. اما به دليل اصرار هاي ديگران و نه از روي علاقه، با فردي آشنا شده و با او ازدواج مي‌كنند. اين موضوع مخصوصا در مورد خانم هاي جواني كه همسر خود را از دست مي‌دهند؛ بيشتر صادق است.

🔘علاقه

اما مورد ديگري كه منجر به ازدواج بعد از مرگ همسر مي‌گردد؛ علاقه افراد به يكديگر است. افراد تا آخر عمر مي‌توانند عاشق شده و علاقه به ديگري را تجربه كنند. گاهي افراد با شخصي كه شرايط مشابه با آنها را دارد؛ آشنا شده و تصميم به ازدواج با يكديگر مي‌گيرند. اين مورد مي‌تواند دليل خوبي براي ازدواج و شروعي رابطه جديد باشد و احتمال موفقيت آن نيز بيشتر خواهد بود.

معايب و مزاياي ازدواج بعد از فوت همسر

با اينكه ازدواج بعد از فوت همسر معايب و مزاياي زيادي دارد؛ اما با استفاده از راهكارهاي گفته شده؛ افراد مي‌توانند معايب آن را كاهش داده و رابطه خوبي را تجربه كنند. اگر افراد به طور كامل از دوران سوگ همسر سابق خود خارج شده باشند؛ قطعا با ازدواجي مجدد مي‌توانند از بروز احساس تنهايي جلوگيري كرده و در حال خوب را دوباره تجربه كنند. اما اگر اين ازدواج بدون در نظر گرفتن شرايط صورت گيرد؛ هم براي خود افراد و فرزندان شان مشكلات زيادي ايجاد مي‌كند.

سخن پاياني

مشكلات اقتصادي، فشار از جانب ديگران و تصميم‌هاي عجولانه تنها بخشي از دلايلي است كه باعث مي‌شود ازدواج بعد از فوت همسر سرانجام خوبي نداشته باشد و باعث آسيب‌هاي روحي و رواني بيشتر شود. قطعا بررسي جوانب مختلف اين گونه از ازدواج، مشاور قبل از ازدواج و مديريت هيجانات مي‌تواند ازدواج مجددي صحيح و رابطه‌اي رضايت بخش براي طرفين را رقم بزند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج بعد از فوت همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

ازدواج بعد از فوت همسر پس از گذشت چه زماني صحيح است؟ 

اين زمان به خود فرد و توانايي او در مديريت شرايط و كنار آمدن با غم مرگ همسر بستگي دارد. به طور معمول افراد پس از 6 تا 12 ماه مي‌توانند غم و ناراحتي خود را مديريت نمايند. 

با نارضايتي فرزندان براي ازدواج مجدد والدين چه بايد كرد؟

مسلم است كه فرزندان وابستگي زيادي به والد فوت شده خود دارند و و كمي نارضايتي از سوي آن‌ها طبيعي است. براي حل اين مساله و كمك به گذر از بحران آنان توصيه مي‌شود كه از يك روانشناس كمك بگيريد.

منبع: ازدواج بعد از فوت همسر | ازدواج با زن يا مردي كه همسرش فوت كرده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۲۹:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مصرف غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد از مسائل مهمي هستند كه معمولاً توجه كمتري به آن‌ها مي‌شود. در واقع اهميت تغذيه در سلامت جسم و روان موضوعي است كه بر هيچ‌كس پوشيده نيست. تغذيه سالم در ترك اعتياد نيز مانند هر نقاهت و بيماري ديگر مهم است. استفاده از غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد باعث خواهد شد تا فرد بتواند با سلامت بيشتري اين مرحله را طي كند و مشكلات گوارشي نظير يبوست و يا ضعيف بودن معده كه در طول مدت ترك اعتياد مشاهده مي‌شوند با استفاده از مواد غذايي مناسب تا حدودي كاهش يابد. به همين خاطر ما نيز در اين مطلب راجع به اهميت تغذيه و غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد صحبت خواهيم كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد

9 نكته قابل توجه در غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد

استفاده از برخي مواد غذايي و مكمل‌هاي دارويي باعث خواهد شد تا فرد نقاهت‌هاي دوره ترك اعتياد را با وضعيت مطلوب‌تري پشت سر بگذارد. به‌طوركلي در اين دوران مي‌بايست از مواد غذايي سالم و تازه استفاده شود و از برخي مواد غذايي نيز بايد پرهيز كرد. داشتن يك برنامه منظم براي تغذيه ازجمله مسائلي است كه مي‌تواند تا حد زيادي كمك‌كننده باشد.

1️⃣حجم كمتر، وعده‌هاي بيشتر

اعتياد باعث تضعيف قدرت جسماني در تمامي اندام‌هاي بدن و همين‌طور معده مي‌شود. اين موضوع باعث خواهد شد كه بدن فرد توانايي كافي براي جذب حجم زيادي از مواد غذايي را نداشته باشد. به‌ويژه با توجه به اينكه در رژيم غذايي افراد در حال ترك مي‌بايست از پروتئين استفاده شود و پروتئين ازجمله موادي است كه هضم آن سنگين خواهد بود؛ در اين شرايط بهتر است برنامه غذايي فرد در طول دوران ترك اعتياد به‌صورت حجم كمتر در وعده‌هاي غذايي مختلف باشد.

2️⃣غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد | استفاده از پروتئين

پروتئين‌ها ازجمله اصلي‌ترين غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد هستند. با توجه به اينكه عضلات بدن به دليل اعتياد تحليل مي‌روند، استفاده از اين ماده غذايي باعث عضله سازي و افزايش توانايي جسمي فرد مي‌شود. البته مي‌بايست در استفاده از پروتئين‌ها به اصل حجم كمتر در وعده‌هاي غذايي بيشتر توجه داشته باشيد. پروتئين ازجمله موادي است كه در گوشت قرمز و سفيد، حبوبات و لبنيات يافت مي‌شود.

3️⃣استفاده از فيبرها

فيبر ازجمله مواد غذايي است كه در سبزيجات، غلات و برخي ميوه‌ها وجود دارد. استفاده از اين ماده غذايي مي‌بايست در برنامه روزانه فرد قرار داده شود. فيبرها به‌عنوان يكي از غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد باعث خواهند شد تا فرد در طول روز چندان احساس گرسنگي نداشته باشد و همين‌طور به تنظيم سطح قند خون و كلسترول نيز كمك خواهند كرد.

يكي از رايج‌ترين مشكلاتي كه در طول دوره ترك اعتياد براي فرد پيش مي‌آيد يبوست و اختلال در سيستم گوارشي فرد است. استفاده از فيبرها باعث مي‌شود تا شرايط گوارشي فرد نيز بهبود پيدا كند.

4️⃣امگا 3

امگا 3 و ساير روغن‌هاي طبيعي ازجمله غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد هستند كه مي‌بايست در طول دوره ترك به آن‌ها توجه داشته باشيد. اين ماده غذايي مفيد را مي‌توان در موادي مانند ماهي، ميگو، تخم‌مرغ و زيتون پيدا كرد. سعي كنيد تا جاي ممكن استفاده از چربي‌هاي مضر را كاهش دهيد.

5️⃣نوشيدن مايعات

استفاده كافي از آب و مايعات ديگر مانند آبميوه‌هاي طبيعي ازجمله مواد غذايي مفيد در ترك اعتياد هستند. فرد مي‌بايست در طول روز حداقل 8 تا 10 ليوان آب مصرف كند. استفاده از آب تأثير مطلوبي در بهبود سيستم گوارش و كليه‌ها دارد. سعي كنيد تا حد ممكن استفاده از قهوه و ساير نوشيدني‌هاي كافئين دار، نوشابه‌هاي گازدار و ساير نوشيدني‌هاي غيرطبيعي را كاهش دهيد.

6️⃣غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد | استفاده از مكمل‌ها

در كنار استفاده از مواد غذايي مناسب در دوران ترك اعتياد، متخصصين معمولاً توصيه مي‌كنند كه از مكمل‌هاي غذايي نيز استفاده شود. اين مكمل‌ها با تأمين مواد موردنياز بدن مي‌توانند تأثير مطلوبي در كاهش نشانه‌هاي دوران نقاهت داشته باشند.

7️⃣ويتامين‌هاي گروه B

استفاده از ويتامين‌هاي گروه B تأثير بسياري در بهبود عملكرد سيستم اعصاب دارد. همچنين اين گروه از ويتامين‌ها باعث بهبود عملكرد گوارش و كاهش احساس درد مي‌شوند. به همين خاطر متخصصين معمولاً استفاده از ويتامين‌هاي گروه B را در برنامه غذايي و از جمله غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد افراد در حال ترك ضروري مي‌دانند.

N8️⃣ استيل سيستئين (NAC)

تحقيقات نشان مي‌دهد كه استفاده از اين مكمل تأثير بسياري در كاهش وسوسه ذهني براي استفاده از مواد مخدر يا وسواس‌هايي نظير جويدن ناخن دارد و به همين خاطر از آن به‌عنوان يكي از غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد نام برده مي‌شود. علاوه بر اين، اين مكمل حاوي آنتي‌اكسيدان است و آنتي‌اكسيدان‌ها تأثير بسيار مطلوبي در بهبود وضعيت سلامت جسمي دارند. 

9️⃣غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد | ويتامين C

ويتامين C يكي از مواد غذايي مهمي است كه باعث كاهش ميل به استفاده از انواع مواد مخدر مي‌شود و همين‌طور از مغز در برابر مواد سمي موجود در انواع داروهاي اعتيادآور محافظت مي‌كند. به همين خاطر بهتر است با توصيه پزشك استفاده از اين ويتامين را در برنامه روزانه فرد قرار دهيد.

غذاهاي ممنوعه

برخي از مواد غذايي نظير مواد قندي يا پرچرب به‌طوركلي براي سلامت تمامي افراد مضر هستند. استفاده از اين مواد در زماني كه فرد در حال ترك اعتياد است مي‌بايست به‌طوركلي كنار گذاشته شود. در ادامه به برخي از مهم‌ترين مواد غذايي كه مي‌بايست از آن‌ها اجتناب شود اشاره خواهيم كرد. 

  • برخلاف باور عموم استفاده از مواد قندي باعث بروز مشكلات جسمي و همين‌طور تشديد حالت‌هاي خماري مي‌شود. بهتر است استفاده از قندهاي طبيعي را جايگزين اين مواد كنيد.
  • استفاده از قهوه يا ساير نوشيدني‌ها و مواد غذايي محرك مي‌تواند باعث تشديد حالت‌هاي بي‌قراري در فرد بشود و بهتر است استفاده از آن‌ها را كنار بگذاريد.
  • استفاده از غذاهاي پرچرب و همين‌طور فست فودها و ساير مواد غذايي فرآوري شده مي‌بايست در اين دوران قطع شود.

غذاهاي مفيد براي كنار گذاشتن الكل

به طور كلي روش و غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد به الكل با مواد مخدر، تفاوت آنچناني نمي‌كند. اما نكات اساسي كه در زمينه تغذيه، در حين ترك اعتياد به الكل افراد بايد بدانند؛ مصرف آب فراوان، مصرف ويتامين ها و مواد معدني است. همچنين ويتامين هاي گروه B، آنتي اكسيدان و منيزيم نيز خوراكي هاي بسياري مناسبي در حين ترك الكل هستند. اما به طور كلي افراد بايد با توجه به شرايط بدني خود، رژيم اصولي داشته و از متخصص نيز كمك بگيرند.

 

سو تغذيه يا افزايش وزن در دوران ترك اعتياد؟

قبل از شروع فرايند ترك اعتياد و زماني كه فرد در حال مصرف است؛ وزن او به شدت كاهش يافته و گاهي دچار سوتغذيه مي‌شود. اين موضوع به دليل صرف نظر كردن از خوردن وعده هاي غذايي و يا افزايش ميزان سوخت و ساز در بدن آنها است. همچنين آنها معمولا در اثر مصرف دچار اسهال و استفراغ مي‌شوند؛ به همين دليل وزن آنها به شدت كاهش مي‌يابد.

اما با شروع دوران ترك، معمولا اشتهاي افراد افزايش يافته و دچار افزايش وزن مي‌شوند؛ كه طبيعي است. اما اين دوران موقت بوده و پس از مدتي بدن فرد به وضعيت جديد عادت كرده و وزن او به حالت عادي بر مي‌گردد.

سخن پاياني

برخي تصور مي‌كنند كه با مصرف مواد مخدر مختلف، افراد در حين ترك بايد تغذيه متفاوتي داشته باشند. اما به طور كلي مصرف غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد، براي ترك همه انواع مواد مخدر ضروري بوده و اين فرايند را تسريع مي‌كند. برخي در اين دوران از داروها غير استانداردي استفاده مي‌كنند كه نه تنها منجر به ترك نشده بلكه وضعيت جسماني افراد را بدتر نيز مي‌كند. همچنين داشتن رژِيم غذايي بايد مكملي در كنار روش هاي ديگر باشد و نمي‌توان تنها با اينكار موادي را ترك كرد. افراد بهتر است در اين زمينه از يك متخصص كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

چرا استفاده از مواد قندي در دوره ترك اعتياد اشتباه است؟

يك تصور اشتباه اين است كه بدن فرد در طول دوران ترك اعتياد به مواد قندي بيشتري نياز دارد اما تحقيقات نشان مي‌دهد كه استفاده از اين مواد باعث تشديد حالت خماري مي‌شود و بهتر است استفاده از قندهاي طبيعي را جايگزين نماييد.

بهترين مواد غذايي براي فردي كه در حال ترك اعتياد است چيست؟

استفاده از پروتئين يكي از غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد است كه مي‌بايست در برنامه روزانه فرد وجود داشته باشد. در كنار استفاده از پروتئين بهتر است از ميوه و سبزيجات تازه و لبنيات نيز استفاده كنيد.

استفاده از ويتامين B چه تأثيري براي ترك اعتياد دارد؟

اين گروه از ويتامين‌ها باعث كاهش درد و بهبود عملكرد دستگاه عصبي مركزي مي‌شوند.

منبع: غذاهاي مفيد براي ترك اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۲۴:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك به روش ماتريكس را مي‌توان يكي از مؤثرترين درمان‌ها براي ترك به انواع محركها دانست. اين شيوه درماني با بهره‌گيري از نقاط قوت درمان‌هاي مختلف ايجاد شده است كه هريك از آن‌ها نتايج مثبتي را در ترك به همراه داشته‌اند و به همين خاطر روش ماتريكس با كمك گرفتن از تمامي اين درمان‌ها مي‌تواند نتايج مطلوب بسياري را به همراه داشته باشد.

به علاوه ترك به روش ماتريكس نيازي به بستري در مراكز درماني ندارد و درعين‌حال براي تمامي ساعات فرد در خانه تكليف و برنامه مشخصي دارد. به همين خاطر اين روش براي بسياري از افرادي كه در عين نياز به دريافت مراقبت، تمايلي به حضور در مراكز ترك ندارند مفيد واقع مي‌شود. در ادامه درباره اصول و درمان‌هايي كه در روش ماتريكس استفاده مي‌شود صحبت خواهيم كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك به روش ماتريكس مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: ترك به روش ماتريكس

ترك به روش ماتريكس

در سال‌هاي اخير كمتر كسي باقي مانده كه نسبت به نقش درمان‌هاي روان‌شناختي در بهبود اعتياد به مواد مخدر ترديد داشته باشد. روش‌هاي مختلفي از درمان‌هاي روان‌شناختي براي ترك وجود دارد كه مي‌توان گفت هدف تمامي آن‌ها جلوگيري از وسوسه مصرف مجدد، بهبود شرايط روحي بيمار و همين‌طور كمك به او براي بازسازي زندگي است.

ترك به روش ماتريكس درمان روان‌شناختي است كه از نقاط مثبت و تكنيك‌هاي بسياري از درمان‌هاي موفق درزمينهٔ ترك استفاده مي‌كند و به همين خاطر چند برابر بيش از ساير درمان‌ها توانسته نتايج مثبتي را به همراه داشته باشد. از اين روش براي ترك به محركها ازجمله شيشه استفاده مي‌شود.

علاوه بر اين ماتريكس شيوه‌اي از درمان ترك است كه نيازي به بستري در مراكز درماني را ندارد و فرد صرفاً در طول هفته براي چندين بار در جلسات مشاوره يك‌ساعته شركت خواهد كرد. بااين‌حال اين روش بسيار ساختارمند بوده و براي تمامي اوقات روز برنامه مشخصي دارد. همچنين در برخي از جلسات و به‌صورت تصادفي از بيمار آزمايش اعتياد گرفته مي‌شود تا ميزان پيشرفت وي در جلسات به‌درستي مشخص شود.

اصول ترك به روش ماتريكس

روش درماني ماتريكس داراي 8 اصل است كه شيوه برخورد بيمار و درمانگر با يكديگر و هدف از ارتباط آن‌ها را نشان مي‌دهد. اين هشت اصل موارد زير را در بر مي‌گيرد.

  1. رابطه درمانگر و بيمار مي‌بايست رابطه‌اي مثبت و سازنده و درعين‌حال بر اساس احترام متقابل باشد.
  2. ساختار جلسات درمان مي‌بايست به‌درستي دنبال شود اما به تفاوت‌هاي فردي بيماران نيز بايد توجه شود.
  3. بيمار مي‌بايست نسبت به ماده مصرفي اطلاعات كاملي داشته و در اين زمينه آموزش ببيند.
  4. استفاده از روش‌هاي درماني اثرگذار براي هر فرد
  5. تشويق رفتارهاي مثبت بيمار و بي‌توجهي نسبت به رفتارهاي نامناسب
  6. خانواده فرد نيز مي‌بايست مورد آموزش و درمان قرار بگيرند.
  7. ايجاد انگيزه در بيمار براي مشاركت در فعاليت‌هاي اجتماعي مختلف
  8. بررسي وضعيت اعتياد بيمار با استفاده از آزمايش ادرار در فواصل منظم

توجه كنيد كه تعداد جلسات ترك به روش ماتريكس بستگي به ميزان همكاري و سرعت بهبودي فرد دارد؛ بااين‌حال به‌طور ميانگين 16 جلسه براي هر بيمار برگزار خواهد شد و سپس در فواصل منظم جلساتي براي پيگيري وضعيت فرد برگزار مي‌شود؛ اما ممكن است درمان براي برخي افراد حتي در حدود يك سال نيز طول بكشد.

اجزا مختلف ترك به روش ماتريكس

همان‌طور كه گفته شد روش درماني ماتريكس در ترك از مجموع نكات مثبت درمان‌هاي ديگر ايجاد شده و برنامه‌هاي مشخصي براي تمامي مراحل درمان فرد دارد. ما در اين بخش به بررسي اجزا و برنامه‌هاي درماني در اين روش مي‌پردازيم. به‌طوركلي مي‌توان گفت كه روش ماتريكس داراي سه فاز قطع مصرف، آموزش مهارت‌هاي اجتماعي و راهكارهاي مبارزه با وسوسه مصرف مجدد و همين‌طور ورود به عرصه‌هاي اجتماعي است. در تمامي اين سه فاز اصلي از روش‌هاي زير استفاده مي‌شود.

▪️روان‌درماني و مشاوره انگيزشي

در اين جلسات به فرد كمك مي‌شود تا انگيزه لازم براي ترك را داشته باشد و همين‌طور به ريشه‌يابي مشكلاتي كه باعث ابتلاي وي به اعتياد شده و مشكلات روحي ناشي از اعتياد نظير افسردگي توجه مي‌شود. همچنين به فرد كمك مي‌شود تا آگاهي خود را درزمينهٔ ماده مصرفي و اعتياد افزايش دهد.

▪️بازيابي مهارت‌هاي گروهي در ترك به روش ماتريكس

اگرچه در ترك به روش ماتريكس فرد معمولاً از جلسات فردي با درمانگر خود استفاده مي‌كند بااين‌حال در فواصل زماني مشخص جلسات گروهي نيز برگزار خواهد شد. اين جلسات در كنار فراهم آوردن شرايطي براي آشنايي فرد با ساير افرادي كه شرايطي مشابه او دارند زمينه‌هاي لازم را براي بازگشت فرد به جامعه و تمرين مهارت‌هاي اجتماعي فراهم مي‌كند.

▪️پشتيباني اجتماعي

از سومين ماه استفاده از درمان، گروهي به‌عنوان گروه پشتيباني اجتماعي تشكيل مي‌شود و براي مدتي در حدود 36 هفته به فرد كمك مي‌كنند تا برخي مهارت‌هاي اجتماعي ازدست‌رفته مانند صبر در برابر ناكامي‌ها را مجدداً به دست آورد. به‌طوركلي اين جلسات معمولاً پس از بهبودي كامل يا بهبودي نسبي شروع مي‌شوند و هدف آن‌ها كمك به فرد براي كسب آمادگي حضور سالم در جامعه است.

▪️جلب حمايت خانواده و آموزش آن‌ها

در ترك به روش ماتريكس علاوه بر فرد، ساير اعضاي خانواده نيز مي‌بايست مورد درمان قرار بگيرند. البته اين جلسات بيش از آنكه جنبه درماني داشته باشند به آموزش نكات مهم درزمينهٔ اعتياد و ترك آن مي‌پردازند. درواقع هدف اين جلسات اين است كه ارتباط فرد و خانواده را بهبود بخشيده و نكاتي را درزمينهٔ ارتباط با فردي كه در حال ترك است به آن‌ها آموزش مي‌دهند.

▪️جلوگيري از بازگشت اعتياد در ترك به روش ماتريكس

كانون توجه اين جلسات آگاهي بخشيدن به فرد درزمينهٔ نشانه‌هاي بازگشت به سمت مصرف مواد مخدر و نحوه مبارزه با وسوسه مصرف است. اين جلسات معمولاً در ابتدا و انتهاي هر هفته، به‌صورت گروهي و براي مدت 90 دقيقه برگزار خواهند شد.

ترك به روش ماتريكس | نقش درمانگر در اثربخشي درمان

اگرچه روش درماني ماتريكس داراي پايه‌هاي علمي بسيار قوي است بااين‌حال تنها در صورتي مي‌تواند نتيجه‌بخش باشد كه توسط درمانگري ماهر اجرا شود. درمانگري كه از روش ماتريكس استفاده مي‌كند مي‌بايست توانايي مديريت جلسات فردي، گروهي و خانوادگي را داشته باشد و درعين‌حال اطلاعات علمي وي در تمامي زمينه‌هاي اعتياد، خانواده‌درماني و روان‌درماني به ميزاني باشد كه بتواند فرد و خانواده را به شكلي مناسب آموزش دهد.

استفاده از درمانگران نامناسب باعث خواهد شد كه فرد در درمان شكست خورده و علاوه بر تمامي آثار منفي اين شكست، اعتمادبه‌نفس و انگيزه فرد براي درمان نيز كاهش پيدا ‌كند. به همين خاطر بهتر است پيش از شروع درمان راجع به استفاده از اين روش و مراكز معتبري كه در اين زمينه وجود دارد اطلاعات خود را كامل كنيد.

شما مي‌توانيد با استفاده از مشاوره تلفني تا حدودي با فضاي اين درمان آشنا شده و قضاوت كنيد كه آيا مي‌توانيد با درمانگر به شيوه‌اي مناسب ارتباط برقرار كنيد يا خير.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك به روش ماتريكس مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

ترك به روش ماتريكس بر اعتياد كدام مواد موثرتر است؟

اين روش بيشتر براي ترك به محركها نظير شيشه يا كوكائين استفاده مي‌شود.

آيا در ترك به روش ماتريكس فرد مي‌بايست در مراكز درماني اقامت داشته باشد؟

خير؛ ترك به روش ماتريكس به‌عنوان درماني سرپايي و بدون نياز به استفاده از دارو شناخته مي‌شود. براي شروع درمان مي‌توانيد مشاوره دريافت كنيد.

ترك به روش ماتريكس چه مدت طول خواهد كشيد؟

به‌طور ميانگين ترك به روش ماتريكس حدود 16 هفته ادامه پيدا مي‌كند اما در برخي موارد ممكن است حتي تا يك سال نياز به ادامه درمان وجود داشته باشد.

منبع: ترك به روش ماتريكس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك به روش ماتريكس،
موضوع:
[ ۱۷ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۳:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كتاب روانشناسي كودك بهترين هديه براي درك بهتر كودكان‌مان به عنوان والدين يا معلم است. روانشناسي‌كودك پيچيده‌تر از آن چيزي است كه به نظر مي‌رسد. به همين دليل درك نيازهايي كه در پشت برخي از رفتارها پنهان مي‌شوند، نحوه عملكرد احساسات و چگونگي بلوغ مغز كودكان در هر مرحله از رشد ضروري است. ما آدم‌ها فطرتا شايد بتوانيم نيازهاي اوليه فرزندان‌مان را برطرف كنيم. اما مهارت هاي تربيت و درك كودكان را بايد ياد بگيريم. هر كودكي منحصر به فرد است و هر روز چالش‌هاي جديدي به همراه دارد. خواندن انواع كتاب روانشناسي كودك به شناخت هر چه بهتر كودك كمك مي‌كنند. اگر وقت مطالعه نداريد، حتما از خدمات مشاوره تلفني كودك استفاده نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كتاب روانشناسي كودكان و روانشناسي كودك در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بهترين و پرفروش ترين كتاب روانشناسي كودك كدام است؟

كتاب روانشناسي كودك

كودكان در طول تاريخ به عنوان بزرگسالان كوچك شناخته مي‌شدند. با مطالعه كتاب هاي روانشناسي كودك درمي‌يابيد كه كودكان و بزرگسالان متفاوت از يكديگر فكر مي‌كنند. آن‌ها در طول دوران كودكي خود مراحل مشخصي از رشد عاطفي و ذهني را پشت سر مي‌گذارند. اين مراحل و رويدادهاي زندگي تأثير مستقيمي براحساس و رفتار كودك در بزرگسالي دارد.

كتاب هاي روانشناسي كودك در دسته بندي‌هاي متنوعي موجود است. شما با توجه به نياز خود آن‌ها را انتخاب مي‌كنيد. اين نوع كتاب ها راه حل‌هاي مناسبي در مقابل چالش هاي تربيتي كودكان ارائه مي‌دهند.

معرفي بهترين كتاب روانشناسي كودك

ويژگي هاي زيادي وجود دارد كه هر كتاب را در هرزمينه موضوعي به بهترين انتخاب تبديل مي‌كند. ويژگي‌هايي خوانايي، قالب، قابليت ارتباط، اعتبار نويسنده، پوشش كامل موضوع، جوايز و بسياري از موارد ديگر، همگي مي توانند ارزش واقعي يك كتاب را از هر نوعي نشان بدهد. درحال حاضر كتاب هاي زيادي در زمينه روانشناسي كودك وجود دارد. در ادامه تعدادي از بهترين كتاب روانشناسي كودك را معرفي كرده‌ايم.

practices to cultivate inner resilience in children (شيوه هايي براي پرورش تاب آوري دروني در كودكان)

نويسنده كتاب: ليندا لانتيري و دانيل گولمن

اين كتاب حوزه روانشناسي كودك مربوط به هوش هيجاني كودكان است. امروزه بسياري از ما مي‌دانيم كه هوش هيجاني، كليد سلامت و شادي است. اين نوع هوش همچنين چارچوبي بينظير براي تربيت فرزندانمان مي‌باشد. در اين كتاب چگونگس ادغام برخي دستورالعمل ها، مهارت‌ها و توانايي ها براساس درك و مديريت عاطفي، كودكان را مي‌خوانيد. در نتيجه كودكان در حال و آينده بهتر با ديگران ارتباط برقرار مي‌كنند.

Ugly duckligns (جوجه اردك زشت) | كتاب روانشناسي كودك

نويسنده كتاب: بوريس سيرولنيك

بوريس سيرولنيك، عصب شناس، روانپزشك، روانشناسي كودك، روانكاو و قوم شناس مشهور فرانسوي است. وي در اين كتاب، ديد بسيار جالبي از آسيب هاي رواني كودك ارائه مي‌دهد. همچنين در اين كتاب مي‌خوانيد كه چگونه نقش ونگارهاي روابط، كودكان را قادر به بيان احساسات خود مي‌كند. او مي‌آموزد چگونه نوعي ذخيره زيستي رواني را فعال كنيد كه در ادامه راه و مسير زندگي به شما كمك زيادي بكند.

The whole- brain child: 12 proven strategies to nurture your childs developing mind ( كودك تمام مغز: 12 استراتژي اثبات شده براي پرورش ذهن در حال رشد كودك شما)

نويسنده كتاب: دانيل جي سيگل و تينا پين برايسون

اين كتاب، مرجع فوق العاده‌اي در زمينه عصب روانشناسي كودك است و شما را به سفري هيجان انگيز در مغز كودكان مي‌برد. مطالعه اين كتاب آسان، لذت بخش و جالب است. خوشبختانه راهبردهاي بسيار كاربردي و مفيدي براي حمايت از رشد عاطفي و فكري كودكان ارائه مي دهد. اين كتاب، يك راهنماي كامل روانشناسي كودك است. كتاب كودك تمام مغز، واكنش‌ها، رفتارها و نيازهاي خاص كودكانتان را ياد مي‌دهد.

What to do when you’re scared and worried: a guide for kids ( وقتي مي ترسيد يا نگران هستيد چه كاري انجام دهيد: راهنماي بچه ها)

نويسنده كتاب: جيمز جي كريست

اين كتاب يكي از بهترين كتاب هاي روانشناسي كودك نام برده مي‌شود. چرا كه هم بزرگسالان و هم كودكان را هدف قرار داده است. مهم‌تر از همه، هدف اين كتاب، پوشش تمامي ترس‌ها، نگراني ها و اضطراب‌هاي رايج در ذهن كودك است. دكتر كريست به عنوان يك روانشناس با تجربه در زمينه درمان فوبيا و استرس كودكان، توضيحات و راهكارهاي ساده‌اي ارائه مي‌دهد.

How to talk so kids will listen and listen so kids will talk ( چگونه صحبت كنيم تا بچه ها گوش دهند و گوش كنيم تا بچه ها صحبت كنند)

نويسنده كتاب: ادل فابر و الين مازليش

اين كتاب از زماني كه در پايان دهه 90 منتشر شد، پر فروش‌ترين كتاب روانشناسي كودك بوده است. از آن زمان خيلي چيزها تغيير كرده اما حقايق اين كتاب هرگز قديمي يا كهنه نمي‌شوند. در واقع مطالب اين كتاب، جنبه‌هاي اساسي و جاودانه تربيت و آموزش كودكان و نوجوانان را در بر مي‌گيرد. در اين كتاب حوزه روانشناسي كودك، روش هاي ارتباطي، استراتژي هاي نوآورانه حل مسئله، تكنيك هاي خوب براي تعيين مرزها، مديريت احساسات و انضباط از طريق يك رويكرد عملي آموزش داده مي‌شود.

Far from the tree: parents، children and the search for identity (دور از درخت: والدين، فرزندان و جستجوي هويت)

نويسنده كتاب: اندرو سولومون

اين كتاب حوزه روانشناسي كودك، ميليون‌ها نفر را مجذوب خود كرده است و عميقا به روابط والدين و كودكان داراي معلوليت مانند سندرم داون يا اختلالات در طيف اوتيسم مي‌پردازد. در صفحات اين كتاب، شاهد شهادت بيش از 300 خانواده خواهيد بود كه حتي سخت‌ترين قلب‌ها را نيز متأثر مي‌كند.

Key to parenting you’re 3 year old (كليدهاي رفتار با كودك سه ساله )

نويسنده كتاب:سوزان گاتليب

اين كتاب با هدف ايجاد بينشي جامع درباره روانشناسي كودك، نگاهي دقيق به دنياي كودكان سه ساله مي‌اندازد. كودك به عنوان فردي مستقل، عضوي از خانواده و بخشي از اجتماع در نظر گرفته مي‌شود. اين اثر همچنين براي پيش از دبستان برنامه‌هايي پيشنهاد مي‌كند و به والدين نحوه تربيت كودكي با اعتماد به نفس بيشتر را آموزش مي‌دهد.

The psychology of the child  ( روانشناسي كودك)

نويسنده كتاب: ژان پياژه

غير ممكن است كه فهرست كتاب هاي روانشناسي كودك را بدون معرفي و صحبت در باره ژان پياژه به پايان رساند. اگرچه مطالعه اين كتاب خيلي سرگرم كننده نيست. اما اگر قصد كسب اطلاعاتي مانند هوش، ساخت واقعيت، دسته بندي‌هاي فكر، ظرفيت هاي بازنمايي، عمليات مشخص، عمليات رسمي، قضاوت اخلاقي و احساسي غوطه ور را داريد، خواندن اين كتاب روانشناسي كودك توصيه مي‎‌شود. در كتاب پياژه حوزه‌هاي كاملا درك نشده از روانشناسي كودك مورد بررسي قرار مي‌گيرند.

دست نامه مادر و نوزاد | كتاب روانشناسي كودك

نويسنده كتاب: زهره قاييني

اين كتاب روانشناسي كودك مناسب خانم‌هاي باردار و تازه مادران است. در اين دست نامه، مهم ترين اطلاعاتي كه مادران جوان تا 1 سالگي فرزندانشان به آن نياز دارند، از جدول واكسيناسيون تا نكات نگهداري كودك و روانشناسي كودك گنجانده شده است. همچنين در اين دست نامه ياد مي‌گيريد كه چگونه با انجام فعاليت‌هاي گوناگون از جمله كتاب خواني، رشد شناختي كودك خود را تقويت كنيد. در واقع با خواندن اين كتاب روانشناسي كودك اطلاعات كاملي در حوزه والدگري مي‌آموزيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كتاب روانشناسي كودكان و روانشناسي كودك در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: بهترين و پرفروش ترين كتاب روانشناسي كودك كدام است؟

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۷:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آرد بازي براي كودك يك بازي هيجان انگيز و مفيد است. بهتر است كه كودكان را به سوي اين بازي سوق دهيد. بازي با آرد به تقويت حس لاسمه و درك خاصيت مواد پودري مي‌پردازد. اما اگر قصد تقويت حواس كودك را داريد حتما بايد به ريخت و پاش او اهميت ندهيد. نسبت به بهم ريختگي بي تفاوت باشيد تا كودك با آرامش به بازي بپردازد.

در آرد بازي براي كودك مي‌توانيد شكل رسم كنيد و نقاشي بكشيد. حتي در اين بازي مي‌توانيد از رنگ هاي خوراكي پودري استفاده كنيد تا كودك آرد هاي رنگي داشته باشيد. آرد را داخل سيني بريزيد و از كودك بخواهيد تا با آن نقاشي بكشد. به او اجازه دهيد كه اسباب بازي هاي خود را داخل آرد بغلتاند تا با برف روبي و شخم زدن لذت ببرد. بعد از اتمام بازي نيز از كودك بخواهيد كه در جمع آوري وسايل بازي كمك كند. براي اطلاع از موارد بيشتر توصيه مي‌كنيم از روانشناس راهنمايي بگيريد. جهت دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آرد بازي براي كودك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: آرد بازي براي كودك | 7 فوايد آرد بازي براي كودك

آرد بازي براي كودك

كودكان براي رشد و پرورش نيازمند دقت و تربيت بالاي والدين هستند. با كمك آرد بازي مي‌توانيد كودك را راهنمايي كنيد كه نقاشي بكشد، شكل در بياورد و با كمك وسيله هاي بازي مانند ماشين، به برف روبي و شخم زدن بپردازد. اين بازي به تقويت حس لامسه كودك مي‌پردازد. يكي از بهترين راه ها براي افزاش توانايي هاي حسي كودكان، آرد بازي و خمير بازي است. 

اما آرد بازي براي كودك نبايد با وسواس باشد. بهتر است كه والدين بدون نگراني كودك خود را مشغول كنند. مثلا براي اينكه كودك به بازي با آرامش بپردازد بهتر است كه زير انداز بزرگ پهن كنيد تا نگران بهم ريختگي هاي خانه نيز نشويد. به كودك اجازه دهيد كه در آرد غلت بزند و غر نزنيد. اين بازي آنها را شگفت زده خواهد كرد و مهارت هاي لازم را آموزش خواهد داد. آرد بازي براي كودك از فوايد بسياري برخوردار است كه در اين مقاله به آنها اشاره كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

فوايد آرد بازي براي كودك

آرد بازي براي كودك سرشار از فوايد است و باعث تقويت حس هاي كودك مي‌شود. در اين بخش مقاله راجع به آرد بازي براي كودك صحبت كرده ايم.

🟡 بهبود رشد مغز

بهبود رشد مغز يكي از فوايد آرد بازي براي كودك است. استفاده از حواس بهترين روش براي يادگيري و رشد كودك است. كودك با كمك آرد بازي بو را متوجه مي‌شود؛ طعم را مي‌چشد، احساس را درك مي‌كند و حس برخورد آرد به انگشتان را دريافت مي‌كند. با كمك اين بازي مغز فرزند خود را تقويت خواهيد كرد. علاوه بر آن درك دنياي پيرامون براي كودك رخ مي‌دهد.

🟣 تقويت ارتباط عاطفي | آرد بازي براي كودك

يكي از فوايد آرد بازي براي كودك، تقويت ارتباط عاطفي است. كودكان در اين بازي خلاقيت را تجربه خواهند كرد. هنگام بازي با كودك همراه شويد و روابط عاطفي ايجاد كنيد. مثلا به او كمك كنيد كه شكل هاي مختلف رسم كند و بدون نگراني از ريخت و پاش بازي كند. زماني كه كودك را حمايت كنيد؛ احساس امنيت و ارتباط عاطفي برقرار خواهيد كرد. كه همين توجه و برقراري ارتباط به رشد كودك كمك مي‌كند.

🟢 آموزش ويژگي هاي حسي

با آرد بازي براي كودك مي‌توانيد به ويژگي هاي حسي او كمك كنيد. مثلا به كودك بگوييد كه با كمك آردبازي مي‌توانيم فلان شكل را رسم كنيم. يا اگر آب روي آرد بريزيم خمير درست مي‌شود. و با خمير مي‌توانيم عروسك درست كنيم. حتي توصيه مي‌شود مواد غذايي كه با آرد درست مي‌شود را به كودك توضيح دهيد.

🔴 كمك به حل مسائل پيچيده

با كمك آرد بازي براي كودك مي‌توانيد به حل مسائل پيچيده كمك كنيد. اين مدل بازي ها به كودك كمك مي‌كند تا درك و فهم بهتري نسبت به محيط پيرامون خود داشته باشد. و به شيوه ساده اي در تجزيه و تحليل وظايف به كودك كمك مي‌كند. اين بازي به ذخيره سازي اطلاعات توسط مغز نيز كمك مي‌كند. و به تقويت درك و حفظ اطلاعات مي‌پردازد. كودك با كمك اين بازي توانايي حل مساله خود را تقويت مي‌كند.

🔵 كاهش استرس | آرد بازي براي كودك

از ديگر فوايد آرد بازي براي كودك، كاهش استرس است. با كمك اين بازي آرامش را به فرزندان خود هديه مي‌دهيد. و با كاهش استرس نيز كودك مهارت هاي زباني را پيش مي‌گيرد. با كمك اين بازي كودك به كنترل خشم و مديريت استرس مي‌پردازد.

 

🟤 تقويت هماهنگي هاي بين چشم و دست

با كمك آرد بازي براي كودك به تقويت هماهنگي بين دست و چشم بپردازيد. براي تقويت اين موارد بهتر است كه آموزش درست كردن خمير را به كودك آموزش دهيد. تا با ورز دادن و مشاهده هماهنگي بين اين او اعضا تقويت شود. 

⚪ كسب آرامش

در آرد بازي براي كودك به او آرامش را هديه مي‌دهيد. زماني كه كودك دستان خود را به داخل آرد فرو مي‌برد؛ آرامش را دريافت مي‌كند. فعاليت هاي حسي به خوبي مي‌تواند به آرامش سيستم عصبي كودك كمك كند. بنابراين توصيه مي‌شود كه از اين بازي تا زمان ارضاي نيازهاي كودك استفاده كنيد. 

كلام آخر

آرد بازي براي كودك يك بازي مفيد براي تقويت مغز، كاهش استرس، تقويت حواس و … است. اگر قصد بازي و تقويت مهارت هاي ضروري در زندگي را داريد؛ توصيه مي‌شود كه آرد بازي را جدي بگيريد. با كمك آرد بازي راحت تر مي‌توانيد اين مهارت ها را تقويت كنيد. اما در صورتي كه آرامش خود را حفظ كنيد و سر اين قضيه و كثيف كاري كودك را دعوا نكنيد. زيرا قصد ما كمك به كسب آرامش توسط كودك است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه آرد بازي براي كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: آرد بازي براي كودك | 7 فوايد آرد بازي براي كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۳:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال شخصيت اجتنابي يكي از اختلالات شخصيت دسته C است كه با كمبود اعتماد به نفس و ترس شديد از طر شدن و مورد تمسخر قرار گرفتن شناخته مي‌شود. اين افراد علي رغم اينكه مايل‌اند با ديگران ارتباط برقرار كنند اما خود را در انجام آن ناتوان مي‌بينند و در موقعيت‌هاي اجتماعي مختلف احساس بي كفايتي مي‌كنند. افرادي كه در اين گروه قرار دارند ارتباطات اجتماعي محدودي دارند و تا حد امكان از اجتماعات گوناگون كناره گيري مي‌كنند. با آگاهي از علائم اين اختلال شخصيت و روش‌هاي درمان آن مي‌توانيد گامي در جهت درمان اين اختلال و افزايش كيفيت زندگي خود برداريد. براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال شخصيت اجتنابي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: شخصيت اجتنابي | علائم و علل اختلال شخصيت اجتنابي

اختلال شخصيت اجتنابي چيست؟

افراد مبتلا به شخصيت اجتنابي يا دوري گزين، الگوي كم رويي شديد دارند. به طوري كه اين الگو زندگي آن‌ها را از ابتدا تا انتها تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين افراد مدام نگران اين هستند كه از طرف ديگران طرد شوند. اختلال شخصيت اجتنابي بر عملكرد فرد در ديگر جنبه‌هاي زندگي تاثير مي‌گذارد و ممكن است به اختلالات حاد ديگر منجر شود.

افراد مبتلا به اختلال شخصيت اجتنابي دچار كمبود اعتماد به نفس و عزت نفس هستند. آن‌ها علي رغم علاقه به حضور در جمع، به نظرات منفي ديگران حساس هستند و از جمع كناره گيري مي‌كنند. اين اختلال باعث مي‌شود افراد از بودن در جمع خودداري كرده و از فعاليت‌هاي گروهي بپرهيزند. ازدواج با اين شخصيت مشكلات خاص خود را دارد كه مي‌توانيد با خواندن مقاله ازدواج با شخصيت اجتنابي اطلاعات بيشتري در اين زمينه به دست آوريد.

ميزان شيوع اختلال شخصيت اجتنابي

گفته مي‌شود بين نيم تا يك درصد مردم به اختلال شخصيت اجتنابي مبتلا هستند. اين ارقام ممكن است در تحقيقات مختلف بيشتر يا كمتر شوند. شيوع اختلال شخصيت اجتماعي در بين زنان و مردان يكسان است. مانند بسياري از اختلالات روان شناسي، اين اختلال معمولا در بين افراد زير 18 سال خود را نشان نمي‌دهد.

عوامل تاثيرگذار بر ابتلا به شخصيت اجتنابي

علت اصلي اختلال شخصيت اجتماعي همچون ساير اختلالات شخصيت ناشناخته است. تحقيقات نشان داده كه اختلال شخصيت اجتنابي مي‌تواند تحت تاثير عوامل اجتماعي، رواني، ژنتيكي و محيطي پديد آيد. از اين نظريه كه اين اختلال در خانواده‌هاي خاصي اتفاق مي‌افتد، مي‌توان نتيجه گرفت اختلال شخصيت اجتنابي جنبه ژنتيكي دارد.

اگر والدين فرزند خود را مورد بي‌توجهي قرار دهند يا از او سوءاستفاده‌هاي عاطفي كنند، ممكن است فرزند به اختلال شخصيت اجتنابي دچار شود. عدم محبت، انتقاد يا تمسخر والدين مي‌تواند موجب بروز اين اختلال در فرد بشود. در گروه‌هاي همسالان اگر كودك به نحوي طرد شود نيز امكان بروز اين اختلال بالا مي‌رود. اختلال اضطراب اجتماعي و اختلال شخصيت اجتنابي داراي علت‌هاي مشابهي هستند، اما اختلال شخصيت دوري گزين شديدتر از اختلال اضطراب اجتماعي است.

علائم اختلال شخصيت اجتنابي

افرادي كه به اختلال شخصيت اجتنابي مبتلا هستند، معمولا در ارتباط با ديگران و محيط‌هاي كاري دچار مشكل مي‌شوند. اين مشكل از آنجا مي‌آيد كه اين افراد به خاطر ترس از رد شدن، ترس از طرد شدن، خجالت كشيدن، مورد انتقاد واقع شدن، ترس از آشنا شدن با آدم‌هاي جديد، ترس از احساس صميميت يا حتي بخاطر مورد تمسخر واقع شدن، از ارتباط با ديگران اجتناب مي‌كنند.

افراد دچار اختلال شخصيت اجتنابي يا دوري گزين در باور كردن اينكه ديگران آن‌ها را دوست دارند نيز دچار مشكل هستند. ترس از طرد شدن در افراد مبتلا به شخصيت دوري گزين به قدري قوي است كه اين افراد حاضرند به جاي برقراري ارتباط با ديگران تنها باشند. ميزان اختلال شخصيت دوري گزين در يك طيف از بيشتر تا كمتر متغير است.

نشانه‌ هاي متداول افراد مبتلا به شخصيت اجتنابي

علاوه بر اينكه از طرد شدن به شدت واهمه دارند، اين علائم نيز اختلال شخصيت اجتنابي ديده مي‌شود.

🔸 شخصيت دوري گزين به شدت حساس است.

🔸 شخصيت دوري گزين با بيشتر فعاليت‌ها احساس لذت نمي‌كند.

🔸 افراد مبتلا به شخصيت اجتنابي اگر دوستي هم داشته باشند بسيار اندك هستند.

🔸 افراد مبتلا به شخصيت دوري گزين به راحتي با نظر منفي ديگران صدمه مي‌بينند.

🔸 اين افراد رفتارهاي تنش زا دارند.

🔸 از موقعيت‌هاي عادي برداشت منفي مي‌كنند.

🔸 مبتلايان به اختلال شخصيت اجتنابي تمايل دارند رويدادهاي منفي را بزرگ جلوه دهند.

🔸 اين افراد دچار خود كم بيني هستند و خود را فردي فرومايه ببينند.

🔸 قدرت ريسك پذيري كمي دارند و به ندرت چيز جديدي را امتحان مي‌كنند.

تشخيص اختلال شخصيت دوري گزين

هيچ آزمايش مشخصي براي تشخيص اختلال شخصيت دوري گزين وجود ندارد اما روانشناس با مصاحبه باليني و با توجه به رفتار و گفتار فرد، اين اختلال را تشخيص مي‌دهد. براساس كتاب DSM-5 فرد بايد به صورت مداوم دچار اجتناب از اجتماع، حساسيت شديد نسبت به تاييد يا رد ديگران و احساس ناكافي بودن داشته باشد تا بتوان در مورد اختلال شخصيت اجتنابي به او شك كرد. همچنين براي تشخيص اين اختلال فرد بايد حداقل 4 مورد از موارد زير را داشته باشد:

🔻 فرد مبتلا به شخصيت دوري گزين علاقه‌اي به ارتباط با ديگران ندارد مگر اينكه مطمئن شود فرد مقابل حتما او را دوست دارد.

🔻 براي ارتباط برقرار كردن با ديگران دچار ترديد مي‌شود زيرا مي‌ترسد مورد تمسخر قرار بگيرد.

🔻 فرد مبتلا به اختلال شخصيت اجتنابي از مشاغلي كه بايد زياد با ديگران ارتباط داشته باشد اجتناب مي‌كند.

🔻 فكر غالب اين افراد كه بر ساير افكارشان تاثيرگذار است، ترس از رد شدن مي‌باشد.

🔻 فرد احساس بي كفايتي كرده و در مقايسه با ديگران خود را پايين تر مي‌بيند.

🔻 اين علائم بايد براي مدت طولاني با فرد همراه بوده باشد و با دلايل و اختلالات ديگر قابل توجيح نباشد.

در صورتي كه تصميم به رابطه با اين شخصيت را گرفته ايد، حتما مقاله ازدواج با شخصيت اجتنابي را بخوانيد.

نحوه كنار آمدن با اختلال شخصيت اجتنابي

برخورد و رفتار با اختلال شخصيت اجتنابي نيازمند آموزش و آگاهي است. در اين بخش مقاله براي افزايش آگاهي شما روش هاي برخورد با اين اختلال شخصيت را توضيح داده ايم.

🔹 فعالانه به او گوش دهيد و همدردي خود را نشان دهيد.

🔹 در موقعيت هاي احساسي كه براي شخص ابتلا به اختلال شخصيت اجتنابي ايجاد مي‌شود، آرامش خود را حفظ كنيد.

🔹 هنگام برقراري ارتباط با اين اشخاص، به جاي تمركز بر كلماتي كه مي‌گويند، به احساسات آنها توجه كنيد.

🔹 سعي كنيد كه در او حس شنيده شدن و مورد توجه قرار گرفتن ايجاد كنيد.

اختلال شخصيت اجتنابي با كدام اختلالات همپوشاني دارد؟

اختلال شخصيت اجتنابي با اختلالات ديگري نيز همپوشاني دارند. كه در اين بخش مقاله به آنها اشاره كرده ايم.

◾ اختلال شخصيت مرزي

◾ افسردگي

◾ اختلال شخصيت وابسته

◾ اختلال اضطراب اجتماعي

◾ اختلال مصرف مواد

راه هاي كاهش نشانه هاي اختلال شخصيت اجتنابي

بهبود اختلال شخصيت دوري گزين كار چندان راحتي نيست. اين افراد ساليان سال با افكار اشتباه زندگي كرده‌اند و ممكن است دچار الگوهاي فكري و رفتاري عميقا اشتباهي باشند. اما افراد مبتلا خود علاقمندند كه اين اختلال را بهبود ببخشند. زيرا اين اختلال بيشتر خودشان را مورد آزار قرار مي‌دهد. براي بهبود اين اختلال راه‌هاي مختلفي وجود دارد كه به شرح زير هستند.

📌 روان درماني

رواندرماني موثرترين روش مقابله براي اختلالات شخصيت اجتنابي است كه به فرد كمك مي‌كند از احوالات و افكار ناخوشايند خود اطلاع پيدا كند. پس از ريشه‌يابي و آگاهي فرد از افكار اشتباه، فكر و نگرش فرد با كمك درمانگر تغيير پيدا مي‌كند. اين نوع درمان براي بيماران مبتلا به اين اختلال شخصيت بسيار موثر است.

📌 رفتار درماني

يكي از روش هاي درماني براي اختلال شخصيت اجتنابي، رفتار درماني است. اين روش بهترين نوع درماني است. كه روانشناس افكار و اعتقادات ناسالم را اصلاح مي‌كند. روان درمانگر به اصلاح اعتقادات و افكار اشتباه مي‌پردازد و در پيدا كردن ريشه افكار و اعتقادات به فرد مبتلا كمك مي‌كنند.

📌 گروه درماني

براي درمان اختلال شخصيت اجتنابي از گروه درماني نيز كمك گرفته مي‌شود. در اين روش درماني همه افرادي كه درد مشتركي دارند در كنار يكديگر قرار مي‌گيرند و تجربيات، نظرات و احساسات خود را با يكديگر در ميان مي‌گذارند. و روان درمانگر به آنها كمك مي‌كند تا بهبود يابند.

📌 دارو درماني

يكي از روش هاي درمان اختلال شخصيت اجتنابي، دارو درماني است. به طور كلي دارويي براي بهبود اختلالات شخصيت وجود ندارد اما اين افراد معمولا با مشكلات ديگري همچون اضطراب و افسردگي نيز دست و پنجه نرم مي‌كنند. دارودرماني براي بهبود اين مشكلات مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

تفاوت اختلال شخصيت اجتنابي با اسكيزوئيد و اضطراب اجتماعي

افراد مبتلا به اختلال شخصيت اجتنابي با افراد اسكيزوئيد و اضطراب اجتماعي تفاوت دارند. در اين بخش مقاله به اين تفاوت ها اشاره كرده ايم.

بيماران مبتلا به اختلال شخصيت اسكيزوئيد به دليل بي علاقگي به برقراري ارتباط، از ديگران دور مي‌شوند. از تنهايي خود لذت مي‌برند و راضي هستند. اما فرد داراي اختلال شخصيت اجتنابي به خاطر ترس از طرد شدن و انتقاد منفي از ديگران فاصله مي‌گيرند.

افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعي، در حضور ديگران استرس و اضطراب بالايي دارند و گاه فقط در برخي از موقعيت هاي عمومي (مثل سخنراني در جمع) اين حال براي آنها رخ مي‌دهد. اما افراد مبتلا به اختلال شخصيت اجتنابي در همه موقعيت ها، ترس و بازداري اجتماعي بالاتري نسبت به اختلال اضطراب اجتماعي تجربه مي‌كنند.

كلام آخر

كساتين كه به اختلال شخصيت اجتنابي دچار هستند، به تنهايي عادت كرده‌اند. اما در برخي از مواقع اين تنهايي به قدري زندگي فرد را مختل مي‌كند كه او از اين شخصيت خود فراري است. اما براي رهايي از خصوصيات و عاداتش بايد از روانشناس راهنمايي بگيريد و روش هاي مناسب برخورد با چنين احساساتي را آموزش ببينيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال شخصيت دوري گزين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا اختلال شخصيت اجتنابي قابل درمان هستند؟

درمان كامل اختلال شخصيت اجتنابي معمولا امكان پذير نيست اما با استفاده از خدمات روانشناسي مي‌توان اختلال را تا حد بسيار زيادي كنترل كرد و سبك زندگي فرد را در جهتي مثبت تغيير داد. 

منبع: شخصيت اجتنابي | علائم و علل اختلال شخصيت اجتنابي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۹:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص داپوكستين چيست ؟ داپوكستين كاربردهاي گوناگوني دارد اما بيشتر براي درمان زودانزالي مورد مصرف قرار مي‌گيرد. زود انزالي نوعي كج كاري جنسي است و به وضعيتي اطلاق مي‌شود كه در آن فرد زودتر از موعد دلخواه به ارگاسم جنسي مي‌رسد. متاسفانه زود انزالي مسئله‌اي شايع است كه بسياري از مردان را نااميد و شرمگين مي‌كند. داروي متداول تجويزي براي درمان و كنترل زودانزالي داپوكستين مي‌باشد. اين دارو نيز مانند ساير داروها علاوه بر فوايد، عوارضي نيز به همراه دارد. به همين دليل نبايد آن را به طور خودسرانه مصرف كرد. در ادامه مقاله به بررسي كامل قرص داپوكستين مي‌پردازيم.  براي دريافت مشاوره در زمينه قرص داپوكستين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: قرص داپوكستين 30 چيست | نحوه مصرف، عوارض و تداخلات دارويي با داپوكستين

قرص داپوكستين چيست و چگونه عمل مي‌كند؟

داپوكستين اولين دارويي است كه در سال 2004 به عنوان درمان زودانزالي معرفي شد. قرص داپوكستين با نام تجاري پريلجي به صورت قرص‌هايي با دوز 30، 60 و 90 ميلي گرم توليد مي‌شود. اين داروي روانپزشكي از گروه مهاركننده‌هاي بازجذب سروتونين است. داپوكستين با مهار انتقال دهنده سروتونين، عملكرد سروتونين در شكاف پس سيناپسي را افزايش داده و در نتيجه باعث تاخير در انزال مي‌شود.

اين دارو كه براي مردان 18 تا 64 ساله تجويز مي‌شود، داراي نيمه عمر كوتاه و عملكرد سريع است. داپوكسين در گذشته براي درمان افسردگي ايجاد شد ولي در درمان آن كاربرد نداشت چون به مدت كافي در خون نمي‌ماند. توصيه مي‌شود از هرگونه مصرف اين قرص بدون تجويز پرشك خودداري شود. البته اين دارو بدون نسخه پزشك هم قابل تهيه است. گزارش‌هاي حاكي از مصرف اين قرض اثر بخشي زيادي را عنوان مي‌كنند.

نحوه مصرف قرص داپوكستين

توصيه مي‌شود اين دارو يك تا سه ساعت قبل از برقراي رابطه جنسي با يك ليوان آب كامل مصرف شود. عموما ابتدا دوز 30 ميلي گرم تجويز مي‌گردد. در صورت عدم بروز مشكلات جانبي و اثر گذاري خفيف دارو، توصيه مي‌شود از دوز 60 ميلي گرم استفاده نماييد. تاثير اين دارو هميشگي نيست و يك تا دو ساعت بعد از عمل از بين مي‌رود. اين دارو نبايد بيش از يك عدد در بيست و چهار ساعت روز مصرف شود. قرص داپوكستين را مي‌توان همراه با غذا يا بدون آن مصرف كرد. اين قرص بايد بدون جويدن و فقط با بلعيدن مصرف شود.

عوارض مصرف داپوكستين

مانند هر داروي ديگري، قرص داپوكستين هيدروكلرايد هم عوارضي دارد، البته ميزان و شيوع آن شديد نيست. در صورت بروز عوارض احتمالي هرچه سريع‌تر به پزشك مراجعه نماييد. قابل توجه‌ترين عوارض استعمال داپوكستين موارد زير را شامل مي‌شود:

-افسردگي، اضطراب و اختلالات رفتاري مانند عصبانيت يا بي تفاوتي
-احساس ضعف و سرگيجه، سردرد، حالت تهوع و غش
-تاري ديد يا درد در ناحيه چشمي
-تغييرات شنوايي يا زنگ زدن گوش
-اختلال در گوارش يا اسهال
-افزايش يا كاهش ناگهاني فشار خون
-لرزش، احساس سوزن سوزن شدن يا بي حسي
-خستگي بيش از حد
-ديدن خواب‌هاي بد و غيرعادي يا اختلال در خواب
-تعريق زياد
-ضربان قلب سريع يا نامنظم
-خشكي دهان
-افزايش وزن
-واكنش‌هاي آلرژيك
-كاهش ميل جنسي و اختلال در نعوظ

🔷تداخلات دارويي

قرص داپوكستين با داروهاي اريترومايسن، ليتيوم، ترامادول، كتوكونازول، فلوكونازول، وارفارين و وراپاميل تداخل دارد. همچنين از مصرف همزمان اين دارو با ديگر داروهاي مهاركننده بازجذب سروتونين خودداري شود.

در چه مواردي براي قرص داپوكستين ممنوعيت مصرف وجود دارد؟

در هنگام مصرف قرص داپوكستين بايد از نوشيدن الكل اجتناب گردد چون موجب بروز بيشتر و سريع‌تر عوارض جانبي مي‌شود. در بيماران داراي حساسيت به دارو، مشكلات نارسايي قلبي، كليوي و كبدي، اختلال دو قطبي، اختلالات تشنجي، افراد مبتلا به گلوكوم و افرادي كه عدم تحمل لاكتوز دارند، توصيه مي‌شود از مصرف آن اجتناب ورزند. همچنين افراد زير 18 سال نيز نبايد اين دارو را مصرف نمايند.

📌نكات قابل توجه در مصرف داپوكستين

  • بطور معمول قرص داپوكستين باعث ايجاد وابستگي نمي‌گردد.
  • در مكاني خشك و خنك، دور از گرما و نور مستقيم آفتاب و دور از دسترس كودكان قرار گيرد.
  • هزينه اين دارو تاحدودي بالا مي‌باشد.
  • خانم‌ها نبايد داپيكوستين مصرف كنند.
  • اگر در يك نوبت مصرف اين دارو را فراموش كرديد؛ نياز به خوردن دو عدد از آن در يك روز لزومي ندارد، بلكه آن را در نوبت بعدي مصرف كنيد.

📌ديگر راه‌هاي مقابله با زودانزالي

معمولا متوسط زمان انزال مردان 8 تا 4 دقيقه بعد از دخول است. هرچند اين موضوع بين افراد و رابطه‌هاي مختلف، متفاوت است. زمانيكه ارگاسم و خروج مني قبل از دخول يا در همان لحظات ابتدايي دخول و در كمتر از يك دقيقه، بعنوان مثال پانزده ثانيه اتفاق بيفتد زودانزالي مطرح مي‌شود. در صورتي كه زود انزالي يك بار و به علت برانگيختگي زياد ناشي از تجربه اول يا نداشتن رابطه جنسي براي مدت طولاني باشد، نيازي به درمان نيست. ولي اگر فردي به طور منظم و تقريبا هميشه انزال زودرس داشته باشد بايد به فكر چاره بود.

متاسفانه علل زودانزالي هنوز به طور واضح مشخص نيستند. اين مشكل ممكن است ثمره استرس و اضطراب يا عوامل ديگر باشد. خوشبختانه داروها و متدهاي رفتاري متعددي از جمله تكنيك مسترز و جانسون يا تمرينات كگل وجود دارند كه با مراجعه به روانپزشك و درمانگر جنسي ميتوان از آن‌ها بهره جست. البته ناگفته نماند كه در درمان‌هاي رفتاري، همكاري شريك جنسي فرد اهميت زيادي دارد تا بيمار بتواند با آرامش مسير درمان را طي كند. از طرفي اصلاح سبك زندگي و تغيير عادت هاي رفتاري نيز تا حد زيادي در مورد درمان زودانزالي موثر هستند. 

داروهاي هم گروه با قرص داپوكستين

از آنجايي كه قرص داپوكستين در گذشته براي درمان بيماري هاي روان نيز استفاده مي‌شد؛ اين قرص با داروهاي ديگري اما با كاربردهاي متفاوت، هم گروه است. اين داروها شامل سيتالوپرام، اسيتالوپرام، فلوكستين، فلووكسامين، پاروكستين و سرترالين هم رده هستند. همچنين براي درمان مشكلات مختلفي مثل اضطراب، اختلال وسواس فكري عملي، افسردگي و… مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

قرص داپوكستين و باروري

بر اساس تحقيقات انجام شده بر قرص داپوكستين، اين دارو تنها براي زودانزالي تجويز شده و همچنين عوارض كمتري نسبت به داروهاي ديگر در اين زمينه دارد. از طرفي تاثير منفي بر قدرت باروري مردان نداشته و همچنين كيفيت اسپرم ها را نيز كاهش نمي‌دهد.

سخن پاياني

امروزه داروهاي مختلفي براي درمان زودانزالي وجود دارد. اما به طور كلي استفاده از داروهاي شيميايي براي درمان اين مشكل، عوارض خود را داشته و حتي گاهي باعث شديدتر شدن مشكل مي‌گردد. به همين دليل افراد بايد درمان قرص داپوكستين، از پزشك متخصص كمك گرفته و همچنين از روش هاي مكمل نيز استفاده كنند. روش هاي طبيعي براي درمان زودانزالي ماندگاري بيشتري داشته و همچنين عوارض چنداني نيز ندارند. افراد بهتر است در اين زمينه از يك مشاور جنسي كمك گرفته و علت مشكل خود را پيدا كنند و در قدم بعدي دارو مصرف نمايند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص داپوكستين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا مي‌توان از داپوكستين براي درمان افسردگي بهره جست؟

خير به دليل كوتاه اثر بودن اين دارو نمي‌توان از آن انتظار چنداني در درمان افسردگي داشت. فلوكستين، سرترالين، سيتالوپرام، دولوكستين، نفازودون و دسيپرامين جايگزين‌هاي بهتري هستند.

منبع: قرص داپوكستين 30 چيست | نحوه مصرف، عوارض و تداخلات دارويي با داپوكستين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۱:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از مرگ در بسياري از انسان ها وجود دارد. هر فردي با درجات مختلف و به دلايل مختلفي از مرگ مي‌ترسد. برخي از افراد در پي ترسي كه از مرگ دارند، محتاطانه‌تر عمل مي‌كنند و از انجام رفتارهاي پرخطر دوري مي‌كنند، كه به معناي تقويت اميد به زندگي است و اما برخي ديگر در پي اين ترس دچار اضطراب شديد شده و در فعاليت‌هاي روزانه خود به مشكل مي‌خورند، كه بايستي درمان شوند. اين نوع ترس در واقع نوعي بيماري رواني است كه در دسته اختلالات اضطرابي قرار مي‌گيرد. در ادامه علل و راه هاي مقابله با آن را آورده‌ايم. استفاده از روش‌هاي درمان اضطراب در بروز و كاهش نشانه‌ها موثر است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تر از مرگ مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني  از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: ترس از مرگ خود و ديگران | درمان ترس از مردن

ترس از مرگ

انسان‌ها در طول زندگي خود ترس‌هاي مختلفي را تجربه مي‌كنند، ترس از مرگ يكي از اصلي‌ترين و اولين ترس‌هاي بشر است. در واقع دليل ايجاد اين ترس، مي‌تواند ابهام و ناشناخته بودن جهان پس از مرگ باشد. هر كس متناسب با باورها و عقايدي كه دارد، مرگ را به گونه‌اي خاص تصور مي‌كند. اما در واقع هيچ كس به طور كامل نمي‌داند، مرگ چيست و تصوري از آن ندارد.

ترس از مرگ را مي‌توان از دو جهت بررسي كرد. در برخي از افراد ترس از مرگ مثبت عمل مي‌كند و آن ها را انجام رفتارهاي پرخطر دور مي‌كند و باعث افزايش اميد به زندگي مي‌شود، بنابراين به عنوان يك ترس سالم طبقه بندي مي‌شود.

اما در برخي افراد ديگر ترس از مرگ باعث ايجاد اختلال در انجام امور روزمره آن‌ها مي‌گردد، به طوري كه اين ترس باعث ايجاد فوبيا و يا اختلال اضطراب و افسردگي در آن‌ها مي‌شود و به يك اختلال رواني تبديل مي‌شود. 

دلايل و علت هاي ايجاد ترس از مرگ

افراد مختلفي كه ترس ازمرگ را تجربه مي‌كنند، براي آن دلايل مختلفي دارند، اما به طور كل علت دقيقي به عنوان دليل بروز ترس ازمرگ مرضي مشخص نشده است. اما رايج‌ترين و مهم‌ترين دلايل ترس از مرگ را در ادامه توضيح داده‌ايم.

🔷دلايل مذهبي

بسياري از آدم‌ها به دليل باورهاي مذهبي‌شان، از مرگ مي‌ترسند. اين دسته از افراد باور دارند كه مي‌دانند پس از مرگ چه اتفاقاتي خواهد افتاد، به همين دليل مي‌ترسند اگر مطابق با قوانين (آداب مذهبي) عمل نكنند به سرنوشت بدي پس از مرگ دچار شوند.

از آنجايي كه عقايد و باورهاي ديني موضوعي است كه ريشه در اعتقادات مذهبي گروه بزرگ‌تري از جامعه دارد، فرد براي كنار گذاشتن ترسش به دنبال انجام اعمالي مي‌رود كه احساس گناه‌اش را از بين ببرد، گاه اين امور تبديل به عادت و رفتار او شده و در صورتي كه نتواند به ‌آن‌ها بپردازد، دچار حمله‌هاي عصبي و يا نگراني مفرط خواهد شد.

بدون آن كه بداند اين تنش، در واقع ريشه در ترس ازمرگ او دارد. چرا كه هدف دين و مذهب ذاتا براي آرامش يافتن انسان است، پس مي‌توان نتيجه گرفت كه عدم دستيابي به آرامش از طريق مذهب، نشان دهنده يك اضطراب دروني است كه با كمك متخصصان روانشناسي قابل حل خواهد بود.

🔷كارنامه در زندگي

دليل ترس از مرگ در بسياري از افراد، وابسته به عملكرد آن‌ها در اين زندگي است. در واقع عدم رضايت از كارهايي كه انجام داده اند، باعث شده كه احساس كنند تا به حال هيچ كار درستي براي خود و اطرافيان‌شان نكرده‌اند و در نهايت مي ترسند كه مرگ به سراغ‌شان آيد.

🔷درد و يا بيماري

بسياري از آدم‌ها هم از خود مرگ نمي‌ترسند و در واقع ازشرايطي ترس دارند كه باعث مرگ آن‌ها شود. مواردي همچون تصادف، فلج شدن، يك بيماري سخت و … مي‌تواند از ترس‌هاي اين دسته از افراد باشد. در سال‌هاي اخير كرونا موجب تشديد اين نوع ترس از مرگ شد، در همين راستا سازمان بهداشت جهاني پروتكل‌هاي مختلفي براي غلبه بر استرس ناشي از كرونا منتشر كرد.

🔷لذت نبردن از زندگي

برخي از افراد نيز همواره به دنبال اين هستند كه خوشبختي را پيدا كنند و بسيار در اين مسير حرص مي‌خورند كه چرا از آنچه كه در دنيا وجود دارد، نمي توانند استفاده كنند. وقتي اين افراد به مرحله‌اي مي‌رسند كه فكر مي‌كنند زماني براي رسيدن به آرزوهاي‌شان ندارد، احساس شكست كرده و در نهايت مي‌ترسند كه مرگ به سراغ آن‌ها بيايد.

🔷ترس از زندگي پس از مرگ

كساني كه به زندگي پس از مرگ اعتقاد دارند و نسب به كارهايي كه در اين دنيا انجام داده‌اند احساس خوبي ندارد، فكر مي‌كنند پس ازمرگ زندگي بدي در اننظارشان است؛ پس دچار ترس ازمرگ مي‌شوند. در واقع احساس گناه و داشتن يك زندگي تلخ پس از مرگ، ترس از مرگ را در اين دسته از افراد تقويت مي‌كند.

🔷مرگ پايان زندگي

برخي ديگر به زندگي پس از مرگ باور ندارند و همين موضوع يعني مرگ پايان زندگي است. فكر كردن به اين موضوع كه تمامي كارهايي كه انجام مي‌دهيد، پوچ است ترس از مرگ را تشديد مي‌كند. اين افكار در افراد ميانسالي كه فرزندانشان خانه را ترك مي كنند نيز پيش مي‌آيد كه به آن سندرم آشيانه خالي مي گويند.

🔷مرگ ديگران

يكي ديگر از علت‌هاي ايجاد ترس از‌ مرگ، از دست دادن عزيزان است. ديدن مرگ و از دست دادن عزيزي آنقدر سخت است كه واقعا ترس ازمرگ را در فرد به وجود مي‌آورد.

🔷ناراحتي ديگران براي مردن وي

بسياري ديگر از مرگ مي‌ترسند، چراكه نمي‌خواهند نزديكان و عزيزانشان برايشان گريه كنند. اين نوع ترس از مرگ ممكن است براي فرد اختلالات ديگري را نيز به وجود آورد.

ترس از مرگ در كودكان

ممكن است كودكان نيز به دلايل مختلفي از مرگ بترسند. كودكان نسبت به بزرگسالان اطلاعات كمتري نسبت به مرگ دارند و كمتر از بزرگ‌ترها مي‌توانند با اين ترس كنار بيايند، چراكه به طور كامل نمي‌توانند مرگ را درك كنند و تصوري از آن ندارند.

چنانچه كودكي داراي ترس ازمرگ باشد و اين موضوع چندين ماه طول بكشد، بايستي كه براي درمان به روانشناس كودك مراجعه كنيد تا زمنيه‌هاي ايجاد افسردگي و ديگر اختلالات براي او وجود نداشته باشد.

درمان ترس از مرگ | چگونه ترس از مردن را از بين ببريم ؟

از آنجايي كه مرگ در نهايت براي هر كسي اتفاق مي‌افتد و جزئي از چرخه طبيعي زندگي است، نبايد دائما به آن فكر كنيد و فقط بايستي سعي كنيد كه در زمان حال زندگي كنيد و از زندگي‌تان لذت ببريد. بايستي سعي كنيد با پررنگ كردن اتفاقات خوشايند در زندگي اين ترس را از بين ببريد. اگر با وجود تمام اين كارها هنوز هم نتوانسته‌ايد بر اين ترس غلبه كنيد، پس بهتر است به دنبال راهي براي معنا دادن به زندگي خود باشيد، چرا كه تا وقتي كه معناي زندگي را درك نكنيد، اسير لذت‌ها و با برعكس اسير ترس‌هاي‌تان خواهيد شد.

يكي از موثرترين روش‌هاي درماني براي اين نوع ترس درمان وجودي و يا رويكردهاي مبتني بر اگزيستانسياليسم مي‌باشد. در اين رويكردها ابعاد ديگر زندگي نيز مورد توجه قرار داده مي‌شود. براي دريافت مشاوره روانشناسي در زمينه درمان فوبيا كليك كنيد. در ادامه چند راهكار براي غلبه بر اين ترس ارائه شده است.

🔸هدفمند باشيد

داشتن هدف در زندگي، انسان را بر روي يك موضوع متمركز مي‌كند و او را براي رسيدن به اهدافش مشغول مي‌كند. ضمن اينكه هدف انگيزه لازم براي ادامه زندگي را هم به وجود مي‌آورد.

🔸زندگي خوب

يك زندگي خوب و عاشقانه در كنار خانواده فكر مرگ و ترس را از انسان دور مي‌كند. سعي كنيد روابط صميمانه خود را بيشتر كنيد و از زندگي كردن در كنار خانواده‌تان لذت ببريد.

🔸چيزي از خودمان به جا بگذاريم

بسياري از افراد اصرار دارند كه قبل از مرگ كار بزرگي انجام دهند كه بعد از مرگ به آن دليل، يادشان در ميان ديگران باقي بماند. لازم است به كساني كه يادشان ماندگار شده توجه كنيد، خواهيد يافت كه موضوع قابل اهميتي براي ايجاد ترس از مرگ نخواهد بود.

🔸روش‌هاي ذهن آگاهي

ترس از مرگ پس از مدتي و به مرور زمان تبديل به وسواس فكري عملي مي‌شود. داشتن وسواس فكري خود باعث تشديد ترس از مرگ مي‌شود. بنابراين بهتر است سعي كنيد براي به دست آوردن آرامش از روش‌هاي ذهن آگاهي استفاده كنيد و با يك ديد باز ترسي كه داريد را مورد بررسي قرار دهيد.

براي اينكار بهتر است از تكنيك‌هاي مختلف تنفس و يا انجام ورزش‌هايي همچون يوگا استفاده كنيد و افكار منفي را از خودتان دور كنيد.

🔸بهره‌مندي از طبيعت

زندگي پر مشغله امروزي، ميزان ابتلا به افسردگي و ترس از مرگ را در آدم‌ها افزايش داده است. پس سعي كنيد زمان‌هايي را براي رفتن به طبيعت و آرامش داشتن اختصاص دهيد. مثلا مي‌توانيد بعد از سحر به پارك نزديك خانه رفته و از سكوت صبحگاهي و صداي پرنده ها لذت ببريد.

رابطه ترس از مرگ با افزايش سن

حتما درباره بحران 40 سالگي شنيده‌ايد. تقريبا اكثر آدم‌ها دوست دارند در اين سن كاري كنند كه نام‌شان همواره در يادها باشد كه در صورتي كه اين بحران حل نشود، به مرور تبديل به ترس از مرگ خواهد شد. اين نوع ترس از مرگ ناشي از حسرت‌ها و كارهاي نكرده است كه ديگر فرصتي براي جبران آن نيست. 

انواع ترس از مرگ

به طور كلي ترس از مرگ نيز انواع مختلفي دارد. در واقع هميشه اين خود مرگ نيست كه افراد را مي‌ترساند؛ بلكه مسائل مرتبطي در اين زمينه وجود دارد كه در افراد ايجاد ترس و اضطراب مي‌كند. ترس از مرگ به شكل هاي زير خود را بروز مي‌دهد.

ترس از دست دادن كنترل

ترس از مسائل و اتفاقات ناشناخته

ترس از ابتلا به بيماري ها و نيازمندي به ديگران

دلسوزي براي ديگران و اطرافيان

نشانه هاي ترس از مرگ

ترس از مرگ نيز مانند انواع ديگر فوبياها با بروز نشانه هايي در افراد همراه است. در واقع هرگاه فرد با چنين موقعيتي روبرو مي‌شود و يا حتي به آن فكر مي‌كند؛ اين علائم را تجربه خواهد كرد. حملات پانيك، افزايش ضربان قلب، تعريق، سرگيجه، حالت تهوع و استفراغ، معده درد يا دل درد و… همگي از اين نشانه ها هستند. 

عومل موثر بر ترس از مرگ

برخي از عوامل سبب تشديد ترس از مرگ و يا احساسات مرتبط با آن مي‌گردند. براي مثال سن عامل مهمي است كه هر چه بالاتر مي‌رود؛ افراد بيشتر به چنين چيزي فكر مي‌كنند. و يا گاهي دچار پشيماني مي‌شوند كه به درستي از زمان خود استفاده نكرده اند. مورد ديگر  جنسيت است كه بر اساس تحقيقات انجام شده زنان بيشتر از مردان، ترس از مرگ را تجربه مي‌كنند. از طرفي ابتلا به بيماري ها مختلف نيز باعث مي‌شود كه افراد احتمال مرگ خود و يا ديگري را همواره در نظر داشته باشند.

سخن پاياني

در شرايط مختلفي شاهد بروز ترس از مرگ هستيم. گاهي هيچ دليل منطقي براي اين ترس وجود نداشته اما فرد همواره مرگ خود و يا اطرافيانش را تصور مي‌كند. اين موضوع گاهي ريشه در كودكي و باورهاي فرد دارد. به طور كلي اين موضوع در طولاني مدت سبب بروز آسيب هاي رواني به افراد شده و مشكلات زيادي را براي آنها ايجاد مي‌كند. به همين دليل بايد براي درمان و پيگشيري از اين موضوع از  يك متخصص كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه تر از مرگ مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني  از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: ترس از مرگ خود و ديگران | درمان ترس از مردن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۶:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اوقات فراغت نوجوانان از اين نظر كه فرصتي را براي هويت‌يابي، استقلال‌طلبي و پرداختن به علاقه مندي‌ها و … را ايجاد مي‌كند، بسيار حائز اهميت است. معمولا نوجوانان تمايل دارند كه اوقات فراغت خود را در ميان دوستان‌شان باشند تا اينگونه ضمن شناخت علايق خود، با يادگيري مهارت‌هاي جديد به تعريفي از هويت‌شان برسند و به تدريج وارد دوره بزرگسالي شوند.

والدين در چگونگي گذراندن اوقات فراغت فرزند نوجوان خود نقش موثري دارند. به طوري كه مي‌توانند براي هر چه بهتر گذراندن اوقات فراغت فرزند خود، براي انجام كارهاي مشترك، برنامه ريزي داشته باشند و ارتباط موثري را با نوجوان‌شان برقرار كنند. در ادامه به تاثيراتي كه نحوه گذراندن اوقات فراغت در نوجوان دارد اشاره كرده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه اوقات فراغت نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

اهميت برنامه ريزي براي اوقات فراغت نوجوانان

داشتن اوقات فراغت نوجوانان از اهميت بالايي برخوردار است، اما اينكه نوجوانان در اوقات فراغت خود چه كارهايي انجام دهند از آن مهم‌تر است.

در واقع نقش والدين در گذراندن اوقات فراغت فرزند نوجوان‌شان، اين است كه با مديريت و برنامه ريزي به آن جهت بدهند تا فرد با پرداختن به كارهاي مثبت، بر مهارت‌هايش نيز اضافه كند. نداشتن برنامه ريزي و كنترل بر اوقات فراغت نوجوان مي‌تواند زمينه ساز بروز آسيب‌هاي جدي، دوستي‌هاي ناسالم و حتي فساد شود.

به عنوان مثال نوجوانان مي‌توانند با مديريت خانواده و علاقه مندي خودشان، در اوقات فراغت ورزش كنند و يا يك زبان جديد بياموزند. همينطور مي‌توانند شروع به يادگيري يك ساز كنند.

برخي از نوجوانان نيز به دليل عدم توجه و رسيدگي والدين، تمامي اوقات فراغت خود را در جمع دوستي‌هاي ناسالم سپري مي‌كنند و چه بسا به سمت كارهايي همچون سيگار كشيدن نيز كشيده شوند.

چگونه براي اوقات فراغت نوجوانان برنامه ريزي كنيم؟

سوالي كه براي بسياري از والدين وجود دارد، اين است كه چگونه براي اوقات فراغت نوجوانان برنامه ريزي كنيم كه ضمن اينكه او به كارهاي مثبت و مفيد بپردازد، مورد علاقه‌اش نيز باشد. براي آشنايي با نيازهاي اساسي نوجوانان كليك كنيد. براي انجام يك برنامه ريزي درست و دلخواه فرزندتان مي‌توانيد به نكات زير توجه كنيد :

  • در وهله اول سعي كنيد كه علاقه مندي‌هاي فرزندتان را شناسايي كنيد و در اوقات فراغت او براي انجام مشترك آن فعاليت‌ها اقدام نماييد.
  • سعي كنيد يك مهارت جديد كه فرزندتان تمايل به يادگيري آن دارد را باهم بياموزيد.
  • زمان‌هايي را كه در خانه وقت داريد، با يكديگر ورزش كنيد. حتي مي‌توانيد براي پياده روي كردن با يكديگر به پارك برويد.
  • كتاب‌هاي مختلف را براي او بخريد و به بهانه‌هاي مختلف به او هديه دهيد و يا براي خواندن كتاب‌هاي جديد و صرف زماني براي مطالعه به كتاب خانه برويد.

چه فعاليت هايي مورد علاقه نوجوانان است؟

نوجوانان متناسب با ويژگي‌هاي فردي خود، داراي علاقه مندي‌هاي متفاوتي نيز هستند كه تمايل دارند متناسب با آن‌ها اوقات فراغت خود را پر كنند. وجه اشتراكي كه ميان تمامي افراد در سنين نوجواني وجود دارد اين است كه همه آن‌ها به دنبال تنوع و هيجان هستند و همينطور ميل به هويت يابي و استقلال طلبي دارند، به همين دليل برخي از فعاليت‌هاي آن‌ها در حين اوقات فراغتشان مشترك است.

برخي از انواع روش هاي گذراندن اوقات فراغت نوجوانان به شرح موارد زير است :

  • گذراندن زمان زيادي از اوقات فراغت با دوستان
  • رفتن به ميهماني‌هاي كه دوستانه برگزار مي‌شود.
  • بودن در فضاي مجازي و گذراندن زمان جهت چت كردن با دوستان و در گروه‌هاي مختلف
  • ديدن فيلم و سريال جذاب و خارجي
  • رفتن به مكان‌هاي عمومي مثل پارك‌، سينما، پاساژ و ..
  • انجام فعاليت‌هاي هنري، ورزشي و …

معمولا دوران نوجواني، زمان مناسبي براي شكوفا شدن استعداد افراد است. برنامه ريزي براي گذراندن اوقات فراغت و تلاش براي انجام كارهاي مثبت و مفيد، مي‌تواند تاثير زيادي در آينده و ميزان موفقيت آن‎‌ها نيز داشته باشد.

فرصتي مناسب براي ارتباط بين والدين و فرزندان

يكي از اقداماتي كه مي‌تواند به گذراندن اوقات فراغت نوجوانان مسير بدهد، برنامه ريزي براي انجام دادن فعاليت‌هاي مشترك است.

انجام فعاليت‌هاي مشترك پدر و مادر با نوجوان باعث مي‌شود كه آن‌ها ارتباط موثر و خوبي را با يكديگر برقرار كنند. البته بايد فعاليت‌ها و كارهايي در نظر گرفته شود كه مورد علاقه نوجوان نيز باشد. به عنوان مثال والدين مي‌توانند بليط سينما يا كنسرت تهيه كرده و همراه فرزند خود يك روز عالي را تجربه كنند.

در واقع نقش والدين اين است كه زماني كه فرزندشان در اين سنين حساس قرار دارد، ضمن اينكه با دوستانش وقت مي‌گذراند كاري كنند كه در بودن كنار خانواده نيز لذت ببرد.

مجدد تاكيد مي‌كنيم داشتن اوقات فراغت هدفمند اتفاقي نيست و والدين بايد براي هر چه بهتر گذراندن آن با فرزندشان صحبت و همراه او برنامه ريزي كنند. با اين كار در واقع نوجوان متوجه مي‌شود كه وجودش باارزش است و به سليقه او احترام گذاشته مي‌شود.

اوقات فراغت نوجوانان فرصتي براي تقويت خانواده

خانواده‌هايي كه در آن فرزندان در سنين نوجواني قرار دارند، مي‌توانند دوره بحران زندگي فرزندشان را به عنوان يك فرصت براي كل خانواده تلقي كنند. اين جمله به اين معناست كه گذران اوقات فراغت نوجوانان در كنار خانواده باعث مي‌شود كه كل اعضا ارتباط بهتري با يكديگر برقرار كنند.

احساس تعلق به خانواده در نوجوان، او را از پيوستن به دوستي‌هاي ناسالم نيز منع مي‌كند. بنابراين مي‌توانيد همراه كل خانواه به تماشاي يك فيلم مشغول شويد و يا در كنار هم يك روز را به طبيعت برويد.

اوقات فراغت نوجوانان در ميان دوستان

از جمله ويژگي‌هاي مشترك ميان نوجوانان اين است كه آن‌ها تمايل دارند در ميان دوستان و همسالان خود باشند و بيشتر اوقات فراغت خود را در گروه‎‌هاي دوستانه بگذرانند.

دوست يابي و بودن در جمع‌هاي دوستانه به دليل اين است كه آن‌ها تمايل دارند نسبت به يك گروه احساس تعلق داشته باشند و از طريق تاييد و حمايت‌هاي دوستان خود، هويت خود را پيدا كنند.

بنابراين اگر فرزند شما دوست دارد زمان زيادي را با دوستانش سپري كند، متناسب با سن او طبيعي است. سعي كنيد در اين زمينه مخالفت زيادي با او نكنيد ولي حتما به صورت غيرمستقيم كنترل و نظارت داشته باشيد تا فرزندتان وارد دوستي‌هاي ناسالم نشود.

اهميت اوقات فراغت در بهداشت رواني نوجوانان

به طور كلي انسان تمايل دارد گاهي به دور از انجام كارهاي اجباري، زماني را به تفريح و سرگرمي اختصاص دهد. اوقات فراغت جزو نيازهاي اساسي انسان است كه پرداختن به آن در دوره نوجواني باعث پرورش قواي جسماني، فكري، اخلاقي و رفتاري فرد مي‌شود.

نحوه گذراندن اوقات فراغت نوجوانان باعث كشف استعدادهاي آنان شده و همينطور مانع ايجاد زمينه كج روي و انحرافات نيز مي‌گردد. در صورتي كه با نوجوان خود در زمينه هاي مختلف دچار تعارض شده‌ايد، حتما مشاوره نوجوان دريافت نماييد.

نكاتي در زمينه پر كردن اوقات فراغت نوجوانان

به طور كلي در زمينه اوقت فراغت نوجوانان، نكات زيادي وجود دارد كه با توجه به آنها، نوجوان مي‌توانند زمان بهتري را گذرانده و همچنين شرايط براي والدين نيز بهتر مي‌شود. در قدم اول بهتر است به او آزادي عمل داده تا فعاليت موردعلاقه اش را خودش انتخاب كند. گاهي والدين از فرزند خود انتظار دارند تا مطابق خواسته هاي آنها عمل كند؛ اما اين نتيجه خوبي در پي نخواهد داشت.

از طرفي با توجه به اينكه آنها در سنين حساسي قرار دارند؛ اگر اين زمان به شكل درستي صرف نشود، آنها به فعاليت هاي نادرستي روي مي‌آورند. بهتر است اين فعاليت با توجه سن و همچنين شرايط جسماني و رواني آنها انتخاب گردد. از طرفي مشاركت و همراهي والدين نيز براي آنها تا حد زيادي ايجاد انگيزه مي‌كند. در اين دوران به روحيات و شرايط رواني نوجوان نيز توجه كرده و به او فشار وارد نكنيد.

سخن پاياني

يكي از مهم ترين اقداماتي كه والدين و معلمان مي‌توانند در دوران نوجواني انجام دهند؛ توجه و اهميت دادن به اوقات فراغت نوجوانان است. اين موضوع بسيار مهم بوده و تاثير زيادي در آينده نوجوانان دارد. از آنجايي كه آنان در اين سن بسيار روحيه هيجان طلب دو حساسي دارند؛ با پر كردن اوغات فراغت آنها با فعاليت هاي مفيد مي‌توان مسائل زيادي را به آنان آموخت.

گاهي والدين در اين مورد زياده روي كرده و نوجوان را مجبور به انجام كارهاي مختلفي مي‌كنند. اما بهتر است والدين در اين زمينه از يك مشاور كمك گرفته و همچنين با مربيان آموزشي نيز همكاري كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اوقات فراغت نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اوقات فراغت نوجوانان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اوقات فراغت نوجوانان،
موضوع:
[ ۱۷ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۲:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی